Tüm Versiyonu Göster : Elveda Derken (Arşiv 2)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
forever_bim 19-06-07, 14:19 Bir önceki başlık 1250 mesajı aştığı için tarafımca kilitlenmiştir. Lütfen bu başlıktan devam ediniz.
Bir onceki basliga asagidaki linkten ulasabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=19618
Saygılar.
Yeni Basliginiz Hayirli Uguruluuu OLsunnn :)
Fragmani cok az gösteriyo Kanal d... Umarim bu tutumu degisir
yeni başlığımız açılmış hayırlı olsun arkadaşlar:img-yes: ya ben bugün çok az verdiler fragmanı kanal d diziyi iyice gözden çıkardı heralde sinir edecek bizi
busegurses001 19-06-07, 15:20 yeni başlığımız açılmış hayırlı olsun arkadaşlar:img-yes: ya ben bugün çok az verdiler fragmanı kanal d diziyi iyice gözden çıkardı heralde sinir edecek bizi
ya evet busecim gerçekten de kanal d dizimize hiç gereken özeni göstermiyo napacaz biz bu kanal d ile hiç bilmiyorum tutturmuş bi yaprak dökümü yaprak dökümüne verdiği özeni bizim dizimize verse elveda derken şimdiye 1. olmuştu
sena57-utku 19-06-07, 16:23 hakkımda ne kdr gsl yorumlar yapmışsınız.çk tşk ederim.mutlu ettiniz bni.hepinizi çk sevdim:):D
yeni başlık hayrlı uğurlu olsun.çk çabuk ilerlio başlık.umarım yakında anasayfayada geçeriz.:img-wink:
yarın izlicez nihayet dizimizi.bu bölüm acayip gsl valla.:img-yes: hele şeydanın dayak yediği sahneleri keyifle izlicem.:img-hyste :img-hyste ne kötüyüm dimi:img-hyste
cadii_sheker 19-06-07, 16:29 hakkımda ne kdr gsl yorumlar yapmışsınız.çk tşk ederim.mutlu ettiniz bni.hepinizi çk sevdim:):D
yeni başlık hayrlı uğurlu olsun.çk çabuk ilerlio başlık.umarım yakında anasayfayada geçeriz.:img-wink:
yarın izlicez nihayet dizimizi.bu bölüm acayip gsl valla.:img-yes: hele şeydanın dayak yediği sahneleri keyifle izlicem.:img-hyste :img-hyste ne kötüyüm dimi:img-hyste
aynen cnm anasayfaya geçmeyi bende çok istiyorum daha fazla konu açabilicez bu sayede inş o da olur şeydanın dayak yediği sahneyi bende merak ediyorum haketti çünkü kerim de ona cezasını vercek hiç de kötü diilsin valla:img-wink:
sena57-utku 19-06-07, 16:35 saol zeynepcim.:img-wink: valla en çk şeydanın dayak yediği sahneden keyif alcam galiba:)inş. bi an önce anasayfaya geçeriz.:img-wink:
zeynepide çk üzcekler kerim yüzünee..:icon_sorr
kerim idrak edemedi hala bu işin olamıcanı.:img-yes:
hepimize hayırlı uğurlu olsun...umarım güzel sohbetler bizi bekliyordur.ya arkdaşlar anasayfaya geçme durumu varmıki?birde başlığımızı puanlamıyı untumayalm arkdaşalr şuan 4teyiz inş 5oluruz:)
sena57-utku 19-06-07, 17:30 hepimize hayırlı uğurlu olsun...umarım güzel sohbetler bizi bekliyordur.ya arkdaşlar anasayfaya geçme durumu varmıki?birde başlığımızı puanlamıyı untumayalm arkdaşalr şuan 4teyiz inş 5oluruz:)
anasayfaya geçme durumu olabilir cnm.çünkü anasayfada yer alan bir çk dizi bitti onlar kaldırılınca anasayfada pek dizi kalmıo.:):)ee bzm başlığımızda süper ilerlio neden olmasın ki:D:D
Anasayfaya hangi kriterlerle yerlesilebiliniyor acaba... Haksizlik bizde Isteriz Anasayfayi... :) ACaba reytinglerden filan miki. Bu arada seyda yeni bölümde sanirim O ückagitci Adam tarafindan sarkintiliga ugruyor
sena57-utku 19-06-07, 20:28 fragmanı söle bastan sona izliyemedimki.:icon_sorr ama zeynonun annesi zeynoyu ck kötü hırpalıo.:icon_sorr :icon_sorr hep kerim yüzüne.:img-yes:
kanal d ck az gösterio fragmanı sinir oluorum.:img-yes:
Fraqmanı izLedim.. Sezon finaLi.. Oysa diziye yenii yenii ısınmıştım..
Nyse sorun değiL.. =))
Eqe'nin yaptığına inanamıyorum ya.. ! Hemen boşandı ve Zeynep'e evLenme tekLifii ediyor..LaLE'nin hiç önemii yokmuş.. asLında aLdatıLdığını sanıyor ya nyse.. diLeriim Zeynep kabuL etmez.. Kerim'de onunLa konuşuyor.. Boşanıcağını söyLüyor.. Gitsin KerimLe evLensiin ya.. !!
Şeyda'da dayak yiyor.. ÜzüLdüğümü söyLeyemiycem haketti çnkü..:img-hyste
cadii_sheker 19-06-07, 21:00 fragmanı söle bastan sona izliyemedimki.:icon_sorr ama zeynonun annesi zeynoyu ck kötü hırpalıo.:icon_sorr :icon_sorr hep kerim yüzüne.:img-yes:
kanal d ck az gösterio fragmanı sinir oluorum.:img-yes:
canım o hırpaladığı şeyda diil miydi yoksa ben mi yanlış gördüm kanald gerçektende dizimize önem vermiyo sinir ediyo beni her defasında inşallah öünmüzdeki sezon güzel bi başlangıç yaparlar ve bizleri meraktan çatlatmazlar
sena57-utku 19-06-07, 21:08 olabilir.:)fragmanı altta gösterio ya küçücük ordan görmüştüm bu akşam ama şeydadır o..ohhh süper dövüo valla.helal olsun:img-hyste
arkdaşlar demin tvde gökhan&eceyi gördüm ayrı ayrı:) gökhan çok sportif giyinmişti başında şapka falan vardı.yaşlı bir bayan gözlerinde çok güzel hepten vazgeçtim ben bizim beyden dedi gökhanda kahkayı bastı:img-hyste birde senin yaşında torunum var demezmi gökhan tam koptu:img-hyste sonrada ecemizi gösterdiiii:) saçını kestirdiğinden falan bahsettiler; aslında bu durum ece hanımın işine yarıyor,kısa saçla zor tanınıyor ondan kameralardan rahat kaçıyor gibisinden birşeyler dediler:) malum ece ablamız kameralrı pek sevmyorum magazin değil iş önemli onun için:) birkere kamermanın birini fena haşlamıştı ben iiyi hatılyoruum:) cnmm ablam sadece işiyle gündeme geliyorrrr örnek oyuncum benim:)
sena57-utku 20-06-07, 09:08 fragmanı yine izledimm.şeyda zeynonun annesine evli bi adamı ayartmaya utanmıomu fln dedi zeyno için.haketti valla dayağı:D:Dzeynonun hiç bi suçu yokki ...:img-yes:
Duygu~Aydin 20-06-07, 10:24 Merhaba arkadaslar gecmis Sayfalari hayretler Icinde okudum.. Biz nasil bu Hale geldik.. Korktugum basima geldi.. Aramizda gruplastik, Bölündük..koptuk ve böyle Katiyen olmamaliyiz.. Birlik varken... Elveda derken Ne zeynep´ten (Burcu kara´dan) Ne lale´den (Ece uslu´dan) ne de atesden (Gökhan Tepe´den) Olusuyor.. Hepsi bir Bütündür.. bu Dizi bir Ekip isidir... Ve herkesin Emegi var.. Bütün oyuncular Burcu, lale, ates, sinan Birbirileriyle cok Hos vakit Geciriyorlar.. Bize yakismaz Elveda derken gibi bu kadar Kaliteli bir dizinin Basligini kötü sözlerle Doldurmak.. Ben fanatik burcu kara Hayraniyim.. Ama Ece usluyu zaten Zerda´dan belli Sevip takdir ederdim.. Ve elveda Derken´de ona Daha cok Zaman ayirma Firsati buldum.. Basrol oyunculari Ece, burcu, ates, sinan... Ne kadar Anlamsiz tek Bir kisiyi Görürsek.. Gökhan tepeyi´de, Sinan sümeri´de dizi Karakterleri olarak´da cok Seviyorum..Ece bambaska Oyuncu dalinda.. Burcu daha Baska.. Ortak yanlari var O´da sergiledikleri Basarilari..
Birbirimizden ayrilirsak baslik Yürümez..
Ben burdaki Herkesi cok seviyorum.. Üzülüyorum bunlari Okudugumda.. Bir Oyuncuyu elestirmek Dogaldir.. Iyiligi icindir Cogu kez.. Niyeti sadece Iyi yönde olduktan sonra.. Ama dizi Karakterilerini ciddiye Almamaliyiz.. Onlar kendilerine Verilen görevi Yerine getiriyorlar Biz nefret Edelim diye oynamiyorlar.. Lütfen bundan Sonra kullandigimiz Kelimere secici Dikkat edelim Kimseyi kirmak, Üzmek.. incitmemek icin.. Sevmediginiz karakterleri Takmayin... Yorum yazilacak Degerde bulmayin.. Sevdiklerimizi´de Dürüstce yorumlayalim Ve herkes Kendi destekledigi Oyuncunun´da Eksik yanlarini Söyleyebilsin... Mesela ben Burcumuzun sesini haziran Gecesinden sonra Cok garip Buldum ilk Baslarda simdi Yeni yeni Alisiyorum.. Biz bir Aileyiz kocaman Ececiler, Burcucular, Gökhancilar ailesine Sahibiz.. Tek bir Aile degiliz Artik.. hepimiz Birimiz icin yani
Yazdiklarimi dikkate Alin cnlarim Rica ediyorum.. :img-wink:
3 günlük dünya Huzur icin yasanir.. ;)
sena57-utku 20-06-07, 10:39 bu sözlerin üzerine bi bardak soğuk su içilir:D:D:D
alkışlıorum sni ırmakcım harika yazdıkların.:happy0064 :happy0064 son cümlen süper.:img-wink:
hepimiz bi bütünüz arkadaşlar bunu unutmayalım.:img-yes:
bn ztn nerden çıktı böle burcular ececiler fln anlamadım:):)hepimiz kardeşiz şurda:)
Ben daha fragmani gorecem hahaha dizimiz bu aksam
basliyor ama insallah bakarim. Isim cikmassa oglen ders
ogrenim evde ozaman bol bol zamanim olur tv bakmaya
hihih :D
ekin_gulendam 20-06-07, 10:58 yeni sayfamız hayırlı olsun :):) ya bitiyomuş fragmanı gördüm evlenme teklifi etti ya uff bence ölmeyecek keşke bitmese
sena57-utku 20-06-07, 11:06 yeni sayfamız hayırlı olsun :):) ya bitiyomuş fragmanı gördüm evlenme teklifi etti ya uff bence ölmeyecek keşke bitmese
tamamen bitmio cnm.sezon finali olcak.3 ay sonra fln yeniden dvm eder.:img-wink:
lale ölmicek ztn rahat olun:):)
ırmakçım o güzel yazın için çok teşekkür ederim...sen bana yakın olan bir insansın ve beni tanıyorsun.bende senin dediğin gibi olmasını isterdim ama bazen istemek yetmiyor..neyse güzel düşümceli arkdaşım sağol yorumun için sana söylemem gerekenleri zaten söyledim:)
GENEL UYARI
Son zamanlarda kurallara uygun olmayan mesajlar fazlasiyla artmistir, aramiza tatil nedeniyle yeni ve yeniden katilan arkadaslari da dusunerek, Gundemdeki Diziler forumunda uye sayisi ve kural disi mesaj sayisi fazla olan basliklarda genel bir uyari yapma ve uye olurken kabul ettiginiz forum kurallarini hatirlatma ihtiyaci hissettim, mesajiniz silinmis ise asagidaki kurallardan biri veya birkacina uymamaktadir.
1. Tek cumlelik yorumlar yazmayiniz, tek cumlelik sorulariniz da cevaplandirildiktan sonra silinecektir. Mesajlarinizin silinmemesini istiyorsaniz mesajlarinizi birlestirme yoluna gidiniz.
2. Arka arkaya kisa kisa mesajlar yazmayiniz. Onun yerine edit tusunu kullanarak mesajlariniza ekleme yapiniz.
3. Dizi, oyunculuklar ve bolumler ile ilgili mesajlar yaziniz, ozel yasamlara girmeyiniz. Burada bir arkadas ortami icinde oldugunuzu biliyoruz ama 'sadece' kisisel konulardan bahseden sohbet mesajlariniz silinmektedir. Buna 'fragmani goremedim' 'diziyi ... sebepten izleyemecegim' 'ben geldim, neden bahsediyorsunuz' 'bes dakika sonra su resmi ekliyorum' 'forum niye bu kadar bos', 'hadi birseyler yazin' tarzi mesajlar da dahildir.
4. Kisisel polemiklere girmeyiniz, eger katilmadiginiz bir konu varsa siz de bu konuda kendi fikrinizi yazin. Uyeleri yazdiklari mesajlardan oturu yargilamayiniz. Eger mesaj kural disiysa yoneticiler tarafindan silinecektir, ondan alinti yapip siz de kural disi bir sekilde karsilik vermeyiniz.
5. Fragman, muzik vb. isteklerinizi ozel mesaj yoluyla hallediniz. Foruma yazmayiniz, fragmani goren bir arkadasiniza ozel mesaj ile sorunuz.
6. Kalabalik forumlarda butun sayfalari okumanizi beklemiyoruz ama sorunuzu sormadan once en azindan iki sayfa geriye giderseniz sorunun cevabi muhtemelen forumda yazilmis olacaktir. Lutfen gecmis sayfalari okuyunuz.
7. Dizinize ait multimedya klasorunun linki asagida verilmistir. Resim, imza, avatar, ozet, replikler, senaryolar vb. mesajlarinizi ve de bunlarin yorumlarini asagida linkini vermis oldugum multimedya klasorunde yapiniz.
http://www.dizifilm.com/forum/forumdisplay.php?f=280
8. Sadece buyuk harflerden olusan mesaj yazmayiniz, forumlarda buyuk harf bagirmak anlamina gelmektedir. Ozellikle vurgulamak istediginiz bir iki kelimede buyuk harf kullanmanizi tavsiye ederim.
9. Ayni sekilde forumlarda tamamiyle renkli yazilmis mesaj yazmak da yasaktir (yoneticilerin kirmizi renkle yazdigi uyari mesajlari haric). Vurgu icin cesitli renkler kullanabilirsiniz ama onlarin da cesitliligini minimumda tutmaya ozen gosteriniz.
Lutfen kurallara uyunuz, bundan sonra kurallara uygun olmayan mesajlari silmeyi uyari birakmadan uygulayacagim. Kapatma cezasi da daha cok uygulanacaktir. Eger kurallarla ilgili bir sorunuz varsa bana veya diger yonetici arkadaslarima danisabilirsiniz.
Saygilarimla
Bolum Sorumlusu
BERNA
Merhaba arkadaslar gecmis Sayfalari hayretler Icinde okudum.. Biz nasil bu Hale geldik.. Korktugum basima geldi.. Aramizda gruplastik, Bölündük..koptuk ve böyle Katiyen olmamaliyiz.. Birlik varken... Elveda derken Ne zeynep´ten (Burcu kara´dan) Ne lale´den (Ece uslu´dan) ne de atesden (Gökhan Tepe´den) Olusuyor.. Hepsi bir Bütündür.. bu Dizi bir Ekip isidir... Ve herkesin Emegi var.. Bütün oyuncular Burcu, lale, ates, sinan Birbirileriyle cok Hos vakit Geciriyorlar.. Bize yakismaz Elveda derken gibi bu kadar Kaliteli bir dizinin Basligini kötü sözlerle Doldurmak.. Ben fanatik burcu kara Hayraniyim.. Ama Ece usluyu zaten Zerda´dan belli Sevip takdir ederdim.. Ve elveda Derken´de ona Daha cok Zaman ayirma Firsati buldum.. Basrol oyunculari Ece, burcu, ates, sinan... Ne kadar Anlamsiz tek Bir kisiyi Görürsek.. Gökhan tepeyi´de, Sinan sümeri´de dizi Karakterleri olarak´da cok Seviyorum..Ece bambaska Oyuncu dalinda.. Burcu daha Baska.. Ortak yanlari var O´da sergiledikleri Basarilari..
Birbirimizden ayrilirsak baslik Yürümez..
Ben burdaki Herkesi cok seviyorum.. Üzülüyorum bunlari Okudugumda.. Bir Oyuncuyu elestirmek Dogaldir.. Iyiligi icindir Cogu kez.. Niyeti sadece Iyi yönde olduktan sonra.. Ama dizi Karakterilerini ciddiye Almamaliyiz.. Onlar kendilerine Verilen görevi Yerine getiriyorlar Biz nefret Edelim diye oynamiyorlar.. Lütfen bundan Sonra kullandigimiz Kelimere secici Dikkat edelim Kimseyi kirmak, Üzmek.. incitmemek icin.. Sevmediginiz karakterleri Takmayin... Yorum yazilacak Degerde bulmayin.. Sevdiklerimizi´de Dürüstce yorumlayalim Ve herkes Kendi destekledigi Oyuncunun´da Eksik yanlarini Söyleyebilsin... Mesela ben Burcumuzun sesini haziran Gecesinden sonra Cok garip Buldum ilk Baslarda simdi Yeni yeni Alisiyorum.. Biz bir Aileyiz kocaman Ececiler, Burcucular, Gökhancilar ailesine Sahibiz.. Tek bir Aile degiliz Artik.. hepimiz Birimiz icin yani
Yazdiklarimi dikkate Alin cnlarim Rica ediyorum.. :img-wink:
3 günlük dünya Huzur icin yasanir.. ;)
bu yazına nedenebilirki tek kelimeyle harika sana katılmamak elde değil senin dediğin 3günlük dünya birbirimizi kırmaya değermi??:img-wink:
arkadaslar uyarı almısız ya:icon_sorr :img-help:
sena57-utku 20-06-07, 12:11 yalnız biz almadık cnm bütün diziler aldı.:img-wink: bundan sonra daha dikkatli davranalım.:img-wink:
lalenin saçının kestiği sahne çk fena olcak.:icon_sorr
yalnız biz almadık cnm bütün diziler aldı.:img-wink: bundan sonra daha dikkatli davranalım.:img-wink:
lalenin saçının kestiği sahne çk fena olcak.:icon_sorr
evet canım şimdi farkettim evet ya bir daha uyarı almayalım ne genel neden özel uyarı anasayfaya gecmemiz sekteye uğrar sonra:img-wink: off foragmanda bile ben cok kötü oldum yaa bakalım izleyince ne olacak gözyaşlarına engel olamıycaz ama saat 22.30da baslıyor ya yaprak dökümü neden 2.30 saat sürüyor anlam veremiyorum ama olsun biz yinede dizimizi izliycez kanald nin bu yaptığı ayrımcılık dizimize üvey evlay muamelesi yapıyor resmen yaa:img-help: :icon_sorr
selam yenı baslık hayırlı olsun muhtesem bır sezon fınalı olucak ama gec baslıyo bır turlu duzene gırmedı yayın saatı dızımızın sarkıyı tekrar bu bolumdede kullanmaları cok ıyı olmus hele ecenın gozyasları sacını kesısı ya atesın gozyası cok etkıleyıcı umarım bırazda olsa erken gırerler dızıye ama pek umutlu degılım
yenı baslık hayırlı olsun sezon fınalı yapıyoruz bende bırsure yokum umarım yenı sezonda dızını saatı duzene gırer ece kısacık saclarıylada cok guzel gorunuyo
yenı baslık hayırlı olsun sezon fınalı yapıyoruz bende bırsure yokum umarım yenı sezonda dızını saatı duzene gırer ece kısacık saclarıylada cok guzel gorunuyo
evet yeni sezonda düzene girer artık bir bölümlük daha katlanıcaz bu işkenceye kadının gözleri yeter zaten sana iyi tatiller :img-wink:
AKYA&İCLAL 20-06-07, 15:59 yeni başlık hayırlı olsun dizinin sezon finali olmasına üzüldüm çok güzel bi dizi:sad53: :sad53: :sad53:
busegurses001 20-06-07, 16:33 evet yeni sezonda düzene girer artık bir bölümlük daha katlanıcaz bu işkenceye kadının gözleri yeter zaten sana iyi tatiller :img-wink:
ya inş cnm dediğin gibi olur bu saat sorunu beni deli etmeye başlıyacak ne kadar sinirler ya utanmasalar 12 de başlatacaklar bu kadar da olmaz bugünde çok geç başlıyacak zaten umarım yeni sezonda bi düzene koyarlar saatleri bu böyle olmaz ki ama çok haksızlık yapıyo bu kanal d güzelim dizimize
sonunda o muhteşem bölümü izlememize saatler kaldı çok heyecanlıyım ah bide sezon finali olmasa herşey daha güzel olacaktı ama şimdi 3 ay beklemek zorundayız neyse dizimiz için değil 3 ay 5 ay bile beklerim walla
busegurses001 20-06-07, 21:07 ay resmen kafayı yicem bu kadar saygısızlık olmaz ya diziyi ne kadar geç başlattılar nasıl olsa biliyolar yaprak dökümünün yine birinci olacağını dizimizin saatini sarkıtıyolar da sarkıtılyolar ay yok bu böyle olmaz arkadaşlar kanal d ye mail atalım bişey yapalım artık şu saat konusunu bi çözüme kavuştursunlar bunların yaptıkları resmen terbiyesizlik yeni sezonda da bu kadar geç başlatırlarsa bulduk belayı valla
Ege hala okumadı zarfı,bir okursa tüm gidişat değişecek.1 kere okumanın eşiğinden döndü.Bakalım ne zaman okuyacak,galiba Zeynep'e evlenme teklif ettikten sonra okuyacak mektubu
cadii_sheker 20-06-07, 22:34 ya of bu saatte dizi olur mu ya çoktan bitmiş olması gerekirdi bence reytingler kötü gelcek kim izler ki bu saate kadar nefret ediyorum kanal d den
Ya evet çok geç başlattıolar saate bakın bencede çözüm olsun yanee Egede okyamadı gitti hee
batuhan_gumus 20-06-07, 22:43 valla demin sonuna yetistim lale ölcek heralde kesin ölür cunku baksaniza dizinin adi elveda derken zeynepin annesi nasil tolat atti ama oo kiza neydi adi bee unuttum :img-blush
hayır bence olmucek ve ıyılsecıcek ıyılsetıkten sonrada eve doncek ama esının coktan evlendıgını gorcek cocukalrını almak ıcın bayagı mucadele verıcek bence
Dizi Az Evvel Sezon Finali Yaparak Ekranlara Bir Süreligine Veda Etti Sezon Finali Hakkindaki Yorumum : Bence Kesinlikle Ece Uslu ölmeyecek Dizinin En önemli Karakteri O Cünkü
Bence Lale ölcek canım yaa egee aşkta meşkten söz edio ama gördük egenin zeynebe evlenme teklif etmesi acayip sinirimi bozdu ama ateş gerçekten laleyi sefio.
Ya birisi şu kadını sustursun ya ağzından zehir akıyor resmen ya neler söyledi zeynepe sanki kendi kızı sütten çıkmış ak kaşık zeynepin neyini gördü kadın anlamıyorum ki kahvedeki boşboğaz adamada sinir oldum patavatsız şey ay ya keşke lale çocukları görseydi ya biliyorum onların iyiliği için biliyorum çocuklar laleyi görünce ayrılmak istemeyecekler ama çocuklara çok üzüldüm ya keşke görseydi off ebru dediğini yaptı ateşide dinlemedi gönderdi mektubu ama ege okumaya fırsat bulamadı ne olacak bu mektup güme mi gidecek yani ah kerim ah hep böyle zamansızmı gelirsin sen ne güzel baba ile kız düzeltecekti arasını yine düzelmedi düzeleceğine iyice berbat oldu babası zeynepe neden güvenmiyor anlamadım ki zeynep onun kızı kerimle bisey olmadığını olamayacağını bilmesi gerekir bu kadarmı güvensiz başkalarının ne dediği bukadarmı önemli onların söyledikleri daha mi mantıklı ve inandırıcı anlamıyorum gerçekten anlamıyorum eda gidicegi için çok heyecanlı gerçi boşanmayı duyunca hevesi bir anda gitti ama olsun yinede b macera onun için iyi gelecek belki ateşi unutur oradan yeni bir sevgili bulur ne dersiniz olur mu olur ateş demişken ebruyla konuştuğu sahneyi önceden tahmin etmiştik zaten doktoru olarak izin vermedi ama araya aşk mi yoksa dediği gibi mantıkmi girdi ışte bu belli değil ya ben ateşin hikayesini o kadar çok merak ediyorum ki neden siyah rengi tercih ediyor neden bir matemi anlatan bir renk bunu merak ediyorum artık 2sezonda öğrenicez boşanma sahnesindeki ecenin bakışlarını asla unutamam kadın bunu okadar güzel başarıyor ki gözleri ile herşeyi anlatabiliyor off çok kötüydü orada zaten fon müziğide harikaydı tam tuz biber oldu şu şeydayı da öldürelim zaten annesini öldürmek istiyoruz onuda aradan cikartalim ya neler söyledi öyle ya ağzından kelime değilde ok çıkıyor resmen ipini koparan zeyneplerin evine geliyor insanların huzuru kalmadı babası egenin evini basmaya kadar götürdü işi ya egenin evlilik teklifi herşeyi iyice berbat edecek babası demek söylenenler doğruymuş demekki birliktelik yaşıyormussun diyeek zeynep bunları haketmediği halde ya ege biraz daha bekleseydin ya off beni bitiren diğer sahne lalenin saçlarını keserken akıttığı gözyaşları canım benim ateşle konuşmaları ateşin ağlaması lalenin hayata tutunması için o iki sözcüğe ihtiyacı vardı yaşama tutunacak vazgeçmeyecek sevgiye sevildiğini bilmeye herkesin ihtiyacı vardır 3ay nasıl geçecek dizimiz yok ya ben kimsenin aglamasina dayanamıyorum herkes mutlu olsun istiyorum çünkü yeterince gözyaşı döküldü artık gülücükler saçılsın mutluluk şarkıları soylensin yeter bu kadar gözyaşı dimi ama
arkadaşlar bende bu güzel sezon finalin hatrıana upuzun bir yorum hazırlamayı düşündüüm:) evet ateş laleyi gerçekten seviyor..bu bölüm adına gerçekten söylenecek çok şey var buşekilde dağınık olmasını istemyorum:) formumuzda uzun yazılara pek ilgi yok ama olsun bu bölümün uouzuun bir yorumu hakkettiğinidüşünüyorum ..sanırım bölüm yorumum bittiğinde herkes gitmiş olur..görüpte okuyan yorum yapmaya değer gören herkese şimdiden teşekkür ederim:)
lale ve ölmekmi?:) arkdaşlar lalesiz bu dizi olurmuyaaa hayatta izlemem..öyle birşey olmaz merak etmeyin zaten senaryo lalenin üzerine kurulu hastalığın üzerinde yoğunlaştı buunca zaman öyle birşey olmaz:)
lale ve ölmekmi?:) arkdaşlar lalesiz bu dizi olurmuyaaa hayatta izlemem..öyle birşey olmaz merak etmeyin zaten senaryo lalenin üzerine kurulu hastalığın üzerinde yoğunlaştı buunca zaman öyle birşey olmaz:)
Bu dizide herkes ölebilir ama Lale asla ölemez.Onun esas savaşı şimdi başlıyor.Zaten'de 1.Başrol oyuncusu.Şimdiye kadar hangi dizide 1.başrol oyuncusu ölmüş ki :img-wink:
Bu dizide herkes ölebilir ama Lale asla ölemez.Onun esas savaşı şimdi başlıyor.Zaten'de 1.Başrol oyuncusu.Şimdiye kadar hangi dizide 1.başrol oyuncusu ölmüş ki :img-wink:
sana katılıyorum arkadasım esas şimdi lale için yeni bir hayat baslıyor ve biz onun bu yeni hayatını merakla bekliyoruz
negüzel söylemişssn katılıyrum:) lalesiz birelveda derken? meraketmeyn iyileşmiş bir laleyle başlıcazz yeni sezona:)
Herdizide içeriği gereğince hüzünlenebilirim.Ama Elveda Derken'deki hüzünlenmem çok farklı.Çok farklı bir havası ve çok sıcak geldi bana.Lale'nin yaşam savaşına hayranım.Ateş'te ona sırılsıklam aşık.Haydi Ateş,senin o masadan Lale'yi sağsalim hasta odasına alacağını biliyoruz
Herdizide içeriği gereğince hüzünlenirim.Ama Elveda Derken'deki hüzünlenmem çok farklı.Çok farklı bir havası ve çok sıcak geldi bana.Lale'nin yaşam savaşına hayranım.Ateş'te ona sırılsıklam aşık.Haydi Ateş,senin o masadan Lale'yi sağsalim hasta odasına alacağını biliyoruz
Lalenin ateşe bir daha soyle beni sevdiğini dedi ya ateşte seni seviyorum diye cevab verdi ya orada bittim ben ve orada kesin anladım ateş laleyi ölümüne seviyor ve sevdiği kadını kolay kolay bırakmaya niyeti yok daha laleyi kendine aşık edecek kurtaracak kesin kurtaracak
Duygu~Aydin 20-06-07, 23:12 Öncellikle arkadaslar önceden Önlem almak istedim.. Lütfen hepimiz Tekrar kavga Ortaminin olusmamasina Özen gösterelim.. Yorumlarimiz´da dikkat Edelim kirici Olmayalim.. sevmedigimiz.. Sinirlendigimiz karakterlere´de Sadece rol oldugunu Düsünüp yazalim Kelimeleri secerek.. Yoksa yada yorum yazma Dereginde görmeyelim Onun yerine Sevdiklerimizi.. :img-wink:
Lalenin ateşe bir daha soyle beni sevdiğini dedi ya ateşte seni seviyorum diye cevab verdi ya orada bittim ben ve orada kesin anladım ateş laleyi ölümüne seviyor ve sevdiği kadını kolay kolay bırakmaya niyeti yok daha laleyi kendine aşık edecek kurtaracak kesin kurtaracak
Zaten olurda Lale ölürse(ölmeyecek,Ateş kurtaracak onu) ,Ateş'te resmen onunla birlikte ölür.Yıllar boyunca ona aşık kaldı.Ve hala aşık ve deliler gibi seviyor Lale'yi.Ben buna ne diyebilirim.Ateş'in aşkı hakikaten çok büyük :img-in_lo
Zaten olurda Lale ölürse(ölmeyecek,Ateş kurtaracak onu) ,Ateş'te resmen onunla birlikte ölür.Yıllar boyunca ona aşık kaldı.Ve hala aşık ve deliler gibi seviyor Lale'yi.Ben buna ne diyebilirim.Ateş'in aşkı hakikaten çok büyük :img-in_lo
Kesinlikle sana katılıyorum hayatı boyunca çok kadın geçmiş hayatından ama sadece laleye aşık olmuş ve bu aşkı göstermekten çekinmiyor ateş bu aşkı hakediyor
Aslında Ateş 2 hayatı ameliyat ediyor.1.nci ameliyat Canından çok sevdiği Lale'yi 2.ncisi de kendisini ameliyat ediyor.Yanii o ameliyattan ya 2 ölü çıkacak yada 2 hayata yeniden başlamış insan.
Ateşin sevgisine ve aşkına hayranım
Duygu~Aydin 20-06-07, 23:21 Ben kisaca bi Kac seyler söyleyecegim.. Bütün oyuncular da Ayri ayri Cok basarili Performans gösterdiler.. Hepsi aglatti Gercekten
Olaylar da bir kac Kisiyi sucluyoruz Ama ben nasil bu noktaya geldigini görünce Bütün karakterlere hak veriyorum.. Damdan düser Gibi degil Hayat sartlari Insana bazi Seyleri yaptiriyor.. Sonucta herkes Aci cekiyor
Yalniz Kerim Seyda ve Annesi cephesine Cok sinir Oldum
Fragmanda ege Aniden evlenme teklifi ediyormus gibi Görünüyordu Ama zeynepi babasinin Elinden kurtarmak icin Etti.. Buda acikliga kavustu böylelikle
Lale ölemez.. Olamaz böyle birsey.. Basrol oyuncusu hemde
Ates son Sahnede cok Duygulandirdi.. Ve Kizlar her Zamanki gibi Cok Sekerdi
:img-wink:
Aslında Ateş 2 hayatı ameliyat ediyor.1.nci ameliyat Canından çok sevdiği Lale'yi 2.ncisi de kendisini ameliyat ediyor.Yanii o ameliyattan ya 2 ölü çıkacak yada 2 hayata yeniden başlamış insan.
Ateşin sevgisine ve aşkına hayranım
Ah ah böyle bir aşk görülmüşmu ömür boyu bekleyecek bir aşık hayran olmamak elde değil zaten:img-in_lo :img-blush
Ben kisaca bi Kac seyler söyleyecegim.. Bütün oyuncular da Ayri ayri Cok basarili Performans gösterdiler.. Hepsi aglatti Gercekten
Olaylar da bir kac Kisiyi sucluyoruz Ama ben nasil bu noktaya geldigini görünce Bütün karakterlere hak veriyorum.. Damdan düser Gibi degil Hayat sartlari Insana bazi Seyleri yaptiriyor.. Sonucta herkes Aci cekiyor
Yalniz Kerim Seyda ve Annesi cephesine Cok sinir Oldum
Fragmanda ege Aniden evlenme teklifi ediyormus gibi Görünüyordu Ama zeynepi babasinin Elinden kurtarmak icin Etti.. Buda acikliga kavustu böylelikle
Lale ölemez.. Olamaz böyle birsey.. Basrol oyuncusu hemde
Ates son Sahnede cok Duygulandirdi.. Ve Kizlar her Zamanki gibi Cok Sekerdi
:img-wink:
Evet kerim seyda ve biricik annesi o kadar sinirlerimi zıplattılar ki kerim yüzünden zeynep ve babasının arası iyice açıldı birde seyda geldi daha da kötüleşecek zeynepin bir suçu yok ki babasıda zeynepı suçluyor ona güvenmiyor
Ah ah böyle bir aşk görülmüşmu ömür boyu bekleyecek bir aşık hayran olmamak elde değil zaten:img-in_lo :img-blush
İşte Gerçek aşk bu,bu aşkı yakalamak hakikaten zor.Örneği uzakta değil işte,Kerim'in zeynep'e yaptığı.Buradan Kerim'e :img-beee: :fighting2 bunları yaparım.
Birtarafta da Zeynepten çok daha zor durumda kalan Lale,Ama Lale sevgi yönünden şanslı ki Ateş onu 1dk dahi yalnız bırakmadı.Öbürünün ne haltlar yediği ortada.
Ben Lale'nin Ateş'le evlenmesini istiyorum.Lale'yi çünkü tek Ateş hakediyor
burcu karaya bayılıyorumm çok seviyorum ve başarılı buluyorumm açıkcası bir senarit olsam bütün erkekleri ona aşık eder hep onu mutlu yapardımm ama ne yazıkki değilimm
neyse yoruma geçiyim zeynepi karakter olarak beğeniyorumm ama açıkcası ege deyişinii sevmedim değil (sözüm burcuma değil tabiki) yani garip geldi alışamadımm neyse bölüm boyunca tempo havadaydıı kerimde valla o kadar seviyodunda çoçuğu olmuyo diye niye bırakıp gittin o canıma değsinn senb bu kafayla daha çok tokat yersinnn
laleninde haline üzüldümm tabi kurtulucakta bunu biliyoruzz ama kurtulduğunda herşey nasıl olur orası aşikarrr
açıkçası egeye hak vermiyo değilim sonuçta anladığı bir aldatma tabi kendi karısana 10 yıl beraber yaşadığı çoçuklarının annesi olan kadına bu kadar sert davranması saçmaa amaheralde gururuna yediremiyooo
ne diyim muhteşem bir sezon finaliydiii herkes çoık başarılıydıı amaa mektubuda okutmamak için bu kadar çabayı gösterdiler ya tebrik ediyorumm garibim ablamda yarı işe gidecek mektup okuncak diyo bekledi tabi o kadar engelden sonra okunmayacağını anladı vede uykuya yenik düştüü neyse hayallerimiz yeni sezona
İşte Gerçek aşk bu,bu aşkı yakalamak hakikaten zor.Örneği uzakta değil işte,Kerim'in zeynep'e yaptığı.Buradan Kerim'e :img-beee: :fighting2 bunları yaparım.
Birtarafta da Zeynepten çok daha zor durumda kalan Lale,Ama Lale sevgi yönünden şanslı ki Ateş onu 1dk dahi yalnız bırakmadı.Öbürünün ne haltlar yediği ortada.
Ben Lale'nin Ateş'le evlenmesini istiyorum.Lale'yi çünkü tek Ateş hakediyor
Evet kerim gibi aşkla rezil etmeyi birbirine karıştırmıyor neydi onun o hali öyle boşanıyorum hadi evlenelim zeynep de zaten hemen kabul edecekti ne mantıksızlık kesinlikle ateş ve laleciyim böyle bir aşk kimsenin karşısına çıkmaz lale bunu ameliyat masasında farketti yeni hayatında da bu aşkı düşünecektir diyorum ben
bu aradaTuğçecim bitmedimi yazın bizi baya uzun bir yorum bekliyor desene şimdi okumayı çok isterdim ama çıkmam gerek yarın okurum artık herkese iyi geceler
Evet kerim gibi aşkla rezil etmeyi birbirine karıştırmıyor neydi onun o hali öyle boşanıyorum hadi evlenelim zeynep de zaten hemen kabul edecekti ne mantıksızlık kesinlikle ateş ve laleciyim böyle bir aşk kimsenin karşısına çıkmaz lale bunu ameliyat masasında farketti yeni hayatında da bu aşkı düşünecektir diyorum ben
kesinlikle! ben ilk bölümden beri ates ve lale diyorum! atesin baskislari harika.zaten ask yasamislar bir ara, sonrasinda evlilik ve cocuklarla avunmus, ama gercek tutkulu aski atesle yasayacak.son sahnedeki, birdaha söyle kismi cok güzeldi ya:img-in_lo sanirim artik lale de hislerine yenik düstü, at:img-in_lo esi sevdigini anladi:img-in_lo :img-in_lo
Galiba gerçek aşkla ,sahte aşkı bu 2 çift anlatıyor.
Kerim ve Zeynep : (kerimin yaptıkları) Denizdeki bir fırtınaya yakalandı Zeynep.Kerim hemen onu bırakıp kaçtı.
Lale ve Ateş: Okyanustaki bir tsunamiye yakalandı Lale.Ama Ateş onu sarıldı, sarmaladı.Lale uzak tutmaya çalıştı kendinden ama Ateş bir aşığa yakışanı yaptı.asla ona arkasını dönmedi.
Lale ve Ateş benim için hep öncelikli olacaklar.Lale'nin galiba kalbi Ateş'e kaymaya başladı.Anladı galiba cidden aşık olduğunu(Ateş'in)
Duygu~Aydin 20-06-07, 23:45 bu sözlerin üzerine bi bardak soğuk su içilir:D:D:D
alkışlıorum sni ırmakcım harika yazdıkların. son cümlen süper.:img-wink:
hepimiz bi bütünüz arkadaşlar bunu unutmayalım.:img-yes:
bn ztn nerden çıktı böle burcular ececiler fln anlamadım hepimiz kardeşiz şurda:)
ırmakçım o güzel yazın için çok teşekkür ederim...sen bana yakın olan bir insansın ve beni tanıyorsun.bende senin dediğin gibi olmasını isterdim ama bazen istemek yetmiyor..neyse güzel düşümceli arkdaşım sağol yorumun için sana söylemem gerekenleri zaten söyledim
bu yazına nedenebilirki tek kelimeyle harika sana katılmamak elde değil senin dediğin 3günlük dünya birbirimizi kırmaya değermi??:img-wink:
arkadaslar uyarı almısız ya
Cok sagolun Cnlarim yorumlariniz icin..
bana Katildiginiza cok Sevindim
Kerim zeyneple Yeni barismis Babasiyla arasini Tekrar kötü etmeyi Basardi.. Orda cok Sinir oldum
Galiba gerçek aşkla ,sahte aşkı bu 2 çift anlatıyor.
Kerim ve Zeynep:(kerimin yaptıkları) Denizdeki bir fırtınaya yakalandılar.Kerim hemen kaçtı.
Lale ve Ateş: Okyanustaki bir tsunamiye yakalandı Lale.Ama Ateş onu sarmayıp sarmaladı.Lale uzak tutmaya çalıştı ama Ateş bir aşığa yakışanı yaptı.asla ona arkasını dönmedi.
Lale ve Ateş benim için hep öncelikli olacaklar.Lale'de galiba kalbi Ateş'e kaymaya başladı.Anladı galiba cidden aşık olduğunu(Ateş'in)
Söylediklerin okadar doğru ki zoru görünce kaçan kerimdi şimdi zeynepin affetmesini bekliyor yazık boşuna bir bekleyiş lale sanırım ateşe güvenemiyordu ateşin hayatında bir sürü kadın vardı lale kendinide onlardan biri zannetti geçici bisey asla inanmadi aşkına ama bu iki bölüm lalenin inanmasını sağladı yoksa ameliyat masasındayken ateşten böyle bisey istemezdi
kesinlikle! ben ilk bölümden beri ates ve lale diyorum! atesin baskislari harika.zaten ask yasamislar bir ara, sonrasinda evlilik ve cocuklarla avunmus, ama gercek tutkulu aski atesle yasayacak.son sahnedeki, birdaha söyle kismi cok güzeldi ya:img-in_lo sanirim artik lale de hislerine yenik düstü, at:img-in_lo esi sevdigini anladi:img-in_lo :img-in_lo
Artık ateşin aşkına inanıyor bunu son sahnede gösterdi umarım 2.sezon onların aşkını izleriz lale yeni hayatına ateşle başlar bunu çok istiyorum
Cok sagolun Cnlarim yorumlariniz icin..
bana Katildiginiza cok Sevindim
Kerim zeyneple Yeni barismis Babasiyla arasini Tekrar kötü etmeyi Basardi.. Orda cok Sinir oldum
rica ederiz ırmakcım söylediklerim çok doğruydu bende çok sinir oldum ya baba kız yine kötü oldu ah kerim ah Çok kötü oldu bu iyice çıkmaza girdi zeyneple babasının durumu huzurları kalmadı insanların ya
Artık ateşin aşkına inanıyor bunu son sahnede gösterdi umarım 2.sezon onların aşkını izleriz lale yeni hayatına ateşle başlar bunu çok istiyorum
Evet bence de,artık Lale Ateş'in aşkının ciddi ve büyük boyutlarda olduğunu biliyor.sana katılıyorum hojam,umarım Lale ve Ateş'in güzel aşklarını izleriz.Zaten ben Ateş'in evindeki tek resimin Lale olmasından beri,Lale'yi sevdiğine inanmıştım.Zaten ilerleyen bölümlerde doğru düşündüğümü kanıtladı
Evet bence de,artık Lale Ateş'in aşkının ciddi ve büyük boyutlarda olduğunu biliyor.sana katılıyorum hojam,umarım Lale ve Ateş'in güzel aşklarını izleriz.Zaten ben Ateş'in evindeki tek resimin Lale olmasından beri,Lale'yi sevdiğine inanmıştım.Zaten ilerleyen bölümlerde doğru düşündüğümü kanıtladı
2.sezonda bunu izleyeceğiz merakla bekliyorum o bölümleri ben ilk inanmamıştım ama lalenin hastalığını öğrendiğinden itibaren onu sevdiğini kaybedemeyecegini bize çok güzel gösterdi ama eda unsurunu unutmamak gerek aşklarına engel olacak tek isim o çünkü
arkdaşlar hala bölüm yorumu hazırlyorum okumaya gücünz yetecekmi bilmyorum ama arada yazdıklarnızıda okuyorum ve katılmamak elde değil..bunları göreblmenz harika özelkle ateş&lale hakknda yazdıkalrınızn arkasındayım:)
gerçekten üzerine bir çok yorum yapılcak harika bi sezon finaliydi
şu bölümün en başında zeynebin çoculkları almaya gittiği sahnede laleyede zeynebede hem çok kızdım hem çok üzüldüm lale zeynebe çok sert çıkıştı belki kendince haklıydı ama uyrken bile kızlşara nası bakabilirdiki babaları bile farketmemişken zeynebinde egenin yukarıya çıkmamasına çok hak verdim demesi üzerine lale ye çok üzüldüm karşısında hiç birşeyi bilmeyen biri duruyo hiçbirşey anlatamıyo herkes tarafından suçlanıyo ama o zaman o da anlatsın eşine yaaa çocuklarına bile rahatça sarılamadıya çok üzüldüm
2.sezonda bunu izleyeceğiz merakla bekliyorum o bölümleri ben ilk inanmamıştım ama lalenin hastalığını öğrendiğinden itibaren onu sevdiğini kaybedemeyecegini bize çok güzel gösterdi ama eda unsurunu unutmamak gerek aşklarına engel olacak tek isim o çünkü
Eda'nın biryere kadar engel olacağını biliyorum ama,bu detayları öğrendikten sonra,ikisinin aşklarına saygı duyacağını inanıyorum ben.Eda'nın zorluk çıkaracağını sanmıyorum
ateş önceki bölümlerde laleyi egeye herşeyi anlatması için zorlarken bu bölümde lalenin arkadaşının sölemesini istemiyordu bırak yaa herşeyi anlatsın artık egeye öğrensin adam ama egeyede sinir oldum bi okumadı mektubu yaaa
bu bölümde ece uslunun performansını çok beğendim gerçekten o acıyı üzüntüyü çaresizliği çok güzel yansıttı çok üzüldüm durumunaama çocuklrını doya doya öpemedi sarılamadı
ama en son ateşe bana beni sevdiğini bi daha söyle demesi yaşarsa ateşin ümitlenmesini sağlıcak demek ki aralarında bişe olmaya başlıcak
bu bölümde ece uslunun performansını çok beğendim gerçekten o acıyı üzüntüyü çaresizliği çok güzel yansıttı çok üzüldüm durumunaama çocuklrını doya doya öpemedi sarılamadı
ama en son ateşe bana beni sevdiğini bi daha söyle demesi yaşarsa ateşin ümitlenmesini sağlıcak demek ki aralarında bişe olmaya başlıcak
kesinkle katılyorum cnmmm çok etkilendmm yaa:'(
süper bölmdü süper:)
şeydaya da okadr üzüldüm bütün dizi boyunca annesi yüzünden neler geldi başına diye ama oda sonunda yapcanı yaptı yani sabahın bi vakti çık gitsen milletin kapısına dayan o kadar çirkin sözleri sarfet gıcıkk ya annesi hele şahika hanım hem suçlu hem güçlü kadın haladaha haasını kabullenceğine kızının aklına neler neler düşürüyo tabi ayrılır kerim şeyda dan artık zeyneplerin kapısınada dayandıktan sonra kerimle şeydanın barışcaklarını hiç sanmıyom
şeydaya da okadr üzüldüm bütün dizi boyunca annesi yüzünden neler geldi başına diye ama oda sonunda yapcanı yaptı yani sabahın bi vakti çık gitsen milletin kapısına dayan o kadar çirkin sözleri sarfet gıcıkk ya annesi hele şahika hanım hem suçlu hem güçlü kadın haladaha haasını kabullenceğine kızının aklına neler neler düşürüyo tabi ayrılır kerim şeyda dan artık zeyneplerin kapısınada dayandıktan sonra kerimle şeydanın barışcaklarını hiç sanmıyom
Şeyda'da biraz aklını kullansaydı ve kocasına hoşgörülü davransaydı,annesi geldikten sonra pek bir havaya girdi.Kendi ediyor kendi buluyor diyecem ama annesininde katkısı var
Duygu~Aydin 21-06-07, 00:38 Bugün burcunun Oyunculugu en Müthis buldugum Sahne babasina gerekli Aciklamayi yaparken di.. Muhtesem konustu.. Gözlerim yasardi.. Bakislari.. Mimikleri.. hayran Birakti burcu.. Büyüdüm artik Demesi.. :good:
Naz ile Eceye ben Ölüyorum zaten.. Bu ne Tatliliktir :img-wink:
Ece: baba Hepsi onun Fikriydi..
Naz: Ispiyoncu..
:img-hyste Yerim sizi ben
Şeyda'da biraz aklını kullansaydı ve kocasına hoşgörülü davransaydı,annesi geldikten sonra pek bir havaya girdi.Kendi ediyor kendi buluyor diyecem ama annesininde katkısı var
sende haklısın cnm oda gitmeye bilirdi sonuçta ama annesi kızın hayatını mahvettiği yetmezmiş gibi hiç suçunuda kabul etmiyo hala daha ben ne yaptım kii
ya bitürlü bilgisayarı kapatamadım şunuda bunudayazim diye diye
haklısın ırmakçım bende burcumuzun o sahnedeki performansına bayıldım gerçekten okadar doğaldıki hiç bişey yapmadığı halde babası tarafından nasıda suçlanıyo çok üzülüyo burcumuz ama içinde bulunduğu duyguyu ne kadar güzel yansıttı o bölümlerde sitem üzüntü karışık konuşturdu oyunculuğunu
sende haklısın cnm oda gitmeye bilirdi sonuçta ama annesi kızın hayatını mahvettiği yetmezmiş gibi hiç suçunuda kabul etmiyo hala daha ben ne yaptım kii
Onun gibi anne olmaz olsun daha iyi.Herkes kızının iyiliği ister,bu kadın ise sanki kızının düşmanı.
Bu arada Eda öğrendi mi acaba durumu :img-help:
arkadaşlar bliyorum çok uzun oldu ama sizden ricam okumanız çünkü formda bölük pörçük yazmaktansa birkerede düşüncelrimi dile getirmek istedim ve bu bölümün böyle uzun yorumları hakettiğini düşündüm;eminim bazı düşüncelrime katılacak bazılarına karşı olacaksınız sizinde yorumlarınızı merakla bekliyorum....
SEZON FİNALİ:
öncelikle genel hatlarıyla bu bölümü yorumlamak istiyorum.bu bölümü gerçekten çok beğendim,geçişleriyle,müzikleriyle herşey yerli yerindeydi.dizimizin başlarını biraz heyecansız bulsamda kerimin kapıya dayandığı sahneden itibaren soluk kesici bir bölüm oldu diyebilirim.boşanma sahnesinden sonraki lale ağlarken uygulanan geçişler harikaydı.geçmişten kesitler,şuan,egeden tutun laleye,laleden zeynebe,zeynepten ailesine,kerime,şeydaya kadar tüm oyuncularımızı tarayan bir sahneydi.bir müzik bitiyor bir müzik başlıyordu aradaki uyumda sağlanabilmişti.eğer sezon finali olduğunu bikmesem ve bu bölümü izlesem heralde sezon finali olduğunu tahmin edebilirdim. oyncularımızın hepsini kutlamak istiyorum bu bölüm hepsi birbiriden güzel performans sergilemeiş.sezon finaline yakışır bir son vermişlerdi dizimize.şimdi karakterler hakkında yorumlarıma başlamak istiyorum.bu sayede nelerekızdığımı neleri beyendiğimi hangi sahnede etkilendiğimi rahatça söyeleyebilirim
favori karakterim laleden başlamak istiyorum:)
LALE:ece uslunun muhteşem oyunculuğu demek istedim en başta.bir insan bukadarmı hissettirir oynadığı rolü? yönetmenimize teşekkürü borç bildim:bölüm boyunca lalenin gözlerine yoğunlaşmıştı..ve işte ece ablamızın oyunculuğu birkezdaha kendini belli ediyordu.o gözlerde korku vardı,endişe vardı,özlem vardı,lalenin gözleri aslında dizimizi baştan sona özetlemeye yetiyordu.ece ablamız muhteşem performansıyla bizi bölümün içine resmen hapsetti etkisinde kaldım uzun birsüre ablacım yapma etme duygu patlaması yaşıyoruz:) birkezdaha tebrikler yetenikli ablama... lale karakterine kızdığım bir nokta vardı: keşke çocuklarının onu görmesine izin verseydi.keşke edaya olan biteni söyleseydi.birzamanlar egeye söylemesi gerektiğini düşünsemde artık bunun için ona kızmıyorum.ama keşke kardeişini göndermek yerine yanında kalmasını isteseydi.lale gibi güçlü duramazdı sanırım kimse.kendi isteğiyle veya değil sonuçta o çocuklarından,eşinden ayrılmıştı,hastaydı,sadece iki destekçisi vardı birtanesi ateş ve birdiğeri eda.eda da gitmişti.ateş dışında hissettiklerini anlayabilecek kimse kalmamıştı.kim bunlara lale gibi dayanabilirdi?sanırım kimse...sizi bilmem ama saçlarının kesildiği o sahnede ece ablamla birlikte bende ağladım.sanki saçlarıyla birlikte içinde biriktirdiklerinide kesip atıyordu.sanki sona yaklaştığını düşünüp içindeki herşeyden kurtuluyordu.lale karakteri bizi enbaşından beri duygulandırsada sanırım bu bölüm kadar etkilenmemiştim.belki çoğu kişi yanlış bulmuştur.ama tek destekçisi olan ateşe birdaha söyle deyişi muhteşemdi.ordaki konuşmlaar gerçekten çok etkileyeciydi.edanın sahilde hazırladığı kahvaltı çok şekerdi.lalede edada çok tatlı giyinmişlerdi. ece ablamıza bu tarz çok yakışmış diyebilirim:)laleyi hatalı bulduğum bir nokta daha var:hastanede zeynebe haketmediği bir tepki verdi sonuçta babaları bile farketmemişti ama oda olayın şokuyla yaşadıklarının uzak kalmanın etkisiyle böyle birşey yaptı zaten kendiside özür diledi ondan çokta önemli bir konu değildi.orda zeynebinde laleye olan tutumu hoş değildi ama zeynepte olan bitenin farkında olmadığı için buda üstünde durmaya değer bir konu değil.(kimseye birşey anlatamamak,herkes tarafında suçlanmak,olmadığınız şekilde düşünüülmek herhalde bir insana çok acı veriyordur) lale&ateş dedim ben en başından beri.ve bu bölümde birkezdaha gördüm haklı olduğumu:) iğne vurması gerekn sahnede ateşin lalenin üstüne gidişi ve lalenin masum bir çocuk gibi sen inandığın için inanıyorum deyişi.bunu duyduktan sonra ateşin o sevgi dolu bakışları.son sahnede ateşin laleye seni seviyorum deyişi,gözlerinden akan yaşlar herşeyi özetliyordu.ateş laleyi gerçekten sevdiğini birkezdaha hissettirdi.en duygulandığım sahneler laleyle ilgili: zeynplerin arkasından kzılara bakışı,boşandıktan sonra aklından geçirdikleri,saçlarını kesişi ve son sahne..lalenin gözlerini kapaması gerçekten hiç hoş değil.ece ablamızın gözleri okadar güzelki hep açık olsun..ve gelecek sezonda gözleri açılacak ve karşımızda artık çocuklarına kavuşmak isteyen güçlü bir lale olacak.bir isteğim daha var lale ateşe karşılık vermeli.kendisini hakeden ve gerçekten çok seven ateşi umarım oda sever ki seveceğini düşünüyorum.kanıtı:birkez daha söylermisin?
ZEYNEP:burcu karada bence bu bölüm iyi younculuk sergiledi.özelikle babasına açıklama yaptığı ister inan ister inanma dediği ve kerimin yüzüne kapıyı çarptığı sahnelerde oyunculuğu süperdi. şimdi zeynoya dönelim.zeyneple kerimin sahnesine bayıldım.kerimin yaptığını yanlış bulsamda sahne çok heyecanlıydı.kerimin bağırışları ve ardından gelen zeynebin tokatı muhteşemdi:) sonrasında boşansanda boşanmasanda diye bağırışları çok güzeldi. şimdi gelelim zeynep karakterne kzıdığın noktalara: babasınında dedği gbi bir insan nasıl bukadar çabuk beylikten çıkar.daha birkaç bölüm önce beyken şimdi ege diye hitap ediyor.ege arabyla gidebilirsin deyince hiç hayır demeden kabul ediyor.laleyle konuşurken bile egeyle birlikte geldik diyebiliyor.en çok kızdığım sahne ben bir egeye görünüp gelim??? birincisi egezeynebin neyi oluyor ikincisi nasıl oluyorda egeden bahsederken kırk yıldır tanıdığı gibi konuşabiliyor? kimine göre bu normal olabailir ama bana göre asla değil.( ki zaten şuan ismini hatırlayamsamda evde çalışan bayan ege bey die üstüne bastı o kelimenin ama nedense zeynepte en ufak bir değişim olmadı!).her ege deyişinde birkezdaha kızdım zeynebe.kerime koyduğu tavrı ise beyendim.bence oan yapılabilecek en doğru şeyi yaptı.ege şaka yaptığında daha farklı bir tepki verilmeliydi ama zeynep bunuda yapmadı! zeynep için üzücü olan sahneler ise babasının sahneleriydi.neyazıkki şeydanın kızı için söylediklerini babası kabul etmiş gibiydi.zeynebin yaptığını çok yanlş bulmama rağmen( yani egeyle aynı evde yaşamasını hangi sebepten olursa olsun) babasınında doğru tutumlar içinde olmadığını söylemek istiyorum.zeynebi en hatalı bulduğum bölümdü diyebilirm.babası egeyle bir ilikis oldğunu düşünce kızıoyr ama babası o kızgınlıktayken bile egenin ve çocukların bana ihtiyacı var diyebilyor bu normalmi arkdaşlar? zeynep çocukların bana ihtyicaı var dese asla bişe demezdim.ama sen ne zmandır tanıyoun nezman onun bana ihtiycaı var diyecek kadar yakın oldun? yok bunlar normal şeyler değil.şu saatten sonra zeynep egeyi kabuledermi bilemem ki bence edecek ama ben bunu en başından doğru bulmadım bulmıcamda.emanet edimil bir aile sözkonusu..zeynep karakterini başlarda çok ağlattılar buyüzden artık ağamasın abes kaçar ama lale geri döndüğündeki tutumlarını şimdiden merak ediyorum..zson olarak zeynep karakterinin benim için başladığı çizgide olmadığını ve giderek benden uzaklaştığını söylemek istedim...
EGE:ben oyunculuk konusunda pek beğenmiyorum açıkçası beğenmemekte değil sıcak bulmuyorum donuk bulduğum içinde oyunculuğu hakkında yorum yapmak istemiyorum.ege hakkında yazıp yazmamaya karar veremedim.ama dizide önemli bir karakter olduğunu düşünüp yazma kararı aldım. gerçekten merak ediyorum gerçekleri örendiğinde ne yapacak? laleye verdiği cvb çok acımasızdı: farkında değilsin galiba boşanıyoruz zaten artık görüşmek istemiyorum! çocuklarıyla konşmaya negüzel balamıştı ama konuşmanın sonunu hiçte hoş bitirmedi.laleye nekadar kızgın olursa olsun çocuklarına karşı annelerini o şekilde lanse etmemeliydi.neyseki annem bizi başkası içinmi bıraktıki sorusuna yanlış bir cvb vermedi.egenin laleye olan sevgisi bana hiçbirzaman inandırıcı gelmedi.onun ki sevgiden çok bağlılıktı sanki.lale duruşmadan sonra gözyaşlarına boğulmştu ama egede bunu göremedm.ege hayatında hiçbirşey değişmemiş gibi devam etti.zeynebe yaptığı şakanın altında bir erçek payı olduğu belliydi.ben egenin sadece zeynebi orda o durumdan kurtarmak için evlenme teklif ettiğini düşünmüyorum.bir insan sırf başkasını babasının gözünde temşze çıkarmak için evlilik kararı almaz.neyazıkki ege birilerine bağlı yaşamaya alışmış.ne ara laleyi unuttuda zeynebi sevdi? siz buna inanıyormusunuz? açıkçası bu dizide zeyneple olması uygun olan kimse yok.egenin bu teklifini hayretle karşılıyorum.bir insan nasl olruda boşandıktan hemen sonra başkasına evlenme teklif eder? bir insan aldatıldğını düşünmesine rağmen hemde 10 yıldr hayatını paylaştığı biri tarafından nasıl olurda başka birine bukadar çabuk güvenebilir?zeynep karakterinin benden uzaklaştığını söylemitim ege karakteryse artık benim sevdiğim karakterler içerisinde yer almıyor.gerçekten bu bölümdede gördümki egeninki sevgi değilmiş ve ege hiçbirzaman laleyi haketmemiş..zeynebi sevdiğinede inanmıyorum.zeynep onlara çok yardımda bulundu olması gerekndende çok.kızlar onunla mutlu ve evde huzuru sağladı buydu belkide çeken ama olması gerek bu değildi egenin yaptığı asla ve asla doğru değil.sanırım yeni sezonda ege karakteri daha çokk sinirlendirecek bizi!birde bölüm boyunca o zarfın açılmasını bekledim(açılmayacağını bilmeme rağmen) ve oda bir soru işareti olarak yeni sezona kaldı..
ATEŞ:arkadaşlar gökhan tepeyi öncelikle tebrik etmek istiyorum bu bölümde sergiledği oyunculuğu gerçekten beğendim.daha öcneki bölümlerde bazı sahnelerde beyenmyordum ama bu bölümde o duyguyu bize tamamen verdiğini düşünüyorum. laleye olan aşkına hayran kalmaya başladım. laleyle ateşin birlikte olmasını istememe rağmen en başta ikisni aynı kefeye koyamıyordum:ateş çok uçuk kaçık lale ise daha aklı başındaydı ama gördümki o uçukluğun sebebi bile laleye olan aşkıymış; geçmişte ne yaşandı bilmiyorum ama laleyle ateş arasında anlatılmaz birşey olduğunu düşünüyorum.geçmişten bugüne gelen ayrı olsalarda onları birbirlerine bağlayan birşey.aşkmı sevgimi yoksa başka birşeymi bilmyorum ama onları birşekilde biraraya getirecek birşeyy.lalenin arkdaşıyla ilk başta ateş konuşurken egeye verilmemesini istediğinde duygularıyla hareket ettiğini düşünmüştüm.laleye olan aşkı için ama son sööyledği laf önemliydi:ne olursa olsun o benim hastam..ateşte herşey lale içindi kendi için değil.iğne vuracağı zaman laleye inanıyorumd e lale diye bağırışları,lalenin korkak bakışları,ben sen inanıyorsun diye inanıyorum demesnden sonraki samimi içten bakışlarına bayıldım:) onlar konuşamasalrda sanırım gözler birşeyler anlatıyordu.son sahnede de ateşe ateştetn önce onun sevgisine hayran kaldım diyeblirim.ameliyat masasındaki konuşma gerçekten gözleri yaşarttı.ateş okadar içten seni seviyorum dediki o sahne sanırım kelimelerle anlatılamaz:'( ateşin karakterinde sevgi varsa inanmak var.okadar inandki lalenin iyileşeceğine bu konuda okadar mücadele verdiki en sonunda laleyide inandırdı:ameliyata razı etti ve onu kurtaracak.ateşin gerçekten laleyi hakettiğine inanıyorum ve artık yeni sezonda bu sezon göremedğimiz lale&ateş aşkı olsun istiyorum....
KERİM&ŞEYDA: kerim bu bölüm beğenmedim diyebilirim.kendi hatalarının bedellerini başka insanlara ödetmemeli.zeynebi kendisi bırakıp gitmiş şimdi zeynebe dönebilmek için onu bukadar zor duruma düşürmemeli.şeydadan ayrılma zamanı geldide geçiyor ama zeynebe böyle bir teklifle gidecekse bile bu yolu seçmemeliydi. zeynebi babasının gözünde gerçekten zor bir duruma düşrdü.zeynebin kerimle görüşmesini yanlış bulmuyorum.uzayıp giden birşeye son noktayı koymak istedi sadece.sevmek kendinden önce karşısındakini düşünmektir ama kerim bunu yapamadı.en başta yaptığı hatayı kapatmak isterken hataya bir yenisini daha ekledi.şeydaya değer vermesken onunla bukadar uzun süre evli kalmasını yanlış buluyorum.zeynep asu için böyle yapıldığı söyelniyor halbuki bir çocuk sevgi dolu bir ortamda büyümeli.birbirlerine saygıları olmayan bir çiftin arasında bir çocuk nasıl yetiştirilir?
şeyda için annesinin kurbanı oldu demicem çünkü eğer gerçekten tepkisini koysaydı bunlar olmazdı ki bu olaylar olmasa dahi mutlu bir evliliği olmayacktı baka birni seven biriyle evli kalması zaten en büyük hatalrdan biriydi.başta zeynebin bir suçu yok dediğinde şeydayı tebrik etmiştim ama sonrasında annesinin birkaç lafının gazına gelip hiç olmayacak harekeler segiledi.yaşlıinsanların kapısını alacaklı gibi çalması ve bir büyüğe büyüğü geçtim bir anneye söylenmeycek laflar söyledi.yediği tokadın alasını haketti valla:) aydanın daha önce oyunculuk performansı olmamasına rağmen dizide iyi rol yaptığını ve bu karaktere hayat verdiğini söylemek istedim.şeydayla kerim evliliğ zaten hiç olmamlıymış ama amadem olmuş artık bitmeli.son olarak zeynep asuyu bölüm boyunca hiç göstermediler.çocuk oyuncularımızı çok seviyorum eskiskliği belli oldu ve olmamasıda senaryo hatalarından biriydi.
EDA:eda bu bölümde biraz yalakaydı:) ama son bölümlerde edada büyük değişim gördüm.ilk başlarda ablasına ayak bağı gibi görünen eda bu bölümlerde ise hiçbirşey bilmemesine rağmen ablasının en büyük destekçilerinden biriydi.mahkeme salonunda egey öyle tepki verince helal olsun dedim:) bir senaryo hatasınada eda sahnesinde rastladım; eda lale ateşe artık yapabilir deynce neyi yapabilirsiniz dedi? sonra sahne geçti ve o konuşmalar orda bırakıldı.halbuki edanın bu konuyu irdelemesi gerekiyordu.bu bölümde gördükki geçen bölümlerde birtakım şüphelere düşmesine rağmen eda ablasına güveniyor.eniştesini aldatmadığını biliyor vev destekçisi olarak yanında duruyor. ablasıyla ettiği kafvaltı ve ablasına yaptığı yalakalıklar bölümün en şeker sahnelerindendi. ayrılışlarındaki duygusallığıda atlamamak lazım.kardeş önemli ya ayrılık ise kötü.lale ile edanın birbirlerine elveda demeside kötüydü.keşke eda ablasının yanında olabilseydi.bakalım yeni sezonda olanalrı nasıl öğrenecek?
ECE&NAZ:bu bölümde çok fazla sahneleri olmamasına rağmen gene bana canlarım yaaa dedirtmeyi başardılar.özelikle babalrıyla olan sahnerinde ecenin baba bnim hiçbir suçum yok hepsi onun planıyıd diyişi nazında ispiyoncu diye karşılık verişi harikaydı.ikisininde oyunculuklarını iyi buluyorum.özelikle son bölümlerde nazın sahnelerinden çok etkileniyorum.çünkü ece daha bir olanalrdan uzak dururken naz sanki içinde yaşıyor herşeyi ve bunlar gözlerine yansıyor.yeni sezonda ufaklıkları laleyle görmek istiyorum.
eveeetttt baya yoruldum ama sonunda bitirdim bukadar uzun yorumdan da anlaşılacaı gibi bölümü çok beğendim bizim dizimize yakışan bir sezon finaliydi.oyuncusundan yönetmenine senaristinden ışıkçısına kısacası tüm set ekibine çok teşekkür etmek istiyorum.böyle güzel bir yapımın izleyicisi odluğum içinde çok mutlu olduğumu söylemek isityorum birde sanırım elveda derken tarihinin en uzun yorumunu yaptım:) okumaya değer görüp yorum yapan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekkür ediyorum:)
@ sevgili tebessüm
inat ettim bütün yazını okudum :):)
Ama şunu da üstüne basa basa söylemeyi uygun görüyorum.
Lale ve Ege bir fırtınaya yakalandılar.Ama Lale fedakarlık yapıp kendini geri çekti.Ege ise onu yeterince üstelemedi.Birkaç ufak tefek sıkıştırma yaptı ama o kadar.
Seven insan sonuna kadar bastırır ve gerçeği öğrenirdi.
Tabii bu arada diğer nokta ise Ateş'in devleşen aşkı,Ateş bence "hadi derler ya kanının son damlasına kadar savaşmak" Ateş işte aşkı için bunu yaptı.Ateş'e saygı duymamak elde değil.
@ sevgili tebessüm
inat ettim bütün yazını okudum :):)
Ama şunu da üstüne basa basa söylemeyi uygun görüyorum.
Lale ve Ege bir fırtınaya yakalandılar.Ama Lale fedakarlık yapıp kendini geri çekti.Ege ise onu yeterince üstelemedi.Birkaç ufak tefek sıkıştırma yaptı ama o kadar.
Seven insan sonuna kadar bastırır ve gerçeği öğrenirdi.
Tabii bu arada diğer nokta ise Ateş'in devleşen aşkı,Ateş bence "hadi derler ya kanının son damlasına kadar savaşmak" Ateş işte aşkı için bunu yaptı.Ateş'e saygı duymamak elde değil.
sevgili hirotaro öncelikle okuduğun için çok teşekkür ederim..yorumlarına gerçekten katılyorum eğer benim yorumarımı takip ettysen en baştan beri ateşlale dedğmi bilirsin:) amaa yorumumu nasıl buldun söylememişssin:)? birde son yorumunada sonuna kadar katılıyorum.birkaç çaba gösterdi diye herkes muhteşem eş dedi ama yapması gereken bundan ibaret değildi..ve yapması gerekenleri yapmadığı gibi birde yapmaması gerekenleri yapınca iş içinden çıkılmaz bir hale geldi..egenin laleyi gerçekten sevdiğine inanmıyorum ateşinse sevgisine ve sevgisinin büyüklüğüne inanıyorum buyüzden sonuna kadar lale&ateş diiyorum:)
sevgili hirotaro öncelikle okuduğun için çok teşekkür ederim..yorumlarına gerçekten katılyorum eğer benim yorumarımı takip ettysen en baştan beri ateşlale dedğmi bilirsin:) amaa yorumumu nasıl buldun söylememişssin:)? birde son yorumunada sonuna kadar katılıyorum.birkaç çaba gösterdi diye herkes muhteşem eş dedi ama yapması gereken bundan ibaret değildi..ve yapması gerekenleri yapmadığı gibi birde yapmaması gerekenleri yapınca iş içinden çıkılmaz bir hale geldi..egenin laleyi gerçekten sevdiğine inanmıyorum ateşinse sevgisine ve sevgisinin büyüklüğüne inanıyorum buyüzden sonuna kadar lale&ateş diiyorum:)
İnsan o kadar yazıyı okuduktan sonra,tabii hala yazının etkisinde kalınca,özellikle Ece uslu ve gökhan tepe için yazdıklarını :),tabii yorumun nasıl olduğunu söylemeyi unutuyor :),neredeyse hiçbir detayı kaçırmamışsın,hatta hiçbirini,süper bir yorum.Normalde ben bu kadar uzun yorumları okumam,ilk defa bu kadar uzun bir yorum okudum,ama okuduğuma değdi. :img-blush
Ben zaten başından beri Ateş&Lale'ciydim :img-in_lo
İnsan o kadar yazıyı okuduktan sonra,tabii hala yazının etkisinde kalınca,özellikle Ece uslu ve gökhan tepe için yazdıklarını :),tabii yorumun nasıl olduğunu söylemeyi unutuyor :),neredeyse hiçbir detayı kaçırmamışsın,hatta hiçbirini,süper bir yorum.Normalde ben bu kadar uzun yorumları okumam,ilk defa bu kadar uzun bir yorum okudum,ama okuduğuma değdi. :img-blush
Ben zaten başından beri Ateş&Lale'ciydim :img-in_lo
güzel yorumun için birkezdaha teşekkür ederim:) evet detayları pek atlamamaya çalştım çünkü yeni bölüm olmayacak uzun bir sür adı üstünde sezon finali:) onar dizimize layık bir sezon finali yaptılar bende bu finale layık bir yorum yapmak istedim..bende başından beri lale&ateşçiyim lale egeyle evli olmasına rağmen onlarda bu duyguyu hissedemiyodum artık ateşle bbirşeyler yaşamaya başlarsa dizi asıl ozaman kefiylenecek:happy0064
güzel yorumun için birkezdaha teşekkür ederim:) evet detayları pek atlamamaya çalştım çünkü yeni bölüm olmayacak uzun bir sür adı üstünde sezon finali:) onar dizimize layık bir sezon finali yaptılar bende bu finale layık bir yorum yapmak istedim..bende başından beri lale&ateşçiyim lale egeyle evli olmasına rağmen onlarda bu duyguyu hissedemiyodum artık ateşle bbirşeyler yaşamaya başlarsa dizi asıl ozaman kefiylenecek:happy0064
İnşallah yaşarlar.Mesela ben Lale'ye aşık olduğunu,daha Eda'nın Lale'nin kardeşi olmadığını bildiği zamanlarda,Eda'yı evine almasına rağmen,ona elini bile sürmediğinde anladım.Onu bıraktım yan gözle bile bakmadı Eda'ya.Ama Eda çok güzel kız.Güzel bir kız olması Ateş'in umurunda bile değildi.Çünkü onun aklında sadece Lale vardı.Bunu taa o zamanlar bana hissettirmişti Ateş.
Geçte olsa hakeden mükafatını aldı(alacak)
busegurses001 21-06-07, 08:09 tuğçecim harikasın çok güzel yazmışsın sana sonuna kadar katılıyorum yüreğine sağlık cnm:img-wink:
ay bu bölüm rüya gibi bi bölümdü.hem ağladım hem heyecandım hem üzüldüm.tek kelimeyle elveda derkene yakışır bi sezon finaliydi çok beğendim ya ege nasıl o zarfı okuyamaz ebru o zarfı gönderince çok sevindim sonunda gerçekler ortaya çıkacak diye ama ne yazık ki ege zarfı okuyamadı ama ben en kısa zamanda gerçeği öğreneceğini düşünüyorum dün zeynbe çok üzüldüm yazık kız ailesine iyilik yapmaya çalıştıkça babası kızın üstüne gidiyo sonunda zeynepte babasına çok güzel cevap verdi iyi oldu ya lale saçlarını keserken inanılmaz ağladım ya çok kötü oldum kadın neler çekiyo özellikle ameliyat sahnesinde lalenin ateşe son gördüğüm yüz sen olabilirsin beni sevdiğini bi daha söyle demesi ve ateşinde ağlayarak seni çok seviyorum demesi içimi parçaladı ağladım ağladım ağladım ikiside süperdi ya gökhanın oyunculuğu git gite çok iyi olmaya başladı dün çok beğendim ece ve diğer oyuncular zaten süperdi tek kelimeyle müthiş bir bölümdi
arkadaşlar reytingleri hiç iyi beklemeyin o saatte kusura bakmayın ama binbirgeceyide koysanız kimse oturup izlemez dizi birde bitti bravo walla kanal d ye ilk 5 e girersek iyidir bende sezon finali olunca belki reytingler iyi gelir diyodum ama bu kadar geç başladığı için kötü gelecek heralde
yine çok aksiyonlu bi bölümdü.çok ağladım bu bölümde.ece uslu gökhan tepe zaten müthiş oynamış.ameliyat sahnesi süperdi.ateşin laleye seni seviyorum demesi falan.lalenin neden ateşe ona seni seviyorum demesini istemesi bence ilerde aralarında yaşanacak bi ilişkinin işareti gibi geliyo.şimdi 3 ay nasıl beklicem ben diye kara kara düşünüyorum : (( :sad53:
busegurses001 21-06-07, 08:27 yine çok aksiyonlu bi bölümdü.çok ağladım bu bölümde.ece uslu gökhan tepe zaten müthiş oynamış.ameliyat sahnesi süperdi.ateşin laleye seni seviyorum demesi falan.lalenin neden ateşe ona seni seviyorum demesini istemesi bence ilerde aralarında yaşanacak bi ilişkinin işareti gibi geliyo.şimdi 3 ay nasıl beklicem ben diye kara kara düşünüyorum : (( :sad53:
benim de tek düşündüğüm o bu 3 ay nasıl geçecek ya of of keşke sezon finali olmasaydı zaten şurda daha 13 bölüm oynadı inş yeni sezonda reytinglerimiz daha iyi olur
busegurses001 21-06-07, 08:34 ay dün sinir krizi geçirdim desem yeridir bi dizi nasıl 11 de başlar ya başımı koysam uyuyacaktım inanılmaz uykum geldi zor seyrettim bence de reytingler kötü gelecektir dünkü bölüm çok güzeldi çok duygulandım ya bende laleye çok üzüldüm onun olduğu sahnelerde hep ağladım çok hissettirdi özellikle gökhan tepeyi tebrik etmek lazım müthişti en son sahnede bittim zaten bu kadar güzel hissettirilir çok güzeldi siz herşeyi söylemişsiniz zaten bana pek fazla bişey kalmamış tuğçecim yorumunun tamamını okudum çok güzel ellerine sağlık sana yakışan bi yorum olmuş ay birazdan reytingleri görünce kesin moralim bozulacak belkide hiç bakmam kanal d yi tebrik ediyorum bu kadar güzel bi diziye bu kadar az değer verdiği için reytinglerin tek sorumlusu o
dünkü bölüm hepinizin dediği gibi çok güzeldi bende en çok lalenin sahnelerinde duygulandım özellikle saçlarını keserken çok ağladım içim çok kötü oldu özellikle son sahnede lalenin kalbi durunca ateşin ağlaması beni kahretti lalenin yaşayacağını biliyoruz ama yine de insanda bi soru işareti kalıyo dünün kahramanları bence ateş ve laleydi diğer oyuncularda çok iyidi ama ben en çok onların olduğu bölümlerde duygulandım ve ağladım şimdi biz 3 ay nasıl beklicez bu kadar güzel bi diziden mahrum bıraktılar bizi elveda derken benim şimdiye kadar izlediğim en güzel dizi diyebilirim herşeyiyle olağanüstü bence
cadii_sheker 21-06-07, 08:43 çok güzel bi final yapmaya çalıştılar ege iyice duygusuzlaşmış laleye karşı çok üzüldüm laleye şeydaya iyi olmuş diyodum ama yazaık oldu onada yaa annesi yüzünden başına gelmeyen kalmadı salak gitti gene annesine uydu olur mu böyle şey zeynebin de başını yaktı egeyle evlenmek zoeunda kalıcak zeynebin egeyi sevdiği için evlenmediği ortada babasının baskısından kurtulmak için evet diyor asıl kerime hayır dediği için içi sızlıyor gibi geldi bana...egenin zeynebe neden evlenme teklifi ettiğini anlamış diilim sevdiği için mi zeynebi kurtarmak istediği için mi teklif etti ece ve naz bu duruma ne diycekler gerçektende bi çok soru işareti var
hele şu mektup meselesi bi türlü okuyamadı adam sezonun ilk bölümünde okusa bari çok heyecanlı başılıycak off gelde şimdi eylülü bekle umarım ege mektubu okur adilede bize gıcıklığınna kitabın arasına koydu biraz zor okur ege onu unutulup gidecek anlaşılan
ameliyat sahnesinde tüylerin diken diken oldu gerçekten en beğendiğim sahnelerden biriydi laleyi yüz üstü yatırmışlar ateşle konuşuyo ateşin gözlerinden yaşlar süzülüyo kıyamam ya muhteşem bi oyunculuk sergilediler
dizi sanırsam 12.38 gibi bitti reytinglerden ben hiç umutlu diilim yani biraza sonra reytingler geldiğinde dizimizin reytingleri düşük gelirse ben kanald ye isyan bayrağını açıcam kızlar umarım sizde bana destek olursunuz:img-wink:
çok güzel bi final yapmaya çalıştılar ege iyice duygusuzlaşmış laleye karşı çok üzüldüm laleye şeydaya iyi olmuş diyodum ama yazaık oldu onada yaa annesi yüzünden başına gelmeyen kalmadı salak gitti gene annesine uydu olur mu böyle şey zeynebin de başını yaktı egeyle evlenmek zoeunda kalıcak zeynebin egeyi sevdiği için evlenmediği ortada babasının baskısından kurtulmak için evet diyor asıl kerime hayır dediği için içi sızlıyor gibi geldi bana...egenin zeynebe neden evlenme teklifi ettiğini anlamış diilim sevdiği için mi zeynebi kurtarmak istediği için mi teklif etti ece ve naz bu duruma ne diycekler gerçektende bi çok soru işareti var
hele şu mektup meselesi bi türlü okuyamadı adam sezonun ilk bölümünde okusa bari çok heyecanlı başılıycak off gelde şimdi eylülü bekle umarım ege mektubu okur adilede bize gıcıklığınna kitabın arasına koydu biraz zor okur ege onu unutulup gidecek anlaşılan
ameliyat sahnesinde tüylerin diken diken oldu gerçekten en beğendiğim sahnelerden biriydi laleyi yüz üstü yatırmışlar ateşle konuşuyo ateşin gözlerinden yaşlar süzülüyo kıyamam ya muhteşem bi oyunculuk sergilediler
dizi sanırsam 12.38 gibi bitti reytinglerden ben hiç umutlu diilim yani biraza sonra reytingler geldiğinde dizimizin reytingleri düşük gelirse ben kanald ye isyan bayrağını açıcam kızlar umarım sizde bana destek olursunuz:img-wink:
kesinlikle oluruz cnm hiç merak etme gerçekten bende dün çok sinirlendim yani bu adalet mi y.dökümünü tamam bende seviyorum ama ona gösterdiği özeni biraz da bizim dizimize gösterse ölür sanki kesin kötü gelecek reytingler zaten bence kanal d ye bol bol mail atalım ben şimdi atıcam bile:img-wink:
busegurses001 21-06-07, 08:51 cadii_shekercim çok haklısın cnm o ameliyat sahnesinde bende çok duygulandım çok güzeldi seninde dediğin gibi döktürmüşler resmen o sahnede gözlerimden sicim sicim yaşlar boşaldı çok başarılıydılar reyting konusunda söylediklerine de tamamen katılıyorum yani dediğim gibi o saatte hangi diziyi yayınlarsanız yayınlayın izlenmezki hemen kanal d ye mail atalım yeni sezonda da böyle yapmasınlar resmen dizinin kaderiyle oynuyolar
busegurses001 21-06-07, 09:00 arkadaşlar şimdi kanal d ye mail attım lütfen sizde gönderin bir kaç kişinin tepkili olduğunu görürlerse belki bişeyler yaparlar:img-yes:
sena57-utku 21-06-07, 09:00 daha yazılanları okuyamadım bi yere gitmem lazım gelince hepsini okucam.yorumumuda yapıcam.:img-wink:
ama kanal d kesinlikle bu diziye haksızlık yapıo.kendi elleriyle bitirmeye çalışıo pes doğrusu..:img-yes:
zeynepcim kesinlikle destekcinim..:img-yes: bu dizi bu muameleyi kesinlikle hak etmio.:img-wink:
busegurses001 21-06-07, 09:07 daha yazılanları okuyamadım bi yere gitmem lazım gelince hepsini okucam.yorumumuda yapıcam.:img-wink:
ama kanal d kesinlikle bu diziye haksızlık yapıo.kendi elleriyle bitirmeye çalışıo pes doğrusu..:img-yes:
zeynepcim kesinlikle destekcinim..:img-yes: bu dizi bu muameleyi kesinlikle hak etmio.:img-wink:
evet cnm ya kesinlikle çok haklısın bu dizi bu muameleyi hak etmiyo o kadar güzel ve başarılı bi diziki kanal d nin elveda derkeni başına taç etmesi gerekir ama malesef fragmanı az yayınlayarak sezon finali olmasın rağmen 23 te başlatarak hiç adaletli davranmıyo ve çok haksızlık yapıyo birazdan reytingler gelicek ve moralim inanılmaz bozulacak kesin çok kötü olacak dediğim gibi kanal d ye bol bol mail atın arkadaşlar dikkate alırlar mı bilmiyorum ama yeter artık bişiyler yapsınlar bu böyle olmaz ki:img-yes:
busegurses001 21-06-07, 09:54 arkdaşlar demin tvde gökhan&eceyi gördüm ayrı ayrı:) gökhan çok sportif giyinmişti başında şapka falan vardı.yaşlı bir bayan gözlerinde çok güzel hepten vazgeçtim ben bizim beyden dedi gökhanda kahkayı bastı:img-hyste birde senin yaşında torunum var demezmi gökhan tam koptu:img-hyste sonrada ecemizi gösterdiiii:) saçını kestirdiğinden falan bahsettiler; aslında bu durum ece hanımın işine yarıyor,kısa saçla zor tanınıyor ondan kameralardan rahat kaçıyor gibisinden birşeyler dediler:) malum ece ablamız kameralrı pek sevmyorum magazin değil iş önemli onun için:) birkere kamermanın birini fena haşlamıştı ben iiyi hatılyoruum:) cnmm ablam sadece işiyle gündeme geliyorrrr örnek oyuncum benim:)
ay gerçekten mi ben kaçırdım ya izleyemedim sen nerde gördün tuğçecim magazinde mi verdiler:img-wink:
diziyi daha neden anasayfaya koymuyolar bende anlamıyorum reytingleri güzel 3. başlık açıldı eee sezon finaline de girdi neyi bekliyolar anlamadım
Sordum,yeni sezona kadar yeni diziler anasayfaya alınmayacakmış,3 ay daha buradayız yani:sad53:
cadii_sheker 21-06-07, 10:20 elveda derken dizisi son bi kaç haftadır çok geç yayınlanmaya başladı ve biz elveda derken izleyicileri bu duruma anlayış gösterip zamanla düzeleceği yorumunu yaptık fakat son bölümün çok geç yayınlanması bardağı taşıran son damla oldu dizimiz dün 00.38 de bitti bu elveda derken izleyicilerine ve halka yapılan saygısızlıktır 20.00 da başlayan diziyi özet gibi şeylerle uzatmakla dizimizi riske atıyorsunuz madem bizden önceki diziyi özet gibi şeylerle uzatma niyetiniz var dizi 10 dk erken başlatılmalıdır lütfen verdiğiniz saate uyup dizileri tam saatinde yayınlayın
son bölümün geç yayınlanması nedeniyle dizimizin tekrarın yayınlanmasını istiyorum umarım bu mesaj dikkate alınır
yeni sezonunda dizimizi layık olduğu yerde görmek istiyoruz
kanald ye bunu yazdım çok mu ağır oldu yaa
busegurses001 21-06-07, 10:26 elveda derken dizisi son bi kaç haftadır çok geç yayınlanmaya başladı ve biz elveda derken izleyicileri bu duruma anlayış gösterip zamanla düzeleceği yorumunu yaptık fakat son bölümün çok geç yayınlanması bardağı taşıran son damla oldu dizimiz dün 00.38 de bitti bu elveda derken izleyicilerine ve halka yapılan saygısızlıktır 20.00 da başlayan diziyi özet gibi şeylerle uzatmakla dizimizi riske atıyorsunuz madem bizden önceki diziyi özet gibi şeylerle uzatma niyetiniz var dizi 10 dk erken başlatılmalıdır lütfen verdiğiniz saate uyup dizileri tam saatinde yayınlayın
son bölümün geç yayınlanması nedeniyle dizimizin tekrarın yayınlanmasını istiyorum umarım bu mesaj dikkate alınır
cnm harikasın çok güzel olmuş ne ağırı sen benim yazdığımı görsen seninki benim yazdığımın yanında yumuşak kalmış ne sanıyo ki bunlar kendilerini maillere devam arkadaşlar:img-yes:
elveda derken dizisi son bi kaç haftadır çok geç yayınlanmaya başladı ve biz elveda derken izleyicileri bu duruma anlayış gösterip zamanla düzeleceği yorumunu yaptık fakat son bölümün çok geç yayınlanması bardağı taşıran son damla oldu dizimiz dün 00.38 de bitti bu elveda derken izleyicilerine ve halka yapılan saygısızlıktır 20.00 da başlayan diziyi özet gibi şeylerle uzatmakla dizimizi riske atıyorsunuz madem bizden önceki diziyi özet gibi şeylerle uzatma niyetiniz var dizi 10 dk erken başlatılmalıdır lütfen verdiğiniz saate uyup dizileri tam saatinde yayınlayın
Az bile demişsin:).Dizileri vezir de yapan rezil de yapan kanallardır zaten(daha çok rezil ediyorlar amma)Ben de bir şeyler göndereceğim:good:
busegurses001 21-06-07, 10:28 cnm bende reytingleri çok merak ediyorum pek umutluda diilim aslında bunun tek sorumlusu kanald
bende pek umutlu değilim cnm hatta hiç umutlu değilim biraz erken verselerdi belki sezon finali olduğu için hiç izlemeyen insanlar bile merak edip bakarlardı ama 11 gibi başlayan bi diziyi dediğim gibi bizden başka oturupta kimse izlmez reytingler düşük gelirse bunun tek sorumlusu kanal d dir
burcu_yağmur 21-06-07, 10:50 Dün güzldi hele en çok seviğim müzikelr çok sık çaldı hoşuma gitti merak ediyom acaba ana sayfaya geçermiyiz malum çogu dizi bittiii
busegurses001 21-06-07, 10:54 Dün güzldi hele en çok seviğim müzikelr çok sık çaldı hoşuma gitti merak ediyom acaba ana sayfaya geçermiyiz malum çogu dizi bittiii
evet cnm özellikle lale saçını keserken ki çalanla genelde zeynebin sahnelerinde çalan müzik dün uzun uzun çaldı o duygusal müziklere bayılıyorum ama bir türlü bulamıyorum çok güzel müzikler gerçekten
iki buseciğimide yaptığım bölüm yorumunu okuyup düşüncelerini söyledikleri için çoooooooook teşekkür ederim:) gerçekten baya yoruldum buselerim ama sizin yazılarınızı görmek unutturuyor emeğe saygı duyduğunuz içinn çoook sağoluun:) peki siz yoruldunuzmu okurken:):) bencede kanadnin yaptığı büyük saygısızlıkta ama eğer başladılarsa izlemeye bırakamamışlardır o açıdan avantajlıyız çünkü gerçekten iyi bir bölümdü...buarada busecim( busegurses değil diğeri:) katılıyorum ateş&lale damgasını vurdu çünkü ararındaki bakışmalar konşmalar gerçekten çok sıcaktı ve lalenin saç kesim sahnesiii ağlattı beniii yaaaaaaaa:sad53: yaaa kızlar birde aramızda bişeler bulalım iki tuğçe iki buse zor oluyoorrr yaaaa:)
busegurses001 21-06-07, 10:59 iki buseciğimide yaptığım bölüm yorumunu okuyup düşüncelerini söyledikleri için çoooooooook teşekkür ederim:) gerçekten baya yoruldum buselerim ama sizin yazılarını görmek unutturuyor emeğe saygı duyduğunuz içinn çoook sağoluun:) peki siz yoruldunuzmu okurken:):) bencede kanadnin yaptığı büyük saygısızlıkta ama eğer başladılarsa izlemeye bırakamamışlardır o açıdan avantajlıyız çünkü gerçekten iyi bir bölümdü...buarada busecim( busegurses değil diğeri:) katılıyorum ateş&lale damgasını vurdu çünkü ararındaki bakışmalar konşmalar gerçekten çok sıcaktı ve lalenin saç kesim sahnesiii ağlattı beniii yaaaaaaaa:sad53: yaaa kızlar birde aramızda bişeler bulalım iki tuğçe iki buse zor oluyoorrr yaaaa:)
cnm gerçekten yorulduğuna değmiş süper yazmışsın hepsine katılıyorum:good: sen yazarsın bz okumazmıyız o kadar yorulmuşsun emek vermişsin tekrar teşekkür ederiz şu reytingler açıklansın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
cnm gerçekten yorulduğuna değmiş süper yazmışsın hepsine katılıyorum:good: sen yazarsın bz okumazmıyız o kadar yorulmuşsun emek vermişsin tekrar teşekkür ederiz şu reytingler açıklansın artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
bende ona bakıyorduum ama daha gelmedi?..yaa neden böyle yapıyorlar hayır elveda iyi reyting almasa anlıcamda farkında değiller ileriye götğrebilecekleri bir diziyi geriye çekiyorlar:( birazcık üstüne düşse çok daha iiyi verim alabilir..cnm aramızda lakap bulmamız lazııımm yaaa:) busecim zerdam nikli bir ardakşımz varya o her msjnın altına ececii yazyo bayılyorum bendemi öyle yapsam neyapsam?:) amaa dünkü bölm gerçkten süperdi hani helal olsun:)ben ondan pekte saatin farkında değildim ama herkes bend eğilki kardeşim o saatte konulurmu?bide kanadyi iyi bilirdik:)
iki buseciğimide yaptığım bölüm yorumunu okuyup düşüncelerini söyledikleri için çoooooooook teşekkür ederim:) gerçekten baya yoruldum buselerim ama sizin yazılarınızı görmek unutturuyor emeğe saygı duyduğunuz içinn çoook sağoluun:) peki siz yoruldunuzmu okurken:):) bencede kanadnin yaptığı büyük saygısızlıkta ama eğer başladılarsa izlemeye bırakamamışlardır o açıdan avantajlıyız çünkü gerçekten iyi bir bölümdü...buarada busecim( busegurses değil diğeri:) katılıyorum ateş&lale damgasını vurdu çünkü ararındaki bakışmalar konşmalar gerçekten çok sıcaktı ve lalenin saç kesim sahnesiii ağlattı beniii yaaaaaaaa:sad53: yaaa kızlar birde aramızda bişeler bulalım iki tuğçe iki buse zor oluyoorrr yaaaa:)
cnm ne demek asıl biz sana teşekkür ederiz bu kadar güzel yorumlarla bizi ferahlattığın için her söylediğinin arkasındayım cnm çok doğru şeyler yazmışsın:img-wink: bu kadar güzel bi diziye ve bölüme çok haksızlık yaptılar elveda derken bunu hiç hak etmiyo bende kanal d ye bir kaç tana mail attım artık sınırı aşmasınlar bizi sinir mi etmek istiyo bunlar
KeReMcEmİm 21-06-07, 11:09 arkadaşlar dün yarısından sonra malesef izleyemedim noldu ege mektubu okudu mu lalenin ameliyatında noldu ???
evet cnm haklısın bu böyle olmuyo 2 tuğçe 2 buse :img-hyste :img-hyste lakap bulmamız lazım senin de dediğin gibi hep karışıyo yazdıklarımız birbirine ama olsun önemli olan aynı şeyleri düşünmemiz birlikte olmamız isimler varsın karışsın önemli değil
ayy ayy ayyy yorumun güzelliğinide bakııın:) evet yaa aynı düşüncedeyiz hep yanyanayızzzz dahaaa ne olsuuun:) bakk mesela seninki ateş çeemberi:) benim gibi lale çiçeği:img-hyste :img-hyste kermecemim hayır okumadı mektup bölüm boyunca evde ordan oraya gezdi okumadı cnm:)
filiz yilmaz 21-06-07, 11:17 dunki bolum harikaydi hele sonu lalenin ateesin sindan beni sevdini sole yio cok sevdimmmm insallah lale atese asikkkkk olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
3aaaaaaaaaaaaaaayyyyyyyy offfffffffffffffffffffff
busegurses001 21-06-07, 11:18 ayy ayy ayyy yorumun güzelliğinide bakııın:) evet yaa aynı düşüncedeyiz hep yanyanayızzzz dahaaa ne olsuuun:) bakk mesela seninki ateş çeemberi:) benim gibi lale çiçeği:img-hyste :img-hyste kermecemim hayır okumadı mektup bölüm boyunca evde ordan oraya gezdi okumadı cnm:)
ay teşekkür edrim cnm utandırdın beni ama gerçekten biz dördümüz hep aynı şeyleri düşünüyoruz her konuda birbirimizin yanında oluyoruz önemli olan bu bence dimi ay şimdi çıldıracam daha reytingler açıklanmamış yaaaaa
arkadaşlar reytingler açıklandı mı? :img-help:
gerçi açıklansada bakmıcam.kesin kötü gelicek.film özetle birlikte bittiğinde 1 buçuğu geçiyodu.ama tabi umarım kötü gelmez.kanal d yi tebrik etmek istiyorum burdan.diziyi özetle uzattığı için.
reytingler açıklanınca ben bakamayacağım biri söylerse çok mutlu olurum :sad53:
dunki bolum cok guzeldi
zeynepim yine dokturdu, masallah cok guzel rol yapiyor
hele o kereme bagirdi sahnede cok basariliydi
birde birsey soracam
ege zeynepe babasinin yaninda mi evlenme teklifi etti?
ya ben o sahnede mutfaga gitmistim, daha sonra da birsey anlamadim
arkadaşlar reytingler açıklandı mı? :img-help:
gerçi açıklansada bakmıcam.kesin kötü gelicek.film özetle birlikte bittiğinde 1 buçuğu geçiyodu.ama tabi umarım kötü gelmez.kanal d yi tebrik etmek istiyorum burdan.diziyi özetle uzattığı için.
reytingler açıklanınca ben bakamayacağım biri söylerse çok mutlu olurum :sad53:
tamam cnm ben sna sölerim:) yaaaa bencede kanaldnin yaptğı çok yanlş ama belki sezon finalin hatrına izlenmiştr tabii herkes biz değil ama:( ranim evet babasının yanında teklif etti..busecim sana bulduğum lakabı beyenmedinmi:img-hyste
busegurses001 21-06-07, 11:23 dunki bolum cok guzeldi
zeynepim yine dokturdu, masallah cok guzel rol yapiyor
hele o kereme bagirdi sahnede cok basariliydi
birde birsey soracam
ege zeynepe babasinin yaninda mi evlenme teklifi etti?
ya ben o sahnede mutfaga gitmistim, daha sonra da birsey anlamadim
evet cnm babasının yanında teklif etti babası zeynebe böyle çocuklu bi adamla nikahsız aynı evde yaşamana izin veremem benimle ve geliceksin dedi egede zeynebe benimle evlenirmisin bu sefer şaka değil dedi zeynep te şok oldu tabi:img-yes:
clevergirl 21-06-07, 11:26 Yá ben egeyi anlamiyorum...ne cabuk evlenmeye karar veriyor..ama bence yeni sezonda bir sekilde o mektup o kitabin icinden ortaya cikicak ve ege eger evlendiyse evlendigine evlenmediysede laleye yaptiklari icin cok pisman olacak...
zeynebide anlamiyorum ya...simdi sirf babasi nikahsiz oturamazsin diye egeyle evlenicekmi?
Gerci bence bu evlilik formalite icabi olur, aralarinda gercek kari koca iliskisi olursa,ileride herkes cok pisman olabilir..
Lale bence ölmeyecek kurtulacak,ama uzun bir süre yogun bakimda kalacaktir,ve gözlerini hemen acamayacak diye düsünüyorum,hatirlarsaniz lale atese ''Eger ayaga kalkabiliceksem beni iyilestir'' demisti,yani aksi olursa, sakat kalirsa ölmesine izin vermesini istemisti atesten,ama ates onu kaybetmeye dayanamayacagi icin, sakat kalma olasiligina ragmen onu hayata döndürecektir..
Yeni sezonu sabirsizlikla bekliyorum...harika bir finaldi...
busegurses001 21-06-07, 11:26 tamam cnm ben sna sölerim:) yaaaa bencede kanaldnin yaptğı çok yanlş ama belki sezon finalin hatrına izlenmiştr tabii herkes biz değil ama:( ranim evet babasının yanında teklif etti..busecim sana bulduğum lakabı beyenmedinmi:img-hyste
cnm çoooooooook beğendim ateş çemberi:img-hyste :img-hyste gerçekten çok hoşuma gitti ben ateş hastası olduğum için tam bana göre bi lakap olmuş cnm:img-wink: çooook seviyorum onu senin lakabın da güzel olmuş:img-yes:
evet cnm babasının yanında teklif etti babası zeynebe böyle çocuklu bi adamla nikahsız aynı evde yaşamana izin veremem benimle ve geliceksin dedi egede zeynebe benimle evlenirmisin bu sefer şaka değil dedi zeynep te şok oldu tabi:img-yes:
cevap verdigin icin tskler
umarim zeynep teklifi kabul etmez
daha cok erken kabul etmek icin
ama sezon finali cok guzeldi
sevdim bu diziyi
busegurses001 21-06-07, 11:30 cevap verdigin icin tskler
sevdim bu diziyi
önemli değil cnm ama senin de dediğin gibi zeynebin kabul etmemesi gerek sonuçta herşey daha çok yeni eğer hemen evlenirlerse çok acele olmuş olucak hem ben çocukların da bu durumu kabul edeceğini sanmıyorum
cevap verdigin icin tskler
sevdim bu diziyi
bencede cnm zeynep kabulederse egenin yaptığı yanlışa bir yanlışta o ekler!
buseciiiiiim ee beyendiysen lakaplarımız bu olsunmu:)
burcu_yağmur 21-06-07, 11:36 Bence yeni sezonda egeylen zeynep evlenmiş başlayabilir yani zaman atlarmı sizcee yoksa aynı yerden devam edermi ama eder herhaşde çünkü lale öldü kesin hayata geri döner dönmeli zaten bide bişe dimmmi bence oda ateşe boş değil niye desinki söylermisin beni sevvdiğini diye bence bundan güç almak için dsordu ıoda boş değil araklrında bişe olur sonra bence
dün tam bi final yaşadık.lalenin ölmeyeceği kesin zaten.Ateş onu ne yapar eder yaşatır.ameliyat masasında söylediği çok güzeldi lalenin.ateş e bir daha söylermisin ? dediğinde çok duygulandım.belli ki onu sevdiğini söylediğinde güç alacaktı.o masadan sağsalim kalkınca aralarında kesin bişey olacak zaten olmalı da çok yakışıyorlar ve ben de sonuna kadar lale&ateş diyorum :happy0064
Bence yeni sezonda egeylen zeynep evlenmiş başlayabilir yani zaman atlarmı sizcee yoksa aynı yerden devam edermi ama eder herhaşde çünkü lale öldü kesin hayata geri döner dönmeli zaten bide bişe dimmmi bence oda ateşe boş değil niye desinki söylermisin beni sevvdiğini diye bence bundan güç almak için dsordu ıoda boş değil araklrında bişe olur sonra bence
cnm fikrin yabana atılcak gibi değil;zaman atlatabilrler gerçekten? lale ateşe boşmu bilmyorum ama aralarında birşeyler yaşanacağına inanıyorum..yaa ateş tek destekçisi son kez bir insanın kendni sevdini söylemesnide istemiş olablr yada gerçekten oda boş olmadığı için sormuştur bilmyorum amaa lale&ateş aşkııı isityoruuzzzz:) şu saatten sonra asla egeyle istemyorum ee lalemiz tekmi kalsın kalmasın:)elifçiim buarada özledm snei kız hiç denk gelemedik:=)
dün tam bi final yaşadık.lalenin ölmeyeceği kesin zaten.Ateş onu ne yapar eder yaşatır.ameliyat masasında söylediği çok güzeldi lalenin.ateş e bir daha söylermisin ? dediğinde çok duygulandım.belli ki onu sevdiğini söylediğinde güç alacaktı.o masadan sağsalim kalkınca aralarında kesin bişey olacak zaten olmalı da çok yakışıyorlar ve ben de sonuna kadar lale&ateş diyorum :happy0064
ayy böyle yorumları görmek harikaaaa:) evet seni seviyorum diyişi güç verecek ateşte laleyi asla bırakmayacak birlkte hayata tutncaklar çünkü laleye bişe olsa ateşte biter..sonradaaa artık aşk zamanıııııı sonuna kadar lale&ateş hattaaa lale&ateş4ever bu bizim lafımız olsun lale&ateşçiler:)
burcu_yağmur 21-06-07, 11:47 Evet cnm denk gelemedik bitanem bende ateşlen yakıştırıyom bişe dimmi benim en çok duygulandım agladıgım ssahne ne yalan dim lalanein saçlarını kestigi sahne çok acıttı beni
Evet cnm denk gelemedik bitanem bende ateşlen yakıştırıyom bişe dimmi benim en çok duygulandım agladıgım ssahne ne yalan dim lalanein saçlarını kestigi sahne çok acıttı beni
aynen cnm bölüm yorumumu okudunmu aayy ablacım kestikçe o ağladı ben ağladımmm:( çoook kötü oldum elifçiim yaa ne sahneydii ama gücee bak güce ben kesecem dedi hiç dşünmedende başladı kesmeye tabii içinden neler akıp gitti kim bilir o saçlarla birlikte?? ece ablam o sahneyi acayip hisstrdi gözler süperdi yaaa..
burcu_yağmur 21-06-07, 11:54 bişe dm ister uzun saç ister kısa vallaya ablamıza yakışıyoya her şeyy maşşalah şimdi of yeni sezon gelmez artık ya napcaz bizzzzzzzzzzzzzz
busegurses001 21-06-07, 11:59 Evet cnm denk gelemedik bitanem bende ateşlen yakıştırıyom bişe dimmi benim en çok duygulandım agladıgım ssahne ne yalan dim lalanein saçlarını kestigi sahne çok acıttı beni
benimde en duygulandığım sahne o bölümdü cnm ay bide bi tane duygusal müzik çalıyo ya ona bayılıyorum zaten çok kötü oldum çok ağladım
busegurses001 21-06-07, 12:02 ay niye açıklanmıyo bu reytingler kafayı yicem 2 saattir bekliyorum açıklanmıyo açıklanmıyo arkadaşlar bişey söyleyicem ama moraliniz bozulmasın bence elveda derken iki yabancının filan gerisinde kalıcak gibi of ya eğer öyle bişey olursa çok moralim bozulur lütfen olmasın
evet o saçlarını kestiği sahne bitirdi beni :( çok da güzel oynadı.ama ne yalan söyleyim kısa saç da çok yakışıyo :img-yes: zaten ben ece usluyu hep kısa saç görmüşümdür normalde kendisi de öyle seviyo demek ki.
ben yeni sezonu çok merak ediyorum.aradan biraz zaman geçirirler bence.çünkü nerden baksanız 3 aylık bir tatil var.o esnada az da olsa saçları uzayacak .o yüzden gene bi 3 4 ay geçmiş olur.
arklar hepinizin yorumlarını okudum içilerinde tabikide katıldığım düşüncelerin yanı sıra katılmadıklarım var ama önemli olan birbirimize saygı duyarak dile getirmek mesala tebessümcüm sen zeynebin ege demesini yanlış buluyosun ama bence ege öyle demesim-ni istedikten sonra bi sorun yok ama belkide bi burcu fanı olarak görmemezlikten geliyom ama herkez istediği gibi düşünebilir ortak olduğumuz bi nokta varki gerçekten muhteşem bi sezon finaliydi biz bir umutta olsa raytınglerinii gelmesini dileyelimm
arklar hepinizin yorumlarını okudum içilerinde tabikide katıldığım düşüncelerin yanı sıra katılmadıklarım var ama önemli olan birbirimize saygı duyarak dile getirmek mesala tebessümcüm sen zeynebin ege demesini yanlış buluyosun ama bence ege öyle demesim-ni istedikten sonra bi sorun yok ama belkide bi burcu fanı olarak görmemezlikten geliyom ama herkez istediği gibi düşünebilir ortak olduğumuz bi nokta varki gerçekten muhteşem bi sezon finaliydi biz bir umutta olsa raytınglerinii gelmesini dileyelimm
cnm güzel yorumun için teşekkür ederm..evet cnm harikaydı final:) tek başınayken ege dese gene bir nebze cnm ama lalenin yanında babasının yanında ege demesi,yada egenin bana ihtiyacı var demesi ya da ben bir egeye görünüim gelim demesi bence hoş değil.yani egeye daha önce görnmyodu şimdi nden görnyo egeyi nezmandr tanıyorki bana ihtiyacı var diyo sani çok yakınymış gibi bence bunlar hoş değil..ege dedinde evdeki bayan bozuldu,babası bozuldu,lale bozuldu ama hiçbirine zeynepte azcık bir çekinme olmadı..kötü niyet var demiyorum ama bence çok rahat davryor böyle olmamalı..katılırmısın bilmem ama cnm bnm yorumum bu tablii saygı gösterdğn için çook teşekkr ederm öncelikle:)
busegurses001 21-06-07, 12:34 ay arkadaşlar bu reytinglerin açıklanacağı filan yok ben çıkıyorum siz açıklanınca bana haber verirmisiniz:img-wink:
ben buraya lk defa yazıyorum ama bu diziyi sverek izliyorum
ay super bi finaldi acaba egenin teklfine ne cevap verecek zeynep keriim nolacak lale ameliyattan çıkacak mı?? bendee sizin gibi lale ateş diyorum
kerime zeynep olur böle olur umarım
ben buraya lk defa yazıyorum ama bu diziyi sverek izliyorum
ay super bi finaldi acaba egenin teklfine ne cevap verecek zeynep keriim nolacak lale ameliyattan çıkacak mı?? bendee sizin gibi lale ateş diyorum
kerime zeynep olur böle olur umarım
lale&ateş isteği sevgisi giderek büyüyor:) oyuncular ilk açıklandığında sinanla ecenin birlikte olduğunu duyunca baya şaşırmıştım:) olayların bu noktaya geleceğni bilmyoduummmm ama en başından beri ateşle lale arasoındaki elektrğn bir başka olduğunu düşünoydum.lale ölmez cnm lalesiz dizi olurmu?
lale&ateş4ever:)
merve_polat 21-06-07, 12:59 lale&ateş isteği sevgisi giderek büyüyor:) oyuncular ilk açıklandığında sinanla ecenin birlikte olduğunu duyunca baya şaşırmıştım:) olayların bu noktaya geleceğni bilmyoduummmm ama en başından beri ateşle lale arasoındaki elektrğn bir başka olduğunu düşünoydum.lale ölmez cnm lalesiz dizi olurmu?
dün müthiş bir final izledik ben de lalenin öleceğine ihtimal vermiyorum ama sakat kalma gibi bir durum yada ameliyatta ortaya çıkan sorundan kaynaklanan bir rahatsızlık olabilir yada lale aylarca komada felan kalabilir o zamna kadar eda dönmüş egede zeyneple evlenmiş olur kerimde çoktan boşanmış kızını almıştır:img-blush pardon yaa fazla uçtum
lale&ateş isteği sevgisi giderek büyüyor:) oyuncular ilk açıklandığında sinanla ecenin birlikte olduğunu duyunca baya şaşırmıştım:) olayların bu noktaya geleceğni bilmyoduummmm ama en başından beri ateşle lale arasoındaki elektrğn bir başka olduğunu düşünoydum.lale ölmez cnm lalesiz dizi olurmu?
tuçikom biz bu işten anlıyoruz canım baştan beri lale&ateş diyoruz inşallah öyle olcak zaten bu olaylardan sonra lale egeye dönerse yuh derim :D lale ölmicek ölürse dizi biter :D:D:D
lale&ateş 4ever
Kizlar ya dun cok agladim, dogum gunumde hemde
ahh ahh kahroldum hele o burcu nasil agladi oyle
keske! ama keske! Lale sacini kesmeseydi her haliyle
guzel ama olsun biraz uzun yakisiyordu. Insallah
Laleye bisey olmaz
not: Tugcemmm ben geldim nbr?
GULE_HAVIN 21-06-07, 13:01 bende severek izliyorum ve bende lale ve ates diyorum cok yakisiyorlar
Lale ve Ates forever
dün müthiş bir final izledik ben de lalenin öleceğine ihtimal vermiyorum ama sakat kalma gibi bir durum yada ameliyatta ortaya çıkan sorundan kaynaklanan bir rahatsızlık olabilir yada lale aylarca komada felan kalabilir o zamna kadar eda dönmüş egede zeyneple evlenmiş olur kerimde çoktan boşanmış kızını almıştır:img-blush pardon yaa fazla uçtum
bence olabilir sonuçta senaristler bizden daha çok uçuyo :D ya dün çocuklara gene sinir oldum naz hemen yelkenleri suya indirdi :(
merve_polat 21-06-07, 13:06 bence olabilir sonuçta senaristler bizden daha çok uçuyo :D ya dün çocuklara gene sinir oldum naz hemen yelkenleri suya indirdi :(
bence nazın zeyneple barışması iyi oldu kızlarla zeynebin ilişkisi çok hoş bence kesinlikle bozulmamalı yoksa kızlar için herşey daha da zor olur...
bence nazın zeyneple barışması iyi oldu kızlarla zeynebin ilişkisi çok hoş bence kesinlikle bozulmamalı yoksa kızlar için herşey daha da zor olur...
haklısın ama bazen annelerinden çok seviyomuş gibi davranıyolar gıcık oluyorum.lalede böyle davranmamalı şimdi iyileşecek sonra kızlarına hiç bişey olmamış gibi mi gidecek zaten ege kızları laleye karşı dolduruyo gibi
merve_polat 21-06-07, 13:17 haklısın ama bazen annelerinden çok seviyomuş gibi davranıyolar gıcık oluyorum.lalede böyle davranmamalı şimdi iyileşecek sonra kızlarına hiç bişey olmamış gibi mi gidecek zaten ege kızları laleye karşı dolduruyo gibi
bence dizi asıl ozaman başlamış olacak yani lale iyileşince ve herşey onun için o kadar zor olucak ki çünkü herşeyini bıraktı zeynebe kocasını çocuklarını evini ve onlarda zeynebi hemen kabullendiler çünkü zeynep mükemml bi kız...bence zeynep egenin evlenme teklifini kabul edicek ve emin olduğum bişiy var ki oda gelecek sezon laleyle zeyenep birbirlerine düşman olucaklar...
sena57-utku 21-06-07, 13:19 süper bi finaldi bnce.hatta müthişti.dayak yiyen yiyene oldu.şeydayla ,kerim tokat yedi,zeynep incitildi..:img-hyste :icon_sorr
zeynepin kerime tokat attığı sahneye bayıldım burcum yine oyunculuğunu konuşturdu süperdi...:img-yes:
zeynonun babası ne kdr sert çıkıştı öle yaa zeynep bunların hiç birini haketmediki.hala kerimle zeynepin buluşmasında kalmış aklı.bi türlü güvenemio.
egede babasının yanında evlnme teklifi etti....o mektupu ne zmn okucak acaba..:img-in_lo bnce zeynep evlnme teklifini kabul etcek ondan sonra okucak mektupu işler iice karışcak.
bide lale iileşip çocuklarının karşına sağlıklı bi biçimde çıkmak istio ama ege zeynep ve çocuklar yeniden bi aile kurmuş olcaklar.onların düzenini huzurunu bozcak.ztn ege kesinlikle istemez laleyi gerçeği öğrensedee..çocuklarda belki ister belki istemez amaa.lale için hiç bişey artık eskisi gibi olmucak.çk şey kaybettii..:icon_sorr :icon_sorr
saçını kestiği sahne çk fenaydı ya...:img-yes: çk üzüldüm...o duyguyu çk gsl geçirdi bana...bu dizide çk sağlam oyuncular var gerçektende.:img-yes:
ameliyata başlamadn önce ateşe bni sevdiğini sölermisin dedi ya bnce lalede egeye bişeyler hissedio..:img-yes: ve lale kesin ölmicek..
artık 3 ayy beklicezz...:icon_sorr
kanal d bi an önce kendine gelir inş. yoksa bu gsl dizimiz ziyan olcak..:img-yes:
bn tüm oyuncuları bu dizide emeği geçen herkesi kutluorum...:img-yes:
ratingler nası olcak çk mrk ediorum.umarım kötü olmaz..
bence dizi asıl ozaman başlamış olacak yani lale iyileşince ve herşey onun için o kadar zor olucak ki çünkü herşeyini bıraktı zeynebe kocasını çocuklarını evini ve onlarda zeynebi hemen kabullendiler çünkü zeynep mükemml bi kız...bence zeynep egenin evlenme teklifini kabul edicek ve emin olduğum bişiy var ki oda gelecek sezon laleyle zeyenep birbirlerine düşman olucaklar...
düşman olmazlar ya niye düşman olsunlar ki lale kendi istedi ama zeynep kötü role düşebilirse olur bunu da hiç sanmıyorum.hem lalemin ateşi var ege kimle evlenirse evlensin :D:D:D
süper bi finaldi bnce.hatta müthişti.dayak yiyen yiyene oldu.şeydayla ,kerim tokat yedi,zeynep incitildi..:img-hyste :icon_sorr
zeynepin kerime tokat attığı sahneye bayıldım burcum yine oyunculuğunu konuşturdu süperdi...:img-yes:
zeynonun babası ne kdr sert çıkıştı öle yaa zeynep bunların hiç birini haketmediki.hala kerimle zeynepin buluşmasında kalmış aklı.bi türlü güvenemio.
egede babasının yanında evlnme teklifi etti....o mektupu ne zmn okucak acaba..:img-in_lo bnce zeynep evlnme teklifini kabul etcek ondan sonra okucak mektupu işler iice karışcak.
bide lale iileşip çocuklarının karşına sağlıklı bi biçimde çıkmak istio ama ege zeynep ve çocuklar yeniden bi aile kurmuş olcaklar.onların düzenini huzurunu bozcak.ztn ege kesinlikle istemez laleyi gerçeği öğrensedee..çocuklarda belki ister belki istemez amaa.lale için hiç bişey artık eskisi gibi olmucak.çk şey kaybettii..:icon_sorr :icon_sorr
saçını kestiği sahne çk fenaydı ya...:img-yes: çk üzüldüm...o duyguyu çk gsl geçirdi bana...bu dizide çk sağlam oyuncular var gerçektende.:img-yes:
ameliyata başlamadn önce ateşe bni sevdiğini sölermisin dedi ya bnce lalede egeye bişeyler hissedio..:img-yes: ve lale kesin ölmicek..
artık 3 ayy beklicezz...:icon_sorr
kanal d bi an önce kendine gelir inş. yoksa bu gsl dizimiz ziyan olcak..:img-yes:
bn tüm oyuncuları bu dizide emeği geçen herkesi kutluorum...:img-yes:
ratingler nası olcak çk mrk ediorum.umarım kötü olmaz..
cnm sana aynen katılıyorum çok güzel yazmışsın ama zeynep evlenme teklifini kabul ettikten sonra ege mektubu okurda laleye yönelme gibi bi durum olursa zeynomuz yıkılır ikinci bi terkedilişi çekemez bence bu saatten sonra kerimlede arlarında bişe olmaz uff ya nası beklicez 3 ay geçmezki zaman zaten raytıngleride hala açıklamadılar sinir oldummm
Eda'nın biryere kadar engel olacağını biliyorum ama,bu detayları öğrendikten sonra,ikisinin aşklarına saygı duyacağını inanıyorum ben.Eda'nın zorluk çıkaracağını sanmıyorum
işte ben bu konuda emin değilim kendi duygularına yenik düşerse herşeyi yapabilir aşk tehlikeli bir oyuna dönüşebilir dimi
sena57-utku 21-06-07, 13:39 cnm sana aynen katılıyorum çok güzel yazmışsın ama zeynep evlenme teklifini kabul ettikten sonra ege mektubu okurda laleye yönelme gibi bi durum olursa zeynomuz yıkılır ikinci bi terkedilişi çekemez bence bu saatten sonra kerimlede arlarında bişe olmaz uff ya nası beklicez 3 ay geçmezki zaman zaten raytıngleride hala açıklamadılar sinir oldummm
bnce böle bişi olcak yani evl. teklifini zeyno kabul etcek.ege sonra mektubu okucak.ama bnce tekrar laleye dönmez.dönerse zeyno dediğin gibi 2. bi terkedilişi kaldıramaz çk ağır olur onun için...canı bi kez daha yanar...:icon_sorr :icon_sorr ama egenin yinede laleye dönceğini zannetmiorum...inş.:)
clevergirl 21-06-07, 13:44 ben ne olursa olsun,lale ve egenin birlikteliklerinden yanayim...
Bir hastalik yüzünden ayrildilar, simdi bir cikmaza dogru sürükleniyorlar...ben zeynebi cok severim yanlis anlasilmasin,ama simdi zeynep egenin teklifini kabul ederse, cogu seye ihanet etmis olacak...belki lale nin istegiyde buydu,ama zeynebe egeyle evlenmesi hic yakismayacak...
arkadaşlar bliyorum çok uzun oldu ama sizden ricam okumanız çünkü formda bölük pörçük yazmaktansa birkerede düşüncelrimi dile getirmek istedim ve bu bölümün böyle uzun yorumları hakettiğini düşündüm;eminim bazı düşüncelrime katılacak bazılarına karşı olacaksınız sizinde yorumlarınızı merakla bekliyorum....
SEZON FİNALİ:
öncelikle genel hatlarıyla bu bölümü yorumlamak istiyorum.bu bölümü gerçekten çok beğendim,geçişleriyle,müzikleriyle herşey yerli yerindeydi.dizimizin başlarını biraz heyecansız bulsamda kerimin kapıya dayandığı sahneden itibaren soluk kesici bir bölüm oldu diyebilirim.boşanma sahnesinden sonraki lale ağlarken uygulanan geçişler harikaydı.geçmişten kesitler,şuan,egeden tutun laleye,laleden zeynebe,zeynepten ailesine,kerime,şeydaya kadar tüm oyuncularımızı tarayan bir sahneydi.bir müzik bitiyor bir müzik başlıyordu aradaki uyumda sağlanabilmişti.eğer sezon finali olduğunu bikmesem ve bu bölümü izlesem heralde sezon finali olduğunu tahmin edebilirdim. oyncularımızın hepsini kutlamak istiyorum bu bölüm hepsi birbiriden güzel performans sergilemeiş.sezon finaline yakışır bir son vermişlerdi dizimize.şimdi karakterler hakkında yorumlarıma başlamak istiyorum.bu sayede nelerekızdığımı neleri beyendiğimi hangi sahnede etkilendiğimi rahatça söyeleyebilirim
favori karakterim laleden başlamak istiyorum:)
LALE:ece uslunun muhteşem oyunculuğu demek istedim en başta.bir insan bukadarmı hissettirir oynadığı rolü? yönetmenimize teşekkürü borç bildim:bölüm boyunca lalenin gözlerine yoğunlaşmıştı..ve işte ece ablamızın oyunculuğu birkezdaha kendini belli ediyordu.o gözlerde korku vardı,endişe vardı,özlem vardı,lalenin gözleri aslında dizimizi baştan sona özetlemeye yetiyordu.ece ablamız muhteşem performansıyla bizi bölümün içine resmen hapsetti etkisinde kaldım uzun birsüre ablacım yapma etme duygu patlaması yaşıyoruz:) birkezdaha tebrikler yetenikli ablama... lale karakterine kızdığım bir nokta vardı: keşke çocuklarının onu görmesine izin verseydi.keşke edaya olan biteni söyleseydi.birzamanlar egeye söylemesi gerektiğini düşünsemde artık bunun için ona kızmıyorum.ama keşke kardeişini göndermek yerine yanında kalmasını isteseydi.lale gibi güçlü duramazdı sanırım kimse.kendi isteğiyle veya değil sonuçta o çocuklarından,eşinden ayrılmıştı,hastaydı,sadece iki destekçisi vardı birtanesi ateş ve birdiğeri eda.eda da gitmişti.ateş dışında hissettiklerini anlayabilecek kimse kalmamıştı.kim bunlara lale gibi dayanabilirdi?sanırım kimse...sizi bilmem ama saçlarının kesildiği o sahnede ece ablamla birlikte bende ağladım.sanki saçlarıyla birlikte içinde biriktirdiklerinide kesip atıyordu.sanki sona yaklaştığını düşünüp içindeki herşeyden kurtuluyordu.lale karakteri bizi enbaşından beri duygulandırsada sanırım bu bölüm kadar etkilenmemiştim.belki çoğu kişi yanlış bulmuştur.ama tek destekçisi olan ateşe birdaha söyle deyişi muhteşemdi.ordaki konuşmlaar gerçekten çok etkileyeciydi.edanın sahilde hazırladığı kahvaltı çok şekerdi.lalede edada çok tatlı giyinmişlerdi. ece ablamıza bu tarz çok yakışmış diyebilirim:)laleyi hatalı bulduğum bir nokta daha var:hastanede zeynebe haketmediği bir tepki verdi sonuçta babaları bile farketmemişti ama oda olayın şokuyla yaşadıklarının uzak kalmanın etkisiyle böyle birşey yaptı zaten kendiside özür diledi ondan çokta önemli bir konu değildi.orda zeynebinde laleye olan tutumu hoş değildi ama zeynepte olan bitenin farkında olmadığı için buda üstünde durmaya değer bir konu değil.(kimseye birşey anlatamamak,herkes tarafında suçlanmak,olmadığınız şekilde düşünüülmek herhalde bir insana çok acı veriyordur) lale&ateş dedim ben en başından beri.ve bu bölümde birkezdaha gördüm haklı olduğumu:) iğne vurması gerekn sahnede ateşin lalenin üstüne gidişi ve lalenin masum bir çocuk gibi sen inandığın için inanıyorum deyişi.bunu duyduktan sonra ateşin o sevgi dolu bakışları.son sahnede ateşin laleye seni seviyorum deyişi,gözlerinden akan yaşlar herşeyi özetliyordu.ateş laleyi gerçekten sevdiğini birkezdaha hissettirdi.en duygulandığım sahneler laleyle ilgili: zeynplerin arkasından kzılara bakışı,boşandıktan sonra aklından geçirdikleri,saçlarını kesişi ve son sahne..lalenin gözlerini kapaması gerçekten hiç hoş değil.ece ablamızın gözleri okadar güzelki hep açık olsun..ve gelecek sezonda gözleri açılacak ve karşımızda artık çocuklarına kavuşmak isteyen güçlü bir lale olacak.bir isteğim daha var lale ateşe karşılık vermeli.kendisini hakeden ve gerçekten çok seven ateşi umarım oda sever ki seveceğini düşünüyorum.kanıtı:birkez daha söylermisin?
ZEYNEP:burcu karada bence bu bölüm iyi younculuk sergiledi.özelikle babasına açıklama yaptığı ister inan ister inanma dediği ve kerimin yüzüne kapıyı çarptığı sahnelerde oyunculuğu süperdi. şimdi zeynoya dönelim.zeyneple kerimin sahnesine bayıldım.kerimin yaptığını yanlış bulsamda sahne çok heyecanlıydı.kerimin bağırışları ve ardından gelen zeynebin tokatı muhteşemdi:) sonrasında boşansanda boşanmasanda diye bağırışları çok güzeldi. şimdi gelelim zeynep karakterne kzıdığın noktalara: babasınında dedği gbi bir insan nasıl bukadar çabuk beylikten çıkar.daha birkaç bölüm önce beyken şimdi ege diye hitap ediyor.ege arabyla gidebilirsin deyince hiç hayır demeden kabul ediyor.laleyle konuşurken bile egeyle birlikte geldik diyebiliyor.en çok kızdığım sahne ben bir egeye görünüp gelim??? birincisi egezeynebin neyi oluyor ikincisi nasıl oluyorda egeden bahsederken kırk yıldır tanıdığı gibi konuşabiliyor? kimine göre bu normal olabailir ama bana göre asla değil.( ki zaten şuan ismini hatırlayamsamda evde çalışan bayan ege bey die üstüne bastı o kelimenin ama nedense zeynepte en ufak bir değişim olmadı!).her ege deyişinde birkezdaha kızdım zeynebe.kerime koyduğu tavrı ise beyendim.bence oan yapılabilecek en doğru şeyi yaptı.ege şaka yaptığında daha farklı bir tepki verilmeliydi ama zeynep bunuda yapmadı! zeynep için üzücü olan sahneler ise babasının sahneleriydi.neyazıkki şeydanın kızı için söylediklerini babası kabul etmiş gibiydi.zeynebin yaptığını çok yanlş bulmama rağmen( yani egeyle aynı evde yaşamasını hangi sebepten olursa olsun) babasınında doğru tutumlar içinde olmadığını söylemek istiyorum.zeynebi en hatalı bulduğum bölümdü diyebilirm.babası egeyle bir ilikis oldğunu düşünce kızıoyr ama babası o kızgınlıktayken bile egenin ve çocukların bana ihtiyacı var diyebilyor bu normalmi arkdaşlar? zeynep çocukların bana ihtyicaı var dese asla bişe demezdim.ama sen ne zmandır tanıyoun nezman onun bana ihtiycaı var diyecek kadar yakın oldun? yok bunlar normal şeyler değil.şu saatten sonra zeynep egeyi kabuledermi bilemem ki bence edecek ama ben bunu en başından doğru bulmadım bulmıcamda.emanet edimil bir aile sözkonusu..zeynep karakterini başlarda çok ağlattılar buyüzden artık ağamasın abes kaçar ama lale geri döndüğündeki tutumlarını şimdiden merak ediyorum..zson olarak zeynep karakterinin benim için başladığı çizgide olmadığını ve giderek benden uzaklaştığını söylemek istedim...
EGE:ben oyunculuk konusunda pek beğenmiyorum açıkçası beğenmemekte değil sıcak bulmuyorum donuk bulduğum içinde oyunculuğu hakkında yorum yapmak istemiyorum.ege hakkında yazıp yazmamaya karar veremedim.ama dizide önemli bir karakter olduğunu düşünüp yazma kararı aldım. gerçekten merak ediyorum gerçekleri örendiğinde ne yapacak? laleye verdiği cvb çok acımasızdı: farkında değilsin galiba boşanıyoruz zaten artık görüşmek istemiyorum! çocuklarıyla konşmaya negüzel balamıştı ama konuşmanın sonunu hiçte hoş bitirmedi.laleye neka |