Tüm Versiyonu Göster : Hepsi 1 (Arşiv-4)

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

stella_56
30-06-07, 16:29
2.defa fragmanı gördüm beklediğime deydi.cemre hala güvenemiyor yhaa emreye...

Ben iki fragmanıda gördüm.Çok güzeldi ikiside bu bölüm süper olacak.Benim orda oyunculuğunu sevdiğim kişiler Yasemin,KORKUT daha önce tecrübesi olan mert ve organik şeker:D

TATLİŞŞ
30-06-07, 16:37
Ben iki fragmanıda gördüm.Çok güzeldi ikiside bu bölüm süper olacak.Benim orda oyunculuğunu sevdiğim kişiler Yasemin,KORKUT daha önce tecrübesi olan mert ve organik şeker:D

Aynen Katılıyorum BEnmdee Yoshy-Kokut eMRE-cEMRE Bide iSimleride uyuyo zaten çok şekerlerr :img-wink: :img-wink:

_HaLe_
30-06-07, 16:43
Slm arkadaslar ben aranıza yeni katılıorm...benide aranıza alır mısınız .:):) Hepsi 1 i çok seviyorum ve takıp ediyorum;););)
VE bende korkutla yasemini çok seviorm :img-yes: :img-yes:
yine çok güsel bi bölüm bizi bekliyo bir an önce zmn gelsede izlesek:):)
bye bye

TATLİŞŞ
30-06-07, 16:47
aldkk bilee yarışmayı kazancaklar bnce zaten öledirr "İyiler Herşeyeraağmen Kazanır" :D Bu bölm süpr oljakk

TATLİŞŞ
30-06-07, 17:05
Yha İnşallah Yoshy Kokuta aşık olur korkut çk yakışıklı gözlüğü çıkarsa tam süper olur. Çok Yakışıyolarr Zatenn

bahar_91_m
30-06-07, 20:09
mrb arkadaslar ... bende sesli fragmani görmedim dahaa ama öbürkünde emreyle cemreyii gördum .. cok sevindim böle sarilmislardi fln ... cok hosuma gitti :happy0064 :happy0064 hehhe .....

demin atv ´de selenaya bakiyordum .. yani denk geldi aslinda dizim diiil ama ... hepsi 1 dekinin ayni seyleri yapmislar di .. yeni bölum yazmiodu ... ama kivilcim selini WC ye kilitlyio... bi yarimsa var fln filan .. ynai ayni sey ... aklima hemen cemrem fln geldi ... ondan yazdimm .. neyse bi gun kaldi... herkese ii aksamalr..

acemicadi_selim
30-06-07, 20:11
slm sesli fragmani izledim hemde 2 kere tv de show da durmadan gosteriolar emre cemre sahnesi super ama emrenin tiktakin sarki sozlerini solemesi biraz komik olmus yani nasil desem sozler super romantik filan ama hani sarki sozu yaa siir gibi solenmesi bi acayip geldi ama yinede superler yaaa

acemicadi_selim
30-06-07, 20:27
kötü karakter olmayan dizi sıkıcı oluyor cnm ya :D

biliorum cnm yaa iste bi an alev elektirikleri filan kesmis sanirim sarkilari yarida kalcakmis bide benim cnm cemremi kilitledigi icin bi anlik sinirimle yazdim hakakten kotuler olmazsa sıkıcı olur ama neysee

_KeNNy_
30-06-07, 20:57
bahar_91_m arkadasm katılıorm ben de fragmnlarında gormustm cemreı hatırlamıstım ama cemre daa güzel kıtlenmıstı bnce daa zevklıdı :D
of ya sabırszlanıom bı an once yarın 20.30 olsn hatta 21.00 olsn yarım saat ozet werıolar cunku ayy cemrele emre barısıo
demk ılk onlar cıkcakmıs bı de yasemın su arkadaslarndan etkılenp korkutun onu sevdını anlasa we onlar cıkmaa baslasalar tam spr olack :D:D

acemicadi_selim
30-06-07, 21:35
ayy bende cok heyecanliyim sesli fragmani tam 4 kez izledim yaa ayy super yaa cemre+emre foreva yani yaa cok sewiorum onlari bu bolum bariscaklar kesin yaa ayyy su anda havalara ucardim ama tam anlamiyla mutlu olamio insan baska bi sewdigi oyuncu hastanelerde olunca yaa

!:.error.:!
30-06-07, 21:38
sonunda emre cemre'yi kurtarıyooo
ve sarılıyolar barıştılar galiba

ama cemre kendisini kitleyenin barış olduğunu zannetcek bu kötü yaaaa!!!!!:happy0064 :happy0064 :happy0064

miracle girl
30-06-07, 21:39
Ya bgn hiç tv açmadım ve fragmanı görmedim
Seslerini dyumak istiorm artık:)
bgn son gecem hepsi1canlar özleyin beni ve senaryolarımı şiirlerimi unutmayın bye

N_e_z
30-06-07, 21:41
benim anlamadigim su hani cemre emreye
bi sans veriyorya
simdi cikiyorlarmi?

yagmur94
30-06-07, 21:48
benim anlamadigim su hani cemre emreye
bi sans veriyorya
simdi cikiyorlarmi?
bilmem galiba çıkcaklar
galiba ilk muradlarına onlar erdi
bence sıra gülçin ve mertte

N_e_z
30-06-07, 21:53
bilmem galiba çıkcaklar
galiba ilk muradlarına onlar erdi
bence sıra gülçin ve mertte

evet al bendende okadar canikom ilk önce yani en
önemliler cemre ile emre
sonra korkut yasemin ve mert le gülcin
sonra eren baris
muratlarina ercekler

yagmur94
30-06-07, 21:59
evet al bendende okadar canikom ilk önce yani en
önemliler cemre ile emre
sonra korkut yasemin ve mert le gülcin
sonra eren baris
muratlarina ercekler
off ya neden eren ve barış en sonda :img-cray: :img-cray:
barışın acilen düzelmesini istiyorum
fragmandada aleve bağırıyor süper inşallah ayrılırlar ya :icon_sorr
barışta erene yada bana kalır :img-icecr :icon_whis

Haco
30-06-07, 22:24
huylu huyundan vaz gecmez demisler bence baris degismez ya karekteri cok gicik resmen kizlari keklio

**qzm_
30-06-07, 22:36
Fragmani gördüm süper bir bölüm olacak inşallah bekliyecegiz ve görücegiz bu arada barisi hic sevmiyorum, oda degisicek ama biraz zamana ihtiyaci var;)

yagmur94
30-06-07, 22:42
Fragmani gördüm süper bir bölüm olacak inşallah bekliyecegiz ve görücegiz bu arada barisi hic sevmiyorum, oda degisicek ama biraz zamana ihtiyaci var;)
bence barış fakir olduğu için kinli ondan kötü davranıyor
ama eren onu düzetecek bence :) (yada erene olan aşkı)
evet zamana ihtiyacı var ama ben artık sıkıldım :(

miracle girl
30-06-07, 22:45
bencede neden alev şimdi ya gözü mü bozuk anlamadım gitti
Eren gibi gül giib kız durrken
Iyk Alevi öpüyo

Ya Korkut hem sakal bırakıyo hemde gözlüğü tekrar takıyo ne iş?

karafirtina
30-06-07, 22:58
bence barış fakir olduğu için kinli ondan kötü davranıyor
ama eren onu düzetecek bence :) (yada erene olan aşkı)
evet zamana ihtiyacı var ama ben artık sıkıldım :(

fakirmi baris yok cnm omu hayatta degil be 2.bolumde evde parti organize etti ve evi hicte fukara evine benzemiyodu aksine cok lukstu bence zenginlik onu simarik yati yagmurcum

miracle girl
30-06-07, 23:01
fakirmi baris yok cnm omu hayatta degil be 2.bolumde evde parti organize etti ve evi hicte fukara evine benzemiyodu aksine cok lukstu bence zenginlik onu simarik yati yagmurcum

Zaten yağmurda 3 kuruşu bile yok demedi. Sadece çok zengin değil bunu herkes biliyor.
Yani Alevin babası gibi banka alacak parası yok misal:img-wink:

ekin-sarp
30-06-07, 23:37
Bugün hic yazamadim buraya Arkadaslar
Ama zaten bütün gün yoktum ve Baris Akarsu nun Haberini duyuncu hic giresim gelmedi..
Ama fragmani gördüm..Cemre ve Emre sahnesi süper..
Kizlarda herhalde Gelinlikleri kazandilarda Klip icin giyiyorlardir..
Olabilir yani..

miracle girl
01-07-07, 00:41
Arkadaşlar ben biraz buradan uzak kalıcam özleyin beni
Fikirlerim;

Kızlar yarışmayı kazanır
Cananlka Can herşeye rağmen evlenir.
Alev yine sinir küpü olur
Yasemin Korkutn onu sevdiğini belki görür ama Cemre Emreyi anlar:img-wink:
Güçinle Mert zaten belli:img-yes:
Benden bu kadar artıkk
Senaryoma gelirsem belki devam ederim beğenenlere duyurlur!
Kendinize iyi bakın beni unutmayınbye :img-kiss:

Numidian
01-07-07, 01:33
Arkadaşlar ben biraz buradan uzak kalıcam özleyin beni
Fikirlerim;

Kızlar yarışmayı kazanır
Cananlka Can herşeye rağmen evlenir.
Alev yine sinir küpü olur
Yasemin Korkutn onu sevdiğini belki görür ama Cemre Emreyi anlar:img-wink:
Güçinle Mert zaten belli:img-yes:
Benden bu kadar artıkk
Senaryoma gelirsem belki devam ederim beğenenlere duyurlur!
Kendinize iyi bakın beni unutmayınbye :img-kiss:

dediklerine katılıyorum yasemini davranısalrı değişecek zamnla korkuta karsı
senaryoların süper keske hiç ara vermeseydin

01-07-07, 09:12
bence eren ne olursa olsun artık barışı affetmez affetse bile sevemez zaten barışın yüzüne bile bakmıyooooo:img-yes:

stella_56
01-07-07, 11:13
Arkadaşlar bu hafta neredeyse hiç yazmadım.İşlerim vardı.Ama artık yazıcam.Beni unutmuşunuzdur belkide.Bugün Hepsi 1 var.Çok mutluyum.Ben en çok yarışma sahnesini merak ediyorum.Korkut'umu çok özledim.:icon_sorr

cansu236
01-07-07, 11:35
arkadaşlar az önce tv de gördüm hafta içi hepsi bir yayınlanacakmış bende sonuna yetiştim tam izleyemedim ama ekranda hafta içi 17.00 yazıyodu haber veriyim dedim:img-yes:

pink_girl_56
01-07-07, 12:43
Arkadaşlar Alev Cemreyi odaya kitledi Cemre Emre sayesinde kurtuldu ama Alev yine boş durmamış bizim kızlar sahnedeyken elektrikleri kesmiş şarkı yarım kalmış özette okudum..

angels18
01-07-07, 13:21
dizinin baslamasını sabırsızlıkla bekliyorum cok güzel bir bölüm olacak bu arada dizi yaz boyu devam edecek dimi arkadaslar

CAGKAN_SİMGE
01-07-07, 13:52
dizinin baslamasını sabırsızlıkla bekliyorum cok güzel bir bölüm olacak bu arada dizi yaz boyu devam edecek dimi arkadaslar

eft galiba öyle çünkü daha yeni başladı...

N_e_z
01-07-07, 14:08
sesli fragmanda gülçin-mer varmıydı bu arada özet gelmişş dizimizee4saat 20dk avrr

hayir cnm
mert ile gülcini
sesli fragmanda göstermiyorlardi
ben bugün ehp bekleidm yine sesliyi göstersinler
diye ama hepo sessizi gösterdiler
caba nette varm?

stella_56
01-07-07, 15:13
Yeni albümleri "Hepsi 2"yle birlikte biraz daha büyüyen ve artık abla kıvamına gelen Hepsi Kızları'ndan senin için hayata dair küçük tavsiyeler aldık!

İlk olarak biraz yeni albümünüzden bahsedelim. Bu albümdeki yenilikler neler?

Eren: Albümümüzde 13 tane parçamız var, bir tane de cover'ımız "Olmaz Böyle Şey"in yeni bir versiyonunu yaptık.
Yasemin: Albümde hiç slov parçamız yok. Kıpır kıpır bir yaz albümüyle karşınızdayız.
Ellerinize sağlık. Şimdi sizden Hey Girl kızları için aşk, okul, arkadaşlık ilişkileri üzerine minik tavsiyeler alalım. Önce okul yıllarınıza dönelim. Lisedeyken nasıl kızlardınız?

Yasemin: Lisede biz Cemre ile beraberdik, bizden nefret ediyordu insanlar.
Neden?

Cemre: Çünkü çok yaramazdık. Eren'le Gülçin bizim bir üst sınıfımızdaydılar. Erenler okulda her derse giren, düzgün, çalışkan, derslerde iyi notlar alan kızlardı. Biz Yasemin'le her günümüzü müdürün odasında geçirirdik. İki tane beter böcektik. Ilgın adında bir arkadaşımız daha vardı. Müdür bize "Bermuda Şeytan Üçgeni" ismini takmıştı.
Yasemin: Ilgın'a artık herkes "Çılgın" diyordu.
Eren: Kızlara kötü örnek olmayın:) Ben hiç ceza almadım okulda. Şu anda üniversiteye gidiyorum. Konser, röportajlar, provalar gibi bir sürü işim varken bile yine de okulun en devamlı öğrencilerinden biriyim.
Cemre: Biz de Yasemin'le tabii ki akılsız insanlar değiliz:) Hiçbir zaman başarısız olmadık, sadece yaramazdık. Ama kızlar, siz yine de Eren gibi olmaya çalışın:)
Ergenlik döneminizde yaşadığınız en büyük sorun neydi?

Yasemin: Ben diş telleri takmıştım ve bu beni o zamanlar çok üzmüştü. Bana iki ay tel takacaksın demişlerdi. O iki ay, üç sene oldu.
Cemre: O süre ben de Yasemin'le dişçiye gidip geliyordum, benim canıma okuyordu. "Ben oraya gitmem, ben bunu yemem" diye bana günlerce eziyet etti. Tellerinin çıkmasına en çok ben sevindim.
Yasemin: Gelmişlerdi bana gerçekten, çünkü çok eziyetli bir şeydi. Ama sonrasında anlıyorsun değerini. Şimdi iyi ki takmışım diyorum, dişlerim çok düzgün artık çünkü.
Cemre: Ilgın diye bir arkadaşımız vardı ve o da gözleri bozuk olduğu ve gözlük takmak zorunda kaldığı için bunalıma girmişti. O üzülmesin diye biz de Yasemin'le birlikte birer gözlük almıştık ve biz de gözlerimiz bozukmuş gibi yapıyorduk. Üçümüz de gözlüklü geziyorduk.
Eren: Ben hiç ergenlikle ilgili bir sorun yaşamadım. Ergenlik sivilcelerim de 20-21 yaşımda falan çıkmaya başladı.
Gülçin: Benim de pek sorunum olmadı.
Çok sevdiğiniz bir arkadaşınızla tartıştığınız oldu mu? Böyle bir durumda ne yapıyorsunuz?

Cemre: Oluyor tabii. Bazen kendi aramızda bile tartışıyoruz, ama hemen de geçiyor.
Gülçin: Konuşuyor, hallediyoruz:)
Eren: Tartışma olmazsa bu normal bir hayat değil bence, çünkü fikir ayrılıkları her zaman olabilir, ki normali budur.
Yakın arkadaşınızla çok ciddi bir kavga ettiniz. Bu durumda ne yapılması gerekiyor sizce?

Cemre: Asla kin tutmamak ve iyi bir dinleyici olmak gerekiyor, ama her şeyden önce arkadaşları her zaman iyi seçmek lazım.
Yasemin: Konuşup onu dinledikten sonra doğru karar vermeli. Hızlı kararlar çoğu zaman pişmanlıkla sonuçlanıyor çünkü.
Eren: Biri hakkında bir şey duyduğunuzda hemen buna inanmamak lazım. Gidip açık ve net bir şekilde bunu o kişiye sormak gerekiyor. Olay dedikodu boyutuna gelirse, tamamen içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Gülçin: Yanlış veya kötü algıladığın bir şeyi de hemen gidip arkadaşınla konuşmalısın ki, her şeyi kökünden çözebilesin. Aksi takdirde işler iyice karışabiliyor.
Cemre: Hiçbir şey için, insan dostum dediği kişiye sırtını çevirmemeli. Çünkü eninde sonunda buna pişman olur. Belki bugün değil, belki yarın da değil, ama bir gün buna pişman olur.
Eren: Yalan söylemek gibi mesela! Asla arkadaşına yalan söylememelisin.
Çok yakın bir arkadaşınızla aynı çocuğa aşık olsanız?

Cemre: Gerçek dostlar böyle aşklar yaşamazlar bence. O yüzden arkadaşını iyi seçmelisin. Hadi, böyle bir şey es kaza oldu diyelim, iki taraf da vazgeçmeli bu sevdadan. Bir daha da bu konuyu açmamalı. Çünkü diğer taraf bu durumu hayatının sonuna kadar unutmayacaktır, "Bak, böyle olmuştu" diyecektir hep.
Eren: Ayrıca o çocuk zaten kaybolup gidecek bir gün yani:)
Bir öğretmeninize aşık olduğunuz mu hiç?

Eren, Cemre, Gülçin: Haaayyyııır!
Yasemin: Ben okuldayken bale öğretmenimi çok beğenirdim ama:( Bütün okul hastadır ona zaten. İsmini söylemek istemiyorum, ama çok tatlıdır.
Farz edelim ki bir kız, yakışıklı mı yakışıklı öğretmenine aşık oldu. Ne yapmalı sizce?

Eren: Aşık olmayacak, yapacak bir şey yok çünkü. Cemre: Biraz insanın haddini bilmesi lazım canım.
Yasemin: Bence öyle değil, annelerimiz babalarımız da küçükken öğretmenlerine aşık olmuşlardır. Özellikle babalarımızın böyle durumları olmuştur.
Eren: Ay ben hiç yaşamadım öyle bir şey:)
Yasemin: Okuldayken o yaşta anlayamazsın ki bunu sen, çünkü o olgunlukta değilsin.
Eren: Ben anlarım. Cemre: Ben de anlarım. Çünkü kime ne gözle bakacağını bilmelisin.
Yasemin: Anlayamazsınız arkadaşlar!
Cemre: Neyse, geçelim bu konuyu:) Kesin bir karara varamadık biz:)

Peki, geçelim o zaman. Diyelim ki bir çocuktan hoşlanıyorsunuz, ama ona aşkınızı itiraf edemiyorsunuz! Böyle bir durumda sizce ne yapılmalı?

Cemre: Açık davranmalı; rahat olmak lazım. Eren: Hayır, ben katılmıyorum.
Cemre: Gidip "senden hoşlanıyorum" demekten bahsetmiyorum tabii ki, ama rahat olmak lazım. Çünkü her şey olacağına varıyor.
Eren: Ben açıkçası karşımdakinin yaklaşmasını beklerim.
Gülçin: Eğer o çocuğu çok beğeniyorsam, dünyanın en utangaç insanı olurum. Kıpkırmızı kesilir, çocuğun gözlerine bile bakamam ben. O yüzden bu konuda maalesef tavsiye verebilecek biri değilim.
Eren: En doğrusu ne biliyor musunuz? Bence kaçan kovalanır. Maalesef böyle bir şey var.
Cemre: Evet, kaçan kovalanıyor ve ben bundan nefret ediyorum. İnsanlar birbirine oyun oynuyor! Ne gerek var böyle bir şeylere anlamıyorum.
Eren: Bence çok iyi dost olmalı. Böylece karşındaki çocuk seni fark edebilir.
Yasemin: Nereden anlayacak Eren, çocuk senin ondan hoşlandığını? Belki de sadece arkadaş olmak istediğini sanacak.
Eren: O anlaşılır zaten. Tamam, şöyle toparlayalım konuyu: Kendini karşısındakine çok iyi tanıtmalısın. Onun yakın arkadaşı olmalı, ama aynı zamanda ondan hoşlandığını da birazcık çaktırmalısın. Bence en iyi yöntem bu.
Çok teşekkür ediyoruz kızlar. Bizim kızlar bu tavsiyeleri mutlaka değerlendireceklerdir. Yeni albümünüzle yolunuz açık olsun!

Hepsi: Çok teşekkür ederiz. Artık tüm Hey Girl Kızları’nı da konserlerimiz bekleriz.

cimcime_kiz
01-07-07, 16:49
Selamlaar arkadaslar ...
Ben geldiim .. :)

Ya su Korkutun Yüzük olayi kafama takildi..
Benceee .. hani kizlarda gelinlik fln vardiya .. ayrica organik sekerdede vardi ..
Bir tiyatro yada böyle kutlama tarzi bisey olblr .. :happy0064
Korkutun Yoshiye simdiden yüzük alacagini sanmiyorum .. :icon_whis

N_e_z
01-07-07, 17:04
Selamlaar arkadaslar ...

Benceee .. hani kizlarda gelinlik fln vardiya .. ayrica organik sekerdede vardi ..

yok cnm ne tiyatrosu kizlarin eski arkadasi canan sevgilisi can ile kacti evlenmek icin onlar icin dügün yapicaklar kizlarda eglence olsun diye gelinlik giydi korkutta onlar icin yüzük aldi istersen mutlimedya bölümünde lzeti okuyabilirsin

Sibel92
01-07-07, 17:07
Selamlaar arkadaslar ...

nesrincim o yüzükler kizlarin bi arkadasi varmis evlencek onun icin aliyor yüzükleri galba.o kutlamada galba okul kapaniyor diye :img-wink:

not:benide araniza alirsiniz demi arkiler :)

acemicadi_selim
01-07-07, 17:07
Selamlaar arkadaslar ...

yaa kizlarin bi arkadasi geliomus gecen sene okuldan mezun olan evlencekmis bu arkadaslari da oglan korkuta cok benzio mertte hatta korkuta bak senin ikizini buldum filan dio yanii o yuzukleri gosteren korkut diil yani

miracle girl cok sewindim derslerini bitirebilmeneee..... dizimize cok az kaldi dizimize 78 dk. kaldiiii

cimcime_kiz
01-07-07, 17:09
Hee ... ben özeti grmemisdim sry :img-blush :)
Neyse durum anlasildi ozmn .. saolun aciklamaicn :happy0064
Sibelciim aramizca hoosgeldin .. tabikide aliriz ;)

stella_56
01-07-07, 17:27
yok cnm ne tiyatrosu kizlarin eski arkadasi canan sevgilisi can ile kacti evlenmek icin onlar icin dügün yapicaklar kizlarda eglence olsun diye gelinlik giydi korkutta onlar icin yüzük aldi istersen mutlimedya bölümünde lzeti okuyabilirsin
Evet ya canım öyle.Ben başta özeti okumadan fragmanı gördüğümde Korkut'un Yoshy için yüzük aldığını zanetmiştim:Dzaten özeti okumadım şimdi okucam ve yorumumu yapıcam:D

miracle girl
01-07-07, 17:29
Bende özeti okudum fragmanı görmedim tv başında bekliorm belki görürüm:)
Ama çok az kaldı zaten direk izlerim belki:D
Zaten biliodm Korkut öle bişi yapmazz ;)

ekin-sarp
01-07-07, 18:05
selam arkadaslar
eee heyecanlimiyiz??
ben heyecanliyim ama bu hafta nedense cok degil ama tabi ki merak ediyorum neler olacak..
su korkini yüzük olayinida bi anlayabilsem..

sonsuznur_mine
01-07-07, 18:12
slmlar
ewet hepsı bırın baslamasına son 14
dk çok heyecanlıyım en cokta cemre ve emrenın sarılma
sahnesını merak edıyom....

angeLcereN
01-07-07, 18:21
merhaba arkadaşlar bu forumda yeniyim umarım aranızda bana da yer vardır(=

Dizinin başlamasına çoook az kaldı.
Merakla bekliyorum.Özellikle de Cemre&Emre sarılmasını(L):img-in_lo

miracle girl
01-07-07, 18:45
Ah özet bile güzeldi:D
Ya ilk defa fragmanı görmeden izlicem çok garip oldum
Bulursam diziden sonra izlerim fragmanı:)
Şimdi Emreyle Cemre yarım saat dönecekler hehey:D

duy14
01-07-07, 19:14
ne güzel birinci olduk
bakalim neler bekliyor bizi
galiba cemre emreye asik olacak insallah
siradakiler amin demeye unutmayin:happy0064

miracle girl
01-07-07, 19:21
Aferin be Korhan:happy0064
Aferin be Emre:happy0064
Aferin Korkut:img-in_lo
Aferin be kızlarrr:happy0064
Cemre affedicek kesin
Gülçinle Mertin arasıda düzeldi
Ay ne güzel Yaseminle Korkut sarıldı ah canlarım benimm:img-in_lo :happy0064
AMİN:img-wink:

:::Tugce:::
01-07-07, 19:23
süpeler yaa.
O alevi elime geçirnce boğmak istiyorum :img-yes:

miracle girl
01-07-07, 19:29
Ya şu Alevde kendini ne sanıyo anlayamadım mükemmel mi sanıyo ne!?
Ya Barış uyma şuna nolrsun iyi biri ol artık
Ay bide öpecek dimi
Asıl Emre Cemreyi:img-yes:
Mert Gülçini :img-yes:
Korkut Yasemini :img-in_lo öpsün

Gülçin zaten Merti öptü:img-yes: :img-wink: :icon_whis :happy0064

Dilara03
01-07-07, 20:05
süperdi buraya kadar süperr:happy0064
mertle gülçin barıştıı gülçin merti nasıl öptüü:img-in_lo cnm yaa
canda aynı korkuta benziyo gözlükk falann
gözlerini kapatıp düşündüler ya orası süperdii gülçin melodii falann :D

miracle girl
01-07-07, 20:13
Ya ne güzel Emreyle Cemre elelelerdi:)
Canda harbi Korkut gibi ama Korkut'uM daha yakışıklı
Biraz benim senaryoma benzedi harbi;)
Başlıyo şimdi arkadaşalr bye

CAGKAN_SİMGE
01-07-07, 20:39
ayy emre ile cemre bölümleri çok romantikti.bakışmalar falan.yarın nete gelsin o sahneleri baştan izliycem.yha bu alev çok gıcık ama aferin korkuta gitti açtı ışıkları.ama kesin kır düğününü göstermezler herzamanki gibi...

dizi_kolikk
01-07-07, 20:42
evet ya maalesef
bu son reklam...
düğün haftaya kaldı artık:icon_sorr

Dilara03
01-07-07, 20:43
nmertle gülçin çok şekerler yaa dikkat ettinizmi bilmiyorum ama salondaki o pufta gülçinle mert oturuodu ortasında zeynep zeynep kalkınca mert gülçine yaklaştı bakışıp gülüştüler çok şekerlerdi kzıalra gelinlik çok yakışmıştı bu aradaa

miracle girl
01-07-07, 20:44
Ta Korkut yine kahraman yaa ;)
Bencede düğünü göstermezler
Ama Alevi garson kılıında görmek isterdim:D

dizi_kolikk
01-07-07, 20:45
nmertle gülçin çok şekerler yaa dikkat ettinizmi bilmiyorum ama salondaki o pufta gülçinle mert oturuodu ortasında zeynep zeynep kalkınca mert gülçine yaklaştı bakışıp gülüştüler çok şekerlerdi kzıalra gelinlik çok yakışmıştı bu aradaa

evet evet ben de fark ettim
çok tatlı bir sahneydi:happy0064

01-07-07, 20:48
gulçin çok tatlıydı yaso da öle
Korkut kahve yaparken çok komikti:P :good: :good: :

dizi_kolikk
01-07-07, 20:52
veeeee
bitti...
çok ama çokkk güzel bir bölümdü:happy0064
haftanın sahnesi : emre ve cemrenin sarılışları...
ayrıca cananın söyledikleri çok duyguluydu:img-wink:

YoShYÖzGe
01-07-07, 20:58
Süperdi yaa kızlar birinci oldu!!
Alevler çatladı ama:happy0064
Cemre ile Emre çok tatlılardı:img-wink:
Yaseminle Korkut sarıldı yaa orası süperdi yaa:img-in_lo
Korkut'un kahve yapması da süperdi:happy0064

CAGKAN_SİMGE
01-07-07, 20:59
ayy emre ile cemre bölümleri çok romantikti.bakışmalar falan.yarın nete gelsin o sahneleri baştan izliycem.yha bu alev çok gıcık ama aferin korkuta gitti açtı ışıkları.ama kesin kır düğününü göstermezler herzamanki gibi...

alın işte yha dediğim çıktı.bıktım bn bu show tvden.1 dedim 2 dedim ama artık çok fazla ileriye gidiyorlar.tlfn numarası falan var mı bn arıycam artık bi izdihama uğratalım şu showu yha...

angels18
01-07-07, 21:00
Güzel bir bölümdü alev ve barış sahnelerine dayanamıyorum ne iğrenç insanlar ya kızlar yarışmayı kazandı alev hala da büyücülerden medet umuyor birde tutsa aşk demekki böyle birşeymis kızların can ve canan için uğraşmaları çok güzeldi birde barış olmasa emreye diyecek bisey yok zaten basit şeylerden mutlu etmeyi biliyor kendisine aşık etmenin cemreyi etkilemenin yolunu bulmuş ne güzel mert ve gülçin arasındaki yanlış anlaşılma da uzun sürmedi şükürler olsun ben esra söyler diye düşünmüştüm ama koray söyledi şaşırdım doğrusu ama iyi oldu uzun sürmemesi gelinlikli sahneler çok güzeldi kızların gelinlik giymesi öyle pozlar vermesi çok güzeldi ya bu bölüm burada biter mi hiç of düğünü haftaya bırakmışlar ya 1hafta bekliycez artık :icon_whis :img-wink:
------------------------------------------------------------------------
not: emrenin notlarda ve mektupda yazdığı sözler hangi şarkılarına aitti ve emrenin barışın alevin vs gerçek isimleri neler arkadaslar

miracle girl
01-07-07, 21:00
Ay ne güzeldi bu bölüm
Evet Mert sonradan Gülçinin yanına kaydı falan:)
Haftanın Kahramanı Korkut yaa(Emrede var tbi dee;))
Ne güzel kahve yapıo
Malum siteye eklenirse haber verin tamam mı;)?
Bu arada sesli fragman var mısitete onu görmeden izledim ya:)
Şu yüzüklerde haftaya kaldı neysee.

angels18
01-07-07, 21:03

evet bende farkettim ama cok sekerlerdi artık onların asklarıda baslasın dizide biraz da aşk izleyelim dimi ama

ekin-yeldaa
ya gerçekten çok güzel bir bölümdü....
özellikle emre ve cermre nihayet birlikteler...
eee artık emrenin o kadar yaptığından sonra dahadamı affetmesin...
birde kapıcı ilyas ile erol hocanın karşılaşması çok komikti

fbli_spark
ayyy süperdi bu bölüm yaa hele korkutla yasemının sarılmasıı süperrdii :D:img-in_lo
cemre yle emre de ensonun kavustular..
gülçinin mertt i öpmesi muck die oda çok güseldi
bide eren bi sewgili bulsaa ayy süperdi genede :D:D

dizi_kolikk
01-07-07, 21:05
Süperdi yaa kızlar birinci oldu!!
Alevler çatladı ama:happy0064
Cemre ile Emre çok tatlılardı:img-wink:
Yaseminle Korkut sarıldı yaa orası süperdi yaa:img-in_lo
Korkut'un kahve yapması da süperdi:happy0064

ay korkut cezveye cevze dedi:img-hyste :img-hyste :img-hyste
acaip komikti yaaa

darkrocker
01-07-07, 21:06
yha bide şu hayal sahnesinde herkes hayallerini söyledi sıra cemre'ye gelince ne gördüğünü söylemeyip lafı hemen nası değiştirdi dimi?

CAGKAN_SİMGE
01-07-07, 21:08
ayy bu korkut çok komikti.kahveyi soğuk su ile yapıyor hehe=) cezveye cevze demesi de çok komikti mert ve gülçin çok tatlılardı.korhan sonunda bi işe yaradı.2.olunca oda sevindi.ohhh alev 3.oldu canıma değsin.büyücü kandırıyormuş onu hehehe.ayy emre cemre sahneleri çok romantikti ilk bakışmalar falan.offf allahım.sonuçlar açıklanırken tabi biliodum bizim kızların 1.olucağını ama yinede heyecanlandım.korkut nasılda ışıkları açtı.[can]an can c[emre] emre vayy be şu isimlere bk=) bayanlar sevgililerinin isimlerini,isimlerinde taşıyorlar ne güzel...

angels18
yha bide şu hayal sahnesinde herkes hayallerini söyledi sıra cemre'ye gelince ne gördüğünü söylemeyip lafı hemen nası değiştirdi dimi?

evet ya kendine bile itiraf edemiyor aşık olduğunu arkadaslarına nasıl itiraf etsin hayalinde emreyi gördüğünü

dizi_kolikk

utandı kızımız:img-wink:
çok şekerdi ama:happy0064

mxrxt
01-07-07, 21:11
gene güzel bir bölüm izledik korkut aslina döndü hemde ikizi canla beraber..bu arada genec haftaki bölüme kadar sanki herbölümde bir konu ileniyordu ama son iki haftadir konulari iki bölüm halinde cekmeye baslamislar...

yagmur94
01-07-07, 21:12
ya gene fragmandan geçen haftalardan sahne gösterdiler ya bunlar bzi meraka sokmak istiyor he :@
off korkut çok şekerdi :)
cemre ve cemre galiba ilk çiftimiz.

CAGKAN_SİMGE
01-07-07, 21:13
ayy bu korkut çok komikti.kahveyi soğuk su ile yapıyor hehe=) cezveye cevze demesi de çok komikti mert ve gülçin çok tatlılardı.korhan sonunda bi işe yaradı.2.olunca oda sevindi.ohhh alev 3.oldu canıma değsin.büyücü kandırıyormuş onu hehehe.ayy emre cemre sahneleri çok romantikti ilk bakışmalar falan.offf allahım.sonuçlar açıklanırken tabi biliodum bizim kızların 1.olucağını ama yinede heyecanlandım.korkut nasılda ışıkları açtı.[can]an can c[emre] emre vayy be şu isimlere bk=) bayanlar sevgililerinin isimlerini,isimlerinde taşıyorlar ne güzel...

bide cemre emreyi hayalinde görünce nasılda kalkın kalkın dedi.yha eren hala üzülüyor o bile söylüyor cemre söylemedi aşktan kim korkar yha...

YoShYÖzGe
01-07-07, 21:18
Cemreyle Emre Yaseminle Korkut sonunda sarıldı:happy0064 :happy0064 :happy0064 :bella :bella
Alevlere çok güldüm ben yaa:img-hyste :img-hyste
Korkut çok şekerdi hele kahve yaparken:img-hyste

miracle girl
01-07-07, 21:20
Sİmgecim kaç yaşındalar ne çıkma teklifi ya:)
Artık bi bakışmayla bide seni seviyorumla iş tamam oluyo o işler geride kaldı şekerr;)

miracle girl
01-07-07, 21:25
ipekcim ne alaka yha.ii o zmn bi bakış atsınlar bi baksınlar ki nikah masasındalar=)

Ya ne bilim o yaşta bi insanın çıkma teklifi etmesi biraz saçma geldi şimdi
Ya şu Yasemin ne kör ya gözünü kapıyo Korkutu değilde arabayı görüyo yok bu kıza gözlük lazım Korkut çıakrsın gözlüğü o taksın valal bu ne yaa

havin91
01-07-07, 21:25
Bu aksam yine cok guzel bir bölum izledim gerci Emre'yi cok fazla göstermediler ama yinede!!

Cemre-Emre sahneleri süperdi!!

Korkut her zamanki gibi beni gulmekten öldurdu!!
Korkut ve yasemin'in sarilmalarini cok begendim, gercekten cok yakisiyorlar!!

Eren'e cok uzuldum, Baris'i öldurmek istedim (Gicik sey ne olacak)

Gulcin ve Mert'i yanliz birakmayan organik sekere cok guldum!!!

acemicadi_selim
01-07-07, 21:26
slm bu bolum superdi korkutun her sahnesi cok komikti gulme krizleri gecirdim kahve yapmasi filan cok komikti...kizlarin 1. olmasi superdi alev yine igrencti ama onlarada gorsonluk dustu hehe emre cemre sahneleri super otesiydi walla bayildim bayildimm....emrenin mektubu superdi gul filan cok anlamliydi walla gunun kahramani emremdi walla tabii korkutta lambalari yakti:) cemre hayalinde emreyi gorunce hemen lafi degistirdi walla utandi kizimiz super yaa bu arada bunlarin hepsi evde oturuken aralarindan organik seker kalkar kalkmaz mert hemen gulchinin yanina kaydi superdi walla kacmaz bu gozlerdeenn!! korhan da bi ise yaradi mert ve gulchinin arasini yapti....ayy fragmanda duyunca tiktak sarki sozleri olayi cok kotu olcak gibi gelmisti ama walla bekledigimdende super oldu kizlar kazaninca emre cemreyi yanagindan optu:img-in_lo korkutta bi sarildi yasemine birakmadi walla:img-blush gulchinde gitti merti optu superdi:img-blush bizimkiler odulu kazaninca cok sewindiler cemre durdugu yerde ziplayip duruodu cnm benim yaaa bu arada kizlar gelinlik giydiyaaa en gusel gelin cemrem oldu yaa giremicem baska yorum yazamiyabilirim artik yarin girerim nete gelince hemen izlicem ztn emre cemre sahnelerinden gif filan yaparim belki ama bu aksam giremicem daha fazla :( neyse yarin konusuruz cemre emre superdi
CEMRE EMRE 4EVA

simgecim cikio simdi emre ve cemre bi sans verdi yani tmm deniyelim demek yani cikiolar cnm ama cnm cemrem tekrar uzulmekten korkuomus ondan tersliomus emreyi walla ama bence emre onu bidaha hayal kirikligina ugratmaz asla canlarim benim onlar yaa bide cemre ve zeynepin konusmasi superdi(mektup verme olayi)

ayy soleme yi unuttum korkut ve mertin yaptiklari konusmalar cok komikti walla gulmekten oldum kahveyide super yapti korkut walla

CAGKAN_SİMGE
01-07-07, 21:29
Ya ne bilim o yaşta bi insanın çıkma teklifi etmesi biraz saçma geldi şimdi
Ya şu Yasemin ne kör ya gözünü kapıyo Korkutu değilde arabayı görüyo yok bu kıza gözlük lazım Korkut çıakrsın gözlüğü o taksın valal bu ne yaa

eft yha korkut gibi bi şekeri nasıl görmüyor ama asıl bn cemreye kızdım emreciğimi görüp hemen unutuverior...

yagmur94
01-07-07, 21:31
bnm anlayamadığım cemre bi şans verdi sadece emre ona çıkma teklifi falan etmedi...
Bir dahaki bölüm oda olur cnm merak etme :)
ya alevle barış ikilisine sinir oldum ama barış dedi ya ben seni sadece kullanıyorum diye orda katıla katıla güldüm resmen :D:D:D
barış aleve aşık felan değil kendi çıkarlarını düşünüyor artık barışında aklı başına gelsin ya sıkıldım kötü çocuk olarak görmekten :(

acemicadi_selim
01-07-07, 21:32
ya gerçekten çok güzel bir bölümdü....
özellikle emre ve cermre nihayet birlikteler...
eee artık emrenin o kadar yaptığından sonra dahadamı affetmesin...
birde kapıcı ilyas ile erol hocanın karşılaşması çok komikti

ayy evt erol haco ve ilyas efendinin karsilasmasi cok komikti yaa

yuzukler haftaya kaldi ayy alevler garson olcak cok komik yaaaa bide korkutun cezveye cevze demesi filan cok komikti oldum gulmekten walla yaw

bu arada simge ne kizion cemreye yaw kiz sewioki emre ona bakinca utaniverioo aaa noldu kizim romantizme aaaa:img-wink:

CAGKAN_SİMGE
01-07-07, 21:33
slm bu bolum superdi korkutun her sahnesi cok komikti gulme krizleri gecirdim kahve yapmasi filan cok komikti...kizlarin 1. olmasi superdi alev yine igrencti ama onlarada gorsonluk dustu hehe emre cemre sahneleri super otesiydi walla bayildim bayildimm....emrenin mektubu superdi gul filan cok anlamliydi walla gunun kahramani emremdi walla tabii korkutta lambalari yakti:) cemre hayalinde emreyi gorunce hemen lafi degistirdi walla utandi kizimiz super yaa bu arada bunlarin hepsi evde oturuken aralarindan organik seker kalkar kalkmaz mert hemen gulchinin yanina kaydi superdi walla kacmaz bu gozlerdeenn!! korhan da bi ise yaradi mert ve gulchinin arasini yapti....ayy fragmanda duyunca tiktak sarki sozleri olayi cok kotu olcak gibi gelmisti ama walla bekledigimdende super oldu kizlar kazaninca emre cemreyi yanagindan optu:img-in_lo korkutta bi sarildi yasemine birakmadi walla:img-blush gulchinde gitti merti optu superdi:img-blush bizimkiler odulu kazaninca cok sewindiler cemre durdugu yerde ziplayip duruodu cnm benim yaaa bu arada kizlar gelinlik giydiyaaa en gusel gelin cemrem oldu yaa giremicem baska yorum yazamiyabilirim artik yarin girerim nete gelince hemen izlicem ztn emre cemre sahnelerinden gif filan yaparim belki ama bu aksam giremicem daha fazla :( neyse yarin konusuruz cemre emre superdi
CEMRE EMRE 4EVA

simgecim cikio simdi emre ve cemre bi sans verdi yani tmm deniyelim demek yani cikiolar cnm ama cnm cemrem tekrar uzulmekten korkuomus ondan tersliomus emreyi walla ama bence emre onu bidaha hayal kirikligina ugratmaz asla canlarim benim onlar yaa bide cemre ve zeynepin konusmasi superdi(mektup verme olayi)

ayy soleme yi unuttum korkut ve mertin yaptiklari konusmalar cok komikti walla gulmekten oldum kahveyide super yapti korkut walla

anaa emre cemreyi yanağından mı öptü bn demek ki emreye kilitlenirken orasını görememişim...

acemicadi_selim
01-07-07, 21:35
anaa emre cemreyi yanağından mı öptü bn demek ki emreye kilitlenirken orasını görememişim...

yaa tebrik etme olayinda oldu kuliste :) ama onlari tam gostermediler o sirada korkut ve yoshy nin sarilmasina odaklanmislardi sahnedeee

CAGKAN_SİMGE
01-07-07, 21:35
ayy evt erol haco ve ilyas efendinin karsilasmasi cok komikti yaa

yuzukler haftaya kaldi ayy alevler garson olcak cok komik yaaaa bide korkutun cezveye cevze demesi filan cok komikti oldum gulmekten walla yaw

bu arada simge ne kizion cemreye yaw kiz sewioki emre ona bakinca utaniverioo aaa noldu kizim romantizme aaaa:img-wink:

ayy alevden nefret ederim ama gerçekten garsonluk onlara çok yakışmış.zaten ileride bu kafa ile anca garson olurlar:img-hyste yha yağmur abla gitti galiba peyvestecim lütfen sn nete düşünce gif yapar mısın haftaya cumartesiye kadar tatile gitmeden avatar kısmıma koymak istiorm...

acemicadi_selim
01-07-07, 21:40
veeeee
bitti...
çok ama çokkk güzel bir bölümdü:happy0064
haftanın sahnesi : emre ve cemrenin sarılışları...
ayrıca cananın söyledikleri çok duyguluydu:img-wink:

evt haftanin sahnesi emre ve cemre sahneleriydi walla

simgecim yaparim cnm ins. yani nete bi gelsin yaparken cok zevk alicam yani...bu arada yagmur abla nereye gitti yaw

bu arada pazar keyfinde baris akarsunun kazadan once yaptigi roportaj yayinlancakmisss

miracle girl
01-07-07, 21:46
Evet ya erol hoca ilyas efendi bölümü manyak süperdi:D
Ya şu Berk bölümüde süperdi :D:D
Hemen internete gelse ya hemenn!

acemicadi_selim
01-07-07, 21:46
ayyy neyse kizlar ben gidicem birazdan neyse yaaa dizimiz superdi cemre emre gifleri yapicam ama resim cekmesi cok uzun suruo walla ama yinede yapicam hatta su gulchin ve mertin o.seker gidince gulchinin yanina oturmasinin da gifini yapabilirim belki neyse bye

01-07-07, 21:53
ya bende ençok erol hocyla ilyas efendiye güldüm çok komiklerdi
Alevlere çok ii oldu ohhh:P

k.u.b.r.a
01-07-07, 22:11
Bu aksam yine cok guzel bir bölum izledim gerci Emre'yi cok fazla göstermediler ama yinede!!

Cemre-Emre sahneleri süperdi!!

Korkut her zamanki gibi beni gulmekten öldurdu!!
Korkut ve yasemin'in sarilmalarini cok begendim, gercekten cok yakisiyorlar!!

Eren'e cok uzuldum, Baris'i öldurmek istedim (Gicik sey ne olacak)

Gulcin ve Mert'i yanliz birakmayan organik sekere cok guldum!!!

canım ırmakcım dediklerinin hepsine katılıyorum özelliklede cemre ve emre sahnelerine mükemmellerdi canlarım benim

hepsi_fan
01-07-07, 22:23
ayyy bu akşam bölüm süperdi ya hele hele o korkutun kahve falan yapması harikaydı.koptum orda gülmekten :img-heh: ayy haftaya çok güzel olcak neyse hadiyin by by by

havin91
01-07-07, 22:25
canım ırmakcım dediklerinin hepsine katılıyorum özelliklede cemre ve emre sahnelerine mükemmellerdi canlarım benim

Evet kubracim, cok cok yakisiyorlar!!
Insallah haftaya daha cok birlikte sahneleri olur!!

2_cool_4_schll_
01-07-07, 22:37
ya ben ilyas efendiile müdürün aynı kişi olduklarını farketmemiştim çok şaşırdım bu akşamki bölüm çok güzeldi haftaya kötü kızların garsonluk yapmalarını zevkle izlicem

**qzm_
01-07-07, 22:55
İzleyemedim bu bölümü ya kuzim qeldii!!Sadece yarismada birinci olduklari bölüme kadar izleyebildim napalim artik internetten izlicem...Güzel miydi bu bölm??;)

erkekkol
02-07-07, 08:07
ya manyak bi bölümdü evt herkeze ketılıyorum en güzel sahne cemre emreydi çok güzeldi ya emre romantikmişte haberimiz yokmuş sahneye çekıp nasıl çoşturdu herkesi erol hoca emrenin yaptıklarını söledi cemre çok tatlıydı orda yosy ve korkuttta bol bol sarıldılar ya uf düğün sahnesini göstermediler bide emre cemreye pepatya veriyodu cemre koklayıp biyere oturuyodu orasınıda göstermediler acaba korkut yosy emre cemre gülçin mert dans ederlermi inşalah uff bıktm bu showun saçmalıgından yazık erene ya inşalah barışın aklı 9.bölüm gelir basına eren baskasını sevemez artık oh anlıcak salk barış alevn onui kulanmasını bak orayıda göstermediler gerçekten yazalı artık showun sitesine yeter cnım artık heycanladırıp göstermiyolar sonra

aysem_
02-07-07, 08:18
dün akşamki bölüm gerçekten çok güzeldi.
her zaman ki gibi Korkut'a bayımdım ama artık biraz daha yakınlaşmalılar Yasemin'le.

stella_56
02-07-07, 09:09
Dün kü bölüm gerçekten çok güzeldi.Kızlar gerçekten harika bir show hazırlamışlardı.Alev'e gıcık oldum.Elektrikleri kesti.Ama kurtarıcımız Korkut yetişti.Gerçekten Korkut "kahramanlık benim görevim"derken çok tatlıydı.Farkettiniz mi bilmem ama Yoshy Korkut'a durmadan sarılıyordu.Artık ileri ki bölümlerde birlikte olurlar.Cemre ve Emre gerçekten çok tatlılardı.Emre'nin mektubu çok güzeldi.Nihayet Korhan herşeyi açıkladı.Gülçin ile Mert barıştı.Safiye abla'nın demek hiçbir büyüsü doğru değilmiş.Alev'i kandırmış.Oh olsun.Bende korktum ya.Kızlara birşey yapıcak diye.Barış'ı desem gıcık oldum.Kısaca güzel bir bölümdü.

acemicadi_selim
02-07-07, 09:11
İzleyemedim bu bölümü ya kuzim qeldii!!Sadece yarismada birinci olduklari bölüme kadar izleyebildim napalim artik internetten izlicem...Güzel miydi bu bölm??;)

gusel olmazmiydi hic yaa superdi hele emre cemre sahneleri mukemmeldi walla
bide korkutun bi kahve yapisi varki sorma

ayy kizlar korkut nedence cok gicik oldu bu ceme walla gidio ceme mektubu gulchine vermemden korktu ondan dio cem guluo sonra ona ters ters bakio ayyyy cok guldum ordada walla

gulos ne saniodum kizim tabiikide emre gercekten sewioda bunu cemreye inandiramioduk sadece

ohanges
02-07-07, 09:21
vayyyyy bee
ne bolümdü deil mi forumm
hasta oldum bu bölüme en sevdiğim bolüm bu oldu
ama frangmandaki çoğu şey yoktu
korkutun yüzükleri gösterişini falan göremedim

yıldızbilge
02-07-07, 09:26
ya dün hani bi sahne vardı yer kavgası yapıolardı.ben salo da yatarım fln .... orda cemre çok komikti tamma ben yatarım deyip puff diye yattı ya orası çok komıktı

_KeNNy_
02-07-07, 09:37
mütişş süpr harıka bi bolmdu.cemrele emre sahnelerıne bıttım zatn:img-in_lo emre nası mektp yazdı:img-in_lo yazdığı da hepsinn tik tak sarkısındandı galıba sonra cemre onu cok beencek we sarkı yapmaya karr wercek fln boylece o sarkı olcak.emre ona sevgıyle cemer dedıkce ben sımarıodm:img-in_lo burda(malm benm adm da cemre:D)
yoshy cok tatlıydı ya.korkut da fırsattan ıstfade baya sarıldı ona.nese bız mutlu oldk onları ole gornce.yoshynn hayalınde araba wardı ama korkutta wardı yanı hem arabayı sewıo hem korkutu bence.:character su ok yoshye gelse de asık olsa korkta
ben esrann solemesını beklıodm ama krkhn soledı coook ıı oldu onlar da barıstılar zaten cok yakısıolar
korkutun kahve yapmasına koptm ya warmı bole bısı nesekı org. sek. yetıstı de...
ya ben o alewlern falcıya gıttıklerı sahneyı ızleyemedım kımle bırlıkte gıdıodu kı alew.bi de falcı tel. acıodu biriyle konusuodu kandırdık bunları dıe kımdı o esramıydı acaba....
aayy yamur abla ben senn durumuna dustm sımdı.dun yan sıtede duğun mu artık neyse bısı wardı galıba:bella sureklı halay:dance: bılm ne sarkıları fln calıodu ama ankaralı turgut yoktu repertuarlarında:img-grin2

acemicadi_selim
02-07-07, 09:38
ya dün hani bi sahne vardı yer kavgası yapıolardı.ben salo da yatarım fln .... orda cemre çok komikti tamma ben yatarım deyip puff diye yattı ya orası çok komıktı

ayy evt yaaao sahne superdi sonra kiz ben yatarim salonda diyince hemen kalkip ii o zmn dediya ayy insan yok olurmu ole seyy filan olur iste hayalinde emreyi gordu yaa sapitti naptigini sasirio cemremm

oranges hakkaten bu bolum en gusel bolumdu bu bolumu hic unutmucammm

dizicibonus
02-07-07, 09:38
Ya arkadaşlar çok güzel bi bölümdü.

Seyrettim ama o emrenibn mekltubunu izleyemedim.Ne yazıodu biri söyleyebilirmi?

acemicadi_selim
02-07-07, 09:40
Ya arkadaşlar çok güzel bi bölümdü.

Seyrettim ama o emrenibn mekltubunu izleyemedim.Ne yazıodu biri söyleyebilirmi?

hemen soliyim tiktak sarkisinin bi kismi yaziodu sonra bi not ve kurumus bi gul nottada bu gulu annemle babamin ayrildigi gun kuruttum bidaha hic kimseyi sewmeyecegim diyerek filan diodu ama simdi bu gul senin cunku artik seni sewiorum filan gibi bisi yaziodu walla tam hatirlamiorum

acemicadi_selim
02-07-07, 09:52
ya arkiler ben dünkü bölümü islemedim ne oldu:icon_sorr

cemre ve emre baristi:img-blush kizlar yarismayi kazandi sonra korkut bi sarildi yoshy'e kizi birakmadi yani korhan alevle yaptiklarini anlatti gulchine sonra gulchinde mertin oldugu yere geri gidip merti yanagindan optu:img-in_lo emre bole ilk once cemrenin dolabinin ustune sonra dans odasina notlar yazip yazip koydu tik tak sarkisinin sozleriydi bu notlar sonrada cemreye bi mektup yolladi....bu kizlarin bi arkisi geldi ankaradan evden kacmis nisanlisiyla evlenmek icin kiz bizimkilere askin ne oldugunu filan anlatiodu sonraa kizlara gozlerini kapatin ne goruosunuz dedi yoshy araba gordu su korkutun arabasini kullanirkenki sahne.....eren:barisi gordu gulchin:merti gordu cemre de emreyi gordu 2. bolumdeki el tutusma sahnesinii sonra hemen ayaga kalkti kizlar hadi yatalim filan oldu utandi heral ne gordugunu solemedi cunku.....korkut un babasi geldi eve korkuta bana kahve yap dedi sonra korkut kahve yapti ayy cok komikti yaa ilk once bardaklara 1 kasik kahve koydu bi tane kup seker sonrada dioki kahve icilebilir bisi olduguna gore buna su lazim diyip uzerine su dokup karistirdi kopuklu olsun die sonra o.seker geldide ona kahve yapmasini ogretti cok komikti walla iste alev de yine falciya gitti falcida bu seker gelin cicegi istedi ama bi dugunden almaniz lazim dedi..kizlarinda dugunu okulun bahcesinde olcakti ama garson hala bulamamislardi alevde mudure gidip dugun varmis yardim edebilcek bisi varmi dedi mudur de onlari garson yapti cok merak ediorum nasil garson olcaklar die :D bide bi yerde baris ve emre konusuodu baris emreye tatile gidelim iste bodrum filan dio emre ben gelmicem dio barisda sensiz olmaz dio emrede butun masrafi sana yikicam demiosunda sensiz olmaz diosun dio barisda emre ben o kadar basitmiyim dio emrede evt dioooo:happy0064

ipod nano
02-07-07, 09:54
cemre emreye sonunda bir şans verdi ikilinin sahneleri çok güzeldi kızların şampiyon olmasına çok sevindim zaten belliydi birinci olacakları alev çatladı valla haftaya düğün var nasıl olcak acaba

_KeNNy_
02-07-07, 09:59
ya arkiler ben dünkü bölümü islemedim ne oldu:icon_sorr

canm uzulme yarn oburgn cıkar youtube a.
ben anlatıım sna
emre cemreyı kurtardı sarıldılar orda sonra kosa kosa gıtıler yarısmadan az daa cekılıolardı korkut cekıldıklernı acıklıodu kı kızlar cıktı sahneye ve tahmn edebıleceın gıbı alew kudrdu sınırınden sonrada elektrıklerı kestı kızların sarkısı yarım kaldı ama cok gusel toparladılar ve mudr bunu cok beendı bısımkıler bırıncı oldular sora kulıste erol hoca dedi işte emre bna anlattı erenn durumunu fln cemre de o bnı kurtardı dedı korkutta ben de ısıkları actım fln fıln dedıler gusel gusel konustular bu arada korkhan herseyı gulcıne anlattı mertın sucsuz olduunu anladı gulcın ve onla konusmaya basladı we hatta optu bıle.emre ve cemre konustular emre dedı bna bı sans wer aramısda bısı war ona bı sns wer fln baya etkıleyıcı bı konusma yaptı cemre okey dedı yanı cıkmaya basladılar
ondan sonra okul cıkısında bı arkadasları geldı cannn dıe ewlenıomus aılesı sewdıı cocukla ewlenmesını ıstemedıı ıcın ewden kacmıs bıras kızlarda kalcaklarmıs ama cok uzgndu sadece nıkah yapcakları duun yapamıcakları ıcın tabı bısm kızlarda ısı organıze ettılererol hocala konusup okulun vakfınn bahcesınde yapmak ıcın ızın aldılar erol hocayı da nıkah saıdı yaptılar sonra cıkıp gelınlık fln aldılar bu arada kızlar da gelınlıklerı deneyerek we elenerek bu ısten nasıplaerını aldılar :D erkklerde damtlık aldılar sonra kotkutun babası onu gormeye geldı mertle fln kkonustu canla konustu duunn butun masraflarını ustlenıorm dedı onu da nıkah saıdı yaptılar.ondan sora cann dedı ınsan ısterse yapamıcaı sey yok dıe bı hayal edeın ne ıstıosunuz gozunuzu kapatın dedın yoshy araba gulcın mert cemre emre eren de barısı gordu.
ondan sora kızlar yemk sırketıle anlastılar ama garsona paraları yetmedı bolece erol hocadn rıca ettıle okuldan bırı garson olablırmı dıe erol hoca da alew ve saz arkadaslarını garson yaptı.ondan sora cemre okul dolabınn ustunde bı not buldu tık tak sarkısından bı bolum yasıodu notta dewamı ıcın kendıne bak yasdıodu bı de kızlarda ayna olan butun yerlere baktılar sonnda dans odasında bı not daa buldular bundada sozler yasıodu bı de dewamı ıcn kuryeyı bekle yasıodu ondan sora aksam emre mertlere geldı bı mektupla zeyneptn bu mektubu gotrp cemrenn odasına saklamasını ıstedıler o da saklamadı dırek cemreye werdı kız kızın halınden anlar dedı cemre de dedı kı ben senden kendı kucukluumu goruom sonra okudu mektubu emre babası hasteneye yattında kotu gunler gecırmıs fln bı gul kurtmus bı daa hıc kımseyı sewmıcekmıs ama cemre bunu deıstrmıs ondan bu gulu ona werımus fln cemre carpıldı tabıı:D sonra bısm kızlar anladılar kı gercektm ask dıe bısı warmıs .... bu kadrrr off bıttım yasrken :D

CAGKAN_SİMGE
02-07-07, 10:21
yaa tebrik etme olayinda oldu kuliste :) ama onlari tam gostermediler o sirada korkut ve yoshy nin sarilmasina odaklanmislardi sahnedeee

dur dur kız hatırladım=) bnm zeka korkut gibi uçuşa geçti demek ki=) yha yoshy ile korkut sarıldı sonra en son emre cemreyi öptü dimi şimdi hatırladım...

k.u.b.r.a
02-07-07, 10:25
Evet kubracim, cok cok yakisiyorlar!!
Insallah haftaya daha cok birlikte sahneleri olur!!

inş canım çok şekerler

canım güzel ne dmek muhteşemdi bölüm muhteşem

bu arada ben dizi ilk başladığında ailede vardım ama bir aar giremediğim için unutulmuşum inş tekrar aranıza alırsınız bide beni yasemin korkut ve cemre emre ailesinede yazarnmısınız imzalarda lütfen lütfn

CAGKAN_SİMGE
02-07-07, 10:32
arkadaşlar bn şurayı anlayamıyorum.şimdi hani gıcık alev gitti ışıkları söndürdü yha sonra kızlar emre ile birlikte söylediler.orda barış bile onlara karşıdan destek çıkıp şarkı sözlerini söyledi.ama alev'e gelince kızlara düşman oluyor.çıkarcı şey işte arkadaşlarını sattı...

CAGKAN_SİMGE
02-07-07, 10:35
ya manyak bi bölümdü evt herkeze ketılıyorum en güzel sahne cemre emreydi çok güzeldi ya emre romantikmişte haberimiz yokmuş sahneye çekıp nasıl çoşturdu herkesi erol hoca emrenin yaptıklarını söledi cemre çok tatlıydı orda yosy ve korkuttta bol bol sarıldılar ya uf düğün sahnesini göstermediler bide emre cemreye pepatya veriyodu cemre koklayıp biyere oturuyodu orasınıda göstermediler acaba korkut yosy emre cemre gülçin mert dans ederlermi inşalah uff bıktm bu showun saçmalıgından yazık erene ya inşalah barışın aklı 9.bölüm gelir basına eren baskasını sevemez artık oh anlıcak salk barış alevn onui kulanmasını bak orayıda göstermediler gerçekten yazalı artık showun sitesine yeter cnım artık heycanladırıp göstermiyolar sonra

eft jnm yha bnm msnmde herkes artık show tv ile bağlantıya geçmemiz gerek diyip diyip duruyor bi tek bizim dizimizde yapıyor zaten gıcık kanal yha...

CAGKAN_SİMGE
02-07-07, 10:38
arkadaşlar bn şurayı anlayamıyorum.şimdi hani gıcık alev gitti ışıkları söndürdü yha sonra kızlar emre ile birlikte söylediler.orda barış bile onlara karşıdan destek çıkıp şarkı sözlerini söyledi.ama alev'e gelince kızlara düşman oluyor.çıkarcı şey işte arkadaşlarını sattı...

yağmurcum işin zor yha ne yaptığı belli olmayan bi adama gönlünü kaptırdın.ama sn erman olarak seviosn dimi???

YoShYÖzGe
02-07-07, 10:42
Bugün Hepsi Bir'in 17.00'de 1.bölümü var:img-wink:
Gülçin Mert'in yanağından öptü orada çok tatlılardı işte bu yaa:happy0064

k.u.b.r.a
02-07-07, 10:43

evet canım gıcık barış hazır eren,ide üzüyor
ama emrecim ölemi cnaım benim cemre içi yaptı herşeyi o olmasa birinci falan olamazlardı

CAGKAN_SİMGE
02-07-07, 10:47
evet canım gıcık barış hazır eren,ide üzüyor
ama emrecim ölemi cnaım benim cemre içi yaptı herşeyi o olmasa birinci falan olamazlardı

eft jnm haklısın barış bu bazen barışa karşı yumuşuorm kızlara destek çıkmasında yumuşadım ama sonra gelipte alevi öpünce nasıl sinir oldum...

k.u.b.r.a
02-07-07, 10:51
eft jnm haklısın barış bu bazen barışa karşı yumuşuorm kızlara destek çıkmasında yumuşadım ama sonra gelipte alevi öpünce nasıl sinir oldum...

vallaya uyuz işte ya aslında çok yakışıklı çokta şeker ama herşeyi çıkarla yapınca gıcık oluyorum

monalisa454
02-07-07, 11:04
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
1 Temmuz 2007 Pazar
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Ibo Show [net] Atv 5,50 25,30
2 Hepsi 1 [net] Show 4,90 18,10
3 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,30 23,90
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 3,90 23,10
5 Pazar Keyfi [net] Show 3,40 17,00

Tele - Barometre
1 Temmuz 2007 Pazar
1 Hepsi 1 [net] Show 5,00 19,30
2 Ibo Show [net] Atv 4,80 23,60
3 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 3,70 22,20
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 3,30 21,20
5 Hepsi 1 (ozet) [net] Show 3,20 15,20

acemicadi_selim
02-07-07, 11:06
kubra ve simgecim size 100% katiliorum yaa cok cikarci bu baris cok sinir oldum

bu arada yarismada korkut kizlarin yarismadan cekildigini solerken emrenin gelip korkutu sahneden indirmesi superdi elektrikler kesilince de emre hemen sahneye cikip alkis yapip kizlarin durumunu kurtarmasi superdi walla emre benim askimdi simdi bide kahramanim oldu walla

dizi_kolikk
02-07-07, 11:24
canım yaa
emrem yine döktürdü walla
haftanın kahramanı :img-wink:

dunya93
02-07-07, 11:39
:happy0064 reytingler çok güzel.zaten böyle bi bölüm den sonra normal diye düşünüyorum..hele yarışmayı kazandıktan sonra korkutla yaseminin sarılışlarına bittimmm.çok güzeldi:happy0064

_KeNNy_
02-07-07, 11:42
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
1 Temmuz 2007 Pazar
1 Ibo Show [net] Atv 5,50 25,30
2 Hepsi 1 [net] Show 4,90 18,10
3 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 4,30 23,90
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 3,90 23,10
5 Pazar Keyfi [net] Show 3,40 17,00

Tele - Barometre
1 Temmuz 2007 Pazar
1 Hepsi 1 [net] Show 5,00 19,30
2 Ibo Show [net] Atv 4,80 23,60
3 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 3,70 22,20
4 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 3,30 21,20
5 Hepsi 1 (ozet) [net] Show 3,20 15,20

spr ya ozet bıle ılk bese gırmıs puuahh
abde de bıırncı olablırdık nese cok gusel retngler nıce bole retnglere :img-wink:

N_e_z
02-07-07, 12:03
ya üf hic kimse resim cekmemis ya galiba reismsiz kaldik
ay bu bölüm cok komikti aleve koptum müdürün gorson olcaklarini söylerken hahahahahhaha

_KeNNy_
02-07-07, 12:11
ya üf hic kimse resim cekmemis ya galiba reismsiz kaldik
ay bu bölüm cok komikti aleve koptum müdürün gorson olcaklarini söylerken hahahahahhaha

evet yha orası sprdı alewın yuzundekı ıfade nasıldı ama puaahhhhh demkkı fragmanda ondan papyon gıbı bısı takmıslardı

ekin-sarp
02-07-07, 12:30
selam arkadaslar
ben dünkü bölümdeki favori sahnelerimi yazmak istedim:
1.emrenin cemreye yazdigi mektup
2.cemrenin emreye ikinci bir sans daha verdigi sahne
3.korkinin türk kahvesi yapisi :img-hyste
4.yasemin ve korkut sahneleri
5.erol beyin alev ve sazan arkadaslarina dügünde garsonluk yapacaklarini söyledigi sahne :img-hyste

reytingler süper ya,hele ab de birinci olmussuz..aferin bize :img-wink:

bu arada bugün benim dogum günüm..

KübraYasemin
02-07-07, 12:58
retingler süperrrr....
bu arda selam....
dünki bölümde ama fena degildi yani.
bu dizi sezona girmiyor herhalde degilmi????
cünki baksanaIza cogu yaptI hepsi 1 daha oynuyor.
bence girmesin cünki daha yeni basladI.
biraz abartIlI olurda zaten. 8 9 Bölümde sezon olmasI.
dünki bölüm yorumlarIna gelince.
erencigime sunu demek stiyorum.
yaaaa unut artIk barisI sen daha iyisi ni hak ediyorsun bak vallaha güzelsin özelsin. daha iyisinide bulursun ciddennn yaniii...

acem kızı
02-07-07, 13:05
slm millet

ya dün herşey çok güzeldi ama ikinci olay yani düğün olayını çok abartmışlar

tamam aşık olan iki kişiyi evlendirmeye çalıştılar güzel ama bunu abarttılar biraz bence

garsona kadar ne gerek vardı ki

kızlar gelinlikle süperdiler

KübraYasemin
02-07-07, 13:12
doğum gnn kutlu olsun cnm bu arada fragmandaki yüzük sahenside bi dahaki bölümeymişş

bende tam bu konuda bahsedecektim öyle bir sahne yoktu bu bölmde.
gfragmanda olmasIna ragmen. birdahaki bölüme kaldI demek iyimis.
birdahaki bölümde yani dügün var dügün. alev salagIda parayI hic gercek olmayan büyücüye yatIryior deli ya bu kIz hakkikaten. barIs ile o tencere yuvarlanmIs kapagInI bulmus misali ynai benceee.

KübraYasemin
02-07-07, 13:19
gördünüzmü baris alevi nasil yanagIndan öptü.
tüh ya bu cocuga ereni neden cabuk unutu ya vallah ayazIk yani cidden.
yazIkkk. erene bence bunlarI yaptIgIna pisman olacak. ama is isten gecmis olacak. Eren cok üzülüyor yaa acayip cok hemde.
alev ve ereni hic kIyaslamak bile istemiyorum direk eren diyorum yani bu sekilde.

ekin-sarp
02-07-07, 13:33
doğum gnn kutlu olsun cnm bu arada fragmandaki yüzük sahenside bi dahaki bölümeymişş

cok tsk ederim cnm :img-wink:
evet ya sinir oldum,her hafta ayni sey..bu haftada fragmanda o yüzük sahnesini gösterdiler,sonra alev ve sazan arkadaslarinin garson kiyafetlerini giydikleri sahnei gösterdiler ve erenin galba cananin kafasina birsey takarkenki sahneyi gösterdiler..ama bu bölümde yok!!
umarim haftayada böyle olmaz..yoksa gercekten sikayet edicem show tv ye ya..

N_e_z
02-07-07, 13:34
bence isiklar kapandiginda herkezin kalpsizsin sarkiyi söylemesi biraz acayip oldu nekadarda cabuk ezberlemisler ssrkiyi yaw

KübraYasemin
02-07-07, 13:36
Bence Cemrenin erene bir sans daha vermesi cok tatlIydI.
Cemrede biryandanhaklI nasIl güvensin onca olaydan sonra. cok tatlIydIlar. Benim favori ciftimdi bu hafta. ama bu hafta. bakalIm hafatya kim olacak. yasemindede hala tIk yok ya. hadI kIzIm biraz hoslan ya su korkutan cocuk sana sIrIlsIklam asIk sende daha tIk yok IIIII kaldIn ynaiii. eren gibi kitlendin.

N_e_z
02-07-07, 13:44
alev nasilda bozuldu ama kizlarin birinci oldugunu duyunca oh
canima deysin vallah
bence aslinda erenle korhanda yakisiyo
korkutla yasemin cok tatlidi nasilda yasemini kucagina aldi korki

cez-A-yben
02-07-07, 14:00
ya ben dünkü bölümü izliyemedimd emre ne mektubu yazmış cemreye sonra yarışmayı kim kazandı bide korkut çoo..ook şirin olmuş kim yapmış onu öyle?

Meryemce90
02-07-07, 14:08
dünkü bölüm harikaydi arkadaslar herzamanki gibi,
artik erenimede biriisini bulsunlar yawwwss barisi istemeyizzz .....
o cok kalbini kirdi erenin,
yoshy de birazcik korkut a karsi biseyler hissesin yahuu....
korkut cok tatli cok seviyom onu ya hele o türk kahve yapma sahnesi acayip komikti,
ya da su organizasion da korkut dedi ya en zor isi bana verin acayip ya...:):)
emre ve cemre in bidaha süper ikili olmalarina sevindim yani asklarina bidaha sans verdigi icin cemreye aferin:)
gülcin ve mert cok tatlilar.... mert de süper hele onu kücük organicsekeri onu cok sefiyom cok akilli ve ayni zamanda cok komik:D

PAMUK_MELEGIM
02-07-07, 14:08
Dunki bolum cok GuZelddii cemreyle emrenin arasi iyi olmasina sevdinim bu hepsi tam iyilik perileri yaacok hosuma gitti arkadaslrina yardim etmesii=))yeni bolumu sabirsizlikla bekliyorum=)

miracle girl
02-07-07, 14:10
Bizim kızlar kazandı tabi.
Ve tabikide Korkut süperdi kahraman o;)
Korkut zaten şirin kim yapıcakki onu:)

death angel
02-07-07, 14:16
ya arkadaşlar ben dün yeni bölümünü izleyemedim tekrarının ne zaman olacağını bilen var mı?

seedorf
02-07-07, 14:19
ya arkadaşlar ben dün yeni bölümünü izleyemedim tekrarının ne zaman olacağını bilen var mı?

evet ya bende izleyemedim tekrarı ne zaman verilio acaba bilen varsa söyleyebilir mi günü ve saatini??? şimdiden teşekkürler

acemicadi_selim
02-07-07, 14:22
slm kizlar ben geldim yine....ekin-sarp dogum gunun kutlu olsun cnm...
yaa yazmayi unutmusum bi yerde korkut merte yasemin beni kacirsa agzimi bile acmam dio sonrada mert yakinda kiz senin yuzunden kecileri kacircak dioyaa orda cook guldum yaaaaa

death angel
02-07-07, 14:38
ya arkadaşlar saat beşteki dünkü bölümün tekrarı değil ama 1, bölümden itibaren haftaiçi oynayacak

ASİ_YILLAR
02-07-07, 14:55
ya dünkü bölüm süperdi cidden bayıldım zilerken gülçin ve merete özellikle çok sevindim yaa

acem kızı
02-07-07, 15:43
bence isiklar kapandiginda herkezin kalpsizsin sarkiyi söylemesi biraz acayip oldu nekadarda cabuk ezberlemisler ssrkiyi yaw

ehe ewet ya anında tempo tutturdular:happy0064

maşallah dinleyici pek zeki:img-icecr

acemicadi_selim
02-07-07, 15:46
slm kizlar
yaa detaylarda bogulmayalim boswerin izleyici akilli da ondan aslinda akilla ilgisi yok bence sonucta barisdaa soledi sarkiyi:img-hyste emre superdi elektiriler kesilince hemen herkezi havaya sokup hicbisi yokmus gibi oldu herkez solemeye basladii

YoShYÖzGe
02-07-07, 17:01
Demin Hepsi 1'nin birinci bölümü vardı.Ben izledim.Nostalji yaşadım:bella
Bu yeni bölümün gözde çifti Cemre-Emreydi bence.Yaseminle Korkut'u da görücez yakında İnşallah:sad53:

gkn_delisi
02-07-07, 17:25
Dün gece olan bölüm oldukça
eglenceli ve hoştu :img-in_lo :img-yes:
cemre'nin kurtulup yarışmayı
kazanmaları da çok güzeldi
diger bölümü de sabırsızlıkla bekliyorum :img-blush

acemicadi_selim
02-07-07, 18:06
Demin Hepsi 1'nin birinci bölümü vardı.Ben izledim.Nostalji yaşadım:bella
Bu yeni bölümün gözde çifti Cemre-Emreydi bence.Yaseminle Korkut'u da görücez yakında İnşallah:sad53:

bende izledim ii oldu gerci kimbilir kac kere izlemisimdir ama 2. bolumu iple cekiorum cunku cemre ve emrenin partideki sahneleri var:happy0064 ii oldu tekrarlarin olmasi izleyemedigimiz bolumleri yada sahneleri filan izleyebilioruz....ayyyy bu bolum benim en sewdigim bolum oldu walla ne yalan soliim superdi bu bolum yuzuk olayini goremedik bu bolum ama olsun ztn ne icin etrafda yuzuklerin oldugunu bilioruz sonuctaa korkut yoshyle evlenmicekk :img-hyste

fırtına_leyla
02-07-07, 18:08
kesinlikle süper bir bölümdü cemre ve emreye bayıldım her zamanki gibi süperlerdi sonunda barıştılar emrenin sahnede tempo tutturması yazdığı mektup süperdi:img-in_lo

acemicadi_selim
02-07-07, 18:20
kesinlikle süper bir bölümdü cemre ve emreye bayıldım her zamanki gibi süperlerdi sonunda barıştılar emrenin sahnede tempo tutturması yazdığı mektup süperdi:img-in_lo

sana harfi harfine katiliorum cok sekerlerdi emrenin tempo tutturmasi ve mektup super otesiydii

miracle girl
02-07-07, 18:48
Emre bu bölümün yıldızıydı aslında Korkut dediğime bakmayın o kalbimden geçen şey :D Ya Korkutta kahramanlık yapıyo ama onuda unutmayıınn ;)

Bende izledim tekrar. Ama bölümler az olduğu için haftaya 2 bölüm yayınlanıp kalkar:(

hepsi_bir
02-07-07, 18:52
bu arada arkadaşlar fragmanlara dikkat ettiyseniz gelecek bölümde olan bir sahneyi bu bölümdeymiş gibi gösteriyorlar
mesela 6.bölümün fragmanında erenin barışa tokat attığı vardı ama eren 7.bölümde tokat attı birbaşkası da 7.bölüm fragmanında kızları sahnede görüyorduk ama kızlar 8.bölümde sahneye cıktı ayrıca bu yüzük olayı da öyle ne biçim iş anlamadım

§uni§a
02-07-07, 19:11
milllettt nbrsiniz yaa günlerdir yazamiyorum bugünde yazmasaydim ölücetim herhalde...))
neyse dünkü bölüm yine süperdi varya bayildim yaa
korkut süperdi lens onu bozarmis gözlükte bizi bozuyo:img-hyste
üff günler cabuk gecsin yaa biran önce pazar gelsinnnnnnnn
kendinize iii bakinbye

nisnes
02-07-07, 20:00
şeyy acaba son bölümden resimler varmı? varsa yayınlarsanız sevinirim:img-wink:

dizi_kolikk
02-07-07, 20:07
evet ben de izledim ilk bölüm tekrarını
arkadaşlar fark ettiniz mi bilmem ama kızlar 8 bölümde bayağı bir ilerletmişler oyunculuğu:img-wink:

acemicadi_selim
02-07-07, 20:12
evet ben de izledim ilk bölüm tekrarını
arkadaşlar fark ettiniz mi bilmem ama kızlar 8 bölümde bayağı bir ilerletmişler oyunculuğu:img-wink:

evt hakkaten cok ilerletmisler oyunculuklarini bide emre cok hizli konusuodu ilk bolumlerde ama simdi konusma hizi normalll:)

nisnes multimedya bolumunde var resimler cnm

_KeNNy_
02-07-07, 22:47
selam arkadaslar
ben dünkü bölümdeki favori sahnelerimi yazmak istedim:
1.emrenin cemreye yazdigi mektup
2.cemrenin emreye ikinci bir sans daha verdigi sahne
3.korkinin türk kahvesi yapisi :img-hyste
4.yasemin ve korkut sahneleri
5.erol beyin alev ve sazan arkadaslarina dügünde garsonluk yapacaklarini söyledigi sahne :img-hyste

reytingler süper ya,hele ab de birinci olmussuz..aferin bize :img-wink:

bu arada bugün benim dogum günüm..

hepsine katılıorm bı de korkutun benım ısım kahramnlık dıyısı cok guseldı ben orayı dacok sewdm
geçmiş DoĞuM GüNüN KuTlU OlSuN...:happy0064 (iyiki doğmussun da ben sna katılmısım :D)

miracle girl
02-07-07, 23:20
Bencede kızlar kendilerini çok geliştirdiler.
Onların işide zor ya
Hem şarkı
Hem dans
Hem oyunculuk
Hem aşk;)
Ooo bunlar Süper Kız olmuşlar grup adı fln deişse tam olur:)
En kötü Gülçin oynuodu bence ama oda geliştirdi gibi;)(cnm benmmm:))

stella_56
03-07-07, 09:30
Bencede kızlar kendilerini çok geliştirdiler.
Onların işide zor ya
Hem şarkı
Hem dans
Hem oyunculuk
Hem aşk;)
Ooo bunlar Süper Kız olmuşlar grup adı fln deişse tam olur:)
En kötü Gülçin oynuodu bence ama oda geliştirdi gibi;)(cnm benmmm:))
Evet katılıyorum.Kızlar kendilerini çok geliştirdiler.1. bölüm ile bu bölüm arasında çok fark var.

KübraYasemin
03-07-07, 12:14
yeni üve olan arkadasImIz armIza hosgeldin canim...
ben birsey bilmek istiyorum bilen varmI aceba bu dizi sezona girmiyor sanirIm degilim????? yani öyle duydum 10 sezonmu neymi ama sacma olur cogu sezondan zatenkiii

N_e_z
03-07-07, 12:26
hihihi ben demin yien baktim o kisima evt simdi cikiyorlar hahahaha
cok tatlilar ya

feyza_cemre
03-07-07, 12:45
hihihi ben demin yien baktim o kisima evt simdi cikiyorlar hahahaha
cok tatlilar ya

evet yaa çok tatlılar ben en çok cemreyle emreyi sonrada yaseminle korkutu seviyorum:happy0064 :happy0064 :happy0064

canlarım benim... bu arada 9.bölümü çok merak ediyorum ben yaa daha çook var nası beklicem üff

N_e_z
03-07-07, 13:09
dizinin tekrarı var mı varsa ne zaman??

evet canim var hafta ici her gün
saat 17de dün birinci bölüm vardi
bugünde ikinci bölüm var

HG_GUMUS
03-07-07, 13:12
evet canim var hafta ici her gün
saat 17de dün birinci bölüm vardi
bugünde ikinci bölüm var

çok tşkk :happy0064
8.blmün tekrarı varmı biliyormusunuz??ptesiyi mi beklemem gerekiyorr

Numidian
03-07-07, 13:21
arkadaslar simdi cemreyle emre sevgilimi cok merak ediyom ya

bu kadar yakınlastıkları halde sevgili diye gormuyorsanız korkut ile yasemin ölümünekanka heralde sessiz fragman ne zaman gelir 9 bölüm

-şEkEr-
03-07-07, 13:43
cemre şimdilik af etti bence onu ama yakın zamnada neler olucak çok merake diyorum
bu arada gülçin ne güzel öptü öyle merti
bir ses geldi gülmekten öldüm

4yüz_hepsi
03-07-07, 13:47
Merhaba arkadaşlar.Ben daha yeni üye oldum.Hepsi 1'i severek izliyorum.Dizi de en sevdiğim karekterler Yoshy ve Korkut.Bu bölümde Korkut elektrikleri yakarken "kahramanlık benim görevim"derken çok tatlıydı.O benim kahramanım.Barış'a gıcık oldum.Hepiniz gibi.Bu bölüm çok kısaydı yoksa bana mı öyle geldi.Bu bölüm harika olacak.Düğünü merak ediyorum.

-şEkEr-
03-07-07, 13:52
evet ya doğru bende gördüm orayı:) :) çok güseldiii:happy0064

cemrenin dediği gibi lokumum gerçekleri öğrenince muuck diye öptü
ee fırsat bu fırsat uzun öpiyim dedi heralde ehehehe

-şEkEr-
03-07-07, 13:55
Bende gördüm ama ses falan duymadım.Ama güzeldi gerçekten.

cnm bnce sen bir daha izlersne dikkat et harika bir görüntüydü
zor tuttum kendimi

feyza_cemre
03-07-07, 13:55
cnm o sahne ödülü aldıktan sonra kuliste mydi bn hatırlayamadm da

evet kuliste ödülü aldıktan sonraydı:happy0064 :happy0064

Hepsi1
03-07-07, 14:00
Arkadaşlar ben 8.bölümün son reklamından sonrasını izleyemedim acaba ne olduğunu anlatabilir misiniz ?? Bu arada Yoshy&Korkut ikilisine bayılıyorum...
Kuliste bayağı yakınlaştılar umarım onların da sonu Cemre&Emre gibi olur da benim de istediğim gerçekleşir.Neyse bence en iyi rol yapan Yasemin ki onun dışında iyi rol yapan biri olarak bulduğum kişi yok ve Yaseminin bundan sonra da böyle çalışmalara katılması süper olur ...
Başarılar "Hepsi"ne...

ekin-sarp
03-07-07, 15:40
selam arkadaslar,nasilsiniz??
pazar günkü bölümdeki cemre emre sahneleri süperdi ya..hele emrenin cemreye yazdigi mektup..bayildim..cemre artik yüzde yüz inanmasi ve güvenmesi lazim emreye..

ozlem_1905
03-07-07, 15:41
ben geldim int.cafedeim e ne konuştunuz bakiim denizden çıktım şimdi ya bu bölüm süperdi kızlar kazandı ztn belliydi ay korkut çok tatlıydı ya

hepsi_bir
03-07-07, 15:43
ben geldim int.cafedeim e ne konuştunuz bakiim denizden çıktım şimdi ya bu bölüm süperdi kızlar kazandı ztn belliydi ay korkut çok tatlıydı ya
ewt cnm yaa cook tatlıydı dediğin gibi ztn kazancekleri belliydi kızları şimdide albüm heyecanı sardı ne kdr gsl yaa

miracle girl
03-07-07, 16:29
Ya ben b eski bölümletri bile seve seve izliyorum. İnternette izliyodum zaten şimdi saat 5 oldu mu tvye odaklanıyorum:)
Ayy şimdi Alev Emreye tokat attıı! Cadı şey nolcakk

acemicadi_selim
03-07-07, 20:38
Ya ben b eski bölümletri bile seve seve izliyorum. İnternette izliyodum zaten şimdi saat 5 oldu mu tvye odaklanıyorum:)
Ayy şimdi Alev Emreye tokat attıı! Cadı şey nolcakk

ayy evt aleve gicik oldum yaa emre o tokadi yiyince alevi evire cevire bi gusel dovseydi tam super olurdu walla:img-hyste

neyse bende izliorum tekrarlari gusel oluo ayy emre ve cemre superdi yaa bayildim walla bakismalar filan
bu arada ben you tuba herseye ragmenin klip arkasini izliodum 2. kisimda cemre ve yoshy konusuodu topuklularla yurumesini bilmioruz yaa allah mankenlere yardim etsin filan diolardida baktim artik yuruyebiliolar 2. bolumde barisin partisinde erende cemrede topuklu giymislerdi :)

feyza_cemre
03-07-07, 20:43
ayy evt aleve gicik oldum yaa emre o tokadi yiyince alevi evire cevire bi gusel dovseydi tam super olurdu walla:img-hyste

neyse bende izliorum tekrarlari gusel oluo ayy emre ve cemre superdi yaa bayildim walla bakismalar filan
bu arada ben you tuba herseye ragmenin klip arkasini izliodum 2. kisimda cemre ve yoshy konusuodu topuklularla yurumesini bilmioruz yaa allah mankenlere yardim etsin filan diolardida baktim artik yuruyebiliolar 2. bolumde barisin partisinde erende cemrede topuklu giymislerdi :)

evet bende o bölümde şaşırdım bende onu tv de izlemiştim klip arkasını cemreyle yasemin öyle diyolardı ama öğrenmişler galibaa:img-grin2 :img-grin2 :img-grin2

miracle girl
03-07-07, 21:30
Yağmur tatile gitmişti sanırsam.
Yakında döner ama haftayada ben tatile gidiyorum milett
Gerçi Yağmur kadar özlenilmem ama:icon_whis
Eee konu yok mu böyle boş boş yazıyoruz
Ya şu Alev ne saf kız be büyüye inanıyo hala düğün çiçeğini alınca nolcak bakalım.
Asıl garson hallerini çok merak ediyorum:img-hyste

hepsi_bir
03-07-07, 21:46
Yağmur tatile gitmişti sanırsam.
Yakında döner ama haftayada ben tatile gidiyorum milett
Gerçi Yağmur kadar özlenilmem ama:icon_whis
Eee konu yok mu böyle boş boş yazıyoruz
Ya şu Alev ne saf kız be büyüye inanıyo hala düğün çiçeğini alınca nolcak bakalım.
Asıl garson hallerini çok merak ediyorum:img-hyste

1.aa cnm hiç ole deme yane seni ve senaryolarını sabırsızlıkla bklicem
2.o alev cidden saf dediğin gibi paraları da saçıyo o kadına
3.garson hallerini 8.bölüm fragmanında gösterdi beyaz elbiseler etekleri kabarıktı galiba boyunlarında da mavi fiyonk vardı
ve son olarak yeni senaryonu yazmıo msn

love_girl
03-07-07, 22:47
aaaaaa fragmanı gösterdiler mi?
tüüh ya kaçırdım alevi öle ezik görmeyi çok isterdim ama nese artık pazar gününe yada şans eseri görürsem tvde fragmanı o zmn:img-pilot
dediğiniz gibi alevde 2-3 tahta eksik hala büyüye inanıyo ama kadın madem yalancı o zmn ilk yaptıklarında cemrenin gülçinin başına gelenler şans eseriydi o zmn gülçinin ki öle ztnde cemre olayı biraz karışık gibi ya kadın iğneyi batırınca oldu anlamadım gitti:icon_whis :img-pilot
bu arada dizideki dila kemr kim ya kimileri alev diyo kimileri alevin slkları:img-icecr alevi bn sezen die biliorum ama:icon_whis

hepsi_bir
03-07-07, 23:23
aaaaaa fragmanı gösterdiler mi?
tüüh ya kaçırdım alevi öle ezik görmeyi çok isterdim ama nese artık pazar gününe yada şans eseri görürsem tvde fragmanı o zmn:img-pilot
dediğiniz gibi alevde 2-3 tahta eksik hala büyüye inanıyo ama kadın madem yalancı o zmn ilk yaptıklarında cemrenin gülçinin başına gelenler şans eseriydi o zmn gülçinin ki öle ztnde cemre olayı biraz karışık gibi ya kadın iğneyi batırınca oldu anlamadım gitti:icon_whis :img-pilot
bu arada dizideki dila kemr kim ya kimileri alev diyo kimileri alevin slkları:img-icecr alevi bn sezen die biliorum ama:icon_whis
1.si bn gçn bölümün fragmanından bahsediom onda düğünden bazı sahneler vardı
2.si alevler cok salak hala inanıolar ona paraları da sayıyolar
3.sü dila kemer alevn yandaşı olan arzu var ya o ayrıca o dila kemer cemrenn öz kardeşi

love_girl
03-07-07, 23:39
1.si bn gçn bölümün fragmanından bahsediom onda düğünden bazı sahneler vardı
2.si alevler cok salak hala inanıolar ona paraları da sayıyolar
3.sü dila kemer alevn yandaşı olan arzu var ya o ayrıca o dila kemer cemrenn öz kardeşi

o kızı bnde biliom hatta resmi bile var bnde bi arkımda int. cemreyle onun yanyana resmini görmüş ama bn görmedim:img-yes: ztn cemreler 3 kardeş:img-wink: bide 14-15 yaşlarında bi kardeşleri var o aynı cemre çok benzio:img-yes: arzu çok çirkin ya:img-blush alev yine gzlde arzu bilmiom bn onun yerinde olsam cemreyi çok ama çok kıskanırdım:img-icecr

erkekkol
04-07-07, 08:08
pazar günü gelsede izlesek başka izlediğim dizi yok zaten 6 gün boş geçiyor :D

bencede ama daha 5 gün var yarın fragmanı gösterir belki insalah aynen bende baska bişi izlemiyorum ve çok sıkılıorum tekrarlarla yetinmeye çalşliyorum bide 8.bölümde gözlerini kapatıklarında cemre ve yasemin süperdi hadi kızlar yatıyoruz farlar ya mükemmel

YoShYÖzGe
04-07-07, 08:44
Özet bu kadar geç gelmek zorunda mı yaa:sad53:
Dila Kemer Cemre'nin kardeşi Arzu:img-wink:
Bu arada bugün 3.bölüm var:happy0064

Numidian
04-07-07, 08:57
show tv neyi eken veriyokiş birde cogu bölüm cekilmiş hazır oldugu halde ya haftalık cekilkse bitmiştik heralde

kalemera
04-07-07, 09:03
show tv neyi eken veriyokiş birde cogu bölüm cekilmiş hazır oldugu halde ya haftalık cekilkse bitmiştik heralde

evet ya kesin özeti ve fragmanı pazar günü görürdük oda akşam saatlerinde eminim ki
bu erken vermiş halleri :icon_whis
ama yarın veya bugün fragman çıkat özette cuma veya cumartesi:img-yes:

YoShYÖzGe
04-07-07, 09:50
Düğünü çok merak ediyorum yaa:sad53:
O kadar fragmanda gösteriyorlar sonra diziyi onu göstermeden bitiriyorlar:sad53:
Özeti de geç veriyorlar off off:sad53:

Numidian
04-07-07, 09:52
evet ya kesin özeti ve fragmanı pazar günü görürdük oda akşam saatlerinde eminim ki
bu erken vermiş halleri :icon_whis
ama yarın veya bugün fragman çıkat özette cuma veya cumartesi:img-yes:

haftalık cekilse kesin dizi izleriz daha sonra fragmanı görürüz ben showdan her seyi bekliyorum sasırtmöaz bizi bir kere mucize oldu fragmanı salı gunu yayınlamısdfı fi tarihinde

sorenza
04-07-07, 11:26
Aslında oyunculukları pek iyi değil ama arkadaşımın kuzeni oynuyor bu dizide diye tavsiye üzerine izledim son iki bölümünü birde tekrarlarına bakıyorum.Sıcak komik bir dizi sıkıcı değil Hepsi Grubu kendilerini gelişterseler daha da iyi olur.

Ayrıca bu dizide BAHADIR EFE var ben çok severim onu dansına hayranım tanışma sohbet etme fırsatımda oldu çok tatlı sıcak biri isterseniz fotolar var ekleyebilirim. :)

TATLİŞŞ
04-07-07, 11:54
Eklersen Sewiniriz Ayrıca Bahadır Efe Bi Dans Yarışmasında BENGÜNÜN eŞİ oLMUŞTU çok gzel dans ediyor. son bölüm ssüperdii. korkut keşke gözlükleri takmasaydı yha ama bölede komix oluyyoo yarışmayı kazandılar zzaten kaazancaklardı güzel işte :D :img-wink:

Numidian
04-07-07, 12:00
Aslında oyunculukları pek iyi değil ama arkadaşımın kuzeni oynuyor bu dizide diye tavsiye üzerine izledim son iki bölümünü birde tekrarlarına bakıyorum.Sıcak komik bir dizi sıkıcı değil Hepsi Grubu kendilerini gelişterseler daha da iyi olur.

Ayrıca bu dizide BAHADIR EFE var ben çok severim onu dansına hayranım tanışma sohbet etme fırsatımda oldu çok tatlı sıcak biri isterseniz fotolar var ekleyebilirim. :)
arkadasını kuzeni ne rolsde oynuyor acbaa resimleri koyarsan seviniriz

acemicadi_selim
04-07-07, 12:02
arkiler fragman ciktimi bide su dugunu cok merak ediorum ins. bizimkilerin hepsi dans eder emre-cemre gulchin-mert yoshy-korkut alevde onlara hizmet eder ayy alev garson olarak gormek super olcakkk

sorenza
04-07-07, 12:37
Tamam o zaman eklicem en kısa zamanda Bahadır Efe fotolarını bu arada arkadaşımın kuzeni Cem yani dizideki Emre :)

Numidian
04-07-07, 12:46
Tamam o zaman eklicem en kısa zamanda Bahadır Efe fotolarını bu arada arkadaşımın kuzeni Cem yani dizideki Emre :)
arkadasını kzueni yusuf akgun osla daha makbule gecerdiamam oslnu onuda kuzenini bulacaz

ebru_cenk
04-07-07, 12:47

Ne kadar şanslısın.Peli cemle tanıştın mı?

N_e_z
04-07-07, 12:47
arkiler fragman ciktimi bide su dugunu cok merak ediorum ins. bizimkilerin hepsi dans eder emre-cemre gulchin-mert yoshy-korkut alevde onlara hizmet eder ayy alev garson olarak gormek super olcakkk

sormasi ayiop eren neden dans etmesin?:P
bence erene ordan güezl bi kismet ciksin yada bahadir hoicayla dans etsin barisda görüp kiskansin ona asik olsun erene kul köle olsun ay ne gpzelk olurdu yaqw

KübraYasemin
04-07-07, 13:51
merhaba millet.
huhuhu.
bu forum bombos.
bende daha yorum yapim diyorum bari.
bölüm süperdi ama biraz abartmIslar sanIrIm.
kIzlarIn o kadar parasI varmI ya.
hepsini herhalde Korkut ödemistir. yani babasI.

06_haziran_15
04-07-07, 14:00
merhaba millet.
huhuhu.
bu forum bombos.
bende daha yorum yapim diyorum bari.
bölüm süperdi ama biraz abartmIslar sanIrIm.
kIzlarIn o kadar parasI varmI ya.
hepsini herhalde Korkut ödemistir. yani babasI.
en son para teklif ediyoduu korkutun babası .. siz kalkamazsınız altından fln diodu .. o öder heraldee ... bu arada hepsi 1 kaç bölüm yayınladıı 8 mi ??

kalemera
04-07-07, 14:08
en son para teklif ediyoduu korkutun babası .. siz kalkamazsınız altından fln diodu .. o öder heraldee ... bu arada hepsi 1 kaç bölüm yayınladıı 8 mi ??

evet canım 8.bölüm yayınlandı bu hafta 9.bölüm yayınlanıcak vay be bi zamnlalr 1 bölümünü bekliyodum tvde şimdi 9 ne kadar çabuk geçmiş zaman :icon_whis

KübraYasemin
04-07-07, 14:19

hepsi bir evet 8 oldu haftaya insallah 9.bölüm ekran karsIsInda olacak.
Acayip merak ediyorum dügündede birseyler yapacakmI kIzlar.
emrenin mesela gönderigi siir, belki onu degerlendirirler.

KübraYasemin
04-07-07, 14:30
vallah ben kaciyorum arkadaslar.
size dah iyi hepsi 1 yorumlarI.
mert - gülcin.
emre - cemre
korkut - yasemin
? - eren
onler mutluklar onlarI unutmayalIm hehe...

gerisayIm.
hepsi 1
9.Bölüme son..
100 saat

06_haziran_15
04-07-07, 14:44
vallah ben kaciyorum arkadaslar.
size dah iyi hepsi 1 yorumlarI.
mert - gülcin.
emre - cemre
korkut - yasemin
? - eren
onler mutluklar onlarI unutmayalIm hehe...

gerisayIm.
hepsi 1
9.Bölüme son..
100 saat
ii izlemeler .. eren de birinii bulsunn artıkk yhaa sonraa dediğinizz gibi barışş çok pişmann olsunn ..

acemicadi_selim
04-07-07, 16:08
walla ben izliorum ii oluo bu tekrarlar yaa super yani bizimkilerde aksam yemegine gelcekler bu bolum ztn super bi bolum yanii

acemicadi_selim
04-07-07, 16:41
slm
yaa eren yemekleri gosterirken emrenin gozu cemreden ayrilmiodu walla hayran hayran bakiodu
bide cemre gicik baris emre gelmicek alevle buluscakti filan diyince cok uzuldu wallaaa.....

korkutun yoshy e sarma yedirmeye calismasi ve cemre emreye tabu severmisin dediginde bayilirim demesi superdi walla
yaa bisi kafama takildi yaa emre bi buket gul getirio ama hepsi siyah gul yaw
yani ben siyah rengini sewerim ama barisin gullerinden sonra bi degisik geldi

erkekkol
04-07-07, 18:27
ya arkadaslar fragmanı gören yok mu uf ne gıcık show bu ya sinir oldum vermio reklamı verincede fazladan bol keseden dagıdıyo bikaç bölüm sonra olcak seylari gösteriyo sinir oldum yani

feyza_cemre
04-07-07, 18:30
ya arkadaslar fragmanı gören yok mu uf ne gıcık show bu ya sinir oldum vermio reklamı verincede fazladan bol keseden dagıdıyo bikaç bölüm sonra olcak seylari gösteriyo sinir oldum yani

evet ya yeni bölüme az kaldı gerçi çok ta az sayılmaz:img-grin2 ama kanald de binbir geceyi izliyodum yeni bölümünü bitti yeni bölümün reklamını verdiler gıcık oldum hepsi1 in bi kaç gün kala reklamını veriyolar onun bi hafta öncedenn...

hepsi_bir
04-07-07, 18:31

ewt yhaa bunu bnde solemştm geleck bölümde olcekleri gösterio ayrıca bu show biraz acayip 6. bölüm fragmanını salı günündn vermişti şimdiki bölüm fragmanı hala yok

miracle girl
04-07-07, 18:35
Evet ya show çok geç veriyor. Başka bi kanala mı geçse ne?
Ya ben bu yeni bölümü izleyemicem çok üzülüyorumm:(
Acaba hafta içi tekrarlarda verirler mi?
Valla tatile çıkcam diye sevmiyorum onu kaçırcam diye üzülüyorum :)

feyza_cemre
04-07-07, 18:35
ewt yhaa bunu bnde solemştm geleck bölümde olcekleri gösterio ayrıca bu show biraz acayip 6. bölüm fragmanını salı günündn vermişti şimdiki bölüm fragmanı hala yok

evet ya mesela 7.bölüm fragmanında konserde hepsinin çıktığını gösteriyodu ama 8.bölümde çıktıı

feyza_cemre
04-07-07, 18:44
Evet ya show çok geç veriyor. Başka bi kanala mı geçse ne?
Ya ben bu yeni bölümü izleyemicem çok üzülüyorumm:(
Acaba hafta içi tekrarlarda verirler mi?
Valla tatile çıkcam diye sevmiyorum onu kaçırcam diye üzülüyorum :)

artık hafta içi her gün verdiklerine göre bugünde 3.bölümü verdiklerine göre çarşamba falan verirler 9.bölümün reklamını

§uni§a
04-07-07, 18:45
yaa hala fragman cikmadimi yaa sinir oluyorumda niye oluyorum :img-pilot daha 4 gün var ama yinede ciksin yaa üff bekle bekle bide adam gibi göstermiyolar sanki diziyi yarida kesmis gibi oluyo neyse

feyza_cemre
04-07-07, 18:47
yaa hala fragman cikmadimi yaa sinir oluyorumda niye oluyorum :img-pilot daha 4 gün var ama yinede ciksin yaa üff bekle bekle bide adam gibi göstermiyolar sanki diziyi yarida kesmis gibi oluyo neyse

evet ya daha vermediler bazı dizileri 1 hafta önceden gösteriyolar ama bizimkisini 4 gün kaldı hala göstermiyolarr

~GoThIcA~
04-07-07, 20:05
fragmanı gördüm......:) cemre emrenn omzuna yaslandı.... barı$$ erenle konu$tu eren itti onu... düğünde sprdi herkes me$ale gibi bi$i tutuodu can-cann da geçiodu aradan.... gülçin-mert cemre-emre yaso-korky dans ediodu galiba barı$da erenler etmek istedi eren ona bakıodu garip garip....alev emreyle konu4tu çok pis bakıolardı birbirlerine...düüğünde korky yasoya sevdiini söledi galiba o da çekti gitti......sonrada sarıldılar birbilerine.......gülçin-mert ba$ba$a $ampanya içio derken bizim cimcime çıktı aradan bunları bıraqır mı hiç......korkut f1 forması giymi$ti...gülçn-mert parkta geziolardı ortalarndada cimcime...... emre üstü açık arabasıyla cemreyi gezdiriodu.....bu sefer cemre emrennelini tutuodu.......barı$la alev kavga etti ...barı$ çekti gitii masadan....barı$ erenle konu$maya ewe gitti eren pas vermedi doğal olaraq oda kedi yawrusu gibi bakaraq gitti....bu kadar......

04-07-07, 20:05
yaaa cemreyle emre barışıyoooo
yeni bölümde düğün yapılırken herkes eşiyle dans ediyor,eren masada kalıyor ama barışa öle bi bakıyo ki ortalık yıkılıyo yane hem gerçekten de barış eren i hakketmiyo
bence yenibirine aşık olcak eren
ama şu da var erenin testinden barış geçti bu yüzden belki eren yumuşayabilir ama inşallah yumuşamaz

EgE(''v'')İkLiM
04-07-07, 20:07
slm arkadaşlar az önce fragmanı gördüm emreyle cemre başbaşa yemek yiyolar.elele tutuşuyolar falan çok güzel görünüyolardı:P mertle gülçinde başbaşa yemek yiyolar ama korkutla organık şeker yankız birakmı galiba gülçinle mert sokakta yürürken bile zeynep aralarında yürüyo barış kızların evindeydi. sonra erenle barışı gösteriyodu.off güzel bir bölüm bizi bekliyo herzamanki gibi

Dilara03
04-07-07, 20:08
fragmanı gördümm düğün bu bölümdü mert-gülçin emre-cemre yoshy -korkut dansediyodu eren barışı itiyodu böle korkutların evinde bi masa vardı mertle gülçin yemek yiyodu bi tarfındfa biri arada baya bi yemekler öle bi masaydı ama korkutla zeynepte onları seğrediyodu ermceylşe cemre çok yakındı cemre emenin omuza başını yaslıyoduu böle park gibi bi yerde mert gülçin we yine organik şeker dolaşıyolardıı

İLK AŞKIM_MERVE
04-07-07, 20:08
yhaa bende gördüm

süper bir bölüm bizi beklioo...ÖZELLİKLE MERT&GÜLÇİNİN BAŞBAŞA OLMALŞARINA BİTTİMM..

çok şekerlerdi...tabi organik şeker gelene kadar...:img-yes: :img-yes:

yağğğmur
04-07-07, 20:12
ayy fragmanı gördüm süper ya emre cemre gayet mutlular heralde barışında burnu sürttü ama eren yüz vermio :):):)::):)

kalemera
04-07-07, 20:12
yahu şu organik şeker yok mu ya fragmanı görmedim ama
mert onun yüzünden belki gülçine açılamıyacak ah şu organik şeker yok mu dayısı evde kalsın görsün gününü :icon_whis

angels18
04-07-07, 20:15
fragmanı izledim süper bir bölüm bizi bekliyor ama erenim bu bölümde cok üzülüyor ya:( cemre ise cok mutlu yaso gülçin hepsi mutlu kendilerini aşka bırakmışlar görünen bu barış pişman oldu sanırım ama erenim affetmiyor kendiside cok üzülüyor ayy cok güzel bir bölüm olacak ya

-şEkEr-
04-07-07, 20:16
ayyyyyyyyyyy
gülçinle mert nasıl dans ediyorlar öyle
ayy çok romantik
pazar gününü iple çekicem

kalemera
04-07-07, 20:17
ben artık bu bölümde ne olacağını deil hangi sahnenin olmayacağını düşünüyorum alıştım artık ondan fragmanı o kadar takmamaya başladım ama merle gülçine çok sevindim:happy0064

Dilara03
04-07-07, 20:19
ya ama mertle gülçin hiç baş başa diildiki siz hangi sahneyi dionuz o yemek yerken bile wardıl

-şEkEr-
04-07-07, 20:23
evde yemek yiyorlardı kadeh flan kaldırıyorlardı
bir de düğünde meşele kaldırdılar birde düğünde dans ettiler ehehehe

Dilara03
04-07-07, 20:24
evde yemek yiyorlardı kadeh flan kaldırıyorlardı
bir de düğünde meşele kaldırdılar birde düğünde dans ettiler ehehehe

baş başa sahnelerini d,iosan evde yemek varken korkutla zeynep de orda onları izliyodu hemen yanlarındaydı

Numidian
04-07-07, 20:38
bende izleyuemedim krokutla yasemi sahnesi varmıydı dans ederken yasemin cocuga o buyz bakısları ilemi bakdı acıklama istiyoruz

fbli_spark
04-07-07, 20:41
bende fragmanı gördüm emreyle cemre çok romantiklerdi:img-in_lo
gülçin le mert de çok tatlı.. korkutla yasemın sarılmışlardıı süperdi orası:happy0064
bi eren üsgündü yaa ...:icon_sorr

Numidian
04-07-07, 20:48
arkadaslar korkutla yasmin anlatsanız baya baya sarılmıslar ve dans ediyorlar heralde dunyanın sonu geliyor yoksa yasemini buz kalbi çözülüyormu fragmanı göremedim bahtsız bedevi oalrak nickimi değiştirecem

hepsi_bir
04-07-07, 20:49
ewt yha fragmanı bnde izledim sper olcek yoshy korkta sarılıodu hepsi romantik bi şekilde dans ediodu ama bitek erenm yalnızdı çok üzüldm:icon_sorr

miracle girl
04-07-07, 21:02
Yaa fragman mı çıktı biri kısa özet geçebilir mi;)
Eren yine mi üzgün ya yeter artıkk!
Yaseminle Korkut dans mı ediyo yok artık byılırım şurdaa

ohanges
04-07-07, 21:04
vala öle canım ama ben korkinin bi sahnede yoshy e umutsuzca baktığını grdüm
inş yaso onu reddetmemiştir

miracle girl
04-07-07, 21:11
Ya Yasemin öle bi hata yapma reddetmee sakınn!
Yazık Korkut'uMa..
Özet yok mu harbi
Ya ben o kadar senaryo azıorm onlar senaryoda kallmasın...

hepsi_bir
04-07-07, 22:00
cidden yasemin korkuta ole mi bakıodu bn ona dikkat etmemişim ama inşallah ole bişi yoktur

acemicadi_selim
04-07-07, 22:15
slm fragmani gordum superdi walla cemre basini emrenin omzuna yasliodu :img-in_lo dugunde herkez dans ediodu eren barisla tartisioduu ama bence baris erenden hoslanmaya basladi kanimca emre aleve bagiriodu emre ve cemre bi cafede bulusuodu :img-in_lo sonra bi yerde yoshy korkuta bisi dio korkut dariliodu sanirim soonra yoshy gidip korkuta sariliodu:img-in_lo
bide gulchin ve mert mum isiginda yemek yiyiooo:img-in_lo

walla bu bolum super olcakmis gibi gelio

bu arada butun baris fanlarina bas sagligi diliorummm

acemicadi_selim
04-07-07, 22:35
ayy cemre ve emre superdi yaaa bu bolum kesin supper olcak wallahi ne diyimm ozellikle dugun super olcak yaa ben diodum simdi 1. resmi ciftimiz emre-cemre ikincisi gulchin ve mert olur diodum ama fragmana bakilirsa bu yoshy ve korkut hatta eren ve baris bile olabilir baris bayagi bi pisman gozukuodu ama eren onu itiodu filan uff ufff pazara kadar nasil beklicem ben yaaa neyse ben cikiorumm

ayşegül_elif
04-07-07, 23:02
fragmana bakılırsa havada aşk kokusu var emre cemre gülçin mert korkut yaso bitek eren barışla köötü ona üzüldüm barış çok pişman bence ama ben barışı affetmem ah cemreyle emre kesiin çıkıyo ah bidenelerim benimmmmm

-şEkEr-
04-07-07, 23:38
off pazara daha çok var
ne güzel bakışıyorlardı canlarım

love_girl
05-07-07, 00:05
fragmanı gördüm
cemreyle emre süperdi:img-in_lo
gülçinle mert çok güzl dans ediolardı:img-in_lo
barış galiba hatasını anladı:img-yes: erenim kabul etmio onu artık sanırım:img-in_lo
korkutla yoshye dikkat etmedim valla bi daha görürsem özellikle onlara bakıcam:img-wink:

YoShYÖzGe
05-07-07, 07:24
Fragmanı gördüm!
Cemre-Emre,Gülçin-Mert,Yoshy-Korkut dans ediyordu!:happy0064
Gülçin-Mert yemek yiyorlardı evde:happy0064
Cemre,Emre'nin omzuna başını koymuştu.
Barışla Eren dans sınıfında birbirlerine bakıyorlardı.
Yoshy-Korkut sarılıyordu!!(Yalnış görmedim dimi??):happy0064
Eren dans etmiyordu yalnızdı:sad53:

acemicadi_selim
05-07-07, 08:46
arkadaslar fragman geldi mi??? görenler varsa özet gecebilir mi???

ayy ben gordum...cemre emrenin yanina oturup basini omzuna yaslioo:img-in_lo sonra dugunde dans ediolar bi yerde emre super ustu acik bi araba kullanio sonra emre ve cemre bi cafede bulusuolarrr....gulchin-mert mum isiginda yemek yiyio ama baslarinda o.seker var.bi yerde yoshy korkutu terslio...sonra yanina gidio sariliolar filann....ama emre ve cemrenin sahneleri supper otesiydi walla canlarim benimmm....hee bide baris ve eren dugunde tartisiolardi eren onu itiodu filan sonra bi yerde gosteriolar ama neresi anlamadim orda baris erene pisman olmus bi sekilde bakio eren arkasini donuo yuzu asik bi sekilde bu kadar

tv_hastasi
05-07-07, 09:08
ben de gördüm fragmanı çok güzeldi ya :P bence barış aşık oluyo yavaş yavaş..
ama fragmanın sonunda eren çok kötü gözüküyoduu yaaa

Numidian
05-07-07, 09:13
ya şu fragmanı bir benmi görmedim ya ne sanssız biriyim arkadaslar korkutu yasemin azarlıyor heralde sonra vizdana gelip sarılıyor o da bir şeydir eskiden bakma neden bakıyorun diiyp duruyodu ilerleme var

YoShYÖzGe
05-07-07, 09:25
Yaseminle Korkut sarılıyor süper yaa:happy0064
Barış Eren'e aşık oluyor galiba:img-wink:
Cemreyle Emre de çok tatlıydı:img-wink:
Gülçinle Mert mum ışığında yemek yiyordu ama organik şeker yalnız bırakmadı:img-wink:

erkekkol
05-07-07, 09:35
yasasın bende gördüm fragmanıcemre emrenin omzuna yatıyodu düğün günü sabagıydı eren barışı itiyodu tüm çiftlerimiz dans ediyodu eren mutsuz bi şekilde onlara bakıyodu aynı gece korkutun elinde gelin içegi vardı yasemin korkutu ittip geçiyodu emre aleve bişiler söylüyodu aleviv yüzü malk gibi olmustu emre cemreyi bi arabayla dolastırıyodu gülçin ve mert evde yemek yiyodu ama yanlız deillerdi şarap filan içiyolarsısonra deniz kenarında mert gülçin aralarında zeyneple dolaşıyoardı o.ş yine bilmişlikler yapıyo