Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-5)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

suee
28-09-07, 18:47
Fatmacım şimdiden senaryoyu yazdık bile. Pınara bişey olacak. Genco lanetim de lanetim diye tutturacak. Bi ayrılık yaşanabilir. Necatinin Gencoya olan öfkesi kat kat daha artacak. Ama birşeylerin su yüzüne çıktığını görünce ne yapacak acaba. Pınarda öğrenirse izinsiz yere inşaat yaptığını (tam bilmiyorum ne olduğunu ) . İnşallah Pınar Genconun tarafında durur. Necati de tam kızına yaklaşmya başlamıştı ki herşey yeiden değişecek ;)

aman değişsin de zaten suçlu sonuçta cezasını bulsun...
cnm tam bilmiyormuşsun şöyle açıklıyım...necati nin yaptığı evlerin arazisi sağlam deilmiş ev yapmaya ama bu rüşvetle almış sağlam raporunu..ee şimdide korkuyor masum hallerine bürünüyor anti-necati:img-cool2..

BERNA
28-09-07, 18:49
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=33218

Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle, tamamı renkli, kalın (bold), altı çizili ve italik yazı tipi ile yazılan tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortami olusturmayınız.

Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA

suee
28-09-07, 18:50
ohhh sonunda dileğimiz oldu millet başlığımız kapandı...hemen ilgilendiği için modumuz berna1 e tekrar tşkler...

başlık hayırlı olsun...
bol aksiyonlu bir bölüm bizleri bekliyor...

geryyy
28-09-07, 18:52
aynennn cnmm o necati de bu örümcek kafa olduktan sonra gencoyu tehlikeli biri olarak görür aynı zamanda zarar vermeye çalışır..
zaten artık korksun gencodan şuçlu bir nevi katilll o:img-cool2:img-cool2:img-cool2

eet ya pasoo lanetliyim demiş gidiyor arkadaş...bırak şu kuruntuyu hayatına bak yaşamaya bak sen insan deil misinnnn :) :) :)

Bencede korksun Gencodan. Belki yine mahkemelik falan olur. Gerçi o bir kurnazlık bulup kurtulur ama bu sefer zor gibi gözüküyor. Yazık ya Saffete çok üzüldüm. :(
Evet ya artık bıraksın şu kuruntuyu. Biraz da iyi yönden düşünsün. Mesela Özgenin hayatını ben mahvettim falan diyodu ama aslında o kurtrdı (piyano çalarak) . Bunu kendi de görse illa birisi söylemese.

Ayy. Şu şeker suratı çok merak ediyorum. Aklı sıra Genconun gözünü korkutuyo. Onun şeker suratı fena dağılacak :img-hyste

G_ezgi_S
28-09-07, 18:54
Yuuppi yeni başlık:happy0064:happy0064Başlığımız herkese hayırlı olsun.

Bence de kesinlikle Pınar'a bişey olacak.Çünkü sesli fragmanın sonunda biri Pınaaaaar diye bağırıyordu.Acaba Pınar babasının önüne mi atladı.Belki de Genco'dan süpermanlik dersi alıyordur.:img-grin2:img-grin2

suee
28-09-07, 18:54
Bencede korksun Gencodan. Belki yine mahkemelik falan olur. Gerçi o bir kurnazlık bulup kurtulur ama bu sefer zor gibi gözüküyor. Yazık ya Saffete çok üzüldüm. :(
Evet ya artık bıraksın şu kuruntuyu. Biraz da iyi yönden düşünsün. Mesela Özgenin hayatını ben mahvettim falan diyodu ama aslında o kurtrdı (piyano çalarak) . Bunu kendi de görse illa birisi söylemese.

işte dokunulmazlığına güveniyo necati beyy geçen bölüm öyle söyledi:img-cool2:img-cool2saffetin böle giderse ömrü kısa...şöyle bişi de var pınara bişi yaptıktan sonra ortadan kaybolabilirde...bakalımm artık merakla bekliyorum o sahneyi yaa...

göremezkiii...tam görecekken bi felaket oluyoo hoppala en direk başa dönüyoruzz...lanet lanet lanettt hııhhh:img-cool2:img-cool2

keremcem d
28-09-07, 18:56
vayyyyyyyyy yeni baslik acilmisssss..
haiyrli ugurlu olsunnnn..
insallahh tez zaman icinde kapatiriz bu balsigida:img-yes:

anlasilan tibetden sonra pinar hatsaneye yatacak..bakalim pinardan sonra kim yatacak:icon_whis

geryyy
28-09-07, 18:58
işte dokunulmazlığına güveniyo necati beyy geçen bölüm öyle söyledi:img-cool2:img-cool2saffetin böle giderse ömrü kısa...şöyle bişi de var pınara bişi yaptıktan sonra ortadan kaybolabilirde...bakalımm artık merakla bekliyorum o sahneyi yaa...

göremezkiii...tam görecekken bi felaket oluyoo hoppala en direk başa dönüyoruzz...lanet lanet lanettt hııhhh:img-cool2:img-cool2

Aaa. Ben bunu düşünmemiştim. Zaten yıllar önce ortadan kaybolmu bu seferde kaybolabilir. Ama kendide üzülecektir Pınara zarar verdiği için. Ya da benim ailem onun yüzünden öldü onunda ailesine zarar geince anlar falan diyede düşünebilir Tahminlerimiz çok yani :D
Evet ya. Genco gözünü açana kadaar. . Sanki insanlara yaklaşmayınca durum çözülecekmiş gibi.
Ya bi Cumartesi gelmedi. Gelsede görsek bi Gencoyu, Pınarı , Özgeyi , Ahmeti Şeker surat Cüneytiii . Gerçi artık suratı kalmayacak :img-hyste

geryyy
28-09-07, 19:01
vayyyyyyyyy yeni baslik acilmisssss..
haiyrli ugurlu olsunnnn..
insallahh tez zaman icinde kapatiriz bu balsigida:img-yes:

anlasilan tibetden sonra pinar hatsaneye yatacak..bakalim pinardan sonra kim yatacak:icon_whis

hastanedede yatan yatana. Tibet pek bi trip yapmıştı hastanedeyken. Umarım şu tavrını artık değiştirir. İNşallah artık kötüler yatmaya başlar. Mesela Necati yatsın, şeker surat yatsın .. Kötüler çok.

keremcem d
28-09-07, 19:04
ya saten saffet cok aci cekiyo.. bence necatiyi öldürim deren pinar önüne fln atlicak ve bicak pinara saplanacak..sonrada kosup kacacak saffet..gencoda tabii hüsran icinde..

gülll
28-09-07, 19:07
vaşşşşş genco cüneyte vuruyoo ahh işte bende bunu bekliodum...özgeyi çok üzdü ya....cüneyt fanları kızmaz bana işallaa..

özge ahmet çok güseller..ayy :img-in_lo:img-in_lo
fragmanı ben daha yeniş izleyebildim ya onun için şimdi yorum yazıyorum...
saffet çok üzgün belli necatiye çok öfkeli oprda ne oluyo çok merak ediyorum...ama genco bi tuhaf bakıodu ya işalla pınara bişi olmuodur....

keremcem d
28-09-07, 19:08
hastanedede yatan yatana. Tibet pek bi trip yapmıştı hastanedeyken. Umarım şu tavrını artık değiştirir. İNşallah artık kötüler yatmaya başlar. Mesela Necati yatsın, şeker surat yatsın .. Kötüler çok.

ahh ahhh.keske yatsalar.. söyle cüneyt bi trafik kazazasi gecirse.. necati ayagini kirip hastanede yatmak zorunda kalsa dln tam süper olacak..
evet ya tibetin tavrina bende uyuz olmustum..insallah degsitirir dedigin gibi..

suee
28-09-07, 19:12
Aaa. Ben bunu düşünmemiştim. Zaten yıllar önce ortadan kaybolmu bu seferde kaybolabilir. Ama kendide üzülecektir Pınara zarar verdiği için. Ya da benim ailem onun yüzünden öldü onunda ailesine zarar geince anlar falan diyede düşünebilir Tahminlerimiz çok yani :D
Evet ya. Genco gözünü açana kadaar. . Sanki insanlara yaklaşmayınca durum çözülecekmiş gibi.
Ya bi Cumartesi gelmedi. Gelsede görsek bi Gencoyu, Pınarı , Özgeyi , Ahmeti Şeker surat Cüneytiii . Gerçi artık suratı kalmayacak :img-hyste

o arada kaçması muhtemel genco yakalar desem o anda pınarın başına gidip ağlar fln...uff en iisi bölümü izlemek içim kararıyiii :) :)

sorma önce genco kafasına taşı yedi hastane ye gitti hoşş onunki kısa sürdü...sonra tibet kaza geçirdi bir tıp mucizesi o enkazdan çıktı bir de 2-3 güne turp gibi oldu :)
pınarcıkkk ağlatcak beni genco ağlar şimdi o üzülür ben üzülür:icon_sorr:icon_sorr

geryyy
28-09-07, 19:13
ahh ahhh.keske yatsalar.. söyle cüneyt bi trafik kazazasi gecirse.. necati ayagini kirip hastanede yatmak zorunda kalsa dln tam süper olacak..
evet ya tibetin tavrina bende uyuz olmustum..insallah degsitirir dedigin gibi..

Zaten şeker surat bu gidişle tahtalı köyü boylayacak :img-hyste :img-hyste Genco hesabını kesecek onun. İnşallah iyice döver hastanelik eder şu şeker suratı.
Necatiye de bişey olmasını dört gözle bekliyorum. Ya da artık kimse ona güvenmese yalnız kalsa. Biraz hatt çook acı çekse. Ne güzel olur.
tibet bölüm boyunca benim sinirimi bozdu ya. Yok Pınara bi afra tafralar bi tripler. Genco olmasa o zor yaşardı . Yatsın kalksın gencoya dua etsin. Bir de trip ypıyo

geryyy
28-09-07, 19:17
o arada kaçması muhtemel genco yakalar desem o anda pınarın başına gidip ağlar fln...uff en iisi bölümü izlemek içim kararıyiii :) :)

sorma önce genco kafasına taşı yedi hastane ye gitti hoşş onunki kısa sürdü...sonra tibet kaza geçirdi bir tıp mucizesi o enkazdan çıktı bir de 2-3 güne turp gibi oldu :)
pınarcıkkk ağlatcak beni genco ağlar şimdi o üzülür ben üzülür:icon_sorr:icon_sorr

Bencede ama bölümde bir gelmiyo. Daha doğrusu zaman geçmek bilmiyo.
Sadece sen de ğil bnde çok üzülürüm . Zaten kötülere bişey olmuyo. Blki de yani inşallah yanılıyoruzdur. Yani Pınara önemli bişey olmaz belkide. Fragman öyle gösteriyo ama yinede o kadar üzülmeyelim şimdiden.
Ay Cevdete bayılıyorum ya. Onun geldiği sahnelerde gül gül bi hal oluyorum. Gencoya olan davranışları falan. Genco yokken arkasından konuşuyo konuşuyo. Genco glince havası iniyo :D Artık herkes korksun Gencodann.

keremcem d
28-09-07, 19:18
Zaten şeker surat bu gidişle tahtalı köyü boylayacak :img-hyste :img-hyste Genco hesabını kesecek onun. İnşallah iyice döver hastanelik eder şu şeker suratı.
Necatiye de bişey olmasını dört gözle bekliyorum. Ya da artık kimse ona güvenmese yalnız kalsa. Biraz hatt çook acı çekse. Ne güzel olur.
tibet bölüm boyunca benim sinirimi bozdu ya. Yok Pınara bi afra tafralar bi tripler. Genco olmasa o zor yaşardı . Yatsın kalksın gencoya dua etsin. Bir de trip ypıyo
ayneeeeennn cn..söyle cüneyt iyice bi dayak yesin..
genco ve ahmetden.. hastanelik olsunnn..selini ziyaret eder onu naisl olsa:icon_whis
necatide milletvekili olmasa ne güzel olurdu yaaaa..
bi okulda hademelige baslasa fln haha:icon_whis:img-yes:

tibet saten ayri bi havada..neyse derin tibete asik oldu galiba. bakalim tibet olacak mi..sanmam ya:icon_whis

geryyy
28-09-07, 19:24
ayneeeeennn cn..söyle cüneyt iyice bi dayak yesin..
genco ve ahmetden.. hastanelik olsunnn..selini ziyaret eder onu naisl olsa:icon_whis
necatide milletvekili olmasa ne güzel olurdu yaaaa..
bi okulda hademelige baslasa fln haha:icon_whis:img-yes:

tibet saten ayri bi havada..neyse derin tibete asik oldu galiba. bakalim tibet olacak mi..sanmam ya:icon_whis

Hastanelik olsa olan yine Necatiye olur. Cüneyt hastaneye düşer , Selin hastane masraflarını öder :img-hyste Bu Cüneyt Necatiyi iflas bile ettirir :D
İnşallah ya bende çok istiyorum. Hem Pınardan da tamamen vazgeçmiş olur. Herkesin gönlü olur. Necatininde gönlü olur o zaten dünden razı. Yeterki kızlarından biri Tibeti sevsin :D Ucunda para var sonuçta .

Okulda hademeliğe başlasa Cevdettende azar yese. :D :D Çok komik olur :img-hyste

MeRwİsİm
28-09-07, 19:28
Merhabalar Genco Aşireti :)
Ya fragmanı bile göremedim çatlıyorum şimdi bakıcam
Zaten diğer bölümün sonunu kaçırmıştım yine çok heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor
Ya keşke bizim dizimizde anasayfaya alınsa zamanı gelmedimi:icon_sorr:)

-A k e L d a N-
28-09-07, 19:34
Zaten diğer bölümün sonunu kaçırmıştım yine çok heyecanlı bi bölüm bizi bekliyor

Yeni sayfa açılmış,heyooo:happy0064
Hayırlı uğurlu olsun..

Bende daha sesli fragman izlemedim..İzlemeye korkuyorum kötü bişey görcem diye:icon_sorr:icon_whis
Bence de temmuzda başlamıştı dizimiz ve ozamandan beri çok iyi izleniyor..Artık bizde ana sayfaya alınsak çok güzel olurdu:img-yes:

geryyy
28-09-07, 19:35

Ya zamanı çoktan geldi ama almıyorlar hâlâ. Bazı dizileri ise çok önceden alıyorlar. Haksızlık ya. Genco çoktan beri hakediyor ana sayfayı ama. Zaten multimedya bölümünün açılmasınıda çok beklemiştik. Artık ana sayfayada geç koyasalar bari. Zaten özellikle tutlan dizileri koymaları lazım bence. Çünkü çook dizi vr. Genconunda çok büyük bir izleyici kitlesi var ama ne zaman alacaklar bilmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda alırlar artık :D

suee
28-09-07, 20:03
Yeni sayfa açılmış,heyooo:happy0064
Hayırlı uğurlu olsun..

Bende daha sesli fragman izlemedim..İzlemeye korkuyorum kötü bişey görcem diye:icon_sorr:icon_whis
Bence de temmuzda başlamıştı dizimiz ve ozamandan beri çok iyi izleniyor..Artık bizde ana sayfaya alınsak çok güzel olurdu:img-yes:

eet temmuzdan berii gayet güzel bir gidişat sergiledik çoktan hakettik anasayfayı inşş sesimiz duyulur da hakettiğimiz sonucu alırız diorum...

ve ben çıkıorm arkadaşlar yarın diziden sonra görüşürüz...ii geceler hepinizebyebye

Pamir
28-09-07, 20:21
arkadaşlar cüneytin durumu nedir? sanki özge'ye gerçekten aşık oldu gibi geldi bana.. siz ne düşünüyorsunuz?

bim de derinle tibet arasında bişey yaşanacak gibi geldi bana.. ama emin değilim...

GÜL GÜZELİ
28-09-07, 20:45
arkadaşlar cüneytin durumu nedir? sanki özge'ye gerçekten aşık oldu gibi geldi bana.. siz ne düşünüyorsunuz?

bim de derinle tibet arasında bişey yaşanacak gibi geldi bana.. ama emin değilim...

öncelıkle yeni başlıgımız açılmış çok ama çok sevindim hepimize hayırlı ve ugurlu olsun umarım güzel şeylere vesile olur cnm bu konuya nerden vardın yani cüneyt bununla ilgili bi ip ucu filan verdide benmi görmedimm yanlış anlama dediginin saçma oldugunu söylemeye çalışmıyorum aksine bende öyle düşünüyodum hatta yeni başlıgımızdan bi önceki başlıkda yada ondan öncekindeydi bilmiyorum kısaca özge ve cüneyt ayrılınca ben cüneyt özgeye aşık olmuş olabilirmi diye çok konuştum ama arkadaşlar cüneyt aşık filan olamaz baksana anında seline sardı filan dediler ki öyleydide görünen yüz klavuz istemezz seline sarılmalar evden almalar filan yanıldım diyodum ama sende öyle düşünmüşsünn acaba olabilrmi ama hiç bi işaret yokki özge cüneyt sahnesi diye bişey kalmadı zaten özge bi yerde cüneyt bi yerde artık biri ahmetle biri selinle takılıyo ama genede olmucak bişey degil yorum yazarken aklıma geldide geçen sahnede gösterdiler cüneyti elleri cebinde tek başına yürüyodu karşılıksız sevipte acı çekenler gibiydi yoksa abartıyomuyum bu çocukta aşık olucak bi hava yok be adamda kalp yok zaten aşık maşık olamaz o concon.....

MeRwİsİm
28-09-07, 21:04
Ya zamanı çoktan geldi ama almıyorlar hâlâ. Bazı dizileri ise çok önceden alıyorlar. Haksızlık ya. Genco çoktan beri hakediyor ana sayfayı ama. Zaten multimedya bölümünün açılmasınıda çok beklemiştik. Artık ana sayfayada geç koyasalar bari. Zaten özellikle tutlan dizileri koymaları lazım bence. Çünkü çook dizi vr. Genconunda çok büyük bir izleyici kitlesi var ama ne zaman alacaklar bilmiyoruz. İnşallah en kısa zamanda alırlar artık :D

Ewt inşallah en yakın zamanda alınır
Bunun için kurallara çok dikkat edelim arkadaşlar gereksiz yere sohbet etmeyelim oöyle daha çbk alırlar:img-yes::good:

GenCo_PeLinSu
28-09-07, 22:24
Şunuda ekliyim hemen :)

https://www.vivacicek.com/ek/e1013.jpg

Yeni başlık hayırlı olsun arkadaşlarr ...

Fragmanı yeni izliyorumm [:icon_whis ] Hatta mutfakta sesi duydum son hızla salona koştum ve kendimi frenleyemeyip koltuğa çakıldım...Bu yüzden başlarını braz kaçırdım ama sonra saolsun dilekciğimin blog'undan izledim...
Pınar ve Genco'nun arası bozuk anladığım kadarıyla resimlerdede gördüm zaten...Özge neden sarılıo yine gencoya anlamış değilim ya hadi neyse, sonunda necati mi bıcaklanıyo pınar mı?! :icon_whis

Hilo
28-09-07, 22:27
yarinki bölümü iple cekiyorum:) acaba genco ne demek istedi "pinara babasinin katil oldugunu söyleyemem" ile??

cann2366
28-09-07, 23:37
yeni bölüme yeni başşlık
11 mi 12 mi yoksa 13.mü bu başlık ya:icon_whis
tibet-derin ilişkisini desteklerim ama bana mümkün gelmiyor
yeni bölüme de çok az kaldı bugün ya artık
salı günleri olduğunda zaman azcık geçerdi ama şimdi sanki 1 yıl geçmiş gibi hissediyrum:icon_whis

saxe88
28-09-07, 23:49
yeni baslik hayirli olsun..:img-wink:
fragmani dun izledim ve gercekten heyecanli bir bolum bizi beklemekte diyorum.. ozge ve genco birbirine sariliyor bu super iste.. genco cuneyti dovuyor bence hak etti artik ozgeden uzak dursa cok iyi olur. ahmet ve ozge gulusuyorlar cak tatlilar.:img-icecr birde senden hoslaniyorum hatta seviyorum dese:D:D

ben seyi soylecektim ozgeyi ben simdi daha cok begenmeye basladim ilk bolumlerde ona soguk bakiyordum ama artik degisti bence kiyafeti biraz renk acti modayi falan takip ediyor simdi:icon_sorr:img-yes: birde makyaji daha bir guzel olmus simdi, hem okadar barlara ve alkol almiyor eskisi gibi.. yok ya ozgeyi simdi sevmeye basladim hem ahmetle konusmaya basladigindan beri daha bir genconun kardesi olmus gibi...:):)

didemfener
29-09-07, 07:01
yeni başlık açılmış ama gördüğüm kadrıyla ..nazar boncuğuda eklenmiş..:D
mesleğimi çaldın pelinsu..:D:D:)
bende gördüm sesli fragmanı saffette çok işler ölceksin filan diyordu gencoda arkasında şaşırmış bi rdurumda bakıo::(masum dünyalıyı kurtaramıcak diyordur içinden..
özge yine gencoyla pınarın davet ettiği yere gitmediği için özür siler ve senden başka beni anlayan yoq der ve sarılır..özge yine taner ve sefgilisini karşılaştırma durumu var bitir şunu sen bitirmezsen ben yapıcam diyordu..

cann2366
29-09-07, 08:53
bugün genco günü yaa
geçen bir senenin ardından izlicez sonundaaa
çok merak ediyorum valla
güzel çok güzel olucak bu bölüm
yaa tibet hemşireyi istemiyo artık özlem diziden çıkıcak ya:icon_sorr
hayallerim yıkıldı:sad53:

didemfener
29-09-07, 09:01
özlem kim ya hatırlayamadım..
can sölermisin kim acaba..bak meraklandım..:D ..

cann2366
29-09-07, 09:02
özlem kim ya hatırlayamadım..
can sölermisin kim acaba..bak meraklandım..:D ..

hemşire ya
güzel ve dahide yarışmacıydı
ben tibetle aşk yaşar diyodum ama olmicak galiba:icon_sorr

didemfener
29-09-07, 09:04
allahım ya bende önemli bişi sandım..:D
tövbe tövbe o pınardan başkasını sevemez..

cann2366
29-09-07, 09:21
allahım ya bende önemli bişi sandım..:D
tövbe tövbe o pınardan başkasını sevemez..

niye öyle düşünüyosun didem ya belki sever
mecnun değil ki tibet yeter artık bu kaprisleri ben sıkıldım
ayrıca o yarışmadan birinin olması hoşuma gittiydi belkli özlem çıkar öykü girer
aslında esra girse çok daha matrak olur:img-pilot

BERNA
29-09-07, 15:10
Arkadaşlar dizinin yayından kaldırıldığını yazan bir üye olmuş dün gece. Kendisi aynı tarz mesajları başka dizilerde de yazan amacı karışıklık çıkarmak isteyen bir üyedir ve de gereken cezayı alacaktır. Dizinin yayından kalkacağı haberi tamamen üyenin kendisinin uydurmuş olduğu asılsız bir haberdir.

Ben ilgili mesajı ve de bununla ilgili yorumları sildim ancak gün içinde okuyan üyeleri bilgilendirmek istedim.

Saygılarımla
Dizi Film Moderatör
BERNA

suee
29-09-07, 15:12
bende bir mod a mesaj yollamayı düşünüyordum bu bilgi doğru mu die ama gerek kalmamış..tşkler berna1...

dizimize az kaldı...
fragmanı izledikçe genconun pınarrrr die bağırması içimi ürpertiyor..

didemfener
29-09-07, 15:13
valla sağol bernacım ya valla okuyunca şok oldum..
bilgilendirdiğin için sğaolun... ewet bu akşam dizimiz var ondan bahselim bizi neler bekliyor..

G_ezgi_S
29-09-07, 15:17
Ohh.İçim rahatladı.Bir an gerçekten kalkacağına inandım.Bi kurt düşmüştü içime.Kim yapıyor bunu yaa.Elime bi düşerse var yaa.:icon_evilSaol Berna.Ne insanlar var Allah'ım.Uğraşacak yer arıyor.

Yuppi bu akşam yeni bölüm vaar.:happy0064 İlk başta biraz üzülmüştüm cumartesiye alınmasına.Ama iyi oldu yaa.Okullar falan.Bide Zoraki Koca'yı geçebilsek.Neyse belki bugün geçeriz.

didemfener
29-09-07, 15:44
arkdaşlar bu arada size müjdeli bir haber veriyim
alpayın başlığına reportaj ekledim.
aşiretinden bahsetmiş..süper ya..bize teşekkür etmiş:D
dileğim yardımcım nerdesin..süper haber:D

suee
29-09-07, 16:10
arkdaşlar bu arada size müjdeli bir haber veriyim
alpayın başlığına reportaj ekledim.
aşiretinden bahsetmiş..süper ya..bize teşekkür etmiş:D
dileğim yardımcım nerdesin..süper haber:D

aman aman başkanım gördüm röportajı çok sevindim..
sevinç çığlıkları atmaktayım..cumartesi günü en mutlu gün oldu benim için bi sevindirik oldum..dergi aracılığıyla tşkür etmiş...çok mutlu oldum..(ama yetmez buraya da gelse keşke ehhehe:) :))

G_ezgi_S
29-09-07, 16:27
Ben de okudum.Çok güzel bişey yaa.Vay be demen bize teşekkür etmiş.Valla şimdi bayılacağım.Hala inanamıyorum.Allaahımm:icon_redfYuppiiiiii:dance: :dance:

keremcem d
29-09-07, 17:01
Hastanelik olsa olan yine Necatiye olur. Cüneyt hastaneye düşer , Selin hastane masraflarını öder :img-hyste Bu Cüneyt Necatiyi iflas bile ettirir :D
İnşallah ya bende çok istiyorum. Hem Pınardan da tamamen vazgeçmiş olur. Herkesin gönlü olur. Necatininde gönlü olur o zaten dünden razı. Yeterki kızlarından biri Tibeti sevsin :D Ucunda para var sonuçta .

Okulda hademeliğe başlasa Cevdettende azar yese. :D :D Çok komik olur :img-hyste

haha..süüüper olurdu yaaa..
dedigin gibi saten necati hazir bekliyo.. derin gidip necatiye baba biz tibetle birbirimizi seviyoruz demesiyle necatinin dügün yapmasi bir olur:img-yes::img-yes:

GÜL GÜZELİ
29-09-07, 17:09
yaşasın yaaa genconun bizden haberi varr tşk etmiş bizee bu arada roportajı ekleyen arkadaşa tşkler alpayda aşiretime tşkler demiş çok sevindimm demekki meşur bi aşiretimiz var vayy beeee:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

keremcem d
29-09-07, 17:15
ohh cok az kaldi ya gencoyaa..nihayet izliye bileecgiz..cok meraklandim:img-yes:

bu arada genconun bizden haberi varmiymis??
süüüper bi haber ya bu:happy0064:happy0064

geryyy
29-09-07, 17:51
haha..süüüper olurdu yaaa..
dedigin gibi saten necati hazir bekliyo.. derin gidip necatiye baba biz tibetle birbirimizi seviyoruz demesiyle necatinin dügün yapmasi bir olur:img-yes::img-yes:

İnşallah severler ya birbirlerini. Hem yakışıyorlarda. Zaten Pınar onun kardeşi gibiydi. Biraz zor gibi gözüküyo ama olsun. Tibette Derini kardeşi gibi görüyo ama belki o da sever. (Gerçi Derinin de sevdiği kesin değil ) .
Derin Selinden daha iyi bence. Selin çok havalı , sinir bozucu bir kız. Derin Selin kadar değil bence.
Arkadaşlar habere çook sevindim :happy0064

suee
29-09-07, 17:55
İnşallah severler ya birbirlerini. Hem yakışıyorlarda. Zaten Pınar onun kardeşi gibiydi. Biraz zor gibi gözüküyo ama olsun. Tibette Derini kardeşi gibi görüyo ama belki o da sever. (Gerçi Derinin de sevdiği kesin değil ) .
Derin Selinden daha iyi bence. Selin çok havalı , sinir bozucu bir kız. Derin Selin kadar değil bence.

derin-tibet forever:) :) :)

kesinlikle haklsın cnm derin hakkındaki düşüncelerinde...tibetlede yakışırlar en kısa zamanda ilişkileri başlar inşş...tibet genco-pınar ayrılığında faydalanmak isteyebilir...:img-cool2:img-cool2
bu arada gerçekten süper bi haber ama görüşmelerinin son kısmında tibet genco-pınar aşkına dahaa çoookkk engeller çıkacak demiş...:icon_sorr:icon_sorr

keremcem d
29-09-07, 18:02

yok yok bence kesin derin asik.. ha bire pinara üzme tibeti fln diyo.. sonra o bakismalar fln harika..kesin asik bence:img-yes:
hem dedigin gibi derin daha iyi selinden..selin cok havali..derin genede azcik akli basinda..

geryyy
29-09-07, 18:14
derin-tibet forever:) :) :)

kesinlikle haklsın cnm derin hakkındaki düşüncelerinde...tibetlede yakışırlar en kısa zamanda ilişkileri başlar inşş...tibet genco-pınar ayrılığında faydalanmak isteyebilir...:img-cool2:img-cool2
bu arada gerçekten süper bi haber ama görüşmelerinin son kısmında tibet genco-pınar aşkına dahaa çoookkk engeller çıkacak demiş...:icon_sorr:icon_sorr

İnşallah canım. Enggeller çıkacağı belli ama Genco & Pınar bunuda atlatır. Aşk engel tanımaz :img-hyste

Ya ben her bölüm Pınarın söyledklerini dinlemekten bıktım Pınar söylemekten bıkmadı. Her bölüm herbölüm aynı şeyleri söylüyor. "Genco birlikte herşeyin üstesinden geliriz" . Her zaman söylüyo bunları. Artık bn ezberledim yani :D

geryyy
29-09-07, 18:17
yok yok bence kesin derin asik.. ha bire pinara üzme tibeti fln diyo.. sonra o bakismalar fln harika..kesin asik bence:img-yes:
hem dedigin gibi derin daha iyi selinden..selin cok havali..derin genede azcik akli basinda..

Evet Selin sinir ediyo zaten. Gerçi o yakında cezasını çekecek. Şeker suratın nasıl biri olduğunu öğrenecek. Ama biraz geç kalacak. Haketti ama o da zaten. Aklı başına gelir artık.
Derin çok tatlı ya. Bazen o da değişiyo ama Selinin yanında melek gibi kalıyo. İnşallah canım ya bnde çok istiyorum aşık olmalarını. Tibette zaten çok kötü biri değil sadece Pınarı sevdiği için yapıyordu herşeyi. Ama artık aralarına girmeye çalışmaz bnce. Hem Genconun kendi hayatını kurtardığınıda öğrendi. O da Derine aşık olsun. Birlikte mutlu olurlar hem kimse üzülmez ;););)

Dizimize çok az kaldı. Bekle beklede bir türlü geçmiyor zaaman. En iyisi forumda zaman geçirmek. :D

suee
29-09-07, 18:23
İnşallah canım. Enggeller çıkacağı belli ama Genco & Pınar bunuda atlatır. Aşk engel tanımaz :img-hyste

Ya ben her bölüm Pınarın söyledklerini dinlemekten bıktım Pınar söylemekten bıkmadı. Her bölüm herbölüm aynı şeyleri söylüyor. "Genco birlikte herşeyin üstesinden geliriz" . Her zaman söylüyo bunları. Artık bn ezberledim yani :D

:) :) :) tanımaz mı göricizzzz :)

ya sorrrmaaa ne zaman bi dert olsa pınar genco inan bunları da aşıcaz diyor..
hemde kaç bölümdür..daha da bişi aşıldığı yok...ama bundan sonra demez çok ararız bu günleri ortada bu gerçekler olduktan sonra:icon_sorr:icon_sorr

keremcem d
29-09-07, 18:27
Evet Selin sinir ediyo zaten. Gerçi o yakında cezasını çekecek. Şeker suratın nasıl biri olduğunu öğrenecek. Ama biraz geç kalacak. Haketti ama o da zaten. Aklı başına gelir artık.
Derin çok tatlı ya. Bazen o da değişiyo ama Selinin yanında melek gibi kalıyo. İnşallah canım ya bnde çok istiyorum aşık olmalarını. Tibette zaten çok kötü biri değil sadece Pınarı sevdiği için yapıyordu herşeyi. Ama artık aralarına girmeye çalışmaz bnce. Hem Genconun kendi hayatını kurtardığınıda öğrendi. O da Derine aşık olsun. Birlikte mutlu olurlar hem kimse üzülmez ;););)

Dizimize çok az kaldı. Bekle beklede bir türlü geçmiyor zaaman. En iyisi forumda zaman geçirmek. :D

aynen cnm..bencede derin slein gibi degil..coook daha iyi..
selinin halini görmek istyiorum eger seker suratin nasil biri oldugunu ögrenince:happy0064
bu arada evet dizimize az kaldi..
dedigin gibi tibetde saten iyi biri..derinle tamamdir:img-yes:

geryyy
29-09-07, 18:28
:) :) :) tanımaz mı göricizzzz :)

ya sorrrmaaa ne zaman bi dert olsa pınar genco inan bunları da aşıcaz diyor..
hemde kaç bölümdür..daha da bişi aşıldığı yok...ama bundan sonra demez çok ararız bu günleri ortada bu gerçekler olduktan sonra:icon_sorr:icon_sorr

Valla dizinin başndan beri aynı şeyleri dinliyoz. Gencoda anca dinliyo hiç haklısın Pınar falan demiyo. Sanki zorla aşık etmiş kendine gibi. :img-hyste Evet canım ya bu günleri çok arayacağız.:img-yes: Ama olsun tekrar mutlu olacaklar. Önlerine bir engel çıkacak. Kısa süreli ayrılık yaşanacak . Sonra yeniden birlikte olacaklar. Senaryo tekrarlanacak. Tabi birazda senariste bağlı. İNşallah dizi bozulmaz sonradan -ki hiç sanmıyorum.
Birde genelde dizilerde hiç sevmediğim birşey vardır.:img-yes: Kızla oğlan birbirini seviyordur. Bir yanlış anlaşılma vb. bişey olmuştur. Kız sevmediği bir erkekle evlenmeye kalkar ya da birlikte olur. Sırf kendisine değer veriyo diye . Sevmiyosan sevmiyosundur ne diye birlikte olursun ki .:icon_sorrEn nefret ettiğim şey bu. İnşallah böyle birşey olmaz .

geryyy
29-09-07, 18:35
aynen cnm..bencede derin slein gibi degil..coook daha iyi..
selinin halini görmek istyiorum eger seker suratin nasil biri oldugunu ögrenince:happy0064
bu arada evet dizimize az kaldi..
dedigin gibi tibetde saten iyi biri..derinle tamamdir:img-yes:

Ne yaparsa yapsın çok geç kalmış olacak. Kendi geri kafalılığından oldu herşey.Gitsin kafasını duvarlara vursun (inşş) Özgeyi de anlar artık. O kadar arkasındsn konuşuyodu. Güya şker surat onu seviyomuş :img-hyste
Eb çok istediğim şey o zaten. Tibet anlasın artık Pınarın kardeşi olduğunu.

suee
29-09-07, 18:40
Valla dizinin başndan beri aynı şeyleri dinliyoz. Gencoda anca dinliyo hiç haklısın Pınar falan demiyo. Sanki zorla aşık etmiş kendine gibi. :img-hyste Evet canım ya bu günleri çok arayacağız.:img-yes: Ama olsun tekrar mutlu olacaklar. Önlerine bir engel çıkacak. Kısa süreli ayrılık yaşanacak . Sonra yeniden birlikte olacaklar. Senaryo tekrarlanacak. Tabi birazda senariste bağlı. İNşallah dizi bozulmaz sonradan -ki hiç sanmıyorum.
Birde genelde dizilerde hiç sevmediğim birşey vardır.:img-yes: Kızla oğlan birbirini seviyordur. Bir yanlış anlaşılma vb. bişey olmuştur. Kız sevmediği bir erkekle evlenmeye kalkar ya da birlikte olur. Sırf kendisine değer veriyo diye . Sevmiyosan sevmiyosundur ne diye birlikte olursun ki .:icon_sorrEn nefret ettiğim şey bu. İnşallah böyle birşey olmaz .

eett birde genconun bilemiyorum pınnar demeleri gına geldiii:img-cool2:img-cool2
bugün tekrarını izledim banktaki sahnede yine sinirlendim...genco pınarın elini sıktıya hani sonrda tarkan ın peşinden gitti kızı bıraktı...kızıyorum gencoya bazen...
dediğin gibi senin nefret ettiğin şeye bende sıcak bakmıyorum ki bizim dizide de öle bi ihtimal var gibi..pınar ve tibet...ama bilemiyorum yinede pınar kararlı bir kız olmaz dedim mi olmaz gibiii....bilemiyorum zaman göstercek..

keremcem d
29-09-07, 18:52
Ne yaparsa yapsın çok geç kalmış olacak. Kendi geri kafalılığından oldu herşey.Gitsin kafasını duvarlara vursun (inşş) Özgeyi de anlar artık. O kadar arkasındsn konuşuyodu. Güya şker surat onu seviyomuş :img-hyste
Eb çok istediğim şey o zaten. Tibet anlasın artık Pınarın kardeşi olduğunu.
ayneeeennn..öyle özge hakkinda konusuyodu kendi basina gelecek hepsi.. ohh vallah hic acimam oh olsun derim hatta..:img-yes:hatta dioyrum bile:ohh olsunnn:happy0064

geryyy
29-09-07, 18:59
eett birde genconun bilemiyorum pınnar demeleri gına geldiii:img-cool2:img-cool2
bugün tekrarını izledim banktaki sahnede yine sinirlendim...genco pınarın elini sıktıya hani sonrda tarkan ın peşinden gitti kızı bıraktı...kızıyorum gencoya bazen...
dediğin gibi senin nefret ettiğin şeye bende sıcak bakmıyorum ki bizim dizide de öle bi ihtimal var gibi..pınar ve tibet...ama bilemiyorum yinede pınar kararlı bir kız olmaz dedim mi olmaz gibiii....bilemiyorum zaman göstercek..

İyi aklıma getirdin cnm :img-hyste Ben de uyuz oluyorum

P: Genco birlikte bütün engelleri aşacağız. Elele verirsek herşeyin üstesinden gelebiliriz
G: Bilemiyorum Pınar. Sana zarar vermekten çok korkuyorum (( yine başa döndük lanetim lanetiiim ) :img-hyste

Bende o sahnede sinir olmuştum Gencoya. Daha öncede buna bnzer şeyleri tekrarladı.. Konuşmanın önemli yeride koşuyo gidiyo. Pınar Gencoya darılmıyorda fazla. Ben olsam hiç böyle olmazdı . Bari Pınar bekle geleceğim falan bişey dese.
İnşallah dediğin gibi olur. Bencede kararlı ama bilemiyorum da. İnşallah böyle bişey olmaz

geryyy
29-09-07, 19:02
ayneeeennn..öyle özge hakkinda konusuyodu kendi basina gelecek hepsi.. ohh vallah hic acimam oh olsun derim hatta..:img-yes:hatta dioyrum bile:ohh olsunnn:happy0064

Bende valla. Ne acıyacaz. Kendi geri kafalılığı. Semihi çok arayacak o . Çünkü kendisini onun gibi seven birisi daha yok. (Onu kim sevsin diyecem :img-hyste)
Valla Semihte nasıl eviyosa anladım. Gerçi gönül bu :img-hyste

didemfener
29-09-07, 19:03
amanında amanın kim gelmiş eski sefgilim gelmiş
valla süperim bugün ya..çok mutluyum hem genco var..hem reportajda bizden bshsetmiş..

suee
29-09-07, 19:05
İyi aklıma getirdin cnm :img-hyste Ben de uyuz oluyorum

P: Genco birlikte bütün engelleri aşacağız. Elele verirsek herşeyin üstesinden gelebiliriz
G: Bilemiyorum Pınar. Sana zarar vermekten çok korkuyorum (( lanetim lanetiiim ) :img-hyste

Bende o sahnede sinir olmuştum Gencoya. Daha öncede buna bnzer şeyleri tekrarladı.. Konuşmanın önemli yeride koşuyo gidiyo. Pınar Gencoya darılmıyorda fazla. Ben olsam hiç böyle olmazdı . Bari Pınar bekle geleceğim falan bişey dese.
İnşallah dediğin gibi olur. Bencede kararlı ama bilemiyorum da. İnşallah böyle bişey olmaz

:) :)
bilemiyorum pınarrr lanetimm korkuyorum...offf yanii..gencoya bu sözlerden bi remix mi yapsak ne:img-hyste:img-hyste

doğru pınar gencoya pek kızmıo..hatalı olmasa bile hep allttan alıyo çok özverili...
yaniii dimi pınar çok önemli desen kız zaten anlıyo seni tamam der hoş karşılar..zaten bi tlfonunda yok..kız tavır yapıyosun sanıyo..bir de haklı olsa barii...
yanii düşük bir ihtimal olması ama olamaz kesin de diemiyorum...:icon_whis

geryyy
29-09-07, 19:09
:) :)
bilemiyorum pınarrr lanetimm korkuyorum...offf yanii..gencoya bu sözlerden bi remix mi yapsak ne:img-hyste:img-hyste

doğru pınar gencoya pek kızmıo..hatalı olmasa bile hep allttan alıyo çok özverili...
yaniii dimi pınar çok önemli desen kız zaten anlıyo seni tamam der hoş karşılar..zaten bi tlfonunda yok..kız tavır yapıyosun sanıyo..bir de haklı olsa barii...
yanii düşük bir ihtimal olması ama olamaz kesin de diemiyorum...:icon_whis

Bende canım. Şüphe oluyo içimde ya olursa diye. Neyse bekleyip göriciz.

Valla ya Pınar anlıyo Gencoyu ama Genconun hiç öyle bir tasası yok. Ne olur Pınar darılır mı falan hiç düşünmüyo. İnsan biraz düşünceli olur. İnsanlara zarar vermekten korkuyorum diyo . Sen önce bir onları kırma orasını sonra düşünürsün. :D :D Yazık Pınara ya. İyi dayanıyo yine. Yani alınmıyo fazla

keremcem d
29-09-07, 19:13
Bende valla. Ne acıyacaz. Kendi geri kafalılığı. Semihi çok arayacak o . Çünkü kendisini onun gibi seven birisi daha yok. (Onu kim sevsin diyecem :img-hyste)
Valla Semihte nasıl eviyosa anladım. Gerçi gönül bu :img-hyste

vallah bende semihe sasiriyorum..
seline nasil asik olmus..hani derini anlarim ama selin..
hemde cok dalga geciyo slein onunla..yok burslususn fln diye..

didemfener
29-09-07, 19:15
valla ben ikizlerin ikisnide anlamıyorum
ay valla vişne reçelini göremedim die sinirliyim zati.. of of.. pınarı görmek varmış:D
fragamnın sonunda saffet necatiye koşuyya gencoda arkdan genco safeti kurtaramadı die üzülüyor..:):D

suee
29-09-07, 19:17
Bende canım. Şüphe oluyo içimde ya olursa diye. Neyse bekleyip göriciz.

Valla ya Pınar anlıyo Gencoyu ama Genconun hiç öyle bir tasası yok. Ne olur Pınar darılır mı falan hiç düşünmüyo. İnsan biraz düşünceli olur. İnsanlara zarar vermekten korkuyorum diyo . Sen önce bir onları kırma orasını sonra düşünürsün. :D :D Yazık Pınara ya. İyi dayanıyo yine. Yani alınmıyo fazla

walla beklemekten başka da bi çözüm yok...

içten içe gencoya amma da kızmışız yahu...:)
ama kızılmayacak gibi deilki kardeşim...kız kırılır mı demiyo...sana zarar vereceğime kendime zarar veririm pınar dedi bankta otururken...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu illa fiziksel olarak mı zarar verilir..kızın kalbini kırarak ona zarar vermiyormusun???:img-cool2:img-cool2
ilk bölümlerdeki romantik ince ruhlu genco nerde:):):) :)

keremcem d
29-09-07, 19:21
valla ben ikizlerin ikisnide anlamıyorum
ay valla vişne reçelini göremedim die sinirliyim zati.. of of.. pınarı görmek varmış:D
fragamnın sonunda saffet necatiye koşuyya gencoda arkdan genco safeti kurtaramadı die üzülüyor..:):D

haha.. evet ya genco üzülüyomus
saffeti kurtaramadim diye..basliyomus lanetliyim..
:icon_whis:img-yes:

cook az kaldi dizimize:happy0064

geryyy
29-09-07, 19:23
vallah bende semihe sasiriyorum..
seline nasil asik olmus..hani derini anlarim ama selin..
hemde cok dalga geciyo slein onunla..yok burslususn fln diye..

Evet ya. Hep dalga geçiyo sonrada şaka yaptım diyolar. Çok üzülüyorum Semihe. ama artık Selin üzülsün. Bende Derini anlarım. O hiç değilse dalga geçmiyo. Semihte bıraksın artık Selini. Hayatını yaşasın. Ona kız mı yok. Selin Semihin etrafında dolaşsın birazda :D

haha.. evet ya genco üzülüyomus
saffeti kurtaramadim diye..basliyomus lanetliyim..
:icon_whis:img-yes:

cook az kaldi dizimize:happy0064

Valla bellerim Gencodan :img-hyste Sanki hiç yapmadığı şey mi . Ne olsa kendinde bişeyler arıyo. Lanetimde lanetim tutturuyo. Ağzına bant yapıştırmak lazım :img-hyste Belki o zaman susar. Amma laneti varmış şuı genconunda :D :img-hyste

geryyy
29-09-07, 19:26
walla beklemekten başka da bi çözüm yok...

içten içe gencoya amma da kızmışız yahu...:)
ama kızılmayacak gibi deilki kardeşim...kız kırılır mı demiyo...sana zarar vereceğime kendime zarar veririm pınar dedi bankta otururken...bu ne perhiz bu ne lahana turşusu illa fiziksel olarak mı zarar verilir..kızın kalbini kırarak ona zarar vermiyormusun???:img-cool2:img-cool2
ilk bölümlerdeki romantik ince ruhlu genco nerde:):):) :)

Evet ama dediğin gibi kızılmayacak gibi değil ki.
:img-hyste Ben dikkat etmemiştim cnım . Tam olarak dediğini duymamıştım. İyiki söyledin :img-hyste Yine gülme krizine girecem. :D

suee
29-09-07, 19:32
Evet ama dediğin gibi kızılmayacak gibi değil ki.
:img-hyste Ben dikkat etmemiştim cnım . Tam olarak dediğini duymamıştım. İyiki söyledin :img-hyste Yine gülme krizine girecem. :D

eet o sözü duyduktan sonra sen git kızın elini tost makinasındaki tost gibi yap :) :) :)
acıttı baya baya....gene pınar az tepki verdi ben bağırırdım :)

didemcim wallahi çok doğru bir noktaya parmak bastın...

herkesi alpay atalan başlığına bekliyoruz....:good::good:

didemfener
29-09-07, 19:34
hümeya beni deli etme tibete beni yalancı çıkarma:DD:) biz genxodayız alpaydayız dedim..:Doo maşallah dedi şunu yzmayı unuttum dizden sonra yprumlarımız okunuyomuş ben valla tibetin yalancısıyım

geryyy
29-09-07, 19:35
eet o sözü duyduktan sonra sen git kızın elini tost makinasındaki tost gibi yap :) :) :)
acıttı baya baya....gene pınar az tepki verdi ben bağırırdım :)

didemcim wallahi çok doğru bir noktaya parmak bastın...

herkesi alpay atalan başlığına bekliyoruz....:good::good:

Valla bende bağırırdım. Durduk yere kızın canını yaktı. Bir de Necatiye kızmıştı geçen bölmülerde ( sünnet düğününde Pınarın elini acıttı diye ) Sanki kendi çok farklı birşey yapıyor gibi :D . Pınar ayrılırsa Genconun laneti yüzünden değil davranışları yüzünden ayrılır. Genco lanetini düşüneceğine bir de bunu düşünsün :img-hyste

suee
29-09-07, 19:38
Valla bende bağırırdım. Durduk yere kızın canını yaktı. Bir de Necatiye kızmıştı geçen bölmülerde ( sünnet düğününde Pınarın elini acıttı diye ) Sanki kendi çok farklı birşey yapıyor gibi :D . Pınar ayrılırsa Genconun laneti yüzünden değil davranışları yüzünden ayrılır. Genco lanetini düşüneceğine bir de bunu düşünsün :img-hyste

yaa wallahi ne kadar güzell söyledin düğündeki olayı bende anımsadım şimdi..bir de yaralı elini acıttı demişti..e şimdi bunları söyleyen gencoyla yapan genco farklı mı....

çok doğrusun..genco biran önce eski genco olmalı..o necatiye hissttiği kızgınlığı pınara olan aşkıyla karıştırıyor son zamanlarda bu nedenle başka bir genco çıkıyor ortaya...

ozgeozdem
29-09-07, 19:40
slm aşiretim..diziye az kala girebildim ben de :img-wink:

bağalım neler olacak bu bölümde..

dileğim remix olayına bayıldım cnm süper olur walla :img-hyste

:klme
bilemiyorum pınar
söylesem mi acaba
lanetliyim ben
kaldım arada yo yo:img-punk:

:img-hyste:img-hyste

dizilerin soundtrack albümleri çıkıyor da genco'nun albümündeki şarkılar: lanetli, bilemiyorum, kararsızım....vs. :img-hyste

off ya diziden önce saçmalamaya başladım bye

geryyy
29-09-07, 19:42
yaa wallahi ne kadar güzell söyledin düğündeki olayı bende anımsadım şimdi..bir de yaralı elini acıttı demişti..e şimdi bunları söyleyen gencoyla yapan genco farklı mı....

çok doğrusun..genco biran önce eski genco olmalı..o necatiye hissttiği kızgınlığı pınara olan aşkıyla karıştırıyor son zamanlarda bu nedenle başka bir genco çıkıyor ortaya...

Valla ne değişti bnde anlamadım. ama Genco dğeişti. İnşllah bir an önce eski genco olur. Özlüyoruz yaw.
Bir de ÖZge olayı var. Özgeye de lanetini bulaştırmak istemiyomuş (Allah Allaaah ) Bırakta kız kendi karar versin. :D:D

geryyy
29-09-07, 19:47

bilemiyorum pınar
söylesem mi acaba
lanetliyim ben

dizilerin soundtrack albümleri çıkıyor da genco'nun albümündeki şarkılar: lanetli, bilemiyorum, kararsızım....vs. :img-hyste

Süper olmuş canım ya. Bayıldım :img-hyste :img-hyste
Bir de albümdeki şarkılara Pınardan atlatırız falan eklense :D Ayyy :img-hyste
Tutar valla

suee
29-09-07, 19:48

bilemiyorum pınar
söylesem mi acaba
lanetliyim ben

ikizim hoşgeldin...
ay iiki de geldin kopardın benii gülmekten...
smileylerde bu kadar mı uygun olur daha bi komik olmuşşş..wallahii...bölümün gerginliğinden suratım biraz asık güldürdün beni...

Valla ne değişti bnde anlamadım. ama Genco dğeişti. İnşllah bir an önce eski genco olur. Özlüyoruz yaw.
Bir de ÖZge olayı var. Özgeye de lanetini bulaştırmak istemiyomuş (Allah Allaaah ) Bırakta kız kendi karar versin. :D:D

eet herşey durduğu gibi ama genco 360 lık bi dönüş yaptı...
2 bölümdür bitirdi bizi sert tavır ve davranışlarıyla...iceberg:img-cool2

hıı dimi yanii bırak da özge karar versin...okulda ikisinin konuşması geldi bir den aklıma..şüphe hakkındaki...şüphe kötüdür..üstüne gitmelisin yüzleşmelisin kaçmamalısın gibi şeyler söylüyordu özgeye...ee yani bu ne biçim çelişkidir madem öyle gidip de söyle özgeye ne diye beni dışlamasından korkuyorum diyosun...:img-cool2

didemfener
29-09-07, 19:51
allahım düşünsenize bunları şimdi okuduklarını özge süper yazmışın..:D
haha valla.ne diiym elelrine sağlık..

geryyy
29-09-07, 19:58
allahım düşünsenize bunları şimdi okuduklarını özge süper yazmışın..:D
haha valla.ne diiym elelrine sağlık..

:img-hyste Bir de albüm çıkarıyolarmış buradan esinlenip :D:D Süper olurdu.
Dizi birazdan başlar . herkese iyi seyirler. Reklam aralarında girin foruma :D:D

suee
29-09-07, 20:03
haydiii bende kaçtım başlıyor...
herkesi ii seyirler...
özge senin sesinde güzelmi albümdeki o şarkıyı sen söle:) :):) :) diziden sonra burdayım yorum yapmaya sizleri de beklerim byebyebye

didemfener
29-09-07, 20:28
ŞU CÜNEYTE ne gıcık oluyorum ya yine aklı fikri parayla ya güselim masum semihide yoldan çıakrcak die korkuyorum

suee
29-09-07, 20:33
ŞU CÜNEYTE ne gıcık oluyorum ya yine aklı fikri parayla ya güselim masum semihide yoldan çıakrcak die korkuyorum

ıyy sorma terbiyesiz onlar nasıl arkadaşlık yapıyorlar ya...
neyse genco ona ilerleyen dakikalarda gösterecek gününü...

bölüm resimlerinde genco pınarın elini tutuyodu ya sahil sahnesinde şimdi izleyince olmadı öle bişi üzüldüm...
ama flashback çok güzeldi..2.bölüm yangın sahnesi ve sonra genco-pınarın ilk piano çalışması ne sahneydi ama:img-in_lo:img-in_lo

salıncak sahnesi de pek güzeldi..özgeyi sallarken özgede bişiler canlanıverir belki dedim ama olmadı neyseki...

pınar ve genco aşkı umutsuz vaka ya:icon_sorr:icon_sorr...genco ayrılmayı düşünür gibi ilerleyen dakikalarda...

fundapehlivan
29-09-07, 20:35
Çok merak ediyorum, bıçaklanma olayı acaba dizinin sonunda mı olacak??

Herhalde öyle olur:icon_sorr

Bu arada Derin Tibete aşık gibi geliyor bana:img-yes:

didemfener
29-09-07, 20:35
valla dilek ya tamam dedim sölicel şimdi sonra tprlandı ..yeter söle diyorum ben tv karşında sini roldum ya..ama pınar o sahneleri biraz ozr görücek ilersi kavga ve ayrılma..

suee
29-09-07, 20:36
Çok merak ediyorum, bıçaklanma olayı acaba dizinin sonunda mı olacak??

Herhalde öyle olur:icon_sorr

Bu arada Derin Tibete aşık gibi geliyor bana:img-yes:

bu arada unutmuşum genco da paso koşuyor şok atlattıktan sonra demekki ii geliyo bende mi öle yapsam artık...:) :)

bence sonunda olur o sahne..hatta bize göstermezler kimin bıçaklandığını...gelecek haftayı bekleriz bunun için:icon_sorr:icon_sorr

din artık kesin aşık..tibet konusunda hemen de sesi yükseliyor..bu arada sesi de değişmiş..

didemfener
29-09-07, 20:57
allahım byıldım gencoma ya nasılda kafayı yedi ya aferim vişne reçelime..:D sözleri ağzına tıkandı valla şu pınara sinir oluoyrum..hemde çok çok sıkıor gencoyu ya yaknız kalmakta haklı yani.

suee
29-09-07, 20:59
bravo tibete wallahi helal olsun...gencoyu nasılda ii tanımışş..ismini açıklamayarak ii yaptı dediği gibi o bu tür şeylerle övünmeyi seven biri deil...

gencoyu bir yandan seviyorum bir yandan da çok kızıyorum..depoda pınara davranışı neydi öyle bana demese de sanki bana demiş gibi kırıldım resmen hiç yakışmıyor ya...

neyseki pınar kafa olayının neden olduğunu öğrendi..olay sonrası genco yine bağırdı ona en azından nedenini biliyor..

ama kesin ayrılır bunlar hemde çok ciddi:icon_sorr:icon_sorr

didemfener
29-09-07, 21:01
bravo tibete wallahi helal olsun...gencoyu nasılda ii tanımışş..ismini açıklamayarak ii yaptı dediği gibi o bu tür şeylerle övünmeyi seven biri deil...

gencoyu bir yandan seviyorum bir yandan da çok kızıyorum..depoda pınara davranışı neydi öyle bana demese de sanki bana demiş gibi kırıldım resmen hiç yakışmıyor ya...

neyseki pınar kafa olayının neden olduğunu öğrendi..olay sonrası genco yine bağırdı ona en azından nedenini biliyor..

ama kesin ayrılır bunlar hemde çok ciddi:icon_sorr:icon_sorr

valla tam sölicekti dileğim valla heycandan ölcektim ama sölemedi ya keşke söleseydi .cevdetde diyoki senden başka kahramanalrda varmış diyor..:D
derinde ne salak ya dahalen gerçek yüzünü göremdi ya..pınar zatn çok sıkmaya başladı

ozgeozdem
29-09-07, 21:02
pınar: genco gözlerime bak..cevap ver..
genco: işim var PINAR!! :blink::img-huh:

aynen böyle kaldım ya..genco çok sert Pınar'a karşı..hiç ümit yok bence..genco da asla Pınar'a gerçekleri anlatmayı düşünmediğine göre :sad53::icon_sorr

selin "şeker gibi suratını ne hale getirdi" diyince koptum ben ya:img-hyste sanki dizikendisiyle dalga geçmiş..cücü'nün alacaklıları şeker suratt diyolardı ya :img-hyste

begummm
29-09-07, 21:02
Ohh genco Cüneyt i nasıl da dövdü. Semih görmeseydi genco okuldan atılabilirdi ama neyse ki o gördü bişi olmaz.

didemfener
29-09-07, 21:03
pınar: genco gözlerime bak..cevap ver..
genco: işim var PINAR!! :blink::img-huh:

aynen böyle kaldım ya..genco çok sert Pınar'a karşı..hiç ümit yok bence..genco da asla Pınar'a gerçekleri anlatmayı düşünmediğine göre :sad53::icon_sorr

selin "şeker gibi suratını ne hale getirdi" diyince koptum ben ya:img-hyste sanki dizikendisiyle dalga geçmiş..cücü'nün alacaklıları şeker suratt diyolardı ya :img-hyste

özge ne komikti y avalla sana katılyıorum şeker surat görmesek bize yutturcaklar..
gencomu daha çok sevmeye başladım yalnız kaldı ama pınarla arasıda kötü:)

suee
29-09-07, 21:04
valla tam sölicekti dileğim valla heycandan sölemedi ya keşek söleseydi .cevdetde diyoki senden başka kahramanalrda varmış diyor..:D
derinde ne salak ya dahalen gerçek yüzünü göremdi ya..pınar zatn çok sıkmaya başladı

genconun karakterinden dolayı sölemedi...aslında ii oldu gibi...işten atılmasa bari gencoda bu olayın üstüne...atılmaz gibi de sanki semih pınar gerçeği biliyor ne de olsa:good::good:

selin zaten tescilli kör..cüneytten kazığı yiyince görücem ben onu..başka da bişi demiyorum...

pınar depoda yine babam şöyle babam böyle deyince gencoda yeterrrr baban hakkında ne bişi duymak ne de onu görmek istiyorum die bağırdıya ya wallaa hiç yakışmadı yaaa.ben üzüldüm yaniii:icon_sorr:icon_sorr

bu arada genco böyle bağırsın bakalım pınara bölüm sonunda bişi olduğunda görücem ben onu kahrolacak...:icon_sorr

didemfener
29-09-07, 21:08
DİLEĞİM o öpme sahnesinden bir tane imza olası şart öptü de nasıl şaırdı ya bide etrafına bakıyor kimse varmı diye ayy canım ya..:D

gfbuse
29-09-07, 21:20
sLm herkese..dizi biraz sıktı beni ya..iLk böLümLer cok daha güzeLdi..cok daha heyecanLıydı..bu abisi oLduqunu ne zmn öğrencek yha? dizide süper oLan tekşey aLpay ataLan:img-yes: çok yakışıkLı cidden..:img-in_lo

didemfener
29-09-07, 21:25
sLm herkese..dizi biraz sıktı beni ya..iLk böLümLer cok daha güzeLdi..cok daha heyecanLıydı..bu abisi oLduqunu ne zmn öğrencek yha? dizide süper oLan tekşey aLpay ataLan:img-yes: çok yakışıkLı cidden..:img-in_lo

bence canım şimdi daha heycanlı oldu herley su yüzüne çıkıyor..
sen özgeye abisi olduğunu sölmesi istiyorsun ama o daha ona var 2 3 bölüm..filan..ama gencounun kardeşinden önce bir çok sorunla başetmsi lazım

suee
29-09-07, 21:26
allahım ya yok böle bir terslik...
tam bankta barıştılar ii oldu diyordum kii...saffettin gelmesiyle herşey bozuldu...
pınarın kalbi kırıldı genco kararsız ve çaresiz...poffff....
derinse sırılsıklam aşık...
ahmetse süperrr bugün başım kalaba(lık):) :) :)
ayy özge gencoyu öpünce yine ne şeker oldu...

didemfener
29-09-07, 21:28
allahım ya yok böle bir terslik...
tam bankta barıştılar ii oldu diyordum kii...saffettin gelmesiyle herşey bozuldu...
pınarın kalbi kırıldı genco kararsız ve çaresiz...poffff....
derinse sırılsıklam aşık...
ahmetse süperrr bugün başım kalaba(lık):) :) :)
ayy özge gencoyu öpünce yine ne şeker oldu...

my dilek ..bence o öpme shnesinden bir çalışma şart..:
etrafına kimse varmı die bakıyor..bence şimdilik süper gidiyor pınarla genconun arası..:Dahmette yanık yanık şarkı sölüyor..:)
ARKDAŞLAR YARIN yine ikinciyiz..:D

suee
29-09-07, 21:28
DİLEĞİM o öpme sahnesinden bir tane imza olası şart öptü de nasıl şaırdı ya bide etrafına bakıyor kimse varmı diye ayy canım ya..:D

ayy eet çok şekerdi o sahne..:img-in_lo
resimler gelsin yapcam ben o sahneden bir imza zaten...
ehehhe ejder ve tayfasının suratı nasıı kireç gibi oldu ama..ödleri koptu walla...:) :) :) :)

ozgeozdem
29-09-07, 21:30

ben de koptum orda ya nasıl bakıyo etrafına :img-banne

derin-tibet aşkı istiyorum ben ya :happy0064 çok yakışıyolar bence..derin zaten her bölümde sen bulunmaz bir erkeksin prens sözleri fln :img-blush:img-in_lo

kerem ile semih'in mahalleye taşınması süper oldu..eğlenceli şeyler olur bence :img-pilot
genco-pınar hakkında yorum yapamıyorum artık:img-cool2 tek söyleyebileceğim: ü-mit-siz :icon_sorr

neyse çok konuştum: suratlar kireç olduğuna göre anladınız siz onu

didemfener
29-09-07, 21:32
sibelde ayrı güseldi bu bölümde kıvırcık ne diyor aynı lolipop gibi pembe pembe..ay çok komikti orası bide yumurcağın yengesi süper manyaktı ya..
senmi doyurucan boğazımıza çok çocuk istiyorsan git yap kendine sanki okdr kolay onun için önce tülinle evlenmesi şart..:D sibelde adam olmuşta..kimseyi beğnmiyor..sibelin anneside ne dedi salı pazarına benzetmişin dedi.. aklıma gencolu salı günler geldii..:(

gfbuse
29-09-07, 21:33
bence canım şimdi daha heycanlı oldu herley su yüzüne çıkıyor..
sen özgeye abisi olduğunu sölmesi istiyorsun ama o daha ona var 2 3 bölüm..filan..ama gencounun kardeşinden önce bir çok sorunla başetmsi lazım

wlla bence eskiden daha heyecanlıydı ..ama dediğin gibi daha önemli işlerle baş etmesi Lazım :img-yes: yinede 2-3 böLüm sonra öğrencekse güzeLL:img-yes:

didemfener
29-09-07, 21:53
firevun gözlü kızla aranda birşey yok dmi
ohh rahtaladım..:D ayy ailecek komkler bunlar ya

naz özkul
29-09-07, 21:54
aferim kız özge helal olsun. Çek sifonu şu kadının suratına:) Eee kimin kardeşi:img-wink:
Kardeşimin yorumunu söylemezsem çatlarım. Bunları sette iyi besliyorlar galiba hepsi kilo almış dedi.Çok da haksız sayılmaz:)

suee
29-09-07, 21:56
ayhh ahmette ilişki uzmanı mubarek süper konuştu
duyy dido duyy genco-pınar aşkı efsane olacak...:happy0064:happy0064:happy0064

genco da duvardan bahsediyor..ee o duvarı sen örüyorsun kız napsın...
allahım vapurda simit attılar(hoş biz görmedik keşke görebilseydik)genco sensiz olamıyacağımı anladım dedi yaa bütün kızgınlığım gitti sanki...hemen yumuşadım...hep böyle devam etse keşke....:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

hhehehe özge nasılda olaya el koydu..resti çekti...brava...e kimin kardeşi iş bitirici :) :) :)

didemfener
29-09-07, 21:58
dileğim gencoyla pınarın arasına ne girdi diyorya bende bağırıyorum didem girdi.. bütün dularım kabul oldu zaten tibette dedi bana bak dediğin olcak dedi pis pis gülme dedi:D

geryyy
29-09-07, 21:59
ayhh ahmette ilişki uzmanı mubarek süper konuştu
duyy dido duyy genco-pınar aşkı efsane olacak...:happy0064:happy0064:happy0064

genco da duvardan bahsediyor..ee o duvarı sen örüyorsun kız napsın...
allahım vapurda simit attılar(hoş biz görmedik keşke görebilseydik)genco sensiz olamıyacağımı anladım dedi yaa bütün kızgınlığım gitti sanki...hemen yumuşadım...hep böyle devam etse keşke....:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

hhehehe özge nasılda olaya el koydu..resti çekti...brava...e kimin kardeşi iş bitirici :) :) :)

Allahım deli olacağım ya. Yarım yamalak izledim diziyi. Elektrikler kesildi ikide bir. İnşallah tekrarını verirler. Bazı yerlerini izleyemedim
Evet. Kadında şaşırdı kaldı zaten. İyi oldu. Gerçi hiç sanmıyom adamdan uzaklaşacağını ama olsun. Babasıda artık ne yapacak bilmiyorum.

Valla ya duvarı kendi örüyo bir de aramızda duvarlar var diyor. İlk başlarda çok sinirlendim Gencoya ama sonra bi "oh bee" dedim. Eskisi gibi olurlar inşallah :happy0064:happy0064

ozgeozdem
29-09-07, 21:59
ya özge: siyah giy her şeyle uyar demiş ya sibele:img-hyste koptum ya :img-hyste

muhtar: sizin aranızda benim bilmediğim bir şey mi var?:img-blush
SİBELLLLLLL :happy0064

suee
29-09-07, 22:01
dileğim gencoyla pınarın arasına ne girdi diyorya bende bağırıyorum didem girdi.. bütün dularım kabul oldu zaten tibette dedi bana bak dediğin olcak dedi pis pis gülme dedi:D

bu arada genconun ağzından ilk defa aşıcaz pınar lafı çıktı hayret ettim bi o kadar sevindimm

dido sen ve tibet istediğiniz kadar öyle diyin biliyorum olacak bu ayrılık bizde üzülücez ama elbet birgün barışacaklar...

ee ünlü türk düşünürü ahmet ne diyor bu sözlere kulak verelim:genco-pınar aşkı efsane olacak....:happy0064:happy0064:happy0064

didemfener
29-09-07, 22:02
yarın reytingler ikinci olaraktan gelcek..
of ya alışmıştık birinciliğe ya..bunun yeşili yokmu
varda siz bunu istemiştiniz e şimdide yeşil istyorum:D
ama abi babane ayakkabısı almayalım..:D

geryyy
29-09-07, 22:04
bu arada genconun ağzından ilk defa aşıcaz pınar lafı çıktı hayret ettim bi o kadar sevindimm

dido sen ve tibet istediğiniz kadar öyle diyin biliyorum olacak bu ayrılık bizde üzülücez ama elbet birgün barışacaklar...

ee ünlü türk düşünürü ahmet ne diyor bu sözlere kulak verelim:genco-pınar aşkı efsane olacak....:happy0064:happy0064:happy0064

Evet.Bende çok şaşırdım. Sanki birbirlerinin içine geçtiler. Pınar Genco gibi Gencoda Pınar gibi davrandı.
Aslında Pınar haklı. Genco Pınara her şeyini anlatmıyor. Ama Pınar herşeyi söylüyo. Gerçi babasıyla ilgili olduğu için söylemedi ama daha öncede yapmıştı. araları açılıyo :icon_sorr

didemfener
29-09-07, 22:06
ayy işte ben buna final derim ya DEHŞET bitti ya ayy genco öel olunca ben kötü oldum ya:( ağlıcam şimdi çok kötü bitti

begummm
29-09-07, 22:07
Ooooo o ne finaldi öyle Pınar a bişiler yaptı galiba yazık yaa off noldu acaba şimdiden sabırsızlanıyorum devamı için.

suee
29-09-07, 22:08
ufff ya bıçak deil silahmışş..genco gelecek bölüm artık napar bilemiyorum kafayı yiycek garibim..pınar vuruldu..ahh saffet yaktın gencoyu....

naz özkul
29-09-07, 22:10
Necati o adamı şimdiye kadar öldürmediyse şuan kesin öldürecek demektir. Genconun orada olduğunu görünce gencoyu suçlayacak bahane arıyor zaten. Beynini de yıkar pınarın. Ama pınarın araştırmacı ruhu hastaneden çıkınca devreye girer,o adamın kim olduğunu araştırır bence. Necati fena köpürecek. Pınar adamı araştırır belki ama ortada adam kalmaz herhalde o çıkana kadar.

-A k e L d a N-
ufff ya bıçak deil silahmışş..genco gelecek bölüm artık napar bilemiyorum kafayı yiycek garibim..pınar vuruldu..ahh saffet yaktın gencoyu....

Yaa inanamıyorum nasıl bitti öyle yaa ben ağlıyodum nerdeyse..Genco yıkıldı resmen o nasıl bi bağırıştır oooffffff:icon_sorr
Pınar bide o Saffet'i Genco'nun yanında gördü babasına komplo düzenlediğini falan düşünürse..Offff offf:icon_sorr

geryyy
Mektupta intikamımızı alacağım mı demişti. (tam göremedim )
Genconun ne yapacağını bende çok merak ediyorum. Belki adama birşey yapar ama yapmayadabilir. Pınara bir zarar geldi mi sadece silah sesini duydum. Pınarda artık öğrenir babasının ne yaptığını ?
Aa Pınar ilk başta Genco hakkında ne düşünür acaba ? Çünkü o adamı Genconun yanında görmüştü. Şimdi ise onlara zarar veriyor. Yanlış birşey düşünmez inşallah :(

suee
29-09-07, 22:11
Evet.Bende çok şaşırdım. Sanki birbirlerinin içine geçtiler. Pınar Genco gibi Gencoda Pınar gibi davrandı.
Aslında Pınar haklı. Genco Pınara her şeyini anlatmıyor. Ama Pınar herşeyi söylüyo. Gerçi babasıyla ilgili olduğu için söylemedi ama daha öncede yapmıştı. araları açılıyo :icon_sorr
yanii eet değiştiler birden genco ii oldu pınarsa agresif...
gelecek bölümü merakla bekliyorum nasıl finaldi o öle ya...
gelecek bölüm araları açılmaz..hatta bu hastane olayı bikaç bölüm rahat ettirir bizi durum icabı...ama sonrasında bilemiyorum:icon_sorr:icon_sorr
ayy işte ben buna final derim ya DEHŞET bitti ya ayy genco öel olunca ben kötü oldum ya:( ağlıcam şimdi çok kötü bitti

dido sana bişi diyim mi o pınnarrrr die bağırdıya ben de çok kötü oldum hatta gözlerim doldu abartmıyorum...
gelecek bölüm kesin ağlarım ben...

conker
29-09-07, 22:12
ben yeni izlemeye başladım ama gerçekten çok güzel bi diziymiş. Karakterler, senaryo mükemmel!!! zaten reytnglrtinden de belli

ozgeozdem
ikizim ben onu yazıyodum şimdi: genco mu dedi bunu hayret: aşıcaz Pınar :happy0064

ama hiçbir şey aşılamayacak bence..ya ben adamın elinde bıçak var zannediyodum silahmış ya :icon_sorr Pınar ciddi ciddi silahla vuruldu mu şimdi :sad53:

bence gelecek bölümde saffet "intikamımızı" aldım demeye devam ederse; pınar da genco'nun saffet'le konuştuğunu gördüğünden genco'yla beraber planladılar sanar mı acaba neco'ya zarar verme olayında? :img-blush
bir de pınar sorduğunda genco: cüneyt'i dövdüğüm için pişman değilim fln dedi.özellikle de: hakettiyse yaptığıma pişman olmam dedi..:img-yes:burası çok önemli..

bence yukarda yazdığım gibi pınar da genco'nun bu işin içinde olduğunu düşünecek :img-yes:

begummm
Genconun ne yapacağını bende çok merak ediyorum. Belki adama birşey yapar ama yapmayadabilir. Pınara bir zarar geldi mi sadece silah sesini duydum. Pınarda artık öğrenir babasının ne yaptığını ?
Aa Pınar ilk başta Genco hakkında ne düşünür acaba ? Çünkü o adamı Genconun yanında görmüştü. Şimdi ise onlara zarar veriyor. Yanlış birşey düşünmez inşallah :(

Evet intikamımızı alıcaz demişti.
Bir çok soru bıraktı akıllarda bu bölüm bakalım neler olacak.

-A k e L d a N-
29-09-07, 22:13
Necati o adamı şimdiye kadar öldürmediyse şuan kesin öldürecek demektir. Genconun orada olduğunu görünce gencoyu suçlayacak bahane arıyor zaten. Beynini de yıkar pınarın. Ama pınarın araştırmacı ruhu hastaneden çıkınca devreye girer,o adamın kim olduğunu araştırır bence. Necati fena köpürecek. Pınar adamı araştırır belki ama ortada adam kalmaz herhalde o çıkana kadar.

Bu sefer araştırmacı ruhu değilde kırılmış kalbi devreye girmese bari..
Genco Cüneyt'e vurduğunda nasıl tepki gösterdi,araştırmacı ruhu kaybolmuştu..Tek düşündüğü Genco'nun değiştiği oldu..Bilmiyorum yaa bunun altından çok kötü şeyler çıkcak gibi geliyor..
Necatinin işine geldi Genco'nun orda bulunması çok kötü oldu:icon_sorr
Adam durdu durdu Genco'yla konuştuktan sonra aklına geldi Necati'yi öldürmek yahu böyle bişey olamaz..Genco gerçekten çok şanssız

geryyy
29-09-07, 22:14
yanii eet değiştiler birden genco ii oldu pınarsa agresif...
gelecek bölümü merakla bekliyorum nasıl finaldi o öle ya...
gelecek bölüm araları açılmaz..hatta bu hastane olayı bikaç bölüm rahat ettirir bizi durum icabı...ama sonrasında bilemiyorum:icon_sorr:icon_sorr
...

İnşallah öyle olur. ama Pınar Genco hakıkında yanlış birşey düşünür diye korkuyorum. Gerçi Pınar ne olursa olsun Gencoya inanıyo güveniyo. Necati artık kızının yanına yaklaştırmaz Gencoyu. Bu da bahanesi olur. Off off. Çok kötü bitti ya.

suee
29-09-07, 22:16
Allahım deli olacağım ya. Yarım yamalak izledim diziyi. Elektrikler kesildi ikide bir. İnşallah tekrarını verirler. Bazı yerlerini izleyemedim
Evet. Kadında şaşırdı kaldı zaten. İyi oldu. Gerçi hiç sanmıyom adamdan uzaklaşacağını ama olsun. Babasıda artık ne yapacak bilmiyorum.

Valla ya duvarı kendi örüyo bir de aramızda duvarlar var diyor. İlk başlarda çok sinirlendim Gencoya ama sonra bi "oh bee" dedim. Eskisi gibi olurlar inşallah :happy0064:happy0064
ayy cnm sıkma canını tekrarı kesinn verilir...ben sana haber veririm hatta:img-wink:
taner başından savmaya çalışacak da fulya peşini bırakır mııı sanmıyorumm
cnm inşş eskisi gibi olsunlar ya üzülüyoruzz duyun bizi...okuyormuşsunuz madem ayırmayın...

eet intikamımızı alacam yazmış...
pınar kesin vuruldu..necati de kızıımm die bağırdı..gencoda pınarrr die bağırdı hala kulağımda sesi:icon_sorr
necati ise pınarı dolduracak o beni öldürtmek istedi diyecek...

Yaa inanamıyorum nasıl bitti öyle yaa ben ağlıyodum nerdeyse..Genco yıkıldı resmen o nasıl bi bağırıştır oooffffff:icon_sorr
Pınar bide o Saffet'i Genco'nun yanında gördü babasına komplo düzenlediğini falan düşünürse..Offff offf:icon_sorr

ayy cnm bende çok kötü oldum gözlerim dolu dolu

çok haklısın necatinin eline ii koz geçti gencoyu bombalama çalışmaları başlar...

bu arada gördüğüm kadarıyla forumda baya kalabalık gibi..aman nazar değmesin..ayrıca koca kafaları da izleyin bence yine genco var...

keremcem d
29-09-07, 22:16
vayyyyyyy ama heyecanli bi bölümdü yaaa..
kötü oldu pinarin basina birsey gelmesi..
simdi hastanede genco ziyaret edemez kesin necati yüzünden.. sonra saffetinde genco icin birsey yapacagini saniyo..simdi babasini öldürmek isteidginif ln sanacak..

vallah bu karamsar son hic olmadi ya..
bölüm süperdi.. genconun kafasi harikaydi ya..bi tanede benim icin vursaydi cüneyte,..kivircik sibele asik olmaya basliyo..
ahmetle özge cok tatliydilar.özelikklede özgem:img-yes:

geryyy
29-09-07, 22:18
Bu sefer araştırmacı ruhu değilde kırılmış kalbi devreye girmese bari..
Genco Cüneyt'e vurduğunda nasıl tepki gösterdi,araştırmacı ruhu kaybolmuştu..Tek düşündüğü Genco'nun değiştiği oldu..Bilmiyorum yaa bunun altından çok kötü şeyler çıkcak gibi geliyor..
Necatinin işine geldi Genco'nun orda bulunması çok kötü oldu:icon_sorr
Adam durdu durdu Genco'yla konuştuktan sonra aklına geldi Necati'yi öldürmek yahu böyle bişey olamaz..Genco gerçekten çok şanssız

Evet Necati hemen suçlayacaktır Gencoyu. Valla ya adam Gencoyla konuşmadan önce falan çıksaydı. Genco dediğin gibi şanssız ama o bunu kendi tabiriyle "lanetli " olarak görüyo. Şimdi yine benim yüzümden falan diyecek. Lanetim geri geldi diyecek. İnşallah bu sefer suçu kendinde aramak yerine başka birşey yapar :img-yes:

keremcem d
29-09-07, 22:19
ya acaba kim vuruldu bence babası vurulduuu pınar deil

bence pinar vuruldu...cünkü necati kizimmm diye bagirdi ya..
off cok heyecanliydi yaaaaaaa:happy0064

geryyy aynne cnm..düüsndügümüz gibi genco gene baslicak benim yüzümden diye.. off su saffetde ne diye kendi basina is yapmaya calisiyo... tamda pinarla genconun arasi düzelmisti..

bu arada tibetde vallah harikaydi ya:happy0064

suee
29-09-07, 22:20
ikizim ben onu yazıyodum şimdi: genco mu dedi bunu hayret: aşıcaz Pınar :happy0064

ama hiçbir şey aşılamayacak bence..ya ben adamın elinde bıçak var zannediyodum silahmış ya :icon_sorr Pınar ciddi ciddi silahla vuruldu mu şimdi :sad53:

bence gelecek bölümde saffet "intikamımızı" aldım demeye devam ederse; pınar da genco'nun saffet'le konuştuğunu gördüğünden genco'yla beraber planladılar sanar mı acaba neco'ya zarar verme olayında? :img-blush
bir de pınar sorduğunda genco: cüneyt'i dövdüğüm için pişman değilim fln dedi.özellikle de: hakettiyse yaptığıma pişman olmam dedi..:img-yes:burası çok önemli..

bence yukarda yazdığım gibi pınar da genco'nun bu işin içinde olduğunu düşünecek :img-yes:

şaşmadım ikizim aynı şeyleri düşünüyoruz:) :)
pınar vuruldu şimdi eet:sad53:

yalnız durumu çok ii özetlemişsin bende senin gibi düşünüyorum...pınarın aklına genconun hakkettiyse pişman olmam sözleri gelecek veee bağlantı kuracak tabi bir de necatinin sözleri...
İnşallah öyle olur. ama Pınar Genco hakıkında yanlış birşey düşünür diye korkuyorum. Gerçi Pınar ne olursa olsun Gencoya inanıyo güveniyo. Necati artık kızının yanına yaklaştırmaz Gencoyu. Bu da bahanesi olur. Off off. Çok kötü bitti ya.

keşke olsa ama necati pınarı doldurma çalışmalarına başlayacak..bir de saffeti yanında görmesi kötü oldu...

ozgeozdem
29-09-07, 22:20
bence fatmanın dediği gibi neco hastahanede durmasına izin vermiycek genco'nun..pınar zaten saffet'le fln gördü bir de ziyaret etmeyince planı istediği gibi olmadı babam yerine ben zarar gördüm ortalarda gözükmüyo fln diye düşünmez di mi?:img-blush
yok ya pınar bu kadar önyargılı davranan biri değil..araştırır o..

neyse arkadaşlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar bye bye

geryyy
29-09-07, 22:22
ayy cnm sıkma canını tekrarı kesinn verilir...ben sana haber veririm hatta:img-wink:
taner başından savmaya çalışacak da fulya peşini bırakır mııı sanmıyorumm
cnm inşş eskisi gibi olsunlar ya üzülüyoruzz duyun bizi...okuyormuşsunuz madem ayırmayın...

eet intikamımızı alacam yazmış...
pınar kesin vuruldu..necati de kızıımm die bağırdı..gencoda pınarrr die bağırdı hala kulağımda sesi:icon_sorr
necati ise pınarı dolduracak o beni öldürtmek istedi diyecek...

...[/B]

Teşekkür ederim Dilekciğim. İnşallah öğlen saatlerinde olmaz tekrarı :( Yarın verirler inşallah.
Bencede ya bizim düşüncelerimiz çok önemli.Yani seyirci aradğı şeyi bulamayınca diziden vazgeçebilir. Okuyorlarsa ayırmasınlar ya da kısa sürsün :(
Necatiden herşeyi beklerim valla. Öyle yapacağınada hiç şüphem yok. ama Pınar ona inanmaz.

suee
29-09-07, 22:22
bence fatmanın dediği gibi neco hastahanede durmasına izin vermiycek genco'nun..pınar zaten saffet'le fln gördü bir de ziyaret etmeyince planı istediği gibi olmadı babam yerine ben zarar gördüm ortalarda gözükmüyo fln diye düşünmez di mi?:img-blush

bu kez öyle düşünür mü pınar bilemiyorum..çünkü herşey genconun aleyine..bu işi o planladı diyecek necati...pınarda genconun bu işte parmağının olduğunu düşünüp gelmedi diyebilir..offf genco hiç bu kadar çaresiz kalmamıştı...

ii geceler cnmbyebye

not:tekrar ediyorum koca kafaları izleyin genco da var...necatiyle arabadaki sahnelerine yapmışlar..necatinin suratı değiştirmişler...koca kafa olmuşşş:)

keremcem d
29-09-07, 22:25

ne diyelim özgem insallah arastirir..ama kesin öyle dsünecek..cünkü saffetin senin icin yapicam dediginni duydu..simdi düsünmez mi genconun babasini öldürtmek isteidgini..OFFF OFFF..bubay cnm:img-yes:

dilekcigim hakklisin..hersey genonun aleyhine:sad53:
haha..dilekcigim hic degsitememelri lazimmis necatinin yüzünü..necoi saten koca kafa:happy0064:img-yes:

suee
Teşekkür ederim Dilekciğim. İnşallah öğlen saatlerinde olmaz tekrarı :( Yarın verirler inşallah.
Bencede ya bizim düşüncelerimiz çok önemli.Yani seyirci aradğı şeyi bulamayınca diziden vazgeçebilir. Okuyorlarsa ayırmasınlar ya da kısa sürsün :(
Necatiden herşeyi beklerim valla. Öyle yapacağınada hiç şüphem yok. ama Pınar ona inanmaz.

önemli diil cnm...
tamam bu kdar olaya iila bi ayrılık yaşanacak biliyoruz ama dediğin gibi kısa sürsün:icon_sorr:icon_sorr

cnm bu kadarı da tesadüf olamaz der pınar gördükleri ve duyduklarından sonra bu kez yaseminin dediği gibi araştırmacı ruhu devreye girmeyebilir...

geryyy
bu kez öyle düşünür mü pınar bilemiyorum..çünkü herşey genconun aleyine..bu işi o planladı diyecek necati...pınarda genconun bu işte parmağının olduğunu düşünüp gelmedi diyebilir..offf genco hiç bu kadar çaresiz kalmamıştı...

ii geceler cnmbyebye

not:tekrar ediyorum koca kafaları izleyin genco da var...necatiyle arabadaki sahnelerine yapmışlar..necatinin suratı değiştirmişler...koca kafa olmuşşş:)

Bence Pınar Gencoya inanır fakat gelmediği için içinde bir süphe olur. Belkide anlar babası olduğu için gelemediğini . Ama ne olursa olsun gelmeliydi de diyebilir. Off ya karışıyo herşey. Şimdi Pınarın vurulduğu kesin mi ? Belki isabet etmemiştir (inş) ((Genco inşallah lanetini gelecek bölüme karıştırmaz . Arttık bıktık lanetini duymaktan. Benim lanetim yüzünden diyeceğine araştırsın suçluyu bulsun. ))

-A k e L d a N-
29-09-07, 22:26

ii geceler cnmbyebye

Evet gerçekten herşey Genco'nun aleyhine gibi görünüyor:icon_sorrNe yazıkki..
Evet gerçekten Pınar bu sefer gerçekten Genco'nun parmağı olduğunu düşüncek gibi geliyor bana..Genco gerçekten çaresiz..Sevdiği kız bile Genco'y karşı olursa tutuncak dalı yok demektir bu:icon_sorr

Koca kafalı Necatiiiii :icon_whis:img-icecr

suee
29-09-07, 22:27
ne diyelim özgem insallah arastirir..ama kesin öyle dsünecek..cünkü saffetin senin icin yapicam dediginni duydu..simdi düsünmez mi genconun babasini öldürtmek isteidgini..OFFF OFFF..bubay cnm:img-yes:

dilekcigim hakklisin..hersey genonun aleyhine:sad53:
haha..dilekcigim hic degsitememelri lazimmis necatinin yüzünü..necoi saten koca kafa:happy0064:img-yes:

bir de benden herşeyi saklıyorsun dedi ya pınar...bu adamla ne işin olur fln...eee onu vuran da o olduğuna göre bu kez farklı bir pınar izleyebiliriz..ama bu arada inşş gerçekleri öğrenir pınar...umarım saffete bişi olmaz..arada kaynamasa bari...şimdi korkusuna kaybolmasın ortadan..gencomuz aklansın:icon_sorr:icon_sorr

geryyy
29-09-07, 22:28
önemli diil cnm...
tamam bu kdar olaya iila bi ayrılık yaşanacak biliyoruz ama dediğin gibi kısa sürsün:icon_sorr:icon_sorr

cnm bu kadarı da tesadüf olamaz der pınar gördükleri ve duyduklarından sonra bu kez yaseminin dediği gibi araştırmacı ruhu devreye girmeyebilir...

Evet. Tesadüf olmadığını kesin anlar zaten ama Gencoda suç bulur mu onu bilmiyorum. Genconun Ncatiye zarar vermek istediğini düşünecektir. Çünkü kendisine zarar vermek istediğini düşünmez bnce. Ne de olsa Necatiyi sevmiyo Pınarda bunu biliyor. Yine tartışırlar. Bütün konuştukları ( herşeyin üstesinden geliriz vs)boşa mı gidecek. Tam da herşey yoluna girmişti :(

-A k e L d a N-
29-09-07, 22:29
bir de benden herşeyi saklıyorsun dedi ya pınar...bu adamla ne işin olur fln...eee onu vuran da o olduğuna göre bu kez farklı bir pınar izleyebiliriz..ama bu arada inşş gerçekleri öğrenir pınar...umarım saffete bişi olmaz..arada kaynamasa bari...şimdi korkusuna kaybolmasın ortadan..gencomuz aklansın:icon_sorr:icon_sorr

Aslında şimdilik ortadan kaybolsa daha iyi olur..Necati onu yakalarsa asıl ozaman Genco bi daha Saffet'e ulaşamaz..Ama ordan sağ salim kurtulursa Genco'yu bulacağından ben eminim:img-yes:
Pınar bu sefer Genco'nun tarafında olmayacak..Bu sefer herşey ama herşey Genco'nun karşısında:icon_sorr

ozgeozdem
29-09-07, 22:29
fragmanı fln izleyince bilmiyoduk tabi bölümü izleyince saffet ile genco da çok biraraya geldi pınar'ın gözü önünde :icon_sorr ahhh ahh..

genco'dan Pınar'a bir şiir göndermesi yaparak gidiyorum..bye

Bilirim nasıl yakar, kavurur seni..
Hüzünler boynunda yağlı bir ilmek..
Düşüncen bir idam mangası gibi..
Ne olur bildiğin gibi kalayım sende..
Göreceksin doğrunun özü oldu gidişim..
Sen için, bensizliği ne olur dene..
Bu benim bir doğruya en hüzünlü varışım..
Şimdi sen hiçbirşeyi hayra yormazsın..
Bilmezsin ki bu gidiş hangi hayra varacak..
Öyle bir çiçeksin ki, gidersem hiç solmazsın..
Gidiyorum..
Ardımdan çiçek orman olacak..:sad53:

şair:kahraman tazeoğlu

:sad53:

keremcem d
29-09-07, 22:31

insallah kaybolmaz ya..ama bence kaybolur..saten genconun karsisina cikmaya yüzü yokmus..simdi tamamen sira kadem basar.. böylece gene hersey genconun aleyhine isler..yandi genco yandi

suee
29-09-07, 22:31
Bence Pınar Gencoya inanır fakat gelmediği için içinde bir süphe olur. Belkide anlar babası olduğu için gelemediğini . Ama ne olursa olsun gelmeliydi de diyebilir. Off ya karışıyo herşey. Şimdi Pınarın vurulduğu kesin mi ? Belki isabet etmemiştir (inş) ((Genco inşallah lanetini gelecek bölüme karıştırmaz . Arttık bıktık lanetini duymaktan. Benim lanetim yüzünden diyeceğine araştırsın suçluyu bulsun. ))

bilemiyorum ya bu kadar tesadüf zor artık diebilir(bende başladım genco gibi bilemiyorum demeye allah allah karardım(üzüm hesabı:)) mı ne:) :))
kesin vuruldu yaaa necati de kızıımmmmm diee bağırdı:icon_sorr
bu kez lanetten daha farklı şeyler gündeme gelecek bence..genco bu yükün altından nasıl kalkacak acaba...???

Evet gerçekten herşey Genco'nun aleyhine gibi görünüyor:icon_sorrNe yazıkki..
Evet gerçekten Pınar bu sefer gerçekten Genco'nun parmağı olduğunu düşüncek gibi geliyor bana..Genco gerçekten çaresiz..Sevdiği kız bile Genco'y karşı olursa tutuncak dalı yok demektir bu:icon_sorr

Koca kafalı Necatiiiii :icon_whis:img-icecr

eettt genco beni hayata bağlayan pınar die düşünürken birde onun ona inanmadığını görürse artık ne olur..??kankasından başka kimi var??(özge de varda o bu olayda ona desteği tam sağlayabilir mi??)

eet koca kafalı antinecati:img-cool2

lazkizz
29-09-07, 22:32
aferim kız özge helal olsun. Çek sifonu şu kadının suratına:) Eee kimin kardeşi:img-wink:
Kardeşimin yorumunu söylemezsem çatlarım. Bunları sette iyi besliyorlar galiba hepsi kilo almış dedi.Çok da haksız sayılmaz:)

AYy evet ya hele o ozge sahnesi oldurdu beni cok guldum ya
HELAL BE OZGEM YURUU :D !!

keremcem d
29-09-07, 22:34
AYy evet ya hele o ozge sahnesi oldurdu beni cok guldum ya
HELAL BE OZGEM YURUU :D !!

eeee kimmmmin yaninda kala kala böyle olduuu..
ahmet sagolsunnnn..
vallah o sahneye bende bittimmmmm..
genco-ahmet-özge bu üclüyü kimse asamazzzz:happy0064

-A k e L d a N-
29-09-07, 22:35
bilemiyorum ya bu kadar tesadüf zor artık diebilir(bende başladım genco gibi bilemiyorum demeye allah allah karardım(üzüm hesabı:)) mı ne:) :))
kesin vuruldu yaaa necati de kızıımmmmm diee bağırdı:icon_sorr
bu kez lanetten daha farklı şeyler gündeme gelecek bence..genco bu yükün altından nasıl kalkacak acaba...???

eettt genco beni hayata bağlayan pınar die düşünürken birde onun ona inanmadığını görürse artık ne olur..??kankasından başka kimi var??(özge de varda o bu olayda ona desteği tam sağlayabilir mi??)

eet koca kafalı antinecati:img-cool2

Bilemiyorum:img-cool2
Bence de Pınar'a psikolojik baskı yapıp durdular üstelik..Bütün sevdikleri,kardeşleri hatta annesi bu adam tehlikeli deyip duruyor..Pınar mutlaka bunlardan etkilenmiştir,etkilenmemiş gibi görünse de:icon_sorr:img-yes:

Evet Ahmet'ten başka kimsesi yok cidden:icon_sorr Ne acı bişey..
Kardeşi de var ama evet o Pınar'ın yanında durcaktır..Ama yine de Genco böyle bişey yapmaz demesini bekliyorum ben..Tek umudumuz Özge..Bi tek Özge ikna edebilir Pınar'ı:img-yes::icon_sorr

Kesinlikle:img-dirol

suee
29-09-07, 22:35
Evet. Tesadüf olmadığını kesin anlar zaten ama Gencoda suç bulur mu onu bilmiyorum. Genconun Ncatiye zarar vermek istediğini düşünecektir. Çünkü kendisine zarar vermek istediğini düşünmez bnce. Ne de olsa Necatiyi sevmiyo Pınarda bunu biliyor. Yine tartışırlar. Bütün konuştukları ( herşeyin üstesinden geliriz vs)boşa mı gidecek. Tam da herşey yoluna girmişti :(

ayy cnm olur mu öyle şeyy..
pınar genconun babasına bu tür bişi yaptırabileceğini düşünürse geri dönülmez bi yola girilebilir...tabi pınar gerçekleri öğrenirse herşey değişebilir..öğrenir inşş
eet herşey yoluna girmişti de boşa gidecek o konuşulanlar...pofff:icon_sorr
Aslında şimdilik ortadan kaybolsa daha iyi olur..Necati onu yakalarsa asıl ozaman Genco bi daha Saffet'e ulaşamaz..Ama ordan sağ salim kurtulursa Genco'yu bulacağından ben eminim:img-yes:
Pınar bu sefer Genco'nun tarafında olmayacak..Bu sefer herşey ama herşey Genco'nun karşısında:icon_sorr

tabii ortadan kaybolsunda inşş gencoyu da bulur..ölmesinde...naparsa yapsın:img-cool2
eeett birtek kankası yanında genconun o da olmasa genco attlasın bi yerden(hoş atlasada bişi olmmuyo ona :) :))

suee
29-09-07, 22:39
fragmanı fln izleyince bilmiyoduk tabi bölümü izleyince saffet ile genco da çok biraraya geldi pınar'ın gözü önünde ahhh ahh..

genco'dan Pınar'a bir şiir göndermesi yaparak gidiyorum..

Bilirim nasıl yakar, kavurur seni..
Hüzünler boynunda yağlı bir ilmek..
Düşüncen bir idam mangası gibi..
Ne olur bildiğin gibi kalayım sende..
Göreceksin doğrunun özü oldu gidişim..
Sen için, bensizliği ne olur dene..
Bu benim bir doğruya en hüzünlü varışım..
Şimdi sen hiçbirşeyi hayra yormazsın..
Bilmezsin ki bu gidiş hangi hayra varacak..
Öyle bir çiçeksin ki, gidersem hiç solmazsın..
Gidiyorum..
Ardımdan çiçek orman olacak..
şair:kahraman tazeoğlu

:sad53:

allahım ikizim bu nasıll güzel bi şiiir bayıldım...
genco ve pınar için yazılmış adeta yaa:icon_sorr
hele de sen şimdi hiç bir şeyi hayra yoramazsın derken:icon_sorr:sad53:
insallah kaybolmaz ya..ama bence kaybolur..saten genconun karsisina cikmaya yüzü yokmus..simdi tamamen sira kadem basar.. böylece gene hersey genconun aleyhine isler..yandi genco yandi
aman kaybolsun necati öldürür onu şimdi..ama sonra gencoyu bulsun..gerçekler ortaya çıksın...

Bilemiyorum:img-cool2
Bence de Pınar'a psikolojik baskı yapıp durdular üstelik..Bütün sevdikleri,kardeşleri hatta annesi bu adam tehlikeli deyip duruyor..Pınar mutlaka bunlardan etkilenmiştir,etkilenmemiş gibi görünse de:icon_sorr:img-yes:

Evet Ahmet'ten başka kimsesi yok cidden:icon_sorr Ne acı bişey..
Kardeşi de var ama evet o Pınar'ın yanında durcaktır..Ama yine de Genco böyle bişey yapmaz demesini bekliyorum ben..Tek umudumuz Özge..Bi tek Özge ikna edebilir Pınar'ı:img-yes::icon_sorr

Kesinlikle:img-dirol

ee yanii illakii etkilenecek..bir de bi işler çevirme imajı verdi genco saffetle konuşurken...pınar tabiki inanır...:icon_sorr
walla haklısın bi ahmet bi özge..onların bu aşka desteği sonsuz...umarım bu düğümü çözmede büyük etkileri olur..

lazkizz
29-09-07, 22:40
eeee kimmmmin yaninda kala kala böyle olduuu..
ahmet sagolsunnnn..
vallah o sahneye bende bittimmmmm..
genco-ahmet-özge bu üclüyü kimse asamazzzz:happy0064

Evet ya! Hakkat ha zaten ozgem erkek fatma :D ASkim benim
vallaha diziyi bi ahmet-ozge-genco icin izliyorum. Pinar-genco
sahnesi pek beni ilgilendirmiyor Gencom haric Ahmet-ozge sahnesi
ciktiginda dikkatle izliyorum :D

keremcem d
29-09-07, 22:44
Evet ya! Hakkat ha zaten ozgem erkek fatma :D ASkim benim
vallaha diziyi bi ahmet-ozge-genco icin izliyorum. Pinar-genco
sahnesi pek beni ilgilendirmiyor Gencom haric Ahmet-ozge sahnesi
ciktiginda dikkatle izliyorum :D

ayneeeeeeeennnn...hele bugün ahmet türkü söylerken yerlerdeydimmm yaaa.. sonra özgem demez mi hadi gene söyle diye..gül gül öldüm.. özgede artik türkü takiliyo ahmetin yaninda kala kala..:happy0064

naz özkul
29-09-07, 22:45
birazdan koca kafalarda genco var. İzleyelim de biraz moralimiz düzelsin.:) Özet erken gelse diyeceğim ama özetler pek yavan oluyor. Artık fragmanı bekleyeceğiz ne yapalım?

-A k e L d a N-
29-09-07, 22:49
ayneeeeeeeennnn...hele bugün ahmet türkü söylerken yerlerdeydimmm yaaa.. sonra özgem demez mi hadi gene söyle diye..gül gül öldüm.. özgede artik türkü takiliyo ahmetin yaninda kala kala..:happy0064

Evet çok şirinlerdi gerçekten..Benim en beğendiğim sahne oydu zaten,bide Özge'nin Genco'ya sarıldığı sahne :happy0064:img-wink:
Özge gerçekten çok güzel olmuştu ama..Siyahları bıraktı annemin ısrarıyla diyor ama sanki kendide artık güzel görünmeye çalışıyor..Ahmet bi türlü düzeltemedi ''Değişik olmuşsun,yakışmış yanii beğendim'':img-blush:icon_whis Çok şirinler:good:

Özge babasına yapışan kadından kurtulmak için ilk adımı attı bakalım Taner de bu kadar kararlı davranabilcek mi?? :icon_whis

cann2366
29-09-07, 22:49
ben geldimmm
öncelişkle bölüm yorumuma şöyle başliym:koltuktan düştüm
çok fena bitirdiler ya pınar vuruldu galiba saffeti vuracakken yanlışlıkla pınarı vurdu herhal korumalar:icon_whisgenconun yüz ifadesi süperdi
bir de bu bölüm derini fena sevdim.dikkatinizi çekiyo mu bu dizide küresel ısınmaya vurgu çok bol yapılıyo çok hoş birşey
fragmanda yine sarıldılar hep aynı diye düşünürken senaristler tek kelimeyle müthiş bağlamışlar olayı.ah cüneyt ah bi elime geçsen
ismette kurlara katıldığına göre sibel-ismet-kıvırcık salata üçgeni karışacak hem kıvırcık salata sibelin bilinmeyen yönlerini keşfedip aşık olucak galiba
selenle ahmetin buluşmasına ne desemki selen şaşırdı taksici olmasına ama napalım selen teyze hayatın acımasızlığı
özgenin fulyayı tehdit edişi sahnesinide çok beğendim hazal süperdi
bu fulya heralde tanerin selenle arasının iyi olmadığı zamanda hayatına girmiş ama çıksın artık
neyse ejderlerde necatiden kazığı yedi burhan ne güzel tehdit etti onları:icon_whis

özgenin giydiği açık renkler mötişti süperdi

ve en sevdiğim sahne hiç kuşkusuz özge-ahmet düeti
o sahneye edilecek kelime yapılacak yorum bulamıyorum

çok güzel bir 2 saat yaşatan ekibe sonsuz teşekkürler.......

keremcem d
29-09-07, 22:52
Evet çok şirinlerdi gerçekten..Benim en beğendiğim sahne oydu zaten,bide Özge'nin Genco'ya sarıldığı sahne :happy0064:img-wink:
Özge gerçekten çok güzel olmuştu ama..Siyahları bıraktı annemin ısrarıyla diyor ama sanki kendide artık güzel görünmeye çalışıyor..Ahmet bi türlü düzeltemedi ''Değişik olmuşsun,yakışmış yanii beğendim'':img-blush:icon_whis Çok şirinler:good:

Özge babasına yapışan kadından kurtulmak için ilk adımı attı bakalım Taner de bu kadar kararlı davranabilcek mi?? :icon_whis

yaseminim insallah tanerde böyle kararli davranir..
benimde ne cok hsouma giden sahneler özge-ahmet sahneleriydi..hepsi cok komik ve eglenceliydi ya..
cok tatlilar:happy0064artik onlarida söyle el elle görmek isteriz:happy0064

millet ben kactimmm:happy0064

lazkizz
29-09-07, 22:52

hahahahahaha :D ozgem yakinda bi turku-rock remixi patlatir artik
bizim icin :P Hem aglar hem kafa sallariz:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

suee
29-09-07, 22:54

ya eet çok şekerdi genco ve özge..ben kapı çalınca pınar gerçeği öğrendi(yani cüneyte kafanın nedenini) geldi gencodan özür dilemeye ama özgeymiş..daha bi ii oldu...
bence taner kararlı davranıp fulya işini bitirecek ama fulya bitirmiycekk:icon_whis:icon_whis

can hoşgeldinnn hakikaten güzel bir 2 saat yaşattı 13.bölüm çok güzeldi..şaşırttılar bizi baya...:good::good:inşş hep çizgisini korur...

-A k e L d a N-
29-09-07, 22:55
yaseminim insallah tanerde böyle kararli davranir..
benimde ne cok hsouma giden sahneler özge-ahmet sahneleriydi..hepsi cok komik ve eglenceliydi ya..
cok tatlilar:happy0064artik onlarida söyle el elle görmek isteriz:happy0064

millet ben kactimmm:happy0064

Evet gerçekten çok komik ve eğlenceli sahnelerdi Fatma'cımm:img-wink: Bence de yaa Ahmet'in Sibel'e zaten aramızda bişey yok derkenki yüzü çok kötüydü..Canım benim:icon_sorr İnşallah çok yakında oda olur:img-icecr

İyi geceler canımbye

lazkizz
29-09-07, 22:56
birazdan koca kafalarda genco var. İzleyelim de biraz moralimiz düzelsin.:) Özet erken gelse diyeceğim ama özetler pek yavan oluyor. Artık fragmanı bekleyeceğiz ne yapalım?

Ben malesef bakamiyacam ama haber verdigin için tesekkúrler canim..
Vallaha benim moral super o ozgenin tualetteki sahnesi oldurdu beni
:happy0064

naz özkul
29-09-07, 22:56
Sibel iyi hoş kız ama çenesi düşük. Ağzından kaçıverdi hemen kahve olayını. Genco abisi olduğunu özgeye söylemiyorsa sibele söylesin özgeye söylemesine gerek kalmaz:) Çenesi düşük ama şeker kız lolipop gibi:)

naz özkul
29-09-07, 22:59
Ben malesef bakamiyacam ama haber verdigin için tesekkúrler canim..
Vallaha benim moral super o ozgenin tualetteki sahnesi oldurdu beni
:happy0064

Tuvalet sahnesi benimde çok hoşuma gitti. İşte genconun kızkardeşi. Koskoca kadın bile tırstı. Özgeye bulaşan yandı:)

-A k e L d a N-
29-09-07, 22:59
ya eet çok şekerdi genco ve özge..ben kapı çalınca pınar gerçeği öğrendi(yani cüneyte kafanın nedenini) geldi gencodan özür dilemeye ama özgeymiş..daha bi ii oldu...
bence taner kararlı davranıp fulya işini bitirecek ama fulya bitirmiycekk:icon_whis:icon_whis

can hoşgeldinnn hakikaten güzel bir 2 saat yaşattı 13.bölüm çok güzeldi..şaşırttılar bizi baya...:good::good:inşş hep çizgisini korur...

Evet Taner Bey kararlı gibiydi..Kızına da rezil rüsva oldu o bitirmeye kararlı da seninde dediğin gibi Fulya yapıştı..404 uhu mübarek bırakmıyo adamın peşini:icon_whis
Evet gerçekten güzel bi iki saatti bi de bu kadar çok reklam vermeseler keşke:icon_whis Bence de çizgisini korusun..Ahmet'inde dediği gibi Genco-Pınar aşkı bunlarıda aşıcak daha da büyüyerek bütün engelleri yıkıcak bu aşk..

Bide sıra Ahmet-Özge aşkına gelse..Selen Ahmet'in taksici olmasından pek memnun olmadı..Ahmet'te öyle bi konuşuyordu ki yani üniversiteli gibiydi..Neyse Selen anlayışlı bir bayan ama Taner sorun olabilir:icon_whis

keremcem d
29-09-07, 23:00
hahahahahaha :D ozgem yakinda bi turku-rock remixi patlatir artik
bizim icin :P Hem aglar hem kafa sallariz:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste

haha..simdiden heyecanla beklyiorumm..

yaseminim evet ya nasil bakti öyle..kiyamam..

hadi herkese iyi gecelerrr..

cann2366
29-09-07, 23:01

taner bitirsinde fulyada vazgeçer

valla dilek son sahneyi hiç beklemiyodum gerçi fragmanda bariz vardı sanki ama şaşırtma deyip geçtim ben değilmiş:icon_whis
tibet çıktı pınar girdi hastaneye ne talihsiz bunlar ya:icon_sorrözlem yine hemşire olsun:happy0064

-A k e L d a N-
29-09-07, 23:02
Tuvalet sahnesi benimde çok hoşuma gitti. İşte genconun kızkardeşi. Koskoca kadın bile tırstı. Özgeye bulaşan yandı:)

Bence de tuvalet sahnesi çok güzeldi..Özge öyle bir bakıyor ki kadın resmen tırstı seninde dediğin gibi:img-icecr:img-wink:

Sibel iyi hoş kız ama çenesi düşük. Ağzından kaçıverdi hemen kahve olayını. Genco abisi olduğunu özgeye söylemiyorsa sibele söylesin özgeye söylemesine gerek kalmaz:) Çenesi düşük ama şeker kız lolipop gibi:)

Evet gerçekten hemen yumurtladı böyle birşey olamaz bi gün bile beklemedi,anındaa:icon_whis Ayakkabıları güzeldi gerçekten,Özge'de akıl verdi siyah al herşeyin altına olur:img-icecr
Sibel gerçekten çok şeker..Kıvırcıkta farketti ama çaktırmıyo:img-blush:icon_whis

suee
29-09-07, 23:07
Evet Taner Bey kararlı gibiydi..Kızına da rezil rüsva oldu o bitirmeye kararlı da seninde dediğin gibi Fulya yapıştı..404 uhu mübarek bırakmıyo adamın peşini:icon_whis
Evet gerçekten güzel bi iki saatti bi de bu kadar çok reklam vermeseler keşke:icon_whis Bence de çizgisini korusun..Ahmet'inde dediği gibi Genco-Pınar aşkı bunlarıda aşıcak daha da büyüyerek bütün engelleri yıkıcak bu aşk..

Bide sıra Ahmet-Özge aşkına gelse..Selen Ahmet'in taksici olmasından pek memnun olmadı..Ahmet'te öyle bi konuşuyordu ki yani üniversiteli gibiydi..Neyse Selen anlayışlı bir bayan ama Taner sorun olabilir:icon_whis

ne uhusu canım japon japonn istemem dedikçe yapışıo adama...:img-cool2
ya ahmet süper konuşuyor hatta selen hanımda psikolojide okuyor sandım dediye hakkatten psikolog edasıyla konuşuyor..
taner bitirsinde fulyada vazgeçer

valla dilek son sahneyi hiç beklemiyodum gerçi fragmanda bariz vardı sanki ama şaşırtma deyip geçtim ben değilmiş:icon_whis
tibet çıktı pınar girdi hastaneye ne talihsiz bunlar ya:icon_sorrözlem yine hemşire olsun:happy0064

son sahne damgasını vurdu zaten süperdi...:good:
tibetde süperdi..gencoya teşekkür fln takdirimi kazandı..

not:ayrıca koca kafalar da çok komiktii..helede genco kaçarken sözlerin yankılanması acayip uymuş :) :)

ben çıkıyorum arkdaşlar hepinize ii geceler byebye

cann2366
29-09-07, 23:13
son sahne damgasını vurdu zaten süperdi...:good:
tibetde süperdi..gencoya teşekkür fln takdirimi kazandı..

not:ayrıca koca kafalar da çok komiktii..helede genco kaçarken sözlerin yankılanması acayip uymuş :) :)

ben çıkıyorum arkdaşlar hepinize ii geceler byebye

evet ya inanılmaz bi sahneydi
bu sahnein yansımalarını reytinglerde görürürz inşallah
oca kafalara mı çıktı ya haberim yok neyse youzırta koyarlar inşallah
bye dilek

ya bişey dicem şu genconun koşma sahneleri
hani bende muhteşem koşmuyorum ama genco cidden kötü koşuyo
bi stil öğretseler keşke elleri açma biçimi yanlış en azından:img-pilot

suee
29-09-07, 23:18
evet ya inanılmaz bi sahneydi
bu sahnein yansımalarını reytinglerde görürürz inşallah
oca kafalara mı çıktı ya haberim yok neyse youzırta koyarlar inşallah
bye dilek

ya bişey dicem şu genconun koşma sahneleri
hani bende muhteşem koşmuyorum ama genco cidden kötü koşuyo
bi stil öğretseler keşke elleri açma biçimi yanlış en azından:img-pilot

senin yazına da bi yorum yapıyım öle çıkıyım :) :) :)

eet koca kafalara çıktı...you.. ya kesin koyuyorlar izlersin:good:

bende ne unuttum diorum...genconun koşmasına eleştirim vardı ii hatırlattın...pasoo koşuyor zatende stil kötü gerçekten..kollar açık bi şekilde..inşş düzelirr

nese ben kaçtım tekrar hoşcakalınbye

cann2366
29-09-07, 23:22
senin yazına da bi yorum yapıyım öle çıkıyım :) :) :)

eet koca kafalara çıktı...you.. ya kesin koyuyorlar izlersin:good:

bende ne unuttum diorum...genconun koşmasına eleştirim vardı ii hatırlattın...pasoo koşuyor zatende stil kötü gerçekten..kollar açık bi şekilde..inşş düzelirr

nese ben kaçtım tekrar hoşcakalınbye

en azından o kolları düzeltince arkasına rüzgarı filan alıcak o derece kötü koşmicak ya koşma sahnelerini sevmiyorum bu yüzden genco da bi hımbıl görüntüsü oluşuyor ki o bir süperman karizması çizilmemeli :good::img-pilot

GenCo_PeLinSu
29-09-07, 23:28
Merhaba arkadaşlar süper süper süper bi bölümdü... :)
Kocakafalarda gördüm skeç yapmşlar bnce çok komikti:img-pilot
Bölüme tekrar gelince; Sonundaki genconun bağırışındaki yüz ifadesi aşırı derecede komktii...
Ama gerçekten her bölmde olduğu gibi Alpay Atalan , Selen Seyven , Faik Ergin , Hazal Kaya , Orhan Şimşek , Uygar Özçelik ve daha bir çok kişiyi tebrik etmek lazım oyunculuk yeteneklerini sonuna kdr sergiledikleri için...
Pınar ve Genco'nun durmadan tartışmasına üzüldüm doğrusu ve Pınarın vurulmasınada üzüldm :icon_sorr [Tabi vurulduysa yani en azından ben öyle anladım]

kıvanckerocu
30-09-07, 08:03
YİNE GÜZEL BİR BÖLÜMDÜ
genco kardeşine söylenen o çirkin sözlerden dolayı cüneyte kafa attığı için herkesi çocuğu şiddet eğilimli piskopat yaptı ya Pınar sürekli Genco sorunarını şiddetle çözemezsin deyip duruyo sinir oldum ya
Özge'nin renk değiştirmesi çok güzeldi,Özge-Ahmet türkü sahnesinde yerlere yattım resmen gülmekten çok tatlılardı ya canlarım bnm
Özgenin babasının sevgilisine HEMEN BURDAN GİT YOKSA KAFANI KLOZETE SOKAR,ÜSTÜNE SİFONU ÇEKERİM demesi çok komikti
Sonunda sanırım Pınar vuruldu çok üzüdüm herşey genconun üstüne kalmaz umarım
Özgenin gencoya teşekkür edip öpmesi fln çok güzeldi
Derin sanırım tibete aşık kız tibetin her yaptığna Ay çok romantik (ay çok acıklıdan kurtulduk artık) diyor

ÇOK güzel bir bölümdü
tümoyunculara,ekibe çok teşekkür ediyorum:happy0064:happy0064:good:

prensesdirect
30-09-07, 08:24
eveett busefer hakkaten çok güzel bir bölümdü herşey çok yerli yrindeydi bittim bu bölüme valla bütün oyuncular harika:happy0064
öncelikle en sevdiğim sahneelrden biri:
genconun özgeyi salllamasıydı ama ben biraz daha uzun sürmesini beklerdim doğrusu
özgenin cüneyte kafayı koyması süperdi hakketti onu çoktan o:img-wink:
özgenin kafanı külazete sokarım müthiştii
renki kıyafette pek yakışıo doğrusu:good:
bazı arkadaşlar bahsettmişler genco koşarken çok hantal oluo bende sevmiom koşma sahneleri hakkaten karizma gidio valla:D
bu arada özgenin gencoya sarılma sahnesini göremedim niye sarıldı acaba?????bye

Hayat_Guzel
30-09-07, 08:48
Bu bölüm çok hoşuma gitti.Özge ile Ahmet sahnelerini çok seviyorum,çok güzel türkü söylediler acayip hoştu :img-in_lo bi de Ahmet'in annesinin Özge'ye 'o firavun gözlü kız' demesi bitiriyo beni ya :happy0064

cann2366
30-09-07, 09:25
artık ahmet-özge aşkı başlamalı
özenin gözlerinin gülmesinden de anlıyoruz ki özge arkadaş olduğunu düşünsede zamanla aşık olur ahmete ahmette ateş bacayı sardı zaten
senaristler duyun sesimizi 13 haftadır bekliyoruz şu işe son verin ve aşkları başlasınnn
bakalım selen teyze ne dicek
tanerin cevabı bellide o kendine baksın:hıh
gerçi ona da acıyorum fulyadan kurtulmak istiyor ama kurtulamıyor:img-pilot

ozgeozdem
30-09-07, 09:49
özge-ahmet aşkı başlıycak yakında eminim..özge alışveriş merkezinde ahmet sibel-selen otururlarken çok güzel baktı ahmet'e; gözlerinin içi gülerek böle :img-in_lo bi de o bakışta gözleri süperdi ya nasıl parlıyodu yeşil yeşil..annemle beraber izliyoruz annem: "kızın gözleri ne kadar güzel öyle" dedi :img-in_lo
bu arada size katılıyorum genco'nun koşmasına çok gülüyorum ben..genco üzgün içinde bir kez daha deprem yaşıyo ama ben kıs kıs gülüyorum..yürüme duruş ve koşma dersi tavsiye ediyorum :img-wink:

cann2366
30-09-07, 09:53
özge-ahmet aşkı başlıycak yakında eminim..özge alışveriş merkezinde ahmet sibel-selen otururlarken çok güzel baktı ahmet'e; gözlerinin içi gülerek böle :img-in_lo bi de o bakışta gözleri süperdi ya nasıl parlıyodu yeşil yeşil..annemle beraber izliyoruz annem: "kızın gözleri ne kadar güzel öyle" dedi :img-in_lo
bu arada size katılıyorum genco'nun koşmasına çok gülüyorum ben..genco üzgün içinde bir kez daha deprem yaşıyo ama ben kıs kıs gülüyorum..yürüme duruş ve koşma dersi tavsiye ediyorum :img-wink:

başlasın ya dediğin gibi o sahnelerden sonra o bakışlardan sonra başlaması için sabırsızlanıyorum

dimi ya o sahnelerin büyüsü gidiyor bizim beden hocasını alpaya tavsiye ediyorum çok güzel koşturuyor(ama en fazla 2 hafta sonra bunu başıma attın diye beni katleder ya:icon_whis)

ozgeozdem
30-09-07, 09:57
başlasın ya dediğin gibi o sahnelerden sonra o bakışlardan sonra başlaması için sabırsızlanıyorum

dimi ya o sahnelerin büyüsü gidiyor bizim beden hocasını alpaya tavsiye ediyorum çok güzel koşturuyor(ama en fazla 2 hafta sonra bunu başıma attın diye beni katleder ya:icon_whis)

koşmaktan öldürüyo desene :img-hyste
olsun ama alpay oyuncu dikkat etmesi gerekiyo bu duruşlara fln..hele zaten her bölümde koştuğu için ders şart :img-wink:

nese ben kaçtım görüşürüz bye keşke bugün gelse özet :img-in_lo

cann2366
30-09-07, 10:02
koşmaktan öldürüyo desene :img-hyste
olsun ama alpay oyuncu dikkat etmesi gerekiyo bu duruşlara fln..hele zaten her bölümde koştuğu için ders şart :img-wink:

nese ben kaçtım görüşürüz bye keşke bugün gelse özet :img-in_lo

bizim beden hocamız ona dik durmayı dengeli koşmayı koşma stillerini filan muhteşem öğretir ama öğretirken canını çıkartır ama tabiki çok fazla yararı olur prodüksiyon ilgilensin bu konuyla:icon_whis

keşke özet gelse yaa çok hey