Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10 11

hewal
14-09-07, 21:59
Ben kendime şaşıyorum şu anda Hatırla Sevgilinin yeni sezon ilk bölümü var kaç hafta beledim ve o devam ederken ben bu forumdayım bu dizi gerçekten iki haftadaır çok etkiliyor beni....

Menekşe'nin babası kadar sinir biri varmıdır...Ahlaksız evdeki karısını dövsün kızını zorla evlendirsin sonra sevgiliin yanında sabahlasın...Birde başlık parasının lafı olunca yeri vardı gitti diyor...

Menekşe'nin ninesini Yusuf'a söyledikleri konusunda biraz haksız buluyorum kendiside bir nevi tetiği çekenlere karşı sustu en başta...Damat adayına şartlar öne süreceğine analık hakkını o zaman helal etmeyeceğini söyleyebilirdi...

Jenerikte İPEK BİLGİN'e teşekkür ederiz yazdı benmi kaçırdım acaba konuk oyuncumuydu ...

Arkadaşlar ayrıca forum kurallarına göre mesajların tamamını koyu harfle yazmak yasak önemli olan yada özellikle vurgulamak istediğimzi cümleşer dışında lütfen bu kurala dikkat edelim çok dikkat dağıtıyor o tarz yazılmış mesajlar

cihan-songül
14-09-07, 22:00
yalnız yeni bölümde menekşe ve halil abisi ve cibiliyetsiz kocasıyla karşılaşıyo galiba...hayır ben anlamıyorum..diyelimki buldulatr menekşe'yi...sanki o sümsük damat onu öldürmeye cesaret edebilicekmiki!! gerekli kanı temin etmek için kendi elini kesmeyip menekşe'nin elini kesen bi adam imkanı yok birisini vuramaz bence...gider yanlışlıkla kendini vurur o ciniliyetsiz..zaten kadir menekşe'yi vurmaktan bahsederken ödlek ödlek bakıyodu kadir'e...:P

ilahi güzin ya akşam akşam güldürdün beni:img-hyste:img-hyste

ama dediklerine sonuna kadar katılıyorum.bence çöyle olur. eğer karşılaşırlarsa kadir tetiğ çek der. o da menkşeye sana son bir şans veriyorum . gel benimle der. öldürecek yürek yok onda.:img-yes: bu bölümü izleyince ben mustafa ile kadirden pek korkmadım .son sahnelerden nedense. çünkü mafya bozuntuları daha bi korkunçlar.

dFKto
14-09-07, 22:00
Bu güzel aşk dizisine de siyah takım elbiseli, karanlık yüzlü, elleri silahlı adamları soktular ya pes doğrusu. Umarım o adamalar sadece aksiyon lazım olduğu anlarda çıkarlar ortaya da dizi mafya dizisine dönmez. Daha ikinci bölümden hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Konunun gidişatı, olayların kurgusu yine çok güzel ilerliyor ama o adamlar her şeyi bozdu

gzd_gzd
14-09-07, 22:01
bu mafya kılıklı adamların niyetleri baya ciddi gibi yaa
nasıl tak diye içeri girip vurdular o halille konuşan adamı
tüylerim ürperdi walla...
halili de öyle vurmak istiyceklerdir,ama neden yaa

jess
14-09-07, 22:02
Halilin Ahmetle telefonda konuşurken "Abi öldürmüşler beni.Annemin yanına gömmüşler." demesi çok şirindi.

Yalnız Ahmetle ortak bir çaba sonucu kaçmayı başardıysa o sahte mezarı yapanın kendisi ya da Ahmet olması gerekmiyor mu?:img-help:

Mirasa falan konmak için peşindekiler mi ölü süs verdiler yoksa?

Ayrıca Halil'in son sahnedeki yüz ifadesi birazcık garip geldi bana.:img-icecr Önce Menekşe'yi görmüş gibi gülümseyerek bakmaya başladı otobüse.Sonra Menekşe'yi gerçekten gördü ve şaşırdı. Önceki tebessümün nedenini çözemedim ben? Otobüsü görünce Menekşeyle olan anıları mı canlandı acaba?:img-blush

Bu arada resmin annesi olduğunu öğrendik sonunda.Neyseki.:img-heh:

havincim
14-09-07, 22:03
hewal bende sendenim ya ne zamandır HS yi bekliyordum yan odadaki tv de var sesini duyuyorum ama gidip izlemek zor geliyor nedense...saatleri ayrı olsaydı daha iyi olurdu orası ayrı ama...ben bu diziden vazgeçemem...HS yide netten izlcem artık ne zaman eklenirse...

guzinn
14-09-07, 22:04
ilahi güzin ya akşam akşam güldürdün beni:img-hyste:img-hyste

ama dediklerine sonuna kadar katılıyorum.bence çöyle olur. eğer karşılaşırlarsa kadir tetiğ çek der. o da menkşeye sana son bir şans veriyorum . gel benimle der. öldürecek yürek yok onda.:img-yes: bu bölümü izleyince ben mustafa ile kadirden pek korkmadım .son sahnelerden nedense. çünkü mafya bozuntuları daha bi korkunçlar.

yok yok cihan.o adamdan ne köy olur ne kasaba...aman olmasında zaten:icon_whis
seninde dediğin gibi beni en çok korkutan o siyah giyen adamlar oldu...halil nasıl kurtulcak onların elinden bilmiyorum artık...

cihan-songül
14-09-07, 22:04
Bu güzel aşk dizisine de siyah takım elbiseli, karanlık yüzlü, elleri silahlı adamları soktular ya pes doğrusu. Umarım o adamalar sadece aksiyon lazım olduğu anlarda çıkarlar ortaya da dizi mafya dizisine dönmez. Daha ikinci bölümden hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Konunun gidişatı, olayların kurgusu yine çok güzel ilerliyor ama o adamlar her şeyi bozdu

yok ya . sadece aşk konusu olsaydı ne kadar sürerdi ki dizi. diğer dizilere benzerdi. hiç değilse haliln neden istanbula gelmek istemediğini yavaş yavaş anlamaya başlıyoruz. ben memnunum gayet.hep aşk olsa 10 bölüm sonra sıkar. sadece menkşe ve halilin menkşenin ailesinden kaçısını izlerdik. ee bu kaçış da kaç bölüm sürerdi ki.sürekli arayıp duracak halleri yok ya:img-yes:

Pricipessa
14-09-07, 22:05
Üfff son sahne mükemmeldi gerçekten.. Bu ne hız hemen diğer haftanın fragmanını verdiler ya... Çok güzel bi dizi bu yaa hoooft :img-in_lo

Evet ben de önce Menekşe'yi görüp gülümsedi sandım. Ama heralde anıları canlandı diye gülümsemiş :img-yes:

cihan-songül
14-09-07, 22:30
Halilin Ahmetle telefonda konuşurken "Abi öldürmüşler beni.Annemin yanına gömmüşler." demesi çok şirindi.

Yalnız Ahmetle ortak bir çaba sonucu kaçmayı başardıysa o sahte mezarı yapanın kendisi ya da Ahmet olması gerekmiyor mu?:img-help:

Mirasa falan konmak için peşindekiler mi ölü süs verdiler yoksa?

Ayrıca Halil'in son sahnedeki yüz ifadesi birazcık garip geldi bana.:img-icecr Önce Menekşe'yi görmüş gibi gülümseyerek bakmaya başladı otobüse.Sonra Menekşe'yi gerçekten gördü ve şaşırdı. Önceki tebessümün nedenini çözemedim ben? Otobüsü görünce Menekşeyle olan anıları mı canlandı acaba?:img-blush

Bu arada resmin annesi olduğunu öğrendik sonunda.Neyseki.:img-heh:

ben ce de dedğin gibi o gülümsemesi anıların hatırlamasıydı. ilk başta görmedi zaten . sadece otobüse baktı sanırsam.ama dikkat ederseniz orada bir çekim hatası buldum ben:img-pilot ilk otobüsün geçişinde otobüs halili çoktan geçmişti. daha sonra halilin anılarını anımsayıp menkşeyi gördüğü anda ise otobüs daha yeni yanına geliyordu. burda bir hata var. kabul etmiyorum:img-pilot

KeReMcEmLoVeRiN
Offfff yine acayip bir bölümdü yaaaa:icon_sorr:icon_sorr
bir sürü seyler oldu...ama sonunda Menekse`yi görebildi Halil ona sevindim gercekten:happy0064
insallah abileri görmez yaa cok korktum orda Menekseyi görcekler diye....:icon_sorr
yaa Halil`in pesindeki adamlar kim??neden pesindeler??ve Halil`in neden Mert Yilmaz diye bir pasaportu var??bilmedigimiz cok sey var gercekten..cok merak ediyorum...

lykiadreamer
ya taksiciyle halilin muhabbeti de benim çok hoşuma gitti..o kadar aksiyon dolu sahnenin içinden o sahneyi bulup çıkardım..taksici sevdiğin nerde dediğinde halil'in kalbini tutup burda abi burda demesi çok tatlıydı..içime çok dokundu..ben öbür haftanın fragmanını izleyemedim,umarım haftaya kavuşurlar dsa bu bendeki sinir stres sona erer...:D :img-yes:

Hatiies
14-09-07, 22:36
Üfff son sahne mükemmeldi gerçekten.. Bu ne hız hemen diğer haftanın fragmanını verdiler ya... Çok güzel bi dizi bu yaa hoooft :img-in_lo

Evet ben de önce Menekşe'yi görüp gülümsedi sandım. Ama heralde anıları canlandı diye gülümsemiş :img-yes:

Diger haftanin fragmaninida mi verdiler?? Ben niye görmedim?:icon_sorr Neler gösterildi peki yeni fragmanda anlatsana?:img-blush Ya arkadaslar bu nasil bir bölümdü yaaa hep kovalamaca vbardi allahim korkudan tirnaklarimi yedim! :icon_sorr Offffff ve accayip agladim yazik Menekse nasilda agladi yaa yapa yanliz kaldi istanbulda.. Nasilda agladi oteldeki adam "erkek" hakkinda konusmaya baslayinca..Valla accayip uzuldum ya offf ve halil neler ceviriyo yaa gercekten KIM BU?? bende merak ettim o adamlar kim???? Neden onun pesindeler???? Ve sonunda Halil Menekseyi gördü tamam.. Ama nasil yanina gidecek?? yani onun onunde Meneksenin abisi ve Mustafa yuruyodu.. Hadi onlarda görürlerse:icon_sorr OFFFF binkere offff çatlicam ya meraktan Allahim sen bana sabir ver cumayi iple cekiyorum!!!!!!!!:happy0064:happy0064

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 22:38
ya taksiciyle halilin muhabbeti de benim çok hoşuma gitti..o kadar aksiyon dolu sahnenin içinden o sahneyi bulup çıkardım..taksici sevdiğin nerde dediğinde halil'in kalbini tutup burda abi burda demesi çok tatlıydı..içime çok dokundu..ben öbür haftanın fragmanını izleyemedim,umarım haftaya kavuşurlar dsa bu bendeki sinir stres sona erer...:D :img-yes:

aynen yaaa o ahne acayip güzeldi....:img-in_lo
cnm yaa ne güzel Kalbini gösterdi.....
bide son sahne acayipti yaa insallah abisi ve Mustafa görmezlerde hemen kacalar ordan....
malesef bende göremedim fragmani cok merak ediyorum insallah internete koyarlar yarin fragmani.....:icon_sorr

havincim
14-09-07, 22:39
yeni bölüm fragmanı çook güzel...
menekşe otobüsün merdivenlerden halilin üstüne atlıyor nasıl mutlular,nasıl tatlılar...yüzlerindende güller açıyor ikisinin de...
ama sonraki sahnede taksimde oturmuş konuşuyorlar menekşe üzgün...halile gördüklerinin nedenini soracak herhalde...
yan odalardan telefonla konuşuyorlar o kadar tatlılar ki:)
yine berlindeki gibi arka arkaya geziyorlardı bi sokakta...

ama son sahnede halil ikisinin kaldıkları otele geliyor hızla ve yüz ifadesi çok kötü...kalıveriyor öyle orda...sakın menekşeyi falan kaçırmış olmasınlar?ya da onları bulmuş olmasınlar?

pofuduk&kero
14-09-07, 22:39
YA BEN AVRUPADA KALIYORUM FRAGMAN vermediler
sen ne gorduysen bizede anlatasa ben catliyorum haftaya ne olacak diye???
lutfen ne gordun?????????????

bir arki anlattı az önce menekşe ile halil kavuşuyolar :img-in_lo
murat daltaban sanırım kötü adam ve oteli basanların başı
o öldürülen adamın cenazesine geliyomuş halil
işte böle ben bu kadarını hatırladım

derandamir
14-09-07, 22:40
merhaba arkadaslar bu bolumun boyle gececegi belliydi,bana gore haftaya tam diziyi anlamaya baslariz cunku Halil gecmisini ogrenmek gerekiyor,cunku su an biraz karisik,bolum fena degildi

songül_kıvanç
14-09-07, 22:41
ayy o son sahne neydı oyle ya yerım ben o halılı(kıvancı) cok tatlıydı.:) 3.bolumun ılk sahnesını buyuk bır heyecan ıle beklıyorum. bu arada halılde meneksenın abısınden and kocasından korkuyor :)

melis01
14-09-07, 22:42
inanilmaz heycanli bir bölüm izledik cok heycanliydi cok
yerimde duramadim reklamlara girince kafayi yedim resmen :img-pilot
resimdeki gercekden annesi cikti allahtan
sonra o adamlar kim?
halil aslinda zengin mi ? konu ne olabilir neden araniyor ? neden kacmak zorunda ?
menekseye cok acidim cok kiz ne yapicagni sasirdi kimsesiz istanbulda tek basina :icon_sorr
aklim cok karisik :img-blush

üstelik fragmanda cikti fragman aklimdan dahada karisik desem :img-blush
kavusma var cok güzel ask sahneleri bizi bekliyor .. :happy0064 belliki ayni odada kalmiyorlar ...
ama son sahnede menekse yok galiba halilin bakisi hicte iyi degildi umarim o bize tuzakdir

pofuduk&kero
bide son sahne acayipti yaa insallah abisi ve Mustafa görmezlerde hemen kacalar ordan....
malesef bende göremedim fragmani cok merak ediyorum insallah internete koyarlar yarin fragmani.....:icon_sorr

ne kalbini mi gösterdi:img-in_lo:img-in_lo
ben o sahneyi kaçırdım yaaaa:img-cray::img-cray:
olacak iş mi
abileri görmicek sanırım endişeye gerek yokk

havincim
yeni bölüm fargmanı malum siteye eklenmiş...çömez nickli arkadaşımız eklemiş sanırım onunda elleri dert görmesin:)bulamayanlar özel msj atabilirler...
şiddetle tavsiye edilir süper bir fragman çünkü...

nalan-k
14-09-07, 22:43
gercekten yine süper ötesi bir bölüm izledik:img-yes: ya yazzik ya halilede cok acidim, adam sürekli kosuyor, kaciyor. son sahneye gelince cok ama cok güzeldi, halil, meneksesini buldu:img-yes:
demek fragman verdiler ha, ben görmedim, aferim tmc ve kanalDye

havincim
14-09-07, 22:45
ne kalbini mi gösterdi:img-in_lo:img-in_lo
ben o sahneyi kaçırdım yaaaa:img-cray::img-cray:
olacak iş mi
abileri görmicek sanırım endişeye gerek yokk

evet cnm taksici halile senin sevdiğin nerde diye soruyor?halilde kalbini gösteriyor burda diyor:):img-in_lo:
çok güzel bir sahneydi...

nalan-k menekşe ile halil tmc yapımı değil ay yapıma ait...ay yapım da fragmanları erken veriyor zaten:)

Hatiies
14-09-07, 22:47
EBnde daha yeni youtubede yeni grafmani gördüm, Çömez arkadasimiz sagolsun hemen yolladi fragmanin linkini özel mesajla! Çok sagol canim!:img-wink: Ya bu nasil bir fragman yaa yine çok karisik bisey anlamadim... Halil yine kaçiyor o adamlardan.. Ama cok sükür kavusmus Meneksesine! :happy0064 Ayyyy nasil icten sariliyolar yaa çok tatli sahneler var yine.. Telefonda felan ayri odalarda.. Cokkkk sekerler ya allahim!!!!!!!!:happy0064

sarıseren
14-09-07, 22:47
ya bölümün ilk başlarını izleyemedim:img-cray:Ancak Halilin mezarını gördükten sonraki sahneleri izledim.Çok güzel bi bölümdü.Halil de o kadar pasaportun bulunmasının sebebini de anlamış olduk.Sonunda şükürler olsun Halil gördü Menekşeyi gördü otobüste.Yalnız bende hemen kanal değiştirmek zorunda kaldığım için yeni fragmanı göremedim:icon_sorrAnlattıklarınızdan yola çıkarak Halil ve Menekşenin sonunda buluştuklarına çok sevindim.Tabi kim bilir başlarına daha neler gelcek...

pofuduk&kero
14-09-07, 22:48
sweet bunny
çooooookkkkkkkkkk teşekürler fragman için ayysüper bir bölüm olcak aşk dolu
fragmanda halil pencereye çıkmış mızıka çalıyo ya büyük ihtimalle menekşeye oraya bittim yaaa:img-in_lo:img-in_lo

gzd_gzd
14-09-07, 22:49
evet yaa
halilin kalbini gösterdiği sahne çook güzeldi
taksici sana kalabilcein otel adı verebilirim diyince sanki halil beni duycakmış gibi bir bağırışım wardı ki ekran karşısında

belki bu bölümden de kavuşabilirlerdi
ayrlmasnlar hiç ya :icon_sorr

61MERVE61
14-09-07, 22:50
bEN HENUZ FRAGMANI goremedim ama ben bu bolumude cook sevdim...her nekadarda halilmenekse bir olmasaydi bile...
meneksenin pastaneye girdigi sahne sahane otesiydi...hatta bayildim...halil geldi hemen aklina...canim benim yaa......telefon sahneleri felan....BAYILDIMBAYILDIMBAYILDIM..

detaya snra gircem..

*Rüya*
14-09-07, 22:50
Süperdi bölüm! Resmen muhtesemdi!
O büyüleyici sarki pek çalmasa bile resmen donup kaldim..Allahim ne güzeldi ya..
Mezar konusu ve halilin geçmisi sorulari tam olarak cvp bulmadi..Ama yanlis görmediysem halilin pasaportunda Mert Yilmaz yaziyordu..
Halil neden bilmiyorum zamaninda birilerinden kaçmis..Su mafya kiliklilardan herhalde..Sonra uzun zaman ortaya çikmayinca öldü sanmislar..
Galiba öyle olmus..Ay çOk heycanliydi gerçekten..
Hele son sahneeee..Umarim görmezler Menekseyi

nalan-k
14-09-07, 22:52
havin, dogru diyorsun, pardon gece gece karistirdim:icon_sorr ama olsun yinede aferim bunlara vallah:img-yes:

NOT: bana öyle geliyorki bu dizi yeni yayin döneminde baslayan, yani yeni dizilerden en cok reyting alicak dizi:img-wink:

61MERVE61
14-09-07, 22:53
ayy simdi dusup bayilacam:):)havincim canim bitanesin fragman linki icin COKCOK tskurler...izledim fragmani super bise yah tuylerim dikendiken oldu nasil sariliolar ole..ay kiyamam yaa yine ayri ayri dolasiolar yani menekse onde halil arkada super yaaa..

melis01
14-09-07, 22:54
bu bölümü sindirmeden fragmanla ugrasmaya basladim :img-yes:
bi arkadas yazmis halilin taxideki konusmasi cok güzeldi:img-in_lo
simdi bi hafta beklemek var biraz sor.
sesli ve farkli fragman ciksada birseyler daha ögrensek kimbilir ne güzel replikler vardir teldende konusma gerceklesiyor malum ayni odada kalmiyorlarya
halil bi kat üste mizika kaliyor :img-yes: sonra bi yerde konusma var orda kesin az olsada halil gecmisini anlatiyordur. hatda cenaze var orda kimleri görüyor ordaki kiz kim acaba :icon_whis heycan heycan heycan .....

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 22:55
evet yaa
halilin kalbini gösterdiği sahne çook güzeldi
taksici sana kalabilcein otel adı verebilirim diyince sanki halil beni duycakmış gibi bir bağırışım wardı ki ekran karşısında

belki bu bölümden de kavuşabilirlerdi
ayrlmasnlar hiç ya :icon_sorr

evet yaaa o an bende acayip umutlandim ..sonra yo kdiyince sinir oldum yaaa bu kadar olur dedim resmen:icon_sorr
aam yinede cok gecmeden birbirlerini buldularya onada sükür:img-wink:

thalia_tugce
14-09-07, 22:56
İnanılmaz güzel bir bölümdü yhaaa ben bu kadar olcagını tahmin etmemişdim yeni fragmanı izleyemedim tabi diziye kendimi oyle kaptırmışım ki resmen her bi sahnede çıglık atıyodum evde ve babamla biraz bozuştuk o yüzden izleyemedim yha muhteşemler gerek oyuncular gerek seneryo muhteşem inşallah hiç bozulmaz böyle devam eder Allah'ımm bütün oyunculara başarılar diliyorum Kıvanç ' ım yha her zaman ki gibi muhteşemdinnn....!

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 22:59
Havincimmm cook tskler cnm :img-wink:
bende gördüm simdi yeni fragmani ayy ne güzel sariliyorlar birbirlerine yaaaa :happy0064
simdi bir hafta nasil beklicez biz offfff:icon_sorr
bu bölümün yorumulari bitmeden yeni bölümün yorumlarina basladik baya hizli calisiyorlar:img-wink:

*Rüya*
14-09-07, 23:00
Meneksenin ailesine nefretim gittikçe büyüyor..
Babasi steffisinin kollarini sevsin bakalim nereye kadar..
Bide Kadir'e ''salak oglu salak'' dedi ya orda resmen koptum :img-hyste Bu adam okadar salakki kendine salak dedigini bile anlamiyor :D Hay allahim..

pofuduk&kero
14-09-07, 23:03
Havincimmm cook tskler cnm :img-wink:
bende gördüm simdi yeni fragmani ayy ne güzel sariliyorlar birbirlerine yaaaa :happy0064
simdi bir hafta nasil beklicez biz offfff:icon_sorr
bu bölümün yorumulari bitmeden yeni bölümün yorumlarina basladik baya hizli calisiyorlar:img-wink:

walla bizdeki bu hız kimsede yok yaa:D:D
ben bugün için 2.lük bekliyorum arkadaşlar ilerleyen zamanlarda daha da yükseliriz kesin ama sezona yeni merhaba diyen malum yapımlar var
o yüzden bugün 2.yiz bence

denizer79
14-09-07, 23:03
gerçekten güzel bir bölümdü soluksuz izledim hele taksicinin halile oteli sorması ya resmen bağırdım oteli söylesin diye ama sonunda oldu halil menekşesini gördü çko şükür ben diğer abiden bişeyler bekliyorum olumlu anlamda:img-wink:(ama bu adamın diğer dizisi aklıma gelince acaba diyorum çünkü diğerinde kötü bir karakterdi)fragmanı gördüm çok sevindim keşke diğer kanallarda böyle bir uygulama yapsalar güzel olurdu en azından bir hafta boyunca ne olacak diye beklemezdik ama neyse tşk. kanald bizi merakta bırakmadığın için gelecek bölümde halilin hayatı biraz daha açıklık kazanacak gibi ama farkettinizmi bilmiyorum fragmanın sonunda umarım yanlış gördüm bizimkiler yine ayrılacak gibi(yani yine birbirlerin kaybedecek galiba her ne kadar istemesemde:sad53::sad53:)hepinize iyi geceler aklıma bişey gelirse eklerim sonra

songül_kıvanç
14-09-07, 23:07
ay fragman super ya bayıldım... sonunda kavusuyorlar. yıne halıl arkada :) cok guzel bır dızı ya :) ama halılın pesınde hala adamlar kosup duruyor halıl. yıne mızıka calıyor hemde ust pencereden alttakı menekseye :) cok tatlılar...

*Rüya*
14-09-07, 23:07
gerçekten güzel bir bölümdü soluksuz izledim hele taksicinin halile oteli sorması ya resmen bağırdım oteli söylesin diye ama sonunda oldu halil menekşesini gördü çko şükür ben diğer abiden bişeyler bekliyorum olumlu anlamda:img-wink:(ama bu adamın diğer dizisi aklıma gelince acaba diyorum çünkü diğerinde kötü bir karakterdi)fragmanı gördüm çok sevindim keşke diğer kanallarda böyle bir uygulama yapsalar güzel olurdu en azından bir hafta boyunca ne olacak diye beklemezdik ama neyse tşk. kanald bizi merakta bırakmadığın için gelecek bölümde halilin hayatı biraz daha açıklık kazanacak gibi ama farkettinizmi bilmiyorum fragmanın sonunda umarım yanlış gördüm bizimkiler yine ayrılacak gibi(yani yine birbirlerin kaybedecek galiba her ne kadar istemesemde:sad53::sad53:)hepinize iyi geceler aklıma bişey gelirse eklerim sonra

Aynen bende büyük abiden bir iyilik bekliyorum :) Baya pisman oldu belli..Baba korkusundan sesini çikaramiyor..

Mezar konusuna gelince dogru görmüsüm ; halil mezar tasini görünce çok sasirdi..Ya umarim birdahaki bölümde daha çOk sey ögreniriz..Ahmet abi kim?! Neden öldürüldü? Kimler öldürdü? daha çOk soru var..

Yeni fragman çikmis bile? Ne çabuk yaa :) Neyse malum siteye bi göz atim insallah bulurum

nalan-k
14-09-07, 23:08
havincim fragman icin cok sagol canim:good:

hani sürekli deniliyorya istanbul koca sehir, ya yeri gelince nekadarda kücülü veriyormus, halil sürekli damat ve gicik abiyle burun buruna geldi:img-yes:
menekse otobüste, abi ve damat hemen orada, ve hemen ardinda halil.
cok ama cok güzel bir bölümdü, haftayaki bölümde süper olucak, ya bu dizi zaten süper:good:, hep böyle olucak:img-wink:

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 23:08
walla bizdeki bu hız kimsede yok yaa:D:D
ben bugün için 2.lük bekliyorum arkadaşlar ilerleyen zamanlarda daha da yükseliriz kesin ama sezona yeni merhaba diyen malum yapımlar var
o yüzden bugün 2.yiz bence

yaa bence ilk 3e girmemiz bile yeterli:img-wink:
insallah gireriz ve daha iyi oluruz:img-wink:
aam gecen hafta burasi dolup tasiyordu simdi o kadar fazla kisi yok insallah reytinglerdede böyle olmaz yaaa:icon_sorr

gzd_gzd
14-09-07, 23:09
evet yaaa o an bende acayip umutlandim ..sonra yo kdiyince sinir oldum yaaa bu kadar olur dedim resmen:icon_sorr
aam yinede cok gecmeden birbirlerini buldularya onada sükür:img-wink:

evet
çok geçmeden buluşuyorlar neyseki
o durum da çok kötüydü aslnda
önde abisiyle kocası war,halil yüksek sesle bağırsa onlar duyar,ama menekşe de duyar
kavuşmak istiyosn ama kavuşamıyosn gibi birşey
feci bir durum olsa gerek...

gzd_keremcem
14-09-07, 23:09
aam gecen hafta burasi dolup tasiyordu simdi o kadar fazla kisi yok insallah reytinglerdede böyle olmaz yaaa:icon_sorr

evet canım ya bende gidim forma gecen haftakı gibi kalabalık deil
bu hafta diğer dizilerde başladı inşallah reytıng ıyı gelır:img-in_lo

pofuduk&kero
14-09-07, 23:10

ya sorma ben de ona takıldım şimdi:icon_whis
belki de hatırla sevgiliyi izlemeyip de onun bölüm yorumlarına bakanlar vardır:img-yes:
ilk üçe girmek yeterli ama hakkımız birincilik:happy0064
umarım yarın şoke olmayız:img-polic

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 23:10
Aynen bende büyük abiden bir iyilik bekliyorum :) Baya pisman oldu belli..Baba korkusundan sesini çikaramiyor..

Mezar konusuna gelince dogru görmüsüm ; halil mezar tasini görünce çok sasirdi..Ya umarim birdahaki bölümde daha çOk sey ögreniriz..Ahmet abi kim?! Neden öldürüldü? Kimler öldürdü? daha çOk soru var..

Yeni fragman çikmis bile? Ne çabuk yaa :) Neyse malum siteye bi göz atim insallah bulurum

Evet bencede Yusuf olumlu yönde birseyler yapcak gibi gözüküyor..yani kötü birine benzemiyor...Aska Sürgünde kötü rol oynamisti ama bakalim burda öyle degil galiba....

bende o adam öldürüldügünde sok oldum yaa dedim noluyor simdi hicbirsey anlamadim neden öldürdüler acaba adami????

nalan-k
14-09-07, 23:11

ya aslinda benim öyle 1. yada 2. takintilarim yok, tabii olursak cok sevinirim o ayri meselede, bence ilk 4 gayet iyi, ama benim icimdeki his 2. yada 3. oluruz:img-wink:

keremcemloverin, bu hafta hs basladi ondandir canim:icon_sorr

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 23:13
evet
çok geçmeden buluşuyorlar neyseki
o durum da çok kötüydü aslnda
önde abisiyle kocası war,halil yüksek sesle bağırsa onlar duyar,ama menekşe de duyar
kavuşmak istiyosn ama kavuşamıyosn gibi birşey
feci bir durum olsa gerek...

evet yaa yazik oda sasirmistir napcani....bagirmazda Meneksede hic bakmadi..ama kavusuyorlar cok sükür fragmanda gördügümüz kadariyla:img-wink:
ama Halil`le ilgili bilmedigimiz cok sey var bence....bide annesi yasiyor sanmistim ben ama ölmüs:icon_sorr
haa bide Istanbula neden gitmek istemedigi anlasildi Menekse Istanbula kacalim dediginde biraz kararsizdiya...demek pesinde adamlar varmis o yüzden....

Hatiies
14-09-07, 23:14
Evet bencede Yusuf olumlu yönde birseyler yapcak gibi gözüküyor..yani kötü birine benzemiyor...Aska Sürgünde kötü rol oynamisti ama bakalim burda öyle degil galiba....

bende o adam öldürüldügünde sok oldum yaa dedim noluyor simdi hicbirsey anlamadim neden öldürdüler acaba adami????

Görecez artik yavas yavas ögrenecez herseyi canim sabirli olmaliyiz:img-yes: Ama bencede o Yusuf abisi birseyler yapacak, Menekseyi koruyacak.. Nenesi ona öyle seyler diyince aklina biseyler gelmistir herhalde.. Oda yakinda gider Istanbula..

attar
14-09-07, 23:15
kesinlikle yarın bizim dizimiz birinci bundan emin olun bu hafta kimle konuştuysam herkes bu diziden bahsediyodu hatırla sevgili dizisini dört gözle bekleyenler bile forumda dizi bittiğinde 75 kişiydik ama ne olduysa bir kesinti oldu sonra ümidini kesen interneti kapatmış olabilir neyse bende artıkyatıcam herkese iyi geceler:sad53:

_Tuba_
14-09-07, 23:16
süper bir bölümdü çok heycanlı bitti sonu
bence birkaç haftaya bu dizi iyice patlar

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 23:17
ya aslinda benim öyle 1. yada 2. takintilarim yok, tabii olursak cok sevinirim o ayri meselede, bence ilk 4 gayet iyi, ama benim icimdeki his 2. yada 3. oluruz:img-wink:

keremcemloverin, bu hafta hs basladi ondandir canim:icon_sorr

evet ahklisin cnm onun baya etksii olmustur..bu arada ismim Büsra cnm:img-wink:
bencede ya 2. yada 3. oluruz cok merak ediyorum bakalim kacinci olcaz:img-yes:

Bu arada aklima geldi Menekse Ucaktayken yaninda oturan kadinlar nasil alay ettiler onunla Istanbulun icine gidiyorum dediginde gicik oldum yaa...birde isleri güsleri gezmek ve alisveristi baska konuscak konulari yoktu...

arese
14-09-07, 23:19
arkadaslar bu aksam ki bölümün pazar günü saat 22.15 tekrarı var bir daha izlemek istiyenler için bilginize...

sarıseren
bencede kesin ilk üçte oluruz.Ama birinci olur muyuz onu bilemicem.Sıla güçlü bi dizi izleyeni çok olmuş olabilir.Bu hafta belki olmasa bile ilerleyen haftalarda birinciliği götürebilicek bi dizi bence:img-yes:

KeReMcEmLoVeRiN
Görecez artik yavas yavas ögrenecez herseyi canim sabirli olmaliyiz:img-yes: Ama bencede o Yusuf abisi birseyler yapacak, Menekseyi koruyacak.. Nenesi ona öyle seyler diyince aklina biseyler gelmistir herhalde.. Oda yakinda gider Istanbula..

Evet cnm haklsin yavas yavas hersey cözülür galiba...hemen olsa tabii dizinin heyecani kalmaz :img-yes:
ama napalim iste insan merka ediyor:)
bencede Yusuf`ta yakinda Istanbula gelir aman babasi gelemsin yaa gicik oluyorum adama zaten

Hilo
14-09-07, 23:21
arkadaslar ya bu aksamki bölümde harikaydi,ben normalde hatirla sevgiliyi izleyen biriyim,ama artik sarmadigi icin menekse ile halili izliyorum:) ya bu dizi resmen bizim burda cekilmis oppelner straße filan bizim yan sokak,türkiyeye gitmeseydim bu sene kivancimi görecektim offf offf:sad53::sad53:

nalan-k
14-09-07, 23:21
evet ahklisin cnm onun baya etksii olmustur..bu arada ismim Büsra cnm:img-wink:
bencede ya 2. yada 3. oluruz cok merak ediyorum bakalim kacinci olcaz:img-yes:

Bu arada aklima geldi Menekse Ucaktayken yaninda oturan kadinlar nasil alay ettiler onunla Istanbulun icine gidiyorum dediginde gicik oldum yaa...birde isleri güsleri gezmek ve alisveristi baska konuscak konulari yoktu...

ucaktaki bayanlar aynen senin dedigin gibiydiler canim:img-yes:, cok basitlerdi.

bu arada tekrar reytinglere gelince aslinda gercekten hak edicek dizi menekse ve halil, yanlis anlasilmasin ben diger dizileride izliyor ve izliyordum, ama menekse ve halil acayip ses getirdi ilk bölümden itibaren, bence kesinlikle hak ediyorlar, hersey süper:img-wink:

thalia_tugce
14-09-07, 23:22
eet arkadaşlr banada oyle gelito yusuf bişiler yapcak bencede o dayanamaz gibime geliyo abiligini tam olarak tapıcak bence diziyi ilk 3 e gireriz muhteşem bi dizi herşey warr daha ne olsun..

gzd_gzd
14-09-07, 23:24
evet yaa yazik oda sasirmistir napcani....bagirmazda Meneksede hic bakmadi..ama kavusuyorlar cok sükür fragmanda gördügümüz kadariyla:img-wink:
ama Halil`le ilgili bilmedigimiz cok sey var bence....bide annesi yasiyor sanmistim ben ama ölmüs:icon_sorr
haa bide Istanbula neden gitmek istemedigi anlasildi Menekse Istanbula kacalim dediginde biraz kararsizdiya...demek pesinde adamlar varmis o yüzden....

ben de annesi yaşıyor zannetmiştm
ama hayat hikayesi tahmin ettiğimden daha karmaşık
kaçtığı kişiler de tahmin ettiğimden daha tehlikeli çıktı malesef
halili buldukları yerde o bölümde öldürüdkleri adam gibi öldürmeyi düşünüolar yaa
annesini de kesn onlar öldürmüştr :icon_whis
daha neler öğrenicez acaba halille ilgili.....

Hatiies
Evet cnm haklsin yavas yavas hersey cözülür galiba...hemen olsa tabii dizinin heyecani kalmaz :img-yes:
ama napalim iste insan merka ediyor:)
bencede Yusuf`ta yakinda Istanbula gelir aman babasi gelemsin yaa gicik oluyorum adama zaten

Bence HEPSi gider yakinda Trye.. Ama Yusuf kesinnnn Meneksenin ve Halilin tarafindan olacak.. (Çaktirmadan?) onlara yardim edecek.. Ya Halil su adamlardan bi kurtulsa.. Kim bu adamlar kafayi yicem Allahim sen bana sabir ver :icon_sorr Daha çoook bekleriz bence cünkü daha yeni ikinic bölüm bitii. Uzatirlar canim:img-wink:

lykiadreamer
fragmanı bende şimdi izledim..ya murat daltaban galiba kötü rolde..ben onun diziye girmesini 4 gözle beklerken niye kötü yapmışlar murat'ı anlamadım..gerçi tam emin diilim ama fragmanda halil'in peşindeki adamların başı gibi duruyodu..Fırat tanış'la ikisini çok seviyodum..neyse ki fırat tanış bu dizide iyi rolde..inanıyorum ben buna iyi bi abi o ...:D:img-yes:

havincim
14-09-07, 23:25
ratinglerin geçen bölümden yüksek olacağı kesin ilk bölüm çok ses getirdi ama sıralama ne olur bilinmez...karşımızda güçlü rakipler var...
sıla da hatırla sevgili de geçen sezondan kitlesi olan diziler bu yüzden bizden avantajlılar ama ne olacağı bilinmez tabi...

gizemyd
14-09-07, 23:26
dizinin kesinlikle birinci olması gerekiyo bütün dizilere bin basar ben hatırla sevgili izlerdim ama bu dizi öle şahane ki şimdiki tek favori dizm bu diyebilirim:img-yes:

thalia_tugce
14-09-07, 23:27
bence bu adamlar bi Alacak davası için gelmişlerdir gibime gelio ee annesini falan öldürmüşler yani halil in kendi mezerını bile yapmışlar yani baya bi olay olcak sonrada da şimdi adamlar menekşenin ailesiyle birleşirlerse ortalık fena karışır gibime gelio ki ole olmaz sanırım

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 23:27
ben de annesi yaşıyor zannetmiştm
ama hayat hikayesi tahmin ettiğimden daha karmaşık
kaçtığı kişiler de tahmin ettiğimden daha tehlikeli çıktı malesef
halili buldukları yerde o bölümde öldürüdkleri adam gibi öldürmeyi düşünüolar yaa
annesini de kesn onlar öldürmüştr :icon_whis
daha neler öğrenicez acaba halille ilgili.....

evet yaa ben böyle seyleri hic beklemiyordum..iste dizimizin her bölümü tahmin edemdigimiz gelismelerle dolu..asil heyecanli yapanda bu dizimizi ....:img-wink:
bencede Halil`in gecmsii baya karisk bakalim önümüzdeki bölümlerde ögrencez insallah:img-wink:

PINARR89
14-09-07, 23:34
yine mükemmel bir bölümdü.ilk bölümdeki heyecanda korundu.Yalnız halilin durumu gerçekten çok karışık artık biryerinden anlatmaya başlarlar.Halil zengin bir ailenin çocuğu bunu anladık o adamda aile dostu gibi bişi ve halili diğer adamlardan kaçırıo ama öldü gösterten kim herhalde o, çünkü halilin kaçtığı adam gelip öldürdü yalan söyledi diye herhalde.

Menekşeye gelince çok tatlıydı menekşe-mızıka sahnesi çok güzel çok içtendi.O da fragmanda gördük kavuşuyor haliline:happy0064 bide murat daltabanında rolü başlıyor o da kötü rolde herhalde öyle geldi görüntüsü belkide halile yardım etcek birisidir herneyse ama önemli bir rolü olduğu kesin dizide.

Hatiies
14-09-07, 23:41
Hadi canlarim ben yaticam valla cok uykum var, reytingleri cok merak ediyorum kesin cok iyidir yine! :good: Yine diyorum, bugun Menekse ile halil 2inci bölüm SÜPERDIIIIIIIIIIIIIIIII, asigim ben bu diziye cok seviyorum yaaaa benim icin bu dizi 1 numara! iple cekiyorum cumayi valla heyecandan yedim tirnaklarimi gitti güzelim tirnaklarr:sad53:

Hadi herkeze iyi gecelerrr! Kendinize iyi bakin, öptum sizibyebyebye!

*Rüya*
14-09-07, 23:42
Dizinin ratinglerini gerçekten çok merak ediyorum :img-yes: Umarim 1.oluruz..Ve nerde bütün menekse ile halilciler? Gecen hafta çOk daha çok kisi vardi burda :) Neyse..

Dedigim gibi, yine çok güzel bir bölümdü..
Mlsf daha çok ayrilik vardi..Ama birdahaki hafta insallah daha çok sarilma sahneleri..Ask sahneleri..ve o muhtesem müzikli sahneler olur :img-in_lo

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 23:45
Hadi canlarim ben yaticam valla cok uykum var, reytingleri cok merak ediyorum kesin cok iyidir yine! :good: Yine diyorum, bugun Menekse ile halil 2inci bölüm SÜPERDIIIIIIIIIIIIIIIII, asigim ben bu diziye cok seviyorum yaaaa benim icin bu dizi 1 numara! iple cekiyorum cumayi valla heyecandan yedim tirnaklarimi gitti güzelim tirnaklarr:sad53:

Hadi herkeze iyi gecelerrr! Kendinize iyi bakin, öptum sizibyebyebye!

Sanada iyi geceler Hatiies bende cok merak ediyorum reytingleri yaaa keske bugün gelseler:icon_sorr

Pinarcim sana katilyiorum Meneksenin mizikayi agzina aldigi sahne cok güzeldi gercekten...bide pastanyei görünce Halille pastanede gecirdigi günleri hatirlamasi felan....süperr yapmislar gercekten sahneleri...:img-wink:

bide Menekse pasaportu görünce "halil hic gelemicek" diye düsününce cok korktum baska bir yere gitcek diye yada ne bilim..ümidi kesmisti resmen ama kavustularya sonunda önemli olan o:img-wink:

KeReMcEmLoVeRiN
14-09-07, 23:48
Dizinin ratinglerini gerçekten çok merak ediyorum :img-yes: Umarim 1.oluruz..Ve nerde bütün menekse ile halilciler? Gecen hafta çOk daha çok kisi vardi burda :) Neyse..

Dedigim gibi, yine çok güzel bir bölümdü..
Mlsf daha çok ayrilik vardi..Ama birdahaki hafta insallah daha çok sarilma sahneleri..Ask sahneleri..ve o muhtesem müzikli sahneler olur :img-in_lo

Aynen yaa bu baslik dolup tasmisti gecen hafta...ama insallah reytiglerimiz iyi gelir dedigin gibi bide birinci olursak dünyalar bizim olur:happy0064

insallah yaa o sahneler 1. bölümde cok güzeldi...:img-in_lo
öyle sahneler gelcek gibi gözüküyor bakalim...
ama insallah hemen ayrilmazlar yaaa...:icon_sorr

thalia_tugce
14-09-07, 23:56
ewet arkadaşlar katılıyorum çok heeycanlı bölümler bizi bekliyor halil menekşeyi korumak için ondan ayrılmak isteyebilir ama büyük ihtimal ole bişi yapmıcak çünki ikisinnde başında ölüm var sonuçta birbirlerini bu yoldan sonra bırakmazlar gibime geliyo birbirlerini çok kollıcaklar

*Rüya*
14-09-07, 23:57
Aynen yaa bu baslik dolup tasmisti gecen hafta...ama insallah reytiglerimiz iyi gelir dedigin gibi bide birinci olursak dünyalar bizim olur:happy0064

insallah yaa o sahneler 1. bölümde cok güzeldi...:img-in_lo
öyle sahneler gelcek gibi gözüküyor bakalim...
ama insallah hemen ayrilmazlar yaaa...:icon_sorr

Nekadar az kisi forumda olursa okadar kötü rating aliriz dersekkkk :D Kesin 1.olamayiz..Cünkü forumda gerçekten çOk az kisi var ..:(

Ya bide bi arki bana birsey söyledi..Onun sayesinde uyandim bende..
Acaba Halil zengin olabilirmi?

Cünkü o düsünme sahnelerinde çok $Ik giyinmisti..Yani bana öyle geldi..
Bide su Ahmet bey kim acaba? Of off

thalia_tugce
15-09-07, 00:00
Nekadar az kisi forumda olursa okadar kötü rating aliriz dersekkkk :D Kesin 1.olamayiz..Cünkü forumda gerçekten çOk az kisi var ..:(

Ya bide bi arki bana birsey söyledi..Onun sayesinde uyandim bende..
Acaba Halil zengin olabilirmi?

Cünkü o düsünme sahnelerinde çok $Ik giyinmisti..Yani bana öyle geldi..
Bide su Ahmet bey kim acaba? Of off
ewet canım yha bende oralarda takıldım bence zengin ve onlara karşı bir şirkt intikam alıyo gibi yada babadan kalma bişeymi diye düşünüyorum hani ahmet beyde sanırım onun yakın bi abisi gibi çünki halil i tamamen koruyodu filmde off bir sürü şifre bıraktılar kafamızda diziyi bitirdiler yha gerçek dizide bole olur zaten ama işte dayanamıyorum

KeReMcEmLoVeRiN
15-09-07, 00:00
ewet arkadaşlar katılıyorum çok heeycanlı bölümler bizi bekliyor halil menekşeyi korumak için ondan ayrılmak isteyebilir ama büyük ihtimal ole bişi yapmıcak çünki ikisinnde başında ölüm var sonuçta birbirlerini bu yoldan sonra bırakmazlar gibime geliyo birbirlerini çok kollıcaklar

yaa insallah öyle olur cnm ama daha ayrilik olcak galiba....:icon_sorr
Rüyacim bencede Halil zengindi önceden bende onu öyle giyinik görünce eskiden zengindi demekki diye düsündüm...bilmedigimiz cok sey var galiba..artik ilerleyen bölümlerde ügrencez insallah:img-wink:

neyse arkadaslar ben cikiyorum..yarin erken kalkmam lazim..reytinglerimizi cok merak ediyorum nolcak acaba:icon_whis
hadi kib aeo görüsürüz bye

thalia_tugce
15-09-07, 00:05
yaa insallah öyle olur cnm ama daha ayrilik olcak galiba....:icon_sorr
Rüyacim bencede Halil zengindi önceden bende onu öyle giyinik görünce eskiden zengindi demekki diye düsündüm...bilmedigimiz cok sey var galiba..artik ilerleyen bölümlerde ügrencez insallah:img-wink:

neyse arkadaslar ben cikiyorum..yarin erken kalkmam lazim..reytinglerimizi cok merak ediyorum nolcak acaba:icon_whis
hadi kib aeo görüsürüz bye
sanırım canm ole olcak yoksa dizide sürekli kaçamak olmaz gerçi çok süpriz şeylr olcak ççünkü gümüştede bole dioduk ve bambaşka şeyler oluyodu off okullarda açılcak gerçi cuma günü ama inşallah gününü deiştirmezler yokssa valla çok kötü olur yhaaa herkese ii akşamlar a.e.o :)

Aliyefun
15-09-07, 00:06
Yum usulca gözlerini..
Uzat üşümüş ellerini
Sakla o masum yüreğini
Zaman gibi sessiz uyu..
Bu dünya dipsiz bir kuyu
Pamuktan kalbin solmadan,
Hayat yüzüne vurmadan
Uyu..Yavrum uyu..
Bu dünya dipsiz bir kuyu..
Uyu melek yüzlüm uyu..
Bu dünya dipsiz bir kuyu..

toygar ışıklı eline emeğine sağlık..

*Rüya*
15-09-07, 00:14
Bu bölümde çogu sorular çözülür saniyodum ama öyle olmadi ya :) Tam tersi, daha çOk sorular ortaya çikti..
Evet, Halil önceden zengin olmus olabilir..
Abimde ''yazik menekseye hemen güvendi halile'' dedi..Halil kesinlikle kötü biri degilki ;) Birilerinden kaçiyorsa bence ailesiyle ilgilidir..
Ailesiyle ilgili çOk soru isareti var sonuçta..Halilin eskiden kötülük yaptigini ve simdide mafyadan kaçtigini düsünmüyorum..

Ya açikcasi ben ratinglerden çok korkuyorum :icon_sorr

betül kocak
15-09-07, 00:30
bugünkü bölüm cok güzel ve heycenliydi.hele halilin pasaportunu verirken arkasinda menekesenin kardesi vardi ben orda yakalanir diyordum sükür yakalanmadim.su meneksenin babasina gicik oluyorum ya kizi kaciyor adam hala aksamlari sevgilisinin yanina gidiyor ve üstelik karisibi dövüyor.insallah orda meneksede halili görürü ve yine insallah kardesi menekseyi görmez ve insallah yarinda raytingler iyi gelir.

arkadaslar biri bana halilin o meselesini anlata bilirmi?simid halil bosnali ama niye türk pasaportu var?????eger birisi anlatirsa cok sevinirim

**aLmiRa**
15-09-07, 01:33
evet bu bolum cok heyecanliydi dizi bittiginde birbirini arayan insanlari ayni kareye koymuslar superdi bence :)

alamehmet
15-09-07, 02:41
Menekşe'nin babası kadar sinir biri varmıdır...Ahlaksız evdeki karısını dövsün kızını zorla evlendirsin sonra sevgiliin yanında sabahlasın...Birde başlık parasının lafı olunca yeri vardı gitti diyor...

Bugüne kadar sanırım hiç bu kadar televizyondan içeri girip birinin ümüğüne yapışasım gelmemişti...Her sahnesi,her davranışı sinir katsayılarımı yükseltiyor...

Ama hiç bir sahnesi o portakal suyu sıkarkanki :img-fear2 kadar öldürme hissi uyandırmadı bende...Nasıl bir iticilikti....Biliyorum bu bölümde değildi ama çok etkiledi o sahne beni hatırlayınca herkese bir hatırlatayım dedim :)

Menekşe'nin ninesini Yusuf'a söyledikleri konusunda biraz haksız buluyorum kendiside bir nevi tetiği çekenlere karşı sustu en başta...Damat adayına şartlar öne süreceğine analık hakkını o zaman helal etmeyeceğini söyleyebilirdi...

:good:

Menekşe evlenmek istemediğini söylediğinde,kaçıcam dediğinde ninesi değil miydi durduran...Baban söz verdi döndüremezsin diyen...O zaman neden sadece Yusuf'a yüklenmek...Ki Yusufta en az ninesi kadar karşıydı bu duruma...Ama ses çıkartamadı...Hiç kimsenin çıkartamadığı gibi...

Bugün diğer abiye olan sinirim çok çok daha arttı...Var hala böyle insanlar yer yüzünde...Mantıklarını ise çözmenin mümkünatı yok...Damat müsvettesine -adını şimdi hatırlayamadım- söyledikleri...O tetiği çekerkende yanında olcam,sırtına vurcam...İyi halt edicen...Bravo tebrikler sana...Ne büyük bir iş yapacaksın...Helal diye bağrınasım geldi izlerken...İşte ikinci bir ümük sıkma girişimimi de burda gerçekleştirmek isterdim...

Jenerikte İPEK BİLGİN'e teşekkür ederiz yazdı benmi kaçırdım acaba konuk oyuncumuydu ...

İpek Bilgin mi :blink:

Teşekkür mü :blink:

Konuk oyuncu mu :blink:

neden hemen kapatırım şu televizyonu ki :dito

Bu bölümde bana saçma gelen tek şey oldu...O da bu kadar çabuk birbirlerini bulmaları...Koca İstanbul...Bu kadar tesadüf cidden de çok ama çok fazla değil mi...Eee dizi bu demeyin...Yine de çok fazla...

Birde sanırım bizim denk geldiğimiz hatta bizimde çıktığımız çekimler önümüzdeki bölümde...Koşuşturmaca olacak ama kimler koşuşturacak bilmiyorum...Arkamız dönük yürüyorduk...Kameraman bakmayın kameraya devam edin diyince utandık bakamadık :)

Bugün Halil'in telefonla konuştuğu kulübenin tam karşısında oturuyorduk biz...O kısımları izlerken ben kendimi görebilir miyim diye ekrana yapışmıştım :) :)

Kısmetse bir sonraki bölümde :)

Sonraki bölüm demişken Murat Daltaban geliyor dimi :img-icecr

hildaxx
15-09-07, 03:26
Diziyi dikkatle izlediğimi sanarken şimdi bakıyorum da atladığım çok öenmli bir şey varmış..Yeni bölüm fragmanı.Aradım üstüne üstlük ama bulamadım da.

Şimdi gelelim bölümün yorumuna.Harika ve tahminlerimin yine üzerinde bir bölüm izledik yine dün akşam.Aslında ilk başta biraz durgun bulmuştum sadece müziklerle durumlarını gösteren geçişler acaba dedirtmişti.Fakat sonra herşey güzelleşti ve ortaya bir sürü soru işareti ve bunları çözmemiz için de bize bolca zaman verildi.

Menekşe içimi çok acıttı.Sevdiği için göze aldıkları,başına gelenler.Aslında beni şaşırtan yerler de var yok değildi.Ama yine de çok ama çok şanslıymış.Abisinin arkadaşına yakalanmaması,hele de bu zamanda iyi bir taksici bulması,aynı şekilde kalmak içinde hemencecik bir yer bulması gibi ayrıntılardan.Halil'in eşyalarını karıştırıp da onları koklama sahneleri çok etkili geldi bana ayrıca.Şu durumda bana sanki artık Menekşe ken içinden Halil'in bu pasaportlarını falan görünce ondan yana bir parça umudu kesti ve kandırıldığını düşünüyor aynı zamanda.

Halil açısından değerlendirirsek de;hani aşağı tükürsem sakal,yukarı tükürsem bıyık durumu var.Abilerini takip edip,bir yandan başındaki dertlerin yok olmuşken tekrar belirmesi,bir de samanlıkta iğne arar gibi Menekşe'yi araması.Aslında bana telefonunu açmaması garip geldi çünki asıl amacı Menekşe'yken nasıl karşılaşmayı beklediğini çözemedim bu konuyu ben.Ayrıca aynı taksiye binip de adamın tüm girişimlerine rağmen konuşmaması da kötü oldu.En sonda da kalacak yerin varmı,bir yer biliyorum sorusuna verdiği cevap kendini Menekşe'den uzaklaştırdı.Çok zor kararlar veriliyor hayatta,sonrasını bilmeden.

Durumunu çok merak edenlerdenim.Aslında çok zengin olduğu da çok belli.Bu da ilerde arkasındaki karanlık adam engelini aştığında Menekşe'yle iyi bir hayatları olacağını gösteriyor bence.Yine mantıksız gelen bir yer daha var benim aklımda.Mezarlığa gittiğinde_Halil zaten ortalarda olmayan biri_ hemen nasıl bulunur ve görülür??Adam yıllardır Halil'i orda bulmakla mı görevli?

Diğer karakterlere gelirsek;ben hala İstanbul'a gelen abisinin nasıl bir abi olduğunu anlayamıyorum.Evet belki şimdilik kocası içindeki nefretten bu derece bir yanlışa sürüklenebilir bunu mantıklı karşılarım ama bir abi ve baba nasıl bu kadar sığ olurlar,hiçbir şekilde kafam bunu almıyor.Bu derece nasıl gözü kararır bir insanın hiç bilmiyorum.Baba karakterine zaten söyleyecek sözüm yok.Bana kalırsa o zaten aile adına kaybedecek hiçbirşeyi yok.Kızını öldürmek,oğlunun olası bir durumda hapse girmesi gibi durumlar,karısını zaten düşünmüyor.Onun dünya umurunda değil.

Yusuf'a gelincede her ne kadar aslında kötü abi tiplerine o girecekmiş gibi dursa da,içi kan ağlayan ve bir şekilde İstnabul'a gelip bence Menekşe'ye hiç olmadı sesiyle bile destek olacak ve onun yanında olduğunu gösterecektir.Halil'in evinden aldığı resimle bence bu duyguyu gayet iyi vurguladı.Halil'in evinde menekşe beslemesi ayrıntısını da gözden kaçırmadı bence bu da önemli.:img-wink:

Son olarak da düşününce insan İstanbul'a kaçmaya geldiyse bana kalırsa Taksim de kalmamalı.Çok kalabalık,kimsenin birbirini takip edemeyeceği,muhakkak o kalabalıkta kendini göstereceği kanısındayım.Ki görüldüki herpsi aynı yerde ve pamuk ipliğyle bağlıydı herşey.

Son sahnede tebrik ederim,gerçekten etkileyici olmuştu.İnsan kendi başına gelse gerçekten de napar bilmiyorum.Ama çok uzatmadan kavuşmuşlar ya çok mutlu oldum.Bir sürü eksiğim vardır kesin bu kadar uzun yazdım ama.Aklıma geldikçe eklerim.Ama gerçekten büyük ve güzel bir aşk hikayesi bu,diziyi ilk bölümden izlemeye başladığıma çok seviniyorum.Hatta bana kalırsa yeni sezonun en iyi dizisi de bu.

Reytingleri merakla bekliyorum..

A.P.W.B.D
15-09-07, 03:39
evdekilerin yüzünden izledim aslında diziyi ama yorum yapacağım tuttu, genelde sevmem bu tür dizileri ama bunda değişik bişey var izletti kendini. Bu arada Menekşe'yi oynayan Sedef Avcı sanırım kendi sesini mi kullanıyor bilmiyorum ama değişik, hoş bir ses tonu var dikkatimi çekti. Uzun uzun yorum yapamıyorum ama en azından bomboş saçma sapan bir aşktan ibaret değil gibi geldi. Halil'in geçmişiyle ilgili soru işaretleri yaratmaları iyi olmuş o kısmı izleyiciyi düşündürüp, yorum yaptıracak potansiyele sahip ;)

sakinn
15-09-07, 03:57
Menekşe ve Halil bu dizi artık kanıma işledi:)
sonuunda Menekşe istanbula geldi. ama Hali bulamıyor onu birde Halil2in peşindeki adamları anlamaddım neden kvalıyorlar.galiba o tarafı kaçırmışım:D Dizinin bitiminde Halil 2 arada bir derede kaldı.adamcağız Menekşe diye bağırsa bir türlü baırmasa bir türlü. bakalımgelecek bölümde ne olacak Vallah annemin yüreği ağzına geldi.diimizden Hadiiiii,hadiiiiiiii kelimesi eksik olmadı. yetiş ona böyle kendi aramızda konuşuruz sanki duyyuyorlarmış gibi:icon_whis:img-yes:

Rabish
15-09-07, 05:05
Hayatimda hic bu kadar cok soru sormamistim kendime bir diziyi izledikten sonra :

Halil'in pesindekiler niye takip ediyor onu ?
Menekse Halil'i gorucek mi ?
Gorurse "aaaaa" diye bagirip diger iki hayvan'in dikkatini cekicek mi ?
Menekse Halil'i gordukten sonra yanina gidicek mi ?
Menekse Halil'in esyalarini almak icin otele doner mi ? (sanirim pasaport'lari da birakti)
Halil pasaport'larin nedenini Menekse'ye anlatmak zorunda yoksa hanim kiz donmez ona, nasil tirsti, hemen esyalari birakip kacmalar falan,
e bu durumda Halil'in kimligi cok cabuk ortaya cikar, surunmicez mi hic ?
Cok guzel ama hic gercekçi durmuyor bu cumle ..
Menekseye anlatmazsa Menekse gelmez,
Anlatirsa biz ogreniriz sir cok cabuk cozulur ..
Bu bolum bol bol flashback patlattilar :icon_sorr umarim bir an once kavusurlar ..

Bu arada Taksim'de cekim yapmalari cok guzel olmus, Istanbul'umu ozlemistim, gezdigimiz yerleri bu kadar detayli gormek cok iyi oldu :icon_sorr

nehirrrr
15-09-07, 05:40
Merhaba arkadaslar:) Heycandan aceleden dogru duzgun ne yazdiniz okuyamadim bile:D

Nasil bir bolumdu oyle ya! Simdi netten izledim! Mukemmeldi, harikaydi! Gecen bolum hungur hungur aglamistim ama bu bolum cok fazla bizleri bunaltmadan huznu biraz daha hafifletmisler ki iyi de olmus! Benim gibi sulu gozluler icin cok fena oluyordu! Gecen bolum nasil hungur hungur agladiysam bu bolumu de 'hadi ya hadi hadi... aaaaa.... inanmiyorum.... super... tuh ya' gibi neredeyse mac ya da aksiyon filmi izliyormusum gibi heyecanla hop oturup hop kalkarak izledim!

Halil, havaalanin da Menekse'nin bindigi taksiye bindiginde cok heyecanlandim ya! Bir de adam dedi ya kalacak yerin var mi diye benim kalbim kut kut atiyordu orda vallahi:D

Tahminimiz gibi birseylerden kaciyormus Halil! Vayy zengin holding sahibi adam gibi gorunuyor yani! Garibim o utangac cekingen cocuk gibi Halil'den hic bekler misiniz boyle seyler hehe soklara gire gire izledim! Hemen de buldular ya nasil birsey bu boyle! Hani bir adami arayip 'abi beni oldurmusler ya' diyor ya benim gozler orda kocaman acildi sok oldum! Giderek heyecan artiyor kesinlikle! Bir saniyeisni bile kacirmak istemiyorsun yani! Kara kara giyimli adamlar nasilda bastilar oteli! Halil'in Istanbul olmaz dedigi kadar varmis! Yazik ya aski icin herseyi goze aldi:icon_sorr

Peki ya Menekse'nin Halil'in esyalarina bakarkenki hali nasildi:icon_sorr Neredeyse aglayacaktim ben yine ama Allah'tan pasaport isi cikti da 'aaa ne oluyor ya' deyip ekrana biraz daha yaklasarak az onceki huznum meraka donuserek izledim... Bir suru isimler ve farkli farkli pasaportlar! Menekse' de sok oldu zaten... Sinirle esyalari filan birakip gitti... Geri doner mi oraya acaba???

Ve son 10 dakika heralde heyecanimin zirve yaptigi yerdi... Flasbacklerin oldugu sahneler de cok duygusaldi bu arada... Mustafayla Kadir ve arkalarinda onlari takip eden Halil! O da Menekse gibi ustu acik otobusu gorunce gozu takildi tabii ve bir de Menekse'yi gorunce:img-in_lo Yazik ya bagiramiyor da Menekse diye! Ufff cok kotu oldum orda! Cok gzuel ve heyecanli bitti!!!

Ve hemen ardindan fragmani izledim:img-cool2 Cok daha heyecanli ve guzel bir bolum bekliyor bizi yine! Menekse ile Halil kavusuyorlar... Otobusu mu takip ediyor ne yapiyor Halil de hemen otobusten ienr inmez sariliyorlar Menekse ile! Cok sekerlerdi ya!!! Halil'in en sonda Menekse'nin oteline gidip adamla konusurken ki hali cok telasliydi! Ne oldu acaba??? Ufff nasil bekleyecegiz biz yeni bolumu ya:icon_sorr

wyand0tte
15-09-07, 07:00
arkadaşlae süper bir bölümü geride bıraktık diziden sonra giremedim çünkü sabah iş başı yapmam gerekiodu geç olmuştu forumun gece sessiz olması bundan dolayı olabilir ben gibiler varsa...halille ilgili birşeyleri öğrenirken binbirtüelü soru açtılar yine insanı çok güzel düşündürüp heyecan yaratan bir dizi..menekşe kuzum çok acıdım ona kafası çok karışık ve yapapyalnız...o menekşenin babası gibi olnalara ALLAH biaran önce akıl firaset versin ne biçim baba öle ya insafsız akşam babam bilr o adamı acayip kınadı yane..bakalım reytingler ne olacak umarım 1-2. oluruz çok zorlu rakiplerimiz var..3. olsak bile üzülmem daha 2. bölümden çok büyük rakiplerimizle yarışıyoruz yani...

tubi
15-09-07, 07:09
Hayatimda hic bu kadar cok soru sormamistim kendime bir diziyi izledikten sonra :

Halil'in pesindekiler niye takip ediyor onu ?
Menekse Halil'i gorucek mi ?
Gorurse "aaaaa" diye bagirip diger iki hayvan'in dikkatini cekicek mi ?
Menekse Halil'i gordukten sonra yanina gidicek mi ?
Menekse Halil'in esyalarini almak icin otele doner mi ? (sanirim pasaport'lari da birakti)
Halil pasaport'larin nedenini Menekse'ye anlatmak zorunda yoksa hanim kiz donmez ona, nasil tirsti, hemen esyalari birakip kacmalar falan,
e bu durumda Halil'in kimligi cok cabuk ortaya cikar, surunmicez mi hic ?
Cok guzel ama hic gercekçi durmuyor bu cumle ..
Menekseye anlatmazsa Menekse gelmez,
Anlatirsa biz ogreniriz sir cok cabuk cozulur ..
Bu bolum bol bol flashback patlattilar :icon_sorr umarim bir an once kavusurlar ..

Bu arada Taksim'de cekim yapmalari cok guzel olmus, Istanbul'umu ozlemistim, gezdigimiz yerleri bu kadar detayli gormek cok iyi oldu :icon_sorr

Rabişim canım benim... İnan ki ben de bu soruları soruyordum dizinin bitiş müziğini dinlerken. Sonra fragman yayına girdi ahanda sarıldılar dedim.. Yani diğer kısımlarını hatırlamıyorum bile fragmanın o kadar =)

Bölüm şahaneydi. Kesinlikle bayıldım. Bir kez daha Kıvança olan hayranlığım arttı. Sedef Avcıyı zaten Yanık Kozadan çok beğenirdim. Orada da Balım rolünü çok iyi oynuyordu.

Menekşenin pastanede döktüğü gözyaşları resmen içime işledi. Bende oturup ağlayacaktım az daha.

Halil in aslında zengin ama bir kaçak olduğunu da öğrenmiş olduk. Flashback de ki jeep şahaneydi. Püff o abi dediği adamı da öldürdüler anında. Allahtan Halil Menekşenin iri bi yaratık gibi görünüp fos olan kocası ile dangalak abisini gözlüyordu. Yoksa siyah giyen adamlarla karşılaşmak zorunda kalacaktı.

Bölüm fragmanında gördüm ki haftaya Murat Daltaban da geliyor. Sevdiğim oyunculardandır =) O da Siyah Giyen adamların başı kanımca.

nehirrrr
15-09-07, 07:36
Rabişim canım benim... İnan ki ben de bu soruları soruyordum dizinin bitiş müziğini dinlerken. Sonra fragman yayına girdi ahanda sarıldılar dedim.. Yani diğer kısımlarını hatırlamıyorum bile fragmanın o kadar =)

Bölüm şahaneydi. Kesinlikle bayıldım. Bir kez daha Kıvança olan hayranlığım arttı. Sedef Avcıyı zaten Yanık Kozadan çok beğenirdim. Orada da Balım rolünü çok iyi oynuyordu.

Menekşenin pastanede döktüğü gözyaşları resmen içime işledi. Bende oturup ağlayacaktım az daha.

Halil in aslında zengin ama bir kaçak olduğunu da öğrenmiş olduk. Flashback de ki jeep şahaneydi. Püff o abi dediği adamı da öldürdüler anında. Allahtan Halil Menekşenin iri bi yaratık gibi görünüp fos olan kocası ile dangalak abisini gözlüyordu. Yoksa siyah giyen adamlarla karşılaşmak zorunda kalacaktı.

Bölüm fragmanında gördüm ki haftaya Murat Daltaban da geliyor. Sevdiğim oyunculardandır =) O da Siyah Giyen adamların başı kanımca.
Tugbacim al benden de o kadra ya:) Fragmanda Halille Menekse'nin sarildigini gorunce zaten gerisine bakamadim dogru duzgun haha netten izleidm Allah'tan da tekrar basa sardirip birkac defa daha izledim:)

Sedef Avci'yi ben 'Menekse' rolunde cok begendim. Yanik Koza'da Balim olarak birkac defa izlemistim... Yanliz bir sahne vardi orda Balim'a asik olan oglan onun icin sarhosken 'Ah Istanbul Istanbul Olali' yi soylemisti:) Burda da akordiyon calan o cocuktan o sarkiyi calmalarini isteyince cok sasirdim hehe nasilda denk gelmis:)

Halil'e yazik zaten kacak ya cok fena:( Kendi canindan gecti zaten Istanbul'a gelirken ama Meneksesi bu isten zara gorurse iste o zaman cok kotu seyler yapabilir Halil! Gecen bolum bizi askina asik etti yani!!!!

Murat Daltaban'i yazmayi unutmusum bir onceki yorumumda. Evet, fragmanda gordum! Aslinda kotu rolde olma olasiligi yuksek ama belkide Halil'e yardim eder belli mi olur!

ehlocan
15-09-07, 07:37
Halil'in geçmişinde ne var çok merak ediyorum...

Fragmanı göstermeleri çok iyi oldu hiç değilse birbirlerine kavuştuklarını gördük oda yeter

Bu sezon beni en çok etkileyen dizi Kıvanç Tatlıtuğ'u özellikle kutluyorum 3 yıl oynadığı bir karaktarden sonra bambaşka bir karakterle ve çok başarılı

Geçmişinde ne var bende merak ediyorum ama muhtemelen miras meselesi yüzünden anne veya baba tarafından akrabaları peşinde...Babasının bahsi hiç heçmiyor belkide annesi çok zengin bir ailenin kızıydı ve gönlünü kendi kadar zengin olmayan birine kaptırdı...Birde şimdi Halil'in Bosna ile ilgili anlattığı şeyler ne olacak yani Bosna'lımı Türkiye'limi ben anlamadım :icon_whis :icon_whis

Halil otele kimlik vermişti ** soyadı farklı çıktı nasıl oldu o iş

Taksi şöförü ve otelci her ikiside şimdiye kadar hiç kötü rolde olmadı onlardan zarar gelemz bizim aşıklara

Murat Daltaban kötüyü oynuyor bağlantıları ne Halil'le çok merak ettim

O kimlik işinden bende bişey anlamdım ama belki adam Halil'in tavırlarından birşeyler sezmiş ve soyadını bilerek farklı yazmıştır kendi başıda belaya girmesin dye (saçma birşey ama aklıma geldi)

Ben kendime şaşıyorum şu anda Hatırla Sevgilinin yeni sezon ilk bölümü var kaç hafta beledim ve o devam ederken ben bu forumdayım bu dizi gerçekten iki haftadaır çok etkiliyor beni....

Babası evet en sinir en gıcık karakter Halil abisinden bile zira onun o hale gelme sebebinin en büyük etkisi babası özünde olamsa elbet o kadar kötü olamaz ama babasınn davranışları tetiklemiş onuda...

Ninesi konusunda izlerken hissettiğim şeyleri yazmışsın ben kendisiyle ilgilide bir iki kelime söylemesini beklerdim...

İpek Bilgin ismini bende gördüm "İPEK BİLGİN'e teşekkür ediyoruz " yazdı ama dizide denke gelmedim...

Bu bölümde bana saçma gelen tek şey oldu...O da bu kadar çabuk birbirlerini bulmaları...Koca İstanbul...Bu kadar tesadüf cidden de çok ama çok fazla değil mi...Eee dizi bu demeyin...Yine de çok fazla...

Sonraki bölüm demişken Murat Daltaban geliyor dimi

sevgili alamehmet abi ve damatla karşılaşması olağan geldi banada ama dediğin gibi Menekşe Halil ve Abi-Damat karşılaşması erken oldu o konuda hemfikiriz...

Murat Daltaban geliyor hemde bayağı karizmatik bir biçimde :img-wink:

_yaz yagmuru_
15-09-07, 07:38
herkese gunaydın arkadaslar.dunku bolum yıne harıkaydı.kıvanc yıne cok guzel oynadı.dızının sonu benıde cok etkıledı.o otobusden ıkısınınde etkılenmesı cok hos bır ayrıntı.ayrıca meneksenın o pastaneye gıdısı ordakılerle kendı hıkaylerını bagdastırmasıda cok guzeldı.halıle cok uzuldum.bır yandan karanlık adamalar bır yandan meneksenın kocası ve abısı.yazık ya hangısıyle basetsın bu cocuk?adamların ne ıstedıgıde ayrı bır mesele.yalnız gecmısde halılın durumu ıyıymıs.maddı durumu yanı.o oldurulen ahmet abıde avukattı sanırım.adam gırıpde onu vurunca odasında askıda asılı yesıllı bır avukat cuppesı gorur gıbı oldum.hıkaye yıne harıkaydı surukleyıcı,heyecan verıcı.onumuzdekı cumayı ıple cekecegım.fragmanı az onceızledımde yıne super bır bolum beklıyr bızı.ben aradan cok gecmeden bırbırlerını bulmalarına kavusmalarına cok sevındım.ısallah raıtınglerımız yıne ıyı gelır.sonra gorusmek uzere arkadaslar.

dilekce
15-09-07, 07:58
Bölüm yorumumu beynimde toparlayıp yazmadan önce İpek Bilgin le ilgili duyduğum o teşekkür nedenini yazayım..

İpek Bilgin, KIvanç Tatlıtuğ' un oyuncu koçuymuş,,,

Edit: Hatta bölümden de iki satır yazıyım..

Büyük ağbimizi Menekşe ye karşı içinde sevgi besliyor diyoruz ya tamam evet resmi aldı düzeltti..Uzunca baktı içlendi falan da Babasının Kadır i arayıp aynı uçakda birlikte gitmişsiniz dediği yerde baba bu bilgiyi galiba büyük abinin araştırması sonucunda öğrendi..

glin
15-09-07, 08:00
merhaba arkadaşlar,anlaşıldıki Halilin daha karmaşık bir hikayesi var geçmişinde.

menekşe sonunda kaçmayı başardı başarmasınada İstanbula alışması uzun sürecek anlaşılan.

bölüm boyunca menekşenin babası olacak adama ve küçük ağabeyine sinir oldum.yaptıkları işide öyle normal göstermeye çalışıyorlar ki gelde sinir olma.:img-cool2

bizi heyecanla dolu gelecek bir bölüm bekliyor anlaşılan.:img-yes:

Dilara03
15-09-07, 08:05
bölümün sonunda fragmanbı verdiler hemen süperr olduu
karşılaşıyolardıı uzun uzun sarılıyolardı falann
ben halilin hikayesinii hala anlamış diilimm o taksicii halile temiz bir otel biliyorum dediği andaa heyecanlandım birden ama halill istemeyince sinir oldumm bilde nolur sanki belki giderdiii

gizem_90
15-09-07, 08:07
dun aksam yazmaya firsatim olmamisti..
süper bölümdü sonunda halilde istanbula gitti ama halilin sirrindan pek birsey anlayamadim o adam neden halili takip ediyor? bide halilin kaldigi otelede birkac adam gelmisti onlarda halilin gecmisinle ilgilidir..neden öldürmek istediler halili? gercekten hersey karismaya basladi..

Meneksede halilin sahta pasaportlarini gördu bence menekse ve halil karsilasirda Menekse o pasaportlari sorar..

Meneksenin babasina gine sinir oldum hem karisini dovuyor hemde sevgilisinin evinde kaliyor..gercekten yazik kizini bile satti sevgilisi icin..

Bölümün sonu bölümün basindan beri beklemistim sonunda halil menekseyi otobuste görüyor ama meneksenin abisi ve kocasida orada cok heycanli bitti dizi haftaya kadar nasil beklerim bilemiyorum:icon_sorr

wyand0tte
15-09-07, 08:13
ya fragmanı yeni ziledim ayyyyyyyyy içim kıpır kıpır oldum kavuşuyolar ** menekşe baya sorguluyo halili geröekleri menekşede öğrensin bizde donra ilk bölümdeki görüntüleri tekrar yaşıcaz çok güzel ya..

SONAY T.
15-09-07, 08:14
günaydınlar,

Akşamki bölümün ilk dk kaçırdım..Sıla'dan kendimi toparlayamadım...ama genelde beğendim..Menekşe'nin üzgün, çağresiz ama uyurr gezer hallerri biraz geçmedi bana..:icon_whis..

ama Halil'in Menekşe dışında diğer sorunları da ortaya çıktı..kaçma - kovalamaca **ekçin*** iyiydi......1.ci bölümdeki hızlşı gelişmeler olmasada bu bölümü genelde beğendim...:img-yes:

küçük abi ile Mustafa'nın istanbul araştırrması , Halil'in onların peşinde olması, sürekli yan yana olmaları biraz inandırıcı gelmedi...pastaneye giden bunlar değil miydi?..Halil'in resmini ordan alabilirlerdi..akıl edemediler...

anne , babaanne ve büyük abiyi ayrı kefeye koydum....:img-yes:

Menekşe'nin azgın babasına sinir oldum yine....ağzından lav çıkıyor, gölgesi bile ürkütücü..:img-blush

anibal_1986
15-09-07, 08:14
o taksicii halile temiz bir otel biliyorum dediği andaa heyecanlandım birden ama halill istemeyince sinir oldumm bilde nolur sanki belki giderdiii Heh.İste tam bu noktada fikirlerimiz birmiş.Ben de bir an "aa ne oluyor ya" diyordum ki Halil (Artık Halil mi degil mi o da belli degil) istemem dedi.E tabii hemen 2.bolumde kavusmaları olmazdı.En ilginci de otobuse bagırmasıydı sınavda kopya veren ogrencı gıbı kısık sesle.Hehehe... Kucuk kardes ve çürük ! damat 5 yKr etmez yani !! Büyük abi taş taş.Baba zaten başka alemlerde ! aşkım maşkım olayları.Karısına soylemıyor ama.Pat küt giriyor kadına yazık.Bakalım 1 hafta sabır...nerede şu tespih... :happy0064

tubi
15-09-07, 08:16
Tugbacim al benden de o kadra ya:) Fragmanda Halille Menekse'nin sarildigini gorunce zaten gerisine bakamadim dogru duzgun haha netten izleidm Allah'tan da tekrar basa sardirip birkac defa daha izledim:)

Sedef Avci'yi ben 'Menekse' rolunde cok begendim. Yanik Koza'da Balim olarak birkac defa izlemistim... Yanliz bir sahne vardi orda Balim'a asik olan oglan onun icin sarhosken 'Ah Istanbul Istanbul Olali' yi soylemisti:) Burda da akordiyon calan o cocuktan o sarkiyi calmalarini isteyince cok sasirdim hehe nasilda denk gelmis:)

Halil'e yazik zaten kacak ya cok fena:( Kendi canindan gecti zaten Istanbul'a gelirken ama Meneksesi bu isten zara gorurse iste o zaman cok kotu seyler yapabilir Halil! Gecen bolum bizi askina asik etti yani!!!!

Murat Daltaban'i yazmayi unutmusum bir onceki yorumumda. Evet, fragmanda gordum! Aslinda kotu rolde olma olasiligi yuksek ama belkide Halil'e yardim eder belli mi olur!

Evet evet doğru :) Tamamen tesadüf olmuş " Ah İstanbul İstanbul Olalı " :)

Halil "Artık ortaya çıkmanın zamanı geldi" dediğine göre hiç bir şeyden korkmuyor. Aşkı için herşeyi yapabilir. Onların aşkına aşık oldum resmen.

Bir de dizinin bu bölümleri neredeyse burnumun dibinde çekilmiş ya.. Ah dedim yani. İçim sızladı resmen.

tubi
15-09-07, 08:19
Bölüm yorumumu beynimde toparlayıp yazmadan önce İpek Bilgin le ilgili duyduğum o teşekkür nedenini yazayım..

İpek Bilgin, KIvanç Tatlıtuğ' un oyuncu koçuymuş,,,

Edit: Hatta bölümden de iki satır yazıyım..

Büyük ağbimizi Menekşe ye karşı içinde sevgi besliyor diyoruz ya tamam evet resmi aldı düzeltti..Uzunca baktı içlendi falan da Babasının Kadır i arayıp aynı uçakda birlikte gitmişsiniz dediği yerde baba bu bilgiyi galiba büyük abinin araştırması sonucunda öğrendi..

Canım dilekcem ;

Babası küçük abisine derken , birisi görmüş dedi. Yani abin bulmuş falan demedi. Sanırım o ara evde ses vardı bende anlamadım. Ama sanmıyorum ki büyük abisi araştırsın. Zaten çocukcağız çok çok üzgün.

**İpek Bilgin i bende tebrik etmek istiyorum. Zaten ona karşı olan sempatimiz ortada değil mi :)

angel78
15-09-07, 08:26
Menekşe'nin babasının tavrını anlamak mümkün değil.Adam tam bir diktatör.Onun doğrularına uymayan ve onun istediği hayatı yaşamayanı reddediyor.Herşey onun idaresi ve kontrolü altında olucak.:img-beee:

Menekşe'nin annesi de eleştirlmesi gereken bir kadın.Çok pasif.İnsan evladını ezdirir mi?Şimdi ağlayıp dursun ama ne fayda.Kayınvalidesinin yanında dikilip,''O benim kızım,sevmediği bir adamla evlenmesine müsade ederek en büyük hatayı yaptık,kızım bugüne kadar beni üzmedi şimdi de kaçıp gitti çünkü biz onun hayatını kararttık.Ben kızımı kimseye ezdirmem diyebilirdi.''Gerekirse Türk Konsolosluğuna gidip adli mercilere başvurup kızımın hayatı tehlikede deyip onu korumak için birşeyler yapmalıydı.Kuru kuru oğluna sarıldı eğer kardeşini birşey yaparsan sana hakkımı helal etmem dedi.Erkek çocukların gözünde anne ağlayan,pasif,babaya karşı gelemeyen,ezik bir birey.Onun için anneyi takmıyorlar.İşte ekenomik özgürlük çok önemli diyoruz ama benim şöyle bir inancım var.Siz kaç yaşında olursanız olun adaletsiliğe,haksızlığa ,zulüme karşı dimdik ayakda durabilmeyi başarırsanız,güçlü olmayı ve kimseye eyvallah etmemeyi başarırsanız işte o zaman karşınızdaki engellerin sandığınızdan da küçük olduğunu ve verdiğiniz mücadeleyle birbir kalktığını görürsünüz.Ve yıllar sonra baktığınızda o gözünüzde büyüttüğünüz engellerin aslında aşılması çok kolay birer basamak olduğunun farkına varırsınız.Sadece iç dünyanıza bakıp kendi içinizdeki gücü keşfetmeniz gerekiyor.İnsanlarda saygı görmek istiyorsanız önce kendinize SAYGI gösterin.Menekşe'nin annesi bunları beceremediğinde hayatı boyunca ancak oturup boş boş ağlar.Ama zararın neresinden dönülürse kardır.Kadının bir an önce kendine saygı duyup,güçlü bir baş kaldırışla bu hayata ve despot eşine dur demesi gerekiyor.:img-clapp

Menekşe'e yurtdışında yaşayan biri olmasına rağmen o kadar kapalı bir kutu içinde büyümüş ki.Korkak ve ürkek halleri,olaylara safiyane bakışı beni çok etkiledi.Sözlerinden ziyade mimikleriyle çok güzel ifade ediyor duygularını.Sedef Avcı'yı tebrik etmek lazım.Kendini oyunculuk konusunda geliştirmiş.Ekranda menekşe karakterini çok güzel yansıtıyor.Menekşe kimsesiz,etrafına korku ve şüpheyle bakan,tutunacak bir dal arayan kız.şaşkınlık içinde.hala yaşadığı olayların şokunu üzerinen atamamış.Gelecek kaygısı duyan bir kız.çok sevdim Menekşe'yi.:img-angel

Halil'i canlandıran Kıvanç Tatlıtuğ beni şaşırtmaya devam ediyor.Onu izlerken çok büyük bir keyif alıyorum.Dizi süresi boyunca o benim için Halil.O kadar güzel canladırıyor ki bu karakteri.Halil'i oynamıyor yaşatıyor adeta.Çok başarılı.Bu arada Halil'in peşindeki mafya bozuntuları da kolay kolay peşini bırakmayacağa benziyor.Acep ne yaptı da Halil peşine düştüler ya da şöyle söylemek lazım ne yapmadı da???Halil'in kötü birşeyler yapacağını düşünmüyorum.Zamanında yaptığı yanlışlar olmuş olsa bile bunlardan pişman olup kendini geri çekmiştir.:love01:

Dağhan Külegeç
15-09-07, 08:26
taksimdeki sahneler çok güzeldi.Fragmanı izlemedim ama keşke diziyi prison break tadında bi şey yapsalar mükemmel olurdu

Halil mafyadan niye kaçıyo hala onu öğrenemedik.Bir de Halil ismi halil çıkmazsa hiç şaşırmam adamın bir sürü ismi var çünkü.

erendiz
15-09-07, 08:33
Güzel bir dizi, oyunculuklar da iyi, doğrusu ben Fırat Tanış'ı izleyeyim diye seyrettim ama konusu ve çekimleri de sürükleyici..
Halil'in kan davasından kaçtığını zannediyorıum, muhtemelen annesinin peşinde idiler o ölünce ya da öldürülünce oğlunun peşine düştüler...Halil, annesinin fotoğrafına bakıp İstanbul'a dönmek zorundayım, affet beni anne dedi... Mezarlık bekçisi de amma hain bir adammış pes valla..

gizem_90
15-09-07, 08:35
fragmani yeni izledim sonunda halil ve menekse kavusuyorlar sarilis anlarinda bittim
Halil gine kaciyor o adamlardan (gerci kim olduklari bilinmiyor) bide fragmanda ben yanlis görmedimse meneksenin abisi ve kocasi halilin kaldigi otelle gidiyorlar ama bence daha halil o otelle dönmez cunku halili öldürmeye calisan adamlarda gelmisti oraya..
fragmanin sonundada halil meneksenin kaldigi otelle gidiyor ama halil kormus gibiydi :icon_sorr

08_aşk
15-09-07, 08:36
ya ben bazı arkadaşalar gibi halil ile abisi ve kocasının karşılaşmalarını mantıksız bulmadım halil ne olursa olsun istanbula hemen gitmek istiyor abileri gibi aynı uçakta olmalarıda normal birde halili tanımamalarıda normal çünkü dışarda bekliyorlardı menekşeyi içeri girmiyorlardı birde zaten sadece nişanlıyken gelip alıyorlardı öncesi yoktu siz görmek istemediğiniz bir insanı dikkat etmeseniz gözünüzün içine girsede göremezsiniz birde taksicinin aynı olmasıda olabilir sonuçta havaalanı taksisi tabiki orda olacak birde sabahın ilk saatlerinde geldi halil menekşede gece yani nöbeti bitmemiştir ben en çok kızların neyre gidiyorsun dediğinde istanbulun içine dediğinde nasıl üzüldüm menekşeye daha istanbulu hiç bilmeden ne yapacak bu dedim her neyse aynı yerde gezip buluşmamalarıda diziye bayağı heyecan vermiş kanımca umarım reyting denen şu zımbırtı iyi gelir dizinin başarıısda artarak devem eder

ebru_kıvançkolik
15-09-07, 08:45
nihayet yorum yapma fırsatı buldum ..

dizi çok heyecanlı bir yerde bitti...bütün bölüm heyecan doluydu zaten...halilin geçmişiyle ilgili sırrı halan anlayabilmiş değilim..o adamlar neden halili öldürmek istiyor neden onun peşinde çözemedim..ilerki bölümlerden çözeriz inşallah:img-yes:

3. bölümde kavuşuyormuş bizim aşıklar buna sevindim ..bi de onların birbirini bulmasını beklemek zor olurdu..ama halil böyle baktı baktı ama en sonunda gördü şükür ...görmeseydi gerçekten çok kötü olurdu kız dibinden geçip gitmiş halilde hala onu arıyor olurdu..

bölümle ilgili söylenecek çok şey var ama heyecandan aklıma gelmiyor..bugün sınavım var kalp krizi geçirmeden çıkar gelirsem kalan yorumumu da yaparım..herkese iyi günler :)

08_aşk
15-09-07, 08:49
unutmadan bu mezar meselesi bence orda bir adam olmasıda olabilir çünkü ya bu adamlar sonuçta halilin ölmediği biliyorlar onu öldü ilan edip sonrada en sonunda geleceğini düşünüp mezarlığa bir adam koymuşlardır sonuçta orda annesi var onu ziyarete ama bence anesi ölmeden kaçtı halil
o adamda öldü artık neler olduğunu nasıl mezar yapıldığını öğrenmesi çok zor olacak onun ve bizimde
ne var bu kadar büyük birşey ki adam öldürmeyi göze alacak kadar ne bu sır ya

ehlocan
15-09-07, 08:53
Menekşe'nin babasının tavrını anlamak mümkün değil.Adam tam bir diktatör.Onun doğrularına uymayan ve onun istediği hayatı yaşamayanı reddediyor.Herşey onun idaresi ve kontrolü altında olucak.:img-beee:

Menekşe'nin annesi de eleştirlmesi gereken bir kadın.Çok pasif.İnsan evladını ezdirir mi?Şimdi ağlayıp dursun ama ne fayda.Kayınvalidesinin yanında dikilip,''O benim kızım,sevmediği bir adamla evlenmesine müsade ederek en büyük hatayı yaptık,kızım bugüne kadar beni üzmedi şimdi de kaçıp gitti çünkü biz onun hayatını kararttık.Ben kızımı kimseye ezdirmem diyebilirdi.''Gerekirse Türk Konsolosluğuna gidip adli mercilere başvurup kızımın hayatı tehlikede deyip onu korumak için birşeyler yapmalıydı.Kuru kuru oğluna sarıldı eğer kardeşini birşey yaparsan sana hakkımı helal etmem dedi.Erkek çocukların gözünde anne ağlayan,pasif,babaya karşı gelemeyen,ezik bir birey.Onun için anneyi takmıyorlar.İşte ekenomik özgürlük çok önemli diyoruz ama benim şöyle bir inancım var.Siz kaç yaşında olursanız olun adaletsiliğe,haksızlığa ,zulüme karşı dimdik ayakda durabilmeyi başarırsanız,güçlü olmayı ve kimseye eyvallah etmemeyi başarırsanız işte o zaman karşınızdaki engellerin sandığınızdan da küçük olduğunu ve verdiğiniz mücadeleyle birbir kalktığını görürsünüz.Ve yıllar sonra baktığınızda o gözünüzde büyüttüğünüz engellerin aslında aşılması çok kolay birer basamak olduğunun farkına varırsınız.Sadece iç dünyanıza bakıp kendi içinizdeki gücü keşfetmeniz gerekiyor.İnsanlarda saygı görmek istiyorsanız önce kendinize SAYGI gösterin.Menekşe'nin annesi bunları beceremediğinde hayatı boyunca ancak oturup boş boş ağlar.Ama zararın neresinden dönülürse kardır.Kadının bir an önce kendine saygı duyup,güçlü bir baş kaldırışla bu hayata ve despot eşine dur demesi gerekiyor.:img-clapp

Menekşe'nin annesi abileri hatta ninesi bu bağlamda hatalı bunda hemfikiriz..Ama annesi o yazdıklarını yapabilecek kapasitede olsa zaten iş bu raddeyede gelmezdi...Elbet annenin abinin de patlayacağı dikleneceği vakitler gelecektir ama bir anda olması imkansız..Birazda karakter meselesi herkes farklı karakterde...Böylesi insanlar gerçek hayattada var...Kadın yıllarca kocasından gördüğü baskıya hakarete kendini güçsüz hissettiği için yada çocukları için katlanıyor kendini ekonomik yönden güçlü hissettiği zaman yada çocukalrı biraz daha büyüdüğü zaman bazı şeyler karşısında daha sağlam durabilir..Menekşe'nin Annesi ve abisininde kendilerine gelmeisni Menekşe'nin bu kararlılığı tetikleyecektir..Bazı şeylerin değişmesi için nelerin göze alınabileceğini gördüler...

mekselina 80
15-09-07, 08:56
Dün aksamki bölüm güzeldi,ama ben Halilin mafya ile nasil bir ilskisi oldugunu,neden Halilin pesinde olduklarini anlayamadim

Meneksenin babasi kadar zalim acimasiz,hain bir baba olmaz olsun.Güya baba olacak.Kücük abiside cabasi.

Menekse ile Halil karsilasmalarina az kaldida,bu mafya olayini nasil atlatacaklar,ikisi karsilasinca büyük ihtimalle baska sehire giderler herhalde

PAMUK_MELEGIM
15-09-07, 08:58
sonunda yorum yapmaya firsatim oldu=))

Dunku bolum cok guzeldiii cok heycanli bitii son sahne cokcok guzeldiii=)
bilmiyorum ama ben meneksenin abisinin yusufdu galiba onun kotu olduna inanmiyorum ve menekse olmucekse bunu yusuf saglicak yusufun sayesinde olmicek bencee, yaa o baba ne oyle yaa once karisini dovuyorr recinde ediyor sonrada baska kadinin koynuna!
Hani nine diyor ya obur abisine adini cikaramadim: hani o senin kyimetlindin seker paylasirdniz kucaginda tasirdin vs... o sahne cok hosuma gitti biraz yumusar dedim ama nerde nekadar ruhsus vicdansiz biri ya:@:@

gelelim Menekse ile Halil e
Bence halil eskiden buyuk biriydi yani zengin felan ve ondan dusmanlari felan vardiii ondan bu adamlar bun pesinde olabilirr,, menekse durumu cok kotuydu dusun hic bilmedin bir sehire geliyorsun ve yapa yanlizsin!!

byn_şaşmaz
15-09-07, 09:01
menekşenin babasından oğluna gitme demesini bekledim birde elinden silahı aldı tamam dedim affetmesede kıyamayacak kızına ama o aldı kocasının eline silahı verdi.irde menekşeye demddiğini bırakmadı.

annesi ayrı bir vaka bu yaştan sonra hala dayak yiyor evet belki şuan da buolay çok yerde yaşanıyor ama orası almanya ise ordaki polis bu adama kadının yüzünü bile göstermez. polise gitmek hiç mi aklına gelmiyo bu kadının ya hala bu adamı çekiyor ve kızına yapılan herşeye göz yumuyor.

babannesi o beddua ederken kendimi oyle kaptırmışımki ben dahi beddua ettim abisi ile babasına.

büyük bisi yazık valla onada üzülüyorum ama sanki menekşeye yardım edecek gibi geliyor zaten menekşeyi evdeki erkeklerden sadece o anlıyor
ve 3. bölümde halil ile menekşe buluşuyormuş çok sevindim uzatmasınlarda zaten

angel78
15-09-07, 09:06
Sevgili Ehlocan yazında katıldığım nokta şu.Haklısın herşey bir anda olmuyor.Zaman içinde Menekşe'nin annesi de bu direnişi yapıcaktır ya da şöyle söyliyeyim yapmalıdır.Ama sorun kadının bu düşünce de olmayışı.Kendini değişime ve gelişime kapamış olması.Hep kendisine öğretilen ve sunulan yaşamı bilmiş.Ona boyun eğmiş.Sorgulamıyor yaşadıklarını.Örneğin kızı ilk gece travma yaşadı.Ama bunu ailesine söyleyemedi.Annesine mutfakda sarılırken kadının bir süre sonra''A kızım dur.Sen evli bir kadınsın artık.Biraz ağır ol.''(yanlış olmasın aklımda öyle kaldı ama buna yakın şeyler söyledi.)demesi ve kızını itmesini çok yadırgadım.İnsanın kör olması lazım kızının o anki duygularını anlamaması için.Gözlerinin içine bir an bakabilse o boşluğu ve çaresizliği görecek.Birçok açıdan anneyi anlamaya çalışıyorum ama kadının elle tutunur br tarafı yok.Benim annem de ev hanımı.Evinde çalışmış,çocuklarını büyütmüş.Çok şükür ki baba yönünden de anne yönünden de çok şanslıyım.Bazen moralim bozuk olsa saklamaya çalışırım.Annem bir bakışımdan sen bak bakalım bana neyin var der.Menekşe'nin annesi bunu diyemiyor ya gıcık oldum ya.Kızcağız intiharı düşündü.Artık son nokta.İyi ki ona kaçmayı bir çıkış olarak sunan babannesi vardı da kızcağızın bir umudu oldu.

Bu arada böyle aileleri izledikçe ne kadar şanslı olduğumun farkına varıyorum.Allhım sana çok şükür.:img-yes:

ülker
15-09-07, 09:07
Günaydın arkadaşlar
Yine nefes nefese bir bölüm izledim.Dizide herşey o kadar güzel ve gerçekçi ki diziyi seyrederken adeta sinema filmi izlemiş gibi kendimden geçiyorum.

Ben yorumlarımı daha sonra yapacağım.Şuan gerçekten oyuncuları kutlamak istiyorum.Bu diziyi ve biziönemsedikleri için.Ancak işini önemseyen insan böylesine başarılı olur.

Her ne kadar izlerken sinir olsamda Menekşe 'nin Kadir abisi rolündeki adam.(adını bilmiyorum)Nasıl gerçekçi oynuyor rolünü mimikleri,giyinişi,konuşması ,tavrı gerçekten harika.

Fırat tanış yine öyle sessiz,vicdanıyla babası arasında kalmış halleri ancak bu kadar güzel yansıtılır heralde.

Babası,annesi ve tabiki bizim sessiz kahramanımız ninemiz.Tam babaanne nasihati,o zavallı kadınında ezilmişliği çok başarılı tebrikler.

Esas kahramanlarımız Kıvanç süper.Birçok tiyatrocuyla baş edecek kadar rolünün hakkını veriyor.Umutsuzluğuda,aşkıda sevincinide ne güzel yaşatıyor bize.

İlk defa bu diziyle tanıdığım Sedf avcıda bu bölüm aştı.Uçaktaki korkulu bekleyişi,İstanbuldaki çaresizliğini ve gözyaşlarını çok beğendim.

Valla tüm ekip çok başarılıydı.Murat daltaban bir kere iyi rolde oynamaz mı?Yine kötü çıkacak karşımıza.Halilin cellatlarından biride o galiba.

_duygucuk_
15-09-07, 10:27
bölüm çok güzeldi yine kaçış kovalamaca çok heyecanlı..
Menekşe pastende o çifte bakıp ta nasıl hüzünlendi..
bölüm bitiminde hemen yeni fragamnı verdiler ne güzel buluyor Halil Menekşesini..

busegurses001
15-09-07, 10:33
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
14 Eylül 2007 Cuma
No Program Adi Kanal Rating (%) Share (%)
1 Hatirla Sevgili [net] Atv 9,70 28,70
2 Sila [net] Atv 8,30 23,90
3 Pusat [net] Show 7,60 21,60
4 Menekse Ile Halil [net] Kand 6,30 17,50

Total
14 Eylül 2007 Cuma
1 Pusat [net] Show 7,70 22,70
2 Sila [net] Atv 7,60 22,60
3 Menekse Ile Halil [net] Kand 6,60 20,90
4 Hatirla Sevgili [net] Atv 5,30 18,50

aybike85
15-09-07, 10:33
muhteşem bir bölümdü, söylenebilecek tek söz bu:happy0064
oyuncular a'dan z'ye gerçekten çok iyi:img-yes:
kıvanç tatlıtuğa bakınca anlaşılıyor ki birşeyleri okulda okumak yetmiyor; en önemli silah yetenek ve azim... kıvanç tatlıtuğ belki oyunculuk okullarında eğitim görmemiş ama gerçekten çok yetenekli:good:
sedef avcı menekşenin masumiyetini çok ama çok güzel gösteriyor...
abi fırat tanışa zaten denilecek bir laf yok çok beğendiğim bir oyuncu kendisi:good:
diğer tüm oyuncular çok iyi; baba, abi, koca bizi bu kadar sinir edebiliyorsa, nineyi bu kadar içten sevebiliyorsak onları ayakta alkışlamak gerek...
menekşe ile halil bu sezonun en çok emek verilen dizilerinden biri; bu çok belli: bravo:happy0064

busegurses001
15-09-07, 10:35
reytingler biraz düşmüş ama yinede fena değil hatırla sevgiliye çok şaşırdım nasıl 1. olmuş anlamadım neyse bu derecede kötü değil ben daha da iyi olacağını düşünüyorum

hoppala20
15-09-07, 10:38
herkese merhabalar.....

izinde olduğum için ilk bölüm yorumumu da yazamamıştım.... dizi başlamadan önce yaptığım tahminler tuttu... tanıştıklarını ve birilerine görünmemek için ayrı gezdiklerini söylemiştim ilk defa tutturdum.... :img-pilot

dizi çok güzel... konusu güzel oyuncuları güzel... halil zaten güzel menekşe de çok güzel... ve çok iyi yakışmışlar birbirlerine... alışamam sanıyodum ama alıştım sanırsam....

halilin geçmişini çok merak ediyorum.... neden peşindeler... neden uzaklaşmak zorunda kaldı istanbuldan... bakalım ilerleyen bölümlerde izleyeceğiz...

bu arada o üstü açık otobüsten ben hiç görmedim istanbulda yawww.... işe otobüsle gelmiyorum yürüyorum.... ama o kadar da geziyom yawww nasıl görmedim... bide istanbul da yaşıyorum diyorum valla... :icon_whis

son bişey kıvançın kendi sesi değil mi? çok tatlı sesi var yaa.....:img-in_lo

gzd_gzd
15-09-07, 10:38
Tele - Barometre
14 Eylül 2007 Cuma

Total
14 Eylül 2007 Cuma

geçen sezonun dizilerinin yeni bölümleri hemen varlığını göstermişler rating sıralamasnda:img-yes:
ratinglerin bu kdr düşük gelceğini düşünmüyodm açıkcası ama cuma günü
çok fazla dizi olduğunu düşünürsek o kdr da kötü gelmemiş....

aybike85
15-09-07, 10:39
muhteşem bir bölümdü, söylenebilecek tek söz bu:happy0064
oyuncular a'dan z'ye gerçekten çok iyi:img-yes:
kıvanç tatlıtuğa bakınca anlaşılıyor ki birşeyleri okulda okumak yetmiyor; en önemli silah yetenek ve azim... kıvanç tatlıtuğ belki oyunculuk okullarında eğitim görmemiş ama gerçekten çok yetenekli:good:
sedef avcı menekşenin masumiyetini çok ama çok güzel gösteriyor...
abi fırat tanışa zaten denilecek bir laf yok çok beğendiğim bir oyuncu kendisi:good:
diğer tüm oyuncular çok iyi; baba, abi, koca bizi bu kadar sinir edebiliyorsa, nineyi bu kadar içten sevebiliyorsak onları ayakta alkışlamak gerek...
menekşe ile halil bu sezonun en çok emek verilen dizilerinden biri; bu çok belli: bravo:happy0064

crazygirl7500
15-09-07, 10:39
evet yine hop oturup hop kalktığım bir bölüm izledim
pasaport konusunda haklı çıktım ama mezar konusu
halilin peşindeki adamların sırrı ne
bu adam ne yapmış bunlarada 2 yıldır kaçıyo ve adına sahte mezar yaptırılıyo???

bir baba nasıl olurda kendi kızına karşı bu kadar gaddar olabilir
ne olursa olsun o senin kızın ya kanın canından bir parça

anne konusuna hiç değinmiyorum sırf kocasıyla arası bozulmasın
diye susan kadınlardan yanlızca bir tanesi
annenin savunulacak hiçbir yanı yok
tamam kocana bağlı onun himayesi altında olabilirsin ekonomik özgürlüğün olmayabilir
ama ne olursa olsun direnebilirdi
tüm hayatı boyunca sevmediği bir adamla evlenmektense ben söylenenlere kulak tıkarım yeterki kızım mutlu olsun diyebilirdi.. ama yok işte

küçük abisi en çok şaşırdığımda o zaten
beni ONUN abisi olarakmı görüyon ben bu davada senin yanındayım
menekşeyi bulduğumuzda ona silahı doğrulltuğunda da yanndayım
sırtını sıvazlarım
İNSAN BÖYLE Bİ ABİYE DİYECEK BİRŞEY BULAMIYOR TEK KELİME İLE YORUMSUZ...
tanımadığı biri bile öldüründüğünde insan içi sızlıyor ki sen onun en yakınısın hangi vicdana sığar bu ha hangi vicdana

neyse devam edipde sinirimi iyice bozamam sizin yadıklarınızıda okumak istiyorum

kıvanckerocu
15-09-07, 10:40
ya ben bu reytinglerden hiçte hoşnut olmadım of daha iyi bir sonuç bekliyordum hadi hayırlısı :sad53:

aynen ben böyle güzel bir bölümden sonra 1.lik bekliyordum of of
3. ve 4. olmuşuz
inş gelecek bölümlerde artar reytingler
bu arada arkadaşalr ben hatırladığım repiklei burayamı yoksa multimedya bölümüne mi ekleyeceğim?
bide yeni bölüm framganınn linkini bna ö.m atarmısınız?

_mervevrem_
15-09-07, 10:42
merhaba

halilin ölü gösterilmeye çalışıldığını tahmin etmiştim ama bu kadar güzel akıcı ve heyecanlı anlatılacağını tahmin etmemiştim
çok güzeldi hatta 1. bölümden bile etkileyiciydi
bu arada eski dizilerin ön planda olması normal ama menekşe ile halil hak ettiği yeri alacak buna eminim:D
izlerken olayların içine atlayıp müdahele edesi geliyor isanın

Tatum
15-09-07, 10:43
Babası kesinlikle diktatör, evet. Bencil ayrıca. Kendisi sevgilisiyle neler neler yapıyor kızı masum bir aşk yaşayınca da gücüne gidiyor. Kıza saymadığını bırakmadı. Ki Halil Menekşe'nin elini bile tutmadı.
Bölüm çok güzeldi. Halil'in peşindekiler kimdi onu anlamış değilim ya inşallah çabuk ortaya çıkar. Son bölümde bi ara Halil Menekşe'yi hiç görmeyecek sandım. Ya umarım Menekşe'de onu görür. :img-sorry
Kıvanç'ın oynuculuğuna git gide daha hayran kalmaya başladım. Gerçekten kendini çok geliştirmiş. Ve Halil oymuş gibi geliyor bana. Sedef de aynı şekilde. Utangaçlığı üzüntüsü... Herşeyi çok iyi yansıtıyor. Görsünler birbirlerini yaa :icon_roll :img-cray:

wyand0tte
15-09-07, 10:43
aman ya reyringler umduğum kadar iyi değil ama ne yapalım bunada şükür bu kadar güçlü rakiplerin karşısında buna şaşırmamak gerekir...umarım ilerki günlerde yükselir reytinglerimiz

alamehmet
15-09-07, 10:44
Menekşe'nin annesi abileri hatta ninesi bu bağlamda hatalı bunda hemfikiriz..Ama annesi o yazdıklarını yapabilecek kapasitede olsa zaten iş bu raddeyede gelmezdi...Elbet annenin abinin de patlayacağı dikleneceği vakitler gelecektir ama bir anda olması imkansız..Birazda karakter meselesi herkes farklı karakterde...Böylesi insanlar gerçek hayattada var...Kadın yıllarca kocasından gördüğü baskıya hakarete kendini güçsüz hissettiği için yada çocukları için katlanıyor kendini ekonomik yönden güçlü hissettiği zaman yada çocukalrı biraz daha büyüdüğü zaman bazı şeyler karşısında daha sağlam durabilir..Menekşe'nin Annesi ve abisininde kendilerine gelmeisni Menekşe'nin bu kararlılığı tetikleyecektir..Bazı şeylerin değişmesi için nelerin göze alınabileceğini gördüler...

Öyle bir ailede yaşamak ve bu tarz konularda karşı çıkma özgürlüğünü kendinde hissetmek oldukça zor olsa gerek...Menekşe'nin en başta evlendirmeyin beni hem eve de katkım var demesi bile ne fırtınalar koparttı ailede...

Ama dediğin gibi Menekşe'nin bu tavrı herkese yavaş yavaş örnek olacak...

Sessiz bir köşede oturan annenin,baban söz verdi döndüremeyiz kızım diyen ninenin bile ufacıkta olsa bir başkaldırışını görmedik mi bu bölümde...Ama değişmeyen şey babanın yine aynı kişilikte (kişiliği batasıca) baba olmasıydı...Ben ilerki bölümlerde Yusuftanda umutluyum...Sevdim ben onu :img-yes:

ülker
15-09-07, 10:45
Ne bu reytigler.Hiç iyi gelmemiş ben daha iyi bekliyordum.Pusat nasıl birinci olur ki.Kavga dövüş ya diğerleri.
İnşallah gelecek hafta daha iyi olur.

anibal_1986
15-09-07, 10:46
Arkadaslar ratingler oyle uzulecek kadar kotu degıl kı.Son Tercih'i Kaptan'ı hatırlıyorsunuz degıl mı.Ne kadar guzel dızıler olmalarına ragmen ratınge yansımıyordu.Ama M & H yine iyi gelmis ratingleri.Uzulmeyın...

hewal
15-09-07, 10:48
Sevgili angel78 ve ehlocan'ın Menekşe'nin annesi ile kritikleirni keyifle okudum..Birkaç kelamda ben yazayım :img-wink: :img-wink:

Menekşe'nin annesi ezik bir kadın...Ama bunun sebebi sadece kocasındanmı kaynaklanıyor evveliyatı var aileden geliyor...Kimbilir kendiside tıplı Menekşe gibi rızası olmadan evlendirilmiştir...

Malesef kadınlarımızın çoğu günümüzde bile başımızda bir erkek olsun aç açık kalmayalım yeter diye düşünüyor...Menekşe'nin annesi kocasından gördüğü ilk şiddette kocasına karşı gelse baba evine geri gönderilirdi gideceği yerde kendisini neler bekliyor olacaktı kimbilir...Şimdi birçoğumuzun ailesi evlilik öncesi konuşurken "kendini ezdirme,baktın olmuyor bu kapı sana hep açık" gibi cümleler sarfediyor ama önceleri "gelinlikle çıktın kefenle dönersin" tarzı söylemlerle gelin edilmiş bir sürü kadın...

Kendini geliştirmek çok başka bir durum elbet etrafında olup bitenden haberi vardır ama bazı şeyler ha deyince değişmiyor yada ehlocan'ın dediği gibi karakter meselesi Menekşe o şekilde yaşamaktansa ölmeyi denedi olmadı kaçmayı denedi kaçmanında sonunda ölümü göze almak vardı annesi aynı cesarete sahip değilmiş :img-yes:

Arkadaşlar haddim değil kimseyi uyarmak ama mesajların altında bir dolu düzenleme sebebi gördüm hepside farklı font ve kalınlıkta yazılmış mesajlar için ne diye ısrarla o tarz yazılıyor sayfanın görüntü düzenini bozuyor kurallara aykırı davranmanın ne gereği var..

61MERVE61
15-09-07, 10:51
Ben acikcasi daha yuksek bi reyting bekliodum niye boyle oldu anlamadim...ama gecen sezonun dizilerinide dusunerek cok fazla secenek var..3-4gayet guzel gitikce cikacak INSALAH dizimiz...hele bu fragmandan snra...

ülker
15-09-07, 10:51
merhaba

halilin ölü gösterilmeye çalışıldığını tahmin etmiştim ama bu kadar güzel akıcı ve heyecanlı anlatılacağını tahmin etmemiştim
çok güzeldi hatta 1. bölümden bile etkileyiciydi
bu arada eski dizilerin ön planda olması normal ama menekşe ile halil hak ettiği yeri alacak buna eminim:D
izlerken olayların içine atlayıp müdahele edesi geliyor isanın
Merveciğim canım yine yaptın yapacağını.Aman sen sakın ekrana dalma oyuncuların hali nolur bilemiyorum artık.

Halilin varlıklı bir aileden geldiği belliydi.Daha naif ve kibar bir yanı var.Bu çocuğa ya ailenin bütün malları kalmış veya Halilde birilerini rahatsız edecek bilgiler var.Çocuğun geçmişini cımbızla verdiler.Aklıma sadece bu geliyor

bastille
15-09-07, 10:52
selamlar herkese

ayy yine süper bir bölümdü.hele son sahnede baktım koltukta tepin tepiniyorum hadi be halil gör menekşeyi diye.ayy çok heyecanlıydı çooookk !
fragmanı hemen göstermeleri harika oldu.hele buluştuklarını görmek hemen 2 dakika evvel çektiğim heyecanın tadını kat ve kat arttırdı.benim bölümde en sevdiğim sahne belki bana sapık diyeceksiniz ama mızıka bölümüydü.

mızıka ne kadar seksi bir aletmiş arkadaşlar.romantik demek daha doğru aslında.menekşenin dudaklarını halil in dudaklarıyla çaldığı yerlere dokunması nasılda romantikdi Allahım..! yada benim hormonlarımmı tavandaydı bilmiyorum ama sadece bu sahne bile benim için unutulmayacaklar arasına girdi.:img-blush

Oyuculuklar olağanüstü..eleştirebileceğim tek biri bile yok.

Mafya olayına gelince.Bence bunlar bildiğimiz klasik mafya değil.Anladığım kadarıyla Halil in ailesi aslında zengin bir aile.Büyük bir ihtimalle yine zengin bir ailenin ya oğlunu yada yakınını yanlışlıkla öldürüyor ve halili başı belaya girmesin diye uzaklaştırıyorlar..yada birinin aleyhine şahitlik yapmışda olabilir.çünkü halili abisinin yanında gösteriş sahnelerinde halilin tipini klasik zengin bir aile çocuğu gibi gösterdiler.kıyafeti falan öyle çağrıştırdı bana.yada şöylede olabilir.abinin konuşması sonrası hemen birinin gelipde öldürmesinden halilin ailesinin büyük bir aile için çalıştığınıda düşünebiliriz.halil bir olaya şahit olmuştur ve ailesi hemen istabuldan uzaklaştırır gibi çeşitli varyasyonlar düşünebiliriz..

dFKto
15-09-07, 10:53
Bu umulmadık ratinglerin sorumlusunun diziye giren takım elbiseli karanlık adamlar olduğunu düşünüyorum. Güzelim diziyi mafya dizisine dönüştürmek istiyorlar galiba. Bence çok daha iyi bir sonuç olmalıydı. geçen sezondan devam eden dizilerden daha güzel Menekşe ile Halil. Ama silahlı adamlar diznin anlamını bozdu.

08_aşk
15-09-07, 10:57
Bu umulmadık ratinglerin sorumlusunun diziye giren takım elbiseli karanlık adamlar olduğunu düşünüyorum. Güzelim diziyi mafya dizisine dönüştürmek istiyorlar galiba. Bence çok daha iyi bir sonuç olmalıydı. geçen sezondan devam eden dizilerden daha güzel Menekşe ile Halil. Ama silahlı adamlar diznin anlamını bozdu.

ben onların mafya olduğunu düşünmüyorum bence onlar da başka birşey var kesinlikle mafya değil ya belki bu mirasla ilgili birşeydir ya bence haili çooook zengin herşey para ile ilgili merve yükselir değil mi öyle demişsin ama girme tv sakın

61MERVE61
15-09-07, 10:57

bak bun katilmamak mumkun degil..,,beni cok etkilemedi ama o silahli sahnede benimle beraber izleyenler cok etkilendi hemen yuzleri degisti...bide baktim annem gitti iceri(tabi son sahnede geldi o dayanamaz:))hic hoslanmaz oyle silahlimilahli sahnelerden..ki bence bundan etkilenen sadece annem degil....benimde hosuma gitmedi o sahne...

gs-tugba93
15-09-07, 10:58
dün harika bir bölümdü cok heycanliydi ya
halil herhalde bosnali deyil cünkü tr de yasiyormus
bu adamlar ondan ne istiyor ya
reatingler bence gayet iiii o kadar cok dizi warkene
3-4 olmamis iyi bence

**qzm_
15-09-07, 11:01
Ben daha güzel bir reyting bekliyordum ama:icon_whis

Yine kendi saatinde 1. AB'de 2. olmus:)

Ama ilerleyen haftalarda reytinglerim daha güzel geleceqinden eminim...Çünkü çok sürükleci çok qzl bir dizi...Farkı fark ederler heralde..:)

hewal
15-09-07, 11:03
Reytinglerin böyle gelmesi çok normal daha 2.bölüm ortlama 5 bölümde yerini belli eder..Kaldı ki Sıla ve Hatırla Sevgili yeni sezonun ilk bölümünü yayınladı ve Pusat diziside haftalardaır bangır bangır reklam yayınladı ilk bölümü epey merakla beklenen bir diziydi..

Siyah giyinen adamlara gelince iş dünyasının karanlık yüzleri besbelli...Salt mafya ağırlıklı ilerleyeceğini hiç düşünmüyorum bu dizinin....

Lütfen mesajlarımızı özenli yazalım illede ana sayfayada olacaksak hakkını verelim...Tek cümlelik mesajlar yasak

gizemyd
15-09-07, 11:03
Daha şimdi baktım reytinglere.Böyle gelmesine çok şaşırdım beklemiyodum.en azından ilk üçe girmesi lazımdı.Bakalım ileriki bölümlede nasıl olcak?

çıtkırıldım
15-09-07, 11:05
bende daha güzel bir reyting bekliyodum ama neyseee dünkü bölüm süperdii begenerek izledimmm ama halil ölü gösterliyo galiba telde konsuuyoduu ortaya cıkıcam felan dediii meneksede halilin pasaportunu bulduu gelemicek felan dedii o diger pasoportumuydu anlayamadım ben cünkü biraz gec actım tv yi evde diildimm tekrarına birdaha bakarım neysee

gs-tugba93
15-09-07, 11:06
Daha şimdi baktım reytinglere.Böyle gelmesine çok şaşırdım beklemiyodum.en azından ilk üçe girmesi lazımdı.Bakalım ileriki bölümlede nasıl olcak?

arkadasim biz saten ilk 3 deyis ki o 4 cülümüz
bek önemli deyil yani 3 olmusuz

dilekce
15-09-07, 11:18
Ratıngi öyle zirvede olmasa bile daha ilk bölümlerde bu denli yüksek başarı sağlayan bir kaç diziden biridir Menekşe ile Halil.. Bu başarısını da öyle kolay kolay bırakacak gibi görülmüyor ki bölüm de bunun sinyallerini de çok güzel verdiler...

Dün akşam gerçekten çok güçlü yapımlar vardı .. Geçen sezondan merakı ile kaldığı yerden devam edecek 2 önemli dizi ve yine güçlü bir şirkete ait belli bir kitleyi hedefleyen bambaşka yeni bir dizi vardı..

Bunlar insanların tek bir dizide kalamaması için bayağı önemli faktörler..

Dikkat edersek bu dizilerin hiç biri aynı çizgide gitmiyor,,,Yeni başlayan Pusat ı düşünün , Hatırla Sevgili, Sıla ve tabi ki Menekşe ile Halil,,,

Bir gözden geçirelim..Düşünün hiç birinin konusu birbirine benziyor mu?
Hepsi bambaşka kulvarda ilerliyor...
Herkes kendine yakın gelen konularda kendini bulduğu konularda ki dizileri takip ediyor..
Zaten rekabette işte bu şekilde başlıyor..

Menekşe ile Halil bu çizgisinde devam ederse zamanla ratınglerini daha yukarılara taşıyacaktır..
Böyle bir akşamda böyle bir pay alması
Ki dikkat ederseniz Totalde, saatinde 1.dir Menekşe ile Halil..
Bu bile büyük bir başarıdır ki bunu göz ardı etmemek lazım arkadaşlar…

Tele - Barometre
14 Eylül 2007 Cuma

Total
14 Eylül 2007 Cuma

prenzez
15-09-07, 11:20
gerçekten de süper bölümdü acayip etkilendim rüyama girdi o derece:img-hyste
hikaye gerçekten de çok güzel gidiyor böyle devam eder umarım,çekim teknikleri fln da çok güzel mesela taksim'de mustafa ve kadir kahvaltı niyetine tost yerken menekşe anıtın oradaydı ve insanları yararak diğer tarafta kadir ve mustafa'ya geçti:good:
halil menekşe'nin bindiği taksicinin taksisine binince berlin'den bahsederken adamın da "geçenlerde senin gibi bir kız müşterim de vardı böyle berlin'edn" gibisinden bir şeyler dmesini bekledim ama boş bir beklentiydi çünkü nihayetinde adam hava alanı taksicisi kim bilir günde kaç berliner biniyordur taksisine.Hadi o bir yana adam bildiğim temiz bir otel var tarzı bir şeyler söyleyince halil bir durdu birz,ben o ara "evet de evet de!":img-clapp diyordum ekrana ama halil kapıyı kapattı,o an acayip kötü oldum:img-yes:
halil'in hikayesini az biraz anladık aslında,istanbul'da aranıyor,yurt dışına kaçmış annesi de bu sebepten ölmüş biri.sebep ne peki?orası da ilerleyen bölümlerde bir mafya hesaplaşması mıdır nedir?:img-pilot bu arada halil'in kaçısına yardımcı olan o adam istanbul'da yaşıormuş zaten,malum da neden halil istanbul'a gelince öldürdüler ki?!adam zaten yıllardır istanbuldaymış.bu arada ben halil istanbul'dan ayrıldığında daha küçüktür diye zannediyordum meğer aynı şekilde tanınacak bir haldeymiş netekim mezar bekçisi de tanıdı.şimdi halil ikili kıskaçta hem menekşenin ailesi hem de hesaplaşmak isteyen düşmanları.menekşe'nin 1. pasaportu bulunca şoka uğradı ve istanbul'a gelemeyeceğini düşündü diğer pasaportu bulamasaydı menekşe'nin hiç umudu kalmazdı ve daha da ötü olurdu.yani kinci pasaportu bulması iyi oldu zannımca.halil kovalamaca sırasında birini düşürmüştü zaten,sorun değil halil'de pasaport çok:)son olarak city tour'da menekşe'yi görmesi..tur otobüsleri yavaş gider aslında yakalama ihtimali yüksek.ikinci bölüm fragmanını vermeleri hele!ben bitti diye hs'ye bakıyorken geri geldim bir baktım ve kaldım!:img-hystebuluşmayı başarıyorlar orası kesin.bu arada bu yurt dışından kaçanların aklına neden ilk istanbul gelir anlamam,menekşe istanbul yerine ankara deseydi daha kolay olacaktı veya ne bileyim adana'ya gitseydi,büyük şehir fln diyordu ama hepsi taksim'de avuç içi kadar yerde:img-yes:
bu arada reytingleri böyle beklemiyordum,önümüzdeki maçlara bakarız artık.

emirdag_güzeli
15-09-07, 11:25
Dunku bolum, guzeldi, ama birinci bolum daha guzeldi...biraz bi seyden sonra bolum monotonlandi..yani ayni seyleri izledik durduk.. pek cok cevaplar da alamadim...halil konusunda...zamaninda halil kacmak zorunda kalmis, bir kac farkli pasportla....annesi olmus...ama biraz daha ayrintili olasaydi iyi olurdu,ama oh bence menekse ile halil birlestiklerinde, menekse soracak, halil ne oldu, gecmisinde ne oldu, kimsin, kimden kaciyon deyi,, bizde anlamis oluruz....:img-yes:

son sahne boyle aksionla biter mi yaa....simdi kim kimi gorecek...gormeyecek...menekse halilí gorecek mi. abisi ile oh damat bey mi gorecek.. heycanli..bitti..:happy0064

reytingler aslinda iyi, oh kadar olacak..4 tane dizi..arka arkaya.... 2 yeni dizi, iki tanede gecen sezondan kalma...oh kadar da kote bulmadim reytingler..bunlar sezon finalindan sonra ilk bolumleriydi..sila ile hatirla sevgilinin heycanla beklediler insanlar...ama pusat'i gecemedik deyi biraz uzudum...reklam siralarinda..boyle show tv; ye zapping yapiyordum pusat'a bi baktim nasl bir dizi deyi, hic begenmedim....diziyi..genc cocuklar mi bakiyor bu diziye, erkekler mi..ondan dir herhalde,, ama haftaya daha yuksek aliriz...bence..dizi daha yerine oturmadi....

<GüMüŞ>
15-09-07, 11:27
arkadaşlar 3.bölüm fragmanımız çıkmış!!!!!
bloguma ekledim,izlemek isteyenleri bloguma bekliyorum...
bence harika bir fragman...çok şaşırdım bu kadar erken çıkmasına ama çıkmış...
menekşe ile halil kavuşuyorlar sonunda....

prenzez
15-09-07, 11:29
arkadaşlar 3.bölüm fragmanımız çıkmış!!!!!
bloguma ekledim,izlemek isteyenleri bloguma bekliyorum...
bence harika bir fragman...çok şaşırdım bu kadar erken çıkmasına ama çıkmış...
menekşe ile halil kavuşuyorlar sonunda....
fragmanı daha 2.bölüm bittikten sonra reklam kısmında verdiler.ben reklam olur şimdi diye hs bakayım dedim bir geri döndüm fragman!pek bir şey anlamadım tabi,bakarım şimdi:img-wink:

KübraYasemin
15-09-07, 11:35
o retingler yin eii bence.
Bizim dizimiz süper.
Baska baska diziler ilk 5e bile giremiyorum.
Neyseki birinde 3 birindede 4 üz.
Bence yin eii bir reting.
Ben burda birsürü arkillerime izleyin diyorum.
olarda HS ye baktIgi icin istemiyorlar.
Aman nete baksInlar benim gibi hehe demii..

gzd_keremcem
15-09-07, 11:37
resytıngler iyi bence çünkü dün hatırla sevgili ve sıla baaşladı buna rağmen iyi yani
dizi bittiğinde görcekmı görmeyecekmı benı heyecan sardı ama hemen fragmanı verdiler rahatladım sonunda kavuşuyolar:img-wink:

begummm
15-09-07, 11:41
Ratinglerimiz güzel gelmiş.
Bu haftaki bölüm de çok güzeldi. Halil in de kaçtığı birilerinin olduğunu öğrendik. Bölümün sonu da güzeldi, en azından gelecek haftayı merakla beklememizi sağlayacak. Bu bölümdeki anlam veremediğim tek şey Halil 'in neden Menekşe 'yi aramadığıydı.
Gelecek bölümde Halil 'in Menekşe 'ye yetişe bileceğini sanmıyorum abileri de görmeyecektir Menekşe 'yi zaten.

crazygirl7500
15-09-07, 11:42
gümüş çok saol ya ben reklamlara bakmadım çıktığınıda bilmiyodum
o kadar heycanlıyımki tek diyeceğim sonunda kavuşuyolar
sonunda menekşemle halilimin yüzü gülüyo ya
nasılda içten sarılıyolar nasılda telefonla sımsıcak konuşuyolar öyle birbirleriyle

ama kafamı kurcalayan şey halil en sonunda menkeşenin kaldığı otele geliyo ve adama birşeyler söylüyo ve suratı değişyo acaba ne oldu???

sarıseren
15-09-07, 11:46