Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-5)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Daha önceki başlığın mesaj sayısı 1250'yi aştığı için yorumlarınıza bu başlıkta devam ediniz. Bir önceki baslığa asağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=32601
Tek cümlelik mesajlar, başlıkla ilgisi olmayan mesajlar, büyük harfle yazılan mesajlar ve tüm kural dışı mesajlarınız uyarı bırakılmadan silinecektir. Sohbet ortamı oluşturmayınız.
Saygılar
yeni başlığımız hayırlı olsun
teşekkürler volvox
fragman çok heyecanlıydı bakalım pazartesi çıkacak sesli fragman nasıl olucak
şu özge-genco sarılmasındaki gerçeği merak ediyorum dayanamicam ya:icon_sorr
prenses direct ö.m için saol...
volvox başlık için saoll..
başlığımız hayırlı olsun millet..
biraz önce yine izledim fragmanı özgenin bakışlarını bekledim..takip ettim...birden değişiyo ya hayırlısı...
biraz önce yine izledim fragmanı özgenin bakışlarını bekledim..takip ettim...birden değişiyo ya hayırlısı...
o bakışların değişmesi çok heyecanlandırıyor beni ya bakalım neler olacak eğer rüya değilse çok heyecanlı olur rüyaysa rüyalılığyla kalır ama hazal orda çok başarılı yine belirtiym
geçen başlığa 249 mesaj atmışım yahu o başlıktaki her 5 mesajdan biri benim:)
fragman çok heyecanlı özge ve genco sarılıyorlar acaba söyledi mi genco...........:icon_sorr
biz sölemedi diye tahmin ediyoruz....
depremzede olduğunu sölediğini tahmin ediyoruz..
ama o sahnenin rüya olduğunu tahmin edenlerde var..
ama temennimiz gerçekleri sölemesin daha erken...
biz sölemedi diye tahmin ediyoruz....
depremzede olduğunu sölediğini tahmin ediyoruz..
ama o sahnenin rüya olduğunu tahmin edenlerde var..
ama temennimiz gerçekleri sölemesin daha erken...
evet söylemedi bizce yani söylese ne biliym böyle bi tepki beklemiyyorum ben ve cidden çok erken
bakalım rüya mı çıkıcak ben rüya olduğuna inanıyorum ya
iyi akşamlar tüm genco aşireti;
yeni başlık hayırlı olsun umarım bu başlığı da salı gunu gelmeden eskitiriz :) bize sayfalar ve forumlar dayanmıyor...
evet hep yazdım gene dıyorum o ozgenın bakıslarının degısmesınde dugum dıye umarım su seslı fragmanda kılıt bı ıkı cumle koyarlar
o bakışların değişmesi çok heyecanlandırıyor beni ya bakalım neler olacak eğer rüya değilse çok heyecanlı olur rüyaysa rüyalılığyla kalır ama hazal orda çok başarılı yine belirtiym
geçen başlığa 249 mesaj atmışım yahu o başlıktaki her 5 mesajdan biri benim:)
eet senin favori sahnen o sahne...:good::good:
ya rüya olayı bence vasat bişi olur dediğin gibi rüya olmazsa yeni heyecanlar olur..hoş bi sahne olur yanii...
oleey. Yeni başlık açılmı. Hayırlı olsun. Herkese iyi yorumlar
Bencede söylemez. Daha çook uzar bu iş. Depremzede olduğunu söylemişse Özgede benim durumumda diye üzülmüştür. bu nedenle sarılmıştır. belkide rüyadır ama inşallah gerçektir
evet söylemedi bizce yani söylese ne biliym böyle bi tepki beklemiyyorum ben ve cidden çok erken
bakalım rüya mı çıkıcak ben rüya olduğuna inanıyorum ya
ya bende beklemiyorum gencoda böle bi tepki bekliyosa çok bekler yani...en azından ilk öğrendiği zaman dimii ama...
haklısın baya mantıklı sölediklerin rüya konusunda ama rüya da olmasın ya eğer bu olay gerçek olursa araları da ii olacak zamanla kaderdaş sohbetleri fln...:good::good:
eet senin favori sahnen o sahne...:good::good:
ya rüya olayı bence vasat bişi olur dediğin gibi rüya olmazsa yeni heyecanlar olur..hoş bi sahne olur yanii...
acayip etkilendim ben o bakışlardan kesinlikle bu bölüm favorim o sahne
dediğin gibi rüya biraz basit kalabilir eski moda bişey ama senaristler belki o sahneyi fragmanı heyecanlandırsın diye eklemişte olabilirler dimii neyse bekleyip görücez
iyi akşamlar tüm genco aşireti;
yeni başlık hayırlı olsun umarım bu başlığı da salı gunu gelmeden eskitiriz :) bize sayfalar ve forumlar dayanmıyor...
evet hep yazdım gene dıyorum o ozgenın bakıslarının degısmesınde dugum dıye umarım su seslı fragmanda kılıt bı ıkı cumle koyarlar
keşke salıya yeni başlığa geçebilsek ama çok zor yahu.inşallah o saneye cümle koyarlar ama pek sanmam en heyecanlı yer orası sonuçta
ya bende beklemiyorum gencoda böle bi tepki bekliyosa çok bekler yani...en azından ilk öğrendiği zaman dimii ama...
haklısın baya mantıklı sölediklerin rüya konusunda ama rüya da olmasın ya eğer bu olay gerçek olursa araları da ii olacak zamanla kaderdaş sohbetleri fln...:good::good:
Bencede ilk öğrendiğinde böyle bir tepki vermez. Biraz düşünür falan sonrada ne yapacağını bekleyip göreceğiz.
Evet ya. Rüya olmasın yeter. Rüyaysa kimin rüyası olur acaba ? İnşallh değildir. Aralarıda çok iyi olur eğer rüya değilse :D
Bencede ilk öğrendiğinde böyle bir tepki vermez. Biraz düşünür falan sonrada ne yapacağını bekleyip göreceğiz.
Evet ya. Rüya olmasın yeter. Rüyaysa kimin rüyası olur acaba ? İnşallh değildir. Aralarıda çok iyi olur eğer rüya değilse :D
rüya olursa büyük ihtimalle genconun rüyası olur bakışları öyle değişiyo ki özgenin...
hani en başta bi şok olur özge hiçbişey diyemez ama sonra napar bilmiyorum açıkçası
acayip etkilendim ben o bakışlardan kesinlikle bu bölüm favorim o sahne
dediğin gibi rüya biraz basit kalabilir eski moda bişey ama senaristler belki o sahneyi fragmanı heyecanlandırsın diye eklemişte olabilirler dimii neyse bekleyip görücez
keşke salıya yeni başlığa geçebilsek ama çok zor yahu.inşallah o saneye cümle koyarlar ama pek sanmam en heyecanlı yer orası sonuçta
eet haklısın heyecan katalım die nasıll fragman hazırlıyorlar walla..
dediğin gibi bekleyip göriciizzzz:P:P:P
keşke kapatsak ama çok zor....ya artık sesli fragmanlarda çok kısa ve az sözlü oluyo toplasan 2-3 cümle zor çıkar yani..ama inş şaşırtırlar da uzun bi fragman olur mesela bu fragman 39 sn..baya az yaniii....gittkçe hem özetten hemde fragmanlardan kısıyolar..malzemeden çalıyorlar..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
rüya olursa büyük ihtimalle genconun rüyası olur bakışları öyle değişiyo ki özgenin...
hani en başta bi şok olur özge hiçbişey diyemez ama sonra napar bilmiyorum açıkçası
Bencede ilk birşey demez. Belkide kaçar yalnız kalır düşünür. Ama sonra yumuşayacağından eminim. Çünkü bunu yapmaması için bir neden yok.
Özgenin bakışlarına bayıldım zaten. Çok güzel bakıyodu :D Artık ne öğrendiyse
eet sonuçta depremden 8 yıl sonra bir abi çıkageldi...hemen kabullenmesi zor olur...
rüya olursa genconun rüyası olur ama rüya olmaz inşşş
Bencede ilk birşey demez. Belkide kaçar yalnız kalır düşünür. Ama sonra yumuşayacağından eminim. Çünkü bunu yapmaması için bir neden yok.
Özgenin bakışlarına bayıldım zaten. Çok güzel bakıyodu :D Artık ne öğrendiyse
bence elbetteki ki yumuşayacaktır sonuçta bir yakınını bulmak için neler yapıyor affeder abisini
eet haklısın heyecan katalım die nasıll fragman hazırlıyorlar walla..
dediğin gibi bekleyip göriciizzzz:P:P:P
keşke kapatsak ama çok zor....ya artık sesli fragmanlarda çok kısa ve az sözlü oluyo toplasan 2-3 cümle zor çıkar yani..ama inş şaşırtırlar da uzun bi fragman olur mesela bu fragman 39 sn..baya az yaniii....gittkçe hem özetten hemde fragmanlardan kısıyolar..malzemeden çalıyorlar..:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yani dimi bazen fragmandaki o heyecanlı sahneler fos çıkabiliyor
evet ya bu fragman 39 saniye sözlüsü de 39 saniye çıkar geçen fragmanki gibi çok cümle de kurmazlar ya:icon_sorr
eet sonuçta depremden 8 yıl sonra bir abi çıkageldi...hemen kabullenmesi zor olur...
Bende o kadar gğzel bir sahnenin rüya olmasını hiç istemem. Gerçek olur inşallah.
Evet kabullenmesi zor olur ama eninde sonunda kabullenecektir bence. Ailesinin kim olduğunu merak ediyordu zaten. Öğrenmiş olur işte ne güzel. Gerçi o böyle birşey beklemiyordur ama olsun.
hemen kabullenmesi zor ağır bir travma ama kabul edecektir sonuçta
Bende o kadar gğzel bir sahnenin rüya olmasını hiç istemem. Gerçek olur inşallah.
Evet kabullenmesi zor olur ama eninde sonunda kabullenecektir bence. Ailesinin kim olduğunu merak ediyordu zaten. Öğrenmiş olur işte ne güzel. Gerçi o böyle birşey beklemiyordur ama olsun.
aslında doğru öyle bi sahnenin rüya olması kötü olur çükü çoke tkileyici ama dediğim gibi heyecanlandırma amaçlı özellikle konulmuş ta olabilir dimi ama katılıyorum size ya rüya olmasın(her ne kadar rüya olacağını düşünsemde)
Biraz geç oldu ama başlığımız hayırlı uğurlu olsun diyorum..:icon_whis
umarım yakında anasayfaya da geçeriz. ya da anasayfaya geçme kriterlerini daha iyi öğrenebiliriz.:img-yes:
aslında doğru öyle bi sahnenin rüya olması kötü olur çükü çoke tkileyici ama dediğim gibi heyecanlandırma amaçlı özellikle konulmuş ta olabilir dimi ama katılıyorum size ya rüya olmasın(her ne kadar rüya olacağını düşünsemde)
Bence etkilemek içinde koymuş olabilirler ama gerçektende vardır öyle bir sahne. Rüya ya da gerçek.
Biraz geç oldu ama başlığımız hayırlı uğurlu olsun diyorum..:icon_whis
umarım yakında anasayfaya da geçeriz. ya da anasayfaya geçme kriterlerini daha iyi öğrenebiliriz.:img-yes:
galiba 1-2 tane yüzlerce fanı olan oyuncu
sürekli bozulan bir senaryo lazım
hani genconun anasayfaya çıkarılmamamsına çok üzüldüm oysa no name isimlerden kurulan ve çok başarılı olan diziye destek verilmeli
inşş göricizzz...
tabi eninde sonunda kabul edecekti...ailesine özlemi bi başka aslında..çok derin bi kız bence özge ama daha üstüne pek yoğunlaşılmadı zamanla görücez onu da...
bence elbetteki ki yumuşayacaktır sonuçta bir yakınını bulmak için neler yapıyor affeder abisini
yani dimi bazen fragmandaki o heyecanlı sahneler fos çıkabiliyor
evet ya bu fragman 39 saniye sözlüsü de 39 saniye çıkar geçen fragmanki gibi çok cümle de kurmazlar ya:icon_sorr
eet özge ii bi kız yumuşar zamanla...
39 sn ya ilk defa bu kadar kısa oldu...neyse onu da görücizz pzts günü...
Bence etkilemek içinde koymuş olabilirler ama gerçektende vardır öyle bir sahne. Rüya ya da gerçek.
elbet vardır ama bakalım rüya mıı gerçek mi onu da salı günü öğrenicez yada sesli fragmanla(buna da ihtimal vermem)heyecanlı bir bölüm bizi bekliyo valla
hani genconun anasayfaya çıkarılmamamsına çok üzüldüm oysa no name isimlerden kurulan ve çok başarılı olan diziye destek verilmeli
çokk haklısın ya can...aynen katılıyorum sana...
bazı dizilerle baya bi sükse yapan oyuncunun olması bazen yetebiliyor..ama tabii yinede onların bileceği işş...kimsenin yerinde gözümüz yok da..bizim dizimiz de bizim gözümüz de hakediyordu anasayfayı..dediğin gibi tanınmamış oyuncuların yer aldığı ii bir yapım desteklenmeyi hakediyordu...
neyse inşş bir gün olur...
inşş göricizzz...
tabi eninde sonunda kabul edecekti...ailesine özlemi bi başka aslında..çok derin bi kız bence özge ama daha üstüne pek yoğunlaşılmadı zamanla görücez onu da...
eet özge ii bi kız yumuşar zamanla...
39 sn ya ilk defa bu kadar kısa oldu...neyse onu da görücizz pzts günü...
Evet. Ailesine karşı çok büyük bir özlem duyuyor. Dediin gibi üzerine yoğunlaşılsa daha neler görürdük.
Ya sesli fragman diyoruz ama çok kısa veriliyo. Aynı sahneleri veriyorlar bi ikide cümle. al sana sesli fragman. Normalden hiç bir farkı yok. İNşallah bu sefer bir değişiklik yaparlarda farklı sahneleride görürüz.
Bir de son güne bırakmasalar. :(
bazı dizilerle baya bi sükse yapan oyuncunun olması bazen yetebiliyor..ama tabii yinede onların bileceği işş...kimsenin yerinde gözümüz yok da..bizim dizimiz de bizim gözümüz de hakediyordu anasayfayı..dediğin gibi tanınmamış oyuncuların yer aldığı ii bir yapım desteklenmeyi hakediyordu...
Ya imza falan yapsak. Sesimizi duyursak moderatörlere.:D :img-hysteBizi dinlerlermi bilmem ama bir deneyelim. Bu dizi kesinlikle hakediyor anasayfayı. Böyle bir dizi haketmeyecekte nolacak.
Evet. Ailesine karşı çok büyük bir özlem duyuyor. Dediin gibi üzerine yoğunlaşılsa daha neler görürdük.
Ya sesli fragman diyoruz ama çok kısa veriliyo. Aynı sahneleri veriyorlar bi ikide cümle. al sana sesli fragman. Normalden hiç bir farkı yok. İNşallah bu sefer bir değişiklik yaparlarda farklı sahneleride görürüz.
farklı sahneler değilde o sahnlerdeki dialog tam verilse süper olur heyecanımız azalır biraz
inşallah ilerde görürüz .çünkü genco no name isimlerden oluşmuş ve bu kadar başarılı olmuş bildiğim tek dizi.bu diziye destek verilmeli.umarım bu sezon içinde anasayfada yer alırız
farklı sahneler değilde o sahnlerdeki dialog tam verilse süper olur heyecanımız azalır biraz
inşallah ilerde görürüz .çünkü genco no name isimlerden oluşmuş ve bu kadar başarılı olmuş bildiğim tek dizi.bu diziye destek verilmeli.umarım bu sezon içinde anasayfada yer alırız
Evet. Zaten hep beğendiğim güzel diziler böyle oluyor. Multimedia bölümüde geç açılmıştı zaten. Ama en çokta Bıçak Sırtına şaşırdım. Daha ilk bölümü bile oynamadı ama anasayfada. Bence bizim dizimiz daha çok hakediyor. Her hafta yeni bir başlık açıyoruz. Artık ana sayfaya geçmeyipte napacağız :)
Evet. Zaten hep beğendiğim güzel diziler böyle oluyor. Multimedia bölümüde geç açılmıştı zaten. Ama en çokta Bıçak Sırtına şaşırdım. Daha ilk bölümü bile oynamadı ama anasayfada. Bence bizim dizimiz daha çok hakediyor. Her hafta yeni bir başlık açıyoruz. Artık ana sayfaya geçmeyipte napacağız :)
ben de hakettiğimize inanıyorum forum kurallarına uyan ve çok aktif olan bir bölümüz tabii karar elbette yönetimin
ya bu haksızlık aslında..biz kaç bölümdür burdayız ve başlığımız çok aktif.aynı zamanda da her hafta dizimiz birinci sıraya oturuyor.durum böyleyken daha başlamamış olan bi dizinin anasayfada kendine yer bulması şaşırtıcı ve bizler için üzücü.bu sadece biz genco izleyicileri için değil,kavak yelleri gibi bi dizinin sevenleri içinde iç burkutucu bi durum.
dizinin çok tanınan isimlerden oluşması değil önemli olan,senin dediğin gibi çok tanınmayan oyuncularla çok önemli bi başarı elde etmiş olması ve sadece bi yaz dizisi olarak başlamasına rağmen;yeni yayın döneminde, kendine yer etmiş dizileri sollayıp birinciliğe yerleşmesi:img-yes:
inşş bundan sonra senaryo yoğunlaşacak...hele bide o sahne rüya olmazsa neler olur neler..
sorma sesli fragman gelince ne oluyoki sanki..ama umut fakirin ekmeği bekliyoruz:icon_sorr
ya bu haksızlık aslında..biz kaç bölümdür burdayız ve başlığımız çok aktif.aynı zamanda da her hafta dizimiz birinci sıraya oturuyor.durum böyleyken daha başlamamış olan bi dizinin anasayfada kendine yer bulması şaşırtıcı ve bizler için üzücü.bu sadece biz genco izleyicileri için değil,kavak yelleri gibi bi dizinin sevenleri içinde iç burkutucu bi durum.
dizinin çok tanınan isimlerden oluşması değil önemli olan,senin dediğin gibi çok tanınmayan oyuncularla çok önemli bi başarı elde etmiş olması ve sadece bi yaz dizisi olarak başlamasına rağmen;yeni yayın döneminde, kendine yer etmiş dizileri sollayıp birinciliğe yerleşmesi:img-yes:
Kesinlikle katılıyorum. Zaten bizler beğenmesek dizi her hafta birinci olmaz. Eğer dizi bu kadar beğeniliyorsa anasayfaya geçmeli bence. Daha birinci bölümü bile oynamamış bir dizinin geçmesi çok saçma. Dediğin gibi önemli olan oyuncular değil. Genco dizisi çok büyük bir başarı elde etti. ama hala anasayfaya geçemedi :(
Vay baslik kapatilmis yeni gelmis. Yeni baslik hayirli olsun. Yeni bolumdn once yeni baslik geldi. Ciddi ya biz birdan ne zaman ana sayfaya aliniriz. Gerci bu sene o kadar cok dizi varki. Gecen sezon dizilerine hem yaz dizileri hemde yeni diziler eklendi. Birde daha baslamayan diziler var. Merak etmeyin biz aradan siyriliriz.
Hayret fragman cikmis sanirsam. Ben gec bekliyordum bu hafta. Umarim gecen haftaki kadar guzel bir bolum olur. Gecen hafta bolum cok iyi baslamisti. Gerci sonradan Cunyet sahnelere katilinca deli etti bizi.
Simdi asil soru. Fragman cikti ama malum siteye eklendimi. Eklendiyse kim linkini yollayacak bana ? Varmi aranizda o.m atabilen sevinirim cunku ben daha herzamanki gibi fragman filan gormedim ve gorme umidim yok.
inşş bundan sonra senaryo yoğunlaşacak...hele bide o sahne rüya olmazsa neler olur neler..
sorma sesli fragman gelince ne oluyoki sanki..ama umut fakirin ekmeği bekliyoruz:icon_sorr
evet o sahne gerçekse senaryo çok yoğunlaşır ve güzel güzel reytingler almaya devam ederiz
zaten binbir gece dışında rakipte yok ee o da aynı kanal sonuçta:img-pilot
evet sanki bütün sorularımızı yanıtlayacakmış gibi bir umut bekliyoruz. Halbuki her sesli fragmanda olduğu gibi bundada aynı şeyler olacak. Yine merakta kalacağız. Yine artı olarak pek birşey öğrenemeyeceğiz. Eski bilgilerimizle kalacağız. Ama yinede insanın içinde bir umut oluyor. Belki bu sefer birşeyler verirler diye. Bizim asıl Salıyı beklememi lazım. Çünkü yanıtlar Salı akşamında :)
Ya imza falan yapsak. Sesimizi duyursak moderatörlere.:D :img-hysteBizi dinlerlermi bilmem ama bir deneyelim. Bu dizi kesinlikle hakediyor anasayfayı. Böyle bir dizi haketmeyecekte nolacak.
gerry cnm ii fikir aslında imza işi düşünelim bence bunu...
basakcım haklısın üzücü ve de kırıcı ama bölemiş demekki kriter..bekliycez başka caresi yok..
evet sanki bütün sorularımızı yanıtlayacakmış gibi bir umut bekliyoruz. Halbuki her sesli fragmanda olduğu gibi bundada aynı şeyler olacak. Yine merakta kalacağız. Yine artı olarak pek birşey öğrenemeyeceğiz. Eski bilgilerimizle kalacağız. Ama yinede insanın içinde bir umut oluyor. Belki bu sefer birşeyler verirler diye. Bizim asıl Salıyı beklememi lazım. Çünkü yanıtlar Salı akşamında :)
evet salı 20.00 de hayat durucak ve dizimiz başlayacak tüm sorularımız çözüm bulacak ve 22.00 de yeni sorularımız oluşacak.çok zevkli dimi:D
bakalım belki bu sesli fragman merakımızı biraz alır
evet o sahne gerçekse senaryo çok yoğunlaşır ve güzel güzel reytingler almaya devam ederiz
Bence ilk bölümlerde olmasa bile sonradan geçebiliriz Binbir Geceyi. Yinede umudumuzu kesmeyeli ;)
O sahne olmasa bile biz yine güzel reytingler alırız. Böyle kaliteli bir diziyede bu yakışır zaten. Ama o sahne diziye çok güzel bir hava katacak :)
evet salı 20.00 de hayat durucak ve dizimiz başlayacak tüm sorularımız çözüm bulacak ve 22.00 de yeni sorularımız oluşacak.çok zevkli dimi:D
bakalım belki bu sesli fragman merakımızı biraz alır
hiç sanmıyorum ama beklemekten başka çare yok. Zaten bütün ömrüm bu diziyi beklemekle geçcek :img-hyste:img-hyste
Her bölümde farklı heyecan farklı sorular. Her hafta uzuun bekleyiş. Hiç bitmez valla.
Dilekciğim imzayı yapabilecek olan varsa çok güzel olur bence. Belki sesimizi duyan olur ;)
Bence ilk bölümlerde olmasa bile sonradan geçebiliriz Binbir Geceyi. Yinede umudumuzu kesmeyeli ;)
O sahne olmasa bile biz yine güzel reytingler alırız. Böyle kaliteli bir diziyede bu yakışır zaten. Ama o sahne diziye çok güzel bir hava katacak :)
valla ben geçeceğimizi düşünmüyorum 2.likte güzeldir ya
senaryo daha bozulmadı güzel ilerliyo oyuncular iyi ekip iyi mükafatını alıcaz elbet
neyse ben kaçtım bye bol gencolu sohbetler
valla ben geçeceğimizi düşünmüyorum 2.likte güzeldir ya
senaryo daha bozulmadı güzel ilerliyo oyuncular iyi ekip iyi mükafatını alıcaz elbet
neyse ben kaçtım bye bol gencolu sohbetler
Güle güle Can bye
evet 2.likte iyidir. İkinciliği kimseye kaptırmayız. Senaryo bozulmadı inşallahta bozulmaz. Genconunda sonunun diğer diziler gibi olmasını istemem. Yani sonradan değişen diziler gibi. İNşallah bozulmaz da bizde her hafta yeni bir heyecanla izleriz dizimizi :D
eet bakalım...senaryomuz güzelleşecek bence ben inanıyorum:good:
güle güle can görüşmek üzerebyebye
sorma öğreniriz diyoruz ama fragmanlar kesmio bizi bölüm olmadıkça :D :D
bölümü beklemekten başka çare yok..
ozaman arkilere seslenelim imza istiyoruz arkadaşlar sesimizi duyurma açısından..konumuz iseeee ana sayfaya geçme...
eet bakalım...senaryomuz güzelleşecek bence ben inanıyorum:good:
güle güle can görüşmek üzerebyebye
sorma öğreniriz diyoruz ama fragmanlar kesmio bizi bölüm olmadıkça :D :D
bölümü beklemekten başka çare yok..
ozaman arkilere seslenelim imza istiyoruz arkadaşlar sesimizi duyurma açısından..konumuz iseeee ana sayfaya geçme...
Evet bizi fragmanda kesmez. Bölüm istiyoruuz. bunun için salıyı beklememiz lazım. Tabi bekle bekleyebilirsen :D
Bu imza belki işe yarar. Yapabilecek olanlardan rica ediyoruz. ana sayfaya geçelim başka birşey istemiyorum zaten.
Güle güle Can bye
evet 2.likte iyidir. İkinciliği kimseye kaptırmayız. Senaryo bozulmadı inşallahta bozulmaz. Genconunda sonunun diğer diziler gibi olmasını istemem. Yani sonradan değişen diziler gibi. İNşallah bozulmaz da bizde her hafta yeni bir heyecanla izleriz dizimizi :D
inşallah bozulmaz dediğin gibi:img-yes:ama her hafta bize bu kadar heyecan yaşatıyosa ve bittiğinde kafamızda bir sürü soru işareti bırkıyorsa bence senaryonun bozulması gibi bi durum olmaz uzunca bi süre:)
dilekcim haklısın bu arada,fragmanlar doyurmuyor bizi.şöyle 5-6 dakikalık bi fragman hazırlasalar ben ona da razıyım:img-pilot(fazla mı uçtum ne:img-pilot)
Evet bizi fragmanda kesmez. Bölüm istiyoruuz. bunun için salıyı beklememiz lazım. Tabi bekle bekleyebilirsen :D
Bu imza belki işe yarar. Yapabilecek olanlardan rica ediyoruz. ana sayfaya geçelim başka birşey istemiyorum zaten.
sorma cnm bi de bu hafta bi uzun oldukiiii sormaaa...
bana 2 hafta gibi geldi yanii..önceden hemen salı oluyodu..
hele bi de önümüz ramazan daha da uzar zaman... :) :)
aynen keşke geçsek gerisi gelir zaten:img-wink:
ayy koptuk yine uyarı alcaz yorum yapıyım...
tibeti de merak ediyorum ben ...
bu bölüm kesin öğrenir genconun onu kurtardığını..
basakcım 5-6 dakka hemi bölüm verelim cnm daha ii olur :D :D :D
inşallah bozulmaz dediğin gibi:img-yes:ama her hafta bize bu kadar heyecan yaşatıyosa ve bittiğinde kafamızda bir sürü soru işareti bırkıyorsa bence senaryonun bozulması gibi bi durum olmaz uzunca bi süre:)
dilekcim haklısın bu arada,fragmanlar doyurmuyor bizi.şöyle 5-6 dakikalık bi fragman hazırlasalar ben ona da razıyım:img-pilot(fazla mı uçtum ne:img-pilot)
Valla keşke öyle olsa. Ne güzel olur.
Bende sanmam bozulacağını. Dediğin gibi her hafta ayrı birşey bırakıyor üzerimizde. Her hafta ayrı heyecan , her hafta yanıt bekleyen sorular. Dizinin bundan sonra pek değişeceğini sanmamda istememde
sorma cnm bi de bu hafta bi uzun oldukiiii sormaaa...
bana 2 hafta gibi geldi yanii..önceden hemen salı oluyodu..
hele bi de önümüz ramazan daha da uzar zaman... :) :)
aynen keşke geçsek gerisi gelir zaten:img-wink:
ayy koptuk yine uyarı alcaz yorum yapıyım...
tibeti de merak ediyorum ben ...
bu bölüm kesin öğrenir genconun onu kurtardığını..
basakcım 5-6 dakka hemi bölüm verelim cnm daha ii olur :D :D :D
öğrenir dilek ya..hatta şöyle öğrense süper ötesi olur:genco hakkında atıp tutsa,pınar da "sen böyle diyosun ama o kendi hayatı paahsına seni arabadan çıkardı"dese, tibet de mor ve ötesi olsa..süper ve izlenesi bi sahne olur:img-polic
canım içimden geleni söyledim,bölüm verilse gıkımı çıkarmam zaten de:D,,şimdi ilk fragman geliyor ,sesli fargmanı görmek istiyoruz.sesli fragman geliyor,o da kesmiyor.buna bi çözüm bulunması şart,hemi de acilen:img-cool2:)
öğrenir dilek ya..hatta şöyle öğrense süper ötesi olur:genco hakkında atıp tutsa,pınar da "sen böyle diyosun ama o kendi hayatı paahsına seni arabadan çıkardı"dese, tibet de mor ve ötesi olsa..süper ve izlenesi bi sahne olur:img-polic
canım içimden geleni söyledim,bölüm verilse gıkımı çıkarmam zaten de:D,,şimdi ilk fragman geliyor ,sesli fargmanı görmek istiyoruz.sesli fragman geliyor,o da kesmiyor.buna bi çözüm bulunması şart,hemi de acilen:img-cool2:)
tabiiii pınar yüzüne çarpsın gerçeği..belki de fragmanda o yüzden bi surat 5 karış durumu var ikisinde de....:img-cool2:img-cool2:img-cool2
hihi tabi cnm:Dhaklısın kesmiioo abii acilen çözümmm :img-help::img-help::img-help::img-help:
tabiiii pınar yüzüne çarpsın gerçeği..belki de fragmanda o yüzden bi surat 5 karış durumu var ikisinde de....:img-cool2:img-cool2:img-cool2
hihi tabi cnm:Dhaklısın kesmiioo abii acilen çözümmm :img-help::img-help::img-help::img-help:
pınar'a yine trip atar kesin tibet..tibet'i severdim ama antipatik gelmeye başladı.intihar etmeye kalkışmak zayıf insanların işi ve tibet bu kadar aciz davranmamalıydı:icon_whis
özge yalova'ya gitmiyor herhalde.çünkü hiç özge-ahmet sahnesi yok fragmanda:icon_whis
Ask olsun arkadaslar ben daha fragman izlemedim malum sitede varmi diye sordum cevap veren yok. Varsa link atabilirmisiniz dedim yine cevap yok. Kiskaniyorum siz izlediniz ben daha bekliyorum geriden geriden takip ediyorum.
Hem ben bri cozum buldum. Fragmanlar kesmiyor boyle. O yuzden Cumartesi sesiz fragman verilse. Pazar baska goruntuler iceren yeni bir sesiz fragman olsa. Pazartesi bu iki fragmanin karisimi olan bir sesli fragman olsa. E salida zaten dizinin gunu. Bizde boylece daha iyi fragmanlar izlemis oluruz.
Ilk sayfaya gecme olayi icin imza yapan olursa benide eklesin bir zahmet. Dizi yaz dizisi olmaktan cikti ama biz hala gundemdeki dizi olarak kaldik :icon_sorr
Bende merak ediyorum Tibet ogrenince ne yapacak. Cok sasirir herlade. Ama bence Gencoya tsk eder. Tibete cok kotu biri degil.
Ask olsun arkadaslar ben daha fragman izlemedim malum sitede varmi diye sordum cevap veren yok. Varsa link atabilirmisiniz dedim yine cevap yok. Kiskaniyorum siz izlediniz ben daha bekliyorum geriden geriden takip ediyorum.
Hem ben bri cozum buldum. Fragmanlar kesmiyor boyle. O yuzden Cumartesi sesiz fragman verilse. Pazar baska goruntuler iceren yeni bir sesiz fragman olsa. Pazartesi bu iki fragmanin karisimi olan bir sesli fragman olsa. E salida zaten dizinin gunu. Bizde boylece daha iyi fragmanlar izlemis oluruz.
Ilk sayfaya gecme olayi icin imza yapan olursa benide eklesin bir zahmet. Dizi yaz dizisi olmaktan cikti ama biz hala gundemdeki dizi olarak kaldik :icon_sorr
Bende merak ediyorum Tibet ogrenince ne yapacak. Cok sasirir herlade. Ama bence Gencoya tsk eder. Tibete cok kotu biri degil.
fragmanı izlemek istiyorsan ,dilek'in yani suee'nun blogunda mevcut:img-wink:
aslında dediğin gibi 3 tane fragman verilse süper olur;ama hiç bir dizi için bu uygulanmıyor:icon_sorr
genco'ya teşekkür edeceğini düşünüyorum ben de:img-yes:
pınar'a yine trip atar kesin tibet..tibet'i severdim ama antipatik gelmeye başladı.intihar etmeye kalkışmak zayıf insanların işi ve tibet bu kadar aciz davranmamalıydı:icon_whis
özge yalova'ya gitmiyor herhalde.çünkü hiç özge-ahmet sahnesi yok fragmanda:icon_whis
ben tibetin biletini kestim:img-cool2:img-cool2:)eet kolay yolu seçti biz ondan daha değişik bi performans bekliorduk...
özge bence yalovaya gidecek çok kararlı bence...fragmanda o kadar eksik varki saymakla bitmiyor...
sibs cnm fragman benim blogumda var...
ben kaçtım cnlarım hepinize ii geceler....byebye
GÜL GÜZELİ 09-09-07, 14:47 vay yeni başlık açılmışşş çok sevindim daha nice nice gencoman başlıklarına inş:)ya ilk sayfadan başlayıp okudumdaa gene konu özgenın bakışları olmuş diger başlıkta bununla ilgili yazmıştım bende can yorumuma cevap verdigin için tşk ederim arkadaşım ayrıca sana cevap yazamadıgım içinde kusura bakma ben yorumunu okudum ama foruma geldigimde başlık kapanmış oldugundan cevap yazamadım neyseki burdada aynı konu cancım sen özgenın bakışlarından yola çıkarak rüya olabilir demiştin gencoyla özgenın sarılmasının ben bu bakışların rüya olamayacagını özgenın yıllar sonra abisine sarıldıgı için eskiden abisine sarıldıgında ne hissediyosa aynısını hissedip kendisini garip hissettigini söylemiştim hala aynı fikirdeyim özge yıllar sonra ilk defa abisine bu kadar yakın olucak dogal olarak afallaması bakışlarının degişmesi normal ya kim kardeşine ablasına abisine sarıldugında farklı hissetmezki kendisini ben geçen yorumumdada demiştim ablalarıma sarıldıgımda yakın oldugumda farklı hissediyorum onların sarılması sıcaklıgı bambaşka gelir bana hep özge içinde öyle olucak muhtemelen abisine sarılıyo çünkü elin adamına degil ayy yada ben öyle olmasını istiyorum bilmiyorum ama rüya olmasınn ve mümkünse özge gencoya depremzede gerçegi için sarılsınn abisi oldugunu ögrenmesin daha erken çünküü..
Özet gelmiş:img-wink:
Fragman da geldi:img-wink:
Genco söyleyecek mi acaba Özge'ye abisi olduğunu?:img-wink:
selamm aşiretim off ya bütün gün site açılmadı :( :(neyse inşş bi daha böle bi aksilik olmaz diyorumm ve yorumuma geçiyorum...
tekrarını izledim dizimizin :)hiç kaçırır mıyım:)
bi umut sesli fragman bekledim tabi gelmedi ayrı mesele :(
neyse pınarların taşınma mevzu takıldı aklıma...yoksa bu neco ankarayı mı düşünüyo hani milletvekili lojmanlarına taşınmayıı olabilir hani...ama sadecce düşüncede kalır ayrı mesele...
selamm aşiretim off ya bütün gün site açılmadı :( :(neyse inşş bi daha böle bi aksilik olmaz diyorumm ve yorumuma geçiyorum...
neyse pınarların taşınma mevzu takıldı aklıma...yoksa bu neco ankarayı mı düşünüyo hani milletvekili lojmanlarına taşınmayıı olabilir hani...ama sadecce düşüncede kalır ayrı mesele...
dilekçim taşınma mevzusuyla ilgili aynı soru benim de aklıma takıldı:icon_rollama şöyle de bi şey var hiçbiri karşı çıkmadı taşınma meselesine:icon_whis
cerenmelisa 09-09-07, 15:40 selamm aşiretim off ya bütün gün site açılmadı :( :(neyse inşş bi daha böle bi aksilik olmaz diyorumm ve yorumuma geçiyorum...
evet bugün bir sorun vardı sitede neyse geçti sonunda
bende tekrarı izlerken iki şey takıldı kafama yani dikkatimi çekti..
1-dediğin gibi bu taşınma olayı: ama bence istanbulda biryere taşınırlar. zaten figen de
ikizlere daha iyi bir yere taşınmak istemiyormuydunuz dedi. yani müstakil bir eve taşınacaklar.korumalı falan olabilir. bunun tek kötü yanı pınar özgeden uzaklaşacak. evleri uzaklaşınca birbirlerine daha uzak olacak. kötü olcak bu
2-bide hastane de cüneyt gelmeden selin semihe sarılarak bekliyordu. tekrar izleyince dikkatimi çekti. üzgün bir şekilde semihe sarılmılş bekliyordu. cüneyt gelince tabii gitti onun yanına. semih nasıl sevinmiştir bu arada
anasayfaya geçmek için imza yapılıyormuş galiba benide ekleyin lütfennn
evet bugün bir sorun vardı sitede neyse geçti sonunda
bende tekrarı izlerken iki şey takıldı kafama yani dikkatimi çekti..
1-dediğin gibi bu taşınma olayı: ama bence istanbulda biryere taşınırlar. zaten figen de
ikizlere daha iyi bir yere taşınmak istemiyormuydunuz dedi. yani müstakil bir eve taşınacaklar.korumalı falan olabilir. bunun tek kötü yanı pınar özgeden uzaklaşacak. evleri uzaklaşınca birbirlerine daha uzak olacak. kötü olcak bu
2-bide hastane de cüneyt gelmeden selin semihe sarılarak bekliyordu. tekrar izleyince dikkatimi çekti. üzgün bir şekilde semihe sarılmılş bekliyordu. cüneyt gelince tabii gitti onun yanına. semih nasıl sevinmiştir bu arada
anasayfaya geçmek için imza yapılıyormuş galiba benide ekleyin lütfennn
eet cnm haklısın hem tibet var işin ucunda zor o iş gerçekten..
aman be neco nelere takılıpda kurulu düzeni bozuon sanki gencoyla pınar görüşemiyecek sen taşının hıhhh....
2. olaya ben dikkat etmedim çok ii yakalamışsın yazık semihe yaaa:icon_sorr:icon_sorr
cnm ya imza yapılsın istiyoruz da yapmaya gönüllü çıkmadı daha imza için..
cerenmelisa 09-09-07, 16:15 eet cnm haklısın hem tibet var işin ucunda zor o iş gerçekten..
aman be neco nelere takılıpda kurulu düzeni bozuon sanki gencoyla pınar görüşemiyecek sen taşının hıhhh....
2. olaya ben dikkat etmedim çok ii yakalamışsın yazık semihe yaaa:icon_sorr:icon_sorr
cnm ya imza yapılsın istiyoruz da yapmaya gönüllü çıkmadı daha imza için..
çok aşırı bir sarılma değil ama yinede sarılır gibi duruyordu.
semih de aslında cüneytle selinin sevgili olduğunu anlamalı artık. unutmalı selini. bu bölüm hastanede ikiside çok samimiydiler. e anlasın artık semih ve gitsin başkasına onu hakeden birine aşık olsun
bugünlerde sayfalara pek uğruyan yok. elbet biri gönüllü olacaktır.bekleyelim artıkk
çok aşırı bir sarılma değil ama yinede sarılır gibi duruyordu.
semih de aslında cüneytle selinin sevgili olduğunu anlamalı artık. unutmalı selini. bu bölüm hastanede ikiside çok samimiydiler. e anlasın artık semih ve gitsin başkasına onu hakeden birine aşık olsun
bugünlerde sayfalara pek uğruyan yok. elbet biri gönüllü olacaktır.bekleyelim artıkk
ya cnm garibim semih anlıoda gönül bu işte yakıştırmak istemio...
bence de unutsun o kızdan hayır gelir mi kokoşşş şımarık semihin efendiliğine yakışmıyo...selin e cüneyt gibi biri ii oldu...
belki diziye okul açılınca yeni oyuncular katılır...
tüm gün açılmadı site ama neyse artıkkk
anasayfaya taşımak için imzaya benide yazınız please
bölümün tekrarını izledim harika ya hani 1000 defa daha verseler yine sıkılmadan izleyebilirim seviyorum ben bu diziyi be
az kaldı yeni bölüme:img-cool2
cerenmelisa 09-09-07, 16:30 kimse kızmasın ama ben bu bölüm genco karakterine sinir oldum.. pınarla ilişkilerinde baştan beri pınar fedakar davranıyor. gencoya sonuna kadar güveniyor. hep ilk adımları o attı. ailesine karşı hep gencoyu savunuyor. sonuçta ailesine inanıp gencoya kötü davranabilirdi ama o gencoya inandı aşkına sahip çıktı.
ama genco ailesinin ölümünden necati sorumlu olduğu için(aslında sorumlu değil her ne kadar necatiyi sevmesemde onun böle bişeye sebebiyet vereceğine inanmıyorum.zaten mahkemedede aklanmış bu olaydan)pınara hep bir şüpheyle davranıyor. bu olayda pınarın bir suçu yokki. ama genco nerdeyse pınardan nefret edecek. o duruma geldi yani. ahmette olmasa kimbilir kıza nasıl davranacak. mesela pınara telefon ettiğinde pınar ona seni seviyorum dedi. ama genco ona başka bişey söleyecekti. hemde kötü bişey söleyecekti. tam genco aşkını belli ediyor aşkına sahip çıkıyor derken öğrendikleriyle değişti. o son sahnedeki bakışıda neydi öyle. sanki pınar bilerek ordan geçti. hem babasının adının yazmasında ne gibi bir sakınca var onu hala çözemedim. genco eğer pınara böyle güvensiz ve sanki o suçluymuş gibi davranmaya devam ederse pınarı kaybeder
geçen başlığa böyle bir yorum yazmıştım cvp yazan olmadı arada kaynadı gittii
sizin düşüncelerinizi merak ediyorum bu konuda???
nedir yorumunuzz
kimse kızmasın ama ben bu bölüm genco karakterine sinir oldum.. pınarla ilişkilerinde baştan beri pınar fedakar davranıyor. gencoya sonuna kadar güveniyor. hep ilk adımları o attı. ailesine karşı hep gencoyu savunuyor. sonuçta ailesine inanıp gencoya kötü davranabilirdi ama o gencoya inandı aşkına sahip çıktı.
ama genco ailesinin ölümünden necati sorumlu olduğu için(aslında sorumlu değil her ne kadar necatiyi sevmesemde onun böle bişeye sebebiyet vereceğine inanmıyorum.zaten mahkemedede aklanmış bu olaydan)pınara hep bir şüpheyle davranıyor. bu olayda pınarın bir suçu yokki. ama genco nerdeyse pınardan nefret edecek. o duruma geldi yani. ahmette olmasa kimbilir kıza nasıl davranacak. mesela pınara telefon ettiğinde pınar ona seni seviyorum dedi. ama genco ona başka bişey söleyecekti. hemde kötü bişey söleyecekti. tam genco aşkını belli ediyor aşkına sahip çıkıyor derken öğrendikleriyle değişti. o son sahnedeki bakışıda neydi öyle. sanki pınar bilerek ordan geçti. hem babasının adının yazmasında ne gibi bir sakınca var onu hala çözemedim. genco eğer pınara böyle güvensiz ve sanki o suçluymuş gibi davranmaya devam ederse pınarı kaybeder
nedir yorumunuzz
aslında doğru yani pınarla olan ilişkisinde genco pek özverili sayılmaz hereyi pınar yapıyor genconun peşinden koşuyor sürekli ama işte bir yandan da kolay değil sonuçta ailesinin öldüğü evi yapan kişi suçlu olsa da olmasa da o psikoloji de zor
keremcem d 09-09-07, 16:38 slm milet..
yeni balsigimiz haiyrli ugurlu olsun..
eee sesli fragman cikti mi??
Bu arada cerencigim dediklerine aynen katiliyorum..pinar askina sahip cikiyo ama genco cikmiyo..ilk adimi attan pinar..yani pinar seni sevyiorum demeseydi kim bilir genco ne zaman derdi.. sonra tüm aileisni karsisina aliyo pinar,sonuna kadar güveniyo gencoya bide genconun ypatigina bak..
slm milet..
yeni balsigimiz haiyrli ugurlu olsun..
eee sesli fragman cikti mi??
Bu arada cerencigim dediklerine aynen katiliyorum..pinar askina sahip cikiyo ama genco cikmiyo..ilk adimi attan pinar..yani pinar seni sevyiorum demeseydi kim bilir genco ne zaman derdi.. sonra tüm aileisni karsisina aliyo pinar,sonuna kadar güveniyo gencoya bide genconun ypatigina bak..
sesli fragman çıkmadı:icon_sorr
herşeyi pınar yapıyor bu durumdan sıkılmadı da genco şanslı biraz ama onunda biraz özverili olması lazım bencede:good:
keremcem d 09-09-07, 16:49 sesli fragman çıkmadı:icon_sorr
herşeyi pınar yapıyor bu durumdan sıkılmadı da genco şanslı biraz ama onunda biraz özverili olması lazım bencede:good:
yani kesinlikle cnm ya.. herseyi pinar yapiyo..yani pinarsa olmasa..
bu arada imza isi vallah cok zor..o kadar cok kisiyiz ki toparlamasi baya sürer
slm aşiretim:img-wink:....
devirmişiz bir başlığı daha:img-yes:....yeni başılık bütün aşirete hayırlı olsun:happy0064...
fragmanımızda çıktı yalnız sesli fragmanı daha göremedim:icon_whis...
bana fragmanda özge abisi olduğunu öğrenmemiş gibi geldi ama tam bilmiyorum tabi:icon_sorr...umarım öğrenmiştir:img-wink:....
Merabalar
fragman çıktımı yaw ricaetsem bana ö.m. ile aramısınız...:img-wink:
bu bölüm neler olucak çok merak ediyorum her bölümgibi çok heyecanlı olucak acaba genconun abası yaşıyomu yoksa onun adına bi binamı??
mrb arkadaşlar..
fragmanı gördüm güzel bi bölüme benziyor
bişey sorucam size genco o apartmanı gördü ya babasının adını genconun babası yaşıyor olabilirmi?
GÜL GÜZELİ 09-09-07, 16:57 kimse kızmasın ama ben bu bölüm genco karakterine sinir oldum.. pınarla ilişkilerinde baştan beri pınar fedakar davranıyor. gencoya sonuna kadar güveniyor. hep ilk adımları o attı. ailesine karşı hep gencoyu savunuyor. sonuçta ailesine inanıp gencoya kötü davranabilirdi ama o gencoya inandı aşkına sahip çıktı.
nedir yorumunuzz
aslında haklısın cnm genconun kayıtsızlıgınaa pınarın aşkı için çırpınışlarını görmemesine yada belkide görmemezlıkten gelmesine bende sinir oluyorum pınar daha ne yapsınki aşkı için bi canını vermedigi kaldı ama gencoyuda anlamak lazım onun tek istedigi kız kardeşine uzaktanda olsa yakın olmak koruyup kollamaktı hesaba katmadı aşık olabilicegini ve bi yandan kardeşinin güvenini kazanıp ona yakın kalmaya çalışırken bi yandanda aşkını yaşamaya çalışıyo üstelık aşık oldugu kızla kardeşi arkadaş ve aşık oldugu kız habire üstüne gidiyo kardeşine gerçekleri anlat babam bizi rahat bıraksın diye kızın tek derdi babası gencoyu anlamıyo ki içindeki korkuyu endişeyi kardeşinin onun nefesi haline geldigini kaybederse bütün yaşama hevesini mutlulugunu da kaybedecegini anlamıyo anlayamıyo çünkü hiç bi zaman kardeşlerinden birini kaybetmedi yada kaybetme korkusu yaşamadı bütün bunların üstüne sevdigi kızın babasıyla sorunlar yaşıyoo genconun piskolojisini anlamak lazım aslında az bile dayanıyo adam zaten kardeş sorumlulugu yetiyo insana bide o kardeş sorunluysa ve bu sorunla nasıl baş edilicegini bilmiyosann üstüne sevdigin insanda seni sık bogaz ediyosaa tamamdır çıldırma noktası diye buna denirr ya çocuk kardeşini kaybedicegini kardeşinin yaşanılan herşeyden onu sorumlu tutucagını bildiginden söylememiyo tam tersi olucagını bilse beklermi yada izinmi alırr ben senın abinim demek için ama korkuyo çocuk haklıda ee pınarda durmuyo dayanamıyo muhtemelen araları bu yüzden açılır açılırsa biri sabırsız inatçı digeri düşünceli korkak bu aşkda bi şekilde ayakta kalıcak..
keremcem d 09-09-07, 17:02 slm aşiretim:img-wink:....
devirmişiz bir başlığı daha:img-yes:....yeni başılık bütün aşirete hayırlı olsun:happy0064...
fragmanımızda çıktı yalnız sesli fragmanı daha göremedim:icon_whis...
bana fragmanda özge abisi olduğunu öğrenmemiş gibi geldi ama tam bilmiyorum tabi:icon_sorr...umarım öğrenmiştir:img-wink:....
hosgeldin..
daha sesli fragman cikmamis cnm..
banada öyle geldi ama bu kadar erken olacagini sanmam..
ama yoksa nicin sarilsin ki özge gencoya..hemde öyle ictenn
slm aşiret ben geldim..
ya bugün giremedim göremedim de yeni başlık açılmış bile..çok geç olacak ama hayırlı uğurlu olsun :happy0064
sesli fragmanda çıkmamış daha..inşallah sesli fragmanda replik çok olur ve ilk fragmandaki sahneler değişir maksat daha fazla ipucu :img-pilot :img-wink:
fundapehlivan 09-09-07, 17:24 mrb arkadaşlar..
fragmanı gördüm güzel bi bölüme benziyor
bişey sorucam size genco o apartmanı gördü ya babasının adını genconun babası yaşıyor olabilirmi?
O benim de çok aklıma takıldı...
Yaşıyorsa ama saçma olmaz mı?
Düşünsenize aileden 3 kişi yaşıyor ama kimse kimseye ulaşamamış...
Yaşamasa o adı necati hayatta vermez zaten babasını sevmiyormuş, zamanında çok canını sıkmış necatinin...
Bence tesadüfte olamaz...
Ne olduğunu ben de anlamadım ve çok merak ettim ama sebebi hemen anlaşılmayacak çünkü özette diyor ya ahmet arayacakmış, özgenin yanına yalovaya gidecek sanırım hemen:img-wink:
keremcem d 09-09-07, 17:27 slm aşiret ben geldim..
ya bugün giremedim göremedim de yeni başlık açılmış bile..çok geç olacak ama hayırlı uğurlu olsun :happy0064
sesli fragmanda çıkmamış daha..inşallah sesli fragmanda replik çok olur ve ilk fragmandaki sahneler değişir maksat daha fazla ipucu :img-pilot :img-wink:
hosgeldin cnm:img-yes::img-yes:
evet daha cikmamis..
insallah cok replik olurda bizde nalariz tam olarak noluyo diye..
cerenmelisa 09-09-07, 17:40 O benim de çok aklıma takıldı...
Yaşıyorsa ama saçma olmaz mı?
Düşünsenize aileden 3 kişi yaşıyor ama kimse kimseye ulaşamamış...
Yaşamasa o adı necati hayatta vermez zaten babasını sevmiyormuş, zamanında çok canını sıkmış necatinin...
Bence tesadüfte olamaz...
Ne olduğunu ben de anlamadım ve çok merak ettim ama sebebi hemen anlaşılmayacak çünkü özette diyor ya ahmet arayacakmış, özgenin yanına yalovaya gidecek sanırım hemen:img-wink:
belkide tesadüftür yaa..iillla bir kasıt olcak diye bişey yok
hem o binaların yapılmasında birtek necati görev almazki. yani onun yanında kimbilir kaç kişi çalışmıştır. binaların ismi konulurkende depremde ölenlerin anısına onların isimlerini koyalım demiş olabilirler. tesadüfende genconun babasının isimini koymuşlarıdır. belki necatinin o zamnlar bundan haberi bile yokmuştur sonra öğrenmiştirr
zaten bu bölüm öğrenecez nenden o ismin konulduğunu. pınar babasına sorar heralde bu konuyu
prensesdirect 09-09-07, 17:56 belkide tesadüftür yaa..iillla bir kasıt olcak diye bişey yok
hem o binaların yapılmasında birtek necati görev almazki. yani onun yanında kimbilir kaç kişi çalışmıştır. binaların ismi konulurkende depremde ölenlerin anısına onların isimlerini koyalım demiş olabilirler. tesadüfende genconun babasının isimini koymuşlarıdır. belki necatinin o zamnlar bundan haberi bile yokmuştur sonra öğrenmiştirr
zaten bu bölüm öğrenecez nenden o ismin konulduğunu. pınar babasına sorar heralde bu konuyu
ya ama ben depremde ölenlerin anısna tesadüfen onun adının koyulacağını sanmıyorum ya bence ciddi bir konu olacak bu bu apartmanın adını koyan kimse onun gencoya girmesiyle birlikte genconun akışını değiştirecek bişi gibi :icon_whis
aslında ben daha öncee söylemiştim biraz saçma gelebilir ama bence çiğdem tunç burda diziye girecek ve bence genconun halası falan çıkabilir ya ben hala halsı çıkacağına inanıorum:happy0064:img-icecr
fundapehlivan 09-09-07, 17:56 belkide tesadüftür yaa..iillla bir kasıt olcak diye bişey yok
ama sadece o yaptırmış sanırım, vicdanını rahatlatmak yardım etmek için...
Bir de isim soyad tutması ne bileyim, çok büyük tesadüf:img-wink:
cerenmelisa 09-09-07, 18:02 ama sadece o yaptırmış sanırım, vicdanını rahatlatmak yardım etmek için...
Bir de isim soyad tutması ne bileyim, çok büyük tesadüf:img-wink:
ya tama sadece necati yaptırmış binaları ama binaların yapılması için sadece bir mütahit yeterli değilki yanında başkalarıda yardımcısı falanda çalışmış olabilir diyorumm
bide bu isim olayı çokk önemli olsaydı ya özette yada fragmanda bahsedilirdi. ama ikisindede atlanmış. bence genco o son sahnede birden babasının adını görünce şok oldu ve öle bir tepki verdi. o isimden bişey çıkacağını sanmıyorum benn
çiğdem tunç bencede genconun bir akrabası hatta halası olacak ama ne zaman girecek diziye hala bir muamma..
prensesdirect 09-09-07, 18:06 aslında haklısın cnm genconun kayıtsızlıgınaa pınarın aşkı için çırpınışlarını görmemesine yada belkide görmemezlıkten gelmesine bende sinir oluyorum pınar daha ne yapsınki aşkı için bi canını vermedigi kaldı ama gencoyuda anlamak lazım onun tek istedigi kız kardeşine uzaktanda olsa yakın olmak koruyup kollamaktı hesaba katmadı aşık olabilicegini ve bi yandan kardeşinin güvenini kazanıp ona yakın kalmaya çalışırken bi yandanda aşkını yaşamaya çalışıyo üstelık aşık oldugu kızla kardeşi arkadaş ve aşık oldugu kız habire üstüne gidiyo kardeşine gerçekleri anlat babam bizi rahat bıraksın diye kızın tek derdi babası gencoyu anlamıyo ki içindeki korkuyu endişeyi kardeşinin onun nefesi haline geldigini kaybederse bütün yaşama hevesini mutlulugunu da kaybedecegini anlamıyo anlayamıyo çünkü hiç bi zaman kardeşlerinden birini kaybetmedi yada kaybetme korkusu yaşamadı bütün bunların üstüne sevdigi kızın babasıyla sorunlar yaşıyoo genconun piskolojisini anlamak lazım aslında az bile dayanıyo adam zaten kardeş sorumlulugu yetiyo insana bide o kardeş sorunluysa ve bu sorunla nasıl baş edilicegini bilmiyosann üstüne sevdigin insanda seni sık bogaz ediyosaa tamamdır çıldırma noktası diye buna denirr ya çocuk kardeşini kaybedicegini kardeşinin yaşanılan herşeyden onu sorumlu tutucagını bildiginden söylememiyo tam tersi olucagını bilse beklermi yada izinmi alırr ben senın abinim demek için ama korkuyo çocuk haklıda ee pınarda durmuyo dayanamıyo muhtemelen araları bu yüzden açılır açılırsa biri sabırsız inatçı digeri düşünceli korkak bu aşkda bi şekilde ayakta kalıcak..
vay be ne kadarda güzel anlatmışşın GülGüzelivalla sölediğinini kelimesi kelimesine katılıyorum:happy0064 pınar bu konuda biraz bencillik ediyor.Seninde söylediğin gibi genco zaten kendini hazır hissetse pınardan izin almaz heralde:icon_whis belki özge nin yaşadığı umudu gencoda olmasaydı oda intihar ederdi falan yani sonuçta genco kardeşi için 8 sene kardeşini bulmak amacıyla yaşama sıkı sıkı tutundu:img-yes: pınar ın aşkı sonradan olan birşey ve pınar hakkaten gencoyu sıkboğaz ediyor.abi olmak ve özellikle bir sorunlu bir kız kardeşin abisi olmak onu kollamak gerçekten zor olsa gerek:img-blush
keremcem d 09-09-07, 18:08 evet ya bencede apartman konusu önemli bi konu..
yoksa neden durup dururken koyusnlar ki diziye böyle bi konuyu..benecde önemli birsey...
Vallah kizlar, o dizideki herseyyyy onemli baksana :O
Mubarek her bisey oluyor mubarek heycandan 1 haftayi
zor geciriyoruz he :O
GÜL GÜZELİ 09-09-07, 18:51 vay be ne kadarda güzel anlatmışşın GülGüzelivalla sölediğinini kelimesi kelimesine katılıyorum:happy0064 pınar bu konuda biraz bencillik ediyor.Seninde söylediğin gibi genco zaten kendini hazır hissetse pınardan izin almaz heralde:icon_whis belki özge nin yaşadığı umudu gencoda olmasaydı oda intihar ederdi falan yani sonuçta genco kardeşi için 8 sene kardeşini bulmak amacıyla yaşama sıkı sıkı tutundu:img-yes: pınar ın aşkı sonradan olan birşey ve pınar hakkaten gencoyu sıkboğaz ediyor.abi olmak ve özellikle bir sorunlu bir kız kardeşin abisi olmak onu kollamak gerçekten zor olsa gerek:img-blush
tşk ederim arkadaşımm evet pınar bencede bencillik yapıyoo çünkü kaybetme duygusunu korkuyu acabaları hiç yaşamamışş ama oda inş selinde yaşar da gencoyu biraz olsun anlar cüneytten sonra selinin nasıl piskolojide olacagı belli degil belki özge kadar güçlü olamaz ve çok fazla yıkılır o zaman pınar kardeşinin piskolojisi için çabalasın korkuya endişeye kapılsında görsünn inş görür de gencoyu sık bogaz etmezz yapamıyo işte söylemiyo zorlamı yaa herşeyin bi zamanı var abi kardeşin arasında pınarın ne işin var anlamıyorum ki o genconun farklı bi yanında ve orda mutlu olmayı denesin sahip oldugu kadarıyla yetinmeyi bilsin genconun diger yarısı kardeşiyle dolu asla ona vermez çünküüü kardeş sevgisi çok özel çok büyük bi sevgidir genco içinde öyle genco özge için canını bile verir ama abinim diyomuyo diyemez korkuyoo pınardan anlasa ne güzel olurr aman bee kardeşle sevgiliyi bir arada yaşamak ne zormuş yaa Allah gencoya sabır versin(AMİN)
2. sayfaya düşümüşüz:(hemen en başa taşıyalım itinayla:img-pilot
sesli fragman çıkmadı sanırsam,,umarım genco-özge sahnesine de yer verirler yeni fragmanda;çünkü çok merak ediyorum ne konuştuklarını ve niye sarıldıklarını:img-blush
bende deminden beri nerde forum diye arıyorum yeri mi değişti kapatıldı mı diye meğerse 2. sayfalara kadar geriler olmuşuz. 1 gün kaldı hadi hayırlısı nasılda çabucak geçiyor salı günü gerçekten dizi için en güzel bi gün
prensesdirect 10-09-07, 07:59 tşk ederim arkadaşımm evet pınar bencede bencillik yapıyoo çünkü kaybetme duygusunu korkuyu acabaları hiç yaşamamışş ama oda inş selinde yaşar da gencoyu biraz olsun anlar cüneytten sonra selinin nasıl piskolojide olacagı belli degil belki özge kadar güçlü olamaz ve çok fazla yıkılır o zaman pınar kardeşinin piskolojisi için çabalasın korkuya endişeye kapılsında görsünn inş görür de gencoyu sık bogaz etmezz yapamıyo işte söylemiyo zorlamı yaa herşeyin bi zamanı var abi kardeşin arasında pınarın ne işin var anlamıyorum ki o genconun farklı bi yanında ve orda mutlu olmayı denesin sahip oldugu kadarıyla yetinmeyi bilsin genconun diger yarısı kardeşiyle dolu asla ona vermez çünküüü kardeş sevgisi çok özel çok büyük bi sevgidir genco içinde öyle genco özge için canını bile verir ama abinim diyomuyo diyemez korkuyoo pınardan anlasa ne güzel olurr aman bee kardeşle sevgiliyi bir arada yaşamak ne zormuş yaa Allah gencoya sabır versin(AMİN)
bencede kardeş sevgisi çok özel ve sevgiliyle karşılaştırılamaz bir sevgidir.
sırf bu yüzden ben kardeşi olmayanlara acıyorum.:img-blush
hakkaten allah gencoya sabır versin ama umarım bu sebepten dolayı ayrılmazlar çünkü hiç bir kardeş abisinin kendisi yüzünden sevgilisinden ayrılmasını istemez(ben dışında ama benim abim yok ondan:img-icecr)
bu arad forum boş heralde sabah erken bir saat olduğu için fragmandanda haber yok uff bir çıksa özgeyle genconun konuşmasını çook merak ediyorum...:img-yes:
aaaaaaaaayy fragmannn süperiiin ötesininde ötesinde gencoylaaa özge sarılıooo ayyyy çok heycanlıııı of su salıda ne kadar geç yaaaaa pazartesi salı oooffffff offffff ya özettede özgenin hakkında gencoya ne tepki werdi demioki walla ben senarist olsamm direkt bütün replikleri weririm walllaa aaaaa yani seyirciyi meraklandırmamak lasımm
aaaaaaaaayy fragmannn süperiiin ötesininde ötesinde gencoylaaa özge sarılıooo ayyyy çok heycanlıııı of su salıda ne kadar geç yaaaaa pazartesi salı oooffffff offffff ya özettede özgenin hakkında gencoya ne tepki werdi demioki walla ben senarist olsamm direkt bütün replikleri weririm walllaa aaaaa yani seyirciyi meraklandırmamak lasımm
ben olsam seyirciyi sürekli heyecanlandırırım yani açıklamasın gerçeği ya salı yaklaştıkça korkmaya başladım offffff
sesli çıkmadı mı henüz gerçi bende tv ye filan bakmadım ama
ne oluyor ya kimsecikler yok burda :img-pilot
sesli fragman çıkmadı herhalde daha?çıksa dopdolu olurdu burası :img-icecr
ya fragmanda Özge'ye toplu saç çok yakışmış ya hep açmasın saçını arada toplasın böyle :img-yes:
Selam arkiler. Bi gittim bi daha gelemedim ya özlemişim buraları. Forum nedense her zamanki gibi durgun. İkinci sayfalara kadar düşmüşüz. Neyse ben hemen yoruma başlıyayım. Özeti daha yeni okuyabildim zaten. Ne güzel Ahmet'le Özge taa Yalovalara gidecekti. Genco sen tut engel ol. Neyse iyi şeylere vesile olur belki de.. Biz ne zaman tam bi Özge-Ahmet izlicez gerçekten cok merak ediorum..
cerenmelisa 10-09-07, 10:19 Selam arkiler. Bi gittim bi daha gelemedim ya özlemişim buraları. Forum nedense her zamanki gibi durgun. İkinci sayfalara kadar düşmüşüz. Neyse ben hemen yoruma başlıyayım. Özeti daha yeni okuyabildim zaten. Ne güzel Ahmet'le Özge taa Yalovalara gidecekti. Genco sen tut engel ol. Neyse iyi şeylere vesile olur belki de.. Biz ne zaman tam bi Özge-Ahmet izlicez gerçekten cok merak ediorum..
yalovaya gitselerdi özge ahmeti bol bol izleyecektik beraber ama olmadı.nesee artık başka türlü beraber görürüz bizde onları
sesli fragman çıkmadı hala eskisini veriyolarr
sizin goreme ihtimaliniz var oh neguzel ya :(
keske bizde gorseydik ya!
Yada keske buraya yazsasydi kardesi falan nebilim
Nys, artik tvden izliye izliye gorcez gencomuzu :D
O yeter bana!!
didemfener 10-09-07, 10:33 yaw bize böle yakışıyomu arkdşalr.. ya.
özge plnlar peşinde ama hadi hayılısı görücez bide özge demesinmi genoya beni yalavoya götür sen anlarsınbenim halimden diye..
yaw bize böle yakışıyomu arkdşalr.. ya.
özge plnlar peşinde ama hadi hayılısı görücez bide özge demesinmi genoya beni yalavoya götür sen anlarsınbenim halimden diye..
Der mi der valla da benim anlayamadığım şeylerden biri nası iki dakkada can ciğer kuzu sarması oldular. Hadi tamam Özge Genco'yu sevio falan da sonuçta yani bi kurtarma hadisesi bi de Pınar dışında fazla konuşmuşlukları yok. Yani bu Özge önüne gelene sarılıyomu(hoş bunun cevabı evet ya)..
didemfener 10-09-07, 10:40 Der mi der valla da benim anlayamadığım şeylerden biri nası iki dakkada can ciğer kuzu sarması oldular. Hadi tamam Özge Genco'yu sevio falan da sonuçta yani bi kurtarma hadisesi bi de Pınar dışında fazla konuşmuşlukları yok. Yani bu Özge önüne gelene sarılıyomu(hoş bunun cevabı evet ya)..
ÖZGe derki ben sana neden bukadr yakın hisediyorum kendimi..
hayatını anlatder:D oda ben depremzedeyim filan oda ahh canım bnde öle aynı kaderi paylaşıyoruz seninle yada şöle olabilir..tibetin kurtardığın herzman gibi süpermenlik yaptın sana teşşkür edemedim..sarılır..:D
ÖZGe derki ben sana neden bukadr yakın hisediyorum kendimi..
hayatını anlatder:D oda ben depremzedeyim filan oda ahh canım bnde öle aynı kaderi paylaşıyoruz seninle yada şöle olabilir..tibetin kurtardığın herzman gibi süpermenlik yaptın sana teşşkür edemedim..sarılır..:D
Güzel fikirler de keşke artık ben senin abinim diyip de sarılsalar ya. Şu apartman adı olayı falan ne acaba. Bu arada sesli fragman cıktı mı ya..
Öncelikle selamın aleyküm :). Yeni başlık hayırlı olsun ama nedense biraz geç oldu :img-yes:.Neyse genede hayırlı olsun.Bu kaçıncı başlık oluyor arkadaşlar ? :icon_whis
Bugün pazartesi ve diziye az bi zaman kaldı: 1 gün ya :img-yes: Bakalım bu bölüm neler yaşanacak, neler olacak? Genco'nun Özge ile konuşması iyi güzel ama ona kardeşi olduğunu söylemeyecek, belki de söyleyemeyecek. :sad53:
Pınar ile Tibet arasında soğuk, dondurucu rüzgarlar esiyor. Tibet'in, Pınar'ı affedeceğini sanmıyorum, uzun bir süreliğine.Nede olsa ölümden döndü dimi:img-help:
Ahmet ile Özge arasında bi yakınlaşma bekliyorum, ki umarım olur.:love05:
Ejder ile Tarkan özet+fragmanda gözükmese de bişeyler bekliyorum onlardan. Bakalım napacaklar?:icon_sorr
Özge'nin ((((üvey))) babişkosu, eşini aldatıyor. Bakalım eşi öğrenebilecek mi, Özge bu durum karşısında napacak, eşi boşanma davası açacak mı??
Bu bölümde maalesef ki Pınar-Genco sahnesi (aşk manasında) izleyemeyeceğiz. Pınar sadece Genco'yu ikna etmeye çalışacak..
Yani süper bir bölüm daha geliyor. 11.bölümü sizler gibi heyecanla bekliyorum :happy0064 bella
Ayrıca buraya pek yazamasam da yapılacak olan aile imzalarına benide almanızı ümid ederim :img-polic
İyi yorumlar !!!bye
GÜL GÜZELİ 10-09-07, 12:50 sesli fragman yokmu hala yaa meraktan çatlıcammm bari tutarmı tutmazmı bilmiyorum aam bölüm için bi iki tahmınde bulunayımm genco özge sahnesinde nerdeyse emın oldum orda konuşulan sadece depremzede gerçegi olucak tabii içindede genconun anlamlı sözleri yalova işide yatıcak tibet bu bölüm pınara soguk davranıyoo fragmanda görüldü ama kendini toplarlamaya başladıkça tehlikeli olucak ahmetle özge biraz daha yakınlaşabilir gencodan sonra ve cüneyt hala ders alacagı pişman olacagı günü bekliyorum selin sazanı anlatsın bir bir cüneyte özge depremzede ailesini depremde kaybetti bu ailenin yanına geldi geçmişini hatırlamıyo desin cüneyt morarsın pişman olsun anlasın özgenın ne yüce gönüllü oldugunu ki bence selinle ne kadar takılırsa takılsın aklı hep özgede olucak onu düşünücek belki aşık oldugunu anlıcak belli olmaz gerçi aşık olmasın istemem artıkın vazgeçtim bu aşk özgeye ve ahmetle olan ilişkisine zarar verir o yüzden cüneytin özgeye aşık olmasını istemiyorum ama özgeyi kaybettigi için pişman olsun isterim kumpir kafa neysee bölüm yarın ama hala sesli fragman yokk gören olursa yazsın olurmu meraktan çatlıyorum...
cerenmelisa 10-09-07, 13:03 evet sesli fragman hala yok nesee ya bölüm yarın zaten artık verselerde bişey değişmez az kaldı zaten bölüme. kanaldnin alacağı olsun ne diyelim...
genco-özge sarılmasında genconun gerçeği sölemediği belli gibi. yani sadece depremzede falan olduğunu sölemiş olabilir. ama özge bunun için niye sarılsınkii.. tuhaflık orda. nese yarın görcez zaten
bide şöle bir durum var. ahmet özgeyi oyalıyacakya yalovaya gitmemesi için, e sonra özge pınarla gencoyu karşısında görünce ahmetin onu götürmeyeceğini anlar ve ahmete kızar zaten. bide o sahnelerde sinirli olması lazım. ama fragmanda hiç sinirli gibi değildi. gayet güzel sakin bir şekilde oturuyodu. acaba ne söyledilerde özge sakinleşti
merhaba arkadaslar.Bence Genco ile Ozgenın sarıldıgı sahne Genco'nun gordugu ruyanın bır sahnesi.Özette Pınar Gencoya Özge ıle konusması konusunda baskı yapıyor denıyor.:img-yes:Genco Özgeyle konuşmaya gitmeden önce gece ruyasında Ozgeye gerceklerı anlatıyor ve korktugu basına gelıyor.Özge önce özlemle Gencoya sarılıyor sonra bakıslar değısiyor ve Gencoyu sucluyor.Bunun üzerine Genco büyük bir şokla uyanıyor.Çünkü Genconun bütün cesaretini toplayıp Özgenın karsısına cıkması icin gelgıtler
yaşaması lazım.Bu da ancak ruya sahnesı ıle acıklanabılir.Bu benim nacızane gorusurum.:icon_sorr
didemfener 10-09-07, 13:58 ewet canım sana katılıyorum bu rüya zaten genco zaten uykudan kalkıyor demkki rüya..:D
of ya ne zamn sölicek acaba
ewet canım sana katılıyorum bu rüya zaten genco zaten uykudan kalkıyor demkki rüya..:D
of ya ne zamn sölicek acaba
netrun evet bence de cok mantıklı bi fikir. Bekleyip görücez artık. Sesliden hala ses yok dimi. Tw kapalı annem saolsun..
gdemirdiken 10-09-07, 14:54 Sesli fragman çıktı gördüm.Ama tam olarak hatırlamıyorum o sırada küçük çaplı bir şok geçirdim de...
Sadece fragmanda şu sahneyi çok net hatırlıyorum.Özge otobüse binmiş Yalovaya gidiyor.Otobüsün yanına giderken taksi yaklaşıyor.Herhalde taksi de Genco ve Pınar var.Otobüsün önünü kesiyorlar sonra otobüse biniyorlar.Tabi doğal olarak Özge şaşırıyor. Pınar diyor ki eskileri hatırlamak için Yalovaya gitmene gerek yok Genco sana herşeyi anlatacak diyor Pınar..
Sonra deniz kenarındalar Genco ve Özge.Birbirlerine bişi diyolar ama tam hatırlayamıyorum.Sonra sarılıyorlar işte.Genco yanlış hatırlamıyorsam şey diyor Özge'ye:Eskiyi hatırlamak( veya anlatmak da demiş olabilir) keşke bu kadar kolay olsa diyor.
GÜL GÜZELİ 10-09-07, 15:45 yaaaa bi şeyi çok derseniz olurmuş özge genco sarılmasına bu kadar çok rüya diyip durmayınn arkadaşlar ya hepinizin istedigi bişey degilmi bu o zaman olması için dua edin niye olumsuz düşünüyosunuzz anlamıyorumki hoş rüyada da olsa onları öyle görmek güzel olucak ama gerçegini görene kadar bizden bi tane daha biz çıkar inş rüya degildir rüya olmasın yaa Allahım ne olurrrr rüya olmasın senarist abiler ablalar bizi duyuyosanız yada yazdıklarımızı okuyosanızz biz o sahnenin gerçek olmasını istiyoruzzz lütfen gerçek olsun....
Ya sitede ne var anlamiyorum. Dun ve bugun oglen geldim acilmadi. Simdi actim tam buraya mesaj yazdim ben mesaji atamadan site yine bolzuldu. Herlade bu problemi tek ben cekmiyorum cunku 2 gunde en fazla 4-5 sayfa ilerlemisiz.
Neyse. Ben fragmana tv de rastlamayan biri olarak dun en azindan 3 kere gordum fragmani. Ben yinede Ozge Genco sahnelerin ruya olmasinda 50/50 sans var diyorum. Tabiki gercek olmasini isteriz ama eger abinim derse o zaman dizi nasil devam edecek.
Cuneyt beni yine deli etti. Ozgeye yaptiklarindan ne pisman nede uzuluyor. Selini kapmaya calisiyor simdide ama Necati haleder o meseleyi umarim.
Fragmanda hoca muhtar ve yumurcaga yer vermeleri cok guzel. Bizim yumurcak cam siliyor demek. Of ya hani denize gotureceklerdi onlari. Benim dahada merak ettigim hoca ve muhtar beraber nereye gidiyordu oyle. Umarim butun karekterlere yer verirler bu bolumde.
Sesli fragman çıktı gördüm.Ama tam olarak hatırlamıyorum o sırada küçük çaplı bir şok geçirdim de...
Sadece fragmanda şu sahneyi çok net hatırlıyorum.Özge otobüse binmiş Yalovaya gidiyor.Otobüsün yanına giderken taksi yaklaşıyor.Herhalde taksi de Genco ve Pınar var.Otobüsün önünü kesiyorlar sonra otobüse biniyorlar.Tabi doğal olarak Özge şaşırıyor. Pınar diyor ki eskileri hatırlamak için Yalovaya gitmene gerek yok Genco sana herşeyi anlatacak diyor Pınar..
Sonra deniz kenarındalar Genco ve Özge.Birbirlerine bişi diyolar ama tam hatırlayamıyorum.Sonra sarılıyorlar işte.Genco yanlış hatırlamıyorsam şey diyor Özge'ye:Eskiyi hatırlamak( veya anlatmak da demiş olabilir) keşke bu kadar kolay olsa diyor.
boleyse kesınlıkle ruyadır sonucta baska turlu bu kadar kolay ve yavan solemez senın abınım dıye bılmıyorum daha acıklı sahneler beklerdım ben dogrusu ayrıca neden bu kadar erken soletsınler yanı dızı gelecek yaza degıl kısa kadar surse bıle 20 hafta ne konu bulacaklar kı acıklarsa offff gel salı gel
keremcem d 10-09-07, 16:02 offf demindne beri iceride giremedim ya..
sibs cnm evet rüya ola bilem ihtimalide var ama bence rüya olmaz..cünkü genco bi sekilde özgeyi durduracak .. bunun icinde o fragmanda gördügümüz sahneler gercek olmali..yoksa konusmadan nasil durdura bilir ki..bence ne bilim belki bende depremsedeyim gitme gibi seyler dicek.. artik oraisni bilmiyorum..
sesli fragman cikti mi?????????ß
sesli fragmanı izlemiş bulunmaktayım.sanırım özge otobüsle yalova'ya giderken(pek emin değilim:s)pınar onu durduruyor ve genco'nun ona anlatacakları olduğunu söylüyor..
sanırım o genco-özge sahneleri de rüya değil:icon_whis
ben özge-genco sahnesinin sarılmanın rüya olacağını düşünmüyorum..
Pınar da Genco'nun anlatacakları fln var dediyse kesin vardır o sahne :img-pilot
didemfener 10-09-07, 16:16 sesli fragmanı izlemiş bulunmaktayım.sanırım özge otobüsle yalova'ya giderken(pek emin değilim:s)pınar onu durduruyor ve genco'nun ona anlatacakları olduğunu söylüyor..
başak valal ben izleyemedim sesli frgamnı demke öle dedi he rüya değil ozamn pınar genconun analtcakalrı var demiş..::::icon_whisçok meraklandım ya
keremcem d 10-09-07, 16:17 sesli fragmanı izlemiş bulunmaktayım.sanırım özge otobüsle yalova'ya giderken(pek emin değilim:s)pınar onu durduruyor ve genco'nun ona anlatacakları olduğunu söylüyor..
aaaa iste o zaman süüüper yaaaaa..
demek ahmet götürmicek yalovaya..özgeyi oyaliyim derken özge sinirlenip otobüslede giderim diyip otobüse binecek bence..
insallah der ya kardesi oldugunu
Sesli fragmani gormedim daha ama sesli fragmanla ilgili yazdiklarinizi okuyorum belkide ruya degildir o zaman. Ama yinede bizi kandirmaya calisiyorlar bence. Ozgeyi durdurup anlatcaklarimiz var diyorlarsa bence bu Genconun ben abinim diyecegi anlaminada gelmiyor olabilir. Sadece bende depremzedeyim diyecektir ne bilim baska birsey anlatacaktir. Yoksa daha cok erken abinim demesi icin.
Ben yinede abinim diyecegini sanmiyorum. Yani abinim dedigi sahne boyle olmaz. Ogze aglar ne bilim inanmaz ilk basta sok olur.
Eger abinim diyorsa Genco o zaman buda bir ruya sahnesi olur bence. Yuksek ihtimal depremzedeyim diyip durdurmaya calisir.
Umarim bu sahnede ucmazlar. Gereksiz seyler olmasin. Yoksa inandirici gelmez. Ne bilim bu nasil Ozgeyi durduracak bilmiyorum. Oyle iki kelimeye kanip tamam gitmiyorum demesin yoksa gercekci olmaz. Daha etkili ve akilli bir sahne beklioyorum :)
Sesli fragman ne kadar gec cikti.
Sesli fragmanda neler oluyor?
Göremedim:(
Özge Yalova'ya gidemiyor mu?
keremcem d 10-09-07, 16:29 dimi ya cok erken olur eger simdi derse ben senin abinim..
konu kalmaz ki o zaman..
hem genco daha bu sezon devam edecek..konusuz devam edemez ya..uzatmalari lazim..
bencede degisik birsey diyecek ama neeeeeeeeeee??
ya kanal d'nin son 4 reklamının başını da sonunu da izledim..vermedi genco'yu :img-cool2 ya bıçak sortı'nı ya binbir gece'yi veriyo :icon_sorr çok fena sinirlerim bozuldu..hem de dizi yarın nasıl tanıtımını yapmazlar..üvey evlat muamelesi görüyo dizimiz :icon_sorr
prensesdirect 10-09-07, 16:32 ya inanmıyorum sesli fragamn çıktı mı uuf izleyemedim malum siteye düştü mü acaba?
birde rüya değilse yani inş. rüyadır ama acaba abinim demek yerine akrabanım falan der mi acaba?? yani böyklece hem gencoyu suçlamaz hem daha yakın olurlar hemde özgenin kafasındaki soru işaretleri kalmaz ama biraz saçma olur doğrusu ne bileyim abinim demesini pek beklemiyorum daha doğrusu istemiyorumda o yüzden böyle senaryolar yazdım galiba....:icon_whis
ayrıca rüya değilse ve abisi olduğunu söylüyorsa ben daha acıklı sahneler beklerim ve bence daha çok erken ya o zaman dizimiz çok sıradanlaşır:icon_sorr
selam millet bugün pek takılamadım foruma misafirim vardı...
ikizim çok haklısınn bekle bekle çıkmadı :( :(
ama anlatılanlara göre sahne rüya deildir diye düşünüyorum..ama genco sölemez gerçekleri sanmıyorum..
cerenmelisa 10-09-07, 16:34 uuff sesli fragmanı göremedim gitti yaaa. bu reklam arasında vermediler. bidahakinde kesin verirler. tvnin başına geçcem birazdan
izleyenler çok saolsınlar anlattıkları için. çook teşekkürlerr
cerenmelisa 10-09-07, 16:37 anlatılanlara göre o sahne rüya değil. kesinleşti bence. zaten ben rüya olcağını düşünmüyorum. ama abisi olduğunu da sölemez heralde. başka bişey söleyebiliri. yada ne biliyim ben abinin arkadaşıydım diebilir bir akrabanım diyebilir. böle bişey sölemesi lazım ki özge oına öle sarılsın.
nesee ben kaçar.tv başında nöbetteyim. izleyince geri dönücemmbyebye
keremcem d 10-09-07, 16:44 ya inanmıyorum sesli fragamn çıktı mı uuf izleyemedim malum siteye düştü mü acaba?
birde rüya değilse yani inş. rüyadır ama acaba abinim demek yerine akrabanım falan der mi acaba?? yani böyklece hem gencoyu suçlamaz hem daha yakın olurlar hemde özgenin kafasındaki soru işaretleri kalmaz ama biraz saçma olur doğrusu ne bileyim abinim demesini pek beklemiyorum daha doğrusu istemiyorumda o yüzden böyle senaryolar yazdım galiba....:icon_whis
ayrıca rüya değilse ve abisi olduğunu söylüyorsa ben daha acıklı sahneler beklerim ve bence daha çok erken ya o zaman dizimiz çok sıradanlaşır:icon_sorr
sanmam akrabanim diyecegini..nerdne biliyosun fln der özge.. ama belkide der..hic belli olmaz..
dilekicgim hosgeldin kuzum..
özgecigim dizimizin üvey evlat muammelesi görmesi normal artik..alistik..
KaRaHinDiBa 10-09-07, 16:47 slm arkadaşlar herkese...:img-wink:
iki gündür giremiodum misafirlerim vardı.anca fırsat bulabildim.duyduğuma göre sesli fragman çıkmış ama bende göremedim ne yazıkki:icon_sorrhalbuki bugün baya takip ettim kanal d ve euro d yi neyse kısmet diilmiş.bende euro d de bütün çocuklarımı izledim:icon_whisanlattıklarınıza göre çok güel şeyler olucak ama bana görede rüya diil.herkesin dediği gibi bende katılıorum erken bana gmrede,ama böle yaptıklarına göre senaristlerinde bi bildiği vardır.neyse bakalım zamanla görücez:img-wink::img-pilot
ya kanal d'nin son 4 reklamının başını da sonunu da izledim..vermedi genco'yu :img-cool2 ya bıçak sortı'nı ya binbir gece'yi veriyo :icon_sorr çok fena sinirlerim bozuldu..hem de dizi yarın nasıl tanıtımını yapmazlar..üvey evlat muamelesi görüyo dizimiz :icon_sorr
ben de zaten denk geldim.hiç beklemediğim bi anda çıktı fragman:img-pilot
bi de şu var,izlemeyen arkadaşlar için söyleyeyim,hani genco'yla özge sarılırlarken özge'nin bakışları değişiyodu ya;fargmanda genco:"bazen gerçeklerin ötesinde bazı şeyler vardır"gibi bi şey söylüyor(pek hatırlamıyorum kusura bakmayın:img-blush)ve özge'nin bakışları ondan sonra tuhaflaşıyor:icon_whis
prensesdirect 10-09-07, 16:50 sanmam akrabanim diyecegini..nerdne biliyosun fln der özge.. ama belkide der..hic belli olmaz..
dilekicgim hosgeldin kuzum..
özgecigim dizimizin üvey evlat muammelesi görmesi normal artik..alistik..
evet işte bende inanmıyorum aslında akrabanım falan diyeceğine ama başka bir cevapta bulamıyorum ya rüya yada korkarım ama abisi olduğunu söyleyecek gibi:img-blush
bende ekran başındayım ama reklam vermicekler galiba haberler başlıyor çünkü:icon_sorr
evet işte bende inanmıyorum aslında akrabanım falan diyeceğine ama başka bir cevapta bulamıyorum ya rüya yada korkarım ama abisi olduğunu söyleyecek gibi:img-blush
bende ekran başındayım ama reklam vermicekler galiba haberler başlıyor çünkü:icon_sorr
fatmam hoşbuldumm kujuummm :) :)
yok yok sölemez yaffss ama tuhaftır yaniii ne olacak acaba...konuşulanlar kafa karıştırıcı...bakalım....
prensesdirect 10-09-07, 16:54 ben de zaten denk geldim.hiç beklemediğim bi anda çıktı fragman:img-pilot
bi de şu var,izlemeyen arkadaşlar için söyleyeyim,hani genco'yla özge sarılırlarken özge'nin bakışları değişiyodu ya;fargmanda genco:"bazen gerçeklerin ötesinde bazı şeyler vardır"gibi bi şey söylüyor(pek hatırlamıyorum kusura bakmayın:img-blush)ve özge'nin bakışları ondan sonra tuhaflaşıyor:icon_whis
allah allah ya bence bu bölüm çook garip ve tahmin ettiklerimizin dışında bir bölüm olacak eminim ağzımız genco bitenekadar hatta bittikten sonrada açık kalmaya devam edicek ve kesin ve kesin yine çok büyük bir süprizle bitirecekler biz yine 1 hafta boyunca yok özetti yok fragmandı şçlede bölede diye meraktan burda çatlayacağız zaten okullarda açılıyor forumada giremeyiz uufff yaaa:icon_sorr
cerenmelisa 10-09-07, 16:55 ben de zaten denk geldim.hiç beklemediğim bi anda çıktı fragman:img-pilot
valla sen böyle anlattıkça ben daha çok merak etmeye başladım fragmanı
haberlerde başladı artık. bayaaa bir vermezler fragmanı nesee ya ben arka sokakları izlerken görürüm artıkk,
eğer bu sözü sölediyse acaba bundan önce ne söyledi. yani özge ona sarılmadan önce ben senin abinim demiş olabiklr mi. sarılıncada bu sözü söyleyerek deprem gecesinimi anlatacakk...uuuff iiice karıştı herşey yaa..en iyisi bölümü beklemek ve izlemekk
keremcem d 10-09-07, 16:55 evet işte bende inanmıyorum aslında akrabanım falan diyeceğine ama başka bir cevapta bulamıyorum ya rüya yada korkarım ama abisi olduğunu söyleyecek gibi:img-blush
aynen .. vallah aklima benimde hic bi cevap gelmiyo ya..
ne deyipde durdura bilir ki özgeyi..abisi diyecegini hic sanmam..konu olmaz..uzatmalilarda uzatmalilar..
bakalim..son bi gün sabredecegiz
aynen .. vallah aklima benimde hic bi cevap gelmiyo ya..
ne deyipde durdura bilir ki özgeyi..abisi diyecegini hic sanmam..konu olmaz..uzatmalilarda uzatmalilar..
Yani cidden helal olsun bu fragman özet hazırlayanlara ne diyelim. Ağzımız açık bıraktılar bizi burda. Neyse ki yarına az kaldı..
valla sen böyle anlattıkça ben daha çok merak etmeye başladım fragmanı
haberlerde başladı artık. bayaaa bir vermezler fragmanı nesee ya ben arka sokakları izlerken görürüm artıkk,
eğer bu sözü sölediyse acaba bundan önce ne söyledi. yani özge ona sarılmadan önce ben senin abinim demiş olabiklr mi. sarılıncada bu sözü söyleyerek deprem gecesinimi anlatacakk...uuuff iiice karıştı herşey yaa..en iyisi bölümü beklemek ve izlemekk
kafamızı karıştırmakta ve merak ettirmekte üstlerine yok bu fragmanları hazırlayanların..
özge her söylenen şeye hemen inanacak bi kız değil.sarılması için genco'nun çok inandırıcı ve kendini ona yakın gösterecek bir şey söylemiş olması lazım:icon_whis
KaRaHinDiBa 10-09-07, 17:00 aynen .. vallah aklima benimde hic bi cevap gelmiyo ya..
bence cnm abisi olduğunu sölicek gibi gelio.bu bölüm olmazsa bi dahaki bölüm.çünkü herşey çıkmaza gidior artık:icon_sorryani şimdi abisi olduğunu sölemezse konu daha çok uzicak.sölesin bide söledikten sonra neler olcak onu görelim.eğer senaristler şimdi söleticeklerse,ilerde neler olucağını hesaplamışlardır:img-blushya bana göre genco yayınlansında nolursa olsun:img-in_loewt son bi gün kaldı ve ben hala fargamnı görmedim:icon_sorr
bir de şimdi haberler başladı bekle allah bekle...
walla haklısınız ne diyim bölümde de şaşıp kalcaz gibi geliyo fragman ilginç özet desen hiç bişi vermio bölüm e de allah kerim:img-hyste:img-hyste
neyse ben kaçtım canlarım bir yemek yiyim gelirim...byebyebye
keremcem d 10-09-07, 17:03 bence cnm abisi olduğunu sölicek gibi gelio.bu bölüm olmazsa bi dahaki bölüm.çünkü herşey çıkmaza gidior artık:icon_sorryani şimdi abisi olduğunu sölemezse konu daha çok uzicak.sölesin bide söledikten sonra neler olcak onu görelim.eğer senaristler şimdi söleticeklerse,ilerde neler olucağını hesaplamışlardır:img-blushya bana göre genco yayınlansında nolursa olsun:img-in_loewt son bi gün kaldı ve ben hala fargamnı görmedim:icon_sorr
ya banada öyle geliyo ama cok erken degil mi..
saten dizinin konusu aciklamasi degil mi ben abinim diye..
yani simdi aciklarsa nasil devam edecekk...
ahh ahh cok karisik yaaaaaa
KaRaHinDiBa 10-09-07, 17:04 bir de şimdi haberler başladı bekle allah bekle...
walla haklısınız ne diyim bölümde de şaşıp kalcaz gibi geliyo fragman ilginç özet desen hiç bişi vermio bölüm e de allah kerim:img-hyste:img-hyste
neyse ben kaçtım canlarım bir yemek yiyim gelirim...byebyebye
iyi akşamlar cnm.afiyet olsun:img-wink:
ewt dediğin gibi herşey yarına,izlemeye kalıo.yoksa bu gidişle meraktan çatlicaz:img-yes:içimizde hep bi acaba dır gidio bakalım.neyse şimdilik sesli fragmanla yetincez.tabi ben hala göremedim o ayrı:img-pilot
KaRaHinDiBa 10-09-07, 17:06 ya banada öyle geliyo ama cok erken degil mi..
saten dizinin konusu aciklamasi degil mi ben abinim diye..
yani simdi aciklarsa nasil devam edecekk...
ahh ahh cok karisik yaaaaaa
evet çok karışık:img-yes:Allah senaristlere yardım etsin...
bide şöle bişi var tamam dizinin asıl konusu genconun kardeşini bulması falan filan ama genconun da dediği gibi bi tarafta kardeşi bi tarafta pınar.yani işin içinde aşkta var.sonuçta özge genconun abisi olduğunu örense bile ilerde yaşanablecek ve izlenebilecek bi aşk var.bana göre gencıyu bi sezon devam ettirirler çünkü işleyecek farklı bi konu kalmaz.tadında bitsin:img-wink:
bence cnm abisi olduğunu sölicek gibi gelio.bu bölüm olmazsa bi dahaki bölüm.çünkü herşey çıkmaza gidior artık:icon_sorryani şimdi abisi olduğunu sölemezse konu daha çok uzicak.sölesin bide söledikten sonra neler olcak onu görelim.eğer senaristler şimdi söleticeklerse,ilerde neler olucağını hesaplamışlardır:img-blushya bana göre genco yayınlansında nolursa olsun:img-in_loewt son bi gün kaldı ve ben hala fargamnı görmedim:icon_sorr
bence söylemesin ya..ben daha sonra öğrenmek istiyorum Özge gerçekleri öğrendikten sonra neler olucak :img-blush daha yeni başladı dizi :img-blush:icon_whis daha sonra öğrensin bence..
ben bu bölümde öğreneceğini düşünmüyorum(hala):img-icecr depremzede olduğunu öğrenecek diyorum..ya da genco söylemeye karar verip de konuşuyorken depremzede olduğunu söyler söylemez özge hemen sarılcak Genco'ya bir daha da cesaretini toplamıycak söylemiycek genco :img-blush benim düşüncem bu...
KaRaHinDiBa 10-09-07, 17:16 bence söylemesin ya..ben daha sonra öğrenmek istiyorum Özge gerçekleri öğrendikten sonra neler olucak :img-blush daha yeni başladı dizi :img-blush:icon_whis daha sonra öğrensin bence..
ben bu bölümde öğreneceğini düşünmüyorum(hala):img-icecr depremzede olduğunu öğrenecek diyorum..ya da genco söylemeye karar verip de konuşuyorken depremzede olduğunu söyler söylemez özge hemen sarılcak Genco'ya bir daha da cesaretini toplamıycak söylemiycek genco :img-blush benim düşüncem bu...
ya tabiki depremzede olduğunu başta sölicektir ama bence bu bölüm olmazsa bi dahaki bölüm abisi olduğunu sölicek.yani bu kdr üstüne gelinmesinden sonra cesaretini toplayıp sölicektir:icon_whishatta hatırlarsan taksi durağında pınar şimdi sölemezsen ilerde olan bize olur dedi.genco pınarı da kaybetmek istemio ve özgenin kardeşi olduğunu kendisinden duymasını istio.onun içinde arabayı durdurmuş.bana göre sölicek:img-yes:benim kararım:icon_whis
kaç gündür giremiyom özlemişim forumu bende fragmanı seyrettim özge gencoya nie sarıldı bilmiom ama abisi olduğunu sölememiştir:img-yes:
elifcim zaten senaristler konuyu uzatmak için senaryo yazıyolar yani genco özge'ye söylemezse pınar genco'ya darılır senaristlere de senaryo çıkar:img-pilot zaten her dizide küstürmek zorundalar sanki şu aşıkları :img-blush
iyi akşamlar cnm.afiyet olsun:img-wink:
ewt dediğin gibi herşey yarına,izlemeye kalıo.yoksa bu gidişle meraktan çatlicaz:img-yes:içimizde hep bi acaba dır gidio bakalım.neyse şimdilik sesli fragmanla yetincez.tabi ben hala göremedim o ayrı:img-pilot
saolll cnmm geldim... :) :)
heaa çok dırdırcı olduk hehheehehe
ya sorma bende izleyemedim acı ama gerçek...fragman karaborsa arkadaş:img-hyste:img-hyste
ama bişi diyim mi geçen başlığı paso rüya mıdır deil midir öyle kapatttık bu başlıkta öle gidiyo :img-pilot:img-pilot
keremcem d 10-09-07, 17:29 kaç gündür giremiyom özlemişim forumu bende fragmanı seyrettim özge gencoya nie sarıldı bilmiom ama abisi olduğunu sölememiştir:img-yes:
hosgledin cnm..
iste bizde bunu cok merak ediyoruz ya..
acaba nicin sariliyo..
off su son bi gün bi türlü dayanamicam ya..
gecmek bilmiyo ya
herkese slmlar..ya dün sorun mu wardı giremedim.başlık bitmşş eh bitmesi lazımdı...bu arada sesli fragman çıktı mı?
neyse..çok merak ettiğim bi bölüm ya..özgenin babası annesini aldatıyor..aralarında sorun yoktu ama erkek değil mi?:D
GÜL GÜZELİ 10-09-07, 17:43 saolll cnmm geldim... :) :)
heaa çok dırdırcı olduk hehheehehe
ya sorma bende izleyemedim acı ama gerçek...fragman karaborsa arkadaş:img-hyste:img-hyste
ama bişi diyim mi geçen başlığı paso rüya mıdır deil midir öyle kapatttık bu başlıkta öle gidiyo :img-pilot:img-pilot
valla hee rüyamıdır degilmidir diye diye başlıgı kapattık biraz daha sahneyi izlemezsek kafayıda yicezz bir an önce yarın olsun lütfennn ya ama yaa o sahnenın nesini rüyaya benzettiniz anlamadımki ben düşünüyorum düşünüyorum bi baglama yeri bulamıyorum genconun rüya gördügü sahne nere özgeyle konuştugu sahne nere hem özgeyle konuşma sahnesinde sarılma hemen olmuyoki önce konuşuyolar genco ayakta sonra gelip yanına oturuyo sonra sarılıyolar o kadar uzun rüyamı olur cnm inş rüya degildir ya özgede genconun depremzede oldugunu ögreniyodur ama rüya olmasın ve özge gerçegi ögrenmesin en azından şimdi ben bu gerçegin pınarın zorlamasıyla çıkmasını istemiyorum bu gencoya haksızlık genco ne zaman isterse kendini ne zaman hazır hissederse o zaman söylesin özge genconun kardeşi ya bu kararı o vermeli pınara ne oluyo ki neymiş babası rahat bırakıcakmış nahhhhhhh bırakırr babayı alırsın anca pınar hanım.....
GÜL GÜZELİ bence de dediğin sebep benim de aklıma geldi rüya olması düşünüldüğünde: özge sarılmadan önce genco'yla konuşuyolar yani genco'nun aklına hemen özge'ye abisi olduğunu söylemesi gelmiyor..bence de rüya değildir :img-blush
valla hee rüyamıdır degilmidir diye diye başlıgı kapattık biraz daha sahneyi izlemezsek kafayıda yicezz bir an önce yarın olsun lütfennn ya ama yaa o sahnenın nesini rüyaya benzettiniz anlamadımki ben düşünüyorum düşünüyorum bi baglama yeri bulamıyorum genconun rüya gördügü sahne nere özgeyle konuştugu sahne nere hem özgeyle konuşma sahnesinde sarılma hemen olmuyoki önce konuşuyolar genco ayakta sonra gelip yanına oturuyo sonra sarılıyolar o kadar uzun rüyamı olur cnm inş rüya degildir ya özgede genconun depremzede oldugunu ögreniyodur ama rüya olmasın ve özge gerçegi ögrenmesin en azından şimdi ben bu gerçegin pınarın zorlamasıyla çıkmasını istemiyorum bu gencoya haksızlık genco ne zaman isterse kendini ne zaman hazır hissederse o zaman söylesin özge genconun kardeşi ya bu kararı o vermeli pınara ne oluyo ki neymiş babası rahat bırakıcakmış nahhhhhhh bırakırr babayı alırsın anca pınar hanım.....
heaa izlemezsek çıldıracaz...bir de bu hafta çok uzun geldi bana bitmek bilmedi..
ya şimdi özge gencoya sarılıyo ya ve orda birden bakışları değişiyo ordan bi rüya olduğu tahmin edilio bakalım neler olacak göricizzz...
inşş depremzede olayıdır ....olaylar daha güzel gelişir diye düşünüyorum..rüya çok vasat kalırr ya...
pınar işi zor hakkatten onda o baba olduktan sonra.....
arkadaşlar bugün vatan gazetesinde okudum. bu hafta reytinglerde tüm kişiler grubunda kavak yellerini geçmişiz. 3. olmuşuz baya iyi yani..:)
gerçektn süperr ya..kavak yelelrini nası geçmişizz:D
güzel bir başarıı..
sesli fragman cıktımı arkadaslarrr?
fragmanı şimdi gördüm..
özge rüyamda gördüm benim bir abim varmış diyo..genco pınar a dayanamıycam artık gerçekleri söyliycem diyo..
özge otobüste genco-pınar otobüsün önünü kesio ve otobüste pınar özgeye yalovaya gitmene gerek yok genco sana herşeyi anlatacak diyo...
genco-özge bankta sarılıyorlar..genco geçmişi öğrenmek herşeyi çözmez mi diyo öle bişi diyo...yanii kafam çok karıştı ya...
fragmanı şimdi gördüm..
özge rüyamda gördüm benim bir abim varmış diyo..genco pınar a dayanamıycam artık gerçekleri söyliycem diyo..
özge otobüste genco-pınar otobüsün önünü kesio ve otobüste pınar özgeye yalovaya gitmene gerek yok genco sana herşeyi anlatacak diyo...
genco-özge bankta sarılıyorlar..genco geçmişi öğrenmek herşeyi çözmez mi diyo öle bişi diyo...yanii kafam çok karıştı ya...
Çok Saol dilekçim bende görmedim sesli fragmanı baya karıık bi durum :img-yes:bence genco herşeyi anlatıcak bizi yine çok heyecanlı bi bölüm bekliyo en çokta genconun babasının yaşayıp yaşamadığını merak ettim acaba sadece apartman ismi olarak mı yapmışlar yoksa babası yaşıyomu?:icon_whis
ikizim çok saol sonunda baştan sona dinleyebildim fragmanda olanları..
valla çok heyecanlı bir bölüm bizi bekliyor sanki:icon_whis :img-icecr
Genco'nun: dayanamıycam artık gerçekleri söyliycem demesi kafamı karıştırdı..ben artık Pınar'ın ısrarıyla söyliyceğini düşünmüştüm..
hiç bişey düşünemiyorum şu an kafam alak bullak oldu :img-blush
Çok Saol dilekçim bende görmedim sesli fragmanı baya karıık bi durum :img-yes:bence genco herşeyi anlatıcak bizi yine çok heyecanlı bi bölüm bekliyo en çokta genconun babasının yaşayıp yaşamadığını merak ettim acaba sadece apartman ismi olarak mı yapmışlar yoksa babası yaşıyomu?:icon_whis
önemli diil cnm:img-wink:
ay cnm gerçekleri açıklamasın bence ya erken daha ...
bence bizi şaşırtmaya çalışıyorlar...ters köşe yapacaklar ya ama bu kez yemiycez demiycek genco her ne kadar diyor gibi görünsede...
eet ben başka sitelerde de okudum babasının yaşadığına dairr yorumlar vardı..
ya bence yaşıyorsa saçma olur gibi ama bilmiormm:icon_whis:icon_whis
önemlid diil ikizim
önemli diil cnm:img-wink:
ay cnm gerçekleri açıklamasın bence ya erken daha ...
bence bizi şaşırtmaya çalışıyorlar...ters köşe yapacaklar ya ama bu kez yemiycez demiycek genco her ne kadar diyor gibi görünsede...
eet ben başka sitelerde de okudum babasının yaşadığına dairr yorumlar vardı..
ya bence yaşıyorsa saçma olur gibi ama bilmiormm:icon_whis:icon_whis
önemlid diil ikizim
ewt ya daha erken aslında bencede bizi şaırtıyo olabilirler meraklandırmaya çalışıyolar valla babası yaşıyomu yaşamıyomu çok merak ediyorum görücez:img-yes:
fragmanı şimdi gördüm..
bak şimdi kafam karıştı.şimdii sölicek mi?niye otobüsle gidiyoo.hmm..sanırım ahmet götürmüyorr..
ela-levent babası yasarsa çookk hatta aşırı derecede saçma olurr.kardeşinin ölmediine ölüsünü görmediği için inanmamışş.babasınında görmeseydi onada inanmazdı..niye sadece kardeşini arasınki hem..
başka bişey war o işte..
eğer babası ölmemişse izlemem bu dizii saçmaladığından deerrmişimmm yine izlerim tabii ki:img-icecr ama gerçekten çok saçma olur :img-blush
bir türlü genco gerçeği söyliycek diyemiyorum..içimdeki ses tutturmuş ki: abisi olduğunu söylemiycek diyo :img-blush
sımdı seslı fragmanı malum sıteden ızledım cıdden kafam akrıstı ama sanırım solemıyo sadece depremzede oldugunu soluyo kardesı oldugunu solemıyo gıbı geldı cunku solemesı ıcın cok erken sadec depremzede oldugunu solıuyo gıbı geldı ya da ıcım ole olsun ıstıyo... son 1 gun
yok ya yok..sölemezz..özge kendi hatırlar bence..
yoksa diziyi bitirmeye karar verdilerde bizim haberimiz mi yok :D
seyirciyi heyecanlandırmak için yapıylarr..blöff yapıyolar blöff:D:D
sölemez heralde..bu kadar erken mi öğrencek.
djci sayesinde izledim ben de sesli fragmanı..
izleyince daha iyi anladım ve emin oldum ki özge-genco arasında konuşulanlar, o buluşma kesinlikle rüya değil..çünkü ben Özge'nin bakışlarından şüphelenmiştim..ama genco: geçmişi öğrenmek her zaman çözüm değil diyince özge'nin yüzü değişiyo..Özge: ne demek istiyosun fln diycek yani genco Özge'ye böyle diyince..yani rüya değil bence :img-blush
fragmanda çok da sahne değilmemiş sadece ses geliyo :img-icecr
djci sayesinde izledim ben de sesli fragmanı..
izleyince daha iyi anladım ve emin oldum ki özge-genco arasında konuşulanlar, o buluşma kesinlikle rüya değil..çünkü ben Özge'nin bakışlarından şüphelenmiştim..ama genco: geçmişi öğrenmek her zaman çözüm değil diyince özge'nin yüzü değişiyo..Özge: ne demek istiyosun fln diycek yani genco Özge'ye böyle diyince..yani rüya değil bence :img-blush
fragmanda çok da sahne değilmemiş sadece ses geliyo :img-icecr
eet cnm haklısın özgenin bakışlar ne demek istiyorsun bakışları...
ama neler olacak acayip merakım arttı yani...
apartman işinden bişi çıkmayacak bence en azından bu bölüm ama sonra ne olur bilmiyorum...
evet apartman işini bu bölümde ele almıycaklar gibi :img-blush
bence Genco Özge'ye 1999 depremini kendisinin de yaşadığını söyliycek..sonra Özge en azından sen o felakatten sonra geçmiş yaşamını hatırlıyosun,annenin babanın öldüğünü biliyosun(tabii genco söyledikten sonra) fln diycek..işte o zaman genco da: "geçmişi öğrenmek her zaman çözüm değil" diycek..özge ne demek istiyosun dediğinde de hemen: zırrrr bir telefon :img-hyste bu konu burda kapandı: Özge gerçekleri öğrenemedi :img-pilot:img-hyste
evet apartman işini bu bölümde ele almıycaklar gibi :img-blush
bence Genco Özge'ye 1999 depremini kendisinin de yaşadığını söyliycek..sonra Özge en azından sen o felakatten sonra geçmiş yaşamını hatırlıyosun,annenin babanın öldüğünü biliyosun(tabii genco söyledikten sonra) fln diycek..işte o zaman genco da: "geçmişi öğrenmek her zaman çözüm değil" diycek..özge ne demek istiyosun dediğinde de hemen: zırrrr bir telefon :img-hyste bu konu burda kapandı: Özge gerçekleri öğrenemedi :img-pilot:img-hyste
koptum ikizim yıktın beni giderayak...zırr bi tlfon haaa...süpersinnn...
tüm önemli dediğimiz sahneler bi tlfon kütüden arkası kesiliyor sonra...
ama sahne tlfon deil belki ama önceki sölediklerin gibi gerçekleşebilir...:good:
arkadaşlar başlık bitirmişsiniz yahu bu ne hız...
yeni başlık hayırlı olsun tüm aşirete...
uzun zamandır girmiyordum genco forumuna...malum diğer nickte menekşe ile halili konuşuyoruz,blog yapımı derken...hepinizi sanki uzakta gibi özledim valla...konulardan,yorumlardanda uzak kaldım...sesli fragmanda çıktı...yarına dizimizede kavuşuyoruz...daha ne olsun....
arkadaşlar başlık bitirmişsiniz yahu bu ne hız...
yeni başlık hayırlı olsun tüm aşirete...
uzun zamandır girmiyordum genco forumuna...malum diğer nickte menekşe ile halili konuşuyoruz,blog yapımı derken...hepinizi sanki uzakta gibi özledim valla...konulardan,yorumlardanda uzak kaldım...sesli fragmanda çıktı...yarına dizimizede kavuşuyoruz...daha ne olsun....
oo hoşgeldin cnm...
walla hızlıydıkda son bi kaç gündür yavaşladık...
eet fragmanımız da çıktı saolsun daha meraklandırdı bizi...özge öğrencekti öğrenmiycekdi genco söyleyecekti söylemeyecekti salıyı bulduk..hayırlısı bakalım:img-yes:
oo hoşgeldin cnm...
walla hızlıydıkda son bi kaç gündür yavaşladık...
eet fragmanımız da çıktı saolsun daha meraklandırdı bizi...özge öğrencekti öğrenmiycekdi genco söyleyecekti söylemeyecekti salıyı bulduk..hayırlısı bakalım:img-yes:
hoşbulduk cnm yaa,bizden başka kimse yok sanki....
zaten forum bazen bir hızlanıyor hızını yetişilemiyor bazende bir durgunlaşıyor öyle kalıyor...
evet fragman daha bizlerin merakını gidereceğine bizi daha meraklandırdı...(gerçi bu meraklanmayla dizi daha çekici ve güzel oluyor)
hepimizin aklını karıştıran tek şey bu değilmi zaten'genco özgeye abisi olduğunu söyleyecekmi,söyleyemeyecekmi???'meraktan delirttiler bizi...
yarın bakacağız artık neler olcak...
cerenmelisa 10-09-07, 20:00 sesli fragmanı da izleyince o sahnenin rüya olmadığını anladım. yani kesinleşti artıkk.. ama genco yinede söylemeyecek abisi olduğunu...buna cesaret edemez henüz hem dizi içinde çok erken. benim asıl merak ettiğim özgenin gencoya neden sarıldığı. yani bende senin gibi bir depremzedeyim falan dese diye düşünüyorum ama bundada sarılacak bişey yokkii.gerçi özge çok sıcakkanlı bir insan ama yinede önemli bişey olmadan da sarılmaz heralde. artık bunun cevabını bölümü izlerken öğrenecez.
bide bu bölüm özge yine bir rüya görecek anlaşılan. fargmanda benim bir abim varmılş rüyamda gördüm dediğine göre geçmişiyle ilgili yeni birşey daha hatırlayacak..zaten özge ilerde tamamen herşeyi hatırlar.genco söylemeden o abisi olduğunu anlayacakk bencee
hoşbulduk cnm yaa,bizden başka kimse yok sanki....
zaten forum bazen bir hızlanıyor hızını yetişilemiyor bazende bir durgunlaşıyor öyle kalıyor...
evet fragman daha bizlerin merakını gidereceğine bizi daha meraklandırdı...(gerçi bu meraklanmayla dizi daha çekici ve güzel oluyor)
hepimizin aklını karıştıran tek şey bu değilmi zaten'genco özgeye abisi olduğunu söyleyecekmi,söyleyemeyecekmi???'meraktan delirttiler bizi...
yarın bakacağız artık neler olcak...
eet meraktan çatlıycaz wallahii..
haklısın bizden başka kimse yok gibi...
söylemez biliyoruz da ne söyliycek onu bilmiyoruzz..izliyip göricizz..
sesli fragmanı da izleyince o sahnenin rüya olmadığını anladım. yani kesinleşti artıkk.. ama genco yinede söylemeyecek abisi olduğunu...buna cesaret edemez henüz hem dizi içinde çok erken. benim asıl merak ettiğim özgenin gencoya neden sarıldığı. yani bende senin gibi bir depremzedeyim falan dese diye düşünüyorum ama bundada sarılacak bişey yokkii.gerçi özge çok sıcakkanlı bir insan ama yinede önemli bişey olmadan da sarılmaz heralde. artık bunun cevabını bölümü izlerken öğrenecez.
bide bu bölüm özge yine bir rüya görecek anlaşılan. fargmanda benim bir abim varmılş rüyamda gördüm dediğine göre geçmişiyle ilgili yeni birşey daha hatırlayacak..zaten özge ilerde tamamen herşeyi hatırlar.genco söylemeden o abisi olduğunu anlayacakk bencee
benimde aklıma depremzede olmasından başka bişi yok..ne söyleyebilirki???
eet özge bencede genconun sölemesinden önce hatırlıycak abisi olduğunu ve bence gencoya kızacak bu yüzden....sölemediği için....
cerenmelisa 10-09-07, 20:15 eet meraktan çatlıycaz wallahii..
haklısın bizden başka kimse yok gibi...
söylemez biliyoruz da ne söyliycek onu bilmiyoruzz..izliyip göricizz..
benimde aklıma depremzede olmasından başka bişi yok..ne söyleyebilirki???
eet özge bencede genconun sölemesinden önce hatırlıycak abisi olduğunu ve bence gencoya kızacak bu yüzden....sölemediği için....
sadece gencoya olsa yine iyi. pınar ve ahmete de köpürecek..en kötüsüde ahmete olur. ben sana güvenmiştim sen beni |