ekin_gulendam
08-07-07, 21:26
ben geldim arkadaşlar hoşgeldin yok mu ya harika bi bölümdü hele korkutun kıyafetine bayıldım yaaaaaaaa
|
Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-4) ekin_gulendam 08-07-07, 21:26 ben geldim arkadaşlar hoşgeldin yok mu ya harika bi bölümdü hele korkutun kıyafetine bayıldım yaaaaaaaa *Rüya* 08-07-07, 21:26 Öyle bir olmuycak cnm Cenkin gelmesi imkansız gitse zaten acemi cadıya giderdi.hem Erenle Barış çok yakışıyorlar barış diziden çıkmadan bunların olmaası imkansız çünkü senaristler eren ve barışı çift yapmışlar :) benimde cnm düzelmedini çok istiyorum inşallah erene aşıktır :happy0064 bence çokkk yakışıyorlar çok şekerler :img-in_lo tabi erenle barış erenle erman değil :icon_whis Hahaha..haklisin canim..Eren&Baris..Erman benim dimi ama? :img-hyste :P yok yok..gel biz fifty fifty yapalim..:img-cool2 :img-cool2 hay allahim yaa..Bu adamada hep kötü roller veriyorlar..:icon_sorr Ama olsun, forumda nekadar az hayrani olursa okadar iyi..Malum, ask mesk hayranlik durumlari :icon_whis acem kızı 08-07-07, 21:27 ya aslında Barışta kötü biri diil ama şartlar onu zorluyor yani aslında maddi durumunun kötü olması ve bunu kimseye çaktırmıcak olman ... bence barışa çok yükleniyoz:( ipod nano 08-07-07, 21:28 barış galiba erene aşık oldu bence alevden parayı alıp erene bir daha kazık atmıycak o kadarda kötü bürü değil barış yani bu bölümde öyle bir izlenim bıraktı yinede belli olmaz zavallı korkut körkütük aşık yasemine aslında yasemininde derinlerde bir sorunu var gibi bir aşk acısı falan belkide arabalara tutkunluğu bu yüzdendir gülçin gibi bir şıpsevdinin aşık olması da çok güzeldi tabi herşey zeynep sayesinde organik şekere bayılıyorum cemre ve emre nin arasına kara kedi girmez umarım bu kadar mutluluk fazla gelir genellikle dizilerde mutluluğun ardından büyük bir acı gelir ama onlara mutluluk çok yakışıyo _KeNNy_ 08-07-07, 21:28 yha çok sinir oldum bazı yerlerini izleyemedim hatta çoğu yerlerini ama cemre ve emre sahnelerini izledim harikaydı offf bittim yoshyle korkut bence byaa yakınlasmaya basladılar yanı eskeden bole dısarı cıkmayı bırak konusmaları bıle cok azdı bu arkadaslık(yoshynın gozuyle tabı:D)aska donuseblır bıde yoshy cemreden daa zorlu dıodunuz haklısınız walla ama o erekklere guvenemıo yha ondan galıba ole dawranıo gulcnle mert cok tatlılardı organk sekerı cok takdr ettm :Dhehe ne guzl de yemk hazırlamıs onlara ama barısa da uzulmedım desm yaln olr sole onn yuzune bakınca bırden kotu oldum yanı sankı nefrt eddığımız o oyuncu barıs gıtmıs yenıne asık olmus bırnn gozlerıyle erene bakan bı barıs gelmıs gıbı bence ne kadr alew bu oyun ıcn de dese barıs cıdden erene asık olduu nese yha artk onn hakkında o kadr katı dusunmuorm yanı bence barısabılrler gıbı:D:D:D yagmur94 08-07-07, 21:33 ya aslında Barışta kötü biri diil ama şartlar onu zorluyor yani aslında maddi durumunun kötü olması ve bunu kimseye çaktırmıcak olman ... bence barışa çok yükleniyoz:( evt ben zaten başında beri diyorum ya ailesinde bir hasta var yada evine haciz gelcek çünkü adamlar kapıya dayanır felan diyor annesi :icon_sorr bence barış çıkarları için alevi kullanıyor bence ereni gene yarı yolca bırakmıycak aşık oldu bence :img-in_lo artık senaristler bu kadarınıda yaparsa pes diyorum artık yazık valla erene :sad53: acem kızı 08-07-07, 21:35 evt ben zaten başında beri diyorum ya ailesinde bir hasta var yada evine haciz gelcek çünkü adamlar kapıya dayanır felan diyor annesi :icon_sorr bence barış çıkarları için alevi kullanıyor bence ereni gene yarı yolca bırakmıycak aşık oldu bence :img-in_lo artık senaristler bu kadarınıda yaparsa pes diyorum artık yazık valla erene :sad53: bizde kaç bölümdür çocuğa eziyet ediyormuşuz burdan yazık ya:( yagmur94 08-07-07, 21:37 bizde kaç bölümdür çocuğa eziyet ediyormuşuz burdan yazık ya:( bencede yani eziyet ediyordunuz :( yazık çocuk eziyetlerinize dayanamadı leptobu sattı internete girmemek için :D ama barış düzelcek ya inanıyorum :) dilara-1905 08-07-07, 21:41 [QUOTE=yagmur94;4014837]Öyle bir olmuycak cnm Cenkin gelmesi imkansız gitse zaten acemi cadıya giderdi.hem Erenle Barış çok yakışıyorlar barış diziden çıkmadan bunların olmaası imkansız çünkü senaristler eren ve barışı çift yapmışlar :) biliyorumm ama ben çokta yakıştıramıyorum barış'ıda çözemedim ztnnn :icon_whis :) t-o-r-t-u-r-a 08-07-07, 21:42 barış erene aşık olmuş olsa bile alevi kullanıoyr osla bile parayı alıp ereni bırakmıycak olsa bile alev bunu barışın yanına bırakmaz erene yine söyler para karşılıgı b öyle birşey yaptıgını ben alevden beklerim yagmur94 08-07-07, 21:48 barış erene aşık olmuş olsa bile alevi kullanıoyr osla bile parayı alıp ereni bırakmıycak olsa bile alev bunu barışın yanına bırakmaz erene yine söyler para karşılıgı b öyle birşey yaptıgını ben alevden beklerim söyler mi söyler ya bende beklerim valla alevden herşeyi ama nasıl olsa elinde sonunda çıkcaklar :img-in_lo yha bişi sorcam bu sefer fragmandaki bütün sahneleri gösterdiler mi??? evt cnm gösterdi bu sefer :happy0064 dilara-1905 08-07-07, 21:50 bencede yani eziyet ediyordunuz :( yazık çocuk eziyetlerinize dayanamadı leptobu sattı internete girmemek için :D ama barış düzelcek ya inanıyorum :) çokk komiksin yağmur yaa:D:D:P ama hep öyle oluo geröi doğru düzelir sanırsam aleve atcak kazığı aleve de gelen vuri gçeen vurii zatenn artık mükemmelliği filan yokkkk =)) gerçi ne zaman oldukii:icon_whis :img-icecr mxrxt 08-07-07, 21:52 gene güzel bir bölüm izledik ..barisin artik gercekten kötü bir karakter oldugunu düsünmeye baslamistim..ama bu bölümde gercek ortaya cikti..,ama genede böyle oyunlar oynamak yerine arkadaslarindan borc istese daha iyi olacak .mert oldukca zengin korkut keza öyle.. Numidian 08-07-07, 21:53 yasemini bu kadar soguk olmsını dizi basında tahmn ettim bence şöyle şimdi yasemin zamnında diğer kızlar gibi aşk konusunda normal biridir kesin birini çok seviyordur onuda onu cok sevdiğini bilyordur amam bir gün bir bakmsıtır baska bir kızla aldatıyo oda erkeklere olan bütün güvenini yitirmiş kendi etrafını erkeklere karsı bir baraj olsuturdu bence bu ilerki bölümlerde cıkacak korkut ben böyle değilim gibi şeyler söyler yavas yavas oılur bence dizi yaz sonuna kadar gideceği için yayıyorlar biraz amam kızdıgım son kısımda eren bile affedecek heralde bir krokutla yasemini birlştiremedi senartisler yakındır biz önce yusuf la yasemin tyerine senaristleri kaldıralım hehe istediğimz gibi yazdırırız:happy0064 _KeNNy_ 08-07-07, 21:54 yasemin barışa neler dedi erenle konuştuunu grnce çok ağır konustu demıssınız neler dedı ben kacırdım da bırı anlatblırmı ltfenn yagmur94 08-07-07, 21:54 çokk komiksin yağmur yaa:D:D:P ama hep öyle oluo geröi doğru düzelir sanırsam aleve atcak kazığı aleve de gelen vuri gçeen vurii zatenn artık mükemmelliği filan yokkkk =)) gerçi ne zaman oldukii:icon_whis :img-icecr öyleyimdir cnm :D (komiklik benim doğamda var :D) alevin neresi mükemmelmiş be :D barış bile basit dedi onada kıvırmak zorunda kaldı :D tabi cnm paraya ihityacı var :( N_e_z 08-07-07, 21:55 ay bu bölüm cok romantikti ama galiba baris gercekten erenden hoslaniyo cünkü alevle anlasma yapmadan öncede erenle konusmusdu ama dans salonunda cok tatlilarda baris nerdeyse aglicakti ve eren baris dediginde yüzünde güller aciyorudu bence baris hakikatten asik oldu erene ama barisin durumunada cok üzüldüm nasilda annesine yardimci oluy laptopu bile satti N_e_z 08-07-07, 22:00 esrada harbi slaak ha arzunun demsi gibi daha gecen hafta korhana asikti simdi barisa ama ötekilerde salak yok arzu ilk ben gördüm diyo sonra alev bilmem ne o benim diyo saalaklar iste ama baris lafi otutdurdu "her kiz senin gibi kolay tavlanmiyo" cok güzel söyledi askim barisim benüm ben barisla evlencem kizlar :P:P:P:P:P yagmur94 08-07-07, 22:02 yaa ama aleve kazık atınca alev yine bunu erene ispiyonlamazmııı ??????? kazık atmış oluyor ama dediği gibi ereni tavladı:D ve sonra onla çıkmaya başladı alevinde istediği tavlaması değilmiydi zaten:D tabikide söyler o cadı erene gene kızın kalbi kırılcak ya :img-beee: ama barış düzetir bence :) ay bu bölüm cok romantikti ama galiba baris gercekten erenden hoslaniyo cünkü alevle anlasma yapmadan öncede erenle konusmusdu ama dans salonunda cok tatlilarda baris nerdeyse aglicakti ve eren baris dediginde yüzünde güller aciyorudu bence baris hakikatten asik oldu erene ama barisin durumunada cok üzüldüm nasilda annesine yardimci oluy laptopu bile satti evet ya çok romantik bir bölüm bencede hoşlanmaya başladı gibi ama erenle konuştuğunda arkadaş kalalım felan dedi yani öyle aşık gibi değildi :icon_conf ayy inşallah aşık olmuştur ya yoksa çok kötü olcak erene :icon_sorr evt cnm ya annesine nasılda yardım ediyor ama yardımını erenin duygularıyla oynayarak çıkarmasa daha iyi olur :img-beee: yagmur94 08-07-07, 22:06 esrada harbi slaak ha arzunun demsi gibi daha gecen hafta korhana asikti simdi barisa ama ötekilerde salak yok arzu ilk ben gördüm diyo sonra alev bilmem ne o benim diyo saalaklar iste ama baris lafi otutdurdu "her kiz senin gibi kolay tavlanmiyo" cok güzel söyledi askim barisim benüm ben barisla evlencem kizlar :P:P:P:P:P hoop hoopp barış benim :hıh kimseler atlamasın ermanda benim barışta benim:img-kiss: (sulta benim padişahta benim zuha :D) o kızlar ama harbi salaktı he anladım ben ama esranın barışa aşık olduğu kimse dayanamaz ki o cazibeye ama barış benim avucunuzu yalarsınız :img-icecr ekin-sarp 08-07-07, 22:06 selam arkadaslar biliyorum cok gec oldu ama anca girebildim.. cemre ve emre sahnelerinin hepsi mükemmeldi ya..resmen bayildim..her hafta böyle sahneler olsa keske..zaten cemre-emre sahnelerine diyebilcegime sözler sadece mükemmel ve muhtesem :good: korkuta cok üzüldüm :icon_sorr ben yasemin ondan yavas yavas hoslanmaya basliyor zannetmistim,ama yanlismisim..korkut yinede komikligini kaybetmedi ama ,,yasemin inanki o dalla aramda hicbisey yok,, :img-hyste benim bugün anlamadigim tek konu var:baris.simdi bu cocuk yine EREN le ilgili bi anlasama yada iddaya,her neyse iste,girdi..ve 1000 kagit istiyor..peki bu baris bey bu parayi ne yapacak?benim anladigim kirayi ödeyemiyorlar ve onun icin acil para lazim..dogru mu?ve birsey daha,simdi barisin erenle konusmasi gercekten cok inandiriciydi ve zaten beni üzende erenin artik baris asik olmasi..peki simdi baris bu konusmalari gercekten ciddi ciddi anlasma icin söyledi yoksa gercekten ICINDEN GELEREK mi söyledi??bana hem anlasma hemde icinden geldigi icin söyledi gibi geldi.. gülcin ve mert cok sekerlerdi ya,aksam yemegi felan..bu organik sekerde gülcinle mertin birlikte olmasini istemiyor ama valla iyi fikirler geliyor aklina :img-hyste umarim eren haftaya barisa dur gitme gibi laflar etmez hele hele seni seviyorum felan demez!!insallah!! 007 LAZ CADI 08-07-07, 22:07 çok harika bi bölümdü yine kitlenerek isleim özlellikle bi johnny deppçi olarakk şu lafa bittimmalev dioki yuh 2bin e ben brat bıtti satın alırım dio arkadaşıda 2 bin daha v erelimde johnny depp gelsin haha:img-hyste bittim bu lafa yaaaaaaaile imzası yapıcam ancak çok kişi var sanırım ama ismini yazdırmak isteyenler bana söylerlerse sevinirimmm:img-wink: N_e_z 08-07-07, 22:07 kazık atmış oluyor ama dediği gibi ereni tavladı:D ve sonra onla çıkmaya başladı alevinde istediği tavlaması değilmiydi zaten:D tabikide söyler o cadı erene gene kızın kalbi kırılcak ya :img-beee: ama barış düzetir bence :) evet ya çok romantik bir bölüm bencede hoşlanmaya başladı gibi ama erenle konuştuğunda arkadaş kalalım felan dedi yani öyle aşık gibi değildi :icon_conf ayy inşallah aşık olmuştur ya yoksa çok kötü olcak erene :icon_sorr evt cnm ya annesine nasılda yardım ediyor ama yardımını erenin duygularıyla oynayarak çıkarmasa daha iyi olur :img-beee: ben sana yüzde yüz katiliyorum ama bence hoslaniyo yani e nazindan arki olmalari icin cabalamasi bile hos ama neinde sonunda ASIK OLACAAAAAAK sonra neslihan demedi demeyin :P *Rüya* 08-07-07, 22:11 ben sana yüzde yüz katiliyorum ama bence hoslaniyo yani e nazindan arki olmalari icin cabalamasi bile hos ama neinde sonunda ASIK OLACAAAAAAK sonra neslihan demedi demeyin :P Biz onu zaten bastan beri diyoruz canim :D Icimden bir ses bastan beri asik olcagini söylüyor..Ama iste, is isten geçmis olabilir..=( Olursada Erene hak veririm..çok kirdi Ereni.. Ama maaalesef Barisdan nefret edemiyorum iste napim =( Seytan tüyü var bu adamda..Dizinin basindada dedim simdide diyorum ekin-sarp 08-07-07, 22:11 arkadaslar fark ettiniz mi..bu bölümde hacer ve ilyas efendi hic oyanmadi.. bu arada erol hoca bi plajdan felan bahsetti..ne yani okulun bide plajimi olacak??ne güzel ya..bide galba yarisma yapcaklarmis,ben öyle anladim ama tam bilmiyorum..ama plaj fikri süper..erol hocaninda dedigi gibi mertde orda müzik yapar.. yagmur94 08-07-07, 22:11 ben sana yüzde yüz katiliyorum ama bence hoslaniyo yani e nazindan arki olmalari icin cabalamasi bile hos ama neinde sonunda ASIK OLACAAAAAAK sonra neslihan demedi demeyin :P yani cnm kesinlikle aşık olcak :img-in_lo canlarım ya bence çok şekerler ama kimse sevmiyor inşallah barış düzenlince herkes sever onu :img-yes: kesin eren seni seviyorum gitme felan der :img-ok: ayy çok merak ediyorum bir dahaki bölüm şimdiden :happy0064 yagmur94 08-07-07, 22:14 arkadaslar fark ettiniz mi..bu bölümde hacer ve ilyas efendi hic oyanmadi.. bu arada erol hoca bi plajdan felan bahsetti..ne yani okulun bide plajimi olacak??ne güzel ya..bide galba yarisma yapcaklarmis,ben öyle anladim ama tam bilmiyorum..ama plaj fikri süper..erol hocaninda dedigi gibi mertde orda müzik yapar.. çünkü senaryoda onlarlık bir görev yoktu bence gereksiz yerede her sahneye sokmasınlar çok şekerler ama olduk olmadık yerede göstermelerine gerek yok ekin-sarp 08-07-07, 22:17 yani cnm kesinlikle aşık olcak :img-in_lo canlarım ya bence çok şekerler ama kimse sevmiyor inşallah barış düzenlince herkes sever onu :img-yes: kesin eren seni seviyorum gitme felan der :img-ok: ayy çok merak ediyorum bir dahaki bölüm şimdiden :happy0064 bencede asik olacak eninde sonunda.. dogrusunu söylersem bende gicigim barisa ama eger düzlerise onu bilemem simdi büyük konusmiyimda sonradan pisman olmiyim..belki akli basina gelince birazcik severim ama hala erenin canini acittigi sürece ondan nefret ediyorum.. bende zaten erenin seni seviyorum demesini istemiyorum ya!!! bende simdiden cok merak ediyorum yeni bölümü.. N_e_z 08-07-07, 22:21 arkadaslar fark ettiniz mi..bu bölümde hacer ve ilyas efendi hic oyanmadi.. bu arada erol hoca bi plajdan felan bahsetti..ne yani okulun bide plajimi olacak??ne güzel ya..bide galba yarisma yapcaklarmis,ben öyle anladim ama tam bilmiyorum..ama plaj fikri süper..erol hocaninda dedigi gibi mertde orda müzik yapar.. aman iiki oynamadilar yaw onlarin sahneleri cok sacma bence cok abarti neyse ben cikyiorum ii geceler _KeNNy_ 08-07-07, 22:23 büyük ihtimalle çalışacak garsonlardan biri barış olur bence tabi hani paraya ihtiyacı var ya evet benm de izlerken aklıma o geldi barısın paya ıtıyacı wr madem o olr dedım yanı yazın dızınn dewm etmesı we okul dakı oretmenlerın fln dızıde rol alması ıcn bı bahane olmus oldu bu plaj ısı yha bu arada yoshy ne dedi barısaaa!!! ekin-sarp 08-07-07, 22:26 aman iiki oynamadilar yaw onlarin sahneleri cok sacma bence cok abarti neyse ben cikyiorum ii geceler evt bazen gercekten abartiyorlar onlarin sahnlerini..yani ben rahatsiz olmuyorumda ama onlara biraz daha az sahne versler daha iyi..yani bu bölüm gibi bazi bölümlerde hic oynamasinlar.. tmm cnm sanada ii geceler bye bu arada bu plaj isinde bide cafeyede calisan ariyorlar ya..bence o calisanlardan biri baris olur..cünkü acilen para lazimmis ya (ne icin oldugunu bilmiyoruz ama o cok degerli laptopini sattigina göre cok önemli bisey herhalde).. esmerkızzz 08-07-07, 22:26 süper bi bölümdü yha emre-cemre hr smki gbi ahrikaydıı!!Ayrıca çok gsl bir eyrde bitti acaba eren ne dicek tahmini olan avrmı? erkekkol 08-07-07, 22:27 ii geceler arkadaslar yarı saat girmedim çoşmussunuz barış eren konusulmus genelde ben de kendi fikrimi söyliyim reklam aralarında zaten yorumumu yazmıştım şimdide son sahne için yazıyorum bnce AŞIK olmadı sadece hatasını anladı eren onu afetmiycek sonra barış alevden parayı almıycak barış plasda çalışmaya baslıycak sonra eren onun maddi sorlıklar içinde oldugunu anlıycaktabi bu arada alev barışa sinir olucak ve erene herseyi anlatıcak seninle ilgilenmesi bi oyundu yine falan die neyse eren bunu ögrendikten sonra kızlarla durumu konuscak ve onlarda cafede çlşmaya baslıcaklar ve barışa vericekler kazndıklarını mert zaten çalışıyo korkut ve emrede çalışır belki sonra arışın aklı gerçekten basına gelicek ve erene sırıl sıklam asık olucak ve artık uygun yollarla para kazanmayı ögrenicek tabi şimdi para hemen lazım onu bi şekilde bulcak ama alev vermicek neyse baya uzun oldu ii geceler hepinize hepsi_bir 08-07-07, 22:30 evt bazen gercekten abartiyorlar onlarin sahnlerini..yani ben rahatsiz olmuyorumda ama onlara biraz daha az sahne versler daha iyi..yani bu bölüm gibi bazi bölümlerde hic oynamasinlar.. tmm cnm sanada ii geceler bye bu arada bu plaj isinde bide cafeyede calisan ariyorlar ya..bence o calisanlardan biri baris olur..cünkü acilen para lazimmis ya (ne icin oldugunu bilmiyoruz ama o cok degerli laptopini sattigina göre cok önemli bisey herhalde).. ewt yha izlerken bana da ole geldi bncede cafede barış çalışır yha alev cidden de ispiyonlar yha bn erenle barışın üzülmesini hiç istemiom ern tam da aşık oldu bnce barış durumunu solemeli erne olmasa bile emreye fln ama gururuna yediremeyeblr ama üzülmesinler yha ayy bnm fikrimde değişti eren barışı affetmeli tabii barış da ona aşıksa ekin-sarp 08-07-07, 22:36 ewt yha izlerken bana da ole geldi bncede cafede barış çalışır yha alev cidden de ispiyonlar yha bn erenle barışın üzülmesini hiç istemiom ern tam da aşık oldu bnce barış durumunu solemeli erne olmasa bile emreye fln ama gururuna yediremeyeblr ama üzülmesinler yha ayy bnm fikrimde değişti eren barışı affetmeli tabii barış da ona aşıksa ya alev kesin ispiyonlar..ondan hersey beklenir bi kere.. ben erenin üzülmesini asla ama asla istemiyorum ve istememde..eger baris erene GERCEKTEN asiksa tabi onunda üzülmesini istemem ama eger degilse üzülsün..zaten kendi diyor ben seni hak etmiyorum diye.. neyse arkadaslar ben cikiyorum..yarin grsrz..hepiniz öpüldünüz..bye bye yagmur94 08-07-07, 22:39 ii geceler arkadaslar yarı saat girmedim çoşmussunuz barış eren konusulmus genelde ben de kendi fikrimi söyliyim reklam aralarında zaten yorumumu yazmıştım şimdide son sahne için yazıyorum bnce AŞIK olmadı sadece hatasını anladı eren onu afetmiycek sonra barış alevden parayı almıycak barış plasda çalışmaya baslıycak sonra eren onun maddi sorlıklar içinde oldugunu anlıycaktabi bu arada alev barışa sinir olucak ve erene herseyi anlatıcak seninle ilgilenmesi bi oyundu yine falan die neyse eren bunu ögrendikten sonra kızlarla durumu konuscak ve onlarda cafede çlşmaya baslıcaklar ve barışa vericekler kazndıklarını mert zaten çalışıyo korkut ve emrede çalışır belki sonra arışın aklı gerçekten basına gelicek ve erene sırıl sıklam asık olucak ve artık uygun yollarla para kazanmayı ögrenicek tabi şimdi para hemen lazım onu bi şekilde bulcak ama alev vermicek neyse baya uzun oldu ii geceler hepinize bence söylediklerin gayet mantıklı olabilir ama bence eren affetcek gibi :S hepsi_bir 08-07-07, 22:59 ii geceler arkadaslar yarı saat girmedim çoşmussunuz barış eren konusulmus genelde ben de kendi fikrimi söyliyim reklam aralarında zaten yorumumu yazmıştım şimdide son sahne için yazıyorum bnce AŞIK olmadı sadece hatasını anladı eren onu afetmiycek sonra barış alevden parayı almıycak barış plasda çalışmaya baslıycak sonra eren onun maddi sorlıklar içinde oldugunu anlıycaktabi bu arada alev barışa sinir olucak ve erene herseyi anlatıcak seninle ilgilenmesi bi oyundu yine falan die neyse eren bunu ögrendikten sonra kızlarla durumu konuscak ve onlarda cafede çlşmaya baslıcaklar ve barışa vericekler kazndıklarını mert zaten çalışıyo korkut ve emrede çalışır belki sonra arışın aklı gerçekten basına gelicek ve erene sırıl sıklam asık olucak ve artık uygun yollarla para kazanmayı ögrenicek tabi şimdi para hemen lazım onu bi şekilde bulcak ama alev vermicek neyse baya uzun oldu ii geceler hepinize ayy valla dediklerin cok mantıklı aman yha erenm üzülmesin erenle barış iddiasız middasz bi barışsın da ne olusa olsn -şEkEr- 08-07-07, 23:00 ayy süprdi bak bizim organik şekere hem kuruyor mis gibi sofrayı hemde kıskanıyor ayyy çok romantikti krmcmkolik 08-07-07, 23:04 güzel bölümdüü korkuta çok üzüldümm yaa keşke yaseminde ondan hoşlansa ilerleyen bölümlerdede bu olmica gibime gelio maaleseff....erenede üzüldüm ya barışın paraya neden ihtiyacı var acabaa??? -şEkEr- 08-07-07, 23:05 aman iiki oynamadilar yaw onlarin sahneleri cok sacma bence cok abarti neyse ben cikyiorum ii geceler nezcim bnce haksızlık yapıyorsun çok şekerler ama eminnsin mi eheheh bence zaten yeterince az rol oynuyorlar hepsi_bir 08-07-07, 23:09 aman iiki oynamadilar yaw onlarin sahneleri cok sacma bence cok abarti neyse ben cikyiorum ii geceler ilyas ile yasemnn arasındaki eminsin mi polemiği gsl ama ilyas ile haceri bncede abartmışlar houzouri 08-07-07, 23:18 Bu gece ben de izledim. Keyifli bir bölümdü.. Yasemin Korkut'un değerini bilmiyor ya! Dilara03 08-07-07, 23:24 güzel bi bölümdü ama saçma sahneleri vardı gülçin we mertin yemek yerken o romantizmin içinde zeynebin bakışları we zeynebin nharçlıklarıylaa onlara ymek şirketşinden hazırlık ayarlamaları çook saçmaydı barış galiba bu sefer iyi oluyoo ama şu son hareketleri erene seni haketmiyorum falan gerçekmi bilemedimm ama çok acıdımm fuliş 09-07-07, 00:00 ben artık eren&barış aşkı izlemek istyrm...favori çiftim oluyorlar :) Öyle canım ama umarım Barış yine Eren'i üzmez. Bu bölümde Yasemin'e " Ben galiba Barış'a aşık oldum" dedi. Ve sarıldı ya orda çok üzüldüm Eren'e ya. Bu bölüm Korkut'a da üzüldüm. Gelin çiçeği de tam da adamına geldi yani. Gerçi benim aklıma gelmişti. Zaten Emre ve Cemre Maşallah hep böyle olurla İnşallah. Zaten bu bölüm Cemre gözüme pek bi güzel geldi. Bu Organik Şeker de bi acayip ya. Sen ne güzel romantik yemekler hazırla. Sonra kov kızı evden. Valla bu ödev nasıl bi şey olcak merak ettim doğrusu. Korkut ve Yasemin de ödev de eş onlara da romantik bi yemek hazırlasın bari. Madem ödev için yapıyo bunu da yapsın artık. fuliş 09-07-07, 00:05 güzel bi bölümdü ama saçma sahneleri vardı gülçin we mertin yemek yerken o romantizmin içinde zeynebin bakışları we zeynebin nharçlıklarıylaa onlara ymek şirketşinden hazırlık ayarlamaları çook saçmaydı barış galiba bu sefer iyi oluyoo ama şu son hareketleri erene seni haketmiyorum falan gerçekmi bilemedimm ama çok acıdımm Ben de üzüldüm. Ama eğer gerçekse tabiki. Bana o da Eren'e aşık oldu gibi geldi ama bilemiyorum. Zaten düğünde dansa kaldırsam mı? kaldırmasam mı? diye düşünüyodu. Eğer gerçekten Eren'i seviyosa birleşsinler ama Alev'le bir olup yine Eren'i üzücekse olmaz tabiki. Umarım tekrar Eren'in kalbini kırmaz. acem kızı 09-07-07, 00:34 Ya bu gülçinle Metten ne istiyo bu senaristler de araya zeynebi koymuşlar tamam aralarını yapıyor ama aradan çekilse yeter aslında alevgillerden nefret ediyorum Numidian 09-07-07, 05:04 bence korkutla yasemini arası olur gibi yani bir kaç bölmü sorna cıakrlar bence siz neler dunuyorsunuz dun baya sıkıldıkm yaseminin acıklamalarına dağçiçeği_aslı 09-07-07, 05:19 barış aslında dizide fakir bir rolü oynuyor. o yüzden de paraya ihtiyacı var. bunları sitesinde okumuştumm:img-wink: bella 09-07-07, 06:25 Ayy bu bölüm süperdi Emre ve Cemre müthişti korkutla yaseminin arası bence ilerleyen bölümde olacak.Barış sakalları kesince masum çocuk oldu.Ben aslında barışı hiç sevmedim çok yalancı. artist_kiz 09-07-07, 07:03 uzun bi aradan sonra herkese merhaba bu bölümde süper bi bölümdü hele emre ve cemre bence de bi kaç bölüm sonra yaseminle korkutun arası olcak... walla artık ben barışa dicek bişey bulamıyorumm dağçiçeği_aslı 09-07-07, 07:15 arkadaşlar bende barışı sevmem ama bu bölümde gerçekten çok acıdım. bence ereni gerçekten seviyor. fakat yaşadığı maddi zorluklar onu böyle kötü biri yapıyor. erene bunları neden yaptığını anlatsa belki herşey yoluna girecek kim bilir?:icon_whis seker1 09-07-07, 07:16 [B]herkeze merabalar kızlar.. bana göre bu bölüm çok güzeldi..hele korkutun giydiği elbiseler koptum.. barışa gıcık ötesi oldum ya inanmıyorum...parayı ihtiyacı var ereni tavlamaya çalışıyo.. eren inşallah barış dedikten sonra devamını olumsuz getiri....hemen kanmasın ya..... gülçin ve mert çok komikti hele zeynep resmen mertin annesi rolunde olunu koruyo.:happy0064 :happy0064 :happy0064 cemre ve emre gayet güzeldi.. [B] seker1 09-07-07, 07:18 arkadaşlar bende barışı sevmem ama bu bölümde gerçekten çok acıdım. bence ereni gerçekten seviyor. fakat yaşadığı maddi zorluklar onu böyle kötü biri yapıyor. erene bunları neden yaptığını anlatsa belki herşey yoluna girecek kim bilir?:icon_whis evet ama o erene anlatmayarak kendini kötü çıkarıyor ve ereni bir idaa uğruna tavlamaya çalışıyor.. bende sevdiğine inanıyorum ama böyle yapmaması gerekiyodu bencee.... yinede erene söylese erenle birlikte parayı kesin bulurlardı. fleiziggirl 09-07-07, 07:25 heygirl dergisinde hepsinin röportajı var :img-wink: bu arada dizideki arzu gercekten cemrenin kardesiymiş kendisi söylemiş cemrenin röportajda bi sitede sezen aksunun 13. bölümde oynayacagını duydum ama kesin değil bu arada dünkü bölüm cok güzeldi:img-wink: YoShYÖzGe 09-07-07, 07:56 Cemreyle Emre çok tatlıydı onlar artık bir çift:img-wink: Yaseminle Korkut'un arası birkaç bölüm sonra olur umarım Korkut çok üzüldü ama Yasemin öyle diyince:sad53: :sad53: Gülçinle Mert de çok tatlıydı Mert'in gecenin en güzel kızına demesi çok hoştu:img-wink: Barış'ın büyük bir sorunu varmış:icon_whis Barış Eren'i seviyor bence ama niye bu yolla para bulmaya çalışıyor:sad53: Kızların üçü aşık bir Yasemin aşık olamadı Korkut'a:sad53: Cey0} 09-07-07, 08:25 Bu bölüm gerçekten güzeldi.Alev ne kadar salakya.Bir gelin çiçeği için yapmadığı kalmadı.Yüzükleri yakacakmışmış.Emre geldi hemen söndürdü mumu.Aynen Alev'i hayatından söndürdüğü gibi:img-icecr Ya Yoshy korkut'a onları nasıl dedi."Umarım birgün bu çiçeği gerçekten hakeden birini bulacan" diye:img-pilot Korkut bu bölümde çok komikti ya " korkut mu yoksa berk denen zibidi mi?"Orada resmen koptumm.Kendine zibidi diyo aşkımm.Yoshy ile gittikleri zaman (adını unuttum):happy0064 çok tatlılardı.Barış'a üzüldüm ya bence nniyeti farklıydı idday a laptopu alıp satıp annesine göndermek için yapmış olabilir bütün bunları yta:sad53: Emre ile Cemre gerçekten çok tatlılardı.Ama beni ilgilendirmiyolar:img-icecr Beni Korkut ilgilendiriyot:happy0064 ezzgiii 09-07-07, 08:58 ya arkadaşlar sizce barış eren le konuşmasını iddia için mi yaptı dersiniz_? gerçek gbiydi ama bilmemki güvenemiorm fırtına_leyla 09-07-07, 09:02 dünkü bölüm bir harikaydı hele de o alevin yüzüğü yakmaya çalışması emre bir bakışıyla halletti işi:img-yes: emreyle cemre çok tatlılardı bir cafeye gittiler ya oturdular ayy bayıldım ben orda resmen yaaa:img-in_lo barışı bende sevmezdim ama acıdım ona ya düğünde kızlar şarkı söylerken fln erene nasıl da bakıyodu korkuta diyecek lafım yok yani ama yaseminle ilerde çok tatlı olacakları şimdiden belli seker1 09-07-07, 09:24 ya arkadaşlar sizce barış eren le konuşmasını iddia için mi yaptı dersiniz_? gerçek gbiydi ama bilmemki güvenemiorm aynen cnm ya aslında banada ilk başta öle geldi.. ama güvenemedim. birde eren barış deyince niye hemen sırıttıki..ne var sırıtcak ben ona güvenemiyorumne kadar acısamda.. t-o-r-t-u-r-a 09-07-07, 09:49 ya ben barışa hala güvenmiyroum ya dün bir ara üzülür gibi oldum çocuga ama bugün nendese hiçte üzülmüyroum hak etmiyor bence bu kızı bir keresinde kullandı şimdi yine kullanıcak bana güven vermiyor ya zaten biz kızlar erkeklerin öyle masum masum konuşmaları yüzünden onlara üzülüyor onları affetmiyormuyuz buyrun barış bi kaç gün öncesine kadar sinir oluyorduk çocuga şuandna sinir olan tüm arkdaşlar barışa üzüldü *Rüya* 09-07-07, 09:53 Arkilerrr simdi izliyorum diziyi :D çok hos basladiii.. Cemrenin Gülçine lokumum demesi çok tatli =) Korkut: biz geldiiik..Yani ben geldim.. Damadin gelini dügünden önce görmesi ugursuzluk getirir yasemin :img-hyste ASİ_YILLAR 09-07-07, 09:56 ya gerçekten güzeldi ama ben başını kaçırdım ya herhlde barışın para sorunu var ama erene çokk inadırıcıydı ya gülll 09-07-07, 09:56 dünkü bölüm çok güseldi gerçekten çifte kumrularımız çok hoştu yorum yapmıyım nazar değmesin(:(: ya korkuta çok üsüldüm ama bi ara keşke o geceki gibi düzelse(her ne kadar o beğenmesede) o hali çok iiiydi yasoo ne güsell etkilencektii yaaa.... ya barış bence çok pişman her halinden belli nasıl bakıodu erenee yaaa.ama galiba zor durumda paraya ihtiyacı var ve bu yüzden gene oyunlara başvuruooo ya yazık erenime umarım üsülmezz yaa:( "barış" dedi ya filmin sonunda umarım affetmez çünkü üsülmesini istemiom erenin ben:( çok sefiommmm ben hepsiniiii:img-in_lo *Rüya* 09-07-07, 10:06 Offf Baris gerçekten üzüldü yaa =( Belki hoslaniyor belkide bir anda çok pisman oldu..çözemedim dahaa =( Ama bakisi gerçekten bambaska bir bakisdi.. Alevin su ''mükemmelmiyim ne''sinden nefret ediyoruummm :icon_evil sesindende nefret ediyorum kaslarindanda..:icon_evil aşka_aşık11 09-07-07, 10:09 barış sanki eren e gerçekten bişeyler hissetmeye başladı!!? aama yani erenin yerinde ben olsam ben de aynen öyle dawranırdm bana o kadar şey yapsın ben affedeyim asla olmaz!!!! barışın para sorunu war sanrm ama onlar zengin deiil mi yaaa?? bu arada ben bu forma ilk kez yazıyorum!!! barış için bize destek olmşsnz teşekkür ederz herkese!! erkekkol 09-07-07, 10:12 ya arkadaşlar sizce barış eren le konuşmasını iddia için mi yaptı dersiniz_? gerçek gbiydi ama bilmemki güvenemiorm daha öncede yazdıgım gibi pişman oldu ama AŞIK OLMADI çünkü aleve nededi bazı kızlar senin kadar kolay tavlanmıyo bunu yapmak için tamamen degişmek gerekşyo diye evt üzülerek paraya ihtiyacı oldugu için yapıyo ** busefer sandıgı kadar kolay olmıycak cogu kişi affedicek diyo ** affetmicek eren barışı ve barış alevden o parayı alamayıp plajda çalışak alev para için seninle ilgilendi dicek erene ** eren bu sefer okadar kızmıcak ve kırılmıcak çünkü paraya ihtiyacı oldugunu anlıycak o sıcakta plajda çalıştıgını görücek durumu ögrenince herkes bilicek barışın durumu ve kızlar ona yardım edicek ve eren ve barış herseye bastan baslıycaklar tıpkı cemre ve emre gibi 2 sayfa öncede yazmıştım ama okumayanlar var sanırım benim düşüncem bu EREN o ODADA BARIŞI affetmicek fırtına_leyla 09-07-07, 10:14 Offf Baris gerçekten üzüldü yaa =( Belki hoslaniyor belkide bir anda çok pisman oldu..çözemedim dahaa =( Ama bakisi gerçekten bambaska bir bakisdi.. Alevin su ''mükemmelmiyim ne''sinden nefret ediyoruummm :icon_evil sesindende nefret ediyorum kaslarindanda..:icon_evil aynen arkadaşım bende gıcık oluyorum o lafa ya bir bölümde de demese olmaz mükemmelmiyim ne? ya bide şu barış olayı var tabi bence o son dedikleri iddia için değildi ama erene aşık oldu gibime geldi düğünde falan hep ona bakıyodu ama şu para meselesi var eren şimdi affetmesin biraz zaman geçsin bence gamzeli&k 09-07-07, 10:17 Offf Baris gerçekten üzüldü yaa =( Belki hoslaniyor belkide bir anda çok pisman oldu..çözemedim dahaa =( Ama bakisi gerçekten bambaska bir bakisdi.. Alevin su ''mükemmelmiyim ne''sinden nefret ediyoruummm :icon_evil sesindende nefret ediyorum kaslarindanda..:icon_evil aynen ryacımm ya barş pişman mı yksa gene iddia için mi ypıoo anlmdmm... ooff ya umrm gene bnm erencmm üzlmzz:icon_sorr yazıkk yaa özellkle o dğnde herks dans ederkn nasılda masum maun dryoduu ölee:img-blush :img-blush :img-blush *Rüya* 09-07-07, 10:24 Alevde kendisini bankayi soyan hirsiz saniyor galiba :img-hyste..''Yaklasmayin yoksa yakarim bu yüzükleri'' allahim hepsi bir gelin çiçegi içIn Korkutda: önce kadinlari ve çocuklari çikaralim.. Gelde kopma yaa :img-hyste Organik shekerde çok tatli olmus..O çikolata tenine beyazlar çOk yakismis =) Cnm benim ya.. ayy su Korkut beni öldürcek simdi :D ''Yasemin, yemin ederim o dalla aramda hiçbirsey yok'' *Rüya* 09-07-07, 10:27 aynen ryacımm ya barş pişman mı yksa gene iddia için mi ypıoo anlmdmm... ooff ya umrm gene bnm erencmm üzlmzz:icon_sorr yazıkk yaa özellkle o dğnde herks dans ederkn nasılda masum maun dryoduu ölee:img-blush :img-blush :img-blush Aynen caniiimmm =( Offf..gerçekten çok üzüldüm..Hele Alevle konusurken gerçekten bir derdi oldugu belliydi..öööfff öfff..Ben suan Korkuta kopuyorum :D çok komik yaa..çokta tatlii..Birde yasemin farkina varsa tam süper olur :icon_sorr gamzeli&k 09-07-07, 10:40 Aynen caniiimmm =( Offf..gerçekten çok üzüldüm..Hele Alevle konusurken gerçekten bir derdi oldugu belliydi..öööfff öfff..Ben suan Korkuta kopuyorum :D çok komik yaa..çokta tatlii..Birde yasemin farkina varsa tam süper olur :icon_sorr ayyyy eweett ya korkut her zmn kii gibi dn akşmadaa sperdiii:good: :good: hele mertle emre ye atlycm diyipte snra yasemn srdğnda yok bn öle bişi yprmym dediğindee koopttuuummm:img-hyste :img-hyste yasemn de artk şuu çocğn farkna warsaa artkk:icon_whis :icon_whis dgn2477 09-07-07, 10:40 ya arkadaslar korkuta cok uzuldum yasemın korkuta karsı bısey hısset medıgı ortada arabayla kaza yaptı ya onun yuzunden korkuta ıyılık yapıo korkutunda artık degısmesı lazım ozellıkle su salakolugu bırakması lazım kendını cok resıl edıoooo yasemın resmen reddettı korkutu tam korkut ben gıdıyom dedı tama dedım degısıcek bu sefer eskısınden daha salak oldu ıns degısır yasmin_91 09-07-07, 10:40 mrb herkese.bence barış ereni gerçekten seviyor.çünkü o bakışların başka açıklaması olamaz.o kadar pişman bakıyor kii içim acıdı barışa. barışın niye bu kadar paraya düşkün olduğunu şimdi anladım.sanırım annesiyle ikisinin borçları var birrine ve barış her şeyi o borcu kapatmak için yapıyor.bana sorarsanız barış gerçekten pişmann. ekin-sarp 09-07-07, 10:43 selam arkadaslar ben yeni bölümü simdiden cok merak ediyorum erenin bir yandan barisa iyi seyler söylemesini istiyorum ama bir yandan istemiyorum cünkü baris henüz ereni sevmiyor.. erende tabi yine gercegi ögrenirse bu sefer gercekten cok ama cok üzülecek ve ben erenin üzülmesini hiiiiic istemiyorum.. yasmin_91 09-07-07, 10:43 gelelim korkut ve yasemine.yaseminnnnn sana çoook kızdımm korkuta niye böyle davranıyosun yoksa onu beğenmiyor musun?:) bence bir an önce korkut ve yasemin birleşsinlerr acemicadi_selim 09-07-07, 10:50 slm yaa bence baris erenden hoslanio cunku daha alevle anlasma yapmadan once dugunde konustu yani erenle dimi??? ama alevle anlasma yapio cunku ee ztn ereni geri kazanmak icin ugrasio bide parayada ihtiyaci var o bunun icin super bi neden oluo 1 tasla 2 kus vurmus gibi bisi oluooo.....yaseminin barisi kovarkanki soledikleri superdi walla ben bayildim size agir gelebilir belki ama bende olsam ayni seyleri soylerdim walla.....yaaa bide alev-arzu-esra nin baris icin tartismalari superdi benim benim dieee :) bide cemre emre sahneleri supedi simdi harfi harfine hatirlamiorum ama cemre bu gulu sakin kurutma bidaha acmaz gibi bisi demisti superdi walla.. yaa yasemin ben o defterleri kapattim dedi korkut'a yani onun korkut gozluklu ucuo arada sirada filan die diil kim olursa olsun o defterleri kapadim dio ama ilerki bolumlerde korkut yoshyi kendine asik edicek.... gulchin ve mert olayina gelince o.sker yuzunden 1 ileri 2 geri gidiolar walla *Rüya* 09-07-07, 10:55 Ereninde panjarli meyve sulari süper yani :D Görünüsü bile harika..Bide o Yoshynin ''ääää''si çok tatliydi :img-yes: Yoshyyymmmmm hiz rekorumu kirmak istermisss..çok tatli yaaa :D Yerim onuuu angels18 09-07-07, 11:02 Hedef Kitle : A/b 8 Temmuz 2007 Pazar No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Ibo Show [net] Atv 3,40 18,90 2 Hepsi 1 [net] Show 3,30 15,10 3 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,90 18,40 4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,90 17,70 5 Pazar Keyfi [net] Show 2,80 17,30 6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 2,70 16,50 7 Ask Adasi (y.s) [net] Kand 2,70 13,70 Tele - Barometre 8 Temmuz 2007 Pazar No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Hepsi 1 [net] Show 4,40 19,60 2 Ibo Show [net] Atv 3,00 17,20 3 Ask Adasi (y.s) [net] Kand 2,90 14,20 4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,80 18,70 5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,70 19,70 6 Hepsi 1 (ozet) [net] Show 2,70 15,70 7 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 2,50 16,70 yabancıdamat 09-07-07, 11:04 dünki bölüm çok güzeldi benim anlamadığm barış zengin değilmi yani burda mantıksızlık var barış zengin değilse emre mutlaka onun evine gitmiştir biliyodur eğer zenginse bu para mevzusu ne aman kafam karıştı saçmaladım biraz ekin-sarp 09-07-07, 11:04 Ereninde panjarli meyve sulari süper yani :D Görünüsü bile harika..Bide o Yoshynin ''ääää''si çok tatliydi :img-yes: Yoshyyymmmmm hiz rekorumu kirmak istermisss..çok tatli yaaa :D Yerim onuuu Evt panjarli meyve sulari gercekten süperdi yani :D Zaten kizlarin yüzünü hele Yoshynin yüzüne görünce bende icmis gibi oldum zaten :img-hyste Yoshy gercekten iyi sürüyor bence..Aslinda bende sürmek isterdim ama korkarim ya.. ekin-sarp 09-07-07, 11:07 Hedef Kitle : A/b 8 Temmuz 2007 Pazar No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Ibo Show [net] Atv 3,40 18,90 2 Hepsi 1 [net] Show 3,30 15,10 3 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,90 18,40 4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,90 17,70 5 Pazar Keyfi [net] Show 2,80 17,30 6 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 2,70 16,50 7 Ask Adasi (y.s) [net] Kand 2,70 13,70 Tele - Barometre 8 Temmuz 2007 Pazar No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%) 1 Hepsi 1 [net] Show 4,40 19,60 2 Ibo Show [net] Atv 3,00 17,20 3 Ask Adasi (y.s) [net] Kand 2,90 14,20 4 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 2,80 18,70 5 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 2,70 19,70 6 Hepsi 1 (ozet) [net] Show 2,70 15,70 7 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 2,50 16,70 oooooo reytingler süperr hele türkiyede birinci siradayiz,ab gurubuda süper ikinci sira.. zaten biz her hafta böyleyiz dimi arkadaslar? zaten böyle devam edersek reyting patlamasi yasiyacaz :img-hyste acemicadi_selim 09-07-07, 11:10 ayy raytingler super ama nasil olur yaa ibo show bizim diziden daha cok mu izlenio way be turkiyenin hali yani hala ole programlar izlenio mu yaw :dito :img-hyste way be kizlar dugunde uzat elini yerine bi turku soleselerdi kesin biz abdede 1. olurduk :img-hyste angels18(umarim yanlis yazmamisimdir) diziyi you tube dan izleyebilrisin cnm bugun konulmustur kesin ekin-sarp 09-07-07, 11:13 ayy raytingler super ama nasil olur yaa ibo show bizim diziden daha cok mu izlenio way be turkiyenin hali yani hala ole programlar izlenio mu yaw :dito :img-hyste way be kizlar dugunde uzat elini yerine bi turku soleselerdi kesin biz abdede 1. olurduk :img-hyste angels18(umarim yanlis yazmamisimdir) diziyi you tube dan izleyebilrisin cnm bugun konulmustur kesin demek ab'de ibo show daha cok seviliyor..ama biz onuda geceriz..kim bilir belki haftaya birinci oluruz her iki yerdede..dogru dedin kizlar türkü söyleseydi kesin birinci olurduk :img-hyste GAZEL_KEREMCEM 09-07-07, 11:22 wayyy reytingler harika yaa.dün akşam çok güzeldi her zamanki gibi.ama yasemin korkutu üzdü yaa:D üzüldüm korkutaa.zeynep'te müthiş işler başarıyor acemicadi_selim 09-07-07, 11:24 demek ab'de ibo show daha cok seviliyor..ama biz onuda geceriz..kim bilir belki haftaya birinci oluruz her iki yerdede..dogru dedin kizlar türkü söyleseydi kesin birinci olurduk :img-hyste evt haklisin haftaya biz geceriz onlari :) neyse bu hafta persembeye kadar photoshop yapabilcem yeni bolumde gelmis nete hemen resim cekip calismalara baslicimmmm :) *Rüya* 09-07-07, 11:27 Evt panjarli meyve sulari gercekten süperdi yani :D Zaten kizlarin yüzünü hele Yoshynin yüzüne görünce bende icmis gibi oldum zaten :img-hyste Yoshy gercekten iyi sürüyor bence..Aslinda bende sürmek isterdim ama korkarim ya.. haklisin bende suan o sahneyi izliyorum..iyi sürüyor =) Yoshynin mimiklerine bayiliyorum..çok tatli&komik yüz ifadesi var :D Korkuta nezaman asik olcagini merak ediyorum =( Barisda bile az bile olsa degisiklikler var ama Yoshy hala ayniiii..Offf..Korkutada yazik *Rüya* 09-07-07, 11:32 Baris gerçekten asik oldu..!!! Kesiiiin asik..Eren dans ederken nasil izledi onu..''ve ben seni gerçekten seviyorum'' diycktiii ama diyemedi..Umarim annesinin ihtiyaci oldugu parayi bulur =( Ve en kisa zamanda kendisini affettirir..Cünkü gerçekten çok yakisiyorlar :icon_sorr Acaba Eren Barisa ne diycekkkk..çok merak ettim simdi yabancıdamat 09-07-07, 11:36 bence yaseminde korkutu seviyo ama daha farkında değil barışta ereni seviyo bence cemre ve emreye bayıldım ayrıca benim favori çiftim gülçin ve mert harikaydı kısacası bu dizi mükemmel bişey her bölümü ayrı güzel bi de şu korkut gözlük takmakta ısrar etmese ekin-sarp 09-07-07, 11:46 haklisin bende suan o sahneyi izliyorum..iyi sürüyor =) Yoshynin mimiklerine bayiliyorum..çok tatli&komik yüz ifadesi var :D Korkuta nezaman asik olcagini merak ediyorum =( Barisda bile az bile olsa degisiklikler var ama Yoshy hala ayniiii..Offf..Korkutada yazik Yoshyin mimikleride cok güzel gercekten.. Evt baris'da degisiklikler var umarim daha cok degisir... Eren üzülmesin yeter ki.. acemicadi_selim 09-07-07, 11:48 Baris gerçekten asik oldu..!!! Kesiiiin asik..Eren dans ederken nasil izledi onu..''ve ben seni gerçekten seviyorum'' diycktiii ama diyemedi..Umarim annesinin ihtiyaci oldugu parayi bulur =( Ve en kisa zamanda kendisini affettirir..Cünkü gerçekten çok yakisiyorlar :icon_sorr Acaba Eren Barisa ne diycekkkk..çok merak ettim simdi evt bende onu diorummm bencede baris gercekten asik oldu erene yani ztn cok da yakisiolar artik barisdan nefret etmiorum hatta ailesinin oldugu durumdan dolayida cok uzuluorummm barisa walla yani ins. erenle barisir gereken parayida bulurlar yanii acemicadi_selim 09-07-07, 12:05 ayy mert ve korkutun bogaz koprusunden atlama ile ilgili konusmasi superdi yaaa cok gulmustum orda :) ekin-sarp 09-07-07, 12:08 ayy mert ve korkutun bogaz koprusunden atlama ile ilgili konusmasi superdi yaaa cok gulmustum orda :) evt o sahnede gercekten cok komikdi ama korkutda biraz ciddi gözüküyordu.. mertde zaten inanmadi..valla korkutu bende taniyorum,bende inanmazdim ettigi sözlere :img-hyste neyse kizlar ben cikiyorum belki birazdan yada yarin grsrz hepiniz öpüldünüz bye bye acemicadi_selim 09-07-07, 12:17 ayyy organik seker mert-ve-korkut'a gulchin ablalara gidelimde orda anlatirim diyince onlarda hemen nasilda olur dediler...superdi o sahne...bole tek cumlelik oluo ama aklima geldikce msji edit yapip bisiler eklicemm yagmur94 09-07-07, 12:17 Baris gerçekten asik oldu..!!! Kesiiiin asik..Eren dans ederken nasil izledi onu..''ve ben seni gerçekten seviyorum'' diycktiii ama diyemedi..Umarim annesinin ihtiyaci oldugu parayi bulur =( Ve en kisa zamanda kendisini affettirir..Cünkü gerçekten çok yakisiyorlar :icon_sorr Acaba Eren Barisa ne diycekkkk..çok merak ettim simdi Kesin dur gitme felan der bence :) sence aşık mı ya ben pek emin değilim :( yagmur94 09-07-07, 12:24 dünki bölüm çok güzeldi benim anlamadığm barış zengin değilmi yani burda mantıksızlık var barış zengin değilse emre mutlaka onun evine gitmiştir biliyodur eğer zenginse bu para mevzusu ne aman kafam karıştı saçmaladım biraz kafam karıştı ama anlatim sana cnm bak barış fakir zar zor geçiniyor ve bunu herkesten saklıyor ve kendini zengin olarak gösteriyor.erende onun evine felan gitmedi emre de gitmedi demekki bilmiyor.partide emrenin evinde oldu zaten hatırladığım kadarıyla. musti_bg 09-07-07, 12:37 slm arkadaslar... Ben basindan beri bu barisa sinir oluyodum ama annesi icin para topladiini anladiktan sonra sinirim gecti.insallah parayi toplayabilir ve eren le cok iyi bir cift olurlar:img-in_lo Dilara03 09-07-07, 12:39 ben bide şu sahende çok güldüm zeynep diyo ya ödev içn gülçin ablalara itçez diee orda korkutla mert gülerr olut dioo çok şekerdi orasıı acemicadi_selim 09-07-07, 12:44 ben bide şu sahende çok güldüm zeynep diyo ya ödev içn gülçin ablalara itçez diee orda korkutla mert gülerr olut dioo çok şekerdi orasıı evt yaa orayi bende yazmistim superdi walla ayy hani mert ve korkut konusolaryaa ben yaseminsiz hicbiyerde tad alamiorum dio ama buyuk konusmuyim cikolata kazanina dussem banamisin demem dio orasi super...bide zeynepin korkuta sana yarin ormandan helal sut emmis bi dal alalim demeside cok komiktii *Rüya* 09-07-07, 13:02 Ya arkadaslar hani Barisin annesi ''Adam bugün yarin kapiya dayanir'' dediginde hangi adami kast etti sizce? Acaba icralikmi oldular? hmmm..Barisin kendiside hayatida sidmilik bir sir gibi.. N_e_z 09-07-07, 13:07 ya bence baris gercekten erene asik oldu eren dans ederken ona cok tatli bakti hem alevle anlasma yapmadan öncede erenle konusmusrtu bence baris erene asik oldu ya resim ceken yokmu site siet dolasiyom hic resim yok ya yagmur94 09-07-07, 13:11 ya bence baris gercekten erene asik oldu eren dans ederken ona cok tatli bakti hem alevle anlasma yapmadan öncede erenle konusmusrtu bence baris erene asik oldu ya resim ceken yokmu site siet dolasiyom hic resim yok ya yaa cnm barış resmi bulursan koyar mısın ben bulamadım bir allahın kulu çekmemiş ya evet barış erene çok tatlı bakıyordu şimdi fark ettim. ama genede bilmiyorum ya :( acemicadi_selim 09-07-07, 13:15 yaa cnm barış resmi bulursan koyar mısın ben bulamadım bir allahın kulu çekmemiş ya evet barış erene çok tatlı bakıyordu şimdi fark ettim. ama genede bilmiyorum ya :( yaa senin baris in ereni sevdiginden emin olamamanin nedenini buldum nedeni su cnm sen barisi baskasina kaptirmak istemiosunda ondan cnm :)...sen mrk etme baris resmi cekip koyucam hatta dizinin su son eren baris sahnesindende gif yapmak istiorum hepsi_bir 09-07-07, 13:19 ya bence baris gercekten erene asik oldu eren dans ederken ona cok tatli bakti hem alevle anlasma yapmadan öncede erenle konusmusrtu bence baris erene asik oldu ya resim ceken yokmu site siet dolasiyom hic resim yok ya ewt cnm yha bncede aşık oldu şimdi herkes barışa üzülmeye başladı daha öncede yazdığım gibi barış erene aşıksa affetmeli o para da borçları olablr yazık herkes onu zengin sanıo küçük düşmemek içn de kmseye solemio ama bnce emreye yada başka birine solemeli *Rüya* 09-07-07, 13:19 yaa cnm barış resmi bulursan koyar mısın ben bulamadım bir allahın kulu çekmemiş ya evet barış erene çok tatlı bakıyordu şimdi fark ettim. ama genede bilmiyorum ya :( Asiktir canim asiiiik :D Bakislarini sende görmüssün..Gerçekten bakarken ahhh ahh diyiyor gibiydi..Hem sonunda söyledigini duydun..''Ben seni gerçekten...haketmedim!'' seviyorum diycekti ordaaa.. Barisin hain bakisinida taniyoruz artik..Ve bence bu bakislari hiçte hain degildi :img-yes: acemicadi_selim son sahneden bir gifmi yapicaksin canim? sagolll :happy0064 :happy0064 N_e_z 09-07-07, 13:24 ewt cnm yha bncede aşık oldu şimdi herkes barışa üzülmeye başladı daha öncede yazdığım gibi barış erene aşıksa affetmeli o para da borçları olablr yazık herkes onu zengin sanıo küçük düşmemek içn de kmseye solemio ama bnce emreye yada başka birine solemeli kesin barisin babasi ölmüsdür ve borclari vardir onunicin para ariyordur yada eve haciz geliyordur yada ev sahibi kirayi almak icin geliyordur bende ayrica barisa cok üzülmeye basladim ya cnm ebnim nerdeyse aglicakti ben onunla evlenim para sikintisi kalmaz(dermisim) yagmur94 09-07-07, 13:29 Asiktir canim asiiiik :D Bakislarini sende görmüssün..Gerçekten bakarken ahhh ahh diyiyor gibiydi..Hem sonunda söyledigini duydun..''Ben seni gerçekten...haketmedim!'' seviyorum diycekti ordaaa.. Barisin hain bakisinida taniyoruz artik..Ve bence bu bakislari hiçte hain degildi :img-yes: acemicadi_selim son sahneden bir gifmi yapicaksin canim? sagolll :happy0064 :happy0064 ya bilmiyorum bir türlü barışa güvenemiyorum ya kızamıyorumda güvenemiyorumda :icon_sorr inşallah aşıktır çünkü eren onu affedecek :img-yes: kesin barisin babasi ölmüsdür ve borclari vardir onunicin para ariyordur yada eve haciz geliyordur yada ev sahibi kirayi almak icin geliyordur bende ayrica barisa cok üzülmeye basladim ya cnm ebnim nerdeyse aglicakti ben onunla evlenim para sikintisi kalmaz(dermisim) ya barışa çok acıdım ya :icon_sorr kesin ev sahibi kirayı ödemek için kapıya dayanmıştır şu ara istanbulda kiralar ateş pahası. evlende cnm para sıkıntısı bitsin çocuğun :D ben evlenim alevden bile daha çok para veririm ona 2 bin neymiş ben ben ona 10 bin veririm :D *Rüya* 09-07-07, 13:32 Yagmurcum bu seferde Baris kandiriyorsa yuh yani..:icon_evil senaristle biraz saçmalamis olurlar..Eren sürekli üzülür ve biraz zor toparlanir ..Ondan senaristlerin bu hatayi yapcaklarini hiç sanmiyorum.. Baris belki tam asik degildir..Cünkü ask büyük bir kelime..hoslaniyodur bence..erenle daha çok zaman geçirince belki aralarinda büyük bir ask dogabilir..:img-in_lo N_e_z 09-07-07, 13:33 ya bilmiyorum bir türlü barışa güvenemiyorum ya kızamıyorumda güvenemiyorumda :icon_sorr inşallah aşıktır çünkü eren onu affedecek :img-yes: ya barışa çok acıdım ya :icon_sorr kesin ev sahibi kirayı ödemek için kapıya dayanmıştır şu ara istanbulda kiralar ateş pahası. evlende cnm para sıkıntısı bitsin çocuğun :D ben evlenim alevden bile daha çok para veririm ona 2 bin neymiş ben ben ona 10 bin veririm :D hihi ii ozaman gelde yarin barisi istemege gidelim :p allahin emri peygamberin kavliyle(artik nasil yaziliyosa) kizimiz nesliyi oglumuz ermana istiyoruz deriz ben onda 10 bin degil 1000000 bin veririm yahu x_defne_x 09-07-07, 13:34 ya bu baris iimi kötümü anliyamadim gitti ben... simdi erenle oynuyomi gercekten asik mi oldu ki bence asik oldu eren dans ederken cok tatli bakiyordu erene baris.. ya bide baris zengin fln degilmiis annesine nasilda ii davraniodu anne bulucam parayi fln....:( icim bi hos oldu...aslinda ii cocuk ya...:) ve gercektende erene asik sanirim...:) *Rüya* 09-07-07, 13:39 ya bu baris iimi kötümü anliyamadim gitti ben... simdi erenle oynuyomi gercekten asik mi oldu ki bence asik oldu eren dans ederken cok tatli bakiyordu erene baris.. ya bide baris zengin fln degilmiis annesine nasilda ii davraniodu anne bulucam parayi fln....:( icim bi hos oldu...aslinda ii cocuk ya...:) ve gercektende erene asik sanirim...:) Haklisin, bu bölüm Barisi çözmek gerçekten zor oldu..Açikcasi bende tam olarak çözemedim..HErkesin degisik degisik düsünceleri var ama bende senin gibi düsünüyorum..Yani bencede bu sefer Barisin hisleri ciddii..Alevle konusmadan öncede zaten Erene gitmisti.. Inanmiyorum sizde Barisi sevmeye basliyorsunuz :happy0064 Herkes Anti-Barisciyi ben ve birkac arki hariç :img-cool2 N_e_z 09-07-07, 13:42 ya bu baris iimi kötümü anliyamadim gitti ben... simdi erenle oynuyomi gercekten asik mi oldu ki bence asik oldu eren dans ederken cok tatli bakiyordu erene baris.. ya bide baris zengin fln degilmiis annesine nasilda ii davraniodu anne bulucam parayi fln....:( icim bi hos oldu...aslinda ii cocuk ya...:) ve gercektende erene asik sanirim...:) ya simdi baris zeyngin degil fakir sayilir o yüzden byöel kötülükler yapiyo sirri ortaya cikmasin diye ve simdi paraya ihtiyaci var ve para karsiliginada ereni tavlicak ama bence yinede erene asik cünkü alevle anlasma yapmadasn öncede erenle arki olalim demisti ama dans ederken ona nasilk baktigi cok tatlidi ve eren baris dediugindede gariubim yüzünde güller aciyodu x_defne_x 09-07-07, 13:46 Haklisin, bu bölüm Barisi çözmek gerçekten zor oldu..Açikcasi bende tam olarak çözemedim..HErkesin degisik degisik düsünceleri var ama bende senin gibi düsünüyorum..Yani bencede bu sefer Barisin hisleri ciddii..Alevle konusmadan öncede zaten Erene gitmisti.. Inanmiyorum sizde Barisi sevmeye basliyorsunuz :happy0064 Herkes Anti-Barisciyi ben ve birkac arki hariç :img-cool2 evt caniim yaa... herkez anti-barisciydi ama galiba yavas yavas sevmeye basliyoruz.. aslinda ii biri saniriim.. yagmur94 09-07-07, 13:47 hihi ii ozaman gelde yarin barisi istemege gidelim :p allahin emri peygamberin kavliyle(artik nasil yaziliyosa) kizimiz nesliyi oglumuz ermana istiyoruz deriz ben onda 10 bin degil 1000000 bin veririm yahu ooo baya veriyorsun sen ben eski parayla 3 trilyon veririim :D tabi haylimde :D evt caniim yaa... herkez anti-barisciydi ama galiba yavas yavas sevmeye basliyoruz.. aslinda ii biri saniriim.. herkes değil cnm ben hiç anti barışçı olmadım :img-in_lo x_defne_x 09-07-07, 13:49 ya simdi baris zeyngin degil fakir sayilir o yüzden byöel kötülükler yapiyo sirri ortaya cikmasin diye ve simdi paraya ihtiyaci var ve para karsiliginada ereni tavlicak ama bence yinede erene asik cünkü alevle anlasma yapmadasn öncede erenle arki olalim demisti ama dans ederken ona nasilk baktigi cok tatlidi ve eren baris dediugindede gariubim yüzünde güller aciyodu evet ama düsünsene... alev istedi diye baris ereni tavlicak para karsisinda... digelim tavladi ve eren yine ögreniyor bunu sadece para icin barisinin ereni tavladiginii.. aboowww ozaman ereni düsünmek bile istemiom...kizin kalbi ozaman daha cok krilir...:( yabancıdamat 09-07-07, 13:52 ya barış gerçekten aşık olsa bile alev arzu ve esra barışa aşık olduğu için bu para meselesini erene söyler yagmur94 09-07-07, 13:56 ya barış gerçekten aşık olsa bile alev arzu ve esra barışa aşık olduğu için bu para meselesini erene söyler barışa aşık olan o sazanlarda vardı dimi :D kesin söylerler ama senarist mantıklı birşey bulur heralde :S *Rüya* 09-07-07, 13:58 ya barış gerçekten aşık olsa bile alev arzu ve esra barışa aşık olduğu için bu para meselesini erene söyler Ay evt haklisin..Ama onlarinkide askmi yaa :D Arzununda dedigi gibi Esra sipsevdi..2 gün önce Korhan simdi Baris.. Ya ben seyi merak ediyorum hani Baris&Alev çikcaklardi yaa..Nezaman olcak peki buuu? Baris Alevi sadece para için kullaniyor..Hiç beraber olcaklarini sanmiyorum N_e_z 09-07-07, 13:59 evet ama düsünsene... alev istedi diye baris ereni tavlicak para karsisinda... digelim tavladi ve eren yine ögreniyor bunu sadece para icin barisinin ereni tavladiginii.. aboowww ozaman ereni düsünmek bile istemiom...kizin kalbi ozaman daha cok krilir...:( ay evet ama ondan öncede baris erene arkadas olalim demisti bence baris herseyi erene anlatsin eren ii niyetli nede olsa halden anlar belki barş eren e söler alev e böle yaptm fln die bak ozaman iice severim barisimi ya barış gerçekten aşık olsa bile alev arzu ve esra barışa aşık olduğu için bu para meselesini erene söyler evt ama ozamanda is kötü olur yagmur94 09-07-07, 14:01 Ay evt haklisin..Ama onlarinkide askmi yaa :D Arzununda dedigi gibi Esra sipsevdi..2 gün önce Korhan simdi Baris.. Ya ben seyi merak ediyorum hani Baris&Alev çikcaklardi yaa..Nezaman olcak peki buuu? Baris Alevi sadece para için kullaniyor..Hiç beraber olcaklarini sanmiyorum yok cnm ya alevle barış aşkı yok hatta barış dedi ben seni sadece kullanıyorum diye koptum orada valla :D alevde demez mi kullan barışcığım diye gül gül öldüm :D (yazınca bile gülüyorum :D ) altıparmak 09-07-07, 14:04 mrb herkese.bence barış ereni gerçekten seviyor.çünkü o bakışların başka açıklaması olamaz.o kadar pişman bakıyor kii içim acıdı barışa. barışın niye bu kadar paraya düşkün olduğunu şimdi anladım.sanırım annesiyle ikisinin borçları var birrine ve barış her şeyi o borcu kapatmak için yapıyor.bana sorarsanız barış gerçekten pişmann. Arkadaşım barışın paraya ihtiyacı olabilir ama para bulmak için seçtiği yol doğrumu?genç bir kızın duygularıyla hisleriyle hayalleriyle oynayarak onu kandırarak para kazanmaya çalışmak bence hem çok yanlış hemde ne insanlığa nede delikanlılığa sığmaz.insanlar başka şekildede para bulabilirler.mesela ekstra bir işte çalışabilir.gece gündüz demeden çalışıp didinen birçok insan var.ama barış efendi en kolay ve kötü yolu seçmiş.insanlarla oynayarak para kazanmak.bence erene aşık olsa ne olur.gerçekten ereni sevsebile onun sevgisi nekadar inandırıcı olur.benim başıma böyle birşey gelse o erkek benim aşkımdan ölse dahi ona inanıp güvenemem.hep şüpheyle yaklaşırım.umarım barış hiç olmazsa bundan sonra doğru işler yapar.tabi başında alev cadısı varken bu biraz zor gibi. hepsi_bir 09-07-07, 14:11 evet ama düsünsene... alev istedi diye baris ereni tavlicak para karsisinda... digelim tavladi ve eren yine ögreniyor bunu sadece para icin barisinin ereni tavladiginii.. aboowww ozaman ereni düsünmek bile istemiom...kizin kalbi ozaman daha cok krilir...:( valla cnm dediğin gibi eren bole bişiyi oğrenirse ereni bi daha kmse toplayamaz herhalde ama bn diorum barış durumunu solemeli erene soleyemez ama emreye merte bari solese yha o zmn doal olrk eren d öğrenr durumu off yha bu eren le barışın durumu nolcek yha :icon_sorr EgE(''v'')İkLiM 09-07-07, 14:15 slm arkadaşlar akşam diziyi izledim sonunda(bir türlü izliyemiyodum)süper bölümdü akşamdan beri anca girebildim.emreyle cemre sahneleride güzeldi.hepsindende emrem süperdi yaa bu alev alem mumla yüzükleri yakmaya çalışan tek insan ama emre yüzükleri nasıl aldı.bu bölüm kahramanı emre oldu (genelde korkut olurdu ama)emrenin yüzükleri alışı çok komikti.aşık olan kızlar erenle cemre oldu heralde ... sanki barış yine ereni kandırmak için o sözleri söyledi nedense bana inandırıcı gelmedi ama galiba eren affedecek barışı tamda yerinde bitti .ama yinede barışa üzüldüm korkut resmen yasemine evlenme teklif etti ama yasemin kabul etmedi yazık korkuta multımedyaya resim ekleyen arkadaşlar lütfenn emreee resimleri ve avatarları eklermisiniz (çünkü ben avatar yapmasını bilmiyorumda)rica etsem yaparmısınız N_e_z 09-07-07, 14:15 arkiler hani yaziyodu ya özette cünkü ikisi asik odlu fln gibisinden galiba erenle cemreyi diyordular cünkü sadece erenle cemre ben asik oldum dedi gülcin degildir galiba cünkü gülcin öyle birsey deemedi ylanis hatirlamiyorsam acem kızı 09-07-07, 14:18 arkiler hani yaziyodu ya özette cünkü ikisi asik odlu fln gibisinden galiba erenle cemreyi diyordular cünkü sadece erenle cemre ben asik oldum dedi gülcin degildir galiba cünkü gülcin öyle birsey deemedi ylanis hatirlamiyorsam olabilir Barış erene nasıl baktı ya o düğün gecesi:) şu şekilde olabilir Eren Barışa açılacak Barış Erenin duygularıyla 2. defa oynamaktan vazgeçecek ve o da açılacak:happy0064 *Rüya* 09-07-07, 14:22 arkiler hani yaziyodu ya özette cünkü ikisi asik odlu fln gibisinden galiba erenle cemreyi diyordular cünkü sadece erenle cemre ben asik oldum dedi gülcin degildir galiba cünkü gülcin öyle birsey deemedi ylanis hatirlamiyorsam Gülçin onu sadce içinden dedi..Kizlar gülçine bu sefer sen gerçekten asik oldun dediler..Oda içinden söyle birsey dedi: ''kizlara cevap veremedim ama galiba haklilar'' Yagmurcum ay evettt..Kullan Bariscim kullan :img-hyste..Bide dünkü bölümde Barisin su lafina bittim..: ''Herkes senin gibi basit kiz degil'' yada öyle birsey demisti Aleve..süper yaahh..Anti-ALev :img-cool2 :img-cool2 yagmur94 09-07-07, 14:28 Gülçin onu sadce içinden dedi..Kizlar gülçine bu sefer sen gerçekten asik oldun dediler..Oda içinden söyle birsey dedi: ''kizlara cevap veremedim ama galiba haklilar'' Yagmurcum ay evettt..Kullan Bariscim kullan :img-hyste..Bide dünkü bölümde Barisin su lafina bittim..: ''Herkes senin gibi basit kiz degil'' yada öyle birsey demisti Aleve..süper yaahh..Anti-ALev :img-cool2 :img-cool2 bende basit değil diyecekti sonra kıvırdı senin gibi basit tavlanmıyor diye keşke kıvırmasaydı herkes senin gibi basit değil deseydi ya :( alev mos mor olur ya :D *Rüya* 09-07-07, 14:55 Ben bi Baris konusunu birakip Yoshy-Korkut konusuna baliklama daliiimmm :img-cool2 Sizce nolcak bu 2sinin haliii? Yaw, sürekli diyorum kendime eminim Yoshyde asik olucak ama nezamannn? Kirmizi kar yagincami? Bölümler geçiyor, dizi ilerliyor ama Yoshyde tik yok..Ümidimi kesmeye basladiim :icon_sorr hepsi_bir 09-07-07, 14:58 Ben bi Baris konusunu birakip Yoshy-Korkut konusuna baliklama daliiimmm :img-cool2 Sizce nolcak bu 2sinin haliii? Yaw, sürekli diyorum kendime eminim Yoshyde asik olucak ama nezamannn? Kirmizi kar yagincami? Bölümler geçiyor, dizi ilerliyor ama Yoshyde tik yok..Ümidimi kesmeye basladiim :icon_sorr bn kesme derim bnce ilerki bölümlerde yasemin ondan hoşlancek gibi cok yakın bi zamna olmasa bile ileride çünkü ne dedi bn o defterleri kapatalı cok oldu dedi yha bnce zamana ihtiyacı var acem kızı 09-07-07, 14:58 Ben bi Baris konusunu birakip Yoshy-Korkut konusuna baliklama daliiimmm :img-cool2 Sizce nolcak bu 2sinin haliii? Yaw, sürekli diyorum kendime eminim Yoshyde asik olucak ama nezamannn? Kirmizi kar yagincami? Bölümler geçiyor, dizi ilerliyor ama Yoshyde tik yok..Ümidimi kesmeye basladiim :icon_sorr Yasemin bi ara bişi dedi "ben o defterleri çok eskiden kapattım" acaba çok eskiden bi aşk yarası almış da bu yüzden aşktan mı korkuyor?? eğer ölle bişi varsa ümitliyim ben yoshy korkut aşkından ya:happy0064 *Rüya* 09-07-07, 15:02 Yasemin bi ara bişi dedi "ben o defterleri çok eskiden kapattım" acaba çok eskiden bi aşk yarası almış da bu yüzden aşktan mı korkuyor?? eğer ölle bişi varsa ümitliyim ben yoshy korkut aşkından ya:happy0064 Olabilir vallah..Ama Yoshynin repliklerine bi bakin..Sürekli of korkut üf korkut :D çocuk çok birsey yapmiyorkiii :icon_sorr Acaba napsada Yoshy onun farkina varsa.. korkutu kimse pek ciddiye almiyor..Yoshy yari yolda geri döndü ya Eren içIn orda Korkut birsey demisti..Daha çok beni kirma gibisinden..Orda bile Yoshy pek ciddiye almadi Korkutu..Her halinden belliydi.. yazik çocuga yaa =( N_e_z 09-07-07, 15:26 bence o dur dur sarkisi pek iiolmadi keske baska bi sarki söyleseydiler ozmn daha ii olurdu ne bilim hanimis falan artist_kiz 09-07-07, 15:30 bence o dur dur sarkisi pek iiolmadi keske baska bi sarki söyleseydiler ozmn daha ii olurdu ne bilim hanimis falan neden ki??? evet dur durdan daha güzel şarkıları war ama neden böle düşündüğünü merak ettim:img-yes: :D N_e_z 09-07-07, 15:33 neden ki??? evet dur durdan daha güzel şarkıları war ama neden böle düşündüğünü merak ettim:img-yes: :D bilmem bence pek güzel güpzel degil yani ne bilim iste gecen hafta kiozlar gelinlik bakarken olmaz böyle sey calmisti onbu yapabilirlerdi mesela yada tik tak fln artist_kiz 09-07-07, 15:37 bilmem bence pek güzel güpzel degil yani ne bilim iste gecen hafta kiozlar gelinlik bakarken olmaz böyle sey calmisti onbu yapabilirlerdi mesela yada tik tak fln aslında tik takın sözleri hazırda onlar farketmiyoo:D ne zaman farketceklerde şarkı yapcaklar yaa bide hani kalpsizsini kendileri yazmışlardı ya orda çok belli oluyo zaten o şarkıyı bildikleri yazmadıkları sözleri de söylediler biraz daha inandıcı yapsalar yaww...:img-yes: love_leyla_ 09-07-07, 15:41 icimden bir ses diyor ki korkut baska birine asik olacak ileride cunki yasemin dedi ki ''bu cicegi eminim ki senin o cok sevecegen kisiye daha cok yakisacak'' acaba oyle birsey ola bilir mi?? acem kızı 09-07-07, 15:49 bence o dur dur sarkisi pek iiolmadi keske baska bi sarki söyleseydiler ozmn daha ii olurdu ne bilim hanimis falan bence ilk albümün en iyi şarkısı ben şu an onu dinliyorum mesela:) Dur Dur süper olmuş zaten şarkı kalmadı:) dilara-1905 09-07-07, 15:53 bnce güzeldi dur dur daha deil dur dur sana olan aşkım herkesi kudurtur önce beni anla olacak zamanla bu sözüme güvenip şımarıp fazla yayma :D:D tatli_kizim 09-07-07, 15:55 Slm millet be geldimm :happy0064 Neler konusuyorsunuz :) Ya su b ile baslayan s ile bitenn adam hep aklimda... acana ereni sevio muu? *Rüya* 09-07-07, 16:04 Slm millet be geldimm :happy0064 Neler konusuyorsunuz :) Ya su b ile baslayan s ile bitenn adam hep aklimda... acana ereni sevio muu? Hosgeldin cnm :img-yes: Biz demin vallah bol bol o B ile baslayan S ile biteni konustuk :img-hyste..Bence asik olmustur..Cünkü Alevi pek takmiyor.. erene öyle bir bakiyorki benim bile içim gitti vallah :img-in_lo love_leyla_ 09-07-07, 16:06 ya bende dir yandan dusunuyorum asiktir ama obur yandan da ozeti dusunuyorum yine bir oyun olmasin ? N_e_z 09-07-07, 16:13 bence ilk albümün en iyi şarkısı ben şu an onu dinliyorum mesela:) Dur Dur süper olmuş zaten şarkı kalmadı:) ya sarkiyi bende begendim ama yeni albümde daha iileri var mesela olmaz böyle sey tik tak hanimis iki kelime mum fln yani dizideki hikayeye uymadi sadece o sana olan askim herkezi kudurtur tarafi gülöcinle merte uydu hani zeynep kuduruyoya onlari görünce tatli_kizim 09-07-07, 16:14 Hosgeldin cnm :img-yes: Biz demin vallah bol bol o B ile baslayan S ile biteni konustuk :img-hyste..Bence asik olmustur..Cünkü Alevi pek takmiyor.. erene öyle bir bakiyorki benim bile içim gitti vallah :img-in_lo Slm ablacigimm :) Bakdin demek bölüme..;) evet erene olan bakisi benide bitirdii (kendine gell pinar...) :) Ääähhmm...Ama bi yandanda korkuyorum yine kandiricak diye..cünki yine kandirirsa o zamann eren onu ASLA affetmez eger simdi affederse... Erenimde dayanamiyor..:( *Rüya* 09-07-07, 16:20 Slm ablacigimm :) Bakdin demek bölüme..;) evet erene olan bakisi benide bitirdii (kendine gell pinar...) :) Ääähhmm...Ama bi yandanda korkuyorum yine kandiricak diye..cünki yine kandirirsa o zamann eren onu ASLA affetmez eger simdi affederse... Erenimde dayanamiyor..:( Evet güzelim sabah kalkar kalkmaz pc basina geldim izlemek icin :) Haklisin, kandirirsa Eren hem affetmez hem çOk kötü yikilir Eren =( Ama bence ozamanda senaristler saçmalamis olur..Barisin birdaha Erenin duygulariyla oynicagini hiç sanmiyorum..Ama Alev sorunu var iste..Bir arkadas demisti, Alev ve arkileri söyleyebilir Erene diye..Malum, Baris onlardan para aldii ve 3üde ''asik'' oldular ya barisa :D *kopkop* :img-hyste love_leyla_ 09-07-07, 16:23 barisin haline de uzuldum ama yine oyun yapacaksa erene eren o bir daha affetmez zaten simdi zor inaniyor. ama o bakisi kafami karistirdi tatli_kizim 09-07-07, 16:25 Evet güzelim sabah kalkar kalkmaz pc basina geldim izlemek icin :) Haklisin, kandirirsa Eren hem affetmez hem çOk kötü yikilir Eren =( Ama bence ozamanda senaristler saçmalamis olur..Barisin birdaha Erenin duygulariyla oynicagini hiç sanmiyorum..Ama Alev sorunu var iste..Bir arkadas demisti, Alev ve arkileri söyleyebilir Erene diye..Malum, Baris onlardan para aldii ve 3üde ''asik'' oldular ya barisa :D *kopkop* :img-hyste evet haklisin..eger öle bisi olursa cok sacma olurr :img-wink: Bence B ile baslayan s ile biten adam erene "paraya ihtiyacim vardi" falan derse eren ona bi sekilde yardim eder..Ama yeterki yalan sölemesin..Dogruyu sölesinn :img-wink: *Rüya* 09-07-07, 16:28 evet haklisin..eger öle bisi olursa cok sacma olurr :img-wink: Bence B ile baslayan s ile biten adam erene "paraya ihtiyacim vardi" falan derse eren ona bi sekilde yardim eder..Ama yeterki yalan sölemesin..Dogruyu sölesinn :img-wink: Dogru..Zaten izlerken bi sahnede Baris durakladi..Orda ''hadi bee söylesene gerçekleri'' dediiimmm..Ama malesef söylemedi =( Ve galiba yalan söylemeye devam edicek..Senidne dedigin gibi dogru söylese Alevlerde hiçbirsey yapamazlar :happy0064 tatli_kizim 09-07-07, 16:30 Dogru..Zaten izlerken bi sahnede Baris durakladi..Orda ''hadi bee söylesene gerçekleri'' dediiimmm..Ama malesef söylemedi =( Ve galiba yalan söylemeye devam edicek..Senidne dedigin gibi dogru söylese Alevlerde hiçbirsey yapamazlar :happy0064 Ama iste..B ile baslayan s ile bitenn AdAm yalan söylerse ve yine Ereni kaybederse..Eren yine cok kizar ona..Ve sonrada yine affetederse cok sacmaa olur yane..ne öle iki de bir affediyor eren.. Bence bu sefer affetsin (benden onay :) ) b ile baslayan s ile biten adamda bisi yapmasin...kirmasin onu :) ayrica daha bilmioruz affedicek mi diye :) shiny 09-07-07, 17:04 arkadaşlarr dizi süper devam ediyor yorum yazamasamda hiç bırakmıyorumm dizimiziii korkuta olan aşkım hergün artıyo yaseminee bu hafta çok kızdım ama düzelicekkk biraz kıskanması lazım sadece barışa hem acıdım hem kızdımm sinirlerimi bozdu :( dgn2477 09-07-07, 17:26 arkadaslar bence senaristler korkut yasemin askini (dizideki en sempatik ikili) iyi kullanmak istiolar yani uzatmak istiolar korkuta gozlugu taktirdilar cunku korkutun biraz aklini basina toplamasi lazim yani bi kac bolum daha safliga devam eder daha sonra degisir tatli_kizim 09-07-07, 17:46 Arkadaşlar bu bölüm süperdi..Ama Barışa acıdım çok ciddiyim ama bu Ereni tavlayarak para almasını gerektirmiyor..Başka şekildede para bulabilir sonuçta Erenin kalbini yine kırcak.. ewt mesela calisarak kaznabilir.. ama belkide cok acill para lazimdir..Anneside durmadan ariyor onu.. Vallahi nede paraya cok ihtiyaclarei var hala anlamis degilim...Fakirler dicem ama B ile baslayan s ile biten adamin annesinin evi pek öle bir eve benzemiyordu..normal bir Ev ;) anlatamadim galiba..:( Numidian 09-07-07, 17:54 hehe en sonunda bir mantık hatası yakaldık yasemin playstationda araba yarısı oynuyor ama tekken dövüş oyunu sesi var böyl basit bir hata olmazki bende diyorum araba sürerken neden kavga sesleri cıkıyor bugun bir daha dinledim farkına vardım birde korkutu çok üzdü bence aşık olsun kokut peşinden ksotursun ayrıca yaseceyin ne zamn gelceğini bilen varmı musti_bg 09-07-07, 18:03 hepsi 1in her yeni bolumu daha bi guzel,heyecanli ve daha komik olmaya basladi. Yeni bolumunde korkut gelin cicegini tuttuna cok sevinmisti ama yasemin ona oyle soyleyince hayal kiriklina uradi.Ondan sonraki o kendisini atmakla ilgili konusmasina cok guldum.Barisa biraz acidim annesina para topladini anladiktan sonra ama eren le ilgili parasina iddaya girmemeliydi.:img-fie: cumku yine cok kotu seyler olabilir dilara-1905 09-07-07, 18:04 barış'a bend eüzülmeye başladım artık pişman ve erene cidden aşık oldu bu sefer aleve atcak kazığı :D musti_bg 09-07-07, 18:08 yaaaaa arkadaslar sizce yaseminle korkut biribirilerine cok yakismiyolar mi.Bence cooooook ve ilerde inaniyorum ki iyi bir cift olabilirler:love01: TATLİŞŞ 09-07-07, 18:09 Bu BölüM sÜPERDiii Yasemin bU bÖLÜmde ÇokSS sÜPERdiii :D Erenn Bnje Barışa Olan Aşkını İtiraf Etjek Barışa Yazık yha annesi için para bulmaya çalışıoo alewe tekmeyi koyjek parayı alıncaa :D OoOhhh İyi oljek ona Yaseminn Düğündde çoks güzeldi saçalrı falan harikaydıı aşık oldumm tekrar aşkıma :D Ama Korkuta öyle dedii ya accıdım walla da doğrusunu yaptııı bence ama bi gün aşık olujak yasemiinn şu gözlükleri bi çıkarsaa emre-cemre süperr Ne Denebilirkii :D Gülçin-Mertte Öleee Organik şekerr Çok Kıskanç aMa bu ödew iyi olduu korkutla yasmini çok merak ediyorum :D Aleww--bİ tİP işTe şeytann arzu-esra çkss saff :D YoShYÖzGe 09-07-07, 18:32 yaaaaa arkadaslar sizce yaseminle korkut biribirilerine cok yakismiyolar mi.Bence cooooook ve ilerde inaniyorum ki iyi bir cift olabilirler:love01: Harikalar yaa:happy0064 Bitaneler onlar:img-wink: Kesinlikle süper uydurmuşlar çok ama çok yakışıyorlar:img-wink: love_leyla_ 09-07-07, 18:33 yaaaaa arkadaslar sizce yaseminle korkut biribirilerine cok yakismiyolar mi.Bence cooooook ve ilerde inaniyorum ki iyi bir cift olabilirler:love01: ewet bence de cok yakisiyorlar ama yasemin iste onu arkadasi gibi goruyor benden fazlasini bekleme diyor cok uzuldum korkuta :( ama cok yakisan bir ciftler bu dogru musti_bg 09-07-07, 18:33 o alev cadisina gicik oluyom:icon_evil .hele o yanindaki saflar gercekten salak.Bizim kizlara laf soylediklerinden sonra azinin payini hep aliuyolar...ooh ne guzel :happy0064 musti_bg 09-07-07, 18:44 cemre ve emrede biribirilerine cok yakisiyolar.insallah asklari hep boyle iyi olur.Umarim emre yine bi hata yapmaz(inanmiyorum biraz yapsin diye ama).ASK BOCEKLERIM BENIM ONLAR :love05: TATLİŞŞ 09-07-07, 18:57 insallah sever uff sevmeyecek diye korkuyorum :icon_sorr Sewerr Sewerr!! Aşkım o Benim Doğruyu Biliyoo :D Cicim Yaa + Barışla Erendee Çıkmaya Başlıjak 10. bÖLÜmde acaba ne dicekk eren barışa merak ediom tahmini olan warmı? YoShYÖzGe 09-07-07, 19:20 SEVER SEVER BENCE ILERIYE DORU BI BOLUMUNDE BI OLAY OLACAK VE YASEMIN KORKUTA ASIK OLACAK :love05: Tabiki sever:img-wink: Sonuna kadar Yasemin&Korkut! Harikalar yaa harikalar! Yaseminim çok şanslı bu bölümde çok daha iyi anladım Korkut Yasemin'i çok seviyor canım benim yaa:sad53: YoShYÖzGe 09-07-07, 19:28 musti_bg aramıza hoşgeldin:img-wink: İlk çiftimiz zaten Emre-Cemre süperdiler yaa el ele tutuşma sahnesi süperdi:happy0064 Kızlarınn hepsi aşık oldu bir Yaseminim aşık olamadı:sad53: Yakında Yasemin'de Korkut'a aşık olacak umarız:sad53: N_e_z 09-07-07, 19:33 musti_bg aramıza hoşgeldin:img-wink: İlk çiftimiz zaten Emre-Cemre süperdiler yaa el ele tutuşma sahnesi süperdi:happy0064 Kızlarınn hepsi aşık oldu bir Yaseminim aşık olamadı:sad53: Yakında Yasemin'de Korkut'a aşık olacak umarız:sad53: evet ya herkez asik tek yoshy degil oda asik olsun korkiye artik yaw ama yasemin neden o defterleri kapatmisitrki cokmerak ediyorum kesin önümüzdeki bölümlerde belli olur love_leyla_ 09-07-07, 19:44 evet bence ileride eren ve yoshy cok ask yasayacaklar ayni cemre ve gulcin gibi aay yy yoshy yi cok seviyorum cok tatli bir kiz tabi digerleri de oyle :) YoShYÖzGe 09-07-07, 19:49 evet bence ileride eren ve yoshy cok ask yasayacaklar ayni cemre ve gulcin gibi aay yy yoshy yi cok seviyorum cok tatli bir kiz tabi digerleri de oyle :) Ben de çok seviyorum Yoshymi:happy0064 Zaten ilk bölüm özetinde ''Yasemin erkeklere bir türlü güvenememektedir.'' yazıyordu. Yasemin'in geçmişte yaşadığı bir aşk var galiba:img-in_lo love_leyla_ 09-07-07, 19:52 Ben de çok seviyorum Yoshymi:happy0064 Zaten ilk bölüm özetinde ''Yasemin erkeklere bir türlü güvenememektedir.'' yazıyordu. Yasemin'in geçmişte yaşadığı bir aşk var galiba:img-in_lo evet zaten bu bolumde ''korkuta ben bu defterleri kapattim'' demisti gecmiste biri vardi ama bence o ona ask acisini cektirdigi icin defteri kapatti acem kızı 09-07-07, 19:55 evet zaten bu bolumde ''korkuta ben bu defterleri kapattim'' demisti gecmiste biri vardi ama bence o ona ask acisini cektirdigi icin defteri kapatti acaba Yoshynin kapattığı deftere ulaşma şansımız var mı ya:img-hyste bi göreydik defteri belki açık kalma şnsı vardır:img-pilot dilara-1905 09-07-07, 20:35 yaaaaa arkadaslar sizce yaseminle korkut biribirilerine cok yakismiyolar mi.Bence cooooook ve ilerde inaniyorum ki iyi bir cift olabilirler:love01: kesinlikle katılıyorummmm :img-yes: :img-yes: gzm_1 09-07-07, 21:44 yasemin eski defterleri kapattım dedi korkuta.inş. yasemin yni bir defter açar korkutla yasemin çok yakışıyolar yha:D *Rüya* 09-07-07, 22:16 Simdi netden Makineyi izledim =) Bizim kizlar konuktu tabiiki..Okadar tatlilarkiii..Hele Yoshymmmm..Seni seviyorum birtanemmm..Gülümmmm :img-in_lo :img-in_lo Umarim oda askini bulur..Gerçekten asik olur..Korkuta yaniii =) Kapattigin defterleri aç yine Yoshyy derinmavi_642 09-07-07, 22:24 çok güzel bi dizi bence.oyunculukları pek iyi değil ama dizi çok güzel.ereni çok beğeniyorum.ilk başladığı zamanlar hepsi grubuda oyuncu olucak diye sinir olmuştum ama şimdi güzel bi dizi olduğunun farkına vardım.tekrar bölümlerini beğeniyle izliyorum.umarım ailenizde bana da yer vardır. -şEkEr- 09-07-07, 22:30 emre neyseki cemreye ben sana aşığım dedi ama bizim utangaç mertimiz bir türlü şeytanın bacağını kırıp Gülçin Seni sveiyorum diyemedi umarım ilerki bölümlerde der -şEkEr- 09-07-07, 23:30 ayy ewt yha emre açıldı ama mert açılamadı cok çekingen yani ben bu merti anlamıyorum:P Gülçin'e dünyanın en güzel kzına diye kadeh kaldırırken utnmıyor:P ama açılmya utanıyor ehehhehe:P :img-cool2 :happy0064 ama neyseki birisi Gülçini çok sveiyor eheheh derinmavi_642 cim tabikide sneide aramıza alırız ne demek musti_bg 10-07-07, 07:39 yani ben bu merti anlamıyorum:P Gülçin'e dünyanın en güzel kzına diye kadeh kaldırırken utnmıyor:P ama açılmya utanıyor ehehhehe:P :img-cool2 :happy0064 ama neyseki birisi Gülçini çok sveiyor eheheh derinmavi_642 cim tabikide sneide aramıza alırız ne demek bence gulcin biliyodur mertin ona asiki oldunu ama heyecanla itiraf etsin diye bekliyodur:img-in_lo dağçiçeği_aslı 10-07-07, 08:09 ya bence yasemin ile korkutun aşkları bir an önce başlasın. ben onları çok seviyorum. yaseminin de yeni bir defter açma zamanı gelmiş:icon_whis ama son bölümde baya hoşlardı. aşkları başladığı zaman daha hoş olacaklarına inanıyorum. lütfen!!! yasemin&korkut aşkı başlasın!!!!:happy0064 :happy0064 artist_kiz 10-07-07, 08:20 ya bence yasemin ile korkutun aşkları bir an önce başlasın. ben onları çok seviyorum. yaseminin de yeni bir defter açma zamanı gelmiş:icon_whis ama son bölümde baya hoşlardı. aşkları başladığı zaman daha hoş olacaklarına inanıyorum. lütfen!!! yasemin&korkut aşkı başlasın!!!!:happy0064 :happy0064 evet bence de artık başlasın... ben başlıcana inanıyorum çünkü yasemin daha önce olan bişey için korkuta olmaz dedi sora bu defteri tamamen kapatır ve yeni bir defterle:Dyoshy korkuta aşık olur... çünkü gerçekten korkut onu çok seviooo. acaba yasemin ne zaman aşık olcak yaa offff ayy gülçinle mert çok şekerler resmen birbirlerine aşklarını sölüyolar ama ikiside açık olarak sölemeli.mert sölese bi duygularını herşey süper olcak... emreyle cemre tamam onlar yapmaları gerekeni yaptılar ve yapıolar eren yine barışa kancak mı??eğer affederse çok üzülcekkk yaa off artist_kiz 10-07-07, 08:47 umarım öle olur yaa ikisi de çok şeker birbirlerini bulmuşken kaybetmesinler merrtle gülçin de öle tabii Numidian 10-07-07, 08:52 umarım bu bölüm kavusurlar bir mucize ama sessiz fragman cıkıdımı keske cıksa bir kerede erken verseler altıparmak 10-07-07, 08:55 Merhaba arkadaşlar sizlere birşey sormak istiyorum can ile cananın düğün günü eren yasemine barışa aşik olduğunu söyledimi söylemedimi?arkadaşımla işin içinden çıkamıyoruz.ben böyle birşey duydum diyorum o ise hayır söylemedi diyor acaba hangimiz haklıyız?:icon_whis acemicadi_selim 10-07-07, 09:47 fragman buyuk ihtimalle carsamba aksami cikar gecen haftada ole olmustu ben son tercihi izlerken gormustummm.....ins. yarin cikar ama bugunde cikabilir yaniii...yasak elmayi izlerken gorurumm yabancıdamat 10-07-07, 10:50 bencede birbirine en çok yakışan çift yoshy ve korkut ama benim favori çiftim gülçin ve mert barış-eren dışındakiler birbirine çok yakışıyo ama barış ereni haketmiyo bence musti_bg 10-07-07, 10:51 tamam artik yazmam... cemre bence de okadar yapmacik oynamiyo ama en guzel bence yasemin oynuyo cok komik ya :img-hyste hele o dudaini yapmasi var ya Kajol 10-07-07, 10:51 bencede en güzel cift yoshy'len korkut. ikisinide cok beyeniyorum, ve birbirine cok yakisiyorlar! Boran&Sila 10-07-07, 11:08 slm arkadaslar..uzun zamandır ugramıyordum...unutmusunuzdur benı:) bu haftakı bölüm cok güzeldı...özellıklede dügünde kızlar cok güzel olmustu..ama yoshy&korkuta bu bölüm cok üzüldüm...en cokta korkuta...yasemın nıye ask defterını kapatmıs anlıyamadım....korkut cok üzüldü,yoshye gercekten asık...umarım yoshy&korkut ılıskısı baslar..:sad53: derinmavi_642 10-07-07, 11:10 ben erenle barışın arasında bişeyler olmasını çok istiyorum.ama barış akıllanmaz.aslında gitse erene herşeyi anlatsa.alevin böyle bişey teklif ettiğini, neden paraya ihtiyacı olduğunu falan.bu arada ben bölümün sonlarını izleyemedim.barışın neden paraya ihtiyacı varmış?? yasemininde kalbi boş sayılmaz.kız arabalara aşık.korkut ve yasemin sevgili olsa tam komedi olur.ama inşallah olur. Kajol 10-07-07, 11:16 bu bölümde ben bile baris azicik üzüldüm, ama sadece azcik cünkü esasdan seviyorsa ereni gitsin olan biten herseyi söylesin. ne arkasindan is karistiriyor, yada bu para meselesi uzun süredir var, bu zamana kadar gidip calissaydi!!! bende korkuta öyle bi üzülüyom ki, yoshy de acayip körmüs, gözünün önündeki pirlanta gibi cocugu görmüyo, bide üstüne üstlük ben bu defterleri kapatdim diyo. kesin gecmiste bi sevgilisiyle problem yasamis, bidaha olmasin diye böyle mevzulara acik deyil!!! acem kızı 10-07-07, 11:33 çıkmış mı bu kadar erken hemde anlatsanıza :) eğer kardeşim beni yemiyorsa(:)) Eren barışa ilanı aşk ediyormuş izlememişmiş zaten tam olarak yagmur94 10-07-07, 11:42 eğer kardeşim beni yemiyorsa(:)) Eren barışa ilanı aşk ediyormuş izlememişmiş zaten tam olarak :D:D:D:D:D tahmin etmiştim zaten eğer kardeşin seni yemiyorsa barış ne diyormuş :S bence barış hala aşık olmadı :( acem kızı 10-07-07, 11:44 :D:D:D:D:D tahmin etmiştim zaten eğer kardeşin seni yemiyorsa barış ne diyormuş :S bence barış hala aşık olmadı :( söylemiyo işte:( bence yavaaaş yavaş aşık oluyor sindire sindire derinmavi_642 10-07-07, 11:44 eğer kardeşim beni yemiyorsa(:)) Eren barışa ilanı aşk ediyormuş izlememişmiş zaten tam olarak eren barışa ilanı aşk mı ediyomuş.işte ben buna oynarım.ay ne kadar mutluyum bilemezsiniz.:bella :bella :cheer: inşallah barış yine kabalığını(kazmalığını) yapmaz ve eren utancından yerin dibine girmez. yagmur94 10-07-07, 11:47 söylemiyo işte:( bence yavaaaş yavaş aşık oluyor sindire sindire neyse ama sesli fragman çıkmış olamaz ki önce sesiz çıkıyor bugun gencoyu izliycektim de yasak elmaya bakim en iyisi sevmedim o diziyi ama:) gamzeli&k 10-07-07, 11:53 eğer kardeşim beni yemiyorsa(:)) Eren barışa ilanı aşk ediyormuş izlememişmiş zaten tam olarak bu kadarr erkenn mii çkmş frgmann hayrett dğrsuu show tv bunu nsll yapmş kii:icon_whis :icon_whis yaaa eğer eren aşknı itrf ediosaa aslındaa pek istemem yaa nedenn hep erenm ilk admı atyo kii hm daha barş erene aşkk bile diill:icon_sorr :icon_sorr yaaa umrmm kardeşn btünn frmuu kandryodrr:img-ok: :img-ok: :img-grin2 :img-grin2 erkekkol 10-07-07, 11:58 saçmalamayın arkadaslar fragman çıkmiş olamaz adımın zeynep oldugu kadar emiinim ilanı ask edemez gururu var çok saçma barışın ona etmesi lazım ssesiz fragman ilk olrak çarsamba son tercihin ikinci reklam bittimde veriliyo görmek isteyenleri yarın tv basına alıyım ** simmdi salı günü kesinlikle göstermez _KeNNy_ 10-07-07, 11:59 bu kadarr erkenn mii çkmş frgmann hayrett dğrsuu show tv bunu nsll yapmş kii:icon_whis :icon_whis yaaa eğer eren aşknı itrf ediosaa aslındaa pek istemem yaa nedenn hep erenm ilk admı atyo kii hm daha barş erene aşkk bile diill:icon_sorr :icon_sorr yaaa umrmm kardeşn btünn frmuu kandryodrr:img-ok: :img-ok: :img-grin2 :img-grin2 fragman mı çıkmışş!!! bir kere de pazartesi gunu wermıslerdı hayret etmıstık kızların konser olayı fln yuzunden boloumlerı onceden cekmısler ondan kolayca hemn frgmanı koyuyo olablırler ama seslı fragman nası cıkıo eskıden cuma we cumartesılerı werıolardı gecen bolm de butun fragman sahnelerını yayınladı bu sefr fragman cok erken geldı show tv nın basına tas mı dustu yha:D:D:D love_leyla_ 10-07-07, 11:59 bu kadarr erkenn mii çkmş frgmann hayrett dğrsuu show tv bunu nsll yapmş kii:icon_whis :icon_whis yaaa eğer eren aşknı itrf ediosaa aslındaa pek istemem yaa nedenn hep erenm ilk admı atyo kii hm daha barş erene aşkk bile diill:icon_sorr :icon_sorr yaaa umrmm kardeşn btünn frmuu kandryodrr:img-ok: :img-ok: :img-grin2 :img-grin2 ewet bence de cok cabuk cikmis fragman ama daha iyi belki nette vardir bir bakim hem ins. baris ereni gercekten seviyordur :) eren de artik biraz gulsun ve ins yasemin de korkutu hemen sever yaa uzuluyorum korkutun haline derinmavi_642 10-07-07, 12:04 bu kadarr erkenn mii çkmş frgmann hayrett dğrsuu show tv bunu nsll yapmş kii:icon_whis :icon_whis yaaa eğer eren aşknı itrf ediosaa aslındaa pek istemem yaa nedenn hep erenm ilk admı atyo kii hm daha barş erene aşkk bile diill:icon_sorr :icon_sorr yaaa umrmm kardeşn btünn frmuu kandryodrr:img-ok: :img-ok: :img-grin2 :img-grin2 doğru söylüyosun aslında.ama barışta bilsin kendine aşık olduğunu.belki içinde biraz olsun vicdan vardır.inşllah zamanla o da ereni sever.nikah öncesi konuşurken nasıl bakıyodu.acıların çocuğu hesabı. yasak elmayı seyretmiyodum ama fragmanı görmek için seyredicem artık. gamzeli&k 10-07-07, 12:07 fragman mı çıkmışş!!! bir kere de pazartesi gunu wermıslerdı hayret etmıstık kızların konser olayı fln yuzunden boloumlerı onceden cekmısler ondan kolayca hemn frgmanı koyuyo olablırler ama seslı fragman nası cıkıo eskıden cuma we cumartesılerı werıolardı gecen bolm de butun fragman sahnelerını yayınladı bu sefr fragman cok erken geldı show tv nın basına tas mı dustu yha:D:D:D kesinn cnm kesnn eğer gerçkten frgman werldiysee wrdr show tv ekbnde bi srnn:img-hyste :img-hyste ewet bence de cok cabuk cikmis fragman ama daha iyi belki nette vardir bir bakim hem ins. baris ereni gercekten seviyordur :) eren de artik biraz gulsun ve ins yasemin de korkutu hemen sever yaa uzuluyorum korkutun haline bence barş daha tam aşk olmdı eren e ama war bişiler.. alew e dedi ya herks senn gibi bast diil diee:icon_whis :icon_whis eweeettt ya en ykn zmnda yasemn de korkta aşk olsaa cnm bnm yaa nasl da drt dnüyoo yasemn in etrafndaa:img-in_lo :img-in_lo gamzeli&k 10-07-07, 12:09 doğru söylüyosun aslında.ama barışta bilsin kendine aşık olduğunu.belki içinde biraz olsun vicdan vardır.inşllah zamanla o da ereni sever.nikah öncesi konuşurken nasıl bakıyodu.acıların çocuğu hesabı. yasak elmayı seyretmiyodum ama fragmanı görmek için seyredicem artık. ewett alewle anlşmdn önce geldii knştu eren le hatdaa dansa bile knldrmayı dşndüü üzülüyoo belli amaa... ben yinede ilk admın BARŞTAN gelmesii tarftrymm:img-yes: :img-yes: nedee olsaa üzülenn hep erenmm olduu cnm bnm yaa:img-in_lo :img-in_lo musti_bg 10-07-07, 12:11 umarim oyledir arkadaslar insallah eren barisa ilani ask eder ve yoshi de korkutu artik beyenmeye baslar:love05: AAAAAAAAY COK HEYECANLIYIM KESKE HEMEN PAZAR OLSA:happy0064 :happy0064 love_leyla_ 10-07-07, 12:13 kesinn cnm kesnn eğer gerçkten frgman werldiysee wrdr show tv ekbnde bi srnn:img-hyste :img-hyste bence barş daha tam aşk olmdı eren e ama war bişiler.. alew e dedi ya herks senn gibi bast diil diee:icon_whis :icon_whis eweeettt ya en ykn zmnda yasemn de korkta aşk olsaa cnm bnm yaa nasl da drt dnüyoo yasemn in etrafndaa:img-in_lo :img-in_lo evet baris oyle demisti aleve :D dogru soyluyor zaten alev cok basit :D bu bolumde korkut cicegi yakalamisti orasi da cok komikti yasemin de ''uff korkut yaa'' soyluyordu ve alevin arkadasi da ''lanet olsun demisti'' orasi komikti :) gamzeli&k 10-07-07, 12:18 evet baris oyle demisti aleve :D dogru soyluyor zaten alev cok basit :D bu bolumde korkut cicegi yakalamisti orasi da cok komikti yasemin de ''uff korkut yaa'' soyluyordu ve alevin arkadasi da ''lanet olsun demisti'' orasi komikti :) yaa zaten o kadr kişinn içinden ancaa krkut yaklrdı o çiçeğii:img-hyste :img-hyste yasemn in ooff korkt demsii çok tatlı gelioo banaa:happy0064 :happy0064 zatenn çok da tatlıı:img-wink: :img-wink: ooff ya bi gelseydii şu pazarr merktan çtldmm walla:img-fear2 :img-fear2 :img-fear2 _KeNNy_ 10-07-07, 12:18 daha 5 gun var hepsi 1 e ama ben simdiden meraktan catliyorum :( hemen gecse su gunler de izlesek :( hangmız merk etmıokı canm ama sayılı gn cabk gecer beklıces artık sımdı show turk de bu gnden baslatıp yakında ekrana gelecek dızılerere kadr tm dızılern ve prolarn fragmanlarını werdıler ama hepsi 1 yhokdu aralarında _KeNNy_ 10-07-07, 12:21 yaa zaten o kadr kişinn içinden ancaa krkut yaklrdı o çiçeğii:img-hyste :img-hyste yasemn in ooff korkt demsii çok tatlı gelioo banaa:happy0064 :happy0064 zatenn çok da tatlıı:img-wink: :img-wink: ooff ya bi gelseydii şu pazarr merktan çtldmm walla:img-fear2 :img-fear2 :img-fear2 yoshy cok gusel off korkut dıo evet :D:img-yes: korkutta cok tatlı ama yasemn bı an once asık olsa su cocua aslında bu bolm yasemın korkuta soledıkklerı warya benden daa fazlasını bekleme fln bundan sonra korkuttan hoslansa bıle bunları dedıı ıcın gurur yapp hanı dedıklerımın arkasındaım pozlarına gırıp hoslandını korkuta solemesse ne yazdım yha ole bısı olmas ıns. gerci askta gurur olmas ama....:img-wink: gamzeli&k 10-07-07, 12:24 yoshy cok gusel off korkut dıo evet :D:img-yes: korkutta cok tatlı ama yasemn bı an once asık olsa su cocua aslında bu bolm yasemın korkuta soledıkklerı warya benden daa fazlasını bekleme fln bundan sonra korkuttan hoslansa bıle bunları dedıı ıcın gurur yapp hanı dedıklerımın arkasındaım pozlarına gırıp hoslandını korkuta solemesse ne yazdım yha ole bısı olmas ıns. gerci askta gurur olmas ama....:img-wink: yaa gerçkten yasemn bnden bekleme bn kpttm o knuları fln dedii yaa acaba eskden bişi mi oldu ki:icon_whis :icon_whis amaaa bnm halenn aklm EREN & BARŞ ta nollcak acabaa??? love_leyla_ 10-07-07, 12:24 hangmız merk etmıokı canm ama sayılı gn cabk gecer beklıces artık sımdı show turk de bu gnden baslatıp yakında ekrana gelecek dızılerere kadr tm dızılern ve prolarn fragmanlarını werdıler ama hepsi 1 yhokdu aralarında bekliyecegiz artik canim ama dogru soyluyorsun cabuk gecer ama iste sikilirsan zaman cok yavas geciyor o kisiye gore :) _KeNNy_ 10-07-07, 12:24 ARKADASLAR BEN ARTIK KORKUYORUM.. YASEMIN BIRAZ DAHA BOYLE DEVAM EDERSE KORKU KENDINE KOTU BISEY YAPABILIR DIYE KORKUYORUMsofa yhok canm yapmaz ole korkut zaten yapmıcanı soledı yha bu bolom kendıme bıseler yapcak kadr da tuhaflasmadım dıe:img-wink: :img-wink: derinmavi_642 10-07-07, 12:26 ARKADASLAR BEN ARTIK KORKUYORUM.. YASEMIN BIRAZ DAHA BOYLE DEVAM EDERSE KORKU KENDINE KOTU BISEY YAPABILIR DIYE KORKUYORUMsofa bence yapmaz.sabretmeye devam eder.yaseminin etrafında dört döner.eskisi gibi ama bence kendine kötü bişey yapmaz.hem yasemin korkutu buldukları zaman çok korktum falan demişti.korkut yasemini asla üzmek istemez. love_leyla_ 10-07-07, 12:27 yaa zaten o kadr kişinn içinden ancaa krkut yaklrdı o çiçeğii:img-hyste :img-hyste yasemn in ooff korkt demsii çok tatlı gelioo banaa:happy0064 :happy0064 zatenn çok da tatlıı:img-wink: :img-wink: ooff ya bi gelseydii şu pazarr merktan çtldmm walla:img-fear2 :img-fear2 :img-fear2 evet yoshy cok tatli soyledi orda bana da oyle geldi :D offf canim ben de senin gibiyim. meraktan oluyorum _KeNNy_ 10-07-07, 12:27 yaa gerçkten yasemn bnden bekleme bn kpttm o knuları fln dedii yaa acaba eskden bişi mi oldu ki:icon_whis :icon_whis amaaa bnm halenn aklm EREN & BARŞ ta nollcak acabaa??? o bence dızıde kendılernı oynuolar yha ondan kaynaklanarak denmıs bısı yasemn normalde de erkklerlere cok zor guvenırmıs yha dızıde de kendılerını oynadıkları ıcın ole dedı bence barıs erenı tekrr kazansın sonra alewe kazık atsın parayı alsn anesıne wersın ama ondan sora tesekkur ederım ben zaten erene asık olmustum fln dese sora alew gıdıp bu olanları erene yetıstırmeden once erene olanları anlatsa barıstan duyması daa ıyı cunku.... love_leyla_ 10-07-07, 12:30 ARKADASLAR BEN ARTIK KORKUYORUM.. YASEMIN BIRAZ DAHA BOYLE DEVAM EDERSE KORKU KENDINE KOTU BISEY YAPABILIR DIYE KORKUYORUMsofa yok canim zaten korkut bu bolumde demisti ''siz oyle mi dusundunuz'' herkes evet dedi ''o zaman siz daha da saf siniz'' dedi bence yapmaz korkut :) _KeNNy_ 10-07-07, 12:30 bence yapmaz.sabretmeye devam eder.yaseminin etrafında dört döner.eskisi gibi ama bence kendine kötü bişey yapmaz.hem yasemin korkutu buldukları zaman çok korktum falan demişti.korkut yasemini asla üzmek istemez. kesınlıkle katılıorm:img-yes: yoshy benı cok korkttun deıp sarılmıstı ona cok guseldı orası gercı fragmanda gosterdıklerı zamn o sahneyı herkes farklı bısı beklemıstı ama olsn bı de bısı dıkatımı cektı solemeedım uzun zamndır burda konusu gectımı bılmıorm da korkutn yuzuklerı kaybettığı ortaya cıktığı zamn gulcın yuzunu tutuo bole neden yapıo onu anlayamamıstm dıkkatımı cekmıstı:D:D:D:D::D:D:D gamzeli&k 10-07-07, 12:33 evet yoshy cok tatli soyledi orda bana da oyle geldi offf canim ben de senin gibiyim. meraktan oluyorum çok çabk sardı bu dizi ya benii yazın da en gzel dizilernden biri olduu:good: :good: eeee .. hepsii güzel.. hepsii yeteneklii... olncaa:happy0064 :happy0064 gelde merktan çtlmaa:img-pilot :img-pilot o bence dızıde kendılernı oynuolar yha ondan kaynaklanarak denmıs bısı yasemn normalde de erkklerlere cok zor guvenırmıs yha dızıde de kendılerını oynadıkları ıcın ole dedı bence barıs erenı tekrr kazansın sonra alewe kazık atsın parayı alsn anesıne wersın ama ondan sora tesekkur ederım ben zaten erene asık olmustum fln dese sora alew gıdıp bu olanları erene yetıstırmeden once erene olanları anlatsa barıstan duyması daa ıyı cunku.... ewet aslnda dşncen çok mantklı cnm ama bnce bişiler çkcak gibime gelio bana...:icon_whis :icon_whis walaaa ya ne gzel olrdu ölee hem alew de ölee mkem |