PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

sinem*
08-12-06, 23:49
çok güzel bitti ya :) gerçekten güzel bir bölümdü ..
nalan kerem ve emre üçgeni de çok güzel çözülmüş yeni yakışıklı,esprili,samimi ve tatlı bir doktor adayıyla :) ben bu alp'i çok beğendim

filizde hatasını anladı yılmazın yanına gitti çok sarhoş olmasına rağmen cemin yaptığı şey şok etkisi yarattı valla:)

61MERVE61
08-12-06, 23:52
puhahahahahhahahahah:happy0064 :happy0064 :img-pilot :good: hey alahim sen buyuksun ben ne dedim filiz cemi opmedi demedimmi kiz ustune agzinida sildi canim benim yaaa ooofff suan cok mutluyum filizin tepkisinede hic sasirmadim ben filizi biliyorum boyle birsey yapmaz diye.....filizin ne yapip ne yapmayacagini cok iyi biliyorum buna iyi bi filizci denilir....ben bagzi arkadaslar gibi fragmana bakip filizi hemen satmadim..ne dedim sana mert(devil61)bana guven demedimmi...acaip bitti yaaa SON iki bolum SUPER.....son sahnede filiz nasildi oylee.....bolumu cok sevdim..heyecan doluydu....

herkez burdami:happy0064 :img-pilot

eloşş15
08-12-06, 23:54
afferin filizeee...sonunda filiz doğru bişi yaptı arkadaşlar...ohhhh ceme tokat atması çok hoşuma gitti...yılmazdan özür dilemeye gitmesi...afferin filize bnce...yılmaz da affeder onu yani...cem mosmor olucakk...ohh ıhlamurcuların canına değsin:happy0064

devil61
08-12-06, 23:54
puhahahahahhahahahah:happy0064 :happy0064 :img-pilot :good: hey alahim sen buyuksun ben ne dedim filiz cemi opmedi demedimmi kiz ustune agzinida sildi canim benim yaaa ooofff suan cok mutluyum filizin tepkisinede hic sasirmadim ben filizi biliyorum boyle birsey yapmaz diye.....filizin ne yapip ne yapmayacagini cok iyi biliyorum buna iyi bi filizci denilir....ben bagzi arkadaslar gibi fragmana bakip filizi hemen satmadim..ne dedim sana mert(devil61)bana guven demedimmi...acaip bitti yaaa SON iki bolum SUPER.....son sahnede filiz nasildi oylee.....bolumu cok sevdim..heyecan doluydu....

herkez burdami:happy0064 :img-pilot

fılıze guvenmekle en ıyısını yaptık.son sahnede gozlerım doldu.kuzenımle ceme vurduğu sahnede cak yaptık.bu dızı mukemmel.tuba buyukustunu son sahnedekı performansından dolayı kutluyorum.:happy0064

Eylotuerk
08-12-06, 23:55
Bende cok mutluyum, aferin filiz e iste bu bee....dedirtti.........
Ama fragmani oyle hazirlamislar ki ilk izledigimde sanki isteyerek oldu gibi gisterildi, ama simdi cok mutluyum ayrica filiz in yilmaz a gidip usyerek beni affet demesi coook hostu, sizce yilmaz affedermi?????

devil61
08-12-06, 23:56
bu heyecanla bolum yorumu yapacamayacağım sadece yapan arkadaslarınkını okurum.yarına artık!fılız aferın sana sana laf atanlar utansın:)

sinem*
08-12-06, 23:57
fılıze guvenmekle en ıyısını yaptık.son sahnede gozlerım doldu.kuzenımle ceme vurduğu sahnede cak yaptık.bu dızı mukemmel.tuba buyukustunu son sahnedekı performansından dolayı kutluyorum.:happy0064

filizin yapmayacağı çok belliydi zaten :) bu arada filize arkadaş ceyda oldu .ve fatihin dilini çözecek kişide ceyda olacak

61MERVE61

canim benim yaaa vala beni gorsenn o sahnede parmami bi isirdim anlatamam nasildi oyle filiz o halinle sarhos olmasina ragmen PATTT..iyi oldu sana cem akman dahada gozume gorunme:):)vala mert iyikide bana uyup filize guvendin yoksa suan cok pisman olurdun:):)bende hem Bulent Inal i Hemde Tuba Buyukustunu kutlarim iyiki varsiniz....sayenizde dizi fanatigi oldum.benim bidaki hafta sinavim var ben butun gun dizi icin forumde takiliyorum.........ilk sayfalarda soyeldikleriminde arkasindayim iyikide soylemisim.

devil61
Bende cok mutluyum, aferin filiz e iste bu bee....dedirtti.........
Ama fragmani oyle hazirlamislar ki ilk izledigimde sanki isteyerek oldu gibi gisterildi, ama simdi cok mutluyum ayrica filiz in yilmaz a gidip usyerek beni affet demesi coook hostu, sizce yilmaz affedermi?????

bılmemkı bence affetmelı ya.ama umutlanmayalım hersey olabılır.allahım son sahne ne guzeldı dusundukce tuylerım dıken dıken oluyo yılmaz affet be fılızı hatasız kul olmaz.

yeşil_2
08-12-06, 23:58
çok güzel bir bölümdü. gelecek bölümü nasıl bekliyecem bilmiyorum. hele o tokat çok süperdi yaaa...
sonuna kadar: FİLİZ + YILMAZ

cemotara
08-12-06, 23:59
Bu bölüm muhteşemdi ya çok güzeldi herzamanki gibi cem psikopatına çok sinir oldum esasında yılmazana kızdım eğer cemi polislere söyleseydi bence polisler cem delilleri yok etmeden yakalayabilirdi ama artık çok geç ve cemle yılmaz arasında savaş başladı ama cemin tırsaklığını görmek çok hoşuma gitti birde filizden tokatı yiğince çok kötü oldu resmen delirdi kesin bunun acısını filizden çok kötü çıkaracak sinirşey filizde tam beklediğim gibiydi ceme ilgi duyduğunu falanda görmedik sadece cem pisliği filizin sarhoşluğundan yararlanıp kızı öptü ama filiz hemenkendine gelip tokatı patlattı süperdi ama bu bölüm filize çok üzüldüm yazıkya kesin yılmaz affetmeyecek ve bağevinde filize neler der artık bilemiyorum ama çok ileri gideceğine eminim birde yılmaz cemin nasıl birisi olduğunu filize söylemediya sinir oldum filiz bağevine gitmese hiç söylemeyecek ama artık bağevinde söyler herhalde

devil61
canim benim yaaa vala beni gorsenn o sahnede parmami bi isirdim anlatamam nasildi oyle filiz o halinle sarhos olmasina ragmen PATTT..iyi oldu sana cem akman dahada gozume gorunme:):)vala mert iyikide bana uyup filize guvendin yoksa suan cok pisman olurdun:):)bende hem Bulent Inal i Hemde Tuba Buyukustunu kutlarim iyiki varsiniz....sayenizde dizi fanatigi oldum.benim bidaki hafta sinavim var ben butun gun dizi icin forumde takiliyorum.........ilk sayfalarda soyeldikleriminde arkasindayim iyikide soylemisim.

merve ıyıkı sende bana fılıze guven dedın.zaten ben fılıze ne olursa olsun guvenırdım.ıhlamurlar altında ıyıkı var.bu bolumde ferıde cok guzeldı son sahnede omere yakısacağı anlasıldı.annem mualla hanım ıcın olsede kurtulsak dedı.:img-hyste :img-hyste annemde benden.:img-wink:

yakupoglu61
süper ötesi bi bölüm izledim filiz dediğiniz gibi okkalı bi tokat attı
aynı zamanında buna benzer bi davette yılmaza attığı tokat gibi
filizin ağlamasını hiç beğenmedim ağlamayı beceremiyo

Eylotuerk
09-12-06, 00:00
Bence yilmaz bu sefer o kadar kolay affetmeyebilir, ama filiz i iceri alir ve konusmasina izin verir, o gece filiz bence orda uyuya kalir, ama yilmaz ne yapar bilemem........
Bu arada oradaki birbirlerine bakislari superdi!!!!!!!!

61MERVE61
09-12-06, 00:01
iyikide filize guvenmistim.....yaa son sahneee onu birakkkk filiz unutmadi AGZINI SILDI"filiz helal olsun sana tam benim tanidigim filizi oynamisin......haha ceydayida sevdim haaaa.

CAKK MERTTT

61MERVE61
09-12-06, 00:02
merve ıyıkı sende bana fılıze guven dedın.zaten ben fılıze ne olursa olsun guvenırdım.ıhlamurlar altında ıyıkı var.bu bolumde ferıde cok guzeldı son sahnede omere yakısacağı anlasıldı.annem mualla hanım ıcın olsede kurtulsak dedı.:img-hyste :img-hyste annemde benden.:img-wink:

hahahaa nedemek herzaman......fragmanda filizin cemle nikah masasina oturdugunu gorsem(ki alah korusuun)yine inanmam filize ne olursa olsun guveniyorum...........vala yaa muala cok soguk kanli.........

devil61
09-12-06, 00:03
iyikide filize guvenmistim.....yaa son sahneee onu birakkkk filiz unutmadi AGZINI SILDI"filiz helal olsun sana tam benim tanidigim filizi oynamisin......haha ceydayida sevdim haaaa.

CAKK MERTTT

cak merve:img-wink:

tabı sılecek sarapaların ustune cem geldı kusmamasına sasırdım:)ceyda zaten bastan berı yılmazı sevıyo.bence su fatıh ceydaya otebılır.fılız aferın kız.sen bır tanesın.ceme ne guzel vurdun allah dahda guc versın:img-hyste belkı ıhaleyı oğrendıkten sonra gene vurma gereğı duyarsın.

61MERVE61

bak iste buna katilmam....belki bana oyle dir ama aglamasini super beceriyor....hisederek agliyor.....vala ben filizi aglarken gorunce bende agliyorum......bence super,:img-yes:

havincim
çok güzel bir bölümdü...ömer ve ferideye de ağırlık verilmişti bu bölüm:)en çok hoşuma giden kısım buydu zaten...ömerin ferideyle elif hakkında rahatça konuşabilmesi güzeldi...dans etmeleri ve handan'ın mosmor olmuş suratı:)not:bu kareyi avatar yapmak istiyorum:)

ben son reklamdan sonrasını kaçırdım arkadaşlar nerde bitti?filiz cemden kaçtıktan sonra nereye gitti?

sevdam
09-12-06, 00:04
bu bölüm cok hostu bence...en cok etkilendigim sahne filizin aglama sahnesiydi yani yilmazin sucsuz oldugunu ögrendiginde...cok güzel agliyor filiz tebrikler...Arkadaslar bu arada son sahneyi kacirdim malesef...vidio sayfasi yok ama ******* sayfasina eklenirse Lütfen haber verirmisiniz Lütfen...kendi kendimi yiyorum göremedim diye...

destina304
09-12-06, 00:04
şuan mailimi çok büyük bir çoşkuyla seyrediyorum.filize helal olsun ama yinede çok sevinmek istemiyorum şimdiden fragmanı verseler ne güzel olurdu bir hafta nasıl beklicez bana kalırsa yılmaz filizi içeri alır ama gerisine belli olmaz bu arada 53.bölümde bizi bölesine heycanlandıran ıhlamurlar altında ekibine helal olsun dizi diye ben buna derim sonuna kadar ıhlamurlar altında filiz sana helal olsun

devil61
09-12-06, 00:06
çok güzel bir bölümdü...ömer ve ferideye de ağırlık verilmişti bu bölüm:)en çok hoşuma giden kısım buydu zaten...ömerin ferideyle elif hakkında rahatça konuşabilmesi güzeldi...dans etmeleri ve handan'ın mosmor olmuş suratı:)not:bu kareyi avatar yapmak istiyorum:)

ben son reklamdan sonrasını kaçırdım arkadaşlar nerde bitti?filiz cemden kaçtıktan sonra nereye gitti?

bağ evıne gıttı.somınede odun kalmamıstı yılmaz dısarı almaya cıktı ve karsısında fılız.fılız benı affet dedı soğuktan tıtrıyodu.yılmazda affeder ısallah amın.ama bu kadar kısa surede barısmazlar hıc sanmıyorum.ama canan bıle bu sızın ıcın son bır sans olabılır dedı.

61MERVE61
09-12-06, 00:06
cak merve:img-wink:

tabı sılecek sarapaların ustune cem geldı kusmamasına sasırdım:)ceyda zaten bastan berı yılmazı sevıyo.bence su fatıh ceydaya otebılır.fılız aferın kız.sen bır tanesın.ceme ne guzel vurdun allah dahda guc versın:img-hyste belkı ıhaleyı oğrendıkten sonra gene vurma gereğı duyarsın.

filiz aferim sana helal olsun cem akmani o halde gordum yaa ben daha ne isterim.......

cem:yilmaz seni haketmiyor filiz

filiz:ceme kotukotu bakarak

cem:dudagin ucuna dokunamadan filiz PATTTTTTT........:good:

laylalaylaalay ben gunes sen ayy:happy0064 :happy0064 :happy0064
bagzi arkadaslar yok herhalde.....cook sevindim gercekten.son sahne super otesiydi..

cemotara
09-12-06, 00:07
Bu bölümde ömerede bayıldım harikaydı ilk önve ferideye kızması ama daha sonra ondan özür dileyip elifle olan ilişkisini anlatıp gözünden bir damla yaş gelmesi muhteşemdi hele annesine bari buna yorum yapma demesi çok güzeldi ayrıca ferideyle dans etmesi çok güzeldi hele dansa kaldırırken elifin hadi deyişi çok şekerdi bu bölüm süperdiya haftaya neler olacak çok merak ediyorum

kursuni19
09-12-06, 00:07
Filiz yüzümüzü karaya cikarmadi, helal olsun Filize. ur.
Yanliz Yilmazin Filizi affedeceyini sanmiyorum,cünkü tüyolara göre Filizle Yilmazin arasinda tüm ipleri koparan bi konusma olacakmi. Büyük ihtimalde bu konusma bag evinde gerceklescek. Yilmaz Filizi üsümesindiye iceriye alir, sonra malesef herseyi bitiren konusma ol

devil61
09-12-06, 00:08
merve son sahneyle ılgılı ımzanı dort gozle beklıyorum.suan ıcımde bır mutluluk varkı anlatamam.ılk defa bır dızıye bu kadr bağlandım.

ıhlamurlar altındayı ve tuba buyukustunun performansını kutluyorum:happy0064

Eylotuerk
bağ evıne gıttı.somınede odun kalmamıstı yılmaz dısarı almaya cıktı ve karsısında fılız.fılız benı affet dedı soğuktan tıtrıyodu.yılmazda affeder ısallah amın.ama bu kadar kısa surede barısmazlar hıc sanmıyorum.ama canan bıle bu sızın ıcın son bır sans olabılır dedı.

Ama, eger burdada barismazlarsa filiz artik yilmaz in pesinden kosacagini sanmiyorum, kimbilir belkide senaristler bize bir supriz yapip baristirirlar, ama tuyolar oyle demiyor, belkide ipler bu bag evindede kopabilir.........
FILIZ+YILMAZ!!!!!!!!!!

havincim
devil61 anlattığın için saol:img-wink: off nasıl kaçırdım son reklamdan sonrasını ya:)oysaki bölümün encanalıcı sahnesiymiş:sad53:

yakupoglu61
09-12-06, 00:10
inş. yılmaz affetmez ve sözünden dönmez biraz peşinde koşturması lazım bu kadarda olmaz yani yap yap sora özür dile herşey tatlıya bağlansın yılmaz eğer o an affederse benim için filizden sora yılmazda BİTMİŞTİR...

devil61
09-12-06, 00:10
Filiz yüzümüzü karaya cikarmadi, helal olsun Filize. ur.
Yanliz Yilmazin Filizi affedeceyini sanmiyorum,cünkü tüyolara göre Filizle Yilmazin arasinda tüm ipleri koparan bi konusma olacakmi. Büyük ihtimalde bu konusma bag evinde gerceklescek. Yilmaz Filizi üsümesindiye iceriye alir, sonra malesef herseyi bitiren konusma ol

her tuyoya ınanmayalım.bırazda bu bolumun hayalını kuralım.butun tuyolar cıkacak dıye bır olay yok!yılmazla fılızın bu aksam konusacağını sanmam cunku fılız sarhos.ne olur affet yılmaz.

61MERVE61
09-12-06, 00:11
merve son sahneyle ılgılı ımzanı dort gozle beklıyorum.suan ıcımde bır mutluluk varkı anlatamam.ılk defa bır dızıye bu kadr bağlandım.

ıhlamurlar altındayı ve tuba buyukustunun performansını kutluyorum:happy0064

hele bennnn vala durmadan kalbim hoplayi veriyor tabi bende sevincten yerimde duramadigim icin...superrr..............son sahne olur resimler gelsin..
ben tokat sahnesini avatar yapacammmmm tabi cemin yuzunu gostermeden yapmisken sanada sonj sahneyi yapayim..tokat sahnesini su nedenle yapacagim unutanlar HATIRLASIN diye:):):):):happy0064

MetiNouma
son reklamlardan sonra bakamadim

neder bitti dizi

Valla en önemli yerini izlememissin dogrusu bende tam Filizin " Beni affet " dedigi yerde actim ama yeterliydi..
Bir Hafta beklemek cok zor olacak..

kursuni19
her tuyoya ınanmayalım.bırazda bu bolumun hayalını kuralım.butun tuyolar cıkacak dıye bır olay yok!yılmazla fılızın bu aksam konusacağını sanmam cunku fılız sarhos.ne olur affet yılmaz.

Umarim dedigin gibi olur, biz hepimiz bu diziye ask dizisi diye bakiyoruz. Umarim senaristler bizi hayal kirikligina ugratmazlar

devil61
09-12-06, 00:12
inş. yılmaz affetmez ve sözünden dönmez biraz peşinde koşturması lazım bu kadarda olmaz yani yap yap sora özür dile herşey tatlıya bağlansın yılmaz eğer o an affederse benim için filizden sora yılmazda BİTMİŞTİR...

fılızın ne kadar pısman olduğunu gorduk.bu bolumde barıstılar barıstlılar barısmadılar bız rahat bır on bolum beklerız.bence cem fılıze kotu bırsey yapabılır!ama fılız oyle masum duruyodukı yılmazın kalbı dayanmaz affeder herhalde ne olur affet.

yakupoglu61
09-12-06, 00:15
.ne olur affet yılmaz.

devil filizin yaptığı kolay affedilebilir bişe değil biraz gerçekçi olalım hhadi geçenlerdeki filizin hatalarını pas geçmiştik yılmazda filize çook önceden hatalar yaptı diye ama filiz hatalarda 2-1 öne geçti ve bu hata öyle kolay kolay pas geçilecek bir hata değil
yılmazın sözünden döneceğini sanmıyorum...

Muka
09-12-06, 00:15
Guzel bir bolumdu , bu bolumde Yilmaz cok iyidi , artik Filizi af eder mi bilemicem , ama hemen affetmez, bakisinan anladim, Elife de boyle bakmisti, ama elinde sonunda Filiz kendisini affettirir.

Bu arada Nalan in kiz arkadasi yok galiba, o diger cocuk kim? ben ilk defa goruorum, KEREM i de cok seviorum, arkadasinin teklif ettigi sigarayi almadi , orda bi ara suphelendim ceba icer mi diye , ama kabul etmedi.
Nalanin Kereme asik olmasini istiorum

Feride nin saci cok guzeldi , boyle sac ona cok guzel yakisio, guzel kiz zaten , makiaj degistirmis onubiraz, Hadan hanimda hemen ters bakti omer le feride dans ederken, her lafa da karisir , oda ayri bi gicik, sinir oluom ona

Cem de harbiden otlegin tekiymis yaaaaa, tokati da iyi haketti , Filiz vallah eline saglik, nasil bozuldu ama tokati yerken :D

Iyi olduuuuuuuuuuuuu

ha bu arada Mujgan sanki Yilmazi cok sevmio yaaaa , bana mi oyle gelio ? niyeki ?

pyaar
09-12-06, 00:16
vallahi super bir bolumdu ya
filizede bayildim
aferim sana
yuzumuzu kara cikarmadin

devil61
09-12-06, 00:17
devil filizin yaptığı kolay affedilebilir bişe değil biraz gerçekçi olalım hhadi geçenlerdeki filizin hatalarını pas geçmiştik yılmazda filize çook önceden hatalar yaptı diye ama filiz hatalarda 2-1 öne geçti ve bu hata öyle kolay kolay pas geçilecek bir hata değil

yılmazın fılıze yaptığı hata onun yaptıklarının yanında hıc kalır.yılmazın dayamayıp affetmesını beklıyorum.ama cok da umutlanmıyorum cunku heran hersy olabılır.ama cok guzeldı son sahne bu sahne bana yeterde artar.

sevdam
09-12-06, 00:18

evet süper ötesi bir bölümdü ama filizin aglamayi beceremiyor demissin bu konuda sana katilamiyorum elbet herkezin kendine göre bir elestirmesi vardir senin icin aglamayi beceremiyor aksine benim icin aglama sahnesini cok güzel oynuyor...tabi bence...

61MERVE61
09-12-06, 00:19

ben karismiyacagim vala.........
soylemeden gecemiyecegim peki yilmazin hatalari nolduu..yilmaz sutten cikmis ak kasik degil yaa.filizin bu masummasum bakisiyla Kim affetmez..

kapiyi acar acmaz

YILMAZ BENI AFFET............yerine oturdu.

sezinti
Bölüm yorumlarımı yapmadan önce aşırı alkollu olan Filiz nasıl araç kullandı. Anlamış değilim.:icon_sorr
En güldüğüm ise sevgili pinkzone yarın okuduğunda hatırlayacaktır. Elif'in Yap- boz yani puzzle oynamasıydı:img-wink: . Dizi ekibine çok teşekkür ediyorum:good:

cemotara

merak etme zaten yılmaz filizi kesinlikle affetmeyecek ve o bağevinde yılmaz filize hakaretler ederek kovacak birde yılmazda filizi cem konusunda uyarma gereği bile duymadığı için oda çok büyük bir hata yapmıştır belki bağevinde söyleyebilir oda üstünkörü ama filiz gittiği için ben beklerdimki şirkete gfiliz geldiğinde yılmazın bütün olanları anlatmasını eminimki filiz yılmaza inanırdı yani yılmazın yaptığıda hiç hoş değil hatta çok gıcık bir davranış aynalı bile bütün deliller seni gösteriyordu çok sağlam deliller var demişti yılmazda siz inanmadınız dedi ama yılmazın unuttuğu birşey var vurulan canıkadar çok sevdiği ömerdi onun için filizle ekremin salihin ve mahalleninin durumu çok farklı ve hiç istemediğim şey olacak filizi sürümsürüm süründürecekler

devil61
Anlamadim nasil kotu birsey yapabilir filiz e?????
hem yilmaz izn vermez boyle birseye.......

ben vallaha cemden herseyı beklerım baktıkı fılızı tavlayamıyorum sırketı batırır fılızede zarar verır.bunları bu aksamlık dusnmek ıstemıyorum sadece o son sahneye odaklandım.hadı yılmaz affet ne olur.affetmezsende kırmayın bırbırınızı ayrılmanızda anlamlı olsun barı.

MetiNouma
09-12-06, 00:21
ben karismiyacagim vala.........
soylemeden gecemiyecegim peki yilmazin hatalari nolduu..yilmaz sutten cikmis ak kasik degil yaa.filizin bu masummasum bakisiyla Kim affetmez..

kapiyi acar acmaz

YILMAZ BENI AFFET............yerine oturdu.

Zaten orda Yilmazda cok sasirdi ve bence affedebilir ama bu cok kücük bir umut..
Filize cok üzüldüm, ama insallah fazla üzülmesine gerek kalmadan YIlmaz onu affeder..

Filizce_Jüly
evet süper ötesi bir bölümdü ama filizin aglamayi beceremiyor demissin bu konuda sana katilamiyorum elbet herkezin kendine göre bir elestirmesi vardir senin icin aglamayi beceremiyor aksine benim icin aglama sahnesini cok güzel oynuyor...tabi bence...

evet bencede oyunculuk okumadigina ramen isin iyi yapiyor..herkez ögrene ögrene daha güzel yapar, basarir. Kimse dörtdörtlük degildir, ma bunu zaten biliyorsunuzdur;)!:img-pilot

Eylotuerk
Insallah yaa, yilmaz filiz i affeder..........
yilmaz la filiz in bakislarini cok begendim birbirlerine asik olduklari cok belli oluyor, valla onlarin bakislari yeter....
Ayrica yine canan sagolsun canim benim yaaaa.......

Filizce_Jüly
09-12-06, 00:22
Zaten orda Yilmazda cok sasirdi ve bence affedebilir ama bu cok kücük bir umut..
Filize cok üzüldüm, ama insallah fazla üzülmesine gerek kalmadan YIlmaz onu affeder..

Af etmezmi, bence eder cünkü birsey var neden bag evi. Bunlr yine bag evinde barismadilarmi, yakinlaamdilarmi? ewt, belki simdide böyle olcakdir..:happy0064

61MERVE61
09-12-06, 00:23
merak etme zaten yılmaz filizi kesinlikle affetmeyecek ve o bağevinde yılmaz filize hakaretler ederek kovacak birde yılmazda filizi cem konusunda uyarma gereği bile duymadığı için oda çok büyük bir hata yapmıştır belki bağevinde söyleyebilir oda üstünkörü ama filiz gittiği için ben beklerdimki şirkete gfiliz geldiğinde yılmazın bütün olanları anlatmasını eminimki filiz yılmaza inanırdı yani yılmazın yaptığıda hiç hoş değil hatta çok gıcık bir davranış aynalı bile bütün deliller seni gösteriyordu çok sağlam deliller var demişti yılmazda siz inanmadınız dedi ama yılmazın unuttuğu birşey var vurulan canıkadar çok sevdiği ömerdi onun için filizle ekremin salihin ve mahalleninin durumu çok farklı ve hiç istemediğim şey olacak filizi sürümsürüm süründürecekler

iste ozaman bende yilmazin ustune giderim........kiz orda per perisannn..bin pisman gelde afetme......yilmaz afeder ins.......

off son sahnee acaipptiii.....hele ondan onceki sahneee HAHA:happy0064 CEMM nbrr..

Filizce_Jüly
09-12-06, 00:25
[B]iste ozaman bende yilmazin ustune giderim........kiz orda per perisannn..bin pisman gelde afetme......yilmaz afeder ins.......

off son sahnee acaipptiii.....hele ondan onceki sahneee HAHA:happy0064 CEMM nbrr..[B]

Ay ewt ya one dayakdi öyle $laaaak. Ama bu hafta benim fragman hosuma gitmedi eskiden hep düzenli gidiyordu bu hafta karma karisikdi siralamasi sahnelerin...

61MERVE61
09-12-06, 00:26
Af etmezmi, bence eder cünkü birsey var neden bag evi. Bunlr yine bag evinde barismadilarmi, yakinlaamdilarmi? ewt, belki simdide böyle olcakdir..:happy0064

bencede yaaaaa.......durusuya gitselerdi daha guzel olurdu..ben bag evine fazla isinamadim yaaaaa.........durusu eski bolumlerin bir hediyesi.

tebessüm
09-12-06, 00:27
selaaaaaaammmmmmmm millet ben geldiimmm mervecm uzun zmandır görüşemiyorduukk...müthiş bir bölmdü dimi????filizin o haline çook üzüldümmm yıulmaz kesin içeri alır sonçta o halde bırakmazz ama affedermi bilmiyoruummm

devil61
09-12-06, 00:28
iste ozaman bende yilmazin ustune giderim........kiz orda per perisannn..bin pisman gelde afetme......yilmaz afeder ins.......

off son sahnee acaipptiii.....hele ondan onceki sahneee HAHA:happy0064 CEMM nbrr..

ısallah yılmaz affetsın orda kım olsa affeder unutur ama.yılmaz hıc dınlemeden fılızı affetmıstı bağevınde bunu ıkıncı kez yaparmı bılemıyorum.ne olur affet kız cok pısman zaten orda fılızı affetmezse zaten fılız bıter kız ya.fılıze cok uzuluyorum.nasılda tıtreyıp benı affet dıyodu.ben olsam uca uca affederdım.fılızı gercekten affetmezse fılız bıter kız.yemedı sarap ıc ıc nereye kadar.ınsanın mıdesıde bır yere kadar kaldırır.fılızın sağlığı bıle bozlur barısmazsalar.yılmaz affet.

tebessüm
09-12-06, 00:29

cemotora neden öyle düşünüyorsun???yani asla affetmez demişsin çook kesin konuşmuşsuunnn???????

tebessüm
09-12-06, 00:30
ooo slmslm sende geldin tam olduu..............afeder yilmaz afeder onun oyle gorundugune bakmayin siz O YUFKA YUREKLI ENISTEMIZDIR!!:img-yes:

valla pek soğuk bakıyordu mervecm gelemyrdm uzun zmandr yaa szle sohbeti özlediimm buarada bu bölmdü süperdii bir noktaya değinmek istiyoruumm tokatt harikaydııı şaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk!!!!:)))

61MERVE61
09-12-06, 00:32
ısallah yılmaz affetsın orda kım olsa affeder unutur ama.yılmaz hıc dınlemeden fılızı affetmıstı bağevınde bunu ıkıncı kez yaparmı bılemıyorum.ne olur affet kız cok pısman zaten orda fılızı affetmezse zaten fılız bıter kız ya.fılıze cok uzuluyorum.nasılda tıtreyıp benı affet dıyodu.ben olsam uca uca affederdım.fılızı gercekten affetmezse fılız bıter kız.yemedı sarap ıc ıc nereye kadar.ınsanın mıdesıde bır yere kadar kaldırır.fılızın sağlığı bıle bozlur barısmazsalar.yılmaz affet.

bencede ben filiz olsam hayata gidemezdim gurur meselesi yani:img-yes: ama bilmiyorum yaa cok pisman sam ozaman olabilir.....filiz de demek nekadar pismanki gururunu yerlere atip yilmazin ayaklarina kadar gidiyor....

hele muzik girmedimi
cok asigin var diyorlar"acaip...tii.....dizide emegi gecen herkeze tskur ederim.

Eylotuerk
09-12-06, 00:33
Cemotara yilmaz en kotu ihrimalle filiz e gozlerinden yaslarla git diyebilir ama filiz ayagina kadar gelip ozur dilmis ve asla yilmaz in ona hakaret edecegini dusunmuyorum.....

Filizce_Jüly
Evet gercekden durusud cook güzel bir yerdi hem eskiyi göstermisler olurlardi keske orasi olsaydi...nese kismet bag eviymis..
ayyy ben o filizin ceme atti tokadi düsündükce gülüyorum ya:img-hyste

61MERVE61
valla pek soğuk bakıyordu mervecm gelemyrdm uzun zmandr yaa szle sohbeti özlediimm buarada bu bölmdü süperdii bir noktaya değinmek istiyoruumm tokatt harikaydııı şaaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkk!!!!:)))

saaaaaakkk kucuk kalir...
pattttttttttttttttttkutttttttttttttttttttttttttttt ....

hele arkdan muzik gelince sapppppppppatttkuttt diye...CEM in yuzu ne cok guldum....kurudun kaldin cem bey:happy0064 :happy0064

devil61
09-12-06, 00:35
Cemotara yilmaz en kotu ihrimalle filiz e gozlerinden yaslarla git diyebilir ama filiz ayagina kadar gelip ozur dilmis ve asla yilmaz in ona hakaret edecegini dusunmuyorum.....

ben bu kadar umutsuz değilim fılız tırtır tıtrıyo yılmaz gıt dıyecek.benı affet de dedı burdan cevırırse fılızı bence daha da gerı donusu olmaz bu askın.yılmaz affeder gozume uykuda gırmez bu gece.su son sahne yok mu super yazılmıs senarıstlerımızı kutluyorum.:happy0064

Filizce_Jüly
09-12-06, 00:36
Yok yaa yilmaz daha cok sasirmis bi halde bakiyordu, ve asklari gozlerinden belli oluyordu.......

Hemde nasil ya yilmazin o gözleri var ya.piril piril parliyordu ve filiz sanki yilmazin boynuna düsecek gibiydi..:img-blush
YIlmaz filizi af ederse sizce nasil??

tebessüm
09-12-06, 00:36
Yok yaa yilmaz daha cok sasirmis bi halde bakiyordu, ve asklari gozlerinden belli oluyordu.......

inşalalh senn dediğin gibidrrr yaa bütün bölm boğazm düğümşlendi filizn o halne nasıll üzüldüüümmmm:( yaa abrışsnalr yaa ok filiz çook hatalı amaaaa yazıktr halni görmdnzmi:)yılmazmda görsün halni:)

tebessüm
09-12-06, 00:39
ben bu kadar umutsuz değilim fılız tırtır tıtrıyo yılmaz gıt dıyecek.benı affet de dedı burdan cevırırse fılızı bence daha da gerı donusu olmaz bu askın.yılmaz affeder gozume uykuda gırmez bu gece.su son sahne yok mu super yazılmıs senarıstlerımızı kutluyorum.:happy0064

oo devil selaaammm bencede yaa bu halde kzıı gönderrmi???hem kafası yernde değil hem içti hemde tirtir titryorrrr yılmazz bnuyapack akdr acmasz olamazz ne yaparsa aypsın sevdii kadın akrşsnda dmi amaa*??

havincim
bence kesinlikle yılmaz filizi içeri alacak çünkü filiz sarhoş,onu o halde dışarıda bırakamaz ama onu affetmeyecek

Eylotuerk
Valla bir daha aferin diyorum filiz e o tokati dusundukce gobek atasim gliyo yaa, superdi aferin filiz, YILMAZ FILIZ I AFFET!!!!!!!!
Ayrica yarin erkenden herkes burada olsun cunku yilmaz cilar gelecek ve filiz i kotulemek icin bir bahane bulacaklardir.......

archshe
09-12-06, 00:43
filizin yapmayacağı çok belliydi zaten :) bu arada filize arkadaş ceyda oldu .ve fatihin dilini çözecek kişide ceyda olacak

şu an varya aynı şeyleri düşünüyoruz...fatih ceydaya abayı yakacak ve ceyda onu konuşturacak...bu kadınların bu özelliklerine bayılıyorum...kendini akıllı zanneden her erkeği konuşturabilirler...benim favorim bu hafta ceyda ...süperdi..hep destek oldu filize tebrikler ceyda...gönüllerin sultanısın....
nalan kerem ve emre yorumuna da bayıldım emre gidiyo keremin yeni rakibi doktor alp....bence güzel seçim nalan için dimi....

Muka
09-12-06, 00:44
" kaybolan bir gun gibiyim, geciverdi senler, seneler
senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bir mum gibi eriorum bu dunyadan gocuorum,
Bir derdim var dermansizdir, bir askim var umitsizdir
Bir derdim var dermansizdir , bir askim var caresizdir
seni sevemem ki , seni saramam ki , senin olamam ki , buna engel var"

Heyyyt ne sarki be

Bu sarkiyi niye cok koymuolar yaaaaaaaaaaaa, alalalalala

bu sarkiyi bekliom ben butun dizi boyunca, diziye cok uyuyooooo

dizinin butn sarkilari vemuzikleri zaten superrrrrrrrrrrrrr, insani daha da cok baglio diziye

bence ..

devil61
09-12-06, 00:47
bırde yılmaz o kıyafetlerı bugun gıydı yanı oyle sahne olmayacak bence dızı dısı bır fotoğraf.kanald nın sıtesındekı fotoğraf bence dızı dısı yılmaz yanlıs hatırlamıyorsam bu bolum gıydı hatta salıhle konustuğu sahnede.arkadaslar bılgılendırırsenız sevınırım.

61MERVE61
09-12-06, 00:48
" kaybolan bir gun gibiyim, geciverdi senler, seneler
senelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bir mum gibi eriorum bu dunyadan gocuorum,
Bir derdim var dermansizdir, bir askim var umitsizdir
Bir derdim var dermansizdir , bir askim var caresizdir
seni sevemem ki , seni saramam ki , senin olamam ki , buna engel var"

Heyyyt ne sarki be

Bu sarkiyi niye cok koymuolar yaaaaaaaaaaaa, alalalalala

bu sarkiyi bekliom ben butun dizi boyunca, diziye cok uyuyooooo

dizinin butn sarkilari vemuzikleri zaten superrrrrrrrrrrrrr, insani daha da cok baglio diziye

bence ..

kimse alinti yaparak yorum yapmiyor ben yapayim dedim:):):):)ben o sarkiyi hic sevmiyorum iyikide koymuyorlar......bi kere dizide dinledim dahada aklima gelmedi......tek seven sen oldun herhalde:):)

secoms
09-12-06, 00:49
şu an varya aynı şeyleri düşünüyoruz...fatih ceydaya abayı yakacak ve ceyda onu konuşturacak...bu kadınların bu özelliklerine bayılıyorum...kendini akıllı zanneden her erkeği konuşturabilirler...benim favorim bu hafta ceyda ...süperdi..hep destek oldu filize tebrikler ceyda...gönüllerin sultanısın....
nalan kerem ve emre yorumuna da bayıldım emre gidiyo keremin yeni rakibi doktor alp....bence güzel seçim nalan için dimi....

arscshe buna değerli ablamın yourumuyla destek vermek istiyorum... erkekler kadınların yapacakları seylerin sınırlarını hayal bile edemezler... walla bilmiyorumm sanırım ölee ha ne dersiniz ....

archshe
09-12-06, 00:53
arscshe buna değerli ablamın yourumuyla destek vermek istiyorum... erkekler kadınların yapacakları seylerin sınırlarını hayal bile edemezler... walla bilmiyorumm sanırım ölee ha ne dersiniz ....

değerli ablan çok değerli bir söz söylemiş ....aslında filiz akıl etse o da cemi konuşturur ya neyse...ama fatih ceydaya bülbül gibi şakıyacak...:)

FoRzA
09-12-06, 00:54
Benim tanidigim Yilmaz filizi asla affetmez !

Yilmaz Filizi sakin affetme !! o seni hak etmiyor !

forever_bim
09-12-06, 00:59
Arkadaşlar 5 dakikalığına forumu kapatmak zorunda kaldım. Çünkü deyim yerindeyse uçuşa geçtiniz. Lütfen abartmayalım. Mesaj kirliliği yaratmayalım.

forever_bim

tebessüm
09-12-06, 01:00
Benim tanidigim Yilmaz filizi asla affetmez !

Yilmaz Filizi sakin affetme !! o seni hak etmiyor !

neden haketmesinn????ikiside birbirni hakediyor ve hakettiklerini de bulacaklaarrrr

devil61
09-12-06, 01:01
arkadaslar sorduğum soruya kımse cevap vermedı bır daha soruyorum yılmaz o takım elbıselerı sankı bu bolumde gıydı.eğer gıydıyse kanal d nın sıtesındekı resım sahne dısı.bılgılendırırsenız sevınırım.

archshe
09-12-06, 01:03
tek tek karakterlere yorum yapmayacağım ama genel olarak bölümlerden bahsedicem...ilk olarak büyük keyif aldığım bir bölümdü....hele izlediklerimi tahmin etmişsem dört köşe izledim....
yılmazın silahı boşalttığını biliyoduk ama orda unutma ben senden önce eve geldim kendinin akıllı sanıyosun dimi dedi ve bu cümleleri forumda okumuştum....biri bizi gözetliyo arkadaşlar...senaryoyu bizden çıkarıp bedavaya getiriyolar:) ama orda cemi bi güzel dövseydiya gerçi zaten zanlı bi de adam dövmekten hiç çıkamazdı hapisten.....
fragman sahnelerini tahmin edemedik ama ....mesela öpüşme sahnesi bayağı sonraydı....
demin demiştim ceydayı çok sevdim bu bölüm...ceyda zatencemi sevmemişti belli etti...yılmazı seviyo ceyda hep destek oluyo...filze kaybedecek bişeyin yok diye yüreklendirdi...yoksa filiz yılmazın yüzüne bakamayacak kadar üzülüyodu ve asla affetmeyeceğini düşünüyodu....ceydanın desteğiyle yılmaza gitti...gitti ama insan konuşur ya yılmazın gözlerine bakınca kararlılığını gördü ve vazgeçti orda kendi kendime çok bağırdım git filiz peşinden konuş diye amam sesim gitemdei galiba:)
vee filizin ağlama sahnesini tahmin etmişiz yılmazın suçsuz olduğunu duyması....

yakupoglu61
09-12-06, 01:04
arkadaslar sorduğum soruya kımse cevap vermedı bır daha soruyorum yılmaz o takım elbıselerı sankı bu bolumde gıydı.eğer gıydıyse kanal d nın sıtesındekı resım sahne dısı.bılgılendırırsenız sevınırım.

ewt büyük olasılıkla sahne dışı çünkü elifi hiç bir zmn yılmazın yanında görmedik
bn o ceketi giydiğinide hatırlamıyorum

archshe
09-12-06, 01:13
gelellim öpüşme sahnesine...kendimce açıklama getirirsem...açıkçası ben filiz başlattı sanmıştım yada filiz karşılık verdi...yılmaz sandı diye...ama fragman müthiş ayarlamış çünkü nabzı arttıracaklar ya ....ailemle ayrı şehirlerde yaşıyoruz ve annem dizimizi seyretmez....fragmanı görünce beni aradı sırf senin kız cidden öpüyomu diziyi diye izlicem dedi...ve izledi...reytinge bi katkısı yoktur ama bi kişi daha kazandı dizimiz seyirci olarak... neyse konuyu dağıttım...
gelelim mevzumuza....görüldüğü üzere cem filiz orda tek değil parti var yani filiz cem için süslenmemiş...ayrıca uykusu olduğunan kafasını kaldıramıyo öyle dans ediyo ve cem salağı yılmaz seni hak etmiyo deyip öpüyo bizim kız sadce orda cemin dediklerini idrak etmeye çalışıyo ve açıkçası mahur mahur bakkıyo...orda sen kalk filizi öp olurmu hiç..hakettiğini de alıyo...yani zannedilidğinin aksine filiz fırsat yaratmıyo bu duruma...
aslında cem çok salakmış şimdi diyeceksiniz bunu zaten biliyoduk diye ama niye söyliyeyim filiz orda yılmaza mahcup onu düşünüp içiyo...filize bişeyler itiraf etmek ve öpmek için çok yanlış zaman...hadi filizin kafası karışıkken yani yılmazın suçlu olduğunu düşünürken bunu yapsa belki %1 şansı olurdu...yanlış zamanalama cem akman...

archshe
09-12-06, 01:15
filiz bu bölüm hep içki içti..teselliyi kadehlerde arıyo alkolik olmasın bizim kız ....üstüne üstlük araba da kullanıyo...valla yakalansa yılmaz dışarda filiz içerde olacaktı:)

_hayal_
09-12-06, 01:19
bolumle ilgili yorumlarimi gece tekrar izledikten sonra yapicam

son sahne ile ilgili ilk aklima geleni yaziyorum:
bence filiz effet beni diyince, yilmaz karsilik olarak disarisi soguk çok usumussun sen içeriye gir ben geliyorum diyecek. filiz yilmazi beklerken uyuya kalacak, yilmazsa disarda aglmayacak..... bizim içimiz gidecek.... geri donduyunde filizi tipki otelde sarhos oldugu gun gibi yatagina yatiracak. sabah oldugunda konusacaklar, fakat konusma hiç hos olmayacak yani barismayacaklar. yilmaz filizin yaptiklarini yuzune vurur bence filiz aglar ve yilmaz filizin gitmesini ister kizcagiz arabada perisan adamcagizda bag evinde.

boyle olur yoksa yilmaz filizi o halde geri çevirmez, yilmaz yapmaz arkadaslar. ama filizede yazik ya o kizcagizda çok zor durumda kaldi onuda anlamak lazim bence burnu surttu halinden belli, yetmezmi bu kizinda çektikleri ya....

bu ara en sevdigim sahneler omerle feridenin yakinlasmalari, elifle omerin birlikteliginden keyif almiyordum oda elifin aslinda omeri sevmemesindendi, ama bu kizla çok sicak bir iliskisi olacak çok mutlu oldum. onlar kadar etkileyen bir diger çiftse salih ve fahriye onlarda çok sekerler.

omere kiziyorum dogrusu filizin durumunun farkinda ama hiç destek olmuyor, ama filiz hep omere destek oldu.

handanada anne sen herseye yorum yapmasan dedigi an var omerin guzel dedi vallah.

vede tokat olayi muhtesemdi.

Filizce_Jüly
09-12-06, 01:19
filiz bu bölüm hep içki içti..teselliyi kadehlerde arıyo alkolik olmasın bizim kız ....üstüne üstlük araba da kullanıyo...valla yakalansa yılmaz dışarda filiz içerde olacaktı:)

ewt ya o araba killanmasi bence biraz mantik hatasina giriyor. Allah korusun o uzun yolda ne gelebilirdi basina, ama kosarkende kayet iyi kostu:D!

archshe
09-12-06, 01:21
ve gene bağ evi....filiz iyi yaptı gitmekle....hele soğuta kapıda beklemesi çok hoştu...ya odun gerekmeseydi orda donacakmıydı ne yapıyodu anlamadım ama o sahne çok hoştu....kızılca kıyamet bağ evinde kopacak demek...büyük buluşmaya şafak 7 kaldı...ama dediğiniz gibi durusuyu rercih ederdim...daha romantik...gerçi bunlar kavga edecekler gerekli değil romantik ortam....
yılmaz kapıyı açınca suratındaki ifade filizi affedecekmiş gibiydi ama öyle olmaycağını cümlealem biliyo...yılmaz filizi içeri alacak donmuş kız okadar da değil dimi...kırgınlık da bi yere kadar....filiz yılmaza yaklaşmaya çalışacak ama yılmaz kendini çekecektir....herhalde yılmaz ağır konuşacak çünkü cem konusunda cemi uyarırsa filizin olanlardan sonra cemi koruyacak tavrı yoktu...ama nasıl davranacak ceme merak ediyorum doğrusu..

tebessüm
09-12-06, 01:22
asıl mantık hatası şu sahneydi: canan filize (yemekte) yarın yılmaz bağevnde olacak dedi o akşam bir baktık yılmazzz bağevne gidiyor birde baktıım filizdee arkasndan koşa koşa gdyorr eee hadi yılmaz erken gtmeye karar verdi diyelm filiz yarın akşam gideceğni bilmyrmydu??dimi amaa?

tebessüm
09-12-06, 01:24
ve gene bağ evi....filiz iyi yaptı gitmekle....hele soğuta kapıda beklemesi çok hoştu...ya odun gerekmeseydi orda donacakmıydı ne yapıyodu anlamadım ama o sahne çok hoştu....kızılca kıyamet bağ evinde kopacak demek...büyük buluşmaya şafak 7 kaldı...ama dediğiniz gibi durusuyu rercih ederdim...daha romantik...gerçi bunlar kavga edecekler gerekli değil romantik ortam....
yılmaz kapıyı açınca suratındaki ifade filizi affedecekmiş gibiydi ama öyle olmaycağını cümlealem biliyo...yılmaz filizi içeri alacak donmuş kız okadar da değil dimi...kırgınlık da bi yere kadar....filiz yılmaza yaklaşmaya çalışacak ama yılmaz kendini çekecektir....herhalde yılmaz ağır konuşacak çünkü cem konusunda cemi uyarırsa filizin olanlardan sonra cemi koruyacak tavrı yoktu...ama nasıl davranacak ceme merak ediyorum doğrusu..

birleşsnlerrrr yeterkii bağevi durursu farketmezz sonra gene gderler durusuya buarada durusuya noldu ciddi hiç çekm yok orda????

archshe
09-12-06, 01:26
ferideyle ömerin konuşmasında ömere bayıldım...kendini çok ii ifade etti...ağlattı beni vallahi...bu arada feride bayağı evin hanımı olmuş davette bile var...handan pabucunu ters giydirecek ona ama ne zaman bilmem....sonuçta dadı değilmi o..biraz abartılıyo bence...ömer ferideye kızdığında feridenin ilk kez kendisini savunduğunu gördüm...hele handan laf edicen ömer handana herşeye yorum yapmasan dediya süper cümleydi...filizin yılmaza beni affet demesinden sonra....bu arda açılışta feride yılmazın suçsuzluğuunu öğrenince sevindi ama hala vefasız gitmedi geçmiş olsuna...vefa dedğin yılmazınki gibi olur nasıl gitti balıkçı barınağına teşekküre....

archshe
09-12-06, 01:30
son olarak naln kerem emreye değinicem...bunları sevmiyorum ama bu sahneler hoştu neden? haklı çıktım...nalana yakışıklı bir doktor adayı sevgili adayı çıkardılar...senaristlerde anladı emreden de bişey olmaycak hemen bi doktor soktular dizye nalan bu çocukla kerem arasında kalcak ve bu dizi olduğundan muhtemelen keremi seçecek... ama ben sabah savunduğuklarımı savunuyorum vee doktor alp favorim nalan için diyorum....nedenini bilen biliyo...üstelikde yakışıklı daha ne olsun...matraka bu konuda bana uzunca açıklama atcaktın özelden unutmadım....

tebessüm
09-12-06, 01:31
ferideyle ömerin konuşmasında ömere bayıldım...kendini çok ii ifade etti...ağlattı beni vallahi...bu arada feride bayağı evin hanımı olmuş davette bile var...handan pabucunu ters giydirecek ona ama ne zaman bilmem....sonuçta dadı değilmi o..biraz abartılıyo bence...ömer ferideye kızdığında feridenin ilk kez kendisini savunduğunu gördüm...hele handan laf edicen ömer handana herşeye yorum yapmasan dediya süper cümleydi...filizin yılmaza beni affet demesinden sonra....bu arda açılışta feride yılmazın suçsuzluğuunu öğrenince sevindi ama hala vefasız gitmedi geçmiş olsuna...vefa dedğin yılmazınki gibi olur nasıl gitti balıkçı barınağına teşekküre....

bende ağaldıım bendee öemrin ferideye iltfatları nasıldıı?????yaknlaşmaya başaldlar dans ederlerkn ömerin bakışalrı harkydı handan cadısı çaktı olayı buarada dizimz giderk heyecanalnyoorr offf beee ömerle feridede aşk yaşaynca tam olcak bide yılmzmzla filzmz birlşsnnn tadına doyum olmayacak:)

archshe
09-12-06, 01:32
vee benden bukadar arkadaşlar ben kaçtım...yarına misafirim var istanbuldan onlarla ilgilenicem giremem belki onları uyutursam gene görüşürüz gece vakti...size ii tartışmalar aranızda olmak isterdim...

tebessüm
09-12-06, 01:34
son olarak naln kerem emreye değinicem...bunları sevmiyorum ama bu sahneler hoştu neden? haklı çıktım...nalana yakışıklı bir doktor adayı sevgili adayı çıkardılar...senaristlerde anladı emreden de bişey olmaycak hemen bi doktor soktular dizye nalan bu çocukla kerem arasında kalcak ve bu dizi olduğundan muhtemelen keremi seçecek... ama ben sabah savunduğuklarımı savunuyorum vee doktor alp favorim nalan için diyorum....nedenini bilen biliyo...üstelikde yakışıklı daha ne olsun...matraka bu konuda bana uzunca açıklama atcaktın özelden unutmadım....

bendee bu konuya değinmek istiyorduuumm...nalana sinir olduumm...kereme yanlış yaptığını düşünüyoruum emreye arkadşça yaklaştını sanıyrdum diyordaa emre hediye aldıında kereme nasıl yalan söyledii..böle sevgmi olur ya??kerem haklıydı yumrklar harikaydı nalan olafı çoktan haketmiştii..kerem ayrıldk dedi nalanda tek bir üzüntü belrtisi göremdm çocuk kendni içkilere vurdu ooo keermi bile düşünmedi...tabki favorm kerem nalanı sevyrdm ama buyaptklarndan sonra keremi haketmediğini düşünyrm kerem harbi bir çocuk...

lawinia
09-12-06, 01:35
filiz cem sahnesi tam tahmin ettiğim gibiydi, filiz ceme fırsat vermedi kesinlikle yakın arkadasıyla dansetti içkili olması basını omzuna dayamsına sebep oldu cem kendi kendine öptü filizi filizin yaptğı hiçbi sey yoktu ve tokatta harikaydı ya cemin suratı müthişti yani ne bozuldu ama...
bizi acaip kandırdılar fragmanla asla beklemediğimiz bi son geldi. filiz araba kullanırken gösterince kaza yapacak sandım ama neyseki böyle bi şey olmadı. yılmazın filizi içeri alacagını filizin de hemen uyuyakalacagını düsünüyorum ve olanlar ertesi gün olacak kavga edecekler cok feci sekilde ve ipler kopacak gelen tüyolara göre durum bu yani ama filiz de o haliyle nasıl affedilmez bilemiyorum yine de kendimi kötüye hazırlıyorum iyi olursa mutluluğum kat kat fazla olur...
cok güzel bi bölümdü basından sonuna kadar heyecanım hiç geçmedi ve simdiden gelecek bölüm için heyecanlanıyorum...

devil61
09-12-06, 01:42
filiz cem sahnesi tam tahmin ettiğim gibiydi, filiz ceme fırsat vermedi kesinlikle yakın arkadasıyla dansetti içkili olması basını omzuna dayamsına sebep oldu cem kendi kendine öptü filizi filizin yaptğı hiçbi sey yoktu ve tokatta harikaydı ya cemin suratı müthişti yani ne bozuldu ama...
bizi acaip kandırdılar fragmanla asla beklemediğimiz bi son geldi. filiz araba kullanırken gösterince kaza yapacak sandım ama neyseki böyle bi şey olmadı. yılmazın filizi içeri alacagını filizin de hemen uyuyakalacagını düsünüyorum ve olanlar ertesi gün olacak kavga edecekler cok feci sekilde ve ipler kopacak gelen tüyolara göre durum bu yani ama filiz de o haliyle nasıl affedilmez bilemiyorum yine de kendimi kötüye hazırlıyorum iyi olursa mutluluğum kat kat fazla olur...
cok güzel bi bölümdü basından sonuna kadar heyecanım hiç geçmedi ve simdiden gelecek bölüm için heyecanlanıyorum...

ısallah boyle bırsey olmaz.bır kerede barıssınlar.yılmazın fılıze sert davranacağını sanmıyorum.hatta kız usuyo sarılmada sarılabılır ısallah boyle olur burdan cok guzel ask sahnelerı yazılabılır bunun ustune.ne olur barıstırın ya.bırde barısmazsalar fılız bıter bıter.mahvolur kız verdı kendını saraba zaten alkolık olup cıkacak kafamıza.fılızı affet yılmaz kız cok pısman zaten.bence affedebılır.ama bılmıyorum.senarıstlerımız ne yazarsa boynumuz kıldan ınce!

sevdam
09-12-06, 01:45
masallah arkadaslar acayip hizliyiz daha dogrusu hizlisiniz ben gelenlikle okuyorum...baksaniza kacinci sayfadayiz...thü thü thü thü seytan kulagina...beni artik haftaya kadar uyku tutmaz u kesin cünkü cok muhtesem bir bölüm bizi bekliyor...neyse ben kaciyorum arkadaslar herekeze iyi geceler...herkez kendine cok iyi baksin...

archshe
09-12-06, 01:55
haaa bu arada yılmaz sonunda ihaleyi araştırmya başladı haftaya çözer cemin yaptıklarını....

Eylotuerk
09-12-06, 01:56
hepinzeeeeeeeeeeeee ii geceeleerrrr arkadaşlaaarrr ii sohbetleerr umarım bir hafta çabuk geçerr ve umarıımmm bizi mutlu edecek bir bölümm oluurrr ÖLÜMÜNEE FİLİCİYİİZZZZ byes

Ve sonuna kadar filiz+yilmaz insallah barisirlar, aslinda filiz yilmaz beni affet dediginde tamm orada sarilsalar cook guzel olurdu.....ama.......

archshe
09-12-06, 02:00
çıkıcam çıkıcam çıkamıyorum aklıma geldikçe...müjgana çalıştığı arkadaşı ne güzel dedi sen yılmazı hep suçluyosun diye ama bizimki zeytinyağ hemen üstte ...yılmazda sütten çıkmış ak kaşık değilmiş...e ne işin var ozaman o eğlencede muallanın yanında kurulmuşun bide....sinir oluyorum müjgan sana sinir...

secoms
09-12-06, 02:03
haaa bu arada yılmaz sonunda ihaleyi araştırmya başladı haftaya çözer cemin yaptıklarını....

evet artık cözmeliii...bölümle iligili bir sey diyecem ama kızmayın bence bu cem denilen psikopat bayagı yakısıklı adam...tek sorunu kötü rölüü ...yoksa sizin dedğiniz gibi mide bulandıracak biri değil yaniii... bence rolünden kaynaklı biraz da...bu bölüm bayagı bi karizmaydı mesela... amacım polemik yaratmak değil sadece içimden gelenleri yazıyorum...

bu arada filizle ilgili bir sey söylemek istiyorum... bu kadına iş hayatı cok yakısıyor... gerci her sey yakısıyor ama böyle işlerle iligileniyor olması benim cok hosuma gidiyor acıkcası ....

forever_bim
09-12-06, 03:09
Öncelikle herkese iyi geceler arkadaşlar..

Allah nazardan saklasın eski senaristlerimizden Sn. Ayşe Teker geri geldi geleli 2 bölümdür oldukça iyi gidiyoruz. En azından ben keyif alıyorum izlerken.

Teker teker cephelere inmeden önce sanat yönetmeni bizi duydu mu bilmiyorum ama Ömer'le Filiz'in ilk sezon ayıla bayıla izlediğimiz kıyafet şovları yeniden başladı. Her karede şıktılar bu hafta. Davette de herkes oldukça şıktı.

Başlayalım bakalım kimden başlayalım. En çok sinir olduğumuzla başlayalım. Cemokopatla yani.

CEM: Hakikaten ödlek bir adam. Ömer yemek masasında zanlının adını telaffuz edince nasıl da suyu devirdi. Pes yani. Son sahnede beklediğimiz gibi sırnaştı Filiz'e tokadını da yedi. Afiyet olsun. Hafiften köşeye sıkışınca hemen Madrid'e uçmak istedi. Zoru görür görmez kaçmaya çalışıyor. Tekinerlerin her akşam yemeğinde onlarla olması da sinir bozucu.

HANDAN: Bu bölüm daha az kızdım kendilerine. Çünkü kimse yazmadı ama o YÜKSEKLERDEKİ TANIDIKLARINDAN Cem'e bile bahsetmedi. Aferin diyordum ki Feride'ye karşı olan ukala tavrı canımı sıktı. Yahu kadın, Ömer yaşıyorsa bu kız sayesinde yaşıyor. En az senin kadar başınıza gelen felaketlere üzülmüş. Torunun için elinden geleni yapıyor, kızınla iyi oğlunla iyi daha ne istersin kadın?

Neyse sinir olduklarımın sayfasını kapatıp, begendiklerimin sayfasına geçeyim.

İlk sıra Ömer'in.

ÖMER: Öncelikle Sinan Tuzcu'yu mu yoksa kuaförünü mü tebrik etsem karar veremedim. Yeni saç stiliyle 29 yaşındaki adam taş çatlasa 25 gösteriyor. Geçen haftalara kıyasla daha fazla sahnesi vardı. Kıyafetleri süperdi. Fragmanda yüzüğü alışını gördüğümde, çok kızmıştım ama hakikaten öfkesi saman alevi gibiymiş. Feride'nin gönlünü almayı bildi. Aferin diyorum. Tepkileri yavaş yavaş normale dönüyor olaylara karşı aman diyim. Elif'ten bahsettiği sahnede ben de çok duygulandım, yarası acıyor besbelli, Feride istemeden de olsa tuz basar gibi oldu yaraya, yüzüğü kaybetme düşüncesi bile onu sarsmış besbelli. Dans sahnesi çok güzeldi. Ne aşırı samimiyet ne de fazla mesafe vardı. Zaten Feride'yle her zaman iyi anlaştı Ömer 49. bölümden itibaren de daha iyiye gidiyor. Ömer ilacının Feride olduğunu kavrıyor gibi.

FERİDE: Sanıldığı kadar vefasız değilmiş yahu. En azından Yılmaz'ın serbest kalmasına sevindi. Yüz ifadesi "Ben Yılmaz'ın yapmayacağını biliyordum" der gibiydi. Elif'le diyaloğunun güzelliği bir yana, şarap rengi elbisede de çok güzel göründüğünü belirtmeliyim. Kesinlikle iyi ki ağzını açtı, ve iyi ki kendini ezdirmedi. Ömer hatalı Handan ise extradan hatalıydı, haklı olduğu konumda susmadı ve Ömer'e de özür diletmesini bildi. Her ne kadar klasik Yeşilçam senaryolarında ya da Yağmur Zamanı'nda izlediysek de klişe bile olsa dadı ile baba aşkı çok cezbedici görünüyor. Gerçi konuşmak için erken ama dans sahnesinin güzelliği boşuna beklemediğimizin (Sevgili Berna'nın ve de benim) kanıtıydı. Ya bir de farkettiniz mi bilmiyorum ama uzaktan Ömer'e bakmıştı, dans teklifinden az önce. Hadi bakalım. Handan'ı çatlatma zamanıdır.

FİLİZ: Gerçekten çok kötü bir durumda. İkinci yargısız infazının da sonucunu görüyor. Ya ben de takmış durumdayım. Alkollü kız kemer takmadan deli gibi gidiyor. Cem'le yakınlık var mıydı? Bence vardı. Başını omzuna yasladı. Alkol çok tesir etti buna ama Ceyda iyi kolluyor Filiz'i. Elbisesi pek yakıştı, Feride elbise için teşekkür ederken Filiz'in yüz hali çok komikti. Babaannem Allah muhafaza kız havuza düşecek dedi. Ama Cem düşsün dedi koptum o anda. Filiz'in iş dünyasına geri dönmesi iyi oldu. Çalış Filiz çalış, uyanık olma zamanı şimdi.

YILMAZ: Evet gelelim Yılmaz'a. Yılmaz teslim olunca polis memurunun aşırı mülayim tavrı çok ilginçti. Aşırı gevşekti polisler. Keşke Filiz'le konuşsa. Keşke onu ateş hattında olduklarına dair uyarsa. Keşke, keşke, keşke.... Polise Cem'in adını verse. Polis de takip etse. Bağ evinde Filiz'i kapıya koymaz hava soğuk ama kesin fırtınaları kopartır. Çok sert bir o kadar da şaşkındı bakışları. Bakalım, "Beni affet"e yanıtı ne olacak. Gerçi belli gibi. Filiz'i görünce tek kelam etmedi. Onunla görüşmek istemedi. Bağ evine kafa toplamaya gitti dağılmazsa iyidir.

CEYDA: Hem çok güzeldi ve şıktı hem de Tekinerlerin gerçek dostu olduğunu gösterdi. Helal kıza. Filiz'i iyi dinliyor. Zaten Ceyda'yı başından beri severdim. Fatih ona öter bence.

KEREM-NALAN-EMRE-ALP: Nalan Kerem'e aşık. Emre'ye tepkisi iyi oldu. Ama yanlarında kalması gerekli miydi. Bilemiyorum. Kerem iyi ki o esrarlı sigaradan çekmedi. Alp hoş biri bakalım. Nalan kızımız okudukça talipleri artıyor.

SALİH-FAHRİYE: Aşkları çok güzel. Fahriye hatalar yapıyor ama Salih'i korumak adına. Bakalım nere varacak bunun sonu. Cemil umarım amacına ulaşmaz.

ALİ-SEMA: 53 bölümdür Ali kılıbık, Sema dominant teyze. Bir de test sonucu nerde acaba?

HAFTANIN EN GÜZEL REPLİĞİ: Küçük Elif'ten. Babam da süt içerse boyu uzar mı?

HAFTANIN İNCE AYARI: Ömer'den. "Anne bir konu hakkında da yorum yapmazsan olmaz değil mi?"

stormy
09-12-06, 04:13
Guzel yazmissin yanliz benim takildigim bir nokta var..Feride elinde ickiyle Elifin yaninda gayet rahat oturuyordu..yani bence o cocugun yaninda ickiyi o sekilde icmesini ben hic hos bulmadim...Handan nasil olduda bu detayi atladi hayret..Filizin attigi tokat superdi, butun diziyi izleyenler atmis kadar oldu yani :)

yami
09-12-06, 07:58
gerçekten süper bir bölümdü.dizide dön dolaş sürekli aynı şeyler olsa da hiç bir yenilik göremesek de dizi hala etkileyiciliğini koruyor.yalnız bu bölüm beni fazlasıyla irrite eden çok fazla içki sahnesi oldu.kederlenen içkiye sarılır sevinen yine içkiye sarılır.hele kerem'le filiz .ikisi de alkolik olup çıktı .ikilinin neredeyse bütün sahnelerinde ellerinde içki kadehi vardı.az daha kerem o esrarlı sigarayı da içecek sandım neyse ki o kadar ileri gitmediler.lütfen bu ikilinin yanına çakmakla yaklaşmayın çok tehlikeli.ayrıca alkolün insanları nasıl aciz ve küçük duruma düşürdüğünü hep birlikte gördük.o sahnede filiz'i herkes alkışlamış tam tersine ben filiz'e çok kızdım.bir insan kendini ancak bu kadar küçük duruma düşürebilirdi.filiz'in bu sezon her bölüm yaşanan bu aciz ve ağlak görüntüsüne artık bir son verilsin onu güçlü görmek istiyorum

((LG))_34
09-12-06, 08:33
Bence bu bölüm bu senenin en iyi 3 bölümünde yer alabilir,kendi şahsi yorumum bölüm güzeldi.

((LG))_34
09-12-06, 08:36
HAFTANIN EN GÜZEL REPLİĞİ: Küçük Elif'ten. Babam da süt içerse boyu uzar mı?

HAFTANIN İNCE AYARI: Ömer'den. "Anne bir konu hakkında da yorum yapmazsan olmaz değil mi?"

Lafı ağzımdan almışsın,zaten elifin o sözüne gül gül öldüm.
Zaten bu bölümdeki en iyi aşk başlangıcı feride&ömer oldu.
Artık anneside herşeye burnuna sokmaz..

delfin23
09-12-06, 08:52
Milliyet televizyon ekinde yazıyor Yılmaz ve Filizin aşkı yine tehlikedeymiş aralarına bir kadın girecekmiş bunun için kadın oyuncu arıyorlamış

((LG))_34
09-12-06, 09:53
EVET BENDE OKUDUM BİRAZ ÖNCE YENİ BİR KADIN OYUNCU GİRECEKMİŞ... O ZAMAN YILMAZ FİLİZİ AFFETMİYECEK KESİNLEŞTİ.. BAKALIM YILMAZ FİLİZİ İÇERİ ALACAK MI ?? BANA GÖRE ALIR AMA SOĞUK OLDU DİYE..BALIM FRAGMANI BEKLİYELİM...

İçeri almaya alır ama ne olcak??Ya kesin İNADINA YILMAZ O KADINLA DOLAŞIR.
yANİ
CEM-FİLİZ
Yılmaz-x
Feride-ömer tarz birşeyle ıhlamurlar altında ekranlarda.

:img-hyste

tolgahuzur1
09-12-06, 10:05
Arkadaşlar Herkes Kendini Diziden Sonraya Sakliyordu... Hani Nerdesiniz Yorum Yapan Yok Mu..?

elif219
09-12-06, 10:13
ya arkadaşalr sonunu yani o dans sahnelerini izleyememişm deli olcm ferdiyle ömer dans mı ettiler handan'ın suratını merak ediyorm..???

isaipek
09-12-06, 10:47
Evet Elif219 Ömer le Feride dans etti Handan hanım ters ters bakıyordu ikisine de.

isaipek
09-12-06, 10:50
Yeni bir bayan oyuncu geliyorsa bir müddet Yılmaz - Filiz arasında kıskançlık olabilir.Ama Filizin hamile olduğu anlaşırlarsa artık o zaman birleşirler.
Bu sayade Cem dende kurtulmuş oluruz.O zamana kadar cem ne yapar bilinmez.Cem de rahat durmaz bu arada.

pinkzone
09-12-06, 10:51
Bölüm yorumuma geçmeden önce.. kısa bir değerlendirme yapayım..

İlk önce hayırlı olsun.. Eski Senaristlerimiz geri döndü.. Ve Erkek senaristlerimiz gitti.. :) Ve 2 bölümden bu yana iyi gidiyor dizi...

Bu bölüm iyiydi. Yani eski tadı aldım. Filiz bilerek yapmadı.. Ama tabikide hatalıyydı.. O kadar iç.. O kadar içmemiş gibi koş.. Arabaya bin.. kemer takma.. Sürat yap.. Kaza yapacak diye çok korktum. Kapıyı çalmadı.. Yılmaz açana kadar donmayı tercih etti.. Ya yılmaz sabah açssaydı kapıyı.. :)

Bu bölüm yine Ali-Sema yılmazın derdine düştüler... Kendi dertlerini unuttular sanırım.. En azından ilerde gelir.. Nalanın yanındaki erkek gitti ama diğer geldi.. Bu seferde Kerem istemesede istesede aşşağılık kompleksi yaşayacak.. Çocuk doktor bunun altında ezilecek..

Neyse güzel bölümdü.. Filizin art niyetli olmadığını gördüm ya.. Başka birşey istemem.

elif219
09-12-06, 10:55
peki iltifatlar fln mı etmiş ömer ferideye off izleyemdm ztn çıldırcm lütfen biri söylesn...???

pinkzone
09-12-06, 10:58
Bölüm yorumlarımı yapmadan önce aşırı alkollu olan Filiz nasıl araç kullandı. Anlamış değilim.:icon_sorr
En güldüğüm ise sevgili pinkzone yarın okuduğunda hatırlayacaktır. Elif'in Yap- boz yani puzzle oynamasıydı:img-wink: . Dizi ekibine çok teşekkür ediyorum:good:

Bende o sahnelerde anlamış değilim ya çaktırma..

Elifin yap-boz oynaması iyiydi evet.. Ama kadının bunu yapacaksın diye ısrarı fazlaydı.. Çocuk bu doğal olarak sıkılır.. Hepsini bir anda bitirecek değil ya..

pinkzone
09-12-06, 11:00
peki iltifatlar fln mı etmiş ömer ferideye off izleyemdm ztn çıldırcm lütfen biri söylesn...???

Yok hayır iltifat yok.. Valla arada bakıştılar... Hiç konuşmadılar.. Tüyolara göre aralarındaki çekim daha ilerki bölümlerde başlaaycak..

Ama yani her sahnesindede bu kız meraklılığı bırakmıyor.. Dizide herşeyi merak eden şu an Feride..

elif219
09-12-06, 11:11
Yok hayır iltifat yok.. Valla arada bakıştılar... Hiç konuşmadılar.. Tüyolara göre aralarındaki çekim daha ilerki bölümlerde başlaaycak..

Ama yani her sahnesindede bu kız meraklılığı bırakmıyor.. Dizide herşeyi merak eden şu an Feride..

çok saol pinkzone valla deliriodm bende burda acaba ne kaçırdm diye...

matraka
09-12-06, 11:14
evet geldik 53.bölüm yorumlarına ilk önce yazılanlara bakim ama tahmim edebiliyorum kendilerinin haklı olduklarını sana 3-4 kişi olmuştur eminim ve filizede bol bol puan vermişlerdir.

ama ben soruyu direkt sevgili moduma sorucam atış serbestmi?

ayrıca kendisi çok mutlu olmalı çünkü bu bölüm onun bölşümüydü tescilli vefasız feride yle ömer pek yakıştılar hadi iyisin bunlar senin istediğin sahnelerdi
senarist lere de seslenim aferim hep böyle gidin ama tempo ii zaten eski senaristlerin geldiği belli oldu

elif_gs
09-12-06, 11:16
benim dün en beğendiğim sahne filizin ceme tokatı yapıştırdığı sahneydi:happy0064 sonunda beklediğim oldu. sırf o sahne için beklemeye değermiş:img-wink:

emine82
09-12-06, 11:19
Yılmaz o kadar haklıki Filizin onun yanında olup ona güvenmesi gerekirken o Yılmaza sırtını döndü ve herkes gibi onu suçladı insan sevdiği adama güvenmez mi ki bu 4 yıl boyunca Filizi bekleyen aşık bir adam...Ona yeni kavuşmuşken böyle bir saçmalık yapması imkansız olduğunu bilmesi lazımdı.Ben Yılmazın Filizi hemen affetmesinden yana değilim en azından bu kadar kısa bir sürede olmaz tabiki ilerde affedecek ama bu hemen olmamalı biraz daha acı çekmeli ve Yılmazın değerini iyice anlayıp kimin gerçekte dürüst olduğunu asıl düşmanının kim olduğunu kendisi çözmeli ...

Bende ilerleyen bölümlerde Filizin hamile olacağına inanıyorum.Ama bu kadar içkiden sonra çocuk sağlıklı olurmu bilemem :img-yes: :img-yes:

matraka
09-12-06, 11:24
53.bölüm yorumuna geçmeden filizin öpüşme sahnesine değinmeliyim değilmi:)

ne büyük olay arkadaşlar filiz kendi öpmemiş herkes benim sorunum o değil derken sanırım beni anlayanlarda olmuştur.neymiş filiz hanımefendi verdiği sözü tutarmış ceyda o kadar ikaz etmesine rağmen dans etti o kadar komik şeyler olduki o sahnede şaştım kaldım.birisi körkütük sarhoş diğeri bunu fırsat biliyor dans ediyorlar başım dönüyor felan diyor omuzuna yaslanıyor ama kılıf hazır çok sarhoş ve replik yılmaz seni haketmiyor filiz doğruluyor cem filizi aniden öpmüyor ve öpüş gerçeklerşiyor.filiz birden kendine geliyor yılmaz hakkında söylenen sözde kendine gelemeyen filiz alemete bakın öpüşünce kendine geliyor ve tokatı basıyor ve bizim forumda aferim filiz diye yorumlar yazmıştır eminim.o kadar sarhoş olna filiz tazı gibi kaçabiliyor.aynı sarhoş filiz 2 saat araba kullanabiliyor bu kadarıda pes bizde yedik bu sahneyidemi.

bu filiz hanım sözlerine o kadar sadık biriki kendisini ifade edecek kelime bulamıyorum ama kendisine de şu soruları sormak istiyorum ya yılmaza verdiğin sözler filiz onlara ne oldu ceme dans ederken verdiğin söz kadar önemi yokmuydu bunların demekki yokmuş filiz sürünecek sürünmelidir başka türlü kendine gelemez

evet gelen tiyolarda gerçeklerşenleride söylim filiz hamile kalmıyormuş ama diğerini yapıcaklarmış

forever_bim
09-12-06, 11:28
Guzel yazmissin yanliz benim takildigim bir nokta var..Feride elinde ickiyle Elifin yaninda gayet rahat oturuyordu..yani bence o cocugun yaninda ickiyi o sekilde icmesini ben hic hos bulmadim...Handan nasil olduda bu detayi atladi hayret..Filizin attigi tokat superdi, butun diziyi izleyenler atmis kadar oldu yani :)

Evet benim de dikkatimi çekti. Bana da hatalı geldi.

İçeri almaya alır ama ne olcak??Ya kesin İNADINA YILMAZ O KADINLA DOLAŞIR.
yANİ
CEM-FİLİZ
Yılmaz-x
Feride-ömer tarz birşeyle ıhlamurlar altında ekranlarda.

:img-hyste

Üçüncüsü süper. Ötekiler değil.

forever_bim
09-12-06, 11:33
evet geldik 53.bölüm yorumlarına ilk önce yazılanlara bakim ama tahmim edebiliyorum kendilerinin haklı olduklarını sana 3-4 kişi olmuştur eminim ve filizede bol bol puan vermişlerdir.

ama ben soruyu direkt sevgili moduma sorucam atış serbestmi?

ayrıca kendisi çok mutlu olmalı çünkü bu bölüm onun bölşümüydü tescilli vefasız feride yle ömer pek yakıştılar hadi iyisin bunlar senin istediğin sahnelerdi
senarist lere de seslenim aferim hep böyle gidin ama tempo ii zaten eski senaristlerin geldiği belli oldu

Sevgili Matraka;

Sakin sakin yorumlar yaparsak iyi olacak. Dizi karakterleri hakkında konuşma serbest. Üyelerle karşılıklı ağır laflar yasak.

Ya ben de farkettim. Acayip yakışmışlar Feride ve Ömer. :good:

emine82
09-12-06, 11:34
Dünkü bölümden benim dikkatimi çekenlerde sanırım herkesin dikkatini çekmiş Feride'nin Elif'in bakıcısı olduğu unutulup kızın eline bardağı tutuşturmuşlar ama kıyafet makyaj ve saçları çok hoştu görünce vayyyy dedim bu kızda iş varmış demeden edemedim, ayrıca Feride'nin Ömer'in o sert tavrına verdiği tepkiyi son derce doğru buldum kendini ezdirmemesi çok güzel.

Gelelim bizim Filiz hanıma partide gerçekten çok güzel olmuştu elbise çok yakışmıştı Ceme attığı tokat sahnesi süperdi özellikle tokattan sonra Cem'in yüz ifadesi bu sahne için çok bekledik ama değdi o ne güzel bir osmanlı tokadıydı ellerin dert görmesin helal olsun...

Bende sizler gibi sarhoş araba kullanmasına ve kazasız belasız bağ evine ulaşmasına çok şaşırdım.

Küçük Elif çok tatlı ve çok güzel bu kadar mı şeker olur bir insan:img-yes:

matraka
09-12-06, 11:37
Sevgili Matraka;

Sakin sakin yorumlar yaparsak iyi olacak. Dizi karakterleri hakkında konuşma serbest. Üyelerle karşılıklı ağır laflar yasak.

Ya ben de farkettim. Acayip yakışmışlar Feride ve Ömer. :good:

evet üyelere hakaret zaten yapmayız merak etme ama krakterlere giricebilirim müsaden olursa forumu okim bölüm yorumuna geçicem sevgili modum senin neşeden yerinde duramaman gerekir

sinem*
09-12-06, 11:40
.............

evet gelen tiyolarda gerçeklerşenleride söylim filiz hamile kalmıyormuş ama diğerini yapıcaklarmış

bugüne kadar verdiğin en güzel haber bu:)

yeni bir kadın oyuncu gelecekmiş ..yılmazın affetmeyeceği ve filize çektireceği çok belli ama filiz bir daha yılmazdan af dilemeye gitmeyebilir bu yılmazın son sahnedeki tutumuna bağlı..bakalım ne yapacak :)

benim
09-12-06, 11:41
Aslında bu tür davetler geç başlar herhalde.Handan hanım Elif'in o saate kadar oturmasına nasıl izin verdi acaba.Geçen bölüm Feride Elif babasını uzun zamandır görmedi .Biraz beraber vakit geçirsinler diye yatırmadım deyince Handan hanım yaygarayı koparmıştı.Valla bu bölüm Ömer'e helal olsun dedim.Handan hanımı bir tek Ömer yola getiriyor.Lafı ağzına iyi tıkıyor.

benim
09-12-06, 11:47
bugüne kadar verdiğin en güzel haber bu:)

yeni bir kadın oyuncu gelecekmiş ..yılmazın affetmeyeceği ve filize çektireceği çok belli ama filiz bir daha yılmazdan af dilemeye gitmeyebilir bu yılmazın son sahnedeki tutumuna bağlı..bakalım ne yapacak :)

bir de şu yeni gelen kadın oyuncu olayı var.eğer gelen tüyo doğru ise , bu işte yine cem'in parmağı olmasın.yılmaz ve filiz arasını açmak için ikinci hamlesi bu olabilir mi...

sinem*
09-12-06, 11:49
bir de şu yeni gelen kadın oyuncu olayı var.eğer gelen tüyo doğru ise , bu işte yine cem'in parmağı olmasın.yılmaz ve filiz arasını açmak için ikinci hamlesi bu olabilir mi...

gelen haber kesin doğru .gazetesinde yazıyordu ..cemin oyunu olabilir ama bence cem biraz saf dışı kalabilir,sadıkoğlunda çalışacak bir kız olursa daha yakın olurlar

miskin
09-12-06, 12:53
çook sağlam bir tuyo aldım arkadaslar yeni karakter için oyle uzun uzun beklemeye gerek kelmayacak....hemen giriyormus diziye...bu hafta....

bolum yorumuma gelincee...

bence ortalama bir bolumdu, iki haftadır senaryo grubunun değişik olması saçma sapan aksiyon hikayelerinden aşk meselelerine doğru dönüşün bir göstergesi....senaryo grubu yeni bir karakterle uğrasacagına feride meselesini çözseler iyi olacak...kız ole kaldı tekinerlerin evinde... filiz yılmaz askının bittigi kesin...o zaman dizi biter diyenleri duyuyorum...haklısınız.....ama bu yeni soktukları kadınla yılmaz ilişkisini sağlam tutacaklar sanırım....dolayısıyla filiz ve yılmaz sürekli ayrı noktalarda olacak....bebekle ilgili durumu da sordum....evet doğru filizin bebeyi olacak...hemde yılmazdan...ama yımazın bundan haberi olmayacakmış....bunlarda oyle coook uzak bolumlar değilmiş.... önümüzde hızlı bir süreç var sanırım....4 ay sonra yapılacak sezon finalini iple çeker oldum :)...
bu haftanın iki sorusu var tabi bize kalan....

1 yılmaz filizin özrünü kabul edecekmi....?
2 yeni bayan oyuncu kim??tanıdığımız bir isim mi??değilse nasıl birisi??:)

61MERVE61
09-12-06, 12:55
:) evet daha çok çekicek inşallah sürüm sürüm sürünür şurda bölüm özetini yaptırmayacaksın bana yani neyse senle daha sonra yazışırız olurmu filizin kendi istediği ile öpüp öpmemesi umrumda değil hatalıdır sen ne kadar hatasız değilsin desende

hyrdir bolumden once "filiz hislerini denemek icin optu demistin:):)"
surum surun surunsun demisin hicmi icin cizz etmedi dun son sahende....
filiz hatasiz demiyorumki ben zaten yaptiginin acisini cekiyor yilmaza inanmaliydi ama ailesine inanmayi tercih eti bunda ne var......

61MERVE61
09-12-06, 12:57
çook sağlam bir tuyo aldım arkadaslar yeni karakter için oyle uzun uzun beklemeye gerek kelmayacak....hemen giriyormus diziye...bu hafta....

bolum yorumuma gelincee...

bence ortalama bir bolumdu, iki haftadır senaryo grubunun değişik olması saçma sapan aksiyon hikayelerinden aşk meselelerine doğru dönüşün bir göstergesi....senaryo grubu yeni bir karakterle uğrasacagına feride meselesini çözseler iyi olacak...kız ole kaldı tekinerlerin evinde... filiz yılmaz askının bittigi kesin...o zaman dizi biter diyenleri duyuyorum...haklısınız.....ama bu yeni soktukları kadınla yılmaz ilişkisini sağlam tutacaklar sanırım....dolayısıyla filiz ve yılmaz sürekli ayrı noktalarda olacak....bebekle ilgili durumu da sordum....evet doğru filizin bebeyi olacak...hemde yılmazdan...ama yımazın bundan haberi olmayacakmış....bunlarda oyle coook uzak bolumlar değilmiş.... önümüzde hızlı bir süreç var sanırım....4 ay sonra yapılacak sezon finalini iple çeker oldum :)...
bu haftanın iki sorusu var tabi bize kalan....

1 yılmaz filizin özrünü kabul edecekmi....?
2 yeni bayan oyuncu kim??tanıdığımız bir isim mi??değilse nasıl birisi??:)

4ay snrami!!off ya keske daha uzun surse hic bitmese......ben filizin hamile kalmasini istemiyorum evlenmeden once olmaz...eyer yilmaz baska bir kadinla iliskiye girerse ve filizi bu sefer o uzerse vala ihlamurcuyum demem bende bakmam.....hem yilmaz filizi afetmeyecekse filiz nasil hamile kalicak onu anlamadim..ne hamile kalmasini nede baska bi bayanin girmesini istiyorum.

matraka
09-12-06, 12:58
hyrdir bolumden once "filiz hislerini denemek icin optu demistin:):)"
surum surun surunsun demisin hicmi icin cizz etmedi dun son sahende....
filiz hatasiz demiyorumki ben zaten yaptiginin acisini cekiyor yilmaza inanmaliydi ama ailesine inanmayi tercih eti bunda ne var......

öyle bi şey olmazmı kafasında sonuçta cemde zorla öpmedi filizi değilmi o yüzden filiz suçkudur neyse tartışma yapmayalım bölüm yorumuna öncelik vermeye çalışıyoruz daha tartışacağımız çok zaman var ben hala sözümdeyim öyle vazgeçenlerle karıştırma beni filiz suçludur

61MERVE61
09-12-06, 13:01
öyle bi şey olmazmı kafasında sonuçta cemde zorla öpmedi filizi değilmi o yüzden filiz suçkudur neyse tartışma yapmayalım bölüm yorumuna öncelik vermeye çalışıyoruz daha tartışacağımız çok zaman var ben hala sözümdeyim öyle vazgeçenlerle karıştırma beni filiz suçludur

filiz sarhos ve basi donuyor cemi bir arkadas gorerek omuzuna yaslaniyor cemde filizin sarhoslugunu firsat bilip opuyo..dediginiz gibi uzun bir opme olmadi hatta dizi gereyi opmus gibi ama oyunculukta opmemis gibi oldu...her neyse filizi iyi yapti ustunede agzini sildi aferim sana filiz:happy0064

pinkzone
09-12-06, 13:02
Gazeteyi bende aldım.. Diziye tahmin ettiğimiz gibi bayan oyuncu gircek.. Vede tüyolara görede Filiz Hamile.. Yani bu forumu okuduklarından neredeyse %100 eminim.. Ne dediysek tutuyor valla.. :)

matraka
09-12-06, 13:03
filiz sarhos ve basi donuyor cemi bir arkadas gorerek omuzuna yaslaniyor cemde filizin sarhoslugunu firsat bilip opuyo..dediginiz gibi uzun bir opme olmadi hatta dizi gereyi opmus gibi ama oyunculukta opmemis gibi oldu...her neyse filizi iyi yapti ustunede agzini sildi aferim sana filiz:happy0064

ya yapma nasıl sarhoşya abartmayalım bunu o kadar sarhoş biri araba nasıl kullanıyor onu geçtim sendelemeden nasıl koşuyor onu geçtim öpmesine izin neden veriyor öperken herkes tepki koyar önemli olan öpmesine izin vermemek

forever_bim
09-12-06, 13:04
Arkadaşlar

DEVLET MESELESİ hakkındaki yorumlarımızı yaparken ortamı germeyelim. Uyarım geneldir.

Saygımla

forever_bim

Not: Gerekli gördüğüm mesajlar bu uyarıdan sonra silinecektir.

pinkzone
09-12-06, 13:04

Hadi tamam sarhoş diyelim.. Kendinde değil.. Ya bir replik geçiyor o ne demeli.. Söz vermiş tutacakmış.. Daha önceki sözlerini tuttuda bu kaldı.. Yani bu söz olayı orda abartı geldi.. Normalde babasına verdiğnii sözü tutamadı zaten.. Yani.. Söz tutma kesinlikle Filize göre değil.. Bunu algılayamadı henüz filiz.

forever_bim
09-12-06, 13:06
Gazeteyi bende aldım.. Diziye tahmin ettiğimiz gibi bayan oyuncu gircek.. Vede tüyolara görede Filiz Hamile.. Yani bu forumu okuduklarından neredeyse %100 eminim.. Ne dediysek tutuyor valla.. :)

Tüyolar konusunda matrakaya inanıyorum ben. Filiz hamile degil diyor. Olmasın da zaten. Dizi böyle bir konuya çanak tutmasın. Çok saçma gelir bence.

pinkzone
09-12-06, 13:06
filizin hamile olduğunu nerden çıkardın onu anlayamadım yok öyle bi şey

Valla bir mesajında okudum.. bir arkadaşta yazmış.. Ama hamile olmasını bende istemem.. Çocuk için Yılmaza dönecekse bu yüzden birleşeceklerse birleşmemelerine razıyım.. Bir çocuk pazarlık konusu olmamalı. bence..

pinkzone
09-12-06, 13:09
Tüyolar konusunda matrakaya inanıyorum ben. Filiz hamile degil diyor. Olmasın da zaten. Dizi böyle bir konuya çanak tutmasın. Çok saçma gelir bence.

evet. Çok saçma olur.. Çocuk bir ilişikinin yeniden başlamasına vesile olacaksa olmasın.. Çocuk üzerinden konuşmalar olmasın. bence..

Ya ileriyi düşünmekten bölüm yorumumu yazamaz oldum.. Bir türlü toplayamadım kafamı..

Feride sevinebilir yüzüde gülebilir.. Yılmazı öğrenince.. Ama hala hatalı.. Gitmesinden geçtim.. Telefonla arama nezaketinde bile bulunmuyor..

forever_bim
09-12-06, 13:10
Tüm Grubu Reytingleri

S.No PROGRAM ADI KANALR t-TOTAL Sh-TOTAL
1 SILA ATV 17.20 40.20
2 IHLAMURLAR ALTINDA KAND 9.40 24.40
3 YABANCI DAMAT KAND 8.90 20.80

AB GRUBU REYTİNGLERİ

S.No PROGRAM ADI KANALR t-A/B Sh-A/B
1 SILA ATV 16.70 44.40
2 IHLAMURLAR ALTINDA KAND 10.10 28.80
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8.80 23.40

matraka
09-12-06, 13:11
1 SILA [NET] ATV 16.70 44.40
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 10.10 28.80
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8.80 23.40
4 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5.40 16.60

--------------------------------------------------------

1 SILA [NET] ATV 17.20 40.20
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9.40 24.40
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 8.90 20.80
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI SHOW 6.00 16.60
arkadaşlar söylenenler çıkmayan olmadı şu ana kadar yani tiyolar gerçekleşiyor
ve konular hızlı geçmeye başlıyor sanırımbu tempo çok ii valla

dazzle
09-12-06, 13:12
uzun zamandır diziyi izlemiyordur çünkü kabak tadı vermişti dün aksam izledim iyiki izlemişim çok güzel bir bölümdü bencede yılmaz hemen yumuşamamalı çünkü çok kırıldı belki bende yerinde olsam filizin biraz şüphe ederdim ama yılmaz ve aynalının bir dialogu çok yerindeydi aynalı:belki bizde olsak onun yerinde böyle düşünürdük!yılmaz:ama hepiniz benim yanımdaydınız benden şüphe etmediniz.hele cananla filizin konuşmasındaki dialoglar çok can alıcıydı keske beni dinleseydin dedi yargılamadan iyide dedi.ferideye gelince çok tatlı bi kız ömerlede yakışıolar ama gercekten partideki tavırları çok hoşuma gitmedi sanki davetli edasında oturuyodu ne olursa olsun sen elifin dadısısın biraz ağır olman gerek içkiler faln hemen bir bölümde aştı kız kendini:img-hyste filizin sarhoş olması fln komedi zaten 1kadehte devrilen bir kız o arabayı bag evine kadar ii kullandı eğer yılmaz cem hakkında bişeyler söylemezse cem birşekilde kendini afettirmenin yollarını bulabilir gibi geliyor bana ama ceminde suyu ısınmaya başladı artık başlıcak açık vermeye şu insaat işi hiç iyi olmadı sorunlar çıkacak ve ömer cemden yardım istediginde cemin diger yüzünü görecek benim yorumum budur arkadaslar

61MERVE61
09-12-06, 13:13
ya yapma nasıl sarhoşya abartmayalım bunu o kadar sarhoş biri araba nasıl kullanıyor onu geçtim sendelemeden nasıl koşuyor onu geçtim öpmesine izin neden veriyor öperken herkes tepki koyar önemli olan öpmesine izin vermemek

onu bana degil senaristlere soricaksin.....ayrica arabada kulanabiliyorsun sarhosken filiz o tokat dan snra kendine geldi.yaa nasilllll izin vermemek yaa anlamiyorumm "birak beni demedimi"ben daha ne diyim ya size.......ben filizin o sahnedeki halini konusuyorum ondan snraki sahne hakkinda birsey demedim..o senaristlerin mantiksizligi.

Eylotuerk
09-12-06, 13:15
Eger yeni kiz geliyorsa, ya filiz le yilmaz bag evinde barisacak ve sonra arlarini bozmak icin bu yeni kizi sokacaklar yada yilmaz filiz i bag evinde affetmeyecek ve tam o sirada gelecek bu yeni kiz.........

benim
09-12-06, 13:16

Filiz orda kör kütük sarhoş olmuştu.Koşması , alkollü araba kullanması tamamen senaryodan kaynaklanıyor. Senaristlerin kubanı oldu orda.Filiz öptü ,öpmedi olayı da tamamen bakış açısına göre değişiyor.Bence Filiz öpmedi ve Cem'e öyle bir olanak sağlamadı. Kız zaten ayakta uyuyor.Bunu fırsat bilen , asıl sorgulanması kişi Cem'dir.Adamın tutulur yanı yok ya...

61MERVE61
09-12-06, 13:18
filiz öpünceye kadar hiç bişey anlamadı ayrıca sen yılmazı hak etmiyorsun dediğinde ayılmayan filiz öpücükle ayıldı hemde hiç sarhoş değilmiş gibi off bu böyle sürüp gider

cem firsat vermediki.....cem onu der demez filiz omuzundan kalkti ve tam bisey diycekti cem optu ya filiz cemin hislerini ne bilsin...hay alahim

pinkzone
09-12-06, 13:22
İyide öpme gerçekleşmeden önce.. Filizin hatası yokmu.. Yani.. Ona o kadar prim vermesi bile hata.. Bide sanki her sözünün arkasında dururmuş gibi söz verdim tutucam demesi yok mu orda bittim işte.. :)

narin_
09-12-06, 13:23
Son reklamdan sonra ne oldu? Ben kacirdim, hani cem filizi optu sonra da tokat atti filiz ,kacti, ondan sonra ne oldu

matraka
09-12-06, 13:24
Filiz orda kör kütük sarhoş olmuştu.Koşması , alkollü araba kullanması tamamen senaryodan kaynaklanıyor. Senaristlerin kubanı oldu orda.Filiz öptü ,öpmedi olayı da tamamen bakış açısına göre değişiyor.Bence Filiz öpmedi ve Cem'e öyle bir olanak sağlamadı. Kız zaten ayakta uyuyor.Bunu fırsat bilen , asıl sorgulanması kişi Cem'dir.Adamın tutulur yanı yok ya...

evet dediğin gibi kişiden kişiye değişir bu tartışmada uzar gider benim anlıyamadığım halen öpücük olayına takmanız ben o kadar takmıyorum çünkü davranışları ve sözleri daha büyük suç fili ve söz ne alaka sanki bütün sözlerini tutmuş gibi ve dans edicem inat etmesi uyarıya rağmen ister zorla öpülsün ister izin verdi diyelim neyi değiştiricek sonuçta yola giden zemini haırlayan kendisi bundan sonrada ceme dahada yaklaşacak şimdi benim söylediklerimi anlayamassınız ama bunlar çıkınca eninde sonunda bana hak vericeksin daha filizn yapacakları bitmedi

paçiii_melos
09-12-06, 13:24
Dün kü bölümü izledim ve de güzeldi zaten bir iki haftadır tat almadığım için seyretmiyordum ama bu bölümü seyrettim.
Yılmazın aklanmasına gerçekten çok sevindim ve de Yılmazın Aynaloya dedikleri gerçekten çok güzeldi.Siz inandınız mı onunda yanımd aolması gerekirdi gibi lafları çok iiydi.
Bir de Dünkü bölümde Filiz çok bakımsızdı,makyajsız da güzel ama ne bilim paspal paspal giyinmiş çok kötüydü,sadece evlerinde olan partide güzel giyinmişti.
Tüm mahallece yapılan kutlamada gelip te izlemesinde ohh ii oluyor sana dedim :D:D

Tam olarak sonunda ne oldu blmiyorum arkadaşlar Filiz gitti mi bağevine??

pinkzone
09-12-06, 13:25
Son reklamdan sonra ne oldu? Ben kacirdim, hani cem filizi optu sonra da tokat atti filiz ,kacti, ondan sonra ne oldu

Filiz o sarhoş kafayla.. Arabaya bindi.. Hızlı sürdü.. Emniyet kemeri takmadı.. Bir sahne sonra 2 saatte gidilen yola.. Bir dakkada ulaştı o hızla.. Kapıda mart kedileri gibi yılmazın kendiliğinden dışarı çıkmasını bekledi.. Yılmaz kapıyı açtı.. Filiz Yılmaz affet beni dedi.. Bitti..

61MERVE61
09-12-06, 13:29
İyide öpme gerçekleşmeden önce.. Filizin hatası yokmu.. Yani.. Ona o kadar prim vermesi bile hata.. Bide sanki her sözünün arkasında dururmuş gibi söz verdim tutucam demesi yok mu orda bittim işte.. :)

ben opmeyi soyliyorum......ondan onceki tek kizdigim sey filizin dans etmesiydi ama iyikide etmiski simdi cemin gercek yuzunu biliyor.

Eylotuerk
09-12-06, 13:31
evet dediğin gibi kişiden kişiye değişir bu tartışmada uzar gider benim anlıyamadığım halen öpücük olayına takmanız ben o kadar takmıyorum çünkü davranışları ve sözleri daha büyük suç fili ve söz ne alaka sanki bütün sözlerini tutmuş gibi ve dans edicem inat etmesi uyarıya rağmen ister zorla öpülsün ister izin verdi diyelim neyi değiştiricek sonuçta yola giden zemini haırlayan kendisi bundan sonrada ceme dahada yaklaşacak şimdi benim söylediklerimi anlayamassınız ama bunlar çıkınca eninde sonunda bana hak vericeksin daha filizn yapacakları bitmedi

Cemin yaptigi seyden sonra filiz niye ona daha cok yakinlassin ki, sonucta artik onun duygularini ogrendi?????
Filiz cemi sevmiyor ki, YILMAZ I SEVIYOR!!!!!!!!!!
Hem cem psikosu, yilmaz seni haketmiyor dediginde yilmaz basini ceme kizmak icin kaldiridi ne diyorsun diye..........
Filiz asla ve asla yilmaz dan baskasiyla olmaz yaa, anlayin artik filiz cemi SEVMIYOR, onun icin ona yaklasmaz, hem nereden biliyorsun filiz in ceme yakinlasacagini???????
Filiz+yilmaz forever!!!!!!!!

61MERVE61
09-12-06, 13:31
ben nerde koptum biliyormusunuz..hani feride "elbise icin tskur ederim dedi yaa"
filiz de "eyvalah"der gibi yuzunu saladimi acaip guldum...

matraka
09-12-06, 13:33
ben opmeyi soyliyorum......ondan onceki tek kizdigim sey filizin dans etmesiydi ama iyikide etmiski simdi cemin gercek yuzunu biliyor.

hala cemin gerçek yüzünü biliyor diyor ya yok daha da yakınlaşıcaklar çünkü yılmazla aralarında çok büyük konuşma geçicek geçmiş herşey açılacak filizi çok kırıcak cem özür dilecek filizde tepkili fdavrancak senden beklemezdim diye ama yılmazın yanındaki kızı görünce kendisi ceme yaklaşıcak o günleri görünce bana hak verirsin ama versende çok umrumda değil bi kraktere inatla bu kadar sahip çıkıyorsun bakalım ilerde batınca ne olucak hep beraber görücez

lawinia
09-12-06, 13:34

evet belki filiz yılmaza inat ceme daha da yaklasabilir bu onun cok büyük bi hatası olur elbette ama ben bu arada yılmazın da bos durmayacagını düsünüyorum o da yeni gelen kızla yakınlasacak kesinlikle ama sonunda filiz ve yılmaz gercek askın birbirlerinde oldugunu anlayacaklar ve bir araya gelcekler...

benim
09-12-06, 13:34

Ne alakası var .Dans etmek istemesi zemin hazırlamak olarak mı adlandırılıyor. Adamın niyetini nerden bilsin.İlerisi için birşey söylemek için erken diye düşünüyorum.Ne olacağını bilemiyoruz.

61MERVE61
09-12-06, 13:35
hala cemin gerçek yüzünü biliyor diyor ya yok daha da yakınlaşıcaklar çünkü yılmazla aralarında çok büyük konuşma geçicek geçmiş herşey açılacak filizi çok kırıcak cem özür dilecek filizde tepkili fdavrancak senden beklemezdim diye ama yılmazın yanındaki kızı görünce kendisi ceme yaklaşıcak o günleri görünce bana hak verirsin ama versende çok umrumda değil bi kraktere inatla bu kadar sahip çıkıyorsun bakalım ilerde batınca ne olucak hep beraber görücez

hay alahim ne inati yaaa bak matraka olmuyo....filiz hakliysa herzaman savunurum ve bu bolumde yine hakli buldum simdi ye kadar filizin citti bir yanlisini gormedim..sende inatla yilmazi savunuyorsun ozaman.....filizin citti bir yanlisini gorursem filize kizarim burdada belirtirim..ama ben ilerleyen bolumleri konusmuyorum suanki bolumu konusuyorum..iyikide bi tuyolar var sende..

pinkzone
09-12-06, 13:36
ben nerde koptum biliyormusunuz..hani feride "elbise icin tskur ederim dedi yaa"
filiz de "eyvalah"der gibi yuzunu saladimi acaip guldum...

Bende... Ama elibse rengi bence pek gitmemiş.. :) Bir beden bol gelmiş gibi duruyordu üzerinde.. Ayrıca çocuğun yanında içki içmesi sakıncalı.. Kız daha ilk partide kendini saldı valla.. Çocuğun o saate kadarda yatırılmaması hata.. Çocuğun yanında sanki süt yada kahve içer gibi rahat olmasına uyuz oldum.. Dadılık sıfatı bir yere hiçbir dadı böyle gözünün içine baka baka yapamaz bunu. .Sonuçta o çocuk seni seviyor ya seni örnek alırsa.. Valla dadılık bir yerden sonra Handanın dediği gibi oluyor.. Dikkat etsinler.. Göz batmasın bu hatalar.

matraka
Cemin yaptigi seyden sonra filiz niye ona daha cok yakinlassin ki, sonucta artik onun duygularini ogrendi?????
Filiz cemi sevmiyor ki, YILMAZ I SEVIYOR!!!!!!!!!!
Hem cem psikosu, yilmaz seni haketmiyor dediginde yilmaz basini ceme kizmak icin kaldiridi ne diyorsun diye..........
Filiz asla ve asla yilmaz dan baskasiyla olmaz yaa, anlayin artik filiz cemi SEVMIYOR, onun icin ona yaklasmaz, hem nereden biliyorsun filiz in ceme yakinlasacagini???????
Filiz+yilmaz forever!!!!!!!!

şimdi pişman olacağınız bir yazı yazmayın isterseniz çok değil 2-3 bölüm içinde ne demek istediğimi anlayacaksınız sabredin eğer söylediklerim çıkmasın filizi baştacı edicem olurmu böylece tartışmamaız da biter bunu şöyle kapatalım bana göre filiz hatalıdır psikoyu kızdırıcak hareketlerde bulunmuştur o dansı hiç etmemeliydi üstelik sarhoşken şimdi psiko daha alttan gidicek ve filize zarar vericek siz dua edin yılmaz cemi takip ettiriyor yoksa başına geleceği var filizin

Eylotuerk

Bu aldigin tuyolar arasind mi yoksa kendi dusuncen mi???
Hem filiz ceme yaklasmaz, yilmaz i o kadar severken 4 yil unutmamisken......

paçiii_melos
09-12-06, 13:37
Yılmaz bir kere affetti artık bunda da hemen yelkenleri suya indirirse yuhh diyeceğim yaniii o zaman artık dizi cıvıtmıştır yani...

pinkzone
09-12-06, 13:39

Fragmanı izleyince Filize taraf olan sen baktımki Filizin o sahnelerini görünce tekrar filizi olmuşsun.. Filizin yaptığı hatadır.. Söz vermiş tutacakmış.. Sözlerinden teker teker caymadığını bilmesek.. Filizi süper söz tutucu ilan etcem.

61MERVE61
09-12-06, 13:42
Bende... Ama elibse rengi bence pek gitmemiş.. :) Bir beden bol gelmiş gibi duruyordu üzerinde.. Ayrıca çocuğun yanında içki içmesi sakıncalı.. Kız daha ilk partide kendini saldı valla.. Çocuğun o saate kadarda yatırılmaması hata.. Çocuğun yanında sanki süt yada kahve içer gibi rahat olmasına uyuz oldum.. Dadılık sıfatı bir yere hiçbir dadı böyle gözünün içine baka baka yapamaz bunu. .Sonuçta o çocuk seni seviyor ya seni örnek alırsa.. Valla dadılık bir yerden sonra Handanın dediği gibi oluyor.. Dikkat etsinler.. Göz batmasın bu hatalar.

:)bencede bardaga bakmadan once su iciyor sandim.....oyle rahat iciyorki hem ben feridenin alkol kulanmamasini isterdim...daha dun geldin kizim...
haha ama filizin yuzu cok komigime gitti!!"eywalah"

matraka
09-12-06, 13:42

şöyle söylim karışık içinde benim düşündüklerimde var tiyolardan gelenleride var o yüzden bu kadar emin yazılar yazıyorum filizin yapacaklarını aşağı yukarı bildiğim için

lawinia
09-12-06, 13:44
şimdi pişman olacağınız bir yazı yazmayın isterseniz çok değil 2-3 bölüm içinde ne demek istediğimi anlayacaksınız sabredin eğer söylediklerim çıkmasın filizi baştacı edicem olurmu böylece tartışmamaız da biter bunu şöyle kapatalım bana göre filiz hatalıdır psikoyu kızdırıcak hareketlerde bulunmuştur o dansı hiç etmemeliydi üstelik sarhoşken şimdi psiko daha alttan gidicek ve filize zarar vericek siz dua edin yılmaz cemi takip ettiriyor yoksa başına geleceği var filizin

ben zaten senenin basında yılmazın filizin hayatını kurtaracagını falan duymustum hatta bu sayede filizin ailesi yılmazla evlenmesine izin verecek diyolardı belki de bunlar dogrudur cem filize ya benim olursun ya da kimseye yar etmem seni deyip filizi öldürmek isterken aralarına yılmaz girer ve filizin hayatını kurtarır böylece barısırlar olabilir mi acaba böyle bi şey?

matraka
09-12-06, 13:44
Fragmanı izleyince Filize taraf olan sen baktımki Filizin o sahnelerini görünce tekrar filizi olmuşsun.. Filizin yaptığı hatadır.. Söz vermiş tutacakmış.. Sözlerinden teker teker caymadığını bilmesek.. Filizi süper söz tutucu ilan etcem.

ben daha ileri gidicem ya yılmazın suçsuz olduğunu öğrenmişsin üzüntülüsün ama bu kadar dağıtırmı insan ya bana hak vermeyenleri yeni kız gelince yılmzla kız arasındaki ilşkiyi görsünlerde örnek alsınlar kendilerine tavsiye ederim çünkü tek taraflı hoşlanma olucak yılmaz filizi unutmak istesede unutamayacak bol bol o bölümleri izliyeceğiz

sinem*
09-12-06, 13:45
her halukarda burda konuşulan gene filiz oluyor ya :):)
hem yılmaz demedi mi dost kötü günde yanında olandır diye cemde tekinerler için dost .filizde onunla dans etti sarhoş birisi ve sözüm var diye tuttu ne varki hem sözünü tutmayan biriside değil sadece babasına yılmazla evlenmeyeceğim dediği sözünden döndü .yoksa diğer sözünü yerine getirdi şirket hisselerini yılmazdan aldılar .Ceme fırsat verdiğini düşünüyorsunuz sanırım adam zaten psikopat kendi istediğini yapıyor,filiz dans edelim demesiyle fırsat vermiş olduysa tokatlada ne demek istediğini anlatmıştır

61MERVE61
09-12-06, 13:45
şöyle söylim karışık içinde benim düşündüklerimde var tiyolardan gelenleride var o yüzden bu kadar emin yazılar yazıyorum filizin yapacaklarını aşağı yukarı bildiğim için

bolumden once yazdiklarin hakkinda da mi emindin..bak o yanlis olmuss..filizin yapicaklarini sayiyorduna ama olmadi..bidakine.

forever_bim
09-12-06, 13:46
Alkollü sahneleri ben de gereksiz buldum ama sırf Feride değil herkes içiyordu hem de fondipliyorlardı.

Çocuğu yatırsalar tam süper olurdu.

E pinkzone, matraka yorumlar nerde?

61MERVE61
09-12-06, 13:47
ben daha ileri gidicem ya yılmazın suçsuz olduğunu öğrenmişsin üzüntülüsün ama bu kadar dağıtırmı insan ya bana hak vermeyenleri yeni kız gelince yılmzla kız arasındaki ilşkiyi görsünlerde örnek alsınlar kendilerine tavsiye ederim çünkü tek taraflı hoşlanma olucak yılmaz filizi unutmak istesede unutamayacak bol bol o bölümleri izliyeceğiz

yilmazin ileriye gitigini gorursem ozaman harbiden bakmam filizi de ilk basta kulanmisti ama bu buyuk bir aska donustu...ben yeni kiz felan istemiyorum.......yakkinda bende pes edecegim ama nezaman.

Eylotuerk
09-12-06, 13:48

Tabii, ki filiz ci oldum o sahneyi gordukten sonra vede cok mutluyum, dogru filiz cok hata yapmistir, cemle dans etmemeliydi, cok sarhostu ama cem hic beklenmedik bir anda optu, aslinda filiz ceme pat diye yapistirackti cevabi ama cemin yaptigi terbiysizlikten sonra, tokati yapistirdi iyi oldu..........
Yilmaz a inanmamasida bir hataydi, cok hatalar yapti ama ceme yakinlasmaz cunku onu sevmiyor, ve ondan uzak durur, insallah yilmaz da filiz i kiskancliktan patlatmazsa iyidir, cunku filiz in davranislari birazda yilmaz a bagli eger yilmaz kiza cok yuz verirse filiz fena halde bozulur...........
Insallah yilmaz filiz i affeder diyorum, ve filiz de cemi affetmeyecek eminim.......
(matraka sen acaba filiz ceme yakinlasacak derken ne kadar demek istedin, yani arkadasca yakinlasacak mi yoksa nasil anlat da bizde bielim.........)

pinkzone
09-12-06, 13:48
Valla yorum yapmak şimdilik bir yana dursun.. O malum sahnelerin repliklerini yazmakla uğraşıyorum.. Matrakaya malzeme çıkarcam.. Repliklerle mesajını şenlendirsin diye.. :)

Feride'ye taktım ama.. Herşeyi meraklı melahat gibi merak edip sorması beni deli ediyor yahu.. Birgün biri bunun ağzının payını vercek ama ne zaman.. :)

matraka
09-12-06, 13:49
her halukarda burda konuşulan gene filiz oluyor ya :):)
hem yılmaz demedi mi dost kötü günde yanında olandır diye cemde tekinerler için dost .filizde onunla dans etti sarhoş birisi ve sözüm var diye tuttu ne varki hem sözünü tutmayan biriside değil sadece babasına yılmazla evlenmeyeceğim dediği sözünden döndü .yoksa diğer sözünü yerine getirdi şirket hisselerini yılmazdan aldılar .Ceme fırsat verdiğini düşünüyorsunuz sanırım adam zaten psikopat kendi istediğini yapıyor,filiz dans edelim demesiyle fırsat vermiş olduysa tokatlada ne demek istediğini anlatmıştır

yoo o kadar kolay değil şimdi filiizden seçmeler sunucam

--tamam yılmaz babamla konuşup ilişkimizin kabulunu sağlıyacağım bana güven
--seni kaybetmekten korkuyorum filiz korkma ben burdatım hep yanında olucağım bu o kadar kolay değil
--iki tarafında mağdur olmaması gereken bir yol bulucam yılmazdan cevap
SEN İMKANSIZI İSTİYORSUN
bunlar sadece bir kaç örnek geçmiş sahnelerden çok verebilirim

pinkzone
09-12-06, 13:51
Ben sana söylüyüm o zaman..

Yılmazı diziye yeni giren kızla görünce Filiz.. Ceme yakınlaşcak.. Ve herhalde.. kıskandırmaya başlayacak.. Yılmaz o kızla görüşür ama kıza o gözle bakamaycağını herkes biliyor.. Filizi atamaz içinden kolay kolay.. Gelen kız güzel olsa bari.. Filizin kıskanacağına değer biri.. :)

61MERVE61
09-12-06, 13:51
Feride'ye taktım ama.. Herşeyi meraklı melahat gibi merak edip sorması beni deli ediyor yahu.. Birgün biri bunun ağzının payını vercek ama ne zaman.. :)

vala yaa omerle konusunca

"kariniz niye oldu""
"bundan elifi sorumlu tutmuyorsunuzdur herhalde"
"karinizi cokmu seviyordunuz"
"aslinda yuzugu hemen teslim etseydim"

icerde dedi dedi snrada disarda sucunu kabuleniyor....vala omerin herseyini biliyor..
ama sevdim ya ferideyii!!
haa bu arada feride ve omerin disardaki sahnelerinde ferideye arkadan bakinca elif sandim acaip benzetmisler arkadan.

matraka
09-12-06, 13:52
bolumden once yazdiklarin hakkinda da mi emindin..bak o yanlis olmuss..filizin yapicaklarini sayiyorduna ama olmadi..bidakine.

o sana göre yanlış bana göre doğru yorumlar dedimya sana göre filiz melek olduğu için her an uçabilir yok böyle bi şey ben sözümün arkasındayım filizin o sahnesini unutma o sahne ileride ortaya çıkıcak cem tarafından

Eylotuerk
09-12-06, 13:53
Ben sana söylüyüm o zaman..

Yılmazı diziye yeni giren kızla görünce Filiz.. Ceme yakınlaşcak.. Ve herhalde.. kıskandırmaya başlayacak.. Yılmaz o kızla görüşür ama kıza o gözle bakamaycağını herkes biliyor.. Filizi atamaz içinden kolay kolay.. Gelen kız güzel olsa bari.. Filizin kıskanacağına değer biri.. :)

ya insallah yilmaz filiz le yasadiklarini o kizla yasamaz, ve filiz de ceme yakinlasmaz.....

Eylotuerk
09-12-06, 13:55
o sana göre yanlış bana göre doğru yorumlar dedimya sana göre filiz melek olduğu için her an uçabilir yok böyle bi şey ben sözümün arkasındayım filizin o sahnesini unutma o sahne ileride ortaya çıkıcak cem tarafından

nasil yani???
Nasil cem bunu ortaya cikaracak, yani bu sahne bir daha mi gerceklesecek diyorsun/???????

61MERVE61
09-12-06, 13:56

ayy matrakaa iyiki bi tuyolar var sende haaa....ben dunki bolumu soyliyorum sen ilerleyen bolumleri anlatiyorsun....nerde ve nezaman yorumlarimi yapmayi iyi bilirim.......gorelim bakalim....yilmaz yapiyorsa filiz de yapar...soyle bana yaa kimden tuyo aliyorsun sen bide ben goriseyim.

Eylotuerk
09-12-06, 14:00
Yalniz benim mkalbim cemin filiz i birdaha opmesine yada yilmaz in yeni gelen kizi opmesine kalbim dayanmaz!!!!!!!!!!
Aninda birakirim...........
ya ikiside b askalariyla mutlu nolmazlar..........
filiz+yilmaz

61MERVE61
09-12-06, 14:03
yeni bayanin gelmesini istemiyorum yaa....bi guzel tata duramiyor bu dizi

pinkzone
09-12-06, 14:03
Cem bir şekilde Yılmaza Filizle aralarında bir ilişki olduğunu ve hatta öpüştüklerini söyler..Yılmaz inanır.. Bu sözleri duyan Yılmaz döneceği varsada dönmez.. Cem boş durmaz bu olayı yumurtlar.. Tabi kendi bakış açısından.. :)

Eylotuerk
09-12-06, 14:07
Cem bir şekilde Yılmaza Filizle aralarında bir ilişki olduğunu ve hatta öpüştüklerini söyler..Yılmaz inanır.. Bu sözleri duyan Yılmaz döneceği varsada dönmez.. Cem boş durmaz bu olayı yumurtlar.. Tabi kendi bakış açısından.. :)

Yaa, bi ertik ask sahneleri izlemek istiyoruz, ama filiz+yilma zin ask sahnleri,ayrica eger filiz cemle birdaha opusurse, (ki sanmiyorum) yada yilmaz o yeni gelen kizla aralarinda birsey olursa opusure benim kalbim dayanmaz izleyemem ben o sahnleri.......

matraka
09-12-06, 14:07
[QUOTE=61MERVE61;1787742]ayy matrakaa iyiki bi tuyolar var sende haaa....ben dunki bolumu soyliyorum sen ilerleyen bolumleri anlatiyorsun....nerde ve nezaman yorumlarimi yapmayi iyi bilirim.......gorelim bakalim....yilmaz yapiyorsa filiz de yapar...soyle bana yaa kimden tuyo aliyorsun sen bide ben goriseyim.[/QUOT
ben bu bölümde filizi zaten suçlu bulduğumu söyledim demi ama sen benim daha sonra yazdıklarıma da odaklanıyorsun galiba bana göre filiz suçlu daha önümde onu eleştiriceğim 5-6 gün var seni biraz aceleci gördüm dur bakalım şu bölüm yorumu bitsin

61MERVE61
09-12-06, 14:13
[QUOTE=61MERVE61;1787742]ayy matrakaa iyiki bi tuyolar var sende haaa....ben dunki bolumu soyliyorum sen ilerleyen bolumleri anlatiyorsun....nerde ve nezaman yorumlarimi yapmayi iyi bilirim.......gorelim bakalim....yilmaz yapiyorsa filiz de yapar...soyle bana yaa kimden tuyo aliyorsun sen bide ben goriseyim.[/QUOT
ben bu bölümde filizi zaten suçlu bulduğumu söyledim demi ama sen benim daha sonra yazdıklarıma da odaklanıyorsun galiba bana göre filiz suçlu daha önümde onu eleştiriceğim 5-6 gün var seni biraz aceleci gördüm dur bakalım şu bölüm yorumu bitsin

bisey diyeceksin bizahmet bugun soyle 5gun yokkum malesef sinavlarim var...ondan aceleci gibi yorumlar yapiyorum yoksa ben uzunuzun yazmaktan memnunun..:happy0064

matraka
09-12-06, 14:15
[QUOTE=matraka;1787837]

Matraka ben filiz e guveniyorum, ama birdaha soruyorum sana sence filiz ceme en fazla ne kadar yaklasir????????

tamam güvenmeye devam et ben bi şey dedim mi sana tabi güveneceksin ama hataları olduğundada yazıcaksınız olay budur bende sana şu kadarını söylim hata olucak tamam mı

matraka
09-12-06, 14:17
[QUOTE=matraka;1787837]

bisey diyeceksin bizahmet bugun soyle 5gun yokkum malesef sinavlarim var...ondan aceleci gibi yorumlar yapiyorum yoksa ben uzunuzun yazmaktan memnunun..:happy0064

merve bugün seni tutamıyorum ama müsade ette diziyi yeniden izliyorum ondan sonrada bölüm yorumu yapıcam yani benim acelem yok ilk önce sahneleri sindirelim ne dersin

HBERTH
09-12-06, 14:18
TE