Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-4)
Sayfalar :
1
2
3
[ 4]
5
6
7
8
9
10
evt eski türk filmi melodisi çalıyordu :)
evt ya barış ağlayacak gibi bakıyordu biraz tuaf bakıyordu
aşık gibi bakıyordu ama aşık olduğunu sanmıyroum :(
ama düünde alew barısa planını anlatmadan once de barıs erenle konusmak ıstedı bakısları fln bı garıptı yanı asık olmus olablır aslında kı barıs duygusuz bırı deıl bence cunku eren aladıı zamn onla ılgılenmeye calısmıstı yanı erenı sallamayn bırı olsa bunu yapmasdı(bende ne hıkmetse bı anda barıscı kesıldım bole olcaını hıc ttahmın etmesdım :))
ama düünde alew barısa planını anlatmadan once de barıs erenle konusmak ıstedı bakısları fln bı garıptı yanı asık olmus olablır aslında kı barıs duygusuz bırı deıl bence cunku eren aladıı zamn onla ılgılenmeye calısmıstı yanı erenı sallamayn bırı olsa bunu yapmasdı(bende ne hıkmetse bı anda barıscı kesıldım bole olcaını hıc ttahmın etmesdım :))
ayy cidden herkes barışcı kesildi
ya bn bu barışın işini hala çözmedim ereni seviosa durumunu solemeli çünkü barışırlarsa alev ispiyonlar ereni sevmiosa barışırlarsa alev yine ispiyonlar bu seferde eren bi dağılır kmse onu toparlayamaz
dizi hakında olumsuz yazanları takmayın:D
ya bu diziye özellikle kardeşim bayılıyo
gülçini ve korkutu çok seviyorr
ya bu barışın para sorunu ne yaa
biz anlayamadık
bişeyi mi kaçırdık?????????
yoksa sonra ortaya çıkcak bi gizem mi:)
meraklarydayız yazarsanız seviniriz:D
derinmavi_642 10-07-07, 23:08 dizi hakında olumsuz yazanları takmayın:D
ya bu diziye özellikle kardeşim bayılıyo
gülçini ve korkutu çok seviyorr
ya bu barışın para sorunu ne yaa
biz anlayamadık
bişeyi mi kaçırdık?????????
yoksa sonra ortaya çıkcak bi gizem mi:)
meraklarydayız yazarsanız seviniriz:D
bunu bilen yok ama bence kredi kartı borçlarını ödeyemediler ve evlerine haciz gelicek.yani benim içime öyle doğdu.veya kira fln.ama bi borçları olduğu kesin gibi.
keşke gidip herşeyi erene anlatsa.bizde neden paraya ihtiyacı olduğunu öğreniriz.
bunu bilen yok ama bence kredi kartı borçlarını ödeyemediler ve evlerine haciz gelicek.yani benim içime öyle doğdu.veya kira fln.ama bi borçları olduğu kesin gibi.
keşke gidip herşeyi erene anlatsa.bizde neden paraya ihtiyacı olduğunu öğreniriz.
cnm bnde aynen snn gibi düşünüyorum ama erene söylemekten çekinio keşke emreye fln söylese
ama erenle yine oynamıodur inşallah
belki babasına fln bişey olmustur ailesnde bi salık durmu vardır amleıyt ıcın lasımdır para hanı klask turk fılmı tarzında:img-wink:
ama arkadaşlar barış eren'i gerçekci seviyor olabilir ama para için ereni tavlamaya çalışıyor
yani gene ereni kandırıyor
çok garip şeyler oluyor
ama arkadaşlar barış eren'i gerçekci seviyor olabilir ama para için ereni tavlamaya çalışıyor
yani gene ereni kandırıyor
çok garip şeyler oluyor
3. okumada ne dediğini anlayabildim belkı bunda saatın we yazı duzenınn de etkısı wardır bence gercekten sewıo erenı barıssss
arkadaslar herkes herkein fikirine saygı duysun begenmeyebilri diziyi görüşünü belirtmöek için gelmiş bu kadar sert davranmayın bence bu arada yasecey geldi heralde site eki günlerine döner ama 9 bolum yuzunden biraz yıkılmıs gleir yasemini bu kadar yaptıgından sonra
ben geldimm ama kimse yok:img-icecr
neyse ben seyredemedim bölümleri furkan attı linki saolsun izleyecem
bu arada fragman mı çıktı görmedim zaten göremezdim offf:img-polic
korkutt sakalları kes yaw beğenmedim ben eski haline dön belki dönmüştür haberim yok ama neyse:hıh:hıh
gidiyim yaseminin buz kalbini izleyim abimin dediği gibi
ne yapmış bakalım
ayy 8. bölüm sarılıyolardı yarışma sonrası ayy ölecem:img-hyste :img-hyste
bizde o sarılmdn cok sey ümüit ettik ama fos cıktı istersen bastan seyret yasemin ve korkut sevenler için acı bir bölümdü :sad53: cemre emre ve gülçinle mert sevnler baya menun olmustur üzülenler korkut ve erenciler
günaydin
fragmani gören oldumu?
olduysa bi özet gecebilirmi acaba
günaydin
fragmani gören oldumu?
olduysa bi özet gecebilirmi acaba
bnde görmedim nette yok ama bugün son tercih diye bi dizi var onun 2. reklamının sonunda kesin veriyo işte ozaman görebilirsin
korkutt sakalları kes yaw beğenmedim ben eski haline dön belki dönmüştür haberim yok ama neyse:hıh:hıh
ne yapmış bakalım
Hoşgeldin Yağmur:happy0064
Yasemin Korkut'a arkadaşca sarılıyordu maalesef:sad53:
Fragman bugün çıkabilir çarşamba günleri çıkıyor bazen:img-wink:
Merhaba ben geldim!!
ya fragman çıkmış mı ? eğer görürseniz bana da ö. m. atar mısınız?
bu arada korkut un haline çok üzüldüm yaa yasemin ona arkadaşça sarıldı çocuk üzüldü. neyse ama cemre ve emre süperdi (tabi ki gülçin ve mert te):img-in_lo
kesinlik veriyorum barış ve eren barışıcak ve mutlu olucaklar:img-in_lo
burchincik 11-07-07, 11:17 emre ve cemre çok tatlılardı..korkuta çok üzüldüm kendide üzüldü zaten ama sonra morali düzeldi ..benim takıldığım nokta neden yasemin yıllar önce o defteri kapattım dedim bir aşk acısı mı var acaba...
derinmavi_642 11-07-07, 11:32 emre ve cemre çok tatlılardı..korkuta çok üzüldüm kendide üzüldü zaten ama sonra morali düzeldi ..benim takıldığım nokta neden yasemin yıllar önce o defteri kapattım dedim bir aşk acısı mı var acaba...
bende yasemin ve korkutun durumuna çok üzülüyorum.çocuk yazık yaseminin etrafında dört dönüyo ama yaseminde tık yok.banada geçmişte bi aşk acısı yaşamış gibi geldi.
fragmanı gören yok mu hala?bugün çıkar inşllah.
arkadaşlar ben yeni üye oldum dizinin hastasıyım özellikle emre ile cemreninn:D
özetten hbri olan war mıı bide fragmandan yani gören war mıı
bu rada ben pelinn:img-wink:
arkadaşlar ben yeni üye oldum dizinin hastasıyım özellikle emre ile cemreninn:D
özetten hbri olan war mıı
özet daha cikmadi maalesef
ama cikinca multimedya bölümünde bulabilirsin
yapmacık buluyosan dizinin forumunda ne işin var.tamam oyunculukları pek güzel sayılmaz ama dizinin hikayesi çok güzel.beğenmiyosanda izlemezsin.seni zorlayan yok ki.
izlemiyorum zaten forumda bulunma sebebime beğenmediğimi söylemek hep güzel şeyler söylenecek diye bir kuralmı var..
ya arkadaşlar cemre ve emre ne tatlılar dimi
onları çok seviyorum
ne yapmış bakalım
kımler gelmış hoşgeldn :):)
fragmn cıkmadı daha yha bız de onu beklıorz ama yok maesef ozette yok of of fragmanla ozet gelse de su forum bıraz harektlense....
yha hanı mert dunyann en guzel kızı dedı yha gulcıne artık bu bolum onlar da cıkmaya baslarlar dımı??
ben geldimm daha fragman yok demi arkadaşlar_? yağmur da gelmişş:happy0064
_KeNNy_ bence çıkmazlar gibi gelio mert biraz açıldı ama ters bişe olcak gibi gelio zate hemen öle barışmasınlar:P
gülçin mert cemre emre işi garanti baksana eren bile barısı affediyor bir korkut la yasemin kaldı ruyamzıda görürüz artık bizde 3 4 bölüm gececekde yasemini kalbi yumusayacakda oy oy
yha hanı mert dunyann en guzel kızı dedı yha gulcıne artık bu bolum onlar da cıkmaya baslarlar dımı??
yok kııııııız zeynep izin verir mi
anca gizli gizli
baksana şarkıya bile kızdı..:) :) :)
gülçin mert cemre emre işi garanti baksana eren bile barısı affediyor bir korkut la yasemin kaldı ruyamzıda görürüz artık bizde 3 4 bölüm gececekde yasemini kalbi yumusayacakda oy oy
inş. 3 4 bolum olr daa daa uzamasın zaten uzarsa kabk tdı wermeye baslar artık ama yasemın gercek hayatında bı kere aldatılmıs galıba babası da annesını aldatmıs o yusden erkklere pek guvenemıomus e dısıdede kendılenı oynadıklarına korkuta guvenmesı uzun surcek gıbı:(
inş. 3 4 bolum olr daa daa uzamasın zaten uzarsa kabk tdı wermeye baslar artık ama yasemın gercek hayatında bı kere aldatılmıs galıba babası da annesını aldatmıs o yusden erkklere pek guvenemıomus e dısıdede kendılenı oynadıklarına korkuta guvenmesı uzun surcek gıbı:(
evet ya bencede 3-4 hadi bi derece daha fazla uzarsada kötü olurr...
evt cnm korkuta biraz ge güvenir yani blüm 3 4 bence iyi yine..daha fazlada ilerleyebilirdi..
babası annesinimi aldatmış bak onu bilmiordum ya..
valla ben bu bölüm birazda osla aralarıdna yakılasma istiyorum valal boykot etme sınırın glecem artık senaritsler sapıttı iiice bakalım fragman cıska özet daha iyi neler oclcagı yazıyorda gec cıkar
yok kııııııız zeynep izin verir mi
anca gizli gizli
baksana şarkıya bile kızdı..:) :) :)
puaahh evet ben o etmenı untmustum :D
organık cıkalata bırakmaz walaa:img-yes: :img-yes: :):):
puaahh evet ben o etmenı untmustum :D
organık cıkalata bırakmaz walaa:img-yes: :img-yes: :):):
evet cnm o cadı bir organik şeker..
hiç bırakır mı dimi..
aaa unutulmaz ooooo unutulmaaaaaaz....
keşkeee sevgili olsalar ama anc gizli gizli olurlar..
bence eren barisa
neden birden benden özür diliyorsun neden benle barismak istiyorsun
yinemi benim icin iddiaya girdin
diye sorcak
baska ne sorabilirki?
bence eren barisa
neden birden benden özür diliyorsun neden benle barismak istiyorsun
yinemi benim icin iddiaya girdin
diye sorcak
baska ne sorabilirki?
olablır ama belkı hanı olr yha sana asık oldum da dıyeblır :img-wink: sora barıs parasını alır anesıne werır olay kapanır bolece sora ernle barıs mutlu mesut yasrlar alewın de ıı olacaı tutar tekrr plan yaptıklarını erenn uzerınde anlatmaz kızlara.zaten aman yoshy duymasın :):) ne yazdım ama dımı :)
olablır ama belkı hanı olr yha sana asık oldum da dıyeblır :img-wink: sora barıs parasını alır anesıne werır olay kapanır bolece sora ernle barıs mutlu mesut yasrlar alewın de ıı olacaı tutar tekrr plan yaptıklarını erenn uzerınde anlatmaz kızlara.zaten aman yoshy duymasın :):) ne yazdım ama dımı :)
evet sana asik oldum diyebilri ama o konu öyle hemen kapanmaz yien hersey ortaya cikar eren yine yikilirfln filn
haklısın cnm ya şarkı sözlerine bile aşk mektubu mu bu fln dedi yaa:P
MERT GÜLÇİN SİZE SESLENİYOUM....
bu kızdan yani
organik şekerden çekiceğiniz var hazırlıklı olun walla...
evet sana asik oldum diyebilri ama o konu öyle hemen kapanmaz yien hersey ortaya cikar eren yine yikilirfln filn
off yıkılmasın canm yha bır daha yıkılırsa kımse toplayamaz onu korkutla yoshy den da copk beklıces gıbı ernle barıs ıcın o araada cemre ve emreyla avunucas artık:img-wink: :img-yes: :):):)
özet fragman yhok mu hala yha
bu gun werceklermıs galıba son tercıhın reklam bıtmınde bırı ole demıstı ıns. werırler heycanla beklıcem
MERT GÜLÇİN SİZE SESLENİYOUM....
bu kızdan yani
organik şekerden çekiceğiniz var hazırlıklı olun walla...
yeterınce cektıler bence bırak artık zeynep yazık walaa gulcnle merte oo forum harektlendıı bu arada ne gusell:happy0064 :happy0064 :img-wink: :img-yes: :):):)
off yıkılmasın canm yha bır daha yıkılırsa kımse toplayamaz onu korkutla yoshy den da copk beklıces gıbı ernle barıs ıcın o araada cemre ve emreyla avunucas artık:img-wink: :img-yes: :):):)
özet fragman yhok mu hala yha
bu gun werceklermıs galıba son tercıhın reklam bıtmınde bırı ole demıstı ıns. werırler heycanla beklıcem
ya evet yikilirsa kimse bidaha onu düzeltemez ama barisda herseyi anlatmiyoki eren ii bi kiz eren hem kimseye söylemezki ya ozaman belki onu affeder
ya evet yikilirsa kimse bidaha onu düzeltemez ama barisda herseyi anlatmiyoki eren ii bi kiz eren hem kimseye söylemezki ya ozaman belki onu affeder
keske senarıstler bız olsaydık ne guzel olurdu:):):):):)
ya da kske bı kampanya baslatsalar bısm senaryolar bolumunden bazı kısmları alsalar daa gusel olr gercı nolcaını bılırızbıras ama kendı yazdıızı ızlemek guzel olr kucuk kuck kısmlar alsalar we hangılerını aldıklarını solemeseler:happy0064 ne gusel olrrrrrr
mert ve gülçin den konuşuosnz hemenkoştum geldim:happy0064 bence organik şeker olmsaydıda mert gülçin e zor açılırdı yani ama parktaki halleri çok güseldi mertim çok süper gülümsedi yeriim onu bennnn
ve organik şeker omasaydı mert ve gülçin in sevgisi ii olmazdı ne bilim yani olmazdı gibi çok sade olurdu organik şeker olursa gizli giizli olcak aşk zor olandır mıdı ne öle bi söz varya o işte ya yoksa sıkcı bile olabilrdi birz
ve organik şeker omasaydı mert ve gülçin in sevgisi ii olmazdı ne bilim yani olmazdı gibi çok sade olurdu organik şeker olursa gizli giizli olcak aşk zor olandır mıdı ne öle bi söz varya o işte ya yoksa sıkcı bile olabilrdi birz
bu ne ya bu ne ya
sinirden kaşınıyorum ya nedir bu azap
ben ki tatildeyken bi yandan dere tepe gezip bi yandanda meyve suyumu lüpletirken hani bölümleri izleyemedim
amanda şimdi korkutla yasemin eski Türk filmleri misali el ele tutuşup ağaçlar arasında yakalamacılık oynuyolardır hatta yasoya da takmışlardır bi koca kirpik ohh diye hayaller kurup sağ kolumun hemen iç kısmına kocaman bi Yusufun
Y si yaktırırken bu doğal panik yapmayın güneşte kuzenim saolsun çok zeki bi insan evladıdır zeka fışkırıyo kolumun trafikte dur lambası gibi oldutroest
ne bu ya şiştim bölümü seyredince offff
dans ederken niye oğlanın yüzüne gülüyon yasemin insafsız
bu böyle gitmez
tüm stresimi atmışım ohhh rahatlamış dönmüşüm bütün yükü attın üstüme vicdansız yasemin
böyle giderse gelecek yaz tatil paramı sen verecen şimdiden söylüyorum
böyle aşka küsülürmü:img-polic
bakın sesleniyorum 70 milyona
yasemin gitsin
hani oluyo ya yurdum dizilerinde kız gidiyo havaalanında ordan esas oğlan arkasından ağlıyo:sad53:
trajedi trajedi
bu ne yaw ohh dayayında bu bünyeye bi slow
bu ne ya offfffffff
beklediğim yorum geldi hehe ya benim nasıl canım sıkıldı siz yusufu ben senritsleri kaldıryorum gzamız mübarek ola
acemicadi_selim 11-07-07, 15:24 slm yaaa uff beee dizinin tekrari var hemde bu bugun 8. bolum var yani coook sewdigim bolum ama izliyemiorum kardesim saolsun tv yi birakmiokii uff neyse nasilsa nette var ordan izlerimm :)
ayyy yagmur abla dokturmussun yaww bizide stress e soktun yanii...ama yasemin ben o defterleri kapattin dedi ilerki bolumlerde korkutum o defterleri tekrar actirir kesin siz hiic merak etmeyinn
derinmavi_642 11-07-07, 15:28 izlemiyorum zaten forumda bulunma sebebime beğenmediğimi söylemek hep güzel şeyler söylenecek diye bir kuralmı var..
bu diziyi sevmeyebilirsin.herkesin görüşüne saygım var ama burda huzursuzluk çıkarma.ben bunu anlatmak istemiştim.
yagmur la ben krudesen olduk sagoslun ysemöin yasemin olduktan sonra bu kalb krizine gider of y soyle bir şey oalbir bence yasemini kesin eski sevgili aldatmsıtır oda ekeklere guvenni kaybetmiştir simdide o tekrar cıakbilir felan yaseminl knousmaya kalkar korkut yasemine destek olur ona olan sevgisini iice gösteri bilmiyorum vala biraz sacmaladım amam yasemin kroktun degerini nalsında nasıl analrsa analsın
yagmur la ben krudesen olduk sagoslun ysemöin yasemin olduktan sonra bu kalb krizine gider of y soyle bir şey oalbir bence yasemini kesin eski sevgili aldatmsıtır oda ekeklere guvenni kaybetmiştir simdide o tekrar cıakbilir felan yaseminl knousmaya kalkar korkut yasemine destek olur ona olan sevgisini iice gösteri bilmiyorum vala biraz sacmaladım amam yasemin kroktun degerini nalsında nasıl analrsa analsın
evet bence de ole ama belkı 3 belkı 10 bolm sora olcak yasemnle korkut cıkkcaklar yanı artık o arada sız kendınıze ıyı bakın yeter tum yoshy-korkıcıler:):):):):)
kesin öyle bişey vardır furkan abi
defteri kapattım falan
neyse senaristler çok yaşamaz demişin zaten bi tane var kolay iş hahhaha( bu gülme simgesi nereye kaçtı şimdilik bunla idare edin:))
biz daha bekleriz bu kış böyle geçer kesin
olsun artık bekleyecez ahh korkut ah
o dal bile daha çok kıymet verir sana gidin isteyin o fidanı
hem yeşil iyidir suyunu verirsen falan sağlıklıdırdı oksijen
yasemin sonunda sevecek işte ne uzatıyonuz ben bu filmin sonunu biliyom:img-polic
biliyoruz sonunda cıkacaklar amam kardesim bunlar cemreye zorlu biri dedi kız idda oalyıuna ragmen emreyle cıktı ve mutlualr yaseminle korkutu bu kladar uzatmanın anlamı ne biz onları beraber görmek istiyoruz yeter bu ilkence ben kararlıyım kaldıracam senaristleri:happy0064
kesin öyle bişey vardır furkan abi
defteri kapattım falan
neyse senaristler çok yaşamaz demişin zaten bi tane var kolay iş hahhaha( bu gülme simgesi nereye kaçtı şimdilik bunla idare edin:))
biz daha bekleriz bu kış böyle geçer kesin
olsun artık bekleyecez ahh korkut ah
o dal bile daha çok kıymet verir sana gidin isteyin o fidanı
hem yeşil iyidir suyunu verirsen falan sağlıklıdırdı oksijen
yasemin sonunda sevecek işte ne uzatıyonuz ben bu filmin sonunu biliyom:img-polic
zaten bi yerde okumustum yasemın bı kere aldatılmıs hataa babası da annesını aldatmıs ama tabı okudumu yazann yalancısıyım :):):)
o zamn yasemini aldatanlavugu bulalım bir güzel forumca yüzüne tükürelim yada zamn makinası yapalım engelleyelim aldatmasını her sey korkut için fazlamı abartım evet çokmu bilim kurgu izliyorum evet sonum bakırköymü kesinlikle
o zamn yasemini aldatanlavugu bulalım bir güzel forumca yüzüne tükürelim yada zamn makinası yapalım engelleyelim aldatmasını her sey korkut için fazlamı abartım evet çokmu bilim kurgu izliyorum evet sonum bakırköymü kesinlikle
hehe sen cok film izliosun :):):)ama olsa hiç de fena olmas yanı:img-wink: :img-yes:
fragmn da yhok özette yok bu arada
ya arkiler sizce yasemin neden o eski defterleri kapatti?
kesin bu bölüm belli olur ama
bence yaseminin ex-aski ya öldü ya onu aldatti yadaaaaa oda yasemin icin iddiaya girdi
yok artık neymiş herkes idda peşinde
bence aldatmıştır ölse erkekler böyle erkekler şöyle diye konuşmaz:img-icecr
tajedi trajedii:img-polic
yakında o aldatan adamda çıkar bi yerden buyur burdan yak forumcak bakırköye 2 kala
ya arkiler sizce yasemin neden o eski defterleri kapatti?
kesin bu bölüm belli olur ama
bence yaseminin ex-aski ya öldü ya onu aldatti yadaaaaa oda yasemin icin iddiaya girdi
kesin aldattı kesin ama bir erkek onu aldattı diye defterler kapatılır mı?korkut aldatmaz zaten yasemini ama anlamıyor ki yasemin bunu ya da senaristler anlamıyor mu desek:img-yes: :):):)
yok artık neymiş herkes idda peşinde
bence aldatmıştır ölse erkekler böyle erkekler şöyle diye konuşmaz:img-icecr
tajedi trajedii:img-polic
yakında o aldatan adamda çıkar bi yerden buyur burdan yak forumcak bakırköye 2 kala
evet bencede kokusu cikar yakinda yakinda bile degil ön+müzdeki bölüm kesin cikar kokusu
fragmanı göen varmı ne zman cıakr sizce of ya bu bölüm olur araları diye ummakdatyıpm işimiz zeynebe kaldı bence zeynep akıl verir
fragmanı göen varmı ne zman cıakr sizce of ya bu bölüm olur araları diye ummakdatyıpm işimiz zeynebe kaldı bence zeynep akıl verir
bu akşam son tercihin reklamlarından sora fragmanı werırlerMİŞ
ben izliycem inş. verirler:img-yes:
Selam arkilerrrrr..
Fragman çikmis okuduguma göre :img-wink: Ben vallah fragmani anca netden izleyebilirim..diziyi netden izlicegim gibi :sad53: :sad53:
Ama bence fragmandan pek etkilenmeyelim..Cogu zaman aklimizi daha çok karistiriyor o fragmanlar :icon_evil
Ben açikcasi Baris-Eren çiftini en çOk merak ediyorum..
Eren Barisa söyleee uzun ama agir bir konusma yapsa..Hem ilan-i ask hemde kirici birsey..anladiniz siz onu :D Yani hemen affetmesin..Ama sonra sarilsinlar :img-in_lo Eren yine Baris'a soguk davransin ama sürekli kaçmasin ondan..Tamamende yelkenleri suya indirmesin! Baris biraz sürünsün, Erenin degerini anlasin ve gerçekten asik olsun :img-in_lo :img-in_lo
yascey şokdan kurtulamadı galiba eskiden bol bol yazardı merak etme bende sokdan krutulamıstım alısıyorsun söz konusu show ve onun senaristleri ise her sey olur
bencede senaristler herşeyi yaparlar yanii we haklısınıs bazen fragmanlar kafa karıştırıooo
evet cok haklisiniz show tv iste baska ne beklenirki
yani ben yapicami yaptim kanaldye istegimi yazdim artik gerisi kismete kadare kaldi
ya arkadaslar konusulan konularla bi ilgisi yok ama tekrar izlerken 9.bölümü dikkatimi çekti hani sabah yasemin araba yarışı oynuyodu tel çaldı cemre naıl sıçrayıp önce yataktan sonra salona bakan yerden atladı acayipler ya yasemin araba oynarken çok komikti bide eren okula giderken cemreye not yazarken biraz yazıyodu bir z arasına sonradan a yı ekledi ilginçler yani neyse fragmanı 2. reklamın sonunda görcez herkezi tv basına alıyım:happy0064 ondan sonra çoşarız artık
sen görürsen analtırsın artık özelleikle yasemin korkut bölümlerini orda dikatiniz cekdiyse yasemin araba yarısı oynuyo amam cıakn ses dövüs oyunu sesi yuh dedim yani galibada dövüs oyun tekken bu nasıl iş ya
bu ne yaw kimsecikler yok burda huuu nerdesiniz
muhtemelen fragman bekliyosunuz
kolay gelsin sessiz fragmanlarınız bol ve mümkünse iki bölümü kapsayıp bizi deli etmesin:img-yes:
havan batsın barışşşş...
yine erenin peşinde ben daha yeni seyrediyorum ama artık kolaymı kız inansın
yakında zengin olmadığıda ortaya çıkar
ayyh ben merhametliyim üzülürüm yaww
o çocukta bişey var zaten bakışları acılı ne yaşamışsa artık yada yaşamamışsa
gözümde azıcık sevme potansiyeli var sanki bu herifin dur bakalım ileriki bölümlerde artık görecez neler olacak:img-polic
küçük emrahım
ama biz korkutçuyuz ölümüne
korkut o sakalları kes yaww:):):):)
love_leyla_ 11-07-07, 19:24 yasecey, acemicadi_selim, n_e_z, gulse_mrv, yagmur94, kumralim, -ejem-, aysede, sweethearts, ozenckaya, havin91 ve dunya93, calismalariniz super olmus vallah ellerinize saglik
kolay gelsin sessiz fragmanlarınız bol ve mümkünse iki bölümü kapsayıp bizi deli etmesin:img-yes:
havan batsın barışşşş...
gözümde azıcık sevme potansiyeli var sanki bu herifin dur bakalım ileriki bölümlerde artık görecez neler olacak:img-polic
küçük emrahım
benn wrmm cnmm hiiç ylnz brkr myz frmuu:img-wink: :img-wink:
yaa erenm ksn barşı affetcekk çockta şeytan tyü mü war nee anlmdmm:icon_whis :icon_whis
yookk be cnm sakllı da peekk tatlıı korkkuutt:good: :good:
havan batsın barışşşş...
küçük emrahım
Yagmurcummm..Bir sorum olucak..nerelerdeydin sen? hiii? Harbi merak ettim cnm =) Uzun zamandir yoktun..
Demekki seninde Barisa olan düsüncelerin az olsada degisti :img-yes: Baris düzeldiginden beri Erman Burmali forumu costu :D Allah allah çok tuhaf :icon_whis
Tabiiki tam olarak düzelmedi daha..Ama o bakisina dayanamiyor insan yaa =( Galiba Erende affetcek..Ama Baris insallah yine üzmez Ereni :icon_sorr
not: Arkadaslar lütfen tek cümlelik mesajlar yazmayaliiimm..Sonra uyari alicaz ama yaa!! Forum kapansinmi istiyorsunuz? Lütfen biraz daha dikkatli olalim
gamzeli&k tatlı olmuşta bi süre sonra gıcık oldum bu kadar uzatmasın yaw:img-blush
rüya gördüm forumu ermanın coşmuş valla iyi iyi sevindim ben açarken o başlığı korkmuştum ziyaretçisi az olur diye ama saolun yalnız bırakmadınız teşekkürler
ermanı hımmm seviyor olabilirim Allahı var boy falan selvi güzel güzel
ama barışa sinirim sanki yakında sevebilirim ama ereni üzmesin
ben onu severim hepimiz kardeşiz:love01:
ben bi on günlüğüne tatildeydim o yüzden yoktum canım:)
ya yasemin araba yarışı oynuyo galiba ama arkadan japonlar konuşuyo bana dövüş oyunu karete falan gibi geldi
haaa çakmazmıyım sanıyonuz bulamadınızmı bi ses efekti ağzınızlar yapaydınız vıvvvvvvvv aradada gaz verecenin vıvvvvuuvvı şimdi olmadı ama ben bakıyom bak oluyo
neyse napolyon paraya kıyıp hediye almış çikilotaya merte oğluna
zeynebe pembe bi ayımı almış su aygırımı almış başka bişey bulamadın mı baba yaw
bide cana hött demesine koptum
canda zavallım çok mazlum o canan onu çiğ çiğ yer onlar iki seneye boşanır bak görürsünüz hahahha
gülme simgem davulcuya kaçmış bulamıyorum onuda ağzımla yapıyorum paso yeteneğim be
ya yasemin araba yarışı oynuyo galiba ama arkadan japonlar konuşuyo bana dövüş oyunu karete falan geldi
haaa çakmazmıyım sanıyonuz bulamadınızmı bi ses efekti ağzınızlar yapaydınız vıvvvvvvvv aradada gaz verecenin vıvvvvuuvvı şimdi olmadı ama ben bakıyom bak oluyo
neyse napolyon paraya kıyıp hediye almış çikilotaya merte oğluna
zeynebe pembe bi ayımı almış su aygırımı almış başka bişey bulamadın mı baba yaw
bide cana hött demesine koptum
canda zavallım çok mazlum o canan onu çiğ çiğ yer onlar iki seneye boşanır bak görürsünüz hahahha
gülme simgem davulcuya kaçmış bulamıyorum onuda ağzımla yapıyorum paso yeteneğim be
yaa nasıl yetenek akıyo valla:):)
çok mrk ettım şu yasemnn araba yarısı sahnesını bı ızlıyım bakıyım orda dılını cıkarması cok tatlıdı onu hatırlıoprm bı :):)
KübraYasemin 11-07-07, 20:18 vallaha barıs neden hala eren ile oynuyor.
oysaki telde annesi ile konuşurken biraz acımıştım ona.
herhalde bu yüzden ağzından para lafı düşmüyor sanırım..
vallaha barıs neden hala eren ile oynuyor.
oysaki telde annesi ile konuşurken biraz acımıştım ona.
herhalde bu yüzden ağzından para lafı düşmüyor sanırım..
evet ailesinn paray acil itiyacı war ama para ıcın bu kadr da kotu yureklı olması gerekmmıo erenı nasıl kırdı canm benm :img-yes:
(acıyorum ama barısa-bunları dıceım aklıma gelmezdı:)-)
first lady 11-07-07, 20:20 arkadaşlar muhtemelen siz konuşmuşsunuzdur ama ben diziyi ilk defa dün biraz izledim.korkut karakteri ''kaybolan yıllar''da oynayan ender mi biliyomusunuz???
şu banu hocanın aradığı cemrenin efendim hocam diye şakıdığı topitop müziğin öğlen okula kızlarla görüşmeye geleceği erenin zıpladığı yerde oynanan araba yarışı
sanki biri fena dayak yiyo çakamadım arabalar ne zamandır anam anama belim diye bağrıyo gaza basınca japoncadan çevirdim
banu hocada maşşallah
bu sekizinci bölümde erenle cemre garson ayarlayamayıp banu hocadan yardım isteyince erol hocadan gelen tepki
yine ne olmuş bu kızlara
dertsiz günmü geçer be hocam okula müdür olmuşun öğrenciler 1500 sen daha çok çekersin
neyseki evdeki sevgülü 10 numara vallah
first lady enderi oynayan Ahmat Kaynak diye biliyorum ben:)
ama benziyolar sanki yaw bak dikkatimi çekti şimdi
şimdi izledim o sahneyi de belki arabadaki adam aynı zamnda yoluna çıkan kotu adamları yenmek zorundadır ondan ole sesler cıkıodur yha da cok hız yaptıı ıcn adam gaza gelıodur artıstık yapp mıllete hava atıodur(cok mu salladım):):)
kablan yılları hıc ızlemedım ama korkutun ole bı rolde oynadıını duymamıstım
şu banu hocanın aradığı cemrenin efendim hocam diye şakıdığı topitop müziğin öğlen okula kızlarla görüşmeye geleceği erenin zıpladığı yerde oynanan araba yarışı
sanki biri fena dayak yiyo çakamadım arabalar ne zamandır anam anama belim diye bağrıyo gaza basınca japoncadan çevirdim
banu hocada maşşallah
bu sekizinci bölümde erenle cemre garson ayarlayamayıp banu hocadan yardım isteyince erol hocadan gelen tepki
yine ne olmuş bu kızlara
dertsiz günmü geçer be hocam okula müdür olmuşun öğrenciler 1500 sen daha çok çekersin
neyseki evdeki sevgülü 10 numara vallah
first lady enderi oynayan Ahmat Kaynak diye biliyorum ben:)
ama benziyolar sanki yaw bak dikkatimi çekti şimdi
araba deıl de içindeki sürücü baırıodur insanllık hali belkı belını ıncıtmıstır:img-wink: : P
ama bence gercek bı konservatuar muduru olsadı kabl etmezdı ne duunu ne garson olaynı dizi diye abartıolar iste nerde görülmüş o kadr yumsak mudr yada o kadr renklı renklı konservaturda gıynılıomu warsa soleın ben ıkı kre bıtırmeye razıyım:):)
peki korkutun adı ne belki öyle bulabilirim.iki gündür deli oldum meraktan:)
Yusuf Akgün canım
cemre(_KeNNy_) olabilir oyunlara sokmadıkları şey kalmadı neyse canım küçük bi ayrıntı o orda
eren nasıl zıplıyo ama canım yaw
gülçinde yasoya millet rüyasında hayırlı kısmet görür bu kız araba yarışı görüyo diyo
hani nerde yusuf göremiyoz intiharlardayız gülçin:img-polic
KübraYasemin 11-07-07, 20:32 vallaha ama bu bölüm en cok hoşuma gıden cemrenin emrenin ellini tutmasıydı.
yada yasemın korkut konuşması bayıldım resmen yani.
icimden birde dedım hanı gülçin merte şarkı yazdı ya.
dur dur hada değil dur dur sna aolan aşkım herkesi kudurtur.
ama organık şeker sade oraya kadar okudu.
keşke devam okusaydı.
yazdıklarının.
orda yazmıştı ya.
belki harika olur ellin tenimi bulur filan süper olurdu
vallaha ama bu bölüm en cok hoşuma gıden cemrenin emrenin ellini tutmasıydı.
yada yasemın korkut konuşması bayıldım resmen yani.
icimden birde dedım hanı gülçin merte şarkı yazdı ya.
dur dur hada değil dur dur sna aolan aşkım herkesi kudurtur.
ama organık şeker sade oraya kadar okudu.
keşke devam okusaydı.
yazdıklarının.
orda yazmıştı ya.
belki harika olur ellin tenimi bulur filan süper olurdu
evet yha emrele cemre cok tatlıdı(keske o cemre ben olsam ama nerdeeee)
yha yasemnn dıl cıkarmasına bıde emıne bedel mı ne o senı kesfetmee geldı derken kı yuz ıfadesı cok tatlı :):)
NOT:benim için lutfenn dua edin arkadaşlar kabataşa girmem için off dertliyim yha
hakikaten son bölümün en gsl sahneleri onlardı ya bende o sahnelere bayıldımmm:D:D:D
arkadaşlar ben bu saatte kdr fragmanı görmedim gören war mıı???????????
cemre dualarım seninle canım:):)
yalnız bu topitop müziğin sahibi biraz arabesk kokuyo bi boynunda zinciri eksik ibo-mahsun-alişan-özcan mübarek
zaten müzik şirketinin isminden kaybediyo
topmüzik ne yaaa
bu adam kızlara azcık ağrı dağın eteğinde , alem buysa kral cimbom tadında şarkılar okutacak gibi geliyo hadi hayırlı olsun
bu arada sözleşmeyi okuyun kızlar
ben bu adamdan fena sinir kaptım bak
adı neymiş Fethi mi
bak isimden kazandı biraz
cemre dualarım seninle canım:):)
yalnız bu topitop müziğin sahibi biraz arabesk kokuyo bi boynunda zinciri eksik ibo-mahsun-alişan-özcan mübarek
topmüzik ne yaaa
bu adam kızlara azcık ağrı dağın eteğinde , alem buysa kral cimbom tadında şarkılar okutacak gibi geliyo hadi hayırlı olsun
adı neymiş Fethi mi
saol yağmur bacım(yazdığını okuyunca bende fethinn moduna girdim:))
yha adam kandırabılır kızları sozlesme ıcın dıcem ama hadı kızlar okumadı mudur yada dıer hocalar da mı okumıcak ordan bısı(inş.)cıkmas gıbı gelıo bna:):):):img-yes:
acemicadi_selim 11-07-07, 21:00 cemre dualarım seninle canım:):)
topmüzik ne yaaa
adı neymiş Fethi mi
yaa evt benimde gozum hic tutmadi o yapimciyi yaaa uff 10 agustosa kadar nasil yetistircekler bakalimm???
ayy ama coook ii bisi varr okulun plaji acilio mertede dj gorevini verdiler artik bol bol muzik deniz-gunes filan moduna girebilcez dizide bakalim nolcak plajdaa...cagkan-simgenin senaryosundaki gibi oldu plaj filannn :).....bu arad simge tatilde herkeze selami var + cemrecim dularimiz seninle canimm
yok yaw cemre sözleşmeyi yapmışlar 30 ağustos diyo bu adam hangi ara ben neler kaçırmışım neyse hayırlısı olsun
yetiştirirler gülçinde yazıyo bi yandan:img-yes:
ben fragmanı bekliyorum ama çıkmadı malesef :bırr
topitopu seyrediyom
neyse altına kot pantolon giymiş beyaz kumaş olsaydı ben çekip kurtaracaktım kızları
:hıh:hıh
ya gerçekten 10 ağustosa kdr nasıl yetiştircekler ama onlar yaparya çünkü tek başlarına diiller mert war emre war korkut war mutlaka bi konuda onlarda yarduım edebilir yaniii ewt denis kum güneş olayı gsl olcakkk kumsalda bisim kıslar şarkı sülerler fln bayağı hoş olurr
ya fragmanı gören war mıı
derinmavi_642 11-07-07, 21:06 hani erol hoca plajda bi işi ihtiyacı olan birisine verin dedi ya benim aklıma ilk barış geldi ama olmaz öyle bişi heralde.
benimde hiç gözüm tutmadı o adamı.ben böyle bi adam başka bi dizidede görmüştüm.nerdeyse aynısı.o adamda sağlam ayakkabı değildi.
bu arada albümü yetiştirmeleri gereken tarih 30 ağustos değilmiydi.hani gülçin zafer bayramı gibi bişeyler demişti.
ya 30 ağustos değilmiydi benmi yanlış anladım ne
bu arada ne plajı ben hiç bilmiyorum oralara gelmedim topitopa takıldım kaldım ben beyaz ceketli Fethi
güzel olur okuldan ayrılmasınlar zaten bol konu
alevin planları oralarda işler ki tık yok henüz gıcıkta
bide arzuyu itip kakmasın çok şeker kız arzu ya bak üzülürum hemde dalarım
pardon ya doğru 30 ağustos çifte zafer fln diolardı cnm o görew için benimde aklıma ilk barış geldi ama olabilir para için herşeyi yapan adam kötü olan adam
onuda yapa nie yapmasın kii
bak yasonun ikinci araba yarışı oynadığı yerdede japonlar harakiri yapıyo demek ben yanlış değilim
haayt hooyt sesleri geliyo
arabalar reklamlardaki gibi ayaklanıp buz patenimi yapıyo yoksa:icon_whis
ama dil süper yafs yasom benim şirine:img-nyam: :img-nyam: :img-nyam:
barış gelecek demi biraz sonra
korkutuda iyi kandırdı yasemin falan diye iki dakka önce acımıştım annesiyle konuşurken yerle bir etti şimdi
bu arada eren ne pişiriyo ya yine yeşil yine yeşil:hıh:hıh
ya 30 ağustos değilmiydi benmi yanlış anladım ne
bu arada ne plajı ben hiç bilmiyorum oralara gelmedim topitopa takıldım kaldım ben beyaz ceketli Fethi
güzel olur okuldan ayrılmasınlar zaten bol konu
alevin planları oralarda işler ki tık yok henüz gıcıkta
bide arzuyu itip kakmasın çok şeker kız arzu ya bak üzülürum hemde dalarım
haa bi de plaj işi war demii
ee okul bitti tabi mudur,banı h.,bahdr h. vb karekterlerı bole dızınn ıcınde tutcaklar demkkı
esra daa seker bence onu da ıtıp kakmasın:img-wink:
eren fasülye tipinde bişi yapıo galibaaaaaaaaa:D:D:D yine ot yine ott
gerçektende barışın bi anı dier anını tutmuo o yüsden acıyım mı hala nefret mi ediyim tam karar weremedimm
eren fasülye tipinde bişi yapıo galibaaaaaaaaa:D:D:D yine ot yine ott
gerçektende barışın bi anı dier anını tutmuo o yüsden acıyım mı hala nefret mi ediyim tam karar weremedimm
aman ot işte hepsi yeşil:):)ne fark eder:img-wink: :P
yha barısa ben baya bı ısndım aslında bole kuccuk emrah pozlarına deam ederse fanı olcam galıba:):)ama bide nedn emrah oldunu orenebılsek...
yaw fragman çıktıda ben bişey çakamadım sessiz fragman uçuyo sahneler mübarek
mertle gülçin elele tutuşmuşlar cemreyle emrede yine romantik ağır çekim kemanlar falan
yalnız yakışıklısından bi insan evladı gördüm ki feleğim şaştı kimdir bu ben çatlarım
birine benzettim ama işte böyle bişeylerdi:)
fragmanı gördümmmmmmmm aşk sakızı çalıoduu arkadan
kızlar dansediyodu bi adam wardı sürekli onu gösterdiler uzun saçlı esmer biri
kızlar şarkı çalışıyolardı
gülçin we mert ell ele tutuşuyodu biribrlerine bakıp gülümsüolardı
alev mükemmelmiyim ne deki yapğtığı gibi saç savuruyodu
emre cemre yemek yiyoduu keman falan saz eşliğinde sarışın bi çocuk daha wardı ama onu bi kere gösterdiler
bak yasonun ikinci araba yarışı oynadığı yerdede japonlar harakiri yapıyo demek ben yanlış değilim
haayt hooyt sesleri geliyo
arabalar reklamlardaki gibi ayaklanıp buz patenimi yapıyo yoksa:icon_whis
ama dil süper yafs yasom benim şirine:img-nyam: :img-nyam: :img-nyam:
barış gelecek demi biraz sonra
korkutuda iyi kandırdı yasemin falan diye iki dakka önce acımıştım annesiyle konuşurken yerle bir etti şimdi
bu arada eren ne pişiriyo ya yine yeşil yine yeşil:hıh:hıh
ben araba yarısı oynarkenki cıakn sesi dahaönce farkettim heh yagmur
ya fragman halka cıkmadımı deli olma asamasıdnayım barkıköyün kapsından uzun süre kalmak için giriş ypacam
derinmavi_642 11-07-07, 21:51 ya fragman çıkmış ama eren ve barışla ilgili hiçbişey yok mu?ayy merak ettim şimdi.keşke bende görseydim.
fragmanda sanırsam barış işte bizim kızların evine geliyodu sanırsam herkes ordaydı ama bu fragmandan bişi anladıysam arap oluyum ama barış ve alev tartışıyo muydu neydi özet ve sesli fragmanı beklemekten başka bişi kalmadı
o sarışın cocuk müzik şirketinin stüdyosunda çalışıyo galiba öyle bi yerdi kızlar okumalara başlamışlar
bide dudak okudum eğer yanılmadıysam mertin evinde dur duru mu söylüyolardı ne yanlış olabilir
o siyah uzun saçlı insan evladı kimdir yaw o neydi öyle sanki cemreyle emreyi izliyodu
yada şu yaseminin kapattığı gönül defteri bilmiyorum:img-yes:
alev yine takımı arkasında yürüyodu oraya buraya barışla erene dikkat edemedim
acemicadi_selim 11-07-07, 21:56 aman ot işte hepsi yeşil:):)ne fark eder:img-wink: :P
yha barısa ben baya bı ısndım aslında bole kuccuk emrah pozlarına deam ederse fanı olcam galıba:):)ama bide nedn emrah oldunu orenebılsek...
evt yaa bende aynen bole kucuk emrah modunda dewamm ederse yanii barisci olcam korkarim walla emremin ustune gul koklayamam kiii....:img-in_lo
ayyy fragmanmi cikti ve ben kacirdim ayy kafayi yicem yaa ins. yarin nete duser nete duserse direk link isterim ona gore :img-wink:
demek emre cemre keman esliginde yemek yiyiyoo ayy sewinctten gobek aticam simdi ayy bide fragmani gorsemm artik ayilir bayilirim heraldeee :) :) :)
ayy neyse nete duserse isterim linki ona goreee :)
fragman mı cıktı:happy0064 :happy0064
ama ben goremedım yha off
cemrele emrenn yıne sprr sahnelerı olcak anlasılan
yoshy-korkut nolcak acaba
sarısın cocuk fln ne yha kımmıs o erene kısmet mı cıktı :):)
acemicadi_selim 11-07-07, 22:02 tartışsınlar tartışsınlar :) neden tartışıyorlardı acaba inşallah eren içindir :D
yani bende ilk okudumda eren icindir dedim ama para icinde olabilir (senin umutlarinimi kirdim acaba..sorry yani)
ayy o sarisin cocuk kimmm?o uzun sacli adam kimm??? fragmani bile izlemedim izlesem onlar kim die daha cok kafayi yerim heralde :)
tartışsınlar tartışsınlar :) neden tartışıyorlardı acaba inşallah eren içindir :D
ay barıs ben vazgecıorum cunku erene asık oldum fln dıe rest mı cekıcek acaba:happy0064
cok heycanlandım bak sımdı:):)
barış parasını istiyodur bence annesiyle konuşup duruyodu bu bölüm erenide geri kazanamayınca parayı istedi alevde vermedi tartıştılar bence
ama inşaşallah dediğiniz gibidir bakalım:):):)
acemicadi_selim 11-07-07, 22:14 barış parasını istiyodur bence annesiyle konuşup duruyodu bu bölüm erenide geri kazanamayınca parayı istedi alevde vermedi tartıştılar bence
ama inşaşallah dediğiniz gibidir bakalım:):):)
evt yaa ole olabilir bak haklisin yanii ayy bu bolumu coook merak ediorum fragmanida goremedim kafayi yerim ben simdi butun gece uyuyamam uyku haram oldu bana artik sabaha kadar tv basinda fragman beklicem artikkk :) :) :)
ay barıs ben vazgecıorum cunku erene asık oldum fln dıe rest mı cekıcek acaba:happy0064
cok heycanlandım bak sımdı:):)
yok ya zannetmiyorum :( kesin alevle ilgilidir
ama dans salonunda öyle bir baktıki erene :(
ya bide annesiyle konuşurken dikkat ettim hep gözünde annesine o parayı verememenin utancı hüznü vardı :(
acemicadi_selim 11-07-07, 22:23 yok ya zannetmiyorum :( kesin alevle ilgilidir
ya bide annesiyle konuşurken dikkat ettim hep gözünde annesine o parayı verememenin utancı hüznü vardı :(
way bee kizim sen ucmussun gozun baristan baskasini gormuo cocugu melek olarak gormussun way bee gozun kapanmis:) :) :) ama senin dedigin gibide olabilir ama kendini herseye hazirla baris bu sagi solu belli olmaz walla erene o bakisi hic gozumun onunden gitmio walla superdi ama kendini bi asik edio bi nefret ettirebilio bu baris dikkatli ol yanee :)
derinmavi_642 11-07-07, 22:28 yok ya zannetmiyorum :( kesin alevle ilgilidir
eren dans ederken kapıdan bakıyodu barış.ama ben o bakışı çok beğendim yaw.erenle konuşurken birden acıların çocuğu oluyo.aşık gibi bakıyo ama öyle değil galiba.:icon_sorr gerçi bende istesem aşık gibi bakabilirim.
çocuk akademide oyunculuk okuyo öyle her bakışına tav olursak
inanmamak en iyisi bak şimdi oyuncu adamlarada ters bakar bu bünyeler her an bi falso olabilir:img-polic
ama gerçekten acılı bakışları güzel
erene dans ederken bakışı annesiyle konuşurken falan bravo:):):)
acemicadi_selim 11-07-07, 22:35 çocuk akademide oyunculuk okuyo öyle her bakışına tav olursak
inanmamak en iyisi bak şimdi oyuncu adamlarada ters bakar bu bünyeler her an bi falso olabilir:img-polic
ama gerçekten acılı bakışları güzel
erene dans ederken bakışı annesiyle konuşurken falan bravo:):):)
evty yaww butun bakislarina tav olursak yandik amaaa insan kendini alamior yaww hemen insan kaptiriverio o bakislara yaww :img-blush offf off bi gicik oluorum bi asik oluorum ayy kafayi yicem yaa su baris gercek yuzunu gostersin artik tarafini secsin yawww ne bu bole 2 yuzlu olmuyo yaww
evty yaww butun bakislarina tav olursak yandik amaaa insan kendini alamior yaww hemen insan kaptiriverio o bakislara yaww :img-blush offf off bi gicik oluorum bi asik oluorum ayy kafayi yicem yaa su baris gercek yuzunu gostersin artik tarafini secsin yawww ne bu bole 2 yuzlu olmuyo yaww
bencede bu bakışlara aldanırsak yandık ama galiba tav oldum kötü olduğunu bile göremiyorum ama gerçekten çoook şeker :) bencede gerçek yüzünü göstersin olmuyor böyle ben her haliyle seviyorumda :) gene gerçek yüzünü görmekte fayda var :)
yha bidakka fragman çıktımı herkes izlemişş ben nie bulamıomm yaaa(:
güsel mii yenii bölüm anlatılanları okudumm gene süper galibaa(: ayyy nese barışta düzelsin artıkk(:
acemicadi_selim 11-07-07, 22:52 bencede bu bakışlara aldanırsak yandık ama galiba tav oldum kötü olduğunu bile göremiyorum ama gerçekten çoook şeker :) bencede gerçek yüzünü göstersin olmuyor böyle ben her haliyle seviyorumda :) gene gerçek yüzünü görmekte fayda var :)
evt gercek yuzunu gormemiz lazim yanii ayip oluo bariss bak oku bunlarida kendine gel yawwww
gull yaa tv de gormussler hala nete gelmedi fragman ama yarin gelir heraldee
evt gercek yuzunu gormemiz lazim yanii ayip oluo bariss bak oku bunlarida kendine gel yawwww
gull yaa tv de gormussler hala nete gelmedi fragman ama yarin gelir heraldee
bu bölümde görürüz gerçek yüzünü he nedersin :)
ama inşallah erene aşıktır ya çiçek felan getiriyormuş biri öyle dedi :S
Oooo herkes fragmani görmüs ;) Vallah ben izleyemedigim içIn yorum yapamicam..Pazartesileri izleyebiliyorum diziyi sadece =( nete geldiginde..
Pinarcim umarim yine özet geçer bana pazar aksami =)
Ben Baris ile Ereni çok merak ediyorum..Ama daha çok merak ettigim Yoshyymmm..Geçenki bölümde defter konulari ask mesk konulari açildi :icon_whis Acaba o eski aski ortaya çikarmii?!
Keske o eski aski Yoshymle yine beraber olmak istese Yoshymi rahat birakmasa..Sonra süpermen Korki Yoshyye kötü adamin elinden kurtarsa :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 Oraya Yoshynin playstation seslerinide koyarlar :D Muhihihi..Sonraaa Yoshym Korkiye asik olsa böyle sip diye..:img-in_lo :img-in_lo
Oooo herkes fragmani görmüs ;) Vallah ben izleyemedigim içIn yorum yapamicam..Pazartesileri izleyebiliyorum diziyi sadece =( nete geldiginde..
Pinarcim umarim yine özet geçer bana pazar aksami =)
Ben Baris ile Ereni çok merak ediyorum..Ama daha çok merak ettigim Yoshyymmm..Geçenki bölümde defter konulari ask mesk konulari açildi :icon_whis Acaba o eski aski ortaya çikarmii?!
Keske o eski aski Yoshymle yine beraber olmak istese Yoshymi rahat birakmasa..Sonra süpermen Korki Yoshyye kötü adamin elinden kurtarsa :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 :img-cool2 Oraya Yoshynin playstation seslerinide koyarlar :D Muhihihi..Sonraaa Yoshym Korkiye asik olsa böyle sip diye..:img-in_lo :img-in_lo
içimden gecenleri yazmısın bu bölümde fragmadna korkutu göstermemisler o zamn falza gözükmez diye dusnuyorum yani bulusmalrı 2 3 bölüm sonrasına kldı bence uzatacaklar ya
arkadaslar korku sizce sarkı yazacakmı mAşşAllah kızlar mert emre herkes yazdı bir korkut yazdırmadılar dusuncem su esmer eleman yaseminin aldatan sevgilisi oalbilir amam onu hala cok seviyordur o sıralarda korkuta yakınlasır felan kafaı iice karısmaya baslar korkutda uc kali yazar ya ya daha dun annemsi yazsın yeterki yazsın cocugu saf göstermeye bayılıyor senaristler ne guzel konustu aşk knousudna mertle o yönlerini yasemibde tanık olsa mesela bu kzıalr om kadar rahatısz ediyor bir kere bile yasemin varken olmuyor
naz_özge12 12-07-07, 06:49 ben bu diziye bayılıyorum.tüm bölümlerini kaçırmadan soluksuz izledim.çok seviyorum hepsi 1'i.ama özellikle eren'imi,barış'ımı ve tabiki korkut'u (süper bir şey ya)..
ben aynı zamanda acayip hepsi tutkunuyum.eren'e bayışıyorum.kişiliğini dizide yaşadıkları tıpkı ben.belki ondan çok seviyorumdur.
bence erene barış'ı affetcek.daha sonra maddi durumunun kötü olduğunu anlıycak..ona alev yüzünden tekrar döndüğünü anloıyacak ama bir şey yapmıycak.tüm kızlar hatta tüm iyilir :) ona yardım etcek.tabi bunlar benim tahminim.
birde aile imzası ya da liste tutuluyorsa benimde ismimi yazarsanız çok sevinirim..
arkadaşlar fragmanı az önce gördüm spr şeyler olucak ya emrenin ormantikliği yine üstünde anlaşılan hep üle olsun zati sonra barış ellinde çiçekler fln yumuşadı ama affetmedi herhalde erenn
hmm o yakışıklı çocuk hakkında bi fikri olan warmı fragmanda cemre ile emre yi gözetlioduu
naz_özge12 12-07-07, 09:12 arkadaşlar fragmanı az önce gördüm spr şeyler olucak ya emrenin ormantikliği yine üstünde anlaşılan hep üle olsun zati sonra barış ellinde çiçekler fln yumuşadı ama affetmedi herhalde erenn
hmm o yakışıklı çocuk hakkında bi fikri olan warmı fragmanda cemre ile emre yi gözetlioduu
bence cemre'ni eskiş sevgilisi olabilir.yani ben fragmanı izlemedim ama anlattıklarınıza göre yani öyle olabilir..emere ile cemre'yi izlediğine göre ..
ewt onlarda eleleydi galba mert açılıcak ama haklısınıs o çocuk cemrenin eski sewgilisi olabilirr:D
yani ewt öyleydile fragmanda önce iki el çıktı elele sonra gülçin ile merti gösterdiler demekkki eller onlara ait:D:D:D:D
acemicadi_selim 12-07-07, 09:58 yaa ben hala fragmani gormedimm internette goren varsa bana bi zahmet linki yolliyiverin:)
yaa offf o gordugunuz cocuk cemrenin eski sewgilisiyse yandik valla isler duzeldi derken bozulur o zmn offf offff
ya emin diilis ki bu albüm işi ile ilgilenen biri olabilir yani cemreden hoşlanmış olabilir ama eski sewgili ise işler karışabilir de karışmayabilirde emre ile cemre birbirini çok sewio we çok mutlular yanii ya off fragmanlar kafa karıştırıo dioduk ya dün çok doğru kafam karıştıııııııııııııııı:(
ya o çocuk işleri bozcak biri olmasında kim olursa olsunnn
derinmavi_642 12-07-07, 10:42 barıs erene cicek mi veriyomuş.:img-fear2 ay çok merak ettım simdi.
fragmanı nerdeyse herkes gormus bi ben goremedım.catlıcam yaww.
emreyle cemrenin arası bozulmasın ya.tam anlamıyla sevgili bi tek onlar var.
ya kim o çocuk sürekli kızların peşinde
emre cemre boğazda çok tatlıydılar
mert gülçin de öyle
ya emin diilis ki bu albüm işi ile ilgilenen biri olabilir yani cemreden hoşlanmış olabilir ama eski sewgili ise işler karışabilir de karışmayabilirde emre ile cemre birbirini çok sewio we çok mutlular yanii ya off fragmanlar kafa karıştırıo dioduk ya dün çok doğru kafam karıştıııııııııııııııı:(
ya o çocuk işleri bozcak biri olmasında kim olursa olsunnn
Ya o çocuk bence albümle ilgilenen biri ve cemreden hoşlanıyo baksanıza bunları takip ediyo fln anlamadım ama fragmanın en güzel sahnesi son sahneydi :)
ama diğer kızlara da bakıyodu
çok merak ettim özet gelse bir an önce
sena57-utku 12-07-07, 10:56 beenerek ve severek izlediğim bi kaç dizi arasında.kızlar mükemmel ztn...bayılıorum onlara.buraya hiç yazmamıştım diziyi izlediğim halde ama bundan sonra yazıcam:)
acemicadi_selim 12-07-07, 11:21 ayy fragmani izledimm:happy0064 :happy0064 :happy0064
ayy o uzun sacli tipsiz kim yawww iyy....cemre emre kutuphane gibi bi yerdeler sonra emre kizlarin merdiveninde cemre ona el sallio sonra cok romantikk bi yemek de alev emreden bi mektup gibi bisi alio sonra cemre goruo filan ne ayak???nolu orayi anlamadimm..kizlarda parti var sanirimm korkut bunlari kameraya cekio (yani korkutu gostermediler aama bence o) sonra evde videoyu izliyip guluolar egleniolar filan baris gelio kizlara elinde bi cicekk..
o sari sacli tipsiz sahsiyette yapimciya benzio yaniii album yapimi basladi anlasilan...gulchin mert bi kafede el ele bas basa ayy super wallaa...
bu arada cemrenin saclari coook gusel olmus iki taraftan toplamis cok sirin olmus sonra emreyle filankenki saci cok gusel dumduz filann...alevde saclari kivir kivir yapmisss hehe :)
evet sonunda gecen hafta izleyemediğim bölümü bugün izleyeceğim acayip merak ediyorum fragmanıda görmüş oldum ama herşey hızlı gecti mert ile gülçin elele tutuşuyordu cemre ve emre sahilde romantik bir gece geciriyorlardı cok güzel bir bölüm olacak yine
sena57-utku 12-07-07, 11:24 eyvahh cemreyle emrenin arası bozulmasın!!:(
bnde izliyemedim hala fragmanı:icon_sorr
bu arada arkadaslar şimdi fragmanı bir kez daha izleyince farkettim yeni bir karakter giriyor diziye kim acaba uzun saclı yakısıklı birisi bizim kızların devamlı pesinde acayip merak ettim şimdi kim ki bu
acemicadi_selim 12-07-07, 11:29 ayy o uzun sacli tipsiz sahsiyet paparazi filan olmasin yada yapimcinin yolladigi birisi...ayy iice sacmaladim yawww neysee bolum bir an once gelsin yaa uff yoksa ben kafayi yicemm simdi fragmandan resim cekio koyucam multimedyayaa :)
artist_kiz 12-07-07, 11:33 fragmandan gördüğüm kadarıyla süper bi bölüm olcak yaa.ama çok hızlı geçiyolar doru düzgün anlayamıyorum.o uzun saçlı herifin işi ne orda durup dururken ortalığı karıştırırsa hiçte güzel olmazz...off merak ettim şimdii yaa... cemre ve emre süperlerdi gülçin ve mertte öle...
şimdi günlleri saymaya başlıcam yaa pazar da gelmek bilmez şimdiii..:D
ayy süpper bi fragman ama KİM BU ÇOCUK HER YERDE BİTİVERİYO
bide farkettiyseniz önceden o.şeker hep mertle gülçinin arasına girip ellerini tutardı
şimdi mert gülçinin elini gülçin o.şekerin elini tutuyo ilerleme var bunlarda
sena57-utku 12-07-07, 11:35 izledim fragmanı bnde doğru düzgün bişey anlamadım:D:D:D
o uzun saçlı adam kim çk mrk ettim:img-in_lo
dağçiçeği_aslı 12-07-07, 11:36 arkadaşlar bence fragmanda ki adam albüm için gelmedi. yani en azından bana öyle geliyor. çünkü kitapların arkasından attığı bakış eski sevgili bakışına benziyordu:img-in_lo
ama fragmanın sonundaki romantik yemek çok güzell:img-blush :img-blush
inşallah o yemek çok güzel geçerr:good:
ya o çocuk yasoyu kendine aşık ederse
olamaz ama dimi korki nolcak?
artist_kiz 12-07-07, 11:38 ayy süpper bi fragman ama KİM BU steÇOCUK HER YERDE BİTİVERİYO
bide farkettiyseniz önceden o.şeker hep mertle gülçinin arasına girip ellerini tutardı
şimdi mert gülçinin elini gülçin o.şekerin elini tutuyo ilerleme var bunlarda
:img-hyste :img-hyste ona mı dikkat ettin walla çok hızlı gidiodu görmedim ben öle bişeyy:Dnese hepsini pazar günü görcezz
ay fragmani bende gördüm süpermis ya o cocuk kim yoshynin ex askimi
cemreyle emreye neden öyle bakti ay hemen sesliside ciksin ya
kesin baris aleve ben erene asik oldum dicek yoksa alev dneden öyle korkar gibi baksinki
bencede yoshyNin exi olabilir. hani demisti ya korkut ben bu defterleri kapatdim. belki su yeni gelendir nedeni! ama böyle olsaydi, yoshy ve o uzun saclinin bir baglantisi olurdu ve bu fragmanda görülürdü.belkide paparazzidir, hani simdi albüm cekicekler ya ondan özel hayatlarini ispiyonluyo olabilir1
bencede yoshyNin exi olabilir. hani demisti ya korkut ben bu defterleri kapatdim. belki su yeni gelendir nedeni! ama böyle olsaydi, yoshy ve o uzun saclinin bir baglantisi olurdu ve bu fragmanda görülürdü.belkide paparazzidir, hani simdi albüm cekicekler ya ondan özel hayatlarini ispiyonluyo olabilir1
evet cok haklisin fragmanda hic o yeniyi ve yasemini birlik fln göstremedi galiba cemrenin ec aski cünkü cemreyle emre konusurken o sirik onlara bakiyodu kiskanc bi halle
bencede su yenin cemreyle bi alakasi var, ama emreylende bi alip veremedigi olabilir bence!
love_leyla_ 12-07-07, 12:17 aaaa fragmani gordunuz mu ben ne yazik ki hala gormedim offf icene eraklandim yoshynin exi varm miydi ??
Arkilerrr yalvariyorum tek cümlelik mesajlar yazmayiiinnn!! Linki öm ile gönderin lütfen yaaa..Forum kurallarina uyaliiim..Yoksa basligimiz kapancak!!! Kaç kere söyledim ama hala dikkate alinmiyor..Yeni üye olan arkadaslarimiz yapiyor bunlari çogunlukla..Lütfen dikkatli olalim
Fragmani bende netden izledim..O uzun saçli çocuk bence baslarina pek bela olmicak..Ama ne bilim..Kizlarin hayatinda büyük rol oynayabilir..Daha öncede yazdigim gibi, Yoshynin exi olabilir..Yada Emrenin aileden birimi acep? hiç bi fikrim yokk
ya o sırık dediğinis gibi ya cemrenin eski sewgilisi (allah korusun gerçi piskopata benzio çünkü)yada emre ile bi işi war (yine allah korusun çünkü piskopata benzio)hiç ama hiç sewmedim o sırığı
acemicadi_selim 12-07-07, 12:30 ya o sırık dediğinis gibi ya cemrenin eski sewgilisi (allah korusun gerçi piskopata benzio çünkü)yada emre ile bi işi war (yine allah korusun çünkü piskopata benzio)hiç ama hiç sewmedim o sırığı
aynen cnm aynen bencede psikopata benzio ne istio cemre emreden hala cikartamadimm walla cok sinir oldum yaww..cok tipsiz ve psikopat gibi bi adam walla cemre ve emreye bi kotulugu olmasinda..uff yaa pazara kadar nasil beklicem ben yawww
(arkadaslarr fragmandan 19 tane resim cektim multimedyaya koydum bilginize yanii)
izledim sonunda bende çok güzel bi bölüme benziyo ya(: emer-cemre ve gülçin mert güzel gidio ya bozulmaz işalla kim acaba o çocuk sanki cemre ile alakası var gibiiii):işalla fazla dolanmaz ortalarda yaa bozmasın aralarını):
eren le barışıda gördüm:happy0064 barış çiçek getirio işalla oynamaktan vazgeçer ya artık): nese çok güsel bi bölüme benziooo pazar zor gelir şimdi yaaaa..):
yabancıdamat 12-07-07, 12:33 fragmandaki oğlan kim ya... bence cemrenin ex olabilir pazar günü izleyip göricez ama ne biliyim adam psikopata benziyo aslınad kızlarla alakası olmayabilir alev tutmuş olabilir mi
love_leyla_ 12-07-07, 12:36 bak istersen bi kac msj yukarda link var ordan seyredbilirsin fragmani!:img-yes:
hem adamin yoshyinin exi mi bellid egil, sadece bizim tahminimiz!
ayyy kim bu cirkin adam yaa ve cemre ve emreye niye oyle bakiyo ama arkadaslar bence yaseminin exi degildir yaa :)
EgE(''v'')İkLiM 12-07-07, 12:37 slm arkadaşlar fragmanı sonunda izliyebildim o uzun saçlı çoçuk kimsee emreyle cemrenin arasını açacakmış gibi görünüyor(allah korusun tabi öyle bişey yaparsa gider o çoçuğu vururum) bu arada o saçlı çoçuğun banu hocaylada bir alakası olabilirr yaaa bu arada öztt çıktımı??
fbli_spark 12-07-07, 12:42 arkdaşlar bende fragmanı isledim o adam ı çok merak ediorum ya nasıl bakıodu emreyle cemreye inş aralarına girmess off pazar gününü iple çekiorum..
bu bölümde bence en cok yasemini göstercekler
bide o cocugu
acemicadi_selim 12-07-07, 12:50 slm arkadaşlar fragmanı sonunda izliyebildim o uzun saçlı çoçuk kimsee emreyle cemrenin arasını açacakmış gibi görünüyor(allah korusun tabi öyle bişey yaparsa gider o çoçuğu vururum) bu arada o saçlı çoçuğun banu hocaylada bir alakası olabilirr yaaa bu arada öztt çıktımı??
ayyy evt yaa cemrem ve emremin arasini bozarsa gider psikopat filan dinlemem vururum o adami yawww uff simdi pazara kadar bekle ayy gecmez bu gunler uff uff ozet ciktimi yawww
ya niye çocuğa tipsiz diyonuz bence gayet yerinde bi şahsiyet
bi yerde banu hocayla arka arkayaydı
kesin okulun eski öğrencilerinden biri bu bitmiyo zaten eski öğrenciler:):)
yaseminle yada cemreyle alakası olabilir ama daha bismillah emreyle cemre yeni barıştı hemen aralarının açılacağı bi konu olursa al sana Ferhat Göçer İsyan
bu ne ya
yasoyla alakası olabilir eskilerden
korkutu üzerse sıkarrım baoğazını:icon_whis
fbli_spark 12-07-07, 12:57 zaten yasemınle ilgisi olsaydı onunla ilgili şeyler gösterirlerdi madem emreyle cemreye bişi yapcakk daa o kım olarark onlara bişi yapıo bilinmess belkide emrenın bi düşmanıı olabilir
off ya kafam çok karıştı bence onun ilgisi ya emreyle ya cemreyle çünkü onları isliooo ma tipi tam piskopat size katılıorum o çocuk emre ile cemrenin arasını açarsa wayaa neler neler yaparım o çocuğu bulursamm
acemicadi_selim 12-07-07, 13:13 off ya kafam çok karıştı bence onun ilgisi ya emreyle ya cemreyle çünkü onları isliooo ma tipi tam piskopat size katılıorum o çocuk emre ile cemrenin arasını açarsa wayaa neler neler yaparım o çocuğu bulursamm
sana katiliorum cnm yaa emre cemrenin arasini acarsa o psikopat birlikte gidip bi gusel benzetelim o sahsiyeti yaww
kimse kusura bakmasın ama bıktım bu Cemre - Emre çiftinden
bölümün yarısında onları izliyoruz
büyük bi bölüm ağır çekim zaten
orda 3 kız ve 3 aşk daha var senaristlerimizin gözünden kaçan!!!
tamam güzel hikaye ama diğerlerini de görmek istiyoruz!!!
sana katiliorum cnm yaa emre cemrenin arasini acarsa o psikopat birlikte gidip bi gusel benzetelim o sahsiyeti yaww
benzeris tabi bis onlar mutlu olcak die 7 bölüm bekledik şimdi bu pisiko aralarını bozarsa......:fighting2
acem kızı sana katılmıorum tamam 3 kıs 3 aşk war ama onlar arasında net bişi yok hadi onu geçtik bence herkesi eşit gösteriolarr bölümlerde
cemre emre daha çok şey yaşadıı için böyle hisseedebilio olabilirsinis..ama bncede herkese eşit davranılıo..
arada ipi kaçırıyolar öyle demeyin
bende arasıra cemre - emre sahnelerinde sıkılıyorum
anca düz kontak bazen o bile yok kafamı çevirdiğim oluyo zaten döndüğümde yine aynı yerdeler ağır çekimler saolsun:icon_whis
ama bassınlar arkasına iki korkut sahnesi neşemizi bulalım
zaten sabır büyük bi erdem
beklemekte güzel adam güzel olunca
o ağır çekimler bile artık küçülüyo gözümde korkutun sayesinde
ama bazen gerçekten uzuyo azıcık ağır çekimler azalsın o kadar yeter
diğerlerinin anlatıldığı bölümlerde fazlalaşır yakında sabredin kardeşlerim
şimdilik ciddi beraberlik yaşayan onlar sadece
haklısın yasecey tek ciddi beraberlik onların onlar o yüsden daha çok gösterilio yakında mert ile gülçine başlarlarr
haklısın yasecey tek ciddi beraberlik onların onlar o yüsden daha çok gösterilio yakında mert ile gülçine başlarlarr
Mert ile Gülçinde biraz beklesinler :D Bence artik Yoshy&Korkut çiftini izleyelim..Yoshyde bi asik olamadi su çocuga :( yeter artik yaa..Onlari bi arada görmek istiyorum..!!!
tek cümlelik mesajlardan sakinalim!
hmm bence onlar için biras wakit war ama bence korkutt s.man olmalı öyle daha ii ama doğal halide fena diiill
ya bu zeynebin ödevi sayesinde korkut-yaso arası olacakmış gibi geliyo
hani böyle mertle gülçin yemekler şerefeler falan
zeynep korkuta bi kıyak geçerse biraz yalnız zaman geçirsinler hatta çok belki yasemin anlar bişeyleri
bende çok istiyorum hemen araları olsun ama baya bi bekleyecez galiba
senaristin kapısındamı yatsak napsak
ay insallah öyle olur ama bence bu is biraz daha sürecek. yoshy biraz kör, gözlerini acmasi daha zaman alicak gibi!!!
Korkut ve Yoshy nin arasının olması için bence Yoshy nin eski aşkının ortaya çıkması gerekiyo sonuçta o ben bu defterleri kapattım çoktan repliği boşuna yapılmadı...
Korkut ve Yoshy nin arasının olması için bence Yoshy nin eski aşkının ortaya çıkması gerekiyo sonuçta o ben bu defterleri kapattım çoktan repliği boşuna yapılmadı...
haklisin yoshyinin son problemi exi gelmesi lazim, herseyi düzletip, kizcagiz rahacta korkutla asik olsun
acemicadi_selim 12-07-07, 14:41 haklisin yoshyinin son problemi exi gelmesi lazim, herseyi düzletip, kizcagiz rahacta korkutla asik olsun
evt bencedee yaniii ex i gelsin..yagmur abla hakkaten gidip senaristlerin kapisinda yatmaniz lazim yoksa yoshy ve korkut birlesmez uzun bi sureee
bencede ya o biras zor yani yasemin açısındann zaten öle bişi olursa ilk bölüm hastanede çekilir korkut kalp krizi geçirir çünkü:D
nese arkiler ben kaçarr malum hepsi 1 başlıcak hepniz öptüm byee
Fragman çıkmış canım. :)
Ya arkadaşlar ağlayacağım ! 3 hafta boyunca izleyemeyeceğim dizimizi bu hafta dahil. Bu hafta tam o saatte bir düğün var, gitmek zorundayım, sonra 2 hafta yurtdışına çıkıyorum, orda da izleyemeyeceğim ! Neden ben ? Dönünce anlatırsınız artık ! :'( :img-cry:
:(:(:(:(
yaw pop müzikmiş bende top müzik diye dün gecenin bi körü fethiciğime laf ettim
ahanda fethi çıktı adamım yaww koskoca tarcana kaset yapıyo:img-hyste :img-hyste
benide gör benide bul fethi abi sesim güzeldir arabeskte söylerim shakiraylada bi şarkı patlatırım ayıpsın:):)
neyse böyle dizinin tekrarları iyi oluyo tazeleme
yasonun playstationunda yine japonlar harakiri yapıyo bu arada:icon_whis
heh ebende gordum fragmani, link bende var isteyenler bana om atsin..
bence o cemreyi takibe alan gazeteci olabilir.. neyse superdi heleki emre ve cemrenin aksam sahilde romantik dakikalar gecrmesine bayildim ahahhhh.. nede gzuel yakisiyorlar!
ya üv kalp sarkisinida koysunlar albümlerine bayiliyorum ben o sarkiya ya
aa cnm koyabilirler :D
3 kişi aşık ya ondan belki koyarlar :)
aslında alakasız da bellki ona konu bulurlar :img-wink:
aa cnm koyabilirler :D
3 kişi aşık ya ondan belki koyarlar :)
aslında alakasız da bellki ona konu bulurlar :img-wink:
yani illa diziye uymali degilya dur dur da diziye uymuyo
öyle kitzlarin birnin icinden gelmis olur oda yazmis olur
yani illa diziye uymali degilya dur dur da diziye uymuyo
öyle kitzlarin birnin icinden gelmis olur oda yazmis olur
dur duru gülçin merte yazdı :)
ben öyle biliyorum yani
illla uyması gerekmio kii tamam bugüne kdr tüm şarkılar uydu ama belki ilerki bölümlerle alakası wardırr
ben planı yaptım eger su iki bölümde korkutla yasemin yakınlasmazsa senaristin evi bulunur gizlice bir yere pusulur senarist önce bayıltırlıar karanlık izbe bir odaya götürülür neden yaseminle korkut yaızlmadıın hesabı sorulur yasemin miracle benim ve diğer yasemin korkut fanlarını öcü alınıcaya kadar
senarist gıdıklanır (dövmemi bekliyordunuz dimi,.şiddete karsıyım uc dört bölüm sonra yakınlasammıslarsa hala direk vuracam) bol bol yasemin korkut sözü alınır agır cekimler iptal ettirili fanlar rahata kavusur
ben planı yaptım eger su iki bölümde korkutla yasemin yakınlasmazsa senaristin evi bulunur gizlice bir yere pusulur senarist önce bayıltırlıar karanlık izbe bir odaya götürülür neden yaseminle korkut yaızlmadıın hesabı sorulur yasemin miracle benim ve diğer yasemin korkut fanlarını öcü alınıcaya kadar
senarist gıdıklanır (dövmemi bekliyordunuz dimi,.şiddete karsıyım uc dört bölüm sonra yakınlasammıslarsa hala direk vuracam) bol bol yasemin korkut sözü alınır agır cekimler iptal ettirili fanlar rahata kavusur
puhaaa süper fikir ne diyim ama bir de emreyle cemrenin arsı açılmasın ileriki bölümlerde diye söz alırsan tam süper olur:img-wink: :img-yes: :):)
06_haziran_15 12-07-07, 18:43 ben planı yaptım eger su iki bölümde korkutla yasemin yakınlasmazsa senaristin evi bulunur gizlice bir yere pusulur senarist önce bayıltırlıar karanlık izbe bir odaya götürülür neden yaseminle korkut yaızlmadıın hesabı sorulur yasemin miracle benim ve diğer yasemin korkut fanlarını öcü alınıcaya kadar
güsell plan :) ama böle de ii korkut yasemin .. ilerdee senin dediğindee olur yani yakınlaşıcaklarr mutlaka ağırdan olması da iyi bencee =) bende korkut yoshy fanıyımm ..
_eren_yoshy_ 12-07-07, 18:43 arkadaslar su fragmani bi görebilsem bede biseyler yazcam ama göremedim
neyse
eren le baris yakinlasiyorlar mi yoks eren hala baris a soguk mu , ama barisda hak ediyo yani hangi kiz olsa öyle davranir hem alevlen yakinlas hemde kiz sana iyi davransin oh ne ala
neyse cemre ile emre hiiiic ayrilmasinlar birbirlerine valla cok yakisiyolar :img-in_lo
oooooooo
teşkilat kurulmuş beyefendi
sen şimdi bizim yani korkut fanlarının babasısın
sen söyle biz geliriz adresi bul
ben kapısında yatacaktım ama aslında yapışıp rahat bırakmazsak senarist bizden bıkar kavuşturur yaseminle korkutu
ama böyle giderse ben yapacağımı bilirim
bu ne yaw şiştim
tam ha olacak araları diyorum tekrar açılıyo
arkadaş olmasınlar kardeşim evlensinler gitsin artık fazlamı abarttım:img-blush
zaten rüyamda gördüm sözlenmişlerdi:img-in_lo :img-in_lo
korkutun boğaz köprüsünden atlamaya kalksaydı dala ilan-ı aşk etmek yerine belki bi yerden yırtardık
neyse bekleyecez
ayrıca ağır çekimler konusuna katılıyorum hepimiz ferahlarız be yeter
06_haziran_15 12-07-07, 18:45 arkadaslar su fragmani bi görebilsem bede biseyler yazcam ama göremedim
neyse
eren le baris yakinlasiyorlar mi yoks eren hala baris a soguk mu , ama barisda hak ediyo yani hangi kiz olsa öyle davranir hem alevlen yakinlas hemde kiz sana iyi davransin oh ne ala
neyse cemre ile emre hiiiic ayrilmasinlar birbirlerine valla cok yakisiyolar :img-in_lo
bende tam izlemedimm ama barışın suratıı asıktı erenle birlikte deillerdii .. emreyle cemre de ii gibi gözüküyodu ..
arkadaslar su fragmani bi görebilsem bede biseyler yazcam ama göremedim
neyse
aaa iyi hatırlattın bu gün bende frgmanı(nihayet:)) gördüm cemreyle emre yanılmıyosam boğaz manzaralı bir yerde oturuyolardı keman fln wardı off cok romantıktı:img-in_lo :img-in_lo emrecim de ne romantık bı adammıs yha:img-in_lo :img-blush evet bencede cemrele emre hiç ayrılmasınlar(bende ekran basında ıltıfatları ustume alınıp şımarmaya dewam ediim:):img-blush :img-in_lo )
barıs(emrede olablır hatırlamıorum)alewle bişi konusuodu sankı fragmanda acaba vazmı gecıo bu oyundan??
frag. nete düşmedi hala demi??
06_haziran_15 12-07-07, 18:54 yha yoshy korkuta ben o defterlerii kapatıım biz arkadaşızz türündenn bişeler söylüyoduu .. o sahnee geçenn bölümde miydii yoksaa fragmanda mıydııı :S hatırlamıyorummmm .. !!
mecbur bekeleycede arkadlasar neden bütün ciftler kavudu erenle barıs su iki hafta içinde olur ama yaseminle korkut neden haftalar alıyor of ya bıktım kardesim birlestirin ya bizde sevinem biz onların mutlulk shneleri yavas cekimlerini izliyoruzda az korkut la yasemimi el ele görsek yeter be barkıköye kaydımı yaptıyorum
_eren_yoshy_ 12-07-07, 19:00 mecbur bekeleycede arkadlasar neden bütün ciftler kavudu erenle barıs su iki hafta içinde olur ama yaseminle korkut neden haftalar alıyor of ya bıktım kardesim birlestirin ya bizde sevinem biz onların mutlulk shneleri yavas cekimlerini izliyoruzda az korkut la yasemimi el ele görsek yeter be barkıköye kaydımı yaptıyorum
dur dur yaptirma :P dediklerine bende katiliyorum ama ne yapabilirzki az daha beklicez bence öyle bisey olcakki yasemin korkuta asik olcak ama daha yeri deil sanirim o yeni gelen oglanda insallah bizim kizlarin basina bela olmaz zaten bi tane war
altıparmak 12-07-07, 20:27 Arkadaşlar fragmanı sesli dinleme fırsatım oldu azönce tesadüfen fragmanı izledim.fragmanda gördüğümüz uzun saçlı delikanlı cemrenin eski erkek arkadaşı muratmış.cemreyle tekrar beraber olabilmek için geri dönmüş.eren kızlara(yasemin ve gülçine)söyleyince kızlar çok şaşırıyorlar.bu arada barış aleve öyle bir bağırıyorki.sen bir hiçsin değersizsin diye vallahi ben çok şaşırdım.bu arada umarım cemre ve emre aşkına nazar değmez.ve yine umarım biraz olsun akıllanan barış ve eren arasındada güzel bir aşk başlar.bye
off ya yine birileri girmesi lazimdi aralarina ben biliyodum zaten demistim böyle olur diye erenle baris aski baslasin artik onlari bekliyorum :D emre cemreciydim simdi eren barisci oldum yani :D
acemicadi_selim 12-07-07, 20:50 Arkadaşlar fragmanı sesli dinleme fırsatım oldu azönce tesadüfen fragmanı izledim.fragmanda gördüğümüz uzun saçlı delikanlı cemrenin eski erkek arkadaşı muratmış.cemreyle tekrar beraber olabilmek için geri dönmüş.eren kızlara(yasemin ve gülçine)söyleyince kızlar çok şaşırıyorlar.bu arada barış aleve öyle bir bağırıyorki.sen bir hiçsin değersizsin diye vallahi ben çok şaşırdım.bu arada umarım cemre ve emre aşkına nazar değmez.ve yine umarım biraz olsun akıllanan barış ve eren arasındada güzel bir aşk başlar.bye
UFFF BEEE kavak yellerini izlemistim gulme krizlerindeydim cok mutluyum bi bakiyim bizimkiler ne alemde die bi girdim yaniii 360 derece donus yaptim simdi karnima sinirden agrilar girio yaa ufff!!! :( nee cemrenin eski erkek arkadasimi way bee uff bee emre-cemreye bisi olmasa bariiiiiiii ayyy sinir kirizleri geciriorum walla dislerimi sikmaktan dislerim kirilcak simdii...ayyy tam oh cikiolar dedik o gicik hiyar murat midir her ne haltsa o cikti basimizaa uff bee ufffffffffffffff yine uyuyamicam artik uyku haram bana aaaaaaaaaaaaaaaaaa ciglik atmak istiorum sinirimden yawww
edit: ayyy bide adamda tip olsa cnm bu kadar yanmaz ne buldun o tipsiz psikopat kilikli sahsiyette anlamadim ki yawww :icon_evil
hehe sıra yasonu eski cıktıgına geldi her konuda cmre ile gülçine öncelik var kıllandım vallabiz ümit ederken yasemin eski sevgili gelir yasemini rahatsız eder korkut araya girer ykınlasırlar amam cemenin eski sevgilisi geliyor of ya
Arkadaşlar fragmanı sesli dinleme fırsatım oldu azönce tesadüfen fragmanı izledim.fragmanda gördüğümüz uzun saçlı delikanlı cemrenin eski erkek arkadaşı muratmış.cemreyle tekrar beraber olabilmek için geri dönmüş.eren kızlara(yasemin ve gülçine)söyleyince kızlar çok şaşırıyorlar.bu arada barış aleve öyle bir bağırıyorki.sen bir hiçsin değersizsin diye vallahi ben çok şaşırdım.bu arada umarım cemre ve emre aşkına nazar değmez.ve yine umarım biraz olsun akıllanan barış ve eren arasındada güzel bir aşk başlar.bye
ne inanmıyorum sesli fragman da mı çıkmış!!!:happy0064 :happy0064
off illa bişi çıkarcaklar rahat bıraksalar olmuo cemrele emrei inş. araları bozulmazzz:img-yes:
ohh sefam olsn barıs ne guzel yapms takdr ettım walla laflar ''cuk'' dıe oturmus yerıne doru soluo couk alew bır hıc cıdden(0 beden yha:img-wink: :))
gece gece snırm bozuldu bak sımdı su murata:(:(
ya ne cemreyle emreymiş mübarek bi bitmedi ya kavuştular işte daha ne kaşıyolar:icon_evil :icon_evil :icon_evil
ama bişey olmaz emre biraz kıskanır falan kapanır o konu kapanmalı bana yavaş yavaş geliyolar yeter ya
yasemin-korkut bekliyorum ama artık beklemiyorum ot gibi bakacam artık tv ye ya bu ne yani yusuf - yaso sahneleri dışında ot olacam tabi:icon_whis
neyse hayırlısıya yasemin
inşallah bende yakalarım sesliyi
Ya senaristler herşeyi çok çabuk geçiştiriyolar bence...
Artık bi emreyle cemreyi bırakın ya onlar aşkını yaşasın nedir bu kaç bölüm birlikte gördük onları şunun şurasında...
Diğer karekterlerin aşkları bu bölümlerde ön plana çıkabilirdi bence özellikle eren ve barış çifti çok geride kalmıştı onlarla ilgili bi gelişme bekliyodum ama emre ve cemreye gıcık olmuş demekki senaristler bu kadar uğraşıyolar onlarla...
UFFF BEEE kavak yellerini izlemistim gulme krizlerindeydim cok mutluyum bi bakiyim bizimkiler ne alemde die bi girdim yaniii 360 derece donus yaptim simdi karnima sinirden agrilar girio yaa ufff!!! :( nee cemrenin eski erkek arkadasimi way bee uff bee emre-cemreye bisi olmasa bariiiiiiii ayyy sinir kirizleri geciriorum walla dislerimi sikmaktan dislerim kirilcak simdii...ayyy tam oh cikiolar dedik o gicik hiyar murat midir her ne haltsa o cikti basimizaa uff bee ufffffffffffffff yine uyuyamicam artik uyku haram bana aaaaaaaaaaaaaaaaaa ciglik atmak istiorum sinirimden yawww
edit: ayyy bide adamda tip olsa cnm bu kadar yanmaz ne buldun o tipsiz psikopat kilikli sahsiyette anlamadim ki yawww :icon_evil
kesınlıkle katılıorum canm aynı duyguları paylasıoruss:img-yes:
sınır oldum bende o murata acaba yoshy-korkutcular senarıstı hallederken bısde gıdıp su muratın ıcabına mı baksak:):img-wink: : P
ne kadr mutluduk yha ne guzel cıkıolardı ama bence ne olrsa olsn onlar bırbırlerını sevıolar :img-wink: bısı olmas onlara(inş.)
altıparmak 12-07-07, 21:14 ya peki cemre ve emre hiç bu eski aşk murat konusunda konuşuyo mu?
Arkadaşım şahsen böyle bir konuşma duymadım.anladığım kadarıyle cerenin muratın döndüğünden haberi yok.zaten muratta emre ve cereni uzaktan takip ediyor.bu arada banu hocada murata bundan sonra daha dikkatli ol cereni üzme gibilerinden bir şeyler söylüyor.inan sesli fagmanı görmek benim için sürpriz oldu onun için bazı diyalogları kaçırmış olabilirim.kusura bakma ama kısaca konuşulanlar bunlardı.iyi geceler.bye
yaaa
onlar kavusana kadar ne karın agrısı çektim ben
zaten hep böyle olur illa bi eski sevgili çıkacak
inşallah gülçinle mertin arası bozulmaz
bende gördüm şimdi fragmanı paso cemre emre ya
başka bişey yok
amann yesinler cemre için dönmüş ben sanada sinir oldum murat geliyo tokat
offf neyse sabır bir erdemdir yavrucum ama öteki tarafa gitmeden kavuşturun korkutla yasemini ölmemimi bekliyonuz gıcıkmısınız yaw df deki yağmura
tamam kardeşim tamam kavuşmasınlar belki tersini söylersem olur ya şansım döner:img-icecr
altıparmak 12-07-07, 21:20 peki korkutla yaso sahnesi varmıydı
Arkadaşım benim gördüğüm böyle bir sahne yok.yanlız kızlar korkutu azarlıyorlardı.aferim korkut sen ne yaptın böyle gibilerinden birşeyler söylüyorlardı.açıkçası muratın gelmesini ve barışın aleve adeta patlamasını görünce diyer diyoloğlara pek dikkat etmedim.kusura bakma.iyi geceler.bye
dağçiçeği_aslı 12-07-07, 21:25 arkadaşlar benim en çok hoşuma giden sahne barışın aleve sen bir hiçsin daltonlar dediğin kızlar senden çok daha iyi demesiydi. ayrıca murat cemre ile emrenin başına bela olacak gibi:img-yes:
Ya abi Emre ve Cemre nerden çıktı ya :icon_sorr
Sıkıldım artık Emre ve Cemreden taktı senarist he
Ben Gülçin ve Mert yada Eren ve Barış ağırlıklı bir bölüm bekliyordum
Gene Emre ve Cemre
Gerçekten baya sıkılıyorum diğer ilişkilerede ağırlık verin ya
Yasemin Korkut çıkacakta ben görcem
acemicadi_selim 12-07-07, 21:25 kesınlıkle katılıorum canm aynı duyguları paylasıoruss:img-yes:
sınır oldum bende o murata acaba yoshy-korkutcular senarıstı hallederken bısde gıdıp su muratın ıcabına mı baksak:):img-wink: : P
ne kadr mutluduk yha ne guzel cıkıolardı ama bence ne olrsa olsn onlar bırbırlerını sevıolar :img-wink: bısı olmas onlara(inş.)
walla super olur yaa gidip bi gusel su murat bozuntusu benzetelim yawww...sinir oldum sinir onlar ne gusel kavustular mutlu mesut yasiolardi simdi ne die kurcaliosunun onlarin askini ah beee senaristler siz kavga dovus olmadan bisi anlamicaksiniz yaww simdi kirizlere girdim yaa ne gusel kavak yellerini izlemis mutlu mesut uyucaktim iste seytan durttu beni gir bakalim hepsi basligina dedi hay girmez olaydim yaww uyku tutmucak beni simdi yaww
acemicadi_selim 12-07-07, 21:29 bende gördüm şimdi fragmanı paso cemre emre ya
başka bişey yok
amann yesinler cemre için dönmüş ben sanada sinir oldum murat geliyo tokat
offf neyse sabır bir erdemdir yavrucum ama öteki tarafa gitmeden kavuşturun korkutla yasemini ölmemimi bekliyonuz gıcıkmısınız yaw df deki yağmura
tamam kardeşim tamam kavuşmasınlar belki tersini söylersem olur ya şansım döner:img-icecr
yaww artik bizimkiler cikio onlari birakip yaso korkut yadi ne biliyim gulchin mert eren baris filan olsa nolurdu yanii ne kurcaliolar simdi cemre emreyi tmm hani mutlu mesut olsa tmm paso cemre emre super ama aralari bozulcak filan yaa illa bana karin agrisi cektircek bu senaristler..yaa rahat birakin cemreyle emreyi onlar mutlu mesut yasasinlar biz biraz rahat uyuyalim dimi amaa yokkk illa butun ciftlerin fanlari kriz gecircek ufff yaa
birde korkut bu kadar dalgadan azarlanmadan bıkıp berke kesin dönüş yapıp tam bir chasanova oluyormus ne bilim stesinde bi gün he sey değişitr dedi bir günlüğüne değişti kesin klibi cekerken kaybdetmeyi unutmsutur ya anlmıyoum ask knousundan ve diğer konularda korkut dah mantıklı daha duzgun knouyor merte verdiği fikirler yasemidede icindeki her seye söylese oglum yasemine söyle dala değil o siçindekiler söylese kız koalrına atlaycak belki bu senaristi ben kaldıracam yakındır
arkadaşlar benim en çok hoşuma giden sahne barışın aleve sen bir hiçsin daltonlar dediğin kızlar senden çok daha iyi demesiydi. ayrıca murat cemre ile emrenin başına bela olacak gibi:img-yes:
O sahneyi çok merak ediyorum :D
korhandanda beter çıkcak desene galiba korhan iyidi bari
bence bu bir kaç bölüm kalcak dizide ve emre ve cemreye ağırlık verilcek gene.
Ya abi Emre ve Cemre nerden çıktı ya :icon_sorr
Sıkıldım artık Emre ve Cemreden taktı senarist he
Ben Gülçin ve Mert yada Eren ve Barış ağırlıklı bir bölüm bekliyordum
Gene Emre ve Cemre
Gerçekten baya sıkılıyorum diğer ilişkilerede ağırlık verin ya
Yasemin Korkut çıkacakta ben görcem
evet ya abi aynen katılıyorum bu ne ya kimse kusura bakmasın ama ben çok sıkıldım emre ve cemreden bu eski sevgili olayıda nerden çıktı o olay gülçin ve mertte vardı niye emre ve cemrede çıkarıyolarki çok saçma bence
onlar biraz aşklarını yaşasaydı ne biliyim diğer çiftlerle ilgilenselerdi senaristler illaki bişi olucak 1-2 bölüm rahat duramıyolar
yaw yeni başlık bu gece gelirmi acep
bu fragman olayı bu gece uyutmaz
bense muratı çok cici bulmuştum eski bi öğrencidir gelir iki şarkı patlatır falan offffff
cemre ve emre
paso ağır çekim kabusları son sürat devam offffffffffff...:icon_cry:
böyle giderse bu kızlar kırkında ancak evlenir
yurdum dizileri nereye böyle :img-polic
50 bölüm kavuşmayan aşıklar gördüm ben 2. sezon finalde kavuşuyolar çoluklu çocuklu aman Allahım yoksa:img-beee: :img-beee: :img-beee:
Arkadaşım benim gördüğüm böyle bir sahne yok.yanlız kızlar korkutu azarlıyorlardı.aferim korkut sen ne yaptın böyle gibilerinden birşeyler söylüyorlardı.açıkçası muratın gelmesini ve barışın aleve adeta patlamasını görünce diyer diyoloğlara pek dikkat etmedim.kusura bakma.iyi geceler.bye
yha acaba muratın gelmesıne korkut mu sebp oldu hanı olr yanı ondan hersey beklenır :):img-yes: :img-wink: yazık ama korkutta samar olanına dondu yha canm yuzuklerı bulamaynca azarla-bıde yoshy vurdu ona sakadan:)-baska bısıde azarla canm yha iyi dayanıo bence yoshya ask bole bısı galıba
(hehe yakında belkı bu ızdıraba dayanamayıp yoshyı bırakır o zamn bısm korkıcıler sette sabhlar heralde yusufn yenı rol arkısı olmak ıcın :))
selaaaaam kizlarrr
oooo yagmur hanim nihayet gelmissiniz..hosgeldin canikom :img-wink:
özlettin kendini yaa..
eee fragman geldi mi??
kesin gelmistir ve yagmur sen görmüsündür dimi cnm?
ben yine pazara kaldim,anca o zaman görerim..
acemicadi_selim 12-07-07, 21:42 selaaaaam kizlarrr
oooo yagmur hanim nihayet gelmissiniz..hosgeldin canikom :img-wink:
özlettin kendini yaa..
eee fragman geldi mi??
kesin gelmistir ve yagmur sen görmüsündür dimi cnm?
ben yine pazara kaldim,anca o zaman görerim..
ayyy fragman gelmezmi sesliside geldi dur ben sana o.m den sessizi yolliyimmm..yaaa emre cemre isleri arap sacina donuo yine senaristler adami hasta ediolar sessiz fragmanda uzun sacli tipsiz bir adam var cemrenin eski sewgilisiymis uf bee
muratda gelin hmetde rıza da bakkal necimde gelsin dizye artık iice spıttılar 10 bölümde bu sapıtma simdi cemre ile emre her seyi mutlu giderken bu murytı sokmanın ne anlamı var senin senarist oalrak görevin belli yoshy korkut barıs eren o muratıda senaristide bir yerlerden anımsıyorum amam nerden bende senaryo yzacam forudman katillğe yükseliş hikaym bir dizi nasıl ktil yaptı daha dogrusu senarist saka bir yana fikir edinmek için buralarada takılyıorsa yarın beni sikayet eder rtık hapihaneden yazısırız merak etmeyin
ayyy fragman gelmezmi sesliside geldi dur ben sana o.m den sessizi yolliyimmm..yaaa emre cemre isleri arap sacina donuo yine senaristler adami hasta ediolar sessiz fragmanda uzun sacli tipsiz bir adam var cemrenin eski sewgilisiymis uf bee
yolladigin icin saol cnm ama dedigim gibi sayfa acilmiyor..neyse bosver.
ya cemrenin uzun sacli tipsiz biriyle ne isi olur ya??
gercekten merak ettim simdi..eski sevgilismiymis??
cemrenin öyle biriyle eskiden beraber olabilcegine inanasim gelmiyor..
acemicadi_selim 12-07-07, 21:51 yolladigin icin saol cnm ama dedigim gibi sayfa acilmiyor..neyse bosver.
ya cemrenin uzun sacli tipsiz biriyle ne isi olur ya??
gercekten merak ettim simdi..eski sevgilismiymis??
cemrenin öyle biriyle eskiden beraber olabilcegine inanasim gelmiyor..
aynen cnm aynen yaa ben fragmandan resim cekmistim multimedyada var o tipsizin resmi istersen bakk walla benimde aklim almio cemrenin ole biriyle ne isi olur yaww ayy ayyy kafayi yicemm ufff
fragman devamlı çıkıyo hayırlısı
nasıl oldu sesli bu kadar erken geldi
özet artık anlaşıldı neler olacağı
zaten
kızlar dur duru söylüyolar korkide kameraya alıyo
barış iyi bağrıyo ama ohhhhh
arkadaslar cok sacma bir soru olacak ama gecen hafta izleyemediğim için soruyorum özette yeni farkettim barışın ne sorunu varmısda öyle davranıyormus lütfen kusura bakmayın izleyemediğim için soruyorum merak ettim umarım yanıtlarsınız beni
aynen cnm aynen yaa ben fragmandan resim cekmistim multimedyada var o tipsizin resmi istersen bakk walla benimde aklim almio cemrenin ole biriyle ne isi olur yaww ayy ayyy kafayi yicemm ufff
tamam cnm vaktim olursa bakarim birazdan..aslinda hic bakmasan daha iyi sen tipsiz felan dedin ya,hic bakasim gelmedi..ben özetide okumadim daha,ama gercekten özet de yaziyor mu cemrenin eski sevgilisi oldugu??
fragman devamlı çıkıyo hayırlısı
nasıl oldu sesli bu kadar erken geldi
özet artık anlaşıldı neler olacağı
zaten
kızlar dur duru söylüyolar korkide kameraya alıyo
barış iyi bağrıyo ama ohhhhh
bi ben izleyemedim galiba bizm tüm televizynlar ev ahalisi tarafından işgal edilmiş durumda wermıolar bna:):)
artık yarıan naapalım ama catlıcam merktan offf offf nerden cıktı bu murat yha o muratı senaryoya dahıl etmek ıcın dusunmeye harcıcaınız enerjıyı yoshy-korkut ve eren-barıs cıftlerını nasıl daha erknn bırlestırrırs konusuna harcasadınız yha:):):):):)
arkadaslar hepsibirin fragmaninin gordum barsi aleve "sen bir hicsin"dedi oooooooooooh ne guzel!!!:happy0064 cemre emreye siniri zorlama dedi ayyyyyyyyyy sok heyecanliyim bi pazar gunu gelse.
arkadaslar cok sacma bir soru olacak ama gecen hafta izleyemediğim için soruyorum özette yeni farkettim barışın ne sorunu varmısda öyle davranıyormus lütfen kusura bakmayın izleyemediğim için soruyorum merak ettim umarım yanıtlarsınız beni
acıl paraya ıhtıyacı warmıs cannm neden oldunu bıs de bımıos ama aılesı zor durumda galıba annesıle tel de konusuolardı annesıne bulcam o parayı fln dıodu:img-wink: neden oldunu inş. bu bolm orences
acıl paraya ıhtıyacı warmıs cannm neden oldunu bıs de bımıos ama aılesı zor durumda galıba annesıle tel de konusuolardı annesıne bulcam o parayı fln dıodu:img-wink: neden oldunu inş. bu bolm orences
cok tsk ederim arkadsım meraktan catlayacaktım pazar gününe kadar yoksa ne olaki bu durum merak ettim şimdi ,izleyip görücaz artık
eftt çokk güsele benzio bu bölümdeee pazar gelsinn artıkk yaaa(: iiice meraklandım fragmanı gördükçe dahada sabırsızlanıom ya:img-blush
özettemi gelmiş yok yaw gecenin bi körü olmaz
o arkadaş geçen bölümün özetini kastediyo
coşmayın hemen
bu onuncu bölüm olcak demi vay 2,5 ay olmuş
o barışın para bulma çabaları bakışları bide bu bölümde aleve bağıracak gözümde büyüyo bu insan evladı
çok acıklı bakıyo ya
küçük emrah bir o iki
acemicadi_selim 12-07-07, 22:09 özetmi gedi eer angels18 ın yazdıını okuyup da soledısen bunu o gecen bolumun ozetını dıo galıba (herhalde)bende ole sandım da ılk basta ondan dıom:):)
walla bilmiom kii ole okudum yanlisda okumus olabilirim yanii ama ozet geldiyse link lutfennn bu arada sinir oldum showtvyi actim reklamlarda vardi ama hepsi 1 yoktu yani ztn bendede sans yokki goriyimm uff ufff yarin hic goremem ki ztn ayy ayyy kafayi yiciiimm ben bu gidisle yawww neyse yaa ben cikiorum sinir oldum odadan kovuolar ztn ben gidiorum artik yatakda sabaha kadar dort donucemmm
walla bilmiom kii ole okudum yanlisda okumus olabilirim yanii ama ozet geldiyse link lutfennn bu arada sinir oldum showtvyi actim reklamlarda vardi ama hepsi 1 yoktu yani ztn bendede sans yokki goriyimm uff ufff yarin hic goremem ki ztn ayy ayyy kafayi yiciiimm ben bu gidisle yawww neyse yaa ben cikiorum sinir oldum odadan kovuolar ztn ben gidiorum artik yatakda sabaha kadar dort donucemmm
kaderımız aynı senle galıba canm bende goremıom fragmanı off cok merk edıom ama ozellıklede cemre emre sahnelerını :img-blush :img-in_lo
özettemi gelmiş yok yaw gecenin bi körü olmaz
o arkadaş geçen bölümün özetini kastediyo
coşmayın hemen
bu onuncu bölüm olcak demi vay 2,5 ay olmuş
o barışın para bulma çabaları bakışları bide bu bölümde aleve bağıracak gözümde büyüyo bu insan evladı
çok acıklı bakıyo ya
küçük emrah bir o iki
evt ya 2,5 ay oluyor dizimiz basliyali..hic bana o kadar uzun gelmedi
dogrusunu söylersem baris benimde gözümde yavas yavas büyüyor
para bulma cabarli felan benide etkiledi ama tabi o alev sahnesini bilmiyorum
fragmani daha göremedim :icon_sorr
Bende Bir HEPSİ fanıyım.. fraqmanını islediim bu bölüm MUHTEŞEM olckk :) ay bir an önce pazar gelsede islesek yaa :(
|