PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6

Sayfalar : 1 2 [3] 4 5 6 7 8 9 10

devil61
02-12-06, 01:27
yorumun için çook teşekkr arkadaşıımm yaaa benm gbi düşünenler oldunu görmek çok güzel uzun zman sonra ilkdefa ıhlamurlar izleyenlernn moralnn düzgn oldunu gördm buharikaaa ama bir konuda daha fikrni almak isterm yazmştm aslında filizi affedermi yılmazzz bu bölmde bni üzen tek oaly buydu onn dışnda güldm eğlendm hüzünlendm süperdiii

bnm dusuncemı almak ıstememıssın ama ben dayanamam yazıyım.:)

bence yılmaz fılızı kolay kolay affetmez.dızıye gırecek kızda yılmaz ılgı duyarsa o sahnelerı oyle keyıf alarak ızlıyeceğım kı.fılız kafasını cok taslara vuracak.fılızı cok sevdığımden mıdır nedır uzulmesınıde hıc ıstemıyorum bır yandan.ama bırazda kskanınca nasıl bır ınsan olduğunu gorelım

61MERVE61
02-12-06, 01:29
yorumun için çook teşekkr arkadaşıımm yaaa benm gbi düşünenler oldunu görmek çok güzel uzun zman sonra ilkdefa ıhlamurlar izleyenlernn moralnn düzgn oldunu gördm buharikaaa ama bir konuda daha fikrni almak isterm yazmştm aslında filizi affedermi yılmazzz bu bölmde bni üzen tek oaly buydu onn dışnda güldm eğlendm hüzünlendm süperdiii

arkadasim anlatamam nasil mutlu oldugumu uyku tutmaz cok sevindim artik eski gunelrime donecegim ilk sezonda bolumleri izledikten snra ayni gunde 3kere izlerdim babama cektigim icin cd den hep izlerdim,vala bu seferde oyle olcak herhalde aksama bidaha izliyecegim...iyice incelemem lazim...geri sayfalarda bolum yorumumu yapmistim..ama ben kisaca ozetliyim filizi bu bolum cok iyi anladim ceme sarilmasinida yanlis bulmadim arkadas olarak teseli aradi tabi...snra yilmaz eski yilmazimiz geri dondu cok sevindim ya kisacasiiii eski tadi tuzu geldigini dusunuyorum....

super
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :bella

devil61
02-12-06, 01:29
yok acikcasi istemem yaaaa bide handan olmeden
"filiz :sad53: bana soz ver kizim yilmaz pis mahaleciyle evlenmiceksin diye"
"soz anne soz"(filiz bidaha yilmazin terketilmesine dayanmama yada filizin uzulmesine.....dedigin gibi kabak feridenin basinda kiriloo.handan agir ol bakayim:happy0064

fılız annesıne soz verır evlenmıyeceğım dıye.aradan bır 20 yıl gecıyomus fılızle yılmaz evlenmemıs ellerınde bastonlar:img-hyste :img-hyste bu aksam cok neselıyım.

tebessüm
02-12-06, 01:30
uzun zamandan berı ılk defa dızımızı bu kadar heyacanlı ızledım.cok beğendım bu bolum.umarım dığer bolumlerde boyle olur.

ya arkadaşlar sizinle aynı görüşte olmak süperr merve ve devil cvblarnz için çok sağoln..uzun zmandr gerçkten çook uzun zmandr böle bölmnü izlememştk ıhlamurlrn favormz yaa:) peki filzi affetme konusuna ne diyorsunz?

gülbeşeker
02-12-06, 01:31
ben de bu bölümü çok beğendim hele cemin korktuğu ve filiz-yılmaz konuşma sahnelerine bayıldım yani filizn kıskançlıkları çok güzel oluyor umarım o bölümler çabuk gelir.

gülbeşeker
02-12-06, 01:33
fılız annesıne soz verır evlenmıyeceğım dıye.aradan bır 20 yıl gecıyomus fılızle yılmaz evlenmemıs ellerınde bastonlar:img-hyste :img-hyste bu aksam cok neselıyım.

evet ben de çok mutluyum sürekli gözümün önünde cemin yılmazdan korktuğu sahneler aklıma geliyor şu cem de ne adam hem psikopat hem korkak

devil61
02-12-06, 01:33
ya arkadaşlar sizinle aynı görüşte olmak süperr merve ve devil cvblarnz için çok sağoln..uzun zmandr gerçkten çook uzun zmandr böle bölmnü izlememştk ıhlamurlrn favormz yaa:) peki filzi affetme konusuna ne diyorsunz?

bır oncekı sayfada yazdım sorunun cevabını.fılıze bence bır arkadas gırmesı lazım kızın dertlerını uzuntulerını,sevıncını paylasacağı bırı olması lazım fılızın yerınde kım olsa bakırkoy ruh sağlığı hastalıkları hastahanesınde yatıyo olurdu.ne olur su kıza bır arkadas sokun.onun yerınede bır koysanıza kendınızı bence fılızın boyle yanlıs anlasılmamaları yasaması guvensızlık duygusunun olması sıkıntılarını hep kendısının cozmeye calısıp kendısını yıpratmasıdır!

tebessüm
02-12-06, 01:35
bnm dusuncemı almak ıstememıssın ama ben dayanamam yazıyım.:)

bence yılmaz fılızı kolay kolay affetmez.dızıye gırecek kızda yılmaz ılgı duyarsa o sahnelerı oyle keyıf alarak ızlıyeceğım kı.fılız kafasını cok taslara vuracak.fılızı cok sevdığımden mıdır nedır uzulmesınıde hıc ıstemıyorum bır yandan.ama bırazda kskanınca nasıl bır ınsan olduğunu gorelım

mertti sanırım:)senin düşünceni almak istemedm değll hepnznkini sordum olurmu öle şey mert:) yeni bir kız girecek diye duydum ama doğrmu bilmyrm sizin bir fikrnz varmı??yaaa filiz çok üzülmesn onuda düşünn yılmazı gerçekten sevyr tamam hemen affetmesn ona bişe demyrzzz amaaa yılmazn söleri ço kkesndi bidaha açılmamak üzere falan ne bilm ya yılmaz tam anlamıyla filzden vazgeçerse??benm korkm o ne diyorsnzz böle birşey olablrmi??senaryo yeni giren kzıın üstne falan kurulursa hiçbr anlam ıkalamz bnde..

devil61
02-12-06, 01:36
forever_bım yorumunu beklıyorum.omerle ılgılı cok gzel seyler yazacağına emınım omer herseyın ıyısını hakedıyo.fılızle olan sahnesınde bıttım.bana fılz demeyın gercekten ıcıme bıse oluyo.

slayjic
02-12-06, 01:37
filiz yılmaz aşkı için söyleyebileceğim söz
yılmaz yanlış zamanda doğru insan
cem için söylenecek
doğru zamanda yanlış insan

işte filizin ikilemde kalmasının kafasının karışmasının ve çektiği acıların tek nedeni bu...

devil61
02-12-06, 01:39
mertti sanırım:)senin düşünceni almak istemedm değll hepnznkini sordum olurmu öle şey mert:) yeni bir kız girecek diye duydum ama doğrmu bilmyrm sizin bir fikrnz varmı??yaaa filiz çok üzülmesn onuda düşünn yılmazı gerçekten sevyr tamam hemen affetmesn ona bişe demyrzzz amaaa yılmazn söleri ço kkesndi bidaha açılmamak üzere falan ne bilm ya yılmaz tam anlamıyla filzden vazgeçerse??benm korkm o ne diyorsnzz böle birşey olablrmi??senaryo yeni giren kzıın üstne falan kurulursa hiçbr anlam ıkalamz bnde..

yılmazın ağzı baska dıyo kalbı baska nasıl hıc acıklama yapmadan duğun gunu gıtse bıle affettı fılızı.sımdıde affeder.ama bence bu barısma sahnelerını ızlemek ıcın daha cok beklıyeceğiz.dızının o kız uzerınede kurulacağını sanmam daha ferıde-omer askı olacak:img-wink:

61MERVE61
02-12-06, 01:39

`bende aynen yaaa............sen sagol canim yaa ben bu aksam cok mutluyum niyeee yaa noluo bana"merve kendine gel""":happy0064 :img-hyste

forever_bim
02-12-06, 01:42
forever_bım yorumunu beklıyorum.omerle ılgılı cok gzel seyler yazacağına emınım omer herseyın ıyısını hakedıyo.fılızle olan sahnesınde bıttım.bana fılz demeyın gercekten ıcıme bıse oluyo.

Mertciğim

Yazacağım ama kollarım klavyeye uzanacak güçte değil. Yarın yazsam?:img-wink:

devil61
02-12-06, 01:42
filiz yılmaz aşkı için söyleyebileceğim söz
yılmaz yanlış zamanda doğru insan
cem için söylenecek
doğru zamanda yanlış insan

işte filizin ikilemde kalmasının kafasının karışmasının ve çektiği acıların tek nedeni bu...

bence fılızın her zaman ıkılemde kalmasının nedenı bır dostunun olmaması fılızın yerıne az kendınızı koyun hıc arkadası veya dostu yok ınsan sevıncıınıde,uzuntusunude bırıyle paylasmak ıster fılız bunların hepsını tek basına yasadı ve hala sapasağlam duruyosa karakterıne bağlı.cok guclu bır karakterı var.bırde yılmaza duyduğu askın etkısınıde unutmayalım hayatımda ılk defa fılız kadar buyuk aska sahıp olanı gordum.

devil61
02-12-06, 01:44
Mertciğim

Yazacağım ama kollarım klavyeye uzanacak güçte değil. Yarın yazsam?:img-wink:

sen bılırsın boyle sıcağı sıcağına olsaydı daha ıyı olurdu ama yorgunsun anlasılan.yarın dınlek kafayla yapsan tabıkı daha ıyı olur.

tebessüm
02-12-06, 01:47
bır oncekı sayfada yazdım sorunun cevabını.fılıze bence bır arkadas gırmesı lazım kızın dertlerını uzuntulerını,sevıncını paylasacağı bırı olması lazım fılızın yerınde kım olsa bakırkoy ruh sağlığı hastalıkları hastahanesınde yatıyo olurdu.ne olur su kıza bır arkadas sokun.onun yerınede bır koysanıza kendınızı bence fılızın boyle yanlıs anlasılmamaları yasaması guvensızlık duygusunun olması sıkıntılarını hep kendısının cozmeye calısıp kendısını yıpratmasıdır!

kesinlikle yaa kzıın başına gelmeyen kalmadı!!hem enbaşta inansaydı bende kızardım filizeee amaaa silah arabsında bulnmasna yılmazn onca söz sarfetmsne rağmen kızz değl şüphelnemek aklından bile geçrmedi yılmazın sözlerni böle birşeyi kendi içinde bile düşnmedi ben filizee kızmıyoruumm...yılmaz üzülmekte çok haklı bende isterdmki sonuna kadr yannda olsun ekrem gbi salh gbi ama kız artık bu yükü kaldramdı umarım araları düzelrr aşkları devam etsn lütfeeenn

slayjic
02-12-06, 01:48
bunu bende söylemiştim önceleri filizin bir arkadaşa ihtiyacı var die sonuçta yılmazın birsürü arkadaşı var ama filizin hiç yok sadece canan var oda yılmaz sayesinde hayatına girdi şu kızın ömründe hiçmi arkadaşı olmadı...

tebessüm
02-12-06, 01:51
`bende aynen yaaa............sen sagol canim yaa ben bu aksam cok mutluyum niyeee yaa noluo bana"merve kendine gel""":happy0064 :img-hyste

mervecmm açıkçası bndede çözemediim bir mutluluk ama varya dizi bitti pcye koştm böle birşey oalamzzz...aslında çözdm çözdmm yaa sen öle düşnymsuun blmyrm ama ıhlamurlarn üstne çok gelnyrdu özllkle biryerde bende orda sinr olup duruyordm sonuna kadr arkasndaym hiçte mahvolmadı sadece bir duraklama dönemi her dizide olur monotonlaşır ama ıhlamur aşacak güçte diyordm böle heyecanlı bir bölmü uzun zmandr izleyemyrdk bence bunun mutlulupu nedersn mervecm??

devil61
02-12-06, 01:52
bunu bende söylemiştim önceleri filizin bir arkadaşa ihtiyacı var die sonuçta yılmazın birsürü arkadaşı var ama filizin hiç yok sadece canan var oda yılmaz sayesinde hayatına girdi şu kızın ömründe hiçmi arkadaşı olmadı...

gercekten fılıze cok uzuluyorum.ne arkadası var ne de dostu canan da yılmazın sayesınde gırdı hayatına fılzın bunları kendı basına atlatmasınada sukur.cok guclu bır karakterı var kızın.fılız zaten ayrı bır karakter.dızıde en cok sevdığım karakter o.bence hemen br arkadas sokulmalı fılıze.benden bu aksamlık bu kadar hepınıze ıyı geceler bugun forumun nesesı yerındeydı cok eğlendım herkese yapmıs olduğu ve yapacak olduğu yorumlardan dolayı teskkuler,ıyı geceler!

denizim_
02-12-06, 01:53
Bugunun en hos sahnelerinden biri, Omer'in Yilmaz'in sucu kanitlanmasina ragmen bu konunun uzerinde durmamasi, Filiz ozur dilerken de "ben sana demistim" tarzinda yorumlarda bulunmamasiydi. (Bu noktada Handan'i bile takdir ettim. Kizinin uzerine fazla gitmedi) Omer'de son bolumlerde gormeye alistigimiz nefret hissinden hicbir iz yoktu. Belki olumun kiyisindan donmus biri olarak hayata daha farkli gozlerle bakmayi ogrenmistir. Ya da sadece Yilmaz'in hapse girecegini, artik ondan kurtulduklarini dusundugu icin bu derece anlayislidir. Umarim ilk tahminim dogrudur da Omer de nihayet biraz olsun huzura kavusabilir.

61MERVE61
02-12-06, 01:58
mervecmm açıkçası bndede çözemediim bir mutluluk ama varya dizi bitti pcye koştm böle birşey oalamzzz...aslında çözdm çözdmm yaa sen öle düşnymsuun blmyrm ama ıhlamurlarn üstne çok gelnyrdu özllkle biryerde bende orda sinr olup duruyordm sonuna kadr arkasndaym hiçte mahvolmadı sadece bir duraklama dönemi her dizide olur monotonlaşır ama ıhlamur aşacak güçte diyordm böle heyecanlı bir bölmü uzun zmandr izleyemyrdk bence bunun mutlulupu nedersn mervecm??

burdayim canim..evt bende cok uzuluyordum benim begendigim bolumleri bagzi arkadaslar begenmiyordu..bende en sevdigim diziye laf gelmesini istemem vede soletmem........bende sonuna kadar arkasindayim dizinin,,yaa bu heyecanlik herhalde eski tadi aldigimiz icindir,.....ben bu obolumde ilk sezonu gordum yilmazin delikanliligini cananin evi bana kemali hatirlati snra filizin ise donmesinede sevindim yaaa valaa bosbos dolaasiyordu........simdi cok iyi oldu diziye kizarim ederim ama senaristlere asla kizmam..iyiki varlar.:happy0064

lawinia
02-12-06, 02:02
cok güzel bi bölümdü bence. yılmazla filiz sahnesini de cemle yılmaz sahnesini de acaip bi heyecanla bekledim.
yılmaz filiz sahnesinde canan araya girince bi an acaba ayrılmayacaklar mı dedim ama senaristler yanıltmadı beni her sey beklediğim gibiydi cemille, kerem nalan ilişkisi dısında.
filiz:filize yılmaza karsı bi anda bu kadar deiştiği için kızsam da cemle olanlar bence gayet normaldi. filizin bi yakın arkadasa ihtiyacı var ve yakın arkadas durumunda onu anlayıp desteklemeye calısan hep yanında olan bi cem var sonucta kimin aklına gelir ki yakın arkadası olarak gördüğü birinin böyle seyler yaptığı. haftaya ya da sonraki hafta hamile oldugunu ögrenecek bence ve filizin bu durumda neler yapacagını cok merak ediyorum.
yılmaz:yılmazın düsmanının cem oldugunu ögrenme yolunu gayet iyi yazmıs senaristler. yılmaz anladı ya cemin suclu olduğunu bi şekilde cıkar ortaya. yılmazın cemin evine yalnız gittiğini düsünüyorum cünkü bi işim var halledilmesi gereken dedi yani kendi halledecek.bu arada yılmaz filizin resmini görünce anladı cemin neden ona düsman oldugunu da. cemle boğusma sahnesi olur da cem vurulursa diye geldi aklıma ama umarım böyle bi şey olmaz. yılmazın eve gelisi hafifce gülümsemesi cok güzeldi cok iyi oynamıs bence. filize kızmakta da haklıydı kendince cok kırıldı filize. filizin ona inanacagını düsünüyodu ama yanıldıgını görmesi onu cok üzdü.
cem:cok korkakmıs ya ben bu kadar beklemiyodum acıkcası.haftaya olmasa da cemin ipliğinin pazara cıkmasına cok az kaldı tekiner ailesinin tepkilerini büyük bi heyecanla bekliyorum sürekli sna cok güveniyoruz falan diyolar ya. bence cemin yanında calısan adam bi seyler yapacak cünkü ihale işindeki imza numarası onun basına da işler acar korktuğu için itiraf edebilir her seyi.
elif de cok tatlıydı. feride ömer askını izlemeye yakında baslıcaz umarım feride de ömeri gercekten sever de ömer bu sefer kendini gercekten seven bi kadınla mutlu olur.
sonuc olarak da yılmaz kapattım o defteri dedi ama daha önce de dediği halde döndü filize bu sefer de dönecek elbette ama daha zaman var...

tebessüm
02-12-06, 02:07
burdayim canim..evt bende cok uzuluyordum benim begendigim bolumleri bagzi arkadaslar begenmiyordu..bende en sevdigim diziye laf gelmesini istemem vede soletmem........bende sonuna kadar arkasindayim dizinin,,yaa bu heyecanlik herhalde eski tadi aldigimiz icindir,.....ben bu obolumde ilk sezonu gordum yilmazin delikanliligini cananin evi bana kemali hatirlati snra filizin ise donmesinede sevindim yaaa valaa bosbos dolaasiyordu........simdi cok iyi oldu diziye kizarim ederim ama senaristlere asla kizmam..iyiki varlar.:happy0064

valla merveciimm yorumların moralimi iki kat arttırdıı süpersiin:)mervecmm filizmle yılmazm ayrılmazz dmi???şimdi tek bir isteğim var birkaç haftadır reytnglerde düşüş sözkonusydu...eski reytngleryle ıhlamurlarmı görmek bu dizimzi yerden yeer vuranlaar iyi bir cvb olacktr..buarada bir arkadş resmlerden bahsetmşş mervecm ne resmleri yoksa yeni bölm resmleri falanmı eklendi fikir olur enazından???cvbnı beklyrm cnm buarada ben tuğçe çok memnun oldum

Figan
02-12-06, 02:10

Sevgili Merve;

inan bayiliyorum senin bu sevgi dolu vede güzel yorumlarina..
Gercekten cok $irinsin...:love05:

Ben henüz izleyemedim..Bakalim bende mutlu olacak miyim izledikten sonra..:img-wink:

61MERVE61
02-12-06, 02:13
valla merveciimm yorumların moralimi iki kat arttırdıı süpersiin:)mervecmm filizmle yılmazm ayrılmazz dmi???şimdi tek bir isteğim var birkaç haftadır reytnglerde düşüş sözkonusydu...eski reytngleryle ıhlamurlarmı görmek bu dizimzi yerden yeer vuranlaar iyi bir cvb olacktr..buarada bir arkadş resmlerden bahsetmşş mervecm ne resmleri yoksa yeni bölm resmleri falanmı eklendi fikir olur enazından???cvbnı beklyrm cnm buarada ben tuğçe çok memnun oldum

Bende cok memnun oldum tugceceim:ayip etiin filiz yilmaz ayrilirmi hic ne ayrilmasi hepimiz birleseceklerini biliyoruz sadece biraz kac kovala olcak ama okadarda olcak az cekmedik kac kovalari(16bolumden-32bolume kadar)artik ne olursa olsun filiz yilmaz askina vizz gelir......amaclari diziyi uzatmak dizinin tadini cikartalim yaa dizi hic bitmesin vala beni cok etkilio cok guzel..
canim kanal d nin sitesine girersen orda bi resim var yilmaz salih muala felan meyhanede....arkiler bidahaki haftanin resmi demis olabilir........reytinglerrr cikcak tabiiii hemde nasil cemi atsinlar diziden ozaman goruruz..:happy0064

61MERVE61
02-12-06, 02:15
Sevgili Merve;

inan bayiliyorum senin bu sevgi dolu vede güzel yorumlarina..
Gercekten cok $irinsin...:love05:

Ben henüz izleyemedim..Bakalim bende mutlu olacak miyim izledikten sonra..:img-wink:

cok sagolun ya vala....hayirdir niye izliyemedin figancim.......hatirla sevgiliye mi baktin yoksaa:)tabi sen yilmaz ciydin deme:):)ozaman mutlu olursun bak biz nasil mutluyuz filizin ceme sarildigi halde biz burda kutlama yapiyoruz yilmazzzzz superdii....son sahne aslanim benim yaa,bu bolum yilmaz acaip guzel geldi gozume:happy0064

tebessüm
02-12-06, 02:16
Bende cok memnun oldum tugceceim:ayip etiin filiz yilmaz ayrilirmi hic ne ayrilmasi hepimiz birleseceklerini biliyoruz sadece biraz kac kovala olcak ama okadarda olcak az cekmedik kac kovalari(16bolumden-32bolume kadar)artik ne olursa olsun filiz yilmaz askina vizz gelir......amaclari diziyi uzatmak dizinin tadini cikartalim yaa dizi hic bitmesin vala beni cok etkilio cok guzel..
canim kanal d nin sitesine girersen orda bi resim var yilmaz salih muala felan meyhanede....arkiler bidahaki haftanin resmi demis olabilir........reytinglerrr cikcak tabiiii hemde nasil cemi atsinlar diziden ozaman goruruz..:happy0064

mervecm iyikidee gelmişim buraya sayende moral tavan oldu tavan:)aslında bnde gerçek aşkın onlarda olduna inandıım için ayrılcklarnı düşnmemştm hiç dediim gibi yılmazın sözleri ve şu dolaşan yeni biri girecek lafı ben kaç kovalaya razıyımmm...yeterki birleşsinler zaten filiz az kaçamdı birazda yılmaz kaçsıın enazından o söyler böyle böyle der filzn durumu gbi 4yılda aşılmaz oaly..mervecm gerçktn çok sevndm sohbetmze sen hep burdamsn ben sadece cuma akşamalrı ve salı akşamalrı uğruyorm diğer gnler çok az sıklıkta

Figan
02-12-06, 02:18
cok sagolun ya vala....hayirdir niye izliyemedin figancim.......hatirla sevgiliye mi baktin yoksaa:)tabi sen yilmaz ciydin deme:):)ozaman mutlu olursun bak biz nasil mutluyuz filizin ceme sarildigi halde biz burda kutlama yapiyoruz yilmazzzzz superdii....son sahne aslanim benim yaa,bu bolum yilmaz acaip guzel geldi gozume:happy0064

Mervecim;
Türk Kanallarimiz yok..Ondan dolayi izleyemedim..Ama suan download ediyorum..Biter bitmezde izleyecegim..
Filiz-Yilmaz`in ayrilacaklari zaten belliydi..

Asil dizi bundan sonra basliyor..Yilmazi kimse tutamaz artikkk
Gacilinnnnn :))))

lawinia
02-12-06, 02:18
valla cok seviniyorum herkesin benim gibi mutlu oldugunu gördükce.:happy0064 harika bi bölümdü ve devamı da gelecektir bence. yılmaz ögrendi ya cözer nasılsa her seyi...

tebessüm
02-12-06, 02:20

bnmde gözüme süperr geldide mervecim şu cdyi kapıp pat die ceme gitti önce şuadamn foyasını oratay çıkarsaydı sonra hesab kemseye gtseydii.ama adam cdyi alsa nolack kayıtlardan çıkarlırr hehe hem yılmazı vursa nolcak ölmeyeceğne göre yaralansa bile ekremler herşeyi biliyorr bu bölmdee şu cemnne pislk olduu ortaya çıkacaaakk başka yolu yoookk:)filzide kızmadım sonçta arkadş zannedp sarıldı cnm bnm nası lağlıyor kız aylardr ağlıyo ya şmdi yılmazn suçszlnu öğrenck sevncek ama suçladğı için gene yıkılack bu kız sevmeyeckmi yaa??ama herşeye rağmen çok mutlyzz süper bölmdüü reytnglermz nezman gelr mervecm?oda ii gelsnn party zmanı dmi:)

61MERVE61
02-12-06, 02:21
mervecm iyikidee gelmişim buraya sayende moral tavan oldu tavan:)aslında bnde gerçek aşkın onlarda olduna inandıım için ayrılcklarnı düşnmemştm hiç dediim gibi yılmazın sözleri ve şu dolaşan yeni biri girecek lafı ben kaç kovalaya razıyımmm...yeterki birleşsinler zaten filiz az kaçamdı birazda yılmaz kaçsıın enazından o söyler böyle böyle der filzn durumu gbi 4yılda aşılmaz oaly..mervecm gerçktn çok sevndm sohbetmze sen hep burdamsn ben sadece cuma akşamalrı ve salı akşamalrı uğruyorm diğer gnler çok az sıklıkta

benim dizilerim olmadigi sure ben burdayim canim
bakalim
pazartesi hep burdayim dizim yok
sali binbir gecem var
carsamba yaprak dokumum kirikkanatlarim var
persembe:bos
cuma iste bu saatlerde dizi biter bitmez nefesi burda aliyorum koltuktan nasil kalktim da pcnin basina geldim bilmiyorum gercekten heyecan doluyum....cook saogulun yorumlariz icin gercekten....yaa ben ne yalan soyliyim kac kovalama isini seviyorum hani 24bolum sadikoglu sirketinin 10uncu sene kutlamasi filiz yilmaz sahneler melek felan..cok guzel di..o bolumlerimiz insalah geri donuyor..filizyilmazi dusunme ayriliklarinin tadini cikar naz maz isi yani...son sahne yi aklina bile getirme rahatca dusun kesin cemin silahi bos olur merak etmeee her turk filminde oldugu gibi silah bos olur snra yilmaz bir iki yumruk atar biter....alahim cok guldum yaaa cemin yuzunu gordunuzmu korkusundan hiii sesi bile cikarti adam icten en komik seyde guvenligin iki katina cikmasi ama ise yaramamasi:):)

tebessüm
02-12-06, 02:21
valla cok seviniyorum herkesin benim gibi mutlu oldugunu gördükce.:happy0064 harika bi bölümdü ve devamı da gelecektir bence. yılmaz ögrendi ya cözer nasılsa her seyi...

aaaaaaaaaaa bugnde hep aynı duygları paylaşıyorzz ıhalmuralr sağolsun:)bende konuşmama öle başaldım herkesn bnm gbi mutlu olsunu görmek süper diye zuun zmandr içim sıkılyrdu formlarda eleştri üstüne eleştri ilkdefa böle herkes hemfkr herkes mutluu ohh ohh kıskanankar çatlasıın:)

tebessüm
02-12-06, 02:25
benim dizilerim olmadigi sure ben burdayim canim
bakalim
pazartesi hep burdayim dizim yok
sali binbir gecem var
carsamba yaprak dokumum kirikkanatlarim var
persembe:bos
cuma iste bu saatlerde dizi biter bitmez nefesi burda aliyorum koltuktan nasil kalktim da pcnin basina geldim bilmiyorum gercekten heyecan doluyum....cook saogulun yorumlariz icin gercekten....yaa ben ne yalan soyliyim kac kovalama isini seviyorum hani 24bolum sadikoglu sirketinin 10uncu sene kutlamasi filiz yilmaz sahneler melek felan..cok guzel di..o bolumlerimiz insalah geri donuyor..filizyilmazi dusunme ayriliklarinin tadini cikar naz maz isi yani...son sahne yi aklina bile getirme rahatca dusun kesin cemin silahi bos olur merak etmeee her turk filminde oldugu gibi silah bos olur snra yilmaz bir iki yumruk atar biter....alahim cok guldum yaaa cemin yuzunu gordunuzmu korkusundan hiii sesi bile cikarti adam icten en komik seyde guvenligin iki katina cikmasi ama ise yaramamasi:):)
bende binbrgece ve ıhlamurdan sonra burdaym:)ayyyyy salak cem şehr eşkyası diyip duruyor cesur adam diyemyor tabi:)ödlek korkak pislk nolacak:)yılmazı gördüünde nasıldı yüzü,yılmazın msjı iletldiinde,ya yemekte??ayy bu bölm tek kelme harkaydı uzun zamndr beklediimz olayalr gerçekleştii..mervecm bak ne dicemm handan kafasına yasık yedi ya bir koptuum anlatamam!!!annem yavaş dedi bende:anne heep bnu ,istemştm handann başına bşe geçrmek elif sağolsun dedm:)tam sustum ömerler gene güldü ya ben gene iptall öelydi yaa hadi reytngler kim tutar seni??cnm nezman belli olur??(REYTNG)

61MERVE61
02-12-06, 02:27
bnmde gözüme süperr geldide mervecim şu cdyi kapıp pat die ceme gitti önce şuadamn foyasını oratay çıkarsaydı sonra hesab kemseye gtseydii.ama adam cdyi alsa nolack kayıtlardan çıkarlırr hehe hem yılmazı vursa nolcak ölmeyeceğne göre yaralansa bile ekremler herşeyi biliyorr bu bölmdee şu cemnne pislk olduu ortaya çıkacaaakk başka yolu yoookk:)filzide kızmadım sonçta arkadş zannedp sarıldı cnm bnm nası lağlıyor kız aylardr ağlıyo ya şmdi yılmazn suçszlnu öğrenck sevncek ama suçladğı için gene yıkılack bu kız sevmeyeckmi yaa??ama herşeye rağmen çok mutlyzz süper bölmdüü reytnglermz nezman gelr mervecm?oda ii gelsnn party zmanı dmi:)

hyr yaa cdnin kesin kopysi vardir ayip etin yilmazdan mi alacak cd yi adamin odu kopuo yilmazdan................reytingler yarina gelir kesin......keisn 2inci geldik en az avrupada...ya bizim dizimiz kotu degildee...........hem yilmaz vurulsa bile nolcakkki vala kotu olcak ama daha iyi bi kanit olur:):)cemin evinde yilmaz yarali ve cdle...merak etmeyinn yahuuuuu guvenin bana filiz yilmaz kac kovala izliyelim biraz....vala benim cok hosuma gidiyor kucuk kucuk tartismalari hele eda nin geldigi bolum filizin kiskandigi bolum ayyy:):):)

61MERVE61
02-12-06, 02:28
cnm tekrarı saat kaçta????bende ileyiimm kanaldavrupadamı yoksa normaldede verlyomu??

vala benim ki euro d tr de daha gec baslar ee burasi 2 saat geride...ermm 3e dogru basliyor yabancu damatan snra tabi,....yada beklemem cektigimi izlerim

lawinia
02-12-06, 02:30
aaaaaaaaaaa bugnde hep aynı duygları paylaşıyorzz ıhalmuralr sağolsun:)bende konuşmama öle başaldım herkesn bnm gbi mutlu olsunu görmek süper diye zuun zmandr içim sıkılyrdu formlarda eleştri üstüne eleştri ilkdefa böle herkes hemfkr herkes mutluu ohh ohh kıskanankar çatlasıın:)

bu bölüm için de kötüydü diye yazmıslar okuyunca inanamadım valla kim ne derse desin bu bölüm cok güzeldi bence cok da mutlu oldum izleyince.:) :) daha da güzelleri gelecek daha cemin suclu oldugunun ortaya cıktğı bölümü izlicez artık o bölümü izlerken sevinçten ucarız...

tebessüm
Mervecim;
Türk Kanallarimiz yok..Ondan dolayi izleyemedim..Ama suan download ediyorum..Biter bitmezde izleyecegim..
Filiz-Yilmaz`in ayrilacaklari zaten belliydi..

Asil dizi bundan sonra basliyor..Yilmazi kimse tutamaz artikkk
Gacilinnnnn :))))

nasıl yani ayrılacakalrı belliydi asıl dizi şimdi başlıyor derken ben anlamdım??geç oldu ya geç düşüyo jeton:)sen filzle olsunmu istyosun kaçma kovalamca olur onddnmı şmdi başlıor dedn başka şekdlemi devam etsn istyrsun?

61MERVE61
bende binbrgece ve ıhlamurdan sonra burdaym:)ayyyyy salak cem şehr eşkyası diyip duruyor cesur adam diyemyor tabi:)ödlek korkak pislk nolacak:)yılmazı gördüünde nasıldı yüzü,yılmazın msjı iletldiinde,ya yemekte??ayy bu bölm tek kelme harkaydı uzun zamndr beklediimz olayalr gerçekleştii..mervecm bak ne dicemm handan kafasına yasık yedi ya bir koptuum anlatamam!!!annem yavaş dedi bende:anne heep bnu ,istemştm handann başına bşe geçrmek elif sağolsun dedm:)tam sustum ömerler gene güldü ya ben gene iptall öelydi yaa hadi reytngler kim tutar seni??cnm nezman belli olur??(REYTNG)

yarin herhalde.....bende yaa yastik tam isabet oldu patttt handanin basina haha handanda elinle kendini korumaya calismazmi bittim hahahah:img-hyste :img-hyste :img-yes: :happy0064

tebessüm
02-12-06, 02:32
bu bölüm için de kötüydü diye yazmıslar okuyunca inanamadım valla kim ne derse desin bu bölüm cok güzeldi bence cok da mutlu oldum izleyince.:) :) daha da güzelleri gelecek daha cemin suclu oldugunun ortaya cıktğı bölümü izlicez artık o bölümü izlerken sevinçten ucarız...

oooooo sevnçtenn artıkkk çatlarızz:))cem sürünsn filzi şöle laflaryla güzel bir benzetsn cem sürünmeye başşlamadn önce yılmazdan birde güzeell daayk yesiin ozman aprti yaparızzz...evet cnm bnde biriki tane gördm bu bölme kötü demşler anlayamadım?süperdi süpeerr:)

MetiNouma
02-12-06, 02:38
vala benim ki euro d tr de daha gec baslar ee burasi 2 saat geride...ermm 3e dogru basliyor yabancu damatan snra tabi,....yada beklemem cektigimi izlerim

Bende Euro D de tekrarini izlicem Aksam ilk 25 dk sini kacirdim uyuyordum :) Yabanci Damati izlerken uyumusum :icon_sorr

archshe
02-12-06, 02:40
kendi adıma söylemem gerekirse 2.sezonun en güzel bölümüydü 52. bölüm...bütün herşey açıklığa kavuştu...fragman bizi yanıltmadı genelde beklediğimiz sahneleri izledik...bitek tekiner ailesinin tepkilerinde şaşkınlık içindeyim...hepsine tek tek değinicem....
baştan başlarsam bölüme forumdaki yılmazcılar yada anti filizciler bile filizin bitek silahla yılmaza inanmayacağını polisin ve cemin de ikna edeceğini yılmazın kaçtığını öğreneceğine dair senaryolar yazılmıştı...bunlar bile filizi aklamıyacaktı ama biraz daha masum düşünebilicektik...ama filiz baştan sona felaketti...filizi 52.bölüm için savunduğuma utandım..evet filiz sadece silah olayını duydu ve yılmazın suçlu olduğuna inandı...oysaki komplonun bütün parçalarında filiz destek çıkmıştı yılmaza bu yapılamayacak bişeymiydi...silahı arabaya koyan insanlar silahı çalamazlarmıydı... filiz şunu düşünmeliydi yılmaz niye bunu yapsın...yılmaz filizin kendisini sevdiğini biliyodu ve yılmazın böyle yaparak kazanması gereken bir filiz yoktu ki...bu sadece kayıp olurdu bu ilişki için...yılmaz bu kadar aptal bi insan değildi bunları düşünemeyecek kadar...yada yılmaz böyle bişeyi yapacak kadar psikopat ruhlu bir adam değildi..ve tabiii eğer ömeri yılmaz vurduysa yılmazı kim dövdürdü...bunlar olunca ömer aklanmadımı düz mantıkla düşünürsek...yılmaz bu kadar sıyırmadı herhalde önce kendini dövdürüp sonra ömeri vurdurcak kadar....filizin oturup düşünmesi lazım...çok zamanını almazdı yılmazın suçsuz olduğunu....
yılmaz kaçtı ve çok iii yaptı bi sonuca vardı bari...cemile ve gazi mahallesinin dayanışmasına hayran kaldım....bitek yılmaz aranırken hala şirkete gitmesi canana gitmesi cemilde kalması tehlikeliydi yakalanmaması tam dizi usulü olmuştu....
filiz karakoldan çıkınca sahilde ağlaması ve ceme sarılması normaldi...insan bi dost omzu arar böyle zamanlarda cemi aile dostu sandığından normal bir davranıştı...ve cemde kalması da bence...ama uyandığında gayet iyiydi...çok yasını tutmadı filiz bu olayın...eğer yılmaz abisini vurduysa böyle düşünüyosa ben nasıl güvendim yılmaza diye kendini hırpalaması gerekmezmiydi...diğer ayrılıklarında yılmazın paragöz olduğunda nasıl da kendisiyle hesaplaşmıştı filiz...günlerce ruhsuz gibi gezmişti...ama bu sefer yas tutmadı...ailesinden özür diledi biraz ağladı sonra işinin başına döndü...cemin davet edildiği aile yemekleri yendi..ben filizin tepkisinin çok yetersiz olduğunu düşünüyorum...aynı tepkisizliği tekiner ailesinin hepsinde gördüm...yılmazın suçluluğu kesinleşince ömer ve handan filize biz sana demiştik bak neler yaptı bize deyip kızı sıkacaklarını düşünüyoodum....ama filiz özür diledi konu kapandı...hani hiç yılmazın yaklanması olayının üstüündede durmadılar ailecek...ençok bu akşam tekiner ailesinin tepkisizliğne şaşırdım....
filizle yılmazın cananın evinde karşılaşmalrı replikleri çok güzeldi...yılmazın söylediği sözse daha güzel başkalarının gözüyle bakıyosun sana bunu ispatlıcam ama bizim için çok geç olacak...gelecek bölümü açıkça anlatan bi söz...yılmaz demesi gereken herşeyi dedi...hele filizin polisi aramaya yeltenmesi tabiii biraz yılmaz dedi yaparım edasıylaydı ama çok yanlıştı...bu kız tamamen kafayı uçurmuş dedim saçmaladı alenen...
aynalıyla salihe çok güvendik olayı çözecekler diye ama yine yılmaz becerdi bu işi...olayın çözülmesi güzeldi...çözülüş biçimi.. akıllıca yazılmıştı...güvenlik kamerası kısmı adamları sıkıştırmaları hele cemin araması müthişti...aslında yılmaz adamlarıyla haber göndereceğine çalan telefona konuşsaydı...çok süper olurdu...cem fena tırstı ama yılmazdan bukadar korkacağını düşünmemiştim...
ve son sahne müthişti..yanlız filizden dolayı bunları yaptığını anlaması geç oldu bence...filizin fotoğrafını görünce anladı...ama önceden bi ilgisi olduğunun sezmişti cemin filize karşı...son sahnede yılmaza bişey olmayacak bu açıkça belli..belki aynalı ve salih vardır ya da polise haber vermişlerdir cemi konuşturacak kendi ağzıyla orda itiraf edecektir ve tutuklanacaktır....umarım cdnin bi kopyası vardır...yılmaz cemin elinden kurtulur da cdyi almış olmasın bide gerçi cem yılmazın elinden nasıl kurtulur bilmem...
sonuç olarak bu bölüm filizi %100 kusurlu buldum...filiz de yılmaz da aradaki güvensizliğe takılmadılar filiz yılmaza nasıl inandığına çok üzülmedi yılmaz da filzin ona güvenmemesine...anında sildiler birbirlerini...daha tepkili olabilirdi bu sahneler....ömer elif ve feride çok tatlıydılar...öemrin eve çıkması iyi oldu...ömerin yüzüne nur geldi sanki...hiç sinirlenmeyen gülen biriydi...hiç bişeyi kafasına takmadı..yılmazı bile..
haftaya cem hapse girmicek bence..evet yılmazın suçsuzluğu ispatlanacak yılmaz kurtulacak ama cd deki adam cemi ele vermiyecek hapisteki halitte sevmiyodum yılmazı önce dövdüm sonra ömeri vurdum yılmaza suç atmak için der...cem hapse gitmez tekinerler gene ceme inanır çünkü cemi suçlayacak kanıt yok...cem hapse girse tekinerler batarken cem yanlarında olmaz...oysa cemden yardım dileneceklerdi..bence tekinerler cemin yüzünü battıklarında görecekler...yılmaz filize dert anlatmaz belki cemi de anlatmaz sadece yılmazın suçsuzluğu belli olur ve yılmazın peşinden koşmaya başlar...yeni kızın diziye gireme vakti geldi...ya bu hafta ya da sonraki hafta çok değil bence..
dizimiz eski tadına geldi sayılır...ben çok memnun kaldım bu bölümden...

denizim_
02-12-06, 02:54
Archshe gibi ben de Cem'in foyasinin hemen meydana cikacagini sanmiyorum. Yilmaz olup, biteni anladi ama bunlari nasil kanitlayacak bilmiyorum. Muhtemelen sadece kendisinin sucsuz oldugunu ispatlayabilecek.
Bu arada Yilmaz Filiz'e ne kadar kizarsa kizsin Cem'in yaptiklarini anlatmak zorunda. Insan sevdigi birini nasil psikopat bir adamin eline birakabilir. Yilmaz, Cem'in asil amacinin Filiz'i ele gecirmek oldugunu anladiktan sonra sessiz kalabilir mi? Kendini akladiktan sonra Filiz'in basina geleceklere aldirmamazlik edebilir mi? Bence bu Filiz'inkinden de buyuk bir hata olur.

slayjic
02-12-06, 03:08
archshe filizin yılmazı suçlaması hakkında yazını yazmışsın ama sana katılmıyorum ewet filiz yılmazı bayağı bir savundu sadece şirket adına kayıtlı olması değildi filizi yılmazın suçlu olduğuna inandıran olayları baştan sona düşündükten sonra yılmazın son yaptığı konuşmalar abisnin ölümden dönmesi ve adamın verdiği ifade yılmazın kaçması hepsi üstüste geldi filizinde dediği gibi tek bir delil gösterebilseydi haklı olduğuna dair o zaman farklı olurdu işte ben filizinde yılmazın haklı olduğunu düşünüyorum ve ne kadar yılmaz defteri kapattım desede bu ilişki bitmez bu kadar büyük aşkın bunu affedeceğine inanıyorum...

archshe
02-12-06, 03:16
Archshe gibi ben de Cem'in foyasinin hemen meydana cikacagini sanmiyorum. Yilmaz olup, biteni anladi ama bunlari nasil kanitlayacak bilmiyorum. Muhtemelen sadece kendisinin sucsuz oldugunu ispatlayabilecek.
Bu arada Yilmaz Filiz'e ne kadar kizarsa kizsin Cem'in yaptiklarini anlatmak zorunda. Insan sevdigi birini nasil psikopat bir adamin eline birakabilir. Yilmaz, Cem'in asil amacinin Filiz'i ele gecirmek oldugunu anladiktan sonra sessiz kalabilir mi? Kendini akladiktan sonra Filiz'in basina geleceklere aldirmamazlik edebilir mi? Bence bu Filiz'inkinden de buyuk bir hata olur.

valla yılmazın bu olaydan sonra fizlize açıklama yapma gereği duyacağını sanmam...ama yaparsa filizin duyacağı en ağır lafları söyeler...ama açıklasa ii olur..

archshe
02-12-06, 03:19
archshe filizin yılmazı suçlaması hakkında yazını yazmışsın ama sana katılmıyorum ewet filiz yılmazı bayağı bir savundu sadece şirket adına kayıtlı olması değildi filizi yılmazın suçlu olduğuna inandıran olayları baştan sona düşündükten sonra yılmazın son yaptığı konuşmalar abisnin ölümden dönmesi ve adamın verdiği ifade yılmazın kaçması hepsi üstüste geldi filizinde dediği gibi tek bir delil gösterebilseydi haklı olduğuna dair o zaman farklı olurdu işte ben filizinde yılmazın haklı olduğunu düşünüyorum ve ne kadar yılmaz defteri kapattım desede bu ilişki bitmez bu kadar büyük aşkın bunu affedeceğine inanıyorum...

bu ilişki zaten bitmez dizinin sonunda mutlu olacaklar ama dizinin sonunda...bu hafta filizi çok savundum ama bu bölüm savunduğuma çok utandım..utandırdı beni...inanmamasını hiç bir şekilde haklı bulmuyorum...olayları hiç bilmese yılmaza oynanan oyunu bilmese yılmazla konuşamamış olsalardı tamamderdim...ama filizi burda savunmak yersiz bence...hele o polisi arama mevzusu sinirlerimi zıplattın neydi o ya...çok tepki alacak o sahne..

slayjic
02-12-06, 03:30
ewet bu hafta senin filizi savunmalarını okudum hoşumada gitti açıkçası tabi herkesi kişilikleri bakış açıları farklı bence savunduğuna hiç utanma çünkü aynı durum bizim başımıza gelse aynı tepkiyi hatta ben daha fazlasını verirdim

bide şu yönden ele alın sevdiğiniz kişiyi silah çıkmasına rağmen annenize abinize bir psikopata rağmen savunuyosunuz ama siz savundukça bunun tam tersi deliller ortaya çıkyor ve siz gittikçe ümitsizliğe kapılıyorsunuz ewet aşkta güven çok önemli ama ne kadar büyük aşk olursa olsun oda arada bir sallanabilir dimi ilginçtir forumda çoğunluk filizi suçluyor ama ben yılmazında filizinde haklı olduğunu hatalarının ve doğrularının eşit olduğunu düşünüyorum...

avgg
02-12-06, 05:04
Eski bölümlerden bu yana 1,2,10 Yılmaz her seferinde kendisine güvenmeyenleri
haksız çıkardı. Filiz'de defalarca Yılmaz'a karşı mahcup oldu. Bir kere daha mahçup olacak.
İnsan, hangi şartlarda altında olursa olsun kaç kere yanılır. Ve hiç mi akıllanmaz.

Yılmaz, artık ilk tanıdığımız haline yani mahallenin delikanlısı havasına bürünsün.

Yılmaz, kaç kere daha kendine güven duymayan birine yanılma hakkı tanıyacak.
Katil damgası, hele hele sevdiğiniz biri tarafından vurulursa..... Hem de kardeşimin katili damgası.....
Bence Filiz, özür dilemeye bile utanacaktır.

Dizinin ilk 39 bölümlük lezzetine kavuşabilmesi için, Yılmaz'ın (ve tabiki biz seyircilerin) ilgi duyabileceği kalitede bir kızla ilişkiye başlaması gerekiyor.
Ha bu arada Yılmaz tabiki, Filiz ve batacak şirketine yardımlarda bulunsun. Filiz ve ailesini bu şekilde ezsin.
Siz şimdi şu sahneleri gözünüzün önüne getirin... Yılmaz gerçekten kaliteli bir kızla beraber ve bunların hayatına şu veya bu şekilde girmek zorunda kalan bir Filiz....

MetiNouma
02-12-06, 05:15
Eski bölümlerden bu yana 1,2,10 Yılmaz her seferinde kendisine güvenmeyenleri
haksız çıkardı. Filiz'de defalarca Yılmaz'a karşı mahcup oldu. Bir kere daha mahçup olacak.
İnsan, hangi şartlarda altında olursa olsun kaç kere yanılır. Ve hiç mi akıllanmaz.

Yılmaz, artık ilk tanıdığımız haline yani mahallenin delikanlısı havasına bürünsün.

Yılmaz, kaç kere daha kendine güven duymayan birine yanılma hakkı tanıyacak.
Katil damgası, hele hele sevdiğiniz biri tarafından vurulursa..... Hem de kardeşimin katili damgası.....
Bence Filiz, özür dilemeye bile utanacaktır.

Dizinin ilk 39 bölümlük lezzetine kavuşabilmesi için, Yılmaz'ın (ve tabiki biz seyircilerin) ilgi duyabileceği kalitede bir kızla ilişkiye başlaması gerekiyor.
Ha bu arada Yılmaz tabiki, Filiz ve batacak şirketine yardımlarda bulunsun. Filiz ve ailesini bu şekilde ezsin.
Siz şimdi şu sahneleri gözünüzün önüne getirin... Yılmaz gerçekten kaliteli bir kızla beraber ve bunların hayatına şu veya bu şekilde girmek zorunda kalan bir Filiz....

Valla Filiz nekadar hata yaparsa yapsin herzaman Yilmazi seviyor.
Haklisin cok Hata yapti ama bence Yilmaz Filizi anlamasi lazim, az önce Dizinin ilk 30 dk sinada baktim bakmamistim bu aksam Tekrarda izledim neyseki ve Ömerle Filizin konusmasi beni gercekten hayal Kirikligina ugratti Filiz neler dedi öyle:mad72: bence cok acilar cektirecek Yilmaz ona, Filizi anliyorum Akli cok karisik ve pisiko Cem de hic rahat birakmiyo. Piskopat biri oldugunu yine kanitladi ne öyle koklamalar felan :icon_evil

Cok merak ediyorum Cem napicak Yilmaza Silah cekti vuracagini sanmiyorum..

Insallah cabuk gecer 1 hafta :)

stormy
02-12-06, 05:58
Bence Cem'e birsey olacak kazara silah patlarsa yada oyle birsey yine Yilmaz suclanabilir..Cunku Cem yardimcisina Yilmaz beni tehdit etti demisti.

MetiNouma
02-12-06, 06:14
Kötülere bisey olmaz aslinda ama eger olursa kötü olur onun icin birsey olmasin Ekrem veya Salih gelsin Yilmazin pesinden ve Polise gitsinler.
Yilmazin Sucsuz oldugu kanitlansin, Cem in suclu oldugunu kimse kanitlayamaz aslinda ama Artik Yilmaz Cemin Filizin pesinde oldugunu biliyor insallah Filize sahip cikar cikmazsa hata yapar diye düsünüyorum.

emraht
02-12-06, 07:33
son sahne hakındaki düşüncem: kasa hırsızını tespit ederken ekrem: polise gidelim hadi dedi. yılmazda dur şunu bi tespit edip cd ye alalım öyle gideriz demişti. süreyi bilmiyoruz tabi belkide polise gittiler kasa hırsızı yakalandı ve konuştu cem in bunu yaptırdığını söyledi ve yılmazda polislerle cemin evine gitti yoksa 2 kat artırılmış güvenliğe rağmen içeri nasıl girdiki?? yılmazında rahat olması arkasından polislerin olduğunu bilmesindendir.

biriside kaliteli bir kız yılmazın hayatına girsin dedi. buna katılmak mümkün değil. yılmaz sevdimi tam seviyor adam gibi adam. sonra filize nasıl dönecek aa prd mu dicek. ama arkadaş çevrsinden topluca bayanda olmak şartıyla yemeklere çıkabilir filizde görür kıskanır falan bunlar olabilir. nasıl yılmaz filizi devamlı cem le görüp kuduruyordu :))

cevizliev
02-12-06, 08:46
Yılmaz son sahnede cok rahat, cünkü silahtaki mermileri boşaltmıştır ,yoksa Ömeri vurduran Yılmazı coktan vurur.Eger bir insan sevdigi kişiye inanmazsa ,bu sevgi nasıl ömür boyu sürer.Eger Filiz her olay da Yılmaz ı suclarsa ,ondan şüphe duyarsa ne olacak,ömür boyu devamlı kavga edip barışacaklarmı??.Böyle aşk olmaz..İnsan sevdigine güvenmeli,ona sahip cıkmalı..

isaipek
02-12-06, 09:04
Arkadaşlar dün akşam filizin Ceme karşı yakınlaşmaları vardı
Yılmazı 1 dakikada silip attı be olmaz böyle şey
Yani hiç mi üzüntü duymassın.Ceme sarılmalar gülümsemeler.

isaipek
02-12-06, 09:05
Ama Yılmaz da dedi; Cananın evinde
Filiz bunu sana ispatlayacağım ama çok geç kalacaksın" diye süper di bence

mıstaa
02-12-06, 09:10
Arkadaşlar dün akşam filizin Ceme karşı yakınlaşmaları vardı
Yılmazı 1 dakikada silip attı be olmaz böyle şey
Yani hiç mi üzüntü duymassın.Ceme sarılmalar gülümsemeler.

sonuna kadar haklısın arkadaşım. cemle filizin sahnelerinde tv yi kapattım.filizinde artık affedilmeyi haketmediğini düşünüyorum. ben yılmazın yerinde olsaydım aynen şöyle derdim"YAR SAÇLARIN LÜLE LÜLE HADİ SANA GÜLE GÜLEbye "...bana inanmayanlarla benim işim olmaz kızım:img-yes:

isaipek
02-12-06, 09:18
Yılmaz da kesip attı zaten
Önümüzde ki hafta yılmazın suçsuzluğu çıkarsa
Yılmaz Filizi geri çevirecektir.

barbiee
02-12-06, 09:28
ya artık dizinin nereye gideceğine şaşırmış kalmış durumdayım Yılmaz sürekli Filiz'e suçsuzluğunu ispatlamak zorunda mı anlamıyorum her seferinde durum aynı Filiz yılmaz'a inanmaz Yılmaz suçsuz olduğunu ispatlar bu döngü hep böyle mi dönecek artık baymaya başladı Cem psikopatını da dizide görmek midemi bulandırıyor hem arkadaşım dediği insanı vurduruyor , hem güya sevdiği kızın ailesini batırmaya çalışıyor bu mahluk insan olamz yaa diziye hiç yakışmayan bir karakter ıhlamurlar altında bence Entrikalar Altında diye dizinin adını değiştirmeli bu ne canım iyice saçmaladı biz bu diziyi Aşk dizisi diye izlmeye başlamıştık şimdi ki haline bakın birde

lawinia
02-12-06, 09:28
kesinlikle geri cevirecek zaten kolay kolay affetmez bence. yeni girecek bayan da hasta bi kız olacagına filiz gibi güzel, zengin kendine bakan ancak cem gibi de entrikalar pesinde kosmayan biri olmalı cünkü ferideyi kıskanmayan filiz aynı tarzda birini yine kıskanmaz tabi yılmazın kıza ilgisi oldugunu farketmediği sürece... yılmazın da filizi affetmemesine ragmen kimseye ilgi duyacagını sanmıyorum yakınlık gösterebilir o da tamamen arkadasca tabi cünkü baska birine ilgi duyarsa bu askın devamı nasıl gelebilir ki?

isaipek
02-12-06, 09:37
Arkadaşlar CEM diziden artık ayrılsın
Çok sıktı beee yaptığı şeyler çok abartılı birde
Çanta çanta para vermeler adam vurdurmalar ihale işi
çok saçma geliyor şimdiye kadar karşılık görmediği bi kıza karşı bunu yaptıkları anlamsız hiç bi insan oğlu yapmaz bence cemin yaptığını
Ama bu bölümde Filiz artık Cemden etkilendi Yani Cem istediğini aldı gibi
Bilmiyorum ama Cem yine bu işin içinden sıyrılacak arkadaşlar.
Filiz de artık kına yaksın...

september_06
02-12-06, 09:40
Senaristlerimizin azizliğine uğradık yine. Geçenki bölümde Yılmaz'a %100 güvenen Filiz Hanımefendi, tek bir delil uğruna yaktı Yılmaz'ı. Oysaki daha önce ne deliller vardı. Yazık sana Filiz.

Sonuç olarak bu dizide söylenmesi gereken tek birşey var.
YILMAZ FİLİZ'İ AFFETMEMELİDİR.
Dizinin inandırıcılığı açısından. Valla ben Yılmaz'ın yerinde olsam asla ve asla affetmem bana hiç güvenmeyen birini.Güven ya vardır ya yoktur. bunun ortası olamaz. Şimdi ne yüzle çıkıp "Yılmaz özür dilerim ben seni yanlış anladım" diyecek acaba. Hem sadece özür diler bu hanımefendi başka bir yaptığı yok zaten.Sürün Filiz sürün.Hakediyorsun bunu.

((LG))_34
02-12-06, 09:46
İLK olarak Cemil iyilik meleği oldu yakında kanatlannıp uçcak=)

mıstaa
02-12-06, 09:46
hepimiz filize yüklendik ama asıl suçlu cem kızın zor anında hemen ayartmaya çalışıyor. fırsattan istifade diye düşünüyor hep.hele bide filize sinsi sinsi yaklaşmaları yokmu. tv den kafa atıcam adama yaa...
şaka bir yana filiz benim açımdam bitmiştir arkadaşlar...
[feride fanımı olsam ne yapsam]

lawinia
02-12-06, 09:47
filiz ne kadar hatalı olursa olsun ben yılmaz filizi affetmemelidir diyemiyorum evet hemen barısmasınlar zaten öyle de olacak ama filize gercekleri ögrendikten sonra yasadıgı hisler yetecek ona, bi süre yılmazın yüzüne bakamaz sonra diğer kız sayesinde de kıskanclık krizlerine girer ama sonunda mutlaka yılmaz filizi affetmelidir bence affeder de...

((LG))_34
02-12-06, 09:48
Bölümden bit gıdımcık birşey anlamadım.Cem ve Handan hanım ikilisi gıcık ikili..

Filizde hemen anlamadan dinlemeden atladı,GERÇEKTENDE gözler vardır sözleri anlatan..

Haftaya reytingler yükselir belki çünkü:merakla bitirdi.

en hoşuma giden sahne Feride ile ELİFİN yastık kavgası ve sonra Ömerin gelmesi.Zaten bu cemde başrol oldu başımıza.

september_06
02-12-06, 10:04
hepimiz filize yüklendik ama asıl suçlu cem kızın zor anında hemen ayartmaya çalışıyor. fırsattan istifade diye düşünüyor hep.hele bide filize sinsi sinsi yaklaşmaları yokmu. tv den kafa atıcam adama yaa...
şaka bir yana filiz benim açımdam bitmiştir arkadaşlar...
[feride fanımı olsam ne yapsam]

Asıl suçlu Cem filan değil. Cem psikonun teki.Zaten ondan beklenen şeyleri yapıyor.Hatalı olan Filiz.Valla hala aklım almıyor nasıl oluyorda saniyesinde değişiveriyor Filiz Hanımefendi.Yılmaz'dan af dileyecek yüzü bulamayacaktır kendisinde. Bulmamalıdır da bence.

matraka
02-12-06, 10:10
52.bölüm yorumunu forumu okuduktan sonra yapıcam ama ondan önce belirtmek istediğim bu bölümün yıldızı kesinlikle yılmaz yok filiz yok ömer değil bence gazi mahallesi halkıdır birde sanki bu bölümü ben yazmışım gibi hissettim uzun zamandır diziyi diken üstünde izliyordum olucakları bildiğim için kendimi hazırladım sanıyordum ama genede heyecanlandım izlerken pinkzone ferideyi eleştirdinmi:)

pinkzone
02-12-06, 10:20
Ah aahh hemde nasıl.. Yani bu bölümde gitmedi Yılmaz'lara.. Yani merak ediyorum.. 1 sene sonramı gidecek... Yılmazlara.. Ya bu kız bu saatten sonra gitmesin.. Giderse yollarına tuzaklar kurarım.. Fare kapanı.. :img-yes:

tolgahuzur1
02-12-06, 10:22
sevgili Matraka Bence Bu Bölümün Iki Tane Yildzi Var!! Biri yilmaz biride Senin Dediğin Gibi gazi Mahallesi sakinleri....

matraka
02-12-06, 10:24
Ah aahh hemde nasıl.. Yani bu bölümde gitmedi Yılmaz'lara.. Yani merak ediyorum.. 1 sene sonramı gidecek... Yılmazlara.. Ya bu kız bu saatten sonra gitmesin.. Giderse yollarına tuzaklar kurarım.. Fare kapanı.. :img-yes:

yorumunu yaptınmı sen ben daha 1 saat okurum bekle ama beni bir yere kaybolma beni bugün kimse tutamaz

pinkzone
02-12-06, 10:28
Şimdi 52. Bölüm yorumuma geçmeden önce şunu demek istiyorum..

Ben demiştim dimi... Bu aşkın ayrılıkla sonuçlanacağını vede Filiz her zamanki gibi Yargısız infazı şak diye vurdu.. Yılmazın anlatmasına bile izin vermedi.. Abisine yaptığını tekrar yaptı.

Onun için Yılmaz-Filiz tekrar birleşselerde o onların yüce aşkı gözümde bitmiştir. Yılmaz sözünü söyledi.. Şirkette lafı söyledi.. Artık Yılmazdan kimse Filize doğru adım atmasını istemeyin..

Bir kişi sevdiği insana güvenmiyorsa ve her defasında onun suçlu olduğunu sonrasında suçsuz olduğunu görüyorsa ve bu bölüm o lafları söylüyorsa.. Aşkı bırakın siz... Sevsin ne önemi var.. Karşısındaki kişiye aşkı değil acıyı yaşatıyor. Onun için benim için Filiz-Yılmaz birliktelikleri bitmiştir. Filizin bu bölüm Yılmazdan sonra sergilediği tavırda benim ne kadar haklı olduğumu söylüyor. Senaryomdaki laflar hafif kaldı.. Telefonla aramasıda cabası.. Filiz gözümden çok düştün.. Filiz cemle değil başka birisiyle evlensin. Yılmazda onun başını bu kadar bela getireni ve aşkı ızdırap haline getiren kadını unutsun ve onu mutlu edecek birini bulsun mutlu olsun.. Çocukları olsun.. Artık mutluluğu hakediyor.

pinkzone
02-12-06, 10:55
Valla bu ısınma yorumumdu..

Ben hala kafamı toparlamış değilim.. Hala filizin söylediği o sözler karşınsında dumura uğramış durumdayım.. Şu an tam anlamıyla yorumumu toparlyamıyorum. En iyisiiy bir kahvaltı yapıp tekrar yorum yapmak.. Valla bölüm yorumumu yazmam için dinç kafaya ihtiyacım var. Yani Filizin söylediklerini içime sindirinceye kadar... Onun dışında bütün tüyolar tutuyor. Tüyolar valla çok netti. Helal olsun... Bu bölüm Yılmazın söyledikleri filiz için geleceğe dair bütün düşüncelerini ortaya koydu..

Ben en iyisi kahvaltımı yapayım. Ve Filizin sözleri içime sindireyim.. Sonra buraya gelip güzelce yorum yapayım.. Yoksa bu yorumun içinden çıkamayacağım.

matraka
02-12-06, 11:00
o yüyolardan kesinleşenler oldu duyurulur yenileri geldi taze fından çıkmış bi şekilde :)msn ye mail gelmiş baktım olucaklar yazıyor sevicik oldum:)neyse yorumlarınızı okuyyayım yorumumu yazayım daha çok tartışcaz bugün ooo

pinkzone
02-12-06, 11:02
sevgili Matraka Bence Bu Bölümün Iki Tane Yildzi Var!! Biri yilmaz biride Senin Dediğin Gibi gazi Mahallesi sakinleri....

Evet buna katılıyorum...

Performans olarak

1- Bülent inal...
2- Gazi Mahallesi halkı.. Yani bu kadar olur demeden kendimi alamdım.. Islıkla geri git demeler.. Siz yılmazı zor yakalarsınız demeler.. Kadının başka yeri göstermesi.. En zevk aldığım sahnelerden oluştu gazi mahalleliler.. :)

pinkzone
02-12-06, 11:03
o yüyolardan kesinleşenler oldu duyurulur yenileri geldi taze fından çıkmış bi şekilde :)msn ye mail gelmiş baktım olucaklar yazıyor sevicik oldum:)neyse yorumlarınızı okuyyayım yorumumu yazayım daha çok tartışcaz bugün ooo

Tamam senden tüyoları da bekliyoruz.. :) Valla hemen bir çırpıda kahvaltımı yapıp geliyorum.. Tüyoları gerçekten çok merak ettim. :img-yes:

emre_11
02-12-06, 11:04
Evet buna katılıyorum...

Performans olarak

1- Bülent inal...
2- Gazi Mahallesi halkı.. Yani bu kadar olur demeden kendimi alamdım.. Islıkla geri git demeler.. Siz yılmazı zor yakalarsınız demeler.. Kadının başka yeri göstermesi.. En zevk aldığım sahnelerden oluştu gazi mahalleliler.. :)

sana katılıyorum pinkzone çok güzeldi o sahneler ama sonunda yılmazın herşeyi cemin yaptığını öğrenmesi güzeldi şükür öğrendiler

delfin23
02-12-06, 11:10
Dün diziyi izlerken bazı sahneler yoktu yılmazın cemin bilgisayarını kapatması,sonra yılmazın tüm sevdikleriyle meyhanede eglenmesi felan yoktu

yeşil_2
02-12-06, 11:16
Yilmazin Cemin Bilgisayarini Kapattiği Sahne Vardi. Sen Görmemişsin. Ama Meyhanede Eğlenmeleri Yoktu. Gelecek Bölümlerde Heralde...

archshe
02-12-06, 11:22

süper bir bölüm izleedik daha da süper mi olacakmış yani....hemen tüyoları paylaşsan diyorum...heycan yaptırmasan diyorum...hadi matraka diyorum...:)

benim
02-12-06, 11:50
En beğenerek seyrettiğim Feride ve Elif'in olduğu sahneydi.Yastık kavgasında ne kadarda mutlu oldu küçük Elif ,ama Handan hanım Elif'in ne kadar mutlu olduğunu görmüyor.İşi gücü otorite sağlamak.Ömer'in de bu mutlu tabloya dahil olması çok hoşuma gitti.Gerçekten artık Ömer mutlu , huzurlu bir aile görmek istiyor.Ömer çok hoşgörülü ,anlayışlı biri keşke kardeşi Filiz'i ve Yılmaz'ı da anlasaydı hoşgörülü yaklaşsaydı.İnşallah o günleri de göreceğiz.

Zevkten dört köşe olarak seyrettiğim sahneler ise Cem'in tırsak halleri, ne ödlek, ne korkak biriymiş meğer....

Mahalleninin Yılmaz'ı koruması beni çok duygulandırdı.Hepsi anlaşmış gibi Yılmaz'ı korudu.Hepsine helal olsun.Bir ara eyvah Cemil Yılmaz'ı ihbar edecek dedim.

Filiz'e gelirsek son ana kadar belki bir ümit Yılmaz'a inanır diye bekledim.Ama nafile ağzına geleni söyledi.Çok fevri davrandı.Son belge suratına tokat gibi çarptı.Resmi bir evrak var ellerinde , bunun sahte olabileceğini aklına getirmedi.

Eylotuerk
02-12-06, 11:56
Yaa, bence herkes bana gore cok kati davraniyor, yok filiz le yilmaz birdaha birlesmesin yok baska biriyle evlensin yilmaz da baska biriyle evlensin mutlu olsun.....
Olur mu oyle sey yaaa......
Yani bencede yilmaz filiz i affetmesin ama yine bir sekilde birlessinler, ne bileyim acikli bir sekilde aglaya aglaya, yoksa ben bu (hala arkasinda duran tek kisi olaraktan) buyuk askin birlesmesini istiyorum, ve eminim ki onla sadece ve sadece birlikte mutlu olabilirler.......

forever_bim
02-12-06, 12:00
52. bölüm yorumum.

Öncelikle oldukça iyi bir bölüm izlediğimi söyleyerek gıcık olduğum 2 karakterle başlamak istiyorum.

CEM: Her gördüğümde sinirlerim biraz daha tepeme çıkıyor. Yüzsüzün önde gideni. Güya Filiz’den etkileniyor. Filiz’e ilaç verdiğinde aman Tanrım dedim. Bir de Filiz’e sarılıp teselli etmesi, nerdeyse ölümüne sebep olduğu Ömer’in olduğu yere her fırsatta gidip sahte destek gösterileri sunması hakikaten sinir bir durum. Ayrıca da çok ödlek. Yılmaz’ı görünce nasıl da silaha davrandı nasıl tırstı tehdit haberini alınca. Korkak işte. Defterinin dürülmesi yakındır.

HANDAN: Bir insan ancak bu kadar iritre edici olabilir. Bu kadın evlatlarını da sevmiyor. Yahu beğenmediğin Feride Ömer’in hayatını kurtarmış, öksüz torununa annelik yapıyor, Elif en fazla onunla vakit geçirmekten hoşlanıyor, Feride’nin gelişiyle evindeki ağır kasvetli hava dağılmaya başlamış kadının tafrasına bak. Filiz’le Ömer Feride’yi savunduklarında da kurduğu cümleler ortada “sen karışma Filiz” , “Lütfen sen karışma Ömer”. Yahu be kadın oğlun ve de kızın Feride’yle arkadaş ve de ondan memnun, torunun desen hakeza memnun. Yaptığın yüzsüzlük olmuyor mu? Handan’ı Cem’le evlendirsek mi acaba?

Gelelim öteki karakterlerimize.

KÜÇÜK ELİF: Nasıl da patlattı yastığı Handan’ın kafasına. Tam isabet. Bayıldım. Bölümün yıldızıydı. Sırf bu çocuk için bile diziyi izlerim. Yastığı eline alıp “baba sen de bizimle oyna” dediğinde şimdi dedim tamam yastık Ömer’e çarpacak dikişler patlayacak, görün o zaman yaygarayı dedim kendi kendime. Bir de baktım yastığı Handan’a geçirmiş. Helal olsun.

ÖMER: Yine çok fazla olmasa da Ömer’i de gördük bu bölüm. Giydiği eşofmanlar Puma markaydı kapatmaya gerek yoktu nasılsa gördük. Filiz’le olan sahnesi çok hoşuma gitti. Aferin Ömer. Kızkardeşini kendisinin hiçbir suçu olmadığı bir olayda “neden beni yargıladın?” diye sormadan direkt olarak kırgın olmadığını belirtti. Filiz’le Ömer’in sahnesi hakikaten en güzel sahneydi. Gördük ki o kadar tatsız olaya rağmen Filiz’in ve Ömer’in sevgileri hiç azalmamış. Ömer’in Filiz’e gurur yapmaması çok iyi oldu. Ömer’in en sevdiğim özelliği bu zaten, sevdiklerine karşı anlamsız kompleksler gereksiz gururlar yapmıyor. Elif’e karşı da böyleydi. Feride’nin nasıl biri olduğunu gördükçe ondan etkilenecek çünkü Feride çok iyi bir kız ve onların üzerinde emeği çok fazla.

FERİDE: Kız ne yaparsa yapsın, Handan Hanım’a yaranamıyor. Yahu Ömer’in canını kurtardı suç oldu, Elif’le uyudu (canlarım benim ne şekerdiler o sahnede) suç oldu. Ömer’e yemek masasından kalkarken yardımcı oldu yukarıya çıkmasına Handan Hanım Filiz’i de peşlerine taktı. Filiz’i çok severim asla sorun degil zaten de Handan çok gıcık ya. Umarım da Feride Elif kadar dirayet sahibi olur.

FİLİZ: Bu bölüm içinde ne kadar büyük yangınların koptuğunu anladık. Kesinlikle son ana kadar Yılmaz’a inanmıştı. Ta ki son delil gelene kadar. Cem’in evinde kalması benim de hoşuma gitmedi. Keşke hastaneye ya da Elif’le Feride’ye eve gitseydi. Belki Feride’yle de dertleşirdi. Canan’ın evinde tam bir yıkım yaşadılar Yılmaz’la. Sorması gereken sorular oldukça doğal ve beklenen sorulardı. Tabii ki de Filiz sonradan pişman olacak ama kabul edin son noktaya kadar direndi. Ömer yargılandığında Filiz’e gurur yapmamıştı ama Yılmaz öyle mi ki? Filiz’le Ömer’in düzelmesi iyi oldu. Her şerde bir hayır vardır lafı boşuna söylenmemiş. Filiz’le ilgili son bir şey daha söylemek istiyorum. BEN FİLİZ’İ ANLAYABİLİYORUM.

YILMAZ: Dedim size bu adam işi polise bırakmaz kahramanlığını kendi yapar. Kaçtı kaçtı o kaçtıkça benim başım döndü. Cemil’den yardım geleceğini beklemiyordum. Ama geldi. Düşmanını anlamasına çok sevindim. Haftaya da aklanır ve de Filiz pişman olunca her halde triplerine başlar. Malum Yılmaz aşırı gurur yapan biri. Son sahneden kötü bir şey çıkmaz Cem cd’yi alsa da kamera kayıtları duruyor.

NALAN-EMRE-KEREM: Zaten bu ilginin er geç açığa çıkacağı belliydi. Kerem’in Nalan’a aşkı çok hoşuma gidiyor ve saygı duyuyorum ama yaptığı resmen hödüklüktü. Kaba kuvvete hiç gerek yok oysa ki. Nalan Emre’ye aşık falan değil ki.

CEMİL-FAHRİYE-SALİH: Cemil’in Yılmaz’a yardım etmesi evinde barındırması iyi oldu. Ama tanıdığım Cemil bunu şövalyelik yapmak için kullanır. Salih ve de Fahriye’ye de sorun yaratır.

Bölüme damgasını vuran iki söz.

Birincisi Aynalı’dan: Düşmanın mertse korkma namertse kork.

İkincisi Ömer’den: Bu evde neşeli kahkahalar duyulmayalı öyle çok zaman geçti ki.

Sevgiyle kalın.

benim
02-12-06, 12:29
az önce magazin D de dünkü bölümü gösterdiler.Herkes tarafından bilenen şeyler ama , gelecek bölümle ilgili tüyo verdi.Cem artık suçunu kabul edecekmiş.Suçsuzluğunu ispatlayan Yımaz Filiz'i affedebilecek mi...

tebessüm
02-12-06, 12:30
Yaa, bence herkes bana gore cok kati davraniyor, yok filiz le yilmaz birdaha birlesmesin yok baska biriyle evlensin yilmaz da baska biriyle evlensin mutlu olsun.....
Yani bencede yilmaz filiz i affetmesin ama yine bir sekilde birlessinler, ne bileyim acikli bir sekilde aglaya aglaya, yoksa ben bu (hala arkasinda duran tek kisi olaraktan) buyuk askin birlesmesini istiyorum, ve eminim ki onla sadece ve sadece birlikte mutlu olabilirler.......

bende sonuna kadar arkasındayıım..yapmayın arkadaşlar biz bu aşka inanarak izledikk...yılmazda enbaşta filize büyük hata yaptı aam filiz affetti evlenme teklifnde düşünecem bile demedi çünkü aşıktı yılmaza şimdi filizde bir hata yaptı hemde büyük bir hata ama onlar ayrılmamaları ayrılırlrsa benm diziye olan inancım kalmaz ayrılmalarndan kastıM:hiçbirleşmemeleri,başka biriyle olursa yılmaz inandırııcı gelrmi arkadaşalr enbaşından beri biz değilmiyiz elif değil filiz gerçek aşkı diyee ben sonuna kadar destek veriyorum YILMAZ&FİLİZ

matraka
02-12-06, 12:33
pinkzone göktelen temeli atıyorsun galiba çok uzun olucak yorumları bitirdim senin yorumunu bekliyorum ondan sonra bende yoruma geçicem bakalım gene aynımı düşünüyoruz

Eylotuerk
02-12-06, 12:35
bende sonuna kadar arkasındayıım..yapmayın arkadaşlar biz bu aşka inanarak izledikk...yılmazda enbaşta filize büyük hata yaptı aam filiz affetti evlenme teklifnde düşünecem bile demedi çünkü aşıktı yılmaza şimdi filizde bir hata yaptı hemde büyük bir hata ama onlar ayrılmamaları ayrılırlrsa benm diziye olan inancım kalmaz ayrılmalarndan kastıM:hiçbirleşmemeleri,başka biriyle olursa yılmaz inandırııcı gelrmi arkadaşalr enbaşından beri biz değilmiyiz elif değil filiz gerçek aşkı diyee ben sonuna kadar destek veriyorum YILMAZ&FİLİZ

Oh be sagol ya en azindan bir kisi bana destek verdi, ayrica ilk tuyomuzda gelmis oldu cem sucunu kabullenecekmis!!!!!!!!!Ama yilmaz kesinlikle filiz i affetmeyecek zaten tahminim bir daha soyleyeyim acikli bir sekilde olacaktir!!!!!!!!!!!!
Bu arada gozume carpan bir hata var hani nalan sarki soyleyecekti, ki o oylece durdu konserde mikrofonu bile yoktu agzini dahi kipirdatmadi......

Eylotuerk
02-12-06, 12:37
Martraka acaba elinde yeni tuyolar varmi gelecek bolmlerle ilgili, varsa hemen soylebilirmisin????????

sinem*
02-12-06, 12:38
az önce magazin D de dünkü bölümü gösterdiler.Herkes tarafından bilenen şeyler ama , gelecek bölümle ilgili tüyo verdi.Cem artık suçunu kabul edecekmiş.Suçsuzluğunu ispatlayan Yımaz Filiz'i affedebilecek mi...

bende izledim ömerle ilgili de ölüm kalım savaşını kazanacak mı diyordu :):) filizde yılmazdan af dileyecekmiş

Eylotuerk
02-12-06, 12:41
bende izledi ömerle ilgili de ölüm kalım savaşını kazanacak mı diyordu :):) filizde yılmazdan af dileyecekmiş

Tabii yilmaz artik eski gururlu yilmaz imiz hic kabul eder mi???ETMEZ
Zaten demisti sana sucsuz oldugumu ispatlayacagim ama o gun geldiginide ikimiz icin cok gec olmus olacak

tebessüm
02-12-06, 12:42
Oh be sagol ya en azindan bir kisi bana destek verdi, ayrica ilk tuyomuzda gelmis oldu cem sucunu kabullenecekmis!!!!!!!!!Ama yilmaz kesinlikle filiz i affetmeyecek zaten tahminim bir daha soyleyeyim acikli bir sekilde olacaktir!!!!!!!!!!!!
Bu arada gozume carpan bir hata var hani nalan sarki soyleyecekti, ki o oylece durdu konserde mikrofonu bile yoktu agzini dahi kipirdatmadi......

cnm aynı şeyleri düşünmüşüzz nalan ellerini önnüne bağlamş sanki şarkıyı söyleyen değil dinleyen gibiydi tık yoktu yani...yapma cnm ya birleşmeyecekelrnmi düşünyrsunn ya ozman netadı kalırr amaaa???bu ir tiyo falanmı yoksa senn şahsi düşüncenmi buarada sonuna kadr senn yanındyım yani yılmazla filziin çünkü ben bu diziye başaldıımda elif için filizi kullanıyrdu yılmaz ozman bile filize aşık olacnı düşünp izledm onalrın aşkına inandım bu böyle de devamö edecek

tebessüm
02-12-06, 12:44
Tabii yilmaz artik eski gururlu yilmaz imiz hic kabul eder mi???ETMEZ
Zaten demisti sana sucsuz oldugumu ispatlayacagim ama o gun geldiginide ikimiz icin cok gec olmus olacak

ama gerçek hayattada böle değlmdr bazen birtakm sözler söylrz ama bunları tutamayzz aşk fazla çalmaz kapyı gelnce kaybetmemek lazımm yılmaaz filizi affetsiiiinnnnnnnnnnnnnnn

Muge_ds
02-12-06, 12:45
dünküü bölümüü izledimm bi an öncee filizinn kafasını taşlara vurmasınııı istiorumm,,insan hesap sormaa maksatlıda olsaa bi konuşurduu yılmazlaa..

cem karakterineee diyecek hiç bi lafımm yokk..diziye ilk girdiğinde bu nerdenn çıktıı şimdi demiştim ve hakikatende ölee olduu..Handanın bu çocuğa bu kadar güvenmesidee benii sinir edioo bi dee çocuğaa teşekkür edioo zor günlerimizde hep yanımızdaydınn diee..zavallım bilmıokii o sorunlar hep cemin yüzünden gerçekleştii...

olaylarııı cemin yaptığını öğrendikleindee şok olacaklarr ama ben yılmazdann nasıll özür dileyeceklerr ya daa yılmaz karşılarına çıkıp kendini akladığında napıcaklarını ve o surat ifadelerinin nasıl olacağını çok merakk edıorum!!

matraka
02-12-06, 12:50
bende izledim ömerle ilgili de ölüm kalım savaşını kazanacak mı diyordu :):) filizde yılmazdan af dileyecekmiş

kelime kelimesine böylemi dedi eminmisiniz valla bi tuhaflık var neyse sonra söylerim sinem hoşgeldin pinkzone yorumunu yazsın bende yazim sonra görüşürüz

archshe
02-12-06, 12:50
sevgili forever_bim çok güzel analizler yapmışın gene...ama bişeyi demeden geçemicem filizi anlayabiliyorum ve yılmaz gurur yapar gene demişin...bu konuda sana katılamıyorum maalesef...bikere başından beri herşeyine iyi niyetle baktığım savunduğum anlayabildiğim filizi bu bölüm hiç anlamadım...son delil çokmu farklıydı diğerlerinden bu kadar şeyi planlamış bir insanın yapamayacağı bişeymiydi silahı çalmak....hem fazla da yasını tutmadı olanların oysa yılmazın hisseleri istediğini düşündüğünde kendiyle ne güzel hesaplaşmıştı....niye ağlıyosun yılmaz böyle bi adam diye günlerce kötü gezmişti...ama galiba abisinin vurulması daha önemsizdi...yılmazın bunu yapmış olması daha doğaldır ki biraz ağladı sonra hemen ertesi gün cemin evinde kehvaltı yaparken gülüyodu bana yılmazla sahnelerini aklıma getirdi...filiz üzülünce yılmaz teselli ederken filiz böyle nazlı bir gülümseyişe girerdi...hemen işine döndü...hiç bişey olmamış gibi hayatına devam etti...ailesinden özür diledi kapattı konuyu...hele polisi arama konusuna çok takıldım...canan olmasa da aramazdı ama yılmaza bişeyler kanıtlamasına ve daha fazla kırmasına çok şaşırdım...
yılmaz gurur yapar haklı olarak....neler söyledi filiz...yılmaz cananın yanına gittiğinde filizi merak ediyodu oysa o anlarda filiz kafasında neler kurmuştu yılmazın düşüncelerine zıt olarak....yılmaz zaten dedi olaylara başkasının gözüyle bakıyosun sana bunu kanıtlıcam ama ozaman bizim için geç olmuş olabilir...maalesef geç kaldı bile...
ömerin filize hiçbişey dememsine hem sevindim hem şaşırdım handan bile ses etmedi...yani tüm tekiner ailesinin tepkileri beni şaşırttı...hepsinin fazla tepkisizliği...

cemotara
02-12-06, 12:52
Bence dünkü bölüm çok güzeldi yani baya bir heyecanlıydı ama bu bölümden sonra anladımki filiz&yılmaz aşkı artık çok zor çünkü bütün ipler dünkü bölümde koptu ençokta yılmaz tarafından yani kesinlikle affetmiyecek filizi filizin sözlerinden sonra çok üzüldü ama ceminde ipliğini pazara çıkaracak filiz ise beklediğim gibiydi zaten biliyorduk delillere inanıp yılmazı suçlayacağını bundan sonra filiz dahada acı çekecek hele yılmaz başka kıza yönelirse ozaman filizin halini düşünemiyorum bile ama yinede filiz mutluluğu çok hakediyor ama galiba dizinin sonu kötü bitecek şu cemdende artık iyice nefret ediyorum bari iki bölüm sonra diziden çıksa onun yüzünden günaha girip duruyorum birde son bölümde yılmaz ceme çok güzel bir oyun oynayacak
ömer yine bu bölüm çok tatlıydı filizle olan sahne harikaydı birbirlerini nekadar çok sevdiklerinden herhalinden belli inş. filiz&ömer sahnelerini eskisi gibi çok görürüz küçük elif bu bölüm çok şekerdi ferideyle yastık savaşı yapması çok komikti hele yastığı handan hanıma atınca çok mutlu oldum handan hanım herzamanki gibiydi insanları aşşağılamaktan başka birşey yaptığı yok
yılmazın polislerden kaçarken gazi mah. davranış şekli çok güzeldi tam bir dayanışma içindeydiler çok severek izledim o sahneleri cemilinde yılmaza yardım etmesi güzel bir davranıştı ama yinede salih ve fahriyeyi rahat bırakmaz gibi geliyor
Artık filiz&yılmaz barışsalar bile buda neredeyse imkansız gibi birşey oldu ama eğer barışırlarsa bu kesinlikle finale doğru olur bundan sonra filizin dahada acılarını göreceğiz senaristler filizi yerlerde süründürecekler bu kesinleşti sonundada büyük ihtimalle filizi öldürürler ve mutsuz son

Eylotuerk
02-12-06, 12:53
cnm aynı şeyleri düşünmüşüzz nalan ellerini önnüne bağlamş sanki şarkıyı söyleyen değil dinleyen gibiydi tık yoktu yani...yapma cnm ya birleşmeyecekelrnmi düşünyrsunn ya ozman netadı kalırr amaaa???bu ir tiyo falanmı yoksa senn şahsi düşüncenmi buarada sonuna kadr senn yanındyım yani yılmazla filziin çünkü ben bu diziye başaldıımda elif için filizi kullanıyrdu yılmaz ozman bile filize aşık olacnı düşünp izledm onalrın aşkına inandım bu böyle de devamö edecek

Yok bana gore yilmaz filiz i ilk etapta affetmesin ama sonra acikli bir skilde dayanamayip birbirlerine kavusup birdaha ayrilmayalim diye soz verip aglaya aglaya seni seviyorum demelei coook guzel olurdu.......
ve bende senin gibi yilmaz filiz i kulandiginda yilmaz filiz i sevecektir dedim simdi pes etmek niye????
Zaten artik filiz yilmaz aski bitirmistir artik iliskilerini bitirsinler diyenleri kiniyorum!!!!!!!

pinkzone
02-12-06, 12:54
Kafamı topladım ve geldim.. Yorumuma başlıyorum..

Öncelikle bölüm eşit dağıtılmıştı karakterler arasında.. Ama tabi kaynayan karakterler oldu.. Ali-Sema... Neyse Bu bölüm Cem'i oldukça çok gördük..Umarım bu bölümden sonra sahneleri azalır.
Öncelikle bol aksiyonlu bir bölümdü.. Zaman zaman fıtık olduğum ve zevkten dört köşe oduğum anlar oldu.
Karakterleri tek tek yorumlamaya gelirsek.

YILMAZ: Bu bölümün bence yıldızı idi.. Uzun zamandan beri perfornamsını bu kadar uzun bir süre sergileyememişti bülent inal.. Bu bölüm çıkışta olduğu bir bölümdü.. Yılmaz karakteri kendi işini kendi görmeyi sevdiği için bütün işleri çözmeye çalıştı bu bölüm.. Yani kahramanlıkla alakası yok.. Başkalarına havale etmek yerine olayları kendi çözmek istemesi kahramanlık sayılmamalı bence. Gazi mahallesindeki kaçışları iyiydi.. Tepeden nasılda sinsice ilerledi.. :) Filizle karşılaştığı sahnede filizin inanması için çok içinden geçirdi dualar.. Ama olmadı.. Filizin ona güvenmemesi çok kanına dokundu. Filizi yine test etti. Ama bu sefer telefon hamlesiyle.. Yapar mı yapmaz mı diye.. Yapacaktı.. O kadar gözüde karaydı. İnandıramaycağını anladı ve bir gün benim suçsuz olduğumu anlaaycaksın ama bu bizim için çok geç olacak.. Ama herşey aynı olmayacak gibi bir laf söyledi sanırım.. İşte yani.. Burda gurur yok bence.. Ne alakası var.. Sevdiği kadın ona güvenmiyorsa daha ne desin ki..Gurur değil burda Filizin söylediği laflardan pişman olacağını söyledi.. Gururla alası yok bence.. Bir sonraki sahnede zaten Filiz defteri kapanmıştır.. Yani gurur yapmıyor.. Artık bıktı ve usandı.. Ona artık bir daha dönemeyeceğinin sinyallerini verdi.Yılmazın Cemin adamlarını adamlarını yakaldığı sahne iyiydi. Ama Yılmazların adamlara davrandığı sahneler biraz abartıydı.. Aynalı abartı bence.. :) Sonra Yılmaz Cemi öğrendiğinde Yine telefonu kırdı.. 2. vakası... Telefon kırması.. Cemi evde bastığı sahne gerçekten görülmeye değerdi.. Yüzünde emin bir ifade vardı.. Sağlam olmadan oraya adım atmazdı bence Yılmaz. Silahın raftan alındığını varsayarsak.. Yılmaz o silahın şarjörlerini boşaltmıştır. Tabi Ekranıda gördü. Yani iyi performans sergiledi.

Filiz: Bu bölüm davranışlarıyla saçımı başımı yoldurtan karakteri.. Yani dediklerim tek tek çıktı.. Neden yanılmadım acaba.. Yargısız infaz yapmasına alıştık hadi.. Ya o laflar ne olacak. Bir daha hangi yüzle bakacak yılmazın yüzüne. Her defasında anlamadan dinlemeden şak diye darbeyi vuruyor. Yılmazla konuştuktan sonra bir süre sonra normal yaşantısına dönmesine güldüm.. Yani hiç mi etkilenmedin yaw. Neyse cemin evinde kalması bana göre pek önemli değil. Arkadaş sanıyor.. Bende olsam arkadaş sandığım birine böyle sarılırdım. Neyse ailesine ben yanlış yapmışım. Yılmaza hiç güvenmemeliydim.. Bu sözlerine fıtık oldum. Sonra bide çocuğun resmini buruştrup attı. Üstüne çıkıp çiğneseydin bari hırsını almış olurdun filiz.. Yılmaz bile sana çok kırgın olduğu bölümde bile resmini buruşturdu ama atmaya kıyamadı.. Ama sen hemen attın.. cık cık ... Ya ben daha filiz hakkında yazmıyım.. Nerden tutsam elimde kalıyor filiz yaw.
Ömer: Sahneleri azdı yine.. Ama iyi sahneleri vardı. Evdeki yastık savaşına gitmesi iyi oldu.. Neşeli hallerini özlemişiz bu adamın.. Asıp kestiği bağırıp çağırdığı bölümleri değil. O sahnelerdeki performansı iyiydi.. Filizlede konuşurken beklenen hareketi yaptı.. Abidir affedecektir.. Kardeşi ne yapsa yapsın o.. :) Kızıyla daha çok muhabbeti geçsin.. Bizde az da olsa baba kız muhabbetine şahit olalım.. O sahnelerde çok şeker oluyor..
Cem: Hangi sahnesinden başlasam bilemiyorum. İlk önce filizle olan sahnelerinden başlayayım. Filizi elde etmek için herşeyi yapıyor.. Teselli etmeler.. Eve davet etmeler.. İlaç vermeler.. İlaç verince acaba dedim.. Uyku ilacı vermeye kalkışmasın bu.. neyse kız uyudu o da bakmakla ve koklamakla yetindi.. Zaten o sahneler bana iyi bir sinir harbi yaşattı. Ertesi gün şirketteki halleri ve herşeyi planlaması şirket açısından planlarının tıkır tıkır işleyeceğinin göstergesi.. Yılmazın mesajını alınca gözlerindeki korku görülmeye değerdi.. O sahneden sonra herşeyden nem kapmaya başladı..Acaip tırsak oldu.. En çok tırsaklığına güldüm.. :img-hyste :img-hyste Yılmazdan çok korkuyor yaw bu.. :img-hyste :img-hyste
Yılmaz bööööö dese korkudan altına işer bu.. :img-hyste :img-hyste

pinkzone
02-12-06, 12:55
FERİDE: Hıım bu bölümde gitmedi Yılmazlara benim sinirleri zıplattı.. Neyse zaten bu saaten sonra gitmesin bir zahmet.. Küçük elifle anlaşması iyiydi.. Yatakta yatmalarına lafım yok ama.. Şurda handan hanıma katıldım ne yazıkki.. O saat olmuş kızı uyutmamış.. Mazaret üstüne mazaret.. Senin görevin kızı belli saatlerde uyutmak değil mi yaw. Mazaret koşamaya gerek bile yoktu.. Babasıyla konuştuktan sonra git yerine yatır.. O sahne sırf handan hanımın azar çekmesi için oluşturulmuş. Handan hanımın laflarına kayıtsız şartsızda olsa uymaya çalışıyor.. Pek sabırlı gözükmüyor.. Handan hanımın iğneli laflarına pek dayanacak gibi gözükmedi gözüme..
Küçük Elif: Küçük demek çok saçm aslında.. :) Handana o yapıştırdığı yastıktan sonra.. :img-hyste :img-hyste Yani seyircinin yapmak istediğini o yaptı helal olsun.. :happy0064 :happy0064 O sahnede çok güldüm. Küçük elife pasta yapmakta çok yakıştı.. Anasına benzemiş.. Mutfaktan çıkmıyor.. :)
NALAN-EMRE-KEREM: Keremi haklı görüyorum kim olsa öyle davranırdı.. Bide kremi unutmayın ki gazi mahalleli.. Delikanlı çocuk.. Emre yanlış yaptı.. Zaten uyuzum iyicene uyuz oldıum. Nalanda gözünü açsın artık. ablası gibi uzatmadan söylesin yaw. Ömer yılmaz olayına dönmesin buda. Nalan keremi seviyor. Keremde onu.. Nalan keremi söylediğini söyleyecekki araları düzelsin. Emreyede söylesin.. Emrede ağzının payını alsın..
CEMİL-FAHRİYE-SALİH: Cemil bu bölüm Yılmaza yardım ederek göz önünde bulunmaya çalıştı.. Göz boyayacak.. İyiyim bak ben anla diyecek.. Salih fahriyeye pek bir görev düşmedi bu bölüm ama.. Oğulları iyiydi.. :) Dayım yok dedi ya.. valla helal olsun dedim çocuğa..
Canan: İki kişinin arasını bulayım derken arada kaldı.. Filize ön yargılı davranma dedi.. Dinletemedi.. Sakalı yokki dinletemedi. :) Bu bölüm kapı açtığı ve az konuştuğu sahne vardı o kadar..
Aynalı Ekrem: Destek oldu bu bölüm yine.. :) Düşmanın mertse korkma namertse kork.Bu lafına bittim.. Valla Ekrem olmasaydı yılmaz çoktan içerdeydi sürünüyordu.. :)
Bölüm yorumum bitti.. Artık diğer mesajlarımda tahminlerimi yazarım.. :) Bölüm olarak iyiydi bence.. Tüyolar doğru çıktı pek şaşırmadım desem yeridir.

Eylotuerk
02-12-06, 12:57
Bence dünkü bölüm çok güzeldi yani baya bir heyecanlıydı ama bu bölümden sonra anladımki filiz&yılmaz aşkı artık çok zor çünkü bütün ipler dünkü bölümde koptu ençokta yılmaz tarafından yani kesinlikle affetmiyecek filizi filizin sözlerinden sonra çok üzüldü ama ceminde ipliğini pazara çıkaracak filiz ise beklediğim gibiydi zaten biliyorduk delillere inanıp yılmazı suçlayacağını bundan sonra filiz dahada acı çekecek hele yılmaz başka kıza yönelirse ozaman filizin halini düşünemiyorum bile ama yinede filiz mutluluğu çok hakediyor ama galiba dizinin sonu kötü bitecek şu cemdende artık iyice nefret ediyorum bari iki bölüm sonra diziden çıksa onun yüzünden günaha girip duruyorum birde son bölümde yılmaz ceme çok güzel bir oyun oynayacak
ömer yine bu bölüm çok tatlıydı filizle olan sahne harikaydı birbirlerini nekadar çok sevdiklerinden herhalinden belli inş. filiz&ömer sahnelerini eskisi gibi çok görürüz küçük elif bu bölüm çok şekerdi ferideyle yastık savaşı yapması çok komikti hele yastığı handan hanıma atınca çok mutlu oldum handan hanım herzamanki gibiydi insanları aşşağılamaktan başka birşey yaptığı yok
yılmazın polislerden kaçarken gazi mah. davranış şekli çok güzeldi tam bir dayanışma içindeydiler çok severek izledim o sahneleri cemilinde yılmaza yardım etmesi güzel bir davranıştı ama yinede salih ve fahriyeyi rahat bırakmaz gibi geliyor
Artık filiz&yılmaz barışsalar bile buda neredeyse imkansız gibi birşey oldu ama eğer barışırlarsa bu kesinlikle finale doğru olur bundan sonra filizin dahada acılarını göreceğiz senaristler filizi yerlerde süründürecekler bu kesinleşti sonundada büyük ihtimalle filizi öldürürler ve mutsuz son

Hey allahim ya hic olurmu oyle bir son yaa.....
filiz+yilmaz bence dizi bitmedende barisabilirler cunku mignatis gibiler o kadar ayriliga dayanmazlar yahu.....

sinem*
02-12-06, 12:58
dünkü bölümde gerçekten çok eğlendim özellikle handan hanımın kafasına inen yastıkla birlikte,feridenin hepimizin yaptığı anlamsız sorularıyla ( ömer uyanmış ömere uyndırdık mı sizi diyor :):) ,müjgan hanım gelmiş siz mi geldiniz diyor :) )

filizle yılmazın kavgalarında her zamanki olaylar yaşandı filiz kızgın bir halde kimseyi dinlemedi yılmaz ona güvenmediğini öğrenince hemen filize karşı sert davrandı hadi git hadi gibi laflarla (filizin telefonu eline alması gerçekten güzeldi resmen inatlaşmaları çok hoş oluyor)

yılmazı aramaya gelen polislerin en akıllıca yaptıkları iş ahmete yılmazın yerini sormak olduğunu düşünüyorum ...ne de olsa çocuk her şeyi söylerdi ama bu çocuk biraz eğitilmiş çıktı :)
yılmazın olayları kendisine yıkanın cem olduğunu öğrenince şaşırması ve hala neden olduğunu anlamaması güzeldi..bir de hepimiz filizden cemin kimliğini anlamasını bekliyoruz nasıl olacaksa :) yılmaz bile cem ona kötü davrandığı halde ve sürekli filizin peşinde olmasına karşın bunları neden yaptığını cemin evine gidince anladı filizin anlamaması normal yani

ömerle feride arasında şuan hiçbir şey yok ama yavaş yavaş temelleri atılıyor gibi ...bakışmalar hemen ömer kalkınca hizmet aşkıyla yanına koşması :) bakalım ilerde neler olacak

cemin yılmazdan korkaması gerçekten komikti,o kadar şey yaptı kimsenin anlamayacağını falan mı sanıyordu acaba ..son sahnede umarım yılmaz polisleri çağırmıştır yoksa tekinerler cemin suçlu olduğunu asla düşünmez

tebessüm
02-12-06, 13:00
Yok bana gore yilmaz filiz i ilk etapta affetmesin ama sonra acikli bir skilde dayanamayip birbirlerine kavusup birdaha ayrilmayalim diye soz verip aglaya aglaya seni seviyorum demelei coook guzel olurdu.......
ve bende senin gibi yilmaz filiz i kulandiginda yilmaz filiz i sevecektir dedim simdi pes etmek niye????
Zaten artik filiz yilmaz aski bitirmistir artik iliskilerini bitirsinler diyenleri kiniyorum!!!!!!!

bende ilk etapta afefetsn demiyorum birazcık koşsun filizcmz yılamzın peşnden yılmaz azmı koştu amaa biten birşey yok insanlar hata yapar büyükte hata yapar önemli olan sevgye aşka sahp çıkmak hangnz yılmaz yeni bir kıza aşık olursa inanacaksınz???düşünsenzee bu bölm çok kızdm filiz biranda konuyu kapadı yılmaz biranda kapadı??ne yani bizm izlediğimz ianandımzz aşk yalanmydı??bukadr kolay kapatablck birşeyse neden daha önce unutmadılar birbrlerni filiz gerçeği öğrennce affettrmk için elnden geleni yapacktr ama yılmazz zor affeder gbi görnyo tek ricam yılmazn başka bir kıza yönlendrlmemesi yani filiz kısaknsın görntüde birşeyelr olsunn aamaaa gerçek aşk devame tsn ayrıyken içlernde deavm etsn ensonndada birleşsnler:)

sinem*
02-12-06, 13:01

filizle yılmazın mutlu sonu tamamen ceme bağlı gibi bir ara çıksın sonra geri dönüp filizi kaçırsın yılmazla ömerde onu kurtarmak için beraber çalışsınlar o zaman hem ömerle yılmaz hem de filizle yılmaz barışır :)

tebessüm
02-12-06, 13:03
arkadaşalr tiyoları kim söyleyecejkti nolurr birileri sölesin burda çatlıyorzz filizi affetmesse falan diye bide reytngler nezman belli olur bilgisi olan avrmI??

tebessüm
02-12-06, 13:05
filizle yılmazın mutlu sonu tamamen ceme bağlı gibi bir ara çıksın sonra geri dönüp filizi kaçırsın yılmazla ömerde onu kurtarmak için beraber çalışsınlar o zaman hem ömerle yılmaz hem de filizle yılmaz barışır :)

aa bu akçırm apğlanını bende yapmştm sinemcm cem filizi kaybedecni anlayıp kaçırr yılmazda onu kurtarr demştm harika olur ömerle yılmazn arası düzelr ee onca korkudan sonra yılmazda filizi affeder:)

snymavii
02-12-06, 13:07

Tek başına değilsin arkadaşım yanındayım tabiki birleşsinler yani birleşmek zorunda kalsınlar :) nasıl olcak bilmiyom ama :) çünkü onların ki herşeye rağmen gerçek AŞK........

cemotara
02-12-06, 13:09

valla okadar çok istiyorumki filizle yılmazın mutlu olmasını ama çok zor gibi yani yılmaz bundan sonra filize çok katı davranacak filize hakaretler edecek taki filizin başı derde girinceye kadar ondan sonra yılmaz affeder ama iş işten geçmiş olabilir ozaman keşke mutlu sonla bitse ama acı bir sonla bitecek gibi bir his var içimde yani sonu ölümle bitecek bu aşkın inş. öyle olmaz ama gidişat o yönde

alperkaya
02-12-06, 13:10
http://www.magazinoku.com/index.asp?sayfa=rating
dün akşamın reytingleri

pinkzone
02-12-06, 13:11
Yılmaz delilleri polise verir. Polis Yılmaz tutuklar nezarethaneye atar. Savcılığa çıkarılan Yılmaz delilleri gören savcı Yılmazı serbest bırakır. Ama galiba Filiz hemen inanmaz onun yapmadığına.. Çünkü şöyle bir durum var. Suçlu kim öyleyse bu açıklanmadıkça Yılmaza güvenmeyecektir. Yılmaz Cem tehlkeli biri olduğunu biliyor.. Ve doğal olarak Filizi uyarcak. Ve Filiz zaten Yılmaza inanmıyor.. Bu söylediklerine hiç inanmayacak. Yılmazda söyle baktı ki inanmıyor ısrar etmez. Ama Cem'le uğraşmaya devam eder. Cem bütün delilleri yok ettiği için içeri girmez. Adamlarda yurt dışında. Ama cemin tek yok edemediği delil iş arkadaşı.. Yılmaz dört koldan Cem bir açığını muhakkak bulacaktır. Herşey açığa çıktığında ise Filiz çok pişman oalcaktır. Ama Yılmaz affemeyecektir. Acı bir olay onları tekrar bir araya getirecektir. Dizi eski yeşilçam filmlerinden esinlenmiyormu.. İşte size buyurun.. Senaryo..

sinem*
02-12-06, 13:13
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 SILA [NET] ATV 16.00 37.60
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 7.90 20.40
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7.90 18.50
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7.40 20.30
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7.40 18.90

S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 SILA [NET] ATV 16.50 41.70
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9.20 24.20
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7.50 19.20
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7.30 21.70
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7.00 22.40
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 6.60 20.10
7 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6.00 20.40

reytingler süper ya tabi arkadaşın verdiği link doğruysa :)

tebessüm
02-12-06, 13:14
Tek başına değilsin arkadaşım yanındayım tabiki birleşsinler yani birleşmek zorunda kalsınlar :) nasıl olcak bilmiyom ama :) çünkü onların ki herşeye rağmen gerçek AŞK........

aaaaaaa ohh filiz yılmaz birleşsn diyenler artıyorr evert doğru ne yaşanrsa yaşansın gerçek aşk birde arkdşalr bu dizi eski türk filmlernden esnllenlmesmi??ordada hep böle olur genelde adaam güvenemz eşine aldattını düşünr hatta katil oldnu düşndğüde vardı birtane sonra gerçekelr anlaşılır ve mutlu aile tablosu:)

tebessüm
02-12-06, 13:15
Yılmaz delilleri polise verir. Polis Yılmaz tutuklar nezarethaneye atar. Savcılığa çıkarılan Yılmaz delilleri gören savcı Yılmazı serbest bırakır. Ama galiba Filiz hemen inanmaz onun yapmadığına.. Çünkü şöyle bir durum var. Suçlu kim öyleyse bu açıklanmadıkça Yılmaza güvenmeyecektir. Yılmaz Cem tehlkeli biri olduğunu biliyor.. Ve doğal olarak Filizi uyarcak. Ve Filiz zaten Yılmaza inanmıyor.. Bu söylediklerine hiç inanmayacak. Yılmazda söyle baktı ki inanmıyor ısrar etmez. Ama Cem'le uğraşmaya devam eder. Cem bütün delilleri yok ettiği için içeri girmez. Adamlarda yurt dışında. Ama cemin tek yok edemediği delil iş arkadaşı.. Yılmaz dört koldan Cem bir açığını muhakkak bulacaktır. Herşey açığa çıktığında ise Filiz çok pişman oalcaktır. Ama Yılmaz affemeyecektir. Acı bir olay onları tekrar bir araya getirecektir. Dizi eski yeşilçam filmlerinden esinlenmiyormu.. İşte size buyurun.. Senaryo..

aynı anda benxer yorumklar yapmşzz:)evet eski türk filmleri hep sorun güvenszlktr ama mutlu usoon:)

matraka
02-12-06, 13:24
ıhlamurlar altında dizisinin bundan sonraki bölümlerinde istirarlı bi şekilde reyting artışı yaşadığını göreceğiz 2.olmuşuz 4.lükten sonra bunu hakettik sanırım :)olan hatırla sevgiliye oldu ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamadım 22-45 e dizimi konur dizinin pimini kendi elinle çekmektir bu çarşamba var perşembe var bunlara koy ıhlamurlar alrtında yalancı yarim dizisinden sonra hatırla sevgiliyide perişan etti dizinin şu an kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var artı yeni katılanlar bu gelecek 10 bölümde bence artmaya devam edicektir.

Ö.z.g.ü.l.
02-12-06, 13:24
çok güzel bir bölümdü! Önceki bölümler sikiciydi ama simdi tam eskisi gibi güzeldi! Ah umarim Aynali Yilmazi takip etmistir.

öff be ne iyi oldu ömer hastaneden çikti. önceden adama gicik oluyordum ama simdi onu çok seviyorum! ömer iki akilandi Elife bagirmiyor. Neydi o ya, hep Elife bagrirdi kizardi. Simdi tam bir baba olmus.

Filiz yine yilmazdan süpeleniyor. Tamam kiz hakli, kim olsa süpelenirdi. Hersey Yilmazin yapti gösteriyor. Ama Filiz ayrilmasin Yilmazdan. Hep ayriliyorlar. Çok bozuluyorum.

ömer hayranı
02-12-06, 13:25
arkadaşlar dün akşam çok güzeldi fakat ömerin sahneleriazdı çogalsın lütfen cemin psikopatlıklarını izleeyemiyorum feride bencediziye renk katmıyor daha güzel birisisi diziye girerek ömerin aklını başından alsın elif gibi ben ve arkadaşlarım sinan tuzcuyu çok seviyoruz dahaçok göz önünda dursun 2.plana atılmasın bunu haketmiyor

matraka
02-12-06, 13:27
ayrıca atv nin yapmaya çalıştığınıda anlayamadım sılanın süresini uzatarak bizim diziyi çökermeye çalışıyor ama nafile...bu yayın politikasını hiç sevmiyorum gösteriş yapmaya ne gerek var çünkü erken başlasa ıhlamur altında dizisi sılaya rakip olacak reytingler alıyor tabi işlerine gelmiyor bu

tebessüm
02-12-06, 13:29
ıhlamurlar altında dizisinin bundan sonraki bölümlerinde istirarlı bi şekilde reyting artışı yaşadığını göreceğiz 2.olmuşuz 4.lükten sonra bunu hakettik sanırım :)olan hatırla sevgiliye oldu ne yapmaya çalışıyor bunlar anlamadım 22-45 e dizimi konur dizinin pimini kendi elinle çekmektir bu çarşamba var perşembe var bunlara koy ıhlamurlar alrtında yalancı yarim dizisinden sonra hatırla sevgiliyide perişan etti dizinin şu an kemikleşmiş bir izleyici kitlesi var artı yeni katılanlar bu gelecek 10 bölümde bence artmaya devam edicektir.
kesnlkle katılıyorm ıhlamurları 4.lükte görnce çok üzülyrdm dizimz bu yeri haketmyrdu şimdi 2cyz inşalalh dahada teyrnglermz artacak:)buarada hatrla sevglyi izlemyrm ama ıhlamurlarn karşısına koymak büyük bir hata

pinkzone
02-12-06, 13:30
ayrıca atv nin yapmaya çalıştığınıda anlayamadım sılanın süresini uzatarak bizim diziyi çökermeye çalışıyor ama nafile...bu yayın politikasını hiç sevmiyorum gösteriş yapmaya ne gerek var çünkü erken başlasa ıhlamur altında dizisi sılaya rakip olacak reytingler alıyor tabi işlerine gelmiyor bu

Diziy 22.45 almışlardı ya.. İnan dizinin başından iki sahne kaçırdım.. Bizim dizi bitti o dizi başladı.. Valla yayın saati olarak güldüm baya.. Bu mu rakip olacak.. :) Ama bundan sonra olmaları zor çünkü.. I.A artık çıkışa geçti bu bölüm.. Bu bölüm öyle bir yerde bitti ki.. Reyntingler tavan yapacaktır.
2.Olmamız engelenemez..

cemotara
02-12-06, 13:31
Arkadaşlar yeni tüyolarmı var açıklarsanız sevinirim birde reytinglerde ikisindede ikinci olmuşuz sıralama olarak güzelde oran olarak abdede hep 30 un üzerinde share alırdık ama 2 bölümden beri 30 un altında alıyoruz ama reytingi güzel 10 a yakın almış zaten dizimiz biteseye kadar reytiglerimiz güzel olacak hatırla sevgili tahmin ettiğim gibi çıkacak en fazla iki bölüm sonra gününü değiştirirler zaten sıla geç biten bir dizi onun için hiç şansı yok gerçi 10 dada başlasa yine hiçbirşey değişmez ona benzer reyting alır yine hatırla sevgili

devil61
02-12-06, 13:35
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-TOTAL Sh-TOTAL
1 SILA [NET] ATV 16.00 37.60
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 7.90 20.40
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7.90 18.50
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7.40 20.30
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7.40 18.90

S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 SILA [NET] ATV 16.50 41.70
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9.20 24.20
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7.50 19.20
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7.30 21.70
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7.00 22.40
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 6.60 20.10
7 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6.00 20.40

reytingler süper ya tabi arkadaşın verdiği link doğruysa :)

bırı gelır bırı gıder nasıl yalancı yarımı gonderdık hatırla sevgılıyıde bozguna uğrattık.pınkzone benı cok guldurdun annesı gıbı mutfaktan cıkmıyo.bnmde teyzem elıfe ver mutfakta otursun dıyodu:)matraka ver artık su tuyoları heyecandan olecem.

pinkzone
02-12-06, 13:35
Cemotora onun nedeni.. Türkiye kanalında erken verilip avrupa geç verilmesinden kaynaklandı.. Genelde hep avrupada erken başlardı.. Ama artık kanallar uyandı.. Normal kanal önce yayınlamaya başladı. Bide fragmandaki son sahneler de Elifli olan sahneler gitmiş. Yerine aşk dolu görüntüler süslemiş.. :)

forever_bim
02-12-06, 13:36
Arkadaşlar diyorsunuz ki;

Filiz'in Cem'den şühe etmemesi normal. Tamam katılıyorum. Ben de olsam aklıma gelmez.

Filiz'in Yılmaz'dan şüphe etmesi anormal bir durum diyorsunuz.

Deliller var ve Filiz kaçtığında bile Yılmaz'ı savundu. E tamam da Filiz kimden şüphe edecek? Ömer kendini vurdurmayacağına göre aklına gelen ilk isim Yılmaz olacaktır.

Sevgili Pinkzone;

Yorumunu zevkle okudum. Beklediğin gibi bir bölüm olmuş. Yorumunun Yılmaz kısmı biraz benim yoruma yanıt olmuş farketmedim degil hani:good: Bence gurur yapacak Yılmaz Filiz'i ondan affetmeyecek.

matraka
02-12-06, 13:37
Arkadaşlar yeni tüyolarmı var açıklarsanız sevinirim birde reytinglerde ikisindede ikinci olmuşuz sıralama olarak güzelde oran olarak abdede hep 30 un üzerinde share alırdık ama 2 bölümden beri 30 un altında alıyoruz ama reytingi güzel 10 a yakın almış zaten dizimiz biteseye kadar reytiglerimiz güzel olacak hatırla sevgili tahmin ettiğim gibi çıkacak en fazla iki bölüm sonra gününü değiştirirler zaten sıla geç biten bir dizi onun için hiç şansı yok gerçi 10 dada başlasa yine hiçbirşey değişmez ona benzer reyting alır yine hatırla sevgili

toplam reytingin az olması ölçüm saatlerinden kaynaklanıyor atv sılayı uzatıyor ya ondan eğer uzatmasa ıhlamurlar altında sılaya çok yakın reytingler alıyor benim hiç uygun görmediğim bi yayın politikasıdır.kanald de binbirgece dizisini türkiyenin yarısından fazlası izliyor ama uzatma yok saatler aynı yayın politikası öyle olmalı

yeşil_2
02-12-06, 13:39
Jenerik Videosunun Sonundaki Elifli Sahneler Gitti. Yerine Filiz-yilmazli Sahneler Geldi.

devil61
02-12-06, 13:39
toplam reytingin az olması ölçüm saatlerinden kaynaklanıyor atv sılayı uzatıyor ya ondan eğer uzatmasa ıhlamurlar altında sılaya çok yakın reytingler alıyor benim hiç uygun görmediğim bi yayın politikasıdır.kanald de binbirgece dizisini türkiyenin yarısından fazlası izliyor ama uzatma yok saatler aynı yayın politikası öyle olmalı

boyle yapmamalılar haklarıyla kazanmalılar.onlarda bılıyorlar bellı bır sureden sonra onumuzde duramayacaklarını.matraka artık tuyoları versen.

Aynali 11
02-12-06, 13:40
arkadaslar umarim yilmaz gelecek hafta cemin planini ortaya cikarir ve filiz hemen uyanir böylece ikisi icin de hersey cok gec olmaz

matraka
02-12-06, 13:42
forumda çoğu kişiyle aynı fikirde olmadığım yorumumu yazmakla meşgulüm ama tiyoları yazmamayı bile düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim yazıcam çünkü geçen bölümün aynısını yani olacakları davranışları hepsini bildik o yüzden de izlerken sıkılırım diye düşünmüştüm ama farkettimki acayip heyecanla izledim sanki ilk günlerine dönmüş gibiydi.her ne kadar aksaklıklar olduysa

devil61
arkadaslar umarim yilmaz gelecek hafta cemin planini ortaya cikarir ve filiz hemen uyanir böylece ikisi icin de hersey cok gec olmaz

yılmaz sucsuzluğunu ıspatlayınca fılızı kolay kolay affetmeyecek.bence cem fılıze bırsey yapacak ve ondan sonra barısırlar.bence yılmaz kafasında bu ılıskıyı bıtırdı.artık ne kadar cok severse sevsın ınsan bır yerde dur demek zorunda kalıyo.bu fılızde adamı fıtık eder.yılmaza ask konusunda gelen vurdu gıden vurdu zaten.bence yenı gelen kızla fılızı unutmaya calısacak ama unutamayacak.

cemotara

Kesinlikle doğru söylüyorsun ikiside aynı anda başlayıp aynı anda bitirseler sıla ı.a. kafa kafaya gider

sezinti
02-12-06, 13:44
Sevgili matraka

Bölümlere yorum yazmama kararım devam ediyor,- istisnalar dışında- diğer kanalın dizi saatini uzatmasının iki nedeni vardır. Bunlardan birisi prime time da birinciliği almak, ikincisi reklam pastasından daha fazla pay almak ve pazarlama stratejileri ile ilgili durumdur. Dizilerin diğer günlere kaydırılmasında temel amaç budur. Güçlü bir dizinin sonra diğer sevilen bir diziyi koymaktır.
Saygılar efendim, sizlere iyi yorumlar.

sinem*
02-12-06, 13:44
forumda çoğu kişiyle aynı fikirde olmadığım yorumumu yazmakla meşgulüm ama tiyoları yazmamayı bile düşünmüştüm ama sonra vazgeçtim yazıcam çünkü geçen bölümün aynısını yani olacakları davranışları hepsini bildik o yüzden de izlerken sıkılırım diye düşünmüştüm ama farkettimki acayip heyecanla izledim sanki ilk günlerine dönmüş gibiydi.her ne kadar aksaklıklar olduysa

tüyolar gelince daha zevkle izliyoruz hem öyle sıkılacağımız tüyolar olmuyor sadece filiz hamile kalacak deme yeter :) merakla bekliyorum tüyoları

pinkzone
02-12-06, 13:45
Sevgili Pinkzone;

Yorumunu zevkle okudum. Beklediğin gibi bir bölüm olmuş. Yorumunun Yılmaz kısmı biraz benim yoruma yanıt olmuş farketmedim degil hani:good: Bence gurur yapacak Yılmaz Filiz'i ondan affetmeyecek.

Yılmaz hadi gurur yaptı diyelim.. Sence ortada gurur yapmasını oluşturacak sözler duymadımı .. Kaç defa yanlış anlayacak Filiz onu.. Yani yılmaz kaç kez daha ona suçsuz olduğunu ispatlayacak. Her suçsuz olduğunu ispatlaması için illa delil mi gerekiyor.. Filiz anlamadan dinlemeden için yargıladı. Sevdiği insana son dakikaya kadar inanıyor..Kaldıki yılmaz ona birileri benle uğraşıyor demişti.. Bunun da mı hiç önemi yok.. Yok valla.. Yılmazın affetmesi kolay koaly olmaz.. Bırakında o sözleri duyduktan sonra gurur yapsın.. Sonuçta en beklemediği kişiden darbe yedi sarsıldı.. Artık eskisi gibi hiçbirşey olmamış davranması beklenemez. Tıpkı Filizin Yılmazın suçsuzluğunu öğrene kadar davranışları gibi.. O da gurur yapar.. O da sevdiğinden darbe yemiş görür kendini.. O zaman Filizde gurur yapsın.. Oldu ya.. Yılmaz burda gurur yapması normal.. Darbe yedi başka şekilde davranılması beklenemez.

matraka
02-12-06, 13:48
aslında çoğu tahmin ettiğimiz şeyler evet filizle yılmaz son bölümlere doğru barışacakları yılmazın delil yetersizliğinden serbest kalacağı (güvenlik kamerası görüntüleri galiba)cemin ortaya çıkmayacağı onunla ihale davasına kadar açıkta kalacağı cemin çöküşünün yanındaki çalışan tarafından olacağı bununda ihale meselesi ortaya çıkınca sahte imza konusunda paniğe kapılacak ve konuşucakmış 2 bölüm içinde filizle yılmaz arasında bi konuşma geçeceği iplerin tamamiyle kopacağı

ne kadar doğrudur bilemem genede şüpheyle bakın derim ama hepsi çıkıyor gerçi:)

HBERTH
02-12-06, 13:49
TELE - BAROMETRE
1 ARALIK 2006 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 16 37,6
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 7,9 20,4
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,9 18,5
4 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 7,4 20,3
5 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7,4 18,9
6 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,7 18,4
7 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,7 14,7
8 HABABAM SINIFI SINIFTA KALDI (T.S) [NET] STAR 5,6 13,2
9 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 5,5 14,9
10 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,2 14,1
11 CENNET MAHALLESI (TKR) [NET] SHOW 5,1 18,8
12 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,1 14,1
13 ONG BAK (Y.S) [NET] STAR 5 14,1
14 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 4,6 16,6
15 ASK OLSUN (AKSAM) [NET] SHOW 3,9 9,3

TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
1 ARALIK 2006 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 16,5 41,7
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,2 24,2
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,5 19,2
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7,3 21,7
5 KANAL D ANA HABER BULTENI [NET] KAND 7 22,4
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 6,6 20,1
7 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 6 20,4
8 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,1 21,8
9 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 5,1 16,4
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 4,9 15,9

devil61
02-12-06, 13:50
Yılmaz hadi gurur yaptı diyelim.. Sence ortada gurur yapmasını oluşturacak sözler duymadımı .. Kaç defa yanlış anlayacak Filiz onu.. Yani yılmaz kaç kez daha ona suçsuz olduğunu ispatlayacak. Her suçsuz olduğunu ispatlaması için illa delil mi gerekiyor.. Filiz anlamadan dinlemeden için yargıladı. Sevdiği insana son dakikaya kadar inanıyor..Kaldıki yılmaz ona birileri benle uğraşıyor demişti.. Bunun da mı hiç önemi yok.. Yok valla.. Yılmazın affetmesi kolay koaly olmaz.. Bırakında o sözleri duyduktan sonra gurur yapsın.. Sonuçta en beklemediği kişiden darbe yedi sarsıldı.. Artık eskisi gibi hiçbirşey olmamış davranması beklenemez. Tıpkı Filizin Yılmazın suçsuzluğunu öğrene kadar davranışları gibi.. O da gurur yapar.. O da sevdiğinden darbe yemiş görür kendini.. O zaman Filizde gurur yapsın.. Oldu ya.. Yılmaz burda gurur yapması normal.. Darbe yedi başka şekilde davranılması beklenemez.

yılmaz o sozlerı duyunca yıkıldı resmen hatta canana bunlara dayanmamın nedenı fılız demıstı.fılız gene her zamankı gıbı kestı attı.bu kdar kolay toparlanacağınıda dusunmuyodum doğrusu.ama yılmazı o kızla gorunce ne yapacak acaba.fılızede cok uzuluyorum.fılızın bunları yapmasının nedenının butun sevınclerı,uzuntulerını kendı kendıne yasaması.bır ınsanın hıc mı arkadası olmaz?karakterı sağlam olmasaydı fılızımızıde kaybedecektık.kendımı sahsen fılızın yerınde dusunuyorumda ınsan bunalıma gırer be!

matraka
02-12-06, 13:51
Sevgili matraka

Bölümlere yorum yazmama kararım devam ediyor,- istisnalar dışında- diğer kanalın dizi saatini uzatmasının iki nedeni vardır. Bunlardan birisi prime time da birinciliği almak, ikincisi reklam pastasından daha fazla pay almak ve pazarlama stratejileri ile ilgili durumdur. Dizilerin diğer günlere kaydırılmasında temel amaç budur. Güçlü bir dizinin sonra diğer sevilen bir diziyi koymaktır.
Saygılar efendim, sizlere iyi yorumlar.

sezinti meraktan öldürüceksin beni bari nedeninide söyle de öyle yazma seni baştan beri takip ediyordum yazmadığını farkedince sezintiyidemi kaybettik dedim galiba kaybetmişiz ama en azından nedenini borçlusun diye düşünüyorum

sinem*
02-12-06, 13:52
Yılmaz hadi gurur yaptı diyelim.. Sence ortada gurur yapmasını oluşturacak sözler duymadımı .. Kaç defa yanlış anlayacak Filiz onu.. Yani yılmaz kaç kez daha ona suçsuz olduğunu ispatlayacak. Her suçsuz olduğunu ispatlaması için illa delil mi gerekiyor.. Filiz anlamadan dinlemeden için yargıladı. Sevdiği insana son dakikaya kadar inanıyor..Kaldıki yılmaz ona birileri benle uğraşıyor demişti..

ama bunu düşününce suçunu başkasına atmak içinde söylüyor olabilir zaten suçlu olduğunu anladıktan sonra (geçen haftaki yılmazın safça sorularıda tuzu biberi oldu) sonraki sözleri hiç bir değer teşkil etmiyor...zaten filizinde yılmazın da karakterleri şu yönden benziyor ikiside sinirlenince kimseyi tanımıyorlar kavgaları da o yüzden bu kadar ilgi çekiyor söylenecek en son sözleri ilk önce söyleyip bitiriyorlar :)

mesela o kavga da filiz tamam suçlu hemen gidip yargıladı ama yılmazda suçsuz değil o da filizin inanmadığını anlayınca açtı ağzını yumdu gözünü hadi git ..hadi :):) ya ne olursa olsun şunu anladım ben bunların kavgasını izlerken eğleniyorum çok tatlı oluyorlar ilerki bölümler gerçekten güzel olacak ...

senaristlere kavuşturmuyorlar ayırıyorlar diye kızıyoruz ama nedense ayrı olduklarında daha çok izleniyorlar dünkü bölümde önceden herkes tahmin ediyordu ayrılacaklarını sonuç ortada 2. olduk :)

pinkzone
02-12-06, 13:52
aslında çoğu tahmin ettiğimiz şeyler evet filizle yılmaz son bölümlere doğru barışacakları yılmazın delil yetersizliğinden serbest kalacağı (güvenlik kamerası görüntüleri galiba)cemin ortaya çıkmayacağı onunla ihale davasına kadar açıkta kalacağı cemin çöküşünün yanındaki çalışan tarafından olacağı bununda ihale meselesi ortaya çıkınca sahte imza konusunda paniğe kapılacak ve konuşucakmış 2 bölüm içinde filizle yılmaz arasında bi konuşma geçeceği iplerin tamamiyle kopacağı

Offf dram dram ... Valla dizide bir bölümde mutluluk görsem dişimi kırcam.. Tüyolar gelecek bölümlere dair iyi.. Ama yine de hepimizin tahmin ettiği şeyler..

Eylotuerk
02-12-06, 13:53

Bencede yapsin ama tek istegim 10 boulm sonrada olsa barsimalri
Yilmaz inda yeni kiz gelince onunla iligenip filiz i unutmak isteyecegini hic sanmiyorum, ve yilmaz filiz i o kizla kisakandirabilir ama asla onu sevmez yani asik olmaz....
Sonsuz kadar filiz+yilmaz soz vermis aslara...

devil61
02-12-06, 13:53

gecsın bakalım konusma.acaba fılız ne yuzle yılmazla konusacaksa.bırde su yılmaza neden halıtı gostermıyolar benı vuran adam bu arkasında baska bırılerı var bunu konustursunlar demıyo.gene moralım bozuldu bu tuyolar gelınce.zaten ıplerın kopacağı bellıydı.cem sucunu kabul edecekmıs magazın d ye gore oyle dedı arkadaslar.bence o konusmada yılmaz fılızı uyaracak cemden uzak dur dıye ama fılızın bır kulağından gırer dığerınden cıkar.bencede cemın yanındakı adam korkağa benzıyo otecek o buyuk bır ıhtımalle.

forever_bim
02-12-06, 13:54
aslında çoğu tahmin ettiğimiz şeyler evet filizle yılmaz son bölümlere doğru barışacakları yılmazın delil yetersizliğinden serbest kalacağı (güvenlik kamerası görüntüleri galiba)cemin ortaya çıkmayacağı onunla ihale davasına kadar açıkta kalacağı cemin çöküşünün yanındaki çalışan tarafından olacağı bununda ihale meselesi ortaya çıkınca sahte imza konusunda paniğe kapılacak ve konuşucakmış 2 bölüm içinde filizle yılmaz arasında bi konuşma geçeceği ipler