PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5

ayperi81
21-11-07, 22:16
Bu bölüm leylanın diziye girdiği bölüm :icon_sorr

Ve benim özeti okuyup fragmanı gördükten sonra bütün hafta tırnaklarımı kemirdiğim bölüm:icon_sorr

Hayır olamaz ne yani benim çok farklı bulduğum hayatım boyunca hissetmediğim şeyleri hisetiren dizim öbür diziler gibi ikinci kadın taktiğinimi uygulayacak:img-in_lo

İnsanın kalbine yüreğine ağrılar girermi bir dizi yüzünden analdımki giriyormuş .:icon_sorr

Düşünüyorumda acaba diziyi pat diye bitirmeselerdi leyla ne olurdu yine bünyeminle mi evlenirdi :icon_whis
NOT.ANLATMAK İSTEDİĞİNİ HİÇ BİR ZAMAN BAŞARMAYAN VE HER DEFASINDA ŞİFRESİNİ UNUTAN ŞAPŞAL FORUMDAŞINIZ:img-wink:

denizmert
21-11-07, 23:14
evet bu bölümde leyla komiser diziye dahil oluyor benim düşüncem aslında leyla 3.kişi olarak geldi yani o çınara aşık olacak ,kıskançlıklara sebep olacaktı ama bizler okadar çok bu konuya değindik ki sonunda senaristler bu fikirlerinden vazgeçti birde rh mavi olmasından vazgeçseydi o konuda da çok baskı yapıldı ama tutmadı.Bu bölümdü dimi dostlar mavi ve çınar hisarda birbirine nefretle baktı (onların nefreti bile bir başkaydı)mavi dünyanın öbür ucuna koşuyordu bu bölümde, demek ki 36. bölümden belliymiş ingiltereye gidecekleri 360 hafta geçti aradan ama bendeki izleri sevgileri dün gibi yakın ve bitmeyen bir özlem devam ediyor içimde...

maviözlem
21-11-07, 23:43
Keske silinen yorumlarimi getirebilsem, o kadin´in hikayeye dahil olacagini duydugumda yasadigim, kendimi yansittigim yorumlarimi kah bu sayfalarla kah Özlemin sayfasinda dile getirdiklerimi, keske su an bulup sizlere yeniden sunabilsem! Keyfiniz yerine gelse, sizi güldürsem..keske!

O an aldatilmis daha dogrusu aldatilacagini hisseden bir kadin gibi dolaniyordum etrafinizda...kime satasacagima birtürlü karar veremiyor olmanin verdigi buhranla ordan oraya savruldugum günlerdi, ee tabiki sonunda careyi Timucine satasmakta bulmustum, pardon! Cinara yani..:) icimi kime döksem bilemedigim zamanlardi, fakat müthis bir teselli, hertaraftan üstüme yagan bir destek vardi , kücük kutucuklar icinden cikiveren...nasil mutsuzdum, nasil...su an o anlari okumak mümkün olsaydi, ne güzel keyifli anlar yasardik kimbilir..tam komedi idi..:) tam komedi!

Su an gülebiliriz belki, gülebilirim ama o zaman gercekten cok feci idi..Bir arkadas Özlemin sayfasina resmini eklemisti o kadinin:) Özlemin sayfasina:) (icinde en ufak bir art niyet yoktu, kesinlikle;)...fakat takdir edersiniz ki delirdigim an´di..:img-help: Kizcagiza mesaj cekip, (su an adini hatirlayamadim ama umarim bu satirlari okur ve kendini desifre eder:)) on saniyede bu resmi yok etmesi gerektigini söylemistim.:) Kizcagizda sagolsun laf dinleyen bir arkadisimizdi hani!:)

Hey gidi günler, parmakliklar arkasini ziyaret ettikten sonra, birden animsadim iste, özledim...bye

nilnisa
22-11-07, 03:32
merhabalar...

forumun eski günlerini yad edip,kendi kendime törenler düzenlerken farkettim yazdığım bir senaryocuğu sanırım 41.bölümden sonra yazmışım...yani henüz KORKUYORUM davası yokken,öngörümü dersiniz,aptala malummu oldu o size kalmış...ama burada durum tam tersi!!!

buyrun...

çınar:mağviii???

öpüşme,sarılma dın dın dın ( kelepçeliyim )

mavi: aaa çınar nevresim tk.yenimi

çınar :evet güzel dimi,kampanyadan aldım ayda 5 ytl

mavi : güzelmiş valla bende aliim çocuklara eskidi öbürleri

çınar : al valla çeşit çeşit,desen desen..

mavi : çınar???niye saçmalıyoz biz

çınar :bilmiyom mağvii,sanırsam sonraki adımın korkusu sardı bizi...

mavi :hadi benim korkum anlaşılırda sen niye korkuyosun?

çınar :eee şey,kem küm mağvii yani sen hazırmısın,hayal kırıklığı,beklenti,çıtayı yüksek tutma falan...

mavi :anlaşıldı çınar,yorma kendini valla yüksek bir beklentim yok...

çınar : yok yani,yükselt beklentini o değilde,şey yani...şu bakımdan... senin masumiyetin,saflığın,su gibi,demir gibi sonracıma...dur mağvii nereye gidiyosun..

mavi :boşver çınar...(iç ses : offf ya o kadar çalışmıştım ayna karşısında mont çıkarma olayına,boşa gitti...)

özlemişim,o eski nilnisayı...(sanırım o sayfalarda kaldı artık...)

sağlıcakla kalın...

gozler
22-11-07, 10:24
özetcibaşım saygılar efendim...

leyla bu bölümde geliyor demek...bu özeti ilk okudugumda ne çok korkmuştum.3. bir kişiye dayanamazdım...iyiki de olmamış...
aksak 3. kişi degilmi demeyiniz...o bizden biriydi :img-wink:

bu kare dilekceme ve tüm üşüyen forumdaşlara..
bu fotoyu ben ısınmak için degil yanmak için kullanırım..sizede çok etkili olur diye gönderiyorum
http://img88.imageshack.us/img88/2376/pdvd1424sc3sz8.png

sevgili "saso" bu göndermis oldugun foto sanki bu dünyadan degil.... bende askI en güzel anlatan foto birkez daha yazmIstIm gene tekrar edicem... temas etmeden bile en güzel hasret, acI, özlem ve bir saniye kala olmaz yapamam la yIkIlan adam offff ya offf, döndüm ben o günlere biri beni durdursun yaw! ESEN KALbye

dilekce
22-11-07, 10:47
sevgili "saso" bu göndermis oldugun foto sanki bu dünyadan degil.... bende askI en güzel anlatan foto birkez daha yazmIstIm gene tekrar edicem... temas etmeden bile en güzel hasret, acI, özlem ve bir saniye kala olmaz yapamam la yIkIlan adam offff ya offf, döndüm ben o günlere biri beni durdursun yaw! ESEN KALbye

Şimdi bu resme bakıp temas etmeden bile en güzel hasret acı aşk var mı diyorsun sen:) resme bak resmeee :) temasımı kalmış.her temas tamam..konu teması, dokunma teması .nefes karışmış,buharlar uçmuş,.göz kapanmış, burun yerinde,dudak merkezde:)
ha dokunmadıkları anları var tabi ki de, ben o sahneleri ne hikmettir şu an hiç hatırlamıyorm..Hatırladıklarım işte bu resim, susadım, dayanamyorum,ateş başı,24 oda...ben böyle kollarının arasında hapis kalabilir miyim? istediğiiiiin kadaaar.
ooyyyyyyyyyy

NIGHT
22-11-07, 15:17
36.Bölüm yorumu...

-Tanıştıklarından bu yana 1 sene geçmiştir...yine orda aynı şekilde... o zaman tanımıyorladı birbirlerini ama şimdi nefret ediyorum senden diyebiliyorlar..Etimden et kopardın diye birbirlerine sitemlerini dile getiriyorlar...
Bu koşma nereye..neyin peşindedir mavi...Aklında Dünyanın öbür ucuna gitme hazırlığımı vardır...Sahilde çınarı o bankta bırakıp giderken geride neler bırakıp yanında neler götürdüğünün farkında mıdır...nedir bu duygu...yıkılan , hayal kırıklığına uğrayan , bir o kadarda birbirlerine tarifi olmayan bir aşkla bir sevgiyle bir tutkuyla bağlı iki insan...
-Çınar hisardan çıkıp polis merkezine doğru yol alırken Jilet işportacılık yaparken yakalanıyor...çınar'la merkezde karşılaşıyor...Ümit'i deli gibi seven Jilet'in gittiği yolun doğru olmadığını anlatmaya çalışan Çınar ise doğru yol alması için Aksak'tan kurtulması gerektiğini anlatıyor..
-Bu arada mavi Gülay'ın çalıştığı kuaföre gidiyor...ama Gülay kooperatif maduru olduğunu abisinin telefonu ile öğrenirken yapılacak eyleme katılmak için mavi ile kuaförden çıkıyorlar..(Burada aklıma takılan bir şey var...Gülay kapıdan çıkarken Mavi'ye saçını yapacaktık diyor...acaba ne içindi.Biliyorum çok gereksiz bir ayrıntı ama takıldı izlerken öyle aklıma) Kooperatif madurlarının bir araya gelip eylem yaptıkları sırada onlara uygulanan şiddete ve haksızlığa dayanamayan biri vardı ki -kendisi mavi oluyor-bakışları ile olaylara tavrını koyuyordu...
-3 gün sonra...Gazete manşetlerinde kooperatif soygunu haberini gören çınar'ın aklından neler geçtiğini bizler ilk surat ifadesinden rahatlıla anlayabiliyoruz...ve çınar bu soygunda mavinin parmağı olacağını düşünerek işe koyuluyor...
-Mavi'nin yeni bir işi oluyor...kafede garsonluk yapacak..çok mu kaba bir kelime oldu acaba..neyse siz anlarsınız...
-Aksak masumlarda Jileti bir güzel paylıyor...Ne demişti Aksak vakti zamanında çalışanlara...'Açılmayan kilidi zorlamayacaksın'' Jiletin intikamı hakikaten ilerleyen zamanlarda hikayemizin başka bir boyut kazanmasına neden oluyor...
-Bünyaminle Çınar bu soygun için ev ev dolaşırken Gülay'ın evinde abisi ile yaptığı sorgudan sonra tam evden çıkacakken gördüğü o resim karşısında şüphelerinde haklı olduğunu kanıtlamaya ramak kala gerçekten emin olmak adına Gülay'ı ziyarete gidiyor...Kızımız saf saf anlatırken sonradan düşen jetonla birlikte hayır olmaz bu ya diyor ya ordaki mimikleri unutmak ne mümkün..ama haklı olduğu bir konu var ki Çınar'la Mavi'nin birbirlerini yiyip bitirdikleri...
-Aksak'ın Jilet'e attığı o tokatlar o kadar içine dokunmuş ki babası ile yaptığı konuşma gerçekten çok ama çok duygusaldı...Kimbilir şimdi yaptığımız şeylerin evvelinde kimbilir neler yatıyordur... Aksak: Babana bak kendini gör...İçime işlemiş bana attığın her tokat, hücreme işlemiş...ben onları sildim zannediyorum...Bu sağ elim bugün bana ihanet etti..Kalktı bir masumun suratına indi...durduramadım...Kalp kemik gibi değil , baba , kaynamıyor...
-Gece mavi'yi evinin önünde yakalayan çınar mavi'ye ne yapamaya çalıştığını bildiğini ve bu şekilde davranmasının ona hiçbir fayda sağlamyacağını anlatmaya çalışıyor...Robin Hood...Akşamları erken yat mavi...oy oyy...
Hayri bey Fulya abla...Olgunlukta yaşanan aşkta bir başka oluyor..İkinci bahar dedikleri bu işte....''Birbirlerini sevmeseler böyle kavga etmezlerdi''...''Gün geliyor birindeki eksikliği diğeri tamamlıyor''....
-Büyük bir iş yapmayı planlayan Aksak'ı duyan jilette İntikam ateşi ile dolu iken bunu Çınar'a anlatıyor...
-Merkezde mesaiye kalan çınar dizimizin yeni oyuncusu yani yeni komseri Leyla ile parmaklıklar ardında karşılşıyor...
Sabah Selahattin başkomiser Leyla'yı tanıtırken tabiki herkesin takıldığı bir cümle vardı ki acaba ilerleyen bölümlerde başımıza nasıl işler açacak diye başımızın etini yedirtmişti bize...''Biz onla tanıştık dün gece yatak odama geldi..'' :)) ben çok gülmüştüm o zaman halada güldürür beni...
-Mavi , Mert'i almak için okula geldiğinde Nermin ile karşılaşıyor...ve diziye taze kan yeni konuların doğmasına neden oluyor...Arıza henüz çok kızgın çocuklarını bırakıp gitti diye...Zor be..Alkolik bir anne , kumarbaz bir baba..ve çocuklar için hayatını onlara adamış bir mavi...Ailenin direğimi dersiniz omuriliğimi dersiniz bilmiyorum ama ben mavi'yi çok seviyorum yaa...
-Aksak , masumlarda Jiletin gönlünü alıyor..''Bırak sen yalanı dolanı sen inandıysan doğrudur''..Denizde kum biter Aksak'ta laf bitmez...Ama tabi jilet yaptığı hatayı düzeltmek için bin takla atıyor ama nafile...Her ne kadar söylediklerinin bir kızgınlık sonucu ağzından çıktığını anlatmaya çalışsada karşısındakinin Çınar , iyi bir polis olduğunu atlıyor..önemli değil canım küçük bir ayrıntı işte :-)) Simitçi işbaşında...
-Aksak büyük işini açıklıyor..Çiçekçi açcak...hem de banka yanıda vay vay vay..adınıda çınar çiçekçilik koyacak bak sen...dalgada geçermiş komserimle....
-Mavi işe başlıyor...Aksak'ın mektubu çok etkilemiş galiba kafe sahibini...
Akşam vardiyası işe gitmek için evden çıkan mavi'nin birde takipçisi vardır..Çınar ,boş durur mu ? onu takip ediyor...Arabadan inip kafenin uzağından içeriyi görmeye çalışırken sürprizzz...Aksak çıkageliyor...Neymiş efendim..fastfood falandı filandı...Mavi'nin Aksak'ı ilk gördüğü andaki şaşkınlığıa dikkat edin..çok profesyonelce...Mavi Aksak'a kafeden gitmesini söyleken camın ardında onu izleyen bir çift gözle karşı karşıya kalıyor...ahhh ahhh bir bölüm sonu daha...

Galiba ben rekorumu kırdım...Hiç bu kadar uzun bir yazı yazmamıştım...umarım okurken sıkılmazsınız...
Sevgiler

gülüm_su
22-11-07, 16:25
36. Bölüm yorumu

Sevgili NIGHT yorumun sıkıcı olurmu hiç? aksine bir çırpıda izlemişim hissini verdin bana sağolasın.:img-wink:
Bu bölümde bir çoğumuz gibi bende sahildeki o ayrılış sahnesini hiç bir zaman unutamayacağım galiba
Mavinin Çınara o bakışını her şeyi anlatan bakışını hele asla unutamam.:img-in_lo

NIGHT
22-11-07, 17:44
Arkadaşlar yaptığım yoruma verdiğiniz güzel tepkiler için çok teşekkür ederim...
Bazen diyorum galiba çok temiz kalpliyim...bugün işyerinde bir arkadaşımın yanına indim...ve radyoda çalan şarkıyı bilin bakalım neydi...evet evet bildiniz...
Yarım bıraktın
Yarsız bıraktın beni
Yalnız değil
Issız bıraktın beni çalıyordu...
İşte o yüzden bu bölüm böyle film şeridi gibi geçti gözlerimin önünden...
hatta cep telefonuma mavi çınar bölümlerini çekmeye çalıştığım günlerdi...Allah'ım neler yapmışım gerçi hala saklıyorumve diğer yaptıklarımın yanında bu pek te uçuk bişey değil...bazen yolda yürürken ya da bir vasıta seyahat ederken açıyorum cep tel imi izliyorum o anları...
Mavi'nin o bahçede yüzüğü toprağa göndüğü o an..içimi sızlatıyor hala...Hele Çınar'ın o bakışı...yıkılışı...içinin acıması yüzüne öyle bir yansımış ki bizlerde onunla birlikte paramparça olmuşuz tv ekranları karşısında...
oy oyyy aklıma geldikçe sesleri kulaklarımda çınlar, görüntüleri desen hiç gitmiyor gözlerimin önünden...bak daldım yine derinlere...

NOT : Bir ayrıntı daha...36.bölüm 19 Kasım 2006 da yayınlanmış ve hem AB de hemde Totalde 1.sırada kapamış günü...

maviözlem
22-11-07, 17:56
NOT : Bir ayrıntı daha...36.bölüm 19 Kasım 2006 da yayınlanmış ve hem AB de hemde Totalde 1.sırada kapamış günü...

Unutulur mu o gün, unutulmaz...

hatta özellikle o mutlu günümüzü özenle secip, bizi ziyarete gelen insanlar olmustu...komedi ve acizlik dizboyu idi..

Basrol oyuncularin görünüsünden tutunda, baska canlilarla kiyaslamaya bile gidilmisti...hevesimizi kursagimizda birakip, ait olduklari yere gittiler sonrasinda...yüreklerinde tasidiklari kapkara gölgelerinide beraberinde götürerek...

hirsiz&poliscilermis bir zamanlar...bu hikayeye gönül vermisler mis..peeehh!

Sevgili Night, o günü hatirlattin ya, birden sonrasi aklima düstü, ne yapayim dayanamadim!

alamehmet
22-11-07, 18:02
NOT : Bir ayrıntı daha...36.bölüm 19 Kasım 2006 da yayınlanmış

Demek o yoğun çaba sarfettiğim gün 19 Kasım 2006 imiş :)

35. bölümde başlayan hp maceramı bilmeyen artık yok sanırım :img-blush
36. bölüm yayınlanacağında evde ben haricinde 2 kız bulunuyor...Hiçbiri hp'yi izlemiyor...

Eee ben ne yapacağım,muhakkak izlemeliyim.İlk izlediğim 35. bölüm sonrasında diğer eksik kaldığım sahneleri bir çırpıda izlemiştim ve artık tam bir bağımlı haline gelmiştim :img-in_lo

En sevimli halimi takınarak,her türlü yolu deneyip yalvararak sonunda ikna etmiş ve televizyonun başına kurulmuştum :img-weigh

(benim için dizilerinden vazgeçmişlerdi,siz düşünün ne kadar yalvardığımı :icon_sorr)

Ben ağzı açık ayran budalası gibi onları izlerken,çevreden gelen sesler şu yöndeydi...

-Ya amma uzun sürdü,ne zaman bitecek bu...Sıkıldık :blink:
Ama bir süre sonra dillerinde yarım bıraktın şarkımız :)

Oy yoruldum,bölümün yorumunu da bir ara editlicem,görüşmek üzere anacım :)

Kusura kamayın artıkın bye

anısız
22-11-07, 19:00
36.Bölüm yorumu...

-Gece mavi'yi evinin önünde yakalayan çınar mavi'ye ne yapamaya çalıştığını bildiğini ve bu şekilde davranmasının ona hiçbir fayda sağlamyacağını anlatmaya çalışıyor...Robin Hood...Akşamları erken yat mavi...oy oyy...

Galiba ben rekorumu kırdım...Hiç bu kadar uzun bir yazı yazmamıştım...umarım okurken sıkılmazsınız...
Sevgiler

canim
cok guzel bir yorum yazdin...boyle rekorlara daha sık imza tamalisin bence:img-wink::img-yes:

su gece sahnesi benim de en cok sevdigim sahnelerden biri...
konusmari degil-bakislari cok basariliydi...
sesini kısıp oyle izlemenizi tavsiye edebilirim:img-wink: ben severim mesela

alamehmet-canim...benimle kuzenlerim, daym ve....ne kadar dalga gectiler biliyormusun:icon_whis
ama sonra su kuzenlerim benden bile daha iyi biliyorlardi olaylari (ben bazen karistirirdim tekrarlari izlerken:img-blush)
hele sarkilar...

sevgilerim hepinizebye

saso
22-11-07, 23:21
36. bölüm ilk sahne...sahil yarım bıraktın sahnesi..
geçen hafta yazdım yine yazayım...mavi ve çınarın en güzel ve en yakışıklı hallerini takındıkları bir bir sahne...gözlerimi ikisinden de alamıyorum...

o sahneyi her izleyişimde yoldan geçen anne kız olayım..ya da mavinin yanından geçen bayan olayım..ya da kagıt helva satan amca olayım istiyorum...

rolum gelir oynar sahneden çıkar agzı açık halde o sahneyi izleyeyim istiyorum...
tv başında ya da pc başında izlemek yetmiyor bana....(cok izlemenin bir yan etkisi olsa gerek):icon_sorr

saso
22-11-07, 23:50
mavi sahilde koşuyordur..
tel çalar
mavi teli eline alır.bakar çınar arıyor.yüzünde bir gülümseme. (sanki daha bu sabah sahilde senden nefret ediyorum ...etimden parça kopardın dedigi adam degil...agızdan bu sözler çıksa da arayan ÇINAR ..ÇINAR ..)
mavi.. alo
çınar ..çınar.rahatsız etmiyorum inşallah.
mavi..hayır .neden
çınar..bahçe vardı ya bizim.
mavi.evet
çınar.ordan aradılar.kiranın süresi doluyormuş.uzatmak istermisiniz diye soruyarlar.(yarım bıraktın çalmaya başlar)
mavi.sen ne düşünüyorsun
çınar.sana sormak istedim
mavi..(yutkunarak)daha fazla uzatmanın bir yararı yok herhalde(bahçe ve yarar ...:icon_sorr )
çınar..çiçeklerin vardı.sen ekmiştin .onları almak istersen.
mavi..çınar kalsınlar orda .başka yerde tutmazlar artık.
çınar..ozaman....
mavi..ozaman ..sana daha fazla yük olmasın.kapatalım
çınar ...kapatalım.........hoşçakal..
:icon_neut
mavi ..hoşçakal

ben bu sahnenin neyini yorumlayayım şimdi...ben olmuşum sersefil...:icon_cry:
bir dikili agacın olsun istedim.şehirden kaçalım biraz topraga basalım istedim.
madem bir çiçegim var bahçesi olsun istedim...:img-cray:

saso
23-11-07, 00:03
mavi cafede iş görüşmesine gider...
ve diger garson kızla tanışır...
garson kız .özlem.
mavi..mavi
ne kaa güzel özlem ve mavi...mavi ve özlem :img-kiss:

not:bugun ne oldu ki bana...böyle bir yorumum geldi :icon_whis

edit:uyyy bu bölümde jiletin dayak yedigi sahneyi hp tarihinde as sahnelerimdendir...pskopalıktan falan degil :img-wink: ..süper işlenmiş..:good:
not:tüh bir sayfada iki mesaj...imzama bakmayı ihmal etmeyin :)

ayperi81
23-11-07, 00:04
mavi sahilde koşuyordur..
tel çalar
mavi teli eline alır.bakar çınar arıyor.yüzünde bir gülümseme. (sanki daha bu sabah sahilde senden nefret ediyorum ...etimden parça kopardın dedigi adam degil...agızdan bu sözler çıksa da arayan ÇINAR ..ÇINAR ..)
mavi.. alo
çınar ..çınar.rahatsız etmiyorum inşallah.
mavi..hayır .neden
çınar..bahçe vardı ya bizim.
mavi.evet
çınar.ordan aradılar.kiranın süresi doluyormuş.uzatmak istermisiniz diye soruyarlar.(yarım bıraktın çalmaya başlar)
mavi.sen ne düşünüyorsun
çınar.sana sormak istedim
mavi..(yutkunarak)daha fazla uzatmanın bir yararı yok herhalde(bahçe ve yarar ...:icon_sorr )
çınar..çiçeklerin vardı.sen ekmiştin .onları almak istersen.
mavi..çınar kalsınlar orda .başka yerde tutmazlar artık.
çınar..ozaman....
mavi..ozaman ..sana daha fazla yük olmasın.kapatalım
çınar ...kapatalım.........hoşçakal..
:icon_neut
mavi ..hoşçakal

ben bu sahnenin neyini yorumlayayım şimdi...ben olmuşum sersefil...:icon_cry:
bir dikili agacın olsun istedim.şehirden kaçalım biraz topraga basalım istedim.
madem bir çiçegim var bahçesi olsun istedim...:img-cray:

Ah sasom ah mahvetin beni bu yazdıklarınla:img-in_lo

Çünkü dizimin bütün bölümleri bende olmasına rağmen ben o bölümleri izleyemiyorum:icon_sorr

Yüreğim dayanmıyor desem inanırmısınız ban inanırsınız tabi siz inanmıyacaksınızda kimler inanacak:img-in_lo

Evet dediğin gibi mavim bu bölümde her zamankinden daha güzel:img-icecr

Birde hep şöyle düşünmüşümdür komserim bahçenin kira süresini mutlaka uzatmıştır nede olsa mavimin ektiği çiçekler var orda kıyamaz ne maviye nede
çiçeklerine :sad53:

dilekce
23-11-07, 00:14
tam yatmak üzere hazırlanıyorken kapatmadam hp sayfasına bakıp öyle gideyim diyordum ki, sayfa başı Saso nun bahçe=aşk sözü ile irkildim.:)..
YAzı tamamen duygusal gidiyorken ne yazık ki ben hala bahçe=aşk da kaldım..
bahçe ile aşkın eşitlenmesi ne olaganüstü bir dengedir...,
Bahçe demek aşk demek,, toprak=aşk bitki=aşk ağaç=aşk.
kanepe=aşk, çadır=aşk 24=aşk su=aşk kar=aşk kelepçe=aşk

ben böyle kollarının arasında hapis kalabilir miyim...İstediğin kadaaarrrr.Oyyyyyyyyyyyyyyyyy=aşk.nokta

saso
23-11-07, 00:22
Bahçe demek aşk demek,, toprak=aşk bitki=aşk ağaç=aşk.
kanepe=aşk, çadır=aşk 24=aşk su=aşk kar=aşk kelepçe=aşk

ben böyle kollarının arasında hapis kalabilir miyim...İstediğin kadaaarrrr.Oyyyyyyyyyyyyyyyyy=aşk.nokta

bende bir oyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çekebilirmiyim...:img-icecr

fan gezdim.ER gezdim.PA gezdim.
hp ye yorumumum geldi yine :)
tamamen duygusaldım ama ta ki dilekce nin mesajına kadar.

akşamları erken yat mavi....hepsi bu

diyecektim..
konsatre..duygusallık..ne getire.
dilekcem akşamları erken yat :icon_whis

bölüm yorumum...erken yatmakta yarar var...mııışşşşş:img-grin2
not:zaten 00:00 dan sonra mesajlarımda ana mesajı yazmaktan uzaklaşıyorum:icon_whis
not:sayfadaki 3. mesajım.imzama bakmayı ihmal etmeyin :img-yes:

ayperi81
23-11-07, 00:24
Nerden aklıma geldi bilmiyorum daha önce de yazmıştım sanırım ama yinede yenilemek istiyorum:img-icecr

Mavi ve çınarın bünyaminin evinden ayrılamk zorunda olduğu ve garaja sığındıkları bölüm (ay inanmıyorum hatırlamıyoum 46 yada 47 olabilir kandimden utanıyorum) :icon_whis

Orda çınar komserim diyorki şu hale bak baskına geldiğim yer şimdi saklanıyorum ben o sahnede afalamıştım (dikkat ederseniz mavimde bir garip bakıyor komserime) nasıl yani sen herşeyi göze al garajda saklanmak zor gelsin nerden aklıma geldi gece gece ya:sad53:

blue&blue
23-11-07, 00:31
"Hayır bu sefer dünyanın öbür ucuna gideceğim!"

Diyen Mavi çok kararlı görünüyordu. Hatta öyle bir eda ile uzaklaştı ki Çınar'ın yanından, arkasından bakarken birden havalanıverecekmiş hissine kapılırım her izlediğimde. Sanki havalanacak Mavi, uçacak ve Dünya'nın öbür ucuna konacak. Bütün acıları dertleri de kendisi gibi üzerinden uçup gidecek...

Ama öyle olmadı. O gün orda verdiği karardan döndü Mavi. Dünyanın öbür ucundan çok bu ucunun kendisine ihtiyacı olduğunu düşünüp kalmaya karar verdi. Hep diyoruz ya Çınar merdivenlerde Mavi'yi terk etmeseydi Mavi Robin Hood olmazdı diye. Aslında yanılıyoruz. Mavi terkedildikten sonra kaçmak istedi. Ordan uzaklaşıp dünyanın öbür ucuna kaçmak ve herşeyi geride bırakmak istedi. Belki de gerçekten yapacaktı bunu... Başına gelenlerin ardından Gülay'ın başına gelenlere şahit olana kadar. Bunca zaman haksızlıkların hep kendi başında dolandığına inanan Mavi, bir baktı ki çevresinde de insanlar zor durumda. Kendi acılarından belki kaçarak kurtulma şansı vardı ama ya en yakın arkadaşının başına gelenlerin hesabı ne olacaktı. Onun acısını hafifletmek gerekiyordu. Ve diğerlerinin de...

Bu yüzden gitmek yerine çizginin öbür tarafına geçmeyi yine karanlıklara dalmayı şeçti Mavi... Üstelik bu sefer ne kendisi ne kardeşleri vardı önüne aldığı... Nerdeyse bir sürü insanın hayatında bir gülüş bir "oh be" aralığı yaratabilecekti. Mavi belki fiziki olarak gidemedi ama kendi elleri ile inşaa ettiği dünyasını bırakıp tam tersi istikamete doğru hızla uzaklaştı. İşte tam da bu şekilde dünyanın öbür ucuna gitti Mavi. Orda artık ne eski Mavi vardı. Ne de aşkı...

Bir gün dünyanın öbür ucundan onu çekip alan biri çıktı tabi... Kimse inanmazken (biz de dahil) onun bu kahramanlığa soyunacağına o inandı. Kendi değerlerini Mavi'nin değerlerini biliyordu. Onu tanıyordu. Belki yerinde olsa o da aynı şekilde davranırdı. Bunu da biliyordu. Bu yüzden çekip çıkardı onu düştüğü ve yapayalnız kaldığı çukurdan.
Tutup elinden götürdü kendi dünyalarının öbür ucuna!!! İşte bundan sonrası bir SON yazısının arkasında... İşte tam da orda bize karanlık ama onlara güneşli bir hayat vardı.
Gözlerimizi kapatıp o karanlığın arkasına sızabiliyoruz bazen. O zamanlar çok mutlu oluyorum ben!
"SON" yazısına inat bitmeyen sevdamızın kareleri herkesin zihninde şekil alıyor zaman zaman! Ve her zihne göre değişiyor bu hayat... Her HP sever onlar adına değiştirip kurguluyor olanları...

En güzeli de bu değil mi? bye

eftelya61
23-11-07, 21:37
Cuma akşamlarını kendime HP gecesi olarak ayırdım birkaç haftadır.. Bölüm, klip, sahne Allah ne verdiyse izliyorum..

Bu akşamda 6. bölümü izleyeyim dedim.. Bölümü seyrederken bu akşam ilkkez rastladığım birşeyi sizlerle paylaşmak istedim sevgili arkadaşlarım.. 6. bölümde 40 yıllık Arsen abimizin adı oldu Ersan abi..Kimmi yaptı bu değişikliği tabii ki Jilet:img-yes: (Şahanesin be Ersan abi:img-hyste süpersin) Sende süpersin Dağhan..

epıler
24-11-07, 13:36
bugün benim hp alınganlık günüm kimse bana dokunmasın

bıçak sırtının frgamanını izledim(diziyi izlemiyorum ) başrol oyuncularından
biri "ettimden et kopuyor " dedi :img-cray:

sonra magazin programlarından birinde binbir gece dizisini bir bölümü gösterdi
bir de ne görim yağmur altında iki çıft bir birlerine sarılmış tabi bunlar ne maviydi nede çınar maalesef :img-cray:

sonra sabah annemle bir konu hakkında konuşuyorduk ve ben konu hakkında "korkuyorum "dedim sonrasında uzun süren bir dalgınlık hali malüm benim kafa nerelere gitti neler düşündüm
:img-cray:

bütün bölümler gözümün önünden film şeridi gibi geçti bir tuhafım bugun evet bugün benim hp alınganlık günüm herşeyden alınıyorum

of of bakalım daha neler bana onları en olmak durumlarda hatırlatacak
ağlamak istiyorum :img-cray::img-cray:

alamehmet
27-11-07, 18:33
Aksak ölümle burun buruna

Büyük bir soygun hazırlığı içinde olan Aksak ve çetesinin karşısına yine Çınar ve ekip arkadaşları çıkıyor. Aksak da yakalanmaktansa, hayatını riske atmayı tercih ediyor.

Garsonluk yaptığı kafeteryaya müşteri olarak gelen Aksak’tan kurtulmaya çalışırken, bir de karşısında Çınar’ı gören Mavi, iyice zor durumda kalır. Tabii bu üçlü buluşmadan hiçbiri memnun değildir. Bu işini de kaybetmek istemeyen Mavi, sonunda iki onulmaz aşığını da kapı dışarı eder. Ama bir süre sonra kovduğu gerçek aşkına, teşekkür etmek zorunda kalacağını henüz bilmiyordur.
Çocukların annesi ortaya çıktığından beri işkillenen Arıza, Mert’i okula kendisi götürmeye başlar. Yıllar sonra Nermin’i görmek Arıza’yı etkilese de çocuklara yaklaşmasına asla izin vermez. Ancak birkaç saat sonra Kiraz ortadan kaybolur. Jilet’le muhabbete daldıkları parkta yeğeninin yok olduğunu fark etmeyen Ümit başta olmak üzere herkes deliye döner. Arıza soluğu Nermin’de alır. Herkesin imdadına yetişen, yine Çınar olacaktır. İşaretler büyük bir tehlikeyi göstermektedir. Başına kötü bir şey gelmeden Kiraz’ı bulmak için polis alarmdadır.
Bu arada Aksak ve çetesi de büyük soygun için canla başla çalışmaktadır. Her şey incelikle planlanır, hiçbir masraftan kaçınılmaz. Ama Çınar’ın da büyük operasyona hazırlandığından haberleri yoktur. Büyük gün geldiğinde çete de polis de heyecanla işlerinin başındadır. Çınar, Aksak’a suçüstü yapacağı anı iple çekerken, Aksak ölümle burun buruna kalmayı tercih edecektir.

saso
27-11-07, 19:20
tam da özetci başı hala eklememişmi diye çemkirecektim...içimde kaldı...:img-cray:

kiraz kayboluyor...leyla da diziye geldi..
mavinin evinin önünde merdivende var dimi...:img-icecr

nilnisa
27-11-07, 20:08
şans işte!bugün geçerken baktım kiralık yazıyo camda...

yaa bu gazla ben iki günde hallderim badana işini...

ben herşeyi düşündüm buraya koltukları koyarız,televizyonu da şöyle...

önce gelinliğini çıkarıcam...:img-cray:

tam 3 ay oldu tek bir bölüm izlemedim,pc yi bir temizleyeyim dedim adsız bir dosya çıktı karşıma ve açtım....:icon_sorr

görmeyince yürek katlanıyordu,başka heveslerle eğleniyordu...

ama görünce,seslerini duyunca,yüzlerine bakınca ve onların hayal ettiklerinin hiçbirinin gerçekleşmeyeceğini ,o güzel,aydınlık yüzlerin berelerle,maskelerle saklanacağını ,o koltuklarda hiç oturamayıp,dere tepe dolaşıp,viranelerde sabahlayacaklarını,birbirlerine nefret ediyorum senden diyeceklerini,yarım kalacaklarını,arızasız olacaklarını,istanbuldan ayrılacaklarını BİLİNCE dağa bayıra vurası geliyor insanın kendini...

bu bir dizi,evet bir dizi...diziydi...:icon_sorr

not:hava soğuk dağa bayıra vuramasamda,evimin duvarıda aynı işi görür heralde...

zeytine-35
27-11-07, 20:46
Aksak ölümle burun buruna

Büyük bir soygun hazırlığı içinde olan Aksak ve çetesinin karşısına yine Çınar ve ekip arkadaşları çıkıyor. Aksak da yakalanmaktansa, hayatını riske atmayı tercih ediyor.

Garsonluk yaptığı kafeteryaya müşteri olarak gelen Aksak’tan kurtulmaya çalışırken, bir de karşısında Çınar’ı gören Mavi, iyice zor durumda kalır. Tabii bu üçlü buluşmadan hiçbiri memnun değildir. Bu işini de kaybetmek istemeyen Mavi, sonunda iki onulmaz aşığını da kapı dışarı eder. Ama bir süre sonra kovduğu gerçek aşkına, teşekkür etmek zorunda kalacağını henüz bilmiyordur.
Çocukların annesi ortaya çıktığından beri işkillenen Arıza, Mert’i okula kendisi götürmeye başlar. Yıllar sonra Nermin’i görmek Arıza’yı etkilese de çocuklara yaklaşmasına asla izin vermez. Ancak birkaç saat sonra Kiraz ortadan kaybolur. Jilet’le muhabbete daldıkları parkta yeğeninin yok olduğunu fark etmeyen Ümit başta olmak üzere herkes deliye döner. Arıza soluğu Nermin’de alır. Herkesin imdadına yetişen, yine Çınar olacaktır. İşaretler büyük bir tehlikeyi göstermektedir. Başına kötü bir şey gelmeden Kiraz’ı bulmak için polis alarmdadır.
Bu arada Aksak ve çetesi de büyük soygun için canla başla çalışmaktadır. Her şey incelikle planlanır, hiçbir masraftan kaçınılmaz. Ama Çınar’ın da büyük operasyona hazırlandığından haberleri yoktur. Büyük gün geldiğinde çete de polis de heyecanla işlerinin başındadır. Çınar, Aksak’a suçüstü yapacağı anı iple çekerken, Aksak ölümle burun buruna kalmayı tercih edecektir.

özetçi başı alamehmete çok teşekkürler
özet eklemek bana kalsaydı oooo siz benim kulaklarımı ne çınlatırdınız :) ama olsun özeti beklemeye değerdi dimi?

okurken dikkatimi çekti özeti hazırlayan kişinin canı sıkkın yada işi başından aşmış nerde o puzzle gibi özetler bu kadar açık yazılmaz ki canım biz ne didikleyeceğiz şimdi olmuyor olmuyor biraz daha özen gösterin :img-polic

Bu arada Aksak ve çetesi de büyük soygun için canla başla çalışmaktadır. Her şey incelikle planlanır, hiçbir masraftan kaçınılmaz.

bence buradaki en gizemli cümle ne masrafı? ne kadar masraf yapmıştır?
tünel mi kazdılar acep? aksağın girebileceği bir tüneli çete üyeleri mi? yoksa profesyonel kişiler mi kazacak bahsedilen masraf bu mudur?

Başına kötü bir şey gelmeyen Kiraz’ı bulmak için polis alarmdadır.
sizde bu cümleyi okudunuz dimi .........bende :happy0064

zeytine-35
27-11-07, 21:02
şans işte!bugün geçerken baktım kiralık yazıyo camda...

yaa bu gazla ben iki günde hallderim badana işini...

ben herşeyi düşündüm buraya koltukları koyarız,televizyonu da şöyle...

önce gelinliğini çıkarıcam...:img-cray:

tam 3 ay oldu tek bir bölüm izlemedim,pc yi bir temizleyeyim dedim adsız bir dosya çıktı karşıma ve açtım....:icon_sorr

görmeyince yürek katlanıyordu,başka heveslerle eğleniyordu...

ama görünce,seslerini duyunca,yüzlerine bakınca ve onların hayal ettiklerinin hiçbirinin gerçekleşmeyeceğini ,o güzel,aydınlık yüzlerin berelerle,maskelerle saklanacağını ,o koltuklarda hiç oturamayıp,dere tepe dolaşıp,viranelerde sabahlayacaklarını,birbirlerine nefret ediyorum senden diyeceklerini,yarım kalacaklarını,arızasız olacaklarını,istanbuldan ayrılacaklarını BİLİNCE dağa bayıra vurası geliyor insanın kendini...

bu bir dizi,evet bir dizi...diziydi...:icon_sorr

not:hava soğuk dağa bayıra vuramasamda,evimin duvarıda aynı işi görür heralde...

niloşum seni çok titiz gördüm
eee şey merak ettimde temizledin mi o bilinmeyen dosyayı ......

bugün bende cd kontrolü yapayım dedim evde fırsat olmadı işyerine aldım
her bölümü ayrı ayrı kontrol ettim bir rahat bölüm izletmiyorlar ki nasıl dalmışsam benim oda insan dolu ama ben geldiklerini görmemişim.:icon_sorr

anısız
27-11-07, 23:17
hmmm
demek 37.blme çattık...
alamehmet-tesekkurler canim

su tunel olayi-2.sezonda en cok sinirlendigim ve anlamdigim olaylardan biri
cok gereksiz ve mantiksizdi...
ve
Kirazin eve donusu-cok sirindi:img-wink:
ve ordaki bakislar guzeldi-cok basarili bir sahne:img-yes:

ozel note:

sasooom-opdum:img-wink::img-icecr

maviözlem
28-11-07, 00:12
Başına kötü bir şey gelmeyen Kiraz’ı bulmak için polis alarmdadır.
sizde bu cümleyi okudunuz dimi .........bende :happy0064

Ayy cidden böyle mi yaziyor ablacigim..:)

O zaman farketmemisim demek ki...hayret!

Zaten ikinci sezon özetler bir garipti, adeta ilkokul cocuklarina yazdirmis gibiydiler, belkide ev ödevi olarak cocuguna devretmis olabilir, özetten sorumlu vatandas..:img-wink:

Ikinci sezonda hic mi iyi birsey olmadi dersen; tek gectigim sahne, Mavinin Cinari hapishanede ziyaret edisi...o sahnenin üstüne baska bir sahne tanimam (ikinci sezonda) diyecektim tam ama yalaaaann:) cünkü var! Mavinin Cinarin odasina süzülüsü var...:love05:

Birde orada gercekten uyumak icin can atan bir Timucin vardi ki, rüya gibi göründü herhalde o an yasadiklari..:img-wink:

Karsisina her ciktigi an terslenen adamcagiz:icon_whis elbette sasirmayacakta ne yapacakti, degilmi ayol!..gecenin bir vakti, ve anasini satayim; oda, duvarlar, carsaf, perdeler, sehpa...hersey masmavi..:)bye

mysteria
28-11-07, 11:18
Vayy bee 37 oldu demek..

Eeee burda da yaklaşıyoruz sona desenize :icon_sorr..Hani şu alarmda olan polis var ya :icon_whis hani gelmişti evin önüne,merdivenlerde bir bakmıştı hani...Hani Leyla'yı tanıştırışındaki telaş,hani Mavi nin beyaz şahane hırkası (hakkaten bir hırka bir insana ancak bu kadar yakışır)..Hani Çınar ve Kiraz ın aşkı...:icon_sorr

Tüm bunlar nerde hani :sad53:

NIGHT
29-11-07, 16:43
Buralar tenha iken 37.bölümün üzerinden şöyle bir geçeyim dedim...:))
Şimdiden iyi okulamalar...

-) Bölüm mavi ile çınar'ın gözgöze gelip birbilerine kilitlendiği o anda başlar....
Özlem'in '' Bir sorun var mavi'' sorusuna Mavi'nin 'bir değil iki sorun var' dediğinde ''tamam şimdi oldu Aksak ve Çınar kibarca ancak bu şeklide kapı dışarı edilirdi dedim...'' Kafeden kovulan Aksak ile Çınar arasında geçen sözler 'özlü sözler' Lugatında yerini aldı bile... ''Sıçanlar ortada dolaşmayınca kediler rahat eder''...''Kuru gürültüsün sen Aksak , Kuru gürültü''...
-) Ali Rıza , Mert'i okula bırakırken , Nermin ile karşılaşıyor...Nermin’in pişmanlığı o kadar inandırıcı şekildeydi ki bu bölümde içimi sızlatmıştı...Bir annenin evlat özlemi bambaşkadır...
-) Fulya abla , Mavi ile konuşurken öyle güzel bir şey söyledi ki '' Çınar hisseder...'' işte olay bu dedim...Bir de mavi anlayabilseydi...
-) Harıl harıl gazeteden ev arayan Leyla komiser Çınar’a evinin bir odasını bana verir misin diyor ya işte orda kopuyorum...Çınar komserimde afallıyor ama çabuk toparlıyor....
-) Bu arada harıl harıl çalışan çetemiz çiçekçiyi açıyorlar...Çok şanslılar vesselam ne de olsa etrafta her şey var...Ellerini neye uzatsalar yanı başlarında...hele bir BANKA var ki gel de soyma...
-) Parkta Ümit ile jilet konuşurken Mert ve kiraz saklambaç oynuyorlar ama sonu pekte iyi bitmiyor bu park gezisinin...Kiraz kayboluyor...Her yeri aradıktan sonra eve dönen Ümit mavi’yi arıyor...
-) Aksak-Dursun amca ile yine sohbetin en koyusunu gerçekleştirirken Mahide hnm geliyor yanlarına...Aksak bu sefer gerçekten çok yüksekten uçuyor...piyangodan büyük para çıkacakmış..ya ya bizde yedik...Hayalin inşaatını yapacaksın sonrası gelir...Mahide bahçesinde havuzu olan bir ev hayal edince Aksak diyor ya Hayallerle boğulursun diyor ya bende kopuyorum o zaman gülmekten...
-) Akşam evde herkes Perperişan bir yandan mavinin o yersiz inadı..Halbuki Fulya abla ne güzel söyledi ara işte çınarı...ama yookkk arar mı mavi hnm aramaz....Mavi Nermin’le konuşmaya gidiyor..Evden çıkar çıkmaz çınar komserim iz peşinde maviyi takip ediyor...
-) Çiçekçi ahalisi ise bu arada yeni dükkanlarında iş başındalar...Nerden kazsak muhabbeti yaparken Jilet nefes nefese gelir ve Kiraz’ın kaybolduğunu söyle...
-) Nermin ile konuşan mavi onun çocukları kaçırmadığına ikna olunca otelden çıkar...Arabasından inan çınar mavi’ye doğru gelir...Ama mavi öyle bir sinir küpü halindedir...Herşeye rağmen çınar komserim Hisseder kötü şeyler olduğunu...tüm iyi niyetiyle sorar önce kızgın bir tavır gösteren mavi çınarın arkasını dönüp gittiği sırada ‘kiraz kayboldu ‘ der ve çınar niye söylemiyorsun diyip maviyi kolundan tuttuğu gibi arabaya binerler..ahh ah ne sahneydi ama Mavi’nin hayır hayır Özlem’in o bakışıyla devleştiği sahne nasıl unutulur ha nasıl...
Tüm imkanlarını kullanarak herkesi seferber eden çınar parkta heryeri köşe bucak arattırıyor ama yok yok yok...Kiraz sanki yer yarıldı içine girdi...İşte orda mavi arabaya yaslanıp ‘Kiraza ne oldu , Çınar ‘ diyor..Çınar da ‘Herşeye baştan başlayacağız’ diyor ya bende içimden evet evet ddiye bağırıyorum...
-) Çınar komserim işini çok iyi biliyor eve dönüp Mert ile konuşuyor...ve Mert’in söyledikleri ona çok yardımcı oluyor...Bu adam boşuna polis olmamış dedirten bir sahneydi bence...
-) Haberi alan Aksak mavi’yi görmeye geliyor...Yapabileceğim bişey var mı diyor...
Ve işte mavi askın cevabını veriyor...’’Sende adam kaçırdın bilirsin yapabilecek bişey yok ‘’
-) Nermin den şüphelenen aliRıza onunla konuşmaya gidiyor...ama saniyelik bir görüntü onu nermin hakkında yanlış düşüncelere sevk ediyor...
-) Çınar operasyon sonucu Kiraz’ı buluyor...Sabah evin önünde Mavi , Çınar’ı kucağında Kiraz la görünce sanki dünyalar onun oluyor...Mavi’nin ve Ailenin sevincine katılmamak elde değil doğrusu...Herkes içeri giriyor ...Mavi , Çınar’a teşekkür ediyor (bilmiyorum bu kaçıncı teşekkür )Bu arada bakışmalar kafa sallamalar filan derken Mavi’nin gözü bir anda Leyla'ya ya kayıyor...ve Çınar komserin yine hissediyor ve ‘Komser Leyla , bu gece çok yardımı oldu bize ‘’ diye açıklama yapıyor...Leyla bu lafını esirgermi ‘’ Komser çınarla kirazın aşkını seyretmek çok keyifliydi’’ demeyi ihmal etmiyor...
-) Ali Rıza , Nermin’i arayıp ondan özür diliyor...ama dün geceki o kötü görüntü Ali Rızada kötü izler bıraktı...
-) Bu arada Aksak soygun için çok heyecanlı...Aksak : (elindeki kağıdı göstererek) Bakkal dükkanı gibi... (asrın soygunu olacakmış ya)...Yakup : Beğenmiyorsan beni bir resim kursuna gönderseydin diyor ya burda da çok gülmüştüm...Bir de Aksak çınar komserime 007 diyor ya işte ona bayılıyorum...Bu arada çiçekçi dükkanının resimlerine bakarken neden toprak çıkarıldığı konusuna takılan çınar artık buraya bir köstebek yerleştirmenin zamanı geldi diyor...
-) Kafede yeni olaylar gelişiyor... Özlem’in sevgilisini (olmaz olasıca) görüyoruz...
-) Köstebek rolünü üstlenen Leyla komser kocasının (güya) ona hediye ettiği çiçeğe bakmalarını istiyor...bizimkiler de bunu yutunca orda ne konuşuluyorsa hepsi merkezde dinleniyor...Komserim kayıtları dinleyince ondaki saksıda çalışyıor ve ‘’çiçekçi miçekçi hikaye bunlar tünel kazıyor ‘’diyor...
-) mavi çocukları parka götürüyor ve Nermin’le karşılaşıyor..Nermin’in haline dayanamayan mavi Mert ve Kiraz’a sarılmasına izin veriyor...oyy oy...
-) Polis ekibi toplanmış harita üzerinden soygun analizi yaparken komserim çınar , saksıyı yeniden çalıştırıyor...
Zeki adamın hali başka canım...
-) Jilet , banka ortamını süzerken bir yandan da polisler iş başında onları izliyorlar...
-) Hayri bey ve Fulya hanım mavi’yi kafede görmeye geliyor...
-) Çınar , bankada bulunan herkese nasıl davranmalrı gerektiğine dair talimat veriyor...
-) Aksak , Yakup , Jilet ve Arsen her şeyden habersiz işe koyuluyorlar...Jilet bankada kasadaki kızın onu uyarmasından bu işte bir iş olduğunu anlıyor ve hemen bankadan ayrılıyor ...Çınar komserim çiçekçiye doğru yol alırken , Arsen ve Aksak tünel içinde emekliyorlar...Yakup telsizle haber variyor ama duymak ne mümkün Arsen geri dönüyor..Aksak sa tünel içinde hapis...Bu arada Jilet kapı nöbetinde geri sayıma başlıyor...Çınar adım adım yaklaşırken ekranda 4 farklı kare beliriyor...Jilet , Yakup , Çınar , Aksak....
Dırım dırım dırım dırım arka fonda heyecan dorukta iken 37.bölüm sonu.....

Galiba kendimi yine fazla kaptırdım...Eh artık anlayışınıza sığınıyorum...
Keyifli yorumlarınızı paylaşmanız dileği ile sevgiler...

alamehmet
30-11-07, 01:57
Sınavlarla tez arasında kendimi paralarken bölüm yorumu neyin yapamıyorum...Ne izleyebiliyorum ne yorum yapabiliyorum :icon_sorr
Kendimi intihar edicem yakında :icon_sorr

Nefes almak için geleyim dedim mabedimize...Ne kadar sessiz ne kadar ıssız buralar.Nerdeyse 9 ay oldu ama ben ilk defa bu kadar ıssız buralar.

Hepimiz PA sayfasında kendimizi paralıyoruz farkındayım :)
Ama ne deriz biz hep dönüp dolaşıp yine geliriz buraya paşa paşa yakında :img-icecr

Bölüm yorumum :)

Bu bölümde aklımda beliren sahne Çınar kucağında Kiraz'la gelir...Mavimiz Kiraz'ı Çınar'ın kucağından alır...İşte ben tam burda rüyalara dalarım :icon_sorr

Hani şu gerçek olamayan,oldurtulmayan rüyalara :icon_sorr
Sonra Mavimizin o kıskanç bakışlarî karşısında Çınar'ın yok Mavi'm etme eyleme o sadece arkadaşım diyen bakışları :img-icecr

Öyle yani :img-in_lo

Ay bak tam gidiyordum ki ne belirdi gözümde :)
Çınar'ın Mavilere gelip de Mert'i konuşturmaya çalışırkenki halleri

Ben gideyim :)

bye

saso
30-11-07, 02:23
gece gece ne oluyorsa bize....:icon_sorr

bende tamamen kazara pc de bir video açtım...başka birşey arıyorken açıldı..
bbdbhbmmin klibi....:img-cray:
8. bölümden ayrılık sahnesi göründü :img-cray:
arkada hafiften imkansız... kapat kapatabilirsen videoyu...:img-cray:
izledim ....okadar hoş bayanlar vardı ki içinde ...ama o bayanlara bakarken aklıma hp sahneleri geldi tek tek...:img-cray:

zaten bazı anlarda bayanlarda hp izliyor :img-cray:

kulagıma aşk bitti ............aşk bitermi sözleri karşımda muhteşem bayanlar...aklımda hp sahneleri :img-cray:
ve 8. bölümden yagmur altındaki umrumda degil sahnesiyle klip bitti:img-cray:
ben de bittim:img-cray:

ne oldu ki bana...klibi görene kadar hiç bişeyim yoktu ama benim...:img-cray:
en son görüntüyo dondurdum...o muhteşem bayanlar tek bir karede...tek tek sayımdım tam 68 kişi+3 de şirinler şirini küçük kız....

bize kendilerini gösteren 68 hp ci....hepside bir karede....birde görünmeyenleri düşündüm ...:img-cray:

mesajın sonunu nasıl baglayacagımı bilemedim...aslında mesaja ne yazacagımıda bilememiştim ...

teşekürler bbdbhbmmmm
teşekürler o karedeki 68 bayan+3 şirine
teşekürler forumcanlarım...
bu güzelligi farkettiginiz için,bu güzellikte tek olmadıgımı gösterdiginiz için....
bye

nilnisa
30-11-07, 15:46
''sevgi doğumları iyi çocuklar yaratır, aşk doğumları büyük insanlar yaratır.''

özdemir asaf/yuvarlağın köşeleri

damdan düşer gibi oldu farkındayım ama mavimiz doğurdumu acaba net tarihi bilemesekte şu vakitler olması lazım değilmi???

ahhh ahh bize o sahneleri göstermeyip,çınarımın mutluluğunu izletmeyip böyle saçmasalak kurgular yaptıranlara ne diyeyim,ben ne????:img-swoon:img-cray:

not:hala bunun bir dizi olduğunun bilincindeyim :icon_whis :)

Fettan
30-11-07, 15:52

damdan düşer gibi oldu farkındayım ama mavimiz doğurdumu acaba net tarihi bilemesekte şu vakitler olması lazım değilmi???

ahhh ahh bize o sahneleri göstermeyip,çınarımın mutluluğunu izletmeyip böyle saçmasalak kurgular yaptıranlara ne diyeyim,ben ne????:img-swoon:img-cray:

Bence doğmuştur...

Ne hayallerimiz vardı bebişle ilgili ama güremedik acep izleseydik neler izlerdik..Çınar'ın o hallerini görmeyi çok isterdim :img-in_lo :img-in_lo ..

ayperi81
30-11-07, 16:28

Net tarihi galiba yanılmıyorsam eftelya biliyordu :img-blush

Ben bir soracaktım zahmet olmasa nasıl biliçlendiğini de yazarmısın :img-in_lo

Ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhh mavime bu bölümde beyazlar ne yakışmıştı ama.bye

nilnisa
30-11-07, 16:52
Bence doğmuştur...

Ne hayallerimiz vardı bebişle ilgili ama güremedik acep izleseydik neler izlerdik..Çınar'ın o hallerini görmeyi çok isterdim :img-in_lo :img-in_lo ..

nasıl heyecanlı olurdu kimbilir:icon_sorrnasıl şefkatle sarıp sarmalardı maviyle bebeğini,nasıl dağ gibi olurdu arkalarında,ahh nasıl pıt pıt öpücükleriyle severdi,daha fazla devam edemeyeceğim:img-cray::img-cray:

canım ayperi ne bilinçlenmesi arkadaşım,en bilinçsiz anlarımdayım okuduğun üzere :)

ayperi81
30-11-07, 17:10
nasıl heyecanlı olurdu kimbilir:icon_sorrnasıl şefkatle sarıp sarmalardı maviyle bebeğini,nasıl dağ gibi olurdu arkalarında,ahh nasıl pıt pıt öpücükleriyle severdi,daha fazla devam edemeyeceğim:img-cray::img-cray:

canım ayperi ne bilinçlenmesi arkadaşım,en bilinçsiz anlarımdayım okuduğun üzere :)

Ayıptır söylemesi inanı bir forumsaşını hakında böyle düşünmesi hiç doğru değl ama ne yapayım seni böyle bilinçsiz görünce ne yalan söyliyeyim içim rahatlıyor (ne kadar kötüyüm ben) yalnız olmadığımı bilmek çok güzel bir şey :icon_sorr

Torpido gözünde mendil varmış :icon_sorr

Çınar komserim lütfetiniz birde mendili siz verseydiniz keşke:img-in_lo

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

saso
30-11-07, 23:08
Torpido gözünde mendil varmış :icon_sorr

Çınar komserim lütfetiniz birde mendili siz verseydiniz keşke:img-in_lo

Ahhhhhhhhhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhhhhhhhhh

bu sahneye niıçin taktınız...niıçin?????????????????????
bana hiç tuaf bir sahne gibi gelmemiştir...
mavimiz ne kadar üzgün olsa da kendi mendilini kendi alacak kadar,kendindedir ...
torpido da ki mendili ancak iki göz yaşında kendini kaybeden kızlara verilir...:img-beee:
burada ne komserimi nezaketsizlikle ,ne de mavimizi kendinde olmamakla suçlayamazsınız efendim...:img-beee:

zeytine-35
30-11-07, 23:21
mavimiz ne kadar üzgün olsa da kendi mendilini kendi alacak kadar,kendindedir ...
torpido da ki mendili ancak iki göz yaşında kendini kaybeden kızlara verilir...:img-beee:
burada ne komserimi nezaketsizlikle ,ne de mavimizi kendinde olmamakla suçlayamazsınız efendim...:img-beee:

nasıl nasıl anlayamadım niçiın suçlayamıyormuşuz
bizim komiserden beklenecek davranışmıydı mavisi orada ağlarken torpidoda mendil var demesi hı beklenirmiydi?
hadi o bir derece kızmıştır trafik vardı falan filan ya mavi özlemin üzüntüsüyle kıvranırken ekip otosuyla evine göndermesine ne diyorsunuz? hı buna da kızmayalım mı ben çok kızdım olmadı yakışmadı cık cık cık....

saso
30-11-07, 23:31
bizim komiserden beklenecek davranışmıydı mavisi orada ağlarken torpidoda mendil var demesi hı beklenirmiydi?
hadi o bir derece kızmıştır trafik vardı falan filan ya mavi özlemin üzüntüsüyle kıvranırken ekip otosuyla evine göndermesine ne diyorsunuz? hı buna da kızmayalım mı ben çok kızdım olmadı yakışmadı cık cık cık....

:icon_roll
zeytinem valla ben komserimden bekliyormuşum demekki ben hiç şaşırmadım :img-black:img-hyste:img-hyste

polis otosuyla göndermiştir çünkü ordaki araştırma yapan polis memuru arkadaşlarına güvenmemiş..kendisi araştırma yapmak istemiştir...
canım hemde adam iş başında...komser... ne desin siz araştırın ben hanımı evemi bırakacagım desin..cık...cık...cıkkk
olmaz efendim olmaz...cııııkk...cıııkkk....cıkkk.

niıçiç efendim niıçin komserimin de bir işi oldugunu unutuyorsunuz niıçin.....niiııçiiiinnnnn:img-help:

ayperi81
30-11-07, 23:44

Saso hanım konuyu saptırmayalım :icon_whis

Benim ne demek istediğimi pek alada anladınız :img-wink:

Mavisine kızgın yada kırgın olabilir ama neydi o tavırlar canım:icon_sorr

Gerçi komserimin hakını yemiyeyim sonra çıkarıp vermiş vede üzgün üzgün mavisine bakmşıtır ama ne bileyim ben yaaaaaaaaaaaaaa:icon_sorr

Kendimle çeliştim farkındayım sakın yüzüme vurma sasom aklım başımda değil:icon_sorr

Handan falan istemiyorum ben mavimmmmmmmmmmmmmmmmm

Mavimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

maviözlem
30-11-07, 23:52

yürü be ablam kim tutar seni!!:)

hakkindan gel bu sasocanin!! olacak sey degil ya...komserimin isi varmismismista..yok efendim Mavi kendindeymismiste..hay senin komserine..:icon_evil Zaten sinirliyim, mazeretim var asabiyim..:icon_whis

son zamanda yaptiklari varya, akil fikir isi degildi, bunu kim hangi cesur kisi inkar edebilir!...kizin aklini büsbütün karistirdi yetmedi, yetmedi ve yetmedi!!!

önce aklini cal, sonra kalbini..elini tut sonra birak! yemeden icmeden kesil, ama ne yap et en sonunda hapishaneye koymayi basar!!!

sonra, yok olmadi simdi; Mavisiz hayat dönmüyor de..ve sonrada kizi oradan kaptigin gibi Allahin ormanina, ayazlarda ac susuz birak!!!

olmadi, yine olmadi...bir eksiklik var...sonra bu sözüm ona " macerada" kiza bir kez olsun o lanet olasi bakislari atma, o deli seyirci senin bir zamanlar gizli gizli alttan alttan attigin bakislari, bir kez olsun bile yakalayamasin...sonra kizla oturup adam akilli muhabbet etme...ses tonun, o lanet olasi vurguna bu deli seyirci hasret kalsin!! bir kez olsun kizi öpme...öyle en susadimsanindan...
bütün bunlari yapma..Bu yapamadiklarin zaten basli basina bir rezillik iken, birde kizi azarla dur...sus Mavi, yapma Mavi!! sakin ol Mavi...cabuk ol Mavi... gel, kos, git!!! tabanlarina kuvvet Mavi..iyimisin Mavi!!!!!! Allahim, Allah seni varya bildigi gibi yapsin!!...:icon_evil

alacagin olsun saso, sinirden kuduruyorum simdi!!!:img-help:

saso
01-12-07, 00:09
yürü be ablam kim tutar seni!!:)

hakkindan gel bu sasocanin!! olacak sey degil ya...komserimin isi varmismismista..yok efendim Mavi kendindeymismiste..hay senin komserine..:icon_evil Zaten sinirliyim, mazeretim var asabiyim..:icon_whis

son zamanda yaptiklari varya, akil fikir isi degildi, bunu kim hangi cesur kisi inkar edebilir!...kizin aklini büsbütün karistirdi yetmedi, yetmedi ve yetmedi!!!

önce aklini cal, sonra kalbini..elini tut sonra birak! yemeden icmeden kesil, ama ne yap et en sonunda hapishaneye koymayi basar!!!

sonra, yok olmadi simdi; Mavisiz hayat dönmüyor de..ve sonrada kizi oradan kaptigin gibi Allahin ormanina, ayazlarda ac susuz birak!!!

olmadi, yine olmadi...bir eksiklik var...sonra bu sözüm ona " macerada" kiza bir kez olsun o lanet olasi bakislari atma, o deli seyirci senin bir zamanlar gizli gizli alttan alttan attigin bakislari, bir kez olsun bile yakalayamasin...sonra kizla oturup adam akilli muhabbet etme...ses tonun, o lanet olasi vurguna bu deli seyirci hasret kalsin!! bir kez olsun kizi öpme...öyle en susadimsanindan...
bütün bunlari yapma..Bu yapamadiklarin zaten basli basina bir rezillik iken, birde kizi azarla dur...sus Mavi, yapma Mavi!! sakin ol Mavi...cabuk ol Mavi... gel, kos, git!!! tabanlarina kuvvet Mavi..iyimisin Mavi!!!!!! Allahim, Allah seni varya bildigi gibi yapsin!!...:icon_evil

alacagin olsun saso, sinirden kuduruyorum simdi!!!:img-help:

hoooooooooopppp hoooooooooppp yeni yeni fragmanlar görüp üstüme saldırmayınız lütfen..hem o yeniliklerina acısını komserimden de çıkarmayın.tesüf ederim...

hem maviözlemim sana iki defa tesüf ederim..o kadar yaz..çemkir komserime sonra benim can damarıma bas..ikinci bir susadım niıçin olmadı de..
ben ne diyeyim şimdi...kendimi nerelere atayım...

ikinci susadım niıçin yok komserim diye ben komserime çemkirmezmiyim.....:dito

ama ikinci bri susadım olsa benim SUSADIMIM susadım mı olurdu :img-blush

allahım komserimide şurda iki bakış atmadı diye nerdeyse aşktan anlamayan mal bir adama çevirdiniz ya yine tesüf ederim.....:dito

hem hatırlatırım 24 numaralı oda önündeki bakışları...
aksakla maviyi kurtardıktan sonra hastanedeki çınar bakışlarını...hemşire girmeseydi odaya....
hem sen parfümmü sürdün üüüüüüüüüüü
rahmetli alamehmetin :ditoen sevdigi sahneyi de hatırlatırım.33. bölüm karakol sahnesi
geceleri erken yat mavi ...
35. bölüm sahil...
imdaaaaaaattttt repligi unuttum..sahneyi yazayım bari...aksagın garajında saklanırken..mavi üşümüştür...komserim onu ısıtmanın yollarını bilmektedir:img-blush
....

hay allahım bunlar bakış degilde nedir...artık mavi kızımız adama pas vermemiş adam hala ayran ayaran aşık aşık nasıl baksın..sevdiceginden ayrı bir adam nasıl bakması gerekiyorsa komserim ikinci sezonda o şekilde bakmıştır...
buyrunuz bu sahnelerin hepsi ne var....(hepsi ikinci sezondan :img-wink: )

edit:ya bana bir sayfada iki mesaj attırmayınız...imzam görünmüyor ...sonra millet yanlış anlayacak...:icon_whis

maviözlem
01-12-07, 00:50
hem maviözlemim sana iki defa tesüf ederim..o kadar yaz..çemkir komserime sonra benim can damarıma bas..ikinci bir susadım niıçin olmadı de..
ben ne diyeyim şimdi...kendimi nerelere atayım...

Asil ben kendimi nerelere atayim...bir köprüde yok ki yakinlarda..:img-cray:

neye yanayim, sasom...neye...saskinim, bilmiyorum...icimde önce müthis bir sevinc barindi, daha ilk saniyede büyüledi...yine yeniden..o bakis beni mahvetti...düsündürdü...sonra mutlu etti...sonrada o kahrolasi burukluk...

ne diyelim; hirsiz&polis diyelim....hirsiz&polis...

bazen bu melek yüzün arkasinda bir seytan mi var diyorum...

seni tamir etmek istiyorum...

senden nefret ediyorum..." bende"

geceleri erken yat, Mavi...

duymak istemiyorum, konusmakta istemiyorum...unutacagim seni...

her firsatta Aksagin kucagina düsen bir kadini istiyormuyum...

ben seni coktan affettim Mavi...

söyle, seni sevmezdim de...sana asik olmazdim de...

Maviggghh...

eftelya61
01-12-07, 01:05
Çok terbiyesizsin saso çok...

Canlarım gece gece ne yaparsınız siz buralarda.. Nasılsınız iyimisiniz.. Görürümki Çınar'ımla Mavi'me yine laf atmışsınız.. Evet komiserim eve getirmelidir Mavi'yi ama biliyorsunuz ki Mavi'de komiserimin bildiği kızlardan değildir. O kendisi gidebilir her şartta ve her ihtimalde..
Offf offf çok özledim yaaa... Valla ne yalan söylim yukarıdaki saçma sapan cümlemin nedenide özlemimden kaynaklıdır..

saso
01-12-07, 01:12
bazen bu melek yüzün arkasinda bir seytan mi var diyorum...

seni tamir etmek istiyorum...

senden nefret ediyorum..." bende"

geceleri erken yat, Mavi...

duymak istemiyorum, konusmakta istemiyorum...unutacagim seni...

her firsatta Aksagin kucagina düsen bir kadini istiyormuyum...

ben seni coktan affettim Mavi...

söyle, seni sevmezdim de...sana asik olmazdim de...

Maviggghh...

Mavigggggggghhhhhhhhhhhhhh :img-cray::img-cray::img-cray:

kız ne diyeyim ben sana şimdi....revamıdır bu yaptıgın....saat olmuş 00:00

hem bu hafta 37. bölüm vardı..kıskanç mavi vardı..
arıza ve nermin vardı..
kiraz kaçırılmıştı
sevsekmi sevmesekmi anlayamadıgımız leyle avrdı...

kafayı dagıtmak istiyorum arkadaşım...:icon_sorr

şimdi msnden bir tiyo aldım
bende maviözlemim sana sonsuza kadar kollarında hapis kalabilirmiyim desem
:img-cray:

saso
01-12-07, 01:54
Çok terbiyesizsin saso çok...

Canlarım gece gece ne yaparsınız siz buralarda.. Nasılsınız iyimisiniz.. Görürümki Çınar'ımla Mavi'me yine laf atmışsınız.. Evet komiserim eve getirmelidir Mavi'yi ama biliyorsunuz ki Mavi'de komiserimin bildiği kızlardan değildir. O kendisi gidebilir her şartta ve her ihtimalde..
Offf offf çok özledim yaaa... Valla ne yalan söylim yukarıdaki saçma sapan cümlemin nedenide özlemimden kaynaklıdır..

:img-icecr:img-icecr
replik üleydi dimi (ER üle si,mavi dimi si :))
teşekürler eftelyam...

eftelyam tam forumundasın :bella konusunda :img-hyste

not:hala mavinin dogum yaptıgı günü açıklamanı bekliyoruz :img-polic

not:yine bana mesaj yazdırdınız..lütfen ilk mesajımdaki imzama bakınız :img-polic
açıklama :ER =elveda rumeli :P

FEL!ADE
01-12-07, 01:55
o veya su fragmanin etkisi buralara kadar gelmis belli.
bi kere kollarinda hapis kalabilir miyim filan demeyin nolursunuz.
hapis demeyin, kogus demeyin, kodes hic demeyin.
hep demir parmakliklar gölgesinde, bir gün oraya düsecek mavi derdiyle, dolayisiyla cinar kederiyle sürüklenip durduk.
simdiyse direk mapusa girmeye can atiyoruz, bu ne yaman celiskidir.
37. bölümde ki mavi cinar konusmalarini cokca konustuk ancak kiyafetlerinin uyumunu az konustuk.
ne hos düsünülmüs renkler, polo gömleklerdi onlar.. amanda aman cinar komserim parasina kiyip kendini bastan yaratmisti.
aslinda gömlek nasil olursa olsun, kol dügmeli veya dügmesiz ( :img-wink:) cizgili veya soft renkli farketmez..
icindeki kisinin inandirici gözleri, durusu ve vurgulu konusmasidir adami adam yapan, degil mi arkadaslar

buda öylesine gecesacmasi oldu af buyurun.bye

maviözlem
01-12-07, 03:00
gecenin bir vakti...saat 00.52

yeniliklere ihtiyacim vardi...yeni birsey yapmak istedim....

Maviden bana yadigar kalan tek sey; vefa duygusu...

:img-cray::img-cray:

http://aycu39.webshots.com/image/36438/2003486121501970672_rs.jpg (http://allyoucanupload.webshots.com/v/2003486121501970672)

blue&blue
03-12-07, 01:19
"Aslında bilirsiniz bu vakitler benim için oldukça erken vakitler. Ama çok yoğun geçirdiğim iki gün sonunda bu kadar dayandığıma şaşıyorum. Celp görmüş Melih gibiyim. Bir de Çınar görmüş Murat gibi oluyorum arada... En çok da Mahide görmüş Dursun amca modundayım aslında! :)

Yorgunum... Kafam meşgul... Allak bullak desem yeridir. Beynimin bugün çok çalışmış kısmı uykuda şuan! O yüzden yazacaklarımı sabah uyandığımda tekrar okuyup silebilirim! :)

Şu saate kadar ne Aksak düşündüm ne Çınar ne de Mavi... Onlarsız geçmezken bir günüm onlarsız yaşamaya hayatın akışına kapılıp sürüklenmeye ne de çabuk alışmışım. Her şey geçiyor, herkes değişiyor. Diziler bitiyor... Yürek sızıları hafifliyor. Zaman en güzel çareymiş meğer Çınar-Mavi acısı da hafifliyor.
Ne eski kızgınlıklar, ne eski tutku, ne doğacak bebek ne de şimdi nerde ne yapıyor hayallemesi... Hiç biri yok aklımda!
Aklımdan çıkmayan replikler, yanağa kondurulan masum bir öpücükle titreyen bir yürek, sımsıkı sarılan bir çift görünce kaskatı dudakların bir gülüşe aralanışı, elinde defteri-kitabı dersaneden çıkan öğrencilerin alternetifsiz yarışlarının kimbilir ne zorluklardan doğduğunun gün gibi karşıma dikilişi, bir ninni ile dolmaya hazır gözlerim, her "imkansızı" duyuşumda itiraz hakkı kullanışım, kokusu hiç bir şeye benzemeyen gerçek aşkın burnuma doluşu her köşe başında, havalanan bir uçağa takılan gözlerim, deli aşık dediklerinde irkilişim, Mavi dediklerinde dirilişim, korkuyorumla cesaretlenip susadımla çöllere düşüşüm, kelepçelenme isteyişim, arıza deyince hüzünlenip neyin bozuk olduğunu asla sorgulamayışım, komşunun oğlunun adının Çınar olması gerekliliğini savunuşum, yarım kalan herşeyi birleştirme girişimim, Kurt Çınar gibi yürüyebilenleri kesişim, kar maskeli Mavi'nin gözlerine odaklanışım, her kareyi bilgisayarıma kaydedişim, gülü tutabilmek için dikenlere katlanışım...... Arada sırada... İşte "arada sırada" yaşar oldum bunları...

Görülme sıklığı git gide azalan bir düş Hırsız Polis... Daimadan kaçıp arasıraya sığınan bir düş... Eski bir dost... :icon_sorr

Eski dostlar unutulmazmış ama aranmazmış da... Arada yad ederken geçmişi, yürekte kıpırdayan bir şeymiş... Hiçbir zaman yeri silinmeyecek, hatırlandığı o nadir anlarda bile kendini gösterecek, aynı şiddetle seni sarsacak düşlerden doğmuş düşlerde yaşamış ve yaşayacak bir gerçekmiş...

Düşünüyorum da orda bir yerde saklı durdukça arada bir yine beni hoplattıkça yetecek bana bu dost...

Eski ama eskimeyen dost... :love05:

Arada da olsa yad etmek üzere sevgiyle kalın!"

İyi geceler :img-lazy:

dilekce
04-12-07, 16:05
Bu bölümde en çok içimize oturan sahnede kuşkuşuz özlemin ölümünün ardından Mavi nin o dışarda otururken Çınar la olan konuşmalarıydı,,
Mavinin ağlayışına Çınar ın kayıtsız kalabilmeyi başarıp, Mavii eve gitmelisin dediği o sahneden bahsediyorum evet..
Oysa Mavi nin bakışları neler anlatıyordu aslında...
Al beni sarıl bana beni koru kollarında Korkuyorum...diyen nilüferle eş değer sözlerdir ya içindeki fırtına , Çınar ın onu eve göndermesi yerine o an ona sarılması bir çok şeyi halletmez miydi peki...
Neden sarılmayı denemedi ona..Neden gözlerinin içine bakarak "o gözlerinde okuduğum korkuyu sil kafandan" demedi..Neden onu göğsüne yaslayarak "geçecek herşey geçecek" demedi..Neden saçlarına dokunup da "sana da bişey oldu sandım sana bişey olmasına dayanamam" demedi..
Neden yaşlarını silerek gözlerine bakmadı..Neden neden nedeeeennn..

Ben böyle kollarının arasında hapis kalabilir miyim?:sad53:

ayperi81
04-12-07, 16:33
Mavi yi hayat ölüm ve aşk üzerine düşünmeye iten olay çınar la yeniden yollarının kesişmesine de neden olur.:icon_sorr

Nasıl yani mavi ve çınarın yolları ayrılmışmıydı yani peki neden benim haberim yok:icon_sorr

Onun yolları ayrılamazki hakikaten özeti yazan arkadaş işinin ehliymiş :icon_whis

Yolları yeniden kesişiyormuş :icon_sorr

FEL!ADE
04-12-07, 17:27
Neden sarılmayı denemedi ona..Neden gözlerinin içine bakarak "o gözlerinde okuduğum korkuyu sil kafandan" demedi..Neden onu göğsüne yaslayarak "geçecek herşey geçecek" demedi..Neden saçlarına dokunup da "sana da bişey oldu sandım sana bişey olmasına dayanamam" demedi..
Neden yaşlarını silerek gözlerine bakmadı..Neden neden nedeeeennn..

cünkü Mavi gururunu kirmisti, istemedigi kabulenemecegi usulde onu hapisten cikarmisti. biri ( mavi ) sonuca bakarken digeri ( cinar ) nasil cikarildigini önemsiyordu..

üstelik kendi inandigi adaletin islemedigini göstermisti...
özgürlügü, inandigi hukuk sisteminden degil Mavi-Aksak anlasmasindan gelmisti.
Mavi nin karsisinda dururken sahip oldugu Cinar idealeri yerle bir olmustu..
artik O kadinin karsisinda sevgili Cinar degil, Polis Cinar olmaya calisiyordu.. basaramiyordu, ici icini yiyordu.. eriyordu , bitiyordu.
biz Onunda parcalanmasini izliyorduk.
Ondan hep aliskin oldugumuz ilk adimi atmasini istiyorduk. alismistik cünkü mavi gibi, Cinar dayanamazdi maviye kiyamazdi. ama kiydi iste, kendince dogru yapti... cinar daki degiisim sonraki bölümde gelecekti. Mavi kollarinda ölümlerden dönecekti, odasina girip onu delirtecekti sonra cinar yine mavi nin sucluda olsa sevdigi kadin oldugunu hatirlayip, dayanamamaya baslayacakti.

cok mu ciddi oldu söyle bitireyim o zaman belkide mavi nin arka yollari birakmasi icin psikolojik baski uyguluyordu. ne de olsa polis biliyordu bir seyler.
meslekten kalma bir katilasma maskesi ile geziyordu belkide.
yada en banalinden sunu deyip keseyim en iyisi.. mavi suclu oldugu icin onun sevgilisi olarak göremiyordu,mavi sucluysa o da sevgili cinar olamazdi. sucu birak bana gel gibi birsey yani.

dilekce
04-12-07, 17:36
cünkü Mavi gururunu kirmisti, istemedigi kabulenemecegi usulde onu hapisten cikarmisti. biri ( mavi ) sonuca bakarken digeri ( cinar ) nasil cikarildigini önemsiyordu..

üstelik kendi inandigi adaletin islemedigini göstermisti...
özgürlügü, inandigi hukuk sisteminden degil Mavi-Aksak anlasmasindan gelmisti.
Mavi nin karsisinda dururken sahip oldugu Cinar idealeri yerle bir olmustu..
artik O kadinin karsisinda sevgili Cinar degil, Polis Cinar olmaya calisiyordu.. basaramiyordu, ici icini yiyordu.. eriyordu , bitiyordu.
biz Onunda parcalanmasini izliyorduk.
Ondan hep aliskin oldugumuz ilk adimi atmasini istiyorduk. alismistik cünkü mavi gibi, Cinar dayanamazdi maviye kiyamazdi. ama kiydi iste, kendince dogru yapti... cinar daki degiisim sonraki bölümde gelecekti. Mavi kollarinda ölümlerden dönecekti, odasina girip onu delirtecekti sonra cinar yine mavi nin sucluda olsa sevdigi kadin oldugunu hatirlayip, dayanamamaya baslayacakti.

cok mu ciddi oldu söyle bitireyim o zaman belkide mavi nin arka yollari birakmasi icin psikolojik baski uyguluyordu. ne de olsa polis biliyordu bir seyler.
yada en banalinden sunu deyip keseyim en iyisi.. mavi suclu oldugu icin onun sevgilisi olarak göremiyordu,mavi sucluysa o da sevgili cinar olamazdi. sucu birak bana gel gibi birsey yani.

gerçekleri bu kadar açık bu kadar açıtıcı söylemeseydin diyorum he..
Ben isyanımı ederken içimde bu yazdıklarımı hayal ederek günüme devam ediyordum ki önce geldin biri sonuç dedin öteki nasıl çıkarıldıgğını önemsiyor dedin..Sonra adaletti, şuydu buydu Çınar polis olmaya çalıştı O suçluydu onu sevgilisi olarak göremiyordu dedin..Neler oluyor mağvii...Eriyip bitmedi mi Çınar orda,.,Ona sarılmak için deli gibi içini çekmedi mi, Mavi nin o bakışları karşısında kendini tutmadı mı? Ne vardı sanki..O dakikalar o saatler o zamanlar böyle birbirinden ayrı geçmek zorundamıydı,,,o vakit alıp onu kollarının arasında teselli etmek onu rahatlatmak varken bu soğuk tutum bu soğuk bakışlara gebe kalan bizlere yazık değilmiydi.,..Oyyyy oyyyy..

alevalev_25_
04-12-07, 17:39
Mavi ne yapmalıydı?
Kısa bir süre önce hayatına giren Özlem’in ölümü ardından ne kadar dirayetli olmalıydı ya da olabilirdi. Mavi olması gerektiği bir haldeydi.
Hayat dolu cıvıl cıvıl bir kız ellerinin arasından, gözleri önünde kayıp gitmişti.
Artık yoktu.
Evet Özlem yoktu artık.
Gülüp oynayan, espriler yapan, yerine göre hayatla dalgasını geçen Özlem yoktu artık.
Mavi bu yok oluşun ardından hayata daha bir öfkeliydi ama bir o kadarda savunmasız.
İçinde bulunduğu ruh halinin daha bir çöktüğünü hep beraber görmüştük.
Cafeden o çıkışı ve ardından çınar’ın yanına gelip oturuşu.
İçimiz sızlamıştı o kareleri izlediğimizde.

Sevgili dilekce neden diyorsun Çınar Mavi’ye sarılmadı en ihtiyacı olduğu anda.
Peki neden Mavi bir kere olsun o kadar üzgün ve çaresizken yanı başındaki adama koluna dokunan, neredeyse birbirlerinin soluklarını içlerine çekebilecek durumdayken boynuna sarılmadı?

Ama bu Mavi karakterine has bir hareket değildi. Bunu her zaman Çınar yapmalıydı.
Belki de o gece Mavi’yi yalnız bırakmamalıydı.
Yanında olup onu teselli etmeli ve üzüntüsüne ortak olmalıydı.
Neyse ben kendimi bugün pek Çınarcı gördüm.
Nedendir acaba?
Çınar’a olan ÖZLEM’imden midir ki!!!
Sen ne dersin dilekce!!!
Neden bu ÖZLEM!!!

dilekce
04-12-07, 17:48
Mavi ne yapmalıydı?
Kısa bir süre önce hayatına giren Özlem’in ölümü ardından ne kadar dirayetli olmalıydı ya da olabilirdi. Mavi olması gerektiği bir haldeydi.
Hayat dolu cıvıl cıvıl bir kız ellerinin arasından, gözleri önünde kayıp gitmişti.
Artık yoktu.
Evet Özlem yoktu artık.
Gülüp oynayan, espriler yapan, yerine göre hayatla dalgasını geçen Özlem yoktu artık.
Mavi bu yok oluşun ardından hayata daha bir öfkeliydi ama bir o kadarda savunmasız.
İçinde bulunduğu ruh halinin daha bir çöktüğünü hep beraber görmüştük.
Cafeden o çıkışı ve ardından çınar’ın yanına gelip oturuşu.
İçimiz sızlamıştı o kareleri izlediğimizde.

Sevgili dilekce neden diyorsun Çınar Mavi’ye sarılmadı en ihtiyacı olduğu anda.
Peki neden Mavi bir kere olsun o kadar üzgün ve çaresizken yanı başındaki adama koluna dokunan, neredeyse birbirlerinin soluklarını içlerine çekebilecek durumdayken boynuna sarılmadı?

Ama bu Mavi karakterine has bir hareket değildi. Bunu her zaman Çınar yapmalıydı.
Belki de o gece Mavi’yi yalnız bırakmamalıydı.
Yanında olup onu teselli etmeli ve üzüntüsüne ortak olmalıydı.
Neyse ben kendimi bugün pek Çınarcı gördüm.
Nedendir acaba?
Çınar’a olan ÖZLEM’imden midir ki!!!
Sen ne dersin dilekce!!!
Neden bu ÖZLEM!!!

ÖZLEM in karşılğında google gibi bir çok seçenek sunmak isterdim sana..Lakin farkında olduğumuz üzere teknolojik anlamda bunu başarmam imkansız:)
Özlemimizin bir nedenini dün akşam ki Bıçak Sırtı dizisinde biraz daha mı hissettim nedir bugün bu sahneler pek hem de pak çok dokundu bana..
Malum karakterlerin birbirlerine öyle bakışları vardı ki,, o an onları kıskandığımı farkettim.O karakterlere aşık izleyenleri kıskandım..Bu bakışlara benzer sahneleri bizde bir zamanlar ilk gördüğümüzde kendimizden geçmiştik ya işte o anların açılarını hissettim içimde...Ve dayanamadım..Oturdum bir kaç Mavi Çınar sahnesiyle böyleee iyicene kendimden geçtim...O an nasıl bir andı..O an nasıl bir sahneydi..Dediğin gibi birbirlerinin soluklarını hissediyorlarken nasıl oldu da kendilerine bu denli karşı koyabildiler.,.,İçim yanıyor alevalev_25, içim yanıyor.. vallahi billahi içim yanıyor..bilmiyorum ne olacak halimiz.

Ben böyle kollarının arasında hapis kalabilir miyim dedum uleynnn?:sad53:

alevalev_25_
04-12-07, 17:50

Evet güzel arkadaşım seninde dediğin gibi çok ciddi oldu.
Hele ki bu koyulttuğum yer içimi daha bir acıttı.
Mavi'nin bir suçlu olması, Çınar'ı sevgili olmaktan alı koyamadı.
Bunu yapabilmiş olsaydı şayet en başından yapardı.
Onu ilk kendi elleriyle yakaladığın herşey biterdi ve Hırsız Mavi'de, Komser Çınar'da kendi yollarını çizerlerdi.

Mavi her ne kadar uzak durmaya çalışmış olsa da Çınar her zaman karşısındaydı. Her zaman bir aşık olarak varlığını hissettirdi.
Mavi'de taştan değildi (eee zaman zaman bunu da düşünmedim değil onun için) o da etten, kemiktenti. Onun da duyguları vardı.
Hangi kadın karşısındaki böylesine aşık bir erkeğe kayıtsız kalabilirdi ki!!!
Bir poliste olsa.
Gönül ferman dinlemiyordu.
Onların ki de dinlememişti ve ayrı ayrı çizmeyi düşündükleri yollarını bile gönülleriyle birleştirdiler.

Off...Off ki ne offf...
Dağıtttın beni be güzel arkadaşım ben sana daha ne diyeyim ki!!!!

alevalev_25_
04-12-07, 18:04
..............
..............
Ve dayanamadım..Oturdum bir kaç Mavi Çınar sahnesiyle böyleee iyicene kendimden geçtim...O an nasıl bir andı..O an nasıl bir sahneydi..Dediğin gibi birbirlerinin soluklarını hissediyorlarken nasıl oldu da kendilerine bu denli karşı koyabildiler.,.,İçim yanıyor alevalev_25, içim yanıyor.. vallahi billahi içim yanıyor..bilmiyorum ne olacak halimiz.

Ben böyle kollarının arasında hapis kalabilir miyim dedum uleynnn?:sad53:

Bu soruyu aylardır soruyoruz kendimize, birbirimize ama hala bir cevap yok.
Belki de bizleri tatmin edebilecek bir cevap yok diyeyim.

Onların o birbirlerine karşı direnmeleri hepimizin içinin geçmesine neden olan sahnelerdi.
Ama bir nebze de sinir kat sayılarımızın arttığı sahnelerdi de.

Mavi nasıl hala uzak durabiliyor?
Çınar neden arkasını dönüp gitti?
Mavi yeter artık.
Çınar yapma bunu. Bu kadar soğuk ve uzak durma.
Mavi nasıl o bakışlara kayıtsız kalabiliyorsun?
Mavi aşık olduğun adamın eli bedenine dokunduğunda önce elini hissettiğin yer, sonrasında tüm vücudun yanmadı mı?
Yaa Çınar sen?
Dili başka söylerken gözleriyle "Gitme Kal!!!" diyen kadını o kadar iyi tanıyorsun ki, sen nasıl bu sahte soğukluğa ateş olup cevap vermedin de buz dağı oluverdin!!!
Offf Maviii...
Offf Çınarrrr...
Offff....
.......
........

Bizi bizden ettiniz...
Gerek ailem, gerekse en yakınımdakiler tarafından "AŞKA AŞIK ÇİFT"e aşık olduğum için deli kabul edildim.

Kim ne derse desin umrumda değil!!!
Siz birbirinize aşıkken bende size aşığım!!!
Sizin aşkınıza, belki de hiç bir zaman yaşayamayacağım bir AŞK'a!!!!

Not: Ben bugün iyi değilim. Ne olur kusuruma bakmayın!!!

dilekce
04-12-07, 18:10
Malum dizinin 12. bölümünün en azından bahsedeceğim kısmını izlemeyeniniz var mı? Varsa lütfen bir ara değerli sitelerin birinden telafi edin o boş vaktinizi...Şahıs Ali oturmuştur rakı masasına ,karşısında en has adamı Numan abisi ile..Konuşurlar konuyurlarken içeler..Ve işte o sıra kelimeler dökülür ağızdan bir bir..Ali karakter açar konuyu,,Kaybetmekten korktum...:) Kaybetme korkusu ....
Nasıl bişeydir bu dedim..İşkence mi yapılıyor bize Gülten gardiyan tarafından..Hey allahım sonra dönüyoruz...Şahsın oğlu gece uyuyamıyor..Çocuk babaya kızıyor öfkeleniyor, annemi istiyorum...
Pat gecenin bi vakti çocuk telefonla annesini arıyo..Anne bana masal anlatsana..Artık ötekileri anlatmak istemiyorum..içim acıyacak iyicene..

Ben, ikisi birbirlerinde hapis kalırken ömrüm boyu hep onları izleyerek kalabilir miyim? Lütfeeeeeennn :sad53:

dilekce
09-12-07, 02:16
MAvihh!! Çok güzelsin... Gene çok güzel bakıyosun bana...

Annee denedik.Bende denedm o da denedi.Belki yüz kez denedik. Bu işin üstüne sünger çekmeyi ayrı kalmayı.Ama olmuyor.Ayrı kalamıyoruz.Ayrı kaldığımız zaman hayat anlamsızlaşıyo, nefes alamıyorum.....

Bi tek nikah kaldı.Nikahıda atlattık mı. Ne olacakmış nikahı atlatınca.Söylim mi.istermisin. Önce gelinliğini çıkarıcam. Suusssstt sen sen ne utanmaz şeysin ya..Senden başka kimse yok ki burda senden mi çekinicem.yalnız diilmiyiz.Yalnızız.Aslında nikahtan sonra neler olacağını anlatmam gerekmiyo onu yaşamayı tercih ederim ama.Ama ne? Ama bir sene içinde senden ne istediğimi çok iyi biliyorum.Ne istiyomuşsun?Böyle senin gibi saçları olan melek yüzlü bir bebek.

Gelinlik giymek istemiyosun.Yoo giymek istemiyorum diil.Sadece o gelinliği neden o kadar sevdim diye düşündüm.Niye.HAni giydiğimde bana böyle büyülenmiş gibi bakmıştın ya.Büyülenmiştim. İŞte ben o bakışını sevdim aslında.Benim rüyam gelinlik giymek diilki. Senin gözlerini öyle görebilmek. MAviii! Seni çok seviyorum.Çoookk..BEndee.

Bu sözler kaçıncı bölümü hatrlatıyor size...:img-cray:
Şimdi ordayım.Çınarı ın Mavi nin yüzünü avuçlarına alıp ona bakarak seni çok seviyorum ,kiralık baktıkları evde Melek yüzlü bebek istiyorum ..Annesine, yüz kez denedik nefes alamıyorum, MAvinin gene bana çok güzel bakıyorsun dediği sahnelerdeyim yineee..
Öyle dolmuşum ki..İçim akıyorr ne mi akıyor?
Bu akşam yakıp yıkmak istiyorum herşeyi...Gözlerimde ki yaşı bir tek onlara akıtmak istiyorum. Başka bişey de yapamıyorum...Ay yakmasın fenerini diyorum.. Dünyayı aydınlatan güneş onlarsız doğmasın bu gecenin sabahında.
Köpük atan deniz kadar hırçınım...Kapkara bir mazi çullanıyor sanki köpüklerle..Saçımın diplerine kadar acıyor her yanım...Kapıları kapatmışlar.
Ardı görünmeyecek kadar kapalı..Açamıyorum..Ardında mı kaldım. Yüklenmiş üzerime koca dağlar..Ağırım, gidemiyorum hiç bir yana. Soğuk başka sesler duyuyorum..İçim tırmalanıyor..Kulaklarımı kapatıyorum, sonra ruhumda çalan o melodilerle kendime dönüyorum..Yüreğim ısınıyor.Yine biraz zaman geçiyor. yine aynısı oluyor herşey yeniden..TErkedilmişliklerle doluyorum..Parmaklık ardına bırakılmış gibi elim kolum bağlı.....Penceresi kısa, çerçevesi soğuk bir cam arkasından el sallıyorum sonra ..Bırakıldığım yerde büyüyen özlemimle içimi yaran sessiz çığlıklarla veda ediyorum yine bu geceye....Elveda güzel gözlü kız. Elveda sesi emsalsiz adam., Elveda ruhumu okşayan o yüzler, Elveda içimi ısıtan o bakışlar..Elveda güzel sözler elveda o güzel gülüşler...
Elvedaaa elveda...

Lucyka
09-12-07, 17:24
dilekce ellerine saglik.bu sayfalara yazan, icndekileri yaziya ayni ictenlikle aktarabilen butun arkadaslarin ellerine,kalemlerine saglik:img-yes:.sunun surasinda galiba bir avuc insan kaldik son 1 aydir belki cok buyuk bir huzun ve mutsuzluk yasayan.efsanemizin asil simdi son buldugunu idrak edip bunun acisini yureginin ta icinde hisseden.bu boyle olmamaliydi,bu kadar cabuk dagilmamaliydi hersey.bu kadar erken kanatlanip ucmamaliydilar ellerimizden,yuvamizdan.umitlerimiz,hayallerimiz bu kadar cabuk yerle bir olmamaliydi.bizim onlara duydugumuz sevginin geri donusu de bu olmamaliydi.bizleri problemli,zavalli,acinasi insanlar yerine koyup ozgurluklerini bu sekilde ilan etmemeliydiler.dedim ya ben de ozlemi-mavisiz,timucini-cinarsiz vede ikisini de birbirisiz olmadan dusunemiyenlerdenim.cok uzgunum icim cok aciyor.:sad53:

maviözlem
10-12-07, 00:33
Selamlar...

Farkettiniz mi bilmiyorum ama ikinci sezon bölüm yorumlarimiza kavusmus bulunmaktayiz..:good:

Göz gezdirdim biraz, fakat tek tek okuyacagim bir an´i mutlaka yakalayacagim...Okurken sunu farkettim; hic kolay degil biliyormusunuz...kendi adima yorumlarimi okumak canimi acitti biraz, kendimi naif, zavalli biri gibi hissettim...su an ne olup bittigini bilmenin üzüntüsüyle, o zamanin henüz hicbirseyin farkinda olmayan, inatla akil almaz bir inatla! umut eden ben`i okumak, hic ama hic keyifli degildi...fakat birsey var, iyiye mi yoksa kötüye mi isaret bilemiyorum ama, herzaman ayni stil hakim, ayni ruh..

Simdi ben diyorum ki, (Cinar vurgusuyla söylenmistir!!) yorumlari okuyalim, ve o zaman üstünde durmadigimiz bazi seylerin, su an icin bizde olumlu olumsuz iz birakan yorumlarini buraya tasiyip tartisalim...

yada vazgecelim...uslu olalim! uslu uslu okuyup ve yine uslu uslu kösemize cekilelim...sanki hic yasanmamis gibi, sanki gördügümüz güzel bir rüyadan ibaret imis gibi..bye

NIGHT
11-12-07, 11:58
39.Bölüm özeti de benden gelsin...Malum günlerden Salı...
Heyecanın dorukta olduğu bir bölüm...

39.bölüm özeti

ÇINAR DA MAVİ’YLE BİRLİKTE ÖLÜMÜN EŞİĞİNDE

Mavi, intikam için girdiği uyuşturucu tüccarının ofisinde suçüstü yakalanmıştır. Onu yakalayan kişi, ikisini de hiç ummadıkları sonuçlara götürecektir.

Karakola gelen esrarengiz bir paket, Çınar’ın şüphelerini yeniden Mavi’ye yöneltir. Ama bu kez amacı onu yakalamak değil, korumaktır. Hemen harekete geçen Çınar’ın ne kadar haklı olduğu kısa sürede ortaya çıkar. Hem de tüyler ürpertici bir şekilde.

Bu arada geçmişinin gölgesinden kurtulup Hayri’yle ikinci baharını yaşayan Fulya’yı da sıkıntılı günler beklemektedir. Ama o kendini ezdirmeden aşkına sahip çıkarak bunun da altından kalkmayı becerecektir.

Bütün enerjisini, Mavi’nin ne işler karıştırdığını öğrenmek için harcayan Aksak, önce anlam veremediği bir olaya tanık olur. Bu tanıklık, korkularının yersiz olmadığını kanıtlarken onu can düşmanıyla yani Çınar’la işbirliği yapmaya da mecbur bırakacaktır.

Mavi ise kendini nasıl büyük bir belanın içine attığını korkunç bir şekilde anlar. Ama artık çok geçtir. Onunla birlikte bütün aile her saniyeyi korku içinde yaşamaya başlar. Ve küçük bir hata, belki de hayatına mal olacak planın işlemesine yetecektir.

Korktuğu başına gelen Çınar, bir kez daha emniyeti alarma geçiremeyeceği için kendini tehlikeye atar. Şimdi, kavuşamadığı aşkıyla beraber o da ölümün kıyısındadır. Üstelik burada tanıdık biri daha vardır…

Hırsız-Polis, temposuna yetişmekte zorlanacağınız yeni bölümüyle Perşembe akşamı 22.00’de Kanal D’de. Kaçırılmaz!

Lucyka
13-12-07, 04:50
arkadaslar malum kanalimizin ici de elvermemis olacak ki efsanemizin topraga gomulmesine bu gece yarisi hp mizin tekrari basladi.1 bolumu izliyorum su an.saat 4 e 5 var.bilemiyorum hergun verir mi yoksa haftada bir gun mu?ama su an cok mutluyum.:happy0064

zeytine-35
13-12-07, 06:32
arkadaslar malum kanalimizin ici de elvermemis olacak ki efsanemizin topraga gomulmesine bu gece yarisi hp mizin tekrari basladi.1 bolumu izliyorum su an.saat 4 e 5 var.bilemiyorum hergun verir mi
yoksa haftada bir gun mu?ama su an cok mutluyum.:happy0064

bende gördüm hatta eşimle birlikte seyrettik
sevinmem gerekir hp yine tv de görüyordum 1.bölümden başlamışlardı ve kızsam mı üzülsem mi ne yapsam bilemedim şu an daha çok burukluk hissediyorum:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

derin uykularımdan aksağın babasını sırtına vurup kaçırmasıyla uyandım
hele eşimin pür dikkat izlemesi ve kapının çalınmasıyla kızı almaya mı geldiler? diye paniklemesi
garaj ve ev kapısının çalınmasının birbiriyle örtüşmesi gerçekten iyi düşünülmüş montajlanmış ahh ahh kanal d ne desem boş ne desem az

zeytine-35
13-12-07, 06:46
ali rızaya neden arıza dendiğini de anlıyoruz ilk bölümlerde daha bir arızaya geçmiş sanki
maviye terslenişi
arızanın kanepenin üzerinde tünemesi :icon_whis

m- yedin dimi kumara verdin dimi gene
a- benim işime karışma bee
m-sen ne vicdansızsın yaa nasıl bir adamsın ya evin parasını şu üç kuruş parasını kumarda yerken hiç mi vicdanın sızlamadı.
a-lan lan lan duyanda ne sanır sanki alın teri göz nuru nerden geliyo lan bu para sen hırsızlık yapıyorsun ben kumarda yiyorum.bana namuslu ayakları yapma mavii komik oluyorsun

mavinin onu tartaklaması bizim kızda epey güçlüymüş nasıl fırlattı abisini nerdeyse düşüyordu :good:

..........
sahne devam ediyor arıza kapının önüne konuluyor ama benden bu kadar kanaldyi takip edin arkadaşlar tekrarını veriyor

çarşamba, perşembe cuma

04:30 HIRSIZ POLİS (T) kaçırmayın...

eftelya61
13-12-07, 09:28
arkadaslar malum kanalimizin ici de elvermemis olacak ki efsanemizin topraga gomulmesine bu gece yarisi hp mizin tekrari basladi.1 bolumu izliyorum su an.saat 4 e 5 var.bilemiyorum hergun verir mi yoksa haftada bir gun mu?ama su an cok mutluyum.:happy0064

Bende tam bu haberi vermek için girmiştim foruma ve baktım ki benim gibi şanslı arkadaşlarım varmış benden önce davranmışlar:img-icecr..
İnanamadım her zaman açık bırakarak uyuduğum tv'den dün gece saat 03.10 sularında HP jeneriğiyle uyandım.. Yok olamaz rüya görüyor olmalıyım dedim ama rüya değildi.. 1. bölümdü izlediğim.. Uzun bir zamandan sonra izlemek o kadar iyi geldiki anlatamam.. Gecenin kör bir saatindeç de olsa tekrar yüz yüze gelmek süperdi.. Allahın sevdiği kuluyum herhaldeki tv kanal d de kalmış uyumadan önce:happy0064:happy0064

NIGHT
13-12-07, 09:40
Ama ama ama bu nasıl olur ya...

Arkadaşlar sizleri gecenin bir yarısı mı desem sabaha birkaç saat kala mı desem bilmiyorum ama HP nin 1.bölümünü yakalyıp izleyebilenleri ben ayakta alkışlıyorum...:happy0064:happy0064:happy0064

Çalışan biri olarak yine uykusuz akşamlar beni bekliyor desenize...ama olsun HP için değer bee...yine aynı heyecan sardı beni....yok yok bu sevgi geçmez...geçmesin zaten....insanın kendisini mutlu hissetmesi kadar güzelbir şey yok şu dünyada...şu an yüzümde kocaman bir gülümseme var...
umarım 50 bölümü verir...biliyorsunuz daha öncede vermeye başlamıştı ama 16.bölümden sonra vermemişti....Ne diyim şimdiden herkese iyi seyirler...

Haber için sevgili Lucyka çok teşekkürler....

zeytine-35
13-12-07, 09:45
Ama ama ama bu nasıl olur ya...

Arkadaşlar sizleri gecenin bir yarısı mı desem sabaha birkaç saat kala mı desem bilmiyorum ama HP nin 1.bölümünü yakalyıp izleyebilenleri ben ayakta alkışlıyorum...:happy0064:happy0064:happy0064

Çalışan biri olarak yine uykusuz akşamlar beni bekliyor desenize...ama olsun HP için değer bee...yine aynı heyecan sardı beni....yok yok bu sevgi geçmez...geçmesin zaten....insanın kendisini mutlu hissetmesi kadar güzelbir şey yok şu dünyada...şu an yüzümde kocaman bir gülümseme var...
umarım 50 bölümü verir...biliyorsunuz daha öncede vermeye başlamıştı ama 16.bölümden sonra vermemişti....Ne diyim şimdiden herkese iyi seyirler...

Haber için sevgili Lucyka çok teşekkürler....

sevinmene çok sevindim arkadaşım ama .............
saat 4,30 dan bahsediyorlar dikkatini çektim mi?
sen nasıl yakaladın dersen tamamen tesadüf beni sabaha karşı pirelerimden ayırabilecek olay nadirdir ki beni de nadir uyandırdı :)

bu kanala ne desen az valla durup durup sövesim sayasım var

eftelya61
13-12-07, 09:59
sen nasıl yakaladın dersen tamamen tesadüf beni sabaha karşı pirelerimden ayırabilecek olay nadirdir ki beni de nadir uyandırdı :)

O 4.30 lara inanmayın derim ben.. Jeneriği görür görmez saate baktım gece ve saat 03.10'du.. Yani demem şudur ki izlemek isteyenler saat 03.00 ten sonra koyulsunlar tv başına.. Olmadı bana telefon numaralarını versinler ben sırayla çağrı atayım hepsine:img-yes::img-wink:

NIGHT
13-12-07, 10:41

Zaten bana büyük ihtimalle yarın akşama kadar uyku yok...
İşten çıkıp eve gidilicek...Tv de ATV kanalı açlılacak Önce Sinekli bakkal SOnra Parmaklıklar ardında izlenecek eh dolayısı ile dizinin bitmesi saat 00:15-00:30 bulur...sonracığıma malum Hp nin tekrarıu var saat konusu kesin olmadığından (bu arada sevgili eftelya61 e sesleniyorum ne olur ne olmaz uyuyakalırsam sana tel no vereyim bir çağrı atarsın artıkın dimi) kanal d ekranı açılır...bu arada hala aklım başımda ise HP nin 39.bölüm yorumu yapılır...HP nin 2.bölümü izlendikten sonra bir bardak yetmez bir kova kahve içilir e bari biraz da kahvaltı yapayım...derken evden çıkma işe gitme saati gelir o da06:45 oluyor...haftasonundan önceki son çalışma gününü işim gereği işyerindeki heyet karşılanır...artık heyetteki adamlara çınar mı derim hırsız mı derim polis mi derim mahkum mu derim arada handan çıkarmı ağzımdan ya da bakkal manav fila orasını henüz kestiremiyorum...oyyy şimdiden yoruldum ben yahu...

mysteria
13-12-07, 11:43
O 4.30 lara inanmayın derim ben.. Jeneriği görür görmez saate baktım gece ve saat 03.10'du.. Yani demem şudur ki izlemek isteyenler saat 03.00 ten sonra koyulsunlar tv başına.. Olmadı bana telefon numaralarını versinler ben sırayla çağrı atayım hepsine:img-yes::img-wink:

eftelya kardeş :)

Benim uykum hafiftir..Üstümden sinek geçse uyanırım fakat tedbiri elden bırakmamak lazım ben sana ö.m. ile yolluyorum tel no mu :) Bana da bir ses et sana zahmet :) Olurmu :img-wink:

mysteria
13-12-07, 12:59
Offf seviyorum ben burayı ya..

Gezdim gördüm,yazdım okudum..yok yok yok Hırsız-Polis gibisi yok işte...Olmayacak da...Nereye kadar sürecek bu durumum (biliyorum ki aynı zamanda durumumuz) bilmiyorum ama ....

Sizde de öyle oldu mu bilmiyorum..Özlem Düvencioğlu na yeni projesinde başarılar diliyorum ama ben de şöyle bir duygu oluştu...Mavi kaldı sadece...Bedensiz,görüntüsüz sırf duygudan oluşan bir Mavi..Mavi deyince Özlem gelmiyor artık aklıma..Yani anlatamadım..Görüntü geliyor da onun Özlem olduğunu düşünmüyorum artık..O yalnızca Mavi...Eski bir dost,tanıdık gibi...Çınar deyince geliyor ama...Çınar hala Timuçin Esen...Belki onuda başka bir projede gördüğümde onun için de yazarım aynı şeyleri...

İşte bu durum garibimie gidiyor...O kadar benimsemişiz ki onları...O kadar bütünleştirmişiz ki kendimizle...

Yıllar sonra bir gün...Bir yerlerde gördüğümüzde..Belki eski günlerden nostalji yapan bir kanalda...Hani arşivlerden çıktığında o görüntüler...Çocuklarımıza bir Hırsız-Polis vardı diyeceğiz..Bir de Mavi ve Çınar...

O günlerde de yaşar mıyız aynı sıcaklığı,hafif bir tebessüm oluşur mu dudaklarımızda bu günlere dair...Çocuklarımız bize anlamaz gözlerle bakarken bizim gözlerimiz dalıp gider mi uzaklara.....

ays33
13-12-07, 14:15
Aman allahım burası ne kadarda güzel insanlarla doluymuş ve ben buralara uğramamak için kendimi epey zorlarken burda sayfaların dolup taştığını görmek çook güzel.
Kendimi gecenin bir saatinde dizimizin tekrarını izler vaziyette bulunca; bugün bu sayfalara bir bakayım dedim.Sevgili arkadaşım lucykam bana da haber verdi ve aynı anda izledik dizimizi...
İlk günkü gibi aynı heyecanla ve aynı duygularla sanki yeni başlamış gibi hiç bitmemiş gibi geldi banada onları ekranda karşımda gördüğümde.
Bu belkide tuhaf bir duygu, etrafımızdakiler bizlere deli gözüyle bakıyorlar belki.Yüz kerede izlesem aynı heyecanı ve aynı duyguları hissedeceğimden eminim çünkü.Onları hiç umursamıyorum.:icon_whis
Umarım malum kanal bu sefer verdiği sözü tutar da gene izleriz dizimizi...
Ben ne mavi-çınarı nede timuçin-özlemi ayrı tutabiliyorum.Gelen yeni projelerde onları unutmakmı asla diyorum.Ben onların ne olursa olsun gene biryerlerde mutlaka yeni işler yapacaklarına inanıyorum.Umarım dileğim gerçekleşir birgün.:img-yes:HP seven tüm arkadaşlar sevgiyle kalın...bye

maviözlem
13-12-07, 19:01
Eve yeni gelmemle kendimi 2. sezon bölüm yorumlarina atmam bir oldu!!!!(ne yapayim, dokuzun ünlemleri cok feci hosuma gidiyor:icon_whis)

Siyah bereli Mavinin; Kaanin calistigi sirkete girmeye calistigi ve nihayetinde basardigi bölüme geldim su an, ve yorumlara gelince..:img-hyste:img-hyste

(henüz gelecek haftanin bölümü icin uygun görülmüs, o igrenc baslangic sahnesinden ve tabiki devamindan haberdar degiliz tabiki:()

Resmen öldüm gülmekten, o tamamen saf duygularla yazilmis, samimi itiraflar, tahminler vs vs...

Kendimin disinda tüm yorumlari zevkle mutlulukla okuyorum, lakin kendi yorumlarima tahammül edemiyorum, zamaninda tahammül etmis siz sevgili arkadaslarada, ayrica sevgilerimi gönderiyorum!:img-polic

Kendi kendimin eline gecsem, kendimi bir kasik suda bogacagim tarzi birsey hissettim.:) Ne kadar itici, ne kadar salak!! Mavimde Mavimmm baska birsey yok, Özlemimde Özlemimm (ki asil bu simdi beni cileden cikartiyor)...Allah beni bildigi gibi yapsin diyorum baskada birsey demiyorum..:img-cool2 Hakikaten ya nasil dayanmissiniz, insan imza kampanyasina filan kadar gider yani, sahsen ben olsaydim giderdim..:)

Edit: ilk baslarda agzimdan düsürmedigim birsey var ki, 2artik hp bana birsey ifade etmiyor, sadece Özlem icin izliyor ve katlaniyorum vs vs...sacmalik diz boyu! ..... kadar basina tas düssün emi!:img-cray:

FEL!ADE
13-12-07, 19:18
(henüz gelecek haftanin bölümü icin uygun görülmüs, o igrenc baslangic sahnesinden ve tabiki devamindan haberdar degiliz tabiki

Resmen öldüm gülmekten, o tamamen saf duygularla yazilmis, samimi itiraflar, tahminler vs vs...

Kendimin disinda tüm yorumlari zevkle mutlulukla okuyorum, lakin kendi yorumlarima tahammül edemiyorum, zamaninda tahammül etmis siz sevgili arkadaslarada, ayrica sevgilerimi gönderiyorum!:img-polic

Kendi kendimin eline gecsem, kendimi bir kasik suda bogacagim tarzi birsey hissettim.:) Ne kadar itici, ne kadar salak!! Mavimde Mavimmm baska birsey yok, Özlemimde Özlemimm (ki asil bu simdi beni cileden cikartiyor)...Allah beni bildigi gibi yapsin diyorum baskada birsey demiyorum..:img-cool2 Hakikaten ya nasil dayanmissiniz, insan imza kampanyasina filan kadar gider yani, sahsen ben olsaydim giderdim..:)

dizi bitince artik forumun yorumlarina geldik galiba ;)
bu sullar tehlikeli sullar olmakla birlikte.. sahsen tamamen iyi hislerle ve gecmisi yeniden yad etmek benim icin.. kimsenin mesajina yan gözle bakmadan, herkesin naifligini görerek heyecanla okuyorum.

ve aynen seninde dedigin gibi kendi yorumlarimi atlamistim 1. sezonda..
2. sezona basladim ama okudugum yerlerde hala kendimi göremedim, cok mutlu oldum.. sus pus olmusum, duygu seline kapilip dilim cözülmemis henüz :img-haha:

henüz 32 bölüm civarindayim ve oralarda herkes dizinin geri döndügünü memnuniyetle yorumluyor. . bir kac bölüm sonra yine homurdanmalar baslar kesin :)

dikkatimi cekense belli bir kesimin; ben dahil naif ve akil tutulmasi icinde mavi ve cinara methiyerlerini sunmalariymis :)
hatta ben abartip aksak icinde hep iyi düsünmüsüm, o deli degil filan :img-blush
hele kendi mesajlarimdaki sigliga bakip kacasim geliyor zaman zaman,

ne günlerdi...:img-wink:

rüştü
13-12-07, 22:51
03:00 gibi dün gece bende rastladım bu diziyi daha önce hiç izlememiştim. Ders çalışıyordum gece canım sıkıldı tv açtım ve izlemekten kendimi alamadım ilk bölümüydü çok hoşuma gitti.

Gece tv izlemekte bence keyifli. Ama kalkması zor oluyor.

iyi seyirler.

aliyeaynalar
14-12-07, 02:53
Allahım bu nasıl bi dizidir
Bu nasıl bi büyüdür
Aman yarabbim.
Bi süredir izleyemedim indirmeli olduğu için
rapid gıcık iş bekleyemiyor 2 saat insan.:sad53:

Ben zannediyordum ki, Acı Günlerim Dizisinden Sonra , Hiçbir dizi beni etkilemez
Ama Hırsız Polis Bu Tezimi Tamamen Çürüttü...
Helal Olsun Diyorum :happy0064::happy0064:happy0064

Allahtan Malum Paylaşım Sitesinde Varmış,
Dün Keşfettim Orda Olduğunu ve sevinçden Havalara uçtum oleyyyy :happy0064

Dün Yarım Kalan İzlemediğim 3.bölümü izledim
Şimdi 4.cüyü izliyorum, Bakalım Vuracakmı Çınar Karısını :)

aliyeaynalar
14-12-07, 03:25
Hımmm çınarın kafası karışık,
ama iyi yapmış karısını vurmayarak
çünkü değmez böyle bir kadın için elini kana bulamaya..
karısı sevgilisinide çağırdı gelmedi ohh :)

sanırım bu bölüm olmasada önümüzdeki bölüm boşanacaklar
dimi :)

yanılmıyorumdur umarım :)

aliyeaynalar
14-12-07, 04:00
offf çok heycanlı yerinde bitti..
bu dizi hep böyle heycanlı yerlerindemi biter :)
bakalım çınar odaya girip maviyi görcekmi...

NIGHT
14-12-07, 09:37
Arkadaşlar yardımıza ihtiyacım var yoksa kafayı yiyebilirim...
Akşam büyük bir hevesle telefonumun alarmını kurdum 04:00 e ama ne yazık ki nasıl olduysa çalmadı..ühüü..gözümü açtığımda saat 05:15 ti ...
Şimdi sorarım arkadaşlar...Dün kanal d dizimizi verdimi...tv yi açtığımda omuz omuza adlı dizi oynuyordu...sonra yabancı damat başladı...ama öncesinde verdimi bu kanal yoksa yine attı mı okkalı kazığını bilemiyorum...Rast gelen var bana bir haber versede hiç olmazsa içim rahatlasa....BU arada kanala ettiğm ahlar yüzbini aştı...bilemiyorum artık...

NIGHT
14-12-07, 09:45
Sevgili aliyeaynalar

Hırsız Polis'i bir kere izlemeye başladın mı kopmak imkansızdır....
Hop diye içine çeker insanı...Hırsız Polis izlemek bir ayrıcalıktır...
Ne mutlu sana ki izliyorsun...
Her bölüm sonu bir sürü soru işaretleri ile biter...1 hafta nasıl sabredeceğiz diye heyecandan ne yapacağımızı şaşırırdık...Dizinin ilk bölümlerindesin en güzel bölümleri...İlk kıvılcım ilk paylaşım zamanları...Çekimser davranışlar kelimelerin bazen iki dudak arasından çıkarken nasıl titrediğine ,Mavi ve Çınar'ın birbirine olan bakışlarına şahit olacağın mükemmel bölümler...Neyse anlatılmıyor...sen doya doya sindire sindire izle...

Bizler buradayız...paylaşımlarınla buralarda ol...

eftelya61
14-12-07, 12:44
Arkadaşlar yardımıza ihtiyacım var yoksa kafayı yiyebilirim...
Akşam büyük bir hevesle telefonumun alarmını kurdum 04:00 e ama ne yazık ki nasıl olduysa çalmadı..ühüü..gözümü açtığımda saat 05:15 ti ...
Şimdi sorarım arkadaşlar...Dün kanal d dizimizi verdimi...tv yi açtığımda omuz omuza adlı dizi oynuyordu...sonra yabancı damat başladı...ama öncesinde verdimi bu kanal yoksa yine attı mı okkalı kazığını bilemiyorum...Rast gelen var bana bir haber versede hiç olmazsa içim rahatlasa....BU arada kanala ettiğm ahlar yüzbini aştı...bilemiyorum artık...

Evet canım kanal verdi yine HP'yi.. Sanırım yine 03.10 sularında başladı dizi çünkü ben uyandığımda saat 03.20ydi ve Ümit Kiraz'a ağrıyordu.. Mavi'yi merak ediyorlardı yani enaz 10 dakikası geçmişti dizinin..

Hakikaten bunun bir orta yolu yokmu ya 3 te ya 4 te veriyorlar diziyi.. Gece çalışanlar için (bekçi vs gibi) süper oluyordur bu saatlerde dizi izlemekte bizim gibi saat 8 de işe gidenler için çokta hayırlı olmuyor.. Heran kafam düşücek, düştüğü yerdede uyuyakalacağım diye ödüm kopuyor şuanda..

mysteria
14-12-07, 13:17
eftelya61ciğim...

Sağolasın..Kendin kalkmakla beraber beni de kaldırdın..Yani en azından girşimlerde bulundun:img-blush..Yastığımın başucuna koymuş olduğum telefonumun çalmasıyla beraber çağrı yapana baktığımda senin adını görünce sevindim gerçekten..Unutulmamak güzeldi...

Velhasılkelam :icon_sorr

İzleyebildin mi diye bir sor...Bir sor sor çekinme...Kendimi en sert duvarlara vurasım,en yüksek köprülerden atasım var...İzlemedim..Daha doğrusu izleyemedim..Gece 2 sularında azıcık kestireyim de gece HP var dinç olayım derken...Senin çağrınla uyandığımda daha doğrusu tek gözümü ancak açabildiğimde kendimden çoktan geçmiş olduğumu anladım...:icon_sorr Elim kumandayı her ne kadar acemi bir tavırla bulmak istese de benliğim buna pek müsade etmedi sanırım...:icon_sorr Ama....

Yıkılmadım ayaktayım..Söz veriyorum bu gece kalkacağım..Yeminle bak.. :) Tamam ilk iki bölümü kaçırmış komiserimin hoşgeldin melek nidalarını duyamamış olabilirim ama geri kalanları aynı heyecanla ve hevesle izleyeceğim tabii ki :)

Beni yine uyandırırsın dimi :img-wink: noluuuuuuuuuuur :)

Edit : Dizi bitti..Aylar oldu ama hala aramıza katılanlar var..hoşgediniz hepiniz...Gerçekten çok doğru bir tercih..Hırsız-Polis izlemek bir ayrıcalık gerçekten de...Bir kere yakalandınız bu hastalığa..Geçmiş olsun diyim ne diyim... :)

NIGHT
14-12-07, 14:24
Evet canım kanal verdi yine HP'yi.. Sanırım yine 03.10 sularında başladı dizi çünkü ben uyandığımda saat 03.20ydi ve Ümit Kiraz'a ağrıyordu.. Mavi'yi merak ediyorlardı yani enaz 10 dakikası geçmişti dizinin..

Hakikaten bunun bir orta yolu yokmu ya 3 te ya 4 te veriyorlar diziyi.. Gece çalışanlar için (bekçi vs gibi) süper oluyordur bu saatlerde dizi izlemekte bizim gibi saat 8 de işe gidenler için çokta hayırlı olmuyor.. Heran kafam düşücek, düştüğü yerdede uyuyakalacağım diye ödüm kopuyor şuanda..

Ama ben ağlamak istiyorum:icon_cry:
Hazırlıklıydım her şeye karşı...ama şu Allah'ın belası tel çalmadı inanamıyorum ya..bu nasıl bir şansızlıktır....
Bu kanal d yok mu bu kanal d ahhh ah...neler geçiyor içimden bir bilsen neler ama işte yazamıyorum...beni düşürdüğü şu duruma bir bak....
Azmedip bu sefer evdeki tüm telefonların çalar saatleri saat 03:00 e kurup yatacağım...ama yok yok acaba bu sefer dayanıp uyumasam mı??? ya uykuya yeni düşersem...ben çıkıp bir bir hava alıp geleyim...gerçi bir sürü iş beni bekliyor...koskoca heyet cihaz muayenesine gelmiş bense buralarda vah vah vah...ne olcek benim halim hı...

saso
14-12-07, 19:39
bir bölüm ancak bukadar güzel olabilirmiş....
öncelikle jenerikten başlayayım...zeytine_35in haberine göre 4.30 başlayacaktı ama eftelyamın şahit oldugu 3.10 olayını dikkate alarak dün bekledim...evet 3.10-3.20 sularında başladı....ve jenerik....:happy0064
emegi geçen herkesi tek tek okumam mı....jenerikteki nesneleri tek tek incelemem mi..patik...iskambil kagıdı...gecelik.......
ve kapının arkasınada asılı duran bir çanta....ve jenerikte geçen yazı.YAPIMCI EROL AVCI ....:img-hyste
diziden gelecek tüm zulalar bu çanta ve kişide toplanıyor mesajı :img-hyste
ve sonra tek tek sahneler....

hemen itiraf edeyim saat itibariyle hepsini izleyemedim...:icon_sorr
ama yazmadan da edemedim..
arızayı dün yine bu bölümde gördükten sonra...allahım diyorum ne şanslı bir izleyiciyiz...
arızanın ümit i teselli ettigi sahne ve aksakla konuşugu sahne...o küçük adımlarla tepine tepine yürüyüşü...bakışlar mimikler..
gelde inan bu sahnenin rol olduguna...:img-clapp

çok şanslıyız çok....
melek ayşegüle de deginmeden geçmeyeyim tabi....:img-angel
bizim baş mekanlarımızdan soru odamıza öyle bir girişi varmış ki....
pardon ben yanlış geldim galiba...:icon_rollçay istermisin... :)

komserimin en karizam oldugu bölümlerden bir daha...ne kaaa da yakışırmış mavi gömlek..amanında amanın....
yanarım mavi bu gömlekle komserimi görmedi...bide yanarım ki sezen konserine hazırlanan mavimizi komserimiz göremedi....:img-angel

saso
14-12-07, 23:41
hu hu forumcanlarım kaldırın kafanızı PA dan da bana bi yardımcı olsanız....
şimdi açtım 39 u...
mavi eve geliyor...arabada çınar onu bekliyor....
mavi çınarın arabasını tanıdı tabi...ama tınlamadı bile....arabanın yanından geçti gitti....
çınar arabadan çıktı kapıyı kapadı.tak diye...
mavis esi duydu ve durdu
geriye döndü ve ''özlemle ilgili bir gelişmemi var '' dedi
şimdi açıklarmısınız bu sahneyi bana...
önce çınarı görmezden gelip ..sonra da hiiiiiiiiiiiiiiiçççç bişey olmamamış gibi ''özlemle ilgili bir gelişme mi var'' demek ne demek..
ben pişkinlik dedim ama...

eyyyyy maviciler...eeeyyyyyyyyy nur33:img-pirat ayol la başlayan yorumlarınızı bekliyorum :img-gun:
maviözleme bulaşmayayım o şuan şokta sanırsam....:icon_sorr ben dün dumur olum maviözlem şok şok şok :img-cray:

not:üstteki imzama bakmanız önemle rica olunur :img-polic

maviözlem
15-12-07, 01:14
maviözleme bulaşmayayım o şuan şokta sanırsam....:icon_sorr ben dün dumur olum maviözlem şok şok şok :img-cray:

Anlamadim, kim sokta?? görmedim, duymadim, bilmiyorum..:icon_whis:)

Neyse canim; ayol!:) Mavi kim piskinlik kim?? kim? kim?:)

Simdi o sahneyi izlemeyeli herhalde 10-11 ay oluyor..:img-cray:

fakat yorumlamama engel mi ASLA!!!:img-wink:

Mavicigim güya :icon_whis orada Cinari yok sayacakti, bunu gerceklestirmesine ramak kala, aklina Özlem düstü, ve komik bir manevra ile Cinara dönerek Özlem ile ilgili bir gelisme var mi diye sordu...yani simdi sasocugum Cinarin o zaman ki hallerini bir animsa istersen canim, tamda yok sayilacak adamdi hani..:img-yes: -----!

herneyse...:img-wink:

fakat Mavinin bu sorusuna Cinar ne cevap verdi, HATIRLAYAMIYORUM..:img-cray:

alamehmet
15-12-07, 01:20
Kaldırdım başımı yettim geldim :)

Yani Çınar'ın arabasını görmemesi mümkün değil benim kaaa (:icon_whis) kör olabilemez :)

Ki görüyor zaten...Ama güya şakacıktan görmemiş gibi devam ediyor...Sonra hiç bir şey olmamış gibi arkasını dönüyor...

Huu Mavi bacım :)

Bari görmedim gibi davranacaksan, heç dönmiceksin arkanı,direk eve gireceksin...

He dayanamayıp konuşacaksan,o zaman görür görmez gidip konuşacaksın

Görmeyip devam ettiysen sonradan nasıl gördün arkanda gözlerin mi var derler insana :)

Ay yoruldum :)

Hellpppppppp :img-help:

alamehmet
15-12-07, 01:26
Anlamadim, kim sokta?? görmedim, duymadim, bilmiyorum..:icon_whis:)

Neyse canim; ayol!:) Mavi kim piskinlik kim?? kim? kim?

Simdi o sahneyi izlemeyeli herhalde 10-11 ay oluyor..:img-cray:

fakat yorumlamama engel mi ASLA!!!

Mavicigim güya :icon_whis orada Cinari yok sayacakti, bunu gerceklestirmesine ramak kala, aklina Özlem düstü, ve komik bir manevra ile Cinara dönerek Özlem ile ilgili bir gelisme var mi diye sordu...yani simdi sasocugum Cinarin o zaman ki hallerini bir animsa istersen canim, tamda yok sayilacak adamdi hani..:img-yes: -----!

herneyse...:img-wink:

fakat Mavinin bu sorusuna Cinar ne cevap verdi, HATIRLAYAMIYORUM..:img-cray:

Hadi yok sayacaktı da dayanamadı döndü Mavi diyelim...Ama öyle bir dönüşü var ki sanki adamı az önce sallamayan o değil :)

Gayet normal bir ifade var yüzünde :)

Bu arada hemen hatırlatayım...
Mavi'nin o sorusuna yanıt...

Bilmem sence??

Olmuştur :)

sasoya edit: avatarıma bak mutlu musun :img-in_lo

maviözlem
15-12-07, 01:30

Görmeyip devam ettiysen sonradan nasıl gördün arkanda gözlerin mi var derler insana :)

ne diyorsun, anlamadim bagirsana!:)

Mavinin ne cingöz oldugunu biliyoruz, okey mi? okey..:img-yes:

Arka, ön , yan, belli uzaklik mesafesi, gecenin kör karanligi, hertürlü sekilde Mavim herseyi görür, bilir..:img-yes: okey mi? okey..:)

simdi bazi durumlarda, istemem yan cebime hissiyatlari kabarir ve genellikle bu gibi durumlarda, biraz garip davranir..:img-wink:

ahh ahh...degil arka ön tarafta bile gözleri görmeyenlere ne demeli, ne demeli...canim burda bir mani yazmak istedi, icimden geldi..:) fakat nerde bende o marifet..:img-cool2

maviözlem
15-12-07, 01:39
Bu arada hemen hatırlatayım...
Mavi'nin o sorusuna yanıt...

Bilmem sence??

Olmuştur :)

simdi anlasildi neden hatirlayamadigim, kaide deger birsey degilmis de ondan..:icon_evil Böyle insani dalgaya alan, soruya soru ile karsilik veren erkeklerden nefret ediyorum..Cinar orda tam artistlik, kendini ne zannediyor bu ya, o siralar bir afra bir tafra, havasindan gecilmiyordu beyefendinin..

az önce keyifliydi hersey ama artik degil!:img-cool2

Mavi yasasin! yerin tozunu süpürürken, Mavi sayesinde toplandi!:) yoksa kim alirdi onu ayol?? kim alirdi..evde kalirdi, tursu olurdu, tursu!:)

ahh ahh yine bir mani agir basti..:icon_whis

saso
15-12-07, 01:50
amanın ben nerdeyim..kimler gelmiş...
ben başımı kaldırmalıymışım başka sayfalardan...alamehmetim dayanamamış gelmiş ki kendisini ben pek bir mavici bilirken o beni bu yorumuyla yanıltmıştır..
benim basiret daşım da dogru yolu buldu...çınar yolunda hızla ilerleyecek inşallah :img-punk:
not:seni gördüm mutlu oldum...avtarını gördüm daha da mutlu oldum..işte buuuuu:good:

şimcik maviözlemim ...kız sen aç o sahneyi izle ayol....mavinin pişkin halini gör....anacıgım o saniye nasıl tavır degiştirmektir....
(benim yorumum şimdi aklıma geldi)ama aşık dimi...:P her ne kadar mantıken tınlamadıgı adam sevdigi adam.ama gönlü anındaolaya el koydu ve aklın aklını çeldi ve pişkinlik yaptırdı. ve yüzüne ve tavrına da yansıdı bu durum...:icon_whis

nasıl kıvırdım ama :img-cool2

nur33 e tesülerimi bildiriyorum:icon_twis

alamehmet
15-12-07, 01:51
ne diyorsun, anlamadim bagirsana!:)

Mavinin ne cingöz oldugunu biliyoruz, okey mi? okey..:img-yes:

Arka, ön , yan, belli uzaklik mesafesi, gecenin kör karanligi, hertürlü sekilde Mavim herseyi görür, bilir..:img-yes: okey mi? okey..:)

simdi bazi durumlarda, istemem yan cebime hissiyatlari kabarir ve genellikle bu gibi durumlarda, biraz garip davranir..:img-wink:

ahh ahh...degil arka ön tarafta bile gözleri görmeyenlere ne demeli, ne demeli...canim burda bir mani yazmak istedi, icimden geldi..:) fakat nerde bende o marifet..:img-cool2

:img-hyste

Ay özür dilerim ben, 3. paragrafındaki detayı atlamış bulundum :)

Ama yine de banane;tuhaftı işte tuhaftı :hıh

Şimdi efenim içimden geldi ve senin yeterince hatırlayamadığını hissettim devamını yazayım repliklerin dedim :)

Maağğğğhhhviiğğğğhhhh: Özlemle ilgili bir gelişme mi var?
Çınar: Bilmem var mıdır sence
Maaağğğhhhvvviğğğhhh: Ne demek bu?
Çınar: Mağğğğhhhvvviğğhhhh;bırakalım oyunu....

Sonra saymaya başlıyor işte 3 etti diye :)

blue&blue
15-12-07, 01:53
Kaldırdım başımı yettim geldim :)

Yani Çınar'ın arabasını görmemesi mümkün değil benim kaaa (:icon_whis) kör olabilemez :)

Ki görüyor zaten...Ama güya şakacıktan görmemiş gibi devam ediyor...Sonra hiç bir şey olmamış gibi arkasını dönüyor...

Huu Mavi bacım :)

Bari görmedim gibi davranacaksan, heç dönmiceksin arkanı,direk eve gireceksin...

Ay yoruldum :)

Hellpppppppp :img-help:

Canlarum ben geldim! Özlemişim buraları! :)

Şimdi Mavi Çınar'ı görmezden geldi. Hep de öyle yapacaktı... tam merdivenlere geldiğinde ark