Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-3)
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[ 9]
ceyda deniz 22-08-07, 12:43 sonunda izlemeyi bitirdim malum siteden..çok güzel bir bölümmüş..ama özge geldiğinde Genco'nun yine yerleri temizlemesine bozuldum(ne kulak varmış bizim süperman'de:) ) Özge'nin Ahmet'e kardeş gibisi var mı sözlerinde bir kötü oldu içim :icon_sorr Necati'nin de bulduğu herhalde mütehit meselesi..gittikçe daha heyecanlı daha güzel oluyor dizimizi AMA...
Alpay Atalan'ın formuna biri:
arkadaşalr genconun kaldırılacağını hem netten okudum hem de gazeteden. zoraki koca ve kavak yelleri devam edecek, genco ve sana mecburum kaldırılacakmış. onu yerine kanal d bıçak sırtı gibi bikaç iddialı yapım getirecekmiş. yine de inş doğru değildir.
demiş :icon_sorr
olamaz niye kaldırıyorlar gününü değiştirsinler çok saçma bir iş bu dizinin reytingleri süper
bu arada aranızda avartar ve imza değiştirme yerlerini bilen varmı
site değişmiş bi türlü bulamıyorum avartarla imzamı değiştireceğim yeri
eski hali daha iyiydi bence
ayshe_yeshil 22-08-07, 12:45 Ha bi de ona sinir olurum zaten. Genco sahtekarsa sahtekar. Sen otur evinde aşık olacağın başka birini bekle Genco'yu unutana kadar. Ne işin var Tibet'le sırf evde kalcam intikam alcam korkusuyla. Hayır iki gün önce Genco'yu seviorm die Tibet'i itiodn ne deişti. Kötüyse kötü sen iyi die Genco'ya gitmedin ki seviorm die gittin yani hiç bişi deişmedi..
o da ayrı bi olay deil miii
ya zaten herşeyi geçtim eğer pınar bu intikam meselesine inanırsa ben o sevgiden de şüphe ederim
çünkü gemnco onu kendine aşık etmedi peşinde de koşmadı
peşinden koşan pınardı ve genco onu hep kötülüklerden korumayaçalıştı yani
pınarı istese elde edebilirdi
ama o pınara evine dönmesini söyledi ısrarla..
ama pınar bunlarıda unutur artık tibetin o manyak arabasına atar kendini
..::EmMy::.. 22-08-07, 12:45 Genco'nun dosyasında yıkılan evde oturduunu gördü. Tahminimizce de Necati o evi yapan mütahitti ve inşaattan çalmıştı. Genco'nun ailesinin katilinin kendisi olduunu ve bu yüzden intikam almak istediini düşünüyor bizce..
hmm.. offf ya çok kötüü.. genco bilmio ki bunu bu belli zaten:icon_whis ama ögrenirse de çok kötü olur, babası pınara bu yüzden senin peşinde fln derse de.. çok karışcak olaylarr :S
Kanal D'de 12 dizi
Yaz başında tatile çıkan dizilerinden "Yaprak Dökümü", "Elveda Derken", "Binbir Gece" ile "Arka Sokaklar", yaz dizilerinden "Genco", "Zoraki Koca" ve "Kavak Yelleri"ni devam ettirecek Kanal D'nin beş önemli yeni projesi şöyle:
Bıçak Sırtı: Yapımcılığını TMC'nin üstlendiÇi dizinin başrollerinde Nejat İşler, Fikret Kuşkan, Mehmet Günsür ve Vildan Atasever gibi ünlüler var. Dizi son Osmanlıların sürgün acılarını anlatacak.
Kartal Yuvası: Yapımcılığını TMC'nin üstlendiÇi dizinin başrol erkek oyuncusu Erkan Petekkaya. Ona Bahar Kerimoğlu ve Beste Bereket eşlik edecek.
Menekşe: Ay Yapım'ın çektiği dizinin oyuncuları Kıvanç Tatlıtuğ ile Sedef Avcı. Dizinin çekimleri Almanya'da başladı.
Annem: Gold Film'in dizisinde Talat Bulut, Vahide Gördüm, İlhan Şeşen, Ali Erkazan ve Seda Akman oynuyor.
Asi: Tomris GiritlioÇlu'nun projesi Antakya'da çekilecek. Başrol oyuncuları Tuba Büyüküstün ile Murat Yıldırım. Dizide Çetin Tekindor'un da oynaması söz konusu. Dizi Asi nehri gibi aksi bir kızın aşkını ekrana taşıyacak.
Daha önce bu yazı yazılmıştı milliyetten alıntı ama kesik kesik alınmış. Herlde milliyet resmilere giriodur. Eğer bakmak isteyen varsa ö. m. ile link atabilirim.
ayshe_yeshil 22-08-07, 12:49 sonunda izlemeyi bitirdim malum siteden..çok güzel bir bölümmüş..ama özge geldiğinde Genco'nun yine yerleri temizlemesine bozuldum(ne kulak varmış bizim süperman'de:) ) Özge'nin Ahmet'e kardeş gibisi var mı sözlerinde bir kötü oldu içim :icon_sorr Necati'nin de bulduğu herhalde mütehit meselesi..gittikçe daha heyecanlı daha güzel oluyor dizimizi AMA...
Alpay Atalan'ın formuna biri:
arkadaşalr genconun kaldırılacağını hem netten okudum hem de gazeteden. zoraki koca ve kavak yelleri devam edecek, genco ve sana mecburum kaldırılacakmış. onu yerine kanal d bıçak sırtı gibi bikaç iddialı yapım getirecekmiş. yine de inş doğru değildir.
demiş :icon_sorr
ah cnmm sorma ya ben özgenin onu piyano başında bulacağını sanarak çok sevinmiştim ama kursağımda KALDI
BU ARADA ARTIK BUNU İDRAK EDELİM DİZİMİZ KESİNLİKLE KALKMAYACAK
bende milliyet tv de okudum kalkmayacak yazıyordu tam gaz devam yanii
üstelikk kalkacak olsa bi son hazırlarlardı
sana mecburuma yaptıkları gibi
oysa bizde olaylar henüz başlamadı bile..
Sımarık Cadı 22-08-07, 12:54 ayy son sahnee neydii ölee yaa...haftalardırr merakla beklediğim sahneydii...:):)ikiside cok tatlılardıı...
ama tibet cok yanlış yapıyooo...gencoo konuşmuyoo konuşmuyoo bi konuştumuda fena dokunuyo insana...:P:P
ahmetlee özgee aşkınıı istiyorumm benn...cook sewimlilerr...artık yine özge cüneyte inanırsa iyice saçmaa olurr yanii...ahmete inanıcakk inşallah...wee artık bişilerinn başlangıcı olucakk...:happy0064:happy0064
benim anlıyamadığımmm necati ne okududaa böyle bi izlenim cıkardı...
bence de bitmiycek de alpay'ın formuna yazan çok kesn bir dille yazınca...hem alpay da röportajlarında söylemiş tam gaz devam diye..ayrıca yayınlandığı her hafta 1. tüm diziler arasında da(yaz tatilinde) 3. olan bir diziyi kaldıramazlar..Alpay son röportajında ben de bilmiyorum Özge öğrenicek mi dediğine göre daha epey bekliycez Özge'nin öğrenmesini :img-blush
bu arada bu bölmde Yumurcak'ı gördüğüme çookk sevindim ne güzel okula da başlıyoo :happy0064
merve_buse16 22-08-07, 13:06 dün akşam filme reklam girdiinde isleyebildim biras ama süperdi yinede size deişk gelebilr ama ebn genco&pınar aşkndan yana deilim dorusu bana tibet daa yakn gelio:img-blush
bence de Pınar babasının dediklerine (derse tabii) inanırsa çok saçma olur..çünkü Pınar (Özge gibi) saf bir kız değil ve Genco'ya gerçekten aşık..zaten olayın bir çoğunu da biliyor yani depremi binanın çökmesini vs. saçmalamış olur senaristler inşallah öyle olmaz :img-blush
KaRaHinDiBa 22-08-07, 13:11 ayy son sahnee neydii ölee yaa...haftalardırr merakla beklediğim sahneydii...:):)ikiside cok tatlılardıı...
ama tibet cok yanlış yapıyooo...gencoo konuşmuyoo konuşmuyoo bi konuştumuda fena dokunuyo insana...:P:P
ahmetlee özgee aşkınıı istiyorumm benn...cook sewimlilerr...artık yine özge cüneyte inanırsa iyice saçmaa olurr yanii...ahmete inanıcakk inşallah...wee artık bişilerinn başlangıcı olucakk...:happy0064:happy0064
benim anlıyamadığımmm necati ne okududaa böyle bi izlenim cıkardı...
slm arkadaşlar.sımarık cadı tam da duygularıma tercüman olmuşsun ya.bu kdr mı tutar.evet ya o son sahne neydi öle bizi kıvrandırdılar sonunda artık hediye olarak sundular.:happy0064bende ahmet-özge aşkını istiorum ya ikiside çok şekerler:img-icecrnecatini okuduğu genconun eviyle ilgiliydi.genconun depremde ailesini kaybettiği ile ilgili bi yazı vardı.nerde oturduğunu fln yazıodu.bide işte sebep olan kişiden hak talep edebilir fln yazıodu.onun için necatide ebnim peşimde dedi.yani sanrıım genconun evinin müteahidi necati:img-pilot
Arkadaslar sabahtan beri soruorm yeni bölüm resimlerini ekleyecek biri var mı? Ozgeozdem Yumurcağı gördüğüme ben de cok sevindim. Pembe pembe yanakları ve elbisesiyle cok şeker olmuştu ama konuşması hala aynı süper ya:good:
iyi güzel hoş ta öyle bir evrakın Genco nun üniversitesin deki dosyasının içinde ne işi var.İşe alınma ile yada işi ile doğrudan alakalı bir evrak değil ki? Çok saçma ve anlamsız olmuş ( ekrakta bakanlar kurulu kararı ile diye birşeyler yazıyor, evrakı tam okuyabilen var mı?
didemfener 22-08-07, 13:41 son sahne benim için çokkk kötüydü ya:D:D of
of beklemediğim bir davrnaıştı..:D
KaRaHinDiBa 22-08-07, 13:44 son sahnede noldu arkdaşlar ben kaçırdım da bilgilendirirseniz cok mutlu olurum smdiden tesekkürler..
pınar genconun evine saatini almaya gelmişti.sende beni anlamıosun genco dedi.o sırada kapıdan genco girdi.neyi anlamıorum dedi.pınar çantasını alıodu.çekil önümden dedş.gencoda tutup nereye dedi.pınarda seni ilgilendiriomuki dedi.gencoda:pınar eve gitmelisin dedi.pınarda:böle sölüosun ama gerçekten bölemi düşünüosun dedi.gencoda:pınaaar,lütfen dedi sonra zaten öpüştüler:love05::good:
KaRaHinDiBa 22-08-07, 13:47 iyi güzel hoş ta öyle bir evrakın Genco nun üniversitesin deki dosyasının içinde ne işi var.İşe alınma ile yada işi ile doğrudan alakalı bir evrak değil ki? Çok saçma ve anlamsız olmuş ( ekrakta bakanlar kurulu kararı ile diye birşeyler yazıyor, evrakı tam okuyabilen var mı?
ben okudum cnm.orda genco erkaya(herlade erkkayaydı)nın 3.kat 5.dairede ikamet ettiği ev (adreside yazıodu sanrıım) depremde yıkılıp bütün ailesini yitirmiştir.neden olan kişilerden hak talep edebilme hakkına sahiptir fln yazıodu.zaten necatide müteahhit ya sanırım genconun evini yapan oydu belki.o yüzden necati benim peşimde dedi,in:img-pilottikam için
pınar genconun evine saatini almaya gelmişti.sende beni anlamıosun genco dedi.o sırada kapıdan genco girdi.neyi anlamıorum dedi.pınar çantasını alıodu.çekil önümden dedş.gencoda tutup nereye dedi.pınarda seni ilgilendiriomuki dedi.gencoda:pınar eve gitmelisin dedi.pınarda:böle sölüosun ama gerçekten bölemi düşünüosun dedi.gencoda:pınaaar,lütfen dedi sonra zaten öpüştüler:love05::good:
tesekkür ederim bi ark da videosunu göndrdi cok güzeldi:)
cok sevindim ben süper olmuş..
acaba pınar ın babası mı yaptı o yıkılan evleri ya:icon_sorr
eger öyleyse kötü olur ya:(
tesekkür ederim tekrar:)
KaRaHinDiBa 22-08-07, 13:57 tesekkür ederim bi ark da videosunu göndrdi cok güzeldi:)
cok sevindim ben süper olmuş..
acaba pınar ın babası mı yaptı o yıkılan evleri ya:icon_sorr
eger öyleyse kötü olur ya:(
tesekkür ederim tekrar:)
önemli diil cnm.büyük ihtimalle öle çünkü bilgiler evle ilgiliydi.necatiyide bu ilgilendirir zaten.çünkü kızımın diil benim peşimde dedi.intikam için başka bişi olamaz büyük ihtimalle.umarım pınarada bu yüzden seninle demez.dersede pınar buna inanmaz yoksa ayrılırlar:sad53:
ben okudum cnm.orda genco erkaya(herlade erkkayaydı)nın 3.kat 5.dairede ikamet ettiği ev (adreside yazıodu sanrıım) depremde yıkılıp bütün ailesini yitirmiştir.neden olan kişilerden hak talep edebilme hakkına sahiptir fln yazıodu.zaten necatide müteahhit ya sanırım genconun evini yapan oydu belki.o yüzden necati benim peşimde dedi,in:img-pilottikam için
Neden olan kişilerle ilgili bir şey yazmıyodu ben şimdi baktım. Sadece depremzede olduğundan dolayı depremzedelere yönelik özel kanunlardan (ilgili kanunlar diodu) faydalanma hakkına sahip olduğu bakanlık tafından bilgilerinize arz edilmiştir yazıodu. Necatiyi ilgilendiren bi tek adres ve ailesinin olduu başka bişi deil.
KaRaHinDiBa 22-08-07, 14:07 Neden olan kişilerle ilgili bir şey yazmıyodu ben şimdi baktım. Sadece depremzede olduğundan dolayı depremzedelere yönelik özel kanunlardan (ilgili kanunlar diodu) faydalanma hakkına sahip olduğu bakanlık tafından bilgilerinize arz edilmiştir yazıodu. Necatiyi ilgilendiren bi tek adres ve ailesinin olduu başka bişi deil.
cnm zaten bende necatiden bahsedio demedim.ama sanırım necati evi kendi yaptırmıştır.o yüzden intikam peşinde dedi başka türlü ne olabilirki benim aklıma ilk bu geldi.tabi bu benim yorumum.ailesinden bahsetmediğini bende bilmiorum ama dikkakt edersen necatinin adamı tanıomusunuz die sorduğunda galiba dedi.başka türlü tanıyabileceğini sanmıroum:img-pilot
Ben bir şey diyeceğim. Pınar ne kadar asosyal bir insanmış. Gideceği iki yer mi var bu insanın? Üniversite öğrencileri yurtta kalanlar ve ailesiyle yaşayanlar diye ikiye ayrılmıyor. Bir kısmı birkaç arkadaşıyla beraber evde yaşıyor. Birini bile tanımıyor mu? Allah korusun ben böyle bir şeye karar versem en az 4 kapım var. :) Yani illaki Gneco'da kaslın diye bu kadar kasılmaz ki senaryo.
Tibet ile Genco'nun konuşması çok gerçekçiydi. Tibet hayatın gerçeklerini bir kez daha vurdu ki para meselesinden bahsetmiyorum. Sevdiği grup, yemek vs. Ancak Genco da güzel konuştu. Bilmiyorum ama öğrenmek için zamanım var.
-A k e L d a N- 22-08-07, 14:11 Süper bi bölümdü..
Tibet-Genco karşılaşması beklediğim kadar sert değildi açıkçası ben Tibet Genco'yu dövüşmeye davet ettti sanmıştım..Ama iki üç yumruk attı tabii..Genco ona karşılık vermedi onu anladığı için..Yazık yaa bende üzüldüm ama çok hırslı görünüyordu vazgeçmicem Pınardan derken..Kötü oldu:icon_sorr
Bi arkadaş Genco'nun ve ailesinin oturduğu evin mütahitinin Necati olduğunu tahmin etmişti..Tebrik ediyorum harika bi tahmindi bu..Doğru çıktı..Necati'nin tahmini yanlış..Kendi peşinde olduğunu kızını kullandığını düşünüyor..Tamamen yanlış..
Sonunda öpüştüler..Pınar affedicek mi bakalım Genco'yu..Genco hiç bişey yapmamıştı aslında ama..
Genco'nun Pınar'a çay yapması çok güzeldi..
Muhtar-Piyano hocası yakınlaşması çok güzeldi..
Ahmet'in Sibel'in kalbini kırıp sonra Özge'nin sitemiyle yaptığından pişman olması ve kardeşinin gönlünü alma yöntemi çok güzeldi..
Özge'yle Ahmet'te yakınlaştılar baya..Özge arkadaş olarak görüyor şimdilik ama kalbi kırılcak biraz Cüneyt yalanları arka arkaya sıralayıp yine kandırmazsa tabii Ahmet'i yanıbaşında bulunca duygusal bi çekim olabilir diye düşünüyorum..Hatta umuyorum:img-yes:
cnm zaten bende necatiden bahsedio demedim.ama sanırım necati evi kendi yaptırmıştır.o yüzden intikam peşinde dedi başka türlü ne olabilirki benim aklıma ilk bu geldi.tabi bu benim yorumum.ailesinden bahsetmediğini bende bilmiorum ama dikkakt edersen necatinin adamı tanıomusunuz die sorduğunda galiba dedi.başka türlü tanıyabileceğini sanmıroum:img-pilot
cnm zaten ben yorumuna bişi demedm hatta bir çoğumuz senin gibi düşünüyoruz. Sadece neden olan kişilerden hak talep edebilme hakkına sahiptir yazıodu demissin ben ona takıldım. Cunku ole bişi yazmıo o belgede..
Sımarık Cadı 22-08-07, 14:16 slm arkadaşlar.sımarık cadı tam da duygularıma tercüman olmuşsun ya.bu kdr mı tutar.evet ya o son sahne neydi öle bizi kıvrandırdılar sonunda artık hediye olarak sundular.:happy0064bende ahmet-özge aşkını istiorum ya ikiside çok şekerler:img-icecrnecatini okuduğu genconun eviyle ilgiliydi.genconun depremde ailesini kaybettiği ile ilgili bi yazı vardı.nerde oturduğunu fln yazıodu.bide işte sebep olan kişiden hak talep edebilir fln yazıodu.onun için necatide ebnim peşimde dedi.yani sanrıım genconun evinin müteahidi necati:img-pilot
demek ölee cnm ben fazla dikkat edemedimm yaa..ama olsun gsll bi bölümdüü...
ayy şu ikizlerde cook şekerlerr yaa...
KaRaHinDiBa 22-08-07, 14:16 cnm zaten ben yorumuna bişi demedm hatta bir çoğumuz senin gibi düşünüyoruz. Sadece neden olan kişilerden hak talep edebilme hakkına sahiptir yazıodu demissin ben ona takıldım. Cunku ole bişi yazmıo o belgede..
hmm anladım.tmm cnm ya zaten orda bende senin dediğin gibi bişi kastetmiştim ama yazarken biras anlamını yitimiş sanırom:icon_whisama yinede necatinin korkmasını sağlıosa öle bişi olabilir die düşünüorum.:img-pilot
keremcem d 22-08-07, 14:21 slm millet..
dünki bölüm gene süüüperdi ya..
hele pinarin tibetin arabasindan inip genconun pesindne kosmasi süüüperdi..
nihayet ahmet cüneytin kumar oynadiginida söyledi özgeye..
sibel gene sahaneydi ya.. ama ahmet nasil koparti topugunu.. özgede iyi bagirdi ya..
son sahnede harikaydi..
vallah anti necatinin istde olmadigi bir bölüm süüüperdi..ne yazik ki gene istde geldi..
Ayy inanmıyorum:sad53:
Bence çok heyecanlı bitti:sad53:
Sibel'e çok üzüldüm yazık Ahmet çok sert davrandı:sad53:
Özge de tam salak ya. Bu bölümde Cüneyt'le Ahmet'i yan yana görünce bi Özge'nin yerinde olsam die düşündüm.. Yok abicim yok Özge'nin yaptığında mantık yok. Ya karakteri bıraktım sadece tipe baksak Ahmet Cüneyt'ten 50 boy önde ya. Biri kıvırtıyo, önden koca bi göbek fışkırıyo, yalancının, sahtekarın, kumarbazın teki; öteki hem bin kat fazla yakışıklı hem de dünya iyisi biri. Ya sadece suratlarını bile karşılaştırsan neyin ne olduğu ortaya cıkıo Özge daha bunu anlayamadı ya ne diim?
_duygucuk_ 22-08-07, 14:26 bölüm çok güzeldi....
genco -pınar aşkı tam gaz hadi bakalım..
sibel in kırıtması ve şaşırması harikaydı abisi de kırdı bir güzel topuğunu:)
ahmet ve özge süperdi kanıtlasın cüneytin kumar oynamasını..
pınar güzel düşündü genco kurtardı gülay ı..
koşup ona gitmsi süperdi yazık tibet e güneşi genco ya gitti...
reytinglerde süper yine dizimizn..maşallah:):)
keremcem d 22-08-07, 14:28 Ayy inanmıyorum:sad53:
Evet ya.. sokak ortasinda ayakkabisini kirdi kizin.. nasil agladi ya..ama hemencikde baristilar..cok merak ediyom acaba kendisine hangi ayakkabiyi begenecek..birlikte almaya gidecekler ya:img-yes:
Eklemek istediim bişi daha var.(Diyorum bu senaristler bizden çalıo die) Cevdet'in süpürmeninden sonra Genco (dizide) Pınar'ın süperman'i oldu. Biz dioduk ona süperman die şimdi Pınar da başladı..
didemfener 22-08-07, 14:29 Özge de tam salak ya. Bu bölümde Cüneyt'le Ahmet'i yan yana görünce bi Özge'nin yerinde olsam die düşündüm.. Yok abicim yok Özge'nin yaptığında mantık yok. Ya karakteri bıraktım sadece tipe baksak Ahmet Cüneyt'ten 50 boy önde ya. Biri kıvırtıyo, önden koca bi göbek fışkırıyo, yalancının, sahtekarın, kumarbazın teki; öteki hem bin kat fazla yakışıklı hem de dünya iyisi biri. Ya sadece suratlarını bile karşılaştırsan neyin ne olduğu ortaya cıkıo Özge daha bunu anlayamadı ya ne diim?
ayy koptum cnm ya süpersin valla aynen ya özgenin yaptığını anlayamadım..
ayakta cüneyt özgeye 10 yalan uyduyor
genco başkanı:D:img-icecr
keremcem d 22-08-07, 14:32 Özge de tam salak ya. Bu bölümde Cüneyt'le Ahmet'i yan yana görünce bi Özge'nin yerinde olsam die düşündüm.. Yok abicim yok Özge'nin yaptığında mantık yok. Ya karakteri bıraktım sadece tipe baksak Ahmet Cüneyt'ten 50 boy önde ya. Biri kıvırtıyo, önden koca bi göbek fışkırıyo, yalancının, sahtekarın, kumarbazın teki; öteki hem bin kat fazla yakışıklı hem de dünya iyisi biri. Ya sadece suratlarını bile karşılaştırsan neyin ne olduğu ortaya cıkıo Özge daha bunu anlayamadı ya ne diim?
hahah..vallah öyle cnm ya.. biri dedigin gibi kivirtiyo.. bi dedigi bi dedigine tuttmuyo.. ha bire yalan söylüyo..digeri yakisikli mi yakisikli hic yalan söylemez cok iyi biri..
yani dedigin gibi sirf tiplerindne ikisininde karekteri okunur..
Ayy inanmıyorum:sad53:
evet ya, bu bolumde en cok Sibele acidim canim
ya kiz da hakli ama ozeniyor ister istemez. Zenginlerin
arasinda kaliyor yazik.. Ozge de ama iyi kizdi ona ha:D :happy0064
Bence varya Sibel Super Ingilizce konusmaya basliyacak
oNDan sSonra Teklif gelcek ve ise basliyacak (insallah o da tabi)
ayy koptum cnm ya süpersin valla aynen ya özgenin yaptığını anlayamadım..
ayakta cüneyt özgeye 10 yalan uyduyor
genco başkanı:D:img-icecr
Saol canım ya napiim bu senarist olmayacak şeyleri oldurup gözümüze gözümüze sokunca dayanamıyorum. Özge'yle Cüneyt'i örünce aklıma hep Kurban'ın şakısı geliyor. "Aldanma o sonsuz aşkına, çarpınca dönersin şaşkına" Valla şarkıdaki gibi Cüneyt'in yalan aşkı Özge'nin suratında bi patlayacak, Özge artık ne hale gelecek bilemiyorum..
Eklemek istediim bişi daha var.(Diyorum bu senaristler bizden çalıo die) Cevdet'in süpürmeninden sonra Genco (dizide) Pınar'ın süperman'i oldu. Biz dioduk ona süperman die şimdi Pınar da başladı..
yok arkadaşım hatırlarsan ilk bölümde herkes ona süperman diyodu.yani aynı anda başladık süperman demeye.cevdet bizden çaldı.
keremcem d 22-08-07, 14:38 evet ya, bu bolumde en cok Sibele acidim canim
ya kiz da hakli ama ozeniyor ister istemez. Zenginlerin
arasinda kaliyor yazik.. Ozge de ama iyi kizdi ona ha:D :happy0064
Bence varya Sibel Super Ingilizce konusmaya basliyacak
oNDan sSonra Teklif gelcek ve ise basliyacak (insallah o da tabi)
hehe.. aynen cnm vallah diyim mi bencede süüüper ingilizce konusacak..saten cok hirsliydi..
ahmet bencede iyi yapmadi..ama napsin ejderler öyle deyince deliye döndü oda..
bu arada fotografcida gözünü alamadi sibelden.. hehe..
özge bu bölüm gecmisini daha cok hatirlamaya basladi..
keske gencoyu o sarkiyi calarken görseydi..gencoda hemencik kalkiyo..görsün iste ya piano caldigini..
yok arkadaşım hatırlarsan ilk bölümde herkes ona süperman diyodu.yani aynı anda başladık süperman demeye.cevdet bizden çaldı.
Hmm ilk bölümlerde forumda deildim bi de ilk bölüm olunca dikkatli izlemediimden hatırlayamadım heralde saol uyardıın için.
didemfener 22-08-07, 14:42 hehe.. aynen cnm vallah diyim mi bencede süüüper ingilizce konusacak..saten cok hirsliydi..
keske gencoyu o sarkiyi calarken görseydi..gencoda hemencik kalkiyo..görsün iste ya piano caldigini..
bende üüzldüm sibele ya..zavvllı kız ne giyse ne yese karışıyor
gencosuda elden gitti..::D
benim vişne reçelimde:(
Arkadaşlar youtubede fragram izlerken 9bölüm final bölümü olaçağını duydum bunun aslı var mı? Bence olabilir.birde genco dizisi yaz dizisimi olacak yoksa kıştada devam edecekmi son sorum bu genco dizisi nerede çekiyo yahu belki sete giderim?????????
ayshe_yeshil 22-08-07, 14:47 Arkadaşlar youtubede fragram izlerken 9bölüm final bölümü olaçağını duydum bunun aslı var mı? Bence olabilir.birde genco dizisi yaz dizisimi olacak yoksa kıştada devam edecekmi son sorum bu genco dizisi nerede çekiyo yahu belki sete giderim?????????
yok arkadaşım genco yaz dizisi falan değil kesinlile devamı gelecek
9.bölümde de final falan yok
uzun soluklu bir dizi olacak..
bikaç arkadaş söylemişti
kuştepede çekiliyormuş
istanbul bilgi üniversitesinde...
Arkadaşlar youtubede fragram izlerken 9bölüm final bölümü olaçağını duydum bunun aslı var mı? Bence olabilir.birde genco dizisi yaz dizisimi olacak yoksa kıştada devam edecekmi son sorum bu genco dizisi nerede çekiyo yahu belki sete giderim?????????
Genco dewam ediyor bitmeyecek. Mecidiyeköyde çekiliomuş yanlış hatırlamıosam sayfaları karıştırırsan biri harita bile koymuştu..
keremcem d 22-08-07, 14:47 bende üüzldüm sibele ya..zavvllı kız ne giyse ne yese karışıyor
gencosuda elden gitti..::D
benim vişne reçelimde:(
dimi ama en komigide agliyarak banada bunu mu yapacaktin demesi..bi güldüm bi güldümm...yada pinar daha cok kalmasin diye al anahtari yukaridan saatini al fln demezi..
cok tatliydi gene ya..
ama kivircik hocayla sahnesi yoktu ya..
9. bölüm final bölümü olmaz. Diziler 13 bölüm çekilir. Ondan sonra karar verilir bitecek mi bitmeyecek mi diye. Belki 13. bölümde biter dizi ama ben sanmıyorum. Yani sürekli 1. oluyor. Günü değiştiğinde de sarsılacak bir dizi değil.
ayshe_yeshil 22-08-07, 14:52 hehe.. aynen cnm vallah diyim mi bencede süüüper ingilizce konusacak..saten cok hirsliydi..
slm fatmacım
evet canım yaa
aslında orda üzüldüm sibele yani baya bi sert çıktı ahmet topuk falanb kırması hiç iyi olmadı ama özgemin gelip onu şööyle bi silkmesiş arkadaşlığımızı gözden geçirmeliyim demesi harikaydı
ahmet kendine geldi..
zaten sibelcikte bir çift ayakkabıya çözülüverdi
sildi hemen gözyaşlarını...
bence de özgemin gencoyu o piyano başında görmesi gerekirdi büyük bi haylkırıklığına uğradım şahsen orda
ayrıca genconun özgenin anımsadığı deprem gecesini pınara anlattığı esnada pınarın kalkıp genco onun hayatını sen kurtardın gibilerinden bişeyler söylemesşi bana pek bi ilginç hatta biraz da komik geldi ne bileyim birden bire büyük bi keyifle bunun söylenmesi şaşırttı ve güldürdü beni..
keremcem d 22-08-07, 14:56 slm fatmacım
evet canım yaa
aslında orda üzüldüm sibele yani baya bi sert çıktı ahmet topuk falanb kırması hiç iyi olmadı ama özgemin gelip onu şööyle bi silkmesiş arkadaşlığımızı gözden geçirmeliyim demesi harikaydı
ahmet kendine geldi..
zaten sibelcikte bir çift ayakkabıya çözülüverdi
sildi hemen gözyaşlarını...
bence de özgemin gencoyu o piyano başında görmesi gerekirdi büyük bi haylkırıklığına uğradım şahsen orda
ayrıca genconun özgenin anımsadığı deprem gecesini pınara anlattığı esnada pınarın kalkıp genco onun hayatını sen kurtardın gibilerinden bişeyler söylemesşi bana pek bi ilginç hatta biraz da komik geldi ne bileyim birden bire büyük bi keyifle bunun söylenmesi şaşırttı ve güldürdü beni..
merhaba aysemmmmm..:img-yes:
vallah saten sibele en güzel hediye odur..vallah ahmet ayakkabisini yirti ama sibel pisman edecek ahmeti ayakkabisini yirtigina..kim bilir nasil bi ayakkabi begenecek simdi..hehe..gelecek bölüm görecegiz ikisinide magzada..
bu arada evet o sahnede bende güldümm..
genco agliyo pinarda sveincli güle güle sen kurtardin demesi..ama en komigide sef genconun kendi kendine konsutugunu snamasi.. ehhe
slm herkeze;dün gece df sorun vardı girmedim.bende şimdi yorum yapayım..
ayyy nasıl biyerde bitti öyle :img-in_lo çok güzeldiler...dizi harika idi ..her sahne..tibet gencoya yumruk çaktı..benim söyledigimm gibi tibet son dakika golü ile kudurdu resmenn :img-icecr herşeye ragmen pınarı seven tibet gitti.farklı bi kişilik çıktı. genco anlayışlı ..seven insanın halinden anladı ve tepki göstermedi.yoksa o yumrukları yerdirirdi ona.:P. tibeti sözleriyle vurdu.pınar beni seçti vazgeç ondan diye..dil yarası diye bi söz var..belki bi tekme yada yumruk hiç bişey yapmazz ama bi kelime söz darmagın eder..yakar geçer ortalıgı..tibette kendi yumruk attı ama genconun sözleriyle yumrukların en büyügünü yedi.ve daha fazla acı verdi ona :img-yes: sibele güldüm yine bu bölüm..gencoya kahvaltı götürmeye çıktı..gencocummm gencocummm derken pınarı gördü :img-hyste kızı sepetlemek için herşeyi yaptı..:) özge bakalım ne yapıcakk..ahmetede güveniyo.cüneyte bunu yaptıgını yakıştıramıyo sadece..mutlaka özge anlycak gerçegi anlaması lazım. cumhur da bi manyakk .:img-pilot..necatinin adamı gelince.genco hakkında bişeyler sorucam derken..tmm dedim.şimdi bu genco için;depresyonda kendikendine konuşuyo diycek sandım ama demedi bişey hayret valla necatinin köşeye sıkıştı sayılır.inş bu öpüşmeden sonra işler kötüye gitmez..necati daha farklı yollara girmezz...9.bölüm özeti dört gözle bekliyom..süper bi yerde bitti..bekle bekle sonunda.öpüştüler ve işte o öpüşme sahnesini ekliyorum. :img-in_lo :img-in_lo
http://img204.imageshack.us/img204/1939/bitmap9yg3dc3.jpg (http://imageshack.us)
betül kocak 22-08-07, 15:00 dünkü bölüm cok güzeldi hele sonu ay,su özgede artik bi anlasa cüneytin yalanci oldugunu ahmette olmaza paralar gidecekti ah özge ah.ahmetin kiz kardesi cok komikti bu bölümde su ayakkabi meselesiyle.:happy0064:happy0064:happy0064
keremcem d 22-08-07, 15:02 htcee resim icin coook tskler cnm..
bend ecok merak ediyorum simdi anti necati niye benim pesimde dedi diye..hemde intikam icin.. neyse gelecek bölüm görecegiz..
htcee resim icin coook tskler cnm..
bend ecok merak ediyorum simdi anti necati niye benim pesimde dedi diye..hemde intikam icin.. neyse gelecek bölüm görecegiz..
hiç önemli gece tekrarını izleyen bi arkadaş çekmiş bende buraya ekledim.alıntıdır yani.:P necatinin baktıgı kagıtta..daire no 5 ,kapı vss gibi şeyler yazıyo.çabuk geçti ama daire ,5 ve kapı numarası yazısını okudum..sanırım genconun oturdugu evle bi ilgisi olabilir.inşaatt yada firma gibi..özge aklına gelmemiştir.yani ben evle ilgili ,depremzede ile ilgili oldugunu ve ailesinin necati yüzünden öldügünü düşünecek diye düşünüyorum(ne kadar çok düşünceli bi cümle oldu):P
ayshe_yeshil 22-08-07, 15:08 birde özgenin şu çalan parçayı araştırmasına bittim
daha doğrusu araştırması sonucu edindiği bilgiler sanki deprem anını anlatıyorsu
özgenin enkaz altında kalmasını anlatıyor gibiydi..
insanın bağırıpta sesinin çıkamaması gibi..
bu sahneyi güzel düşünmüşler özge geçmişini deprem gecesinden başladı hatırlamaya
hemen deprem öncesini hatırladı ve bu parçayı..
keremcem d 22-08-07, 15:11 hiç önemli gece tekrarını izleyen bi arkadaş çekmiş bende buraya ekledim.alıntıdır yani.:P necatinin baktıgı kagıtta..daire no 5 ,kapı vss gibi şeyler yazıyo.çabuk geçti ama daire ,5 ve kapı numarası yazısını okudum..sanırım genconun oturdugu evle bi ilgisi olabilir.inşaatt yada firma gibi..özge aklına gelmemiştir.yani ben evle ilgili ,depremzede ile ilgili oldugunu ve ailesinin necati yüzünden öldügünü düşünecek diye düşünüyorum(ne kadar çok düşünceli bi cümle oldu):P
aynen ben hatta hic birsey okiyamadim..
cok cabuk gecti..
ama dedigin gibi ola bilir..
görecegiz..
aysem aynen cnm..arastirmasi cok güzeldi ya..
demek ki özge gecmisiyle ilgili kesin birseyler bilmek istiyo..elinde sönünde ögrenecek bence..insallaaaahhh:happy0064
hehe.. aynen cnm vallah diyim mi bencede süüüper ingilizce konusacak..saten cok hirsliydi..
aynen nerden duydu da kalkti hemen temizlik yapmaya basladi
hayret dogrusu, 6ci hisi mi var ne!
keremcem d 22-08-07, 15:18 aynen nerden duydu da kalkti hemen temizlik yapmaya basladi
hayret dogrusu, 6ci hisi mi var ne!
hahahah ..ama uyuz oldum ya... ne güzel seviniyodum simdi simdi diye..bide ne görim temizlik yapiyooo..
SETHOSH:) vallah harika olurdu cnm..
hepsi olmazsada azcigini yazsan..bende simdi malum siteden bakip okumaya calisacagim.. gerci okiyamiyacagimdan emminim ama..
bu böüm süperdi ya bayıldım :img-in_lohele hele sonu mütişti tibetede gıcık opldum gencoyu fakir die küçümsedi halbuki kolej :happy0064mezunu oldunu bilse....o sibelin de gencoooo abi diip iç geçirişine hastayım :Pcenkin foyasıda bi türlü çıkmadı:img-yes::img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo:img-in_lo ortaya sinir oldum :img-wink:
hahahah ..ama uyuz oldum ya... ne güzel seviniyodum simdi simdi diye..bide ne görim temizlik yapiyooo..
SETHOSH:) vallah harika olurdu cnm..
hepsi olmazsada azcigini yazsan..bende simdi malum siteden bakip okumaya calisacagim.. gerci okiyamiyacagimdan emminim ama..
tamam cnm ben başliim ama biraz uzun sürebilir bi de yanlardaki kelimelr kaçabilir. O dosya olmasaydı Necati uyanmayacaktı zatan ahh ahh!
herkese selam tek kelimeyle mümkembel ötesi bi bölümdü. genco bölümleri arasında numberone 'dı. yaz okuluda bitti okullu sahneleri pek göremicez herhalde bu gidişle ? bi arkadaşımız dizi 9. bölüm final demiş arkadaşlar yapımcı şirketler dizileri çekerken 13'er bölüm üzerinden anlaşma yaparlar 13-26-39-52 bu çekilde devam eder. sibel çok tatlıydı bu bölüm kahvaltıyı götürken kendi kendine söylerimle minikleri harika ötesiydi. kırmızı ayakkabaları kırmızı elbise ile nefes kesti hakkaten :) bağlandık bu diziye gidiyoruz işte işten gece birden gelmeme rağmen ve internetden canlı izleme me rağmen yine de tekrar izledim. ve son sahne enfes harika birşeydi. allahtan artık yeni jenerasyon genc oyuncular varda dizilerde görüyoruz böyle sahneleri. artı ben tekrar tekrar baktım necatinin kağıtta bulduğu şeye bakanlar kurulu tarafından verilmiş bi belge idi depremzede olduğu ve hangi binada ikametgah ettiği yolavada o yüzden buz kesti bi anda. ama diyorsunuz ki katili filan ailesin eğer öyle çalma malma olsa idi kesin yargılanırdı necati ve millet vekili olmazdı. necatinin düşüncesi intikam peşinde olabilir diye ima etti oda bilmiyor tam çünkü gencoda bilmiyordur. birde bu pınarın ders vericeği çocuğu ben merak ettim epey bi sahne ve ailesi ile alakalı birşeyler çıkmasın ilerki bölümlerde. bi bakmışsınız genco ile alakalı. şimdilik aklıma ilk gelenler bunlar bazı yerlerde saçmalamışta olabilirim kusura bakmayın artık ne zamandır yazmıyordum siteye sadece takip ediyorum.
dn: ayriyetten necatin eline gecen belgelerde genconun kolej mezunu olduğu belgede var soranlara
ayshe_yeshil 22-08-07, 15:26 tamam cnm ben başliim ama biraz uzun sürebilir bi de yanlardaki kelimelr kaçabilir. O dosya olmasaydı Necati uyanmayacaktı zatan ahh ahh!
olayın biraz daha derinine inersek o süüppürbenii diye gözümüzün içine bakann cevdet satmasaydı o dosyayı
necati uyanmayacaktı...
:img-polic
olayın biraz daha derinine inersek o süüppürbenii diye gözümüzün içine bakann cevdet satmasaydı o dosyayı
necati uyanmayacaktı...
:img-polic
evt bencede..o cumhur zatenn tam uyuzz :img-pilot yok doktordan randevu almış.genco için.yokk biliyomuşş,anlıyomuş onu,kafası saglam olaması lazımmış..deli etti çocugu süpürmennn diye diye :img-pilot gitip kendisinin tedavi olması lazım.dua etsin.tuvalette bi taraflarını kırıp bırakmadı genco :img-wink: sadece bogazına sarıldı.sonrada özür diledi ne yapıyorum diye. :img-yes:
hekimoglu64 22-08-07, 15:49 herkese iyi aksamlar....arkadaslar dünkü bölüm süperdi yine bizleri heyecanli bi bir hafta bekliyor bakalim gelecek hafta neler olacak pinarin baabsinin son kelimesi bu adam benim pesimde intikam icin dedi ya acaba ne ki cok merak ediyorumcünki genconun bir kac bölümlerini malesef izleyemedim neyse bakalim neler olacak bu dizide en cok begendigim oyuncu.....hazal kayaaaaa
saygilar.......
NECATİ'NİN GÖRDÜĞÜ BELGE
Yukarıda açık kimliği ve adresi yazılı kişinin 07/09/1999 tarihi itibariyle Yalova depremine kadar Güzel Kent sitesi 6'ıncı ada f32 blok kat 3 daire 5 numaralı adreste ailesiyle birlikte ikamet ettiği ve bahsi geçen afette bütün ailesinin yaşamını yitirdiği, ilgili durumun getirdiği tüm hak ve mesuliyetlerden faydalanma hakkının doğduğu tespit edilmiş olup ilgili makamlarca ve 5802-13c sayılı Bakanlar Kurulu kararı uyarınca görevli ... komutanlığı tarafından gerekli görülmüştür. Gereğini bilgilerinize arz olunur.
... Yzb. Kadir Özkılıç
Bazı eksik yerleri ben tamamladım gerisi böyle..
ayshe_yeshil 22-08-07, 16:06 NECATİ'NİN GÖRDÜĞÜ BELGE
Yukarıda açık kimliği ve adresi yazılı kişinin 07/09/1999 tarihi itibariyle Yalova depremine kadar Güzel Kent sitesi 6'ıncı ada f32 blok kat 3 daire 5 numaralı adreste ailesiyle birlikte ikamet ettiği ve bahsi geçen afette bütün ailesinin yaşamını yitirdiği, ilgili durumun getirdiği tüm hak ve mesuliyetlerden faydalanma hakkının doğduğu tespit edilmiş olup ilgili makamlarca ve 5802-13c sayılı Bakanlar Kurulu kararı uyarınca görevli ... komutanlığı tarafından gerekli görülmüştür. Gereğini bilgilerinize arz olunur.
... Yzb. Kadir Özkılıç
Bazı eksik yerleri ben tamamladım gerisi böyle..
setenaycım
harikasın cnnmm
baya bi uğaştırmış belli
ayy tuzun kurumasın necatii
bi el atmadığın malazemesi çalınmış apartmanlar kalmıştı o da tamam oldu..
slm herkese..ben genco severlere bi soru yöneltmek istiyorumm.bi arkadasımm bana özgeyi necatinin ordan alıp getirdğini sölüyorr ve olayların bu çerçevede iilerleyeceni iddaa ediyo..dogru mu?necatimi aldı özgeyi?
setenaycım
harikasın cnnmm
baya bi uğaştırmış belli
ayy tuzun kurumasın necatii
bi el atmadığın malazemesi çalınmış apartmanlar kalmıştı o da tamam oldu..
Onemli deil canım ya sizin için değer. Yalnız bayaa sacma bi belge olmus yanlış okumadığıma eminim de 6'ıncı ada ne onu anlayamadım. Cümle düşükükleri falan var. Allah bilir kimsenin okuyamayacağını zannedip öylesine yazmışlardır..
Ayrıca yüzbaşı Kadir Özkılıç die biri varmı die googledan aradım önüme cıkan tel kadir özkılıç köy muhtarıydı. Ha bi de cafe sahibi bi özkılıç var. Oyle bi yüzbaşı olsaydı cıkardı heralde önüme. Bi de saçma bi imza karalamışlar güya gözümüzü boyayacaklar hah..
ayshe_yeshil 22-08-07, 16:23 Ayrıca yüzbaşı Kadir Özkılıç die biri varmı die googledan aradım önüme cıkan tel kadir özkılıç köy muhtarıydı. Ha bi de cafe sahibi bi özkılıç var. Oyle bi yüzbaşı olsaydı cıkardı heralde önüme. Bi de saçma bi imza karalamışlar güya gözümüzü boyayacaklar hah..
canım malum siteden bende izliyorum ztn şu an belgede direk o ada kelimesi batıyo insanın gözüne harbiden saçmaymış..
üstelik bunun okulun elinde bulunmasının ne amacı var onu da anlayamadım ya neyse..
nası olsa izleyenler faso fiso izleyip unutuyorlar diye düşünmüşler herAlde
ama böyle kilit bi sahne içinb azıcık daha özenselermiş hiç fena olmazmış yani..
slm herkese..ben genco severlere bi soru yöneltmek istiyorumm.bi arkadasımm bana özgeyi necatinin ordan alıp getirdğini sölüyorr ve olayların bu çerçevede iilerleyeceni iddaa ediyo..dogru mu?necatimi aldı özgeyi?
Gecen bölümlerde Necati-Özge'nin babası konuşurken Pınar duymuştu. Necati yıkık binadan cıkarıp evlatlık vermiş Özge'yi..
yaprak.dökümü 22-08-07, 16:29 dün yine güzel bi bölümdü.özgenin bişeyler hatırlamaya başlaması iyi oldu.genconun tibete cevabı da süperdi.
<pınarı sevebilecek kadar tanıyorum >
pınarı evde görenlerin yanlış anlamaları da çok komikti:)
iyi de genconun bilmem ne zaman oturduğu evin tapu işlerinin ne alakası var okulla
Ayse galiba depremzede haklarından yaralanması için Genco'nun bi uyarı belgesi. O hakları bilsek belki çalışmayla ilgili olan kısımlarla alakalı bişidir. Dur ben onu da bi araştıriim:img-wink:
fundapehlivan 22-08-07, 16:33 Ben geldim!
Dün forum kapalıydı sanırım giremedim...
Dün kü bölümü ben daha duygusal bekliyordum açıkçası:icon_sorr
Yine istediğim gibi olmadı...
Ben de çok mu şey istiyorum ne:img-icecr
Sanırım Pınar olanları anlatınca Genconun duygusal olarak daha çok tepki vermesini bekledim ama Genco da mantığının dışına çıkamıyor ki:icon_sorr
Tibet-Genco sahnesi mükemmeldi!!
Tibeti de kutluyorum gerçekten çok iyi bir oyuncu!
Onun o hırsını, üzüntüsünü aynen ben hissettim...
Ahmetin pınarı görünce ki tepkisine koptum!
Yenge... Yani şey, Pınar Hanım!
Aman her neyse, görüşürüz:img-hyste
Özge sanırım sonunda Cüneytin ne olduğunu anlayacak!
Hala iftira atıyorsun diyor ama...
Yine ahmet suçlu gibi kalmaz umarım ortada:img-yes:
Bu arada genconun titizliği gözümden de kaçmadı:icon_whis
Pınar ayakkabısının bağcıklarını çözerken ayağı halıda diye nasıl bakış attı pınara:img-pilot
Bu arada tahminler de doğru çıktı!
Yahu ben Necatinin inşaat işinde olduğunu bile bilmiyordum!
Arkadaşlar acı bir gerçekle karşı karşıyayız!
Şimdi bu yüzden Pınar-Genco bir arada olamayacak gibime geliyor:icon_sorr
ayshe_yeshil 22-08-07, 16:38 Ben geldim!
Dün forum kapalıydı sanırım giremedim...
Dün kü bölümü ben daha duygusal bekliyordum açıkçası:icon_sorr
Yine istediğim gibi olmadı...
Ben de çok mu şey istiyorum ne:img-icecr
Sanırım Pınar olanları anlatınca Genconun duygusal olarak daha çok tepki vermesini bekledim ama Genco da mantığının dışına çıkamıyor ki:icon_sorr
Tibet-Genco sahnesi mükemmeldi!!
Tibeti de kutluyorum gerçekten çok iyi bir oyuncu!
Onun o hırsını, üzüntüsünü aynen ben hissettim...
Ahmetin pınarı görünce ki tepkisine koptum!
Yenge... Yani şey, Pınar Hanım!
Aman her neyse, görüşürüz:img-hyste
Özge sanırım sonunda Cüneytin ne olduğunu anlayacak!
Hala iftira atıyorsun diyor ama...
Yine ahmet suçlu gibi kalmaz umarım ortada:img-yes:
evet canım ya
bende gencodan daha fazrklı bi tepki beklemiştim
yani sahile gidene kadar ağzını bıçak açmamasına bi anlam veremedim..
ama yine de güzeldi
bu arada pınarın bi istanbullu olarak kız kulesinin hikayesini bilmemesine de baya şaşırdım istanbulla bi alakam yok ama ben bile biliyorum yani:D
dediğin gibi bende en çok ahmetin suçlu duruma düşmesinden korkuyorum
ki aslında cüneytin ahmetin gözünün içine baka baka binbir yalan söyleyeceğinden eminim
umarım özge bu kez olsun bu yalanlara kanmaz artık pes yani..
PinarVeGenco 22-08-07, 16:40 Bu arada genconun titizliği gözümden de kaçmadı:icon_whis
Pınar ayakkabısının bağcıklarını çözerken ayağı halıda diye nasıl bakış attı pınara:img-pilot
Bu arada tahminler de doğru çıktı!
Yahu ben Necatinin inşaat işinde olduğunu bile bilmiyordum!
Arkadaşlar acı bir gerçekle karşı karşıyayız!
Şimdi bu yüzden Pınar-Genco bir arada olamayacak gibime geliyor:icon_sorr
bencede zor araya gelirler:icon_sorr necati pinara durumu anlatir ve genco senin degil benim pesimde falan der pinarda genconun onu sevmedigini düsünür
ya o son sahne süperdi bizim asiklar yakinlasti cok sevindim cokkkk:happy0064:happy0064:img-in_lo:img-in_lo:img-wink::img-yes:
Ya arkadaslar sabahtan beri neti tarıyorum ama Necati'nin gördüğü belgedeki kanunla ilgili hiçbir şey bulamadım. Eğer kolay bulabilecek biri varsa lütfen araştırsın. Öpüşme meselesine gelirsek galiba haklısınız 10 defa izledim öpüşüyolar gibiydi(yazdıklarınızı okudukta sonra) 11. defada inandım..:icon_sorr
uyarı nezlinde bi olay yaşadık herhalde msg silinmiş bunun nedeni resimli alıntıdan kaynaklanıyor herhalde biraz dikkat edersek ii olur farkında olmadan bende bi kusur işlemiş olabilirim resmi ekleyerek son sahnede belli oluyordu çünkü pınarın çeneden öptüğü. herkesten kendi adıma özür dilerim
keremcem d 22-08-07, 17:26 slm millet..
setenaycigim (adini yeni ögrendim bende fatma) yazdigin icin cook tskler..acaba neler düsündü simdi necati..ben pek anlamadim..gelecek bölüm görürüz nasil olsa..
GenCo_PeLinSu calismalarin sahane olmus..
slm millet..
setenaycigim (adini yeni ögrendim bende fatma) yazdigin icin cook tskler..acaba neler düsündü simdi necati..ben pek anlamadim..gelecek bölüm görürüz nasil olsa..
GenCo_PeLinSu calismalarin sahane olmus..
Saol canım tanıstııma memnun oldum. O Necati'nin aklında binbir tilki dönuyordur şimdi. Zavallım Pınar'ı tehlikede sanıo Pınar neler yapıo:img-wink: Artık napar bi daaki bölüm Genco'ya onu hiç kestiremiyorum. Genco'yu bilmesem yandı Genco yandı diyecem ama..:happy0064
keremcem d 22-08-07, 17:34 Saol canım tanıstııma memnun oldum. O Necati'nin aklında binbir tilki dönuyordur şimdi. Zavallım Pınar'ı tehlikede sanıo Pınar neler yapıo:img-wink: Artık napar bi daaki bölüm Genco'ya onu hiç kestiremiyorum. Genco'yu bilmesem yandı Genco yandı diyecem ama..:happy0064
haha..aynen bende öyle derdim ama gencomuza hic bi zarar veremiyecegini bildigimiz icin..bence necati gencodan artik korkmaya baslasin hatta ve hatta yurt disinda bir yerde saklansin..hehe..
tamam pelin artik pelin derim:img-yes:
genco aşiretim hepinize slmlar:img-wink:....
ne bölümdü amaaaa şimdi yoruma başlıcam en destanından:icon_whis....ama ilk önce size bir slm vermek istedim:img-icecr...keremcem d hoşgeldin cnm:happy0064...genco_pelinsu nunda resimleri harika,ellerine sağlık cnm:img-wink:....
haha..aynen bende öyle derdim ama gencomuza hic bi zarar veremiyecegini bildigimiz icin..bence necati gencodan artik korkmaya baslasin hatta ve hatta yurt disinda bir yerde saklansin..hehe..
tamam pelin artik pelin derim:img-yes:
Onu şimdi yapması gerekir zaten. Hem Genco'nun kaç adama kafa tutabildiini, pencereden atlayınca sapasağlam kaldıını bilio, hem de bu böyle bir şahsiyetin kendisi yüzünden intikam ateşiyle yanıp tutştuğunu zannedio. Daha ne duruosun KOŞ NECATİ KOŞ koş da saklansofa yoksa halin duman :dito:img-black :happy0064
keremcem d 22-08-07, 17:51 genco aşiretim hepinize slmlar:img-wink:....
ne bölümdü amaaaa şimdi yoruma başlıcam en destanından:icon_whis....ama ilk önce size bir slm vermek istedim:img-icecr...keremcem d hoşgeldin cnm:happy0064...genco_pelinsu nunda resimleri harika,ellerine sağlık cnm:img-wink:....
hosbulduk cnm.. hadi beklyioruz yorumunu:img-yes:
yorumunu yap sonra söyle bastan sona kadar diziyi konusalim:img-yes:
setenaycigim :happy0064:happy0064vallah aynen katiliyorumm.. düsünecegine bin ilk yurt disina ucan ucaga ve yook ollll necoooo.. en ihsiz adaya yerles ve kimse senden haber alamasin..:happy0064
GenCo_PeLinSu 22-08-07, 18:02 genco_ask saol cnm yorumun için :img-wink:
Bu arada zeytingözlü ellerine sağlık çok gsl olmş yazıyı ben yaparım şmdi :good:
love-angel 22-08-07, 18:05 ya ne güzel bölümdü öyle
hele sonu :love05: ben genconun böyle bişi yapabileceğine ihtimal vermemiştim yani tabii yapcaktıda tut çek öp kızı yani hiç genco tarzı diil daha kıza seni seviyorum bile demedi yaa
pınarında elinde megafonla bağırmadığı kaldı bi yani böle düşünüyodum
necati pınarla genconun arasını çok fena bozcak gibi duruyobu konudan da en fazla zararı pınar görcek özellikle ejder ve tayfası bu ev olayını necatiye söylerse
özgeye gelince saf gibi inanıyo bide iyi günde kötü günde dio hoş çocukta inanılmicak yalanlar söylemiyoki zatenözge seviyo gözünü kör etti kızın o yüzden olan ahmete olucak özge yine inanmicak cüneyt yine bi yalan sölicek kesin "bana mı inanıosun bu kenar mahalle taksicisine mi" der yada onun gibi bişi yani yalanlarının ortaya çıkcağını sanmıorum
duman_dilan15 22-08-07, 18:21 bence necati özgeyi evlatlık verdiği için genconun onun peşinde olduğunu dşünüyo özge için olduunu düşünüo bence
başlıyorum destansı bölüm yorumumu yapmaya:img-wink:...
öncelikle şu gerçekleşemeyen öpüşmeye girmek istiyorum....sonunda gerçekleşti veee muhteşemdi:img-in_lo...ikiside gözlerini kapadı offf offff ne romantik sahne,ikiside rollerinin haklarını verdiler:img-yes:...genco ve pınar konusuna girmişken okuldaki kaçmaklar veee pınarın depremde bulduğu şahane fikir çok akıllıcaydı...genconun suçluluk duygusunu azaltmasını sağladı...hem genco ne kadar akıllı bi kızı sevdiğini anlamıştır:img-wink:...gelelim aşk acısı çeken tibet,kötü darbe yedi cesaretli pınar aşkını açıkca itiraf etti(helal olsun walla)...gencoya öfkesinden yumruklar attı...genco çok anlayışlı davrandı bi kaç vurmasına izin verdi veee onu anladığını söyledi:img-yes:...hem süpermen hem karizma hem anlayışlı hemde centilmen ve daha saymadığım özellikler (böyle süpermen biri her eve lazım valla:img-in_lo)...bir diğer aşk acısı çeken çatlak sibele gelelim:img-blush...sibele acayip bir şok oldu genconun evinde pınarı görmesi(duşda yapmış olması:img-blush) ben bi an kalpten gitcek sandım..tepkileri oldu,sinirde oldu ama beklediğim kadar kötü tepkileri olmadı...yalnız güzel giyindi bi kısmeti daha çıktı üçledi valla kısmetleri...1-kıvırcık hocası,2-fotoğrafçıdaki oğlan,yeni eklenen 3-ejderin yanındaki saf oğlan...böyle giderse kısmetlerden geçilmicek valla:img-icecr...özge ve ahmete gelince ahmet gencodan sonra 2.süpermenliğinide ispatladı:img-yes:...hilekar cüneytten paraları kurtardı...özge de yeni bölümde anlarda artık ahmete yakınlaşır:img-in_lo...yeni bölümüde iple çekiyorum yaaa daha ben yumurcağada yorum yapamadım valla döktürdüm yineee gözlerinize sağlık ne diyim
fatmacım yorumumu beğenirsin inşallah,hepinizin beğenmesi dileğiyleee:icon_whis....
bence necati özgeyi evlatlık verdiği için genconun onun peşinde olduğunu dşünüyo özge için olduunu düşünüo bence
Bu da yuksek bir ihtimal ama bunun için Necati'nin kafasının basıp Genco'nun Özge'nin abisi olduğunu anlaması gerekior. Ailesini öldürdüğü için peşinde olduğunu zannettiği ihtimali daha yuksek ama iki ihtimal de aklına gelmiş olabilir::P
zeytingozlu 22-08-07, 18:25 bn o sahneyi izlerken hani necati dediya o pınarın peşinde değilmiş dediya bnde özgenin peşindeymiş dicek sandım birden bnm peşimde fln diiince yuh artıkk fln dedimm yaaa uff ya rahat bıraksınn gencoyudaa pıanrıdaa sewnleri ayırmak gnahtırr bunu şu adama öretmk lazımm
keremcem d 22-08-07, 18:29 Bu da yuksek bir ihtimal ama bunun için Necati'nin kafasının basıp Genco'nun Özge'nin abisi olduğunu anlaması gerekior. Ailesini öldürdüğü için peşinde olduğunu zannettiği ihtimali daha yuksek ama iki ihtimal de aklına gelmiş olabilir::P
aynen cnm her ikiside ola bilir..
zeytingözlü cnm ayneeeenn.hatta ben özgenin pesinde dedim bide baktim benim pesimde..bi güldüm..
yani masallah gencoda amma cok kisinin pesindeymis ya..
herkes genconun onun pesinde oldugunu saniyo..hehe
sıkın dişinizi bi gün daha cuma günü özet gelir..bizde azda olsa bişeyleri ögrenmiş oluruzz..bakalımm bizi neler bekliyo.:) necati,ejder ve saz arkadaşları :) ön planda olacak kesinlikle.inş özge ve ahmette de güzel gelişmeler olur...cüneyt kanmaz artık özge,ahmetle daha yakın olurlar...genco&pınar içinde güzell düşüncelerim fikirlerim var ama ..aradada necati ve tibet var..:img-pilot :img-pilot
bn o sahneyi izlerken hani necati dediya o pınarın peşinde değilmiş dediya bnde özgenin peşindeymiş dicek sandım birden bnm peşimde fln diiince yuh artıkk fln dedimm yaaa uff ya rahat bıraksınn gencoyudaa pıanrıdaa sewnleri ayırmak gnahtırr bunu şu adama öretmk lazımm
O Necati'nin öğreneceği daha coook şey var. Sevenleri ayırmamak gerektiğini öğretmekten önce insanlığın ne demek olduğunu, hayatın güç ve paradan ibaret olmadığını öğretmeli ona..
keremcem d 22-08-07, 18:36 sıkın dişinizi bi gün daha cuma günü özet gelir..bizde azda olsa bişeyleri ögrenmiş oluruzz..bakalımm bizi neler bekliyo.:) necati,ejder ve saz arkadaşları :) ön planda olacak kesinlikle.inş özge ve ahmette de güzel gelişmeler olur...cüneyt kanmaz artık özge,ahmetle daha yakın olurlar...genco&pınar içinde güzell düşüncelerim fikirlerim var ama ..aradada necati ve tibet var..:img-pilot :img-pilot
insalllllaaaaaaahhh cnm..insallah ahmete inanir özge..gerci cüneyt gene bi sekilde yalan atip özgeyi kendine inandirir.
hadi hayirlisi..keske ahmet bare resim cekseydi cüneyt oynarken kumar..yada özgeyide alsaydi yanina cagirsaydi fln..:img-yes:
genco_ask aynen cnm o depremde sen kardesinin hayatini kurtardin fikri bencede akillicaydi..
gdemirdiken 22-08-07, 18:37 Yayınlanan bölümden çalışma yapan arkadaşlar olmuş da resimleri nerden buldular.Ben resim filan görmedim.Resim eklendi ise nerde hangi sayfada..Yardım edin arkadaşlar resim istiyorum ben :icon_sorr:icon_sorr
eeraslan2000 22-08-07, 19:11 9.bölümün özeti.
“GENCO”
9. Bölüm
GENCO VE PINAR’IN AŞKI TEHLİKEDE...
GENCO’NUN GEÇMİŞİ İLE İLGİLİ YENİ BİLGİLERE ULAŞAN NECATİ ONU KIZINDAN UZAKLAŞTIRMAYA KARARLIDIR.
Genco ve Pınar kalplerini birbirlerine tamamen açmışlardır.Kardeşinden uzak kalma pahasına da olsa Genco aşkına sahip çıkmaya karar verir.Ne Pınar’ın babası Necati ne de Tibet onu durduramaz.Genco her şeyin iyilikle çözümleneceğine inanmaktadır.O nedenle Pıanr’ı eve dönmeye ikna etmeye çalışır.Aşklarını kaçarak değil,mücadele ederek savunacaklarına onu razı eder.Pınar’ın destek alacağı tek kişi annesidir.Ona her şeyi anlatır ve ondan destek ister.
İşin ciddiyetini kavrayan Figen de Genco ile tanışmak ister.Necati Genco’nun peşini bırakmaz.Mahallden Ejder ve adamlarından yardım ister.Onlar sayesinde bazı önemli belgelere ulaşır.Her şeyden habersiz olan Genco ise Pınar’ın annesi ile tanışacağı için çok heyecanlıdır.Büyük bir özenle randevu için hazırlanır.Ancak Pınar ve Genco’yu hiç ummadıkları bir süpriz beklemektedir.
Hala Cüneyit’te inanmak isyeten Özge sonunda acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.Cüneyit ile bir cafede buluşmaya giden Özge mafya Tekin ve adamları ile de karşılaşır.Aşkına bir türlü karşılık alamayan Tibet ise çılgınca bir işe kalkışır.
oh be özet geldi okuduktan aklıma ilk gelen şey bence tibet intihar eder oldu ama sonra çok saçma geldi bu fikir.Gencomun herşeye rağmen aşkına sahip çıkması çok güzel.Heralde Genco ve Figen buluşacakları anda necati gelir ve büyü yine bozulur.Ben necati pınara herşeyi anlatır demiştim ama Gencodan uzak tutacakmış.Yani necatinin Gencoya inanması için ne olması gerekir ki Genco daha evin mütahitinin necati olduğunu bile bilmiyo...:img-meeti:img-meeti
GenCo_PeLinSu 22-08-07, 19:23 Özeti okurkn resmen azım açık kaldı :img-bored bune böyle süperrr olucak bu bölm kesnlikle bütün bölmlerin en iyisi olucak şu gencoyu bekliyen sürpriz ne tam pınarın annesiyle randevuya giderken acaba :icon_whis
Şmdi oynıcam şurda yaa özge öğrenio gerçeği yakında ahmetlede yakınlşırlar...:happy0064
eeraslan2000 özet için çoook teşekkürler...
GenCo_PeLinSu 22-08-07, 19:26 PınarVeGenco çok gsl olmşş:img-wink: bendende bi imza
http://img214.imageshack.us/img214/3707/balksz1kopyalaww9.png
güzel bölümdü.özellikle pınar ve genco sahneleri açısından:)
modlardan birinin dediği gibi pınar asosyal bi insan mı ki kalacağı bi arkadaşı filan yok..orası bana da saçma geldi.ama genco'da kalmasına elbette bir şey demem mutlu olurum:):img-blush
tibet öfkesinden ne yapacağını bilemedi ve genco ona karşılık vermediği için öfkesini içinde daha da büyütecek bence:img-yes:
necati'yse ayrı manyak zaten.kendi üstüne alındı genco'nun pınarla yakınlaşmasını,,tövbe yarabbim ya,genco'nun haberi bile yoktur apartmanın müteahittinin kim olduğundan..kim bilir ne işler açacak genco'nun başına necati bey:icon_twis
anti-necati:img-cool2
prensesdirect 22-08-07, 19:31 aa özet gelmişş ekleyen arkadaşa çok teşekkür ederim.Uff yine ejder mi girio işin içine sinir şeyy:img-cool2.acaba pınar annesine nasıl sölücek gencoyu necati gencoya napıcak gencoyla pınar ın annesi konuşabilcek mi konuşurlarsa nasıl bi konuşma olucak ve özgenin cüneytin gercek yuzunu görüp şoka uğradığı sahneyi çoook merak ediorum bi an önce çıksa şu fragmannnn:img-yes:
PinarVeGenco 22-08-07, 19:34 ya yeni özeti okudum genco pinar aski tehlikede:icon_sorr:sad53: falan ay ins cok bozulmaz aralari:img-yes: özgecik cüneytin gercek üzüzünü tanicak oh cok iyi hos da üzülücek baya galiba:icon_sorr
cerenmelisa 22-08-07, 19:36 özet için çok teşekkürler
PinarVeGenco çalışmalar için saol. ellerine sağlıkk
dğer çalışmalarda çok güzel arkadaşlar emeğinize sağlıkk
özet hangi ara geldi :S şaştım kaldım walla.. gencoyla pınarı bekleyen süpriz kesin necatidir.
Ben kanaldnin sitesinde özeti bulamadım siz nerden buldunuz?
cerenmelisa 22-08-07, 19:40 Hala Cüneyit’te inanmak isyeten Özge sonunda acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.Cüneyit ile bir cafede buluşmaya giden Özge mafya Tekin ve adamları ile de karşılaşır
demekki özge ahmetin sölediklerine inanmıyor. daha sonra cüneytle buluşacakken gerçeklerin farkına varıyor..
ehh bunada şükür. sonunda gerçekleri görüyor ya.
Eeraslan2000 nerden buldun bu özeti ya. Googledan tum ozeti aradım cıkmadı. Son cümleyi aradım o da cıkmadı. Ayrıca özette imla hataları var. Nerden buldun bu özeti??
cerenmelisa 22-08-07, 20:07 Eeraslan2000 nerden buldun bu özeti ya. Googledan tum ozeti aradım cıkmadı. Son cümleyi aradım o da cıkmadı. Ayrıca özette imla hataları var. Nerden buldun bu özeti??
ben cvp veriyim istersen. genconun yapım şirketinin sitesinden. ismini tam veremiyorum. yasak çünkü. ama anlamışındır heralde
pelincim imza ve avatar her zamanki gibi çok güzel olmuş bu arada bende aradım nette özeti ama bulamadım gerçekten nerden buldun özeti???
GenCo_PeLinSu 22-08-07, 20:19 Ben aile imzası yapmayı denicem şmdi :img-wink:
cerenmelisa 22-08-07, 20:21 pelosh imzalar çok güzel ellerine sağlık. her ne kadar dizide ikizleri sevmesemde oyuncular çok tatlı ve güzeller
arkadaş tek cümlelik mesaj yazmayalım lütfen. zaten onların hepsi silinecek.uyarı almayalım lütfennn
Değerli üyelerimiz
Aile imzası için isteklerinizi buraya yazmak yerine imzayı yapan arkadaşınıza özel mesaj gönderiniz. Bu şekilde tek cümlelik mesajlar yüzünden başlığın takip edilmesi zorlaşmaz ve de arkadaşınız zaten kalabalık olan başlıkta sizin mesajlarınızı aramak zorunda kalmaz.
Saygılarımla
Bölüm Sorumlusu
BERNA
cerenmelisa 22-08-07, 20:32 buyrun arkadaşlar uyarımızıda aldık hayırlı olsun
lütfen daha dikkatli olalım. bu uyarılar sonunda bir gün başlığımız ceza alacak ve saatlerce giremeyeceğiz.
nesee özette tibetin bişey yapacağı yazıyor. acaba ne ki?? intihar falan etmesin yaa..
bende sizler gibi genco dizisini izliyorum arkadaslar yalnız
aksam gördüğüm bir enstantene yi sizlerle paylaşmak isterim bu yalnızca gencoya özel değil tabiki de :img-wink: aksam genco pınarı evine getirdiğinde iceriye geçmek için genco hemen ayakkabılarının bağını çözmeye başladı pınarda çok değişik bir olay mış gibi ona baktı ve arkasından onun yaptığının aynısını yaptı:) Allah aşkına kaç kişi evine sokaktan geldiği ayakkabılarıyla giriyor çevremde de hiç kimsede böyle bir olaya şahit olmadım bilmiyorum bana çok garip geliyor onların sokaktan geldiği ayakkabılarıyla evlerinde hatta yattıkları odalarda dolanmaları aynı zamanda da saçma ötesi:img-yes:
üff bu ne hız böyle özet hemen gelmiş olaylar daha da heyecanlanıyor. acaba pınarın annesi durumu nasıl karşılayacak. bu ejder ve tayfasıda fazla olmaya başladılar haa. tibet ne yapacak acaba kendisine mi yoksa pınar-genco 2lisinden birisine mi yapacak. sonunda özge de cüneytin gerçek yüzünü göreçekmiş sonunda bea kızım. acaba ahmet ne durumda ona inanmadığı için nasıl bi tepki koyacak. artık bekle c.tesiyi sessiz fragmanı off off
bende sizler gibi genco dizisini izliyorum arkadaslar yalnız
aksam gördüğüm bir enstantene yi sizlerle paylaşmak isterim bu yalnızca gencoya özel değil tabiki de :img-wink: aksam genco pınarı evine getirdiğinde iceriye geçmek için genco hemen ayakkabılarının bağını çözmeye başladı pınarda çok değişik bir olay mış gibi ona baktı ve arkasından onun yaptığının aynısını yaptı:) Allah aşkına kaç kişi evine sokaktan geldiği ayakkabılarıyla giriyor çevremde de hiç kimsede böyle bir olaya şahit olmadım bilmiyorum bana çok garip geliyor onların sokaktan geldiği ayakkabılarıyla evlerinde hatta yattıkları odalarda dolanmaları aynı zamanda da saçma ötesi:img-yes:
sana kesinlikle katılıyorum!!
ben hiç böyle bir olaya şahit olmadım ama türk dizileri işte!!
bu bi gelenek olmuş aslında!
ama her eve giriş çıkışta ayakkabı giyip çıkarmakta zahmetli iş..
düşünsene yönetmen oturuyo, oyuncular bağcık çözmeye çalışıyo.. :D:D
volvox resimleri eklediğin için teşekkürler o sahnede ben çok gülmüştüm çok güzeldi.mervecim seninde imzan muhmeteşem koymayı bi becerebilsem koyarım.:img-wink::img-wink::img-wink:
şöyle resimlere vede bir kaç bölümün karesi izleyince neden bu kadar hoş geldiğini iyice anladım sevgili selenin. çevremdeki insanların beğenmemesine rağmen forumda dahi bazı ark. beğenmemesine rağmen :) ben gerçekten çok beğeniyorum. dudaklar yüz hattı gerçekten de çok güzel hele o parlayan ışıl ışıl gözleri yok mu gerçekten çok güzel bi insan selen bir rop. gözlerini hiç beğenmediğini söylemiş ama bence en güzel + sı gözleri
herkese merhaba.özetimiz gelmiş hayırlı olsun..yine harika bir bölüm bizi bekliyor..şu genconun dosyasından çıkan şey ne çok merak ettim.necati bey ne yaptı bu çocuğa da..bu çocuk benim peşimde pınarın değil ifadesini yarattı..bu konuda bilgisi olan var mı..ya da acaba özgeyi evlat edinmede şu anki manevi babasına yalan söyleyip onun kimsesi hayatta değil sözünü mü abisinin hayatta olduğunu bildiği halde söyledi..inanın düşündükçe senaryo yazmaya başladım..
arkadaşlar izninizle BU NE HIZZ demek istiyorum..ben daha bugün seyrettim Genco'yu hemen özet gelmiş :happy0064 ama bana kısa gibi geldi özet daha uzun olurdu..nese..
necati bizim tahmin ettiğimiz gibi Pınar'ı Genco'dan uzaklaştırmaya çalışıcak :icon_sorr Genco'nun düşüncelerine bayıldım yalnız..Özge'den uzak kalma pahasına da olsa aşkına sahip çıkar fln :img-blush :img-in_lo
Tibet de bence intihar ederse basit kaçar gibi geliyo..Genco'yla ilgili bir şey olmasın :img-blush ya da yapacağı şeyden sonra Pınar Tibet'le ilgilenmek zounda fln kalmasın sakın :img-cool2
benim için en önemlisi: Özge'nin sonunda Cüneyt'in gerçek yüzünü görmesi oldu:happy0064 öyle böyle değil baya bir sinir olmuştum ben artık :img-yes:
GenCo_PeLinSu 22-08-07, 21:34 Resimler için çok saol volvox:img-wink: Ellerine sağlık :)
calismalarinizi yapsanizda görsek o mükemmelliligi
didemfener 22-08-07, 21:57 volvox ellerine sağlık resimler çok güsel
süpersin cnm ya
Resimler için teşekkürler volvox.Devamını bekliyoruz.:happy0064:happy0064:happy0064
eeraslan2000 22-08-07, 22:30 9.bölümün özeti.
“GENCO”
9. Bölüm
GENCO VE PINAR’IN AŞKI TEHLİKEDE...
GENCO’NUN GEÇMİŞİ İLE İLGİLİ YENİ BİLGİLERE ULAŞAN NECATİ ONU KIZINDAN UZAKLAŞTIRMAYA KARARLIDIR.
Genco ve Pınar kalplerini birbirlerine tamamen açmışlardır.Kardeşinden uzak kalma pahasına da olsa Genco aşkına sahip çıkmaya karar verir.Ne Pınar’ın babası Necati ne de Tibet onu durduramaz.Genco her şeyin iyilikle çözümleneceğine inanmaktadır.O nedenle Pıanr’ı eve dönmeye ikna etmeye çalışır.Aşklarını kaçarak değil,mücadele ederek savunacaklarına onu razı eder.Pınar’ın destek alacağı tek kişi annesidir.Ona her şeyi anlatır ve ondan destek ister.
İşin ciddiyetini kavrayan Figen de Genco ile tanışmak ister.Necati Genco’nun peşini bırakmaz.Mahallden Ejder ve adamlarından yardım ister.Onlar sayesinde bazı önemli belgelere ulaşır.Her şeyden habersiz olan Genco ise Pınar’ın annesi ile tanışacağı için çok heyecanlıdır.Büyük bir özenle randevu için hazırlanır.Ancak Pınar ve Genco’yu hiç ummadıkları bir süpriz beklemektedir.
Hala Cüneyit’te inanmak isyeten Özge sonunda acı gerçekle yüzleşmek zorunda kalır.Cüneyit ile bir cafede buluşmaya giden Özge mafya Tekin ve adamları ile de karşılaşır.Aşkına bir türlü karşılık alamayan Tibet ise çılgınca bir işe kalkışır.
özet yapımcı şirketin sitesinden alınmıştır..kaç haftadır ilk defa güncelleme yapılmış..yarın akşam veya cumaya da fragmanı bekliyoruz...
ya bölüm süperdi.. hele fotolar gelince daha bi anladım kıymetini.. bi arkadaş dizinin biteceğini söylüyor.. kimse inanmasın ve lütfen böyle kuruntuları buraya eklemeyin.. sonra herkes bitermi acaba düşününce konudan sapılıyor..bitmeyecek.
yapılan çalışmalar süper.. eklenen resimler için volvoxa teşekkürler..
bende bugün çalışma yapıp ekleyecem..
özet hemen gelmiş.. eeraslan sağolasın..
bence bu bölümde pınar ile genco aşkına bişey olmayacak.. tibet napacak onu kestiremiyorum ama bayağı sinirli..
demekki gerçekten özge, cüneytin yalanlarını öğreniyor.. helal olsun..
resimler için çok teşekkürler
genconun evindeki mutfaktaki çay yapma sahnesinin resimlerini de eklerseniz sevinirim......
Bluenight Volvox resimler için teşekkürler. Çalışmalar da cok güzel olmuş arakadaşlar. Bari bende özet hakkında yorum yapiim. Bi kere özet bi öncekine göre cok yavan. Öncekini okuduğumda ne kadar heyecanlandıysam bunda o kadar durgunlaştım neden bilmiyorum. Genco Figen'le tanışıyo bu güzel bi haber ama karşılaşacakları süpriz engelleyecek. Bu da ya Necati-Ejder ve çetesi iş birliğidir ya da Tibet'in kalkışacağı şey.. En sevindiğim olay Özge'nin Cüneyt'in(lütfen Cüneyit) gerçek yüzünü anlamış olması ki burda da Ahmet'ten tek kelime bahsedilmio. Dediğim gibi Özge'nin Ahmet'e mahcup olup bi bölüm hiç konuşmamalarından korkuyorum. Tibet'e gelince intahar etmeyi göze almaz çünkü hala Pınar'ın ona dönebileceğine inanıyor ama dostluklarını kullanacağı bi kesin.. Fragmanı görünce tam yerine oturur heralde bu özet..
prensesdirect 23-08-07, 08:48 günaydın arkadaşlar öncelikle resimleri ekleyen bluenightarkadaşıma teşekkür ederim özgeli gencolu sahneleri eklersen sevinirim.:img-yes:
özet hakkında yorum yapıım:hiç iç acıcı bi özet deildi sadece özgenin cüneyti anlaması olayına sevindim.acıklayıcı bi özette olmamış özeti okumasaydım daha çok heycanla bekleyecektim fragmanı inş. fragmanı izleyince biraz heycan olur...:img-wink:
Aklıma takılan bişi var. Dizi oyuncları arasında Çiğdem Tunç'un oynadığı bihter diye bi karakter var ama daha dizide böyle bi karakter gösterilmedi. Acaba hangi rolde gelecek. Genco'nu n teyzesi halası gibi bi akraba olabilir mi acaba ya da Tibet'in bi akrabası ya da Pınar'ın. Yoksa akraba dışı bi karakter olarak mı gelecek öğretmen filan ya da Necati'yle alakalı biri. Meraktan çatlamak üzereyim ya hangi bölüm gelecek acaba???
bluenightttttt :D resimler iicn tsk ederim ya
super olmus :D baslik canlandi biraz :P
bide multimedia bolumu acilsa hic fena olmaz
Konusu ve oyuncular çooooooooooooook iyi ama dizinin adı kötü.Başka bir isim olsa daha iyi olurdu.En azından daha çok ilgi çekerdi.Tabiki bu benim fikrim:img-yes::img-wink:
Konusu ve oyuncular çooooooooooooook iyi ama dizinin adı kötü.Başka bir isim olsa daha iyi olurdu.En azından daha çok ilgi çekerdi.Tabiki bu benim fikrim:img-yes::img-wink:
ama olsun, heheh dizinin ismi genco olmasina
ragmen cok guzel rayting aliyor hehe :D!
özete göre işler iyice karışıyor anlaşılan.
nihayet özge cüneytin ne mal olduğunu öğrenecek.
ve bence tibet pınarı kaçıracak üstelik silah zoruyla.
belki gencoyu yaralar falan.
bilenmiyorum ama tibetin yapabileceği daha büyük bir çılgınlık olamaz herhalde
işte istediğim resim buydu
çok teşekkür ederim
burada sayılır derken çok tatlı çıkmış canım benim
http://img300.imageshack.us/img300/3913/bitmap253ps1.jpg
ya her resimde çok tatlı bu ya :img-yes::img-in_lo
ayshe_yeshil 23-08-07, 10:15 bluenight
canım çok saol valla eklediğin resimler için..
bende sabırsızlıkla bekliyordum ressimleri
senden bi ricam var acaba şu öpüşme sahnesinin resimlerini biraz önce alsakta şimdi eklesen
çaloşma yapmaya başlıyorumda
çok mu şey istedim acaba uğraştırıcam seni ama lütfen...
zeytingozlu 23-08-07, 10:19 resimler için saoll ya hepsinde acayippp tatlılarrr
ÇOOOOOK teşekkükler bluenight eline koluna sağlık harikasın ya
çok emek harcıyosundur biliyorum çok sağol
ayyyyyyyyyy çokkk güzel yaaaaa:img-in_lo:img-yes::img-wink::happy0064:P :)
yaşadığım dramı size anlatamam sürpriz tatil yüzünden aç susuz kaldım(netsiz yani)yorum yapamadım ama yapıyorum şimci öncelikle bu bölüm pek güzeldi
yumurcak seslerimiz duyuldu gösterdiler yumurcağı hemde güzeldi tülin mıhtar ve yumurcak sahneleri istiyoz:happy0064
öncelikle ahmeti tebrik ediyorum kumar olaı için özgenin kapıusına dayanıp kumarda kazandım deyip parayı vermesi güzeldi özge yalan söylüyosun deyip ahmet sen hiç yelan söylediğim gördün mü filan deyişi ve özgenin sesini çıkaramayışı(e haliyle)çok hoştu sonra ahmetin sibelin ayakkabısını kırdığı ve özgenin ona güzelce bi kardeşlik vermesi de hoştu.özgenin cafede cüneyte gözlerinin güle güe bakması onun güzelliğiydi ama ahmete bak öyle be özgecim.pınar gencoda bi gün kaldı.hani mahalle karıştıydı yahu.son olarak tahminler doğru çıktı necati yapmış gencoların evini:img-pilot
tibet bu bölüm pek antiman değildi acısını çıkarmaya çalışiyiii yavrucak:icon_sorr
Bluenight resimler için çok çok çok tesekkürler. Forumu da kapatırız bugün. Fragman yarın gelir heralde daha bi haber yok. Benim aklım hala bihterde kaldı. Çiğdem Tunç hangi rolde diziye katılacak acaba. Sizin bi fikriniz var mı?
ayshe_yeshil 23-08-07, 10:49 bluenight
canım harikasın çok çok saol yaa
sağol bluenight, sağol volvox..ellerinize sağlık..
bence ayrı bir tatlılar.. ama 9.bölümde çok çekecekler.. bakalım neler olacak?
baslik kapanmasi lazim, modlarrr nerdesiniz Yeni basligimiz
nerde kaldi :D Ve tabiki MULTIMEDIA BOLUMU!!:D
Gizem~AsiYıllar 23-08-07, 11:05 bluenight resimler için teşekkürler.eline sağlık.:img-icecr
volvox ve bluenight(nalandı sanırım) resimler için çok tşkler ellerinize sağlık...
özet benim için de çok heyecanlandırıcı değil..ben en çok Genco Pınar Figen buluşmasından Genco ve Pınar'ı bekleyen sürprizi ve Tibet'in nasıl bir çılgınlığa kalkışacağını merak ediyorum :img-blush Genco ve Pınar'a zarar vermesin de :img-icecr
bluenight resimler için teşekkürler
özet mi geldi ya netten uzağım bilmiorum noldu kanald nin binasına göktaşı mı düştü
hatta fragmanda çıktı demeyin kalp krizinden giderim bu genç yaşta
hadi yahu bu başlık yaşlandı:icon_whis
ayshe_yeshil 23-08-07, 11:09 Bluenight resimler için çok çok çok tesekkürler. Forumu da kapatırız bugün. Fragman yarın gelir heralde daha bi haber yok. Benim aklım hala bihterde kaldı. Çiğdem Tunç hangi rolde diziye katılacak acaba. Sizin bi fikriniz var mı?
valla cnm düşünüyorumda hiçbir kılıfa sokamıyorum kendisini
genconun geçmişinden geleceğini düşünüyorum
ama nedense gelişiyle pek güzel şeyler olacağını sanmıyorumm...
bluenight resimler için teşekkürler
özet mi geldi ya netten uzağım bilmiorum noldu kanald nin binasına göktaşı mı düştü
hatta fragmanda çıktı demeyin kalp krizinden giderim bu genç yaşta
hadi yahu bu başlık yaşlandı:icon_whis
117. sayfada özet var. Kanald den deil başka bi yerden bulundu. Daa fragamana cooooooooooooook vardır ya:icon_sorr
|