Tüm Versiyonu Göster : Koçtaş'a Gidiyorum Evimi Çok Seviyorum
esmer-limon
11-09-07, 19:50
ayyy berbat bi reklam hele o ilk cikan kadina cok gicik oluorum
Bence de çok kötü bir reklam ''Koçtaş'a gidiyorum evimi çok sewiyorum'' derken söyledikleri melodi o kadar kötü ki! berbat.
iğrenc bir reklam hadi biri yazdı böyle bir rezaleti koçtaş nasıl bunu kabul etti hadi kabul etti rekalm cekildi firmayas gösteridli firma nasıl begendi hadi firma begendi kanalar nasıl böyle bir şeyi yayınladı hadi yayınladı biz nasıl böyle bir şeyi izledik yav
biliyorumk abarttım
gerçekten çok kötü bi reklam ama ne yalan söliyim insanın ağzına çok kötü yerleşiyo
esmer-limon
06-10-07, 23:23
doru valla rklama sinr olum ama sarki agzimdan gitmio bi turlu
doru valla rklama sinr olum ama sarki agzimdan gitmio bi turlu
hakikaten reklam güzel değil ;ama şarkı dilimize dolanıyor
sanırım reklamda amacına ulaştı
bir şekilde dikkat çekti
ee ne demişler reklamın iisi kötüsü olmaz yeter ki reklam olsun(dikkat çeksin ):img-wink:
yaa her gün servisle okula giderken çalıyor.. offf kötü bi reklam ama dilime dolandı müziği:img-cool2
Reklam filmini hiçte zevkle izlemiyorum. Beyenmedim. Eğer imkanım varsa rastladığım yerde kanalı değiştiriyorum.
Yaşlı bayanın seslendirdiği kısım ve birde aile olan grubu görmek daha da sinir bozucu.
_demiradam_
07-10-07, 14:01
başlamaya başladığı ilk saniyeden itibaren acilen kumandaya sarıldığım reklamlardan biri daha..BERBAT!
Koçta'şa gidiorm..Evimi çok seviorm!.Şarkının melodsi dile dolancak turden( Sekil a bn)..Reklam daha hos yapilabilirdi.Tiksindiren turlerden!
justinecatblue
07-10-07, 17:40
kadının kötü söylemesinin sebebi doğallık yaratmaya çalışmaları-yoksa onlar da kusursuz söyleycek insanı bulurlardı tabii ki-o an koçtaşta alışveriş yapan bir müşteriye mikrofonu uzatıvermişler havası yaratmaya çalışıyorlar-iyi ya da kötü diye bir şey söylemeyeceğim ama amaçladıkları doğallığı fazlasıyla yakalamışlar-
break-us_35
07-10-07, 19:27
Fena bi reklem filmi sayilmaz....
Begendim ama biraz yapmacik olmuss:img-yes:
merve_buse16
08-10-07, 12:00
fena deil yha abartmaya gerk yk o kdrda berbt deil bnce
kargaların saldırısına uğramış gibi hissediyorum kendimi bu reklamda..kaçılası saniyede zap yapılası bi reklam bence:mad72:
sıkıcı bi reklam ama insanın ağzına yerleşiyo şahsen bn geçen hafta gittim reklamda anltılan malum yere :D durmadan büyük bi erkranda aynı reklamı verp durdular iyice bıktım artık...
gül_kıvanç
10-10-07, 13:10
saçma sapan bi reklam işte hiç beğenmiyorum ben
allahm böyle bi reklam olamaz 1 saniye katlanamıyorum :@
sinirlerinizi harekete geçirebilecek bir reklam firma adına uygun ama sinir bozucu ... zap zap zap ...
İnsanı sinir etme kapasitesine sahip reklamlardan birisi....
o kadar kötü bir reklam ki sofradan kalkıp kanalı bile değiştiriyorum ki normalde tuz bile almaya üşenirim:)
İtici bi reklam..
sözler de insanın agzına bi dolanıyo yani :img-cool2 Neyse ki kurtuldum :hıh
Bitti galiba artık:img-cool2
çok hoş değil begenmedim açıkçası
ama müziği dile dolanır cinsten
yani şimdi reklamın iyisi kötüsü olmaz:)
yaratıcı reklam ve akılda kalıcak reklam vardır. herkesi rahatsız edicek kadar sözler akılda kalıyorsa bu cok cok cok iyi bir reklamdır:good:
hepinize katılıyorum ama şimdilerde hiç çıkmıyor şükürler olsun ,en sonki çıkan kız hariç hepsi berbat ötesi söyledi neyse kibarlığımı daha fazla bozmayayım benim diyeceklerimi siz söylediniz zaten :img-wink:
yani şimdi reklamın iyisi kötüsü olmaz:)
yaratıcı reklam ve akılda kalıcak reklam vardır. herkesi rahatsız edicek kadar sözler akılda kalıyorsa bu cok cok cok iyi bir reklamdır:good:
Bence tam tersi bir durum İnsanlar o reklamı izledikten sonra Koçtaş'ın önünden bile geçmezler :)
İğrenç söylüyorlar:D
Hele bir kadın var iş kadını gülüyor sonunda:img-wink:
Ay yani!:D
özgürcü genç
08-01-08, 12:38
İtici bi reklam..
sözler de insanın agzına bi dolanıyo yani :img-cool2 Neyse ki kurtuldum :hıh
Bitti galiba artık:img-cool2
aynen yaa :icon_whis
Herkes evini sever ama siz abartın , Fakir alın evinizi şımartın :img-dirol
aynen itici bi reklam.halkın o cırtlak sesle "koçtaşa gidiyorum,evimi cok seviyorum." demesi insanın kulağını tırmalıyo.ben pek beğenmedim:icon_whis
ayy çok kötü bir reklamm cok igrenç sölüyoplar bence koçtasa gidiyorum evimi çok seviyorum inandırıcı olcaz die yapmıslar heralde ama:img-in_lo
Koçta'şa gidiorm..Evimi çok seviorm!.Şarkının melodsi dile dolancak turden( Sekil a bn)..Reklam daha hos yapilabilirdi.Tiksindiren turlerden!
aynen reklamdan nefret ediyorum ama kendimi söylerken buluyorum:img-tomat
imkanım olunca kanalı değiştiriyorum
hele o kadının dans edişi:img-cool2
inannın ben de durmadan o şarkyı söylüyorum.Kendim bile şaşırıyorum alla alla nasıl söylerim ben bu şarkıyı.:img-hyste
justlost03
20-04-08, 23:36
tam bu konuya bakarken tvde çıkan reklam..deli edio muzik.bide koçtaşta gezerken çalması yokmuuu :mad72:
apple-core
20-04-08, 23:42
ay o koçtaş yok mu...evini seven gitmesin walla:img-hyste söyledikleri günden kaç gün sonra getiriyorlar ürünü...resmen ev onlar yüzünden ayakta kaldı kaç gün:D bir de nakliye talep ettik ücreti de verdik neymiş nakliye sadece apartman kapısına kdr oluyormuş:icon_whis biz iki bayan vardık evde nasıl çıklaralım dedik 3. kata kdr...yok eğer kırılırsa meshuliyet kabul etmezlermişte mışta...kısacası söyleyeyim bu reklamlara kanmayın yani slogan yanıltıcı... ev bana küstü koştaş yüzünden walla:img-hyste
emilie_claire
21-04-08, 17:18
reklamın felaket derecede dile dolanan bir müziği var..
bütün gün 'koçtaşa gidiyorum,evimi çok seviyorum' diyip durursun,çok zor bırakırsın..:happy0064
reklamın felaket derecede dile dolanan bir müziği var..
bütün gün 'koçtaşa gidiyorum,evimi çok seviyorum' diyip durursun,çok zor bırakırsın..:happy0064
:img-hyste :img-hyste :img-hyste
aynısı bendede oluyor sayıklayıp duruyorum koçtaşa gidiyorum evimi çok seviyorum diye :img-hyste sonra bakıyorum ben ne diyorum diye :img-hyste
müzik igrenç kadının sesi ve şarkının sözleri çok kötü:img-tomat
yabancıdamat
23-04-08, 16:34
ıykkkkkkkkkkkk iğrenç insanın ağzına bi dolandımı tam artık akaşama kadar söyle dur sinir oluyorum bu yüzdeeeen reklam çıkınca kanalı değiştiriyorum
Reklamın hic bi ilgi cekici özelliği yokk, ayrıca itici de.. Ama artık nasıl bi melodiyse takıldı dilime..
*elvedaderken*
25-04-08, 01:43
ıyy berbat bi reklam hele müziği ama nedense benımde dilime takıldı uyuz olduğum reklamlar arasında:img-hyste
_yaseminci_
08-05-08, 15:29
'koçtaşa gidiyorum,evimi çok seviyorum'
gerçekten felaket dilime dolanmıştı bu şeyy sürekli onu söylüyodm
gıcık olduğum bir reklam.
vBulletin® v3.8.0 Beta 2, Copyright ©2000-2008, Jelsoft Enterprises Ltd.