Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-4)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 [9] 10

ekin-sarp
26-07-07, 20:52
arkadasım tartısmaylım amam bak hiç bir cifte bu kadar agırlık verilmedi eren barıs korkut yaso durdu gülçin le mert bile anca bu bölümde cemre emre mutlu oldu birde muratı sokdular adaletmi

tamam sende haklisin,diger ciftlere cok agirlik verilmiyor ama birak biraz mutlu olsunlar,nasil olsa murat ortaya cikinca tartisirlar ve aralari bozulur..
o zamanda baskalarina agirlik verirler..
neyse dedigin dogru tartismayalim simdi :img-wink:

ben cikiyorum arkadaslar
yarin görüsmek üzere
bye bye

-bng-
26-07-07, 20:54
Evett arkadaşlar sesli fragman çıktıı :D

Tamamen izleyemedim hatta sesleri bile duyamadım ama :D

Altta gösteriyolar ya orda gördüm...

Reklamlarda çıkar ve en fazla 2-2,5 saate kadar gelir :D

byn_şaşmaz
26-07-07, 20:54
cemrenin muratla ilgileneceğini zannetmiyorum sadece biraz kafası karışır ama emreden vazgeçmezz

yasecey
26-07-07, 21:17
biliyorum yaseminle korkutu ilerde bol bol izleriz o yüzden ben bu bölümlerde emre-cemre ile ilgilenmiyorum ne yaşarlarsa yaşasınlar
zaten emre-cemre hayranları gibide heyecanlı heyecanlı bakmıyorum ot gibi izliyorum yani onların sahnelerini
hatta ağır çekimler gına getiriyo bazen artık kafam direk pcye kayıyo

artıkk demiyorum yani artık sıkıldık emre-cemreden
diğer çiftlere ağırlık verin falan filan diye
ne olurlarsa olsunlar

yalnız mert gülçin sahnelerini bu bölüm bol ağır çekim istiyorum kısasa kısas:img-in_lo
yoksa bende devreler atar baştan söyleyim

inşallah korkutumla yasomunda bol bol sahnelerinin olduğu böyle mutlu mesut yaşadıkları bölümleri görücez yakında(belkide ben öldükten sonra)

neyse sesli fragman çıkmış demek inşallah yakalarım bende;)

emre-cemre ikilisi için yazdıklarım benim kendi yaptıklarım benim iç dünyam tırnak içinde ben yani
karşı atağa geçmeyin lütfen

ekin-sarp
26-07-07, 21:25
biliyorum yaseminle korkutu ilerde bol bol izleriz o yüzden ben bu bölümlerde emre-cemre ile ilgilenmiyorum ne yaşarlarsa yaşasınlar
zaten emre-cemre hayranları gibide heyecanlı heyecanlı bakmıyorum ot gibi izliyorum yani onların sahnelerini
hatta ağır çekimler gına getiriyo bazen artık kafam direk pcye kayıyo

artıkk demiyorum yani artık sıkıldık emre-cemreden
diğer çiftlere ağırlık verin falan filan diye
ne olurlarsa olsunlar

yalnız mert gülçin sahnelerini bu bölüm bol ağır çekim istiyorum kısasa kısas:img-in_lo
yoksa bende devreler atar baştan söyleyim

inşallah korkutumla yasomunda bol bol sahnelerinin olduğu böyle mutlu mesut yaşadıkları bölümleri görücez yakında(belkide ben öldükten sonra)

neyse sesli fragman çıkmış demek inşallah yakalarım bende;)

emre-cemre ikilisi için yazdıklarım benim kendi yaptıklarım benim iç dünyam tırnak içinde ben yani
karşı atağa geçmeyin lütfen

Valla cnm sana katilamigcam bu sefer
Tamam kendine göre sende haklisindir ama ben yinede cemre-emre sahnelerinden bikmadim..
Yani tamam o agir cekim sahneler gina getiriyor tabi de ama yinede beni rahatsiz etmiyor cemre-emre sahneleri..
Dogrusunu söylemek gerekirse bende her bölümde tabi ki sadece cemre-emre sahneleri istemiyorum..
Yoshy-Korkut sahneleri bende istiyorum ama su senaristler bir türlü yasemini korkuta asik ettiremedilerki..

Cnm bu dediklerimi sakin yanlis anlamani istemem,yani seninle tartismak da istemiyorum..Sadece bu benim kendi fikrim,senin yazdiginda senin kendi fikrin..

Neyse ben kactim,iyi geceler bye bye

yasecey
26-07-07, 21:33
seninle zaten tartışmam ki yeliz
hem zaten neden tartışıyoruz ki güzel güzel konuşmak varken
gerek yok ki
ben zaten millet bana katılsın diyede yazmadım
ifade ettim yorumumda buda benim düşüncem
sende söyledin buda senin düşüncen

ben emre-cemre sahneleri görmek istemiyorum demiyorum onlarıda seviyorum tabi ki
zaten bundan sonra mertle gülçinin arasıda olur onlarıda izleriz inşallah böyle bol bol
biliyorum yasemini daha aşık etmezler korkuta
erenle barışında arası sürer

ee başkada bişey yok zaten
bizde sabırlıyız bekleriz yani

yeni farkettim demişsinki
Dogrusunu söylemek gerekirse bende her bölümde tabi ki sadece cemre-emre sahneleri istemiyorum..

işte bu keşke forumdaki herkes böyle düşünse
o zamanda bu saçma tartışmalar yaşanmaz
laf aramızda ben artık bu forumdan soğuyorum ne zaman girsem bi sürtüşme var
neyse artık dizye bidaha böyle ara verilmesin
yoksa sırf dizi dışı bile gereksiz muhabbet yapılmaya başlandı burda
inşallah düzelir artık:img-wink:

gülll
26-07-07, 21:42
özet falan gelmedii hala değilmii??? niye yaa zati iki haftadır bekliyozzz...sesli fragman bende izlemedimm yaa:icon_sorr ...
nese bekleyelimmmm...
ya murat geçen bölüm fırtına öncesi sessizliği oynadı..bu bölümde çıkıyo ana sahneye galibaa....piisss nerden çıktıysaaa...nese cemrenin kafası azıcık karışır o kadar...ama cemremle emreme(c-emre) bişi olmazzz işallaa...oluysa filim bile olsa giderr keseriz muratttııı :happy0064 :happy0064
diğer çiftlerede zaman ayrılsa çok güsel olurr tabiii...sonuçta hepsi bir olunca güsel oluyo..şu barış olayı tatlıya bağlansın erenle barışıda görcezz:happy0064 mert ve gülçinde başlıyo... ama yoshyden pek umutlu değilim ben yaa sanki çok zor gibi işalla o dünleri bekliyomm bennnn:happy0064 ama yoshynin geçmişte bişeyi yaşanmış galiba bunu öğrendikkk...üzgünnn canım yaa:icon_sorr ... hepsiniii çokk ösledimmm gelsin şu pazar çabucak aytıkkk:icon_sorr

CAGKAN_SİMGE
26-07-07, 22:16
arkadaşlar müjdemi isterim.sesli fragmanı gördüm.şimdi gülçin burağı yemeğe davet ediyor.mert emre ile korkuta deli olucam burak gülçinin etrafında dönüyor diyor.korkut yaseminin mi falan diyor.mert hepsinin diyor.emre hepsinin mi diyor.karışık bi durum.sonra murat eren ile yasemine cemreyi çok seviyorum onun için geri döndüm diyor.erende bunca zamandan sonra cemrenin karşısına geçip seni seviyorum diyemezsin dedi.emre cemreye seni kaybetmekten çok korkuyorum dedi.cemrede emre bnm gözüm senden başkasını görmüyor dedi.plajda alev barışa kızların yanında para verdi.barış bu ne dedi.alevde aferin barış işini çok güzel yaptın paranın kalan kısmını hakettin dedi.eren anladı offf dedi.kızlar şarkı söylüyorlardı.öyle yani...

condemned
26-07-07, 23:00
arkadaşlar size bişi sorucam kusura bakmayın belki haberiniz vardır diye soruyorum bu hafta hepsi bir dizisine konusk oyuncu olarak ayberk yılmaz mı geliyor

_KeNNy_
27-07-07, 05:30
arkadaşlar size bişi sorucam kusura bakmayın belki haberiniz vardır diye soruyorum bu hafta hepsi bir dizisine konusk oyuncu olarak ayberk yılmaz mı geliyor

ole mi oluo ben hıc bılmıorm walla haberm yok ole bısıdenn :img-yes:
ayy dün gördm sesli fragmanı cok güzeldi ya murat bu sefer cemrele karsılsıcak galıba cunku emre senı kaybetmektn korrktm dıo:img-yes:
erene yazık ya canm tam barısa bıras acımıs ona guvenebılr belkıde derken ıkıncı darbe geldı kıza alew çatlağından:img-yes:
neyse bekleyelım bakalım:img-wink:

_KeNNy_
27-07-07, 07:02
ya şimdi aklıma bişe geldi hanı bu kapıdan kovuyolarya emre korkut ve mertı ıste acaba olay soyle olablır mı :şimdi gülçin buraı yemee caırdı mert de emre ve kokkta burak kızlarn etrafnda dedı bu yuzden ucu bırden evı basmıs olmasınlar:):)hatta emre senı kaybetmektn korktm dıodu acaba onu burak ıcn mı dıo oleyse murat cıkmıcak karsısına (tas dusurunce cıkcak heralde)

balzac
27-07-07, 10:06
arkadaşlar müjdemi isterim.sesli fragmanı gördüm.şimdi gülçin burağı yemeğe davet ediyor.mert emre ile korkuta deli olucam burak gülçinin etrafında dönüyor diyor.korkut yaseminin mi falan diyor.mert hepsinin diyor.emre hepsinin mi diyor.karışık bi durum.sonra murat eren ile yasemine cemreyi çok seviyorum onun için geri döndüm diyor.erende bunca zamandan sonra cemrenin karşısına geçip seni seviyorum diyemezsin dedi.emre cemreye seni kaybetmekten çok korkuyorum dedi.cemrede emre bnm gözüm senden başkasını görmüyor dedi.plajda alev barışa kızların yanında para verdi.barış bu ne dedi.alevde aferin barış işini çok güzel yaptın paranın kalan kısmını hakettin dedi.eren anladı offf dedi.kızlar şarkı söylüyorlardı.öyle yani...

sesli fragmanı izleyemedim yazdığın için sağol
offfffffff yine kötüler iş başında alev murat burak :icon_evil :icon_evil :icon_evil kızları rahat bıraksınlar barışın da işi çok zor bu sefer gerçekten aşık oluyor ama alev her şeyi mahvedecek :icon_evil

-şEkEr-
27-07-07, 10:23
senaryoda olaylar kötü gelişsede en çok gülçin ve mert söz konusu
sevindim
eheheh

gülçinkopat
27-07-07, 10:42

ay inanmıyoruumm ya öldürürüm ben bu burakı yaaaa ooff tam araları düzeliyodu yaa oooff

acemicadi_selim
27-07-07, 10:42

ayy ben bu buraga sinir oldum eren icin ayarlamaya calisiolardi cocuk gulchine asilmiomus off off yaa gulchinde ii halt edip eve cagrimis cocugu eren icin cagiriodur kesin ama iste fazla iyilik goz cikartio off off...
ben o murati evire cevire dovucem yaa baska turlu akillanmicak yaa...
cemrede zorlu kiz modundan cikmis acilip sacilmis emreye sen baskasi gormuorum filan ohh walla sonunda konustu:img-in_lo :img-blush
o alev catlaginida kesicem yaa isleri yine bozdu....yazik erene walla yaa of baris kiza bagirdiya intikam alio aklinca yaa ona sole okkali bi osmanli tokadi patlativerse su baris supper olur walla akli basina gelir belki o zmn off offf

Numidian
27-07-07, 10:57
--------------------------------------------------------------------------------

11.Bölüm Özeti

“Erkekler de yanar!” Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, albüm hazırlıkları için çalışmalara başlar. Bu arada prodüktör Burak’ın, Eren için iyi bir sevgili adayı olabileceğini düşünen kızlar, daha yakından tanımak ve Eren’le aralarını yapmak için Burak’ı, eve yemeğe davet ederler. Banu Hoca’dan umduğu desteği alamayan Murat, Eren ve Yasemin’le konuşmayı dener, ama kızların tepkisi de, Banu Hoca’nınkinden farklı değildir. Murat’ın varlığından habersiz olan Cemre ve Emre, birbirlerine her geçen gün daha da bağlanmaktadır. Korkut ise; herşeye rağmen, umudunu kaybetmeden Yasemin’in peşinde koşmaya ve onu delirtmeye devam eder. Kızların Burak’la aralarını yapma planından habersiz olan Eren, hala Barış’ı düşünmektedir. Eren’in durumuna çok üzülen Yasemin, ona bir şarkı yazmaya karar verir. Barış, yaptıklarından dolayı büyük bir pişmanlık duymaktadır. Yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü babasını takip ederek, borçların sırrını çözer, Karşılaştığı gerçek karşısında Barış, şok olur!

acemicadi_selim
27-07-07, 11:04
eft ozet gelmiss ama pekde yeni bi olaylardan bahsetmio..sadece yazdigi sarkiyi merak ediorum gulchinkopat ta kafana takma sarkisini yazar diyoo bide barisin babasinin olayini merak ediorum ama buyuk ihtimal kumar borcudur....ayyy neyse bu buragi napmak lazimmm...

Numidian
27-07-07, 11:06
çözüm basit murat burak barısın babası senarist bir kazn atılır iice pişirilir
:img-icecr :img-icecr afiyet olsun bulamacınız hazır
of ya senarst kac bölümdur bunu yazıyor yasemini cıldırtmaya dvöm etmekde bi,zi 10 bölümdür deli ediyorsun ya sayın senartis vurmama az kaldı senaristi

ohanges
27-07-07, 11:43
oooo
bune sessiz forum
millet özet çıkmış sonunda
-emre cemre baglanma- kısmını çok sevdim
fragmanın seslisinide sessizininde göremedim-her zamanki gibi...

PRinCesS_Mm
27-07-07, 11:49
11.Bölüm Özeti

“Erkekler de yanar!” Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, albüm hazırlıkları için çalışmalara başlar. Bu arada prodüktör Burak’ın, Eren için iyi bir sevgili adayı olabileceğini düşünen kızlar, daha yakından tanımak ve Eren’le aralarını yapmak için Burak’ı, eve yemeğe davet ederler.
Yaa Bu Burak Gülcinemi asilioo yoksaa CAGKAN_SİMGE'mi fragmanda yanlis gördüü :S neyse ama yinede ikisinede bulasmasin yani erene veya gülcine

Banu Hoca’dan umduğu desteği alamayan Murat, Eren ve Yasemin’le konuşmayı dener, ama kızların tepkisi de, Banu Hoca’nınkinden farklı değildir. Murat’ın varlığından habersiz olan Cemre ve Emre, birbirlerine her geçen gün daha da bağlanmaktadır.
Ya bu murat niye hayla pesinde dolaniyoo bide yetmemis gibi kafalarina tas düsürüyoo eyer o tas birisinin kafasina gelirse bende onu taslariim :D :p acaba cemre ve emre döndügünü ne zaman ögrencekk

Korkut ise; herşeye rağmen, umudunu kaybetmeden Yasemin’in peşinde koşmaya ve onu delirtmeye devam eder.
Ahh yasemin ahh nolur korkuta bi sans versen...Cocuk askindan delirdi :D artik sadece ccemre & emre aski diilde yasemin korkut aski falanda görmek istioruuzzz...eskideen ne yasadigini bi anlatsaaa

Kızların Burak’la aralarını yapma planından habersiz olan Eren, hala Barış’ı düşünmektedir. Eren’in durumuna çok üzülen Yasemin, ona bir şarkı yazmaya karar verir.
Aralarini yapmasalarda oLurduuu...
Ya baris anLadi hatasini ama alev'in kizlarin önünde para vermesiii biraz kötü olmusss
Acaba hangi sarkii merak ettim...:)

Barış, yaptıklarından dolayı büyük bir pişmanlık duymaktadır. Yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü babasını takip ederek, borçların sırrını çözer, Karşılaştığı gerçek karşısında Barış, şok olur!
BAris'a yazik ya babasinin yaptigi hatanin bedelini o ödüyoo...Acima basladm barisa artik....Acaba kumar fLnmI Oynuoduu

erkekkol
27-07-07, 11:51
özet gelmiş ama pek ayrıntı yokk zaten bildigimiz seyler evet bencede hata kesin barışın babasının kumar borcu var acaba yasemin erene hangi şarkıyı yazcak evt kafana takma olabilir artık ernden ve cemredende bekliyoruz sarkı acaba onlar ne yazcaklar yazık korkuta ya hala bi umut yaseminle ilgileniyo bncede o kapıda itme sahnesi burakla ilgili onlarda gereksiz kıskançlık yapıosunuz diye kızcaklar onlara yani emre cemre sabah barışcak yani hala özetende anladıgımız gibi emre ve cemre henüz muratla karsılasmadı artık bunuda bi üç bölüm filan bekleriz korkut yasemini son bölümde sevgili yapıcak heralde bunlar

yasecey
27-07-07, 11:56
bende özeti okudum şimdi
bencede yasemin erene kafana takma şarkısına yazcak:img-yes:
güzel bi bölüm olcak gibi hadi bakalım
korkutum yine yaseminin peşinde yaw
vazgeçme korkut arkandayım canım:sad53:

gülçinle mertten pek bahsetmemişler mi ne yaa:img-polic
barışta şok olacakmış canım benim kim bilir babası ne karıştırıyo:img-pirat
neyse hadi bakalım bye

erkekkol
27-07-07, 12:12
evet arkadaslar sarkılar gidrek çoğalcak
yasemin erene=kafanı takma
cemre-murata=nedenini sorma
eren barışa=dinlemem yada mum
yazıcak bence böylece hepsinin albümde bi bestesi olcak albümde ** bnce baska biriyle calışcaklar kaset için mert ve burak anlasamıycak kızlar eren konusunda yanılcaklar buragı ayarlamk konusunda zaten okula gelen adamı hç sevmemiştim bn yok beyoncela çalışmış aynı sahneyi paylasçaklarmış kızlarda inanmadı zaten

aysegul_90
27-07-07, 12:14
üff sonunda özet çıktı
ilk önce şunu söyliyim
gülçinle mert hiç yoktu
çok kızıdımm ama....:icon_sorr

neyse diğerlerine gelicek olursak
bencede yağmur ablanın dediği gibi yasemin erene kafana takmayı yazıcak
çünkü orda "kafana takma dur-yüreğini dinle" diyo
yüreğini dinleyi geçen bölüm yasemin erene söylemişti:img-wink:

korkut-yasemin de pek yoktu
korkut her zamanki gibi peşinde ve kızdırıyo yasemini:img-polic

acaba barış borç nedeni olarak ne bulucak

bakalım izlicez ve görücz...:img-yes:
hadi sıkın dişinizi 2 gün kaldı:happy0064

Numidian
27-07-07, 12:17
korkuta ytasein için sarkı yazdırmasınlar ben o senaristi öperim y gercekden bunlar korkutla yasemini ne zamn birlestirecek 2 3 yılsonramı

balzac
27-07-07, 12:31
of sesli fragmanı görmedim ama özet çıkmış önca sadece alevden gıcık alıyordum şimdi murat + burak da var kötüler artııyor kızlara 1 rahatlık yok
barışa da yazık ya şimdi gerçekten seviyor ama bu seferde sarı civciv çıktı bi de alev faktörü var bi yandan da babasının borcu var

ekin-sarp
27-07-07, 12:47
bende özeti okudum şimdi
bencede yasemin erene kafana takma şarkısına yazcak:img-yes:
güzel bi bölüm olcak gibi hadi bakalım
korkutum yine yaseminin peşinde yaw
vazgeçme korkut arkandayım canım:sad53:

gülçinle mertten pek bahsetmemişler mi ne yaa:img-polic
barışta şok olacakmış canım benim kim bilir babası ne karıştırıyo:img-pirat
neyse hadi bakalım bye

selam arkadaslar
yagmurcum bana iki sayfa önce cevap yazmissin,evet haklisin güzel güzel konusmak varken niye tartisalim :img-wink:
özeti bende okudum,bencede yasemin erene kafani takma sarkisi yazacak
korkut hic vazgecmigcek bence yaseminin pesinden kosmaya,olsun bende arkandayim korkut :img-yes:
zaten baris cok pismanmis yaptiklarindan dolayi..valla ben artik erenle barisin arasininda düzelmesini istiyorum,insallah eren burakdan hoslanmaz..

_KeNNy_
27-07-07, 13:04
oleee ozet gelmıs :)
cemreyle emre daha cok bağlanıomus ama su murat cıkıpta o bağı cozmese barı:(
ya canım barıs babasını kumar oynarken fln mı gorcek kıyamm ona :(
bence de yoshy kafana takmayı yazck olablır:)
ama ozet cok az geldı bna bu sefer

YoShYÖzGe
27-07-07, 13:36
Sesli fragmanı gördüm:happy0064
Özet de gelmiş:happy0064
Yasemin,Eren'e şarkı yazacakmış acaba hangisi?
Sizin dediğiniz gibi Kafana Takma şarkısı olabilir:img-wink:
Fragmanda:
Mert:Burak kızların peşinde pervane olmaya başladı
Korkut:Yasemininde mi?
Mert:En önde bayrak taşıyor.
Korkut Ne diyorsun sen ya?
Emre=Hepsininde mi?
Mert=Evet,HEPSİ!
Burası çok hoşuma gitti:happy0064 Erkekler kızları kıskanıyor:happy0064

ekin-sarp
27-07-07, 13:41
Fragmanda:
Emre=Hepsininde mi?
Mert=Evet,HEPSİ!

ben sesli fragmani göremedim daha..
yazdigin sahne gercekten cok komikmis :img-yes:

baska hangi sahneler var fragmanda?

PRinCesS_Mm
27-07-07, 13:57
Fragmanda:
Emre=Hepsininde mi?
Mert=Evet,HEPSİ!

BU sahnede cok gülücez gaLibaa :happy0064
Ya ben hayLa göremedimm sesli fragmani göstermiolarkii showturkte

CAGKAN_SİMGE
27-07-07, 15:00
11.Bölüm Özeti

“Erkekler de yanar!” Cemre, Eren, Gülçin ve Yasemin, albüm hazırlıkları için çalışmalara başlar. Bu arada prodüktör Burak’ın, Eren için iyi bir sevgili adayı olabileceğini düşünen kızlar, daha yakından tanımak ve Eren’le aralarını yapmak için Burak’ı, eve yemeğe davet ederler.
Yaa Bu Burak Gülcinemi asilioo yoksaa CAGKAN_SİMGE'mi fragmanda yanlis gördüü :S neyse ama yinede ikisinede bulasmasin yani erene veya gülcine

Banu Hoca’dan umduğu desteği alamayan Murat, Eren ve Yasemin’le konuşmayı dener, ama kızların tepkisi de, Banu Hoca’nınkinden farklı değildir. Murat’ın varlığından habersiz olan Cemre ve Emre, birbirlerine her geçen gün daha da bağlanmaktadır.
Ya bu murat niye hayla pesinde dolaniyoo bide yetmemis gibi kafalarina tas düsürüyoo eyer o tas birisinin kafasina gelirse bende onu taslariim :D :p acaba cemre ve emre döndügünü ne zaman ögrencekk

Korkut ise; herşeye rağmen, umudunu kaybetmeden Yasemin’in peşinde koşmaya ve onu delirtmeye devam eder.
Ahh yasemin ahh nolur korkuta bi sans versen...Cocuk askindan delirdi :D artik sadece ccemre & emre aski diilde yasemin korkut aski falanda görmek istioruuzzz...eskideen ne yasadigini bi anlatsaaa

Kızların Burak’la aralarını yapma planından habersiz olan Eren, hala Barış’ı düşünmektedir. Eren’in durumuna çok üzülen Yasemin, ona bir şarkı yazmaya karar verir.
Ya baris anLadi hatasini ama alev'in kizlarin önünde para vermesiii biraz kötü olmusss

Barış, yaptıklarından dolayı büyük bir pişmanlık duymaktadır. Yaşadıklarının sorumlusu olarak gördüğü babasını takip ederek, borçların sırrını çözer, Karşılaştığı gerçek karşısında Barış, şok olur!
BAris'a yazik ya babasinin yaptigi hatanin bedelini o ödüyoo...Acima basladm barisa artik....Acaba kumar fLnmI Oynuoduu

hyr jnm öyle demedim.mert burağın gülçinin etrafında döndüğünü sanıyor.onu dedim.bu arada ismim SİMGE...

Cey0}
27-07-07, 15:06
11.Bölüm Özeti

Güzel bir bölüm olucağa benziyorr.Vede Korkut neden Yasemin'i delirtiyor alah allah çocuğun yaptığüı herşey kabahat oluyor.Zaten hiçbiri ciddiye almıyorr.Valla ben çok bozuluyorum.Lütfen Korkut'umu üzmeyinn..

CAGKAN_SİMGE
27-07-07, 15:06
oleee ozet gelmıs :)
cemreyle emre daha cok bağlanıomus ama su murat cıkıpta o bağı cozmese barı:(
ya canım barıs babasını kumar oynarken fln mı gorcek kıyamm ona :(
bence de yoshy kafana takmayı yazck olablır:)
ama ozet cok az geldı bna bu sefer

eger gelirse ayrılabilirler.ama birbirlerini çok sevdiklerini daha iyi anlarlar böylece.hem bn yoshy korkut ilişkisi de görmek istiorm...

YoShYÖzGe
27-07-07, 16:34
eger gelirse ayrılabilirler.ama birbirlerini çok sevdiklerini daha iyi anlarlar böylece.hem bn yoshy korkut ilişkisi de görmek istiorm...
Ben de Yoshy-Korkut ilişkisini görmeyi çok istiyorum:sad53:
Fragmanda Emre-Cemre çok şekerdi:img-wink:
Emre=Cemre,seni kaybetmekten çok korkuyorum.
Cemre=Emre benim gözüm senden başkasını görmüyor.

ohanges
27-07-07, 17:10
yakın yakın,
okadar heycanla beklemediğimden günler çabuk geçiyo
sesli fragmanı gördüm-şükür
vala fragmanla özet nerdeyse aynı
özet hiçbişi anlatmıyo busefer

derinmavi_642
27-07-07, 17:47
walla acelem var hemen bi fragman yorumu yapıp çıkıcam.saolsun furkan atmış linki.

o murat denen gıcık şahsiyet emreyle cemrenin romantik dakikalarını bozcak galiba.pabucumun muratı

barış mert korkut galiba kanka gibi bişi olmışlar.fragman çok hızlıydı ama onlara benzettim.

şu alev ne kadar gıcık bi kişilik.erenle barışın arasını daha düzelmeden daha beter yapıyo.bulursam bi kaşık suda boğabilirim.

neyse şimdilik çıkıyom artık yarın görüşürük bye

*Rüya*
27-07-07, 18:08
Kizlar demek Buragi Erene ayarlamak istiyorlar..
Nayiiiir ama ben istemiyorum =o(( Eren&Baris süperdi yaa..!!! Erenin akli simdilik sadece Barisdaymis..Umarim hep öyle kalir!
No civciv yes karizma demek istiyorumm!!

balzac
27-07-07, 18:14
Nayiiiir ama ben istemiyorum =o(( Eren&Baris süperdi yaa..!!! Erenin akli simdilik sadece Barisdaymis..Umarim hep öyle kalir!

sana katılıyorum rüya:good:
eren -barış olmalı
zaten eren barışa aşık:happy0064 :happy0064 :happy0064
kızlar boşuna uğraşmasınlar:img-yes: :img-yes: :img-yes:

gkhn_esgy
27-07-07, 18:15

bencede barışla daha ii yakışıyorlardı ancak barışın yaptığıda kötüydü yani
of yaslıkta olucam izleyemiyeceğim bu bölümü

derinmavi_642
27-07-07, 18:50

sonuna kadar katılıyorum.no civciv yes karizma.o civciv ne öyle ya yakışıklılığın y'si yok.ama banu alkanla çok harika bi çift olurlar.:img-hyste :D :)

erenin aklı tabiki barışta kalır.içimden bi ses onlar eninde sonunda sevgili olucak diyo.hadi hayırlısı

CAGKAN_SİMGE
27-07-07, 19:39
Ben de Yoshy-Korkut ilişkisini görmeyi çok istiyorum:sad53:
Fragmanda Emre-Cemre çok şekerdi:img-wink:
Emre=Cemre,seni kaybetmekten çok korkuyorum.
Cemre=Emre benim gözüm senden başkasını görmüyor.

eft yha aynen.zaten mert gülçin ilişkiside görücez artık.barış eren birazcık zor gibi ama bilemem.yasemin ve korkut ilişkisi pk de imkansız deil gibi...

Numidian
27-07-07, 20:07
2-3 bölüm sonra yumuşar heralde.zaten grup üyeleri yasemin domuz gibidir kolay kolay aşık olmaz diyorlardı.bu dizide de kendilerini oynadıkları için öyle yapıyorlardır...

ne güzel benzetme yapmıslar arkadasları hakkıdna böyle arkadasım oslun dusmana ihtiyacım yok 9 senelik arkadasım var daha bir gün birbirimnze kötü laf etmdik baska hyvnmı bulamadı benzetecek o güzelliğe:img-in_lo :img-in_lo

-şEkEr-
27-07-07, 20:44
arkadaslar ben frgmncı basımyım ya valal sizde iyi alsıtınız osla keske herkese daıtsam 70 milyona bile yoalrım uctum of of zamn geez 5 agustosda mac var yine iki hafta bekleriz

nasıl yani ya
bana ne ya ne maçı
biz dizimizi istiyoruz
fzla barttılar yaa:sad53:

*Rüya*
27-07-07, 20:58
sonuna kadar katılıyorum.no civciv yes karizma.o civciv ne öyle ya yakışıklılığın y'si yok.ama banu alkanla çok harika bi çift olurlar.:img-hyste :D :)

erenin aklı tabiki barışta kalır.içimden bi ses onlar eninde sonunda sevgili olucak diyo.hadi hayırlısı

Hahahay haklisin :img-hyste
Banu Alkan & Civciv :img-cool2 :img-cool2

Evet bencede sevgili olcaklar..Basindan beri diyorum ve istiyorum zaten =o( Ama su civciv olayi kötü oldu yaa..
Düsünmüyorda degilim hanii..Ya Eren asik olursa?
Gönül bu sonuçta, otada konar civcivede :sad53:

ozlem_1905
27-07-07, 21:01
Hahahay haklisin :img-hyste
Banu Alkan & Civciv :img-cool2 :img-cool2

Evet bencede sevgili olcaklar..Basindan beri diyorum ve istiyorum zaten =o( Ama su civciv olayi kötü oldu yaa..
Düsünmüyorda degilim hanii..Ya Eren asik olursa?
Gönül bu sonuçta, otada konar civcivede :sad53:

ay işşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh NO CİVCİ ANTİ CİVCİV BOĞCAM SENİ CİVCİV ÖLDÜRCEM SENİ CİVCİV BİTTİN SEN GICIIKK ŞEY SİNİR BOZUCU ÖLDÜN BİTTİN BİTTİN SEN ÖLDÜN BİTTİN BİTTİN SEN!!!!BURAK BIRAK Erenin yakasuınııııı o BARIŞI sefiooo:img-in_lo EREN <3 BARIŞYA YALNIZ önceden aynı şeyleri barış için diodum şimdi barış için ne diorum.HAYAT NE GARİP:img-hyste:img-hyste

Spectre
27-07-07, 21:06
arkadaslar ben frgmncı basımyım ya valal sizde iyi alsıtınız osla keske herkese daıtsam 70 milyona bile yoalrım uctum of of zamn geez 5 agustosda mac var yine iki hafta bekleriz

2 hafta bekler miyiz?Off offf bu show tvde diziyi göstermeseler daha iyi ya 2 hafta yok 1 hafta var..Sürekli böle mi olcak?Eğer sürekli böle olcaksa başka bi kanala geçtin Hepsi 1 daha iyi vala :):)

yasecey
27-07-07, 21:06
ne diyonuz siz yaw biri banu alkan diyo
biri civcivi gırtlaklıyo uçtunuz
adamın erenin peşine düştüğümü var bi durun sakin sakin
önce bi erene yavşasın ben veririm ayarını
kasmayın ya
belki erene bişey hissetmiycek
belki kardeş gibi görecek
belki anam anam yasemine sarkacak:img-fear2
korkutumu üzecek
kıskançlık krizlerine girecek benim canım herşeyim korkutum
durun önce ben önden ben sıkar boğazını banuylada beşik kertmesi yaparım

ama bi durun bölüm yayınlansın
belki civciv saf bi iyilik meleği:img-angel
gizlediği kanatları var sırtında
az bekleyin yawww

Spectre
27-07-07, 21:09
kasmeyın ya
korkutumu üzecek
durun önce ben önden ben sıkar boğazını banuylada beşik kermesi yaparım

az bekleyin yawww

Haklısın Yağmurcum..Ya belkide Eren yani arkdaşlık manasında o civcive öyle bakmıştır..Kızlarda hemen aşk sanmışlardır..Ay bide düşünsene şimdi Erenle civciv arkadaş olcak ama diğerleri yanlış anlıcak sonrada erenle civcivi takip etcekler:img-wink:

yagmur94
27-07-07, 21:09
Ayyynenn CnMm No Civciww YeS KAriZmAAA :D
İstemiyorum civciw eren aşkı aa:)
hem KarİZmaA Varkenn Civcive ne oluyor :D:D

PRinCesS_Mm
27-07-07, 21:10
kasmeyın ya
korkutumu üzecek

az bekleyin yawww

in$aLLah ÖyLediirr cnm yani bi iyiLik meLegidirr
:)
Erenimize ASILIRsa hEpberaberr döferizzz :D

yagmur94
27-07-07, 21:14
kasmayın ya
korkutumu üzecek

az bekleyin yawww
Yaa cnm iyilik MeLEĞİ :D
O karakteri öyle boşuna koymadılar heralde :D
Bir şey çıkarıcak o adam
Ereni öyle süzmesi hiçte arkadaş gözüyle deildi :(
Bence Erene asılcak felan o Barışda dövcekk onu bence :D
Ama Barışın bu bölüm başka bir kavga sahnesi olacakmış zaten :(

Numidian
27-07-07, 21:14
valal biri bana 5 agustosda mac var dedi canım sıkıldı uamrım bizim diziyi vurmaz:img-polic yanlız barıs baya düzeliyor baksnıza korkut emreyle nasıl samimi kolkoalydıalr yuruyorlardı barıs dogru yolu buldu kısmet yasemine ışıklı yolu görsün artık biim elemanımzı üzmesin yav

Numidian
27-07-07, 21:17
kasmayın ya
korkutumu üzecek

az bekleyin yawww
yaseceyi delirtmeyi basardık helal oslun yagmur bakırköye kac var canım hehe
of zamn gecme staj bitmez ben kafayı yer yagmurla aynı hastanede yan yana odalarda kalrızı artık dizi piskolojimizi bozdu

ozlem_1905
27-07-07, 21:18
kasmeyın ya
korkutumu üzecek

az bekleyin yawww

ya sesli fragmanda erenin boynuna kolunu atıyomuş evet ablam şimdi bizden beter olcaksın eminimm

yasecey
27-07-07, 21:21
ben erene baktığını görmedim yaw o sarı insanevladının
fragmandada dikkat etmedim
vay sarışın vayy:img-polic
=S
neyse bu sefer dikkat ederim bakalım noluyo
ama ben sanmıyorum o civciv erene bişey hissedecek adam işini yapıyo ebnce ama barış kıskanıp döverse bilmem yani
ama fragmanada bakılırsa mert emre korkut barış toplanıp dövecek adamı kıskançlıktan:img-polic

edit:fragmanda sarı yaseminin omzuna kolunumu atıyo ben dikkat etmedim nedir yaww ne oluyo
döverim durmam buralarda ben
şimdi kütük oldum offffffff

ozlem_1905
27-07-07, 21:24
ben erene baktığını görmedim yaw o sarı insanevladının
fragmandada dikkat etmedim
vay sarışın vayy:img-polic
=S
neyse bu sefer dikkat ederim bakalım noluyo
ama ben sanmıyorum o civciv erene bişey hissedecek adam işini yapıyo ebnce ama barış kıskanıp döverse bilmem yani
ama fragmanada bakılırsa mert emre korkut barış toplanıp dövecek adamı kıskançlıktan:img-polic

ay evet ya dövcekler arkım dedi o izledi fragmanı çok kıskançlarmış.cvalla bence gülçinle mert bulaşık yıkıycaklar artık yıkarken bulaşık süngeri olarak ereni kullanırlar:img hyste

derinmavi_642
27-07-07, 21:25
ay işşallaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh NO CİVCİ ANTİ CİVCİV BOĞCAM SENİ CİVCİV ÖLDÜRCEM SENİ CİVCİV BİTTİN SEN GICIIKK ŞEY SİNİR BOZUCU ÖLDÜN BİTTİN BİTTİN SEN ÖLDÜN BİTTİN BİTTİN SEN!!!!BURAK BIRAK Erenin yakasuınııııı o BARIŞI sefiooo:img-in_lo EREN <3 BARIŞYA YALNIZ önceden aynı şeyleri barış için diodum şimdi barış için ne diorum.HAYAT NE GARİP:img-hyste:img-hyste

ben bi ara senaristi vurmaya gidiyodum.aradan burağıda çıkarırım.hepimizinde selamını söylerim.vurmak değilde daha çok boğazlamayı düşünüyodum.bide şişman.walla erenin civcive aşık olma ihtimali %0.1.o kadar düşük yani.barışın tırnağı olamaz o civciv bozması

*Rüya*
27-07-07, 23:11
Vallah ben Buragin iyilik melegi oldugunu düsünmüyorum :hıh:hıh
Tamam belki karakteri iyi olabilir amaaa..Erene asik olamaz =o( kesinlikle!!
çünkü onun Barisi var..
Bide asik olup kendine asik etmeyide hiç denemesin yaniii..!!
cünkü Erenin Barisi var..:D
noo olamaz yani..imkansiz Eren&civciv :hıh:hıh

_KeNNy_
27-07-07, 23:22
Vallah ben Buragin iyilik melegi oldugunu düsünmüyorum :hıh:hıh
Tamam belki karakteri iyi olabilir amaaa..Erene asik olamaz =o( kesinlikle!!
çünkü onun Barisi var..
Bide asik olup kendine asik etmeyide hiç denemesin yaniii..!!
cünkü Erenin Barisi var..:D
noo olamaz yani..imkansiz Eren&civciv :hıh:hıh

canım bence o diziye heycan gelsin diye düşünülen bi unsur yani eren elinde sonnda barısla olcak tabı bu sure senarstın acımaszlıına balı(eer yoshy-korkut wakasına donusurse bu dan yandıkkk)

-şEkEr-
27-07-07, 23:56
bnce o taş ikisinnde başına düşmicek ya arkadalrına fln düşücek yada önlerine sonra bu yukarıya bakıcaklar
annaa murat eheheheh

*Rüya*
28-07-07, 01:22
canım bence o diziye heycan gelsin diye düşünülen bi unsur yani eren elinde sonnda barısla olcak tabı bu sure senarstın acımaszlıına balı(eer yoshy-korkut wakasına donusurse bu dan yandıkkk)

Evet haklisin canim ya..
Yoshy-Korkut çifti gibi olursa yandik =o( Zaten onlarin beraber olmalarini haftalardir bekliyorum bide Eren&Baris çiftini aylarca bekleyemem..
Ama dedigim gibi..Ya Barisla yada hiç :sad53:

gkhn_esgy
28-07-07, 04:49
barış varken veyada bırak barışı daha ii bi tip bulabilirlerdi yani o adam nedir ya civciv işte hıh

_KeNNy_
28-07-07, 08:51
şeker sna katılıorm bencede(inş.) ole olcak :)
rüyacım bir slogan buldm bak:hep barış tam barış:):)nasılımm:)
gkhn_esgy cidden ya barı daa ii bi tip bulsalardı ne o ole ördek kırması bişe bulmuşlar :):)
ayh çok az kaldı artık fragmanı sürekli veriolar tv de ama nette yok hala galiba:(:(

acemicadi_selim
28-07-07, 10:07
ayy hemen cikmam lazim da bi yaziyim dedim....sesli fragmani gordum hemde 2 kez bi dun aksam bide demin....ayyy mertin burakla ilgili konustugu zmn ki hali cok komikti..yani kiskanmasi hos gusel de anlatim sekli hareketleri filan super

heavengarden
28-07-07, 10:37
arkadaşlar yrn saat 17.00 de hepsi 1 in tekrarı var showtvnin yayın akışında öle yazıyo izlemek istersiniz die hbr vereyim dedim

aysegul_90
28-07-07, 11:36
ayy tekrarların başlamasını istiyodum zaten
tazeleriz hepsi 1'imizi
neyse yaa çok az kaldı ama saatler dakikalar saniyeler geçmek bilmiyo ya artık 2 haftadır hasret kaldığımızdan mıdır bilemem...:img-polic

neyse 2 hafta dayandık birazcık daha dayanıcaz hepsi 1 imiz için:img-wink:

_KeNNy_
28-07-07, 11:39
ya bişe dicem biz iki hafta beklerken mertin para olayını unuttuk nolcak acaba parayı bulamayınca mert naapcak??gülçin oder belkı(kredi kartı dıe bı se de war aslında ama dızıde sımdı para bulamzlar senaryo gereği)hangi restornta gıtcekler orenelım eer bulasık yıkamak zornda klırlar sa bıs de yardm ederız :):): P

Numidian
28-07-07, 11:42
daya yiyormus mert hehe amma olur kokut öyle duruma dusse babasının adı yeter valla zengin iyi yakısıklı biziö buzdolabı no-frsot yasemin br anlasa

mary osbourne
28-07-07, 11:45
daya yiyormus mert hehe amma olur kokut öyle duruma dusse babasının adı yeter valla zengin iyi yakısıklı biziö buzdolabı no-frsot yasemin br anlasa

ne dayağı ya dayak yemesin mert:icon_sorr
o kadar pahalı bi yere götürmesine ne gerek var hem gitsinler bi cafeye falan illa mum ışığı istiolar..önemli olan başbaşa kalmaları diil mi yani alla alla :icon_whis :img-yes:

mary osbourne
28-07-07, 11:56
yok ya ne dayak yemesi dalgasıan dedim gülçin öder oda mahcup olur heralde
off ya gerçekten o zaman mert ne kadar kötü duruma düşer
inş. mert üzülmeden şu yemek olayı kapanır
ama dediğim gibi mert de niye öyle pahalı yerlere götürmeye kalkışıyor ki yani..:icon_whis

Numidian
28-07-07, 11:59
off ya gerçekten o zaman mert ne kadar kötü duruma düşer
inş. mert üzülmeden şu yemek olayı kapanır
ama dediğim gibi mert de niye öyle pahalı yerlere götürmeye kalkışıyor ki yani..:icon_whis
sorarım hangi kız ucuz basit bir yere götürlmek istenirki hiç
diylim eke öyle bir yere götürdü kıın tepkisi ne olur ya kendniiz bilmiyormus gibi

mary osbourne
28-07-07, 12:01
tabiiki istemeyiz yani ama onlar birbirlerine aşık..
nereye gittiklerinden çok kimle gittiği önemlidir bu durumda insan için
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyip saçmalayarak bağlıyim olayı bari :D :D

_KeNNy_
28-07-07, 12:16
ya neyse heycan olur işte bize de fena mı :):)
bizim ördek kırması eve yemeğe geşince nolcak ben orayı da cok merk edıorm hanı uc erkk bırden evı basıolar yha:):):)

acemicadi_selim
28-07-07, 12:20

ay alemsin walla ne dayagi yaa parayi bulamaz yoshyozgenin senaryosundaki gibi olur bence....

ayy cok gusel demisin walla no-frost buzdolabi yaseminn :):):)

acemicadi_selim
28-07-07, 12:23
bizim ördek kırması eve yemeğe geşince nolcak ben orayı da cok merk edıorm hanı uc erkk bırden evı basıolar yha:):):)

ayy hakkaten evi basiolarmis ayyy mert gaza getirdi korkutla emreyi kendi kiskancligindan bizimkilerinde kanina girdi simdi fragmanda kizlar bunlari eve almiolardiya bunlarda mertlerin evinde kiskanclik ve meraktan eve daliolarmis kapiyi kiriolarmis ayy walla hem kizlar sari ciyana karsi rezil olurlar bizimkilerde kizlara karsi rezil olur :):):) ayy cok komik olur amaaa....

Numidian
28-07-07, 12:34
ben buldum korkuta es ya bir dal alacaz yada siemensden 12 ay taksitle mini buzdolabı alırız ikiside yaseminden daha duygusal valla

aysegul_90
28-07-07, 12:39
ya ewt o duruma ben de çok üzüldüm geçen bölüm
yaa ama yanında bi kaç bişey para var dmişti
onlar yeter inşallah
yetmezse de paramı düşürdüm desin
yani her insanın başına gelebilecek bi olay
gülçin de anlayışla karşlar sanırım
ama mert küçük düşmemek için parasını düşürdüğünü söylemezse daha çok küçük duruma düşer yani...
neyse inşallah mert ve gülçin için güzel bi gece olur:img-blush
birbirlerine açılırlar filan(inş.):img-in_lo

bu arada sesli fragmanı izledim:happy0064 gzlldi:img-polic

derinmavi_642
28-07-07, 13:18
en sonunda gördüm sesli fragmanı.(fragmanı görmek için hiç bilmediğim bi diziyi izledim ve sıkıntıdan patladım)güzeldi.mertin burak yüzünden telaşlanması falan.üçü evi bassalar falan süper olur.:img-hyste
burak kızların etrafında dört dönüyosa demekki iyi birisi değil.ben zaten tahmin etmiştim.eren ve yasemine bulaşmasında gerisi beni ilgilendirmez.

-şEkEr-
28-07-07, 14:31
tabiiki istemeyiz yani ama onlar birbirlerine aşık..
nereye gittiklerinden çok kimle gittiği önemlidir bu durumda insan için
iki gönül bir olunca samanlık seyran olur diyip saçmalayarak bağlıyim olayı bari :D :D

ne güzel demişsin arkadaşım
ama bence paar sorun olmaz ya bulunur yada gülçin verir yada erenleri falan ararlar yada mert çaktırmadan korkutu çağırır diye düşünüyorum

_KeNNy_
28-07-07, 14:53
of neyse beni duyan yok bari gidip icerde, tvnin basinda bekliyim fragmani.. barada ozette gelmemis, ne uyzmuys bu showda valla bi showu birde kdyi sikayet edececegm.. insanlari cok merakta birakio birde iki hafta sonra gene uyokmu hb b..

özet geldi canm multımedya bolmnde bulablırsın :img-wink:
ya evt ben de sordum bı kac kere bunu ama yorm yapmadılar galıba 5 austosta maç war gorunuo yıne mı ıkı hafta beklıcesss

erkekkol
28-07-07, 14:57
napıyosunuz arkiler yine sesizlesmiş burası bende mertin napcagını merak ediyorum ama bnce çok uzatmazlar orayı yani bi şekilde öder bu bölüm zaten yasemini buzdolabı yapan bu adamın kim oldugunu ögrenemiycez ama bn bu bölüm en çok cemre ve murat karsılasmasını merak ediyorum tabi bu bölüm o tasın geldiği yerde bitcegi için haftaya kaldı haftaya maç yksa karsılasırlar ve cemre nedenini sorma sarkısını yazar gibime geliyo yazık erenin durumuna en çok yasemin üzülüyo heralde sarkı filan yazcagına göre tabi merak ediğim bi diğer konuda o.ş rin ödevi eren ve yasemin için ne yazdı mert ve gülçin için ve cemreyi tek mi ele alcak yoksa emreylemi

acemicadi_selim
28-07-07, 15:08
ayy su 1. fragmandaki tas dusme olayi beni cok kotu etkiledi heralde butun gece kabus gordum walla emreye kotu bisiler oluoduuu ayy allah korusun yaa artik ben o zmn o murati naparim walla

CAGKAN_SİMGE
28-07-07, 15:17

mert-emre-korkut sanırım...

_KeNNy_
28-07-07, 15:18
peyvestecm azından yel alsın olmasın ceme bıse yoksa nolur bızm halımıs :(:(:
ya inş. o tasın dustuu yerde bıtırmesler bıtrsler bıle yıne ıkı hafta bekletmesınlerr
erkekkol bence emreyle ıkısını es yapcak zeynep bna ole gelıo:)

EDİT:simgecim evet o üçü geliolar:img-yes:
yha peyveste imzalarımız aynıymış sdece renklerı deısık

cpa
28-07-07, 15:35
ayy su 1. fragmandaki tas dusme olayi beni cok kotu etkiledi heralde butun gece kabus gordum walla emreye kotu bisiler oluoduuu ayy allah korusun yaa artik ben o zmn o murati naparim walla

ayy cnm allah korusun emreyi ya gerçi onlar kayalıkların altıdalar başlarına bişi düşemes de ya emre cemreyi neresinden öpüoo yani neresinden öperse öpsün bu çok gsl bişi gerçiii

CAGKAN_SİMGE
28-07-07, 15:39
ayy cnm allah korusun emreyi ya gerçi onlar kayalıkların altıdalar başlarına bişi düşemes de ya emre cemreyi neresinden öpüoo yani neresinden öperse öpsün bu çok gsl bişi gerçiii

yanağından öpüyor jnm.bnde ilk gördüğümde dudağından sanmıştım.kızın içine düşücek gibi öpüyor çünkü=) yha bn yoshy-korkut ilişkiside istiormmmm.tabi ilk olarak cemre-emre sonra ise yoshy-korkut...

_KeNNy_
28-07-07, 15:51
nette yok hala malesef canmm olsa...:):)
simge ben de ole sanmıstım olk gorduumde
ama apaartmanda deıl de o rmntık ortmda opmesını terch ederdm keske ole yassaymıs senarıst:):)

*Rüya*
28-07-07, 16:30
şeker sna katılıorm bencede(inş.) ole olcak :)
rüyacım bir slogan buldm bak:hep barış tam barış:)nasılımm:)
gkhn_esgy cidden ya barı daa ii bi tip bulsalardı ne o ole ördek kırması bişe bulmuşlar :):)
ayh çok az kaldı artık fragmanı sürekli veriolar tv de ama nette yok hala galiba:(:(

Hihi süper olmus sloganin canim..
Hep Baris tam Baris :happy0064
Zaten Anti-Bariscilarda Barisi seviyolar artik :icon_whis Herkes anti-civcivci oldu :D
Eee tabi Barisin degerini anlamaya baslyiolar :P

Seyy..Bu arada senin ismin neydi? :icon_sorr Hala blmyrm vallah

cpa
28-07-07, 16:33
ewt ya herkes anti civcivci oldu ya inş o yemekte emre flda wardır yoksa aşkım çok bozulur yani bu arada çok çok çok as kaldı ama ben hala sesli fragmanı görmedimmm

yasecey
28-07-07, 16:48
offffffff sıkıntıdan çatlayacam şimdi püfff

yaw güzel bi konu açında atlayım yaww

ben eskiden anti barışçıydım şimdi biraz yumuşadım barışa geçen bölüm ağladı ya acıların çocuğu artık iyidir yani
babasının borçları ne çıkacak kumar mı artık nedir
onun babasına korkutun babasından daha çok siniri oldum
artık korkutun babasınıda seviyorum
napolyon gözüme girdi yani

korkut:img-in_lo
ay ben hiç bi yorumumda ona yer vermeden geçemem
kıskanacak bu bölüm yasemini artık civcivin tüylerini yolmak için mert ve emreyle dayanaklar kapılara
galiba bu bölümün en güzel sahnesi olcak mert-korki-emre sahneleri benim için durun bakalım:):):)

batuhan_gumus
28-07-07, 16:52
eeeeeeeeeeee noldu fragman geldi mi acap bu bölümde neler olcak sabirsizlikla bekliyorum ins cok güzl olur

acemicadi_selim
28-07-07, 17:04
peyvestecm azından yel alsın olmasın ceme bıse yoksa nolur bızm halımıs :(:(:
ya inş. o tasın dustuu yerde bıtırmesler bıtrsler bıle yıne ıkı hafta bekletmesınlerr
erkekkol bence emreyle ıkısını es yapcak zeynep bna ole gelıo:)

EDİT:simgecim evet o üçü geliolar:img-yes:
yha peyveste imzalarımız aynıymış sdece renklerı deısık

yaa biliorum ztn kabustu ruyalar gercek olru kabuslar diil!!! ceme bisi olursa ben naparim yaa...ayy eft yaa ins. o tasin dustugu yerde bitirmezler....yaa belki gostermezler o sahneyi hic fragmandaki bazi seyleri gostermeme huyu varya show tvnin ayy gostermezlerse......
yaa ayniymis olsun cnm ayni olsun nolcakk :):):)

yagmur abla walla bende en cok emre-mert-korkut sahneleri sewicem heralde

tabii bide cemre emre sahnelerini :)

batuhan gumus ozet fragman sesli fragman hepsi geldi sesli fragman diil ama sessizi nette var ztn malum sitede :)

bu arada show durmadan sesli fragmani gosterio dizi filan yayinlanirkende altta hep hepsi 1 yarin filan yaziooo .....durmadan goruorum fragmani yanii...

eft anti baristim simdi anti sari ciyan oldum(siz civciv diosunuz ama ben sari ciyan demek istiorum :) ) ve hep baris tam barisci oldumm

doktorcu-el
28-07-07, 17:05
fragmanı izleyemedim nettede yok ztn geçen hafta yayınlanmadı çok merak ediyorum neler olcak özellikle emre cemre ve eren barış arasında size katılıyorumn antibarışcılar barışçı oldu:happy0064

YoShYÖzGe
28-07-07, 17:27
1 gün kaldı:happy0064
Plaj sahnelerini çok merak ediyorum:img-wink:
Diziyi çok özlemişim:img-wink:

ALAN
28-07-07, 17:39
yeni bölümünü gördüm çok güzele benziyor ama o aleve gıcıklıgım bin kat daha yükseldi gıcık şey herşeyi bozuyo ya

*Rüya*
28-07-07, 21:00
aiaiai güzel dalga geçmissiniz Sila dizisiyle yaw :D olmaz ama :P :P

ben fragmani hala göremedim..Yarinda izlemenin bi anlami kalmadi izlemicem vallah =o(
Baris&Korkut sahneler süper oclak amaa :happy0064 Insallah Baris ordaki kizlara bakmaz :icon_whis
Yoshyde artik su eski hikayelerden bahsetse tam süper olucak

summer___17
29-07-07, 07:41
Hepsi 1'in Başlamasına Son 10 Saat 45 Dakikak

Çok merak ediyorum bu bölümde neler olucak

korkutla yasemin arasında neler olcak :good: korkut yine neler yapcak :img-blush ama bu bölümde en çokda emre ile cemre murat üçlüsünü merak ediyorum neler olcak die:img-pilot

dağçiçeği_aslı
29-07-07, 07:58
yaa sesli fragmanın sonunu gördünüz mü???:icon_sorr

alev barışa parasını veriyor. hani ereni tavlama meselesi vardı yaa:img-cray:

eren elini başına koyuyor of yine mi gibi birşey yapıyorr

çok üzüldüm çünkü ben eren&barışçıyım...:icon_sorr

bugün haberlerden önce hepsi var. bence unutmuşuz diye koyuyorlar :icon_whis

ne de olsa 2 hafta oldu...

neyse çok az kaldı başlamasına dayanalım bu kadar dayandık...

son 10 saat 30 dk........

muggle_dilos
29-07-07, 08:29

Aynen Ya Bu Erene Barışınikinci darbesi olcak kız gerçekten çok üzülücek.biran önce başlasada izlesek ya :happy0064

altıparmak
29-07-07, 10:00
Aynen Ya Bu Erene Barışınikinci darbesi olcak kız gerçekten çok üzülücek.biran önce başlasada izlesek ya :happy0064

Evet arkadaşım anlaşılan bu bölümde eren ile barışın arası yine alev yüzünden fena halde bozulacak ama bence korkut sonunda barışa söz vermiş bile olsa herşeyi erene anlatacak ve korkutun sayesinde araları düzelecek ve çok güzel bir ilişkileri olucak.bu arada barışın babası ilede büyük sorunları olucak gibi umarım bu zor günlerinde eren onun yanında olur.:img-yes:

derinmavi_642
29-07-07, 12:30

aynen bende eren&barışçıyım ve alevin saçını başını yolmak istiyorum.ne gıcık bi kız ya.eren bu sefer asla affetmez.fragmanı görmeden önce içimden bi ses barışçaklar diyodu ya o ses şimdi sustu.konuşmuyo.
bu alev önceden emreye sarmıştı.öyle kalsaydı.çünkü cemre ve emre birbirlerini seviyolar ve onlara kolay kolay bişi olmaz.ama daha eren ve barış sulh ilan etmediler bile.önce bi barışsalardı, barış ereni sevdiğini söyleseydi o zaman istediği kadar uğraşsın.

cihan-songül
29-07-07, 12:30
benim anlamadığım bu dizide neden cemreye çok ağırlık verildiği???? kliplerde ise gülçinn aynı durumda . en çok izlemek istediklerim yasemin ve ereni pas geçiyolarr. resmen cemrenin hayatını izliyoruz dizide.beğenerek izliyrm ama inş diğer kızlara da daha çok önem verirler

*Rüya*
29-07-07, 12:31
Evet bugün dizimiz varr :happy0064
Sanki aylardir izlemedim ya gerçekten çok özledimmm..
Bence bu hafta Murat Cemrenin karsisina çikabilirr..Ama Cemre ondan gerçekten nefret ediyorsa bence affetmez ve simdiki hayatina devam eder..Bide haftalarca Cemrenin üzüntüsünü, Emreden ayri kalmasini fln izlemeyelim lütfen :( Biraz Korki-Yoshy çiftini izleyelim..:icon_sorr

not:dizimizi kiskananlar çatlasin

derinmavi_642
29-07-07, 12:35
benim anlamadığım bu dizide neden cemreye çok ağırlık verildiği???? kliplerde ise gülçinn aynı durumda . en çok izlemek istediklerim yasemin ve ereni pas geçiyolarr. resmen cemrenin hayatını izliyoruz dizide.beğenerek izliyrm ama inş diğer kızlara da daha çok önem verirler

cemreciler dışında çoğu kişide öyle düşünüyo ama forumda tatsızlık çıkmasın diye bu konu fazla açılmıyo.benimde sevdiğim kızlar eren ve yasemin ama naparsın.kliplerdede gülçin ön plana çıkıyo evet.ama bence en güzel sesi olan yasemin.onun daha ön plana çıkması lazım.

erkekkol
29-07-07, 13:00
slm arkadaslar dizimizin tekrarına 1 saat 55 dk baslamasına ise 4 saat 25 dk kaldı çok heycanlandım yani ya nie çoğu kişi cemreye tkmış durumda aslında herkez aynı gösteriliyo onların sahneleri yavas oldugu için bakışmalar filan uzun geliyo ve bidek onlar ilişki yasıyolar anlatamadık ani neyse tartışma çıkmasın hepinize ii yorumlar:img-wink:

derinmavi_642
29-07-07, 13:13
slm arkadaslar dizimizin tekrarına 1 saat 55 dk baslamasına ise 4 saat 25 dk kaldı çok heycanlandım yani ya nie çoğu kişi cemreye tkmış durumda aslında herkez aynı gösteriliyo onların sahneleri yavas oldugu için bakışmalar filan uzun geliyo ve bidek onlar ilişki yasıyolar anlatamadık ani neyse tartışma çıkmasın hepinize ii yorumlar:img-wink:

herkes istediğini düşünmekte özgür.:img-wink: hem ben cemre&emre sahnelerinden rahatsız değilimde yani dizide cemre daha ön plana çıkıyo o yüzden rahatsız oldum.neyse diğer cemrecilerde gelince büyür bu tartışma.o yüzden kapatalım.:img-yes:

bugün iki bölüm birden seyretçez.:happy0064 ne güzel dimi.hem ben 10. bölümü netten seyretmiştim güzel olmamıştı.şimdi televizyondan seyretçem.:img-icecr

acemicadi_selim
29-07-07, 13:16

coook haklisin arkadasim yani su anda tek cikan cift emre cemre ondan onlarin sahnesi cok aslinda cok da diil hani esit hepsinin sahnesi yaa ben siz bole diosunuz die sayiyorum ee hep esit yani alla alla ama fragmanda cok gosteriolar die bi on tepki olusuo ama dizidede cok sahneleri yok yanii.....
hatta gulchin mert cok olcak bu bolum bu kesin yanii ne die taktiniz cemreme ve emreme hiic anlamis degilem walla :):img-pilot

yasecey
29-07-07, 13:18
illaki dizide daha çok yer verilmesi için ilişki yaşamalarına mı gerek var yani
aillelerden eski yaşanmışlıklardan ne biliyim çektikleri sıkıntılardan bahsedilsin o zaman diğer kızların
ama yok eski aşklarda cemreden çıkıyo
neyse ben bişey demiyorum artık seyrediyoruz işte
o günlerde gelir nasılsa
benim grupta enn sevdiğim yasemin ve ses konusundada derinmavi_642 katılıyorum benim düşüncem yani:img-polic
bu kadar yazacaklarım herkese iyi yorumlarbye

bu arada bu kadar emek verilmiş bişeye iğrenç gibi yazılmasından bile nefret ettiğim cinste kelimeler kullananları kendi vicdanlarıyla bırakıyorum:img-yes:

CAGKAN_SİMGE
29-07-07, 13:20
nette yok hala malesef canmm olsa...:):)
simge ben de ole sanmıstım olk gorduumde
ama apaartmanda deıl de o rmntık ortmda opmesını terch ederdm keske ole yassaymıs senarıst:):)

eft jnm bncede.o romantik ortamda öpmek varken ne diye apartmanda öpüyor dimi yani=)

derinmavi_642
29-07-07, 13:20
tamam cnm büyütmeyelim bu kadar.siz emrenizle cemrenizle mutlu mesut bi hepsi 1 seyredin.
bencede bu bölüm gülçin&mert fazla olucak.ilk adımları attılar.tabi bulaşık yıkarken izlemeyiz inşallah onları.
yasemin&korkut ve eren&barış için daha çok bekleriz bence.

YoShYÖzGe
29-07-07, 13:23
5 saat kaldı:img-wink:
Bugün Hepsi 1'e kavuşuyoruz:img-wink:
Çok özledim ben yaa:sad53:
Barış Eren'e aşık olur herşeyi anlatır Eren'de onu seviyor zaten ama Yasemin&Korkut için daha çoook bekleriz:img-wink:

CAGKAN_SİMGE
29-07-07, 13:28

yha ama barış demişti ki aleve,alev bn bu işten çekiliyorum.en kısa zamandada paranı ödiycem demişti.alev yine yalan attı.gıcık şey yha...

CAGKAN_SİMGE
29-07-07, 13:33
coook haklisin arkadasim yani su anda tek cikan cift emre cemre ondan onlarin sahnesi cok aslinda cok da diil hani esit hepsinin sahnesi yaa ben siz bole diosunuz die sayiyorum ee hep esit yani alla alla ama fragmanda cok gosteriolar die bi on tepki olusuo ama dizidede cok sahneleri yok yanii.....
hatta gulchin mert cok olcak bu bolum bu kesin yanii ne die taktiniz cemreme ve emreme hiic anlamis degilem walla :):img-pilot

eft arkadaşım sana katılıyorum.yani bi tek ilişki yaşayan onlar.bn yoshy-korkut ilişkiside görmek istiorm.ama yok işte yasemin buzdolabı gibi...

hepsi_bir
29-07-07, 13:36
ewt ya yasemin buzdolabı gibi ne o ole ya
ayrıca bn erenle barışa cok üzülüorum onlar da cok yakışıo ama alev yüzünden herşey mahvoluo
emre cemre aşkına soleyecek soz yok zaten herşey ortada
gülçinle mert dışarıda napcek acaba cok mrk ediorum

cihan-songül
29-07-07, 13:43
cemreciler dışında çoğu kişide öyle düşünüyo ama forumda tatsızlık çıkmasın diye bu konu fazla açılmıyo.benimde sevdiğim kızlar eren ve yasemin ama naparsın.kliplerdede gülçin ön plana çıkıyo evet.ama bence en güzel sesi olan yasemin.onun daha ön plana çıkması lazım.

aynen sen gibi düşünüyorum arkadaşımmm biz her zaman yaseminin arkasındayızzz zaten sesi de süper bu arada ben sen son bölüme bakamamıştım . barış neden para biriktiriyor annnesiyle sürekli konuşuyordu telde.bi de barış gerçekten ereni seviyo mu acaba

derinmavi_642
29-07-07, 13:49
aynen sen gibi düşünüyorum arkadaşımmm biz her zaman yaseminin arkasındayızzz zaten sesi de süper bu arada ben sen son bölüme bakamamıştım . barış neden para biriktiriyor annnesiyle sürekli konuşuyordu telde.bi de barış gerçekten ereni seviyo mu acaba

barışın babasının borcu varmış.eğer ödeyemezlerse haciz gelicekmiş.o yüden barış para bulmaya çalışıyo.barışın ereni sevdiği daha meçhul.belli etsede insan ağzından duymadan inanmıyo.tekrara çok az kaldı.saat beşte geçicem televizyon başına.

YoShYÖzGe
29-07-07, 13:53
Zaman azalınca heyecanım artıyor:img-wink:
Gülçinle Mert'i çok merak ediyorum.Mert parasını düşürdü ne yapacak ?:img-wink:
Gülçin'e açılacak mı acaba?:img-wink:

*Rüya*
29-07-07, 14:06
illaki dizide daha çok yer verilmesi için ilişki yaşamalarına mı gerek var yani
aillelerden eski yaşanmışlıklardan ne biliyim çektikleri sıkıntılardan bahsedilsin o zaman diğer kızların
ama yok eski aşklarda cemreden çıkıyo
neyse ben bişey demiyorum artık seyrediyoruz işte
o günlerde gelir nasılsa
benim grupta enn sevdiğim yasemin ve ses konusundada derinmavi_642 katılıyorum benim düşüncem yani:img-polic
bu kadar yazacaklarım herkese iyi yorumlarbye

bu arada bu kadar emek verilmiş bişeye iğrenç gibi yazılmasından bile nefret ettiğim cinste kelimeler kullananları kendi vicdanlarıyla bırakıyorum:img-yes:

Evet haklisin Yagmurcum..
Bencede ailelerden, diger arkadaslardan, sikintilardan fln bahsedebilirler..Hatta küçük sirin dedikodulara bile raziyim..:)
Ama iste, Cemre&Emreciler daha baska düsünüyorlar..O bakimdan bu konu çok uzamasin
Insallah seninde dedigin gibi diger kizlarinda ön plana çiktigi günler gelir..

ekin-sarp
29-07-07, 15:03
selam arkadaslar
evtttt bugün büyük gün,nihayet iki hafta aradan sonra dizimizin yeni bölümü varrrr :happy0064
baslamasina 3 saat 22 dakika kaldiiii :happy0064

bu bölüm cok cemre-emre agirlikli olacak,aslinda favorim ciftim ama bende cok cemre-emre sahneleri istemiyorum dogrusu...
keske yoshy ve korkut sahneleri olsa...

acemicadi_selim
29-07-07, 15:30
slm arklar tekrar super gidio walla tekrar izlememe ragmen yine korkutun hallerine guluorumm :):):)
cemre emreyi opmeye calistigindaki emrenin yuz ifadesi cok komikti.....hele o masa etrafinda donmeleri :)
bide yeni bolumun frgamani cikti dizi reklama girince yaa 1. bolumde ne kdarda cok ilerlioruz yaaa :)

ayy sanki barisin aleve barimasindan beri gunlerrr gecmisde alev simdi giciklik yapio gibi geldi bi acayip iste ya neyse...

:):):):)

batuhan_gumus
29-07-07, 15:33
arkadaslar süper bi bölüm bizi bekliyor harika bi bölüm bu fragmanda tatildelermi bunlar? cok merak ettim valla cemre acaba murati görecek mi bu bölümde elinde sonunda görecek uff yha bos ver CEMRE SENI COK SEWIYORUM

ekin-sarp
29-07-07, 15:40
arkadaslar süper bi bölüm bizi bekliyor harika bi bölüm bu fragmanda tatildelermi bunlar? cok merak ettim valla cemre acaba murati görecek mi bu bölümde elinde sonunda görecek uff yha bos ver CEMRE SENI COK SEWIYORUM

yok tatilde degiller,hani erol hoca bir kac bölüm önce okul plaji hakkinda konusuyordu..iste o acildi galba..kizlarda oraya gitmis,barisda galba plajin barinda calisiyor..
evt eninde sonunda görecek ama insallah kafasi yeniden karismaz..

neyse ben cikiyorum,diziden sonra görüsmek üzere
bye bye

ALAN
29-07-07, 16:37
merhaba arkadaşlar şu an hepsi 1in tekrarını izliyorum sonunu izleyememiştim
ya cemreyle o alevin yanındaki kız ne kadar birbirlerine benziyolar

esra2
29-07-07, 16:53
sonunda sesli fragmani gordum sukurler olsun... mertin burakkizlein etrafinda pervane, ve emrenin hepsininmi degisi beni bitirdi, zaten bayiliyorum ona... birde 3lu turuncu acaip olmus, umarim merte turuncu giymistir... lutfen oyle imzada yaparmisiniz.. cok yakismislar 4lu dalton gibi :)) ay iiyice aleve benzedim ben ihggg..

yasecey
29-07-07, 17:43
tekrarda bitti artık yeni bölüm
yalnız akşam üstü yayınladıkarı tekrarı şimdi bi saat yine özet diye geçerler yaa
zaten iki hafta olmuş ölmüşüz

neyse bekliycez
şu oğlanların burağı kızların evinde basma sahnesini bekliyorum ne kıskanıyolar ama yalnız kovuluyolar kapıdan:D:D

bide eren yine üzülcek bu bölüm:sad53:
hadi az kaldı

esra2
29-07-07, 17:44
ozeti buldum ve okudum galiba yoshynin yaptigi sarki ' hersey kucuk bir oyunla basladi once' diye bi sarkilar var, (imsini unuttum o yuzden oyle yazdim) bence o olabilir... yani baska sarki gelio yada hic kusura bakma olmaz oglan, bu daha cok erkekler icin..

güzel_kız
29-07-07, 17:54
Arkadaslar buqünkü bölümü cook ama cok gzl olucak..Alev qene isleri karıstırıcak tabi..Barısa kızların yanında biseyler söledi qaliba anlasmayı söledi ve parayı verd bnce..,Eren ondn snra cok kötü oldu ama..Ama dizi tam 20.30 da baslamıyor diye biliyorm bn cnkü ondn önce hep özeti veriolar ondn snra yeni bölümü veriolar..Cabucak zmn qecsede izlesek arkadaslar =)

Arkadaslar sizce Cemre Muratı görücek mi..Bi, de Emre,Barıs ve Korkut qaliba (yanlıs qörmediysem) cok ii oluolar..

Hadi artık baslasın !!!!

ALAN
29-07-07, 17:57
Arkadaslar buqünkü bölümü cook ama cok gzl olucak..Alev qene isleri karıstırıcak tabi..Barısa kızların yanında biseyler söledi qaliba anlasmayı söledi ve parayı verd bnce..,Eren ondn snra cok kötü oldu ama..Ama dizi tam 20.30 da baslamıyor diye biliyorm bn cnkü ondn önce hep özeti veriolar ondn snra yeni bölümü veriolar..Cabucak zmn qecsede izlesek arkadaslar =)

Arkadaslar sizce Cemre Muratı görücek mi..Bi, de Emre,Barıs ve Korkut qaliba (yanlıs qörmediysem) cok ii oluolar..

Hadi artık baslasın !!!!

bencede başlasın ya 20.30da başlamıyo evet gerçektende o sıralarda özet gösteriyolar özet derken diziyi nerdeyse 21:00 de başlatıyolar ya cemre muratı görse bile bişi değişmez ki die umuyorum ama olabilirde ama onun için emre var ???:happy0064 :img-in_lo :img-yes:

güzel_kız
29-07-07, 18:04
eft doqru söledin cünkü Cemre fragmanda Emreye qözüm sendn baskasını qörmüor demisti =) Tabi yeni bölümde bi kıskanclık olayları yasanabilir Mert sölüor yaa fragmanda Burak diyor kızlar pervane etrafında..Kızlar yemeqe davet edior bu yüzdn..Okulun plajı acılıor bnde bunu bekliordm..Eft nerdeyse 21.00 da baslıolar nerdeyse bile demeyelim öle yani..Keske hemen 20.30 baslasa =(

byn_şaşmaz
29-07-07, 19:21
çok güzel ya bu cemre ile emre nin aşkııı

korkut ayrı bir hava zaten :) hala klip diyo

angel_fatma93
29-07-07, 19:32
ewt ya spoda çok tatlıoluyolar çok güzel hareketler yapıyolar yaa bayılıyorum onlara şu anda reklem girdi bende hemen yazmaya geldim cemre çok tatlı yaa:good: bu bölümü çok güzel inşallah izliosunuzdur bye :img-wink:

pink_girl_56
29-07-07, 20:08
Nasıl kıskandılar "sıkı yönetim ilan ediyoruz"çok komik kızlarda ağızlarının payını verdiler korkut filan acayip güldü..Tabi bende..

derinmavi_642
29-07-07, 20:09
ben karar verdim barışın babası alevden daha gıcık.ben döverim bu adamı ya.gıcığın önde gideni adam.barışada yazık walla.

burakta kötü biri değilmiş be.erene karşı hiç yamuğu olmadı şimdiye kadar.kızlar keşke burağı eren için eve davet ettiklerini söyleselerdi mert emre ve korkuta.

gülçin ve mert çok tatlılardı.

_tu_na_
29-07-07, 20:11
barış'ın babası erol taş'ın 2007 versiyonuymuş maşallah:)

mert-emre-korkut ittifakına bayıldım,çok güldüm onların o sahnelerini izlerken:)

byn_şaşmaz
29-07-07, 20:34
bu alev yok mu ya tam cadı çocuğu gene zor duruma düşürdü barış gerçekten çok iyi olmuştu yaa

derinmavi_642
29-07-07, 20:38
ya tam barışla erenin arası düzeldi alev geldi içine ........ senaristten falan vazgeçtim ben istanbula gidersem bitek alevi öldürmeyi düşünüyorum.ağlıycam şimdi ya.inşallah barış kendine bişiler yapmaz.eren barışa aşk acısı çektiricem dedi ya bence burağa ilgi göstermeye başlıcak.tabi barış kıskanırsa.

gülçinkopat
29-07-07, 20:39
ay evt ya resmen cadı bu alev ne güzel herşey düzelmişti yaa ama sonunda kafanı takmayı söylediler spr bi şarkı bayılıyorum o şarkıya yaa of mert te bi özür dilese nolurdu sanki yaa yine rüzgar esiyo aralarında ooof of ama o kadar kuvvetli deil en azından:img-in_lo

CileK_KiZ
29-07-07, 20:44
ya ark
su aleve acayib gicik oluyorum ya
nasil atti parayi öyle buyur bariscigmmmmm mis da
.............................
herkes barisin erenin kullandigini zanediyor
aslinda öyle degill barisa acidim ya canim benim ya
erene de yazikk oda asik ona bi sans daha vermek istedi
ama
üffffffffff ya
eren ve baris <3

güzel_kız
29-07-07, 20:45
Alev qene yaptı alevliqini..Gene mahvetti herseyi tam da kızlar Barısı affetmisken inanamıorum yani..walla bnde Barısın babasına qıcık oldum.!!Murat acaba reklamdan snra Cemre onu qörcekmi??Ben Barısa ne yapcak??...

derinmavi_642
29-07-07, 20:51
emre cemrecilerin yine ne kötü haftası olucak.size şimdiden akıl sağlığı diliyorum.(yanlış anlamayın)

burağın eve yemeğe gelmesini de göstermediler.bu arada korkut ve barış nereye gitti.bi fikriniz varmı

gülçinkopat
29-07-07, 20:52
ya uf ya biliyodum cemre-emre de bitceğini yaa na olduğunu yine göremedik işte uf ya yine 1 hafta bekle

ohanges
29-07-07, 20:53
ortalığı birbirine kattım sonunda yetiştim!!
vala çatlıycam murat cidden attı taşı ama emre çaktı gibi-yada inşallah oledir

ozlem_1905
29-07-07, 20:55
ya offf tam eren barışı affetcekkennnnn nerden çıktı şimdii ya of alev yalancı alev acaba nasıl bir oyun.YA barışa oyun oynicam die burakla sevgili olursa falan sonra ona aşık kalırsa.bence barışı karşısına alıp konuşması en mantıklısı olur.off şimdi lastik gibi yuziycakkk off.bence kesinlikle öle yapmalı.ya erenin burakdan holancaı yok.zaten burağın da öle bi nieti yok belli.

en heyecanlı yerde kestiler.kesin haftaya hepsi 1 yok.bekle 2 hafta...

Ya ağzından yel alsın(ÖLE MİYDİ??)Simge kız kkötü konuşmaa:sad53: aofff bencede yokkk

*Rüya*
29-07-07, 20:55
Bu bölümde eh isteydi istee =o)
Baris süperdi gerçekten! babasina çOk sinir oldum tabiiki :icon_evil
Ama su Alev yokmuuu!!! Kiskannnnççç çirkin sey :icon_evil
Ya tam Eren ne güzel konusuyordu o salak geldi yaaa..Tam delirmelik

gülçinkopat
29-07-07, 20:56
emre cemrecilerin yine ne kötü haftası olucak.size şimdiden akıl sağlığı diliyorum.(yanlış anlamayın)

burağın eve yemeğe gelmesini de göstermediler.bu arada korkut ve barış nereye gitti.bi fikriniz varmı

ay bilmem ki benim yok yani of yazık ya barışada iyi insan olmuştu hep alev yüzünden herşey bozuldu ya inş. haftaya vardır yaa 5 ağustos maç yazıp duruyo inş. çıkar

ohanges
29-07-07, 20:56
evet yok
çmkü süper lig fb-bjk maçı var 6 agst. pazar gnü dediler
off çatlıycam çok heycanlı

Numidian
29-07-07, 20:57
bu bölümde şişirdi no frost yasemin performansından hiç bir şey kaybetmedi ya bu cemre emre istiklala masrı gibi oldu ya sabah acılış istiklal marsıbitiriş istiklal marşı gibi bunlarla basladılar bunlarla bitirdier of korkut yaso az dı haftaya da izleyemiyecez derbi var geçiş olsun sıkıcı bir bölümdü
korkutla kardesmiyiz ne heh attgım fikirlerden biri yaso aga kızı felan korkut kahya cocu zeyne güzel laf ett süpermen olayıyla yaso yine bahsetmedi eski askından bunlar beni yiip bitirecekler haftayada yok geçmiş olsun
5agustos pazar yani iki hafta yok

batuhan_gumus
29-07-07, 20:57
yha süper bi bölümdü arkiler ama su aleve sinir kaptim yhaa valla bu kiz cok kiskanc piss neyse herseyi maaf etti yha ne güzel erenle baris belki yeniden bi bisey basliya bilirdi uff hele sonu beni cildirtti emre herahlde murati gördü acaba oo cemreme mi düsecek allahim hersey ne güzeldi simdi yine bozuldu
CEMRE&EMRE

CEMRE SENI SEWIYORUM

yasecey
29-07-07, 20:58
evettt iki haftalık upuzun bi aradan sonra dizimize kavuştuk
mutluyuz
11. bölümde böylelikle bitmiş bulunuyor sayın seyirciler:)

şimdi iki çift yorumda yazayım
öncelikle barışa çok üzüldüm canım ya
ne bilsin babası ben fabrika köşelerinde sürünüyorum falan diyo çocuk bi yandan bunlara üzülüyo bi yandan annesi ağlıyo ona üzülüyo
babasını kumar oynarken görünce nasıl dağıldı
zaten alev farklı bi dert başında millet ona güvenmiyo sevmiyo

korkut,mert,emre kıskançlık sahnesinde koptum yani
gerçi mertle emre baya bağırdı ama korkut yasemini evde bulunca nasıl güldü bide evdeyken gözlüklerimi düzelteyim diye yaptığı hareket çok komikti

kızlar çok tatlılardı
yaseminim aman şarkıda yazarmış
gerçi kızların şarkıyı hemencecik söyleyip albüme koymaları birazcık iyi olmamış yani neyse artık
mertin hazır dediği bestelerden birine uymuştur deyip geçelim:img-yes:

barışın yaşadıklarını korkut ve çikilotanın ağzından kaçırması iyi oldu tam herşey düzelir derken alev yine bozdu
bide kızları o iki balıkla takip etme sahneleri neydi öyle:icon_whis
murat bi yandan peşlerinde
yakında kızlar ünlü olur artık ortaya karışık hayranlarıda arkalarına düşer ohhhh
derde bak:)

bide son olarak bişey diycem
gülçinin bu bölüm dublajını beğenmedim ben
çok fazla ağzı kaymış bi yerlerde
bu arada emeklerinin dizi için çok büyük olduğu birileri daha var
dublaj yönetmenlerine burdan selam olsun:)
özellikle Tuba Erdem çok severim kendisini:)

ekin-sarp
29-07-07, 20:58
selam arkadaslar
güzel bir bölümdü..ben cok cemre-emre sahneleri olur zannetmistim ama yoktu
barisin durumuna üzüldüm ve babasina sinirlendim!!!
plajdada iyki korkut ve emre yardim birlikte calistilar barisla..zaten kizlarinda barisin durumunu ögrenmeleri iyi oldu aslinda..
ama keske alev gelip o sacmaliklari söylemeseydi kizlarin yaninda,simdi baris yine kötü oldu..
en beyendigim sahne bu bölümde suydu:
Banu Hoca: Süpersin Korkut
korkut:Biliyorum Hocam,icimdi bir kere,kurtulamiyorum!
süper bir sahneydi ya!! :good:
cemreyle emrede biticegini tahmin etmistim ama bence murati görmeyecekler, yani murat o taslarin arkasina saklanmis olur..

*Rüya*
29-07-07, 20:59
Cemre insallah Murati görür!
Er yada geç zaten görcek Murati..Bence simdi görsün artik uzadi bu Murat konusu aman görcekmi görmicekmi..Ben sIkIldIm vallah..
Cemre Emreyi gerçekten seviyorsa Muratla isi olmaz..Ama kesin yine Cemrenin aklini karistirir bu senaristler sonra haydaaa haftalarca bu durumlari izle..

ozlem_1905
29-07-07, 21:01
evettt iki haftalık upuzun bi aradan sonra dizimize kavuştuk
mutluyuz
11. bölümde böylelikle bitmiş bulunuyor sayın seyirciler:)

şimdi iki çift yorumda yazayım
öncelikle barışa çok üzüldüm canım ya
ne bilsin babası ben fabrika köşelerinde sürünüyorum falan diyo çocuk bi yandan bunlara üzülüyo bi yandan annesi ağlıyo ona üzülüyo
babasını kumar oynarken görünce nasıl dağıldı
zaten alev farklı bi dert başında millet ona güvenmiyo sevmiyo

korkut,mert,emre kıskançlık sahnesinde koptum yani
gerçi mertle emre baya bağırdı ama korkut yasemini evde bulunca nasıl güldü bide evdeyken gözlüklerimi düzelteyim diye yaptığı hareket çok komikti

kızlar çok tatlılardı
yaseminim aman şarkıda yazarmış
gerçi kızların şarkıyı hemencecik söyleyip albüme koymaları birazcık iyi olmamış yani neyse artık
mertin hazır dediği bestelerden birine uymuştur deyip geçelim:img-yes:

barışın yaşadıklarını korkut ve çikilotanın ağzından kaçırması iyi oldu tam herşey düzelir derken alev yine bozdu
bide kızları o iki balıkla takip etme sahnelleri neydi öyle:icon_whis
murat bi yandan peşlerinde
yakında kızlar ünlü olur artık ortaya karışık hayranlarıda arkalarına düşer ohhhh
derde bak:)

bide son olarak bişey diycem
gülçinin bu bölüm dublajını beğenmedim ben
çok fazla ağzı kaymış bi yerlerde
bu arada emeklerinin dizi için çok büyük olduğu birileri daha var
dublaj yönetmenlerine burdan selam olsun:)
özellikle Tuba Erdem çok severim kendisini:)
ablam bnm iki çift laf olmuş gerçekten çok kısaa :img-hyste

ya ben hiiç mutlu deilim sayın seyircilerrr!!!!!!!!!batuhan_gumus katılıyorumm!!alev çok KISKANÇ VE YALANCIII şimdi bekle 2 hafta ya SHOW TV NİN BİNASI ÖNÜNDE VAR MISINIZ HEP BİRLİKTE PROTESTO YA VALLA ADAMLAR BİR HAFTA VERİOLAR BİR HAFTA VERMİOLAR OFFFF!!!!

CAGKAN_SİMGE
29-07-07, 21:01
ya offf tam eren barışı affetcekkennnnn nerden çıktı şimdii ya of alev yalancı alev acaba nasıl bir oyun.YA barışa oyun oynicam die burakla sevgili olursa falan sonra ona aşık kalırsa.bence barışı karşısına alıp konuşması en mantıklısı olur.off şimdi lastik gibi yuziycakkk off.bence kesinlikle öle yapmalı.ya erenin burakdan holancaı yok.zaten burağın da öle bi nieti yok belli.

Ya ağzından yel alsın(ÖLE MİYDİ??)Simge kız kkötü konuşmaa:sad53: aofff bencede yokkk

ama jnm haftaya maç var.inş. verirler.geç saatte versinler dizimizi.ona bile razıyım.herkes yatar bn oturur izlerim ama hiç sanmıorm haftaya hepsi 1 in olucağını.show tv iyi alıştı 2 haftada bir vermeye:icon_mad: :img-huh: :hıh

derinmavi_642
29-07-07, 21:02
off ya yinemi iki hafta beklicez.bi kanal en çok tutan dizisne böyle mi yapar ya.

bencede eren barışı kıskandırmak için burağa yakınlık göstercekte burak erene bişiler hissedermi.ya kızın peşini bırakmassa.off ya ben iyice uçtum.

cihan okancı
29-07-07, 21:03
arkadaşlar yok artık geçen hafta seçim var die sadece yayınlanmadı çkta abartılacak bi durum yok yanii ama bu bölümde her bölüm olduğu gibi çok güzeldiiii yaa bayıldım her şey yolundamantıken bi hata yok diksiyonlar replikler süperrrr bravo hepsi1 çalışanları oyuncuları kısacası ekibii

^BeLiNaY^
29-07-07, 21:03
yani bi dizi bu kadar kötü olabilir ama ekin-sarp ında dediği gibi murat taşların arkasına saklanmış olabilir.barışa çok üzüldüm.kızların öğrenmesi iyiydi ama alevin gelmesi ve herşeyin bozulması kötü oldu.tabikide en beyendiğim kişi KORKUT du.gülçin ve mert in çıkmaya başlamalarınada çok sevindim.ayrıca o burağa sinir oldum.

ekin-sarp
29-07-07, 21:04
ya bu show beni deli edicek yaa yine 2 hafta mı beklicez ne bu yaa oof ya bi hafta yok bi hafta var bi de bunu alışkanlık haline getirirlerse işte o zmn yandık ne bu yaa:sad53:

niye iki hafta bekliyormusuk??
haftaya yeni bölüm yok mu?

yagmurcum sana katiliyorum,o kiskanclik sahnesi ve korkutun gülmesi ve gözlügünü düzeltmesi gercekten cok komikti,bende koptum o sahnlerde :img-hyste

bu arada arzu gercek hayatta cemrenin kiz kardesiymis..
ben yeni ögrendim ve cok sasirdim dogrusu,pek benzemiyorlar cünkü..

yagmur94
29-07-07, 21:04
off ya yinemi iki hafta beklicez.bi kanal en çok tutan dizisne böyle mi yapar ya.

bencede eren barışı kıskandırmak için burağa yakınlık göstercekte burak erene bişiler hissedermi.ya kızın peşini bırakmassa.off ya ben iyice uçtum.
Yokk ya Barışın ona aşık olduğundan bile emin değil yane :S
Bence Barışı kendine aşık etcek sonrada uyduruk bir sebeple terk etcek :(
Barışın karakter özelliğinde yazıyordu ilk defa bir kız tafından terk edilecek alevle ortaklık kurup kızları ezeli rakibi olcak diye inşallah olmaz ya :(
Bence erenle barış çifti olmayacak gibi :S

*Rüya*
29-07-07, 21:05
Bence Eren kesin Barisi kiskandirarak intikam alicak..
Buraklaaa =o(
öf ya..hep su Alevin yüzünden..
Barisa çok acidim gerçekten..Babasi kumarda, annesi sürekli agliyor..Bide Alev herseyi berbat etti yikildi çOcuk :sad53:

ekin-sarp
29-07-07, 21:08
Bence Eren kesin Barisi kiskandirarak intikam alicak..
Buraklaaa =o(
öf ya..hep su Alevin yüzünden..
Barisa çok acidim gerçekten..Babasi kumarda, annesi sürekli agliyor..Bide Alev herseyi berbat etti yikildi çOcuk :sad53:

Dogrusunu söylemek gerekirse ben bu buraga gicik oldum!!
Ne biliyim cok soguk bi tipmis gibi geldi bana..

Alevin böyle birsey yapacagi belliydi zaten..
Kücücük beyniyle intikam almaya calisiyor iste..

Barisa bende cok üzüldüm..
Nerdeyse aglamak üzereydi cocuk ya!

gülçinkopat
ya ama showa e-mail atıp cumartesiye aldırsak 1 haftalığına cumartesiye alsalar olmaz mı arkadaşlar yaa

derinmavi_642
Yokk ya Barışın ona aşık olduğundan bile emin değil yane :S
Bence Barışı kendine aşık etcek sonrada uyduruk bir sebeple terk etcek :(
Barışın karakter özelliğinde yazıyordu ilk defa bir kız tafından terk edilecek alevle ortaklık kurup kızları ezeli rakibi olcak diye inşallah olmaz ya :(
Bence erenle barış çifti olmayacak gibi :S

biliyorum ama benimkide hayal işte.bozmasana güzelim hayali.hem senin dediğin o şey önceden oldu.eren barışı terk etti.barış alevle ortak oldu.bence olacak erenle barış.

ozlem_1905
29-07-07, 21:09
ya arkadaşlar galiba haftaya barış yerine alexi izlicez(ikiside acıların çocuğu :img-hyste şaka şaka kızmaın fblilerr

darkrocker
belki bir ihtimal verebilirler(pek sanmam ama)..umarım werirler çünkü tam yerinde bitti...

yagmur94
YA BENLE OLAN YOK MU????????basalım şu show tv'Yi ayrıca yağmur94 ya bence o senarist eninde sonunda onları sevgili yapr gibime gelior.çünkü ilk bölümden beri öle.mantıken yani.
mantıken yapması gerekiyor ama barışın karakter özelliklerinde yazıyordu ondan yola çıkarak bu yorumu yaptım ben zaten.

Kısa sürede kızlardan sıkılan Barıs, Eren?le birlikte olduktan sonra, hayatından ilk defa bir kız tarafından terk edilir ve bunu, bir türlü gururuna yediremez.

Kızların en büyük düsmanı Alev?le çıkar ve Barıs, Alev ikilisi, kızların ezeli düsmanı olur. Hit lafı, ?Azıcık ondan, azıcık bundan!

güzel_kız
29-07-07, 21:10
nie 2 hafta beklicez be anlamadım:icon_sorr

Cünkü haftaya mac varmıs bu yüzdn 2 hafta beklicez..umarım beklemeyiz arkadaslar..İsallah verirler haftaya..!!!

*Rüya*
29-07-07, 21:11
Dogrusunu söylemek gerekirse ben bu buraga gicik oldum!!
Ne biliyim cok soguk bi tipmis gibi geldi bana..

Alevin böyle birsey yapacagi belliydi zaten..
Kücücük beyniyle intikam almaya calisiyor iste..

Barisa bende cok üzüldüm..
Nerdeyse aglamak üzereydi cocuk ya!

Hemen hemen herkes gicik kapti zaten cnm :icon_evil
harbi soguk civciv yaw..Erene bakip durmasin öyleee..Alevide gördü iste belki begenmistir ayarliyalim Alevi civcive :D
Ama Eren civcive karsi birsey hissetmiyorsa (kiii öyle degildir insallah ve öyle olmaz) ozmn isleri için civcivide kullanmasin..
Yani Barisi kiskandirmak için fln..

ekin-sarp
29-07-07, 21:12
ya arkadaşlar galiba haftaya barış yerine alexi izlicez(ikiside acıların çocuğu :img-hyste şaka şaka kızmaın fblilerr

ben fbliyim ama kizmadim cnm sana :img-wink:
bari mac bittikten sonra versler diziyi,hep böyle iki hafta olmaz ki ama..
show tv bi kere böyle yapti ya,simdi iyi alismistir artik hep yapar :icon_sorr

yasecey
29-07-07, 21:13
pardon yanlışlıkla sildim biraz öncekini

ben barışı artık seviyorum galiba ya
acıların çocuğu imajı gözümde iyice büyüdi ki
bide yürek merhametli acıyo zoru gören her insan evladına napıyım:icon_sorr

yaseminimin eski defterlerini eren bu bölüm açar dedim olamdı neyse artık bekleyelim:)

bide burağa ben gıcık olamıyorum kusura bakmayın yani ben ona hiç bişey hissetmiyorum
bence o çocuk erenede yavşamaz yani boşuna üzülmeyin yok eren ikna olur burağı görür kalbi çarpar falan o zaten barışa aşık
ama bi arkadaşın yazdığını okudun barışı kıskandırmak için burağa ilgi gösterirmi bilemem ama eren öyle bişey yapmaz ya o zaman burağın hisleriyle oynamış olmaz mı
neyse hayırlısı olsun

cemre-emre hakkında bişey yazmıycam herzamanki gibilerdi
ağır çekimler romantik bakışmalar
ama muratı orda göreceklerini sanmıyorum dediğiniz gibi saklanır
ama eninde sonunda görecek işte üfff uzatmasınlar

güzel_kız
29-07-07, 21:14
Bnde cok merak ediorm acaba Eren ßarıstn intikam nasıl alcak..Onun kalbini acıtıcak,onu anlamasını isticek..O zmn oynıcak Erende onla aynısı yapcak bncee ama olsn bn qene de cook merak ediorum.. =) Yaa arkadaslar isllah 2 hafta beklemeyiz yaa

yagmur94
29-07-07, 21:15
biliyorum ama benimkide hayal işte.bozmasana güzelim hayali.hem senin dediğin o şey önceden oldu.eren barışı terk etti.barış alevle ortak oldu.bence olacak erenle barış.
Öyleydi ama :S
Bilmiyorum Eren Barışı terk etmediki zaten çıkmayada başlamışlardı
Barışta kızlardan felan sıkıldığı için erenle çıkmadı :S

CrAzY_gİrL
arkadaşLar ben dizinin sonunu izLeyemedim de alev yine ne oyun yaptıda erenimi üzdü söyLeyebiLirmisiniz???

ozlem_1905
ya arkiler bana katılan yok mu yaa yakamayız ama e-maillerle boğabiliriz show daha mantıklı yani

ay kız şaka yaptım ben ya ama e-mailleri pek dikkate almıolar neyse ben yine de baliim de nerden bulşcam yaaaa??

ben barışı artık seviyorum galiba ya
acıların çocuğu imajı gözümde iyice büyüdi ki
bide yürek merhametli acıyo zoru gören her insan evladına napıyım

yaseminimin eski defterlerini eren bu bölüm açar dedim olamdı neyse artık bekleyelim

bide burağa ben gıcık olamıyorum kusura bakmayın yani ben ona hiç bişey hissetmiyorum
bence o çocuk erenede yavşamaz yani boşuna üzülmeyin yok eren ikna olur burağı görür kalbi çarpar falan o zaten barışa aşık
ama bi arkadaşın yazdığını okudun barışı kıskandırmak için burağa ilgi gösterirmi bilemem ama eren öyle bişey yapmaz ya o zaman burağın hisleriyle oynamış olmaz mı
neyse hayrılısı olsun

cemre-emre hakkında bişey yazmıycam herzamanki gibilerdi
ağır çekimler romantik bakışmalar
ama muratı orda göreceklerini sanmıyorum dediğiniz gibi saklanır
ama eninde sonunda görecek işte üfff uzatmasınlar

aynen katılıorum vallaa eren oynamaz birinin duygularıylaa gibii.

acemicadi_selim
29-07-07, 21:16
YA BENLE OLAN YOK MU????????basalım şu show tv'Yi ayrıca yağmur94 ya bence o senarist eninde sonunda onları sevgili yapr gibime gelior.çünkü ilk bölümden beri öle.mantıken yani.

ben sonuna kadar varimm walla

eft yorumumu yapayimm...bu bolum barisa cok uzuldum walla yaa resmen aglama noktasina geldim ama aglamadim o ayri.....ayy yalniz mert ole kiskanipta studyodan cekip gitmedimi yaa ayy sinir oldumm yaaa ama bi bakima hakli hep gulchin konustu burakla ayya gicik sari ciyanala yani...
ayy sinir oldum bizimkilere su filmin basindaki emre-cemre gulchin-mert sahnelerinden hic bisi duyamadim sinir oldum yalniz ayy tam opuscekken gulchinin sakarligi tuttu yani olcak is diil yaa bide gulchine karsi mahcup oldu tabii.....
ayyy yaa mertin kiskanclik olayi superdi herkezi toplayipda gaza getirmesi filan kizlari kapida bekledikleri sahne filan gulme krizlerine girdim.....gerci kiskanmalari hos bisi yaa neyse....bide mertin evinde konusuolar korkut guluo ben guluom ama sonra korkut agzindan kacirinca ayni yasemin gibi korkutt die bi bagirdim allahtan evde kimse yoktu herkez benim dirdirima dayanapayip disari cikmisti :):):) ayy bide organik sekerde cenesini tutamadi yani hemen kizlara soledi sinir oldum o. sekere o sahnede

emre cemre sahneleri superdi yine aslinda az vardi yani bu bolum gulchin mert daha coktu...arti korkut sahnleri cemre emre cok diyenlere duyrulur !!!!!

emre kimle tanistircak merak ettim babasiyla filan heralde yada soledide ben mi duymadim???

ayyyyy o murat cikmadi son sahnede kucagimda yastikla izliodum filmi sinir oldum yaa hem dislerimi hem yastigi SIKMAKTAN bi hal oldu yastik :) ayy birinin kafasina dusmedi gerci ama yaa cemre gorurse kotu olur ama saklanmista olabilir gerci orda nereye saklanabilirkii????

aleve ayri sinir oldum erenle barisin arasini bozdu acaba eren napcak barisa ama onun icinde kotu olur cunku baris gercekten sewio sonucta...yaa baris bole elindeki tepsiyi frizbi gibi savurduya o sahneyede bayildim yanii....

yaa emre ozur diledile...mert nie ozur dilicem dedi yaa ayy walla bu mertte hakkaten maco sosyofobik ve macofobik mi ne demisti cemre hakkaten ole walla cok uyuyoo...

gulchinin isi is yanii mert bole herkezi kiskanirsa yandik ki ne yandikk :)

neyse aklima geldikce yazarimmm ins. yarin malum siteye duserde gif filan yapilir :)

ekin-sarp
29-07-07, 21:16
Hemen hemen herkes gicik kapti zaten cnm :icon_evil
harbi soguk civciv yaw..Erene bakip durmasin öyleee..Alevide gördü iste belki begenmistir ayarliyalim Alevi civcive :D
Ama Eren civcive karsi birsey hissetmiyorsa (kiii öyle degildir insallah ve öyle olmaz) ozmn isleri için civcivide kullanmasin..
Yani Barisi kiskandirmak için fln..

evt ya erene cok fazlasiyla bakiyor...dogru dedin ayarliyim alevi civcive :img-hyste
bencede eren birsey hissetmiyor buraga karsi..ama belki barisi kiskandirmak icin birseyler yapar..

bu arada buraga baska bi lakab buldum (zoraki kocayi izleyenler bilir):
sari seker :img-hyste
olan sari sekere olcak,ayircam beyninin ortadan :img-hyste

derinmavi_642
29-07-07, 21:18
birisi yazmış eren barışa kendini aşık edip yani onunla yakından ilgilenip sonra terk edebilir belki.burağı kullanma meselesi ilk o sahneyi gördüğümde aklıma geldi.ama tabi kullanmaz heralde burağı.

acemicadi_selim
29-07-07, 21:19
evt ya erene cok fazlasiyla bakiyor...dogru dedin ayarliyim alevi civcive :img-hyste
bencede eren birsey hissetmiyor buraga karsi..ama belki barisi kiskandirmak icin birseyler yapar..

kiz sari seker gulchinin lakabi gulchinler ustune atlicak simdi aa

ama erende buragi kullanmasin baris icin yaaa.... neyse

ben buraga hala sari ciyan demekte israr ediorum walla

güzel_kız
29-07-07, 21:21
ßncede arkadasım Eren Buraqı kullanmaz bnada qöre..Eren öle bi kız deil yanii!!!Böle bisy asla yapmaz bu bnm fikrim..Ama qenede bilemem neler olacaqını!!!

*Rüya*
29-07-07, 21:22

Muhaha ZKnin en büyük fanlarindan biri oldugumdan bilirimmm :D:D
Ömerin Tariga lakabi :P
Ay süper oldu bu sari seker :img-hyste

Yaw aslinda Eren öyle biri degil tabiiki..Baskalarinin duygulariyla oynamaz..Sonuçta ayni sey kendi basinada geldi
Ama kendini intikam planina kaptirabilir =o( Iste ozmn hata yapabilir..

Ama bilmiyorum, belki bambaska bir plan ile Barisdan intikam alcaktir belkide bu hiç gerçeklesmicektir cünkü Baris ''suçsuzlugunu'' kanitlicaktir :D

Ay imkansiz seylerden bahsediyorum yaw :icon_whis

yagmur94
29-07-07, 21:22
Bence Buraği kullansın :D
Barışta kıskanırda aşık olduğunu anlar :)
Sonra onları takip eder vee tam erene laf felan söylediğinde kahramanızım süper karizma çıkar ve bir gsl döver onu :D:D:D

derinmavi_642
29-07-07, 21:23

walla ben ısındım civcive.erene karşı bişiler hissetmiyoki.e bizimde onla derdimiz kızlara asılmasıydı.asılmadığına göre demekki iyi birisi.bu arada sarı çıyan kadınlara deniyodu galiba.

alara691
29-07-07, 21:24
Arkadaslar bn son reklamdan sonrasını izleyemedm sonu nasıl oldu..??
cnm sonunda emre ve cemrenin romantik sahnesini anti murat mehvetti işte yani onlar ordayken orya taş düştü mü işte bilmiyom öle bitti:img-yes:

gülçinkopat
29-07-07, 21:25
ay kız şaka yaptım ben ya ama e-mailleri pek dikkate almıolar neyse ben yine de baliim de nerden bulşcam yaaaa??

aynen katılıorum vallaa eren oynamaz birinin duygularıylaa gibii.

ya alırlar nie almasınlar kurtlar vadisi-terör de aldılar ama neyse ben bi sitede görmüştüm orda arıyom şimdi

ayrıca ltfn burağa sarı şeker demeyiniz peyveste doğru söylüyor o gülçinimin lakabı ona sarı çiyan diyelim

ekin-sarp
29-07-07, 21:25

pardon ya ben bilmiyordum onun lakabi oldugunu
burdan bütün gülcincilerden özür dilerim..bi yanlis anlasilma oldu..

o zaman dedigin gibi sari ciyan diyelim kendisine :img-hyste

bu arada bölüm basliyinca ki cemre-emre sahnesini ben beyenmedim (cemre-emreci oldugum halde)..ne biliyim bana sanki evlilermiste evlilik yildönümlerini felan kutluyorlarmis gibi geldi..

acemicadi_selim
29-07-07, 21:27
yaa su show tv ye e-mail atalim bu hafta da diziyi gostermezlerse fena olur walla yaa ne bu cocuk oyuncagimi en cok tutan dizileri gostermemek delirmis bunlar yaaa of off.....bu arada kafana takma sarkisini dinleyememistim ii oldu supermis sarki yaa bayildim :)

bu arada derinmavi ben yurtdisinya yasiorum atasozleri lakap vs gibi konularda ii ce kotuye gidio turkcem bilmiorum walla ama saclarinida kiz gibi sariya boyatmis yani bi fark olmaz heralde :)

derinmavi_642
29-07-07, 21:27
Bence Buraği kullansın :D
Barışta kıskanırda aşık olduğunu anlar :)
Sonra onları takip eder vee tam erene laf felan söylediğinde kahramanızım süper karizma çıkar ve bir gsl döver onu :D:D:D

barış daha aşık değilki erene.hem bakalım civciv erene ilgi duycakmı.eren bunu yapabilicekmi.sonra barış erene aşık olucakmı.ama barış civcive dalarsa ben televizyon karşısında dört köşe olurum.

acemicadi_selim pardon bende yurt dışında yaşadığını bilmiyodum.

yasecey
29-07-07, 21:28
öncelikle arkadaşlar
burası serbest bi forum
herkes kendi düşündüklerini üslubunu bozmadan yazabilir
bu yazanın kendi içindekidir
ve bu yazılanları alıntı yapıp sevdiğiniz kişilere laf geliyo diye karşı atağa geçmenize hiç gerek yok
forum son günlerde arasıra geriliyo
biri yazdıysa tamam sizde alıntı yapıp yok şöyledir yok böyledir demeyin lütfen
kendi yorum çerçeveniz içinde kendi düşüncelerinizi belirtin
başkasının ki onda kalsın
uzatmayın
çünkü tartışmanın dışında olanlar kısaca ben artık foruma girmek bile istemiyorum yine bugün bitirememişlerdir şu konuyu diye

sarı insanevladı ben seni sevdim
senin kızlara şimdiye kadar bi numaran olmadı artık sanmıyorum ki olsun
yani senin hakkında hayırlısı olsun

ama erenin yemekleri nasıl çıkar bilmemm kardeşim:D:D

korkut yakında iyi bi yönetmen olur çıkar
ay o ne güzel gülüşdür öyle
çok seviyorum ya:img-in_lo
çikilota söyledi saydı iç güzellik diye ama yaseminin sesi çıkmadı yine
sev artık yasemin ya bak basıp seti alacam o çocuğu ordan oturtturacam bizim eve bide vize alırım benle gelir artık
sende bidaha böyle bi aşk zor görürsün

gülçinle mertin elele tutuşmalarıda çok güzeldi hani
onlarıda çok seviyorum:img-in_lo

yagmur94
29-07-07, 21:29
barış daha aşık değilki erene.hem bakalım civciv erene ilgi duycakmı.eren bunu yapabilicekmi.sonra barış erene aşık olucakmı.ama barış civcive dalarsa ben televizyon karşısında dört köşe olurum.
Biliyroum aşık olmadığını bende aşık olursa diyorum zatenn :):)

Ya tüm bölüm Emre Cemre Gülçin Mertti diğer çiftlerede ağırlık pls ya :(
Yeter ya ben Eren Barış Yasemin Korkut istiyorum :(

alara691
29-07-07, 21:29
pardon ya ben bilmiyordum onun lakabi oldugunu
burdan bütün gülcincilerden özür dilerim..bi yanlis anlasilma oldu..

o zaman dedigin gici sari ciyan diyelim kendisine :img-hyste

bu arada bölüm basliyinca ki cemre-emre sahnesini ben beyenmedim (cemre-emreci oldugum halde)..ne biliyim bana sanki evlilermiste evlilik yildönümlerini felan kutluyorlarmis gibi geldi..
ay bencede bende cemre emreciyima ama bende beğenmedim ya birbirlerine çok soğuklar yani emre soğuk değilde cemre soğuk ne biliyim daha doğru dürüt sarılmadılar öpüşmediler ne o öle yaw sanki çıkmıyolar yani:icon_sorr

kumralım
29-07-07, 21:31
Bu bölüm süperdi.
Gülçin ve Mert yemekteyken tam yakınlaşacakalrı sırada Gülçin'in sakarlığı tuttu(:Ama çok tatlılarda(::img-in_lo