Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[ 8]
9
maalesef canım çekemedim. oraya gitme niyetiyle gitmemiştim. mecidiyeköyde bir nişana gittim ama dayanamadım nişandan erken ayrıldım ayaklarım beni birden oraya götürdü. genconun orada olmasını çok isterdim ama ahmetle özge dışında kimseyi göremedim. ama tekrar gitmeyi düşünüyorum...
bütün genco aşireti hepinize merhabalar:img-wink:....
hemen konuya girmek istiyorum:icon_whis...yağmurum acayip şanslısın yaaa:good:....keşke fotoğraf makinesi götürüp çekimler bitince çekseydin burda yayınlardın,bakardık:P...özge ve ahmett ahh ahh onları yakından görmeyi çok isterdim:img-blush...umarım bi gün bende böyle çekimlerde sevdiğim oyuncuları yakından görürüm:img-blush...çok şanslısın yaaa:happy0064....
set saatlerini sormak hiç aklıma gelmedi doğrusu. bu ikili bana da yeter de gencoyu seleni ve tibeti görmeyi isterdim. tabii ben özellikle alpayı görmeye gittim ama nasip değilmiş...
tühh keşke sorsaymışsın benim için en azından çok makbule geçerdi.bende gitsem tüm oyuncuları görmek isterdim haklısın bi dha ki sefere artık
set saatlerini sormak hiç aklıma gelmedi doğrusu. bu ikili bana da yeter de gencoyu seleni ve tibeti görmeyi isterdim. tabii ben özellikle alpayı görmeye gittim ama nasip değilmiş...
hadi yaa cnm senin için hem sevindim hem de çok üzüldüm off off alpay ı gören olmuycak mı yaa saklıyorlar mı nedir :) :) :)
cann inş sen gittiğinde görürsün:good::good:
vadaa görüşlerine tabiki saygı duyuyoruz forum olarak beğenenler olduğu kadar eleştirenler de olacaktır..ama biz forum geneli olarak çok beğeniyoruz..özellikle alpay atalan muhteşem bi oyunculuk çıkarıyor türkiyenin geneli zaten bu hikayeye bayılıyor :) :)
valla cnm bendensin ..bende pınarı hiç sevmem..hiç doğal gelemz bana çok haklısın sölylediklerinde ..:Daynı beni anlattın pınar kousunda
didem sende fırsatını buldun yani:img-pilot
benim için genconun tüm oyuncuları bitane hepsi rollerinin hakkını veriyo.(antimanlar dahil kötüler ama performansları iyi yani iyi olmasa antiman dermiydik)
bütün genco aşireti hepinize merhabalar:img-wink:....
hemen konuya girmek istiyorum:icon_whis...yağmurum acayip şanslısın yaaa:good:....keşke fotoğraf makinesi götürüp çekimler bitince çekseydin burda yayınlardın,bakardık:P...özge ve ahmett ahh ahh onları yakından görmeyi çok isterdim:img-blush...umarım bi gün bende böyle çekimlerde sevdiğim oyuncuları yakından görürüm:img-blush...çok şanslısın yaaa:happy0064....
ben sete gitme niyetiyle gitmedim o yüzden maalesef fotoğraf makinesi falan götürmedim yanımda. mecidiyeköydeyken nasıl olduğunu anlamadan ayaklarım beni oraya götürdü. daha önce gitmemiştim bilmiyordum yerini ama hiç zorlanmadan hemen buldum. Biraz çekimleri izledim. ve hemen ayrılmam gerekti. 10 dakika izleyebildim ancak. Yine onları gördüğüme de şükür.Ahmeti görmek iyi moral oldu bana..
didem sende fırsatını buldun yani:img-pilot
benim için genconun tüm oyuncuları bitane hepsi rollerinin hakkını veriyo.(antimanlar dahil kötüler ama performansları iyi yani iyi olmasa antiman dermiydik)
cann sana katılıyorum bence bu dizinin cast ı çok ii karakterlere oyuncular o kadar ii uymuş ki...bizi sinir etmeyi acayip başarıyor kötü karakterler..dediğin gibi antimanlar mesela sonra cüneyt...enis arıkan mimikleri o kadar ii yapıyor ki cüneyt karakterinin hakkını veriyor.. bakışlarıyla,yürüyüşüyle.. vs vs yani demek istediğim oyuncular 10 numara bence:good::good:
gerçekten dizide herkes o kadar rolünün hakkını veriyor ki. pınarın babası necatiyle cüneyti herkes yakalarsa dövecek. o kadar gerçekçi oynuyorlarki bi antipati uyandırıyorlar. onun dışında gencoyu pınarı özgeyi ahmeti ve tibeti çok benimsedik. (tibet gerçekten çok iyi bence antiman sınıfına girmiyor. ne yapıyorsa pınara olan aşkından yapıyor ve pınarın mutlu olması için elinden geleni yapıyor.7. bölümün son sahnesi harikaydı)
ben sete gitme niyetiyle gitmedim o yüzden maalesef fotoğraf makinesi falan götürmedim yanımda. mecidiyeköydeyken nasıl olduğunu anlamadan ayaklarım beni oraya götürdü. daha önce gitmemiştim bilmiyordum yerini ama hiç zorlanmadan hemen buldum. Biraz çekimleri izledim. ve hemen ayrılmam gerekti. 10 dakika izleyebildim ancak. Yine onları gördüğüme de şükür.Ahmeti görmek iyi moral oldu bana..
olsun ya önemli olan senin onları yakından görmen ve çekimleri izlemen:img-yes:... 10 dk da olsa bence çokkk değer yani:img-wink:...senin yerinde olmayı çok isterdim:img-blush,hem çok şanslısın ahmet ve özgeyi görmüşsün tamda görülmeye değer oyuncular:img-in_lo...yakından daha tatlıdırlar:img-in_lo...bi otobüs tutalım genco aşireti gidelim birlikte şu çekimleri izlemeye hem tüm oyuncuları görürüz nasıl fikir ama:img-wink:???
cann sana katılıyorum bence bu dizinin cast ı çok ii karakterlere oyuncular o kadar ii uymuş ki...bizi sinir etmeyi acayip başarıyor kötü karakterler..dediğin gibi antimanlar mesela sonra cüneyt...enis arıkan mimikleri o kadar ii yapıyor ki cüneyt karakterinin hakkını veriyor.. bakışlarıyla,yürüyüşüyle.. vs vs yani demek istediğim oyuncular 10 numara bence:good::good:
evet yani no name oyuncular bu oyuncular çok tanınmayan...ama hepsi harika performans gösteriyor.ben hepsini ayrımsız çok beğeniyorum hiç kötü performanslarını görmedim
alpay atalan selen seyven faik ergin hazal kaya orhan şimşek erdal cindoruk mine bıçakçı enis arıkan emin gürsoy uygar özçelik deniz-melis kardeşler hepsi harikaa zaten bu kadar iyi olsalar bu dizi tutmazdı dimi
evet yani no name oyuncular bu oyuncular çok tanınmayan...ama hepsi harika performans gösteriyor.ben hepsini ayrımsız çok beğeniyorum hiç kötü performanslarını görmedim
alpay atalan selen seyven faik ergin hazal kaya orhan şimşek erdal cindoruk mine bıçakçı enis arıkan emin gürsoy uygar özçelik deniz-melis kardeşler hepsi harikaa zaten bu kadar iyi olsalar bu dizi tutmazdı dimi
eet hepsinin yıldızı parlamamış ama dediğin gbi saydığın oyuncular bence rollerinin hakkını inanılmaz veriyo...hikaye ve replikler de harika...oyuncular da süper e daha ne olsun bu dizi tutulmayacak da hangi dizi tutulacak...:icon_whis:img-yes:
ya bu dizi aynı zaman başarısını tüm ekibin birbiriyle çok ii geçinmesine de borçlu ...belirli bi sinerji var ortada ve bu sinerji ortaya konulan oyunculuklara da yansıyo.. bizde bu nedenlerden dolayı zevk alıyoruz izlemekten..:img-yes:
inş hep böyle devam eder Genco:happy0064:happy0064
gzd_gzd ellerine sağlık çalışmalar çok güzel olmuş:img-wink:
cerenmelisa 19-08-07, 18:11 evet yani no name oyuncular bu oyuncular çok tanınmayan...ama hepsi harika performans gösteriyor.ben hepsini ayrımsız çok beğeniyorum hiç kötü performanslarını görmedim
evet cnm geneli tanınmayan oyuncular ve çoğununda ilk ciddi deneyimi genco. ama bunu bize hiç belli etmiyolar. gerçekten profesyonel oyuncular gibiler. hepside gerçekten çok başarılı
gzd_gzd çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlıkk
beni de genco aşireti imzasına dahil eder misiniz? Ben de sıkı bir gencocuyum ve genco dizisiyle ilgili her yerde olmak istiyorum. Bu arada topluca sete gidip tanışma fikri çok güzel. İnsan tek gidince çekiniyor. Sonuçta herhangi biri oluyorsun onlar için. Ama bir bahaneyle tanışıp arkadaş gibi olsak bizim onlara değer verdiğimiz kadar onlarda bize değer verir. ben genco dizisinde herhangi bir oyuncuyla tanışmaya fena taktım.umarım başarırım bu isteğimi ve umarım sizler de bunu gerçekleştirirsiniz. Ne güzel olurdu dimi orhanla alpayla hazalla selenle arkadaş olsaydık...
gzd_gzd çalışmalar süperrr olmuşş
sesli fragman çıkmadı daha dimi
bu arada mutimeya bölümü ne zaman açılcakk
gzd_gzd çalışmalar süperrr olmuşş
sesli fragman çıkmadı daha dimi
bu arada mutimeya bölümü ne zaman açılcakk
yok cnm daha gelmedi sesli fragman yarın yaprak dökümünün reklam arasında verirler takip ediyorsan görebilirsin:img-wink:
multimedya ya gelince bir kaç dizi için düşünüyorlarmış..bunların içinde genco var mı bilmiyorum..sanırım kış dizisi olmasını bekliyorlar:img-yes::img-yes:
bu arada gerçekten topluca gitme fikri çok güzel ama ahh istanbul bana o kadar uzak kiii çok üzülüyorum :icon_sorr:icon_sorr:sad53:
inş sizler gidersiniz de en azından gelmeyi çok isteyip de gelemeyenlerden bahsedersiniz:img-yes::img-yes:
yok cnm daha gelmedi sesli fragman yarın yaprak dökümünün reklam arasında verirler takip ediyorsan görebilirsin:img-wink:
multimedya ya gelince bir kaç dizi için düşünüyorlarmış..bunların içinde genco var mı bilmiyorum..sanırım kış dizisi olmasını bekliyorlar:img-yes::img-yes:
bu arada gerçekten topluca gitme fikri çok güzel ama ahh istanbul bana o kadar uzak kiii çok üzülüyorum :icon_sorr:icon_sorr:sad53:
inş sizler gidersiniz de en azından gelmeyi çok isteyip de gelemeyenlerden bahsedersiniz:img-yes::img-yes:
cnm yaa gitme fikri benden çıktı ama...bende sen gibi uzaklardayım gitme şansım yok:icon_whis...aslında şaka niyetine söyledim ama neden gidilmesin yakınlarda olan arkadaşlar birlikte buluşup gidebilirler hem çok güzel olur:img-wink:...biz hayranlarından,sitemizden bahsederler ve fotoğraf çekilip burda yayınlayabilirler:good:...tek kelime ile harika olur...bence yakın yerlerde arkadaşlar toplanıp bu fikri düşünsünler...ben yakında olsam bu işi organize ederdim ama değilim biz suee ile kader arkadaşıyız:icon_sorr(amma acıklı oldu)
gzd_gzd çalışmaların güzel olmuş.Ellerine emeğine sağlık.
Ben de size alıntı olarak oyuncularla ilgili kısa bilgi sunayım. Bilmeyenler varsa öğrenmiş olur.
genco (alpay kemal atalan)kimdir ?
doğum yeri : Karadeniz Ereğli
doğum tarihi :1978
eğitim durumu : Bilkent Üniversitesi
daha önce oynadığı diziler
*29-30
*Gülpare
*Ah Be İstanbul
*Hasret
*Bütün Çocuklarım
Selen Seyven’de okullu genç kızlarımızdan. Müjdat Gezen’in tiyatro okulunda eğitim gören Seyven “Hacivat Karagöz”de küçük bir rol aldıktan sonra törelere kurban edilmek istenen bir genç kızı “Güzel”ı canlandırdığı filmde rolüne müthiş bir konsantrasyon gösterdi. Henüz 20 yaşındaki Seyven iş disiplini, sempatikliği ve çalışkanlığı ile ekibin deneyimli sanatçılarından tam not aldı
Arıca Selen SEYVEN'i Ekim 2007 de gösterime girecek olan JAJAN adlı sinema filminde kendisini Berk Hakmanla birlikte başrolde izleyeceğiz
Orhan Şimşek
Doğumu
1985 - İstanbul
Filmleri
Oyuncu (3 Film)
Genco Ahmet 2007
Avrupalı 2007
Ne Gezer Aşk Dağlarda Remzi 2005
1985 yılında istanbulda doğan Şimşek, tiyatroya 2000-2002 yıllarında Kadıköy Halk Eğitim Deneme Sahnesi’nde adım attı. Burada eğitim gördüğü süre içersinde birçok oyunda rol aldı. 2004-2005 yıllarında Müjdat Gezen sanat merkezinde eğitim gördü. Kandemir Konduğun yazdığı "İnsanlığın Lüzümu Yok" adlı oyunda oynadı. 2005 yılında Haliç üniversitesi Konservatuar Tiyatro Bölümüne girdi, şu an 3.sınıf öğrencisi. Okulla birlikte 2006 yılında ‘Tobav Atölye Çalışmalarına’ katıldı burada; Murat Karasu, Sumru Yavrucuk, Uğur Polat, Emre Kınay, Hasan Şahintürk’ten eğtim aldı. Ayrıca 2005 yılından beri ikinci eğitim kapım dediği Haluk Bilginer’in Tiyatrosu ‘Oyun Atölyesi’nde çalışmaktadır. Şu sıralar “Genco” adlı tv dizisinde rol alan Şimşek sinemaya “Avrupalı” filmiyle adım atıyor.
didemfener 19-08-07, 18:36 Basamakları hızlı çıkan aynı hızla aşağı iner
Genco dizisinin kahramanı Alpay Atalan, diziyle aynı adı taşıyan Genco karakteriyle adından söz ettiriyor.
Kariyerinde basamakları yavaş yavaş tırmandığını belirten Atalan, "Hiç acelem yok. Çay misali demleniyorum. Bu sektörde hızlı çıkış yapan aynı hızla iner" dedi.
n Biraz kendinizden bahseder misiniz?
- 29 yaşındayım. Ted Ankara Koleji’nden sonra Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nü 4 yıl burslu okudum. Aziz Nesin’in oyunlarından derlenen "Azizname"yle yurtiçi ve yurtdışındaki oyunlarda yer aldım. Tiyatro çalışmalarımdan sonra televizyon oyunculuğuna başladım. "Ah be İstanbul", "Bütün Çocuklarım", "Hasret" adlı dizilerde rol aldım.
n Yani şimdiye kadar usta dediğimiz Kadir İnanır, Fatma Girik gibi isimlerin yer aldığı dizilerde oynadınız...
- Ben set adabını onlardan öğrendim. Onlar gerçekten usta isimler... Adlarıyla anılmaları da bunun göstergesi, bizden bahsedenler "Genco’da oynayan çocuk" diye bahsediyor genelde... Eskilerin karakterlerini hatırlamıyoruz bile.
n 29 yaşındasınız. Zaman zaman "Geç tanındım" diye düşünüyor musunuz?
- Bu benim tercihim. Tabii ki çok denedim ama yavaş adım atmak her zaman daha iyidir. Hızlı bir çıkış yapan hızla /_newsimages/3908049.jpggeri iner. Ben merdivenleri yavaş yavaş çıkıyorum, hiç acelem yok. Hiç geç olduğunu da düşünmüyorum. Aksine insan böylece çay misali demleniyor. Ben de doğru bir yaşta, doğru bir ekiple buradayım.
n Genco karakteri çok sabırlı, siz de öyle misiniz?
- Evet, zamanı geldiğinde hareket etmeyi severim. O noktaya gelene kadar da sabrımı sonuna kadar kullanırım.
n Türkiye’de jön sıkıntısı olduğunu düşünüyor musunuz?
- Böyle bir sıkıntının olduğunu düşünmüyorum. Bizim nesil içinde çalışkan, sabreden birilerinin olması lazım. Son 7-8 yıldır çok fazla oyuncu çıktı ortaya... Okuyan da okumayan da geliyor.
n Bu durum sizi rahatsız ediyor mu?
- Metin Akpınar alaylı diye onu kabul etmeyecek miyiz? Okul okumak bir şey getirmiyor. Acaba okulu doğru mu okudunuz? Benimle birlikte mezun olan arkadaşlarımdan biri bakkal diğeri fotoğrafçı dükkanı açtı. Başka bir bölüm okusalar daha başarılı olabilirlerdi. Mustafa Altıoklar, Cüneyt Arkın gibi isimler doktor olmak için okumuş ama bu mesleği seçmişler. Bunun bir kıstası yok. Bu meslek gönülle yapılır.
n Ne kadar süredir sokağa çıktığınızda insanlar sizi tanımaya başladı?
- Genco başladığından beri sokaktaki insan da beni tanıyor. Fotoğraf çektirmek isteyenler, imza almak isteyenlerle çok sık karşılaşıyorum. n Gözde YILMAZ
Kadir İnanır’la sinema filminde oynamak isterim
- Bu meslekteki hedefleriniz nedir?
Ben de her oyuncu gibi sinema filminde rol almak isterim. Genco’yla birlikte gelen bir çok teklif var ama zaman yok. Daha önce Kadir İnanır’la çalıştık ama ileride kendisiyle bir sinema filminde rol almak isterim. Veya "Yaprak Dökümü"nde rol alan Bennu Yıldırımlar benim için tam anlamıyla demlenmiş bir oyuncu. Onunla da sinema filminde oynamayı isterim.
varmı bilmiyorum bu haber
cnm yaa gitme fikri benden çıktı ama...bende sen gibi uzaklardayım gitme şansım yok:icon_whis...aslında şaka niyetine söyledim ama neden gidilmesin yakınlarda olan arkadaşlar birlikte buluşup gidebilirler hem çok güzel olur:img-wink:...biz hayranlarından,sitemizden bahsederler ve fotoğraf çekilip burda yayınlayabilirler:good:...tek kelime ile harika olur...bence yakın yerlerde arkadaşlar toplanıp bu fikri düşünsünler...ben yakında olsam bu işi organize ederdim ama değilim biz suee ile kader arkadaşıyız:icon_sorr(amma acıklı oldu)
tabi cnm neden gidilmesin walla ben istanbulda olsam ortam da uygun olsa hiç durmaz hemen giderdim...nese bazı arkadaşların böyle planları var inş gidebilirler:img-yes::img-yes:
eet aslında acıklı üzülüyorum yani gidemiyceğime :img-yes::img-yes:
tüm paylaşım gönderenlerin emeğine sağlık.
by_sln_(e-e)ci 19-08-07, 20:32 Ben bu dizinin başrol oyuncularını beğenmiyorum. Esas kızın bir röportajını okumuştum, "Seksi kız imajıyla anılmak istemiyorum, bana seksi kız demesinler" gibi şeyler sölüyordu ama röportajın fotoğrafında yere yatmış dondurma yiyordu! Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu!?!?
iiiiii de o pozu normal röpörtaj sırasında verior o anki röpörtaj ile bi alakası yok ama senin gibi düşünsün die insanlar ,yani ortalığı karıştırmak için basınımız sağolsun durumu değiştiriorlar.
bu arada -------yağmurum------
ne mutlu sana ...özge ile ahmeti görmen güzel bi şey ...
kimseler bişey yazmıyo sanırımm..başlık düşmüş ...sanırım sesli fragman daha yayınlanmadı.yayınlanmış olsaydı.mutlaka buraya yazılırdı.:) yagmurumm oyuncular hakkında ekledigin bilgiler için çok saoll..didemfener sanada alpay'ın röp.için teşekkür ederim..suee sanırım ismin sude..canım sanada resimler için teşşekkür ederim..biran önce salı olsada izlesek diziyi..en çokda pınarın tibeti dururup ,genconun yanına gidişini ve ordaki konuşmaları merak ediyorum.fragmanda pınarın çok tatlı bi gülümsemesi var ...:) tibette ki bakışmalar ise hiçç hayra alamet deil..öyle olmadıgı da kumtorbalarını yumruklaması ile anlaşılıyor...
fundapehlivan 19-08-07, 20:47 Yağmurum, didemcim röportajlar için çook sağ olun!
Sueecim resimler harika...
Herhalde sesli fragman da gelse bizler neler deneceğini az buçuk tahmin ediyoruz, şaşıracağımı sanmıyorum:img-wink:
Zaten şaşıracağımız şeyleri fragmanda göstermezler:img-yes:
2 gün kaldı:icon_sorr
kimseler bişey yazmıyo sanırımm..başlık düşmüş ...sanırım sesli fragman daha yayınlanmadı.yayınlanmış olsaydı.mutlaka buraya yazılırdı.:) yagmurumm oyuncular hakkında ekledigin bilgiler için çok saoll..didemfener sanada alpay'ın röp.için teşekkür ederim..suee sanırım ismin sude..canım sanada resimler için teşşekkür ederim..biran önce salı olsada izlesek diziyi..en çokda pınarın tibeti dururup ,genconun yanına gidişini ve ordaki konuşmaları merak ediyorum.fragmanda pınarın çok tatlı bi gülümsemesi var ...:) tibette ki bakışmalar ise hiçç hayra alamet deil..öyle olmadıgı da kumtorbalarını yumruklaması ile anlaşılıyor...
uff sesli fragman gelmedi ve yarn ben yola çıkıorm göremiycem..uff:icon_sorr:icon_sorr
cnm adım dilekk:img-wink:
fundacım sende dilek de:img-wink::img-wink:bu arada ben yokken buralar sana da emanet forumumuza ii bak :img-yes:
fragmanı gördüğüm kadarıyla bu haftaki bölüm güzel görünüyor, en azından Genco ila aralarında bir sorun yok gibi, sanırım tibet ile gitmeden genco yanlarına gelmiş, belkide genco ile gitti bilemiyorum ama tibet bir yerde bozuluyor gibi.
bu nasıl bir boş gündür ben 1000 i açmışlardır diyodum
sesli fragmanı yarın izlicez inşallah gerçi benim için faketmez hoporlör bozuk bişey duymuyorum keşke 2.bi fragman çıkarsalar...
Ayyyy inanmiyorummm. Ne sanslisin ya offfff Ahmeti gordugune inanamiyorum ya. Offf keske bende Turkiyede olsaydim. Simdi coktan dizi setine gitmistim ama ne yapalim :) olmuyor.
Ya 10 dakka kaldim diyorsun ama anlatsana ne oluyordu. Ne cekiyorlardi. Yada cekim disinda nasildilar. Tv deki gibimi gorunuyorlar :)
Ahmeti yani Orhan Simsegi gormek iyi moral olmus diyorsun ama ben gorseydim 3 saniyede kendimden gecerdim. Sormak istedigim ve soylemek istedigim seyler aklimdan gecerken o an kut diye giderdim cok hizli dusunmekten :) Heralde 3 saniye gormek bile yeterdi. Birde oyunculugu ile dusunduklerimi birkac kelime ile anlatsaydim fazladan yeterdi.
7 bolum
Pinar Gencola bulusmaya gelmez ve bunun uzerine meraklanan Genco butun gece uyuyamaz. Sabah uyanir ve hemen okula gitmek icin yola cikar. Ahmet Gencoyu kahvaltiya cagirir. Tam o sira Genconun varligini olagan ustu yetenegi ile Sibel sezer ve pat sahneye damlar :)
Genco ve Ahmet apartmanin merdiveninden iniyor.
Ahmet:Bir bardak cay icseydin.
Genco:Bekliyemem Ahmet.
Ahmet:Niye. Pinari gormeye gidiyorsun.
(Ahmetlerin kapisinin onunde durular. Buyuk bir hata cunku Sibel Genconun kokusunu alabiliyor sanirsam )
Genc: okula geldiyse tabi.
Ahmet:Ben sana dedim gece telefon ac diye.
Genco:Eger korktugum gibiyse telefon isi dahada zor duruma sokabilir.
Ahmet:Sen icini ferah tut. Birsey olursa atlariz taksiye gideriz evlerinin onune. Ondan sonra ne olursa olur.
(Sibel kapiyi acar)
Genco:Ben kactim.(kac Genco kac. Hemen uzaklas )
Sibel:Ne oluyor ya.(Genconun pesinden bakar) Ruzgar gibi gecti. Abi unutmadan. Sunuda surana soyle...he. ( Ahmetin ustune brother yazili kagit yapistirir)
Ahmet:Bu ne kiz.
Sibel:Brother. Yani abi. Hocam odev verdi. Ezber acisindan nesnelerin ingilizce karsitlarini yapistiriyoruz boyle.
Ahmet:Heee ben nesnemiyim yani (Burda cokkkk guldum) Birak allah askina ya. Sabah sabah seninlemi ugrasacam.(Ahmet kagidi ustunden alir yirtar ve eve girer)
Sibel:Ama abi ya. Immm....(Sibel eve girer kapiyi kapatir. Son )
7 bolum
Pinar Gencola bulusmaya gelmez ve bunun uzerine meraklanan Genco butun gece uyuyamaz. Sabah uyanir ve hemen okula gitmek icin yola cikar. Ahmet Gencoyu kahvaltiya cagirir. Tam o sira Genconun varligini olagan ustu yetenegi ile Sibel sezer ve pat sahneye damlar :)
Genco ve Ahmet apartmanin merdiveninden iniyor.
Ahmet:Bir bardak cay icseydin.
Genco:Bekliyemem Ahmet.
Ahmet:Niye. Pinari gormeye gidiyorsun.
(Ahmetlerin kapisinin onunde durular. Buyuk bir hata cunku Sibel Genconun kokusunu alabiliyor sanirsam )
Genc: okula geldiyse tabi.
Ahmet:Ben sana dedim gece telefon ac diye.
Genco:Eger korktugum gibiyse telefon isi dahada zor duruma sokabilir.
Ahmet:Sen icini ferah tut. Birsey olursa atlariz taksiye gideriz evlerinin onune. Ondan sonra ne olursa olur.
(Sibel kapiyi acar)
Genco:Ben kactim.(kac Genco kac. Hemen uzaklas )
Sibel:Ne oluyor ya.(Genconun pesinden bakar) Ruzgar gibi gecti. Abi unutmadan. Sunuda surana soyle...he. ( Ahmetin ustune brother yazili kagit yapistirir)
Ahmet:Bu ne kiz.
Sibel:Brother. Yani abi. Hocam odev verdi. Ezber acisindan nesnelerin ingilizce karsitlarini yapistiriyoruz boyle.
Ahmet:Heee ben nesnemiyim yani (Burda cokkkk guldum) Birak allah askina ya. Sabah sabah seninlemi ugrasacam.(Ahmet kagidi ustunden alir yirtar ve eve girer)
Sibel:Ama abi ya. Immm....(Sibel eve girer kapiyi kapatir. Son )
sahneyi yazdığın için saol.sibel çok alem ya diziye acayipp tat katıyo.ahmedin heee yani ben nesnemiyim yani diyişi ve sibelin rüzgaaaarrrrrr gibi geçti diyişi çok güzeldi:img-pilot
EvaLongoria 20-08-07, 07:53 Dün fragmana tesadüf eseri rastladım.
Özgenin bir şeyleri hatırlamaya başlaması ile Genco yu piyano karşısında görmesi "aaaaa" dememe neden oldu =) Sanki bi anda hatırlıcakta hepsini =)
Tüm paylaşımda bulunan arkadaşlara teşekkürler..
Bugün p.tesi yani yarın Genco var ama forum bomboş..Neredesiniz??
Bu topluca sete gitme işi çok iyi düşünülmüş ama maalesef İstanbul bana da uzak:icon_sorr Ama gidecek olan arkadaşlar kesinlikle gidip resim/video çekip sohbet edip bize aktaracaklarından içim rahat :)
Şimdi fragmanı verdi kanal d ama yine sessizz..Bekliyorum bakalım inşallah verilir bu yakınlarda..
fragman çıktı çıktı çıkmasına da sesli değil ya değil ya:icon_sorr
ne istiyo bu kanal bizden offff
seslii fargamn çıkmadımı hala
dün akşam çıkmasıı gerekiyoduuu
galiba özgede genconun abisi olduğunu anlıcakk piano çalarken yakalıyoo yaa sessiz fragmandaa bence o kesinlikle hayal rüya falan diil
yeni bölümünü gördüm :) özetide okudum
pınar tibetle deil gencoyla gidiyooo :happy0064
ahmet o sarı çiyanın işini bozuyooo yuppiiii
özgede amma saf ya :img-blush
özge yine bişiler hatırlamaya başladı ama gencoyu görünce nie suratı büzüşüyo?
ya bu malum sitedeki yorumlarda dizinin biteceğini söylüyolar.şimdi benşim içime kuşku düştü özge mesela gencoyu hatırlarsa o sorun biter ahmet paraları kurtarırsa özge cüneyte inanmaz o da ahmetle yoluna devam eder eee pınarda gencoya kaçtı tibet gencodan dayağını yer oturur dizi biter yaa üff korkunç tablo.
seslii fargamn çıkmadımı hala
dün akşam çıkmasıı gerekiyoduuu
galiba özgede genconun abisi olduğunu anlıcakk piano çalarken yakalıyoo yaa sessiz fragmandaa bence o kesinlikle hayal rüya falan diil
bence de hayal ya da rüya değil ama bence bu bölümde Özge, Genco'nun abisi olduğunu anlamıycak..o anıyı hatırlayabilir ama daha çok erken diye düşünüyorum..anlarsa dizinin heyecanı (benim için) büyük ölçüde azalır :img-blush
bence de hayal ya da rüya değil ama bence bu bölümde Özge, Genco'nun abisi olduğunu anlamıycak..o anıyı hatırlayabilir ama daha çok erken diye düşünüyorum..anlarsa dizinin heyecanı (benim için) büyük ölçüde azalır :img-blush
bencede anlamazz yani o gördüğü genconun kopyası değil sonuçta hem anlarsa heyecanı biter gider
arkadaşlar yarın dizisinin yeni bölümü olan bi forum için çok sessiz değil miyiz :icon_whis
GenCo_PeLinSu 20-08-07, 11:14 Bence genco'yu bitirmezler kanal d 'nin yaz dizileri tutmuşa benziyo zaten reytinglerde onu gösterio...Ayrıca bir çok dizi bitti mesela yabancı damat , fırtına , gümüş fln onların yerine koyarlar diye düşünüyorum aksi takdirde günler boş kalıo :img-pilot :)
arkadaşlar diziyi bitireceklerini nerden çıkardınız anlamadım??? :img-blush
cann2366 bence de dediğin gbi heyecanı kalmaz..sonuçta dizinin asıl konusu "Genco'nun kardeşini gözlemek için okula hademe olarak girmesi" ve "Özge'nin geçmişe dair hiçbir şet hatırlamaması...."
yaa arkadaşlar ben özeti aradım ama bulamadım rica etsem biri ekleyebilir mi lütfen
love-angel 20-08-07, 11:58 arkadaşlar bu dizi bence bi yaz dizisine göre çok kaliteli bi dizi yani ii çalışılıyo...öyle az bütçeyle yapılmış dizilere hiç benzemiyo ayrı bi havası var ve bunuda reytinglerle belli ediyo...kardeşim hiç dizi izlemeyen biriydi ama gencoyu ilk bölümünden beri takip ediyo ona öldürsen bi diziyi bu kadar sıkı bi şekilde takip ettiremezdin eminim böyle daha çok kişi vardır...sonuç olarak erken biticeğini düşünmüyorum
özgenin olayına gelince o anıyı hatırlicak ama yine yüzünü göremicek daha çok genconun bu kadar güzel piano çalmasına şaşırcak yani bana öle geliyo hatta o anısınıda o an hatırladığı için deniz kenarında nasıl pınarla paylaştıysa gencoylada paylaşabilir
dizi zaten hızlı ve bi o kadar da karışarak ilerliyo bu kadar çabuk hatılatmazlar özgeye olayları
off ya sesli fragmanda çıkmadı
yaa arkadaşlar ben özeti aradım ama bulamadım rica etsem biri ekleyebilir mi lütfen
buyur cnm..:img-wink:
Babası ile tartışıp evi terk eden Pınar, Genco ile yeni bir yaşama başlama konusunda kararlı davranıyor.
Babası ile tartışıp evi terk eden Pınar, kapıda karşılaştığı Tibet’in arabasındayken Genco’yu görür. Tibet’i bırakıp Genco’nun peşinden gider. Tibet, Pınar’ın kalbindeki erkeğin Genco olduğunu öğrenmiştir artık. Tibet de, Genco da böylesi ani bir tavır karşısında şaşkındır. Evinden ve ailesinden uzaklaşmayı seçen Pınar, Genco ile yeni bir yaşama başlamaya kararlıdır.
Uzun bir gecenin ardından Genco’nun hayatına biraz daha giren Pınar, ona dair küçük ayrıntılar, küçük duyarlılıklar keşfeder. Öte yandan Pınar’ın gelişi, mahalleyi karıştırır ama en çok da Sibel’i telaşlandırır.
Figen’in kaygısı Pınar’ın, Ankara’da olan Necati’den önce evde olmasıdır. Zira babasıyla kızı arasında köprü olmaya çalışan Figen, kızının geçici bir kızgınlıkla evi terk ettiğini düşünmektedir. Oysa Pınar kararlıdır.
Bu sırada başına geleni bir türlü hazmedemeyen Tibet, Genco’yu bir yolculuğa davet eder. Bu bir hesaplaşma buluşmasıdır. Erkek erkeğe, şiddet, öfke ve aşk dolu, tüm kozların, sırların ortaya konulacağı bir hesaplaşma. Olaylar git gide karışmakta, içinden çıkılmaz bir hal almaktadır.
Öte yandan Necati, adamı Burhan’ın Genco hakkında yaptığı araştırmanın sonuçlarını gördüğünde beyninden vurulmuşa döner. Tüm bu olaylara neden olan kişi, yani Genco, kızının peşinde, basit bir okul çalışanından çok daha tehlikeli biri midir? Genco’nun asıl sırrı nedir?
kırıkkanatlar 20-08-07, 12:40 arkdaşlar slm diziyi ve formu takip ediorum diziyi çok ama çok seviorum gerçekten ayrı bi havası var o yüzden sevilio burayı yorumları fln hep takip ediorum ama işte yorum ypmak yazmak şimdiye nasip oldu ya şimdi görüorumda ne kdr sessiz burası nerde herkes :icon_whis fragmanı izliorum sesli fragman daha çıkmadı ya valla bu knal d bizi çatlatcak valla çok gzl bi bölüm bizi bekliooo :img-wink:
KaRaHinDiBa 20-08-07, 13:28 mrb arkadaşlar buraya fazla yorum yapmıorum ama bende genconun sıkı takipçisiyim.bu arada sesli fragmanı izledim süperdi.pınar tibete kalbindeki kişinin genco olduğunu ve gencoyu sevdiğini sölüo.özge cüneyte ii ve kötü günde yanındayım dio ve parayı verio.ahmet cüneytten kumar oynarken paralı çantayı alıp sahibine vericem dio.özgenin anneside özge bişiler hatırlamaya başladı dio.özge pınara biri piyano çalıodu bana dio.pınarda kimdi o dio.bilmiorum göremedim yüzünü ama mutlaka görücem dio bu kdr süper bi bölüm bizi beklio:D
gördüüümm:happy0064
unutmadan hemen yazayım..
Pınar Tibete "sana kalbimde biri var demiştim o Gencoydu,onu seviyorum"
Özge Cüneyte "Her zaman yanındayım iyi günde kötü günde" diyo
Ahmet çantayı alınca Cüneyt "dur nereye götürüyorsun çantayı?"
Ahmet"sahibine"
Özgenin annesi" Özge birşeyler hatırlıyo"
Özge Pınara "ben çok küçüktüm biri piyanoda bunu çalıyordu"
Pınar"Kim çalıyordu?"
Özge "Yüzünü göremedim ama birgün mutlaka o yüzü göreceğim" gibi bişeyler söylüyo
1-2 ek sahne var mesela Tibet bir yerde (buluşma yeri ayarlamışlar herhalde) Gencoya vurmaya çalışıyo Genco elini tutuyo Özge yatağında uyurken görünüyo..şimdilik hatırladığım bunlar..
GenCo_PeLinSu 20-08-07, 13:29 Arkadaşlar sesli fragman çıktı...Altta anlatıyorum okumak istemeyen fragmanı izlemeyi beklemek isteyen okumasn :img-wink:
Pınar tibete diyoki "Sana kalbimde biri var demiştim bu kişi gencoydu" gibi bişey diodu :happy0064 Sonra özge cüneyte "İyi gününde de kötü günündede yanındayım" dedi :icon_sorr sonra ahmet cüneyti kumar masasında yakalıyınca "O paraları asıl sahibine götürüorum" dedi :happy0064 sonra selen kocasına "Özge galiba geçmişini hatırlıyo" dedi :happy0064 sonra :img-pilot Özge pınara "Yine geçmişimi hatırladım biri bana piyano çalıodu" dedi sonra pınar "Kimdi" dedi özge "Bilmiyorum yüzünü görmedm ama geçmişimi hatırlıcam biliyorum" dedi... :img-pilot:happy0064:img-blush
KaRaHinDiBa 20-08-07, 13:32 bu arada bi sahneyi unuttum tibet gencoya tam yumruk atıcakken genco elini hemen tutuo vuramıo yani tibet tabi gencoya kim vurabilir.:img-wink:
fundapehlivan 20-08-07, 13:43 gördüüümm:happy0064
unutmadan hemen yazayım..
Pınar Tibete "sana kalbimde biri var demiştim o Gencoydu,onu seviyorum"
Özge Cüneyte "Her zaman yanındayım iyi günde kötü günde" diyo
Ahmet çantayı alınca Cüneyt "dur nereye götürüyorsun çantayı?"
Ahmet"sahibine"
Özgenin annesi" Özge birşeyler hatırlıyo"
Özge Pınara "ben çok küçüktüm biri piyanoda bunu çalıyordu"
Pınar"Kim çalıyordu?"
Özge "Yüzünü göremedim ama birgün mutlaka o yüzü göreceğim" gibi bişeyler söylüyo
1-2 ek sahne var mesela Tibet bir yerde (buluşma yeri ayarlamışlar herhalde) Gencoya vurmaya çalışıyo Genco elini tutuyo Özge yatağında uyurken görünüyo..şimdilik hatırladığım bunlar..
Genco Tibete engel oluyor sadece galiba, anlattıklarınızdan bunu çıkarıyorum!
Valla benim de içimden geçen buydu!
Ejderleri, Cüneyti istediği kadar dövebilir...
Ama yazık tibete:icon_sorr
O sadece aşk gazisi:img-wink:
sezenbaşer 20-08-07, 13:43 bu arada bi sahneyi unuttum tibet gencoya tam yumruk atıcakken genco elini hemen tutuo vuramıo yani tibet tabi gencoya kim vurabilir.:img-wink:
yani adam depremde binadan kurtulan tek kişi kaçıncı akttan atlıo tibet de vurmaya çalışıo çok güldüm orda ya :img-hyste
pınar da kalbimin sahibi genco dedi bnm de içim rahatladı :happy0064
oh be sonunda
özge anlayamaya başlıyabiilir çünkü gencoyu da piano çalarken yakaladı :img-yes:
sesli fragman güzelmişşş afferin ahmede.özge geçmişini hatırlasa da herşeyi hatırlamaz yani.piyano işi ok dur yavaş yavaş hatırlar şöyleee 192-193.bölümde filan yarına az kaldı geç saatler geç
ayshe_yeshil 20-08-07, 14:21 slm millet
sesli fragmanı izleme şansına eriştim bendee
harika bi bölüm olacak kesinlikle özellikle pınarın tibetin yüzünbe
kalbimdeki kişi genco ben onu seviyorum demesi bence tibeti bıçak gibi kesecek
herşeyden önce genconun kendisinden üstün olduğunu farkedecek
buda onun için baya acı bi durum
bu arada avrupa yakasının kaçıncı bölümünde var alpay atalan???
linki varsa atabilir misiniz??
ya bu malum sitedeki yorumlarda dizinin biteceğini söylüyolar.şimdi benşim içime kuşku düştü özge mesela gencoyu hatırlarsa o sorun biter ahmet paraları kurtarırsa özge cüneyte inanmaz o da ahmetle yoluna devam eder eee pınarda gencoya kaçtı tibet gencodan dayağını yer oturur dizi biter yaa üff korkunç tablo.
Bende o sitede yazanlari dun gordum. Acaba buraya yazsam mi yazmasami diye dusundum. Buraya baktim konu acilmamaisti o yuzden birsey demedim ama aklim karisti. Genco yeni domende devam edecek diziler arasinda var o yuzden niye boyle birsey dediler anlamiyorum. Hatta biri bu son bolum demis ama yalan ben inanmiyorum. Ortaligi karistiriyorlar :) Yok bilmem dizi tutulmuyormus. Bu cumleden anliyorumki yalan cunku cok tutuyor. Zaten hemen bende mesaj yazdim inanmayin diye. Zaten gazetede Genco sali gecesi birinci oldu diye yazi var.
Salı gecesine"Genco" damgası
Kanal D'nin sevilen dizisi "Genco", salı geceleri zirveki kimselere bırakmıyor. Kanal D’nin sevilen dizisi “Genco”nun bölümü, milyonları yine ekran başına kilitledi ve birinci oldu.
Oyuncuların fotoğrafları için tıklayın
Başrollerinde Alpay Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Mehtap Altunok, Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı, Fatma Murat, Uygar Özçelik, M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen’in oynadığı “Genco”, Tüm Kişiler’de yüzde 6.6 reyting ve yüzde 27.0 izlenme payı, A/B Sosyo Ekonomik Statü’de de yüzde 5.8 reyting ve yüzde 23.9 izlenme payı ile yine birinci oldu.
Eger boyle yazilar varsa gazetelrde o zaman haberler yalan. Yazilan hersey olumlu yonde. Bence bu dizi daha 1 sezon daha surer. Takmayin kafaniza.
Birde bu haberde fark ettim. Tam 50 tane resim var haberin int sitesinde ve hepsi Alpay ve Selen resimleri. Hic biri gidip baska oyuncularla reportaj yapmadimi. Yada en azindan 1tane farkli resim yokmu. o kadar oyuncu var. Toplu bir resim ceker insan yaaa :)
Ben daha sesiz fragmani tvde gormedim ancak internette buldum da izledim ama siz sesli fragmani bile gormusunuz :) Bu ne ya. Tv bana giciklik olsun diyemi yapiyor. Ben niye gormuyorum fragmani. Hem o kadarda bekliyorum izliyorum reklamlari. Bu dizi bitine kadar bende hastanelik olmayayim.
Sizde olmasaniz hic birsey bilmicem :) Yazdiklariniza bakiyorumda bu bolum guzel olacak. Pinarin Gencoya gitmesi cok guzel olcak. Artik Tibetle baglari koparmasi super ama bakalim kavga nasil olacak. Tibetin pek sansi yok desenize. Ahmet Cuneyti dovmeyecek gibi gozukuyor :) Tuh ne yapalim paralari kurtarsin yeter. Gerci paralari ogrunce Ozge ne tepki verir bilmiyorum. Ahmet ni diyecekki ? Paralari kumara harciyormu dicek. Ozge inanmaz. Umarim bu olay yuzunden aralari acilmaz. Ozge birseyler hatirlamay basladi guzel. Birde bunun ustune Genconun piyano caldigini duyunca belki biraz daha hatirlamaya baslar. Amam uzuldugum birsey var. Ozgenin piyano calan birisini gordukten sonra Gencoyu piyano calarken gormesi dizinin sonu nu sinyal ediyor olmaz umarim. Yoksa nasil devam edecek yeni sezonda.
PinarVeGenco 20-08-07, 16:51 Selen Özelhttp://img517.imageshack.us/img517/9153/unbenanntopijodthdfhue1.png (http://imageshack.us)
cerenmelisa 20-08-07, 18:04 Bende o sitede yazanlari dun gordum. Acaba buraya yazsam mi yazmasami diye dusundum. Buraya baktim konu acilmamaisti o yuzden birsey demedim ama aklim karisti. Genco yeni domende devam edecek diziler arasinda var o yuzden niye boyle birsey dediler anlamiyorum. Hatta biri bu son bolum demis ama yalan ben inanmiyorum. Ortaligi karistiriyorlar :) Yok bilmem dizi tutulmuyormus. Bu cumleden anliyorumki yalan cunku cok tutuyor. Zaten hemen bende mesaj yazdim inanmayin diye. Zaten gazetede Genco sali gecesi birinci oldu diye yazi var.
:)
kesinlikle haklısın cnm. saçma sapan yazılarla insanların akıllarını karıştırıyolar anca. inanmayalım lütfen böle şeylere.
keremcem d 20-08-07, 18:19 evet ya ben tvde bi kerecik bile görmedim fragmani..
siz sesli fragmani görmüsüsnüz..ne kadar sansizim..
demek pinar tiebet kalbimdkei kisi genco diye ha..
vay beeee... pinar cok cesur bi kizmis ya.. saten fragmanda gene müthis sicak gülüyo gencoya.. gülüslerine hastayim ikisininde..gene harika bi bölüm olacak:happy0064
bu arada demek özge yavas yavas hatirliyo gecmisini..
cook sevindim ya..
ahmetde para cantasini özgeye götürüyo..insallah özgede inanir.. cüneytinde yalani ortaya cikar:happy0064
PinarVeGenco calismalarin sahane cnm:happy0064
arladaşlar ben nette milliyetin gaz. de okumuştum kanal d genco kavak yelleri ve zoraki koca yı devam ettirme kararı almış...
bayağı uzak kalmışım buradan.. bende şimdi izledim fragmanı, hemde seslisini.. neyse genco emin olun ki devam edecek.. reytinglerde süper. ee daha nolsun ?!
çalışma ve resim ekleyenlere teşekkürler..
bu arada o yazının bulunduğu siteyi öm ile atarmısınız ? bende merak ettim neler demişler genco dizisi için..
çok merak ettim; lütfen öm ile adresi atın..
keremcem d 20-08-07, 19:13 arladaşlar ben nette milliyetin gaz. de okumuştum kanal d genco kavak yelleri ve zoraki koca yı devam ettirme kararı almış...
:happy0064:happy0064süüüper..saten gencmagazindede devam edecegini söylemislerdi..süüper ya:happy0064kisinda genco devam edecek yani
keremcem d 20-08-07, 19:17 bayağı uzak kalmışım buradan.. bende şimdi izledim fragmanı, hemde seslisini.. neyse genco emin olun ki devam edecek.. reytinglerde süper. ee daha nolsun ?!
çalışma ve resim ekleyenlere teşekkürler..
bu arada o yazının bulunduğu siteyi öm ile atarmısınız ? bende merak ettim neler demişler genco dizisi için..
çok merak ettim; lütfen öm ile adresi atın..
hosgeldin cnm..:img-yes:
dimi bende aslinda biliyodum devam edecegini..
reytingler cok iyi-.. genelikle birinci oluyoruz:happy0064
ben hala göremedim sesli fragmani..ama görmüs kadar oldum..anlatan arkadaslar sagolsun..
pinarin kalbimdkei adam genco demesi süüüper ya.. bu bölüm bol genco -pinar sahnesi izlicez:happy0064
bende şimdi gördüm fragmanı gerçekten yine süper bi böLüm..GencoyLa pınarın aşkı doLu dizgin dewam:) özgede bişeyLer hatırLıcak..waLLa heyecanLı bi böLüm oLcak ..
dewam etmesinde çok sewindim ..ee bu kdr reyting aLınca tabi dewam eder..gerçekten süper bi dizi:good:
keremcem d 20-08-07, 19:24 bende şimdi gördüm fragmanı gerçekten yine süper bi böLüm..GencoyLa pınarın aşkı doLu dizgin dewam:) özgede bişeyLer hatırLıcak..waLLa heyecanLı bi böLüm oLcak ..
dewam etmesinde çok sewindim ..ee bu kdr reyting aLınca tabi dewam eder..gerçekten süper bi dizi:good:
aynen cnm bencede bu bölüm cok heyecanli olacak..özeliklede özgenin gecmisini hatirlamasi.. azcikda olsa yavas yavas genconun yüzünp görürü gibi oluyor.. insallah görür:happy0064
Yenii böLümLe iLqiLii hiçbişiden haberim yok.. Yarın izLer qörürüm artık oLucakLarı..
Bu arada dizimiz qeLecek sezon devam ediyormuş.. Buna çok sevindim.. =))
bence şaşırmayın.. bu belliydi.. hiç kimse reytingleri yüksek diye diziyi kaldırmaz..bunu bilin..
bu arada hoşbulduk..
ekinela_94 20-08-07, 19:52 slm millett:P
devam etcek dimi genco yaa...:(
ama bence salı günleri olmasn ya ne biliyim başka bi gün daha iyi olr gibi....
süper bi bölüm olucak her zmnki gibi özge bişiler hatırlıyo galiba...
didemfener 20-08-07, 19:58 slm millett:P
devam etcek dimi genco yaa...:(
ama bence salı günleri olmasn ya ne biliyim başka bi gün daha iyi olr gibi....
süper bi bölüm olucak her zmnki gibi özge bişiler hatırlıyo galiba...
ezgimmmm seni çok özledim valla..
aşiretimiz yaprak dökümüne neden oldu...
genco devam eder..bence tahminim bu.ama alpayım teklif üstüne teklif alıyomul bende birteklifte bulunsammı:D
ben de diziyi kaldıracaklarını düşünmüyorum. Salı günlerinin reyting rekortmeni dizisi genco. Bu kadar kişi salı günlerini iple çekiyor. Bu kadar seyirciyi düşünmeyeceklerini zannetmiyorum.
Hem kaldırsalarda dizimizi geri isteriz. Kurtlar vadisini kaldırmışlardı. Rtük tutunabildi mi. Mecburen o kadar isteğe cevap verdi. Umarım aksi ihtimali olmaz ama olsa bile yani dizimizi kaldırsalar bile ortalığı ayaklandırıp rtüğü kanal d yi mail ve telefon yağmuruna tutup geri alabiliriz. Hiç şüpheniz olmasın arkadaşlar ...:good:
dizii kalkmıyorda nerden çıktı bu meselee anlamadımm ben
bide sesli fragmanıı bende izledim ayrıca sesli fragmann nete düşmüşş isteyenlerr ö.m. atsınn yollarım
gencoo fargmann repliğiii
pınar:sana kalbimde biri var demiştim o genco onu seviyorum(tibete diyo pınar bunları gencoda yanlarında)
-----
özge:her zaman yanındayım tamammı iyi günde kötü günde(özge bi çanta dolusu parayı cüneyte weriyoo=
---
cüneyt:bıraksana çantayı nereye
ahmet:sahibine götürüyorum (ahmet kumarhaneyi basar)
--
özgenin annesi:öçzge birşeyler hatırlamaya başladı
(bu sahne ayrımı diilmi ayırt edemedim)
özge:ben çok küçüktüm biri bunu pianoda çalıyodu
pınar:Kim çalıyodu
özge:işte yüzünü göremedim ama er yada geç görücem o yüzü pınar hissediyorum görücem
by_sln_(e-e)ci 20-08-07, 21:09 dizinin kaldırılacağı yönündeki yorumların yapıldığı sitede zaten insanlar sadece oraya bi şey yazmak için yazıolar dikkat edersiniz her türlü mesajada izin var orda yani orda yazanlara aldırış etmeyin
Not:ark.galiba mesajlar silinmiş gene emin değilim ama bi kaç sayfa geri atlamış dikkatli olalım gene uyarı alıcaz büyük ihtimalle
dizii kalkmıyorda nerden çıktı bu meselee anlamadımm ben
bide sesli fragmanıı bende izledim ayrıca sesli fragmann nete düşmüşş isteyenlerr ö.m. atsınn yollarım
gencoo fargmann repliğiii
pınar:sana kalbimde biri var demiştim o genco onu seviyorum(tibete diyo pınar bunları gencoda yanlarında)
-----
özge:her zaman yanındayım tamammı iyi günde kötü günde(özge bi çanta dolusu parayı cüneyte weriyoo=
---
cüneyt:bıraksana çantayı nereye
ahmet:sahibine götürüyorum (ahmet kumarhaneyi basar)
--
özgenin annesi:öçzge birşeyler hatırlamaya başladı
(bu sahne ayrımı diilmi ayırt edemedim)
özge:ben çok küçüktüm biri bunu pianoda çalıyodu
pınar:Kim çalıyodu
özge:işte yüzünü göremedim ama er yada geç görücem o yüzü pınar hissediyorum görücem
eline sağlık arkadaşım sabırsızlıkla bekliyorum yarın ı bugüne kadarki güzel bölümü bu olucak galiba çok merak ediorum yaa yarın olsun
dizinin kaldırılacağı yönündeki yorumların yapıldığı sitede zaten insanlar sadece oraya bi şey yazmak için yazıolar dikkat edersiniz her türlü mesajada izin var orda yani orda yazanlara aldırış etmeyin
Not:ark.galiba mesajlar silinmiş gene emin değilim ama bi kaç sayfa geri atlamış dikkatli olalım gene uyarı alıcaz büyük ihtimalle
genconun kaldırılacağı tamamiyle doğru değil.daha önce gazetede okuduğuma göre devam edecek yaz dizilerinden biri de genco bu kadar iyi reyting alan bir diziyi yayından kaldırmazlar:good:
Slm Arkadaslar yarin büyük gün fragmani izledim yine süperdi. Dizinin kaldirlmasi konusu nerden cikti anlamadim dogrusu basarili bir diziyi neden yayindan kaldirsinlarki? Hic bir ihtimali bile yok bence. Sacmalik. Ayaklaniriz ya protesto ederiz kanal dyi. Ben Avusturyadan cankayaya giderim kendimi zincirlerim benzinide dökerim üstüme cakmagi alirim elime baslarim bagarmaya "Genco yayindan kaldirilirsa kendimi yakarim filan" tabii blöfff, cakmagi cakarim ccakarim ama yanmaz cünkü gazi bitmis cakmam alirimki inandirici olsun heheheheeheheeeee.
Saka bir yana olmaz öyle sey tabi cepte para yok trye gideyim izinden yeni geldim ama siz bana bir haber yollayin kendimi avusturyanin parlementosunu zincirlerim. Yani her türlü protesto etmesini bilirim.
Genco cok yakisikli ama bence pinarla tibet daha cok yakisiyor . Süpermenlik olayini bazen cok abartiyorlar insanin daha neler diyesi gelir yane.
Neyse yarin görüsürüz byeeeee
PinarVeGenco calismalar cok guzel. Kara kiz :) heheh Birde sakin opme cok guzel olmus. Zaten bundan sonra opemezde.
Ceren53 ne yaptinya :) Sadece yazdigin bu mesaji okusalar zaten diziyi kaldirmaktan vazgecerler. Tabi benzini bitmis cakmak cumlesini cikarirsan yoksa istersen kopruye cik inanmazlar. Hem sen turkiyeye gelemiyorsan kolayi var. Herkez hangi ulkedese alir yanina bir laptop cikar en yakin kopruye sonra herkez mesajlasir ve toplu halde protesto ederiz. Saka saka tabi bunlar cunku bunlara gerek kalmaz bile. Boyle reytinglerle belliki dizi devam edecek. Zaten kanal d bu sene yaz dizilerinde cok basarili oldu dikkat ettiyseniz.
Bu arada tvde hala fragman goremedim. Ianirmisiniz butun gun reklam izledim ama yok. 100 kere zoraki koca reklami gordum. 70 kere yaprak dokumu reklami gordum 30 kere sana macburum reklami gordum 500 kere bicak sirti reklamini gordum ama Genco yok. Tabi rakamlari biraz abarttim ama olsun :) En sonunda net te buldum. Ben sandimki Ozge once birseyler hatirlayacak sonra Gencoyu piyano calarken duyacak ve yine birsey hatirlayacak. Ama sesli fragmana bakiyorumda bence Ozge birsey hatirlayacak. Yani birisinin piyano caldigini gorecek. Ondan sonra Gencoyu piyano calarken duyacak. Gencoyu duyduktan sonra Pinara bu sarkiyi hayalimde biri caliyordu filan falan diyecek ama Gneconun abisi oldugunu anlamaz. Oralara daha cok var.
bugün gazetesinin haberi
DİZİLERDE YAPRAK DÖKÜMÜ
Yaz başlarken birbiri ardına yayına giren yerli diziler, yeni yayın dönemi yaklaşırken dökülmeye başladı.
Bu dizilerden bazıları izleyici tarafından beğenilmeyip bir-iki ay içerisinde ömrünü doldururken, reyting başarısını yakalayanlar ise kış döneminde de ekranda kalma şansını yakaladı.
APAR TOPAR KALDIRDILAR
Show TV'nin büyük umutlar beslediği "Yasak Elma", "Kaptan" ve "Çok Özel Tim (Ç.Ö.T.)" adlı diziler, izleyiciden ilgi görmeyince hemen yayından kaldırıldı. “Hepsi 1” ise yeni dönemde de sürecek.
DEVAM EDECEK YAPIMLAR
Star'daki "Zeliha'nın Gözleri" dizisi beğenildi ve yeni dönemde yayınlanma şansını yakaladı. Kanal D yönetimi Haziran ayında yayına giren dizileri, "Genco", "Zoraki Koca" ve "Kavak Yelleri" ni yeni dönemde de devam ettirme kararı aldı
GenCo_PeLinSu 21-08-07, 01:02 Millet iyi diziden anlıyo... :happy0064 Hep devam eden diziler güzel diziler ebrucuk saol paylaşım için :img-wink:
hekimoglu64 21-08-07, 01:04 herkese iyi gceler genco gibi bir dizi zaten yayindan kaldirlimazdi herhalde
ilk bölümünden beri zirvede en sevdigimdizilerin icindedir
bugünkü bölümde cok heyecanli merakla bekliyorum
saygilar...........
ayshe_yeshil 21-08-07, 01:50 Genco_Pelinsu
avatarlar şahane cnmm ellerine sağlıkk
ayrıca çıkan bu saçma haberleri okuma gereği bile duymuyorum her hafta reytingelerde neyin tutulup neyin tutulmadığını görüyoruz zaten.. tamam kanal d
pekte kelepir bi kanal değildir sağı solu belli olmaz
ama her salı gecesi 1. olan bi diziyi neden kaldırsın??:D
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa
ya çıldırmak üzereyim ya nieeeee çünküüü kanald gitttiii yaaaaaa sizinde gittimi arkadaşlar yoksa bizdemi bi sorun varrr ooofffffff dünden beri yok yok yok inş.gelir akşama ya uffffffffff:img-swoon:img-fear2
arkadaşlar ben bu aksam gencoyu izleyemiyecem... tekrarı hangi gün var... yardımcı olursanız sevinirim!!!!:happy0064:happy0064:img-wink::img-wink:
arkadaşlar ben bu aksam gencoyu izleyemiyecem... tekrarı hangi gün var... yardımcı olursanız sevinirim!!!!:happy0064:happy0064:img-wink::img-wink:
ay sizdedemi kanal d yok ?????:icon_sorr
ay sizdedemi kanal d yok ?????:icon_sorr
kanald varda ben bu aksam evde değilim??
kanald varda ben bu aksam evde değilim??
heeeeee :) ok yav bizde kanal d yokda bu akşamlık size gelebilirmiyiz? :):):):)
tabi tabi... basımın üstünde yeriniz var!!!:happy0064:happy0064
prensesdirect 21-08-07, 08:04 herkese meraba arkadaşlar 1 haftadır tatildeydim bi baktımm uçmuşşunuzz yeni yeni arkiler gelmiş hoşgeldiniz aşiretimiz büyüyorrr..frgaman süper eselisinide izledim yine yeni yeniden çoookk güzel bi bölüm olacak sabırsızlıkla akşamı bekliorummmm:happy0064:happy0064
Herkese selam. Çalışmalar avatarlar imzalar süper olmuş ellerinize sağlık. Sesli fragmana bi sahne eklenmişti mutlaka dikkat etmissinizdir. Tibet Genco'ya yumruk sallıyo Genco'ysa sanki boks antrenoru gibi tek avcuyla yumruğu tutuyodu :happy0064 Tibet'in kum torbasıyla yaptığı çalışmaların boşa gittiği resmidir. Ya akşam olsa da izlesek bir an önce allah bilir gösterilmeyen yerler de daha neler neler vardır. Sabırsızlıkla bekliyorum valla..
arkadaslar genconuntekrarı hangi gün veriyor??
arkiler yine süpper bi bölüm bizi beklio en çok ama en çok merak ettiim kısım özgenin o rüyadan sonra gencoyu görmesi çok meraklandım ya ide ben tibeti sewiodum bak neler yapıooo gencomu döwücekmiş peh peh döwse içim yanmicak
Perşembe veriyorlardı ama geçen hafta haftasonu(cumartesi) verdiler. Büyük ihtimalle bu hafta da cumartesi verirler.
walla tam emin deilim ama d maxda çarşamba günü weriolar hep öle oluo yani zaplarken hep öle denk geliodu ama yinede emin deilim cnm yayın akısına baktım çarşamba günü 21.20de warmıs d maxda ama yeni bölümmü bilmiom ama büyük ihtimalle yeni blümdür
Perşembe veriyorlardı ama geçen hafta haftasonu(cumartesi) verdiler. Büyük ihtimalle bu hafta da cumartesi verirler.
tesekkürler arkadasım:good:
Arkadaslar hayırdır forum cok durgun böyle bi bölüm öncesi hem de Salı günü. Nooldu? Pınar Genco'ya kaçmış, Tibet oturup kalmış, Özge bişiler hatırlıor, Cüneyt'in defteri dürülüyor. Daha ne isteriz biz ya dimi?:)
walla tam emin deilim ama d maxda çarşamba günü weriolar hep öle oluo yani zaplarken hep öle denk geliodu ama yinede emin deilim cnm yayın akısına baktım çarşamba günü 21.20de warmıs d maxda ama yeni bölümmü bilmiom ama büyük ihtimalle yeni blümdür
bilgilendirdiğin icin tesekkürler arkadasım:good:
Arkadaslar hayırdır forum cok durgun böyle bi bölüm öncesi hem de Salı günü. Nooldu? Pınar Genco'ya kaçmış, Tibet oturup kalmış, Özge bişiler hatırlıor, Cüneyt'in defteri dürülüyor. Daha ne isteriz biz ya dimi?:)
eed yaw ya kusura bakmayın ama cüneyte özge para werdi ya acaipppp sinirlendim özgeye yaaa nie werion amaa özgeye o paraları ahmet götürüncede kızarsa ahmete walla sinir olurum özgeye aaaa
eed yaw ya kusura bakmayın ama cüneyte özge para werdi ya acaipppp sinirlendim özgeye yaaa nie werion amaa özgeye o paraları ahmet götürüncede kızarsa ahmete walla sinir olurum özgeye aaaa
Cüneyt belası kendini Özge'ye oyle bi göstermiş ki melaike sanki bi de reklamda Özge ii günde kötü günde demiomu sanki evlilik yemini eder gibi sinir oldum ya..
Cüneyt belası kendini Özge'ye oyle bi göstermiş ki melaike sanki bi de reklamda Özge ii günde kötü günde demiomu sanki evlilik yemini eder gibi sinir oldum ya..
napsın kız göremedi gerçek yüzünü.sesli fragmanı dün yolculukta izledim:img-pilot tibet yumruğu atmaya çalışmış ama atamaz yani mümkün değil himen olsan da ataman haddinin bil battalgazi
napsın kız göremedi gerçek yüzünü.sesli fragmanı dün yolculukta izledim:img-pilot tibet yumruğu atmaya çalışmış ama atamaz yani mümkün değil himen olsan da ataman haddinin bil battalgazi
Hiç yane ama Genco'nun o yumruğu karşılayışına bittim tek eliyle. Superman işte adam başak söze gerek yok. Pınar'da itiraf edince zaten Tibet'e her şeyi Tibet'in havası daha da bi söndü zaten oyle bi zayıflık daha geldi üstüne..
Hiç yane ama Genco'nun o yumruğu karşılayışına bittim tek eliyle. Superman işte adam başak söze gerek yok. Pınar'da itiraf edince zaten Tibet'e her şeyi Tibet'in havası daha da bi söndü zaten oyle bi zayıflık daha geldi üstüne..
çok acıdım ama tibete ya çocuk hırsından ağlıyor:img-cool2
genco güzel durdurdu ya genconun bu tür şeylerdeki soğukkanlılığı ve rahatlığı süper.ordaki bakışı da güzeldi gerçekten:P
çok acıdım ama tibete ya çocuk hırsından ağlıyor:img-cool2
genco güzel durdurdu ya genconun bu tür şeylerdeki soğukkanlılığı ve rahatlığı süper.ordaki bakışı da güzeldi gerçekten:P
Genco'nun her şeyi güzel zaten de su sır neydi bi anlasak ya. Tehlikeli yapacak. Ya bizim tahmin ettiğimiz gibi binayla ilgilidir ya da bildiimiz bişiyi abatmışlardır da ya ole deilse??
dün akşam nete girememiştim şu malum sitede dizi bitiyor yorumlarıyla telaşa kapıldığımı belirtmiştim burda ama heralde dalga geçiyolar bu tür bi asparagası belirttiğim için ve forumu azcık karıştırdığım için tüm genco severlerden özür dilerim
Genco'nun her şeyi güzel zaten de su sır neydi bi anlasak ya. Tehlikeli yapacak. Ya bizim tahmin ettiğimiz gibi binayla ilgilidir ya da bildiimiz bişiyi abatmışlardır da ya ole deilse??
neyse bugün öğrenicezz bakalım neymişş koca hafta bekledik.bi de gencoyu kötü adam yapıyolarmış.üff ne berbat bişey olur
dün akşam nete girememiştim şu malum sitede dizi bitiyor yorumlarıyla telaşa kapıldığımı belirtmiştim burda ama heralde dalga geçiyolar bu tür bi asparagası belirttiğim için ve forumu azcık karıştırdığım için tüm genco severlerden özür dilerim
Girdiimde ben de görmüstüm o mesajları malum sitede ama dikkate bile almadım sonucta burda bayaa konusulmustu dewam edeceği..
ya bn sunu hc dusunmedm ya osge smdı paraları gerı getrnce ahmete bagrrsa bıde walla elıme alırım onu bı gusel pataklarım artık sopası eksık galıba:):):)
ya bn sunu hc dusunmedm ya osge smdı paraları gerı getrnce ahmete bagrrsa bıde walla elıme alırım onu bı gusel pataklarım artık sopası eksık galıba:):):)
Ya artık Ahmet'e inanması lazım nası biri olduunu bilio ama gene de belli olmaz işin içinde o Cüneyt düzenbazı var adı batasıca:)
Ya artık Ahmet'e inanması lazım nası biri olduunu bilio ama gene de belli olmaz işin içinde o Cüneyt düzenbazı var adı batasıca:)
bencede ahmete kızabiLir .. cüneyt yine bişeyLe uydurur özgede ona inanır tabi..off tne kadar gıcık şu cüneyt ya :)
cüneyt kandırır özgeyi:icon_sorrama özge ahmede cüneytten kat ve kat daha fazla inanıyor cüneyt aralarını bozamaz bence bozarsa da gider süperman e şikayet ederim artık battalgazi e ilgilenir belki hıı bi de ahmett e ilgilensin cüneytle o da xmen olsun taamdır üç kahramanı sardık cüneytin başına
(ya ben niye ara sıra böyle saçmalıyorum:img-cool2)
bencede ahmete kızabiLir .. cüneyt yine bişeyLe uydurur özgede ona inanır tabi..off tne kadar gıcık şu cüneyt ya :)
Kac bölümdür bekliorz yine öğrenemedi yine öğrenemedi. En son işte biraz biraz anlamaya başladı dedik fragmanda söylediklerine bak. Sırf Cüneyt yüzünden Ahmet'i terslerse valla bu Özge'ye diyecek laf kalmaz. Hoş gerçi Ahmet Cüneyt'in yalancılığını biliyor. Kanıt olmadan Özge'ye gideceğini pek zannetmiyorum.
Kac bölümdür bekliorz yine öğrenemedi yine öğrenemedi. En son işte biraz biraz anlamaya başladı dedik fragmanda söylediklerine bak. Sırf Cüneyt yüzünden Ahmet'i terslerse valla bu Özge'ye diyecek laf kalmaz. Hoş gerçi Ahmet Cüneyt'in yalancılığını biliyor. Kanıt olmadan Özge'ye gideceğini pek zannetmiyorum.
ya ahmet ne zamandır bilio cüneytin kumar oynadığını..gitse söyLese özgeye gerçi kız yine inanmayabiLir ama.. üff böle boşuna konusuoruz senaristLer işte hep bizi gıcık edioLar her dizide böLe :img-yes:
cüneyt kandırır özgeyi:icon_sorrama özge ahmede cüneytten kat ve kat daha fazla inanıyor cüneyt aralarını bozamaz bence bozarsa da gider süperman e şikayet ederim artık battalgazi e ilgilenir belki hıı bi de ahmett e ilgilensin cüneytle o da xmen olsun taamdır üç kahramanı sardık cüneytin başına
(ya ben niye ara sıra böyle saçmalıyorum:img-cool2)
Saçmalamazsan bu hayat yürümez sorun yok ama dediin güzel hep beraber Cüneyt'e de Tibet Genco'ya saldırmaktan Cüneyt'i unutur o da ayrı konu..
arkadaşlar çok güzel bir fragmandı . Bu bölüm bomba gibi :D !!! Hayde hayrlısı !
PinarVeGenco 21-08-07, 10:16 bengeldimmmm :img-wink:
bu gün büyük gün
pinar acik sözlü yine cok iyide oluyo aslinda :img-yes:
genco tibete kim oldugunu gösterecek bu bölüm :img-cool2:img-yes:
özgecik cüneyte hala cok iyi davraniyo:icon_sorr ama ahmet herseyi ortaya cikarir ins:img-yes:
bengeldimmmm :img-wink:
bu gün büyük gün
pinar acik sözlü yine cok iyide oluyo aslinda :img-yes:
genco tibete kim oldugunu gösterecek bu bölüm :img-cool2:img-yes:
özgecik cüneyte hala cok iyi davraniyo:icon_sorr ama ahmet herseyi ortaya cikarir ins:img-yes:
Hosgeldin. Zaten Pınar açıksözlü ve cesaretli olmasa bişi olacağı yok. 8-9 saat falan var daha ya nası gelecek aksam. Özge'yle Ahmet aşkı da başlasaydı bi dizi tadından yenmezdi. Acaba kaç bölüm daha bunları birleştirmeyecekler merak ediyorum..
zeytingozlu 21-08-07, 10:53 http://img487.imageshack.us/img487/8998/34220375af1.jpg (http://imageshack.us)
yeni bölümden bi resimm burda genconun bakışlarına bittimm yaa:D
Arkadaslar çalışmalarınız çok gusel olmus ellerinize sağlık. Bi an önce aksam olsun ya. İnsallah düzgün izleyebilirim ev bayaa dolu:icon_sorr
gdemirdiken 21-08-07, 11:30 7 bölümüde Pınar ve Genco'nun balkon sahnesi olmuştu ya onun resimleri var mı? Eklendi mi? Eklendi ise hangi sayfada bilen var mı?Ben aradım ama bulamadım.Eklenmedi ise bir iki resim ekleyebilir misiniz?
arkadaşlar çalışmalarınız çok güzel olmuş. hele cevdetin suratındaki el izi müthiş:img-hyste:img-hyste:img-hyste
ben geldimmmm ... (gelmiodum cok uzun zamandır volla ozur dilerim) ya multimedya bolumu acılmadı hala .. neyse simdii gecelimm yorumlarıma
bu bolum cok guzel olucak gibi gelio bana ... ohh ahmet ortaya cıkarıcak cuneytin cevirdiklerini oh oh oh ... pınat genco ikilisi acısındanda cok super seler olucak ... ozge de hatırlıo yavas yavas ... cok guzel olucak coookk ... ben tibeti sevmemeye basladım son bolumlerde... ne yani pınar onu sevmioda gencoyu sevio diye onla neden hırlasmak zorundaki ... bi de yumruk atma tesebbusu .. neyse izleyip gorucezzz
forumunuzun kacagı ..
arkadaşlar çalışmalarınız çok güzel olmuş. hele cevdetin suratındaki el izi müthiş:img-hyste:img-hyste:img-hyste
Ewet ya bayıldım da Genco adama bi vuramadı ki elinin izi kalsın, adamın gözü morarsın. Sabırla bekliyorum. Bir Cüneyt'i iki Cevdet'i.. Tibet'i dövmicek ama zannetmiyorum. Pınar'a olan sevgisinden yapmaz zaten. Tibet'se anam önüne geleni döver (tabii gücü yeterse :img-hyste)
havinim_baranım 21-08-07, 11:59 Herkese slmlar bende izliyorum gencoyu ama ne yazık ki 2 haftadır özel sebeblerden dolayı bakamıyorum,bu akşam bakacağım sizden ricam geçen haftaki bölümü ve ondan önceki bölümü kısaca anlatırmısınız?..
bebishim_f 21-08-07, 12:11 slmm arkadaşlar gencoyu her salı izliyorum ama başlığa yazmamıştım daha önce.gerçekten süper bi dizi:img-yes:
pinar ve genco çok yakışıyolar birbirlerine ama tibetide seviyorum şahsen pınara bukadar önem vermesi onu böle sevmesi,aşık olması benm çok hoşuma gidiyo ama karşılıksız bir aşk....
sesli fragmanı gördükten sonra bazı düşüncelerim değişti :img-blush
Özge bu bölümde anlamaz diyodum Genco'nun abisi olduğunu ama o hayali gördüğünü ve sesli fragmanda: o çalanı mutlaka görücem" dedikten sonra Genco'nun piyano çaldığını görürse aklına o hayali gelir mi acaba :img-blush bir an Genco aklına gelebilir ama yine de bu bölümde anlamaz..
Tİbet yumruk atmaya çalıştığında Genco'nun yumruğunu tutması süperdi..daha iyi anladım ki Tibet boşu boşuna çalışmış o kum torbalarına :img-yes:
ama bir yandan da içime bir şüphe düştü..Tibet Genco'nun fazla üstüne gelirse (ki bu Genco durumunu hiç içine sindiremedi) Genco da ister istemez kendini savunmak için zarar verebilir Tibet'e..acaba o zaman Pınar'ın Genco'ya darılması gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Pınar da Genco'nun durumu açıklamasına fln izin vermezse..sonra da Pınar hatasını anladığında Genco bana güvenmiyorsun beni dinlemedin bile derse :img-blush ay neyse ben fazla hayal kurdum :img-pilot
prensesdirect 21-08-07, 12:14 evet arkadaşlar resimler super ellerinize sağlık:happy0064
şu ikizlerede iiyiden yiyye sinir oluom artık başlarına gelcek var haberleri gerryyyyyyyy:img-yes:
KaRaHinDiBa 21-08-07, 12:19 ya arkadaşlr bişi sorucam ya dizide genconun piyanoda çaldıığı müziğin adını bilen varmı?bilen varsa lütfen söleyebilirmi?şimdiden çok teşekkürler diziyede az kaldı heyecanla beklioruz.bu arada ben bişey düşündüm umarım tibetin yanından ayrıldıktan sonra akşam genconun evinde olanları gösterir yani hemen sabah olmas...:img-in_lo
Tibet Genco'nun fazla üstüne gelirse (ki bu Genco durumunu hiç içine sindiremedi) Genco da ister istemez kendini savunmak için zarar verebilir Tibet'e..acaba o zaman Pınar'ın Genco'ya darılması gibi bir şey söz konusu olabilir mi? Pınar da Genco'nun durumu açıklamasına fln izin vermezse..sonra da Pınar hatasını anladığında Genco bana güvenmiyorsun beni dinlemedin bile derse :img-blush ay neyse ben fazla hayal kurdum :img-pilot
Bole bisi yapmazlar zannetmiyorum. Dizi uzatmak için gayet mantıklı ama benzer şeyleri Özge-Ahmet ilişkisi için kullanıyorlar. Genco-Pınar için kullanmazlar bu yüzden..
KaRaHinDiBa 21-08-07, 12:29 ya arkadaşlar genconun piyanoda çaldığı müziğin adını bilen varmı lütfeeen biri cvp verirse çok sevinicem:good:şimdiden tekrar teşekkürler
6. bölümü dün you..'dan izledim hiç zevk verici olmamasına rağmen.parça parça izlemek hiç güzel değil:icon_sorr7. bölümün de özetini izlerim artık:icon_sorr
fragmanı izledim,tibet artık gösteriyor genco'ya olan tepkisini.tibet'e bir türlü kızamıyorum,çünkü o da çok aşık pınar'a ve hazmedemiyor pınar'ın genco'yu sevmesini...ona da inşallah yakında hayırlı bi kısmet çıkar:):)
Tibet'in burdaki bakışlarını görünce üzüldm :icon_sorr
Acaba bu bölümden sonra Tibet'e üzülebilecek miyiz ben onu merak ediyorum. Genco'ya yaptıklarından sonra(aslında Genco'ya yapamadıklarından sonra:icon_whis)
didemfener 21-08-07, 12:41 slm herkese pelinsucum çalışmarın için sağol cnm
ellerine sağlık..:D
keremcem d 21-08-07, 12:48 slm millet..
yeni gelen arkadaslarin hepsi hosgelmisler..
oo gittikce büyüyo ailemiz:happy0064
calismalar icinde herkese coook tskler..
nihayet bende gördüm sesli fragmani..
bence pinar gencoya kizmaz tibeti eger döverse..cünkü tibet gencoyu cagirmis hesaplasmak icin.. sonra tibet vurmaya calisti gencoya..gencoda kendisini savundu..ama ben genconun tibete vuracagini sanmam.. yapmaz..bencee
fundapehlivan 21-08-07, 12:58 slm millet..
yeni gelen arkadaslarin hepsi hosgelmisler..
oo gittikce büyüyo ailemiz:happy0064
calismalar icinde herkese coook tskler..
nihayet bende gördüm sesli fragmani..
bence pinar gencoya kizmaz tibeti eger döverse..cünkü tibet gencoyu cagirmis hesaplasmak icin.. sonra tibet vurmaya calisti gencoya..gencoda kendisini savundu..ama ben genconun tibete vuracagini sanmam.. yapmaz..bencee
Bence de Genco ona vurmayacak...
Vurmamalı da zaten!
Ohh ya şükür bir salı gününü daha yaptık arkadaşlar:happy0064
Daha 6 saatte olsa, hiç yoktan iyidir, bekledik bir hafta 6 saat daha bekleriz:img-wink:
pofuduk&kero 21-08-07, 13:04 oleyyyyy 6 saatimiz kaldı off hadi genco başlasın artık bu bölüm çok güzel olcak :happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
keremcem d 21-08-07, 13:09 Bence de Genco ona vurmayacak...
Vurmamalı da zaten!
Ohh ya şükür bir salı gününü daha yaptık arkadaşlar:happy0064
Daha 6 saatte olsa, hiç yoktan iyidir, bekledik bir hafta 6 saat daha bekleriz:img-wink:
dimi 6 saat bizim icin hic..6 gün nasil bekledik ya..
allahtan forum varda zaman geciyo..yoksa 6 gün cok zor gecerdi..:img-yes:
eger vuracak olsaydi tibete genco o zaman ellini tutup ona bakmazdi..bence tibetin elini tutacak ve birakmicak..tibetde gencoya birsey yapamiyacagini anlicak..
fundapehlivan 21-08-07, 13:12 dimi 6 saat bizim icin hic..6 gün nasil bekledik ya..
eger vuracak olsaydi tibete genco o zaman ellini tutup ona bakmazdi..bence tibetin elini tutacak ve birakmicak..tibetde gencoya birsey yapamiyacagini anlicak..
Kesinlikle katılıyorum sana!
Zaten eğer Genco ona vurmak isteseydi Tibet ona elini kaldıracak zamanı bulamazdı:icon_whis:img-icecr
Tibet nasıl deli olacak ama...
Niye bir şey yapmıyorsun filan der! Dövüp hırsını alması lazım ya!
Ama sonra Bakacak ki Genco karşılık vermiyor o da bir şey yapmayacak...
Yani benim tahminim böylee:img-wink:
dimi 6 saat bizim icin hic..6 gün nasil bekledik ya..
Tam o sırada Pınar gelse de Genco'nun kavgayı önlemeye çelıştığını Tibet'in kavga cıkardıını görse ne güzel olur. Tibet'in gerçek yüzünü anlar..
keremcem d 21-08-07, 13:17 Tam o sırada Pınar gelse de Genco'nun kavgayı önlemeye çelıştığını Tibet'in kavga cıkardıını görse ne güzel olur. Tibet'in gerçek yüzünü anlar..
:happy0064:happy0064iste bu bomba olurdu yaw..sonra tiebete bagirsa sen ne yapiyosun fln diye..ohh..
vallah cok sevinirdim:img-yes:
GenCo_PeLinSu 21-08-07, 13:24 Çok gsl olur ama oda türk filmi gibi olur :) :) :happy0064:img-pilot
didemfener 21-08-07, 13:26 ne yaprsa yapsın tibet...kötüde olsun iyide olsun pınarın peşini bırakmaycaktır..
böylesi daha güsel
not: arkdaşalr tek cümlelilk mesjlarımıza dikkat edelim...
keremcem d 21-08-07, 13:34 Kesinlikle katılıyorum sana!
Zaten eğer Genco ona vurmak isteseydi Tibet ona elini kaldıracak zamanı bulamazdı:icon_whis:img-icecr
Tibet nasıl deli olacak ama...
Niye bir şey yapmıyorsun filan der! Dövüp hırsını alması lazım ya!
Ama sonra Bakacak ki Genco karşılık vermiyor o da bir şey yapmayacak...
Yani benim tahminim böylee:img-wink:
kesinlikle bencede öyle olacak..
hatta bence genco elini sIktIktan sonra birakacak ve arkasini dönüp gidecek.. bu hareketide tibeti cilgini cevorecek ve tibet kum torbasiyla dövüsmeye gidecek gene
kesinlikle bencede öyle olacak..
hatta bence genco elini sIktIktan sonra birakacak ve arkasini dönüp gidecek.. bu hareketide tibeti cilgini cevorecek ve tibet kum torbasiyla dövüsmeye gidecek gene
Bu kafayla o daha cook kumtorbası döver Genco niyetine. Özge de anlayamadı gitti zaten Cüneyt'in ne mal olduğunu. 4 saat falan kaldı heralde bi başlasa..
keremcem d 21-08-07, 14:07 Bu kafayla o daha cook kumtorbası döver Genco niyetine. Özge de anlayamadı gitti zaten Cüneyt'in ne mal olduğunu. 4 saat falan kaldı heralde bi başlasa..
ayneeeen cnm..özged eartik anlasin ya.. yeter.. ben vermez saniyodum parayi ama verdi..insallah ahmet paranin hepsini olmazada bi kismini kurtarir
fundacım: Zaten eğer Genco ona vurmak isteseydi Tibet ona elini kaldıracak zamanı bulamazdı demişsin..
Genco'nun zaten kavga etmek ister bir tipi yok:) ama Tibet çok üstüne gelirse Genco da kendini savunma zorunda kalacaktır..(isteristemez) özette de tüm kozlarını paylşacaklar fln diyo nasıl paylaşacaklar acaba??:icon_whis ama inşallah Tibet genco'da bir hareketlilik görmeyince bir şey yapmaz..
fundacım: Zaten eğer Genco ona vurmak isteseydi Tibet ona elini kaldıracak zamanı bulamazdı demişsin..
Genco'nun zaten kavga etmek ister bir tipi yok:) ama Tibet çok üstüne gelirse Genco da kendini savunma zorunda kalacaktır..(isteristemez) özette de tüm kozlarını paylşacaklar fln diyo nasıl paylaşacaklar acaba??:icon_whis ama inşallah Tibet genco'da bir hareketlilik görmeyince bir şey yapmaz..
Ya kapışacaklar dio da o da abartı olmasın sakın. Ben artık yazana da gözümle gördüğüme de inanamamaya başladım. Ancak bölüm yayınlanırken inanıyorum..
Bu akşam Genco var oleyyy:happy0064
Ahmet'in Cüneyt'e vereceği dersi çok merak ediyorum:happy0064
Artık Özge öğrensinnnn!!!:sad53:
ya gittikçe daha çok merak ediyorum ben bu Genco-Tibet buluşmasını..:img-blush
özette Bu bir hesaplaşma buluşmasıdır. Erkek erkeğe, şiddet, öfke ve aşk dolu, tüm kozların, sırların ortaya konulacağı bir hesaplaşma
yani şiddet, öfke içeriyo diyor bakalım sethosh:) belki de dediğin gibi abartıyolardır..bir de şu sırrı çok merak ediyorum..hangi sır ortaya çıkacak acaba?? :icon_roll
prensesdirect 21-08-07, 14:40 ya hakkaten ya bu özgeciimiz ne kadar saf bizim yawffss gecen bölüm o kadar afra tafra yaptı şimdide iyi günde kötü günde dio:img-sorry ya bide cüneytten parayı alıo ahmet almasına ama bence özge ona inanmaz hatta ilk fırsatta cüneyt bi yalan uydurup ahmettin zor duruma düşmesine sebeep olur şüphesiz (keşke ahmet cüneyti kumar oynarken gizliden bi foto çekseydi ama cüneyt onada fotomontaj felan derdi heralde:icon_whis)yani inş. özge bugüne kadar edindiği tecrübelerden ötürü ahmete inanır inş. keşke umarımmm:not_i:
Yani oyle bi özetle fragman verdiler ki ben daha bölüm oncesi bu kadar ihtimali tartıstıımız bu kadar acaba dediğimiz bu kadar merakla beklediimiz baska bi Genco bölümü hatırlamıyorum. İnsallah bu kadar meraklandığımıza değer bi bölüm cıkar(çıkacak gibi duruo ama o da belli olmaz eer Zoraki Koca'ya benzetirlerse. Orda da yakınlasıolar falan demislerdi hic bisi olmadı)
ya arkadaşlar şimdi pars: kiraz operasyonu filmini izledim de...orda da bizim anti-necati oynuyo ama iyi rolde çok garip geldi walla :img-hyste
prensesdirect 21-08-07, 15:25 ya hakkaten zaten oyuncuları secerken yüzününü iyi tiplemesine mi yoksa kötü tiplemesine mi uygun olduğuna bakılır ve bakılıoda yani çok önemli:img-yes:
ya hakkaten zaten oyuncuları secerken yüzününü iyi tiplemesine mi yoksa kötü tiplemesine mi uygun olduğuna bakılır ve bakılıoda yani çok önemli:img-yes:
Tabi sadece ii kotu de deil oynayacaı rolun tum ozelliklerini verebilecek kişiler olmasına da dikkat ediolar. Yasasın aksam yaklasıo süper bi bolum bizi beklio. Sahneler cok kısa deildir umarım. Yoksa bu kadar seyi diziye nası sığdıracaklar?
genco aşiretim hepinize merhabalar...:img-wink:
bugün dizimizi izleyeceğiz sonunda salı geldi yuppppiiiii:happy0064!!!!eee sabrın sonu selamet:img-yes:dizimize yaklaşık 2 saat kaldı...az daha sabredeceğiz...mükemmel bir bölüm olacak özet ve fragmana bakılırsa:icon_whis
ya bütün hayallerim gerçek oluyo daha geçen hafta genco bittiğinde içimden keşke pınar gencoyu görse tibete herşeyi anlatsa ve
gencoya gitse demiştim.Ve yaklaşık 2 saat sonra bu dileğim gerçek olcak önceki bölümlerdede ne hayal etsem gerçek olmuştu.Acaba bu
seferde özgeyle ahmetin BİR AN ÖNCE kavuşmasını mı dilesem:img-wink::img-wink:
cerenmelisa 21-08-07, 16:08 ya bütün hayallerim gerçek oluyo daha geçen hafta genco bittiğinde içimden keşke pınar gencoyu görse tibete herşeyi anlatsa ve
gencoya gitse demiştim.Ve yaklaşık 2 saat sonra bu dileğim gerçek olcak önceki bölümlerdede ne hayal etsem gerçek olmuştu.Acaba bu
seferde özgeyle ahmetin BİR AN ÖNCE kavuşmasını mı dilesem:img-wink::img-wink:
valla çok iyi olur madem her isteğin gerçekleşiyor sen bol bol ahmetle özgenin kavuşmasını dileee
yeni bölüme çooookkk az kaldıı
-A k e L d a N- 21-08-07, 16:18 bugün gazetesinin haberi
DİZİLERDE YAPRAK DÖKÜMÜ
Yaz başlarken birbiri ardına yayına giren yerli diziler, yeni yayın dönemi yaklaşırken dökülmeye başladı.
Bu dizilerden bazıları izleyici tarafından beğenilmeyip bir-iki ay içerisinde ömrünü doldururken, reyting başarısını yakalayanlar ise kış döneminde de ekranda kalma şansını yakaladı.
APAR TOPAR KALDIRDILAR
Show TV'nin büyük umutlar beslediği "Yasak Elma", "Kaptan" ve "Çok Özel Tim (Ç.Ö.T.)" adlı diziler, izleyiciden ilgi görmeyince hemen yayından kaldırıldı. “Hepsi 1” ise yeni dönemde de sürecek.
DEVAM EDECEK YAPIMLAR
Star'daki "Zeliha'nın Gözleri" dizisi beğenildi ve yeni dönemde yayınlanma şansını yakaladı. Kanal D yönetimi Haziran ayında yayına giren dizileri, "Genco", "Zoraki Koca" ve "Kavak Yelleri" ni yeni dönemde de devam ettirme kararı aldı
Yaşasın yaa çok üzülmüştüm kaldırılıcak haberlerini duyunca çok şükür ki asılsızmış:happy0064
Bugün yeni bölüm var..Sesli fragmanı gördüm çok heyecanlı bir bölüm olcak..Özge'nin bu bölüm hatırlayacağını hiç sanmıyorum..Genco çok gerilmiş görünüyordu..
keremcem d 21-08-07, 16:21 slm millet..
vayyy demek tam kesinlesti..ohh cok sevindim..bitseydi ne yapardik biz dimi..kisinda hep birlikte olucaz.. vallah ailemiz cok sicak ya.. cok baglandik birbirimize:happy0064
bu bölüm bakalim sibel neler yapacak..insallah kivircik hocasiyla dersi olurda bizde güleriz:happy0064
selammmmm ben izinden geldim,
forum baya ilerlemis yaw :D bugun buyuk
gun herzamanki gibi genco basliyor sali
gunu ohh ohh ilk defa rahatcana izliyecem
gencomu, ozge ins. anlar onun ''sevgilisi''
onu kandiriyor diye,
keremcem d 21-08-07, 16:24 selammmmm ben izinden geldim,
forum baya ilerlemis yaw :D bugun buyuk
gun herzamanki gibi genco basliyor sali
gunu ohh ohh ilk defa rahatcana izliyecem
gencomu, ozge ins. anlar onun ''sevgilisi''
onu kandiriyor diye,
vayy cnm hosgeldinnnn:happy0064
evet bugün büyük gün..insallah anlar ya özge cüneytin kumar oynadigini..
Sonunda geldi şu mubarek salı(!)..:happy0064
Özet ve fragmandan az çok neler olacağını biliyoruz ama şu Genconun asıl sırrı meselesi beni hala düşündürüyor umarım bizim sevineceğimiz ve bilmediğimiz bir sırdır...2 saat kaldı hadi bakalım kolaysa bekle:icon_sorr
slm millet..
vayyy demek tam kesinlesti..ohh cok sevindim..bitseydi ne yapardik biz dimi..kisinda hep birlikte olucaz.. vallah ailemiz cok sicak ya.. cok baglandik birbirimize:happy0064
bu bölüm bakalim sibel neler yapacak..insallah kivircik hocasiyla dersi olurda bizde güleriz:happy0064
cnm walla bende çok sevindim:happy0064...harika bir haber bu...zaten böyle kaliteli bir yapım devam etmeliydi(nazarlar değmesin reytinglerimizde iyi:img-icecr)....tam bir aşirette olduk ohh valla gel keyfim gell...bu bölümde özet ve fragmanlara bakarsak tam süper olacak:img-wink:...sibeli düşünmek bile istemiyorum:img-blush...kız tek kelime ile delirecek ee nede olsa seven kadın...aman o da belki yanındaki fotoğrafçı oğlanı(kısmetini) fark eder:img-in_lo...yeni bir aşk doğar ama kıvırcık hocasıda var...bence sibel gencoyu bırakmalı(zaten genconun başı bağlı:img-in_lo)yanındaki kısmetlere bakmalı:icon_whis...
slllm herkesee
ayyy bu akşam genco gecesii yaa mrkla bekliyorumm özge bişiler hatırlıyodu fragmandaa piyano çalıodu biri diyoduu sonra gencoyu görüyodu ayyy walla mrk etttim iiice yaa
dersane başladı forumada arada bakmak zorunda kalıyorummm artıkk gelsın 8.30 :img-icecr
slm millet..
selammm fatom :D
kiz sibel kesin yine bomba gibi hareketleri olur muahaha :D
cok komik bir kiz ya ! Hoca da hoca olsa :P
keremcem d 21-08-07, 16:34 cnm walla bende çok sevindim:happy0064...harika bir haber bu...zaten böyle kaliteli bir yapım devam etmeliydi(nazarlar değmesin reytinglerimizde iyi:img-icecr)....tam bir aşirette olduk ohh valla gel keyfim gell...bu bölümde özet ve fragmanlara bakarsak tam süper olacak:img-wink:...sibeli düşünmek bile istemiyorum:img-blush...kız tek kelime ile delirecek ee nede olsa seven kadın...aman o da belki yanındaki fotoğrafçı oğlanı(kısmetini) fark eder:img-in_lo...yeni bir aşk doğar ama kıvırcık hocasıda var...bence sibel gencoyu bırakmalı(zaten genconun başı bağlı:img-in_lo)yanındaki kısmetlere bakmalı:icon_whis...
aynen cnm..burda vallah birbirimize cok baglandik..
saten dizi bitse bile biz ayrilmayiz.hep birlikte baska bi dizinin forumuna takiliriz:img-yes:maksat beraber olmak:img-yes::img-yes::img-yes:
sibel bencede artik birakmali gencoyu..iki kismeti var.. fotografci ve kivircik hocasi.. ne güzel olurdu ama kivircik hocasida sibele asik oluyomus.. ohhh gel keyfim gell.gül gül ölürüz onlari izlerken..
gülcügüm cnm hosgeldin..aynen özge hatirlamaya basladi yavas yvaas gecmisini..
keremcem d 21-08-07, 16:37 selammm fatom :D
kiz sibel kesin yine bomba gibi hareketleri olur muahaha :D
cok komik bir kiz ya ! Hoca da hoca olsa :P
vallah hocada hoca olsa..kendisi tam bilmiyodur ingilizceyi..hehe..
gene döktürecek sibel bu bölüm..kizkanclikdan bakalim neler yapacak..
ayy cabuk gelsin su zaman yaaaaaa
aynen cnm..burda vallah birbirimize cok baglandik..
saten dizi bitse bile biz ayrilmayiz.hep birlikte baska bi dizinin forumuna takiliriz:img-yes:maksat beraber olmak:img-yes::img-yes::img-yes:
sibel bencede artik birakmali gencoyu..iki kismeti var.. fotografci ve kivircik hocasi.. ne güzel olurdu ama kivircik hocasida sibele asik oluyomus.. ohhh gel keyfim gell.gül gül ölürüz onlari izlerken..
gülcügüm cnm hosgeldin..aynen özge hatirlamaya basladi yavas yvaas gecmisini..
daha yeni başladık cnm...birlikte daha sezon finallari 80,90.bölümlerine bakacağız(inşallah:img-wink:)...ama bittiğinde tabi ayrılmayız birlikte başka forumlarda yine sayfalar bitiririz,gencoyu konuşuruz,ama bittiğini düşünmeyelim daha önümüzde çok bölümler varrr:img-wink:...
dimi ama sibelde artık gencodan vazgeçmeli zaten gencomuzun başı bağlı:img-in_lo hem napsın sibeli:img-blush...sibelle kıvırcık hocanın olması çok güzel olurdu tek kelime ile süper bir çift olurlardı:img-icecr...bizde onları izlemeye doyamazdık artık...izlereken gülmekten gözümüzden yaşlar gelirdi:icon_whis...ikisinin tartışmaları falanda çok hoş yaaa tam birbirlerine göreler aslında:icon_whis
vallah hocada hoca olsa..kendisi tam bilmiyodur ingilizceyi..hehe..
gene döktürecek sibel bu bölüm..kizkanclikdan bakalim neler yapacak..
ayy cabuk gelsin su zaman yaaaaaa
zaman gecmek bilmiyor ki ya!
vallaha :D Sibel hocasindan daha
iyi ingilizce biliyor masallah mother
demesi cok komikti ya :D hahaha
koptum orda !
daha yeni başladık cnm...birlikte daha sezon finallari 80,90.bölümlerine bakacağız(inşallah:img-wink:)...ama bittiğinde tabi ayrılmayız birlikte başka forumlarda yine sayfalar bitiririz,gencoyu konuşuruz,ama bittiğini düşünmeyelim daha önümüzde çok bölümler varrr:img-wink:...
dimi ama sibelde artık gencodan vazgeçmeli zaten gencomuzun başı bağlı:img-in_lo hem napsın sibeli:img-blush...sibelle kıvırcık hocanın olması çok güzel olurdu tek kelime ile süper bir çift olurlardı:img-icecr...bizde onları izlemeye doyamazdık artık...izlereken gülmekten gözümüzden yaşlar gelirdi:icon_whis...ikisinin tartışmaları falanda çok hoş yaaa tam birbirlerine göreler aslında:icon_whis
evet aslında süper bir çiftler ve de çok komikler ama arada boy farkı var ya bu boy işi olmasa süper olurdu...
keremcem d 21-08-07, 16:49 daha yeni başladık cnm...birlikte daha sezon finallari 80,90.bölümlerine bakacağız(inşallah:img-wink:)...ama bittiğinde tabi ayrılmayız birlikte başka forumlarda yine sayfalar bitiririz,gencoyu konuşuruz,ama bittiğini düşünmeyelim daha önümüzde çok bölümler varrr:img-wink:...
dimi ya nerden ciktiysa simdi bitmesi..daha biz coook bölüm izlicez birlikte..
aynen tartismalari cok güzel sibelle kivircik hocanin..
artik hem ingilizce hemde türkce tartisirlardi..haha..
tartisirken takildigi yeri sorardi sibel hocasina sonra devam tartisirlardi..hehe
keremcem d 21-08-07, 16:52 zaman gecmek bilmiyor ki ya!
vallaha :D Sibel hocasindan daha
iyi ingilizce biliyor masallah mother
demesi cok komikti ya :D hahaha
koptum orda !
haha..morher ve teacher demesine bende cook gülüyorum ya..ama iyi sökmüs ingilizceyi..cümle fln tamamlamisti ya sibel iki bölüm önce..
ama en güldügüm sahne hani dersde elini kaldirip teacher here iam demesiydi..hehe..
evet aslında süper bir çiftler ve de çok komikler ama arada boy farkı var ya bu boy işi olmasa süper olurdu...
kesinlikleeee....çok komedi ve şirin bir çift olurlardı.:img-wink:...aman cnm boy farkı ne fark eder sadece sibelin yukarı,kıvırcık hocamızın aşağı bakmaktan boyunları tutulurdu:icon_whis...ama bi çift olsalar tam süper bir çift olurlar:img-in_lo...walla dalga falan ama sibel yakında obayı yakabilkir hocaya:img-in_lo....
dimi ya nerden ciktiysa simdi bitmesi..daha biz coook bölüm izlicez birlikte..
aynen tartismalari cok güzel sibelle kivircik hocanin..
artik hem ingilizce hemde türkce tartisirlardi..haha..
tartisirken takildigi yeri sorardi sibel hocasina sonra devam tartisirlardi..hehe
evet cnm hemen kapattık konuyu:img-wink: ne kapanması kim demiş dizimizin bitmesinden sonra napacağız diye alla alla neyse geçtim bu konuyu:icon_whis...
ben bayılıyorum tartışmalarına sibelin hocayı kızdırması bizim kıvırcık hocanın sibele ters ters bakması:img-in_lo....
dediğin gibi bi çift olurlarsa ingilizce tartışmalarda arada dururlar ara verirler sibel hocaya cümle falan sorardı komediii:img-icecr türkçe tartışmalardada zaten sibelin çenesini kimse durduramaz kıvırcık hocada kulaklarını pamukla kapatırdı:img-icecr....
ya kesinklikle bunlar çok güzel bi çift olcaklar yaaa....
genco_aşk ve keremcem d siz yazılarda arada "gel keyfim gelll" dedikçe aklıma Cüneyt geliyyy:img-hyste bir daha demezseniz çok sevinirim :img-yes:
keremcem d 21-08-07, 17:02 evet cnm hemen kapattık...:img-wink: konuyu ne kapanması kim demiş dizimizin bitmesinden sonra napacağız diye alla alla neyse geçtim bu konuyu:icon_whis...
ben bayılıyorum tartışmalarına sibelin hocayı kızdırması bizim kıvırcık hocanın sibele ters ters bakması:img-in_lo....
dediğin gibi bi çift olurlarsa ingilizce tartışmalarda arada dururlar ara verirler sibel hocaya cümle falan sorardı komediii:img-icecr türkçe tartışmalardada zaten sibelin çenesini kimse durduramaz kıvırcık hocada kulaklarını pamukla kapatırdı:img-icecr....
ya kesinklikle bunlar çok güzel bi çift olcaklar yaaa....
:happy0064dimi ya kim demis bitecek diye..
kolaysa bitsin..bittigi gün basariz kanal d binasini..
:happy0064:happy0064oo türkcede sibel yikardi ortaligi..
ama bi yandan fotografcida fena olmazdi..bir yere giderken birlikte sokakda durup durup sibeli cekerdi..sibelde poz verirdi..hehe
kavganin ortasinda kamerayi alirdi fotografci saten sibel resim cektirmeye meraklidir emminim ki.. hemen barisirlardi.. hehe
keremcem d 21-08-07, 17:05 genco_aşk ve keremcem d siz yazılarda arada "gel keyfim gelll" dedikçe aklıma Cüneyt geliyyy:img-hyste bir daha demezseniz çok sevinirim :img-yes:
hehe..tamam tamam demem artik..
-A k e L d a N- calismalarin sahane olmus cnm..
ellerine saglikkk
genco bu bölümde sevdiği ile güzel vakitler geçiriyor ama genco için önemli olan kardeşi bu bölümde bakalım kardeşi gencoyu tanıya bilecek mi
GenCo_PeLinSu 21-08-07, 17:08 Akeldan çalışmaların çok güzel olmş ellerine sağlık :img-wink:
-A k e L d a N- avatarlar ve Genco imzası çok güzel olmuş eline sağlık:img-wink:
Diziye çok az kaldı:happy0064
GenCo_PeLinSu 21-08-07, 17:20 evet ya çok az kaldı :img-yes: bakalım gencoyu necatinin sandığındanda tehlikeli yapan sır neymiş :icon_sorr
Ya arkadaşlar bana mı öyle geliyor forumumuzda 2 gündür bir yavaşlama bir eksiklik..yarım saat sonra yeni bölümü izleyeceğiz daha 1000 mesaj bile yapamadık-ki bu normalde fragmandan hatta özetten sonra yapılması gereken bir rakam-..
-A k e L d a N- çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık...
Ayrıca dizimiz beklenildiği gibi kış programına da alınmış artık kanal d nin bu kararı üzerine bize bir multimedya bölümü açarlar umarım:icon_whis
Neden multimedia bölümü açılmıyor ya :S :S :S
akeldan çalışmaların süper olmuş.Bu arada evet dizi yarım saatten az kaldı zaman yaklaştıkça karnıma ağrılar girmeye başlıyo.Ayrıca dizimizin kış sezonuna koyulcağından emindim zaten böle bi dizi yazda biterse hepimiz ayaklanırdık bu arada kavak yellerine hemen açılmıştı multimedya bölümü bize neden açılmıyo ki hâlâ:img-help::img-help:
betül kocak 21-08-07, 18:03 dizimize tam 1 saat kaldi. bu bölümü cok merak edyiorum gencoylan pinarive en cokta özgeylen ahmet:happy0064:happy0064:happy0064:happy0064
Neden multimedia bölümü açılmıyor ya :S :S :S
aaa ben acildi sanmistim hic te bakmadim demeki acilmamis
bende anlamadim gitti basladigindan beri her hafta 1 ci oluyor
neden acilmadiysa??
Evet ya başka dizilerin şipşak açılıyo multimedia bölümü.
Dizi kaçıncı bölüme geliyo hala açıldığı yok :S
haha..morher ve teacher demesine bende cook gülüyorum ya..ama iyi sökmüs ingilizceyi..cümle fln tamamlamisti ya sibel iki bölüm önce..
ama en güldügüm sahne hani dersde elini kaldirip teacher here iam demesiydi..hehe..
hahahah evet ya :D Zaten sibelin dedigi her kelime cok komik
Genco bikti kizdan, yakinda o ikizlere tas cikarir vallaha
Arkadaslar selam! Sitede bir problem olmus heralde acılır acılmaz girdim bari ilk yorumlar da benden olsun.
* İlk önce Yumurcağı ve Tülin-Sefa'yı göstermelerine cok sevindim
* Sonra.. Sibel'in Pınar'ı görünce tepsiyi düşürüp Genco bunu bana yapmayacaktın demesi dışında daha büyük bi tepki vermesini beklerdim.
* Pınar'ın keşfettiği duyarlılıklar oyle abartıldığı kadar deildi. Yani bi okuduğu kitap(ki zaten en önemlisi oydu) bi de kendinin rahat etmesi için dışarı cıkması(bi iki tane daha vardı da iğnenin ucu kadar bile deildi)
* Necati'nin keşfettiği sır bizim bildiimiz bir şeydi hatta aramızdan biri (kim olduunu hatırlıorm ama yanlıs hatırlama ihtimaline karşı yazmadım özür) bunun olacağını Necati'nin Genco'yu intikam almak için geldiğini sanacağını söyledi. Ben benim senaryomun da gerçek cıkmasından korkuyorum hadi hayırlısı. Ayrıca istediklerimizin hep olduğundan bahsetmiştik. Çekim için senaryo gerekmese senaristler bizden geçiniyo diyecektim.
* Geldik Özge-Ahmet'e. Tahmin ettiimiz gibi Özge inanmadı ama Ahmet hazırlıklı gelmiş. Göreceğiz bi bölüm sonra ne gösterecek. Ayrıca cafede Özge Cüneyt'e para verdikten sonra Cüneyt kıvırıp gidince Özge'yi gösterdiler. Yüz ifadesi Cüneyt'i sevdiğini gösteriyodu. O ifadeden nefret ettim.
* Tibet Genco'ya istediini anlatsın istedii kadar yumruk atsın (Genco karşılayamadı canım benim) Pınar-Genco ilişkisi değişmeyecek (ta ki Pınar babasına inanmaya başlayıncaya kadar..)
* Gelelim Genco'nun bu bölümdeki tavırlarına.. Senaristler Genco'nun kişiliğini 180 derece döndürmüşler. Bizim onun Pınar'a ilk önce intikam için yaklaştığını sonra aşık olduğunu düşünmemizi istemişler besbelli ki. Önceki bölümleri biliyoruz biz senaristler bunu unutmuş. Yemezler.
* Ve son olarak son sahne. Yorumsuz.. Yani ne diyebilirim ki beklediğimiz oldu sonunda.Ama ben sevinemiyorum. Çünkü bence o olay sonun başlangıcıydı (Geçici Son(Ayrılık) Necati yüzünden olacak ama Pınar-Genco olayı olmadan başlatmayalım diye düşünmüşlerdir belliki ondan diyorum)
Benden şimdilik bu kadar. Tek kelimeyle süper bi bölümdü..:happy0064
benim şimdiye kadar izlediğim en iyi genco bölümüydü
genconun bakışları tavırları oyunculuk açısından bu bölüm harikaydı
ve dizideki ilişkileri en iyi bu bölümde işlemişlerdi
hep böyle soluksuz ve adrenalini yüksek bölümler izlemek dileğiyle......
GenCo_PeLinSu 22-08-07, 08:56 Güzel bir bölümdü şu şef e tibet e ve necati ye çok fena sinir oldm gerçekten çok gıcıklar...
Hele tibetin Genco'ya 2 tane yumrk geçirmesine çok üzüldm dalıcaktm ekrandn içeri:icon_sorr
Finali çok gsldi :img-blush
Arkadaslar oncelikle ekibi kutluyorum muhtesem bir bolumdu... her sahnesi ekrana baglayan cinstendi. Baska kanallar reytingleri dusurebilmek icin "tvde ilk kez" gösterimelr yapsalar da kanald galiba genconun değerini anlamamakta... Bazı haberlere gore dizimiz aniden ekranlara veda edebilir... umarım ole olmaz. eger oleyse de kanald ask oyununda yaptıgı hatayı ıkıncı kez yapacaktır. ve hemen yenı bır kanal arayısına baslasınlar... b u diziyi yayından kaldırmak: tamamı kaliteli oyuuncu ve kamera arkası ekibi olan bir ekibe haksızlık etmek olur..
Umarım kanald boyle bır suursuzluk yapmaz....
Arkadaslar oncelikle ekibi kutluyorum muhtesem bir bolumdu... her sahnesi ekrana baglayan cinstendi. Baska kanallar reytingleri dusurebilmek icin "tvde ilk kez" gösterimelr yapsalar da kanald galiba genconun değerini anlamamakta... Bazı haberlere gore dizimiz aniden ekranlara veda edebilir... umarım ole olmaz. eger oleyse de kanald ask oyununda yaptıgı hatayı ıkıncı kez yapacaktır. ve hemen yenı bır kanal arayısına baslasınlar... b u diziyi yayından kaldırmak: tamamı kaliteli oyuuncu ve kamera arkası ekibi olan bir ekibe haksızlık etmek olur..
Umarım kanald boyle bır suursuzluk yapmaz....
ya arkadaşım bu konu çok konuşuldu.. reytingi iyi olan dizi kaldırılmaz.. umarım öğrenmişsindir..
kanald ayrıca gencoyu devam ettirecek-ettirmek zorunda.. diziyi bitirmez.
o haberlerede inanma..
bu bölüm herzamanki gibi süperdi..:good:
bakalım 8.bölümde neler olacak? şunu söylüyüm ki özge, ahmete inanmayacak
haklısın ben de ole dusunuyordum cıdden duydugum bu haberın yalan olması ıcın cok dua ederım cunku gencoyu her sanıyesını dıkkatle hatta reklamlarda bıle degıstırmeyerek ızlıyorum ama kanald bu hatırlarsan tavan yapan, en yhuksek % lere ulasan ask oyununu bıle kaldırmıstı yayından...
dedıgım gıbı yalandır umarım
merhaba arkadaslar,Gencoların bınanın mutahhıdının Necati olduğunu tahmin eden bendim.Tahminimin tutmasına hem sevindim,hem de üzüldüm.Bence hikaye şimdi başlıyor.Genconun binayı yapanın Necatı olduğunu öğrendiğindeki tepkisini merakla bekliyorum.:icon_sorr Keza Necatinin eline şimdi büyük bir koz geçti.Pınarı da Genco seninle intikam için birlikte diye kandırabilir.Eğer Özge de
bir şekilde bunlar öğrenirse Pınarla olan dostluğu zedelenir gibi gözüküyor.:sad53:Of of
cok karışık durumlar.İzleyelim bakalım senaristler bizlere daha ne gibi süprızlae hazırlamışlar.:img-pilot
haklısın ben de ole dusunuyordum cıdden duydugum bu haberın yalan olması ıcın cok dua ederım cunku gencoyu her sanıyesını dıkkatle hatta reklamlarda bıle degıstırmeyerek ızlıyorum ama kanald bu hatırlarsan tavan yapan, en yhuksek % lere ulasan ask oyununu bıle kaldırmıstı yayından...
dedıgım gıbı yalandır umarım
yani umarımı fazla yazmışsın.. yalan zaten. aşk oyununu medyapım ile sorunlar olduğu için kaldırmıştı.. medyapımın sahibi ile anlaşamadıkları için dizi atvye satılmıştı.. yoksa sorun olmasaydı kalkmayacaktı.
hiçbir dizi iyi reyting getirdiği gerekçesiyle kaldırılmaz.
ya arkadaşım bu konu çok konuşuldu.. reytingi iyi olan dizi kaldırılmaz.. umarım öğrenmişsindir..
kanald ayrıca gencoyu devam ettirecek-ettirmek zorunda.. diziyi bitirmez.
o haberlerede inanma..
bu bölüm herzamanki gibi süperdi..:good:
bakalım 8.bölümde neler olacak? şunu söylüyüm ki özge, ahmete inanmayacak
8. bölüm değil 9. bölüm yayınlanacak haftaya :))
umarım arkadaslar... bu dizi devam etmeli hatta keske kızın baslasaymıs yahu yaz dızılerıne gore cook kalıteli..ismini bilemedigm arkadasın az once yazdıgı senaryo gercek oluyrsa dızı daha bır guzellesece, daha heyecanlı hale gelecek...
17 AGUSTOS DEPREMı ile ılgılı olan bır dızı aslında o deprem sonrasında aynı acıları paylasan ınsanların cektıgı acıları anlatıyor... bu yuzden cıdden kalıtelı bır senaryosu var.
arkadaşlar genco ile pınar mutfaktayken pınar oysa sen sihirli bir şey hazırlıyor gibisin dediğinde genconun sayılır dediği yerin fotoğrafını eklermisiniz dikkat edin genco sayılır derken çok ama çok tatlı çıkmıştı oradki duruşuna bayıldım......
Ya bi sonraki bölüm ortalığı Ejderler karıştırıcak gibi. Pınar'ın Genco'da kaldığını söylerlerse iş iyice karışır. Özge Ahmet'e bence de inanmaz ama sole olabilir: Ahmet Özge'yi kumarhaneye götürür. Ordakilere tarif ettirir falan kanıt sunar. Özge inanmaz ama içine bi suphe doğar. Tekin'e falan gider gerçekleri ögrenir. Sonra bu Cüneyt'e ağzının payını verir ama Ahmet'e karsı mahcup olduu için onla konuşamaz. Sonra bişiler olur ve araları düzelir..
güzel bi bölmdü:)
necati nasıl tırstı ya..:img-hyste:img-hyste
ahmete de bayıldım..paraları süper kurtardı cüneytin elinden..ama özgenin gözünü nasıl da kör etmiş cüneyt..umarım ahmet o gözleri açmayı başarır;)
Ya necati dedi ya benden intikam almak istiyo diye bence necati genconun pınara intikam almak için yakınlaştığını sanacak bunu pınara anlatacak ve belkide pınar buna inanır sonra ayrılırlar daha sonra pınar yanlışının farkına varır ve yine beraber olurlar tabi bu bi düşünce ama inşallah böle olmaz.:img-yes::img-yes::img-yes:
ipek_krmcm_gs 22-08-07, 09:45 güzeldi dünkü bölüm, necatinin bu adam sandığımdan da tehlike dediği yerd |