Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6
Sayfalar :
1
2
3
[
4]
5
6
7
8
9
10
walla haklısın cok hos sahneler ... gerci filiz kendi cözmeye calısıyor sanırım ... ya bu kız dediğim gibi dizide kesin koc burcu:):)
Dizi yorumundan geçtik burç tahminine o zaman Yılmazın bu gururlu tavırları kesinlikle Aslan karakterine uyuyor.. Yılmaz o zaman Aslan.. Birleştirelim.. Aslan Yılmaz.. :img-hyste
walla arkadaslar şimdi 52. bölüm şiirini bi daha dinledim ne kadar mükemmel bi şiir ya bu ... bölümüm de izleyince tam oturmus diyorum..walla helal olsun zaten bu dizinin replikleri siirleri nefis ötesi
selam arkadaslar,
52. bolum hakkinda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum genel olarak bir çok arkadasimizin dedigine katiliyorum.
daha çok dizinin ilerleyisini, mumkun olabilecek gelismeleri yazayim.
evet bence yilmaz kendi suçsuzlugunu ispatlayacak kesin :)
cemin durumu hala ayni kalacak yilmaz tehlikenin farkinda olacak filizi uyarmayacak ama her halukarda onu korumaya çalisacak ( fakat onu affetmeyecek, onunla birlikte olmayacak, sadece hala sevdigi için onu koruyacak) birsekilde cemin iç yuzu ortaya çikacak , muhtemelen ihale olayi ortaya çikinca, cemi suçlu durumuna sokacak kanit bulunamayacak ve iste oldurucu darbe gelecek. tekinerleri bataktan kurtarmak için filizi isteyecek. filiz red edecek.
çunku filiz hala deliler gibi yilmazi seviyordur, ozurler, affettirme çalismalari havada uçusacak. belkide ikinci kizi devreye sokanda cem olur filiz vaz geçsin diye. cem bakti filizi hiçbir sekilde kendisine getiremiyor yilmazi ortadan kaldiracak. yilmazi oldurme planlari ortaya çikacak bunuda is arkadasi farukla konusacak. faruk ( buydu herhalde ismi ) vicdan azabi duyacak ve filize herseyi anlatacak plani detayli bir sekilde. cem bizat kendi vurmayacak yilmazi onu bir yere çagiracak issiz bir yere kendiside gidecek. yeri ogrenen filiz yanlarina gidecek cemin yilmaza silah dogrulttugunu gorecek yilmazin yania gelecek ceme saymadigi laf kalmayacak . yilmazla filiz bir birne bakacak cem silahi tekrar kaldiracak filiz ani bir sekilde yilmazin onune duracak ve kursunu kendisi yiyecek. cem hatasini anlayacak çok istedigi filize zarar verdiginden dolayi.
yilmaz filizi yere koyacak filiz yarali ama hala suguru yerinde bir sekilde yilmazi ne kadar çok sevdigini soyleyecek. yilmaz filizin onu hayatini verecek kadar çok sevdigini gorunce onu bir daha birakmayacak. tabi yine hastane sahneleri olacak.
omer handan ve mualla iliskiye karsi çikan bu 3cu bu askin buyuklugu karsisinda yumusayacaklar. o ikisinin ayri yapamayacagini anlayacaklar. psiko cemse sevdigi kadini vurdugu için inanilmaz bir vicdan azabi duyacak kendinden nefret edecek belki sonu intihar belkide polise teslim olur.
sonra filiz iyilesir , ve evlenirler mutlu son.
demem o ki filiz yilmaza sevgisini ispat etmek zorunda kalacak onu tekrar kazanmak istiyorsa
SON
filizin sucu ney yaaa ne abisi ne de ceme inandii ama POLIS buu arkadasim poliss.....filiz ne bilsin bu olay bir oyun diye.
Merve çok haklısın.Ellerinde Resmi bir belge var.Ruhsat ve silah Yılmaz'ın adına kayıtlı çıktı.Filiz komple olduğunu tahmin edemedi.Resmi belgeye inandı.Ne olursa olsun Yılmaz'ın Filize ' e bir açıklama yapması lazımdı kestirip attı.En kolay yolu seçti bence....
Merve çok haklısın.Ellerinde Resmi bir belge var.Ruhsat ve silah Yılmaz'ın adına kayıtlı çıktı.Filiz komple olduğunu tahmin edemedi.Resmi belgeye inandı.Ne olursa olsun Yılmaz'ın Filize ' e bir açıklama yapması lazımdı kestirip attı.En kolay yolu seçti bence....
şimdi filizin karşısında adalet var polis :) bir de yılmaz hangisine güvensin tabiki yılmaza :) yılmaz adalete güvenmeyip polislerden kaçıyor suçsuz olduğunu ispatlayacak filiz adalete güvenip yılmaza inanmıyor tabi yanlış yapıyor :)
matraka yeni gelecek kızla ilgili tüyolar yok mu ..yani kaç bölüm sonra girecek :) biliyor musun
Film gibi yazmışsın Hayal.. Yeşilçam filmi izler gibi oldum.. Helal de.. Bu kadar kolay kurtulmamalı Cem.. Ölse dahi.. Kimse yaralanmadan iş çözülmeli.. Dizide hastane sahnesi görmekten bay geldi.. Bide yoğun bakım.
arkadaşlar ya ben dün izleyemedim diziyi. birinden neler olduğunu kısaca anlatmasını istesem çok şey mi istemiş olurum:img-in_lo :icon_sorr
Filiz bu seferde kasa videolarına inanır.. Yaw nerde kaldı inandırıcılık.. Herşeye inancaksa bu kızla işimz var bizim.
selam arkadaslar,
52. bolum hakkinda herhangi bir yorum yapmak istemiyorum genel olarak bir çok arkadasimizin dedigine katiliyorum.
daha çok dizinin ilerleyisini, mumkun olabilecek gelismeleri yazayim.
evet bence yilmaz kendi suçsuzlugunu ispatlayacak kesin :)
cemin durumu hala ayni kalacak yilmaz tehlikenin farkinda olacak filizi uyarmayacak ama her halukarda onu korumaya çalisacak ( fakat onu affetmeyecek, onunla birlikte olmayacak, sadece hala sevdigi için onu koruyacak) birsekilde cemin iç yuzu ortaya çikacak , muhtemelen ihale olayi ortaya çikinca, cemi suçlu durumuna sokacak kanit bulunamayacak ve iste oldurucu darbe gelecek. tekinerleri bataktan kurtarmak için filizi isteyecek. filiz red edecek.
çunku filiz hala deliler gibi yilmazi seviyordur, ozurler, affettirme çalismalari havada uçusacak. belkide ikinci kizi devreye sokanda cem olur filiz vaz geçsin diye. cem bakti filizi hiçbir sekilde kendisine getiremiyor yilmazi ortadan kaldiracak. yilmazi oldurme planlari ortaya çikacak bunuda is arkadasi farukla konusacak. faruk ( buydu herhalde ismi ) vicdan azabi duyacak ve filize herseyi anlatacak plani detayli bir sekilde. cem bizat kendi vurmayacak yilmazi onu bir yere çagiracak issiz bir yere kendiside gidecek. yeri ogrenen filiz yanlarina gidecek cemin yilmaza silah dogrulttugunu gorecek yilmazin yania gelecek ceme saymadigi laf kalmayacak . yilmazla filiz bir birne bakacak cem silahi tekrar kaldiracak filiz ani bir sekilde yilmazin onune duracak ve kursunu kendisi yiyecek. cem hatasini anlayacak çok istedigi filize zarar verdiginden dolayi.
yilmaz filizi yere koyacak filiz yarali ama hala suguru yerinde bir sekilde yilmazi ne kadar çok sevdigini soyleyecek. yilmaz filizin onu hayatini verecek kadar çok sevdigini gorunce onu bir daha birakmayacak. tabi yine hastane sahneleri olacak.
omer handan ve mualla iliskiye karsi çikan bu 3cu bu askin buyuklugu karsisinda yumusayacaklar. o ikisinin ayri yapamayacagini anlayacaklar. psiko cemse sevdigi kadini vurdugu için inanilmaz bir vicdan azabi duyacak kendinden nefret edecek belki sonu intihar belkide polise teslim olur.
sonra filiz iyilesir , ve evlenirler mutlu son.
demem o ki filiz yilmaza sevgisini ispat etmek zorunda kalacak onu tekrar kazanmak istiyorsa
SON
arkadasim aglatacanmi beni vala gozlerim doldu haa............vala senaryon guzel ama inslaha oyle olup sonla bitmez filiz yilmaz askina doyalim dimi cocuklarinida gorelim..
Filiz bu seferde kasa videolarına inanır.. Yaw nerde kaldı inandırıcılık.. Herşeye inancaksa bu kızla işimz var bizim.
ben böyle olacağını pek sanmıyorum ama bu benim fikrim tabi filiz yılmazı serbest kalsada suçlu görücek bence cem açığa çıkmadan bu imkansız
inanmasi gereken seylersse inanacak tabi............mesela bu yilmaz suclama meselesinde hakli...
sevgili HAYAL bencede kesinlikle böyle olacak sadece cem konusuna katılmıyorum o adamda vicdan diye birşey yok ya polis tarafından yakalanacak yada sonunda öldürcekler birde dediğin gibi filiz vurulacak ama iyileşmeyecek bence yani onunda sonu ölüm olacak
Birde filiz acısını yüreğinde hissetmediğini söylüyorsunuz kız daha ne yapsın acıların çocuğu oldu çıktı karşımıza yakında tımarhanede bulmazsa kendini iyi ozaman yılmazda hiç acı çekmedi çünkü acısını pek belli etmiyor yani fazla ağladığını görmedim inş. benim dediğim gibi olmazda herkes çok mutlu olur
arkadaslar bilmiyorum burası yeri mi de... bugün forumun kahvaltı organizasyonu vasıtasıyla dizifilm admini ve hırsız polis forumunun neseli yorumcularıula tanıstım.. bi tek ben ıhlamurlar altında dizisi izleyeniydim orda... admin bana IA yapımcılarından birinin arkadası oldugunu ve fazla olmamak sartıyla sete bizi gönderebileceğini söyledi... pazartesi günü haber verecek işte... bana da eger gelmek isteyen varsa söle dedi.. bunu da burdan belirtiyim dedim...
ben böyle olacağını pek sanmıyorum ama bu benim fikrim tabi filiz yılmazı serbest kalsada suçlu görücek bence cem açığa çıkmadan bu imkansız
Orasını bende kestirebildim de.. Yani bu illa birinin birşeye inanması içni İlk hedef Filizmi olmalı diye bunu kafamda sorguluyorum.. Bu kız geçen bölüm o Yılmazın resmini buruşturud attı ya.. Valla acıdım fotoyo bana yollsaydı.. Yatağımın baş ucunda saklardım.. Yazık oldu fotoya..Çokta karizmatik çıkmıştı Yılmaz :)
ağlayan gitar
02-12-06, 15:57
valla arkadaşlar çok güzel yorum yapıyosunuz aldım önüme meyvemi diziyi izler gibi yorumlarınızı okuyorum.secoms keşke ist. otursamda gidebilsem sete:icon_sorr
Orasını bende kestirebildim de.. Yani bu illa birinin birşeye inanması içni İlk hedef Filizmi olmalı diye bunu kafamda sorguluyorum.. Bu kız geçen bölüm o Yılmazın resmini buruşturud attı ya.. Valla acıdım fotoyo bana yollsaydı.. Yatağımın baş ucunda saklardım.. Yazık oldu fotoya..Çokta karizmatik çıkmıştı Yılmaz :)
sen bu formun gülüsün olmasan çekilmez valla :)sadece ben meseleye biraz geniş bakıyorum bende sana mesela destek verdim ipleri hemen attın başkasını felan bulsun dedin ya ama ben kendim bunu yapamıyorum yılmaz için aşk defteri kapanmıştır sadece bundan eminim olursa böyle bi şey tek taraflı olucaktır (vefasız feride:))
az öncede yazmıştım ama , aynı şey yılmaz'ın başına gelse ne yapardı acaba.
Cem yılmaz'ın annesini vurdurtsa ,bütün deliller filiz'i gösterse ,adamlar beni filiz tekiner tuttu dese , arabadan silah çıksa yılmaz filiz'e güvenip inanırmıydı acaba.bence yılmaz o kızgınlıkla ilk çıkan delille inanıp filiz'in yüzüne bakmazdı valla.filiz kadar dirayet gösteceğini sanmıyorum.
Cem yılmaz'ın annesini vurdurtsa ,bütün deliller filiz'i gösterse ,adamlar beni filiz tekiner tuttu dese , arabadan silah çıksa yılmaz filiz'e güvenip inanırmıydı acaba.bence yılmaz o kızgınlıkla ilk çıkan delille inanıp filiz'in yüzüne bakmazdı valla.filiz kadar dirayet gösteceğini sanmıyorum.
sonuna kadar inanırdı çünkü söylediğin olmazdı :)ama yılmazın filize güven sorunu yok bunu biliyorum
belki tam böyle olmazdı ama bir de şey var ...eğer güvenmeyen yılmaz olsaydı burda yazılanlar filiz demekki güven veremedi gibi laflar olurdu ama bakış açısına göre değişiyor tabi..:):)
bir ihlamurlarfanatiği arkadaşımız demişti cemilin yılmaza yardımı olur mu diye ben cemle uğraşamaz diyordum ama oldu en azından sakladı :)
sonuna kadar inanırdı çünkü söylediğin olmazdı :)ama yılmazın filize güven sorunu yok bunu biliyorum
güven sorunu yoksa cemle bir ilişkisi olduğunu nasıl düşündü o zaman...yakın dostunuz diye imalarda bulunuyordu değil mi :)
sen bu formun gülüsün olmasan çekilmez valla :)sadece ben meseleye biraz geniş bakıyorum bende sana mesela destek verdim ipleri hemen attın başkasını felan bulsun dedin ya ama ben kendim bunu yapamıyorum yılmaz için aşk defteri kapanmıştır sadece bundan eminim olursa böyle bi şey tek taraflı olucaktır (vefasız feride:))
Sende varya.. :) Ne yapayım.. Tamam aşkı onlarda tandık diyelim.. Herşeyi unutayımda yani ilişikileri eskisii gibi tat vermiyor diyelim bana.. Neden bilmiyorum.. Sanki her olayda bir yara daha alıyor aşkları ve saflığını pek koruyamıyor gibi geliyor.
Bu arada Ferideyi hatırlatman iyi oldu... Ona yüklenelim de ortam yumuşasın.. Vefazsız.. İki kuruşa sattı yaw.. Hala aklım almıyor.. Keşke şu kızın o kaza esnasında hafızası değilde kör olsaydı diyesim geliyor.. Belki daha vicdanlı olurdu.. Kıymet bilrdi belki.. Yok yok bu kıza olan kinim Yılmaza geçmiş olsun demesiyle gitmeyecek. :) Gitsede bu saaten sonra birşey değişmez. Feridenin adını yazarken bazen çok yanlışlık yapıyorum. Fredi yazıyorum.. Fredi.. Yazıncada elm sokağı aklıma geliyor. :img-hyste :img-hyste
güven sorunu yoksa cemle bir ilişkisi olduğunu nasıl düşündü o zaman...yakın dostunuz diye imalarda bulunuyordu değil mi :)
O manzaraya kim olsa olsa laf dokundururdu.. Ne yapsın şapşal şapşal baksamıydı..
yılmaz'ın da filiz'e karşı güven sorunu var.cem'le ilk gördüğünde hemen hisseleri satmak istediğini söyledi, aynı şekilde canan hanımla yemekteyken filiz ve cem'i birlikte gördü.filiz aramızda bir şey yok dediği halde filiz'e inanmadı.yılmaz anlamadan dinlemeden filiz'e yargısız infaz yaptı değil mi.
O manzaraya kim olsa olsa laf dokundururdu.. Ne yapsın şapşal şapşal baksamıydı..
şte bu ..sorun manzara filizin gördüğü manzarada yılmaz suçlu:) eğer sorun güvense yılmazda bu konuda güvensemiş...filizin ondan başkasına aşık olabileceğini nasıl düşünüyor
kıskançlıkla onu karıştırma yılmazın bu duyguları hala ilkel bunu biliyorsun ama şimdi içi yansada filizle biri dans etsin müdahele etmez
kıskançlıkla onu karıştırma yılmazın bu duyguları hala ilkel bunu biliyorsun ama şimdi içi yansada filizle biri dans etsin müdahele etmez
o zaman kıskançlıkta güvensizlikten kaynaklanıyor değil mi ..filiz ferideyi görünce yılmazla feride arasında bir şey var mı diye kondurdu mu hayır
Sende varya.. :) Ne yapayım.. Tamam aşkı onlarda tandık diyelim.. Herşeyi unutayımda yani ilişikileri eskisii gibi tat vermiyor diyelim bana.. Neden bilmiyorum.. Sanki her olayda bir yara daha alıyor aşkları ve saflığını pek koruyamıyor gibi geliyor.
Bu arada Ferideyi hatırlatman iyi oldu... Ona yüklenelim de ortam yumuşasın.. Vefazsız.. İki kuruşa sattı yaw.. Hala aklım almıyor.. Keşke şu kızın o kaza esnasında hafızası değilde kör olsaydı diyesim geliyor.. Belki daha vicdanlı olurdu.. Kıymet bilrdi belki.. Yok yok bu kıza olan kinim Yılmaza geçmiş olsun demesiyle gitmeyecek. :) Gitsede bu saaten sonra birşey değişmez. Feridenin adını yazarken bazen çok yanlışlık yapıyorum. Fredi yazıyorum.. Fredi.. Yazıncada elm sokağı aklıma geliyor. :img-hyste :img-hyste
işte burda biraz ayrıştık bence aşkları zaten saf değildi kirli aşk diyede bi şey yoktur zaten bir iki kelimeye sığdırmamı istersen aşık olan kişiye sadece geçmiş olsun denmesi lazım çünkü onun katil olması dürüst biri olması bunları aşk takmıyor neden tat alamadığın konusu ise fazla barışıp ayrıldılar bence o barışma hiç olmamalıydı ama ne yaparsın genede filiz burnu sürtsün benim için yeter valla birbirlerini fazla yıpratınca haliyle ilşkinin suyu çıkıyor ama bu ayrılık onlara yarıyacak ee nede olsa hüzün onlara bu kadar yakışmamıştı değilmi
o zaman kıskançlıkta güvensizlikten kaynaklanıyor değil mi ..filiz ferideyi görünce yılmazla feride arasında bir şey var mı diye kondurdu mu hayır
taktın bu güven konusuna ha herşeyi buraya bağlıyorsun kıskançlık güven duygusundan ileri gelen bir duygu değil karıştırma oraları :):)
yılmaz'ın da filiz'e karşı güven sorunu var.cem'le ilk gördüğünde hemen hisseleri satmak istediğini söyledi, aynı şekilde canan hanımla yemekteyken filiz ve cem'i birlikte gördü.filiz aramızda bir şey yok dediği halde filiz'e inanmadı.yılmaz anlamadan dinlemeden filiz'e yargısız infaz yaptı değil mi.
o ondan değil filiz elden gidiyor diye öyle ya arkadaşlar sizde bu gelenek oldu galiva kıskançlık ve güven ayrı duygular bunları lütfen karıştırmayın rica edicem bak alınıyorlar sonra :))
52. bölümde herşey mükemmeldi...replikler güzel yazılmıştı...valla bitek filiz bile bu bölümün tadını kaçıramadı...filiz yılmaz aşkıyla sevdik dizinin geneli olarak ya da kendi adıma diyeyim...dizinin sonunda da bu mutluluğu görücez...
herkes hata yapar sadece filiz biraz fazla tekrarladı...şimdi sanıyosunuz ki yılmaz filizi sevmicekmi...kavuşana kadar acı çekmicekmi...hem sevecek hem acı çekecek ama filzizin bişeyleri anlaması için bunları yapması gerekiyo...yani filizin burnun sürtülmesi...filizin kendini ve yılmaza olan güvenini sınamalı...yılmaz kırgın filize haklı olarak ama hiçbir zaman filize hayır diyemez...çok diremnemez...filiz de onsuz yapamaz...herşeyi biliyoruz neyi tartışıyoruzki?
sevgili forever_bim ömer neden eleştirildi diyosun sonuçta yılmazı döven de cemdi...evet ömeri seven de var sevmeyen de daha dün ben herkes kendi tuttuğu karakteri savunuyo objektif bakmıyo demiişitim sende herkesin karakteri kartal da olsa kuzgun sanıyo forumun genel kuralı bu demişitin....açıklaması bu olmasın? ömer genel olarak antipatik geliyo forum geneline ona olan haksızlık da çok tartışılmıyo bikaç kişi dışında...yani kimse umursamıyo ömerin suçsuzluğunu...tamam yılmaz dayak yiyince herkesin aklına ilk şüpheli olarak ömer geldi...ömeri şikayet etmedi filizden dolayı...ömer vurulunca herkesinde yılmazdan şüphelenmesi doğal...yılmazda önyargılı davrandı ozaman kanıttta yoktu...
52. bölümde herşey mükemmeldi...replikler güzel yazılmıştı...valla bitek filiz bile bu bölümün tadını kaçıramadı...filiz yılmaz aşkıyla sevdik dizinin geneli olarak ya da kendi adıma diyeyim...dizinin sonunda da bu mutluluğu görücez...
herkes hata yapar sadece filiz biraz fazla tekrarladı...şimdi sanıyosunuz ki yılmaz filizi sevmicekmi...kavuşana kadar acı çekmicekmi...hem sevecek hem acı çekecek ama filzizin bişeyleri anlaması için bunları yapması gerekiyo...yani filizin burnun sürtülmesi...filizin kendini ve yılmaza olan güvenini sınamalı...yılmaz kırgın filize haklı olarak ama hiçbir zaman filize hayır diyemez...çok diremnemez...filiz de onsuz yapamaz...herşeyi biliyoruz neyi tartışıyoruzki?
sevgili forever_bim ömer neden eleştirildi diyosun sonuçta yılmazı döven de cemdi...evet ömeri seven de var sevmeyen de daha dün ben herkes kendi tuttuğu karakteri savunuyo objektif bakmıyo demiişitim sende herkesin karakteri kartal da olsa kuzgun sanıyo forumun genel kuralı bu demişitin....açıklaması bu olmasın? ömer genel olarak antipatik geliyo forum geneline ona olan haksızlık da çok tartışılmıyo bikaç kişi dışında...yani kimse umursamıyo ömerin suçsuzluğunu...tamam yılmaz dayak yiyince herkesin aklına ilk şüpheli olarak ömer geldi...ömeri şikayet etmedi filizden dolayı...ömer vurulunca herkesinde yılmazdan şüphelenmesi doğal...yılmazda önyargılı davrandı ozaman kanıttta yoktu...
bak bu dediğne sonuna kadar katılıyorum .... her ne kadar filizden biraz sogusamda bu konuda hak veriyorumm. zaten ben bu bölüme kadar filiz karakterin cok seviyodum neyse şimdi...
ömerin vurulma olayında herkes filizi sucladı önyargılı davrandı diye ama unutmayalım ki yılmaz da böle düşündü ama saf kızımız duyguları sürekli dısarı vurmaktan hoslandıgı için :) ihale ona kaldı :):)sonucta orda yılmaz da önyargılıydı ama bunu pek göstermediler ne de olsa dizinin basrol oyuncusu hatasız olmalı
TubaBülent
02-12-06, 16:30
dün ben bölümü cok beyendim acikcasi reklamalar gecen hafta kadar kötü degildi
gelelim 52.bölüme
filiz bilmiyor bence neye inanacagini ama yilmaz cananin evinde cok güzel konustu filiz ile hanio dediyi gerceyi ögrenince ikimiz icinde cok gec olacak diye ...
ya bilmiyorum nedenb bu kadar inaniyorlar ve güveniyorlar ceme ya hani sirkette filizim (süper görüntüsüyle) dediya ceme sana güveniyorumz
ya arkadaslar bnim dikkatimi bir sey daha cekti
hani ömerin vuruldugu saate yilmaz daha sirketteydi en üstünde ve bu öyle bir sirkette degil büyük bir serket bu sirketin hic mi güvenlik kameralari yok ??? hani o saate kapidan falan cikarken hic mi yok yani ama kasanin üstünde kamera var bu iyi haber ...
53.bölüm tahminlerim
-bence cemin evinde büyük bir firtina esecek kesin yilmazne yapar eder üstüne falan atlar tabancayla dövüsürken yilmazin ya da cemin bir yerine kursun isabet eder ...
-ikisi dövüsürken filiz gelir kapiyi calar ikiside bi panike girerler o arada cem yada yilamaz karsisindaki düsmana bir yumruk atar belli olmaz yani eger cem yilamza atarsa filize böyle bir tahminimce aciklar : filiz birden baktim delicesine tamancayla gelip beni tehtit etti yani yapmadigi sey degil bende kendimi savundum : filiz ikinci kez yilmazdan yanildigini tam düsünürken yilmaz aya kalkar ve elindeki cd yi lap toa koyar tabi bir de lap topun üstünde filizin yani tubamin resimi var videoyu onatir filiz soka girer ama yilmaza cemin yaptirtigini söyleyince filiz inanmaz . sadece ömeri vurmadigini inanir .
-en kötü ihtimalll cem yilmazimi vurur aslinda iyide olur cünkü yilmaz vurulsa ölmez kesin yoksa dizi biter eger vurulursa degeri daha fazla filizde artar .... $
ilerdeki böklümlerde filiz bence anlayacaktir yilmazin ömerin vurulmasinda isi olmadigini ve hep yilmazin pesinden kosar(kosun hep yilmazmi kosacak) ama yilmaz dedigi gibi cok gec olacaktir ama eninde sonunda yilmaz filizimi affedecektirrr
bak bu dediğne sonuna kadar katılıyorum .... her ne kadar filizden biraz sogusamda bu konuda hak veriyorumm. zaten ben bu bölüme kadar filiz karakterin cok seviyodum neyse şimdi...
ömerin vurulma olayında herkes filizi sucladı önyargılı davrandı diye ama unutmayalım ki yılmaz da böle düşündü ama saf kızımız duyguları sürekli dısarı vurmaktan hoslandıgı için :) ihale ona kaldı :):)sonucta orda yılmaz da önyargılıydı ama bunu pek göstermediler ne de olsa dizinin basrol oyuncusu hatasız olmalı
sen galiba kırgınsın filize...bu bölüm bende çok yanıdım ama beklediğim tepkilerdi..boşver takılma filize yanıldığını aanlıcak ve sonrasında çok güzel bölümler izlicez...ben öyle umuyorum bu bölüm bi dahaki bölümlerin daha da güzel olacağının göstergesi zaten reytinglerde tırmanıyoruz ...takılma derim arkadaşım..
TubaBülent Ya birşey soracağım.. O saatte Filizin Cemin evinde ne işi olsun.. Cem Tekinerlerden sonra çıktıktan sonra vakit geçti belli idi.. Yılmazda onu hep bekledi. Yani Filiz gecenin bir köründe ne arasın Cemin evinde.. Neden ne.. Hoşlanmıyorki adamdan.. Zaten yaşadı bunalımı odasına geçer yine ağlama krizi geçirir.
sen galiba kırgınsın filize...bu bölüm bende çok yanıdım ama beklediğim tepkilerdi..boşver takılma filize yanıldığını aanlıcak ve sonrasında çok güzel bölümler izlicez...ben öyle umuyorum bu bölüm bi dahaki bölümlerin daha da güzel olacağının göstergesi zaten reytinglerde tırmanıyoruz ...takılma derim arkadaşım..
hem de nasıl walla ... hiç ummazdım walla ... hayır ayrılacakları kesindi de bu sekilde bu kadar agır laflarla olacagını düşünmemiştim... ve de bu umursamaz tavrını beklemiyordum ama dediğin gibi ilerki bölümler iyi olacak orası kesin ...izlemeye devam :)
Ben Filizden böyle ağır laflar geleceğini biliyordum.. Bunada kendimi hazırladım. Bu arada.. secoms imzandaki yazı değişmiş.. :) İhanetin yerini güvensizlik almış. :) :)
Ben Filizden böyle ağır laflar geleceğini biliyordum.. Bunada kendimi hazırladım. Bu arada.. secoms imzandaki yazı değişmiş.. :) İhanetin yerini güvensizlik almış. :) :)
dün gece değiştim .... avatarı da değiştim ... bi tek imza kaldı ama o dursun sonucta surda 52 bölümün hatırı var :)
Sinem kıskançlıkla güveni karıştırmışsın sen bence.. Kıskanıyor ötesi mi var sevdiğinden.. Ama güven burda bu konuyu aşıyor.. Alakası yok yane.
surda matraka nın yorumu beklemekten bi hal oldum ... ama azimliyim sonuna kadar bekleyeceğim :)
evt sonunda düne ilişkn yorumları yabalicm...nerden başlasam acaba cem psikosundn mı yoksa filzdn mi...ben fizlile başlıyım çünkü bi insn bu kdr kararsz ve yanardöner olur...ya kızm bi karar ve yılmazı savunucakmısn,sövücekmisin....dün bu kıza delrmemek elde diilde.bide yılmazn resimini buruşturup atması bn bu sahneyi daha önce gçrdüm dedirttiyo insana..gelelim cem beyefendiye adm ona bakan herkesi kendini takip edio zannediyosa vay haline....paranoyaklıkta çığır açtı resmn...aslına paronayak diil paranomanyak dememz gerek sanrm...sevgilisini bekleyn adma bile karışıo....allah akıl fikir versn diyim ne diyim artık...evt yılmazın onu alnına silah dayansa bile ifadesini bozmadığı hallerine bayılıorm gereçktn...ztn gözler konuşuyo orda...bana göre bu bölmün en güsel sahnesi feride-elif - ömer ve çıkıntı handanın olduğu sahneydi...elif o yastığı hanadanın suratına atınca insanın içinde bi ohh lafı ister istemz çıkıyo...o sahne,handana karşı hepsinin bir olması görülmeye değerdi..bu arada 2. olmuşz haftalr sonra ii oldu sonunda...
nerden başlasam nasıl başlasam bilemedim heyecan duymayacağım sandığım bir bölümden eski tadı almanın mutluluğu ile bu bölümde öne çıkan yılmazla başlıyalım
YILMAZ: dikkat ederseniz onları birlikte yazardım tekrar birleşene kadar böyle bi şey yok ben biraz herkes gibi bakamıyorum evet ikinci sezon yılmaz krakteri bazılarınca:)biraz hata yapmayan biri olarak gözükmüş olabilir ama onu bu konuma olayların getirdiğine inanıyorum yılmaz farkında olmadan aslında intikamla başlamış bir ilişkide aşık olan taraf olarak çıktı karşımıza tabi bu aşkın başlamasıda sorunları bence beraberinde getirdi.geçmiş bir insanın aynasıdır derlerdi kim diyorsa bunu artık ...:)galiba öyle ama bence filizle yılmazın aralarındaki sorun geçmişleridir.yılmaz elifle yaşadığı aşklarsan ders almıştır yılmaz krakterinin özünde bu var yılmaz değişiyor olaylara daha sakin bakmayı öğrendi bunların hepsini filize borçlu bence ama yılmaz nikah günü onu bırakan filizin acısıyla 4 sene yandı daha sonrada ilk adımı atan o olup sordu filize sadece genel kuruk içinmi geldin evet tek bi cevap istedi ama istediği cevapları alamadı bunun üzerine yılmaz filizi bırakmak yerine niye üzerine gitmeyi tercih etti aşkın peşini neden bırakmadı filiz elifi tanımadığı gibi tanıda her anını her mimik hareketini gözlerinin ne yi istediğini herşeyini yılmaz filizi böyle tanıdı o yüzden vazgeçmedi yılmaz her zaman filizin bi şeyler sakladığını bilerek filizi affetmiştir.bence barıştıklarında bu ikili hiçbir sorununu halletmemiştir sadece aşka teslim olmuşlardır.yılmaz ona beni neden terkettinleri sormamıştır filizle olan her anı yaşamayı tercih etmiştir ama farkında olmadan kalbime filizi kaybetme korkusunun tohumlarını atmıştır.bundan sonra yılmazın filize hep endişeyle davranışlarını seyrettik herkes dedi yılmaz filize durduk yere bunları neden söylüyor işte bu yüzden aydınlandınız dimi valla şimdide güneş açmaya başladınız:)o yüzden söylenmeyecek lafları yılmaza senaristler bu yüzden söylettiler yılmaz hep endişe filiz ise hep ikilim yaşadı ben bu suçu bu yazımla ikisi arasında paylaştırmak istiyorum yılmazın sorunlarını paylaşmadan barışmaları yanlıştı bu yanlışın sonuçlarını şimdi çekicek herkes sanıyorki filiz sürünücek yılmaz üzülmeyecek yok böyle bi şey yılmazında içi yanıcak bu yangın birleşmeden bitmez senide benide forumuda yakar ALİMALLAH:)
FİLİZ : başımın tatlı belası bu kız delirmeden ben deliricem gelelim filizin durumuna unuttuğumuz bi şey yılmaza güvenmek istediği 3 olayda yılmaz filizi hayal kırıklığına uğratmıştır.bu yalpalamalarda filizde gelgitlere sebeb olmuştur.babasına verdiği sözle (zorlanarak mecbur kalarak)yılmaza kendisini unutması daha fazla acı çektirmemek adına söylediği yalanla gitti italyaya(her ne kadar krakterlerin kaçmalarına karşı olsamda )tabi yılmazı unutamamış ilk gördüğündede allak bullak olmuştur ama bundan sonra yılmaza hisseleri almak için yaptıkları bana bir özürle affedilir gelmedi açıkcası senaristlerin ben bunları güzel görüntüleri olsun diye barıştırdıkları inancındayım çünkü ileride lazım bol bol geriye dönücekler malüm stok yaptılar:)ilk önce yılmaza hisseler için geldim dedi yetmedi otel odasında sadece denemek için baktım sana karşı içimde bir his kalmamış dedi cemle aramda olan ilişkim seni ilgilendirmez dedi(not 1ytl olayından sonra çark etti)ve bu sözlerine karşılık yılmazın hisselere 10 katı para istemesi filizin inancını yıktı peki filiz neden yıkıldı yılmazı kızdırarak bunu sen körüklemedinmi neden yılmazı o zamanda yanlış anladın ne demesini bekliyordun tabi filiz al hisseler senin olsun demesinimi filizin tek hatası yılmazı tanımadan aşık olmasıdır tanıma zahmetine de girmemiştir.ama 2 gündür tanıdığı birine yılmaz hakkında söyledikleri zaten affedilir gibi bi şey değildiki yılmaz o sözleri duysaydı zaten affetmezdi bir insan sevdiği hakında nasıl böyle şeyler dedi ben o zamanlar çok şaşırmıştım ama bu bölümde anladımki bu filizin bır huyu neyse konuya dönelim yılmazın hisseleri bedeva vermesiyle şok olan filiz yılmazdan meşhur özrünü diledi dediğim gibi ikiside birbirlerine karşı hislerine yenik düştü işte bu saatten sonra filizin yılmaza gerçekleri anlatmasını beklerdim ama yapmadı ilişkide saklanan konular sonra önlerine sorun olarak her zaman çıkıyor her taraf filizin üstüne gelmeye başladı üstüne geldikçe filiz hata yapmaya başladı.baskı altında herkes hata yapar ama o hataları tekrarlamak ayrıdır.yaptıklarından ders alan insanlar geleceğe doğru bakarlar özetle filiz krakteri hakkında şunları söyliyebiliriz filiz sevdiği insanı kırmıştır bununda telafisi sadece bir özür değildir ona bi şeyleri ispat etmek zorundadır önünde cem gibi fırsat olduğunu düşünüyorum ve filizin ileride bir insana aşık olmanın güvenin ötesinde bir durum olduğunu anlayacağını tahmin ediyorum artık bu çift geçmişleriyle barışmalıdırlar.vebunu yapması gereken kişi filizdir hayatta herşeye sahip olmak isteyen elindekini kaybetmiştir durumun genel özeti budur.filizin durumunu en iyi yılmazın söylediği şu cümle özetler :
--- ne kadar zaman istiyorsun bir gün,ikigün bi dört yıl daha seni benden almaları için söyle daha ne kadar zaman gerekiyor.
AŞK :bu konuda ne yazmak gerekir güven,kıskançlık,inat,dik kafalılık,tutku,istek gibi kavramlar aşkın içini dolduramazlar ki aşkta bu kadar boş bir kelime değildir yılmaz-filiz aşkı çekimidir evet çekicidir çünkü aşklarında tutku var aşka yakışan en büyük erdem belkide budur tutkusuz bi aşk yaşamaktansa bu duyguyu hiç tatma desem yeridir.saygı felan diyorlar ama demekle olmuyor bence bu duygu insanda olan özellikleri uç noktada yaşamalarına sebeb oluyor.tabi çatışmada kaçınılmaz oluyor.kısaca filiz yılmaz aşkta kazansada kaybetsede birbirlerine olan aşklarından ben hiçbir zaman şüphe etmedim sizede aynısını tavsiye ederim.
FERİDE :vefasız çıktı bu kız ya senaristleri anlamak mümkün değil bu krakteri nereye koyacaklarını bilemediler sonra koydukları yerden çıkartamadılar kızda üzüntü denilen bi şey yok kız hiçbişey olmamış gibi davranıyor vede bu beni deli ediyor.yılmazların başına o kadar olay geldi 6-7 ay yılmaz ona prenses muamelesi yaptı kızda 1 gr vefa duygusu yokki ziyerete gitmedi bu nasıl iştir bence telafiside yoktur bu işin araba çarpınca aynı zamanda duyu organlarınıda kaybetti galiba neyse yazdıkça sinirlerimi geriyor bu kız.
ÖMER VE K.ELİF:demişlerki bazıları:)ömer bu bölüm yılmazı eleştirmedi kardeşine büyüklük yaptı neden yapmasın ki filizi yılmazın yolundan döndürdüler .savaşı kazandılar yılmaz kaçak aranıyor istediklerini elde ettiler tabi şimdi herkezin gözüne melek gibi görünmeleri doğal bu yoruma kimin cevap vereceği belli ama doğruya doğru
CEMİL-FAHRİYE SALİH:bence cemile fazla güvenmeyin onunda cemden aşağı kalır yanı yok bunu ilerde anlıyacaksınız yılmaza zor anında yardım etmesi dostluğundan değil yeni planını uygulamak istemesinden kaynaklanıyor salihi pasif duruma düşürüp fahriyenin gözünde değer kazanmak.hoş bunun meyvelerini de toplamaya başladıda fahriyenin iyi niyetli bakışı felan salih desem olanlardan haberi yok yılmazın derdinde dost dediğin kötü günde belli olurmuş salih hep kötü gününde yılmazın yanında oldu dost yani
HANDAN HANIM : kelimelerin kifayetsiz kaldığı ünlü anne krakteri sürüm sürüm sründüğünleri görücez inşallah bi daha insanları aşağılamak ne demekmiş öğreniceksin bunları çekmeden ölürsen varsa senaristler duyun beni
MUALLA HANIM :bazılarıda bu anneyi eleştirmiş dizide tek anne rolünün hakkını veren kadını neresi yapmacek geldi hangi sözleri hoşunuza gitmedi bu kadının filize söylediklerimi yalanmıydı yani her anne aynısını yapardı
KEREM NALAN EMRE: küçük yılmaz kerem:bunların ilşkilerini ömer-yılmaz elif üçgenine benzetiyorum bu çocuğun yaptığınıda tasvip etmeyenler olmuş ne yapmasını bekliyordun keremi çıldırmak için o gece elinden geleni yaptı emre
nalan da maşallah ablasının izinde yürüyor aldığı hediye olayı daha henüz ortaya çıkmış da değil yani gene bi şeyler saklanıyor yazık
CEM: :):):)bu kadar keyif alarak izlemedim bi krakteri bende mi sapıtıyorum ne ama damlar dediye yılmaz akının bi mesajı var size sizinle görülecek hesabı var diye tırsma sahneleri bu kadar iyi yansıtılır adamın ödü kopuyor yav yılmazdan bide evde silah çektiya yılmaza yılmaz pat dese silahı ateşliyemeden bayılıyormuş :)deli meli ama hakkını yemiyelim tırsak psiko seni seni
kısacası 11 bölüm çile çektiğime bu bölüm değmiş
genel olarak çok ii bölümdü herşeyi bilmeme rağmen heyecanlandım demekki yapınca oluyormuş mazaret üretmeye gerek yok değil mi sevgili senaristler bundan sonraki 10-15 bölüm dizinin heyecanın artarak devam etmesini bekliyorum bol reytingler
Sinem kıskançlıkla güveni karıştırmışsın sen bence.. Kıskanıyor ötesi mi var sevdiğinden.. Ama güven burda bu konuyu aşıyor.. Alakası yok yane.
Evet ikisi farklı ama aynı durumda yılmaz olsaydı kesinlikle filiz gibi davranırdı bundan eminim ama öyle bir ortam daha hiç olmadı yani hep yılmazın üzerine oynadılar filiz yanlış anlasın diye
feride müjgan hanımın yanına gitti handan hanımın sözlerini gördük eğer yılmazın evine gitseydi handan hanım hangi bacaklarla gittin söyle kırıcam o bacaklarını derdi herhalde :)
biraz kelimeler arasındaki bağlantı kopukluğu olmuş ama bi foruma dön bi oraya git ancak bu kadar olur valla içimden neler geçiyordu neler yazdım :)pinkzone yarın konuşuruz artık ya valla yorulduk bugün ii mesai yaptık
Öncelikle matraka yorumunu beğendim.. Tabi katıldığım nokta oldum.. Katılmadığım nokta oldu..
Katıldığım konu başlıkları: Fredi..:) ÖMER VE K.ELİF, CEMİL-FAHRİYE SALİH ,HANDAN HANIM, MUALLA HANIM, KEREM NALAN EMRE,CEM:
ya bir baktımda neredeyse hepsine katılyıorum.. Sadece Yılmaz-Filiz konusunun yarısına katılmıyorum.
walla matraka yorumunu büyük bi zevkle okudum... olayları iyi özetlemişsin ama ben olayları tahmin etmiştim demişssin işte filiz yapacaklarını bekliyordumm...walla gecen haftadan sonra herkes bunu konusuyordu zaten belliydi ama ben bunun haksızlık oldugu görüşündeyim... bence filiz bu cümleleri sarf edecek hiç bi seyi haketmedi... bugüne kadar yanlıs filizi izlemişim diyorum bende...
biraz kelimeler arasındaki bağlantı kopukluğu olmuş ama bi foruma dön bi oraya git ancak bu kadar olur valla içimden neler geçiyordu neler yazdım :)pinkzone yarın konuşuruz artık ya valla yorulduk bugün ii mesai yaptık
evet iyi mesai yaptık.. Ama yarın pazar bende biraz tatil yapayım. Pazar günü girmem netede.. Pazartesi kaldığım yerden devam ederim..
Bu arada salıya kadar özeti bekleyeceğiz.Tv ekinde vermemiş bu hafta özeti.. Gelde bekle şimdi..
Bence bölüm yorumlarında baya rekor kırdık.. 2 haftada yazacağımız kadar mesaj yazdık.. 2. bölüm yorumları başlığı açılmassa iyidir.. Buda dizinin son halinden ilgi çektiğinin göstergesi.. Ne kadar kızsamda senaristlere dizinin bu son bölümde çıtasını yükselttiler.. Artık 10 bölüm düşüş olmaz gibi..
Öncelikle matraka yorumunu beğendim.. Tabi katıldığım nokta oldum.. Katılmadığım nokta oldu..
Katıldığım konu başlıkları: Fredi..:) ÖMER VE K.ELİF, CEMİL-FAHRİYE SALİH ,HANDAN HANIM, MUALLA HANIM, KEREM NALAN EMRE,CEM:
ya bir baktımda neredeyse hepsine katılyıorum.. Sadece Yılmaz-Filiz konusunun yarısına katılmıyorum.
neler onlar söylede bilelim biliyorsun ha sen ha ben aynı düşünüyoruz sadece yorumlarda kavga çıkarmayayım diye uğraşıyorum papaya döndüm barış güvercinleri saldım yani:)
Bence bölüm yorumlarında baya rekor kırdık.. 2 haftada yazacağımız kadar mesaj yazdık.. 2. bölüm yorumları başlığı açılmassa iyidir.. Buda dizinin son halinden ilgi çektiğinin göstergesi.. Ne kadar kızsamda senaristlere dizinin bu son bölümde çıtasını yükselttiler.. Artık 10 bölüm düşüş olmaz gibi..
biz böyle yılmaz filizin geçmişini bugününü ve yarınını yazarsak daha nice 100 sayfalar gelir ama kimsenin fikri değişmez siz yılmazı haklı bulursunuz ben ve benim gibiler :) filizi
biz böyle yılmaz filizin geçmişini bugününü ve yarınını yazarsak daha nice 100 sayfalar gelir ama kimsenin fikri değişmez siz yılmazı haklı bulursunuz ben ve benim gibiler :) filizi
birkere filizi haklı bulmak körü körüne bir kraktere bağlı kalmak demektirki sende kalanlar tarafındasın bak ben yılmazın yaptıklarınıda yazabiliyorum artık sende filizin yaptıklarını habul et bence
birkere filizi haklı bulmak körü körüne bir kraktere bağlı kalmak demektirki sende kalanlar tarafındasın bak ben yılmazın yaptıklarınıda yazabiliyorum artık sende filizin yaptıklarını habul et bence
filizin yaptıklarını kabul etmiyor gibi mi görünüyorum ..ama ben kabul ediyorum sadece çok üstüne gidiliyor güvenmiyorsa güle güle diye :) filiz hata yaptı ama sebepleri var bence çok haklı sebepleri var...filizin yaptığını yılmaz yapsa ses çıkmıyor ben ona tepki gösteriyorum :)
filizin yaptıklarını kabul etmiyor gibi mi görünüyorum ..ama ben kabul ediyorum sadece çok üstüne gidiliyor güvenmiyorsa güle güle diye :) filiz hata yaptı ama sebepleri var bence çok haklı sebepleri var...filizin yaptığını yılmaz yapsa ses çıkmıyor ben ona tepki gösteriyorum :)
ben o kadar haklı bi sebeb göremiyorum ne yapabilirim ikimiz farklı pencereden dışarıya bakıyoruz ama ben seni ikna edicem umutluyum söylemedi deme evet yılmz filizin söylediği o sözleri duymamalıydı herkezden herşeyi duymalı ama filizden duymamalıydı yılmaz çok sertleşecek söylemedi demeyin öyle filizi felan uyaracak geçin bunları
ben o kadar haklı bi sebeb göremiyorum ne yapabilirim ikimiz farklı pencereden dışarıya bakıyoruz ama ben seni ikna edicem umutluyum söylemedi deme evet yılmz filizin söylediği o sözleri duymamalıydı herkezden herşeyi duymalı ama filizden duymamalıydı yılmaz çok sertleşecek söylemedi demeyin öyle filizi felan uyaracak geçin bunları
üzgünüm ama asla ikna olamam zaten gördüğüm kadarıyla söylüyorum yılmazda haklıydı ama onun haklılığı o kadar ilahlaştırılıyorki söylememe gerek kalmıyor :)
ben zaten yılmazı da severdim ama ne oldu bilmiyorum filize kızıldıkça koruma ihtiyacı duyuyorum :) yılmazın sertleşeceği kesin bakalım yeni kızla ne yapacak :)
aslında çoğu tahmin ettiğimiz şeyler evet filizle yılmaz son bölümlere doğru barışacakları yılmazın delil yetersizliğinden serbest kalacağı (güvenlik kamerası görüntüleri galiba)cemin ortaya çıkmayacağı onunla ihale davasına kadar açıkta kalacağı cemin çöküşünün yanındaki çalışan tarafından olacağı bununda ihale meselesi ortaya çıkınca sahte imza konusunda paniğe kapılacak ve konuşucakmış 2 bölüm içinde filizle yılmaz arasında bi konuşma geçeceği iplerin tamamiyle kopacağı
ne kadar doğrudur bilemem genede şüpheyle bakın derim ama hepsi çıkıyor gerçi:)
yaaa birşey sormam lazıımm hem barışacakalrını hemde iplerin tamamen kopacağını yazmışsın???önmzdeki bölmlerde ipler kopacak ama sonndamı barışacaklar???
bende filzin aynlış yaptıını ama bu yanlış yüznden aşklarnn bitmemesi gerektini söylüyrm ayrılık olur tamam amaa neçabuk düşütü göznzden filiz yılmaz aşkıtabiki hata yaptılar ama çok güzel sahnelerde oldu birbirlerne çok güzel şeylerde yaaşttlar bukadr çabuk silinrmi böyle şeyler
yaaa birşey sormam lazıımm hem barışacakalrını hemde iplerin tamamen kopacağını yazmışsın???önmzdeki bölmlerde ipler kopacak ama sonndamı barışacaklar???
matraka lütfen cvbla???çok merak ediyorum dün müthiş bir bölüm olmasına rağmen baay endişelendm yılmaz filizi affetmez diye..yılamz<da filiz defteri tammı kapanmş yani ayrılıkları söylemyrm tamamen aklından ve kalbnden atacakmymş filizi???senaryo farklı yönleremi kayıyorr????cvb verrsen çoo ksevnrm,çünkü kafam soru işaretleryle doldu????
Arkadaşım bu dizide tek süper şahsiyet hatasız olan kişi yılmaz akın onun için ne yaparsa yapsın pek fazla eleştirilmez
yılmazda hatasız değilki....yılamzda zamnnda filzi çok kıracak bir hata yaptı hatasız insan olmaz önemli olan kırgnlkları halledp sevgye sahp çıkmaktr
matraka lütfen cvbla???çok merak ediyorum dün müthiş bir bölüm olmasına rağmen baay endişelendm yılmaz filizi affetmez diye..yılamz<da filiz defteri tammı kapanmş yani ayrılıkları söylemyrm tamamen aklından ve kalbnden atacakmymş filizi???senaryo farklı yönleremi kayıyorr????cvb verrsen çoo ksevnrm,çünkü kafam soru işaretleryle doldu????
yılmaz bunu filizin yüzüne hiç söylememişti ama arkadaşlarına daha önce bu iş bitti demişti ama filizden vazgeçemedi şimdi yılmaz kırılan taraf benim bildiğim dizinin son bölümlerine kadar sürücek bu durum tekrar söylüyorum mutlu son bekliyorum
[QUOTE=Eylotuerk;1732620]Peki filiz yilmaz in sucsuz oldugunu ne zaman anlayacak, bu 53.boulmde mi????[/QUOTEönümüzdeki iki bölümde serbest kaldığını duyuyor şaşırıyormuş! bunun üzerine yılmazla konuşuyormuş ama şimşekler kopuyor gökyüzü ağlıyormuş:)
matrakaa noluur söle nasıl yaaa gökyüzü ağlıyormuş???tartışıyolarmıı????yoksaaaaa ağlıyorlarmı sarılyolarmı nasıl bir konşma olacak bu iyimi kötümü??yılmazn pek ii davrancağnı zannetmyrmdaaa diliz ne tavrda olcak??
yılmaz bunu filizin yüzüne hiç söylememişti ama arkadaşlarına daha önce bu iş bitti demişti ama filizden vazgeçemedi şimdi yılmaz kırılan taraf benim bildiğim dizinin son bölümlerine kadar sürücek bu durum tekrar söylüyorum mutlu son bekliyorum
yaaaaaaaaaa barışsnlarda ben beklemeye razyım yeterki barışcklarnı senaryonn bu aşktan sapmayacağnı bilim matraka umut verdin arkadşm çook sağol ben tuğçee sennde i,sim mert sanrm memnun oldum:)tiyoalr için çoo kteşekkrrr
aynen bunları beklerdım yılmazdan adam o anda soka uğradı ne dıyeceğını bılemedı.fılızden asla boyle bırseyı beklemzdı.fılızın ustune cok gıdılıyo.bundan sonra fılız yılmaz askı olmasınmıs.cok ağır elestırıler yapıyosunuz fılıze bıraz fılızıde dusunun.fılızle-yılmazın askıyla ayakta duruyo zaten dızı.
evet ama filizimn üstüne çok gidiliyorr..ya düşünün yılmaz zor günler geçiriyor ama herkes yanında ya filiz çevresnde destek çıakn bir kişi yok baabsı öldü üstüne yılmazdan ayrıldı hepsine tek başınad göğüs germeye çalıştı annesi rahatszlandı sevdiği adam dövldü üstne birde abisi vuruldu şimdi kendinizi bu insanın yerine koyun ahnginiz doğru düşüneblrdnz????hangnz amntıklı hareket edeblrdnz???duygusal oalrak yıkılmş bir insan mantığını kullanamazz!!!ben sonuna kadar filiz&yılmaz d,iyenlerdenm....filizn yanlşı büyük evet çok büyük amaaa onalrın aşkları bu yanlıştan büyük olmalı değlse biz bunca gndr aşk falan izlememşzz yalan izlemşzdr..
ben sana katilamiyorum arkadasim niye bilmiyorum....herhalde filiz ve yilmazin bir olmasini istemiyorsun tabi bir yilmazci olarak haklisin ama filizin sucu ney yaaa ne abisi ne de ceme inandii ama POLIS buu arkadasim poliss.....filiz ne bilsin bu olay bir oyun diye.
ya arkadaşlar yaptıınz yorumları okuyordmda birşeye çok atkıldım elifçiler filizciler diye bölünmeyi anlıyorumda yılmazcılar filizciler diyebölnme nasıl oluyor???sonuçta bu iki karakter birbrlerne aşık yani ben filizciym elifçi değlm ama aynı zmanda filzin yılmazla olamsnı istyrm şahsım adıma konşck olursam ben bu ayrıma üzüldm filizsiz yılmaz yılmazsız filiz olurmu ya??
Olsun onlain inatlasmalari kavgalarida cok hosuma gidiyor cunku birbirlerine asik oldukllari cook belli oluyor ve cok tatli oluyorlar, ama acaba her bolumde 1 yada 2 kez yan yana gorebilirmiyiz onlerini yoksa cok sikilirim ben filiz+yilmaz i birarada goremezsem....
bende ya bi dönem niye çok skılmştk filzile yılamzı birarada göremediimz için...inatlaşsınlar kaçsın yılmaz filz kovalasn ama yeterki aynı ortamda olsunalr ayrı ayrı oratmalrda olurlarsa çok sıkıcı olurrr:(
ya arkadaşlar yaptıınz yorumları okuyordmda birşeye çok atkıldım elifçiler filizciler diye bölünmeyi anlıyorumda yılmazcılar filizciler diyebölnme nasıl oluyor???sonuçta bu iki karakter birbrlerne aşık yani ben filizciym elifçi değlm ama aynı zmanda filzin yılmazla olamsnı istyrm şahsım adıma konşck olursam ben bu ayrıma üzüldm filizsiz yılmaz yılmazsız filiz olurmu ya??
Katiliyorum, boyle bolunmek cok sacma oldu cunku ben filiz+yilmaz in birlesmesini istiyorum cunku onlar birbirlerine asik!!!!!!!!!
ve hep oyle kalacak ne yilmaz in eli bir baskasina nede filiz in eli bir baskasna deyebilir.....
filiz+yilmaz soz vermis buyuk asklara!!!!!!!!!!:happy0064 :happy0064
gülbeşeker
02-12-06, 18:40
Katiliyorum, boyle bolunmek cok sacma oldu cunku ben filiz+yilmaz in birlesmesini istiyorum cunku onlar birbirlerine asik!!!!!!!!!
ve hep oyle kalacak ne yilmaz in eli bir baskasina nede filiz in eli bir baskasna deyebilir.....
filiz+yilmaz soz vermis buyuk asklara!!!!!!!!!!:happy0064 :happy0064
evet ben de aynen katılıyorum.Filiz,yılmazsız yılmaz da filizsiz olmaz 3-5 bölüm sonra barışırlar sonuçta onların kavgaları da birbirlerini kıskanmaları da güzel ,barışmaları,bakışmaları onlar birbirlerine deli gibi aşıklar birbirlerinden kopamazlar.
yok yok yazdığın yorum guzel olmus.ceme yazdıklarında cok guldum:)ama fılıze cok yuklenmeyın bıraz kendınızı kızın yerıne koyn.fılız ılerde hatalarından ders cıkaracak bu kesın.ama suan fılıze yapılan coğu yorumun haksız olduğunu dusunuyorum.
bende ya bi dönem niye çok skılmştk filzile yılamzı birarada göremediimz için...inatlaşsınlar kaçsın yılmaz filz kovalasn ama yeterki aynı ortamda olsunalr ayrı ayrı oratmalrda olurlarsa çok sıkıcı olurrr:(
Evet yaa, ben ozellikle 42.boulm 43.bolum lerde sikintidan patlamistim ne zaman filiz+yilmaz i birarda gorecegiz bence diye iste o zaman i.a kan kaybetmisti!!!!!!!
Simdi ilerki bolumlerde bence o yeni kiz gelince yilmaz filiz i kiskandirabilir ama dereceyi asmadan sonra filiz de kizip yilmaz dan hesap falan sorar yilmaz da diklesir, ama olsun ayri olmalarindan iyidir yada durmadan ayni ortamlarda karsilasabilirler sonra hep birbirleriyle bakisabilirler, hic gozlerini ayirmadan 24.bolumdeki gibi yani sonra tam yakinlasacakken birisi gelir yilmaz falan der yaklasamazlar, ama bundan sonra bence hep filiz cabalar gibime geliyor, yada filiz le yilmaz o gelen tuyoya gore o kotu konusmadan sonra ikiside her karsilastiklarinda bir kavga edip sonra yakinlasmak isterken bir engel falan cikar mesela, valla bu benim senaryom biraz uctum mu acaba ama neyse.....
yok yok yazdığın yorum guzel olmus.ceme yazdıklarında cok guldum:)ama fılıze cok yuklenmeyın bıraz kendınızı kızın yerıne koyn.fılız ılerde hatalarından ders cıkaracak bu kesın.ama suan fılıze yapılan coğu yorumun haksız olduğunu dusunuyorum.
bende haksız olduğunu düşünüyoruum,haklılık payı tabki varr amaa bukadr yüklenlmemeli niye diye sorarasanz siz hayatı ço knormnal bir insanı yargılamıyorsunz başına gelmeyen kalmayan ve hiç destekçisi olmayan birini yargılıyorsunz...ben fi,lzin yaşadklarını yaşasam hayatta düzelemzdm birdaha
bende haksız olduğunu düşünüyoruum,haklılık payı tabki varr amaa bukadr yüklenlmemeli niye diye sorarasanz siz hayatı ço knormnal bir insanı yargılamıyorsunz başına gelmeyen kalmayan ve hiç destekçisi olmayan birini yargılıyorsunz...ben fi,lzin yaşadklarını yaşasam hayatta düzelemzdm birdaha
dıyorum ya fılızın yerınde ben olsam bakırkoyu boylamıstım.kızın dertleseceği bır ınsan yok.ılla dertleseceğı mı sevıncını paylasacağı dahı bır arkadası yok kızın.karakterı sağlam olmasaydı fılızımızıde kaybedecektık.fılız herseyı kendı basına yasadı.bırazda fılızı dusunelım.
Evet yaa, ben ozellikle 42.boulm 43.bolum lerde sikintidan patlamistim ne zaman filiz+yilmaz i birarda gorecegiz bence diye iste o zaman i.a kan kaybetmisti!!!!!!!
Simdi ilerki bolumlerde bence o yeni kiz gelince yilmaz filiz i kiskandirabilir ama dereceyi asmadan sonra filiz de kizip yilmaz dan hesap falan sorar yilmaz da diklesir, ama olsun ayri olmalarindan iyidir yada durmadan ayni ortamlarda karsilasabilirler sonra hep birbirleriyle bakisabilirler, hic gozlerini ayirmadan 24.bolumdeki gibi yani sonra tam yakinlasacakken birisi gelir yilmaz falan der yaklasamazlar, ama bundan sonra bence hep filiz cabalar gibime geliyor, yada filiz le yilmaz o gelen tuyoya gore o kotu konusmadan sonra ikiside her karsilastiklarinda bir kavga edip sonra yakinlasmak isterken bir engel falan cikar mesela, valla bu benim senaryom biraz uctum mu acaba ama neyse.....
sen uç yeterki böyle olsun....ya benm tek korkum senaristlern yılmazın aklından filzi tamamen çıakrması mesela enbaşnda elfleyken sonra filize aşık oldu vbee elif tamamen yılmazn kalbnden aklından çıktı sadece geçmşteki güzel bir hatıra oalrak kaldı senaryonn şaşamasından yeni geleck kzın üstne kurulmasndan çook korktum çünkü yılmaz kesn konştuı evet filzi gönlnü almalı ama onnda durumu pek iç açıcı değl yılmazda affetsn oda olmassa hiçkmsesi kalmazzz yılmazcılar filizciler diyede ayırtetmyrm ben iki gruba da dahilm yeetrki filizin üstne buakdr gdlmesn sonçta ben filzicym amaaa yılamzsz bir filiz istememkiii...başak bir erkek grse filizn yılamzı bırakmasnı istememkiii FİLİZZZZ&YILMAZZZZ
Sevindim ama neden artık Sılayı hiç yenemiyoruz??
sıla cunku cok guzel yayın polıtıkası ızlıyo ayrı saatlerde ıncelendığı ıcın sıla onumuze gecıyo.8 de baslayıp 10 da bıtse bılıyolarkı ılerkı bolumlerde ıhlamurlar altında bızı gecer.haksız bır yayın polıtıkası ızlıyolar.
sen uç yeterki böyle olsun....ya benm tek korkum senaristlern yılmazın aklından filzi tamamen çıakrması mesela enbaşnda elfleyken sonra filize aşık oldu vbee elif tamamen yılmazn kalbnden aklından çıktı sadece geçmşteki güzel bir hatıra oalrak kaldı senaryonn şaşamasından yeni geleck kzın üstne kurulmasndan çook korktum çünkü yılmaz kesn konştuı evet filzi gönlnü almalı ama onnda durumu pek iç açıcı değl yılmazda affetsn oda olmassa hiçkmsesi kalmazzz yılmazcılar filizciler diyede ayırtetmyrm ben iki gruba da dahilm yeetrki filizin üstne buakdr gdlmesn sonçta ben filzicym amaaa yılamzsz bir filiz istememkiii...başak bir erkek grse filizn yılamzı bırakmasnı istememkiii FİLİZZZZ&YILMAZZZZ
yok sen merak etme fılız yılmaza cok ayrı duygular yassattı.yılmazın değiştırdığı noktaları bıle oldu fılız yuzunden.yılmaz bundan sonra kımseye ılgı duymaz ama eğer yenı kız gelırse o kız yılmaza ılgı duyar oyle sanıyorum.yılmaz fılızden baskasını bundan sonra sevemez.yılmazın fılıze duyduğu askı elıfe duyduğu askından cok farklı ve buyuk.
dıyorum ya fılızın yerınde ben olsam bakırkoyu boylamıstım.kızın dertleseceği bır ınsan yok.ılla dertleseceğı mı sevıncını paylasacağı dahı bır arkadası yok kızın.karakterı sağlam olmasaydı fılızımızıde kaybedecektık.fılız herseyı kendı basına yasadı.bırazda fılızı dusunelım.
Bu nedenlerden dolayi zaten Filizin yaptigi yanlislar affedilebilir. Cem'in piskopat oldugu ortaya ciksin zaten Filiz ile Yilmaz yavas yavas yine birlesirler.
dıyorum ya fılızın yerınde ben olsam bakırkoyu boylamıstım.kızın dertleseceği bır ınsan yok.ılla dertleseceğı mı sevıncını paylasacağı dahı bır arkadası yok kızın.karakterı sağlam olmasaydı fılızımızıde kaybedecektık.fılız herseyı kendı basına yasadı.bırazda fılızı dusunelım.kesinlkle filiz çok sağlam karakterli arkadaşalr hangnz bunca sıkıntyı tek başınza kaldırablrsnz????ayrıca özgüğveni olmayan herkese hemen inanan biride değil...sevdiğinn arkasnda durmasını ii bilen yürekten seven birisi...herşeye hemen inanamk:ya çıkmayan delil kalmadı!! özgüven:özgüveni olmadğı içinmi şirketi yılmazla birlkte kurtardılar şirkette her doğru karar filzden çıkıyor yanlşn önünü hemen kesyor...cesaret:abisini düşürrdğü durumalrı görnce nekadr tehlkli olursa olsun merale gtmedmi??aşk:yılamzn onu çok kırack birşey yapmasna rağmen grur yapamyıp affetmedmi???insanlık:hangi insanı küçük gördü??handan elife oakdr yüklenrken yada ferdeye hep o destek vermedmi?? yapmayın arkadşalr filzin sayılamayack kadr ii özellği var yeterki görmek isteyn...
yok sen merak etme fılız yılmaza cok ayrı duygular yassattı.yılmazın değiştırdığı noktaları bıle oldu fılız yuzunden.yılmaz bundan sonra kımseye ılgı duymaz ama eğer yenı kız gelırse o kız yılmaza ılgı duyar oyle sanıyorum.yılmaz fılızden baskasını bundan sonra sevemez.yılmazın fılıze duyduğu askı elıfe duyduğu askından cok farklı ve buyuk.
tabiki farklı elif döneminde yılmaz nasıl asiydi hemen herşeye bağırıyordu kzııyordu hatırlıyorsanz elife tokat bile attı ama filize hep daha anlayışlı yakalştı hangi birgn filize el kaldrmayı aklından geçrdi onca şey ayşandı gene vazgeçemedi....yılmaz filize filizde yılmaza çok şey kattı...filiz yılmazdan sonra daha duyarlı daha mutlu tam işte bu denlcek kişi oldu..yılmazda filziden sonra aşkın peşnden gtmeyi öğrendi onalr birlkte olmdn olurmu ıhlamurlar ay:... buarada dizinn ismnn neden ıhlamurlar altında oldunu senarist ilerleyen bölmlerde açığa çıkarack diyorlardı??fikri olan varmı??neden ıhlamurlar altında??
walla filizi nefis özetledin harikaa... işte ben bu yüzden 52 bölüm onu asık olacak kadar sevdim :) ya tamam anladım hatta anlıyorum o kadar baskı altındayken dogru karar vermesi zor ama sık dişini be kızım son bi kez daha ne olacak sanki... :) bence bu senaristlerin ayıbı cok kızdım walla .. güzeli karaktere söylettiklerine bakın neyse sinirlerim bozuldu yine...
kesinlkle filiz çok sağlam karakterli arkadaşalr hangnz bunca sıkıntyı tek başınza kaldırablrsnz????ayrıca özgüğveni olmayan herkese hemen inanan biride değil...sevdiğinn arkasnda durmasını ii bilen yürekten seven birisi...herşeye hemen inanamk:ya çıkmayan delil kalmadı!! özgüven:özgüveni olmadğı içinmi şirketi yılmazla birlkte kurtardılar şirkette her doğru karar filzden çıkıyor yanlşn önünü hemen kesyor...cesaret:abisini düşürrdğü durumalrı görnce nekadr tehlkli olursa olsun merale gtmedmi??aşk:yılamzn onu çok kırack birşey yapmasna rağmen grur yapamyıp affetmedmi???insanlık:hangi insanı küçük gördü??handan elife oakdr yüklenrken yada ferdeye hep o destek vermedmi?? yapmayın arkadşalr filzin sayılamayack kadr ii özellği var yeterki görmek isteyn...
Ama gormek istemiyorlarki: yilmaz in dedigi gibi nasil bakarsan oyle gorursun......
Bencede filiz cok iyi ve saglam karakterli bir kiz......
Ama bu yeni kiz gelince ve mesela diyleimki filiz yilmaz ve yeni gelen kiz ayni ortamda bulunuyor yani restoranda diyelim, filiz ilmaz la yeni gelen kizi yan yan a gorurse kiskancindan catlar resmen ee, yilmaz da az degil yeni kiza jestler falan yapar arada birde filiz e anlamli anlamli bakar, filiz de ictikce icer sarabi ve gider yilmaz in masasina der ki hani beni cok seviyordun ne cabuk unuttun, hani seni kaybetmeye dayanam demistin hani, beni bu kadar mi cok seviyordun....
Yilmaz da filiz sarhossun, hem sen kendi yolunu cizmedin mi???
Hem sana ne benim hayatimdan, sen kimsin ki, karisabiliyorsun???
Der ve ceker gider mesela tabii, orda filiz yilmaz a ben senin askinim falan demezse.....
walla filizi nefis özetledin harikaa... işte ben bu yüzden 52 bölüm onu asık olacak kadar sevdim :) ya tamam anladım hatta anlıyorum o kadar baskı altındayken dogru karar vermesi zor ama sık dişini be kızım son bi kez daha ne olacak sanki... :) bence bu senaristlerin ayıbı cok kızdım walla .. güzeli karaktere söylettiklerine bakın neyse sinirlerim bozuldu yine...
bende sana katılıyoruumm...filiz karakterini bu şekle sokmamalıydılar sonuçta yılmaz hatayı yaptıında daha filizn nasıl biri oldunu yeni yeni öğreniyordu ama şimdi birbirlerini tanıyorlar senaristler neden bukadr mükemmel buldumz bir karakteri bize bu şeklde yansıtıyorlar??
tabiki farklı elif döneminde yılmaz nasıl asiydi hemen herşeye bağırıyordu kzııyordu hatırlıyorsanz elife tokat bile attı ama filize hep daha anlayışlı yakalştı hangi birgn filize el kaldrmayı aklından geçrdi onca şey ayşandı gene vazgeçemedi....yılmaz filize filizde yılmaza çok şey kattı...filiz yılmazdan sonra daha duyarlı daha mutlu tam işte bu denlcek kişi oldu..yılmazda filziden sonra aşkın peşnden gtmeyi öğrendi onalr birlkte olmdn olurmu ıhlamurlar ay:... buarada dizinn ismnn neden ıhlamurlar altında oldunu senarist ilerleyen bölmlerde açığa çıkarack diyorlardı??fikri olan varmı??neden ıhlamurlar altında??
bende bılmıyorum.zamanında yılmaza araba carpacak olecek.fılızın yuzunden.fılızde kahrında ıntahar edecek ıkısınıde ıhlamur ağacalarının altına koyacaklar dıyolardı.tabıkı boyle bıse olmaz.eğer boyle bısey olursa benıde yanlarına gomerler artık.boyle bıse olmayacak bundan dolayı ıhlamurlar altında değil yanı
Ama gormek istemiyorlarki: yilmaz in dedigi gibi nasil bakarsan oyle gorursun......
Bencede filiz cok iyi ve saglam karakterli bir kiz......
Ama bu yeni kiz gelince ve mesela diyleimki filiz yilmaz ve yeni gelen kiz ayni ortamda bulunuyor yani restoranda diyelim, filiz ilmaz la yeni gelen kizi yan yan a gorurse kiskancindan catlar resmen ee, yilmaz da az degil yeni kiza jestler falan yapar arada birde filiz e anlamli anlamli bakar, filiz de ictikce icer sarabi ve gider yilmaz in masasina der ki hani beni cok seviyordun ne cabuk unuttun, hani seni kaybetmeye dayanam demistin hani, beni bu kadar mi cok seviyordun....
Yilmaz da filiz sarhossun, hem sen kendi yolunu cizmedin mi???
Hem sana ne benim hayatimdan, sen kimsin ki, karisabiliyorsun???
Der ve ceker gider mesela tabii, orda filiz yilmaz a ben senin askinim falan demezse.....
başlarına katılıyorum ama sonrlarnıu ben biraz farklı düşündümm.filiz yılmaza kendini affetmek isteyecek ama bunu başaramayacak birsüre sonra yılmazı o kızla görecek sürekli karşılaşmaya falan başlayacaklar..ama fi,liz giidip hesap sormaz aynı yılmazın yaptığı gibi cemle filizi gördümü ortamı terkediyordu ee ikiside karakterli grurlu insanlar filizde enbaşalrda çok acı çekerken artık farklı düşnmeye başalr beni sevseydi böle yapmazdı falan gbi vee her gördüğünde oratamı terkeder eğer yılmazz giderse peşnden aynı filizn gittiği giibii birşeyler düzelrr yoksaaaaa zooorrrr filizz başalrda biraz kovalar ama kız çıakrsa filizde kabuğuna çekler yılmazdan adım gelmessede bilemyrm sonalrı nolur??
ama burdan tuba yı bi kere daha kutlamak istiyorummm. helal olsun walla o ne bakıslar yaa ... hele o canan ın evinde yılmaza bakısı yok mu (o suclayıcı bakıslar)resmen gözleri konusuyor cok iyi bi oyuncu her ne kadar egitimini almamıs olsa da ... cevremdeki insanlar iyi güzel hos da oyunculugu yetersiz falan diyolar bence aksine oyunculugu da güzelliği kadar var bence....
Bence yılmaz cemin evine gittiğinde ses kaydı yapıyor olabilir. Sözlerine bakarsak sanki cemi konuşturmaya çalışıyordu. Ama senaristler ceme sadece burdan çıkabileceğinimi sanıyorsun dediler ve haftaya bıraktılar.. tahminimce olabilr
ama burdan tuba yı bi kere daha kutlamak istiyorummm. helal olsun walla o ne bakıslar yaa ... hele o canan ın evinde yılmaza bakısı yok mu (o suclayıcı bakıslar)resmen gözleri konusuyor cok iyi bi oyuncu her ne kadar egitimini almamıs olsa da ... cevremdeki insanlar iyi güzel hos da oyunculugu yetersiz falan diyolar bence aksine oyunculugu da güzelliği kadar var bence....
bnm cevremdekılerde helal olsun dıyolar oyunculuk eğıtımı almamıs ama alanlardan daha ıyı rol yapıyo dıyolar.bencede cok ıyı bır oyuncu.ısallah onu ı.a bıttıkten sonra baska yapımlarda goruruz.ama bulent ınalla oynasın dıyecem ama suyunu cıkardılar dıye kımse ızlemez.ben bulent ınalın yerınde olsam ve tuba buyukustun gıbı sevgılım olsa kıskanclık krızlerıne gırerım.bır ınsan bu kadar mı guzel olr:)
bence filizin tatile ihtiyacı ne dersiniz bi italyaya gidip gelse mi :) (tamam gelmeyin üstüme :))
yok yok ıtalyaya gıtmesın zorla dondu ordan gerı zaten.bence cıftlık evıne mı gıder baska bır sehıre mı gıder bencede gıtmesı ve kafasını toparlaması ıyı olur.bırde gıdıp geldıkten sonra yılmazı o kızla gorurmus bosuna gıtmıs olur.
bende bılmıyorum.zamanında yılmaza araba carpacak olecek.fılızın yuzunden.fılızde kahrında ıntahar edecek ıkısınıde ıhlamur ağacalarının altına koyacaklar dıyolardı.tabıkı boyle bıse olmaz.eğer boyle bısey olursa benıde yanlarına gomerler artık.boyle bıse olmayacak bundan dolayı ıhlamurlar altında değil yanı
valla filizle yılmaz beraber olsunda yanyana olsunda birbrlerni severek yaşasnlar yada severk ölsünler yeterki inandıımz şu aşkla bitsin dizimz:)ama mutlu sonu terch edrz yanii:P
bakma sen benim cevremdekilere zaten beni uyuz etmek için söylüyorlar ... cok da basarılılar... bu arada benim onun gibi sevgilim olsa kıskanc olamam heralde gün boyu yanından ayrılmam .... biraz abarttım sanırım neyse
bence filizin tatile ihtiyacı ne dersiniz bi italyaya gidip gelse mi :) (tamam gelmeyin üstüme :))
neden üstüne gelsnler cnm?bencede tatile gitsin ama italyaya falan değl sadece o evden uzaklaşsn ve ylmazın bulablcği biyerlerde olsun yada yılamz kafasını dinleyeceği yere yani bağevine gitsin filiz onu bulsun sonuç olark herşeyden ve herkesten uzak biraraya gelsnlerrrr ne konşlarsa knşsnlar bir karar versnler bzide burda deli etmesnler:P
arkadaslar söyledim yine söyleyeyim.. bugün dizifilmin kahvaltısında admin le tanıstım ve bana IA yapımcılarından biri benim arkadasım fazla kişi olmamak sartıyla (3,4kişi) sete gidebilir mişiz... pazartesi haber verecek... eger gelmek isterseniz beraber gidelim ... ama yine de siz bilirsiniz ... sürekli de yazmak istemiyorumm buraya....
Evet bencede biraz gerip oldu yazdigim senaryo, ama aklima bir tane daha geldi, bence filiz yilmaz dan ozur dileyecek yilmaz da her defasinda kabul etmeyecek,, sonra cem de hala filiz i elde etmek icin planlar yapar ve filiz i kacirir sonra yilmaz cok sinirlenir ve omer le birlikte filiz i bulmaya giderler, ve detaylari geciyorum bulurlar filiz le yilmaz birbirlerine sarilirlaqr ilk andan ama sonra yilmaz gururundan der ki
DisaridA, yagmur altinda
Yilmaz:filiz seni kurtardim ve simdi biliyorum ki guvendesin, ama artik gitmem lazim ben kendime yeni bir hayat kurdum, ve sen bu hayatin icinde yoksun bana guvenmedin, ve artik hersey icinde cok gec, senin guvende oldugunu bilmek bana yeter, hoscakal.....
der ve gider, yavas cekim......
Filiz de arkasindan aglar, ve o esnada disarDA YAGMUR YAGIYORDUR
filiz yilmaz arkasindan bgirir:Yilmaz ne olur gitme.....Yilmaz sensiz yasayamam....beni birakma.......Ne olur Yilmaz.....(ve bu arada muzik calar, slow bir muzik i.a muzigi yada ne bileyim teomandan ask kirintilari mesela).....
Sonra yilmaz dayanamaz ve arkasini doner filiz e dogru yavas cekimde kosar ve filiz le yilmaz birbirlerine sarilirlar ask sozcukleri soyleyip birbirlerine operler yagmurun altinda......
Evet bencede biraz gerip oldu yazdigim senaryo, ama aklima bir tane daha geldi, bence filiz yilmaz dan ozur dileyecek yilmaz da her defasinda kabul etmeyecek,, sonra cem de hala filiz i elde etmek icin planlar yapar ve filiz i kacirir sonra yilmaz cok sinirlenir ve omer le birlikte filiz i bulmaya giderler, ve detaylari geciyorum bulurlar filiz le yilmaz birbirlerine sarilirlaqr ilk andan ama sonra yilmaz gururundan der ki
DisaridA, yagmur altinda
Yilmaz:filiz seni kurtardim ve simdi biliyorum ki guvendesin, ama artik gitmem lazim ben kendime yeni bir hayat kurdum, ve sen bu hayatin icinde yoksun bana guvenmedin, ve artik hersey icinde cok gec, senin guvende oldugunu bilmek bana yeter, hoscakal.....
der ve gider, yavas cekim......
Filiz de arkasindan aglar, ve o esnada disarDA YAGMUR YAGIYORDUR
filiz yilmaz arkasindan bgirir:Yilmaz ne olur gitme.....Yilmaz sensiz yasayamam....beni birakma.......Ne olur Yilmaz.....(ve bu arada muzik calar, slow bir muzik i.a muzigi yada ne bileyim teomandan ask kirintilari mesela).....
Sonra yilmaz dayanamaz ve arkasini doner filiz e dogru yavas cekimde kosar ve filiz le yilmaz birbirlerine sarilirlar ask sozcukleri soyleyip birbirlerine operler yagmurun altinda......
barıssınlarda ne olursa olsun.senın dedığınde cok romantık oldu ama ha.guzel olur:)ama kendıme yenı bır hayat kurdum sen yoksun demesın.benı cok kırdın herseye dayanmamın tek sebebıydın ama o gun duyduklarımı hıc unutamadım dıyebılır:img-wink:
gülbeşeker
02-12-06, 19:30
filizle yılmaz birbirlerinden habersiz kafa dinlemek için durusuya gitsinler şömine şarap çok romantik bir ortam olurdu bence yani tam anlamıyla barışmazlardı ama ikisi de şarap içer ve biraz romantik dakikalar geçirirlerdi dans ederlerdi .
walla ben de cok isterim cemin diziden ayrılması ... ama benim asıl derdim tubayla konusup iki muhabbet etmek bi de foto cekersem benden mutlusu yokkkk....
walla ben de cok isterim cemin diziden ayrılması ... ama benim asıl derdim tubayla konusup iki muhabbet etmek bi de foto cekersem benden mutlusu yokkkk....
fotoğrafı sıtemıze eklemeyı unutmazsın.bırde sıtemızden bahset azıcık takıp etsın.ınternetle arası yokmus.
filizle yılmaz birbirlerinden habersiz kafa dinlemek için durusuya gitsinler şömine şarap çok romantik bir ortam olurdu bence yani tam anlamıyla barışmazlardı ama ikisi de şarap içer ve biraz romantik dakikalar geçirirlerdi dans ederlerdi .
bugunlerde herkesten cok romantık sahneler cıkıyor:happy0064 gercekten cok guzel olur durusuya gıderlerse:img-wink:
fotoğrafo sotemıze eklemeyı unutmazsın.bırde sıtemızden bahset azıcık takıp etsın.ınternetle arası yokmus.
Evet yaa, birde filiz+yilmaz in gidisatini sormayi unutma.....
Ve ayrica bizlerden yani fanlarindan bahsetmeyi de unutma, senaristlerede bizim senaryolardan bahsedersen fen olmaz bakarsiniz uygularal, kim bilir.....
vede bulent inal la tuba nin yanyana bir foto cektirbilsen cok iyi olurdu, onlai yan ayna gormek cok iyi olurdu, biliyorum cok sey istiorum ama......
bugunlerde herkesten cok romantık sahneler cıkıyor:happy0064 gercekten cok guzel olur durusuya gıderlerse:img-wink:
Eeee, artik bizim de romantizm izleme zamanimiz geldi diye dusunuyorum, hele o kavga dovus sahnlerden sonra......
Aslinda filiz le yilmaz in sadece birbirlerine bakimalari bile bize yeter onlarin birbirine askla bakisi.....
ayy... 53. bölümü çok merak ediyorum. herkes yeni kızdan bahsediyo. yeni bi kız gelceği kesin mi?
destina304
02-12-06, 20:04
arkadaşlar bu hafta ikinci olmuşuz aman nazar değmesin çok mutluyum gelecek bölüm çok daha güzel olcak bundan eminim ayrıca yeni bir kızın gireceği kesinmi?
arkadaşlar bu hafta ikinci olmuşuz aman nazar değmesin çok mutluyum gelecek bölüm çok daha güzel olcak bundan eminim ayrıca yeni bir kızın gireceği kesinmi?
kesın mı değil mı bolmıyorum.ama dızımızın bundan sonra sıla 8dae baslayıp 10 da bıterse 1.olacağını bıle soyleyebılırım.
forever_bim
02-12-06, 20:06
Dizinin adını merak edenlere açıklayım. 7. Bölümde açıklandı zaten. Buyrun o sahne. Replikleriyle beraber.
Elif: Bana kizginsin. Haklisin. O modellik isi...Kabul etmeden önce seninle konusmam gerekirdi. Hatta hiç kabul etmemeliydim. Isin bu kadar büyüyecegini akil edemedim. Ama bunun disinda bana kizmani gerektiren birsey yok Yilmaz.
Seni burdan çikaricam. O para neyse bulucam onu, göreceksin.
Belki bu modellik böyle bir ise yarar. Iyi para vereceklermis.
Yilmaz: Parani istermiyorum.
Elif: Neden?
Yilmaz: O gün o magazada hersey bitti Elif. Aliyor musun? Isini bana tercih ettigin gün. Beni gözünün önünde yaka paça disari attiklari gün. O gün seni tanidim Elif. Isikli magazanin esiri olmustun, parilti dünyanin. Gözün beni görmüyordu....Sana elimi uzattim hatirliyor musun? Sana elimi uzattim Elif!
Elimi ozaman tutucaktin artik çok geç.
Elif aglamaya baslar...
Yilmaz: .. simdi o çok sevdigin, kaybetmekten korktugun dünyana geri dön.
Istedigin hersey orda, para, pul, giyim, kusam, zengin insanlar!
Parlak bir gelecek...Bunlarin hiçbirini benle evlenseydin yapamazdin.
Artik özgürsün, ne istersen yapabilirsin.
Elif: Senin hiç mi hatan yok? Bu noktaya gelmemizde tek suçlu ben miyim?
Yilmaz(aglamamak için zor tutar kendini): Var, benim de hatam var. Hatta en büyük hata bende.
Bir kizi çok sevdim...Sadece onunla bir hayat istedim. Süsü püsü olmayan bir hayat. Sade ve sevgi dolu...Ihlamurlar Altinda uzanarak, birbirimize bakarak...
Öyle sevdim ki onu, gerçekte nasil biri oldugunu göremedim. Isteklerinin ne kadar farkli oldugunu...Aslinda bambaska hayalleri oldugunu, göremedim...
Onun için burdayim.
Sonunda bu noktaya gelmemizin cezasini ben böyle çekiyorum.
Elif: Demek bu kadar degersizim gözünde?
Yilmaz: Evet dogru, benim için hiçbir degerin yok! (bakiniz: Yalan)
Benim için gittigimiz o alisveris merkezlerinde ellerinde posterlerle gezen kadinlardan birisin. Sadece geçip giden biri, bir yabanci...
Elif çok kötü olur...
Yilmaz: Seni görmek istemiyorum, birdaha gelme! Gelirsen de görüse çikmayacagim bilmis ol. Gardiyan görüs bitti.
...
Dizinin adını merak edenlere açıklayım. 7. Bölümde açıklandı zaten. Buyrun o sahne. Replikleriyle beraber.
Elif: Bana kizginsin. Haklisin. O modellik isi...Kabul etmeden önce seninle konusmam gerekirdi. Hatta hiç kabul etmemeliydim. Isin bu kadar büyüyecegini akil edemedim. Ama bunun disinda bana kizmani gerektiren birsey yok Yilmaz.
Seni burdan çikaricam. O para neyse bulucam onu, göreceksin.
Belki bu modellik böyle bir ise yarar. Iyi para vereceklermis.
Yilmaz: Parani istermiyorum.
Elif: Neden?
Yilmaz: O gün o magazada hersey bitti Elif. Aliyor musun? Isini bana tercih ettigin gün. Beni gözünün önünde yaka paça disari attiklari gün. O gün seni tanidim Elif. Isikli magazanin esiri olmustun, parilti dünyanin. Gözün beni görmüyordu....Sana elimi uzattim hatirliyor musun? Sana elimi uzattim Elif!
Elimi ozaman tutucaktin artik çok geç.
Elif aglamaya baslar...
Yilmaz: .. simdi o çok sevdigin, kaybetmekten korktugun dünyana geri dön.
Istedigin hersey orda, para, pul, giyim, kusam, zengin insanlar!
Parlak bir gelecek...Bunlarin hiçbirini benle evlenseydin yapamazdin.
Artik özgürsün, ne istersen yapabilirsin.
Elif: Senin hiç mi hatan yok? Bu noktaya gelmemizde tek suçlu ben miyim?
Yilmaz(aglamamak için zor tutar kendini): Var, benim de hatam var. Hatta en büyük hata bende.
Bir kizi çok sevdim...Sadece onunla bir hayat istedim. Süsü püsü olmayan bir hayat. Sade ve sevgi dolu...Ihlamurlar Altinda uzanarak, birbirimize bakarak...
Öyle sevdim ki onu, gerçekte nasil biri oldugunu göremedim. Isteklerinin ne kadar farkli oldugunu...Aslinda bambaska hayalleri oldugunu, göremedim...
Onun için burdayim.
Sonunda bu noktaya gelmemizin cezasini ben böyle çekiyorum.
Elif: Demek bu kadar degersizim gözünde?
Yilmaz: Evet dogru, benim için hiçbir degerin yok! (bakiniz: Yalan)
Benim için gittigimiz o alisveris merkezlerinde ellerinde posterlerle gezen kadinlardan birisin. Sadece geçip giden biri, bir yabanci...
Elif çok kötü olur...
Yilmaz: Seni görmek istemiyorum, birdaha gelme! Gelirsen de görüse çikmayacagim bilmis ol. Gardiyan görüs bitti.
...
bızı aydınlattığın ıcın sağol.sımdı yılmazın fılızı kolay kolay affetmeyeceğini eskı replıklerı okuyunca daha ıyı anladım.
evet ama filizimn üstüne çok gidiliyorr..ya düşünün yılmaz zor günler geçiriyor ama herkes yanında ya filiz çevresnde destek çıakn bir kişi yok baabsı öldü üstüne yılmazdan ayrıldı hepsine tek başınad göğüs germeye çalıştı annesi rahatszlandı sevdiği adam dövldü üstne birde abisi vuruldu şimdi kendinizi bu insanın yerine koyun ahnginiz doğru düşüneblrdnz????hangnz amntıklı hareket edeblrdnz???duygusal oalrak yıkılmş bir insan mantığını kullanamazz!!!ben sonuna kadar filiz&yılmaz d,iyenlerdenm....filizn yanlşı büyük evet çok büyük amaaa onalrın aşkları bu yanlıştan büyük olmalı değlse biz bunca gndr aşk falan izlememşzz yalan izlemşzdr..
tamamen katılıyorum. matrakadan gelen tüyolar da tam tahmin ettiğim gibi bence filizle yılmazın önümüzdeki iki bölüm içindeki konusmalarında yılmaz cem konusunda uyaracak filizi (cünkü cemin yaptıgını kanıtlayamayacak yılmaz) filiz de bunun üzerine iyice öfkelencek (ceme böyle güvenirken ona laf ettirmez) yılmaz da filizin ceme bu kadar güvenmesine cıldırır ve ipler de burda kopar.
her seye ragmen sonuna kadar filiz& yılmaz diyorum...
ve kesinlikle mutlu son bekliyorumm türk filmlerindeki gibi...
forever_bim
02-12-06, 20:36
bızı aydınlattığın ıcın sağol.sımdı yılmazın fılızı kolay kolay affetmeyeceğini eskı replıklerı okuyunca daha ıyı anladım.
Mertciğim;
Yılmaz o zamanlar çok sertti. Şimdi öyle değil. O yüzden affedecektir Filiz'i.
Mertciğim;
evet fılz yılmazı değiştırdı.bakalım ılerleyen bolumler cok guzel olacağa benzıyo!
tamamen katılıyorum. matrakadan gelen tüyolar da tam tahmin ettiğim gibi bence filizle yılmazın önümüzdeki iki bölüm içindeki konusmalarında yılmaz cem konusunda uyaracak filizi (cünkü cemin yaptıgını kanıtlayamayacak yılmaz) filiz de bunun üzerine iyice öfkelencek (ceme böyle güvenirken ona laf ettirmez) yılmaz da filizin ceme bu kadar güvenmesine cıldırır ve ipler de burda kopar.
her seye ragmen sonuna kadar filiz& yılmaz diyorum...
ve kesinlikle mutlu son bekliyorumm türk filmlerindeki gibi...
karamsar olduğumu sanmanızı istemem ama böyle bi şey olacağını tahmin etmiyorum yılmaz ilşkşiyi keser
Mertciğim;
görürsem söylerim bu konuşmada ilşkileri tamamen bitecek bundan sonraki sahneler ise guru meselesine dönücekmiş o yüzden sevgili modum affetme olayını geçelim
forever_bim
02-12-06, 21:16
görürsem söylerim bu konuşmada ilşkileri tamamen bitecek bundan sonraki sahneler ise guru meselesine dönücekmiş o yüzden sevgili modum affetme olayını geçelim
Geçelim diyorsan geçelim. Ben şimdi Feride vs Handan ev savaşını merak ediyorum. Ömer'den destek göremezse Feride yandı. Bu kadına katlanılmaz.
matraka sence daha kac bolum beklerız barısmalarını?
en az 20 bölüm barışmalarını unutun derim ben ondan sonrasıda malüm dizi verilen mesaj mutlu son olması ama buda son bölümlere ancak bırakılır bize doya doya bu sahneleri yaşatmazlar
Geçelim diyorsan geçelim. Ben şimdi Feride vs Handan ev savaşını merak ediyorum. Ömer'den destek göremezse Feride yandı. Bu kadına katlanılmaz.
ferıdenın elıf gıbı handana laf gecırebıleceğını sanmıyorum.ferıde daha cok sevgı dolu bır kız.ozellıkle bu bolumde elıfle olan sahnelerı cok guzeldı:img-wink:
merak etme sen varken onlara bi şey olmaz nede olsa senin koruma altındalar şaka maka feride ileride açılıcak bence ama ben kıl kaptım ferideye bi kere vefa duygusu olmayan bi insan ömere laik olamaz
en az 20 bölüm barışmalarını unutun derim ben ondan sonrasıda malüm dizi verilen mesaj mutlu son olması ama buda son bölümlere ancak bırakılır bize doya doya bu sahneleri yaşatmazlar
sezon bıttımınde barısırlarsa yanı tadı damağımızda kalır.asklarının bu kadar bekletmezler herhalde.bence bı 10 bolum beklerız de 20 bolum cok fazla.artık sıkar o zaman.
sadce ferıde-omer askı kaldırmaz dızıyı.yılmazla fılız ne zaman barısacaksınz.barısınca ne zaman kusecekler dıye beklıyoruz kusuncede ne zaman barıscaklar dıye.bıktık artık bu ıkılemden.zaten bu ıkılemı sezon sonu cozerler
yılmazla fılız yenıden kustuler.yenıden bır suru flashback ızlıyeceğız desenıze:img-wink:bu flashbackların coğu tabı fılız tarafında gorulecek.
filiz cemle ilgili gercekleri ögrenince yani yılmaz konusunda ne kadar yanıldığını anlayınca bence gurur yapmaz ve yılmazın pesinden gider ama tabi bunun için daha var. yılmaz da hemen affetmez ama sonunda mutlaka filizsiz olamayacagını görüp affedecektir.
filiz ve ömer mümkün oldugunca engelleyecektir handanın ters davranıslarını ama bunun yanında feride de daha dikkatli olmalı handana karsı, onun nelere kızdıgını anlayıp daha özenli olursa handanın da ferideye diyecek lafı kalmaz.
filiz cemle ilgili gercekleri ögrenince yani yılmaz konusunda ne kadar yanıldığını anlayınca bence gurur yapmaz ve yılmazın pesinden gider ama tabi bunun için daha var. yılmaz da hemen affetmez ama sonunda mutlaka filizsiz olamayacagını görüp affedecektir.
filiz ve ömer mümkün oldugunca engelleyecektir handanın ters davranıslarını ama bunun yanında feride de daha dikkatli olmalı handana karsı, onun nelere kızdıgını anlayıp daha özenli olursa handanın da ferideye diyecek lafı kalmaz.
gerçekleri öğrenmeye handanın gücü inşallah yeter bu kadına bi şey olmasını istemiyorum senaristler benim yazdıklarımı inşallah okumuşsunuzdur.bu bi şok haberle felan öteki dünyaya göndermeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyin zaten kabul etmezler pişman olda öyle gel derler bu kadının yoksulluğu görmesini istiyorum mutlaka insanlara hkaret etmenin bedelini bu kadın ödemeli
20 bölüm biraz abartılı oldu bence 10 bölüm sonra cemin yaptıkları ortaya cıksa, sonraki 10 bölümde de yılmaz filizi yalvartmaz dayanamaz o kadar. yılmazla filiz, sorunları olacaksa da birlikte assınlar ya 20 bölüm nasıl gecer onlar ayrıyken.
20 bölüm biraz abartılı oldu bence 10 bölüm sonra cemin yaptıkları ortaya cıksa, sonraki 10 bölümde de yılmaz filizi yalvartmaz dayanamaz o kadar. yılmazla filiz, sorunları olacaksa da birlikte assınlar ya 20 bölüm nasıl gecer onlar ayrıyken.
neden abartılı oldu bunları birleştirirlerse dizi biter o yüzden hiç abartı yok bol bol birbirlerine gurur yaptıklarını görücez birbirlerine karşı her oyunu oynayacaklar kazanan yılmaz olucak kaybedenler tekiner holding ve ailesi tabiki
gerçekleri öğrenmeye handanın gücü inşallah yeter bu kadına bi şey olmasını istemiyorum senaristler benim yazdıklarımı inşallah okumuşsunuzdur.bu bi şok haberle felan öteki dünyaya göndermeyi aklınızın ucundan bile geçirmeyin zaten kabul etmezler pişman olda öyle gel derler bu kadının yoksulluğu görmesini istiyorum mutlaka insanlara hkaret etmenin bedelini bu kadın ödemeli
bence de katılıyorum aynen zaten en cok handan ne yapacak onu merak ediyorum. bu arada bence önümüzdeki bölümler cem de filiz yılmaz ayrılığından yararlanıp filizi elde etme calısmalarını hızlandıracak korkarım cemle filiz sahnelerini bolca izlicez.
bence de katılıyorum aynen zaten en cok handan ne yapacak onu merak ediyorum. bu arada bence önümüzdeki bölümler cem de filiz yılmaz ayrılığından yararlanıp filizi elde etme calısmalarını hızlandıracak korkarım cemle filiz sahnelerini bolca izlicez.
buna dayananlar çıkarmı bilmiyorum bir çok kişi yoktan yere telef olup gitmesin :)valla evlerde kumanda kırma rekorunu alarak ekşi sözlükteki yerini alır o zaman bu dizi
hayir bence senaristler bize tahmin ettigimiz gibi bolca filiz le cem sahnesi izletmeyecekler, cunku cem yilmaz la ugrasacaktir, filiz de bence bu bolum yilmaz delil yetersizliginden serbest birakilinca yilmaz al bulusacaktir, cunku artik dizinin temposu eski halini almaya basladi hersey cabuk cabuk ilerliyor, yilmaz in cemi ogrenmesi gibi onun icin benim tahminim filiz+yilmaz in ipi bu bolum kopacaktir, ve yeni kiz gelecektir filiz de onlari kiskanacaktir.....
neden abartılı oldu bunları birleştirirlerse dizi biter o yüzden hiç abartı yok bol bol birbirlerine gurur yaptıklarını görücez birbirlerine karşı her oyunu oynayacaklar kazanan yılmaz olucak kaybedenler tekiner holding ve ailesi tabiki
haklısın bi de dediğim gibi filizle cem sık sık birlikte zaman gecirirse ve yılmaz da bunu görürürse, filiz de yılmazla yeni kızı sürekli görürse gururun yanı sıra kıskanclığın getirdigi öfke de onlara zarar verecektir... bu da barısmalarının cok sonraya kalmasına neden olur ve ben bunca olandan, olacaklardan sonra harika barısma sahneleri bekliyorum senaristlerden...
hayir bence senaristler bize tahmin ettigimiz gibi bolca filiz le cem sahnesi izletmeyecekler, cunku cem yilmaz la ugrasacaktir, filiz de bence bu bolum yilmaz delil yetersizliginden serbest birakilinca yilmaz al bulusacaktir, cunku artik dizinin temposu eski halini almaya basladi hersey cabuk cabuk ilerliyor, yilmaz in cemi ogrenmesi gibi onun icin benim tahminim filiz+yilmaz in ipi bu bolum kopacaktir, ve yeni kiz gelecektir filiz de onlari kiskanacaktir.....
yavaş ya ne yaptın sen herşeyi bir bölümde bitirdin yok olmaz öyle şey bende cem filiz sahnesinin bol taraftarı değilim olacağı kanaatinide taşımıyorum ama biraz yavaş gitmekte fayda var
yavaş ya ne yaptın sen herşeyi bir bölümde bitirdin yok olmaz öyle şey bende cem filiz sahnesinin bol taraftarı değilim olacağı kanaatinide taşımıyorum ama biraz yavaş gitmekte fayda var
Tamam biraz yavas gideyim ama emin olun ki, senaristler bize bol bol filiz ve salak cemin sahnelerini izletmeyecekler, cunku su an cemin kafasindaki tek sey yilmaz i nasil atlatabilim????Cunku yilmaz delil yetersizliginden disarida olacak....
Zaten durmadan tedirgin yilmaz yuzunden, hatta evinin ordaki cocuktan bile supheliydi, zaten handan hanimlara yemege gittiginde pek konusmadi cunku yilmaz dan korkmustu!!!!!!!!!!!!
umarım izletmezler ama cemin asıl derdi filiz mutlaka onu elde etmek için bi seylr yapacktır. bence cemin yılmazla ugrastığı kadar yılmaz da onunla ugrasacaktır onun suclu oldugunu kanıtlamak isteyecektir. bence önümüzdeki bölüm filiz yılmaz karsılasmasıyla bitebilir ama yeni kız diziye önümüzdeki bölüm katılmaz.
Tamam biraz yavas gideyim ama emin olun ki, senaristler bize bol bol filiz ve salak cemin sahnelerini izletmeyecekler, cunku su an cemin kafasindaki tek sey yilmaz i nasil atlatabilim????Cunku yilmaz delil yetersizliginden disarida olacak....
Zaten durmadan tedirgin yilmaz yuzunden, hatta evinin ordaki cocuktan bile supheliydi, zaten handan hanimlara yemege gittiginde pek konusmadi cunku yilmaz dan korkmustu!!!!!!!!!!!!
zaten aynı şeyleri söylüyoruz bir bölüm gökyüzü seyretmişlerdi filizle cem valla ben o bölümlerde hemen değiştirdim iki günde kanki olmuşlardı yani bir bölüm bile dayanamazken ona sarıldığını onunla çıktığını düşünmek bile istemem biz izleyici olarak fazla korumacıyız
Bu sabah magazin D'de ihlamurlar altinda dan tuyolar verdiler
yani haftayaki bolumde yilmazin sucsuz oldugunu anlayacaklarmis
ve filiz yilmazdan af dileyecek ama yilmaz onu reddedecekmis
ve o son sahnede, hani cem yilmaz silah cekmisti ya
iste o sahnede cem kacacakmis
sadece bunlari verdiler tuyo olarak
Hayir magazin d kendince soyledi
birde dizilerin en yakisiklisini sectiler
ve bülent inal 4uncu oldu
Hemen yanıtlayım sizleri. Tomris Giritlioğlu Avşar Filmden elini eteğini çekeli 6 ay oldu. 39. bölümden itibaren I.A. nın proje tasarımını bıraktı. Cansel Elçin nedeniyle anlaşmazlığa düştüler Şükrü Avşar'la.
forever yazını daha yeni okudum.tomris hanımın avşar yapımla anlaşmazlığa düştüğünü bilmiyordum. bülent inal geçen yaz sinema filmi çekeceğini söylüyordu. yönetmende tomris giritlioğlu olacaktı. demekki bu anlaşmazlıktan dolayı film çekilemedi.tomris giritlioğlunun yinede tubayı vede bülenti bırakacağını zannetmiyorum. ikisininde avşar yapımla olan anlaşmalarının bitmesini bekliyordur. çünkü ikisinide tomris giritlioğlu keşfetti. avşar yapımdan bağımsız işler yaparlar artık...:icon_whis
gülbeşeker
02-12-06, 22:13
cemin hapse en azından şimdilik girmeyeceği kesin onda yılmazı vuracak cesaret de yok kaçar tabiki hele bir de yılmazın arkasından salih ve aynalı çıkarsa iyice korkar.
cem kaçar kaçmasınada kovalayan yılmaz olduktan sonra nekadar kaçar işte orası tartışılır...
yılmaz ne kadar filizi süründürsede özrünü kabul etmesede ona olan aşkı hiç bitmicektir ve ne kadar dirensede bağ evindeki gibi gün gelip aşkına yenik düşücektir....
gülbeşeker
02-12-06, 22:16
forever yazını daha yeni okudum.tomris hanımın avşar yapımla anlaşmazlığa düştüğünü bilmiyordum. bülent inal geçen yaz sinema filmi çekeceğini söylüyordu. yönetmende tomris giritlioğlu olacaktı. demekki bu anlaşmazlıktan dolayı film çekilemedi.tomris giritlioğlunun yinede tubayı vede bülenti bırakacağını zannetmiyorum. ikisininde avşar yapımla olan anlaşmalarının bitmesini bekliyordur. çünkü ikisinide tomris giritlioğlu keşfetti. avşar yapımdan bağımsız işler yaparlar artık...:icon_whis
bence bülentle tuba tomris hanımla çalışmasınlar çünkü t. giritlioğlunun bu sene bireysel yaptığı projeler pek tutmadı ya avşar yapımla tekrar birleşsin veya bülent ve tuba tmc ile çalışsınlar bu şirketin çoğu projesi tuttu.
gülbeşeker
02-12-06, 22:18
cemilde var cemilll:)pehh:)
haklısın cemilin de az yardımı dokunmadı yılmaza bakalım cemil yılmaza yaptığı yardımla fahriyenin gözüne mi girmeye çalışıyor anlıcaz.
yılmaz ne kadar filizi süründürsede özrünü kabul etmesede ona olan aşkı hiç bitmicektir ve ne kadar dirensede bağ evindeki gibi gün gelip aşkına yenik düşücektir....
aynı fikirdeyim filiz de yılmazdan vazgecmez bence zaten birbirlrinden vazgececek olsalar bunun dört yıl içinde olması gerekirdi . onların askı bitmeyecek araya baskaları girmeye calıssa da...
yaa helal bize gecmisiz sayfalari gene matrakacim yokmuuu tuyoo:)
arkilerim yaa suraya bi i.a icin oy atsaniza dusuk oy almisiz:)
http://www.ucankus.com/ alta sol tarafta hadi bakalim.
valla benim tek bir oy hakkim vardi ve onuda ihlamurlar icin kullandim...
Bence bu onumuzdeki bolum yilmaz filiz i reddedecektir ama cok uzulecektir, ve filiz de 100 de 100 o konusmadan sonra aglayacaktir, yilmaz in resmini alip bakacaktir, (o kirpistirdigi resimi)
filiz+yilmaz soz vermis asklara...
sayfalar geciyo demek istedim yani bu hafta com hareket var bizde baksaniza 100sayfayi gecmisiz...:happy0064
bu bölüm uzun zamandır yayınlanan en güzel bölümdü ondardır...:good: 51. bölümün tam tersi çok akıcıydı:img-yes:
bencede sezonun en gzel bolumuydu dun aksam....ya ins ozet yakkinda cikar.............
neden heyecan yapıyorsun ki olacakları zaten aşağı yukarı biliyoruz şaka maka bende geçen bölüm olucakları virgülüne kadar tahmin etmişim heyecan felan olmaz demiştim izlerken o gazi mahallesi görüntüleri felan çok sıcak geldi ya halk yılmazı kollayınca dedim filiz bunlar kadar olamadı
sen gazi mah filizi birmi tutuyosun yılmazın suçlandığı olayda filizin abisi vuruldu acaba gazi mah den biri vurulsaydı ozaman bütün delillwer yılmazı gösterseydi yine yılmazı korurlarmıydı...
olacakları bilmemize ragmen ben de cok heyecanlandım gectiğimiz bölümü izlerken ve gelecek hafta için de simdiden heyecanlanıyorum. fragmanda gelecek siiri bekliyorum acaba nasıl olacak kim okuyacak?
yaa filiz ve yilmaz bariscak ama hemen degil arkiler dusundenize ilk sezonda 16bolumden taaa 32bolume kadar cekmedikmi onlarin kusluklerini ama guzeldii dimi bu sefer yilmaz kovalamiyacak filiz kovaliyacak fena mi ayyy super olcakkk.......filizsiz yilmazsiz olmaz.....yenin kiz da girince filiz yilmazi kizla gorunce yani kiskancak felan oda edanin bolume girdigizamandi super bir bolumdu gercekten........nasil kiskanmisti filiz..ay canim benim.
ne oldu slayjic alındınmı yoksa valla tartışmak istersen yarın uğra be bugün çok yoruldum :)
niye alınıyımki herkes gibi yorumumu yapıyorum şuan tartışıcak halinmi kalmadı olsun bu hafta seninle çok tartışıcaz zaten yarın yolculuk yapıcam haftaiçi tartışırız yorgun olmazsan...
niye alınıyımki herkes gibi yorumumu yapıyorum şuan tartışıcak halinmi kalmadı olsun bu hafta seninle çok tartışıcaz zaten yarın yolculuk yapıcam haftaiçi tartışırız yorgun olmazsan...
yani yarın gelmiyorsun ne yapalım olucaklar hakkında çok tartışırız nasılsa sen müsait ol yeter :)ama bi kere senin söylediklerin çıksın tamammı
dikkat ettiysen ben hiçbir zaman gelicek haftalar hakkında yorum yapmadım sadece yaşanan olaylar hakkında görüşlerimi belirttim yarın yola çıkmadan önce mutlaka girmeye çalışıcam ama girmesemde koca bir hafta var önümüzde...
yaa filiz ve yilmaz bariscak ama hemen degil arkiler dusundenize ilk sezonda 16bolumden taaa 32bolume kadar cekmedikmi onlarin kusluklerini ama guzeldii dimi bu sefer yilmaz kovalamiyacak filiz kovaliyacak fena mi ayyy super olcakkk.......filizsiz yilmazsiz olmaz.....yenin kiz da girince filiz yilmazi kizla gorunce yani kiskancak felan oda edanin bolume girdigizamandi super bir bolumdu gercekten........nasil kiskanmisti filiz..ay canim benim.
Hadi bakalim ama bence ayrilik daha fazla uzamasin :(
Ama Filizinde Kiskanmasini görmek istemiyor deilim.
Filiz üzülmesin yeter : ))
bu bölüm hakkında yorumlar gerçekten çok ii bundan sonrada artarak devam etmesini bekliyorum bence 2.sezon 11 bölüm giriş bölümü gibi oldu artık gelişme bölümüne girdik düğümler çözülücek yeni sorunlar çıkıcak malzeme bol artık bizi kimse tutamaz merak etmeyin
walla aksiyon olması benim de cok hosuma gidiyor ama ... bu malzemenin kaynagı keske filiz olmasaydı diyorumm ...ama neyse dizimiz de bi kıpırdanma olduysa boynumuz kıldan ince :) nice yeni bölümlere ... ne yorum ama ....:)
hem dizinin hem de forumun hareketlenmesinin sebebi eskisi gibi tartışma konusu bulmamız hem de gene kutuplaşmalar oldu herhalde..ayrıca filizle yılmazın ayrılması da diziye hareket kattı,hepimiz ayrılıkları,acıyı kısacası damarı ve dramı seviyoruz :) senaristler ne yapsın :)
dizifilme uye 3 ay once oldum.bu kadar hareketlı ılk defa gordum forumu.100 astık.tabı bu bırazda fılızcıler ve yılmazcılar olarak bolunmemızden kaynaklandı.bızı fılızcıler ve yılmazcılar olarakda bolmeyı de basardılar senarıstlerımız:)ama bız yenıden orta noktayı bulduk.cem tabı kacar kacmaması hata:)fılız yılmazla ne konusacak acaba bence konusmasın.hem ne yuzle yılmazın karsısına cıkmayı dusunuyo.ben fılızı cok savundum bugun.ne dıyecek bakalım yılmaza bu bolumde ıpler tamamen kopacak.fılıze ck uzuluyorum.ben nasıl bunları yaptım dıyecek.fılız bu bolumden sonra hatalarından bırer bırer ders alacak.ben yapılan bır hata sonucunda hemen ders alndığına ınanmıyorum.bu hatayı tekrar edıp ne kadar canınızı yaktığını gorunce o zaman hatadan ders alırsın.fılızde bu onumuzde olan bolumlerde hatalarından bırer bırer ders cıkaracak.yılmaz madem delıl yetersızlığınden serbest kalacak fılızı konusmları sırasında uyaracağını dusunuyorum cem hakkında.fılızde umarım yılmazın sozunu dınler.ılerleyen bolumlerde daha cok yılmaz la fılızın bırbırlerıne gurur yaparak yaklasmayacağını dusunuyorum.bence yılmaz ılerleyen bolumlerde daha dayanamaz tutar fılızın kolundan bağevıne mı gıderler baska yere mı bılmem.:img-wink:
bir de filizin yılmazın peşinden koşup özür dileme faslı bence gene uzamayacaktır çünkü yeni sorunlarla uğraşacak şirket çok zor bir döneme giriyor.onlar şirketle uğraşırken yılmazda işlerle yoğunlaşacaktır ve yeni gelecel kızda sadıkoğlunda çalışmaya başlayacaksa yılmazla samimiyet ilerleyecek,yılmaza aşık olacaktır.Bu kızda aşkından filiz için planlar yapmasında:) cemde ilk zamanlar çok karizmatikti,yardımsever,hayvansever ..yani tümsever özelliklere sahipti :) :) sonradan çıktı tüm huyları (karamanın koyunu hesabı ) bu kızda umarım o şekilde olmaz daha mülaim,kendi halinde bir kız olsun
bir de filizin yılmazın peşinden koşup özür dileme faslı bence gene uzamayacaktır çünkü yeni sorunlarla uğraşacak şirket çok zor bir döneme giriyor.onlar şirketle uğraşırken yılmazda işlerle yoğunlaşacaktır ve yeni gelecel kızda sadıkoğlunda çalışmaya başlayacaksa yılmazla samimiyet ilerleyecek,yılmaza aşık olacaktır.Bu kızda aşkından filiz için planlar yapmasında:) cemde ilk zamanlar çok karizmatikti,yardımsever,hayvansever ..yani tümsever özelliklere sahipti :) :) sonradan çıktı tüm huyları (karamanın koyunu hesabı ) bu kızda umarım o şekilde olmaz daha mülaim,kendi halinde bir kız olsun
bızım dızıye bır tane psıko cem yeterde artar.ben yılmazın sırketlerını kurtaracağını ve tapuyu fılızın ustune yapacağını adım gıbı emınım.boylece handanda yılmazın nasıl bırı olduğunu anlar ve kabul eder:img-wink: bence mulaım bır kız yeterlı olmaz cekıcı alımlı ve zekı olmalı.
Senaristlere cok kızsamda gidişat yüzünden yinede seğretmeden edemiyorum.
Hele Filize sinirim cok bozuluyor ama bir yandanda hak vermeden edemiyorum.
Cem korkağı o kadar iyi ayarlamış ki herşeyi insan inanı veriyor.
Ceme cok güldüm Yılmazın bir kücücük tehditinde hemen etekleri tutuştu.
Paranoyakın teki yemek bile yiyemedi salak. Böyle psikopatlarda acayip korka olurlar. Korumasız bir yere gitmiyor. Sanki Yılmaz onun seviyesine inip onu vurucak cok cok daya yer o kadar.:img-hyste
Yılmazada helal olsun ne güzel cözdü herşeyi. Cem evinde Yılmazı gördüğünde kalp krizi gecirmek üzereydi. Hemende silahına sarıldı korka zaten. İnşallah Yılmaz bir akıllılık yapıp CD nin kopyasını yaptırmıştır.
Ama yinede Filiz Yılmaz ın şu yanlış anlaşmalar.
Cünkü Filiz herşeyi anladığındada Yılmaz gurur meselesi yapıp onunla birlikte olmicak.
Minik Elifin Handanın suratına bilmedende olsa yastığı fırlatması cok komikti:img-hyste yerlere yattım resmen icimden ohh cekesim geldi.
O ferideye davranışı cok kötü ya. Neden fakir insanları bu kadın aşalamadan duramıyor anlamıyorum.
Bu arada Cem ilerki bölümlerde Filiz e bir teklifte bulunucak bence ya Şirket batar yada benimle evlenirsin diye. O zaman bakalım herkes devam edicek mi Cme e bu kadar güvenmeye.
Bence Yilmaz sirketi kurtarsa bile Handan hanim degismez ..:icon_sorr
sen merak etme değişir ama forumun genelı zaten yılmazın tekınerlere yardım etmesını ıstemıyor.bence yardım edıp fılızın ustune yapsa tapuları cok guzel olur:)tebessum yorum yaz hadı beklıyorum.kımse yorum yapmıyo.
Bu arada Cem ilerki bölümlerde Filiz e bir teklifte bulunucak bence ya Şirket batar yada benimle evlenirsin diye. O zaman bakalım herkes devam edicek mi Cme e bu kadar güvenmeye.
Sirket batar ama Filiz asla Cem le evlenmez, hem böyle bir teklifin gelecegini sanmiyorum. Ama bakalim nolacak Filiz cok asiri derecede Ceme güveniyor, Cem Yilmaz hakkinda bisey dese hemen inanir cok güveniyor bakalim ilerde neler olucak. Cok büyük bir merakla bekliyorum :)
sen merak etme değişir ama forumun genelı zaten yılmazın tekınerlere yardım etmesını ıstemıyor.bence yardım edıp fılızın ustune yapsa tapuları cok guzel olur:)tebessum yorum yaz hadı beklıyorum.kımse yorum yapmıyo.
Insallah degisir ama inanmak zor geliyor bana, bencede Tekinerlere yardim etmeli.. Filiz le barisinlar nasil barisirsa barissin fark etmez : ))
o zamana kadar cem kalır mı acaba ...hem zaten böyle bir teklif yaparsa filiz kabul etmez bence ..ömerde bunu kabul edemez yani kabul etmemeli...
handan hanım zaten sırf aşağılamak için orda duruyor aynı hareketi yılmaz yaptığında da filize şikayet edip beni aşağıladı diyerek ağlamıştı...
walla arkadaslar eylotuerk arkadasımızın eklediği resimleri görünce yine kötü oldum walla... neyse bi şey daha diyecem bu euro d de dizi izlemek igrenc yaa baksanıza resimlerin altında koca koca reklam var .... allah size sabır versin diyorumm....
walla arkadaslar eylotuerk arkadasımızın eklediği resimleri görünce yine kötü oldum walla... neyse bi şey daha diyecem bu euro d de dizi izlemek igrenc yaa baksanıza resimlerin altında koca koca reklam var .... allah size sabır versin diyorumm....
Daha dur simdi yilmaz la cemin karsilasmasini yukluyorum......ins. begenirsiniz.....
Bende kotu oldum filiz+yilmaz sahnelerinde ama ne yapalim, barisacaklari gunu sabirsizlikla bekliyorum, biliyorum daha var ama filiz in hatasini anlayip yilmaz dan ozur dileyip pesinden kosacagi bolumu de sabirsizlikla bekliyoum, ayrca filiz in yilmaz i kiskanmasinida
ihlamurlarfanatigi
03-12-06, 01:08
ben foruma yazmistim yilmaza cemil yardim edecek diye :) bu arada magazin dde cemin sucunu itiraf ettigini söylemisler, yani bunu magazin haberi söylüyorsa dogru olabilir eger öyleyse handan hanimi cok merak ediyorum. dizi basladigindan beri en sinir oldugum karakter handan hanim. umarim bu sefer tekineler batar cünkü handan hanimi ozaman o haliyle görmek istiyorum belki ozaman yoksuluk neymsi anlar.
slm.. vay be arkadaslar 100 gecmisik resmen ya raitinge bakin..bu kadar yorum sasirtici bu haftaki bolum harikaydii...ve cok hecanliydi...filiz benisasirtti boyle bir hareket beklemiyordum ondan hala onun yilmaza inanmasini beklerdim ama kiz bir yandan da hakli tum kanitlar yilmazin ustuneydi yani neye inanacagini sasirdi bence filiz yilmaza inanmaz yilmaz ona Cem yapti herseyi dese asla inanmaz cunki Cemi cok saf hic birsey yapmayan iyi bir insan oldugnu dusunuyor Yilmaza hatta kizar bence ama gercekleri sonunda ogrenecek tabiki...filiz gercekleri biran once gorur umarim.sonu superdi ya yilmazin Cemin yaptiklarinin anamasi ve Cemin filize asik oldugnu ogrenmesii ...Ama yilmaz bunlari filize anatigi zaman filiz iinanmicak zor olucak inanmasii..bence...neyse hersey daha da hecanli olacak bu 52 bolumden sonra ozeti icin sabirsizlaniyorum gerci ozetinde pek tuyo vermiyorlar ya :S
bence arkadaslar bırakın özeti falan .. bence en güzel tüyo fragman siirinde... bölümden sonra bi daha dinledim 52. fragman siirini ne kadar anlamlı bi kere de siz dinleyin anlarsınız... yani ben en cok fragman siirini bakl
yorumm... asıl tüyo o diye düşünüyorummm....
ben pek anlayamadim siiri ne demek istiyor sizce????????
bilmem son dedigi
dusler ve sen tanridan gelsede!!bisey anlamadim ama
Yilmazin Cem`in adamlarini yakaladigi karedekii sahne bence herseyi özetliyor aslinda..
"Cem`in Hakki denen kisiyi aradiginda telefona Yilmaz bakiyor..Ve Cem`in yanind