PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları

Sayfalar : 1 2 3 4 [5]

gazili
14-01-08, 18:30
Arkadaşlar okadar güzel şeyler yazmışsınızki bana yine söyleyecek söz kalmamış.Gerçekten susadım sahnesinin replikleri az .Ama bizlere hissettirdikleri okadar çokki.Anlat anlat bitmez.Sevdiğinin karşısında Utanmış ve kızarmış olan Maviyi seyrederken hangimizin içi bir tuhaf olmadı.Harika bir bölümdü.
Bu gece 25cibölümde buluşuruz.bye

ays33
14-01-08, 22:10
Merhaba arkadaşlar....Sanırım bir kere susamanın bizlere verdiği o tarifi imkansız heyecanını nasılda bunca zamandır ayakta hala dimdik tutabildiğime şaşmıyor değilim.O anları tekrar tekrar izlediğimiz halde beynimize kazınan replikleriyle hayatımıza susamanın neler ifade edebileceğini gösterdiler bizlere...
Aşkı, tutkuyu ve sevdiğini delice sevmenin tarifsiz olduğunu anlattılar ...:img-in_lo:img-in_lo
Öyle güzel anlatmışsınızki ben fazla söz söylemeye gerek olmadığını düşünüyorum.:img-yes::img-yes:
Mavinin heyecanını,çınarın o muzipçe baktığı hallerini unutmak mümkün değil.İlk gün gibi gene olsa gene seyredilir denecek kadar gerçek bir o kadarda muhteşem oynanan bir sahneydi susadım ve diğer HP sahneleri...Asla unutulmayacak benim için ne olursa olsun yüreğimin bir köşesinde sonsuza kadar kalacaklar.Gece 25.bölümde buluşmak üzere...byebye

Israrla tv den izlemeye devam eden hp seven izleyici...:icon_whis:icon_whis

ceylan korkmaz
15-01-08, 00:02
harika bir bölüm daha geride kaldı.Şansıma tvyi açtığımda tam da Mavinin''Kedi gibi oldum''dediği sahne çıktı.Sonrası dahada güzel.Susadım sahnesi,kahvaltı sahnesi(keşke Çınar Aksaktan bahsetmeseydi güzel olacaktı).Hele ara sıra Çınarın o gülümsemesi var ya.Çok hoştu.
Ve bu akşam 25.bölüm.Yine heyecanla beklediğimiz sahneler.fotoğraflarımı ver sahnesi ardından gelen evlilik teklifi vee herkesin unuamadığı piknik sahnesi.
Uzun lafın kısası bu gece 25.bölümü sakın kaçırmayın. :)

saso
15-01-08, 00:10
NIGHTmmm susadım denilince aklına ben geliyormuşum valla ne mutlu bana...o sahneyi satsalar satın alırdım....o ka sahiplendim yani..:P
hp izlerken de tüm forumcanlar benim aklıma geliyor....bazı sahnelerdeki yorumları öyle kazınmışki beynime...arşivimde hp izlerken bir sahnede bir forumcan...
sahnenin içinde tek bir kare resim gözümün önünde donuyor ve herhangi bir forumcanın avatarı aklıma geliyor.. ya da duydugumuz bir replik başka bir forumcanı hatırlatıyor.....

hp izlemek forumcanları hatırlamasıyla daha da güzel....
SaSO can ben senin sorularına az bi cevap yazmak istedim....

Bana göre Çınar soruları şu şekilde cevaplardı..

Niçin susadın? : İçerde saf bir ten, 36 beden, gözleri ile delirten, bakışı ile gönlümü fetheden ve dahi yüreğimi ürperten biri varken ben niçin susamayayım...

NAsıl susadın? : Bildiğin gibi değil benim susamam..İç iç bitmeyecek, kana kana kanamayacağım derecede bitmez tükenmez bir susamaktır ki susamanın değişik bir çok türünden aşka, sevgiye ve dahi o güzel yüze yüz sürmekle bile geçmeyecek bir nasıl susadımdır benimkisi..

Ne zamandır susadın? Galü beladen beri diye bir cevab tabi ki vermeyeceğim:)
onu ilk gördüğüm andan buyana devamlı surette susamaktayım..

Neye susadın? Dedim ya gözleri ile delirten diye,, daha ne diyebilirim ki? :)

MAvi

Çınar aşkımdır,, Ona katılıyorum...

dileklerin dilegi..dilekcelerin en dilekcesi...
bi mesaja bu ka güzel cevap yazılır..
sorulara bu ka güzel yanıt verilir...
sanki karşımda çınar konuştu....
ve sanki de aşkına destek veren mavi son sözü söyledi...:img-hi:

alamehmete not:kız çemkirikci başı sensin:fighting2

dilekce
15-01-08, 01:14
sen immkansızsın sensizlik imkaaansız aaaşk imkaansızz..

fotoğraflarımı ver.,
Nee
VEr fotoğraflarımı çalmışsın fotoğraflarımı (tikkat kızgın vurgulu Çınar)
.....rıza

Onlar benim fotoğraflarrım sende bana ait bişey kalsın istemiyorm.Tamammmmıı ( Senden aşığı kalmam öfkedee diyen ve haklı olduğunu savunan ama bana göreee haksız bakışlı MAvi vurgusu)

Mavi ver o fotoğrafları bak yooksa.. (tehdit vurgulu)

Yoksa neee hehh yoksa nee. (gel he gel erkeksen gel gibi öfke uyandıran vurgular )
Vurucakmısın beni (bilmiş vurgusu)

MAvvviiii (v ler vurgulu) delirtme (d vurgulu) beni yoksa girer kendim alırım içeri..
İçeri giremezsin.
( o kadar vurgusu)

Şlank (kapı vurgusu)

Zillll
BAkkk ben senin yüzünü görmek istemiyorum tamammı. Gitt (t vurgulu) git şimdi.

Şlank (kapı vurgulandı)

Çınar vurgulanıyor...

Sağa döner, yüzünü ışığa yani bize döner..Güya bize bakmaz..Sonra o iki dudağı büzüştürür ve ani bir dönüşle yarı bahtlı zili çalar.. (kararlıyım ulennn vurgusu)

Zill vurgusu

Çınar vurgusu iyice döner

Ne var ya ne istiyosun benden.. (güya kızmış mavi İfadesi vurgusu)

Gülen Çınar vurgusu,,, ŞAşıp kalan haydaaa ifadeli MAvi vurgu ifadesi

Ve ardından hıhhhahhh gibi vurgulu bi gülme ile kararlı bir Çınar vurgusu

Evlenmek..

Şaşkın MAvi vurgusu

Seninle evlenmek istiyorumm.. (gözleri bitmiş gayrı sabrım kalmadı ifadeli Çınar vurgusu)

Şaşkın MAvi vurgusu devam etmekte Ve haliyle allahım gece gece bismillah ne evlenmesi diye gülümseyen MAvi vurgusu.

Sen nasıl dayanıyosun bilmiyorum ama ben artık dayanamıyorum. (Kaş vurgusu) Sensizliğe dayanamaıyorum.Akşamları boş bi eve gitmek istemiyorum. YAlnız başıma uyanmak istemiyorum (adım vurgusu) .Sensiz yapamıyorum MAvi.. (göz vurgusu) Seni özlüyorum (nefes vurgusu)..ve tabi Mavi nin yüzüne giden el vurgusu) kokunu özlüyorum..

Abisiii..

Vee tabi olmazsa olmazlardan sarılma vurgusu...

Cevap ver bana...

BEnde bende sensizliğe dayanamıyorum....(boğulma anı cümle kurabilme vurgusu)

..................AAAAArı(vız vız)za

ŞAşkın, mutlu, haylaz,bilmiş bakışlarla beliren göz vurgulu Çınar...

İyi gecelr...

Şaşkın dilini yutmuş,mutlu,huzurlu,evlenme teklifi almanın genişliğini üzerine yaymış vurgulu MAvi bakışı..

Arı(vız vız )ra

Yokkk ...aslında öyle sayılır diyerek mutluluğun ve heyecanın vurgusu yapılası bir göz sevdiğinde insan vurgusu yapan Çınar bakışı,,
......

Büzüşen aynı dudaklarla ben bir soru sormuştumda MAviye Onun cevabını alıp gidicemmm (göz vurgusu lu ınar ile,,,, Utanma vurgulu MAvi)

..........................Arı za

Diş vurgulu karşısındakinin abi oluşunun ve bu durumu ancak gülüşü ile kurtarılı vurgusunda Çınar ...Doğru...

Gülen,sevimli,hoş,36 beden gamze trendli MAvi vurgusu..

Tamam ben daha fazla rahatsız etmiyim sizi o zaman...

Nefes alıp ıhhh diye yan bir bakış vurgusu yapıp Evet mi HAyır mı sorusubub kaşlarla devam eden vurgusu ile Cevap bekleyen Çınar..

Abisine dönen MAvi (göz vurgulu)

...........................Arı zaa

Gülme vurguluu Çınare..

Eve proğramlaştırılan MAvi..360 derece dönme vurgulu..

..................Arızaa

Yokk yoookkk (gülme , bakış,sevin,ç,mutluluk,huzur,şok b vb vb vurgulu Çınar..

HAdi İyi gecelre.....:)

saso
15-01-08, 01:35
dilekceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin o offffffff larının yanına benden de bir yaaaaaaaaaaaa lar koysak..(yerde tepinerek aglayan yaratık )

dilekcem sen geceleri erken yat san :img-cray::icon_roll:img-fie::img-help::img-grin2:love05:

yaratık açıklama notu:yaratıgı olmayanlara nisbet için konulmamıştır:img-dirol:icon_shad

blue&blue
15-01-08, 01:39
niçin susadın...nasıl susadın..nezamandır susadın.....neye susadın

Soruları görünce hemen cevaplayasım geldi. Dilekçem ağanın eli öpülmezmiş ama naçizane ben de cevapliim!

Çınardan;

Niçin Susadım! Çünkü, Bir öpücüğe hasretim, kana kana sarılsam da kanamam, elimde her daim bir bardak su her seferinde dudağıma götürürüm ama içemem yanarım! Su, istemedikçe o suyu içemem yanarım! :love04:

Nasıl susadım! Boğazlarım kurudu, böbreklerim çürüdü, yüreciğim sıkıştı, gözlerim kaydı, imanım gevredi, ellerim titredi, yanaklarım kızardı, soluğum harladı, atletim ıslandı, bacaklarım çırpıldı, sırtıma koltuklar battı, battaniyeler daladı, karabasanlar bastı, ayak parmaklarım uyuştu, damarlarıma kadar hücrelerime kadar susadım anlatabiliyor muyum? :love05:

Ne zamandır susadım! Ben Mavi’yi bilmezden önce susamazdım! Ne zaman o kedi gibi oldu ben susadım! Ne zaman o parmak kız olmak istedi ben susadım! O çay bile içmedi ben susadım! O değer mi dedi ben susadım! Ben sana aşığım daha ne diyebilirim ki dedi ben kavruldum. Bir daha görüşecek miyiz dedi ben eridim! Bırak Çınar dedi ben yoktum! Uyuyabilecek miyiz sence dedi ben çöllere düşmüştüm bir damla suya hasret… Ah ah ben Mavi'yi bildim bileli susuzum! :love01:

Neye susadın! Aşka, sevgiye, isabetli öpücüğe, kırmızıya, şefkate, adalete, perdeleri kapatmaya, kedileri kucaklamaya, çadır kurmaya, gölge oyununa, kaçmaya, kelepçelemeye, kovalamaya, sarmaya, sarmalamaya, koklamaya, deli deli bakmaya, korkutmaya, gelinlik çıkarmaya, Ümitsizliğe, terbiyesizleşmeye... :love09:

Maviden;

Dur Çınar Ümit duyacak! :img-beee:

dilekce
15-01-08, 01:41
dilekceeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
senin o offffffff larının yanına benden de bir yaaaaaaaaaaaa lar koysak..(yerde tepinerek aglayan yaratık )

dilekcem sen geceleri erken yat san :img-cray::icon_roll:img-fie::img-help::img-grin2:love05:

yaratık açıklama notu:yaratıgı olmayanlara nisbet için konulmamıştır:img-dirol:icon_shad

Nasıl yatammm nasıll..? YA peki nen kendimi nerelere vuram (böğüre vurulan elin vurgusu) ekşi erik gibi canım 25. bölüm evlenme teklif sahnesi çekmişken elimde hazır tükan varken, ben şimid bu ekşi eriği yemiyeyimde ne yapayım..
Ağzım burmum birbirine girdi..Şlank şlankkk..ŞAhsen başka türlü kaçıncı haliyle yazdım bu sahneyi bilemedim..Tek başına replik olmaz.. E ifadeyi tek anlatsan olmaz....Oyyyyy.. en canımın çektiği yerde....Seni özlüyorum kokunu özlüyorum kısmıydı (nefes vurgulu kısım) .....
Oyyy şimdi uyuyabiliriz...Belki.. di mi?

dilekce
15-01-08, 01:55
Blue can..öldürdün beni gece gece..BEn bu cevaplara daha ne diyeyim...

Bir de MAvi mi cevaplasa..Çınar a katılmayıp..

Niçin susadın? Bizim Gülay arada baya bir su içme eylemlerine yakın bişeyler anlatırdı evvelinde....Yok çocuk doğal görsün diye tırnaklarına öje bile sürmemiş,, ciddiymiş.. falan..Şimdi bende dedim o vakitt bu susamak nasıl bişey..Sonra düşündüm..Ben Çınar ı ilk bankta oturuken gördüm, dedim Allahım bu soğıkta da ağzım açık kaldı, rüzgarda pofur pofur,, niye ben susadım diye..İşte tam Gülayla otururken anladım kii ben de o vakit susamışım ki o gece artık bir damla su bile içemediğimden hı hı lar ile sınırlı sözler kurabildim..

NAsıl susadın? Baya susadım..Çeşme olsaa ağzımı açıp dayayacak susaması..HAni denizden çıkarsında su ile doymuşsundur ya ha öyle bi susamalık vardır içimde...Böyleee gireyim denizee de hiç çıkmıyayım susaması gibi bişey..

NE zamandır susadın? Tikkat ederseniz ilk sorunuzda verdiğim cevaplar susama zamanımın başlangıcınıda vermektedir..Kii ilk susadığımı hala daha hatırlıyorumda..Ne susamaktı..offff Çınarr offfff..Dün gibi susuyırum halen...

Neye susadın? Neye susasım...O duruşa, o bakışa, o donunuşlara,, o gülüşlere,, o kirli sakala, o manasız dahi olsa onu başkalaştıran ceketlerindeki duruşlara,, ..Hatta bi kelepçe sahnemzi vardı..Ordaa bilee nasıl susamıştım..Gelmişsin burun buruna dudak dudağa, hava ayaz..İçine nefes, doluyorda doluyor, doluyorda doluyor,, İnsan susamaz mı? Ve tabi sonra o büzşük dudaklarını gördüğümde nasıl susuyırdum..İlginç olan,, O dudaklarını büzüştürüdüü aa bir bakardım sanki benim dudaklarda büzüşüyor...
Yani Asıl anlatıyım...

Çınar a katıldıklarıma ek olarak bunlarda biraz aydınlattı mı?

blue&blue
15-01-08, 02:01
Blue can..öldürdün beni gece gece..BEn bu cevaplara daha ne diyeyim...

Bir de MAvi mi cevaplasa..Çınar a katılmayıp..

Niçin susadın? Bizim Gülay arada baya bir su içme eylemlerine yakın bişeyler anlatırdı evvelinde....Yok çocuk doğal görsün diye tırnaklarına öje bile sürmemiş,, ciddiymiş.. falan..Şimdi bende dedim o vakitt bu susamak nasıl bişey..Sonra düşündüm..Ben Çınar ı ilk bankta oturuken gördüm, dedim Allahım bu soğıkta da ağzım açık kaldı, rüzgarda pofur pofur,, niye ben susadım diye..İşte tam Gülayla otururken anladım kii ben de o vakit susamışım ki o gece artık bir damla su bile içemediğimden hı hı lar ile sınırlı sözler kurabildim..

NAsıl susadın? Baya susadım..Çeşme olsaa ağzımı açıp dayayacak susaması..HAni denizden çıkarsında su ile doymuşsundur ya ha öyle bi susamalık vardır içimde...Böyleee gireyim denizee de hiç çıkmıyayım susaması gibi bişey..

NE zamandır susadın? Tikkat ederseniz ilk sorunuzda verdiğim cevaplar susama zamanımın başlangıcınıda vermektedir..Kii ilk susadığımı hala daha hatırlıyorumda..Ne susamaktı..offff Çınarr offfff..Dün gibi susuyırum halen...

Neye susadın? Neye susasım...O duruşa, o bakışa, o donunuşlara,, o gülüşlere,, o kirli sakala, o manasız dahi olsa onu başkalaştıran ceketlerindeki duruşlara,, ..Hatta bi kelepçe sahnemzi vardı..Ordaa bilee nasıl susamıştım..Gelmişsin burun buruna dudak dudağa, hava ayaz..İçine nefes, doluyorda doluyor, doluyorda doluyor,, İnsan susamaz mı? Ve tabi sonra o büzşük dudaklarını gördüğümde nasıl susuyırdum..İlginç olan,, O dudaklarını büzüştürüdüü aa bir bakardım sanki benim dudaklarda büzüşüyor...
Yani Asıl anlatıyım...

Çınar a katıldıklarıma ek olarak bunlarda biraz aydınlattı mı?

İzninle ben de Çınar'ın cevabını veriyorum!

:img-swoon Mağğğviii ben bunları neden bilmiyorum! Nasıl anlamadım? Ne ka salağım! Ne ka körüm! Gitti heba oldu 50 bölüm gittiiiiii!!! Ben bilsem ben anlasam hiç susar susatır mıydım? Bilemedim ah bilemedim!!! :icon_sorr
Sinop'a ilk uçak kaçta??? :icon_whis

:img-hyste

ays33
15-01-08, 03:25
Arkadaşlar hp erken başladı bu gece 2.30 da haberiniz olsun.Hadi iyi seyirler...

sıla-89
15-01-08, 05:01
Arkadaşlar hp erken başladı bu gece 2.30 da haberiniz olsun.Hadi iyi seyirler...

ya hayret bişey çıldıracağım resmen çıldıracağım:img-cool2

saatimi 3.20ye kurdum ve sonuç :sad53: Bi kanala bu kadarmı şuursuz ve dengesiz olur ya,bi gün 3.30 bi gün 3.50 gün 2.30,Pes yani:img-cool2

nese:img-cool2

NIGHT
15-01-08, 09:58
Vay vay vay coşmuş sayfamız...

Sevgili dilekçe o nasıl bir anlatım öyle yine çözülüp gittim sabah sabah...

Ya sana ne demeli sevgili blue&blue , yaktınız mahvettiniz beni bu yürek şimdi nasıl atar bilir misiniz...
Ellerinize yüreklerinize sağlık bana yazacak pek fazla bişey kalmamış anlaşılan...

Fotoğraflar ah o fotoğraflar, yine hayaller kurdurdular...

Bari son sahne de benden olsun

MAVi:Nerden aklına geldi böyle pat diye piknik yapmak?
ÇINAR:Ya bazi seyler iste öyle pat diye olur.Veya hiç olmaz..al
MAVi:Sağol..
ÇINAR:Canım istedi,öyle..
MAVi:Ne güzelmis ya
ÇINAR:Mavi..bana cevap vermedin.
MAVi:Pardon bi şey mi sormuştun?
ÇINAR:Geçen gece abin olmasaydı yalnız olsaydık,ne cavap verecektin bana?
MAVi:Çınar evlenmek benim daha önce aklımdan bile geçmedi,bana hep böyle uzak geliyordu.Hele birgün birinin benimle evlenmek isteyeceğini hiç düşünmemiştim bile.
ÇINAR:Yani hayır mı?
MAVi:Benim bildiğim birtek şey var ÇINAR TARHAN, sen benim içimi yakıyorsun.Yani böyle
sanki görünmez bir ip ,istesem de istemesem de beni sana dogru çekiyor.Ben sensiz olmak istemiyorum.
ÇINAR:Ben de, sensiz yapamiyorum...Seni istiyorum...

Ve birbirinin gözlerine kilitlenmiş iki çift göz...

NOT: sevgili sıla-89 bende 03:10 a kurmuştum saatimi tv yi açtığımda karşımda Aksak..Gülay'ın çantası çalınmış onun için Arsen'e yardım etme çabalarındaydı...
Ah bu kanal d ah...Çin işkencesi...Hiç mi düşünmez izleyenleri olduğunun...Kimilerinin öğrenci kimilerinin çalışan olduğunu...

NIGHT
15-01-08, 10:03
Ve bende hatırlanmak istiyorum...

Benide hatırlayın arkadaşlar...hangi bölümle mi?
Beni HP hastası , delisi , fanatiği , aşığı , sevgilisi vs vs vs yapan o bölümden yani 16. bölüm sonu...

MAVi :Çınar...Ne oldu? Ne istiyorsun?
CINAR :Benimle geliyorsun...
MAVi :Bırak kolumu ya canımı acıtıyorsun bırak...
CINAR :Sen de benim canımı acıtıyorsun hem de çok...

ays33
15-01-08, 13:30
Sevgili sıla 89 evet seninde dediğin gibi pes dedim bende gece...Bir açtım ki başlamak üzere dizimiz ve hemen buraya yazdım ki belki okuyup hemen izlemeye başlarsınız.Ne kadar itiraz etsekte bu kanal tamamen kendi kafasına göre hareket ediyor, ben bunu anladım artık.Dizimiz ardından daha önce yayınlanmış bir sürü dizi ekrana geldi, gece ekranda dizi şöleni vardı.Kim nereyi izlerse izlesin denmişti sanki.Starda kaybolan yıllar ilk bölümleri,dizimizden sonra gümüşün ilk bölümleri,showda gurbet kadını vs.vs., yetkililer gecede reyting tasasına düştüler bence baktılar hp izleyicisi her daim ayakta tüm dizileri sıraya koymuşlar.Tabii biz ne yaptık sadece hp izledik başkasına lüzum yok dedik.Çünkü HP İZLEMEK AYRICALIKTIR...:img-yes:Burda olan herkese sevgiler...byebye

SANKİ GÖRÜNMEZ BİR İP BİZİ DİZİMİZE DOĞRU ÇEKİYOR.
BEN HPSİZ OLMAK İSTEMİYORUM...
BEN MAVİSİZ ÇINARSIZ OLMAK İSTEMİYORUM...:icon_whis:icon_whis

özmavi
15-01-08, 14:48
24.bölümü malesef izleyemedim...saati kurmayı unutmuştum..sinir oldum...:img-in_lo
ama dün gece 25.bölümü izledim....yine süperdi..
çınarın mavinin kapısına gelip ver fotoğraflarımı..... çalmişsın fotoğraflarımı...
mavininde onlar benim fotoğraflarım sende hiçbişeyimin kalmasını istemiyorum...
of of ne sahnelerdi....:img-icecr

ceylan korkmaz
15-01-08, 15:05

İnanamıyorum ya.Bu kanal iyice kafayı yemiş.Bende herses gibi 3 civarına kurmuştum saati.Biraz geç uyandım ya.Tvyi açtığımda Çınar Maviye piknik yapmaktan bahsediyordu.Sinir oldum(çünkü evlenme teklifi sahnesini kaçırdım :sad53:)En mühim sahneyi göremedim ya cinlerim tepeme çıktı.Neyseki fazla üzülmedim(çünkü o sahneyi netten izledim :happy0064)
Ama en romantik yer olan piknik sahnesini keyifle izledim.
Bu akşam herşeyin değişeceği bölüm yani 26. bölüm.Başında mutlu olucaz ama sonlara doğru neler olduğunu hepimiz biliyoruz.
Yinede kaçırmamaya çalışalım. :img-yes:

missbarby
15-01-08, 15:13
ahhh bedede herkes gibi 25.bölüm sarhoslugu var o ne bölümdü bu ne asktı bak gene deprestim h.p bende herzamanki kibi.cınrımın ucuklu dudagı :img-icecr

missbarby
15-01-08, 15:18
ben hp yi izlideim ilk bölümlerinden ama iki haftada bir yayınlanısı beni biraz uzaklastırmıstı ama 13. bölümde ayy hala dusundukce tamamen h.p ci oldum:img-in_lo:img-icecr 13.bölüm:CINAR:sen nasıl dayanabiliyosun? MAVİ:dayanamıyorummmmmmmm:img-in_lo:img-in_lo:img-icecr

özmavi
15-01-08, 16:26
İnanamıyorum ya.Bu kanal iyice kafayı yemiş.Bende herses gibi 3 civarına kurmuştum saati.Biraz geç uyandım ya.Tvyi açtığımda Çınar Maviye piknşk yapmaktan bahsediyordu.Sinir oldum(çünkü evlenme teklifi sahnesini kaçırdım :sad53:)En mühim sahneyi göremedim ya cinlerim tepeme çıktı.Neyseki fazla üzülmedim(çünkü o sahneyi netten izledim :happy0064)
Ama en romantik yer olan piknik sahnesini keyifle izledim.
Bu akşam herşeyin değişeceği bölüm yani 26. bölüm.Başında mutlu olucaz ama sonlara doğru neler olduğunu hepimiz biliyoruz.
Yinede kaçırmamaya çalışalım. :img-yes:
bu kanal d insanı sinir ediyo..bende saat 3 te kalkıyorum....ama bakıyorum ya film var yada program...sonra bekliyorum taki saat 4 te başlıyo...bazen 3:30 bazen 3:00 bazen 4:00 değişiyo....
bugün 26.bölüm ü vercekler bakalım neler olcak...sanki ilk defa izliyomuşum gibi izleycem....heyecanla aşklaaaa:img-icecr

nilnisa
15-01-08, 17:05
Mesela hazır aklıma gelmişken...Her 47. bölümü izlediğimde o battaniyenin altından nilnisa'cım ablacım çıkacakmış gibi hissediyorum:img-hyste :img-hyste

Çıkacak ve öyle gözlerini devire devire bakma bana cicim,artık yediremezsin,kuruttunuz milleti yaklaşın diye çemkirecek diye bekliyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste

bknz:ikinci sezon bölüm yorumları,47. bölüm civarları :)

Oy yine şiştim ben :(
Bir ağlayıp geleyim müsadenizle :(

:img-hyste iyi oldu ışık yüzlüm hatırlattığın,epeydir sıyrılmıştım vuslatwoman kimliğimden,eee napalım ortada bir vuslat olmayınca womanlığın adı batsın :)
yalnız,bir hatırlayanım varmış demek çok güzel,sağol...

evet 47.bölüm dolayları bu forumdaki en eğlendiğim günlerdi,okurken karnıma ağrılar girer,yazarken ellerim titrerdi,sırf bunlar için bile iyi ki varsın hp...

not:yalnız epey bir coşmuşuz çoğu yerde yok canım bu kadarını da yazmamışımdır dedim kendi kendime ama yazmışım (bkz.çıtçıtlı body,bkz.ev ayarlamalar:icon_whis )

dilekce
16-01-08, 00:27
Ümit olmasa demek, o gece olanlar olacaktı yani öyle mi? Mavi nin o kadar telaşı, o kadar heyecanı sırf Ümit duymasın diyemiydi?
Çok biliyodun Ümit rahatsız oluyo, öyleyse o yatmadan önce suyunu yanına alsaydın...
Hee bir de anlamadığımız , bu gün operasyon olmadı mıydı? Çınar onca uğraştı yorulmadı mıydı? Bugün bunlar korku yaşamadı mıydı?
Neyin nesiydi bu uykusuzluk?
HEm anladık Çınar MAvi ateş barut misali oda arası metreler var iken de görünmez bir ip suyu kuyudan çekmeye bahane arattıyırken Ümit in uyumaması da ne oluyomuş? Kapat gözünü yat be kızım? Tıka kulaklarını..
Gece gece yine geldi aklımaa.....Aaaaaaaa..Dön dolaş aynıı ..Ne çok zorumuza gitmiş bu olay. HAyır niye hala çıkamıyorum etkişsnden ki ben bu 24 ün..Hem ben niye hala susadımdayım......
offffffffffffff offffffffffffff

gazili
16-01-08, 03:01
Arkadaşlar hepiniz harikasınız. Biraz erken ama ben nöbete başladım bile.Artık uyku tutmuyor.Yorumlarınız harika herzamanki gibi aynı şeyleri düşünüyoruzBuda H-Pin hikmeti olsa gerek.
sevgili ays33, tamamıyle sana katılıyorum.H-Polisimiz yayınlanmaya başladığından beri kanallar arası gece reytingi savaşı başladı sanki.Ama biz sadece H-P seyredenlerdeniz.
Hala yeni dizi seyredemiyorum.çok çabuk sıkılıyorum.Belkide seyretmekistemiyorum.Bilmem benim halim ne olacak.
Bu gece bilmem saat kaçta 26cı bölümde buluşmak üzere hoşçakalın.
İyi nöbetler.....

NIGHT
16-01-08, 09:26
Herkese Günaydın
26. Bölüm

Sevgili gazili , bu gece erken başlamışsın nöbete...Ama kanal yaptı yine yapacağını...saat 03:00 kurmuştum baktım yerinde yeller esiyor bir film var 10 -15 dakika baktım ama biteceği yok bende saatimi 03:50 ye kurdum....orasını hatırlamıyorum saatim çalmış ben kapamışım sonra uykuya devam etmişim...Gözümü açtığımda saat 04:45 ti..Nasıl fırladım yataktan anlatamam...
Tv yi açtığımda Yakup ve Aksak soyacakları binanın önündeler..ve Aksak yine Mavi'yi bu işin içine sokma derdindeydi...Çok olmamıştı yani başlayalı...
Aklımda en çok yer eden cümle ise 'Bizimkisi berbat bir aşk hikayesi'...
Mavi takside bileğindeki kelepçeyi çıkarmakla meşguldü...Burda da taksiciye çok güldüm...Bence rolünü en iyi şekilde yerine getirdi...Şimdi yine adamın yüz ifadesini düşününce evet evet iyiydi...
Oysa bölüm başında ne de iyiydiler mavi ile çınar...Nasıl güzel bir heyecan vardı..ikisininde gözlerinde sözlerinden anlaşılıyordu...Hele Çınar'ın Merkeze geldiğinde yüzünde güller açıyordu...Hele o gülüşü yokmuydu....
Çınar operasyon sırasında mavi'yi gördüğünde çılgına döndü...
Eve götürüp onu o yatağa kelepçeleyişi...böylemi olmalıydı ahhh ah...
Oysa biz o yatak için ne hayaller kurmuştuk...
Ha bir de en çok Başkomiser Selahattin ile Çınar , Aksak'ın işini bitirelim sahnesinde Çınar'ın kurtulalım deyişi yüz ,mimikleri harikaydı...
Operasyonlu biraz gergin biraz kelepçeli biraz dostluk sorgulu biraz hayat mücadeleli bir bölümdü...
Eh ne diyim gece ola hayrola...27. bölümde gece seansında buluşmak dileği ile...

ays33
16-01-08, 14:01
Bu akşam gönül yarası ardından gece HP 27.bölüm ve gurbet kadını var,eeee dahada doymayanlara arşivden istediğin kadar izleyebileceğin hp bölümleriyle bu gece bizlere uyku filan yok...:))
Herkese iyi seyirler...byebye

gazili
17-01-08, 00:16
Şu an reklam arası kaçamağı yapıyorum.
timuçinli bir akşamdan herkese Selamlar.
Arkadaşlar benim d smartım var .Bu yüzden yayın akışı seyrettiğin kanalın altında yazıyor.
bu geceki program..
Gönül Yarası,Genco, Hırsız-Polis diye yazıyor.Yani dizimiz bu gece erken başlıyabilir.Tabi kanal d bu hiç belli olmaz.
Hepinize iyi seyirler...

ays33
17-01-08, 04:23
Sevgili gazili evet haklısın dizimiz erken başladı ...Gönül yarası ardından hp hadi iyi seyirler herkese...Çınarım bir kere daha kalbinden vuruldu,gene maviyi aksağın yanında buldu.Allahım bu çınarın ne zaman bitecek çaresizliği.Off offf yaaa bu gece bitmez böyleee...Aksağı bir kaşık suda boğasım geliyor bazen.Ama neyse allahtan adı dizi gerçekte olsa ne olurdu kimbilir???

NIGHT
17-01-08, 09:12
Günaydınlar

Gececiler nasılsınız bakalım...
Gecemiz gündüzümüz birbirine girdi vallahi...
Artık bir fobim var...Çalışırken olduğum yerde uyuyakalmaktan korkuyorum...

Yine damar bir bölüm izledik...Sevgili ays33 dediğin gibi Çınar'ın bu çağresizliği nereye kadar sürecek...Yine Aksak'ın yanında buldu..Yine görmek istemediği bir yerde...Ama Mavi'de dedi ya Aksak'a ''sen beni benim haberim olmadan soygun işine karıştırıyorsun bense seni merak ediyorum'' diye...e be kızım e be kızım madem öyle niye ordasın...Mavi , hem çınar'a hemde Aksak'a postayı koydu...Geri dönüp Çınar'a elini uzattı ya garibim Çınar'da saf saf elini veriyordu ama şırrak diye eline gelen tokatla neye uğradığını şaşırdı...Halbuki mavi'nin istediği telefonuydu...
Aksak ve Çınar sahneleri her zaman çok güzel olmuştur çünkü aralarında geçen konuşmalar ya çok dokunaklı ya çok kırgın ama her biri ayrı vurucu cümlelerdi...Masumlarda otururken Aksak niye yapıyorsun bunu diyince Çınar'ın bir ADALET diyişi vardı ki...anlatamam...
Bu bölüm Yakup ve Aksak'ın dostluklarını sorgulşadıları bir bölümdü...
Yakup yani Hakan Boyav'ın kendine ait sitesinde üyeliğim var...orada en çok sevdiği sahnenin de bu bölümdeki Aksak ile olan sahne olduğunu söylemişti...Bir anayım dedim...
Fulya abla'nın Hayri amca'nın hastalığını öğrendiği an içim acıdı...Yıllar sonra yeniden bir araya gel..Çocuk yapmak için tüm imkanları zorla ve karşılarına kanser gibi bir hastalık çıksın...
Gelelim son sahneye...Ne diyebilirim ki...Mavi yine yaptı yapacağını...Bu adam sana aşık be kızım aşık deli gibi...e sende ona..nedir birbirinize çektirdiğiniz ha nedir?
Yarın yine güzel bir bölüm var...

zehra43
17-01-08, 14:03
Merhabalar;

Burada sizi okudukça o kadar çok özendim ki bu gece kalkıp bende seyrettim.
Şimdi işyerimde uyukluyorum. Sabahtan beri yaptığım işlerin ve attığım imzaların hiç birinden emin değilim.
Başıma ters bişey gelirse bunda sizinde payınız olduğunu da bilmenizi istedim.

NOT:Ama herşeye değer. Hepiniz muhteşemsiniz

SEVGİLER

angel_timuçin
17-01-08, 16:17
malum kanal gecenin bi yarısı verince biz ögrenci milleti kalkamıyor. kalksak uyuyamıyoruz yarın olunca gözler bölee şişik şişik olmuyo ama yaaa
acısın bize kanal ki acımaz bizde bi çare..... ne olur....

susadımm..... unutulmaz..;)

ays33
18-01-08, 05:51
Sevgili arkadaşlar,yarın işe gidenler,okulu olup ders çalışanlar, benden size tavsiye gece kalkıpta uykunuzdan olmayın.Bu kanal müsveddesi gene yaptı yapacağını ve bu gecede saati hepten şaşırdı.Koymuş saçma sapan bir film, biliyor ya bizlerin oturup izlediğimizi taa dörde kadar sürdü.Ben saati 2.30 a kurup kalkmıştım.Ama beklemekten canım çıktı.Ve saat dörtte başladı neyse siz siz olun kanmayın bu kanalın saatlerine ve uykunuzdan olmayın.
Bu geceki bölümde hüzün var, ayrılık var, epey duygulu bir bölüm...Mavi evde canı sıkkın sonra yakup geliyor sana boncuk getirdim iş olsun diye.Tabi mavimiz üzgün ve yorgun bayılıyor oracıkta..Yakup alıp götürüyor dr a.Sonrada aksağa anlatıyor mavinin ne kadar hasta olduğunu.Oda yapacak ya gene yapacağını güya iyilik yapacak jiletle yemek yolluyor eve.Aksak bırak artık bu kızın peşini sana göre değil anla artık.Akşam meyhaneye geliyor çınarım gene yanlız gene üzgün aksakla karşılaşıyorlar orda.Aksak gene vuruyor çınarımı kalbinden mavi hasta diyor ama senin haberin yok.Nasıl üzülüyor canım yaa.Ahh bunların aşkı beni öldürecek allahım.Sabah çınar mavime çiçek getiriyor ama cesareti yok görmeye.Mavisi kızdı yaa.Ama fulya abla atıyor fırçasını git bak dışarda diyor istersen kendin tşk et.ama mavim yetişemiyor.Başladı gene kaçıp kovalamacaları...Akşama doğum günü partisi var.Mavim hediyesini alıp götürecek nasılda üzgün...He he gülayın lafına nasıl güldüm.Aklı gider ayakları durur...Hadi ben devamını izleyeyim gene görüşürüz...

Edit:Gene uykusuz kalmış meraklı benbyebye

gazili
18-01-08, 06:53
Sevgili ays 33 senin gibi bende burdayım.Bölüm şimdi bitti.Gerçekten çok hüzünlü bir bölüm. Çınarımızın o halleri benide bitirdi.Bu gece birkez daha keşke bir abim olsaydı dedim.Serseri merseri ama abi işte ya...İşte dedim kardeş böyle teselli edilir.Bravo sana arıza abicim.Seyrettikçe içimi sebepsiz bir hüzün kapladı bu gece nedendir bilmem.Çok kötü oldum.Hele ,Çınarın Aksağa *Hastamı* deyişi varya ,oyüzündeki ifade unutulmaz.İnsan ancak bu kadar aşık bakabilir.Neyse....Okötü son yaklaşmakta amaaaaaaa..
Yarın geceyi sabırsızlıkla bekliyorum.Sonunda yüzümüz gülecek.En sevdigim bölümlerden biri.Çınarın karakolun merdivenlerinden inip Maviyi görmesi,işte gerisi malum.Bu bölümün ilk fragmanını gördüğüm günü dün gibi hatırlıyorum.Neçok sevinmiştim barışıcaklar diye.Şimdide oilk günkü heyecanı duyuyorum.Tabi nişanıda unutmamak gerek.Kısaca bu bölüm unutulmaz sahnelerle dolu. Hırsız-Polisin büyüsü bu olsa gerek.
Yarın gece O muhteşem 29cu bölümde buluşmak üzere.

Tüm Hırsız-Polis zedelere iyi sabahlar....

step
18-01-08, 07:18
İçim bayıldı:img-in_lo

1-Masumlarda Karadeniz seyahati için yapılan çekiliş
2-Çekilişin Mavi'ye çıkması ile birlikte,Mavi'nin bunu Fulya abla'ya anlatması ve dolayısıyla da Hayri beyin hasta olduğunu öğrenmesi
3-Ümit'ten resimler için 2. defa para istenmesi
4-Ümit'in çaresiz kalıp Çınar'dan yardım istemesi

Ben bu sahneleri kaçırdım mı,yoksa bu sahneler kesildi mi?:img-help:
Rica etsem 28. bölümü seyreden birileri bana bir açıklama yapabilir mi?:img-help:

NIGHT
18-01-08, 09:44
Sevgili ays33 ve gazili nin yazılarını okurken nasıl içim gitti anlatamam..okurken bölüm gözlerimin önünde aktı gitti...ama ne var ki sevgili step 'in yazısını görünce nedense rahatladım...
Niçin böyle yazdığıma gelince maalesef ki ben kalkamadım..:img-cray: telefonumun saatini 03:00 kurmuş olmama rağmen niyedir bilmiyorum ama çalmadı ve ben gözümü açtığımda sabah ezanı okunuyordu...
Eğer geçekten böyle yarı yamalak verdiyse kanal d kendi adıma çok sevinirim...Eve gider netten kesintisiz izlerim...Neticede kanal d bu her şeyi yapabilir...
yarın gece buluşmak üzere...

ays33
18-01-08, 15:43
Sevgili nıght,step arkadaşımızın bahsettiği sahnelerin verilmiş olduğundan eminim.Çünkü;
1. sahnedeki çekiliş sonucu arsen yakupla aksağın yaptığı hileyi ortaya çıkardılar ve kendi kendilerine gülüyorlardı.
2.sahneyi gördüm desem yalan olur o sırada diğer odaya geçmiştim.
3.sahnede evet ümitten 2. kez para istediler ve ümit bende para filan yok dedi ama dinlemediler resimlerle tehdit ettiler kızı..
4. sahnede ise ümit dayanamayıp ki bu son sahnedir zaten,çınar abisine gitti ve olanları anlattı.Ayşegül de ne yapması gerektiğini anlattı ümite..Gerisi malum ümit parkta buluştu tam herşeyi öğrenecekken jilet olaya el attı ve bıçaklandı.Çınar ve ekibi olaya hemen el koydular çocuklar yakalandı.Ümidim jiletin yanında ağlar vaziyette kaldı.
Bakalım bu gece neler olacak.Bu olaydan sonra herkeste biliyor tabiiki o meşhur karakol önü sarılması ve parkta mavinin hediyesini vermesi ardından çınara evlenelim artık çınar demesi gelecek.Offf offff yaaa ben bu gecede uykusuz kalıcam sizin anlayacağınız.
Hepinizi beklerim, buyrun beraber izleyelim aşıklarımızın birbirlerine sarılmalarını..
herkese iyi günler sağlıcakla kalın aşkla yaşayın :))

YengeçH
18-01-08, 17:39
Hepinizi beklerim, buyrun beraber izleyelim aşıklarımızın birbirlerine sarılmalarını..

Bu gece ben de izleme niyetindeyim.Okuyorum sayfaları içim burkuluyor izleyemediğim için.Tüm sınavlarımı vermiş olduğumdan gönül rahatlığı ile tatil moduna giriyorum . :)

Hem de en güzel bölümlerden biri var bu gece ! :img-in_lo

04:30 Hırsız Polis (T) Sakın kaçırmayın!
-Kanald resmi sitesinde aynen böyle yazmış .Bizdeki azmin farkındalar galiba :)

NOT:Umarım bir aksilik yaşamayız . Yayınlamazlar falan Allah korusun

blue&blue
18-01-08, 17:43

İnanmıyorum gerçekten öyle mi yazmışlar! :) Koptum vallahi! Ne sanıyorlar bilmiyorum ki! Yoksa yoksa onlara bu gücü biz mi veriyoruz!:img-fie:

Ah ah gülünecek dalga geçilecek hale düştük! :icon_sorr

YengeçH
18-01-08, 17:56
İnanmıyorum gerçekten öyle mi yazmışlar! :) Koptum vallahi! Ne sanıyorlar bilmiyorum ki! Yoksa yoksa onlara bu gücü biz mi veriyoruz!:img-fie:

Ah ah gülünecek dalga geçilecek hale düştük! :icon_sorr

Vallahi tıpkısının aynısını yazmışlar...

Biz veriyoruz o gücü de cesareti de. HP için yapamayacağımız çılgınlık olmadığını biliyorlar ve hala uygun saatte tekrar yayınlamıyorlar.Neyse istiflerini bozmamaya devam etsinler ,can çıkar huy çıkmaz misali :icon_mad:

ays33
18-01-08, 20:26
Vallahi tıpkısının aynısını yazmışlar...

Biz veriyoruz o gücü de cesareti de. HP için yapamayacağımız çılgınlık olmadığını biliyorlar ve hala uygun saatte tekrar yayınlamıyorlar.Neyse istiflerini bozmamaya devam etsinler ,can çıkar huy çıkmaz misali :icon_mad:

Ba ba ba demek aynen böyle yazmışlar.:icon_evilEvet şincik bende baktım geldim ismi lazım değil kanalın yayın akışına ve çok kızdım çook.Demek bizle dalga geçme mahiyetinde sakın kaçırmayın diyorlar haa:dito demek bizleri hiçe sayıyorlar haa:fighting2
Şunu sakın unutmasınlarki biz bu diziyi onlara yarasın diye izlemiyoruz gecenin bilmem kaçında.Biz bu diziye kelepçelendik kopamıyoruz biz bu diziyi çok sevdik, efsane yaptık.Eğer hala reyting alıyorlarsa bizim gece demeden, uykusuz kaldık demeden oturup izlememiz sayesindedir.:img-yes:
Zaten biz farklıyız derkende bunu diyoruz.Gece olsun, gündüz olsun hala izlenebiliyorsa bir dizi kendilerini neden yoruyorlarki koysunlar uygun bir saate bakın o zaman nasıl izlenme rekoru kıracak ve nasıl reyting alacaklar.Ama anlatamadık halada anlatamıyoruz.:icon_whisIsrarla gece yarılarına koyarak nabzımızı ölçmeye çalışıyorlar.Hakkınında dediği gibi biz şerbetlenmiş izleyicileriz(Bu arada gurbet kadınında 25.bölümde hakkı güneşe beni ablam küçükken şerbetlemiş yani okumuş üflemiş bana bişey olmasın diye demişti ordan aklıma geldi):img-hyste
Ne yaparsanız yapın biz izlemeye devam ederiz.HP izlemek ayrıcalıktır.:img-in_lo
Sevgiyle kalın canlar...Gece görüşmek üzere (işallah)byebye

saso
18-01-08, 23:41
Hem de en güzel bölümlerden biri var bu gece !

-Kanald resmi sitesinde aynen böyle yazmış .Bizdeki azmin farkındalar galiba

İnanamıyorum vallahi

Dedim forumcanlarım içlerinden geçtiği gibi görmüştür yazmaz kanal d öyle bir şey :)

İnanmadım gittim bizzat baktım ve şu hale geldim :img-hyste :img-hyste

Hırsız Polis (T):Sakın kaçırmayın hatta yanında bir adette ünlem mevcut :img-hyste

Kaçırırsanız çok üzülürsünüz baaaabunda kanımca :)

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yengeçH min mesajını görünce nasıl yani dedim...alamehmetiminde onay mesajını görünce koptum....:img-hyste

hangi dizi fanına kanal kendi sitesinden özel(belki de imalı )mesaj göndermiştir...
bu mesaj dalga geçmek içinmidir..yoksa bizi gözetlediklerine bir işaretmidir...(içimizde bir köstebekmi var :img-pilot) bilemiyorum..
ama çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiii:img-hyste

step
19-01-08, 00:47
Sevgili nıght,step arkadaşımızın bahsettiği sahnelerin verilmiş olduğundan eminim.Çünkü;
1. sahnedeki çekiliş sonucu arsen yakupla aksağın yaptığı hileyi ortaya çıkardılar ve kendi kendilerine gülüyorlardı.
2.sahneyi gördüm desem yalan olur o sırada diğer odaya geçmiştim.
3.sahnede evet ümitten 2. kez para istediler ve ümit bende para filan yok dedi ama dinlemediler resimlerle tehdit ettiler kızı..
4. sahnede ise ümit dayanamayıp ki bu son sahnedir zaten,çınar abisine gitti ve olanları anlattı.Ayşegül de ne yapması gerektiğini anlattı ümite..Gerisi malum ümit parkta buluştu tam herşeyi öğrenecekken jilet olaya el attı ve bıçaklandı.Çınar ve ekibi olaya hemen el koydular çocuklar yakalandı.Ümidim jiletin yanında ağlar vaziyette kaldı.
Bakalım bu gece neler olacak.Bu olaydan sonra herkeste biliyor tabiiki o meşhur karakol önü sarılması ve parkta mavinin hediyesini vermesi ardından çınara evlenelim artık çınar demesi gelecek.Offf offff yaaa ben bu gecede uykusuz kalıcam sizin anlayacağınız.

Sevgili ays33,dün gece yorgunluktan dolayı heralde sahneleri kontrol edemedim ama bir eksiklik olduğu konusunda şüphelerim vardı.

Şimdi mesajını okuyunca dönüp kontrolümü yaptım.Elimde geçen sene indirmiş olduğum bölümü inceledim bir de dün gece yaptığım kayıtlara baktım.

Fulya abla,hayri bey ve onun kızı akşam yemeğindeler;Hayri beyin kızının bulundukları semti ve komşuları eleştirisi üzerine Fulya abla sinirlenip,kıza Hayri beyin hastalığından bahsedecek gibi olduğu sahnenin hemen arkasından masumlarda Arsen'in çekilişte kullandıkları kağıtları gerek kalmadığı için çöpe atmaya çalışması ile çekilişte hile olduğunu farkettikleri sahne geliyor.

Şimdi bu iki sahne arasında olması gereken kısımları ben göremedim.Bilgisayarın başından hiç kalkmadığım ve kayıt işlemini kesintiye uğratmadığımı düşünerek uzunca bir kısmın kesildiğini düşünüyorum.
Bence yine kanal yaptı yapacağını.

Ha bir de ''Sakın kaçırmayın''diye de özellikle belirtmişler ya,peki onların bize kaçırttıkları kısımlara ve hatta ''aklımı mı kaçırdım acaba''diye düşüncelere kapılmama ne diyecekler?:fighting2:mad72:

umutkırıntıları
19-01-08, 03:08
Arkadaşlar dün gece izlediğim bölümde benim hatırladığım bir sahneyi ben göremedim oda Ümit'in, Çınar'a şantaj olayını anlatmak için gittiği ilk sahne! Şimdi biz biliyorduk ve ben bu sahne atlanınca anladım işte kanal yine yaptı yapacağını diye ama en kötüsüde bir zamanlar dizi devam ederken hani bizimkiler birbirlerine yeni adlarıyla sesleniyordu ya işte dedim ki kimbilir bu kanal bize nice güzel şeyi göstermedi ve o göstermedikleri arasında KİMBİLİR neler vardı! İşte aklıma bunlar geldi görüyorum ki sizlerde aynı şekildesiniz! Nedir bizim bu kanaldan çektiğimiz!

Not: Mavi'nin sesini atv de yayınlanan HS duydum ve şok geçirdim. Bunun öncesinde başka bir dizide daha! Sonrada neler oluyor Maviii dedim ama beni duymadı!

umutkırıntıları
19-01-08, 03:16
Bu gece ben de izleme niyetindeyim.Okuyorum sayfaları içim burkuluyor izleyemediğim için.Tüm sınavlarımı vermiş olduğumdan gönül rahatlığı ile tatil moduna giriyorum . :)

Hem de en güzel bölümlerden biri var bu gece ! :img-in_lo

NOT:Umarım bir aksilik yaşamayız . Yayınlamazlar falan Allah korusun

Arkadaşım o yazı uzun zamandır var ve ne zaman görsem sinir oluyorum! Umarım bizim azmimizi geçende yaptıkları gibi yarıda kesmezler çünkü daha öncede diziyi veriyorlarken kelepçe sahnesinin olduğu bölümde yarım bıraktılar sonrası işte malum! Benim korkum yine tam yerinde bırakıp gitmeleridir! Umarım böyle bir şey yapmazlar!

scale
19-01-08, 03:19
Fulya abla,hayri bey ve onun kızı akşam yemeğindeler;Hayri beyin kızının bulundukları semti ve komşuları eleştirisi üzerine Fulya abla sinirlenip,kıza Hayri beyin hastalığından bahsedecek gibi olduğu sahnenin hemen arkasından masumlarda Arsen'in çekilişte kullandıkları kağıtları gerek kalmadığı için çöpe atmaya çalışması ile çekilişte hile olduğunu farkettikleri sahne geliyor.

Şimdi bu iki sahne arasında olması gereken kısımları ben göremedim.Bilgisayarın başından hiç kalkmadığım ve kayıt işlemini kesintiye uğratmadığımı düşünerek uzunca bir kısmın kesildiğini düşünüyorum.
Bence yine kanal yaptı yapacağını.

Ha bir de ''Sakın kaçırmayın''diye de özellikle belirtmişler ya,peki onların bize kaçırttıkları kısımlara ve hatta ''aklımı mı kaçırdım acaba''diye düşüncelere kapılmama ne diyecekler?:fighting2:mad72:

Sevgili step tamemen haklısın bende çok yadırgadım kesilen sahneleri.ays33 yazmış zaten yok o sahneler ve yepyeni bir kurguyla hırsız polis izliyoruz.Acaba diyorum her seferinde yayınladıklarında farklı yerleri keserlerse :img-blush kaç çeşit farklı film izleyebiliriz:img-wink: Sonraki yayınlarında bakalım nereleri kesecekler:icon_whis

gazili
19-01-08, 04:48
Evet arkadaşlar dün geceden sonra bugün çok yoğundum .Sayfalarımızı okuma fırsatını şimdi buldum.Ve banada dank etti.Bende bu işte bir tuhaflık var diyordum.Yazdıklarınızı okuyunca emin oldum.Dün gece biraz uyku sersemiydim.Eeee artık vucut iflas etmek üzere.Ama dayanıyorum.Gelelim 28ci bölüme,Dün gece bir H-Pkıyımı yaşadık.H-Pmizi parça parça yapmışlar.Hala bizi tanıyamamışlar.Bizi yıldıramıyacaklarını anlamamışlar .Biz uyku sersemide olsak o sahneleri ezbere biliriz. Öyle değilmi.Bu geceki muhteşem 29cu bölümün akıbetini merak ediyorum.Haydi hayırlısı..
Şu an saat itibariyle 03.40 adını bile bilmediğim garip bir film başladı.Kanal d yine hevesimizi kursağımızda bırakacağa benziyor.Yok yok iyice sinirlerim bozuldu bizimle resmen oynuyorlar.Ahhh Ahhhhhh onlar içimizdeki H-Paşkına şükretsinler.Yoksa ben yapacağımı bilirdim.Yine kendimi fazla kaptırdım galiba.Dizimize yapılan üvey evlat muamelesi ne zaman bitecek,yada bitecekmi çok merak ediyorum.

şuan uyku muyku kalmadı kaçtı.Biraz keyiflenmek için Hakkı ağayı seyretmeye gidiyorum.Tavsiye ederim.Ne yapalım Çınar yoksa Hakkı ağayla idare ederiz.Timuçinimiz GK bu bölümlerinde bir harika.insanı gülmekten öldürüyor.
ama durun bugece GKyok biraz önce başka dizi başladı.Anlaşıldıki kanallar bizi sinir etmek için anlaşmış.Daha fazla yazamıcam çoksinirliyim çooooook......:sad53::icon_sorr:sad53::icon_sorr:s ad53::icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

gazili
19-01-08, 07:25
Mecburen yine ben...
Pes pes pes.Bu gece kanal d bize söyleyecek söz bırakmadı.
İlkönce o belgesel gibi filmle başladı işkenceye.Amayettimi hayır.Tam pes edip yatacakken fimm bitti.Tabi bende bttim.Saatmi,tam05.20yi göstermekte.Hadi bunada eyvallah.Dizimiz başladı.45ci dakika civarları,nişan sahnesinden sonra,reklam çıkıcak diye umarken,aaaaaaa hala şokun etkisindeyim, gözlerime inanamadım.Birden yazılar yazmaya başladı,yani bölüm bitti.Daha ne diyim bilmiyorum.Sadece beni ekran karşısında hayal edin.Anlarsınız.Bu kanal ne yapmaya çalışıyor, biri lütfen bana anlatsın.Artık beynim durdu.
Oynatmaya az kaldı doktorum nerde modundayım,yetişin..........

ays33
19-01-08, 09:07
Sevgili arkadaşlarım,ben izleyemedim dün gece derken bakıyorum kanalımız yapmış gene yapacağını desenize.:icon_evilÇok kızdım çok...Dün gece elektriğin azizliğine uğrayınca ne tv izleyebildim nede nete girebildim.Ama iyide olmuş,sevgili gazili'nin yazdıklarını okuyunca bende sinir sabah sabah tavan yaptı.Ne bu yaaaa madem veriyorsun hemde gecenin bilmem kaçında reklam koymadan araya kesintisiz versene be kardeşim...:ditoBence aramızda gözcü var gece gelip buraları kolaçan ediyor ve kanala iletiyor bizleri sinir etmek için çaba sarfediyorlar ben bunu anladım artık.:img-yes:Kanalı kime şikayet etsek acaba, artık bu saatten sonra değişirmi bide o var.Neyse fazla üzülmeye değmez bu kanal kendi bildiğini okuyor bizi hesaba alan yok o nedenle sizde bende canımızı sıkmaya değmez.Nasıl olsa yeni dizilerde gene bize işi düşecek o zaman görür azmin zaferini dimi arkadaşlar.:img-yes:Hadi iyi ve mutlu haftasonları hepinize...byebye

YengeçH
19-01-08, 11:25
:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste
yengeçH min mesajını görünce nasıl yani dedim...alamehmetiminde onay mesajını görünce koptum....:img-hyste

hangi dizi fanına kanal kendi sitesinden özel(belki de imalı )mesaj göndermiştir...
bu mesaj dalga geçmek içinmidir..yoksa bizi gözetlediklerine bir işaretmidir...(içimizde bir köstebekmi var :img-pilot) bilemiyorum..
ama çok hoşuma gittiiiiiiiiiiiii:img-hyste

Sasom dalganın en büyüğünü dün gece ve okuduklarıma göre çaktırmadan önceki bölümlerde de geçmişler.

(Umutkırıntıları , ablacım kestiler bu bölümüde kestiler.)

Saat 4:15 uyandım dinç bir şekilde bekliyorum başlar diye saat 05:15 civarı başladı.(Burada ayrı bir sinirlendim kanala.) İzliyorum havaya girmiş bir şekilde uzun zamandan sonra tv izlerken eskisi gibi hissetmeye başladım.

Mavi ,sensiz olmuyor diyor.Çınar ,nereye baksam seni görüyordum diyor...Sonra yüzükler takılıyor.Yemeklere gidiliyor Çınar Mavi'ye en derin bakışlar , en güzel ifadelerle şarkı söylüyor ,onlarında dünya umurların değil o an bizlerinde...Sonra kanald yine yapacağını yapıyor.:fighting2

Gülay ve Arsen Mavi'nin evindeler.Arsen su istiyor malum yakınlaşmadan sonra :) sonra hop Mavi elinde gelinlik ekrana gülümsüyor imkansız eşliğinde yazılar geçiyor.Ağzım açık kaldı tv karşında yani bu kadarına yapabileceklerine ihtimal vermezdim ! :img-swoon

Daha gelinlik sahnesi vardı.Daha Aksak ,Mavi 'ye evlenme teklif edecekti. Gelde çıldırma !

Tüm bunların üstüne sinirle uyandım söyleniyorum kanala .Küçük kardeşim birden araya girdi ''Abla HP nin yeni bölümleri mi var ?'' diye. Çocuk nereden bilsin bu tür çılgınlıklar yapacağımızı :). ''Ben de hayır dedim.'' Ama inşallah bu konuşma hayırlara çıkar çünkü dün gece bir kez daha anladım bu kadronun farkını , eşsizliğini .:good:

Neyse hepimize geçmiş olsun diyorum arkadaşlar.En iyisi pc den seyretmeye devam etmek.Çünkü bu kanal sonsuza kadar çektirir bize.

rosaclaree
19-01-08, 14:29
44. bölüm benim en çok ağladığım bölüm..bir çok kez kızdım sevindim ağladım güldüm hepsini de manyak gibi görünmemek adına ortalama bir heyecanla yaşadım daha doğrusu yaşamış göründüm..ancak bu bölüm benim artık hiç kimseyi gözümün görmediği bir bölümdü..yeter artık yeter diye inlediğimi biliyorum..dursun amcanın gülayla yaptığı ufak flörtleşmeler bile içimi açmaya yetmiyor..hangisine daha fazla kızıyorum bilmiyorum bu bölümde ama benim sinirlerim ayakta..mavinin peşine ekiple takılan yaşasın ama affetmesin diyen çınara mı, ne yapacağını şaşırıp aksağı arayan maviye mi, yüzünde ki o ifadeye engel olamayan zafer kazanmış aksaka mı..öyle deli oluyorum ki yahu çınarı anlamıyorum ki al git kızı uzaklaş hizaya girmeye az kaldı her şey yoluna böyle mi sokulur yok ama galiba mavi haklı onun cezasını çekmesini istiyor belki de böylece arınacağını düşünüyordur…ya maviye ne demeli uyuşturucudan ölmek üzereyken pisliğin tam içindeyken bile aksak beyefendiden yardım istemedin ama polisler peşine düşmüş ne yapacakmış bilmiyormuş gitseydi aksağın onu kaçırdığı dağ evine gitseydi keşke eminim kimsecikler onun orda olduğunu düşünmezdi aksak bile..ya aksaka ne demeli alis harikalar diyarını okuyanlar bilir o kadar gariplik içinde benim en çok dikkatimi çeçken havada gülüsü asılı kalan kedidir..aksak da tıpkı onun gibi yüzünde göremesem de havada kokusu mu var desem ne desem bilmiyorum ama havada asılı kalan bir gülüş var mutlaka ve bu beni çıldırtmaya yetiyor…daha ilk beş dakikadayım üzülmeye daha başlamadım yelkenlerimi indirip sümüklü vaziyette ağlamama çok az kaldı ne zamanki ümit telefonda abla diye ağlamaya başlıyor ondan sonra film kopuyor bende tamamen gözler şişmiş düşünmüyorum sadece ağlayan bir ben var..

ceylan korkmaz
19-01-08, 20:16
Dün akşam uyuyakaldığım için 29.bölümü göremedim ve çok üzüldüm.Neyseki nette görmüştüm.Ama yazılanlardan anladığım kadarıyla görecek olsam sizin gibi sinir olacaktım.
Neyse bari 30.bölümü düzgün koyarlar inşallah.Bu geceki bölümü hepimiz bliyoruz maalesef.Başı güzel sonu kötü.Malum sezon finalini hepimiz biliyoruz.
Yinede mutlu sahnelerin keyfini çıkaralım. :)

umutkırıntıları
19-01-08, 20:45
(Umutkırıntıları , ablacım kestiler bu bölümüde kestiler.)

Evet canım yine kanal yaptı yapacağını saate baktım 05:20 de başladı ve 06:06 da bitti va biterken Mavi Çınarın getirdiği gelinliği üzerine tutmuştu ama ben bunu görmedim ve bir anda bölüm sonuyla karşılaştım şok geçirdim resmen! Arkadaşlar biz burada konuşmaya başlayınca bunlar yamuk yapmaya başladı en iyisi görmemezlikten gelmek yoksa şımarıyor bunlar! :icon_whis Bu akşamda bölümü vermez işte bizde sinir olduğumuzla kalırız!

ays33
20-01-08, 03:17
Arkadaşlar iyi geceler herkese...Bu gece gene film koymuşlar,bakalım kaçta başlayacak.Bekliyoruz ama sanırım beklememize değmeyecek hafta sonu diyerek koymayacaklar bence işallah yanılırım.Harem suareyi seyretmeyenler izlesin derim.İyi geceler...bye

ays33
20-01-08, 04:44
Evet arkadaşlar dizimiz başladı 03:40 itibariyle herkese iyi seyirler.
Bakalım neleri kesecekler?İlk aksak babasına maviye vereceği bileziği gösterdiği sahne ile başladı.Sonrada nişanda çınarla mavinin köşede konuşmaları, ardından fulya abla ile hayri abinin gece konuşmalar,ı gidiyor bakalım nereye kadar gidecekse iyi seyirler...

ays33
20-01-08, 05:17
Sevgili arkadaşlar bu gece sanırım dünün acısını çıkarıyorlar dün gösterilmeyen sanheleri bu gece yayınladılar mı ne, dün ben yoktum bilmiyorum.:(Aksak maviye aşkını ilan etti, çınar disiplin kuruluna aşkını savundu ve şimdide maviye kocaman kutuda gelinlik geldi,mavi çınardan geldi sanıyor...:) Bugün karma bir bölüm yapmışlar sanırım herkese iyi seyirler...

YengeçH
20-01-08, 10:33
Sevgili arkadaşlar bu gece sanırım dünün acısını çıkarıyorlar dün gösterilmeyen sanheleri bu gece yayınladılar mı ne, dün ben yoktum bilmiyorum.:(Aksak maviye aşkını ilan etti, çınar disiplin kuruluna aşkını savundu ve şimdide maviye kocaman kutuda gelinlik geldi,mavi çınardan geldi sanıyor...:) Bugün karma bir bölüm yapmışlar sanırım herkese iyi seyirler...

Aaaa!!!

Nasıl bir mantığa sahipler anlamak mümkün değil.Adam akıllı izlemek varken nedir bu çektiğimiz.

Tövbemi bozup bu gece de kalkacağım bakalım bu kez neler olacak?
Bu arada bizden önce BS yayınlanıyor.Yüksek dozda Gaye B.-Neşe Şen aldırtmak istiyorlar seyirciye.İyi olur mu ki ? :)

NoT:
04:30 - Hırsız-Polis (T) Sakın Kaçırmayın... dünkü ve bugünkü yayın akışınada böyle yazmışlar. Üç nokta ;devamı var ,kesintisiz yayın dercesine :img-haha:

ays33
20-01-08, 14:09
Aaaa!!!

Nasıl bir mantığa sahipler anlamak mümkün değil.Adam akıllı izlemek varken nedir bu çektiğimiz.

Tövbemi bozup bu gece de kalkacağım bakalım bu kez neler olacak?
Bu arada bizden önce BS yayınlanıyor.Yüksek dozda Gaye B.-Neşe Şen aldırtmak istiyorlar seyirciye.İyi olur mu ki ? :)

NoT:
04:30 - Hırsız-Polis (T) Sakın Kaçırmayın... dünkü ve bugünkü yayın akışınada böyle yazmışlar. Üç nokta ;devamı var ,kesintisiz yayın dercesine :img-haha:

Evet sevgili YengeçH sanırım nabzımızı yokluyorlar.:img-yes:Dün gece saat 5.30u geçti hala dizimiz devam ediyordu inanamadım.Aksak maviye evlenme teklif etti beni kabul edersen dünyanın en bahtiyar adamı edersin dedi.Sonra mavi olmaz yapamam dedi.Daha sonra maviye gelinlik geldi mavi çınarı aradı seni seviyorum dedi ama çınar ben yollamadım onu dedi biri bizle dalga geçiyor anlamında çoook kızdı çoookk...:(Sonra aksağın yanına gidip kutuyu çarptı suratına.Ben maviye çuval giydiririm genede bunu giydirmem dedi aksağa offf yaa çok güzeldi o sahne.Nasılda savundu mavisini bayıldım.Ardından mavisine tembih etti ne olur dedi nikaha kadar uzak dur dedi aksaktan.Mavisine sevdiğini söyledi.Ama ne yaptı mavi gene dayanamadı, gene dinlemedi ve gene gitti aksağa ve gene başını derde soktu Allam deli oldum yaaa bu kız resmen kendini ateşe attı haberi yok yaa.Sevdiği yapma uzak dur dedikçe o ateşle oynuyor ve tabii aksak yaptı yapacağını kaçırdı maviyi çınarı orda öylece bıraktı mavisinden ayırıp.Ahh ahhh maviii ahhh sen ne yaptın yaaa.Bakalım bu gece neler olacak demeyeyim zaten biliyoruzda olsun ben genede heyecan yaptım sanki ilk miş gibi he he.:)Hadi iyi pazarlar size burada hava çok güzel ben dolaşmaya çıkıyorum sizlere tavsiye ederim varsa bir sahil havası alıp kendinize gelin.Geceye enerji toplayalım.Görüşürüz canlar.Burada olmak çok güzel ve çok özel.bye bye

NIGHT
20-01-08, 14:40
Herkese merhaba

29.bölümü bende izleyemiştim misafirlikte olduğumdan dolayı...görüyorum ki çok ta bişey kaçırmamışım en azından sinir harbini yarı uykulu bir vaziyette yaşasaydım neler olurdutahmin bile etmek istemiyorum...ama 30çbölüm için azimliydim...Saatimi kurdum 3:00 e ancak acayip bir film biteceğe benzemiyor...3:30 akurdum yattım...baktım yine tık yok dedim anlaşılan bunlar geç verecek..bu sefer 4:00akurdum ve tv yi açtığımda Çınar ve Aksak konuşuyorlardı...İzledikçe kafamın karıştığı bir bölümdü...Dedim kanal d neyapıyor...Saat 6:00 ya geliyordu bittiğinde...dedim ben mi yanlış hatırlıyoru yoksa bu 30. bölüm deki sahneleri karmançorman yapan kanal d mi...
Neyse pazar pazar konimiyim daha fazla...O acı kaza ile bitti..gecenin pardon sabaha ramak kala yine hüzünlendim yine doldu gözlerim...Yine kızgınlk vardı içimde mavi'ye karşı...sonra dalmışım zaten....
Yarın gece ola hayrola artıkın....

NOT: Sevgili ays33 tavsiyene uyup doping almaya çıkıyorum...Bugün İstanbul'da hava çok güzel...

Herkese sevgiler....

hello kitty
20-01-08, 15:41
Merhaba gece kuşları,

Bu gece film tadında seyrettim H-P'mi. 29.bölümü ertesi gece izleyememiştim derslerimden dolayı ama bu gece birden 29.bölümün yarısından başlayınca sevinmedim desem yalan olur. Saat gecenin 4'üne yaklaşıyormuş bana ne. Göz kapaklarım şiddetle uykuya karşı çıktı nasıl olsa. Ha gecenin 3'ü ha 4'ü ha 6'sı...Fark etmez çünkü biliyorum izleyeceğim her sahne beni benden alacak,uyku nedir bilmeyeceğim.Ki bilmedim de...:img-in_lo Anneciğim her saat başı kalktı ve deli olduğuma kanaat getirdi.

Anladım H-P delilik benim için.
Kurallarımı çiğnemek...

Her sahne baldan tatlıydı.Peş peşe gelen güzel sahnelerin büyüsünden başım döndü.

Mavi'min gelin oluşu,Çınar'ımın aşk tarifi, Aksak'ımın gözyaşları...

Aksak'ın dudaklarından dökülen inci değerindeki sözler...

"Herkesin vazgeçişi başkadır..."

İyi de Aksak'cım ben bir türlü H-P den vazgeçemiyorum.
Ne olacak halim :icon_sorr

H-P'li nice gecelere...

gazili
20-01-08, 18:40
Dün geceden sonra ancak şimdi fısatım oldu .sayfalara bile bakmadan aklımdakileri yazayım dedim.
Tanrım nihayet,29cubölümü yarım yamalakta olsaizlemeyi başardık.Kanalımızdan Allah razı olsun....Dünkü fiyaskodan sonra çok sinirliydim.Meger derdimin dermanı bölümün devamıymış.Şu anda lıght bir durumdayım.Harika bir yarım bölümdü.
Evet arkadaşlar,bu dizi benim için her zaman *ilkti, tekti * ve hep öyle kalıcak.Çınarın maviye olan bakışları ne kadar güzel ve muhteşemse,Aksağın davranışları okadar sinir bozucuydu.Aksakefendi elinde o bilezikle öylece kalkaldıya oh olsun...içimin yağları eridi.Çınarın kurul önünde aşkını savunma sahnesi beni yine aldı götürdü.Bir adamın aşkına nasıl sahıp çıkması gerektığini herkese gösterdi.*Helal olsun sana be Çınar.*Her insanın yeni bir başlangıç yapmaya hakkı vardır.İşte bu kadar.
Ve bölümün sonu,Aksak yine yaptı yapacağını.Ama Mavinin kutunun içindekini görünce yüzünün aldığı ifade hrikaydı.Bize göre bölümün sonu,amaaaa kanala göre değil.30cu bölüme devam.Yine pes dedim.
Şimdilik benden bu kadar enerji toplamam lazım...
hepinize iyi akşamlar diliyorum,görüşürüz.

ays33
21-01-08, 04:14
Selam arkadaşlar...Saat 03.20 itibariyle başladı dizimiz,hadi iyi seyirler herkese...Offf hiç sevmiyorum ben bu bölümleri kaza oldu, aksak maviyi kaçırdı. Alirıza çıldırmış durumda şu an kardeşim nerde diye.Neyse izleyelim hadii bye

ays33
21-01-08, 05:36
Veeee saat 04.40 arkadaşlar.Harika bir bölümdü heyecan doruktaydı.Sanırım sevgili kanal yetkilileri bizlerin burda olup ciddi anlamda bu diziyi izlediğimize kesin kanaat getirdiler.Çok güzeldi çook.:) Neler izlediğimi anlatmayacağım zaten herkes 31.bölümde neler vardı biliyorsunuz.Her saniyesini seyrettim ve en son mavinin çınarı aramasıyla sona erdi.Bakalım mavi çınarına ulaşabilecek mi??Herkese tatlı rüyalar.Kendinize iyi bakın.Bugün bana sahil havası iyi geldi.Kendimi çok iyi hissediyorum.Üstüne hp te izleyince daha iyi oldum.Umarım sizde öylesinizdir.Sevgiyle kalın canlar...bye

gazili
22-01-08, 20:53
Bu aralar yorum yazamıyorum.Annem rahatsız onunla ilgileniyorum Sayfaya arada bir göz atıyorum,ve üzülüyorum.Nerelerdesiniz,Nerde kaldı H-Paşkınız.Haydi kızlar klavye başına.Yoksa gece nöbetlerinden yorgunmu düştünüz.Ben hala gece bölümlerini seyretmeye devam ediyorum.Bu gece33cü bölüm var.Onları yine birlikte görmek çok güzel olacak.
Bu gece görüşürüz.Hepinize iyi seyirler.

ays33
23-01-08, 04:49
Saat 4.00 arkadaşlar hp başladı.Herkese iyi seyirler...

NIGHT
24-01-08, 09:47
Günaydınlar

Bu gece 34.bölüm vardı...Ne bölümdü ama tıpkı diğer tüm bölümler gibi..Her bölümü ayrı bir iz bıraktı...

Herşey ne de güzel başlamıştı...O hapisane çıkışında mavi ve çınar'ın birbirlerine kavuşmaları yok bittim bittim harikaydı..Nasılda kucaklayıp öpüştüler ay pardan Çınar öpücüklere boğdu diyecektim...Sonrasında o göl kıyısında birbirlerine bakışmaları hasret gidermeleri kısaca yanyana olmaları herşeye değer...
Ama ne var ki Çınar'ın gerçeği öğrenmesi ve o meşhur merdivenlerdeki terkediş...Çınar'ın Aksak tarfından özgürlüğüne kavuşması onu çok yaraladı...Kaçınılmaz ayrılık geldi...
Mavi'nin evdeki o hıçkıra hıçkıra ağlayışını unutamıyorum...Boğazım düğüm düğüm olmuştu...Ama mavi hayatla savaşmayı tercih etti...Hele o ağladığı akşam Kiraz ve Mert'e bakışı ,Alirıza'nın üzerini örtüşü yokmuydu çok güzeldi...
Ve Robinhood'luk başladı...İlk soygun gerçekleşti...Fabrikadaki işçilerin paraları adreslerine gönderilmiş ve Ümit'in Özel okul parası çıkmıştı..en azıondan ilk kayıt parası...
Yakup'un Fulya'nın nişanlı sayılırız dediğindeki yıkılışı ayrı bir hüzündü...Masumlardan içkili bir şekilde çıkışı ise ayrı bir hoşluktu...
Aksak'ın hala mavi'nin peşini bırakmayışı ve üzerinde MAVİ yazan bir kayığı sahile bağlaması Mavi'nin Aksak'ın yüzünü dahi görmek istemeyişi ve giderken kolunu tutan Aksak ile gözgöze gelişi ile biten bir bölümdü bu bölüm....
Oyy oy...Bu gece ise 35. bölüm var...Söze gerek yok....
Sevgiler

ays33
24-01-08, 14:38
Sevgili nıght tüm sahneler benide bitirdi.Çınarın hapishane çıkışı öpücüklere boğması maviyi, pınarbaşına gitmeleri hepsi hepsi ayrı güzeldi ve sonunda gene ayrılık vardı, hüzün vardı.Ama ben inanıyorum onlar acıyla pişiyolar,ilerleyen bölümlerde birbirlerini daha iyi anlayacak ve başkaları için kendilerini yakmayacaklar.Bekleyelim ve görelim derim ben:icon_whis:icon_whis
Bu gece görüşmek üzere iyi günler herkese...;)

gazili
24-01-08, 15:59
Evet arkadaşlar sizinde dediğiniz gibi harika bir bölümdü.Bubölüm beni her zaman ayrı etkiler içimi ayrıbir hüzünlendirir.
Bu bölümün en sevdiğim sahnesine gelince,Çınarın hapisaneden çıkıp maviyle sarıldıkları bölüm.İnsan sevdiğine daha nasıl sarılabilirki,harika ötesi.Birde göl kenarında yanyana oturup sarıldıkları yer varya,Mavi birşeyler söylemek için kıvranıyor ama birtürlü söyleyemiyor.Çınar o sahdede bana her zaman farklı görünmüştür.Belki kameranın açısından belki çekimden ama osahnebenim için unutulmazlar arasındaki yerini almıştır.
zaten sizinde yazdığınız gibi sonra olanlar oldu.Akabinde ayrılık geldi.Çok kötü oldum.Sanki gerisini bilmiyormuş gibi kendimi kaptırdım.
Artık şubat tatiline giriyoruz,Biliyorum kanalada çok kızıyoruz,Bundada sonuna kadar haklıyız ama onlardan vazgeçemiyoruz.Belki tatil boyunca izlememiz daha kolay olur.
Bu gece 35ci bölümde buluşmak üzere.hepinize iyi seyirler.
Bugün senden geçtim
Zaman geçmeyecek artık
Ellerim kesik,bedenim hissiz
Yarım kalmış bir cümleyim artık.

Yarım bıraktın,yarsız bıraktın beni
Yalnız değil,ıssız bıraktın beni.......

dilekce
24-01-08, 16:40
Demek o Yarım bıraktınlı bölüme geldikk...Ne akşamdı o akşam..Hala o günü hatırlıyorum da kaskatı kesilmiştik tv karşısında.. naparsın? vururmusun?Etimden parça kopardın.:icon_sorr
Sabah uyandığımda akşamın etkisindeydim..Canım bitanem güzelim Eftelya61 ile işe gelir gelmez bu sahneyi izleyerek ağladığımızı daha dün gibi hatırlıyorum.. öyle tuhaf bir şeydi ki..Klip desen klip değil, gerçek desen gerçek değil, hayal hiç değil..Orada tarafımızdan yaşanan bir acı vardı ve biz bu acının adını koyup tarifini yapamıyorduk...Hala daha her izleyişimde kendimi kaptırıp gözlerimin dolmasına engel olamadığım oluyor...O sahne ve o şarkı kelimeyle anlatılamayacak kadar dolu ve o derece çok ağırdı hepimiz için.
Yarım bıraktın yarsız bıraktın Yalnız değil ıssız bıraktın..

aliyeaynalar
26-01-08, 03:15
offf off son bölümü izliyorum şimdi...:sad53:
aksağın ölümü, mavi ile çınarın uçağı binmesi. Havalimanına giderken mavi ile çınarın güzelliği...:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo

ayy off allahım...:img-in_lo

yarından itibaren Parmaklıklar Ardında dizisini ilk bölümden itibaren her gün izliycem. Bakalım hırsız polis özlemimi bir nepzede olsa yenecekmi ? :img-in_lo:img-blush

sıla-89
26-01-08, 05:59
ya deli olmak üzereyim:sad53:

Bi gece öyle bi gece böyle..3.20de gectim tv basına ha basladı ha baslayacak bekliyoRum ama yok yok yok :sad53:

Bu gece erken mi gösterdi arkadaşlar yine,yoksa hiç mi göstermedi? Bu cuma geceleri hep böyle aRıza çıkarıyo bu gıcık kanal:img-cool2

Edit: Dizimiz 5.20 itibarı ile başladı:happy0064 ben bu kanalı napsam bilmiyoRum ki:img-cool2

gazili
26-01-08, 17:04
Evet 5.30 itibariyle başladı başlamasına amaaaaaa sonuna ne demeli yine yarıda kestiler .Deli olmak içten bile değil.Kendime bırak seyretme diyorum ama Ben çoğunuz gibi sanslı değilim,ne yazıkki elimde tekbir bölüm bile yok.Netteki bölümlerde malum çoğu bozuk,çok kalitesiz. hem onları ekrandan seyretmek çok zevklitıpkı ilk günlerdeki gibi.
Kanal dhala bildiğini okumaya devam ediyor.Tamam açık oturum veya tolk şov yayınlıyorsun,birde dizi bizler buarada bol bol sabır çekiyoruz.Arkasından okimin seyrettiği belli olmayan işkence filmleri başlayınca bendede neredeyse film kopacak gibi oluyor.Ama bizdeki oaşk varya nelere kadir.Yılmıyoruz.Beni yıldıramicaklar.Zaten sona doğru yaklaşmaya başladık.Obildik duygular benı yine sarıp sarmalamaya başladı.
Tatile giren tüm arkadaşlara iyi tatiller diliyorum.
Gece buluşmak ümidiyle hoşçakalın...

ays33
26-01-08, 17:40
Dün gece dizimizi beklemekten harab ve bitab düşen canım arkadaşlarım.Keşke bende gece uyuyakalmasaydımda sizlere arkadaş olsaydım.Eşimin elinden pcyi alana kadar canım çıktı.Ama başaramadım ve ben uyuyakalmışım.Kanal d gene yapmış yapacağını nerde gizli saklı film ,dizi var onu önceden verip güya izlendiğini sanarak bizi deli etmeye devam ediyor.Ama bilmiyorki gecenin kaçı olursa olsun bizler sadece hp izliyoruz.Bu gece işallah burdayım bir aksilik çıkmazsa tabii.Hadi canınızı sıkmayın gece görüşürüz...bye

sıla-89
27-01-08, 03:55
Arkadaşlar dizi 3.03 da itibarı ile başladı bu gece..Dün geceki 2 saat gecikmeli ve yarıda kesilen yayından sonra bu gece de erkene çekilmiş:img-cool2

İzleyeceklere duyuruLur :)

ays33
27-01-08, 14:35
İyi pazarlar tüm hpciler...
Dün gece dizimiz evet erken başladı.Bende rahatça oturdum izledim.Kirazın kaybolması,mavinin o çırpınışları ve sonunda gene çınarından yardım istemesi,çınarın hemen koruyucukalkan gibi olaya el koyuşu ve kirazın bulunması çok çok etkiledi beni...
Artık Mavi anladı sanırım çınar onu seviyor ve ne olursa olsun hep yanında...Bu arada aksak ve teşkilatı kurdukları organize ile farklı işlere soyunma çabasına girdiler ama bunu anlamak çınar için fazla uzun sürmedi...Allahım aksak o tünelde sıkışıp kaldığı zaman tamam demiştim şimdi çıran yandı aksak efendi...Ama ama ne yaptı gene buldu bir delik gene kaçtı elinden çınarın, allahım nasıl bir adam demiştim o zamanlar...Bakalım bu gece neler olacak mavi çınarına hak verip onu sevindirecekmi?Aksak kurtulabilecekmi?Bekleyip görelim.Tabii kanalımız uygun saatte bizlere reva görürse :)

gazili
28-01-08, 04:41
Saat 3.45 iyibariyle dizimizden eser yok.Bugecede malum kanalın insafına kaldık anlaşılan.Seyretmeyi başarabilenlere iyi seyirler..
Biraz önce fırsattan istifade GKseyrettim.Hakkı ağa süperdi.Timuçin Esene Ve oyunculuğuna hayran olmamak mümkün değil.Onu seyretmek büyük bir zevk.
Hepinize iyi geceler....

gazili
28-01-08, 05:49
Kanal yine yaptı yapacağını dizimiz bu gece yok.Biraz önce gümüş başladı.Maalesef.:sad53::sad53::sad53:

tekrar iyi geceler......:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

ays33
28-01-08, 06:01
Sevgili Gazili,evet kanal gene yaptı yapacağını ve bundan bence zevk alıyorlar bakalım kimler kaça kadar oturacak diye..
Artık vazgeçtim ben izlemeyeceğim tvden hp i.Protesto ediyorum yaaa ne buu madem veriyorsun adam gibi ver vermeyeceksende verme yaaa??İşkence gibi kaçta başlayacak başladı diyeee beklemekten allahım yaaa.Neyse mecburda değiliz aslında ama işte tvde ki zevki tekrar tatmak adına burdayız onuda çok görüyorlar..
Hadi iyi geceler herkese yada iyi sabahlar demeliyim sanırım...bye :)

xKubrax
28-01-08, 22:00
Sizi tebrik ediyorum arkadaslar.. Ciddi soyluyorum hayran kaldim bu tavirlariniza..
HPyi televizyonda izliyebilmek icin gece yarilarina kadar bekliyorsunuz, sabah isiniz, okulunuz oldugu halde hic usenmeden, hic tereddut etmeden bekliyorsunuz.. Ben beklermiydim bilmiyorum ama zaten istesemde bekliyemem cunki Euro D'de verilmiyor..
Kanal D verdigi sozde durmuyor degilmi? Allah Allah simdi benim sinirlenmem, kizmam, bagirmam, cagirmam gerekiyordu ama nedense bunlarin hic birisini yapma geregi hissetmiyorum, o kadarki o kanaldan nefret ediyorum!

Kolay gelsin arkadaslar ne diyeyim :img-wink:

ays33
28-01-08, 23:17
Sevgili xkubraxevet haklısın hepimizin işi gücü var doğal olarak.Ama gel görki benim kendime ayırabildiğim zaman çok az ve buda anca gece mümkün oluyor.Gecede tvde HP olunca ister istemez gözümüz tvye kayıyor.Yani senin anlayacağın zorla seyretmiyoruz.Buda bana zevk veriyor du düne kadar.Ve ben bu gece izlemiycem diyorum kendime.Kanalın bizlere yaptığı düpegündüz şaklabanlık,oynatıyorlar bizi.Nasıl olsa izleyen var deyip erteledikçe erteliyorlar.Onlara bu hakkı tanımak istemiyorum.Kim izlerse izlesin artık sorun değil.Hadi hoşçakalın canlarım.bye

aliyeaynalar
29-01-08, 01:00
dizi için gece kalkan arkadaşlar sizden bişey rica edebilirmiyim ,
dizinin son bölümünün yayınlanacağı gün bana haber verebilirsiniz , özel mesajla.
çünkü bir takım çalışmalar yapıcam,
ve eminim çok beğeneceksiniz..

NIGHT
29-01-08, 09:43
Yine çok güzel bir bölümdü...

-Aksak'ın şansının %100 yanında olduğu o tünelden kaçış..
Eve geldiğinde babasının yanına oturarak ''bir daha bu eli öpmeden çıkmayacağum''demesi
-Özlem'in eroin komasından ölmesi...
-Mavi'nin Özlem için üzülmesi ağlaması ve teselliyi yine Çınar'ın yapması...
O merdivende otururken birbirlerine sarılmak için içlerinin gitmesi ama yapamamaları...
-Bunu Mavi'nin Fulya ile konuşması ifadeleri ve yüz mimikleri...
-Mavi'nin intikam almak için girdiği Hulki Özener'in(galiba ismi buıydu) bürosu...
-Ve Mavi'nin iş üzerindeyken basılması...

İzlerken acaba içeri kim geldi diye bir bir geçmişti aklımızdan...değişik senaryolar çıkmıştı herbirimizden vakti zamanında...
Hey gidi günler hey...

Gece görüşmek dileği ile
Sevgiler

lighttez
30-01-08, 15:08
sevgili alamehmet'im...
Özet takibin, eklemen diğer arkadaşların yorumları beni nasıl mutlu ediyor bi bilsen...Ben de unutmadım, unutamayacağımda sanırım...Çok yazmasamda, kalbim hep burada...
Özeti görünce, bölümden hemen sonra verilen fragmanlar, kalbimizi yerinden oynatan görüntüler, her kareyi didiklemelerimiz, ağlayıp sızlanmamzı, heyecanlarımız geldi aklıma... Sanırım benim için başka bir dizi için ya da başka bir program için hiçbir zaman olmayacak duygular bunlar...Bize bunları yaşatan ekibe (mikrofoncusuna kadar:img-icecr) tekrar teşekkür etmek lazım...Onlardan sonra hiçbir diziye, filme o gözle bakamadım...alacakları olsun ne diyim...

Sevgiler...

nilya_tim
30-01-08, 17:49
cnm kelimreler bitse bile sevgimiz bitmez hp se ben fazla birley yazamıyorum çünbkü yazmak işi yetenektir bence ve bende de o olmadğı içinde iki cümle yazıp sizleri takşip ediyorum aslında sesizce birşey bekler gibi bekliyorum sanki hp sin baştan başlamasımı yoksa hp siz bir hayatımı bilmiyorum sadecebekliyorum ve bu beklemekte herkes gibi benide rahatsız etsede bu formda olan yazanların devam etmesini istiyorum yorulmuş olsalar bile tek bir satır yazmalarını bekliyorum cnm biraz bencilce bahsettim ama sizlerinde bırakmak istemediğiniz bildiğimden bekliyorum fulyam senin gibi sadecebekliyorummm:img-wink:

Fettan
30-01-08, 18:07
Birkaç gündür depresif depresif dolanırken sevgili nilya_tim'in klibiyle başlayan maceram 10.bölümden kesitler izlemekle devam etti..İ
lk yemek ,
İlk öpücük ,
İlk ağva macerası,
İlk ve son dans
sonrasında çıkarılan silah ve kimlikle final yapan bölüm...

Bugün son zamanların reytingleri iyi olan dizilerinden birinin özeti gelmiş özet başlığı "X AŞKININ PEŞİNDEN KOŞUYOR" çok tanıdık değilmi 29.bölüm özet başlığından :img-cray::img-cray:

Sevgili nilnisa ile bunu konuşurken birden içimiz cız etti..Heyecanla fragman bekliyorlar , özet yorumluyorlar biz ne zaman aynı heyecanları yaşarız bir daha bilemiyorum ama çok imrendik doğrusu...

Bu depresif hallerimin bir sebebide Feridun Düzağaç'ın yeni albümündeki şarkılardır..Durumumuza uygun olan Çok Geç şarkısından iki dizeyle yorumumu bitireyim;

Dostlar biraraya geldik dünü yaşadık bugün
Kimi hüzne daldı sustu kimi

nilnisa
30-01-08, 18:41
Birkaç gündür depresif depresif dolanırken sevgili nilya_tim'in klibiyle başlayan maceram 10.bölümden kesitler izlemekle devam etti..İ
lk yemek ,
İlk öpücük ,
İlk ağva macerası,
İlk ve son dans
sonrasında çıkarılan silah ve kimlikle final yapan bölüm...

Bugün son zamanların reytingleri iyi olan dizilerinden birinin özeti gelmiş özet başlığı "X AŞKININ PEŞİNDEN KOŞUYOR" çok tanıdık değilmi 29.bölüm özet başlığından :img-cray::img-cray:

Sevgili nilnisa ile bunu konuşurken birden içimiz cız etti..Heyecanla fragman bekliyorlar , özet yorumluyorlar biz ne zaman aynı heyecanları yaşarız bir daha bilemiyorum ama çok imrendik doğrusu...

Bu depresif hallerimin bir sebebide Feridun Düzağaç'ın yeni albümündeki şarkılardır..Durumumuza uygun olan Çok Geç şarkısından iki dizeyle yorumumu bitireyim;

Dostlar biraraya geldik dünü yaşadık bugün
Kimi hüzne daldı sustu kimi

evet ilk kez bugün bir kıskançlık kapladı içimi bir başka dizinin forumuna bakınca özetleri gelmiş,resimleri gelmiş bir heyecan kaplamış hepsini ,kendi telaşlı günlerimizi andık bugün sevgili fettan'la...:icon_sorr

üstelik özetin başlığı ve bitiş cümlesi o kadar tanıdık geldi ki 29.bölüm özetini okuyormuşum gibi hissettim,ki 29.bölüm bizim için artı bir önem taşıyordu ilk kez mavi gitmişti,çınara tüm köprüleri yıkıp,nişanımız bu bölümde yapılmıştı,gelinlik telaşımız vardı hepsi kursağımızda kalsada hala hiçbir dizide o tadı almış değilim,hiçbir erkeğin bakışında çınar'ınki gibi bir aşkı görmüşde değilim...:icon_sorr

yoncim
31-01-08, 00:09
iyi geceler herkese,

benim bir kaç gündür kafamı kurcalayan bir soru var bizim bebek doğdu mu doğduysa kaç aylık oldu

alevalev_25_
31-01-08, 01:47
Özlemek neydi?
Diye sordum bu gece kendime tekrardan..
Neydi özlemek?

Bu sorunun cevabını vermek kimileri için belki çok kolay olabilir..
Herkes kendince bir söz söyler ya da yorum getirir ama özlemek benim için benim hayatımda anlamı olan bir şeyin, kişinin, her ne ise onun yokluğunu hissetmektir...

Uzun zaman sonra bu gece Fulya'mın direktifi üzerine gözlerim malum nişan sahnesine daha doğrusu o yemek sahnesine kaydı!!!
Onlarla gülümsedimm...

"Dönülmez akşamın ufkundayım"ı, Fulya ablama eşlik ederek söyledimm..
Ama nedense gözlerim buğulandı..
Şunları yazarken bile boğazımda bir yumru zor yutkunuyorummm..
Onları o kadar çok özledim kii, onların mutlu oldukları anı görmek bile onlara olan özlemimden beni mutlu etse bile hüzne de boğuyor...

Neydi onların o sevimlilikleri...
O bakışlarr..
Gözlerin yasak bölgelere kayması..
Yanağa konan masum öpücükk..
Dilden ziyade gözlerin konuşması..
.........
.........
.........
Onlara karşı içinde küçük bir sevgi kırıntısı dahi olanlar nasıl etkilenmezler kii..
Ben daha ne diyeceğimi bilemiyorum...
Onları öylesine özledim kiii...
Bu güne kadar yaşayamadığım ve hatta yaşayamayacağım bir AŞK'ı onlarda tatdım...
Sanırım bu tat ömrümün sonuna kadar damağımda kalacak...

gazili
31-01-08, 03:46
Arkadaşlar öyle güzel ve doğru şeyler yazıyorsunuzki katılmamak mümkün değil.
Dün geceki bölümde sevdiği için çırpınan aşık bir erkek vardı.Çınarımız Mavisinin karşısındanasılda çaresizdi .Maviye yine çok kızdım çok.Çınarı öyle çaresiz bırakmaya hakkı varmıydı.
Bu gece 39 bölümde buluşalımmı.Sona doğru hızla yaklaşıyoruz.Yakında geri sayım başlıcak.
Herkese hayırlı geceler diliyorum....

NIGHT
31-01-08, 09:08
40.bölüm
Yine dolu dolu bir bölümdü...

-Aksak ve Çınar , Mavi için bir oldular ve onu kurtardılar...
- Mavi'nin kurtulmasının ardından hastanede Mavi ve Çınar arasında yaşananlar o bakışlar ve arka fonda çalan yarım bıraktın şarkısı...
Çınar : İyi misin?
Mavi : Teşekkür ederim...Sen olmasaydın şu anda morgta olacaktım...
Çınar : Ateşle oynuyorsun...
Mavi : Ben ateşin içinde doğdum(bu arada Çınar'ın bakışlara dikkat) Hayatım etrafım hep yangın yeri gibiydi...Ama ben una alışığım ama Çınar sen böyle benim etrafımda dolşamaya deveam edersen yani koruyucu meleğim olmaya senin de kanatların yanacak...beni anlıyor musun...
Ve birbirine bakan iki çift göz...offf..off
- HP de her zaman her bölüme damgasını vuran özlü sözler olmuştur...
Bu bölümde Çınar'dan geldi...Aynı acıyı paylaşan insanlar birbirlerini öldürmezler...
- Mavi teşekkür etmek için merkeze geliyor...Leyla Mavi'yi görünce Çınar'ı çağırır...Ve mavi bombayı patlatıyor....'Hayatımın karşılığı bir kutu çikolata olamaz tabi'...Çınar'ın mavi giderken arkasından o yılgın ama çağresiz kalmış bakışı...
- Çınar'ın böyle üzgün olmasına dayanamayan Leyla Çınar'ı alır ve meyhaneye içmeye giderler...Çınar Mavi için 'Bana senden başka kurtuluş yok' diyor ya içim parçalanıyor...ve dudaklardan dökülen satırlar...
Ne böyle sevdalar gördüm ne böyle ayrılıklar...Ne zaman seni düşünsem bir ceylan su içmeye iner...çayırları büyüyrken görürüm..Her akşam seninle yeşil bir zeytin tanesi bir arça mavi deniz alır beni...
- Aksak , dursun amcaya Mavi'yi anlatırken Mahide hnm duydukları karşısında önce şaşırsada Aksak'ın maviyi düşünmemesi ve onunla Çınar komserin ilgilenmesi için gider duyduklarını çınar'a anlatır..
- Aksak'tan babalık yapmasını isteyen arsen Gülayı istemeye giderler...Aksak her zamanki gibi kız isteme sırasında beni gülmekten öldürmüştü...Hiç unutmadığım hep gülümseyerek hatırladığım o sahnede
Aksak : Arsen ekmeği taştan çıkarmak için her işe koşturan , gece gündüz demeden her iş oşturan ...araba tamiratından kurufasulye imalatına kadar...daha ne diyim ben ya sadece
- Meyhanede Aksak ve Çınar yaşanmamış o gecenin hatırına iki kadeh rakı içiyorlar...Aksak'tan özlü sözler...
'Dost için ölmeli Düşman için dirilmeli'...
'Bu dünyada herşey mümkün ama emin olmak mümkün değil'...
-Aksak masumlara gider ve bir de yakupla içer bir kaç kadeh...eee sohbet koyulaşır...'Tesadüf değilse öbür ihtimal korkunç birşey , kader...bütün bu numaraları çeviren kaderse çok kötü ediyor'...Aynı kadın için kurşun sıkan bu iki kişi can düşmanı...eee aynı masada oturduklarına göre bayağı bir can düşmanılarmış...Mevzu derin...
- ve ve ve Çınar bankta elinde silah maviyi bekler...
Mavi : Çınar
Çınar : Yardım et bana mavi
Mavi : Ne oldu Çınar
Çınar : Kayboldum seninle bu dünya arasında bir yerde kayboldum ben...
Mavi : Kaldır o tabancayı Çınar...onu cebine koy öyle konuşalım ne olursu..
Çınar : Koysamda yok olmuyor ki bu tabanca..rozetim...ettiğim yemin...hepsi benim bir parçam...sende öyle...Ne zaman nerde bilmiyorum ama bir zamanlar birdik biz...tektik..bundan eminim..Yoksa insanın canı bu kadar yanmaz...
Mavi : Çınar
Çınar : Bu gece ben konuşayım mavi ne olursun bir kez olsun ir gecelik uslu ol ve beni dinle...Çok acyip rüyalar görüyorum...senin peşinden koşıyorum elimde birşeyler anlamıyorum ne olduğunu...seni yakalamaya çalışıyorum ,yakalayamayınca dur diye bağırıyorum...sonra elimdeki şey patlıyor ve sen yere düşüyosun...Olmuyor mavi ben bu silahı sana doğrultamıyorum...ben senin karşında polis olamıyorum...
Mavi : Adi bir hırsızmışım gibi konuşma benimle Çınar , ne olursun...
Çınar : Anlamıyor musun benim durduğum yerde adi hırsız soylu hırsız diye bir şey yok..kanun var sadece...
Mavi : Benim durduğum yerde de haksızlık var, adaletsizlik var , çağresizlik var , yoksulluk var...
Çınar : Bitirelim bu işi mavi bitirelim ha hadi...hadi söz ver bana bi daha olmıycak bir daha yapmıycam diye söz ver ha ...mavi...
O zaman bitirelim bu işi...Çıkar beni soktuğum bu çıkmazdan...

Ve replikler arasında mavi ve çınar'ın yüz ifadeleri...ses tonları..kelimerin duygu yoğunluğunu öyle güzel geçiriyorlar ki bizlere bizde çözülüp gidiyoruz böyle...

ays33
31-01-08, 12:46
Sevgilinıght,öyle güzel anlatmışsınki senin sözlerin üstüne ne yazsak boş gelir...Evet gece kayboldu çınar, mavisi ve bu hayatın çıkmazında.Nasıl kurtulacak ??Buna mavi karar verecek çünkü mavi hep çıkmaza sokuyor çınarı mavi hep çekip gidiyor, yanlız bırakıyor çınarı, hep arkada kalan çınar oluyor, aşkıyla çıkmazda kalan...
Çok kötüydü gece ki bölüm içim acıdı resmen çınarın maviye hastanede ki bakışına offf offf yaa...Ne yaptı bu dizi bize böyle.Artık böyle aşk yok diyenlere inat izlemeye devam diyorum ben.Sevgiyle kalın.Böyle bir aşk bir daha asla gelmez sanırım....

YengeçH
31-01-08, 13:11
Sevgilinıght,öyle güzel anlatmışsınki senin sözlerin üstüne ne yazsak boş gelir...Evet gece kayboldu çınar, mavisi ve bu hayatın çıkmazında.Nasıl kurtulacak ??Buna mavi karar verecek çünkü mavi hep çıkmaza sokuyor çınarı mavi hep çekip gidiyor, yanlız bırakıyor çınarı, hep arkada kalan çınar oluyor, aşkıyla çıkmazda kalan...
Çok kötüydü gece ki bölüm içim acıdı resmen çınarın maviye hastanede ki bakışına offf offf yaa...Ne yaptı bu dizi bize böyle.Artık böyle aşk yok diyenlere inat izlemeye devam diyorum ben.Sevgiyle kalın.Böyle bir aşk bir daha asla gelmez sanırım....

Dün gece izlemeye kalktım ama uyandıgımda Gümüş vardı...Neyse ne olursa olsun bu gece kalkmak farz oldu.:img-blush

-Bırak beni ,bagıracağım.
-Ne diye bagıracaksın imdat polis diye mi ?
-Bırak beni...
-Seni bıraktım Mavi...

-Seninle Leyla ilgilenecek. Korkma tamam ?
-Tamam.

-Maviii...
-Muck...

Şimdiden bu sahneleri izlememek için zor tutuyorum kendimi.

İyi günler.

bye

gazili
31-01-08, 13:33
Evet arkadaşlar bu akşam sonu itibariyle ensevdiğim bölümlerden biri var .Bu bölüm ve onları beraber göreceğimiz 42 bölüm beni şimdiden heyecanlandırıyor.
amadaha sonra ogünlerde neler çektiğimizde aklıma gelmiyor değil.Yok bayram,yok maç yayını ayda bir bölümü zor seyreder olmuştuk.Yinede güzel günlermiş.Ben hala çok özlüyorum çok.....Bu geceki bölüm kaçmaz.
Hepinizi gece randevusuna bekliyorum.....byebyebye

nilya_tim
31-01-08, 14:35
evet arkadaşlar gece 40 . bölümü izledim ama çok kötü oldum ya offf

ilkbaş hakkı ağayı izliyodum baktım 3 30 da hp başlıyo bakalım dedşim kaçıncı derken birde anladımki 4o cı bölüm aslında herkes normal izlemiştir ama izlerken bana birşey oldu birden yüreğime birşey yumruk gibiş oturdu çokbüyütüyor olabilirim ama ayunen böyle oldum mavinimn uyuştrucu verilmesi çınarla aksağın hayatlarındaki en önemli insan içöin böyle çbirlikte görünmeleri aşkın ne kadar değişik duygular getireceğine işret etti hemm ondan vazgeçmeyişleri hemde onun için beraber savaşmaları gözlerimşi yalşarttı aslında bu bölümü izlerken sanki hiç hp izlememişim ilk günki gibi oldum gecenin o saatinde çınarla berabermi kayboldum ne ama bakışmaları mavinin utana sıkıla çikolata getirmesi ahh birde unutmadan çınar ve rakı sofrasıı o hiç es geçilmez bu bölümde farkettim ki timi çınarmı bilmiyorum ama böyle yakışuıklı olmak için dünyas dışı bir farlık olmak gerekir ya off gece gece bunları düşünüyorum tabi kusura bakmyın sonraahh o sarı çıyanı görmesem ii olucaktıda insandan bir roliçin bu kadar nefret etmedim aksaktan bile düşününn ne diyim o yumruiçime oturumca mavi ile çınarlı sağneler çınarın içki masındaki halleri götürdü elimde mendil sANKİ ben ayrılmışım vallahiiböyle gece geirdim kızlar ve anladımki hp böyle anlatılmaz her izlediğimizde bsştan yaşanıyo ya iyiki bu diziyi izlemiş zaten hakkı ağa olmaSAYdı ne tim hayrını olucaktım nede timin yeni dizisini umursıcaktım vallahi iyiki izlemişim iyiki sizleride tanımışım sizleri çok seviyorum canlarım

angel_timuçin
31-01-08, 15:49
aylinim; ne güzel izlemişin sen ya...
bende ilk izlerken küt diye oturdu yüregine ..
aslında izlerken dayanamıyo insan çözülüyor....
hp bu ya bitiriyo bizi hayata bagladı resmen ;);)

ays33
31-01-08, 18:00
Arkadaşlar ben delirmek üzereyim.Ya bu bize hp severlere yapılırmı yaaa...Bugün ö.sonra tv yi açtım kanalları karıştırıyorum.Oda ne allahım ne görüyorum atv avrupada PA nın ilk bölümleri tekrarı veriliyor saat 2.30 da...Daha dünkü dizi sabah sabah karşımda ama bizim dizimiz gecenin bilmem kaçında.Olmaz bu yaa...Kanal d bak bak ta örnek al kardeş kanalı, bizleri gecelerde süründürdüğün yetmezmiş gibi doğru dürüst saatinde hakkıyla versen içim yanmıycak.Ama ben inatla seyretmiycem dediğim halde dayanamayıp kalkıyorum.Evet gece kaybolduk bu gece nerelere gidicez bakalım...bye

NIGHT
01-02-08, 09:19
41.bölüm

Nasıl da damar bir bölümdü böyle...
Mavi'ye o kadar kızdım ki bu bölümde ama son sahne ile tüm kızgınlığım duygusal bir yoğunluğa dönüştü...

Çınar: çek…çek şu tetiği, çek
Mavi: biz hala biriz çınar, sen sırtını dönüp gitsen de benim kalbim hala seninkiyle aynı anda atıyor , benim kalbim seninki attığı için atıyor peşinde olduğun adi hırsızlardan biri seni vurabilir belki ama, ben seni vuramam...

Böyle başlamıştı bölüm...içimi burka burka...Çınar'ın o çağresizliğini düşündükçe yüzüne baktığımda yaşadığı ızdırabı hissettikçe bende kahroldum...

Çınar her koşulda , ailesinin her düştüğü yanlışta ya da zor bir durumda her zaman onlara yardımcı oldu...karşılık beklemeden...İnanmayı , güvenmeyi istedi...
AliRıza'nın kumar oynadığı gerekçesiyle gözaltına alındığında ona inanan bir tek Çınar'dı...Ne Mavi Ne de Nermin ilk başta inanmayıp suşladılar...evet belki bu konuda mimliydi...Ama Çınar'ın insnaları o kadar güzel tahlil ve analiz edişi var ki..Gerçekten başarılı zeki bir polis olduğunun en güzel kanıtıda bu sanırım...
Olaylara yaklaşımı ve çözümleri...
Robin Hood soruşturmasında Selahattin başkomiserin SarıÇiyan Murat'ı seçmesi ardından ilk gözaltına alınan Mavi oluşu ve o hücrede Mavi İle Murat'ın konuşmaları , Murat'ın şiddet uygulaması...Leyla'nın Çınar'a haber vermesi ve Çınar'ın oraya gitmesi ve gösterdiği tepki...Nasılda yakaladı ama Muratı...
Çınar : Seninle Leyla komiser ilgilnecek...Mavi: (Korku dolu gözlerle çınara sadece bakışı)

Sonra o sahildedeki hepimizi üzüntüye boğan o dioalog...
Çınar: otur… bana yardım etmeyi reddediyorsun...
Mavi: anlamadım...
Çınar: bir kullanma kılavuzun olsa alıp okuyacağım ama seni nasıl idare etmek gerektiğini bilmiyorum ,çözemiyorum...
Mavi: beni idare etmek zorunda değilsin...
Çınar: seni idare etmek zorunda kalıyorum Mavi...İş çığırından çıkacak, durmuyorsun biliyorum...
Mavi: Durmayıp da ne yapıyorum, ne oldu şimdi...(bilmiyormuş gibi)
Çınar: selahattin başkomiserin arabası…Senin işindi di mi...
Mavi: selahattin başkomiserin adını bile duymak istemiyorum...arabasına ne oldu bilmem ama o bazı şeyleri çoktan hakketti Çınar...
Çınar: buna sen karar veremezsin...
Çınar Mavi'yi kollarından sıkıca tutar ve
Mavi: bırak beni canımı acıtıyorsun, bağıracağım...
Çınar: bağır...
Mavi: bırak beni...
Çınar: ne diye bağıracaksın 'imdat polis' diye mi...
Mavi: bırak beni...
Çınar: seni bıraktım mavi biliyorsun...O gün merdivenlerde ayaklarım, bedenim seni terk etti ama ruhum...Ruhum sen tehlikede olduğun sürece huzur bulmuyor...Her gün ölüyor
Mavi: benim ruhum çoktan öldü Çınar...Bedenim ne kadar yaşar umurumda bile değil, anlıyor musun...Şimdi bırak kolumu gideceğim, bırak...

Ve son sahne
Leyla komiserin Mavi'ye hazırlanan tuzağı Çınar'a söylemesi, Çınar'ın Sahilde o bankta verdiği mücadele...Ve ardından atılan bir mesaj...sonrasında Mavi'nin Çınar'ın yanına gelişi...
Tüm dizi boyunca Mavi'nin ilk kez bu kadar istekle ,tüm benliğiyle ,tüm sığınma içgüdüsü ile Çınar'ın gözlerinin içine bakıp onu öpmesini seyrettim....
Bana çok farklıydı..Başka bir heyecan vardı o sahnede...Hüzün vardı...yenilgi vardı...Teslim oluş vardı...Güven vardı...Kısaca beni ilk izlediğimde de çok etkilemişti şimdide aynı şekilde etkiliyor...
Onlar birken bizde biriz...Ama onlar ayrı iken hepimizin yüreği paramparça oluyor...
Yavaş yavaş sona yaklaşırken yine içimi derin bir sızı kapladı...
Bir aksilik olmazsa gece 42.bölüm de buluşmak dileği ile...
Sevgiler

zeytine-35
01-02-08, 12:03
ah ki ne ah senin yazdıklarını okuyup izleyememek nasıl kötü ama şartlar müsait değil ahh diye diye dolanıyorum sadece

çınar maviyi engelleyemeyince mecburen korumayı seçti ve bence bu mesaj ingiltere yolunu açan ilk adımdı daha sonrasında harika bir kız kaçırma sahnesi, havaalanında nasıl yürünür dersi ve göremediğimiz bir kıvircık bebeğimiz oldu :img-wink:

NIGHT
01-02-08, 12:20
ah ki ne ah senin yazdıklarını okuyup izleyememek nasıl kötü ama şartlar müsait değil ahh diye diye dolanıyorum sadece

çınar maviyi engelleyemeyince mecburen korumayı seçti ve bence bu mesaj ingiltere yolunu açan ilk adımdı daha sonrasında harika bir kız kaçırma sahnesi, havaalanında nasıl yürünür dersi ve göremediğimiz bir kıvircık bebeğimiz oldu :img-wink:

Sorma gecem gündüzüm birbirine girdi...Dengem kayboldu...
Salına salına dolamıyorum ortalıkta....
Madem izliyorum bir yorumum olsun istedim...
Madem forum var benimde bir katkım olsun istedim...

Sona yaklaşıyoruz ya yeniden içim bir tuhaf oldu...
Çok istedik o kıvırcık saçlı bebeğimizi görmeyi ama nasip olmadı...onuda bizim hayal dünyamıza bıraktılar...

missbarby
01-02-08, 15:11
cok guzel bir bölümde ya...hele son sahne offffffffffff:icon_sorr:icon_sorr:icon_sorr

YengeçH
01-02-08, 16:16
Sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadım.

İlk önce PA izledim ardından uykum gelmedi HP başlayana kadar nöbet tuttum.O arada show da Gurbet Kadını başladı.

Hakkı: (elinde şiir kitabı ) Aysel get başımdan ben sana göre değilem. :img-hyste

Gece gece kahkaha krizine girdim .Sonra bir ara zaping yaptım , HP başlamıştı.Çınar derbeder ,Mavi şaşkın , korkuyor.Az önceki atmosferden kurtuldum hemen , bizim dünyamızdan içeri girince.

''Biz hala biriz...'' diyen sevdiğine sarılamamak , ondan ayrı kalmak kendini ondan yoksun bırakmak ne kadar acıymış bunu bir kez daha yaşadım. Her izlediğimde de aynı duyguları hissedeceğimden şüphem yok.

Sahildeki sahnede Çınar'ın isyanını tekrar izleyince

Ç: Hadi söyle seni sevmezdimde de ! Sevmiyorum seni de...

sözleri geldi bir an aklıma.Zaman makinasından geçer gibi oldum o anda , ne kadar yıpratmışlar birbirlerini.Terkedişler,kavgalar...Neyseki başımı yastığa huzurla koymamı sağlayan ,rakipsiz kavuşma sahnesi vardı bölüm sonunda.

Nezarethane sahnesinden bana kalan Mavi 'nin çocuk gibi parmaklıkların öteki tarafından Çınar'a bakışı ve karşılığında güven dolu bakışlar aldığı anlardır.

Nihayet beklediğim/z huzura kavuştuğum/z an...Mavi'nin üzerindekileri çıkarışı yere bırakışı ve dudakları dudaklarını bulana kadar gözlerini Çınar 'ın gözlerine kitlemesi ve o iç titreten sarılış. Var mı sizin gibisi ? Gelir mi cihana böylesi ? :img-in_lo

Bu gece Ağva taraflarına gidiyoruz arkadaşlar.Her ne kadar sinirlerimi bozan bir kaç sahnesi olsada NIGHT 'ın dediği gibi burada da sona yaklaşıyoruz. En iyisi uslu olup seyre koyulmak.:icon_sorr

hello kitty
01-02-08, 19:44
41.bölüm denildiğinde aklıma ilk gelen şey "Fragman"ı oluyor nedense :icon_whis Çok iyi hatırlıyorum sevgili Derya (freelion) fragman görüntülerini çekmiş ve siteye koymuştu.Sitede olay olmuştu.Türlü türlü yorumlar yapılmıştı."Kesin rüyadır." Ki çoğumuz rüya olduğunu düşünmüştük.Neşe ile Gaye yine yapmışlardı yapacaklarını.H-P ahalisini deli etmeyi yine başarmışlardı bu bölümle.

Son sahnede öyle duygulandım ki sormayın...Çınar'ımın o masum bakışları,Mavi'min o tutkulu sarılışı beni resmen gece gece bitirdi. "Özlem" kelimesi yetersiz kalıyor artık.Öyle birşey ki H-P'sizlik tarifi çok zor.

Bu gece 42.bölüm var ve ben hazır mıyım bilemiyorum.
Çaresiz yine hüzün dolu bir gece beni bekliyor.
Elimin tersiyle itmeyede hiç niyetim yok :icon_sorr

İyi akşamlar...
Nice H-P li geceler...

aliyeaynalar
01-02-08, 20:01
arkadaşlar bi sorum olacaktı, arızayı hangi bölümde bıçaklayıp öldürüyorlardı.
bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem. Çalışma yapmam için gerekli.
Hatıralar çalışması. Gittin şimdi Sen, Yoksun Yanımda Bi şey istemem Neye Yarar Hatıralar

anladınız :)

missbarby
01-02-08, 21:12
arkadaşlar bi sorum olacaktı, arızayı hangi bölümde bıçaklayıp öldürüyorlardı.
bana bilgi verebilirmisiniz rica etsem. Çalışma yapmam için gerekli.
Hatıralar çalışması. Gittin şimdi Sen, Yoksun Yanımda Bi şey istemem Neye Yarar Hatıralar

anladınız :)

48.bölümde arkadasımmm.ii calısmalarbye

gazili
01-02-08, 21:29
arkadaşlar ben bu geceye hazırım.sabırsızlıkla bekliyorum.hele osonu yokmu. Ne diyeyim ,artık susup geceyi bekleme zamanı .
Gece 42.bölümde görüşürüz.

özmavi
01-02-08, 22:12
evet bu gece yine süper olcak...
fulya ablaydı sanırım organizasyonu yapan...çınarla mavinin romantik anlar geçireceği o meşhur şile.....şimdiden sabırsızlanıyorum.....
biran önce gece olsun.....
of ya sonlara yaklaşıyoruz....
neyse şimdiden ii seyirler...

ays33
01-02-08, 22:30
Offf offf evet sona yaklaşıyoruz ve biz hala burdayız gitmeyede niyetimiz yok anlaşılan.Koltuklar hazır, mendiller elimizde ve kalbimiz tv deki o imkansız aşk denen sevdanın nasıl olacağını izlemek için hazır durumda... Bedenlerimiz farklı farklı yerlerde olsada gecenin o saatinde yüreklerimiz aynı duygularla bir olma yolunda...Herkese iyi seyirler arkadaşlar...Zamansız ayırdılar bizi, yarım bıraktılar ahh ahhh...bye

gazili
02-02-08, 13:32
Artıkbu kanal söyletecek söz bırakmadı.Klasik bir cuma gecesi geçirdik.ogüzelim 42bölüme çok yazk oldu,kanal tarafından katledildi.Gecenin o saatinde ekran karşısında yine boynu bükük yine yarım bırakıldık.Hevesimiz kursağımzda kaldı.
Neyapalım biz bunlara alıştık artık.
Amaaaaaabugecede inatla ekran başında olucam...
42.buçuk-43bölümde görüşürüz.

Dışarda günlük güneşlik çok güzel bir hava var.bu tatil günü bolbol gezip enerji depolıyalım.malum Gece nöbet var.......:img-polic:img-polic

ays33
02-02-08, 15:46
Arkadaşlar,valla sabaha karşı gözümü bir açtım karşımda çınar maviden özür diliyordu hakkında yanlış düşündüğü için; kanalımız sabahın 6sında koymuş dizimizi ama güneşin ışıklarını görünce sanırım yarıda kesti bölümü son sahneden eser yoktu.Bu gece verecek herhalde hepsi bir arada pek sanmam ya neyse:icon_whis:icon_whis
Alkışlamak lazım kanalımızı bölüm kesmede başarıya doğru gidiyor:happy0064 yakında kuş kadar verecek bölümleri üvey evlat ya dizimiz.Kursağımızda kaldı dün gece çok kızdım çoook :fighting2:icon_evil

mavi_ilay
02-02-08, 21:53
dün gece epeyce bir sinirlenenlerdenim.sabahın altısına kadar bekle bekle.....
ama kendimi avutmanın yolunu buldum.kendimi(dizimiz eğer geç başlama yolunda ilerliyorsa) müzik kanallarına vermiş durumdayım.imkansız aşkı bulurum belki maksadı ile(kelepçeliyimden ümidi kesmiş durumdayım).dün gece zap yaparken klibin başında çıkan o boğaz manzarası pat diye çıkıverdi karşıma ve bi anda nefesim kesildi sanki...normalde böyle olmazdım ama ben aylarca "en azından gönder cebine gelsin''leri bile bulmak için didinirken bi garip oldum klibi görünce.of off...
bir de az evvel final 2.fragmanı izledim.hani şu;
"kaderleri bir yazılmıştı...
kalpleri kelepçeli...
aşkları imkansızdı...
sevdiler...
hem de çok sevdiler...
ama onlarınki
imkansız bir aşktı..."
var ya o...
evet hp yi tabii ki seviyorum.fakat ilk defa onun için bugün ağladım.ilk defa böyle oldum.bunca zamanlık hasretin üstüne bir anda geldiği için böyle olmuştur herhalde.bir de fragmanın tepesindeki sanki çok hoş bir şeymiş gibi kocaman harflerle ve mavi ışıkla parlattıkları FİNAL yazısını görünce ve sonunda söylediği "Hırsız-polis muhteşem bölümüyle yarın akşam sevenlerine veda ediyor" sözü hepten bitirdi beni.:sad53::img-cray::img-cray:
off offf

dilekce
03-02-08, 02:12
Yok bu Cumanın ertesi günü ne yazık ki benim komaya girme dönemlerine tekabül ediyor. Öğleninde girdiğim 50. bölüm komasına ne yazık ki aşırı dozda iyileştirici her hangi bir başka yan etkisiz ilaç vb bulamadığımdan izlediğim tüm sahneleri tekrar tekrar yeniden izledim
Ve anladım ki ben hala bu diziye aşığım ve bu aşk yıllar geçsede üstünden aylar geçsede hiç bir vakit bu zihinden bu kalpten çıkmayacak..(Kafam net aklım net kalbim net ....Seni istiyorum)

Az evvel aksağın Murat ile karşı karşıya kaldığı sahneyi izledimm..Hani Murat ın kahramanlık yapacağı sahne...İnsan sahnenin gelişinden boğazına yumruyu hissedebilir mi? Allah aşkına var mı böyle bir durum..(tehlikeli şeyler yapıyorsun)Benim şu zamanıma kadar en çok duygulanduğım ve bahsi geçtiğinde kendimi en zayıf gördüğüm tek nokta çocuklardır..Bir yerdee ağlayan çocuk,hasta çocuk,kimsesiz bir çocukla ilgili bir haber duyduğumda veyahut bu benim en yakınımda olsaa işte o an şu boğazıma oturan yumruya o saniye engel olamadığımı farkediyorum..

Az evvel işte bu sahneyi izlerken de bu anın çıkmazlarında buldum kendimi...O sahneyi haftalar aylar sonra izleyeceğimde halen daha böyle ağlayabileceğimi düşünemiyordum ya oturduğum yerdee öyle kollarımı gövdeme sarıp o andaaa her yanımın buz kestiğini ve her yerimin diken diken olduğunu farkettim...
NAsıl oluyorda halen daha ağlayabiliryoruz biz...Bunun cevabı var mı ? (Sevdikte birbirimiz o sevgide yalan mıydı) Bilen birisi var mı yaaa? O çalan parça nasıl bir parçadır ki her duyduğumdaa beni göz yaşlarına boğuyor...Yok inanamıyorum ben buna...(Vallahi bilmiyorum Çınar)

Ve yazımı tamamlamadan bu ruh halim ile gidip Arızanın öldüğü sahneyi izledim, İnanamadım kendime .Ben nasıl bir ruh halindeyim..Kendimi tutamıyorum...Birde Nermin in haberi duyduğu an ve tabi ki MAvi nin minübüs de ki ağlayışı,,İnsanın Evet işte böyle ağlanıyor, bu sahnelerde ağlanıyor, bu gerçekmiş gibi yaşatılan sahnelere ağlanıyor demesi geliyor ki MAvi nin ağlayışında ki çalan müzik de tesadüf yine aynı müzik, Tıpkı Çınar ın patlama sahnesinde olduğu dibi, yine o kasvetli ve yine insanın ağlayası yoksa bile onu çığırından çıkartmaya yetecek müzik...Anlamadım gittti..Bu parça mı beni böyle mahveden yoksa sahneye mi denk geliyor...Çözemedim. (çöz şu kelepçeyi,çözebilsem)

Son not...Öncesinde izlediğim hoş sahnelerden bahsetmek istiyordum ya..Ne yazık büründüğüm bu ruh hali ne yazık ki bunları yazmam elverişli değil...

kardelen2086
03-02-08, 02:52
bir de az evvel final 2.fragmanı izledim.hani şu;
"kaderleri bir yazılmıştı...
kalpleri kelepçeli...
aşkları imkansızdı...
sevdiler...
hem de çok sevdiler...
ama onlarınki
imkansız bir aşktı..."
var ya o...
evet hp yi tabii ki seviyorum.fakat ilk defa onun için bugün ağladım.ilk defa böyle oldum.bunca zamanlık hasretin üstüne bir anda geldiği için böyle olmuştur herhalde.bir de fragmanın tepesindeki sanki çok hoş bir şeymiş gibi kocaman harflerle ve mavi ışıkla parlattıkları FİNAL yazısını görünce ve sonunda söylediği "Hırsız-polis muhteşem bölümüyle yarın akşam sevenlerine veda ediyor" sözü hepten bitirdi beni.:sad53::img-cray::img-cray:
off offf

hırsız polisin bütün klipleri(imkansız aşk,kelepçeleyim ben sana,yarım bıraktın) ve bütün fragmanları beni hüzünlendirmiştir,ama o son final fragmanı öyle bir içime işlemişti ki o zamanlar,hala sızısı içimdedir.....

yarım bıraktın dizimiz için tam damar bir şarkıydı ama o şarkıyı fragmanda eski bölümlerden sahnelerle ve o dokunaklı sözlerle görünce çok etkilenmiştim,hele bir de AMA ONLARIN Kİ İMKANSIZ BİR AŞK TI sözleri yok mu ,işte o an gözyaşlarımı tutamamıştım,o fragmanı ilk gördüğüm anı hatırlıyorumda;dizimizin bittiğine mi yanayım,bu muhteşem kadroyu bir başka sefere aynı projede göremeyeceğime mi yanayım,yoksa çınarla mavinin o eşsiz,harikulade aşkını belkide bir daha hissedemeyeceğime mi yanayım bilmemiştim,hoş gerçi hala da gözlerim onları arıyor ya...:img-yes:

bu sayfada ki bölüm yorumlarına pek katılamasam da yazdıklarınızı büyük bir zevkle okuyorum arkadaşlar,sanki dizimiz bitmemiş,kaldığımız yerden devam ediyormuşuz gibi:img-yes:

gazili
03-02-08, 02:59
sevgili dilekçe,yazdıklarına hayran oldum.Duygularıma tercüman olmuşsun.Yazdıklarını okuyunca benimde boğazıma bir yumru tıkandı.Haklısın *o*müzikte birşeyler var.Bende her dinleyişimde gözyaşlarımı tutamıyorum.Harika bir bölüm bizi bekliyor.Umarım hep beraber seyrederiz..
İyi ceceler diliyorum....

Lucyka
03-02-08, 16:30
o parcanin adi "olume aglamak yakisir".adi ustunde aglamamiz icin hazirlanmis ve cuk diye de butun yaralanmali,olumlu sahnelerin ustune oturtulmus.ama ben en en fazla arizanin oldugunde mahvolmustum.o cekim,o muzik,arizanin son sozleri,akan kanin yagmura karismasi,ugur parasini sIkI sIkI elinde tutmasi.daha sonrasinda da ev ahalisinin olayi ogrenmesi yani yazarken bile su an tuylerim diken diken.mavinin belki de en gercekci agladigi sahnelerdi.belki de gercekten aglamistir.cok cok aciydi o bolum.gunlerce aglamam gecmemisti.hatirladikca agliyordum.tabi ki bunda dizimizin 2 bolum sonra bitecegini bilmemin de cok buyuk payi vardi.

edit:kirazim bile ne kadar etkiliyiciydi o sahnede,nermin telefonu elinden dusurdugunde bir "anne?"deyisi var ,oldurdu beni.nermin de ne guzel oynamis o sahneyi.yani ayni sahne birsuru dizide var.aldiklari kotu haber sonucunda tel ellerinden dusuyor.ama hangisi bu kadar gercekci,hangisi insanin icine isliyor.

missbarby
03-02-08, 19:07
arkadaslar hepiniz cok içimdekileri birebir aktarıyosunuz ben sadece hepsine katılamakla yetiniyorum bunlar butun hpcilerin içindeki duygular .hepimiz aynı duygulardayız.bunu bilmek aban iyi geliyo sagolun arkadaslar:sad53:

NIGHT
04-02-08, 09:29
Herkeste bir matem vahası....

İnanın sabahın şu saatinde işe yeni gelmiş ve ayılmaya çalışırken yazdıklarınızı okuyunca kendimi inanılmaz kötü hissettim....
Bir yanda kızgınlık vardı zaten şu kanalD'ye..şimdiden ruhsal çöküntü hali kapladı benliğimi...
Gecenin bir vakti hala uykularımızdan kalkıp HP'yi televizyondan izleme çabalarımızın ve yaşadığımız aynı heyecanın hayatımızın hangi alanında bu kadar içten hissedebiliriz ki...Çok özel duygulardır hatırımızdakiler...

Cuma akşamı çok hevesliydim...ama ne yazık ki kanal'ın saçma sapan yayını yüzünden izleyemedim...hoş zaten yarım yamalak koymuşlar...Bunuda cumartesi akşamı anladım...Tv yi bir açtım hem 42. hem de 43. bölüm ardarda...Çifte bayram gibiydi...Ama peki dün gece neydi...
Acaba kaçırmış olabilir miyim...???
Saat 3:00 te kalktım..Bıçak sırtı vardı..
Saat 4:15 gibiydi galiba..tamam dedim başlıyor...bir baktım Gümüş....
Sonrasında galiba saat 5:45 gibiydi...bu seferde ay adı gelmedi şimdi aklıma işte o dizi başladı...E pes dedim...
Finale 7 bölüm kala koymamazlık etmezler dimi??!!

Anlayan beri gelsin...

ays33
04-02-08, 14:21
Sonrasında galiba saat 5:45 gibiydi...bu seferde ay adı gelmedi şimdi aklıma işte o dizi başladı...E pes dedim...
Finale 7 bölüm kala koymamazlık etmezler dimi??!!

Anlayan beri gelsin...

Zoraki koca canım dizinin adı ve bende senin gibi saat başı kalkıp izleyenlerdenim:icon_evilçok sinirliyim, çok... Uykusuz kaldığıma mı yanayım,kanalın bizle dalga geçer gibi yayın saatiyle oynamasına mı yanayım??:dito:
Evet biz bu diziye kelepçelendik ne olursa olsun hangi saatte koyarlarsa koysunlar izlemeye kararlıyız;Bitmesine 7 kala, yapılan bu koymama nedeni ne olursa olsun kabul edilecek gibi değil.İşallah dediğin gibi nıghtcım koymamayı düşünmezler...:img-swoon Birgün öncesinin sevincini kursağımızda bırakmak mı onuda anlamış değilim...Ben dün gece bişey anlamadım anlayan varsa nıghtın dediği gibi beri gelsin... İyi günlerbye

gazili
04-02-08, 15:11
Arkadaşlar, bugün uyandığımdan beri üzerimde bir tuhaflık var.Sebebsiz yere üzgünüm.Kalktığımda aklımda H-P vardı.Dün geceki hayal kırıklığından sonra bu normaldir dedim,ama olmadı.Sona yaklaşmanın hüznü şimdiden üzerime çöktü.
Bende açtım Cd çalarımı H-Pşarkıları dinlemeye başladım.
İmkanız aşk ile ,bizim H-Paşkımızında imkansız olduğunu bir kez daha anladım.
Yarım Bıraktın ile,bizleri böyle boynu bükük ve yarım bıraktıkları için yine çok kızdım.
KelepçeliyimBen Sanaile,onları niye bu kadar sevdiğimizin ve bağlandığımızın bir kere daha farkına vardım.
Ölüme ağlamakYakışır.Boğazımyine düğüm düğüm.Bütün osahneler gözümün önünde.Çok kötüyüm çok.Artık yazamıyorum.
Daha ne diyebilirimki.Çok özledim çoooook.....

NIGHT
04-02-08, 15:13
Zoraki koca canım dizinin adı ve bende senin gibi saat başı kalkıp izleyenlerdenim:icon_evilçok sinirliyim, çok... Uykusuz kaldığıma mı yanayım,kanalın bizle dalga geçer gibi yayın saatiyle oynamasına mı yanayım??:dito:
Evet biz bu diziye kelepçelendik ne olursa olsun hangi saatte koyarlarsa koysunlar izlemeye kararlıyız;Bitmesine 7 kala, yapılan bu koymama nedeni ne olursa olsun kabul edilecek gibi değil.İşallah dediğin gibi nıghtcım koymamayı düşünmezler...:img-swoon Birgün öncesinin sevincini kursağımızda bırakmak mı onuda anlamış değilim...Ben dün gece bişey anlamadım anlayan varsa nıghtın dediği gibi beri gelsin... İyi günlerbye

Seninde dediğin gibi elimizdeki tüm imkanları zorlayarak hala izliyoruz ve izleyeceğiz...

Dün gece kendi kendimi sorguladım....
Bir diziyi izlememe neden olan şey nedir diye...
Oyuncular mı?
Senaryo mu?
Ekip bütünlüğü mü?
Senarist mi?
Yönetmen mi?
Hırsız - Polis'te bunların hepsi biraradaydı...HP herşeyiyle bir bütündü?

Anladım ki bir dizi sadece ne oyuncusu ne senaryosu ne de yönetmeni için izleniyormuş...Biri eksik olunca lezzetide olmuyormuş bir zaman sonra....

HP , ne olursa olsun yeri doldurulamayacak bir yapımdı...
İyiki izlemişim...İyiki onu yaşamışım...
İyiki sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmuşum...

ays33 , cnm sen ve senin gibi bir kaç arkadaşla gece matinesinde buluşmak üzere...:)

ays33
04-02-08, 19:53
Seninde dediğin gibi elimizdeki tüm imkanları zorlayarak hala izliyoruz ve izleyeceğiz...

Dün gece kendi kendimi sorguladım....
Bir diziyi izlememe neden olan şey nedir diye...
Oyuncular mı?
Senaryo mu?
Ekip bütünlüğü mü?
Senarist mi?
Yönetmen mi?
Hırsız - Polis'te bunların hepsi biraradaydı...HP herşeyiyle bir bütündü?

Anladım ki bir dizi sadece ne oyuncusu ne senaryosu ne de yönetmeni için izleniyormuş...Biri eksik olunca lezzetide olmuyormuş bir zaman sonra....

HP , ne olursa olsun yeri doldurulamayacak bir yapımdı...
İyiki izlemişim...İyiki onu yaşamışım...
İyiki sizlerle güzel paylaşımlarda bulunmuşum...

ays33 , cnm sen ve senin gibi bir kaç arkadaşla gece matinesinde buluşmak üzere...:)

Tüm söylediklerine katılıyorum bende..

Canım ben herzaman burdayım beklerim.Hayal dünyasında hp efsanesi seyretmek üzere gece görüşürüz arkadaşlar.Önden gelen tv u kanal d ye göre ayarlasın...:img-wink:byebye

ays33
05-02-08, 04:28
Kızlar başladı efsanemiz nerdesiniz huuu uyumayın sakın....bye

scale
05-02-08, 05:41
Bu sabah ki bölümü izledim de:icon_sorrGeçmişe şöyle bir gittim!!! bir iki satırda ben yazayım dedim.Epeydir bu sayfaya yazmadığımı hatırladım.
Bu bölüme benim için Kiraz'ın çığlıkları damgasını vurmuştu, bu gecede aynisi oldu....iki kişi zor tutuyor!Kirazı bu gece:icon_sorrhala gözlerim dolu doluydu izlerken! Sonra Aksağın Masumlara bitmiş vaziyette gelişi !!yıkılmış bir insan ancak bu kadar mı? gerçek olur!!! Selo'nun sonunda çok geçmiş olsun diye vicdana gelmesi (tabii geçiçide olsa:icon_whis) Selo ile Çınar'ın kapışması ''Mavi nerde'' diye! Ve Mavi'nin Çınar'ı arayıp ses vermediği 2. telefon bu:img-wink: ama çok dokunaklıydı.İnsanın sevdiğinden ayrılıp uzaklara gitmesi...bunu hissettirmesi çok can yakıcıydı!! H a gitti !ha gidecek derken,Çınar'ın ünlü lafı''bir gece de biz hırsızlık yapalım'' Fakat yüzükleri getirmesi takması çok nasıl desem sanki bir çocuğa''bak burda ne var!!şeker var!!!'' dersiniz ya !! sevindirmek için bana onu hatırlattı:img-blusheh okadar kusur olacak!! Hele o Mahide hm.Bayılıyorum ona Aksakla parkta buluştukları sahne benim hitlerimden biridir:good: Bıçak Sırtında onu çok arıyorum ama yok!!!zaten o hp 'ye özeldi!!Sevgili Hakan Boyav'ın dediği gibi kendi aramızda konuşurduk böle bir kadro bir araya bir daha çok zor gelir diye'' demiş ya çok doğru onları çok özlemişim! Burada yazmaya devam eden arkadaşlar ellerinize sağlık hala devam ettiğiniz için.
bye

NIGHT
05-02-08, 13:13
Kızlar başladı efsanemiz nerdesiniz huuu uyumayın sakın....bye

İnternet bağlantısı yüzünden bugün biraz geciktim ama burdayım şimdi...
İzlemez olur muyum hiç...Saat 03:00 e kurmuştum saatimi...kalktım ve hepimizi derinden etkileyen bir 44.bölüm izledim...

İnanın anlatacak kelimeleri bulamıyorum...Resmen beynim ellerime hükmedemiyor....tıkanıp kalıyorum...

Mavi telaşa kapılmış ne yapacağını bilmez bir halde Aksak'tan yardım istiyor...
Aksak için bayram havası...Zil takıp oynayacak ya neyse...O teknede Aksak ile Mavi'nin konuşmaları...Mavi'nin kendini hayatı durumunu sorgulaması...Kaçmanın mı yoksa kalmanın mı daha zo olduğunun sorgusu kendisni yiyip bitirdi...ama bir karar vermek zorundaydı...
Özellikle Mavi'nin Çınar'ı karakoldan araması ve çınar'ın onu nesefinden tanıması..söylediği o sözler..'Sana her gün farklı renkte çiçekler getiririm'...
Çınar , Mavi için çok çaba sarfetti çok...Ve sonuçta Mavi sevdiklerine yenik düştü aslında...Hayata ve zorluklarına değil...
Mavi'nin Çınar'ın evine gelişi , Çınar'ın kapıyı açtığındaki sevinç ve şaşkınlık dolu bakışları birbirlerine sarılmaları , Çınar'ın mavi'yi teselli etmesi...Hayatta bir gece çalmaları...yüklerin parmaklara bir daha hiç çıkmamacasına takılması...
Gün doğumunu Hisar'dan birlikte izlemeleri ve Mavi'nin o banktaki son cümlesi Mavi: çınar, karakola gitmeden önce eve uğrayabilir miyiz, son kez(Gerçektende eve son kez gitmişti...bir daha o evi hiç görmedi)...
Evdeki veda sahnesi...Bugün bile boğazımı düğüm düğüm eden , hepimizi kahreden ve gözyaşlarımıza engel olamadığımız o veda...Özellikle Kiraz'ın çığlıkları , Mert'in isyanı...Hala hala diye bağırmaları...offf yine tuhaf oldum ben...
Sonra Kara