Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv 21)
gfernylety90 02-03-08, 20:54 süper bölümdü bu en iyisiydi belkide diyebilirim replikler şahaneydi koptum her seferinde baştan sona kadar harikaydı başka kelime bulmamıyorum anlayın işte=)=)
Yaso-Korki... canlarım benim :img-in_lo
öncelikle yasonun rüyası çok komikti nasıl şişti salataları attı ağzına hele hele kudretin
-bu mu evlenmek istediğin kız bundan kadın değil ancak yastık olur...
demesi bitirdi beni yani odam şen kahkahalarımla çınladı gerçek yemek sahnesinde kudret torun isteyince yasonun boğazına takılması yediği lokmanın korkinin gülmesi felan:img-hyste oooo kudret evide almış hayırlısı diyorum çok seviyorum onları kudret-yaso-korki-adını henüz bilemediğim korkinin leopar anası ve de doğacak olan küçük kudret ve küçük leopar selam olsun sizlere:img-kiss:
cnm kesinlikle tüm yorumlarına katılıyorum baştan sona harika yorumlamışsın bölümü:D bu arada korkutumun annesinin adı nilüfer galiba yasemincim öyle dedi nilüfer teyze dedi yanlış anlamadıysam:img-wink:
vallahi kudret amca evi bile almış torun torba muhabbeti hadi hayırlısı vallahi:D
o yemek daha bitmedi sanki bölümün sonunda kızların evine adamların göstermesine geçerken onlar hala yemekteydiler inşallah haftaya bu konu daha ayrıntılı konuşulur yoshym ile korkutumun arasında hadi hayırlısı:D
bana katıldığına sevindim tatlım:)
ayrıca ismi söyldiğinede ben kaçırmışım şimdi aklıma geldi evet nilüfer:)
Yaso:img-in_lo imzamı gururla gösteririm sayın seyirciler:img-blush
bence yemek sahnesi biter burda yani herhalde korkutla yaso eve dönüş yolunda felan konuşurlar belki bu konuyu hayırlısı evet toruna hastetiz kudret amcayla beraber isteriz:img-hyste
reytingleri gördüm bende fena değil ama bölüm çok iyiydi bence daha iyi yerleri hakketti bu hafta ben çok beğendim ve güldüm:img-yes:
gelecek hafta neler olucak bakalım bende cd de ne var diyrdum vallahi aklıma gelmemişti kırmızı elbise yanlış görmediysem mor çorap:img-hyste
hadi hayırlısı kızlar kurtulurlar kesinde ne şekil olacak süpermen mi yetişecek mert mi fırlayacak bora mı uçacak gülçin o eşsiz karate hareketleriyle mi savuşturacak adamları bekleyip göreceğiz:)
iyi gecelerbye
bölüm gercekten güzeldi ama bir kopukluk vardi sanki hic biri sonlanmadi ne gülcinin unutkanligi ne cdyi arayanlar ne de okulda cikan tartismanin sonu yoktu yani sanki kopuk gibi geldi bana ama güzel ve komik bir bölümdü cemre de abartti artik yazik ya emreye cocukta bir saldirganlik söz konusu oldu herkese saldiriyor erenle barista komikti karaokede süperdi ayrica
ben en çok geçen haftaki cemrenin ipeğe "allah be yeminimi bozdum"derken güldüm:img-hysteçok güzzel hareket yaptı ama öyle fırlaması falan çok güldüm o sahnede ama altta kalan cemre oldu:)
bu aralar gülçinin oyunculuğunu beğenmeye başladım:)ama ne ylan söyliyim şu aptal sarışın karakteri hiç hoşuma gitmemeye başladı:):img-hyste
bence reytingler çok iyi arkadaşlar objektif düşünürseniz hep yerimizi koruyoruz yani izleyici kitlemiz hiç değişmiyor ama diziyi hala neden bitirmediklerini anlamış değilim demek ki ekip çok iyi bulmuş birbirini herkeste kazandığı pardn memnunsa:icon_whisyani görgüsüzler mesela hep 10. sırada falandı ama bitirdiler baya kafa karıştırıcı:icon_idea:img-fear2
yani kısca bence reytingler süperr çünkü bazen 20. oluyoruz sonraki hafta 6. oluyoruz yane düşünsenize normalde 5. sırad olan bir dizinin aniden 1. sıraya fırlamsı kadar güzel bir şey bu:good::img-icecr
yağmurcum:img-blush
hoş geldin cnaım benim yorumun için teşekkürler imzanda bayıldım:)hep uğra
Hepsi 1 Tek KeLime iLe MUhteşemDii.. :)
GüLçin ÇooooK TatLıydı Bikere..
ALLAH2ım o Yürüyüş Neydi Ya..
Burada Çok GüLdüm
GüLçin:AAaaa HatırLadım
Mert:Neyi? Yoksa SevgiLi oLduğumumuzu mu?
GüLçin:Hayır Neden AyrıLdığımızı :)
Erenkoliq canım evet o replik çok komikti işte ben en çok gülçinin orada yaptığı rolü beğenmiştim:)
bayadır nedense hiç uyarı almıyoruz yani bence forumumuz iyi gidiyor yani eskisi gibi ne tek cümleler nede soh bet ortamı
zaten 40. bölümüde atlattık umarım alırlar anasayfaya:(
Erenkoliq canım evet o replik çok komikti işte ben en çok gülçinin orada yaptığı rolü beğenmiştim:)
bayadır nedense hiç uyarı almıyoruz yani bence forumumuz iyi gidiyor yani eskisi gibi ne tek cümleler nede soh bet ortamı
zaten 40. bölümüde atlattık umarım alırlar anasayfaya:(
aynen cnm bende dicektim son zamanlarda forum cidden iyi gidio :img-yes: eskiden baya boştu kimseLer uğramıodu :) son zamanLar baya iyi gidiorus hadi hayırLısı :)
bence anasayfaya aLmazLar ya :( süper oLur ama ... :icon_whis nese umarım özet geLir 1-2 gün içinde merakLanmaya başLıorum =)
( ayrıca yaseminimi özledim hemencecik:) onuda görmek istiorum biran önce :img-blush:img-blush)
Buraya yazmayali baya oldu ya :)
Diziyi hala takip ediyorum ama ;) Diger diziden dolayi pazar günleri izleyebiliyorum henüz..
Ratingler pk iyi olmasada artik dizi kaldirilmaz diye düsünüyorum.. çok iyi
ilerliyor hep böyle devam etsin =) Pek yorum yapmicam ama..
Yaso'ya küçük bir yorumcuk :img-blush
Allahim o nasil bir rüyadir öyle :img-hyste Yemek yerken çikardigi sesler çok komikti =))
Yasemin gerçekten çok dogal oynuyor bayiliyorum bizim sirineye.. Korki&Yoshy
çok tatlilar masallah allah nazardan korusun :img-icecr
Slm arkadaşlar bende acaip hepsi 1 fanıyım benide aranıza alırsanız çok sevinirim.1-2 defa buraya yazmışlığım var ama aranıza alırsanız hep burda olcam. Bu arada adım Yasemin ama benim favorim cemre ve Emre:)
hoşgeLdin aramıza :img-wink:
rüyamda özet geLmişti :img-hyste kafamı o kdr takıorumki rüyamda biLe görüorum :)
bugün yarın gelir özet heralde...
bakaLım bu böLüm nasıL atraksyonLar oLcak :D şu cd nin sırrı ortaya cıkcakmı acaba :icon_whis nese görüces :D
Cumartesi diziyi izleymedim ama netten izledim güzel bölümdü
aksiyom macera heyecan aşk hepsi vardı bu bölümde
ama en çok yaseminin şişmiş haline güldüm dayamışlar yastıkları karına =)
hele o salatayuı yemesi bana darbeyi vurdu :img-hyste
gülçinin unutkanlığı kötü olmuş aslında eğlenceli ama
sonuçta dizi güzeldi ayrıca komiser kemal ve mutide komiktiler repliklerle renk katmışlar :img-hyste
En Güzel Genç Kız
En Yakışıklı Erkek
En Güzel Sahne
En Kötü Sahne
En duygusal Sahne
En Komik Sahne
En İyi Rol Yapan
En Kötü Karakter
En İyi Karakter
Dizide olmasını İstedikleriniz
En Güzel Genç Kız:Yaseminn:)
En Yakışıklı Erkek:Korki..:img-yes:
En Güzel Sahne:Yasonun rüya sahnesi ve muri&komiser kemal sahneleri:img-hyste
En Kötü Sahne:Sevmediğim sahneler var aslında o sahnede olanlardan ama söylemesem daha iyi
En duygusal Sahne:Hımmm bu bölüm çok güldüm pek öyle sahne yoktu:)
En Komik Sahne:Yasonun rüyası , murti&kemal:img-wink:
En İyi Rol Yapan:Yaso,korki,mert,eren.... gider böyle
En Kötü Karakter:Bernada yok artık alevde on numara yok diyelim
En İyi Karakter:Korki,yasom bitaneciklerim:img-blush
Dizide olmasını İstedikleriniz:Erol ve panzer nişanlansın lütfen füsunu istemiyorum erolun yanında:img-tomat
teşekkürler şafak bye
yasemin-yaso 05-03-08, 02:36 hoşgeLdin aramıza :img-wink:
rüyamda özet geLmişti :img-hyste kafamı o kdr takıorumki rüyamda biLe görüorum :)
bugün yarın gelir özet heralde...
bakaLım bu böLüm nasıL atraksyonLar oLcak :D şu cd nin sırrı ortaya cıkcakmı acaba :icon_whis nese görüces :D
Hoşbulduk cnm bende çok merak ediyorum çatlıcam yani.Bu arada adın Buse sanırım.
En Güzel Genç Kız: Cemre sonra Eren
En Yakışıklı Erkek: Tabi ki öncelikle Emre sonra Korkut
En Güzel Sahne: Cemre ve Emreli - Korkutlu ve Yoshy li sahneler
En Kötü Sahne: Önceden vardı şimdi alev iyi olduktan sonra pek yok sevgi'nin olduğu sahneler çok gıcıktı mesela
En duygusal Sahne: Cemre ve Emrenin dans ettiği sahneler ve ilk bölümlerde yani yeni çıktıkları zamanki sahneler çok duygusaldı
En Komik Sahne: 21.Bölüm korkutun kendini Berk zannetmesi ve çocukları delirtmesi, 22. Bölüm Babasından dayak yemesi, 24 Bölüm Kızlar müzikal için hazırlanırken Cemrenin Emreden hesap sorması
En İyi Rol Yapan: Korkut, Emre, Panzer ve Cemre
En Kötü Karakter: Yok varsa da söylemiyim
En İyi Karakter: Cemre ve Emre ha bi de Korkut
Dizide olmasını İstedikleriniz: Cemre Emreyi affetsin ve eski mutlu günlerine dönsünlerr
ewet cnm adım Buse :img-yes: bende cevaplıyım su anketi...
En Güzel Genç Kız:tabiki Yasemin :img-blush
En Yakışıklı Erkek:Korkut..
En Güzel Sahne:Yaseminin rüyası ve yemek sahnesi..
En Kötü Sahne:aklıma gelmio :)
En duygusal Sahne:buda aklıma gelmio :)
En Komik Sahne:hepsi komikti..
En İyi Rol Yapan:Yoshy-korkut-eren...
En Kötü Karakter:yok heraLde..
En İyi Karakter:Yoshy-korkut-eren-güLçin..:)
Dizide olmasını İstedikleriniz:böLe heyecan doLu dewam etsn :img-yes:
Boran&Sila 05-03-08, 10:07 Cok güzel bir bölümdü yaa:happy0064
Özelliklede Yoshy-Korkiye bayildim...:happy0064Yoshy`nin rüyasi cok komikti...aii nasil yedi sapur supur:img-hyste cok tatlilar ya:img-in_lo
Karaoke sahnesi cidden cok komikti...erkeklerin sesi neydi öyle ya...koptum :img-hyste
Gülcinin unutkanliklari biraz s!kmaya basladi bence...tamam güzel eglenceli oluyor ama artik yeter yaa =))
Cemrenin&Erenin baris&emreyi kiskandirmalari süperdi:img-hyste Eren süper yaptii....barisin yüz ifadesi cok komikti kimmis bu kiz diyo bide:img-hyste
Cok eglenceli bir bölümüd...yeni bölümü merakla bekliyorum =))
gfernylety90 05-03-08, 12:22 vay özet gelmiş yaaa:D süperr bir bölüm olacağa benziyor:D eceyi de merak ettim şimdi kimmiş bu kız bakalım:D
yaseminim de korkutun ailesi onu beğenince evlilik korkusuna kapılıyormuş falan ayy çok eğleneceğiz yine:D
8 Mart'ı da işlemeleri güzel olmuş hadi bakalım zeynep de olmasa çocuklar yine unutuyormuş ya neyse:D
ahmet abi son bölümlerde müthiş senaryolar yazıyor valla helal olsun:D
way way özete bak be :D:D dicek bişe buLamıorum yine süper gibi :img-yes:
son zamanlarda özetLerde bütün diziyi anLatıoLar nerdeyse...
Yaseminim cnmm panik oLuomusss :D ewLiLik Fln :img-icecr bunun oLmayacaqını biLioruss ama korkimLe ewLenseler süper bi ewLiLik oLur heraLde düşünebiLiorumm :):)
GüLçin FaturaLarı unutuomus bisi yine koparck kesin :img-hyste
emre harici diğer cocuklar hatırlamıolarmıs kadınlar gününü..bu emre cok asık cok :) Allahtan zeynep war yine yardım edio cici kızz :D
neyse yine bi heyecan war şu ece meselesi :img-yes: güzel bölüm olcak yine...:happy0064
En Güzel Genç Kız:Gülçin'imm...Alevim..
En Yakışıklı Erkek:Mert,Mert...
En Güzel Sahne:Karaokede gülçinin"senden niçin ayrıldığımı hatırladım":img-hysteEn Kötü Sahne:varda...En duygusal Sahne:Duygusal değilde beni sevindiren sahne mertin gülçini öpmesi:)gelsin beni öpsün hem ben ona yüzde veririrm gülçinin zaten aklı yerinde değil:)En Komik Sahne:gülçinin adamlara karate türü bir şeyler yaptığı sahne:img-hysteEn İyi Rol Yapan:Mert,Alev,Körküt,Bora,Artık bu grubun içinde gülcünde var:img-hyste
En Kötü Karakter:mafya adam:img-hyste
En İyi Karakter:Mert&Gülçin-Alev&Bora
Dizide olmasını İstedikleriniz:gülçine aptal sarışın muamelesi yapılmasın sıktı:good:
batuhan_gumus 05-03-08, 23:46 Vay be özete bak bu bölümde galiba daha entrika
izlicez :D nese zaten bn bu bölümü izliyemicem:icon_sorr
misafirlige gidicez nese netten izlerim artik
En Güzel Genç Kız:cemre yasemin eren
En Yakışıklı Erkek: hmm bilmem ama galiba baris
En Güzel Sahne: valla herseyi hatirlamiyorum ama galiba hepsi
En Kötü Sahne: bayan berbatovun erene kizmasi
En duygusal Sahne: gülcinin aglamasi
En Komik Sahne: gülcinin unutkanligi olan sahneleri
En İyi Rol Yapan: hepsi
En Kötü Karakter: kimse
En İyi Karakter: cemre ve yasemin
Dizide olmasını İstedikleriniz:
CEMRE sahneleri ve komediii bolbol:happy0064
merve_burcu 06-03-08, 00:57 erenin ikiz kardesi çok havalı yani basrolde iki tane almıs eren tabi iki taklitte süper ya ereni çokkkkkkkkkkk seviyoorumm bayılıyorum huyum ona cok uyuyuo
Boran&Sila 06-03-08, 10:16 özet gelmiss süper bir özet:happy0064
Yoshym panige kapiliyomuss hehe yirim onu ben:img-icecr
Mert gülcini kiskandirmaya caliscakmis,ama gülcinin tepkisi sasirtcakmis:img-hystekesin gülcin negüzel bir cift siniz felan der:img-hyste
Bowling sahneside süper olur kesin yaaa:happy0064
Ece kimmis merak ettim simdi...nerdeyse her bölüm yeni bir karakter geliyor masallah =)
Fragman yarin cikar herhalde...:img-wink:
Mert gülcini kiskandirmaya caliscakmis,ama gülcinin tepkisi sasirtcakmis:img-hystekesin gülcin negüzel bir cift siniz felan der:img-hyste
:[/I]
Canım Edacım bende daha farklı düşünmüştüm
herhalde gülçin kızı öldürür:img-hysteyada nebiliyim o kadarateye benzer şeyi yapar:img-hyste
çok gülücez
bizim dizimiz galiba dah önce kötü örnek diye uyarı almıştı ama son zamanlarda hep hayır kurumlarıyla ilgili şeyler yapıyorlar ve bence hiç özendirici şeyler yok diğer dizilere göre(H.A.C.İ:img-hyste,İş adamı falan filan):img-hyste
neyse anladınız siz onu
Boran&Sila 06-03-08, 16:14 Canım Edacım bende daha farklı düşünmüştüm
herhalde gülçin kızı öldürür:img-hysteyada nebiliyim o kadarateye benzer şeyi yapar:img-hyste
Senin dedigin gibide olabilir cansucum ama beklenmedik bir tepki veriyor yazdigi icin özette benim aklima öyle bir sey geldi..nede olsa gülcin hala hatirliyamadi mertin sevgilisi oldugunu =) Baska bir kizla görüncede kizcagini sanmiyorum bakalim artik:img-wink:
Senin dedigin gibide olabilir cansucum ama beklenmedik bir tepki veriyor yazdigi icin özette benim aklima öyle bir sey geldi..nede olsa gülcin hala hatirliyamadi mertin sevgilisi oldugunu =) Baska bir kizla görüncede kizcagini sanmiyorum bakalim artik:img-wink:
heheh ama çok komik olacağı kesinde ben çok merak ettim şimdi acaba kimle kıskandıracak:img-hystevallaha birisini kız kılığına sokarsa hiç şaşırmam:)
tek cümle mesaj yazmasanız
pink_girl özet multimedyada
ayrıca eren başrolde iki karakter birden oynamıyor o ipek ikiz kardeşide değil kuzeniydi iki bölüm vardı gitti dikkatli izleyin lütfen:img-yes:
bence gayet özendirici şeyler var dizide kan bağışı özellikle çok güzel bir yan konuydu diziyi izleyenlerin yaşına bakarsak gayet özendirici verdim bende en azından kısa yoldan köşe olucam diye okumaktan vazgeçmedim:)
edaya katılıyorum gülçin Allah mesut etsin diye bakacak mertin bu kıskandırma işlerine bence şaşırtıcı olan bu olur gülçinmin unutkanlık meselesi daha uzayacak sanırsam:)
yasoyu yerim ne paniği noluyor yaso işte basın nikahı ohh yaşayın:img-hyste
yok daha erken ama paniğe gerek yok kudret amca seni kaçırıp zorla nikah masasına oturtacak değil ya:img-hyste
kadınlar günü olayıda güzel seviyorum böyle özel şeyleri bakalım çocuklar napıcak :)
neyse fragmanı görmek dileği ile iyi yorumlarbye
En Güzel Genç Kız : cemre eren
En Yakışıklı Erkek : korkut
En Güzel Sahne : ipek sahneleri:happy0064
En Kötü Sahne : korkutun zeynebe ve merte kızdığı bölüm.(bence çok saçma olmuş.)
En duygusal Sahne : erenin ipekle barışı yakaladıktan sonra ağlaması:icon_sorr
En Komik Sahne : hepsi :p
En İyi Rol Yapan : eren
En Kötü Karakter : --- yoq..
En İyi Karakter : eren
Dizide olmasını İstedikleriniz : bol espiri:img-icecr
özet kaçıncı sayfada? :icon_whis
cihan okancı 06-03-08, 19:46 özeti bulamayan arkilerimi için yeniden koyuyorum efem
BÖLÜM ÖZETİ:
“Şuna inanmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” Mustafa Kemal Atatürk” Kızlar son zamanlarda yaptıkları harcamalara dikkat etmedikleri için, maddi açıdan oldukça zor bir döneme girerler. Buna bir de, Gülçin’in faturaları ödememiş olması eklenince, doğalgaz, elektrik ve suyun kesilmesiyle zor anlar yaşamaya başlarlar...
Füsun’dan bir kız arkadaşlarının aniden okulu bırakmak istediğini öğrenen kızlar, çok üzülür: Arkadaşları Ece’nin okulu bırakmak istemesinin sebebi, babasının baskısıdır! Hem Ece’nin, hem de annesinin hikayesini öğrenen Füsun ve kızlar, Ece ve annesine yardım etmeye karar verirler...
Korkut’tan ailesinin onu çok beğendiğini öğrenen Yasemin, iyice panik olur ve ciddi bir şekilde evlilik korkusuna kapılır. Bu arada, biraz eğlenmek için bowlinge gitmeye karar veren kızlar ve çocuklar, işi fazla ciddiye alıp takımlara ayrılıp sıkı bir mücadeleye girerler: Ancak maçın kaderini sürpriz bir oyuncu değiştirecektir! Hala Gülçin’e sevgili olduklarını hatırlatmaya çalışan Mert, karaoke fikrinin de işe yaramamasıyla, başka çözüm yolları aramaya başlar. Son çare olarak Gülçin’i kıskandırmayı deneyen Mert, Gülçin’in verdiği tepki karşısında oldukça şaşırır!..
Füsun’un, Ece’nin annesi ile görüşmesi ve Ece’nin kaydını dondurmaya ikna etmesinden sonra, kocasının eziyetinden kaçan Ece ve annesi, çareyi Füsun’un yanına sığınmakta bulur. Kocasından dayak yemiş olan Ece’nin annesinin durumu hiç iyi değildir! Füsun, bir süreliğine kalması için Ece’yi kızlara gönderir. Ece’nin annesi ise, Füsun’da kalır...
Bayan Berbatov’un kendilerine hafta sonu da ders vereceğini söylemesiyle oldukça canları sıkılan Cemre ve Eren, cumartesi gününün ‘Dünya Kadınlar Günü’ne denk gelmesini de bahane ederek Berbatov’un gönlünü alır. Bu sırada Emre hariç diğer çocuklar, 8 Mart’ın kadınlar günü olduğunu unutmuştur. Neyse ki, son anda imdatlarına Zeynep yetişir!..
Füsun, olanları Erol Hoca’ya anlatınca, Ece ve annesi için, Mor Çatı Kadın Sığınağı Vakfı’yla görüşmeye karar verirler. Ancak onlar henüz bu kararlarını gerçekleştiremeden, oldukça sinirli olan Ece’nin babası, Füsun’u takip ederek, evine gelir: Karısını Füsun’un evinde gören Ece’nin babasının gözü döner!..
En Güzel Genç Kız: Cemre ve Yasemin
En Yakışıklı Erkek : kesinlikle Korkut
En Güzel Sahne :
En Kötü Sahne : Korkutu Zeynepe ve Merte Kizdigi sahne
En duygusal Sahne : Erenin aglamasi
En Komik Sahne : cocuklarin sarki söyledigi sahne ve emre cemreyi kiskandigi zaman
En İyi Rol Yapan : Korkut, Zeynep, YAsemin ve Cemre
En Kötü Karakter : ben alevi hic sevmiyorum... onun icin alev
En İyi Karakter : HEpsi
Dizide olmasını İstedikleriniz : kizlarin daha cok beraber olduklari sahneler istiyorum...
slm forumcu gençlik:)
özet gelmiş bu son bölümlerde baya güzel şeylere değinilmeye başlandı.dizi açısından gayet ii oluo bence.
superman ve lois evlensinler nolucak yaa evlensinler dizi bitmeden mürüvetlerini görim şunların yani gerisi olmasada olur:)jr loisler jr supermanler jr kudretler:):)
supermanle ömür geçer mi geçer lois geçer:)romantik ince ruhlu azcık safça ama olsun:)özette bunu gördüm ya direk bu konuya odaklandım.lois superman nikahına gidelim bizde forumcu gençlik olarak hatta figüran olalım sonra hızımızı alamayıp ortalığı alkışlarımızla yıkalım:)hatta ben onları balayı olarak adaya göndericem(ee buda içimde kalmasın bu kadar şey olduktan sonra):)sonra kudret amcam nereye gönderir bilemem.monacoya gitsinler f1 de oraya geldiğinde onuda aradan çıkartmış olurlar:)
fragmanıda artık yrn görürüz:)
üçüz çok güzel özetlemişsin ne diim :) bende özette orayı görünce sewindmm :img-in_lo ama Yasomm panik oLuo ne gerek warsa demii buLmus süperman gibi adamıı :P her dediğini yapar işte bu devirde böLesi zorr :D:D monacoda baLayı fikri süper F1 e gidememişti Yoshym eski böLümLerde içinde kaLmıstır :)
bari bi yüzük taksınlar romantik bi sahne görelim ... buqun umarım görürüm Fragmanı aksam nöbetteim :img-yes:
fleiziggirl 07-03-08, 09:54 arkadaslar fragmanı gördüm süper ya eğlenceli bi bölüme benziyo:img-yes:gülçüncamı siliyodu kızlarda çiçek satıyolardı rüyasında bowling oynuyolardı cocuklar çiçek alıyo kızlara en sonundada kızlar adamı dövüyodu:img-wink:
Boran&Sila 07-03-08, 10:24 heheh ama çok komik olacağı kesinde ben çok merak ettim şimdi acaba kimle kıskandıracak:img-hystevallaha birisini kız kılığına sokarsa hiç şaşırmam:)
:img-hyste:img-hyste mert bu yaparmi yapar:img-hyste bende cok merak ediyorum kiminle kiskandircagini :)
Fragman cikmis demek, henüz görmedim...insallah görürüm bugün cok merak ediyorumm:img-blush
yasemin-yaso 07-03-08, 12:17 Ay çok merak ettim ya okuldan sonra ben de nöbettyim görmessem çatlarım yoksa.
Mert'in kıskandırma taktiği hoşuma gitti walla süper bi bölüm olucak her zamanki gibi.
Gülçin'in cam silmesine şaşırdım.Neyse inş görürüm
Hadi kendinize iyi bakın.
tatli_kizim 07-03-08, 12:55 Gördümm Sonunda bende GÖrdüm..=)
Fragmani Göremeyenler 'Yazdiklarimi HEMEN SIMDI OKUSUNN!! hehehheh..=)
Aiii..Bizimm kizlarr cingene olmuslar..=) Cingene kilikindaydilar..Cennet mahallesindeki Pembee gibii giyinmislerrr sokaktaaa cicekk satiyorlardii..=)
BAslarindaaa Cicekk feelan cok dadluulardii yaa:img-in_lo bi o kadarda komik..=)
ahahahah..Gülcine cok güldümm ben ya..=) Öbür kizlar gibi görünüyordu..EtEk...Basinda cicekk feelan..=)
Camii silerkenn suu kovasi mi derler bilmiyorum..=) O asaga düüser..:)
O kova da mertin basinaa gelir..=) Mert islanirr..=)
Erenn O kilikta göremedim..Erenin yüzüü boyanmisdi..Böyle paylancoo gibi..=) ama o gerceqten eren mii bilmiorum..=) Baris geliodu o zaman onun yanina..=)
YOshY & CeMRe Iste cicekk satarlarken..=) BaSLarina bin bir türlü SeY GEliolarrrdi..=)
YOsHy Cicek satarken Korkutt GElmisdi arabasinla..=) Yaninda da bir kiz..=) YOshyy Gördüü..giti yanina konusduu..=) SOnra gitti korkut arabasinla..=) YOshY'De ciceklerii atmisdi.=)
CeMRe Isee..=) Bir lokantada Emre ile bir sarisin kizi görmüsdüü..=) Iki adam cemrenin kolunu tutuyorduu..=) Cemre cildirmisdii..=) Ikisini ölee görünce..=)
bunlar sanirim rüyaydii herhalde..=)
hmm basqA Ne olmusdu..
haaa..Iste eve gelen iki kisi..CemrEye Tokat atiyordu..Eren && YOhy gelmisdii..dövüyorlardii o iki kisiyi herhall..=)
Sonra Korkut bir Yabancii kizinin ( tanimiyorum o yüüsden öle dedim..=) ) Yanagini SIKIYordu..NIye annamadim..=)
Sonra Korkut bir Skellete sarilmisdi..xD
Sonra ioste ERkekler ve Kizlar BOwLinge gitmislerdi..=)
hahaha..cok eglenceliydi..=) Korkutt topuu atiyordu..Kendiside yuvarlaniyordu..=)=)
Hmm..bIRDE Eren && Yoshyy KAy kay vardii bacaklarinda..=) Okulda öyle kayiyorlardi..=) SOnraa Eren galibaa o Güvenlikk kisiye carpmisdi (ismini unuttum..=) Saff olan..=) nuni miydi adi ne..==) ) YOshy ise Bayan BeRbatov'A carpmisdi..xD =)
Kizlar dans ederken emree gelmisdi..Cemreye bisi getirmisdi..CeMRede onu yanagindan öpmüsdüü :img-in_lo
erem & baris sahnesi fazla yokdu..=)
Bu kadar.AKlima geldikcee yazarim..=)
Tiktak sarkisi caliyordu..=)
Boran&Sila 07-03-08, 13:22 Pinarimm fragmani anlattigin icin cok sagol güzelim:happy0064
daha görmedim ama anlattigin kadariyla süper bir bölüm olcaga benziyor:happy0064
aiii kizlar demek cingene kiligina giriyolar,cok merak ettim o sahneyi:happy0064
tatli_kizim 07-03-08, 13:45 TKrrr GÖrdüüm..=)
Bunlarii demeye unutmusum..=)
Füsun teyze ve erol hoca yemekdeler..:)
korkut && EMre Yoshy ve Cemreye cicekk veriolardi..=)
way way Fragmana bak :D:D eğlenceli komik bi fragman her zamanki gibii :img-yes: bowLing sahneleri komedi oLcak şimdiden söLiim :D korkutum atarken düşüoduu ee buda onDan bekLenir zaten :) Yoshym benm ne güseL oynuo hepsini devirdi :P:P bide yaseminle eren patenle geziodu okulda..yasemin panzerle carpışıo falan :) yandı yasom kesin kızcak panzer :D nese güsel böLüm yinee :happy0064
bende fragmanı tv de gördüm:)
en son yasonun koştuğu yere bayıldım neyin hayalini kuruyorlar acaba kızlar rüya olamaz aynı anda 4 kişi:img-pilot
eren pantomim yapıyordu sanırım gülçin cam siliyordu yasoyla cemre çiçekçi burası benim mekanım bas git başka yerde kırmızı ışık bekle diye birbirlerine girmezler inşallah:img-hysteşaka tabi:)
korki yasoya çiçek vermiş canlarım benim:img-in_lo
füsunla AArol beye bişey demiyorum kesinlikle aşk olsun Ahmet abi:hıh
füsunu sevmiyorum açıkçası panzer daha iyi bu arada yaso patenle panzere çarpıyor neler olacak acaba :img-hyste
bowling işide iyi olmuş neyse bu kadar fragman yorumu yeter zaten sesliside çıkar belki o zamanda yazarım :)
iyi yorumlar
lütfen tek cümle yazmayın n'olurbye
Fragmanı ben de baya gördüm.Oldukça hareketli ve eğlenceli bir fragman:img-yes:Bölümün de öyle olduğu anlaşılıyor:)Kızların birinin cam silmesi,diğerlerinin çicek satmasını bişeye bağlayamadım baya da merak ettim:icon_whisNeden acaba?O sahneler çok komik olacağına eminim:img-wink:
Boran&Sila 08-03-08, 01:07 Bende bugün bi kac kere gördüm fragmani:happy0064
Süper bir Bölüm olcakk yaa:happy0064
Özelliklede kizlarin cingene kiligina girdikleri+bowling sahnlerini merakla bekliyorum:happy0064
batuhan_gumus 08-03-08, 09:01 fragmani gördüm süper ya cok komik
gözüküyor ama bn izliyemicem tv den cünki evde yokkum
nese artik netten izlerim :img-yes:
yine güzel bi cumartesi sabahı :) herkese ii sabahLar :P
akşamı iple cekiorumm :img-yes: biran önce gelsede güLsekk...
bowLing sahneleri süper oLcak süper...çingene sahneLeridee :img-hyste
güLçinin sahneLeri heLe :) yine güldürcek bisi...
biran önce aksam oLması diLeğiyLe bye
Bende izLedim ArkLar..
Fragman SpRdi Yhaa..
Yasemin VE Cemre Çingene..
Eren PaLyaço..
GüLçin CamLarı SiLiodu Çok Komikti Yhaa..
Acaba Kabus mu onLar HayaLmi Ne Yaa? :)
batuhan_gumus 08-03-08, 17:38 yine güzel bi cumartesi sabahı :) herkese ii sabahLar :P
akşamı iple cekiorumm :img-yes: biran önce gelsede güLsekk...
bowLing sahneleri süper oLcak süper...çingene sahneLeridee :img-hyste
güLçinin sahneLeri heLe :) yine güldürcek bisi...
biran önce aksam oLması diLeğiyLe bye
evet gülçin süperr yapiyor
rolünü ya güldürmekten öldürüyor
çingene sahneleri çok guzel olucak!!!!^^^^:D
fragmanı izledim ama dünya kadınlar gününü işlemeleri çok komik geldi ya kadınlar sanki kızların kadınlar gününü kutluyorlar şaçma benc
şu gectigimiz bölümlerden beri gülmekten ölüyorum..komedi dizisi oldu resmen :):) Hatta gecen bölüm koltuktan düsüyodum annemle kahkahaya bogulduk :):) Bakalım bizimkiler ne yasıyacak bu bölümde..Yasemin ve Cemre cingene olmus Cemrenin sakız çiğneyişi öldürdü beni :D
Ve sonunda kadar Yoshy&Korkut :)
üçüz çok güzel özetlemişsin ne diim :) bende özette orayı görünce sewindmm :img-in_lo ama Yasomm panik oLuo ne gerek warsa demii buLmus süperman gibi adamıı :P her dediğini yapar işte bu devirde böLesi zorr :D:D monacoda baLayı fikri süper F1 e gidememişti Yoshym eski böLümLerde içinde kaLmıstır :)
bari bi yüzük taksınlar romantik bi sahne görelim ... buqun umarım görürüm Fragmanı aksam nöbetteim :img-yes:
loise no panicc dont panıcc diorum üçüz yani superman gibisini bulmuş ne gerenk var paniğe:)yakın arkadaşlarının çilelerine bi baksın bide supermane=)
loisin çingene haliyle gülçininde temizlikçi haline pek bi güldüm ama yine maalesef bu akşam diziyi izliyemicek olmamın hüznü var üstümde:(
birdeee ya ahmet abi bahar geldi çiçekler böcekler şu loisle supermani bi adaya göndersen yaa her yere gittiler bi adaya göndermiosun kral suitiydi oydu buydu derken neden gitmiolar bunu sorarım??
boğaz manzarası ii gelir zihni açar hayalperestliği artırır bölece adaya güzel senaryo çıkar en sevdiğim ahmet abim double melek bakışımdan gönderiorum sana:):)üçüzüm destekliomusun beni:)
loise no panicc dont panıcc diorum üçüz yani superman gibisini bulmuş ne gerenk var paniğe:)yakın arkadaşlarının çilelerine bi baksın bide supermane=)
loisin çingene haliyle gülçininde temizlikçi haline pek bi güldüm ama yine maalesef bu akşam diziyi izliyemicek olmamın hüznü var üstümde:(
birdeee ya ahmet abi bahar geldi çiçekler böcekler şu loisle supermani bi adaya göndersen yaa her yere gittiler bi adaya göndermiosun kral suitiydi oydu buydu derken neden gitmiolar bunu sorarım??
boğaz manzarası ii gelir zihni açar hayalperestliği artırır bölece adaya güzel senaryo çıkar en sevdiğim ahmet abim double melek bakışımdan gönderiorum sana:):)üçüzüm destekliomusun beni:)
ben sana katılıyor ve destekliyorum yürü be arkandayım :img-hyste bu bölüm enteresan yahu ahmet abi nerden buluyo böyle fikirleri kızların durumları baya komikti anlaşılan bu bölümde baya komik olacaktır.hele yaseminin elindeki çiçekleri arabının içinde turşu ve yanındakine atması kızlar fakir olunca bzimkiler onları bırakmış baya iyi fikir :)
ben sana katılıyor ve destekliyorum yürü be arkandayım :img-hyste bu bölüm enteresan yahu ahmet abi nerden buluyo böyle fikirleri kızların durumları baya komikti anlaşılan bu bölümde baya komik olacaktır.hele yaseminin elindeki çiçekleri arabının içinde turşu ve yanındakine atması kızlar fakir olunca bzimkiler onları bırakmış baya iyi fikir :)
saolasın şafak:)aylar öncede konuşmuştuk hatırlarsın:)ekibin gidiş dönüş yol masraflarını karşılıcm double melek bakışlı olucam diorum ama ahmet abide yok bi atraksyon.bu kadar şey yaptı bi onu çok görmesin:/
ayrıetten fragmanda gözümden kaçmadı erol hocamla güzide insan teyzem füsun:)yemekteler erol hocamın elinde çiçek çiftimin üzerine düşüo ahmet abim saygılar bunun için:)hep onlar bi çift olsun dedim umarım ölede olur...
parasızlık bizimkilerin başına vurmuş o belli:):)
saolasın şafak:)aylar öncede konuşmuştuk hatırlarsın:)ekibin gidiş dönüş yol masraflarını karşılıcm double melek bakışlı olucam diorum ama ahmet abide yok bi atraksyon.bu kadar şey yaptı bi onu çok görmesin:/
ayrıetten fragmanda gözümden kaçmadı erol hocamla güzide insan teyzem füsun:)yemekteler erol hocamın elinde çiçek çiftimin üzerine düşüo ahmet abim saygılar bunun için:)hep onlar bi çift olsun dedim umarım ölede olur...
parasızlık bizimkilerin başına vurmuş o belli:):)
hatırlamammı didem hatta biz öğrenci pasolarımızı verelim demedikmi .... :D
evet erol-füsun geçen bölüm başladı bu bölüm non-stop devam ediyor...
evet bizimkilerin parasızlık hikayeleri güzel olmuş bak hemen kızları bırakmışlar bizimkiler hayret turşu nasıl bırakmış..... yasemini ???
evet hala bile geçerli hatta sandviçler senden:)
erol hocamla güzide teyzem füsuna sevindim her ne kadar erol hocam kel olup eski enişteyi andırsada sorun deil:)hatta adaya onlarda gitsinler:)
loisin şu evlilik psikolojisi çok sürmesin yani diğer çocuklara bakıorum(kıskançlık,göz aldatması vs açısından)bizim superman melek bakışlı kalıo:):)lois düşünmek istediği gibi düşünmeye başladı parasız kalınca demekki hem evlilik psikolojisi hem u psikoloji ağır gelmesin:)
tamam öyle olsun sandviçlerde benden
ama erol hoca tarzını değiştirdi motorcu oldu adam demek eski sevgilisini bekliyormuş değişmek için :img-hyste füsun teyzeyide alır arkasın basar gaza :)
evet ama bencede daha erken hernekdar kudret jr kudretler istesede yasemin kolay atlatamaz kaynana dırdırı falan filan bi yandada turşu en iyisi evlenemesinler bak ne güzel oluyo kardeş kardeş yorumlar yapıyoruz uzun zamandır yapamamıştık
ada ziyaretini gerçekleştirsin ahmet abi gerisi mühim deil:)en azından romantik sahne vasfına koyabiliceğimiz sahneleri olsa loisle supermanin yeterli.
erol hoca baya değişti ama adamın içindede varmış değişim demekki bence gayet yakıştı bu değişim:)güzide teyzem füsunda gayet genç duruo seviorum onu organiğimle birlikte sempatik bi tablo oluşturdu ztn erol hocamla pekişti bu sempatiklik:)
forumdan uzak kalmıştım ama bugün sessiz baya forum dizinin başlamasınada az kaldı izlicek olanlara ii seyirler şimdiden:(
ahmet abiye sesleniorum tekrar masraflar bizden her yere gittiler köye bile gittiler bide adaya gönder ahmet abii:)
tamam ozmaan gel kampanya başlatalım =) lois süpermen adada romantik sahneler yaşasınlar tamam kabul
evet eskisi gibi değil pek yazan olmuyo ama bunada şükür dime
erolu görünce ben gözlükle falan dedim bu kim bi baktım gözlüğü çıkardı erol hele güvenliğin tanıyamaması ayrı bir muamma :) panzer bile şaşırdı erola
tamam hadi be senimi kırıcam gitsinler gitsinlerde ahmet abi çoşmasın bak iflas ederiz sonra bizi atarlar bulaşıkhaneye =)
tmmdır yeni kampanyamız hayırlı uğurlu olsun forumcu gençlik saolsun:):)ahmet abi kapı gibi senarist iflas etmezz:)lois ve supermanin yani rotası ada olsun romantik sahneler olsun.diğer çiftlerimiz falan derken eğlence gırgır olsun.eol hocamla füsun teyzemde olsun organiğim temiz havaya çıksın kendine gelsin uçurtma yapsınlar uçurtma uçursun:)(bende uçtum o ayrı bi mevzuu)
dizi başlamak üzre sanırım maalesef izliyemicem.şimdilik herkese ii seyirler ii yorumlar
tmmdır yeni kampanyamız hayırlı uğurlu olsun forumcu gençlik saolsun:):)ahmet abi kapı gibi senarist iflas etmezz:)lois ve supermanin yani rotası ada olsun romantik sahneler olsun.diğer çiftlerimiz falan derken eğlence gırgır olsun.eol hocamla füsun teyzemde olsun organiğim temiz havaya çıksın kendine gelsin uçurtma yapsınlar uçurtma uçursun:)(bende uçtum o ayrı bi mevzuu)
dizi başlamak üzre sanırım maalesef izliyemicem.şimdilik herkese ii seyirler ii yorumlar
tamamda masraflar seninle benden ahmet abi batmazda biz batarız bi kaç sponsor bulalım bari :D kendimize
evet turşu uçurtma uçururken düşüsn kalksın balık falan tutmaya çalışsın eğlenceli sahneler olsun bahçeden çiçekler tplasın romantik sahneler olsun nebiliym bişeyler olsun işte =)
biraz uçtuk ama olsun kaç zamandır uçmuyorduk iyi oldu
birazdan başlıycak galiba iyi seyirler...
dizi iyi gidio...:img-yes: fazLa güLmedim daha ama iyi :)
bazı repLikLer komik yine..
bowling sahnesi gelio orası süper olcak eminim...
tatli_kizim 09-03-08, 00:33 ayyyyyyyyyyy...koptumm..tutunn benii..:img-hyste
gülmekdenn yatagimdnnn yere düsdümm yaaa :img-hyste
Ayy gülcinim ya..Cok seviyorumm onuuu :img-hyste
canim oldu benim oo..:) SAf rolüü cok yakisiyoorr Sarisinima..=)
Herr Replikindeee kopariyor beni..=)
ahh..mertim vahh mertim ya..=) Baacagii habire sakatlaniyor..=)
1. Cemree simdide gülcin..=) ahh ahh-..=)
gülcin mert'den Mum istemesiii de bi ayrii komikdi..=)
Gülcin: aa..mert..kiz akradasinla tanisdirmayacakmisin beni..?
Mert: düsündügün gibi degil gülcinn :img-hyste
harikka ya..=)
korkut & YosHy Sahneleri harikaydi..ahh ahh..cok yakisiyorlar birbirinlere yaa..:)
hele sonunda cicekk verdigindee..Konusmasii cok Sekerdii Korkutun..=) BArisinda öyle..Vee Erenin alnindann öptüü ya..Cok Sekerdii yaa =) :img-blush
Gülcinin rüyasina bi ayrii kpptum..=) muhahahaa..
Gülcinin cama cikisi vee Sarki // türküü sölemesii..wuhahahaha..koptum ya..Seside bi ayrii degisiqq cikmiss..:)
Sonra mert ile konusmasii feelan..
Ya bencee Gülcin oyunculugunuu Cok gelisdirdi..Bir 1. bölümüne bakin bi simdiki bölümüne bakin..=) Mimikleri feelan..HArikkaaaaaa :img-hyste
Cemre & Emre daha tam olarak barismadilar..=(
Sonundaa..sonu biraz kötü bitti..ama korkulacak bisi yokk..bizim erkeklerr adaminn haddini bildirirlerr..=)
Bora && Alev sahnelerii cok ciciydii.=)
aiiiiii..mert'e acidim ya..Sonda..herkes yukariya ciktiginda..Zavallim.mert medivenlerinden düsmüsdüü..suracikda kalmisdi..=)
Mert: ahh gülcin
gülcin: ya ayak altinda dolasma mert yaa
:happy0064:img-hyste muhahaahaaa..Sonra herkes ezipp gecti.Korkut && BaRis düsene kadar..=)=)
ya cok güldüm yaa
heh 3 kalbide werdilermi tam oLduu .... :sad53:
zaten bu böLüm pek güLemedim bide bu sarkıyı çaLıoLar fena oLdum :(
neyse..güLçinn komedii camı siLerken söLediği şarkı falann :img-hyste bnm sevgLünn guuLçinn :):) ay erene üsüldm durumu kötü gözüküoo :) ayy ayy cnm Yasomaa bakk çiçekçiLik biLe yakısmıs bideneme :P:P oo bisim süperman yine berk oLmuss :D:D cemrede çiçekçi eheh :) güzel olmus bu sahneLerr..:img-hyste
gülçine koptum gülmekten bu bölüm.o neydi ya.
cam silerken komediydi:img-hyste:img-hyste
patenle kaymaları falan eren ve yaseminin süperdi yani.
korkutun zeynebe anlatmaya çalışıpta bitürlü anlatamaması:img-hyste:img-hyste(saf kız olan zeynep yoksa küçüğümüz maşallah cin gibi):happy0064
yasemin-yaso 09-03-08, 03:07 Bu akşam yine koptum yha.
En güzel sahneler Gülçin'in rüyası, erenle yasemin'in paten kayıp panzerin üstüne düşmeleri ve bowling sanneleri süperdi.
Muti'ye de çok gülüyorum ben.Ama kızlara kadınlar günü çok büyük kaçmış ama sonuçta onlarda bayan neyse.
Yani kısaca anlayacağınız harikaydı yine gülmekten gözümden yaş geldi artık haftayı iple çekiyorum
byee
En Güzel Genç Kız : Yasemin :img-blush
En Yakışıklı Erkek : Korkut..
En Güzel Sahne:çingene sahneleri ve kadınLar günüyle iLgiLi sahneler..
En Kötü Sahne : son sahne..
En duygusal Sahne: 3 kalbi çaLdıkLarı yer :sad53:
En Komik Sahne : geneli komikti..
En İyi Rol Yapan: Yaso-Eren-Korkut..
En Kötü Karakter: ecenin babası :)
En İyi Karakter : Yasom-korki-Eren-Emre-GüLçin:)
Dizide olmasını İstedikleriniz:böyLe komedi dewam etsin =)
tatli_kizim 09-03-08, 13:23 Reytinglerde yine bir dEgisiklik yoqq arkadaslar..
Ne bir DÜsme nede bir Cikmaa..:) HeRsEy Normall..:)
AB
11. Hepsi 1 [net]
TOtal
14. Hepsi 1
Hepsi 1 Dün Yiné SüpéRdi..
GüLçin'in HaLa Mert'in SevgiLsi oLduğunu HatıRLamaması !
Çok Komikti.. HeLede ZavaLLı Mert'in Ayağına Topu Düşürmési..
Bide Bizim GüLçin'imiz FatuRaLarı YatıRmamı$tı Yha..
MéLékLerim KaranLık,Susuz,Soğukta KaLdıLar..
Hemde Kimseye SöLemioLar..
Berbatov'un ''TerbiyesizLer" Deyişi Çok güzeL yha..
Eren'm Herzamanki Gibi Süperdi..(OoOOof ÖLüoRm Ona)
PaLyaço Eren-Çingene Cemre&Yoshy-TemizLikçi GüLçin..
Rüyası Çok Komikti..
En Sondada Adamı GüzeL BenzettiLer..
PinarVeGenco 09-03-08, 14:43 En Güzel Genç Kız :
Yoshymm
En Yakışıklı Erkek :
Korkut ve baris
En Güzel Sahne:
Cingene sahneleri Ve Yaseminin korkutu zeynepten kiskanmasi
En Kötü Sahne :
Ecenin babasinin füsun teyzeye,ecenin annesine ve eceye tokatatisi.
En duygusal Sahne:
eceyle ilgili sahneler
En Komik Sahne :
gülcinin rüyasi,aslinda genel olarak
En İyi Rol Yapan:
yasemin,eren,korkut,erol hoca ve berbatov
En Kötü Karakter:
Ecenin Babası
En İyi Karakter :
Yoshy,Eros,Korkut,Gülcin,Cemre,Baris.....
Dizide olmasını İstedikleriniz:
korkut ve yaseminin kiskancliklari dewam etsin,yeni karakterler istiyorum:icon_whis:img-icecr mesela yasemin korkutu kiskansin o kisiden:icon_whis:img-yes:
süper gidiyoruz
11.lik hee iyi vallaha şöyle 8 gitsek takılı kalsak vatana millete daha hayırlı olur.
dün anneme zorla çingene sahnesini izlettirdim bayıldı
gerçektende içim gitti nasıl bir şeydir çok komikti "hele loy loy loy esmer yarim":img-hyste çok komikti gerçekten birde o camları tükürek silmsi sonra kova birde çocuğun başına düşünce çocuğa değilde kovaya yanıyorr a gitti kovam gitti diye:Dmertin neci olduğunu çakmadım yalnız o siyah kalemler kolyeler yüzükler zengin olmuş anlaşılan"kusura bakma beyfendi yalnışlık oldü,gül açn çiçekler gibi,gulcin"bu repliklere bittim"sarışındın ama yetenekli kızdın:D"kısa günün karı falan bayıldım gülçine bu hafta çok iyi kıvırdı rolü yalnız kızların hepsinin kıyafetleri güzeldide gülçinin üstü baya sefildi
erenle barışın neler yaptığını anlaymadım keşke onuda çingene yapsalardı barış manken olsaydı çok güzel olurdu bence hatta erenin kucağınd bebeler
yasolar çok komikti yasmeinin sakız çiğnemesine bayıldım o mavi farlar faaln keşke bizim kızlar roman doğsaymış:D
cemreninde sahnleri çok iyidi emrenin surtına bakması kızlar falan çok iyidi
ama geende aralarından en hoşu gülçin ve mertin kiydi yalnız o gülçinin temizlediği konağ bayıldım pek hoştu herhnagi bir roman evine benzetemedim:icon_whis
eceyle anasınada pek acıdım zavallılr varmı dmeiycem keisn vardır gerçektede böyle şeyler hoş bir şeye değinmişler birde benim canım berbatovum bu hafta çok iyiydi huyu kurusun çiçektaksiden beri seviyorum bu kdını hele o sopa gibi şeyi hiç düşürmesinden elinden
Eda'cım dediğin tuttu şekerim gülçin çok normal karşıladı:Dhelal olsun bundan sonra bana medyumluk yap:D
Nediyim yani bowling sahnesi için allah kahretsin gene biz kazandık:img-hystegülçin o işide iyi kıvırdı zaten zeynebe diyecek söz bulamıyorumkız dizinin amigos gibi her şey ondan soruluyor
En Güzel Genç Kız : Gülçin Alev
En Yakışıklı Erkek : Mert Bora
En Güzel Sahne:Tabikide roman sahneleri
En Kötü Sahne :Açıkçası erenin rüyadaki payını pek beğenmedim keşke oda roman olsaymış ya
En duygusal Sahne:Yoktu sanırsam
En Komik Sahne :rüya sahnesi
En İyi Rol Yapan: gülçin,mert,alev,bora,murti
En Kötü Karakter:kötü baba
En İyi Karakter Gülçin mert alev bora
Dizide olmasını İstedikleriniz:bol komedi ve aşk kokusu
Bölümü fazla izleyemedim ama...
Dün rüyaya bayıldım.Hele Yoshy'nin koşuşu ve o çiçekleri arabanın arkasından fırlatması:img-hysteGulçin'in cam silişi ve konuşması süperdi:D
Bowling sahnesi de eğlenceliydi:good:
batuhan_gumus 09-03-08, 19:40 dünki bölüm cok guzeldi ya vallaha bowling oyunu süperdi
hepsi öyle rekabet icinde ydi cok komiqti ya:img-hyste
gülo nun rüyasi müthisti cemre-yasemin cingene
eren - palyanco
gülcin cam silici :img-hyste
cok hos bir bölümdü
ya ece ye coküzüldüm sonunda babasi geldi eceyi füsunu ve annesini
dövdü kizlarda ona giristi bakalim haftaya neler olcak :img-yes::happy0064
ratingler yine ayni :img-icecr
11 HEPSI 1 [NET] ATV 3,30 9,80
14 HEPSI 1 [NET] ATV 3,40 9,60
gerci ab de yükselmis siralama ya:img-icecr
her zamanki gibi süper bir bölümdü
Gülçin'in konuşması çok tatlıydı.Ama en güzel sahne bowling sahnesiydi.Yoshy'nin labutları devirdiğinde Korkut'un kucağına zıplması çok güzeldi o nasıl zıplayıştı yaaa :img-blush Cemre'nin topu sildiği yerde çok güldüm bide camsille siliyordu :img-hyste Yoshy ve Cemre'nin çingene sahneleri süperdi.Yoshy'nin Korkut'un arkasından koşması vede Cemreyi ayakları havada dışarı çıkarmaları harikaydı:img-hyste Yazık Korkut'um labutların hepsini yıkamadı :icon_sorr ama Yoshy teselli etti.Bu bowling en çok Mert'e yaradı herhalde.Gülçin sürekli Merte sarılıyodu.Birde Mert'in cdyi getirdiği yerde Gülçin'nin Mert'e kahramanım demesi çok güzeldi:img-in_lo
Bölüm güzeldi herzamanki gibi özellikleri kızların fakirlik hali :img-hyste
Mertin ayağı yine gitti tamda yeni iyileşmişti bu seferde gülçin haletti :D
gülçinin camı tükürerek silerken sölediği şarkı ve mertin kafaya kovayı düşürdükten sonra aralarında yaşanan replikler güzeldi koptuğum nokta =)
yasemin-cemreye çingenelik yakışmış keşke erende olsaydı çingene görseydik
turşünü saf bi kız bulup mertlere gelmesi için yaptığı teklif sırasında yaseminin bunları görmeside güzeldi ayrıca gülçin hiçbir tepki vermedi sadece kolay gelsin dedi :img-hyste kızlarla mutinin paten kovalamacası güzeldi sonunda panzere yakalandılar hep birlikte bu bölümde aile içi şiddeti gösterdiler bakalım öbür bölüm neler olacak kızlar parayı nasıl ödeycek görücez...
selamlar=)
öncelikle;
02-03-08, 23:35
hadi hayırlısı kızlar kurtulurlar kesinde ne şekil olacak süpermen mi yetişecek mert mi fırlayacak bora mı uçacak gülçin o eşsiz karate hareketleriyle mi savuşturacak adamları bekleyip göreceğiz
sanırım fazla bir destekli atmışım ki bir o kadar tutturmuşum:img-hyste
süpermenin yasoyla aile içi akşam yemeğinde daldığı hayallerden mütevellit uçup gelememesi dışında diğer üçü tuttu gibi:)
bölümü izledim aslında son sahneler haricinde
şu çingene olayları felan nedir ne değildir hala bilmiyorum:icon_sorr
nette bulamadım ama yarına inşallah izleyip osahnelerede yorum yazarım =)
güzel başladı adamları yakalamaları komiser kemalin gelip
-Kaldırın elleri şimdi indirin tırnak kontrolü...
dediği yere özellikle bittim mümkünse okulda ve kızların evlerinde daha çok olay gelişsin murtiyle bir ekip olsunlar:img-hyste
bak gülçinin geçen bölümlerin birinde dediği bir laf geldi aklıma nasıldı
-bu konularda tecrübeliyiz şahsen başımıza gelmeyen kalmadı ama hala ölmedik yaşıyoruz
gibisinden yani nasıl olsa birşey olmaz bol aksiyon-komiser kemal-murti(muti mi murtimi neyse işte) üçlüsü istiyorum evet:img-cool2
korki ve yaso süperdi canlarımmmm:img-blush
gülçine yine çok güldüm şaşkın ördek mertin ayağına düşürdüğü bowling topu
evlilik hayalleri kuran korkutun kıskanan merte
-senin ahın gitmiş vahın kalmış kim alıcak seni bu halle demesi:img-hyste
okulda paten yarışı yapan yaso-eren ikilisi ve arkalarında murti hız sınırını aştın felan hihih
panzerim canımın içi yaaa:icon_sorr
ahhh AArol bey ahhhh diyorum ne füsunu panzer dururken yahu?
neyse katlanıcağım panzerime daha iyileri layık pambık şekerim panzerim=)
başka ne vardı hımmm...
şu ece ve annesi olayınıda tam seyredemedim
hımm... neyse daha aklıma gelirse yazarım bu kadar son olarak
En Güzel Genç Kız : tartışmasız yaso :) (erende tatlı)
En Yakışıklı Erkek : korki-bora
En Güzel Sahne:şu son sahneleri izleyemedim ama yinede o sahneler gülçinin rüyası oluyor sanırım
En Kötü Sahne :yok
En duygusal Sahne:eceye yazık birde anası
En Komik Sahne :herşey süperdi
En İyi Rol Yapan: yaso-eren-mert-korki-bora-gülçinide beğeniyorum artık
En Kötü Karakter:ecenin babişi
cansu buna kötü baba demiş ondan kopya çekip yazıyorum soruları aklıma hacı baba geldi hehehhe:img-hyste
En İyi Karakter: yaso-eren-gülo
Dizide olmasını İstedikleriniz:artk pazner-Arol demiyorum
komiser kemale vuruldum o kadar:img-in_lo
ha birde mert cd yi getirdi hani baktılar mor çoraplı mafyanın resimlerine felan orda kimdi gülçinmiydi tam hatırlamıyorum boraya dönüp
-bora yoksa baban mı?
demeside süperdi heheheh yeni aklıma geldi bak :img-hyste
son olarak anladım ki yaso korkiyle hiç ciddi düşünmüyor insan sevdiği adamın annesinin kendi için kötü şeyler düşündüğünü ne bileyim -nerden buldun bu kızı- dediğini felan duyduğunda ohh çekip sevinir mi şakada olsa ha yasmin aşk olsun yani taaa işte o kaa
görüşürüz dostlar
batuhan_gumus 10-03-08, 19:33 En Güzel Genç Kız :cemre , yasemin, eren
En Yakışıklı Erkek : baris
En Güzel Sahne:gülo nun rüyasi ve bowling sahnesi
En Kötü Sahne :yok
En duygusal Sahne:ecenin babasi geldinde ve ece ye tokat attiiginda
En Komik Sahne :bowling sahnesi
En İyi Rol Yapan: cemre yasemin eren gülcin cünki komedi tek onda :D
En Kötü Karakter:ecenin babasi
günaydın herkese :)
buqun özet geLsin artık merakLanmaya basLadım...:img-yes:
bakaLım yeni böLüm nasıL atraksyonLar oLcakk :icon_whis
Kudret amcamLar yasoyu yine yemeqe çağırsınLar bence :img-icecr
Boran&Sila 12-03-08, 09:50 Biraz gec yaziyorum ama (:
Bu bölüm süperdi yaa...özelliklede gülcinin rüyasi ve bowling sahneleri muhtesemdi:happy0064 yine herzamanki gibi cok güldüm...gülcin cingene rolünü süper yapti yaa...en komikleri gülcin ve mertinkiydi:happy0064 Yoshym`de süperdii yaaa cingene kiligina girmek cok yakismis (: :img-blush
Ereni niye cingene yapmamislar anlamadim,:icon_whis cemrede cok hos olmustu:good:
Bowling sahnesinde koptum...özlliklede korkide...o nasil gelis öyle yarabbim:img-hyste
Son sahnede cok güzeldi,baris&mertin gülcin&erene cicek vermesi cok datluyduuu:img-blush
Kisacasi süper bir bölümdüüü=D
Eda'cım dediğin tuttu şekerim gülçin çok normal karşıladı:Dhelal olsun bundan sonra bana medyumluk yap:D
Cansucumm evet tahminim dogru cikti (: gülo hic tepki göstermedi:img-hystetanistirmicakmisin beni kiz arkadasinla diyor yhaa:img-hyste canim medyumluk yapcak kadar ii degilim attim tuttu:img-hyste
yasemin-yaso 12-03-08, 12:07 kartal_dilek
Bölüm özeti için çok teşekkürler.Yine kahkaha dolu bi bölüme benziyo.
C.tesi yi iple çekiyorum.
Emre'nin yemek yapma sahnesini çok merak ettim muhtelemen oraya ve çocukların bomba imha ekibi kılığına girdiği sahneye çok gülcem.
tekrar teşekkürler
Bu bölümde süper olcak anlaşılan kızlar iyice fakirleşiyorlar =)
turşu evlilik teklifi yapacakmış bu sahneler epey komik ve eğlenceli olacak özellikle bomba sahnesi:img-hyste
barışla eren kitli kalacaklarmış bakalım neler konuşup yaşayacaklar çocuklar el atıp olaya kızları düzlüğe çıkarsalar ya :) gülçinin sakarlığı yine başrolde ama cemrede sakar bu bölüm
komiser kemal gelecekmi acaba.
Yeni BLümdé Süpér oLacak
Ama Eren'm Neden KiLitli Kalıooo :(
En Güzel Genç Kız : Eren
En Yakışıklı Erkek : Barış,Korkut
En Güzel Sahne: GüLçin'in Rüyası
En Kötü Sahne : OLamaz..
En duygusal Sahne: Üç KaLp'in ÇaLdığı Yer
En Komik Sahne : Herşei iLe Komik
En İyi Rol Yapan: Eren,GüLçin,Yasemin,Cemre (Kısaca Hepsi)
En Kötü Karakter: Ece'nin Babası..
AvrilLavigne 12-03-08, 14:12 Yeni BLümdé Süpér oLacak
Ama Eren'm Neden KiLitli Kalıooo :(
En Güzel Genç Kız : Eren
En Yakışıklı Erkek : Barış,Korkut
En Güzel Sahne: GüLçin'in Rüyası
En Kötü Sahne : OLamaz..
En duygusal Sahne: Üç KaLp'in ÇaLdığı Yer
En Komik Sahne : Herşei iLe Komik
En İyi Rol Yapan: Eren,GüLçin,Yasemin,Cemre (Kısaca Hepsi)
En Kötü Karakter: Ece'nin Babası..
Bencede ..
Ay Yeni BöLüm güzel olacak herzamanki gibi
Cemre inşallah sürprize sevinir
Ayrıca Yoshy evliliğe hazır değiL
özete bak bea süper süper süper :)
her hafta birbirinden süper maşaLLah :happy0064
yine aksion heyecan komedi boLL boLL war sağoLsun Ahmet abiimiz sesimizi duydu :)
şu ewLiLik tekLifi süper oLcak..oLay büyüo falan güLcez baya anlasıLan :img-yes:
nese Fragmanıda yarın görürüz umarım..
batuhan_gumus 12-03-08, 19:57 özeti okudum güzel bi bölüme benziyor
komiq olucak niye cemre ve gülcin :img-blush
nedim saf kizlar birisi erenin fotoraf makinesini düsürür
birisi gülcinin günlünü suya düsürür:img-hyste
komedi olacak yine galiba....:img-hyste
gfernylety90 13-03-08, 16:08 http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4070
arkadaşlar buyrun yeni bölümün fragmanı iyi seyirler:D
batuhan_gumus 13-03-08, 16:20 vay be fraqmana bak ne öyle action dizisi gibi olmus:img-hyste
cemrem nasilda tam bir polsi gibi ya bayilyorum cemreye yasoyu tabancayla göremedim ama eren ve gülcine cok yakismis silah filan:img-hyste
muhtesem olucak bu bölüm yinee:img-hyste:img-hyste
Boran&Sila 13-03-08, 17:13 özet gelmis fragman cikmiss ohh:happy0064
bol aksiyon olcak bu bölümde belli,ve coq gülcez yine:img-hyste gülcin&cemre bu bölüm baya bir sakarlik göstercekler yani...:img-hyste
Heyecanla bekliyorum yeni bölümüü (:
tatli_kizim 14-03-08, 00:08 Harika bir bölüm daha bizi bekliyor..:)
koyanlara cok tskler vallahi..:)
Plis feelan mi oluyor kizlar..:) Erkek & kizlara karsi diye biir seyy Gördümm..:)
Vallahi .. cok yorum yapamiicam..: cok karisikdi..:):)
fragmanı gördüm ama hiç bişey anlamadım :)
çok karmaşıktı Gülçin'de çok tatlıydı
Kızları öyle ajan smith gibi görünce şaşırdım :)
Ellerinde silahlar Kartal'ı koruyolarlardı galiba Emre'den
Yada öyle bişeydi işte :)
Neyse bu akşam izleyip görücez
Boran&Sila 15-03-08, 17:12 Dizinin baslamasina az kaldi (:
Merakla bekliyorum yeni bölümü...fragman cok karisikti yaa pek bise anliyamadim:icon_whis son sahne rüyadir galiba...:icon_whis
dizi başlamadan küçük bir fragman yorumu yapayım
öncelikle videoyu ekleyen arkadaşa teşekkürler tvde izleyememiştim :)
çok hızlı geçti sahneler ama görebildiğim kadarıyla yavru kurtlar vadiye inmiş:img-hyste
çözemedim hiçbirşey ve de kartalıma dokunmayın çok pis küserim emreye barışa birtek onları ayırtedebildim yüzlerinde maskeyle neyse rüya herhalde bu da cemrenin ki sanırım hayırlısı:img-pilot
kızlarada siyahlar pek yakışmış özellikle ereni çok beğendim yaso bir ara ateş ediyordu ama emin olamadım o olduğundan tatlım benüm:img-blush
hımmm kızlar yine patenlerle şu bomba meselesi galiba hızlı olalım diye mi artık neyse çekmişler patenleri güzel olmuş :)
özetide okudum ama tam yorum yazamıycam zaten birkaç saat sonra başlıycak ona kısmet iyi yorumlarbye
dünkü bölümde yasemin, gülcin üzerine hafiza karti ile güzel bir espiri yapmisti, orda cok gülmüstüm............. zaten geri kalan hep sarisin gülcine güldüm...
dünki bölüm süperdi
Yasemin'in Gülçin'e hafıza kartı boş artık dediği yer süperdi :)
Korkut'un Emre'ye sana sınıfı boşalt dedim okulu değil dediği yerde koptum :img-hyste
Birde dizinin sonlarına doğru Korkut'un Emre'ye tipsiz deyişi süperdi :img-hyste
Birde bişey sorucam.Korkut Emre'ye ben burda kalıcam dedi ve evden çıkmadı
Tencere patladığında Korkut içerdemiydi acaba???:icon_whis
Bu bölümde süperdide adamın halini göstermediler dizi başında orası hemen geçti.
Boranın kızlara verdiği fikir güzeldi bence özellikle kızların Gülçini verelim demesi replikler bu bölümde güzeldi :img-hyste
Turşunun Emreyle çantada bomba var deyip sınıfı boşaltmalarıda ilginçtide kimse görmedi onların bıraktığını çantayı ??
Füsun Panzer yüzünden Erola kızdı biraz haklıda Erolda bi panzer bi füsun maşallak :)
Komiser Kemalle çocukların diyaloglarıda komikti emrenin işler nasıl demesi :D
mertin bomba imha uzmanı kılığına girmesi yüzüğü kurtaramadı yasemine evlenme teklifi yalan oldu :happy0064
Alevle Borada işi ilerletmiş kütüphane falan derken bunlar yakında evlenirler..:img-pilot
Cemrenin rüyası güzeldi kedi kız olmuş hepsi çocukları the end ettiler.
Aksiyon oldu biraz.
Emrenin süprizi güzel olacaktı ama maalesef cemrenin ısrarı üzerine kapıyı açtı ve ikiside düştüler belki sadece emreye bişey olcaktı ama cemreyede oldu bakalım nolucak önümüzdeki bölüm
En Güzel Genç Kız
En Yakışıklı Erkek
En Güzel Sahne
En Kötü Sahne
En duygusal Sahne
En Komik Sahne
En İyi Rol Yapan
En Kötü Karakter
En İyi Karakter
Dizide olmasını İstedikleriniz
En Güzel Genç Kız:Yasemin
En Yakışıklı Erkek:Erol :img-hyste
En Güzel Sahne:Kızlarla Erkeklerin Kapıştıkları Sahne(Cemrenin Rüyası)
En Kötü Sahne:Son Sahne
En duygusal Sahne:yok
En Komik Sahne:Bomba Sahnesi
En İyi Rol Yapan:Yasemin
En Kötü Karakter:Yok
En İyi Karakter:Yasemin-Eren
Dizide olmasını İstedikleriniz:Eğlenceye devam
Diziyi artık eskisi gibi izleyemiyorum.Bu bölüme gelirsek Gülçin'e bayıldım:img-pilotYasemin'in hafıza kartı espirisi de çok iyiydi:img-hysteOnun haricinde bir de sonunu izleyebildim.Heyecanlı bitti.Acaba Cemre'yle Emre'ye nolucak...
Diziyi fazla izleyememin sebeplerinden biri de Menekşe ile Halil'i de izliyorum.Dün nedense reklamlara hep aynı anda girdiler:icon_sorrHepsi 1 'i de doğru dürüst izleyememiş oldum:sad53:
Hepsi 1 Dün SüpeRdi..
GüLçin Çok Komikti Her Zamanki Gibi..
Eren,Yasemin ve Cemre de Çok GüzeLLerdi..
En GüzeL Yer Cemre'nin GüLçin'in GünLüğünü IsLatmasıydı..
Bomba YerLeride SüpeRdi.. Korkut'un DavranışLarı Hele..
Fisun EroL'dan HoşLanıyor Sanırım..
En Güzel Genç Kız: Eren
En Yakışıklı Erkek: Barış
En Güzel Sahne:Cemre'nin Rüyası
En Kötü Sahne: Yokki oLamazda =)
En duygusal Sahne: Son Sahne Cemre ve Emre'nin BayıLması
En Komik Sahne: Cemre'nin GüLçin'in GünLüğünü Kaybettikten Sonra GüLçin'le Konuştuğu yer
En İyi Rol Yapan:Eren & Yasemin
En Kötü Karakter: Yok
En İyi Karakter : Eren & Yasemin
Dizide olmasını İstedikleriniz: Herşey Tam GüzeL
..
Dünkü böLüm yine süper yorum yapmaya biLe gerek yok asLında :) başı sonu ortası heryeri güzeldi...komikti her zamanki gibi..özeLLikLe güLçin :) bakaLım emreyle cemreye nolcak bi hastane sahnesi daha bizleri bekLio sanırım :D
En Güzel Genç Kız:Yasemin..
En Yakışıklı Erkek : KorKut..
En Güzel Sahne:cemrenin rüyası..
En Kötü Sahne :son sahne...
En duygusal Sahne:hatırlamıorum=)
En Komik Sahne:hepsi :)
En İyi Rol Yapan:Yasemin-korkut-eren-güLcin-emre...:D
En Kötü Karakter:Yok..
En İyi Karakter :Yasemin-Korkut :P
Dizide olmasını İstedikleriniz:böyLe dewam süper :)
batuhan_gumus 16-03-08, 14:52 meraba arkadaslar dünki bölümü izliyemedim
az sonra netten izlicem:D
ya artik hep ayni konular isleniyor konular artik bi degisse
ratinglere ben tek berbat diye bilirim
14 HEPSI 1 [NET] ATV 2,90 8,90
22 HEPSI 1 [NET] ATV 2,70 8,00 :icon_sorr
En Güzel Genç Kız=Yasemin
En Yakışıklı Erkek=Korkut
En Güzel Sahne=Korkutun olduğu her sahne özelliklede emrenin torbayı patlaktıktan sonra öldüm diişine bayıldım koptum birde bomba sahnleri müthişti
En Kötü Sahne=cemrenin rüyası
En duygusal Sahne=bu dizide pek duygusallık kalmadı valla showdaki bölümleri özledim ben ya ama yinede yohynin korkut binadan çıkınca sarılması
En Komik Sahne=korkutun emre torbayı patlatınca hmm bomba patladı öldüm sanırım ne güzel demesi
En İyi Rol Yapan=korkut
En Kötü Karakter=yok
En İyi Karakter=korkut
Dizide olmasını İstedikleriniz=show tvdeki bölümler gibi olması biraz saçmaladılar şu son 10 bölümdür iyice abzürt komediye döndü birazcık aşk acısı ayrılık olmalı yani
cihan okancı 17-03-08, 00:03 meraba arkadaslar dünki bölümü izliyemedim
az sonra netten izlicem:D
ya artik hep ayni konular isleniyor konular artik bi degisse
ratinglere ben tek berbat diye bilirim
14 HEPSI 1 [NET] ATV 2,90 8,90
22 HEPSI 1 [NET] ATV 2,70 8,00 :icon_sorr
aynı konuların işlendiğine katılmıoyorum her bölümde farklı bir heycan aksiyon komedi var süper bir dizi fakat aynı saatte Türk halkının dikatini çekecek farklı programlar var sanıyorum bu yüzden böyle reytingler üper bir bölümde ve çok heycanlı bitti umarım cemre ve emre iyidirrr
bencede bölüm süperdi ama birazda duygusal veya romantik sahneler olsa dahami iyi olur acaba devamlı komedi agirlikli oluyor bir aksiyon bir komedidir gidiyor sikayetci degilim ama birazda romantik sahneler olsun istiyorum önceden yemeklere falan giderlerdi artik hic yok yani okuldada dans dersleri falan olmuyor artik.
bide artik su emreyle cemrede barissin cocuk hasat oldu affettircem diye kendini belki emreye ciddi bisey olursa (çünkü yanlis hatirlamiyorsam kafasini merdivene vurmustu) cemre affeder bide kartal cikti hic yoktan ondanda sinir oluyorum cemrede karar veremedi mesaj falanda cekmis zaten...
korkuta cok güldüm bu bölüm yüzük de yüzük çanta patladigindaki yüz ifadesi süperdi ve sonra emreye kizmasi falan oldu yani gülçin herzamanki gibiydi kizlara kedi kizlik süper yakismis erenle cemre cok güzel olmus.
ama reytingler neden düsük hala anlamiyorum :sad53:
tatli_kizim 17-03-08, 12:51 günaydin arkadasllaar...=)
Yorumumaa basliim benn..=)
Cok Güüzel bir bölümdüü buu bölüüm..:))
ama bende Katiliyorum Arkadaslara :) daha cok Eren & baris, YaSo & Korkii sahnelerr olsaa..Süper oluucakk..
Vee tabikii artikda Gülcin & Mert sahnelerii olsun, beraber olsunlar.
Kac bölümdürr Ayrilarr yaniii..:sad53:
Yoshy'mm Cok Tatliydii herzamankii gibi ya..=)
Heleekii Gülcine iste " hafiza karti bos" dedigi vee Gülcine Dummkopff yaa dedigine bayildim ya...Cok $ekerr..:)
Emree eski günlerii hatirlarken, bizim görmedigimiz cemreli sahneler vardii..:) Cokk Güzellerdii..:)
hahahahahahahh...Yaa korkutum süperdi ya her zamankii gibi..:)
hahahah..okulda hali neydi öyle yaa..:) cooq cici biciydii..::)
Emreyede cok kizmisdiii ya Canim benim..:)
Emrede yanii cok güzel bir plann bulmus..:)
tüm sinif degill, tüümm okull ayaklanmisdii..=)
cok qüzel bir bölümdüü..:)
arkadaslar sizce Cemre ve Emre ye ne olacak?
Birde dizi de biraz romantisizim gelsin, hep komedi, aksiyon almiyor....... romantik sahneler, ayrilik sahneleri degil:(:(
Boran&Sila 18-03-08, 11:11 Dah yeni bölüm yorumu yapabildim (:
Öncellikle bölüm güzeldi,ama biraz skici gecti bu bölüm bence..yani bilmiyorum ama gülcinin unutkanliklari beni artik skmaya basladii...birde emrenin yemek yaptigi sahne okadar uzatilmasina gerek yoktu bence...tüm ince ayrintisina kadar gösterdiler:icon_whis
Neyse...
Bu bölüm korkiye koptum...özelliklede emreye tipsiz dedigi sahnede:img-hystebirde ben sana sinifi bosalt dedim,bütün okulu degil dedigi sahnede:img-hyste
Yoshym bu bölüm yine süperdii...özelliklede gülcine dummkoff dedigi sahnede koptum:img-hyste almancayi sökmüs yoshymm:img-blush birde gülcine senin hafiza kartin bos dedigi sahne süperdi :)
Cemrenin Rüyasi güzeldi,en cokta ereni beyendim...diger kizlarda güzeldi ama en cok erene yakismis :img-blush
Dizi heyecanli bitti bakalim neler olcak...bi hastane sahnesi daha olur herhalde:icon_whis
batuhan_gumus 18-03-08, 13:52 ben bu bölümü cok izliyemedim :icon_whis
cünki artik yyhaa pek ayni seyler eski show tv bölümleri yok
bna kizmayin ama biras baydi eski tadi kalmadi:icon_sorr
Boran&Sila 19-03-08, 10:53 ayy özet gelmisss....süper yhaa:happy0064
Cemre ve Emre sonunda birlesiyorlar galiba...yemege felan gidiyorlarmiss:img-blush
:img-hyste:img-hyste PAris Hilton nerden cikti yaa:img-hyste kesin yine cok gülcegiz...kötü süpriz neymis merak ettim :icon_whis
Yohsy Korkut ve Eren BAris hakkinda bisey yazmiyo:icon_sorr
Süper bir bölüm olcaga benziyor yhaa:happy0064
diziye çok uzun zamandır bakmıyordum bu hafta denke geldim ve izledim güzel bir bölümdü doğrusu özelliklede emre ile korkutun okuldaki sahnelerine bittim ya birde boranın yakalnması çok komikti sen tarif et borada o sırada öyle giyinmiş olsun :D:D
özet gelmiş güzel ekleyen arkadaşa teşekkürler:)
AArol ve panzer:img-in_lo
hadi inşallah:happy0064
çok seviyorum ben bu ikisini ya:icon_sorr
füsunu sevemedim bir türlü ne yapayım panzerle erolu daha çok yakıştırıyorum ama artık bu saatten sonra olmaz herhalde neyse
ve de paris hilton nerden çıktı pek hazetmem ama mert-gülçin macerası için katlanırım adına bile:img-hyste
cemre ve emre barışıyo galiba iyi oldu ayrıyken pek çekilmiyorlar kavuşsunlar ohh:)
evet korki ve yaso için özette birşey yok napalım kudretle kürklü leopar hanımını özlemiştim neyse olsun bakalım=)
güzel bir bölüm olacak fragmanıda görürürz yakında inşallah herkese iyi yorumlarbye
gfernylety90 19-03-08, 15:57 özet gelmiş yine erkenden kartal_dilek süpersin çookk saoll:D
Allah'tan cemre ve emre ye hiç bir şey olmamış barışmalarına da çookk sevindim:D
paris hilton olayı da bir garip olmuş ama neyse bakalım izleyip göreceğiz:D
benim aşklarım yaso ve korkut hakkında hiçbir şey yok özette ben geçen hafta yapılamamış olan evlilik teklifi ile ilgili bir şeyler bekliyordum ama çıkmadı neyse fragmanı da görelim öyle yaparız yorumumuzu:D
BU ARADA HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN ARKADAŞLAR:D
selam herkese=)
özette gelmiş ohh..
bu hafta pek bi aksiyon yok..
ama şu Paris hiLton olayı komedi olcak gibi :img-hyste
FRagmanı görünce dewam edrim :) ii yorumlaar herkese..
aysegul_90 19-03-08, 18:59 özet gelmiş..çok sevindim erken gelmesine böyle..(:
güzel bir bölüm olucak gibi..macera ve aksiyonun yanında romantik anları da göreceğiz bu sefer..:)
gülçin le mert uzun zamandır özetlerde olmuyolardı bu sefer uzun uzun var..ama u paris hilton da nerden çıktı bn onu anlamadım..=) neyse gülçin mert olsun yeter bana paris hiltonu gözüm görmez bile..geceyi otelde geçirceklemiş bi de..:]
cemre ve emrenin barışmasına sevindim..ayrı ayrı olmuyo hiçbiri hepsinin de mutlu olmasını istiyorum..:)
cemre-emre yemkte..aynı yerde panzer ve erol..:D nolucak bakalım?? :)
inaşallah fragmanı da en kısa zamanda görebiliriz..herkese ii yorumlar..(:
tatli_kizim 19-03-08, 20:31 merhabalar arkadsllarr..:)
özetimiz gelmis, erken gelmis coqq sevindim..:):)
Süper bir bölüm bizi bekliyooo..
herhalde senaristler sonunda sesimizi duydular ve Gülcin & mert sahnelerii yapiOolar hemm cemre & emre barisiyorlarr :img-in_lo
ama bizimm öbür tatli ciftlerimizden bir haber yoqq..:(
YaSo & KorKi & BaRis & Erenn...
NeYse..onlardaa vardir bölümdee..:)
cemmmmreee 20-03-08, 17:07 Hepsi 1 42. Bölüm Özeti
“Gideceğiniz yeri bilmiyorsanız, vardığınız yerin önemi yoktur.”
Patlamayla birlikte yukarıya çıkan kızlar, Cemre ve Emre’yi baygın halde bulurlar. Kendine gelen Cemre, hala baygın olan Emre için oldukça endişelenir! Yaşadıkları olaydan sonra değişmeye başlayan Cemre, hayata daha iyimser bir gözle bakmaya karar verir. Bu arada patlamanın etkisiyle dağılmış olan evi, Mert’e fark ettirmeden eski haline getirmeleri gerekmektedir!..
Erol hoca ile Bayan Berbatov final sınavları hakkında konuşurken, onları duyan Füsun, konuşmaları yanlış anlar. Kendisine durumu açıklamaya çalışan Erol’a karşı oldukça sert bir tavır takınan Füsun, Erol’un kendisini kıskandığını düşünmemesi için, boşanma davası yüzünden gergin olduğunu söyler. Buna rağmen Füsun’un kendisine karşı takındığı tavıra sinirlenen Erol, Bayan Berbatov’u akşam yemeğine davet eder.
Emre’ye, Mert’in evini toparlaması için zaman kazandırmaya çalışan kızlar, Mert’i evden uzak tutması için Gülçin’i görevlendirir. Ne yapacağını şaşıran Gülçin, Mert’e sevgili olduklarını hatırladığını söyler. Bu duruma çok sevinen Mert, kafayı İstanbul’a gelen Paris Hilton’a takmıştır. Kızların kayıtlarını Paris Hilton’a dinletmenin, çok önemli bir fırsat olduğunu düşünmektedir. Kızlar, Mert’i fazla ciddiye almaz. Ancak Gülçin, Mert’i evden uzak tutmak için, demolarını Paris Hilton’a dinletmenin çok iyi bir fikir olduğunu söyler. Birlikte Paris Hilton’un kaldığı otele giderler. Geceyi otelde geçiren Gülçin ve Mert, bütün çabalarına rağmen Paris Hilton’a ulaşamazlar.
Emre ile Cemre’nin yemeğe çıkacağını duyan kızlar, oldukça şaşırırlar. Cemre onlara patlamadan sonra hayatın kıymetini daha iyi anladığını ve bundan sonra çok daha farklı davranacağını söyler. Cemre’deki bu değişikliği fark eden Emre, çok mutlu olmuştur. Yemeğe çıkan Emre ve Cemre, gittikleri restoranda Bayan Berbatov ve Erol Hoca ile karşılaşırlar.
Vizelerin başlamasıyla sınav stresi yaşayan kızlar, herşeye rağmen başarılı bir performans sergilerler. Bora’nın yardımıyla sattıkları eşyalar sayesinde, ödenmemiş faturaları da halledince, geriye tek bir şey kalır: Gülçin’in terapistle olan randevusu… Terapiste giden Gülçin, unutkanlık sorunu dışında bütün sorunlarını anlatır. Durumun vahim olduğunu fark eden terapist, bir dahaki görüşmeye Mert’le birlikte gelmesini ister. Mert ise, sonunda Paris Hilton’a kızların demosunu dinletmenin bir yolunu bulur ama, otele giden Mert ve Gülçin’i kötü bir sürpriz beklemektedir!..
merhaba ben yeni geldim:img-wink:
Cemre ile Emrenin barışmasına çok sevindim inşallah Gülçin düzelir... Çünkü bu böyle olmayacak, gülçin mertin sevgilisi olduğunu hatırlamış bunada çok sevindim. Cumartesi gecesini heyecanla bekliyorum...:happy0064
tatli_kizim 21-03-08, 00:02 ben fragmanii gördüüm..ama yarisini..
cok fazla bisi hatirlamiyorum..
emre % Cemre iyilerdii..yemege gidiolardi..
YaSomu gördüm Sapkali..
Eren & Bariss cok iyilerdi..geziyorlardi,...Baris Ereni öppyordu..
bu kadarini hatirliyorum..
haa bide..eRol hoca ve suzan hanmm ymekdelerdi..cok mutlu görüüyorlardi..
PinarVeGenco 21-03-08, 00:04 slm arkiler mlsf bu hafta dizimizi izleme gibi bi sansim yok o yüzden depresyondayim:img-cold::img-cold:... özet gelmis ama benim yoshym ve korkimin isimleri gecmiyo özette ya paris hilton türk sarkilarini nerden anlicak ben onu anlamadim ama neyse ins güzel bölüm olur:icon_sorr
tatli_kizim 21-03-08, 00:08 haa PinarVeGenco gülcin dedinde birde sunu gördüm fragmanda..:)
gülcinn yatagin üstünde zipliyordu..Mert ile cok sahneler vardi ya fragmanda..:D
KübraYasemin 21-03-08, 12:35 Hepsi 1 i bayadIr izliyemiyorum.
Simdi izlemeye basladIm be bu Bölüme yetisemedim.
Ama bir sahneler var süperler ya.
Bizim kIzlarIn hasta olduklarI sahneler baya güzelimmis.
Yada sInavI erteleyecekler bizim Bora Erol hocayI arIyor oda cok güzel..
BarIsIn ama asIl yaptIgI cok güzel ve duygusaldI.
KIzlara ve Merte o evleri almasI..
herkese iyi günler. fragmanı gördüm hatırladığım kadarıyla anlatıyım.:img-blush
ilk önce özete yazdığı gibi kızlar yukarı çıkıyolar cemre kendine geliyo emre hala baygın sonra kızların evinde cemre emrenin başında bekliyo ve sarılıyolar:img-yes: gülçin ve mert bi parkta etraflarında kuşlar uçuşuyo sonra otel sahneleri var gülçin ve mert merdivenden kaoşarak çıkıyolar gülçin yatakta zıplıyo ve hoooop kendini atıyo yatağa mert uyuyo. emre sanırım mertin evinde cemre bişeyler diyo emre arkasından ona bakıyo sonra onlar yemeğe gidiyo cemre elindeki çantayla iki kişiyi gösteriyo onlarda erol ve suzan bi çin lokantası heralde çünkü erol hoca çubuklarla yemeğe çalışıyo ve gülüyo. yaemin ve korkut biyerde küçük bi çocuk yasemine gömleğini açıyo içinden süper man kostümü çıkıyo korkuta açıyo ondada aynı t-shirt sonra birbirlerine dil çıkarıyolar. okulda kızlar dans filan ediyolar. fusun kapıdan çıkarken pnzerde çıkıyo fisun ona üzgün bakıp gidiyo evde gülçin koltukta yatıyo cemrede onun üstüne atlıyo. eren ve barış sahilde yürüyo barış ereni yanağından öpüyo yürümeye devam ederken fragman bitiyo. iki kelime şarkısı çalıyo fragmanda hatırladıklarım unlar tekrar görürsem yazmadığım yerleri yazarım.:happy0064
yasemin-yaso 21-03-08, 15:20 Herkese slm.
Bende fragmanı gördüm tam anlamıyla süperdi.
Cemre&Emre sarılıyolar barışıyolar.
Korkut gibi küçük bi çocuk örümcek adam bluzu giymiş.
Erol hoca ve Berbatow yemektelerdi
İşte vs. vs. yarını iple çekiyorum walla
cemmmmreee 21-03-08, 22:23 Son derece mutluyum hele Emre ile Cemrenin barıştığını duyunca sevinçten havalara uştum yani tam bir HEPSİKOLİĞİM:img-grin2:img-grin2:img-grin2
Fragmanı gördüm sonunda :)
Gayet güzel sahneLer var.bu hafta biraz duygusal sanırım ilişkiLer ön pLanda =)
Mert ve güLçinin oteL macerası süper oLcak..mert banyoda uyuyodu =)
emre&cemre mutLu sonunda.... :P:P
YoshymLe korkimdee mutLuLar :img-in_lo Korkutun yanında bi çocuk wardı ikisndede süperman tişörtü wardı :) komedi olcak orasıda..
neyse güsel bi bölüm daha :img-yes:
dizimizin resmi web sitesi niye hiç güncellenmiyor acaba?
uzun zamandır bakmamıştım bir girdim hala aynı 1. bölümde kalmış forum desen çok çok çok kötü gereksiz konularla doldurulmuş anlamadım hiçbirşey neyse dizi bitecek mi yada sezon finali mi yapacak ne olacaksa ben şimdi söylüyorum bunları boşverin peki:img-hyste
sesli fragman rastladım busabah pekte birşey hatırlayamıyorum gerçi
mert en sonunda hazine haritası felan diyordu güzel bişeyler var galiba bundan sonraki bölüme kaydırılacak :)
ayrıca mertin evi çok şahane olmuş
eren saçlarını boyatmış galiba süper olmuş çok beğendim ona daha çok yakışıyor koyu saç kızıl iyi değildi turuncumu desem herneyse:img-pilot
Arol beyle panzerim yemekteydi :img-in_lo
yasoyla korkide gezideydi böyle bişeyler:img-yes:
neyse anlatan anlatmıştır ben niye yazıyorumki iyi yorumlar az kaldı yeni bölüme bye
yasemin-yaso 23-03-08, 01:21 Diziden sonra ilk mesajı ben yazıyım bari.
Dizi tam anamıyla yine muhteşemdi.Mert'in küvette yatmasına koptum.
Cemre Emrenin banyoya girmemesi için yaptıklarına zaten diyecek laf bulamıyorum muhteşemdi.Bide elektriklerin geldiğini görünce hepten kafayı yedi.
Korkutla küçük çocuğun şakalaşması çok güzeldi.
Emre ile Korkutun kartala yaptıkları plan süperdi.O sahneye zaten tam koptum.
İşte vs. bu hafta da yine mütiş bi bölümle geldiler helal olsun diyorum başka da bişey demiyorum yani.
Neyse hadi herkese iyi yorumlar, iyi geceler...
tatli_kizim 23-03-08, 01:35 buu bölüm yine hArikaydi, ama sanki birSeyy eksikk gibiydi..:)
Neyse..:)
aii..Gülcin cok acimasiiz ya..:) Mertii küvette gönderdii..:) bir kioltuk feelan Yatirrirr dimi..:)
Eren & YaSoo saclarini boyamislar..cok cici olmuslar..Ereninkinee cok bayildim, cok yakismiss..:) bu sacc rengi daha coqq Yakisiyo..:)
Eren & baris cok tatlilardii ya..:) cok seviyorumm..:img-blush
cemre & emree barisdilarr SoNunda..;) Süüperr..cokk bekledik..:) ama keske daha cok sahneler olsaydiii..:(
Hepsi 1 Dün MükemmeLdi..
Cemre'nin Artık Emre'yi Gerçekten Sevmesi Çok GüzeL..
Alev & Bora Çok YakışmıştıLar.. :)
GüLçin Çok GüzeLdi OteL BöLümleri FeLan..(ZavaLLı Mert:))
Eren & Yoshy SaçLarı MükemmeLdi..
BayıLdım,öLdüm,Sevindim.. Aşkıma Çok Yakışmıştı..Yoshy'ede..
Korkut & Yoshy'nin Gece Yürüşüyüşü Çok Şekerdi..O çocuk FeLan..
Eren & Barış Her Zamanki Gibi SüperLerdi..(aşkımın saçına bayıldım)
Ayrıca EroL Hoca Fisun'u mu? Suzan'ımı Seviyor?
En Sonundada Acaba Gerçek Hazine mi BuLdular?
TubaBülent 23-03-08, 13:20 Bende yorumumu yapim...
Dünkü bölüm güzeldi..
Mert ve gülcinin maceralarinda az gülmedim...
Ama o paris hilton yani o hotel yani ne bilim biraz sacma olmus o sahneler... yani sonucda kizlar faturalari ödeyemezken ehh mertin pek asagi kalir yani yok bunlar nasil o hotelin bir gecelik hesabini ödediler??
Benim hosuma gitmeyen ise Füsün ve Erol..Yavas yavas Füsüne gicik olmaya basladim yani sonucda Erolla aralarinda hic bir sey yok neden böyle kiskancliklar yapiyor anlamis degilim.
Erenin saclari cok güzel olmus..erencigime cok yakismis bakir renginden bin kere daha güzel olmus..
Böyle yorumlar yaptigim icin kizmayin sakin bana haa..!!:img-wink::icon_whis
AMA EN ÖNEMLISI AHMET ABICIGIME RICA EDIYORUM :abicigim Kizlari kücük cocuk moduna sokma lütfen yani o bazen seslerini degistiriyorlarya iste onu sevmiyorum (daha kötüsü gicigim)..:img-blush
cimcime_7297 23-03-08, 13:57 he he akşam çok güldüm kızlara...hele gülçine koptum doğrusu çok komikti hele terapistteki hali bitirdi beni...hastalığı dışındaki herşeyi anlattı ama hastalığını unuttu....
cemre de gülçinin günlüğünü suya düşürdüğünü söylerken komikti....
ee tabi süpermen korkut ve sevgilisi yasemin onlarında parktaki hallerini çok beğendim yalancı süpermen çıktı karşılarına ay çok güldüm onlara ya buraya yazarken bile gülüyorum yani...
tatli_kizim 23-03-08, 14:01 Bende yorumumu yapim...
Dünkü bölüm güzeldi..
Mert ve gülcinin maceralarinda az gülmedim...
Ama o paris hilton yani o hotel yani ne bilim biraz sacma olmus o sahneler... yani sonucda kizlar faturalari ödeyemezken ehh mertin pek asagi kalir yani yok bunlar nasil o hotelin bir gecelik hesabini ödediler??
Benim hosuma gitmeyen ise Füsün ve Erol..Yavas yavas Füsüne gicik olmaya basladim yani sonucda Erolla aralarinda hic bir sey yok neden böyle kiskancliklar yapiyor anlamis degilim.
Erenin saclari cok güzel olmus..erencigime cok yakismis bakir renginden bin kere daha güzel olmus..
Böyle yorumlar yaptigim icin kizmayin sakin bana haa..!!:img-wink::icon_whis
AMA EN ÖNEMLISI AHMET ABICIGIME RICA EDIYORUM :abicigim Kizlari kücük cocuk moduna sokma lütfen yani o bazen seslerini degistiriyorlarya iste onu sevmiyorum (daha kötüsü gicigim)..:img-blush
Yooq canim niye kizalim..:) Haklisinn..Bende diyecekttiim unutmusum..
Bende Füsun'a cok sinir olmaya basliyorum..Niye Erol BeYi Üzüüyoorr..?? Sanki SeVgilisi Gibiii..SeVgili degillerki..ortada hicbisi Yooqq..Erol BeYe Cokk KöötÜ DaVraniyoorr..Bende COk Sinir oldum bu bölümdee..EvEt.!
Yaa AyRica..Buqüün dikaktimi Cekti...Benn Hepsi 1 1. bölümdenn itibaren hepp burdaydim..baslamadan öncede taabee. eskidennn..Bölüm bittiginde..en azz 30 kisi burdaydii..yorum yazmakk icin..:( simdi nerdeYse KimSEe KaLmadi..:(
gfernylety90 23-03-08, 14:04 herkese selam:D
dün akşamki bölüm süperdi yine her zamanki gibi(reytingleri gözardı edersek tabi ki ama dizimiz devam ediyor ya biz ona bakalım:D)
cemre-emre barıştı oh bee:happy0064
mert'e çok üzüldüm dün yazık küvette yattı ve ağladı orda cnm bnm yaa umarım gülçin biran önce gerçekten sevgili olduklarını hatırlar:img-yes:
eren-barış a da maşallah çok güzel gidiyorlar sahildeki sahneleri çookk romantikti vallahi:img-in_lo
ve gelelim bnm aşklarıma....yoshy-korkut çok tatlılar yaa:img-in_lo parkta halleri çok şekerdi bir an korkut "çocuk istiyorum" falan diyince,yasemin de "artık ben de iki çocuğu büyütürüm" deyince çok duygulandım arkadan da korkutla çocuğun şakalaşması,yaseminin ikisinin peşinden koşması falan aile saadeti dedirtti bana :img-in_lo ve umarım en kısa zamanda görürüz bu şeker çiftimizin evlendiklerini zaten evlilik konusu en çok yasemin-korkut ilişkisinde geçiyor hayırlısı olsun bakalım:img-in_lo:img-in_lo
bu arada....yoshy ve erenin saçlarını çok beğendim çok güzel oldular bence:img-wink:
tatli_kizim 23-03-08, 14:05 haa bu arada reytinglerrt Gelmiss..TotAl'Dee Birazz düzelmiss..19'dan 14'E Gelmiss..ilerleme varrr..:))
ReYtingleri ekleyen TubaBÜlent'e tskler.;)
TubaBülent 23-03-08, 14:14 Yooq canim niye kizalim..:) Haklisinn..Bende diyecekttiim unutmusum..
Bende Füsun'a cok sinir olmaya basliyorum..Niye Erol BeYi Üzüüyoorr..?? Sanki SeVgilisi Gibiii..SeVgili degillerki..ortada hicbisi Yooqq..Erol BeYe Cokk KöötÜ DaVraniyoorr..Bende COk Sinir oldum bu bölümdee..EvEt.!
Yaa AyRica..Buqüün dikaktimi Cekti...Benn Hepsi 1 1. bölümdenn itibaren hepp burdaydim..baslamadan öncede taabee. eskidennn..Bölüm bittiginde..en azz 30 kisi burdaydii..yorum yazmakk icin..:( simdi nerdeYse KimSEe KaLmadi..:(
haa bu arada reytinglerrt Gelmiss..TotAl'Dee Birazz düzelmiss..19'dan 14'E Gelmiss..ilerleme varrr..:))
ReYtingleri ekleyen TubaBÜlent'e tskler.;)
Gercekten canim senin bu baslikda cok emegin var..sagol..
Reytingler icin bir sey degil ama gercekten cok üzülüyorum ben sahsen..
Hatirlarsaniz bir aralar 1.dik yah o zamanlar aklima gelince havalarda ucuyorum simdi ise inanamiyorum cok düstük...
Korkut ve yasemine gelince..o parkda hakkikaten yasemin bir pot kirdi..simdi korkut daha da kizin üstüne gider.. :img-in_lo :img-icecr ama cok tatlilar...
Sahsen ben dizinin gelecek bölümlerinde daha cok muzik istiyorum... :icon_sorr Niye kasetleri cikmiyor..??? niye yine bir muzikal yapmiyorlar..?? diye soruyorum kendimi..:img-wink:
bende yorumumu yapayım dünkü bölüm yine güzeldi çok eğlenceliydi birkere sevdim:)
yaso-korkut her zamanki gibi harikaydı yerim onları parktaki halleri çok tatlıydı evlilik çocuk felan :img-in_lo
mert ve gülçinde iyiydi sevimlilerdi ama gülçin yani niye merti küvette yatırdı tamam işin esprisi tabiki de üzüldüm zavallıcığa yahu :img-pilot
ayrıca gülçine çok gülüyorum o halleri çok tatlı ama bazen gerçekten çocuk gibi konuşuyor dün bölüm sonunda o haritayı bulduktan sonra mertle konuştuğu yer felan neyse ama gülüyorum gülçine yalnız orda yadırgadım söyleyim dedim yeri gelmişken diğer kızlar pek dikkatimi çekmedi bu konuda:)
cemre ve emrede barıştı nihayet oh yani o kadar
eren ve barışta çok tatlıydı canlarım :img-blush
erenle yasonun saçları çok güzel olmuş çok beğendim:)
hmmmm panzer-Arol yirimmmmmmm:img-blush
füsunu sevmiyorum :hıh
inşallah erolla olmazlar diyorum:img-tomat
ayrıca gelecek bölümlerde yine böyle müzikal gibi birşey olacak galiba drama ve dans öğrencilerini karıştırıp bişeyler yapacaklar panzer ve erol konuşuyordu:img-wink:
hmm...bora ve alevde çok tatlıydı bora murtiyi iyi benzetti oh olsun hihi:img-pilot
bu kadar daha aklıma gelirse yazarım iyi yorumlarbye
andreasfbi 23-03-08, 14:30 dünkü bölüm yine çok eğlenceliydi :img-yes: en çok cemre ve emrenin sahnelerini beğendim :img-wink:
gülçinin de unutkanlıkları çok hoştu :img-wink: diziye ayrı bir renk katıyor :img-wink:
çok çıkarcıyımdır her şeyden bir şey çıkarırım dünkü bölümdende çıkarıyim,mert Christina dedi:img-in_lo:img-hyste:img-hysteher neyse konunun dışına çıkmıyim
size iyi haberlerim var dizimiz sanırım bitmiyor,bir yerde duydum 13 mayısta dizi ekibi parti vericekmiş yani dizinin senesi dolduğunda ne diyelim nice senelere birde erölün diziden ayrılma ihtimali varmış:icon_whis
dün çok güzel maceralı maceralı bir bölümdü çok beğendim
benim dün kafam o yangın merdivenine takıldı durmadan bir nokta gözüküyordu ekrand herhalde dedim o merdiven kopuck gülçinde aşağı fırlar dedim ama allahtan öyle bir şey olmadı gülçinle mertin maceraları çok güzeldi bu rada şikayet edenlere ibret olsun kızımız çoçuğu yanında bile yatırmadı,artık nerde kötü örnek nerde iyi örnek olduğu açıkça ortada:img-wink::img-cool2
ben bunda sonra emreye tikky dicem:)hiç tutamadım bu çocuğu gitti:)fazla göze batıyor,tikky işte nolucak:img-hysteama cemreyle beraberlikleri falan bu bölümde pek hoşuma gitti
erenle yasonun saçları gerçekten çok hoş olmuş,özelliklede eren kendini bulmuş gibi bişey olmuş:D
bu arada alevle-bor sahneleri çok hoşuma gitti alevin öpmesi ona şkım diye seslenmesi çok çok hoşum gitti:img-in_lokıskandımda borayı:img-icecrbirde sert çocuk imajınada bayıldım murtiyi dövmesi yaksından tutması falan çok hoştu
gfernylety90 24-03-08, 01:01 umarım haftaya ki bölümde süper olur(hiç şüphem yok gerçi:D)
yasecey arkadaşım doğru söylüyorsun erol hocayla panzer drama ve dans öğrencilerini birleştirip bir final sınavı hazırlamayı düşünüyorlardı ve konusu "aşk" olacak dediler kesin çiftlerimiz partner olurlar ve süper birşey çıkar ortaya:)
bu arada 13 mayıs taki dizinin 1. yılı partisinin resimlerini keşke çekseler belki atv'deki "harika pazar" veya elifnağme falan verir bizde izleriz :)
batuhan_gumus 25-03-08, 22:16 arkadaslar bu bölüm hakikaten cok güzeldi
eglendim izlerken
ama artik gülcin aptal sarisin numarasi yapmasin nolur ya
cok igrenc oluyor
cemreye bu bölüm acaiip hayran kaldim bebeqim bnm ya
cok tatliydi
yasemin-korkut sahneleri müthisti ya
yasemine laf attan cocuq sahne si süperdi
"hey bebek ben hep burdayim":img-hyste:img-hyste
cok guzeldi
ratingler cok kötü yani berbat
2% düsmüsüz :)
batuhan_gumus 25-03-08, 23:25 vay özet gelmis cok guzel bi özet:D
Bahadır Hoca’nın uğradığı iftira yüzünden akademiden ayrılmayı düşünmesi ise, kızları oldukça üzer!..BUNA Bnde cok üzülürüm ya
Çocukların hazineyi bulacağını anlayan kötü adamlar ise, işi garantiye almak için Zeynep’i kaçırmaya karar verirler!
iste bu cok kötü ya:icon_sorr
Hazine arayışı sırasında Korkut’un ilginç fikirleri yüzünden oldukça komik durumlara düşen çocuklar, hazineye bir adım bile yaklaşamazlar
ee normal bu bizim korutumuz espiri yapmadan duramazz:img-hyste
cok guzel olcak yineeya
fairy_dreams 25-03-08, 23:38 arkadaşlar atv nin sitesine baktım da hepsi 1in saatine limon ağacı dzisini koymuş tvde fragmanda gününü göstermediler ki yakında deyip duruyorlardı.
Hepsi 1i bu hafta hiçbir güne koymamışlar özette vermiş arkadaş ne zaman verilcek dizi acaba.
batuhan_gumus 25-03-08, 23:46 arkadaslar arkadasin dedi gibi hepsi1 yayin aksinda
yok acaba kaldirdilarmi ya diziyi ee tabi ratingler böle düsük gelirse olucagi
buydu:icon_sorr:icon_sorr
insallah sali gününe koyarlar ogün hic bisiy izlemiyorum varmisin yok... haric
Boran&Sila 26-03-08, 12:58 Özet hakkinda yorum yapmadan önce gecen haftaki bölümün yorumunu yapim (:
Cumartesi günki bölüm yine süperdii...cok eglenceliydii:happy0064
Gülcinin Merti Küvette yatirmasina koptum...cok komikti o sahne:img-hyste
Cemre ve Emrede nihayet baristi coqq sevindim yanee (:
Yohsym ve Korkim bideneler yaa...parkta cok datluydular:img-blush korkinin kücük cocukla olan dialoglari süperdii...kücük cocugun yoshye asilmasi cok komikti:img-blush
Erenimin saclari süper olmus yaa...eskisinden cok daha güzel...barisla ikiside cok tatlilar:img-blush
Bölüm heyecanli bitti,ama ben gülcinin cocuk gibi davranmasina biraz sinir oluyorum...özelliklede terapistde gicik oldum gülcine biraz...yani nebilim artik düzelsin ya:icon_sorr
Boran&Sila 26-03-08, 13:01 Özeti simdi okudum...baya uzun bir özetmis yaww (:
Bu bölüm hep harita üzüne olcak galiba...herneyse umarim skici olmaz:img-wink:
Bahadir hoca nasil bir iftiraya ugruyor cok meraq etimm:icon_whis
Fragman cikinca yorum yapmaya devam ederimm:img-wink:bye
Hepsi 1'in Yeni BöLümü Süper OLacak..
Ama Bahadır Hoca'ya Kim İftiRa Atıyo Ya İnanmıoRm :(
Hazine Acaba Gerçek mi?
Aşkım ve Barı$ BuLuyormuş Önce..
Tabi Kötü AdamLarıda :(
TubaBülent 26-03-08, 13:46 Müjdemi isterimmm...
Bundan sonraki hepsi bölümleri Sali günleri saat 19.00da avrupa saati ile...
Atvnin yayin akisinda öyle gösteriyor..
bana güzel bir dogum günü hediyesi olacak.. :happy0064
Arkadaslar hani kizlarin dizide cocuk sesiyle oynamasina hepimiz kiziyoruz yani acikcasi ben pek yakistiramiyorum...Ama bilmenizi isterimki bu senaryo disinda birseymis oyuncular ve Yönetmen arasina olan birseymis... :img-icecr anlatabildimmi acep ?? :img-tomat
Hepsiciler.. !
Hepsi 1 Artık 1 Nisan Salı Gününden İtibaren
ATV'de Salı Günleri saat 20. 00 da Yayınlanmaya Başlıyor
Haberiniz oLsun..
[TubaBülent TşkLer..]
Boran&Sila 26-03-08, 23:57 Uff dizinin günümü degismiss:icon_sorr yani daha fazla beklicez yeni bölüm icin:icon_sorr
Sali günleri bence pek iyi olmadii,ama hayirlisi...insallah reytingler düzelir..öylede böylede netten izlicem zaten:icon_sorr
Günaydın herkese=)
Gün değişmesi bence iyi olmus en azndan 8 de olması cok iyi :img-yes:
şimdi 3 qün daha bekLicez ama olsun :(
Boran&Sila 28-03-08, 09:22 Acaba fragman bugün yinede cikarmi:icon_sorr yoksa pazara veya pazartesiye kadar bekleriz,yeni bölüm fragmani icin:icon_sorr
Umarim dizinin saliya alinmasi reytingleride biraz düzeltir:img-wink:
batuhan_gumus 28-03-08, 10:14 Acaba fragman bugün yinede cikarmi:icon_sorr yoksa pazara veya pazartesiye kadar bekleriz,yeni bölüm fragmani icin:icon_sorr
Umarim dizinin saliya alinmasi reytingleride biraz düzeltir:img-wink:
fragman belki cika bilir ama ratingler pek sanmam :) cünki önümüzde
kocaman bi reting rekortmeni binbir gece var ondan bakalim ne olucak
insallah yinede iyi gelir:)
fragman belki cika bilir ama ratingler pek sanmam :) cünki önümüzde
kocaman bi reting rekortmeni binbir gece var ondan bakalim ne olucak
insallah yinede iyi gelir:)
Bencede reytinglerde değişikLik oLmaz.Sonucta izlemeyen insanlar yine izlemicek.bingirgece ne kadar etkiLer bilemem ama pek değişmez bence ama biraz yükselmesini isterim :) Fragman cıkmaz bence.Pazar falan cıkar :img-yes: neyse beklicez mecbur =)
tatli_kizim 29-03-08, 11:46 yaa uuf..buwün dizimiz yok mu simdi..?? :(:(:(:(
cok üssüldüm ama ins sali günü daha iyii olur reytingler..
aysegul_90 29-03-08, 21:12 bence dizinin gününün değişmesi güzel olmuş..biraz daha beklicez ama olsun..
bence reytingler biraz iyi olur..hani çok fark olmaz belki ama yine de ilk 10'a gireriz..umarım..=)
çünkü binbir gece tek bi tane rakip..gerçi var mısın yok musun da var ama saat 20.00 da olması güzel bence..:)
TubaBülent 29-03-08, 21:21 Aysegül canim sana katiliyorum ama aliskanlik haline geldigi icin hafta sonu dizimize görmek bu aksam bir bosluk var sanki..
Benim adima Sali günü cok iyi oldu hem o zamanlar misafir falan hic olmuyor..
hem aysegülcügüm dedigin gibi reytinglerdede insallah bir cikis olurda bizde göbek atariz..
aysegul_90 29-03-08, 21:31 Evet canım yha inşallah bi değişme olur da bu akşamı boş geçirdiğimize değer..=)
aslında iyi oldu dediğin gibi ne misafir olur salı günü ne de gece geç saate kadar uyanık kalırım..(:
hem ben anında görüntü show ' u da izliyodum hepsi 1 daha bitmeden o başlıyodu..iyi oldu inşallah uğurlu gelir..(=
bölüm yorumlarına gelirsek çiftler üzerine pek birşey söylenmemiş ama topluca hareketler var bu bölüm..macera ve komedi aynı anda olucak izlemek de baya keyifli olucak gibi..(:
Ya Hepsi 1 in gününü niye değiştirdiler?
Binbir gece gibi bir dizinin karşısına koyulur mu?
Şimdi 2 sini de seyredenler napacak.
simdi showtv ciddi ciddi hepsi 1 hem var misin yok musun hemde binbirgecenin karsisina mi koydu....inanmiyorum ya :sad53:
KübraYasemin 30-03-08, 00:57 Arkadaslar ben dizinin gününün degismesine cok sevindim.
Zaten Mertino haritayI bulmasI cok süper oldu ya.
NasIlda Gülcin ile Sevindiller.
Bu Gülcinin unutkanLi daha cok komik anlara yol acacak gibi geliyor bana aman dikkat derim.
(=
tatli_kizim 30-03-08, 01:04 ya ewt ben bunu unutmusum yaaaa :sad53:
o saate varmisin yokmusun wardi dimi yaa:sad53:
baqalim nsl olucaq..insallah daha iyi olurr :img-wink:
Güzell Reytinglerii Össledikk :img-yes:
batuhan_gumus 30-03-08, 10:08 ya ewt ben bunu unutmusum yaaaa :sad53:
o saate varmisin yokmusun wardi dimi yaa:sad53:
baqalim nsl olucaq..insallah daha iyi olurr :img-wink:
Güzell Reytinglerii Össledikk :img-yes:
valla hem varmisin yokmusun var hemde binbir gece var
bakalim ama ne olcak insallah yinede iyi gelir
fragmani artik vermeye baslarlar
tatli_kizim 30-03-08, 11:31 valla hem varmisin yokmusun var hemde binbir gece var
bakalim ama ne olcak insallah yinede iyi gelir
fragmani artik vermeye baslarlar
Binbir gece artik eskisi gibi tutulmuyor herhalde..:)
Binbir geceden korkmuyorum da..Varmisin yokmusundann korkuyorum..:)
NeYSe..:)
artik fragmani verseler iyi oluur..
Binbir gece artik eskisi gibi tutulmuyor herhalde..:)
Binbir geceden korkmuyorum da..Varmisin yokmusundann korkuyorum..:)
NeYSe..:)
artik fragmani verseler iyi oluur..
aynen cnm katıLıorum bende binbirqeceden korkmuorum ama varmısın yoqmusun war :)
oLsun ya o 1. oLsun bisim dizide 2. :P:P:P neyse bence reytingler biraz daha düzelebilir herkes salıdan memnun oLmus gibi çünqü :img-yes:
Fraqman cıksın artık dediin gibi beklemek sıkıcı..=)=)
cemmmmreee 30-03-08, 14:57 bilgi verin demiştim ama ben baktım Hepsi 1 Dizisi artık Salı günleri saat 20.00′de. :happy0064:happy0064 daha iyi oldu benim pazarları 8:30 da dershanem başlıo cumartesi geç yatınca geç kalıodum bazem şimdi daha iyi oldu artık rahatım:good::happy0064:happy0064:happy0064:img-hyste
Boran&Sila 30-03-08, 14:58 wild&cemmmmreee dizinin günü degisti...artik sali günleri türkiye saati ile 20.00`de baslicak hepsi 1:img-wink:
Fragman umarim bugün cikar, bekle bekle agac oldum:icon_sorr
PRinCesS_Mm 30-03-08, 15:22 SaLI Günüü ReyTingLer daha iyi GeLir inSaLLah..
Dizinin SaLI Gününe aLInmasI benim acImdan Hem ii OLduu Hemdee Kötüü..
SaLI günLeri dersaneyee gittim icin DiziLerin basini Kaciriorum GeneLdee...:icon_sorr
FraGman BuGüün CIkarmI ya..?
Dizinin günü değişmiş demek benim için farkeden birşey yok gerçi salıda cumarteside izlediğim birşey yoktu yine takip edebilirim umarım:)
özeti birkaç gün önce okuma şansım oldu ama hatırladığım kadarıyla yorum yazayım :D
yine aksiyon ve eğlence dolu bir bölüm diyebiliriz =)
hazine işi iyi olmuş ne olduğunu çok merak ettim bambaşka bişey çıkacak galiba bu hazine :img-pilot
hımmm...ipuçlarınıda merak ettim nasıl çözecekler bakalım
bu arada erol hoca diziden çıkıyor diye birşey duydum sadece söylenti ama inşallah çıkmaz zaten kapıcı ilyasla sevgülüsü burnumda tüter oldu:icon_sorr
o da gitmesin seviyorum o adamı panzerle olması şartıyla favori çiftlerim arasında yirim:img-blush
yasemin ve korkutunda güzel sahneleri olur inşallah :img-in_lo
birde yine sanmakla beraber dizinin ilk senesini kutlayacaklarmış mayısta galiba bende gitmek istiyorum Ahmet abi davetiye at yanında biterim abi:img-hyste:img-hyste:img-hyste
fragmanı yakın zamanda görmek dileği ile herkese iyi yorumlarbye
Korkut-Yoshi 30-03-08, 15:54 evt ya 1 sene olcak nerdeyse:img-yes:
insallah daha uzun sürer fragman ciksa artik yaaa:icon_sorr
insallah bol bol yoshy korkut sahnesi vardir:img-wink:
batuhan_gumus 30-03-08, 18:54 diziye son 2 gün kaldi fragmani
bi verseler artik sali gunu nu hic sevmezdim
artik cok seviyorumm
cünki matematikle ingilizce beraber 4 saat oluyor:icon_whis
ama neseki aksamina hepsi1 var:happy0064
KübraYasemin 31-03-08, 11:09 Vallaha dizinin SalI olmasI cok isimize yarayacak derim ben.
Var yok o saatde Var mIsIn yok musun? ve Bin Bir gece var ama yinede.
Bende bizim dizimizi 1, 2, 3 yada 4 de görmesek bile ben 5-8 arasI görmeyi isterim..
Bu haftada güzel olacak gibi zaten.
Bu haritada cok karIsIklIklara yol acacagIna benziyor hadi bakalIm.
kartal_dilek 31-03-08, 14:26 ATV22. bölüm
Total 43. bölüm Müzikli Tanıtımı ekte..
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4275
Total 42. bölüm müzikli tanıtım geçikmeli olarak eklendi (geçen haftaki)
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4276
arkadaşlar yeni bölüm süper.
bencede ilk beş olmazsa bile 6. sırada bile olsak iyi bizim için.
acaba hazine işi nolacak pek hayırlı olacağa benzemiyo ama.
görüldüğü gibi gülçincim soruların cvplarını unutmus herhalde:img-hyste
Boran&Sila 31-03-08, 18:26 Fragmani bugün gördüm süperdi yhaa:happy0064
Bu bölüm süper olcak...bol aksiyon bol heyecan:happy0064
her sahnesini aklimda tutamadim oyüzden anlatamicam,ama zaten nete eklenmis fragman...süper gercekten..:happy0064
İLK AŞKIM_MERVE 31-03-08, 18:39 yha arkadşlar..
dizi yine atv'de dimi..
ben kanal 1'de gibi birşeyler duydumda....????????
yha arkadşlar..
dizi yine atv'de dimi..
ben kanal 1'de gibi birşeyler duydumda....????????
atv'de mervecim :img-wink:
hatta yayın günü değişmiş .. Salı 20.00'de :img-wink:
Neden yayın günü değişti arkadaşlar ?? :icon_whis
KübraYasemin 01-04-08, 10:56 Fragmani bugün gördüm süperdi yhaa:happy0064
Bu bölüm süper olcak...bol aksiyon bol heyecan:happy0064
her sahnesini aklimda tutamadim oyüzden anlatamicam,ama zaten nete eklenmis fragman...süper gercekten..:happy0064
Cnm benim.
Sana aynan katIlIyorum bu Bölüm acayip güzel olacak. (=
Cok heycanLi ve herzamanki gibi yine kahkaha dolu bir Bölüm olacak gibi.
Ben en cok Eren & BarIsIn yaptIlarIna bayIldIm.
SabIrsIzlIkla bekliyorum.
Camiye filan giriyorlar acayip neler olacak merak icindeyim.
tatli_kizim 01-04-08, 10:58 Frraaqmann Süüperr ya..:)
Cokk güüzel bir bölüüm olucakk..:)
Askk vaar..:) ( sadece Eren & baris) Gördüüm amaa olsujnn..Cok tatlilardi ikisi..:)
Korkyy süüperdii..:)
Cokk heyecanlandim.Saatler kaldi..:)=)
harika bir fragman
KübraYasemin 01-04-08, 11:02 Birde benim merak ettigim sahnelerden biride.
Bizim erkekler camur icinde eve geliyor.
Zeynep kapIyI acIyor bunlara.
Mert baslIyor hararetli konusmaya.
Kesin yine bastilik yapIyordur ama neyse.
Vallaha sahnelerden merak ettigim birde o.
Neler diyor yine kimbilir. (=
yabancıdamat 01-04-08, 17:05 ben artık izleyemiyorum ya.. gördüm yayın saati değişmiş neden değişti ki bide şei sorucam raytingler nasıl arkadaşlar iyi mi ortamı yoksa kötü mü
kübra_yoshy 01-04-08, 17:13 yeni bir film olduğu için aslında atv de bir kaç dizinin yeride değişti bir film yüzüne aslında salı olmasa iyi olurdu mesale yazılı olduğunda nasıl çalışcaz?cumartesi tatil olduğu için iyidi bu atv bi dizi için bütün filmlerin yerlerini değiştiriyor nerdeye ya.
ya dizi süper gidio walla =)
bence salı 8 de olması daha ii oldu..reytinglerde daha ii gelebilir..
bu arada yasom saclarını mora boyatmıs..zaten kız mükemmeldii daha bi mükemmel olmus..onu izliorum sadece sankiii :img-blush:img-in_lo
batuhan_gumus 01-04-08, 22:00 cok guzel bi bölüm izledim
bu bölümde eren ve barisa hayran kaldim:img-in_lo
bu bölüm sanki daha cok böyle din le alkaliydi camiyle filan
cok hosuma gitti
hazine yerine kitap buldular ama oda cok degerli cikti acaba
adama verecekler mi kitabi bnce vermezler
ama simdi zeynep te kacirildi tüh ne olucak ya?
not:yaseminin saclari mor olmus punk gibi ama guzel olmus!!
en beyendim kiz bu bölümde erendi:img-in_lo
umarim r |