Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[ 10]
11
en güzelide iki parmagini öptüde menskenin yüzüne dukundu sonra göz kirpisi oradan bir müsteri bakti halile siriitti halilde sus duye isaret yapiti cok güzeldi ama menekseyi gercekten ne zaman öpücek cok merak ediyorum yani
bu arada reytingler ne zaman belli olur acaba kalbim durucak gibi insallah reytingler güzelldirr
çok çok çok güzel bir bölümdü menekşe ile halil sahneleri sperdi...tıpkı eskisi gibi yine kaçamk bakışmalrı halilin küçük kaçamak halleri çok güzeldi hele o iki parmağını öpüp menekşenin yanağına koyması ve ordaki adam görünceki göz kırpması harikaydı çok beğendim..halilin menekşenin elini öpmesi işte aşk budur yaaaaaaaa dedirtti bana yine tam aşk kokuordu..
böyle güzel şeylerin sonunda kötü birşey olcağı belliydi offffff ya fragmandada kafamı kurcalamıştı zaten ninenin o hali sizlerle paylaşmıştım tahminim çıktı acaba ne olacak şimdi umarım yusuf daha erken davranır..
sinan da mithatın oğlu çıktı tüm yollar birleşiyor yılan hikayesine döndü..valla bindik bir alamete gidioz bakalım nereye..
NOT: yeni başlığımız hayırlı olsun
Dizi cok hos ama "Helga bana bir cay koy" sahnesi dikkatli bir izleyici için bir suru mantik hatasi doluydu.
1) Adamin sevgilisinin adi Steffi. Bunu defalarca soyledi, parayi bulduklarina dair telefonda konustuklarinda vs.
2) Butun Alman kadinlarina ordaki Turkler "Helga" adini veriyor olsalar dahi adam bunu sevgilisinin yuzune soylemez. Ismi Steffi olan bir alman kadina Helga dersen seni kapinin önüne koyar.
3) Alman sevgiliye o ses tonuyla "Bana bir çay koy" diyebilecegini de cok sanmam. Yine kapinin onune konma riski dogar. Zaten gorduk, beyefendi sevgilisine kahvalti hazirliyor, pervane oluyordu etrafinda. Yoksa zaten o hatun bu hödük, gobekli, yasli adami ne yapsin ?
4) Hadi diyelim Alman sevgili "bana bir çay koy" muhabbetini kaldirabilecek bir kadin. herhalde bu sozleri ona Turkce soylemiyor. Baska bir dilde hitap ettigini birinin adini da boyle karistirmaz insan.
Bu sahne için daha yaratici bir isim karistirma bahanesi bulmalilardi.
halilin lokantada çalışması çok iyi oldu ama bir taraftan kötü menekşenin şu süt kardeşi halile göz koyabilir tamam erkek arkadaşı var onun da kimin oğlu oldugunu gördük halilin üvey babasının ama o kıza dikkat diyorum lokantada takılırken halilden hoşlanabilir halil sonuçta yakışıklı bir çocuk
Dün akşam güzel bir bölümdü.Mithatın amacı belli oldu.Halille zeynebinde güvenini kazandı.Da Halilden ne istediğini hala çözemedim.Mithatın eli baya uzunmuş bu bölüm neler yapabildiğini gördük diğer bölümlerde daha neler yapacağınıda göreceğiz.
Herşeyin tesadüf olarak adlandırılması bence yanlış.Aslında olaylar çok güzel kurgulanmış Mithat kirli işler yapan birisi doğal olarak Mustafanın ve kadirinde bu işe yönlendirilmesi ilerisi için yatırım olacak.İlerki bölümlerde olaylar böylelikle dahada çetrefilleşecek.(Yalnız murat daltaban harika bir kötü ,mimikleri öldürdü beni.Bir yandan sevinip diğer yandan da üzülüyor numarası çok başarılı)
Artık son kahramanımız,mohikanımız herkülümüz yusuftur.Yusufun sağduyusu,Mustafaya tavrı tam bir abiydi.Kadiride herşeye rağmen sahiplenmesi uyarması yine güzeldi.
Halille Menekşe ne denilebilir ki...En güzel aşık adam..Her fırsatı değerlendirmeye başladı artık devamını bekleriz.
Yani dizide çok güldüğüm bir yer vardı.Çorbacının komşusu evinin önünü süpüren kadın,ne makyajdı o ya.Menekşede bile o kadar makyaj yok...Ne çok seviyoruz ekrana çıkmayı.
Ben dün yayınlanan bölümü ne yazık ki izleyemedim.
Biri bana özet geçebilir mi?
begümcüm tabiki anlatırız birz uzun olcak ama..
mithat kolunudan vuruldu halille zeynepi kandırmak için ahmet beyin el yazsından bir mektup bile yarattı ahmet beyi suçladı guya hililin başını derde sokan kötü adam ahmet beymiş onun ağzından bir mektup yazdı ve halille zeynepi inandırdı..
menekşe akrabalraını buldu ama hiçbişi analtmadı gezmye geldiğini söledi ama akarbalrı şüphenedi evden akaçtığından ve dizin sonunda ailesine haber verdiler merak etmeyin menkşe bizim yanımızda diye
halil menekşeyi internette çorbacının haberi çıkmış ordan adresi alarak buldu..çok güzeldi..halil çorbacının önünde beklerken filiz balcı ile menekşe geldi halile daha iş yerinin açılmadığını söledi filiz hanım ama halil iş aradığını söledi ve prya garrson olarak işe girdi tabi bol bol menkşe halil sahnesi izledik..
halil dükkanda arkada odada kalıo akşam menekşe halile tatlı geitrdi sarıldılar falan çok güzeldi..
yusuf geldi istanbula musti kaidr yemeğe gittiler kadir şu kadın vardı ya onu başka adamla gördü kıskandı kavga çıktı rezaleti boyladı üçü..rezalettde musti menkşe hakkında kötü şey söleyince asalnım yusufum bir güzel dövdü mustiyi..
menkşenin süt kardeşinin sevgilisi mithatın oğlu çıktı acayip şaşrtıcı herşey birbirne bağlandı..
sabah yusufgil çıktılar reezaletten yusuf kadiri yanına çağırdı ama o musti ile giitti akşam meyhanede kaavga ederken bunları bir adam syretmişti o da mithaytın damıymış halilin mezarıyla oynancakmış..adam musti ile kadiri götürdü ellerine parda verdi yardımda ederim dedi akşam bunları mezarlığa getirdi mustiyi görmelisin fena korktu çok komikti..halilin mezarına getirdiler cesetleri değiştirceklermiş işleri buymuş..anlayacağın herşey birbirne bağlanıo..
en sonundada işte menkeşenin akrbalrı ailesini aradı haberi verdi bittii
elimden geldiğince anlattım biraz karışık bir bölümdü..
wyand0tte çok teşekkürler anlattıkların için izlemiş kadar oldum.
Ne kadar çok olay olmuş bir bölümde çok şaşırdım...
Dün gecede çığırdım bu sabahda çığıracağım,..
Neden o geceyi hala daha orada geçirdi bu bizim iki kavruk aşık.,.
Kaçın gidin,,sabahı beklemeleri hayra çıkmıyor bunların,
hesap mı vereceklerdi Balcılara,,
Para sorun değil madem Halil kaçın gidin, adapazarı, ankara olmadı bizlere Trabzon a gelin. Neden o geceyi hala orda geçiriyorsunuz,,,
bölümün sonuna bakamadım.maşallah neler nler olmuş.halil menekşenin elini öpmesi çok güzel diyolar.ah ah göremedim o sahneleri.menekşenin akrabalarıda ailesine haber vermiş off yakalancak yine offf.
menekşe o kızın hayatını görünce çok şaşırdı.sevgilisiyle görüşüo kız babası bişi demio.menekşeyi babası hep dövmüş geri kafalı babası.çok üzüldüm.
yusuf un mustafayı dövmesi çok hoşuma gitti yüreğime buz değmiş gibi oldum bir ferahladım bir rahatladım.elleri dert görmesin.ilerki bölümlerde mustafanın kum torbesı olması dileğiyle o nasıl bir dil akrep gibi her lafı zehirli
Her anını dikkatle izlemek ve dinlemek gerekiyor bu dizide,, Diğer diziler gibi bir konuyu 15 bölüm sakız gibi uzatmıyorlar valla helal olsun..
5 bölümü bıraktık, her bölümünden en az 10 bölüm çıkardı
Ben beğeniyorum bu hızlı geçişi, öyle lüzumsuz replikler falanda yok üstelik,
her şey yerli yerinde az ve öz,, uzun cümleler yok, sıradan sözlerde,
Mithat ahtopot gibi adam kardeşim, Adam çekiyor sanki Halil in etrafında ki herkesi,,Bir yandan KAdir le Mustafayı bilmeden işin içine soktu, bir yandan Menekşenin sütçü kızkardeşini oğlu ile ablukasına aldı bir beyin bu kadar mı zehir olur, Bir vücut bu kadar mı insan çeker şaştım kaldım...
Zaten benim en şaşırdığım sahne de Kadir le Musatafa nın HAlil in mezarını gördükleri sahneydi,,Halil diyesi hortlak görmüş gibi oldular ,
Hayır bu nasıl tesadüf..
Dön dolaş yine aynı yörüngedeyiz.Ha babam tesadüf..Canay Mithat tesadüfü, Kadir Mustafa Mithat tesadüfü, internette çorba tesadüfü ki Halil 34.000 sonuçtan daha ilk gecede Menekşe yi bulacağı Balcıları buldu tıpkı Menekşe nin bir günde onları bulması gibi,,
BEbeğin uyumasıda Menekşe ye kısmetmiş.. Bir ses ancak bu kadar yanık gelebiliyor demek bir bebek için..Bebek Menekşe nin sesini duyar duymaz o dakka susuyor ve o dakka uyuyor...Hayır bir kez değil, iki kez aynı şey gerçekleşiyor,,Bir de ilginç olan daha ilk gün daha ilk kez gördüğün kişilerin bebeğini alıp direk ninniye giriyorsun,,Utanır mıydım diye kendimi onun yerine koydum. Düşündüm taşındım, Evet ben Menekşe nin yarınde olsam onun yaptığını yapamaz, Ne kadar yanık sesim olsa da o ninniyi o kadar insan içinde söyleyemezdim..
Dün akşam güzel bir bölümdü.Mithatın amacı belli oldu.Halille zeynebinde güvenini kazandı.Da Halilden ne istediğini hala çözemedim.Mithatın eli baya uzunmuş bu bölüm neler yapabildiğini gördük diğer bölümlerde daha neler yapacağınıda göreceğiz.
Herşeyin tesadüf olarak adlandırılması bence yanlış.Aslında olaylar çok güzel kurgulanmış Mithat kirli işler yapan birisi doğal olarak Mustafanın ve kadirinde bu işe yönlendirilmesi ilerisi için yatırım olacak.İlerki bölümlerde olaylar böylelikle dahada çetrefilleşecek.(Yalnız murat daltaban harika bir kötü ,mimikleri öldürdü beni.Bir yandan sevinip diğer yandan da üzülüyor numarası çok başarılı)
Artık son kahramanımız,mohikanımız herkülümüz yusuftur.Yusufun sağduyusu,Mustafaya tavrı tam bir abiydi.Kadiride herşeye rağmen sahiplenmesi uyarması yine güzeldi.
Halille Menekşe ne denilebilir ki...En güzel aşık adam..Her fırsatı değerlendirmeye başladı artık devamını bekleriz.
Yani dizide çok güldüğüm bir yer vardı.Çorbacının komşusu evinin önünü süpüren kadın,ne makyajdı o ya.Menekşede bile o kadar makyaj yok...Ne çok seviyoruz ekrana çıkmayı.
Ben de burayı izlerken, bu sahneyi yazan o üyelerimizi aradım arkadalarda bir yerlerde.. Aynen yazmıştı arkadaş hani , kapalı bir bayan yerleri süpürüyo sedef Avcı oturuyo, Halil de oralarda falan demişlerdi..Demek ki gündüz sahneleri aynı gün çekilmiş.. Gece sahnelerini de görebilselerdi ya gerçi gece okuluda yok ki şimdi :) Her bölüm birilerini arar buluyorum kendimi..Geçen hafta taksim kalabalığında Reis Bey i bu bölüm o sahneyi yazan o üyemizi..
e artık haftaya da yine aynı arama devam edecek..Halilimizi dvüyolarmış, suyuna da pilav pişirmeden alıp gitse ya Menekşe yi,,
Bakınız yine aynı noktaya geliyorum..Yahuu bulmuşsun Menekşe yi ne diye sabahı beklersin be Halil..aaaaaaa....
En güzel aşk adamı :good: Vay bee en lere bak..Gün geçtikçe artıyo..
Hakikaten bu adam bu aşk tipini güzel işliyor ya..Damarlarda falan hisssediliyo artık..O kapıdan girerken Menekşenin saçlarını koklaması..
Aaa bi dakka yaa bu Menekşe kaç gündür banyo neyin de yapmamıştır..Hala güzel kokuyomu başı..Gerçi önceki geceden zeynep ona havlu getirmişti duş alsın falan diye..Hımm bir gün geçti yine güzel kokuyodur heralde.
Ama ama ama Menekşe nin şampuanı değişmedi mi ya..Şimdi aldığı koku farklı olmalı :):)
Neyse demek ki Menekşe nin şampuandan öte Halil e güzel gelen ayrı bir kokusu varmış..Ne diyelim..Kokla be Halil zaten bi kokluyon..Bi de anca sarılıyon.. Şükür elini öptün.Neyse 40. bölümde artık yavaş yavaş, yanaktı alındı eldi derken isabetli bir dokunuş izleriz senden..Haydi rastgele... :)
Yusuf un da Mustafa yı dövdükten sonra şu elini ovuşturup ahh dediği sahne çok hoşuma gitti..Yusuf Allah yarattı demedi deve gibi adamı dövdüü bee o el ağrımaz mı uyuşmaz mı? Gel ben zeytin dövüp sarayım eline iyi gelir Yusufff:)
Ya bu Mustafa da ne sümsük ha bire dayak yiyo..Güya vuracak eli hava da kaldı.:) Allah bi boy vermiş gerisini koyvermiş..
dünkü bölüm cok güzeldi...soluksuz izledim diyebilirim..
yusuf meneksenin kocasini dövdügü zaman o kadar sevindimki anlatamam..aslinda ben ne olursa olsun siddeti kötü buluyorum ama nedense bu sefer cok yerinde buldum..
halinin üvey babasina hem sinir oldum hemde hayran oldum desem yeridir...gerceken neyi nasil yapicagini iyi biliyor...
su dizide elime verseler sadece meneksenin babasini parcalarim herhalde...
ne bicim baba ya...insan kendi kizinin ölüm emrini nasil cikartir...kardeside ayni yok namusmus yok bilmem neymis diye kardesinin celllati olmayi secti..:icon_evil:icon_evil
ama sonradan buldugu is onun basina kötü seyler acicakbence..bu sayede menekse ile halil azda olsa rahat edicekler gibime geliyor...:img-pilot
betü$_ozan 06-10-07, 10:20 dün aksamki bölüm harikaydi ya...
yusufun mustafayi dövmesi süperdi.. hak etti.. halil üstüne yusuf, bide kadir dövdümü artik para mara düsünmes.. ama kadirin akli fikri baska yerlerde..
menekseyle halilin sahnelerin hepsi birbirinden güzeldi.. hele son sahne halilin avucunu öpmesi fln:img-in_lo
kaçınkurası 06-10-07, 10:21 Yinee macera dolu bir bölüm isledik.. Güzel ve sürükleyiciydi herzamanki gibi.
Beni tek rahatsız eden şey; olayların bukadar tesadüfler öbeği haline getirilmesi.
Yani mithat'ın oğlu ve menekşenin süt kardeşi sevgiliymiş ! pess.
Bu durum biraz gerçekçiliğini kaybettiriyor bence. Dizilerdeki bu fazla tesadüfi hava nedense beni hep rahatsız etmiştir.
Bunlarında dışında , şu halil ne kolu uzun adammışş.. Nereye giderse gitsin eliyle koymuş gibi buluyor menekşesini. Helal :happy0064
Yahu orda doğdum büyüdüm meğer istanbul neküçük şehirmiş anlayamamışım :)
Şimdii gelelim haftaya ne olucak tahminlerime..
Baba kadir'i arayıp haber verecek onlarda menkeşyi almaya gidecekler buraya kadar tamam. ya sonra?
Balcılar koruyamaz menekşe'yi biri abisi, biri kocası ( ! )
Halil zaten bir yabancıymış gibi davrandı balcılara oda müdahale edemez.
Yusuf'unda haberinin olacağını sanmıyorum eğer kendisi bulursa kızın yerini o ayrı tabi.
Bu durumdaaa devreye Mithat gireceekk !
Maksat tabi halil'e yardım. bakalım o ne cinlikler planlayacakk
Merakla bekliyor, ailecek severek isliyoruz efemmm :img-icecr
_yaz yagmuru_ 06-10-07, 10:25 ya ben bu sut kardesın sevgılısı sınanın mıthatın oglu oldugu konusunda tereddutluyum.aslında kadının oglu olabılır.mıthatta sonradan bırlıkte olmus olabılırler dıye dusunuyorum.
ya ben bu sut kardesın sevgılısı sınanın mıthatın oglu oldugu konusunda tereddutluyum.aslında kadının oglu olabılır.mıthatta sonradan bırlıkte olmus olabılırler dıye dusunuyorum.
halilin annesi öleli o kadar uzun yillar olmadi diyelim 10 yillik evli olsa mithat kadinla olmazzzz
ola bilir bencede sinan mithattiin oglu degil
öncelikle nice yeni baslıklara diyeyim herkese selam okudum tüm yorumları genel olarak hepimiz aynı seyleri hissetmişiz izlerken, bizim deli aşıkların sahneleri çok romantikti ama hala böyle gün dolduruyor olmalarına pes yani, istanbul da dört koldan tehlikeye sarılmış durumdalar adamlar hala çorbacılık yapıyoooo ayyhhh dellencem, hayır para sorunu da kalmadı pasaportları da var gitsinler bosnaya ikisi bu ne, dünyada istanbul dan baska sehir mi yok üf.
ya tamam bi sekilde aksiyon yaratacaklar ama tesadüfün cılkı çıkıyor ufaktan. mustafayla kadirin mezar olayı, sinan ın babasının mithat çıkması... üfff abartmasalar bari daha fazla. polisiye dizi gibi oldu yav.
ben de mithat ın karısıyla oğluna takıldım bu adam aynı anda kaç kişiyle evliymiş yahu. ya da karısını halil in annsiyle mi aldatmış, valla öbür bölümde buna bi açıklama getirilmeli arap sacı olur büyük ihtimalle. bi de bu menekşe balcılara yalın ayak bası kabak geldiydi yav o mor elbise nerden çıktı alla alla.
***nesli*** 06-10-07, 10:56 dün akşamki bölüm çok güzeldi her zamanki gibi...
ama canayı pek sevmedim davranışları falan çok tip bi rol olmuş onunki
ayrıca mithat sinanın annesiyle evli mi anlamadım orayı
bi de halil dükkanda işe daha yeni başladı hemen ilk günden nasıl ona emanet ettiler orayı bu sahne pek olmadı bence .... eleştiri bu kadar
dün akşamki en çok beğendiğim sahne halilin menekşenin yanağına bi öpücük kondurmasıydı dizinin en güzel bölümü buydu bana göre
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
5 Ekim 2007 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 11,10 32,80
2 Hatirla Sevgili [net] Atv 10,10 30,70
3 Menekse Ile Halil [net] Kand 6,60 19,60
4 Kanal D Ana Haber Bulteni [net] Kand 5,10 18,30
geçen hafta
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,6 19,5
Ab de geçen hafta ile aynı değerler. aynı izleyici yine ekranda Menekşe ile Halil i tercih etmiş,,
Total
5 Ekim 2007 Cuma
1 Sila [net] Atv 9,70 29,60
2 Pusat [net] Show 6,60 19,60
3 Menekse Ile Halil [net] Kand 6,50 21,50
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 5,60 19,20
Geçen hafta
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 7,1 22,8
Bu hafta total izleyicisi Menekşe ile Halil için ön yargılı davranmış gibi, nerde bu geçen haftaki arkadaşlar...
......
Hayatla BARIS 06-10-07, 11:00 Reytingler fena değil.:happy0064
Birşey sormak istiyorum sedef avcı dizide kendi sesini mi kullanıyor?
Reytingler oldukça iyi.Totalde izlenme oranına bakarsak pusatı geçmişiz.Kendi saatimizin ise 1.ciyiz.ab de ise 3.yüz.
Tele - Barometre
5 Ekim 2007 Cuma
Total
5 Ekim 2007 Cuma
ratingler süper gelmiş
her geçen hafta daha da iyiye gidiyoruz:happy0064
reytingler güzel ya arkadaslar ne önemi var birinci olsa nasılsa yerini garantiledi yani bundan sonrası önemli degil artık, ayrıca günü değişse daha kötü insanlar sürekli benim dizi hangi gün diye peşinde koşup takip etmek istemez cum ao saatte yerğine konana göz gezdirir ayrıca her gün iyi diziler var bi şekilde.
yani bence reytingler de günü de gayet iyi.
GİTME teorim malesef tutmadı... :icon_sorr
halilin menekşenin yakınlarında bi yerlerde kalacağı ve menekşenin halilin yanına geleceği konusunda ki teorim hariç bu kısmı tutturmuş olmakla beraber GİTME teorisinin tutmayışı sebebiyle üzgünüüüüüüm... :icon_sorr
benim için keyifli bir bölümdü Kıvanç Tatlıtuğ'a seslendirme yapılmamış olmasına çok sevindim onun kendi sesini hala duymak güzel oyunculuğu mükemmeldi mimiklere, tepkilere, bakışlara söylecek olumsuz hiç bir sözüm yok :img-yes: keyifle izledim...
Konuların bu kadar birbirini takip etmesi, insanlar arasında bu kadar kesin bağlantılar beni hayrete düşürdü hiç böyle bir kurgu beklemiyordum...(Süt kadeşin erkek arkadaşının mithatın oğlu olması gibi) :img-cool2
Süt Ailenin tavrı, tedirginliği normaldi menekşe ürkek ve çaresiz görünüyordu belki onu halil neden geldiği ile ilgili söyleyecekleri hakkında uyarabilirdi ama olmadı...
Halil ve Menekşe sahneleri duygu doluydu müthiş bi elektrik, bakışlar, dokunuşlar, sarılmalar ayrılıkları kadar kavuşmalarıda heyecan verici ve keyifliydi....
Eksik Mustafa dayı kesildi bu bölüm bi büyüdü, bi yüreklendi, bi cesaret geldi adama nerde kaldı kendini arabada döven eksik mustafa bence gelecek bölümlerde 2'si başlarına fena çoraplar örecekler Yusuf abiden yardım isteyecekler....
Bölümde tek hata vardı beni rahatsız eden olmasydı çok iyiydi büyük dikkatsizlik;
Menekşe çorbacının önünde komşu teyzeyle konuşurken evlerini sordu Balcıların teyzede biraz ileride dedi. Ama halil menekşeye evleri üst kattamı dediğinde Menekşe evet dedi ve tatlıyı getirirken üst kattan indi bu bi dikkatsizlik !!!!
diyorum ya dizi izlyecisi dikkatli olmaması gerekir bunların...
Bunun dışında keyifle izlediğim beni doyuran bir bölümdü gelecek bölüm için koş lola koş'tan esinlenerek kaç menekşe kaç başlığını kullanmam yerinde olur diye düşündüm...
şimdilik yorumlarım bunlar....
hepinize sevgiler...
Tele - Barometre
5 Ekim 2007 Cuma
geçen hafta
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,6 19,5
Ab de geçen hafta ile aynı değerler. aynı izleyici yine ekranda Menekşe ile Halil i tercih etmiş,,
Total
5 Ekim 2007 Cuma
Geçen hafta
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 7,1 22,8
Bu hafta total izleyicisi Menekşe ile Halil için ön yargılı davranmış gibi, nerde bu geçen haftaki arkadaşlar...
......
raitingler sanırım 2 haftadır yerinde seyrediyor yani 3.sıradayız aslında bu durum bence dizinin seyircisini topladığını gösterir...
ilerleyen zamanlarda dizinin seyrine göre inişe veya çıkışa geçer ama bende şu an gayet iyi durumda olduğunu düşünüyorum...
eklediğiniz için teşekkürler...
sevgiler...
Reytingler idare eder bence...yani böyle bi dizi nasil 3. sirada yer aliyor anlamiyorum.
1. sirayi hak ediyoruz....!!!
5. Bölümü yorumumu dün yapmistim...yine diyorum ben diziyi izlerken cok keyif aliyorum....insallah haftaya birinci oluruz!!!!
Ratingler iyi gelmiş yaa sıla ve hatırla sevgili nin geniş bir izleyici potansiyeli var onlarla karşılaştırdığımızda iyi gelmiş ratingler.
Reytingler fena değil.:happy0064
Birşey sormak istiyorum sedef avcı dizide kendi sesini mi kullanıyor?
Arkadasim sedef avci kendi sesini kulanmiyor malesef:icon_sorr.
Buarada arkadaslar reytengeler çok guzel bence bazi arkadaslar saat deysin filan diyorlar ama bence hiç gerek yok yani reytengler okadar da kötu degil ama Ben biliyorum reytengler gun geçtikçe daha da yukselcez insallah:img-yes:
GüLpArE_YeŞiM 06-10-07, 11:26 dünkü bölüm çok güzeldi...
halilimin menekşeye beni bırakma deyişi varya muhteşemdi...
offf menekşe balcıların evinden uzaklaşsa iyi olcak bence...
yine halille ayrılacaklar gibime geliyor...
abisi ve kocası kesin peşine düşecek yine kızın...
inşallah menekşenin büyük abisi peşlerine düşeer ve menekşeyi sahiplenir gibime geliyo..
tabi arada halilde var ne olur bilinmez...
dünkü bölüm çok güzeldi...
halilimin menekşeye beni bırakma deyişi varya muhteşemdi...
offf menekşe balcıların evinden uzaklaşsa iyi olcak bence...
yine halille ayrılacaklar gibime geliyor...
abisi ve kocası kesin peşine düşecek yine kızın...
inşallah menekşenin büyük abisi peşlerine düşeer ve menekşeyi sahiplenir gibime geliyo..
tabi arada halilde var ne olur bilinmez...
bende aynı konuya takıldım aslında Yusuf halilin menekşeyi kaybettiğini duyunca hiç de iyi görünmedi haklı olarak halilede güvenmeyecek hele ki halilin başında olanları bi öğrenirse hiç güvenmeyecek :icon_sorr
belkide bundan sonra yusuf ve menekşe kaçacak halil ve abi-ex koca ikilisi peşlerinde olacak....
aman allah koru yarebbim... :sad53:
sevgiler...
bu dizinin içine girme çabalarıma iç ve dış etkenler engel...
iç etken..arşivden çıkamamam
dış etken...bu etkeni bi aşsam en azından bir adım atabilirim gibi geliyor...aile büyüklerim..abla...anne ve hatta küçüklerim kızkardeş gibi...HS adlı diziyi zilemeleri....dün gece ne yazzık ki sadece murat dalbatanlı (hala bu karakterinin adını bilmiyorum )bir sahneyi izleye bildim...
diziyi çok takip edemedigimden Murat dalbatanı kötü bir karakter olarak biliyordum.ama dün izledigim tek bir sahnede...halil ve eski nişanlısına dikkatli olun falan diyordu...kızın babasını suçlar bir tarzda konuşuyor ve kızın babasının intihar etigini söylüyordu.
ben orda murat dalbatana inandım...ta ki içeriye kendi adamı girene kadar.....:blink:dedim ya diziyi çok takip edemiyorum diye...
murat beye :good:tam da emin olmasamda kötü bildigim kendisini bana iyi gösterebildigi için...oyunculugu için teşekürler..
not:hatta not..not..not...:tekrarları nezaman..belli bir gün ve saati varmı....:icon_sorr
bir not ta zinednahıma:demek o gitme öyle gitme degilmiymiş....:img-cray:bakalım burda kaç bölüm bekleyecegiz...GİTMEEE için :img-wink:
bu dizinin içine girme çabalarıma iç ve dış etkenler engel...
iç etken..arşivden çıkamamam
dış etken...bu etkeni bi aşsam en azından bir adım atabilirim gibi geliyor...aile büyüklerim..abla...anne ve hatta küçüklerim kızkardeş gibi...HS adlı diziyi zilemeleri....dün gece ne yazzık ki sadece murat dalbatanlı (hala bu karakterinin adını bilmiyorum )bir sahneyi izleye bildim...
diziyi çok takip edemedigimden Murat dalbatanı kötü bir karakter olarak biliyordum.ama dün izledigim tek bir sahnede...halil ve eski nişanlısına dikkatli olun falan diyordu...kızın babasını suçlar bir tarzda konuşuyor ve kızın babasının intihar etigini söylüyordu.
ben orda murat dalbatana inandım...ta ki içeriye kendi adamı girene kadar.....:blink:dedim ya diziyi çok takip edemiyorum diye...
murat beye :good:tam da emin olmasamda kötü bildigim kendisini bana iyi gösterebildigi için...oyunculugu için teşekürler..
not:hatta not..not..not...:tekrarları nezaman..belli bir gün ve saati varmı....:icon_sorr
bir not ta zinednahıma:demek o gitme öyle gitme degilmiymiş....:img-cray:bakalım burda kaç bölüm bekleyecegiz...GİTMEEE için :img-wink:
ey saso ey saso ,, mihraplara gelme kardeşim.. Dış etkene diyeeceğim çok bişey yok ev senin ihtisasına girer Lakin iç etkeninden kaygım var...aynı durumları yaşayan biri olarak şu bir gerçek ki buna biraz ara vermek zorundayızz...Bak ben burdayım,, hiç bir yere de gitmiyorum..Gerçek hayatta olmayacak kadar inanılmaz tesadüfler yaşansa bile bak şben hala burdayım..Niye burdayım.. çünkü tutkuyu gördüm..Bakışı gördüm,, koklamayı gördüm :) Dokunmayı gördüm..Ürkek sarılışları gördüm..
Gel canım yolun başındayken şimdi aşama aşama sen bu diziye girişş yap..
eski bölümleri izlemen için kendine fırsat ver..önce 1 sonra 2 3 4 derken bi bakmışsın Menekşe ile Halil desin..
Tekrarlarını çok verdi.. Kaçırdın anladım ben.. Tabi kaygını duyduğum iç meselen eski diziyi tekrarlamandan tekrarları göremedin haliyle :)
Ama çare var..Ailemizin ... tube si var.. Gir izle.. olmadı kanal d ye koymuşlar ordan bak..
Bu arada Murat Daltaban ın ismi Mithat.. aslında kötü Mitahat. Halil in kafasını karıştırıyor..Halil in annesinin ölümü, Halil in arabasında eroin bulunması Zeyneb in babasının ölümü hepsi Mithat ın başının altından kalkıyo..Zeynep de tabi allak bullak..Sen şimdi Zeynep kim diye sorarsın..
Zeynep Halil in eski nişanlısı ay pardon bunu biliyodun ...:) Ama sen sorarsın peki Menekşe yi nasıl seviyo..Halil zamanında arkadaşlıklarını ilerletip sevdiğini zannedip nişanlandı.Ancak Halil biz nişanlı olamayız biz ancak arkadaşa kalırız deyip yüzüğü çıkardı..Sen şimdi sorarsın Zeynep nasıl bıraktı..Zeynep de Halil bıraktı diye gurur yaptı..O da sevmiyormuş gibi görünüp bu ayrılğı kabul etti..Ama biliyomusun Zeynep hala seviyo HAlil i.. Nerden anladın diceksin..
Aaaaaa izle artık sende..Az meraklan yorma beni...:)
Reytingler gayet iyiymiş:img-yes:Çok sevindim:)İlerleyen zamanlarda inşallah yükselir.
Artık dizinin gidişatına bağlı:img-wink:
cok begendim,
keyifle izledim cünkü dizi bu dizi diyordu bu bölüm:) ne rahatmis böyle bir dizinin izleyicisi olmak.
menekse nin sigindigi evin icersinde yasadiklarini izlerken cok buruldum, beni en cok Menekse nin orada yasadiklari etkiledi.
bir yabanci vücut birilerinin evine siginmak ne zordur bilen bilir. onca yasanmis kötü olaydan sonra acayip bir ailenin icine düstü.onlar en az kendi ailesi kadar korkunctu. onca eziyeti cekmis bir genc kadin Menekse bunca yasanmis kötü olaya ragmen bebeginden korkan bir baska kadina asil gücün nerede oldugunu tavirlari ile gösterdi.
Menekse naif ve cok masum bir genc kadin.
son zamanlarda dizinin asil yazari Elif Safak in karekterleri nasil düsündügüne dair biraz arastirma yapayim dedim. tespitine katildigim bir cümlesini buraya yazmak istedim.
Menekse , kadir, Yusuf, Halil ve diger karekterlerde bu izleri görüyorum ; eksikligini duydugum bir konuydu masumiyet. bu dizide epey etkili oldugunu düsünüyorum.
söyle demis E. Safak :
'naifligin bir ucu gaflete bir ucu masumiyete çikar.gaflet kismi saibeli olsa da bu dünyada masumiyet kadar pek az sehvetengiz sey vardir herhalde'
Kadir de naif ancak gaflet icerisinde, Kadirin yaninda kalamiyisinin da basit bir aciklamasi var.. Kadir ona empoze edileni yapmada buluyor careyi.. dogruluguna inandigini yapiyor.. en az Menekse kadar naif birisi Kadir.
yemekte cikardi kavgadanda anlasiliyor aslinda; O kadinla birlikteligine fazla anlam yükledigi belli naifce kendisine ait olabilecegini düsündü.
böyle bir babainin cocuklarinin bu kadar temiz kalabilmesi olagan disi aslinda..
belkide Ninelerinin sayesinde hepsi masum kalabilmis.
mezarliktaki baglantiyida cok begendim, hinlik pesinde olanlarin düsecegi duruma güzel bir örnekti, ironi kokuyordu .. cok begendim:)
bazi arkadaslarimin Yusuf yusuf demelerini pek anlamamistim, simdi anladim.. bu oyuncu müthis.. kendisini tebrik ediyorum.
nasil SELAM verilmezi harika gösterdi ;)
diger sahnelere sonra devam ederim...
hepinize iyi haftasonlari diliyorum bye
KübraYasemin 06-10-07, 12:12 A/B
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,60 19,60
Total..
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,50 21,50
retinglerde ücüz bence cok güzel gelmis.
Vallaha aslInda iyiz su ücüncü sIrada kuruldum oraya hehe ii oluyor.
yakInda belki ikiye kuruluruz sonra 1 amannnn uctum gene...
herkese selam
sevgili bilgisayaramın bu hafta boyunca attığı kazıklar nedeniyle geçici süre kendine gelmesinden faydalanarak hemen yorum yapacağım bu yüzden yorumlarınızı okumadım konuya direk giriyorum aynı şeyleri söylediysem affola
öncelikle güzel bir bölümdü ve karışıktı fazlasıyla bilgiye sahip olmak bünyeye ağır geldi tesadüfler zincirini takip edemez oldum
halil harbi çok safmış ya nasılda kandı mithata hemen yada kanmış gibi gözüküp halilde mithatımı kullanıyor önceliği menekşeydi onun için yapabilir
özette halilin menekşeyle ilgili önemli bilgisi inetrnetten bulduğu bilgimiydi (bunu bir arkadaş bilmişti tebrikler bingo)ne önemli asıl önemli bilgiyi kaçırdı canay sinan mithat ilişkisi
mithata hayran oldum ne zeka ve böyle bir tesadüf olamaz sinan canay mithat bermuda şeytan üçgeni bile böyle değildir kafama takılan sinan mithatın öz oğlumu halilin annesiyle evlendikten sonra tekrar bu kadınamı döndü yoksa her iki tarafta birbirinden habersizmi sinan yurtdışında okuyo ise karısıda belki ordadır dolayısıyla mithatın Türkiyedeki ilişkilerinden haberi yoktur evlendiği duyulmayacak biri değil aile tanınmış aile belkide halilin annesiyle o kavgası annesi gerçeği öğrendiği içindir (bende o kavgaya takmış durumdayım)
kadirlerin nezaret olayı tam tahmin ettiğim gibi kadınlardan girdiler içeri e nede olsa kadir namusuna düşkün biri ya babası anasını aldatınca namussuzluk olmuyor anca tersi olacak neyse en azından gece kalacak yerleri oldu :) nezaretteki kavgada mıstığın yumruğunu kaldırıp biri beni tutsun vurmak istemiyorum dercesine memur bey diye bağırmasına çok güldüm
zeynepin mithata kız arkadaş meselesi dediğinde boğasım geldi menekşe gerçekten tehlikede
kemal beyin kızını dinlemeyip babasını aramasınada sinir oldum (bu sahneyi tahmin eden arkadaşı tebrik ediyom bingo)
mezarlık sahnesinde takıldığım nokta kadirler neye şaşırdı çıkaracakları şeyin ceset olmasımı isimmi sadece isimse halille menekşeden uzak dur diye bir işaret bu onlar için ama halil tuğlu şeklindeyse halilin soyadını savaklı olarak biliyolar bizim halil olduğunu düşünemezler heralde
sonradan çıkma adamda zorlayacak bizi hem mithatın adamı hemde gereksizlere yardım edecek kişi olması halille menekşe dört koldan sarıldı bari balclar yardımcı olsa diycem büyükler yardım etse canay sinandan ötürü herşeyi bozacak gider anlatır herşeyi
menekşenin annesinin tokat yediği sahnede kadının oyunculuğuna hayran oldum o sahnede dondum resmen çok güzel yansıttı tebrikler :happy0064
gelelim en beğendiğim sahneler tüm halil menekşe sahneleri
en üzüldüğüm sahne menekşe canayın ailesiyle olan ilişkisini babasıyla olan ilişkisini görünce kendi babası ve yaşadıkları aklına geldi ya içim gitti o sahnelerde benden şimdilik bu kadar
sevgiler
Sizlerden sonra izledigim icin yorumumuda gec yapiyorum malesef... Kadir ve Mistik yeni kötu adalarimiz oldular,hayirli olsun onlara:icon_evil Yusuf'un o yuzune ne demeli ninesyle konusunca hani ninesi dedi ya Halil'in aradigini,orada yani tam bir agbilik görduk kardesini korumak istiyen ama simdilik bunu yapamiyan bir agbi...
O Balcilarda da (babanin ismini hatirliyamadim simdi)hani muhtarla konusma yapmis ya ve yanindaki kizina diyor iste Menekse bize yalan söyledi falan diye ve kizida nasilda aptal gibi diyor cocugumuda onu verdim diye...ne yani Menekse senin bebegine dokundu diye hemen kizi kötu belledi bunlar...yani ne alaka dimi ama:icon_evil
Ayyy ama Halil sonunda buldu ya Menekse'sini cok sukur:happy0064 hele nasilda corbacinin disinda durdugunda Menekse ismini duymasi sonracima Menek deyipte arkasini dönmesi,corbaciya giren Menekse'nin saclarini koklamasi of of of cok guzel sahnelerdi oralar:img-in_lo:img-blush
Birde Filiz hanim önluk getirdi ya Kivanc herhalde önlugun yesil olucagini bildiginden uzerine yesilerini giyinmis ki uyum saglasin önlukle diye:icon_whis
ben uzunn zamandır yazamıodum şimdi yazıom neyse bu bolum bence cokk guseldi muhteşemdi işler fena karıstı şu corbacının kızı canaya cok sinir oldum menekse ile halil yine sprr dii
gelecek bolumu merakla beklıom :img-yes:
betül kocak 06-10-07, 13:35 raytingleri daha yeni gördüm 3.cü olmusuz iyi, güzel 1.ci olsak daha iyi ama olsun 3.cü olmakda güzel.haftayi iple cekyiorum
A/B
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,60 19,60
Total..
3 MENEKSE ILE HALIL [NET] KAND 6,50 21,50
retinglerde ücüz bence cok güzel gelmis.
Vallaha aslInda iyiz su ücüncü sIrada kuruldum oraya hehe ii oluyor.
yakInda belki ikiye kuruluruz sonra 1 amannnn uctum gene...
yok kıs uçmadın uçmadın bizim zaten 1.olmamız lazım yerımız ılk sıra:img-wink:....
umarım ılerleyen haftalarda gerçeklerşır bu dileğimiz:D:D
mili_gkhnözen1905 06-10-07, 15:08 ne zamandir anca ugradim yeni yapiyorum yorumumu
tek kelime ile harikaydi tabi menekse ile halilin oldugu sahneler:img-in_lo
kadir ve mistiktan nefret ediyorum hele o mistik yokmu:img-pilot
süt kardesini daha iyi beklerdim ama igneleyici laflari gicigima gitti ya:img-pilot
ismini unuttum simdi halilin üvey babasi nasil oynuyor öyle
halilin zeynebin gözünde iyi görünmek icin neler yapiyor ya
bir an icin düsünmüstüm acaba gercektenmi iyi diye ama nerdeeeee:img-pilot
halilin menekseyi buldugu yerde bittim zaten ben harikaydi ya
hele icerde öpücük filan atmasi harikaydi ya:img-in_lo
reytingler kötü degil bence insallah daha iyi olur:img-yes:
Yine soluksuz izlediğim güzel bir bölümdü.Menekşe ve Halil'in birbirlerine kavuşması çok güzeldi.Beğendiğim sahneler:
Halil'in ''Benden kaçamazsın.Ben seni bulurum.''demesi ve Menekşe'nin kaçamak gülüşü en beğendiğim sahnelerden.Bunun yanında Halil'in masalara servis yaptıktan sonra Menekşe'nin yanağına eliyle öpücük kondurması, Menekşe'nin şaşkın hali ve Halil'in yan masaya attığı idare et abi bakışı çok şekerdi. :img-wink:Halil çok ince ruhlu biri.Menekşe'nin avucunun içini öpmesi çok anlamlıydı.Kıza yaşadıkları ile hiçbirşey sormadı ama onun yaşadıklarını anladığını gösterdi. :img-yes:Gerçekten de Menekşe'yi olduğu gibi kabul etmişti.Sanırım Halil'de Menekşe'yi cezbeden onun masum,ürkek ve saf yanı.Gerçekten de Menekşe akıllı bir kız ama aynı zamanda da çok iyi niyetli ve saf.Onda masumiyet var bu yüzüne de yansıyor.:img-blush
Menekşe'ye bir çift sözüm var ama.Halil'e Filiz Hn nerede okuyordun diye sorduğunda İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü demişti.Menekşe'de ardından Halil'e ban ne kadar da kolay yalan söylüyorsun dedi.Şimdi sorarım kızımıza. Halil söylüyor eyvallah da sen söylemiyor musun?Akşam yemeği yerken masada Halil mızıka çalarken nerden geliyor bu mızıka sesi denildi.Menekşe hemen Halil deyip toparladı sonra bana bir ara mızıkasının göstermişti diyerek.Demek ki insanlar zor durumda kaldıklarında istemeden de olsa yalan söyliyebilirlermiş.Artık Halil'i eleştirirken bunu da düşünmeli.:icon_whis
Menekşe başından anlatmalıydı başında geçenleri ama ayrıntı vermesine gerek de yoktu.En azından ninemin söylemesi ile sizi buldum.Ailemden ayrılıp İstanbul'a gelmem gerekti.İsterseniz sizi ninemle konuşturayım falan deseydi en azından bu insanlar da Menekşe'nin babası ile konuşmazlardı.Zarif Ana'da gerekli açıklamayı yapardı.Bu dikkatsizlik başlarına iş açıcak.İnşallah Menekşe Kemal Bey evlerinin adresini vermeden Menekşe yetişir de telefonu kapatır. Büyük ihtimalle Menekşe Halil ile ayrılıcak evden.
Menekşe'nin sözde kocası adam gibi adam olduğunu zanneden hödüğe gelince,çok sevindim mafyaya bulaşmasına.İyi para hırsı yüzünden bu işlere girsinde alsın boyunun ölçüsünü.Menekşe'nin o akıllı geçinen yarım akıllı abisi nasıl olur da Yusuf abisi yerine bu adamın peşine takılır hayret yani.Çocuk zaten kendi aklını kullanarak kararlarını veremiyor ki.Berlin'de babası burada sözde eniştesi yönledirmesi.Onunda başına dertler açılacak ama son pişmanlık fayda vermiyecek.Zaten atalarımız boşuna dememiş bir musibet bin nasihattan iyidir diye.:img-swoon
Zarif Ana kadıncağız iki ateş arasında.Ama helal olsun.Yine de elinden geleni yapmaya çalışıyor.Tam bir Anadolu kadını.Yanlız böyle bir ananın nasıl böyle despot,acımazsız,merhametten uzak bir oğlu olur.Hiç mi annesinden birşey öğrenmemiş bu adam.
Menekşe'nin süt kardeşi olan kızı hiç sevmedim.Burnu havalarda,şımarık büyümüş bir kız.Menekşe'yi anlamaya çalışacağına sürekli süt kardeş muhabbetiyle iğneledi.Burnu havalarda.İlerleyen bölümlerde nasıl olur bilemem ama şimdilik bu kız hakkkında olumsuz fikirlerim var.Ben zaten kendini hep üstün gören,kibirli insanları haz etmediğimden bu kıza tepkili yaklaştım.:hıh
İçimi burkan sahnede Menekşe Kemal Bey ve kızı arasındaki diyolaglara şahit olduğunda kendi başına gelen şiddeti hatırlaması ve üzülmesi oldu.O an anne baba olarak ne kadar şanslı insanlara sahip olduğumu gördüm. :good: Gerçektende ailemiz için şükretmemiz lazım.Despot anne-babaların arasında kalıp da eziyet çeken insanlar var bu dünyada.:img-yes:
Reytingler gelmis.. 3'uncu olmussuz, iyi ama ben Menekse Ile Halilin kesinlikle 1'inci sirada gormek istiyorum.. Cunki hakkediyor, o gun oyniyan dizilerin icinde en kaliteli, konusu en guzel olan, en guzel dizi.. Umarim onumuzdeki haftalarda onu hakketigi yerde gorebiliriz hemde sonuna kadar.. Dedigim gibi gercekten hakkediyor..
Bende çok üzülmüstüm ve kendimi kötü hissetmistim Meneksenin hatirladiklarini görünce.. Yani karsisindakileri öyle mutlu görünce yazik nasilda kendi babasini hatirliyordu, baba tarafindan dövüldügünü felan.. Bencede sukretmemiz lazim, çünkü böyle kötü baba/anneler hala var bu devirde.. Valla accayip üzüldüm, canim yaa nasilda yataginda sessiz sessiz agladi Meneksemiz. Kiz hiç göremedigi seylri o evde gördügü icin nasil üzüldü off, iyiki Halil'i var, çünkü yüzü sadece Halil'in yaninda gülüyor. Ayrica Meneksenin seside fena degilmis haa.. Tüylerim diken diken olmustu o ninniyi söylediginde. Benim bile uykum gelmisti:img-blush Insallah arada bir söyler bu ninniyi, çok hosuma gitti:good: Ama gercekten ben bile aglicaktim az kalsin, Menekse yataginda sessiz sessiz aglarken icim yandi:icon_sorr Canim benim yaa
Ahhh ahhh yine çokk güzell bölümdü yaa..Hele o romantikk sahnelerrrr:img-in_loBitirdi beni yaa..Halilin kapıda menekşeyi beklemesi sonra onu görünce kısık sesle menekşe demesi..Sonra tanışmaları çokk güzeldi..Heleee saçlarını koklaması:img-in_lo:img-in_lobişi oldu o sahnelerde bana yaaa...çokk güzeldi..Sonra halilin yavaşça parmağını öpüp sonra menekşenin yanağına dokundurması:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lobuna söylenecek söz yok..hele o gözkırpması yok muuuu..yan masayada sus demesi...Ahh çok güzel bölümdü yine..Ve bu bölümde de menekşenin babasına çok sinir oldum..Helga diye hitap etti orda çok kötü oldum yaa..Sonra annesinin o kadar tokata karşı dimdik durması...çok kötüydü oralarrr:icon_sorrMustafa ve kadire sinir oluyroumm hemde çokkk...Nasılda sinsi sisi gülüo o mustafa..şİMDİ mezarı kazında görelim..Ve o mezar halilin mezarı..Gercekten olayı çok güzel bağlamışlar..Hele süt kardesin erkek arkadasının babasının yada üvey babasının mithat olması...Daha neler neler karışcak bakalım..menekşenin süt kardesin babasıyla olan diyoloğunda kendi babasının onu dövmesi aklına gelio oralarda fenaydı yaaa:icon_sorrHaftaya cumayı merakla bekliorummm bakalımm neler olcakkkbye
3.olmusuz demek? ;)
Ehh hiçte fena degil..Acaba hangi bölümü ratinglerde daha yüksek siralara çIkicak? :D
Kübra, 1.ve 2.kim olmus? Kesin Sila ve HSdir..Ama pusat olamaz..Yoksa çok üzülürüm gerçekten :(
Neyse ben dün bolca yorum yaptim :)
3.olmusuz demek? ;)
Ehh hiçte fena degil..Acaba hangi bölümü ratinglerde daha yüksek siralara çIkicak? :D
Kübra, 1.ve 2.kim olmus? Kesin Sila ve HSdir..Ama pusat olamaz..Yoksa çok üzülürüm gerçekten :(
Evet canim A/B grubundanda tahmin ettigin gibi Sila ve HS.. Total grupta maalesef uzulcegin/uzulcegimiz bi dizi var ikinci sirada oda Pusat..
Neyse kimin onde oldugu onemli diil sonucta 3'uncu.. :icon_sorr
Ya arkadaslar bisey sorucam.. Kivanc Tatlitug kendi sesinimi kullaniyor, yoksa dublajmi..?
KübraYasemin 06-10-07, 16:03 yok kıs uçmadın uçmadın bizim zaten 1.olmamız lazım yerımız ılk sıra:img-wink:....
umarım ılerleyen haftalarda gerçeklerşır bu dileğimiz:D:D
bende illerleyen bölümlerde bizi biraz daha yükseklerde görmek istiyorum.
Ne güzel olur bir zaman sonra retinglerde.
1 Menekse ile Halil yaziyormus ayy ucariz burda yaaa..
3.olmusuz demek? ;)
ana simdi gördüm A/B de 1.sila 2.hatirla sevgili
totalda ise 1. sila 2.pusat
ana bence retingler yine iii cuma okadar güzel diziler var biz ii gidiyoruz yine bunlarIn icinde..... cünki cogu diziler ya totalda kötü oluyor yada A/B de.
ama biz ikisini birarada iii götürüyoruz bence....
ebru_kıvançkolik 06-10-07, 16:05 dünkü bölümle ilgili doya doya yorum yapma fırsatı buldum sonunda...
herşeyden söze menekşenin haline ne kadar üzüldüğümle başlamak istedim...canay ve babasını öyle görünce gözünün önüne babasının onu dövdüğü sahneler geldi ya koptum orda...nasılda mahsun baktı onlara...yazık garibim hiç baba sevgisi veya aile şefkati görmemiş ki iç geçire geçire baktı..
sırada halil varr...menekşeyle aşklarına nasılda sahip çıktı aradı ve sonunda buldu sevdiğini...çorbacıdan girerken nasılda saçlarını koklamaya çalıştı (tabi filiz hanıma yakalanıyodu az kalsın :) ) birbirleri için herşeyi göze aldılar..umarım şans hep onlardan yana olur (pek mümkün değil ama)
KübraYasemin 06-10-07, 16:06 Evet canim A/B grubundanda tahmin ettigin gibi Sila ve HS.. Total grupta maalesef uzulcegin/uzulcegimiz bi dizi var ikinci sirada oda Pusat..
Neyse kimin onde oldugu onemli diil sonucta 3'uncu.. :icon_sorr
Ya arkadaslar bisey sorucam.. Kivanc Tatlitug kendi sesinimi kullaniyor, yoksa dublajmi..?
merhaba cnm.
senden bende önce davranIpta demisin bile retingler olsun neyse.
KIvanc TatlItug kendi sesini kullaniyor diye bir haber cIkmIstI.
sanIrsam kendi sesini kullanIyor....
_duygucuk_ 06-10-07, 16:18 bölüm süperdi yine..
reytinglere kafanızı takmayın arkdaşlar 1.olduğumuz günlerde olacaktır..:)
bakalım bundan sonra neler olacak..
ikisi çalışırken çok şekerlerdi:)
merhaba cnm.
senden bende önce davranIpta demisin bile retingler olsun neyse.
KIvanc TatlItug kendi sesini kullaniyor diye bir haber cIkmIstI.
sanIrsam kendi sesini kullanIyor....
Merhaba adasim.. :P
Oyle oldu biraz, Kubra diyince *Ruya* bende yazdim.. Kubra'lar karisti.. :P Hmmm cok saol canim, soyledigin icin.. Banada oyle geldi.. Cok sevindim buna.. Gumustekullandigi sesi hic samimi gelmiyordu bana.. Bu cok daha guzel..
KübraYasemin 06-10-07, 16:31 Merhaba adasim.. :P
Oyle oldu biraz, Kubra diyince *Ruya* bende yazdim.. Kubra'lar karisti.. :P Hmmm cok saol canim, soyledigin icin.. Banada oyle geldi.. Cok sevindim buna.. Gumustekullandigi sesi hic samimi gelmiyordu bana.. Bu cok daha guzel..
Evet Kübralar karIstI hehe... :--))
Ama iii adas cIktIk.
Evet kIvancIn bu sesi banada cok tatlI geldi.
Kendi sesi diyemi ne ama cok tatlI bir sesi var bence. sana katiliyorum....
ratinglerde inşallah daha yukarı çıkarız özellikle ab grubunda hatırla sevgili oynuyoki bu güne kadar hiç izlemesemde konusu güzel ama uzadıkça insanları sıkacak gibi ama biz hem genlde hem ab' de 3.durumdayız yani dizi seviliyor önümüzdeki bölüm daha yüksek izlenme payına uluşacak bence çünkü menekşenin nerde kaldığını ailesi öğrendi herkes şimdi ne olucak diye özellikle bakacak:img-yes::img-wink:
ratinglerde inşallah daha yukarı çıkarız özellikle ab grubunda hatırla sevgili oynuyoki bu güne kadar hiç izlemesemde konusu güzel ama uzadıkça insanları sıkacak gibi ama biz hem genlde hem ab' de 3.durumdayız yani dizi seviliyor önümüzdeki bölüm daha yüksek izlenme payına uluşacak bence çünkü menekşenin nerde kaldığını ailesi öğrendi herkes şimdi ne olucak diye özellikle bakacak:img-yes::img-wink:
Sana Katiliyorum Menekse ile halil hak ettigi yeri bulacak 1 veya 2 duracak ama suanki durumu kötu degil yani Guzel ama Tabi Daha iyisini hak ediyorlar neyse gorecez artik:img-yes::img-yes:
Malum ben Menekse Ile halili iki bolumdur izliyorum.. Onceki 3 bolumu izlememistim, birz once basladim 1'inci bolumden itibaren izlemeye.. Ne bolummus ilk bolum ya. Resmen izlerken icim bi tuhaf oldu.. Meneksenin durumu ne kotuymus, Allah kimsenin basina boyle aile vermesin ne diyim.. Tanismalarini cok merak ediyordum Halil ile Meneksenin, ne masum tanismislar meger..
Halilin dugune pastayi getirmesi, Meneksenin gelin oldugunu gormesi, Allahim nasil bisey bu ya..
Valla suan detayli yorum yapamiyorum, ben izlemeye devam ediyorum.. Umarim 2 ve 3'ude bugun bitiricem.. :img-wink:
bencede reytingler hakettiği yerde değil ama şu an sessiz bvi çoğunluk var yani çok güsel bi dizi ama yeterince reklamı yok o yüzden bencee showun dizilerinin çok reklamı oldu
bu arada başka bi yerde menekşeyle halili yabancı bi diziye benzemişler onun gibi süprizlerle fln doluymuş die yazmışlarr şu na uyuz oluyorum tabi ki herkesin kendi yorumu fakat
neden türk dizileri asla kendine özgü gibi lanse ettirilmio yani iillaki bi yerden mi kopya olmalı yada birine mi benzemeli
sanki bu çeşit senaryoları bi yabancılar yazıo ayrıca bu yabancı dizi taraftarlığınıda anlamış değilim isteyen izlemesin zorla değil ya
dün akşamki bölümde sinir olduuğum bazı durumlar olu filiz balcı mesela :D kemal balcı yada canayda olabilir haklı oldukları yerlerde var ama biz işin içini bildiimizden biraz sinirlendm bence onların dükkanında kalmasınlar keşke halil kendini normal tanıştırsaydıı menkşeye güven olurdu ama nese
bide şu sinan mithatın oğluymuş orayı görmedim ama
acaba halile kardeş mardeş olmasalar
halilin annesi mithatla mı ne evlenmişti sanki öle hatırlıomm
ey saso ey saso ,,
..
Lakin iç etkeninden kaygım var...aynı durumları yaşayan biri olarak şu bir gerçek ki buna biraz ara vermek zorundayızztüm çabam bunun için dilekcem....gerçek tv hayatına kendimi atabilmek...
Niye burdayım.. çünkü tutkuyu gördüm..Bakışı gördüm,, koklamayı gördüm :) Dokunmayı gördüm..Ürkek sarılışları gördüm..
neeee bakışmı koklamakmıııı .... eskisi kadar var dimi....:img-icecrzaten bu diziyi tavsiye eden forumdaşlarım oldugu için iç ve dış meselelerle ugraşıyorum...yoksa ne derdime dimi...
koklamayı gördüm dedin dimi....:img-nyam:
Tabi kaygını duyduğum iç meselen eski diziyi tekrarlamandan tekrarları göremedin haliyle :)
:icon_roll:blush:
Bu arada Murat Daltaban ın ismi Mithat.. aslında kötü Mitahat. Halil in kafasını karıştırıyor..Halil in annesinin ölümü, Halil in arabasında eroin bulunması Zeyneb in babasının ölümü hepsi Mithat ın başının altından kalkıyo..Zeynep de tabi allak bullak..Sen şimdi Zeynep kim diye sorarsın..
Zeynep Halil in eski nişanlısı ay pardon bunu biliyodun ...:) Ama sen sorarsın peki Menekşe yi nasıl seviyo..Halil zamanında arkadaşlıklarını ilerletip sevdiğini zannedip nişanlandı.Ancak Halil biz nişanlı olamayız biz ancak arkadaşa kalırız deyip yüzüğü çıkardı..Sen şimdi sorarsın Zeynep nasıl bıraktı..Zeynep de Halil bıraktı diye gurur yaptı..O da sevmiyormuş gibi görünüp bu ayrılğı kabul etti..Ama biliyomusun Zeynep hala seviyo HAlil i.. Nerden anladın diceksin..
Aaaaaa izle artık sende..Az meraklan yorma beni...:)
demek adı mithaaattttt:img-angel(kötü gözle bakamam gibi geliyor ya hadi hayırlısı )
zeynep hala seviyor hmmm..normal dizi senaryosu yani :icon_whis
ayrıca dilekcem senden özet dinlemek çok zevkliydi...tesüf ederim yani....ben izleyene kadar olup bitenleri anlatsan..aslında biliyorum menekşe kaçıyor zorla evlendirilmiş falan da...bana iç dünyaları gerekiyor..
sen yazmışsın ya"" peki halil menekşeyi nasıl seviyor ""diye....ama bunu iç alemlerine dalarak cevaplasan/cavaplasanız....HALİL MENEKŞEYİ NASIL SEVİYOR...ve tabi MENEKŞE HALİLİ NASIL SEVİYOR...
bunları yakalaya bilecekmiyim nedersiniz..:icon_sorr
Reytinglerde anladigim kadariyla 3'uncu olmusuz ki buda simdilik iyidir bence,yani dahada dusuk olmanin yerine:img-yes:
Halil'in Menekse'yi bulmasi ve corbaciya girmeden önce saclarini koklamasi ve yine unutum ismini:img-blush corbacinin sahibi bayana yakalanmamak icin saga sola bakipta kendini toparlamasi,sonracima Menekse'nin eline degmesi,Menekse bardaklarla ugrasirken cok ama cok guzel sahnelerdi bunlar:img-in_lo ama en guzelini secicek olursam Halil'in iki parmagini dudagina göturupte bir öpucuk kondurmasi ve sonra o öpucugu Menekse'nin yanagina kondurmasi...iste ask buna derler herhalde yani Mistik gibi kiza ha bire saldirmadi bizim Halil Menekse'yle yakin bilem olmak ona yetiyor...ama o ele konulan öpucukte cok tatliydi yani:img-in_lo
Gelelim baslari belaya giren ve mafyaya bulasan gereksiz Kadir ve Mistika:icon_evil bunlarin gittikleri yol hayra alamet degil ve belliki baslari belaya giricek,ki girsinde hem Menekse hemde biz onlardan kurtulalim dimi:img-yes: birde Kadir gerzeginin ha bire o adama ne is yapicaklarini sormasinada gicik kaptim,yani bunda dusunecek bir akil yokmu ki hesapliyamiyor ne yapicagini?
Simdi birde benim merak ettigim sudur hani bunlar mezarliga gittiginde is veren adam gösterdi ya mezarligi ve mezar tasinda Halil Tuglu yaziyordu?iste bizim bu kadir ve Mistik biliyorlarmi acaba Halil'in de soyadinin Tuglu oldugunu,yani bu bilgiyi edindilermi hatirliyamadim da...
Mithat neden Menekse'nin sut kardesinin evinde bulundu anlamadim,ne yani Halil'in annesinden sonra adam gidipte yenidenmi evlenmis cocuklu bir kadinla yoksam o oglan onun öz oglumu anlamadim da oralari tam olarak:img-blush eger ki öyleyse bu Mithat herhalde cocuklu dul kadinlardan hoslaniyordur demektir dimi:icon_whis
Menekse'nin babasi ögrendi kizinin balcilarda oldugunu ama bakalim adam Menekse gelmeden yetisecekimi Istanbulda nerde oturduklarini anlatmaya...
Birde ben seyi anlamadim yani Menekse hani Halil tam ise basladiktan sonra dedi ya ninem corbanin icine basilika koyuyor artik ozaman Halil niye hemen baliklama daldi konunun icine anlamadim orayi??Filiz hanim(cok sukur hatirladim ismini) zaten bilmiyormu Menekse'nin ailesiyle yasamis oldugunu ama simdilik onlardan uzak oldugunu sankim:icon_whis
akşam ki bölümden sonr ancak fırsat buldum yorum yapmaya
hiçbirşeye yorum yapmadan sadece kıvanç için birşey söylemek istiyorum ya insan bu kadar mı güzel aşık rölü oynar o aşık ölü oynasın ben ömrümün sonuna kadar onu izlerim
benim kıvanç için
enlerim en güzel bakan göz
en aşkla bakan göz
en güzel koklayan adam
en güzel göz kırpma
en içten aşık
en güzel saçları okşayış
sedef için
en güzel yemek yerken izleyiş
en güzek utanış
en güzel sarılış
en güzel baba kız arasını çözemeyiş
ve en güzel çocuk uyutuşuş
daha çok şey var yazacak ama neyse bu günlük bu kadar yeter ben bu reytingleri çözemedim diyerek bitirmek istiyorum
menekşenin süt kardeşinin sevgilisi olan sinan mithatın öz oğlu degil bence çünkü halilin annesi öleli 10 sene olmuş çocuk en 20 yaşında var
dün menekşenin süt kardeşine bende biraz sinir oldum ukala kendini birşey zanneden burnu havada tiplerden bogaziçi üniversitesinde de okuyormuşya onunda havası var kıl oldum resmen
yine söylüyorum halil lokantada çalışmaya başladı menekşenin süt kardeşi halili görünce aşık olabilir
Hayatla BARIS 06-10-07, 18:28 Tanismalarini cok merak ediyordum Halil ile Meneksenin, ne masum tanismislar meger..
Evet bencede en masum tanışmalardan biri.
Mavi ile Çınar'ın tanışması,ama tamm anlamıyla tanışmalarından sonra bu en masumu dimii:P:P:P
elifee, bencede kesin Menekse'nin sut kardesi Halil'i gördugunde ona yapisicaktir,yani ondan hoslanmaya basliyacaktir eee simdi yani Halil'de hoslanmiyacak birimi ama ayolll:img-in_lo helede o gözleri varya tu tu tut kirk bin kere masallah...ben zaten cook severim renkli gözleri:img-in_lo:img-blush
Benim en cok korktugum hani Filiz'in kizi(yaw unutkanlik basladi bende kizin ismini hatirlamiyorum)nasil ailesinin diger fertlerin yaninda Menekse'yi kucuk dusurmuse bu sut kardeslik olayi yuzunden kesin Halil'in yaninda da bunu yapmaya calisiyor ama ozaman insallah Halil bir sözle kizi iyicene oturtur yerine:happy0064
Ben halen anlamis degilim yani Mithat'in neden Halil'in pesinde oldugunu ve neden o mezardaki o kisiyi yokedicek ki Halil yasadigini ispatliyamasin...bu adamin amaci nedir anlamis degilim...Halil Menekse'yi sanirim 3 bölumde onu bulunca demisti beni öldurmeye kalktilar ve sirkete bölundu...eee ozaman ne kaldi yani Halil'i öldurmek icin degerli eden sey nedir anlamadim ki???
Hem Halil'in babasi nasil ölmustu,bunuda anlatmadilar dimi??belkide Mithat öldurtmustur Halil'in babasini olamazmi bu?katil ruhlu herif:icon_evil insanlar nasil baska insanlari öldurupte hayatlarina devam ederler anliyamiyorum yani,kötulukten nefret ediyorummmm:icon_evil
Menekse'nin baba-kizin birbirlerine sarilmalarini görurken onlara bakmasi ve babasinin onu nasilda dövdugunu hatirlamasinda icim acidi:sad53: baba sevgisi görmememek nasilda aci helede bu metresine sevgiyle yaklasan ama ailesine gelince yumruklariyla yaklasan bir baba ise...
Birde bu bölum Menekse'nin babasini evde sofrada gördugumde nasilda tiksindim,yani insanda biraz da olsun yuz olur dimi ama,karina metresinin adinla falan seslen ondan sonrada o masada yer al töbe töbe:icon_evil
Hem Menekse'nin annesi birde kocasinin metresini taniyor herhalde ki kadinin ismini söylemisti bir kac bölum önce(hani Yusuf evden kovulmadan önce)
Dün akşamki bölüm cok güzeldi...Halil ve menekşe nin olduğu sahneler cok hoştu o masum saf aşkı mükemmel hissettirdiler doğrusu...Halilin onunn için işe başlaması onun yanında olmak için yaptıkları süperdi...
yusufun mustafayı dövmesi müthişti bide mustafanın mezarlıkta korkması cok komikti...
meneksenin babasının annesine helga deyip bi de tokat atması pişkinlikti ama süheyla hanım hiç gözünü kırpmadı walla helal olsun.Kadını hem aldatıyor hem de eziyor pis adam...
Kemal ve filize de sinir oldum insan bi sorar kızım annenlere haber verelim diye merak ediyorum bu bölümde bulacaklar mı menekşeyi kadirler....
Mustafa: "Bismillahirrahmanirrahim.. :icon_sorrBismillahirrahmanirrahim :icon_sorr, BISMILLAHIRRAHMANIRRAHIMMMM!!!!!!:img-pilot"
Ya orasi cokkkkk komikti hahahahahaha:happy0064 Ya ben birde su sahnede cok üzüldüm, hani Menekse, Zarif Ana Çorbasini icerken, birden aglamaya basladiginda, ordada bitmistim yaaa, yazik annesi ve ninesi gelmistir aklina :icon_sorr
Hayatla BARIS 06-10-07, 18:49 Arkadaşlar duyduğuma göre Sedef dizide dublaj kullanıyormuş.
Ama ben Sedef'in gerçek sesini çok merak ediyorum.
Bilen duyan varsa bir yerlerde banada bildirsin lütfen..
Evet bencede en masum tanışmalardan biri.
Mavi ile Çınar'ın tanışması,ama tamm anlamıyla tanışmalarından sonra bu en masumu dimii:P:P:P
Simdiii Menekse ile Haililin tanismasi masum olmasina masumda. Mavi ve Cinarinki kadar olamaz.. Onlarin tanismasi bi baskaydi be.. O hep 1'inci olucak, M+H'de ikinci siraya yerlesti.. :img-yes::P
Simdiii Menekse ile Haililin tanismasi masum olmasina masumda. Mavi ve Cinarinki kadar olamaz.. Onlarin tanismasi bi baskaydi be.. O hep 1'inci olucak, M+H'de ikinci siraya yerlesti.. :img-yes::P
Burası menekşe ile halil formu kıyaslama yapmayalım arkadaşlar
Sana göre öyle ya bize göre
Burası menekşe ile halil formu kıyaslama yapmayalım arkadaşlar
Sana göre öyle ya bize göre
Bi saniye bi saniye.. Biz ne kiyaslamasi yapiyormussuz..? Menekse Ile Halilimi kotuledik, aksine simdi oyniyan en favori dizim haline gelmistir.. Masum tanismalarindan bahsettim, bi arkadasimizda Mavi ve Cinardan bahsetti, bende katildim, Mavi ve Cinardan sonra en masum tanismadir dedimki bana gore oyle.. Anlatabildimmi..?
bence dizimiz tamgaz devam ediyor.yine süper bölüle ekrana geldi.halil yine buldu meneşşesini.allah şükür yusuf de gelebıldı istanbula.bu arada o iki dağlı kendılerini sonu olmaz biyere götürüyorlar başlarına iş açıyorlar.ohh olsun.darısı babalarının başına.bu arada önümğzdekı bölümde neler olacak acaba
ya yusus şunları bulsada artık kaçsalar kurtulsalar.gariplaerin yüzü gülmedi.
Arkadaşlar duyduğuma göre Sedef dizide dublaj kullanıyormuş.
Ama ben Sedef'in gerçek sesini çok merak ediyorum.
Bilen duyan varsa bir yerlerde banada bildirsin lütfen..
Ay ciddimisin..? Ben o kadar emindimki kendi sesi olduguna.. Cok yakisiyor o ses ona, umarim gercekten dublaj diildir..
*Hmmm anladim simdi.. Evet evet 11 ve 12, ne masudu ama.. :P
Hayatla BARIS 06-10-07, 19:21 Ay ciddimisin..? Ben o kadar emindimki kendi sesi olduguna.. Cok yakisiyor o ses ona, umarim gercekten dublaj diildir..
*Hmmm anladim simdi.. Evet evet 11 ve 12, ne masudu ama.. :P
Evet ufak bir araştırma sonucu anlamış bulunuyorum Sedefin sesi dublajmış.Ama dediğin gibi çok yakışıyor.Yüzü gibi masum seside.
Kendi sesi nasıl bilmiyorum.
**HP benim en büyük efsanem öyle kalacak.Tartışma olmasın lütfen arkadaşlar.Evet burası M.H. formu ama bir benzetme yaptık o kadar.
bence dizimiz tamgaz devam ediyor.yine süper bölüle ekrana geldi.halil yine buldu meneşşesini.allah şükür yusuf de gelebıldı istanbula.bu arada o iki dağlı kendılerini sonu olmaz biyere götürüyorlar başlarına iş açıyorlar.ohh olsun.darısı babalarının başına.bu arada önümğzdekı bölümde neler olacak acaba
ya yusus şunları bulsada artık kaçsalar kurtulsalar.gariplaerin yüzü gülmedi.
Ewet ya Yusuf gelsede Kurtarsa Sunlarii ama Musti ve kadir çok kötu bir ise giriyorlar hade bakalim ne olcak Wallah Kotu Birsey olursa onlara hiçte üzülmem ama kadir pek razi degil bu ise ama gorecez:img-yes::img-yes:
Hayatla BARIS 06-10-07, 19:25 Ewet ya Yusuf gelsede Kurtarsa Sunlarii ama Musti ve kadir çok kötu bir ise giriyorlar hade bakalim ne olcak Wallah Kotu Birsey olursa onlara hiçte üzülmem ama kadir pek razi degil bu ise ama gorecez:img-yes::img-yes:
Bence yusuf kurtaracak menekşeyi.Ama halile karşı sıcak değil bence yusuf.Ninesiyle konuşurken yüz ifadesini gördük.Yusufta bu aşkta engel olacak gibi:img-sorry:img-sorry
Bence yusuf kurtaracak menekşeyi.Ama halile karşı sıcak değil bence yusuf.Ninesiyle konuşurken yüz ifadesini gördük.Yusufta bu aşkta engel olacak gibi:img-sorry:img-sorry
Insallah oyle olmaz yani eger halili sevmese yardim etmesinin hiçte anlami yok yardim etçekse dogru durust etsin hem menkese hemde halile yaridm etsin biz insallah yanlis bizim dusundugmuz gibi olmaz:img-yes::img-yes:
Ama simdi Yusuf'un o yuz ifadesinde de haksizlik göremedim ben...o ifadeyi görunce benim aklimdan ilk gecen seyler Yusuf'un kendisine kizmasi,yani kardesini koruyamadigindan kendini aciz hissetmesi yada ninesinin Halil demesiyle sinirlenmiste olabilir hani ninesi ondan saklamis bu bilgileri diye...yani benim aklima kötu seyler gelmedi(ki insallah Yusuf'ta bizimkilerini ayirmaya cabalamaz):icon_sorr
Mistik ha bire mezarlikta bismillah dedi demesinede bizim bu akilsizlar anlamadilarmi yani birseylerin cevrildigini yani gece gece mezarliga gittiklerinde sankim??
Kadir agbisiyle degilde Mistikla gitti ve belliydi sonraki hareketlerinden pisman oldugu ama is isten gecmis olucak bunu anlayinca,ki buda cok yakinda olucaktir herhalde...
1 ve 2'inci bolumleri bitirdim.. 3'uncu yani kacirdigim son bolume geldim.. O kadar yorum yapilcak sey varki, izlerken hepsi aklimdaydi simdi ise hepsi aklimdan uctu gitti sanki, aklimda kalan tek sey 2'inci bolumun sonu 3'uncu bolumun basi kaldi.. Bu kadar guzel bi bulusma beklemiyordum.. Halilinde dedigi gibi sans diil onlarinki dupeduz kaderi, onlarin kaderi.. Gercekten cok temiz cok saf bi ask onlarinki, cok seviyorum ya.. :good:
Ha sunuda soylemem gerekki artik Mithatin, ve Halinin su gizemli durumunun parcalari yavas yavas yerine oturuyor kafamda.. Yapboz gibi, tamamen anliyabilmem icin bi kac parca kaldi yelestirmem gerek onlarida bi kac bolum sonra koyup tamamlicam yap-bozumu.. :img-yes:
Ha bide sey dicem, bu Halil ne guzel goz kirpiyor.. :img-wink:
Merhaba Arkadaslar.
Dünkü Bölüm cok cok güzeldi.Hele Halil ve Menekse Sahneleri,bittim ya.
Bu kadar güzel,saf Ask olurmu ya.
Bide su Mitaht meselesi.
Adamin herkesle bir Yakinligi var.
Haha aklima bisi geldi..
Düsünsenize Helga da Mithatin eski Karisi cikiyomus..Cok gülerim vallaha:D
Böle bisi olmazda,
aman bu dizi de "hersey" olabiliyo.Belki sonunda Halil ve Menekse Kardes cikarlar:Dhaha
Yeni Bölüm Fragmanini gören oldumu?
hahaha Helga Mithatin eski karisi :D peeees :D
cnm yeni bölüm fragmani daha cikmamistir...acaba bu cuma günü koyacaklar mi dizimizi....Bayram ya!
Halil dün çokkkkkk tatliydi ya yerim ben onu negüzel göz kirpiyo, nekadar saf ve temiz biri Halil, nasilda Meneksenin elini öpmüstü.. Ikisi yanlizlar, hiç kimse yok etrafta... VE DudaktaN veya yanaktan öpmek varken bu neyapiyor.. ELINI öpüyor yaa!!! Allahim varmdiir acaba bunu gibi biri hala bu devirde?????? (INSALLAHHH vardirrrrr:img-in_lo) Hiç öpüsmesinler hep böyle farkli olsunlar/kalsinlar:good:
Halil dün çokkkkkk tatliydi ya yerim ben onu negüzel göz kirpiyo, nekadar saf ve temiz biri Halil, nasilda Meneksenin elini öpmüstü.. Ikisi yanlizlar, hiç kimse yok etrafta... VE DudaktaN veya yanaktan öpmek varken bu neyapiyor.. ELINI öpüyor yaa!!! Allahim varmdiir acaba bunu gibi biri hala bu devirde?????? (INSALLAHHH vardirrrrr:img-in_lo) Hiç öpüsmesinler hep böyle farkli olsunlar/kalsinlar:good:
Allah olsada bizler bekarlarada Halil gibi birini versin aminnnn:img-blush Halil sevdigini insani koruyup kollama derdinde Mistik gibi erkekligini ispat etme pesinde degil cok sukurrr:img-blush emme sanki bu son bölumde Halil'in Menekse'ye olan bakislari dahada bir farkli geldi bana,yani sankim oda Menekse'si ile daha da bir yakin olmak istiyor gibi:img-in_lo ki oda hakli kendince:img-yes: ama Halil zamani geldince yani Menekse ile daha da bir yakinlasmalari olucagi zamanda bana sankim Menekse'nin ozamanda biraz zaman ihtiyaci olucakmis gibi geliyor,yani kocasi sayesinde kiz neler yasadi eee haliyle bunlarida atlatmak kolay olmiyacaktir dimi:img-yes: anlatabildimi???
O el öpmesi coook guzeldi ama Halil'in ah ahhhh insanin asik olmasi geliyor öyle sahneleri izlerken:img-in_lo:img-blush ama bize Halil gibi biri nerdeeeee gelicek:icon_sorr zaten hayal urunu degilmi bizim yakisikli yesil gözlu:sad53:
vayvayy yeni basligimiz hayirli olsun arakadaslar...
anca girebildim reytinglere baktim 3uncu gelmisiz cok sevindim gitgide yukseliyor reytingimiz..ee haketiyoruz artik...yakkinda 1-2ye geceriz....
basarilarinin devamini diliyorum..
Allah olsada bizler bekarlarada Halil gibi birini versin aminnnn:img-blush Halil sevdigini insani koruyup kollama derdinde Mistik gibi erkekligini ispat etme pesinde degil cok sukurrr:img-blush emme sanki bu son bölumde Halil'in Menekse'ye olan bakislari dahada bir farkli geldi bana,yani sankim oda Menekse'si ile daha da bir yakin olmak istiyor gibi:img-in_lo ki oda hakli kendince:img-yes: ama Halil zamani geldince yani Menekse ile daha da bir yakinlasmalari olucagi zamanda bana sankim Menekse'nin ozamanda biraz zaman ihtiyaci olucakmis gibi geliyor,yani kocasi sayesinde kiz neler yasadi eee haliyle bunlarida atlatmak kolay olmiyacaktir dimi:img-yes: anlatabildimi???
O el öpmesi coook guzeldi ama Halil'in ah ahhhh insanin asik olmasi geliyor öyle sahneleri izlerken:img-in_lo:img-blush ama bize Halil gibi biri nerdeeeee gelicek:icon_sorr zaten hayal urunu degilmi bizim yakisikli yesil gözlu:sad53:
Amiiiiiiiiiiiiiiin Amiinnn :img-yes: Anliyorum seni cnm, bencede bu bolumde Halilin Menekseye olan bakislari baskaydi.. Sanki dedigin gibi daha yakin olmak istiyor.. Ama bence ilk adimi hep Menekse atacak.. Bilmiyorum bana öyle geliyor.. Çünkü ilk Menekse sarildi.. Onun elini tuttu.. Ve Menekse 5 bölümün sonunda yine ilk o sarildi Halile.. Ama Halil korkuyor, utanniyor Menekseyi anliyor.. Ona dokunamiyor.. Ama Menekseye helal olsun, o bile Halil'i 1 kere olsun öpmedi! Sadece kokusunu icine cekti,elini tuttu, ve sarildi! SADECEEEE:good: Gercekten insanin asik olmasi geliyor yhaa ahhhhh ahhh:img-in_lo
ben dünkü bölümü kacirdim ama yapilan yorumlardan okudum kadariyla baya isler karismis yine pofff dizin ilk bölümleriyle simdiye bakdigimiz zaman senaryo baya ucdu isler cok akrisdi nasil bir hal alcak cok merak ediyorum :img-polic
not:kivancin oyunculugu gün gecdikce daha da basarili oluyor süper:)
merhabalar
dün akşam izleyebildiğim ilk reklam arasına kadarki süre ..elektirkler kesildi..
mithat pisliğini halil ve zeynebe oyun oynayacağı kesindede insan kendini nasıl vurdurur.birde teşekkrü etmezmi çok iyi nişançıymıssın diye..peahh...
halilde nasıl mithat'a güvenip evine gitti anlıyamadım doğrusu..
çok fazla yorum yapmıyaym tekrarı ne zaman acaba onu mrak ediyorum
KübraYasemin 07-10-07, 01:02 ben son bölümün son sahnelerini isleyemedim birisi anlatabilrmi
son sahnede BalcIlar Meneksenin almanyada BabasInI aradI ve meneksenin onlarda oldugunu söyledi öyle bitti.
simdi ne olacak neler olacak üff yaa..
bence nine telefonu cekseydi ne olacaktI yaaa.
sonucta onun annesi ama degilmi al iste.
karsI gelsin birde bakim hakkIni helal etmesin sende iste...
Menekse ile Halil nasIlda birbirlerine son sahnede sarIldIlar cok tatlIlar yaa ilginc bir ask...
Halil aslinda mutfaka nasilda yakisiyor,yani ekmekleri kestigi sahne vardi ya hani?orada nasilda ince dilimler yapti,gece gece bunu dusundum simdi iyimi ve aklima Menekse ve Halil'in bir sahnesi geldi(tabi bize görmek nasip olurmu bilemem)bizimkiler evlenmisler(haydi hayirlisi)ve ikiside mutfakta birlikte yemek yapiyorlar ve yardimci oluyorlar birbirlerine ayyyy nekadar tatli olurlardi ama ya:img-blush
Birde sey Halil Zeynep'e mizika caldiginda aklima geldide Halil yani KT'nin mizi dersleri aldigini okumustum bir yerlerde dizi cekimleri baslamadan önce ve sanirsam Halil simdiye kadar anca iki tane ayri parca caldi dimi??yani birtane huzunlu birtanede daha canli(gerci ben o huzunlu olani dahada cok seviyorum ama):img-in_lo:img-blush Menekse'den baskasina calmasin mizikayi,Zeynep'e caldi cok sinir oldum :icon_evil simdi bu kiz bunlarin aralarinda dahada da girmesin,simdilik kendini tutuyor ve Halil onun ona hic bir ilgi duymadigini saniyor ama Zeynep'in kesin bir patlama noktasi olurmu kine acaba??yani Menekse bir nevi bunu hissediptemi Halil'i birakip gitti kine?? cokmu sacmaladim gece gece:img-yes: derler ya kadinlarin hissleri daha da kuvetlidir diye yani o yuzden sey ettim:img-blush
Yusuf neden Halil'i pek sevmiyor anlamis degilim..Masallah Halil ismini duyunca çok sinirlendi..
Biraz mantikli düsünse keske :( Menekse Halil'i çok seviyor..Tamam sevmekle hersey bitmiyor..Ama demekki Halile güvenebilir..Cünkü Halil Menekseyle ölümü göze alarak Istanbul'a kaçti..
Yusuf biraz bunlari düsünsün..ki Halilin degerini anlasin..
Umarim Halille tam olarak tanistiktan sonra iyi anlasir..
Mecburen anlasmasi lazim..Yoksa üçü birlikte hareket edemezler :(
mekselina 80 07-10-07, 09:29 Bu Mithat denen adam ne seytan böyle,planlarini öyle derinden,sinsice ve akilli yapiyorki entrikalarinin ortaya cikmasi bayagi bir zaman alacak gibime geliyor
Halilin Menekseyi bulmasi,Lokantada ise baslamasi cok güzeldi.Menekse Halil icin ölümü göze alarak kacti,Halil ise Menekseyi hicbir zaman birakmayacagini,Menekseden ayrilmayacagini ispatlamis oldu.
Ben Balcilarin Meneksenin Hikayesini ögrendikten sonra Menekseye yardim edeceklerine inaniyorum.Böyle serbest ve hos görülü insanlarin Meneksenin nasill zorbaca evlendirildigini ögrendiklerinde buna kayitsiz kalmazlar
Hayatla BARIS 07-10-07, 09:40 Arkadaşlar bildiğimiz gibi haftaya cuma bayram.Yani Menekşe ile Halil'in günü.
Kanal d'nin haftalık yayın akışına baktım.Dizimiz bu hafta çıkmayacak.Bayram nedeniyle.Yerine yabancı film vereceklermiş.
Ne demeli bilmem.:icon_whis:icon_whis
PAMUK_MELEGIM 07-10-07, 09:42 Sonunda girebildim..
Cuma gunu yine harika bir bolum izledik...
Cok begendim...
Halil yine menekseyi buldu...
Hani sut kardesligin serbestligini gorunce babasinin samimiyetiyle
eski goruntuleri gosterince orasi cok etkileyicidi cok begendim...
neyse cok uzun yorum yapmak istemiyorum yine yeni bolumu heycanla bekliyorum=)
KübraYasemin 07-10-07, 10:19 Arkadaşlar bildiğimiz gibi haftaya cuma bayram.Yani Menekşe ile Halil'in günü.
Kanal d'nin haftalık yayın akışına baktım.Dizimiz bu hafta çıkmayacak.Bayram nedeniyle.Yerine yabancı film vereceklermiş.
Ne demeli bilmem.:icon_whis:icon_whis
Vaybe demedi bayram nedeni ile yok tü tü tü.
Ama neden böyle oluyor anlamadIm.
AslInda bagzI diziler bayram olunca extra bile veriyor bunlar niye böyle yapiyor.
Vaybe yya simdi 2 haftamI bekliyecz. hadi hayIrlI olsun herkese..
Hayatla BARIS 07-10-07, 10:26 Vaybe demedi bayram nedeni ile yok tü tü tü.
Ama neden böyle oluyor anlamadIm.
AslInda bagzI diziler bayram olunca extra bile veriyor bunlar niye böyle yapiyor.
Vaybe yya simdi 2 haftamI bekliyecz. hadi hayIrlI olsun herkese..
Aslında bana göre doğru bir karar.Yani çoğumuz bayramda ziyaretlere gideceğiz ekran başında olmamız çok zor.Diğer önemli dizilerinde erteleneceğini düşünüyorum.
Neyse 2 hafta dayanacağız artık.:img-wink:
KübraYasemin 07-10-07, 10:36 Aslında bana göre doğru bir karar.Yani çoğumuz bayramda ziyaretlere gideceğiz ekran başında olmamız çok zor.Diğer önemli dizilerinde erteleneceğini düşünüyorum.
Neyse 2 hafta dayanacağız artık.:img-wink:
ya saat 22:00 ben evde olurum zaten ben kim öyle ziyaret kim.
AslInda baramInilk günü dogru 2inci 3üncü günü olsa ii derim.
yaaa ne bilim simdi 2 hafta bekliyecem ya beginimle hareket edemiyorum gitti...
ana 2 hafta vaybe ama ne demisler buda gelir buda gecer aglama degilmi hehe..
Hayatla BARIS 07-10-07, 10:40 ya saat 22:00 ben evde olurum zaten ben kim öyle ziyaret kim.
AslInda baramInilk günü dogru 2inci 3üncü günü olsa ii derim.
yaaa ne bilim simdi 2 hafta bekliyecem ya beginimle hareket edemiyorum gitti...
ana 2 hafta vaybe ama ne demisler buda gelir buda gecer aglama degilmi hehe..
Ağlama ağlama:P
Göz açıp kapayıncaya kadar gelir o gün.
Kendi adıma konuşayım ben alışığım.Hırsız polis bir hafta verilir bir hafta verilmezdi.Üst üste iki hafta çıktığında kıyamet kopacak sanardık.
Neyse kanal dnin huyu diyelim geçelim.:icon_sorr
KübraYasemin 07-10-07, 10:50 Ağlama ağlama:P
Göz açıp kapayıncaya kadar gelir o gün.
Kendi adıma konuşayım ben alışığım.Hırsız polis bir hafta verilir bir hafta verilmezdi.Üst üste iki hafta çıktığında kıyamet kopacak sanardık.
Neyse kanal dnin huyu diyelim geçelim.:icon_sorr
Ana insallah cabuk gecer ya.
Fragmani bari erkenden versinlerde biraz neler oluyor anlayalim.
Bende 2 hafta boyunca bi fragmani cekistirir durum.
Yorumunu yapmadIgIm yer kalmaz.
Insallah cabuk gecer bu 2 hafta. varyok 1 haftanin 2 günü gitti.
iyiki bugün ögrendim bide cuma ögrenseydim ana vay halime vay...
gs-tugba93 07-10-07, 12:10 slm arkadaslar anca bugün girme firsatim oldu foruma
cuma günü dizi harikaydi reatinglerde saten iii
bence cuma günü dizimiz olmas insallah da olmasi
cünkü saten ben bakamam bayram günü gezilir falan ondan yani
dizide simdi neolacak hic bilmiyorum cok heycanli yerinde bitti
KübraYasemin 07-10-07, 12:19 slm arkadaslar anca bugün girme firsatim oldu foruma
cuma günü dizi harikaydi reatinglerde saten iii
bence cuma günü dizimiz olmas insallah da olmasi
cünkü saten ben bakamam bayram günü gezilir falan ondan yani
dizide simdi neolacak hic bilmiyorum cok heycanli yerinde bitti
kIz gercekdende bay bi heycanlI bitti ya.
Simdi birde 2 hafta bekliyecez yaaa, oda var birde allah kolaylIk versin.
Tamam baryamda olmamasI iii dirde ama ne yorumu yapacam yaa ben simdi.
yani bizz neyse cok güzel bitti. O mitat beni zaten sinir etmiyor degil ne isler karIstirdIgi beli degil gercekdende yaaa. ne is.
Bu Zeynep ile el eleydi filan oglu var bide anlamadIm...
slm... demek trde tekrar var öyle mi??? ben son bölümü izlememistim... ama burda yani yurtdisinda tekrar falan vermiyo... onun yerine d klip var, cok lazim ya:( neyse artik netten izlerim... menekse ile halilde mi yok önümüzdeki hafta... tüh... rahat izlerim diyodum ama...
emirdag_güzeli 07-10-07, 14:22 euro'de mi yoksa kanald'de mi ???
bolum yorumnu daha yapmadim,..pek birsey yazmak istemiyorum...zaten...ama guzel bir bolumde...Kivanc cok iyi oynadi gene...mithat'a bagirmalar filan super..ama mithat yilan gibi...halil ile zeynepin guvenini az da olsa geri aldi...
Son sahne cok kotuydi yaa..ninesi...yazik..sanki gercekten oyle yasiyomis gibi....simdi n olacak menekse ye..off...herkes herkes ile bi baglanti var simdi....menekse nin sut kardes oh mithat'la..kadir ile mustafa..Halil ile...of..offf..cok kote seyler olacak geelcek bolum...
herhalde cikmiyacak...bu hafta..ciksaydi guzel olurdu yaa...neyse..artik iki hafta bekliyeceges..
simdi iki hafta beklemek zorundamiyiz yani offff yaa ilk kez bayrammin olmamasini istiyorum :(:(:(:(:(
dün rüyamda menekse le halil gördümm acayipptiii
uyandim uyanir uyanmazda kalkip internetten seyrettim
Arkadaslar Ana Sayfada Menekse ile Halil var Alt Forumlar diye bir sayfa acilmis, nedenorada yorumlar yazilmiyor? Hic olmasayinede Ana Sayfaya gectik sayilir, yorumlarin disinda baska basliklarda var. Bu arada yine Kivancin artistligine bayildim, vallahi Gumusde bukadar iyi oynamiyordu, burada resmen dokturmus. O yuz ifadeleri hareketleri, insana herseyi hissetiriyor. BRAVO sana Kivanc!!
Demek bu Cuma Menekse Ile Halil yok ha..? Hic dusunmedim, Cuma gununun bayram oldugunu.. Ama aklima gelseydi zaten malum olurdu oynamicagi.. Kanal D bunu az yapmadi, hatta o kanal daha kotulerini yapip bizi (HP'cileri) kac kez cileden cikardi, ben sayisini unuttum, az kampanyalar duzenlemedik, az mail/ telefon bomba ardimana tutmadik o kanali.. Aliskinim yani.. Artik kizmicam, kizamicam o kanala..
Ve ayrica ben suan hala 3'uncu bolumu izliyorum.. :D
Nee cuma gunu Menekse ile Halil yokmu :img-swoon:blink: ben zaten ailemden ögrenci olarak uzak yasadigim icin benim pek bir bayram kutlamam olamiyacak ve o yuzden yeni bölumu izlemek isterdima ama yapicak birsey yok anlasilan:icon_sorr
Simdi yorum yapmadan gecilmez dimi:img-wink:
Kadir belliki agbisini biraktigi icin ve Mistikla yola ciktigi icin cok pisman ama onun son pismanligi fayda edicekmi bakalim??onun ve Mistikin o adamin ismi neydi hatirliyamadim simdi ama iste onun ellerinden kurtulmalari coook zor...umarim o adamlarin sayesinden bizlerde ebediyen kurtuluruz Kadir ve Mistikdan:icon_whis
Mistik ha bire bismillah dedi ya mezara girdiklerine ve sonra Halil'in mezar tasinin gösterildigi sahne ve bizimkilerin sasirmalari hani nasil bir is yapicaklarini ögrendiler ya?iste orada benim tuylerim diken diken oldu yaw,nasil yani birini mezardan cikartmak sirf kendi cikarlarin icin:icon_sorr
Benim birde merak ettigim sey o mezarda harbidende biri yatiyormu yoksam mezar bosmu?Halil'in cenazesine bakan Ahmet agbisi bir ceset bulupta o mezarami yerlestirdi yada odami bu karanlik islerin icindeydide sonradan taraf degistiripte Halil'i kurtarmak istedi?(bu son dedigime bende inanmiyorum ama)
Birde yani birini nasil derler tehsis? etmek icin o kisinin mesela dis röntgenlerine bakmiyorlarmi ki??
merhaba M.H ailesi diyim.. buraya ilk giriyorum... bence süper bir dizi.. ben gümüşü izlemiyordum... orda kıvancı çok başarılı görmedim doğrusu.. ama şimdi biraz imaj değiştirince süper olmus... imaj makerı iyi yapmış saçlarını uçurmakla...:))
bende üzüldüm şimdi cuma günü için.. ya millet geziyor diye bizim diziler yayınlanmıyor.. biz çok kapı yapmayız bayramda.. genelde evdeyiz..bizim günahımız neki.. hayret birşey.. hani heycanlı yerinde bırakmasaydı amenna... offf hakketten pesss... neyse artık katlanacağız maalesef... :((
Merhaba duydum ki cuma gunu menekse ile halil baslamiyormus uff simdi kim beklicek 2hafta neyse sadece menekse ile halil baslamiyorki çok dizi baslamicak sanirim her yil oyle oluyor Çok iyi dizileri bayram gununde yayinlamiyorlar neyse herkese geçmis olsun:icon_sorr:icon_sorr
merhabalar
cuma günü elektrik kesintisi nedeni ile başını ilyeyip sonunu izliyememiştim ama bu gün izleme fırsatım oldu.
şu Mithat kırk ayak gibi nerden çıkacağı hiç belli olmuyor.ne uyanık biri cin cin mubarek...zeynebe verdiği babası ımzalı mektubu zeynep dikkatli bakınca babasından gelmediğini anlıyamaz mıydı..zeynep babasını el yazısını tanır herhalde dimi..
halil'in ben yeni ev buldu ve menekşeyi oraya götürdü diye daha önce yazdığım yerde çorbacı dükkanı çıktı :img-cool2..tıpkı Almanya'dakı pastanedeki cilveleşmeler gibiydi ama bu defa menkşe yanlarında kaldığı BALCI ailesinini kızlarına gösterdikleri anlayışıda göz önüne alarak Halil'e daha içten davrandı :img-yes:
balcıların kızı ilede Mithat'ın ilk evliliğinde olma ihtimali yüksek oğlununda sevgili çıkması daha bir ilginç geldi bana....:icon_whis
kadir ve mustafanında Halil'in mezarını görünceki halleride süperdi.musti mezarlıkta gece giderken yine çok kortu okumaktan bir hal oldu..
ben mezar boştur diye düşünüyordum meğerse Mithat pisliği oraya bir garibanı koymuş neden acaba..hayır inanmıyan olursa DNA testi isteselerdi nasıl işin içinden sıyrılacaktı...
balcılarında yaptığı şimdi iş mi?? insan önce kıza bir sorar sonra ailesine haber veriri dimi....
zarife nine çok endişelendi heran gidebilir..:icon_sorr:icon_sorr
merhabalar
cuma günü elektrik kesintisi nedeni ile başını ilyeyip sonunu izliyememiştim ama bu gün izleme fırsatım oldu.
şu Mithat kırk ayak gibi nerden çıkacağı hiç belli olmuyor.ne uyanık biri cin cin mubarek...zeynebe verdiği babası ımzalı mektubu zeynep dikkatli bakınca babasından gelmediğini anlıyamaz mıydı..zeynep babasını el yazısını tanır herhalde dimi..
halil'in ben yeni ev buldu ve menekşeyi oraya götürdü diye daha önce yazdığım yerde çorbacı dükkanı çıktı :img-cool2..tıpkı Almanya'dakı pastanedeki cilveleşmeler gibiydi ama bu defa menkşe yanlarında kaldığı BALCI ailesinini kızlarına gösterdikleri anlayışıda göz önüne alarak Halil'e daha içten davrandı :img-yes:
balcıların kızı ilede Mithat'ın ilk evliliğinde olma ihtimali yüksek oğlununda sevgili çıkması daha bir ilginç geldi bana....:icon_whis
kadir ve mustafanında Halil'in mezarını görünceki halleride süperdi.musti mezarlıkta gece giderken yine çok kortu okumaktan bir hal oldu..
ben mezar boştur diye düşünüyordum meğerse Mithat pisliği oraya bir garibanı koymuş neden acaba..hayır inanmıyan olursa DNA testi isteselerdi nasıl işin içinden sıyrılacaktı...
balcılarında yaptığı şimdi iş mi?? insan önce kıza bir sorar sonra ailesine haber veriri dimi....
zarife nine çok endişelendi heran gidebilir..:icon_sorr:icon_sorr
Ayy musti ve kadir mezarda çok komikti,
hele mustii bildigi butun dualari okudu herhalde
adam az daha donuna isiyordu korkusundan
ama çok guldum orda ya heheeh:img-hyste
de-rin, o mektup isi benimde kafami karistirdi acikcasi...bende sanmistim ki Zeynep babasinin yazisini tanir diye ama anlasilan gicik Mithat öyle bir sekilde yazmiski bizim Zeyno bilem suphe etmedi...en kötusu Halil'in sankim davranislarida degisti gibi Mithat'a e buda bizim yesil gözlunun sonu olmasin sakin:icon_sorr
Balcilarda aradilar Almanya'yi ah ne guzel ah ne guzel,cok sevindim onlarin bukadar dusunceli olmalarina:icon_evil bunlarda iyilik yapalim derken nerden bilsinlerki Menekse'nin caninin tehlikede oldugunu... iyi niyetliligin gözunu sevsinler emmi:icon_sorr
Ne yani simdi Mithat mezardaki o cesedi ortadan kaldirdigi icin Halil'in yasadigini ispatmi edemiyecekler simdi:icon_whis ben pek anlamam bu islerden ama Halil kendisi gidipte kontrol olsa,yani ne biliyim sacindan falan bir kac tane tel alipta DNA testi yapilmazmi??bunu o Mithat denen herif dusunmemismidir simdi yani sankim:icon_whis adam akilsiz birine benzemiyor cunku yani ama...
Simdi Menekse Ahmet amca telefonda konustugunda onu yakalasa bilem birseyler degisicekmi sankim?hadi Ahmet bey Istanbulda nerde kaldiklarini söylemedi ama adam sonucta Balcilar ismini verdi..ee uyuz Mistik ve Kadir'i arar baba denen mahluk Almanya'dan ve telefon konusmasini anlatmazmi sankim??
dizide sürekli bir mucize durumu hakim değil mi?? böyle durumlar ilerki bölümlerde insanı sıkmaya başlar yani....
menekşe sürekli kaçacak halilde bir şekilde onu bulacak koskoca İstanbulda..hayıp şıp diye bir bölüm içersinde bulması hoş güzelde dediğim gibi aynı olaylar insanı sıkabilir....
mithat'ın oğlu (((yada adayı her neyse))) balcıların kızının sevgili olmaları hatta kızın mithat'ın evine gidip aile ile yemek yemesi koca İstanbul'da bulunmaz nimet durumu:img-cool2
mithat'ın mezarcı başı adamı ilede kadir ve mıstık'ın karşılaşıp beraber halil tuğluyu mezarden çıkarma işide çokkk büyük bir tesadüf yine koca İstanbul'da..
son zamnlarda sürekli rahatsız edlen diğer Balcı'lar ne düşünüyordur acaba:icon_whis:icon_whis
baba Balcının yine koca İsatanbul'da aynı muhtarmı neyse onunla bağlantıya girmesi yine çok büyük bir şans ki birde üstelik araştırmacı muhtar üşenmeyıp taaa ALAMANYALARDA yaşayan bir ailenin ev telefonunu buluyor....
.muhtar muhtar değil 007 Mübarek:img-polic.
berivan_cım birde o mektubu Mithat sol eli ile taklıt edip yzdı.ahmet hangi eli ile yazdı bilmiyorum ama fark edilir bir durumdur diye düşünüyorum:img-yes: zeynep babasını çok seviyor ve gayet iyi tanıdığını düşünürsek babasını el yazısından mektuptan şüphelenmesi gerekirdid diye
düşünmek istiyorum
mezar işinide anlamış değilim gece gece neden kurcalanıyor diye....
berivan halil polis tarafından aranıyor o nedenle saklanmak zorunda sanırım..hani aracında uyuşturucu çıkmıştıya:img-blush
birde annesini gönderdiği o kutuyu birdaha biraz daha uzun göstersinler iyice kontrol etmek istiyorum:img-polic çözemedim olayı:img-polic:P
emirdag_güzeli 07-10-07, 20:33 Oh Adam..aramasaydi..Berlini, catliyacakti herhalde...tutturdu adam..ariyacam da ariyacam...kendilerine de dert acti simdi..asya yukari..simdi Oh baba denilen adam..Kadir ile Yusufu Balci gile gonderecek...:(.isler gene karisacak...
yha bu gün bi daha izledim o sinanın annesi halilin annesimiydi yhaaa o kadına çok benzio
halilin annesi öleli kaç sene olmuşki yoksa o da mı ölmedii bana öle gibi geldi ama halilin
annesini tam hatırlayamıorum
tüm çabam bunun için dilekcem....gerçek tv hayatına kendimi atabilmek...
neeee bakışmı koklamakmıııı .... eskisi kadar var dimi....:img-icecrzaten bu diziyi tavsiye eden forumdaşlarım oldugu için iç ve dış meselelerle ugraşıyorum...yoksa ne derdime dimi...
koklamayı gördüm dedin dimi....:img-nyam:
:icon_roll:blush:
demek adı mithaaattttt:img-angel(kötü gözle bakamam gibi geliyor ya hadi hayırlısı )
zeynep hala seviyor hmmm..normal dizi senaryosu yani :icon_whis
ayrıca dilekcem senden özet dinlemek çok zevkliydi...tesüf ederim yani....ben izleyene kadar olup bitenleri anlatsan..aslında biliyorum menekşe kaçıyor zorla evlendirilmiş falan da...bana iç dünyaları gerekiyor..
sen yazmışsın ya"" peki halil menekşeyi nasıl seviyor ""diye....ama bunu iç alemlerine dalarak cevaplasan/cavaplasanız....HALİL MENEKŞEYİ NASIL SEVİYOR...ve tabi MENEKŞE HALİLİ NASIL SEVİYOR...
bunları yakalaya bilecekmiyim nedersiniz..:icon_sorr
sasoooooooom,
dilekçem sana özet geçmiş iyide etmiş
sende inşallah bize katılacaksın kısa zamanda...
Mithat evet Mithat valla benimde hiç kötü gözle bakasım yok hatta Halil'in önüne atlayınca onca şeyi bilmeme rağmen iyidir o yaaa canım benim derken buldum kendimi ama malesef kötü adam oyunculuğu da çok iyi bi kötü adam hemen devrisi sahnede kendinden nefret ettiriyor gönül istiyor iyi olsun ama na mümkün seneryo işte kötü adam vesselam kötü adam... :img-polic :img-cool2
sevgiler...
yha bu gün bi daha izledim o sinanın annesi halilin annesimiydi yhaaa o kadına çok benzio
halilin annesi öleli kaç sene olmuşki yoksa o da mı ölmedii bana öle gibi geldi ama halilin
annesini tam hatırlayamıorum
Yok canim,Sinan'in annesi Halil'in annesi degildi,evet bende cok benzetim ama o degildi...eee insanlar cift yaratilmis dememisler bosuna dimi ama:img-wink:
de-rin, mezarlarida ne hikmetse hep gece gece halederler,yani gunduz olmaz onca insan olunca ki o yuzden gece gece rahat calisabilirler en azindan...ay aney aney gece gece bir mezarlikta olmak:img-cold: helede ölu bir insani uzun zamandir yattigi yerden cikartmak:img-swoon:img-swoon tuylerim diken diken oldu vallah töbe töbe... insan nasilda cesaret eder böyle bir sey yapmaya yaw...
Birde dogru dedigin Halil eroin yuzunden araniyordu dimi?eee simdi Mithat'in Halil'den ne istedigi dahada kafami karistirdi vallah....egerki Mithat Halil'den kurtulmak istese ozaman o mezardaki cesede dokunmaz ve Halil'in yasadigini o sekilde ispat ederdi ama Mithat halen Halil'in ölmus gibi gözukmesini istediginden ben diyorum ki bu adamin Halil'e kalmis mirasi elinden almak icinmi yapiyor butun bunlari yada bu adamin amaci nedir... ayyy cildiricagim su soru isaretleri karsisinda vallah:icon_evil
Halil'in o kutusununda bir degeri var ama neee neee?!?kutu birseyinmi isaretidir acaba?yani ne biliyim o köprumu herseyin anahtari yani??
Birde o kutunun icinde sadece Halil'in annesiyle Bosnadaki cekilmis fotografi var(göstermislerdi ya flashback,Halil'in babasi cekmisti o resmi)Halil ve annesi yani o resimden haric hic baska resimler cektirmemislermi anne-ogul ki sadece bu oglana annesinden kalan tek resim,tek hatira o:icon_whis
çıtkırıldım 07-10-07, 21:50 ne cuma günü yokmuuu:(:( ofofof coook üzüldüm bayram bayram ii giderdi yaa haftayakadar nasıl sabredecem ben ofofffff prensimi ve prensesimii göremedenn:( neysee avutucaz kendimizii:(
ezelturkey 07-10-07, 22:27 valla bi bravoda benden kesilikle katılıyorum sana bravo kıvanç bravo sedef
bnde ksnlikle katılıyrm size:)kıvanç bravo gümüş diizisnde bu kadr iyi oynayamıyodu.bu dizide döktrmş.sedef'i çok sevyrm zaten.diziye gelnce evet çok güzel bi dizi diğerlernden farklı bi dizi oldugunu gösterdi inş böyle devam eder.benim için tek olmsuz yanı hatrla sevgili ile saatlerinin çakışması:(allhtan tekrarı olyo pazar günleri.bide son olark bişey sorucam hani çok hoş bi sahne vardı menekşenin avucunu öptğü sahne yarasını grdü ve öptü dimi?o ilk gece yaşananlrı biliyo mu halil?gözmden kaçmş:)
bnde ksnlikle katılıyrm size:)kıvanç bravo gümüş diizisnde bu kadr iyi oynayamıyodu.bu dizide döktrmş.sedef'i çok sevyrm zaten.diziye gelnce evet çok güzel bi dizi diğerlernden farklı bi dizi oldugunu gösterdi inş böyle devam eder.benim için tek olmsuz yanı hatrla sevgili ile saatlerinin çakışması:(allhtan tekrarı olyo pazar günleri.bide son olark bişey sorucam hani çok hoş bi sahne vardı menekşenin avucunu öptğü sahne yarasını grdü ve öptü dimi?o ilk gece yaşananlrı biliyo mu halil?gözmden kaçmş:)
Katiliyorum,cok ama cok guzel bir dizi ve bende Kivanc kendini cok guzel gelistirmis,yani mimikleri hele o göz kirpmalari varya of offf:img-in_lo:img-blush
Menekse Halil'e anlatmadi henuz o ilk gece olanlar(bize göstermediler yani)Halil elindeki o yara yuzunden öpmedi,yani o öpucugun anlami ben Halil'in olan askinin bir simgesi diye dusunmek istiyorum anlatabildimi??
Hem o yaranin Menekse'nin elinde halen durdugunuda sanmiyorum:img-yes hem eger ki Halil'in o yaradan haberi olsaydi kesin Mistiki otelde dövdugunde birde onun icin cakardi bir kac tane:icon_whis
emirdag_guzeli,canim tekrardan cok sagol,sayende benimde bir imzam var artik:happy0064
ben cok seviyorum bu diziyi kivanc a gercekten buravo ben gümüs dizinde böyle basarili oldugunu sanmiyorum bu dizide cok basarili ayrica cok yakisiyolar sedefle sedefte cok güzel kiz acikcasi songülü unutturdu bile bana
ben cok seviyorum bu diziyi kivanc a gercekten buravo ben gümüs dizinde böyle basarili oldugunu sanmiyorum bu dizide cok basarili ayrica cok yakisiyolar sedefle sedefte cok güzel kiz acikcasi songülü unutturdu bile bana
ben gümüs dizisini hic izlemedim ama menekse ile halilde kivanc tatlitugun oyunculuguna diyecek laf yok süper gercekten sanki gercekten asikmis gibi rol yapiyor
Ayy musti ve kadir mezarda çok komikti,
hele mustii bildigi butun dualari okudu herhalde
adam az daha donuna isiyordu korkusundan
ama çok guldum orda ya heheeh:img-hyste
:img-hyste[/quote] evet ya acayip komiktiii mustafa cok ödlek
ben bazen ona aciyorum gelen vuruyor giden vuruyorr :img-hyste
arkadaslar menekse ile halil in 6. bölümü iki hafta sonra yayinlanacak peki fragmandami ona göre gec yayinlanacak????
Katiliyorum,cok ama cok guzel bir dizi ve bende Kivanc kendini cok guzel gelistirmis,yani mimikleri hele o göz kirpmalari varya of offf:img-in_lo:img-blush
Menekse Halil'e anlatmadi henuz o ilk gece olanlar(bize göstermediler yani)Halil elindeki o yara yuzunden öpmedi,yani o öpucugun anlami ben Halil'in olan askinin bir simgesi diye dusunmek istiyorum anlatabildimi??
Hem o yaranin Menekse'nin elinde halen durdugunuda sanmiyorum:img-yes hem eger ki Halil'in o yaradan haberi olsaydi kesin Mistiki otelde dövdugunde birde onun icin cakardi bir kac tane:icon_whis
emirdag_guzeli,canim tekrardan cok sagol,sayende benimde bir imzam var artik:happy0064
ama keske halilin o geceden haberi olsaydi ama sormadi bile menekseye
ne zaman anlaticak acaba menekse ama ne halil sorar nede menekse anlatir bencee sormasinda kizin gururu incinir
en azindan yaranin izi kalmistir meneksenin elinde yara gecmissede izi kalmisitir
Gunaydin arkadaslar:)
Bolum yorumumu yapmamistim! Yine sahane bir bolumdu!
Halil'in Menekse'yi tekrar gordugu o an sok olusunu 'Menekse!' deyip bakisini unutmak ne mumkun! Sanirsinki gercekte de asik:) Sonra hemen durumu idare edip ise bas vurmasi cok hostu! Sartlar ne olursa olsun kabul edermismis:D Kapidan girerlerken Menekse'nin sacini koklayisi da ayri guzeldi! "Benden kacamayacaksin"deyip gulusu ise cok sekerdi!... Menekse'nin hala eli eline degecek diye yureginin hop oturup hop kalkmasi oyle masumane oyle dogalki cok ama cok seker bu kiz yahu! Bardagi alirken Halil parmaginin ucuyla dokununca bardak yere dustu ya ben de hayran hayran bakiyorum! Boyle aska hayran olunmazda ne yapilir! Var mi boylesi ya!
Halil'in iki parmagini opup Menkse'nin yanagina goturmesi ve goz kirpmasi da ayri hostu! Hala eski zaman asiklari gibi kacamak bakislarla oyle saf ki bu ask!
Menekse tatli goturmeye gittiginde kalkmak istedigi an Halil'in birden panige kapilip hih, gitme!' deyisi icime cok dokundu! Doyamiyorki! Birsey olacakta yeniden ayrilacaklar diye ne kadarda korkuyor!
Ve ardindan gelen o sahane sahne! Bknz: imzam... Merve sagolsun:)
Ne naif, ne ince, ne kibar, ne hos bir tavirdi oyle Halil'de ki! Baska dizilerde olsa acik konusayim o sahne +18 olmaya hazirdi! Hep klise anlar; esas oglan esas kizi dudaklarindan oper! Ama dizimiz oyle alisilmisin disinda, saf bir aski anlatiyorki ve iki karakter de oyle ince cizilmislerki ben baska hicbir dizide aski boylesi guzel anlatan bir sahne daha gormedim... Halil, nazikce Menekse'nin elini tutar, avucunu acar ve tam da yara izinin oldugu elinin icinden oper! Neler anlatmiyorki o sahne! O kucucuk an icin sayfalarca yazilabilir! Bir ask ancak bu kadar icten, bu kadar samimi ve bu kadar saf olabilir!
Elif Safak'i oykuden ve oyuncularimizi profesyonelliklerinden dolayi yeniden kutluyorum!:)
de-rin, mezarlarida ne hikmetse hep gece gece halederler,yani gunduz olmaz onca insan olunca ki o yuzden gece gece rahat calisabilirler en azindan...ay aney aney gece gece bir mezarlikta olmak:img-cold: helede ölu bir insani uzun zamandir yattigi yerden cikartmak:img-swoon:img-swoon tuylerim diken diken oldu vallah töbe töbe... insan nasilda cesaret eder böyle bir sey yapmaya yaw...
Birde dogru dedigin Halil eroin yuzunden araniyordu dimi?eee simdi Mithat'in Halil'den ne istedigi dahada kafami karistirdi vallah....egerki Mithat Halil'den kurtulmak istese ozaman o mezardaki cesede dokunmaz ve Halil'in yasadigini o sekilde ispat ederdi ama Mithat halen Halil'in ölmus gibi gözukmesini istediginden ben diyorum ki bu adamin Halil'e kalmis mirasi elinden almak icinmi yapiyor butun bunlari yada bu adamin amaci nedir... ayyy cildiricagim su soru isaretleri karsisinda vallah:icon_evil
Halil'in o kutusununda bir degeri var ama neee neee?!?kutu birseyinmi isaretidir acaba?yani ne biliyim o köprumu herseyin anahtari yani??
Birde o kutunun icinde sadece Halil'in annesiyle Bosnadaki cekilmis fotografi var(göstermislerdi ya flashback,Halil'in babasi cekmisti o resmi)Halil ve annesi yani o resimden haric hic baska resimler cektirmemislermi anne-ogul ki sadece bu oglana annesinden kalan tek resim,tek hatira o:icon_whis
günaydınlar , hayırlı kandiller herkese:img-wink:
berivancım evet o mezarlar hep gece açılır ki mıstık gibiler dua etsinler, korkak madenm o kadar korkuyorsun ne diye kabul ettin öyle işi.
aslında mustafaların öyle bir işe karıştığı iyi oldu.belki böylece mithat'ın yanında işe başlarlarda olmazya halil'e yardımcı olurlar.:img-icecr
peki şimdi o mezar taşını gördüler ne yapacaklar biz bu adamı tanıyoruz mu? diyecekler kendilerine o işi bulan kişiye yoksa gerçekten mezarı açıp içindekini kontrol mü?? edecekler:icon_whis
Halil o kutuya iyice bakmıyor annesini resmive Mostar köprüsüne bir bakıp kapatıyor....kutunun tabanında vardır gizli bir bölme bence daha dikkatli baksın:img-yes::img-yes::img-yes:
Günaydın arkadaşlar. Cuma akşamı yine harika bir bölüm izledik.
Menekşe Balcıları bulduğunda keşke daha inandırıcı bir yalan bulsaydı demek geliyor içimden ama o Canay yine ne eder ne yapar bir gıcıklık yapardı.
Halil, Menekşeyi eliyle koymuş gibi rahat buldu ve kıvrak zekasıyla Menekşeyide zor durumda bırakmamak için hemencik işe girdi. :)
İçeri girerlerken Menekşenin saçını koklaması çok güzeldi. Kendini nasılda sevdirdi Balcılara, istediğimiz gibi Çorbacının arkasıda odaymış Halil'e verdiler. Halil'in kıvrak zekasının hakkını yememek lazım şimdi.
Çalışırlarken Menekşeye öpücük göndermesi ve müşterinin onları görürken ki Halil'in sus şeklinde yaptığı işaret güzel olan sahnelerdendi.
Menekşenin Halil'in mızıka çalarken Doğanay'ın kim bu demesi üzerine "Halil..." demesine ne demeli. Allahtan hemen kıvırdı da. Aşağı tatlı götürmesi çok iyi oldu, yoksa hiç konuşamayacaklardı.
Bunların aşkı bambaşka bir aşk ya, biribirlerine dokunmaya bile kıyamıyorlar. Sarılmaları bile romantik öyle yani. Valla onlar tüm bölüm sarılsınlar ben usanmadan izlerim. Menekşenin Halil, tatlı yerken onu seyretmesi, Halil'in Menekşenin kendisi seyrettiğini farkettiğinde verdiği tepki hepsi hepsi muhteşemdi ama bu bölümün en en en en mükemmel sahnesi Halil'in Menekşenin elinin içini öptüğü sahneydi. O sahneydi öyle allahım ya eridim bittim. Nasıl da öpmeye kıyamaz gibi narince öpüyordu. Vee ve Zinedhahın merak ettiği "GİTME" Halil tarafından söylendi. Tahmin ettiğim gibi.
Doğanay'ın bebeğini Menekşenin uyutması da iyi oldu. Ninniyi nede güzel söyledi Menekşe, Doğanay, gıccık kardeşi Canay'a göre çok daha iyi ve marhametli birisi. Babasına keşke Menekşeye sorup öyle arasaydın demesi de ne kadar düşünceli biri olduğunu gösteriyor. Keşke Menekşenin süt kardeşi Canay olacağına, Doğanay olsaydı.
Menekşe, Balcıların aile ortamını sürekli kendinkiyle karşılaştıyordu ve aradaki uçuruma şaşırıp durdu bölüm boyunca. Canay'ın sevgilisinden ailesinin haberdar olması, evden gelip almasına, gece geç dönmesine hiçbirşey dememeleri vs.
Hasan, denen herifin artık suyu ısındı. Karısına metresinin ismiyle "Helga" seslenmediği kalmıştı onu da yaptı utanmaz. Birde üste çıkıp dövmez mi, hay taş kesileydi o ellerin.
Mıstık'a iyice gıccık oldum. Yusuf Abimiz bir tane ya, ne kadar mantıklı konuşmalar yapıyor. Özellikle yemekte Mıstık'a "Ben kardeşimi kimseye harcatmam" demesi beni çok duygulandırdı, gözlerim doldu valla.
İçeri Kadir efendi yüzünden düşmüşler şaşmamak lazım. Yusuf Abimiz, nezarette Mıstık'ı benzetince içimin yağları eridi. Kadir, kendi yolunu kendi seçti ve Mıstıkla gitti.
İşe bak ya, Halil'in mezarını bitirim ikili değiştirecek. İnşallah orada kalpten giderler. Acaba isimden birşey anlarlar mı? Zannetmiyorum gerçi ama.
Mithat Efendinin oyununa bak sen, Halil nasıl hemen inanır ona anlamıyorum. Zeynep bile inanmakta tereddüt etti. Mithat o mektubu nasıl yazdı?
Mithat, demekki Halil'in annesi ile evliyken diğer ailesi de vardı. İki tarafı birden idare ediyordu. Yada Halil'in annesi ile tamamen şirket ve kendi çıkarları için evlendi. Artık Halil'lerin yaptığı kazanın kaza olmadığına eminim. Mithat'ın işiydi.
Yusuf Abi, telefon rehberinden aramaya başladı Balcıları, Mıstıklarsa hala mezar kazma peşindeler. Ama Hasan hemen arayıp adresi de verecek. Tabi Ninemiz boş duracak değil ya, ilk fırsatta o da Yusuf'u arayıp haber verecek, belki adresi de verecek tabi elinde varsa yada Hasan biryerlere yazıp evde bırakırsa.
Yada Menekşe eve gidince inşallah ailesine haber verdiklerini söyleme zahmetinde bulunurlar. O zaman Menekşe Halil'e durumu anlatır ve giderler.
Aslında Menekşe bir kere Almanyayı arayıp Ninesi ile görüşse, Yusuf Abisinin kendisini kurtarmaya geldiğini de öğrenir ve numarasını alır.
Acaba bu hafta bayram dolayısıyla yeni bölümü verecekler mi?
KübraYasemin 08-10-07, 08:11 GünaydIn millet.
Bende nihayet girebildim, evet fragman filan yok herhalde. zaten bu hafta yeni bölümde yok diye ögrendim. Aman olmasa olmasIn simdi Bayram ve dizi yan yana gitmezdi zaten.
Bu arada Menekse ile Halil bence yeni bölümde kacmayI basaracaklardIr diye düsünüyorum.
BabasI Menekseyi bulmasI icin cok erken...
GünaydIn millet.
Bende nihayet girebildim, evet fragman filan yok herhalde. zaten bu hafta yeni bölümde yok diye ögrendim. Aman olmasa olmasIn simdi Bayram ve dizi yan yana gitmezdi zaten.
Bu arada Menekse ile Halil bence yeni bölümde kacmayI basaracaklardIr diye düsünüyorum.
BabasI Menekseyi bulmasI icin cok erken...
bende c.tesiden beri giremiodum ve dizimiz bu hafta yokuş çok üzülmdeim açıkçası evin tek kzı olunca misafilerle ben ilgileniom ve diziyi izlmekte zorluk çekebilridm bayram dolayısıyla..ama fragmanı verebilirlerdi yani..
NEHİRR katılıorım bencede bir şekilde kaçacaklar yada hiçolmadı yusuf abisi bulacak menekşeyi..ini öle olur yine yüreğimiz ağzımıza gelmez zatem musyi ile kadit şu anda pek menkşeyle ilgilenemicekler malum büyük iş peşindeler mezar işi tövbe yarabbii...
Merhaba arkadaşlar ne zamandan beri uğrayamadım buraya:img-wink:
cuma günü çok güzel bir bölümdü özellikle bu bölümde bağlantılar beni şaşırttı ama olması gereken bağlantılardı bunlar.
Yusuf'u zaten ilk bölümden sevmiştim yardım edeceğini de biliyodum çünkü babası ve kardeşi gibi değil o:icon_whis
son kısmını izleyemedim çok uykum geldi orayı da netten izliycem artık:img-icecr
Menekşe ve Halil sahneleri çok güzeldi KIvanç Tatlıtuğ rolunun hakkını çok iyi veriyor bu kadar etkili oynayabilirdi :good:
judithtimoz 08-10-07, 13:02 Bu bölüm acaip duygusal bir bölümdü. Halil ve Menekşe'nin arasındaki konuşma, mimikleri ve hal ve tavır. Çok güzel ve bıktırmadan devam ediyor.
Yusuf İnşallah Menekşe Halil ile beraber diye sözünden dönmez. İnşallah Menekşe'ye sahip çıkar. bye
***nesli*** 08-10-07, 13:19 ya arkadaslar bu hafta yeni bölüm war mı acaba bilen warsa sölesin bide bayrama denk geliyo ya kesin koymıcaklar yeni bölüm yaaa:sad53:
Herkese selam
Bütün Menkşe ile Halil forumunun ve herkesin kadir gecesi mübarek olsun
Dizideki kıyaslamaları çok seviyorum ben.Daha 2. bölümde Menekşenin uçaktaki kadınların hayat tarzıyla,Menekşenin şartlarını gözönüne getirmeleri çok güzel
Cuma günki bölümde de süt kardeşi(adını hatırlamıyorum)ailesiyle olan ilişkileriyle Menekşenin yaşadığı hayatın karşılaştırılması,hayat çok garip bir tarafta böyle özgürce yaşayan kadınlar,diğer tarafta ise Menekşe gibi ezilen söz hakkı olmayan insanların hayatları var demek istiyor.
Şu koşuşturmalı hayatımızda unuttuğumuz hayatları bu diziyle tekrar yaşıyoruz.Bizim belkide hiç görmediğimiz bu insanların varlığı,koşullarını basit bir diziyle tekrar hatırlamak insanın aslında vicdanını sızlatıyor.
Belkide bu diziyi birazda bu tarafı çekici kılıyor.....
çıtkırıldım 08-10-07, 13:38 merabalar herkeseee bu hafta bölüm olucakmı olmicakmııı anlamadım ben yaaaa dün tekrar baktımm halil öldürdü beni yaaa o bakıs allahımmmm helee meneksenin gülümsemesii ahh ahhh bu hafta olsun yaaa cok merak ediyomm
bu aradaa herkesin kadir gecesi mübarek olsunnn
merhaba arkadaşlar.....!!!! |