Tüm Versiyonu Göster : Büyük Yalan
NE KADAR GADDAR BİR ANNE KARDEŞİM BU? DİZİNİN SONUNA KADARA DA BU YÖNÜ AĞIR BASACAK SANIRIM.. EMİRHAN N'AAPSIN? ARTIK ETHEM BEYİN AĞIRLIĞINI KOYMASI GEREK, MEYDAN BOŞ KALDI SANIRSAM :) YAKINDA REYHAN'IN KIZINI ÖĞRENİNCE NE YAPACAK MERAK İÇİNDEYİM. ELBET ÖĞRENECEKTİR BİR GÜN..
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/buyukyalan11.jpg
RENGİ OLABİLİR Mİ BİR YALANIN? HANİ HEP SÖZÜMONA MASUM YALANLAR İÇİN BEYAZI ÖNE SÜRERLER YA SÖYLEYENLER... OYSA BEYAZ YA DA SİYAH NE FARKEDER? HER YALAN GERÇEĞİ ÖRTMEYE YÖNELİK BİR SİS PERDESİ DEĞİL MİDİR ASLINDA? MASUM SÖZCÜĞÜNÜN YANINA NE KADAR YAKIŞIR Kİ YALAN? YA DA GERÇEĞİ GİZLEMENİN NERESİ MASUMİYETLE BAĞDAŞABİLİR Kİ? ÜZMEMEK ADINA BİLE OLSA...
Forumda büyük harflerle yazı yazmak yasaktır....
Ben bu diziyi ilk bölümlerde çok begeniyordum ve zevkle izliyordum.Ama simdiden sIkIlmaya basladim izlemekten.Yani hep ayni sey,degisik bir seyler olmuyor,Emirhan ve Reyhan geliyorlar,bütün aile(neredeyse)onlara kötü davraniyorlar ve Emirhan her defasinda "bizim bir isimiz var" deyip Reyhan'la birlikte gidiyor.Bu ne yaaa..hep ayni sey
Annesine gelince,sinir ediyor insani gerçekten,oda hep "Ben Rüksan Vardarli'ysam bu kiz bu evden gidecek" gibi sözler ediyor ama hiç bir sey olmuyor vallah(simdilik).Yani bundan sonra diziyi seyredermiyim bilmiyorum!
merhaba ben sahsen buyuk yalani cok seviyorum cok zevkli dizi ama emrahi sevmiyorum o baskka babalarini seviyorum cok vicdan;li bir adakm neyse valla bence iyleyin yani
merhaba ben sahsen buyuk yalani cok seviyorum cok zevkli dizi ama emrahi sevmiyorum o baskka babalarini seviyorum cok vicdan;li bir adakm neyse valla bence iyleyin yani
bence kesinlikle güzel bir dizi... neler olacağını sabırsızlıkla bekliyorum.. annesinin öğrendiğinde ne tepki vereceğini çok merak ediyorum.. ve dizi sonunda çalan jenerik müziği mükemmel olmuş.. emrah beyi ve sevinç hanımı böyle güzel bir şarkı besteleyip yorumladıklarından dolayı tebrik ediyorum..
ya bence dizi çok hoş..hele emirhan ile reyhanın! konuşmaları çok hoşuma gidiyor.. ama hep aynı konu üzerinde gerçekleştiği için olaylar monotonlaştı bu ara!!!
Rüksan Hanım’ın yeni planları...
Reyhan, Ethem Bey’in kendine karşı olumlu tavırlarına çok sevinir. Ethem’in Reyhan’a ılımlı davranışlarına çok sinirlenen Rüksan, Hanife Ana’nın kocasını etkilediğini düşünerek O’nu ziyarete gider. Hüseyin’in köylüler ile kendi aleyhine anlaşmaya gittiğini öğrenen Ethem çok kızgındır ve Hüseyin ile görüşür. Tek başına kalan Mahmut sığınacak birini arar ve Hüseyin’e gider. Ziynet hayatı ile ilgili yeni kararlar alır. Rüksan, Reyhan için tarlada çalışan işçileri engeller. İşçileri tarlada göremeyen Reyhan kahveye gider ve hepsine bağırır. Rüksan’ın isteği ile Şengül’ün evine giden Hayriye Ebe evde gördüğü fotoğraf karşısında şok olur.
meltem_111 02-02-05, 15:01 Rügzan hanim hep kendi kizindan nefret ediyor. tamam oglu tanimadiklari biriyle evlendi. ama o kadar zaman oldu ve kadin hala nefret ediyor reyhandan!
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/buyukyalan10.jpg
ya evet dizi güzel hoş, bazı yerlerde eğlenceli, ama beni baydı...
konu çok güzel, yani böyle bir konuya anca bu kadar kötü bir senaryo yazılabilirdi diye düşünüyorum, emrah dışında oyuncular çok iyi, o da kendi sesiyle oynamadığı için idare edilir durumda... ama hep aynı şey hep aynı şey bunaldım ve bıraktım izlemeyi, konu harcanıyor bence...
Bence dizinin konusu çok güzel ama hep aynı konunun üzerinde durulması beni sıktı yani.bir bölümü seyretmesende diziyi tekrar izlediğinde anlıyorsun.
cruelangel 16-02-05, 20:20 Bence her yaniyla cok güzel bir dizi. konu gayet iyi düsünülmüs. bunlar eskiden var olan gercek olmus öyküler. cok duygulu ve ibret dolu bir hikaye. taabiki her dizide oldugu gibi bazi abartili seyler var zaten. bence 10 üstünden 9 puanli bir dizi.
ben bu diziyi severek takip ediyorum...
bence konuda,oyuncularda gayet iyi...
bu dizi neden sevilmiyor daha dogrusu fazla sevilmiyor pek anlamiyorum acikcasi......
düsünüorumda aklima tek bi sey geliyor ,o da Emrah faktörü....
acikcasi cogu insan emrahi oyuncu olarak pek begenmiyor ve otomatikmen diziyede isinamiyor...
oysa dizide sadece emrah yok,cok iyi ve kalitesini defalarca kanitlamis insanlarda var....
sanki bu dizi sadece emraha mal edilerek o sanatcilara haksizlik yapiliyormus gibi geliyor bana...
Dizi aynı zamanda "Yabancı Damat" ile çakışıyor, bu sebeple de izlenme oranı daha düşük olabilir.
Gerçi YD'nin tekrarı oluyor genellikle ama...
Bence de güzel bir dizi...
reyhan su organik tarim isi icin bir yetkiliyle is yemegine gitti.emirhanda onun yalniz yemege falan gitmesini istemedigi icin,emirhan kizmasin diye ondan habersiz gitti...yemekte reyhanin üstüne icki döküldü...o adam silerkende haticenin arkadasi gördü ve resim cekti.....
resimleri haticenin annesine gösterdi o da rüksan hanima verdi....
ve tabiki resimler bi sekilde emirhanin eline gecti....
sanırım işler iyice sarpasardı ne bu ya şu hatice cadısı başkasından peydahladığı çocuğu emirhan'a yamıyo.. annesi de ankada tabii anasına bak kızını al yani iyiki emirhan haticeyi başta bırakmış karekteri bozuk cibilitsiz dizi mükemmel ya bunlar da olmasa
reyhan neden emirhan'a haber vermeden işler karıştırıyo ki böyle başına buyruk hareket edersen olacağı bu ve ayıkla pirincin taşını şimdi reyhan hanım o fotoğraflar da çeyizine armağan olur artık
Yeni bölüm oldukça haraketli olacak herhalde...
Rüksan hanım bu kadar karşı iken Reyhan'ın kızı olduğunu öğrendiğinde muhakkakki çok sevinecek ama bu sevincini kimseyle paylaşamayacak, çok zor olacak... Gerçi daha herhalde çok var öğrenmesine...
Peki çocuklar ilk değiştirilirken iki annede kime verdiklerini nasıl bilmezlerki, yanılmıyorsam ebe "hanımın selamı var" deyip almıştı Emirhan'ı. Ayrıca Muğla'yı terketmeleri için yüklü bir para verilmişti, bu miktarda parayı verecek kaç aile olabilirki, üstelik yeni bebeği olan...
ayy son bölüm acayipti ya.. ne güzel de bir müziği var dizinin.. Bende beğenerek izliyorum ama hep aynı konu üzerinde duruyorlar ve izlesemde olur izlemesemde olur durumundayım şimdi.. Ama bu son bölüm hoştu. .reyhan okkalı bir tokat yedi emirhandan emirhan sonra gerçekleri öğrendi ve bu duurmda reyhanın " tokat yediğim için gururum kırılmadı, o tokatı senden yediğim için kırıldım" sözüne çok benzer bişey söyledi.. Ve o sözden sonra müzik ve eski kareler hoştu : ))
Bende sizin gibi bu dizinin müziğini çok beğeniyorum fakat tek şikayetim dizide hep aynı durumda olması.Yani bir hafta izlemesem hiçbir şey kaçırmazmışım gibi geliyor bana.
ya azeriler kilitlendi bu diziye cok super butun oyuncularini sseviyoruz en basdada emirhani cok guzel yakinda dizi tayile girince ne yapacagiz...........
ben bu diziye bayiliyorum.
en cok reyhani, emirhani ve vildani beyeniyorum.
cok gürzel oynuyorlar.
jarika bir dizi.
Hem Aliye'nin hem İstanbul Masalı'nın finallerini izledim. Ama bence sezonun en iyi finali Büyük Yalan'ındı. Dört büyük soru bıraktı. Bebek Emirhan'dan görünüyor , Ethem'in gerçek oğlu geldi , Reyhan boşanmak istiyor ve bence en önemlisi Rüksan Reyhan'ın kızı olduğunu öğrendi. Bu sezonun başlangıcını iple çekiyorum.
Evet sezon finali cok güzel ve heyecanli'di :)
Büyük Yalan dizisini severek bakiyorum ve müzik
harika yaaa ;)
ben muğlalıyım ve büyük yalan dizisini çok seviyorum üniversiteyi trabzonda okuduğum için memleket özlemimi büyük yalan dizisiyle gideriyorum dizede muğla sokaklarını görünce insan mutlu oluyor gurbette olanlar beni anlar dizi sonunda ki müzik ve dizinin konusu harika... tüm ekibe basarılar
Dizinin fragmanlarini gördüm ve cok heyecanli olacak.
Reyhan ne Emirhan'i nede Rüksan Hanimi takiyor.
Cok güzelle$mi$ Reyhan yahu!!! :) Dizi ama ne zaman ba$liyor bilen varmi?!
@Cilek bence reyting'len ilgisi yok.Zaten reklam yatilar cok.Belki sen
görmemi$sindir.
@döndü
Anlatmaklan bitmez!Cok yeni karakterler geldi diziye.
Rüksan Hanim Reyhan'dan af diledi, ama Reyhan onu affetmedi.
Reyhan Emirhan'dan bo$anmak icin avukat'a gitti.
$ükran'in hamileliginde bir sorun var.Ameliat olacak.
Ethem'in oglu geldi ve cok $imarik ve gicik birisi!!!
Ba$ka $eyler'de oldu ama anlatmaklan bitzmez!
Bence cok ho$ bir bölümdü...
Cuma ekranının zirvedeki dizisi,
Halil Ergün, Emrah ve Sinem Öztufan’ın
başrollerini paylaştığı
Büyük Yalan
heyecan dolu yeni bölümleriyle sürüyor...
http://www.atv.com.tr/inc/yapim/img/bolumler/buyukyalan32.jpg
16 Eylül Cuma Saat 20:00'de
atv’nin çok sevilen dizisi, Cuma ekranının en çok izlenen programlarından biri olan “BÜYÜK YALAN” 32. bölümüyle sürüyor. Reyhan’ın boşanma kararı, Emirhan’ı çılgına çeviriyor.
Başrollerini ünlü sanatçı Emrah’ın, Sinem Öztufan ve Halil Ergün ile paylaştığı, yapımını Gold Film-Faruk Turgut’un üstlendiği dizi geçmişte yaşanan bir trajediyi ve büyük bir aşkı anlatıyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı, yönetmenliğini Adnan Güler’in yaptığı dizide diğer rolleri Hülya Darcan, Mihriban Er, Mehtap Bayri, Damla Özen, Kevork Türker, Nalan Kuruçim, Aytaç Ağırlar, Tülay Bekret, Yaşar Güner, Nevin Efe, Muzaffer Demirel, Nurhan Özenen, Sevinç Aktansel, Nevzat Çiftçi, Beste Yelken, Gülşen Sezek, Tuğçe Kıltaç ve Murat Yıldırım oynuyor.
“BÜYÜK YALAN” nın 16 Eylül Cuma akşamı saat 20:00’de izleyeceğiniz 32. bölüm özeti kısaca şöyle:
Reyhan ile Emirhan karşı karşıya... Gerilim dorukta!
Reyhan’ın aldığı boşanma kararı Emirhan’ı çılgına çevirir.
Reyhan tüm olaylar karşısında fabrikaya gitmekten vazgeçmez.
Ameliyat olmak istemeyen Şükran’ı tüm Vardarlı ailesi ikna etmeye çalışmaktadır. Çünkü Şükran’ın çocuğunun tek kurtulma şansı budur.
Okan babasına sorun çıkarmaya devam etmektedir. Ethem, Okan’ın yaptıklarına sinirlenmekte ancak büyük tepkiler vermemektedir.
Reyhan’ın öz kızı olduğunu öğrendikten sonra zor günler geçiren Rüksan, bir kez daha kızını kaybetmek istememektedir. Bu sıkıntılı halini bir tek Hayriye ile paylaşabilmekte ve O’ndan Reyhan’a yakınlaşabilmek için yardım istemektedir.
Muğla’da kalarak küçük bir market açmaya karar veren Hasan ve Şengül kızları için endişelenmektedirler. Hasan’ın market açılışına giden Vardarlı Ailesi’ne Şükran katılmaz. Çünkü herkesten gizlediği bir planı vardır.
Kendi ailesinin dahi kendisinden sakladığı DNA sonucunu duyan Reyhan şok olur.
Daha iyisini yapayım :
Cuma ekranının zirvedeki dizisi,
Halil Ergün, Emrah ve Sinem Öztufan’ın
başrollerini paylaştığı
Büyük Yalan
heyecan dolu yeni bölümleriyle sürüyor...
23 Eylül Cuma Saat 20:00'de
atv’nin çok sevilen dizisi, Cuma ekranının en çok izlenen programlarından biri olan “BÜYÜK YALAN” 32. bölümüyle sürüyor. Reyhan’ın boşanma kararı, Emirhan’ı çılgına çeviriyor.
Başrollerini ünlü sanatçı Emrah’ın, Sinem Öztufan ve Halil Ergün ile paylaştığı, yapımını Gold Film-Faruk Turgut’un üstlendiği dizi geçmişte yaşanan bir trajediyi ve büyük bir aşkı anlatıyor. Senaryosunu Deniz Akçay’ın yazdığı, yönetmenliğini Adnan Güler’in yaptığı dizide diğer rolleri Hülya Darcan, Mihriban Er, Mehtap Bayri, Damla Özen, Kevork Türker, Nalan Kuruçim, Aytaç Ağırlar, Tülay Bekret, Yaşar Güner, Nevin Efe, Muzaffer Demirel, Nurhan Özenen, Sevinç Aktansel, Nevzat Çiftçi, Beste Yelken, Gülşen Sezek, Tuğçe Kıltaç ve Murat Yıldırım oynuyor.
“BÜYÜK YALAN” nın 23 Eylül Cuma akşamı saat 20:00’de izleyeceğiniz 33. bölüm özeti kısaca şöyle:
Şükran konağı terkediyor...
Reyhan taviz vermiyor... Okan, Vardarlılar’a yemeğe geliyor...
Ameliyat olmak istemeyen Şükran, ziynet eşyalarını da alarak, konağı terk eder. Başına geleceklerden habersiz otobüse biner. Kerim ve konaktakiler çılgına dönerler.
Reyhan, DNA testi sonucunu öğrendikten sonra boşanmakta kararlıdır. Bu konuyu kendisinden saklayan ailesine ve Pınar’a çok kızar. Ancak her şeye rağmen fabrikadaki işini bırakmaz. Fabrikada yeni işe başlayan eski bir arkadaşı ile karşılaşan Reyhan’ın yakın tavırları Emirhan’ı sinirlendirir.
İbrahim Dinçer, karısının tedirginliğine anlam verememektedir ve Vardarlılar’dan intikam alacağı günü beklemektedir.
Rüksan’ın ısrarı üzerine Okan’ı eve yemeğe davet eden Ethem oldukça tedirgindir. Yemeğe sevgilisi ile beraber gelen Okan sorumsuz tavırlarını burada da sürdürür.
Vakıf açılışına Ziynet’in hatırı için giden Reyhan ile uzun zamandır konuşmak isteyen Rüksan gösterdiği yakınlığın karşılığını bulamaz.
http://img192.imageshack.us/img192/2410/buyukyalan3us.jpg
Bu dizi gercekten de cok güzel.
Gecen haftaki bölüm ho$uma cok gitti.
Ama ke$ke Reyhan ve Emirhan barı$salar.
Cok iyi yaki$iyorlar birbirlerine.
Ve Rüksan Hanima cok aciyorum ben ya...
Kadincaz cok yiprandi.Hafta gene cok
heyecanli olacak Büyük Yalan!!!
off ya simdi ne olcak? Reyhan ne yapcak simdi yaaa
Acaba Ruksan hanim Reyhanin annesiyle babasina Emirhanin onlarin oglu oldugunu soylermi kararlarindan vazgecirmek icin?
Cok kötü bitti sonu.Keske Reyhanin babasi biraz daha yumu$ak davrana bilse.
Emirhan'lan Reyhanin bari$malari cok iyi oldu.
Ikiside cok tatlilar ya!!!
Ya arkadaslar cuma günü Büyük Yalan reytin listesinde nerdeyi?
Cok bakan olmus mu olmamis mi?
37.BOLUM
YENI BOLUM
21 Ekim Cuma akşamı saat 20:00’de izleyeceğiniz 37. bölüm özeti kısaca şöyle: Reyhan ile Emirhan’ı yeni evlerinde bekleyen sürpriz... Boşanmak istemediğini ailesine söyleyen Reyhan, Onlar’ın sert tutumu karşısında ne yapacağını şaşırır. Ethem, Emirhan ve Reyhan’ın aralarının düzelmesi amacıyla ayrı eve çıkmalarına izin vermiştir. Ancak Şükran’ın da ayrı evde yaşamayı istemesi Ethem’i sinirlendirir. Nisa tüm yaşadıklarından sonra Muğla’dan ayrılmak istemektedir. Evinde yaşamaya dahi katlanamayan Nisa otelde kalmaya başlar. Fabrikadan ayrılan Okan, kendine yeni bir iş bulmuştur. Ancak orada da başı beladan kurtulmaz. Ethem de Okan’dan Muğla’dan ayrılmasını ister, ancak Okan Ethem’in istediği cevabı vermez. Doktora kontrole giden Hasan, beyni ile ilgili ciddi bir hastalığı olduğunu öğrenir. Fakat bunu kimseyle paylaşmaz. DNA sonucuyla ilgili dava devam etmektedir. Hakim mezarın açılarak DNA örneğinin alınmasına karar verir. Hakimin aldığı karara sinirlenen ve tüm başına gelenlerin sorumlusu olarak Emirhan’ı gören İbrahim Dinçer, Emirhan’ın yeni evini basar.
Dünkü bölüm cok harikaydi.
Reyhan'lan Emirhanin beraber olmalari cok sevindirdi beni.
Ama sonu bence cok kötü bitti.Yani cok heyecanli.
Bence ama Emirhan vurulmadi, Okan vuruldu...
Eger Emirhan vurulmadiysa, ozaman Reyhan niye oyle "emirhaaaaaannn" diye bagirdi? Birde eger fark ettiyseniz silah sesinden sonra Emirhanin yuz ifadesi degisti.
Ya ama ben en cok Pinar'a acidim. Yazik kiza yaaa.
Reyhan ailesine yasadiklarini bir sinav olarak gordugunu, cok sinandiklarini ama sevgilerini yitirmediklerini, ve eger kendisini seviyorlarsa ona destek vermeleri gerektigini soyleyerek Emirhanla akyakadaki eve tasindilar.
Sukran bunun uzerine kiskanclik krizlerine girdi ve babasi ve kerimle tartisti.
Ethem bey Rukzan hanimi Hanife ananin evinde gordu ve ona eger kendisinden birsey sakliyorsa simdi soylemesini yoksa eger kendisi birsey saklandigini fark ederse Ruksanin bedel odeyemeyecegini soyledi.
Turker Pianar'a bisey aciklayacagini soyleyerek tekrar Pinari yemege davet etti. Pinar Turkerin kendisinden hoslandigini soylemesini beklerken, Turker Pinar'a onu Reyhan gibi gordugunu ve Muglada universitede okuyan birinden hoslandigini soyledi. Pinardan hoslandigi kiza nasil yaklasabilecegi konusanda yardim etmesini rica etti.
Nisa, ibrahimin mahkemeden vazgecmesi icin evden ayrilip otele gitti. Ve eger birkac gun icinde ibrahim herseyi satmaya karar verip otele gelmezse Ibrahim olmadan Izmire gidecegini soyledi.
Ama Ibrahim mahkeme bitmeden biryere gitmeyecegini belirtti, ve Mahkeme DNA testi icin bebegin mezarinin acilip bebekten DNA ornegi alinmasi kararini verdi. Bu karara ofkelenen Ibrahim, Emirhanin yeni evini basti.
Bu arada Okan garson olarak ise girmisti fakat tartisma cikti ve kovuldu. Okan artik herkesin kendisinin kim oldugunu ogrenmesi gerektigini ve ilk olarakta Emirhanin ogrenecegini soyleyerek oda Emirhanin yeni evine gitti.
Emirhan o sabah evinde babasile telefon gorusmesi yaparken, konusmalari Ibrahim Dincerin "Emirhaaan cikdisariiii" bagirtisiyla bolundu. Emirhan telefonu kapatmadan Reyhanla birlikte disari ciktilar ve karsilarinda Ibrahim Dinceri elinde silahla buldular. Tam bu sirada Okanda oraya geldi ve Emirhanla beraber Dincerin elinden silahi almaya calisirlarken silah patladi.... Reyhan, "Emirhaaaaannn" diye ciglik atti ve tum olanlari telefondan duyan Ethem beyde silah sesinden sonra "Emirhaaaan" diye bagirdi.
Ama silahin kime dogru oldugunu gostermediler, onun icin kimin vuruldugu kesin olarak bilinmiyor....
Ya Emirhan.....
Ya Okan.........
Yada Ibrahim Dincer........................
minemtoprak 26-10-05, 09:57 Dün akşam fragmanı gördüm.Emirhan vuruluyor.Ameliyatta Emirhanı ın kalbi duruyor ve şok yapıyorlar.
Reyhan perişan hastanede.Rüksan hanım reyhanın yanına geliyor.Reyan ona biliyorum benim yüzümden olduğunu ve size uğursuzluk getirdiğimi söylemeye geldiniz diyor.Rüksan da hayır sadece nasıl olduğuna bakmaya geldim kızım diyor ve sarılıyor reyhana.
Ethem de ibrahim dinçerin evini silahla basıyor.
“BÜYÜK YALAN” nın 28 Ekim Cuma akşamı saat 20:00’de izleyeceğiniz 38. bölüm özeti kısaca şöyle:
BABA OĞULUN YAŞAM SAVAŞI! VARDARLILAR’IN ACI GÜNÜ
İşten kovulan Okan, Emirhan’a kendi ile ilgili tüm gerçeği anlatma yakarar verir. İbrahim Dinçer de tam bu sırada Emirhan’la hesaplaşmaya gitmektedir. Okan Emirhan’ın evine vardığı anda İbrahim Dinçer’le Emirhan’ın ağır hesaplaşması ile karşılaşır. İbrahim Dinçer Emirhan’ı vurur. Okan öncelikle şoka giren Reyhan’ı sakinleştirmeye, ardında Emirhan’ı hastaneye yetiştirmeye çalışır. Emirhan’ın vurulduğunu öğrenen Vardarlılar, panik içinde hastaneye koşarlar. Emirhan’ın durumu ağırdır ve ameliyata alınır. Tüm bu olanlara dayanamayan Ethem kalp krizi geçirir. İbrahim Dinçer’den bunun öcünü alacağına yemin eden Ethem kendini iyi hissettiği ilk fırsatta hastaneden kaçar ve Dinçerler’in konağına gider.
Arkadaslar sizce Ethem bey gercekten Ibrahim dinceri vurdumu? Yoksa Dincer gercekleri ogrendikten sonra kendi intihar etmis olabilirmi?
BÜYÜK YALAN” nın 4 Kasım Cuma akşamı saat 20:00’de izleyeceğiniz 39. bölüm özeti kısaca şöyle: SONUNDA İBRAHİM DİNÇER GERÇEĞİ ÖĞRENİYOR.... İbrahim Dinçer, Nisa’dan tüm gerçeği öğrenmiştir. Aylardır başına her gelen bela için Vardarlılar’ı suçlamaktan vazgeçer ve evine gelen Ethem’e tepki göstermez. Hasan ve Şengül, Pınar’ın da ailesinin yanına gitmesi ile iyice yalnız kalmışlardır. Hasan hala Reyhan’ı kocasına döndüğü için suçlamaktadır. Emirhan’ın durumu iyiye gitmektedir. Hastane çıkışında Reyhan kendi evlerine gitmek için ısrar ederken Ethem buna izin vermez. Rüksan, Emirhan ve Reyhan’ın konakta kalmalarına çok sevinmektedir. Hasan’ın hastalığı ile ilgili çaresiz kalan Şengül ne yapacağını bilememektedir. Sonunda bu olayı Reyhan’la paylaşmak zorunda kalır. Ethem Okan’ı Hanife Ana’nın yanına yerleştirir. Ancak Emirhan’ı Okan’ın fabrikada işe devam etmesi için ikna edemez. Bayram sabahı mezarlığa giden Rüksan, Okan’ı bir mezar başında görür ve merakla Okan’a kim için geldiğini sorar.
Gene cok heyecanli olacak galiba!!!!!!
Gecen bölüm süperdir zaten.
Bencede Ibrahim Dincer intihar etti...
hakli ciktiniz arkadaslar. bugun fragmani gordum, Dincer gercektende intihar ediyor, ama once butun gercekleri Ethem bey'e anlatiyor.
Bu arada bayraminiz kutlu olsun.
Ben zaten biliyordum öyle olacagını!
Her$ey zaten Nisa yüzünden oldu!
Ibrahime her$eyi ilk ba$ta anlatsaydı bu kadar olay olmazdı.
Ama o ne yaptı??Yalan söyledi, her$eyi Emirhan'in üstüne attı ilk ba$ta.
$imdi'de kızını, torununu birde kocasını kayip etti...
4 KASIM CUMA’NIN “RATING”LERİ
"TOTAL" GRUBU
1-Büyük Yalan Atv...7.70 rating, 29.20 share...
2-Çat Kapı Show Tv... 6.60 rating, 22.90 share...
3-Yabancı Damat Kanal D... 6.60 rating, 20.00 share...
4-Emret Komutanım (tkr) Show Tv ...6.50 rating, 35.90 share...
5-Ha Babam De Babam (bayram özel) Star Tv... 6.50 rating, 20.50 share...
6- Hayat Bilgisi Show Tv... 6.50 rating, 19.60 share...
7-Show Ana Haber Show Tv...4.70 rating, 16.90 share...
8-Star Ana Haber Star Tv... 4.60 rating, 16.70 share...
9- Yine de Aşığım Atv... 4.60 rating, 14.40 share...
10- Cennet Mahallesi (tkr) Show Tv... 4.20 rating, 22.00 share...
Geçen sene Rüksan hanımın öz kızı Reyhana acımasız davranışları ile geçti.Bu senede her halde Emirhanın gerçek anne babası ona düşman olacak.
Sonra bana kalırsa Vildan ve ondan çok hoşlanan genç adam ile Ziynet ve vakıfın sahibi adam arasındaki ilişkiler ile ilgili sorunlar var sırada.Şükranı sadece bebek konusu ile biraz boş bırakmışlar.Onada konu bulucaklarmı bakalım? Sonra hizmetçi kız davası var.O bir evlenemedi gitti.Birde diziye yeni katılan Ethem beyin oğlu Okan ve onun sebep oldukları bu sene bizleri meşgul edecek gibi gözüküyor.
Herhalde üçüncü yıl Emirhan ile Reyhan gerçeği öğrenecek ailelerine cephe alacaklar.Ethem ile Rüksan bebekleri değişmesi nedeniyle birbirlerine girecekler.Sonrada Rüksan Okanı öğrenecek.Dizi yığınla olaya gebe.Doğur doğur bitmez konu var.Bu dizi Bence üçüncü yıl sonunda belki biter.Senaristler bu yaz bu kadar çok yeni konu buldular biraz daha bulurlarsa beş yıl sürer.Bir rekor olur.
atv’nin büyük heyecanla izlenen dizisi “BÜYÜK YALAN” 40. bölümüyle sürüyor.
RÜKSAN OKAN’IN KİM OLDUĞUNU ÖĞRENİYOR!
Okan’la mezarlıkta karşılaşan Rüksan, gerçeği öğrenince Ethem’e hesap sorar. Babasının hastalığını öğrenen Reyhan, ne yapacağını bilemez. Ethem’in Reyhan’a fabrikadan hisse verdiğini öğrenen Şükran aile içinde huzursuzluk yaratır. Nisa, şirketi ve elindeki tüm malları satmaya karar verir. Rüksan Ethem’e Okan konusunda çok fazla baskı yapmaya başlar. Okan’ı görmeye tahammülü yoktur. Reyhan ve Emirhan Hasan’ın tedavisi için gerekli araştırmaları yaparlar, ancak Hasan yardım kabul etmemektedir. Kendi evlerine geçme konusunda Emirhan’ın Reyhan’a gerçeği söylememesi ile sinirlenen Reyhan evden çıkarak Türker’de kalmaya gider. Karısını eve dönmeye ikna eden Emirhan annesinden duydukları karşısında şok olur.
40.Bölüm Resimleri...
http://img239.imageshack.us/img239/941/by4022ll.jpg
http://img273.imageshack.us/img273/5353/by4019ci.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/4537/by4034rz.jpg
http://img217.imageshack.us/img217/5006/by4049uc.jpg
ben baştan beridir izliyorum ve hiç sıkılmadan da izledim gayet güzel ve oturmuş bir konu, ilerki bölümlerde de yalanlar çözüldükçe dahada iyi olacak eminim. ama yinede çok uzatılmadan çözülüp biterse daha iyi olur zaten bu sitede yıldız bile konmamış daha kötü dizilere yıldızı koyuyorsunuz da buna neden konmuyor en azından dört yıldızlık bir dizi ve en azından hakediyor bu kadarını.
ha... belirteyim diziyi izlememin en büyük nedenide halil ergünü beğendiğim içindir.diğer oyuncularda gayet iyi. hepsi rolünün hakkını veriyor.hem bırakın şunu sevmem bunu sevmem laflarını (mahzun.emrah.özcan... gibi) hepside iyi rol yapmak için çalışıyorlar ve çabalıyorlar.hepsinin hayran veya beğenen kitlesi var zaten bence eski filmlerini düşününce şu an hepside gayet iyiler......
Melisa2000 09-11-05, 11:23 oturaklı bir konusu olan bir dizi.ayrıca acıları fazla dramatize edip suyunu çıkarmıyorlar.çocuğundan vazgeçmek zorunda kalmış anneler işini fazla göz önünde tutmadan arada hatırlanan ve üzülünen bir şekilde tutmayı başarıyorlar.başka dizi olsa batsın bu dünya haline getirirlerdi.yan konularınada ağirlik veriyorlar.bir konu etrafında geçmiyor bütün dizi.
aynen bende size katılıyorum.acılar fazla uzatıp sündurmeden dramatize ediliyor ve bu güzel sıkmıyor insanı trajik hale gelmeden düzeltiyorlar bence de böye olmalı onun için seyrediyorum zaten ben
aynen bende size katılıyorum.acılar fazla uzatıp sündurmeden dramatize ediliyor ve bu güzel sıkmıyor insanı trajik hale gelmeden düzeltiyorlar bence de böye olmalı onun için seyrediyorum zaten ben
dber çok haklısın bir duygu yada üzüntü dramatize edilir ama bazı dizilerdeki gibi salya sümük sündürülmez.Büyük Yalan'da olaylar ve duygular dozunda veriliyor.Başarıda reyting olarak geri dönüyor.Her olaydan bir trajedi yaratmadan ve ufacık bir konuyu 15 bölüm uzatmadan bir kaç bölümde sonuca bağlıyorlar.Senaristler böyle devam edin. :D
TELE - BAROMETRE
11 KASIM 2005 CUMA
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,60 25,40
2 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,90 23,60
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8,40 19,80
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8,20 25,70
5 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 7,40 24,10
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 7,20 19,00
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,60 19,40
8 CAT KAPI. [NET] SHOW 6,40 20,80
9 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 5,50 13,90
10 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,20 15,50
bence bu sezon oynayan dizilerin içinde en kalitelilerden biri.. emrah oynuyor diye hemen ikinci plana atılması çok yazık.. konu çok iyi işleniyor.. her bölüm soluk soluğa izleniyor ve finalinde mutlaka şok ediyor.. şu ara oynayan kaç dizinin finalinde donup kalıyoruz ve bir hafta sonrayı iple çekiyoruz ki? ben simdiden ethem kimi seçecek diye merak içindeyim mesela.. son olarak emirhan "ya okan ya ben" dedi.. okan da "beni kovarsan gerçeği söylerim" demişti.. her bölümünü ayrı zevkle seyrediyorum , daha önceki emrah dizilerini izlemememe rağmen..
ya emrahın oyuculuğuna laf edilmez kimsede etmesin zaten ama bence senaryo biraz baydı ilk başlarda böylemiydi hayrandım bu diziye ama sıktı artık hep aynı şey
bence tam aksine.. bir sürü düğüm çözülmeyi bekliyor ve bölüm her hafta en yüksek yerinde kalıyor.. senaryo çok akıcı.. aynen devam..
41. Bolum Ozeti
EMİRHAN’LA ETHEM BİR KEZ DAHA KARŞI KARŞIYA
Emirhan, Okan’ın Nalan’ın oğlu olduğunu öğrendiğinde şoke olur ve babasına hesap sormaya gider. Bankaya olan borcunu ödeyemeyen Hasan’ın evine ihbarname gelir. Kocasının bankadan borç aldığını öğrenen Şengül yıkılır. Emirhan’ın kendisine olan tavrından dolayı Rüksan’ı suçlayan Ethem, Okan’ı fabrikada çalıştırmaya kararlıdır. Nisa bütün mallarını devretmiş, şehirden ayrılmaya hazırlanmıştır. Ancak Vardarlılar’dan öcünü almadan gitmemeye kararlıdır. Vildan Koray ile evlenme kararı almıştır. Hasan kimseden özellikle Emirhan’dan hastalığının tedavisi ile ilgili yardım almak istememektedir. Ancak Hayriye’nin kendisine söyledikleri ile Hasan şoka girer.
41.Bölüm Resimleri...
http://img458.imageshack.us/img458/8250/by4116ts.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/8770/by4121in.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/5943/by4132tj.jpg
http://img458.imageshack.us/img458/2631/by4144gm.jpg
Melisa2000 15-11-05, 15:51 ya emrahın oyuculuğuna laf edilmez kimsede etmesin zaten ama bence senaryo biraz baydı ilk başlarda böylemiydi hayrandım bu diziye ama sıktı artık hep aynı şey
hiçte sıkmadı yeni konular var.bir çok konu eklendi.yeni düğümler atılıyor.bu sezon çok daha güzel oldu dizi.bu hafta hayriye ebe hasana emirhanının oğlu olduğunu söyleyecek.
evet fragmanda gördüm söyleyecek galiba herkesin fikrine saygı duymask lazım zevkler ve renkler tartışılmaz ama ben bu sezon iyi olmadığını düşünüyorum
@Lady_GS vallaha hepsini kafamda tutmadım,ama cok karı$ık olaylar olacak!
- Rüksan Etheme agır sözler söylüyor!
- Emirhan Reyhana Okanlan ilgili $eyler anlatıyor!
- Hayriye Reyhanin babasina oglunun Emirhan oldugunu söylüyor!
onceden izlemiyordum bu diziyi, arada bi goz atardim,
simdilerde gercekten suruklenerek izliyorum...
konuyu lastik gibi uzatmanin alemi yok,
herseyi tadinda birakmasini biliyorlar, bravo dogrusu...
TELE - BAROMETRE
18 KASIM 2005 CUMA
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,70 25,10 2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,10 23,50
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,00 21,20
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 8,80 24,90
5 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 8,00 25,20
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 7,20 18,80
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,80 19,30
8 CAT KAPI. [NET] SHOW 6,70 20,00
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,80 16,50
10 YABANCI DAMAT (OZET) KAND 5,50 13,70
ratingler gene süper :D bu diziyede bu yakisir
dünkü finali süper di gene
forever_bim 19-11-05, 12:17 Bu reytinglerle boyle giderse ve de cok fazla konuyu farkli sekilde islerlerse 100-120 bolume dayanma sansi var. Uzun suredir izlemiyorum ama tempo kaybetmemis senaryosu. Deniz Akcaya tebrikler.
bence dizi bu sezon bitecek herkes öreniyor artik yavas yavas gercekleri
senaryosu, oyunculari hepsi süper :D
Bu reytinglerle boyle giderse ve de cok fazla konuyu farkli sekilde islerlerse 100-120 bolume dayanma sansi var. Uzun suredir izlemiyorum ama tempo kaybetmemis senaryosu. Deniz Akcaya tebrikler.
Sevgili forever_bim tempo kaybetmedi temposu ivme kazandı.Reytinglerde aynı şekilde hızla yükseliyor.
Bu haftaki bölümü bazı ailevi sorunlar nedeniyle izleyemedim.İzleyen biri lütfen anlatsın çok merak ediyorum. :(
@trueblue ben sana anlatırım :)
- $engül Reyhan ve Emirhanın evine yerlesdi, cünkü Hasan Bey inat etti , Emirhandan yardım istemem diye :(
- Vildan Koray'lan sözlendiler, ama Vildan Koraya kız olmadıgını daha anlatamadı...
- Emirhan babasıylan kavga ettigi icin, $irket'den ayrıldı...
- Nisa bir kac adam tuttu,Mafia gibi.Onlara para verdi ve o adamlar "Vardarlılara" hayatı zindan edecekler.
- Hayriye Hasan'a "Emirhan senin öz oglun" dedi.
Zaten orda bitti :)
özellikle bu sene daha da bir güzelleşti büyük yalan.. cuma akşamlarını iple çekiyorum.. o gün ne program yapıyorum ne de misafir kabul ediyorum.. sezonun en iddialı dizisi.. bütün ekibi özellikle tebrik ediyorum.. ayrıca searist deniz akcay'ın şöhret'i de yazdığını fark ettim.. onu da izliyor ve çok beğeniyorum..
@trueblue ben sana anlatırım :)
- $engül Reyhan ve Emirhanın evine yerlesdi, cünkü Hasan Bey inat etti , Emirhandan yardım istemem diye :(
- Vildan Koray'lan sözlendiler, ama Vildan Koraya kız olmadıgını daha anlatamadı...
- Emirhan babasıylan kavga ettigi icin, $irket'den ayrıldı...
- Nisa bir kac adam tuttu,Mafia gibi.Onlara para verdi ve o adamlar "Vardarlılara" hayatı zindan edecekler.
- Hayriye Hasan'a "Emirhan senin öz oglun" dedi.
Zaten orda bitti :)
Petek333 çok sağol.Hasan Emirhan'ınoğlu olduğunu duyunca kalpten yada beyin kanamasından gitmese bari. Daha Nisa'nın çekeceği var demekki.Bu sefer kendisi felç olur.Ailesinde başını yiyecek adam kalmadı çünkü.Ama yinede akıllanmaz.Büyük Yalan'ada mafya girdi bir o kaldıydı mafyasız dizi.Senaristimiz bu açığıda kapattıya afarin. :mad:
Vildan da söylesin artık.Koray onu seviyorsa bunu umursamaz.
Bu hafta umarım izleyebilirim.
minemtoprak 23-11-05, 09:09 Akşam fragmanı gördüm.Hasan Rüksana bağırıyordu.Ethem hapse giriyor uyuşturucu mevzusundan dolayı.Emirhan birini dövüyor bunu kim yaptı diye.
Yeni gelen kadın mallarınızı ben almaya talibim diyordu.
gülündikeni 23-11-05, 12:16 EMİRHAN GERÇEKLERİ ÖĞRENECEK Mİ?
Hasan gerçek oğlunun Emirhan olduğunu öğrenince şok olur. Artık Emirhan’a karşı tavırları değişir. Emirhan ve Okan arasındaki sürtüşme devam etmektedir. Sibel Ethem’i ve şirketini küçük düşürecek bir ayrıntı ararken, şirket kamyonunda bulunan uyuşturucu işini kolaylaştırır. Tüm çabalara rağmen kamyonunda uyuşturucu bulunan Ethem’in suçsuzluğu ispat edilemez. Hasan Hayriye’den öğrendiği gerçekle Şengül’ün ve Reyhan’ın yanına gider. Ameliyat olmaya da ikna olmuştur. Ancak Rüksan, Hasan’ın gerçeği Emirhan ya da Şengül ile paylaşmasından korkmaktadır.< br>
http://www.e-kolay.net/tvguide/images/atv/ryhemrh.jpg
www.e-kolay.net
http://img505.imageshack.us/img505/8940/by17ab.jpg
Arkadaşlar ben mi yanlış duyuyorum nedir bilmem. ATV'nin ses düzeninde bir problem mi var. Sesler bir mono bir steryo oluyor gibi. Buna çok acil bir çözüm bulunması gerek. ATV Avrupa yayınında ses problemi göremedim. Türkiye yayınında mutlaka çözüm bulmaları gerek.....
ayyyy bu bolumu cok heycanliydi yaaaa
kalbim durucakti :)
ne kadar bide uzun surdu bu bolumu
cok heycanliydii
haftayi nasil beklicem bilmiyorummm :D
TELE - BAROMETRE
25 KASIM 2005 CUMA
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,50 24,00 2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,20 22,80
3 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9,30 21,20
4 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,10 25,10
5 CAT KAPI. [NET] SHOW 7,00 20,30
6 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 6,90 20,90
7 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,60 18,00
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,10 16,50
9 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,00 14,50
10 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,90 14,80
valla isler cok karisacak gibi.. heyecan giderek artiyo..
SÜPER BIR DIZI!!!
minemtoprak 26-11-05, 11:22 Güzel bir bölümdü.Ama Rüksan ve Hasan sürekli buluşmaya başlarsa haklarında dedikodu çıkabilir ve yanlış yorumlanabilir diye düşünüyorum.
Çocukluk fotolarını göstedikleri bölüm çok hoştu.
Güzel bir bölümdü.Ama Rüksan ve Hasan sürekli buluşmaya başlarsa haklarında dedikodu çıkabilir ve yanlış yorumlanabilir diye düşünüyorum.
Çocukluk fotolarını göstedikleri bölüm çok hoştu.
yok ya öyle bişey olmaz ama sürekli ağlamalrı içimi karartı çok duygusaldı akşam ben ce gülşenin de öğrenmesi lazım
bence her geçen bölüm daha da güzelleşiyor dizi.. başka dizilerin çoğu bir noktadan sonra konusuz kalıp sıkıcı hale gelirken BÜYÜK YALAN her bölüm daha da içime işliyor..
ratinglerinden de çoğunluğun benimle aynı fikirde olduğu belli...
ana sayfada neden yok gerçekten onu anlamıyorum.. bu kadar başarılı bir iş köşede kalmamalı...
@sumisali dizi fazla tutulmasaydı, reytingler bu kadar iyi olur muydu?
Bence Lady_GS'in dedigi gibi cok konusulacak bir$eyi yokki dizinin.
Her$ey acıkda....
Bence dünkü bölüm gene harikaydi...Ama Reyhanı cok göstermediler, ona üzüldüm... :(
bence her bölümü bu kadar soluk soluğa geçen çok az dizi var...
tam "tamam artık başka bir şey olmaz" derken yeni bir bomba patlıyor ve finalinde mutlaka şok içinde kalıyorsunuz.
hele bu sezon her bölüm birbirinden heyecanlı hale gelmeye başladı... konu işlenişi son derece incelikli ve insanı içine alıyor...
senaryo gayet tempolu ve başarılı...
devam devam...
gördüm demin!!
anladim kadariyla:
-reyhan bidaha hamile olamicakmis belki
-emirhan babasi okanla konusuduklarini duyuyor ethem oglum felan diyo okana emirhan da duyuyor!!!!!!!!!!!!!!!!
43.Bölüm Basın Bülteni...
Vardarlıların düğün heyecanı
Hasan’ın kendisi ile konuşmasından sonra tedirginliği artan Rüksan Hasan’ın gerçeği Reyhan’a ve Şengül’e söylemesinden korkar
Sibel, Hanife Ana’yı ziyaret eder ve O’na Ethem Vardarlı’ya ve ailesine olan düşmanlığını anlatır.
Koray’ın ailesi düğün için Muğla’ya gelir. Ancak Vildan’dan ve Vardarlılar’dan pek hoşlanmazlar.
Hamile olduğundan şüphelenen Reyhan doktora gider, fakat doktorun söyledikleri pek hoş değildir.
Sırrını henüz Koray ile paylaşmayan Vildan’ın düğün günü gelir. Herkes tatlı bir heyecan yaşarken, O tedirgindir.
Düğün gecesi Ethem’in Okan’a söylediklerini duyan Emirhan şoka girer.
43.Bölüm Resimleri...
http://img408.imageshack.us/img408/989/by4313ek.jpg
http://img408.imageshack.us/img408/4325/by4325mp.jpg
http://img105.imageshack.us/img105/5461/by4335ny.jpg
http://img316.imageshack.us/img316/4319/by4342xn.jpg
Melisa2000 02-12-05, 15:34 Vildan evlendikten sonra söyleyip zavallı korayı bayacak galiba.ama vildan çok güzel bir gelin olmuş.birde korayın ailesi niye vildan ve ailesinden hoşlanmıyorlar anlamadım.akşama seyredeceğim.
Ayyy bu kadarmi heycanli olur bir dizi ya................
Bu bolum tek keilme ile mukemmeldi..........
Haftaya sizce hangi problem gundeme gelir?
Vildanmi........?
Hasan beymi..?
Emirhan ile Ethem beymi......?
Haftaya kadar nasil bekliycem ben yaaa
evet bu gece bir sır daha ortaya çıktı. emirhan öğrenmiş oldu okanı. acaba reyhanın babası ölecek mi?
vildan olayı beni baydı aslında. hele hele kocası sorun çıakrırsa daha da bayacak.
Vildanın nikahı tam bir saçmalıktı Türkiyede nikah böylemi kıyılıyor.Hiç nikah kıyılırkan duymadık, görmedik sanacaklar. Eminim romantik takılmak istemişlerdir.Sonrada yabancı dizilerden aşırla sözlerle nikah kıyıyorlar.Sanki kilisede nikah kıyıldı.Saçmalığın daniskası olmuş. :mad:
bence nikah gayet türk geleneklerine uygundu.. son zamanlarda hiç düğüne gitmemiş olma ihtimalin olabilir mi? şu sıra gücü yeten herkes otelde düğünü yapıp sonra ilk gece otelde kalıyor , ordan balayına gidiyor. son derece normal bir düğündü. hatta geleneklerin tümü uygulanmıştı. kırmızı kurdeleye varana kadar. bence çk güzel bir bölümdü.
GüZYanGInI 03-12-05, 11:30 bence normal bi nikahdı yani... konakta herşeyi hazırlamışlar güzel sade bi nikah töreniydi bence... saçmalık boyutuna varacak bişi yoktu bence... ama vildana çok üzüldüm ben ya... canım benim... emirhan da duydu öbür çocuun ethemin oğlu oldunu.. kıyamet kopar artık
GüZYanGInI 03-12-05, 11:34 ya orası konakmıydı hiç benzemiyordu.evet vildana çok üzüldüm bende ya
nasıl benzemiodu:) dalgamı geçtin şimdi benle:) yazık kız bari bunalıma girip kendine bişi yapmasa... hele o kuşak bağlandıında daha bi üzüldğm
Orsasi konak degildi
Reyhan'in hamile kaldigi zaman, Emirhan'a hamile oldugunu soyledi otelin restaurantiydi.......
GüZYanGInI 03-12-05, 11:48 peki bu kız durumun anlatınca kocasına nasıl bi tepki vercek acaba adam... önümüzdeki bölüm çok harekettli geçicek sanırım
GüZYanGInI 03-12-05, 11:54 ne bilim bende konak sandım:) her neyse bu hamile olan kız da çok garip ya... kardeşleriuyle konuşurken bile öle bi bakışı varki sanki aklından hep kötü şeler geçiomuş gibi
GüZYanGInI 03-12-05, 12:00 kuşağı bağladı ya bide gelinlik denemelerinde sanki kızın halini biliomuş gibi " biz kızımızı tertemiz veriyoruz, bu da onun sembolü " dedi ya... yazık ya vildana... peki onun kocası noldu.. göremedim bu bölümde
GüZYanGInI 03-12-05, 12:16 hele o ablası ona derdini anlatıoda.. işte babamın en yakın arakadaşı, onla berebaer olsam babama nasıl açıklarımm die.. ablasını ne biçim dinliodu..
bence nikah gayet türk geleneklerine uygundu.. son zamanlarda hiç düğüne gitmemiş olma ihtimalin olabilir mi? şu sıra gücü yeten herkes otelde düğünü yapıp sonra ilk gece otelde kalıyor , ordan balayına gidiyor. son derece normal bir düğündü. hatta geleneklerin tümü uygulanmıştı. kırmızı kurdeleye varana kadar. bence çk güzel bir bölümdü.
Diba
Ben ondan bahsetmedim. Türkiyede nikah kıyılırken geline yada damada nikah memuru sen bilmmem kim kimsenin baskısı altında kalmadan şahitler ve davetliler önünde bu kişiyi kocan veya karın olarak kabul ediyormusun diye sorar.
Hristiyanlarda kilise nikahında bu kadını veya erkekği iyi günde kötü günde hastalıkta ve sağlıkta ölüm sizi ayırana kadar eşin olarak kabul ediyormusun denilir.Yoksa yapılan düğün organizasyonuda, konağın süslenmeside, otelde ilk geceyi geçirmekte, balayına çıkmakta normaldi.Benim kızdığım nikah kıyılırken söylenen sözlerdi.
Geleneklerin uygulanmasına gelince ben Muğla'lıyım.Bizde geline kırmızı kuşak hariç duvağın üstüne kırmızı veya pembe krep örterler.Nikah kıyıldıktan sonrada gelini başı üzerindeki tepsi tutarlar içinde bulunan nöbet şekerini yengeler kırar hem geline hem davetlilere yedirirler.Ağızlar tatlı olsun diye.
GüZYanGInI 03-12-05, 12:27 vakıfta görevi olan ablası varya düğündede dans etti ya bi adamla... ablası anlatıodu o hamile kıza.. nasıl yakınlaşırım, babam her defasında ona ne kadar güvendiğini anlatıo. babamın uzun zamandır yakın arkadaşı" demişti.
“TOTAL” GRUBU
1-Büyük Yalan Atv... 10.60 rating, 25.40 share...
2-Ihlamurlar Altında Kanal D... 9.60 rating, 27.70 share...
3-Yabancı Damat Kanal D... 9.10 rating, 21.40 share...
4-Ya Şundadır Ya Bunda (final) Atv... 9.00 rating, 28.70 share...
5-Hayat Bilgisi Show Tv... 8.00 rating, 19.20 share...
6-Atv Spor Haberleri Atv... 6.90 rating, 18.40 share...
7-Atv Ana Haber Atv... 6.50 rating, 19.30 share...
8-Yabancı Damat (özet) Kanal D... 6.10 rating, 15.30 share...
9-Show Ana Haber Show Tv... 5.80 rating, 17.40 share...
10-Star Ana Haber Show Tv... 5.50 rating, 16.40 share...
trueblue ,
daha geçen hafta arkadaşına nikah şahitliği yapmış biri olarak söyleyebilirim ki , bizde de iyi günde kötü günde .... ritüeli aynen sıralanıyor. hatta yazın ablam evlendiğinde de nikah memuru yine aynı şeyleri sıralamıştı. uzun zamandır düğünlerde bunları söylüyor nikah memurları. sizin de adetler güzelmiş bu arada.
44.Bölüm Basın Bülteni...
Emirhan Ethem’in sırrını öğreniyor
Ethem’in Okan’a söylediklerini duyan Emirhan, aylardır saklanan sırrı öğrenir ve şok olur.
Şengül ve Pınar’ı düğün dönüşü eve bırakan Emirhan ve Reyhan henüz kapıdan ayrılmadan Şengül ve Pınar’ın bağrışlarına koşarlar. Eve erken gelen Hasan yerde yatmaktadır. Tüm aile panik içinde kalmıştır. Hasan’ı hemen hastaneye kaldırırlar.
Uzun zamandır hasta olan Hasan felç olmuştur.
Sibel’in Okan’a bir teklifi vardır. Vardarlılar’a karşı birlik oluşturmak istemektedir.
Kerim’in Şükran’a soğuk davranışlarını fark eden Rüksan Kerim’le konuşur.
Hakime Levent’in İzmir’de iş bulmasıyla ne yapacağını bilemez.
Koray evlendiklerinden beri Vildan’ın kendisine karşı olan soğukluğuna bir anlam verememekte, ancak O’na karşı çok sıcak davranmaktadır.
Sonunda babasının kendinden Okan’la ilgili gerçeği saklamasına katlanamayan Emirhan babası ile yüzleşir.
http://img381.imageshack.us/img381/7695/by4430hn.jpg
http://img381.imageshack.us/img381/3526/by4415wg.jpg
http://img381.imageshack.us/img381/5530/by4421ai.jpg
GüZYanGInI 08-12-05, 08:15 fragmanı gördüm şimdi... emir okanla yemeğe çıkıo sanırım... baya meraklanadım ya... eyhanın babası ölmemiş felç olmuş ya:( heyecanla bekliorum
ben de gördüm. neden emirhan okan'la konuşuyo? her hafta daha da şaşırıyorum. sürpriz sürpriz üstüne. hadi bakalım şimdi de yarın geceyi bekle.
bu gece görmedim ama duyduğuma göre reyhanın babası yani emirhanın gerçek babası ölmüş. üzüldüm adama. ölmeden anlatmaya çalışmış ama kimse anlamamış. karısı da ebenin yalan söylediğini biliyor ya...ama emirhan gerçeği öğrendiğinde çok kötüm olacak. en fazla da babasıyla baba-oğul gibi olamadıkları için. ölüp gittiği için dağıtacak ortalığı.
evet ya, Emirhanin babasini taniyamadan, hasan bey olmesi kotu oldu. Bu arada bide sukran galiba dogum yapacak....
Ya vildan daha nereye kadar kaçacak..nasıl evlilik bu anlamadım he, yok karnım acıktı, yok uyuyalım, yok tatile gidelim... Vildan için herşey daha kötü olacak bence... Hasan bey in ölümü çok dramatikti......
GüZYanGInI 10-12-05, 12:13 Ya vildan daha nereye kadar kaçacak..nasıl evlilik bu anlamadım he, yok karnım acıktı, yok uyuyalım, yok tatile gidelim... Vildan için herşey daha kötü olacak bence... Hasan bey in ölümü çok dramatikti......
ya ben izleyemedim dün akşamki bölümü:( hasan bey öldümü.. vildanı bende anlamadım.. zaten evlenmeden önce sölememkle hata yaptı bence bi anönce sölemeli... kendi rahatlar enazından böle kaçmaktansa:)
yine birinci olmuş büyük yalan!
zaten sonuna kadar hakediyor...
her hafta ayrı bir heyecan...
tebrik ederim...
TELE - BAROMETRE
9 ARALIK 2005 CUMA
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 11,00 25,50
2 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10,40 24,00
3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10,30 27,90
4 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) [NET] ATV 8,80 27,80
5 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 8,20 19,10
6 RENKLI HAYATLAR. [NET] STAR 7,80 30,60
7 HA BABAM DE BABAM STAR 6,70 15,70
8 CAT KAPI. [NET] SHOW 6,60 18,40
9 RENKLI HAYATLAR.(EXTRA) [NET] STAR 6,60 17,80
10 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,60 16,50
Reyhan'ın acı günü!
Reyhan babasının öldüğünü anlayınca şok olur ve bağırmaya başlar. Bu sıra Vardarlılar’ın konağında da çığlıklar yükselmektedir. Şükran’ın doğum sancısı tutar ve Vardarlılar telaş içinde O’nu hastaneye götürürüler. Cenazenin kaldırılmasından sonra Reyhan’ı annesinin evinde bırakan Emirhan konağa dönmek istememektedir. Hala babasına kızgındır. Ancak fabrikaya gitme kararı almıştır. Rüksan, Emirhan’ın Okan’a karşı olan olumlu tavırlarından rahatsız olur. Sibel ve Okan yemeğe çıkarlar. Yemekte Sibel, Okan’a Vardarlılar’la ilgili davasını anlatır. Okan’ın Hanife Ana’da kaldığını öğrenen Emirhan çok sinirlenmiştir. Ancak Hanife Ana’nın isteği üzerine konuşmak için evine gider.
yaaa! reyhanın babası mı ölecek? ben bi şekilde kurtulur sanıyodum. yazık kıza. zümralin öldüğü bölüm zaten aklımdan gitmedi , yine ağlatacaklar bizi...
yaaa! reyhanın babası mı ölecek? ben bi şekilde kurtulur sanıyodum. yazık kıza. zümralin öldüğü bölüm zaten aklımdan gitmedi , yine ağlatacaklar bizi...
evet ya zümralin öldüğü sahne çok kötüydü birde bi şarkı çalmışlardı hangisiydi ya hatırlayamadım ama çok güzeldi ben bile ağlamıştım yani
evet ya zümralin öldüğü sahne çok kötüydü birde bi şarkı çalmışlardı hangisiydi ya hatırlayamadım ama çok güzeldi ben bile ağlamıştım yani
Sen su baba sarkisindan bahsediyorsun degilmi?
hani.. baba baba dedim geldim yanina
nasil kiydin benim tatli canima..... diye basliyordu.
evet gercekten cok guzeldi bu sarki
fragmani gordum...
Reyhan, Ruksan hanima sarilarak agliyordu...
Ruksan hamin, Ethem bey'e kizimizi yalniz birakmamaliydik diye, yanlislikla Reyhanin kizlari oldugunu agzindan kaciriyor......
Sukranin oglu oluyor ve Ethem bey ismini Soykan koymak istiyor........
Ve Reyhan, Emirhanla tartisiyor ve diyorki " buraya kadar Emirhan ben artik bu evde (annesinin evinde) kalicam" diyo.
ya yinemi ayrilacaklar?
Belki yine bunalima felan girer Reyhan, onun icin ayri kalmak isteyebilir.
Ama umarim uzun surmez......
kızın da babası öldü ya. bunalıma girmesi normal bence. emirhanın destek olması lazım. neticede babasına çok düşkündü reyhan. hem emirhan'a aşkı yüzünden babasını da kırmıştı. kavga ettiler bir sürü. şimdi onları da bunalım yapacak kesin.
bizim de ömrümüz aşık karakterlerin birleşmesini beklemekle geçecek. burada ya da başka dizide.
anlamadım ki, niye reyhan emirhanı istemiyor yine. tamam babası öldü de; insan en zor anlarında sevdiğini ister. belki de başka bişey oluyor. göreceğiz
Resmen gozlerim yetmedi aglamaya bu bolum. Cok duygusaldi.
Bir yandan cenazeye ve Reyhana uzul, obur yandan Ruksan hanimin haline, offf, guldursunler insani biraz artik yaa.
Ben sonunun boyle biticeginide hic tahmin etmemistim. Fragmanda Reyhan "ben burda kaliyorum bitti" deyince ben herhalde yine bunalima girip Emirhandan bosanmak istiyor zannetmistim. Gerci eger Emirhan inadinda devam ederse sonlari nasil olur bilemiyorum..........
ben yarısını gördüm ama başını da sağolsun eşimden dinledim.
reyhanın son tavrı gereksizdi bence ama bunun emirhanla aralarını açmasını beklemiyorum.
rüksanı fena bozmuş duyduğuma göre. acıyorum şimdi rüksana ama hak etmiyor da değil hani.
sükran nasılda utandı reyhan çocuğu görmeye gelince. ne fena kız bu ya.
bir de duyduğuma göre, kerem hiçe sayılıyormuş ailede. ne çocuğun isminde, ne çocuğunun geleceğinde, ne de karısının yanında hükmü var. ne kötü bişey.
vildana gelince. ne zamana kadar kaçacak yaaa. adam uygar bir insan olarak görülüyor ama acaba arıza çıkarır mı öğrenince...ya ethem öğrenirse. aman tanrım. kızı fena hırpalar bence. ama ethem öğrenirse ancak vildanın kocasının arıza çıkarması gerekir.umarım uygar biridir gerçekten.
Reyhan annesine daha yakin olabilmek icin konak'a tasinmak veya annesinin evinde kalmak istedigini soyledi.
Emirhan, konaga asla geri donmiyecegini ve eger Reyhan annesinin evinde, kendiside akyakadaki evde kalirsa, konaktakilerin biseyler oldugundan supheleneceklerini soyledi.
Ozamanda Reyhan "ben burda kaliyorum Emirhan bitti. Konaktakilerede gider neden orda kalmak istemedigini soylersin" dedi ve odadan cikti.
Arkasinda Emirhan "Reyhaaan" diye seslendi, orda bitti.
gerçekten uzun zamandır hiç bu kadar ağlamadım. cenazeyle ilgili herşey çok inandırıcıydı. normalde neler yapılıyorsa hepsi yapıldı. o başına makas koymalar , tabut evden çıkarkenki konuşmalar , yedi gece dua okunması....vs. hepsi gerçekti. çok beğendim.
emirhan da fena köşeye sıkıştı. ya eve gidip neler olduğunu anlatacak ya da reyhan'dan vazgeçecek, en azından bir süreliğine. -ki ayrı ayrı kalmaları da yine konaktakilerin dikkatini çekecektir. o zaman da "noluyoruz" diye soracaklardır. zaten rüksan okan'la Emirhan'ın yakınlığından şüpheleniyo. okan'ın ethem'in oğlu olduğunu bi öğrenirse var ya. ooffff...
vildan'ın da kaçacak yeri kalmadı bence. çocuk şimdi çok iyi davranıyor ama bu durumu daha da kötüleştiriyor. çünkü kızın bakire olmadığını öğrenince "ben sana her şeyin en iyisini yaptım" diye yüklenecek. bence koray bir psikopata dönüşebilir. vildan'ın çekeceği çok büyük dertler var.
kerim de bu gidişe bir dur der artık sanırım. bence onlar da boşanacak. bütün aile kerim'e yüklenmeye başladı. ama hepsi şükran'ın yüzünden. neticede bir kadın kocasını rezil de eder vezir de. şükran rezil ediyor kocasını , ailesi nasıl saygı duysun?
bir de mezarlıkta okunan şiire bayıldım. "sizin hiç babanız öldü mü" diye bir şiir. zaten çok severdim. galiba cemal süreyya'nın o. ya da atilla ilhan olabilir , çıkaramadım şimdi. çok iyi bir seçimdi o da.
herkesin eline sağlık
ya bu reyhan abartıyor ya herşeyde ayrılıyorlar bayıyor artık ya... emirhan da yanlış düşünüyor ya neden kalın işte biraz onlarda n eolur hem cenaze evi daha yeni bişey demezler ki
TELE - BAROMETRE
16 ARALIK 2005 CUMA
1 BUYUK YALAN [NET] ATV 10,80 24,60
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10,40 27,60
3 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 10,00 28,60
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 9,50 21,50
5 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 7,30 16,70
6 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 6,80 18,50
7 GECMISI OLMAYAN ADAM (Y.S) [NET] SHOW 6,30 17,30
8 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,30 15,20
9 YA SUNDADIR YA BUNDA-OPT [NET] ATV 5,90 21,50
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,80 15,70
11 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,70 15,50
Sırlar açığa mı çıkıyor!
Reyhan, evinin annesine uzak olmasından rahatsızdır. Ancak Emirhan’ın babasına olan kızgınlığı devam etmekte ve konağa geçmek istememektedir.
Kerim ve Şükran’ın arasındaki gerginlik devam etmektedir.
Emirhan, Okan’ın kardeşi olduğunu öğrendikten sonra O’nu şirkette daha iyi bir konuma getirir.
Okan ise Sibel ile beraber planlar yaparak Vardarlılar’ı zor duruma sürüklemeye çalışmaktadır.
Rüksan konağa kendini ziyarete gelen Emirhan’a Okan’la ilgili rahatsızlıklarını anlatır. Emirhan Okan ile ilgili gerçeği anlatmamak için kendini zor tutar.
Ethem de Okan’la vakit geçirmek için Hanife Ana’nın evine gitmiştir.
Ethem Hasan’ın ölmeden önce cebinden düşen fotoğrafla ilgili Reyhan’a bazı sorular sorar ve aldığı cevaplar Ethem’i daha fazla şüphelendirir.
Rüksan, Reyhan ve Emirhan’ı görmek için evlerine gider. Ancak içeri girdiğinde karşılaştığı manzara ile şoka girer.
özete Bakilirsa Emirhanla Reyhanin Arasi Bozulmayacak. Ve Evlerinde Kalmaya Devam Edecekler. Rüksanin Ne Göreceğini Ve Ethemin Ne şiklde şüphe Edeceğini Merak Ediyorum. Ama Kimin Aklina Gelebilr Ki; Evladinin Evladi Olamayacaği.
ben de bu akşamı merakla bekliyorum. demek reyhan ve emirhan küsmeyecekler. güzel. küsmesinler zaten. ama rüksan'ın okan'ı görmesi çok sakat olmuş. şimdi emirhan ne yapacak? gerçeği mi söyleyecek acaba? söylese bi türlü , söylemese bi türlü. çatlıycam meraktan.
Sengul hanimin Reyhan'a nasihatleri ise yaradi....en azindan kus kalmadilar fazla....
Ama ben en cok haftayaki bolumu merak ediyorum
Sizce Emirhan gercegi soylermi yada soyleyebilirmi Ruksan hanima?
Gerci artik kacicak bir yeride kalmadi Emirhan'in, nasil aciklayacakki Okan'in evinde ne aradigini......
“TOTAL” GRUBU
1-Ihlamurlar Altında Kanal D... 10.60 rating, 29.90 share...
2-Büyük Yalan Atv... 10.60 rating, 23.70 share...
3-Yabancı Damat Kanal D... 10.00 rating, 22.10 share...
4-Ya Şundadır Ya Bunda (final) Atv...9.90 rating, 28.10 share...
5-Hayat Bilgisi Show Tv... 9.50 rating, 19.00 share...
6-Yabancı Damat (özet) Kanal D... 7.50 rating, 17.60 share...
7-Atv Ana Haber Atv... 7.00 rating, 18.60 share...
8-Ha Babam De Babam Star Tv... 6.80 rating, 15.30 share...
9-Kim 500 Bin İster Show Tv... 6.30 rating, 19.90 share...
10-Kızıl Ejder Show Tv... 6.30 rating, 18.90 share...
ya ben bu reyhana kızmaya başlıyorum arkadaşlar ya... hakikaten sanki o sürdürdüğü evlilikte o ne derse onun olacak.. belki bu son bölümde ethem beyi emirhana savunuşunda haklıydı ama emirhanın da bazı sorunları var.. ve bunu anlayışlar akrşılamıyor.. sırf annesine yakın oalbilmek için eşiyle kavga ediyor.. tamam annesine bağlılığı güsel.. bende olsaydım annemin yanında isterdim evimi ama diktatör bir şekilde bunu emirhana benimsettmeye çalışması "konağa dnmeyeceksek ben yokum" demesini ben hiç hoş bulmuyorum.. şu reyhanı böyle en ufak bir olayda yüzüğü attırıp attırıp tekrar taktırtmasınlar yaa...
reyhan abarrtı bu bölümde. ama neyseki sonunda annesi aklını başına getirdi.
**
rüksana yine de bir yalan söyleyecektir sanırım emirhan. amma da kin tutuyor kadın okana.
**
kerime acıdım bu bölüm. ne kadar da mutsuz. iyi bile o sükranla.
**
en büyük kızına da üzüldüm. adam çekiniyor ethemde diye kızına yaklaşamıyor. evlatlarının mutluluğu ne kadar da babalarına bağlı. yazık.
**
bence vildan konuşsa kocasıyla kocası anlayışla karşılayacak. ne bileyim medeni ve anlayışlı bir tip olarak gözüküyor.
evet ya kerim çok mutsuz artık neler dedi..yazık ya o şükrana uyuz oluyorum belki çocuk biraz aklını başına getirir ama pek sanmıyorum
bence vildan'ın kocası anlayışla karşılamayacak. o yüzden şimdi bu kadar iyi çiziyorlar karakteri. sonradan ben sana iyi davrandım sen bana yalan söyledin diye ortalığı yıkacak. vildan çok zor durumda kalacak. belki boşanmaya kadar gidebilirler.
emirhan da gerçeği daha fazla saklayamayacak bence. okan'ın ethem'in oğlu olduğunu söyleyecek. işte o zaman seyreyle gümbürtüyü... rüksan'ın ne yapacağını çok merak ediyorum.
kerim de bi noktadan sonra "yeter" diyecektir. demeli. o şükran'a katlanılmaz kardeşim , vicdan azabı gibi kadın. bazen ne kadar iyi oluyor ablasıyla falan konuşurken ama kocasına hiç toleransı yok.
reyhan da üzüntüyle ne yaptığını bilmiyordu ama aklı başına geldi. bundan sonra emirhan'a sahip çıkacaktır. özellikle aileyi bekleyen kötü günlerde desteği olacaktır. kız babasını kaybetti bence tepkisi normal. babasına aşıktı biliyorsunuz. çok düşkündü. tabii o aslında gerçek babası değil -ki bu daha da acı bir durum.
diba ne güzel yorumlamışsın diyecek bişey bırakmamışsın bize :cool: ama bencede vildanın kocası çok sinirlenecek keşke vildanda söylese gerçeği artık neden bu kadar uzatıyorlarki
diba ne güzel yorumlamışsın diyecek bişey bırakmamışsın bize :cool: ama bencede vildanın kocası çok sinirlenecek keşke vildanda söylese gerçeği artık neden bu kadar uzatıyorlarki
evet yani nereye kadar.. bence evlenmeden önce söylemeliydi.. bu bence ciddi bir durum.. ama evlendikten sonraya sakladı.. ee ne kadar gidecek bu durum.. bir an önce sölemeli..çok uzattılar bu durumu...
teşekkür ederim su misali :mad:
vildan yalan söyledikçe durumu daha da kötüleştiriyor , o da farkında, bence o yüzden de köşeye sıkışıyor git gide. gerçeği söyleyemedikçe ve koray sabırla bekledikçe ortam daha da geriliyor. böylece koray öğrendiği zaman kat kat öfkeli olacak bence. çok merak ediyorum tepkisini.
teşekkür ederim su misali :mad:
vildan yalan söyledikçe durumu daha da kötüleştiriyor , o da farkında, bence o yüzden de köşeye sıkışıyor git gide. gerçeği söyleyemedikçe ve koray sabırla bekledikçe ortam daha da geriliyor. böylece koray öğrendiği zaman kat kat öfkeli olacak bence. çok merak ediyorum tepkisini.
ne demek canım
ama doğru vildan bu gidişle kafayı yer düşünmekten ya yazık söylese herşeyi belki anlar onu kocası ama saklamaya devam ederse bişey diyemem
BÜYÜK SIR ORTAYA MI ÇIKIYOR?
Emirhan ile yakınlığından bile rahatsızlık duyduğu Okan’ı Emirhan’ın evinde görünce şok olan Rüksan ne yapacağını bilemez.
Rüksan Hanım’ın Okan’ı gördüğünde verdiği tepki Okan’ı oldukça memnun eder. Aile içinde dönen kargaşayı merak eden Ziynet ve Vildan’a kimse bir açıklama yapmaz.
Emirhan’ın Okan’ı evine davet etmesi Rüksan’ın Ethem’e karşı olan gergin tavrını arttırır.
Şükran’ın bebeğini ziyarete giden Reyhan, fenalaşır ve Şükran Reyhan’ın bebeğini kıskandığını düşünür.
Okan ile Sibel görüşmeye devam etmektedir.
Okan fabrikada yeni aldığı görev sayesinde Sibel’e daha fazla bilgi aktarabilmektedir.
Şengül Hayriye’nin Hasan’a söylediği gerçeğin arkasını araştırmaya başlar. Çünkü O’da Emirhan’ın gerçek oğlu olduğunu düşünmeye başlamıştır.
Ethem Rüksan’la aralarındaki buzları eritmek için Rüksan’ı dışarıda yemeğe çıkartır.
Bundan büyük mutluluk duyan Rüksan içinde sakladıklarını da söylemeden edemez.
ooo şükran yine yapacağını yapacak neymiş reyhan onun bebeğini kıskanacakmış ya şu kadını elime verseler boğarım ya
bence de duygulanmıştır. ne de olsa kendisi hamile kalamayabileceğini öğrendi. bebeği görünce dayanamamıştır. şükran da hemen kendine yontmuş. ben de dövmek istiyorum onu.:img-wolverine2:
“TOTAL” GRUBU
1-Büyük Yalan Atv... 10.40 rating, 23.60 share...
2-Ihlamurlar Altında Kanal D... 9.80 rating, 24.00 share...
3-Yabancı Damat Kanal D... 9.40 rating, 21.70 share...
4-Ya Şundadır Ya Bunda (özel) Atv... 9.30 rating, 29.10 share...
5-Ya Şundadır Ya Bunda Atv... 8.30 rating, 20.60 share...
6-Hayat Bilgisi Show Tv... 8.30 rating, 18.70 share...
7-Ya Şundadır Ya Bunda-1 Atv... 7.60 rating, 33.10 share...
8-Star Ana Haber Star Tv... 6.40 rating, 17.60 share...
9-Kanal D Ana Haber Kanal D... 6.00 rating, 16.50 share...
10-Renkli Hayatlar Star Tv... 5.70 rating, 22.10 share...
Dun aksam Ruksan hanima cok acidim yaa.
Sizce bosanirmi Ethem beyden?
Cunki, birkere Hayriye ebeye, "eger Okan Ethem'in ogluysa bosanirim" demisti.
Rüksan hanımın doğruları ve yanlışları, okan ve emirhan konusunda hangi yönleriyle haklı, hangi yönleriyle haksız. Ethem mi masum yoksa Rüksan mı masum, Ethem ve Rüksan her ikiside hatalı mı.
Vildan ve Koray iletişimsizliği, vildan ve koray üzerinde nasıl bir etki yaratacak
Okan Ethem'in oğlu
Emirhan Ethem'in oğlu değil, damadı
iki bölümdür seyrediyorum.
evet bu bölümdede vildan söylemedi kocasına ama bence çok uzattı artık söylesin ya nedir bu adam yazık ya nasıl sveiyor vildanı söylesin bence normal karşılar ama uzatmassa tabi
bence rüksan'ın tepkisi büyük olacak. hayriyeye boşanırım demişti. merakla bu bölümü bekliyorum. boşanmaya ethem nasıl razı olacak? :sad53:
ayrıca rüksan'ın da ethem kadar hatası var. hatta daha büyük. sonuçta rüksan çocukları değiştirdi. bunu düşünüp boşanma lafını etmemesi lazım. ya da bilmiyorum tabii , benim de kafam karıştı. hepsinin kendince haklı tarafı var.
ethem yalnız kaldığı için o kadına gitmiş zamanında , rüksan ethem yüzünden çocukları değiştirdiği için ethem'den soğumuş , okan desen en suçsuz çünkü öyle babadan doğmayı o da istememiştir... ooofff.. çok karışık çok... bi an önce bölüm yayınlansa da izlesek...:img-ok:
okan serefsizlik yapiyor ne olursa olsun ethem onun yine babasi ve oglu oldugu yeni ogrendi onu yanina aldi is verdi,yinede hal hatirini sordu
etheme kotuluk yapmaya hakki yok!
Evet ya bende fragmani gorunce sok oldum.......
Ama umarim ruya felandir cunki eger Ruksan hanim olurse, bence dizinin tadi kacar........
Offfffff yaaa ozetide yayinlamadilarki.......
ben de meraktan çatlıycam. önce ortadan kayboluyor , sonra cesedi çıkıyor. ne oluyor yaaa! :img-fear2:
acaba intihar mı ediyor? ama Rüksan'dan vazgeçmemeleri lazım. şu dizi sezon başından beri her bölüm beni şoka sokmayı başardı ya , tebrik ederim. her bölüm ille de gözümü ayırmadan izleyeceğim bir şeyler oluyor.
akşam olsa bi an önce.
gülündikeni 09-01-06, 14:52 arkadaslar halil ergün'ün son bolumde ruksan icin okudugu siiri bilen varsa bana yazabilir mi? simdiden tesekkurler
Birgün olsun uzanip tutsam mi cesaretimi?
Eksiksiz konussam mi? Ne desem sana?
Cünkü ben seni sevdim mesele bu
Ne sarapnel parçasi olmak adim basi,ne hoyrat gidislerin kaçakci bakisinla
Ne SIKISAN geceler sabahsiz,ne de kucagimda ihanetler acisi
Hiçbiri degil ben seni sevdim durmadan meselem bu
Durdurup avuçlasam mi yüzünü? Korkusuz söylesem mi ne dersin?
Cünkü ben seni koklamadan imkansiz tutunamam bunu bil
Sana sorulsa örtüsüz anlatir misin?
Neleri büyüttük,neleri dokuduk senin suladigin bakismalarda
Artik sahipsizdir boyun büküsüm,duvarlarda asili kaldi her söyledigin
öyle tuhaf vurgunum sana iste mesele bu
Bu vahsi ayriliklar,bu basedilmez,bu tilsiminla beslenen hicran
Bu paldir,küldür düsmelerim ardinsira ve bu zalim yüzlü kapanlar ayaklarimda
Tinazlar gibi yigili hasret,bu basimin dönmesi pisman olmadan
Hiçbiri degil önümü kesen ben boyuna seni sevdim inatla meselem bu
Tasarak haykirsam mi kiyilarimdan? Askimizi sorsam mi yine?
Cünkü boydan boya kusatildi aklimin evi,bastan basa ayaklandi yüregimin kokusu
Ve çare yok hep kahrinla sevisecegim
Desem sana yillarimdan süzülen sarabim olsan, kana,kana içsem seni
ölçmeden,biçmeden,tartmadan hilafsiz Tanrilar gibi koynuna girsem, yansam
Zehirler sagarak içtim seni dönüsü yok,doyumsuz mahkumun oldum
Ve asirlar kadar sevdim seni ben mesele bu.
Rüksan Ethem'den Ayrılmaya Kararlı !
Emirrhan annesinin aldığı boşanma kararını büyük bir şokla karşılar.
Rüksan Ethem’in başka bir kadından çocuğu olmasını hazmedememektedir. Yurtdışı işiyle ilgili aksiliklerin nedenini arayan Ethem oldukça gergindir.
Sibel ve Okan’ın Vardarlılar’a karşı ortaklıkları devam etmektedir.
Ancak Sibel aileyi daha fazla üzmek için başka planlar yapmaktadır.
Bir süre Emirhan’ın evinde kalan Rüksan sonunda Ethem’e boşanma kararını açıklar.
Konağa dönmek istememektedir, fakat kızlarına boşanma kararını anlatmak için gider.
Koray’ın annesinin misafir olarak konakta olmasıyla geceyi konakta geçirmek zorunda kalan Rüksan sabah konağı terk eder.
Gecen hafta yoktu Buyuk Yalan, kendimi okadar alistimisimki her cuma izlemeye, boslukta kaldim resmen.
Bu haftayi iple cekiyorum......
49.Bölüm Resimleri...
http://img6.imageshack.us/img6/4571/by4917su.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/1808/by4929bk.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/2287/by4933ti.jpg
http://img6.imageshack.us/img6/225/by4942hb.jpg
çok beğendim yine bölümü. özellikle finalde çalan kadınım şarkısı ve rüksan'ın evden gidişi çok etkileyiciydi. galiba sahiden boşanacaklar. ama ethem nasıl izin verecek böyle bir şeye , merakla bekliyorum. :img-huh:
çok beğendim yine bölümü. özellikle finalde çalan kadınım şarkısı ve rüksan'ın evden gidişi çok etkileyiciydi. galiba sahiden boşanacaklar. ama ethem nasıl izin verecek böyle bir şeye , merakla bekliyorum. :img-huh:
evet bu bolum gercekten guzeldi. Ama bosanma konusuna gelince, bence Ruksan Ethemden bosanamayacak. Cunki Hanife ana, artik Ruksanin sirrindan kesinlikle emin oldu.
Mutlaka onun yanina gidip, Ruksan hanimi, sirrini Ethem'e aciklamakla tehdit edecektir.
Bu arada resimler icin tesekkurler Michelle. Coktan beri resim yukleyen yoktu
evet bu bolum gercekten guzeldi. Ama bosanma konusuna gelince, bence Ruksan Ethemden bosanamayacak. Cunki Hanife ana, artik Ruksanin sirrindan kesinlikle emin oldu.
Mutlaka onun yanina gidip, Ruksan hanimi, sirrini Ethem'e aciklamakla tehdit edecektir.
Bu arada resimler icin tesekkurler Michelle. Coktan beri resim yukleyen yoktu
evet bölüm güzeldi fakat ben vildana daha çok kızmaya başladım yeter artık söylesin kocasına ya herşeyi adam da yzık ne kadra seviyor
Rüksan Ethem'e ne diyecek, Ethem'in Emirhan'ın oğlu olmadığını öğrenince ne diyecek. Rüksan'a nasıl bir tepki verecek çok merak ediyorum. Rüksan Ethem'e, kendi çocuklarına, özellikle kızları Reyhan'a ve damatları diyorum Emirhan'a ne diyecek. özellikle Emirhan ve Reyhan'a
EL DESDİCADO 24-01-06, 20:53 ben bu diziyi izlemeiyorum,ama eli yüzü düzgün,sağlam bir dizi olduğu anlaşılıyor.aldığı ratingde bunu gösteriyor sanırım.bu hafta finalini izledim dizinin çünkü,türk tarihinin en büyük sanatçılarından biri olan tanju okanın o muhteşem şarkısı eşliğindeki o sahneler gerçekten çok güzeldi.son söz:başarılarının devamını diliyorum,tüm ekibin
Ne oldu bu haftaya? Reytingler neden boyle dusuk bu hafta?
5. gelmis buyuk yalan.
Herhalde bu bosanma davasi baydi herkesi.........
Az once fragmani gordum, heycanli bir bolum olacaga benziyor:
Reyhan Ruksan hanima hamile kalamayacagini soyluyor, Ruksan hanimda reyhanin elini tutup "izin ver sana yardim edeyim, bunda benimde payim var, bu vicdan azabiyla yasayamam" diyor.
Sonunda Koray vildanin durumunu ogreniyor galiba, ama hicde anlayisli karsiliyormus gibi gozukmuyordu fragmanda.
Ethem bey kizlari toplayip, Okan benim asker arkadasimin oglu degil diyor.....
kaç haftadır korayın vildanın durumunu öğrenmesini bekliyordum. nihayet öğrendi. bu haftaki bölümü heyecanla bekliyorum. acaba koray ne yapacak?
51.Bölüm Resimleri...
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10004/b.y_51_1.jpg
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10004/b.y_51_2.jpg
http://www.dizifilm.com/galeri/albums/userpics/10004/b.y_51_3.jpg
kaç haftadır korayın vildanın durumunu öğrenmesini bekliyordum. nihayet öğrendi. bu haftaki bölümü heyecanla bekliyorum. acaba koray ne yapacak?
fragmanda kızıyordu bayağı bana yalan söyledin gibi laflar ediyordu ama sorunun cevabı birazdan ekranda olacak :img-thumb
bu bolum cok guzeldi
okanla ethem arasindaki durum
beni biraz uzdu ama okan yine haksizlik yapiyor
o saati kirmicakti.
saygisiz.
ha koray iyi yapti
vildan hak etmisti diye dusunuyorum.
adam hakli vildan bastan beri oyun oynadi bastan soylicekti olanlari.
eminim gercekte hayattada bu olaylar oluyodur.
ben yine de vildana üzüldüm. kötü niyetinden saklamadı ki korkmuştu kız. bundan sonra koray ona çok çektirmese bari. gerçekte de böyle olaylar oluyor evet.
kızlar da okan'ı öğrendi. dehşet içinde kaldım. ne olacak şimdi?
ethem söylemez sanıyordum ben
52.Bölüm Resimleri...
http://img249.imageshack.us/img249/6479/by5215yg.jpg
http://www1.file-upload.net/10.02.06/mhhgrd.jpg
http://img139.imageshack.us/img139/1745/by5234in.jpg
semiramisss 10-02-06, 19:12 ben de ethem söylemez sanıyordum ama söyleyince şoke oldum resmen. vildana gerçekten çok üzüldüm ama koray ona çektirir gibime geliyor benim.
Bu bolum guzeldi, hele mahkemede Ethem ile Ruksan'in karsi karsiya geldikleri sahne cok hostu...ikiside gozleri dolu bir sekilde.
Yazik ya Vildana aciyorum, Koraydan cekicegi var anlasilan...nasil kolundan tutup cekti kizi oyle kiyafetini degistir diye.
Ya ama donup dolasip yine Emirhan'la Reyhana getirdiler olaylari. Nerden cikti durup dururken bu Sibeli kiskanmak. Pinarda yanlis yapti bence, hemen haber vermemeliydi Reyhan'a.
Sizce bu olaydan yine bir kiskanclik kavgasi cikarmi Emirhan'la Reyhanin arasinda?
Koray Vildan'la barisiyor galiba......
Okan Sibel'e, kim oldugunu acikliyor......
Emirhan bu sefer gercekten Sibel ile yemege cikiyor, ama Reyhan'a arkadasi ile gorusmeye gittigini soyluyor......
veee sonunda.........
Hanife ana, Ruksana bagirarak "ben herseyi biliyorum! ethemin senden oglu yok! senin 4 kizin var. dorduncusude Reyhan!!" diyor
Büyük Yalan'ın kötü ablası Mehtap Bayri Uğur Yücel'e aşığım
Boğaz Köprüsü'nü tepeden seyreden bir evi var, şaka gibi. İçerisi sıcacık, kediler uyuyor minderlerin üzerinde. Hafif bir müzik var alttan duyulan, televizyonda da şu meşhur akvaryum görüntüsü. Deli Yürek ve ardından Ekmek Teknesi ile seyircinin sevgisini kazanan Mehtap Bayri, Büyük Yalan'da canlandırdığı baba sevgisine hasret Rüksan rolü ile bu kez 'kötü kadın' olmayı deniyor. Mehtap ile ailenin müşfik kızından, kötülük peşinde koşan kadına uzanan yolculuğunu konuştuk, aşka meşke bulaşmadan.
Eskişehir ekolünden bahsediliyor, oradan mezunsun sen de, var mı böyle bir şey?
Eskişehir Üniversitesi köklü bir okul, ama konservatuar bölümü için aynı şeyi söyleyemem çünkü daha yeni sayılır. 91 girişliyim, İstanbul'a geldiğimizde 'Orada konservatuvar mı var' diyenler olmuştu. Önemli oyuncular ve yapımcılar bile bilmiyorlardı bölümü. Herkes yaptıklarıyla okulun adını duyurmuş oldu. Özelliği de yurtdışından ve Ankara'dan da hocalarımızın olması. Karma bir eğitim alındı, 'bilmem kimin ekolü' ile yetişmedik.
BİR NOKTA KADARSIN
Birbirinizi kolluyorsunuz değil mi?
İstanbul'a geldiğimizde kimseyi tanımıyorduk, düşünsene orada konservatuvar mı var deniyor, tabii ki kollamak zorunda kaldık. Taşra üniversitesi bile dendi.
Valizini alıp geldin İstanbul'a, sonra neler oldu?
1996 sonuydu, Andaç Haznedaroğlu, kedim ve ben geldik trenle. Aslında okulda kalmak istiyordum ama kendimi burada buldum. Hüzünlü bir yolculuktur bu aslında. Kedi için para istemişlerdi trende, Andaç çok sinirlenip kediyi atmak istemişti trenden. Ben Vefa Lisesi'nde okudum ama yıllar sonra gelince kimseyi tanımadığımı anladım. Koca şehirde bir nokta kadarsın ve gelişimin daha birinci saatinde geri dönmeye karar verdim.
Diziler bu kadar yoğun muydu o yıllarda, oyuncuların işsizlik gibi bir kabus vardı...
İyi ki de attık kendimizi buraya. Tam sekiz yıldır tiyatro yapmıyorum. Merak ediyordum başıma neler gelecek diye. Bir şaka programı yapmıştım ilk olarak ama hiç istemiyordum insanları kandırmayı. Dönüp bakınca içimi acıtan hikayeler çok fazla.
Oyunculuk için bu hikayeler önemlidir ama...
Tabii ki, onlarla besleniyorsun. Başka bir iş yapamam. Programsızlık bile hoşuma gidiyor. Programsızlığın da kendi programı var içinde. Bir bankada veya rutin bir işte çalışamazdım kesinlikle.
Delinin biri yazıyor diğer deliler inanıp oynuyor ve en deliler seyrediyor?
Ya yazma böyle sakın.
Belli miydi küçükken oyuncu olacağın?
Galiba. Derslerle alakam yoktu. Sosyal etkinliklerle ilgilenirdim. Bir de okuldan mezun olan Kemal Sunal, Müjdat Gezen, Uğur Dündar gibi isimlerden çok etkilenmiştim. Etütten kaçıp tiyatro izlerdim. Liseden sonra oyunculuk okumaya karar verdim.
PARAMIZI ALAMADIK
Aileden tepki almış mıydın?
Hayır bizimkiler aydın görüşlüdür, hep desteklediler. Okul bittiğinde bu kız ne yapacak diye paniğe kapıldılar, sigortası da yok diye. Annem ve babam, o dönem öğretmen açığı vardı, belgelerimi gönderip beni öğretmen yaptılar. İki yıl Gazi Mahallesi'nde öğretmenlik yaptım, kadromu aldım Deli Yürek başlayınca bıraktım.
Deli Yürek dönüm noktası mıdır hayatında?
Onlardan biridir. Aslında Osman Sınav'la tanışmak benim için çok önemlidir. Yasemince'yi yapıyorlardı ve orada tanıştım. Andaç da asistanlığını yapmak istiyordu. Deli Yürek başlayacaktı. Osman Sınav 'Büyük bir rol değil ama senin oynamanı istiyorum' demişti. Ben de uçarak kabul ettim.
O zamanlar Osman Sınav şimdiki kadar popüler miydi?
Adı ve yaptığı işlerle bilinen, işinde son derece başarılı bir isimdi. Asıl ününü Deli Yürek'ten sonra kazandı galiba. Deli Yürek'in ikinci on üçünden itibaren hepimiz isim olduk, bana hala o dizideki adımla sesleniyorlar. Biteli beş yıl oldu, yolda çevirip 'Başlayacak mı' diye soranlar oluyor.
Bir nevi eğitim gibidir onunla çalışmak...
Evet herkes Osman Sınav'a 'hocam' der, boşuna değil bu. İlk başladığında ne zorluklar yaşadık ama hep beraber kenetlendik ve inançla devam ettirdik diziyi. Osman Sınav hepimizi toplayıp destek istemişti. Kanal para ödemiyordu ve biz gönül birliği yaparak devam kararı aldık. Çok zor günlerdi, çok zahmetliydi. Ama fedakarlıklarımızın karşılığını aldık.
Deli Yürek'teki müşfik aile kızı rolünden sonra neler oldu?
Deli Yürek bittikten sonra bir yıl kadar bir iş yapmadım. Sıkıntılı bir dönemdi. Kriz dönemi, 2000 yılı sonu gibi. Ama öğreniyorsun öyle zamanlarda, sabretmeyi, beklemeyi. Güneşin doğacağını biliyorsun da hiç sabah olmuyor sanki. Önemli olan güneş doğunca onu nasıl kucakladığındır. O dönemin sonuna doğru bir gün bir telefon geldi yine Osman Sınav'dan. Yeni bir projeden bahsetti. Yine uçarak kabul ettim. Orası gerçekten de bir okul gibidir. İyi ki Osman Sınav'la çalışmayı tercih etmişim. O dönem başka işler de gelmişti çünkü.
Ekmek Teknesi?
Evet Ekmek Teknesi.
Hikayedeki beş kızdan biriydin. Farklı bir roldü senin için.
Evet farklı ve çok özel bir roldü. Hem komikti hem de çok gerçekti. Yaşının geçtiğini düşünerek bir an önce evlenmek isteyen bir kızdı Mehpare.
Seyirci seni hangi rolle daha çok sevdi sence?
Deli Yürek'teki Nazlı karakterine uyan çok kız var ve onları temsil ettiğim için beni çok benimsediler. Karakter bizim önümüze geçebiliyor kimi zaman. Hala seyircinin Nazlı diye hitap etmesi tuhaf ama. İkisinde de çok hoş tepkiler aldım. Ekmek Teknesi'nde de beklemediğim bir ilgi gördüm. İki rol de çok zıttı birbirine. Ne zamanki Ekmek Teknesi çok popüler oldu, o zaman Nazlı unutulmaya başlandı.
Sonra da Emrah'ın sorunlu ablası oldun, nereden nereye?
Ya öyle oldu. Aslında çok riskliydi o dönem. Ekmek Teknesi devam ederken, başka bir dizide kötü kalpli bir kadını oynamaya başladım.
İki diziye birden nasıl yetiştin?
Enerji fazlası var bende. Ben çok iyi oynadım anlamında söylemiyorum, ama bu kadar farklı iki rolü aynı anda oynadım ve hiç kötü bir eleştiri almadım, aksine beğenildi oyunculuğum.
Tiyatro yapmıyorsun ve kendini böyle tatmin ediyorsun galiba?
Öyle. Büyük Yalan'da ailenin ortanca çocuğuyum, babanın erkek çocuğa düşkünlüğünü hazmetmeyip hırçınlaşan bir kızı oynuyorum. Annem bile kızıyor bana kötüyüm diye.
Dizide hamileydin doğurdun mu?
Doğuruyorum ve oğlum oluyor.
Oh sonunda Halil Ergün sevinecek.
Nihayet erkek çocuk doğuruyor. Kötü bir karakter değil. Şartlar insanı kötü ya da iyi yapar.
Rolüne de laf söyletmiyorsun!
E seviyorum ben Şükran'ı. Hazmedemiyor ki babanın ilgisizliğini.
Bu sıkıntıyı yaşayan çok kadın var, baba sevgisi yaşamayan.
Doğru zaten o yüzden 'kötü kadın' diyoruz ama çok seviliyor.
Birlikte oynamak istediğin oyuncu var mı?
Uğur Yücel var. Ona aşığım, yaptığı işlere bayılıyorum. Yeni başlayan dizisi 'Hırsız Polis' çok güzel. Onunla bir sinema filminde oynamak isterim.
Ekranda kendime sinir olurum
Emrah'la çalışmak nasıl, endişen oldu mu?
Emrah 12 yaşından beri kamera karşısında ve oyuncu olarak kendini yetiştirmiş bir insan. Sette çok disiplinli ve çalışkan. Televizyonda iyi bir proje ve yönetmenle herkesin başarılı olabileceğine inanıyorum. Emrah yetenekli ve proje çok iyiydi, endişem olmadı.
Kendini izlemekten hoşlanır mısın?
Asla, sinir olurum kendime. Seslendirme yaparken tahammül edemediğim sahneler de oluyor. Hep daha iyi oynayabilirdim diye düşünürüm. Arayış kaybolmuyor, tuhaf bir ruh halidir oyunculuk.
Sinema filminde oynamayacak mısın?
Oynamak istiyorum ama doğru zamanda doğru iş olsun istiyorum. Yaşadığım sürece oyunculuk yapmak istiyorum.
BÖLÜM ÖZETİ:
Ethem, Ziynet ve Erhan'ın samimi gördükten sonra Erhan'la olan dostluğunu bitirir ve Ziynet'in vakfa gitmesini yasaklar...
Emirhan ile olan yakınlığından dolayı, Sibel'i fena halde kafaya takan Reyhan rahatsızlıklarını Pınar ile paylaşır...
Pınar da bu durumdan istifade ederek Reyhan'ı iyice körüklemeye devam eder...
Reyhan ve Rüksan birlikte doktora giderler ve aralarında ki buzlar erimeye devam eder...
Şükran'ın durumuna çok üzülen Ziyent, Kerim'e Şükranla evlilik yıldönümlerinin olduğunu hatırlatır ama Kerim buna rağmen hiçbir plan yapmaz ve Şükran ile aralarındaki ipler iyice kopar.
Arkadaslar dun arkadasimin evinde rasgele buyuk yalanin 1ci bolumunu izledim, diziye ziynetin kizi oldugu bolumde seyretmeye basladim.
1ci bolumde hizmetci nuriyenin kizi vardi, simdi ise bebegi olcak hamile, ee bunun kizina noldu???????
54.Bölüm Basın Bülteni...
RÜKSAN KONAĞA DÖNÜYOR
Hanife Ana, Rüksan'ı konağa dönmezse bildiklerini anlatmakla tehdit eder.
Bunun üzerine Rüksan tedirginlik yaşar ve konağa dönmeye karar verir.
Ziynet Erhan’dan evlilik teklifini düşünmek için zaman ister.
Koray Vildan'a tokat attığı için üzgündür ve kendini affettirmeye çalışır.
Rüyasında Sibel’i sayıklayan Emirhan Reyhan’ın kızgınlığını arttırır.
Koray’ın kıskançlıkları devam etmektedir. Vildanî toplumdan uzaklaştırmaya çalışmaktadır.
Ethem’le konuşmaya gelen Erhan Ethem’in tokadı ile yıkılır ancak Ziynet’ten vaz geçmeye niyeti yoktur.
54.Bölüm Resimleri...
http://img140.imageshack.us/img140/2720/by5418rq.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/9286/by5427tx.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/9692/by5438gf.jpg
http://img110.imageshack.us/img110/8260/by5449fd.jpg
yok nuriyenin kizi yoktu onlarin simdi ilk cocugu olacak ziynetin kizi olabilir mi? karistirdin belki
hayir anne diyordu nuriyeye mutfakda oda vardi,ve nuriyenin kocasi hadi kizim gidelim diyordu bolum bilgisayarimda var suan cektim yeniden izledim.
nuriyeye anne diyordu.kizda 15 17 yaslarindaydi. tufamima gitti.
valla hic hatirlamiyom edany..
bu bölüm cok kötü bitti umarim adama bisey olmaz yoksa ethem bukez kurtulamaz girer hapise bence erhan ölcek gibi
valla hic hatirlamiyom edany..
bu bölüm cok kötü bitti umarim adama bisey olmaz yoksa ethem bukez kurtulamaz girer hapise bence erhan ölcek gibi
Erhan olurse eger, Ziynet herhalde babasindan iyice nefret eder..... Umarim olmezz
Bu arada, ben Buyuk Yalan'i ilk bolumumden itibaren hic kacirmadan izledim, ve Nuriyenin kizi felan oldugunu bende hatirlamiyorum
yok ya olamaz nuriyenin bir kizi yok ve bundan cok eminim ben bu diziyiyi ilk bölümden beri izliyom ve hic hatirlamiyom hem simdi nuriyenin ilk cocugu olcak :img-huh: :img-dirol
Bencede olamaz ama ben simdi cok merak ettim bu bolumu
Internetten eski bolumleri nerden izleye bilirim, bilen varmi?
Nuriyenin KESINLIKLE kizi filan yok, bundan 100% eminim.
Saten kadin onceden cocugu olsa boyle sevinirmi herkez kadin hamile diye?
Ethem'in Erhan'a vurmasından sonra merdivenlerden yuvarlanan Erhan hastaneye kaldırılır.
Babasının tüm karşı çıkmalarına rağmen Ziynet Erhan'ı yalnız bırakmaz.
Koray'ı boş bir araziye götüren Vildan, Koray'dan insanların içinde kendisine kötü davranmamasını ve derdi neyse çözmek istediğini söyler.
Ethem ve Rüksan Ziynet'e Erhan'la olan ilişkisini bitirmesi için son bir ikazda bulunduklarını söylerler, Ziynet boyun eğmiş gözükse de nikah işlemleri için nüfus cüzdanını Erhan'a verir.
Şükran artık Kerim'in ters davranışlarından usanmıştır. Babası ile konuşur.
Emirhan iş yemeğinden dönerken arabası bozulmuş olan Sibel'i eve bırakmak üzere arabaya alır.
Ancak yolda geçirdikleri trafik kazasından sonra Emirhan ve Sibel'in aynı arabada olduğunu gören Reyhan hastaneyi terk eder.
Karışık duygular içindeyken annesinin evinde babasının yazdığı notu bulan Reyhan iyice yıkılır.
ya ona bakarsanız bende izliyorum ve de çok iyi hatırlıyorum öyle bişey vardı yani nuriyenin kızı mvardı..eminim buna ama sonradan ortalardan kayboldu...
hayir anne diyordu nuriyeye mutfakda oda vardi,ve nuriyenin kocasi hadi kizim gidelim diyordu bolum bilgisayarimda var suan cektim yeniden izledim.
nuriyeye anne diyordu.kizda 15 17 yaslarindaydi. tufamima gitti.
Ya su bolumu yollama imkanin varmi? Ben cok merak ettim, ama eminimki bu Nuriyenin ilk cocugu, hem sizin dediginiz gibi olsa, bu cocugu neden baslarda oynatip sonradan birden bire yok etsinlerki?
Hani belki yatili bir okula felan gondermis olabilirler diycem ama ozaman peki neden simdiki cocuk icin ilk cocuklariymis gibi davraniyorlar?..........
Ya su bolumu yollama imkanin varmi? Ben cok merak ettim, ama eminimki bu Nuriyenin ilk cocugu, hem sizin dediginiz gibi olsa, bu cocugu neden baslarda oynatip sonradan birden bire yok etsinlerki?
Hani belki yatili bir okula felan gondermis olabilirler diycem ama ozaman peki neden simdiki cocuk icin ilk cocuklariymis gibi davraniyorlar?..........
ama o bölümlerde öyle bir sahne geçti arkadaşım ya iyi hatırlıyorum çünkü o bölümlerinde yani ilk bölümlerde dizinin acayip fanatiğiydim...
Ya arkadaslar, Nuriye konusunu gectim'de "Buyuk Yalan"in 56. bolumunun son bolumu oldugu hakkinda bir soylenti duydum.......
Dogrumu bu?
Ya umarim degildir, daha hersey cozulmeden nasil bitirirler......
Hem zaten Reytinglerde fena degil........
Arkadaslarimdan bir duymus. Buyuk Yalan ilk basladigi donemlerde 56 bolum surecek demisler.....
Ve sezon basinda'da 56. bolumde bitecek demisler...
Ama dogrusu ben boyle bisey hic duymadim.....
nalansemiz 08-03-06, 12:58 dün akşam fragmanını seyrettim. zannedersem az kaldı bitmesine. gerçekler yavaş yavaş açığa çıkacak. şengül reyhana bir oğlumuz oldu diyordu ağlayarak.
birde bir adam emirhana sen hasanın oğluysan bu hanım kızım kim(reyhan için) diyordu.
Sezon sonunda bitmesi iyi olur bence....
Tadinda bitirirler diziyi........................
Uzadikca bozuluyorlar cogu zaman.......
Ama "ATV" sen nerden ogrendin sezonun sonunda bitecegini?
hmm yanlis anladin ben tahmin ediyom sezonun sonunda biter diye cünkü cogu dizi 2 sezon sürüyo ya ondan öyle olmasi lazim
kusura bakma yanlis yazmisim anlasilmamis ne demek istedigm.. pek türkcem yok ondan :icon_whis
56.Bölüm Basın Bülteni...
Reyhan sır kapılarını aralıyor...
Babasının ölümünden önce yazdığı notu okuyan Reyhan’ın kafası iyice karışmıştır. İçindeki şüpheyle annesine de bir şey söylemeden araştırma yapmaya başlar.
Reyhan’ın araştırma yaparken Hayriye’ye gitmesi olaya bir açıklık getirmez. Hayriye Reyhan’ın kendisine geldiğini Rüksan’a anlatınca Rüksan panikler.
Bu sırada konakta sular durulmamıştır. Kerim Şükran’dan boşanmaya kararlıdır. Vildan ise Koray’ın şüphelerini bir türlü engelleyemez.
Reyhan'ın yaptığı araştırmaya Emirhan da katılmıştır. Eski tanıdıkları gezerek olayları çözmeye çalışırlar.
Yaptığı araştırmalar ile bir sonuca ulaşamayan Reyhan babasının yazdığı kağıdı annesine gösterir ve cevap bekler.
Reyhan’ın meraklarına karşılık Şengül’ün cevabı çok net olacaktır.
56.Bölüm Resimleri...
http://img89.imageshack.us/img89/5694/by5610yc.jpg
http://img89.imageshack.us/img89/4990/by5622ad.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/5674/by5637rl.jpg
http://img157.imageshack.us/img157/1869/by5643ee.jpg
bölüm cok güzeldi cok merak ediyom reyhan annesine nasil davrancak diye sizce reyhan annesini affedecek mi??
evet ögrendi reyhan annesine doguryu söyle kendim ögrenirsem affetmem dedi anneside o zaman dogruyu söyledi tek bir erkek cocuklari oldu reyhani da degistirdiklerini..
agzi acik kaldi tepki vermeden bitti... reyhan bence bidaha konusmaz annesiyle bana öyle geliyo..
hem emirhanda nüfüs kayitlarini felan arastiriyo reyhan istedi diye ordanda bisey cikabilir belki..
Fragmani gordum...
Ziynet resmen evleniyor!!!!!
Ethem bey deliye donmus elinde silahla gidiyordu......
Bu arada reyhanin halide vahim...yazik kizaya..Ethem bey ailesini bulmasina yardim edicem diyordu Ruksana!
ya bende gördüm baya heyecanli olacak bu bölüm...
reyhana yazik resmen deliriyo annesinede diyo ya bana ailemi bul yada bidaha seninle konusmicam..
annesinede yazik ya..
vildanla korayi da cok merak ediyom koray bakalim ne yapacak vildanin hamile oldugunu duyunca.. cok deli bu koray dinlemeden vuruyo kiza..
BÖLÜM ÖZETİ:
Reyhan babasının yazdığı yazıyı bulmuştur ve annesine sormadan Muğla'da araştırma yapmaya başlar öncelikle Hayriye'nin yanına gider.Ziynet Rüksan'a Erhan'la evlenmek istediğini söyler.
Şükran Kerim'le tamamen yollarını ayırmıştır ve Ali İhsan ve Mehmet'e Kerim'i konağa sokmamaları için talimat verir.Kerim fabrikadan istifa etmiştir.Bunu öğrenen Sibel Kerim'e birlikte çalışmaları için iş teklifi eder.
Vildan ve Koray'ın araları bozulur.Geceleri Koray eve gelmemeye başlamıştır.Vildan Koray'ı takip eder ve barda bir kadınla yakalar.
Ziynet babasının tüm karşı çıkmalarına karşın Erhan'la evlenirler. Nikah'a sadece Şükran ve Vildan gelmiştir.
Şengül Emirhan'ın hastanede doğmadığı öğrenir ve Emirhan'ın kendi oğlu olduğunu anlar.
bölüm süperdi ve cok heyecanliydi.. reyhanala annesine cok üzüldüm ben...
finalide güzeldi bölümün artik herseyi anladi sengül bence reyhana gidip söyleyecek emirhani..
yok sanmam, bu kadar cabuk soyletmezler.....
Biraz uzatirlar bence.....
Ya Vildanada aciyorum ben... adam piskopat oldu resmen
yok sanmam, bu kadar cabuk soyletmezler.....
Biraz uzatirlar bence.....
Ya Vildanada aciyorum ben... adam piskopat oldu resmen
ya sorma ya hemde ne piskopat hamile hamile kadınıda dövdü zaaten hepten sinir oldum o adama vildanda herşeyi düzgün anlatsın ona artık ya...şu reyhanla emirhanın durumuda hep aynı ya bunlar bir gün yüzü görmediler....
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 KURTLAR VADISI (TKR) [NET] SHOW 11.50 29.70
2 BUYUK YALAN [NET] ATV 11.30 26.10 3 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.40 25.60
4 YABANCI DAMAT [NET] KAND 10.40 24.10
5 HAYAT BILGISI [NET] SHOW 9.10 20.50
6 YA SUNDADIR YA BUNDA (FINAL) ATV 6.80 22.60
7 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6.70 17.50
8 RENKLI HAYATLAR.(EXTRA) [NET] STAR 6.60 23.60
9 BEYAZ SHOW [NET] KAND 5.70 35.80
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5.50 15.60
galiba simdiye kadar en yüksek ratingi aldi büyük yalan..
belkide yakinda biter senzon sonunda degil cünkü atv'de 2 dizi basliyo ve 1 tane yarisma..
yalanlar ortaya çıkıyor ve dizinin heyecanı
artıyor, ama artık bitsin bence
tadında bıraksınlar uzatmasalar iyi
olur. vildanın yerinde olmak istemezdim
gerçekten durumu kötü.
Bu haftaki bolum cok heycanli ama ben malesef izleyemiycem.....:(
Atv avrupa yayinlarinda gece yarisi tekrar veriyorlar Buyuk Yalani ama acaba Turkiye yayinlarindada verirlermi?
BÖLÜM ÖZETİ:
Şengül Emirhan'ın kendi oğlu olduğunu anlamıştır.Rüksan hiç bir şey belli etmemesi için Şengül'e yalvarır.Şengül Emirhan'ın yanına gider ama hiç bir şey anlatamadan geri döner.
Kerim Şükran'a boşanma celbi göndermiştir.Şükran bu duruma çok sinirlenir.Kerim'i dışarıda buluşmak için davet eder ve Kerim'i tehdit eder.
Rüksan Hanife Ana'dan Şengül'le konuşması için yardım ister.Bir yandan da Reyhan Ethem'den yardım istemektedir ve birlikte araştırma yapmaya başamıştır.
Pınar Reyhan'ı arar ve Şengül'ün intihar ettiğini söyler.Reyhan Şengül'e kötü davrandığından dolayı pişmanlık duyar.
Reyhan Ziynet'in yeni evliliğini tebrik etmek için evine gider ve orda hiç istemediği olaylarla karşılaşır.
Sengul'un oldugunu sanmiyorum. Belki intihar'a kalkismistir cunki olmus olsaydi bolumun sonu Reyhan'in Ziynetin evine gitmesi ile bitmezdi herhalde degilmi...?
Ya bende cok merak ediyorum, Reyhan'in ne ile karsilasacagini.....
Fragmani goren olmadimi hic...?
58.Bölüm Basın Bülteni...
Şengül Emirhan’ın kendi oğlu olduğunu anlamıştır.Rüksan hiç bir şey belli etmemesi için Şengül’e yalvarır.Şengül Emirhan’ın yanına gider ama hiç bir şey anlatamadan geri döner.
Kerim Şükran’a boşanma celbi göndermiştir.Şükran bu duruma çok sinirlenir.Kerim’i dışarıda buluşmak için davet eder ve Kerim’i tehdit eder.
Rüksan Hanife Ana’dan Şengül’le konuşması için yardım ister.Bir yandan da Reyhan Ethem’den yardım istemektedir ve birlikte araştırma yapmaya başamıştır.
Pınar Reyhan’ı arar ve Şengül’ün intihar ettiğini söyler.Reyhan Şengül’e kötü davrandığından dolayı pişmanlık duyar.
Reyhan Ziynet’in yeni evliliğini tebrik etmek için evine gider ve orda hiç istemediği olaylarla karşılaşır.
|