Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv 21)
arkadaşlar tekrar vurgulamak istiyorum sayın senaristimizzziiinn beniiii duyması lazıııımmmmmmmmmm dizinin reytingleri gün geçtikçe düşüyor bunun sebebi herkesin mutlu mesut ilişkisine devam etmesidir. Genco yu izleyen varsa reytinglerine bir baksın taban bunun sebebi belli kavuşamayan aşıklar genco pınar özge ahmet hepsi bire de bu gerekli kavuşamayan aşıklar dizinin en favori çiftide yasemin korkut olduğuna göre onları bi süreliğine ayırmak gerekiyor yoksa dizimiz yayından kalkacak korkutla yaseminin aralarının bozuk olduğu dönemleri hatırlayın reytingler tabandı lütfennnnnn senarist ahmet abi beni duyyyyyyyyy diziye yeni bir soluk getir kesinlikle iii bir senaryoyla reytinglerde ilk 6 ya gireriz lütfennn arkadaşlar bu konu hakkında düşüncelerinizi yazın yardımlarınızı bekliorummmmm biraz hüzün şartttttttt....
Bencede Şart ..
ReytingLer Düşük Üf Yha MoraLim Çok BozuLuo..!
KaLdırıLırsa Ben Yaşayamam BiteRm..
Onun İçin Değişik SenaryoLar İstiyoruz..
AyrıLık FeLan FiLan Ne OLacaksa oLsun Ama
Bnecde RytnGlER YükseLmeLi..
Arkadaşlar dizinin reytinginin düşük omasının sebebi dizinin aşkları ile değil bence.Binbir gecenin karşısında nasıl yüksek reying beklenir ki.Ondan öncede Menekşe İle Halil ile aynı sattte.Araya ayrılık da girse bu gün ve saatten daha yüksek beklenemez bence.
bugünkü bölüm çok güzel olacak eminim bakalım bora ile alevin başına ne gibi aksilikler gelecek kızlar bu durumu nassıl karşılayacaklar merak ediyorum doğrusu
Ayh Diziye 2 Saat KaLdı..
Süper Bi BöLüm İzLenmeyi BekLio =)
Ay BayıLazam Çıksın Şu Dizi ArtıK =)
[Herkes İzLesin Ltfen]
batuhan_gumus
15-04-08, 22:09
dizi bugün yine süperdi arkadaşlar ya
bekarılğa veda partisi muhteşemdi ya:img-in_lo
erenim terzici oldu :img-hyste ama aferim alevin gelinliğini filan
dikti cnm içi ya :img-in_lo
alev boranın agsını nasılda öle japon yapıştırıcıyla yapıştırdı süperdi ya:img-hyste
ama sonunda polis geldi boraya alip götürecek ya:img-cray:
ya alevin ailesinin nerden haberi oldu ya hiç alewle ilgilenmiyen aile
ye bakın siz ya
bu bölümde kızların hepsini çoqq beyendim en çoq tabi
1 cemre 2 eren-yasemin maalesef sonuncusu gülçin çünki
aptal sarışın tipleri sıktı:)
çok guzeldi ya bakalım reytingler nasıl gelecek
bnce iyi gelir geçenhfta maç vardı ondan düştü bna göre:img-wink::happy0064:happy0064
cemre eren yasemin cnları:img-in_lo:img-in_lo:love05:
yasemin-yaso
15-04-08, 22:36
Müthiş bi bölümdü yine yha her sahnesine ayrı ayrı koptum resmen.
Cemre&Emre yine mütişlerdi bitanelerim benim
Korkut&Yoshy'ye sölicek laf bulamıyorum süperdi.
Eren&Barışta iyiydi.
Yani dizi yine muhteşemdi her zamanki gibi.
Ama sonunu yine kötü bitirdiler.Neyse arık haftaya görcez.İple çekiyorum
:img-hysteÖncelikle Mertin zoomlanan tişörtüne bittim birde orada charliemide görseydim:icon_sorr
Genel olarak herkes gülçinin çocuksu tavırlarından sıkılmış durumda ama bende anlamış değilim neden bu kadar saf bir kız olarak yansıtılmaya çalışıldığını?
Sanırım önümüzdeki bölümlerde gülçin merte bğlanıcak:)belli yani
ben son sahnede şok şok şok oldum alev yenimi akıllarına geldi ailesinin
Korkutun çukulatadan kurtulmak için kıvırdığı uyuma rolü çok hoşuma gitti:)
dansöz kızı daha öncede sevmemiştim artık dha çok itici geliyor bana çok gereksiz bence:img-pilot
KeLeßeğim Naz
16-04-08, 07:51
Arkadaşlarlar ben bu diziyi ilk bölümünden beri severek izliyorum...
Fakat gözüme çarpan kötü bişey var:
'' Fanları alınmasın GERÇEK KARAKTERİ HAKKINDA SÖYLEMİYORUM DİZİ KARAKTERİ HAKKINDA BU YAZCAKLARIM...lütfen gerçeği ve diziyi karıştırmadan yorum yazın''
'' BaşLarda Gülçin daha akıllıydı Show tv'de ki bölümlerde mesela duygusaldı yine eğlenceli bi karakterdi ama artık iyice gülçin'e aptal rolu oynatıyor senaristler...Senaristler sanırım bunun eğlenceli olduğunu sanıyor ama ben gerçek gülçin'i istiyorum...Show Tv'de yayınlanan gülçin'i... ''
'' Yani bu GüLçin'in rolünü iyice batırdılar...Sizcede haksızmıyım yani artık unutma hastalığı neysede Unutma Hastalığının da dışında da gülçin'in rolü iyice cıvıtıldı...''
Gerçek eski Gülçin'i istiyorummm:icon_sorr
Çok güzel bir bölümdü.Bütün çiftleri mutlu görmek beni de mutlu ediyor:happy0064
Korkut bu bölüm her zamanki gibi çok şekerdi:img-in_loBorazanı kırması,Yasemin'le konuşmaları,terapideyken ağzından kaçırdıkları...:img-hyste
Gülçin'in çocuksu tavırlarına bir çoğunuz dediği gibi ben de karşıyım.Komik olduğunu zannediyorlarsa ben pek gülemiyorum.En yakın zamanda eski Gülçin'in geri gelmesi lazım:icon_whis
Eren de baya becerikliymiş.Koskoca gelinlik dikti :D
Alev'in babasının şikayet etmesi çok saçma.Sanki Alev beni kimse kaçırmadı diyemicek.O yüzden de Bora'ya hiçbir şey olmaz...
Kızların evlenmek istememelerini anlayamadım.Birbirinden ayrılamadıkları için mi istemiyorlar acaba:kahve(Dizi kızların gerçek hayatıyla bağlantılı gittiği için) Onların sonunda evlendiklerini umarım görürüzbye
Dünkü böLüm yine güseldi...dün pek bi heyecan yoktu aslında..hep alev&bora üzerineydi..ama yinede eğLenceLiydi..
Bencede şu gülçin meselesi baya uzadı...artık kendine gelsin yani..:icon_whis
Yaseminim her zamanki gibi çok güzeldi..ondan gözümü alamıorum izlerken :img-icecr tabi bide korkimden =)=) cok yakısıolar walla :love05:
neyse önümüzdeki hafta daha aksiyon dolu bi bölüm olur sanırım :) bye
HEPSİ 1 Bu BöLümüyLede MükemmeLdi..!
Ay Çok EğLenceLiydi BayıLdım Resmen!
ÇocukLar oturup KonuşuoduLar!
Eren,Yoshy,Cemre Sıra vErmişLerdi Yha EvLenme Sırası..
Mert:Siz Ona Dua Edin GüLçin Bana Sıra BiLe Vermedi :)
Bide;
GüLçin:Bikere Cemre Her Kapı ÇaLışında Bana Laf Atıo
Cemre:aaaaa
GüLçin:Yasemin de Sarışınım Diye DaLga Geçio!
Yoshy:aaa
Eren:Boşver Canım Sarışın İşte
GüLçin:Bide üçü BöyLe AraLarında KonuşuoLar ya Sanki Hep Beni ÇekişTirioLar
[Burasıda Çok Komikti]
Eren'm Her Zamanki Gbi Süperdi..
Dikiş Diken ELLerine Kurban =)
Ne GüzeL ELbiseLer Yaptı Yhaa =)
ErkekLeri DansözLe YakaLarken
[B]Eren:Elinin Körü oLdu Barış!
Dedi ya Orasıda Süperdi... Kavga EdişLeride Yhaa!
En Sonunda Komser İşi Bozdu..
Küçük Bi Kızı EvLenme VadiyLe Kandırmış [Küçük Kız ALev oLuo] :)
gülçin benimde iyice garibime gidiyor artık inşalllah düzelir bir an önce çocuk gibi oldu resmen konuşması felan:img-wink:
herneyse
dünkü bölüm güzeldi başları yine kaçırdım birazcık :)
eğlenceli replikler vardı ama ençok dansöz sahnesinde erenin barışa ''elinin körü oldu barış'' demesini beğendim samimiydi :good: ses tonlaması süperdi :img-hyste
korkutla yasmin yine çok tatlıydı yerim onları:img-in_loyalnız son bölümlerde kudret yok işte ya da ben kaçırdım bilmiyorum çok özledim onu alevle boranın düğününe gelip halay çekiverseydi:icon_sorr
barış ve erenide seviyorum çok:)
alev çok güzel olmuştu borada çok tatlıydı gelecek bölüm düğün var sanırım güzel olucak:kahve bu kadar şimdilik iyi yorumlarbye
KübraYasemin
16-04-08, 19:54
Arkiller ya dünki Bölüm süperdi.
Hele hele terpisdeki konusmalar.
Gülcin nasIlda güzel döktü etegindeki taslarI.
Ayan lafIna gIcIk oluyormus. NasIlda herkes sasIrdI.
Sonra BarIsda demezmi bende kIcIk oluyorum diye.
Ama Emre agIr vurdu.
Senin B-a-s-i-t lafInInda ondan asa kalan yanI yok diye..
Uctum vallaha en sonunda Emre demez mi birde BarIs abi belde asaga olyuorsun diye.
Ay süpersi süper.
batuhan_gumus
16-04-08, 19:59
dünki bölüm hakikaten çoqq guzeldi geçen
bölümden daha iyidi bnce ama ratinglere baktımda hiç iyi deil ya
gecen haftdan daha kötü gelmiş hayırlısı bakalım
atv diziyi ne zaman bitirecek bnce mayıs ve hazirana dogru biter
artık hem artık yavaş yavaş konu kalmıyor hmde ratingler iyi deil
ama grup hepsi çok seviyorum bn en çoqq cemremm erenim ve yasomm
TubaBülent
16-04-08, 20:10
Dünkü Bölüm bence cok komikti...
Yagmurcuguma katiliyorum banada erenin barisa kizmasi cok samimi geldi ve ben o sahneye cok güldüm...
Gülcine nedense bayiliyorum o terapideki halleri cok hos ama keske terapide daha cok seyler anlatsalardida bizde daha cok gülseydik..
Kimse kusura bakmasin ama bu bölümün cok sacma bir tarafi vardi oda bir gecede Erenin gelinlik ve 3 elbise dikmesi ..yani sacma...hem usta falan degil nasil bir gecede elbiseleri birak gelinlik nasil dikiyor hem alevin ölcülerini falanda almadi ama neyse dizi iste...
Korkutla yasemin cok uyumlular bayiliyorum onlara.. o evlilik konusundada en güzel uydura bilen yasemindi bence..
Alev gercekten cok güzel olmus.. keske onlarda gülcinin dedigi gibi bir gecede olsa giyiseler bizde onlari beyazlar icinde görsek.. :img-in_lo:img-in_lo:
Arkadaşlar dizinin reytinginin düşük omasının sebebi dizinin aşkları ile değil bence.Binbir gecenin karşısında nasıl yüksek reying beklenir ki.Ondan öncede Menekşe İle Halil ile aynı sattte.Araya ayrılık da girse bu gün ve saatten daha yüksek beklenemez bence.
olsun arkadaşlar hiç olmazsa ilk onun içinde olsak yeterrrr ben zaten binbirgeceyi geçeceğiz demiyorum sadece biraz ratingler yükselsin konu yok diyenlere şaşıyorum dört kız dört erkek alev eski cins günlerine dönse daha ii olur bora onu aldatsa odda boraya ve kızlara yeniden tavır alsa ayrıca korkutun mesela çocukluk arkadaşı gelse fıstık gibi bir kız korkutun değiştiğini görünce şoka uğrasa ve korkutun peşinden ayrılmasa yaseminle korkutun arasıda bu yüzden bozulsa işte devamını da senaristler getirse daha sonra emrenin babası iileşse ve biraz daha aktif rolde olsa barış ereni annesiyle tanıştırsa annesi ereni pek beğenmese işte böle şeyler yani amaç ortalığı karıştırmak amaç hüzünnnn amaç ratingg kesinlikle buna bu böülmde ihtiyaç var önemli olan reytinglerde ilk 10 a girmek dahahsonra gerisi gelir senarist ahmet abi sanaaaa sesleniorum reyting lazım ayrılık lazım
KübraYasemin
17-04-08, 11:30
Birde bu son Bölümde.
Eren güzelim ya, nasIlda güzel elbiseler dikti öyle.
Hay masallah ya tü tü tü tü nazar degmesinde.
kIzlar ilk laf attI, Eren ama orda nasIl dedi ben size onlarIn hepsini yedirecem diye.
Sonrada Cemre sormazmI Erene en son oyunu kIyafeti kaldI ya hani.
Benimkinide detistireceksin degilmi diye.
Vallaha acayip bayIldmIm o sahne.. Erende evet dedi.
Keske güzel birsey deseydi istedim ben.
bencede erenin elbiseleir yetiştirmeye calıstıqı sahnele güseldi :)
sasırdım aslında nasıl yapabiLdi o kadar zamanda o kadar kıyafeti ama neyse dizi nede olsa dicek bişe yok :)
Berk_Nehir
17-04-08, 21:45
çok güzel bi bölümdü Erende bayağı yetenekliymiş yanii Alevin gelinliğine bayıldımm çok tatlıydıı :img-blush En çok sevdiğim sahnelerden biride kızların çocuklara daldığı sahneydi yaa ... Diğerdide çocukları verdikleri evlilik sırasıydıı ...
YASEMİN-bizde herşey harf sırasına göre olur cemre,eren,gülçin,ben
EREN-bizde herşey yaş sırasına göre olur yasemin,cemre,gülçin,en son ben
CEMRE-önce gülçin
EMRE- nedenn??
CEMRE- biz kızlarla çöp çektik bana bu çıktı bizde herşey bu sırayla olur
süperrdi yaaa valla çok eylendimm çok güzell bi bölümdüü ...
arkadaşlar sizlerle bişeyler paylaşacağım ;)
kesin bilgidir!
bazılarımızın son günlerde yorumlarında da yer verdiği birşey..
özellikle gülçin için....hani karakterin konuşmasının ve tavırlarının değiştiğini çocuklaştığını vs. diye düşünüyorduk ...
bu işin senaryo ve senaristle bir ilgisi yokmuş tamamen kızların kendi tercihleriymiş ve yönetmende uygun buluyormuş öyle oynuyorlarmış...unutkanlık meselesiylede ilgili değil;)'' hem Gülçin, hem de Cemre ve Yasemin'in zaman zaman karikatür tipler gibi oynamaları tamamen kendi tercihleri''
ikinciside dizi 52. bölümde final yapıcak:img-wink:
setten gelen bir bilgi kesindir doğrudur inanabilirsiniz paylaşmak istedim ve umarım iyi ifadeyle aktarabilmişimdir arkadaşlar görüşmek üzerebye
kesin bilgidir!
özellikle gülçin için....hani karakterin konuşmasının ve tavırlarının değiştiğini çocuklaştığını vs. diye düşünüyorduk ...
bu işin senaryo ve senaristle bir ilgisi yokmuş tamamen kızların kendi tercihleriymiş ve yönetmende uygun buluyormuş öyle oynuyorlarmış...unutkanlık meselesiylede ilgili değil;)'' hem Gülçin, hem de Cemre ve Yasemin'in zaman zaman karikatür tipler gibi oynamaları tamamen kendi tercihleri''
setten gelen bir bilgi kesindir doğrudur inanabilirsiniz paylaşmak istedim ve umarım iyi ifadeyle aktarabilmişimdir arkadaşlar görüşmek üzerebye
Vay be ne kirli çıkısın sen Yağmur nerden buluyorsun böyle şeyleri:img-wink:Saol canım
demek bitiyor,üzüldüm benim derin hayallerim vardı işte dizimiz 4-5 yıldevam edicek:img-hystesonra en uzun vadeli dizi ödülü alcıak falan diye:img-hyste
bende mayısta dizinin senesi dolunca eğlence yapcklar diye duymuştum:(
herhalde 52.bölümüçekmişler ve son vermişlerdir diye düşünüyorum
bari güzel final olsa şöyle hepisi evlense faln filan öyle net bir şey olmadan yarıda kesip bitirmek kötü olur:good:
bye
Boran&Sila
18-04-08, 13:42
Bu haftaki bölüm süperdiii...korkinin borazini üflerken bayildigi sahnede koptum:img-hyste süperdi korki herzamanki gibi (:
Mertin siz dua edin gülcin bana sira numarasi bile vermedigi dedigi sahnede süperdi:img-hyste
Dansöze uyuz oldum:icon_whis icine düsceklerdi cocuklar nirdeyse:icon_whis erenin elinin körü oldu baris dedigi sahnede süperdi:good:
Dizi 52.Bölümde finalmi yapiyomus:icon_sorr az kalmis yaa =((
ceylan korkmaz
18-04-08, 18:25
Arkadaşlar yeni bölümün özeti çıktı.Mutimedya bölümüne ekledim.Ordan okuyabilirsinz.
Bu haftaki bölümde epey komik geçecek okuduğum kadarıyla. :)
batuhan_gumus
18-04-08, 20:00
kesin bilgidir!
artık nasılsa ozmn rating problemi kalmadı bnce
rahat rahat izliyelim daha 10 hfta var galibaa dizinin bitmesine ozmn
inşallah guzel bi final yapar lar:img-wink:
tatli_kizim
19-04-08, 11:09
artık nasılsa ozmn rating problemi kalmadı bnce
rahat rahat izliyelim daha 10 hfta var galibaa dizinin bitmesine ozmn
inşallah guzel bi final yapar lar:img-wink:
10 hafta miii.?? o kadar vaar mi..?? 7 hafta Sanirim..:)
heheh
aii..gercekten bende cok üzüldüm..Bitecekmis hee..? :(
ben korkutsuzz.& YaSosuuzz :img-cray: naparimmm yaa..:img-cray:
cok üzüldüm gercekten ama simdide reytingg problemii yooqq..:)
ya sanki dün gibiydii basladigindsa..1. bölüme yorum YapaRken..
ya bencede..bende size katiliyorum..Bari kizlarin biri Evlensiin yanii :love05:
VeYa cok romantik sahneler OlSunn..:love05:
Cokk ÖzLerimm bu Diziyi beenn Yahuu..:)
ölümsüz melek
19-04-08, 13:43
:icon_sorrneeee bitcek mi. ya ben salı günlerimi veya haftalarımı nasıl geçircem?????:icon_sorr
neyse sen bu haberin oğruluğundan emin misin arkadaşım. kesin mi?????
cemrem, yoshim, erenim, gülçinim sizi çok seviyorummmmmm.:icon_sorr
arkadaşlar bilgi kesindir inanabilirsiniz öyle olmasa yazmazdım ki ....:img-wink:
ama bence şimdilik bunu bir kenara bırakıp özeti tartışalım daha bu bölümüde sayarsak 7 bölüm var önümüzde hem ben o kadarda üzülmedim nasıl olsa bitecekti bence gayet güzel sürdü ve kararında bitiyor daha ne projeleri olur kızların Ahmet abinin çocukların onları izleriz:img-wink: yeni bölüm özeti eklenmiş multimedyaya ben başlayım bakalım :)
öncelikle alev ve boranın nikah sahnesi çok komik olacak sanırım:img-hyste
gülçin ve mert nikah şahiti oluyormuş bakalım masada yanyana nasıl görünecekler bana ....
bu zeynebin 23 nisan şerefine bir günlüğüne evin reisi olması işinede bayıldım çok güzel düşünülmüş eğlenceli olur:good:
yalnız çocuklar için pek öyle olmayacak gibi neyse bol bol güleceğiz..:kahve
oğlanlar kızları evliliğe ikna etme çabasında son bölümde nolur bilemem sanmamki hepsi evlensinler bence bayat olur evlenecekse eren evlensin işte onuı isterim korkiyle yasminden ümidimi kestim:img-hyste
yasminin saygıdeğer kayınpederi kudretle leopar kaynanası bu işe el atsınlar olmiyi böyle:img-hyste
Yağmurcum eklediğin habere ben sonuna kadar güveniyorum.Sen inanmadığın bir şeyi zaten buraya eklemezsin:img-wink:
Gülçin'in kendi sesini öyle yapmak istemesini anlamış değilim ama kendi tercihi...:icon_whis
Yeni bölümde Bora ve Alev'in nikahını çok merak ediyorum.Eğlenceli bir nikah olacağı kesin:)Balayı da oldukça hareketli geçecek gibibye
Yağmurcm cok saol ya biLqiLer içn :):)
demek 52 de final yapıcak :icon_whis üzüLdm desem yeridir yani..:( aLışmıştık ne qüzeL bitince büük bi ekSikLik oLcak özeLLikle yazın...en öneMLİside ben Yasomu görmeden yapamamkii:icon_sorr:img-in_lo:img-blush:icon_sorr neyse kızlar tv den uzak kaLmaz inşaLLah :)
yine qüzel bi böLüm oLcak eminm ben yorum yapmaya gerek yok :D
KübraYasemin
20-04-08, 11:10
Dizinin simdi 52.Bölümde final yapacagInI duydum.
Arkiller ben aslInda pek cok üzülmedim.
Ama üzüldüm tamda üzülmedim degil.
Cünki ben kIzlarI trt1 d görünce iste onlarIn asIl yerleri sahne diye düsündüm.
Dizi degil bence.
Insallah bu 52.Bölüm final onlarIn hakInda hayIrlI olur.
Belki onlarI bundan sonra bircok dizide basrol olmasada konuk oyuncu olarak görürüz kim bilir....
artIk onlarda hem oyuncu hemde sarkIcI ve üstüne birda danscI.
Her güzel şey bir gün biter.Hepsi 1 'in bitmesine üzülüyorum,çünkü hepsi kızlarını haftada 1 gün de olsa görüyorduk.Dizi olmadan önce bu kadar çok göremiyorduk.
Ama bir yandan da iyi oldu.Dizi de işlenecek konu kalmadı.Umarım finali güzel yaparlar.Ve kızları başka dizi projelerinde umarım görürüz.
Özete bakılacak olursa Alev ağırlıklı bir bölüm olacak.Bora ile Alev sık sık kavga edecekler galiba,Alevle evli olmak kolay olmasa gerek.
bu diziyi ilk başlarda çok sevmiştim çok güzeldi..Şimdi denk gelince izliorum birazcık saçmalamışlar sanki :S Gülçin in o halleri bnm hiç hoşuma gitmedi yaaa bence bian önce eski halina çevirsinler yoksa gzl bi diziydi birazcık çocuklaştı sanki:icon_sorr
ceylan korkmaz
20-04-08, 17:58
Arkadaşlar farkettinizmi.Dizimiz başlayalı tam 1 yıl oldu.17 Nisanda başladık bu maceraya.Ben ve Yasemin-1990 arkadaşım bişy düşündük.Bir kutlama aile imzası yapmak isteriz.Eğer bu imzada olmak isterseniz bana ya da yasemin-1990 arkadaşıma öm'la isimlerinizi yollayın(isteyen burayada yazabilir). :)
Boran&Sila
20-04-08, 18:26
Dizinin bitmesi biyandan iyi olmus biyandan kötü (: cok eglenceli bir dizi cok özlicemm.. =( ama diziler uzadikca tad kalmiyor,oyüzden bence bu sezon bitmesi iyi:img-wink:
yeni bölüm kesin yine süper olur...alev&boranin nikah sahnesini cok merak ediyrummm:img-blush
gfernylety90
21-04-08, 15:37
http://www.dizifilm.com/modules.php?name=Links&file=viewarticle&id=4655
arkadaşlar 46 . bölüm fragmanı buyrun:)
KübraYasemin
21-04-08, 19:22
Vallaha fragmani gördüm süper olacak yine.
AllahIm süper.
teknede demekki yapacaklar dügünü.
Ama herhalde evlendikten hemen sonra kavga ediyorlarmIs gibi geliyor bana...
Birde Borda kurtuluyor. Demekki tutuklanIyor.
Ay kIzlarda cok güzel kiyinmisti vallaha.
ölümsüz melek
21-04-08, 20:19
yağmurcum genede çok teşekkürler bu bilgi için. doğru eninde sonunda bitireceklerdir.:icon_whis
neyse yeni bölüm çok güzele benziyor. salı günü görrücez bakalım. :img-blush
düğün teknede olucakmış süper ya.:good::good:
batuhan_gumus
22-04-08, 20:06
dizi başlıyor cnlar herkese iyi seyirler yine çok güzel olucak
e artık son bölümleri izliyoruuz:img-cray:
cemre 1
eren 2
yasemin 2
gülçin3
Eğlenceli bir bölümdü.Düğün çok güzel geçti.Bora da acayip sakar yani ikinci yüzüğü de yuttu.Allahtan sonra çıkartabildi:)Zeynep'in bir günlük saltanatı baya işe yaradı.Alev'le Bora tekrar barıştılar.Eren Barış'a evlilik konusunda yeşil ışık yakmış oldu.Gülçin'in herşeyi hatırlamasına çok sevindim.Tabi herşeyi hatırlaması Mert için pek iyi olmadı :DSonunda Alev kızgın kızgın bakıyordu.Yine ne oldu acaba...:icon_whis
batuhan_gumus
23-04-08, 18:07
canlar ratingler yine yükselmiş cok sevindim
ama zaten dünki bölümde süperdi yha :img-in_lo
bayıldım güldüm acayip hmde aleve çok güldüm
süper bi bölümdü yine ah ah dizimiz bitiyor çok üzülcem
ve hepsimii arıcam (gerci tv de çıkacaklar ama nese:))
ratingler resmen 1.00% yükselmiş:happy0064
Evet bende gerçeketn çok sveindim reytingleri görünce süper gelmiş:)
Dünkü bölüm çok güzeldi gerçeketn
Alev ile Boranın bir küsüp bir barışması bir zamanlar gülçin ile mertin küsüp barışmasına benzedi ve çok sıktı
Organik çukulatının verdiği emirler tam yerindeydi:)
Bence gene dünkü bölümün yıldızı ERENdi!:):img-in_loTam bir olgun bence hareketleri konuşması her şeyiyle çok hoşuma gitmeye başlıyor eren:)
bölüm süperdi özelliklede zeynebin emirlerine bayıldım valla keşke tekrar çocuk olsak diye düşünmedim değil hani
bu arada alev çok güzel oldu düğünüde tabi ta ki bora yüzüğü yutana kadar
KübraYasemin
24-04-08, 12:01
Bölüm süperdi ya ben cok begendim kendi acImdan.
Hele hele bizim Mert ve Gülcinin terapisdeki sahneleri.
AllahIm hic cIkmIYor aklImdan hee..
Gülcin nasIlda tik tak I duyunca sarkI söylemeye basladI vallah auctum.
Yada En son sahne Alevin geri geldigi sahne dah abir degisikdi zaten.
Nasil koptum ya... vallaha allah bilir yine ne oldu.
Yine güzel eğlenceli bi bölümdü her zamanki gibi yani :) dizi bitmesine yakın reytinler yükselio nasıl iş anlamadım :P herneyse reytingleri takmıyoruz artık zaten =/ herşey güzeLdi bu böLüm hatırLadıqım kadarıyLa :icon_whis düğün falan eğLenceLiydi..kızlar her zamanki gibi güzeller :img-wink: tabi erkeklerde öle :P
Arkadaslar bence yaseminin elbisesi güzel olmamisti, ama kendi güzel oldugu icin fark edilmiyordu...... Cemrenin ki dekolteli olmasaydi, oda güzel deyildi.... Eren en cok kendi elbisesini güzel dikmis, ve cok güzel yakismisti... birde Alevin gelinli süperdi..
Gülcin iyiki hatirladi dedim, demez olaydim, Mertin eski hallerini de hatirliyor...
YAa ben su cemrenin ayakibilarini bayiliyorum, bende ondan istiyorum.... :)
KübraYasemin
24-04-08, 22:23
Birde Alev ve BoranIn dügünüde cok komik ve güzeldi.
NasIlda Bora allahIm hap yütim diye yüzügü yuttu.
Sonra da Alev ama bulmussun diyince.
Buldum evet baya derindeydi demez mi.
Vallaha ben o sahnelere cok bittim gülmekden.
Birde hepsi erkeklerle dans edince cok güzeldi ya... acayip begendim.
Eğlenceli 1 bölümdü.
Alev de ne zor kızmış öyle.Bora'nın çekeceği var.Daha evleneli ne olduki boşanmak istiyor bir de.Oysa nikah ne güzeldi,danslar falan,ortam çok güzeldi.
Çocuklar yine evlilik ve çocuk meselesini açtı.Ama en şanslısı Barış.
Eren hariç hepsi tepki gösterdi.Eren,Zeynep için bizim çocuğumuzda böyle olmaz falan deyince Barış nasıl sevindi.Barış'a babalık yakışır,Eren'e de annelik.Umarım evlenirler.
ölümsüz melek
26-04-08, 14:45
bencede çok güzeldi bu bölüm. düğün harikaydı.
kızların üzerlerindeki ise çok güzeldi.
alev gerçekten zor bir kızmış ya. boranın işi zor olcak
gerçekten de evlenme konusunda barış daha şanslı diğerlerinden.:img-wink:
gfernylety90
26-04-08, 18:11
güzel bölümdü gerçekten çooookkk beğendim yoshymle korkutum çok tatlılardı çok seviyorum onları vallahi:D
alevle boranın Allah sonlarını hayır etsin :D
özette gelmemiş daha merak ettim umarım bu akşam gelir özet bakalım neler olacak:D
KübraYasemin
26-04-08, 19:08
Vallaha Bora ve Alev neden tartIStI Alev neden geri döndü öyle merak ediyorum ki.
Ne güzelde dügünleri oldu evlendiler vallaha.
Simdi Alevin yüzü neden sirke sacIyordu anlam veremiyorum.
Simdi aceba ne oldu kim bilir.
Emrede ne güzel ayarlamIstI ya garibim herseyi.
Vallaha birdahaki bölümü ip ile cekiyorum ciddi ciddi.
fleiziggirl
27-04-08, 11:56
özette fragmanda yok acaba bu hafta yokmu dizi:img-in_lobide dün kanalları gezerken kanal1 deki kardelen diye bi dizide dizideki emreyle barışı gördüm ya aynı anda 2 dizide oynuyolar yada dizimiz bitti onlar yeni bi diziye basladılar:img-in_lo
tatli_kizim
27-04-08, 13:24
Sellamlaar Arkadasllaarr...=)
:) nasilsiniz baakiim..:)
Ya bu hafta dizimiz vaardirr ya..hemen negatiivv düsünmeyelimm hehe..=)
ama bende az önce baktim..özett yokdu..=(
cok üssüldüm geercekten..=(
Acaba..dizinin son bölüm nasil olucakk..? nasil bitecek cok merakk ediyoruum..:)
gfernylety90
27-04-08, 17:36
Allah Allah hala özet gelmemiş umarım bir an önce gelir çok merak ettim şimdi valla bu gidişle özetten önce fragmanı göreceğiz:D
tatli_kizim
27-04-08, 21:51
Allah Allah hala özet gelmemiş umarım bir an önce gelir çok merak ettim şimdi valla bu gidişle özetten önce fragmanı göreceğiz:D
hahah.evet ööyle oluucakk sanirimm :img-hyste
yaarin gelmesi laziim özett
gfernylety90
28-04-08, 15:36
arkadaşlar özet gelmiş arkadaşımız özetler bölümüne eklemiş :D
alev hamileymiş arkadaşlar özette öyle diyor!!!şaşırdım:)
çocuklar bu bölüm kızlara farklı bir şekilde davranacaklarmış merak ettim bakalım nasıl davranacaklar?
heyecanlı bir bölüm yine umarım reytinglerimiz gheçen haftaki gibi hatta daha yüksek gelir
şimdi de fragmanı görelim inşallah en kısa zamanda:)
fleiziggirl
28-04-08, 15:51
ben fragmanı gördüm eglenceli bi bölüme benziyor ama birsürü sey gösterdi pek hatırlamıyorum en sonunda eren eylem gibi bişey yapıyo sanırım gülçinde yerde oturuyodu :img-wink:
hulyaangel
28-04-08, 16:31
Arkadaşlar merhaba bende aranıza yeni katıldım özeti biraz geç koydum ama kusura bakmayın değişik bir bölüm bizi bekliyo
gfernylety90
28-04-08, 16:52
ben fragmanı gördüm eglenceli bi bölüme benziyor ama birsürü sey gösterdi pek hatırlamıyorum en sonunda eren eylem gibi bişey yapıyo sanırım gülçinde yerde oturuyodu :img-wink:
cnm fragmnaı grmüşsün hangi gün diyordu dizi için? şimdi atvnin yayın akışına baktım dizimiz yarın yok yerine yarın iki tane film koymuşlar saat 20:00'de de film var yani dizimizin saatinde ve dizinin hangi gün olacağı hakkında hiçbir şey yazmıyor :( ben anlamadım fragmanı gören arkadaşımız var,özet geldi ama diziyi bir gün önceden yayınlamamaya karar verdiler :img-cray: yani bir gün kalmış şurda gününü mü değiştirecekler?ben anlamadım valla
gfernylety90
28-04-08, 17:00
arkadaşlar flood yapıyrum kusura bakmayın ama şimdi atvyi aradım diziyi yetiştirememişler herhalde montajı yetişmedi o yüzden bu hafta yokmuş ama önümüzdeki hafta yayınlanacakmış offf offf moralim bozuldu vallahii:(
merve_burcu
28-04-08, 19:58
özeti ve fragman olarak tanımlanacaklar hepsi birde aynı oldugu gibi gidiyor ama en sonunda hep kırıklır sonuclar okulunda ögretmenlernden ayrılıcakkken okulun muduru sonra dans ögretmeni cagırdı ve ona böyle dedi işine geri geliyosun sabahlıyın görücem dedi ama dedi amasını yok görücem peekii nasıl isterseniz dedi kızlar seviçlendi bayan perbotonun küçük hatasından hepsi grubun hocası gidicekti
merve_burcu
28-04-08, 20:01
cumartesi gunu hepsi grubu kacırdım ama siz dermisiniz bana arkadaslar 32.bolumdü sanıyosam en son bölüm
Zaten bir kere daha duymuştum böyle montajın yetişmediğini,gerçekten yetişmiyor mu yoksa boş mu veriliyor?
Başka dizilerin çekimi pazartesi bitiyorsa perşembeye kdar montajı bitebiliyor ama bizim hep 2-3 bölüm fazlamız oluyor,bence dizimize bu konuda daha fazl özen gösterilmeli
Dizimiz cumartesi günündeyken ben fragmanı perşembe gece görebiliyordum ama şimdi atvde cumartesi günü yer alan dizilerin fragmanı çarşamba gününden çıkıyor,zaten sayılı bölümümüz var dizimizinde belirli bir kitlesi olduğundan bunlara dikkat edilmeli bence:img-wink:
batuhan_gumus
28-04-08, 20:49
offff yha çarsambaya kadar izledim dizi yokkk
sıkıntıdan patla bnde seviniyordum yarın
hepsi1 var diye ama oda yokmuş yaaaa
ne saçma bi montajı biteremeişler ya:img-cray:
İyi yönden bakmak lazım fragman birkaç güne çıkar. Daha uzun süre reklam yapmış oluruz ve belki ratinglerde artış meydana gelebilir :img-wink:
İyi yönden bakmak lazım fragman birkaç güne çıkar. Daha uzun süre reklam yapmış oluruz ve belki ratinglerde artış meydana gelebilir :img-wink:
Pek sanmıyorum...
Aslında diğer dizilerde öyle olmuyor mesela o gün maç vardır dizi çıkmamıştır ama maç bitimden hemen sonr dizinin fragmanını gösterirler
Biz show tvdede çoğu kez maç falan derken kaçırdık dizimizi ama ben fragmanın erken çıktığını pek hatırlayamıyorum:icon_whis:good:bye
KübraYasemin
29-04-08, 01:09
Arkiller duydugum dogru.
Dogruyu istemem vallaha bosver tatlIm ya dogrunun egriye vallaha faydasI yok.
Ay yarIn aksam hepsi bir yokmus.
InanmIyorum ya.
Bende buraya geldim fragman görmeye.
Tv de okadar izlememe ragmen bir türü denk gelmedim diye burdada simdi bu haber.
)= Üzgünüm ya.
fleiziggirl
29-04-08, 12:47
fragmanı görmüştüm ben dün amam bugün baska bi filmi gösteriyolar bu arada saat 5 te showda tekrarı var:img-in_lo
ceylan korkmaz
29-04-08, 14:31
İnanamıyorum ya.bugün dizi yok:(.Bunu bize nasıl yaparlar.Hala inanamıyorum.Şimdi 1 hafta bekleyecez.
gfernylety90
29-04-08, 14:39
fragmanı görmüştüm ben dün amam bugün baska bi filmi gösteriyolar bu arada saat 5 te showda tekrarı var:img-in_lo
cnm fragmanı hatırlıyorsan biraz anlatırmısın?çok merak ettim
bu arada 5 te showda tekrarı var demek çokkk sevndmmm:happy0064
Check Girl
29-04-08, 14:40
Diziyi güzel buluyorum ama son bölümleri sıkıcılaştı hele hele gülçin'in haraketleri hoşuma gitmiyor..
tatli_kizim
29-04-08, 16:47
ya arkadaslar..bugün hepsi 1 vaarr miii..???
ATV avrupada saat 7'de yaban gülü gösteriioo..oan sonrada baska dizii..??
ArkadaşLar Bu Akşam
"Şehir Adamı" AdLı Sinema FiLmi NedeniyLe;
Hepsi 1 YayınLanmıyor!
Sadece Bu AkşamLık!
hepsi 1 dizisi bittimi bilen varmı bana dönebilirmi atv de baktım kaldırılmış dizi formatıyla ilgili bir şey yok daha düne kadar hepsi 1 in reklamları vardı şimdi niye ne oldu ben hepsi 1 ve hepsi hayranıyım bilen varsa yardım etsin hepsi 1 in kendi sitesi de açılmıyor burdada bir şey bulamadım diziyle ilgili her şey uçmuş bir anda bütün sitelerden daha sabah açtım baktım çalışıyordu hepsi 1 in sitesi şimdi açamadım bir türlü hepsi grubunun kendi sitesindende bir şey çkımadı bir şey yazmadı ne olduğunu bilen varsa yazsın yada mail atsın bir şey yapsın ama bana dönsün yoksa başka kanala filan mı transfer oldu atv ye de yazdım buraya gelmeden önce
şimdiden teşekkürler.......:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
hepsi 1 dizisi bittimi bilen varmı bana dönebilirmi atv de baktım kaldırılmış dizi formatıyla ilgili bir şey yok daha düne kadar hepsi 1 in reklamları vardı şimdi niye ne oldu ben hepsi 1 ve hepsi hayranıyım bilen varsa yardım etsin hepsi 1 in kendi sitesi de açılmıyor burdada bir şey bulamadım diziyle ilgili her şey uçmuş bir anda bütün sitelerden daha sabah açtım baktım çalışıyordu hepsi 1 in sitesi şimdi açamadım bir türlü hepsi grubunun kendi sitesindende bir şey çkımadı bir şey yazmadı ne olduğunu bilen varsa yazsın yada mail atsın bir şey yapsın ama bana dönsün yoksa başka kanala filan mı transfer oldu atv ye de yazdım buraya gelmeden önce
şimdiden teşekkürler.......:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr
Hayır Canım!
Hepsi 1 KaLkmadı..
Sadece BU AkşamLık FiLm Vardı O Yüzden Çıkmadı!
Web Siteye GeLince ATV Nin Resmi Sitesine Gir Orada Var! =)
Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama;Kadir İnanır'ın yeni başlayan dizisinde Erman Burmalı ile Cem Avnayim'i gördüm.2si çok tatlılardı yine.Galiba konuk oyunculardı.
İnşallah dizi kalkmamıştır:icon_sorrFragmanı ve özeti yayınladıktan sonra diziyi yayınlamamaları biraz garip.
Daha önce bahsedildi mi bilmiyorum ama;Kadir İnanır'ın yeni başlayan dizisinde Erman Burmalı ile Cem Avnayim'i gördüm.2si çok tatlılardı yine.Galiba konuk oyunculardı.
İnşallah dizi kalkmamıştır:icon_sorrFragmanı ve özeti yayınladıktan sonra diziyi yayınlamamaları biraz garip.
Evet garip..Montaj yetişmemeiş ama fragmanın ki yetişmiş
Neyse aslında böyle daha heeycanlı olucak,bekliycez ve görücez:)
Gerçi ben gittikçe kötü hissetmeye başlıyorum kendimi dizimiz bitiyor:icon_sorr:img-cray:
öle dizi bitiyor filan demeyelim ya çok üzücü inanıyorum ki bizim gibi izleyenler oldukça kaldırmazlar:img-cray:
bu arada bende gördüm kadir ananırın dizisinden ilk başta şaşırdım hep hepsi1 de gördüğüm için tuhaf buldum ama ordada iyi oynamışlar:good:
Evet garip..Montaj yetişmemeiş ama fragmanın ki yetişmiş
Neyse aslında böyle daha heeycanlı olucak,bekliycez ve görücez:)
Gerçi ben gittikçe kötü hissetmeye başlıyorum kendimi dizimiz bitiyor:icon_sorr:img-cray:
şeker Iyi Güzel Demiş Ama şimdi Bir Hafta Gecikiyor Bu Bölüm Oynansa Sonrada Diğeri Oynansa Daha Iyi Olurdu Bence
KübraYasemin
30-04-08, 11:18
Dün aksam dizi yoktu vallaha.
bende ilk bakiyim yine dedim.
Ama yoktu.
Arkillerinde dedigi gibi sadece bu hafta yoktu.
Zaten 53 yada 54 filan degilmi yanlIs hatIrlamIyorsam.
Bu yüzden yayIndan kalkacagInI sanmIyorum ben ya.
Evet ArkadaşLar Bende Çok ÜzüLdüm!
Ama Eminimki Sadece BU Hafta YOK!
Ya Ben Bişiyi AnLyamıyorum Gerçekten1
Türkiye'de o Kadar Hepsi Fanı Var Hemde Bissürü
Peki Neden Bu Dizi İzLenmiyor AkLım ALmıyor!
Bi Fan Sitesinde Bile En Az 200-300 Kişi Var!
Peki NEDEN İZLENMİYOR DİZİMİZ?
Evet ArkadaşLar Bende Çok ÜzüLdüm!
Ama Eminimki Sadece BU Hafta YOK!
Ya Ben Bişiyi AnLyamıyorum Gerçekten1
Türkiye'de o Kadar Hepsi Fanı Var Hemde Bissürü
Peki Neden Bu Dizi İzLenmiyor AkLım ALmıyor!
Bi Fan Sitesinde Bile En Az 200-300 Kişi Var!
Peki NEDEN İZLENMİYOR DİZİMİZ?
Canım herkesin evinde Reyting cihazı olmyabiliyor..Türkiyede bildiğim kdarıyla 2000.. küsür kişinin evinde varmış bu cihaz,herhalde bu 2000 cihazın hepsi fanlarının evinde olamsını bekleyemeyiz...
Alev hamileymiş:icon_whis
Herhalde evlenmeden önce olmuştur birşeyler yada Borayı kandırmak için böyle bir şeye kalkışmıştır diye düşünüyorum:)Ama ben alevden bebek bakmak konusunda çok iyi bir performans beklemiyorum:)oda Allah bilir bebeği düşürür gülçin gibi:img-hyste:img-hyste
Yarından itibaren hafta içi hergün 20.30da ShowMax'te...:happy0064
Evet canım artık 3 kanaldada tekrarlar var:)
Umarım faydası olurda dizimizi bitirmezler dicem ama kesin bitiyormuş:(:img-cray:
bence showdaki bölümler daha güzledi şimdikiler çok saçma ama ben yusuf için izliyorum yani korkut şimdi ilk bölümleri tekrarı var çok mutluyum ya
Bende bu gün birazcık baktım 3.bölüme...
Gözüme en çok dublaj çarptı,kızların sesi acayip kısık geldi bana:)
Korkut meğersem amma çok bağırıryormuş,iyiki organik cuckulata ona hipnoz yapmış:)
oo burayı korkutçular bastı
bende izliyorum atvdeki eski bölümleri ve showtvdeki de güzeldi ama bölede dizi farklılaştıkça daha güzelleşti dizi gittikçe yeni anlamlar kazanıyor daha güzel oluyor ön plana danslar geçiyor müzikler geçiyor daha çok dansın klasikin ve balenin önemi çıkıyor dizide :img-wink:
Bencede ama yinede bazı arkiler beğenmiyor sanki kendileri oynasa daha iyi olurdu o gün bir arkim onların sesi güzel değil,yanlızca gülçin nin ssesi güzel miş ondan onlara dizi çıkarmışlar saçmalığa baksen.Hepsinin sesi güzel
altıparmak
03-05-08, 11:50
Merhaba Arkadaşlar bugün MİLLİYET gazetesinin TV ekinde hepsi dizisiyle ilgili bir yazı bulunmakta sizlere u yazıyı aktarmak istiyorum
HEPSİ TATİLE GİDECEK
HEPSİ grubunun başrolünü oynadığı atv nin gençlik dizisi HEPSİ1in yaz aylarındada devam etmesi gündemde...Süreç filmin yapımcılığını üstlendiği dizide Gülçin,Yasemin,Cemre ve Eren den oluşan dört kişilik grupyaz aylarında senaryo gereği yazlık bir şehre tatile gidecek ve maceralarına orada devam edecek.
Haberi sizlere aynen aktardım arkadaşlar inşallah bu gerçekleşir ve hepsi1 dizisi yaz aylarındada devam eder hepinize iyi bir hafta sonu geçirmenizi dilerim.
İnşallah doğrudur da yazın da devam eder.
Geçen yazki bölümleri de çok eğlenceliydi.
Deniz,kum ve HEPSİ Süper olur.
Haber doğru...
Dizi yazında devam edecek...
O zaman reytinglerde düzelir...:happy0064
ölümsüz melek
03-05-08, 15:40
çok sevindim teşekkürler haber verdiğin için.:happy0064:happy0064
yazın hepsi 1 dizisi harika olur. geçen yazç çok güzel olmuştu. inş. gerçekleşir bu haber. diziyi tamamen bitereceklerine bunu yapmaları harika olur.
çok sevindim teşekkürler haber verdiğin için.:happy0064:happy0064
yazın hepsi 1 dizisi harika olur. geçen yazç çok güzel olmuştu. inş. gerçekleşir bu haber. diziyi tamamen bitereceklerine bunu yapmaları harika olur.
katıılıyorummm inş. buu haberr gerrçekktiirrr süüperrrr oluurrrr zatenn yazınn ekkrannda izliiycekk dizii olmuuyoorrr barii hepsi 1 i izlerr eğleniirizz :img-wink::img-wink:
yasemin-yaso
05-05-08, 15:08
Yazın da Hepsimiz varmış.SÜPER
Dünden beri on defa izledim belki fragmanı harika bi bölüme benziyo.
Ama en sonda kızların öyle üzgün olmalarına bende çok üzüldüm ya.
Acaba emre cemre'ye iflas ettik dedikten sonra napıcak.Çok merak ediyorum.
Yarın gelse de izlesek bi an önce.
ölümsüz melek
05-05-08, 18:41
arkadaşlar show tv de bugün neden hepsi 1 yayınlanmadı bilen var mı???
burdan da mı kaldırdılar ya. ne bizim çektiğimiz çile ya. her kanaldan kaldırılıyor dizimiz.:icon_sorr:icon_sorr
bilen var mı arkadaşlar?
dizimiz bugüne kadar her kanaldan kaldırılmadı bu da nereden çıktı birkere kanal değişikliği oldu sadece yarın yeni bölümümüz var fragman çıkmış tekrarı show tvde yayınlanmadıysa olabilir akşamüstü-gündüz kuşağı başka bir şey ...
ayrıca dizinin yazın devam edebilme olayına bişey yazmıyorum çünkü kesinleşmemiş daha bitebilirde devam edebilirde kesin değilmiş bekleyelim...
fragmanı gördüm alev hamile değildir yani herhalde öyle sanmıştır bence
özette yazdığına görede fragmanda da erenle gülçinin bir eylem sahnesi vardı sanırım gülçin kendini zincirlemiş felan güzeldi erol hoca fena bağırdı yalnız sonları ne olur bilemem..:img-tomat
erenle barış bir yerlerden atlıyorlar hopluyorlar koşuyorlar felan oraları tam anlamadım malesef...:img-pilot
yasmin yine çok şekerdi geçen bölümde de öyle ...:img-blush
zeynep'in 23 nisan reisliği güzel geçtide kız çocuğuna hediye oyuncak araba alındığınıda ilk defa görüm emreyle cemre gezdiler o kadar güzel küçük kızlara göre sevimli oyuncak vardı gittiler araba aldılar yahu neyse olabilir diyelim ...:D
böyle gelecek bölüm yorumunda görüşürüz iyi akşamlarbye
KübraYasemin
06-05-08, 05:53
Fragmanda neler oluyor öyle ya.
Bizim Erol ile Bayab Berbatow nasIl konusuyor öyle.
Vallaha Bayan Berabtowun cevapI ne öyle.
Hele hele Erol beyin Hayvanlardan cok hoslanIyorsunuz demesi.
Vallaha bu sahnede yakIldIm.
Sakin Bayan Berabtow hayvan olarak Erol HocaI kast eder gibi (= süper ya...
batuhan_gumus
06-05-08, 16:29
oh beee 1 hafta ardan sonra tkr hepsi1 var saatler
kaldı dizimize özledim valla hepsi kızlarını
ya fragmanı gördüm bakalım neler izlicez
bugun dizi yazında mi devam edecek
ya ne guzel olur valla çok sevinirim;)
Berk_Nehir
06-05-08, 18:52
Frgamanı gördümm çok eylenceli bi bölüme benziyodu Alev hamileymişş :img-angel ama bence yalnış tahmindir .. Bide bi Duyuru yapmak istiyorumm Hepsi hayranları Trendy Dergisini alsınlar çünkü ;hepsinin anneleriyle Röpörtajları var :img-wink: ben aldım çok güzell ama cemre annesine hiç benzemiyo çünkü annesi sarışınn ...
Yha Arkadaslar Dızının Nası Bıttığını Bılen Bırı Var Mı Acaba...ayrıca Dz çok Güzeldı Yazın Devam Etmesıde Harıkaaa..
batuhan_gumus
06-05-08, 22:21
arkadaşlar bu bölüm durgunmuydu yoksa bana mi öle
geldi yani pek beyenmedim alev ve bora bu bölüm allahtan hic
kavga etmediler :) ama yoksa pek bişiy olmadı ya sıkıcı diye bilirim yani
korkut yoshye kırgın bnce emre cemreye yine yalan söledi
cemre bunu öğrenince kotu olucak ya:(
gülçin düzeliyor yavaş yavaş bi eren akıllı dedik olgun dedik
oda çocuq çıktı yha resmen nese bakalım haftaya neler olucak;) bye
favorim: Cemre ve Yasemin başka yok!!
Eren bu sefer saçmaladı bnce!!!
Gülçin de gözüme giriyor burçdaşım bnm :)
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.