PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6

Sayfalar : 1 [2] 3 4 5 6 7 8 9 10

archshe
01-12-06, 13:44
İyide arkadaşım Filiz sözünden vazgeçtide bunu yılmaza açıkladımı .. 45. Bölümde fırsat varken açıklmalıydı.. Sözünden geçmesi birşeyi değiştirmez.. Karşı taraf söz olduğunu daha bilmiyor. Sözünden geçmesi ona yaradı.. Ama Yılmazın içindeki soruları cevaplayamadı.. Yılmaz filizin gitmesinden korkuyorsa asıl ana nedeni filizin cevap veremediği sorudan kaynaklanıyor....

yılmaz da unuttu o geceden sonra herşeyi...soru sormayı...filiz yaanındaydı ....bence sıkıştırsaydı biraz ...filiz daha fazla dayanamazdı..

matraka
01-12-06, 13:45
nasıl yalan söylemedi yılmaz 15. bölümdeydi sanırım elifle tanışırken biz daha önce tanışıyorduk dedi sonra da ekledi BALODAN bu ne oluyor o zaman ...sizce bunlar sadece balodan mı tanışıyor

ayrıca 39.bölümün finalinde biz ayrı dünyaların insanıyız derken sizcde filiz yalan mı söylüyordu :) gerçekten de ayrı dünyaların insanlarıydı onlar hatta yılmaz o dünyaya sürekli atıp tutuyordu

evet önceden tanışıyorlardı ayrıca bu soruyu yılmaza soran filiz değildi biz ayrıca filiz yılmaz ilşkisinde yalanların kendilerine verdiği zararları konuşuyoruz

pinkzone
01-12-06, 13:45
nasıl yalan söylemedi yılmaz 15. bölümdeydi sanırım elifle tanışırken biz daha önce tanışıyorduk dedi sonra da ekledi BALODAN bu ne oluyor o zaman ...sizce bunlar sadece balodan mı tanışıyor

Ne yani.. Orda kıza Filizbak senin şimdiki yengen benim eski nişnalımdı mı? Desin.. :) Tabi normal olarak orda beyaz yalana başvurdu... Orda eğer gerçekleri söylese idi.. Balo olurdu kick boks.. Ömer dalardı hemen.. Ve Filiz-Yılmaz aşkı başlamadan biter di..

pinkzone
01-12-06, 13:47
yılmaz da unuttu o geceden sonra herşeyi...soru sormayı...filiz yaanındaydı ....bence sıkıştırsaydı biraz ...filiz daha fazla dayanamazdı..

Filize ısrar etmemesi onu daha fazla üzmek ve kırmamak adına idi.. Ama Filizin o terkedişten sonra Yılmaz sormadan açıklama yapması şart idi.

matraka
01-12-06, 13:48
tekrar söylüyorum geçmiş konulara gireceksek bölüm bölüm ilerleyelim baştan tartışalım bu günlerimiz i alir herhalde sadece şunu anlamanızı bekliyorum 34.bölümde filiz yılmazın teklifini kabul etmekle geçmişe sünger çekmeliydi ama geçmişi yüzünden terk edilen yılmaz oldu evlenmeyi kabul etmek ne demek bu işte bir taraf daima üzülür ama filiz hem ailesini üzdü hem yılmazı üzdü bir tarafı üzmeliydi

sinem*
01-12-06, 13:50
yılmaz söyleyince neden beyaz yalan oluyorki :) yalan yalandır madem bir şeylere kalkışıyor sonucunu biliyordu herhalde :) hem filizin söyledikleri de pembe yalandır olsa olsa..neden derseniz yılmazın başkalarıyla bir hayat kurmasını istediği için kendisinden uzak tutmaya çalışıyordu :) yani tüm yalanların bahanesi her zaman hazırdır :)

pinkzone
01-12-06, 13:51
Valla forumca bir Filize o terkedeşin nedeni Yılmaza söyletmesine yol açacağız.. Ne de olsa senaritslerimiz bu yorumlarımızı okuyor. Söyletin artık ya.. Ne siz çatlayın nede biz.. :)

gülbeşeker
01-12-06, 13:53
filiz cevaplayamadığı sorular olunca veya söylemek istemedği şeyler olunca kaçmayı tercih ediyor, yılmaz da baktı ki olmuyor fazla üstüne gitmeyeyim dedi heralde yoksa kız yılmazdan iyice uzaklaşacak yılmaz da filiz yanımda olsun da 4 yıl önce neden terkettğini söylemese de olur havasında aşkını yaşamaya çalışıyor.Ama yılmaz da filize güvenemiyor, 4 yıl önce düğün günü beni bıraktı,şimdi de yine beni terkedecek korkusunu yaşıyor, bu yüzden de saçmalıyor bazen.

pinkzone
01-12-06, 13:54
yılmaz söyleyince neden beyaz yalan oluyorki :) yalan yalandır madem bir şeylere kalkışıyor sonucunu biliyordu herhalde :) hem filizin söyledikleri de pembe yalandır olsa olsa..neden derseniz yılmazın başkalarıyla bir hayat kurmasını istediği için kendisinden uzak tutmaya çalışıyordu :) yani tüm yalanların bahanesi her zaman hazırdır :)

Öylede Yılmaz orada gerçeği söylese yaptığı planlar ortaya çıkcaktı. Hem zaten Yılmaz yalan söyledi ama Filize değil.. Elife..

Yani aslında biz Yılmaz-Filiz ilişkisinin 34. Bölümden sonra çıkan yalanlar silsilesini konuşuyoruz.. Ben idda etmiyorum ki hiç kimse yalan söylemedi diye..
34. Bölümden sonra çıkan yalanları kaale alın bence siz. Çünkü O zaman o ilişki başlamıştı.

matraka
01-12-06, 13:55

benim tartıştığım olayın dışına taşıyoruz ben bu yalanları ilşkileri açısından değerlendiriyorum sen yalan söylemeyi genel değerlendiriyorsun o yüzden anlaşamayız ayrıca geçmişe girmeyelim dedikçe giriyorsunuz 34.bölümde ikisi açısından yeni bir sayfa açılmıştır ikiside sevgisinden emin ikiside durumları biliyor kıyaslamaya burdan başlamamız lazım

sinem*
01-12-06, 13:55
yılazın hoşuna gidiyor olmasın filizle uğraşmak istese yılmaz şirketi batırıdıda üstünede konardı bunları yapmamasının sebebi filizdir bunu unutarak yazma bence

yılmaz zaten şirketi zora sokmadı mı yoksa ben mi yanlış diziyi izledim :) hisselerdeki dalgalanmalarla zaten bir batağa düşmüşlerdi sonra yılmaz işçileri düşünerek filizinde aynı şeyi düşündüğünü görünce (hatta filize burda da çıkışmıştı ona güvenmemişti sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye ) birlikte işçiler için şirketi çıkarmışlardı ama bu çalışma sırasında filizin gerçek kişiliğini tanıdı ve ondan hoşlanmaya başladı

pinkzone
01-12-06, 13:57
Yani şimdi matrakanın imzasına baktımda bu söz ne kadarda uyumlu ..:)

Aşk Şarabı Acıdır...Ne Yenir,Ne İçilir,Ne Belası Çekilir,Nede Ondan Vazgeçilir.

İyi anlatmış Yılmaz-Filiz aşkını..

archshe
01-12-06, 13:58
eskileri karıştırmazsak yılmaz şuan yaşadığı hiçbişeyi haketmiyo...çünkü evlenme teklifinden sonra ne filize ne ailesine zararı değil yararı olmuştur..ama filizin de çok akıl hocası var...ailesi yetmez gibi cem tetikliyo bide ....filizin çok dayanıklı yapısı yok oturup bi kafasını toplamıyo...sonra pişman oluyo...ben bu kızı genede seviyorum ama..yılmaza da güveniyorum çözücek bu sorunlerı

matraka
01-12-06, 13:59
yılmaz zaten şirketi zora sokmadı mı yoksa ben mi yanlış diziyi izledim :) hisselerdeki dalgalanmalarla zaten bir batağa düşmüşlerdi sonra yılmaz işçileri düşünerek filizinde aynı şeyi düşündüğünü görünce (hatta filize burda da çıkışmıştı ona güvenmemişti sen nasıl böyle bir şey yaparsın diye ) birlikte işçiler için şirketi çıkarmışlardı ama bu çalışma sırasında filizin gerçek kişiliğini tanıdı ve ondan hoşlanmaya başladı

sen olaylara bu açıdan bakarsan işimiz var burda sabahlarız artık ben bu konuda açıklmalarımı yaptım o yüzden yılmaz şirketi batırdı felan da deme bana çünkü bunu yılmaz değil ömer yaptı sayfalarca açıklamasına değindim bir daha girmek istemiyorum

sinem*
01-12-06, 14:00
ama tamamda sizde yılmazın düzeldiği dönemden bahsetmek istiyorsunuz o zaman ben ancak yılmaz bu acıları haketmedi,bu da mı yılmazın başına gelecekti derim yani mualla hanım gibi :)

pinkzone
01-12-06, 14:01
Ömerin başarısızlığı Yılmazın sebep olduğu gibi birşey oluştu.. Ya bu dönemde sürüyor başarısızlığı ömerin.. Yani bunu da Yılmaza bağlarsanız işimiz var. Hırsına yenik düştü.. İntikam almak istedi.. Acısınıda çekecek.

sinem*
01-12-06, 14:02
o ilk batışta sadece ömerin mi payı var bir düşünün bence ...yılmaz dalgalanmayı yapmasaydı sizce şirket o duruma düşer miydi..adamlar parti yaparken bir anda yılmaz hisseleri elinden çıkarıp adamları paniğe götürdü ..ömer kadar yılmazda suçluydu

matraka
01-12-06, 14:03
ama tamamda sizde yılmazın düzeldiği dönemden bahsetmek istiyorsunuz o zaman ben ancak yılmaz bu acıları haketmedi,bu da mı yılmazın başına gelecekti derim yani mualla hanım gibi :)

sinem evlilik teklifini kabul etmek zaten yeni bir sayfa açmak demek o zamana kadar zaten yılmaz filiz ilşkisi diye bir şey yokki ben bu ilşkinin neyini tartışayım olsa seni üzermiyim valla tartışırım:)

matraka
01-12-06, 14:04
o ilk batışta sadece ömerin mi payı var bir düşünün bence ...yılmaz dalgalanmayı yapmasaydı sizce şirket o duruma düşer miydi..adamlar parti yaparken bir anda yılmaz hisseleri elinden çıkarıp adamları paniğe götürdü ..ömer kadar yılmazda suçluydu

sinem neden o konuya sokuyorsun beni şimdi bak valla giricem gene bu konuya dayanamıyorum ama :)beni zorladığının farkındasın demi...

pinkzone
01-12-06, 14:05
İyi de sinem borsa bu.. Dalganlanmada olcak çıkşta.. Yani Yılmaz yapmasa zaten o dalgalanma yine olurdu. Türkiye Borsasında manisupilasyon çok oluyor.. Yani hisseleri alıp bir anda satmak.. Onun için Ömer deneyimsizliğini konuşturdu.. Şirketle verdiği kararlarda hep tek başına olmayı seçti.. Kararı aldı.. Sonra babasına söyledi..

sinem*
01-12-06, 14:08
sinem neden o konuya sokuyorsun beni şimdi bak valla giricem gene bu konuya dayanamıyorum ama :)beni zorladığının farkındasın demi...

hep yılmazı mı övücez tabi girelim :)

tamam yılmaz yapmasa belki başkası yapacaktı ömer deneyimsizdi tamam ama bunu yılmaz filiz olduğunu bile bile yaptı,sadece aklında ömeri çökertmek vardı haklı sebepleride vardı ama o batışta tek suçlu ömer değil bence

matraka
01-12-06, 14:10
İyi de sinem borsa bu.. Dalganlanmada olcak çıkşta.. Yani Yılmaz yapmasa zaten o dalgalanma yine olurdu. Türkiye Borsasında manisupilasyon çok oluyor.. Yani hisseleri alıp bir anda satmak.. Onun için Ömer deneyimsizliğini konuşturdu.. Şirketle verdiği kararlarda hep tek başına olmayı seçti.. Kararı aldı.. Sonra babasına söyledi..

evet dizi zamanının hangi dönemde geçtiğini pek anlamasakta şunu biliyoruz 2002-2006 yılları diyelim 1998-2004 yıları arasında en çok manipilasyon yapılan borsalar arasında 1.dir o hisseleri yılmaz almasa başkası alıcaktı hem hisse bedeli açılış fiatının üstünde tavan yapmışsa kar satışlarının gelmesi doğaldır için dramatik tarafı şirket ayağıdır.borsada ilk gelen paranın tamamını yatırıma kaydırmak yönetici hatasıdır ben bunları çok ayrıntılı bi şekilde yazdım o yüzden tekrara girmiyorum umarım anlayışla karşılarsın

pinkzone
01-12-06, 14:10
Ömeri sevmiyordu nefret ediyordu. Yaptı.. Ötesi mi var.. O zaman Yılmaz filizi değil.. İntikamı düşündüğü için bu oyuna kalkıştı.

matraka
01-12-06, 14:12
hep yılmazı mı övücez tabi girelim :)

tamam yılmaz yapmasa belki başkası yapacaktı ömer deneyimsizdi tamam ama bunu yılmaz filiz olduğunu bile bile yaptı,sadece aklında ömeri çökertmek vardı haklı sebepleride vardı ama o batışta tek suçlu ömer değil bence

yılmazın tek düşündüğü o çiflik evinden haksızca gönderilmesi daha doğrusu filizin çok kırdığını anladığı için filizle karşılaşmak için hisseleri almak zorundaydı bu fırsatla ömerdende intikamını karşılarına çıkarak alıcaktı ama filiz e sadec kendimi affetdiricem derken aşık oldu geçmiş olsun demek üstüne bir bardak su içmekten başka bi şey yapamayacağını yılmaz anladı

pinkzone
Yaw takılmıyacağız diyoruz ama takılmadanda edemiyoruz..

Bence şu anki yorumlara bir reset atalım.. 52. Bölüm yorumlarına ve tahminlerine geçelim. Yoksa başka şekilde çıkamayacağız bu işten..

sinem*
Ömeri sevmiyordu nefret ediyordu. Yaptı.. Ötesi mi var.. O zaman Yılmaz filizi değil.. İntikamı düşündüğü için bu oyuna kalkıştı.

ama burdan bakınca da şu mantık çıkıyor cem yılmazı sevmiyor ve yılmazı hapse soktu ..ötesi var mı oluyor ..:):)

pinkzone
01-12-06, 14:15
Ama geçmişede daldıkça ilerlemiyoruz bir gıdım.. :)

Aslında ben şu sahneyi iple çekiyorum.. Yılmazın Cemi evde bastığı sahnedeki.. Cemin surat ifadesini.. Fragmanda gözküyor ama tamamını görmek şart oldu.. Yılmazın yüzünde de gerçekten muzip bir gülümseme vardı ilk sahnede.. :)

pinkzone
01-12-06, 14:16
hayret bu kadar yazı yazdık sevgili modumdan tık yok valla bravo hem ömer bahsi bile geçtiği halde bu ne sabırdır Allah'ım:)

Matraka ilk önce geçmiş mesajları okuyordur.. Sonra yoruma geçcek.. Ben anladım onu .. Bende ilk başta okudum sonra yoruma geçtim.. :)

matraka
01-12-06, 14:16
ama burdan bakınca da şu mantık çıkıyor cem yılmazı sevmiyor ve yılmazı hapse soktu ..ötesi var mı oluyor ..:):)

böyle yazışmayacağız umarım demi sinem kısaca belirttiğim yere geri döndük bence bunlarda bu ünlü geçmiş varken biz daha çok yazışırız

pinkzone
01-12-06, 14:19
Valla bu geçmişe ünlü demek az kalır bence.. Destan valla destan.. Aşk fotoromanı gibi bişey.. Her bölüm her sahneden resim çekilir.. Ve başka kelimelerle fotoroman olur bunlardan.. :)

sinem*
01-12-06, 14:20
böyle yazışmayacağız umarım demi sinem kısaca belirttiğim yere geri döndük bence bunlarda bu ünlü geçmiş varken biz daha çok yazışırız

ama geçmişe dönmeyeceksek filizin yalan söylemesinde ne işimiz var 34.bölümde geçmiş değil mi :) en iyisi biz gelecek bölüm tahminlerimizi yapalım yoksa hepsi yalan söyledi yani hepsi de kendine göre diğerini korumak için yaptı,elif yılmazı kızdırmamak için.ömer elifi elde etmek için,yılmaz filizi üzmemek için,filiz yılmazı üzmemek için demekki hepsi yalancı :)

pinkzone
01-12-06, 14:22
ya pinkzone sen onu bunu bırakta bana replik yazarmısın sence filiz yılmaza nasıl hakaret edicek

Ne replik mi ? :img-wink:

Hıım biraz düşünmem şart.. Tam olsun sahne kafamda canlasın.. O sahneye güzel replikler döşemeye çalışcam :)

pinkzone
01-12-06, 14:23
ama geçmişe dönmeyeceksek filizin yalan söylemesinde ne işimiz var 34.bölümde geçmiş değil mi :) en iyisi biz gelecek bölüm tahminlerimizi yapalım yoksa hepsi yalan söyledi yani hepsi de kendine göre diğerini korumak için yaptı,elif yılmazı kızdırmamak için.ömer elifi elde etmek için,yılmaz filizi üzmemek için,filiz yılmazı üzmemek için demekki hepsi yalancı :)

Evet hepsi yalancı.. :) Bence dizinin adı Ihlamurlar Altında değildi.. Yalancılar Sokağı olsaymış iyi olurmuş.

matraka
01-12-06, 14:24
ama geçmişe dönmeyeceksek filizin yalan söylememizde ne işimiz var 34.bölümde geçmiş değil mi :) en iyisi biz gelecek bölüm tahminlerimizi yapalım yoksa hepsi yalan söyledi yani hepsi de kendine göre diğerini korumak için yaptı,elif yılmazı kızdırmamak için.ömer elifi elde etmek için,yılmaz filizi üzmemek için,filiz yılmazı üzmemek için demekki hepsi yalancı :)

aslında öyle değil benim sana anlatmak istediğim ilişki iki kişi arasında yaşanır tek taraftan yaşanıyorsa buna ilişki denmez bunlarında ilşkileri 34.bölümde evlilik teklifinin kabul edilmesiyle başladı anlatabildim değilmi bizde bunların ilşkilerinde yalanı konuşuyorsak 34.bölümden itibaren alıcağız bak benim verdiğim örnekler 39.bölüm ve üstüdür yani...

sinem*
01-12-06, 14:29
aslında öyle değil benim sana anlatmak istediğim ilişki iki kişi arasında yaşanır tek taraftan yaşanıyorsa buna ilişki denmez bunlarında ilşkileri 34.bölümde evlilik teklifinin kabul edilmesiyle başladı anlatabildim değilmi bizde bunların ilşkilerinde yalanı konuşuyorsak 34.bölümden itibaren alıcağız bak benim verdiğim örnekler 39.bölüm ve üstüdür yani...

ama 39.bölümden sonra filizin söylediği yalanların sebebi 34.bölümden önceki bölümlerden dolayı :) yani 39.bölümden sonra araştırsak yılmaz melek,filiz yalancı( ama yılmazın kendisinden uzaklaşması için söylediği şeyler),ömer depresif olarak karşımıza çıkar başka bir sonuç çıkaramayız

gülbeşeker
01-12-06, 14:31
arkadaşım dizinin başlangıç noktası zaten acı çekmiş olan bir adam ve onun intikamı çerçevesinde gelişen olaylar yılmaz da intikamını filizi kullanarak almaya çalıştı bu da onun en büyük hatasıdır ama şimdi kalkıp da cemle yılmazı kartşılaştırmak mümkün değil cem psikopatın teki, insanları dövdürerek, öldürerek amacına ulaşmaya çalışıyor ayrıca yılmazla filiz 11.bölümden 16.bölüme kadar bir aşk ilişkisi yaşamadılar tek taraflı bişeydi bir intikam oyunuydu yılmaz da her ne yalan söylediyse o dönemde söyledi heralde dürüst olmak adına filize ben intikam için seninle birlikteyim beni bu şekilde kabul edeceksin mi deseydi?

matraka
01-12-06, 14:32
ama 39.bölümden sonra filizin söylediği yalanların sebebi 34.bölümden önceki bölümlerden dolayı :) yani 39.bölümden sonra araştırsak yılmaz melek,filiz yalancı( ama yılmazın kendisinden uzaklaşması için söylediği şeyler),ömer depresif olarak karşımıza çıkar başka bir sonuç çıkaramayız

ben zaten sana ömeri buna kat demedim ayrıca babasına söz vermeden önce hisse olayını açıklamak için iki kere fırsat yakaladı filiz yalan söylemeyi tercih eden filiz oluyor

sinem*
01-12-06, 14:37
ben zaten sana ömeri buna kat demedim ayrıca babasına söz vermeden önce hisse olayını açıklamak için iki kere fırsat yakaladı filiz yalan söylemeyi tercih eden filiz oluyor

hangi fırsatlar ....gece kavga ettikleri ortam ve babası ölmeden önceki dakikalar mı

gülbeşeker ben zate orda cemle yılmazı kıyaslamadım sadece düz mantıkla baktım:) asla yılmazla cem kıyaslanmaz tabiki...cem tamamen yasa ve ahlak dışı hareket ediyor yılmazsa bence sadece filize karşı ahlak dışı bir yolla intikam aldı

benim
01-12-06, 14:38
Allah Allah taktınız yalanlara haa.Kız durduk yere yalan söylemiyor herhalde. Filiz istemeden yalan söylüyor.Bunun nedenlerini de herkes biliyor sanırım.Size göre Filiz yalancılık boyutunu aştı....yakında burnu uzamaya başlayacak..

matraka
01-12-06, 14:40
hangi fırsatlar ....gece kavga ettikleri ortam ve babası ölmeden önceki dakikalar mı

gülbeşeker ben zate orda cemle yılmazı kıyaslamadım sadece düz mantıkla baktım:) asla yılmazla cem kıyaslanmaz tabiki...cem tamamen yasa ve ahlak dışı hareket ediyor yılmazsa bence sadece filize karşı ahlak dışı bir yolla intikam aldı

sinem inatçı gördümde keçi gibi inatçısına ilk defa rastlıyorum evet o gece ne olursa olsun konuşmalı gerçekleri anlatmalıydı ama ömer efendi filizn aşkıyla dalga geçince filiz buna dayanamdı ama o gece herşeyi konuşmalıydı

archshe
01-12-06, 14:43
başka konulardan konuşssak artık şu bi gerçekki matrakanın ve pinkzone nun kasteetiği 39. bölüm ve sonrası....o bölümden sonra yılmazın hatası yok...ama filiz de yalancı değil...bunu da kabul edin ve akşamki bölümü konuşalım artık

forever_bim
01-12-06, 14:45
Ben de diyorum neden kulaklarım çınlıyor?

Dizimizin gri renkli karakterleri Filiz ve de Ömer yani nam-ı diger Tekiner kardeşler ışıltılı hayatın birer simgesi oldukları, en iyi koşullarda eğitim aldıkları, en güzel hayatı sürdükleri için asla sevilmezler. Onların duyguları yoktur, onlar burjuva çocuklarıdır. Onlar altın kaselerde yemek yerler. Duyguları yoktur, aşık olmazlar olsa da inandırıcı gelmez ikide bir sorgulanır duyguları.

Fakir ama mağrur genç Yılmaz ise özellikle bu sezon beyaz renge yakın takıldığından hataları göze batmaz, Tekiner kardeşlerin hataları dağ olur üstlerine gelir. Feride Feride olduğu için değil Yılmaz'a oplan tavrıyla değerlendirilir.

Benim "deli gibi savunduğum" söylenen Ömer karakterinde en kızdığım olay dört yıl boyunca kızıyla ilgilenmemesi, geldikten sonra da bir ileri bir geri gitmesidir bu ilişkide.İkinci kızdığım olay da kumardı zaten onun faturasını çok feci ödedi.

Elif ona hiç aşık olmadığı halde, ona kul köle oldu, hiç sırtından vurmadı Elif'i oysa ki Elif daha ilk kavgada evden kaçıp Yılmaz'a gitmişti. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Ömer'in ben Feride'yle karşılıklı sade ama güzel bir aşk yaşamasını istiyorum. Adam 4 yılı heba etmiş zaten. Hep de merak ediyorum acaba Ömer ölseydi Elif 4 yıl ağlar mıydı acı çeker miydi ardından? Yanıtını bildiğim soruları neden soruyorsam.

Ya bir de çok rica edeceğim şu Ömer Elif'i Yılmaz'dan çaldı, teranelerine başlamayalım, Elif belki koşulların etkisiyle, belki de Yılmaz'ın onu dışlamasının etkisiyle Ömer'i seçti ama Ömer bunu Elif'e zorla yaptırmadı. Elif evliliği kendisi secti ve başlarda da gayet huzurluydu mutluydu da. Taki geçmişi yüzüne çarpana kadar.

Yılmaz ve Filiz'e gelirsem hep dediğim gibi Filiz ağır basıyor bende. Kırılmışlık duygusunu çok fazla yaşadı Filiz. Sırtından aşağı kaynar sular çok döküldü Filiz'in. Kendi hataları da var gerek Yılmaz'a gerek ailesine karşı ama ben Filiz'in iyi niyetinden asla şüphe duymadım bugüne kadar.

Yılmaz'a gelirsek düşmanını öğrenmesi çok iyi oldu. Cem denen sapık herifin biri hakkından gelmeliydi. Bunu da tek kişilik ordu Yılmaz yapar.

sinem*
01-12-06, 14:46
sinem inatçı gördümde keçi gibi inatçısına ilk defa rastlıyorum evet o gece ne olursa olsun konuşmalı gerçekleri anlatmalıydı ama ömer efendi filizn aşkıyla dalga geçince filiz buna dayanamdı ama o gece herşeyi konuşmalıydı

doğru inatçıyımdır :) ama şurda filizi sadece yılmazı üzmek için yalan söylüyormuş tek o yalan söylüyormuş gibi gösterilince şaşıyorum sadece..filiz orda anlatabilseydi anlatırdı ama karşısında kız ne anlatırsa anlatsın sadece kendi düşüncelerini önemseyecek insanlar vardı ...orda filizin değil yılmazın o güveni kazanması gerekiyordu ama malesef erol bey öldü ..

mesela işçi olayında da filize güvenmediler,yılmaza aşık olduğu için öyle davrandığını sandılar ama filiz ısrarlı olunca ve işi başarınca ona erol bey kucağını açtı ...aynı şey yılmaz içinde olacaktı ama yılmaz beni böyle kabul etsinler kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim diye düşündü...bu ilişkide en çok özveri gösteren ve her seferinde yılmaza destek olan kesinlikle filizdir...yılmazın karşısında hiç bir sorun yoktu,filizin karşısında ise yılmazın yaptıkları yüzünden dağ gibi engeller vardı filiz bunları görmezlikten geldi ve her seferinde anlatmaya çalıştı yılmazda bir şeyleri göstermeye çalışsaydı zaten bu durumda olmayacaklardı

Kartal-903
01-12-06, 14:47
Arkadaşlar;hata yapmak insanlara mahsustur.Herkes hata yapabilir.Yalan söylemeyi tasvip etmek mümkün değil ama ,"yalan"ı da bizim dizimizde geçen olayları düşündüğümüzde hata'dan sayılabilir.Filiz önce verdiği sözün etkisi ile,sonra da Yılmaz zarar görmesin diye bazı şeyleri gizledi sevdiğine açık davranmadı.Yılmaz ise önce bir intikam uğruna Filiz'i kullandı.Ama daha sonra ona gerçekten aşık oldu.Hatasını anladıktan sonra sevdiği insana bir daha hiç yanlış yapmadı,hep dürüst davrandı.Görüldüğü gibi hayatta hiçbir şey mükemmel gitmiyor.Her ikisinin de istemeden yapmak zorunda olduğu davranışlar oldu.Bunlar tamamen birer hatadır.Önemli olan yapılan hatanın sürekli tekrarlanmamasıdır.Artık onlar geçmişteki çektikleri acılardan ders alıp,birbirlerine daha açık ve güven duyacak şekilde davranmalıdırlar.Aslında Yılmaz bu söylediklerim konusunda olumlu yönde epeyce adımlar attı.Filiz'de şu an içinde bulunduğu zor ortamı atlattığinda,o "herşeye ve herkese rağmen aşkının arkasında durabilen,sevdiği insana sonuna kadar inanıp güvenen sağlam karakterli eski özlediğimiz kız" geri dönecektir.Her ikisi de yeterince acı çektiler.Bu olaylar onları aşkının tuzu biberidir.Onların birbirlerine duyduğu sevgi hiç azalmıyacaktır bile.Bu kadar büyük bir aşkın önünde hangi engel uzun süre durabilirki..

pinkzone
01-12-06, 14:52
Ama nasıl da biliyorum.. Yüzde yüz ömer ağırlık olacak diye.. :) Bu yorumların sefer sıralamaları karışmış :)

Yılmaza tek kişilik ordu benzetmesi yapmışsın.. Ne yani bu sorunlarla alt etmesin mi .. Ömer gibi.. İşi direkt avukatamı bıraksın.. Yapma yeri geldiğinde bile Filiz hisseler için Merali silahla tehtid etti.. Ben bu davranışı Filizden değil Ömerden beklerdim..

Yılmaz Ömer gibi pısırık olmadığından mı çok dikkat çekiyor.. Kusura bakmayın ama yaptığı işin pisliğini Ömer temizlemeliydi.. Avukata havale etmesiyle değil.. Onun için Yılmazın pısırık olmaması sorun olmamalı.. O biliyorsunuz ki böyle fevri davranışlarıyla sevildi.. Ömerde fevri davranışlar göremiyoruz ama.. Avukatla iş çözülmez.. Dava görülmez her zaman.. Yeri geldiğinde işin içine girip çözmek şart.

forever_bim
01-12-06, 14:55
Ama nasıl da biliyorum.. Yüzde yüz ömer ağırlık olacak diye.. :) Bu yorumların sefer sıralamaları karışmış :)

Yılmaza tek kişilik ordu benzetmesi yapmışsın.. Ne yani bu sorunlarla alt etmesin mi .. Ömer gibi.. İşi direkt avukatamı bıraksın.. Yapma yeri geldiğinde bile Filiz hisseler için Merali silahla tehtid etti.. Ben bu davranışı Filizden değil Ömerden beklerdim..

Yılmaz Ömer gibi pısırık olmadığından mı çok dikkat çekiyor.. Kusura bakmayın ama yaptığı işin pisliğini Ömer temizlemeliydi.. Avukata havale etmesiyle değil.. Onun için Yılmazın pısırık olmaması sorun olmamalı.. O biliyorsunuz ki böyle fevri davranışlarıyla sevildi.. Ömerde fevri davranışlar göremiyoruz ama.. Avukatla iş çözülmez.. Dava görülmez her zaman.. Yeri geldiğinde işin içine girip çözmek şart.

Yorumunun bir de Türkçe karşılığını alsam çok sevineceğim.

Merak etmeyin rahatsızlık veriyorsam gitmesini yorum yapmamasını da bilirim.

tolgahuzur1
01-12-06, 14:56
Arkadaşlar;hata yapmak insanlara mahsustur.Herkes hata yapabilir.Yalan söylemeyi tasvip etmek mümkün değil ama ,"yalan"ı da bizim dizimizde geçen olayları düşündüğümüzde hata'dan sayılabilir.Filiz önce verdiği sözün etkisi ile,sonra da Yılmaz zarar görmesin diye bazı şeyleri gizledi sevdiğine açık davranmadı.Yılmaz ise önce bir intikam uğruna Filiz'i kullandı.Ama daha sonra ona gerçekten aşık oldu.Hatasını anladıktan sonra sevdiği insana bir daha hiç yanlış yapmadı,hep dürüst davrandı.Görüldüğü gibi hayatta hiçbir şey mükemmel gitmiyor.Her ikisinin de istemeden yapmak zorunda olduğu davranışlar oldu.Bunlar tamamen birer hatadır.Önemli olan yapılan hatanın sürekli tekrarlanmamasıdır.Artık onlar geçmişteki çektikleri acılardan ders alıp,birbirlerine daha açık ve güven duyacak şekilde davranmalıdırlar.Aslında Yılmaz bu söylediklerim konusunda olumlu yönde epeyce adımlar attı.Filiz'de şu an içinde bulunduğu zor ortamı atlattığinda,o "herşeye ve herkese rağmen aşkının arkasında durabilen,sevdiği insana sonuna kadar inanıp güvenen sağlam karakterli eski özlediğimiz kız" geri dönecektir.Her ikisi de yeterince acı çektiler.Bu olaylar onları aşkının tuzu biberidir.Onların birbirlerine duyduğu sevgi hiç azalmıyacaktır bile.Bu kadar büyük bir aşkın önünde hangi engel uzun süre durabilirki..

arkadaşım cidden seni tebrik ediyorum... tam düşünüpte yazamadığımı anlatmışsın.. bravooo:good: :happy0064

matraka
01-12-06, 14:57
Ben de diyorum neden kulaklarım çınlıyor?

Dizimizin gri renkli karakterleri Filiz ve de Ömer yani nam-ı diger Tekiner kardeşler ışıltılı hayatın birer simgesi oldukları, en iyi koşullarda eğitim aldıkları, en güzel hayatı sürdükleri için asla sevilmezler. Onların duyguları yoktur, onlar burjuva çocuklarıdır. Onlar altın kaselerde yemek yerler. Duyguları yoktur, aşık olmazlar olsa da inandırıcı gelmez ikide bir sorgulanır duyguları.

Fakir ama mağrur genç Yılmaz ise özellikle bu sezon beyaz renge yakın takıldığından hataları göze batmaz, Tekiner kardeşlerin hataları dağ olur üstlerine gelir. Feride Feride olduğu için değil Yılmaz'a oplan tavrıyla değerlendirilir.

Benim "deli gibi savunduğum" söylenen Ömer karakterinde en kızdığım olay dört yıl boyunca kızıyla ilgilenmemesi, geldikten sonra da bir ileri bir geri gitmesidir bu ilişkide.İkinci kızdığım olay da kumardı zaten onun faturasını çok feci ödedi.

Elif ona hiç aşık olmadığı halde, ona kul köle oldu, hiç sırtından vurmadı Elif'i oysa ki Elif daha ilk kavgada evden kaçıp Yılmaz'a gitmişti. Dizinin ilerleyen bölümlerinde Ömer'in ben Feride'yle karşılıklı sade ama güzel bir aşk yaşamasını istiyorum. Adam 4 yılı heba etmiş zaten. Hep de merak ediyorum acaba Ömer ölseydi Elif 4 yıl ağlar mıydı acı çeker miydi ardından? Yanıtını bildiğim soruları neden soruyorsam.

Ya bir de çok rica edeceğim şu Ömer Elif'i Yılmaz'dan çaldı, teranelerine başlamayalım, Elif belki koşulların etkisiyle, belki de Yılmaz'ın onu dışlamasının etkisiyle Ömer'i seçti ama Ömer bunu Elif'e zorla yaptırmadı. Elif evliliği kendisi secti ve başlarda da gayet huzurluydu mutluydu da. Taki geçmişi yüzüne çarpana kadar.

Yılmaz ve Filiz'e gelirsem hep dediğim gibi Filiz ağır basıyor bende. Kırılmışlık duygusunu çok fazla yaşadı Filiz. Sırtından aşağı kaynar sular çok döküldü Filiz'in. Kendi hataları da var gerek Yılmaz'a gerek ailesine karşı ama ben Filiz'in iyi niyetinden asla şüphe duymadım bugüne kadar.

Yılmaz'a gelirsek düşmanını öğrenmesi çok iyi oldu. Cem denen sapık herifin biri hakkından gelmeliydi. Bunu da tek kişilik ordu Yılmaz yapar.

bekliyordum bir yorum yapmanı ama rafinelik yağlar gibi hafif kalacağını düşünmemiştim ilk önce tekiner kardeşler hakkında söylediklerine katılmıyorum zaten tartıştığımız konuda o değildi ama şunu kabul etmek lazım ömer krakteri iş hayatında başarısız biri ve bunların faturasını tekiner ailesi bu sefer ödüyecek şunu unutmamanı isterim krakterlerin hepsini eleştirdim hatta senin için mucize olucak ama bugün yılmazıda eleştirdim birilerine zengin olduğu için felan eleştiriliyor demişsin ya oraya katılmam mümkün zaten değil evet bi konuda aynı görüşyetim ömer elif için çok bile bekledi artık ferideyle mutlu olsun feride konusunda bi şeyler yazmışsın bu konuya bu bölümde feride yılmazın ailesini ziyaret etmediği zaman bol bol değinicem o yüzden es geçiyorum yılmaz ve filize gelirsek valla bende yılmaz fazlasıyla ağır basıyor nedenini söyledim filiz kendi yaratıyor sorunlarını o yüzden kısa bi yorum yapim evet ömere kızdığın taraflara zaten katılmamak elde değil ama bu sene ihaleye girip (her ne şekilde olursa olsun ceme güvenmesi felan )tekinerlerin iflasını gene ömer gerçekleştirdi ama sen eleştirmedin suçu ceme attın yılmaz hakkında söylediklerine katılmıyorum ikinci sezon şartlar öyle gerektirdiği için bence fazla masum bu sezon ama merak etme ileride sanırım yılmazı eleştireceğimiz zamanlar gelicek

forever_bim
01-12-06, 14:58
Hakikaten birilerine bu forumda kendi bakış açımı yansıtmam rahatsızlık vericei olmuş, bir kaç arkadaş hariç ne zaman yorum yapsam ufak çapta bir sindirme operasyonuyla karşı karşıya kalıyorum.

Sanırım karşıt düşünceye saygının olmamasının tezahürü bu durum.

matraka
01-12-06, 14:59
doğru inatçıyımdır :) ama şurda filizi sadece yılmazı üzmek için yalan söylüyormuş tek o yalan söylüyormuş gibi gösterilince şaşıyorum sadece..filiz orda anlatabilseydi anlatırdı ama karşısında kız ne anlatırsa anlatsın sadece kendi düşüncelerini önemseyecek insanlar vardı ...orda filizin değil yılmazın o güveni kazanması gerekiyordu ama malesef erol bey öldü ..

mesela işçi olayında da filize güvenmediler,yılmaza aşık olduğu için öyle davrandığını sandılar ama filiz ısrarlı olunca ve işi başarınca ona erol bey kucağını açtı ...aynı şey yılmaz içinde olacaktı ama yılmaz beni böyle kabul etsinler kimseye bir şey kanıtlamak zorunda değilim diye düşündü...bu ilişkide en çok özveri gösteren ve her seferinde yılmaza destek olan kesinlikle filizdir...yılmazın karşısında hiç bir sorun yoktu,filizin karşısında ise yılmazın yaptıkları yüzünden dağ gibi engeller vardı filiz bunları görmezlikten geldi ve her seferinde anlatmaya çalıştı yılmazda bir şeyleri göstermeye çalışsaydı zaten bu durumda olmayacaklardı

aa neler duyyorum kendini feda eden filiz ha yapma şimdi ama feda ettide ne oldu sonuca gel ne değişti ne oldu

pinkzone
01-12-06, 14:59
Çok mu karışık oldu.. Pardon..

Açıklama yapayım.. Yılmaz fevri davranışlarıyla tanındı sevildi.. Cemin evini basması doğaldır.. Yılmaz Ömer gibi pısırık olamıyor.. Olayların üzerine giderek çözmeyi seviyor.. Bu kahramanlık değil.. İşi kendinin yapmak istemesidir.. Ömer gibi pısırık olmadığı için seviliyor.. :)

Ayrıca gitmene gerek yok.. Şurda yorum paylaşıyoruz..Sende her yorumdan alınıyorsun.. Alınma dizi karakterleri hakkıında yorum yapıyoruz.. :) Sana birşey söylediğim birşey yok.. :) Sen olmasan forumda yorum yazma yeri oluşmazdı zaten.. Sen bu forumun biricik modusun.. Sensiz olmaz..

matraka
01-12-06, 15:01

bu gece filiz yılmaza hakaret ederse eğer bu söylediklerin boşa gidicek ona acırım çok güzel genel herkese dosluk eli açan bu mesajın için teşekkürler

matraka
01-12-06, 15:03
Yorumunun bir de Türkçe karşılığını alsam çok sevineceğim.

Merak etmeyin rahatsızlık veriyorsam gitmesini yorum yapmamasını da bilirim.

yapma sevgili modum biz seni çok seviyoruz ya sakın bizi yanlış anlama sensiz çekilmez buraları sen gidersen bende giderim valla ben kiminle takışcam sonra hem böyle yazı yadı diye çekip gitmek varmı olmaz valla olmaz biyere bırakmam

sinem*
01-12-06, 15:05
aa neler duyyorum kendini feda eden filiz ha yapma şimdi ama feda ettide ne oldu sonuca gel ne değişti ne oldu

bende onu diyorum ya işte filiz hep fedakarlık yaptı ama karşısındakiler bunu anlamadı ...yılmaz bir taraftan ailesi bir taraftan diğer taraftan eskiden murattı şimdi cem oldu kızın başını yediler resmen :)
filiz yılmazı seviyor yılmaz için ne yaptı ..bence en büyük fedakarlığı ailesini değilde yılmazı seçmekle yaptı

matraka
01-12-06, 15:08
bende onu diyorum ya işte filiz hep fedakarlık yaptı ama karşısındakiler bunu anlamadı ...yılmaz bir taraftan ailesi bir taraftan diğer taraftan eskiden murattı şimdi cem oldu kızın başını yediler resmen :)
filiz yılmazı seviyor yılmaz için ne yaptı ..bence en büyük fedakarlığı ailesini değilde yılmazı seçmekle yaptı

tutamıyacağım kendimi :):):):) evet demi haklısın bl.49 filiz yılmaza aynen şunu söylüyor bi arta yol bulucam onları üzmeden seninle gelmenin yolunu bulucam diyordu

yılmazda cevap olarak :anladım sen imkansızı istiyorsun diyor valla anladım de sinem vazgeç artık

forever_bim
01-12-06, 15:09
Çok mu karışık oldu.. Pardon..

Açıklama yapayım.. Yılmaz fevri davranışlarıyla tanındı sevildi.. Cemin evini basması doğaldır.. Yılmaz Ömer gibi pısırık olamıyor.. Olayların üzerine giderek çözmeyi seviyor.. Bu kahramanlık değil.. İşi kendinin yapmak istemesidir.. Ömer gibi pısırık olmadığı için seviliyor.. :)

Ayrıca gitmene gerek yok.. Şurda yorum paylaşıyoruz..Sende her yorumdan alınıyorsun.. Alınma dizi karakterleri hakkıında yorum yapıyoruz.. :) Sana birşey söylediğim birşey yok.. :) Sen olmasan forumda yorum yazma yeri oluşmazdı zaten.. Sen bu forumun biricik modusun.. Sensiz olmaz..

Tabii herkesin bakış açısı farklı, kötü kadın Meral'in karşısında Ömer'in zayıf ya da senin deyiminle pısırık kaldığı gerçek, ama başka konularda oldukça güçlü buluyorum Ömer'i (Elif'e karşı olan tavrından şimdi aynı durum Feride için de geçerli olacak). Bu açıdan bakarsak da Filiz'i bir türlü konuşturamadığı dört yıl boyunca bir İtalya'ya gitmediği için Yılmaz da pısırık kalıyor.

E şimdi hakikaten bazen düşüncelerim nedeniyle çok yargılandığımı düşünüyorum. Yeri geliyor sizden önce Ömer'e dalış yapmayı ben istiyorum ama dile getirdiğimde forumda pek fark edilmiyor.

Yılmaz kendi işini halletsin beni ırgalamaz bu durum ama hatırlatırım senaristlerin bu karakterin dozunu kaçırdıklarını biz karşılıklı konuşmuştuk forumda.

slayjic
01-12-06, 15:11
matraka filize haksızlık yapıyosun bence filiz hiçmi fedakarlık yapmadı sonuca gel diyosun şuan hala yılmazla birlikte değilmi bu ayrılıcaklar dersen ayrılabilirler ama yine barışırlar ya fedakarlık yaptığımız zaman sürekli sonuçları iyi olucak die bir kavramda yok açıkçası ben filizin içinin yanmasını düştüğü karmaşayı ve çektiği acıyı davranışlarını anlayabiliyorum sende düşün biraz istersen...

sinem*
01-12-06, 15:12
tutamıyacağım kendimi :):):):) evet demi haklısın bl.49 filiz yılmaza aynen şunu söylüyor bi arta yol bulucam onları üzmeden seninle gelmenin yolunu bulucam diyordu

yılmazda cevap olarak :anladım sen imkansızı istiyorsun diyor valla anladım de sinem vazgeç artık

tamam da kızın ne yapmasını bekliyoruz ki ailesini tamamen silsin mi...bu kızda etten kemikten bir canlı,yılmaz gibi o da bir ana evladı :) o nasıl annesine anlatıyorsa ve filiz için kabul bekliyorsa filizde bunu istiyor

pinkzone
01-12-06, 15:13
Tamam Yılmaz yeri geldiğinde dozunu kaçırıyor ama.. Bu olayda Cem yüzleşmesi gerçekten onu kahramanlık sıfatına sokmuyor...Bu olayı çözmesi için yüzleşmesi şart. Bazı fevri hareketleri olmasa zaten dizi bu noktalara gelmezdi..

Ömer Elif konusunda pısırık değildi. Ama hisseleri alma konusunda kesinlikle pısırıktı.
Yılmaz onu o halde bırakıp giden birinin ardından neden gitsinki.. Burda gurur öne çıkıyor.. Pısırıklık değil.

matraka
01-12-06, 15:15
Tabii herkesin bakış açısı farklı, kötü kadın Meral'in karşısında Ömer'in zayıf ya da senin deyiminle pısırık kaldığı gerçek, ama başka konularda oldukça güçlü buluyorum Ömer'i (Elif'e karşı olan tavrından şimdi aynı durum Feride için de geçerli olacak). Bu açıdan bakarsak da Filiz'i bir türlü konuşturamadığı dört yıl boyunca bir İtalya'ya gitmediği için Yılmaz da pısırık kalıyor.

E şimdi hakikaten bazen düşüncelerim nedeniyle çok yargılandığımı düşünüyorum. Yeri geliyor sizden önce Ömer'e dalış yapmayı ben istiyorum ama dile getirdiğimde forumda pek fark edilmiyor.

Yılmaz kendi işini halletsin beni ırgalamaz bu durum ama hatırlatırım senaristlerin bu karakterin dozunu kaçırdıklarını biz karşılıklı konuşmuştuk forumda.

iyide sevgili modum yılmazdan ne bekliyordun düğün günü seni bırakıp gitti gitmeden cananın yanında gene karşılaştılar ordada ben italyaya gidiyorum dedi yılmaza yılmazda o an kendisinin istenilmediğini düşündü kim olsa düşünür bide o sahneden sonra filiz havaalanına yılmazın gelmesini bekliyor orayı farkettindemi

seni düşüncelerinden dolayı özellikle kişiliğini yargılayan kimse yok bu forumda ama düşüncelerimiz uymuyor diyelim ben seni bu halinle seviyorum sende beni beni bu halimle kabul edersen sevinirim

pinkzone
01-12-06, 15:16
tamam da kızın ne yapmasını bekliyoruz ki ailesini tamamen silsin mi...bu kızda etten kemikten bir canlı,yılmaz gibi o da bir ana evladı :) o nasıl annesine anlatıyorsa ve filiz için kabul bekliyorsa filizde bunu istiyor

Bu yorumuna katılıyorum.. Filiz ortayı bulmaya çalışıyor.. Ailesini silmesini beklemeyin.. Yılmaz nasıl ailesini silemeyecek se Filizde silemez.. Orta yol bulmak Filize ve Yılmaza kalıyor. İki ailenin arasında köprü kavramı haline gelmek zorundalar..

matraka
01-12-06, 15:19

bu memlekette ne ana evlatları sevdikleri için evlerden kaçıyor bu memlekettemi söylüyorsun bunu :)yıllarca belkide ailesiyle konuşmuyorlar dargın kalıyorlar ne uğruna dersin bil bakalım tabiki analarını seviyorlar babalarını seviyorlar ve konuşmadıkları yıllar acıda çekiyorlar ama seçim genelde ya sevdiğin kişidir ya ailen ortasını bulmasaya çalısırsan adına ''IHLAMURLAR ALTINDA '' diyorlar

pinkzone
01-12-06, 15:19
Valla olası ayrılık sahnesine iyi bir senaryo ve replikler yazdım da.. Buraya koymaya korkuyorum.. Çünkü acaip feci.. :) Çok eleştirlirim bu senaryo yüzünden.. Matraka istedin ama senaryo pek iç açıcı değil.. :)

sinem*
01-12-06, 15:21
bu memlekette ne ana evlatları sevdikleri için evlerden kaçıyor bu memlekettemi söylüyorsun bunu :)yıllarca belkide ailesiyle konuşmuyorlar dargın kalıyorlar ne uğruna dersin bil bakalım tabiki analarını seviyorlar babalarını seviyorlar ve konuşmadıkları yıllar acıda çekiyorlar ama seçim genelde ya sevdiğin kişidir ya ailen ortasını bulmasaya çalısırsan adına ''IHLAMURLAR ALTINDA '' diyorlar

o sosyal bir mesele...kaçanların bazıları mutlu oluyor bazıları dayak yiyorlar bazıları da aldatılıp baba evine geri dönüyorlar :) onlara girmeyelim ama filiz bu fedakarlığı her zaman yaptı gerekirse ailesini karşısına aldı ve yılmazın yanında yer aldı,,yılmaz elini çabuk tutup hemen evlenseydi :):):)

matraka
01-12-06, 15:22
Bu yorumuna katılıyorum.. Filiz ortayı bulmaya çalışıyor.. Ailesini silmesini beklemeyin.. Yılmaz nasıl ailesini silemeyecek se Filizde silemez.. Orta yol bulmak Filize ve Yılmaza kalıyor. İki ailenin arasında köprü kavramı haline gelmek zorundalar..

vay vay vay o yoruma bu cevap valla orta yolu değilde filiz yolu bulamayacak bu gidişle baksana bu bölümde şaşırıp cemin evine gidiyor

forever_bim
01-12-06, 15:23
iyide sevgili modum yılmazdan ne bekliyordun düğün günü seni bırakıp gitti gitmeden cananın yanında gene karşılaştılar ordada ben italyaya gidiyorum dedi yılmaza yılmazda o an kendisinin istenilmediğini düşündü kim olsa düşünür bide o sahneden sonra filiz havaalanına yılmazın gelmesini bekliyor orayı farkettindemi

seni düşüncelerinden dolayı özellikle kişiliğini yargılayan kimse yok bu forumda ama düşüncelerimiz uymuyor diyelim ben seni bu halinle seviyorum sende beni beni bu halimle kabul edersen sevinirim

Forumda kimseyi değiştirmeye çalışıyorum aksine oldugunuz halinizle ben hepinizi görmeden tanımadan çoktan sevip benimsedim. Okuldan gelirken diyorum acaba matraka ne yazdı bugün, sinem* ne dedi, pinkzone ne dedi diye düşünüyorum.

Herkesi seviyorum yahu, hatta forumu diziden daha fazla seviyorum.

slayjic
[QUOTE=matraka;1723751]bu memlekette ne ana evlatları sevdikleri için evlerden kaçıyor bu memlekettemi söylüyorsun bunu :)yıllarca belkide ailesiyle konuşmuyorlar dargın kalıyorlar ne uğruna dersin bil bakalım tabiki analarını seviyorlar babalarını seviyorlar ve konuşmadıkları yıllar acıda çekiyorlar ama seçim genelde ya sevdiğin kişidir ya ailen ortasını bulmasaya çalısırsan adına ''IHLAMURLAR ALTINDA '' diyorlar[/QUOTE

bu memleketteki ne ana evlatları sevdikleri için aileleriyle konuşmuyolar doğru peki bu yapılan doğrumu hayır yanlış ortada ner kadar büyük aşk olursa olsun aile terk edilmesini kesinlikle doğru bulmuyorum ne olursa olsun orta bulunabilir bu aşk filizle yılmazında olsa onların bile aşkının ortası mutlaka bulunacak...

matraka
o sosyal bir mesele...kaçanların bazıları mutlu oluyor bazıları dayak yiyorlar bazıları da aldatılıp baba evine geri dönüyorlar :) onlara girmeyelim ama filiz bu fedakarlığı her zaman yaptı gerekirse ailesini karşısına aldı ve yılmazın yanında yer aldı,,yılmaz elini çabuk tutup hemen evlenseydi :):):)

olsaydı bulsaydı başka sende yılmazı süpermen felan sandın herşeyi istiyorsun yılmazdan yani barıştıklarında hadi filiz evlenelim deseydi evlenirdi diyorsun valla senle işimiz var sinem

pinkzone
01-12-06, 15:24
vay vay vay o yoruma bu cevap valla orta yolu değilde filiz yolu bulamayacak bu gidişle baksana bu bölümde şaşırıp cemin evine gidiyor

:img-hyste :img-hyste

Bence Filiz hani içince sapıtıyor ya.. Bence Filizin acısı o kadar kötü ki.. İçimiş kadar kendinden geçiyor.. Onun için Cemin evinde kalıyorsa Filiz bilki o an aklı başında kesinlikle değil.. Filiz o an acı sarhoşu nerde yatıp kalktığını bilemeyecek kadar hemde..

archshe
01-12-06, 15:26
herkes tuttuğu kişiyi savunuyo şu bikaç sayfada ve herkes okadar inatçı ki kendi düşüncesini haklı çıkarmaktan başka bişey yapmıyo yazılnalrı da doğru okumadan sadece savunmaya geçiyo...şu tuttuğunuz karakterlerin hatasını kabul edin de 52. bölüme devam edelim ne dersiniz artık?

sinem*
01-12-06, 15:26
olsaydı bulsaydı başka sende yılmazı süpermen felan sandın herşeyi istiyorsun yılmazdan yani barıştıklarında hadi filiz evlenelim deseydi evlenirdi diyorsun valla senle işimiz var sinem

bende bunu diyorum sizce de yılmaz fazla süperman değil mi...yalan söylemez,sevdiğine sahip çıkar,hataları başkaları yapar o onları düzeltir madem böyle biri sevdiğine sahip çıkıyor her şeyde özverisi var o kadar süre geçti filizi direk nikah masasına götürseydi kimseyi beklemeseydi :):)

matraka
01-12-06, 15:27
Forumda kimseyi değiştirmeye çalışıyorum aksine oldugunuz halinizle ben hepinizi görmeden tanımadan çoktan sevip benimsedim. Okuldan gelirken diyorum acaba matraka ne yazdı bugün, sinem* ne dedi, pinkzone ne dedi diye düşünüyorum.

Herkesi seviyorum yahu, hatta forumu diziden daha fazla seviyorum.

inan benim düşüncelerimde farklı değil kimseyi değiştiriyorsun demedim seninle benim yorumlarım genelde farklı oluyor ben bu farklılığı zaten seviyorum o yüzdende ne yazarsam yazim alınmanı istemiyorum benim düşüncelerimede bu açıdan bakmanı istiyorum ne olur! ne olur ! ne olur!

matraka
01-12-06, 15:29
bende bunu diyorum sizce de yılmaz fazla süperman değil mi...yalan söylemez,sevdiğine sahip çıkar,hataları başkaları yapar o onları düzeltir madem böyle biri sevdiğine sahip çıkıyor her şeyde özverisi var o kadar süre geçti filizi direk nikah masasına götürseydi kimseyi beklemeseydi :):)

ooo sinem açıldın sen dikkat et boğulucan sadece 2.sezon yılmaz krakterinin fazla düzgün gözükmesinin nedeni olayların öyle getirdi diye yoksa ben eski yılmazı hiçbişeye değişmem ama aşk denilen bu illet insanları değiştiyor işte filizle yılmaz barıştıklarında ikiside işlerini boşladılar neden sadece birbirleriyle olmak yetiyor onlara ahh bide filiz konuşabilse neler olucak

forever_bim
01-12-06, 15:30
inan benim düşüncelerimde farklı değil kimseyi değiştiriyorsun demedim seninle benim yorumlarım genelde farklı oluyor ben bu farklılığı zaten seviyorum o yüzdende ne yazarsam yazim alınmanı istemiyorum benim düşüncelerimede bu açıdan bakmanı istiyorum ne olur! ne olur ! ne olur!

Matraka alınmadım. Nasıl diyeyim daha a-l-ı-n-m-a-d-ı-m.:img-hyste

archshe

Ihlamurlar Altında forumunun özelliğidir. Tuttuğumuz karakterler kuzgun bile olsalar bizim gözümüzde birer kartaldırlar.:img-hyste

benim
01-12-06, 15:31
Filiz'in Cem'in evinde kaldığını koltuk ve yastıktan çıkardınız sanırım.Bir ihtimal Filiz belki de hastanede kalıyordur.Aynı renk koltuk hastanede de var .Ömer'in yattığı oda da yastık göremedim ortalıklarda ama bu da olasılıklar arasında bence....

matraka
01-12-06, 15:32
:img-hyste :img-hyste

Bence Filiz hani içince sapıtıyor ya.. Bence Filizin acısı o kadar kötü ki.. İçimiş kadar kendinden geçiyor.. Onun için Cemin evinde kalıyorsa Filiz bilki o an aklı başında kesinlikle değil.. Filiz o an acı sarhoşu nerde yatıp kalktığını bilemeyecek kadar hemde..

iyi kurtandın pinkzone bırak şimdi filiz orta yolu bulmak istiyormuş o yorumu senin yazdığına inanamadım zaten ben tersinide söylemiyordum.ama yılmazın verdiği cevabı sana laik görüyorum

sen imkansızı istiyorsun PİNKZONE...

matraka
01-12-06, 15:34
Filiz'in Cem'in evinde kaldığını koltuk ve yastıktan çıkardınız sanırım.Bir ihtimal Filiz belki de hastanede kalıyordur.Aynı renk koltuk hastanede de var .Ömer'in yattığı oda da yastık göremedim ortalıklarda ama bu da olasılıklar arasında bence....

yok ben ordan çıkarmadım nerden çıktığını ayrıntılarıyla yazmıştım ama sen oraları kaçırdın galiba olur böyle şeyler ben giysilerden filizin odası olmamasından koltukta uyumasından çıkardım

forever_bim
01-12-06, 15:35

İnşallah o canavarın evinde kalmaz. Hem hastanede kaldı belki, refakatçi lazım diyecem e Ömer eve geliyor bu bölüm. Yani Filiz Cem denen sapıkla kalıyor. Düşüncesi bile tüyler ürpertici.:icon_cry:

Kartal-903
01-12-06, 15:37
bu gece filiz yılmaza hakaret ederse eğer bu söylediklerin boşa gidicek ona acırım çok güzel genel herkese dosluk eli açan bu mesajın için teşekkürler
Filiz Yılmaz'a bu gece hakaret ederse( ki edeceğini bile bile yazdım o cümleleri) yinede çözümü son cümlemde var. Forumda Filizciler-Yılmazcılar fraksiyonu doğuyor gibi hissettiğim için böyle bir yazı yazmıştım.Çünkü böyle bir ayırıma hiç dayanamam.Bu yüzden birbirimize kırılmaya bile tahammül edemem. Forumdaki herkes benim için o kadar değerli ki..adeta bir aile gibiyiz.Birimizin eksikliği bile hissedilecektir inanın.Mesajıma teşekkürün için ben de teşekkür ediyorum(tolgahuzur 1'e de).

sinem*
01-12-06, 15:37
her halukarda filizi kötüleyecek bir şey çıkıyor ya:) cemin evinde kalsa ne varki bir şey mi oluyor yooo:) ee sonuç ne filiz açısından bir arkadaşı ona yardım ediyor o da kafasını toplamak için orda kalıyor ...yılmazı da yeni kız gelince göreceğiz filizi ne kadar seviyor bakalım ...sanırım yeni kızda sadıkoğlu şirketinde çalışacakmış bakalım neler olacak

benim
01-12-06, 15:38
İnşallah o canavarın evinde kalmaz. Hem hastanede kaldı belki, refakatçi lazım diyecem e Ömer eve geliyor bu bölüm. Yani Filiz Cem denen sapıkla kalıyor. Düşüncesi bile tüyler ürpertici.:icon_cry:

Bence Ömer o gece hastaneden çıkmıyor.ertesi gün veya bir kaç gün sonra çıkacak.

pinkzone
01-12-06, 15:38
Evet imankısızı istemek bazen iyi oluyor..
Tıpkı bu forumdaki Yılmaz-Filiz ayrılığı gerçekleşmez diyenler gibi..

İmkansızlıklar tatlıdır.. Bu dizide zaten bütün olanlara rağmen bizi imkansızlığı çekmiyor mu zaten..

Bu arada senaryo tamamda hala kararsızım koymamakta..

matraka
01-12-06, 15:39
Valla olası ayrılık sahnesine iyi bir senaryo ve replikler yazdım da.. Buraya koymaya korkuyorum.. Çünkü acaip feci.. :) Çok eleştirlirim bu senaryo yüzünden.. Matraka istedin ama senaryo pek iç açıcı değil.. :)

pinkzone ne olursa olsun bekliyorum senden bunu ıhlamurlar altındanın geleceği için yılmaz için filiz için benim için ...

pinkzone
01-12-06, 15:41
her halukarda filizi kötüleyecek bir şey çıkıyor ya:) cemin evinde kalsa ne varki bir şey mi oluyor yooo:) ee sonuç ne filiz açısından bir arkadaşı ona yardım ediyor o da kafasını toplamak için orda kalıyor ...yılmazı da yeni kız gelince göreceğiz filizi ne kadar seviyor bakalım ...sanırım yeni kızda sadıkoğlu şirketinde çalışacakmış bakalım neler olacak

Cemin evinde kalsa birşey olur.. Yılmaz affedeceği varsa dahi bunu duysa affetmez.. Onun için Cem bunu Yılmaza söyler.. Yılmazda sinirden Filize çıkışır herhalde.. Ve barışma olaslığı olsa bile barışmaz..

forever_bim
01-12-06, 15:42

İmkansızlıklar tatlıdır.. Bu dizide zaten bütün olanlara rağmen bizi imkansızlığı çekmiyor mu zaten..

Koy koy okuyalım ben senin son senaryona bayılmıştım zaten...

Bu arada arkadaşlar Ali ve Sema'nın test sonucunu şeytan aldı götürdü geri getirmedi galiba:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

slayjic
01-12-06, 15:44
Cemin evinde kalsa birşey olur.. Yılmaz affedeceği varsa dahi bunu duysa affetmez.. Onun için Cem bunu Yılmaza söyler.. Yılmazda sinirden Filize çıkışır herhalde.. Ve barışma olaslığı olsa bile barışmaz..

filiz cemin gerçek yüzünü bilsede orda kalsa affetmesin tamamda filiz cemi arkadaşı olarak görüp orda kalıyosa ve cemin buca kötülüğü yaptığından bi haberse yılmazın onu affetmeme gibi bir davranış içine girmesi çok yanlış olur ...

pinkzone
01-12-06, 15:45
Gelen istek ve arzulara dayanamadığım için.. Senaryoyu koyacağım..

Üzerinde son düzenlemeleri yapıp senaryolar bölümüne koyarım..

Valla Kesinlikle çok eleştirilceğim ama bunu göz alıyorum.. Yani olası başka sahne aklımdan geçmiyorum.. Filizciler beni yerden yere vurcaklar ama göze aldım.. :)

sinem*

bence de ekle...filize karşı güzel şeyler yazılmamıştır belki ama en azından forumun havası değişir buyrun efendim sizi bekliyoruz :):)

benim
Fragman sağ gösterip sol vuruyor.Dikkat ettiyseniz sadece Filiz'in Yılmaz'a kızgın bakması halinde birşey göstermediler.Mutlaka başka sahnelerde vardır. Açık vermemek için onları koymamış olabilirler.Herkes Filiz ve Yılmaz ayrılıyor.Filiz yanlış anladı düşüncesi vermek istemişler..

matraka

anladım sen benim pes dememi bekliyorsun pişşt! ama pes etmem görücez bence yüz vermeyecek yüzverse ferideye de verirdi.kafasını karıştıran adamın evinde nasıl kafa toplanır bunun hakkındada yaz istersen

matraka
01-12-06, 15:48

bunları bence biraz geçmiş görüntüsü olsun diye barıştırdılar meşhur geçmiş anıları bol bol dönücek ya ileride o yüzdendir.koy şunu inat etme kaldıramassak sevgili modumuz siler zaten

sinem*
01-12-06, 15:49
anladım sen benim pes dememi bekliyorsun pişşt! ama pes etmem görücez bence yüz vermeyecek yüzverse ferideye de verirdi.kafasını karıştıran adamın evinde nasıl kafa toplanır bunun hakkındada yaz istersen

yazayım :):) bizlerin gördüğü cem nasıl bir adam pisliğin teki ama filizin gördüğü ya da şöyle diyeyim cemin filize gösterdiği yüzü nasıl mükemmel bir arkadaş,sırdaş,yardımcı,sıcak,yargılamadan dinleyen,üstelemeyince susan biri
kim olsa böyle bir arkadaşın evinde kalır ..yılmazda bu zamana kadar cemden şüphelenmedi sadece onu kıskandı,cem söyleyebilir filiz benle kaldı diye yılmazdan ne bekleyelim peki konu güvense sonsuz güven bekliyorum madem filize sonuna kadar güveniyor,onun sevgisinden şüphesi yok ceme inanmasın hem nasıl inanacaksa :img-help:

matraka
01-12-06, 15:49
Koy koy okuyalım ben senin son senaryona bayılmıştım zaten...

Bu arada arkadaşlar Ali ve Sema'nın test sonucunu şeytan aldı götürdü geri getirmedi galiba:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

doktor bile anladı bunların durumları vahim söylemek için cesaretini toplamaya çalışıyor herhalde

matraka
01-12-06, 15:53
Fragman sağ gösterip sol vuruyor.Dikkat ettiyseniz sadece Filiz'in Yılmaz'a kızgın bakması halinde birşey göstermediler.Mutlaka başka sahnelerde vardır. Açık vermemek için onları koymamış olabilirler.Herkes Filiz ve Yılmaz ayrılıyor.Filiz yanlış anladı düşüncesi vermek istemişler..

evet olabilir tabi haklıda olabilirsin bu olasılığıda bekliyorum zaten ama filizin cananın yanına gelmesi daha öncede bir hışımla gelmiş yılmaz hakkında atıp tutmuş cananın ikna etmesine bile izin vermemişti aynı sahne gene gerçekleşiyor ve bu sefer elinde gazete var ama sahnenin tek farkı yılmaz olanları duyuyor filiz daha önce de yılmazı ceme kötülemişti insan sevdiği insana nasıl böyle sözler sarf ediyor hayret doğrusu

pinkzone
01-12-06, 15:55
doktor bile anladı bunların durumları vahim söylemek için cesaretini toplamaya çalışıyor herhalde

Valla acıdım onlartın haline.. Ne çıkmak bilmek bir test sonucu imiş.. Bence sonuç gelmezse.. Ali ve Sema soluğu Seda sayanda alsınlar.. O herkese yardım ediyor.. :) Seda ablanız kurban olsun size.. :img-hyste

matraka
01-12-06, 15:55
yazayım :):) bizlerin gördüğü cem nasıl bir adam pisliğin teki ama filizin gördüğü ya da şöyle diyeyim cemin filize gösterdiği yüzü nasıl mükemmel bir arkadaş,sırdaş,yardımcı,sıcak,yargılamadan dinleyen,üstelemeyince susan biri
kim olsa böyle bir arkadaşın evinde kalır ..yılmazda bu zamana kadar cemden şüphelenmedi sadece onu kıskandı,cem söyleyebilir filiz benle kaldı diye yılmazdan ne bekleyelim peki konu güvense sonsuz güven bekliyorum madem filize sonuna kadar güveniyor,onun sevgisinden şüphesi yok ceme inanmasın hem nasıl inanacaksa :img-help:

demek sen dünden razısın kalmaya ya yapma şimdi sinem filiz ceme çok çabuk güvendi yılmazada çok çabuk güvendi ama onu seviyor ceme neden bu kadar çabuk güvendi çünkü etrafında konuşacağı biri yok filizin adam filizin gözüne hızır acil gibi göründü birlikte gökyüzü seyretmeler felan

archshe
01-12-06, 15:56
bu forumda elifçilerle filizcilerin...ömercilerle yılmazcıların ters düştüğünü görmüştüm de filizcilerle yılmazcıların ters düşeceğini görmek aklıma hiç gelmemişti doğrusu...senaristlere bravo filiz yılmaz diye bahsederken öyle yaptılarki filizi ayrı yılmazı yazma dönemi başladı...

pinkzone
01-12-06, 15:58
archshe bizi bu duruma senarsitler getirdi..

Bizi bu duruma getirenler utansın ne yazıkki.. :) Sitem etmekten başka çaremiz yok

sinem*
01-12-06, 15:59
evet olabilir tabi haklıda olabilirsin bu olasılığıda bekliyorum zaten ama filizin cananın yanına gelmesi daha öncede bir hışımla gelmiş yılmaz hakkında atıp tutmuş cananın ikna etmesine bile izin vermemişti aynı sahne gene gerçekleşiyor ve bu sefer elinde gazete var ama sahnenin tek farkı yılmaz olanları duyuyor filiz daha önce de yılmazı ceme kötülemişti insan sevdiği insana nasıl böyle sözler sarf ediyor hayret doğrusu

İnsan sinirli olunca kimseyi gözü görmüyor ..örnek gene geçmişten olacak ama :) yılmaz elif evlenirken fenere çarpıyordu,sonra mağazayı talan etti,intikam için filizi kullandı ...yani herkes her şeyi yapabilir filiz nasıl inandım diye kendini suçladı yani zaten bir şeyde demedi yılmaza yılmaza inandığı için kendisine kızdı

matraka
01-12-06, 16:00
bu forumda elifçilerle filizcilerin...ömercilerle yılmazcıların ters düştüğünü görmüştüm de filizcilerle yılmazcıların ters düşeceğini görmek aklıma hiç gelmemişti doğrusu...senaristlere bravo filiz yılmaz diye bahsederken öyle yaptılarki filizi ayrı yılmazı yazma dönemi başladı...

yok öyle bişey sonuna kadar filiz + yılmaz sadece farkettiysen neden böyle oldularını tartışıyoruz ayrı kulvarlar oluşturmaya çalışmıyoruz krakterlerine iniyor bu dönem filizin yanlışları daha fazla o yüzden onun hakkında yazdığımız için sana öyle gelmiş

sinem*
01-12-06, 16:01

sonuçta filizciler ve yılmazcıların birbirine düşme sebebi de bence tabi her konuda birini suçlu gösterme olayıdır madem bir ilişki var her iki tarafta suçludur ama nedense bu ilişkide hep yalan söyleyen filiz oluyor :):) bir filizci olarak ben buna karşıyım ..:img-hyste

sevgili pinkzone senaryonu okudum keşke bu kadar olsaydı o kunuşmalar ama bence daha sert ve daha kesin olacak ..çünkü ikiside sinirlenince kimseyi görmüyorlar yani o kavgada tüm gemiler yakılacak gibi (iyimserliği bıraktım artık :):) )

matraka
01-12-06, 16:03
İnsan sinirli olunca kimseyi gözü görmüyor ..örnek gene geçmişten olacak ama :) yılmaz elif evlenirken fenere çarpıyordu,sonra mağazayı talan etti,intikam için filizi kullandı ...yani herkes her şeyi yapabilir filiz nasıl inandım diye kendini suçladı yani zaten bir şeyde demedi yılmaza yılmaza inandığı için kendisine kızdı

bide bunları yapmasa kendine kızıyor ömer bi şey diyor içine atıyor annesi bi şey diyor içine atıyor yılmaz bi şey diyor içine atıyor mualla hanım bi şey diyor içine atıyor cem bi şey demiyor filiz onun yanında rahatlıyor başka diziden alıntı gibi olucak ama bimdede selim liman arıyordu bimdeki gibi liman araken pişti olmasında :)

cemotara
01-12-06, 16:04

valla bu yorumuna katılıyorum artık filizci yılmazcı ayrımı var ne yazıkki ve yılmazı sevenler filizi yerden yere vurmaya devam ediyorlar çok yazık kız bir iki kere beyaz yalan söyledi diye kızın ismi yalancı çıktı ne diyiğim ben artık ama yılmaz söyleyinse sebepleri var diyolar filiz söyleyince elieştirip duruyorlar bence filize çok haksızlık yapılıyor yılmaz zamanında neler yaptı kimse bukadar üzerine gitmedi ama filiz hata yapınca eleştirilmiyor yerdenyere vuruluyor yani bukadarınada pess

pinkzone
01-12-06, 16:06
İyide Sinem Filiz bu sezon başından beri yalan söylüyor.. Ve bir taraf ayrılmak istiyorsa bu hep filiz.. Bu hep filiz ayrılıyor olayına çok bozuluyorum.. Sen bunu görmezden geliyorsun bence.. İyisiyle kötüysüyle bir her karakteri seviyoruz ama sen bence filizin bu hatalarını görmüyorsun.. Köüçük basit hatalar gelebiliyor olabilir.. Bi kerede Yılmaz terketsin valla dişimi kırcam.. Biz filizin neden ilk ayrılan olduğunu sorgulamaya çalışıyoruz.

Kartal-903
01-12-06, 16:07
Demek istediğim tam olarak buydu işte.O kadar laf kalabalığı yaptım ama böyle bir ifade oluşturamamıştım.Teşekkürler..

pinkzone
01-12-06, 16:10
Eninde sonunda ben dahil herkes onların birleşeceklerini biliyoruz.. Onlar ayrı kalsalar yaşayamıyorlar zaten.. Onun için ortada bir ayrımcılık yok.. Yeri geldiğinde her karaktere yorum yapacağız.. Eleştirmezsek bizim kafamızda sorular nasıl dağılır.. Eleştirererek ve karşılıklı yorumlar yaparak uzlaşabilriz. Onun için Yılmaz filiz ayrımcılığı senin söylediğin anlamda yok bence.. Biz karakterlerin hatalarını konuşmazsak ne konuşacağız ki.. burda filizi hatalı görüyorsam tabikide eleştireceğim.

forever_bim
01-12-06, 16:10
Diziyi izlemeden 500 kusur yorum helal olsun valla.

Ya gecen hafta kacırdığım bir sahne olmuş, tekrarını izlerken farkettim. Handan Hanım hastane koridorunda Filiz'e Feride'yi nasıl da kötüledi. Ne cadı kadındır bu böyle. Feride olmasa Ömer tek başına olsa kim haber verecekti onlara. Filiz gene güzel ayara verdi Handan Hanıma. Aferin Filiz'e.:happy0064

sinem*
01-12-06, 16:12
İyide Sinem Filiz bu sezon başından beri yalan söylüyor.. Ve bir taraf ayrılmak istiyorsa bu hep filiz.. Bu hep filiz ayrılıyor olayına çok bozuluyorum.. Sen bunu görmezden geliyorsun bence.. İyisiyle kötüysüyle bir her karakteri seviyoruz ama sen bence filizin bu hatalarını görmüyorsun.. Köüçük basit hatalar gelebiliyor olabilir.. Bi kerede Yılmaz terketsin valla dişimi kırcam.. Biz filizin neden ilk ayrılan olduğunu sorgulamaya çalışıyoruz.

filizin yanlışlar yaptığını tabi biliyorum ama onları söylememe gerek yok yeterince hatta fazlaca forumda filizin bu durumu söyleniyor bende bakıyorum çok fazlalaşıyor kızı savunmaya gaçiyorum :)

sonuç olarak yılmazın terk etmesini istiyorsunuz,filizde yılmazın peşinden koşsun biraz yani ...

pinkzone
01-12-06, 16:14
Diziyi izlemeden 500 kusur yorum helal olsun valla.

Ya gecen hafta kacırdığım bir sahne olmuş, tekrarını izlerken farkettim. Handan Hanım hastane koridorunda Filiz'e Feride'yi nasıl da kötüledi. Ne cadı kadındır bu böyle. Feride olmasa Ömer tek başına olsa kim haber verecekti onlara. Filiz gene güzel ayara verdi Handan Hanıma. Aferin Filiz'e.:happy0064

Evet o sahnede yine handan hanım işini gücünü bırakmış.. Birilerini çekiştirmeyi becerdi.. Feride artık yeni hedef tahtası.. Artık bundan sonra ferideye bol bol atış yaptığını göreceğiz handanın.. İğnleri lafları yine çok kötü olcak.. Yeri geldiğinde Ferideyi iğne dolu fıçıya atsaydı daha az can acıtırdı diyeceğiz.. Onun için handanın dizideki misyonu iğnelyici lafları hayatından çıkarmamak.. yeri geldiğine tek tek batırmak..

matraka
01-12-06, 16:15
valla bu yorumuna katılıyorum artık filizci yılmazcı ayrımı var ne yazıkki ve yılmazı sevenler filizi yerden yere vurmaya devam ediyorlar çok yazık kız bir iki kere beyaz yalan söyledi diye kızın ismi yalancı çıktı ne diyiğim ben artık ama yılmaz söyleyinse sebepleri var diyolar filiz söyleyince elieştirip duruyorlar bence filize çok haksızlık yapılıyor yılmaz zamanında neler yaptı kimse bukadar üzerine gitmedi ama filiz hata yapınca eleştirilmiyor yerdenyere vuruluyor yani bukadarınada pess

aman aman aman arkadaşlar yok öyle bi şey durumu anlattım az önce bir daha yorum yazmak istemiyorum

matraka
01-12-06, 16:17
sonuç olarak yılmazın terk etmesini istiyorsunuz,filizde yılmazın peşinden koşsun biraz yani ...[/QUOTE]

inşallah bu sondur sinem sen bırakıcan önce demi:) hayret senin yazdığın bir cümleye katılıyorum forumun sonu geldi herhalde

matraka
01-12-06, 16:19
Evet o sahnede yine handan hanım işini gücünü bırakmış.. Birilerini çekiştirmeyi becerdi.. Feride artık yeni hedef tahtası.. Artık bundan sonra ferideye bol bol atış yaptığını göreceğiz handanın.. İğnleri lafları yine çok kötü olcak.. Yeri geldiğinde Ferideyi iğne dolu fıçıya atsaydı daha az can acıtırdı diyeceğiz.. Onun için handanın dizideki misyonu iğnelyici lafları hayatından çıkarmamak.. yeri geldiğine tek tek batırmak..

ayrıca pinkzone şu an uslu duruyor ama feride yılmazın evine bu bölümde gitmesse pinkzoneyi ben bile durduramam söylim arkadaşlar

slayjic
01-12-06, 16:19
bikere yılmaz terketse hoşunuza gidicek yani peki yılmaz ne diye terk edicek filizi annem istemiyo diyemi yapmayın arkadaşlar filizin birsürü nedeni var terketmek için peki ya yılmazın nedeni ne olucak...

forever_bim
01-12-06, 16:20

Dizide en hoşuma giden detay ne biliyor musun? Handan Hanım kimi beğenmezse, aşağılarsa Ömer gidip ona sırılsıklam aşık oluyor. Elif olayında oğlunu engelleyemediğinde Handan'ın yüz ifadesini izlemek ayrı bir zevkti. Şimdi menzile Feride giriyor. Bakalım Elif kadar dirayetli çıkabilecek mi_?

sinem*
01-12-06, 16:21
sonuç olarak yılmazın terk etmesini istiyorsunuz,filizde yılmazın peşinden koşsun biraz yani ...

inşallah bu sondur sinem sen bırakıcan önce demi:) hayret senin yazdığın bir cümleye katılıyorum forumun sonu geldi herhalde

aaa sakın üste yazdıklarımın kendi fikrim olduğunu sanma :) ben onu sizin düşündüğünüz için yazdım filizin yılmazın peşinden koşmasını istiyorsunuz bir de ilişkiyi filiz değil yılmaz bitirsin :)
zaten böyle olacaktır senaristlerde zaten bu sezon yılmaza çalışıyor ...yeni gelen kızla yılmaz yakınlaşması olunca forumun halini gerçekten merak ediyorum :) bakalım yılmazın kafasını dinleme limanı bu kız mı olacak

matraka
01-12-06, 16:22
bikere yılmaz terketse hoşunuza gidicek yani peki yılmaz ne diye terk edicek filizi annem istemiyo diyemi yapmayın arkadaşlar filizin birsürü nedeni var terketmek için peki ya yılmazın nedeni ne olucak...

biz yılmaz terketsin demiyoruz bize kalsa 1 günde velendiricez ikinci gün balayına çıkarıcaz 1 ay sonra hamile kalıcak istediklerimiz olsaydı ooo olmuyor ama merak etme ama genede şunu söyliyebilirim filizi anlıyoruz yılmaz ve filizsever olarak ama işte herşeyi bu ama karıştırıyor...

matraka
01-12-06, 16:24

aaa sakın üste yazdıklarımın kendi fikrim olduğunu sanma :) ben onu sizin düşündüğünüz için yazdım filizin yılmazın peşinden koşmasını istiyorsunuz bir de ilişkiyi filiz değil yılmaz bitirsin :)
zaten böyle olacaktır senaristlerde zaten bu sezon yılmaza çalışıyor ...yeni gelen kızla yılmaz yakınlaşması olunca forumun halini gerçekten merak ediyorum :) bakalım yılmazın kafasını dinleme limanı bu kız mı olacak[/QUOTE]

sinem gel bi antlaşma yapalım yarın sabah devam edelim valla yoruldum :)bende kıyamet yakındır dedim forumun sonu geldi dedim gelmemiş demekki

sinem*
01-12-06, 16:29
aslında istediğimiz kadar yazalım fikrimiz değişmeyecek nasıl olsa :) diziden sonra konuşalım artık ..

matraka
01-12-06, 16:29
arkadaşlar biliyorum akşam izlerken sıkılacaksınız çünkü olacakların hepsini burdan gene öğrendiniz ama size bi forumdaşınız olarak tavsiyem tat almaya bakın anın keyfini yaşayın neyse bu akşamlık bu kadar yeter herkese ii akşamlar dilerim hepinizin foruma yorum yazma diliğiyle bu sonn isteğimdir sizlerden foruma yazı yazmayanlar bu lafım sizeydi

matraka
01-12-06, 16:33
gözlerime inanamıyorum bu gelen sezinti mi valla o nerelerdesin Allah rızası için bi yorum yap çıkıcam şimdi

slayjic
01-12-06, 16:33
biz yılmaz terketsin demiyoruz bize kalsa 1 günde velendiricez ikinci gün balayına çıkarıcaz 1 ay sonra hamile kalıcak istediklerimiz olsaydı ooo olmuyor ama merak etme ama genede şunu söyliyebilirim filizi anlıyoruz yılmaz ve filizsever olarak ama işte herşeyi bu ama karıştırıyor...

bu forumdaki herkes bunu istiyo zatende malesef senarist biz değiliz ama ben yinede filizin fazla üstüne gidildiğini düşünüyorum sonuçta o da yılmaza deliler gibi aşık oda mutlu ve sevdiği erkekle olmak istiyo ama karşılarında engeller varsa filiz ne yapabilir filizin bukadar üstüne gidilmemeli yani yılmaz yeni gelen kızla ilgilendiğinde yapılıcak yorumları öyle merak ediyorumki işte asıl tartışma ozaman çıkacak

pinkzone
01-12-06, 16:34
ayrıca pinkzone şu an uslu duruyor ama feride yılmazın evine bu bölümde gitmesse pinkzoneyi ben bile durduramam söylim arkadaşlar

Valla ikinci seferede gitmesse yani Yılmazın suçsuz olduğu herkes tarafından bilinirse bu seferde geçmiş olsun diye gitmezse. İnanın bundan sonra Feride'ye bir numaralı düşman olacağım. Kimse tutamaz beni.. Direkt seti basarım.. :img-hyste

Dizide en hoşuma giden detay ne biliyor musun? Handan Hanım kimi beğenmezse, aşağılarsa Ömer gidip ona sırılsıklam aşık oluyor. Elif olayında oğlunu engelleyemediğinde Handan'ın yüz ifadesini izlemek ayrı bir zevkti. Şimdi menzile Feride giriyor. Bakalım Elif kadar dirayetli çıkabilecek mi_?

İşte Ömerin bu yönünü seviyorum.. Hep karşıtlıkları seviyor olması.. Valla Ömer aşık olsun.. Handan yine fıtık olsun.. Bizde keyiften dörtköşe.. :img-hyste :img-hyste Feride bence o kadar dirayetli çıkamaz.. Bir kedi köpek lafına nasıl oldu görmedin mi ?

Kartal-903
01-12-06, 16:34
Dizimizde rolü sonlanmış bir karakterin fan'larının yorumlarımızı ''ellerini ovuşturarak ve büyük bir zevkle '' okuduklarını görür gibiyim...

pinkzone
01-12-06, 16:39
Dizimizde rolü sonlanmış bir karakterin fan'larının yorumlarımızı ''ellerini ovuşturarak ve büyük bir zevkle '' okuduklarını görür gibiyim...

Tutturdunuz bir ayrımcılık var diye..

Ne yani..Karakterin iyi yanlarını yazalım.. Çarpık yada hatalarını yazmayalım mı.. Hataları yazacağız ki.. Karakter kafımızda belirli bir yere otursun.. Karakteri eleştirmeden yargıya varmamızı beklemeyin bizden.. Eleştirmek övmek kadar haklı bir yorumdur.. Övenler savunmuş oluyor Eleştirenler karşıt görüşmü.. Kusura bakamayın ama ben sizden çok istiyorum..Onların kavuşmalarını..

pinkzone
01-12-06, 16:42
Bu arada galiba senaryo gerçekten kötü olmuş baksana hiç kimse birşey yazmıyor.. Yazmadığınıza göre kesin sinirlendiniz.. :) Tıpı oynuyorsunuz.

slayjic
01-12-06, 16:43
tabikide eleştiricez eleştiri yapmıcaksak bu formun ne anlamı kalırki biz onları eleştiriyoruz çünkü yılmaz ve filizin aşklarını doya doya yaşadıklarını görmek istiyoruz buda olmayınca herkes kendine göre eleştiricek bir kişi buluyo kendine göre buda filiz yılmaz ömer oluyo yerine göre sonuçta eleştirmiceksek bu formun anlamı kalmaz...

sinem*
01-12-06, 16:45
Bu arada galiba senaryo gerçekten kötü olmuş baksana hiç kimse birşey yazmıyor.. Yazmadığınıza göre kesin sinirlendiniz.. :) Tıpı oynuyorsunuz.

ben yazdım da senaryolara yorumlar kısmına yazmadım bir de arada kaynadı herhalde:)
güzel olmuş ama bundan daha kötü bir şey bekliyorum ben gemiler yakılacak yani :(

slayjic
01-12-06, 16:47
kesinlikle böyle bir replik gelişecek çünkü yılmaz kaçıyo ve karakolda karşılaşmıyolar ve cananın evde karşılaşıcaklar ve replikler birebir olmasa buna benzer olucak...

forever_bim
01-12-06, 16:47
Kartal 903

Seni uyarmak zorundayım çünkü dizi karakterlerini referans alarak üyeler hakkında ithamda bulunamayız. Kullandığın cümle mecaz içeriyor ve gönderme yapıyor. Göndermenin adresi de çok açık. Lütfen forumda tansiyonu yukarılara çıkarmayalım.

benim
01-12-06, 16:49

senaryonu bende okudum.güzel olmuş .öyle bir anlattın ki filizciler kızacak diye .daha kötüsünü bekliyordum.zaten senin yazdıklarının bir kısmını bu akşam seyredeceğiz ön hazırlık oldu.

pinkzone
01-12-06, 16:50
ben yazdım da senaryolara yorumlar kısmına yazmadım bir de arada kaynadı herhalde:)
güzel olmuş ama bundan daha kötü bir şey bekliyorum ben gemiler yakılacak yani :(

Bütün gemiler yakılacakki Yılmaz kolay kolay Filizi affetmesin.. Tüyolara bakılırsa Yılmaz çok kolay affetmeyecek..

Ben daha fazla kötü yazamadım.. Bir yerden sonra vicdanım el vermiyor.. Ama tahminim şu ki.. Filiz ben yazdığım repliklerden ötesini söylecektir. Yakacaktır Yılmazın yüreğini..

cemotara
01-12-06, 16:54
Tutturdunuz bir ayrımcılık var diye..

Ne yani..Karakterin iyi yanlarını yazalım.. Çarpık yada hatalarını yazmayalım mı.. Hataları yazacağız ki.. Karakter kafımızda belirli bir yere otursun.. Karakteri eleştirmeden yargıya varmamızı beklemeyin bizden.. Eleştirmek övmek kadar haklı bir yorumdur.. Övenler savunmuş oluyor Eleştirenler karşıt görüşmü.. Kusura bakamayın ama ben sizden çok istiyorum..Onların kavuşmalarını..

sevgili pinkzone tabikide eleştirilecek bende çok eleştirdim ama sizinki eleştiriden çıkıyor yılmaz hata yapınca eleştiriyorsun filiz yapınca yerden yere vuruyorsun bence filizin hatalı davrtanışları var vede eleştirilebilir ama bukarda üstüne gidilmezki filiz biriki yalan söyledi diye yalancılık kızın ruhuna işlemiş diyosun birde eğer yılmaz ilerde kıza iyi davrandığında onunla ilgilendiğinde acaba yorumlar nasıl olacak çünkü filiz ceme iyi davrandı onunla vakit geçirdi diyede çok üstüne gidilmişti çok eleştirilmişti aynısını yılmaz yaparsa büyük ihtimalle eleştirmiceksiniz bile hele filiz onları kıskandığında bide filizi yerlerde sürünürken gördüğünüzde mutluluktan havalara uçacaksınız onun için o sahneleri çok merak ediyorum özellliklede forumu

slayjic
01-12-06, 16:55
ya bişey dikkatimi çekti kanal d nin sitesindeki resimde pek mutlu duruyolar yılmazla filizin arası çok kötü olsa yılmaz bukadar mutlu olabilirmi demekki suçsuz olduğu çabuk ortaya çıkıcak yani bu hafta olmasa bile haftaya bu ortaya çıkıcak..

pinkzone
01-12-06, 16:57
O resimin meyhanede çekildi kesin.. Multimedia bölümüne resimin daha genişini koydum.. Orda meyhane oldukları ve rakı içtiklerini görüyoruz.. Bence herşey düzelmiş ve meyhanede ailecek eğleniyorlar.. Alttaki resimdede ya Cemil geliyor meyhaneye yada filiz..

archshe
01-12-06, 17:06
sevgili pinkzone senaryonu yeni okudum...bence hafifletilmiş cümleler bunlar ben daha ağırlarını duyucaz gibime geliyo kıymat kopacak bugün kıyamet...

devil61
01-12-06, 17:09
forumu ılk defa bu kadar hareketlı gordum.yorumlarınızı cok severek okudum.forever_bım yorumlarını yazmayı bırakma.sevgılı pınkzone yazdığın senaryo guzel olmus ama ısallah boyle bırsey olmaz.

pinkzone
01-12-06, 17:10
sevgili pinkzone tabikide eleştirilecek bende çok eleştirdim ama sizinki eleştiriden çıkıyor yılmaz hata yapınca eleştiriyorsun filiz yapınca yerden yere vuruyorsun bence filizin hatalı davrtanışları var vede eleştirilebilir ama bukarda üstüne gidilmezki filiz biriki yalan söyledi diye yalancılık kızın ruhuna işlemiş diyosun birde eğer yılmaz ilerde kıza iyi davrandığında onunla ilgilendiğinde acaba yorumlar nasıl olacak çünkü filiz ceme iyi davrandı onunla vakit geçirdi diyede çok üstüne gidilmişti çok eleştirilmişti aynısını yılmaz yaparsa büyük ihtimalle eleştirmiceksiniz bile hele filiz onları kıskandığında bide filizi yerlerde sürünürken gördüğünüzde mutluluktan havalara uçacaksınız onun için o sahneleri çok merak ediyorum özellliklede forumu

Sen bence öyle görüyorsun.. Yılmaz hata yapıncada Filiz hata yapıncada karakterlerin hepsi yapınca eleştiri yapıyorum.. Filizin hatası daha çok gözüme batıyorsa eleştirimi elbet yaparım.. Ferideye çok yüklendi dediniz.. Bence az bile yaptım.. Benim üslubum serttir bu konuda.. Onun için her karaktere dönem dönem yüklenilir.. Bir dönem Yılmaz'a Bir dönem Ömere Bir dönem Elife.. Ama siz bu eleştirileri yüklenmekten çok saldırı olarak görüyorsunuz.. Filiz'e yüklenmesi gerekiliyorsa yüklenicektir. Bunu lütfen çok görmeyin.. Yorum yapılıyor.. Ve bunu olumlu görün yada olumsuz... Siz çok yükleniyorsunuz diye ayrımcılık kavramları çıkarmayın. Dizideki bütün karakterele dönem dönem yüklenildi.. Olumlu yönlerini gördükçe eleştiri övmeye dönüşür.. Yani son sözüm ayrımcılık yoktur.. Ayrımcılık lafını çıkaran arkadaşta forumu birbirne karıştırmaktan başka birşey yapmıyor.

61MERVE61
01-12-06, 17:11
vayy bee bende ilk defa bukadar hereketli gordum forumu yeni sezondan bu gune ilk....vay bee dizi baslamadan cikmisiz 57inci sayfaya helal olsun bizim diziyi de sevenler cok yaaa..aayy sevindim simdi:)yorumlarinizi okurken acaip zevk aliyorum..tahminleriniz felan cok guzel........hadi hayirlisi aksam gorusmek uzere diziden snra tabi insss guzel bir bolum bizi bekler eski tadi almis oluruz yaaa boyle yilmazin havasi acaip hele son sahne superrr eski yilmazimiz geri geldii aslanim benim:)xx

((LG))_34
01-12-06, 17:20
Pinkzone bence Filiz hiç değilse Yılmazı dinleyecek,Filiz öyle anlamadan dinlemden atlayan bir karakter değil ama fragman yazdıklarını gösteriyor

((LG))_34
01-12-06, 17:22
Ya birde Cemin leptoptaki ekranda bir röpörtajdan tuba resmi var...bir işkadını böyle bir poz verir mi?bu bir mantık hatası değilmi yoksa ben mi yanlış anladım

forever_bim
01-12-06, 17:24
Şimdi Feride konusunda birşey derdim ama pinkzone'umu kızdırmayayım:img-hyste Diziyi tekrardan izleyince bir detay yakalamıştım sonra söylerim.

Bu arada bence Ekrem otel olayının sebebinin Cem olduğunu öğrenecek ve de Yılmaz'a söyleyecek Yılmaz da kafasında olayları bilrleştirince Cem'e hesap sormaya gidecek.

pinkzone
01-12-06, 17:25
Pinkzone bence Filiz hiç değilse Yılmazı dinleyecek,Filiz öyle anlamadan dinlemden atlayan bir karakter değil ama fragman yazdıklarını gösteriyor

Yanılıyorsun. Anlamadan atlayan bir karakter tam yani..Her olayda bu oldu.. Son olay.. Abisini dinlemeden kesin yargıya varması.. Bunda olacak o gibi..

Neyse arkadaşlar herkese iyi yorumlar.. Akşam aranızda olamayacağım..Ama sabah erkenden burdayım.. Bu bölüm göreceğiz Filiz delilere mi inanıcak yoksa yılmazamı... Bu gidişle hiç bir olaydan yılmayan Yılmazı yıldıracağı kesin gibi..

archshe
01-12-06, 17:26
Ya birde Cemin leptoptaki ekranda bir röpörtajdan tuba resmi var...bir işkadını böyle bir poz verir mi?bu bir mantık hatası değilmi yoksa ben mi yanlış anladım

ooo bana da saçma gelmişti...bizim dergide gördüğümüz bi poz...daha sevimli bi foto olbailirdi..tuba orda biraz vamp

yakupoglu61
01-12-06, 17:29
inş. bu akşamki izleyeceğimiz bölüm hem bizi sevindirecek hem tatmin olacaz uzun zaman sora bi bölümden hem de yılmaz açısından güzel bir bölüm geçer
filizi seviyodum halada seviyorum ama senaryo yüzünden biraz soğudum tamamen yılmazı destekliyorum

pinkzone
01-12-06, 17:30
Niye öyle bir poz veremezmiş ki.. Demeden geçemdim..

Filiz bir iş kadını olabilir ama 40 yaşında değil.. Genç bir kadın ve poz da iyi yane.. Ama dizide abzürt durmuş.. :) Filiz genç kız ona böyle pozlar yakışır. Takım elbiseli gözlüklü elbisi fotolar değil.

devil61
01-12-06, 17:31
Yanılıyorsun. Anlamadan atlayan bir karakter tam yani..Her olayda bu oldu.. Son olay.. Abisini dinlemeden kesin yargıya varması.. Bunda olacak o gibi..

Neyse arkadaşlar herkese iyi yorumlar.. Akşam aranızda olamayacağım..Ama sabah erkenden burdayım.. Bu bölüm göreceğiz Filiz delilere mi inanıcak yoksa yılmazamı... Bu gidişle hiç bir olaydan yılmayan Yılmazı yıldıracağı kesin gibi..

bence fılız oyle anlamadan dınlemeden atlayan bır karakter değil.fılızın cok zekı olduğunu ve sadece sevdığı ınsanlar karsısında onları uzmemek ıcın hata yaptığını ve onların hatasını gorunce yargısız ınfaz yaptığını dusunuyorum.fılız sevdığı kısılere cok onem verdığınden onları uzmemek ıcın nasıl davranması gerektığını bence bılmıyo.fılız sevınce gozu aılesınden baska zaten hıcbırseyı gormuyo.:)

bugun yaptığın yorumlar ıcın ve senaryon ıcın tekkuler.ıyı aksamlarbye

Eylotuerk
01-12-06, 17:34
Ya filiz in cemin evinde kalmasina sinir olacagim, bu bolum kesinlikle yilmaz in bolumu olacak, cemin evinde geldiginde bakislari falan muhtesemdi....
Filiz den bu bolum tek istegim aslinda yilmaz a inanmasi ama kesinles inanmayacak......Onun icin lutfen ve lutfen o ceme pek yaklasmasin benim sinirlerimide hoplatmasin

devil61
01-12-06, 17:34
Niye öyle bir poz veremezmiş ki.. Demeden geçemdim..

Filiz bir iş kadını olabilir ama 40 yaşında değil.. Genç bir kadın ve poz da iyi yane.. Ama dizide abzürt durmuş.. :) Filiz genç kız ona böyle pozlar yakışır. Takım elbiseli gözlüklü elbisi fotolar değil.

fılız suan genc kız evlenenlere kadın denılır.bence oyle poz vermesı cok normal roportaj ıcın verılen bır poz olduğunu bılmesek hepımızın oyle bır poz verebıleceğinın normal olduğunu bılırız.dızı yapımcıları herhalde ıhlamurlar altında ızleyenlerının dızı ve dızıde bulunan oyuncularının gercek yasamlarını merak edıp takıp ettıklerını bılmıyolar herhalde.yapımcımız bırazda sıteye onem verse bence ı.a ya yakısan bır sıte değil.

pinkzone
01-12-06, 17:38
Ama devil kendi ağzınla doğruluyorsun filizin devamlı yargısız infaz yaptığını :)

Ya Filiz kaç kere yaptı bunu.. Hep yargısız infaz.. Size sadece şunu diyorum.. Yaptığı son infaz Ömere karşı idi.. Anlamadan dinlemeden yargıyı şak diye vurdu..
Onun için yine yargısını konuşturacağını ve Bu bölümde Yılmaza önyargılı ve cem tarafından doldurulmuş şekilde Yılmazla karşılacaktır.. Yine infaz yapacağını sezinliyorum. Daha öncede yaptı yine yapar..

Senaryomu beğenen arkadaşlara teşekkürlerimi sunar ve aranızdan hörmetle ayrılım.. Yarın görüşmek üzere..

yakupoglu61
01-12-06, 17:52
Ya filiz in cemin evinde kalmasina sinir olacagim

fragmanı görmediğim için soruyorum;

filiz cemin evindemi kalıyo?

yakupoglu61
01-12-06, 17:59
maalesef oyle ve cem sapığı fılızı kokluyo mu opuyo mu orasıda bellı değil!

aman tanrım o cemin beynini dağıtacam
:dito yakında filize ilaç içirip teca..zde eder
:icon_mad:

devil61
01-12-06, 18:02
aman tanrım o cemin beynini dağıtacam
:dito yakında filize ilaç içirip teca..zde eder
:icon_mad:

:img-hyste :img-hyste :img-hyste cem oyle psıko psıko dolanıyo sen bakma onun oyle olduğuna odleğın tekı oyle bıse yapsa zaten butun ı.a seyırcısı doğru ı.a setıne kıyamet kopar.

devil61
01-12-06, 18:11
hemde ne korkak yılmazı görünce hemen silahı çıkarıp doğrultuyo bu korkaklık değilde nedir ama yılmazda tık yok

yılmaz zaten sevdıklerıne ve ona acı veren kımseden korkmadı hatta sevdıklerının canını bıle kendı canından daha onemlı tuttu.meralın fılızı gotureceğim demesı ve benı gotur demesı.

devil61
01-12-06, 18:48
benm sansıma zaten bı kerede forumun hareketlı olduğu saatı yakalayabılsem.bır gun o da olacak ısallah.ne zaman baslıyacak dızı saat ona 11 dk 3 saat var.

first lady
01-12-06, 19:43
artık 2 saat var dizinin başlamasına çoooooooookkkk merak ediyorum bu bölümü ya olaylar açığa çıkabilir şu cemin yüzünü görmek istiyorum herşey ortaya çıktığında:img-hyste

medsul
01-12-06, 20:21
arkadaşlar artık dizifilm video izlemek yasak olduğuna göre henüz yeni açilmiş bir fan klup var içerisinde her şey bula bileceğiniz bir yer ben bugün üye oldum
eger sizde üye olmak isterseniz bana özel mesaj ata bilirsiniz size en kısa zamanda karşilik veririm

secoms
01-12-06, 20:31
artık 2 saat var dizinin başlamasına çoooooooookkkk merak ediyorum bu bölümü ya olaylar açığa çıkabilir şu cemin yüzünü görmek istiyorum herşey ortaya çıktığında:img-hyste

arkadaslar dizi gecen hafta 10 da baslamadı ... biraz daha erkene cekmişler baslangıcı haberini olsun ... kacırmayın yani.. ilk sahne zaten cok önemli bi sahne benden sölemesi...

secoms
01-12-06, 22:34
utancımdan yerin dibine girdim walla ne deseniz haklısınız ... ben daha izlemiycem reklam arası ama su an itibariyle bıraktım... walla bu ne iş yaaa

Eylotuerk
01-12-06, 22:47
Tam tahmin ettigim gibi yilmaz tam benim istedigimi soyledi: BEN SANA SUCSUZ OLDUGUMU KANTLIYACAGIM AMA O GUN GELDIGINDE BIZIM ICIN COK GEC OLMUS OLACAK!!!!!!!!!!
yilmaz tam benim istedigimi ve dusundugumu soyledi, zaten yilmazin sucsuz oldugunu kanitladigi gun, filiz yilmaz in pesinden KOPEK gibi kosacaktir, ben filiz e cooooook sinir oldum bu arada!!!!!!!!!!!!!!!
o ceme az kufur etmedim ayrica ben onun agizina ........... yani!!!!!!!!

secoms
01-12-06, 23:03
hadi inanmadım bu ne tavırlar yaaa... gülüyo bi de utanmadan nasıl gülebilir yaaa bu nasıl bi iş yaaa.... arkadaslar ben kendimi artık tuba hayranı olarak değiştiidim ... diziyle alakamı kesiyorum :)

yakupoglu61
01-12-06, 23:20
o gidi cem bey sn ne korkakmışsın öle bu kadar olur herşeyden korkuyo
kendisi müthiş bi adam ya gene yılmaza şehir eşkiyası dedi:D:D:D:D

Eylotuerk
01-12-06, 23:27
o gidi cem bey sn ne korkakmışsın öle bu kadar olur herşeyden korkuyo
kendisi müthiş bi adam ya gene yılmaza şehir eşkiyası dedi:D:D:D:D

Oyle yaa, kendi yaptigi seyler cok masumca ki yilmaz a sehir ekiyasi diyor, ADI SALAK RUH HASTASI PSIKOPAT KILPACINO:dito :dito :dito :dito:img-hyste :img-hyste :img-hyste ama bu bolum hosuma giden tek birsey var: ODA YILMAZ IN ESKI YILMAA OLARAK KARSIMIZA CIKMASI!!!!!!!!!!!!:happy0064
fILIZ EDE YAZIKLAR OLSUN AMA GERCEGI OGRENINCE YILMAZ IN PESINDEN KOPEK GIBI KOSACAK, YILMAZ HER DEFASINDA KABUL ETMEYECEK AMA ACIKLI BIR SEKILDE KAVUSACAKLAR!!!!!!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ HER NE OLURSA OLSUN EN BUYUK ASK!!!!!!!!!

yakupoglu61
01-12-06, 23:42
fILIZ EDE YAZIKLAR OLSUN AMA GERCEGI OGRENINCE YILMAZ IN PESINDEN KOPEK GIBI KOSACAK, YILMAZ HER DEFASINDA KABUL ETMEYECEK

VE yeni kız ortaya çıkacak dengeler gerçekten değişecek filiz bu sefer biraz zor affetdirecek yılmaza kendisini

secoms
01-12-06, 23:44
Oyle yaa, kendi yaptigi seyler cok masumca ki yilmaz a sehir ekiyasi diyor, ADI SALAK RUH HASTASI PSIKOPAT KILPACINO:dito :dito :dito :dito:img-hyste :img-hyste :img-hyste ama bu bolum hosuma giden tek birsey var: ODA YILMAZ IN ESKI YILMAA OLARAK KARSIMIZA CIKMASI!!!!!!!!!!!!:happy0064
fILIZ EDE YAZIKLAR OLSUN AMA GERCEGI OGRENINCE YILMAZ IN PESINDEN KOPEK GIBI KOSACAK, YILMAZ HER DEFASINDA KABUL ETMEYECEK AMA ACIKLI BIR SEKILDE KAVUSACAKLAR!!!!!!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ HER NE OLURSA OLSUN EN BUYUK ASK!!!!!!!!!

ya ne kavusmasından bahsediyorsunuz yaaa ... ben kabul etmiyorum böle bi şeyii... ilk defa sıkılarak diziyi izlrdim böle bi senaryo görmedim bu ne biçim ... bu dizi mutlu sonla bitmemeli yoksa gözümden düserr....

FoRzA
01-12-06, 23:47
ya ne kavusmasından bahsediyorsunuz yaaa ... ben kabul etmiyorum böle bi şeyii... ilk defa sıkılarak diziyi izlrdim böle bi senaryo görmedim bu ne biçim ... bu dizi mutlu sonla bitmemeli yoksa gözümden düserr....

sonuna kadar katiliyorum

Dizi artik cigrindan cikti, bu ne sacmalik ya, bu ne saygisizlik.

yaziklar olsun sadece yaziklar olsun.

boyle bir diziyi izledigime kendime cok kiziyorum

kane
01-12-06, 23:47
vay cem vay kac kurusluk adam oldun belli oldu nasil da yusuf yusuf oldu yilmazdan haberi alinca.son sahneye gelincede bence yilmaz ya yaninda ses kayiti almak icin aleti var yada daha büyük ihtimal polisle gelmistir yoksa sacma olur alo cem nasil havalar hapisanede diye sorariz haftaya:)

MetiNouma
01-12-06, 23:48
Arkadaslar anca Diziyi Kötülüyorsunuz istemiyorsaniz izlemeyin ozaman ama bu bölümde yorum yazmayada gerek yok Burasi sevenler icin saniyorum.
52.Bölüm yorumlarini okumak daha iyi.

Ayrica bence güzel bir bölümdü.

gülbeşeker
01-12-06, 23:48
hadi inanmadım bu ne tavırlar yaaa... gülüyo bi de utanmadan nasıl gülebilir yaaa bu nasıl bi iş yaaa.... arkadaslar ben kendimi artık tuba hayranı olarak değiştiidim ... diziyle alakamı kesiyorum :)
noldu arkadaşım filize mi kızdın boşver arkadaşım filiz , yılmazın peşinden daha çok koşar yalnız bence yine cemin gerçek yüzü ortaya çıkmayacak sadece silahın kasadan çalındığı anlaşıldı bunun cemin yaptırdığını yılmaz polise söylese de cem işin içinden çıkmasını bilir ne bileyim hapse girecek gibi değil bu adam.Bu arada filizn acısı da çabuk geçti önce bir ağladı, içini döktü ondan sonra cemde kaldı bir de sabah kahvaltısı yaptı ben olsam boğazımdan tek lokma geçmezdi neyse yılmaz da tam tahmin ettğim gibi konuştu harikaydı.

Eylotuerk
01-12-06, 23:50

Zaten izlememeye kara vermediniz mi???
Hem en basindan beri diziyi izleyen biri olaraktan her hafta 2 saat diziyi izleyip sonra vaktimi onlarla dusunerek geciren biri olaraktan tabii ki sonunda birlikte olmalarini isteyecegim bu benim hakkim!!!!!!!!!!!Ve barismalarini acikli bir sekilde olmasini isterim....
Ayrica bu bolum eski yilmaz imi geri kazandim diye cok mutluyum, sizce yilmaz o cd yi ceme verir mi?? bence vermez

sinem*
01-12-06, 23:50
yılmazın adamlardan işin başında kimin olduğunu öğrenmesi çok güzeldi...ayrıca filizle yılmazın kavgası da güzeldi:) yılmaz hadi git falan dedi ama sinirle böyle şeyler konuşacakları belliydi sanırım selvi boylum al yazmalım gibi bitireceğiz çok seven mi yoksa böbrek hastası kız gelecek ya emek veren mi ( ihtimal vermiyorum ama gene de bir ihtimal belki öyle bitirebilirler)

son sahnede yılmaz polisleri çağırıp olanları dinletseydi keşke ama sanırım bunu yapmadı cemin daha yapacak işleri var gibi

gülbeşeker
01-12-06, 23:51
sonuna kadar katiliyorum

Dizi artik cigrindan cikti, bu ne sacmalik ya, bu ne saygisizlik.

yaziklar olsun sadece yaziklar olsun.

boyle bir diziyi izledigime kendime cok kiziyorum

arkadaşlar noldunuz o kadar da abatmayın filizn yılmazdan şüphelenceği daha doğrusu onun katil olduğuna inanacağı gün gibi ortadaydı bölüm de o kadar kötü değildi bence cem-filiz sahnesi çoktu ama olsun.

61MERVE61
01-12-06, 23:52
vala ben super bir bolum izledim...nekadarda filize kizdiysamda..ama filize de hak veriyorum yaaaa kizin cocukluk arkadasi benim cocukluk arkadasim bana oyle bisey yapmaya kalkisa aklimdan bile gecireemem kotu niyetli olacagini.....vala cananin evindeki sahneleri sevdim guzel oluyor bagzen boyle sonucsuz tartismalar...:)ayy yaa eski tad i renki yerine gelio gibi ne dersiniz.....ben cook zevk aldim vala eksi yilmazimiz geri geldi....veeee cem sana byebye...

secoms
01-12-06, 23:53
Zaten izlememeye kara vermediniz mi???
Hem en basindan beri diziyi izleyen biri olaraktan her hafta 2 saat diziyi izleyip sonra vaktimi onlarla dusunerek geciren biri olaraktan tabii ki sonunda birlikte olmalarini isteyecegim bu benim hakkim!!!!!!!!!!!Ve barismalarini acikli bir sekilde olmasini isterim....
Ayrica bu bolum eski yilmaz imi geri kazandim diye cok mutluyum, sizce yilmaz o cd yi ceme verir mi?? bence vermez

hayır canım ben sadece kendi görüşümü dile getirdim.. sen istedigini düsünebilirsin tabii..
ayrıca bencede vermez verse bile kopyası kesinlikle vardır zaten

sinem*
01-12-06, 23:54
noldu arkadaşım filize mi kızdın boşver arkadaşım filiz , yılmazın peşinden daha çok koşar yalnız bence yine cemin gerçek yüzü ortaya çıkmayacak sadece silahın kasadan çalındığı anlaşıldı bunun cemin yaptırdığını yılmaz polise söylese de cem işin içinden çıkmasını bilir ne bileyim hapse girecek gibi değil bu adam.Bu arada filizn acısı da çabuk geçti önce bir ağladı, içini döktü ondan sonra cemde kaldı bir de sabah kahvaltısı yaptı ben olsam boğazımdan tek lokma geçmezdi neyse yılmaz da tam tahmin ettğim gibi konuştu harikaydı.

bence orda değmeyen biri için neden üzüleyim gibi bir hava vardı ama bence de biraz çabuk toparlandı

cem tutuklanabilir o da yılmaz polisleri oraya getirdiyse getirmediyse daha çok var

gülbeşeker
01-12-06, 23:55
arkadaşlar sizce yılmaz cemin evine tek başına mı gitti bence peşinden ekrem ve salih de gelmiştir onu yalnız bırakmazlar bu arada cemil de yılmaza yardım etti cemil iyi bir insan olma yolunda ilerliyor .

kane
01-12-06, 23:56
ha bir de unutmadan bu cemin ne pislik oldu ortaya cikinca acaba handan ve ömerin halerini simdiden görmek istiyorum esekten düsmüse dönerler heralde

slayjic
01-12-06, 23:57
bence süper bir bölümdü bu dizi giderek hareketleniyor

filizle yılmazın konuşmasına gelirsek aslında ikiside haklıydı yani olaylara filiz tarafından bakarsak yılmaza tek bir delil göster bana dedi yılmaz gösterebildimi hayır geçmişi pek parlak olmayan bir aşkta güvende pek parlak olamayabiliyor yılmazda haklıydı çünkü sevdiği kadının güvenine ihtiyacı vardı ama malesef bir yerden sonra kader...silinip tekrardan yazılamıyor...

ceme gelirsek ömrü hayatımda bu kadar psikopatını ve korkağını görmedim:img-hyste bu nasıl bir çelişkiyse adam psikopattır bişeyden korkmaz yapar bu hem korkuyor hemde yapıcağını yapıyor ama cemin suyu fena kaynadı yılmaz fena haşlıyacak cemi

cemilin ve gazi mahallesinin birliği çok hoşuma gitti tebessümle izledim

nalan emre ve kerem üçlüsü çok güzeldi hele kereme bayıldım arkadaşa sor bakalım bunuda sevecekmiymiş çok güzel replikti:img-yes:

canan herzamanki gibi iki sevgiliyi kavuşturan tek insan her ayrılışlarında cananın yanında alıyorlar soluğu cananın olduğu sahneler çok hoşuma gidiyor

feride ömer ve elif bu üçlüyü bundan sonra çok birarada görücez yeni bir aşkın başlaması yakındır:happy0064

filizle yılmazın ayrılıkları bu sefer bayağı uzun sürücek ama dediğim gibi iki tarafta haklı biraz başkalarından etkilenmeden sinirlerine hakim çıkıp mantıklı düşünseler(aşk mantık işi değil ama) bu aşkı kurtarabilirler aslında ama bunca yanlış anlamanın üstüne birde yeni bir kız girese diziye işte o zaman kavuşmaları çok zor..

Eylotuerk
01-12-06, 23:57

Filiz hala yilmaz i dusunuyor, ama ben bu bolum pek begendigimi soyleyemem acikcasi.....
Ahhh filiz ahh.....53.bolum bizim icin super olacak filiz bence bu bolumde yilmaz in sucsuz oldugunu anlayacak, tabi sonra pesinden ozur dilemek icin kosacak, ama yilmaz eski yilmaz a dondugu icin gururlu davranacak ama birdaha soyluyorum acikli bir sekilde birlescekler......

61MERVE61
01-12-06, 23:58
vala cemil e de helal olsun aslanim yaaa vala cok sevdim cemili bu bolum neyse arkiler her turk filminde oldugu gibi silah kursunsuz olcak snra "nayir nolamaz olayi olacak"kavga sahneleri felan..yaaa keremede helal olsun ama nalana yazik oldu:(

Muka
01-12-06, 23:58
yaa elif handan in suratina yatigi nasilda firlatti yaaaa , helal kiza valla, ayy bi sevincegim tuttu

bu arada cemin planlari suya dustu , oh olsun , cem bisey yapamzz yilmaza , inshaallah yilmaz filizi af eder yaaaaa

gülbeşeker
01-12-06, 23:59
vala ben super bir bolum izledim...nekadarda filize kizdiysamda..ama filize de hak veriyorum yaaaa kizin cocukluk arkadasi benim cocukluk arkadasim bana oyle bisey yapmaya kalkisa aklimdan bile gecireemem kotu niyetli olacagini.....vala cananin evindeki sahneleri sevdim guzel oluyor bagzen boyle sonucsuz tartismalar...:)ayy yaa eski tad i renki yerine gelio gibi ne dersiniz.....ben cook zevk aldim vala eksi yilmazimiz geri geldi....veeee cem sana byebye...

ben de bölümü beğendim eski yılmazı özlemişim cem de ne korkak ya yılmaz peşine adam taktı sandı bir ara nasıl da korkuyor yılmaz işte böyle kendisi dikilir karşısına böyle adam takmaz peşine ama yine de cemin evine yalnız gitmemiştir umarım.

61MERVE61
02-12-06, 00:00
helal olsun be slaygiccc aynen dizi gittikkcee eski tadini tuzunu aliyor yaa cemisssss bilmem neymis vizzzz gelirrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..................s uper bir bolum izledim...

secoms
02-12-06, 00:00
siz ne bicim dizi izleyicisiniz suan benle muatap degilsin ama bencede buraya diziyi kotuleyecek yorumlar yapmayin,yok ne bicim dizi izledigim gune nalet....sonuc=izleme....bazgi arkadaslarin yorumlarini okuyupta kizmamam mumkun degil....hic degilse saygi gosterin..

merve bana mı dedin bilmiyorum ama ben dizi hakkında daha kötü bi laf demedim sadece senaryonun sacmaladıgını düşünüyorum dedim .. ve bunun akabinde kimsenin bana burda sunu yaz bunu yazma demeye hakkı oldugunu düşünmüyorum ....

ben bu diziyi filizi için izliyordum ve deliler gibi sevdigim karakterin bu tavırlarını görünce cok üzüldüm ve senaristlerin haksızlık yaptıgını düşünüyorumm...

ayrıca hatırlatırım burda cok daha feci tartısmalarda yasanmadı değill....

MetiNouma
02-12-06, 00:02
vala cemil e de helal olsun aslanim yaaa vala cok sevdim cemili bu bolum neyse arkiler her turk filminde oldugu gibi silah kursunsuz olcak snra "nayir nolamaz olayi olacak"kavga sahneleri felan..yaaa keremede helal olsun ama nalana yazik oldu:(

Cemili bende bu bölüm begendim..
Kereme gelince tepkisini anliyorum kanka dedigi arkadasi büyük bir yanlis yapti bence, ama basdan beri belliydi Nalani seviyordu.
Ama orda Nalanin bence sucu yoktu Emre onu seviyorsa Nalan napabilirki ?!
53.Bölümü Heyecanla bekliyorum :)

sinem*
yaa elif handan in suratina yatigi nasilda firlatti yaaaa , helal kiza valla, ayy bi sevincegim tuttu

bu arada cemin planlari suya dustu , oh olsun , cem bisey yapamzz yilmaza , inshaallah yilmaz filizi af eder yaaaaa

gerçekten tam isabetti :good: handan hanımın disiplin anlayışı geri döndü kadın tam bir nazi :)

gülbeşeker

bence affetmez öyle de olması lazım yılmazın nasıl da gözleri doldu tam da o sırada filiz için bunlara katlanıyorum gibisinden bişeyler söylemişti ama filiz geldi ve filizn ağzından beklenen sözler döküldü.

Eylotuerk
02-12-06, 00:04