Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11

kıvanckerocu
27-09-07, 16:19
halil vuruluyor mu yaa:img-fie::img-fie::img-fie::blink:

sesli fragmanı izleyemedim henüz nete de düşmemiş...akşam bol bol verirler inşallah fragmanı...çok merak ediyorum...önceki fragmandan farklı olarak neler var daha?

bu arada halil ve menekşe artık kendilerine cep telefonu alırsalar çok sevineceğim:)

halil tam vurulucakken mithat dikkat et diye çekio onu(aama silahın başındaki kendi adamı)
evt bi cep teli alsalar keşke ii olacak
halil süper giyiniyo:img-wink:

deryacik
27-09-07, 17:01
Selam..

Sesli fragmani bende daha göremedim, ama anlattiginiza göre, ilkinden cok daha heyecanli!!
Net`te daha yok, ama insallah bugün eklenir...
Meraktan catliyorum burda..

KübraYasemin
27-09-07, 17:07
mektubu menekşe bırakıyor artık kie güveneceğimi bilmioyorum artık bu yola yalnız devam edeceğim dio halile
zeynep ilk aşkınmış ben ilk seni sevdim dio
bu arada bi nişan fotosu var halille zeynepin nişanı mithat takıo
sonra halil zeyenebe ben ölüyüm sen evli fln dio anladığım kadarıyla zeynep mithatla evlenmiş bna saçma geldi burası
mithatın adamı halile silah doğrultuyo mithat halile dikkat et diyerek çekiyo fln
çok karışık ya çok merak ettiğim şey var of yarın bi gelse

ahada gelmis sesli fragman vaybe...

güzel anlatmIsIn arkadasIm ellerine emeklerine saglIk.

Demeki Menekse öyle onlarI yazYIor vayy bee..

Üfff isler ii ge karIsIyor o zaman desene yaaa.

Evet yaa bir an önce yarIn olsa güzel olacak.

Merakdan ölecem simdiii.

kıvanckerocu
27-09-07, 17:19
Unuttuğum birşey var yazayım dedim
yusuf abi(cnm bnm) ninesine ben menekşeyle birlikte orda kalcam diyo
menekşe halil hakkında birşey bilmioyurm niye anlatmıyosun bana diyor halil zamanı gelince herşeyi anlatacağım diyo
bnde senin anlattığın kadarını biliyorum diyor halil ama seni seviyorum diyor

GÜZEL BİR BÖLÜM BİZİ BEKLİYOR.....

KübraYasemin
27-09-07, 17:25
AY BENDE IZLEDIM halili vurucaklarken üvey babasi önüne atlyior halilin
ay cok üzücü menekse mektub birakyior iste gerisini arkadas anlatmis zaten

sendemi gördün ahh ne güzel..

Ben ne yazIkki görmeyenler arasIndanIm.

Ama cIkdI ya fragman olsun, insallah bende görürüm yakIn zamanda.

anlatIgIn icin sagol..

menekşe halil hakkında birşey bilmioyurm niye anlatmıyosun bana diyor halil zamanı gelince herşeyi anlatacağım diyo

aaaa inanmiyorum.

Yusuf abimdemi konusuyor fragmanda. vaybe.

Hmmm Menekse gidiyor ya ona kafam takIldI biraz simdi.

Ama basI güzel olacagI kesin.

Sonunda Menekse gidiyor yaaa tühh...

Ana Murat Daltaban yani Halilin vurulmasIn diye önünemi atlIyor.

vayybe ne is ya bu simdiii.. neyse yarin izleyipde görecz insallah..

KübraYasemin
27-09-07, 17:28
Ya offff meraktan çatlicam burdaaa bende görmek istiyorum fragmaniiiii:icon_sorr Ya birinde sesli fragman varsa nolur bana özel mesajla linki yollasinnnnn:icon_sorr

Cok heyecanli bir bölüm bizi bekliyor gercekten=)

Arkadaslar benada linki atin lütfen, meraktan catlamaktayim:(

cnm arkadaslarIm bnim.

Keske link olsada atabilsek ama yok.

Mecburen biraz sabIrla bekleyez ve görecez...

Bence en iyisi tv acIp bakmak.

link baya sonra gelir bence.. cünki cok kisi görmemis daha fragmani.

havincim
27-09-07, 17:33

sonunda yusufumda gelcek demek ki istanbula:)hemde menekşenin yanına ona yardım etmeye:)

halil ne güzel söylemiş öyle seni seviyorum diye:)ama bu onun zeynebin yanaklarını sıktığı gerçeğini değiştirmez:dito:icon_evilo sahneye gıcığım!

KübraYasemin
27-09-07, 17:36
selam cn´m..
Evet keske olsada gönderseniz:)

Ben tv`yi actim, umarim cikar ...:)

ay evet keske olsa keske ama yok..

maglesef.

Bende senin yaptIgIn yaptIm az önce tvyi actIm.

Ahberler var ama olsun birazdan reklama girer insallah.

Cok merak ediyorum.

Millet anlatInca heycanlI oluyor gercekden, insan dahada merak ediyor.

HeycandI daha cok artyior resmen.

kıvanç_sedef
27-09-07, 17:51
Zeynepçiğim işte esas mesele o.Yani Mithat.Mithat Halilin babasının eski ortağıymış.Babası ölünce annesi Mithatla evlenmiş,anneside kazada ölünce Mithat şirketin başına geçmiş.
Halile ise büyük bir miras kalmış,şimdi mithat efendi halili öldürmek istiyor.Ahmet beyi öldürdü.Aslında tam olarak ne Halilin nede Mithatın sırrını bizde çözmüş değiliz.

Diziye bak ya.Sanki cinayet filmi izliyoruzda ipuçlarıyla katili arıyoruz.Böyle karışık.

ülkercim bnm tahmin ettiğim kadarıyla mithat halilin annesinin ölümüne sebep olmuş aslında trafik kazasını onun planladığını düşünüyorum...yani bnce tek başına miras kalsın diye halilinde öleceğini düşünerek yapmış bu planı ama tutmamış büyük ihtimalle...şmdi miras için halili de öldürmeye çalışıo ama bakalım nolcak bi de arkadaşlar sesli fragmanı bulursanız bana özel msj atın lttfnnnnn ayyy çok mrk ediorumm walla yrn neler olcak:icon_sorr

Çömez
27-09-07, 18:48
Mithat fragmanın sonunda halili kurşundan koruyor niyeyse..Menekenin abisi yanına geliyor galiba.Zeynepte evliymiş..Fragman için blogumu ziyaret edebilirsiniz..

prozac24
27-09-07, 18:50
slm menekşe ile halili ilk bölümden itibarenm izliyorum ama bu sayfaya ilk defa yazıyorum bnide aranıza alırsanız sevinirim:happy0064

KIVANÇKEROCU fragmanı çok güzel anlatmışsın.çok teşekkür ederim canım
çok güze bir bölüm olacak heyecan doruklarda cuma akşamı
zeynep menekşe ile halili ayırıyor.kötü sürprizler bizi bekliyor olabilir.

yusufun annesini koruması babasına çıkışması çok yerinde bir davranıştı.
bu arada menekşeyi yalnız bırakmıyor istanbula geliyor heralde.yusuf abimiz bitanesin
kadir çok dengesiz bir insan.mustafada kompleksli insan demeye dilim varmıyo
menekşeyi sokaklarda dövmeleri cahilliğin göstergesidir zaten.babasıda güya namus bekçisi ama kadınlarla her haltı yiyor.muharremde kadirin çirkin versiyonu
kadirde çirkin ama muharrem daha beter beterin beteri var işte.bide salak mustafa halile MUŞMULA SURATdiyor aynaya hiç bakmıyo heralde.

yarın diziden sonra görüşmek üzere.

berivan_
27-09-07, 18:52
Sesli fragmani görmek banada nasip olmadi bazi arkadaslar gibi:icon_sorr bildigim sitelere baktim ama onlardada sadece sessiz olan fragman var,yenisi eklenmemis yani:icon_sorr neyse bende gördugum fragmanla idare ederim artikin,hic yoktan iyidir nede olsa:img-yes:

Sesli fragmanin icerigini anlatan arkadaslara cok tesekkurler,yani az da olsa merakimdan kurtuldum...demek Mithat Halil'in eski nisanlisi ilen evlenmis hemde Halil'i vurulmaktan kurtariyormus...eger ki Mithat'in gercek niyeti Halil'i öldurmek degilde onu kurtarmak ise bende ters köse olmazmiyim,hemide en fecisinden:blink:

Ama simdi egerki Halil'in basina gelen tum olaylardan Mithat suclu degil ise ozaman Halil'in Ahmet agbi dedigi adami kim oldurdu ve Halil'ide ölu görmek istiyen kisi kimdir??

Birde eger ki Mithat Halil'i yok etmek icin onu yakalamak istemiyorsa ozaman neden hani Halil mezarliga gicinde iste o adam Halil'in pesinden kostu ki o adam ve Halil arabada annesi ileydi galiba ozaman(hani Halil'in hastahanede yatmasini göstermelerinden önce)neden o adam Halil'in arabasini yoldan cikartmak icin ugrasti???

Anam yorum yaziyim derken soru ustune soru sordum yaw,aklim dahada karisti vallah(amada merakliymisim ben yaw megersem:img-blush)

eSzra_
27-09-07, 19:02
Aaaaaaa çoook heycanli sesli fragmani seyretim zeynep ve halil menekseyi aricaklar insallah bulurlar,, Son saniylerde halilin dedigine guldum ne oldu [/B[B]]hortlak gormus gibi korktun:img-pilot ufff çok heycanli yaa:img-yes:

berivan_
27-09-07, 19:09
bir önceki sayfada çömez arkadaşımızın blogunda sesli fragman var izleyebeilirsin berivan_

Canim cok ama coook tesekkur ederim,sayende bende izliyebildim sesli fragmani:happy0064

1)Simcik benim anlamadigim birsey ki anlamisam arap oluyum hemide gözlerimde yalnis görmediysem Halil'i vurmaya calisan adam Mithat'in gecen bölum mezarliktan itibaren Halil'i takip eden adama benzettim...

2) Halil ve Menekse'nin sesleri bana degismis gibi geldi

3)Menekse Halil ve Zeynep'in nisanlik fotografini nerden buluyor kine
acaba:icon_whis

Birde Menekse'nin babasina cok affedersiniz ama koca bir yuuuh demek isitiyorum,adam resmen öldu kahpe diyor yaw:icon_evil insan kendinni bukadarmi kaptirir metresine ki kendi evladinin öldugunu duyunca sevinir hemde öyle laflar söyler???

Yusuf'da geliyor Istanbula oh ohhh yandan yandan,:happy0064 gerci biraz gec kaldi ama neyse sonunda geliyor ya biz onca bakalim...

Simdi merak ettigim sey birde Yusuf'da geldikten sonra Turkiyeye Meneksenin babasi kalsin da ama anne ve baba annesi nasil gelicekler kine??

eSzra_
27-09-07, 19:27
ya benim aklima birsey takildi halil fragmanda zeynepe sen evlisin ben ölu sanki zeynep istemiyerek evlendirilmis gibi bir hali vardi halilin insallah o zeynep halilden hoslanmiyordur bu ilerde çok probel yaratir herhalde:icon_sorr

zinednah
27-09-07, 19:45
allahım fenalıklar bastı
geliyorlar bana soldan soldan
sesli fragman ızdırap gibi valla
bu ne ya daha 4.bölümden "kime güveneceğimi bilemiyorum" basamağına gelmişiz e biz bunu öngördük tabi dedik yani bu kız güvenmek ister inanmak ister yapma halil etme halil ama dinleyen kim...sakla sakla nereye kadar dimi geçmişin hep peşinden geliyor....
nolucak bunların sonu şimdi ya ??? :icon_sorr:sad53::img-cool2

sevgili çömez sesli fragmanı eklediğin için çok teşekkürler...

zinednah
27-09-07, 19:54
mithat niye halile gelen kurşunun önüne atlıyo ya yanlarında zeynep var diye mi acaba???

-ilk aşkın zeynep miş halil bense ilk seni sevdim

-düşünmemiz gereken daha önemli şeyler var sen evlisin bense ölü

bu cümleler çok kafamı kurcaladı ya

ilk aşkı zeynepse ve zeynebin ilk aşkı halilse sevgilisi öldükten 1yıl sonra hemen evlenir mi bu kdar aşık insan yada ne biliyim evlenmese de sevdiğinin yüzügünü parmağından çıkarırmı?

halil niye sen evlisin ben ölü derken öle bi acayip yüz fadeleri içinde kızmış gibi bu durumdan rahatsız gibi bir ihal tavır içinde kızdımı yani zeynep evlendi diye şimdi???

eSzra_
27-09-07, 19:59
mithat niye halile gelen kurşunun önüne atlıyo ya yanlarında zeynep var diye mi acaba???

-ilk aşkın zeynep miş halil bense ilk seni sevdim

-düşünmemiz gereken daha önemli şeyler var sen evlisin bense ölü

bu cümleler çok kafamı kurcaladı ya

ilk aşkı zeynepse ve zeynebin ilk aşkı halilse sevgilisi öldükten 1yıl sonra hemen evlenir mi bu kdar aşık insan yada ne biliyim evlenmese de sevdiğinin yüzügünü parmağından çıkarırmı?

halil niye sen evlisin ben ölü derken öle bi acayip yüz fadeleri içinde kızmış gibi bu durumdan rahatsız gibi bir ihal tavır içinde kızdımı yani zeynep evlendi diye şimdi???
hehehe zaten kafam karisik ice karisti wallah ebnde anlamadim simdi halil zeynebi halen seviyoumu bu imkansiz menekseye deliler gibi asik oldugu herhalinden beli onun için istanbula geldi ama zeynep uffff nerden çikti bu kiz simdi yaaa alla alla sinir oldum:dito

havincim
27-09-07, 20:02
halil nasıl bir ciddiyetle söylüyor o sözleri...
-düşünmemiz gereken daha önemli şeyler var sen evlisin ben ölü!
burdaki bakışlarından korktum valla:img-fie:

zeynep korktuğumuz gibi karakedi olmayacak galiba halille birlikte menekşeyi arayacağına göre...yani halili sevse aramazdı...yusufta bulsun hemen menekşeyi tek başına kaldı kız:(

menekşeyle halil bi sahnede ele ele tutuşuyorlar öyle yürüyecekler ne kadar güzel:)

menekşe zeynep ve halilin nişan fotoğraflarını görüyor...:(

zinednah
27-09-07, 20:12
hehehe zaten kafam karisik ice karisti wallah ebnde anlamadim simdi halil zeynebi halen seviyoumu bu imkansiz menekseye deliler gibi asik oldugu herhalinden beli onun için istanbula geldi ama zeynep uffff nerden çikti bu kiz simdi yaaa alla alla sinir oldum:dito

acaba zeynep halile seni seviyorum falan gibi bişeyler mi söyledide halil öyle kızgın bir ifadeyle durumlarını tekrar vurguladı olabilir mi acaba???

pofuduk&kero
27-09-07, 20:16
sesli fragmanı bende izledim sonunda
menekşe o kız için terketmiyo heralde bilmiyorum yani mektubunda bu yola yalnız devam etmem gerekiyo diyo sadece belki de halilin peşindekileri öğreniyo bide kendi peşindekiler zarar vermesin diye gidiyor olabilir zeynebin de etkisi vardır muhakkak bide mithat resmen kurşunun önüne atlıyo o da düşündürücü:dito halil de diyo ya noldu hortlak görmüş gibi oldun diyo ya koptum orda:img-hyste

esros_16
27-09-07, 20:27

ya bana sanki onu menekşeye söylüyo gibi geldi...sonuçta o da veli değil miii???böyle görüntü ses ayrı olunca çok karışıyo yaa....görüntünün üzerine farklı ses ekliyolar....ama olabilir yani neden olmasın...belki de menekeye söylüyo...:img-pilot:icon_whis

zinednah
27-09-07, 20:39
ya bana sanki onu menekşeye söylüyo gibi geldi...sonuçta o da veli değil miii???böyle görüntü ses ayrı olunca çok karışıyo yaa....görüntünün üzerine farklı ses ekliyolar....ama olabilir yani neden olmasın...belki de menekeye söylüyo...:img-pilot:icon_whis

ya oda olabilir bak
sen evlisin
ben ölü
gerçekten
menekşeyede söylüyor olabilir
eyvah eyvah :img-pilot:sad53::icon_sorr

gülüm_su
27-09-07, 20:45
Sesli fragmanı nihayet izleyebildim. kafam epeyce karıştı.
bende esros_16 gibi sen evlisin ben ölü! cümlesini Menekşe ye söylediğini düşünüyorum.bu bölümün en güzel yanı Yusufun bende Menekşenin yanına gidiyorum demesi olacak galiba:happy0064

reyhan69
27-09-07, 20:46
iyi aksamlar arkadaslar....!!!
eninde sonunda ben de sagolsun Cömezin sesli Fragmanini izledim ..Ve yine cok heycanli cuma aksami bizi bekliyor!!!:happy0064
Sanki biraz degil cok... üzücü olcak ama öyle olmasa heycanli olmaz ...
" Ask tatli biber gibi ilk hos gelir, sonra acisini gösterir "
Halili onu bulacak ama sanmiyorum ki eski nisanlisi ona yardim edecek cünkü Halile yalvariyordu " beni yalniz birakma" diye...bence Meneksenin gidisi Zeynep alakali!!! Simdiye kadar Menekse Halilin gecmisini bilmiyor ve tek Halili onu seviyor ve gecmisinde kimse olmadigini biliyordu. Kizcagiz neyapsin ilk mahsum sevdigi kisi bir gecmisi var. Fragmande söyledigi gibi
"benim ilk sevdigim sen sin" Hersey ona cok zor geliyor dügün kacmalari ve ölümle karsi karsiya, birak birde tecavüz den kurtulma...Yani kizcagiz cok yoruldu ve sevdigi erkek böyle bir gecmisi oldugu Onu daha sarsti...Onun icin tek bir kacis ileriye dogru, cünkü Halili cooooooooook seviyor ve paylasmak istemiyor.....Yarin aksam devam ediyor ...süper:happy0064

Sizlere iyi aksamlar

KübraYasemin
27-09-07, 21:42
iyi aksamlar arkadaslar sonunda bende izledim sesli fragmani.

Halil Öz BabasInIn karsIsa cIkIyor. ve ne o hortlak görmüs gibisin diyor..

Aman sonra bum, ne oluyor yaa cok merak ediyorum.

Simdi bu adam neden Halilin önüne atlIyor...

Hani Halilin pesinde degilmiydi yaa daha 1 bölüm önce...

Meneksenin konusmasI cok üzücü.

Sen ile Zeynebe asIk olmussun ama ben ilk seni sevdim.. ayy seker yaaa.

alişşş
27-09-07, 21:58
iyi aksamlar arkadaslar sonunda bende izledim sesli fragmani.

Halil Öz BabasInIn karsIsa cIkIyor. ve ne o hortlak görmüs gibisin diyor..

Aman sonra bum, ne oluyor yaa cok merak ediyorum.

Simdi bu adam neden Halilin önüne atlIyor...

Hani Halilin pesinde degilmiydi yaa daha 1 bölüm önce...

Meneksenin konusmasI cok üzücü.

Sen ile Zeynebe asIk olmussun ama ben ilk seni sevdim.. ayy seker yaaa.

öz babası ölmemişmiydi fragmanın sonuna yetiştim mithat atlıyodu o öz babası değil yoksa öz babası ölmemişmi ne baş döndürücü bir dizi

KübraYasemin
27-09-07, 22:00
öz babası ölmemişmiydi fragmanın sonuna yetiştim mithat atlıyodu o öz babası değil yoksa öz babası ölmemişmi ne baş döndürücü bir dizi

ayyy kIz kusura bakma yerin dibine girmek istiyorum.

bir insan yanlIs yorumdamI yapar (kendimden abhsediyorum)

üvey yazacagIma öz yazmIsIm heyyy ellime ve beynim...

kusura bakma fragman sonunda üvey babasI yani onu canladIran

Murad Daltaban Halil in önüne sIplYor.... hata olduuu özzz..

sadece_ozge
27-09-07, 22:03
ya acayıp heycanla beklıyorummmm nolcak bu dızı umarım arapsacına donmez senaryo sacmalamaz suan guzel gıbı ama bu bölumde karışıyo yaa

KübraYasemin
27-09-07, 22:14
ya acayıp heycanla beklıyorummmm nolcak bu dızı umarım arapsacına donmez senaryo sacmalamaz suan guzel gıbı ama bu bölumde karışıyo yaa
Evet katIlIYorum sana aynan.

Isler iyice karIsIYor.. arap sacIna dönüyor. seninde dedigin gibii..

Birde Menekseyi Halil simdi nasIl bulacak.Koskoca istanbul.

Ama bence bulacak niye biliyormusun dizinin baslIgI söyle ya.

Nereye kacsan kaybolursun yine bulurmu seni ask

iste bence bu yüzden bulacaklar birbirlerini.

gzd_gzd
28-09-07, 06:09
sesli fragman çıkalı baya olmuş sanırım
ama ben dün akşam görebildim,nete falan da eklenmiş sanırım

zeynep evliymiş demek mithatla:icon_whis ben sevgililer sanırken
mithat iyi mi kötü mü hala karar veremedim ben
takip falan ettiriyor,ama halilin önüne atlıyor dikkat et diye,mithatla,zeynep in babasını öldürenler aynı taraftan değiller o zaman
kafam acayip karıştı

yusuf sonunda istanbula geliyor,yusuf da olursa menekşe ye hiç bişey yapamaz o kadir ve mustafa insafsızları,tabi yusuf menekşeyi nası bulcak orası da meçhul

wyand0tte
28-09-07, 06:51
dün akşam izldeim sesli fragmanı kafam iyice allak bullak oldu..zeynep tahmin ettğimiz gibi halilin eki sevdiği ama şimdi mithatın karısymış...ahmet bey kızının mithatla evlenmesine izin vermez eğer mithat halili öldürmye çalışıyorsa dedğim anda meithat halilin önüne dikkat et diye siper oluyor galiba mithat iyi rolde oynuyor...ama neden halili o gün yakalanması için emir verdi kovalattırdı...yoksa onu korumak saklamak içinmi halili bulmak istiyordu?..offfff binlerce soru takıldı kafama şimdi...

gelelim menkeşye yapayalnız napcak kopca şehirde ya yazık ona...yusuf abiside dönüyomuş menkeşe artık daha az tehlikede denebilier abisi korur onu..

wyand0tte
28-09-07, 06:59
ya fragmanı dikkatlice izleyince sen evlisin ben ölü sanki halil bunu menkşeye sölüyorrrrr gibi geldi bana..zeynep belki mithatla evli değildirrrr...

mathılda
28-09-07, 07:27
dün akşam izldeim sesli fragmanı kafam iyice allak bullak oldu..zeynep tahmin ettğimiz gibi halilin eki sevdiği ama şimdi mithatın karısymış...ahmet bey kızının mithatla evlenmesine izin vermez eğer mithat halili öldürmye çalışıyorsa dedğim anda meithat halilin önüne dikkat et diye siper oluyor galiba mithat iyi rolde oynuyor...ama neden halili o gün yakalanması için emir verdi kovalattırdı...yoksa onu korumak saklamak içinmi halili bulmak istiyordu?..offfff binlerce soru takıldı kafama şimdi...

gelelim menkeşye yapayalnız napcak kopca şehirde ya yazık ona...yusuf abiside dönüyomuş menkeşe artık daha az tehlikede denebilier abisi korur onu..

Zeynebin Mithat ile evli oldugunu nerden anladınız..ben birşeymi kacırdım acaba..

wyand0tte
28-09-07, 07:31
[QUOTE=mathılda;4916079]Zeynebin Mithat ile evli oldugunu nerden anladınız..ben birşeymi kacırdım acaba..[/

arkadaşım halil diyor ya sen evli ben ölü diye bien onu zeynepe sölüo olarak anladım birde mithat zeyneple çok yakın olunca..ama fragmanı dikkatlice izleyince halil o sözü sanırım menkeşye sölüyor..

mathılda
28-09-07, 07:38
[QUOTE=mathılda;4916079]Zeynebin Mithat ile evli oldugunu nerden anladınız..ben birşeymi kacırdım acaba..[/

arkadaşım halil diyor ya sen evli ben ölü diye bien onu zeynepe sölüo olarak anladım birde mithat zeyneple çok yakın olunca..ama fragmanı dikkatlice izleyince halil o sözü sanırım menkeşye sölüyor..

bu cümleyi Zeynebe söyleme ihtimali yok benim için..ilk duydugum andan beri Menekşeye söylediğini düşünüyorum..

Zeynep bu ailenin içinde olan birisi..Halil nişanlısı, Mithat kayınpederi olacaktı üveyde olsa..bunca yaşadıklarından sonra kalkıp Mithat ile evleneceğine hiç ihtimal vermedim..tam tersine Mithat onun çevresinde kalan tek yakın tanıdıgı..Zeynebin ondan başka sıgınacak ve güvenecek kimsesi kalmadı belkide..(annesi,teyze, dayı vs gibi akrabalarını bilmiyoruz gerçi henüz.)

wyand0tte
28-09-07, 07:44
[QUOTE=wyand0tte;4916086]

bu cümleyi Zeynebe söyleme ihtimali yok benim için..ilk duydugum andan beri Menekşeye söylediğini düşünüyorum..

Zeynep bu ailenin içinde olan birisi..Halil nişanlısı, Mithat kayınpederi olacaktı üveyde olsa..bunca yaşadıklarından sonra kalkıp Mithat ile evleneceğine hiç ihtimal vermedim..tam tersine Mithat onun çevresinde kalan tek yakın tanıdıgı..Zeynebin ondan başka sıgınacak ve güvenecek kimsesi kalmadı belkide..(annesi,teyze, dayı vs gibi akrabalarını bilmiyoruz gerçi henüz.)

haklsın arkadaşım ilk fragmanı böle heyecanla izleyince biraz garip düşündüm birde fragmanı görmeden forumdaki anlatılanları okuyodum ordada öle şeyler sölenince etki altında öle zannettim ama sabah tam adam akıllı izleyince herşey orataya çıktı...
şimdi kafamda en büyük soru bu mithat iyimi kötümü...neden halili korumak istedi..ve geçen bölümde neden halili kovalattırdı..

Messa
28-09-07, 07:51
Bende sesli fragmanı izledim ve sizler gibi çok şaşırdım. İlk önce Halil'in "Sen evlisin, ben ölü" sözünü Zeynep'e söylediğini düşündüm ama kardeşim Menekşeye söylediğini düşünüyor. İyide bunu Menekşeye neden şimdi söylüyor daha önce bilmiyormuydu Menekşenin evli, kendisinide ölü olduğunu.

İnşallah Zeynep Mithatla evlenmiştirde uzak durur Menekşe ile Halil'den. Gördünüz mü Zeynep ile Halil'in düğün resmi vardı, çok şaşırdım ya. Acaba evlenebildiler mi?

Halil, ne yapıp ne edip Menekşenin güvenini kazanmalı. Birde kıza bende seni tanımıyorum ama seviyorum diyor. Senin tanımamanla Menekşenin tanımaması bir olur mu? Üstelik Menekşenin anlatacak birşeyi yok, tüm ailesini tanıyor neredeyse.

Yusuf, İstanbul'a geliyor nihayet ve kalıcı. Ninenin zamanında Menekşeye söylediği bir söz vardı, ben şimdi onu Yusuf için söylemek istiyorum "Yaradana kurban Yusuf"... Yusuf Menekşeyi nasıl bulacak bu koca şehirde, inşallah hemen bulur. En azından yanında Halil yokken abisi olur.

Almanya'da kalanlarda bir şekilde dahil olacaklar bu koşuşturmacaya.

ATARAUS
28-09-07, 08:15
Mithat iyi biri mi kotu mu hala anlayamadim bende , halilin hatirladigi bir sahne var annesini dovuyor Mithat, bu yuzden iyi rolde olacagina ihtimal veremiyorum.
Bence o resim dugun degil nisan fotografi. Cunku zeynep in basinda duvak falan yok. Belkide zeynep halili seviyordu ama Halil zeynebi kardes olarak goruyordu zorla nisanlamislardir.
tahminimce bu bolumun sonunda halil vurulacak ve orada bitirecekler.

wyand0tte
28-09-07, 08:16
Bende sesli fragmanı izledim ve sizler gibi çok şaşırdım. İlk önce Halil'in "Sen evlisin, ben ölü" sözünü Zeynep'e söylediğini düşündüm ama kardeşim Menekşeye söylediğini düşünüyor. İyide bunu Menekşeye neden şimdi söylüyor daha önce bilmiyormuydu Menekşenin evli, kendisinide ölü olduğunu.

İnşallah Zeynep Mithatla evlenmiştirde uzak durur Menekşe ile Halil'den. Gördünüz mü Zeynep ile Halil'in düğün resmi vardı, çok şaşırdım ya. Acaba evlenebildiler mi?

Halil, ne yapıp ne edip Menekşenin güvenini kazanmalı. Birde kıza bende seni tanımıyorum ama seviyorum diyor. Senin tanımamanla Menekşenin tanımaması bir olur mu? Üstelik Menekşenin anlatacak birşeyi yok, tüm ailesini tanıyor neredeyse.

Yusuf, İstanbul'a geliyor nihayet ve kalıcı. Ninenin zamanında Menekşeye söylediği bir söz vardı, ben şimdi onu Yusuf için söylemek istiyorum "Yaradana kurban Yusuf"... Yusuf Menekşeyi nasıl bulacak bu koca şehirde, inşallah hemen bulur. En azından yanında Halil yokken abisi olur.

Almanya'da kalanlarda bir şekilde dahil olacaklar bu koşuşturmacaya.

inş arkadaşım yusuf bulur yoksa menekşe yapayalnız çok zor durumda kalır. dedğin gibi almaydakilerde katılacak bu koşuşturnaya o yüzden bir şekilde menkşe ile karşılaşmalrı gerekcek inş yusuf abisi bulur..
zeyneple mithat bence evli diiller..hilillede zyenepin o fotosu düğün fotosu değildir herhalde nişan falandır yani düğün olmamıştır yoksa çok fena olur herşey zaten arapşaçı gibi durum çöz çözebilirsen

Messa
28-09-07, 08:29
Bilemiyorum ama düğün resmi gibiydi. Merak ettiğim Zeynep ile Halil ayrılmışmıydı Halil, Almanyaya geldiğinde? İnşallah ayrılmışlardır, yoksa Zeynep içinde hala bir ümit besliyor olabilir.

Mithat'ın Halil vurulduğunda önüne geçmesi bence tamamen kendinin yazıp uyguladığı bir senaryo Zeynep ile Halil'in gözünü boyamak için.

SONAY T.
28-09-07, 08:35
Bilemiyorum ama düğün resmi gibiydi. Merak ettiğim Zeynep ile Halil ayrılmışmıydı Halil, Almanyaya geldiğinde? İnşallah ayrılmışlardır, yoksa Zeynep içinde hala bir ümit besliyor olabilir.

Mithat'ın Halil vurulduğunda önüne geçmesi bence tamamen kendinin yazıp uyguladığı bir senaryo Zeynep ile Halil'in gözünü boyamak için.

Bence bu diziye ekleme hikayeler kattılar..gün geçtikçe dizi izlendikçe yeni konular, insanlar, hayat hikayesi çıkıyor...:img-yes:.. Zeynep nişanlısını neden öldü mü? kaldı mı araştırmamış?:img-blush

2 hafta önce yazmıştım bu menekşe ile halil 1 yıldır birbirini sözde tanıyorlar..birbiri hakkında bir şey bilmiyorlar..Halil ona kendi hakkında doğru bilgiler vermemiş, nasıl aşk bu, nasıl bağlılık??....bu 4, cü bölümün fragmanında Menekşe halil'e diyorki;
--senin hakkında hiçbir şey bilmiyorum....tabi halil de aynısını -- ben de senin hakkında hiçbir şey bilmiyorum....

pess yani....nasıl aşk bu?..sadakat bu?..nasıl gizlilik..?...

wyand0tte
28-09-07, 08:35

mithata inanmak zor ama göz boymak içinde kurşunun önüne geçermi bilmiorum doğrusu akşam öğrenicez yada haftya artık..
dedğin gibi halille zeynep umarım ayrılmışlardır çünkü zeynep gerçektende içinde bir ümit besleyebilir..aslında ayrılmış olsalrda zeynep halili hala seviosa durum değişmez her zmn oldupu gibi 3. şahıs olacak illaki arayı bozmya çalışan..

başak_mu
28-09-07, 08:41
günaydın herkese...

ben halil'in "sen evlisin ben de ölü" sözünü menekşe'ye söylediğini düşünüyorum...duydugumda direkt bu geldi aklıma...

fragmanın sonunda mithat'ın halil'i korumasıysa tamamen düzmece bence...mithat halil'i sindirmek için farklı bir yol izleyecekmiş gibi geldi bana...fotograf konusundaysa bişiy diyemiyorum...dikkat etmemiştim hiç...

zeynep'in 3.şahıslık durumu uzatılmaz umarım..herkes gibi bana da gına geldi 3.şahıslardan..bir de ilk bölüm öle tutku doluyduki ilerleyen bölümlerde bunun dozajı eksilecekmiş gibi ve bence de bu büyük oranda diziye yeni konular dahil etme çabasından kaynaklanıyor....

gzd_gzd
28-09-07, 08:44

mithatın iyi olup olmadığını henüz çözebilmiş değilim
ama senin de dediğin gibi mithat ın bir oyunu olabililr bu,halile iyi görünüp onla yakınlaşıp,onu sonra sırtından vurmak,eğer önüne geçerse mithat halilin,kim halilin yerinde olsa mithata miinnet duyar çünkü...
şirketin peşinde olan,halilin otele gelen siyahlı adamlar mithatın adamları mı,yoksa halil in mithata duyduğu nefret mithatın annesine kötü davranması mı,bu cinayetleri kimler işliyor ve bunlar mithatla aynı taraftalar mı
henüz çözebilmiş değilim
bu kdr çok soru da bir bölümde açığa çıkmaz heralde
baya bir bekliycez,soruların yanıt bulması için :)

bu arada nişan resmiydi bence o resim,zeynep beyaz birşey giymişti,ama gelinlik değildi sanki o kıyafet...

ülker
28-09-07, 08:54
Günaydınlar
Bu hafta dizi yine aksiyonla başımı döndürmeye devam edecek.Sonunda Menekşe ile Halil elele tutuşuyorlar.Yoksa bu dokunmadan aşk yaşanır olayı beni baya sıkmıştı.

Halilin Menekşeye sen evlisin ben ölüyüm demesindeki amacı biz asla beraber olamayız,bizimki tamamen imkansız bir aşkmı demek istiyor.İkisinin aralarında geçen bu konuşmaya ben bir anlam veremedim.Halil Menekşenin evli olduğunu zaten biliyor,kendi durumuda malum neyse akşam izleyip göreceğiz.

Mutlucuğum bence fragmanın sonunda Mithat bence Halili değilde Zeynebi koruyormuş gibi geldi bana

başak_mu
28-09-07, 09:06
Günaydınlar
Bu hafta dizi yine aksiyonla başımı döndürmeye devam edecek.Sonunda Menekşe ile Halil elele tutuşuyorlar.Yoksa bu dokunmadan aşk yaşanır olayı beni baya sıkmıştı.

Halilin Menekşeye sen evlisin ben ölüyüm demesindeki amacı biz asla beraber olamayız,bizimki tamamen imkansız bir aşkmı demek istiyor.İkisinin aralarında geçen bu konuşmaya ben bir anlam veremedim.Halil Menekşenin evli olduğunu zaten biliyor,kendi durumuda malum neyse akşam izleyip göreceğiz.

Mutlucuğum bence fragmanın sonunda Mithat bence Halili değilde Zeynebi koruyormuş gibi geldi bana

canım benim haklı olabilirsin ben hiç mithat halil'i diil de zeynep'i koruyacakmış gibi düşünmemiştim ama bu da olabilir tabi..ben nedense mithat'ın ii oldugunu düşünmüyorum zaten:icon_whis..

bu arada bence halil'in menekşe'ye "sen evlisin ben de ölü" demesinin sebebi şu olabilir..bunlar zeynep'ten yardım isteyecekler ve onun yanında kalacaklar ya halil bunun gerekçesini ve ne kadar güç bir duurmda oldukalrını,mutlaka birisinden yardım almaları gerektiğini ve bunun da şimdilik zeynep oldugunu menekşe'ye anlatmak için sölemiş oalbilir bu sözü...

dilekce
28-09-07, 09:21
Sen evlisin ben ölü,, kime söylenen bir sözz..Halil bunu Menekşe ye söylemiş olmasın lütfen,,, Gerçekler biliniyorsa da bu gerçeklerin dile gelmesi daha acı verici.İkisi de Almanya da ki Menekşe ve Halil den bambaşkalar artık...

O resim nişan resmidir..Halil in evlilik yaptığını sanmıyorum..Evli olduğu dünyasını paylaştığı bir kadına bundan sonraki hayatı için hiç mi bilgi vermez..
Nişan yüzüklerini de Mithat takmışş...
Şimdi bu Zeynep Mithat la evlenmiş olabilir mi?

son sahne içinse Mithat ın gerçekten Halil i korduğunu düşünüyorum..Çünkü O şu anda ona sağ lazım. Ölürse Mithat için gerekli bilgiler alınamyıp ,imzalar vs atılamadığı gibi yine varsa önemli evrakları ele geçirememiş olacak..Bu da onun işine gelmiyordur şu durumda

Ayrıça daha ilk kısımlarda izleyeceğimiz Halil le Menekşe sahneleri var ki bunlar bölümün sonu için bizi biraz rahatlatmak için tasarlanmış sahneler diye düyşünüyorum :)
Halil in Menekşe yi kurtarıp birbirlerinee sarılışları,,yolda ellerinin birleşmesi ,,
bunlar güzel sahanlere olacakya sonu için şimdiden böğrüme taş oturdu...

Yusuf abim gelecekmiş..Ohh şükürr..Şükür de Nerde bulacak Menekşe yi.,,
Menekşe evi aramış olsun...Balcıları sormuş olsun..ve lütfen Yusuf da bir şekilde Menekşe ile tesadüfen karşılaşmasın...Dizinin itibarı sarsılacak ha bire tesadüf falan... :)

61MERVE61
28-09-07, 10:32
sesli fragmani izledim ama sesini dinleyemedim:):)
vala ben bu mithati anlayamadim noluyor yaw.....fragmanin sonunda halile silah dayiliyor snra o mithat halilin onune geciyor zaten silahi dayayan mithatin adami degilmi..kafam cok karisti simdi..

ayyyy bunu gormemistim:):)yaw halil bu zeyneple nisanliydi herhalde meneksenin gordugu resim herhalde kafasini karistirdi....zeynep ve halilin gecmisi var bu cok acik..

kcm_mero
28-09-07, 10:52
mrb arkadaşlar şu anda menekşe ile halil in dizi çekimi war benim okulumun çok yakınında kıvanç tatlıtuğ ve ismini bilmioyorum ama menekşede orda isteyenlere özel mesajla yerini söyleyebilirim ama size yakın olup olmadığını bilemem :img-wink::img-wink:

elmali-turta
28-09-07, 11:09
mrb arkadaşlar şu anda menekşe ile halil in dizi çekimi war benim okulumun çok yakınında kıvanç tatlıtuğ ve ismini bilmioyorum ama menekşede orda isteyenlere özel mesajla yerini söyleyebilirim ama size yakın olup olmadığını bilemem :img-wink::img-wink:

Evet az evvel Maltepe Sahiline gidilen yolda eski Mahallenin Muhtarları dizisindeki kahvenin önünde yapılıyordu çekim:)Önünde baya durup izledik ama sahnenin ne olduğunu anlayamadık:)Kıvanç Tatlıtuğ'da o kafede oturuyordu karşısında bi beyle yakın olanlar ve isteyenler gidebilirler belki hala oradadırlar:img-wink:

kcm_mero
28-09-07, 11:13
yaa kapalı bi bayan wardı süpürge ile yeri süpürüodu o kadar sahneye bakmadım açıkçası o arda menekşe ve halile bakıodum onlar bişi yapmıolardı kıvanç tatlıtuğ oturuodu menekşe ayaktaydı onun sahnesi wardı sanırım sonra kıvançın yanına geldi kıvanç nbr kız dedi öptü sarıldılar faln..bi arkadaşa özel msj attım olay bu yani ama açık konuşucam meneş,kşe gerçekten çok burnu havadaydı yani oturup konuşmadım bişi diyemem ama hareketler bazen insanı belli eder kızmayın sadece gördüğümü söylüyorm...:img-blush:img-blush

sorfangirls
28-09-07, 11:40
yaa kapalı bi bayan wardı süpürge ile yeri süpürüodu o kadar sahneye bakmadım açıkçası o arda menekşe ve halile bakıodum onlar bişi yapmıolardı kıvanç tatlıtuğ oturuodu menekşe ayaktaydı onun sahnesi wardı sanırım sonra kıvançın yanına geldi kıvanç nbr kız dedi öptü sarıldılar faln..bi arkadaşa özel msj attım olay bu yani ama açık konuşucam meneş,kşe gerçekten çok burnu havadaydı yani oturup konuşmadım bişi diyemem ama hareketler bazen insanı belli eder kızmayın sadece gördüğümü söylüyorm...:img-blush:img-blush

belkı yogunluk ve yorgunluktan kaynaklanıyor olabılır cekım ortamı zordur cunku normalde gormek lazım kendısını eger gercekten dedın gıbıyse o zaman anlasılır zaten ama ben kendısının henuz oyle bır yapıya erıstıgını dusunmuyorum daha ne oldu kı dıycem ama tabı yınede bellı olmaz

bu arada cekım yerı bana yakın ama gıtmeye usenıyorum desem yalan olmaz maltepe tren ıstanyonunun oraya gıdın alt gecıdı gectıkten sonra hemen maltepe camısının asagısında bılmeyenlere de tarıf edebılırım bende maltepe kız meslek lısesının orda hemen gıtme ımkanı olan varsa gıtsın malesef benım ısım var gıdemıycem

ülker
28-09-07, 11:41
Sevgili kcm_mero verdiğin haber içinn sağol canım.Demekki halille menekşe tekrar bir araya gelecekler.
Sana bir sorum olacak orası nasıl bir yer.Kötü bir semtmi

KübraYasemin
28-09-07, 11:43
GünaydIn ayni ii günler desek daha ii olacak sanirIm arkiller.

Evet sesli fragman benim iii gece kafama dahada ??? oturtu..

Bir yandan Menekse gidecegi kesin oldu kafada, yoluna yanlIz devam edecek.

Ama diger yandanda, aceba o kIzmI Menekseye dedi eski günleri.

Halil Menekseyi hic yalan atmadI ben ona hak veriyorum...

insallah bu aksam seyredecez ve kafamdaki ??? kalkacak insallah.

ntor
28-09-07, 11:44
Bu dizi başladığından beri aynı tempoda ya hep sokaklarda koşuyorlar ya hep ağlıyorlar. Menekşe Almanya dan kalktı istanbula geldi bir otele yerleşti, sonra halil geldi hep onun civarında bir yerdeydi, kardei ve kocası geldi aynı civara yerleşti.ÇOk anormaş bir durum. 7 milyon nüfuslu İstanbul da hepsi aynı yere gitti. Çok Mantıksızlık var .

KübraYasemin
28-09-07, 11:45

aaaa.

inanmiyorum sen simdi ozaman onlarI gördün.

Mütis. Demeki Sedef öyleydi olsun. Tabiki senin görüsün.

Ben görmedim o yüzden bir yorum yapamam yani.

aaaa aceba hangi bölüm sahnesi cekiliyordu cok heycanlandIm simdi.

Bende bi denk gelemedim sunlara yaa.

Istanbulu altInI üstüne getiridim ama sans iste.

Herkese kIsmet olmuyormus.

bebishim_f
28-09-07, 11:46
fragmanı izlemyemedim koca hafta ama sanırsam halil menekşeyi kurtarıcak inşallah ve menekşe nereye gidicek...neyse bu akşam izlicez dayanamıyorum valla:img-wink:

sorfangirls
28-09-07, 11:58
Sevgili kcm_mero verdiğin haber içinn sağol canım.Demekki halille menekşe tekrar bir araya gelecekler.
Sana bir sorum olacak orası nasıl bir yer.Kötü bir semtmi

bana sormadım ama o semtte yakın oturan bırı olarak ve hemen hemen her gun orda olan bırı olan cevaplamak ıstedım arkadasım hayır oyle bır semt degıl bu yargıya nerden vardın bılmıyorum ama gayet mutevazı ve gelısmıs bır semt tahmın ettıgın yada aklında olan yerler gıbı degıl her kesımden ınsanın bulundugu guzel bır yer maltepe sahılınde zaten hemen hatta eger hatırlarsanız mahallenın muhtarları vardı bır ara onun cekıldıgı mahallede

KübraYasemin
28-09-07, 11:58
fragmanı izlemyemedim koca hafta ama sanırsam halil menekşeyi kurtarıcak inşallah ve menekşe nereye gidicek...neyse bu akşam izlicez dayanamıyorum valla:img-wink:

Evet Halil Meneksesini kurtarI.

Izleyemedisen canIm hem sesi hemde normal maglum sitede var...

Ne yalan söylim yani aksamI iplen ckiyorum ip.. resmen ucmus bir sekildeyim.

Üfff kafamda ama hala ???? var...

son saatlerde atior hehe..mütisss

dilekce
28-09-07, 12:03

Canım saol ayrıntın için,,bilinse ki hep Maltepe de devam edecek çekimler,, hemen bir ekip tertipler çekimler için kol gezdirirdikk..:)
Şimdi onların bir arada aynı yerde çekim yapmaları Halil Menekşe yi buluyor anlamına mı geliyo acaba,,Bir bölüm kaç.,Bir bölüm bul..Bir bölüm kurtar.Bir bölüm yine kaçsın..Bir bölüm yine bulsun. :) derken 50 bölümü sırtlarızz artık...

Bu arada Sedef Avcı nın hal ve hareketini sen yakından daha iyi görmüşsün, şimdi biz burdan onu sadece rolü ile biliyoruz ne desek boş,,,..
Ama akla gelen de acaba bu duruş hal ve hareketler onun yapısı gereği olmuş olmasın..
Yani aslında belki de göründüğü gibi değildir...

Bu arada kapıları süpüren bayan Balcıların eşrafından biri mi acaba..Menekşe demek oluyor ki Balcıları buluyor..Üstüne birde Halil de Onu buluyor mu yanii?

Yoksa ikiside aynı yerde ama birbirlerini mi bulamıyolar..İnsan merakta kalıyo böylede...Hem Yusuf abim gelecektii.O bu sahnelere kadar demek ki daha gelmemiş..

Hala daha Menekşenin Balcıları bulmasını kendisinin evi aramasına bağlamak istiyorumm..Yoksa elinde not bişey yokken taa İstanbu un bir ucundan bir ucuna Balcı akrabalarını nasıl bulacak Menekşe....

de-rin
28-09-07, 12:18
Günaydınlar
.

Halilin Menekşeye sen evlisin ben ölüyüm demesindeki

merhabalr herkese

fragmanda izlediğim ve birkaç duyunca daha dadada dikkat etğim bir saneydi okısmı ülkercim ve halil menekşeye ***sen evlisin , ben dulum** diyordu..ne var yani ben seni sorguluyormuyum seni seviyorum gibide bir söz geldi arkasından...o halde halil ve zeynep ne zaman boşandılar anlıyamadım yada ben mi yanlış duydum..kaç defada dikkat ettim aslında:icon_whis

Mithat'ın son bir hamle yaparak kendi adamının kurşunundan Halil'i kurtarma çabasını zeynepin ve halil'in gözüne girmek olduğunu düşünüyorum..halil'e senin peşinde birileri var ama o ben değilim mesajı..çok uyanık biri bu mithat denen pislik.

yusuf abide artık almanyadan menekşenin yanında ona destek olam için dönüş yapacak mış çok güzel

kıadir ve mustafanında birbirlerini gırtlaklaması yakındır az kaldı bunlarda yollarına ayrı ayrı devam ederlerse hiç şaşmam ama ikisinde de para yok bir birlerine katlanmak zorunda kalacaklar:img-cool2

menekşe nihayet ninesinin kendine söyledğid yanıdık öğretmen çifti aramaya karar verdi..bakalım nasıl bir aile karı kocalar...
:img-wink:

Pricipessa
28-09-07, 12:24
Ya ben şu "Sen evlisin ben ölü" sözüne çok takıldım ya
Bence Halil bu sözü Menekşe'ye söylemiş olamaz
Çünkü Halil Menekşe'ye bakarken gözlerinin içi gülüyor onu kırmamak için elinden geleni yapıyor. Bu sözü öyle bir suratla hem de bozulmuşçasına söylemez gibi geliyor...
Hem de Halil Menekşe'nin evliliğini öyle önemli bişey olarak görüyor mu ki?
Yani önemli bişey olarak derken onların arasına girebilecek bir etken olarak...

Eğer Zeynep'e söylemişse de
Bence de Zeynep'in babası onun Mithat'la evlenmesine izin vermiş olamaz. Eğer zorlandıysa bilemem ama neden zorlansın ki... Mithat Zeynep'le evlenmeyi çok mu istemiştir? Böyle bişey olamaz heralde.. Ama belki şirkette daha fazla yetkisi olsun diye olabilir...

Ama yani Zeynep de Mithat'la evlenmeyi istemişse yuh derim...
Daha nişanlısı öleli ne kadar zamancık olmuş hem de nişanlısı Halil
Halil'den sonra Mithat pek iç açıcı gözükmüyor :img-yes:

ülker
28-09-07, 12:27
merhabalr herkese

fragmanda izlediğim ve birkaç duyunca daha dadada dikkat etğim bir saneydi okısmı ülkercim ve halil menekşeye ***sen evlisin , ben dulum** diyordu..ne var yani ben seni sorguluyormuyum seni seviyorum gibide bir söz geldi arkasından...o halde halil ve zeynep ne zaman boşandılar anlıyamadım yada ben mi yanlış duydum..kaç defada dikkat ettim aslında:icon_whis

Mithat'ın son bir hamle yaparak kendi adamının kurşunundan Halil'i kurtarma çabasını zeynepin ve halil'in gözüne girmek olduğunu düşünüyorum..halil'e senin peşinde birileri var ama o ben değilim mesajı..çok uyanık biri bu mithat denen pislik.

yusuf abide artık almanyadan menekşenin yanında ona destek olam için dönüş yapacak mış çok güzel

kıadir ve mustafanında birbirlerini gırtlaklaması yakındır az kaldı bunlarda yollarına ayrı ayrı devam ederlerse hiç şaşmam ama ikisinde de para yok bir birlerine katlanmak zorunda kalacaklar:img-cool2

menekşe nihayet ninesinin kendine söyledğid yanıdık öğretmen çifti aramaya karar verdi..bakalım nasıl bir aile karı kocalar...
:img-wink:
De-rinciğim Halil Menekşeye sen evlisin bende ölüyüm diyor.Halil nasıl dul olsun ki.Halil Zeyneple nişanlanmış üstelik nişan yüzüklerinide Mithat takmış.

(ayb!ke)
28-09-07, 12:53
2 fragmanıda nihayet izleyebildim...

Sesli fragmanda sizinde dikkatinizi çektiği gibi halilin menekşeye söyledkleri kafama takıldı..."bende seni anlattığın kadar biliyorum ama seviyorum..."diyor halil...Daha öncesinde söyledği "sen evlisin,ben ölü..."
Halil menekşeye dokunmaktan korkarken,onu incitmekten bu kadar çekinirken bunları söylemesi açıkçası çok acayip...:icon_whis

Menekşe akrabalrını aramaya başlamış belliki fragmandan anladığım kadarıyla elinde bir kağıtla kadıköy iskelesinde...:img-yes:

Merak ettiğim acaba daha önceden varmıydı adres elinde yoksa ninesini mi arayıp istedi...

Özette de "Çaresiz kalan Halil’e yardım eli Almanya’dan uzanır." diyor...Belli ki ninesi ve yusuf abisi yardım edecek halile...:img-yes:

İnş. menekşe ninesinden yardım istemiştr...Eğer öyle olduysa halilin menekşeye ulaşması daha kolay olacaktır...:img-wink:

elmali-turta
28-09-07, 12:57
bana sormadım ama o semtte yakın oturan bırı olarak ve hemen hemen her gun orda olan bırı olan cevaplamak ıstedım arkadasım hayır oyle bır semt degıl bu yargıya nerden vardın bılmıyorum ama gayet mutevazı ve gelısmıs bır semt tahmın ettıgın yada aklında olan yerler gıbı degıl her kesımden ınsanın bulundugu guzel bır yer maltepe sahılınde zaten hemen hatta eger hatırlarsanız mahallenın muhtarları vardı bır ara onun cekıldıgı mahallede

Evet semt kesinlikle kötü biyer değil ben de orada oturmuyorum ama okulum orada hatta sahneyi anlatan arkadaş kcm_mero ile aynı okuldayız ve beraber gördük:)
Ve evet dediğin gibi Mahallenin Muhtarları dizisnin çekildiği kahvenin önünde çekildi dediğimiz sahne hatta Kıvanç Bey ve bir adam orda oturuyordu:img-wink:

de-rin
28-09-07, 13:15
De-rinciğim Halil Menekşeye sen evlisin bende ölüyüm diyor.Halil nasıl dul olsun ki.Halil Zeyneple nişanlanmış üstelik nişan yüzüklerinide Mithat takmış.

ülkercim ben onu kaç defa dul olarak algıladım haklısın...ölüyüm diyebilir..teşekkürler...ne bileyim sürekli bilmediğimz şeylerle karşılaşıyoruz..

zeynep ve halil'in yüzüklerini mithat takmış olabilirde halil yokken aralrındaki diyalog nasıl mış acaba...yada mthat'in zeynebe yaklaşımı nasıl mış merak ediyorum:icon_whis

zeynep yine halil'i bırakıp bir başına yollara düşüyorya korkmadımı yine kadri ve mustafanın kendisini halilden daha önce bulup yarım kalan işlerin bitirmesinden

ayrıcada menekşenin mustafa ve kadir'in elinde kaçmasını babsı duyuncaki halini çok merak ediyorum ...anne ve niesine kötü bir şey yapmaz yada yusufla beraber de döne bilirler:img-wink:

aybike menekşenin ninesi menekşeye bir öğretmen yakınlarından söz etmişti sanırım ama adreden tam emin değilim..onuda vermiş olabilir...

ARZUM 1
28-09-07, 13:28
aybike menekşenin ninesi menekşeye bir öğretmen yakınlarından söz etmişti sanırım ama adreden tam emin değilim..onuda vermiş olabilir...

selam
sesli fragman gelmis demek,ben dun tv'yi izlediyimde hep eski fragman veriyolardi,bugunde tv izlemediyimden daha goremedim

simdi sizlerin anlattigindan menekse elindeki mektuptan dolayi akrabalarini ariyor diyorsunuz,ama benim hatirladigim kadariyla(hatta eminim:img-yes:) ninesi menekseye akrabalarinin adresini uzun zamandir gorusmediklerinden dolayi bilmediyini soylemisti

she_bo
28-09-07, 13:38
sesli fragmanı izledim izlemez olaydım iyice aklım karıstı. zaten bu dizinin fragmanlarını izledikten sonra ben bir müddet ekrana bakıyorum boş boş, sonra basa alıyorum yine aynı sey. yorumlarınızı okudum da bence zeynep mithat la evlenmiş olabilir ama halil ''sen evlisin ben ölü'' lafını kesin menekşeye söylüyo. cünkü düsünmesi gereken önemli sey neden zeynep in evliliği olsun ki. neyse akşama az kaldı görecegiz.

gzd_keremcem
28-09-07, 13:44
bu bölümü merakla beklıyorum
hele halılın camı kırıp menekşeyi kurtardığı yer benı çok etkıledı
bı an önce başlasa da izlesek

gs-tugba93
28-09-07, 13:46
Ve beklenen gün geldi dizinin baslamasina
saatler kaldi ya cok merak ediyorum ben
halilim menekseyi kurtaracak ya icim rahat
ninneye ne olacak acaba onuda cok merak
ediyorum insallah birsey olmas

sorfangirls
28-09-07, 13:46
walla daha once bu baslıga hıc yazma fırsatım olmamıstı ılk defa bugun yazıyorum ama bende dızıyı ılk basladıgı gunden berı heycanla takıp edenlerden bırıyım her zaman oldugu gıbı bu aksamkı bolumunude sabırsızlıkla beklıyorum

de-rin
28-09-07, 14:01
selam
sesli fragman gelmis demek,ben dun tv'yi izlediyimde hep eski fragman veriyolardi,bugunde tv izlemediyimden daha goremedim

simdi sizlerin anlattigindan menekse elindeki mektuptan dolayi akrabalarini ariyor diyorsunuz,ama benim hatirladigim kadariyla(hatta eminim:img-yes:) ninesi menekseye akrabalarinin adresini uzun zamandir gorusmediklerinden dolayi bilmediyini soylemisti

arzum benimde gördüğüm menekşenin elinde bir mektup değilde küçük bir not kağıdı olduğu ve bir okulun önünde olması..bende zaten yazarken bunu söylemiştim ninesi bir öğretmen tanıdıklarından söz etmişti ama adresi verdiğini şüpheli olduğumu...

suri06
28-09-07, 14:10
sesli fragmanı şimdi netten izledim
meneşke halilin doğruları söylemediği için diyo sanırım
he fragmanda gördüm sanırım Halille Zeynep nişanlıydılar yada evli öylebir resim var
ama şu babası yüzük takmışta kurdalelerini kesiyo gibiydi heralde nişan resimi idi
resimlerini görüyo menekşe
nihayet yusuf istanbula menekşenin yanına geliyo
ben gidiyorum bidahada gelmiyecem menekşe ile kalacam dedi

ARZUM 1
28-09-07, 14:18
arzum benimde gördüğüm menekşenin elinde bir mektup değilde küçük bir not kağıdı olduğu ve bir okulun önünde olması..bende zaten yazarken bunu söylemiştim ninesi bir öğretmen tanıdıklarından söz etmişti ama adresi verdiğini şüpheli olduğumu...

biliyorum canim bende seninle ayni fikirdeyim bide yalnislikla mektup yazmisim kagit yazmaliydim tabikibye

neyse aksama izleyip goruruz bu kagitin ne oldugunu

emirdag_güzeli
28-09-07, 14:32
Halil'e ben biraz kizmistim..fragmani gorunce...simdi sesli fragmani gordumden sonra daha da ona kizdim...sacma sapan konusuyor,,zeynep ile bulusuyor, sariliyo filan...bence menekse iyi yapti gitmekle...menekse nin derdi yok mis gibi...oh kiz la mi ugrasacak..eski nisanlisi deyi...pfffff..hicde...oh kiz halil'in yakasini baraktik sonra ve halil ile bulasmadiktan sonra oh zaman menekse Halilé donebilir....:):)...

betül kocak
28-09-07, 14:35
bu bölüm cok güzel olucak ah aksam bi gelse zaman gecmek bilmiyor.benim en cok merak edigim nasil kacacaklari ve halilin yanindaki kizi.

zynp-34
28-09-07, 14:36
Halil'e ben biraz kizmistim..fragmani gorunce...simdi sesli fragmani gordumden sonra daha da ona kizdim...sacma sapan konusuyor,,zeynep ile bulusuyor, sariliyo filan...bence menekse iyi yapti gitmekle...menekse nin derdi yok mis gibi...oh kiz la mi ugrasacak..eski nisanlisi deyi...pfffff..hicde...oh kiz halil'in yakasini baraktik sonra ve halil ile bulasmadiktan sonra oh zaman menekse Halilé donebilir....:):)...

ayy cnm yha nasıda öslemişim yorumlarını heleki kıvanç tatlıtuğu haksız buluşlar önce mehmet sonra halil hep haksız bu yha cnm yasık.... ben isleyemedim sesli fragmanı neden halil zeyneple okadar samimiydi :icon_whis

61MERVE61
28-09-07, 14:48
sonunda bi konuyu acika getirebildim..fragmana tekrar baktim mithat zeynepin babasi oluyor ve halil ise zeynepin nisanlisi...

meneksenin"o senin ilk askindi benimki sendin"gibi bisey.dediginde ck kotu oldum..blumu heyecanla bekliyorum..:icon_sorr

havincim
28-09-07, 14:54
merve zeynepin babası ahmet bey değil miydi?hani şu ölen adam?

bu bölümü çok merak ediyorum çok az kaldı artık:)çok duygusal bir bölüm olacak...ilk sahneleri,halil-menekşe sahnelerini çok merak ediyorum:)bi sahnede el ele tutuşuyorlar ya çok tatlılar:)

emirdag_güzeli
28-09-07, 15:10
ayy cnm yha nasıda öslemişim yorumlarını heleki kıvanç tatlıtuğu haksız buluşlar önce mehmet sonra halil hep haksız bu yha cnm yasık.... ben isleyemedim sesli fragmanı neden halil zeyneple okadar samimiydi :icon_whis

merhaba canim benim..ya kivanci ben cok seviyorum canim sende biliyorsundur..ama odunluk rolleri ben sevmiyorum..ilkin mehmet simdi de halil odunluk yapacak herhalde...:img-polic

ben de bilmiyorum ki canim..niye oh kadar sammimilerde bende ona kiziyorum yaa..youtube dan izliyebilirsin canim fragmani gormediysen..

_NEVZAT_
28-09-07, 15:31
ya arkadaslar sesli fragmanda bir fotograf gösteriliyor.
Zenyep ve Halil nisanlilarmi???

Bu arada yorumlarinizi okudum...Halil Zeynep´e sariliyor yazilmis,
bence Zeynep Halil´e sariliyor.Halil´de zaten o an Menekse´ye bakiyor.

Messa
28-09-07, 15:58
sonunda bi konuyu acika getirebildim..fragmana tekrar baktim mithat zeynepin babasi oluyor ve halil ise zeynepin nisanlisi...

meneksenin"o senin ilk askindi benimki sendin"gibi bisey.dediginde ck kotu oldum..blumu heyecanla bekliyorum..:icon_sorr

Merve, yanlış anlamışsın galiba Zeynep'in babası Mithat değil ölen Avukat Ahmet Bey'di... Menekşe gitmekle bence de çok haklıydı. Halil'in sırlarla dolu hayatında her geçen gün yeni birşeyler daha öğreniyor, üstelik öyle hafife alınacak şeylerde değil. Halil, önceden nişanlandığını Menkşeye söylemeliydi.
Menekşenin yanında Zeynep isimli şahısa ne olursa olsun samimi davranmamalı, arada mesafe bırakmalı.

Menekşeyi yine Halil mi bulur yoksa Yusuf mu bulacak emin değilim. Ama Yusuf Abi bulabilir, belkide Menekşe balcı'ları bulacak ve onların yanına sığınacak.

Mithat, kesinlikle Halil'e dost biri değil. Halil vurulurken önüne atlamasına falan bakmayın hepsi onun düzmece senaryoları.

Halil'in iyiliğini düşünse bir kere Ahmet Bey, bunu bilir ve boşuna Halil'i Almanyaya kaçırtmazdı zamanında.

ssvshy
28-09-07, 15:59
sesli fragmanı izledimde anlam veremediğim şey şu halili öldürmek isteyen adam mithatın kendi adamı değilmiydi ne yapmaya çalşıyorki bu adam halil mithatıda adamınıda biliyo peşine takıldılar yani nasıl bir koruma güdüsüyle silahı doğrulttuğunda atladı önüne bunda başka bişey var ya halilee iyi biri olduğunu göstercek yada halilin ölümü onun işine yaramıyor halil ona sağ lazım onda mithat için gerekli şeyler olabilir
zeynepe gelince mithatlamı evlenmiş bu kız evlendiyse ahmet mithatı bile bile nasıl buna izin verdi yoksa zeynep halille evli gözüküyoda halil sen evli ben ölü dedi eğer zeynep mithatla evliyse bu durumda halilin mithatla iligli söylediklerine inanmaz
menekşe zeynep senin ilk aşkın dediği kısımda halili masumca kıskanışı güzel bir sahneye benziyor menekşe bulunduğu şu durum içinde halilin ondan bişeyler saklamasında verdiği tepkilerde haklı nasıl bir kaosta olduğunu bilmek hakkı her ne kadar halil ne kadar az bilirse o kadar iyi ve güvende hisseder kendini mantığında düşünsede
şimdiden iyi seyirler

Pricipessa
28-09-07, 16:25
Mithat bu davranışı Halil ona diri lazım olduğu için veya Halil'e kendini başka göstermek için yalandan yapmış olsa nasıl onun önüne geçicek, bu direk kendini onun yerine feda etmek :icon_roll

Ama eğer gerçekten Halil'i korumak istiyorsa o zaman ilk gördüğünde neden onunla konuşmadı da adamına kaş göz işaretiyle işini bitir komutu verdi? :icon_roll

Öff bu dizide bi türlü işin içinden çıkamıyorum :icon_whis

saxe88
28-09-07, 17:10
az bisey kaldi sorulamizin cevabina.. artik bekleyip ve gorecez zeynep ve halilin hikayesini ogreniriz insallah. bir kac saat kaldi hadi yaw artik gecsin su vakit:icon_sorr

batuhan_gumus
28-09-07, 17:13
süper bugün menekse ile halil var cok mutluyum bu bölümde halil exine sariliyor menekse de bunu görüyor uf yaa cildircam tam hersey ii oldu derken halil yine bi saflik yapti insallah halil menekseyi cabuk bulur yaww

ülker
28-09-07, 18:36
ya burası niye bu kadar boş ki
niye girmiyosunuz arkadaşlar
diziye çok az kaldı hadi girin ya
nerdesiniz?????

halil-menekşe
sevgili kıvancerocu merak etme dizi bitiminde burası dolar.Hakkaten niye hiç kimse yok ki.Şimdiden herkes Halile kızmaya başaldı ama bence Menekşeyle öyle konuşmasının mutlaka bir amacı vardır.
Sonuçta Halilde ölüü göze alarak geldi İstanbula

eSzra_
28-09-07, 19:10
evt diizi bitince dolar burası
ama yinede önceden başlamadan öncede çok dolu olurdu
gerçi artık okullar var,dersane var ben bile girmeye zar zor fırsat buluyorum
dizimiz inşallah bu hafta hakettiği gibi 1.olur reytinglerde
Insallah cnm, dizimizin baslamasina az kaldi çok heycanlii ama ençok merak ettigim sey halil menekseyi nasil kurtariyor mustafanin yuz ifadesini çok merek ediyorum:dito:img-hyste

dileksu
28-09-07, 19:53
merhaba,umarim bu bölümde halil menekseyi kurtardigi gibi taksimin göbeginden ayrilirlar.yahu kacan insanin istanbulun ortasinda hemde taksimde ne isi olabilir.hadi menekseyi buldun eee daha ne bekliyorsunuz orada koskoca istanbulda yermi kalmadi saklanacak.

*MeLiS*
28-09-07, 20:28
bölüm harika gidiyor yine..

ben a$k diye buna derim yaa:img-in_lo:icon_sad:ikiside sevdigi için bütün tehlikeleri göze alıo :(

yusuf abi harika valla,bakalım busefer ikna olcakmı dier abiyle meneksenin (dilim varmıo demeye) kocası:icon_evil

Halil iyi benzetti onu valla içimin yagları eridi :P

havincim
28-09-07, 20:28
şu ana kadar ki sahneler harikaydı fıskiyelerin altında çok tatlıydılar:)
halil tam istediğim gibi allah ne verdiyse girişti mustafaya:)mustafa kadire karşı kendini savunduğunda kadir çok güzel söyledi senin elin armut mu topladı diye:)
bu arada mithat ve zeynebin arasında birşey olmadığını anlamış olduk...kız mithata amca diyor...biz neler düşünmüştük:)

pofuduk&kero
28-09-07, 20:30
offff süper gidiyo ya
halil mustafaya iyi yaptı dersini de almamış heralde daha
yalnız takside menekşe halilin omzuna yaslanıp beni çok dövdüler dedi ya
orda bittim ya halilde nasıl ağladı nasıl acı çekti o anda aşk bu ya:img-yes::img-in_lo

*MeLiS*
28-09-07, 20:31
yaa arkadaslar sey dikkatimi cekti :img-blush

bu bölümde kıvancın ((halil)) sesimi deişmiş ?? taksi sahnesinde fln cok garip geldi :s

havincim
28-09-07, 20:32
evet takside menekşenin halilin omzuna yaslandığı sahne de çok güzeldi:)kıvanç ve sedef çok iyi yansıttılar herşeyi...hele kıvancın gözleri...sinirden nasıl bakıyordu...

attar
28-09-07, 20:47
sabahtan beri herşeyi anlatcam diyosun halilim ama hala bir şey anlatabildiği yok. Menekşeye yazık ya olanalara bir türlü inanamıyor canım

*MeLiS*
28-09-07, 20:56
ayy yazık menekseye yaa :sad53: haklı olarak zeynepi kıskanıyor tabi ama zeynepin halile karsı bişi hissettigini sanmıyorum:.. zeynep iyi niyetli birine bensiyor kendi odasını menekseye verdi bnu herkes yapmas :img-wink:

ahh halil bide anlatsa herseyi :s su mithatla aralarında ne var acaba..

mithatın babasını mithatın adamımı öldürdü arkiler yaa :img-in_lo hani halili kovalayan adam vardı ya gecen bölüm :s zeynepin babasını öldüren adama bensio :img-in_lo

havincim
28-09-07, 21:00
of of of o kıskançlık sahneleri neydi öyle?
açıkçası ben rahatladım ortada o kadar büyük bir sorun yokmuş...yani zeynep bi tehlike oluşturmuyor onlar için...tabi şimdilik...menekşe haklı tabi kıskanmakta ama kaçıp giderse eğer biraz abartmış olur...

fatma_yk
28-09-07, 21:01
slm arkadaşlar.

bugün okuldan çıktık arkadaşla otobus duarağına yürüyoduk.bizim okulun yukarısında cafeler: vardı.ordan geçiyduk.biraz kalabalık vardı.kızlar falan toplanmıştı.dizi çekiliyomuş.arkadaş kızlara sordu hangi dizi diye menekşe ile halil dediler.corbacıda çekilen bi sahneleri olcak.
menekşe ile halide içerdeydiler.arkadaş yallavardı bekliyelim çıkarlar diiye.çok seviyo. aman boş ver dedim.görünce ne olcak sürükle sürükleye götürdüm.
ama pazartesi başka kızlara sorarım gördünüzmu diye.
resim falan çektilerse telefona yollarım isteyene gönderirim.:img-wink::img-yes:

attar
28-09-07, 21:05
yazıkki zeynep halile hala aşık o yüzüğü çıkardığında da aşıktı bence... ama gururuna yediremedi bence halilin söylediklerini duyuncu yüzüğü çıkartıp işi alaya vurdu:img-yes:

havincim
28-09-07, 21:07
ewt az önceki msjımı yazalı 5 dk olmadı ve ben zeynebin halil ve menekşe için büyük bir tehlike olduğunu öğrenmiş oldum:icon_evil:img-fie::blink:çok güzel bağladılar ama olayları önce halilin bakış açısıyla anlattılar ayrılma sahnesini sonra da zeynebin...ve herşey anlaşılmış oldu...

ceren durul
28-09-07, 21:12
annneeeeee kadir ve meneksenin kocasi ne bagiriyorlar arabada ...
korktum yaa; delirdiler; para para para diye adamlar
kadirin gözleri ne olmus .... perperisan bi sekilde ...:img-icecr

*MeLiS*
28-09-07, 21:18
ayy bu menekse nkdr nankör sinir oldum yaa, halil onu ölümden kurtardı kız gitti bi kıskanclk ugruna terketti yok böle bişi

havincim
28-09-07, 21:25
*MeLiS* menekşe bi gece içinde halil ile ilgili o kadar çok şey öğrendi ki...buna kıskançlıkta eklenince kız kaldıramadı...

fatma_yk çok güzel haber verdin arkadaşım...demek halil en yakın zamanda bulacak menekşesini:)

justlost03
28-09-07, 21:25
öncelikle harika bi dizi,herbirinin oyunculukları süper :happy0064:happy0064 halil artık herşeyı anlatmalı bnce.sonra anlatcam diyip duruyo.. menekşe ise boşuna kıskanıo we bi arkadaşımızın dediği gibi zeynep halile aşıkkk...

61MERVE61
28-09-07, 21:27
Reklama girdi firladim..yaw noluyorrrr...meneksem yazik ya kiz cagiz...aslinda halilin bakis acisindan bakarsak hakli gibi yaa ama zeynep herhalde halili sevio....yaw ben menekse olsam kiskancligimdan olurum ki oyle zaten kiz ici icini yiyor...oofffff

nilberfu
28-09-07, 21:28
Arkadaşlar, Menekşe ile Halil'in bu akşamki bölümünün tekrarının ne zaman olabileceğini bilen var mı? Kanal D, Euro D fark etmez. Hangi gün, günün hangi saati fark etmez. Bazen Euro D'de gecenin bir köründe veriyorlardı.

havincim
28-09-07, 21:29
kadir anladı galiba mustafanın "eksik" olduğunu...

bir de halilin "sen evlisin,ben ölü!" dediği sahnede çok güzel çekim yapmışlar...etkileyiciydi...

61MERVE61
28-09-07, 21:30
Merve, yanlış anlamışsın galiba Zeynep'in babası Mithat değil ölen Avukat Ahmet Bey'di... Menekşe gitmekle bence de çok haklıydı. Halil'in sırlarla dolu hayatında her geçen gün yeni birşeyler daha öğreniyor, üstelik öyle hafife alınacak şeylerde değil. Halil, önceden nişanlandığını Menkşeye söylemeliydi.
Menekşenin yanında Zeynep isimli şahısa ne olursa olsun samimi davranmamalı, arada mesafe bırakmalı.

Menekşeyi yine Halil mi bulur yoksa Yusuf mu bulacak emin değilim. Ama Yusuf Abi bulabilir, belkide Menekşe balcı'ları bulacak ve onların yanına sığınacak.

Mithat, kesinlikle Halil'e dost biri değil. Halil vurulurken önüne atlamasına falan bakmayın hepsi onun düzmece senaryoları.

Halil'in iyiliğini düşünse bir kere Ahmet Bey, bunu bilir ve boşuna Halil'i Almanyaya kaçırtmazdı zamanında.
#

cok haklisin canm..ben onu bi hirsla dusunmeden yazdim:):)o avukatin zeynebin babasi oldugunu unutmusum...birden heyecanli fragmani goruncede:)babasi diye atladim:)

Bu arada eksik mustafaya aciyor gibiyim yaw:):)Adamdaki vahsilik ne oyle...kadinlari dovedove ama sanirim kadir anladi:happy0064

yusuf supersin kocumm:happy0064

havincim
28-09-07, 21:36
neden çorbacıda çekim yaptıkları da anlaşıldı:):)demek ki halil menekşeyi balcıların yanında bulacak...tabi önce menekşenin balcıları bulması lazım...ya da önce halil menekşeyi bulacak,menekşe illa balcıların yanına gitmek isteyecek haille beraber bulacaklar balcıları...

lazkizz
28-09-07, 21:37
Menekse icin cok sevindim ! Kurtuldu kiz vallaha o canavarlarin elinden.
Vallaha Nasil dovdu halil adami yaw, sani bana vuruyorlar mis gibi offff
cok fena dovdu hele o kemerle vurunca Soke oldum!!!

Ceren53
28-09-07, 21:38
Valla bencede suc halilde sen bastan anlatsana kiza söyle söyle durum diye kizda nelerle karsilasacagini bilsin ona göre kendini hazirlasin ama yok sonra sonra.
Bölümün kahramani yine halil ve yusuf. Zeynep sütten cikmis ak kasik gibi duruyor ama fena karistiracak ortaligi, babasida öldügü icin en yakin kendine halili görecek ve cok kiskanicak.
Menekse cok saf ve sessiz bir kiz, daha cok darbe yicek gibime geliyor tabiki olmaz insallah. Neyse dizimiz basliyor iyi seyirler... su reklamlarda olmasa ne iyi olurdu dimi? :))

justlost03
28-09-07, 21:52
Arkadaşlar, Menekşe ile Halil'in bu akşamki bölümünün tekrarının ne zaman olabileceğini bilen var mı? Kanal D, Euro D fark etmez. Hangi gün, günün hangi saati fark etmez. Bazen Euro D'de gecenin bir köründe veriyorlardı.

cnm geçen hafta pazar akşamı saat 22de tekrarını werdıler.bu haftada pazartesi gündüz saat 5gibi falandı..ilk bölümüde sabah 5te wermişlerdi ilk o zaman izlemiştim bnde :D belli olmuyoki anlıcan

pofuduk&kero
28-09-07, 21:53
süper gidiyo yaaa
zeynepde iyilik meleği gibi duruyo ama çok kuyu kazcak gibi
bir arkadaş çorbaıda çekim yapıldığını sölemiş çorbacıyı gördükhalil de hemen bulacak zaten ama bence menekşe halille gitmek istemeyecek
birazdan da beklediğimiz mithat sahnesi var bakalım kurşunun önüne mi atlıyo yoksa daha başka mı????

havincim
28-09-07, 21:53
özette halile yardım almanyadan gelecek yazıyordu...ninemiz gene gösterecek kendini:)yardım edecek halile...bi dahaki bölümde çorbacıda kavuşacaklar inşallah:)
halilin zeynebe menekşe hakkında söyledikleri çok güzeldi..."onu çok seviyorum,kendimden daha çok" falan...tam olarak hatırlamıyorum ama çok güzel sözlerdi:)

pofuduk&kero
28-09-07, 22:04
bence ya mithat gitti ya da halil kolundan vuruldu ya da bence mithat kolundan vuruldu oyuna bak sen ya
halili koruyomuş gibi yapıyo
ve sonunda nine bombayı patlatıverdi halil bulcak menekşeyi yehuuuuuuuu:happy0064

attar
28-09-07, 22:05
mithata bak sen adam kendini aklamak için nasıl da bir oyun oynuyor güya halili kurtarıcak daha neler inşallah bu oyuna kanmazsın halilcim ..nenem büyüksün:good:

havincim
28-09-07, 22:07
of nasıl bitirdiler ya!pazartesi fragman gelene kadar bekleyeceğiz artık!

mithat bir de halili görünce şaşırmış gibi "halil" demedi mi çok sinir oldum! zeynebin gözünü boyamak için sanırım böyle birşey yapma gereği duydu...umarım vurulan kişi mithat olur...ama bence adamı çok iyi nişan aldı ve mithatın önüne atlama çabasına rağmen vurulan halil olacak:sad53::sad53:gerçi mithat vurulursa onun açısından daha iyi çünkü o zaman mithat hakkında ikileme düşen yalnızca zeynep olmayacak...halil de olacak...

gzd_gzd
28-09-07, 22:10
mithat ın bugün yeni bölümü izliyene kdr bile iyi biri olabilceğini düşünüyordum,ama ne kdr kötüymüş yaa
bi de sanki halili düşünüyomuş gibi önüne atladı halilin
ikisinden biri kolundan-omzundan vurulcak ama hangisi,
o nişancı adam çok iyi hedef aldı silahı,mithat sırf halil ona güvensin diye kendini vurdurtur mu acaba,yoksa halil mi vurulcak yaa offf:icon_whis:icon_whis:icon_sorr

***nesli***
28-09-07, 22:12
bu bölüm güzeldi her zmnki gibi ama menekşenin kaçması pek ii olmadı gerçi farketmez halilim gene bulur onu:)
bi o zeynep war menekşenin gördüğü o resimdeki kalbe bakarsak bence zeynep halili çok seviyor ama söylemiyor
sonundaki sahne halili inş. yanıltmaz yani mithata inanırsa vay halimize

ebru_kıvançkolik
28-09-07, 22:12
çok heyecanlı bitirdiler ya..zaten bölüm başlı başına heyecan doluydu ama....henüz sıcağı sıcağına yorum yapamıyorum artık yarın yaparım inşallah :) herkese iyi geceler..

MM01
28-09-07, 22:13
Oleeyy http://www.dizifilm.com/forum/images/smilies/happy0064.gif kurtuldu Menekse o pislikgin ellinden.Yaglarim eridi Halil onu döverken,oh oh cekdim icimden:D
Buda hep Parasini düsünüyor,simdi Parami yigyorlar diye.Kizda para yok biraksana kizi ozaman...
Yogi Baba Meneksenin kurtuldugnu duyunca nasil Mort oldu ama hehe.Zeynep sanki hep Hortlak bakiyor gibime geldi...

61MERVE61
28-09-07, 22:15
aaa trde bitimi burda daha bitmedi ya reklama girdi....durun soylemeyin sonunu:):)
bolum bitsin uzunnuzunn yorum yazacam...gorusuruz...

simdilik bolum guzell gidiyor meneksem ha gayret bulacan onlari...(balcilari..

justlost03
28-09-07, 22:16
ya bu dizi ne kadar sürükleyici böyle. insan hiç sıkılmıyo. zeynep'i pek sewmediim ben.menekşeyi bulma konusunda pek sıcak dawranmıo sanki :img-blush

alamehmet
28-09-07, 22:17
Bugün Menekşe'ye uyuz olma günümdeyim sanırım...Halil senin için hayatını tehlikeye atıp,gelmemesi gereken İstanbul'a geliyor...Sen bir kıskançlık uğruna kaçıp gidiyorsun...Kendi ne yazmıştı giderken ''artık kime güveneceğimi bilmiyorum'' ....Belki güvensizlik konusunda haklı olabilir ama yanından ayrılıp,alıp başına gideceğine bunu oturup konuşabilir,halledebilirdi...

Zeynep'in çok da iyi niyetli olduğun düşünemedim ben...Belkide benim pimpirikliliğimden kaynaklıyordur bilemem :) Ayrıca Halil gelmeden önce kendinden geçmiş,babam intihar etmiş olamaz diye kendini paralayan kız ne çabuk toparladı dimi kendini

Halil gücü bu herhalde :)

gzd_gzd
28-09-07, 22:19
aaa trde bitimi burda daha bitmedi ya reklama girdi....durun soylemeyin sonunu:):)
bolum bitsin uzunnuzunn yorum yazacam...gorusuruz...

simdilik bolum guzell gidiyor meneksem ha gayret bulacan onlari...(balcilari..

merwem gittikçe daha da heycanlanıyo yaw bölümler
bu bölümün sonu tüm bölümlerden daha heycanlı oldu walla
haftaya cuma gelse bi an evvel

iyi izlemeler cnm benim :)

dilekce
28-09-07, 22:20
çözdük biz bu diziyi resmen! çözdük...
Halil Menekşe nin gittiği yeri nerden öğrenecekti, e tabiki evi araması gerekiyordu...TAm tahmin ettiğim gibi..
Yalnız izlerken bir an acaba Halil evin telefonunu hatırlayabilecek mi diye de bir hayali beklenti içine girdim :) Bu kez Mustafa gibi Halil başına başına vururmuş falan...:)
İşin esprisi bi yana bu Mustafat hakkaten psikopat ablam. Koyun can derdinde kasap et derdinde...Kadir canda, Mustafa parada .:) Manyak manyak..
Bi de kızı öldürmeye kalktı yuhhhh..Gözü dönmüş canii...
Kadir in ohhh maşallahı var kız da bayılıyo zatenn,,Mıstık da öyle parasının derdiyle sürünür durur..

Edit: Reis bey kardeşim gözüm aradı seni istiklal dee huuu ordamıymışsın...

gizemyd
28-09-07, 22:21
ben menekşeye çok hak verdim zeynebin evinden gitmesine kimin canı sıkılmaz o fotoları gördükten ve halilin zeynebe bitanem demesinden sonra aynı ikilemi bende yaşardım gelelim mitata ona sinir oldum nasıl da halili koruyomuş pozlarında gözükecek heralde zeynebemi iyi gözükmek istiyo menekşede bulucak inş süt kardeşini onada çok sevindim yazık menekşem bi başına kalmasın.nineyle halilin konuşmasından belli halil menekşeyi bulacak bu da çok güzel, bence zeynep hala daha halile aşık menekşe için düşüncelerini söylerken zeynebin gözü doldu.peki abisi menekşeyi nasıl bulacak acaba onu merak ediyorum ha bide mustafa o kızla kavga ederken kız bağırıp sen kusurlusun gibi bişey demişti orda kadir şölee bi düşündü kaldı olabilirmi diye bence sonraki bölümlerde de mustafanın bu konuda nasıl olduğunu öğrenicek :good:

dilekce
28-09-07, 22:27
Bugün Menekşe'ye uyuz olma günümdeyim sanırım...Halil senin için hayatını tehlikeye atıp,gelmemesi gereken İstanbul'a geliyor...Sen bir kıskançlık uğruna kaçıp gidiyorsun...Kendi ne yazmıştı giderken ''artık kime güveneceğimi bilmiyorum'' ....Belki güvensizlik konusunda haklı olabilir ama yanından ayrılıp,alıp başına gideceğine bunu oturup konuşabilir,halledebilirdi...

Zeynep'in çok da iyi niyetli olduğun düşünemedim ben...Belkide benim pimpirikliliğimden kaynaklıyordur bilemem :) Ayrıca Halil gelmeden önce kendinden geçmiş,babam intihar etmiş olamaz diye kendini paralayan kız ne çabuk toparladı dimi kendini

Halil gücü bu herhalde :)

Bak Zeynep konusunda ben de pek rahat olamadım..Çünkü o titrek eski zaman sahnelerini izlerken yüzükleri bıraktıkları sahne de bi yük mük falan bahsettiler: sonra haydii sarıl..Ve ardından bu ayrılıktan üzüntülü ama bunu belli etmeyen bir Zeynep le karşılaştık..
O kalp içine alınan resimde tuz biber oldu..Üstüne canımlar cicimlerr..

Menekşe keşke HAlil in Zeyneb e kendisini anlatışını duyabilseydi...Onunla nefes alıyorum onunla varım gibi şeylerr..:icon_sorr

Tekrar buluşacaklarını da artık öğrendik e hadi içmiz biraz rahat, anlaşılan çekimler bir zaman o mahallenin muht. kahvesinde gerçekleşecek..Halil de gidiyomuş ya oraya haydi bakalım..

Ceren53
28-09-07, 22:29
Ya su Halile helal olsun bulamadik söyle Halil gibi ölümüne seven adam gibi adam. Bravo valla süper bölümdü ne senaryo ama bu mitat cok cakkal ya. BIrdahaki haftayi nasil beklicem simdi yaaa fragmanda vermediler.

deryacik
28-09-07, 22:31
Cok heyecanli bitti..
Meraktan catlayacagiz 1 hafta..

Genel olarak bu bölüm hosuma gitti, ama meneksenin kizkanclik krizine girmesine sinirlendim..
halil o kadar söyledi, artik aramizda bir sey yok diye
zaten zor buldular birbirlerini..simdi ya bulamazlars ane olacak??

61MERVE61
28-09-07, 22:33
merwem gittikçe daha da heycanlanıyo yaw bölümler
bu bölümün sonu tüm bölümlerden daha heycanlı oldu walla
haftaya cuma gelse bi an evvel

iyi izlemeler cnm benim :)

gozummm:img-in_lo:img-blush:icon_sorrsaka maka bitti wala...mithata nasill sinir oldum adam nasil planlamis yaa.dizideki hersey cok iyi baglandi bence,halile hak veriyorum ama katina menekseyede hak veriyorum kimse burda "halil menekse icin ne yapti bakin meneksenin yaptigina diyemez"halil menekseye"anlatacam"diyip duruyor"bana guven"de diyor..kiz o goruntuyu gorunce napsin halil herseyi son dakikaya birakiyor...

ooff bolume bayildim menekse tek basina mucadele ediyorr:happy0064: cnm yaa,ayrica halilin nineye actigi sahnede icim nasil gitii..

aa ben eksik mustafayi az daha unutuyordum:):)
Halil nasil indirdi suratina agzina gozune,adam oldu dedim ama yasiyor adi herif..

bolum harikaydi..

eftelya61
28-09-07, 22:33
çözdük biz bu diziyi resmen! çözdük...
Halil Menekşe nin gittiği yeri nerden öğrenecekti, e tabiki evi araması gerekiyordu...TAm tahmin ettiğim gibi..
Yalnız izlerken bir an acaba Halil evin telefonunu hatırlayabilecek mi diye de bir hayali beklenti içine girdim :) Bu kez Mustafa gibi Halil başına başına vururmuş falan...:)
İşin esprisi bi yana bu Mustafat hakkaten psikopat ablam. Koyun can derdinde kasap et derdinde...Kadir canda, Mustafa parada .:) Manyak manyak..
Bi de kızı öldürmeye kalktı yuhhhh..Gözü dönmüş canii...
Kadir in ohhh maşallahı var kız da bayılıyo zatenn,,Mıstık da öyle parasının derdiyle sürünür durur..

Edit: Reis bey kardeşim gözüm aradı seni istiklal dee huuu ordamıymışsın...

Hakikaten çözdük bu diziyi.. Fotoğraf dedik aynen oldu, Almanya'da uzanacak el babaanneden başkası değildir dedik oldu.. Eee Balcılarıda bulmak kolay 118 den Halil'de Balcıların numarasına ulaştımı tamamdır.. Aman neyse Allahtan sokakta yürürken karşılaşmadılar ya yeter..

Bol ağlamaklı bölümde gülmekten yerlere yattığım bir an vardı ki söylemeden geçemiycem.. Köfte alimmi sana:img-hyste:img-hyste Sanki üç yaşındaki çocuğu kandırmak için sarfedilmiş gibi, yokmuydu o sahne için yazılabilecek daha oturaklı bir replik allah aşkına..

*Rüya*
28-09-07, 22:35
Ben Menekseyi çok iyi anliyorum
Tamam bunlar çocukluk arkadasi ama sonuçta bunlar nisanliydilar ve Halil kiza ''bitanem'' dedi..Bende kiskanirdim vallah ..Hak veriyorum Menekseye..

Sonuda çOk heyecanli bitti gerçekten..
Adam simdi Halil'i kurtarip iyi rolüne giricek..Ne kurnaz adam yaa..
Meneksede Balcilari bulup onlara siginirsa Halil insallah bulmaz onlari..Cünkü ozmn otomatikmen Menekseninde basi belaya girer

Ceren53
28-09-07, 22:37
Cok heyecanli bitti..
Meraktan catlayacagiz 1 hafta..

Genel olarak bu bölüm hosuma gitti, ama meneksenin kizkanclik krizine girmesine sinirlendim..
halil o kadar söyledi, artik aramizda bir sey yok diye
zaten zor buldular birbirlerini..simdi ya bulamazlars ane olacak??

Okde insanda güven birakmadiki halil hersey üst üste geldi pasaportlar isimler adamlar sonra zeynep cok fazla bir yük. Iyi güzel adam gibi seviyorsun hemde ölümü+ne ama bastan herseyi anlatsana detayli bir sekile meneksede herseye hazirlasin kendini, güveni sarsildi meneksenin yazik valla. Zaten o zeynap cok basa bela gicik oldum simdiden. Halil meneksenin izini buldum diyince neydi o yüzünün hali gicik sey. Neyse haftaya manyak olacam tv basinda :img-in_lo

dilekce
28-09-07, 22:38
Nihayet tanrım nihayet ..Yusuf İstanbul a geliyor..Gelsin diye diye sonunda getirttik Onu da İstanbul a,,Onun Menekşe yi nasıl bulacağı konusuna ser verip sır verilmese de yine bu Balcılar muhabbetinden olaya girebilir o da..Topluca bir aile olurlar..
Menekşe Halil Yusuf..HAtta Yusuf la Halil kanki olup, Mithat için birlikte savaşabilirler..He bu arada Zeynep le Yusuf içinde bir aşk bekliyorum ben...NAsıl olacak bilmiyorum ama, bişeyler olacak gibi güvenin bana :)

Menekşeee Güven bana..Menekşeeem, Herşey çok güzel olacak..:icon_sorr

alamehmet
28-09-07, 22:38
Bak Zeynep konusunda ben de pek rahat olamadım..Çünkü o titrek eski zaman sahnelerini izlerken yüzükleri bıraktıkları sahne de bi yük mük falan bahsettiler: sonra haydii sarıl..Ve ardından bu ayrılıktan üzüntülü ama bunu belli etmeyen bir Zeynep le karşılaştık..
O kalp içine alınan resimde tuz biber oldu..Üstüne canımlar cicimlerr..

Şu sonda yazdığın var ya...Hani şu canımlar cicimler...Biraz fazlaydı sanki...Yani Halil'in düşüncesizliğimi desem ne desem bilmiyorum...Tamam Halil biliyor kendi içinde meseleyi,ona aşık olmadığını hiç...Ama Menekşe'ye bunu o kadar kısa bir zaman diliminde anlatıp,inandırmak o kadar iş değil...

Sen henüz bir kaç dakika önce eskiden nişanlın olduğunu söyle,arkasından daha hazmedemeden kızcağız canımlar cicimler,el tutuşmalar,sevmeler gelsin...

Ben olsam bende fena bozulurdum...Ama kaçarmıydım orasını bilemem :img-pilot

Şimdi ben yine iki mesajımda da kendimle çeliştim farkettiniz mi :)

deryacik
28-09-07, 22:39
Okde insanda güven birakmadiki halil hersey üst üste geldi pasaportlar isimler adamlar sonra zeynep cok fazla bir yük. Iyi güzel adam gibi seviyorsun hemde ölümü+ne ama bastan herseyi anlatsana detayli bir sekile meneksede herseye hazirlasin kendini, güveni sarsildi meneksenin yazik valla. Zaten o zeynap cok basa bela gicik oldum simdiden. Halil meneksenin izini buldum diyince neydi o yüzünün hali gicik sey. Neyse haftaya manyak olacam tv basinda :img-in_lo
haklisin aslinda..
Ama ne bilim, ikiside hakli gibi sanki..
ikisininde hakli yanlari var!!
umarimhalil bulur menekseyi yaaa...
uff bir hafta kim bekleyecek simdi?

Bir tek sen degi´l cnm, bir cogumuz manyak olacagiz yine TV basinda:)

FEL!ADE
28-09-07, 22:40
sicagi sicagina yorum yapip cikayim, yoksa mithatla rüyamda karsilasirim mazallah :)

kilit konu Menekse nin gitmesine deginecegim..
narin Meneksem basta yapmasi gerekeni nihayet yapti, cok iyi oldu.
Halil den uzaklasmakta sonuna kadar hakliydi ve dogru yapti..
halil ilk önce üstündeki karanlik bulutlari bir dagitsin öyle ciksin onun karsisina, hayati yeterince gerilimli.. menekseyi koruyacagim derken tehlikeye atmasin bosuna.
birde bana GÜVEN GÜVEN demedi mi kac kere sinir etti beni.. bana güven diyen adama güvenmeyeceksin :)

yürü menekse cim kim tutar seni, kac kendini kurtar.
zeynep kesinlikle halili kendine cekecek.. uzuuun bir süre..
ben anlarim.:) !!!!

imza : kacin kurasi

*Rüya*
28-09-07, 22:41
Nihayet tanrım nihayet ..Yusuf İstanbul a geliyor..Gelsin diye diye sonunda getirttik Onu da İstanbul a,,Onun Menekşe yi nasıl bulacağı konusuna ser verip sır verilmese de yine bu Balcılar muhabbetinden olaya girebilir o da..Topluca bir aile olurlar..
Menekşe Halil Yusuf..HAtta Yusuf la Halil kanki olup, Mithat için birlikte savaşabilirler..He bu arada Zeynep le Yusuf içinde bir aşk bekliyorum ben...NAsıl olacak bilmiyorum ama, bişeyler olacak gibi güvenin bana :)

Menekşeee Güven bana..Menekşeeem, Herşey çok güzel olacak..:icon_sorr

Ohooo sen herkesi bagladin bi güzel :)
Keske öyle olsa..Umarim öyle olur ya..Okumasi bile çok zevkliydi
Yusufun gitmesini hepimiz çOk istedik gerçekten..Sonunda oldu!

Menekse Halile güvenmiyor artik..çok hakli tabiiki
Ama düsünün, Halil basindan herseyi anlatip sonra kaçsaydi menekseyle dizinin pek sirri kalmazdi..Simdi böyle seyirci merak ediyor ölçüp biçiyor..
Senaryo için gerekli ondan iyi bence böyle :)
Umarim Menekse balcilari bulur..

thalia_tugce
28-09-07, 22:42
ya bnce çocukluktan beri arkadaşlar birbirlerini kaç senedir görmüyolar sarılmaları yada cicimli konuşmaları hiç sorun degil bence o kadar samımıde deillerdi esiye bakılırsa menekşe sadece kendini dışlanmış ve bian yalnız hisseti ama pişman olcak sonradan sonuçta halil ölümü göze alarak aynına gitti ve artik 5 . bölümü merakla bekliyorumm..

dilekce
28-09-07, 22:43
Hakikaten çözdük bu diziyi.. Fotoğraf dedik aynen oldu, Almanya'da uzanacak el babaanneden başkası değildir dedik oldu.. Eee Balcılarıda bulmak kolay 118 den Halil'de Balcıların numarasına ulaştımı tamamdır.. Aman neyse Allahtan sokakta yürürken karşılaşmadılar ya yeter..

Bol ağlamaklı bölümde gülmekten yerlere yattığım bir an vardı ki söylemeden geçemiycem.. Köfte alimmi sana:img-hyste:img-hyste Sanki üç yaşındaki çocuğu kandırmak için sarfedilmiş gibi, yokmuydu o sahne için yazılabilecek daha oturaklı bir replik allah aşkına..

Onu hiç deme..:img-hysteDün kız hüngürt, haşırt huşurt ağlıyordu..Birden hayata döndü..Bu Halil de hayat var anladıkk..:img-in_lo Bir de o kırmızı tişörtle çıkmaz mı ortaya..Kapıyı çalarken falan..tık tık Menekşem..tık tık..Menekşeeeemmm..

Bir de eftelyacım şimdi zamanlamalarda da sorun vardı..Hani o sana köfte ekmek alıyım mı deddiği sahnede işte tam bu an ortalık günlük güneşlik..Ağaç olsa cil cik kuş sesi duyucaz...Tam Halil in konuşma bitti işte Mithat ta olaya girecek bir de bakıyoruz yağmurlar yerler ıslak ıslak hava rüzgar.Ne çabuk bozdu bu hava..Oysa 5 dakka da konuşabilir Halil..5 dakika da hava nasıl bir anda değişti..di mi? :img-yes:

Hatiies
28-09-07, 22:45
Ya o Zeynep resmen hala Halil'i seviyor ve Menekseyide kiskaniyor.. Bakislarindan anlamistim zaten.. Hani Halille yüksükleri cikardiklari sahne varya.. Orda birbirlerine sarildiklarinda.. Nasilda üzülmüstü .. ama Halil'e beli ettirmiyodu.. Simdi ise hala seviyor onu ve Meneksenin adin duyunca nasilda püflüyo ve gicik gicik bakiyor sinir oldummm yaaa bu ileride kesin kara kedi olacak görün bak!:icon_sorr

she_bo
28-09-07, 22:46
öncelikle güzel ama sinir bozucu bi bölümdü, oyunculuklar git gide iyiye gidiyor. özellikle takside menekşe ve halil in beraber ağlaması çok etkileyiciydi. ve elbette halil in mıstığı dövmesi...oh valla içimin yagları eridi. resmen rahatladım ekran karsısında.

olaylara gelirsek; bence halil en mantıklısını yaptı zeynep ' e gelmekle. ne yapacaktı parasız pulsuz. ama hatası menekşe'ye bastan olanları anlatmaması oldu. en azından bahcede orda burda saklanırken özet gecebilirdi. bir de zırt pırt zeynep E sarılmasa, caım cicim demese de olurdu. yazık menekşe ye kıskandı iste. ve kıskandıgını da halil e söylemişti. zeynep ten çok rahatsız olmadım. belli halil i seviyor ama gururundan dalgaya almış. yine de zararsız bence çünkü halil e ''sen asıksın'' dedi. yani farkında bizimkilerin asklarının.

menekşe' yi hatalı buldum. tamam kıskandın da siz bi yola çıktınız, lise flörtü degil ki, ölümü göze aldınız, eften püften kıskançlıkla kaçılır mı hemen. ama neyse bulacak halil menekse yi.

yalnız ben hala mithat ın derdini tam olarak anlamadım. ne yapmaya çalışıyor?

gzd_gzd
28-09-07, 22:47
gozummm:img-in_lo:img-blush:icon_sorrsaka maka bitti wala...mithata nasill sinir oldum adam nasil planlamis yaa.dizideki hersey cok iyi baglandi bence,halile hak veriyorum ama katina menekseyede hak veriyorum kimse burda "halil menekse icin ne yapti bakin meneksenin yaptigina diyemez"halil menekseye"anlatacam"diyip duruyor"bana guven"de diyor..kiz o goruntuyu gorunce napsin halil herseyi son dakikaya birakiyor...

ooff bolume bayildim menekse tek basina mucadele ediyorr:happy0064: cnm yaa,ayrica halilin nineye actigi sahnede icim nasil gitii..

aa ben eksik mustafayi az daha unutuyordum:):)
Halil nasil indirdi suratina agzina gozune,adam oldu dedim ama yasiyor adi herif..

bolum harikaydi..

merweem cnm
bence de dizide herşey çok iyi bağlandı,yani tamam menekşe keşke gitmeseydi,ama kız duydukları,gördükleri ve öğrendijkleri üzerine ne yapsa yeridir
bitanem falan dedi ya halil,

evet tek başına mücadele ediyor menekşe
o balcılar da iyi birilerine benziyorlar,yardım ederker menekşeye

eksik mustafa yı görsem öldürebilirim walla
nasıl bürümüş parasını alma hırsı gözlerini öyle yaa
aslanım halilim,nasıl da dövdü onu

dilekce
28-09-07, 22:48
Şu sonda yazdığın var ya...Hani şu canımlar cicimler...Biraz fazlaydı sanki...Yani Halil'in düşüncesizliğimi desem ne desem bilmiyorum...Tamam Halil biliyor kendi içinde meseleyi,ona aşık olmadığını hiç...Ama Menekşe'ye bunu o kadar kısa bir zaman diliminde anlatıp,inandırmak o kadar iş değil...

Sen henüz bir kaç dakika önce eskiden nişanlın olduğunu söyle,arkasından daha hazmedemeden kızcağız canımlar cicimler,el tutuşmalar,sevmeler gelsin...

Ben olsam bende fena bozulurdum...Ama kaçarmıydım orasını bilemem :img-pilot

Şimdi ben yine iki mesajımda da kendimle çeliştim farkettiniz mi :)

Ettik ettik..Şimdi sen kaçar mıydın kaçmaz mıydın? Onu söyle.. :)

Valla Halil fazla abarttı olayı..Hassas bir konu.Zaten zamanında anlatmamışsın Zeynebi şimdi pat diye karşısına çıkar sonra da kızın HAlil le ilgili korkularını dinlet..Çok korktum HAlil ..Falan filan..
Yok yok bak ben çelişmeden hemen söylüyorumm..BEn de kaçardımm:)

*Rüya*
28-09-07, 22:49
öncelikle güzel ama sinir bozucu bi bölümdü, oyunculuklar git gide iyiye gidiyor. özellikle takside menekşe ve halil in beraber ağlaması çok etkileyiciydi. ve elbette halil in mıstığı dövmesi...oh valla içimin yagları eridi. resmen rahatladım ekran karsısında.

olaylara gelirsek; bence halil en mantıklısını yaptı zeynep ' e gelmekle. ne yapacaktı parasız pulsuz. ama hatası menekşe'ye bastan olanları anlatmaması oldu. en azından bahcede orda burda saklanırken özet gecebilirdi. bir de zırt pırt zeynep E sarılmasa, caım cicim demese de olurdu. yazık menekşe ye kıskandı iste. ve kıskandıgını da halil e söylemişti. zeynep ten çok rahatsız olmadım. belli halil i seviyor ama gururundan dalgaya almış. yine de zararsız bence çünkü halil e ''sen asıksın'' dedi. yani farkında bizimkilerin asklarının.

menekşe' yi hatalı buldum. tamam kıskandın da siz bi yola çıktınız, lise flörtü degil ki, ölümü göze aldınız, eften püften kıskançlıkla kaçılır mı hemen. ama neyse bulacak halil menekse yi.

yalnız ben hala mithat ın derdini tam olarak anlamadım. ne yapmaya çalışıyor?

Bende Mithat'i tam olarak çözemedim..Ama simdi kesin Halil'i kurtarip iyi gözükcek gözüne..''Kurtarici cesur adam'' pehhh..Ama Halilde biraz akil varsa güvenmez ona!

Mustiye gelince..Halil vallah düsündügümden güçlü çikti :D Bir ara gerçekten öldürcek sandim..Bravo Kivanç'a, süper oynadi! Tamamen kafayi yemis bir deli gibi gözüküyordu..Okadar sinirliydiki..
Fena dövdü bizim Mistik'i..ohh:bella

dazzle
28-09-07, 22:50
selam arkadaslar bende bu bölüm hakkında söliceklerimi söyliyim içim rahatlasın nasıl güzelsin be halilim o ne sevgi menekşenin narin hassas kalbini kırmamak için o ne mücedele.....gercekten masal gercekten hikaye bittim bittim bütün gece hele takside gözlerin asagı inen yaşlar beni mahvetti meneksenin herdaim aglayarak gezmesine alışmıştım ama halilinki çok koydu....menkeşenin tripleri normal bende olsam aynı tepkiyi veririm sonuçta ne olursa olsun hala halil hakkında çok fazla bilgiye sahip deil ve buda onu hergeçengün korkutuo bide hele o kalp içine alınmış resim herseyi mahvetti.zeynep menekseyi görünce ilk baslarda belli etmedi ama acayip bozuldu bence içten içe bulunmasını da istemiyo gibi ve bence o hala halile deli gibi aşık bunu itiraf etmesede hersey gün gibi ortada ahhh nenem o kadının aglamasıda ayrı bi dokunuyo bana halil ben halil dediginde kadının yüregine inecekte adları veremicek diye korktum bence menekse orayı bulacak ve orda işe baslıcak hazır elemanda arıyolar yaaa.bu mithat harbi ne çakal beee göya zeynebin halille buluştugunu hatta onun yasadıgını bilmio yemezler cnm şaşırmış gibi yaptı önüne atladı halilde bunu yedi !!yani umarım inanmaz ve umarım halil menekseyi bulur ve umarım yusuf onlara ulaşır seviyorum ben bu adamı:)bakalım haftaya ne olacak dizi tuttuya artık vermezlerde bunlar kolayına fragmanı :( neyse heftaya bakalım bizi neler bekliooo......

Ceren53
28-09-07, 22:50
Birde bu dizinin ismi bizim eve malzeme oldu esimle birbirimize isim koyar olduk. o bana zahide ben ona zülküf yada o bana safiye ben ona abuzittin filan. Esim basindan beri dizinin ismine takmis vaziyette. Kücük kizimizide zeynep ilan ettik oda cok kiskanc :)

thalia_tugce
28-09-07, 22:51
balcıları bulucak başka çagresi yok bence mithat ta insanıları kendine sevdirmek için her yolu deniyo yha onu gördükçe sinirleniyorum halil herşeyi anlatmadı zeynebe yaa heralde sarsılır diye anlatmadı
halil in peşindeki adamlarda tam dedigim gibi çıktı rakip şirket olarak ewwet arkadaşlar dizi tam biizm istedigimiz gibi gidiyor sankı buda çok güzel bence
ama umarım bian bizi fena şaşırtcak bişiş olmaz ki been oyle sanıyorum artık izleyip görücez

eSzra_
28-09-07, 22:51
Aaaaaa Arkadaslar ne guzel bir bolumdu yaaa halilim ne guzel doya doya vurdu mustafayi ogggg canima deysin ama menekse halili terk etti:icon_sorr:icon_sorrAma eminim eger halil vurmadiysaaa (insallah insallah) menekseyi bulcak insallah uff fragman nerde kaldii fragmaniii çok geç verliyorlar simdi ben heycandan olcem:dito

Hatiies
28-09-07, 22:56
Aa evet yaa bende az kalsin unutuyordum.. Halil negüzel dövdü Mustafayi. Ohhh acayip için rahatladi valla bilemessiniz! :img-icecr Ama varya... Bu dizide oynayan bütün oyunculari ayakta alkisliyorum.. O mustafa süper oynuyo be rölünü.. Arabada nasil sinirlendi agzim acik kaldi yani bir insan bukadar mi iyi kötü röl oynayabilir? Helal valla.. :happy0064Meneksenin babasi ve Kadir de süperler, :good:röllerini çokk iyi oynadiklari icin biz bunlardan bukadar nefret ediyoruz arkadaslar:img-wink: Ya Halil ile Menekse nasil agladilar arabada ayyyyyy canim yaa Halil'in gözleri çok güzel oluyo agladiginda:sad53: Ve birbirlerinin ellerini tutuklari sahnede cokkk hostu valla icim gitmisti yaa:img-in_lo Ama Halil biraz suclu yani hep güven bana diyor ama birsey anlatmiyor! Meneksenin yaninda ne o öyle sarilmalar felan filan, Zeynep'e Bitanem demesinede cokkk sinir oldum Menekse cok iyi yapti valla kiz hakli! Kesin o çorbacida calisacak cunku Filiz durup durup diyodu, eleman lazim diye.. ozamanda pastahanede degil, corbacida calisicak negüzel yaa:happy0064 Haaa ve sonunda kesin Mithat vuruldu! Yeni bölümü çok merak ediyorum valla, cuma gününü iple cekiyorummmmmmmmm:happy0064 Çok 'güzel bir bolum izledim ya ohhh bu dizi karinimi doyuruyo ya:img-icecr Hepsine çok çok tesekkur ederim! :happy0064

Arkadaslar yeni fragmani gösterdiler mi??:icon_sorr

thalia_tugce
28-09-07, 22:57
ayyy evet canım yah fragmanı geç veriyolar artık bende okuyorum o yüzden tv yle pek alakam yok sadece aklıma geldigi zamn tv yr koşuyorum blki veriyolardır diye yaaa bide o ninemin menekşeyi buldular dediklerinde hani beni çok üzdü yhaaaa kadıncagız mafoldu ama gerçekten dizideki herkesi tebrik ederim yani bu kadar böyle ustalıkla yapmaları herkesi daha çok baglıyor diziye gerçekten çok teşekkür ederim hepsine

betül kocak
28-09-07, 22:58
bu bugunkü bölüm cok güzel basi cok kötüydü su mustafadan acayip gicik kapiyorum ya.ama halil cok dövdü mustafayi oh canima deysin.zeynep hala halili seviyor bunu meneksede anladi ve halilden maalesef ayrildi ama halil meneksenin ninesinden ögrendi yani menekseyi bulmazi kolaylasti.bence orda halil yaralanmayacak orda o öbür adam yaralanacak.meneksenin abisinin istanbula gitmesi cok iyi oldu orda menekseye yardimci olur.haftayi iplecekiyorum

thalia_tugce
28-09-07, 23:00
Aa evet yaa bende az kalsin unutuyordum.. Halil negüzel dövdü Mustafayi. Ohhh acayip için rahatladi valla bilemessiniz! :img-icecr Ama varya... Bu dizide oynayan bütün oyunculari ayakta alkisliyorum.. O mustafa süper oynuyo be rölünü.. Arabada nasil sinirlendi agzim acik kaldi yani bir insan bukadar mi iyi kötü röl oynayabilir? Helal valla.. :happy0064Meneksenin babasi ve Kadir de süperler, :good:röllerini çokk iyi oynadiklari icin biz bunlardan bukadar nefret ediyoruz arkadaslar:img-wink: Ya Halil ile Menekse nasil agladilar arabada ayyyyyy canim yaa Halil'in gözleri çok güzel oluyo agladiginda:sad53: Ve birbirlerinin ellerini tutuklari sahnede cokkk hostu valla icim gitmisti yaa:img-in_lo Ama Halil biraz suclu yani hep güven bana diyor ama birsey anlatmiyor! Meneksenin yaninda ne o öyle sarilmalar felan filan, Zeynep'e Bitanem demesinede cokkk sinir oldum Menekse cok iyi yapti valla kiz hakli! Kesin o çorbacida calisacak cunku Filiz durup durup diyodu, eleman lazim diye.. ozamanda pastahanede degil, corbacida calisicak negüzel yaa:happy0064 Haaa ve sonunda kesin Mithat vuruldu! Yeni bölümü çok merak ediyorum valla, cuma gününü iple cekiyorummmmmmmmm:happy0064 Çok 'güzel bir bolum izledim ya ohhh bu dizi karinimi doyuruyo ya:img-icecr

Arkadaslar yeni fragmani gösterdiler mi??:icon_sorr

hayır canım yha göstermediler bende bekledim o kadar tv karşısında ama göstermediler yhaa bide menekşenin kadıköye geldigi gün bu hafta içindeydi sanırım yhaaaa ooffffff çok yakın bizim buraya ve benim haberim yeni oldu yha sinirden çatlıyourm gerçi haftayaki blümü heralde yine buralarda çekerler

she_bo
28-09-07, 23:00
yalnız farkında mısınız her bölüm yeni bi soruyla kıvranıyoruz, cuma gelsin gelsin dedik işte geldi de noldu gene aynıyız , meraktan çıldırmış vaziyette :D bu dizi bizi yaslandıracak bitenen kadar ben diyeyim :sad53:

*Rüya*
28-09-07, 23:01
Insallah Menekse su Balcilari bulur..Cok iyi bir aileye benziyorlar..Hem ordada çalisir ne güzel iste..
ve umarim Halil degilde Yusuf bulur Menekseyi!
Cünkü Halil Menekseyi bulursa Menekseninde basi belaya girebilir! Menekseye Halil'i yaralamak için kötülük yapabilirler..

Halilde aslinda çOk kurnaz biri..Ama gördük iste, yine yakalandilar! Mithat Halilden çok daha kurnaz..
Ondan bence Halil Menekseye daha kavusmasin :( Daha iyi olur bence..

dilekce
Son sahne Mithat ın Halil e bir göz dağı vermesi için tasarlanmış hepimiznde anlaığı gibi bir oyun..Ensendeyim Halil, Ayagını denk al Halil,,Benden kork HAlil gibi kendince korkutucu mesajlar vermek istiyor bu
ithat amca.....Halil i istesede öldürmez..Çünkü öldürse bunu onlar dışardayken yapabilirdi..HAlil i ele geçirmek istiyor..Ondan alacakları var..Halil neden polisle işbirliği yapmıyor diyorduk, öğrendki ki arabasına kaçak esrar bilmem nelerle yakalatmış Halil,i..Eli kolu bağlı..Ne yana atacak o bedeni bakalımm

alamehmet
Ettik ettik..Şimdi sen kaçar mıydın kaçmaz mıydın? Onu söyle.. :)

Valla Halil fazla abarttı olayı..Hassas bir konu.Zaten zamanında anlatmamışsın Zeynebi şimdi pat diye karşısına çıkar sonra da kızın HAlil le ilgili korkularını dinlet..Çok korktum HAlil ..Falan filan..
Yok yok bak ben çelişmeden hemen söylüyorumm..BEn de kaçardımm:)

Ama sıkıştırıyorsun beni dilekcem :) :)

Peki itiraf ediyorum :)

Kaçmazdım...Sonuçta Halil ölümü göze alarak geldi İstanbul'a...İnsan gerçekten sevmediği bir insan için bunu yaparmı..Hayır yapmaz...Burdan ne çıkıyor Halil Menekşe'yi çok seviyor...

Menekşe'nin kafasında bir sürü soru var anlıyorum...''Suç falan işlemedin dimi'' derkende bir çekincesini gördük...

Bu kısımlarda evet hak veriyorum Menekşe'ye ama,kaçıp gitmek saçmaydı bence...Ben onun yerinde olsam adam akıllı dinlemeden,olayın iç yüzünü öğrenmeden,ve hatta Zeynep'le muhabbetinden duyduğum kıskançlık için bilimum kaprisi,dırdırı yapmadan asla kaçmazdım :) :)

imza: Çok fena uykusu olduğundan kendinle çelişmemek için çok çaba sarfeden forum kişisi bye

Menekşe'yi anlamam ve uykumun olması,Halil'in Zynep'e gereğinden fazla canım cicim demiş olmasına kızmamı engellemiyor :img-yes:

Belirteyim didim :)

byebye

eSzra_
28-09-07, 23:04
yalnız farkında mısınız her bölüm yeni bi soruyla kıvranıyoruz, cuma gelsin gelsin dedik işte geldi de noldu gene aynıyız , meraktan çıldırmış vaziyette :D bu dizi bizi yaslandıracak bitenen kadar ben diyeyim :sad53:
hehehehe Haklisan wallah ya su gibi akip gitti simdi bi kaç saat once gibi cuma gununu iple çekiyorum heheheh ama halie biyandan uzuldum biyandan sinir oldum uff ama halil zeynepi sevmiyor bile onu kardesi gibi goruyor ondan ona sarliyor falan ** o zeynep waryaaa halilde gozu var onun gozunu oyarim:img-polic

Ceren53
28-09-07, 23:04
Birde su var bende ben simdiye kadar hep musatafa meryemce aski derdim üstüne kimse gecemz derdim ama yok ya yanilmisim tamam oda farkli bir öykü cok temiz bir ask hikayesi. Ama menekse ile halil cok baska cok güzel cok temiz bir ask hikayesi birkere o aski kivanc ve sedef cok cok iyi yansitiyorlar. yani benim icin artik slogan oldu EFSANE ASIKLAR MENEKSE ILE HALIL :)

FEL!ADE
28-09-07, 23:07
Ama sıkıştırıyorsun beni dilekcem :) :)

Peki itiraf ediyorum :)

Kaçmazdım...Sonuçta Halil ölümü göze alarak geldi İstanbul'a...İnsan gerçekten sevmediği bir insan için bunu yaparmı..Hayır yapmaz...Burdan ne çıkıyor Halil Menekşe'yi çok seviyor...

Menekşe'nin kafasında bir sürü soru var anlıyorum...''Suç falan işlemedin dimi'' derkende bir çekincesini gördük...

Bu kısımlarda evet hak veriyorum Menekşe'ye ama,kaçıp gitmek saçmaydı bence...Ben onun yerinde olsam adam akıllı dinlemeden,olayın iç yüzünü öğrenmeden,ve hatta Zeynep'le muhabbetinden duyduğum kıskançlık için bilimum kaprisi,dırdırı yapmadan asla kaçmazdım :) :)

byebye

güzel kardesim,
bak sana önceki mesajimi gönderiyorum yine yeni yeniden :)

*

sicagi sicagina yorum yapip cikayim, yoksa mithatla rüyamda karsilasirim mazallah

kilit konu Menekse nin gitmesine deginecegim..
narin Meneksem basta yapmasi gerekeni nihayet yapti, cok iyi oldu.
Halil den uzaklasmakta sonuna kadar hakliydi ve dogru yapti..
halil ilk önce üstündeki karanlik bulutlari bir dagitsin öyle ciksin onun karsisina, hayati yeterince gerilimli.. menekseyi koruyacagim derken tehlikeye atmasin bosuna.
birde bana GÜVEN GÜVEN demedi mi kac kere sinir etti beni.. bana güven diyen adama güvenmeyeceksin

yürü menekse cim kim tutar seni, kac kendini kurtar.
zeynep kesinlikle halili kendine cekecek.. uzuuun bir süre..
ben anlarim. !!!!

imza : kacin kurasi

*

menekse de bir kadin, tecrübesi olmasada onunda bir gururu var..
o da onlarin arasindakinin eski nisanlilik veya cocukluktan gelen bir dostlukta olsa cok derin baglarinin oldugunu anladi,
onunki basit bir kiskanclik degil..:img-wink:
halil kardes onu planlarinin disinda tutarsa olacagi buydu.. zeynep onu avutsun simdi

böyle baglar düsman basina :)

iyi geceler..bye

Hatiies
28-09-07, 23:08
hayır canım yha göstermediler bende bekledim o kadar tv karşısında ama göstermediler yhaa bide menekşenin kadıköye geldigi gün bu hafta içindeydi sanırım yhaaaa ooffffff çok yakın bizim buraya ve benim haberim yeni oldu yha sinirden çatlıyourm gerçi haftayaki blümü heralde yine buralarda çekerler

Ya sen yinede cokk sanslisin ya offfff, ben senin yerinde olsam bütün hafta kadiKöyde kalirdim:happy0064 Ya resmen Menekse & Halil ekibi orda düsünsene! Dizi ekibi buraya gelse dünyalar benim olurdu ama nerdeeeeee:icon_sorr Keske burda cekselerdi ilk bölümü:icon_sorr Rüyamda görürüm ancak.. Valla kaçirma bence canim bu hafta ve gelecek hafta sìk sìk ugra oraya:img-wink:

*Rüya*
28-09-07, 23:08
Birde su var bende ben simdiye kadar hep musatafa meryemce aski derdim üstüne kimse gecemz derdim ama yok ya yanilmisim tamam oda farkli bir öykü cok temiz bir ask hikayesi. Ama menekse ile halil cok baska cok güzel cok temiz bir ask hikayesi birkere o aski kivanc ve sedef cok cok iyi yansitiyorlar. yani benim icin artik slogan oldu EFSANE ASIKLAR MENEKSE ILE HALIL :)

Haklisin cnm..
Benim için daha efsane olmasalar bile gerçekten en çok destekledigim dizi Menekse ile Halil oldu..
çok güzel oynuyorlar gerçekten..Okadar saf okadar temizki onlarin ask'i..Yani daha 1.bölümde ilk defa sarildilar :) Tanismislar etmisler ama ilk ozmn sarildilar..Varmidir böyle ask ya? çok güzel gerçekten..

Ve su Musti beni gerçekten korkutuyor yaa..
Adam pek birsey yapamadi Halile onu gördük..Ama o bakislari yokmu..Tirstim vallah :icon_sorr Sanki gözleri kan agliyor..
Adamin akli fikri para..Cümlesinde en az 3 kere para sözcügünü kullaniyor..Ama unutsun o paralari =o)

Argosy
28-09-07, 23:09

byebye
Kendini Meneksenin yerine koy bir daha dusun.. Onun yasadiklarini gozunun onunegetir. Bir de platonik olarak asik oldugun bir adam var ve hakkinda bildigini sandigin bircok seyi bilmiyormussun. Ve bu adamla birlikte oldugun her yeni gun , yeni bir sirri cikiyor ortaya. zaten birton stresin