Tüm Versiyonu Göster : Menekşe İle Halil - Mantık Hataları

yasmin_hepsi
12-09-07, 11:20
Mantık hataları buraya şuana kadar hiçbir mantık hatası göremedim.

nehirrrr
16-09-07, 04:47
Hehe aslinda ben de simdiye kadar bir mantik hatasi goremedim ama belki forumda konusulan bir mevzu vardi mantik hatasi olabilir... Halil ilk bolumde havaalanina gitmek icin bir taksiye binmisti... Inerken taksici Turkce olarak 'burasi havaalani degil ki' dedi... Yani tesaduf olabilir tabii ama taksici Halil'in Turk oldugunu nerden bildi???? Ya da Halil taksicinin Turk oldugunu nerden bildi???

prenzez
16-09-07, 08:09
Inerken taksici Turkce olarak 'burasi havaalani degil ki' dedi... Yani tesaduf olabilir tabii ama taksici Halil'in Turk oldugunu nerden bildi???? Ya da Halil taksicinin Turk oldugunu nerden bildi???
Ya aslında şöyle bir şey var..Almanya'da insanın tipine bakarak Türk olup olmadığını anlayabiliyorsun:img-pilotama yine de tam garantili değil.mesela ben bir keresinde Türk diye bir Suriyeli'yle konuştum:img-hyste,ama yine de az biraz Türkçe biliyordu,%90 diyorum kısacası:)Halil de aynı stratejiyi izlemiş midir bilemeyeceğim ama taksicinin tipten anlamsı zor,tam sarı saç mavi göz:img-yes:

sudenaz
16-09-07, 09:26
Dizide benim gözüme carpan iki tane belirgin hata var .Aslinda hata da denemez .Ama bunlara dikkat edilse daha iyi olurmus dedigim seyler.

1.Dizinin almanca sahnelerindeki konusma kisimlari hic hosuma gitmemisti cünkü diksiyon sifir.Sadece almanca ögreniyorum kitaplarindan bir kac kelime ögrenmis cikmis gibiydiler.Zaten toplasan 10 ar cümle almanca konusuyorlarken keske daha iyi calissalarmis diyorum.Cünkü almanca bilene acayip hissettiriyor kendini.

2.Size bir örnek vereyim daha iyi anlayacaksiniz.Benim 25 yasinda bir arkadasim ailesinin zoruyla Türkiye'den görücü usulü ile biriyle nisanlandi.Erkek Almanya'ya geldi kartlari dagitildi dügüne bir hafta kala kiz polise gidip onlara sigindi.Sigindigi günden itibaren kiz ortalarda yok.Polis daha önce yapilmis olan resmi nikah islemini gecersiz sayip kizi bosatti.Ailesinin bütün cabalarina ragmen kiz bulunamadi.Kiz sadece istediginde iyiyim diye ariyor.Polis telefon numarasini bile vermiyor ailesine.Menekse de keske evlenip istanbula kacmak yerine polise siginsaydi.

KeremcemCi
16-09-07, 13:58
Hehe aslinda ben de simdiye kadar bir mantik hatasi goremedim ama belki forumda konusulan bir mevzu vardi mantik hatasi olabilir... Halil ilk bolumde havaalanina gitmek icin bir taksiye binmisti... Inerken taksici Turkce olarak 'burasi havaalani degil ki' dedi... Yani tesaduf olabilir tabii ama taksici Halil'in Turk oldugunu nerden bildi???? Ya da Halil taksicinin Turk oldugunu nerden bildi???

yanlis duymussun heralde ama taksi söförü almanca söyledi burasi havaalani degil diye alt yazi var hatta.

silanaz
20-09-07, 16:46
Dizide benim gözüme carpan iki tane belirgin hata var .Aslinda hata da denemez .Ama bunlara dikkat edilse daha iyi olurmus dedigim seyler.

1.Dizinin almanca sahnelerindeki konusma kisimlari hic hosuma gitmemisti cünkü diksiyon sifir.Sadece almanca ögreniyorum kitaplarindan bir kac kelime ögrenmis cikmis gibiydiler.Zaten toplasan 10 ar cümle almanca konusuyorlarken keske daha iyi calissalarmis diyorum.Cünkü almanca bilene acayip hissettiriyor kendini.

2.Size bir örnek vereyim daha iyi anlayacaksiniz.Benim 25 yasinda bir arkadasim ailesinin zoruyla Türkiye'den görücü usulü ile biriyle nisanlandi.Erkek Almanya'ya geldi kartlari dagitildi dügüne bir hafta kala kiz polise gidip onlara sigindi.Sigindigi günden itibaren kiz ortalarda yok.Polis daha önce yapilmis olan resmi nikah islemini gecersiz sayip kizi bosatti.Ailesinin bütün cabalarina ragmen kiz bulunamadi.Kiz sadece istediginde iyiyim diye ariyor.Polis telefon numarasini bile vermiyor ailesine.Menekse de keske evlenip istanbula kacmak yerine polise siginsaydi.

2. söylediğin olay olsaydı dizi olmazdı herhalde

sweetrock
21-09-07, 12:15
2. söylediğin olay olsaydı dizi olmazdı herhalde

çok doğru dedin :) ben hiç hata görmedim sanırım ama emin de deilim :)

prenzez
29-09-07, 09:00
Menekşe ile Halil,Zeynep'in evine gitmek için taksiden ormanlık bir arazide indiler.Tabi Menkşe neden daha merkezi bir yerde inmedikleri konusnu merak etti.Halil açıkladı yürümeye başladı.Kara yolu boyunca ilerliyor.Mrnekşe arkada ilerlemeden durdu.Halil yanına bakıp Menekşe'yi göremeyince arkasına baktı.Menekşe duruyordu.Yanına gitti.Birkaç diyalog geçti,nereye gidiyoruz tarzı.Sonra tekrar yürümeye başladılar.Ama bu kez ters yöne.Taksinin geldiği tarafa doğru yürüdüler.Ve sonra da ormanlık araziye girdiler.

x sinem x
29-09-07, 14:17
Menekşe ile Halil,Zeynep'in evine gitmek için taksiden ormanlık bir arazide indiler.Tabi Menkşe neden daha merkezi bir yerde inmedikleri konusnu merak etti.Halil açıkladı yürümeye başladı.Kara yolu boyunca ilerliyor.Mrnekşe arkada ilerlemeden durdu.Halil yanına bakıp Menekşe'yi göremeyince arkasına baktı.Menekşe duruyordu.Yanına gitti.Birkaç diyalog geçti,nereye gidiyoruz tarzı.Sonra tekrar yürümeye başladılar.Ama bu kez ters yöne.Taksinin geldiği tarafa doğru yürüdüler.Ve sonra da ormanlık araziye girdiler.

iyide ben burda bir mantik hatasi göremiyorum??yani bence halil onlari kimse görmesin diye o ormanin icinden yürüdüler- eger o yoldan yürüselerdi o mithat yada onun adamlari onlari görürdü dimi?
yani ben burda bir mantik hatasi göremiyorum:icon_whis

suri06
29-09-07, 14:58
ben ensonuna takıldım halil üstünde kırmızı tişörtle zeyneple arabanın yanındaydı sonra arabaya bindirler şu kötü adam geldiğinde halil arabadan indiğinde siyah bir sivitle indi
binerken günlük gülistanlık olan hava birden yağmurlu bir havaya dönüştü heryer ıslanmıştı ona takıldım

prenzez
29-09-07, 16:15
iyide ben burda bir mantik hatasi göremiyorum??yani bence halil onlari kimse görmesin diye o ormanin icinden yürüdüler- eger o yoldan yürüselerdi o mithat yada onun adamlari onlari görürdü dimi?
yani ben burda bir mantik hatasi göremiyorum:icon_whis

olay ormanın içinden gidilmesi değil.halil taksiden indiğinde aşağıya doğru yürüyordu,yol o taraftandı yani.sonra baktı arkaya menekşe yürümüyor.onun yanına gitti.ve bu sefer yolun tam ters tarafına doğru,yukarıya, gittiler.:img-yes:

Hatiies
29-09-07, 16:19
ben ensonuna takıldım halil üstünde kırmızı tişörtle zeyneple arabanın yanındaydı sonra arabaya bindirler şu kötü adam geldiğinde halil arabadan indiğinde siyah bir sivitle indi
binerken günlük gülistanlık olan hava birden yağmurlu bir havaya dönüştü heryer ıslanmıştı ona takıldım

Canim Halil o siviti, Zeyneple arabaya binerken giiyinmisti.. Tam iyi göstermiyolar orayi, ama iyi dikkat edersen, tam Halil arabanin kapisini kapatiginda giyiniyo o siviti:img-wink: Ve ben de bir hata gordum.. Halil o giydigi kirmizi t-shirtin aynisini Zeyneple beraber oldugu bir resimdede giyinmisti.. Hani varya Menekse yerde bulmustu, ustunde kalp cizilmisti.. Bilemiyorum yani belki o kirmizi tshirt Zeynep'in evindeydi hatira olarak kalmistir Zeynepe?:icon_whis

sweetrock
29-09-07, 18:13
olay ormanın içinden gidilmesi değil.halil taksiden indiğinde aşağıya doğru yürüyordu,yol o taraftandı yani.sonra baktı arkaya menekşe yürümüyor.onun yanına gitti.ve bu sefer yolun tam ters tarafına doğru,yukarıya, gittiler.:img-yes:

evet ben de farkettim ya onu..çok saçma geldi :)

bavarde
29-09-07, 19:38
İlk bölümde gösterilen havaalanı Berlin-Tempelhof Havaalanı'dır.Menekşe bu havaalanından İstanbul'a Turk Hava Yollari ile gelmistir.Ancak bu mumkun degil cunku THY Berlin'de sadece Tegel ve Schonefeld Havaalanlarina inis yapmaktadir.

yağmur*
29-09-07, 21:06
ya menekşeye babası bi tokat attı gözü mosmor oldu,abisiyle kocası o kadar dövdüler yerde tekme attılar kızın vücudunda hiçbişe yok

berivan_
30-09-07, 20:14
Canim Halil o siviti, Zeyneple arabaya binerken giiyinmisti.. Tam iyi göstermiyolar orayi, ama iyi dikkat edersen, tam Halil arabanin kapisini kapatiginda giyiniyo o siviti:img-wink: Ve ben de bir hata gordum.. Halil o giydigi kirmizi t-shirtin aynisini Zeyneple beraber oldugu bir resimdede giyinmisti.. Hani varya Menekse yerde bulmustu, ustunde kalp cizilmisti.. Bilemiyorum yani belki o kirmizi tshirt Zeynep'in evindeydi hatira olarak kalmistir Zeynepe?:icon_whis

O kirmizi t-shirt'e bende takilmistim aslinda ama dikkat ederseniz ilk bölume flasback yaptiklarinda ve hani bizimkiler ilk kez sarilmislardi ya(Menekse tam evlenmeden önce bunlar cikmislardi birlikte)iste orada Halil'in uzerindeki o yesil kazagin icinden kirmizi bir t-shirt göruluyor ve buda demektir ki Halil o t-shirt cantasina koymus ve taaa Turkiye'ye kendinle getirmis:img-yes:

berry_74
06-10-07, 04:43
menekse ustunde kirmizi elbiseyle geldi yanina hic bisiy almamisti el cantasi disinda ertesi gun uyandiginda mor elbise uzerindeydi birde meneksenin saclari hep masali kimsenin saci dogal oyle olamaz masali oldugu cok belli ayrica mithat halilin annesinin kocasi diyilmi neredeyse ayni yasta olan mithatin oglu cikti birde karisi cikti halil gecmisine dondugunde annesiyle mithatin evlendigini ve onu yatiliya gonderdiklerini soyledi o sirada mithatin oglu yokmuydu ayrica annesi oldugunde halil koca adam ve annesi mithatla evli peki simdi bu durumda mithatin karisi nerdeydi ve halille ayni yasta cocuk dogdu..destekli yapsalar su hikayeyi..bu kadar mantik hatasina ragmen genede haftaya cumayi nasil beklicem bilemiyorum..

*ebru
06-10-07, 05:42
menekse ustunde kirmizi elbiseyle geldi yanina hic bisiy almamisti el cantasi disinda ertesi gun uyandiginda mor elbise uzerindeydi birde meneksenin saclari hep masali kimsenin saci dogal oyle olamaz masali oldugu cok belli ayrica mithat halilin annesinin kocasi diyilmi neredeyse ayni yasta olan mithatin oglu cikti birde karisi cikti halil gecmisine dondugunde annesiyle mithatin evlendigini ve onu yatiliya gonderdiklerini soyledi o sirada mithatin oglu yokmuydu ayrica annesi oldugunde halil koca adam ve annesi mithatla evli peki simdi bu durumda mithatin karisi nerdeydi ve halille ayni yasta cocuk dogdu..destekli yapsalar su hikayeyi..bu kadar mantik hatasina ragmen genede haftaya cumayi nasil beklicem bilemiyorum..

evt bende kıyafetine takıldım...mor elbiseyi nerden bldu acaba :D:P

poppy
06-10-07, 06:02
aslında benim de severek izlediğm bir dizi.ama bu kadar mantık hatası da olmamalı.umarım ilerde olaylar arasındaki ilişki mantıklı olarak verilir.ilk kez bu dizi için yazıyorum.3.reklamdan sonra uyumuşum ama oraya kadar izlediim kada rı ile hem mor elbise hem de yapılı saçlar beni rahatsız etti.bari menekşenin kol çantası biraz büyük olsaydı.o zaman derdikki elbise,saç maşası ,jöle vs çantadaymış....

berivan_
06-10-07, 18:39

O mor elbiseye bende takildim acikcasi,hadi desen sut kardesinden ödunc aldi elbiseyi oda olmaz cuunki kiz ondan baya bir kisaydi:icon_whis

Mithat'a gelince bende orada takildim ve kendi aramda uretigim cözumde acaba diyorum Mithat yinemi cocuklu bir dul kadinla evlendi kine:icon_whis yani bu yuzden olabilir belkide o yasta bir oglu olmasi dimi:img-yes: yada söyle olamazmi belkide Mithat o kadinla daha önceden evliydi ve sonra ondan ayrilipta Halil'in annesiyle evlendi ama sonra eski karisina geri döndu...cok uctum ama nasil uretigim senaryo:icon_whis:img-wink:

yağmur*
06-10-07, 20:03
bu kadar tesadüfte üst üste yani abarttılar katılıyorum size mustafayla menekşenin kocası halilin mezarını çıkarcaklar ayrıca mtihatın o çocuğun babası çıkmasıda ayrı bi saçmaydı

elaekin
06-10-07, 20:28
evet olayların iç içe girmesi biraz saçma

son bölümde menekşe süt kardeşini bulmaya gittiğinde sokaktaki kadına filiz balcı nerde oturuyor diye soruyor.kadın yan tarafı işaret ediyor.

menekşe filiz balcı ve ailesi ile karşılaştığında evimiz dükkanın üstü diyor kadın...

başka bir mantık hatasıda halil mızıka çalıyor,ses net bir şekilde evdekilere ulaşıyor...bana garip geldi

ve de filiz balcı ilk günden çalıştırmaya başladığı halil e dükkanı teslim ediyor:P

Hatiies
06-10-07, 20:33
evet olayların iç içe girmesi biraz saçma

son bölümde menekşe süt kardeşini bulmaya gittiğinde sokaktaki kadına filiz balcı nerde oturuyor diye soruyor.kadın yan tarafı işaret ediyor.

menekşe filiz balcı ve ailesi ile karşılaştığında evimiz dükkanın üstü diyor kadın...
başka bir mantık hatasıda halil mızıka çalıyor,ses net bir şekilde evdekilere ulaşıyor...bana garip geldi

ve de filiz balcı ilk günden çalıştırmaya başladığı halil e dükkanı teslim ediyor:P

Aa evet yaa Halil ile Menekse calistiklarinda Halil, Menekseye sormustu nerde oturuyolar diye, Meneksede üst katta demisti.. Hmm:icon_sorr

baharG90
07-10-07, 15:31
yani sizde kusura bakmayin ama en ufgak olaylari bile o kadar abartmisiniz kii okuyandan diziden nefret ediyorsunuz zannedecek

tesadüfler normaldin normal yattaa bile insanin basina bir sürü olay gelir o kadar abartmiyalim arkadaslar yani tama su evin yeri meselesinden baya abartmislar ama diger buldugunuz hatalar incir kabugunu doldurmaz yanii

diziyi biraz övelim ki hala izlemmemis ama izlemek isteyen arkadaslari da diziden sogutmayalim :img-wink:

free*aslı
16-10-07, 15:37
bence hataları olsa bile gayet hoş bi dizi .:happy0064
izlemeye değer :good:

doruk-ıa
20-10-07, 17:53
Bence o kadar fazla mantık hatası yok öncelikle o çocuk mithatın oğlu değil kadının oğlu çocuk mithat amca dedi farkındaysanız... 2. olarak da menekşenin sorduğu mahalleli kadın balcıların evini tam bilmediğini ve tahmini olarak şurda biyerdeydi galiba falan dedi ve onlar kızı doğum yaptı diye onlara gidiyorlar dedi... 3. olarak da menekşenin de halilinde yanlarında çantaları var hemen hemen her sahnede ellerinde zaten o çantalarda 1-2 parça kıyafetleri olamaz mı yani. hem kız evde belki duş falan almıştır her sahneyi tek tek göstercek değiller ya. ama size tesadüfler konusunda katılıyorum mezardaki ve canayla mithatın olayı biraz saçma ama bu dizi kitaptan alıntı olduğu için belki senaryoyu bozamamışlardır... bye

http://doruks.blogcu.com/

*ebru
21-10-07, 01:42
Bence o kadar fazla mantık hatası yok öncelikle o çocuk mithatın oğlu değil kadının oğlu çocuk mithat amca dedi farkındaysanız... 2. olarak da menekşenin sorduğu mahalleli kadın balcıların evini tam bilmediğini ve tahmini olarak şurda biyerdeydi galiba falan dedi ve onlar kızı doğum yaptı diye onlara gidiyorlar dedi... 3. olarak da menekşenin de halilinde yanlarında çantaları var hemen hemen her sahnede ellerinde zaten o çantalarda 1-2 parça kıyafetleri olamaz mı yani. hem kız evde belki duş falan almıştır her sahneyi tek tek göstercek değiller ya. ama size tesadüfler konusunda katılıyorum mezardaki ve canayla mithatın olayı biraz saçma ama bu dizi kitaptan alıntı olduğu için belki senaryoyu bozamamışlardır... bye

http://doruks.blogcu.com/

evt çocuk mithatın oğlu değilmiş...ayrıca gerçekten severek izlediğim ve hiç kaçırmadığım bi dizi...

KeReMcEmLoVeRiN
21-10-07, 21:03
evt çocuk mithatın oğlu değilmiş...ayrıca gerçekten severek izlediğim ve hiç kaçırmadığım bi dizi...

evet degilmis..ilk gördügümde bende dedim bu kadar olmaz yani burdandami cikti mithat diye o rasi biraz abartili olmus olabilir ama yoksa bir hata göremedim ben.. sizin saydiginiz ufak tefek hatlar her dizide olur onu yapanlarda insanlar yani...dört dörtlük olmamasi normal...bende severek seyrediyorum bu diziyi ve gercekten izlenmeye deger bir dizi:img-wink:

eSzra_
22-10-07, 10:42
evet degilmis..ilk gördügümde bende dedim bu kadar olmaz yani burdandami cikti mithat diye o rasi biraz abartili olmus olabilir ama yoksa bir hata göremedim ben.. sizin saydiginiz ufak tefek hatlar her dizide olur onu yapanlarda insanlar yani...dört dörtlük olmamasi normal...bende severek seyrediyorum bu diziyi ve gercekten izlenmeye deger bir dizi:img-wink:
ewet katiliyorum sana hata olabilir hem ben 6 bolumde mantik hatasi gormedim sizlerde gormediniz herhalde:img-yes::img-yes:

baharG90
28-10-07, 16:23
hiccccccccccccccccc ama hicccccccc hata yoktuuuuu ben görmedim cok güzek bir bölümdü herzamanki gibi

kıvanç_sedef
03-11-07, 19:39
bnce de h,ç mantık hatası yhok güzel gidiyor htta süper arada bi tesadüf olması çok normal dizi bu snçta snki insan hayatında da böle diil mi??? bnce çook ufak nedenleri böle abartmamamız gerekioo gayet güzel ilerlio dizimiz bnce allah bozmasın bu ilerlemeyi ne diyeyimm:happy0064

berivan_
10-11-07, 21:27
Ya izlerken simdi birsey fark ettim,yani tam olarak mantik hatasi degildir belkide ama bana biraz öyle geldi...Hasan hani Kadiri ariyor ya taksideyken ve sonradan Kadirin calan telefonunu gösteriyorlar?hah iste orada Babam yaziyor emme tlf num. turk kart numarasi:icon_whis insan bir kartlari degistiripte söyle yalandan da olsa bir alman tlf karti almazmi:img-pilot

berivan_
17-11-07, 11:14
Ya birsey diycem gulmeyin ama Mithat Halile telefonun caliyor diyor Halil Yusuf agbiye numarasini verdikten sonra hani kendi telefonunu ariyor ya??Mithat diyor ki Halil telefonun caliyor getiriyimi??anacim sen nerden biliyorsun calan telefonun Halilin teli oldugunu hemide siz alt kata degilmisiniz ve yatak odasi 2 kata degilmi??ben bilem alt katta oldugumda duyamiyorum yukardaki telin sesini kaldi ki Mithatmi duyucak:img-hyste adamda da nebicim kulaklar varmis yani masallah:img-blush

berivan_
24-11-07, 11:32
Dunki bölumde aklima takilan birsey oldu ve sizlerinde fikirlerini almak isterim...Zeynep Ömer'e mektubu verince Ömer mektuba elleri ile dokundu ve sonradan onu o kucuk ici görunen posetmidir ismi onun icine koydu....yani tabiki mektubda simdiye kadar parmak izleri falanda kalmis olamaz belkide ama insan yinede bir polis olarak dokunmazmi ellerine eldiven takip delirlere:icon_whis

Çılgınn
24-11-07, 12:18
ya bende dün birşey farkettim menekşe halile pansuman yaptıktan sonra ne kadar çabuk iyileşti kolu...bayaa rahat sallıyordu valla.

eSzra_
24-11-07, 18:33
ya bende dün birşey farkettim menekşe halile pansuman yaptıktan sonra ne kadar çabuk iyileşti kolu...bayaa rahat sallıyordu valla.
haahaha Eeeee tabii pansumani Menekse yaparda Iglesmezmi:img-in_lo
Menekse banyoya Gidince halil De nasil ter içinde kalmisti Terlemisti falan:img-yes:

berivan_
24-11-07, 20:45

Onun farkinda bende vardim...demeki Halil'in yarasi okadar agir degilmis...yani kolundaki o seyide cikartmisti,ne denir ona o yardimci bandi hani bogazindan gelen sey? ve Halil onuda kullanmadi pansumandan sonra....eee Menekse'si ona okadar guzel bir pansuman yapti ki Halil'in hec birseyi kalmadi ondan sonra:img-grin2:img-blush

baharG90
11-12-07, 18:53

normal yani iyilesmesi ilk kez o kadar yakinlasmislardi :P

3z3_fr
29-12-07, 23:08
ya dun izlerken bise fark ettim veya ben yanlis gordum bilmiorum....
hani menekse halille birlikte oldukrai foto'yu yirtio bi kaç pasrçaya boluo... ama sabah oluncaydi galiba emin deilim foto sadece iki parçaya ayrilmis bi sekilde çekmece de duruo ?.?? benmi yanlis gordum yoksa sizde vark ettiniz mi???

baharG90
30-12-07, 00:15
ya dun izlerken bise fark ettim veya ben yanlis gordum bilmiorum....
hani menekse halille birlikte oldukrai foto'yu yirtio bi kaç pasrçaya boluo... ama sabah oluncaydi galiba emin deilim foto sadece iki parçaya ayrilmis bi sekilde çekmece de duruo ?.?? benmi yanlis gordum yoksa sizde vark ettiniz mi???

bende o sahneye dikkat ettim resmi bir kac parcaya böldü iki parca degildi sonra cekmeceyi acti resim iki parcaydi o kadar kusur olur herseye ragmen menekse ile halile bayiliyorumm:img-wink:

kıvanç_tuğba
29-01-08, 12:01
mustafa şehnazın yanından giderken radyo açıktı ama nolduysa sonra radyonun sesi gitti

kırşehirli
30-01-08, 00:07
MENEKŞE İLE HALİL

Dizinin 3'üncü bölümünde, ağabeyi ve kocası tarafından Menekşe'nin elleri önden bağlanıyor. Elleri rahatça hareket ettiğine göre ağzındaki bez parçasını çıkarıp, neden yardım istemediği ise hâlâ merak konusu.

nivea
03-02-08, 11:34
Mustafa banyoda bıyığını kesti... Sonra odasına girdi elindeki yara izini gördük. Sonra yara izini nasıl yaptığını gösteren flashback'te mustafa'nın bıyığı yoktu. E ne olucuk?

berivan_
03-02-08, 11:41
Mustafa banyoda bıyığını kesti... Sonra odasına girdi elindeki yara izini gördük. Sonra yara izini nasıl yaptığını gösteren flashback'te mustafa'nın bıyığı yoktu. E ne olucuk?

Anacim,sende cok guzel bir mantik hatasi yakalamisin,benim hec dikkatimi cekmedi yani:img-blush emme simdi benim merak ettigim sey,Mistik elini kesti ve anlasilan bicak keskindir,ki Mistik avucunu kapatiginda(bicak hala kestigi yerde duruyordu)Mistik'in o bicaktan parmaklarininda kesilmesi lazim degilmiydi:icon_whis

_artvin_
03-02-08, 11:51

canım orda bıyığını kesmedi kesmişti sadece bıyığının kesili olduğu göründü yani elindede bıyığını kesecek birşey yoktu bu bence mantık hatası değildi

3z3_fr
03-02-08, 15:21
nivea o mantik hatasi deil ki:img-yes: orda mustafa daha yeni kesmemisti biyigini sadece yuzunu yikiodu biz yeni ogrenmis olduk biyigini kestigini :img-wink:

kıvanç_sedef
03-02-08, 17:07
<aynen sıze katılıyorum o bır mantık hatası dııL sadece mıstıkın bıyıklarını kestıını gosterdıler ama mantık hatası dııL hem dıkkat edersenız elınde de bıyıgını kesıcek herhangı bırsey yoktu:D

!BhR!
03-02-08, 21:34
aaaaaa ben hic farkina varmadim yaaa:)
ama bence mustafanin son bölümlerdeki davranisi mantik hatasi yani psikopat(dogru yazdimmi??) bi katil olmasi
ilk bölümlerde kendi elini kesmeyen biri simdilerde nasil katil oluyor ?? bide elini kesebildi sonunda...
bence biraz abartili oldu mustafanin hali...

bu arada kusura bakmayin yurtdisinda yasadigim icin türkcem pek iyi degil:(

batuhan_gumus
02-03-08, 00:10
mantık hatası buldum!!

mithat hani dalip gidmisti ya halilin kücüklügüne
ve halil daha 4-5 yaslarindamis annesiyle beraber gezerken
mithatla karsilasiyorlardi

mithat halile yemek yerken sakalari uzun
halil 4-5 yasindaykende ayni sekil deydi
yani bnce bi mantik hatasi:)

Cigdem_18
02-03-08, 00:38
mantık hatası buldum!!

ayy valla bravo bende onu düsünmüstüm ama hic yazmak gelmedi buraya halil kendi boyunda olmus mitathin ama mithat flashbeckte ayni halil büyümüs ama mithat yerinde saymis:img-hyste

dFKto
02-03-08, 10:34
Son bölümde gördük ki Mıstık, gündüzleri şöförlük, geceleri de korumalık yapıyor. Acaba ne zaman uyuyor (tabi ilaçlı çay verilmediği zamanlarda:))?

batuhan_gumus
02-03-08, 12:49
ayy valla bravo bende onu düsünmüstüm ama hic yazmak gelmedi buraya halil kendi boyunda olmus mitathin ama mithat flashbeckte ayni halil büyümüs ama mithat yerinde saymis:img-hyste

saol arkadaşım bn pek dikkat etmem mantık hatalarına
ama dün öyle görünce ilgimi cektı hani...:)

nagihan_25
02-03-08, 13:12
mantık hatası buldum!!

aaa evet hiç düşünmemeiştim gerçekten öylee :img-yes::img-yes::img-wink:

bide ben buldum

Emine o kırmızı termusa çayı koydu sonra tepsiye koydu içeri götürdü..
sonra Mıstık'ın yanına gitti o termus ordaydıı hangi ara götürdü onu anlamadım :)::DD:D:D:D

GÜL GÜZELİ
02-03-08, 13:21
mantık hatası buldum!!

canım ben bunda mantık hatası göremiyorum ben bi bayanım ama dayımdan ii bilirimm erkekler çogu zaman kendilerine yakıştıgını kendilerini tamamladıgını düşündügü sakal yada bıyıga dokunmazlar hangi yaşda olurlarsa olsunlar hep ayn bırakırlar yada keser ama gene aynı büyütürler malum erkeklerin genelinde sakal ve bıyık moda bence mitadında normaldi ona yakışan şekildeydi sakalı filan başka türlü sakalda düşünemiyorum zaten hele bembeyazz bi yüz hiç düşünemiyorumm bence gayet yerindeydi..bu arada ben daha önce burda hiç yorum yapmadım ama menekşeyle halili keyifle izliyorumm çok güzel bi aşkları var bide şu mıstık olmasaa neyse onunde defteri güdülür nasılsaa..

batuhan_gumus
02-03-08, 14:00
canım ben bunda mantık hatası göremiyorum ben bi bayanım ama dayımdan ii bilirimm erkekler çogu zaman kendilerine yakıştıgını kendilerini tamamladıgını düşündügü sakal yada bıyıga dokunmazlar hangi yaşda olurlarsa olsunlar hep ayn bırakırlar yada keser ama gene aynı büyütürler malum erkeklerin genelinde sakal ve bıyık moda bence mitadında normaldi ona yakışan şekildeydi sakalı filan başka türlü sakalda düşünemiyorum zaten hele bembeyazz bi yüz hiç düşünemiyorumm bence gayet yerindeydi..bu arada ben daha önce burda hiç yorum yapmadım ama menekşeyle halili keyifle izliyorumm çok güzel bi aşkları var bide şu mıstık olmasaa neyse onunde defteri güdülür nasılsaa..

ya ama tipa tip ayniydi
sakallari ondann ben mantik hatasi diye yazdim
hem mithat eskiden sakal sizdi :img-wink:
ondann..........

suri06
02-03-08, 14:44
ya bende şu kar olayına taktım.
menekşe ile halil evde kar yağarken lapa lapa kar yağıyo
heryer dolmuş
en fazla 2 saat sonra dışarı cıkıyolar ortada ne kar var kış günlük güneşlik her yer

menekse-halil
03-03-08, 10:34
bideee ne zaman taşındılar halilin evden :S
ben orayıda anlamadm :S
kadirlere yakınlardı sonraki ev 2 katlı sarı bi willa :S
ne zaman orayaa taşındılar orayı anlamadm :S

eSzra_
03-03-08, 18:05
bideee ne zaman taşındılar halilin evden :S
ben orayıda anlamadm :S
kadirlere yakınlardı sonraki ev 2 katlı sarı bi willa :S
ne zaman orayaa taşındılar orayı anlamadm :S
cnm zaten halilin uturdugu Ev sari bir villa
Bir yere tasinmadilar sadece eve yeni bir gelin geldi:img-blush

3z3_fr
03-03-08, 21:12
ebrar ablacim tasinmadilar kiii :img-yes: yanliz ben bu ev konusunda sizlere bisey sormak istiorum !! yha bu ev güyaa menekselerin evinin karsinda ama semt hiç ayni gibi durmuo valla hem hiç bi zmn da iki evi ayni planda göstermediler :img-yes:

menekse-halil
06-03-08, 15:16
hıı bende onu diorum menekşelerin orda yakındı onlaraa şimdi deil ondan taşındılar sandmm benn ? ne oldu anlamadım :S

yeliz123
09-03-08, 00:09
halil nasil hastanedee mizika caldii ??

TurkishLady
09-03-08, 00:40
mustafayi deniz tutmuyormuydu?? :S

H-Y-F-N
09-03-08, 11:12

evet bu benim dikkatimi çekti..bi bölümündede böylle olmuştu ve deniz tutmuştu bunda hiç bişi bile olmadı

MiSz_CaniSi
09-03-08, 12:00
evet bu benim dikkatimi çekti..bi bölümündede böylle olmuştu ve deniz tutmuştu bunda hiç bişi bile olmadı

belki de binmeden once mide bulanmasina karsi hap almistir kim bilir :icon_sorr

NeVsEHiRLi_GüZeL
12-03-08, 20:32
slm arkadaslar. Ben dizide buyuk bir mantik hatasi gördum. gerci bunu iyi izliyenler daha iyi bilir ama gecen gun ilk bölumlerine bakarkene halilin o meshur kutusunun uzerinde bosnanin köprusu vardi, annesinden hatira.. Ama ilerliyen bölumlerde yani mustafanin halilin evine girisinde ve onu calmasi emri aldiginda o kutunun uzerinde (yada oyle deniliyor) oynayan kiz resmi var . ve bu cok net olarak göruluor dizide.. ama ba$larda o kutunun uzerinde bosnanin köprusunun resmi vardi.. cok ilGinc böyle basit ama buyuk bi hata yapmalarii.

CrazyWOW
13-03-08, 10:26
hayir cnm, o bosnanin kopru resmi, halilin kutusunun icindeydi, yani sifreleri kapatiodu. Resim ordaydi, sonra halil o resmi cikardi, ve sifreleri gördü, ondan sonrada birdaha köprÜ FALAN GôRMEDIK.

Aslinda benim anlayamadigim, kadin kaslarini sSIKSAydi, cinsel iliskiye izin veremezmiydi. sonucta vaginismus diye bir hastalik var, ve kadin kaslarini SIKmasi sonucunda olmuyo mu. Menekse kaslarini bÜtün gucuyle SIKSAYDI, mustafa belki tecavuz olayini gerceklestiremezdi. Bunun bilimsel aciklamasini ben bilmiorum, oyle birsey varmi onuda bilmiyorum,, ama bÖyle bir sey soylemek istedim. yanlisim varsa duzelttin.

HaMbUrG*
13-03-08, 11:26
benimde gözüme br tane mantik hatasi takildi..
gecen bölümde yani mustafa menekseye tecevüz ettiginden iki ayakkabisida giyik disari cikiyor sonra halil onu aramaya geldiginde ayni odada meneksenin ayakkabisinin tekini buluyor..

baharG90
13-03-08, 19:19

:img-hyste:img-hyste:img-hyste:img-hyste evet o salagi birde deniz tuttuyordu degil mi belki sinirden migde bulantisini unutmustur

pembeinci
15-03-08, 23:30
Tecavüzden böyle kaslarını sıkarak kurtulmak mümkün olsaydı keşke sanmıyorum. Çünkü bahsedilen bir hastalık istem dışı oluyor. Ayrıca o durumda karşıda zorlama yok sonuçta. Ne yazık ki bildiğim kadarıyla bilimsel olarak böyle bir durum mümkün değil.

kıvanç_simge
16-03-08, 08:12
Dün akşam 2 mantık hatası gördüm
1) Hani menekşe rüyasında mustafayı görüyodu..Heryerde kaçıyodu ondan ama elinde halilin çantası vardı ve o üstündeki kıyafet öncekii bölümlerdenndi
2) ilk bölümü izlerken anlamamıstım dün aksam farkettim halilin menekseyi ilk gördüğünde üstündeki kıyafet mustafayla evlendikten 1 gün sonra üstündeyi
Bu kadar :)

_artvin_
16-03-08, 11:29
Dün akşam 2 mantık hatası gördüm
1) Hani menekşe rüyasında mustafayı görüyodu..Heryerde kaçıyodu ondan ama elinde halilin çantası vardı ve o üstündeki kıyafet öncekii bölümlerdenndi
2) ilk bölümü izlerken anlamamıstım dün aksam farkettim halilin menekseyi ilk gördüğünde üstündeki kıyafet mustafayla evlendikten 1 gün sonra üstündeyi
Bu kadar :) bu ikisindde bence mantığa aykıır birşey yok biz bir kıyaveti bir kere mi giyiyoruz yani aynı kıyafet iki kere giyilebilir bence bu diizinin gerçekçiği için daha önemli halil sonuçta orda kendi parasını kazanan fakir sayılacak birini oynuyor yani kıyafetlerinin aynı olması bence gereklide
ama mantık hatası kıyafet konusunda derseniz halilin mustafayı ararken kemeri yoktu ama onun karşısına gelince kenmeri vardı bu olabilir mantık hatası başka diizlere bakınca bunu bile ben mantık hatası olarak görmüyorum

MM01
22-03-08, 22:50
Mantik Hatasi degilde.
Menekse yemek sofrasinda Yusuf Abisiyle konusdu telefonla.Konusurken biri arka bahceden pencereden gecdi.Sari birsey giymisdi.

DeLiiAsiik
23-03-08, 01:22
Mantik Hatasi degilde.
Menekse yemek sofrasinda Yusuf Abisiyle konusdu telefonla.Konusurken biri arka bahceden pencereden gecdi.Sari birsey giymisdi.

ahahha.. bende tam bunu yasmak icin girmistim:)
efet sarili biri gecti arkadan:)

.:ülkü:.
25-03-08, 22:11
ahahha.. bende tam bunu yasmak icin girmistim:)
efet sarili biri gecti arkadan:)

Peki bunun neresi mantik hatasi ben anlamadim? :D
Disarda gecmedimi, bu cok normal degilmi?
Yada ben tam olarak sizin ne demek istediginizi anlamadim..

_Caipi_
30-03-08, 19:41
Arkadaslar sizcede bu bir mantik hatasi degilmi: mustafa o kötü olaydan sonra dememismiydi: menekse seninle artik isim bitti. eee o zaman neden bir bölüm sonra elindeki silahla oynarken mermilerin birisini halil digerinide menekse icin ayirmis. simdi bir önceki dedigi ile tutmuyor bu dedigi. ben o dediginden sonra meneksenin tamamen pesini birakir bu demistim ama olmayacak gibi....

Sahara
01-04-08, 15:33
Arkadaslar sizcede bu bir mantik hatasi degilmi: mustafa o kötü olaydan sonra dememismiydi: menekse seninle artik isim bitti. eee o zaman neden bir bölüm sonra elindeki silahla oynarken mermilerin birisini halil digerinide menekse icin ayirmis. simdi bir önceki dedigi ile tutmuyor bu dedigi. ben o dediginden sonra meneksenin tamamen pesini birakir bu demistim ama olmayacak gibi....

Mustafa bu, akli dengesi yerinde değil kanımca ve bence yadırganacak yada mantık hatası olarak görülecek birşey değil. Bakarsın bir dahaki bölüme Halil ile kanka olmaya karar verir..

Bende geçen bölümde bir mantık hatası gördüm, gece evinden alınan adam hani Mustafanın çalıştığı yerde çalışan işteo adamı polisler evinden götürdüğünde adam karısına dayımları ara dedi ama kadın gitti kocasının işyerini aradı, ne alaka? Hangi mantıkla orayı aradı, ne bekliyordu oradan? Gecenin bir vakti kim orada olabilirdi kimden yardım isteyebilirdi, tamamen Mustafayı kaçırmak için yazılmış ama hiçbir mantığa dayanmayan saçma bir sahne. Sanırım senaristler üç dizi birden yazınca saçmalamaya başladılar.

berry_74
01-04-08, 16:41
emine halil ve menekse icin kursun ayirdiya bizim mistik hakikaten bu sahnede anlamsizlik var menekse mustafanin eline gecmisti mademki oldurmek istiyodu neden oldurmedi? dedigim gibi sadece sedef avciya tecavuz sahnesi yakistirildi cunku menekse ve kivanci amac yakinlastirmammak ....olurda opusme sahnesi olur ..tecavuz etti isim bitti dedi... simdi oldurmek istiyor.. ufff sacma iste..neden o zaman oldurmedi..iscinin karisinin ne alakaysa polisin aldigi kocasini isyerinden aramasida ayri bir sacmalik daniskasi... bakin amerikan diizlerinde goremessin bu tarz sacmaliklar bize saygisiizlik aslinda..

.:ülkü:.
06-04-08, 11:40
Mustafa bu, akli dengesi yerinde değil kanımca ve bence yadırganacak yada mantık hatası olarak görülecek birşey değil. Bakarsın bir dahaki bölüme Halil ile kanka olmaya karar verir..

Bende geçen bölümde bir mantık hatası gördüm, gece evinden alınan adam hani Mustafanın çalıştığı yerde çalışan işteo adamı polisler evinden götürdüğünde adam karısına dayımları ara dedi ama kadın gitti kocasının işyerini aradı, ne alaka? Hangi mantıkla orayı aradı, ne bekliyordu oradan? Gecenin bir vakti kim orada olabilirdi kimden yardım isteyebilirdi, tamamen Mustafayı kaçırmak için yazılmış ama hiçbir mantığa dayanmayan saçma bir sahne. Sanırım senaristler üç dizi birden yazınca saçmalamaya başladılar.

Bak sen böyle yazinca benimde dikkatimi cekti. Haklisin aslinda ne alaka. Niye orayi ariyorki? Yada belki is yerinde problem ciktigini ve kocasini buyüzden götürdüler diye düsündü. Ve buyüzden orayi arada belki bi sekilde yardim alabilirim, neler oldugunu ögrenbilirim diye. Ama aslinda yinede cok mantiksiz.

MiSz_CaniSi
12-04-08, 23:18
Bu bolumun mantik hatasi bence polis ekibi oldu ya insan 2 -3 adam evin disina polis koymaz mi ya ne dengesiz polis bunlar mustafanin gozu iyi goruyo ya nerden bilecekler adamin geldigini gelmedigini akil yok mu bunlarda
ey senaristler :kahve

edayd
13-04-08, 15:43
Bu bolumun mantik hatasi bence polis ekibi oldu ya insan 2 -3 adam evin disina polis koymaz mi ya ne dengesiz polis bunlar mustafanin gozu iyi goruyo ya nerden bilecekler adamin geldigini gelmedigini akil yok mu bunlarda
ey senaristler :kahve

Evet bncede .. Bn önce orda Mustafanın gördüğü polislerin dışarda olduğunu sndım .. ama içerdeymişler .. Daha dikkatli olmaları gerek böle konularda

berivan_
03-05-08, 22:05
Yaw ben birsey fark ettim ama tam olarak mantik hatasi sayilirmi bilmiyorum:img-blush sincik Menekse ile Halil'in ilk yatak sahneleri,sabahleyin gözlerini aciktiklarinda yattiklari nevresminin rengi kirmizi ve nevresim sonradan ne hukmetse birden bire kirmizi degilde gri gibi sankim,yani omelet sahnesinden sonra:icon_whis yani nevresim hangi arada derede degisti kine:img-pilot:icon_whis

MiSz_CaniSi
03-05-08, 22:20
Yaw ben birsey fark ettim ama tam olarak mantik hatasi sayilirmi bilmiyorum:img-blush sincik Menekse ile Halil'in ilk yatak sahneleri,sabahleyin gözlerini aciktiklarinda yattiklari nevresminin rengi kirmizi ve nevresim sonradan ne hukmetse birden bire kirmizi degilde gri gibi sankim,yani omelet sahnesinden sonra:icon_whis yani nevresim hangi arada derede degisti kine:img-pilot:icon_whis

ya bence mantik hatasi degildir
her sahne menekse ile halil uzerinde degil
o yatak sahnesinden sonra mevresim degisebilir
kim isterki ayni mevresimle yeniden birlikte olmayi
bende olsam degistirdim heralde
onlarda degistirmeyi uygun bulmus :img-wink:
:img-in_lo

sarp_ekin
04-05-08, 12:51
halil zeyneple telefonda konuşurken uzak çekimde halilin eli göğsünün üstünde yakın çekimde yastığın arkasına alınmış şekildeydi

foxwolf
06-05-08, 17:21

Bunu annemde farkettim =) Benim hi,ç dikkatimi çekmemişti kendimi kaptırmışım diziye, hiç gözüme batmadı renk farkı.Yakalayanlar oluyor demekki ...

semma
11-05-08, 17:32
arkadaşlar hani mustafa bilğini kesti ya, o kestiği aletin adı nedir bilmiyorum ama mustafa bilğini kestikten sonra o alette hiç kan yoktu, tertemizdi. başka farkeden var mı bilmiyorum ama

berivan_
11-05-08, 21:31
arkadaşlar hani mustafa bilğini kesti ya, o kestiği aletin adı nedir bilmiyorum ama mustafa bilğini kestikten sonra o alette hiç kan yoktu, tertemizdi. başka farkeden var mı bilmiyorum ama

Haklisin canim,bende farkettim,hata yorumda yapmistim bunun uzerine,emme bana sankim doktor Mistik'in bilegini sardiginda da hic kan yokmus gibi geldi nedense:icon_whis yani sardi sarildiginda ben yalnis görmediysem eger hic kan yoktu,ama masallah sonradan sedyede giderken kolu havada olan Mistik'i gösterdiklerinde kolda bir guzel kan vardi.Ne istir bu,ben anlamadim yaw:img-pilot

[.:Leyla:.]
12-05-08, 14:49

Nevresim markasınının reklamını felen aldılarsa ondanda olabilir.Çünkü o bölümde yatak odasındaki her sahnede nevresim takımları değişikti.

Kıvanç_aşkım
20-05-08, 16:47
son bölümde bi mantık hatası keşfettim arkadaşlar..
mustafa bi mahkum hapishaneden gelmiş bi mahkum..
bu yüzden onun hastanedeki kapısında mutlaka 1-2 tane polis veya jandarma olması gerekiyodu..eminenin hastanede kalmasını hatırlayın..kapıda jandarma vardı..ve emine sadece yardım suçundan suçlanıyodu..oysaki mustafanın suçu ağır..4 kişiyi öldürdü 1 kişiye de kaçırıp,tec... etti..
yani böyle şey olmaz yani ve koskaoca hastanede 1 tane mi güvenlik görevlisi var..
ayrıca hizmetli adamın mustafa ya 'yutmadılar numaranı hapishaneye gidiyosun' demesi yanlış..böyle şeyle yalnız doktorlarla görevliler arasındadır...
eğer söylemeseydi mustafa anlamıcaktı paşa paşa hapisanesine gidip cezasını çekcekti..ama şimdi önümüzdeki bölümde mustafanın zaferini izliycez ya..http://www.sedef-avci.com/images/smilies/ssad.gif http://www.sedef-avci.com/images/smilies/ssad.gif

ilkay_33
25-05-08, 09:45
final bölümünde koskoca bir mantık hatası
arkadaşlar bölüm ilk başladığında mustafa o polis memurunun ardından gitti ya
işte o polis mustafadan kat be kat küçüktü
yani fiziki olarak
nasıl olurda mustafaya kıyafetleri tam olur???..
aklım almadı

bir diğer nokta ise mustafa kaçarken sadece gecelikleri vardı üzerinde
ne silah ne başka birşey hiçbisey yoktu
o adamı nasıl öldürdü peki?

DeLiiAsiik
25-05-08, 11:19
benim anlamadigim bisey var...
halilin öldügü zamanlar.. yaz gelmisti.. yani diyelimki.. mayis ayi..
menekse 1 aylik hamile olsun hadii..
en son gösterdiklerindede.. diyleimki 9 aylik hamile..
ee bu mevsimler neden ayni.. yani 9 ay öncede yazdi.. 9 ay sonrada yaz...!?

ilkay_33
25-05-08, 11:43

belki bosnada merdiyen farkı vardır türkiye ile :img-hyste
şaka bir yana
zaten hesaplayınca onlar birlikte oldular sabahında lalenin olayı oldu aradan 1-2 gün sonra zaten annesi ortaya çıktı
ve bu olaylar 10 gün içersinde gelişti
yani cenaze 1 aylık hamile olma ihtimali çok az hatta yok gibi

MiSz_CaniSi
25-05-08, 12:11
final zaten cogu mantiksiz olmus
komiser kiyafet tam tamina mustafaninmis gibi
mustafa orayi bastiignda silahi aniden eline aldi
ve bizim uyusuk komiserler slow motion la aldi :img-hyste
arada 5 saniye oynuyor ve vuruluyorlar

DeLiiAsiik
25-05-08, 12:21
belki bosnada merdiyen farkı vardır türkiye ile :img-hyste
şaka bir yana
zaten hesaplayınca onlar birlikte oldular sabahında lalenin olayı oldu aradan 1-2 gün sonra zaten annesi ortaya çıktı
ve bu olaylar 10 gün içersinde gelişti
yani cenaze 1 aylık hamile olma ihtimali çok az hatta yok gibi

ya tmm hadii 10 günlük hamile diyelim:D
yine tutmuo hesaplamalar...
:)))))

DeLiiAsiik
25-05-08, 12:23
final zaten cogu mantiksiz olmus
komiser kiyafet tam tamina mustafaninmis gibi
mustafa orayi bastiignda silahi aniden eline aldi
ve bizim uyusuk komiserler slow motion la aldi :img-hyste
arada 5 saniye oynuyor ve vuruluyorlar

ahahahha falla ya...
tam komedi.. :)
bi ton polis var.. bi mustafanin isini bitiremiolar dakikada..!
ya bide benim anlamadiigm bisey var...
halile.. mustafa ates edioda ölüo..
mithatii kim vuruoo ????

st_tubi
25-05-08, 13:06
ahahahha falla ya...
mithatii kim vuruoo ????

bendimde aklıma otakıldı
hadi mustafa halilin üstüne boşalttı şarjörü ama mithata kim ateş etti..
bende onu çzemedim..
nası oldu nası öldü hala anlıyamıyorum..
o kadar polis içinde mustafada halili öldürdü ya ne diyim artık..

arzu_
25-05-08, 13:18
benden de bi hata..nine şebnemin saçını tarıyo 'annen beğensin' felan at kuyruğu yapıyo..anaa hastanede bi bektım şebnemin sadece saçlarının ön kısmında minik bi toka saçları açık :icon_whis

berivan_
25-05-08, 13:44
Amanda aman nekadar dikkatlilisiniz arkadslar,hakkatende banada mantiksiz geldi bu son bölum,bukadarda olmaz dimi ama:img-cray:

Yani ben az önce tekrarini izledim (ki saripta izledim,her sahneye bakamiyorum yaw:img-cray:) ve bana sankim Mithat polislerin kursunlarindan filan öluyormus gibi geldi,yani ne biliyim bana öyle gibi geldi nedense:icon_whis

Ama masallah etraf kursun yagmuruna cevrilmisti,kimin kime ve nereye ates ettigi pek belli gibi degildi sankim (Mistik'in silahindan haric yani).

MiSz_CaniSi
25-05-08, 14:28
hayda ozaman altan alalim cunku her finalde cok mantiksiz oluyor gormemezlikten geliim ozaman yoksa rahat dizide izlenmez ki

pukeleka
25-05-08, 14:36
mithatı önce zeynebin abisi sonra da amcası olarak gösterdiler çok komikti

pukeleka
25-05-08, 14:41
ahahahha falla ya...
mithatii kim vuruoo ????

çok haklısın etkileyci olsun diye zavallı halile kıydılar ama hiç etkileyci bi son diildi mithatın ölümü benim de kafama takıldı bence menekşe kriz falan geçirmeliydi pembe dizilerdeki gibi

Menekse&Halil
25-05-08, 14:41
ya bnde dkktlı bktm ama mıthat halili korumak ıcn onune gcmeye felan kalkısınca mstık tarafndan vuruluyo yanı emınım ben:img-cray:
off halilim yktn benii:img-cray::img-cray:

pukeleka
25-05-08, 14:42
bi tane daha bence o numaralara başka bi hikaye bulamadıklaı için halilin annesini tekrar diriltiler çünkü çok büyütmüşlerdi o numaraları o kutuyu

*Dilos
25-05-08, 16:10
mustafa hep ayni yere ates etti menekse&halil´e katiliyorum
yani orayi biraz sacma yapmislar yani mithat hemen hemen halilden uzaktaydi ama nasil isabet etti kursun anlamis degilim..
ve menekse neden o kutuyu atti suya :S ani kutusuydu o halilin

KübraYasemin
28-05-08, 10:11

Bunu bende simdi aynan yazacaktIm canIm benim.

Evet gercekdende öyle.

Yani kIs ortasI olmasI lazIm aslInda Meneksenin hamile olmasI.

Bu kIz 11 ay hamile degil ya degilmi.

Iste buna bende katIlIyorum.