Tüm Versiyonu Göster : Genco (Arşiv-3)
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
tiyatrocu_kiz 08-08-07, 21:24 :) evet hatırlıyorum o cümleyi, bi de ay çekmeyin lütfeen biz sadece arkadaşıııızz diyordu ya bende onu seviyorum. bu arada şarkı söylerken sesi de fena değil.
dimi?
zor aşkı fena söylemedi :)
"aa yapmayın. domates gibi oldu kız" :):):)
Her hareketi sempatik yha :)
tiyatrocu_kiz 08-08-07, 21:26 herkese merhaba
gencoyu izliyorum ara sıra da girip yorumları okuyorum çok da hoşuma gidiyor açıkçası hiç yazmadıydım ama bu akşam dayanamadım
tiyatrocu_kız yani dilek(adınla hitap etmemde umarım bir sorun yoktur) allah iyiliğini versin güldürdün beni resimlerdeki mimiklerle senin yazdıkların cuk diye oturmuş çok hoş olmuş aklına sağlık
imza,avata, özel çalışmalar mütiş emeğinize sağlık
Merhaba cnım
Tabiikide sorun yok ismimle daha rahat olur hatta :)
Evet mimiklere uydurup tuhaf kısa skeçler yapıyorum :)
Eğleniyosanız ne mutlu :)
Teşekkürler yorumun için :)
ben bi de bu hafta cüneytle konuşurken ki söylediklerini sevdim. gerçi keşke ahmete söyleseydi ama...
...ama kimse senin gibi olamaz, çünkü sen bitanesin :img-in_lo
tiyatrocu_kiz 08-08-07, 21:30 ben bi de bu hafta cüneytle konuşurken ki söylediklerini sevdim. gerçi keşke ahmete söyleseydi ama...
...ama kimse senin gibi olamaz, çünkü sen bitanesin :img-in_lo
Ama doğru söylüyo...
Kimse cüneyt gibi şerefsiz olamaz. o ilk ve tek :):):):happy0064
kesinlikle nasıl gıcığım ona bi bilseniz.
bu arada ejder tarkan resimlerini dört gözle bekliyorum kare kare :)
onlara da replik yazmak güzel olur
ayshe_yeshil 08-08-07, 21:33 Ama doğru söylüyo...
Kimse cüneyt gibi şerefsiz olamaz. o ilk ve tek :):):):happy0064
selamlar....
yeni geldim foruma
ve izninizle bu cümleyi günün sözü ilan ediyorumm
harikasın cnm...
kimse onun gibi şerrefsiz olamaz..:img-pilot
tiyatrocu_kiz 08-08-07, 21:34 kesinlikle nasıl gıcığım ona bi bilseniz.
bu arada ejder tarkan resimlerini dört gözle bekliyorum kare kare :)
onlara da replik yazmak güzel olur
Aklımın bir köşesine yazdım :) Tamam :)
kısmet otoparkta güzel bişeler olur o zaman :):):)
otoparkta,sokakata,necati pisliğinin bürosunda her yerde eğlenceli şeyler yapılabilir.
burada arkadaşlar biz neden hala 1. sayfada değiliz ve neden hala multimedya bölümümüz yok?
artık fotoğraflar ve avatarları orda toplasak da derli toplu olsa forumumuz
tiyatrocu_kiz 08-08-07, 21:39 selamlar....
yeni geldim foruma
ve izninizle bu cümleyi günün sözü ilan ediyorumm
harikasın cnm...
kimse onun gibi şerrefsiz olamaz..:img-pilot
hoşgeldin canım edelim tabii:)
Günün sözü edelim:)
ya bide öyle güzel laf çeviriyoki.....
Ahmet söyleseydi kumar borcu olduğunu özge inanmazdı belkide...
Artık kimseye inanmaz özge...
Kendisi yakalaması lazım ..!
Ya adamı melek gibi görüyo ...!
"melek görünen
şeytana bürünen
hem çok sevilip
hemde nefret ettiren
masum şeytan "
Senaryomun reklamını da yaptım :)
Ama cuk oturdu :)
[QUOTE=tiyatrocu_kiz;4342701]hoşgeldin canım edelim tabii:)
[B]ya bide öyle güzel laf çeviriyoki.....
---------------------------------------------------
bir an evvel yakalaması lazım yoksa gidecek paralar bi daha geri gelmeyecek. 30 bin ytl az değil
ayshe_yeshil 08-08-07, 21:43 hoşgeldin canım edelim tabii:)
ya bide öyle güzel laf çeviriyoki.....
"melek görünen
şeytana bürünen
hem çok sevilip
hemde nefret ettiren
masum şeytan "
Senaryomun reklamını da yaptım :)
Ama cuk oturdu :)
yok yok özgede bu saflık varken iş üstünde bassa bile o şeytan onu yine kandırır
heralde ondan vazgeçmesi için
önce ahmete kör kütük aşık olması gerekecektir.. yanii vuslat yakın...
ayshe_yeshil 08-08-07, 21:48 Buyrun arkadaslar, 20 tane resim :img-wink:
http://**********.com/files/47729473/gc.zip.html
rabişşş canım çok saoll
ben resim ekleyeceğini bilmediğğmden kalitesxi düşük resimlerle uğraşıyorum 3 saattir:icon_sorr tam çalışmalar bitti derken...
yinedee harikasın cnm çok saol...
yok yok özgede bu saflık varken iş üstünde bassa bile o şeytan onu yine kandırır
senin bu mesajını okuyunca aklıma
en son babalar duyar filminde ki hallederiz kadir geldi oda ne yaparsa yapsın hep üstün çıkardıya
"ama bir sor hülya niye yaptım" diye
özgede cüneyti kumar oynarken yakaladığında öyle zeytinyağ gibi üste çıkar "ama bir sor özge niye yaptım geleceğimiz için yapıyorum" gak guk bişeler söyler yine inanır o cüneyte bizim ki saf bu kız saf hiç abisine çekmemiş
ay bende bir kere yazmaya başlıyınca susman artık ne güzel yazmadan sessiz sessiz okuyodum
tıytrocu kız guldrdn bnı walla super olmus replıkler:) hele tuy dokucu krem yemstı lafı ve osgenn bakısı tam super olmus walla:)
Sonuna kadar katılıyorum...
Ya barda rezil oldu kız...İki kelime edip hemen affettirdi kendini..
Zaten sömürüp duruyor kızı..Oaralar cuk cebe..
Bu Özge nezaman akıllanacak ya..:icon_sorr
Ahmet gibi biri varken hemde..:img-in_lo
tiyatrocu-kiz resimleri ve replikleri simdi gordum :good:
Superrrrr
bölüm yorumu;
reytingler aynası olmuş durumun.. bugün annem dedi ki 6. bölümü izlerken "başkalarının acılarının bir gün böyle güzel bir dizi olacağını hiç düşünememiştim" nalana boool teşekkür pls..saol anam be.. dizi arşiwi hooop 7 oldu sayende pınarla genco çok şeker yaa.. alpay az parlak ama olsun..
bölüm yorumu;
1-pınarın babası= iki satırda yemek istiyorum hojjalar.. müsade war mı?
2-ikizler=salak olduklarını biliodum da bu kadarına da yuuh diorum cüneyt ikisini de "götürdü"
3-özge=allam uyan kıs.. uyan bee... üsküdarda sabah oldu anacım.. kaz misali yolacak herif seni..
4-amatla&özge balık muabbeti=dehşet.. bi insanın nası we ne dende doal olcaanı yansıttı o sahne bana
5-azimli pınar=bursu alcam die ravel-concerto de paris e çalışıo yawrum bennim.. bu arada sağlam eser haa.. dinleyin..
6-tibet=aşk.. bu üç harfli şey.. herşeyi yaptırır.. ne diim.. :) hayırlısı..
sevde & sevde 09-08-07, 01:08 eklediğin resimler için çok tşklerrrr
ben gencoyu özledim!!!:)
Bluenight ve tiyatrocu_kız bir an resimleri eklemiceksiniz sandım
çooooooooooook sağolun ellerinize sağlık süpersiniz harikasınız
resimler için çok teşekkürler devamını beklicezz
başlık değiştirme zamanı gelmedimi:icon_whis
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını geçtiği için kilitlenmiştir. Paylaşımlarınıza buradan devam edebilirsiniz.
Lütfen tek cümlelik, harflerin hepsinin koyu veya renkli yazıldığı ve sohbet içerikli mesajladan kaçınalım.
Bir önceki başlığa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.
Sudem
http://www.dizifilm.com/forum/showthread.php?t=30053
Ewet arkadaslar yeni baslığımız hayırlı olsun. Bu aksam Genco'nun tekrarı 22.30'da. Sanırım bu yüzden daha özet gelmedi. Bu aksam gelir heralde?
cerenmelisa 09-08-07, 09:22 bluenight resimler için çok teşekkürler.
eklemeye devam etmene çok sevindim. emeğine ssağlık
prensesdirect 09-08-07, 09:51 yeni başlığımız hayırlı olsun :happy0064 hala özet gelmedi galiba bugün tekrarrı var genconun belki fragman gecerler arada inş...
yeni başlık hayırlı uğurlu olsun herkese Dilara03 ve €moS çalışmalar çok güzel olmuş izniniz olursa kullanmak isterim neyse tekrarıda izlicem özette geşir heralde...:good::good::good:
€moS
Dilara
canlarım imzalar çalışmalar süper olmuş bayıldım emeğinize sağlık
resimler için de çok teşekkürler
bu arada yeni başlığımız da hayırlı olsun
bugun tekrar var dayanamayıp izlicem inş ,
bi de özet gelse çok iyi olur yaaa
yeni başlığımız hayırlı olsun arkadaşlar (biraz geç oldu ama..:img-blush )
ya herkes 22.00'de demiş tekrarını..kavak yelleri saat 22.45'te bitiyo...23.00'de değil mi??
bugün özet gelmez herhalde..geçen hafta cuma günü gelmişti sanırım..
yeni başlık hayırlı olsunn:happy0064yeni bölüm gelmeden kapanır inş.
meryemce1,Dilara03,€moS çalışmalar ve resimler için teşekkürler
meryemce1,Dilara03,€moS Çalışmalarınız çok güzel..
Ellerinize sağlık..
Yeni başlık hayırlı olsun..:)
Bugün tekrar var..Yeniden izliycem özellikle Ahmet ve Özge'nin balık yeme sahnesini.. :)
Emoş,Dilara,meryemce imzalar ve resimler için çok teşekkürler:img-blush
Bu arada yeni başlığımız hayırlı olsun...:img-wink:
resimler süper ellerine ve emegine saglık
oooo yeni sayfa açılmış dünden buyana hayırlı uğurlu olsun
zet eklediğin resimler çok güzel emeğine sağlık
bende yedinci bölümü merakla bekliyorum belki bu akşam fragmanı verir yani inşallah umarım
PinarVeGenco 09-08-07, 12:02 arkadaslar hepinizin ellerine saglik calismalar süper ötesi:img-yes::img-yes::img-wink:
yeni başlığımız hayırlı olsun.
resimler süper teşekkürlerrrrrrr
hele tarkanla ejderi ekliyorsunuz ya daha bi teşekkür edesim geliyor :)
tarkanın gencoları izlediği ve ejderle tarkanın sokaktaki resimlerini de ekleyebilir misiniz?
tekrar sağoluuu ellerinize sağlık
sudemduvar kağıtları harika olmuş ellerine sağlık:img-blush
sueeresimler için teşekkürler:img-wink:
zetçalışmaların çok güzel olmuş teşekkürler:good:
gizem_kaan 09-08-07, 12:24 yeni başlık hayırlı olsunnn:happy0064
çalışma,resim ekleyen herksein eline sağlık,çok güzeller...
bugün tekrar var oleyy:happy0064
yeni bölümde neler olacak çok merak ediyorum...
resimler..ve tüm çalışmalar harikaa ellerinize sağlık arkadaşlar...
ya yeni başlık açılmışş hayırlı olsun hepimizeee...:happy0064
ayy şu tarkanıı çok sefiom benn ama bu dizideki halini değill tabii diziden önceki halini....çok teşekkürlerrrr:):):)
yeni başlık açılmış hepimize hayırlı olsun :img-icecr
ayrıca çok güzel çalışmalar eklenmiş ellerinize sağlık
bu arada biz kaçıncı başlığa geçtik takip etmekte zorlanıyorum:img-blush
öncelikle yeni başlığımız hayırlı olsun...
bütün çalışmalar çokk güzel.çalışma yapan arkadaşların ellerine sağlık.
yorumlarınızı bekliyorum..........
resimler çok güzel olmuş cnm eline sağlık:img-wink:...
emeğine sağlık zet çok güzel çalışmarın
senacım senin imzada güzel olmuş eline sağlık
keremcem d 09-08-07, 15:03 Vayyyy
yeni absligimiz hayirli ugurlu olsun..
zet calismalarin müthis olmus..
sena57-utku cnm sneinde calismalarin sahane olmus..
hemen arkalara bakim..
resim eklenmis mi diye:img-yes:
slm ben geldimmm :)
uzun zmndır gelemiodum ösledim vallaa :img-wink:
çalışma yapan herkese çok tşk;)
bu arada yeni başlık hayırlı olsunn;)
antimanlar ailesi süper olmuşş :) :) :)
by_sln_(e-e)ci 09-08-07, 15:46 çalışma yapan herkese çok tşk. gerçektende hepsi çok güzel...
hakkaten ya kimse yok bugün burda boş tribünlere oynuo sanki resimler
keremcem d 09-08-07, 15:57 zet calisman cok güzel olmus..
güll cnm imzan süper olmus:img-yes:
zet madem yorum istiyorsun..bende yapıyım ama gücenmece yok..ben hep açık sözlüyümdür..
öncelikle aslında uğraşsan süper olacak ama pek uğraşmıyorsun..2 dk da yapıp bırakıyorsun anladığım kadarıyla..imza 30 dkmı alan bir çalışma tipi..walpepar ise daha uzun sürer ve kolay değildir..ama sen 2 dk da yapıyorsun..
son yaptığın çalışma tipini hiç sevmem.. 2 kişi var, birisi daha çok görünüyor, diğeri de görünüyor ve resim böyle bozuluyor..diğer çalışmalarda ise emek harcamışsın ama o kadar da değil..mesela ben çok süper yapmıyorum ama en azından 2 dk da yapıp bırakmıyorum.
sana tavsiyem biraz daha emek harca;)
bende diğer ark.lar gibi çok süper olmuş deyip geçiştirmedim dikkat edersen
bütün imzalar ,antiler takımı hepsi çok güzell..tam onlara layık :img-pilot
** en antiler necati :img-pilot :img-pilot pınarın babası...bu nasıl bi babadır yaa..kendi kızını düşünmüyo.dikişli elini çekiyo..genco yazık tuttu.kurtarmaya çalıştı ama nafile :icon_sorr :icon_sorr ahmet&özge çok tatlıydı.çok güzel yakınlaştılar biribirlerine..:img-in_lo genco ilede nekadar yakın konuşuyor özge.:P pınarın aşk itirafı süperdi :good: kurdugu cümleler..söyledikleri.:img-in_lo .gel özet biran önce..geçen hafta cuma ögleden sonra gelmişti sanırım..yarın gelir büyük ihtimalle..
genco aşireti yine coşmuşuzz:happy0064...maşallah bi sayfayı daha geride bırakmışız:img-yes:...yeni sayfamız hayırlı olsun:img-wink:.....hepimizin ellerine sağlık:img-icecr...
çalışma ekleyen tüm arkadaşların ellerine sağlık:icon_whis...sayfa avatar ve resimlerle dolmuş,çok güzel olmuş:good:...hem emeğe saygımız sonsuz(aşkada saygımız sonsuzz:img-blush)
arkadaşlar dizimizin tekrarının başlamasına 4 saat 30 dakika var tekrarı bile insanı heyecanlandırıyor
bu arada önceden dizinin özeti perşembeden gelirdi ne oluyor ya neden cuma geliyor artık önceden cuma günü fragman izlerdik:icon_sorr yanlış mı hatırlıyorum (yine erken geliyor kanala isyan gibi olmasın nede olsa tekrarını falan veriyor dizimizin)
Dizinin tekrarı olduğu zaman insanların tekrarında nolduunu anlaması icin yeni özeti de yeni fragmanları da vermiolar. Tekrar bitmeden de vermezler özeti zannetmiyorum.
ekinela_94 09-08-07, 17:32 slm herkesee ben gldm...
Çalışmaların hepsi süper olmuşş herksn eline sağlık...
Bgn 22:30 da tekrarı varr yine izlicem gbi ikinci kez izleince anlamadığım yerleri anlıorm...:P
GÜL GÜZELİ 09-08-07, 18:31 tmm cnm:good:...sen merak etme:icon_whis...ben fragman resimlerini eklicem:img-yes:...erken görürsem özette geçerim:img-wink:...bu arada niye forum bu kadar sessiz yaaaa:icon_whis....
tşk ederim cnm çok sagol evet forum sessiz gerçekten suee, didemfener diger arkadaşlar yoklarr giremiyolardır belki fırsat bulunca girerlerr hee bide kavak yelleri var bu akşam izliyolarsa onu bekliyolardır benım gibi bende izliyorum ama şuan daha haberler filan var bende burda vakit geçiriyorum gencodan sonra kavak yelleri vazgeçilmezimmm yaa gençlık dizisi çünkü orda aslı ve denizin sevgili olmasını bekliyorum burda genco ve pınar zaten tamamdır da tamam olmayan ahmetle özge var inş olurlarsa onları bekliyorum bakalım hangi çift önce sevgili olcak gerçi aslı ve denizz adımlarını atmak üzereler ama bu işler belli olmaz belki ahmetle özge onlardan önce olurr tabii cüneytt çıkarsa ortalarından uff ne zaman özgeyi cüneytle degilde ahmetle anmaya başlıcazz ya ben o antimanın ismini ikide bir telefüs etmek istemiyorum sinir oluyorum çünkü hele işin içinde özge varken daha çok sinir oluyorumm ahh özge ahh bi açsa gözlerini görcek herşeyi ama tutturmuş bi aşkda aşk diyee aşık oldugu adamda bişeye benzese hayır dış güzellik önemli degil ama adamın içi türk sinemasının tevacüzcü çoşkunundan daha peter allahtan cüneyt beyy özgeye öyle bişey yapmaya kalkmıyoo gerçii belki yapar o kadar zaman yanındaydım bari hakkını veririm diyipte sarkıntılık etmeye kalkabilirr sapık şeyy ahh bee bişey yapsada hem özge sogusa hemde genco bi güzel hakkından gelsee ama yapmazz ki habire kumar borcu yapar anca oda gencoyu ilgilendirmezz zatii gerçi içimden bi ses genco bu konu yüzünden karşısına çıkıcak diyoo kardeşinin paralarını yürüttüyaa kumar içinn belki genco hesabını sorar inş yani....
fundapehlivan 09-08-07, 18:47 Ayy çok güzel çalışmalar yapmışsınız arkadaşlar...
Harika!
Ellerinize sağlık!
Özet yarın çıkar herhalde...
gelecek bölüm herhalde özgenin anne ve babası gencoyu kenara çeker:icon_sorr
Off ya düşünemiyorum...
Kadersiz yavrum benim:icon_sorr
Her şey onun üstüne kalıyor...
Valla ben son bölümü youtubeden indirdim, seyrediyorum sıkıldıkçaa:img-blush
Bu arada antimanlar imzası da gerçekten harika olmuş:happy0064
tşk ederim cnm çok sagol evet forum sessiz gerçekten suee, didemfener diger arkadaşlar yoklarr giremiyolardır belki fırsat bulunca girerlerr hee bide kavak yelleri var bu akşam izliyolarsa onu bekliyolardır benım gibi bende izliyorum ama şuan daha haberler filan var bende burda vakit geçiriyorum gencodan sonra kavak yelleri vazgeçilmezimmm yaa gençlık dizisi çünkü orda aslı ve denizin sevgili olmasını bekliyorum burda genco ve pınar zaten tamamdır da tamam olmayan ahmetle özge var inş olurlarsa onları bekliyorum bakalım hangi çift önce sevgili olcak gerçi aslı ve denizz adımlarını atmak üzereler ama bu işler belli olmaz belki ahmetle özge onlardan önce olurr tabii cüneytt çıkarsa ortalarından uff ne zaman özgeyi cüneytle degilde ahmetle anmaya başlıcazz ya ben o antimanın ismini ikide bir telefüs etmek istemiyorum sinir oluyorum çünkü hele işin içinde özge varken daha çok sinir oluyorumm ahh özge ahh bi açsa gözlerini görcek herşeyi ama tutturmuş bi aşkda aşk diyee aşık oldugu adamda bişeye benzese hayır dış güzellik önemli degil ama adamın içi türk sinemasının tevacüzcü çoşkunundan daha peter allahtan cüneyt beyy özgeye öyle bişey yapmaya kalkmıyoo gerçii belki yapar o kadar zaman yanındaydım bari hakkını veririm diyipte sarkıntılık etmeye kalkabilirr sapık şeyy ahh bee bişey yapsada hem özge sogusa hemde genco bi güzel hakkından gelsee ama yapmazz ki habire kumar borcu yapar anca oda gencoyu ilgilendirmezz zatii gerçi içimden bi ses genco bu konu yüzünden karşısına çıkıcak diyoo kardeşinin paralarını yürüttüyaa kumar içinn belki genco hesabını sorar inş yani....
Ayy çok güzel çalışmalar yapmışsınız arkadaşlar...
Harika!
Ellerinize sağlık!
Özet yarın çıkar herhalde...
gelecek bölüm herhalde özgenin anne ve babası gencoyu kenara çeker:icon_sorr
Off ya düşünemiyorum...
Kadersiz yavrum benim:icon_sorr
Her şey onun üstüne kalıyor...
Valla ben son bölümü youtubeden indirdim, seyrediyorum sıkıldıkçaa:img-blush
Bu arada antimanlar imzası da gerçekten harika olmuş:happy0064
slmlarrr kulağım çınladı bende geldim ama yine gidicem kavak yelleri başlardı çünkü.
eet fundacım gencoyu şimdi bi de onlar kenara çekerler çok bahtsız dediğin gibi.bu kez kesin atılacak okuldan uff:icon_sorr:icon_sorr
neyse ben kaçtım şimdilik bye bye
fundapehlivan 09-08-07, 19:16 slmlarrr kulağım çınladı bende geldim ama yine gidicem kavak yelleri başlardı çünkü.
eet fundacım gencoyu şimdi bi de onlar kenara çekerler çok bahtsız dediğin gibi.bu kez kesin atılacak okuldan uff:icon_sorr:icon_sorr
neyse ben kaçtım şimdilik bye bye
Yok ya hemen atmazlar bence...
Şikayet etmeye fırsat bulacaklar mı bakalım?
Özge onların konuştuklarını öğrense valla dünyayı başlarına yıkar...:img-wink:
GÜL GÜZELİ 09-08-07, 19:28 dogru tahmin etmişimm sueecimde benım gibi kavak yellerini izliyomuş megersemm hehehe:):)yaa ben nedense hala özgenın ailesinin gencoyla özgenın bagını yani abi kardeş olduklarını ögrenecekler diyorum zaten gencoda ailede özgeyi kaybetmek istemediklerinden gerçegi saklarlar o sorun degil yaa duruma bakınca zaten en mantıklısı ögrenmeleri çünkü rahatsızlık duyuyolar gencodann ee genconun yakasını bırakmaları içinde bi neden lazımm eee en büyük nedense genconun abiligi kurban olurum onun abiligine ben abilerin güzeli neyse bi ihtimal ögrenebilirler ama asıl merak ettigim aile paraları genconun yedigini sandıgında ve özge duydugunda savunucakmı gencoyu çok merak ediyorum yaa gencoya ne olursa olsun cüneyt yanmasın diye susarsaa bidee varyaaa yırtarım ben o cüneyti o zaman hee yazık yaa gencomaa bi yüzü gülmedi gitti zavallım yosun gözlüm benım abilerin en yakışıklısı:)
GÜL GÜZELİ 09-08-07, 19:55 eet cnm izliodum kavak yellerini ama dayanamadım yine geldim bi resim ekliyim dedi.
ama fundacım sana katılıyorum özge bi öğrensin kıyameti koparır.gül güzeli kesin savunur gencoyu suçsuzların yanında bizim deli kız :) :) :) :)(ama yakında öğrenmeleri muhtemel hele necati tahmin ettiğimiz gibi öğrenmmişşse genconun sırrını özgenin ailesine de anlatır)
dediğim gibi benden bi resim beğenmeniz dileğiyle
http://img249.imageshack.us/img249/9982/gencopnarakrogenc2.jpg
yine kaçtım ben bye :)
güzelmiş cnm ellerine saglık ya necatiyi bende düşündüm özgenın ailesi ögrenirse otomatikmen oda ögrenir zatende ama o zaman özgede gerçeklere daha yakın olur o bi kenara necatinin gencoyla ugraşması için neden kalmazz yada kalırmı neticede necati pınar yüzünden ugraşıyo gencoyla onun derdi özge degilkii uff ne biliyim yaa kafam çok karıştı herşey bi yana bi kere özgenın ailesi artık özgenın bi abisi oldugunu ögrenmeli sahipsiz olmadıgını bilmeliler ki şu nedüyü belirsiz lafıda kalksın ortadan hemde özgenın babası habire üstüne gitmesin özgenın üstüne sinir oluyorum ya sahipsiz bulunca her istedigini yapıyolarya zavallı kimsesiz insanlara deli oluyorum hem kimsesiz olmuyolarki onların yanında da bizim gibi Allah var elbet onlara yapılanların bin katını Allah çıkartırr neysee konumuz bu degildi şimdi nerden nereye neyse ben kaçtım kavak yelleri başlıcak reklamlarda urarım gene:):):)
Miss Elektra 09-08-07, 19:56 eet cnm izliodum kavak yellerini ama dayanamadım yine geldim bi resim ekliyim dedi.
ama fundacım sana katılıyorum özge bi öğrensin kıyameti koparır.gül güzeli kesin savunur gencoyu suçsuzların yanında bizim deli kız :) :) :) :)(ama yakında öğrenmeleri muhtemel hele necati tahmin ettiğimiz gibi öğrenmmişşse genconun sırrını özgenin ailesine de anlatır)
dediğim gibi benden bi resim beğenmeniz dileğiyle
http://img249.imageshack.us/img249/9982/gencopnarakrogenc2.jpg
yine kaçtım ben bye :)
Resim cok güzel.
Dizinin gelecek bölümünü iple cekiyorum.
Gecen bölümün malesef sadece gece cikan tekrarini seyredebildim. Umarim dizinin tekrarinda bütün sahneler kesilmeden yayinlanmistir. Malesef cogu dizilerinin bölümlerinin tekrarlari yayinlandiginda bazi sahneler kesilerek yayinlaniyor. Gencoyuda Kavak Yelleri dizisinide cok sevdigim icin her ikisininda hic bir sahnesini kacirmak istemiyorum.
dişi einstein 09-08-07, 20:19 Tekrar merhaba arkadaşlar,
6 bölüm geçti. Ve her bölümde konu iyice ısındı ve Türk filmini aratmayacak unsurlar içermeye başladı. Kimse yanlış anlamasın bundan şikayetçi falan da değilim. Buraya yazdığım ilk yorumda da belirtmiştim içinde samimi duygular oldukça basit bir olay bile muhteşem bir kurguya dönüşüveriyor. Ama yine rahatsızlık duyduğum bazı noktalar var. Bunları da yazarak başlamak istiyorum. Yani aslında takıldığım noktalar demek istemeliyim. Bunlardan birincisi Genco'nun kahramanlığı. Artık çizgi roman havasından çıktım fantastik bir kurguyla diziyi izlemeye başladım.:img-wink: Sanırım ekip de bunu istiyor.Anlamadım gitti. Acaba açıklanamayan bilimsel gerçekleri onlar mı açıklayacaklar.:icon_whisZaten Genco'nun Bilim Teknik dergisi okuduğunu gördüğümde de dizinin amacında başka faktörler de var demeye başladım.:icon_whis Herşeye korkusuzca dalmasını anladım da ne bileyim böyle eczane kepenklerini tek başına kaldırması ya da ikinci bölümdeki iki kişinin kaldıramadığı müzük kutusunu gık demeden kaldırması tuhafıma gitti. İkide bir kaybolmasından söz etmiyorum dikkat edersiniz. Alıştım buna.5.bölümde pek görememiştim. Neyseki 6.bölümde kayboldu yine.Özlemiştim yahu kaybolmasını. Bir de böyle örümcek sezgileri falan da var galiba. Biraz kripton ve örümcek ısırığı kokusu almaya başladım. Ben de iyice fantastik olaylara taktım. Yok hayır iyice abartmasınlar da.Araya Matrix falan girermiş.:img-hysteTamam neyse bu konuyu kapatacağım. Yine de bundan da pek şikayetçi değilim. İzlediğimde herhangi bir rahatsızlık duymadım da takıldığım yine bir şey var. Şimdi Genco ailesini kaybetmiş. Bunu herkes biliyor zaten de ne bileyim bir akrabası falan yok mu? Ne bileyim teyzesi halası amcası artık akla ne gelirse. Hadi yok diyelim. Ailesi varlıklı belli ki.Yani evinde piyano olması(Çocukluğundaki) ve evinde son derece lüks olması gözlerden kaçmıyordu. Ailesi de konservatuara gönderecekmiş.(Tabii sorun konservatuarda değil göndercekleri ilde)Hiç mi yatırımları olmadı bu çocuk için. Aklımı kurcalamıyor değil. Hayır geçmişten kalan tek şey Özge'nin bir defter içindeki fotosu mu. Bu konuda aydınlatılmak istiyorum. Genco'nun Özge'den başka tanıdığı akrabası olmalı.(Büyük ihtimalle de o da zengin bir teyze falan olur.) Neyse takıldığım rahatsız olduğum konular şimdilik bunlar. Umarım reyting için fazla uzatmazlar.Dizinin heyecan dozu çok iyi.Böyle gitsin.6. bölüm bana geçiş bölümü gibi geldi.Onun için diğer bölümlerden farklı görüldüğünü düşünüyorum.Mesela ben en çok 4.bölümü sevmiştim.Daha samimi daha sıcak bir bölümdü.
Cüneyt karakteri hakkında herhangi bir yorum yapmayacağım.Yapmaya gerek duymuyorum.Bu arada cüneyti görünce canım cips istiyor.:img-wink:Nedense.Ama Pınar'ın babasını biraz farklı yorumlayacağım.Milletvekili olmak bazıları için kolay.İnsanın bir düşünmesi lazım.Bu adam o mahalledeki insanları temsil ediyor. Bu şahıs değil onları temsil etmek gözü görmüyor bile.Herşeyin başı gösteriş kısacası.Dizinin tanıtım özetinde bu şahsın eskiden maddi durumunun düşük olduğu yazılmıştı.Görüyoruz ki adamın gözünü para boyamış.Artık nasıl bir hırs yaptıysa o koltuğa oturuvermiş.Üstelik resim çektirmek için.:icon_whisNeyse 7.bölümdeki Genco Necati görüşmesi büyük bir ihtimalle para üzerine olur.Çünkü kendisinin yapabildiği ve konuşabildiği tek konu bu olsa gerek. Genco'nun vereceği cevabı az çok tahmin etsem de o sahne hakkında yine de yorum yapmayacağım.Tibet'in fazla iyi olması da bana dokunmaya başladı.İçime fenalıklar geldi. Herşeyi olumlu görmesi ve ortamı yumuşatmak için ideal olması beni sıkıyor.Kötü olsun da kızayım diyeceğim ama bu sefer de Türk filmi dozu iyice artacak.Yalnız Pınar'ın Schubert dinlemek yerine Beethoven'ı tercih etmesi(Genco'nun hediye ettiği müzik kutusundaki çalan ve aynı zamanda Genco'nun tekrar piyanoya dönmesini sağlayan parçayı dinlemesi) çok hoşuma gittti.Nedeni ben de Beethoven'ı tercih ederdim.Gerçi Pınar Genco'yu tercih etmiş oluyor ya neyse.:img-wink: Burada beğenilen bir sahne daha vardı aklıma gelmişken yazayım.Hani şu Genco'nun annesinin babasına kaçması olayı.(Vallahi dizide önceki bölümlerde verilen bazı noktalar ilerleyen bölümler hakkında bilgi veriyordu.Bakınız camın kırılma olayı.4. ve 5. bölümlerdeki bağlantılar gibi.) Ama benim burada ilgimi çeken şey de Genco'nun Pınar'ın bu cümleyi söyledikten sonraki komik ve şaşkın dönüşü oldu.(4.bölümde de camdna atladığında böyle bir dönüşü vardı.Nasıl atladım ama der gibi Pınar'a döndüğünde)Alpay Kemal Atalan çok iyi oynuyor. Her ne kadar sesine alışamasam da(Seslendirmesiyle hareketi arasındaki bağ bazen yapaya kaçıyor.Yoksa sesledirmesini yapandabir sorun yok gayet iyi.)Şu anda zaten oyunculuklarına odaklandım.Çünkü gidişat az çok tahmin edilebilir hâle geldi.Tabii surprizler de olabilir.
Ahmet benim en sevdiğim karakter. Ve doğallığıyla konuşan bir karakter. Bu rolu o kadar rahat oynuyor ki Orhan Şimşek helal olsun diyorum. Bu doğallığın sebebi hakkında küçük bir tahminim var ama emin olmadan söylemek burada gereksiz. Ama öyle ise bir kez daha helal olsun o şahısa.Orhan Şimşek'in biyografisine ve yaşına bakarsak gelecekte onu parlak günler bekliyor diyebilirim.Tabii biraz klasik bir cümle söyleyeceğim ama bu ülkede önemli insanlara değer veriliyorsa.Bu sıralar dizide de bazı sosyal konuların işlendiğini de gördüm. Hatta sosyal bir çözümleme bile.Sanırım idealist bir karakter var dizide.O da Tulin hoca.Düğünde söyledikleri ve arkadaşı tarafından susturulmaya çalışılması komiğime gitti.Askıda kaldı cümlesi yahu. Devamını duymak isterdim.Vallahi bir de Burak Demir'in(Tarkan) nefis oyunculuğunu izlemek de çok hoşuma gidiyor.Hele ki bu bölümdeki ağırlığına bakarsak. Öyle bir dikkat kesildim abi deyişi vardı ki insan hem sinir oluyor hem de oynadığı rolu izlemekten dolayı büyük bir zevk duyuyor. Bundan anlaşılacağı üzere dizi kadrosunun çok iyi seçildiğini düşünüyorum. Hatta bazıları için okul olacak nitelikte.Bunlardan biri de Hazal Kaya olsa gerek.Benden küçük olması her ne kadar tuhafıma gitse de doğallığı gözlerden kaçmıyor.Dolayısıyla Ahmet ile çok iyi paslaştıklarını düşünüyorum. Bu arada dizinin müzikleri de çok yerinde.Gerek jenerik gerekse fondaki ezgiler. Dediğim gibi gördüğü yoğun ilginin altında ezilmeden yoluna devam eder ve tadında da bırakılır. İzlemiş olduğum tadında bırakılan az dizi var zaten.Lütfen Genco da bunlar arasına girsin.Bu arada çalışma resim ekleyen arkadaşların da emeğine sağlık.Umarım başınızı şişirmemişizdir.Hepnize iyi seyirler ve iyi yorumlar...
sevgili dişi einstein baş ağrısı ne demek yazdıklarını zevkle okudum tespitlerini inanılmaz beğendim.
eet 6.bölüm bir geçiş bölümü gibiydi.benimde en sevdiğim bölüm 4.bölümdü duygular apaçık belliydi doğallık abidesiydi oyunculuklar.dediğin gibi genco umarım bu çizgide devam eder.
yorumlarını daha sık görmek dileğiyle
Genco'nun kahramanlığı. Artık çizgi roman havasından çıktım fantastik bir kurguyla diziyi izlemeye başladım.:img-wink: Sanırım ekip de bunu istiyor.Anlamadım gitti. Acaba açıklanamayan bilimsel gerçekleri onlar mı açıklayacaklar.:icon_whisZaten Genco'nun Bilim Teknik dergisi okuduğunu gördüğümde de dizinin amacında başka faktörler de var demeye başladım.:icon_whis Herşeye korkusuzca dalmasını anladım da ne bileyim böyle eczane kepenklerini tek başına kaldırması ya da ikinci bölümdeki iki kişinin kaldıramadığı müzük kutusunu gık demeden kaldırması tuhafıma gitti. İkide bir kaybolmasından söz etmiyorum dikkat edersiniz.
ben şu bilim teknik dergisi sahnesini kaçırmışım ya.. ama genconun gereksiz kahramanlığı beni fena sıkıyor. inandırıcı gelmiyor bana ve yüzümü buruşturmama sebep oluyor. eğer sonunda genconun sıaradan bir varlık olmadığını ortaya koyarlarsa o zaman tüm bunaları, "film zaten fantastikmiş ya" der ve yutarım. ama şimdilik beni bayıyor. :img-wink:
Şimdi Genco ailesini kaybetmiş. Bunu herkes biliyor zaten de ne bileyim bir akrabası falan yok mu? Ne bileyim teyzesi halası amcası artık akla ne gelirse. Hadi yok diyelim. Ailesi varlıklı belli ki.Yani evinde piyano olması(Çocukluğundaki) ve evinde son derece lüks olması gözlerden kaçmıyordu. Ailesi de konservatuara gönderecekmiş.(Tabii sorun konservatuarda değil göndercekleri ilde)Hiç mi yatırımları olmadı bu çocuk için.
bu bir boşluk bence. mutlaka birileri olmalı. bir aile, bir aile dostu. okul arkadaşları, öğretmenleri vs...ama şu var: genco ve özge yalova'da oturuyorlardı. şimdiki semt neresi. oralara yabancıyım ben. belki diyorum, yaşadıkalrı çevreden uzaktalarsa genconun tanıdığı olmaması (en azından şimdilik) normal olabilir.
ama bir yatırım. olmalıydı bence de. yani haklısın çok boşluk var.
Pınar'ın babasını biraz farklı yorumlayacağım.Milletvekili olmak bazıları için kolay.İnsanın bir düşünmesi lazım.Bu adam o mahalledeki insanları temsil ediyor. Bu şahıs değil onları temsil etmek gözü görmüyor bile.
ne kadar da moral bozucu. insanın aklına, "acaba gerçekten de böyle milletvekilleri var mı mecliste" sorusu geliyor. necati, güce ve paraya aşık bir adam. tibeti sevmesi de babasının gücünden kaynaklanıyor. eğer daha güçlü bir adam çıksa destekçisi, 2 dkda satar bence tibetin babasını. çok sevimsiz ve düşman başına bir adam.
ama ben necatinin gencoya para teklif edeceğini sanmam. çünkü bunu bir kez denemişti, kızını kurtardığı için. genconun tavrını unutmamıştır herhalde. ama iyi bir göz dağı verecektir herhalde. genconu kahramanlığı bakalım burada nasıl ortaya koyulacak.
not: yorumunu parçaladığım için kusura bakma. :img-wink: çok uzundu da...
dizi muhteşem gidiyor ilk bölümünden beri takipteyim ..:happy0064heleki süpürmen var ya bi tane ama favorim ejder yalan rüzgarından beri aşığıyım onun ...
ya birsey sorabilirimiyim
ozge ve tibetin yakinlnliklari ne yani abisi ozgenin sayilmasinin nedeni ne tibetin aciklarsaniz sevinirim
ya birsey sorabilirimiyim
ozge ve tibetin yakinlnliklari ne yani abisi ozgenin sayilmasinin nedeni ne tibetin aciklarsaniz sevinirim
onlar sadece yakın arkadaşlar. kendisini abisi sayacak kadar yakın arkadaşlar. tibet gerçekten seviyor arkadaşlarını.
kısa fragmanıda gösterdiler ama hiç birşey anlamadım ben sadece özgeyle ahmet biraz daha samimi oluyor gibi
ya yeniden izledim tekrarını ama görmedim fragmanı..
kısa fragman dediğin altta gösterdiği küçük ekran sanırım..çoğu aynıydı sahnelerin bu bölümle..yeni bölüm olabilecek sadece Pınar'la Genco'yu gösterdi..onlar da konuşuyolar gibiydi bişey anlamadım :img-blush
-A k e L d a N- 09-08-07, 23:37 7. bölüm özeti geldi mi acaba?
Hayır henüz gelmedi..Yarın gelir umarım..
Tatilde olduğumdan fazla giremiyorum foruma:icon_sorr Hatta salı günü Genco'yuda izleyememiştim,bugün izledim çok şükür:img-yes:
Süper bir bölümdü,çok güzel sahneler izledik ama Genco faturayı ağır ödeyecek..
Necati para mı teklif edicek acaba:icon_whis
Necoş:Al şu 50 bin doları((az mı oldu ne,adam cimridir bütün kötü meziyetleri üstünde taşıyor:img-yes:)) kızımı rahar bırak!!
Gencoman: ((çeki yırtar)) tu senin kalıbına Pınar gibi pırlanta kızın için utanmadan 50 bincik mi teklif ediyorsun..Hem ben fakir oabilirim ama mağrurumda bey amca:icon_whis
Olmaz böyle bi sahne umarım yaa..Bayıyo artık beni:icon_whis:img-icecr
Pınar da bu bölüm ayrı bi şekerlik vardı..Özge arada tozutuyo ama çok seviyorum,çok cici bi kız..Pınar'ın annesiyle Özge'nin annesine fena gıcık olduk..Anlamadan dinlemeden bütün suçu günahı Genco'ya attılar terbiyesizler..
Cüneyt zaten tam gaz devam ediyor:img-yes:
Reytinglerimizde iyi çok şükür..Gerçi bu sefer birinciliği Harry'e kaptırmışız ama hediyemiz olsun bu bölüm inşallah birinci oluruz:img-yes:
Çalışmalar,resimler herşey çok güzel emeği geçen herkese çookk çookk teşekkürler..
senin dediğin birinciliği kaptırma a/b de o önemsizdir önemli olan asıl yani totale bakılır yine 1. oldu dizi herzamanki gibi
Az önce Genco dizisinin tekrarını izledim. Gerci diziyi normal saatinde parca parca izlesemde büyük bir bölümünü takip edebiliyorum.
Sözlerime öncelikle; basroldeki askın beni etkilemedigini söylerek baslayayım. Bu durumun nedeni de sanırım Pınar karakteri. Acıkcası Pınar'ın Tibet'e aralarında hicbirsey olamayacagı söylemesi gerektigini düşünüyorum. Daha ne kadar Tibet'in duyguları gözmemezlikten gelecek cok merak ediyorum. Görmemezlikten gelecek diyorum cünkü bunu anlamaması için kör olması lazım. Nitekim Tibet'in bu hafta söylediği '' Biz artık büyüdük '' lafı herseyi ifade ediyor aslında.
Genco ile Pınar'ın babasının adamlarının kavga ettikleri sahnenin cok kalitesiz oldugunu söylemeden gecemeyecegim. Gördügüm kadarıyla Alpay Bey bu sahnelerde yeterince iyi degil. Bir de sürekli 'hortlak' görmüş gibi bakması. Bilmiyorum bana biraz tuhaf geldi bu durum.
Unutmadan; biri Genco'ya telefon alabilir mi :) Hem Pınarla aksamları daha rahat görüsebilirler:img-wink: Ülkemizde bir cep telefonu gercegi var ve dizide Genco karakterinde telefon olmayısı enteresan bir durum.
Son olarak da; -izledigim kadarıyla- begendigim ikiliden biraz bahsedeyim. Her ne kadar Özge burnunun ucunda dönen dolapları görmeyen kız klişesindeki bir karakter olsa da Ahmet ile olan sahneleri izlemek şimdilik keyif veriyor. Zaman ne getirir bilinmez.
Herkese iyi yorumlar.
Bir de Hikayenin ana teması Genco'nun lanetli olması durumu var. Bu durum acıkcası beni izlerken rahatsız etmekte. Tamam biz Genco'nun bir ugursuzlugu oldugunu (ki ne kadar saglıklı bir düşünce oldugu tartısılır) idrak ettik ama bunun her fırsatta gözümüze sokulması az önce de dedigim beni izlerken rahatsız ediyor. ' Yeter, anladık ' dedigim cok oluyor Tv karsısında :)
Neyse gece gece fazla yorum yaptım. Herkese iyi geceler...
Az önce Genco dizisinin tekrarını izledim. Gerci diziyi normal saatinde parca parca izlesemde büyük bir bölümünü takip edebiliyorum.
Sözlerime öncelikle; basroldeki askın beni etkilemedigini söylerek baslayayım. Bu durumun nedeni de sanırım Pınar karakteri. Acıkcası Pınar'ın Tibet'e aralarında hicbirsey olamayacagı söylemesi gerektigini düşünüyorum. Daha ne kadar Tibet'in duyguları gözmemezlikten gelecek cok merak ediyorum. Görmemezlikten gelecek diyorum cünkü bunu anlamaması için kör olması lazım. Nitekim Tibet'in bu hafta söylediği '' Biz artık büyüdük '' lafı herseyi ifade ediyor aslında.
Genco ile Pınar'ın babasının adamlarının kavga ettikleri sahnenin cok kalitesiz oldugunu söylemeden gecemeyecegim. Gördügüm kadarıyla Alpay Bey bu sahnelerde yeterince iyi degil. Bir de sürekli 'hortlak' görmüş gibi bakması. Bilmiyorum bana biraz tuhaf geldi bu durum.
Bir de unutmadan; biri Genco'ya telefon alabilir mi :) Hem Pınarla aksamları daha rahat görüsebilirler:img-wink: Ülkemizde bir cep telefonu gercegi var ve dizide Genco karakterinde telefon olmayısı enteresan bir durum.
Son olarak da; -izledigim kadarıyla- begendigim ikiliden biraz bahsedeyim. Her ne kadar Özge burnunun ucunda dönen dolapları görmeyen kız klişesindeki bir karakter olsa da Ahmet ile olan sahneleri izlemek şimdilik keyif veriyor. Zaman ne getirir bilinmez.
Herkese iyi yorumlar.
evet pıanr ve genco aşkı beni de çekmiyor. ve tibetin gerçekleri görememesindeki sebebin de pıanrın yeterince açık olmadığını düşünüyorum ben de. tibete çok üzülüyorum. pınar tibetin duygularını düşünüp tibetle arasına belli bir mesafe koymalıdır
ve kavga sahnesi. ben de yazdım aynı şeyi. çok ama çok itici ve gülünç bir sahneydi.
Kisa fragmanmi ? Ben nerdeydim de gormedim ya :)
Tam anlamadim ben.Bazen dizinin bolumu bitince bi sonraki haftanin fragmanini hemen veriyorlar oyle bir fragman yoktu demi. Sadece kucuk kutu icinde olani vardi ve ondada yazdiginiza gore pek anlasilan birsey yok. Goruntuden birsey anlayan olduysa lutfen yazsin :)
Bu arada bence Pinarin babasi Gencoya yine para teklifi edicek olabilir. Daha once Genco Pinari kurtardigi zaman Genco para almadiginda babasi bunun gibileri biliyorum diyip para kopartmayla ilgili birsey demisti. Genconun para pesinde oldugunu dusunecek gibime geldi ama tabiki Genconun boyle birsey kabul etmiyecegini biliyoruz.
mili_gkhnözen1905 10-08-07, 02:07 nalancimm süpersin canim resimler mükemmel eline emegine saglik canim:good:
cok sekerler ya ahmet-özge genco-pinar:img-in_lo
bu haftaki bölümde süperdi cidden:img-in_lo:img-yes:
Bir de Hikayenin ana teması Genco'nun lanetli olması durumu var. Bu durum acıkcası beni izlerken rahatsız etmekte. Tamam biz Genco'nun bir ugursuzlugu oldugunu (ki ne kadar saglıklı bir düşünce oldugu tartısılır) idrak ettik ama bunun her fırsatta gözümüze sokulması az önce de dedigim beni izlerken rahatsız ediyor. ' Yeter, anladık ' dedigim cok oluyor Tv karsısında :)
Neyse gece gece fazla yorum yaptım. Herkese iyi geceler...
Sevgili secoms,
Öncelikle aynı başlıkta karşılaşmaktan mutluluk duyduğumu belirteyim. (Gerçi ben buraya daha önce tek bir mesaj yazmıştım ama:)) Bir de bölümü izlediğimden beri zihnimde dönüp duran bazı şeyler vardı, bir yorum yazmak niyetindeydim ama vakit bulamadım, yine de yok. Senin yorumun benim zihnime takılanların çoğunu içerdiği için teşekkür etmek istedim.
Özellikle izlediğimiz son bölümde Genco'nun ağzından neredeyse başka kelime çıkmadı. "Çevremdeki herkese zarar veriyorum." "Ben lanetliyim" "Ben onlara acı çektiriyorum" "Benim yüzümden..." türü cümleler vardı sadece. Ve ben de tıpkı senin gibi "Yeter, anladık" dedim, biraz da agresif bir tavırla. Gerçekten de bu kadar başa kakmaya gerek yok. İzleyici aptal değil, anlıyor.
Bir de ne zamandır yazmak istediğim ama yazamadığım bir şey var. Forumdakilerin geneli bu iki karakteri sevse de ben bir türlü ısınamadım. Sibel ve Annesi... Ben bunların sahnelerinde hiç gülmüyorum, zira dizideki diğer karakterlerin içinde öyle sırıtıyorlar ki anlatmak zor. Fazla karikatürize edilmiş karakterler zaten. Üstüne bir de oyuncuların abartılı oyunları eklenince diğer karakterlerle aralarındaki fark epeyce artıyor. Ve bu derece zıtlık beni güldürmüyor, sinir ediyor. Dizinin geneline bakıldığında karakterlerin geneli oyuncular tarafından oldukça rahat oyunlarla yorumlanmış. Diyaloglardan bakışlara...(Tabi doğal oyunculukta başı Ahmet-Özge ve Tarkan çekiyor benim fikrimce)İşte tüm bu doğallığın içinde abartılı tavırlarla ve sesini olabildiğince uyuzlaştırma gayretindeki Sibel karakteri bende okullardaki kara tahtaları tırnağın ucuyla çizdiğimizdeki tiz sesin kulaklarımda bıraktığı etkiyi bırakıyor. Çok ayrıksı olduğunu düşünüyorum. Bir de "Hadi gülün" diyerek yapıldığı öylesine belli ki, sırf gülmemi istiyorlar diye bu kadar abartılması gülmemi iyice engelliyor.
Fazla vaktim olmadığı için şimdilik burada keseyim. Ama kesmeden önce son bölümde Pınar karakterini canlandıran oyuncuyu daha önceki tüm bölümlerden daha başarılı bulduğumu da eklemeliyim sanırım. Bu bölümde aşık olduğunu idrak ettikten sonra hareketlerinde ve bakışlarında beliren farklılık ekrana çok güzel yansımıştı. Ama Tibet'e karşı tavrını net olarak belirtmeyişi konusunda da secoms ve sihire katılıyorum.
herkese merhabalar öncelikle form ahalisinin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
akşam filmi izlerken alta küçük kutucukta fragmanı gördüm ama hiç bişey anlamadım daha sonradan tam olarak verdiler mi bilmiyorum izlemedim izleyen var mı?
ilk izlediğimde de çok komiğime gittiydi kavga sahnesi yine öyle Cüneyt Arkının filmlerindeki dövüş sahneleri bile daha inandırıcıdır herhalde daha gerçekçi çekebilirlerdi herhalde
pınarı anlamıyorum tamam tibeti kırmamak için ona bişe diyemiyor yada onu arkadaşlar olarak görüyor olabilir ama tibetin duygularını anlamayacak kadar da saf bir kız değil sonuçta tibete daha açık olabilir
bu bölümde yine favorim sibel çok hoşuma gidiyor o her zaman heycanlı hali şaşkınlığı canım ya çok tatlı
Bir de ne zamandır yazmak istediğim ama yazamadığım bir şey var. Forumdakilerin geneli bu iki karakteri sevse de ben bir türlü ısınamadım. Sibel ve Annesi... Ben bunların sahnelerinde hiç gülmüyorum, zira dizideki diğer karakterlerin içinde öyle sırıtıyorlar ki anlatmak zor. Fazla karikatürize edilmiş karakterler zaten.
Sibel ve annesinin gerçekten de karikatürize edilmiş karakterler olduğunu ben de düşünüyorum. Sanki sit-com karakterleri gibiler. Ancak dizinin böyle olması için uğraştıklarını düşünüyorum. Özge ile Ahmet bir kavga eder bir barışır. Pınar ile Genco sürekli okulda birbirlerini ararlar. Bir insan Genco'ya arkasını döndüğü anda Genco kaybolur. Tibet sürekli kanatsız melek gibi dolaşır. Genco, Smallville'deki ergenlik çağındaki Superman gibi olanların hepsi benim suçum tarzında dolaşır. Ayrıca en sevdiği insanı yani Özge'yi bir türlü memnun edemez.
Eminim dizi yazarlarından birisi bu diziyi izliyordur ve herhangi bir sorun olduğunu da düşünse herhalde senaryoda oynamalar yapardı. Genco'nun Superman'in İstanbul şubesi gibi davranması onların istediği bir şey demek ki. Bu dizide izlediğim her şeyi ''doğal'' kabul ediyorum. An geliyor, bu kadar da olmaz diyorum ama eğleniyorum.
didemfener 10-08-07, 09:07 resim ekleyen herkse çok teşekürler herkein eline yüreğine sağlık btüün çalışmlar birbirnenn güsel
didemfener 10-08-07, 09:31 meryemce1
zet
gzd_gzd benim için iyi olmasada..:) süper çalımarın elelrine sağlık..:Dellerinize sağlık..:D
meryemce1,zet,gzd_gzd ve diğer arkadaşlar çalışmalar için teşekkürler
bluenight resimler için çok teşekkürler
Resimler ve çalışmalar için çok teşekkürler..ellerinize sağlık..
Bugün cuma ama hala ne özet var ne fragman...Dün tekrarında altta verilen görüntülerden de pek birşey anlayamadım sadece Özge-Ahmet in sahnelerinin olduğunu hatırlıyorum..İnşallah biran önce gelir
prensesdirect 10-08-07, 10:13 zet çalışmaların çok güzel omuş ellerine sağlık canım ya özet yok mu ortalada hala??:icon_sorr
fundapehlivan 10-08-07, 10:46 Yaaa, neden özet yok ki hala:icon_sorr
Akşama doğru çıkar herhalde...
Yaptığınız çalışmalar harika ellerinize sağlık:img-wink:
linkin.park 10-08-07, 10:50 ben yeni üye oldum ama daha önceden yazılanları takip ediyordum genco da gerçekten çok güzel bir dzi oyuncular yada gümüş ekibiyle çalışmaları bu diziyi çok iyi yerlere taşır umarım neyse bu bölümde çok güzeldi herşeye rağmen açıkçası bende sibel ve annesini çok yapmacık buluyorum güldürme amaçlı bunların yapıldığı belli ama yinede onları izlerken gülesim gelmiyor :img-wink: ayrıca genco ve pınarın okulda birbirleriyle hiç konuşmamaları aklıma bişey getirdi okulda bizde byle yapmak zorunda kalmıştık bikeresinde ama ne kadar uzak durmaya çalışırsan çalış başaramıyorsun zaten göz göze geldikleri andada birbirlerine duydukları sevgi anlaşılıyor :img-wink:
arkadaslar calismalar cok güzel olmus....
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 11:14 ben yeni üye oldum ama daha önceden yazılanları takip ediyordum genco da gerçekten çok güzel bir dzi oyuncular yada gümüş ekibiyle çalışmaları bu diziyi çok iyi yerlere taşır umarım neyse bu bölümde çok güzeldi herşeye rağmen açıkçası bende sibel ve annesini çok yapmacık buluyorum güldürme amaçlı bunların yapıldığı belli ama yinede onları izlerken gülesim gelmiyor :img-wink: ayrıca genco ve pınarın okulda birbirleriyle hiç konuşmamaları aklıma bişey getirdi okulda bizde byle yapmak zorunda kalmıştık bikeresinde ama ne kadar uzak durmaya çalışırsan çalış başaramıyorsun zaten göz göze geldikleri andada birbirlerine duydukları sevgi anlaşılıyor :img-wink:
hoş geldin cnm aramızaa bende burda yeni sayılırımm fazla olmadı geleli ama emın ol geldigine pişman olmucaksın çünkü ben olmadım genco dizisini çok seviyorum burdaki herkez genco dizisini seven yada sevmeyen herkeze çok samimi içtenlıkle yaklaşıyoo kendini çok rahat hissedebilirsin burda yani yeni geldigin için acaba beni kabul ederlermi severlermi diye hiç düşünme çünkü hiç düşünmeden kabul edilirsin ki edildinde zaten burası gencomanlar ailesi sende Gencomanlara hoşgeldin cnm:):)
PinarVeGenco 10-08-07, 11:15 slm arkadaslar calismalariniz cok güzel ellerinize salik:img-wink:
özet yokmu hala ?
Geçen bölümde Özge'nin tokasının kaybolup bulunması bize Özge'nin geçmişini önemsediğini göstermek için bi araçtı da bu bölüm o tokayla ilgili tek bir kelime bile konuşulmadı. Bana tuhaf geldi. Yani sadece bize Özge'nin Genco'ya olan tepkisinin bi işaretini göstermek için kullanılmamalıydı o toka. Ahmet'İn bence bu bölümde o tokayla ilgili konuyu açıp Özge'nin bu konu hakkında bir şeyler anlatmasını beklerdim. Bir daha ki bölümlere inşallah
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 11:41 Geçen bölümde Özge'nin tokasının kaybolup bulunması bize Özge'nin geçmişini önemsediğini göstermek için bi araçtı da bu bölüm o tokayla ilgili tek bir kelime bile konuşulmadı. Bana tuhaf geldi. Yani sadece bize Özge'nin Genco'ya olan tepkisinin bi işaretini göstermek için kullanılmamalıydı o toka. Ahmet'İn bence bu bölümde o tokayla ilgili konuyu açıp Özge'nin bu konu hakkında bir şeyler anlatmasını beklerdim. Bir daha ki bölümlere inşallah
ama canım yanlış görmediysem toka gene özgenın başındaydı gene takmıştı demekki senınde dedigin gibi o toka herhangi bi bölümde konu olabilir ben diyorumki özge cüneytin gerçek yüzünü görcekk sonra ahmetle dertleşicek dertleşirkende geçmiş konuşulucak ve özge tokanın anlamını filan söylicekk uzak bi ihtimal ama olabilirde dimi bence geçmişin konuşulması için en münasibi olurr özge başka türlü konuşmaz çünkü...
Geçen bölümde Özge'nin tokasının kaybolup bulunması bize Özge'nin geçmişini önemsediğini göstermek için bi araçtı da bu bölüm o tokayla ilgili tek bir kelime bile konuşulmadı. Bana tuhaf geldi. Yani sadece bize Özge'nin Genco'ya olan tepkisinin bi işaretini göstermek için kullanılmamalıydı o toka. Ahmet'İn bence bu bölümde o tokayla ilgili konuyu açıp Özge'nin bu konu hakkında bir şeyler anlatmasını beklerdim. Bir daha ki bölümlere inşallah
kesinlikle katılıyorum..Ahmet bu konuyu Genco'ya da açabilirdi..Özge böyle böyle dedi, geçmişine değer veriyor diyebilirdi..Özge: "bu bana bilmediğim geçmişten kalan tek yadigar" dediğine göre merak ediyor demektir geçmişini..dediğin gibi bu konuya ağırlık vermelilerdi..Ahmet de Özge'nin geçmişi hakkında ne düşündüğü konusunda ağzını arayabilirdi..yani gerçekleri öğrenebilse öğrenmek ister mi gibi :img-blush
Ayrıca şu cep telefonu olayına gelirsek...
Aylak aylak gezmekten başka bir şey yapmayan, ailesinin de alacak parası olmayan Tarkan'ın bile kameralı cep telefonu varken (ki ne kadar pis işten para kazansalarda içkiye, aylaklığa para harcıyacaklarından dandik bir telefon alırlardı telefonun markası galiba gayet iyi bir markaydı);nasıl oluyor da taksicilik ve hademelik yapan Genco'yla Ahmet'in(her ne kadar başka giderleri olsa da) dandik bir telefon alacak kadar parası yok. Ben bunu anlamış değilim. Hatta ilerki bölümlerde zaten Genco'nun cep telefonu vardı diye bir hava yaratacaklarından da korkuyorum???
ecr,zet ve cerenmelisa tekrar tşkler çalışmalarınız için
sethosh ii bi noktaya temas ettin benim de hep aklımda genconun cep tlfnunun olmaması.ahmetin var ama genconun yokk.
bencede yakında almalı.bu arada senaristler yapmaz heralde öle yani genconun cep tlfnu zaten vardı die bişi.gözümüzü sokuldu nerdeyse bu ayrıntı
ecr,zet ve cerenmelisa tekrar tşkler çalışmalarınız için
sethosh ii bi noktaya temas ettin benim de hep aklımda genconun cep tlfnunun olmaması.ahmetin var ama genconun yokk.
bencede yakında almalı.bu arada senaristler yapmaz heralde öle yani genconun cep tlfnu zaten vardı die bişi.gözümüzü sokuldu nerdeyse bu ayrıntı
Haklısın da Ahmet'te galiba bir kere eline aldı telefonu Özge'yi arayalım diye. Ondan önce Ahmet'in cep telefonu olduğunu bilmiyorduk. Ben de bir an olduğunu untmuşum. Ama onun Özge'yle msjlasması normal olmayacağı için de dikkat etmemistik. Aynı şeyi Genco'ya da yapabilirler. Tek fark onun Pınar'la msjlaşması normal olduğu için cep telefonunun yokluğuna dikkat etmiş olmamız.(Ben nedense birdenbire resmi yazmaya başladım. İyice kaptırdım kendimi Genco'ya. Kaptırmamak mümkün mü gerçi?)
cerenmelisa 10-08-07, 12:13 İŞTE ÖZET
Genco Pınar'ı kıskanıyor
Kanal D’nin, başrollerini Alpay Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Mehtap Altunok, Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı, Fatma Murat, Uygar Özçelik, M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Genco”nun bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Genco üzerinde, bir taraftan okuldaki şefi Cevdet’in, bir yandan Pınar’ın babasının ve bir yandan da duygularının baskısını hissediyor. Bu sıkışık ortamda Pınar’a olan aşkından vazgeçemeyeceğini anlayan Genco, onu Tibet’ten kıskandığının da farkına varır.
Genco, Pınar’ın babasının ofisinde gerilimli dakikalar geçirirken Pınar, Genco’nun ortalarda olmamasına anlam verememektedir. Pınar’ın burs sınavındaki başarısına en az onun kadar sevinen Tülin ise, Pınar için bir organizasyon yapar. Tibet’in teknesiyle, hep birlikte denize açılırlar. Aklı Genco’da olmasına karşın Pınar, bu geziye katılmak zorunda kalır. Bu durumdan habersiz olan Genco, sözleştikleri yere gelmeyen Pınar için endişelenmeye başlar. Çünkü Necati’nin üzerlerindeki baskıyı giderek arttıracağından emindir. Çektikleri resimleri vererek Necati’den kopardıkları paranın tadını alan Ejder ve arkadaşları, yine uslu durmazlar. Pınar ile Genco’nun adım adım peşindedirler. Genco, bir taraftan okuldaki şefi Cevdet, bir yandan Pınar’ın babası ve bir yandan da duygularının baskıları altında bunalmaktadır. Bu sıkışık ortamda Pınar’a olan aşkından vazgeçemeyeceğini anlayan Genco, üstüne üstlük onu Tibet’ten fena halde kıskandığının da farkına varır.
didemfener 10-08-07, 12:16 of ya gene olan gencoya oluyor desenise ejder paranın tadını buldu bırakırmı hiç ama o necatiye az yapıyor...tibetle pınarın arası şimdilik iyi gözüküyor:D
İŞTE ÖZET
Genco Pınar'ı kıskanıyor
Kanal D’nin, başrollerini Alpay Atalan, Selen Seyven, Faik Ergin, Hazal Kaya, Emin Gürsoy, Mehtap Altunok, Orhan Şimşek, Mine Bıçakçı, Fatma Murat, Uygar Özçelik, M.Burak Demir, Berkan Tüfekçibaşı, İris Kara, Enis Arıkan, Mine Tüfekçioğlu ve Deniz-Melis Gözen’in paylaştıkları sevilen dizisi “Genco”nun bu akşam ekrana gelecek bölümünde; Genco üzerinde, bir taraftan okuldaki şefi Cevdet’in, bir yandan Pınar’ın babasının ve bir yandan da duygularının baskısını hissediyor. Bu sıkışık ortamda Pınar’a olan aşkından vazgeçemeyeceğini anlayan Genco, onu Tibet’ten kıskandığının da farkına varır.
Genco, Pınar’ın babasının ofisinde gerilimli dakikalar geçirirken Pınar, Genco’nun ortalarda olmamasına anlam verememektedir. Pınar’ın burs sınavındaki başarısına en az onun kadar sevinen Tülin ise, Pınar için bir organizasyon yapar. Tibet’in teknesiyle, hep birlikte denize açılırlar. Aklı Genco’da olmasına karşın Pınar, bu geziye katılmak zorunda kalır. Bu durumdan habersiz olan Genco, sözleştikleri yere gelmeyen Pınar için endişelenmeye başlar. Çünkü Necati’nin üzerlerindeki baskıyı giderek arttıracağından emindir. Çektikleri resimleri vererek Necati’den kopardıkları paranın tadını alan Ejder ve arkadaşları, yine uslu durmazlar. Pınar ile Genco’nun adım adım peşindedirler. Genco, bir taraftan okuldaki şefi Cevdet, bir yandan Pınar’ın babası ve bir yandan da duygularının baskıları altında bunalmaktadır. Bu sıkışık ortamda Pınar’a olan aşkından vazgeçemeyeceğini anlayan Genco, üstüne üstlük onu Tibet’ten fena halde kıskandığının da farkına varır.
Oh oh ne diyeyim ben daha ya. Kıskansın kıskansın iyidir. Yalnız özette Özge ve Ahmet'le, ayrıyeten Cüneyt'le ilgili hiç bir şey yok. N'olacak acaba meraklandım şimdi. Ayrıca toka meselesi ve Cüneyt'in hainlğini Özge'nin anlaması meselesi, Özge'nin ailesinin Genco'yu sıkıştırması meselesi, ikizlerle ilgili bir şey, Özge'nin 18'ine basmasıyla ilgili bir şey... yok ta yok ya
cerenmelisa 10-08-07, 12:22 ben en çok genconun pınara olan aşkından vazgeçemeyeceğini anlamasına sevindim. baskılar yüzünden pınardan uzak durur diye korkuyordum açıkcası
hiç açıklayıcı bir özet değil bu ya. sadece bir günlük olayı anlatıyor gibi.
özeti soran arkadaşlara 16. sayfada deriz arkadaşlar. tekrar tekrar eklemeyelim uyarı alabiliriz
yazık Genco'ya ya :icon_sorr
Pınar'dan vazgeçemeyeceğini anladığına göre ondan uzak durmaya çalışmaz herhalde..zaten bu Pınar'ın yakınlarının yaptıkları sürprizler yüzünden buluşamıyolar..Hadi Tibet'in davetinden kaçmıştı..şimdi denize atlayıp kaçamıycağına göre :) Şef Cevdet de sinir olmaya devam edicek anlaşılan..
özet için çok tşkler cerenmelisa
of ya gene olan gencoya oluyor desenise ejder paranın tadını buldu bırakırmı hiç ama o necatiye az yapıyor...tibetle pınarın arası şimdilik iyi gözüküyor:D
Katılıyorum. Yalnız bu Tibet kaç bölüm sonra bizim dediğimiz gibi kötü şeyler yapmaya başlayacak, yoksa hiç mi yapmayacak merak etmeye başladım. Ayrıca senin de kandilin kutlu olsun didem
İŞTE ÖZET
Genco Pınar'ı kıskanıyor
ayyy cerencim saoll.
öncelikler genconun pınardan vazgeçmemesine sevindim sanırım bu bölüm süper olacak kıskançlık var çünkü içinde.
genconun artık bu bölümden sonra kesin bi tlf alması lazım tibet gibi biri varken ortada pınarla bağlantıyı koparmaması lazım inş bu davetten sonra araları bozulmaz.
fundacığımın ddediği çıktı necati sır mır bilmio yaşasınnn:happy0064:happy0064para teklif etmiştir ne olacak.
ayy biraz daha okiyim de öle yorum yapıyım:img-wink::img-wink:
cerenmelisa 10-08-07, 12:31 bu özet pek açıklayıcı değil açıkcası. ben yine fragmanı bekliyim en iyisi.
özetten tek çıkardığım genconun pınardan vazgeçmemesi ve onu kıskanacağı
ne özge ne ahmet ne cüneyt ne de diğerleriyle ilgili hiçbişey yok.
bu özet pek açıklayıcı değil açıkcası. ben yine fragmanı bekliyim en iyisi.
özetten tek çıkardığım genconun pınardan vazgeçmemesi ve onu kıskanacağı
ne özge ne ahmet ne cüneyt ne de diğerleriyle ilgili hiçbişey yok.
eet çok haklısın özet böle açıklayıcı olmayınca bölüm süper oluo ayrıntılar bölümde veriliyo bizde çoğu şeyi tahmin etmemiş oluyoruz ve tadı daha bi güzel çıkıo.:img-yes::img-yes:
ya ama ben çok sevindim kıskanmasına süper bi bölüm olacak yaa
:happy0064:happy0064
didemfener 10-08-07, 12:34 dilekçim eklenen resimleri alıntı yapmayalım lütfen..:D:D::D:p:p analdın sen ..ejderikoya gelrisek daha çok şeyler yapıcak parayı bulmuşken bırakırmı para yolunu.:D
bu da yeni resim
http://img329.imageshack.us/img329/4955/resmyh4.jpg (http://imageshack.us)
cerenmelisa jnm bu yeni bölüm resmi değil eğer yeni derken bunu kastediorsan. Dikkat edersen Genco'nun yakasının iç tarafında bir kırmızılık var. Geçen bölüm resimlerine dikkat edersen bankın orda konuşurken giydiği T-shirt olduğunu anlarsın. Pınar'ın giydikleri gözükmüyor ama üzerinde gri bluzun olduğu sahnelerden biri :D
sonunda geldi ya özet ama hiç aydınlatıcı bir özet değil neyse bunada şükür
içimden kenan doğuludan havada aşk kokusu var şakısını söylemek geldi sizide söylim durun
yeni bir can buldum kendi derdime
suç ortağı oldum serseri kalbime
bendeki bu değişim hoşuna gitti tadıda güzel
dünyama girişin hoşuma gitti şekli de güzel
sen benim başıma gelen en güzel şey
aşk kokusu var havada aşk kokusu var
içimde dört nala kalplerin koşusu var
fazla bişe istemem sevgilim yanımda uyusun birazda ruhum doysun
ejdermidir neyse ne işte aslında bir yandan seviniyorum necatiye yaptıkalrına ama işte olan bizimkilere oluyor ama ben fazla bişe yapa bileceklerini sanmıyorum beni tibet korkutuyor melek yüzünün ardında bence bir şeytan var ve gerçek yüzünü çıkartmak için zamanını bekliyor
neyse şimdilik bu kadar aklıma geldikçe yine yazarım
dilekçim eklenen resimleri alıntı yapmayalım lütfen..:D:D::D:p:p analdın sen ..ejderikoya gelrisek daha çok şeyler yapıcak parayı bulmuşken bırakırmı para yolunu.:D
anladım cnm yarana tuz basmak gibi oldu sanki farkındayım özür dilerim :D :D :D
ya dimiii beter olsun necati paraları su gibi gitsin ama olan bizim gençlere oluo ayrı mesele genco bi farketse ağızlarını burunlarını dağıtır onların ama....
cerenmelisa 10-08-07, 12:42 cerenmelisa jnm bu yeni bölüm resmi değil eğer yeni derken bunu kastediorsan. Dikkat edersen Genco'nun yakasının iç tarafında bir kırmızılık var. Geçen bölüm resimlerine dikkat edersen bankın orda konuşurken giydiği T-shirt olduğunu anlarsın. Pınar'ın giydikleri gözükmüyor ama üzerinde gri bluzun olduğu sahnelerden biri :D
özetin yanında bu resim vardı. bende yeni olduğunu düşündüm ve ekledim. yeni olmasada farklı açıdan çekilmiş bir resim
cerenmelisa 10-08-07, 12:45 eet çok haklısın özet böle açıklayıcı olmayınca bölüm süper oluo ayrıntılar bölümde veriliyo bizde çoğu şeyi tahmin etmemiş oluyoruz ve tadı daha bi güzel çıkıo.:img-yes::img-yes:
ya ama ben çok sevindim kıskanmasına süper bi bölüm olacak yaa
:happy0064:happy0064
evet açıkcası ben büyük bir heyecanla bekliyorum bölümü. neler olacağını tahmin etmek zor şimdilik. özet fazla bişey anlatmıyor. bana kalırsa özette yazanlar bir gün içinde oluyor gibi.
ben genconun pınardan uzak dduracağını düşünmüştüm ama öle değilmiş...:happy0064:happy0064 çok mutlu oldum vallaa
evet açıkcası ben büyük bir heyecanla bekliyorum bölümü. neler olacağını tahmin etmek zor şimdilik. özet fazla bişey anlatmıyor. bana kalırsa özette yazanlar bir gün içinde oluyor gibi.
ben genconun pınardan uzak dduracağını düşünmüştüm ama öle değilmiş...:happy0064:happy0064 çok mutlu oldum vallaa
aynen:img-yes::img-yes:
ters köşe olcaz bu bölüm tahmin ettiklerimiz çıkmıyor özete bakılırsa.genconun uzak durması sonraa necatinin sırrı öğrenmesi... bakalım merakla bekliyorummm
özet geldi genco pınardan vazgeçmedi benim de içimden imza yapmak geldi inş beğenirsiniz(şiir gibi yazdım haaa :) :) :))
http://img470.imageshack.us/img470/3602/wefjwegencopnar4985ur3.jpg
http://img507.imageshack.us/img507/1613/10082007122136qd0.jpg (http://imageshack.us)
Shot with Canon EOS 10D (http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=Canon+EOS+10D&make=Canon) at 2007-08-10
love-angel 10-08-07, 13:05 ya bu özette pek bişi anlatılmıyo yaaa
hayal kırıklığına uğradım genconun tibeti kıskandığını görmüştük 6. bölümde pınar tibet beni almaya galcekti dediğinde yüz ifadesi hemen değişmişti
pınarada o gezi zehir olcak nede olsa genco yok yanında
o şefide daha fazla görmeye başlicaz sanırım yani daha çok tokatlicam tv ekranını
keşke birazda özgeyle ahmatten cüneyten falan bahsetseydi bu özetin başı sonu bir ya ortaya biraz hava katmışlar o kadar ufffff
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 13:07 İŞTE ÖZET
Genco Pınar'ı kıskanıyor
yaşasın özet gelmiş gerçi pınar ve gencodan başka bişey demiyo ama genede güzel bi özett hele bi yeri varki zevkten dört köşe oldum okuyunca PINARDAN VAZGEÇEMEYECEGİNİ ANLAYAN GENCO ÜSTÜNE ÜSTLÜK TİBETTEN FENA HALDE KISKANDIGININDA FARKINA VARIR abicim bu ne güzel bi cümledir böylee içimden şarkı söylemek geldi valla
KISKANIRIM SENİ BEN KİM BULURSA CANA YAKIN ANNEN BİLE OKŞAŞA BENIM BAGRIM TAŞ OLURR:) vay be aşka bak şarkı bile söylettiriyo bizee yaa bu arada şu cevdette uyuzun teki hee gene uyuzluk yapıyo besbelli zaten özettede ismi habire geçiyoo uff çok heyecanlandım bakalım fragman nasıl gelcek bide genco ve pınarı istedigimiz şekilde görsek şıkkıdı şıkkıdı:bella:bella:bella oynıcam valla
cnm saol çok güzel imzan ellerine sağlık
inş. beklediğimiz gibi bir bölüm olur da hayal kırıklığına uğramayız. bide bu şef çok çektircek galiba gencoya. ooof yazık ama gencoya ya. çekmediği şey kalmadı bir şefimiz eksikti tam olduu
beğenmene sevindim cnm.
sorma ya bi de şeff varr töbe töbe nası sinir oluyorum anlatamam.genco ona pabuç bırakmaz ama işte kardeşi için.ben dekan ın yerinde olsam gencoyu şef yapardım hakediyo bence o şef in yapamadığı cesaret edemediği işleri o yaptı sonuçta.
sabırr çekio genco da bakalım ne zaman patlıycak:img-yes::img-yes:
zet resim için saol
keremcem d 10-08-07, 13:10 Vayyy özet cikmis..
aslinda ben daha cok sey yazmasini beklerdim..
ama genconun pinari kizkanmasi süüper:happy0064
insallah ama bu bölümde gecenki bölüm kadar cok genco-pinar sahneli olur..ama galiba olmicak..özetde hic bir araya gelemiyolar baksaniza..
bu arada vallah su süpriz organizasyonlardanda biktim..:img-yes:
ahmetle özge hakkinda hic birsey yazmiyo:sad53:
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 13:12 beğenmene sevindim cnm.
sorma ya bi de şeff varr töbe töbe nası sinir oluyorum anlatamam.genco ona pabuç bırakmaz ama işte kardeşi için.ben dekan ın yerinde olsam gencoyu şef yapardım hakediyo bence o şef in yapamadığı cesaret edemediği işleri o yaptı sonuçta.
zet resim için saol
patlıcakki ne patlıcakkk çocuk kendini öyle bi sıkıyoki yüzüne bakan korkar yanii cevdet cevdetlerin yanına gidesin hemii bi rahat vermedin gitti şu çocuga kıskanıyonmu ne uyuzz neyse enınde sonunda agzının payını alır oturursunn bu arada bende özeti göremicem diye üzülmüştüm ama gördüm çünkü hafta sonu programı iptal oldu şansımaa bide bunun için oynuyorum şıkkıdı şıkkıdı şimdi:)ayy aklım hala özette pınadan vazgeçemeyen genco üstüne üstün kıskandıgını farkeder heee süper yaa süperr:):):)
cerenmelisa 10-08-07, 13:12 beğenmene sevindim cnm.
zet resim için saol
şef gencoya kıllık yapmaya devam ederse genco dayanamaz heralde. e o da sabır taşı değil yaa patlar bir yerde. o şef bozuntusuna gereken cevabı verir ama işten kovulur o zamanda. ama artık işten kovulsa bile bence kardeşini görebilir pınar sayesinde . e özgede zaten iyice alıştı gencoya. işten kovulması bence necatinin genco üzerindeki baskılarını da azaltır gibi. ama o zaman gencomuza bir telefon şart olur. yoksa pınarla nasıl konuşacak
cerenmelisa 10-08-07, 13:15 patlıcakki ne patlıcakkk çocuk kendini öyle bi sıkıyoki yüzüne bakan korkar yanii cevdet cevdetlerin yanına gidesin hemii bi rahat vermedin gitti şu çocuga kıskanıyonmu ne uyuzz neyse enınde sonunda agzının payını alır oturursunn bu arada bende özeti göremicem diye üzülmüştüm ama gördüm çünkü hafta sonu programı iptal oldu şansımaa bide bunun için oynuyorum şıkkıdı şıkkıdı şimdi:)ayy aklım hala özette pınadan vazgeçemeyen genco üstüne üstün kıskandıgını farkeder heee süper yaa süperr:):):)
o şef kızkanıyor tabi gencoyu. geçen gün tekrar izlerken farkettim. ilk bölümde gencoya 'bende o bombanın sahte olduğunu farketmiştim ama sen benden önce davrandın diyor' ....farketmişmiş... palavracı nolcak:dito
Merak ediyorum ya özge-ahmet'i..kaç bölümdür lafı geçiyor Özge'nin d.gününün; bir türlü ogün gelmedi kutlayamadılar..her bölümde bir sürpriz organizasyon oluyor ya artık bundan sonraki bölümde de özge'nin d.günü organizasyonu yapılır ama inşallah bu sefer Genco da olur :icon_whis hayret ettim walla bu özette Cüneyt'in yaptığı dolandırıcılıklardan, kandırmalardan söz etmemiş:img-blush
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 13:22 o şef kızkanıyor tabi gencoyu. geçen gün tekrar izlerken farkettim. ilk bölümde gencoya 'bende o bombanın sahte olduğunu farketmiştim ama sen benden önce davrandın diyor' ....farketmişmiş... palavracı nolcak:dito
dimi atlamışım orayı ben genconun bi anda kahraman olması sinir etti uyuz şefi antiman ne olucak antimandan ne beklersinki zatii:)neysee enınde sonunda onunda havası inicekk ama ne zaman biraz daha inmezsee şişe şişe kendiliginden patlıcak balon gibi ama dursunn o elbet indirir genco onun havasını kaşınsın kaşınsın biraz daha:):):)
keremcem d 10-08-07, 13:24 aaa evet ya kesin ondandir..yoksa durup dururken nicin nefret ettsin ki..tabii kizkandi genco bi anda kahraman olunca..
e hani gencoda kizkanilmicak gibi degil ki..kahramanimiz bizim:happy0064
bu arada dün fragman cikmadi dimi tekrarda??
yarin cikmis olur bence..insallllahhh:happy0064
Ya bu gıcık Cevdet bizim konuştuğumuz gibi kesin evraklarla ilgili problem çıkaracaktır ya. Hep Necati yüzünden. Ah o Necati Pınar'ın babası olmayacak tı ki... Gösterirdi o zaman Genco ona el mi yaman Genco mu yaman ama işte n'apsın o da kayınbabası bir şey diyemiyor
prensesdirect 10-08-07, 13:33 ya bu ne biçim özet ya ne özge-ahmet ne cüneyt ne özgenin 18. yaş günü hiç bişi yok:img-help: bi gencoyla pınar var ondada kaydadeğer bişi yazmamışlar ammann iyice meraklandırcak illa nyse artık fragmanı beklicez başka çare yok:img-swoon
keremcem d 10-08-07, 13:34 Ya bu gıcık Cevdet bizim konuştuğumuz gibi kesin evraklarla ilgili problem çıkaracaktır ya. Hep Necati yüzünden. Ah o Necati Pınar'ın babası olmayacak tı ki... Gösterirdi o zaman Genco ona el mi yaman Genco mu yaman ama işte n'apsın o da kayınbabası bir şey diyemiyor
dimi..yoksa genco ona ne yapacagini bilirdi..
ama iste kayinbabasi iyi gecinmek istiyo:img-yes::img-yes::img-yes:
bu arada bakalim bu hafta cüneyt ne yapacak..
bu seferde ikizlerden selini dgeil digerinden para koparmaya calisir..keske tibet özgeye dese bi sekilde kumar borcu var fln diye..
dimi..yoksa genco ona ne yapacagini bilirdi..
ama iste kayinbabasi iyi gecinmek istiyo:img-yes::img-yes::img-yes:
bu arada bakalim bu hafta cüneyt ne yapacak..
bu seferde ikizlerden selini dgeil digerinden para koparmaya calisir..keske tibet özgeye dese bi sekilde kumar borcu var fln diye..
Nerde Tibet ancak Genco'ya çemkirmesini bilir; yok Özge benim kardesim gibi, yok peşinde dolanma... Sen git önce Cüneyt belasından koru Özge'yi. Adamın ne olduğunu biliyorsun. Hiç. O gitsin Pınar'a yaranmaya çalışsın ancak
ya dimi bende hatırladım şimdi cevdet bombanın sahte olduğunu bende farketmiştim ama... die palavra sıkıyodu genco ya ama o yine o süper gülüşünü göstermişti onun bu palavrasına ve çıkmıştı odadan.gereksiz insan cevdet aklını başına almazsa genco onu fena benzetecek ama bakalımmm tabii bu da kovulma nedeni olur ayrı mesele...:img-yes:
gül güzelinin dediği gibi bende özetteki cümleye takıldım bırakamıyorumm vazgeçemeyeceğini anlayan genco pınarı tibetten kıskandığının da farkına varır.. :img-blush:img-blush:happy0064:happy0064
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 13:42 Ya bu gıcık Cevdet bizim konuştuğumuz gibi kesin evraklarla ilgili problem çıkaracaktır ya. Hep Necati yüzünden. Ah o Necati Pınar'ın babası olmayacak tı ki... Gösterirdi o zaman Genco ona el mi yaman Genco mu yaman ama işte n'apsın o da kayınbabası bir şey diyemiyor
ne istiyorum biliyomusunn ki bunu daha öncede demiştim bu cevdet uyuzluk olsun diye özgeye sataşmaya kalksın özge bagırsın çagırsın bana bulaşmaya kalkma fena yaparım filan diye sonra genco duysun ve bommmmmmm patlayı versinn bu şef bey gencoyu tabiki şikayet edicektir ama özge gelipte gencoyu korursa benim için yaptı müdürüm bu adam beni kışkırtmaya kalktı gencoda beni korudu filan desin bi taşla iki kuş vuralım hem şeften kurtaralım hemde genco kardeşi tarafından savunulmanın mutlulugunu yaşasın süper olur yaaa ama olurmuu acaba çok merak ediyorum bu adam napıcakda genco patlıcakk acayip merakdayımm....
keremcem d 10-08-07, 13:45 Nerde Tibet ancak Genco'ya çemkirmesini bilir; yok Özge benim kardesim gibi, yok peşinde dolanma... Sen git önce Cüneyt belasından koru Özge'yi. Adamın ne olduğunu biliyorsun. Hiç. O gitsin Pınar'a yaranmaya çalışsın ancak
iste budur yaaa..
en zararsiz ,özge icin endise eden kisiden özgeyi korumaya calisir..en tehlikeli cüneytden korumaya calismaz..
vallah tibetin isi gücü pinara süpriz hazirlamak..
sanki kiz süprizleri görünce bi anda asik olacak..
uyuz oldum bende
Nerde Tibet ancak Genco'ya çemkirmesini bilir; yok Özge benim kardesim gibi, yok peşinde dolanma... Sen git önce Cüneyt belasından koru Özge'yi. Adamın ne olduğunu biliyorsun. Hiç. O gitsin Pınar'a yaranmaya çalışsın ancak
dehşett bi tespit.:happy0064:happy0064
tibet anca pınarın hayatına burnunu sokup reklam kokan hareketler yapsın.
gulenayse çalışmaların süper ellerine sağlık:good::good:
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 14:01 ya ellerine saglık gülenaysacım çok güzel olmuşlar rica etsem bana genco ve özgeden yaparmısın ama bunlar gibi olsun süperler çünkü ha bide özge ve genco gülerken olursa sevinirimm çünkü gülünce ayrı bi güzel oluyolarr şimdiden tşk ederim cnm inş yapabilirsinn çok sevinirim neyse trk ellerine saglık:):)
keremcem d 10-08-07, 14:05 ya ellerine saglık gülenaysacım çok güzel olmuşlar rica etsem bana genco ve özgeden yaparmısın ama bunlar gibi olsun süperler çünkü ha bide özge ve genco gülerken olursa sevinirimm çünkü gülünce ayrı bi güzel oluyolarr şimdiden tşk ederim cnm inş yapabilirsinn çok sevinirim neyse trk ellerine saglık:):)
dimi ya..bu dizide herkese gülemk cok yakisiyo..antimanlar haric tabii..onlar gülmesede olur..
özeliklede genco ve özgeye cok yakisiyo..ahmetle pinarada tabii:img-yes:
love-angel 10-08-07, 14:08 o cüneytin foyası ortaya çıktığında baya bi madara olcak o ama iyi kıvırıyo şimdi özgeninde ne biçim arkadaşları var o kıvırcık güya özgenin arkadaşı adam biraz çıtlatır bu adam diil der dikkat et der yok sonra gecenin bi körü sokak ortasında sarhoş bırakır kız paratoner gibi nerde işe yaramaz biri var onun yanında herkes özgenin arkasından işler çeviriyo bi pınar var yanında ii o da abisini saklıyo walla bende onun yerinde olsam asi olur çıkardım
gulenayse çalışmaların çok tatlı olmuş harikasın
olleyy özettt gelmişş..
Gencoda kıskandığının farkına varmışşş:img-pilotçok güsell...yeni bi atak gencodan beklioz şimdi...ya pınar buluşmaya gidince araları bozulmaz işallaa... tibeti kıskanmaya başladı yaa...:icon_sorr
ya özgeden hiç bahsetmemişşlerr yaa..:icon_sorr...hala cüneytin gerçek yüzünü göremiyomu...pınarın kardeşi ile yakalasa bi onlarıı..hoş özge çok seviyo cüneyti..cüneyt özgeye bi yalan söyler gene yaaa... sonuna kadar anti (cüneyt..)
özet gelmiş daha yeni okudum güzel bir bölüme benziyor demek bu bölüm genco daha çok kıskanacak pınarı ama özette cüneytin yalanları gün yüzüne çıkacak mı ahmetle özge arasında yeni gelişmeler var mı hiç bahsetmemiş meraktan çatlayacağım ama korkarım cüneyt yine kıvırır özge hiç birşey öğrenemez ahmette ne iyi çocukmuş cüneyti o borcu olan adamlara teslim etmedi neyse artık fragmanları bekleriz ama bu bölüm genco çok üzülecek sanırım ne olurdu gencoyla pınar biraz aşklarını yaşasalardı babası öyle öğrenseydi:sad53:
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 14:18 dimi ya..bu dizide herkese gülemk cok yakisiyo..antimanlar haric tabii..onlar gülmesede olur..
özeliklede genco ve özgeye cok yakisiyo..ahmetle pinarada tabii:img-yes:
ayy evet ya hele genconun yandan gülmesine hastayım kafasını yana çevirip gülüyo yaa allahım allahım bitiyorum yaa özgeyede yakışıyo haklısınn ahmete pınara ayy bunlarr toplu halde faciya yaaa:):) love_engelcimm bana nedense cüneytin foyaları ortaya çıkınca cüneyt pişman olucakmış hatta özgeye aşık bile olucakmış gibime geliyoo hep öyle olurya kötü karakterler duygularıyla oynadıkları kızları kaybedince aşık olduklarını anlarlar o hesap işte cüneytte özgeyi kaybedince anlıcak sevgisini umarım yanii ohh o zaman özgede ahmetle daha sıkı fıkı olur cüneyt alır havasını ayyy görebilicekmiyizz o anları acep:):)
keremcem d 10-08-07, 14:23 ayy evet ya hele genconun yandan gülmesine hastayım kafasını yana çevirip gülüyo yaa allahım allahım bitiyorum yaa özgeyede yakışıyo haklısınn ahmete pınara ayy bunlarr toplu halde faciya yaaa:):) love_engelcimm bana nedense cüneytin foyaları ortaya çıkınca cüneyt pişman olucakmış hatta özgeye aşık bile olucakmış gibime geliyoo hep öyle olurya kötü karakterler duygularıyla oynadıkları kızları kaybedince aşık olduklarını anlarlar o hesap işte cüneytte özgeyi kaybedince anlıcak sevgisini umarım yanii ohh o zaman özgede ahmetle daha sıkı fıkı olur cüneyt alır havasını ayyy görebilicekmiyizz o anları acep:):)
amman insallah diyim ya..ohh o zaman ahmet takar özgeyi koluna söyle havali havali gecer cüneytin önünden..
bu arada evet ya genconun yana bakip gülmesine bende hastayim ya..keske öyle gülerken birileri resmini eklese:img-yes:
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 14:29 amman insallah diyim ya..ohh o zaman ahmet takar özgeyi koluna söyle havali havali gecer cüneytin önünden..
bu arada evet ya genconun yana bakip gülmesine bende hastayim ya..keske öyle gülerken birileri resmini eklese:img-yes:
ayy sorma ahmetin havasından geçilmezz artıkk salatalık turşum benım:) bu arada genconun yandan gülümsemesini çeken olursa çok güzel olur ben ekran koruyu yaparım anında ama ben özge ve gencadan güzel çalışma istiyorum ekran koruyucu yapmak için yapılanlara bakıyorum ama ekrana koyamıyorum çünkü bilgisayarı tek kullanmıyorum zaten özge ce gencodan fazlada yok genelde pınarla genco oldugu için neysee bulurum herhalde bi tane ekran koruyucu bu arada fragmanı gören varmı....
arkadaşlar dün genconun tekrarını izlerken ekranın altında fragmanı verdiler yeni bölüm diyordu amasahneler tanıdık geldi sonra bunu verdiklerine göre reklamlarda sessiz fragmanı falan verirler dedim ama vermediler acaba yeni bölümmüydü yoksa eski sahnelerden mi koymuşlardı göreniniz var mı?
arkadaşlar dün genconun tekrarını izlerken ekranın altında fragmanı verdiler yeni bölüm diyordu amasahneler tanıdık geldi sonra bunu verdiklerine göre reklamlarda sessiz fragmanı falan verirler dedim ama vermediler acaba yeni bölümmüydü yoksa eski sahnelerden mi koymuşlardı göreniniz var mı?
eet köşedeki yeni bölüm die gösterdikleri reklamı bende gördüm ama fragman deil o eski bölümlerden sahneler vardı.:good:
Set Cohen4 10-08-07, 14:56 Resimler İçin Teşekkürler Arkadaşlar Elinize Sağlık:happy0064
didemfener 10-08-07, 14:59 aramıza yni yeni kişiler katılıyor çok sevindim valla..giderek dizimizin izleyiceleri artıyor..arkdaşlar ya ben reytingleri öğrenemedim daha biz gene birnciyiz dimi..:D
maalesef avrupada 7., totalde 17.(öyle bişeydi)..yani kötüydü..
didemfener 10-08-07, 15:10 bende salı günü demiştim sağol yardımcım:D:D sevdim ben bu işi
resimler için sağol...:Daferim sana amaaaaaaaa neyse....o kızı görünce.
keremcem d 10-08-07, 15:11 herkes sali günü bakti ya tekrarina bakmamislardir..
yani bence tekrari olmasina ragmen genede iyi..
yeni bölümlerde birinciyiz:happy0064
bende salı günü demiştim sağol yardımcım:D:D sevdim ben bu işi
resimler için sağol...:Daferim sana amaaaaaaaa neyse....o kızı görünce.
önemli diil cnm.
tşkler yorumun için(biliyorum kızı sevmiyorsun amaa....)
herkes sali günü bakti ya tekrarina bakmamislardir..
yani bence tekrari olmasina ragmen genede iyi..
yeni bölümlerde birinciyiz:happy0064
bence de çok güzel reytingler.gecenin bi vakti olmasına rağmen 7.sırada olmamız süper.saat 11 gibi başladı 1 e yakında bitti sonuçta:img-yes::img-yes:
gulenayse ve free çalışmalar için tşkler çok güzeller.,
not:arkilerim forum kurallarına göre resimlerden alıntı yapmıyoruz....dikkat edelim...:img-wink::img-wink:
PinarVeGenco 10-08-07, 15:50 arkadaslar özeti okudum genco pinari kiskanicakmis oh ne güzel :happy0064
yine süper bi bölüm bekliyo bizi kesin :img-yes::img-wink:
calismalar süper olmus arkiler ellerinize salik
didemfener 10-08-07, 15:53 _free_imzarın çok ii olmuş
elelrne sağlık benims evmediğim kişi olsada..:D:D
yeni okudum özetii fragman çıkmamış galibaa
gencoya acıyorumm ben ya yazıkk o şefede sinir oldum ben ya süpürman:D
formcanlarım
imzalar ,avatalar, gifler mütişsiniz ellerinize sağlık tek tek isim yazmam ben bir kişi dahı unutmak istemem çünkü tek kelimeyle harikasınız hele o gifler muhteşem
beni korkutan iki karakter var dizide biri pınarın babası(ismini ağzıma almak bile istemiyorum o isimde çok sevdiği tanıdığı olanlardan özür dilerim ben o ismi duyduğumda bütün şartellerim atarda ) zaten kötü daha da kötü olacak bence olayların istediği gibi gitmemesinden dolayı
ikincisi tibet içinde benim tanımlamam melek yüzlü bir şeytan hayatı boyunca herşeye sahip olmuş bir kere bile kaybetmemiş pınarı kaybetmek onu delirtebilir
gerisi faso fiso bence tarkan, ejder ,cevdet(okulda gencoya takılan adı neydi unuttum), özgenin ailesi,cüneyt bunalrın çok fazla bişe yapabileceklerini sanmıyorum
didemfener 10-08-07, 16:14 gencomun gülüşünü sevsinler aman yarabbim allah onu özene benzene yaratmış
ellerine sağlık cnm alpayım süper resimlerde..:D (tek o ilgilendiriyor beni)
paylaşımlar için teşekkürler herkese
özeti yeni okudum bakalım neler olacak en çokta şu şef olayı sinirimi bozuyor ne gıcık adamdır o ya ejder ve adamlarıda iyi yapıyor necatiye .genco haklı tibeti kıskanmakta şimdiye kadar kıskanmaması hata:P
Yaşasın özet gelmiş:happy0064
Genconun artık Pınarı kıskanması normal..Tibet fazlasıyla rahatsız edici bir hal aldı çünkü..
Özette başka bir konuya değinilmemiş pek Ejderin para sızdırma çalışmalarına devam edeceği belliydi zaten(harcadığı Necatinin parası olunca sorun yok:))
Ama Özge-Ahmet-Cüneyt ten hiç bahsedilmemiş..oysa ben bu bölümde bir gelişme bekliyordum Cüneytle ilgili..Gerçi özette Özge den sadece yeni bir süpriz onu bekliyor diye bahsediliyor gerçek olsada olmasada o yüzden böylesi daha iyi...
slm herkeze; özette gelmiş.herkez gibi benimde en çok hoşuma giden cümle.genconun pınarı tibetten kıskanmaya başlaması.:img-in_lo süpermen gencoyu gösüyoruzz..bide kıskanç gencoyu görelimm :img-in_lo eminim oda çok yakışacakk..bu arada kanald nin sitesinde bi resim buldum.eklendiyse özür dilerim.kusura bakmayınn :img-wink:.
http://img508.imageshack.us/img508/5415/10082007121945da2.jpg (http://imageshack.us)
Shot with Canon EOS 10D (http://profile.imageshack.us/camerabuy.php?model=Canon+EOS+10D&make=Canon)
PinarVeGenco 10-08-07, 17:09 aa bende istiyorum bende bendee benide ekle pınargencocumm buda gencomanlar olucak dimi yaşasın antimanların üstüne koyuverelim gencomanlar antimanları ezer hesabı hehehe:):)
gencomanlar olmucak aile imzasi olucak ama onuda yaparim ilerde ins:img-wink:
GÜL GÜZELİ 10-08-07, 17:10 gencomanlar olmucak aile imzasi olucak ama onuda yaparim ilerde ins:img-wink:
öylemii tamam o zaman hem sorun degil genco aileside ezel antimanları gencolardan ne olursa olsun antimanlar ezilmekten kurtulamazz merak etme sen:):):)
prensesdirect 10-08-07, 17:18 CerenMelisa çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık devamını bekleriizzz:img-wink::good:
cerenmelisa 10-08-07, 17:24 CerenMelisa çalışmaların çok güzel olmuş ellerine sağlık devamını bekleriizzz:img-wink::good:
çok teşekkür ederim cnm saol
inş. yeni resimler geldikçe yapmaya çalışacağım
arkiler çalışmalar çok güzel ellerinize sağlık.
pinarvegenco aile imzasına beni eklediğin için tşkür ederim.
tüm çalışmaların devamını beklerizz
Genco_Pinar 10-08-07, 18:40 arkiler ben aile imzasi yapicam ama fazla nick yok nickini görmek isteyenler söylesin lütfen:img-yes::img-wink:
ben!!
Kac iki- uc gundur giremedim yeni baslik falan acilmis ne guzel...:img-wink::happy0064 özeti okudum cok guzel bir bolumbizi bekliyor
pınarvegenco imzanı beğendim emeğine sağlık canım
ama demeden geçemicem sanki biraz mat kalmış ne bilim biraz daha canlı olsa hııııı ne dersin kusura bakma kırmadım umarım
ömer&ceren 10-08-07, 19:42 slm arkadaşlar ben de gencoyu yeni yeni izlemeye başladım çok güzel bir dizi yeni bölümde sonunda genco duygularına yenik düşüyor ve aşkını sahipleniyor bu çok güzel
fundapehlivan 10-08-07, 20:37 Arkadaşlar özet çıkmış galiba...
Nerede bulabilirim??
fundapehlivan 10-08-07, 20:40 Buldum özeti...
Ya ne biçim özet hiç bir şey yazmıyor ki:icon_sorr
Bir genconun sonunda aşkına sahip çıkacağı ve onu kıskandığını yazıyor...
Pınar tibetlerle denize açılacak...
Sinir oldum bak şimdi!!
genco canım bekleyip duracak...
Sonunda öğrenecektir nerede olduğunu baya kötü olacak:icon_sorr
yeni çalışmalar için herkese teşekkürler elinize sağlık
PinarVeGenco aile imzası için teşekkürler eline sağlık
aaaa imzada bende varım kaç gündür girmiyodum arkadaşlar özet fragman falan hiç bi bilgim yok biri bana gönderebilir mi öm olarak imzaya beni koyduğunuz için teşekürler...
didemfener 10-08-07, 22:07 bluenight resimler çok güsel cnm ya
gencom çok güsel çıkmış resimlerde ellerine sağlık..
didemfener 10-08-07, 22:47 emoşum elelrine sağlık cnm ya süpersin herzamki gibi
ama sevmediğim ...:D
Fragmanı gördüm off ya tibete sarılıp duruyor gencoda gördü onları
erkin koraydan sevince şarkısı çalıyordu süper şarkı.
Fragmanı gördüm off ya tibete sarılıp duruyor gencoda gördü onları
erkin koraydan sevince şarkısı çalıyordu süper şarkı.
Aaaaa ne zaman cikti. Daha yeni olmali. Tebrik ediyorum ilk sen gordun biz burda bekliyoruz kim ozeti gorup haber verir diye.
Ya Pinar artik Tibetle arasina mesafe koylmali. Niye boyle anlamiyorum. Tibete acik acik soylesin hislerine karsilik vermeyecegini arkadas kalalim. Baska ne var fragmada?
Evet erkin korayin sarkisi cok guzel. Super sozleri var. Bu dizide bu sarkiyi daha cok duyariz gibime geliyor cnku 2 bolumde sanirsam calmislardi yine. Hani Ahmet arabada Ozgenin evinin onunde beklerken dinlemisti bunu. Hatta Ozgeyi Gencola gorunce gozleri dolu dolu olmustu ama o zamanlar Genconun kiz kardesi oldugunu bilmiyordu :img-wink:
Fragmani kesin ben tv de goremem. Nedense Euro D pek vermiyor fragmani. Samanlikta igne aramak gibi fragman aramak. Int den aramam lazim of offff
keremcem d 10-08-07, 23:02 Vayy fragman cikmis inanmyiorum ya..
demek sarilirlarken gördü genco cok kötü olmus ya..
eee daha neler var??
bu arada bluenight resimler süüüper..
emos imzalar sahane..
sibs cnm benim durumumda ayni..bende hic tvden göremiyom.dedigin gibi euro d pek vermiyo..
E ne oldu takildik kaldik ya :)
Fragmanin sadece kokusunu alabiliyorum su anda yapmayin bunu. Hadi gorenler soyleyin fragmanda ne var. Igneden iplige ne varsa yazarsaniz sevinirim :) gece rahat uyuyim demi ama.
Tabi fragman sesli fragman degildir su anda. Ama olsun sesli sesiz birsey anlayan varsa bekliyoruz.
sibs fragmanı euro d de gördüm ben :)
çağrının reklam aralarında verirler belki bende tesadüfen gördüm
kanald de çıktı mı bilemiycem
ya çok hızlı geçti özge ve ahmet sahneleride vardı
gencoyla özge konuşuyordu galiba
aykk çok hızlıydı ya
ama pınar tibetin omzunda ağlayıp durdu tibeti severdim ama nefret etcem gibi güzüküyor.
sonra galiba genco gene atlıyordu orası pek anlamadımda pınarın babası camdan bakıyordu felanda felan :)
keremcem d 10-08-07, 23:20 sibs fragmanı euro d de gördüm ben :)
çağrının reklam aralarında verirler belki bende tesadüfen gördüm
kanald de çıktı mı bilemiycem
ya çok hızlı geçti özge ve ahmet sahneleride vardı
gencoyla özge konuşuyordu galiba
aykk çok hızlıydı ya
ama pınar tibetin omzunda ağlayıp durdu tibeti severdim ama nefret etcem gibi güzüküyor.
sonra galiba genco gene atlıyordu orası pek anlamadımda pınarın babası camdan bakıyordu felanda felan :)
demek göstertiler ha..tüh kacirdim..
ya uyuz oldum ya..nicin acaba pinar agliyo diyede merak ettim..demek cok hizliydi..
demek göstertiler ha..tüh kacirdim..
ya uyuz oldum ya..nicin acaba pinar agliyo diyede merak ettim..demek cok hizliydi..
hızlıydı yaa bana çok hızlı geldi kanalları gezerken gördüm bende
görünce hemen izledim ama çok kafam karıştı 2. cisine kısmet :)
yagmur94 sakin benim Euro D baska bir Euro D olmasin. Hayir yani bana oyle kiyak yapmadi kanal :) Saka saka. Yarin bakarim mutlaka reklam arasinda gorurum.
Ozge ve Ahmet sahneleri olmasina sevindim. Yavas yavas yakinlasiyorar ama Ozge 18 ini dodurdugu gibu Cuneyt takilir pesine birakmaz.
Geco ve Ozge konusuyrduysa cok ilginc. Sakin Ozge konusuyor Gencoda dinliyor olmasin :) Hayir yani gecen bolum Ozge konustu konustu Gencodan cit cikmadi. Karsindaki kardesin ozlemisin niye iki kelime soylemiyrsun ki of offf.
Acaba Pinar niye agliyordu hmmmm.....Kesin yine babasi Necati birsey yapmistir.
Aslında bu diziyi izlemeyi düşünmüyordum..Ama Nalan ablam böyle hastası fln..Allah Allah nasıl bi dizi ki bu dedim;son bölüme baktım (: Gerçekten hoşuma gitti..Alışılmışın dışında bir hikayesi var.Benim en çok Özge hoşuma gitti.Çok şirin bir kız ;)
Netten önceki bölümleri de izleyince kafamda parçalar yerleşti..Acaba yeni bölüm özeti yada fragmanı çıktı mı :img-in_lo
Hasibecimm beni bilirsin kolay kolay pek dizi izlemem ama cidden bu dizi süper emin ol çok beğeneceksin ben ashatasıyım netten önceki bölümleri izlediysn tamamdır kaçırma :) özet geri sayfalarda ben bakim eklerim şimdi sana fragmanda daha ilk kes bugun çıkmış euro d de kaçırdık tabi bekliom çıkdığı an start :D
Bu arada imzaya koptummm :img-hyste:img-hyste
Hasibecimm beni bilirsin kolay kolay pek dizi izlemem ama cidden bu dizi süper emin ol çok beğeneceksin ben ashatasıyım netten önceki bölümleri izlediysn tamamdır kaçırma :) özet geri sayfalarda ben bakim eklerim şimdi sana fragmanda daha ilk kes bugun çıkmış euro d de kaçırdık tabi bekliom çıkdığı an start :D
Bu arada imzaya koptummm :img-hyste:img-hyste
Senden onay çıktıysa tamamdır ablam :D (Bilirsin onayları everme fln anladın sen onu :img-cool2 ) Gerçekten bende hastası oldum gibi,çok değişik..İnşallah yeni sezonda devam edecek diziler arasında yer alır :img-yes:
Fragmanı da merakla bekliorum (:
Ayrıca Hasibe' cim Türkiye den ilk kez bir yapımın snaryosu istenmiş alman kanalı RTL bu dizinin hikayesini bildiğim kadarı ile çok beğenmiş ve izin almışlar onlarda orada kendileri çekecekmiş :)
Ayrıca devam edeceğine emin ol yayınlandığı ilk bölümden beri maşşallah hep 1. ;)
Özet için saol ablam çok güzel bir bölüme benziyor-ayrıca devam edecek olması gerçekten beni çok mutlu eder..
Şu Ejder ve tayfaları benim çok gıcığıma gitti..Hep Genco'ya kötülük peşindeler :hıh Genco&Pınar aşkına engel olacak kişilerin başında geliyorlar..Tibet'i son bölüme baktığımda sevmiştim ama önceki bölümlere baktıktan sonra artık sevmiyorum :hıh Hele Pınar'ın babasını hiç sormayın!
Ama benim kafama takılan Pınar'ın annesi;babası çocukları okula göndermediğinde nasıl karşı çıkışmıştı,tehdit fln etmişti..Şimdi de yapsa ya :icon_whis
Canım Tibet' i ben şimdilik seviyorum Allah için zararını görmedim ve bana zarar verecek gibi de gelmiyor.. Ejder ve tayfası hayırlı iş için yaratılmamışlar yani sadece gonco ya zararları yok genel olarak herkese var :) Pınar' ın babasını ne sn son ne ben sölim nefret ediorum ama annesi iyi birisi şuan da Genco' nun nasıl biri olduğunu bilmiyor ama ikizler baba tarafına çekdiği kesin :) Özge benimde çok sevdiğim bir karakter uçuk kaçık Ahmet le süper ikili olurlar dizi de en nefret ettiğim karakter ise Cüneyt. Pınar ve Genco aşkı ise favorim ;)
Ablam Hasibe dediydi dersin Tibet de bi engel bence ama.. :icon_whis Bilmiyorum son bölümde hoşlaşmıştım ama önceki bölümlerden izlediğim kadarıyla biraz tırstım :img-cool2
Cüneyt deme bana zaten..Tüylerim diken diken oldu :icon_evil Ohhh ama partiyi yapamadı adamlar bigüzel elinden parayı aldı :img-polic
arkiler fragmanı gördüm şimdi genco necatinin bürosunun camından atladı gene:) :)
genco pınarla buluştukları yerde oturuyodu ama pınar gelmeyince kalktı
özgenin annesi gencoyla konuşuyordu.:icon_sorr:icon_sorr
sonunda beklenen oldu genco cevdeti sıkıştırdı dövüyordu...:happy0064
pınarla özge dertleşiyordu ağlıyorlardı genco onları uzktan gördü genco da ağlıyordu :icon_sorr:icon_sorr
sonra pınar tibete sarılmış ağlıyordu genco yine onları gördü o da ağlamklı gibiydi:icon_sorr:icon_sorr
fonda da sevince şarkısı çalıyordu:good:
not:kafam acayip karıştııı:icon_whis:icon_whis
ayshe_yeshil çalışmaların harika olmuş ellerine sağlık..
bu arada fragmanı göremeyenler için söylüyorum fragman malum siteye verilmiş genco fragman yazdığınız takdirde fragmanları görebilirsiniz
herkese merhabalar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
demek fragman dönmeye başladı tv de ben izleyemedim daha
allahım ya genemi camdan atladı genco sinir oluyorum onun camdan atlayıp heşeyden yırtmasına birde rüzgar gibi kaybolmasına ciddet artık düşünmeye başladım bir doğa üstü güçlerin etkisi altında mı diye
pınarla özge niye ağlıyorlardı ki acaba sonradan pınar tibette sarılıp ağladığına göre pınarın sorunu var büyük bir ihtima yine babası
özgenin annesi uzuk dur kızımdan nederdin var kızımla falan diye konuşur gencoda bakar ona hiç bişe demeden bir iki cümle konuşmaya çalışır yada kadın susturur onu
neyse artık izlicez görcez
(= JesLice =) 11-08-07, 08:14 herkese merhabalar güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle
demek fragman dönmeye başladı tv de ben izleyemedim daha
allahım ya genemi camdan atladı genco sinir oluyorum onun camdan atlayıp heşeyden yırtmasına birde rüzgar gibi kaybolmasına ciddet artık düşünmeye başladım bir doğa üstü güçlerin etkisi altında mı diye
pınarla özge niye ağlıyorlardı ki acaba sonradan pınar tibette sarılıp ağladığına göre pınarın sorunu var büyük bir ihtima yine babası
özgenin annesi uzuk dur kızımdan nederdin var kızımla falan diye konuşur gencoda bakar ona hiç bişe demeden bir iki cümle konuşmaya çalışır yada kadın susturur onu
neyse artık izlicez görcez
arkadasımm artıkk genco alıştıı cüneyt arkın gibi o camndan bu cama atlamayaaa:img-hystePınarla özgenin ağlamasına bende bi anlam veremedm..türk filmi filn mı seyrettilerr acepp:DNeysee onu da seyredicez ama bence özgenin annesi özgenin bankadan genco için para cektiğini düşünücek..
ayshe_yeshil
avataların ve imzaların çopk hoş olmuş benden içimden sürekli diyordum ki pınarın kırmızı elbiseli haliyle bir imzada yada avata yapsalar ya diye telepati kurmuşum demek ki sana
emeğine sağlık
evet ya vermiyor 7. bölüm fragmanını başka bişe veriyor
arkadasımm artıkk genco alıştıı cüneyt arkın gibi o camndan bu cama atlamayaaa:img-hystePınarla özgenin ağlamasına bende bi anlam veremedm..türk filmi filn mı seyrettilerr acepp:DNeysee onu da seyredicez ama bence özgenin annesi özgenin bankadan genco için para cektiğini düşünücek..
ay şimdi özgede cüneyti korumak için acaba gencoya verdim evet diyebilir mi
hani bu kızın aşktan gözü kör olmuşya hiç bişeyi görmüyor
cüneytin gerçek yüzünü gördüğündeki surart ifadesini çok merak ediyorum özgenin üzülecek ama ahmet sarar onun yaralarını :img-in_lo
|