Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11

she_bo
19-09-07, 04:40
arkadaslar dizimizin daha özeti cIkmadI degilmi.

Zaten sesli fragman diye birseyde yok.

nerdeyse son 2 gün gibi birsey kaldI gercekten nerde bunlar ya.

Biraz cok gec degilmi artIk yani.

Yeni verirlerse günaydIn ynai.

ya kübracığım ben de sürekli bakıyorum ama hep hayal kırıklığı, ama bu kadar tutan bir diziye yazık ediyor kanald dizisiyle ilgilensin, biz burda ne senaryolar üretiyoruz ne olacak diye, izleyiciye saygı ama.

wyand0tte
19-09-07, 07:24
normal fragmanı verdiler hemen ama hala sesli fragman gelmedi ya çatlıcam orta yerimden...acaba halil çok zengin bir admın oğludur babası ölünce büyük mirasa konar ama hahalilin akrabalrı bunu hazmedemez bu mirasa el koymak için tek birşey var hahlilin ölmesi ve ahmet beyde halilin babasının en yakın arkadaşıdır acaba böle olabilirmi arkadaşlarrrrrrrrr...:icon_whis

de-rin
19-09-07, 08:35

günaydınlar herkese

evet bu yapımcıları ve kanalları anlamak mümkün değil.... böyle yaparak diziden insanı soğutmaya mı? çalışıyorlar..kanal eğer isterse dizinni fragmanını taaa bölüm içinde veriyorlar .....ama istemezlerse vermiyorlar..

yanılmıyorsam dizinin önceden çekilmiş fazla bölümleri yok daha çekimleri tamamlanmamış gibi bir durumda söz konusu olabilir..(geçen haftalarda çekimleri gören arkadaşlar burada yazmışlarıd çekim olduğunu ve biz o görüntüleri o bölüm içinde görmüştük))

ama bugün sesli fragmanda özette gelir diye düşünüyorum:img-yes:

gzd_gzd
19-09-07, 09:10

öncelikle herkese günaydın
bence de ya,normal fragmanı diziden hemen sonra verdiler
ama devamı gelmedi ne yazıkki,ne özet war ne de sesli fragman
bugün ikisi de gelir inşallah
2 gün kaldı yaa diziye....

nehirrrr
19-09-07, 10:44
Bu forumdada kimse yok herhalde.

Kendi kendime yorum yapiyim bari..

Bölüm ikiye gelince.

Ben en cok abiye acIdIm. Menekse evi aradIgnda abi Menekse dedi, meneksede hemen kapati ya. Orda nine abiye dedi send ebu günahIn altindasIn yusuf yusuf diye.

Gercekden yüregim baya yandI.

Garibimin günahi neyki ya.. yazIk.
Kubracim aslinda abiye yani Yusuf'a ilk basta ben de acidim ama sonra ninemizin de dedigi gibi sucu islemelerine ses cikarmayan da sucu isleyen kadar sucludur ve vebal altindadir! Zaten bu yuzden Yusuf Abimiz dayanamayip Istanbul'a gelecek ve Menekse'yi o da aramaya koyulacaktir diye dusunuyorum ve hatta Kadir'den filan korur belki onu!

evet ya sonlara doğru kötü bişeyler oluyo...
ama anlayamadım halilciğim koşuyudu..
yine tüm gücüyle...
off ya menekşeninde başını belaya sokacak...:icon_sorr
halilin hala nasıl bir kişiliğe sahip olduğunu
çözemedim...
zamanında çok karanlık işlerle uğraşmış belli...:img-yes:
Halil zaten kosa kosa kosa kosa her bolum bes kila veriyordur:D saka bir yana devamli kosusturmacanin icinde Halil yazik ya! Yillardir kacmis, ne kadar zor!

Karanlik islere Halil bulasmamista sanki babasi ya da babasi gibi bir yakini bulasmis ve dolayisiyla Halil kendini bilmedigi bir savasin icinde bulmus gibi!

Sorular:)
Halil Bosnali mi gercekten?
Annesi nereli? Babais nereli?
Annesi ya da babasi aslinda yasiyor mu?
Halil'in catasinda ne var?
Halil bu adamlardan niye kaciyor?
Cidden Ahmet kimdi ya? Vurulan adam mi?
Bu kara giyimli adamlar kiralik katil mi? Neden oyle kotu bakiyorlar?
Halil nereye kosuyor?
Halil, Menekse'yi yeniden mi kaybedecek yoksa beraber kacabilecekler mi?
Neden Istanbul'dan bir an once cikmiyorlar?
Halil'in asil soyadi 'Tuglu' mu?
Halil neden annesinin soyismini soylerken sasirdi gecen bolum???
Halil neden culsuz bes parasizmis gibi yasadi yillarca Almaya da?
Halil fakir mi zengin mi?
Ozet nerde, fragman nerde?

Ve daha bircogu! Hayatimda hic sormadigim kadar fazla soru sordurdu bu dizi bana! Cuma gelseydi bir rahatlasaydik!

KübraYasemin
19-09-07, 10:47
ya kübracığım ben de sürekli bakıyorum ama hep hayal kırıklığı, ama bu kadar tutan bir diziye yazık ediyor kanald dizisiyle ilgilensin, biz burda ne senaryolar üretiyoruz ne olacak diye, izleyiciye saygı ama.

Evet gercekdende bize saygIlarI bukadar.

Bugün oldu Carsamba.

Son 2 gün ama nerde pehhh deger gibi bizi salliyorlar.

Ama yinede, Bugün verseller bile bize yaptklarI bence hic hos birsey degil.

Biz burda neler cekiyoruz ama demi.

KübraYasemin
19-09-07, 10:50
günaydınlar herkese

evet bu yapımcıları ve kanalları anlamak mümkün değil.... böyle yaparak diziden insanı soğutmaya mı? çalışıyorlar..kanal eğer isterse dizinni fragmanını taaa bölüm içinde veriyorlar .....ama istemezlerse vermiyorlar..

yanılmıyorsam dizinin önceden çekilmiş fazla bölümleri yok daha çekimleri tamamlanmamış gibi bir durumda söz konusu olabilir..(geçen haftalarda çekimleri gören arkadaşlar burada yazmışlarıd çekim olduğunu ve biz o görüntüleri o bölüm içinde görmüştük))

ama bugün sesli fragmanda özette gelir diye düşünüyorum:img-yes:

Bende senin gibi düsünüyorum kanal hakInda.

Ama Özet daha bugün oldu vegelmedi.

Simdi ne olacak cok merak ediyorum.

AslInda bu kanala böyle yapmazdI.

Aceba sesi yokmu diyorum.

Ama gecen vardI.

tanItImdada zaten baya bi fragmanlar oluyor..

KübraYasemin
19-09-07, 10:59
öncelikle herkese günaydın
bence de ya,normal fragmanı diziden hemen sonra verdiler
ama devamı gelmedi ne yazıkki,ne özet war ne de sesli fragman
bugün ikisi de gelir inşallah
2 gün kaldı yaa diziye....

evet gercekdende son iki gün kaldI canIm.

bende inanamiyorum hehe.

Insana bi garip geliyor.

Daha dün cumaydI sanki demi.

Aman insallah bugün özet gelir bari, Simdi fragman gördüm ya ben özet bekliyorum. Hehe ama son 2 gün artIk versinler.

dilekce
19-09-07, 11:00
özetci başıı heralde nasıl yazsamda şu izleyici kişilerinin kafasında bir sürü soru işaretinı oluştursam , onları nasıl merakda bıraksamda böyle inim inim inletsem diye düşünmekten bir türlü beceripde kuş kadar özeti yazamamış anlasılan..
Yok yardıma ihtiyacı varsaa çekinmesin söylesin, kendi söyleyemiyo söyletsin,, burda ordünaryus,doktor, özet bilim dalını okumuş süzmüş çözmüş bir çok arkadaş var yardım ederiz, ettiririz :img-hyste
Yok ama illa kendim yazacağım dediği içinde böyleee bizleri bekletip duruyoya bilmem yani şimdi bunun içinde kanalla papaz olmayalımm.. dimi..:img-hyste

ülker
19-09-07, 11:11
Herkese merhabalar
Özeti merak etmeyin arkadaşlar.Nasılsa gelen özette abileri menekşeyi bulabileck mi?
Haliln peşindeki esrarlı adamların sırrı çözülecek mi?
Almanyadaki aile ne yapacak?
Türkiyeye kesin dönüş yapacaklar mı?
Böyle bir özet gelirBizde cumayı beklemeye kuzu kuzu devam ederiz artık.

Daha başlamadan ana sayfaya alınan malıu dizinin reytinglerine baktımda(merak işte)yerlerde sürünüyor.Bizim dizi o kadar rakibe rağmen iyi bir yerde ama hala burda neden acaba?

KübraYasemin
19-09-07, 11:15
Kubracim aslinda abiye yani Yusuf'a ilk basta ben de acidim ama sonra ninemizin de dedigi gibi sucu islemelerine ses cikarmayan da sucu isleyen kadar sucludur ve vebal altindadir! Zaten bu yuzden Yusuf Abimiz dayanamayip Istanbul'a gelecek ve Menekse'yi o da aramaya koyulacaktir diye dusunuyorum ve hatta Kadir'den filan korur belki onu!

Halil zaten kosa kosa kosa kosa her bolum bes kila veriyordur:D saka bir yana devamli kosusturmacanin icinde Halil yazik ya! Yillardir kacmis, ne kadar zor!

Karanlik islere Halil bulasmamista sanki babasi ya da babasi gibi bir yakini bulasmis ve dolayisiyla Halil kendini bilmedigi bir savasin icinde bulmus gibi!

Sorular:)
Halil Bosnali mi gercekten?
Annesi nereli? Babais nereli?
Annesi ya da babasi aslinda yasiyor mu?
Halil'in catasinda ne var?
Halil bu adamlardan niye kaciyor?
Cidden Ahmet kimdi ya? Vurulan adam mi?
Bu kara giyimli adamlar kiralik katil mi? Neden oyle kotu bakiyorlar?
Halil nereye kosuyor?
Halil, Menekse'yi yeniden mi kaybedecek yoksa beraber kacabilecekler mi?
Neden Istanbul'dan bir an once cikmiyorlar?
Halil'in asil soyadi 'Tuglu' mu?
Halil neden annesinin soyismini soylerken sasirdi gecen bolum???
Halil neden culsuz bes parasizmis gibi yasadi yillarca Almaya da?
Halil fakir mi zengin mi?
Ozet nerde, fragman nerde?

Ve daha bircogu! Hayatimda hic sormadigim kadar fazla soru sordurdu bu dizi bana! Cuma gelseydi bir rahatlasaydik!

Bencede o abi dayanamiyacak gibi geliyor.

Sonucda ben onu biraz daha merhametlidir diye düsünüyorum.

Cünki Menekse bakmasI öbürü abininki kadar kötü degil.

Birkere kIz nasIl bakIyor.

Bende o abidenbir yardIm gelir diye düsünüyorum.

Ekin_Derya
19-09-07, 11:41
Buraya bir kac gündür yazmiyorum, tazeleyim dedim. Zaten bölüm yorumumu yapmadim, 2 gün sonra yeni bölüm yayinlanacak, ben daha simdi 2. bölümün yorumunu yapiyorum :img-hyste
- Menekse'nin babasi Mustafa'ya "sen kocasisin, vazifeni yap" demesi cok sinir bozucuydu. Onunkisi de laf iste, güya o öldürecekti (Halil'in evini basip Menekse'nin resmini gördügünden öyle demisti). Ee, eli kana bulasacak ya, sonra da Helga'sina gidemeyecek ya, ondan
- Resepsiyoncu öyle dediginde ben bile alindim, Menekse gibi tertemiz bir kiza böyle denilir mi hic? Zaten kizin hali perisan, bir de üstüne böyle bir lafi yemesi iyice yikti kendisini. Bir de, adam dogru dürüst özür bile dilemedi
- O ninni sarkisi calinca yine cok kötü oldum ya
- taksi soförü Halil'e "sevgilin Berlin'de mi, burda mi" sordugundan, Halil elini kalbine koyup "burda" demesi cok güzeldi, o sahne cok hosuma gitti
- Ah, Halil, ah, keske taksi soförün sana etmis oldugu otel teklfi kabul etseydin, hemen Meneksey'ye kavusurdun

3. bölümünü iple cekiyorum. Yine muhtesem bir bölüm bizi bekliyor...

dilekce
19-09-07, 11:53
Herkese merhabalar
Özeti merak etmeyin arkadaşlar.Nasılsa gelen özette abileri menekşeyi bulabileck mi?

Daha başlamadan ana sayfaya alınan malıu dizinin reytinglerine baktımda(merak işte)yerlerde sürünüyor.Bizim dizi o kadar rakibe rağmen iyi bir yerde ama hala burda neden acaba?

Bu özet bu kez bizi fena yaralıyacak...Menekşe nin gidişi ile ilgili bir şeyler yazacak gibi geliyo ya ben bu özetçi başını bir yerlerde görmeyeyim....:)

Türkiye ye de artık dönmeleri lazım, çünkü bu 3.bölüm ,, tek bölüm 10 günde çekiliyosa tahminen,, e onlar fazla kalmadılar Almanya da 3 bölümden fazlası zor... Bir şekilde dönmeleri lazım,,

Dün arkadaşlar izahlarda bulundu ,,Yani gelmelerini engelleyen çok da bişey yok...Varsın tekrar dönmesinler...Ve ya 6 ayda bir giriş çıkış yapsınlar..
Ama mümkünse önce Yusuf dönsün...Beyaz gömleklerinin hepsinide yanına alsın.. :)Aile sonra da gelebilir..

Bu arada ben babaya da üzülüyorum heee...Helgacığını yani Steffi sini bırakıp da nasıl dönecek bu taraflara,,, şimdi Onu da alıp gelmesin :) Zor ama yaa bir de buralarda Steffi yle mi uğraşacak..Yazık...Zaten Onun derdi ona yetiyo..

Anasayfaya gitmesi için de ne yapmamız gerek bir bilebilsek..Amuda mı kalksak..Teörili açıklamalar mı yapsak...Sayfalar dolusu mu yazsak..Ne yapsak ,,Kıstas ne?

de-rin
19-09-07, 11:58
Herkese merhabalar

ülkercim aslında haklısın ..geçen özette tolam dört satırdan ibaretti...ama yinede insan okumak gözden kaçan bir ayrıntı bulma cabası içersinde oluyor..
fragmanı görsekde yanında özet ile daha işi ciddiye aldıklarını gösteri gibi geliyor bana

o söylediğin diziyi nedense beğenmedim izliyemiyorum.dha reytinglere bakmadım demek o kadar kötü öyle mi:icon_whis

dilekçe hasan(menekşenin babası) kendi gelmez sanırım o nasılsa namuslarını temizlemeleri için oğlunu ve sözde damadını görevlendirdi...
gelmesede olur artık hem dediğin gibi ayrılmasın helgasından..o kadında ne buluyor o adamdan diyecem ama adam kendi ailesine göstermediği tüm sevgiyi , hoş görüyü, ilgiyi, hatta parayı helgaya gösteriyor..ne şanslı şu elin helgası:P

KübraYasemin
19-09-07, 12:01
Buraya bir kac gündür yazmiyorum, tazeleyim dedim. Zaten bölüm yorumumu yapmadim, 2 gün sonra yeni bölüm yayinlanacak, ben daha simdi 2. bölümün yorumunu yapiyorum :img-hyste
- Menekse'nin babasi Mustafa'ya "sen kocasisin, vazifeni yap" demesi cok sinir bozucuydu. Onunkisi de laf iste, güya o öldürecekti (Halil'in evini basip Menekse'nin resmini gördügünden öyle demisti). Ee, eli kana bulasacak ya, sonra da Helga'sina gidemeyecek ya, ondan
- Resepsiyoncu öyle dediginde ben bile alindim, Menekse gibi tertemiz bir kiza böyle denilir mi hic? Zaten kizin hali perisan, bir de üstüne böyle bir lafi yemesi iyice yikti kendisini. Bir de, adam dogru dürüst özür bile dilemedi
- O ninni sarkisi calinca yine cok kötü oldum ya
- taksi soförü Halil'e "sevgilin Berlin'de mi, burda mi" sordugundan, Halil elini kalbine koyup "burda" demesi cok güzeldi, o sahne cok hosuma gitti
- Ah, Halil, ah, keske taksi soförün sana etmis oldugu otel teklfi kabul etseydin, hemen Meneksey'ye kavusurdun

3. bölümünü iple cekiyorum. Yine muhtesem bir bölüm bizi bekliyor...

bende snein gibi 3.Bölüm iple cekiyorum.

ama son 2 gün kaldI artIk ya.

bence bi sesli yada en azInda özet gelir diye düsünüyorum yani.

çeşm-inaz
19-09-07, 12:11
Herkese merhabalar

aynen böyle bir şey olacaktır özet.bir haftadır yoktum.neler konuşuldu bilmiyorum.bölüm yorumum;ilk bölüm daha güzel,daha can alıcıydı sanki.halil'in geçmişi bir muamma demiştim geçenlerde bir yorumumda.halil'in peşindeki adamları çözemedim.ama sanırım ailevi bir sorun.ayrıca reytinler iyi gelmiş.fena değil.ülker'cim bahsettiğin dizinin ilk bölümünü izledim.ama benim KONU olarak tam bir hayal kırıklığı oldu.:img-yes:şimdi izlemiyorum.bazı malum dizzilerden dolayı ağzım çok yandı o yüzden yoğurdu üfleyerek yiyorum.yani haddinden fazla seçici oldum.içime sinmeyen dizileri izlemiyorum.bu açıdan menekşe ile halil takip ettiğim iki diziden bir tanesi.:good:

ehlocan
19-09-07, 12:43
Özet multimedia başlığına eklenmiştir...

Mesajlarınızın tamamını bold,renkli ve farklı fontda yazmayınız...O tarz yazılmış mesajlarınızı editlemek yerine direk sileceğimizi biliniz..

deryacik
19-09-07, 12:47
ehlocan, özet icin tesekkürler..
Özet`te fazla yenilik yok..
Amam meneksenin cantasini otobüsde unutmasina cok üzüldüm..
Bu arada abisi ve kadir izini buluyorlarmis, bakalim neler olacak..

KübraYasemin
19-09-07, 13:05
Özet biarzd aolsa karisIk.

Ozaman Menekseyi abileri buluyor demekki.

inanmiyorum izin sürdüklerine göre.

Vallaha insallah birseyler olmaz.

Demekki Muar Daltaban Halilin pesinde.

Banada biraz öyle geldi sanki fragmanda Halilin pesind ekosuyor gibiydi.

TakImlI elbise icinde bir adam.

GALATASARAY
19-09-07, 13:16
selam arkadaşlar,
bende sizler gibi menekşe ve halil in aşkını severek seyrediyorum.Ben aslında foruma yazmıyorum genelde sizlerin yazdıklarını okuyorum.ama bugün gördüklerimi yazmak istedim.Ben Beyoğlunda çalışıyorum bu öylen çekim vardı kocası ve abisi menekşeyi yakalamışlar kollarından çekiştirerek götürüyorlardı. sanırım önümüzdeki hafta izleriz bu bölümü. menekşe gerçekten çok güzel ama malesef Halili (kıvanç'ı) göremedim.

şimdide herkese iyi seyirler dilerim,

KübraYasemin
19-09-07, 13:19
selam arkadaşlar,
bende sizler gibi menekşe ve halil in aşkını severek seyrediyorum.Ben aslında foruma yazmıyorum genelde sizlerin yazdıklarını okuyorum.ama bugün gördüklerimi yazmak istedim.Ben Beyoğlunda çalışıyorum bu öylen çekim vardı kocası ve abisi menekşeyi yakalamışlar kollarından çekiştirerek götürüyorlardı. sanırım önümüzdeki hafta izleriz bu bölümü. menekşe gerçekten çok güzel ama malesef Halili (kıvanç'ı) göremedim.

aaa ne güzel gördün demeki.

vaybe.

aaa Menekseyi niye götürüyorlar.

üffff o abinin gözü kör herseyi yapar heee.

Yien mustafadan bir ümit bekliyorumda ama abi vallaha üffff...

suri06
19-09-07, 13:20
inanmıyorum gercekten buldularmı menekşeyi
cok erken oldu bu ben biraz daha ararlar sanıyordum
acaba neler olacak
kocası olan adam menekşeyi öldürmekten vazgeçebilirmi?
bu diziye halil in peşindeki adamlar ve geçmişi konusu hareketlilik kattı
cok güzel bi yapım olacağı belli

dilekce
19-09-07, 13:51
Ama;Kadir ve Mustafa, Menekşe’nin izini buluyor. Ve Menekşe ölümle burun buruna geliyor.

Kaçak aşıkların kavuşması, bir an onlara bütün dünyayı unutturur. Halil'i görünce heyecandan çantasını otobüste unutan Menekşe beş parasız kalmıştır. Ama o paradan çok, sevdiği adamın kim olduğuyla ilgilenmektedir. Halil'in sır perdesi aralanmaya başlar. Öte yandan Kadir ve Mustafa, Menekşe'nin izini bulurlar. Menekşe ölümle burun buruna gelir.

Şimdi bu nasıl özettir yaa...
öncesini okuduysanız ki okumuşsunuzdur Özetin yarısı 2. bölüm yarısı 3. bölümden ya iyi mi? ..yok yok yarısıda değil son 5 satırı ancak 3...

Menekşenin başına gelebilecek en kötü şey ile en iyi şeyin aynı anda olması ne kadar tuhaftır ki o kadar parayı heyecandan sen otobüste unut..

Şimdi Halil de de para yok Menekşe de de. beş parasız kaldılar
Gerçi otel için beş günlüğünü ödemişti yaa Menekşe, Halil neyle kalacak?
Halil in parası var mı? Öteki otele kalacağı parayı nerden buldu da yatırdı?

Bu arada Kadir le Mustafa nasıl buluyo bu kızı yaa.. Menekşe yalnız başına sokağa mı çıkıyo yoksa...Hayır hala orda kalmak neyin nesiydi dicem şimdi paraları da yok başka otele gitmek için kaldılar orda..
Ama Mustafa ile Kadir Halil le değilken Menekşe yi buluyosalar bu yolda izde falan mı oluyo acaba?
Halil de niye çıkar yalnız başına dışarıı..Tamam Ahmet abi yi görmeye gidecek ama bu kız niye dışarı çıkar kiii..Otur be Menekşem,,,
Ama belki de Menekşe kıl payı da olsa kurtulacak onlardan.... Gerçi parası da yokk...otele de geri dönemezken şimdi bir yolunu bulup balcıları mı aramaya koyulur,İyi de hangi paraylaa....O son sahne de Halil otele girişinde malesef resepsiyoncu amcanın Menekşe gitti sözlerini duyucagı sahnedir....Umalım da o sahne son sahne olmasın.....

Bu arada Yusuf abimden ses yok...Gelmiyo mu yaaaa, :icon_sorr,,

Fettan
19-09-07, 13:53
Özette pek yeni bir şey yok...Zaten herşey ters giidyor Menekşe'nin para dolu çantayı unutmasıda cabası olmuş...Abisi ve kocası nasıl buldular acaba Menekşe'yi...Bolbol Taksim görüntüleri içimdeki İstanbul aşkını depreştiryor bu bölümde birde Ortaköy görüntüleri var sanırım valal burnumun direği sızlıyor :(

ssvshy
19-09-07, 13:54
menekşenin abisi ve kocasına yakalanması kötü oldu bu menekşe halilin hayatı için halilden kaçacak demişlerdi onuda beraberinde getirebilirmi çünkü menekşe zaten halile kaçarak herşeyi ölmeyi bile göze aldı abisi ve koca bozuntusunun yapacağı bişeyden korkmaz ama halile gelebilecek her türlü zarar için herşeyi kabul edebilir çantasını otobüste unutması kötü oldu o koca bozuntusu kızdan paraların hesabınıda sorar menekşe eğer abisinden ve kocasından kaçarsa bahsedilen balcıları bulabilir ve yine bahsedilen nifak balcıların oğlu falan olabilir menekşeye aşık olur halilde kaybettiği menekşesini tesadüfler sonucu bulur bu çocuk yüzündende halille arası bozulur falan kötülükler başlar
unutmadan fragmanda bi sahne vardı halille menekşenin kaldığı otelcinin sahnesi oteldeki adam bişey diyor halilin surat ifadesi korku ve şaşkınlık içinde acaba abisi ve kocası otellerimi araştırdılar ve bu kızı buldular

havincim
19-09-07, 14:00
ya menekşeyi yakalayanların halilin peşindekiler olduğunu düşünüyordum keşke de öyle olsaydı...kadir ve mustafaya yakalanması çok kötü olmuş...mustafa korkak olsa kaç yazar kadirin gözü kara zaten çeker vurur menekşeyi oracıkta:(sesli fragman çıksaydı çok ii olurdu valla:)

dilekce
19-09-07, 14:20
ya menekşeyi yakalayanların halilin peşindekiler olduğunu düşünüyordum keşke de öyle olsaydı...kadir ve mustafaya yakalanması çok kötü olmuş...mustafa korkak olsa kaç yazar kadirin gözü kara zaten çeker vurur menekşeyi oracıkta:(sesli fragman çıksaydı çok ii olurdu valla:)

Mustafa Menekşe yi vrup elini kana bulayıp bir de eli değmemiş kız için hapislerde mi yatacak? Hem parasından olmuş Onu vursa ne olur? Kadir de aynı şekilde kocasısın vur falan der de Menekşe bunların elinden kurtulamıyorsa nasıl devam edecek bu dizi..Menekşe nin bir şekilde bunların elinden kaçması lazım..
Kaçamıyorsa da ne olur imdada Yusuf abi yetişsin ne olur yaa? Allah yalvarması yaptım...Dönsün bu Yusuf abii dönsün Beyaz gömleğiyle Yusuf abisi dönmüş olsun artık ya..

de-rin
19-09-07, 14:35
selam arkadaşlar,

galatasaray teşkkürler

demek o iki uyuz işgüzar yakaladı menekşeyi öyle mi elleri kırılasıcılar..bu söylediğin sahneyi sanırım gelecek hafta izleriz..bu bölümün fragmanında hiç öyle sahneler yoktu ikiside gayet mutlulardı..

menekşe bilmesede halil o iki uyuzu o semtte görmemiş miydi neden hala aynı yerdeler neden kaldıkları yeri değiştirmediler hayretlik bir durum..bakın işte yakalamışlar kızcağızı birde kollarından çekiştirmişler öylemi:img-blush:img-blush umarım hali de gelip kurtarmıştır menekşeyi:icon_sorr

ben bu multi medyayı bulamadım arkadaşlar bir yardım..özeti çok merak ediyorum

dilekce
19-09-07, 14:40
galatasaray teşkkürler

menekşe bilmesede halil o iki uyuzu o semtte görmemiş miydi neden hala aynı yerdeler neden kaldıkları yeri değiştirmediler hayretlik bir durum..bakın

Bende aynı dertteydim ama..şimdi bunların öyle başka bir yerde otel tutacak paraları da yoktur, Menekşe beş günlük parasını ödemişti o rahat da bir de Halil var..O nerden bulacak parayı? Hem öteki otelin parasını nerden buldu? Para yok falan diyordu Almanya da...Şimdi bu otel parasını nerden denkleştirecek..Menekşe nin çantasını unutmasının zamanımıydı diyip duracağız da işte elden bişey gelmiyor...

kıvanckerocu
19-09-07, 14:42
onları gördüm

--------------------------------------------------------------------------------
selam arkadaşlar,

keşke bnde görebilseydim
tüh demek yakalıyorlar menekşe'yi
halil onların nerde kaldığını falan biliyor hala neden aynı yerlerde dolaşıyolar ki
of ya
murat daltabanın kötü rolde olması ii olmuş adam çok güzel rol yapıyor
cumayada az kaldı dizimi sabırsızlıkla bekliyorum
kıvanç seni çok seviyorum

ülker
19-09-07, 14:44
Dilekçe canım özet aynen dediğin gibi yarısı bu yarısı diğer bölüme ait.Menekşe'nin abisi tarafından bulunduğu fragmanda veriliyor zaten.

Halilin parası var OMenekşeyede yeter Halilede.Yani şu Halilin peşindeki siyahlı adamların nedenini,bu çocuğun gizemini bu bölümdede bize cımbızla verecekler.

Şimdi düğüm yavaş yavaş çözülüyor.Menekşe belkide Halili korumak adına Halilden kaçacak.Olay şöyle olabilir.Bu kızın abisi ve kocası Halilin yaşamasına karşın Menekşeyi öldürmekten vazgeçip kızı tekrar cezalandırabilirler.

Resimlerde Kıvançı kıyafeti süper tam benim tarzım da bunlar neden bu kadar ayrılar ki

KeReMcEmLoVeRiN
19-09-07, 14:49
slm arkadaslar ben geldim:img-wink:

Özet gelmis nihayet okudum ama pek birsey yazmiyor özette zaten yarisindan fazlasi 2. bölümdeo lmus seyleri anlatiyor sadece son satirlarda yeni bölümle ilgili birseyler yaziyor...:icon_sorr

herneyse...Menekse`nin cantayi otobüste unutmasi cok kötü oldu gercekten...bes parasiz kaldilar emi...
arkadaslar Halil Almanyada havaalanina gitmeden önce cantasini almaya giderken..Menekse`ye dediya cantami almam lazim icinde para var diye...büyük bir ihtimalle onunla ödedi otelin parasini....
Galatasaray haber verdigin ici tskler...kötü haber gercekten..nolcak simdi bulcaklar Menekseyi ...:icon_sorr
ama bende Yusuf gelir yardim eder diye ümit ediyorum....:icon_sorr

de-rin
19-09-07, 15:05
Halil'i asla bulamayacağını düşünen Menekşe çaresizlik içinde İstanbul'un kalabalığına karışır. Halil'in çantasında bulduğu pasaportlar da kafasını karıştırmış, ona olan güvenini yerle bir etmiştir. Halil'in sır dolu geçmişi, daha İstanbul'a geldiği ilk gün, bundan sonra olacakların sinyallerini vermeye başlar.

bu kısmı zaten geçen bölüm izlememiş miydik neden hala özette belirtil miş

Birileri Halil'in döndüğünü öğrenmiş, onu bu sefer gerçekten öldürmek için harekete geçmişlerdir. Halil onlardan kurtulmaya çalışırken, bir yandan da Menekşe'yi bulabilmek için Kadir ve Mustafa'yı takip etmek zorundadır.

-birileri halil'in döndüğünü öğrenmiş ve bu defa onu gerçekten öldürmek için harekete geçmişler..daha öncede halil2i öldürmek mi? istemişler..yoksa geçen defaki otel baskının mı?kasdetmiş:icon_whis

Kaçak aşıkların kavuşması, bir an onlara bütün dünyayı unutturur. Halil'i görünce heyecandan çantasını otobüste unutan Menekşe beş parasız kalmıştır. Ama o paradan çok, sevdiği adamın kim olduğuyla ilgilenmektedir. Halil'in sır perdesi aralanmaya başlar. Öte yandan Kadir ve Mustafa, Menekşe'nin izini bulurlar. Menekşe ölümle burun buruna gelir.

--ikinci bölümün sonuydu bu kısım neden öyle öztei uzatmışlarda çok şey anlatmışlar havasına girmişki özetçi arkadaş:img-blush
gitti paralar bu durumu mustafa öğrenince eminim menekşeden daha çok üzülecektir.o menekşeden çok paracıkların peşindeydi:img-yes:
--evet ilk etapta bunu sorgulamak zorunda bencede
-- buldular demek izlerini...ölümle burun buruna hiç bırakmadı ki kızın peşini...

özette kısaca en son kısımda bilgi verilmiş...H& M Bİr kaçgün iyi vakit geçireceklerardından da menekşe bulunacak iyide bu sırada halil nerde:icon_whis:icon_whis

KeReMcEmLoVeRiN
19-09-07, 15:15
-birileri halil'in döndüğünü öğrenmiş ve bu defa onu gerçekten öldürmek için harekete geçmişler..daha öncede halil2i öldürmek mi? istemişler..yoksa geçen defaki otel baskının mı?kasdetmiş:icon_whis

[B]

--ikinci bölümün sonuydu bu kısım neden öyle öztei uzatmışlarda çok şey anlatmışlar havasına girmişki özetçi arkadaş:img-blush
gitti paralar bu durumu mustafa öğrenince eminim menekşeden daha çok üzülecektir.o menekşeden çok paracıkların peşindeydi:img-yes:
--evet ilk etapta bunu sorgulamak zorunda bencede
-- buldular demek izlerini...ölümle burun buruna hiç bırakmadı ki kızın peşini...

özette kısaca en son kısımda bilgi verilmiş...H& M Bİr kaçgün iyi vakit geçireceklerardından da menekşe bulunacak iyide bu sırada halil nerde:icon_whis:icon_whis

bencede o adamlar halil`i daha öncedende öldürmek istemis..yoksa Halil`i niye öldü diye göstersinlerki??Hem Halil neden Istanbuldan kacmis o zaman?demekki önceden beri basina bela bu adamlar....:icon_sorr
Zaten Menekse Istanbula kacalim dediginde Halil ilk basta Istanbul olmaz demisti..demekki adamlar pesinde oldugu icin tedirgin oldu...
bencede mustafa cok üzücek paralarin gittigini duyunca:img-yes:
zaten Meneksenin kacmasindan fazla paralarin gitmesine üzüldü bence:img-yes:
bencede bu özette pek birsey yazmamislar yeni bölümle ilgili...artik son umudumuz sesli fragman onuda ne zaman koyarlar kim bilir:icon_sorr

KeReMcEmLoVeRiN
19-09-07, 15:56
arkadaslar basligimiz cok sessiz yaksimiyor bize yawww:icon_sorr

neyse ben birkac soru sorimde belki cvp veren olur...

2. Bölümle ilgili sorular:

1.) Bu bölümde en cok begendiginiz sahne hangisi?
2.) Sizce en iyi performans gösteren kimdi?
3.) Menekse ile Halil sarilirken abisi ve Mustafa onlari görcek mi?
4.) Halilin pesindeki adamlar sizce neden onun pesinde?
5.) Halilin pesindeki adamlar onu yakalayabilcek mi?
6.) Halil Menekse`ye herseyi anlatcak mi?
7.) Menekse ile Halil 3. bölümde yine ayrilcaklar mi?

1.) Benim bu bölümde en cok begendigim sahnelereden biri: Halil taksideyken taksicinin sevdigin nerde diye sordugunda kalbini göstererek "burda!" demesiii:img-in_lo:img-in_lo
2.) Bence ehmm Halil`di:img-wink:
3.) hmm hic bilmiyorum... görmezler herhalde ama nasil olcak bende bilmiyorum...:icon_sorr
4.) Miras icin olabilir ama cok önceden olmus bir olayla ilgili oldugu kesin...
5.) bence henüz yakalayamicaklar...
6.) bence anlatmaz...ama nedenini sormayin..
7.) evet malesef ayrilcaklar gibi gözüküyor..:icon_sorr

dilekce
19-09-07, 16:02
slm arkadaslar ben geldim:img-wink:

Özet gelmis nihayet okudum ama pek birsey yazmiyor özette zaten yarisindan fazlasi 2. bölümdeo lmus seyleri anlatiyor sadece son satirlarda yeni bölümle ilgili birseyler yaziyor...:icon_sorr

herneyse...Menekse`nin cantayi otobüste unutmasi cok kötü oldu gercekten...bes parasiz kaldilar emi...
arkadaslar Halil Almanyada havaalanina gitmeden önce cantasini almaya giderken..Menekse`ye dediya cantami almam lazim icinde para var diye...büyük bir ihtimalle onunla ödedi otelin parasini....Galatasaray haber verdigin ici tskler...kötü haber gercekten..nolcak simdi bulcaklar Menekseyi ...:icon_sorr
ama bende Yusuf gelir yardim eder diye ümit ediyorum....:icon_sorr

Orada çantayı almam lazım , hel bayan ..... de paramı almam gerek dedi..Menekşe de bende para var dedi. HAlil in çantasında ki para nereye kadar idare eder onları...
Anladığımız Halil zengin,,Acaba farklı yollardan para bulabilir mi? Hani zengin değilse de Ahmet abiden alabileceğini düşünür,, Ahmet abi de ölünce belki de o cenazede ki kızla bağlantı sağlayabilir....

KübraYasemin
19-09-07, 16:10
arkadaslar basligimiz cok sessiz yaksimiyor bize yawww:icon_sorr

1.) Benim bu bölümde en cok begendigim sahnelereden biri: Halil taksideyken taksicinin sevdigin nerde diye sordugunda kalbini göstererek "burda!" demesiii:img-in_lo:img-in_lo
2.) Bence ehmm Halil`di:img-wink:
3.) hmm hic bilmiyorum... görmezler herhalde ama nasil olcak bende bilmiyorum...:icon_sorr
4.) Miras icin olabilir ama cok önceden olmus bir olayla ilgili oldugu kesin...
5.) bence henüz yakalayamicaklar...
6.) bence anlatmaz...ama nedenini sormayin..
7.) evet malesef ayrilcaklar gibi gözüküyor..:icon_sorr

anket gördüm hemen cvplamak istedim dayanamam zaten.

1.)Halilin takisde ellini kalbine koydugu sahneye bayildim.

2.)Sedef ve tabikide kIvanc. Yani basroller Menekse ve Halil

3.)sanmam görmyecekler bence.

4.)Vallaha tahmin yok ama bence mafya. kiyim tarzlarIndan beli.

5.)Beli birzaman köseye kIsdIrIrlar ama birsey olmaz bu dizi sonucda.

6.)Evet.

7.)Sanmam daha yeni kavusmusken yani.

Anket icin cok sagol canIm ellerin kollarIn dert görmesin bende anket görünce heme cvp verim dedim. bosa gitmesin güzelim anket hehe.

_duygucuk_
19-09-07, 16:13
özette gelmiş süper bir bölüm olacak yine..
ama şu halil i kovalayanlar kim bir trülü çözemedim:(
cuma ya az kaldı hadi bakalım...

merve_06
19-09-07, 16:14
herkese selamlar.malum okul başladı dersane de .girme ihtimalilerim kısıtlandı.hoş sınıfta internet var ama girsem bile yazamam
neyse baya bir sessiz gördüm forumu.herkes nerede?:icon_whis
nihayet fragmanı gördüm.hemen bir yorum yapayım

halil ile menkeşe kavuşuyor nihayet ve anladığım kadarıyla her şey çözülüyor gibi.halil üst katta menekşe ye mızıka çalıyor .sabahları telefonla konuşuyorlar:img-in_lo
bir cenaze vardı ve bir kız ağlıyordu.halil de o kıza tam göremedim ama şaşkınca bakıyordu ama.
bu bölüm sırar az da olsa çözülecek gibi gözüküyor.
neyse anket varmış onu da yanıtlayayım

1.)menekşe nin halil in sahte pasaportlarını gördüğü ve halil in eşyalarını bırakıp gittiği sahne.
2.)bu bölümde hem kıvanç tatlıtuğ un hem de sedef avcı nın performansını çok beğendim.bence ikisi de gayet iyiyydi
3.)pek sanmıyorum.çünkü onlar baya bir öndeydi.
4.)açıkçası pek kafa yormadım.ama ailesiyle ilgili olabilir.ya da bir miras davası.
5.)zaten adamlar yakalasalar hemen öldürecekler.yani sanmıyorum ki hemen yakalayacaklar.büyük bir kaçış olacak iki taraflı
6.)hepsini anlatmasa da kaçamk zorunda olduğu şeylerden bahsedebilir
7.)ayrılmayacaklar bence.ama halil in peşinde ki adamalr onu bulursa ayrılabilirler:icon_sorr ki umarım ayrılmazlar:img-blush

KeReMcEmLoVeRiN
19-09-07, 16:19
Kübracim ve Merve ankete cvp verdiginiz icin cok tskler:img-wink:sizinde elleriniz dert görmesin:img-yes:
Baslik baya sessizdi biraz senlensin dedim...
3. bölümde o otelde olduklari sahne cok güzel olcak galiba:img-yes:
ne güzel Menekse yukardan bakiyor Halil asagada Mizika caliyor...:img-wink:
ayyy nasil beklicez yaaa daha koca iki gün var:icon_sorr

deryacik
19-09-07, 16:35
Bende yanitlayayim:)

1.Bende halil`in Taksideki sanesine bayildim, nasilda icten söyledi, elini kalbine koyarak..
2.Sedef ve Kivanc en iyi performansi gösterdiler, ama kivanc biraz daha agir basiyor:)
3.Yok görmezler..
4.Bu soruyu bende kendime sorup duruyorum, ama henüz bir cevap bulamadim malesef, yalniz ben mafyayla alakali oldugunu zannetmiyorum...
5.Bende yakalayamazlar, halil her seferinde bir kacis yolu bulur:)
6.Sanmam, yani tam olarak herseyi olmasada kabaca anlatir diye düsünüyorum..
7.Ayy, ayrilmasinlar ya...ama bu senaristlerin isi belli olmaz...zannetmiyorum, ama 4. bölümde kesin ayrilirlar...Senaristler bize bu mutlulugu 2 bölüm boyunca yasatmazlar...

deryacik
19-09-07, 16:38
Kübracim ve Merve ankete cvp verdiginiz icin cok tskler:img-wink:sizinde elleriniz dert görmesin:img-yes:
O sahneye bende cok bayiliyorum, ne güzeller:)
Amam yukarida olan Halil deyilmiydi?

Bu arada sorularin tam secme sorular valla, bu sorular benimde kafamda dönüp duruyor...

KübraYasemin
19-09-07, 16:41

birsey degil cnmbenim.

Evet iki gün var bende nasIl dayanacam bilmiyorum.

Neyseki sesli fragman verselerde is düzelse biraz ama oda yok.

Insallah yarIn verirler.

Not: AsIl anket icin sen sagol cnm benim yaaa..

KeReMcEmLoVeRiN
19-09-07, 16:43
O sahneye bende cok bayiliyorum, ne güzeller:)
Amam yukarida olan Halil deyilmiydi?

Bu arada sorularin tam secme sorular valla, bu sorular benimde kafamda dönüp duruyor...

bilmiyorum karistirmis olabilrim kusura bakma:icon_sorr
evet bende bu sorulara pek cvp bulamadim kafami karsitirdilar o yüzden sizinde düsüncelerinizi ögrenmek istedim..bu arada cvp verdigin icin cok tskler cnm:img-wink:

arkadaslar dizimize daha cok var yaa nasil daynacaz biz bu kadar:icon_sorr
bari sesli fragman gelse Özette pek is yok malesef:icon_sorr

neyse ben kactim ..görüsürüz kib aeo bye

deryacik
19-09-07, 16:55
bilmiyorum karistirmis olabilrim kusura bakma:icon_sorr
evet bende bu sorulara pek cvp bulamadim kafami karsitirdilar o yüzden sizinde düsüncelerinizi ögrenmek istedim..bu arada cvp verdigin icin cok tskler cnm:img-wink:

arkadaslar dizimize daha cok var yaa nasil daynacaz biz bu kadar:icon_sorr
bari sesli fragman gelse Özette pek is yok malesef:icon_sorr

neyse ben kactim ..görüsürüz kib aeo bye
Rica ederim cnm, anket icin ben tesekkür ederim..
Aslinda iyi fikir, bir ankette ben mi yapsam ne, degilse vakit gecmek bilmez:)

Evet ya, özet hic bekledigim gibi gelmedi, cok az ve zaten genelde bildigimiz seyler..

tamam cnm, görüsürüz.
Sende kib..

dalya
19-09-07, 16:57
Test cözmeye geldim :img-hyste

Son sahne :)

Kivanc Tatlitug :img-icecr

Abisinin adi Kadir kanimca :D Hayir, görmeyecekler bence..

Gecmisinde bulastigi karanlik islerle alakali olabilir :img-cool2

Evet, ilerleyen bölümlerde bence amaclarina ulasacaklar..

Simdilik herseyi anlatacagini sanmam

Hayir, sanmam..

Insallah tam puan alirim :)

siyah_vale
19-09-07, 17:05
Ya nasıl oluyolarda menekşenin eşiyle abisi menekşenin yanından geçerken onu görmüyolar bence orası biraz saçma olmuş ama dizi süper izlediğim ilk dramatik dizi Kıvanç FAN
bu arada burayı da kuzenim sayesinde buldum gerçekten harika bir ortam

deryacik
19-09-07, 17:32
Bende bir anket yaptim...

1)Özette Meneksenin cantasini otobüs`te unuttugu ve bes parasiz kaldigi yaziyor, sizce bu durumun büyük bir etkisi olacak midir?

2)Sizce Meneksenin abisi Yusuf 3.Bölümde neler yapacak?

3)Abisi ve kocasi menekseyi buluyorlar,ve Menekse ölümün kiyisinda, sizce kacmayi basaracak mi?

4)Meneksenin bir daha Almanyaya gitmesigibi bir ihtimal olabilir mi?

5)O mezarliktaki kiz Halil ve Meneksenin iliskisini etkiler mi?

Kolay gelsin...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

1)Tam olarak ne oldugunu tahmin edemiyorum, ama olacaktir mutlaka...

2)Türkiyeye gidebilir diye düsünüyorum.

3)Bence halil`le beraber kacmayi basaracak..

4)Bu kafama takildigi icin sizede sorayim dedim, umarim olmaz ama bana bir sekilde yine gide bilir gibime geliyor..

5)Etkileyecektir mutlaka..Halil kizi gördügünde irkildi ve bence gecmiste kalan bir gönül meselesi, Halil tarafaindan bir sorun olmaz ama eger kiz halil`in yasadigini görünce pesini birakmaz diye düsünüyorum..

(ayb!ke)
19-09-07, 18:10
Halilin son sahnede menekşeye bağırmak isteyipte abisi ve mıstık yüznden bağıramaması...:img-yes:
Ağır abim..:)
Görmeyecekler
Orası daha bir muamma maalesef.:img-yes:
3.bölüm fragmanın da Halili kovalayan var ama zannımca yakalnmayacak.:D
Önmzde ki bölmde herşeyi anlatmayacak gibi görünüyor...
Menekşe Halili korumak adına bu bölmün sonunda kaçacak galiba...

Gelelim ikinci teste.:)

1)Özette Meneksenin cantasini otobüs`te unuttugu ve bes parasiz kaldigi yaziyor, sizce bu durumun büyük bir etkisi olacak midir?
Halilinde şu durumda pek fazla parası yok gibi görünüyır.O yüzden bir etkisi olablr...
Menekşeyi aramaya devam edicek ve sonunda bulacak galiba...
3)Abisi ve kocasi menekseyi buluyorlar,ve Menekse ölümün kiyisinda, sizce kacmayi basaracak mi?
Halil sayesinde kaçabilr...:img-yes:
4)Meneksenin bir daha Almanyaya gitmesi ihtimali olabilir mi?
Yok olmaz...
Kızı oynayan kişi normal biri olsaydı yok derdim ama daha öncede bisürü
dizide kendisini gördük o yüzden kalıcı olacak gibi görünüyor...:icon_whis

de-rin
19-09-07, 18:49
Merhabalar herkese ,evet bugün burası çok sakindi bu anketle biraz daha haretli olur teşkküler

--halil'in menekşenin abi ve kocasından haberdar olduğu her sahnesi, sonra pencere önündeki uyuması, sonra menekşeyi otobüste görmesi:img-icecr

--kıvaç tatlıtuğ (menekşenin babaı çok aktif bir adam:img-blush)

--görebililer bu önemli değilde onlardan önce menekşe ve halil onları fark edip kaçsınlar

--halil'in serveti için olabilir.bence halil'in kendisi bile daha bu servetten haberi yok..yoksa neden halil'e ölmüş süsü versinler öldürmek için çaba sarfetsinler ki..

--yakalıyamıyacak desem çok abrtmam değil mi?:icon_whis

--bence şimdi herşeyi anlatmıyacak , peşindeki adamlardan söz etmiyecek ama kimlikleri için birkaç söz eder artık..menekşe gördü onlarıda inkar edemezya

--özet birşeyler ima eti ama belki diyorum çokda ihtimal vermiyorum

merve_06
19-09-07, 18:53
[QUOTE=deryacik;4835678]Bende bir anket yaptim...

Kolay gelsin...
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
bir anket daha var.vaktim varken onu da cevaplayayım:img-icecr

1)menekşe ve halil açısından olacağını pek sanmıyorum.olur ama büyük bir etki olmaz.zaten aşıklar kavuşmuş birbirlerine gerisi önemli mi?:img-in_lo

2)bence hiçbirşey yapmaz.ne de olsa babasından korkuyor .:img-cool2

3)kesinlikle başarır.yoksa ne anlamı kalır ki .:icon_whis

4)bilemiyorum.eğer yakalarlarsa ki sanmıyorum gider.ama bence gitmeyecek:img-yes:

5)bilemiyeceğim.belki kız kardeşi olabilir halil in.(çok mu optimistim:icon_whis)

de-rin
19-09-07, 18:57
anketler iki tane olmuş bunuda yanıtlıyayım çalışkanımdır azcık:img-wink:

--etkilemz kanımca biraz üzülecekti..olmazsa gitiği bir pastane var orada işe bile başlıyabilir..

--yusuf şimdilik sakin görünüyor ama ne demişler yavaş atın ciftesi pek olur

--başaracak tabiki başrol oyuncusu öyle hemen ölür mü:img-wink:
benim kanımca menekşe o an için kadir ve mustafaya yakalnacak ama halil kurtaracak onu

--olmaz dizi ekibi dönüş yaptı birkere:img-icecr
--hayır orada menekşeyi ailesinin daha çabuk bulma ihtimali var o nedenle İstanbul'u tercih etmişlerdi..dönmez almanyaya ama başka bir ülke olabilir

--hayır canım daha kızı bile tanıyamadık .yaşı kaç, evlimi bekar mı neyin nesi..etkilemz:img-cool2

ssvshy
19-09-07, 19:24
şuan bir fragman gördüm diğerlerinden daha farkılydı sesliydi ve dediğim gibi koca bozuntusu kadire kardeşin beni soyup soğana çevirdi dedi zaten onun tek derdi para öylede kalsın yusuf abim kükredi babası annesini dövmek isterken karşı durdu elini tuttu babası kadiri aradı işi bitirin dedi halil menekşeyi oteline bırakıp gitti en sondaki bakışmalardada menekşe halile kime güvenim halil tuğluyamı mertemi dedi yarın çok acayip şeyler olacak

havincim
19-09-07, 19:29
sesli fragmanı gördüm çook güzel
sonunda istediğimiz oluyor yusuf kendini gösteriyor...babasına karşı geliyor...
yarısından yakaladım,kavuştukları sahnede yakaladım ondan sonraki replikleri yazıyorum...

menekşe:geldin!

yusuf:mustafa için değmez,babam için değmez!

halil:koskoca şehirde seni buldum...menekşe bu şans değil kader bu...ikimizin kaderi...sana söz veriyorum menekşem bundan sonra herşey çok güzel olacak:img-in_lo:img-in_lo

mustafa:kız

yusuf:menekşenin infaz kararını verdin,kadiri öz kardeşinin celladı yaptın,annem şimdiden kendi çocuklarının yasını tutmaya başladı...

menekşenin babası:artık elinizde resmi de var bulun onları bitirin şu işi...

halil:menekşem sana hiç yalan söylemedim

mustafa:kardeşin beni soydu soğana çevirdi,seni değil...

kadir:ya ne diyon sen be?

mustafa:doğruları söylüyorum

menekşe:sana ait bir iz aradım,buldum da...

halil:güven bana!

menekşe:kime güveneyim?halil tuğlu'ya mı?mert yılmaz'a mı?

dalya
19-09-07, 20:06
arkadaslar dizide söylenen sarkinin ismini bilen varmi veya söyleyenin ??
Toygar Isikli - Ninni'yi mi diyorsun??

havincim, fragman sözleri icin cok tesekkürler.
Yine harika bir bölüme benziyor :)

eSzra_
19-09-07, 20:13
Merhabalar yine çok guzel bir bolum bekliyor bizi bu cuma insallah reyting bu sever daha iyi olur, çok heycanli gozukuyor burda herkes menekse ile halili konusuyor çok guzel yaa boyle devam eder insallah neyse arkadaslar benim çikmam lazim:img-wink::good::happy0064

gzd_gzd
19-09-07, 20:25
son sahne süperdi
tüm oyuncular harikaydı
görmiycekler bence
ilerleyen bölümlerde öğrencez bunu,ama kan davası falan olabilir
umuyrum ki yakalayamazlar
bu bölüm anlatmaz
ayrılmasnlar bi daha ya:icon_sorr

olur tabi,otelde nasıl kalcaklar :icon_sorr
menekşeye yardım etmeye çalışabilir
umarım kaçar
yok gitmez artık
etkiliyebilir...

KeReMcEmLoVeRiN
19-09-07, 20:48
Deryacik anket icin cok tskler ellerine saglik cnm:img-wink:
Sesli fragman gelmis ben daha göremedim:icon_sorrama sayenizde görmüs kadar oldum:img-wink:
HAvincim fragman replikleri icin cok tskler:img-wink:

Olabilir...cünkü bu durumda parasiz kaliyorlar..otel üarasi falan...biraz zor olcak parasiz..napcaklar bilmiyorum...insallah bir cözüm yolu bulurlar....

Ya fragmana bakilirsa artik uyaniyor:)
babasina karsi gelmeye basliyor yani aferin ona gözüme girdi:img-wink:ama Menekseye yardim etmezse cok kizarim:img-yes:

ya emin degilim ama bence kacmayi basarcak yani böyle umuyorum:img-yes:

Sanmiyorum birdaha Almanyaya döneceklerini...artik Türkiyade devam eder galiba hikaye...

Offf insallah eski sevgilisi falan degildir yoksa tabiiki etkisi olur:icon_sorr
zaten isler iyicene karisti bir eski sevgili eksikti..!bu cok kötü olur Menekse icin:icon_sorr

_sedda_
19-09-07, 20:53
bu diziyi severek izliyorum ama bu 2. bölümde biraz saçmalamışlardı çünkü menekşede halilde we menekşenin yakınlarıda aynı yerde toplandılar. taksimde.. istanbul gibi koca şehirde başka semt mi yok ? bitek orası saçma ama yinede izlemeye değer we sürükleyici bi dizi :img-yes::img-wink:
hele bide o dizide kıvanç tatlıtuğ warsa kesinlikle izlemeye değerdir =)seviyorum halili yaaa =))

çıtkırıldım
19-09-07, 21:12
oo anketler yapılmıs anket yapan herkesin eline saglıkk bende cvp yazacamda fırsat bulamadım bu arada cuma geliyooo sabırsızlıkla dizimi bekliyorumm:D

*Rüya*
19-09-07, 22:31
Test cözmeye geldim :img-hyste

Deryacim, anket hazirlamissin sagol :)
bende bi cvp verim bare :icon_whis

1) Son sahne süperdi :img-yes: Ama kivançla olan bütün sahneleri begendim açikcasi :img-in_lo
2) Kivanç Tatlitug..
3) ciiiX sanmiyorum..
4) Ona cvp veremicem iste :) Geçmisiyle ilgili birsey oldugu kesin.. Bi arkinin dedigi gibi gizli belgelerle ilgili olabilir
5) Simdilik hayir
6) hayir herseyi anlatmicak..
7) nOoO :)

Arkiler günler geçmek bilmiyor ya :( 2 gün kaldiii..Hem az hemde çok uzun bir süre :icon_sorr

judithtimoz
20-09-07, 08:43
[QUOTE=KeReMcEmLoVeRiN;4834318]arkadaslar basligimiz cok sessiz yaksimiyor bize yawww:icon_sorr

1) Sevdiğin nerde? Burada!!!! (Süper bir replik)
2) Kocası ve Babası(öğhhhhh) Şaka, şaka bence Nene
3) Hayır
4) Hiç bir fikrim yok
5) Şimdilik Hayır
6) Şimdilik hayır
7) Sonunda ayrılacak gibi gözüküyor.

judithtimoz
20-09-07, 08:55

Hem de nasıl

bu bölüm birsey yapmayacak. ilerki bölümlerde kendisinden çok şeyler bekliyorum

3)Abisi ve kocasi menekseyi buluyorlar,ve Menekse ölümün kiyisinda, sizce kacmayi basaracak mi? Bence Halil kaçıracak

4)Meneksenin bir daha Almanyaya gitmesigibi bir ihtimal olabilir mi? Zannetmiyorum

5)O mezarliktaki kiz Halil ve Meneksenin iliskisini etkiler mi? Maalesef etkileyecek gibi gözüküyor.

dilekce
20-09-07, 09:20
Yusuf un ilk denemesi,,, "bırak kızı Kadir, dön" sözlerine Kadir in vurdumduymaz ne diyorsun sen sözleriyle cevap vermesi, babasının annesine atacağı tokadı engelleyip sözleriyle bir şekilde karşı gelmesi,, Yusuf un bir şekilde Menekşe nin canının kurtulması için çabalayacağına işaret...
Ne zaman ve nasıl gelecği bilinmez ama bu duruma bir son vermek isteyişi bile bir başlangıçtır Menekşe için,,
Menekşe sahnenin birinde şaşkın ve ürkek bakıyor,bu sırada Kadir le Mustafa yı görmüş olabilir..Mustafaların eline geçtiyse Menekşe peki Yusuf yetişebilir mi onlara,yani Menekşe bir şekilde kurtulmalı ellerinden..
Birde asıl sahne var ,birbirlireni bulduklarında Halil in bir Menekşe deyişi var ki? İnsanın bütün gemileri yakası, zamanı durdurası,, sevdiğini bulası, boynuna asılası geliyor...
Ama hala anlamadığım neden Menekşe sokakta tek başına gezer ki?
Halil onları o civarlarda gördü,, her an sokakda olabilirler, acaba bunu bilmiyor mu Menekşe?
Bu arada kızlar o cenazede ki kız Halil le bir aşktan öte, şirketle bağlantı sağlaması için arada olacaktır..

de-rin
20-09-07, 09:25
günaydınlar herkese

fragmanı görüp en beğendiğim sahne yusuf un artık baba kılıklı babasına karşı durduğunu görmekti:img-yes::img-yes:..eline sağlık ama babanın (adı hasan bu arada) bundan bir ders alacağını zannetmiyorum..baktı ki kadir ve mustafa bu işi yapamıyacak kendisi bile gele bilir.:img-blush:img-blush maksat ekip bir arada olsun değil mi?:img-wink:.
bu kadir ve mustafa menkeşeyi bulamadan kavga edip ayrılacaklar gibi..şimdiden didişmeye laf sokmaya başladı para göz mustafa:img-blush:img-blush

Birde asıl sahne var ,birbirlireni bulduklarında Halil in bir Menekşe deyişi var ki? İnsanın bütün gemileri yakası, zamanı durdurası,, sevdiğini bulası, boynuna asılası geliyor...
Ama hala anlamadığım neden Menekşe sokakta tek başına gezer ki?
Halil onları o civarlarda gördü,, her an sokakda olabilirler, acaba bunu bilmiyor mu Menekşe?
Bu arada kızlar o cenazede ki kız Halil le bir aşktan öte, şirketle bağlantı sağlaması için arada olacaktır..

dilekçim hemşehrim halil baştan beri öyle güzel menekşem diyorki dediğin gibi insanın içine işliyor..

menekşe halil'i henüz görmemişti sanırım..

bende cenazedeki kızın ( acı hayatta mehmet'ın kızkardeşi o dimi) dediğin gibi halil'e yardımcı olacağını düşünüyorum..öyle olsun araya girmesin

TUĞBA SLC
20-09-07, 09:51
selam arkadaşlar bende bir menekşe ve halil ci olarak bir şeyler yazmak istedim dizimizi beğenerek izliyorum her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor ne aşktır bu ya ...

ben halilin yani kıvancımın menekşe demesine bayılıyorum o kadar içten söylüyor ki off ..
ben daha sesli fragmanı göremedim ama gören arkadaşlar anlatmış sağolsunlar .. yine çok heyecenlı bir bölüm bizleri bekliyor ..

şu kızı bende çok merak ediyorum ama menekşeyle halilin arasına gireceğini düşünmüyorum aksine halile yardım edeceğine inznıyorum ya da öyle düşünmek istiyorum..

benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum..

ülker
20-09-07, 09:52
Günaydınlar
Beklediğimiz oldu sonunda Yusuf babasına karşı çıkacak.Artık Türkiyeyede döner Menekşeyi Kadirin elinden alır.(Yeni kahramanımız Yusuftur arkadaşlar)

Fragmanda gösterilen kız iyi bir karakter olacak ve maalesef Halile aşık olacaktır.Şuan Halile tek yardım edebilecek kişi O kız.Çevresinde herkesi öldürüyorlar Halilin.

angel78
20-09-07, 10:10
Önümüzdeki bölümlerde yine bol koşturmacalı sahneler bizi bekliyor.Erkek kardeşim dün İstiklal'de çekim ekibini görmüş.''Abla yolda yürürken bir anda Kıvanç Tatlıtuğ koşarak yanımda geçti.Önce anlamadım çok korktum.O kadar hızlı bir şekilde koştu ki.Sonrasında az ilerde durdu bende çekim ekibini farkettim.''dedi.Ben olsam sanırım şaşkınlığı üzerimden attıkdan sonra Kıvanç diye peşinden koşardım herhalde.Ya da Halil'in peşinden koşanlar çelme falan takardım.Sen kaç Halil ben bunları oyalaıyorum falan.Ee yardım etmek lazım sevenlere.:img-hyste

Yani dizide sular durulmuyor.Menekşe-Halil'e rahat yüzü yok. Hep bir kovalamaca içindeler.Şimdi bu anketi çok sevdim bende bu sorular cevap vereyim.

1) En sevdiğim sahne Halil'in Menekşe'yi yakalamamışlar deyip de yüzündeki rahatlama sahnesiydi.O kadar içten geldi bana Halil'in tavrı çok etkilendim.

2)Performans konusunda kimseyi ayıramıyorum.Hepsi o kadar başarılı ki.

3)Görmeyeceklerini umuyorum.:img-wink:

4)Kan davası olasılığı çok yüksek.

5)Yakın zamanda değil ama ilerleyen bölümlerde maalesef yakalayacaklar.:sad53:

6)Halil mutlaka Menekşe'ye gerçekleri anlatıcaktır.Geçmişinde utanılacak bir şey yaptığına inanmıyorum çünkü.

7)Bu soruya cevap vermek istemiyorum.:img-cray:

nehirrrr
20-09-07, 11:22
selam arkadaşlar bende bir menekşe ve halil ci olarak bir şeyler yazmak istedim dizimizi beğenerek izliyorum her izlediğimde tüylerim diken diken oluyor ne aşktır bu ya ...

ben halilin yani kıvancımın menekşe demesine bayılıyorum o kadar içten söylüyor ki off ..
ben daha sesli fragmanı göremedim ama gören arkadaşlar anlatmış sağolsunlar .. yine çok heyecenlı bir bölüm bizleri bekliyor ..

şu kızı bende çok merak ediyorum ama menekşeyle halilin arasına gireceğini düşünmüyorum aksine halile yardım edeceğine inznıyorum ya da öyle düşünmek istiyorum..

benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum...
ONcelikle hosgeldin! Aramiza almak ne demek:) Herkese her zaman kapimiz acik;)

Ve ben de tam bu konuda yazmak icin girmistim ki baktim sen benden once yazmissin bile.... Halil'in 'Menekse' deyisi... Sesli fragmani da izledim ve daha onceki bolumlerde de dikkatimi cekti Halil cok icten soyluyor 'Menekse' diye... Oyleki bu adam bu ismin sahibine kesinlikle mecnun misali asik diyor insan duyunca... Ve cogunlukla 'Meneksem' diyor farkettiniz mi bilmiyorum... 'Menekse' degil 'Meneksem'!!! Oyle candan oyle etkileyici soyluyorki tebrikler gercekten!!! Iste ask dedirtiyor insana!

O kiz yani Ekin Turkmen:) Nasil bir karakteri canlandiriyor cok merak ediyorum! Ama bence de Halille aralarinda sevgileden cok abi-kardes yakinligi olacakmis ve Halil'i koruyup gozetlemeye calisacakmis gibi geliyor... Ama belli de olmaz hani bilemeyiz!

silanaz
20-09-07, 11:43
diziyi soluksuz izliyorum ve bu konuda dizide emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım
sesli fragmanı gördüm yine süper bir bölüm bizleri bekliyor

yalnız aklıma takılan birşey var yanıtlarsanız sevinirim

ilk bölümde halil menekşenin babasından ve abisinden kaçarken yere birşeyler düşürdü
onların ne olduğunu anlamadım ne olduğunu bilen biri söylerse sevinirim

gs-tugba93
20-09-07, 11:44
ohhhhh yarin cuma dizimizi izlices
demek sesli fregman cikmis ama ben daha henüz
göremedim aksama dogru görürüm insallah
yusufu ben cok sevdim ya tam bir abi
abi dedigin böyle olur kadirden nefret ediyorum

TUĞBA SLC
20-09-07, 12:13
diziyi soluksuz izliyorum ve bu konuda dizide emeği geçen herkese teşekkür etmek lazım
sesli fragmanı gördüm yine süper bir bölüm bizleri bekliyor

yalnız aklıma takılan birşey var yanıtlarsanız sevinirim

ilk bölümde halil menekşenin babasından ve abisinden kaçarken yere birşeyler düşürdü
onların ne olduğunu anlamadım ne olduğunu bilen biri söylerse sevinirim

valla arkadaşım bence halil orda cep telefonunu düşürüp kırdı yani ben öyle anladım çünkü menekşe o günden sonra halili cep telefonuyla aradığında hiç ulaşamıyordu..

girls
20-09-07, 12:15
[QUOTE=dalya_01;4835316]Test cözmeye geldim :img-hyste

B]5.) Halilin pesindeki adamlar onu yakalayabilcek mi?[/B]

c1: her ne kadar da halilin olduğu anlar süper
c2:tabi ki kıvancımm
c3:bence görecekama bir şey yapmayacak onlara
c4:bununla ilgili hiç bir fikrim yok
c5:zamanla yakalacaklar ma ne zaman bilmem ki
c6:bence bu bölümde bir keç şey anlatacak menekşeye
c7:hayır onlar ayrılmayacaklar....

girls
20-09-07, 12:18

B]5.) Halilin pesindeki adamlar onu yakalayabilcek mi?[/B]

o kadar sorular varki hangisini çözeceğimi bilmedim bende bunu yaptım

c1: her ne kadar da halilin olduğu anlar süper
c2:tabi ki kıvancımm
c3:bence görecekama bir şey yapmayacak onlara
c4:bununla ilgili hiç bir fikrim yok
c5:zamanla yakalacaklar ma ne zaman bilmem ki
c6:bence bu bölümde bir keç şey anlatacak menekşeye
c7:hayır onlar ayrılmayacaklar....

TUĞBA SLC
20-09-07, 12:29
bende bu soruları cevaplamak istiyorum..

benim en beğendiğim sahne taksicinin sevdiğin nerde sorusuna verdiği yanıt o kadar içtendiki ya etkilenmemek mümkün değil..
hepside çok iyi performans sergiliyorlar ben ayırt etmek istemiyorum ama kıvancım başka tabi..
bence görmeyecekler onlar kalabalığa karışmış olurlar herhalde..
bence bir miras davası olabilir ilerleyen bölümlerde anlarız..
yakalamasınlar ya istemiyorum ama bence yakalarlar ama ilerde olur herhalde...
bence anlatır anlatması da lazım çünkü menekşe şaşkın durumda halile de güvenemiyor şu anda tam olarak ..
ya ayrılmasınlar daha yeni kavuştular diyeceğim ama fragmana göre ayrılacaklar gibime geliyor..

bu soruları hazırlayana çok teşekkür ederim çok güzel olmuş..

deryacik
20-09-07, 12:37
Sesli fragmani simdi gördüm...
heyecanim dahada artti.
Tahmin ettigimiz gibi meneksenin abisi artik sessizligini bozuyor.
Kivanc tatlitug ne kadar tatli konusuyor yine,menekse deyisine bayiliyorum, bu kadar etkilenmemiz bence kendi sesiyle oynuyor olmasiylada alakali..
Su mezarliktaki kizdan iyice süphelenmeye basladim, sanirim korktugumuz gibi bir gönül meselesi...

prenzez
20-09-07, 14:42
son sahne iyiydi ve ayrıca menekşe uçaktan indiğinde tesadüfen kadir'in arkadaşı tarafından bulunamamsı da güzeldi,adrenelin yapmıştım orada:img-yes:
1.numara Kıvanç Tatlıtuğ,bir de büyük abiyi seviyorum ben:img-wink:
görmeyecekler.
bir çeşit mafya hesaplaşmasıdır bence.
eninde sonunda karşılaşacaklar.
o da bir gün olacak ama bu bölüm değil.
sanmıyorum.:img-yes:

otobüste unuttuğu çantayı (ç)alanlar yaşadı diyorum:img-yes:ama halil bulur:D
bence yusuf'un da var bir düşündüğü.menekşe'yle telefonda görüşür belki ama bu bölüm kalkıp da istanbul'a gelmez.
Kesin kaçar,sonuçta dizi.
evlendikten sonra,her şey durulunca tatil amaçlı,belki:img-yes:
Belki de Halil'İn ablası,kardeşi flndır:Dama etkiisi olur sanıyorum.

kıvanckerocu
20-09-07, 15:20
[QUOTE=prenzez;4843336]1.) Bu bölümde en cok begendiginiz sahne hangisi?
son sahne iyiydi ve ayrıca menekşe uçaktan indiğinde tesadüfen kadir'in arkadaşı tarafından bulunamamsı da güzeldi,adrenelin yapmıştım orada:img-yes:
kıvanç tatlıtuğ tabiki bnm aşkımmmmmm:happy0064
evt çünkü fragmnda kadir abisi kız diyo
mafya gibiler ama bilemiyorum
evt yoksa hiç karşıaşmadan devam etmez
evt tabiki çünkü çookkk seviyo menekşesini
yok bnce ayrılmaz

hayır sadece bıraz üzülür ama yanında halili var
menekşeye çok büyük yardımı olabilir babasına karşı geliyor
evt dizi devam edecek
hayır artık ist de devam eder:good:

hyr bnce o halilin kardeşi gibi olacak yani bacım dediği biri olur

pofuduk&kero
20-09-07, 15:32
merhabalar uzun zamandır yoktum
yarın yeni bölümü izlicez sonunda
büyük abi isyana başladı bu güzel
menekşe ile halil kavuşuyo bu daha güzel
bence mezarlıktaki kız halile aşık yada olacak gibime geliyo
ee bir dizide karakedi olmazsa olmaz dimi yani:icon_whis

deryacik
20-09-07, 15:52
merhabalar uzun zamandır yoktum
yarın yeni bölümü izlicez sonunda
büyük abi isyana başladı bu güzel
menekşe ile halil kavuşuyo bu daha güzel
bence mezarlıktaki kız halile aşık yada olacak gibime geliyo
ee bir dizide karakedi olmazsa olmaz dimi yani:icon_whis
Güzel bir bölüme benziyor..:happy0064
kara kedi mutlaka olacak cnm, senaristlerin en cok zevk aldigi is bu:):img-yes::icon_whis

Hatiies
20-09-07, 16:05
Merhabaaaaa arkadaslarrrr!:happy0064

Bende daha yeni sesli fragmani izledim, yine süper bir bölüm oluccak yaa offff günler geçmek bilmiyordu!!! Neyse çok sükür yarin büyük günnnn:happy0064
Yusuf abicim sonunda patladi, çok iyi konusuyordu fragmanda afferinnn koccum beee:good: Bayiliyorum ben bu adama yaa! Ayy Halil ile Menekse nasilda sariliyolardi birbirlerine tüylerim diken diken oluyo o sahneyi düsündügümde:img-in_lo "MeneksemmmM!!" :img-in_lo..
Ya fragmanin ortasinda Meneksenin diger abisi Kadir, "kIz!" diyordu galiba karsisindada Menekse duruyor çünkü Menekse bi acayip bakiyorrrdu :sad53: Yoksa Meneksemizimi buldularrrr :sad53:Ooff Ooff.. Ve o Mustafada sonunda patladi, adam hala para derdinde:img-pilot Demistim zaten bu adam Meneksenin pesinde degil.. Parasinin pesinde diye! Delircem yaaa ALlahim, bu nasil bir diziiiiii:happy0064 24 saat bu diziyi düsünüyorum:img-blush

Halil'immm.......:img-in_lo

gs-tugba93
20-09-07, 16:07
evet o mezarlikdaki kiz halile asik olacak
ama onlar galiba tanisiyor o öldürülen adamin kizi
yada kardesi diye tahmin ediyorum
yusuf da artik isyan bayrani cekdi

eSzra_
20-09-07, 16:15

Bende daha yeni sesli fragmani izledim, yine süper bir bölüm oluccak yaa offff günler geçmek bilmiyordu!!! Neyse çok sükür yarin büyük günnnn:happy0064
Yusuf abicim sonunda patladi, çok iyi konusuyordu fragmanda afferinnn koccum beee:good: Bayiliyorum ben bu adama yaa! Ayy Halil ile Menekse nasilda sariliyolardi birbirlerine tüylerim diken diken oluyo o sahneyi düsündügümde:img-in_lo "MeneksemmmM!!" :img-in_lo..
Ya fragmanin ortasinda Meneksenin diger abisi Kadir, "kIz!" diyordu galiba karsisindada Menekse duruyor çünkü Menekse bi acayip bakiyorrrdu :sad53: Yoksa Meneksemizimi buldularrrr :sad53:Ooff Ooff.. Ve o Mustafada sonunda patladi, adam hala para derdinde:img-pilot Demistim zaten bu adam Meneksenin pesinde degil.. Parasinin pesinde diye! Delircem yaaa ALlahim, bu nasil bir diziiiiii:happy0064 24 saat bu diziyi düsünüyorum:img-blush

aa Bende Simdi Sesli fragmanini seyretim çok haklisin cnm yaa,çok heycanli aaa halilin Menekseeem diyen dilerini yesinler Yusufa da helal olsun patladi sonunda ohhbe:bella

Hatiies
20-09-07, 16:31
Taksimdeki sahne, Halil'in taksiciyle sahnesi, kalbini gösterdiginde:img-in_lo ve Menekse, Halil'in Mizikasini öptügü sahne:img-in_lo

Tabikiiiii askimmm Kivanç ve Sedef Avci! Haa unutmayalim birde Yusuf Abicim!:good:

Görmeyeceklerrrr.

Bencede mafyayla ilgili, yani baksaniza hepsi mafya kiligina girmisler:img-pilot

Yakalayabilecekler tabiki ama bi kaç bölüm sonra bence:icon_sorr

Simdi anlatmaz.. Korkuyodur belki Meneksesi onu birakir diye:icon_sorr

Evet tammmm bölümün sonuna dogru kötü birsey olacak! Ve ayrilacaklar! :sad53:
------------------------------------------
Olacaktir tabiki yoksa bu para konusu neden durup dururken açilsinki?

Babasini takip edecek.. Baska bir kadinla beraber oldugunu ögrenecek (?) :icon_whis

Bilmemki.. Basarir bence, yani basrol oyuncusu bukadar çabuk ölmez herhalde dimi:icon_sorr

Olabilir.. Ama baska biryere de gidebilir. Mesela Hollandaya (Rotterdam'a):happy0064 (Insallahhhhh:P)

Etkiler bence, yani nebilim, belki Halil'e asik olur, yada sizinde dediginiz gibi Halil'in kardesi veya ablasidir, Uufff bilmiyorum yaaaaa:icon_sorr

gzd_gzd
20-09-07, 16:33
dün yazmayı unutmuşum
sesli fragmanı seyrettim,harikaydı gerçekten
yusuf un tepkisini takdir ettim,helal olsun
diğerleri ne abisi,ne babası 5 para etmez
kocasına yorum bile yapamıyorum
adamın tek bi derdi war o da para:icon_whis

bi an evvel yarın olsA Da diziyi izlesekk:img-yes::img-wink:

deryacik
20-09-07, 16:35

Evet cnm, süper bir bölüm olacagi kesin!!
O sarilma sahnesini hic sorma, bende her gördügümde bir garip oluyorum, bu kadar hissettirilebilirmi??:img-yes:Kivanc tatlitug u bir kez daha tebrik ediyorum.
Meneksenin abisi`nin sonunda harekete gecmesine sevindim, yazik kizcagizin arkasinda kimse yoktu, halil ve ninesinden haric...iyi oldu...

Gercekten büyüleyici bir dizi, bakalim yarin neler olacak?!

gs-tugba93
20-09-07, 16:48
herhalde Kadirin ve mustafanin arasi bozulcak
hani diyor ya kardesin benu soydu soana cevirdi
seni deyil kadirde dedi ya nediyorsun sen be falan
insallah aralari bozulur

ssvshy
20-09-07, 16:51
çok uzun bir mesaj yazmıştım bi sorun çıktı yollarken hepsi kayboldu ne yazdığımıda tam hatırlamıyorum hatırladıklarımı yazıcam
hasan kadiri arayıp elinizde resim var bulun gibi bişey demişti acaba resmi nerden buldular halilin resmi ahmet abi öldüğü için gazetede çıkmış olabilirmi baba düğünde ona 50 euro verdi ya hatırlar beki evinede gittiklerinde bişey almadılar sonradanmı gittiler yine
ahmet abinin kızı halile yardım ederken aşık olabilir aynı zamanda eğer menekşe abisinden kaçarsa ve halili kaybederse şu balcılara gidebilir ve o balcılar halilin düşmanları çıkabilir tanıtım yazısında menekşe halilin hayatı için ondan kaçıyor diyordu ya abileri yüzünden yada düşmanları
bu balcılar onlar olabilir eğer balcılar olursa menekşe onlardan halil hakkında bişeyler öğrenir güveni sarsılır hem bu açıdan hemde ahmet abinin kızı açısından kötülükler yanlış anlaşılmalar başlar
halilin peşindeki adamlar intikam almak içinde peşinde olabilir babası bunlara bişey yapmışdır belki babası avukat gazeteci gibi bişeydi bunlardan birini hapse tıkıp ölümüne sebep olmuştur onlarda halil ve ailesini öldürmüşlerdir yani kan davası gibi bişey bide halilin küçükkutusu var çantasını bu kutu yüzünden hiç yanından ayırmıyor onun içinde ya bir kağıt yada bir anahtar olabilir belki bundan peşindeler o ölürse bu kutuda sırlarda meydana çıkmaz diye düşünüyolardır murat daltaban kötü rolde olabilir halil cenazede biriyle karşılaştı ve kaçtı oda bi yerde birini arıyordu

sıla048
20-09-07, 17:02
yine bir klasik geliyor :happy0064 ....halil ve menekşe çok güzel başladı mükemmel bir aşkı hafızamıza kazıyacaklarını umuyorum :img-yes:.....umarım bu dizide sonraları abartıp diğer dizilere benzemez.... sıkı bir sıla fanıydım bir zamanlar , magazinlerden tut gazeteki küçük köşelere kadar sılayı takip ederdim ama tadı tuzu kalmadı şimdi cuma akşamları saat 20 yerine 22 'yi bekler oldum .....kıvanç tatlıtuğun oyunculuğuna hayran kaldım .....sevgiyi o kadar güzel anlatıyor ki bakışları ve dokunuşları ile :happy0064 .... gümüşte oynadığını biliyordum ama hiç seyretmemiştim orda şimdi gümüşün arşivlerini bulma çabasındayım ....umarım ayrılıklar uzun sürmez her ne kadar senaristler ayrılıklarla reytingin daha fazla artığına inansalar da bir kere usandı mı izleyici onu geri döndürmek çok zor oluyor.....(sema ergenekon sanırım bir röpartajında gümüş ile ilgili olarak gümüş ile mehmeti birleştirdiğimizde reytingler düşüyor ayırdığımız da ise reytingler tavan yapıyor demiş bu sözüne şaştım kaldım sılayı da onlar yazıyordu ve ayrılma sahnelerinden usanan benim gibi bir çok izleyici artık sılayı izlemiyor bile.....)

cumaya az kaldı sabırsızlıkla bekler olduk hepimiz.......güzel bir bölüm bizi bekliyor ne dersiniz....:img-yes:

deryacik
20-09-07, 17:08
yine bir klasik geliyor :happy0064 ....halil ve menekşe çok güzel başladı mükemmel bir aşkı hafızamıza kazıyacaklarını umuyorum :img-yes:.....umarım bu dizide sonraları abartıp diğer dizilere benzemez.... sıkı bir sıla fanıydım bir zamanlar , magazinlerden tut gazeteki küçük köşelere kadar sılayı takip ederdim ama tadı tuzu kalmadı şimdi cuma akşamları saat 20 yerine 22 'yi bekler oldum .....kıvanç tatlıtuğun oyunculuğuna hayran kaldım .....sevgiyi o kadar güzel anlatıyor ki bakışları ve dokunuşları ile :happy0064 .... gümüşte oynadığını biliyordum ama hiç seyretmemiştim orda şimdi gümüşün arşivlerini bulma çabasındayım ....umarım ayrılıklar uzun sürmez her ne kadar senaristler ayrılıklarla reytingin daha fazla artığına inansalar da bir kere usandı mı izleyici onu geri döndürmek çok zor oluyor.....(sema ergenekon sanırım bir röpartajında gümüş ile ilgili olarak gümüş ile mehmeti birleştirdiğimizde reytingler düşüyor ayırdığımız da ise reytingler tavan yapıyor demiş bu sözüne şaştım kaldım sılayı da onlar yazıyordu ve ayrılma sahnelerinden usanan benim gibi bir çok izleyici artık sılayı izlemiyor bile.....)

cumaya az kaldı sabırsızlıkla bekler olduk hepimiz.......güzel bir bölüm bizi bekliyor ne dersiniz....:img-yes:
cok güzel yazmissin cnm...bende uzun soluklu bir dizi olacagina inaniyorum, fakat seninde dedigin gibi, dizilerde ayriliklar cok oluyor, reyting amacli mahfediyorlar senaryolari...
Kivanc tatlitug hakkinda yazdiklarinada kesinlikle katiliyorum, zaten hemen hemen her mesajimda dile getiriyorum hayranligimi:)

artik bir cok , basarili baslayan diziler, tutulmuyor..zaten reytingi iyi olan dizileri daha da fazla reyting kazanmak icin mahfediyorlar, ve eskisinden bile daha az kitleye sahip oluyor sonunda..

Evet, güzel ve heyecanli bölüme 1 gün kaldi:)

kivanç_aşkim
20-09-07, 17:28
1.Bölüm Sarılma Anı repliği...: :icon_sorr

Halil : Ben şimdiden çok özledim..
Menekşe : Bende..
Halil : Napıcam biliyor musun? Kendimi hasta farzedicem..Ateş içinde yanıyormuşum hatta komadaymışım gibi...İşe gelip gelmelerimi , boş boş gezmelerimi , seni özleyişimi...Hepsini rüyaydaymısım gibi yaşayacağım...Aslında sen baş ucumda oturmuş ellerimi tutuyor olacaksın benim..Senin döndüğün gün...Ben de gerçekhayata dönücem..

Menekşe Halil'in elinin tutar...

Halil : Menekşe korkmuyormusun sen?
Meneşke ağlamaya başlar...
Halil : Şşşşt...Tamam ağlama lütfen..Lütfen...Sen yokken ne yapacağım biliyor musun ? Her gece yatarken birgün daha bitti diye sevinicem sadece...Seni üzüntüyle beklemiycem...Söz veriyorum sabırlabekleyeceğim..Sen de beni merak etme..Tamam?
Menekşe : Hı hı...
Halil : Orda gez eğlen...Hı?
Menekşe : Halil sarıl bana...!N'olur...

eSzra_
20-09-07, 17:38

Halil : Napıcam biliyor musun? Kendimi hasta farzedicem..Ateş içinde yanıyormuşum hatta komadaymışım gibi...İşe gelip gelmelerimi , boş boş gezmelerimi , seni özleyişimi...Hepsini rüyaydaymısım gibi yaşayacağım...Aslında sen baş ucumda oturmuş ellerimi tutuyor olacaksın benim..Senin döndüğün gün...Ben de gerçekhayata dönücem..

Halil : Şşşşt...Tamam ağlama lütfen..Lütfen...Sen yokken ne yapacağım biliyor musun ? Her gece yatarken birgün daha bitti diye sevinicem sadece...Seni üzüntüyle beklemiycem...Söz veriyorum sabırlabekleyeceğim..Sen de beni merak etme..Tamam?

offf o Sahne çok guzeldi ya tuylerim diken diken oldu gozlerim doldu, super bir sahneydi gerçekmis gibi canlandirdilar hata kivanç superdi superr:img-yes:

TUĞBA SLC
20-09-07, 17:45
offf o Sahne çok guzeldi ya tuylerim diken diken oldu gozlerim doldu, super bir sahneydi gerçekmis gibi canlandirdilar hata kivanç superdi superr:img-yes:

bende katılıyorum çok güzel bir sahneydi ya bir aşk ancak bu kadar hissettirilebilirdi hayran kaldım ordaki performanslarına halilin sarılmaya cesaret edemeyişide ayrı bir güzellik katmıştı o sahneye söyledikleri zaten daha bir güeldi...

Izmir Güzeli
20-09-07, 18:19

meneksenin sarildigi anda ben koptum zaten:icon_sorragladim:icon_sorr:)

_duygucuk_
20-09-07, 18:36
süper bir bölüm olacak daha sesli fragmanı göremedim henüz..
ama yusuf absi sahip çıkacak çok şükür...:)
Menekşe ile halil bir kavuşsun bakalım neler olacak?

TheTurk
20-09-07, 20:26
Evet 3.Bölüm çok güzel olucak ben izledim fragmanı menekşe ile halil kavuşuyorda sonunda Halil'in yüz ifadesini hiç beğenmedim birşey olacak gibi....

lazkizz
20-09-07, 20:38
Canim reprik icin cok cok tesekur yaa:( O bolum cok fenaydi
Acabag bu bolumde bizi neler bekliyor ben hala fragmani
goremedim, Neyse ben suan Anneme bakiyorum belki reklam
aralarinda gosterirler!!

berivan_
20-09-07, 21:01
Yazilan yorumlarin hic birini okumadan baliklama atiliyorum simcik:img-wink:

Fragmani gördum ve özetide okudum emme henuz sesli fragmana rastlamadim... özete Menekse'nin Halil'i görme heyecanindan cantasini otobuste unutugu yaziliyor ve bir sahnede hani Menekse agliyormus diye duruyor ve Halil'de onu teselli etmeye calisiyor ya bence o sahne kesin cantayla ilgilidir:img-yes:

Simcik gelelim Halil'in neden Istanbuldan kactigina,bizimki aslen bosnali degilde turkmus hemide...Halil cok guclu bir aileden geldigi bence kesinlesti...yani bence söylede olabilir,mafya isleri degilde babasini birisi kesin öldurmustur(hani fragmandaki o adam ismi neydi,Murat Daltaban?)bence o Halil'in babasinin ortaklarindan biri olabilir ve babasini öldurtmusde olabilir sirf malara konmak icin... Halil'de o nedenden dolayi yok etmek istiyorda olabilir,hani farz edelimki Halil o adamin yaptiklarini ögrenmis,yani o yuzden mecburen kacmasi gerekmistir...

Fragmandaki kiz bence yani olabilirmi acaba Halil'in kardesi olabilirmi ki:icon_whis cok iyimserim dimi amma:img-wink: Halil'in eski sevgilisi falan oldugunu sanmiyorum nedense...

Menekse'nin uyuz kocasi ve cok kötu sekilde gicik kaptigim ve dövmek istedigim agbisi nasil buldularki Menekse'yi?hani kizin önune cikiyorlar ya...

Halil ve Menek'senin ayni otelde kalmalarida cok guzel olmus,eminimdir ki o sahneleri izlemek cok keyifli olucaktir:img-in_lo:img-in_lo

Simcik birde söyle bir soru var,Halil'de nekadar para oldugunu ben bilmiyorum,e malum Menekse'de cantasini kayip etti...Halil'in pesinde o adam acaba Halil'e bu konuda yardimcimi olur yoksam onu yok etmek icinmi ugrasir ki iste bu sorularimin cevabini coook merak ediyorum...merakli Melihat'im iste ben ne yaparsiniz:img-hyste :img-blush

Halil'in annesine ne oldugunuda ayreten coook merak ediyorum...

Su sesli fragmanda birde ben rastlasam cook mutlu olucagimdir:happy0064

gÜmÜs_mEhmEt
20-09-07, 22:35
merhaba arkadaslar, ben sesli fragmani izleyince bir kiz SENI COK ARADIM AMA BULAMADIM diyor, herhalde cenazedeki kiz halile diyor, ve ilk hissetigim, sanki bu kiz halile seviyor gibi geldi. bakalim saatler kaldi dizimize heycan ve tansiyon artiyor.

herkese iyi geceler

Hatiies
20-09-07, 23:37
merhaba arkadaslar, ben sesli fragmani izleyince bir kiz SENI COK ARADIM AMA BULAMADIM diyor, herhalde cenazedeki kiz halile diyor, ve ilk hissetigim, sanki bu kiz halile seviyor gibi geldi. bakalim saatler kaldi dizimize heycan ve tansiyon artiyor.

herkese iyi geceler

Merhaba cnm:img-wink:,

Sen yanlis anlamissin... O ses Meneksenin sesi ve söyle diyor: "Sana ait bir iz aradim.. Buldumda".

Bilmiyorum yani ben öyle duydum:img-yes: Ama bende yanlis duymus olabilirim:img-blush

Sanada iyi geceler cnmbye

*Rüya*
21-09-07, 00:38
Cuma günlerine bayiliyorum..
Hem hafta sonu geliyor hem 2 en sevdigim dizi yayinlaniyor..Varmidir benden mutlusu? :P
çok heycanliyim gerçekten..Sesli fragmani TVden izleyemedim belki net'e düsmüstür ama firsatda bulamadim bakmak için :) Sürpriz olcak yani bu bölüm..

nehirrrr
21-09-07, 05:50
Gunaydin arkadaslar! Bugun buyuk gun:)

Halil'in 'Meneksem!!!!' deyip simsiki Menekse'ye sarilacagi ve gozlerini kapatip tipki Ruya'nin imzasindaki sahne gibi Menekse'nin kokusunu icine cekecegi ani merkala beklemedeyim:)

Kivanc Tatlitug artik kendi sesiyle oynuyordu degil mi unutmusum:) Bence gayet basarili... Zaten ask cok etkileyici yazilmis eh oynayanlarda cok icten oynayinca akillara hafizalara kaziniyor her sahne!

Ah bir de Halil'in asagidan Menekse'ye mizika calmasi vardi... Cok sekerlerdi orda! Hala cekingen bakislar ve hala birbirine deli gibi asik iki genc! Her sahnesi harika gececek bir bolum daha bizleri bekliyor arkadaslar eminim! Ratingimiz insallah daha da yukselir! Hos yani boyle kalsa da guzel panik yapacak bir durum soz konusu degil bence!

Ayrica birsey aklima takildi; oteldeki ak sacli amcamiz Menekse'nin odasina girip Halil'in esyalarina bakmisti ya acaba diyorum bir sorun olur mu ilerde??? Amcamiz cok seker tatli birisiydi ama yanlis anlayipta sorun cikarmaz umarim!

Bir dahaki yorumumda gorusmek uzere:D bye

wyand0tte
21-09-07, 07:33
günaydın arkadaşlar sonunda geldi dizimizin günü..
bugün inş birçok olay açığa kavuşacak
aklımızada olan binbirtürlü sorular cevap bulcak
ama bilmediğmiz şeyşeri öğrenirken sanırım yeni sorularla karşılaşacağız
bu diziy çok seviyorum düşündürüyor etkiliyor büyük bir aşka götürüyor insanı

wyand0tte
21-09-07, 07:45
Evet büyük gün geldi.

kalbim yerinden cIkacak sankI.

Sabah kalkinca oley bugün cuma.

ve ve ve Menekse ile Halil dedim tabi icimden. oley...

BagIrmak istedim ama neyse dedim sonra beni deli zannederlerdi hehe.

Bu arada bende cok seviyorum bu diziyi hele kIvanc cok tatlII..demi??

evet kıvanç çok tatlı ben kıvançı ilk kez izliorum gerçekten çok kaliteli bir oyuncu çok güzel yapıyor işini...sbah kalktım ve yine hairka dedim bende sonunda geldi cuma...
bu hafta inş reytingler daha iyi gelecek kimi görsem arkadaşlardan dizimiz anlatıorum izleyin diorum geneli merak ediorrrrr..buda bir taktik değilmiiiiii.....

wyand0tte
21-09-07, 11:32
Büyük Abisi Babasina Karşi Gelior Sonunda Bence Ondan Sonra O Da Istanbula Geleck Ve Menekşeyi O Kurtaracak Inş...başka Bişi Aklima Gelmio

deryacik
21-09-07, 13:15
Ve büyük gün...
Bir sürü soru var cevap beleyen ama saniri zamanla cözülecektir her sey---
özelliklede halil in gecmisi!!
heyecanli, buram buram ask kokan ve oldukca duygusal bir bölüm bizleri bekliyor....

gzd_keremcem
21-09-07, 13:23
Halıl ne yaptı acaba bu kadar adam peşinde onu arıyor çok merak ediyorum
bu bölümü de merakla beklıyorum özellıkle menekşe ve halılın bırbırını bulmuş olması süper
gecen hafta bı hafta nasıl gececek diye söylenıyodum çok çabuk geldi bu cuma benım için
menekşenın güvenı sarsıldı halıle kızın durumu kötü:icon_sorr
bı de büyük abisi sonunda tavrını koyuyo ortaya:img-wink:

ülker
21-09-07, 14:31
Herkese merhabalar
Bugün çok boş burası herkesler nerelerde bakalım.Yojsa herkesin üzerine oruç rehavetimi çöktü.Neyse dün gece beni uyku tutmadı,kanallar arasında zapping yaparken yine bizim dizinin gece yarısı tekrarını veriyorlardı.Ben bu diziyi nerde görsem izlemeden duramıyorum,tabi tekrarın tekrarınıda izledim.

Şimdide gözümden kaçanları yazmak istiyorum.Yani yusuf abiye söyleyecek sözüm var.Kadir Menekşeyi öldürmek için yola çıktığında havaalnına gitmeden önce Kadiri ve Mustafa pısırığını neden uyarıyorsun ki.Silahla uçağa binemezsiniz diye...
Bırak silahla binsinler hapishanede çürüsünler.Kadir alman kızlarına,Mustafada paracıklarına hasret bir şekilde ne halleri varsa görsünler.(Beddua etmiyorum mübarek gün ya)

Diğer bir konuda ilk izlediğimde de aynı şeyi düşünmüştüm yazmamıştım şimdi yazıyorum.Bizim temiz kalpli,saf ve dünyanın bütün kötülüklerinden bihaber Menekşemiz hemen taksiye bindi.Aman dedim şimdi bu kızın başına birde Nuri alço karakterli adam çıkması.Allahtan taksici ve otel sahibi babacan amcalar çıktıda Menekşe İstanbula adımını atar atmaz taksimin sarhoşlarından sonra birde "ben senin babanım kızım benden kötülük gelmez"sözüyle başlayan adamlarla karşılaşmadı.
Birde kızı alırdı taksici bir yere götürürdü.kızın kolasına ilaç felan atardı mazallah..
Neyse kızlar ahu tuğba filmlerinden etkilenen annelerimizin bize verdiği öğütlerden etkilendim galiba.

Son olarak senaristlerden tek isteğim Menekşenin babasını biri bir güzel dövsün ki aleme ibret olsun.Oda anlasın kendinden güçsüzden dayak yemenin acısını.(neyse vazgeçtim oda baba bulsun allahtan cezasını)

Artık akşam yeni bölümden sonra görüşürüz

dilekce
21-09-07, 14:56
Herkese merhabalar
Bugün çok boş burası herkesler nerelerde bakalım.Yojsa herkesin üzerine oruç rehavetimi çöktü.Neyse dün gece beni uyku tutmadı,kanallar arasında zapping yaparken yine bizim dizinin gece yarısı tekrarını veriyorlardı.Ben bu diziyi nerde görsem izlemeden duramıyorum,tabi tekrarın tekrarınıda izledim.

Şimdide gözümden kaçanları yazmak istiyorum.Yani yusuf abiye söyleyecek sözüm var.Kadir Menekşeyi öldürmek için yola çıktığında havaalnına gitmeden önce Kadiri ve Mustafa pısırığını neden uyarıyorsun ki.Silahla uçağa binemezsiniz diye...
Bırak silahla binsinler hapishanede çürüsünler.Kadir alman kızlarına,Mustafada paracıklarına hasret bir şekilde ne halleri varsa görsünler.(Beddua etmiyorum mübarek gün ya)

Diğer bir konuda ilk izlediğimde de aynı şeyi düşünmüştüm yazmamıştım şimdi yazıyorum.Bizim temiz kalpli,saf ve dünyanın bütün kötülüklerinden bihaber Menekşemiz hemen taksiye bindi.Aman dedim şimdi bu kızın başına birde Nuri alço karakterli adam çıkması.Allahtan taksici ve otel sahibi babacan amcalar çıktıda Menekşe İstanbula adımını atar atmaz taksimin sarhoşlarından sonra birde "ben senin babanım kızım benden kötülük gelmez"sözüyle başlayan adamlarla karşılaşmadı.
Birde kızı alırdı taksici bir yere götürürdü.kızın kolasına ilaç felan atardı mazallah..
Neyse kızlar ahu tuğba filmlerinden etkilenen annelerimizin bize verdiği öğütlerden etkilendim galiba.

Son olarak senaristlerden tek isteğim Menekşenin babasını biri bir güzel dövsün ki aleme ibret olsun.Oda anlasın kendinden güçsüzden dayak yemenin acısını.(neyse vazgeçtim oda baba bulsun allahtan cezasını)

Artık akşam yeni bölümden sonra görüşürüz

Çok güzel dedin de canım şimdi Yusuf a bişey diyemyorum ben ya,,, tamam silahla uçağa binemezsiniz falan dedii ama, bunu demesi,, yani zaten başımızda sıkıntı var şimdi bi de sizin hapse girmenizle polisle papaz olmayalım manasındadır hee böyle deyip kurtarabilir miyim Yusuf abimi? :)
Nolur kurtarayım,, :img-in_lo :)

Bu arada eskiden bir Nuri Alço vardı bir de onun saz arkadaşı malum şahıss...
Şu son zamanlarda dizilerden biri daha vardı şimdi ismini zikredeceğim ama haşaa Nuri Alço luk yapmadıı... :) Az çaya ilaç katıp başını döndürtüp onu arabayla eve bırakacğım yalanı ile kandırıp dağın birine bir odaya hapseden Aksak dan bahsediyorum,,malum yeri geldi amcamın kulaklarını çınlatmak istedim..Kızımızı kaçırıp bizleride perişan etmiştiii..Hey gidi günler...:icon_sorr

Edit:1 ) son parağrafının gerçekleşme ihtimali üzerinde düşündüm de,,,Helga dan gelecek bir travma ile o dayak yemişten beter olabilir...Mesela Helgesı onu genç Türk/Alman farketmez başka sevgili ile aldatsın, paraları alıp kaçsın,,Ne güzel olur di mi?:) :img-icecr

ülker
21-09-07, 15:22
Ewet çok haklisin onemli olan senaryo, oyuncular, yonetmen, yok bu var diye tutu yok kanalde de yayinlandigi için reytingler guzel bunlar hepsi saçma.:img-yes:
Dilekçe canım senimi kıracağım tamam Yusuf abimizi affedelim.Senin bu iyi niyetin hürmetine ha..Yoksa karışmam.

Birde birileri bizim dizi hakkına atıp tutuyormuş.Evet ben Kıvanç tatlıtuğ için izledim var mı ötesi.Eleştirilecekse akıllı eleştiri getirinde bizde başımızla kabul edelim.

kıvanckerocu
21-09-07, 15:25
dilekce cnm evt snn yorumun silinmiş
bnde uzun bi yorum yazmıştm o da silinmiş
ama yinede diziyi sevmeyip araştırma yapmayıp karalamak çok kolay
tekrar söylüyorum lütfen biraz vicdanlı eleştiri yapın ve emek veren insanlar küçümsemeyin

eSzra_
21-09-07, 15:27
Dilekçe canım senimi kıracağım tamam Yusuf abimizi affedelim.Senin bu iyi niyetin hürmetine ha..Yoksa karışmam.

Birde birileri bizim dizi hakkına atıp tutuyormuş.Evet ben Kıvanç tatlıtuğ için izledim var mı ötesi.Eleştirilecekse akıllı eleştiri getirinde bizde başımızla kabul edelim.
Yok ben onu demek istemedimki birisi birsey yazmis, dizi çok kotu sadece kanalde de yayinlandigi için tutu falan onun gibi birseyler ben o kisiye bunun dogru olmadigini anlatmaya çalistim. yanlis anlasildi pardon,,

deryacik
21-09-07, 15:34
Ewet çok haklisin onemli olan senaryo, oyuncular, yonetmen, yok bu var diye tutu yok kanalde de yayinlandigi için reytingler guzel bunlar hepsi saçma.:img-yes:
Kesinlikle katilyiorum..
Bu dizinin senaryosu inanilmaz güzel..
Ve o yüzden tutuyor..
Ne kanal d de oldugu nede kivanc tatlitug oldugu icin...
Bunlarin hic biri önemli degil..
Berbat bir senaryo olsun, ama oyuncular ve kanal iyi olsun, dizi tutar diye düsünenler var..
ama bencede cok sacma..

Tamam oyuncular önemli, ama 2. yada 3. planda bence.

_duygucuk_
21-09-07, 15:38
bu akşam dizimiz var..
kıvanç ın sesi değişmiş neden acaba..
çok güzel bir bölüm bizi bekliyor yine kavuşma sahnesi harika olacak nasıl da tatlılar...
dizimiz süper kadro ya da bağlı konuya da..

CileK_KiZ
21-09-07, 15:40
slm ark 3.bölüm cook harikaydi cook güzrl yani fragman
tek kelimeyle harika halille menekse bulusuyor sükür

sonunda galibamenekse oteldenn ayriliyor halilin yüz ifadesine göre
..........................
...............
........
...
:(

ssvshy
21-09-07, 15:47
Herkese merhabalar

herkse selam
aslında yusuf kadire zarar gelmesini istemiyor kadir babsaına yaranmaya çalışan onu kendine örnek alan ve henüz bazı şeyleri idrak edemeyen fevri davranan küçük bi çocuk abisinin gözünde aksi olsaydı telefon edip bırak kızı dediğinde kadirin cevabına karşılık babam için değmez mustafa için değmez diye söylemezdi kadir babası için yapıyor ne yapıyorsa

guzinn
21-09-07, 16:01
birde petek dinçözün kanal d de dizisi vardı ve tutmadığı için 2 bölümde kaldırıldı
yani ferhat göçer,petek dinçöz,arto kanal d de dizi yapınd,ca tutmuyo
dizide önemli olan senaryo,oyuncular,yönetmen ve bu dizide hepsi süper:happy0064
eleştirirken biraz insaflı olun lütfenbye

kıvanç için daha gümüş başlamadan önce birçok gümüşseverin de(bunlara ben de dahilim) sahip olduğu "kaşının gözünün güzelliğine koymuşlar diziye" önyargısını hala taşıyanlar var anladığım kadarıyla.hadi tamam onun dizi kadrosuna alınmasını bununla açıklayanlara bir şey demicem(ki kesinlikle buna katılmıyorum.o arkadaş biraz oturup önyargısını bir kenara bırakarak izlese kıvanç'ın başarısını farkederdi) ama söz konusu dizinin tutması olunca burda "yok artık" demekten kendimi alamıyorum.
bir dizide yer alan çok yakışıklı veya güzel başrol oyuncusu için o dizi en fazla 1 hadi bilemedin 2 bölüm izlenir.sürekliliğin olması için oyuncuların işlerini iyi yapması gerekir.hem sadece oyuncuların kaliteli olması da yetmiyor.ne usta oyuncuların oynadığı diziler kısa sürede yayından kaldırıldı buzamana kadar.yani demek istediğim iş oyunculukla da bitmiyor...dizinin konusu, senaryosu, kurgusundan tutun karakterler arasındaki repliklere, görüntünün kalitesine kadar her şey büyük etken dizilerin izlenmesinde:img-yes:o yüzden lütfen eleştiri yaparken biraz daha az önyargıyla ve insaflıca yapalım:icon_whis

ela_ezgi
21-09-07, 16:05
arkadaslar kıvanç sesını değiştırmedı kendı sesı.çok güzel valla yanı bence keske herkes kendı sesını kullansa:)

<GüMüŞ>
21-09-07, 16:09
bu akşam dizimiz var..
kıvanç ın sesi değişmiş neden acaba..
çok güzel bir bölüm bizi bekliyor yine kavuşma sahnesi harika olacak nasıl da tatlılar...
dizimiz süper kadro ya da bağlı konuya da..

herkese merhabalar....
nee kıvancın sesimi değişti???nasıl yani neden değişti ki...
hem fragmanda sesi aynıydı sanki...
inşallah değişmemiştir...
bugün dizimize kavuşuyoruz...
çok sabırsızlanıyorum...
kavuşma sahneleri harika olacak...
4saat var hadi hayırlısı....

kıwanç
21-09-07, 16:13
arkadaslar kıvanç sesını değiştırmedı kendı sesı.çok güzel valla yanı bence keske herkes kendı sesını kullansa:)

ya kıwançı sesi bu değildi magazin programında daha kalındı sesi ama fark etmez oda kı8wanç buda kıwanççç ama magazindeki ses daha güseldiii ama buda güzell:blush:

nagudi
21-09-07, 16:56
bu akşam menekşe ile halili büyük bi zevkle izliycem menekşe ile halilin sarılması halilin menekşe diyişi cok duyguluydu tüylerim diken diken oldu zaten halilin menekşem diyişine bayılıyorum iyiki kıwanç kendi sesini kullanmış oyunculuğunun ne kadar mükemmel olduğunu kanıtlamış oldu

N_e_z
21-09-07, 19:18
uffff cok heycanliyim birazdan dizim baslicak ya süper bi bölüm olucak menekse ile halil kavusuyoooooo:happy0064:happy0064
ama o cenaze kimin hala anlamis degilim ve halili neden öldürmek istiyorsalr????
ben onu koreurum:P:img-polic

songül_kıvanç
21-09-07, 19:30
bu bolumde heyecanlı gecıcege benzıo kosusturmalar kacmalar yakalamalar cenaze epey heyecanlı olcak o kesınde bu cenaze kımın?? ayrıca bıran once halılın gecmısını gosterseler super olucak!!!! herkese ıyı seyırler...

songül_kıvanç
21-09-07, 20:19
hımm ben cenaze olayını yenı cozdum. avukat ahmetın cenazesı olucak! pekı halıle sımdı kım yardım etcek ya??? :( sımdı halıl menekseye mızıka calıcak sanırım. ayy o sahne super olucak :)

pofuduk&kero
21-09-07, 20:45
süper ilerliyo bölüm harika ya
yusuf sonunda babasına karşı çıktı süperdi
bence menekşeyi o koricak
abisi ve mustafa menekşeyi bulcak gibi otelleri araştırıyolardı çünkü
ama bişey yapamicaklar tabi
yusuf yine engel olur bence bakalım göörcez

havincim
21-09-07, 20:47
alllaahh mustafanın gözü döndü halilin resmini görünce...korkaktır yapamazdır diyordum ama kadirden daha psikopat çıktı...paracıkları gitti tabii hırsını alacak:icon_evil:dito

ve menkeşe ile halil...çook tatlılar ya yok böyle bir aşk:)ne güzel elele tutuştular:)

menekşe halilin eline bavulunu verdiği zaman halil şaşırdı sanki biraz bozuldu...

sabahki telefon konuşmaları da çok güzeldi.giyinik olma meselesi:img-in_lo:img-in_lo halil çok tatlıı:)"nasıl buldum seni" dediği yerde çook tatlıydı...bi de telefonda konuştukları sırada "yüzün kızardı bak" dedi ya çook tatlılaar:)

attar
21-09-07, 20:48
maalesef canım bence menekşeyi bulacaklar baksana polis otel kayıtlarına çok rahat ulaşabilir. Hem Kadir öyle Yusufu dinleyecek bir adam değilki babasının küçülmüş hali sanki ama yusuf harikaydı.:good:

guzinn
21-09-07, 20:51
bu bölüm yine çok güzel.her sahnesi için söylicek bi şeyler var...:good: bütün hafta konuşuruz artık:img-yes:

halil'le menekşe'nin ilk karşılaştıkları zaman sarıldıkları sahne mükemmeldi.nekadar içten sarıldılar öyle.
otele ilk gittiklerinde menekşe odasının camından halil'e bakınca halil'in gülümseyişi çok şekerdi.sonra otelin camından halil'in mızıka çalması...ondan önce halil odasına çıkıcağı zaman menekşe'yle kapıdaki o odalarına girmekteki kararsızlıklarıysa ayrı bir güzeldi:img-yes: ve daha bunun gibi bir sürü sahne...

bu bölüm en sevindiğim şey yusuf'un ve ardından annesinin gözünü açması oldu:good:geç bile kalmışlardı zaten...o adama bu kadar kararlı bi şekilde karşı çıkmaya devam ettikleri sürece onun ne reisliği kalır o evde ne de dayılığı.zaten gördünüz iki höt demede nasılda pıstı hemen...:happy0064

kavak___yelleri
21-09-07, 20:54
ya halili seslendiren kim? çok güzel bir ses gerçekten menekşenin de abisi yusufa de helal olsun süper karşı çıktı babasına!

betush
21-09-07, 20:54
süper gidiyo :happy0064
sarilmalari cok güzeldi ...

halil tam herseyi anlatmasada cogunu anlatti.. :img-yes:

Pricipessa
21-09-07, 20:57
O baba varya (şu an içimden onun için geçen bir sürü nitelik var ama burda kullanmam uygun kaçmaz) anneye bıçağı kaldırdığı zaman bir umut hani o bıçağı kendine batırsan dedim ama malesef sonra kendime döndüm ve bunun imkansız birşey olduğu gerçeğiyle yüzyüze kaldım :hıh