Tüm Versiyonu Göster : Aşk Oyunu-Bölüm Yorumları/2
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Herkeslere günaydın.
Dün akşam fragman görme şerefine nail oldum gözlerim yaşardı valla.Alışık değiliz biz böyle erken saatlerde fragman görmeye ya o bakımdan yani.
Fragmanda Ekin Sarp'a ameliyat olmaya karar verdim deyince bizim şapşal aşık Sarp dahada bir şapşallaşıyor.Olmuyor ama bu çocuğun hep karizması yerlerde sürünüyor canım.Doktorun yanına her ne kadar özette Ekin tek başına gitmiş izlenimi verselerde gördükki birlikte gitmişler ama gittiklerine pişman olmuşlar.Nerden bilsinler gariplerim Hakanımız Başarımızın kör kütük sarhoş olup yıkılacağını.
Hakan yere yığıldı bizimkilerin umutları yıkıldı ama olsun azmin elinden hiç bir şey kurtulmaz dimi ama.Sanırım ertesi günde otele gittiklerinde Hakan'ın ayrıldığını öğrenince polisiye-macera dizimiz başlayacak.Hakan kaçacak Sarp arabayla takip edecek.Anlaşıldı bizim beşibiyerdeler bu bölüm seneryosunu yazmadan önce polisiye-macera filmi seyredip etkisinde kalmışlar belli.Sanırım sırada şu röportajda bahsettikleri korku filmlerini aratmayacak bir bölümde.Bu sezon olmasa bile gelecek sezon onuda görürüz merak etmeyin.
Gelelim Serkan'a tam da dengini bulmuş hani.Yine Kancamuhabbetleri yapıyorlar.Açmaya çalıştıkları kapı bana sanki Serbest'lerin üst katındaki Ekin'in boşalttığı ev gibi geldi ama orada Feride var o yüzden emin değilim.
Anlaşılan Serkan kendisini içkiye verecek Kurti'de kankasını yanlız bırakmayacak.Zaten bu dizide başı sıkışan,aldatılan,boşanan,sevinen,sevdiğini kaybeden herkes kendisini alkole veriyor.Bknz.Hakan Başar.
Sevgiler canlarım.
Ha bu arada dün modlardan eğer birbirine sırtını dönmüş somurtan Ekin Sarp resmi gönderirlerse zahmet edip eklememelerini rica etmiştim.Sağolsunlar bizleri düşünüp şöyle gözümüzün gönlümüzün açıldığı hoş resimler göndermişler.
Hele 3.resme bakmaya doyamadım.Bu resimler içinde teşekkürler.
Daha önce böyle güzel resimler geldiğinde sorduğum soruyu soruyorum sizlere.
Başka hangi dizinin bölüm resimlerinde bu kadar sıcak,bu kadar güzel,bu kadar içten,gerçek ve samimi bir poz var arkadaşlar?
Teo selam arkadaşım, Serkan ve Kurti'nin gittiği ev daha önce Sarp ve Kurti'nin kaldığı eve benziyor.
Sılacım, canım Kenan ve Feride işi bir iki bölüme çözülür. Bu bölüm çıksa Kenan hapisten 43. bölümde de Feride'yi bulması lazım. Tabi Feride tepkili davranır mutlaka. Esasında Kenan'ın Feride'nin kapısında falan yatması lazım biraz da iyice anlasın kıza neler yaptıklarını. Ama tabi sonra mutlaka barışsınlar ve hopp Ayvalık....:) Nasıl tahminlerim ama:)
Yelda ve Serkan'a gelince... Evet o resimlerde Serkan var da Yelda gözüme çarpmadı, nerede ki acaba, mangalın başında olmasın... hamile hamile:) yada benim şu attığım tatil planı tutmasın:) Birde dün bizim kızlardan biri dedi, Özgü müydü kimdi hatırlamıyorum şimdi... Bu kız İsviçre'ye gitmesin demişti.o da abisinin aklıan uyup gider belkiGerçi Ekin ve Sarp'ı bu durumda bırakmak pek hoş değil. yok yok bu kız otursun oturduğu yerde:)
teomanresat 30-05-06, 11:02 Teo selam arkadaşım, Serkan ve Kurti'nin gittiği ev daha önce Sarp ve Kurti'nin kaldığı eve benziyor.
Sılacım, canım Kenan ve Feride işi bir iki bölüme çözülür. Bu bölüm çıksa Kenan hapisten 43. bölümde de Feride'yi bulması lazım. Tabi Feride tepkili davranır mutlaka. Esasında Kenan'ın Feride'nin kapısında falan yatması lazım biraz da iyice anlasın kıza neler yaptıklarını. Ama tabi sonra mutlaka barışsınlar ve hopp Ayvalık....:) Nasıl tahminlerim ama:)
Yelda ve Serkan'a gelince... Evet o resimlerde Serkan var da Yelda gözüme çarpmadı, nerede ki acaba, mangalın başında olmasın... hamile hamile:) yada benim şu attığım tatil planı tutmasın:) Birde dün bizim kızlardan biri dedi, Özgü müydü kimdi hatırlamıyorum şimdi... Bu kız İsviçre'ye gitmesin demişti.o da abisinin aklıan uyup gider belkiGerçi Ekin ve Sarp'ı bu durumda bırakmak pek hoş değil. yok yok bu kız otursun oturduğu yerde:)
Selam ayşa,valla önümde dosyalar beni bekliyor ben buralardayım son bir yorum yazıp işlere başlıyacağım ama buralardayım gene.
Bende hacı teyzenin evi olabilirmi diye düşündüm ama yani sadece düşündüm.Belki öyledir.Bencede kenan ve feride işi sezon sonu gelmedn çözülür gibi hoş sezon sonunada kaç bölüm kaldı ki.Aman ayşa sus sus şu beşi biryerdeler duymasın valla burayı okuyup yeldayı göndermiyecekleri varsa bile gönderirler.Tez zamanda Serakn ve Yeldayı barıştırsınlar.Serkanı babalık heyecanından mahrum etmesinler.
Hadi size iyi yorumlar arad bir uğrarım gene.bye
ayşam bakıyorum her zamanki gibi forumundasın tahminlerin süper yoksa rüyayamı yatıyorsun ne:) ay evet ya şöyle kenan feridenin kapısına dayansa beni affet dese feridede şunu bir güzel süründürse ne güzel olurdu:img-icecr ama nerde bizim kız kenanı görünce hemen yelkenleri suya indirir önümüzdeki sezonada kalmaz ver elini ayvalık:)
serkan yeldaya gelince bak doğru yelda isviçreye kaçabilir teksoy geleneği olsa gerek sıkışan isviçreye kaçıyor ne var acaba orada bizde mi kaçsak belki bize de iyi gelir :)
sinemcim aynen canım fragmanı izlediğimde bende şok oldum bu ne böyle dedim ben yanlış mı hatırlıyorum bu dizi aşk dizisi mi yoksa macera dizisimi? dizimizde bir kaçma kovalama sahneleri eksikti oda oldu tam oldu sırada ne var acaba:img-sorry
günaydinlar efendim,
fragmani biraz önce gördüm ve bir hos oldum...yani gördüklerim benim hosuma gitti ne yalan söyleyeyim...hele Sarpin Ekine verdigi tepki cok güzeldi...iyi oynamis kereta :img-grin2
Dün EKin doktorun yanina tek mi gitmis diye bir sürü laf etmistim, elestirmistim...meger Sarp ta yanindaymis...aferin Ekin hanim...
bu hareketiyle gözüme biraz da olsa girdi :img-haha:
Serkan perisan görünüyor..hadi Serkani anladim da, bu Kurtiyi hic anlamam ya...o ne diye böyle zil zurna oluyor ki...
arkasindan Doktor Hakanin sarhoslugu...hii bu ne demek oluyor biliyor musunuz?
bizim keklikler de erkek ya...
"erkekler üzülünce ancak kafayi cekmeyi biliyorlar" demek istemisler...sanki tepkilerini baska türlü yansitamazlar degil mi? aman neyse beni ne ilgilendiriyor ki...ben erkek degilim ne de olsa :P
Son karede Sarpin agzindan HAkan ismi ciktigina göre, zannediyorum ki Hakani bulacak olan Sarp...eger böyleyse özette Ekin HAkani bulacak mi deyip, akillarinca bizi tuzaga düsürdüler..ne oldu baslari göge erdi mi acaba bizimkilerin? :icon_evil
Doktor HAkanin sarhos rolü güzeldi ama degil mi? ben yarin aksam Yurdaer Okuru büyük bir hayranlikla izleyecegim :img-grin2 ...ya siz?
Sinemcim, yok anacım başka bir dizide bu kadar yakışan bir çift yok canım.
Sılacım, he canım rüyaya yatıyorum artık... ondan sonra böyle pat pat sıralıyorum:) Sende dene...
Kenan, belki ellerinde çiçekler kapında sırılsıklam görürsen beni şaşırmaaaa beni böyle çaresiz beni böyle derbeder beni böyle.... şarkı söyleye söyle kapısına dayanır belki... aaa unuttum bak Kenan sahnesinde ancak Ahmet Kaya çalar.
Nannicim, Yurdaer Okur fragmandan gördüğüm kadarı ile perfortmansına bayıldım doğrusu bende zevkle izleyeceğim sahnelerini.
Bu arada bunlar bu olaylar sayesinde pek sıkıfıkı olacağa benziyor. Yani Ekin-Sarp-Dr. Hakan. Böyle doktor hasta ilişkisinden öte arkadaş gibi olacaklar bence.
Kurtarın beniii imdaaat, ay ölüyorum herhalde... ilk sayfaya gidemiyorum, son sayfaya dönemiyorum beynim sayfaların arasında sıkıştı kaldı... çabuk şu doktor civanımı çağırın, banada bir beyin ameliyatı lazım...:)
şaka şaka benim beynim Ekinini kadar çürük değildir, benimki allah vergisi onunkini senarisler yarattı böyle olması normaldir :), evlendiği gün su kaynattı daha ne olsun, ama benimki sağlam, bundan sonrada birşey olursa bu senarislerin yüzünden olur... güç bela gittim o şaheser özeti aldım geldim Nannişim hadi bu bölüm iyisin...mi desem baltayı taşa vurdunmu desem ne desem bilmiyorum... Seninki bu bölüm dağıtmış anacım...
İstanbulun bütün meyhanelerini dolaşıp onu arayacağız tıpkı şarkıdaki gibi...
-Bu akşam bütün meyhanelerini dolaştıııım istanbulun,
seni aradım kadehlerdeki dudak izlerinde,
nannişim sen bu doktor civanını dudak izinden tanıyabilecekmisin?...
Ekin Hakan’ı bulabilecek mi?...Bulamazsa nanniden yardım istesin, elele verirlerse kesin bulurlar, Ekin meymenetsizdir ama ben nanniden yana eminim.. hadi nannişim kolay gelsin size :)
Ekin ameliyat konusunda kararsızdır....önce karar verecek sonra peşine düşecek buda iyi... şimdi beyninde iyi huylu olan ama çok sapa bir yere konuşlanmış bir tömür var bu durumda zamana karşı herhangi bir yarışa girilmez, vakit nakit olmadan bol bol düşünülür...
Hakan, Ekin’e düşünmesi için zaman verir....ne iyi bir doktor, biraz zamanda o verdi, bencede bol bol düşünsün. mesela dizinin ilk 20 dakikası düşünmekle heba edilebilir...
Ekin ameliyat olmanın yaşam ve ölüm arasında büyük bir kumar olduğunun
farkındadır. Bu kumarı oynamak isteyip istemediğine
karar vermesi kolay olmayacaktır...Aşkta kazanan kumarda kaybedermiş, şimdi ekin kumarda kazanırsa Aşkta kaybetmiş mi olacak? ne diyorum ben ya, düşün Ekincim düşün...
Hakan’ın İstanbul’a gelişi, onu geçmişindeki acı bir meseleyle tekrar yüzleşmek zorunda bırakır. Bu yüzleşme Hakan’ı her şeyden vazgeçme noktasına kadar getirecektir.... Bu dizide meselesiz kimse yokki, olsa şaşardık zaten, sen kalk dünyanın taa nerelerinden istanbula gel sonrada bizi fitil et...bakalım bu civanın derdi neymiş, mesele büyükse o mezarda kesin eks aşkı yatıyordur, insan annesine böyle üzülmezki, bu durumda haftanın boynuzlu taca layık iddiasını ortaya atıyorum... Mezarda yatan doktorun aşkıdır...
Ekin, kararını açıklamak üzere Hakan’a gittiğinde hiç beklemediği bir manzara ile karşılaşır. Hakan zil zurna sarhoştur... buyrun işte bu sahnede ülkenin bütün doktorları ayağa kalkacaklar, en son Sarp komadan çıktığında ayaklandılardı...buda ikincisi, daha ameliyatta kimbilir neler olacak ... Nannişim gördünmü adam alkolik çıktı, boş ver sen bu doktoru ben sana daha iyilerini bulurum :) gözüm tutmadıydı zaten, beyin kurtarayım derken kendi karaciğerinden olacak...
Ekin, bu durumdayken Hakan’a bir şey açıklamanın doğru
olmadığını düşünerek ertesi günü bekler...Vakit bol tabi, o gün olmaz ertesi gün olur, olmadı bir sonraki gün, dizi dediğin 60 dakika öyle birden karar vermenin ne lüzumu varki...
Ama ertesi gün gittiklerinde Hakan’ın otelden
ayrıldığını öğrenirler...hadi bakalım macera başlıyor İstanbul kazan biz kepçe doktor civanımı arar dururuz, önce meyhanelerden başlamak lazım :)
Ekin Hakan’ın hayatında bir şeylerin ters gittiğini anlamıştır ve her zamanki
kararlılığı ile Hakan’ı bulacağını söyler.... Burda hissiyatım arttı, birden eski Ekin gözlerimin önüne geldi, hey gidi hey, dediğim dedikse çaldığı düdüktür...kendi meselesini çözemez ama Hakana bir el atarsa doktorun işi tamamdır...
Yaşama şansını bir kere bulmuşken kaybetmek istemez...biz aşk oyunun sivri zekalı izleyicileri olaraktan bu satırlarda Ekinin ameliyata karar verdiğini anlamış bulunmaktayız. çok şükür Başım göğe erdi...
Ekin Hakan’ı bulabilecek mi?...Nannicim bak hala arıyor yardım etmeyecekmisin, yazıktır ya bir el ver şu kıza... hadi benden size bir tüyo önce İstiklal caddesindeki Cumhuriyet meyhanesine bir bakın, böyle sakallı ve entel tipler genelde oraya takılıyor... Kadehten dudak izini hanginiz teşhis edersiniz??? eh o kadarınıda bilemeyeceğim artık... :)
Bu özette Sarpmı yok? banamı öyle geldi...neyse o gereksiz eleman zaten,
özeti hatmettik sıra geldi fragmana, bence eli kulağında yayınlanır, birde setten gelen resimlerle bu özetin hiç alakası yok, siz bişey anladınızmı?
çok şükür pasımı attım...
bu arada herkese günaydınlar efendim :)
günaydin calikusum...
masallah özette Ekin kadar benim de adim gecmis :img-grin2 ...niye anlamadim ama :icon_whis
sen merak etme SArp benim yardimima ihtiyac kalmadan bulacak benim doktoru...baksana eskiyalar gibi yol bile keser olmus bizim Sarp :P
bu arada bana erken gel diyorsun, sen ortalarda yoksun..bunu hesabini ver bakayim bana :icon_evil ...
Çalıkuşum, yani bu yorumunu okuduktan sonra çok bozuldum... Nanni ve doktor...Amma çok adını anmışsın öyle ikisinin de....Nanni hani sen bu doktoru bana alacaktın??? Çaktırmadan adama el koydun ya:)
Canım Çalıkuşum bu yorumunla herzamanki gibi beni güldürdün canım. Resimlere gelince ben rüyaya yatıyorum canım dün gece de bir yattım 43. bölüm için:) o sahneler 43. de gözüktü bana...
Sılacım bu aralar ben pek bir konuşur, tahmin eder oldum, sen benim mor pufu ayarla Çarşamba akşamına emi canım. Birde söyleyeceğim unutuyorum hep... imzana harika canım, ne güzel bölümledi, ahh ahh... Yarın bende evdeki eski bölüm CDlerini getireyim de böyle güzel repliklerden imza döşeyeyim:)
Sabah sabah azarlanınca insan çivi gibi oluyormuş :) benden size tavsiye güne patrondan azar işiterek başlayın o gün muhteşem bir performans sergilersiniz..
Ayşacım hemen alınganlık gösterme, birincisi ben bu doktor Hakan mevzuuna ilk defa kelam ettim, önceden sadece yazılanları okuyabildim, şimdi Hakanı sana veren ben değilim bu konda sorumlu Seval, ikincisi artık onu sana layık görmem çünkü adam alkolik, üçüncüsü daha fazla söz söyletme nanni beni paralar...:)
adama alkolik dedim çok bozuldu baksana, hem seni ne doktorlar ne mühendisler, ne bankacılar :) isterde biz vermeyiz... sen bizim kıymetlimizsin...
sılanın imzası benide hüzünlendirdi, en sevdiğim ve izlediğimde çok güzel tasarlanmış dediğim bir andı, ama o son sözü yazılı görünce beynimde bir şimşek çaktı, KABUS GÖRMÜŞÜMDÜR... birden bizim uzun süredir gördüğümüz kabuslar aklıma geldi, yok yere umutlandım sakın dedim Sarp hala o koltukta uyuyor olmasın, ve bizim bunca zamandır izlediklerimiz onun gördüğü kabuslar olmasın, olurmu olur yani...
Benden size tavsiye bu bölümle ilgili hiçbirşey tahmin etmeyin yoksa yere çakılmanız kesindir ama gelecek bölümle ilgili benim müthiş tahminlerim var...haftaya konuşur paylaşırız...
günaydin arkadaslar,
bakiyorumda doktor hakanimizi paylasamiyorsunuz. hic karismam ucundan kenarindan bende isterim ona göre ;)
aysacim sende buralardasin selam canim. valla dün özeti okudum. baktim bizim doktor kayip aklima hemen sen geldin. acaba dedim aysa dayanamayip doktoru kacirdida sakliyor mu? :) bak eger öyleyse lütfen ortaya cikar. en azindan ekini ameliyat etsin, su kizi bi kurtarsin, sonra ellerimle teslim edecegim sana. hem söz üzerinde hak talep etmicem, yeter ki su sarpiminda bi yüzü gülsün artik. yoksa sarpi da ben mi alsam? evet, evet ama önce ekine de hayirli bir kismet bulmak lazim. arkadaslar forumun erkeklerine sesleniyorum: ekini isteyen var mi?
ayşam canım ne tesadüf bende rüya gördüm 43.bölümle ilgili:) aman dikkat edelim bilirsin rüyalar tersine çıkarmış derler:) ama olsun senin mor pufun benimde kırmızı pufum var önceden hazırlıklıyız fazla acı olmaz sadece sıyrıklarla kurtuluruz artık:) ayrıca imzamı beğendiğine çok sevindim... ah canım o eski bölümler yok mu süperdi ne varsa eskilerde vardı aşk,saflık,komedi,dostluk daha neler neler... bu bölümlerde ise entrika,hastalık,kaçma kovalamaca,istemediğin kadar ayyaşlar ne arasan yeni bölümlerde var:img-sorry
çalıkuşum canım benim yorumun her zamanki gibi süperdi buradakilerde bu kız manyak mıdır nedir diyorlardır ekrana yapıştım resmen:)
Selam herkese...
Bugün burası sessiz yine...
Ekinin ikna olması beklenen bir şeydi...Yine de bir 15 ,20 dakika Sarpı süründürür gibi geliyor...
Ailelerin öğrenmesi bu bölüm olmayacak gibi,resimler erken gelmiş...
Bölüm tamamen olmasa da büyük bir kısmı Hakan üzerine kurulu...Bu doktorun gizemini çok merak ettim doğrusu...Umarım elle tutulur bir şey çıkar...
Fragmandaki son sahneye anlam veremedim...Hakan neden arabayı Sarpın üzerine sürüyor...
Bu arada SArp ve Hakan çok samimi olmuşlar...Hakan demeler falan...Bu doktor diziye renk getirdi...Kim ne derse desin...
crazygamze 30-05-06, 12:48 bölüm resimleri gelmiş ya bu hakan'ı ne diye tanıtacaklar?yoksa söylerler mi ailelere hastalığı??son resime bayıldım ya çok tatlı çıkmışlar..
ya ben bölüm resimlerini göremiommmmmmmmmm nerde bunlar yaaaaa
Selam herkese...
Bugün burası sessiz yine...
Ekinin ikna olması beklenen bir şeydi...Yine de bir 15 ,20 dakika Sarpı süründürür gibi geliyor...
Ailelerin öğrenmesi bu bölüm olmayacak gibi,resimler erken gelmiş...
Bölüm tamamen olmasa da büyük bir kısmı Hakan üzerine kurulu...Bu doktorun gizemini çok merak ettim doğrusu...Umarım elle tutulur bir şey çıkar...
Fragmandaki son sahneye anlam veremedim...Hakan neden arabayı Sarpın üzerine sürüyor...
Bu arada SArp ve Hakan çok samimi olmuşlar...Hakan demeler falan...Bu doktor diziye renk getirdi...Kim ne derse desin...
Bence bu bölüm aileler bir şekilde öğrenecekler.Bölüm resimleri bölümünde ailenin bir araya toplanmış,doktorun da sanki bir açıklama yapıyormuş gibi bir görüntüsü var.Ee anlatılmalı da artık...
Ayşacım hemen alınganlık gösterme, birincisi ben bu doktor Hakan mevzuuna ilk defa kelam ettim, önceden sadece yazılanları okuyabildim, şimdi Hakanı sana veren ben değilim bu konda sorumlu Seval, ikincisi artık onu sana layık görmem çünkü adam alkolik, üçüncüsü daha fazla söz söyletme nanni beni paralar...:)
adama alkolik dedim çok bozuldu baksana, hem seni ne doktorlar ne mühendisler, ne bankacılar :) isterde biz vermeyiz... sen bizim kıymetlimizsin...
canım benim, beni ne de düşünürmüşsünüz... ama şimdi birşey soracağım beni kimseye vermeyecek misiniz? :):):)
aysacim sende buralardasin selam canim. valla dün özeti okudum. baktim bizim doktor kayip aklima hemen sen geldin. acaba dedim aysa dayanamayip doktoru kacirdida sakliyor mu? :) bak eger öyleyse lütfen ortaya cikar. en azindan ekini ameliyat etsin, su kizi bi kurtarsin, sonra ellerimle teslim edecegim sana. hem söz üzerinde hak talep etmicem, yeter ki su sarpiminda bi yüzü gülsün artik.
Ya Yeşilcim ne diye açık ediyorsun, doktoru benim alıkoyduğumu:)Ama anlaşmayı düşünebilirim, Ekin'i kurtardıktan sonra bırakacaksınız peşini tamam mı dokotrumun:)
Yeşilcim koptum bu yorumunu okuyunca, Allah iyiliğini versin emi.:) Doktoru ben istesim bile vermeyecekler baksana Çalıkuşum'a, bir biildiği vardır diye bende "tamam" diyorum artık. Büyük sözü dinlemek lazım....
çalıkuşum canım benim yorumun her zamanki gibi süperdi buradakilerde bu kız manyak mıdır nedir diyorlardır ekrana yapıştım resmen:)
selam silam,
birinden hesap sordum kaldin sen ve birisi daha ...
siz bensiz isler cevirin, sonra da yorumlarinizi okurken ekranlara yapisin :img-grin2 ...
calikusum, su kabus isini ben Sarpi her uyudugunda gördügüm zaman düsünüyorum inan...ama nerdeeee bizde o sans :icon_cry:
aysa oyun bozanlik etme ya..ben sana senin icin doktor benim demedim mi...benim oldugu bilinirse, kimse göz koymaz..ben de rahat rahat aranizi yaparim iste :img-grin2 ..kapis?
ah çalıkuşum ah...benimde en sevdiğim sahnelerden birisi hatta dün gece saatlerce oturup o sahneyi aradım repliklerini hemen imza yaptım defalarcada o sahneyi izledim gerçekten çok güzeldi:img-icecr (ayrıca avatarım nasıl çalıkuşum bak çok istedin avatarımın olmasını bende bayağa uğraştıktan sonra en sonunda becerebildim:) )
canım bizde bu bölümle ilgili pek yorum yapamıyoruz özetten ve fragmandan anlaşılacağı üzere ekin sarp hakan üçlüsü üzerine olacak yan karakterlerdede serkan kurti sarhoş hallerini bol bol izleriz artık bir de aklıma geldi bunlara içki firması filan mı sponsor oldu da bu bölümde sırf sarhoş adamlar izleyeceğiz :) dizi sonunda yazarmış sponsorumuz tekel :)
ececim canım evet bu bölüm bol bol ekin sarp hakan üçlüsünü görürüz 42.bölüm tamamı ekinin ameliyata karar verme aşaması kararından sonra hakanın gizemi çözülmesi en sonundada kovalama sahnelerini izleriz...
selam arkadaşlar.dün gece fragman,özet,resimler.tabi ben çorba gibi karıştım.bi seçenek sunuyorum ama o olursa ne olur anlayacağınız delirdim.hele fragmanın son sahnesinden bişey anladıysam aşk oyunu ekibinin yanına ışınlanıyım.ekin ikna oldu ama yine sarp'I süründürcek.bi gün yüzü göremeyeceğiz şu dizide biz.haram bize.
nannim canım benim
biz sensiz iş çevirirmiyiz hiç aşkolsun :)
inan gözümüz hep seni aradı hatta kulakların bile çınlamıştır hayatım bol bol kulaklarını çınlattık biliyorsun ikinciyede maalesef ben yokum :icon_cry: sizde benim kulaklarımı bol bol çınlatırsınız artık:img-icecr
modlarımız kusura bakmayın bu yazım biraz yorum dışı oldu ama ne yapayım bana cevap hakkı doğdu o hakkımı kullandım da:)
ya fregmanın sonunda ne oldu anlayamadım sanki sarpla doktor
hakan çarpışcaklar gibi geldi bana, ne oluyo orda bi fikriniz varmı?
nannim canım benim
biz sensiz iş çevirirmiyiz hiç aşkolsun :)
inan gözümüz hep seni aradı hatta kulakların bile çınlamıştır hayatım bol bol kulaklarını çınlattık biliyorsun ikinciyede maalesef ben yokum :icon_cry: sizde benim kulaklarımı bol bol çınlatırsınız artık:img-icecr
modlarımız kusura bakmayın bu yazım biraz yorum dışı oldu ama ne yapayım bana cevap hakkı doğdu o hakkımı kullandım da:)
delilleri gördüm..bir sen aralarinda masum gibisin zaten...o yüzden seni affettim tamam mi? :img-grin2
kismet canim, belki yine de görüsebiliriz, kimbilir...
Saarp 4 sene sonra geldi de, evlenme teklif edecegi anda Ekini görmüstü biliyorsun...oldu mu oluyor iste...
senin tekel meselesine de bayagi güldüm...ben de demistim ki:
erkekler üzüntülü olunca ancak icmeyi biliyorlarmis...bunu demek istiyor bizim keklikler...herkes bu bölüm iciyor ya, o bakimdan :img-grin2
Herkese merabalar,ılk once ılk defa bolum resımlerı cok hosuma gıttı,ozellıkle ıkı hafta oncekı asık suratlı resımlerınden sonra bunlar cok guzel,yuzlerının guldugunu gordukk sukur,umarım bu sahneler dızıde de yer alır.
Ozette doktorla alakalı garıplıklerden bahsedılıyor,anlasılan bu dızıye gıren karakterlerın hepsı bıraz sorunlu olmalı,nede olsa sevgılı senarıstlerımızın urunu sasmamak gerek.Ekın kızımız ıkna olmamakla kalmıyor Hakan ıcın psıkologluk gorevıne de baslıyor,bu kız herseyın ustesınden gelıyor masallah.
Burada yenıbır tıyo var mı,gundemın dısında kaldım.
herkese günaydınlar;daha pek kimse uyanamamış herhalde.Evet fragmanı gördüm,ekin doktorun yanına sarpla birlikte gitmiş buna sevindim.Ameliyat olmayı kabul ettiğini söyliyor sarpta seviniyor.Ondan önce olmayacağım diye terddütler izleyeceğiz.Birde SErkan ve kurti hangi evin anahtarını bulamıyorlar.Serkanda tam dengini kurtiyi bulmuş.Doğru ondan başka kafa çekicek uyumlu arkadaş yok.Da hangi eve gitti bunlar.Serkanın bekarlık evine mi? Böyle olabilir diye dün özgü bahsetmişti sanırım.Valla ben bu kızdan şüphelenmeye başladım.Rüya işçileriyle bir yakınlığımı? vardır nedir.Özgücüm buralardamısın?Huuuuuuuuu!Gelecek bölümle ilgili yorumlarını bekliyoruz.Birde sarpın hakanın yolunu kestiği yol patika yol gibi mezarlık yolu olmasın ,eğer öyleyse sarp bunu nerden biliyor.Resimlerde bütün aile ve doktor teksoyların bahçesinde yemekte acaba doktorumu?tanıştırıyorlar yada hastalığımı?açıklıyorlar.Bakalım Yarın ola hayrola.
Herkeslere merhaba,
Vallahi bir yoğunluk,bir yoğunluk ancak girebiliyorum.
Tam olarak da okuyamadım ama sanırım fargman üzerinden gidiliyor.
Teoman'cığım gördüğün gibi erdim arkadaşım.Dün ECE71 arkadaşımın isteği üzerine Serkan - Yelda üzerinbe bir hikayecik uydurayım dedim.Bak nasıl tuttu.Acıların çocuğu 2 Serkan ile sabık arkadaşı Kurti'nin maceralerı.Aradığı anahtarlar da kesin bekar evleri.
Canım bunlara yakılnığım yok, aksine Allah bunlardan uzak etsin inşallah da, böyle boynuzlu taçları taka taka , köşelere yata yata,
doğruyu buluyor insan galiba.
Evet SILAM,bu bölüm EKin SArp ve hakanı çok göreceğiz..
Komedide yine yan karakterleri göreceğiz...Kurti ye ne olmuş da bu kadar içmiş...Gerçi ona sebep bulmaya ne hacet...O her zaman içebilir...
Serkan yalnızları oynuyor...Hala barış yok anlaşılan...Onların vuslatı da seneye kaldı anlaşılan...
Bu arada NANNİCİĞİM,bu doktor Hakan'a çok talip var...SAna kalmayacak..Parçalara ayırsak da işe yaramaz...Ama diziye renk kattığı kesin...Sen AYŞAya başka birini bul...
Bu bölüm sarhoşluğu fazla kullanmışlar...Dediğin gibi bizim beşliler kafası bozulunca içiyorlar herhalde...Biz kadınlar da -HEPİMİZ OLMASAK DA_kafamız atınca alışverişe çıkarız ya...
ÖZGÜCÜĞÜM,senden bugün Feride kenanla ilgili bir hikaye istiyoruz...Gerçi Kenanın daha hapisten çıkmasına çok zaman var,ama bu bir dizi belli olmaz...
Sinan Sarpa ne zaman baba diyecek...Bu konunun yanundan bile geçilmiyor..O da seneye kaldı galiba...Hastalık mevzusuyla bizi yiyip bitirecekler,sezaon sonuna kadar...
Selam kızlar ben geldim.
Nannicim canım benim, ismi mevzu bahis değil o malum arkadaşların çevirdikleri dolaplardan benimde haberim var.Hatta dün sabah yaptıkları yorumlarla beni az daha çatlatıyorlardı da Allah'tan özet geldide bu konu arada kaynadı.
Yaptıkları işmi yani olan var olmayan var giden var,gidemeyen var.
Neyse efendim bir iki kelamda bölüm hakkında yazayımda uyarı almayayım.
Ne yazsam acaba.A şey aaaa fragmanı seyrettimde Sarp'ım yine döktürmüş canım benim ya yakışıklı romantik prensim benim.
Tüh ya buda pek bölümle alakalı olmadı ama idare etçeniz artık.
didou_didem 30-05-06, 13:32 merhaba arkadaşlar fragman güzel yaa hele dr.hakan'a bayıldım yaa ne güzel düştü o öyle valla yine döktürcek herhalde..ayrıca sarp'ın tepkisine bayıldım yaa çok güzel olmuş(ekin'in ameliyat olmaya karar verdiğini söylediği zamanki..)
nannim delillerde pek masum gibi durmuyorum ama yine de sağol canım :)
valla canım birden aklıma geldi tekel sponsoru...baksana canım dizi başladığından beri sarhoş olmayan kalmadı... heralde gülserle feryal kaldı bir tek:img-sorry
erkek forumculara sormak lazım neden erkekler dertlerinin dermanlarını içki kadehlerinde ararlar? sorunları içince çözülüyor mu acaba? heralde çözülüyor baksanıza koskoca beyin cerrahı bile kadehlere gömülüyor :)
arkadaşlar size doyum olmaz ama karnımı doyurmam lazım ben yemeğe çıkyorum hepinize iyi muhabbetler...
Şimdi Nanni ve Sinem'e sormazsam çatlarım;
Soru1 Nanni;
_ Kimlerin içinde en masum Sılam?Diğer azılılar kimler söyle bakim bana.Ben de pek merak ettim.
Soru2 Sinem;
_ Kız senin kulakların yanmadı mı , kızarmadı mı Sarp'ın ki gibi.Kimmiş bu dolap çevirenler.Bunu da merak ettim.
Soru3 Sinem;
_ Niye dün öm'ma cevap vermedin? Ben sana O'nu yazarken acayip heyecanlandım,
Soru4 Nann,
_ 1 Temmuz sana bir şeyler hatırlatıyor mu bakalım? Seni görünce ıssıracağım.O yüzden bana iyi davran şekerim.
ECE71 canım , Kenan-Feride için biraz kafa patlatayım bakalım ne çıkacak bunlardan?
Not:Moderatörlerimin affına sığınıyorum.Bende hafif paronayaklık var,nedense her lafın içinde kendim varmış gibi merak ediyorum.
Sorry
Kamber de gelmiş... Özgücüm, bende Ece gibi bir Kenan Feride senaryosu istiyorum. Gerçi biz Sıla ile sabahtan yazdık azıcık. Şöyle Kenan Feridenin kapısından sabahlayacak falan, feride yüz vermeyecek.Artık perdenin arkasından bakar herhalde Kenan ne yapıyor diye. Ondan sonra bu da yetmez, şöyle ellerinde çiçekler kapıya dayanacak beni affet diyecek.. bugün ben hakikaten uçtum, Allah'tan mor pufum hazır:)
özet gelmiş okudum çok açıklayıcı!fragmanımızıda izledim şu hakanı yıkan olay hakkında birden fazla teorim var
1.bu kişi hakanın sevgilisi yada karısıdır yada anası kendi sevdiğime hayrım dokunmadı ona nasıl dokunsun der belkide daha önceleri yurtdışına o yüzden gitmiştir
2.çocuğudur ekinle ilk konuştuğunda çocuğun var seevdiklerin var demişti hakan çekip gidince ekin yada sarp mithat doktor vasıtasıyla geçmişini öğrenir ailesini bulur bakarsınız karşısına karısı çıkar oda onlara yardım eder
3.fragmanda en çok etkilendiğim sahne sarpın hakanı durdurmak için arabayı onun yönüne doğru durdurması ama en komiğide kimvurduya gitcez dur demesi:img-grin2
4.hakanın bu vazgeçişi ekinide yaz vazgeçirirse yada hakana olan güveni sarsıırsa ya aslında yorum yapmayıp bekleyip izliycektim dayanamadım ama anladığım şu güzel ve eğlenceli bir bölüm bekliyo en azından hakanın dışında ağlamalı sahne yok
selam arkadaşlar,
ooo bayağı kaynatmışsınız yorumları okurken çok eğlendim inanın:)
bu bölüm hakan ve ekin üzerine kurulu bir bu eksikti diyeceğim.sakın kızmayın bana haklı sebeplerim var...şimdi bizim derdimiz ekinin beynindeki ur değil mi? evet senaristler sayesinde biçok bilgi edindik....ameliyat çok riskli ve ekinin masadan kalkamama ihtimeli var değil mi bide bu ameliyatı Türkiye'de yapacak doktor yoktu değil mi? evet hem riskli hemde doktor yok....riskli olduğu için ve zaman kısıtlı olduğu için-6 ay mevzusu- bir an önce karar vermeliler değil mi? buna da evet....
şimdi doktor olmadığı için yurtdışından doktorumuz geldi...zaman az olduğu için ekim hanım öyle yada böyle kararını verdi...peki neden bu doktor diğer dizilerdeki gibi ameliyatını yapıp hastayı iyileştirip seyircileri ferahlatmıyor? cevabı basit bizim senaristler heyecan olsun diye yemedikleri halt kalmadı şimdi de ekinin derdini bıraktık doktorun derdini çözeceğiz pehh...sanki bu senaristler dizideki diğer sorunları çözdü de çözülmeyi bekleyen sorunlar ortaya çıkarıyor...
tamam doktorumuz yakışıklı,becerikli,biraz alkolik,eee birazda korkak çıktı(bakınız ameliyattan vazgeçiyor) izlemek açıkcası zevkli de madem bu adam kalıcı biran önce ameliyatını yapsaydı hastayı iyileştirseydi sonra kutlama partisinde bernayı görseydi de vurulsaydı şöyle sarpın ekine vurulduğu gibi ne dersiniz hoş olmaz mıydı??
neyse arkadaşlar bu aralar kafam dolu bir yandan işler bir yandan okul zor oluyor haliyle...ben de doktorun kalması taraftarıyım ama bu şekilde olmasaydı keşke pardon biz aşk oyunundan bahsediyorduk değil mi??evet evet hatırladım tamam ya ben yine işimin başına döneyim hepinize iyi günler diliyorum..:)
Şimdi gelelim Feride-Kenan ikilisinin başına geleceklere;
Kenan ile Sarp çok iyi arkadaş hatta kanka olmuşlardır.Bundan daha normal ne vardır ki.Sonuçta ikisi de çeşitli zaman aralıklarında aynı kadın ile toplamda 2 hatta 3 kez evlenmişlerdir. Doğal olarak ortak noktaları çok önemlidir.Bu yüzden Sarp Kenan'ın kendisine doğrulttuğu silahın bir anlık öfke ve kıskançlık krizi ile yapılmış bir hareket olduğunu anlamıştır. Hem bir de 4 yıl oğluna kendisi değil bu muhterem dostu babalık yapmıştır.Ayrıca Kenan'ın kendisi de baba olmak üzeredir.Bu yüzden O'nu hapisten kurtarmak boynunun borcu olmuştur.Dr. Hakan ile de çok iyi arkadaş olduğu için beraberce bu işi çözmeye karar verirler.Sarp tanıdığı bütün avukatları devraye sokar, Hakan da henüz bilmediğimiz ama yakında öğreneceğimiz bazı özel yetenekleri sayesinde bu arkadaşın hapisten kurtulmasına yardımcı olur. Hatta Feride'nin doğumunu da yaptıracağına söz verir.
Feride ise içine sinmeyen bir evlilik yaptığı için çok ama çok pişman olmuştur.Bu kararının ne kadar yanlış olduğunu ise kocasından çocuk peydahladığı en yakın ,en sevgili arkadaşı,ablası Ekin'den aldığı öğütlerle anlamıştır.
O da gidip Kenan'ı affetttiğini söylemeye hazırdır.Gel kendi çocuğuna babalık yap diyecektir.Apar topar köyden İstanbula'a döner.1 günde kocası olacak adamdan boşanmıştır.Çok yakından tanıdığı Grup 74 adındaki bir kriz yönetimi grubu sayesinde bu iş çok kolay olmuştur.Aynı dertten Ekin'i de 1 saatte kurtaran Grup gene işbaşındadır.
Ancak Feride'yi bir sorun beklemektedir.
Hapisten çıkan Kenan ortalarda yoktur.Bu konuda dostlarından yardım ister.Sarp,Hakan,Serkan bakalım Kenan'ı acaba hayat küstüğü delikte bulabilecek midir? Feride sevdiğine kavuşacak mıdır?Bu sefer Kenan gerçek çocuğuna kavuşacak mıdır?
Bekleyin , görceksiniz.........
Created by Ozguster
Sevgiler
didou_didem 30-05-06, 14:14 özgü valla süper yazmışsın ya...bak görürsünüz özgü'nün yazdığı şeyler çıkacak..bu arada bu Grup 74 bizim senaristler mi oluyor??:)
İlk tebrik benden gelsin Özgücüm harikasın,muhteşemsin,süper bir seneryo yazmışsın Feride ve Kenan aşkı üzerine başka söyleyecek söz bulamıyorum arkadaşım.Çok orijinal olmuş.
Biraz yağ çekeyimde beni affetmen daha kolay olsun canım.
Geldim Kamber'im Ayşa'cığım geldim.
Az yukarıya bak,Kenan - Feride orada.Ama bu sefer gerçekten yüksekten uçtum.Kartal martal değilim aksine sakincecik bir kanaryayım aslında( Çalıkuşum..)))
Bilmem seni mutlu eder mi ama ben sanırım herkesi manyak ettim.Grup 74 ten de beter.Eee körle yatan şaşı kalkar misali.
ozguster selam arkadasim, canim sen bu isi kapmissin. helal olsun yani. ama bir itirazim olacak. tamam sarp kenani affetti ama bu kadar samimi olmalari gerekiyor mu? yani biri eski koca o onun eski seyi su sunun yeni karisi. yani benim kafam karisti o yüzden fazla samimiyete gerek yok. zaten sarpima serkandan hayir yok. o artik kanka falan degil sadece kanca. ama zaten sarpimiza da yeni bir kanka bulduk yakisiklimiz doktorumuz hakanimiz. hem simdi onada ekinin kankasini ayarlarlar yani bernayi. durun durun o da sarpin eski nisanlisiydi degil mi? valla kimin eli kimin cebinde bende karistirdim. neyse canim zaten hepimiz kardesiz :)
İlk tebrik benden gelsin Özgücüm harikasın,muhteşemsin,süper bir seneryo yazmışsın Feride ve Kenan aşkı üzerine başka söyleyecek söz bulamıyorum arkadaşım.Çok orijinal olmuş.
Biraz yağ çekeyimde beni affetmen daha kolay olsun canım.
Affetim affettim,yağ çekme sen şimdi.Neyse ki seni ayartan varmış.(Ayşam bu laf sana .) Dün elsiz ayaksız düştüm yollara resimler geldim diye,ooo millet alıp başını gitmiş bile,
Neyse önemli olan kitlelere ulaşmaktı.Herkes resmi gördüğüne göre sorun kalmadı demektir.
ozguster senaryon süper.Bu bölümde müthiş aşığımız Sarp Hakanın peşinden koştururken yine Sinan olayı başka bahara kalacak gibi.Belkide bu konunun üstünde biz bu kadar çok duruyoruz diye senaristler bu konuyu geçiştirecekler yeni sezonda aaaa bir bakmışız sinan sarpa baba diyor.
ozguster selam arkadasim, canim sen bu isi kapmissin. helal olsun yani. ama bir itirazim olacak. tamam sarp kenani affetti ama bu kadar samimi olmalari gerekiyor mu? yani biri eski koca o onun eski seyi su sunun yeni karisi. yani benim kafam karisti o yüzden fazla samimiyete gerek yok. zaten sarpima serkandan hayir yok. o artik kanka falan degil sadece kanca. ama zaten sarpimiza da yeni bir kanka bulduk yakisiklimiz doktorumuz hakanimiz. hem simdi onada ekinin kankasini ayarlarlar yani bernayi. durun durun o da sarpin eski nisanlisiydi degil mi? valla kimin eli kimin cebinde bende karistirdim. neyse canim zaten hepimiz kardesiz :)
Yeşilim,
en güzelini sen söylemişsin.Hepimiz kardeşizi bu kavga ne diye.Zaten bu dizide önce millet biribirni öldürecek gibi nefret ediyor
sonra can ciğer kuzu sarması oluyor.( Örn; Bakınız;Sarp-Berna, Berna-Ekin, Sarp-Kenan, Feryal-Ekin, Feryal-Gülser, )
Hatta kimin eli kimin cebinde bellideğil o da doğru ( Bknz; Ekin-Sarp, Ekin-Kenan, tekrar Sarp-Berna tekrar Berna-Ekin,v.s)
Bu Sarp ' ta bu yürek varken , kimseye kin tutamaz,nefret edemez.Baksana 1 günlük doktor bile Hakan oluvermiş Sarp'ın dilinde.
O yüzden Kenan ile böyle olması normal. Hatta Kenan'ın kızı olursa, Sinan' a da alabilirler.
O zaman Dallas 'ın Türkiye versiyonunu izleriz yeni dönemde.
Özgücüm canım, bu senaryoyu okuduktan sonra ayakta alkışladım seni, çiçekleride bir alo dedim, az sonra yanında olacak. Hemde sarı laleler:)
Şimdi sen dün haber verince Sinem'e O da bana haber verdi, eve daha yeni gelmiştim. Biz iki dakikada kaynattık bayağı, şöyleee bir analiz ettik:) ama be güzelim sende ortalıklarda yoktun, şimdi Sinem'e yüklenme:)
Yeşil bugün beni çok güldürdün canım, haklsıın ama kimin eli kimin cebinde:) Evet bende Doktor Hakan ve Berna için bir senaryo istiyorum...
ya aklıma takıldı atv yavaş yavaş dizlerine sezon finali yaptırıyo bizimkinin kesin tarihi bellimi bide hastane mevzusu çıktı ortaya noldu bilen varmı buarada özgüster harbi fiyakalı bir senaryo bari bende biraz içine acı katim tek ve biricik dostu sarp tarafından hapisten kurtulan kenan yaptıklarının vicdan azabı ve feridenin evlendi haberiyle tamamen perişan haldedir kendini içkiye verir sokaklarda yatar gidecek yeri yoktur kimsenin yüzüne bakama z gel zaman git zaman feride artık doğurur çocuğuyla parkta gezerken elinde içki şişesi saçısakalı birbirine karışmış bir adam görür feride oğluna şeker alırken adamı oğlunu (içime oğlan doğdu birden)severken görür elindekileri atar koşarak oğlunun yanına gider kenanla gözgöze gelir ve nayır nolamaz kenan sen der sonra kenanı eve götürür mutlu mesut yaşarlar
Kayıp aranıyor.Sevgili arkadaşımız,canımız,ciğerimiz Ayşa'mız aşağıda online gözükmesine rağmen hiç bir yoruma cevap yazmamakta,Özel Mesajlara cevap vermemektedir.Kendisinin Doktor Hakan'ın peşinden gittiği ve onu bulmaya çalıştığı düşünülmektedir.Görenlerin insaniyet namına kankalarına heber vermeleri şiddetle rica olunur.
Özgü yine döktürmüşsün,sen buralarda heba oluyorsun be güzelim...
Kenanın ortadan kaybolmasına şaşırdım,o bir parça inatçı değil miydi?Taktı mı birine takıyordu...Ekine takmıştı bir zamanlar,şimdi ferideye...Kendi ayaklarıyla gelmesiyle senaryo son bulacak..
Bir röportajda Serdar Yeğin seneye ben olmayacağım demişti...İster misiniz -her ne kadar Özgünün senaryosuna göre pek mümkün değilse de-Feride Kenan birleşip Ayşa nın istediği Ayvalığa gitsinler...
Seneye doktorumuz kalırsa onunla devam ederiz...Tabii bizde mecal kalırsa...
özgü valla süper yazmışsın ya...bak görürsünüz özgü'nün yazdığı şeyler çıkacak..bu arada bu Grup 74 bizim senaristler mi oluyor??:)
Evet Didem,
Bu ismi onlara ben yakıştırmıştım.3 tanesi 74'lüymüş ya.Yaşıtım olunca pek kızmıştım.
Kazık kadar adamlar, şunların aşktan anladığına bak diye.
aysa`cim yüzün hep gülsün canim. gülmek kadar güzel birsey yok. ayrica sagliga da yararliymis bi ara bana doktor hakan söylemisti :)
valla bende hikayemde berna-hakan ciftine yer verecegim. ama bazen düsünüyorumda acaba kendimide mi dahil etsem su hikayeme diye. hem de söyle doktor hakanimla dillere destan bir ask mi yasatsam kendime. aysa izin var mi arkadasim?
ozguster arkadasim sende haklisin. sarpim cok yufka yürekli. zaten yaseminle bile arkadas kalmak istedigi icin, kenani bile affettigi icin, hatta ekine tüm kaprislerine ragmen katlanip, hala deliler gibi sevdigi icin (bu liste daha cok uzar ama ben fazla uzatmayacagim) sarp kesinlikle bir ödülü hak etti arkadaslar. ama ona ne ödül verecegimize karar veremedim. bir ödül az benim sarpima
bu arada belki bununla ilgili tahminler yapilmistir ve ben kacirmisimdir ama yine de soruyorum. acaba mangal partisinde mi aciklayacaklar ekinin hastaligini ailelere? cevaplarinizi bekliyorum
Kayıp aranıyor.Sevgili arkadaşımız,canımız,ciğerimiz Ayşa'mız aşağıda online gözükmesine rağmen hiç bir yoruma cevap yazmamakta,Özel Mesajlara cevap vermemektedir.Kendisinin Doktor Hakan'ın peşinden gittiği ve onu bulmaya çalıştığı düşünülmektedir.Görenlerin insaniyet namına kankalarına heber vermeleri şiddetle rica olunur.
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Gülmekten karnıma ağrılar girdi canım ya, Allah iyiliğini versin...
Allah'tan odada yalnızım, bu odayı biriyle paylaşsaydım eğer hakkımda pek sağlıklı düşneceğini sanmazdım...
Öhöm öhöm ömöm doğru tahmin etmişsin, Dr.Hakan'ı bulup :fighting2 hesap soracağım, bu ne canım böyle içip içip dolaşmalar, milleti peşinden koşturmalar.
Biz onun Berna ile arasını :love05: yapmaya çalışıyoruz adam eski aşkını peşinde. Gerçi önce iş, Ekin'i hele bir iyi etsin sonra ben O'na:character bir ok fırlatacağım, o zaman görecek Berna'yı. Sonra da düğünlerinde :dance: oynayacağım:)
Sabahtan beri bir doktoru kendime aldım, olmadı Berna'ya, bu arada Nanni de var arada:) tabi, hatta bir ara alıkoymuştum şimdide peşinden iz sürüyorum.
Doktorun sonunu bilemeyeceğim -alkol koması olabilir mi?- ama benim sonum pek hayır değil arkadaşlar. Hiç bir şey olmasa moderatörler yakında kovacaklar beni:)
teomanresat 30-05-06, 15:00 Selam çiçeklerim;hepiniz benim gözümde birer çiçeksiniz.Eğer sizcede bir mahsuru yoksa.,
Özgücüm Kenan ve Feride üzerine yazdığın seneryo ve de ssvhsy seninde yazdığın devamı çok güzel olmuş.Valla ben bunlardan herşeyi beklerim.Kenanla sarpıda can ciğer kuzu sarması yapar bunlar.Kaldiki tohumlarınıda Sarp kenana gittiğinde Kenan beni affet dediği zaman hemen affetti ve sinanı sana göstermeye devam edeceğim dedi.Valla beklenirmi? beklenir.
Yeşil haklısın arkadaşım kimin eli kimin cebinde belli değil.Eski nişanlı,kör aşık ,intiharı bile göze alan berna sağduyulu eşi benzeri olmayan bir dosta dönüştü.Sonracıma esas kızımız öleceğini öğrenince kocasını ve oğlunu bir zamanlar kocasına aşık olan dostuna emanet etmeye kalktı.He birde hastaklığın ilk devresinde bernadan sarpı kıskandı.Efendime söyleyeyim,Esas kızımızın çocukluk arkadaşı ve ona deliler gibi aşık olan kenan ne yapıp ne etti sarpla olan evcilik oyununu çıkarttı ve boşanmalarına neden oldu,sonracıma esas kızımızla evlendi.Çocuğuna babalık yaptı ve bu aradada boş durmadı,ustasının ona emanet ettiği ,esas kızımızın çok güvendiği kardeşi bildiği Ferideyle birlikte oldu ondan çocuk yaptı,Sonracıma ekin bunu öğrendi ondan boşandı,Ferideyi haklı buldu.Kenanı Affetti,Ferideyi kenana dönmesi konusunda ikna etti, Sarpımız Ona bu kadar kötülük yapan ,nerdeyse ölümüne neden olacak kenanı affetti ,birde oğlunu gösterme sözü verdi.Vs...... bu uzayıp gider.Unuttuklarım varmı bilmem ama dizimiz pembe diziye dönmüş durumda,yakında özgü seninde dediğin gibi Dallasın türk versiyonu olacak.
Bölüm yorumunda ise ekinin ağlamalarını görecekmiyiz acep bu bölüm .Ben pek sanmıyorum.Doktor hasta kovalamacası izliyecez gibi.Hadi hayırlısı.
Ececim, Serdar Yeğin yeni sezonda olmayacak bu durumda dediğin gibi bu sezon onların işi hallolacak. Diziden tamamen çıktıklarına göre başka şehire yerleşecekler, tabi nereye; Ayvalık...
Doktoruma gelince dizide kalmasını canı gönülden isterim. Yani benim doktorum diye demiyorum yanlış anlamayın hemen:) Ama söyleyin pek renk katacak gibi durmuyor mu diziye? Burayı takip ettiklerine göre, bizim doktora fazlaca kafayı taktığımızı görüp belki yeni sezonada doktor için birşeyler düşünürler senaristlerimiz...
Bölüm yorumunda ise ekinin ağlamalarını görecekmiyiz acep bu bölüm .Ben pek sanmıyorum.Doktor hasta kovalamacası izliyecez gibi.Hadi hayırlısı.
Cevap veriyorum Teo bu bölüm polisiye-macera olacak dizimiz.Ekin kızımız bizleri gözyaşlarını izlemekten mahrum bırakacak yarın akşam.
Vah vah çok üzüldüm şimdi.Ha birde şapşal aşık Sarp'ı dahada şapşal olarak göreceğiz.Bknz.Ekin ameliyat olmaya karar verdim dediğinde verdiği tepki.
slmms...dün özet geldiginde yorum yapamadimda..özet güzel yani idare eder...su dr.hakani bi türlü anliyamiorum,ilk basta ameliyat edebilirim dedi simdi ortaliktan kayboldu...anlayamadim gitti :)
herneyse ben yarin güzel bir bölüm izleyecegimizden kesinlikle eminim :)
Bu arada arkadaşlar akşam oturdum BG dizisini seyrettim sezon finali diye şöyle oturup adam gibi seyrettim.(Aşk Oyunu dışında hiç bir diziyi kendimi vererek izleyemiyorumda)
Dizi bitti benimde içimde buruk bir acı.Bir tuhaf oldum yani.Şimdi bekle bakalım 3 ay Sinem dedim kendi kendime.Yaz geçecekte Eylül gelecekte dizi tekrar başlayacakta.
Tabi sonra birden aklıma benim dizi düştü.Eyvah dedim sen bu dizide böyle olursan Aşk Oyunu 44.bölüm sezon finali-Bülent İşbilen yazısını görünce halin ne olacak.Ben kendimi az biraz tanıyorsam muslukları açacağımdan eminim.
Ya siz?
Gerçekten arkadaşlar şaka maka dizi tatile giriyor.Ne etcez biz şimdi sıcak yaz günlerinde.Ne güzel forumda kaynatıyoruz,güzel dostluklar kurduk
Teo arkadaşım, yazdıklarını okuyunca-izlediğimiz saçmalıkları-; "Vayy be" dedim. Bizde de ne dayanma gücü varmış, ne sabır varmış, ne inat varmış. Bu güne kadar izlediklerimiz bir yana daha acı olanı aynı senaristlerin yazacağı daha bir sürü bölüm var önümüzde. Ne yapsak sinirden şimdiden ağlamaya mı başlasak... yada senaristlerimizi Güney'e tatile mi göndersek? Açık hava, deniz falan belki iyi gelir...
Sinemcim, bir bir yol buluruz yine burada kaynatacak, yaz öyle boş boş geçmez:)
ozguster seni gördügüm de iyi oldu ya :icon_evil ...bir de utanmadan bana sorular sormussun...ilki benimle olmadiktan sonra, 1 temmuzu neyleyim sanki :icon_cry:
hadi sana kizginim ama yine de söyleyeyim...Kenan ve Feride icin yazdigin senaryon harika olmus bu arada...
sinemb75,
arkadasim biz bir araya gelelim, intikamimizi aliriz degil mi? mesela Sarpla gideriz oraya, bunlara ucundan bile koklatmayiz ha ne dersin? :img-haha:
teomanresat böcek badigard hosgeldin aramiza ya...senin adin bundan sonra böcek badigard :img-grin2 ...
dizinin ne kadar sacmaladigini bir kere daha anlatman gerekli miydi simdi ha? böcek seni :img-grin2
pardesu klıbını izledımde orda keremcem bazı sahnelerınde yarı cıplak valla izlerken ben utandım ama adama cok yakısıyor.bıde boyle sahneler olsa dizide ne iyi olur yarıçıplak
ya arkadaslar ben fragmani izleyemdim yani reklami demk istedim sadce fotograflari gördüm ve tam birsey anlyamdim
birileri sarpin tepkisini bakin dedi yani ekin kabul etmis ameliyati ve sarp bir tepki vermis bana biraz anlatirmisiniz ne oldu reklamda izleyen varsa simdiden tesekkkürler
tekrar selamlar,
yukarda Serdan Yeğinin seneye olmayacağını okudum, bir sene bize kan kusturdu kızılcık şerbeti içirdi, şimdi toz olup gidiyor, gitsin gitmesinede her gidenin yerine yenisi gelir demişler, malum bizim dahi senarizlerimize göre ying yang sağlanmalı ve terazinin kötü tarafını biri doldurmalı bu durumda yeni kötümüz kim olacak acaba, berna olamaz o sırayı savdı, yaso denen cadıdanda kurtulduk, kenanda ferideyle ayvalığa gidiyor, korkarak söylüyorum ki kaldı geriye Dr. Hakan. her dizide böyle olur sezon biteceksen diziye birini monte ederler, biz iyimi kötümü anlayamadan yeni sezonda canvar olarak karşımıza çıkar, ama seneyede bizim sinirimizi zıplatacak birini ve hatta birilerini bulacaklarına eminim.. bize rahat yok...
Sılacım imzanda avatarında çok güzel, imzan ayrı güzel bizde yeri var çünkü, avatarında sana göre güzel, eski hafiyelik günlerimizi hatırlattı... ve tebriği hakkettin darısı artabatunun başına bakalım o nasıl bir avatarla karşımıza çıkacak... bende o cadaloz özgüyü şimdilik yolladım yerine sultanlar sultanını getirdim, bu aralar karar verdim habire avatar değiştiricem sayfalara biraz renk gelsin...
sinemin dediklerine ayrıyeten dikkat çekiyorum, sakın birdaha aynı tuzağa düşmeyelim, hazır bu öldürmeyen ama süründüren diziler tatile çıkmışken sözüm ona yaz dizisi adı altında, yeni diziler piyasaya süreceklerdir, onlara tutulmak ve kanmak yok, aa çok hoşmuş sıcak yaz gecelerinde oyalanırım demek yok, amanda ne şirin bir diziymiş diyip budalalık etmek yok, ben bu filmi daha önce görmüşmüydüm.?
tabi ya şimdi hatırladım görmüştüüüm, sıcak bir ağustos akşamıydı kanaldan kanala zıplarken vede öf püf ederken birden bir bakkalda buldum kendimi, bi adam bi çocuğa gofret gazos filan alıyordu, daha birşey istermisin diye sordu hay sormaz olaydı, çocukta bir torba dolusu çikolata aldırdı, derken bakkaldan çıktılar, dışarda diğer çocuklar bize yokmu filan dediler, daha önce hiç görmediğim o boylu posluca birazda yakışıklıca genç adamda dayanamadı onlarada birer gofret ve gazoz aldı, ya işte böyle ne romantik değilmi? bütün kış boyunca oturup bunu düşündüm zaten, bu saçma sapan bakkal sahnesinde beni çekecek ne buldum diye. ama cevabı henüz bulamadım...
evet ekin ameliyat olmayı kabul etti sarpta sevinçten saçmaladı diyebilirim.doktor hakanın okadar sarhoş olmasının sebebi bence 41.bölümde bir mezar başına gitmişti herhalde sebeb o (karısı)olaBİLİR
sinemb75
arkadasim biz bir araya gelelim, intikamimizi aliriz degil mi? mesela Sarpla gideriz oraya, bunlara ucundan bile koklatmayiz ha ne dersin? :img-haha:
Ne diycem Nanni Allah derim.Sen, ben ve Sarp.Aslında düşündümde sadece ben ve Sarp'ta olabiliriz yani.Ama dur hemen dellenme.Sarp gelirken yanında Hakan'ı da getirecek.
Biz dördümüz ayrı oturur kaynatırız.Onlarında içi gider ama koklatmayız tamam mı canım.Görsünler bakalım bizsiz dolap çevirmek neymiş.
pardesu klıbını izledımde orda keremcem bazı sahnelerınde yarı cıplak valla izlerken ben utandım ama adama cok yakısıyor.bıde boyle sahneler olsa dizide ne iyi olur yarıçıplak
dedik dedik sarpın yatak odasında istediğimiz sahneleri bir türlü göremedik.Bari şu caaanım evin caaanım havuzunda yüzerken görsek sarp ekin ve sinanı .
Bu arada arkadaşlar Kenan'ın öyle benim hikayedeki gibi kolay kolay kayboılacağı pek de mantıklı değil.
Şu baraka tüyosu olunca ortada ona uygun bir şeyler yazayım dedim.
Ama hepimizin isteği gibi Kenan'ın Feride'nin kapısında kul köle olması, özür dilemesi, kızı alıp buralardan gitmesi , biz forumdaşların ortak isteğidir.
Sayın senaristlere duyurulur.
Çalıkuşum ne haber, rastlaşamadık seninle bugün.
Ayşa bulunmuşsun, ben de meraklanmaya başlamıştım artık.
Biri gider biri gelir...çalıkuşu buna benzer bir şey demiş...Kenan gider,yerine yeni bir karakter gelir diye düşünüyorum...Hakan'ın iyi iken,kötü olacağını sanmıyorum...Kötüleri iyi yapıyorlar,ama iyileri henüz kötü yapmadılar...Yanlış mı hatırlıyorum...
Yalnız bu diziyi yarım dönem daha lastik gibi nasıl sündürecekler,bizler buna nasıl dayanacağız merak ediyorum...
Yine de insan merak ediyor...İnşallah yeni bir diziye tutulmayız....
Nasıl yani Nanni
Nerdesin sen 1 Temmuz'da.Aaaa hayırdır, bilmediğim bir şey mi var?Merakta bırakma beni
Kenan-Feride hikayem her ne kadar ütopik de olsa gerçek düşüncelerimi ve dileklerimi az önce eklemiştim.
Bu arada niye utanayım şekercim? Merak bu bendeki merak.Başka bir sebebi yok.
Şu baraka tüyosu olunca ortada ona uygun bir şeyler yazayım dedim.
Ama hepimizin isteği gibi Kenan'ın Feride'nin kapısında kul köle olması, özür dilemesi, kızı alıp buralardan gitmesi , biz forumdaşların ortak isteğidir.
Sayın senaristlere duyurulur.
Çalıkuşum ne haber, rastlaşamadık seninle bugün.
öyle oldu özgücüm sen girdin ben çıktım, ben girdim sen çıktın ama ucundan biyerinden yakaladık işte bye bu arada bizi kıskananlar var haberin olsun...:img-grin2
bu gün forum ne hikmetse pek renksiz, yaz rehaveti çöktü sanki, bende bazı uyarılarda bulunayım dedim haksızmıyım özgücüm, geçmişten ders almak lazım... şu baraka tüyosundan benim haberim yoktu, Kenan barakadamı yaşayacakmış, valla ciğerimin hiçbir köşesi sızlamadı, ben beter olsun, bitli şarapcılardan daha feci olsun diye beddua ettiydim ama öyle geliyorki ne yapıp edip Feridenin gönlünü alacak, yaptığı bütün kötülüklere rağmen Ferideyle mutlu olmasını isterim bari onlarda beyin tümörü filan olmaza :img-sorry
ozguster demek bir merakli köfte de sensin...
bir aksilik cikmazsa 1 temmuz da tepenizdeyim canim :img-grin2
bir arkadas Keremcemin yari ciplak halini görmüs bir klibinde...utanmis...neden dizi de böyle birsey yok demis?
sen ne diyorsun arkadasim ya...Ekin ve Sarpi söyle bir sahnede doya doya seyredelim diye yirtiniyoruz burada...Sarpin yari ciplak olmasina da gerek yok hem...syöle sindire sindire öpseler de yeter birbirlerini :love05: ...
calikusum,
ben senin tavsiyene uyup, yazin öyle dizi mizi izlemeyecegim..ne me lazim, bir ask oyunu vakasi daha olmak istemiyorum :icon_evil
efendim, buralarda dolasmaktan evdekileri ac birakacagim...
yarin görüsmek üzere derken, kalanlara sabirlar ve iyi sohbetler diliyorum...
bu arad diziden de bir iki kelam olsun degil mi? yoksa yesil ablam ve abim kizar bana :img-grin2
en büyük doktor, benim doktor :img-nyam:
hoscakalin bye
Merhaba güzeller güzeli forum ahalisi.Çiçekler böcükler gırla gidiyor bakıyorum. Aylar ayı forum havasını koklayamadan, arada suni teneffüs niyetine girip, çıkıp saçmalamaktan başka hayrım olmadan nasıl geçti günler anlayamadım. Bazı arkadaşlardan özrümü diledim ama genel olarak Aşk Oyunu forumunu bu kadar ihmal ettiğim için herkesten özür diliyorum.
Daha önce öm ile dile getirdiğim üzere bu kadar ayrı kalmamın nedeni kendimi tekrar etme korkusu yaşamamdı, aslında saçma bir korkuymuş çünkü hayat kendini tekrardan ibarettir değil mi? Çok güzel bir temelin üzerinde inşa edilen Aşk Oyunu gökdeleninin her tuğlasında emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. Kimsenin kolay kolay anlayamayacağı bir inşaat bu, hammaddesi olan dizinin sürekli şekil değiştirmesi karşısında bile sabrını koruyan siz değerli arkadaşları çok ama çook takdir ediyorum.
Sevgili çalıkuşu, başka bir dizi olur elbet hayatımızda ama önemli olan selin gidip, kumun kalması değil mi? Bu arada resim, imza vs. tam benlik yani, benden bekleme yine de.Bir ara denerim de sonu neye benzer bilemem :)) Sultan'ı koyman harika fikir, onunla örtüşen bir naifliğin var senin.
Özgücüğüm aşmışsın kendini, öldürdün beni. Kıskançlık krizlerine girdim, bir toparlayayım kendimi bak nasıl senaryolar yazıyorum. Çalıkuşum yardım edersin değil mi canım?
Diziye değinmek gerekirse ; son bölümün fragmanını izledim. Ayşacığım kusura bakma canım, ben şu doktoru pek beğenmedim. Hayır hoş adam da sana layık değil, boşver sen onu. Ayık görebilirsek eğer ameliyat yapacak arkadaş, hadi bakalım hayırlısı. Sadece meraktan soruyorum arkadaşlar ; Sinan'ın Sarp'a baba diyeceği an sezon finali mi, yoksa Eylül'e mi kaldı? Neyse, bekleyelim ve görelim bakalım.
Kendini açık etme dediler ama elebaşlarından biri olarak suça ortak olma ihtiyacı hissettim. Arkadaşlarımın yıpratılmasına izin veremem, evet C.tesi çetesinin üyelerinden biriydim ve eylemlerim sürecek. Herkesin hayatına bir C.tesi günü sızmak istiyorum eğer izin varsa tabi :))
Herkese selamlar,
Oh oh herkesler buradaymış.Ne güzel.Dersler beni kovalıyor bir türlü fırsat bulup da rahat rahat giremiyorum.
Dün fragmanı gördüm doktorumuz ne hallerde öyle?Derdi belli galiba eski bir gönül meselesi aklıma başka bir şey gelmiyor çünkü.Hem bu mezarlık ve gülü de düşünürsek.Bu işi de halletsek de sezon bitmeden Ekin'i ameliyat etse :) Bu bölüm kaçan kovalanır misali olacak galiba.Bir nevi de geçiş bölümü.Asıl olaylar 43 te çözülür heralde.Bu arada cumartesinden bahsetmişsiniz:icon_sad: Elden ne gelir.
Siteye niye bu kadar yavaş:img-help: Bilgisayarım uçuşa geçip İstanbul semalarında süzülmeye başlayacak bu gidişle..
İyi yorumlar herkese....
ah ah arkadaşım sen ne diyon biz sarpı yarı çıplak görmekten geçtik bi doya doya sarılıp öpüştüklerini görseydik.:love05:
fragmanı izledim yine kısa.ama alıştık artık.ekin değil de sarp doktorun peşine düşmüştü.ne tuhaf ya. serkanla kurtinin sahnesinden hiç bir şey anlamadım. ekin ameliyatı kabul edince sarp sevindi.ameliyatı çok istediği belli.ama biraz da korku belirtisi olmalı yani ameliyat çok riskli ve ekinin kurtulma şansı az.insan bu durumda da bayabi korkar yani.belki de içinden bir his ekinin kurtulacağını söylüyordur.
ooo kimleri görüyorum, inan gün sayıyordum:) Bakayım sözünü tutacak mısın diye? Ardabatu'cum hoş geldin canım. Arada sırada uğrama ama devamlı gel emi, tabi işinin müsade ettiği sürece.. Biz burada hoş sohbet ediyoruz, iki gülüyoruz, iki eskiyi hatırlayıp ahh çekiyoruz, ondan sonra müthiş!!! gelecek bölüm tahminleri yapıyoruz... eğlenip gidiyoruz işte:) Canım bizim gibi forumun asla bulunmayacağını ve kimsenin de bizi anlaaycağını düşünmüyorum. İlk ve son oluruz herhalde... çok mu havalandım ne?
Sıla nerelerde ya, arada bir online gözüküyor ama birşey yazmıyor. canım öğle yemeği miğdene mi dokundu?:) En son yemeğe gidiyorum demiştin de ondan öyle diyorum:)
Ya var ya foruma msj yazmak resmen çile, sabah ne kadar konuşursan yanına kâr kalıyor.
Çalıkuşum, gördüm , dumur oldum, halbuki ne çok kulak çınlatmış ne hasretle anmıştık değil mi?Ah bir bilseler.
Keşke yanımızda olsalardı demiştik.Darısı 1 Temmuza demiştik.Demiştik de sopayı yedik bugün.
Ben de şaşkınım.Nanni ile Sinem K.cem 'i almışlar koklatmayacaklarmış.
Ben Cuma gecesi aldım nasibimi O'ndan .Neyse ne yapalım, Allah O'nu sevenlerine bağışlasın.Herkes bol bol koklasın.
Canım Kenan İmirzalıoğlu hakkındaki görüşlerine aynen katılıyorum.Şarapçı olsun, köşebaşına mendil açsın,barakalarda sakalı uzasın şu anda içim cız etmez.Uyuzun yaptıklarını unutacak değiliz.Bunlarda da böyle bir huy var.Ypasın etsinler, ortalığı batırsınlar,ardından bir laf ile her şey normale dönsün.Yok ya, oldu canım.
Yaz dizisi mi dedin. Lütfen uzak dursun benden.Bu dizi sayesinde bir ayağım çukurda gibiyim zaten, öbürünü de bile bile sokmam artık.
Valla,Nanni, ben o klibi göremedim daha.Eğer yarıçıplaksa o klipte Ekin olmalıydı derim.
En azından klip aşkı yaşasalardı da şöyle, Ekin'in saçları uçuşsun, Sarp'ın çıplak göğsüne değsin,sonra sarılsınlar,
sonra öpüşsünler,bak klip senaryosu bile yazdım.Hatta arka fonda da bu ikisinin diziden görüntüleri yer alsın.Ekin'in kırmızı pardesülü hali olabilir mesela şarkıya da uyar.
Sayın ve Sevgili Ardabatu,
Hoş geldin sefalar getirdin kardeş.Su gider kum kalır haa.Vay be arkadaşım ,Sen lütfen gel, ara sıra böyle güzel cümleler kur,
O da yeter.
Özletme kendini,zaten artık istesen de kopamazsın şekerim? Biz kumpası kurduk ne de olsa.
Sağol arkadaşım , bizi yalnız bırakmadığın için.Yolu bir gün buradan geçemn herkesle biz bir yerlerde buluşmaya, kucaklaşmaya
hazır bekliyoruz.Tabi belli olmaz belki de bizim yolumuz düşer diğer arkadaşalrımızın yanına,
Gönüller bir olsun, gerisi boş
yaaaa iyi de bu adam nasıl doktor sarhoşun teki, siz böyle birine ameliyat olur muydunuz?
inşallah herşey iyi olurr ekinin ameliyatta kalbi durucakmış yaaa ,sarp bu sarhoş adamı döver valla, ekin karar verdi, bu iyi de doktorun ne yaşadığını çok merak ettim
blueladybird 30-05-06, 20:15 off arkadaşlar yine en çok beklediğim sahne bu bölümdede omiycakkk...
yine bu bölümüde geçiştirmişler yani zaman kaybı gibi.inş. ekin ameliyata girmeden önce sinana gerçek babasının sar olduğunu sölerrr.
zaten sölemeside lazımmm videolaarda dem,işti baban iyiy biridir sakın onu üzme. '' oda sonunda bir duvara tasladı falan demişti.'' yani ameliyata girmeden önce bunu sölemesi gerekirrrr.
ya yine bu bölümde ekin sarp dr. hakanın peşine düşcekler. onun sorunlarıyla ilgenecek çözmeyue çalışacaklar.biraz senaryoyu uzatmak adına bi bölüm yinee gibi durdu nedense gözümdee.
inş sonunda (bu bölümün sonunda)sinan sarpa ''BABAAAAAA,BABACIMMMM'' diye koşarrrr.ayyy ne güzel olur hem sarpında yüzü güler birazzz.:img-nyam: :img-grin2
meriremail 30-05-06, 21:14 1----arkadaşlar hiç mi kimse benim gibi bakmadı fotolara .ya kurti gayet sakinken birden ayağa kalkıyor.ve hkanın açıkladığı bir şeyden dolayı .
--------ki buda bence ailelerin hastalığı öğprenmesi.
2-----bide ilk resimde ekin sarpı buyur ediyo .yani hakana gösteriyo------ki nu olay anıda şöyle olacak bence sarp kocanız nerde diyecek ve ..... tam o anda sarp gelicek ekinde eliyle göstermekle kalıcak:..........
3-----benim düşüncem bu kadar ------birde seneryolar bölümünde sarp- ekinin seneryosu harika sanki o anı yaşadım sadece sonu pek iyi değildi.şu sinanın sarpı babası olarak rüyasında görmesi filan......:img-grin2 :img-lady:
arkadaşlar biraz geç yazdım ama kusura bakmayın çünkü bu hafta aşırı derecede doluyum aşk oyununu izler miyim onu bile bilemiyorum.neyse ben düşündüklerimi yazıyım:img-grin2 ekin kendi içinde büyük bir kumar oynuyacak ve ameliyat olmak isteyecek sonrada hakan için bence elinden geleni yapıcak bu bölümde sarpı pek göremiyeceğiz gibi geliyor ama ekin için bişiler yapacağına benziyor bye
MuhurGozlu 30-05-06, 22:59 bugun burasi ne kadar sessiz.. herkez yarini heyecanla bekliyor galiba:img-grin2 (benim gibi:img-nyam: ).. bence yarin cok guzel bir bolum bekliyor bizi.. fazla romantik bir bolum olacagini sanmiyorum ama yinede heyecanli olacak herhalde:img-grin2.. bu arada bende fragmani izledim ve sabirsizlikla sarpin, doktor hakani durdurmaya calistigi sahneyi bekliyorum:img-icecr
Ya mrb arkadaşlar ben daha yeni üye oldum fakat aşk oyununun reklamını izledim ekin ameliyat oluyomuş ve galiba kafasını kazıtıyomuşş üfff valla yazık oluyoo yaaaa..... Eğer bu aşk oyunu böyle giderse daha çok heycanlı olucak gibi geliyoo bana ama çok zevkli bi bölüm bizi bekliyoo
:img-nyam: :) Herkeslere merhabalar... Benim şimdi buraya yazacaklarım pek bölüm yorumlarına girmeyecek ama, yazmam gerek diye düşünüyorum. Bu siteyi keşfettiğimden beri ki, bu da epey bir geriye gidiyor, başkalarının da beğendikleri dizilere karşı bağımlılıklarının olduğunu öğrenmem içimi ratlattı. Hele ki tüm olumsuz ve de anlamsız durumlarına rağmen tutkunu olduğum bu dizinin takipçilerinin sohbeti, her ne kadar fiilen katılmasam da, günümün en rahatlatıcı, eğlendirici en önemlisi sessiz konuğu olarak da kabul gördüğüm en güzel anları (aslında saatleri demeliyim :blush: ). Öncelikle bunun için herkese çok teşekkür ederim.
Bu akşamki bölüme gelince, umarım yetişebilirim, çünkü yarın bir arazi programım var. Ve umarım senaristler elllerindeki ipleri daha da fazla birbirine dolaştırmazlar. Çünkü iyi olacak hastanın ayağına doktor gelir diye bilirim ben, hasta olan doktorsa ne olacağını da bu bölüm öğreneceğim.
Herkese iyi seyirler....
:) Herkeslere merhabalar... Benim şimdi buraya yazacaklarım pek bölüm yorumlarına girmeyecek ama, yazmam gerek diye düşünüyorum. Bu siteyi keşfettiğimden beri ki, bu da epey bir geriye gidiyor, başkalarının da beğendikleri dizilere karşı bağımlılıklarının olduğunu öğrenmem içimi ratlattı. Hele ki tüm olumsuz ve de anlamsız durumlarına rağmen tutkunu olduğum bu dizinin takipçilerinin sohbeti, her ne kadar fiilen katılmasam da, günümün en rahatlatıcı, eğlendirici en önemlisi sessiz konuğu olarak da kabul gördüğüm en güzel anlarını (aslında saatleri demeliyim :blush: ) oluşturdu. Öncelikle bunun için herkese çok teşekkür ederim.
Bu akşamki bölüme gelince, umarım yetişebilirim, çünkü yarın bir arazi programım var. Ve umarım senaristler elllerindeki ipleri daha da fazla birbirine dolaştırmazlar. Çünkü iyi olacak hastanın ayağına doktor gelir diye bilirim ben, hasta olan doktorsa ne olacağını da bu bölüm öğreneceğim.
Herkese iyi seyirler....
Acemilik işte, aynı mesajı iki defa gönderdim :icon_redf Kusuruma bakmayın artık...
teomanresat 31-05-06, 09:48 Herkese günaydın.Ya millet nerelerdesiniz,uyanamadınızmı.Hiiiiiişşşşşştttttt! Uyanın artık.Bugün önemli bir gün.Yorumları ne çabuk tükettiniz.Yazın rehaveti şimdiden üzerinize mi? çöktü.Hadiiiii kalkın.Neyse ben duyurumu yaptım.
Evet gelelim bu akşamki bölüme,Anlaşıldığı üzere ekin kızımız ameliyatı kabul ediyor.Ama bu seferde doktorumuz civanımız su kaynatıyor.Bizim aşıklarda peşine düşüp hafiyelik yapacaklar.Bu akşam kısaca bunları izliyeceğiz.Belki hallerine azda olsa:img-grin2 gülümseyerek bakacağız.Doktorumuzda rolünün hakkını verecek gibi anlaşılan.Yalnız fragmanda sarpın yolunu kestiği yer bana göre mezarlık yoluna benzedi.Hani mezarlıkların yolu hep böyle yeşillikler içinde patika gibi yollar olurya o bakımdan.Kurtiyle Serkana gelince ,Serkan garibim herhalde benim halimden anca kancam Kurti anlar dedi ve ona dert yandı.Kurtimizde böyle durumların üstesinden anca bir iki kadeh atmakla gelinir dedi ve serkanıda alıp doğruca meyhanenin yolunu tuttular ve görüldüğü gibi kör kütük sarhoş bir vaziyette.Ama gittikleri evi çözemedim.Hacı annenin eski evine hani sarpla Kurtinin kaldıkları eve benziyor ama bakalım.Kenan Feride,Yelda ve teksoylar vede serbestlerle ilgili fargmanda vede özette bir şey yok ama onlarla ilgilide ufak Hikayelerde muhakkak vardır.Bakalım akşam ola hayrola.
Günaydınlar..
Bakın sınır tanımıyorum.Üniversiteden bile bağlanıyorum.:)Ne yapayım dersler iptal olmuş.Ben de bir uğrayayım dedim.Ama kimseler yok gerçekten.
Günaydın Teoman abi Serkan Kurti ye sığındı doğru.Hakan'ın gittiği yerde mezarlık olabilir çünkü baya bir kendini kaybetmişti doktorumuz o halde başka nereye gidebilir.Akşamı merakla bekliyorum ben de.Kaçan kovalanacak :)
günaydın arkadaşlar,
teoman abi,reyhan selam...bende merak ediyorum bu senaristler kaçma kovalamaca işini nereye bağlayacaklar diye...ayrıca fragmanda sarp neden dur hakan dur diyordu? sarp geleceğini biliyordu heralde o yüzden mi diyordu bide hakanın o andaki arabyı durduruşu süperdi...gerçekten macera izleyeceğiz bu akşam ama belki dramda olabilir...ailelere söyeleyebilirler bütün bölüm hakanı aramakla geçmez bizi yanıltıyor olabilirler...
GöZdE_iPeK 31-05-06, 10:16 Günaydınlar Bakıyorum da yorumlar tükenmiş gibi... Neyse bu akşamı sizler gibi bende merakla bekliyorum.Yine ters köşe olmayız inşallah.Basın özetinde Hakan'ın İstanbul'a gelişi, onu geçmişindeki acı bir meseleyle tekrar yüzleşmek zorunda bırakır. Bu yüzleşme Hakan'ı her şeyden vazgeçme noktasına kadar getirecektir.Sözünde bir şeyler yatıyor ama ne onu anlayamadım.Bu kadar önemli olan şey ne olabilir onu vazgeçme noktasına getiren belkide çok sevdiği bir yakınını böyle bir hastalık nedeniyle kaybetti kimbilir akşam izleyip göreceğiz.İyi sohbetler
Günaydın Yasemin'cim..Haklısın fragmanda sırf o olay üzerine yoğunlaşmışlardı.Ama bizi yanıltma ihtimalleri yüksek yine.Bu kısımları çabucak tüketip yeni bir şeyler çıkartabilirler karşımıza.Yine neler bekliyor akşam bizi bakalım...
evet Reyhan'cım yanılabiliriz diyorum bende...zaten sırf kaçma kovalamaca olursa sıkabilir o yüzden değişik bişeyler olması lazım...
bu arada arkadaşlar neredesiniz? aysacım,sinemcim,sılacım... dizi gününde yalnız bıraktınız burayı olmadı ama :(
1 seneye yakın sizin yazdığınız senaryoyu izliyoruz.çok güzel başlamasına rağmen son zamanlarda hiç istemediğimiz olaylarla devam etse de biz bu diziyi izlemeye devam ediyoruz.biliyoruz siz bizlerle masaya oturmazsınız ama sizi ayakta tutanlarda unutmayınki bizleriz.bir çok yoldan sizlere sesimiz duyurmaya çalıştık ama sizler bir kaçını dolaylı yollardan yerine getirdiniz her güzel şeyin sonuna acı koymayı hiç ihmal etmediniz.elinizde birbirini deli gibi seven bir genç var ve biz bunları hiç bir kere mutlu göremedik bütün hevesimizi düğüne sakladık ama sayenizde o da fos çıktı.hayatımda izlediğim en ruhsuz düğün sahneleri izledim.tam mutlu oldular derken hastalığı çıkarttınız.bizler her söylediğinize her yaptığınıza yarabbi şükür dedik midemize otursada mide sancılarıda çeksek yine gayemizden caymayıp izlemeye devam ettik...ama artık yeter ya bu iki insan artık evli...aranızda galiba hiç evli arkadaş yok:img-sorry olsa evli insanların ve birbirine aşık olan insanların nasıl davranacağını çok iyi bilirdi...evli ve aşık insanlar birbirlerine sevgiyle sıkıca sarılırlar...öpüşürler,koklaşırlar,birbirlerine cilve yaparlar,aynı yatakta yatarlar,sabah aynı yataktan beraber mutlu olarak kalkarlar....ama biz bunları hiç bir zaman göremedik ve bu gidişle hiç bir zaman göremeyeceğiz...bu sahneleri görmeye en çokta bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum...insanlar devamlı acı yiyemez bir süre sonra midesi bunu kabul etmez ara sıra tatlı yemek ihtiyacı duyar... bizler bunca zamandır acı yiyoruz bundan sonrada şöyle kocaman bir tatlı hakkettik bence hemde en büyüğünden:)
bu yazıda nerden çıktı diyorsunuzdur eminim ama ne bileyim sabah işe geldim ve aklıma geldi yazmak istedim...demekki bayağa dolmuşum :) artık hepimiz güzel sahneler izlemek istiyoruz bu hepimizin ortak kararıdır umarım...
sılam sesimi duydun galiba:)
canım çok iyi yazmışsın gerçekten en büyüğünden tatlıyı hakettik gerçi hakedeli çok oldu ama neyse:) dün bende yazmıştım bir ara sayfa 20deydi sanırım...su hastalığı daha fazla sakız gibi uzatmadan bitirsinler ya tak etti gerçekten....canım benim mide acıdan gastrit oldu yakında beyinde sulanmaya başlayacak ya aysa'nın yanına gideceğim yada sinem'im...bilmem anlatabildim mi:)
kırçiçeğim adın yasemindi değil mi canım (yanlış hatırlıyorsam kusura bakma pek isim tutamamda aklımda:) )
canım artık midelerimiz soda bile içsek hazmetmiyor:) o kadar çok acı yedik ki rahatlayabilmemiz için çok kuvvetli gastrit ilacı gerek bize :) bakalım biz ilacın ne olduğunuda söyledik yolda gösterdik rahatlamamızı istiyorlarsa biraz da olsa bizi dinlerler...
aman dikkat etde beyninide bu adamlara kaptırma canım:)
sılacım evet canım ismim yasemin doğru hatırlıyorsun:)
bakalım o ilacı bize verecekler mi? hoş benim gastirit ilacım var ama asıl dizideki ilaç lazım bize:)merak etme canım beynimi de kaptırmam heralde bana lazım ne de olsa:)
ben pek umutlu değilim bizim senaristlerden ama bizi masa altından dinledilerse bişeyler yazarlar heralde:) bu akşam neler olacak merak ediyorum doğrusu fragmanda ve özette sadece hakan ve ekinden bahsediyolar(serkanla kurti de var ama onlar yine sarhoş:) ) yine sağ gösterip sol vuracaklar heralde...
yine söylüyorum aysacım,sinemcim ve diğer arkadaşlar neredesiniz?
Günaydın arkadaşlar.
Sılacım sabah sabah içini dökmüşsün arkadaşım.Umarım bu seni rahatlatmıştır.
Evet acı yemekten midemiz delindi delinecek.Artık sıra tatlılara gelsin canım.
Gerçi ben bugünlerde diet yapmaya başladım ama Aşk Oyunu için bu kuralı bozabilirim nede olsa bunu hepimiz hakettik değilmi canlarım.
Şimdi sizlere tatlımızın tarifini veriyorum.Senarisler lütfen dikkat.
Tatlımızın adı Fıstıklı Kaymaklı Ekmek Kadayıfı.
Malzemeler
1-1 adet Ekin
2-1 adet Sarp
Bu tatlıdaki fıstıklar Ekin ve Sarp'ın şöyle sindire sindire delil almalarını simgeliyor efendim.Delil alma dudaktan oluyor biliyorsunuz.
Kaymak ise öpüşme sonrası bol bol sarılıp kucaklaşmayı simgeliyor.
Ekmek Kadayıfı ise cilveleşip(oynaşıp)kendilerini kırmızı odadaki kırmızı yatağa atmalarını simgeliyor.O yatakta olabilecekleri herkesin hayal gücüne bırakıyorum arkadaşlar.Yanlız bizlere şöyle giriş bölümünü gösterseler yeter.
Şimdi aramızda bu tatlıya hayır diyebilecek olan var mı?
Kaç porsiyon istersiniz?(Laf aramızda beni bir porsiyon kesmeyecek gibi)
sinemcim günaydın canım,
nihayet diyorum yavaş yavaş geliyor herkes...canım bu tatlı hepimize kilo aldırsada hayır diyecek biri çıkmaz heralde:) yani ben alıyım ama beni de bir porsiyon kesmez canım....inşallah bu akşam sağ gösterip sol vururken yolları bizim şu meşhur kırmızı odaya da düşer:) (amin diyelim de belli mi olur bu dizide ki sloganımız olmaz olmaz deme olmaz olmaz böylemiydi bu ya neyse anlamışsınızdır umarım..)
yasemincim sende ki gastrit ilacı bu halimize iyi gelmez canım bize panzehir lazım yani dizide yaşananların tam tersi olmalı bu da ne olabilir tabiki bol bol ekin sarp sahneleri :img-nyam: ama öyle sarılmada bu saatten sonra bizleri kesmez gülüm şöyle doya doya öpücük sahneleri ve bol yerinden yatak sahneleri bizi kendimize getirir :) masa altından dinledikleri kesin bizleri gerçi üsttende dinleseler bir şey değişeceğini sanmıyorum ya... ümit işte bizde ki de...çıkmayan candan ümit kesilmezmiş bizdeki de bu misal hala bekliyoruz canım :img-sorry
sinemcim gülüm ya sen ne yaptın böyle :img-icecr resmen bitirdin beni burada:img-grin2
beni canım asla bir porsiyon kesmez mümkünse hepsini alayım :img-grin2 eee canım bilirsin sende uzun süre tatlıya hasretiz birden tarifini görünce balıklama atlıyor insan:img-grin2 biz şu tarifin yarısına bile razıyız değil mi ama? gerçi hepsi daha müthiş olurdu ya :img-grin2 şansımızı fazla zorlamamak açısından yarısı da olabilirdi hani...
artık her Fıstıklı Kaymaklı Ekmek Kadayıfı yesem seni ve ekin sarpı anarım canım :img-grin2 ay nerde satılıyor bu ya canım çekti gidip bir koşu alıp gelsek bari:)
Selam arkadaşlar
Aşk oyunu bir çıkmaza girdi gireli duramıyordum burada,özlemişim doğrusu.Sohbet çok güzel gidiyor,Allah muhabbetinizi artırsın.
Kaymaklı ekmek kadayıfı zaten vazgeçilmezimdir,bir de Ekin'li Sarp'lı olanından çıktı ya kim hayır diyebilir artık?:img-icecr (Rejim de neymiş?:img-grin2 )
Sinem ablacığım zahmet olmazsa sen porsiyonları hazırlamaya başla.:img-grin2 Hatta eldeki malzeme yetmezse yenilerinide isteyelim.Bu arada yardım ister misin?:img-grin2
Ya arkadaslar ne odasindan bahsediyorsunuz siz! Senaristlerimiz sagolsun Ekin'e bir "Seni seviyorum Sarp!" bile dedirtmiyorlar ki! Neyse en azindan Sarp'in Ekin'in aski yuzunden mecnun olmus halini gormuyoruz artik! Buna da sukur! Ya bunlar ne zaman soyleyecekler Sinan'a gercekleri? Inanin artik catladim yani.
Selam herkese...
Sabah sabah nerden çıkardınız ekmek kadayıfını...
Sinem ve sılam o sahneleri sizler kadar ben de çok bekledim...Başka dizilerde-özellikle birinde-gördüğüm koklaşmalardan sonra,bizimkisinde niçin yok dedim hep...
Bu seneden umudu kestim,artık çekimler bitmiştir...Ama seneye o sahnelerden istiyorum...Bir insanın sevgisini göstermek bu kadar mı zor?
Gelelim bu akşama...Fragmandan anladığım kadarıyla Sarp bayağı bir dil dökmüş,Ekini ikna için...baksanıza karar verdim deyince nasıl sevindirik oldu garibim...
Hakanın geçmişi bakalım bizi nereye götürecek...
Kurti yine Gönülün bir açığını mı yakaladı,Serkanla içmiş bu kadar...
Sinan ne zman Sarpa baba diyecek...
Soruların cevabı,bu akşam...
Oh oh akin akin geliyor uyeler!:) Arkadaslar artik dizimizin eski haline doneceginden emin degilim ama en azindan su doktorumuzun diziye dahil olmasi iyi oldu. Baksaniza adam tam bitirim yahu:) Yanliz ogrenemedik neymis derdi?????Kesin kutaramadigi bir hastasidir mezarina gittigi ve cok sevdigi birisidir de. Bakalim bu aksam gorucez:)
sılam haklısın canım panzehir lazım bize:) ama bakar mısın biz kiden ilaç istediğimizi unuttuk sanırım kabus işçilerinden ilaç istiyoruz::( bak şimdi aklıma geldi bunlar bize günahlarını bile vermez be pehhh...
nehircim bizimde istediğimiz bu ama gel gör ki bütün iş senaristlere bağlı canım...o yüzden çatlama canım biraz daha sabret sen bizim yaptığımız gibi...
yine senaristleri düşününce içim karardı neyse ben yavaş yavaş uzayım artık... herkese iyi günler diliyorum iyi bir Aşk Oyunu bölümü izlemelerini umuyorum...
belli olmaz ben yine uğrarım:)
Günaydın Yasemincim,Sılacım,Şirinecim
Bakıyorum hepiniz fıstıklı kaymaklı ekmek kadayıfından istiyorsunuz.
Şöyle söyleyeyim bu akşamdan pek emin değilim belki sadece fıstık yada kaymak yiyebiliriz ama haftaya ekmek kadayıfı yiyecekmişiz gibi bir his var içimde.Gerçi ben bu tatlıyı hergün pardon her hafta isterim ama nerdeee.
Not:Ayşa burda mısın? Yoksa yine Dr.Hakan'ın peşinemi düştün?
ecem hoş geldin canım...
gülüm ne yaparsın umut fakirin ekmeğidir bilirsin bizde habre umut edip beklerken böyle kendi tatlımızı kendimiz yapmaya çalışıyoruz:img-grin2 adamların niyeti bozuk hayatta hep acı yemişler ne anlar onlar tatlıdan:img-grin2 hem siznemcim döktürmüş güzel bir tatlı tarifi ve ben bütün hepsini alıyorum özlemişim valla tatlı görmeyi:img-icecr
sinanı sormuşsun canım benimde merak ettiğim konulardan biride sinan (tabi bir anne olarak en çokta ona üzülüyorum) bu baba olayı gelecek sezona uzarmış gibime geliyor... bu bölümlerde olmaz çünkü işlenecek bayağa konular var bellide olmaz hani arkalarından atlıların kovaladığı zamanları unutmamak lazım:img-sorry ne olursa olsun bir an önce çözmeliler bu konuyu...
ayşam nerelerdesin canım onlıne gözüküyorsun ama yazmıyorsun :icon_cry: yoksa tatlı mı istemiyorsun? yoksa dokunuyor mu canım? :)
crazygamze 31-05-06, 12:16 bence de çok güzel bir izlicez gibime geliyorr en azından diğerlerinden daha güzel olacak ekin ameliyat oluyor saçını kazıtıyor bunu rolü için yapıyor kökü onda değil mi nasılsa uzar ben özette sarpın s sini bile göremedim en azından fragmanda vardı hayret nasıl olmuş resimleri süper hele sonuncusuna bayıldımm harika harika tam anlamıyla yaniii
Merhaba arkadaşlar...
Bugün geçiktim biraz, pek keyfim yoktu. Sinemcim o tatlıdan patlayasıya kadar yemek istiyorum canım.
ardabatum canım ismini gördüm hemen çağırayım dedim...
canım sen ne diyorsun tatlı olayına bak ben artık acı yemek istemiyorum tatlı yemek istiyoruz dedim sinemcimde tatlı nasıl yapılırmış hemen tarifini verdi:img-grin2 sen severmisin tatlı? ama bu bildiğin tatlılardan değil ona göre :img-grin2
sinemcim bende bu bölümde tatlı ummuyorum :icon_cry: canım bu kadar zaman sabrettik biraz daha sabrederiz artık... hem acele etmeyelim biliyorsun aceleyle yemeğe hazırlandığımız tatlılar nasılda midemize oturdu?:img-sorry şöyle düğün sahneleri ve balayı sahnelerini hatırla ne ümitlerle beklemiştik :icon_cry:
hastalıktan kurtulalımda sonra doya doya yeriz artık tabi izin verirlerse:img-sorry
evet sılam şu forumda sana katılmayan yoktur herhalde inan dediklerini görmek için çok bekledik ama olmadı dizi adı veriliyomu bilmiyorum ama y.d de evli çift var ve arada sorunlar girsede hep düzeliyo ve orda hastalık başkalarında çıkıyor kendileri evliliği evlilik gibi gösteriyo anlıycağınız ve adamlar yılın dizisi seçildi demekki bu işte bi iş var diyip kendilerine dönüp bakmaları lazım ama bizim beşli yoook süt dökmüş kedi gibiler yinede kendilerini savuna biliyolar biz acılar çocuğuyuzzzzzzzzzzzzz
neyse bu akşama gelirsek biraz karışık bu akşam keremcemin konseri yüzünden dizide oynayamamıştır o yüzden bu bölüm doktor hakan hikayeleriyle geçecek gibi az kaldı bakalım nası bitecek sezon sonunda
sılam
ayşam nerelerdesin canım onlıne gözüküyorsun ama yazmıyorsun yoksa tatlı mı istemiyorsun? yoksa dokunuyor mu canım?
Sılacım Ayşa yoğun biraz,malum işler var.Birazdan o da isteyecek porsiyonlardan.Onun hakkını ayıralım yani...
Bu arada kafama takılan başka bir konuda Hakanın ameliyat şekli arkadaşlar.Çılgın doktorumuz müzikli ameliyat gerçekleştiriyor anladığımız kadarıyla.Peki bu müzik tercihini hastaya göre kendisi mi,her hastanın tercihine göre mi,yoksa o anki ruh haline göre mi yapıyor?Ekinin ameliyatında hangi müzik olur acaba?Fikri olan var mı?
didou_didem 31-05-06, 12:30 merhaba arkadaşlar!!!..sinem ablacım tatlıdan bende alabilir miyim acaba??
valla çok güzel görünüyor eminim tadıda öyledir..bu bölüm güzel şeyleri az da olsa görürüz inşallah ben razıyım artık aza da
Ne bu böyle fıstıklar, kaymaklar gırla gidiyor bakıyorum.Öğlen öğlen insanın ağzının suyunu akıtmayın kardeşim ayıptır. Sılam, ne bu şekerim dün akşam Aliye kabusu ile moralmen çökmüşsün herhalde :))
Tatlı falan diyorsunuz da Ekin'in sürekli acı yemiş ifadesi ile Sarp'ı boynu bükük bırakmasını es mi geçiyorsunuz. Yatak odası muhabbetini bilemem de evlenip te ailesinin yanında kalmaya devam eden ilk çift bizimkiler mi, bana mı öyle geliyor. Yazmaktan usandım ama onlar usanmadı, al sana bir saçmalık daha. Sinan'ın varlığının gereksizliği bir daha tescilleniyor, Sarp ile Ekin kavuşmasın diye senaristler tarafından oynanmış son kozlardan biri çocuk..Ona söyleyemedik diye sönük bir düğün ile ayrı evlerde kalan çifler, bir de sıradan olmadıkları iddia ediliyor bu çiftin. Öyle ya ne zorluklar yaşadılar, ne engeller aştılar kavuşmak için. Tam kavuştuk derken önce çocuk engeli, sonra da malum hastalık. Farkındaysanız hastalık hakkında tek kelime yorumum yok, niye derseniz bu kadar saçmalığa diyecek lafım yok.
Sonra Ardabatu niye foruma gelmiyor diyorsunuz, yazdıkça sinirleniyorum Sılam.
arkadaşlar bence siz şu kaymaklı ekmek kadayıfı hayalini unutun bu adamlar bize anca ekmek kadayıfının hani şu kuru şerbetlenmemiş hali varya işte onu verirler hayale kapılmayalım dişlerimiz kırılabilir
Ardabatu'cum sakin ol canım:) Daha ne ilkler yaşandı bizim dizide... Sevdiği adam eski kız arkadaşını öptü diye gidip apar topar evlenen bir kız da bir biizim dizi de var. Ben daha görmedim, göreceğimi de sanmam. Ha birde sevdiği kadından ayrılmasına sebeb olmasına rağmen Onunla yurtdışına gidip, koca 4 yıl geçiren bir adam da var. Hele o 4 yıl o gıcık kızla aynı yatağı paylaştığı aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor. Zamanın da ne takmıştım buna, şimdi nereden geldi aklıma... Zaten sinirli günümdeyim.
perii evet arkadaşım bende o diziyi izliyorum ve o dizi beni hem ağlatabiliyor hemde güldürebiliyor.başladığından beri hiç bir performans düşüklüğü yaşamadılar konseptilerini hiç bozmadılar aynı çizgide devam ettiler ve ödülüde hak ettiler canım...aklıma reyhan arkadaşımızın kafeye gidipte bülent işbilenle muhabbet edişi geldi demiş ya hakkımız yendi inanın güldüm buna...biz sadık izleyicileri olmasa kimse izlemezdi bu diziyi.bize dua etsinler ki bizler ne olursa olsun izlemeye devam ediyoruz...
şirine canım sağol ayşa dan haber getirdiğin için bende tatlı istemiyor heralde diye düşündüm:img-grin2 tamam canım en büyük porsiyonları sizlere ayırıyoruz merak etme bizde emin ellerde:img-grin2 canım eğer müziği ekin belirlerse isteyeceği şarkı aman doktor canım cicim doktor derdime bir çare olurdu heralde:img-grin2 hakan isterse ah istanbul...istanbul olalı görmedi böyle keder geberiyorum aşkından kalmadı bende gururdan eser... bu şarkıyı hakan beyin mezardaki kişinin sevgilisi olduğunu varsayarak diyorum canım...baksana adam aşkından istanbulu bile terketmiş:img-grin2
didou_didem 31-05-06, 13:06 Ardabatu'cum sakin ol canım:) Daha ne ilkler yaşandı bizim dizide... Sevdiği adam eski kız arkadaşını öptü diye gidip apar topar evlenen bir kız da bir biizim dizi de var. Ben daha görmedim, göreceğimi de sanmam. Ha birde sevdiği kadından ayrılmasına sebeb olmasına rağmen Onunla yurtdışına gidip, koca 4 yıl geçiren bir adam da var. Hele o 4 yıl o gıcık kızla aynı yatağı paylaştığı aklıma geldikçe sinirlerim zıplıyor. Zamanın da ne takmıştım buna, şimdi nereden geldi aklıma... Zaten sinirli günümdeyim.
ayşacım sakin ol ya geçti gitti onlar aslına bakarsan bende onları hatırladıkça sinilerimin zıplamasına engel olamıyorum ama boşver canım ya
ayşacım sakin ol ya geçti gitti onlar aslına bakarsan bende onları hatırladıkça sinilerimin zıplamasına engel olamıyorum ama boşver canım ya
selam Didem, sözde Ardabatu'ya sakin ol demişim kendim çoşmuşum:) Ama ne yapayım aklıma geldikçe yerimde duramıyorum. Dediğim gibi bugün sinirliyim, mazur görün artık bütün gün öfke saçabilirim etrafa:icon_evil
Duyuru; Nannişimiz yeni bir hikaye ekledi, haberiniz olsun:)
didou_didem 31-05-06, 13:45 selam Didem, sözde Ardabatu'ya sakin ol demişim kendim çoşmuşum:) Ama ne yapayım aklıma geldikçe yerimde duramıyorum. Dediğim gibi bugün sinirliyim, mazur görün artık bütün gün öfke saçabilirim etrafa:icon_evil
Duyuru; Nannişimiz yeni bir hikaye ekledi, haberiniz olsun:)
selam ayşa..
valla eski o bahsettiğimiz sahneler aklıma geldikçe bende aynı durumda oluyorum..
dr.hakan bulacak o çok istediğimiz çözümü ben inanıyorum doktora ama hala aklıma geldikçe kopuyorum fragmanda ne güzel düşüyor o öyle yaa:):)
Kızlaaaarrr,geldim ben
Bismillah ,bir girdim yer gök kadayıf olmuş ağlıyor.
Sılam gece ayrılırken gayet iyiyden sen canım,rüyana girenler mi oldu şekerim.Hani resimler de attım ya .
Sinem de zaten hazır apartta bekliyor , tam yapmışsınız tatlıyı .
Benden size 7 katlı koca bir düğün pastası tamam mı?
Afiyet olsun.
Ardabatu dur kardeş, frene bas.bu sinirle tabi yorum yapamazsın.Ama haklısın arkadaşım.Doğru lafa ne denir?
Ayşa niye hatırlattın şimdi o uyuz Yasemin'i.Doğru didin kız.bunlar 4 yıl beraber yaşadılar.Aynı yatağa girdiler.
Adama daha karısına randevu ile yaklaşıyor.O da genelde erteleniyor.
Aman be bunları erdireceğiz diye biz eridik , duyan yok.
Ben artık beklemiyorum ya, biri menapoza girsin, diğeri de prostat olsun da tam olsun.Bari bahanesi olsun.
yapamadıkları şeyin.(Gerçi bahane değil ama)
Tövbe yarabbim, tövbe,
Kızlaaaarrr,geldim ben
Aman be bunları erdireceğiz diye biz eridik , duyan yok.
Ben artık beklemiyorum ya, biri menapoza girsin, diğeri de prostat olsun da tam olsun.Bari bahanesi olsun.
yapamadıkları şeyin.(Gerçi bahane değil ama)
Tövbe yarabbim, tövbe,
Allah iyiliğini versin emi canım, nasıl kahkaha attım inan anlatamam:) bizim dizide ki zaman atlamalarına bakılırsa yakında menapoz yaşına gelebilir Ekin:)
Dün gece çok kaynattınız siz galiba, benide uyku tutmadı geri gelecektim ama dedim şimdi bunlar çıkmıştır, ondan tekrar girmedim.
Eğer bu bölüm birşeyler görecek olursak - nasıl şeyler diye sormayın lütfen!!!- bir kahkaha atacağım ki sormayın gitsin... Bu kadar iste, dile getir, bekle ondan sonra görüncede....
Senden korkulur Özgü, bu ne kızım prostat,menapoz bunların daha yaşı başı kaç.Valla öyle bir kahkaha attımki sorma.Mesai arkadaşlarım alıştılar artık zaten ben böyle kendi kendime garip sesler çıkardığım için artık arkalarına bile dönüp bakmıyorlar bu kız ne yapıyor diye.Ama içlerinden bu kız kırık dediklerinden eminim.
Ya öyle bir hale geldikki yeşil pijamalı Ekin'i bile arar olduk.En azından o sahnede kendiliğinden ''Unutalımmı bunları'' deyip Sarp'ı yatağa itiyordu.
sinem,ayşa ve özguster arkadaşlarım valla derin muhabbetlere dalmışsınız ama öldürdünüz beni gülmekten :D
gerçekten bu bölüm de bir şey olmazsa artık bende yuhh diyeceğim galiba.madem öyle evlenmeden çıksaydı şu hastalık işi böyle evlilik mi olur yaa:)
bu arada dün gece rüyamda ne gördüm bilin bakalım bütün gün aklımdan çıkmadı vallahi.
keremcem basın toplantısı yapıyormuş sonra elinde nişan yüzüğü varmış ona da soruyorlar gizlice nişanlandınız mı diye o da 'evet' diyor kimle diyorlar hah geliyor diyor kapıdan yasemin ergene giriyor.gerisi pek net değil ama evlenmeye karar vermedik daha falan diyorlar ki sormayın :D
bu işler bu kadar aklıma girmiş yani.hay allah'ım ben ne günah işledim!!:)
Sinemcim ne güzel demişsin; yeşil pijamalı halini arar olduk diye... Ne kadar haklısın. O zaman bir ton laf saymıştık ama daha beteri de varmış. Sabah oluyor bunlar direk kahvaltıda, yahuu bir gösterin kalktıklarını.. dimi ama?
Şimdi aklıma 30. bölüm geldi, hani çok kısa da olsa beraber oda da tv izlerken göstermişlerdi. Ne güzeldi o sahneleri. Yani böyle bir sahnede izleyemedik. Zaten ne varsa o rüya olan bölümde vardı.
didou_didem 31-05-06, 14:30 Sinemcim ne güzel demişsin; yeşil pijamalı halini arar olduk diye... Ne kadar haklısın. O zaman bir ton laf saymıştık ama daha beteri de varmış. Sabah oluyor bunlar direk kahvaltıda, yahuu bir gösterin kalktıklarını.. dimi ama?
Şimdi aklıma 30. bölüm geldi, hani çok kısa da olsa beraber oda da tv izlerken göstermişlerdi. Ne güzeldi o sahneleri. Yani böyle bir sahnede izleyemedik. Zaten ne varsa o rüya olan bölümde vardı.
valla yaa o sahnelerde gördük göreceğimizi bitti ondan sonra balayına bile bu ne biçim balayı demiştik ama o hallerini bile mumla arıyoruz yaa..
duygu kıs ne güzel rüya o öyle yaa keşke gerçek olsa ya ne güzel olur düşünsene!!!!
Evet böyle işte,yalan mı ya.Ben bekliyorum bu hastalık bir atlatılsın, bunların başına daha gelecek var.
Çivili yatak bunlarınki giremediler bir türlü içine,
Eğer dizi biter de biz hala bir halt göremez isek bu sefer, özel bölüm çekmeleri için mail kampanyası başlatacağım.
Son bölüm, kırmızı oda olsun adı diye.İsterlerse Digitürk yayınlasın, isterlerse 18 yaşından küçükler izlemesin,
bulsunlar bir yolunu.
Haksız mıyım ama
Duygusel arkadaşım sanırım seninde benim gibi bir tarafların açık kalmış anlaşılan.Hadi sen yine iyisin Keremcem ve Yasemin girmiş rüyana hemde nişanlanıyorlar ya ben ne yapayım.Bütün gece rüyamda Dr.Deniz'le uğraştım.
Akşam arkadaşlardaydık pek seyredemesemde Deniz'in Aliye'yi ve memleketi bırakıp gittiğini gördüm ya nasıl sinirlendim anlatamam.Taktım kafaya işte sonrada böyle abuk subuk rüyalar gördüm.
selam arkadaslar,
ne konusuyorsunuz bakalim? arkadaslar yine hayaller kurmaya baslamissiniz. sizi üzmek istemem ama yine ters köse olup, yere cakilipta, caninizi acitmanizi istemedigimden, fazla umutlanmayin derim ben. ekinle sarpin öpüstügünü birakin, biz onlari ayni yatakta yanyana uyurken bile göremeden dizi bitecek bu gidisle. neyse aklima baska birsey geldi. simdi bu ekin kizimiz ameliyata giriyor ya, acaba simdi bu da rüya görür mü? yani cok merak ettim bu kiz rüyasinda sarpi nasil görür. herhalde hic yaklastirmaz cocugu yanina malum yaramazlik yapmak yok :)
Sinemcim ne güzel demişsin; yeşil pijamalı halini arar olduk diye... Ne kadar haklısın. O zaman bir ton laf saymıştık ama daha beteri de varmış. Sabah oluyor bunlar direk kahvaltıda, yahuu bir gösterin kalktıklarını.. dimi ama?
o rüyada ekinin üzerindeki siyah gecelikten sonra balayında sarp için ekini yeşil pijamayla görmek hakkaten felaket bir durum ama sarpın pijamayı düşünecek halimi vardı balayında.çocuğun aklında ekinin yola deli gibi neden fırladığından başka birşey yoktu.Valla verdiğiniz tatlı tarifini biz ancak yine rüyalarında göreceğiz. bakalım ekin komaya girerseki %99 girer o rüyada ne görecek sarpı boxerla filan gösterirler belki hahaha.
amanın özgüşümde gelmiş canım benim dün akşam ki resimler beni kesmedi hayatım:) hem ben sana demiştim bu saatte bunlar atılır mı diye:) bak rüyama bile girdiler sabah sabah aklıma esti yazdım...halbuki daha da içimi dökemedim ardabatucumda sağolsun beni gaza getirdi daha çok efkarlandım:icon_cry: bana sinemin tatlısı şart yoksa bu gidişle mide kanamasından kesin gideceğim:img-nyam:
ayşam nerelerdesin canımın içi :img-grin2 kayıplara karıştın...keşke dün gece sende katılsaydın çok eğlenceliydi anlıyacağın koalisyonu kurmuştuk sende olsaydın zevk katardın muhabetimize:img-nyam:
ay modlar kızmadan dizi hakkında karalayım bari ay bu sarpla ekinin hali ne olacak ya bilen var mı?:img-grin2 (mazur görün arkadaşlar artık herşeyi söyledik aklıma bu geldi bu seferlik af edin:img-grin2 )
özgücüm unutmadan harikaydı prostat ve menapoz :img-grin2 bitirdin beni burda valla olabilirde canım inan hiç şaşırmam :img-sorry
Boxer mı hemde Sarp yani Keremcem.Hah işte biz bunu ancak rüyalarda görürüz ama dizide geçen rüyalarda değil bizim kendi rüyalarımızda bilmem anlatabildimmi.Desire72 benim koptuğum an budur arkadaşım.Şimdi çalış çalışabilirsen.
Duygusel, pek bi güzel rüya görmüşsün arkadaşım:)
Sinemcim, Aliye olmaz dedi, Dr.Deniz gitti. Bence yanlış kişiye kızıyorsun. Sevmek gerektiğinde özgür bırakmakmış, öyle dedi Aliye.. Ya varya bu dizilerin senaristlerini hepsini bir araya toplayacaksın... sonra.... bir güzel sopa çekeceksin...
Özgücüm, düşünüyorum da öyle bir kampanya yaptığımızı, adamlar hakkımızda ne düşünür acep?
Yeşilcim, hem bu sayfalarda hemde senaryolara yorumlar sayfasında seni benim doktora pek asılır gördüm. Gözleri istiyrosun demek...
desirecim dün akşam biraz nostalji yapayım dedim ve 30.bölümü izledim ne güzel sahneler varmış hatta hatırlıyorumda forum coşmuştu o gece...ama balayı sahnesi de tam ters etki yaptı bizde tam hayal kırıklığıydı...ben artık pijamaları gecelikleri hepsini geçtim.. şunlar kapalı pijamalarıyla da olsa beraber kırmızı odada beraber uyansalar ve şöyle tutkulusundan koca bir öpüşseler bana bu bile yeter...
desirecim sarpı boxerla görürüz demişsin ama ekinin rüyalarıda kesin kendi gibi tuhaftır :img-sorry kadının aklı fikri nasıl mutsuz olurum da :icon_cry: rüyasında bile mutsuz olacak bir şeyler bulur...ama boxerla sarpı görmekte hiç fena fikir değil hani:img-grin2 onu ancak biz rüyamızda görürüz ekin değil:img-grin2
didou_didem 31-05-06, 14:51 selam arkadaslar,
ne konusuyorsunuz bakalim? arkadaslar yine hayaller kurmaya baslamissiniz. sizi üzmek istemem ama yine ters köse olup, yere cakilipta, caninizi acitmanizi istemedigimden, fazla umutlanmayin derim ben. ekinle sarpin öpüstügünü birakin, biz onlari ayni yatakta yanyana uyurken bile göremeden dizi bitecek bu gidisle. neyse aklima baska birsey geldi. simdi bu ekin kizimiz ameliyata giriyor ya, acaba simdi bu da rüya görür mü? yani cok merak ettim bu kiz rüyasinda sarpi nasil görür. herhalde hic yaklastirmaz cocugu yanina malum yaramazlik yapmak yok :)
selam yesil haklısın ama napalım umut fakirin ekmeği misali bizde umut edip duruyoruz belki hani diye..valla artık uyumalarına bile razıyız yaa atlıyorlar sürekli..bu arada o rüyada koptum yesil yaa doğru valla yaramazlık yok diye yaklaştırmaz yanına
Kırmızı oda diye diye kafayı yiyeceğiz sanırım...Gerçekten çoğu dizide böyle sahne çok az...Bizimkinde hiç yok...Yatağın içinde yaptıklarını geçtik,yan yana bile uyuyamadılar...Delil alma sahneleri yok denecek kadar az...
Vallahi dizi böyle biterse gözüm açık gidecek...
Ben boxeri geçtim,pijamaya da razıyım...
Hastalık bitene kadar da bu sahneleri zor görürürz..Aslında moral olsun diye koklaşabilirler...Bu da bir çeşit terapi,değil mi ya...
Bu arada yeldanın bebeğini aldırmadığı kesin bir tüyo mu?
desire72 koptum burda yani...sarpın boxerlı hali ha:img-haha: ancak rüyamızda görürüz gerçi ben şu sıralar pijamalı haline bile razıyım yeter ki yatakta olsunlar
artık aynı evde yaşıyorlar ama ben bu bölüm hiç umutlu değilim böyle bir sahneden...
aslında bunlar ekinin ameliyatından önce son gecelerini geçirecekler...biz biliyoruz son geceleri olmadığını ama onlar bilmiyorlar...umarım bu son geceyi atlamazlar,umarım rüya işçileri sezon bitmeden bi iyilik yaparlar bize:good:
aaa aysa`cim inan günahimi aliyorsun arkadasim. asilmak falan hic tarzim degildir. biz doktorcugumla gayet seviyeli bir iliski yasayacaktik ama senin mutsuzlugunun üzerine mutluluk kuramam. iste bu yüzden aradan cekiliyorum canim benim ;) al doktor senin olsun tepe tepe kullan.
hem zaten benim ilk göz agrim romantik prensim yilin asigi sarp ben artik sadece onu istiyorum. onuda cok görmeyin bana ;(
bu arada dün sordum ama cevap veren olmadi :( sizce mangal partisinde mi aciklanacak ekinin hastaligi ailelere?
Hoş bulduk Sıla'cığım,
valla hak veriyorum arkadaşım,gece yatarken benim de gözlerimde resimler uçuşuyordu.
Ama ancak onlara bakar kalırız biz.Bunlar malülen emekli canım.
O muhabbetleri kapatmışlar artık.( Ne zaman açtılarsa?) Biz bir el atalım diyoruz sonra da böyle oluyor işte.
Ne prostatı kalır, ne menapozu.Sinan biraz zaman geçsin sorar;
_ Anne ben nasıl oldum?
_ Bilmem ki yavrum gerçekten sen ne zaman oldun?Dur bir babana sorayım o hatırlar?
_ Sarp , bu çocuk ne zaman olmuştu hayatım?
_ Hımmm, çok zor soru sordun Ekin? İnan çıkartamayacağım şimdi?Çilek zamanıydı galiba?
Ya vallahi yazarken bile gülüyorum. Bu kadar cozutturdular artık.
Ayşa valla ne düşünürlerse düşünsünler. Öfkeli kalabalık gibi yürürüz gerekirse
Desire72 canım, gerçekten de Boxer kullanıyormuş arkadaş.Ekin ile yaptıkları bir röportajda.
Ekin de sormuş niye boxer_?
O da diyor ki ;
Ben şimdi sana nasıl anlatayım bunu?
Güzelim sen başla bir anlatmaya , bak gerisi nasıl geliyor.Anlar O.
didou_didem 31-05-06, 15:07 desire72 koptum burda yani...sarpın boxerlı hali ha:img-haha: ancak rüyamızda görürüz gerçi ben şu sıralar pijamalı haline bile razıyım yeter ki yatakta olsunlar
artık aynı evde yaşıyorlar ama ben bu bölüm hiç umutlu değilim böyle bir sahneden...
aslında bunlar ekinin ameliyatından önce son gecelerini geçirecekler...biz biliyoruz son geceleri olmadığını ama onlar bilmiyorlar...umarım bu son geceyi atlamazlar,umarım rüya işçileri sezon bitmeden bi iyilik yaparlar bize:good:
bana da öyle geliyor ameliyattan önce son gece olabilir ama hiç umutlanmayın valla onu bile atlar bunlar
arkadaşlar şu boxer olayının gerçekleşmeyeceğini bilsekte herkes tuttu galiba bu olayı.şu 30. bölümdeki replikleri tersine çevirip bir daha yazarlarmış bizim senaristler ekin sarpı o halde görüne şaşırır ekin:sarp bu üstendeki, sarp şöyle kendi etrafında bir kere dönüp sarp:senin için aldım ekin beğenmedin mi?ekin :beğendim beğendim tabi güzel yakışmış diye devam eder ay süper.... tam o sırada aynı boxer'ın küçüğünden giymiş sinanımız odaya girer ve ekinin rüyası böyle biter arkadaşlar.
valla boxerla görmeyiz belki ama ameliyat öncesi hazırda havalar ısınmışken havuz sefası yaparlarsa mayolu hallerini görürüz belki 42 yada 43. bölümde
ozguster o röp.ı bende hatırlıyorum canım hatta şu son bölüm resimlerindeki son resime dikkatlice bakmamızda yeterli.
Hop hop Yeşil87 Sarp benim.İlk önce benim romantik yakışıklı prensimdi o.Sulanmayın bakayım.
Özgücüm peki Keremcem'in Yasemin'in iç çamaşırı tercihini öğrendiğinde söylediklerini hatırlıyormusun canım.
Desire72 arkadaşım boxer muhabbetini açan sensin bizde balıklama atladık tabi.Aç tavuk kendisini buğday ambarında sanarmış misali.
Arkadaşlar bu arada biraz daha böyle muhabbetler yaparsak rütük forumumuzu kapatacak haberiniz ola.
didou_didem 31-05-06, 15:17 arkadaşlar şu boxer olayının gerçekleşmeyeceğini bilsekte herkes tuttu galiba bu olayı.şu 30. bölümdeki replikleri tersine çevirip bir daha yazarlarmış bizim senaristler ekin sarpı o halde görüne şaşırır ekin:sarp bu üstendeki, sarp şöyle kendi etrafında bir kere dönüp sarp:senin için aldım ekin beğenmedin mi?ekin :beğendim beğendim tabi güzel yakışmış diye devam eder ay süper.... tam o sırada aynı boxer'ın küçüğünden giymiş sinanımız odaya girer ve ekinin rüyası böyle biter arkadaşlar.
valla boxerla görmeyiz belki ama ameliyat öncesi hazırda havalar ısınmışken havuz sefası yaparlarsa mayolu hallerini görürüz belki 42 yada 43. bölümde
desire koptum burda yaa ay düşünüyorum da öyle bir sahneyi ay valla çatladım gülmekten:):):)
havuza bomboş duruyo valla bir keyif yapsınlar dimi?havada sıcak nasıl olsa
cemre_hepsi:) 31-05-06, 15:19 arkadaslar ben de az önce dizimizin eski bölümlerine bakıodum düşündüm de ne günler geçirdi bizim ikili...hepsi cok güseldi...acı, tatlı...herseyiyle güseldi bence... şimdi bakıyorum da nerdeyse bir sene olacak...ilk basladığı zaman 28 hazirandı galiba:) ilk bölümden son bölüme tek bölüm kacırmadım... ne günler atlattılar ya...ama gün gectikce dizinin izleyenleri azaldı...senaristler hata yaptılar belki ama biz dizimizi yalnız bırakmamalıydık...bu aksam herkes izlesin lütfennnn... dizimiz son bölümlerinde hiç de kötü diil...dizimizi destekleyelim her zaman arkadaslar...bırakmayalım...nerden cıktı bunlar derseniz bilmiyorum..eski bölümleri izleyince birden duygulandım yaa...iiki bu dizi var ya...bana cok sey öğretti gercekten...
AŞk oyunu bie numara...31 mayıs çarşamba yani bu aksam 21:45 te herkes izlesin.....
herkese tek tek selamlar efendim,
valla herzaman ki gibi bir sayfa okuyup daldim araniza...geri dön dönülmüyor, git gidilmiyor :icon_evil ...
bir boxer kelimesidir okudum ya...
siz Sarpin yani keremcemin boxer kullandigini bilmiyor muydunuz?
valla ben gözlerimle gördüm canlarim :img-fear2 ucundan izicik ama gördüm...hem de cizgili bir boxerdi:P
inanmiyor musunuz? rüyamda falan da degil hem...bakin simdi nerede gördüm:
Ada sahnelerinin oldugu bölüm var ya, hani Ekin bizimkini sap gibi birakip da gittigi bölüm, hani geceyi beraber gecirip de, bir sey yapmadiklari bölüm...neyse orada bir sahne vardi...Ekin, Sinan ve Sarp faytonda bir sahneleri vardi ya, orada Sarp faytona binerken, beli acikti bayagi ve boxeri görünüyordu yaa...inanmayan acip o bölüme baksin efendim...
yani Sarpi boxerle görmedik demeyin bir daha...ucundan da olsa birazcik görüldü iste, yetmez mi?
ozguster Sinan bana o soruyu sorsa var ya bak ben nasil cevap verirdim canim:
bir varmis, bir yokmus, pireler berber iken, develer telal iken, sen annenin besigini sallar iken, oldu iste birseyler :img-haha: ...nasil ama?
Bu arada biz Ekin ve Sarp'ın mayolu hallerini gördük.6.bölümde Kilyos'a denize gitmişlerdi mahallecenek.Sarp'ta sarı bir şort Ekin'de ise mavi etekli bir mayo vardı.Ama tabi o zamanlar sadece hem dizide hemde gerçekte kardeş gibiydiler anlatabildimmi canlarım.Gerçi Sarp o bölümün sonunda kendisini sabahın köründe bir bara atmış ve Ekin'e aşık olduğunu anlamıştı.Bak şimdi tabi ya gördü kızı mayo ile ondan aşık oldu.
ya arkadaşlar çok hızlısınız şu boxeer olayına bayıldım acaba fotoşopla bizmi yapsak şu sarpı boxerlı özgü senin senaryon müthiş okurken gülmekten öldüm ya valla sayfaları okurken bayağı artıyo maalesef fazla katılamıycam bugün benim pazar günüm sonra görüşürüz he banada kadayıf ayırın gelince yiycem
nannicim ne yalan söyleyeyim o sahneyi bir arkadaşım söylediğinde bende farketmiştim ama şu son bölüm resimlerindede farkediliyor zaten.neyse hakkaten rtük kapatacak şimdi forumu.
Bu bölüm sarp sinan sahnesi görmek istiyorum ben aslında sinanın sarpa baba demesinden geçtik birlikte bile göremiyoruz artık.
sinem abla demek sarpi da sen kaptin öyle mi? üff ya dizide bana uygun karakterde kalmadi. desenize yine evde kaldim :(
simdi sen söyleyince hatirladim su kilyos sahnesini. hatta o bölümün resimlerinde ekin ve sarp eleleydi ve digerinde de ekin sarpin kucagindaydi. simdi hafizam beni yaniltmiyorsa dizide bu sahneleri görmemistik. bu ne demek oluyor? yani pek kardes degilmis bizimkiler ;) ama haklisin kesin ekini mayosuyla görünce vuruldu bizim ki kiza. o röp`ü bende okumustum. o dedigin cevabi da hatirladim simdi ama ablalarim ayip ayip böyle seyler ;) simdi rtük amcaniz kizacak
nanni ne kadar dikkatli izlemissin sen ya. birazdan o bölümü izleyecegim, sonrada havami atarim keremcemin boxerini gördüm diye. nerde ne kadar gördügümün ne önemi var ki, maksar görmüs olmak.
Bu arada biz Ekin ve Sarp'ın mayolu hallerini gördük.6.bölümde Kilyos'a denize gitmişlerdi mahallecenek.Sarp'ta sarı bir şort Ekin'de ise mavi etekli bir mayo vardı.Ama tabi o zamanlar sadece hem dizide hemde gerçekte kardeş gibiydiler anlatabildimmi canlarım.Gerçi Sarp o bölümün sonunda kendisini sabahın köründe bir bara atmış ve Ekin'e aşık olduğunu anlamıştı.Bak şimdi tabi ya gördü kızı mayo ile ondan aşık oldu.
ahh sinemcigim ahhh....o bölümde ben de diziye iyiden iyiye asik olmustum canim...hatirliyorum da...Sarpin söyledigi sarkii gitarda cikaracagim diye esimden az azar isitmemistim ha...sonra bakti olacak gibi degil, kendisi dinledi sarkiyi ve akorlarini buldu :icon_evil ..biraksa ben de bulacaktim da, ama erkek milleti iste...
sonra ilk defa o bölümde Ekine sinir olmustum...
Sarp" amabu günlerde tekrar yazmayi düsünüyorum" diyor..bizimkisi
"cay icer misin" diye soruyor...belliydi bunun bölye olacagi, taa o günlerden belliydi iste...
eski bölümleri izleyince birden duygulandım yaa...iiki bu dizi var ya...bana cok sey öğretti gercekten...
|