Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv 21)
ewet ewet o sahne süperdi....
keşke öpseydi korki Yoshymii :) neyhse saolsun Ahmet abim duydu bizi bu sahneLer bana yeterde artar biLe:D
cemrede süper takLit yapıomuş yani:) aferim bnm Yasoma akıLLı kız ba$ka oLuo iştee :P :)
cemre-emre sahnesi war die sevndm ama güzel bişe olmadı neyse bakalım nasıl bitcek...
herkese ii yorumlar bye
wayy barış beye bak :) iyi yaptı walla kiradan kurtardı kızları ve merti =)
beklemiodum bu kadarını helal olsun :)
güzel böLümdü...umarım reytinglerde güzel gelir..
herkese ii geceler bye
En Güzel Genç Kız....
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )
En Güzel Sahne....
En Kötü Sahne....
En duygusal Sahne..
En Komik Sahne...
En İyi Rol Yapan...
En Kötü Karakter.
En İyi Karakter...
Dizide olmasını İstedikleriniz...
Dizide olabilecek birliktelikler...
Herkese İyi Geceler ve İyi Yorumlar....
wayy barış beye bak :) iyi yaptı walla kiradan kurtardı kızları ve merti =)
beklemiodum bu kadarını helal olsun :)
güzel böLümdü...umarım reytinglerde güzel gelir..
herkese ii geceler bye
aynen ruh ikizim iyi yaptı evi almakla herhalde kendinede biyer almıştır ailesi için bakalım cezaları ne olacak Yasemi kurtuldu ya o bana yeter :img-in_lo
Panzer haklı bu tahammül edilemez bi suç artık katlanacaklar....:img-yes:
En Güzel Genç Kız....alev ve gülcünüm
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )ağır baba mert
En Güzel Sahne....çağlayla boranın sahnesi:img-pilot
En Kötü Sahne....napolyonu hiç affetmiycem:icon_whis
En duygusal Sahne..çağla ve boranın sahnesi zavallım
En Komik Sahne...gülçin hayali:):)
En İyi Rol Yapan...alev ve mert
En Kötü Karakter.napolyon bu hafta yptığı çok normalmiş
En İyi Karakter...bora
Dizide olmasını İstedikleriniz...daha gerçekçi senaryo yani mantık haaları
Dizide olabilecek birliktelikler...gülçin ile mrtin olmıyacağı kesin
En Güzel Genç Kız....Yasemin
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )emre
En Güzel Sahne....Yaseminin Turşuya vurması
En Kötü Sahne....napolyon kudretin çıtır hatunla olan sanesi
En duygusal Sahne..çağla ve boranın sahnesi
En Komik Sahne...gülçin-cemre hayali
En İyi Rol Yapan...yasemin-zeyne p=)
En Kötü Karakter.kudret amcam
En İyi Karakter...bu Bölüm Bora
Dizide olmasını İstedikleriniz...aşk ayrılıkları olmasın...
Dizide olabilecek birliktelikler...füsun-erol/bahadır-panzer...
bu bölümde çok güzeldi beğendim =)
nerden başlasam bilemiyorum şöyle yapayım ;
yaso-korkut çok şekerlerdi bir defa evlilik hayalleri balayı diye F1 e gitmeler felan çok tatlılardı ayrıca sanat tarihi çalışırken ki halleride güzeldi canlarım benim ama tavayı yiyince korkut hakkaten yoshy gibi korktum bende birde yaso demez mi vesikalık fotoğraf gibi kaldı çocuk :img-hyste
eren-gülçin-cemre hımmm onların evlilik hayalleride güzeldi bende gülçin ve cemreninkini beğendim e tabi ereninki ayrı iyiydi fil almış yahu yuhonto:img-hyste hele hele maça gitcem şu yeni aldığım takımın maçı real madrid deyince barış ben ayrı koptum bill gates felan çok iyilerdi cemre-emrede güzeldi dur gitmeden bir viski getir felan ah Ahmet abim benim yasen olmasam kim güldürücek gülçin-mert zaten baştan kopuş o bıyıkları görünce ben bir çizgili pijamayla beyaz atlet yoktu onlarda olsa tamdı mertin hali :img-hyste
çocuk çok şekerdi yirim aynı gülçin mert diyor ki anası gibi bağırıyor hehehe...
barış sonunda aldı parayı oh:)
yalnız barış değişmez inşallah merte inceden ayarı verdi ama bekliyoruz evleri almasına bişey demiyorum iyimiydi yani iyidi evet ama neyse gelecek hafta yapalım bulun yorumunu
borammmmm.... yine muhteşemdi o yerleri sildiği yerler hele bu çocukta şeytan tüyü var keşke gerçek olsa üst katına talibim :D sevgilisinede iyi posta koydu ohh olsun o kıza:hıh
azgın teke olayı :
işte bittiğim andır:img-hyste
kaç kere öptün amca bir dur yahu zavallı korkut ah napolyon oğlundan beklerdim senden beklemzdim evde bekleyen kadına yazık yahu yazıklar olsun :D
kızda hakkaten oğlunun yaşında yani zaten daha büyük beklenmezdi katılıyorum cemroşa yaş farketmiyo hepsi aynı bir bora başka:img-in_lo
anuşka bizden suzan hanım mama? olayı:
bu da ayrı kop kop durumdu beğendim bu sahneleride cüzdanı nasıl yürüttü bakın ibret alın heyyttt bahadırsız asla :img-hyste
anuşkayla berbatova yazık oldu polisler bastı felan :img-polic
cemre ve erenin taklitleri güzeldi özellikle cemre çok iyiydi gülçinde çok şekerdi amaaaa yaseminim canım benim canım benimmm:)
zeynebi füsun gelecek bölüm evlatlık alma işlemine başlar artık yeter yani harap olacak çocuk =(
sanırım bu kadar daha aklıma gelirse ilave ederim
son olarak;
En Güzel Genç Kız....yasemin ve eren
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) ) korki tabiki hehhe bora ve de
En Güzel Sahne....hımm yaso-korki sahneleri sonra kızların panzeri taklit ettikleri sahnede güzeldi bayağı vardı yahu
En Kötü Sahne....yoktu
En duygusal Sahne..kudret nayır nolamaz
En Komik Sahne...hımmm komik ? cemrenin panzer taklidine güldüm ereninkide güzeldi haklarını yiyemem birde bora ağırlığı kaldırınca diğer oğlanların yüzlerindeki ifade(sizlik)
En İyi Rol Yapan...yaso-ero-korki-bora...böyle gider ( ben öğrenciler için konuşuyorum hocalara laf yok )
En Kötü Karakter...berna
En İyi Karakter...korkut-bora-yaso
Dizide olmasını İstedikleriniz...bora devamlı oyuncu olsun =D
Dizide olabilecek birliktelikler...panzer-eröl (sevinürük)
şafakcım teşekkürler
çıkmak zorundayım iyi geceler dilerim=)
Bölümün geçen hafta olduğu gibi hepsini izleyemedim.Yine tekrarını izlicem artık:icon_sorrİzlediğim kısımlardan:
Yoshy ve Korkut'un sanat tarihi çalışırlarkenki halleri harikaydı:img-in_loÇok abartılı bir sahne olmadı ama onları böyle görmek de çok güzel:img-yes:Sonunda Korkut tavayı kafasına yedi (biraz da haketti:D).Ayrıca Yasemin'in evlilik hayali süperdi :img-hyste
Barış'ın iki evi de satın alması çok hoştu.Cidden kızları ve Mert'i büyük bir yükten kurtardı.Bi de evlilik olayı noldu ,ben onu hepsini tam izleyemediğim için anlamadım.Biri anlatabilir mi:img-help:
Bora da çok şekerdi.Gülçin'le alışverişe çıkması,Cemre'yle yerleri temizlemesi...:D
Cemre,Eren ve Gülçin'in disipline gitmesi bence iyi oldu:)Çünkü Suzan hocayla çok dalga geçiyorlardı.Yani hakettiler:icon_whisAyrıca Yasemin'in bu işe karışmaması beni sevindirdi:img-wink:
Daha da pek fazla yorum yapamıyorum.Dediğim gibi tam olarak izleyemedim:img-blush
Herkese iyi yorumlarbye
ozlem_1905 20-01-08, 10:09 En Güzel Genç Kız....yasmen
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )pos bıyıklı mert:)
En Güzel Sahne....anuşka bizden suzan mama?sahneleri:)
En Kötü Sahne....ıyy flashbacklerr tabiiki çok sıkıldımm
En duygusal Sahne..bu bölüm pek yoktu:)
En Komik Sahne...cemrenin evlilik hayali:img-hysteözellikle emrenin"azar işitmesek"demesi:img-hyste
En İyi Rol Yapan...korky
En Kötü Karakter...berna
En İyi Karakter...iyilik meleği eren:)
Dizide olmasını İstedikleriniz...hep böyle komedi olsunn
Dizide olabilecek birliktelikler...korkut ve ben(her an diziye atlayabilirim):img-hyste
tatli_kizim 20-01-08, 10:57 ]En Güzel Genç Kız....Eee tabiki YosHy =) :img-in_lo
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )KorKut taabiki yaa..=)
En Güzel Sahne....Tüm Korkut & YaSo Sahneleri..=)=) Bide su Evlilik HaYalleri SÜpErdi..=)
En Kötü Sahne....Korkutun babasi Siz NaPolyon diyorsunuz herhalde..=)=) Napolyonlu olan Sahneler..=) :)
En duygusal Sahne..BORaya cok üzzüldüm..Bora & CaGla Sahnesi
En Komik Sahne...Ya Su evlilik hayaller yaptilar ya bizim kizlar..=)=) güclin & CeRMenin hayallerine cok güldümn..=)
En İyi Rol Yapan...Hep Söylemisimdir..YaSo ve Eren // CeMre =)) Veee Süpermanim KoRKy ;D
En Kötü Karakter.AlEv diyemiicem artik..=) BERNA!
En İyi Karakter...KorKY :img-in_lo
Dizide olmasını İstedikleriniz...KoMEdi iste BÖyle DeVam EtmEsi..=)=) ve ve ve =)
Dizide olabilecek birliktelikler..him..düsünemm baqamm :) BaHadi Hoca & FüSun..=)
Ayrica arkadaslar bu bölümde Eren & baris basbasa sahneleri hic yokdu..:sad53:
Sabah tekrarını izledim.Ama gene başını kaçırmışım:img-cray:
Böylelikle izleyemediğim -bazı- kısımları izlemiş oldum:img-pilot
Korkut'la Yasemin'in sahildeki sahneleri çok güzelmiş:img-in_loBen onu görememiştim:icon_sorrAyrıca Kudret Bey de maşallah genç kızla:icon_whisOndan hiç böyle birşey beklemezdim.Bayağa şaşırdım:)
Eren'le Gülçin'in evlilik hayallerini yine göremedim ya...Dün akşam Cemre'yle Yasemin'inkini görmüştüm zaten.Yasemin'in hayali harikaydı:img-hyste
tatli_kizim 20-01-08, 11:09 Sabah tekrarını izledim.Ama gene başını kaçırmışım:img-cray:
Böylelikle izleyemediğim -bazı- kısımları izlemiş oldum:img-pilot
Korkut'la Yasemin'in sahildeki sahneleri çok güzelmiş:img-in_loBen onu görememiştim:icon_sorrAyrıca Kudret Bey de maşallah genç kızla:icon_whisOndan hiç böyle birşey beklemezdim.Bayağa şaşırdım:)
Eren'le Gülçin'in evlilik hayallerini yine göremedim ya...Dün akşam Cemre'yle Yasemin'inkini görmüştüm zaten.Yasemin'in hayali harikaydı:img-hyste
Evet canim YaSo'un hayalii müthiiiisddii yaa...:img-in_lo baLayi feelan cok HOsDu :img-wink:
KudRet AMcA gercekten cok abartmis..=)=)
Korkutun bu cümlesine baildim orada " Yada benim bilmedigim bir kardesim var" :):) dedi ya hani..=)=) :happy0064
Merhabalarrr
cooktan beri yazamamistim bu basliga
dün aksam cook güzel bir bölüm izeldim gercekten kizlarin hayal evlilikleri süperdi en komigide gülcininkisiydi yine zeynep hallediyor isleri yoshym ve korkutunkiside normal evliliklere benziyordu hihi korkutum bu bölüm cook üzüldü yaww kudret amcadan huic beklemezdim böyle seyi ama afferim korkime nasilda konustu babasiyla o karda yürüdükleride süperdi bayildim ve evdeki sahneyi unutmamak gerekir ben bi an eski korkut olcak sandim ya yanilmisim tühh ....emre yine aff diliyor dilesin dilesin belki cemre affeder displine gitcekelr ya belki emre bisey yaparda barismaya bi adim atmis olurlar ya aleve inananamadim ben ya gercektende iyi olmak istyior neysee ikiside yalniz bi ara öyle takilirlar sonunda barisin niye öyle bisey yaptigini anlamis degilim neysee !!
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )Korkut
En Güzel Sahne....Yasemin ve korkutun evdeki sahneleri
En Kötü Sahne....Korkutun babasini cafede gördügü sahne
En duygusal Sahne..çağla ve boranın sahnesi
En Komik Sahne...gülçinin hayali cook komikti
En İyi Rol Yapan...yasemin-korkut
En Kötü Karakter.kudret amca
En İyi Karakter...bu Bölüm Bora
Dizide olmasını İstedikleriniz...aşk ayrılıkları olmasın...
Dizide olabilecek birliktelikler...yook..
Anket icin tesekkürler !!
tatli_kizim 20-01-08, 11:13 ha bu arada..:)
bu bölümde kizlar cok büyük bir yalnis yapmisdi..Yani ben pek yakisdiramadim..=)
Hani Kizlar..YosHy degil..:) gülcin // eRen // Cemre BaYan BeRbatOv ve ANuSkanin taklitini yaptilar ya..Yani..Tamam komikdi itiraf ediyorum ama bayan BeRbatov'un yerinde hickimse olmakk istemedii vallahi o durumda..ReSMen dalga gectile Bizim kizlar..:):)
Ama Ereni kutluyorum buradan..:)
anuskayi iyi Taklif yapmis..Konusmasi feelan...Number 1!!! :img-wink::img-wink:
cimcime_7297 20-01-08, 11:16 akşam ki bölüm yine güzeldi...en çok duygulandığım sahne barışın evin tapularını erene ve merte vermesiydi.açıkçası böyle bir şeyi beklemezdim barıştan.ama çok iyi yaptı....
ha bu arada..:)
bu bölümde kizlar cok büyük bir yalnis yapmisdi..Yani ben pek yakisdiramadim..=)
Hani Kizlar..YosHy degil..:) gülcin // eRen // Cemre BaYan BeRbatOv ve ANuSkanin taklitini yaptilar ya..Yani..Tamam komikdi itiraf ediyorum ama bayan BeRbatov'un yerinde hickimse olmakk istemedii vallahi o durumda..ReSMen dalga gectile Bizim kizlar..:):)
Ama Ereni kutluyorum buradan..:)
anuskayi iyi Taklif yapmis..Konusmasi feelan...Number 1!!! :img-wink::img-wink:
Haklisin cnm bende onu yakistiramadim
ama yoshym tabikide bisey yapmadi gercekten bayan berbatov coook kötü hissetti kendini valla ya aslinda üzüldüm ben aynen cnm ya eren cooook iyi oynadi anuskayi ya bayildim cemrede bayan berabtovu öylee !!
herkese seLam...
Bu sabah tekrarı wardı kaLktım yine izLedim..çok güzeLdi :img-in_lo
En Güzel Genç Kız....SoruLurmu hiç :) Yoshym-Yoshym-Yoshym :img-in_lo
En Yağuşuklu Erkek... tabiki korkii :img-in_lo
En Güzel Sahne....Korkut-Yoshy sahneLeri..:img-in_lo eren ve cemrenin takLit sahnesi:)
En Kötü Sahne....korkutun babasını görmesi..
En duygusal Sahne..bora&çağla sahnesi..
En Komik Sahne...takLit sahnesi süperdi :D
En İyi Rol Yapan...Yoshy-Korkut-Cemre..
En Kötü Karakter...Berna!
En İyi Karakter...Korkim-Yoshym
Dizide olmasını İstedikleriniz...k&y sahnelerinin çok oLması-e&c barışması..:)
Dizide olabilecek birliktelikler...Füsunla biri ama kim :)
saol Şafakcım anket için:img-wink:
Kaç haftadır ilk defa yorum yapıyorum...
Çok güzel bir bölümdü,
hele kızların evlenmiş halleri çok tatlıydı gülçin ve mertin haline çok güldüm
gülçin'in bebeği ilk doğduğu gün elinden düşürmesine çok güldüm :D
Yasemin ve korkutun ders çalışma macerasına bayıldım bide yasemin tavayla vurduktan sonra ya yine berk olsaydı :D Allah korusun...
Kudretle Korkutun konuşması güzeldi beğendim korkutu çok güzel konuştu...
Bide berbatovun taklidini yapmışlardı kızlar ne güzel yaptılar gerçek gibiydi tabi ceza almaları başka umarım sadece disiplin cezası alırlar daha kötüsü olmaz...
bye
Korkut-Yoshi 20-01-08, 11:24 bu bölüm yine süperdi
özellikle yoshy-korkut sahneleri insallah
bölüm hakketdigi reytingi almisdir ya
Reytingler her zamanki gibi gelmiş.İki yerde de 14. olmuşuz:icon_whisYani dizinin sonu nolcak merak ediyorum.Umarım düzelir dicem ama hep diyorum.Bi türlü düzelmiyor:icon_sorr
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 12,80 31,20
2 GECENIN MACI SHOW 7,40 17,30
3 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,70 18,50
4 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,60 18,30
5 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,80 16,30
6 GUNUN MACI SHOW 5,70 13,50
7 GENCO [NET] KAND 5,60 13,90
8 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 5,50 13,90
9 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,10 14,30
10 SELENA [NET] ATV 5,10 12,60
11 AHMET CAKAR''LA SANSA BAK [NET] FOX 4,70 11,90
12 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 4,40 12,60
13 SPOR GUNDEMI KAND 4,10 11,40
14 HEPSI 1 [NET] ATV 4,00 10,40
1 VAR MISIN YOK MUSUN-PT [NET] SHOW 11,60 27,30
2 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 6,90 18,50
3 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 6,30 17,00
4 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,30 16,50
5 GENCO [NET] KAND 6,20 14,90
6 SELENA [NET] ATV 6,00 14,40
7 GECENIN MACI SHOW 5,60 13,60
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,40 14,60
9 GORGUSUZLER (TKR.) [NET] ATV 4,90 16,10
10 GUNUN MACI SHOW 4,60 11,50
11 SPOR SAYFASI SHOW 4,10 10,70
12 HAKKINI HELAL ET [NET] STV 4,10 10,20
13 SUPER ARABA (Y.S) [NET] KAND 4,00 13,60
14 HEPSI 1 [NET] ATV 3,90 10,90
15 VAZGEC GONLUM [NET] STAR 3,90 9,40
bnce bekledimiz ve alistimiz rating bu böle hep devam eder:icon_whis
Korkut-Yoshi 20-01-08, 12:03 evt ya selena bile daha ii reyting almis zaten nerde sihir öle diziler tutulur
insallah düzelir cünkü bu dizi biterse bende biterim cok alisdim ya
İLK AŞKIM_MERVE 20-01-08, 12:20 güzel bir bölümdü...
barışın erenle mertin evlerini satın alması,KORKUT VE YASEMİNİN EVLİLİK SAHNELERİ,EMRE-CEMRE EVLİLİK SAHNELERİ en güzel sahnelerdi..keyifle izledim dogrusu!!:)..
bora çok tatlı yhaa...spor salonunda yaşananlar,gülçinle alışverişi,cemreyle temizlik süperdii..:img-wink:
KORKUTUN BABASININ ZAMPARALIGI KÖTÜ OLDU...korkutum nasılda üsüldü...:icon_sorr
sonra cemre,eren ve gülçinin bayan berbatov ve anuşkanın nezaret sahnelerini taklit etmeleri birtek yaseminin aklı başında olgun biri gibi davranması çok hoştu..:img-yes:
CEMRELERİN DİSİPLİNE GİTMELERİ ÜZÜCÜYDÜ..
fakat sonuç olarak HARİKA BİR BÖLÜMDÜ DİYEBİLİRİM..
herkese ii yorumlar...:)
bye
tatli_kizim 20-01-08, 12:22 Arkadaslar Gercekten Reytingler kötü gelmis..
yani bu Dizi bunu Asla ve Asla hak etmiyor bence..
Selena 6. mi olmuss? Paaaaaah...DiYecek Sööz bulamiyorum..
Dizimiz harika.:) Bugüne kadar diziyi yayindan almadiklarna göre bencede bu saaten sonrada almazlar..ama reytingler 20. siralara gelirse bilemiyorumm ama O siralaraa Gelmiyecegini düsünüyorum..
Ayrica..pazar gün oynarken rEytingler nasildi aRkadaslar..??
imzamı çok beğendim:)
dürüstüm vallaha hayallerden en çok onlarınkini beğendim
pek komikti
gülçinin bebeği yere düşürmesi zeynebin bebeğe daha iyi bakması mertin bıyıkları çok güzeldi:)
En Güzel Genç Kız....Yoshy
En Yağuşuklu Erkek... ( Burhan Modeli =) )Korkutt
En Güzel Sahne....Yasemin ve korkutun evdeki sahneleri!!
En Kötü Sahne....Cemrenin HayaLiydi Emrenin O HaLi berbattı...
En duygusal Sahne..
En Komik Sahne...Gülçinin HayaLindeki Bebek düşürme oLayı
En İyi Rol Yapan...Yoshy
En Kötü Karakter.Berna :D
En İyi Karakter..KorKut
Dizide olmasını İstedikleriniz..Ask Sahnelerinin Azaltılıp, Müzik ve Dans Sahnelerinin ArttırıLması
Dizide olabilecek birliktelikler
Kumral_Prenses 20-01-08, 13:37 çok güzel bir bölümdü
eren'in kabul etmemesine çok sevindim doğrusu,evlilik haylleri çok güzeldi
hele gülçin-mert harikaydı en güzel onlar oynadı zaten
hele gülçinin ilk günden çocuğu elinden düşürmesi :img-hyste tam bizim gülçin:)
eren dün çok güzeldi hele hocalarının taklidini yaparken cemre ve eren harikaydı
cnm_denizugur 20-01-08, 13:43 buyrun arkadaşlar katılmak istiyorsanız sosyal guplar
eren fanları
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1099
gülçin fanları
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1098
yasemin fanları
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1097
cemre fanları
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1096
hepsi 1 dizisinin fanları
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1095
en çok kimi beğeniyorsunuz
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1113
birbirine en yakışan çift
http://www.dizifilm.com/forum/group.php?groupid=1154
charmedmaa 20-01-08, 13:48 arkiler ben daha tam anamadim simid eren evet mi dedi hayir mi bunlar evleniyor mu evlen miyorlarmi
erende ne güzel kaynatiyor yaa hepsi azda unutuyordu
ya ufff bilmek istiyorum evlencek leri mi diyee
Reytingler her zamanki gibi..
bundan sonrada pek değişceğini sanmam
dicek bişey yok yani..:sad53:
ama moral bozmaya değmez diye düşünüorum dizi dewam :img-yes:
pink_girl_56 20-01-08, 14:46 Ben pek izleyemedim ama komikti yaa Korkutun kafasına tava filan bide babasını görmesi tam anlamıyla müthişti yaa cemreyle emre barışsın artık onlara küflük yakışmıyor...
Reytingler her zamanki gibi..
bundan sonrada pek değişceğini sanmam
dicek bişey yok yani..:sad53:
ama moral bozmaya değmez diye düşünüorum dizi dewam :img-yes:
aynen ruh ikizim ben daha önce düzelmez demiştim nitekimde öle oluyor maalesef....
Aslında güzel bölümdü ama yapacak bişey yok reytingler ortada :icon_sorr
inş metal çokluğuna kurban gitmeyiz.. :img-yes:
aynen ruh ikizim ben daha önce düzelmez demiştim nitekimde öle oluyor maalesef....
ewet ikizim inş gitmeyiz metal çokluğuna...
bize kalırsa bütün bölümler güzel ama reytingler kötü..
boşwer bişe olmaz dizi dewam bence :img-yes:
metal çokluğu derken yorgunluğu olmasın ?
ayrıca bence reytingler yükselmiş geçen hafta üçlerdeydi bu hafta dörde çıkmış sıralamaya bakmayın arkadaşlar o değişir iner yükselir reytinge bakın:img-wink:
erenin cevabını sormuşlar kaçırılan birşey yok sanırsam orayı göstermediler erenin ağzındanda ne dediğini duymadım barış birtek evette demedi hayırda demedi demiş e düşünüceğim de demediğine göre şimdilik düşünmüyorum böyle birşey çok erken demiştir herhalde:img-wink:
bu arada bölüm henüz yüklenmemiş video sitesine yeni aradım bende tekrar seyredeceğim herşeyin hayırlısı olsun iyi yorumlarbye
edit:yüklenmiş furkana teşekkürler:)
metal çokluğu derken yorgunluğu olmasın ?
ayrıca bence reytingler yükselmiş geçen hafta üçlerdeydi bu hafta dörde çıkmış sıralamaya bakmayın arkadaşlar o değişir iner yükselir reytinge bakın:img-wink:
erenin cevabını sormuşlar kaçırılan birşey yok sanırsam orayı göstermediler erenin ağzındanda ne dediğini duymadım barış birtek evette demedi hayırda demedi demiş e düşünüceğim de demediğine göre şimdilik düşünmüyorum böyle birşey çok erken demiştir herhalde:img-wink:
bu arada bölüm henüz yüklenmemiş video sitesine yeni aradım bende tekrar seyredeceğim herşeyin hayırlısı olsun iyi yorumlarbye
Yoğunluk çokluk aynı şey yağmur ne farkeder :hıh
nekadar yükselmiş yine ilk 10 da yok :icon_sorr
eren evetde dememiş hayırda mantıklısıda buydu iyi olmuş..
izledim izledim hepsi1 izledim süper bi bölüm izledim hemde
panzer takliti cok guseldi ya ama kizlar disipline verildi tüh üzüldümm
barisa aferim ya tapulari nasilda verdi ellerine
juppii cok guseldi korkutun arkasindayimm
korkut yoshi sahneleri süperdi
cemremin sahneleri pek yoktu ya
hele panzerin mapus sahne süperdiii:happy0064 yanipolisss
süperdii
Yoğunluk çokluk aynı şey yağmur ne farkeder :hıh
nekadar yükselmiş yine ilk 10 da yok :icon_sorr
eren evetde dememiş hayırda mantıklısıda buydu iyi olmuş..
tamam canım kızma aslında haklısın aynı kapıya çıkıyor nerde çoğunluk orda yorgunluk ama işte kalıplaşmış bir olgu delip geçemedim o an:img-polic
daha gençler hem evlilik hayallerinide görünce gerçi bayağı eğlenceli olurmuş ama yok yok kalsın gülçinle mert evlenirse tam komedi olacak ama onu anladım mertin yüzü gözümün önünden gitmiyor o bıyıklar yaktı benü:img-pilot
dedim ya birde beyaz atlet çizgili pijama birde çocuğun ismini sezen koymuşlar güzel beğendim bir yağmur ismi geçmedi şu dizide teessüfler Ahmet abi:hıh
bakalım gelecek bölüm nolucak barış aldı evleri mert için sevindimde mert bir garip baktı önce kabul etmez mi acaba neyse artık ama iyi oldu ben bir ara bu o oturdukları evleri değilde şöyle deniz kenarı 2 katlı köşk mü aldı bunlara dedim :img-hyste
iyi akşamlar gittim benbye
tamam canım kızma aslında haklısın aynı kapıya çıkıyor nerde çoğunluk orda yoğunluk ama işte kalıplaşmış bir olgu delip geçemedim o an:img-polic
daha gençler hem evlilik hayallerinide görünce gerçi bayağı eğlenceli olurmuş ama yok yok kalsın gülçinle mert evlenirse tam komedi olacak ama onu anladım mertin yüzü gözümün önünden gitmiyor o bıyıklar yaktı benü:img-pilot
dedim ya birde beyaz atlet çizgili pijama birde çocuğun ismini sezen koymuşlar güzel beğendim bir yağmur ismi geçmedi şu dizide teessüfler Ahmet abi:hıh
bakalım gelecek bölüm nolucak barış aldı evleri mert için sevindimde mert bir garip baktı önce kabul etmez mi acaba neyse artık ama iyi oldu ben bir ara bu o oturdukları evleri değilde şöyle deniz kenarı 2 katlı köşk mü aldı bunlara dedim :img-hyste
iyi akşamlar gittim benbye
yok kızmadımda aynı manada olduğu için anla artıkın =)
o evlilik hayalleri üzerine hiçbiri evlenmez özellikle cemre-gülçin onlarınki baya komikti...
Ona bakarsan benüm adımda geçmiyor ama kırıgın değilim Ahmet abime belki duyar beni bellide olmaz....
Bence hem mert hemde kızlar başta kabul etmezler ama sonradan ısrardan dolayı kabul edebilirler...
Uçma yağmur köşk falan köşkü kim kaybetmiş çiko bulsun =)
furkan diyo çiko fikrini Ahmet abi bizden çalmış diye...
Kumral_Prenses 20-01-08, 18:59 En Güzel Genç Kız...ErEn
En Yağuşuklu Erkek... Korkut
En Güzel Sahne....Gulcin Mert Evlilik hayalleri
En duygusal Sahne..Emre Cemre Baraber Aglarken
En İyi Rol Yapan...Mert
En Kötü Karakter.Berna
En İyi Karakter..KorKut
Dizide olmasını İstedikleriniz..Ask Sahnelerinin Azaltılıp, Müzik ve Dans Sahnelerinin ArttırıLması
Dizide olabilecek birlikteliklerbahadir hoca ve gulcinin teyzesi
Bu bölüm hoştu;ama pek heyecanlı,hareketli değildi..Reytingler kötü gelmiş.:icon_sorr
Eren de ne evet ne hayır dedi,yani o sahneyi atladılar,Eren'in cevabını ve Barış'ın tepkisini görmek isterdim.
Kızların hayalleri güzeldi.En güzel hayal Eren-Barış çiftinindi.
Gülçinle ilgili olan hayal de komikti.Mert bıyıklı,kucağında çocuk.
Cemre-Emre :Onların gelecekleri de belli.Emre çapkınlık yapıyor,Cemre de diyor ya kızların yanına gidiyorum.Benim bildiğim annemin evime gidiyorum denir.:P:P:P
Bora da neymiş öyle,bütün çocuklar şaşırdı,ağırlığı nasıl kaldırdı.Sevgilisi de geldi.
cumartesi ki bölüm cok guzeldi :happy0064
kizlarrin sahnesi süperrdi en cok ta gülcin ve cemrenin ki cok komiktii
hele gülcininki bayildim yaa bora ya gelirsek bora zaten ben anladim cok iyi
bi cocuk tu ben borayi sewdim dizide yani hic ayrilmasin valla
boranin sewgiliside süper yaaa fistik gibi sarisin ondnnn
hele mert yine kiskanmaya basladi:happy0064
yok kızmadımda aynı manada olduğu için anla artıkın =)
o evlilik hayalleri üzerine hiçbiri evlenmez özellikle cemre-gülçin onlarınki baya komikti...
Ona bakarsan benüm adımda geçmiyor ama kırıgın değilim Ahmet abime belki duyar beni bellide olmaz....
Bence hem mert hemde kızlar başta kabul etmezler ama sonradan ısrardan dolayı kabul edebilirler...
Uçma yağmur köşk falan köşkü kim kaybetmiş çiko bulsun =)
furkan diyo çiko fikrini Ahmet abi bizden çalmış diye...
bende en çok gülçinle cemreninkini beğendim aslında sadece gülo yasonun ki beklediğim gibi olmadı erenle barışınkide komikti :img-polic
bence mert hemen kabul etmez yani kızlar bir derece sevindiler ama mert bir garip bakıyordu:img-pilot
ne olmuş canım köşk konak yerli dizi klişelerinin son halkası o da olsun neyse zaten şimdide beraber oturuyorlarda ne biliyim öyle aklıma geldi bakalım barış parayı daha ne için kullanacak şeker çocuk:img-blush
kudret gelecek bölüm neler yapacak:img-polic
çikoyu felan bilmemde buraları takip edenler bilirler benim ilk zamanlardan beri barışa acıların çocuğu dediğimi tabi iyi manada sevenleri kızmasın bu dizide duymakta iyi oldu :img-yes:
iyi yorumlarbye
kübra_yoshy 21-01-08, 14:00 En Güzel Genç Kız...ErEn
En Yağuşuklu Erkek... Korkut
En Güzel Sahne....Gulcin Mert Evlilik hayalleri
En duygusal Sahne..Emre Cemre Baraber Aglarken
En İyi Rol Yapan...Mert
En Kötü Karakter.Berna
En İyi Karakter..KorKut
Dizide olabilecek birlikteliklerbahadir hoca ve gulcinin teyzesi
en iyi karakterde ne yazıyor ya okuyamadım.. cvp yazar mıısın?bekliyorum
en iyi karakterde ne yazıyor ya okuyamadım.. cvp yazar mıısın?bekliyorum
en iyi karakter'de korkut yazıyor.
arkadaslar bu hafta hepsi1 var :D:happy0064
06:30 Bratz / Çizgi Dizi
07:00 Daffy Duck / Çizgi Dizi
07:30 Sylvester ve Tweety / Çizgi Dizi
08:00 Red Kit / Çizgi Dizi
08:30 Hepsi 1 / Tekrar
10:40 Selena / Tekrar
13:00 Gün Ortası
13:20 Yaşam Koçu / Yeni Bölüm
14:20 Kültür Aşı / Yeni Bölüm
15:10 Elifnağme / Yeni Bölüm
16:45 Görgüsüzler / Tekrar
19:00 Hafta Sonu Haber
20:00 Selena - Bölüm 60 / Yeni Bölüm
22:00 Hepsi 1 - Bölüm 13 / Yeni Bölüm
00:10 Maksat Muhabbet / Canlı
02:10 Görgüsüzler / Tekrar
03:30 Elifnağme / Tekrar
04:50 atv Ana Haber / Tekrar
05:40 Teletubbies
YANI rating pek problem olmamis yani baksaniza yeni bölüm yaziyor:happy0064
ne diyim, gülcinin hayalli cok güzeldi ve komikti.... cemre hanim ise titizlik uzerinde, eren se yemek...
Cemre ve Eren e bu bölüm de cok güldüm, suzan hanim ve anuska nin taklitini süper yapiyorlar. keske kizlar yasemini dinleselerdi, simdik ceza alacaklar...
Birde sunu fark ettim, Yasemin, suzan hanima laf söylet dirmiyor... ve bunu fark eden suzan yasemini daha cok seviyor, gibi geliyor....
belki yanlis düsünüyom ama, burda herkes fikrini diye bilir...
ne diyim, gülcinin hayalli cok güzeldi ve komikti.... cemre hanim ise titizlik uzerinde, eren se yemek...
Cemre ve Eren e bu bölüm de cok güldüm, suzan hanim ve anuska nin taklitini süper yapiyorlar. keske kizlar yasemini dinleselerdi, simdik ceza alacaklar...
Birde sunu fark ettim, Yasemin, suzan hanima laf söylet dirmiyor... ve bunu fark eden suzan yasemini daha cok seviyor, gibi geliyor....
belki yanlis düsünüyom ama, burda herkes fikrini diye bilir...
yasemin laf söylettirmiyor değil yasemin doğru olanı yaptı o bir öğretmen evet bende lisedeyken öğretmenlerimin taklidini yaptığım çok oldu ama bu hassas bir konu nezarete düşmek ne demek üstelik çok acı bir yanlış anlamanın yüzünden bence yasemin haklıydı evet taklitlere çok güldüm bende ama cemre ve eren yanlış yaptılar bence şimdide bu yanlışlarının cezasını çekecekler ama nedense bana emre bişeyler yapacakmış gibi geliyor ya da herneyse bu iştende yırtacaklar gibi ayrıca doğru düşüneni aklı başında davrananı yanlış yapmayanı bende severim :)
en çok gülçinin evlilik hayaline güldüm bende mert süperdi gerçekten :)
ewt Yasemin doğru oLanı yaptı :img-yes: bende çok güldüm..ikiside güzeL yaptı..haTTa erenden o dkr güzeLini bekLemezdim biLe ama güLdüm baya..Yasemin akıLLı kız ya ne diyim :P:) emre kesin bişey yapıcak bakışından beLLi oLdu yanii :) adamda tek para war bi yoLunu buLup haLLetcek kesin..
GüLçinin ewLiLik hayaLinde bebeği düşürmesi cok komikti daha iLk günden hemde sakarLıgın bu kadarı yani :)
bende en çok gülçinle cemreninkini beğendim aslında sadece gülo yasonun ki beklediğim gibi olmadı erenle barışınkide komikti :img-polic
bence mert hemen kabul etmez yani kızlar bir derece sevindiler ama mert bir garip bakıyordu:img-pilot
ne olmuş canım köşk konak yerli dizi klişelerinin son halkası o da olsun neyse zaten şimdide beraber oturuyorlarda ne biliyim öyle aklıma geldi bakalım barış parayı daha ne için kullanacak şeker çocuk:img-blush
kudret gelecek bölüm neler yapacak:img-polic
çikoyu felan bilmemde buraları takip edenler bilirler benim ilk zamanlardan beri barışa acıların çocuğu dediğimi tabi iyi manada sevenleri kızmasın bu dizide duymakta iyi oldu :img-yes:
iyi yorumlarbye
yani beğendiğimiz rüyalar aynı demek...
bence hem kızlar hemde mert kabul etmezler sonuçta arkadaşlarıda olsa yabancı sayılır düşünsene ona ters davrandığı zaman kötü söz sölediği zaman barıştan gelecek tepkiyi düşünürler ama sonradan barış ısrar ederse kabul ederler bence hem kızlar hemde mert füsuna taşınsınlar :)
tek kira verirler hemde füsun yalnız kalmaz :img-pilot
kudret amcam hatunu iyi bulmuş öpüp kokluyor valla adam niyeti bozmuş napolyonluğu bırakmıştır para harcıyordur kadına
biliyorum yaw acıların çocuğu olduğunu :)
olmaz ahmet abime birde köşk kirası masrafı çıkartma zaten yasemini rüyada ferrari kirası geldi extra bölesi iyi... =)
barış iş kursun ereni rüyadaki gibi nasıl olur :icon_whis
1)Kızlar barışın teklifini Kabul Edecekmi...
2)Mert barışın teklifini Kabul Edecekmi...
3)Panzerin Disipline verdiği Taklitçi Üçlünün durumu...
4)Napolyon Kudretin Çapkınlıklığı...
5)Barış kalan parayı napacak....
6)Beyaz Ceketli Sahtekar Fethi Albümü Nezaman Çıkartacak...
7)Alevin İyi Kız Oyunu Bu Sefer Tutacakmı...
8)Zeynebin Velayet sorunu...
9)Füsun velayeti alabilirmi...
10)Bora nezaman Çıkar...
11)Genç Hatun yüzünden Kudret amcam Korkut sürtüşmesi sürermi...
12)Cemre-emre barışma ihtimali olurmu...
13)Çocukların ilişkileri nasıl devam eder....
yahu 3 haftada neler olmuş ya olay üstüne olay çok şey kaçırmışım kii hala son bölümü izleyemedim o ayrı bi konu ama yinede forumdan bu kadar uzak kalmak istemedim:)forumcu gençlikte döktürüo:)eren teklifi kabul etmemiş ee dorusu buydu sanırım.tabi net izleyemediğim için tam bi yorum yapamıorum akşam izliyince yorumlarımla katılıcam inş:)bi forumcu genç imzasını mertle gülçinin evli hallerinden oluşan resimlerden yapmış resime o kadar güldüysem izlerken koparım heralde:):)şimdilik forumcu gençliğe ii yorumlar
ewet sanırım edicekler
ewet eder yani :)
ceza alırlar yasom hariç:)
pişman olcak ama ne fayda:)
ailesine harcar sanırım..
beLLi oLmaz onn haLi fikrim yok:)
sanmıorum berna yine bişeyler cıkartabilir...
o kadın feci bişey hersey yapabilir:)
zor gibi gözüküo ama...
10)Bora nezaman Çıkar...
kalsın yhaa cıkmasın :)
ewet sürer...
bilemicem ama artık barışsınlar yeter...!!
Korkut-yoshy iyi güzel(nazar değmesin)...gerisini bilemem:)
çok saol ikizim eline sağLık ;);)
ewet sanırım edicekler
ewet eder yani :)
ceza alırlar yasom hariç:)
pişman olcak ama ne fayda:)
beLLi oLmaz onn haLi fikrim yok:)
sanmıorum berna yine bişeyler cıkartabilir...
o kadın feci bişey hersey yapabilir:)
zor gibi gözüküo ama...
10)Bora nezaman Çıkar...
kalsın yhaa cıkmasın :)
ewet sürer...
bilemicem ama artık barışsınlar yeter...!!
Korkut-yoshy iyi güzel(nazar değmesin)...gerisini bilemem:)
çok saol ikizim eline sağLık ;);)
sana kesinlikle katılıom cnm çok güzel bi yorum yapmışsın ama bence
13)[B]Korkut-yoshy iyi güzel(nazar değmesin)...ama eren ve barışta ii gibi
sana kesinlikle katılıom cnm çok güzel bi yorum yapmışsın ama bence
13)[b]Korkut-yoshy iyi güzel(nazar değmesin)...ama eren ve barışta ii gibi
ewet onLarda iyi umarım bozuLmazLar yine :img-yes:
bide cemre-emre barışsa başka bişe istemicem..
Gülçin-mert'e dicek lafım yok..İlginç bi ilişkileri war zaten:)
Bide boraya kız bulsak :D
tamamen katılıyorum şu emreile cemrenin üstünden de bi kara bulutar eksilmedi...
ewet ya..
kaç bölümdür araları kötü..bu kdr uzun sürceğini tahmin etmemiştim:img-yes:
bu bölüm güzel bi sahne oLsunda affetsin cemre artık ....
emre büyük ihtimalla bişeyler düşünüo cemreyi disiplinden kurtarmak için..o bişey yaparsa cemre beLki yumuşar..
aysegul_90 22-01-08, 18:54 1)Kızlar barışın teklifini Kabul Edecekmi...
bence kızlar barışın bu teklifini kabul edecekler..kaçmaz bi fırsat bence..:)
mert kabul eder ama biraz zorlar..kızlar gibi sevinmedi..ama bu onun için kesinlikle kaçınılmaz fırsat.Kabul etmeli bence..:img-wink:
bu disiplin işi bence çok uzamaz..eğer uzarsa sıkar zaten..ama neden yoshy??diğerleri suçlu da neden o değil..:icon_whis(uyardı biliyorum ama senaristler ayrım yapıyolar:D)
korkut bu işi laflarıyla bi güzel halleder..sonra da annesine söylemden kapanır..korkutta mesafede bulunur o kdar
barış kalan parayı annesine ev almakla harcayabilir..ama bitmez ki o para..:D
fethi tam finaller zamanında çat kapı gelir..kızları sıkıştırır..artık tahmin etmek o kadar zor değl..:)
alev bu sefer ciddi gibi..ama kızların ona güvenmeleri zaman alır diye düşünüyorum.
mertle zeynebi ayırmasınlar ama ya.Hem hocaya noluyoki..onu pek alaka etmez bence..:hıh
bence velayeti alsa bile hocaya göstermeden yeniden dayısında kalır zeynep..
10)Bora nezaman Çıkar...
bora uzun süre çıkmaz gibi gözüküyo..bağlantılı artık diziye(bu arada sevgilisi de süpermiş..:))
korkut kolay kolay affetmez onu..ama napolyon bunu haketti.
çok zor gözüküyo ama inşallah baışırlar ya..hepsini toptan barışık görsek gam yemicem yani..
onlar kavga edip barışıyolar zaten..uzun kavgaları olmaz sanırım..bi de birbirlerine laf sürtmeseler..:)
kübra_yoshy 22-01-08, 19:51 mert belki kabul eder ama mert birazcık pürüzlük çıkarır mert gururuna yediremez ama bi şans kabul edebilir...
zorda olsa edicekler
oda zor olsada eder...
ceza alırlar yasemin hariç
4)Napolyon Kudretin Çapkınlıklığı...pişman olucaktır.ç.
beLLi oLmaz onn haLi fikrim yok
7)Alevin İyi Kız Oyunu Bu Sefer Tutacakmı...sanmıorum berna yine bişeyler cıkartabilir...
çözülmezse
alıcak %99,9 =)
10)Bora nezaman Çıkar...
1-2 bölüm sonra çıkar diyorum :icon_whis
böle giderse sürer ...
uzattılar barışsınlar artık
turşu yasemin&eren-barış iyiler cemre-emre belki olabilir uzak ihtimal
1)Kızlar barışın teklifini Kabul Edecekmi
ederler bence gülçinin arkadan sırıtışını gördüm çok sevindi:img-polic
2)Mert barışın teklifini Kabul Edecekmi
o ilk kabul etmez bence gururlu mertim benim ama mecbur kalacak napsın eder:icon_sorr
3)Panzerin Disipline verdiği Taklitçi Üçlünün durumu
ceza alırlar ki alsınlarda bence :img-yes:
4)Napolyon Kudretin Çapkınlıklığı
bencede pişman olur ama çok geç kırdı kalbimizi:D
5)Barış kalan parayı napacak
evet ailesine harcar işte kursun real madridi alsın Bill Gates'e komşu olsun
6)Beyaz Ceketli Sahtekar Fethi Albümü Nezaman Çıkartacak
hiç tık çıkmıyor fethimden bilemiyciim:img-polic
7)Alevin İyi Kız Oyunu Bu Sefer Tutacakmı
inşallah tutar yalnızlıktan bıkmış ama zor
8)Zeynebin Velayet sorunu
bu bölüm iyice hissedilir sanırım mert bakalım ne diyecek
9)Füsun velayeti alabilirmi
bencede alıcak yol yapılıyor :)
10)Bora nezaman Çıkar
gitmesinnnnnnn Ahmet abi kapında çadır kurarım bak borayı gönderme teonun gidişini telafi et:hıh
11)Genç Hatun yüzünden Kudret amcam Korkut sürtüşmesi sürermi
sürer
12)Cemre-emre barışma ihtimali olurmu
bencede uzadı ama barışmasalarda olur benim için sorun değil
13)Çocukların ilişkileri nasıl devam eder
hımmm bilemiycem yasemin korkutun yanında olur bol bol pek bir kötü olur bugünlerde korkut kudret yüzünden erende barışla olur diğerlerini bilmiyorum
saol şafak iyi yorumlarbye
Love_Girl_! 23-01-08, 12:45 1)Kızlar barışın teklifini Kabul Edecekmi
EdicekLer..
O da Eder..Zaten Barış Onu İkna Eder
Ceza AlıcakLar..Burslarını Kaybedebilirler
Pişman Olcak Giibii
Ailesine Harcar
Bilmiyorum..Ama Bayağı Uzayacak Gibi..
Tutmaz Berna Gene Çıkarır Bişi..Tutsa Keşke
Bu Bölüm Hissedilecek.
Alıcak...Kesin!!
10)Bora nezaman Çıkar
Gitmesin Yaa..Bence Gidicek Ama..Bursadaki Sewgilisine Döner..
OoOoO Sürer..
BarışabiLirLer Belki..
Eren-Barış Yasemin-Korkut Cephesinde Pk Bişi Yok Süperler..
Gülçin-Mert ve Cemre-Emre ÇiftLeri Biraz Uzatıcak Gibi..
*AyÇeLeN90* 23-01-08, 13:29 1)Kızlar barışın teklifini Kabul Edecekmi...
ederler gibime geliyor
ilk başlarda gurur yapar ama sonra kabul ettirirler gibi
hakettikleri cezayı çekecekler
yanlış yaptı hiç beklemezdim
ailesine harcar kesinlikle
onun işi belli olmaz ama uzar gibi
bu seferde inanmaz kızlar
uzayacak
kesin alıcak sonra sonra
10)Bora nezaman Çıkar...
yorum yok
çokk sürer
bence artık barışmazlar,cemre barışmaz
13)Çocukların ilişkileri nasıl devam eder...
eren ve yoshy iyi gidiyor diğerleri biraz daha sürtüşme yaşayacak gibi
edeRler herhaLde ..
guruR yapaR ama edeR :)
bu sefeR affediLmicekler ..
çoK yanLış .. beKlemezdim
eRen ve aiLesiyle haRcar
biRaz zorr kıZları oYalıo..
bNce tutucak :)
uzaR
aLır
10)Bora nezaman Çıkar...
biLmem
süreR
bNce barışıRlar
13)Çocukların ilişkileri nasıl devam eder...
iYi :)
1)Kızlar barışın teklifini Kabul Edecekmi
eder canım barış ya olayları olur
mert de eder canım kardeşim olayı hissettim siz anladınız
3)Panzerin Disipline verdiği Taklitçi Üçlünün durumuceza alıcaklar ama bu panzerin işide hiç belli olmüyor ya melek ya şeytan
korkuta kafa tutar höyt möyt sana nölüyor
ana baba aile asker arkadaşı derken biter:)
çıksa ne iyi olru burak da gelir düet yaparlar unutmadım diye:happy0064
aman aman alalh bozmasın bozulacaksada ilk bölümelrdeki gibi olsun çok sverdim ben o alevi
bu olay sıktı sırf füsun karakteri diziden çıkmasın diye
alamasın gitsin:)
10)Bora nezaman Çıkar
bu ne biçim soru pisikolojimi bzodu:)şaka şaka güzel ma hiç gitmesin
(omu genç bee babanemle yarışamz bile iki boya zırt dedin karşında pek buruşuktu)ohoo belli edicek
bencede uzadı ama barışmasalarda olur benim için sorun değil
ya ya şöyle ilk bölümlerdeki gibi lislei aşıklar havası olsun yada sıkı sıkı olsunlar hiç kopmasınlar birbirlerinden bir küslük oldumu aylar sürüyor normal ayrılıklar olsun aşk ölmez biz ölrüüz havası olsun
...tuqce... 24-01-08, 08:43 1)Kızlar barışın teklifini Kabul Edecekmi
ederler ama zorla :D
valla hiç bi fikrim yok ama kabul etmez bnce
okuldan atılmazlar ama kızlar çok üzülürde yasemin olaydan ii yırttı :D
korkutu aldırmaz devam eder ama başkalarıyla :D
güzel bi eve taşınır falan
bence çıkarmaz o dolandırıcı
tutar ya tabi yanındaki balkabağı olmazsa :D
füsüna bağlı
alsın bence zeynebe yazık
10)Bora nezaman Çıkar
en kısa sürede :D
o kadın için değmez
cemre emreyi affetmez bnce
iyi olumlu
haLa özet geLmedimi yahu :img-polic
buqün Fragman cıkar beLki ben bu gece biras bekLiimm :D
bakaLım neLer oLcak :icon_whis
Ahmet abi emre-cemreyi barıştır artık yeter....:)
Boran&Sila 24-01-08, 13:35 Selam Arkadaslar;)
Ben bu hafta malesef diziyi izliyemedim ve persembe oldu hala izliyemedim...umarim yeni bölüme kadar netten izliyebilirim...Reytingler kötü gelmis bakalim hayirlisi:icon_sorr
Ayrica fragmanda cikar bence bugün....ama özet daha hala gelmemis:icon_whis
özet için çok saol yine cok kısa bu özet yha :icon_sorr
bnm cnm grip oLuomuss ayy dayanamam ben :img-blush
boraya kız buLcaklar baya eğLenceLi oLcak sanırsam :)
Fragman cıksın bari o daha ayrıntıLı oLuurr:icon_whis
Özet için çok teşekkürler:img-wink:Barış'ın teklifini ilk başta kabul etmeseler de sonuçta reddedilecek bir teklif değil.Kızlar Top Müzik'e gittiklerinde herhalde Fethi bey iflas falan etmiştir ya da başka birilerini bulmuştur:icon_whisBu kadar şaşırdıklarına göre...Bora'ya ayarladıkları kız da kesin Mert'e falan aşık olur:img-pilot
süperr gecıck bu bölümü herhalde:img-wink:ama arkadaşlar kac haftadan berı pzar gunlerı gorgusuzler verıoo:img-cool2 hepsi bir ne zman verır ?
özet icin tskür süper bi bölüm bizi bekliyor
bnce bora yapmamistir:)
PRinCesS_Mm 24-01-08, 16:40 süperr gecıck bu bölümü herhalde:img-wink:ama arkadaşlar kac haftadan berı pzar gunlerı gorgusuzler verıoo:img-cool2 hepsi bir ne zman verır ?
Cumartesi GünLeri 22:00'a aLIndII HepSi 1..
yani 2 bÖLümdür cumarTeSii günLeri yayInlanIo :img-wink:
tatli_kizim 24-01-08, 16:44 vay vay vay..:) Özet süper..:)
VaY anam..:D korku filmi..:) ölü bulunmusdur..:):)
saka bi yana Bora yapmamisdir yapamaz da..:)
cok mrk ettim vallahi simdi..:)
özet icin tskler merveciim..:D
niye gelmedin bugün okula..??
Özete göre bu bölüm çok heyecanlı:img-wink:
Bence de Bora yapmamıştır:img-wink:
Eren'in neden grip olmadığını anladım!
Çok sağlıklı besleniyor:img-wink:
hmm özetin dewamıda geLmiş :icon_whis
aksiyon doLu bi böLüm :)
öLü falan noLuor yahu :img-polic bora yapmaz öLe şeyy :D
eren sağLıkLı beSLendiği için hastaLanmamıs oLabilir ewett :img-yes:
Fragman bu gece cıkar heraLde yrn görürüss bakaLım :icon_whis
özet gelmiş merveye teşekkürler:)
anam yasom grip oluyormuş ayrıca gülçinde canlarımm benim hemen iyileşsinler ne olduda kaptılar birine diğerinden geçti galiba inşallah iyileşirlerde sınavlarına girerler ne diyeyim :)
fethi bir işler kartıştırıyor galiba onu bu bölüm görmek güzel olacak :img-pilot
cemre eren ve gülçin ceza almazlar sanırım kurtulacaklar bence bu konuda hele burs ellerinden gidecekse kesinlikle almazlar nasıl yırtacaklar merak ediyorum:img-yes:
bora iyi çocuk karışmaz öyle işlere o kan görmeye bile dayanamıyordur kesin yapmayın etmeyin onun o eski ev arkadaşının kesin pis işleri vardır onun içinde tedirgin olmuş olabilir bora bahsedilince yok yok katil olamaz benim elma şekerim Ahmet abi diziden göndercem diye hapishaneye postalama nolursun kalsın bora dizide:icon_sorr
başka birşey yok sanırım kızlarla mertin evleri hayırlı oslun iyi yorumlarbye
güzel bölüme benziyor..
Ben demiştim kabul etmezler diye hemen vede Barışın ısrarından dolayı kabul ediyorlarmış =)
Fethi albümü çıkartıp kaçmıştır bence :img-yes:
Yasemi hasta olmuş hem turşunun yüzüne karda yürüttü meleğimi :icon_sorr
borayı tabi uzak tutarlar spor salonundan sonra :)
Bence Mertin gitar dersi vereceği kızlarda güzel olursa gülçinin kıskançlık sahnelerini izleriz eğlenceli olur... :img-yes:
Bence boranın layla alakası yokturda Ahmet abi sapıtıyorartık kusura bakmayın böle giderse tabi dizi bitme tehlikesiyle karşılaşır ilk bölümlerü özlüyorum eğlenceliydi =)
güzel bölüme benziyor..
Ben demiştim kabul etmezler diye hemen vede Barışın ısrarından dolayı kabul ediyorlarmış =)
Fethi albümü çıkartıp kaçmıştır bence :img-yes:
Yasemi hasta olmuş hem turşunun yüzüne karda yürüttü meleğimi :icon_sorr
borayı tabi uzak tutarlar spor salonundan sonra :)
Bence Mertin gitar dersi vereceği kızlarda güzel olursa gülçinin kıskançlık sahnelerini izleriz eğlenceli olur... :img-yes:
Bence boranın layla alakası yokturda Ahmet abi sapıtıyorartık kusura bakmayın böle giderse tabi dizi bitme tehlikesiyle karşılaşır ilk bölümlerü özlüyorum eğlenceliydi =)
ikizim haksızLık etme şimdi 2-3 böLümdür baya eğLenceLi dizi güLüoruz eğLenioruz =) iLk böLümLer gibi değiL ama oLsun...bence kaLksa bu zamana kdr kaLkardı biLe zaten biz bunLarı konuşa konuşa dizinin sonu geLcek :D
yine korkuTTa suç buLdun ya heLaL oLsun :) öbürLeride hasta oLmuss ama korkiyLe ne aLakası war şimdii :icon_whis
buqün Fragman cıkmıstır akşam görürüz iinşaLLahh :img-yes:
Arkadaşlar fragmanı gördüm sonunda:happy0064Yine çok tatlılar...Evlerinin önü boyalı direk şarkısını söylüyolar mert ve korkut ve iki de kız var sonra yasemin ve gülçin korkuttttt diye bağırıyo:)Çok tatlıydılar sonra yasemin özetteki gibi grip oluyo ve kızlar evde ağızlarında doktorların taktığı şey var ya onla dolaşıyolar...Yasemin yine bu bölüm çok tatlı ya:img-in_loKorkut sınava geçikiyo yasemin, korkut yok bekleyebilirmiyiz diyo tabi bayan berbatov lafları sıralıyodu:img-yes:Sonra borayı polisler soruyo adam öldürmüş sanıyolar:img-yes:Sonra emre cemreye seni tekrar kazanıcam diyodu...sonraaaaaaa cemre hayal görüyodu sanırım bide kendini şeytan gibi görüyodu ve kötü kötü gülüyodu:):):)Şimdilik bu kadar hatırladım baya da hatırlamışım:img-yes:
heh gördm fragmanı sonunda..evLerinin önü boyaLı direk :happy0064
Yoshym süperdi her zamanki gibi...korkuta kızıodu bi yerde:D
yasoyla güLçin mertle korkutu kötü yakaLıoo waLLa :)
cemre-emre bakısması war yine..barışsınlar yeter ama ! :img-polic
bide Füsun teyzemin kocası geLio ne yüzLe geLiosa :img-polic
güzel bölüm olcak..herkese ii yorumLar bye
Selam Arkadaşlar,
Ben Şeyda Nur = Kısaca Şeydak da olabilir :D
Hepsi grubunu çok seviyorum diziyi de hiç kaçırmazdım ama gün ve saat değiştirildikten sonra bakamıyorum...Keşke Cumartesiye ve saat 10'a alınmasaydı...O zaman izlerdim...
Ama siz bu bölümü izleyip anlatırsınız değil mi? :img-blush
Fragman güzeldi gerçekten...
Hele mert&turşuyu kızların basması iyi oluyo turşuyu bırakıyor yasemin =)
Cemrenin titizliği belli maskeyle dolaşıyor evde :img-hyste
Füsunda Panzerin üzerine bişeyler döküyordu vede sonunda almış cemreyi kucağına vuruyordu sırtına gülerkten =)
Geçen bölümü tekrarı avrupa yayında var izlemek isteyenler bakabilir :img-yes:
ben demin tkrini izledim atv avrupada süperdi yine izledim halbuse izlemistim
cok güldüm ve eglendin galiba yarin da cikiomus duyduma göre tkr bnde
izlerim erken kalkarim :D
hepsi icin herseyi yaparimm:)
ben demin tkrini izledim atv avrupada süperdi yine izledim halbuse izlemistim
cok güldüm ve eglendin galiba yarin da cikiomus duyduma göre tkr bnde
izlerim erken kalkarim :D
hepsi icin herseyi yaparimm:)
ewet bende izledim süperdi yineee :img-in_lo
bu gece dizi war :happy0064 yoshy&korkutun arası bozuLmaz inşaLLah su kızLar yüzünden..
hatta romantik sahneLerii oLsunn :img-blush
Herkese Merhaba
cook oldu buraya yazmiyali özett gelmis fragmanda öyle ama ben daha görmedim acaba nete düstümü ... düstüyse biri yollarsa sevinirim cnm yasoom grip oluyormus yaa ins. hemencecik iyilesir ...
busecim sana katilyiorum insallah aralari bozulmaz zaten pek sahne görmiyoruz simdide hepten ayrilmasinlar ... cemre-emre bakisiyorlar mii ya cemre aslinda affetmek istyior ama bi yerdende afetme diyor ama affetsin artik olan onlara olyuor !!
fragmanı dün gece gördüm:img-cool2
mertin yaptığını pek anlayamadım berke ayarliyim derken baya kızların içine girdi yani oh olsun kızlarda çok iyi bağırdı zaten tam istediğim gibi oldu yasmin gülçin mert korkut dörtlüsü biran önce akşam olsunda o dörtlü sahnesini keyifle izliyim:img-cool2:img-yes:
panzer çok iyi dövüyordu cemreyi valla geç bile kalmıştı öyle bir şey için çok komikti ama gerçekten ikiside:img-polic
gülçin gene gözlerimle gördüm diyordu zaten başka bir şeyde demiyorki anladığım kdrıyla şu gitar dersi olayına kızdı ne garip yahu şu gülçin kendi yapsa oh ne rahat mert yapsa hemen bağırmalar çağırmalar ee yani mertde az değil oda sürekli göznü dört açmış etrf bakıyor:img-pilot
özete göre kızlar top müziğe gidiyormuş herhalde şirketin adı umarım orada burağı görürüz özledim zaten keratayı hem belki birz reytingde alırız kanlı çeviren aaa unutamam abi der takılır kalır en azından:img-pilot:img-in_lo:) pek çıkarcıyım bende
iyi yorumlarbye
Herkese Merhaba
cook oldu buraya yazmiyali özett gelmis fragmanda öyle ama ben daha görmedim acaba nete düstümü ... düstüyse biri yollarsa sevinirim cnm yasoom grip oluyormus yaa ins. hemencecik iyilesir ...
busecim sana katilyiorum insallah aralari bozulmaz zaten pek sahne görmiyoruz simdide hepten ayrilmasinlar ... cemre-emre bakisiyorlar mii ya cemre aslinda affetmek istyior ama bi yerdende afetme diyor ama affetsin artik olan onlara olyuor !!
ewet cnm inşallah bozulmaz araları :img-in_lo
cemre affetsinn artık onların duygusal sahnelerini görmek istemiorum bayakötü oluo ya:icon_sorr
yasomm hasta oluomus kıyamam ben onaa :img-blush
way way barış beye bakın :img-cool2 iyiLik meLeği oLdu waLLa..iLk böLümLer akLıma geLiodaa şaşırdım birden :D neyse okuLada yardım yaptı aferin ona :)
ayy kıyamam Yoshymm cok hasTaaa :img-blush kızLarada çektirio waLLa ohh :D
cemre çok komikti..bi yanında şeytan bi yanında meLekk :D sıyırdı bu kız sıyırdı:D
güzel başladı başta teklifi kabul etmek istemediler ama sonunda ettiler neyse 3 ev ve bağış yeter valla bu bölümün meleği acıların çocuğu barış oldu.
Cemrenin melek-şeytan durumu güzeldi ama şeytanken daha güzeldi bence :icon_whis
turşu hasta etti yasemini :hıh neyse düzelir umarım ama diğerlerinede bulaştırdı virüsü...
Bu arada Yağmur senin beyaz ceketli fethi herkese borç takıp kaçmış yalan oldu albüm....
boradan tedirgin çocuklar bakalım hangi kızı ayarlıycaklar...
Berna-Alev çekişmesi güzel gidiyor =)
Berbatovu sınava geciktirmek için füsunuda oyunun içine aldı eren ama turşu yetişemedi o sıra başka işi vardı...
Füsunun kocası geldi bakalım neler istiycek...
valla kızlar fena basdılar mertle turşuyu alllah yasemin turşuya reset atıyo
mert istediğin parça varmı gülçin hanım gülçin ben şimdi seni paramparça edicem :img-hyste
Aslında kızlarla samim olmıycaklardı ama borayla yakın arkadaşmısınız diyince sarıldılar kızlara hele turşu ama komikti sahne gülçinle yasemin bağırınca hemen telaşa kapıldılar...
Zeynebe yazık yaw hain enişte zenci dedi :icon_sorr
Neyse turşuyu bırakır inş. Yasemin :img-pilot
En Güzel Genç Kız....
En Yakışıklı Erkek...
En Güzel Sahne....
En Kötü Sahne....
En duygusal Sahne..
En Komik Sahne...
En İyi Rol Yapan...
En Kötü Karakter.
En İyi Karakter...
Dizide olmasını İstedikleriniz...
Dizide olabilecek birliktelikler...
Herkese İyi Geceler ve İyi Yorumlar....
En Yakışıklı Erkek... emre =)
En Güzel Sahne....Kızların çocukları basdığı sahne
En Kötü Sahne....Son sahne ve füsunun kocasının olduğu sahne
En duygusal Sahne..turşunun sahnesi
En Komik Sahne...kızların grip oldukları sahne
En İyi Rol Yapan...Yasemin
En Kötü Karakter..Berna
En İyi Karakter...Bu Bölüm Barış
Dizide olmasını İstedikleriniz... Şu emre cemre barışsında kurturalım artık
Dizide olabilecek birliktelikler...Füsun-erol olucak galiba
1)boranın arkadaşını kim öldürdü...Eren resimlerden baktı kanlı bi resim gördü ama bilemem artık borada yalan söledi yurtdışına gitti diye
2)Beyaz ceketli fethi bulunabilecekmi..Adam herkese borç takmış inş bulurlar ama çokkk zorr.
3)albüm başka bir yerden çıkabilirmi bence çıkmaz
4)füsun kocasından boşanıp erolla nikah kıyıp velayeti alırmı... %90
5)Emre-cemre barışırmı. Artık sıkıldım biran önce barışsınlar
6)kudret amcam bulduğu hatundan vazgeçermi..% 30 ihtimal veriyorum
7)Erolla füsun nikah kıyacakmı...zeynep için %95
herkese iyi yorumlar...
charmedmaa 26-01-08, 23:50 En Güzel Genç Kız....Cemre
En Yakışıklı Erkek...Baris
En Güzel Sahne....Emre nin Cemre icin Bise yapmasi Onu geri kazanmak icin yani
En Kötü Sahne....Mert Korki Kizlarla beraber
En duygusal Sahne..Barisin okula yardim etmesi
En Komik Sahne...Cemrenin Hayalari ve Rüyalari
En İyi Rol Yapan...Eren
En Kötü Karakter.Korki Nin Babasi
En İyi Karakter...Kesinlikle Baris(Aslinda Hepsi ama baris biraz daha )
Dizide olmasını İstedikleriniz...Eren nin Evet demisi Yani Barisin Teklifine
Dizide olabilecek birliktelikler...Bence Fisun Teyze Bide Bahadir Hoca Eski Bölümlere Bahardir Hoca onu birkere kiskandinmisdi Bir adam elini öperken
charmedmaa 26-01-08, 23:58 1)boranın arkadaşını kim öldürdü...ya bence bora yapmaz böyle bise ya hic uymuyor ona kesin bir yanlis anlasilma vardir ortada ya
2)Beyaz ceketli fethi bulunabilecekmi..sanmiyorum adam resmen cekip gitmis yaa kizlarin albümü de kaldi ya tüh cemre basdan beri hakliydi söyle imzali bise almadilar adamdan bise erol hoaca ona dava felan acicakdi ya..3)albüm başka bir yerden çıkabilirmi bence cikmaz yani nerde ciksin
4)füsun kocasından boşanıp erolla nikah kıyıp velayeti alırmı... yok daha neler dicem ama olur mu olur ama bence bahadir hoca lan evlense daha iyiy olur yani
5)Emre-cemre barışırmı. bilmem ama öyle gözüküyor yani yavas yavas yakinlasiyorlar bence
6)kudret amcam bulduğu hatundan vazgeçermi...ya belki ailesi icin vazgecer ama adam hem suclu hem güzlü yaa yazik korkinin annesine yaa
7)Erolla füsun nikah kıyacakmı... bilmem yani olur mu olur
zırvaladılar falan filan derken kabul ettiler şu tapuyu slında pek bir garip oldu zeynepin üstüne olması yani mert böyle bir garip oldu neyse baya karışık oldu.:icon_whisben
biz görmeyeli şirket bir o kadar küçülmüş bir o kadarda değişmiş:)oh oh allah versin burağa albüm yapmış birde turneye çıkmış(yağmurcum bizim hayallerimiz gerçekten hayal oldu artık zorlsakta gelmez ee tabi ciddi bir iş bu şimdi gelip civcivlik yapmak falan baya karışık olurdu)inanmak istemiyorum fethide dolandırıcı çıktı ee o kırmızı sakaldanda bu beklenirdi zaten ne garip bir adam ama yahu
cemrenin melekli şeytanlı sahnesi biraz karışık ama genede güzeldi birde ben bu iyi alevi pek bir tuttum ama gerçektende o hala bir mükemmel yani o repliği satmasın:)
beklediğim gibi gülçin mert yoshy korkut sahneleri pek bir güzeldi:img-icecrhele zeynebin gözlerini kapatması onu aşması faln pek komikti kızların dövüşüde cabası:)
En Güzel Genç Kız....aslında dizide hepsi
En Yakışıklı Erkek... korkut
En Güzel Sahne....kızların erkekleri yakaladığı sahne:)
En Kötü Sahne....yoktuki
En duygusal Sahne..erolun üstü kapalı evlenme teklifi:)
En Komik Sahne...yoshyle gülçinin çapkınları dövdüğü sahne
En İyi Rol Yapan...artık hepsi gülçin de artık pek olmasada rol yapmaya başladı
En Kötü Karakter.beyaz ceketli herüf ve napolyon
En İyi Karakter...gönül abla füsun ve bahadır(allahım nasıl bir hocadır o)
Dizide olmasını İstedikleriniz...kıskançlıklar olsun ** ayrılıklar hiç bir zaman olmasın
Dizide olabilecek birliktelikler...erol füsun ve cemre emre(gerçi onların hep vardı
1)boranın arkadaşını kim öldürdü...ya bence borayla bir alakası yoktur yani onun arkadaşıyla arasında başka sorunlar vardır ama bora kesinlikle öldürmemiştir
2)Beyaz ceketli fethi bulunabilecekmi..hayır bulunmaz yani kesin erolda aramaz çünkü burak yok zaten en başında
3)albüm başka bir yerden çıkabilirmi hayır:img-cool2
4)füsun kocasından boşanıp erolla nikah kıyıp velayeti alırmı... hiç belli olmaz:)
5)Emre-cemre barışırmı. ımm belki
6)kudret amcam bulduğu hatundan vazgeçermi..geçer geçer
7)Erolla füsun nikah kıyacakmı..yani mutlaka formalite icabı yaparlar ama sonra erolla füsun arasında aşk kıvılcımlanır sonra bebeleri olur:)
şafakcım saol
herkese iyi yorumlarbye
fethi nasıl dolandırıcı çıkar ya anlamadım zaten bedava yapmıycaklarmıydı albümü ödüldü yani ne bileyim tarcan marcan belli bir ciddiyeti olan bir müzik şirketi zannetmiştim ben top(?hatırlamıyorum neydi) müziği:img-polic
sanırım Ahmet abi albüm işinin olmamasına karar verdi alel acele bu bölüm bu olayı oyuncularıyla birlikte sildiler kızlarda çok üsütünde durmadı zaten yani ben yaseminle gülçinin yerinde olsam yakar yıkardım orda ortalığı kolay gelsin deyip çekip gittiler neyse:img-polic
bölüm fena değildi çabucak geldi geçti sanki beğendim=)
bora katil olamaz asla öyle birşey olmaz belki cinayete görgü tanıklığı etti blemiyorum ya da o eski arkadaşının kötü karanlık işleri tanıdıkları vardı ondan korktu bahsetmek istemedi
güzel replikler vardı koptuğum mesela bernanın aleve söylediği
-çakma teresa
va emrenin merte söylediği
-vayyy çakal replikleri o an kopmama vesile olmuşlardır ayrıca tam anlamıyla yazmış olmayabilirim hatırladığımdır
evlerinin önü boyalı direk(lambalı diyenlerde var buna:img-polic) son zamanlarda meşhur olmuş bir yeniden düzenlemedir ole ole felan filan ordada illa içine sokmuşlar ya da ben öyle sezdim bilemiyorum flemenko felan tamam korkutla mert kızlarla birgüzel dans edip yaso-gülo tarafındanda basıldırlar olmuş:img-pilot
napolyon ne etse boş onu karısından önce ben boşuyorum:hıh
hiç beklemezdim ondan karısını çocuğunu özellikle korkutu gördüğüm için söylüyorum oğlunu böyle bir hale düşürmesi hiç hoş değildi kısaca
öğleden sonra annem izler yerli kadın programları klişesi kınıyorum
bazı sahneler çok uzamış baydı
özellikle şu cemrenin melek ve şeytanıyla cebelleşme sahneleri birde yine cemrenin emreyle arkasını dönüp bakıştığı eski bölümleri tazeleme olarak saçlarını savurup dönüp gittiği yerler yordu beni:img-wink:
cansuşum evet burak yok tamam kabulleniyoruz bundan sonra kardeşim:)
vayyy bir grupla kaset çıkarıp turneye kaçmış biz onu turnede yakalıyalım :img-polic
erol hocayla panzeri yakıştıran bu bünye nerölün füsun teyzeye al bohçanı bana kaç ayarı vermesiyle yıkılmıştır o kadar
anuşka yoktu sanırım konuk oyuncularda da geçmedi ya da ben görmedim gitti galiba:img-polic
yalnız bora(gerçek adını bilmiyorum burak olabilir değilse özürler benden) hala konuk oyuncularda inşallah gelecek bölüm katil çıkıp gitmez yakarım o seti yeter teo gitti sustum burak gitti gıkım (heheh tabi tabi) çıkmadı borayıda elimden almasınlar yetti :img-polic
yasom herzamanki gibi çok şekerdi canım benüm cemrenin rüyası çok komikti gülçinin merte tripleri erenin barışın evlenme teklifini çektiği diğer yollar ve her seferinde atlatması güzeldi korkuta dediğim gibi üzüldüm barış tatlı çocuk ama şunu söyliycem ben o kadar bağış yapmazdım itirafsa itiraf ne diyeyim ama kendince haklı tabi ki emre için söylenecek pek birşeyim yok ama mertle muhabbetleri süper oluyor bence cemreye yol versin kalbinde bu gidişle aralarının düzelmesi korkutla yasonun evlenip 2 çocuk yapıp napolyonun torunlarını görmek için Kara çiftinin evlerinin önünde ki çınar ağacının arkasından tırsmış üşümüş bir şekilde baktığı zamanlarda son bulur boranın yaptığı nanelimon neyse artık yaptığı şeyden bende istiyorum bizede yapsın:bırr
kimseyi atladım mı mert kaldı galiba o da iyiydi zaten onu severim bir lafım yok sevimli çocuk yalnız o dans ettiği kız bora arkadaşınız mı diyince kızı kendine çektiği andaki bakışları gözleri pörtledi az korktum nuri alço kıvamı verdi ekrandan bu yana kollayın bir taraflarınızı neyse:img-polic
bu kadaaarrr füsunun eski kocasınada dalarım
En Güzel Genç Kız....yaso-eren
En Yakışıklı Erkek... korkut
En Güzel Sahne....hımmm aklıma gelmiyor güzeldi çoğu sahne
En Kötü Sahne....geçiniz
En duygusal Sahne..zeynonun konuştuğu sahne üzüldüm
En Komik Sahne...yasoyla gülonun oğlanları bastığı sahne
En İyi Rol Yapan...yaso-eren-korkut-mert-bora böyle gider bu....
En Kötü Karakter...berna(alevin neyi varsa sömürdü gözü doysun) napolyon demeye dilim varmıyor bu kadar zamanlık hukukumuz var =D
En İyi Karakter...bahadırrrrrım hiç aklıma gelmemişti bugüne kadar cansuştan gördüm ki haklı
Dizide olmasını İstedikleriniz...hımmm korkutun annesi diziye katılabilir ya da ne bileyim yağmur girsin diziye evet çağırsınlar yağarım
Dizide olabilecek birliktelikler...füsun-neröl gibi gözüküyor aha orda bak
sorularıda yarın cevaplarım iyi geceler
ben demiştim beyaz ceketli fethiye güven olmaz diye ama nerde dinleyen....
Adam kapıcıya bile borç takmış düşünün tarcan hikayeside belki uydurnadır çakma tarcan :img-pilot
napolyon biranönce bıraksın hatunu yoksa sonu iyi değil...
kızlar bu bölüm cezadan kurtuldular ama sonraki bölüm muhtemelen ufakta olsa bi ceza alabilirler :img-yes:
haftaya biraz tedirginlik olucak bora yüzünden muhtemelen oda sonraki bölüm diziden ayrılır gibi nedeni ise erenin fotoğraf makinasında gördüğü resim
bora o sahnede baya tedirgin oldu :icon_whis
Hayal kurma Yağmur %1 ihtimal bile vermiyorum sana :img-hyste
kübra_yoshy 27-01-08, 10:18 En Güzel Genç Kız....YASEMİN
En Yakışıklı Erkek...KORKUT
En Güzel Sahne....GÜLÇİN İLE YASEMİNİN KORKUT VE MERT E BAĞIRMALARI
En Kötü Sahne....KORKUTA KIZIN YAPIŞDIĞI SAHNE
En duygusal Sahne..KORKUT İLE BABASININ KONUŞTUĞU SAHNE
En Komik Sahne...CEMRENİN RÜYASI
En İyi Rol Yapan...YASEMİN
En Kötü Karakter.BERNA-BANZER
En İyi Karakter...KORKUT
Dizide olmasını İstedikleriniz...YASEMİN KORKUTU AFFETSİN
Dizide olabilecek birliktelikler...EROL -FİSUN:P
Birkaç haftadır olduğu gibi bölümün hepsini izleyemedim.Sabah tekrarı var zannediyordum ama yanılmışım:icon_sorr
Neyse izlediğim yerlerden yorum yapiyim:Barış'ın ev teklifi güzeldi.İlk bölümlerdeki Barış nerde,şimdiki nerde?Aşk Barış'ı bayağa bir değiştirdi.Kızlar ilk önce kabul etmediler ama sonuç olarak artık ev onların.Mert'te de aynı şey oldu ama Barış'ın Zeynep için demesi Mert'in de kabul etmesini sağladı.Barış cidden melek gibiydi:img-pilot
Yasemin'le Gülçin ,Top Müzik'e gittiklerinde Fethi Bey'in dolandırdığını öğrendiklerinde daha fazla bir tepki göstermeleri gerekirdi.Albüm çıkarmayı çok istiyorlardı.Nasıl da hemen kabullendiler...
Yasemin garibim hastaydı.Sonra diğerlerine de bulaştırdı.Kızların o hasta halleri çok komikti.Yalnız Cemre'nin hareketleri çok yapmacık duruyordu:icon_whis
Bu bölümün şüphesiz en güzel sahnesi(izlediğim yerlerden en güzeli) Korkut'la Mert'in eve gelen kızlarla dans ederken Yasemin'le Gülçin'e yakalanmasıydı:img-hysteBora'ya kız ayarlayalım derken az kalsın kendileri güme gidiyordu...
Bora'nın ev arkadaşını öldürdüğünü ben de düşünmüyorum.Ama olay bayağa bir esrarengiz :img-polic
pink_girl_56 27-01-08, 10:30 fethi bey kaçmıs dolandırıcı nolacak bnde dizide albüm bekliyorum yaa kacmıs adam...Fusun un eski kocası da birgün elimde kalacak yani o ne biçim laflar yaA
En Güzel Genç Kız:Cemre
En Yakışıklı Erkek:Gerçeği sölüyorum KORKUT!!
En Güzel Sahne:Emrenin cemreye "seni yeniden kazanacağım" demesi
En Kötü Sahne:Kızların korkut ve merte yapıştığı sahne
En duygusal Sahne:korkutla babasının konustuğu sahne
En Komik Sahne:Cemrenin rüyası ve yasemin ve gülçinin kokrut ve merti dövdükleri sahne
En İyi Rol Yapan:Cemre
En Kötü Karakter:Berna fusunun kocası ve panzer
En İyi Karakter:Erol hoca ve bahadır hoca
Dizide olmasını İstedikleriniz:Cemre ile emrenin barışması
Dizide olabilecek birliktelikler:Erol hoca ile fusun
O fotoğraf makinesindeki resimde cidden Bora bayağa bir tedirgin oldu.Ama ben bir türlü anlam veremiyorum.Yani çok karışık bir durum:blink:Bir dahaki haftayı sabırsızlıkla bekliyorumbye
Reytingler aynı gelmiş gene.:icon_sorr
Dünkü bölüm çok güzeldi.
En güzel sahne Yoshy ile Gülçin'in, Korkutla Mert'e baskın yaptığı sahneydi.
Bir de Cemre dedi ya sınava gelince kalkacak haliniz yok,iş sevgililerinize geldiğinde nasıl kalktınız.Valla kızlar anında iyileştiler.:img-hyste
Bora ev arkadaşı Altay'ın adı geçtiğinde tuhaf davranıyordu;ama ben yine de Bora'nın katil olduğuna inanmıyorum.Kesin başka 1 şey çıkacak.:img-yes:
Eren'in, Barış'ın evlenme teklifine ne cevap verdiğini tam olarak öğrenemedik.Barış konuyu açtığında hemen değiştiriyor.
Emre'nin de bu sefer işi daha zor,Cemre'nin kalbini yeniden kazanacakmış.
Cemre hala öfkeli,biraz zorlanacak Emre.
yasemin-1990 27-01-08, 12:46 12 olmamız iyi ama 24. olmak hiç hoşuma gitmedi üzüldüm:img-blush dün güzel bir bölümdü inşallah dizimiz bitmez:sad53:
arkadaşlarr dün yayınlanan bölüm kaçıncı bölüm oluyordu?
dünkü bölüm güzeldi bu arada
füsunun kocasına da sinir oluyorum nası evlenmiş onlar yaaa
korkut her zamanki gibi çok tatlıydıı!
emre'nin işi zor, cemre haklı!
birkaç bölümdür bana aşırı saçma gelen şey zeynep'i dayısından ayırmak istemeleri öğretmeni burnunu sokmasa olmaz mı ne güzel yaşıyolardı işte iyilik mi yaptığını sanıyo ne o öğretmen olcak kadın x( sinir oluyorum!
reytingler çok güzel:img-hyste
hem nedemişler önemli olan 1. olmamız değil önemli olan yerimizi korumamız:img-fear2
gördüğünüz gibi bizde öyleyiz hep sonlardayız:)
umarım şu alevin iyi kız oyunu bernayada yarar gerçi berna hala aynı berna
ne cadı kız yahu alevinde dediği gibi kızın üstündede bir şey bırakmadı
ya dizi iyice saçmaladı bence...
ben hepsi dinlemesem de fena diil diye izliyodum ama artık kızların hareketleri aşırı derecede yapmacık geliyo...hele cemrenin o ifadeleri...bu kadar da olmamalı...yok şeytan cemreyok melek cemre tamamen saçmalık
saçma bi dizi oldu artık
** zeynep ** 27-01-08, 13:09 ya dizi iyice saçmaladı bence...
ben hepsi dinlemesem de fena diil diye izliyodum ama artık kızların hareketleri aşırı derecede yapmacık geliyo...hele cemrenin o ifadeleri...bu kadar da olmamalı...yok şeytan cemreyok melek cemre tamamen saçmalık
saçma bi dizi oldu artık
dünkü bölümü izleyemedim malesef ama bu yorum yapmama engel değil...
ben ereni çok seviyorum ama cemre konusunda sana katılıyorum...
cemre çok itici geliyor banada...
tatli_kizim 27-01-08, 13:22 ya dizi iyice saçmaladı bence...
saçma bi dizi oldu artık
Ya Arkadasim Afedersin ama sen iyimisin..???
Tamam begenmiyor olabilirsin..Ama izleme o zaman..
böyle bir yorum da yapman acikcasi cokkk GeReksizz ve kötü olmuss...
Unutmaki..Bu dizinin icindede Cok emek var..Emege SaYgi Lütfen..!
*AyÇeLeN90* 27-01-08, 14:18 sana tamamen katılıyorum tatlı kızım.emeğe saygı.ewet bu bölümde cemrenin yapmacık gülüşleri falan wardı ama olsun.yoshy nin mimiklerine hastayım.ne bu bee!demesi falan hastayım.erenim zaten bitane.gülçin çok hoşdu bu gölümde.
herşeyiyle süpper HEPSİMMM SİZE TAPIYORUUMMMMMMMMMM
saçmala felan değilde cidden cemre konusunda az bir köşeden arkadaşlarla hemfikirim gerçekten o melek şeytan muhabbetleri acayip sıktı birde mimiklerini kontrol etmeyi öğrensin bence :img-wink:
reytingler kötü gelmiş ama bencede alıştık yalnız totalde sıralamanın bu kadar düşmesi kötü olmuş neyse
şafak hayal felan demişsin ben dün gece ne yazdım hatırlamıyorum neyin hayali?
ayrıca napolyon bundan sonra çok çeker ohh olsun korkut bir höytleseydide içimin yağları eriseydi:img-pilot
gelecek bölümü bende merak ediyorum bora açısından inşallah başına birşey gelmez ama ben eminim o kesin cinayete görgü tanıklığı yaptı yanlışlıkla çekti belkide o resmi bilmiyorum ama bora öyle biri değil korkmasının sebebi farklıdır anlaşılır gelecek bölüm:img-polic
birde bu albüm işi tamamen bitti mi o kayıtlar o kadar şarkı yaptılar okudular ne olacak anlamadım :img-pilot
bye
ya arkadaşlar ben birkaç bölüm kaçırdım.biriniz bana korkut annesi ve babasının boşanmasını nıye ıstıyo söyleyebilirmi?.babası aldattımı? yoksa korkut yanlış mı anladı? yasemin,eren,gülçin ve cemre nin masadaki konuşmaları gülmeleri çok tatlıydı ya.:happy0064:happy0064
cimcime_7297 27-01-08, 14:35 ;5928224']ya arkadaşlar ben birkaç bölüm kaçırdım.biriniz bana korkut annesi ve babasının boşanmasını nıye ıstıyo söyleyebilirmi?.babası aldattımı? yoksa korkut yanlış mı anladı? yasemin,eren,gülçin ve cemre nin masadaki konuşmaları gülmeleri çok tatlıydı ya.:happy0064:happy0064
yanlış anlama falan yok canım.korkutun babası annesini aldatıyor...korkutta bunu gördü...
o yüzden istemiyor babasını annesine anlatmaya gitti anneside biliyormuş ailemi yıkamam boşanmam falan diyor annesi korkutta babasından nefret ediyor...
en çok yasemin ve cemrenin mimiklerine bayılıorum ben hele yaseminin gözlerini kıpıştırmasına bayılıyorum...
yanlış anlama falan yok canım.korkutun babası annesini aldatıyor...korkutta bunu gördü...
o yüzden istemiyor babasını annesine anlatmaya gitti anneside biliyormuş ailemi yıkamam boşanmam falan diyor annesi korkutta babasından nefret ediyor...
en çok yasemin ve cemrenin mimiklerine bayılıorum ben hele yaseminin gözlerini kıpıştırmasına bayılıyorum...
ay inanmıyorum o adamdan beklenir şey değil.anneside haklı ama bu saatten sonra kendi ayakları üzerinde durması zor.evet yasemin çok şeker ya.korkut ve yaseminin kütüphanede oldukları bölüm süperdi:happy0064.gülçin de bir karar versin merti seviyo mu sevmiyo mu?hem kıskanıyo,hoşlandığını söylüyo hemde teo nun elinden falan tutuyodu.:img-yes::img-yes:
tatli_kizim 27-01-08, 14:45 sana tamamen katılıyorum tatlı kızım.emeğe saygı.ewet bu bölümde cemrenin yapmacık gülüşleri falan wardı ama olsun.yoshy nin mimiklerine hastayım.ne bu bee!demesi falan hastayım.erenim zaten bitane.gülçin çok hoşdu bu gölümde.
herşeyiyle süpper HEPSİMMM SİZE TAPIYORUUMMMMMMMMMM
enn basindan beri Cemrenin o yapmacik gülüsleri vardi zaten ..:)
Ama bu bölümde melek ve seytan sahnesi bence komikdii birazzz..:)
NeYysee....Ben hala dedigimin arkasindayim,...:):)
YosHY ve Erennn Cok iyi oynuyorlar ben cok seviyorum o ikiliyi-....:)
Ayrica evet reytinglere alistik ama benim bildigim kadariyla TOTAL cok önemli-..:sad53:
cimcime_7297 27-01-08, 14:53 ;5928373']ay inanmıyorum o adamdan beklenir şey değil.anneside haklı ama bu saatten sonra kendi ayakları üzerinde durması zor.evet yasemin çok şeker ya.korkut ve yaseminin kütüphanede oldukları bölüm süperdi:happy0064.gülçin de bir karar versin merti seviyo mu sevmiyo mu?hem kıskanıyo,hoşlandığını söylüyo hemde teo nun elinden falan tutuyodu.:img-yes::img-yes:
evet gülçinin yaptıklarına pek anlam veremiyorum yani çok şıpsevdi. merti seviyor ama belirli bir ilişkileri yok mertin onu kıskanmasına kızıyor....ama o merti neden kıskanıyor...
he bu bölüm en çok emreye şaşırdım...şu cemreden istediği 1 saatte ne yapacaktı acaba planı neydi...
evet gülçinin yaptıklarına pek anlam veremiyorum yani çok şıpsevdi. merti seviyor ama belirli bir ilişkileri yok mertin onu kıskanmasına kızıyor....ama o merti neden kıskanıyor...
he bu bölüm en çok emreye şaşırdım...şu cemreden istediği 1 saatte ne yapacaktı acaba planı neydi...
o da cemreyı eğlenilecek kız sandı.hiç beklemezdim emreden.barışta evlenme teklifi etti.hepsi aynı anda.noldu hepsine acaba anlaştılar mı?meralde kurnaz çıktı.kapıyodu çocuğu az kalsın.korkutla yasemin ayrılmasın ya.çok yakışıyolar.:img-yes::img-yes:
fleiziggirl 27-01-08, 15:13 bende sezgii ye sonuna kadar katılıyorum gerçi dogru önceki bölümlerdede öyle konusmaları vardı ama dün neredeyse dizinin basından sonuna bütün hareketleri yapmacık geldi bana yani sürekli 4-5 yasındaki şımarık kızlar gibi konusuyolar yani tmm sürekli ciddi olsun demiyoruz ama böyeside biraz sıkıyoya bi süre onra yani görüntü olmasa sadece sesleri dinleseydim dün kendimi bir çizgifilm izliyor zannederdim ya bakın mertve korkuttda ciddi konusmuyor ama onunki baymıyorlar yanirolünü cok ii yapıyor ama kızlar aynı çizgifilm kahramanları gibi sanki aglayacakmıs gibi konusuyolar amanedendir bilmiyorum herseye ragman bu diziyi izliyorum ama kac bölüm dayanırım bunu bilemem:icon_sorryani sonuc olarak kızların oyucu olmadıkları gercekten cok belli oluyor eskiden kızların sahnesi gelsin diye beklerdim şimdide erkeklerin sahnesi gelsin diye bekliyorum kusura bakmayın ama yani dünkü o sahneler yani ne bileyim cok cıvıtmıslar sonucta günlük hayatta hep öyle dalga gecer gibi konusmuyolardı
şimdi bu sözlere cok tepki gösteren olacaktır ama tekrarını zilediklei zaman özellikle cemreyi izledikleri zamn eminim bana hak verenler olacaktır
not(bu söylediklerim eren için gecerli değildir dikkatlice zileyenler bunu farkedecektir sakın eren hayranı oldugum için falan böylr yazdıgımı düşünmeyin ben yasemn hayranıydım ama gitgide soguyorum diiden de hepsidende :icon_sorr
Cemre aslinda basindan beri böyleydi (: Mesela Yaseminin 2 tür gülüsü var.. Biri gerçek kendi gülüsü digeri ise komiklik için yaptigi yapmacik gülüs (: Ama Cemrede ben sadece o yapmacik gülüsü gördüm.. herneyse.. Bu bölümler baya artti buda ayri konu pek girmek istemiyorum sadece yazilanlara katiliyorum.. Basindan beri söyledigimi yine yazim.. Erenle Yasemin en iyi oynuyolar bence.. :img-wink: Dünkü bölümde grip olduklari için bi öksürüktür gitti bence bu yüzdende hepsi bize biraz fazla yapmacik geldi bize.. Umarim ilerleyen bölümlerde biraz azalir bu tür sahneler.. Ve söylemeden geçemicem.. Iyiki Bora diye biri eklendi diziye (: çok sevdim ben Borayi umarim diziden ayrilmaz.. ki simdilik öyle birsey görünmüyor çok sükür.. Bora olayini en çok merak ediyorum cidden (:
ya cemre ilk başlarda çok güzel oynuyodu ama herhalde dizide oynamaktan sıkıldımı ne oldu oynuyamıyo.ama bu bolüm güzeldi.reytinglere alıştık artık:img-yes::img-yes: düştü iyice.
tatli_kizim 27-01-08, 15:48 Cemre aslinda basindan beri böyleydi (: Mesela Yaseminin 2 tür gülüsü var.. Biri gerçek kendi gülüsü digeri ise komiklik için yaptigi yapmacik gülüs (: Ama Cemrede ben sadece o yapmacik gülüsü gördüm.. herneyse.. Bu bölümler baya artti buda ayri konu pek girmek istemiyorum sadece yazilanlara katiliyorum.. Basindan beri söyledigimi yine yazim.. Erenle Yasemin en iyi oynuyolar bence.. :img-wink: Dünkü bölümde grip olduklari için bi öksürüktür gitti bence bu yüzdende hepsi bize biraz fazla yapmacik geldi bize.. Umarim ilerleyen bölümlerde biraz azalir bu tür sahneler.. Ve söylemeden geçemicem.. Iyiki Bora diye biri eklendi diziye (: çok sevdim ben Borayi umarim diziden ayrilmaz.. ki simdilik öyle birsey görünmüyor çok sükür.. Bora olayini en çok merak ediyorum cidden (:
Ya b ende sana sonuna kadar katiliyorum ablacigim..:)
Eren ve YOsHY en iyi oynayanlardan bennce yane..:)
Ayrica evet CeMre en basindan beri ÖYleydi..Ama simdi Emre ile ayrildiklari icin az böyle olmusdur ama diziyi en basindan beri izleyenler bunuda bilmeli diye düsünüyorum ben acikcasi..HICKIMSE degismedi bana GÖre..:img-wink:
Katiliyorum Pinarcim (: Sadece son zamanlar biraz abartili oldu iste.. Burçak arkadasimiz Cemre basinda iyi oynuyodu demis.. Duygusal sahnelerdeki bakislarini fln ben çok begeniyorum yani oyunculugunu kesinlikle gelistirdi bence.. Hepsi baslarda daha acemiydi (: demin yazdigimi tekrarliyim.. Cemrenin gülüsleri ve bazen konusma tarzi yapmacik geliyor.. Mesela eski bölümdeki ''A-aaa gitti kiz'' sahnesinde Yasemini çok daha begendim.. Cemreyi yapmacik, Yasemini ise içten bulmustum.. Su 2 tarz gülümseme konusundanda bahsediyorum (: herneyse.. Bence dünkü bölüm grip konusu yüzündende bize dahada fazla yapmacik geldi.. Hepsi seslerini degistirdiler(grip olduklari için) sürekli öksürdüler fln.. Cünkü Yaseminde dün baya farkliydi (: neyse.. düzelicektir bence (:
Katiliyorum Pinarcim (: Sadece son zamanlar biraz abartili oldu iste.. Burçak arkadasimiz Cemre basinda iyi oynuyodu demis.. Duygusal sahnelerdeki bakislarini fln ben çok begeniyorum yani oyunculugunu kesinlikle gelistirdi bence.. Hepsi baslarda daha acemiydi (: demin yazdigimi tekrarliyim.. Cemrenin gülüsleri ve bazen konusma tarzi yapmacik geliyor.. Mesela eski bölümdeki ''A-aaa gitti kiz'' sahnesinde Yasemini çok daha begendim.. Cemreyi yapmacik, Yasemini ise içten bulmustum.. Su 2 tarz gülümseme konusundanda bahsediyorum (: herneyse.. Bence dünkü bölüm grip konusu yüzündende bize dahada fazla yapmacik geldi.. Hepsi seslerini degistirdiler(grip olduklari için) sürekli öksürdüler fln.. Cünkü Yaseminde dün baya farkliydi (: neyse.. düzelicektir bence (:
canım benim ben sadece görüşümü dile getirdim.hepsi başta acemiydi evet.ben yaseminin erenin oynamasına falan bayılıyorum sadece cemre hakkındaki düşüncelerimi yazdım:happy0064:happy0064
saçmala felan değilde cidden cemre konusunda az bir köşeden arkadaşlarla hemfikirim gerçekten o melek şeytan muhabbetleri acayip sıktı birde mimiklerini kontrol etmeyi öğrensin bence :img-wink:
reytingler kötü gelmiş ama bencede alıştık yalnız totalde sıralamanın bu kadar düşmesi kötü olmuş neyse
şafak hayal felan demişsin ben dün gece ne yazdım hatırlamıyorum neyin hayali?
ayrıca napolyon bundan sonra çok çeker ohh olsun korkut bir höytleseydide içimin yağları eriseydi:img-pilot
gelecek bölümü bende merak ediyorum bora açısından inşallah başına birşey gelmez ama ben eminim o kesin cinayete görgü tanıklığı yaptı yanlışlıkla çekti belkide o resmi bilmiyorum ama bora öyle biri değil korkmasının sebebi farklıdır anlaşılır gelecek bölüm:img-polic
birde bu albüm işi tamamen bitti mi o kayıtlar o kadar şarkı yaptılar okudular ne olacak anlamadım :img-pilot
bye
senin diziye alınman hayali yağmur hnm =)
reytingler herzamanki gibi aşağılarda bundan sonra zor çıkar dizi inişe geçtiği zaman bidaha zor çıkıyor yukarılara :img-yes:
Borayı nezarete atarlar bence ama sabahda yazdığım erenin boranın fotoğraf makinasında gördüğü foto aklımı karıştırdı biraz :icon_whis
albüm yalan oldu bence kayıtlar falan kayıplarda beyaz ceketli fethiyle birlikte...
acaba bora sevgilim beni aldattı demişti ya gizlice fotolarını falanmı çekti belki o olabilir.kızların bora hakındaki konuşmaları çok şekerdi ya.yaseminin gülmeleri falan:happy0064 canım çok şeker ya.
ben bu dizinin senaristini bir türlü anlayamadım geçen haftaki bölümün hemen hemen her kısmında yoshy&korkut vardı bu bölümde yasemin'in korkut'u dövdüğü sahneden başka hiç beraber değillerdi nerdeyse :icon_whis kızların masa başındaki gülüşmeleri gerçekten çok şekerdi :) gülçinin merti kenara çekip hesap sorması çok tatlıydı:img-blush cemrey'le alev de iyice kanka oldular nerdeyse :) inşallah haftaya yoshy&korkut sahnesi daha fazla olur:img-wink:
ben bu dizinin senaristini bir türlü anlayamadım geçen haftaki bölümün hemen hemen her kısmında yoshy&korkut vardı bu bölümde yasemin'in korkut'u dövdüğü sahneden başka hiç beraber değillerdi nerdeyse :icon_whis kızların masa başındaki gülüşmeleri gerçekten çok şekerdi :) gülçinin merti kenara çekip hesap sorması çok tatlıydı:img-blush cemrey'le alev de iyice kanka oldular nerdeyse :) inşallah haftaya yoshy&korkut sahnesi daha fazla olur:img-wink:
katılıyorum arkadaşım bi veriolar bi vermiyolar.çok sekerler yaseminle korkut ya.aleve o kadar güvenmemek lazım.yapar yine biseyler.zamanında yaptıklarını unutmadık:img-yes::img-yes:
En Güzel Genç Kız....Yaseminimm:img-in_lo
En Yakışıklı Erkek...Korkut...
En Güzel Sahne....hepsi güzeLdi ayrım yapamıcam=)
En Kötü Sahne....Füsunun kocasının geLdiği sahne..
En duygusal Sahne..korkutun babasıyla konustugu sahne..
En Komik Sahne...yaso-güLçinin cocukLarı basması:D
En İyi Rol Yapan...Yasemin-Eren-Korkut...
En Kötü Karakter...Bernaa...
En İyi Karakter...Yaso-Korki-Eren..
Dizide olmasını İstedikleriniz...Yaso-Korki arası bozuLmasın / cemre-emre barışsın artık...
Dizide olabilecek birliktelikler..FüsunLa eroL sanırım :D
Reytingleri ancak görebildim.Keşke görmeseymişim:icon_whisAma alıştık da aslında.Hep böyle geliyor...Yalnız bu hafta totalde acayip düşmüş:icon_sorrDüzelmesi dileğiylebye
yasemin-1990 28-01-08, 13:47 cemrenin yapmacık hareketlerine sinir oldum:img-pilot ama yoshyim çok güzel rolünü yapıyordu.bu hafta yoshy ve korkut sahnesi hiç yoktuu çok bekledim bir araya gelmelerini amaa neredeyse hiç yoktu:icon_sorr emrenin cemreyle 1 saatlik ne yapacağını çok merak ettim:img-patsa ayrıca boranın diziye girmesi çok iyi oldu beni çok güldürüyor:happy0064 boranın katil olacağını düşünmüyorum:img-blush.......
cemrenin yapmacık hareketlerine sinir oldum:img-pilot ama yoshyim çok güzel rolünü yapıyordu.bu hafta yoshy ve korkut sahnesi hiç yoktuu çok bekledim bir araya gelmelerini amaa neredeyse hiç yoktu:icon_sorr emrenin cemreyle 1 saatlik ne yapacağını çok merak ettim:img-patsa ayrıca boranın diziye girmesi çok iyi oldu beni çok güldürüyor:happy0064 boranın katil olacağını düşünmüyorum:img-blush.......
yoshym her zaman roLünü güzel yapıo zaten :img-in_lo
ewet bzimkiLerin sahnesi hiç yoktu :( neyse haftaya teLafi ederiz umarım:D
cemre emreye yine şans wermedi..böyLe nereye kadar gitcek anLamadım !
bora katiL oLamaz bencede ama şüpheLi dawranı$Ları war :img-pilot yok yok şekey gibi çocuk o :)
Bu bölüm çok güzeldi bence Cemre ile Yoshy'nin gülmeleri çok komikti Cemre ile Emre ne zaman barışacaklarını merak ediyorum ama bu gidişle barışmazlar :img-yes: kızların erkekleri bastıkları sahne çok komikti
Şu polis meselesini ne olucak çok merak ediyorum ama bence Bora suçsuzdur
Yeter waLLa cemre&emre barı$sın artık..
kaç böLümdür ayrıLar...emre sadece 1 saat istedi cemrede baya inatçı çıktı walla:D
bu böLüm barışırLar umarım.....
Borada suçsuzdur heraLde yaa onda cinayet i$Licek bi tip göremiorum :)
tatli_kizim 29-01-08, 17:57 Yaaa Ööööfff..=) biktim vaallahii..=)=)
Hala Cemrenin yapmacikk Hallerii konusuluyor..=)=)
Ya..forumdaslarim..=) Canlarim..bitAnelerimm :):)
Ya Kizlar oyunculugunu cokkk düzeltiler..
yan nasil anlatiim bilemiyorum ama bir birin ci bölüme bakin ve simdiki bölüme bakin ne olur ya..:)
Oyunulugunu o kadar gelisdirmisler ki..Ve hala diyorum..Cemre hepp BöYleydi.Bu tarz yorumlar Yapilmasin bence cok cirkin yaniii.
Her bölümde cemre Öyle..Gecen bölümdede her BÖlümde yane..=)
eger biz bu diziyi Cok seviyorsakk ve sonuna kadar DeStekliyorsakk Sonuna kadar Izlemeliyizz..Ben hicbir hata göremiyorum Su An..Kizlar oyunculugunu gelisdirdiler ve siz yapmacikdan bahsediyorsunuz..=)
Ya Öbür dizilere bakin bi kere.ORDada bir sürü oyuncu vaaarr Yapmacik oynayan..SaDece bizim kizlar degi..=)
yani anliyacaginiz bu konuda ben fazlasiyla doluyum..=)=)
NeySe SeydaK ismin herhalde SeYda caanim..=)
Boranin ev arkadasi ölü bulunmus Evde..=)
O yÜsden boranin yanina geldiler ve bitti :img-wink:
Boran&Sila 30-01-08, 08:05 Selam Arkadaslar;)
Uzun zamandir uzun uzun yorum yapamadim bu basliga hehe=)
Bu haftaki Bölüm cok güzeldii...cok heyecanli bittii:)
Yoshymm benimm yaaa her gecen gün sevgim dahada artiyor prensese....okadar masum okadar güzelkii:img-blush
Kizlarin ücüde hastalandii hehe eglenceliydi o sahneler =)
Mert ve Korkutun plani yattiii bora icin ayarlamak istedigi kizla kendi dans etti:PKizlarda bigüzel yakaldii....korkiden hic beklemezdim:img-polic cok güldüm o sahnelerde....kizlarada gicik oldumm selinle gamzeye:img-polic
Fethi Bey´de ortadan kaybolduu...uff albüm isi yatmaz insallah:icon_sorr
Ayrica fisün teyzenin kocasina acayipp gicik oluyorum....gicik sey...:img-cool2
Reytingler malesef düzelmemis umarim düzelir yaa:icon_sorr
Bora`nin katil olduguna inanmiyorum ben ya bakalim görcegiz:img-wink:
umarım özet yarın falan geLir merak etmeye başLadım ben....
boranın katiL oLcaqını dü$ünmüorum şeker gibi cocuk o yha:)
Yasom düzeLir umarım gerçi hasta hasta baya tatLı oLuo ve haLLeri komik oLuo ama ossun o her haLiyLe tatLı :)
cemre&emre barışır umarım yeter walla yeter yanii :)
tatli_kizim 30-01-08, 22:01 Özet icin tesekürler haytm..:)
Yokya gülcinin eski sevgilisi vardi ya..=)
Hani o gitarci cocuk..:) Adi simdi aklima gelmiyor ama hatirlarsin..:)
bu blm harika olucak ya..=)
Yani bi Eren'in sevgilisi eksikti:icon_whisBöylelike dörtlemiş oldular:)Bora gerçekten izlemişki o cinayeti?Şaşırdım...
Gerçek özet di mi bu arada:img-blush
tatli_kizim 30-01-08, 22:07 ya berk kiim arkadaslar?? :img-wink::img-wink:
korkutunn bi öbür karakteri diicem ama yoqq :D
Ya ortada iki tane özet var:blink:Hangisi gerçek:icon_whisNeyse bence birinci eklenene yorumumu yapmıştım:)(Bu arada ilk özette Berk yanlış yazılmış.Bora olucakmış o tabi yanlış özetse boşverin:img-wink:)
İkinci özete gelirsek Bora ve Alev birbirlerine aşık olucaklar herhalde :DKızlar da Bora'dan çok korkucaklar anlaşılan...Neler yapıcaklar acaba?Fragman hemen çıksa keşke:)
Boran&Sila 31-01-08, 08:59 yasemin-1990 senin ekledigin özet sanirim dogru özet degil canim...ben erenin eski sevgilisinin gelcegine inanmiyorum...sacma olurdu...kartal_dilek`in ekledigi özet bambaska...:img-wink:
Bence ikinci özet dogru...ona göre yorum yapiyorum:)
ertesi gün Altay’ın ölüm sebebini öğrenince, çok sarsılırlar.
Cok merak ediyorum niye ölmüs...Bora serbest birakiliyormus kizlarda korkuyormus hehe (: Bence bora yapmamistir ya hayirlisi:icon_whis
Bora Alevle samimiyeti ilerletiyormus:icon_whis Hic yakismiyolar....:icon_whisBora necabuk unuttu eski sevgilisini:P
Bu bölümü merakla bekliyorum:img-wink:
tatli_kizim 31-01-08, 10:26 bencede ikinci özet dogruu arkadaslar..=)
Ay bu bölümm cok güzel olucak her zamanki gibi..
ama en cok sasirdigim bu özette Bora && Alevv..:)
Bir ciftimiz doguguyor..:)
Boran&Sila 31-01-08, 10:28 bencede ikinci özet dogruu arkadaslar..=)
Ay bu bölümm cok güzel olucak her zamanki gibi..
ama en cok sasirdigim bu özette Bora && Alevv..:)
Bir ciftimiz doguguyor..:)
Hosgeldin Pinarimm (:
Aynen ya yeni bir cift doguyor galiba hehe =) Hic uymuyolar ama alev iyi olmakda kararli...bakalim :P Bencede bu bölüm güzel olcak...insallah reytingler yine berbat gelmez:img-wink:
_yorumsuz_ 31-01-08, 11:54 Altayın ölümünün ardındakileri çok merak ediyorum. Bence bora bir cinayete karışmadı. onun suçsuz olduğuna eminim. kızların korkması doğal birşey tabi. sonuçta üst katında oturan kişi cinayetten göz altına alındı.
Alevi ilk bölümden beri seviyorum ve şimdi güzel eski kötümden gurur duyuyordum. Sonunda doğru yolu buldu ve iyi olmaya karar verdi. Bence yardımlaşma kulübünün başkanı Alevciğim olsun =)
Bora&Alev. Hiç aklıma gelmezdi. Neden olmasın =)
özet için çok saoLun..
yine güzel bi bölüm bizi bekLior =)
Boranın suçsuz oLduqunu söLemi$tik acaba neden öldü cocuk merak ediorm=)
bora&aLev :D boraya daha ii birini isterdim ama neyhsee :)
yasomda başkanLık için aday oLuomus... ee dayanısma ve yardımLasma iştee yardımsewer kız nede oLsaa :img-in_lo :):)
çiftLerLe iLqiLi bişey yazmıo :icon_whis
1tanecikde oLsa yaso&korkut sahnesi oLur in$aLLahh :img-yes:
Fragmanı gördümm :happy0064
acaip eğLenceLi bi böLüme benzio :img-yes:
şu yarısmaa baya güzel gecicek..kantinde parti gibi bişey wardı eLLerde pankartLar faLann şarkı söLeip eğlenioLardı süper oLcak...
borayLa aLev sarıLıodu bi yerde:D yeni bir çift...:)
Yasom cok tatLıydı yine dememe gerek yok gerçi :img-in_lo :)
Herkese Selam
cooktandir ugramadim bu basliga
özet gelmis ama iki özet var galiba peki hangisi dogru ki ??
Busecim sen görmüssün fragmani ben denk gelemedim ya
neyse ins. görürüm nete düsmemistir daha neyse bari ben iki özetide okiim !!
İLK AŞKIM_MERVE 01-02-08, 10:29 WALLA FRAGMANI BENDE GÖRDÜM..:img-yes:
eglenceli bir bölüm fakat ben izleyemiycem..
çünkü SINIF VAR..
ama tekrarını izlerim(tabi verirlerse)...:img-yes:
yinede herkese ii seyirler...:img-wink:bye
Simdi okudum özeti alevle bora cook samimimisler valla olur mu olur
ne diim allah mutlu etsinde birde bora hapse girerse alev yine mutsuz
kalir kizlarin iliskileriyle alakali bisey yazmiyor Yoshy-Korut hakkindada ya off artik hic böyle yalniz romantik sahneelr olmuyor vala yaa !!
Simdi okudum özeti alevle bora cook samimimisler valla olur mu olur
ne diim allah mutlu etsinde birde bora hapse girerse alev yine mutsuz
kalir kizlarin iliskileriyle alakali bisey yazmiyor Yoshy-Korut hakkindada ya off artik hic böyle yalniz romantik sahneelr olmuyor vala yaa !!
ewet Yoshy&korkutLa iLqiLi hiçbişe yazmıo..
asLında hiç bir çiftLe ilqiLi yazmıo :icon_sorr
ama oLsun hep aşk aşk oLmazki..eğLenceLi oLsun birazda..
bu böLüm baya aksion oLcak :D
emre&cemre sahneLeri war fragmanda umarım barısırLar..:img-yes:
Yaso&korki sahneside oLur bence...
ewet Yoshy&korkutLa iLqiLi hiçbişe yazmıo..
asLında hiç bir çiftLe ilqiLi yazmıo :icon_sorr
ama oLsun hep aşk aşk oLmazki..eğLenceLi oLsun birazda..
bu böLüm baya aksion oLcak :D
emre&cemre sahneLeri war fragmanda umarım barısırLar..:img-yes:
Yaso&korki sahneside oLur bence...
Haklisin hic bi ciftle ilgili bisey yazmiyor
evet eglenceli olsun hep ask vardi simdi biraz eglenelim
borayi serbest birakiyorlarmis ama o öldürdü dimi benim anlamaidgim
niye fotograf makinesinde öyle resimler var bayan berbatovda kizlardan süphelendircek bisey söylicekmis ins. barisirlar emre cemreyi o isteidgi yere götürüyormus bence emre yine cemreyi kazancak ins. olur ama su siralar Koki
biraz üzgün yaa Yasoda onu teselli falan eder onlarida görürüz !!
Haklisin hic bi ciftle ilgili bisey yazmiyor
evet eglenceli olsun hep ask vardi simdi biraz eglenelim
borayi serbest birakiyorlarmis ama o öldürdü dimi benim anlamaidgim
niye fotograf makinesinde öyle resimler var bayan berbatovda kizlardan süphelendircek bisey söylicekmis ins. barisirlar emre cemreyi o isteidgi yere götürüyormus bence emre yine cemreyi kazancak ins. olur ama su siralar Koki
biraz üzgün yaa Yasoda onu teselli falan eder onlarida görürüz !!
yok bnce bora öLdürmemiştir şeker cocuk o ya yapamaz böLe bişey ama şüpheci tavırLarı war yanii iLginç asLında:D neyse görücez bu böLüm...Berbatov Fragmanda dioduki bu kızLar cok kötü...Nie böLe bişey dio anLamadım bende :icon_whis cemre&emre barısabiLir bu böLüm...bakaLım emre nereye götürcek onu..yeter waLLa barışsınLar baya uzadı..Dediğin gibi Yasoum korkiyi teseLLi eder onLarında güzeL shneLerini görürüz inşaLLah bu böLüm:img-wink:
yok bnce bora öLdürmemiştir şeker cocuk o ya yapamaz böLe bişey ama şüpheci tavırLarı war yanii iLginç asLında:D neyse görücez bu böLüm...Berbatov Fragmanda dioduki bu kızLar cok kötü...Nie böLe bişey dio anLamadım bende :icon_whis cemre&emre barısabiLir bu böLüm...bakaLım emre nereye götürcek onu..yeter waLLa barışsınLar baya uzadı..Dediğin gibi Yasoum korkiyi teseLLi eder onLarında güzeL shneLerini görürüz inşaLLah bu böLüm:img-wink:
Bende ilk öyle düsündüm yapamaz o dedim ama sonra iste tavirlari falan
bide o makinedeki resimler ne ama bende öldürmemistir diye düsünüyorum
bence hani kendisini ve Anuskayi takit ettikleri icin sinirliydi onlara o yüzden demis olabilir evet yani abrissinlar artiik yeter valla gercii Yaso_korki 16 blüm sonra cikmaya basladilar ya ama bu abska bisey yani insallah görürüz onlarida !!
Bende ilk öyle düsündüm yapamaz o dedim ama sonra iste tavirlari falan
bide o makinedeki resimler ne ama bende öldürmemistir diye düsünüyorum
bence hani kendisini ve Anuskayi takit ettikleri icin sinirliydi onlara o yüzden demis olabilir evet yani abrissinlar artiik yeter valla gercii Yaso_korki 16 blüm sonra cikmaya basladilar ya ama bu abska bisey yani insallah görürüz onlarida !!
kimse yaso&korki kadar ayrı kalamaz yaa :) onLar başka başka başka..:img-in_lo
cemre sewio emrede sevio...barısırlar bu böLüm içimde öLe bi his war:D bakalım emre napcak onu merak ediorum nereye götürcek cemreyi...
su yarısma cok eğlenceli olcak..tiktakı söyLüoLardı fragmanda..kantinde büyük bi topluluk wardı..dans edioLardı..süper olck :img-yes: aLevLe bora sarıLıodu :) hiç tahmin etmediğim bi aşk doğuoo :D
yazdıklarıma kim katılır kim katılmaz bilemiyorum ama yine de düşüncelerimi birileriyle paylaşmak istiyorum
bugün fragmanı iki kere falan gördüm heralde..aklıma ilk gelen neden kızların iki iki gruplandırıldığı oldu daha önce eren-cemre kavgasında gülçin erenin yasemin cemrenin yanındaydı ve o zaman normaldi herkes nası düşünüyorsa o taraftaydı ama bu sefer bi seçim yapılıcak eren ve yasemin aday ben gülçin ve cemrenin taraf belirlememesini tercih ederdim
|