Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10 11

esra2
23-09-07, 20:21
valla, bilmem nede ols aeski nisanlisi...
su ozet gelsede hereyi bir ogrensek, yada fragman ciksa.. kanaldde basklarinin dizi ve ozetlerini cikario bazi dizilerinkini cikarmior.

ülker
23-09-07, 20:23
bende aynı şeyi düşündüm sevgili havincim
"benden bişey saklama halil" bu vurgulu bi ümleydi "sakladığın taktirde olacaklardan ben sorumlu değilim" di ardıda ama ne yazıkki halil birşeyler saklayacak bu menekşeye nasıl ve ne zaman ulaşacak onu bilemiyorum ama bir şeyler bu eski nişanlıyla beraber sarpa sarmaya başlayacak gibi hissediyorum...

fragman neden hala yok? :icon_sorr
Zinednah bak canım Halil Menekşeden bir şeyler saklayacak ama ordaki espri şu;Menekşe gözünü kırpmadan kaçtığı adamı aslında nede az tanıdığını anlayacak.Yani Halil menekşe içinde gizemli olmaya çalışacak.Tabi burda menekşenin güveni baya sarsılır halile karşı orasıda ayrı

zinednah
23-09-07, 20:23
Depreşemez herhalde çünkü eski nişanlı yeni zamanda Mithat'ın sevgilisi olmuş. Bilmiyorum belki de karısıdır. O kötü adam da o kızın başına dertler açacaktır gerçi. Böyle olunca da Halil bir de eski nişanlısını kurtarma işine girerse görün siz karmaşayı...

blue'um, bidenem karısımı?
nası yani?
valla sevinicemde bu biraz zor annem
sanki aile dostu gibi bi teselli veriyor gibi geldi bana hani babasının arkadaşı falan gibi, dost gibi ki
o baba
o kızı
o adama biraz zor verir ne dersin? öptüm seni çok

zinednah
23-09-07, 20:26
Zinednah bak canım Halil Menekşeden bir şeyler saklayacak ama ordaki espri şu;Menekşe gözünü kırpmadan kaçtığı adamı aslında nede az tanıdığını anlayacak.Yani Halil menekşe içinde gizemli olmaya çalışacak.Tabi burda menekşenin güveni baya sarsılır halile karşı orasıda ayrı

evet hak veriyorum sevgili ülker kesinlikle menekşe onu ne kadar az tanıdığını keşfedecek zaten bunu pasaportlarda da hissetti ama artık önemli olan o asıl konuşmayı yaptıkları anadan itibaren olacaklar yani artık menekşenin gözünde kral çıplak o halilin ona herşeyi anlattığını düşünüyor ama yanıldığını anladıkça menekşe yara alacak demek istediğim buydu...

blue&blue
23-09-07, 20:29
blue'um, bidenem karısımı?
nası yani?
valla sevinicemde bu biraz zor annem
sanki aile dostu gibi bi teselli veriyor gibi geldi bana hani babasının arkadaşı falan gibi, dost gibi ki
o baba
o kızı
o adama biraz zor verir ne dersin? öptüm seni çok

Hiç bir şey göründüğü gibi değildir zinednahım! :)
Ama sanki teselli gibi değildi o hareket... Belki de haklısın ama o adamın yakınında olması bile yeter problem çıkarmak için. Ayrıca bence Mithat'ın o kızda gözü var.
O kız o kız diyoruz adını bile bilmiyorum. :)

Neyse işte ben de seni çok çok öpüyorum.

ülker
23-09-07, 20:32
Ama sanki teselli gibi değildi o hareket... Belki de haklısın ama o adamın yakınında olması bile yeter problem çıkarmak için. Ayrıca bence Mithat'ın o kızda gözü var.

Zinednah canım belkide Menekşe Halilden bu nedenlede kaçabilir.Ama anlayamadığım Halilin saklama amacını Menekşeyi korumak mı yoksa başka şeylerdemi var.
Bu diziyi çözmek sudoku çözmekten zor valla

zinednah
23-09-07, 20:34

evet göründüğü gibi değil haklı olabilirsin ama belki halil gittikten sonra o teselli etti eski nişanlıyı fakat baba büyük engel bence çünkü mithat'ı tanıyor nasıl bir insan olduğunu biliyor kızına mithat'ın yaklaşmasına izin vermez sanmıyorum belkide olaylar babanın kontrolünde gelismedi belkide engelleyemedi bilemiyorum yalnız bana mithatın tavrı teselli gibi geldi biraz da yaptığını örtbas etme gibi hani suçlu ya "değilim bak yanındayım" durumu yani...
sevgiler canım benim....

reyhan69
23-09-07, 20:42
iyi aksamlar arkadaslar ....bendende coooooooook tesekkürler Reis Bey .
Mithat Halilin üvey babasi mi orayi tam anliyamadim...???
Bakalim Ahmetin kizi Halilin nisanlisi mi ?? Ondan yardim istegi bütün gecmisine kapilari o acacak diye ondan yardim istetemistir..Halil bilmyordur Mihatla beraberlik lerini??? Sorular üstüne sorular verseler su fragmani biraz ip ucu alirdik.. bir de Menekseyi kim kurtaracak, belki Yusuf abisi imdadina yetisir..Halilin öyle hareketini tam anliyamiyorum ama bildigi birseyler vardir artik....insallah bir sey olmadan sapigin elinden cikar...

BERNA
23-09-07, 21:26
Lütfen resimleri bu başlığa değil multimedya klasöründeki resimler başlığına ekleyiniz. Bu başlık sadece dizi, bölümler ve oyunculuklar hakkında yorumlara ayrılmıştır.

Lütfen kurallara uymak için biraz daha özen gösteriniz.

Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA

dilekce
23-09-07, 22:38
Haa bu arada eklemeyi unuttum. Biz resim çektirmek için didinirken dizideki senaryo gereği mi, yoksa Kıvanç'ın içinden geldiği için mi karşıdaki kız rolünü oynayan bayanın suratında ellerini gezdirdi. Ama o sırada kameraların çalıştığını biliyordum, üstelik yanlarında set ekibinden kimse yoktu. Teselli eder gibiydi ama sevgiyle karışık bakıyordu. Ne anlattığını bizde anlamadık.

Bu arada yönetmenimizle de çok konuşma fırsatı bulamadık ama şöyle bir bakıştık. Elinde uzun bir kitapçık ki bu senaryo oluyordu. Şeytan içten içten al bu senaryoyu kaç. Ne de olsa İstiklal Caddesi... Bulamazlardı seni diyordu. :img-yes: Ama bu dürtüye engel oldum. O kitapçıkta yazılanlara bakacaktım ama sağ olsun o kalabalık buna engel oldu.

Neyse, unuttuğum şeyler olsa izlenimlerimden eklerim. :img-wink:

Evde olmayacagım Pazar ı bulmuşum, sete denk gelinmiş, resimler çekilmiş, sıcak sıcak taze haberlerle izlenimler edinilmiş, yönetmenle göz göze bile gelinmiş :)
Hatta senaryo ile de burun buruna gelinip, gizli emellerle o kitapla ordan kaybolmak bile düşünülmüşş,,
Reis Bey abim/kardeşim seni öyle iyi öyle şiddetli anlıyorum ki...Çünkü aynı şey bizimde başımıza geldi,, öyle ki bizim kapmamıza gerek kalmamaıştı..Rabbim gümüş tabak içinde bize sunmuştu sanki nimeti :)

Hey gidi günlerim,,Hp setinde yönetmenimizi gördüğüm gün geldi aklıma,, nasıl çırpınıyorduk oyunculardan biri ile yan yana resim çekilmek için,
Sonunda başarmıştık ya kendimle ne kadar gurur duysam azdı, halen daha duyup da buna inanamaıyorum ya o da ayrı bir durum,, sırf onlaraı görebilmek için Trabzon lardan kalkıp teeee İstanbul lara gitmiştim,,hey gidi gençliğim hey heyy:img-yes:
Saol Reis Bey (abi,kardeş) de ben bu resimleri göremedim ne olacak şimdi...

Demek eski nişanlı kızımız HAlil le iletişime geçmiş,, geçsin bakalım,, HAlil e karşı zerre aşk kırıntısı olmayan, mazide kalan yaşanmışlığın saygı duruşu ile HAlil le bir bağ kuracaksa benden izin alabilir, Emmee eski günlerimiz, yok aşkımız vardı, yok rüyalarda buluşuyorduk triplerine giricekse mümkünse böyle klişeleri almayalım ne olur...
En başından nişanlısı olduğunu bilmez iken beeeenn, Halil in bir şekilde yakını olduğu bu aile dostu işte her neyse bu şirketle iletişime geçebilmesi için bu kızımızın aracı olduğunu söylüyordum,Emmee bu aşk mevzunun mümkünse geçmişte kalan bir yara olarak kalmasını şiddetle önerir otelci amcanın Halil e daha başka yardımlarda bulunmasını bekliyorum...

Şimdi bu haberle beraber aklımıza hemen Halil acaba o gün Menekşe yi kurtarıp kurtarmadığı sorusu geliyor,, merak ediyoruz...Kurtarıp bir yere mi yerleştirdi, yoksa malesef HAlil MEnekşeyi elinden mi kaçırdı ki yüksek olasılık bence Menekşe kaçıyorr,
Bozdurduğu 50 Euro nun bir işe yarayacagını düşünüyorum...

Saygılar..

Edut sorusu: Kıvanç o kızımıza hangi tür sevgiyle ve neden baktı? Kız senin için korkuyorum derken, HAlil Menekşe ye söylediği gibi Ona da ,,üzülme, merak etme herşey güzel olacak sana söz veriyorum mu diyordu?
En kötüsü de ne oluyor bu dizilerde...En başta kızla oğlanın aşklarını bir iki bölümde bizlere bi güzel yaşatıyolar, ondan sonra bekle ki esas kızla esas oğlan bir daha bir araya gelsin,,ya küserler, ya kader ayırır, ya insanlar ayırır..
Hayır ben bu aşkın böyle uzaklarda birbirinden uzakta yaşanmasına dayanamıyorum ki,,Yan yana görüp motivasyonumu artırmam lazım...:) Olmazz..
Bu arada Saygılar sunmuşmuydum..Burda olan herkes sakın buralardan bir yere ayrılmayın..

Reis Bey abim/kardeşim haberlerini bewklliyoruz...İcraatlarını da :)

Edut:2 ) Ne hoş bir tesadüftür ki yaşadığım o maceram üzerinden
tam tamına 1 yıl geçmiş..21/09/2006...
Özellikle 23/09/2007 tarihli gününde benim için dizi aşkına yaşadığım gün adına ne kadar önemli olduğu bir gündür ki üzerine bu macerayı hatırlamam ve denk gelmem de ancak bu kadar heyecanlı ve ancak bu kadar hüzünledirici olabilirdi..:sad53:

İçine düşüldü mü bir daha çıkılmıyo..Dizi sevdası bambaşka bir şey..:icon_sorr

!! Elyf !!
24-09-07, 02:20
3. bolumu anca izleyebildim.. Hala soklardayim.. Sokda denilmez buna.. Nasi bi duygu bende anlayamadim bi turlu.. Her bolumde oldugu gibi hungur hungur aglaya aglaya izledim yine.. Benim bu hallerim nolucak bilemiyorum...

Menekse ile Halil'imiz kavusdu, ne guzel hic bi sorunumuz yok derken.. Nasil bi son oldu bu.. Halil desen pesinde adamlar.. Bi tutsalar orda canina son vericekler.. Menekse desen otur kizim ne cikiosun disariyada denilemez.. Nerde kalio napio bulundu.. Adamlar takmis artik kafaya.. Kizi vurucaklar.. Alicaklar canini.. Hadi "kocasinin" derdi para.. Paraydi takiydi alicak hepsini geri baska caresi yok.. E kardesim sen hic mi acimiosun oz mu oz kardesine.. Bi insan oz kardesini vurucak kadar boyle dolmusa getirilirmi.. Benim aklim almiyor hala...

Tek umudum Yusuf'du.. Oda malesef daha cikmadi ortaya.. Istanbul bumudur.. Goz gore gore onunde suruklenen, oldurulen, eziyet edilen birine bi kulda cikip yardim etmezmi.. Diceksiniz teki kocasiyim, tekide abisiyim dio.. Ama akil var mantik var.. Bi abi, bi es bunlari hic yaparmi?.. Kusura bakmayin.. Dizi cok feci yapti beni.. Icimi dokmessem dahada kotu olucak...

Is yine Halil'in basa dustu.. Menekse'yi nasi kurtaricak, nasi alicak o adamlarin elinden.. Yada "adamin" elinden mi desek.. Mustafa'da piskopat biraz.. Yada harbiden bi kusuru var.. Takinti yapiyor.. Acisinida Menekse'den cikaricak illaki...

Fragman belki cikmisdir.. Bakiyim dedim ama.. Malesef yok.. Bu maceranin (macerada denilemez iskence desem daha iyi olur) sonu nereye varicak cok merak ediyorum..

Reis Bey
24-09-07, 04:02
Setten Çektiğim Resimler (http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?p=4880577#post4880577)

Arkadaşlar link burada, isteyenler tekrardan bakabilir. :img-wink:

KİTARA
24-09-07, 07:25
herkese selamlar hpden sonra kendime izleyecek bir dizi bulduğum için çok seviniyorum. ilk başta seyretmek istememiştim böyle dizileri sevmiyorum diye ama beklediğimden daha farklı bir dizi çıktı. menekşenin o masum hallerini çok beğendim.

gelelim bölüm yorumuna çok güzel bir bölümdü. halil ile ilgili bazı gerçekleri gördük ama hala tam olarak anlayamadık kim olduğunu kimden ve neden kaçtığını. baya soru işareti var bence halile ilgili . mustafanın tam anlamıyla takıntılı hasta ruhlu biri olduğu iyiden iyiye açığa çıktı artık. ya birde sokaka ortasında birini sürükleye sürükleye götürdüler kimse birşey demedi gerçek hayattada sürekli böye şeyler olur gencecik kızlar töre adı altında öldürülüyor. o sahnede aslında ne kadar etrafımıza duyarsız olduğumuzu anladım. halilin menekşeyi kurtaracağına eminim umarım o mustafa hastasınıda bir güzel döver.

dip not: mavini çantasından sonrada halilin çantasına gıcık oldum sürekli sırtında doğru dürüst kaçamıyor o çanta yüzünden .

nehirrrr
24-09-07, 07:25
3cu bolum
Nereden baslasam bilmiyorum, yine hafizalara kazinacak bir bolum izledik! Heyecan ve duygusalligin hat safhada oldugu sahneler izledik! Murat Daltaban goz kirpti:D

Oncelikle cok kisa bir anda olsa Halil ve Menekse’nin sarilmalari oyle guzeldiki!:img-in_lo Menekse’nin daha otobusun merdivenlerinden inmeden Halil’in kollarina atilmasi ve Halil’in gozlerini simsiki kapatip Menekse’yi sarmasi… sanki gorusmeyeli yillar gecmis gibi… sanki Halil kollarini biraz gevsetse Meneksesini kaybedecekmis gibi… sanki bu son sarilmalariymis gibi! Oyle icten oyle samimiydiki! Izleyen asklarini icinde hisseder yani oyle etkileyiciydi!

Halil ve Menekse aski gercekten cok saf ve masum! Hala el ele tutusamiyorlar bile, birbirlerinin gozlerine direkt bakamiyorlar!:img-blush Bu kadar mi guzel yasanir bir ask! Halil’in Menekse’ye olan aski boylesi buyukken sacinin teline dahi dokunamiyor kiyamadigindan! Kalpleriyle yasiyorlar asklarini, iste gercek ask budur diyorsun! Oteldeki pencere sefalari nasildi ama:D Halil’in sanki saklambac oynuyorlarmista Menekse’yi saklandigi yerden bulmus edasiyla ‘nasil buldum seni ama!’ demesi cok sekerdi! Sonra Halil’in Menekse’ye mizika calmasi! Aaa ondan once Menekse Halil’e cantasini verirkenki halleri!:D Ne Halil ne de Menekse bakabiliyorlar birbirlerine, ay cok utangaclar ya, cok tatli asiklar! Sabahki telefon konusmasina ne demeli!!! Menekse’nin ‘olmaz, daha giyinmedim!’ dedikten sonraki utanmasi haha. Halil’in de cok hosuna gidiyor ama Menekse’nin bu masum halleri! Nasilda guluyordu hehe!:)

Sok sok sok! Inanamadim, sok oldum! Ben yok kardesidir yok yakin arkadasidir iyimser tavirlarina girerken megerse ‘o kiz’ yani Zeynep, Halil’in nisanlisiymis!!!! Halil, Menekse’ye cok asik! Oyleki sanki Menekse onun yasama sebebi gibi, soludugu hava ictigi su gibi! Simdi boyleyken insan yakistiramiyor tabii daha once baskasiyla evli ya da nisanli olabilecegini! Aksilik bu ya Ekin Turkmen’I de cok severim ben:( Simdi Halil’I gorunce nasil da uzulecek kim bilir! Once nisanlisini kaybetti, sonra babasini! Halil de gorunce uzuldu! Kim olsa uzulur:( Ve akabinde Mithat Abimiz’in goz kirpmasiyla kosturmaca tekrar basladi! Of of sinema filmi izliyor gibiydim yahu! Ne kovalamacaydi o oyle! O adami da ben biraz John Statham’a benzettim haha tam boyle kiralik katili oynayacak tipi vardi yani:D

Ve Kivanc’tan yine harika bir performans izledik otele dondugu o sahnede! Iste burda bir kez daha hayatindan vazgecip sirf onun icin geldigi Istanbul’da Meneksesi’ni yeniden kaybetti Halil! Oradaki oyunculuguna hayran kaldim gercekten! Otel sahibini hirpalamasi, ‘nasil izin verirsin nasil!’ diye bagirmasi, masaya yumruk atmasi ve ardindan attigi o ofke dolu bakis!!! Ve yeniden bir kosturmaca basladi! Ben de dedim simdi nerde bulacak Menekse’yi! Otel mevzusunu unutmusum! Cok guzel bagladilar olaylari… Halil’in Kadirler’in bulundugu otele gittiginde saklanip Kadir’e hirsla ve ofkeyle baktigi o an ben bile korktum Halil’den! Menekse’ye olan askini her hareketiyle belli ediyor Halil!

Sonra Mustafa insani(!!!), zeki adam Menekse’ye hepimizin tahmin ettigi sey(!)I yapmaya calisacak ama malesef ‘deli asik’ Halil hehe kurtacaktir eminim Menekse’yi! Belki balkondan balkona gecer varsa eger oyle bir olanak… Ya da kapiyi yumruklar hatta o ofkeyle kirar bile:D

Bu arada Menekse’yi neredeyse surukleye surukleye getirirlerken kimsenin birsey yapmamasini yadirgamadim desem! Hep diyorum, insanimiz aman belaya bulasmayayim benden uzak kalsin diye cogu zaman yardim etmiyor malesef! Bir de Kadir’in Menekse icin Mustafa’ya ‘hadi sık!’ demesi icimi cok yakti! Oz kardesine acimadan bir insan nasil yapar bunu ya:( Yusuf Abimiz bitane! Nasilda koydu postayi! Belliydi boyle olacagi! Kesin Istanbul’a gelecek!!!!!!!!

Muhtesem bir bolumdu, emegi gecen herkese tesekkurler!

gzd_gzd
24-09-07, 07:36
Reis Bey resmler için çok teşekkrler

herkese günaydın arkadaşlar
daha çıkmadı mı yaa fragman,rastlamadım hiç kanald de,çok merak ediyorum
4. bölümde neler olcağını:img-yes:

nazli_chriss
24-09-07, 09:11
reisbey resimler için çok tşkler
fragman çıkmadı galiba çıkması gerekirdi..
ço merak ediyorum acaba nolcak???

*KeReMcEmCi*
24-09-07, 09:40
reis bey resimler icin coook tskler :)
offf yaaa hala ortada fragman diye bisey yok..
bence 4.bölümde o sapik koca bozuntusu sapiklik yapamadan halil atlar odayaa ama nasil kurtulacaklar onu bilemiyorum :S

berivan_
24-09-07, 09:51
Reis bey,resimler icin cok tesekkurler:happy0064

Ama Halilin yaninda eski nisanlisi vardi ve buda demektirki bunlar görusucekler:icon_sorr Menekse icin uzuldum simdi ama...Halil insallah herseyi yavas yavas anlatir Menekseye yoksam kizin ona olan guveni azalir,helede Menekse bunlari beraber görse...amanim bende felaket celali gibi geldim emme:icon_whis

Ama simdi insallah hem fragman hemde özet cikar bu gunlerde,meraktan catliyorum hemde Menekseyi bizim Halil nasil kurtarak coook merak ediyorum...ama Halil Mustafaya bir kac tane indirsin onu ilk gördugunde:img-yes:adam bunu uzun zamandir hakketti cunku...

Yusuf en kisa zamanda gelsinde bu gerzek kardesi Kadirin aklini basina getirmeye calisin,tabi babasi kilikli kardesinin aklini basina getirmesi hicte kolay olacaga benzemez ama...

Benim simdi anlamadigim birsey vary,yani sanmam Mithatin Halilin eski nisanlisi ile birlikte oldugunu,eger ki böyle birsey olsaydi ozaman adam cenazeye geldigince kiza biraz daha sicak davranirdi dimi,yani sadece elini tutupta kuru kuru basiniz sagolsun demezdi:img-yes: (yalnis hatirlamadiysam simdi)

Ölen avukat Halile birseyler dedi ya hani Mithatin canini yakmak icin seni kullanabilir diye acaba Halilin annesi bu yuzdenmi kazaya kurban gitti ki? eger ki olanlara bakarsak ozaman bana Halilin o araba kazasinin sankim kastli olmus oldugu gibi geliyor,bilmem anlatabildimi?

Halilede anlasilan baya bir miras kalmistir ve simdi herhalde Mithat ve Halil miras kavgasina girerler...zaten o Mithatan acayip korktum vallah,adamin cami indirdikten sonraki hareketleri neydi öyle yaw... okadar inandirici oynuyor yani...

lazkizz
24-09-07, 09:54
Of merak ediyorum ya kimbilir bu bolumde neler olacak diye :D
FRagman cikmadi heralde, Bence varya tecavuz etmiyecek
Meneksenin abisi gelecek, napiyorsun su bu diyecek.
Ins dediklerim cikar, Yazik ya menekseye :(

SBR
24-09-07, 10:14
çok güzel bir bölümdü aslında her ne kadar umutsuzluk duygusu diziye hakim olsada son sahnede büyük ihtimal halil dalacak odaya dağıtacak ortalığı alıp gidecek menekşe yi :happy0064 bölüm içinde en sevdiğim sahne cenaze töreninde halil in üvey babasına baktığı sahne :img-wink: sanki ben burdayım peşindeyim der gibi baktı orda . bölüm sonunda bekledim fragmanı ama bu sefer vermediler :) iyi yorumlar herkese ...

dilekce
24-09-07, 10:45
Halilede anlasilan baya bir miras kalmistir ve simdi herhalde Mithat ve Halil miras kavgasina girerler...zaten o Mithatan acayip korktum vallah,adamin cami indirdikten sonraki hareketleri neydi öyle yaw... okadar inandirici oynuyor yani...

Murat DAltaban her dizide kendini öyle aşıyor ki, İzlediğim her karakterinde bambaşka ruhlarda mükemmel ötesi performans canlandırıyor,, Bu rolde de daha lik görüntülerinde,, o gözlükleri çıkarışı,,, bakışları,,, arabada camı acıp da psikopata bağlanır yüz ifedesi mimikler,, gerçekten mükemmel...
Ondan daha başka mimiklerde bekliyorum,, Mithat olarak başka kendine has mimikler ve davranışlar..
Ayrıca değinmem gerek ki,, Mithat ın adamı da onun kadar iyi önemli bir rolde,, adamıdır kıyda köşede kalırdan öte,,Onun Mİthat la birlikte çok göreceğiz...
AYrıca Onun da ayrı bir karızması var en az Halil kadar, Yusuf kadar, Mİthat kadar,,,

çeşm-inaz
24-09-07, 11:19
Murat DAltaban her dizide kendini öyle aşıyor ki, İzlediğim her karakterinde bambaşka ruhlarda mükemmel ötesi performans canlandırıyor,, Bu rolde de daha lik görüntülerinde,, o gözlükleri çıkarışı,,, bakışları,,, arabada camı acıp da psikopata bağlanır yüz ifedesi mimikler,, gerçekten mükemmel...
Ondan daha başka mimiklerde bekliyorum,, Mithat olarak başka kendine has mimikler ve davranışlar..
Ayrıca değinmem gerek ki,, Mithat ın adamı da onun kadar iyi önemli bir rolde,, adamıdır kıyda köşede kalırdan öte,,Onun Mİthat la birlikte çok göreceğiz...
AYrıca Onun da ayrı bir karızması var en az Halil kadar, Yusuf kadar, Mİthat kadar,,,

murat daltaban'nın sesi çok karizma.diksiyonu çok düzgün.bir de buna başarılı ve tecrübeli oyunculuk eklenince ortaya harika bir iş çıkıyor.mimiklerini ustaca kullananabilen nadir oyunculardan bir tanesi.bu konuda ;ben, ali sürmeli'yi de çok beğenirim.:img-yes::good:

dilekce
24-09-07, 11:33
murat daltaban'nın sesi çok karizma.diksiyonu çok düzgün.bir de buna başarılı ve tecrübeli oyunculuk eklenince ortaya harika bir iş çıkıyor.mimiklerini ustaca kullananabilen nadir oyunculardan bir tanesi.bu konuda ;ben, ali sürmeli'yi de çok beğenirim.:img-yes::good:

Tabi Ali Sürmeli de büyük usta kesinlikle haklısın...Şimdi böyle beğenilerden girince mevzuyaa,, unutamadığım mimikli oyunculardan biri de Uğur Yücel dir,, Yaşadığı yaşatması gereken duyguyu öyle aktarır ki insanı,, ya bakışlarından, ya akan yaşından, ya da nasıl tarif edilir, o yüzünde oluşturduğu o mimiklerle,, insanın ciğerine ciğerine işliyor,,
Şu sıralar izliyor musunuz bilmiyorum ama bir de Ezo gelin dizisinde Ballı ağa yı canlandıran oyuncu,ismini bilmiyorum ama o oyuncunun da bambaşka farklı bir ifadesi/ifadeleri var...
Yeri gelmişken bunlara, Şener Şen gibi bir ustayı yine hatun oyunculardan Türkan Şoray, Perran Kutman, yine Zeki Alasya lar Metin Akpınarlar,,,.. ilk aklıma gelen isimler tabi ,, Ne çok önemli sanatçımız varmış ya bir de bunun farkına varıyoruz ya Murat Daltaban da böyle ismi anılası, hakkında konuşulası öyle güçlü bir oyuncudur...

çeşm-inaz
24-09-07, 11:43
Tabi Ali Sürmeli de büyük usta kesinlikle haklısın...Şimdi böyle beğenilerden girince mevzuyaa,, unutamadığım mimikli oyunculardan biri de Uğur Yücel dir,, Yaşadığı yaşatması gereken duyguyu öyle aktarır ki insanı,, ya bakışlarından, ya akan yaşından, ya da nasıl tarif edilir, o yüzünde oluşturduğu o mimiklerle,, insanın ciğerine ciğerine işliyor,,
Şu sıralar izliyor musunuz bilmiyorum ama bir de Ezo gelin dizisinde Ballı ağa yı canlandıran oyuncu,ismini bilmiyorum ama o oyuncunun da bambaşka farklı bir ifadesi/ifadeleri var...
Yeri gelmişken bunlara, Şener Şen gibi bir ustayı yine hatun oyunculardan Türkan Şoray, Perran Kutman, yine Zeki Alasya lar Metin Akpınarlar,,,.. ilk aklıma gelen isimler tabi ,, Ne çok önemli sanatçımız varmış ya bir de bunun farkına varıyoruz ya Murat Daltaban da böyle ismi anılası, hakkında konuşulası öyle güçlü bir oyuncudur...

kesinlikle haklısınız.bu bahsettiğimniz usta isimler,yeni nesil oyuncular için büyük bir şans.uğur yücel zaten kime dokunsa o isim mutlaka kalıcı bir yerlere geliyor.bence bu değerlerin farkında olmak bile çok güzel.çünkü bu usta isimler farklı,özel.e farkı fark ediyoruz tabiki.gerek kıvanç'ın,gerek sedef'in,bu özel isimlerden çok şeyler öğreneceğini düşünüyorum.çünkü setlerde birer okuldur.zaten ben kıvanç'ı ilk bölüm ağzım açık izledim.çok başarılıydı.

dilekce
24-09-07, 12:02
kesinlikle haklısınız.bu bahsettiğimniz usta isimler,yeni nesil oyuncular için büyük bir şans.uğur yücel zaten kime dokunsa o isim mutlaka kalıcı bir yerlere geliyor.bence bu değerlerin farkında olmak bile çok güzel.çünkü bu usta isimler farklı,özel.e farkı fark ediyoruz tabiki.gerek kıvanç'ın,gerek sedef'in,bu özel isimlerden çok şeyler öğreneceğini düşünüyorum.çünkü setlerde birer okuldur.zaten ben kıvanç'ı ilk bölüm ağzım açık izledim.çok başarılıydı.

Dikkat ettiysen Kıvanç da da farklı mimikler oluşmaya başladı,, Artık sevincinde de , üzüntüsünde de kendine yakışır duruşlar, ifadeler oluşturuyor..
Örneğin o köprüde ki sarılma da Kıvanc ın yerine başka birini koyabiliyor muyuz?
Menekşe ilk dokunduğunda eline yüzünde ki o şaşkınlıkla beraber o ruhla beliren sevinç,,,Sarılırken yüzünde oluşan tuhaf, sevgiyle şaşkınlık arası beliren o ifadeyi anımsayalım,, bir ifade de ancak bu kadar gerçekci olabilirdi,,
Ya ağlayışı,, ilk buluştukları yere gidip orda soluksuz ağlayışı,,
Sahnede verilecek duygunun, ağlayan bir erkek için bunun sadece gözden akan yaşla olmayacağını gösterdi bize...Yüzdeki karışık tepkiler, ağlamaya bağlı isyankan tavırlar o sahne için yapılası en önemli şeylerdi..
KIvanç bunu başarıyla yaptı..

_NEVZAT_
24-09-07, 12:08
evet dilekce sana katiliyorum...Kivanc kendini gercekten gelistirmis.
Helal olsun vallah...
bu arada 4. bölümün fragmanini gören oldu mu???

çeşm-inaz
24-09-07, 12:17
Dikkat ettiysen Kıvanç da da farklı mimikler oluşmaya başladı,, Artık sevincinde de , üzüntüsünde de kendine yakışır duruşlar, ifadeler oluşturuyor..
Örneğin o köprüde ki sarılma da Kıvanc ın yerine başka birini koyabiliyor muyuz?
Menekşe ilk dokunduğunda eline yüzünde ki o şaşkınlıkla beraber o ruhla beliren sevinç,,,Sarılırken yüzünde oluşan tuhaf, sevgiyle şaşkınlık arası beliren o ifadeyi anımsayalım,, bir ifade de ancak bu kadar gerçekci olabilirdi,,
Ya ağlayışı,, ilk buluştukları yere gidip orda soluksuz ağlayışı,,
Sahnede verilecek duygunun, ağlayan bir erkek için bunun sadece gözden akan yaşla olmayacağını gösterdi bize...Yüzdeki karışık tepkiler, ağlamaya bağlı isyankan tavırlar o sahne için yapılası en önemli şeylerdi..
KIvanç bunu başarıyla yaptı..

evet evet ,kıvanç'ta ki bu BAŞARILI değişim çok bariz.değişimden kastım;kendisini geliştiriyor olması.ki zaten bu ilk bölümden itibaren izleyicinin dikkatini çeken,hepimizin hem fikir olduğu bir konuydu.zaten o köprüdeki sahne ve başarılı performansları şapka çıkartılacak cinstendi.:good: duyguyu izleyiciye geçiriyor olabilmeleri çok güzel.buradan da anlıyoruz ki oyuncu ile izleyici arasındaki elektirik çok önemli.bunu ilk bölümden itibaren bize yansıtitabildikleri için iki genç oyuncumuzuda kutluyorum.:happy0064

gülüm_su
24-09-07, 12:21
Daha önce eklenmişmiydi bilemiyorum.

Kıvanç Tatlıtuğ (Halil):
Dizinin tutucağını hissediyordum

Halil karakterine bürünmem yaklaşık 20-25 günümü aldı. O sürede Halil olabilmek için oyunculuk dersleri ve mızıka dersi aldım. Halil ile Menekşe arasında çok naif bir ilişki ve tertemiz bir aşk var, bu durum beni çok etkiledi. Dramı ve aksiyonu çok yüksek bir film. Halil’i tam olarak çözdüm sayılır, bunun için oynadığım sahnelerde zorlanmıyorum. Halil sadece aşkıyla mücadele etmiyor. Aynı zamanda sevdiği kızın babası, abisi, kendi yakınları ve daha önce Türkiye’de yaşadığı sorunlarla da uğraşıyor. Dizi boyunca hep ağlayacağız gibi görünüyor. Aksiyonu çok yüksek bir dizi, hiçbir karakter yerinde durmuyor. Alt metinler çok kuvvetli. Halil’in gizli yanları ortaya çıkınca Menekşe’nin bocalamaları olacak. Sedef’le 6 yıldır arkadaşız ve uyum noktasında hiç sıkıntı çekmedik. Bu dizinin tutacağını hissediyordum; ama bu kadarını da tahmin etmiyordum. Çok güzel övgüler alıyoruz, bu da motivasyonumuzu artırıyor

gülüm_su
24-09-07, 12:28
Sedef Avcı (Menekşe):
Arada gülerim; ama o da kursağımda kalır

Senaryoyu okuduğumda inanılmaz etkilendim; çünkü çok sürükleyici ve aksiyonu yüksek bir hikâyesi var. Kendi hayatımdan da karaktere bir şeyler katınca Menekşe ortaya çıktı. Ben bile bazen işin içinden çıkamıyorum, rolüme çok kaptırıyorum kendimi. Karakterimle ben bir bütün olduk. Menekşe’yle kendimi unuttum diyebilirim. Beni de Halil gibi kucaklayan biri olsaydı gerçekten kaçardım. Hep ağlatıyorlar beni, arada güldürürler belki; ama o da kursağımda kalır gibi geliyor. Gülmek haram bana. Daha önce de yer aldığım projeler güzeldi; ama bu rol benim kendimi ifade etmeme vesile oldu. İlk bölümdeki köprüdeki veda sahnesi çok etkileyiciydi. Dayak sahnesi, tecavüz ve iple intihar etme girişimi üç gün üst üste çekildi. O günlerde moralim çok bozuldu, eve gittiğimde barut gibiydim. Filmdeki dayak sahnelerini seyrederken annem ve babam evde fenalık geçirmiş, annem tansiyon ilacı içmiş, herkes sanki gerçekmiş gibi çok üzülmüş; ama benim başarılı olmam onların da hoşuna gidiyor.

çeşm-inaz
24-09-07, 12:30

Kıvanç Tatlıtuğ (Halil):

Halil karakterine bürünmem yaklaşık 20-25 günümü aldı. O sürede Halil olabilmek için oyunculuk dersleri ve mızıka dersi aldım. Halil ile Menekşe arasında çok naif bir ilişki ve tertemiz bir aşk var, bu durum beni çok etkiledi. Dramı ve aksiyonu çok yüksek bir film. Halil’i tam olarak çözdüm sayılır, bunun için oynadığım sahnelerde zorlanmıyorum. Halil sadece aşkıyla mücadele etmiyor. Aynı zamanda sevdiği kızın babası, abisi, kendi yakınları ve daha önce Türkiye’de yaşadığı sorunlarla da uğraşıyor. Dizi boyunca hep ağlayacağız gibi görünüyor. Aksiyonu çok yüksek bir dizi, hiçbir karakter yerinde durmuyor. Alt metinler çok kuvvetli. Halil’in gizli yanları ortaya çıkınca Menekşe’nin bocalamaları olacak. Sedef’le 6 yıldır arkadaşız ve uyum noktasında hiç sıkıntı çekmedik. Bu dizinin tutacağını hissediyordum; ama bu kadarını da tahmin etmiyordum. Çok güzel övgüler alıyoruz, bu da motivasyonumuzu artırıyor

gülüm_su; röportaj için teşekkürler.kıvanç'ın da bahsettiği gibi,dram ve aksiyon başrolde olacak anlaşılan.menekşe'nin bocalama yaşaması çok doğal.e senin sadece halil olarak bildiğin birisinin ,geçmişi deklare oluyor.tabiki kolay değil.

gülüm_su
24-09-07, 12:35
Menekşe ile Halil’in aşkı Kerem ile Aslı’yı aratmıyor

DİLEK GÜRAY
Senaryosunu yazar Elif Şafak’ın oluşturduğu Menekşe İle Halil dizisi ilk bölümden itibaren büyük ilgi görüyor. Sürükleyici hikâyesi, bitmek bilmeyen aksiyonu ve duygusal sahneleriyle seyircinin bam teline dokunuyor.
Televizyonlar arası rekabet, dizi filmler sayesinde müthiş bir yarışa dönüşüyor. Bu sezonun filmleri de arka arkaya seyircinin beğenisine sunuldu. Bu yapımlar içerisinde Kanal D’de yayınlanan Menekşe İle Halil dizisinin başarısı gözlerden kaçmadı. Dizi ilk üç bölümü ile izlenme oranlarında üst sıralarda yer almayı başardı. Etkileyici hikâyesi ve sürekli yükselen aksiyonu ile ekran başındakilerin heyecanı hep doruk noktada. Dizinin hikâyesini Elif Şafak yazıyor, genç yönetmen Uluç Bayraktar da çekiyor. Başrolleri de Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı paylaşıyor. Öykü Bosnalı Halil ile Berlin’de yaşayan göçmen Menekşe’nin temiz, duru ve sıcacık ama bir o kadar da yaşanması zor aşkını anlatıyor. Menekşe’nin sarsıcı ve sürükleyici hikâyesi kadar Tatlıtuğ ve Avcı’nın oyunculuğu da filmin öyküsü kadar çok konuşuluyor.

Öyküsünün Elif Şafak’a ait olmasının oyuncuların bu filmde rol almasında etkisi büyük. Her iki oyuncu da daha önceden farklı dizilerde rol aldı. Ancak buna rağmen filmdeki karakterlerine uyum sağlamak için bir aya yakın İpek Bilgin’den oyunculuk dersi aldılar. Bunun dışında Tatlıtuğ 20 günlük bir mızıka dersi aldı ve dizide mızıkadan yükselen seslerde onun imzası var. Ayrıca Tatlıtuğ o alıştığımız uzun saçlarını Halil için kestirmiş. Sedef Avcı’nın oyunculuğuna bakarsanız hiç rol kestiğini düşünmezsiniz, çok sahici ve etkileyici bir oyunu var. Filme kendini çok kaptırdığını itiraf eden oyuncu “Ağlama sahnelerinin çoğu gerçekçi, artık kendimi Menekşe’den ayrı görmüyorum. Menekşe’yle kendimi unuttum.” diyecek kadar da çok seviyor oynadığı karakteri.

Filmin çekildiği sete gittiğimizde herkes birbirine övgüler yağdırıyor. Yani oyuncu-yönetmen, senaryo-yapımcı arasında müthiş bir uyum görünüyor. Öykünün yanı sıra senaryosuyla da ilgilenen Elif Şafak ise oyuncuları, yönetmeni ve çalışan ekibi büyük bir saygı ve hayranlıkla izlediğini itiraf ediyor. İzlenme oranlarının iyi olmasıyla sette şu anda her şey yolunda. Aldığımız tüyolara göre Menekşe ile Halil aşkları için Berlin-İstanbul-Bosna üçgeninde sonuna kadar kaçmaya devam edecek. Heyecanın dorukta olacağı filmde hız ile yumuşaklık, aksiyon ile aşk yan yana ve iç içe yaşanacak. Şimdilik her şey yolunda görünüyor. Ne diyelim Allah yollarını açık etsin

gülüm_su
24-09-07, 12:38
Elif Şafak:
Menekşe ile Halil benim zihnimde sahiden yaşıyor

Menekşe İle Halil aslında kimin hikâyesi?

Menekşe İle Halil âşıkların hikâyesi. Bu hikâyenin sahibi onlar. İnanıyorum ki âşık olan her insan bu dizide kendinden bir şeyler bulacaktır.

Hikâyeyi oluştururken nelere dikkat ettiniz?

Sahici olmasına. Yürekten hissederek yazılmasına. Bu hikâye, yapmacık, özenti bir hikâye değil. Sırf ilginç olsun diye yazılmış yapay bir hikâye de değil.

Menekşe İle Halil’in diğer filmlerden farkı ne oldu?

Aile, mahalle, toplum, şirketler, miras kavgaları... Tüm bunlar karşısında tek istedikleri aşklarını yaşamak olan bir çifti anlatıyoruz. Ama aşık olduğun insan da bir bilmecedir. Onu da çözmek istersin. Berlin, Bosna, İstanbul... Farklı şehirlere uzanan bir hikâye bu.

İlk bölümde ninesi Menekşe’ye “içindekini uyut” demişti? Ama Menekşe uyutmadı, uyutmadınız, neden?

Çünkü Menekşe âşık. Aşk uçmak ister, sen istediğin kadar kafese hapset. Aşk yaşanmak ister, sen istediğin kadar bastır. Aşk bir efsundur, büyülenirsin. Dünya bir yana, aşk bir yana dedirtir.

Nine karakterini filmde sık görecek miyiz? Nine sanki filmdeki dengeleri elinde tutuyor.

Bizim aile yapımızda bilhassa babanın annesinin konumu son derece mühimdir. Ninelerimizi el üstünde tutarız toplum olarak. Bu çok güzel bir denge. Yeri geldiğinde babaya açıkça karşı çıkmaya cesaret edebilen tek insan o. Biz de hikâyede bunu yansıttık.

Menekşe ile Halil hep kovalanacak, hep kaçacaklar mı?

Bu bir kaçış hikâyesi, doğrudur. Ama kimin “avcı” kimin “av” olduğu o kadar net değil her zaman. Kaçan da kovalıyor.

Menekşe’nin hikâyesi belli ama Halil’inki tam bir muamma. Bu bilmece dizi boyunca devam edecek mi?

Menekşenin açısından bakın olaya. Bir adamı seviyorsun gizliden gizliye. Ama o kadar çok aile baskısı var ki üzerinde o adamla ancak sınırlı zaman geçirebiliyorsun. Bir kerecik elin eline değdi diye günlerce hayal kuruyorsun. Ama bu adamla kaçtığında birden anlıyorsun ki aslında onu hiç tanımıyorsun. Kim bu adam? Sevgili bir bilmece. Çözülecek o bilmece.

Menekşe’nin dizi boyunca gözyaşları hiç dinmeyecek mi?

Menekşe çok zorlu bir yolculuğa çıkıyor. Bu memlekette o kadar çok genç kız var ki onun neler hissettiğini gayet iyi bilen, anlayan.

Diziyi seyirci gibi mi yoksa bir jüri üyesi gibi mi seyrediyorsunuz?

Ne o ne bu. Sinema salonundaki yer gösterici çocuk gibi izliyorum diziyi. Hani filmi biliyorum bir yanıyla ama bir yanıyla da keyifle, merakla izlemekten kendimi alamıyorum.

Başrol oyuncuları rollerine adapte olmak için bir aylık bir eğitim almışlar. Dolayısıyla sizin kafanızdaki karakterlere benzemişler mi?

Başrol oyuncularını ilk gördüğümde öyle heyecanlandım ve sevindim ki. Tam doğru insanlar. Tek tek her ikisinin de oyunculuğu harika. Ama bir de aralarında çok özel bir uyum, müthiş bir kimya var. Bu çok hassas bir şey. Zorla sağlayamazsınız. Menekşe ile Halil o kadar uyumlular ki seyirciye de geçiyor o güzel elektrik.

Senaryo yazarlığına kendinizi nasıl hazırladınız? Bunun için özel bir çabanız gerekti mi?

Daha evvel Osman Sınav’la bir senedir bir film senaryosu üzerinde çalışıyordum zaten. O süreç bana çok şey kattı. Ben zaten yazarken hep görsel düşünen biriyim. Sinemaya, televizyona çok açık kalemim.

Senaryoda birlikte çalıştığınız Ece Yörenç, Melek Gençoğlu ile uyum sağladınız mı? Öykünüz istediğiniz tiratlarda yazılıyor mu?

Ece ve Melek hanımlarla beraber çalışmak benim için o kadar zenginleştirici, öğretici bir tecrübe ki. Her ikisi de son derece profesyonel ve işinin ehli insanlar. Aramızda ta başından beri karşılıklı saygı ve uyum var. Edebiyat ile sinemanın dili her zaman aynı olmaz. Ama biz birbirimizin dilini iyi anlıyoruz.

gülüm_su
24-09-07, 12:41
Arkadaşlar baştada söylediğim gibi bu röportaj daha önce eklendi ise sayfa işgalinden dolayı özür dilerim.

Sevgiler bye

çeşm-inaz
24-09-07, 12:44
Menekşe ile Halil’in aşkı Kerem ile Aslı’yı aratmıyor

DİLEK GÜRAY
Senaryosunu yazar Elif Şafak’ın oluşturduğu Menekşe İle Halil dizisi ilk bölümden itibaren büyük ilgi görüyor. Sürükleyici hikâyesi, bitmek bilmeyen aksiyonu ve duygusal sahneleriyle seyircinin bam teline dokunuyor.
Televizyonlar arası rekabet, dizi filmler sayesinde müthiş bir yarışa dönüşüyor. Bu sezonun filmleri de arka arkaya seyircinin beğenisine sunuldu. Bu yapımlar içerisinde Kanal D’de yayınlanan Menekşe İle Halil dizisinin başarısı gözlerden kaçmadı. Dizi ilk üç bölümü ile izlenme oranlarında üst sıralarda yer almayı başardı. Etkileyici hikâyesi ve sürekli yükselen aksiyonu ile ekran başındakilerin heyecanı hep doruk noktada. Dizinin hikâyesini Elif Şafak yazıyor, genç yönetmen Uluç Bayraktar da çekiyor. Başrolleri de Kıvanç Tatlıtuğ ve Sedef Avcı paylaşıyor. Öykü Bosnalı Halil ile Berlin’de yaşayan göçmen Menekşe’nin temiz, duru ve sıcacık ama bir o kadar da yaşanması zor aşkını anlatıyor. Menekşe’nin sarsıcı ve sürükleyici hikâyesi kadar Tatlıtuğ ve Avcı’nın oyunculuğu da filmin öyküsü kadar çok konuşuluyor.

Öyküsünün Elif Şafak’a ait olmasının oyuncuların bu filmde rol almasında etkisi büyük. Her iki oyuncu da daha önceden farklı dizilerde rol aldı. Ancak buna rağmen filmdeki karakterlerine uyum sağlamak için bir aya yakın İpek Bilgin’den oyunculuk dersi aldılar. Bunun dışında Tatlıtuğ 20 günlük bir mızıka dersi aldı ve dizide mızıkadan yükselen seslerde onun imzası var. Ayrıca Tatlıtuğ o alıştığımız uzun saçlarını Halil için kestirmiş. Sedef Avcı’nın oyunculuğuna bakarsanız hiç rol kestiğini düşünmezsiniz, çok sahici ve etkileyici bir oyunu var. Filme kendini çok kaptırdığını itiraf eden oyuncu “Ağlama sahnelerinin çoğu gerçekçi, artık kendimi Menekşe’den ayrı görmüyorum. Menekşe’yle kendimi unuttum.” diyecek kadar da çok seviyor oynadığı karakteri.

Filmin çekildiği sete gittiğimizde herkes birbirine övgüler yağdırıyor. Yani oyuncu-yönetmen, senaryo-yapımcı arasında müthiş bir uyum görünüyor. Öykünün yanı sıra senaryosuyla da ilgilenen Elif Şafak ise oyuncuları, yönetmeni ve çalışan ekibi büyük bir saygı ve hayranlıkla izlediğini itiraf ediyor. İzlenme oranlarının iyi olmasıyla sette şu anda her şey yolunda. Aldığımız tüyolara göre Menekşe ile Halil aşkları için Berlin-İstanbul-Bosna üçgeninde sonuna kadar kaçmaya devam edecek. Heyecanın dorukta olacağı filmde hız ile yumuşaklık, aksiyon ile aşk yan yana ve iç içe yaşanacak. Şimdilik her şey yolunda görünüyor. Ne diyelim Allah yollarını açık etsin

öykü hakikaten çok sağlam.sürükleyici,iç acıtıcı bir yanı var.olaylardaki kurgu çok başarılı.aksiyon ve dram bence dengelenmiş durumda.yani tekdüzelik,sığlık yok.ekibinde uyumlu çalışıyor olması,birbirlerine destek olmaları zaten işin doğalı ve normal yanı.ne diyim dizimizin yolu açık olsun.berlin-istanbul-bosna üçlüsü di<ziye ayrı bir renk katar.büyük bir heyecanla bekliyorum.

dilekce
24-09-07, 12:44
gülüm_su; röportaj için teşekkürler.kıvanç'ın da bahsettiği gibi,dram ve aksiyon başrolde olacak anlaşılan.menekşe'nin bocalama yaşaması çok doğal.e senin sadece halil olarak bildiğin birisinin ,geçmişi deklare oluyor.tabiki kolay değil.

Ne kadar zor,,Menekşe ve Onun gibi aşık diğerleri için ne zor bir sınav,
Hayatın bu yanından hiç bakmamışlardır , Menekşeler,,,
Bildiği dünyanın öteki yüzünü görüyor artık.. Orada hayat öyleyken, burada da hayat malesef böyle,,

Halil in geçmişi bazı şeyleri saklaması Menekşe içinne kadar önemli olabilir?
Bir şeylerden bir yerlerden kaçan bir kaçak bir sevgili ile nereye kadar mücedele edebileceğinden korkacağı günlerde gelecek mi dersiniz?

Ya geçmişte bir zamanlar nişanlı olduğunu öğrenmesi,, Ona olan sevgisinden güveninden bir şeyler kaybettirmeye yeter mi? değer mi?

Menekşe zamanla değişip, kendi başına bir hayat seçip kendine güvenen, ayakları üstünde duran,, sevdiğine karşı güvenini yitirmiş ama bundan ders almış bir Menekşe olarak çıkar mı karşımıza?

Menekşe daha ne gerçeklerle yüzleşecek, Halil in ısrarla bana güven, sana hiç yalan söylemedim sözleri Menekşe için herşeyiyle Halil in olmasına yetecek mi?

berlin-istanbul-bosna üçlüsü di<ziye ayrı bir renk katar.büyük bir heyecanla bekliyorum.

Bu Editliği,, bu eklentiyi yaptım,, Çünkü burda geçen Berlin-İstanbul olayını anladık da, Bosna isminin geçişi ilerde bir Bosna çekimi de gerçekleşebilir düşüncesini de akıllara getirebilir mi,,,
Bosna eklenmeyebilirdi,, Sonuçta geçmişte yaşadığı bir yerden Bosna dan İstanbula yerleşmiş Halil le annesi,, Halil in yeniden Bosna ya kaçışı olabilir mi?
Menekşe ile veya zorunlu Menekşesiz bir kaçış,,,

wyand0tte
24-09-07, 12:47
çok teşekkür ederiz gülüm_su bu röportajdan habrim yoktuu saol..
daha fragman çıkmadı dimi ya acaba ne zmn çıkacak çoık merak eediom biranönce çıksada rahata kavuşsak

çeşm-inaz
24-09-07, 12:51
Ne kadar zor,,Menekşe ve Onun gibi aşık diğerleri için ne zor bir sınav,
Hayatın bu yanından hiç bakmamışlardır , Menekşeler,,,
Bildiği dünyanın öteki yüzünü görüyor artık.. Orada hayat öyleyken, burada da hayat malesef böyle,,

Halil in geçmişi bazı şeyleri saklaması Menekşe içinne kadar önemli olabilir?
Bir şeylerden bir yerlerden kaçan bir kaçak bir sevgili ile nereye kadar mücedele edebileceğinden korkacağı günlerde gelecek mi dersiniz?

Ya geçmişte bir zamanlar nişanlı olduğunu öğrenmesi,, Ona olan sevgisinden güveninden bir şeyler kaybettirmeye yeter mi? değer mi?

Menekşe zamanla değişip, kendi başına bir hayat seçip kendine güvenen, ayakları üstünde duran,, sevdiğine karşı güvenini yitirmiş ama bundan ders almış bir Menekşe olarak çıkar mı karşımıza?

Menekşe daha ne gerçeklerle yüzleşecek, Halil in ısrarla bana güven, sana hiç yalan söylemedim sözleri Menekşe için herşeyiyle Halil in olmasına yetecek mi?

dilekce ne yaptın sen böyle?sorulabilecek bütün soruları sormuşsun.bakalım zaman bize ne gösterecek?ama şu eski nişanlı mevzusu,çok sinir bozucu.düşünsene,herkesi karşına alıp,uğruna badireler atlattığın insanın geçmişi bir bilinmezlikten ibaret... daha neler çıkacak bakalım.biz bile işin içinden çıkamadık menekşe ne yapsın?gerçekten çok can sıkıcı.neyse ben çıkıyorum size iyi yorumlar.

ülker
24-09-07, 12:56
Kıvançın oyunculuğunu geliştirdiği doğru.Aslında öylede olmalı oyuncu kendini hep yenilemeli ve geliştirmeli,yalnız Kıvanç Gümüştede çok başarılıydı.Hele son zamanlarda kendini aşmıştı.

Kıvanç dünyaya oyuncu olmaya gelmiş bence.

Son resimlerden gördüğüm kadarıyla Kıvançın üzerinde yine polar var.Kıvanç artık çıkar o poları derin olup üzerine yapışacak valla.

Senin gibi bir adama yakışmıyor hiç hep aynı şeyi giymek

dilekce
24-09-07, 13:15
Kıvançın oyunculuğunu geliştirdiği doğru.Aslında öylede olmalı oyuncu kendini hep yenilemeli ve geliştirmeli,yalnız Kıvanç Gümüştede çok başarılıydı.Hele son zamanlarda kendini aşmıştı.

Kıvanç dünyaya oyuncu olmaya gelmiş bence.

Son resimlerden gördüğüm kadarıyla Kıvançın üzerinde yine polar var.Kıvanç artık çıkar o poları derin olup üzerine yapışacak valla.

Senin gibi bir adama yakışmıyor hiç hep aynı şeyi giymek

Bende şunu diyeyim de içimde kalmasın, zira kalmıyo, kalamıyo..patt diye çıkıyoya,, aklıma gelmişken,,

Halil hani cenazeye gitti,.,Kapşonu ile dehşet bir görüntü ile ki bu görüntü bazılarının akıllarına zarar,,
Bu giyimi ile kendini saklıyordu öyle mi?
Peki kendini saklıyordu da neden Mithat ı görünce kıpırdamadı, kendini gizlemedi,, Anladık Mithat Onu görsün istedi..
Peki madem Mithat onu görsün istedi de, neden o kapşonluyu giydi :)
Şimdi polar mı değil mi çözemedim ama :)yaa bu kıyafeti daha çok dikkat çekmiyo mu? Şahsen yolda böyle birini görsem arkası dönük, önden önden gider yüzünü görmek için çabalarım bile hatta, :)
Yok şimdi hem Mithat a görünüp hem de eski nişanlısına görünmemek mi istedi?
Öfffff hayır niye buna takıldım ben şimdi..Ha bire soru soru,, :)

çıtkırıldım
24-09-07, 13:30
cuma gelsede izleskkk halil menekseyiş kurtarsın biran önce yazık kıza yaaa pis adamlar kıza işkence cektiriyolarr:@

ülker
24-09-07, 13:33
Bende şunu diyeyim de içimde kalmasın, zira kalmıyo, kalamıyo..patt diye çıkıyoya,, aklıma gelmişken,,

Halil hani cenazeye gitti,.,Kapşonu ile dehşet bir görüntü ile ki bu görüntü bazılarının akıllarına zarar,,
Bu giyimi ile kendini saklıyordu öyle mi?
Peki kendini saklıyordu da neden Mithat ı görünce kıpırdamadı, kendini gizlemedi,, Anladık Mithat Onu görsün istedi..
Peki madem Mithat onu görsün istedi de, neden o kapşonluyu giydi :)
Şimdi polar mı değil mi çözemedim ama :)yaa bu kıyafeti daha çok dikkat çekmiyo mu? Şahsen yolda böyle birini görsem arkası dönük, önden önden gider yüzünü görmek için çabalarım bile hatta, :)
Yok şimdi hem Mithat a görünüp hem de eski nişanlısına görünmemek mi istedi?
Öfffff hayır niye buna takıldım ben şimdi..Ha bire soru soru,, :)
Dilekçe canım aynı şeyleri düşünüyoruz.Bende Kıvançı öyle görseydim daha bir merak ederdim.Kapşonu geçirdi başına sanki buda rahiplerine benzedi birazda ne dersin?

Ama iyi tarafına bak ya güneş gözlüğü takıpta palto giyseydi ne olacaktı?Birde fötr şapka?
Bizim yaratıcı senaristlerimizin olmazsa olmazı

batuhan_gumus
24-09-07, 13:40
ya dün tkr vardi ben izledim tkr yine cok üzüldüm meneksenin haline kivanc tatlitug gümüs de cok yasli duruyordu ama menekse ile halildetam bir genc olan benim icin benöyle görüyorum sedef avci bu dizid cok cirkin bence ama benim cnm abim deil:happy0064:img-cool2

aygüzeli
24-09-07, 13:49
Bu bölüm kafamizdaki tüm soru isaretlerini sükür bir bölümde giderdik..
Amma velakin bu nisanli oldugu nerden cikti yahu..adamda sirlarin sonu gelmek bilmiyor.neden menekseye bunu anlatmadi peki,yine soru isareti kafamda olustu anlatmamasindaki amac ne?sonucta menekse hayatina girmeden önceki bir iliskisi bunu yargilamak kimseye düsmez..

Peki bu halilin hali ne olacak arkadaslar böyle, adam ilk bölümden belli kosamaktan helak oldu..:img-wink::img-icecrsanirsam sonuda gelmeyecek süpermenim benim kos kos sen seni mustafa,kadir,mithat bile tutumazken kim tutar seni..

Bu bölüm tek yildizi yusuftu..:good:
Her gecen gün firat tanisin oyunculuguna hayran kaliyorum kirk yil düsünsem onu bu kadar zevkle izleyecegimi düsünemezdim..esim bile önyargili davrandigim icin dalga geciyor.
Babasina gecte olsa bir bas kaldiris seyrettik bu bölüm,annesinin yusufun bu tavrindaki yüz ifadesindeki sevinc yillardir evlatlarinin,denyo babanin hakimiyetinin,saltanatinin yikim sevinciydi.anne bile kendini asti..

Dizinin ilerleyen bölümlerinde ninemizi daha cok görsek cok iyi olacak..

Aman allahim bu mithat tam bir vakka imis o neydi öyle telefonu kapatip cami acmasi ve yüz tavri adam söyle böyle bir deli deyil yani..
Murat daltaban muhtesem bir oyuncu,bu bölüm az kareleri bile olsa ürktüm bile..:icon_whis

de-rin
24-09-07, 13:59
merhabalar herkese

reis bey set arkası resimler için teşkkürler..dizi böyle istanbul sokaklarında çekildiği müdetçe böyle süpriz resimlerle karşılaşmak güzel oluyor doğrusu.:img-wink:..
sevgili dileçe ve ülker diziyi izlerken bir şey dikkatimi çekti yazılanları takip etmeye çalıştım ama göremedim..

halil menekşeden ayrıldığı zaman o kopşonlu hırkayı giymiyordu sonra cenazeye gitti orada geçirdi kopşonu başına tekrar menekşenin yanına geldiği zaman o kopşonlu hırka yine yoktu halil'in sırtında..böyle ayrıntılara dikkat edilmesinden yanayım..çünkü...göze batan bir ayrıntı idi..

halil'de daha ne kadar otel odasının duvarını dinliyecek anlıyamadım..kadirde otele gelmeden girip alsın menekşeyi mustafanın pis ellerinden, kurtarsın ...

baharG90
24-09-07, 14:22
ya dün tkr vardi ben izledim tkr yine cok üzüldüm meneksenin haline kivanc tatlitug gümüs de cok yasli duruyordu ama menekse ile halildetam bir genc olan benim icin benöyle görüyorum sedef avci bu dizid cok cirkin bence ama benim cnm abim deil:happy0064:img-cool2

herkeze merhaba arkadaslar

bence menekse cok güzeldi bu bölümde
kivanc tatlitug galiba sacini kestirmis ondan yasli duruxordur saclari gidince genc kivamina geldi :img-wink:

gecen hafta fragmani erken gösterdiler ama simdi bekliyorum yok fragmani aranizda gören oldum mu acaba
insalllah halil menekseyi mustafa canavarinin elinden kurtarir

dilekce
24-09-07, 14:43
merhabalar herkese

reis bey set arkası resimler için teşkkürler..dizi böyle istanbul sokaklarında çekildiği müdetçe böyle süpriz resimlerle karşılaşmak güzel oluyor doğrusu.:img-wink:..
sevgili dileçe ve ülker diziyi izlerken bir şey dikkatimi çekti yazılanları takip etmeye çalıştım ama göremedim..

halil menekşeden ayrıldığı zaman o kopşonlu hırkayı giymiyordu sonra cenazeye gitti orada geçirdi kopşonu başına tekrar menekşenin yanına geldiği zaman o kopşonlu hırka yine yoktu halil'in sırtında..böyle ayrıntılara dikkat edilmesinden yanayım..çünkü...göze batan bir ayrıntı idi..

halil'de daha ne kadar otel odasının duvarını dinliyecek anlıyamadım..kadirde otele gelmeden girip alsın menekşeyi mustafanın pis ellerinden, kurtarsın ...

Anlamamızı istiyolar belki de. Halil in o çantasın da aslında neler neler varmış..:) Evraklar, pasaportlar, para, kıyafet,,,Allah ne verdiyse :)
Çantayı açıyo bi bakıyo tamam cenaze için bu uyğundur deyip o kıyafeti seçiyo,, sonra dönecek otele şimdi Menekşe böyle görürse şüphelenir deyip bu kez de kapşonluyu çıkarıp yine çantasına koyuyor :)

Hangi arada giydi,,hatırlayamıyorum sahne yi ama, Menekşe den ayrıldıktan sonra bir daha otele çıktı mı? Onu otele bıraktı döndü...

Yoksa böyle bi sahne demek ki Halil otelden çıkarken kafasında Ahmet Abi ile görüşmesi vardı ki hani onunla buluşacakken biri örüp tanır düşüncesi ile bu kapşonluyu çantasına atıvermiş demek..

Oteldeki hesap çarşıya uymasa da yine de kapşonlu işe yaramış oldu :)
Ya da Ahmet abi nin ölümünü öğrendi, ilk iş bir mağazaya girdi ve o kapşonluyu aldı...DUr bak bu iki fikirde Halil i kurtarıyo...:)

-tatliprenses-
24-09-07, 14:46
ya son bölümde en cok begendigim sahne meneksenin abisi babasina karsi cikmasiydi,kadir nasil bir abidir anlamiyorummm
menekseye cok aciyorum kiz bunlarin hicbirini haketmiyor insallah halil son anda da olsa onu kurtarr

eSzra_
24-09-07, 14:47
herkeze merhaba arkadaslar

bence menekse cok güzeldi bu bölümde
kivanc tatlitug galiba sacini kestirmis ondan yasli duruxordur saclari gidince genc kivamina geldi :img-wink:

gecen hafta fragmani erken gösterdiler ama simdi bekliyorum yok fragmani aranizda gören oldum mu acaba
insalllah halil menekseyi mustafa canavarinin elinden kurtarir
Yok fragman hala yok sinir oldum.
Bide bence halil kurtarir menekse yi çunku halil yan odada kurtarmasa çok saçma olur ben emin halil kurtarir (insallah):icon_sorr

dilekce
24-09-07, 15:05
Dilekçe canım aynı şeyleri düşünüyoruz.Bende Kıvançı öyle görseydim daha bir merak ederdim.Kapşonu geçirdi başına sanki buda rahiplerine benzedi birazda ne dersin?

Ama iyi tarafına bak ya güneş gözlüğü takıpta palto giyseydi ne olacaktı?Birde fötr şapka?
Bizim yaratıcı senaristlerimizin olmazsa olmazı

Şimdi güneş gözlüğü takamazdı o kıyafetide giyemezdi :)
Çünkü o kıyafetin ayrı bir özelliği olmalı dizimizde dimi,, Ağır abiler giymeli ki bu bunu da ancak Mithat ve adamları giymeliydi :)
Mithat ın o gözlükleri çıkarışına karşın bir de karışsında yine onun gibi giyinen bir Halil olsa yok, şimdi çok ağır bir sahne olurdu ki biz kaldıramazdık bu kadar takımlıyı...
Peş peşe koşan iki takım elbiseli de olmazdı.....
Hem HAlil koşacak...zeminli olmalı,, hazırlıklı olmalı.. takım elbiseyle de nasıl koşsun di mi.
o FÖTRR de Halil yakışır mıydı? :)
Aklıma ne geldi,,, Eskiden polisiye diziler olurdu, orda dedektifin biri giyer böyle uzun palto giyer,, gözlük takar, başına da o fötrr,,,milleti sorguya çekerdi..Şimdi Halil e o tipi düşündüm de :) Yok yok ben kapşonunaa razıyımm...:)

aslı_:))
24-09-07, 16:03
bu dizi çok güzel bir aşk dizisi oyuncular çok yakışıyor severek izliorumm menekşenin abilerine gıcık oluyorum ee tabi birde babasına

GüLpArE_YeŞiM
24-09-07, 16:10
cuma gelsede izleskkk halil menekseyiş kurtarsın biran önce yazık kıza yaaa pis adamlar kıza işkence cektiriyolarr:@

vallahi öle çok eziyet ediyolar kıza...
yolda sokakta saçını başını çekip nasıl sürükyolar kızı.. yazık valla..ençok o sahnesi derinden yaraladı beni...
inşallah ellerinden kurtulmayı bir kez daha başarır menekşe..

blue&blue
24-09-07, 16:14
Halil camdan girerek kurtarıyor Menekşeyi... Kocası üstüne çullanmış vaziyetteydi.
Sahneler çok hızlı geçiyor anlamak zor ama setten gelen fotolardaki sahneleri de izleyeceğiz. Halil eski nişanlısının yanağından makas falan alıyor. Eski nişanlı Mithat'la sarılıyor. Halil'le Menekşe yine kaçıyorlar bir yerlerden. Abisi ve kocası sinirli bişekilde arıyorlar yine vs vs vs...

Hatırladıkça yazarım aklımda kalanlar bu kadar arkadaşlar...

Edit: Halil sanırım eski nişanlısını teselli ediyor. ve dönüp menekşeye bakıyor kusura bakma der gibi. Menekşe üzgün görünüyor.

kıvanckerocu
24-09-07, 16:15
arkadaşlar
yeni bölüm fragmanını izledim şimdi tv den
halil menekşeyi kurtarıyo kaçıyolar sokakta koşuyorlar
kadir ve mustafa bir arabanın içinde mustafa ağlıo kendine kızıyo fln
mithat bi kıza sarılıo kim olduunu göremeddim
halil zeyneple falan knouuşyo
sonuna yetiştim
çok güzel olcakmenekşe kurtuluyo ohhhhhhhhhhhhhhhh

gzd_gzd
24-09-07, 16:16
fragmanı gördüm arkadaşlar...

süper bi bölüm olcak yaa
halil sanırım yan odaya pencereden geçiyor we tam o mustafa menekşeye kötü şeyler yapmak üzereyken camı kırıp kurtarıyor menekşeyi,halille menekşenin otelden bi kaçışları wardı ki,menekşe acaip ağlıyodu,halil de çok kötü görünüyordu,ayrıca o halilin eski nişanlısı olan kız da halille buluşuyor,we sanırım menekşe görüyor onları,menekşe tek başına bi yerde yürüyor we ağlıyor,mustafayla kadir de taksideydi ve mustafa sinirinden arabayı yumrukluyordu
halil yine kapüşonlu bişiyler takmış,eski nişanlısıyla konuşuyordu...
menekşe nin babaannesi ve annesi falan da ağlıyordu,ayrıca sanırım mithatla halilin eski nişanlısı olan kız sevgililer,baya sarılıyorlardı falan... :icon_whis
fragman çok hızlı ve tempoluydu anca bu kdrını hatırlayabildim

blue&blue
24-09-07, 16:19
Sanırım Menekşe Halil'i bırakıp gidecek. Çünkü Halil bir mektup buluyor ve ondan sonra Menekşe sokaklarda ağlayarak yürüyordu. Zeynep ve halil sahnesi fazla fazla gösterildi. Sanırım tahmişnler doğrultusunda araya girecek bu eski nişanlı...

eSzra_
24-09-07, 16:23
uff biyandan sevindim biyandan uzuldum yine
meneksenin kurtulmasina sevidim ama ben zaten halilin kurtaracigini biliyordum.Ama su eski nisanli benim morelimi bozdu ufff:dito

kıvanckerocu
24-09-07, 16:26
uff biyandan sevindim biyandan uzuldum yine
meneksenin kurtulmasina sevidim ama ben zaten halilin kurtaracigini biliyordum.Ama su eski nisanli benim morelimi bozdu ufff:dito

aynen esracm ya
şu kız nerdenn çıktı şimdi
halille menekşenn hiç derdi yokmuş gibi:sad53:

KübraYasemin
24-09-07, 16:27
Fragman cIktI demekki.

vallaha ben görmedim ama anlatIklarInIza göre baya bi heycanlI olacak bölüm.

Halilin Menekseyi kurtaracagI bence kesindi yani.

Neden derseniz cünki ozaman dizinin gidisatI bencee hicde güzel olmazdI..

emirdag_güzeli
24-09-07, 16:37
fragmani anlaan arkdaslar cok tesukler....ben birsey mi kacirdim...?/cunku siz nasil biliyorsunuz oh kiz halil'in eski nisanlisi oldunu..??

Kote oldu ama yaa...hep eski sevigi;iler, eski nisanlilar..cikiyor ortaya dizilerde...oh tarafini ben hic sevmiyorum yaa..eski sevigilisiz olmuyor mi sanki...arkdas olamazdimi??..oof neyse...

didemfener
24-09-07, 16:41
yeni bölümü sabırsızlıla bekliyorum ya çok heycanlı yerinde bitti
bakalım neler olcakk fragman çıktımı çıktıysa azcık birisi analtabilirmi:)

havincim
24-09-07, 17:05
ya nerden çıktı bu eski nişanlı:dito:img-fie:halil ne mektubu buluyor?neler oluyor off ya göremedim fragmanı...
ohh mustafanın sinirlenmesine çok sevindim kaçırdı elinden menekşeyi oh canıma değsin:)
bütün akşam fragman bekleyeceğim şimdi:(
menekşe eski nişanlı yüzünden mi ağlıyor acaba?menekşe halille eski nişanlısını sarılırken görüyor mu?

eSzra_
24-09-07, 17:08
Aaaa Fragmani gordum halil menekseyi kurtardi ama gercegi soglemek warsa gerisini anlamadim çok hizli gidiyo fragman ama Son saniylerde sanki menekse halil ve zeynep oturuyorlar insallah kiz problem yaratmazzzz

PAMUK_MELEGIM
24-09-07, 17:10
yeni fragman ciktimii:O:O ne cabuk ..... ya o abisyle mustafayi gorunce he babaydi unutmayalim cinlerim tepeeme geliyo boyle gicik birileri olamaz yaa hespide birbirineden dengesiz:@

eSzra_
24-09-07, 17:13
Fragmanda anladigim kadariyla menekse ilk once problem yapcak ama sonra kabullencek herhalde zeynep onlara yardim eder çunku son 8 saniyede falan menekse halil ve zeynep oturuyorlardi

havincim
24-09-07, 17:15
fragmanı izledim netten bizi çok güzel çok tempolu yine çok heyecanlı bir bölüm bekliyor arkadaşlar...halilide bi menekşeyle bi eski nişanlıyla gösteriyorlar...menekşe kıskanıyor halili...bi kaç sahnede üçü beraberler...bi otelde değilde evde kalıyorlar sanki artık...halil tam mustafa menekşenin üzerindeyken camı kırıp içeri giriyor...menekşe çok üzgün ya halille aralarında kötü şeyler olacak galiba....istanbulun en kalabalık yerlerinde dolaşıyor yine tek başına halil buna asla izin vermezdi...halilden habersiz gidiyor...

Çömez
24-09-07, 17:29
Hmm o yüzden yani..Alışkın değilim mesajlarımın silinmesinede ondan sordum..Fragman niye sessiz çıkıyor anlamıyorum..Amaçları ne..Bişey değil onuda atarız nete ama çok saçma.Fragman için bloğumu ziyaret edebilirsiniz...

Hatiies
24-09-07, 17:41
Bende daha yeni gördüm fragmanai acayip heyecanli bir bölüm olacak valla tüylerim diken diken oldu yaaa! :icon_sorr Ooff o neydi öyle çok hizli bir fragman, Menekse hep agliyor, o Zeynep denen kiz'a da sinir oldum o da kim yaa onun yüzünden Menekse ile Halil'in arasi bozulacak cünkü Halil bir mektup buluyor ve Meneksede aglayarak yanliz disarda yürüyo:icon_sorr Mustafa da iyice fittiriyo:img-icecr Meneksenin annesi ve ninesi cok kötü agliyolar neden acabaa?? :sad53: Oofff bir sürü soru isaretleri kafayi yicem yaa smdi cuma günü gelene kadar ooohooooooo... Günler gecmek bilmiyorki! :icon_sorr Haa birde fragmanda Halil, Zeynep'in yanaklarini sIkIyo, noluyoz beee:icon_sorr Menekse noldu Halil????:icon_sorr

melis01
24-09-07, 17:56
kisa bi foruma ugrim dedim bi baktim fragmandan basediliyor bi heycan yaptim anlatamam

öncelikle cömez sana sonsuz tesekkür fragmanlari hemen ekliyorsun sen olmasan :img-wink:

reisbey beyoglunda cekimleri görmüs haberler getirmis ve resimler eklemis sanada cok tesekkür ederim :img-wink:

fragman inanilmaz heycanli tüylerim yine diken diken oldu
halil menekseyi kurtariyor :happy0064 cok sükür
anlasilan halil zeynepe bi sekilde ulasiyor ve ondan yardim istiyor
menekse ile beraber onarin evinde mi ne kalicaklar ama anlasilan menekse kiskanicak mektup birakip gidiyor halil tabiki kafayi yivor offf aklim karisti :img-blush

reisbeyin anlatdigi sahnelerde var fragmanda daha dün cekilmis sahneleri hemen fragmana aktarmislar kanald bu sene fragmanlari cok cabuk veriyor caliskanlar nazar degmesin

sesli fragmani ve özeti sabsirsizlikla bekliyorum :img-pilot

YoShUn
24-09-07, 17:58
fragmanı gördüm çok karışık ama anlayabildiklerimi yazayım menekşe o sapıktan kurtuluyoya oh be mustafa deliriyo :happy0064 o kız halilin nişanlısımıymış nerden çıktı şimdi buu??:icon_sorr

havincim
24-09-07, 17:59
cuma günü fragmanı sahneler yetişmediği için vermediler herhalde:icon_sorr

bana da sanki zeyneple aynı yerde kalıyorlarmış gibi geldi ama çok tehlikeli değil mi?yani mithatla zeynepin arkadaştan öte yakınlıkları var bence...gerçi halil zeynepe mithatın gerçek yüzünü anlatacaktır...ama yine de çok tehlileki mithata çok yakın olacaklar...

eSzra_
24-09-07, 18:05
cuma günü fragmanı sahneler yetişmediği için vermediler herhalde:icon_sorr

bana da sanki zeyneple aynı yerde kalıyorlarmış gibi geldi ama çok tehlikeli değil mi?yani mithatla zeynepin arkadaştan öte yakınlıkları var bence...gerçi halil zeynepe mithatın gerçek yüzünü anlatacaktır...ama yine de çok tehlileki mithata çok yakın olacaklar...
Evet çok haklisin fragmande zeynep mithata sarliyor yani yakinlar.
Bu arada herkes zeynepin halilin eski nisanlisi oldugunu soyluyor gerçegi bende bunun nerden çiktigini merak ettim yani herkes zeynepin eski nisanlisi digince bende dogrudur herhalde dedim ama nerden çiktigini merak ediyorum açikçasi:img-yes:

de-rin
24-09-07, 18:11
Anlamamızı istiyolar belki de. Halil in o çantasın da aslında neler neler varmış..:) Evraklar, pasaportlar, para, kıyafet,,,Allah ne verdiyse :)
Çantayı açıyo bi bakıyo tamam cenaze için bu uyğundur deyip o kıyafeti seçiyo,, sonra dönecek otele şimdi Menekşe böyle görürse şüphelenir deyip bu kez de kapşonluyu çıkarıp yine çantasına koyuyor :)

Hangi arada giydi,,hatırlayamıyorum sahne yi ama, Menekşe den ayrıldıktan sonra bir daha otele çıktı mı? Onu otele bıraktı döndü...

Yoksa böyle bi sahne demek ki Halil otelden çıkarken kafasında Ahmet Abi ile görüşmesi vardı ki hani onunla buluşacakken biri örüp tanır düşüncesi ile bu kapşonluyu çantasına atıvermiş demek..

Oteldeki hesap çarşıya uymasa da yine de kapşonlu işe yaramış oldu :)
Ya da Ahmet abi nin ölümünü öğrendi, ilk iş bir mağazaya girdi ve o kapşonluyu aldı...DUr bak bu iki fikirde Halil i kurtarıyo...:)

dileçim evet öyle sahne var hatta ne ara giyindi dedim o kapşunlu hırkayı fakat koşarak kaçmıştıya mithat'ın adamından, dönmüştüya otale orada giymiyordu..pekde işe yaramadı sanırım mithat uzaktan bir baktı hemen tanıdı halil'i:img-yes:

aslında bu dizlerde sürekli yapılan khatalardan alel acele valız toplarlar iki bluz bir kot bir başmışız gittiği yerde defileye çıkar gibi çeçiş çeşit giyiorlar

fragmanda mı? geldi daha bugün pazartesi gçen hafta peşenbe gelmişti zorla.bu ne hız bu hafta.güzel oldu

demek halil pencereden giriyor odaya ve menekşeyi o uyuz mustafanın elinden kurtarıyor öyle mi? çok güzel:happy0064:happy0064
halil o kızla nişanlı mıydı ben karar veremedim daha belki çok yakın arkadaşıdır olamaz mı?babası halil'i sahte kimlikle gönderdiyse kızına nasıl bir açıklama getirdi anlıyamadım:icon_whis

hildaxx
24-09-07, 18:16
Fragmanı izledim.çok sağolsun çömez:img-yes:

Öncelikle merakla beklediğimiz sorunun cevabını görüyoruz fragmanda.Halil camı kırarark Menekşe'yi kurtarıyor.Ama Mustafa'ya ne oluyor bilmiyorum.Yaralanma falanda yok gibi ilerleyen sahnelerde sapasağlam çünki.

Ama Zeynep işin içine fazla girmiş olsa gerek.Bunu hele de Halil'e nasıl inanacağını kestiremeyen Menekşe hiç kaldıramaz gibi gözüküyor.Sanırım o yüzden de mektup bırakıp gidiyor.Fragman tamamen herkesin kısa kısa görntülerinden ibaret gibi.Mustafa'nın ağlarken ki,Menekşe'nin babasının öfkeyle telefonda konuşması,ninesinin ise bayılma sahnesi de extradan yer alıyor(Muhtemelen bu da Menekşe'nin yaalandığını haber verdikleri esnada).

Ayrıca Mithat'la da Zeynep'in sarılma sahnesi var fragamnda.Umarım Zeynep,Halil'i elde edemeyecğini düşünüp de Mithat'a bilgi sızdırmaz.Yeni çıkacak fragmanı merakla bekliyorum.

A tabi Menekşe hala yakalanmasına rağmen tek başına Galata Köprüsünde geziyor.İstiklal'de değil rahat nefes aldırdı ama çok da uzağa gidememiş.Neden hala o çevredeler anlıyamadım.Halil'in de Zeynep'le istiklal de bir sahnesi var ve nerdeyse önlerinden de Mustafa ve Menekşe'nin abisi geçiyor.

Bir fragman anca bu kadar anlatılırdı:img-yes:

Evet çok haklisin fragmande zeynep mithata sarliyor yani yakinlar.
Bu arada herkes zeynepin halilin eski nisanlisi oldugunu soyluyor gerçegi bende bunun nerden çiktigini merak ettim yani herkes zeynepin eski nisanlisi digince bende dogrudur herhalde dedim ama nerden çiktigini merak ediyorum açikçasi:img-yes:

Hastane sahnelerinde Zeynep Halil'in elini tutarken 2sinin parmağında da alyans vardı.Sanırım hepimiz burdan bu sonuca vardık.:img-yes:

çeşm-inaz
24-09-07, 18:20
iyi akşamlar;
DİLEKCE;sonradan okurken fark ettim.berlin,istanbul,bosna üçlüsü çok şeylere gebe sanırım.seninde dediğin gibi;istanbul ve berlin sahneleri zaten bildiğimiz şeyler.ama işin bir de bosna ayağı var sanırım.çünkü röportajda özellikle yazılmış berlin,istanbul,bosna üçgeninde kaçmaya devam edecek diye...hadi şimdi buyur burdan yak.ayrıca fragmanın sonuna yetişebildim.halil,menekşe,zeynep biraradalardı.menekşe, halil'e ve kıza biraz morali bozuk vaziyette,kıskanmış gibi bakıyordu.mustafa kendi kafasına vuruyordu.(psikopatça):P

SBR
24-09-07, 18:25
yine karman çorman bir fragman olmuş emeklerinden ötürü çömeze teşekkürler :happy0064 menekşe terk ediyor sanırsam bu bölümün sonlarında olacak gibi mustafa isyanlarda bu arada beter olsun :img-wink: yine güzel ve hareketli bir böülm olacağa benziyor iyi yorumlar herkese .

bu arada sevgili arkadaşlar forumun okunulabilirliği açısından lütfen tek cümlelik mesaj yazmayalım , ceza almayalım .

ssvshy
24-09-07, 19:14
çekingen tutuk saygılı başka nasıl tarif edilebilirki bu aşk ben bu diziyi müziklerinden dolayı izlemeye karar verdim ama sonra vuruldum açıkçası gümüşten sonra kıvancın böyle bir performans sergileyeceğini düşünmüyordum eğer seste kendi sesiyse diyecek söz bulamıyorum o kadar içten o kadar özlem kokan bir menekşe diyişi vardıki insanın iliklerine kadar işliyor
yusufun babasına kükreyişi annesiyle babaannesini öyle mutlu ettiki uyuyan aslanuyandı sonunda evden birileri doğruyu gördü menekşeyi kurtaracak mutluluğuydu Türkiyeye annesini ve babannesini alıp gelebilir anneside gidicem diyordu onların ardındanda baba gelir ekip türkiyeye taşınmış olur
yusuf menekşenin daha giyinmedim diyişi halilin telefonda yüzün kızardı diyişi sevgilisini ne kadar iyi tanıyor ve ne kadar saygılı otelde kapıdan menekşe çantayı verirken sanki üstü müsait değilmiş gibi geriden verişi utangaçlık çekingenlik çok hoş bir sahneydi Allah herkese böyle bir aşk nasip etsin
babaya gelince ne babaymış be dedirten cinsten sevgilisi için kızını satmış başka bi şekilde olsaydı hatalar yapsaydı ilerde bu babayı karşımıza iyi biri olarak çıkarsınlar herşey affedilir unutulur belkide böyle bişey affedilemez
yusuf dedi kadire mustafa kalmak için babamda helga için yaktı kızı aslında anneyede yusufada bu konuda kızgınım bunu bile bile nasıl göz yumdular
halilin o kaçışta cd ciyi devirdikten sora arkasını dönüp pardon demesine çok güldüm
menekşe yardım isterken bir kadın geçiyordu gözü mordu orda çok güzel bir dokundurma vardı kadının o yüz ifadesi bu toplumda kadınsan boşuna uğraşma dayağı yersin der gibiydi
menkşenin nikah konsoloslukta mı kıyılmıştı bu nikah türkiyede geçerlimi acaba uluslararası hukuk mu geçerli
bu önemli bi durum
zeynep halilin ex aşkımı mithatla alakası ne kadar elini tutması destekmi sevgilimi aklıma gelen şey eğer zeyneple sevgiliyse bu ne kadar gerçek onu halile ulaşmak için kullanıyor olabilirmi zeynep halili öldü bilmiyorsa mithat zeynepten laf almak halilin yerini öğrenmek için bunu kullanabilir ama buna babası nasıl izin verdi ahmet abi bilmiyormuydu bunu ve madem mithatın derdi mirassa ve halil öldü biliniyorsa zaten miras ona geçer neden hala peşindeler bence başka şeylerde var bunda halilde menekşeye herşeyi anlatmadı yada benmi kaçırdım peşinde birilerinin olduğunu söyledimi
bu dizi hep böyle devam eder inş heyecanlı ve duygulu

ebrumm
24-09-07, 19:26
hep soledıgım bırsey vardır benım.artık bır dızı yapılıyorsa sadece senaryosuna yada cast secımelrıne bakılmıyor.yer,mekan ve muzık gıbı detaylara daha onem verılıyor.cunku artık bu dızıler furyasında secılmenın ayrıcılagı bunlar olmus durumda.menekse ve halılde bu ayrıcalıgı hakkıyla kazandı dıye dusunuyorum..muzıkler harıka...dızıyı ızlemesen bıle solenen nınni yada jenerik muzigı ınsan dıkkatını cekmesını yetıyor...senaryodakı akıcılık ve heycanın dusmemesıde dıger bır etken tabıkı. hersey mukemmel ama sadece şöle bır dıp not verebılırım saygınıza sıgınarak her gecen gun tesaduflere fazla yer verılır oldu dızıde(halılın devamlı kadırlerın ulundugu yerden egcmesı gıbı.)...evet bu tesedufler aksıyonu heycanlı kılıyor ama tekrarlanması sıkabılır..tek kotu olarak gozlemledıgım bu ,yoksa dıger kalan hersey harıka..

seker85
24-09-07, 19:58
Çekimi ve tekniğiyle yeni giren diziler arasında kendini fark ettirmeyi başardı.Taksim gibi çok kalabalık biyerde çalışmak zor olsa gerek ama kamera açısını dooru kullanarak bize bu zorluğu farkettirmiyorlar.Ayrıca Fırat Tanış yanılmıyorsam ilk kez iyi bir karakter olarak karşımızda ve yine çok başarılı.

twtynina
24-09-07, 20:08
mrb menekşe ile halil fanları!

dizinin ilk bölümünü izleyemedim, 2. bölümü gecenin bi yarısı tekrarda izledim ve çoook etkilendim.nesıl etkilenmeyeyim ki? mavişim, kıvanç tatlıtuğ namı diyar ağır abi ordan oraya koşturuyor.3. bölümü sabırsızlıkla bekledim ve izledim.o kadar masum bir aşk ki yaşadıkları...bir birlerine bakışları, utangaçlıkları, seslerinin titreyişi harikaydı.o gece rüyamda onlarla birlikte kaçtım, kovalandım.

sıkı bir gümüş izleyicisiydim ve kıvanç için izlicektim diziyi ama galiba oradaki aşk daha bi etkiledi beni.dizinin müzikleride çok iyi yüreğine dokunuyo insanın.kıvançta daha bi ehli olmuş işinin.böyle seviyeli devam ederse, bizi iyi bir senaryo ve iyi oyuncularla dolu bir serüven bekliyor.

hepinize iyi yorumlar ve sabır dolu bekleyişler arkadaşlar!

başak_mu
24-09-07, 20:09
herkese iyi akşamlar..
fragman yayınlandı demek...görünüşe göre yine kafa karıştırıcı bir bölüm bekliyor izleyiciyi...menekşe insan kılıgına bürünmüş o canavarlardan kurtuluyor en azından bunu öğrenmiş bulunuyoruz..ama daha aydınlanmayan pek çok konu var...mesela halil yine bu bölümde bol bol koşacak mı:)..vala kıvanç mahvoldu koşmaktan ya ilk bölümden beri koşturup duuro yazık

menekşe yine üzülecek bu bölüm anlaşılan her bölümde oldugu gibi..yazık kıza vala..ailesinden dolayı yeterince zor bir durumda zaten bir de üstüne hayatta tek tutundugu dal olan halil'le ilgili sorunlar çıkıyor meydana..ben o kızın (ismi zeynep ti sanırım) çok ciddi bir sorun çıkaracagını düşünmüyorum ya da düşünmek istemiyorum..veya sorun olsa da bu sorun fazla uzun sürmeyecek bence...sürmemesini diliyorum devamlı gözyaşı görmek istemiyorum,menekşenin her an ağlamasını istemiyorum..bu bölümde de ağlayacakmış gibi duruo ya neyse..mithat beyi bu bölümde epeyce görücez anlaşılan..bir adama her rol bu kadar mı yakışır ya..kötü falan ama ben bayıldım murat daltaban'a:img-in_lo

pofuduk&kero
24-09-07, 20:15
merhabalar fragmanı az önce izledim
süper ötesi bir bölüm yaa
gittikçe dizimiz daha da güzelleşiyor farkettiyseniz aksiyon dolu bir bölüm
ayrıca başta dediğim gibi zeynep bizikilerin başına çok iş açıcak yani
bide fragmanda halille samimi gözüküyolardı yani
halille nişanlıysa ve halil şu an başka birini seviyosa bu makas alma olayları nedir anlayamadım neyse izleyip görücez:img-yes:

esra2
24-09-07, 20:19
fragmani gordum ha gormez olaydim one oyle resmen agazim acik izledim fragmanui, bu bolum acaip heyecanli olacak ya, keske ozeti gelseydi, sonunda yusufta geliyor istanbula, yasasin menekse kurtuldu, o cnma degsin koacasi tecavuz edemedi, biri camdan iceri daldi ama kim oldugunu goremedim.. anlatilacak cok sey var...

_NEVZAT_
24-09-07, 20:23
fragmani gordum ha gormez olaydim one oyle resmen agazim acik izledim fragmanui, bu bolum acaip heyecanli olacak ya, keske ozeti gelseydi, sonunda yusufta geliyor istanbula, yasasin menekse kurtuldu, o cnma degsin koacasi tecavuz edemedi, biri camdan iceri daldi ama kim oldugunu goremedim.. anlatilacak cok sey var...

ben daha görmedim...ama camdan iceri dalan herhalde Halil.
Ya su cenazedeki kiz M&H´in arasina girmez insallah!!!!!!

reyhan69
24-09-07, 20:29
link icin tskler ...yine cok hizli gececek dizi sanki fazlasiyla bakmisim gibi geliyor ..cok olaylar oldu ve olacak cok heycanli yine gececek...basarilar diliyorum !!!:happy0064
Bence 4.Bölüm de Menekse Halili terkediyor cünkü sanki Halil elinde Mektup var gibiydi ve nisanlisina (orasini göstermiyorlar fragmanda) soruyordu nereye gitti gibisinden.. Belki nisanlisida söyleyebilir Menekseye onu terk et diye ?? Hala nisanlisi onu seviyordur belki!!! Son kisminda kirmizi T-Shirt le orda elinde mektup vardi...Hem Menekse ninesinin dedigi uzak akrabalarini aramaya gitmistir, Halilie zarar vermemesi icin. Ya da evi terk ettigi zaman Mithattin eline de gecebilir!!! Menekseyi koz olarak kullanabilir Halili ele gecirmek icin...Bakalim Cuma gelse de ögrensek..daha neler olacak..
Kivanc maaasallah mavi gözleri cok cekici:good:

_NEVZAT_
24-09-07, 20:36
link icin tesekkürler....bence Menekse Halil´i terk etmiyor.
Yani ücü beraber oturuyorlardi...öyle gördüm.
Siz ne diyorsunuz??

reyhan69
24-09-07, 20:43
ama neden yalniz..köprü de geziyor ve üzgün bakislari var cok düsünürce gibi..hem fragmanda Halil mektup sanki bulup bagiriyor??? o sahnede yalnizdi Halil!!

_NEVZAT_
24-09-07, 21:43
ya evet haklisin...bir kac kere baktim...gercekten öyle.
Ya offf...insallah bizim düsündügümüz gibi olmaz.
Nerden cikti bu kiz?!?!?!?!

berivan_
24-09-07, 22:03
Herkese öncelikle iyi aksamlar, fragmanin ciktigindan haberim bilem yoktu taki foruma girene kadar...bir kostum fragmani aramaya koyuldum ciktigini okuduktan sonra:img-grin2
fragmani simdi yeni seyrettim neten ve aklim izlerken karismadi desem yalan olur:img-wink:

Halil tam zamaninda yetisiyor ve Menekseyi Mustafanin elinden kurtariyor oraya kadar cok guzel ama sonra anlamadigim sey Menekseyi hani bir odada gösteriyorlar ya (yatak odasi)ve sonradan Menekse ve Halilin hani o eski nisanlisi varya Zeynep?onunla birlikte oturduklarini gösteriyor ve buda demektir ki Halil o kizin evinemi sigindi??

Halilin sonracima neden Zeynepin yanagindan makas aldigini hic ama hiiiic anlamis degilim,yani orada sanki eski nisanlisi degilde sanki kendine cok yakin bir arkadas yada bir kardes gibi,bilmem anlatabildimi??yani cok rahatilar o sahnede Halile o kiz...

Meneksede sanirim Halili terk ediyor,arkasindan bir mektup biraktipta gitmis ve Halilde onu aramaya koyuluyor galiba...iyide simdi Halil kac kez dedi Menekseye bana guven,sana anlatiklarimin hepsi gercek diye ve sanirim ki Zeynepten ögrenicek Menekse Hailile nisanli olduklarini...

Yusuf Tukiyeye geliyormu onu anlamis degilim ama Meneksenin alamanyadaki evinde cikan o curcunayi anlamadim tam olarak...

Birde sey icimden bir his sanki Zeynepin Halile Menekseye yardim edicegini söyluyor,yani hani bir sahnede Mithatla sarilmislardi ya orada Mithatin yuz sekli sankim Zeynepin ondan birsey sakladigina emin gibiydi,anlatabildimi??

_NEVZAT_
24-09-07, 22:06
evet sanki onlara yardim etmek istiyor.
Galiba. yanlis görmedisem, Menekse, Halil ve Zeynep beraber oturuyorlardi.
Insallah öyledir...insallah sadece yardim etmek istiyordur!

kırşehirli
24-09-07, 22:58
Bu geç kalmış bir yazıdır Menekşe ile Halil dizisinin beyenilmesine çok sevindim Dizi sizlerin dediği gibi gittikçe hızlanıyor ve bir o kadarda heycanlı bir tempoyla sürüyor Sizler fragmanı görmüşünüz anlattıklarınıza bakınca heycanlı bir bölüm bizi bekliyor Ben halilin sır dolu yaşamında ne gibi süprizlerle karşılaşacaz Menekşenin başına ne gibi olaylar gelecek merakla bekliyorum Halil yaşantısından bir bölümünü Menekşeye anlattı Fakat nişanlısından neden bahsetmedi acaba peki nişanlısı bunlara iyi niyetiylemi yardım ediyor yoksa Mithata yardım etmek içinmi onlara yaklaşıyor Bakalım bunları dizi ilerledikçe görecez

Ben burda Gümüş dizisinden tanıdıgım arkadaşlar oldugu gibi bu yeni diziyle birlikte aramıza katılan yeni arkadaşları görmekten memnunum Demekki dizi büyük ilgi ile izleniyor Sizler hiç merak etmeyiniz Reytinglerde tavan yapacaz Bu kadar sevilen bir dizi olunca tavan yapmıyacakda ne olacak

Ben 3. bölümde Halile acıdım adam dizi boyunca koştu Esasında koşması iyi hiç olmazsa aldığı kiloları verir Yakında giysilerin içine sıgamıyacak

Cuma günü gelsede saatler 22:00 olsada dizimizin 4. bölümünü seyretsek Ve yorumlar yapsak

nehirrrr
25-09-07, 02:17
Evet, bu konuda sana katiliyorum kesinlikle:img-yes: Murat Daltaban'i ben hatirladigim kadariyla ilk 'Kinali Kar'da 'Kamber' roluyle izlemistim... Orada rolu gercekten zordu bana gore... CUnku tabir yerindeyse bir deliyi oynamak cok zor olmali! Lakin Murat Daltaban'in muhtesem oyunculuk kabiliyetiyle beni zamaninda cok aglatmisti! Daha sonra Hirsiz-Polis te oynadi bildigim uzere! Ali Riza roluyle bir kez daha kendini kanitladi ve simdi 'Menekse ile Halil' de 'Mithat' olarak izleyecegiz! Sanirim ilk defa kotu bir rolde izleyecegim MUrat Daltaban'i... Bunun altindan da basariyla kalkacagi suphesiz!

Kıvanç Tatlıtuğ (Halil):

Kivanc'in mizikayi kendisinin caldigini bilmiyordum, ne guzel:) Oyunculuk iste boyle ozveri ister diyorum bravo yani Kivanc Tatlitug bir kez daha basarisini ve profesyonelligini kanitladi:img-yes: Halil'i oynarken zorlanmadigi oyle belliki. Cunku cok yurekten cok icten smaimi oynuyor! Aglamasi, gulmesi, sarilmasi, bakisi ... Halil'i bize cok iyi yansitiyor!

Sedef Avci'yla ayni firmada yani Gaye Sokmen Ajansta mankenlik yaptiklarini biliyordum ama arkadas olduklarindan haberim yoktu... Bu cok daha iyi olmsu! Demek o yuzden birbirlerine uyumlari boyle guzel:)

Sedef Avcı (Menekşe):
Arada gülerim; ama o da kursağımda kalır

Senaryoyu okuduğumda inanılmaz etkilendim; çünkü çok sürükleyici ve aksiyonu yüksek bir hikâyesi var. Kendi hayatımdan da karaktere bir şeyler katınca Menekşe ortaya çıktı. Ben bile bazen işin içinden çıkamıyorum, rolüme çok kaptırıyorum kendimi. Karakterimle ben bir bütün olduk. Menekşe’yle kendimi unuttum diyebilirim. Beni de Halil gibi kucaklayan biri olsaydı gerçekten kaçardım. Hep ağlatıyorlar beni, arada güldürürler belki; ama o da kursağımda kalır gibi geliyor. Gülmek haram bana. Daha önce de yer aldığım projeler güzeldi; ama bu rol benim kendimi ifade etmeme vesile oldu. İlk bölümdeki köprüdeki veda sahnesi çok etkileyiciydi. Dayak sahnesi, tecavüz ve iple intihar etme girişimi üç gün üst üste çekildi. O günlerde moralim çok bozuldu, eve gittiğimde barut gibiydim. Filmdeki dayak sahnelerini seyrederken annem ve babam evde fenalık geçirmiş, annem tansiyon ilacı içmiş, herkes sanki gerçekmiş gibi çok üzülmüş; ama benim başarılı olmam onların da hoşuna gidiyor.
'Mankenden ne kadar oyuncu olur caniiim!' dedigim ve beni bir kez daha sasirtan isimlerden birisi de Sedef Avci! Yanik Koza da izlemistim birkac defa onu! Cok takip ettigim bir dizi degildi ama orada da oldukca iyiydi. Lakin, bana sanki burada daha da gelistirmis kendini gibi geldi! Rolune kendini nasilda kaptirmis... onun isi de cok zor gercekten! 3 gun ust uste bu kadar zor sahne cekmek!... Eve gidince sinir buhranlari gecirdigi kadar var hani! Yine de motivasyonunu hic bozmadigi ve hep en iyisini yapmaya calistigi icin tebrik ediyorum Sedef Avci'yi:)

Ve sevgili gulum_su benim bildigim bu roportaj buraya daha once eklenmedi! Paylasim icin cok sagol!

Fragman, harika bir bolum bekliyor bizi yine! Dedigim gibi sanirim balkondan balkona gecis yapiyor Halil! Pencereyi kirip nasilda daliyordu iceriye:happy0064 Menekse'nin hali perisandi yazik! Halille beraber nasilda agliyorlardi ya yine icimi parcalayacaklar:( Ekin Turkmen'i yani Zeynep'i bu bolum daha fazla gorme sansimiz olacak belli... Sevgiliden cok birbirini teselli eden iki dost gibi gorunuyrolardi Halille ama bellide olmaz hani... Menekse basta kiskaniyor gibi sanki bir metup birakip terketmis Halil'i... Halil yine perisandi. Garibime yine hasret kaldi! Ama 'nereye kacsan kaybolursun. Yine bulur mu seni ask!' dmeisler degil mi;)

Gülshen
25-09-07, 05:33
Isten yeni eve geldim, bittim vallahi... Ama fragmani görür görmez canlandim yine... Simdi gösterseler, izleyip öyle yatarim, uykuyu bosveririm... Neyse fragman cok güzel, hatta cok güzel az cok cok ama cok güzel... Nasilda kurtariyo Kivanc'im Menekse'yi... Cam kirmalar falan, cökertmeden cikmis bizim Halil resmen... Yada 007 James Bond mu desem...

wyand0tte
25-09-07, 06:51
fragmanı gördüm çok güzel...halil kurtarıyor mrnrkşryi hemde tam zamanında..ama şu ahmet abinin kızı bazı şeyleri karışyırcak menekşe çelişklere düşecek galiba off ya illaki bir dizide 3. kişi olmak zorundamı bizde yeterince bela var zaten..bublara rağmen yine romantik aksiyon duygusal bir bölüm bizi bekilyor yuppii...heyecanla bekliyorummm...

yesilimim
25-09-07, 06:52
Frgmnaı izledim çömez sağolsun.Zeynepin Halil ve Menekşe ile ile ayno ortamda olması menekşenin kıskançlığınının ortaya çıkmasına sebep oldu gibi.Halilin mezar dışında menelşeye anlatmadığı şeyler var gibi ama zyeneple aralarında duygusal bağ olmadığı apaçık.İkkişkide yavaş yavaş güven sorunu ortaya çıkacak gibi.

hewal
25-09-07, 07:22
Fragmanda Menkşe mektup bırakıp gidiyor lütfen yanlış anlamalar yer almasın şu dizide başkada birşey istemiyorum...Mithat ve Zeynep sanki birbirine sarılıyor gibime geldi...Birde anlamadığım Mithat'ı yok etmek isteyenler Halil'in peşindeymiş gibi konu geçmişti ama Mithat Halil'in peşinde orda bir karmaşa var sanki..

sycamore
25-09-07, 07:28
Hewal fragman için çok teşekkürler...

Çok şükür Halil kurtarıyor Menekşeyi.İkisinin birbirlerine ağlayarak sarıldıkları sahne çok iç acıtacağa benzer.

Mustafa ve Kadir kavga ediyorlar.Mustafa elinden kaçırdığınamı üzülsün yoksa Menekşenin hala Ona karşı büyük bir kozu olduğunamı.Gerçi neye üzülürse üzülsün hatta beter olsunlar her ikiside.

Benim izlerken takıldığım bir sahne oldu ki umarım ben yanlış anlamışımdır.Menekşe Halil ve diğer bayanı (ismini hatırlayamadım yada bilmiyorum) sarılmış görünce samimiyetlerinden dolayı (belki buna benzer birkaç sahne daha olacaktır Menekşenin yorumlayamayacağı,yanlış anlayabileceği)eve mektup bırakarak kaçıyor.Lütfen böyle bir şey olmasın.Daha çok yeni kardeşi ve eşi tarafından öldürülmeye ramak kalmışken ve bu adamlar hala onu ararken Menekşe evden kaçıp gitmesin.Bu saçmalığı yapmamış olmalarını diliyorum.

eftelya61
25-09-07, 07:30
Fragmanda Menkşe mektup bırakıp gidiyor lütfen yanlış anlamalar yer almasın şu dizide başkada birşey istemiyorum...Mithat ve Zeynep sanki birbirine sarılıyor gibime geldi...Birde anlamadığım Mithat'ı yok etmek isteyenler Halil'in peşindeymiş gibi konu geçmişti ama Mithat Halil'in peşinde orda bir karmaşa var sanki..

Diziyle ilgili en büyük çekincem benimde bu.. Yanlış anlaşılmalar, Halil veya Menekşe tarafından 3. kişilerin (eski sevgili, nişanlı vs) ilişkiyi sekteye uğratması, Hali'i korumak adına Menekşe'nin Halil'den kaçması gibi olasılıklar beni uzaklaştırıyor hikayeden.. Hep bir huzursuzluk içinde takip ediyorum, özeti, fragmanı hatta diziyi.. Nolur böyle şeyler yapılmasın, güzel bir hikaye var elimizde nolur kirletilmesin..

zinednah
25-09-07, 07:36
günaydın arkadaşlar fragman gelmiş gözümüz aydın... :img-yes:
heyecanlı ve hareketli bir bölüm olacak gibi görünüyor...
menekşe ile halilin arasına zeynep namı diğer "eski nişanlı" sızıveriyor anlaşılan ama menekşe terkediyor mu anlayamadım sanki bi gidiyor da sonra tekrar üçü bir araya geliyor gibi çünkü 3'ünü bir arada oturuken gördüm gibi geldi.. Neyse çok şükür ki kusurlu koca tarafından menekşe peri perişan edilmeden halili tarafından camdan girmek suretiyle kurtarılıyor bu durum benim yüreğime su serpiyor :happy0064 fragmanın önce yavaş yavaş başlayan ve ardından görüntülerle hareketlenen jenerik müziği benim içimi çekiyor yarım yamalak izleyebildiğim fragmandan izlenimler şimdilik bu kadar... :img-polic:icon_sorr

sevgiler...

hewal
25-09-07, 07:39
Zeynep'in yanaklarını sıkıyor Halil merdiven gibi bir yerde acaba kız başkası ilemi nişanlıydıda Halil'i kardeşi gibi görüyor (çok polyannayım ama ne yapayım olumlu düşünüyorum olumlu olaylar gelişsin diye)

Fragman çok karışık verilmiş bir Halil ve Menekşe ağlıyor,bir Menkeş tek başına köprüde bir sarılmış gülerek koşuyorlar..Ynai o koştukları sahnenin otelden çıkar çıkmaz olması zor gibi o psikoloji ile o kadar çabuk mutlu mesut koşmazlar yollarda :icon_whis

zinednah
25-09-07, 07:41
Diziyle ilgili en büyük çekincem benimde bu.. Yanlış anlaşılmalar, Halil veya Menekşe tarafından 3. kişilerin (eski sevgili, nişanlı vs) ilişkiyi sekteye uğratması, Hali'i korumak adına Menekşe'nin Halil'den kaçması gibi olasılıklar beni uzaklaştırıyor hikayeden.. Hep bir huzursuzluk içinde takip ediyorum, özeti, fragmanı hatta diziyi.. Nolur böyle şeyler yapılmasın, güzel bir hikaye var elimizde nolur kirletilmesin..

3.şahsiyetler her daim heyecanı ve izleyici takibini yukarıda tutmak için malesef kullanılıyor...
hep rutin aşk hikayesi raiting almaz gibi bir düşünce hasıl oluyor ve mutlaka tempoyu artırmak için 3.kişiler devreye giriyor yani ne bileyim;
küslük olacak barışma olacakmı diye heyecanlanacağız
ayrılık olacak kavuşma için heyecanlanacağız
kavga olacak vuslat için heyecanlanacağız
kaçırma olacak kurtarma olacak mı diye heyecanlanacağız
vs.vs.vs.
bu böyle sürüp gidecek canlarım...

neljan
25-09-07, 07:43
fragman cok karışık ve hızlı..aslında bu dizide sevdiğim şey bu sanırım..hız hiç durmuyor..umarım böyle devam eder..

halil menekşe cephesinden cok aslında ailesini merak ediyorum..yusuf ve babası yine kavga ediyorlar ve nineye birşeyler oluyor galiba..

Yusuf bu bölüm istanbula gelirmi ki...keşke gelse bizimkilerin yardıma ihtiyacı oldugu kesin..

wyand0tte
25-09-07, 07:47
fragmanı dikkatli 2-3 kez izledim menekşe galiba halili terk ediyor kıskançlık halile onun yüzündden zarar gelmesinden korkması sebebi ile gidiyor.offffff menekşe naptı ya tamda kurtulmuşken..halil çok üzgün gözüküyor nasıl bulacak şimdi menekşeyi yine tesadüfenmi.....zeynep ile haililin arasında sanki hiç aşk yaşanamamış gibi yada karşıılıksız bir aşk olabilir zeynepin ahalile gizliden aşık olaması gibi ama hilil galiba kardeşi gibi görüyor öle yanaklarını sıkıştırması falan bana bunu hissettirdi cuma gelsede herşeyi öğrensek.

hewal
25-09-07, 07:49
Sanırım Kadir araba kiralamaya giderken babasını arayıp söyleyecek son aşamaya geldiklerini bu haber babsı dışında herkesi üzecek...Sonra iş bittimi diye babası arayınca yine ellerinden kaçırdıklarını öğrenecek ve delirecek bu son olayda evdekilerin İstanbul'a gelmeleri için son bahane olacak gibime geliyor...

alamehmet
25-09-07, 07:53
hewal fragman için çok teşekkür ederim...Çok makbule geçti...Bir kez izleme fırsatım oldu henüz ama dikkatimi çeken tek yerde pek dikkatimi çekmesini istemediğim bir yerdi....Diğer forumcanlarımda bahsetmiş ama bende söylemeden edemem...Umarım Menekşe bir buhran anında,bir kıskançlık krizinde Halil'i terketmiyordur...

Tamam biliyorum konu bir şekilde hareketlenmeli,terk edişler ve bilimum ayrılıklar olmalı ama ne olur bu 3. kişilerle ilgili yanlış anlaşılmalar yüzünden olmasın...

Yüreciğim kaldırmaz...:icon_sorr

zinednah
25-09-07, 07:54
Zeynep'in yanaklarını sıkıyor Halil merdiven gibi bir yerde acaba kız başkası ilemi nişanlıydıda Halil'i kardeşi gibi görüyor (çok polyannayım ama ne yapayım olumlu düşünüyorum olumlu olaylar gelişsin diye)

Fragman çok karışık verilmiş bir Halil ve Menekşe ağlıyor,bir Menkeş tek başına köprüde bir sarılmış gülerek koşuyorlar..Ynai o koştukları sahnenin otelden çıkar çıkmaz olması zor gibi o psikoloji ile o kadar çabuk mutlu mesut koşmazlar yollarda :icon_whis

yok hewalim bence o sahne otelden çıktıkları sahne çünkü kıyafetler yol falan aynı...
orada sanki mutlu değillerde menekşe ağlıyor gibi geldi bana dikkatli bakınca sahneleri durdura durdura izleyince ben öyle gördüm ama yanılıyor da olabilirim tabi...
sevgiler...

eftelya61
25-09-07, 07:56
3.şahsiyetler her daim heyecanı ve izleyici takibini yukarıda tutmak için malesef kullanılıyor...
hep rutin aşk hikayesi raiting almaz gibi bir düşünce hasıl oluyor ve mutlaka tempoyu artırmak için 3.kişiler devreye giriyor yani ne bileyim;
küslük olacak barışma olacakmı diye heyecanlanacağız
ayrılık olacak kavuşma için heyecanlanacağız
kavga olacak vuslat için heyecanlanacağız
kaçırma olacak kurtarma olacak mı diye heyecanlanacağız
vs.vs.vs.
bu böyle sürüp gidecek canlarım...

Tabii ki öyle sonuçta rayting lazım ama bunun içinde insanın içini çekecek şeyler yapmasınlar istiyor insan..
Örneğin "eski nişanlı".. Zaten başlarında yeterince sıkıntı yok mu Menekşe ve Halil'in ve fragmandan hissettiğim kadarıyla birde bu eski olan nişanlı çıkacak piyasaya.. Köprülerde yine salınan bir Menekşe var ve kızın yanağını sıkan bir Halil.. İnsan ister istemez şunu düşünüyor: Menekşe Halil'le bu kızı gördü ve al sana bir yanlış anlaşılma.. Menekşe tek başına köprülerde, deniz kenarlarında.. Bunca badireyi atlatan/atlatmaya çalışan ikiliye böyle hikayeler pek inandırıcı olmuyor.. Demek istediğim bu benim tabii ki atraksiyon olsun ama inanılır ölçülerde saçma sapan yanlış anlamalarla değil..

zinednah
25-09-07, 08:00
sanki o menekşenin tek başına dolaştığı sahne de;
halil zeyneple buluşmak zorunda olduğunu menekeşye söylemiş olabilirmi acaba diye düşündüm yani menekşeden kendisini beklemesini rica etmiş olabilirmi?oda gidip zeyneple buluşmuştur sonrada tekrar 3'ü bir araya gelmişlerdir olabilirmi acaba?

olumluyum olumlu...

wyand0tte
25-09-07, 08:05
slm arkadaşlar az önce bir haber okudum dizimizle ilgili olan kısmı menekşeninde aynı şeyleri nerdeyse yaşayacak olması okuyunca anlayacaksınız..dizimizi ne kadar gerçekleri yansıtıyor bir daha gördüm..menekşenin babası gibi olanların ise eli kolunu sallayarak gezdiklerini de görmüş oldum..işte o haber........

Kumar borcuna karşı kızını verdi 25 Eylül 2007

BİLECİK’te 17 yaşındaki Ö.Y., babası Ş.Y. tarafından kumar borcu karşılığında B.Ç’ye (34) 10 ay önce verildiğini belirterek polise başvurdu. Bu kişinin zorla kendisiyle cinsel ilişkiye girdiğini, hamile kalıp düşük yaptığını, dövüldüğünü, korktuğu için de kimseye bir şey söyleyemediğini anlatan Ö.Y., B.Ç’nin evinden kısa süre önce ayrılıp Eskişehir’deki akrabalarının yanına geldiğini, daha sonra ailesinin evine döndüğünü ileri sürdü. Gözaltına alınan baba B.Ç. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

zinednah
25-09-07, 08:06
Tabii ki öyle sonuçta rayting lazım ama bunun içinde insanın içini çekecek şeyler yapmasınlar istiyor insan..
Örneğin "eski nişanlı".. Zaten başlarında yeterince sıkıntı yok mu Menekşe ve Halil'in ve fragmandan hissettiğim kadarıyla birde bu eski olan nişanlı çıkacak piyasaya.. Köprülerde yine salınan bir Menekşe var ve kızın yanağını sıkan bir Halil.. İnsan ister istemez şunu düşünüyor: Menekşe Halil'le bu kızı gördü ve al sana bir yanlış anlaşılma.. Menekşe tek başına köprülerde, deniz kenarlarında.. Bunca badireyi atlatan/atlatmaya çalışan ikiliye böyle hikayeler pek inandırıcı olmuyor.. Demek istediğim bu benim tabii ki atraksiyon olsun ama inanılır ölçülerde saçma sapan yanlış anlamalarla değil..

haklısın eftelyam haklısın
bende işte biraz olumlu olayım diye diyorum ki acaba ikisinin gönül bağından ziyade bi dostluk bağı olabilirmi ?
belkide menekşe halilin konuşmasını bitirip yanına gelmesini bekliyordur o yalnız sahnelerinde halil zeynebi anlatmıştır belki menekşeye sonra 3'ü bir araya gelmişlerdir çözüm üretmeye çalışıyorlardır olabilirmi?
ya fragman bizi çoğunluklu ters köşeye yatırmıştır bilmezmisiniz (hatırlatırım;HP 45.bölüm fragmanı eftelyam) şimdi biz (ben başta olmak üzere) bi alyansatan çıktım yola ama belkide kız başkasıyla nişanlşıdır halili babası çok seviyor belki kardeş gibi büyümüşlerdir mümkünmüdür acaba?

dilekce
25-09-07, 08:17
haklısın eftelyam haklısın
bende işte biraz olumlu olayım diye diyorum ki acaba ikisinin gönül bağından ziyade bi dostluk bağı olabilirmi ?
belkide menekşe halilin konuşmasını bitirip yanına gelmesini bekliyordur o yalnız sahnelerinde halil zeynebi anlatmıştır belki menekşeye sonra 3'ü bir araya gelmişlerdir çözüm üretmeye çalışıyorlardır olabilirmi?
ya fragman bizi çoğunluklu ters köşeye yatırmıştır bilmezmisiniz (hatırlatırım;HP 45.bölüm fragmanı eftelyam) şimdi biz (ben başta olmak üzere) bi alyansatan çıktım yola ama belkide kız başkasıyla nişanlşıdır halili babası çok seviyor belki kardeş gibi büyümüşlerdir mümkünmüdür acaba?

Neydi bu gönül bağları,.Her dizide bir gönül bağı gidiyor..,,aradaki hukuk..minnet derken arada ezilenler kaybedilecekler hiç düşünülmüyo..

Bu arada hastanede iken Halil in parmağında da yüzük vardı hatırlayın...Hemide aynı kalınlıkta..(oradan gördüm yani enini çapını) Kız başında ağlıyodu..Yani tamam cann ciğerin ama kızın bakışları öyle arkadaş gibi değildi.. Ya bi dakka,, sakın göstermelik bir yüzük takmış olmasınlar bunlar. İyi de neye karşı kime karşı, Mithat a karşımı..
Üçünün bir araya gelmesi bile Menekşe ye yetmiştir...Ne işim vr benim bu evde..Bu kız kim? Halil gerçekten kim? Neler dönüyo? deyip bu karamsarlıkla kendini Halil e ait hissedememiştir artık Menekşe ve tak sepeti koluna haydi herkes yoluna :sad53:

dilekce
25-09-07, 08:19
çömez in akşam dakika bir gol bir frağmanı ile karşı karşıya kaldım ki neye uğradığıma şaşırdım...
güleyim mi ağlayayım mi?
ilk görüntü yee diyecek bişey bulamıyorum..İfade edecek kelimeler yok çünkü depomda... HAlil Menekşe yi bulduğu an..Yüzünü elleri arasına alıp da korku, endişe ve bulmanın sevinci ile bir o kadar sevgiyle öyle bir bakıyor ki Menekşeye,

Ama ne yazık ki gerisi hüsran,,o sarılmalar o yanak sıkmalar Menekşe gibi naif bir kalbi tarumar etti.. Anlamlandıramadığı bu yakınlıktan en iyisi gitmek düşüncesini çıkarıp kendini İstanbul un o çetrefilli sokaklarına attı..

Halil şimdi ne yapsın..Nerde bulucak, öncesinde abilerle kaçıyordu bir şekilde izini bulabilicekti..Şimdi onlarla da değil,, nerde bulsun..
Lütfen artık Yusuf da İstanbul a gelsin artık canım... öyle uzaktan telefonlarda bağırmakla olmuyo...Gel şu Kadir in icabına bak...
Yusuf seni bekleyenler var.., Menekşe var ben varım.:) :img-in_lo

Aklıma gelen Acaba Menekşe nin HAlil den kaçtığını da öğrenebileceklermi bu Kadir le Mustafa lar....
Belki de Menekşe nin tek başına kaldığını öğrendikten sonra aile bu kadar spazmlar geçiriyordur..
Bu durumda da Yusuf un gitmesi bir taraftanda onu araması farz olacaktır...

Yada belki de Menekşe evi aramıştır..Babaanne den Balcılarla ilgili yeni bilgiler almıştır..Nasılsa cebinde de 50 Eruro karşılığı 80-90 YTL si var..

Zaten bu paranın bulunması, bozulmasının bir tesadüf olmadığını daha o bölüm de anlamıştım...(iyi anlarım:) ) Ya yine farklı bir otelde kalacak Menekşe son parasını otele verecek ve ertesi günü de çare yok bu Balcılar ı bulacak...

KübraYasemin
25-09-07, 08:22
günaydIn arkadaslar....
günaydIn....
Menekse ile Halil fragmanini sonunda gördüm.
Gercekdende sahneler cok hizlI geciyor.
Ne nezaman nasIl gelisiyor diye düsünmek istersen insan güm ikinci sahne.
Ama Halil Menekseyi o adamIn ellinden kurtardI bende gördüm ya sükür.
O Halilin eski nisanlIsImI neyse her kimse bana kalIrsa Halil ve Menekseye yardIm edeck.

ülker
25-09-07, 08:23
Günaydın arkadaşalr
Zinednah haber için sağol demek perşembe gecesi sabahlayacağım.Dizinin tekrarının tekrarını izlemekte keyifli farketmediğim ayrıntıları farkediyorum.
Fragman gelince burası hareketlenmiş yeni arkadaşlar gelmiş.MUTLUCU'ğum yorumlarının devamını beklerim canım.

Halilin Menekşeyi camdan içeri dalarak süpermen gibi kurtarması çok güzel.Sapık kocasınıda orda bir güzel benzetse keşke..
Halil menekşeyle Zeynebi tanıştırırken,Menekşe çok bozuluyor.İlk defa kıskanacak Halili heralde.
Zeyneple Halil işbirliğinde Zeynep iyi kız olacaktır ve maalesef bana göre bizim çiftin arasında sorun olacağa benzer.

Halil Zeynepten bahsatmeyerek Menekşenin güvenini yine sarsacağa benzer.Menekşe kıskançlıktan değilde Halilin Ondan birşeyler saklamasından dolayı yaşadığı hayal kırıklığından terkediyor olabilir Halili.

neljan
25-09-07, 08:32
Bu arada hastanede iken Halil in parmağında da yüzük vardı hatırlayın...Hemide aynı kalınlıkta..(oradan gördüm yani enini çapını) Kız başında ağlıyodu..Yani tamam cann ciğerin ama kızın bakışları öyle arkadaş gibi değildi.. Ya bi dakka,, sakın göstermelik bir yüzük takmış olmasınlar bunlar. İyi de neye karşı kime karşı, Mithat a karşımı..

Üçünün bir araya gelmesi bile Menekşe ye yetmiştir...Ne işim vr benim bu evde..Bu kız kim? Halil gerçekten kim? Neler dönüyo? deyip bu karamsarlıkla kendini Halil e ait hissedememiştir artık Menekşe ve tak sepeti koluna haydi herkes yoluna :sad53:

hastane sahnelerinde çaktırmadan gözümüze batırıldı zaten yüzükler..Nişanlı evli göstermelik gerçek sonucta Zeynep ile bir bagları oldugunu düşünüyorum..duygusal bir bag..

Menekşe'nin bu yakınlıgı yalnış anlaması kadar dogal birşey yok aslında..ilk kez aşkı yaşamış,birine güvenmiş,ona dayanıp hayatının kumarını oynamış ve bir kez güveni sarsılmış birisi olarak normal geliyor bana..

Yusuf seni bekleyenler var.., Menekşe var ben varım

valla Menekşeden bile daha cok bekliyorum dilekce..hemde fena halde bekliyorum :img-in_lo :icon_whis

zinednah
25-09-07, 08:41
Neydi bu gönül bağları,.Her dizide bir gönül bağı gidiyor..,,aradaki hukuk..minnet derken arada ezilenler kaybedilecekler hiç düşünülmüyo..

yapma be dilekçem :img-pilot
ben görmedim halilin alyansını
amanın direk çürüdü benim olumlu tez :icon_sorr:sad53:
amaaaaan napıcam ben şimdi :icon_sorr
peki o zaman şöyle yapalım halil menekşeye yinede anlatmış olsun zeynebi yani ikisinin geçmişlerini ve zeyneple buluşma ayarlasın buluşmaya ikisi gitsin ve zeynep korunabilmeleri için onları eve davet etsin zeynebim evinde kalmaya başlasınlar ve bi akşam menekşe zeynep ve halili görmek istemediği kadar yakın ve samimi görsün sonrada bir mektup bırakarak istanbulun yollarına vursun kendini ardından halil menekşeyi taksimdeki ilk otelde bulsun oraya sığınmış olarak yada otel sahibi amca kayıtlardan halilin telefonunu bulup arasın menekşe burada diye sonra halil durumu ona açıklasın ve menekşe ile halil sonsuza kadar mutlu yaşasın....
olabilir mi acaba?

KübraYasemin
25-09-07, 08:43
birde fragmanda bir sahne var halil su kIz adI neyse Zeynep mi ne iste??

onun yanagInI cocouk gibi söyle seviyor.

Sonra bir sahnede Meneksenin ellini tutuyor...

kIzda var herhalde yanlarInda.

Bana kalIrsa o yardm edecek Menekse ve Halil.

Belki sonradan girer araya ama suan bence yardIm edecek.

FEL!ADE
25-09-07, 08:47
hastane sahnelerinde çaktırmadan gözümüze batırıldı zaten yüzükler..Nişanlı evli göstermelik gerçek sonucta Zeynep ile bir bagları oldugunu düşünüyorum..duygusal bir bag..

Menekşe'nin bu yakınlıgı yalnış anlaması kadar dogal birşey yok aslında..ilk kez aşkı yaşamış,birine güvenmiş,ona dayanıp hayatının kumarını oynamış ve bir kez güveni sarsılmış birisi olarak normal geliyor bana..

valla Menekşeden bile daha cok bekliyorum dilekce..hemde fena halde bekliyorum :img-in_lo :icon_whis

neljan katiliyorum
Menekse nin hüsranina veyahut tepkisine simdiden hazirlansaniz iyi olur.
yasadigi o kadar travmadan, incinmis kalpten sonra.... tutundugu dalin ellerinden kaymasina tepkisiz kalmasi beklenemezdi.
Menekse yi cok begeniyorum ( görsel ve karekter bakimindan ) ve henüz onu konularin yogunlugundan taniyamadigimizi düsünüyorum.
Menekse nin icinde barindirdigi gücü yakinda ögrenecegiz.
her düsüsün bir cikisi vardir, Menekse nin bunu basaracagini ve Istanbulda kendine bir hayat kuracagini umuyorum.

hmm bu arada sizin Yusuf beklentinizi anlayamadim :)
gecen bölüm kisa ama özde güclü sahnesi ile iyi performansi vardi oyuncunun. Onu mu begendiniz yoksa bilmedigim baska bisiler mi var :)
ayricana gelsin tabi , Istanbul da onun olmasi gerek :img-wink:

dilekce
25-09-07, 08:48
frağman...00:36 saniye de
Kadir ve hemen ardından Halil in exi (nişanlı/arkadaş/aşk(dilim varmıyor)
burası ihtimalli otel,,
Mustafa Menekşe yi elinden kaçırdığında Kadir le ikisi nefesi otelde alıyolar demek..Bu sırada da Halil in exi otelden çantaları alıyordu demek..( Reis Beyin anlattığı sahneler)
Buradan bişeyler duyacaktır H.exi..Acaba otelle tekrar bir bağlantı yapar mı Halil..Biraz zor artık..Belki ara sıra Menekşe nin oraya gelip gelmediğini falan sordurabalir..

eftelya61
25-09-07, 08:51
yapma be dilekçem :img-pilot
ben görmedim halilin alyansını
amanın direk çürüdü benim olumlu tez :icon_sorr:sad53:
amaaaaan napıcam ben şimdi :icon_sorr
peki o zaman şöyle yapalım halil menekşeye yinede anlatmış olsun zeynebi yani ikisinin geçmişlerini ve zeyneple buluşma ayarlasın buluşmaya ikisi gitsin ve zeynep korunabilmeleri için onları eve davet etsin zeynebim evinde kalmaya başlasınlar ve bi akşam menekşe zeynep ve halili görmek istemediği kadar yakın ve samimi görsün sonrada bir mektup bırakarak istanbulun yollarına vursun kendini ardından halil menekşeyi taksimdeki ilk otelde bulsun oraya sığınmış olarak yada otel sahibi amca kayıtlardan halilin telefonunu bulup arasın menekşe burada diye sonra halil durumu ona açıklasın ve menekşe ile halil sonsuza kadar mutlu yaşasın....
olabilir mi acaba?

Çok pembe oldu be zinednah'ım.. Yani tamam alıştık koca İstanbul'da şıp diye birbirlerinin bulunması olayına da.. Hem ben Halil'in bir telefonu olduğunu da görmedim.. Dolayısıyla otel kayıtlarında ona ait bir telefonda zor iş.. Ama şöyle olabilir belki Menekşe cebinde başka parası olmadığı için daha önceden 5 günün parasını vermiş olduğu ve hala içerde alacağı olduğu meşhur otelimize gider gece kalmak için.. Pek sevgili Mustafa ve yine ondan daha da sevgili Kadir oraya gideceğini tahmin etmezler o yüzdende orada aramazlar artık Menekşe'yi ama Halil bir ihtimal diye gider ve Menekşe'yi 8 numaralı odasında bulur.. Sarılırlar yok vazgeçtim sarılmazlar karşılıklı bakışırlar:img-icecr ve bölüm sonu..

Edit: Dilekce'm 80-90 lirasıda yoktur çünkü çantası Kadir ve Mustafa'nın onu getirdiği otelde kalmıştır, geri almamıştır..

dilekce
25-09-07, 08:59
Çok pembe oldu be zinednah'ım.. Yani tamam alıştık koca İstanbul'da şıp diye birbirlerinin bulunması olayına da.. Hem ben Halil'in bir telefonu olduğunu da görmedim.. Dolayısıyla otel kayıtlarında ona ait bir telefonda zor iş.. Ama şöyle olabilir belki Menekşe cebinde başka parası olmadığı için daha önceden 5 günün parasını vermiş olduğu ve hala içerde alacağı olduğu meşhur otelimize gider gece kalmak için.. Pek sevgili Mustafa ve yine ondan daha da sevgili Kadir oraya gideceğini tahmin etmezler o yüzdende orada aramazlar artık Menekşe'yi ama Halil bir ihtimal diye gider ve Menekşe'yi 8 numaralı odasında bulur.. Sarılırlar yok vazgeçtim sarılmazlar karşılıklı bakışırlar:img-icecr ve bölüm sonu..

Edit: Dilekce'm 80-90 lirasıda yoktur çünkü çantası Kadir ve Mustafa'nın onu getirdiği otelde kalmıştır, geri almamıştır..

Şimdi Halil orda Mustafa ya bir yumruk çakar. Mustafa nakavut..yani Boks camiamızda buna bazen 2.90 yerde de derler..Bu sırada da Halil önce Menekşe sine yeniden kavuşmanın heyecanı ile bir güzel sarılır ve ardından da yanii çantasını alır heralde...Sonuçta pasaportu falan da vardır o çantada..Yani şimdi bi de bu gelmesin başına..
He bi dakka kardeşim..Bakınız frağmanın 00:50 . saniyesine Menekşenin çantası kolunda ..Şimdi tak sepeti koluna haydi herkes yolunun İstanbul versiyonu Tak çantayı koluna haydi herkes yoluna bir durum olmuş :)
Ve bu para hala Menekşe de :)

zinednah
25-09-07, 09:00

ay hakketen telefonuları yoktu demi bunların :img-blush
dikkatsiz ve unutkan izleyici beni :img-polic
ama makul bak yazdıkların kesin bu kız vurdu kendini yollara soluğu dediğin gibi ücretini ödemiş olduğu odada alacak çünkü çaresiz menekşe ve halil onu orada bulacak inşallah halil arkada menekşe önde her daim annem sonumuz hayır olsun....
ya ne işi var halilin elinin eski nişanlının yanaklarında ya :img-cool2

KübraYasemin
25-09-07, 09:05
ay hakketen telefonuları yoktu demi bunların :img-blush
dikkatsiz ve unutkan izleyici beni :img-poli