Tüm Versiyonu Göster : Yorumlar (Resimler & Özel Çalışmalar & İmzalar & Avatarlar & Senaryolar & Replikler)
ashlı_emre,Rabish,BeyazGelincik1980,oxford,Askoyun u_ekin çalışmalar harika:good:
ellerinize sağlık:img-wink:
oxford,truth_07,zey_nep,acemicadı_selim,hyoldaş,ik izlerbur,yasemin özdemir,ashlı_emreçalışmalarınız çok güzel olmuş.....ellrinize sağlık............:):happy0064
OXFORD
stylish
Hilalim
betü$_ozan
ikizlerbur
dalya_01
zey_nep
gemini7
Asli
sinem*
yasemin özdemir
truth_07
MM01
acemicadi_selim
Calismalar harika...:good:
oxford,betü$_ozan,hilalnaz,stylish,truth_07 çalışmalar çok güzel:good:
ellerinize sağlık:)
yorumlarınız için çok teşekkürler arkadaşlar.....:)beğenmenize çok sevindim....bye
dizimiz süper artkadaşlar... zaten oyunculardan dolayı aaslında iyi reyting alması lazım... gerçı şuan pek aksiyon yok biraz ağır ilerliyor.. bazı gençler sevmez illada aksiyon olsun..işte bu hafta olucak biraz.. bence kaçırmayın.. ben reyting kaygısı yok..eminim bu dizi tutucak...çünki oyuncular bir numara... sizde karamsar olmayın ama... :good:
bitanem_61
07-10-07, 21:51
resim ekleyen arkadaşlarda orhanın arabasının bir resmini rica edicem tim niye diye soracak olursanız sadece bir merakımı gidermek için şimdiden tşkürler
senaryosu oyuncularından daha hafif geliyor
Nejat İşler'i oyuncu olarak çok beğeniyordum. Ama BS başladıktan sonra verdiği röportajları okuyunca kişilik olarakta beğenmeye başladım. sorulara verdiği cevaplar, pratik zekası, kibirli olmaması gerçekten çok hoş! Keşke normal bir vatandaş olasydı ya da bir yazar olsaydı da onunla konuşma sohbet etme şansı yakalabilseydim. :img-in_lo
Röportajın en çarpıcı noktası ise,
"Dizinin lokomotifi biz değiliz zaten, olayların merkezinde küçük bir çocuk var ve her şey onun etrafında dönüyor." Zaten bildiğimiz birşey ama onlardan duymak bunu çok daha güzel!
Sevgili istanbulll haber için çok teşekkürler. Bir kez daha Bıçak Sırtı'ndaki üç adamı tanımama yardımcı oldun.
haberler için herkese çok teşekkürler
özellikle istanbulll sağol hemen gidip alıcam dergiyi
Resimler icin cok tesekkürler bimkolik...
Bütün calismalar harika :)
arkadaşlar çalışmalrınız çok güsel gerçekten bende avatar yapmak istiyorum hangi programı kullanıyosunuz adını verebilirmisiniz..yardımlarınızı bekliyorum..
lütfen cevapsız bırakmayın...:img-blush
arkadaşlar çalışmalrınız çok güsel gerçekten bende avatar yapmak istiyorum hangi programı kullanıyosunuz adını verebilirmisiniz..yardımlarınızı bekliyorum..
lütfen cevapsız bırakmayın...:img-blush
adobe photoshop cs2yi tavsiye ederim.
Totalde Kandil programlarindan dolayi 2 sira dusmusuz ..
Oranlarda biraz dusmus ..
Ancak AB'de hala 1. yiz ve oranlar yukselmis :img-icecr
degisen pek birsey yok yani :img-cool2
dılan 15 ask oyunu ekın .
ellerınıze saglık , super olmuslar.:img-wink:
İlk defa bir bölüm sonrası buralar bu kadar sessiz sakin oluyor hayırdır inş. :icon_whis
Reyting sıralamasında totalde 10. olup AB de açık ara 1. olmasına şaştım kaldım.
Fakat dün acı haberlerimiz yüzünden haber programları, mübarek kandil sebebiyle kandil programları reytingi ciddi anlamda etkilemiş.
Sanırım bu benim izlediğim diziler içinde bir ilk! Total ile Ab arasında ilk kez böyle bir farka tanık oluyorum. :img-pilot
teşekkür ederim glin saol..:img-wink:
ab'de 1.liği kimselere kaptırmıyoruz da n'olcak şu totalin hali:bilmim
geçen haftaya göre 2 sıra düşmüşüz bide
şu total izleyicisi sevemedi bu diziyi bi türlü
TÜLİN ÖZEN
09-10-07, 17:06
ya be şu totel ve ba grubunu anlamayorum
ikisinin birbirinden farkı nedir acaba
totede düşük bıçak sırtı:icon_whis:icon_whis:icon_whis
gözdecim ben o farkı birazdan sana yazarım
çok anlamsız ve saçma bir fark
reytinyler ne den bu kadar alakasız hiç anlamadım
yasemin özdemir
09-10-07, 19:02
çoook sağolun yorumlarınız için beğenmenize sevindimmmmm:img-wink:
emosss,nurche,dalya_01,yasemin özdemir,zey_nep,firdevs çalışmalar harika:good:
busegurses001
09-10-07, 19:36
İlk defa bir bölüm sonrası buralar bu kadar sessiz sakin oluyor hayırdır inş. :icon_whis
Reyting sıralamasında totalde 10. olup AB de açık ara 1. olmasına şaştım kaldım.
Fakat dün acı haberlerimiz yüzünden haber programları, mübarek kandil sebebiyle kandil programları reytingi ciddi anlamda etkilemiş.
Sanırım bu benim izlediğim diziler içinde bir ilk! Total ile Ab arasında ilk kez böyle bir farka tanık oluyorum. :img-pilot
haklısın cnm ama yine çok fazla takmayın ya sonuçta bizi ilgilendiren prime time yani ab grubu ordada diğer dizilere açık ara fark atıyoruz daha ne olsun ona bakacak olursanız totalde birinci olan arka sokaklarda ab de 7. olmuş yani bu sadece bizim dizimize mahsus olan bişiy değil pazartesi ekranda o kadar dizi var ki millet hangisini izleyeceğini şaşırıyor doğal olarak ne yapsın ben eminim ilerleyen bölümlerde daha da güzel olacaktır reytinglerimiz
bu arada sana katılıyorum izlediğim dizileri bırak türk televizyon tarihinde bir ilktir bu ab de açık ara birinci olup totalde ilk 5 e girememek ama dediğim çok fazla üzülmeyin arkadaşlar herşey zamanla daha da güzel olacaktır:img-yes:
en cok reklam alan dizi yayinci kurulusuna en cok parayi kazandiriyor .kanal lar icin once kazanilan para onemli dizilerin reytinglerine bakiyorsun birde dizi arasinda yayinlanan reklamlara reytinlerle alakasi yok en son arastirmaya gore en cok reklam alan diziler soyle....
1-kurtlar vadisi----------189 show
2-pusat----------------139 show
3-sila ------------------104 atv
4-ezo gelin-------------100 show
5-dudakdan kalbe-------99 show
6-selena---------------99 atv
7-vazgec gonlum-------98-star
8-yaprak dokumu-------98 kanald
9-binbirgece-----------97 kanald
10-zoraki koca---------97 kanald
reklamlarda aslan payi show tv nin........byebye
Alıntı yapılan araştırma reklam sayılarını gösteriyor. Reklam sayısı ile reklam geliri doğru orantılı olmayabilir. Kanal D reklam başına daha yüksek ücret alıyor ise -reytinglere göre bu mümkün olabilir- reklam sayısının düşük olmasına rağmen reyting farkı ile aynı reklam gelirini yakalıyor olabilir. Reklam sayısı ve reklam geliri farkına dikkati çekmek istedim.
Kanal D'nin bir çok dizisinin kuyumcu sponsoru var, bu da daha az sayıda reklama ihtiyaç duyulmasının geregi olabilir. Bu kadar çok kuyumcu sponsor, kanal D'ye sponsor olmayan mücevherat şirketlerini dövüyorlar mı acep sorusunu da akla getirmiyor değil.
ab ve total grubu arasında neden bukadar uçurum var anlamıyorum benim korkum ab grubunda da düşme olacak diye demek ki belirli bir grup diziyi izlemiyor şuan bir sıkıntı yok ama ileride yaratır şimdi ilk bölümleri heyecanı ab grubu reytingleri gayet iyi dizi sinema tadında bence 36 bölüm bu dizi için yeterli uzatırlarsa tmc nin diger dizleri gibi ileride saçmalamaya başlar konu zaten çocugu üzerinden gidiyor fazla dallandırıp budaklandıramazlar
şuna katılıyorum bu oyuncularda bu dizi çok yüksek reyting almalı yapımcı açısından bakılırsa çokda isteneni vermemiş gibi görünğyor yapımcı reyting rekorları kıracagını düşünüyordu mesela binbir gece gibi ama öyleki pazartesi gününe çok iyi bir yapım konsa bıçak sırtının işi zor
ya be şu totel ve ba grubunu anlamayorum
ikisinin birbirinden farkı nedir acaba
totede düşük bıçak sırtı:icon_whis:icon_whis:icon_whis
Total tüm gelir ve eğitim düzeyindeki izleyicileri kapsarken. A/B grubu eğitim ve gelir düzeyi yüksek izleyici grubunu anlatıyor. A/B grubu nüfusun % 20'sini oluşturuyor.
Zaten Bıçak sırtını totalde 8. sıraya A/B grubunda 1. olması oturtuyor. Sıradan insan için vasat bir dizi olarak görülüyor.
Aslında bir dizinin raitinginin vasat yada ortalarda olması dizinin de vasat yada orta seviyeli olduğunu göstermez zaten kaliteyle raitingi paralel olarak düşünürsek eğitim düzeyi yüksek(A/B grubunun)kesimin tercihlerini kıstas almak daha akla yakın olur.
Bıçak Sırtı'nı ilk bölümünden beri takip ediyorum tabiki bunda senaryodan önce oyuncuların etkisi daha fazla.Ancak dizinin senaryosunun tamamen belli ve uzatılmayacak oluşu izlemem de büyük etken oluşturdu...İnsanlarında bölümler ilerledikçe bu diziye ilgisinin daha da artacağına inanıyorum çünkü gerek oyunculuk kalitesi gerekse senaryo kurgusu bunu hak ediyor
kıvanckerocu
12-10-07, 13:02
beyaz gelincik mustafanın öldüğü bölümü izlemek istiyorum
yardımcı olursanız sevinirim
ARKİLER BEKLİYORUM
linkini atarmısınızı?
Benide ailenize alın ben çok severim mehemeti ve bıçak sırtını güzeşle mehmeti çoook seviyorum adım aslı
Dizide karakterler iyice oturmaya başladı. Mehmet Günsur şampuan reklamında ne kadar itici ise dizide o kadar sempatik olmuş. Diyaloglar oldukça gerçekçi buluyorum. Bence baba (Ali) ile çocuk (Murat) arasındaki ilişkinin olması gerekenden daha çabuk ilerledi. Bu arada Güneş karakterine hala ısınamadım. Ali' nin sevgilisi rolündeki Almancı kız bile daha sevimli geliyor bana:img-yes:.
ikizlerbur,oxford,ashlı_emre çalışmalarınız harika olmuş:good:
merve61 çalışmaların çok güzel olmuş...ellerine sağlık.......:)
BeyazGelincik1980,61merve61,truth_07,zey_nep,Hilo çalışmalarınız çok güzel:good:
Bimkolik fragman fotoğrafları icin cok sağol...
Bimkolikçim fragman resimleri icin cok tesekkurler :img-wink:
Bende ya bu gece ya da yarin gece bolum resimleri eklicem insallah ..
Bimkolik'cim resimler harika ellerine sağlık! :happy0064
Bize bir sürü çalışma yapacak resim eklemişsin. Rabiş senden de bekliyoruz bak ona göre :img-blush
açıkcası dizinin reytingleri beni hiç memnun etmiyor bana göre çok düşük bu kadro için çok düşük beynelminel bıçak sırtını geçmiş demek ki şöyle iyi bir dizi koysalar bıçak sırtını zorlar
busegurses001
16-10-07, 12:54
Program Adi Kanal Rating Share
3 1 Arka Sokaklar [net] Kand 9.10 22.70
4 2 Kuzey Ruzgari [net] Show 7.00 21.90
5 3 Doktorlar [net] Show 6.50 16.40
6 4 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 6.30 19.00
7 5 Beynelmilel (t.s) [net] Atv 5.90 14.90
8 6 Kopru [net] Star 5.70 18.40
9 7 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5.10 15.60
10 8 Iki Aile [net] Star 5.00 12.70
11 9 Bicak Sirti [net] Kand 4.90 15.10
12 10 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 4.70 14.70
13 11 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 4.00 12.40
14 12 Kanal 7 Haber Saati [net] Kan7 3.90 13.30
15 13 Atv Spor Haberleri Atv 3.80 11.00
16 14 Besinci Boyut [net] Stv 3.70 9.20
103 Izlenme Paylari (a/b)
104 S. Program Adi Kanal Rating Share
105 1 Beynelmilel (t.s) [net] Atv 10.00 25.90
106 2 Bicak Sirti [net] Kand 8.70 24.90
107 3 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 8.10 26.10
ya totalde hala düzelme yok abde de 2. sıraya düşmüşüz ama olsun haftaya yine ab de zirvedeyiz kesin ab de reytinglerimiz bu kadar iyi olduktan sonra kimse dizimizi elleyemez
bimkolik çok teşekkürler harikasın :happy0064
Tahmin etmistim beynelmilel'in birinci olacağını ...
Olsun gecen haftaki oranla hemen hemen aynı..
Haftaya yine birinci olacağımızı düsünüyorum..Total hakkında söylenecek pek bisey yok..
Sadece bir sıra yükselmisiz....Zaten total kesimi ne tür dizi izleyeceğini sasırmıs durumda :)
abde de 2,liğe düşmüşüz:icon_sorr
ama totalde geçen haftaya göre 1 sıracık yükselmişiz:icon_whis
of hiç hak ettiği yerde deil bana göre
bu kadroya bu reytingler bilemiyorum bn daha iyi bekliyodum:img-cool2
Eskiden kanalD nin yaptığını şimdi Pazartesi ikinci kuşağa bir türlü doğru düzgün dizi oturtamayan ATv bütün sezon boyunca filimlerle vurmaya çalışacak herhalde..zaten ATV de yönetim değiştikten sonra pek başarılı olduğu söylenemez.
Total bizi hiç ilgilendirmiyor, AB de ilk üçte olabilmek çok büyük başarı..:happy0064
bu reyting sistemi bana baştan beri saçma gelmiştir kesinlikle geneli yansıttıgını düşünmüyorum 2500 eve bu cihazı takıyorlar ama genel olarak herkesin aynı programları izledigini nasıl biliyorlar yeri geliyor bizim evde hiçbir dizinin izlenmedigi gün oluyor mesela ben çevreme bakıyor bu reyting sıralamalarındaki dizilerin belkide çogunu insanlar izlemiyor kesinlikle reyting alamadı diye yayından kaldırılan dizilere haksızlık yapılıyor diye düşünüyorum bu sadece reklam veren ve televizyonların arasında dönen birşey kendi aralarında bir piyasa kurmuşlar olay bundan ibaret bıçak sırtını çok güzel bir dizi totale bakıyorum hiçte bu yeri hak etmiyor neyse konuşsam daha çok şey var ama
busegurses001
16-10-07, 13:11
Eskiden kanalD nin yaptığını şimdi Pazartesi ikinci kuşağa bir türlü doğru düzgün dizi oturtamayan ATv bütün sezon boyunca filimlerle vurmaya çalışacak herhalde..zaten ATV de yönetim değiştikten sonra pek başarılı olduğu söylenemez.
Total bizi hiç ilgilendirmiyor, AB de ilk üçte olabilmek çok büyük başarı..:happy0064
aynen kübracım sana sonuna kadar katılıyorum cnm çok haklısın
arkadaşlar ne olur yapmayın böyle baksanıza ab de ne kadar yüksek reytinglerimiz bu kadar iddialı dizinin yayınlandığı bir günde ab de 1. olmayı bırakın kübranın dediği gibi ilk 3 e girmek bile çok büyük bir başarı total beni hiç bağlamıyor açıkçası hiç ilgilenmiyorum oda önemli tabi ama dizilerin kaldırılıp kaldırılmayacağına karar verilirken ab grubu baz alınıyor prime time olduğu için o yüzden üzülmeyin bence reytinglerimiz gayet güzel hatta çok güzel nazar değmesin ona bakacak olursanız abde ilk sıralarda olan dizilerde totalde 10. olmuş yani bu sırf bizim dizimize olan bişey değil pazartesi o kadar çok dizi var ki millet hangisini izleyeceğini şaşırıyo haklılar da zaten o yüzden ben reytinglerimizden çok memnunum ab de açık ara farkla her hafta birinci oluyoruz daha ne olsun bıçak sırtı bu sezon başlayan yeni bir dizi olmasına rağmen geçen sezonun doktorlar iki aile köprü gibi dizilerini açık ara farkla geçiyor bide böyle bakın bence yani kısaca ab şahane gerisinden banane:img-wink::img-yes::img-yes:
totalde geri sıralarda olmaya alıştık artık
çok önemli değil o yüzden
beynelmilel in de birinci olacağı belli gibi birşeydi
bu açıdan bakıldığında ratingler gayet iyi ;)
R'm resimler icin cok tesekkür ederim :)
rabia'cım resimler harika tesekkürler :)
bimkolik ve rabia resimler için çk tşkr:img-yes:
rabia resimler için çok teşekkürler
siz olmasaydınız zaten biz naparız:P
Bimkolik ve Rabish resimler icin cokk sagol!!
Dilan-Cagri
17-10-07, 15:02
pink-k(c)
BeyazGelincik1980
61MERVE61
Gözde
truth_07
OXFORD
ikizlerbur
Asli
Hilo
belize22
Fato
sarıseren
emosss
yasemin özdemir
Rabish
Askoyunu_ekin
Hilalim
gemini7
sinem*
Calismalar cok güzel...Ellerinize saglik...
resimler için tşklr...emeğinize sağlık...
BeyazGelincik1980
17-10-07, 15:33
öncelikle yorumlariniz icin cok tesekkürler
bimkolik ve Rabish...resimler icin cok tesekkürler...sizler olmasaydiniz biz ne yapardik...ellerinize saglik :good:
İmza ve avatar için herkese çok teşekkür derim arakadaşlar elinize sağlık tek kelimeyle çalışmalar harika:good:
dalya,pink-k(c),gzd_gzd,oxford,ashlı_emre,whisper34,mm01 çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
çalışmalar imzalar çok güzel olmuş
hatta ben içlerinden aldım bile
hepinizin eline sağlık
Bimkolik ve Rabia resimler için çokk teşekkürler
ayrıca çalışma yapanlarında eline sağlık
her şey harika :good:
yorum yapanlara da çok teşekkür ederim
haberler için
büşra ve hande ye çok teşekkürler
sağolun :img-yes:
betü$_ozan,ashlı_emre,gelincik89,whisper34,oxford, Dilan15,Askoyunu_ekin,jikarinziku,barbiee
çalışmalarınız harika olmuş:good:
7.bölüm resimler için teşekkürler
çalışmalar çok güzel olmuş elinize sağlık
Dilan15,oxford,Roberta Y Diego,_naz_,esra086,asli&ekin,mm01
çalışmalarınız süper:good:
sağol canım beğenmene çok sevindim :img-blush
Arkadaslar süpersiniz diyecegim az olcak..süper ötesisiniz gercekten :happy0064
Emegi gecen herkese cok tesekkürler :good:
Bir istegim olacak yapilabilir mi bilemiyorum ama..
http://img132.imageshack.us/img132/8448/114rf8.png
Bu avatara Fikret Kuskan ve Melisa Sözen eklenebilir mi?
Bir arkadas yaparsa cok sevinirim..avatar olarak kullanmak istiyorum ama ben beceremiyorum :) tskler..
7.BÖLÜM resimleri için teşekkürler (bütün resimler için teşekkürler) emeğinize sağlık
mehmet günsur birz saçlarını dikse keşke daha şeker oluyo o hali:img-grin2
acemicadı_selim çalışman güzel olmuş canım eline sağlık
firdevs,BeyazGelincik1980,gelincik89,ikizlerbur,tr uth_07,acemicadi_selim,dazzle
çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
acemicadi_selim
22-10-07, 22:12
yorumlarniz icin tskler begenmenize sewindim
angel__ imzan super olmus
_hasibe_,Angel__,whisper34,ashlı_emre
Ab'de birinci olmamız hemde rakiplerimizin çok çok üstünde olmamız çok iyi :good:
Sanırım önümüzdeki hafta reytinglerde artış gözlenir.
Total her zamanki gibi :icon_whis
Bu konuda fazla yorum yapmayacağım. Sinirleniyorum çünkü. :img-pilot
Ama yine de artış var! Nisan ile Ali yasak aşk yaşamaya başlarlarsa tam TOTAL gruba hitap eden bir dizi olacak. :icon_whis
Akeldan reytingleri eklediğin için teşekkürler :img-wink:
Totalde birazda olsa yükselme var..
İyi :) demek oluyorki bölümler ilerledikce totalde yükselecek dizi..
A/b birinciyiz ama izlenme payı artımıs..
Reytinglerin gittikce yükselmesinin sebebi dizinin gitgide dahada hareketlenmesinden kaynaklanıyor bence..
Ali&nisan askı total icin cok ise yarayacak bencede :)
Akeldan reytingleri eklediğin icin tesekkürler..
öncelikle pazartesi akşamlarındaki yerimizin temellerini iyce sağlamlaştırdık
böyle devam ederse,ratingler her hafta aşaı yukarı bu düzeyde gelecektir
bu sevindiric
ab deki birinciliğe de çok sevindim
total deki ratinglerseyse
yorum yok...:icon_whis:img-yes:
firdevs,BeyazGelincik1980,gelincik89,ikizlerbur,tr uth_07,acemicadi_selim,dazzle
çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
cnm yorumun için çok teşekkürler..çok sağ ol...)
_hasibe_,Angel__,whisper34,ashlı_emre
teşekkürler yorumların için =)
SELImESMaDEMIr
23-10-07, 22:15
VAyy AB'de reytingler baya yükselmis:) Cok sevindim ama gecen bölümü ve dünki bölümü izleyemedimd:( Ama dünkini net'den indiricem daha dogrusu bundan sonra hep böyle....:(
Evet 8. siradayiz yine totalde fakat ordada reytinglerde yükselis var! Iste bu!
gzd_gzd,ashlı_emre ve pink-k(c)çalışmalar süper olmuş ellerinize sağlık
pink-k(c) çalışmanı kullanıyorum izninle
Daha bolum yorumu yapamamisken gozume bir haber takildi ve birseyler yazmadan edemedim ..
Yuksel Aytug'un yazisi ne kadar saçma ya ..
Kendisi ATV'ye rakip kanallarin dizilerini sert biçimde elestirmeyi pek bir seviyor nedense :icon_whis Ama bu seferki sertide geçmis, resmen saçma.
Bir kere Mehmet Ert. 'in sinirlenme nedeni askere gidisi degil ki, onu gizlice gondermeleri yani erteledikleri askerligi (sirf Orhan Bey'in planlari bozulmasin diye) one almalari onu sinirlendirdi. Hayatina karisilmasi onu uzdu, sinirlendirdi .. Tabi ki sevdigi kadindan ayrildigi icin uzuldu, nihayetinde onu yeni buldu, fakat Yuksel Aytug sanki Mehmet Ert. Vatan hainiymis de askere bu yuzden gitmek istemiyormus gibi bir hava vermis yazisina. "çuruk Mehmetler" , lafa bakin ya ..
Ustelik su siralar yasanan kotu olaylar yuzunden hepimiz Mehmetçik konusunda cok hassasiz .. Yuksel Aytug yine yazdi yazicagini :hıh
gözdecim
betüşlüm
zeynepcim
aslıcım
özge çalışmalarınız çok güzel hepinizin eline sağlık:good:
yorumlarınız icin tesekkürler beyenmenize sevindim ;)
padme_01 tabiki :) güle güle kullan..
çalışmalar süper elinize sağlık.
Tek tek isim yazmayacagim..belki bazi arkadaslarin isimlerini unutabilirim
Komple herkesin ellerine saglik..cok tesekkürler ;)
asli&ekin,61merve61,ashlı_emre,melis,oxford
çalışmalarınız harika:good:
rabia canım senin bütün çalışmaların süper
ama Ali ile Nisan harika:good::happy0064
özgecim seninde giflerin süper ötesi:P
çalışma yapan bütün arkadaşların eline sağlık
mc karakule
28-10-07, 22:20
emegi geçen herkeze sonsuz tşkler :):)
özge ve zeynep gifler muhteşşem olmuş ellerinize sağlık :img-wink:
özgür_merfe
29-10-07, 11:55
ya bu hafta bıçak sırtı neden yok :(
BeyazGelincik1980,pink-k(c),oxford,Rabish çalışmalar harika:good:
ayyy süper olmuşş
hepsine bakamadım ksr bakmaın ama
aslı&ekin
pink-k(c)
birde OX ile başlayan nickini unutuum:img-in_lo
neyse işte 3ünüze rep werdim
sizden ricam özellikle aslı ekin bana 1 tane batuhan mehmet imzası yaparmısın lütfennn yada pink-k(c) biriniz yaparmısınız ltfnn
gizmo771,oxford çalışmalarınız harika:good:
ab grubunda 1. olması ve totalde 15 olmasını agzım açık bakıyorum bukadar uçurum nasıl olur totalde çok düşük
busegurses001
06-11-07, 13:49
TELE - BAROMETRE
5 KASIM 2007 PAZARTESİ
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,60 23,20
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,20 16,60
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,20 16,60
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 6,20 15,00
5 IKI AILE [NET] STAR 6,00 14,60
6 VAR MISIN YOK MUSUN [NET] SHOW 5,80 18,50
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,40 14,80
8 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 5,20 15,60
9 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,00 14,20
10 KOPRU [NET] STAR 4,90 15,00
11 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,40 11,90
12 KUZEY RUZGARI [NET] SHOW 4,30 12,40
13 SPOR GUNDEMI KAND 4,30 11,10
14 BESINCI BOYUT [NET] STV 4,30 10,60
15 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,80 11,30
ya inanamıyorum ya ab ile bu kadarda uçurum olmaz ki tabi bunun sorumlusu kanal d diziyi gereksiz yere bir hafta yayınlamazsa ve bu haftada avrupada başka bir yarış programı koyup diziyi izleyiciden iyice soğutursa az bile olmuş şok oldum reytingleri görünce bu kadar güzel bir bölüm abde aldığı değeri totalde nasıl görmüyor hayret birşey ya sinir ediyolar yani totalde de kimse mi izlemedi bizi diziler arasında sonuncu olmuşuz bu kadar güzel ve kaliteli bir dizinin totalde böyle kötü reytingler alması çok sinirimi bozuyor bravo kanal d bu yaptığı politikayı alkışlamak lazım 2 hafta önce 10 lara çıkan reytingimiz geri sekizlere düşmüş böyle giderse daha çok düşer kanal d den nefret ettiğim kadar başka hiç bir kanaldan bu kadar nefret etmiyorum tabi hep söylüyoruz ab daha önemli ama totalin de bu kadar kötü olmaması lazım bence en kısa zamanda gününü değiştirsinler güzel bir güne koysunlar yoksa yazık olacak dizimize
Bu da Kanal D + Euro D'ye kapak olsun !
Baska da birsey demiyorum, dun geceden beri soyledim zaten soyleyeceklerimi.
Telekom'un grevinden dolayı ilk önce telekomu-sabahtan beri nette gezinemiyorum :img-pilot- sonrada duyarsızlığı nedeniyle Kanal D'yi kınıyorum. Bu kadar terbiyesizce birşey yaptıkları için dizilerinin izleyici kaybedeceğini hiç düşünmüyorlar mı? :hıh :hıh
Dizi seyretmenin eski tadı tuzu kalmadı. Bu kadar dizi bolluğundan dolayı ilerleyen yıllarda dizilerin tamamen yok olacağını düşünüyorum.
Bu reytinglere hayretle bakıyorum pes diyorum sadece pes :icon_whis:img-yes:
vayy total vayy..inatla izlemiyolar yani diziyi ilginç hakkaten ya :hıh tabi kanal d nin de marifeti büyük bunda..sen bir hafta ara verirsen,euro D de yayınlamazsan olucağı budur.15 de olursun 30 da olursun,neyse en azından AB de hala birinciyiz.
Yahu hiç anlamıyorum bu reytingleri nasıl olurda bir dizi ab de birinci olup totalde dibe vurur gerçekten çok enteresan
Valla kanal ne düşünüyor bilmiyorum ama total berbat durumda inş. düzelir diyeceğim ama hep kötü reyting alıyor totalde acaba gününü falan değiştirir mi kanal yoksa totali umursamıyorum ab de birinciyim bu bana yeter deyip yoluna devam mı eder.
raitingler gercekten cok ilginc...ab grubunda 1. omus..bu nasil oluyo anlamadim??yani euro d de yayinlanmadi nasil 1. oluyo???:icon_sorr:icon_sorr
arada daglar kadar fark var ab grubu ve totalde...cok ilginc:icon_whis:icon_whis
Arkadaşlar bu durumun bahanesi yok.Kendimizi kandırmayalım.Ratingler Türkiye de ölçülüyor,euro d de yayınlanmamasının hiç bir etkisi yok.Kanalı harika,bütün rekor kıran diziler kanal d iken,diğer kanallardaki dizilerin fanları,ah keşke dizimiz kanal d de olsaydı derken,bunun da bir anlamı yok.9. bölüme gelmiş bir dizinin bir hafta ara vermesi felan bahane olmaz.2 haftada bir bayram veya maç nedeniyle tekrarı yayınlanan ya da bir şampiyonlar ligi maçıyla yarışmak zorunda kalan diziler var.
Bakın günü değişen elveda rumeli,bizimle aynı satte,ve her hafta ratingleri yükseliyor.(kaliteyse kalite.O dizi neden hep yükseliyor ve her iki grupta da istikrarlı rating alıyor.Sıcaklık,samimiyet??? Sebeb bunlar olmasın)
Anlaşılıyor ki ,dizide eksik olan bir şeyler var.Bu gayet açık.Neşe ile gaye olayı iyi analiz etmeli
SELImESMaDEMIr
06-11-07, 20:20
Iki bölümdür izlemiyorum diziyi ama ratingleri berbat bu iste bir is var demek ki gercekten yeterince basarili degil.
Arkadaşlar bu durumun bahanesi yok.Kendimizi kandırmayalım.Ratingler Türkiye de ölçülüyor,euro d de yayınlanmamasının hiç bir etkisi yok.Kanalı harika,bütün rekor kıran diziler kanal d iken,diğer kanallardaki dizilerin fanları,ah keşke dizimiz kanal d de olsaydı derken,bunun da bir anlamı yok.9. bölüme gelmiş bir dizinin bir hafta ara vermesi felan bahane olmaz.2 haftada bir bayram veya maç nedeniyle tekrarı yayınlanan ya da bir şampiyonlar ligi maçıyla yarışmak zorunda kalan diziler var.
Bakın günü değişen elveda rumeli,bizimle aynı satte,ve her hafta ratingleri yükseliyor.(kaliteyse kalite.O dizi neden hep yükseliyor ve her iki grupta da istikrarlı rating alıyor.Sıcaklık,samimiyet??? Sebeb bunlar olmasın)
Anlaşılıyor ki ,dizide eksik olan bir şeyler var.Bu gayet açık.Neşe ile gaye olayı iyi analiz etmeli
söylediklerine katılıyorum ilk haftalarda totalde reytingler ilk 10 girerken şimdi gerilemeye başladı ve reytingler hem ab de hende totalde ikisinde de çok düştü hele totalde ben görünce hayret ettim
düşük reytinglerle başlayıp zamanla yükselen diziler var bu dizi çok kötü reytinglerle başlamadı ve her hafta biraz daha geriye gidiyoruz önümüzdeki hafta bir dizi daha geliyor buda mutlaka etkileyecektir
dizilerde çok iyi oyuncuların olması bile bazen yeterli olmuyor
kanal d iyi reyting alan bir dizisine herzaman sahip çıkmıştır ama eger reytingler düşerse hiçte üstüne düşmez bunu geçen senede gördük
Ama yine de bu dizide hayat var.Desteğim ve ilgim devam ediyor,hem evet beklenilen başarı ortada yok belki ama A/B grubunda 1. olmuş ,daha ne? Hedeflenen başarının yakalanması için.................
1 Erkan can.Erkan can çok büyük bir oyuncu ve dizide yeterinc değerlendirilmiyor.İnanılır gibi değil.Biran evvel rolü artmalı,neşe-gaye ona çok sağlam bir hikaye yazmalı
2 Mehmet günsür Yine bir sebebden dolay belli ki 2-3 hafta diziden uzak kalacak,ve bu yüzden şu askerlik hikayesi yazıldı.(Büyük ihtimal şu 1 haftalık aranında bunla ilgisi var).Bu sorun çözülmeli,memo bir diziye başlıyorsa başlamalı,yoksa işin içinde hiç olmamal.
Daha bir çok madde var,ama ilk etapta,şimdilik söyleyeceğim bu
asıl neden insanların, aşk hikayesi, yakışlı ve güzel mankenlerin olduğu, bol entrikalı, bol silahlı, bunlarda olmazsa komedi unsuru fazla olan dizilere yönelmesi, kaliteli ve genelden farklı konulara kolay ısınamaması olmasın sakın.
ama bence dizide kendi içinde cevabını verdi bu durumun Nisan mutafağa girdiğinde yeni gelen yardımcı kızın tepkisi bence gayet açıklayıcıydı öyle bi evde oturanlar böle ikidirhem birçekirdek yatarken bile ağır makyaj yapan uzak ve soğuk konuşan mimiksiz insanlar çünkü diziler bunu gösteriyor (hoş Melisacımda öle çok mimikle oynamıyo ama sadece bakışları bile yeterli)
Rabish resimler icin cokk sagoll!! :img-wink:
Çalışma ve resimler için çok teşekkürler arkadaşlar!
http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/th_M-SOFT-1-114-1.jpg (http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/M-SOFT-1-114-1.jpg)
http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/th_M-SOFT-1-112-1.jpg (http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/M-SOFT-1-112-1.jpg)http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/th_M-SOFT-1-111-1.jpg (http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/M-SOFT-1-111-1.jpg)
http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/th_M-SOFT-1-110-1.jpg (http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/M-SOFT-1-110-1.jpg)http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/th_M-SOFT-1-117-1.jpg (http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/M-SOFT-1-117-1.jpg)http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/th_M-SOFT-1-115-1.jpg (http://i148.photobucket.com/albums/s5/Rabis67/bs2/M-SOFT-1-115-1.jpg)
Bu resimlerden çalışma yapabilir misiniz?:img-in_lo
BeyazGelincik1980
13-11-07, 18:27
Rabish resimler icin cok tesekkürler...ellerine saglik
diger arkadaslarada calismalar icin cok tesekkürler...hepsi birbirinden güzeller :good:
ben hande ataizi hayranıyım ama melisa sözen de süper oyuncu kız daha üniversite öğrencisi 21 yaşında ama yılların deneyimi var gibi gerçi 15-16 yaşlarında başladığını biliyoruz.nisan karakteri bence diziyi götüren kişilerden.hatta dizinin tek eli yüzü düzgün oyuncusu diyebiliriz.nejatla iyiler ama fikretle de yakışıyolar.dizi iyi ama gaye ve neşe sanırım daha iyi reytingler bekliyolardı.son zamanlarda iyi yazamıyolar.sadece nisan ve alinin hikayesi güzel.mehmetin bence bir hikayesi yok ve olamadı.keşke olsaydı mücücümün.fikret zaten nejat ve melisayla tam bir üçlü.süperler ama tek sezonluk bir dizi zaten bari artık tekrar vermeseler.
Bütün calısma yapan arkadasların emegı gecen arkdslar ellerıne saglık hersey cok guseL :good::good:
TÜRKİYE'NİN STARI BIÇAK SIRTI'NDA MI?
Büyük bir sansasyonla yayına giren Bıçaksırtı,yoluna dolu dizgin devam ediyor...Özellikle AB grubunda zirve yapan Bıçaksırtı,Nejat İşler,Fikret Kuşkan,Mehmet Günsur,Erkan Can,Melisa Sözen, Vildan Atasever gibi tiyatro kökenli oyuncularıyla da dikkatleri üzerine topluyor..
Bıçaksırtı'nda canlandırdığı karakter senaryo gereği olaylardan çıkarılacak olan Vikdan Atasever gidiyor mu?Peki ya onun yerine kim geliyor?
O BIÇAKSIRTI'NA MI GELİYOR?
http://img236.imageshack.us/img236/9489/adszio9.jpg (http://imageshack.us)
Salı sabahı katıldığı Müge Anlı ile Dobra Dobra programında canlı bağlantı kuran hayranının "yeni projeleriniz var mı" sorusuna Amerika ve Hollywood festivallerinde ödüle doymayan,bir kaç filmde oynayan,Türkiye'nin en büyük starlarından biri Meltem Cumbul bakın neler söyledi;
"Bıçaksırtı'nın kadrosuna katılabilme gibi bir ihtimalim var,zaten baştan da bu diziden bana teklif gelmişti ama Amerika'daki işlerim uzayınca kabul edememiştim şimdi ise yine böyle bir şey gündemde ama anlaşmam uymuyor,sizi de hemen sevindirmeyeyim şu an için kesin bir şey yok,zaman gösterecek artık İstanbul'dayım..."
Bıçaksırtı'nda neler olacak zaman gösterecek....
haber meltem'in fun sitesinden arkadaşlar...
vildan çıkıyor mu?
bir yanlışlık vardır gerçi bu habere çok sevinirim =)
inşallah meltem gelir
ama biraz zor
bana da imkansıza yakın geliyo ama yine de yazym dedim arkdşlar...
sleepinsanity
14-11-07, 15:53
Senaryo gereği Vildan Atasever'in diziden çıkma ihtimali mi?
Off harika olurdu. :img-blush Ama sanmıyorum..
Acaba Meltem Cumbul'a hangi rol için teklif götürülmüştü en başından merak ettim. Keşke başından kabul edebilseydi
Keşke gerçekleşse şimdi ama cidden imkansıza yakın gibi bir ihtimal. Meltem Cumbul'u Bıçak Sırtı'nda görmek güzel olurdu. Malum Melisa'nın ve İpek Hanım'ın yanı sıra bir tane de deneyimli ve iyi bir kadın oyuncu olsa dizide hiç fena olmaz.
Senaryo gereği Vildan Atasever'in diziden çıkma ihtimali mi?
Off harika olurdu. :img-blush Ama sanmıyorum..
Acaba Meltem Cumbul'a hangi rol için teklif götürülmüştü en başından merak ettim. Keşke başından kabul edebilseydi
Keşke gerçekleşse şimdi ama cidden imkansıza yakın gibi bir ihtimal. Meltem Cumbul'u Bıçak Sırtı'nda görmek güzel olurdu. Malum Melisa'nın ve İpek Hanım'ın yanı sıra bir tane de deneyimli ve iyi bir kadın oyuncu olsa dizide hiç fena olmaz.
bence de harika olurdu bence en başından ona Melisa'nın rolü için teklif gitmişti...nedense içime öyle doğdu..inşallah gerçekleşir diziye katılır ama çok zor görünüo şu aşamada...
Gerçektende Vildan'ın diziden ayrılmasını çok isterim
ama bunun Mehmet ile bir alakası yok bana çok yapmacık geliyor.
Gerçektende Melisa'nın yanına yine kendi gibi bir oyuncu lazım.
Bir başka noktadan bakarsak çok zor sayılmaz
çünkü diziye yeni bir çok oyuncu katılıyor
nsl yani şmd vildan gerçekten diziden ayrılıyom kesin mi bu bilgi?
peki sebep?gerçi üzümü ye bağını sorma demişler üzüldüğümü söyleyemem
acaba nsl gönderilecek mehmet pek bi ağlar arkasından:img-hyste
o zaman mehmetin yeni partneri fln mı olacak meltem
ay bende hemen sevgili buldum çocuğa:img-hyste
ya bende pek sanmam ayrılacağını ama işte umut fakirin ekmeği
meltem beğendiğim bi oyuncu sevinirim bu kadroda yer alırsa:img-yes:
slm arkadaşlar yaptığınız çalışmalar süper ellerinize sağlık..
bu arada hani memonun askere gittiği bölümde güneşle sahil kenarında oturduğu kısım var ya hani benm imzamda gözüken yer onla ilgili gif yaptınızmı acaba yapan varmı..yoksa yapabilirmisiniz lütfeeeeeeeen yalvarırım.özelliklede o tatlı bakışıylaa noluuuurr
Cok erken sevinmeliyim bence, Meltem diziye girse bile (ki girerse cok guzel olur) Vildan'in çikacagini sanmiyorum .. Girdi o bir kere, çikarmasi zor :hıh
Ama "senaryo geregi" banada imkansiza yakin geldi .. Su an aklima birtek Suleyman'in kardesinin Gunes'i oldurme ihtimali geliyor :icon_whis ama cok saçma gordugunuz gibi :img-pilot
Cikarsa diyebilecegim tek sey : Alllllaaahhhh :happy0064
BeyazGelincik1980
15-11-07, 00:24
bu haberi yeni gördüm ve sok oldum resmen...ama bencede erken sevinmeyelim...Vildan'in cikacagina bende ihtimal vermiyorum...
insallah Meltem Cumbul girer diziye ya...onu izlemesi ayri bir keyif...hem teklifde gelmis...belki Nisan'in arkadasi olarak girer diziye...su anda Nisan'in hicbir arkadasini göremedikde.
sorfangirls
15-11-07, 00:58
guzel bır haber ama dedıgınız gıbı hemen sevınmeyelım vıldanın cıkacagını pek sanmıyorum yanı ılk bakısta ımkansız gıbı duruyor ama ıns. gerceklesır meltem cumbula bencede ılk once nısan karakterı ıcın teklıf gıtmıstır bana oyle gelıyor ıyıkıde kabul etmemıs de melısamız oynuyor sımdı ıse hangı rolde kadroya dahıl olur oda ayrı bır konu tabı amann alı ye bulasmasında nası gırerse gırsın :P
sorfangirls
15-11-07, 15:53
Rabish bolum resımlerı ıcın cok tesekkurler arkadasım emegıne saglık
Dıger calısma yapan butun arkadaslara tesekkurler tek tek ısım saymak zor oluyor ama hepınıze tek tek tesekkurler :happy0064
masal_perisi
15-11-07, 18:30
Özge'm... Nisan-Ali takımın süper olmuş...Ellerine sağlık...İmzalar'dan birini aldım... =)
PAMUK_MELEGIM
15-11-07, 19:08
aay allahim bu haber dogrudurr inslh
Meltem Cumbulun bicak sirtinda oynamasini cook isterimm=))
BEREN_KOLİK
17-11-07, 18:03
dizi çok güzel hiç kaçırmıyorum
çalışmalar çok güzel elinize sağlık.
kadersizdestiny
17-11-07, 21:27
inş. meltem girerde wildan gider gıcık oluorum o kıza:dito yar saçların lüle lüle wildan sana GÜLE GÜLE :happy0064:img-hyste:img-heh:
Her Ne Kadar 3.olmuş Gibi Görünsede Izlnme Oranlarinda Düşme Olmamiş
Geçen Defa 8,30 Iken 8,50 Ye
4,60 Dan 4,70 E Yükselmiş.karayilan Diğer Dizilerin Izlenme Oranlarindan çalmiş
ay inanmıyorum ya bi de bu karayılan çıktı başımıza hiç olmazsa a/b'deki 1.likle avunuyoduk onu da kaptırdık
total'e ztn değinmiyorum alıştık artık 10'lu sayılarda gelip-gitmeye
umalım da kara yılana olan bu ilgi ilk blm olmasının verdiği meraktan kaynaklansın inş. haftaya eski yerimize kavuşuruz
bıçak sırtı gibi süper bir dizinin 3 . olmasına üzüldüm daha fazlasını hakediyor
Siralama onemli degil zaten ha 1. ha 3. .. Onemli olan oranlar, gordugumuz gibide oranlar dusmemis aksine yukselmis ..
Hersey yolunda yani.
kara yılanla aynı saatte yayınlanmıyorki
Bıcak sırtının izlenme payından almamış sanırım bizi zorlayan Elveda rumeli
cünki ikisi aynı saatte
Yayınlandığı saatte göre yine cok iyi olduğunu düşünüyorum aynı saatte izleyicisi cok olan kuvvetli yapımlar var
ne olursa olsun Bıcak sırtının cok mütevazı bir izleyiçi kitlesi var
bıçak sırtı 3. olmuş ama bu çok normal
bende karayılan dizisini izledim her bakımdan çok güzel bir dizi.
bence artık reytingler böyle devam eder
en güzel diziler pazartesi veriliyor
kara yılanla aynı saatte yayınlanmıyorki
Bıcak sırtının izlenme payından almamış sanırım bizi zorlayan Elveda rumeli
cünki ikisi aynı saatte
Yayınlandığı saatte göre yine cok iyi olduğunu düşünüyorum aynı saatte izleyicisi cok olan kuvvetli yapımlar var
ne olursa olsun Bıcak sırtının cok mütevazı bir izleyiçi kitlesi var
biliyorum aynı saatte deiller ama ne biliim işte bsyi her hafta ab'de 1. görmeye alışmştım şmd onun yerine kara yılanı görünce canım sıkıldı
haklısın asıl elveda rumeliye dikkat etmeliyiz:img-yes:
resimler için sonsuz teşekkürler hepsi harika
ayrıca avatarlar çalışmlar çok güzel
özellikle beyaz gelincik1980 avatarlar harika hem de bir sürü eline sağlık
gelecek bölümlerde mehmet çalışması da yaparsan çokı sevinirim
hepinizin eline sağlık
sleepinsanity
20-11-07, 17:52
Hemen hemen herkesin her gece bir dizi izlediği, o da yetmeyip aynı saatte oynayan dizileri bile izlemeye çalışan, reklam aralarında bir diziden öbürüne zap yapan insanların olduğu bir zamanda yaşıyoruz. Hiç dizi izlemeyen ya da yılda sadece 1-2 diziyi düzenli izleyen bir azınlık var ve normalde dizi izlemeyen insanlar bile Bıçak Sırtı'nı izliyorlar. Az dizi izleyen, seçici, kaliteden anlayan, verilen emeği gören azınlığa izletiyor kendini bu dizi. Bıçak Sırtı'nın başarısı budur işte :img-yes:
Yine pek icacici degil.
A/B `de 3. olmus.
Totalde 13.
Nedir A/B ?? Dizilerin hayatta kalabilmesi icin hangi siralama baz aliniyor?
Bi aydinlatirsaniz sevinirim.
Selamlar - Demi77 bye
Yine pek icacici degil.
A/B `de 3. olmus.
Totalde 13.
Nedir A/B ?? Dizilerin hayatta kalabilmesi icin hangi siralama baz aliniyor?
Bi aydinlatirsaniz sevinirim.
Selamlar - Demi77 bye
Kaç kere değişik forumlara yazdım ama senin içinde bir kere daha yazayım Demi77.
A/B Grubu eğitim düzeyi ve gelir düzeyi yüksek toplum tabaksını anlatıyor. Yani toplumun % 15'lik kısmını. A/B grubu seçkin zevkleri ve alım gücü olan izleyici grubunu oluşturduğu için reklam veren firmalar açısından önemlidir. A Grubu % 1'lik kısmını kapsar, en zenginler bu gruptadır. Zaten A grubu da televizyon izlemez.
Son reytinglere göre Bıçak Sırtı Totalden hiç oy almıyor, sadece A/B grubundan oy alıyor. Türk seyircisi konu anlatmayan duygu anlatan dizilere doydu. En iyi sanatçılar bile kötü bir senaryoyu bir yere kadar itebilirler. İzleyici artık daha konulu dizileri tercih ediyor.
Türkiye her gün teröre 3-5 evladını kurban verirken Osmanlı soyundan gelen bir kadın ve bir erkkeğin çocuğu olmadığı için bir bebeği yasa dışı yoldan almaları bana hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne gam ne tasa olacak bir afet gibi durum.:img-wink:
Kaç kere değişik forumlara yazdım ama senin içinde bir kere daha yazayım Demi77.
A/B Grubu eğitim düzeyi ve gelir düzeyi yüksek toplum tabaksını anlatıyor. Yani toplumun % 15'lik kısmını. A/B grubu seçkin zevkleri ve alım gücü olan izleyici grubunu oluşturduğu için reklam veren firmalar açısından önemlidir. A Grubu % 1'lik kısmını kapsar, en zenginler bu gruptadır. Zaten A grubu da televizyon izlemez.
.:img-wink:
Trueblue,
sana gercekten cok tesekkür ederim. Cok iyi anlatmissin. Bende biryerlerde okumustum ama bu aciklikta degildi.
Ozaman dizimizin durumu pekte icacici degil. Hayirlisi olsun. . . . .
Selamlar - Demi77 bye
.İzleyici artık daha konulu dizileri tercih ediyor.
Türkiye her gün teröre 3-5 evladını kurban verirken Osmanlı soyundan gelen bir kadın ve bir erkkeğin çocuğu olmadığı için bir bebeği yasa dışı yoldan almaları bana hiç bir anlam ifade etmiyor. Ne gam ne tasa olacak bir afet gibi durum.:img-wink:
Bak bu dogru degil iste. Dizilerin icerigini terör olaylarina baglamak cok alakasiz bir durum.
Simdi Türkiyede en cok izlenen dizilerin hepsi siyasi yada , bu ciddi konulara itafen yapilan dizilermi ??? Elbette degil !
Okadar cok abur cubur yapilan dizler reyting aliyor ki . . . .
Ozaman icerigi sadece hava civayala dolu olan magazin prog. kalkmasi lazim !
Gelelim dizimize. Belki dizinin konusu bizlere biryerlerden tanidik geliyor.
Ama i$leni$ tarzi , ve olaylarin aki$i bence cok iyi yapilmis bir dizi.
Öbür yanda birde yilsonu müsamereline, eski Hamdi Alkan ve Levent Kirca skeclerine benzeyen dizileri görünce dizimizin kalitesi bir kere daha ortaya cikiyor.
Insallah hak ettigi yerlere gelir . . . .
Selamlar Demi77 bye
kadersizdestiny
21-11-07, 22:41
ya arkadaslar süpersinis wallahi hepinizi teker teker takdir etmek lasım çok yeteneklisiniz bn yapamıorum yapmaıı çok istiorum ama proğ. kuramıorum malesef elimde olsa bnde eklerdim:icon_sorr nese hepinizin ellerine sağlık MEHMET resimlerine daha cok yer werirseniz sewinirim wallpaper ler de süpperler asıqım memoyo da bu dizifilm ailesinede :happy0064:icon_whis
Calismalar cok güzel olmus..özellikle imzalar cok hosuma gitti
Emegi gecen herkese tesekkürler..
sorfangirls
23-11-07, 23:41
yaa bu reıtınglere fazla takılmayalım arkadaslar AB de gayet ıyıyız ve buda bıze yeter ahh o olcum aletlerı bızlerın evınde olucaktı kı o zaman goruceklerdı
oxford,GermanLady14,ikizlerbur,gemini7,gelincik89, esra086 çalışmalarınız harika olmuş:good:
busegurses001
04-12-07, 13:46
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
3 ARALIK 2007 PAZARTESİ
1 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,20 21,30
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,00 19,20
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,90 24,60
TELE - BAROMETRE
3 ARALIK 2007 PAZARTESİ
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 9,90 22,70
2 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,70 19,60
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,60 21,00
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,00 18,90
5 KOPRU [NET] STAR 6,50 17,80
6 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 6,20 16,90
7 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,10 17,50
8 IKI AILE [NET] STAR 5,20 11,90
9 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,00 14,80
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,90 13,40
11 KARA YILAN [NET] ATV 4,90 11,30
12 BICAK SIRTI [NET] KAND 4,70 12,20
reytingler süper gelmiş yine abde 1.yiz çok mutlu oldum dünkü bölümede bu yakışırdı zaten kara yılanı geçmişiz:happy0064:happy0064:happy0064
ya bisey sorucam ama lütfen gülmeyin:icon_whis:icon_whis
simdi bicak sirti AB grubunda 1. olmus...u nasil oluyor??
yani cünkü dün euro d de dizi yoktu baska bir programm vardi..yani yayinlanmayan bir dizi nasil oluyorda raitinglerden 1. oluyor???????
bana birsi bunu anlata bilir mi acepp???:img-blush
bu reytingler türkiyeyi kapsıyo olması lazım
dünde normal kanal d de dizi vardı
busegurses001
04-12-07, 14:25
ya bisey sorucam ama lütfen gülmeyin:icon_whis:icon_whis
simdi bicak sirti AB grubunda 1. olmus...u nasil oluyor??
yani cünkü dün euro d de dizi yoktu baska bir programm vardi..yani yayinlanmayan bir dizi nasil oluyorda raitinglerden 1. oluyor???????
bana birsi bunu anlata bilir mi acepp???:img-blush
arkadaşlar ab izleyicisi derken avrupadaki türk izleyicilerinden bahsedilmiyor siz bunu ayırt edemiyorsunuz ab prime time saati yani dizinin yayınlandığı akşam kuşağında ki izlenme oranı total ise tüm gün sonuçları ab sonuçlarındada diğer programlar var tabiki onlarda yer alıyor sonuçlarda ama o grupra esas olarak akşam kuşağı yayınlanan programlar baz alınıyor yani aslında ab grubu totalden çok daha önemli prime time olması dolayısıyla çünkü bizi diğer programlar değil aynı kuşakta yayınlanan diziler ve diğer yapımlar ilgilendiriyor inş anlatabilmişimdir:img-wink:
açıkcası ben reytingleri daha kötü bekliyordum
karayılan karşısında reytinglerin düşüceğini sanmıştım ama iyi
ne güzel yine eski yerimize kavuştuk:happy0064
totalse yine aynı:img-cool2
sleepinsanity
04-12-07, 16:49
Çok korkarak baktım reytinglere ama çok mutlu oldum A/B için. Hakketiği yere geri yükseldi Bıçak Sırtı. Ali-Nisan aşkının pekişmesi, olayların akıcı bir şekilde ilerlemesi ve sunulacak yeni süprizlerle totalde de yükselişe geçer umarım. Yalnız Kara Yılan'ın bir haftada A/B'de nasıl bu kadar büyük bir düşüş yaşadığını anlayamadım. Neyse önemli olan Bıçak Sırtı'nın A/B'deki 1.liği :)
busegurses001
04-12-07, 17:00
Çok korkarak baktım reytinglere ama çok mutlu oldum A/B için. Hakketiği yere geri yükseldi Bıçak Sırtı. Ali-Nisan aşkının pekişmesi, olayların akıcı bir şekilde ilerlemesi ve sunulacak yeni süprizlerle totalde de yükselişe geçer umarım. Yalnız Kara Yılan'ın bir haftada A/B'de nasıl bu kadar büyük bir düşüş yaşadığını anlayamadım. Neyse önemli olan Bıçak Sırtı'nın A/B'deki 1.liği :)
evet cnm çok haklısın bende tam bunu söyleyecektim büyük umutlarla ve büyük beklentilerle yayına giren Kara Yılan bile ilk 10 a zor girmiş bu hafta aslında bizim dizimiz çok zor bişiyi başarıyor bu kadar kaliteli ve iyi reyting alan pek çok dizinin yayınlandığı pazartesi günü 2 bölüm dışında şimdiye kadar hep 1. oldu bu çok büyük bir başarı tebrik etmek lazım dizimizi pzartesi yayınlanan diğer dizilerin her hafta reytinglerine bakarsanız hiçbirinin bir hafta aldığı reyting diğer haftayı tutmuyor ben dikkat ediyorum ab de bizim dizimiz dışında bu kadar istikrarlı bir şekilde ileleyen bir başka dizi daha yok inş her hafta biraz daha yükselir reytinglerimiz ki öyle olacak gibide görünüyor zaten çünkü bana göre dizi daha yeni başlıyor ben totaldede artık yavaş yavaş reytinglerin yükseleceğinden eminim:img-wink::img-yes::img-yes::happy0064:happy0064
ayrılık_87
04-12-07, 20:33
Ab grubu; gelir eğitim düzeyi ortalama ve üzerinde olan izleyicidir.
Total izleyici ise adı üzerinde tüm izleyicilerdir.
Bunu hala anlayamayanlar var...
Zaten Bıçak Sırtı Ab grubuna hitap eden bir dizi bu her halinden belli ve yine Ab grubunda günün en çok izlenen yapımı olmuş...
Arkadaşlar çalişmlariniz çok Güzel Hepinizin Eline Sağlik
özellikle rabiş'in Imzasi Harika Hele Yazilara Bayildim Harika :) :) :)
gülendam83
05-12-07, 15:36
Arkadaşlar çalişmlariniz çok Güzel Hepinizin Eline Sağlik
özellikle rabiş'in Imzasi Harika Hele Yazilara Bayildim Harika :) :) :)
aynen bende öyle dün akşamdan beri gülüyorum...:img-hyste
çalışmalar için emeğinize sağlık arkadaşlar
halkın sesi imzasını kullanmak gerek kanımca :D
rabiacım süpr olmuş :D :img-icecr
çalışmalar süper
imza ve avatarlarda elerinize sağlık
rabiacım imzan muhteşem olmuş cnm
ellerine sağlık :)
Gule gule kullanin sevgili arkadaslar, Zerafet'ten boyle replikler geldikçe ben daha coook imza yaparim :)
rabish mükkemmelsin ne diyim hemen +rep verip kullanıcam
michelle ve gülendam +rep resimler için teşekkürler sondaki resim beni öldürdü ama neyse:img-cool2
10 ARALIK 2007 PAZARTESİ
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 9,70 22,40
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 9,20 24,20
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,80 25,60
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,10 18,30
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,50 19,10
total
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,40 23,60
2 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,00 21,20
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,60 21,80
4 KOPRU [NET] STAR 7,10 19,90
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,00 15,60
6 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,80 15,40
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,60 17,60
8 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,10 14,20
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,10 13,60
10 BICAK SIRTI [NET] KAND 4,80 13,20
busegurses001
11-12-07, 14:01
TELE - BAROMETRE
10 ARALIK 2007 PAZARTESİ
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 9,70 22,40
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 9,20 24,20
3 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,80 25,60
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,10 18,30
TELE - BAROMETRE
10 ARALIK 2007 PAZARTESİ
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 10,40 23,60
2 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,00 21,20
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 7,60 21,80
4 KOPRU [NET] STAR 7,10 19,90
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,00 15,60
6 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,80 15,40
7 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,60 17,60
8 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,10 14,20
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,10 13,60
10 BICAK SIRTI [NET] KAND 4,80 13,20
arkadaşlar oranlarımız çok yükselmiş 9.20 reyting almışoz sharemizde geçen haftadan daha çok artmış total de biraz toparlanmış ah bide abde birinci olabilseydik tam olacaktı:img-wink:haftaya olur inş:img-wink:
hikaye çok ince ince ve raiting kaygı gütmeden taşlar yerine oturtularak ilerliyor.ilerde izlenme oranları daha iyi olacaktır
Bir bölümde ratingler çok iyiyken diğeri nasıl bu kadar düşük olur yaa.
Üzülüyorum bu güzel dizinin yeterli ilgiyi görmemesine
Bence tüm hafta yayılanan diziler arasında en fazla raiting alması gereken 2 diziden biri.(diğeri yaprak dökümü)
özgem ellerine sağlık çok güzel hepsi gerci bütün yapanların ellerine sağlık
Bessie resimler icin cokk tsklerr! :img-wink:
busegurses001
18-12-07, 13:49
reytinglerde bir anormallik var dünün net sonuçları açıklanmış görünüyor ama bakınca pazar günkü programlar var neyse birazdan düzeltirler sanırım umarım geçen hafta gibi güzel gelir reytinglerimiz:img-wink:
busegurses001
18-12-07, 13:54
TELE - BAROMETRE
17 ARALIK 2007 PAZARTESİ
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,5 24,9
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 9,6 24,7
3 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,2 25,3
4 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 8,7 25,0
TELE - BAROMETRE
17 ARALIK 2007 PAZARTESİ
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,0 24,8
2 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 9,1 26,2
3 KOPRU [NET] STAR 8,2 21,6
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,5 20,0
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,5 17,0
6 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,4 16,9
7 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 7,3 19,3
8 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,3 14,2
9 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 5,1 14,5
10 BICAK SIRTI [NET] KAND 5,0 13,1
reytingler geçen haftadan daha da yüksek gelmiş ab grubunda artık totalde de her hafta ilk 10 a giriyoruz reytingler gayet iyi bence diğer dizilerin reytinglerine bakınca umarım daha iyi olur
AB yine aynı ab..izleyici artık kemikleşmiş bu yadsınamaz bişey..
Önemli gelişme totalde, Total daha önceki haftalarda, 4,80-4,70-4,20 lerde iken bu hafta 5.0 gibi bir yere geldi..Aradaki fark öyle ahım şahım bir fark olmasa bile ekran karşısında bunca seçenek içinde Bıçak sırtının yeni bir kaç izleyeci tarafından farkedilmesi bile yeterlidir..
busegurses001
19-12-07, 12:37
AB yine aynı ab..izleyici artık kemikleşmiş bu yadsınamaz bişey..
Önemli gelişme totalde, Total daha önceki haftalarda, 4,80-4,70-4,20 lerde iken bu hafta 5.0 gibi bir yere geldi..Aradaki fark öyle ahım şahım bir fark olmasa bile ekran karşısında bunca seçenek içinde Bıçak sırtının yeni bir kaç izleyeci tarafından farkedilmesi bile yeterlidir..
haklısın cnm totalde ki artış öyle aman aman olmasada yinede düşme yok en azında 2 haftadır ilk 10 dayız hep inş daha da iyi olur dizimiz bunu sonuna kadar hak ediyor çünkü:img-wink:
Arkadaşlar, diziyi tebrik için foruma girdim. Herşey çok güzel , oyunculuklar, kast seçimi, vs..
Yarın reytingler nasıl gelir? ne olur bilmem. Bildiğim tek şey var. Bıçak sırtı bu senenin en aklı başında, en itinalı çalışılmış dizisi. Bilhassa senaristleri candan, gönülden tebrik ediyorum. Kişiliklerine göre dialoglar, analiz , dolayısı ile olaylar karşısında bulundukları konuma göre tepkiler, bu kadarmı güzel planlanır ve de seyirciye aktarılabilir. Tebrik , tebrik, tebrik.
Yönetmene de haksızlık etmeyelim tabii:) Tebrik..
bu bölümden aklımda kaldığı kadarıyla repliklerden en sağlamı Nisan'ın Ali'ye dediği "yüreğim olduğunu öğrendim ve yüksekten düştüm" (buna benzer bişey)
bir de Orhan'ın Mehmet'le konuşurken Murat için söylediği
"en büyük yalanım aynı zamanda dünyanın yalan olmadığının kanıtı" (buna benzer)...
Bence dizinin en güler güzü zerafet yani gerçek adıyla gamze karaduman;)Bu son bölüm harikaydı mehmet onunla ilgilenince nasılda heyecanlandı utandı:PBen mehmeti güneşe hiç yakıştırmıyorum zerafetle takılsın bak sana hanım hanımcık:P
mc karakule,oxford,bugs_buny,BeyazGelincik1980,ashlı_ emre,*KeReMcEmCi*,Bhr,Rabish çalışmalarınız harika olmuş:good:
ellerinize sağlık,çok teşekkürler:img-wink:
harika olmus ellerinize, yureginize saglik. caldim arkadaslar calismalarinizi kusura bakmayin :img-icecr
ashlı_emre,merhem,jikarinziku,znr çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
dünbirdi...
03-01-08, 16:43
Orhan karakteri yüzünden diziden soğudum.
Orhan karakteri yüzünden diziden soğudum.
eğer orhan karakteri olmasa bu diziyi asla izlemezdim
eğer orhan karakteri olmasa bu diziyi asla izlemezdim
Sevgili ntor aynen katiliyorum,
Orhan karakteri bu dizinin temeli,
Olmaması söz konusu bile olamaz
,,,
*KeReMcEmCi*
15-01-08, 00:51
calisma ekleyen herkezin ellerine saglik...
ya yeni resimler niye gelmiyor :(
21 OCAK 2008 PAZARTESİ
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,70 23,40
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,40 19,90
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,30 23,00
4 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 8,30 19,80
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,20 17,90
total
PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,30 26,20
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 8,60 26,50
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,40 18,10
4 KOPRU [NET] STAR 7,90 20,10
5 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 7,50 19,30
6 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7,50 19,20
7 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,50 19,10
8 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 7,30 17,10
9 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,00 15,30
10 GAZI [NET] ATV 5,20 14,30
11 SPOR GUNDEMI KAND 4,70 11,50
12 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,30 11,50
13 BICAK SIRTI [NET] KAND 4,20 10,90
Önümüzdeki hafta total 8-9 olacaktır. Bu hafta çok heyecanlı bitti çünkü ;)
Bu dizinin totaldeki kaderi bu sanırsam :icon_whis
Önümüzdeki hafta total 8-9 olacaktır. Bu hafta çok heyecanlı bitti çünkü ;)
Bu dizinin totaldeki kaderi bu sanırsam :icon_whis
araya bu kadar zaman koymalarına rağmen iyi sonuçlar. Zaten artık izleyici kitlesi belli.
sleepinsanity
22-01-08, 15:13
Dün geceki misafir sayısındaki patlamadan sonra daha yüksek reytingler beklerdim. Sharelerimizde bir düşüş gerçekleşmiş ama haftaya yükselecektir. Totaldeki yerimiz hala çok önemli değil ama A/B'deki sharelerimiz umarım haftaya artar.
busegurses001
29-01-08, 13:19
TOTAL
28 OCAK 2008 PAZARTESİ
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 13,50 29,30
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,10 26,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,60 21,90
4 KOPRU [NET] STAR 8,60 21,60
5 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,10 17,50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,30 18,40
7 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,00 15,10
8 SPOR GUNDEMI KAND 6,70 15,80
9 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 5,70 14,30
10 GAZI [NET] ATV 5,60 13,80
11 BEZ BEBEK (TKR) [NET] FOX 5,30 22,00
12 ARKA SOKAKLAR (OZET) KAND 5,10 17,60
13 TOM VE JERRY (OGLE) FOX 4,80 22,60
14 SELENA (TKR) [NET] ATV 4,50 19,20
15 DOKTORLAR (OZET) SHOW 4,50 10,10
16 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,30 10,90
17 IKI AILE [NET] STAR 4,30 9,40
18 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,10 10,50
19 BICAK SIRTI [NET] KAND 4,00 10,40
TELE - BAROMETRE
28 OCAK 2008 PAZARTESİ
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,50 24,20
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 8,90 20,50
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,80 20,00
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,20 20,30
reytingler berbat:icon_whis:icon_sorr:icon_sorr
Şantajcı olayının saçma sapan yansımasını görüyoruz reytinglerde..
Ab'de özellikle.Doktorlar bile geçmiş yani:icon_whisKi o olay da hala çözülmedi.Milletin sıkılmasını haklı bulmak lazım.
Ama baktığım da sayılarda pek bir farklılık yok.Bu hafta düşme var ama iki sıra azalmasına rağmen sayıdaki azalma düşük.:img-pilot
Böle herkes kendi halinde bunalımda olursa olucağı bu doktorlar bile geçmish bizi daha ne diyelim
Reytingler aşağı yukarı geçen haftalarla aynı:img-yes:Yalnız neden acaba totelde hep düşük oluyor:icon_whisDüzelir umarım; çok kötü bir senaryosu da yok:img-wink:
ashlı_emre,_SiNeM_,First_Lady çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
First_Lady
30-01-08, 13:18
ashlı_emre,_SiNeM_,First_Lady çalışmalarınız çok güzel olmuş:good:
yorumun icin tskler :)
Reytingler iki bölümdür istikrarlı bir biçimde düşüyor tehlike çanları çaldı yani. Bunu geçen hafta yazmıştım . Bu hafta iki sıra düştük . Olaylar hiç uzatılmıyor üstelik yeterince acitasyon ve skandal yok bu dizide. Arka Sokaklarda polislerden birinin oğlu lösemi oldu AB de reytingleri hiç olmadığı kadar yükseldi. Yaprak Dökümü geçen sene belli bir reyting tutturmuş gidiyordu sonra aynı adama aşık iki kız kardeş birbirine girdi ve reytingler patladı. BBG nin ahlaksız teklifi reytingleri tavana vurdurdu (tabi lösemili çocuğu unutmayalım).Bizim millet acıtasyona ,duygu sömürüsüne, skandala, ve maalesef ahlaksızlığı seyretmeye bayılıyor. AB de çok farklı değil. Şimdi bu durumda Muratın lösemi olması, Mehmet ve Orhanın diyelim aynı anda Nisana aşık olup onun içi kapışmaları (bide Ali var ettimi sana üç adam) falan lazım. Ayrıca kanal diziyi 22 diye ilan edip 22:30 da başlattı. Kendi kuşağındaki diziler başladıktan yarım saat sonra. Böylemi rekabet edecek onlarla. Ben bu konuda kanala mail attım .Sizde atarsanız belki haftaya zamanında yayına girer.
busegurses001
05-02-08, 13:31
TELE - BAROMETRE
4 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,40 25,10
2 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,70 22,90
TOTAL
4 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 13,40 29,30
2 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,60 30,90
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,00 23,50
4 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 8,60 22,20
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,50 19,50
6 KOPRU [NET] STAR 7,30 18,60
7 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,00 15,40
8 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,90 15,10
9 SPOR GUNDEMI KAND 6,20 15,30
10 GAZI [NET] ATV 5,40 14,80
11 SELENA (TKR) [NET] ATV 4,50 21,20
12 IKI AILE [NET] STAR 4,50 9,90
13 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,40 12,20
14 ARKA SOKAKLAR (OZET) [NET] KAND 4,00 17,40
15 SABAHLARIN SULTANI [NET] KAND 3,90 19,10
16 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,90 10,50
reytinglerimiz geçen haftaya göre biraz yükselmiş:img-wink:
:bırr Seda Sayan'ın programının nasıl altında kalır bu dizi ya inanılmaz. :img-fear2
AB'de gayet iyiyiz ama ben ilk defa bir dizide bu kadar uçurum görüyorum! Biri bunu açıklasın nasıl böyle oluyor :icon_sorr
busegurses001
05-02-08, 14:20
:bırr Seda Sayan'ın programının nasıl altında kalır bu dizi ya inanılmaz. :img-fear2
AB'de gayet iyiyiz ama ben ilk defa bir dizide bu kadar uçurum görüyorum! Biri bunu açıklasın nasıl böyle oluyor :icon_sorr
hande abla inan bende anlayamıyorum nasıl bu kadar fark olabiliyor ab de nerdeyse gün birincisiyiz fakat diğer grupta diziler arasıda sonuncuyuz anlamaya çalışıyorum düşünüyorum içinden çıkamıyorum hayret birşey türk televizyon tarihinde bizim başımıza gelen hiçbir dizinin başına gelmemiştir sanırım:icon_sorr
reytinler için busegurses001 teşekkurler,
allaha şükür ab de ikinciyiz daha iyi olucanı biliyorum ama totalde ben de hayretler içindeyim nasıl olur ! seda sayanın programının reytıng alması normal çunki evlenmişti ve her kes onu merak ediyordu ama selenanın tekrarı totalde bıcak sırtından daha iyi olması !!!!!
belkide kanal d bıcak sırtını şifreli yapmıştır ve sadece ab grubu izleyebiliyordur !!!!
,,,
off bu total insanı katil eder:) ne böle yaa arka sokaklar tekrarı bile 2.oluo:img-cool2:img-cool2
ama ab de iyiyiz:img-yes:
aslım avatar ve imzalar süper olmuş cnm ellerine sağlık:img-wink:
Arkadaşlar elinize saplık çalışmlarınız harika olmuş özellikle
Aslım sen bu işin ustasısın harika olmuş,eline sağlık:happy0064
Nilgün'cüm çok güzel yapmışsın eline sağlık melisa çok şeker:happy0064
teşekkür edrim yorumlarınız için
emeği geçen herkesin eline sağlık :img-icecr
Dilan-Cagri
10-02-08, 17:40
Aslicim
BeyazGelincik1980
buğsemini
Calismalar cok güzel... Ellerinize saglik :good:
BeyazGelincik, çalışmaların çok güzel +rep
Zeynepcim, avatarların çok güzel +rep
İnci, avatarların çok güzel +rep
Aslı, bütün çalışmaların harika +rep
Sarıseren avatarlar çok güzel +rep
Buğsemini, avatarlar çok güzel +rep
BeyazGelincik, çalışmaların çok güzel +rep
Zeynepcim, avatarların çok güzel +rep
İnci, avatarların çok güzel +rep
Aslı, bütün çalışmaların harika +rep
Sarıseren avatarlar çok güzel +rep
Buğsemini, avatarlar çok güzel +rep
Şevkiye yorum ve rep için teşekkürler ;)
Aynı şekilde Dilan-Cagri arkadaşım sanada teşekkürler.
Çalışmalarınız harika Nilgün,ashlı_emre,SiNeM,First_Lady ve Merhem arkadaşlarımında emeklerine sağlık ;)
BeyazGelincik1980
11-02-08, 15:31
yorumlar icin cok tesekkürler arkadaslar...beyenmenize sevindim...
bende herkesin calismalarini cok beyeniyorum...bu basliga katkisi olan herkese cok cok tesekkürler...elleriniz dert görmesin :img-wink:.
11 ŞUBAT 2008 PAZARTESİ
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 9,60 21,50
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,90 24,30
3 BICAK SIRTI [NET] KAND 8,70 23,40
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 8,50 18,60
5 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 8,00 21,80
total
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 12,80 27,70
2 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,60 22,20
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 8,30 26,90
4 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,40 15,80
5 KOPRU [NET] STAR 7,00 18,50
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,70 17,30
7 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 6,70 14,70
8 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 6,60 17,00
9 SPOR GUNDEMI KAND 5,50 13,50
10 IKI AILE [NET] STAR 5,00 10,90
11 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,70 12,80
12 GAZI [NET] ATV 4,50 11,80
13 SPOR SAYFASI SHOW 4,30 10,30
14 DOKTORLAR (OZET) SHOW 4,30 9,80
15 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,10 10,50
16 IKBAL''LE HAYATI PAYLASMAK [NET] KAN7 3,90 13,20
17 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,80 10,70
Ay yok daha neler ya :img-hyste:img-hyste
Hislerimi yazmazsam çatlardım hayatımda hiç bu kadar kaliteli bir yapımın bu kadar düşük reyting aldığını görmemiştim töbeler olsun... :img-pilot
Kanal neyseki iyi bütçe ayırmış bu reytingle değil 20. bölüm 2. bölümü zor görürdü bu dizi :img-yes:
18 Şubat 2008 Pazartesi İzlenme Oranları
A/B
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 11,10 23,30
2 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,90 23,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 9,40 24,60
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 9,20 23,20 5 KOPRU [NET] STAR 7,90 19,60
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,70 20,20
7 SPOR GUNDEMI KAND 7,40 17,60
8 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 7,40 17,30
9 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 6,50 13,70
10 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 6,30 22,60
total
1 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 14,70 30,90
2 ARKA SOKAKLAR (OZET.) KAND 10,40 23,10
3 ARKA SOKAKLAR (TKR) [NET] KAND 9,80 28,50
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 8,70 21,50
5 KOPRU [NET] STAR 8,30 22,00
6 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,70 18,90
7 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 7,40 15,80
8 PARS NARKOTEROR [NET] SHOW 7,10 15,00
9 SPOR GUNDEMI KAND 6,50 15,20
10 EZO GELIN [NET] SHOW 5,10 13,20
11 KANAL 7 HABER SAATI [NET] KAN7 4,90 12,70
12 IKI AILE [NET] STAR 4,80 10,30
13 GAZI [NET] ATV 4,30 11,10
14 ARKA SOKAKLAR (OZET) KAND 4,20 15,40
15 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,20 10,30
16 SPOR SAYFASI SHOW 4,20 9,70
17 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,10 10,30
18 BICAK SIRTI [NET] KAND 3,90 10,50
yorum sizin...
,,,
Gülhan'cım haber için çok teşekkürler.
Bende şimdi gelecek cevabı merakla bekliyorum :)
Dilan-Cagri
23-02-08, 15:54
BeyazGelincik1980
hyoldas
zeynep.
Calismalar cok güzel ellerinize saglik..
----
Resimler icin ayrica tesekkür ederim..Emeginize saglik :img-yes:
bu tür dizileri herkesin izlemesi mümkün olmayabilri. ab statüsü yeterli dir. bu grupta aşağı düşmesi de kanal ın yüzünden. çok geç saate bırakıyorlar
Dilan-Cagri
03-03-08, 18:11
BeyazGelincik1980
zeynep.
Calismalar cok ama cok güzel. Emeginize saglik. :good:
crn_fb_turkey
05-03-08, 20:00
SiNeM,First_Lady,busemini çalışmalrınız için tşk.çok gzller....
Azeri guzeli
07-03-08, 01:07
Iyi gunler Zeyneb hanim,gorduyum kadariyla Siz de bir Nejat Isler hayranisiniz,benim Turk sinemasinin cok yakisikli oyuncusu Tarik Akan hayraniyim ama onunla ilgili hic bir information bulamadim,yrdimci ola bilirseniz cik sevinirim.Ayrica Bir Nejat Isler hayraniyim diye bilirim.Siz benden cok daha sanslisiniz ki, Turkiyede yasayirsiniz ve isterseniz bu oyunculari gercek hayatda gore bilme imkaniniz var,ama biz sadece uzakdan seyirciyiz.mesela bu iki oyuncudan her hansi biri ile iletisim kura bilmek icin neler etmezdim
Azeri guzeli
07-03-08, 01:19
YasemiNejat hos geldiniz,Daha bir Isler hayrani geldi,Zeyneb Fenerbahcelisin,acaba Nejat hangi takimi tutuyor,neden acaba bu oyuncularin kendi sitesi ve ya mail adresi yokki?
Azeri guzeli
07-03-08, 01:43
nEJAT iSLER RESMLERINIZ COK GUZEL ISLENMIS AMA BEN COPY EDE BILMEDIM,COK UZULDUM
Sonuçta raytinglerdeki bu dengesizlik yüzünden böyle kaliteli diziler tutmaz deniyor. O yüzden çok yazık oluyor bence.
Bu dizi benim için bu kadar değerli olmasa sabahleyin 6:15 te kalktığım için asla izlemezdim. Arka Sokaklar o kadar uzun sürüyor ki dizinin bitişi de nerdeyse gece 1'i buluyor ve biz uykusuz işe gitmek zorunda kalıyoruz!
Reytingler ortada işte kaç kişi var ki bizim gibi fedakarlık yapıp bekleyen :icon_sorr
Valla bu reytingleri anlamak mümkün degil !
A/B Grubunda söyle bir sey var :
1 ELVEDA RUMELI [NET] ATV 10,10 24,90
2 ARKA SOKAKLAR [NET] KAND 7,60 18,90
3 DOKTORLAR [NET] SHOW 7,10 17,70
4 BICAK SIRTI [NET] KAND 6,90 20,20
Ben anlayamiyorum. Bir bicak sirtina bakiyorum. Birde su arka sokaklar "cizigi"
film-dizisine , arada daglar degil dünyalar var.
Görüntüsü , cekimi , seslendirmesi bu kadar igrenc bir dizi Bicak Sirti gibi bir klas diziden daha fazla reyting aliyor. Hayret. Ama o dizinin izleyicilerinede saygi duyuyorum. Fakat benim fikrim bu ! Birde 2-3-4 siralar birbirine cok yakin . Totalde zaten herzamanki gibi kopmusuz !!!
Fakat sunu da göz ardi etmemek lazim. BS saha gec baslamsininda bir rolü var bunda !
Ama asil gec saatte baslayinca rahat bir sekilde izlenyior bence.:img-yes:
Elveda rumeli ise hic tarzim degil . Böyle 200 sene evvelde oynayan dizilere hic tehammülüm yok !
Selamlar - Demi77bye
Dilan-Cagri
29-03-08, 03:11
BeyazGelincik1980
Rabish
Calismalar gercekten cok güzel :good:
BeyazGelincik1980 tüm emeklerin için teşekkürler,çalışmaların çok güzel ;)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2009, Jelsoft Enterprises Ltd.