Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Bölüm Yorumları (Arşiv 2)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
10
11
halil menekşeyle ilgili bilgiye ulaşması bence yeni bölümde olacak bunun ne olduğunu henüz bilmiyoruz ve yusufun niye hapse girdiğinide fakat halil menekşeyi buluyor ve beraberler
menekşeye davrandığında farklı davranıyor zeynebe çocukluktan beri tanıdığı için belki ama yanlış zeynebin onda fena gözü var bence
iyi aksamlar arkadaslar...
Bende Fragmani izledim ama pek birsey anlayamadim..
En güzel tabiiii bizim Asiklar birbirine yine kavusmalari...:img-blush
Benim cooooook hosuma giden yer Mustafanin (sapik) :happy0064 Yusuf dan bir araba dayak yemesi oh canima deysin...Nasil kadin dövülür diye, oh kendiside yedi..bence Kadir de dayagi hak etmisti belki oralari göstermediler.
Az evvel youtube baktim daha sesli Fragman yoktu..ama yarin aksama az kaldi.
Bakalim Menekseyi Balci Ailesi Ninesinin Sütkardesi ( isimleri aklima kalmadi ) nasil karsiliyacak lar. Cünkü uzun zamandan beri görmemisler birbirlerini...Bilmiyorum belki bir kisa bir süre onu misafir ederler.
Ama bu isin icinde birseyler daha var . Ve Ninesininde gizli bir genclik zamani var. Cünkü Menekse evlenmeden önce Ninesi ona "Hersey zamanla unutulur, asklar bile" orda sanki kendisinin gizli bir gecmisi var gibisinden. Bence cok seler disariya cikabilir.
Bende daha yeni sesli fragmani gördüm, sadece Menekse ile Halil'i gösteriyolar.. Romantik sahneler çok olacak bu bölümde:img-in_lo Sarilmalar, bakismalar felan.. Halil, Menekseye; "Sakin beni birdaha birakma", "Benden hic kacamicaksin" felan diyor.. Meneksede gülümsüyo.. Birbirinin ellerini tutuyolar, elleri birbirine deyiyor, hani Halil nasil ilk bölümde parmagiyla Meneksenin eline dokunmustu tabagi eline aldiginda:img-in_lo Aynen öyle iste. lHalil göz kirpiyo Menekseye, çk tatli yaa Halil göz kirptiginda.. Ve yine 1 inci bölümdeki sarilma sahnesindeki gibi sìmsìkì sariliyolar cokkkkkkk romantikkkkkkk:img-in_lo
Senin dilin ne der ülker,cinayet dediğin başı dumanlı bir beladır ki yok şimdi annesinin ölümüne sebebiyetten aranıyor derseler hiç tutmayın düşüp pat diye bir yerlere bayılabilirim.. Kız kaçırma mevzuunda ise Menekşe yi diyorsan, Menekşe nin de dili var yahu,,bir zahmet kendi rızamla kaçtım falan der heralde..
Bir de dikkatimi çeken Menekşe yi hiç konuşturmuyolar..Mıy mıy mıyy bir seslee ben ilk seni sevdim,, korkuyorum Halil,ve bir kaç farklı cümle..
Özellikle mi az replik yazılıyo bilmiyorum ama,Geçen bölüm tikkat edin Kıvırcık nişanlının bile daha çok repliği vardı :)
dilekçim valla artık nerden ne çıkacağı hiç belli olmuyor.biz mithat için Halil'i mirasi için arıyor derken birde işin içine esrar ereinide kattılar şimdi birde halil'in katil olmasıda eklenirse benide tutumasınlar..:img-blush:img-blush
bende artık Menkşenin Halil repliğinde bir adım öteye giderek konuşmasından yanayım...
ayrıcada en lerin konusunda:good::good::good: doğru tespitler yapmışsın saol
Halil peşindeki o siyahlı korumadan hiç şüphelenmiyecek mi? hadi Menkşe adamı hiç görmedi..Halil'de adamın yüzünü hemen unutamaz değil mi?iki defa karşılaştı..
sesli fragman kısa idi ama çok güzeldi bu bölümde sanki aşk konuşacak gibime geldi umarım
Banada fragman cok kisa geldi vallah,kac kez geri alipta izledim:img-blush ayyyy bunlar nekadar tatlilar böyle yaaa...helede Halil'in birdaha beni birakma demesi ve Menekse'ninde orada yumusak sesiyle Halil demesi ve sonracima sarilmalari...of offf sadece onlari izlesek nede guzel olurdu ama dimi:img-yes:
Birde Halil'de herhalde Menekse'nin calistigi yerde ise basliyor eger ki yalnis anlamadiysam yada bunlar acaba ayni evdemi kaliyorlar birde??yani birbirlerine sarildiklari sahne sanki bir evin icindeymis gibi geldide...
Birde sey Halil bunlar galiba restorantayken elini dudagina göturuyor ya ve sonrada o elini Menekse'nin yuzune koyuyor ayyy cok tatlilardi orada ya:img-in_lo
Asklarini nezaman doyasiya ve kimseden kacmadan yasama basliyacak bunlar yaaa offff:sad53: iste o sahneleri iple cekiyorum helede Menekse'nin Mistikdan bosanmasi olsun Allah be:happy0064
Canım yazmama sebebimi dumura uğramam olarak açıklayabilir miyim :)
Özeti şimdi okudum ama hiçbir şey anlamadım :blink:
Takılmam gereken yer burası mı bilmiyorum demişsin ya kanımca tam olarak orası :)
Yani Menekşe'yle ilgili en önemli bir bilgiye ulaşıyora mı takayım yoksa bu bilgiye ulaştığında kendini içinde bulduğu oyuna mı :icon_sorr
Anlayan bir sevgili vatandaş,forumdaş varsa eğer bana da anlatabilir mi :) Düşünüyorum düşünüyorum bir kulp bir bahane bir çıkış yolu bulamıyorum.
eftelyacım hadi sen bir kulp bulursun gell :)
valla mide ağrısı
diş ağrısı derken anca toparladım kendimi ve yeni düştüm buralara arkadaşlar...
alamehmetimşimdi varya senin sorun
yumurtamı tavuktan
tavukmu yumurtadan çıkar olmuş annem
ki ben bu sorunun cevabını henüz bulmuş değilim...
ki menekşeyle halilin oyunun çözeyim nerde bende o kabiliyet...
öperim canım
Menekse ye ait en onemli bilgi Bagcilarin adresidir mutlaka. Adrese de Bagcilarin kizinin gazete de cikan haberinden falan ulasacaklarini tahmin ediyorum. Univeriste sinavini birincilikle kazaanmistir falan...
Sut kardesin Bogazicili Canay olarak tanitilmasi ve Zeynep'in Menekse yi bulmak icin gazeteleri arastiririz ...gibi bir soylemde bulunmasi beni bu tahmine surukledi.
Girecegi yeni oyun: Menekse nin bagcilara gercek hayat hikayesini anlatmadigindan dolayi, Halili gorunce tanimamazliktan gelmesi ve yeni tanisiyormus gibi, corbacilarin onunde el sIKMAk istmesidir. Yani yine sakli gizli asklarini yasamak zorunda kalacaklar.
sevgili argosy
valla bravo demek istiyorum anca böle iz sürülür kanımca
boğaziçili canaydan vardığımız nokta süper...
çok makul bir teori ama ben şimdi diyorum ki halilin öle listelerce adrese pek de ihtiyacı olmaz halilin zeynebi iki dakka da çözer o adres işini... yinede ben isterim ki senin dediğin gibi olsun menekşeyi bulmak için halil zeynepten yardım almamış olsunki menekşeyi bulduğunda "seni zeynebin sayesinde buldum" falan gibi gereksiz cümleler sarf edip kızın canını sıkmasın...
oyun meselesi ile ilgili teorin malesef benim hala içimi rahatlatmadı :icon_sorr bunun bu kadar basit ve keyifli bir oyun olacağını ben pek sanmıyorum zira o cümlenin gelişi öle değil bence....
sevgiler...
Bunuda simdi gördüm vaybe menekse ile Halilin tekrarI ile kacIncI olmus bence iii
A/B dee
10 MENEKSE ILE HALIL (TKR) [NET] KAND 3,60 15,50
Totalda
9 MENEKSE ILE HALIL (TKR) [NET] KAND 3,90 20,40
Bence bir dizinin tekrar bölümü icin cok güzel retingler bunlar.
sizler ilede paylasmak istedim belki biliyordunuz ama yinede icimde geldiii.
valla katılıyorum kübracım
tekrar bölümü için ritingler gerçekten başarılı :happy0064 dileyelimde asıl gününde patlasın raitingler...
paylaşım için teşekkürler...
sevgiler...
Az önce sesli fargmanı izledim.Sadece Menekşe ile Halil sahnesi ile doluydu fragman.
Halil,Menekşe,Menekşe Halil diyo.
Halil bu gece rahat uyuyacağım,Menekşe bende diyo ve birirlerine sarılıyolar.
Bakışmalar ve romantik sahneler var fragmanda.
Heyecanlı ve harika bir bölüm bizi bekliyor.
güzel haberler
mutlu haberler
romantik haberler
ya ben niye denk gelmiyorum bu fragmanlara anlamıyorum... :icon_sorr
birde bu çiftin fazla ayrı kalmaması olayı beni sevindiriyor ayrılsalarda ertesi bölüm kavuşuyorlar çok şükür...
aman nazar felan değmesin
şeytan kulağını kurşun şöölleee tahtaya vuran bi image eklemiş farzedin beni arkadaşlar...
sevgiler....
dilekçem canım benim
sanada bir iki satır karalamadan edemeyeceğim valla
EN'lerin beni bitirdi
taktir ettim valla
şu dizide bu kadar EN varmış da haberim yokmuş
aahhhh aaahhh bi zamanlar enlerin enlerini bulmuştuk...
tesbitler çok güzel valla :happy0064:happy0064
bravo...
bende bi EN eklemek istiyorum...
çok şükür EN çabuk kavuşan çift :img-yes:
sevgiler canım....
sesli fragman süperr!
halil menekşeyi görüyor "menekşe!" diyor şaşırmış gibi...
"benden kaçamayacaksın seni hiç bırakmayacağım"
"sakın bir daha beni bırakma sakın"
"bu gece rahat uyuyacağım"
"bende"
gibi replikler vardı ve çook güzel sahneler var...
menekşe bardak alırken galiba halil menekşenin eline dokunuyor...göz kırpıyor...
halil önce kendi parmaklarını öpüp sonra menekşenin yanağına dokunduruyor ve göz kırpıyor(ikiside burda acayip tatlılar:))
çok güzel sarılma sahneleri var ve fragmanın sonunda halil menekşeye "gitme!" diyor...bunu neden diyor bilmiyorum...?
güzel haberler
mutlu haberler
romantik haberler
ya ben niye denk gelmiyorum bu fragmanlara anlamıyorum... :icon_sorr
birde bu çiftin fazla ayrı kalmaması olayı beni sevindiriyor ayrılsalarda ertesi bölüm kavuşuyorlar çok şükür...
aman nazar felan değmesin
şeytan kulağını kurşun şöölleee tahtaya vuran bi image eklemiş farzedin beni arkadaşlar...
sevgiler....
Fragmanlara denk gelemiyen tek kisi sen degilsin canim,benim de turk kanalim olmadigindan ancak neten izliyebiliyorum ve az önce sesli fragmani izledim... fragmani hani videolar eklenilen siteler varya iste oralardan izliyebilirsin hatta bir site var icinde tube iceren anladin??
Bizim asiklarin ayri kalmalarini bende istemiyorum aslinda ama fragmana bakilirsa okadar da cok ayri kalmadan birbirlerini yine bulucaklar...asil Halil tam olarak nasil ögreniyor Menekse'nin yerini onuda cok merak ediyorum...keske bize de Halil'in Menekse'nin ninesiyle olan konusmayi gösterselerdi ya,Halil nasilda guzel nine dedi ama:img-blush kadin cazda sok oldu o baska birsey ama:icon_whis
Birde Menekse'nin elleri kirilasica babasi neden karisina sap diye vuruyor yine onuda merak ediyorum...yani fragmanda bilem belliydi tokatin yuze nekadar sert bir sekilde geldigi:sad53: elleri kirilasica gitsin birde alman metresine caksin birtane:icon_evil elin kizina kiyamiyor ama yillardir birlikte olan hayat arkadasina ellerini utanmadan kaldirabiliyor ya pes yani sanki buna yapmaya hakkida varmis gibi :icon_evil
Yusuf'da geldi Istanbula ve Menekse'nin diger ailesi nezaman gelicek acaba onuda cok merak ediyorum...helede annesi ve ninesi gelse Menekse'nin yanina ya babasi kalsin umurumuzda degil
Fragmanlara denk gelemiyen tek kisi sen degilsin canim,benim de turk kanalim olmadigindan ancak neten izliyebiliyorum ve az önce sesli fragmani izledim... fragmani hani videolar eklenilen siteler varya iste oralardan izliyebilirsin hatta bir site var icinde tube iceren anladin??
Bizim asiklarin ayri kalmalarini bende istemiyorum aslinda ama fragmana bakilirsa okadar da cok ayri kalmadan birbirlerini yine bulucaklar...asil Halil tam olarak nasil ögreniyor Menekse'nin yerini onuda cok merak ediyorum...keske bize de Halil'in Menekse'nin ninesiyle olan konusmayi gösterselerdi ya,Halil nasilda guzel nine dedi ama:img-blush kadin cazda sok oldu o baska birsey ama:icon_whis
Birde Menekse'nin elleri kirilasica babasi neden karisina sap diye vuruyor yine onuda merak ediyorum...yani fragmanda bilem belliydi tokatin yuze nekadar sert bir sekilde geldigi:sad53: elleri kirilasica gitsin birde alman metresine caksin birtane :icon_evil elin kizina kiyamiyor ama yillardir birlikte olan hayat arkadasina ellerini utanmadan kaldirabiliyor ya pes yani sanki buna yapmaya hakkida varmis gibi :icon_evil
Yusuf'da geldi Istanbula ve Menekse'nin diger ailesi nezaman gelicek acaba onuda cok merak ediyorum...helede annesi ve ninesi gelse Menekse'nin yanina ya babasi kalsin umurumuzda degil
çoooooooooooooook teşekkür ederim...
amanın hemen bakarım....
usta nedemiş;
ayrılıklarda sevdaya dahil
ayrılanlar hala sevgili....
ve şiddete HAYIR aynen katılıyorum canım...
sevgiler...
valla ben bu kanala hayret ediyorum
zaten daha önceden de hayret ediyordum da belki beni şaşırtırlar diyordum... :img-pilot
ama yok nerde yine benim izlediğim dizinin fragmanları az gösteriliyor yada ben yakalyamıyorum herhalde...
bendemi bişey var acaba ya :img-cool2:img-polic:img-pilot
KübraYasemin 04-10-07, 21:17 sesli fragman süperr!
halil menekşeyi görüyor "menekşe!" diyor şaşırmış gibi...
"benden kaçamayacaksın seni hiç bırakmayacağım"
"sakın bir daha beni bırakma sakın"
"bu gece rahat uyuyacağım"
"bende"
gibi replikler vardı ve çook güzel sahneler var...
menekşe bardak alırken galiba halil menekşenin eline dokunuyor...göz kırpıyor...
halil önce kendi parmaklarını öpüp sonra menekşenin yanağına dokunduruyor ve göz kırpıyor(ikiside burda acayip tatlılar:))
çok güzel sarılma sahneleri var ve fragmanın sonunda halil menekşeye "gitme!" diyor...bunu neden diyor bilmiyorum...?
ne güzel anlatmissin kIz sagol vallaha.
ayy bu gece bende rahat uyuyacam onlar gibi ne güzel ne güzel.
sariliyorlar demekki ayy kIyamam kIyamam...
Bende göremedim fragmani ama olsun yaaa.
yarin yeni bölüm var surda ssatler kaldI sadece yaaa..
sabrImda kalmadI fazla ama olsun cok heycanlIyIm...
sesli fragmanı bi görsem bişeyler yazıcam belki ama yazamıyorum öle kaldım....
şimdi bu yusuf neden hapse düşüyor acaba?
bunların üzerinde ki silahı yusuf ellerinden almak isterken polisle karşılaştıar ve suç yusuf'un üzerine mi kaldı...
kesin bu bölüm bulamayacak yusuf menekşeyi :icon_sorr
aslında bulsa iyimi olacak onuda pek kestirmiyorum çünkü eksik koca ve acımasız abide yusfla beraber hayalt gibi dolaşacaklar peşinde :img-polic
yani böle bi teori geldi benim aklıma :img-cool2
ay izledim kendime inanamıyorum :happy0064:happy0064
o "GİTME" nedir öyle yaaaa :sad53:
niye gitme ?
kime gitme ?
ne zaman gitme ?
neden gitme ?
vs.
vs.
şimdi zannedersem çok romantik bir bölüm olacak;
kavuştular,
birbirlerinden vazgeçemeyeceklerini, kıskansalar bile varlıklarından haberleri olduğu sürece rahat uyabileceklerni anladılar...
birbirine aşık, vazgecemeyen, imkansız iki insan izleyeceğiz yarın...
sarılıyorlar
sarılıyorlar
2 yada 3 defa
ama fragmanın sonunda bi GİTME var o biraz enteresan yani ses tonu farklı halilin yani bu böyle bi kaybederken söylenen GİTME değil başka bi GİTME başka..... :img-wink:
heyecanlıyım... :P
GİTME :img-blush
sesli fragmanı anlatmaya kelimeler yetmez
izlediğim en güzel menekşe ile halil fragmanıydı heralde
nasıl güzel sarılıyorlar öyle
halilin göz kırpmaları
menekşenin saçını koklaması
hele de elini öpüp sonra menekşenin yanağına götürmesi
süperdi:img-in_lo:img-in_lo
çok romantik aşk sahneleri bizi bekliyor yarın:img-wink:
evet simdi bende izledim...
ya durum biraz karisik gibi geldi bana...yani yine gizli gizli asklarini yasiyorlar.
Offf...neyse az kaldi!!!
şimdi sevgili nevzat'ın sayesinde fragmanı tekrar izledim halil kesin bi yerde kalıyor ve menekşe oraya geliyor halil menekşeye oradan giderken GİTME diyor bu ses tonu o ses tonu bence :img-blush
konuyla ilgili yorum bekliyorum canlar hemencecik bir daha izleyelim ve duygularımız acilen paylaşalım, şu garibi sevindirelim lütfen.... :img-blush :img-in_lo
sevgileeeeeeeeer....
şimdi sevgili nevzat'ın sayesinde fragmanı tekrar izledim halil kesin bi yerde kalıyor ve menekşe oraya geliyor halil menekşeye oradan giderken GİTME diyor bu ses tonu o ses tonu bence :img-blush
konuyla ilgili yorum bekliyorum canlar hemencecik bir daha izleyelim ve duygularımız acilen paylaşalım, şu garibi sevindirelim lütfen.... :img-blush :img-in_lo
sevgileeeeeeeeer....
zinednahım hala dizinin içerisine girememiş bir izleyici olarak sesli fragman falan dikkatimi çekmedi ama..
menekşe GİTME mi dedi :icon_sorr:img-cray:
zinednahım hala dizinin içerisine girememiş bir izleyici olarak sesli fragman falan dikkatimi çekmedi ama..
menekşe GİTME mi dedi :icon_sorr:img-cray:
gir dizinin içine gir annem
bekleme
balcılara 1 2 haydeeee...
menekşe değil halil dedi gülüm halil
öperim seni çoooooooooooooook
pofuduk&kero 04-10-07, 21:47 şimdi sevgili nevzat'ın sayesinde fragmanı tekrar izledim halil kesin bi yerde kalıyor ve menekşe oraya geliyor halil menekşeye oradan giderken GİTME diyor bu ses tonu o ses tonu bence :img-blush
sevgileeeeeeeeer....
çooooookkk teşekkürler saol
menekşem:img-in_lo beni bidaha bırakma:img-in_lobenden kaçamazsın:img-in_lo
gitme:img-in_lo
elini menekşenin yanağına koyması:img-in_lo
daha ne denirki yarın deşet bir bölüm izlicez:img-in_lo
çooooookkk teşekkürler saol
menekşem:img-in_lo beni bidaha bırakma:img-in_lobenden kaçamazsın:img-in_lo
gitme:img-in_lo
elini menekşenin yanağına koyması:img-in_lo
daha ne denirki yarın deşet bir bölüm izlicez:img-in_lo
sende saol :img-yes:
bencede farklı gelişmeler olacak
zeynep niye yok bu fragmanda yani çok bulunmasını istediğimden değilde meraktan sadece...
yaa benden kaçamicaksın seni hiç bırakmıcaammm
harika çok tatlılar
birbirlerine gülüyolar da niye gitme dedi niye
niye ay çok merak etttim şimdi ben
Ya zinednah ve Nevzat, kusura bakmayin sizlere yalnis adress yazdigimin farkina simdi vardim:icon_sorr gercekten kusura bakmayin....ama fragmani sanirim yinede bulupta izliyebilmisiniz:img-wink:
Halil neden Menekse'ye gitme diyor orayida anlamadim ama dediginiz gibi olabilir belkide Halil Menekse'den ayri baska bir yerde kaliyorsa ozaman tabiki gitme demesi dogaldir:img-blush ayyy cok sukur saatler kaldi yeni bölume:happy0064
arkadaslar selam toptan, tam hayal ettiğimiz gibi bol bol aşk sahnesi izleyecegiz bu bölümde, o bakışlar, sarılmalar , saç koklamalar, yarına ben mendilleri hazırlıyorum sonuna kadar ağlarım kesin , süper bir bölüm bizi bekliyor. böhüüüü.....GİTME...
sesli fragmanı bende gördüm:happy0064
yaa yıne çok tatlılar ilk bölümlerde ki gibi....
menekşe bi daha halili brakma n'olur...
halil fragmanın sonunda gıtme dıyo nereye gıdıyo acaba menekşeee gitme menekşe :icon_cry:
KübraYasemin 04-10-07, 22:26 sesli fragman cok güzeldi.
sans iste kanal d yi bi actI geldi.
Fragmanda sIrf sadece Menekse ile Halil sahneleri var.
NasIlda sarilyiorlar birbirlerine.
Okadar ask dolu okadar ask doluki.
Ama en cok begendim sahne Halilin Menekse bardak alacakken ellini tutugu sahne.
Nekadar magsum coocuklar gibiler orada.. ikiside..
ya çok kel alaka bişey dikkatimi çekti menekşe minicik çantayla geldi istanbul a ama her bölümde ayrı elbise masaallah :D bu fragmandaki mor elbisesi de çok hoşmuş :D :D :D
KübraYasemin 04-10-07, 22:32 ya çok kel alaka bişey dikkatimi çekti menekşe minicik çantayla geldi istanbul a ama her bölümde ayrı elbise masaallah :D bu fragmandaki mor elbisesi de çok hoşmuş :D :D :D
Evet cogu dizilerde böyle seyler oluyor.
benimde hep ilgimi cekiyor.
Ama dizi iste yapilyior bu gibi hatalar.
Bence yinede bunlar ufak hatalar dizinin ana konusunu bozmuyor bu yüzden olsun.
Ayyy bu bölümdeki kiyaefeti cok hos.
Menekseyi gercekden güzel kiyindiriyorlar. TatlI.
Benim gibi elbise giyniyor hep, ama yakIsIYorda masllaha... zayIf yaa...
Evet cogu dizilerde böyle seyler oluyor.
benimde hep ilgimi cekiyor.
Ama dizi iste yapilyior bu gibi hatalar.
Bence yinede bunlar ufak hatalar dizinin ana konusunu bozmuyor bu yüzden olsun.
Ayyy bu bölümdeki kiyaefeti cok hos.
Menekseyi gercekden güzel kiyindiriyorlar. TatlI.
Benim gibi elbise giyniyor hep, ama yakIsIYorda masllaha... zayIf yaa...
ee sedef avcı da 1,79 boyunca çıtı pıtı bi kız incecik, ona yakışmasın da kime yakışsın :D kübracım senin de dedigin gibi bunlar önemsiz hatalar ve zaten ben kostümü önemserim şık giyinmiş kadın görmek isterim dizide, sevmiyorum sürekli aynı kıyafeti giymiş karakterler görmek, kendi tercihim bu yönde.
KübraYasemin 04-10-07, 22:38 ee sedef avcı da 1,79 boyunca çıtı pıtı bi kız incecik, ona yakışmasın da kime yakışsın :D kübracım senin de dedigin gibi bunlar önemsiz hatalar ve zaten ben kostümü önemserim şık giyinmiş kadın görmek isterim dizide, sevmiyorum sürekli aynı kıyafeti giymiş karakterler görmek, kendi tercihim bu yönde.
bencede zaten her bölümde ayri ayrI kIyafetler oluyor.
Bir Bölümde giydiklerini baska bir bölümde daha giymiyorlar.
Bir kIyafet sadece bir kere giyiliyor.
AslInda güzel oluyor herzama baska baska...
Ayyy simdi yarInki Bölümü cok merak ediyorum yaaa...
Sessli fragmanda sadece Menekse ve Halil var nerkadar tatlIlar ama...
Sesli fragmanı sonunda izleyebildim...
Ne güzel bir fragmandır o öyle...Amma aşk dolu yapmışlar bu sefer.:img-in_lo
Sandığımız gibi menekşe naz yapmıyor aksine eskisinden daha yakın.:)
Belli ki Balcılardan sakladığı İstanbula neden geldiği halilin kim olduğu...
Anladığım kadarıyla Halille birbirlerini tanımıyorlarmış gibi davranıyorlar...:img-wink:
İnşallh Halilde menekşeyle birlikte çorbacıda çalışmaya başlamıştır.:img-yes:Pastanedeki halleri çok tatlıydı...Tekrar öyle sahneler izlemek güzel olur...:img-icecr
Sesli fragmanı sonunda izleyebildim...
Anladığım kadarıyla Halille birbirlerini tanımıyorlarmış gibi davranıyorlar...:img-wink:
İnşallh Halilde menekşeyle birlikte çorbacıda çalışmaya başlamıştır.:img-yes:Pastanedeki halleri çok tatlıydı...Tekrar öyle sahneler izlemek güzel olur...:img-icecr
evet ben de en çok menekşe nin sıcak davranmasına sevindim, artık yeter sürekli aksiyon ve koşma sahnesi azıcık ask görelim içimiz açılsın :D
KübraYasemin 04-10-07, 23:04 Sesli fragmanı sonunda izleyebildim...
Evet sana katiliyorum.
Bende isterim birdaha menekse ve halil aynI yerde calismaya baslasIn cok güzel olur.
Almanyadaki pastahanede cok tatlIlardI.
Hele hele o ilk bölümdeki halil rüyasIni anlatiyordu ya.
O sahneyi cok begniyorum.
Gercekden cok güzel olmusdu o sahne.
Ozaman Halil belkide orda calismaya baslar daha sonrada Menekse güzel olur ozaman.
amaaa aklima takilan en sondaki o gitmee neydi yaaa
kesin halil birdaha beni birakip gitme dediysee
sesli fragmanı akşam izledim çok güzeldi..alk dolu sahneleri koymuşlar çokda iyi olmuş her fragmanda hop oturup hop kaklıyoduk bu sefer içimde pır pı eden bir sevinçle izledim..
menekşe artık duvarları aştı halile ne kadar yakın davranıyor çok sevindim buna:happy0064 hele halilin o menekşem demsi yokmu bitiyorum o anda ya çok tatlı içten söyliyor menekşemmm...
akşam bir olsada izlesek o anda zmn yavaş aksa..
bende bi EN eklemek istiyorum...
çok şükür EN çabuk kavuşan çift :img-yes:
günaydınlar herkese,
zinednah çım bu en de çok yakıştı ,hem en çabuk kavuşan hemde en çabuk ayrılan bir çiftimiz varr:img-yes::img-yes:
sesli fragmanı bende dün akşam izledim.sadece Halil ve Menkşenin görüntüleri vardı güzeldi....
küçük dokunmalarla büyük romantizim yaşadılar....
Halil Menkşenin yanılmıyorsam iş yerine doğru giderken menekşe'yi gördüğündeki Menkşem deyişide en içten Menekşem olsa gerek....
kaldıkları evin dıştan görünüşü sanki Zeynebin evinin bahçesi gibi geldi bana.hani meşhur aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen sapa sağlam kutudaki anhtarı bulduktan sonra açtıkları bir kapı vardıya işte öyle bir kapı göründü...perdeler başka ama Halil bu kısa zamanda kendine bir ev bulmuş olamaz değil mi???
yoksa ev işinide Mithat mı halletti:img-blush Halil tüm olanlardan sonra Mithat'a güvenirse Halil'e de birşey demiyorum artık:img-cool2:img-cool2
ya çok kel alaka bişey dikkatimi çekti menekşe minicik çantayla geldi istanbul a ama her bölümde ayrı elbise masaallah :D bu fragmandaki mor elbisesi de çok hoşmuş :D :D :D
she_bo canım öyle çantalar tüm dizilerde olur.onlara biz izleyici olarak çok amaçlı çantalar diyoruz...miniktirler ama içlerinde ne ararsan bulunur.çantadan ,ayakkabıya,ayakkbıdan çeketler,ceketlerden pantolonlara,pantolonlardan işte kullanılacak ne varsa vardı o minik çantaların içinde bulunurlar:img-wink::img-wink:...
ya fragmanları tekrar izledimde kafama bişi takıldı..menkşenin o psiko babası telde konuşuo nine sanki kötü haber almış gibi fenalaşıo gibi bir hali vardı acaba izinimi buldular menekşenin ya hevesim kursağımda kaldı yine..
bende gördümmmmmmmm cokkkk güzelll allahimm ama neden iki parmagini öpüpte menksenin yüzüne dokunuyor ki ne olurdu gercekten öpseee offfffffff
ama sariliyorlar ya o yeterr hihihi
Baharcigim, benimde dikkatimi birsey cekti sesli fragmanda, Hani halil seni hic birakmiycam diyor ya ondan sonra bir sahne var halil menekseye dogru kafasini uzatiyor ve oradan baska bir sahneye atliyor. Bence halil orada meneksenin yanagindan opuyor. :img-in_lo:img-in_lo
ya fragmanları tekrar izledimde kafama bişi takıldı..menkşenin o psiko babası telde konuşuo nine sanki kötü haber almış gibi fenalaşıo gibi bir hali vardı acaba izinimi buldular menekşenin ya hevesim kursağımda kaldı yine..
arkadaşım bende onu farkettim ama daha sonraki fragmanda hiçde öyle ayrı gayrı Menekşe ve Halil durumu yok ortada..
Bbadan çok Mithat'ın pis işlerinden endişe ediyorum ....
Baba ise Kadir'den hala Menekşe'yi bulamadıklarını duyunca sinirlenmiş olabilir gibi geldi bana..yine sinirlenip eşine tokat atıyorudu acız şey....
ninede artık oğlunun bu ölüm ölüm diye tutturmasından yorgun düşüp fenalaştığını düşünüyorum
sesli fragmanı izledim,,
zinednah canım o gitme , dediğin gitme den :)
Frağman soldan ivmeli yana kaymalı tekrar başa dönmeli apayrı bir toplanma örneği. :)
Tabi benim en çok ilgimi çeken ve beni en çok bağlayan sahne,Gece sahneleri:)
Şimdi bunlar bir dışarda sarılıyolar bir de kapalı yerde,,
Peki buralar nereler ?
En önemli sahne ise Menekşe, Halil in avucunu tutuyorken Halil in o ilk bölümde ki, Menekşe nin Onun elini tuttuğu sahnedeki ifade ile yine Menekşe ye baktığı sahne..:img-in_lo Ve tabi ki aynı tutkulu sarılma...
YAhu bu adam şu boynunu ne güzel kullanıyor...Çocuk gibi mi desem aşık gibi mi desem ne desem bilmem ki ..:img-blush ...:)
Al işte yine bir En çıktı...Boynunu en güzel kullanan adam :)
Ve tabi ki sonda ki Gitme ,,,Hayır yani bu sahneye bağlı bir Gitme ise bilmiyorum ne hale geliriz...Sarılmak kesmemiş olabilir..:)
Ses değişik bir sesdi..:img-in_lo
Peke nerdeler ki..Yoksa Menekşe Halil i odasında mı bırakıyo da Halil de Gitme diyor..
Her dizide de bir Gitme sahnesi çıkmıyor mu gel de dayan....
Niye gitme sin ,
nerdelerde gitmesin.
Halil nerde Menekşe nerde kalıyo?
Pansiyonda mı?
otelde mi?
Misafir olarak teyzemlerin evinde mi?
Kimde, Nerde, kiminle?
arkadaşım bende onu farkettim ama daha sonraki fragmanda hiçde öyle ayrı gayrı Menekşe ve Halil durumu yok ortada..
Bbadan çok Mithat'ın pis işlerinden endişe ediyorum ....
Baba ise Kadir'den hala Menekşe'yi bulamadıklarını duyunca sinirlenmiş olabilir gibi geldi bana..yine sinirlenip eşine tokat atıyorudu acız şey....
ninede artık oğlunun bu ölüm ölüm diye tutturmasından yorgun düşüp fenalaştığını düşünüyorum
inş öledir bulmazlar menekşeyi aklıma yeni bişi geldi yusuf rezalete atılıo ya o haber gitmiş olmasın nine onada üzülmüş olabilir...
mithata gelince bencde herkesten dha çok tehlikeli bir adam..menekşeyi nasıl kullanacak caba koz olarak umarım zarar vreremz ya
sevgileeeeeeeeer....
Her nerede ve ne konuşuyorlarsa o gitme "Gitme biraz daha burda,bu şekilde benim yanımda kal" ın gitmesi bence.:img-in_lo Biraz yakınlaşmışlarsa,Menekşe hemen utanıp gitmek istemiş,bunun üzerine de Halil gitme demiş olabilir.:img-wink:
Fragmanda iki yerde Halil Menekşe'ye çok yakınlaşıyor.Birinde başını eğiyor gibi hatta.Diğerinde bakışları daha bir değişik sanki.Masumcuk bir öpücük gelecek gibi geliyor bana.:icon_whis:img-in_lo
Günaydın arkadaşlar
Sesli fragmanı az önce gördüm nihayet.Dizinin başladığı günden beri yayınlanan en güzel fragman.
Şiddet yok,Halilin kendini helak edip bizi bile ekrandan yoran koşması yok ve sapık kocayla kadir yok sonunda..
Çok romantik sahneler olacak belli..
Halil tek başına romantizmi yaşatacak.Menekşede biraz daha sıcak bir ifade verse yüzüne şu acıların kadını bergen halinden arada sırada da olsa bir sıyrılsa çok güzel olacak.
Halilin gitme dediği sahne;Menekşeyle halil aynı odadalar ve Halil Menekşeye kalması için gitme diyor san ki...
sesli fragmanı izledim,,
zinednah canım o gitme , dediğin gitme den :)
Frağman soldan ivmeli yana kaymalı tekrar başa dönmeli apayrı bir toplanma örneği. :)
Tabi benim en çok ilgimi çeken ve beni en çok bağlayan sahne,Gece sahneleri:)
Şimdi bunlar bir dışarda sarılıyolar bir de kapalı yerde,,
Peki buralar nereler ?
En önemli sahne ise Menekşe, Halil in avucunu tutuyorken Halil in o ilk bölümde ki, Menekşe nin Onun elini tuttuğu sahnedeki ifade ile yine Menekşe ye baktığı sahne.. Ve tabi ki aynı tutkulu sarılma...
YAhu bu adam şu boynunu ne güzel kullanıyor...Çocuk gibi mi desem aşık gibi mi desem ne desem bilmem ki
Al işte yine bir En çıktı...Boynunu en güzel kullanan adam :)
Ve tabi ki sonda ki Gitme ,,,Hayır yani bu sahneye bağlı bir Gitme ise bilmiyorum ne hale geliriz...Sarılmak kesmemiş olabilir..:)
Ses değişik bir sesdi...
Peke nerdeler ki..Yoksa Menekşe Halil i odasında mı bırakıyo da Halil de Gitme diyor..
Her dizide de bir Gitme sahnesi çıkmıyor mu gel de dayan....
Niye gitme sin ,
nerdelerde gitmesin.
Halil nerde Menekşe nerde kalıyo?
Pansiyonda mı?
otelde mi?
Misafir olarak teyzemlerin evinde mi?
Kimde, Nerde, kiminle?
hıh işte annem benim :happy0064
üzerine basmışsın ayağını kaldır :D
bende diyorum ki o kapalı alan varya (allah muhafaza insanda fobi yaratır valla) o kapalı alan sanki halilin kaldığı yer gibi diyeceğim ben menekşede oraya gelmiş halil menekşe giderken orada GİTME diye sesleniyor :img-pilot
halil sanırım menekşeyi daha fazla kızdırmamak için artık zeynebin yanında kalmayacak menekşeye yakın başka bir yer bulacak kendine olabilir mi acep?
boynunu en güzel kullanan adam derken annem???? :img-cool2
Her nerede ve ne konuşuyorlarsa o gitme "Gitme biraz daha burda,bu şekilde benim yanımda kal" ın gitmesi bence.:img-in_lo Biraz yakınlaşmışlarsa,Menekşe hemen utanıp gitmek istemiş,bunun üzerine de Halil gitme demiş olabilir.:img-wink:
Fragmanda iki yerde Halil Menekşe'ye çok yakınlaşıyor.Birinde başını eğiyor gibi hatta.Diğerinde bakışları daha bir değişik sanki.Masumcuk bir öpücük gelecek gibi geliyor bana.:icon_whis:img-in_lo
evet evet
işte öyle bir şey olacak :D
çünkü oradaki ses tonu menekşenin kaçar gidişine söylenen bi ses tonlu GİTME değil tam yaklaşmışken ellerinden kayan menekşenin gidişine söylenen bi ses tonlu GİTME...
katılıyorum masum bir öpücük yanakları al al menekşe ve giden menekşenin ardından GİTME diyen halil.... :D
sevgiler...
günaydınlar herkese,
zinednah çım bu en de çok yakıştı ,hem en çabuk kavuşan hemde en çabuk ayrılan bir çiftimiz varr:img-yes::img-yes:
sesli fragmanı bende dün akşam izledim.sadece Halil ve Menkşenin görüntüleri vardı güzeldi....
küçük dokunmalarla büyük romantizim yaşadılar....
Halil Menkşenin yanılmıyorsam iş yerine doğru giderken menekşe'yi gördüğündeki Menkşem deyişide en içten Menekşem olsa gerek....
kaldıkları evin dıştan görünüşü sanki Zeynebin evinin bahçesi gibi geldi bana.hani meşhur aradan yıllar geçmiş olmasına rağmen sapa sağlam kutudaki anhtarı bulduktan sonra açtıkları bir kapı vardıya işte öyle bir kapı göründü...perdeler başka ama Halil bu kısa zamanda kendine bir ev bulmuş olamaz değil mi???
yoksa ev işinide Mithat mı halletti:img-blush Halil tüm olanlardan sonra Mithat'a güvenirse Halil'e de birşey demiyorum artık:img-cool2:img-cool2...
sevgili de-rincim
bende kaldıkları ev bu bölüm zeynebin evi olmaz diye düşünüyorum...
çünkü halil zeyneple bir aradayken menekşeyi kaybedebileceğini hissetmiştir. kıskançlık manasız bile gözükse menekşenin neler yapabileceği artık ortada bu sebeple halilin menekşe ile olan birlikteliğini hiçe saymayacağını düşünerek halilin menekşeyi bulduktan sonra zeynebin yanında kalacağını düşünmüyorum. Eğer zeynep balcılarda kalıyorsa halilde mutlaka onlara yakın bi yerlerde ev bulacaktır yada otele, pansiyona yerleşecektir...Ben böyle hissettim....
Ayrıca ev işini mithata güvenip bırakacağını pek sanmıyorum...
ama senaryo bu yani sağ gösterip direk sol vurabilirler....
düşüncelerinde haklı olabilirsin...
sevgiler...
Günaydın arkadaşlar
Sesli fragmanı az önce gördüm nihayet.Dizinin başladığı günden beri yayınlanan en güzel fragman.
Şiddet yok,Halilin kendini helak edip bizi bile ekrandan yoran koşması yok ve sapık kocayla kadir yok sonunda..
Çok romantik sahneler olacak belli..
Halil tek başına romantizmi yaşatacak.Menekşede biraz daha sıcak bir ifade verse yüzüne şu acıların kadını bergen halinden arada sırada da olsa bir sıyrılsa çok güzel olacak.
Halilin gitme dediği sahne;Menekşeyle halil aynı odadalar ve Halil Menekşeye kalması için gitme diyor san ki...
ayy insallah oyledir odadan gitme diyordur da yuregimiz ferahlar.
aklima soyle bir senaryo geliyor.
Menekse balcilari bulmustur. Her ne kadar cok gizemli biri olsa ve balcilari bu misafirleri tedirgin etse de , canay'in sut kardesi olmasindan dolayi ve ninesine vefa borclarindan dolayi memnuniyetle evlerinde misafir ederler. O aksam Menekse yatakta butun gece aglamistir. Kafasinda binbir tane soru vardir Halil ile ilgili ama onsuzlugun acisi simdiden icini acitiyordur.. Ayrica Abisinin ve Mustafanin onu burada bulamayacaklari kesin degildir. Hala urkek bir ceylan gibi kalbi atiyordur.
Halil Meneksenin izini ninesinden aldigi bilgiler dogrultusunda tipki menekse gibi sora sora bulmustur. Sabahin korunda balcilarin corbaci dukkanin kapisinda durmaktadir ki kafasini sag tarafa cevirdiginde menekseyi gorur ve o sahne
--- Haliiiilll..
--- Meneeksee....
Canayin annesi (adini hatirlayamadim ) kapida Halili gorur ve.
---Buyur evladim birisine mi bakmistin
Halil Menekseyi bulmanin şokunu uzerinden henuz atamamisken karsilaştigi soru karsısında ne diyecegini bilemez
--- Şey teyzecigim ben iş ariyorum da ne olursa yaparim yardimci aradiginizi duydum diye salliyor
--- bilmem ki gel iceri bakalim konusalim iyi bir cocuga benziyorsun
Halil meneksenin arkasina takilir ve kapidan iceriye girerken meneksenin sacinin kokusunu oyle bir icine çeker ki içi huzur içinde olur
---Bu islerle daha once ugrastinmi cocugum
---evet efendim daha once pastanede calismistim. Ben her isinize yardim edebilirim.Garsonluk yaparim, alisverisinizi yaparim. Ne isterseniz.
--- Peki evin buraya yakinmi
--- sey efendim ben almanyadan yeni geldim. Henuz biryer bulamadim kendime kalabilecek
--- Sorun degil bizim arkada mutfagin yaninda bir oda var. Ev bulanakadar burada kalabilirsin
---yani ise alindimmi
---seni gozum tuttu delikanli. denemtke fayda var
Bu konusmalar gecerken menekse de heyecanla bekliyordu. duygulari karmakarisikti. halile sarilmak istiyordu. cunku askinin pesini birakmamisti
---e evladim tanisalim. Ben Filiz(aklima geldi ismi) .
--- Bende Halil efendim. İnanin sizi mahcup etmiycem
--- bak burda bir kizimiz var. Kizim sayilir o da bize yardim ediyor.Onunlada tanisin.
---Merhaba ben halil
der ve elini uzatir.Menekse elini uzatip eli eline degdiginde kalbi yerinden cikacakti . Sevdigi tam karsisindadir
Devami birazdan
Bende sesli fragmanı dün akşam itibariyle izlemiş bulunuyorum sevgili arkadaşlar. Gerçekten de fragman çok güzeldi ne zeynep, ne mafya kılıklı herifler, ne mıstık, ne cani baba, nede gıccık ağabey. Sadece Menekşe ve Halil...
Çok uyumlu bir çift bunlar ya, aşklarının da masumiyeti eklenince müzikle beraber insanı alıp taa uzaklara götürüyor. Menekşe ve Halil aasında hiçbir soğukluk yok hatta şuana kadar hiç görmediğimiz derece de sıcaklık var. Fragmanın sonundaki "Gitme"ye bende takıldım biraz, sanırım Halil bunu Menekşeye söylüyor sevgili Jess'in tahmin ettiği gibi bende öyle düşünüyorum.
Şöyle küçücük masum bir öpücük kondurmuştur Halil Menekşesine, tabi menekşenin hemen yanakları al al sesi tel tel olmuş ve uzaklaşmak ister, bu sırada Halil "GİTME" der...
Şimdiye kadar yayınlanan en sakin, dingin fragman, en romantik fragman bu olsa gerek.
sesli fragmanı tekrar izledim
ama lütfen biri bana kıvanç tatlıtuğun hala kendi sesi olduğunu söylesin çünkü üzerine seslendirme yapılmış gibi sanki biraz değişik geldi bana :icon_sorr:sad53:
değil dimiiiiiiiiiiiiiii....
--- gel cocugum ben sana mutfagi gostereyim
--- tamam efendim geliyorum
Filiz halil'e tum olacaklari anlatmistir. Halil tekrar tekrar herseyi yapabilecegini belirttikten sonra musteriler yavas yavas gelmeye basladi.Halil onlugunu takmis ve mutfaktadir. Filiz de kasada.Mutfaktan iceriye menekse girer
Halil menekseye bakar ve gozleri dolar.
--- Seni hic birakmiycam der
Menekse dayanamaz halile oyle bir sarilir ki ikisi tek vucut olmuslardir. Halil yuzunu meneksenin saclarina dayar ve kokusunu icine ceker MENEKSEEEM der.
ATARAUS Senaryo cok mantikli geldi bana
bi nevi buna benzerler ola bilir yani
Elllerine Sagilik Düsüncene Sagilik =)
Hayalimle Izlemis oldum :D
ama lütfen biri bana kıvanç tatlıtuğun hala kendi sesi olduğunu söylesin çünkü üzerine seslendirme yapılmış gibi sanki biraz değişik geldi bana :icon_sorr:sad53:
banada öle geldi dün akşam fragmanı izlerken kardeşime sordum sesimi değişmiş diye sana öyle geldi dedi kendi sesini kullanıo dedi ama bir değişiklik var sanki..
boynunu en güzel kullanan adam derken annem????
zinednahcım fragmanda bir sarılma sahnesi varr 00:52 de,,,
Halil boynunu nasıl böyle yatırıyoo Menekşenin omuza bi bakıver,,
Bir keresinde de hani Almanya da Menekşe düğün ertesi kaçıp geldi ya Halil' e.
Kapıda ilk sarılıcakken Menekşe, o bir an durdu hani şimdi sen evlisin ben bekar, ben sana nasıl sarılırım Menekşem ifadeli duruş ile böyle boynunu yana yatırır gibi yapıpda sonra sarıldı ya Menekşe ye...(ohh çok şükür cümle bitti)işte orada da aynı böyle bi masum masum bakıp bir hoş kullanışı var boynunu..
Başınımı demeliyim ne demeliyim bilemedim..Benim için boyundur ....
Boynunu en iyi kullanan adam..:)
.....................
menekşe: Çok geç oldu gitmem gerek.
Halil: Gitmeee
Menekşe: Halil korkuyorum
Halil: Benden mi?
menekşe: Hayır olacaklardan
Halil: Korkma Menekşem
Menekşe: Unuttun mu ben evliyim
halil: e bende ölüyüm :)
Menekşe: Sorunda bu ya,,
Halil: O zaman Git Menekşe :) daha ne diyim sana..
Menekşe: Halil yapma böyle
Halil: Kızım onca yıl bekledik..Onca ay, onca hafta gün saat. hergün böyle koklaya koklaya mı geçecek..Gitme diyorum başkada bişey demiyorum..:)
--- gel cocugum ben sana mutfagi gostereyim
--- tamam efendim geliyorum
Filiz halil'e tum olacaklari anlatmistir. Halil tekrar tekrar herseyi yapabilecegini belirttikten sonra musteriler yavas yavas gelmeye basladi.Halil onlugunu takmis ve mutfaktadir. Filiz de kasada.Mutfaktan iceriye menekse girer
Halil menekseye bakar ve gozleri dolar.
--- Seni hic birakmiycam der
Menekse dayanamaz halile oyle bir sarilir ki ikisi tek vucut olmuslardir. Halil yuzunu meneksenin saclarina dayar ve kokusunu icine ceker MENEKSEEEM der.
banda böle bir senaryo gerçekleşecekmiş gibi geliyor gerçekten güzel yazmışın forumdaşım eline sağlık...devamını bekleriz
sevgili ATARUS
valla bende keyifle okudum seneryonu hatta biz bi seneryo başlığı acalım sen aralarda bize seneryo yaz...
aklına sağlık...
sevgiler...
Zinedhah, kendi sesi buna %99.9 eminim Gitme demeden önceki son sahneye bakacak olursak Halil ve Menekşe arasında birşey olacak gibi görünüyor. Menekşe utanıp gitmek için hamle yapmıştır bunun üzerine Halil "Gitme".... demiştir.
Bazen Kıvanç Tatlıtuğ'un (kendi sesiyse) sesi değişebiliyor, geçen bölüm de taksi'deki sahnede ağlarken mesela sesi çok değişikti.
banada öle geldi dün akşam fragmanı izlerken kardeşime sordum sesimi değişmiş diye sana öyle geldi dedi kendi sesini kullanıo dedi ama bir değişiklik var sanki..
Ya arkadaslar ayni sekilde banada öyle geldi hatta youtubeden actim sesini dinledim ardindan hemen videoyuyu actim var bi degisiklik dedim banami geldi
sadece öyle ama sizin kulaginizada farkli gelmis
insallah sadece orda öyle bir degisiklik vardir
kendi sesini kullansin degistirmeye hic gerek yok
Filizin iceriden seslenmesi ile ikiside ayrilirlar.Gun icerisinde goz goze gelmek icin her firsati kollarlar.
--- Halil bardak getirirmisin
İkiside bardaklarin oldugu tepsiye uzatirlar ve elleri birbirine deger.Halil yumusacik ellerini oksar meneksenin.Daha sonra eline bir öpücük kondurur ve dahasonra meneksenin yanagina koyar .Birgun yanagindan gercekten opebileceginin hayaliyle yanar tutusur.
Musteriler azalmis ve gece olmaya baslamistir.
Filiz
--- eveet bu gunude bitirdik.ee halil nasildi yoruldunmu
--- hayir efendim bilakis cok mutluydum
--- peki cocugum ben evden gidip yatagina temiz carsaflar getireyim.(nerde boyle isveren)
Filiz kapidan disari ciktiginda ikisi de yanlizdirlar
Halil kafasini bir saha bir sola yatirir ve
--- meneksem seni oyle cok seviyorum ki
--- bende
saclarini eliyle ceker... kafasini yavas yavas meneksenin yanagina dogru uzatir.
menekse boynunu buker ve cok masum bir buse kondurur meneksenin yanagina
Bugun buyuk gun geldiiiii:happy0064 gerci ben sizlerden cok daha sonra izliyecegim yeni bölumu her hafta oldugu gibi ama:icon_sorr
ATARAUS, yazdigin senaryo coook guzeldi vallah,buna benzer sahneler izliyecegimizi dusunuyorum ben ama haydi hayirlisi...
Dilekce, anladim ben seni:img-wink: Halil'in ilk bölumde ve bu son fragmanda(gerci dikkatli baktim ama senin dedigin o boyun yerini pek hatirliyamadim)ben bir kosu yeniden bakiyim msj yazdiktan sonra o boynunu ilk önce yana cevirmesi ve sonra duzeltmesi nasil denir sempatik?bir hareket gibi geldi bana nedense...hani sevdigin kisi yaninda degilmis gibi saniyorsun ilk basta ki kafani yana ceviriyon kendine gelmek icin gibi ve sonra duz yapipta sariliyorsun,anlatabildimi??:icon_whis turkcem birazcik kitda:img-blush
Birde anacim sende kisa bir senaryo gibi yazmisin son msj altina herhalde,ne o öyle Halil'im Menekse'nin uzerine cullanacakmis gibi geldi bana sankim:img-blush eee onada hak vermek lazim aslinda yani okadar zaman bekledi Menekse'sini dimi ama:img-blush
Ben asil Menekse ve Halil'in birbirlerine daha da yakinlasicaklari zamanlari ipe cekiyorum,gerci kim bilir o yakinlaslamari nezaman görebilicegiz ama olsuuuun,sadece geliceklerini bilelim o sahnelerin:img-yes:
sevgili de-rincim
bende kaldıkları ev bu bölüm zeynebin evi olmaz diye düşünüyorum...
çünkü halil zeyneple bir aradayken menekşeyi kaybedebileceğini hissetmiştir. kıskançlık manasız bile gözükse menekşenin neler yapabileceği artık ortada bu sebeple halilin menekşe ile olan birlikteliğini hiçe saymayacağını düşünerek halilin menekşeyi bulduktan sonra zeynebin yanında kalacağını düşünmüyorum. Eğer zeynep balcılarda kalıyorsa halilde mutlaka onlara yakın bi yerlerde ev bulacaktır yada otele, pansiyona yerleşecektir...Ben böyle hissettim....
Ayrıca ev işini mithata güvenip bırakacağını pek sanmıyorum...
ama senaryo bu yani sağ gösterip direk sol vurabilirler....
düşüncelerinde haklı olabilirsin...
sevgiler...
zinednah bencede olmasın.ben zeynepte gizliden gizliye halil'e karşı aşkının olduğunu düşünüyorum..halil biz arkadaşız dedikte sank içten içe başka duyguları var gibi..yüzükleri çıkarmalarıda sanki iki çocuğun oyun oynaması gibi geldi bana
halil bir şekilde kendilerine kalacak daha doğrusu kendine kalacak bir yer bulsun.
menekşe şimdilik balcıların evinde kalacak deniyordu özette ve menekşe oraya dönmek içinde gitmek isteyecek ahlilde ona gitme diyecektir ama menekşe gidecektir..halili çok sevmesine rağman onunla aynı evde baş başa kalmıyacak
gibi:img-wink:
ATARAUS Senaryo cok mantikli geldi bana
bi nevi buna benzerler ola bilir yani
Elllerine Sagilik Düsüncene Sagilik =)
Hayalimle Izlemis oldum :D
rica ederim didem
icimden oyle gecti umarim begenmissinizdir.umarim bunlara uygun birseyler seyredebiliriz. İsyerinden yaziyorum. bitirebilirsem bugun bu bolumun tamamini yazmaya calisacagim.
Aslinda dogruyu söylemek gerekirse banada sanki Kivanc'in sesinde farklilik var gibi geldi...helede gecen bölum otel odasina daldi ya cami kirarak ozaman sesi acayip farkli geldi bana ve takside de öyle,hani Menekse'ye gecti birtanem gibi laflar ettiginde ozaman sanki ses onun degilde bir baskasininmis gibi geldi bana...
Sedef'i kim seslendiriyor ki acaba??o gercek sesini kullaniyormu yoksa bilen varmi??
ATARUS,sabah sabak senaryon cok iyi geldi vallah ama yorumlarin arasinda kayip oluyor yaw:icon_sorr keske anasayfaya gecebilsek en kisa zamanda ki bizimdefarkli basliklarimiz olsunda karismasin hersey birbirine böyle:img-yes:
Yusuf agbimi dört gözle bekliyorum vallah,helede mapusta Mistika indiriyor ya birtane Allah o sahneyi ahanda dört gözle bekliyorum:happy0064
Kıvaç kendi senini kullanıyor fakat zaman zamanda bu işte acemi olduğu için dublaj konusunda sesinde oynamalar oluyor.öyle farklı biri konuşuyor gibi gelmişte olabilir sizlere.ben kendi sesi ile konuşmaya devam etmesinden yanayım:img-wink::img-wink:
bir ses var zaten her akşam bir iki dizide mutlaka karşımıza daha doğrusu kulağımıza gelen .polattan tutunda aklıma gelmiyen tüm kahramanlara kadar:img-cool2
enson doğuş kendi sesi ile diziyi seslendiriyordu sonra dublaj yaptılar ve karakterde oynama oldu.
kıvaçta kendi sesiyle devam etsin:img-yes:
menekse o kadar utanmistir ki yanaklari aninda pespembe olmustur. Ayni sekilde halilde bir tuhaf olmustur onunda heyecani dudaklarina yansimis ve zaten pembe olan dudaklari pespembe olmustur
Menekse arkasini doner ve gitmeye kalkisirken
--- GITME diye ses gelir arkadan
Halil meneksenin kolunu tutar ve ellerini asagiya ellerine dogru goturur elleri ve gozleri birbirine kenetlenmistir. Daha sonra sımsıkı sarılırlar birbirlerine (daha fazla abartmayayim)
--- Menekse bu aksam icim cok rahat uyuyacagim.Emin bir yerde oldugunu biliyorum.
--- Bende halilim . Sende emin yerdesin bizi burada bulamazlar.
Kapi acilir ve Filiz gelir.
Bu arada Yusuf abi mustafayi doverek oldurmustur ama polisler mustafayi adamdan saymadiklari icin beraat etmistir.Kadiri de alarak almanyaya donmustur
Mithat kursun zeynepe gelecek diye halilin önüne atlamistir ve o da orada olmustur.
Zeynep de kursun sikan cocuga asik olmustur.Halilden vaz gecmistir.
masalda burda bitmistir...........................
menekse o kadar utanmistir ki yanaklari aninda pespembe olmustur. Ayni sekilde halilde bir tuhaf olmustur onunda heyecani dudaklarina yansimis ve zaten pembe olan dudaklari pespembe olmustur
Halil meneksenin kolunu tutar ve ellerini asagiya ellerine dogru goturur elleri ve:happy0064
Kapi acilir ve Filiz gelir.
Bu arada Yusuf abi mustafayi doverek oldurmustur ama polisler mustafayi adamdan saymadiklari icin beraat etmistir.Kadiri de alarak almanyaya donmustur
Mithat kursun zeynepe gelecek diye halilin önüne atlamistir ve o da orada olmustur.
Zeynep de kursun sikan cocuga asik olmustur.Halilden vaz gecmistir.
masalda burda bitmistir...........................
:happy0064:happy0064 atararaus ne yapmışsın öle sen ya koptum valla şu iş ortamında eğlenmemi sağladın ya saol valla..bu dizi devam ederken bu forumda çok güzel şeyler paylaşcaz güzel h&m dostlukları ortaya çıkacak gibi gelio bana..mithat öldü ha o yedi canlı ölmez kolay kolay :happy0064
:happy0064:happy0064 atararaus ne yapmışsın öle sen ya koptum valla şu iş ortamında eğlenmemi sağladın ya saol valla..bu dizi devam ederken bu forumda çok güzel şeyler paylaşcaz güzel h&m dostlukları ortaya çıkacak gibi gelio bana..mithat öldü ha o yedi canlı ölmez kolay kolay :happy0064
valla menekse ile halil varken mithati ve digerlerini i yazmak hic icimden gelmiyor . Oldureyim gitsin dedim. Yorumlarin icin cok sagol wyand0tte. Begenmenize cok sevindim.
Bu dizi beni resmen buyuluyor beni .Boyle asklar kaldimi acaba?Şu anda Menekse ve Halilin uzerine dizi tanimam. tek gecer bu alemde...
Sevgili Üyelerimiz
Bir sonraki bölümle ilgili kısa tahminlerinizin olduğu senaryoları buraya ekleyebilirsiniz ancak devamı olan ve de uzun olan senaryolarınızı lütfen multimedya klasöründeki senaryolar başlığına ekleyiniz, link aşağıda verilmiştir.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34391
Yorumlarınızı da yine o klasördeki yorumlar başlığında rahatça yapabilirsiniz.
Mesajlarınızı silmedim ama gidişat bu yönde olduğu için size yol göstermek istedim.
Saygılarımla
Dizi Film Mod.
BERNA
ataraus canım başladın yazmaya bak yeni başlık acıldı hadi bakalım bundan sonrası için iş başına.:img-help::img-help:.
kadir ve mustafayı anlıyabiliyorum da yusuf nasıl olduda onlara uyupda hapse düştü anlıyamadım..bu kadir araba kiralamaya gidiyorum deyip otelden çıkmıştıya araba kiralamk yerine çalmış olabilir mi??
otel olamaz en sonki bölşümde otelden atıldıkları için o kız arakadaşların evine gitmişlerdi..mıstık ne kötü bir gece geçirmişti çok kormuştu foyası ortaya çıkacak diye ama işin uzmanı kadın anlamıştı mıstığın halini:P
ataraus;haklısın acaba gerçkten böle bir aşk varmı dokunmdan saf temiz bir aşk ölüüme bile karşı gelecek bir aşk varmı acaba böle aşkları sadece efsanelerde duyardık şimdi bize canlandırıyolar o yüzden çok etkileniyoruz bence..
büyük gün geldi ne oldu öğrenecez çok şükür fragmanda sondaki ses evet kıvancın sesi biraz ağlamaklı ondan titrek gibi
halil ve menekşe dolu bi bölüm olur inşallah
Sevgili Üyelerimiz
Bir sonraki bölümle ilgili kısa tahminlerinizin olduğu senaryoları buraya ekleyebilirsiniz ancak devamı olan ve de uzun olan senaryolarınızı lütfen multimedya klasöründeki senaryolar başlığına ekleyiniz, link aşağıda verilmiştir.
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=34391
Yorumlarınızı da yine o klasördeki yorumlar başlığında rahatça yapabilirsiniz.
Mesajlarınızı silmedim ama gidişat bu yönde olduğu için size yol göstermek istedim.
Saygılarımla
Dizi Film Mod.
BERNA
tesekkurler berna1. arkadaslar yorum mesajlarinin icinde senaryolarin kayboldugunu yazmislardi. Cok iyi oldu baslik acilmasi
tekrar tesekkurler
ataraus;haklısın acaba gerçkten böle bir aşk varmı dokunmdan saf temiz bir aşk ölüüme bile karşı gelecek bir aşk varmı acaba böle aşkları sadece efsanelerde duyardık şimdi bize canlandırıyolar o yüzden çok etkileniyoruz bence..
Ah nerde öyle bir ask dokunmadan saf bir ask
Keske her ask Menekse ile Halilin Gibi olsa
Dokunmadan sadece gözlerinle konusa bilsen
O Yüzden cok etkileniyoruz biz bu Diziden
yani kim ölüme bile karsi gelir bir ask icin?
Vardir ama dünyada cok az bulunur böylesi
Ay Duygulandim keske böyle erkekler olsaa
Hepsi Oyuncak düsünüyor aski....! :bilmim
Ah nerde öyle bir ask dokunmadan saf bir ask
Keske her ask Menekse ile Halilin Gibi olsa
Dokunmadan sadece gözlerinle konusa bilsen
O Yüzden cok etkileniyoruz biz bu Diziden
yani kim ölüme bile karsi gelir bir ask icin?
Vardir ama dünyada cok az bulunur böylesi
Ay Duygulandim keske böyle erkekler olsaa
Hepsi Oyuncak düsünüyor aski....! :bilmim
maalesef didem.boyle erkek de boyle askda ancak filmlerde oluyor. Gercek hayatta zor biraz. Belki bu heyecanin bir kismini ilk askinda insan yakalayabiliyor.zaten ilk aşklar o yuzden unutulmaz oluyor. Halilinde menekşenin de ilk aşklari deli gibiler. engel tanimiyorlar.inşallah daha da güzel bölümler izleriz bundan sonra
Halil Menekşeyi karşısında görünce çok şaşırıyor.Demek ki Menekşeyi çok aradı beklemediği bir anda karşısında gördü.
Bu çorbacının üstünde pansiyon yok demi.Ben pek dikkat etmedim de.Orası sadece lokantaysa Menekşe yine oteldemi kalıyor.
Menekşe akrabalarının evinde kalıyorsa gecenin bir vakti Halilin orda ne işi var?
Bu Menekşe nerde kalıyor pek bir merak ettim doğrusu şimdi.Halil büyük olasılıkla Zeynepte kalacaktırda.
judithtimoz 05-10-07, 12:22 Bence bu sezon en güzel aşk hikayesi Menekşe ile Halil. Dokunmadan aşklarını izliyeceği aktarabiliyorlar. Bu akşam Halil umadığı bir anda Menekşe'yi karşısında görecek ve ben seni asla bırakmam diyecek :happy0064
Çok az zaman kaldı. bye
gs-tugba93 05-10-07, 12:24 beklenen gün geldi bugün dizimizi izleyecegiz
acaba neler olacak cok merak ediyorum
menekse halili görünce napacak acaba
beklenen gün geldi bugün dizimizi izleyecegiz
acaba neler olacak cok merak ediyorum
menekse halili görünce napacak acaba
valla herkesin istedigi forumdan da anlasildigi gibi bol bol sarilsinlar ve birbirlerini ne kadar cok sevdiklerini anlatsinlar. İnsallah istedigimiz gibi olur.Asklarini cok guzel yansitiyorlar.Cok guzel oynuyorlar tekrar tekrar tebrik etmek lazim.
boynunu en güzel kullanan adam derken annem????
zinednahcım fragmanda bir sarılma sahnesi varr 00:52 de,,,
Halil boynunu nasıl böyle yatırıyoo Menekşenin omuza bi bakıver,,
Bir keresinde de hani Almanya da Menekşe düğün ertesi kaçıp geldi ya Halil' e.
Kapıda ilk sarılıcakken Menekşe, o bir an durdu hani şimdi sen evlisin ben bekar, ben sana nasıl sarılırım Menekşem ifadeli duruş ile böyle boynunu yana yatırır gibi yapıpda sonra sarıldı ya Menekşe ye...(ohh çok şükür cümle bitti)işte orada da aynı böyle bi masum masum bakıp bir hoş kullanışı var boynunu..
Başınımı demeliyim ne demeliyim bilemedim..Benim için boyundur ....
Boynunu en iyi kullanan adam..:)
.....................
menekşe: Çok geç oldu gitmem gerek.
Halil: Gitmeee
Menekşe: Halil korkuyorum
Halil: Benden mi?
menekşe: Hayır olacaklardan
Halil: Korkma Menekşem
Menekşe: Unuttun mu ben evliyim
halil: e bende ölüyüm :)
Menekşe: Sorunda bu ya,,
Halil: O zaman Git Menekşe :) daha ne diyim sana..
Menekşe: Halil yapma böyle
Halil: Kızım onca yıl bekledik..Onca ay, onca hafta gün saat. hergün böyle koklaya koklaya mı geçecek..Gitme diyorum başkada bişey demiyorum..:)
yahu anca bu kadar güzel anlatılır valla :happy0064
dediğin gibi kuzu gibi yatırıyor boynunu kıyamam ben onlara...
yahu repliklerine güldüm dilekçem çoook güldüm... :good:
sevgiler...
Halil Menekşeyi karşısında görünce çok şaşırıyor.Demek ki Menekşeyi çok aradı beklemediği bir anda karşısında gördü.
Bu çorbacının üstünde pansiyon yok demi.Ben pek dikkat etmedim de.Orası sadece lokantaysa Menekşe yine oteldemi kalıyor.
Menekşe akrabalarının evinde kalıyorsa gecenin bir vakti Halilin orda ne işi var?
Bu Menekşe nerde kalıyor pek bir merak ettim doğrusu şimdi.Halil büyük olasılıkla Zeynepte kalacaktırda.
Halil Menekşe nin civarlarına gelmiştir, ama ne yazık bulamıyordur,,
Tam bu sıra umudunun tükendiği bu sıra işte tam gidicekken geri, birden karşısında Menekşe yi bulur. Bekliyor mu ?
Ve ya geldiği çorbacı kapalı olur,, Geldiği yerin doğru olduğundan da emin değildir ya yine de ordadır...Arkası dönük dükkanın açılmasını beklerken işte tam o sıra Menekşe yi bulur karşısında,, Bekliyor mu?
Ne olur çorbacının üstü de pansiyon olsun :) Yoksa yakınlarda bir yerde şimdi otel bul, yine aynı tantanayı çek. kayıt mayıt derdi olmadan işte burda kalır...
He hazır pansiyon var, Menekşe de pansiyonda kalabilir tabi ki :)
Ya da üstü pansiyon değilse Menekşe işe girerken kendini tanıtmıyorsa kalacak yerimde yok falan demiştir..onlarda bir süreliğine bizde kalabilirsin deyip evlerini açmışlardır ve işte bu Gitme sahnesinde de geç kaldı muhabbeti olmaması için gitmek zorunda kalırmış,,,
Halil Zeynep de mi kalacak yinee? :img-cool2
Kalmasın, kalmaz gibi de geliyor..Şimdi bu Mithat amcanın zebellahlarını evin çevresinde bulundurduğunu düşünüp böyle orda kalmaktansa bence kalmamayı tercih eder..
Hem niye Zeynebe gidiyor..Aaaaaaaa Menekşe yi sen bırak o semtte bilmem kimlerin evinde veya bilmem kimlerin oteli/pansiyonundaa sonra o da gitsin Zeynebin evinde rahat rahat huzurlu huzurlu uyusun öyle mi?
Onlar uyusa ben rahat uyumam :)
Hem Menekşe de uyumaz ,ben tanıyom onu:) Bunlar rahat uyuyusolar kesin birbirlerine yakın yerlerdeler, yani öyle tahmin ediyorum.. yaa mümkünsee aynı yerde olsunlaaarrrr:)
Zinedhah, kendi sesi buna %99.9 eminim Gitme demeden önceki son sahneye bakacak olursak Halil ve Menekşe arasında birşey olacak gibi görünüyor. Menekşe utanıp gitmek için hamle yapmıştır bunun üzerine Halil "Gitme".... demiştir.
Bazen Kıvanç Tatlıtuğ'un (kendi sesiyse) sesi değişebiliyor, geçen bölüm de taksi'deki sahnede ağlarken mesela sesi çok değişikti.
İnşallah messa'cım çünkü bi farklılık sezdim hiç istemiyorum seslendirme olsun bence KıvançTatlıtuğ seslendirme işini kıvırmış ve üstüne seslendirmeye hiç gerek yok...Teşekkürler rahatlattığın için...
:happy0064:happy0064 ay ay bunada çok seviniyorum nedense böyle benim gibi düşünen arkadaşlar olunca pek seviniyorum yani demek istediğim aralarında bişeyler olacak, utanacak gitmek için hamle yapacak halil GİTME diyecek...
şimdi ben bu türküyü dün geceden beri söylüyorum yanlış anlaşılmak istemem bunu çok istemem deki amaç bu eksik koca yine menekşeyi biyerde kıstırır da menekşe bu sefer kurtulamazsa diye :icon_sorr
amaaaaan işte mesut olsun sevgililer....
sevgiler...
valla herkesin istedigi forumdan da anlasildigi gibi bol bol sarilsinlar ve birbirlerini ne kadar cok sevdiklerini anlatsinlar. İnsallah istedigimiz gibi olur.Asklarini cok guzel yansitiyorlar.Cok guzel oynuyorlar tekrar tekrar tebrik etmek lazim.
Eğer bu böyle devam ederse isyan bayrakları açılacak haberleri olsun,,,Yapımcı Firma. senarist e-mailleri bilmem kanal d siydi me siydi dinlemeyip her bir yere isyan fıorçası çekebiliriz ki umarım bir çözüm bulurlar bu duruma :)..
Hayir anlamıyorum kendimi ve bizi ,,,e biz dokunmadan aşkı gösterdikleri için onlara aşık olmadık mi? aşkı ifadelerine bu kıpırtılara, bu heyecana aşık olmadık mı? E ne diye ille dokunsun istiyoruz ille sarılsın artık bişeyler görelim diye burda feryat ediyoruz ki bunu da anlamış değilim tabi :)
Uzak zamanlı senaryo,,
Halil: Menekşe konuşmamız lazım
Menekşe: Halil yine dokunmak isteyeceksek bak peşin peşin söyleyim ben yokum..Ben evliyim sende ölüsün ona göre :)
Halil: Bak Menekşem evliydik ölüydük diye diye eridik bittik. anla., Herkes artık sarılalım doya doya aşk sahneleri yaşayalım diye inim inim inliyor,, gel inat etme haydi..Gel dokunayım sana..:)
Menekşe;: Olmaaazz..hem ben konsepte ihanet edemem..:img-wink:
Halil: Menekşem 40. bölüm oldu hala bir kez dokunamadım şu gül cemal yüzünee gel etme bir kez öpeyim seni...
Menekşe: Olmazz,,
Halil: Sen istedinn..iyi o zaman bende Zeynebe gidiyorum..Ben bu seyirciye bunu yapamam ille dokunmamı istiyorlar.. yazık yaaa...:P
Menekşe; Halil yaa seyirci Zeynebe dokunmanı istemiyo ki..Aaaaa hem ben düşündümde..Konsept monsept,, bunları geçelim ya haklısın.. Bu seyirciyi 40 bölümdür bekletmemiz yazık..E haydı madem..Gel dokun.. :)
Halil meneksenin kolunu tutar ve ellerini asagiya ellerine dogru goturur elleri ve gozleri birbirine kenetlenmistir. Daha sonra sımsıkı sarılırlar birbirlerine (daha fazla abartmayayim)
--- Menekse bu aksam icim cok rahat uyuyacagim.Emin bir yerde oldugunu biliyorum.
--- Bende halilim . Sende emin yerdesin bizi burada bulamazlar.
valla sevgili ATARAUS,
seneryonun bu kısmı benim teorilerimle pek de güzel örtüşmüş sonu hariç ben şahsen çok sevdim ellerine sağlık...
sevgiler...
Ya arkadaslar ayni sekilde banada öyle geldi hatta youtubeden actim sesini dinledim ardindan hemen videoyuyu actim var bi degisiklik dedim banami geldi
sadece öyle ama sizin kulaginizada farkli gelmis
insallah sadece orda öyle bir degisiklik vardir
kendi sesini kullansin degistirmeye hic gerek yok
ya bende bi şey daha söylemek istiyorum şimdi fragmanı tekrar izleidm halil seni hiç bırakmıycam benden kaçamıycaksın derken "seni hiç bırakmıycam" kısmının "bırakmıycam" cümlesinde seslendirmeyle dudaklar birbirini tutmuyor yaaaaaaa
ay ben bu duruma takmış durumdayım ya imdaaaat yaaaaa :dito :dito
valla sevgili ATARAUS,
seneryonun bu kısmı benim teorilerimle pek de güzel örtüşmüş sonu hariç ben şahsen çok sevdim ellerine sağlık...
sevgiler...
sevgili zinednah, o kadar cok seviyorum ki bu asiklari hep boyle sahneler geciyor gozumun onunden.
Sonundakileri geyik olsun diye yazdim canim.
begendigine sevindim
elmali-turta 05-10-07, 13:30 Bugün gene dizinin çekimleri vardı Maltepe'de "çorbacı" sahneleri çekiliyordu Halil'i biri dövüyordu Menekşe ayrıyodu sonra bi adam vardı Menekşe ona sarılıyordu çok fazla izleyemedik kızıyolardı yan taraftan bakın falan diyorlardı...Bizimde okul çıkışımız olduğundan gecerken gördük..hatırlarsanız gecen haftada yazmıştık sanırım her Cuma yapıyorlar çekimlerini orada:)
Bugün gene dizinin çekimleri vardı Maltepe'de "çorbacı" sahneleri çekiliyordu Halil'i biri dövüyordu Menekşe ayrıyodu sonra bi adam vardı Menekşe ona sarılıyordu çok fazla izleyemedik kızıyolardı yan taraftan bakın falan diyorlardı...Bizimde okul çıkışımız olduğundan gecerken gördük..hatırlarsanız gecen haftada yazmıştık sanırım her Cuma yapıyorlar çekimlerini orada:)
Arakadaşım çok tşk ederiz bilgiler için..halili kim dövüodu acaba ya çok merak ettim canm kıyamam ben ona ve menekşe kime sarılıodu acaba yusuf abisi olabilirmi?offf kafam karıştı..
zinendah;sana katılıom bende hiç rahat değilim kaç kere izledim bu seste bir değişikik var ya inş bana öle geliodur akşam fark etmem inş
Halil Menekşe nin civarlarına gelmiştir, ama ne yazık bulamıyordur,,
Tam bu sıra umudunun tükendiği bu sıra işte tam gidicekken geri, birden karşısında Menekşe yi bulur. Bekliyor mu ?
Ve ya geldiği çorbacı kapalı olur,, Geldiği yerin doğru olduğundan da emin değildir ya yine de ordadır...Arkası dönük dükkanın açılmasını beklerken işte tam o sıra Menekşe yi bulur karşısında,, Bekliyor mu?
Ne olur çorbacının üstü de pansiyon olsun :) Yoksa yakınlarda bir yerde şimdi otel bul, yine aynı tantanayı çek. kayıt mayıt derdi olmadan işte burda kalır...
He hazır pansiyon var, Menekşe de pansiyonda kalabilir tabi ki :)
Ya da üstü pansiyon değilse Menekşe işe girerken kendini tanıtmıyorsa kalacak yerimde yok falan demiştir..onlarda bir süreliğine bizde kalabilirsin deyip evlerini açmışlardır ve işte bu Gitme sahnesinde de geç kaldı muhabbeti olmaması için gitmek zorunda kalırmış,,,
Halil Zeynep de mi kalacak yinee? :img-cool2
Kalmasın, kalmaz gibi de geliyor..Şimdi bu Mithat amcanın zebellahlarını evin çevresinde bulundurduğunu düşünüp böyle orda kalmaktansa bence kalmamayı tercih eder..
Hem niye Zeynebe gidiyor..Aaaaaaaa Menekşe yi sen bırak o semtte bilmem kimlerin evinde veya bilmem kimlerin oteli/pansiyonundaa sonra o da gitsin Zeynebin evinde rahat rahat huzurlu huzurlu uyusun öyle mi?
Onlar uyusa ben rahat uyumam :)
Hem Menekşe de uyumaz ,ben tanıyom onu:) Bunlar rahat uyuyusolar kesin birbirlerine yakın yerlerdeler, yani öyle tahmin ediyorum.. yaa mümkünsee aynı yerde olsunlaaarrrr:)
Dilekce, çok doğru tespitler yapmışsın tebrikler. İnşallah dediğin gibi lokantanın üstü pansiyondur veya kullanmadıkları eşyalarını koydukları depo gibi birşeydir. Halil, uzak kalmasın Menekşesinden :P Bizlerde onların birlikteliğinden. Yaff gerçekten bunların aşkı çok masum, saf zaten seninde dediğin gibi bizi etkileyende bu değilmiydi?
Menekşenin nerede kaldığını bende merak ediyorum, mutlaka yanlarında kalıyordur. Otelde kalma ihtimali hiç mantıklı gelmiyor çünkü. Üstelik Menekşe, Mıstıkların kaldıkları oteli bulduktan sonra otelde kalmaz korkar kanımca.
Bir şekilde evde kalıyor olmalı, Menekşe kendini nasıl tanıttı ki Balcılar rahatsız oldular. Özette geçmişten gelen tanıdık gibilerinden birşey deniyordu. O halde Menekşe akrabaları olduğunu söyledi ama ninesinin dediği gibi yaşadığı durumları anlatmadı onlarda şüpheyle yaklaşıyorlar Menekşeye. Belkide Balcılar evini arayıp haber verelim sizinkilere merak etmişlerdir deyince, Menekşe panikleyerek engel olmuştur. Bunun gibi birçok olay ardı ardına gelişince şüphe duymaya başlar ve Menekşeden habersiz evi arayıp yanlarında olduğunu babasına haber verirler. (Nine bu yüzden rahatsızlanıyor olabilir)
Halil, nerede kalacağı konusundaysa Zeynepte kalmasın da yeterki dışarıda bile kalmasına razıyım. Ne işi varmış Menekşesiz o evde onun. Hem Menekşenin darılacağını düşünüp orada kalmaz. Fragmanda Halil bardakların yanında Menekşenin eline dokunuyordu demekki bir şekilde o'da dahil oldu Balcıların hayatına.
İnşallah messa'cım çünkü bi farklılık sezdim hiç istemiyorum seslendirme olsun bence KıvançTatlıtuğ seslendirme işini kıvırmış ve üstüne seslendirmeye hiç gerek yok...Teşekkürler rahatlattığın için...
:happy0064:happy0064 ay ay bunada çok seviniyorum nedense böyle benim gibi düşünen arkadaşlar olunca pek seviniyorum yani demek istediğim aralarında bişeyler olacak, utanacak gitmek için hamle yapacak halil GİTME diyecek...
şimdi ben bu türküyü dün geceden beri söylüyorum yanlış anlaşılmak istemem bunu çok istemem deki amaç bu eksik koca yine menekşeyi biyerde kıstırır da menekşe bu sefer kurtulamazsa diye :icon_sorr
amaaaaan işte mesut olsun sevgililer....
sevgiler...
Eksik koca haa ;) ilginç olacak belki ama ben Mıstık'ın hala eksik olup olmadığını da merak ediyorum. Zinedhahcım, aslını istersen ben hemen beraber olmalarını istemem sadece masum bir öpücük yeter. Beni bir 4-5 bölüm idare eder. :P Önce hayatlarını bir sağlama alsınlar, düze çıkıp karayı görsünler bakalım değil mi? Aslında bir yandan da şöyle düşünüyorum ya düze çıkamadan birinden birine birşey olursa, o zaman pek kötü olur.
Bugün gene dizinin çekimleri vardı Maltepe'de "çorbacı" sahneleri çekiliyordu Halil'i biri dövüyordu Menekşe ayrıyodu sonra bi adam vardı Menekşe ona sarılıyordu çok fazla izleyemedik kızıyolardı yan taraftan bakın falan diyorlardı...Bizimde okul çıkışımız olduğundan gecerken gördük..hatırlarsanız gecen haftada yazmıştık sanırım her Cuma yapıyorlar çekimlerini orada:)
HAy bi bu eksikti..Bi dayak yemediği kalmıştı Halil in,,
Menekşe de ayırıyorsa bu tanıdğı birileridir. Bu Mustafa ile Kadir yine bulmuş olmasın onları,, üstüne de Yusuf geliyodur,, Menekşe ona sarılıyordur..Hem Menekşe Halil den başka bi tek abisine sarılır heralde,, Tesedüf bu ya tam onlar ikisi birlikte onu döverken Yusuf abi gelirmiş,, tesadüfe bak..:)
Mithat ın adamları da olabilir mi acaba? ay onlar adam dövmez direk silaha davranırlar gibime geliyor da bilmem şaşırdım...Gerçi Onu izleyen bir tek Mithat ın adamlarıydı,, hayy yine karıştık...:icon_whis
edit büdüt: Bu Mustafa Halil den dayak yemişti yaa.. Kadir in de boyu Halil in yarısı..E bunlar Halil i nasıl dövsün..Halil onları parçalar..:)
Eksik koca haa ;) ilginç olacak belki ama ben Mıstık'ın hala eksik olup olmadığını da merak ediyorum. [B]Zinedhahcım, aslını istersen ben hemen beraber olmalarını istemem sadece masum bir öpücük yeter. Beni bir 4-5 bölüm idare eder. :P Önce hayatlarını bir sağlama alsınlar, düze çıkıp karayı görsünler bakalım değil mi? Aslında bir yandan da şöyle düşünüyorum ya düze çıkamadan birinden birine birşey olursa, o zaman pek kötü olur.
bencede messa bir ufacik buse bile yeterli bu bolum icin ama ileriye dogru eger gercekten koseye sıkısırlarsa ve diyelimki onlarin gozunde bir mucize olmadan kacamayacaklar o zaman beraber olsunlar. sonrada bir mucize olsun ve kurtulsunlar sonrada birbirlerine da ha da fazla baglansinlar (birbirlerinin olacaklar ya o bakimdan)
bencede messa bir ufacik buse bile yeterli bu bolum icin ama ileriye dogru eger gercekten koseye sıkısırlarsa ve diyelimki onlarin gozunde bir mucize olmadan kacamayacaklar o zaman beraber olsunlar. sonrada bir mucize olsun ve kurtulsunlar sonrada birbirlerine da ha da fazla baglansinlar (birbirlerinin olacaklar ya o bakimdan)
Sevgili Atarus, aynen senin gibi düşünüyorum bende... :img-in_lo
Çekim'i gören arkadaşlar, keşke sorsaydınız çekim günleri hep aynı mı diye. Bakarsın giderdik sete :img-yes: Halil'i döven iki taraf olabilir biri Mıstıklar, diğeri Mithat Efendinin adamları, üçüncü bir şık olarakta Kemal Balcı yanlış anlayıp Halil'i dövmüş olmasın :icon_whis
Menekşe, bir Mıstıklardan birde Balcılardan kurtarmaya yetlenir, yani tanıdığı birilerinden. Sarıldığı kişi'de Yusuftur herhalde başka kim olabilir ki.
merhabalar sesli fragmani gordum çók super yaa bide halil menekseye bidaha sakin beni birkama sakin seni asla birakmicam demesiii çok super yaa canim benim çok guzel bir bölum bekliyor bizi yine insallah reytengler yine guzel olur :good::good:
_duygucuk_ 05-10-07, 14:55 mrb..
yorumlarınız süper yine ..
setten haberler için teşekkürler merakla bekliyoruz yazık kim dövüyor Halil i..
akşama az akaldı süper bir bölüm olacak Çorbacı da vazgeçilmez mekan oluyor herhalde...
emirdag_güzeli 05-10-07, 14:57 bende bir fragman gordum..daha once gormemistim sadece menekse ile halilin sahneleri vardi..cok guzel bi fragman olmus...hep sariliyorlar..el tutusmalar filan super..
arkadaslar ya Halil´in sesi mi degisti???
Fragmanda biraz degisik geldi :(
emirdag_güzeli 05-10-07, 16:11 arkadaslar ya Halil´in sesi mi degisti???
Fragmanda biraz degisik geldi :(
yok canim..halen Kivancin kendi sesi...:)biraz usutmus olabilir k.t :img-blush
Arkadaslar dizi basliyor birkaç saat sonra:happy0064Ama burasi çok sesiz herhalde turkiyede iftar yaklastigi içindir umarim çunku çok sesiz neyse dizimizin baslmasini bekliyorum:img-yes:
merhabalar
fragmanı daha dikkatli izleyince birşey farkettim sanki ,eminde değilim ama olası bir durum olabilir
şimdi halil menekşeyi buluyor ve çok şaşkına döünyorya.ondan sonrada bunlar bir eve gidiyorlarya burası yeni bir ev halil'in belki annesi ile yaşadığı villa türü bir ev...
çünkü menekşe evi öyle bir gözle süzüyorki sanki hayran kalıyor eve eğer zeynebin evi olmuş olsaydı öyle bakmazdı etrafa..
halil'in yeni bir ev bulup Menkeşe'yi oraya götürmesi güzel...
hani diyorYa fragmanda içli bir şekilde ***GİTME***..ben öyle algıladım bilmiyorum...belki o gitme sözünden sonra menekşede duygulu bir şekilde Halil'e sarılıyor:img-wink:
Arkadaslar dizi basliyor birkaç saat sonra:happy0064Ama burasi çok sesiz herhalde turkiyede iftar yaklastigi içindir umarim çunku çok sesiz neyse dizimizin baslmasini bekliyorum:img-yes:
AA evet cnm ondandir, Trdekiler bizden daha erken aciyolar ya:img-icecr bizede tam 1 saat kaldi:happy0064 Ya sette olan arkadaslar gercekten cokkkkkk sanslilar yaaaa dusunsene eSzra_, Menekse ile Halil ekibi buraya gelip cekim yapiyolarmis:img-pilot Bizde onlari izliyormussuz diger arkadaslarimiz gibiii.. ama Ahhhhh ahhh nerdeeeee:icon_sorr
kıvanckerocu 05-10-07, 17:13 esracm fragman için saol cnm
Halilin göz kırpması,menekşem demesi,bugün rahat uyuycam,beni bi daha bırakma demesi çok romantikti süperdi tek kelimeyle
süper bir bölüm olacak
yusuf abimide heyecanla bekliyorum artıkın mustiyi dövüyoya oh cnma değsin:happy0064:happy0064
kaldı 3saat
bekleyelim bakalım
cihan-songül 05-10-07, 17:59 merhabalar önceliklşe herkese. fragmnı izlemiştim ama yorumumu yeni yapıyıorum. umarım bu bölümde adı zeynepti sanırsam o kızı görmeyiz . fragmanda pek görünmüyor zaten. menkşe galiba halili affediyor.bu sevinidirici bir haber.akrabaşları da menekşe yi tanıyor sanırsam. umarım güzel şeyler olur. bu bölümü de izleyemeyeceğim gene artık pazar günü tekrarını izlerim tabi çıkarsa. herkese iyi seyirler
bugün kıvanç tatlı tuğuyu gördüm
son derece yakışıklıydı.:img-in_lo:img-in_lo
bu arada çorbacının önunde menekşe ile abisinin bı sahnesi olcak.
hı menekşede çizgili bi elbise giymıştı. kanal d kamaramanıda ropartaj yapıyodu
bizim sınıftakı çoğu kıza imza vermış ve bı kaç kışıylede yanak yanağa öpüşmuş kvanç.herkese çok sıcak davranmış.
bugün kıvanç tatlı tuğuyu gördüm
son derece yakışıklıydı.:img-in_lo:img-in_lo
bu arada çorbacının önunde menekşe ile abisinin bı sahnesi olcak.
hı menekşede çizgili bi elbise giymıştı. kanal d kamaramanıda ropartaj yapıyodu
bizim sınıftakı çoğu kıza imza vermış ve bı kaç kışıylede yanak yanağa öpüşmuş kvanç.herkese çok sıcak davranmış.
ayy inanmiyorum ne güzel ya...demek abisi bulacak onlari:happy0064:happy0064
bende isterdim kivanci görmeye:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo
bu bölüm cok romantik olacak galiba:img-in_lo:img-in_lo
neyse haydi yi seyirler...dizimiz baslamak üzere-artik bitince görüsürüzbyebye
vallaha ne olduysa menekşeye oldu yazık canım ya perişan oldu ordan oraya bu aile de pek sağlam değil gibi kız zaten ayrı ne biçim süt kardeş gerçektende hoş bilemezsin hiç görmediğin birisi sonuçta ama ne o öle ya allah allah duramadan soru soruyorlar ahiret sorusu sorar gibi neyse ailenin ne kadar iyi olduğunu ilerleyen bölümlerde anlarız..... bu arada yusuf mustafanın elini sıkmadı pek yüzüne bakmadı ilk karşılaşınca anıtta ......
pofuduk&kero 05-10-07, 20:52 yürü be yusuf kim tutar seni:happy0064:happy0064
ya bu mıstık beni delirtcek :icon_mad::icon_twis:icon_twis:icon_twis
ee bizimkiler hala çıkmadı ya dizi bitcek biz bunların kavuşmasını bekliyoz ya hadi
halil bul şu kızı
ayy yavrum menekşem nasıl ağladı yaa süt kardeşi de bir tuhaf oldu
az kaldı menekşe sabaha halil orda:happy0064:happy0064:img-in_lo
helal be yusuf abicim elerin dert görmesin nasıl benzettin damat bozuntusunu harika gidiyosun :happy0064 kadiri nasıl kandırıp yanında götürdü kendilerine göre bir adamda buldular kimbilir hangi pis işlere girecekler:icon_sorr
pofuduk&kero 05-10-07, 21:19 ya fıtık oldum burda ya
ne zaman kavuşcak bunlar bişey kalmadı bitmesine zaten
bu arada yusuf haalilin ismini duyunca yüzü nasıl değişti
bence halili sevmiyo yani sadece menekşeyi almak için geldi bence halile o da karşı offf :icon_sorr
ayyy delirdim resmen...cildirmak uzereyim....bu balcilar beni oldurcek ne gicik insanlar yaa alahtan filiz hanim ve kemal bey biraz daha iyi caner midir nedir adi ona ayri bi gicik oldum...meneksenin agladigi sahnede ne kotu oldum yaa...canerin ailesi de normal karsilayinca canerin iliskisini menekse nasil kotu oldu...
of aslan yusufum kocum yaa...tamda kadir adam oldu derken gitti yine mustafayla....snra oo mithat denen herif ooff yaaa simdilik bolumun gidisatindan hic memnun degilim bakalim ins halilmenekse sahnelerinde duzelir......
Ay reklam arasında geldim hemen..:)Şu mithata gıcık oldum yalnız nasılda halilin güvenini kaznmaya çalışıyo..:icon_evil Menekşe'de kendi babasından hiç böyle görmediğinden şaşırdı ya canım benim..:sad53:
Halil'de bulsun artık ya menekşeyi..:img-yes: Yusuf'da nasıl dövdü mustafayı..:happy0064 Ama halili duyunca yüzü bir değişti..İşler dahada karıştı ya off:icon_sorr
menekşe ne kadar garipsedi canay'ın hayatını...yazık kız hiçbirşey görmemiş ki...canayı gördükçe halile yaklaşmaktan korkmaz herhalde artık...
canayı bi kaçık suda boğcam zaten ne gıcık ya'menekşe ağlayınca acıdı falan sandım ama yine aynı tas aynı hamam...anneside aynı babası da aynı zaten...
yani bu kadarda abartma olmaz ama tesadufen halilin mezarını tasımaya mustafayla kadir gidiyo..canayın sevgılısının aılesı kadırın en buyuk dusmanı cıkıo
resmen abartılı bı yılan hıkayesı yapmıslar ..guzelım dizi ne hale geldı ..yakında herkes akraba cıkacak herhalde
pofuduk&kero 05-10-07, 21:51 olamaz ya bu balcılar nerden çıktı nerdeyse bütün sülalelerini tanıdık yani bide mithatın oğluyla olamaz yani mıstığı ve airin mearaki surat çok kmikti halilin mezaıı görnce
senaristlerin olaya el atması lazım babası öğrecek zaten
menekşeyle halilin sahneleri çok az ama öpücük sahnesi çok güzeldi
izleyebildigim kadarıyla güsel bölümdü yazık menekse nasıl sasırdı onayın hayatına :icon_sorr yine,bişi sorcaktım canay rolündeki kız ezgi asaroglu deilmi?? daha önce kızlar yurdunda oynamıstı ordaki sarısın kız :s
ya bu nasıl iştir halil le menekşe kavuştular gitseler artık zaten burası pek sağlam iyi bir yer değil o aile onlar için güvenli değil o kızın erkek arkadaşının babası kim mithat allam ya bi bağlantı olmasaydı şaşardım zaten fitil ettiler ya ne diyeceğimi bilemiyorum şok olmuş vaziyette izliyorum inş. yusuf unda aklını çelmezler zaten yüzü bi tuhaf oldu telefonla konuşurken hail in adını duyunca acaba neden aradı nasıl aradı diyemi yüzü öle bi tuhaf olduki off bu nasıl bir kördüğümdür böyle ya işler gittikçe dahada karışıyor hele o mustafay la kadir in mezarlığa gitmelerine ne demeli bi de mezar halil le annesinin onu tahmin etmiştim zaten o işten de kesin bişey çıkacaktır yoksa boşuna göstermezlerdi işler bu kadar karışıkken nasıl düzlüğe çıkacak merak ediyorum.... :icon_whis
anladiysam ne olaayimm...hersey arap sacina dondu ya.....off tamda hersey duzelio yusuf geldi derken nerden cikti bu mezarci isi yaa..hemde halilin mezari anca bukadar olurr.ne alaka yaa......kadirde anladi tabi...hersey karma karisik oldu bi dizidede sadece iki asik olsa baska hicbirsey olmasa olmuyormu:(kadir&mustafa yetmio gibi simdide mithat cikti..snra o adam...........offf
KübraYasemin 05-10-07, 22:02 Bence dizi güzel gidiyor. Ama hersey baya karisdI yaaa..
Ama Halil ve Menekse sahnelerini son an gösterdiler sadece yaaa.
Birde halil ellini Meneksenin yanagIna koydu ya öpüpde o sahne cok güzeldi.
Baya begenedim, birde bir müsteri görünce halilin pisttt yapmasI hosdu...
Arkadaslar NE ALAKA YAAA.....tamam bolumun gidisati ic acici degil ama yuhlamaya gerek yook...,hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef...oyle olmasi icin kendimiz yazip kendimiz oynamamiz lazim..yuhlarin ufflarin yeri yoktur burda......kizmis olabiliriz ama boyle terbiyesizzlege gerek yok,sonucta dizide emege gecenler var saygisizlik yapmayalim....
neyse euro d de henuz bitmedi ben hemen donuyorum.....
ayrica kotu olan seyleri konusmaktansa iyi olan seyleri konusun mesela halilin menekseye opucuk atigi sahne:superr..
KübraYasemin 05-10-07, 22:06 Arkadaslar NE ALAKA YAAA.....tamam bolumun gidisati ic acici degil ama yuhlamaya gerek yook...,hersey istedigimiz gibi olmuyor malesef...oyle olmasi icin kendimiz yazip kendimiz oynamamiz lazim..yuhlarin ufflarin yeri yoktur burda......kizmis olabiliriz ama boyle terbiyesizzlege gerek yok,sonucta dizide emege gecenler var saygisizlik yapmayalim....
neyse euro d de henuz bitmedi ben hemen donuyorum.....
ayrica kotu olan seyleri konusmaktansa iyi olan seyleri konusun mesela halilin menekseye opucuk atigi sahne:superr..
Halilin Menekseye öpücük attIgI sahneyi bende cok begendim....
Su MitatIn yaptIgIda pek güzel degildi yaaa. Ne o öyle.
resmen Milletle oynuyor yaaa, ne is. güvenlerini kazanacakmis vayybe. ne güveni.
Bence Mustafa ve Kadirin o mezarI kazImasI desaüf degil Kader diyelim.
Bence ii olmus, Mustafa ve Kadir nasIl korktu.
Birde Mustafa besmele cekti ya, gül gül öldüm. korktu hehe...
güle güle sana yolun açık olsun bir daha buraya yazmazsan bu sayfadanda uzaklaşırsan çok ama çok mutlu olurum bye bye bye
vallaha bende sana katılıyorum buraya böyle şeyler yazmayın madem beğenmiyorsunuz izlemeyin... heh sonunda korktuğumuz oldu ve babası olacak o adam ki öle baba olmaz olsun öğrendi menekşe nin yerini ne olucak bundan sonra ayy bu kadar karışık bişey olmaz ya ayrıca bu bölüm çok çabuk bitti sanki iyice içinden çıkılmaz bi hal aldı dizi haftaya neler olucak kimbilir şimdiden merak ediyorum o aile de hiiiç iyi değilmiş hemen ispitlediler kızın yerini kaçmaları lazım meneşkeyle hail in ayrıca o zeynep te çıksın aradan hail e faydasından çok zararı var zaten buldum menekşe yi diyince yüzü böle bi tuhaf oldu sanki onu hala seviyormuşta gitmesini istemiyormuş gibi bakalım ilerleyen bölümlerde daha neler olucak nelere şaşırıcaz.... :icon_whis
bu bölüm gerçekten çok karışıktı ama beğendiğim kareler de vardı.
bunlardan bazıları; Yusuf abimizin mustafa yı dövmesi yokmu vallah içimin yağları eridi:)
Halil menekşe'ye verdiği o öpücük bittim zaten orada:img-in_lo
yıkıldığım an a gelince Kemal amcanın Menekşe nin babasını aramasıydı ninemiz ne kadar englelemeye çalışsada sonunda Kemal amca söyledi.İnanın orada bu kelimeyi kullandı''dili kopasıca'':icon_whisilk defa böyle bir kelime kullandım yani bu diziye kendimide kaptırdım ya ne diyeyim .
Senaryoyu yazanlar E helal olsun:img-yes:
pofuduk&kero 05-10-07, 22:15 beğendiğim kareler menekşe ve halil sahneleri bide yusufun mıstığı dövmesi:happy0064 mezar sahnesinde de krize girdim nasıl korktular artık biraz zor ararsınız halili:img-hyste
walla bunlar nasıl aşık anlamadım ben ya süpperler allaım hep onları gösterseler ya:img-in_lo
şu sahneye bakar mısınız
http://img239.imageshack.us/img239/3425/06000536lb3.png (http://imageshack.us)
bunun üstüne söz varmı ya:img-in_lo
Arkadaşlar güzelce ve sakin bir şekilde fikir paylaşımında bulunalım:img-yes:
Yinde çok güzel bir bölüm izledik.Menekşe ve Halili ekran kimyası müthiş.İzlemeye doyulmuyor:img-wink:
KübraYasemin 05-10-07, 22:19 o ne son ya ne son???
Nine o kadarda dedi ver telefonu diye.
Zaten BalcIlarIn adIni duyunca baya gözleri acIldI.
Sonda neydi yaa, nine cok kötü oldu.
Insallah Halil ve Menekse ordan gider.
Halil gidelim dedi menekseye insallah Menekse dinler Halili giderler..
diziyi yuhlayan arkadaşlara söylüyorum,
öncelikle,herkesin fikri serbersttir tabi,ama yuh demek de bu diziyi yazanlara
çekenlere,oynayanlara saygısızlıktır!
kendi görüşüme gelirsem, herhalde tüm karakterlerin birbirinden bağımsız şekilde yaşamasını beklemiyordunuz,bu bir dizi sonuçta
ve bir şekilde birilerinin birileriyle bağlantısı çıkmak zorunda
ki bence bu bağlantıları çok da iyi kurguluyorlar....!
Bu bölümde bence çok heyecanlıydı ve gayet güzeldi.Ben fragmanı izlediğimde bu bölümden biraz ümidi kesmiştim açıkçası ama tahminimden daha güzel bir bölüm oldu.
Sonunda Menekşe ve Halil'in mutlu olduğunu göreceğimizden açıkçası şuan çıkacak her aksiliğin onların mutluluğuna bir parça daha katkıda bulunacağını biliyorum.Bu yüzden de nedense daha keyifli izliyorum.
Babası öğrendi,olaylar nasıl gelişecek merak ediyorum ama biliyoruz ki Yusuf abisi de nerde olduğunu biliyor ve kendisi nineyle irtibat halinde.Menekşe yakalanmayacaktır bu durumda.Bundan dolayı bir kaygım yok.Hatta nedense Doğanay'ın Menekşe'ye yardımının dokunacağı şeklinde de bir düşünce geldi aklıma.Sonuçta o karakter boşuna oraya konmadı,o çocuk boşuna uyutulmadı:img-wink:
Şu durumda herkes Menekşe ve Halil'in ilişikisine zarar verir durumda.Mithat,Zeynep(iyi görünmeye çalışsa da durumdan hiç hoşlanmadığı çok açık),Menekşe'nin süt kardeşi(ben ondan yana da bir durum oluşacağını düşünüyorum şiddetle,Halil'e sarkabilecek gibi geliyor bana nedense.)Zaten Kadir ve Mustafa'nın amaçları belli.Herkes karşı yani.
Tesadüfler ilginç tabi ama olası.Neden olmasın ki???Sadece süt kardeşin sevgilisinin Mithat'ın oğlu olması biraz sıradışı hepsi bu.
Menekşe ve Halil sahneleri son yarım saatte olsa da bize fazlasıyla yetti sanırım.Ufacık bir bakış,bir dokunuş herşeyi anlatıyor sanırım.:img-wink:
KübraYasemin 05-10-07, 22:22 diziyi yuhlayan arkadaşlara söylüyorum,
öncelikle,herkesin fikri serbersttir tabi,ama yuh demek de bu diziyi yazanlara
çekenlere,oynayanlara saygısızlıktır!
kendi görüşüme gelirsem, herhalde tüm karakterlerin birbirinden bağımsız şekilde yaşamasını beklemiyordunuz,bu bir dizi sonuçta
ve bir şekilde birilerinin birileriyle bağlantısı çıkmak zorunda
ki bence bu bağlantıları çok da iyi kurguluyorlar....!
Bende baglantIlarI baya sokla izliyorum...
Ama yinede kötü olmamIs yaa, güzel ve mantikli olmus bence degilmi.
Sana katiliyorum su yuh konusunda.
Ama yinede ben o konu hakInda yazmak istemiyorum sadece sana katiliyorum cnm.
Ve menekse ile halilin son sarIlma sahnesi cok ve cok güzeldi...
YOk yani bukadarida olmaz..
Bu bölüm muhteseminde üzeriydi! Bayildim resmen gerçekten..
Sözlere gerek yoktu resmen :) Gözler yetti..
Iste ask budur bence!
Bide senariste helal olsun gerçekten..Dizideki neredeyse bütün karakterleri birbirleriye bagladi..
Kimin aklina gelirdiki? Balcilarin kizlari mafyanin gelinleri?
Yada iste herneyse :) Onlarin evlerinde yemek yedi..
Vay vay vayy..
Hem sasirdim hem bayildim..
Muhtesem ötesiydi :img-in_lo
Her anını dikkatle izlemek ve dinlemek gerekiyor bu dizide,, Diğer diziler gibi bir konuyu 15 bölüm sakız gibi uzatmıyorlar valla helal olsun..
5 bölümü bıraktık, her bölümünden en az 10 bölüm çıkardı :)
Ben beğeniyorum bu hızlı geçişi, öyle lüzumsuz replikler falanda yok üstelik,
her şey yerli yerinde az ve öz,, uzun cümleler yok, sıradan sözlerde,
Mithat ahtopot gibi adam kardeşim, Adam çekiyor sanki Halil in etrafında ki herkesi,,Bir yandan KAdir le Mustafayı bilmeden işin içine soktu, bir yandan Menekşenin sütçü kızkardeşini :) oğlu ile ablukasına aldı bir beyin bu kadar mı zehir olur, Bir vücut bu kadar mı insan çeker şaştım kaldım...
Zaten benim en şaşırdığım sahne de Kadir le Musatafa nın HAlil in mezarını gördükleri sahneydi,,Halil diyesi hortlak görmüş gibi oldular :),
Hayır bu nasıl tesadüf..
Dön dolaş yine aynı yörüngedeyiz.Ha babam tesadüf..Canay Mithat tesadüfü, Kadir Mustafa Mithat tesadüfü, internette çorba tesadüfü ki Halil 34.000 sonuçtan daha ilk gecede Menekşe yi bulacağı Balcıları buldu tıpkı Menekşe nin bir günde onları bulması gibi,,
5. bölüme yorumum....
bence bu bölüm yine süperdi...yine hersey karisacak, aslinda karisti bile.
Ah su Balcilarrr...sormadan neden telefon aciyorsunuz ki?!?!
Menekse ve Halil yine cok tatlilardi....
Mithat´a sinir oluyorum....nasil oynuyor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SImdi yine bir hafta bekle...gelecek bölüm coook heyecanli olacak.
COk merak ediyorum....vallah Menekse&Halil´in basi büyük belada!!!
betül kocak 05-10-07, 22:24 dizi cok güzeldi bu hafta hele halilin meneksenin sacini koklamasi cok güzeldi ve halilin meneksenin ellini öpmesi bu hafta menekse ile halillin oldugu sahneler cooooooooook güzeldi.sonu cok kötüydü sonunda meneksenin babasi meneksenin balcilarda oldugunu ögrendi bu cok kötü oldu nine ne kadarda ugrasdi duymasin diye ama maalesef duydu.su meneksenin annesine cok aciyorum ya ama kadin bu sefer hic korkmadi aldi adamdaki cay bardagini ve yere atti cok iyi olur.o mezarlik olayida yani bu kadarda razlanti olamaz ya neyse bu haft6aki bölüm cok güzeldi
Suan sinirden tirnaklarimi yiyiyorum... Gitti güzelim tirnaklarim... O son neydi öyle yaaa... Madem o kadar medeni bu adam, neden Menekse'ye anlayip dinlemedin telefona sariliyor ki... O kadar sinirliyim ki anlatamam...
_yaz yagmuru_ 05-10-07, 22:25 arkadaslar cogunuz begenmesenızde walla ben bu bolumden cok etkılendım.yazık meneksem nasılda etkılendı sut kardesının hayatından.ben cok etkılendım bu sahnelerden.yanı yapılan karsılastırmalar meneksenın yasananları hatırlaması hepsı cok etıleyıcıydı.ama belırtmeden gecemeyecegım su sut kardese acayıp sınır oldum.meneksenın bebegı o mukemmel nınnıyle susturmasıda cok hosdu.
ee mıthatın amacını hepımız bılıyoruz.halıl ve zeynepten kurtulmakda.acaba neden bunu yapmak ıstıyorkı?neyse yavas yavas cozuluyor hersey.bır yandanda kordugum oldu tabı.canayın mıthatın ogluna olan askı mesela.bakalım neler olacak.
bu bolum benım en cok etkılendıgım sahne aslında nezaret sahnesıdır.evet yusuf abımızın o canıyı bı guzel benzettıgı sahnedır.araya gırmeslerdı daha ıyı olacaktı tabıde.buda yeter.yusuf abı bı kere daha buyudu gozumde.
ya su sut kardesın babası aramasa sankı ne olurdu.barı olanları menekseye anlatsalarda kızcagız bır an evvel kacsa ordan.
halılın opucuk sahnesını bende cok sevdım.ayrıca zeynebın evıne gıtmeyıp menekseye yakın olmak ıcın orada kalması cok guzeldı.zeynep demısken aslında bu kız halıle asık demedı demeyın.:img-yes:
ayy cok guldum walla ben mustafaylla kadıre.ohhh belalarını buldular.bu korku onlara yeter derdım ama kadır mezar tasını farkettı.olsun nasılda dua edıyordu o canı:img-hyste
walla uzun lafın kısası begenerek ve cok etkılenerek ızledıgım bır bolumdu.
kıvanc kardesım yıne cok ıyıydı.basta kıvancıma olmak uzere emegı gecen herkese teskkurler.
bakalım nasıl coculecek bu kordugum.
sımdılık hepınıze ıyı geceler.
aa durun aklıma ne geldı o mıthatın yanındakı evdekı kadın hanı yemek sofrasındakı halılın annesı olmasın.walla olurmu olur.
Halil çogu asklarda oldugu gibi menekseyi yanagindan öpmedi :) Buseyi ellerine kondurup Meneksenin yanagina götürdü..Bu bile askin büyüklügünü kanitlayan bir hareket..
Hele o sarildiklari sahne yokmu..Orda bittim iste :)
Aglamicam diyip duruyordum ama sarilma sahnesi ve o müzik..O tür sahneler beni bitiriyor iste..
Yine göz yaslarimi tutamadim..
Bu dizi beni her seferinde aglatiyor..
Yuh diyenleri kiniyorum! Emek verip muhtesem bir dizi yapmislar..YUh demeye kimsenin hakki yok!
Suan sinirden tirnaklarimi yiyiyorum... Gitti güzelim tirnaklarim... O son neydi öyle yaaa... Madem o kadar medeni bu adam, neden Menekse'ye anlayip dinlemedin telefona sariliyor ki... O kadar sinirliyim ki anlatamam...
tam ustune bastin kiza bisey sormadan etmeden dinlemeden lap aradilar uff insallah halil menekseyi alip gideryaa baska sehire en azindan istanbul onlar için çok tehlikeli menkese ve halil açisindan:icon_sorr:icon_sorr
derandamir 05-10-07, 22:28 merhaba yine guzel bir bolum izledik,son sahne cok guzel halil cok guzel duygularini yansitiyor meneksenin avcunu ne guzel optu,ben senaryodan cok memnunum valla gittikce isler dahada karisacak,kadir ve mustafa tam belanin icine girdiler,meneksenin babasi istanbula gelecek bu kesin.
YOk yani bukadarida olmaz..
Iste ask budur bence!
Bide senariste helal olsun gerçekten..Dizideki neredeyse bütün karakterleri birbirleriye bagladi..
Vay vay vayy..
Canim sana katilmamak mümkün degil... Iste ask böyle anlatilir.... Kimin aklindan yada kaleminden cikiyosa bu sahneler, onlari tebrik ediyorum....
Halil'e bayildim bu bölüm ben... Ay ne romantikti öyle Halil'in Meneksen'in avucunu öpüp kapatmasi.... Ask budur iste...
Tesdüflerin bu kadar çok olması biraz diziyi yapaylaştırıyor.senaristlerin biraz daha dikkatli olması lazım.
Herşey bir yana menekşe ve halil sahneleri bir yana.
bu hafta diziyi onlar toparladı bence...
severek izlemeye devam edicem...umarım başlangıç noktasından sapmadan, klişe olmadan yoluna devam eder.
bu bölüm menekşe ile halil sahnelerı muhtesemdııı yerımde duramadım:Dayyy ne tatlıydılar yaaa.balcıların kızına cok gıcık oldum ne kadarda ukala oyle...
onların mısafirperverlıklerıde son dererce kotuydu tamam evlerıne aldılar ama menekşeye baya bı sıgıntı muamelesı yaptılar...ay kıyamam ben ona:icon_whis...
nıne onlara nasıll haber verıcek ama belkıde kemal aradıgını soyler menekseye meneksede halıle soyleyıp ordan ayrılırlar...zaten durdukları kabahat:img-wink:
bence de süperdi...dedigim gibi ben bu diziye hasta oldum.
Yusuf´da insallah artik biseyler yapar....yani bilmiyorum artik gelecek bölümde neler olacak, ama Menekse ve Halil´ín ordan kacmasi gerekecek ve Yusuf insallah onlara yarim eder.
Ya anlamiyorum....sinir oldum ya neden sormadan ariyorsunuz kardesimmmm!!!!!!!
KübraYasemin 05-10-07, 22:29 YOk yani bukadarida olmaz..
Iste ask budur bence!
Vay vay vayy..
Ayyy evet evet.
MitatIn oglu ile beraber balcIlarIn kIzI bende sok oldum.
Ama iii olmus heeee, zaten Menekseye nasIl bakIyordu.
Dedim icimden dövseydin bari kIzI. Bi kafasIna vurmadI kaldI.
Sürekli laf soktup durdu. kIz süt kardesi dedi yaptIgIna bak.
iste insanlIk nasIl olmus ya. Ben acIkcasI böyle yapamam.
icimde bir vicdan var yani. Sonucda insanIn bi kalbi var demi..
amannn baya heycanlandIm devamI nasIl olacak aceba...ayy 1 hafta bekle simdi.
herkesin eleştirisini dozunda yapmaya hakkı var.
Bence dizi iki bölümden sonra o masalsı havasını birz kaybetti.
Tesdüflerin bu kadar çok olması yapaylaştırıyor.senaristlerin birazdaha yoğunlaşması lazım.
Herşey bir yana menekşe ve halil sahneleri bir yana.
bu hafta diziyi onlar toparladı bence..
severek izlemeye devam edicem...umarım başlangıç noktasından sapmadan klişe olmadan yoluna devam eder.
Tabiiki herkesin kendi fikri ve kendi görüsü :)
Herkese saygi duyuyorum..
Ama yuhlamak çok ayip..çok terbiyesizce bence..
Sonuçta her dizide bir emek var! Kötü yada iyi! Oyuncular hepsi hazirlanarak ve umut dolu katiliyorlar..Yuhlamak çok ayip..
Bence dizi hala çok iyi devam ediyor..
1.bölümde onlarin büyük askini tanidik..ve simdi heyecan dolu sahneler var..geçmisi ögreniyoruz ve action izliyoruz..
Cok güzel bence..
Her dizide ask dolu olamaz :) Eminim ilerleyen bölümlerde sadece ask'i izliycegimiz bir bölümde olucak
tam ustune bastin kiza bisey sormadan etmeden dinlemeden lap aradilar uff insallah halil menekseyi alip gideryaa baska sehire en azindan istanbul onlar için çok tehlikeli menkese ve halil açisindan:icon_sorr:icon_sorr
Emin degilim tam olarak ama benim bildigim Halil Menekse'yi alip Bosna'ya kaciricak... Öyle bisey okumustum... Yani Bosna bölümleride olucakmis ilerde... Ama tam olarak bilmiyorum bende...
keske simdi yeni fragmani gosterseler yani ben bugun uya bilecegimi sanmiyorum yatakta menekse ile halil dusunup dururum simdii bak yine gelecek cumayi iple cekiyorum nedense hep dizi bitikten sonra simdi cuma olsaydi diye dusunuyorum:img-yes::img-yes:
ya bazi arkadaslarimizi gercekten anlamiyorum...
yani dizi cok güzel gidiyor bence...daha 5. bölüm olmasina ragmen neler yasadik diziyle bir.
Bu bi dizi...tabii ki tesadüfler olacak... bu kadar abartilcak bisey degil bence!!!
Arkadaslar ben size ne oldugunu anliyamadim.. Bolumun nesi vardi Allah askina..?
Ben bu bolumu cok ama cok begendim.. Anliyamadigim bi kac nokta oldu tabi ama normal bu.. En cok anlam veremedigimde Mithatin ne yapmaya calistigi..
Halil inanmiyor tabi ama bu ne seytandir bizi bile inandirdi, yani ben sahsen ilk basta vuruldugu zaman inandim, meger ne seytanca planlari varmis adamin..
Halil Menekseyi unuttu bi an sandim, o kadar cok Zeynepin problemi ile ilgilendiki sanki Menekse aklindan ucup gitti. Neyseki sonra hatirladi ask oldugu kizi..
Internette binlerce site arastirip.. Balci Ailesinin numarasini bulmasi, sonra corbaciya gidip orda Meneksenin adini duydugu an o donusu.. Menekse diyisi kapdan girerken saclarini koklamasi.. Ayy o kadar guzeldiki, soylicek soz bulamiyorum..
Bunu bi kenara birak, hic hesapta olmiyan bisey yapi orda calismaya baslamasi, Menekseye daha yakin olabilmek icin cabalari, ve Menekse tatli goturdugu zamanki halleri.. "Beni bi daha sakin birakma, sakin" diyip Meneksenin ona "asla" dercesine sykica sarilmasi.. Veee veee iste beni bitiren an.. Halilin Menekseye "gitme" diyip Meneksenin avucunun icini usulca opup elini uzerine kapatmasi.. Ay Allahim bu kadarmi icten olur bi insan.. Bayildim cidden..
Gelelim Balci ailesine.. Ben cok sicakkanli seyler bekliyordum o aileden ama hic tahmin ettigim gibi cikmadilar hic bitanesi, hele kucuk simarik kizlari elimde olsaydi gebertirdim.. Meger ciktigi cocugun babasi Mithatmis, kafam allak bullak oldu ya..
Kemal aramakla cok buyuk bi yanlis yapmadi, neler olup bittigini bilmeden ailesini aradi Meneksenin.. Yine kacmalarini sart etti yani.. Offf Balcilar off.. Meger ne dertler acicakmissiniz baslarina..
Baska aklima yaz |