Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
tıpkı sinemim alıştığı gibi bak onun sesi çıkıyormu yada yarını bekliyordur saldırmak için :)ama onu daha sakin gördüm nede olsa filizle yılmazın birbirine sözlediklerini normal bir kavga gibi algıladığına göre
tıpkı sinemim alıştığı gibi bak onun sesi çıkıyormu yada yarını bekliyordur saldırmak için :)ama onu daha sakin gördüm nede olsa filizle yılmazın birbirine sözlediklerini normal bir kavga gibi algıladığına göre
biz alıştık canım yılmazın ialhlaştırılıp geri kalanın çerçöpten sayıldığı yorumlara :):) belki hafta içi o kadar yazı yazamam ama gene de akşamları yazarım :)
sen tüyo aldın herhalde çok emin konuşuyorsun :) sen tüyo alıp erkenden filize kızmaya başlıyorsun ama olmuyorki bizde geçmişe gitmek zorunda kalıyoruz
biz alıştık canım yılmazın ialhlaştırılıp geri kalanın çerçöpten sayıldığı yorumlara :):) belki hafta içi o kadar yazı yazamam ama gene de akşamları yazarım :)
sen tüyo aldın herhalde çok emin konuşuyorsun :) sen tüyo alıp erkenden filize kızmaya başlıyorsun ama olmuyorki bizde geçmişe gitmek zorunda kalıyoruz
sinem elinde bi tek zaten geçmiş kaldı onuda bol bol kullan ama her yorumda dönme geçmişe valla olmuyor nerden tutsak elimizde kalıyor sonra ama benim yorumda demek istediğimi umarım anlamışsındır bazı forum arkadaşlarım filiz ile yılmazın ayrı algılanamayacğını sonunda kavuşmasını istediğimize göre ayrı düşünülemez demişler biraz sabretsinler bir dahaki bölümlerde anlayacaklarki taraf olmuşlar:)ama bunu kendileri farketmeyecek bu böyle devam edicek galiba
sinem en tutkulu filiz fanatikleri bile 52. bölümden dolayı eleştiriyor filizi.ayrıca son bölümde yılmazla olan kavgalarını görmedin heralde. çok ağır şeyler söyledi filiz. abisi ve annesinden bi farkı kalmadı:img-pilot seyirci önünde
gülbeşeker
03-12-06, 16:09
bence cem kaçar şirketi batırmadan o hapse girmez zaten dizinin sonunda hapse girer bir de filizi tehdit eder ilerleyen bölümlerde benimle evlenmezsen herşeyinizi kaybedersiniz diye bu da işe yaramaz benimle evlenmezsen yılmazı öldürürüm diyebilir kısaca o adam filizi elde etmek için herşeyi yapar.
sinem en tutkulu filiz fanatikleri bile 52. bölümden dolayı eleştiriyor filizi.ayrıca son bölümde yılmazla olan kavgalarını görmedin heralde. çok ağır şeyler söyledi filiz. abisi ve annesinden bi farkı kalmadı:img-pilot seyirci önünde
o kavgada tek ağır konuşan filiz değildiki zaten kavgada iki kişi olmasa kavga olmaz ..biri bağırdı diğeri susmadı o da açtı ağzını .. bir de annesi ve abisinden farkı var kesinlikle yılmazı yaşadığı yerle ya da ucuz olmakla yargılamadı kedisine yalan söylediği için kızdı
gene geçmişe dönmek gibi olacak ama filizin yargısız hemen karar vermesi yılmazda da var :) mesela işçiler konusunda yılmaz filizin odasına girip nasıl yaparsın sen böyle bir şeyi,hiç aklım almıyor gibi laflar söylemişti yargısız birilerini suçlamak dizimizin içinde olağan şeylerden :)
forum iki farklı kutuba bölündü ama onlarda içlerinde bölünmüş olabilir mesela ben yılmazla filizin ayrılacağını veya yılmazın filizi affedemeyeceğini düşünmüyorum mutlaka kavuşacaklardır ( hayatta olmasa bile ölünce :img-hyste )
gülbeşeker
03-12-06, 16:14
sinem elinde bi tek zaten geçmiş kaldı onuda bol bol kullan ama her yorumda dönme geçmişe valla olmuyor nerden tutsak elimizde kalıyor sonra ama benim yorumda demek istediğimi umarım anlamışsındır bazı forum arkadaşlarım filiz ile yılmazın ayrı algılanamayacğını sonunda kavuşmasını istediğimize göre ayrı düşünülemez demişler biraz sabretsinler bir dahaki bölümlerde anlayacaklarki taraf olmuşlar:)ama bunu kendileri farketmeyecek bu böyle devam edicek galiba
ben filizle yılmazı eşit dercede seviyorum ama ikisinin de hatalarını görmezden gelemem tabiki eğer filiz yılmaza cemi savunursa o zaman daha çok yılmaz tarafında olurum da matraka yeni tüyolar mı aldın ki herkesin taraf olacağını söylüyorsun merak ettim.
o kavgada tek ağır konuşan filiz değildiki zaten kavgada iki kişi olmasa kavga olmaz ..biri bağırdı diğeri susmadı o da açtı ağzını .. bir de annesi ve abisinden farkı var kesinlikle yılmazı yaşadığı yerle ya da ucuz olmakla yargılamadı kedisine yalan söylediği için kızdı
gene geçmişe dönmek gibi olacak ama filizin yargısız hemen karar vermesi yılmazda da var :) mesela işçiler konusunda yılmaz filizin odasına girip nasıl yaparsın sen böyle bir şeyi,hiç aklım almıyor gibi laflar söylemişti yargısız birilerini suçlamak dizimizin içinde olağan şeylerden :)
forum iki farklı kutuba bölündü ama onlarda içlerinde bölünmüş olabilir mesela ben yılmazla filizin ayrılacağını veya yılmazın filizi affedemeyeceğini düşünmüyorum mutlaka kavuşacaklardır ( hayatta olmasa bile ölünce :img-hyste )
aynı kavgadan bahsediyoruz demi. filiz yılmazı resmen abisinin canına kastetmekle suçladı. bundan daha büyük bir hakaret varmı. rica ederim bunu diğer kavgalarla karıştırma....:icon_whis çünkü çok komik kalıyor diğer kavgalar bunun yanında....bye bir insana abimi sen öldürtmeye kalktın demek ne demek yaaa...
aynı kavgadan bahsediyoruz demi. filiz yılmazı resmen abisinin canına kastetmekle suçladı. bundan daha büyük bir hakaret varmı. rica ederim bunu diğer kavgalarla karıştırma....:icon_whis çünkü çok komik kalıyor diğer kavgalar bunun yanında....bye bir insana abimi sen öldürttün demek ne demek yaaa...
ee öyle düşünüyordu ..hani polislere inandı ya :icon_sorr yılmazın ömeri vurdurttuğunu düşünüyordu ee durum bu olunca suçlamalarda abimi sen öldürttün demesi normal ama ben böyle söylediğini duymadım :) sana inanmıştım bana yalan söyledin,ömeri vurduran ...falan filan gibi şeyler vardı sanırım
ee öyle düşünüyordu ..hani polislere inandı ya :icon_sorr yılmazın ömeri vurdurttuğunu düşünüyordu ee durum bu olunca suçlamalarda abimi sen öldürttün demesi normal ama ben böyle söylediğini duymadım :) sana inanmıştım bana yalan söyledin,ömeri vurduran ...falan filan gibi şeyler vardı sanırım
bye :img-polic özür dilerim ben yanıldım ömeri sen vurdurdunla - sen öldürtmeye kalktın farklı şeyler pardon sinem:img-pilot
chimeneyes
03-12-06, 16:44
ya arkadaşlar belki kızacaksınız bana bu yorumumdan dolayı ama ben birazcık sıkılmaya başladım bu filizle yılmazın bir türlü buluşamamsı olayına... birtürlü başaramadılar birlikte olmayı... grçi o cem denen herifte az diil ama... bu kadar çabuk sarsılmamalıydı filizin güveni....
ya arkadaşlar belki kızacaksınız bana bu yorumumdan dolayı ama ben birazcık sıkılmaya başladım bu filizle yılmazın bir türlü buluşamamsı olayına... birtürlü başaramadılar birlikte olmayı... grçi o cem denen herifte az diil ama... bu kadar çabuk sarsılmamalıydı filizin güveni....
olaya bide şu yönden bak her bölüm para her bölüm kar demek. aslında geçen sezon bitmesi gerekliydi ıhlamurların. ama reyting alıyor diye devam etti. her reyting alan dizinin kaderi bu...
çoğu dizi uzatılarak saçmaladı ama bence ıhlamurlar gayet iyi gidiyor..:good: zaman zaman teklesede...:img-yes:
destina304
03-12-06, 16:59
öncelikle herkese slm yine ortam biraz gergin ben yılmazcı ve filizci olarak ayrımı düşünmek istemiyorum çünki aşıklar bölünemez onları yılamz ve filiz olarak düşünemeyiz onlar bir bütün lütfen bu arada matraka demişsinki bir iki bölümde taraf olunacağını sölemişsin peki bunu neye dayanarak sölüyosun
bye :img-polic özür dilerim ben yanıldım ömeri sen vurdurdunla - sen öldürtmeye kalktın farklı şeyler pardon sinem:img-pilot
:) ben orda o anlamda dememiştim filizin yılmaza suçlamaları tabiki yanlıştı ama nedeni ömeri vurduranın yılmaz olduğunu sanmasıydı esas yanlışlık buydu bundan sonra yapılan davranışlar inanmamasından kaynaklanıyor ..yani yılmazın ömeri vurdurduğunu düşündüğü için ömeri sen vurdurttun dedi öyle düşünmeseydi zaten sorun yoktu
sevgili matraka çok emin konuşuyo herkesin özellikle filizle yılmazı bir konuşanların 2 bölümde kutuplaşacağı hakkında....tüyolar var mutlaka zaten geçen seferki tüyoları alınca filiz ayrılacak diye önceden yüklenmişti bu seferki de böyle galiba...
ben filizle yılmazı bir tutanlardanım...filizi en çok bende eleştiryorum ama elşetirler de dozunda olmalı abartlılmamalı bence...kırıcı olmaya başladı konuşulanlar...merakla bekliyorum bu 2 bölümü belki filize çok kızıcam ama gene üzülücem hem filiz için....hem yılmaz hem de inandığım aşkları için..
Matraka Neye Dayanarak Bu Kadar Amin Konuşabiliyorsun Lütfen Bizi Bu Kadar Meraklandirma
arkadaşlar filizle yılmazın kutuplaşacağı sır değilki. şimdiden başladı baksanıza kutuplaşmalar...sinem diyor siyah ben diyorum beyaz...:img-help:bunu bilmek için kahin olmaya gerek yokkine..
Yaa, ben butun gun yoktum yazdiklarinizida pek okuyamadim acaba yeni bir gelisme var mi yeni bir tuyo var mi cevaplarsiniz sevinirm..........
gelişme yokda dedikodular var filiz-yılmaz cıların kutuplaşacağı konusunda.
valla ben matraka nın yalancısıyım...:good:
Yaa, arkadaslar soruma cevap veren yok mu??????
Yeni bir gelisme yok suan icin Eylotuerk...
Yilmaz bu bölüm..
Dostumuzu da düsmanimizi da gördük dedi...Benim icin o defter kapandi dedi..
En önemlisi Filize;
"Benim sucsuz oldugumu sana kanitlayacagim fakat o zaman ikimizin icinde cok gec olacak" dedi...
Sanirim bunlarin dogru olup olmayacagini ileriki bölümlerde görecegiz...
Keremi anlayamadim dogrusu..Tamam Nalan ve Emre`yi bir an icin konusurlerken gördü..Emre`nin Nalana olan askini itiraf ederken yakaladi..Tokati da vurdu..
Benim anlamadigim giderken niye;
"Size Mutluluklar " dedi.. ?
Nalan`in sucu ne burda anlamadim gitti.. O da enaz Kerem kadar sasirdi..Ve Kerem azcik müsade etseydi eminim de Emreye agzinin payini verecekti...
Ama Kerem birakmadi sagolsun...
uff ya, ben filiz le yilmaz in kutuplasmasini istemiyoum, ama ne yapalim, ins. birbirlerini cok kirmazlar, ve ne olurs olsun barisirlar.........
Bu arada cem psikosu tebii ki kacar, korkak¬!!!!!
arkadaşlar formların tamamını okuyamamıştım ama biraz göz attım çoğu kişi yılmaz filizi affetmemelidir zaten affetmeyecek demiş. bence öle değil çünki yılmaz filize öle çok aşıkki onu o kadar çok seviyoki onu tam düğün gününde terk edip 4 yıl ortada olmamasına rağmen onu affetmiştir buda filize ne kadar aşık olup ve filizin ne yaparsa yapsın filizden vazgeçemeyeceğinin bir kanıtıdır. bana kalırsa aralarında ciddi bir küslük olacak ve filiz hatasını anlayıp yılmaza ne olursa olsun kendisini affetdirecektir bana katılan varmı?
kesinlikle katılıyorum. ayrı da olsalar yürekleri bir zaten dizinin sonunda da birlesecekler onlar ayrı olamaz. askları da ayrılıklara ve yasananlara ragmen aynı gözümde artık saf deil diyenlere katılmıyorum.
matrakanın dediği gibi taraf olma durumu da filizin cemi koruması yılmazın da ona karsı cıkması durumunda olacak bence.
bi de arkadaslar aklıma takıldı sizce yılmaz elinde delil olmamasına ragmen polislere cemin suclu oldugunu anlatır mı? belki de böyle bi suçlamada filizin cemi koruması ceme güvenmesiyle filizle yılmaz arasındaki ipler iyice kopar.
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.
Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.
MardiGras
Super Moderator
Yaa, eger filiz cemi korursa normaldir, cunku onun ic yuzunu bilmiyor ma ben ne kadar kendime hakim olabilirim, bende onu bilmiyorum.........
Bu arada yeni basligimiz kutlu olsun hepimizi kutuyorum......
filiz+yilmaz ayri olsada gonulleri bir, kalpleri birbiri icin carpiyor......
Yaa, eger filiz cemi korursa normaldir, cunku onun ic yuzunu bilmiyor ma ben ne kadar kendime hakim olabilirim, bende onu bilmiyorum.........
Bu arada yeni basligimiz kutlu olsun hepimizi kutuyorum......
filiz+yilmaz ayri olsada gonulleri bir, kalpleri birbiri icin carpiyor......
fılızı yılmaz uyarırsa fılız bu sefer dıkkate alır sen merak etme fılız yılmaza coğu konuda guvenmemıs olabılır ama yılmazın sucsuz olduğunu anlayınca ona guvenecektır.ılla yılmaz sucsuz olduğunu fılıze kanıtlamak zorunda mı hayr.ama fılız bu bolumden sonra yaptığı hatalardan ders almaya baslıyacaktır.yılmazla fılızın askları sozde bıter gonullerı olene kadar hep bırbırlerı ıcın carpacak.
Omerin kazandigi ihale ne olacak? O ihalede Cemin imzasi yok ama kimse bilmiyor bunu..Eger Cem yakalanirsa yada yaptiklari ortaya cikarsa, Omer bu isin icinden zor kurtulur...Iflasa dogru suruklenirler.
Omerin kazandigi ihale ne olacak? O ihalede Cemin imzasi yok ama kimse bilmiyor bunu..Eger Cem yakalanirsa yada yaptiklari ortaya cikarsa, Omer bu isin icinden zor kurtulur...Iflasa dogru suruklenirler.
zaten ıflas edecekler ve ıhalenın altında yardımcısının ımzası var o da korkacak cemın yaptıklarını anlatacak.ve tekınerlerın o ankı guzel surat ıfadelerını gorecez:happy0064
fılızı yılmaz uyarırsa fılız bu sefer dıkkate alır sen merak etme fılız yılmaza coğu konuda guvenmemıs olabılır ama yılmazın sucsuz olduğunu anlayınca ona guvenecektır.ılla yılmaz sucsuz olduğunu fılıze kanıtlamak zorunda mı hayr.ama fılız bu bolumden sonra yaptığı hatalardan ders almaya baslıyacaktır.yılmazla fılızın askları sozde bıter gonullerı olene kadar hep bırbırlerı ıcın carpacak.
ya demek öyle mert bencede öyle olur diyerek temennide bulunuyorum ama konuşma bence çok farklı geçecek replik savaşına dönücek gibi geliyor bana ayrıca 2.başlık geyiği nedir beni biraz aydınlatırmısın
ya demek öyle mert bencede öyle olur diyerek temennide bulunuyorum ama konuşma bence çok farklı geçecek replik savaşına dönücek gibi geliyor bana ayrıca 2.başlık geyiği nedir beni biraz aydınlatırmısın
zaten kesın orda kavga edeceklerı bellı.bende oyle umduğum ıcın oyle yazdım.ıkıncı baslık bır konuda 1250 mesajı asınca acılıyo.bızde ılk defa ıkıncı baslığa gectık dıye kutlama yapıyoduk:img-wink:
zaten kesın orda kavga edeceklerı bellı.bende oyle umduğum ıcın oyle yazdım.ıkıncı baslık bır konuda 1250 mesajı asınca acılıyo.bızde ılk defa ıkıncı baslığa gectık dıye kutlama yapıyoduk:img-wink:
daha çok yaparız bence daha öncede söylediğim gibi 2.sezona filiz yılmaz giriş bölümü olarak girdiler konuları toparladılar şuan gelişmeler çözülümler olucak buda sanırım 10-15 bölüm arası değişir sonrada finale geçerler ama bi şey söylimmi 11 bölümü izlediğime 52 bölümde değdi.cem i o halde bi daha görürmüyüm bilemiyorum
daha çok yaparız bence daha öncede söylediğim gibi 2.sezona filiz yılmaz giriş bölümü olarak girdiler konuları toparladılar şuan gelişmeler çözülümler olucak buda sanırım 10-15 bölüm arası değişir sonrada finale geçerler ama bi şey söylimmi 11 bölümü izlediğime 52 bölümde değdi.cem i o halde bi daha görürmüyüm bilemiyorum
cemın o hallerıne o kadar guldumkı bır ınsan bu kadar korkak olur mu?:img-hyste gercektende değdi 11 bolum bunu bekledık zaten.dızı artık gelısme asamasında.yenı gelen senarıstlerede o kadr laf ettık ama dızıyı ıyı bır yere getıdıler:img-wink: ısallah fılızle yılmaz bır 10 bolum ıcınde barısırlar 20 bolum cok uzun olur.
cemın o hallerıne o kadar guldumkı bır ınsan bu kadar korkak olur mu?:img-hyste gercektende değdi 11 bolum bunu bekledık zaten.dızı artık gelısme asamasında.yenı gelen senarıstlerede o kadr laf ettık ama dızıyı ıyı bır yere getıdıler:img-wink: ısallah fılızle yılmaz bır 10 bolum ıcınde barısırlar 20 bolum cok uzun olur.
ben kendi açımdan beklediğim dizinin sonunda birleşirler veya birleşemezler ama ben dizininin sonuna kadar acı çekecekler diyorum benim nedenlerim var yılmazında nedenleri olduğuna eminim:)
Farkindamisiniz Handan ilk Cemin resmini gazetede gorup annesini aramisti..Ama o kadar Handan ile Omer hastanelerde yatti..Cem'in annesi ne aradi nede sordu?:)..Cem zaten 24 saat Filizlerde.
ben kendi açımdan beklediğim dizinin sonunda birleşirler veya birleşemezler ama ben dizininin sonuna kadar acı çekecekler diyorum benim nedenlerim var yılmazında nedenleri olduğuna eminim:)
yılmazın nedenlerı coook.sezon basında verılen canlı canlıda sonlara doğru guzel bolumlr mutlu sahneler ızlıyeceğız demıslerdı.yılmazla fılızın arasındakı ucurumların dahada artacağını soyluyolardı.fılız artık ılerleyen bolumlerde yaptığı hatalardan bırbır ders cıkaracak.sonunda ıkısıde dayanamaz ask gene galıp gelır bence mutlu sonla bıtecek.fılız herseyı kendı kendıne yasayan bır karakter.onun yerınde kım olsa dahada kotu yanlıslar yapardı.ama fılızı karakterı cok sağlam bırısı.onun yerınde ben olsaydım ınsanın hıc mı arkadası olmaz depresyona gırerdım.
Farkindamisiniz Handan ilk Cemin resmini gazetede gorup annesini aramisti..Ama o kadar Handan ile Omer hastanelerde yatti..Cem'in annesi ne aradi nede sordu?:)..Cem zaten 24 saat Filizlerde.
bunun için senaristlerin kendilerini yorduklarını sanmıyorum çünkü artık bundan sonra cemin iç dünyasına inmeye başlıyacaklardır belki çocukluğunda çok mutlu biriydi gençlğinde ise tam tersi olabilir dediğim gibi bunlara daha sonra inecekler tahminim
bırde omerın yanında cem halıtı aramıstı omer zekı bırıyse halıt adını duyunca cemın ne haltlar karıstırdığını anlayacaktır.cem fılızı yılmaz kacırınca 46.bolumde omerın yanında halıtı aramıstı.hadı omer goruyım senı.
yılmazın nedenlerı coook.sezon basında verılen canlı canlıda sonlara doğru guzel bolumlr mutlu sahneler ızlıyeceğız demıslerdı.yılmazla fılızın arasındakı ucurumların dahada artacağını soyluyolardı.fılız artık ılerleyen bolumlerde yaptığı hatalardan bırbır ders cıkaracak.sonunda ıkısıde dayanamaz ask gene galıp gelır bence mutlu sonla bıtecek.fılız herseyı kendı kendıne yasayan bır karakter.onun yerınde kım olsa dahada kotu yanlıslar yapardı.ama fılızı karakterı cok sağlam bırısı.onun yerınde ben olsaydım ınsanın hıc mı arkadası olmaz depresyona gırerdım.
ben zaten bu gelgitlerin depresyondan kaynaklandığını söylüyorum ki herkes mezara gittiğinde filiz geri döndü dedi bence dönmedi hala dönmedi sadece o gece daha fazla dayanamdı eğer depresyondan çıkmış filiz olsaydı gerçekleri yılmaza anlatması lazımdı ama anlatmadı yılmazda zorlamadı
bırde omerın yanında cem halıtı aramıstı omer zekı bırıyse halıt adını duyunca cemın ne haltlar karıstırdığını anlayacaktır.cem fılızı yılmaz kacırınca 46.bolumde omerın yanında halıtı aramıstı.hadı omer goruyım senı.
ömer krakteri ve zekilik mert sendemi tekinerlerin kaderi cemin elinde ipi çektiği anda bu iş biticek ömerde bunları anlıyacak kafa maalisef yok 1 bölümden itibaren ömer krakterinin nasıl çizildiği belli buna dayanarak söylüyorum
Ben Cemil ne yapti anlayamadim o kismi izlememisim..Cemil Yilmaz icin birsey mi yapti..En son Fahriyelerin bahcesinde otururken gordum..
valla doğru söylüyon mert ben onu tamamiyle unutmuştum yani cem ömerin yanında halitle konuşmuştu eğer ömer kendisini vuranın halit olduğunu duyunca isminden dolayı cemden nem kapabilir vede gerçekleri öğrenebilir hele yılmaz cemin yaptığını söylediğinde ömerin aklına gelebilir
ben zaten bu gelgitlerin depresyondan kaynaklandığını söylüyorum ki herkes mezara gittiğinde filiz geri döndü dedi bence dönmedi hala dönmedi sadece o gece daha fazla dayanamdı eğer depresyondan çıkmış filiz olsaydı gerçekleri yılmaza anlatması lazımdı ama anlatmadı yılmazda zorlamadı
yılmazda o aksam fılızı kullanmasını ve fılızın yıkılısını hatırladı ve fılızın ustune cok gıtmedı.gıtse bıle fılız soylemezdı.fılız daha bunalımdan kurtulmadı sadece aska yenık dustu o zamanlar.ılerleyen bolumlerde fılız artık eskı karakter ozellıklerını yakalar.hatta bırde kıskanclık duygusuda eklenınce o bolumlerı cok zevkle ızlıyeceğım.ama fılızede uzuluyorum.cok pısman olacak.zaten sezon basladı baslayalı ağlıyo.bundan sonra daha da ağlayacağına ınanıyorum.
Ben Cemil ne yapti anlayamadim o kismi izlememisim..Cemil Yilmaz icin birsey mi yapti..En son Fahriyelerin bahcesinde otururken gordum..
evet yılmaz evden kaçarken yardım etti sadece cemil bütün gazi mahallesi yardım etti dizinin başlangıcı yılmazın kaçış sahnesi görülmeye değerdi butün mahalle söz birliği yapmışcasına polislere yılmazı vermedi o yüzden bölümün kahramanları gazi mahallesiydi.
Cemil Fahriyenin kalbine giden yol Yilmazdan gecer diye dusundu demek ki :) Peki Salih tepki vermedi mi?
bence o gerceklerle ilgili de bi şeyler olacak önümüzdeki haftalarda belki ilerde kullanırız diye anlattırmadılar filize yoksa niye anlattırmasınlar ki?
[QUOTE=stormy;1743297]Cemil Fahriyenin kalbine giden yol Yilmazdan gecer diye dusundu demek ki :) Peki Salih tepki vermedi mi?[/QU
yılmazı evden kendi kaçtı sadece çıkışta cemil yardım etti yani ev haklı bunu bilmiyor du daha sonra sabah haber verdi yılmaın evine tabi salih sinirliydi ama amacının yılmaza yardım etmek olduğunu bende düşünmüyorum planının bir parçasıydı
Cemil Fahriyenin kalbine giden yol Yilmazdan gecer diye dusundu demek ki :) Peki Salih tepki vermedi mi?
salıh ılk once cemılın evıne gırmek ıstemedı ama yılmaz ıcın katlandı.cemılın cıkarı ıcın yaptığını dusunmuyorum.bence cemılın bu aralar aklı basına geldı.ve ınsanlık gorevını yaptı yılmazı kacırarak.hıcbır art nıyetlı dusuncesının olduğunu sanmıyorum kı zaten oyle.
bence o gerceklerle ilgili de bi şeyler olacak önümüzdeki haftalarda belki ilerde kullanırız diye anlattırmadılar filize yoksa niye anlattırmasınlar ki?
olan oldu zaten ama yılmaz filiz kapışmasını herkes bekliyor bence unutulmaz olan o sahne ve replikleri olucaktır olmalı yılmazdan deniz fenerindeki performansı bekliyorum ben açıkcası
olan oldu zaten ama yılmaz filiz kapışmasını herkes bekliyor bence unutulmaz olan o sahne ve replikleri olucaktır olmalı yılmazdan deniz fenerindeki performansı bekliyorum ben açıkcası
yok o performansı fılıze karsı gostermesın hem suan fıızle olan durumu elıfle o ankı olan durumundan cok farklı.aralarında cok farklı bır konusma gececeğı acık bugune kadar hıc gecmeyen bır konusma olacak
yok o performansı fılıze karsı gostermesın hem suan fıızle olan durumu elıfle o ankı olan durumundan cok farklı.aralarında cok farklı bır konusma gececeğı acık bugune kadar hıc gecmeyen bır konusma olacak
evet bugüne kadar geçmeyen bi konuşma yılmz tavrını net koyacak ben bu akşam pek nedenler hakkında durmayacağım ama yarından itibaren başlarım ee herşeyide bugün konuşmayalım demi
omer halıt konusunda cemın ne haltlar yedığını anlayacak mı?en ıyı cevabı buna forever_bım verır:img-wink: ama sevgılı modumuzun ısı var herhalde bugun!yoksa burda olurdu.
Bu Bölümü çok Güzeldi Yilmazin Eline Bir Kanit Geçti Filiz Yilmazin şuçlu Olmadiği öğrenince Bakalim Yilmaz Affetcek Mi
biz forum olarak bakalım kısmını çoktan geçtik yılmaz filize neler söyliyecek oralardayız biraz yavaş takip ediyorsun
eminmisin mert sevgili modumuzdan bu kadar iddalı yorumlar bekliyorsun ömer hakkında bakalım benim dediğimmi çıkacak görücez
forever_bımden zaten her zaman ıddalı yorumlar beklıyorum.zaten herzamn yaptığı yorumlar ve tespıtlerı soylememe gerek yok.bırde bu konu hakkında sen ne soyledın orasını kacırmısım:img-in_lo .
cem bunu itiraf etmeden veya yanındaki çalışan bunu söylemeden bunu ömerin bulması imkansız zaten cemin itirafıda imkansız yoksa konu çabuk biter birde fatura olayı var tabi o yüzdeb sanmıyorum ömerden tilkilik beklemek en son ihtimalimdir her zaman
cem bunu itiraf etmeden veya yanındaki çalışan bunu söylemeden bunu ömerin bulması imkansız zaten cemin itirafıda imkansız yoksa konu çabuk biter birde fatura olayı var tabi o yüzdeb sanmıyorum ömerden tilkilik beklemek en son ihtimalimdir her zaman
bence omerın yanında halıtten bahsederlerse anlayacak zekılıkte bır ınsan.bencde bu olay tekınerlerın batması sonucunda cemın yardımcısının basına kalacak o da cem gıbı korkak bır tıp hemen otecektır.
yeni başlık hayırlı olsun :):) kavgasız gürültüsüz olsun diyeceğim ama nasıl olsa işe yaramayacak o yüzden hayırlı fikir paylaşımları :):)
inşallah 52.bölüm yorumları 3 açılır diyeceğim ama ya yarın ya da salı günü özet gelir özet gelene kadar da zor gibi :)
bu hafta fragmanda filizden bir şiir dinleyebiliriz ..pişmanlık dolu ya da yılmazdan sitemkar bir şiir dinleriz diye umuyorum ...
kerem-nalan ve emre arasında yaşananlar rayına oturacak gibi değil kerem sanki nalan ona olumlu bir şey söylemiş gibi size mutluluklar dedi bakalım onlar arasında ne olacak
umarım o kadar etkileyici olur... su da var ki gelen tüyoya göre ipleri kopartan bi konusma olacak bence yılmaza karsı filizin sözleri de agır olacaktır bundan sonra da ikisi bu sözleri düsünerek gurur yapacaklar...
seni bu akşam iyimser gördüm mert sınava gircenya ondandır diyorum yada polyannacılığa özenmiş gördüm
suan sınavı zaten dusunmuyorum.omerı cok savunmayacağım cunku benı cok ılgılendıren bır karakter değil.o kadar saf değil halıtten bahsedılınce anlar.
yeni başlık hayırlı olsun :):) kavgasız gürültüsüz olsun diyeceğim ama nasıl olsa işe yaramayacak o yüzden hayırlı fikir paylaşımları :):)
inşallah 52.bölüm yorumları 3 açılır diyeceğim ama ya yarın ya da salı günü özet gelir özet gelene kadar da zor gibi :)
bu hafta fragmanda filizden bir şiir dinleyebiliriz ..pişmanlık dolu ya da yılmazdan sitemkar bir şiir dinleriz diye umuyorum ...
kerem-nalan ve emre arasında yaşananlar rayına oturacak gibi değil kerem sanki nalan ona olumlu bir şey söylemiş gibi size mutluluklar dedi bakalım onlar arasında ne olacak
sinem kendini hazırlıyorsun yarına demi boş durma pratik yap istersen ihtiyacın olucak gerçi seni ikna etmeyimi yoksa deveye hendek atlatmayımı seçerdin deseler deveye hendek atlatırdım herhalde
umarım o kadar etkileyici olur... su da var ki gelen tüyoya göre ipleri kopartan bi konusma olacak bence yılmaza karsı filizin sözleri de agır olacaktır bundan sonra da ikisi bu sözleri düsünerek gurur yapacaklar...
valla filizin söz söyleme hakkı yılmazın serbest kalmasıyla bitecek yılmaz konuşur söyler ve gider filizi uyarıcağını bile tahmin etmiyorum o kadar katı bir yorum yapıyorum
elinde bi bomba var galiba sevgili matraka...pimini çekmek için yarını bekliyosun...yeni tüyomu?bende gardımı alsam iyi olacak yarına:)
valla filizin söz söyleme hakkı yılmazın serbest kalmasıyla bitecek yılmaz konuşur söyler ve gider filizi uyarıcağını bile tahmin etmiyorum o kadar katı bir yorum yapıyorum
sız tamamen bıtırdınız boyle olursa fılz-yılmaz askını gerı donusu olmaz.
ağlama sebebım olman ayrı
ağlama olamam senden ayrı
ağlama sıl gozunun yasını
ey mahur gozlum.
ılerleyen bolumlerde barısırlarsa cok guzel olur bu sarkıyı calarlarsa tam fılız-yılmazlık.:img-wink:
elinde bi bomba var galiba sevgili matraka...pimini çekmek için yarını bekliyosun...yeni tüyomu?bende gardımı alsam iyi olacak yarına:)
bence de ya merak ettim valla hemen söylesen yoksa tüyo değilde filize kızma nedenlerini mi sıralıyorsun :) şimdiden başladın yarına ancak biter diye mi düşünüyorsun yoksa :)
ben hazırım zaten böyle hazırlanamıyorum bir anda aklıma geliyor :)
bence filiz yılmaz serbest kaldığında sasıracak ama inanmayacak yine de bu yüzden konusabilir yılmaz da uyarmasa bile cemle ilgili bi laf söyler kesinlikle bunun üzerine filiz de cemi savunur yani o konusma da kesinlikle cem lafı gececek diyorum filiz savunursa da yılmaz iyice delirip daha da agır laflar eder.
yılmazdan fılıze sarkı
sen vuralı yaralıyam
gun begun sararıyam yar
el cektın benden
vurdun ınceden
sende sevmıstın sakladın benden
anlamadımkı fayda yok senden
anlamadımkı fayda yok senden
aska geldım bu aksam:img-wink:
sen ortalarda seyrediyorsun o yüzden iyide yorum yaptığına inanıyorum benim derdim senin gibilerden çok körü körüne yorum yapanlar bu konudada sinemin üstüne tanımam :)ihtisas yapmış sanki
ne alaka şimdi :) yılmaz her konuda haklı deyince mi haklı olacağım ..bende biliyorum filiz hata yaptı ama nedenleri vardı...filize asla hatasız demedim zaten baktım kızın boynuna ip geçirilmiş ayağının altındaki tabureye vuracaksınız savunmaya geçtim:)
sen ortalarda seyrediyorsun o yüzden iyide yorum yaptığına inanıyorum benim derdim senin gibilerden çok körü körüne yorum yapanlar bu konudada sinemin üstüne tanımam :)ihtisas yapmış sanki
teşekkürler matraka...yorumlarını zevkle okuyorum bazen çok katılıyorum bazen katılmıyyorum...ama şuna inan bazen çok inatçı oluyosun bana saç baş yoldurtuyosun...anladığım kadarıyla filiz yılmaz aşkını savunuyosun ne kadar filize kızsan da benim de amacım bu...bu aşkı görmek filizi tabiiki eleştircem ama yerden yere vurmadan...filiz yapılacak konuşmada sessiz kalacak söylecek çok sözü yok....yılmazın demesi gereken çok şey var haklı olarak...filiz bi anlık hatasını çok pahalı ödeyecek üzlüyorum sadece buna...tabiii filiz üzülünce yılmaz da üzülecek hayatına kim girerse girsin...
bence sınem yerınde guzel yorumlar yapan bırısı.hatta ıkımızde fılızcıyız anladığım kadarıyla:img-wink:
bende sana göre mert yılmazcıyım o zaman öylemi ben böyle şeylere pek takmam yılmaz hata yapmadı henüz yaptığında onuda görürsün ama nerde o günler yılmaz hata yapıcakta ben görücem adam melek olup uçucak herhelde dizinin sonu için yılmaz ın kaza yağtığını ve öldüğünü ve filizinde buna dayanamayarak intahar ettiğini dair yorumlar vardı bende çok gülmüştüm şimdi onu tiye alim biraz yılmaz ölür öbür dünyaya intikal eder melek yılmaza bakar sen çekeceğini çektin direk cennete der herhalde
teşekkürler matraka...yorumlarını zevkle okuyorum bazen çok katılıyorum bazen katılmıyyorum...ama şuna inan bazen çok inatçı oluyosun bana saç baş yoldurtuyosun...anladığım kadarıyla filiz yılmaz aşkını savunuyosun ne kadar filize kızsan da benim de amacım bu...bu aşkı görmek filizi tabiiki eleştircem ama yerden yere vurmadan...filiz yapılacak konuşmada sessiz kalacak söylecek çok sözü yok....yılmazın demesi gereken çok şey var haklı olarak...filiz bi anlık hatasını çok pahalı ödeyecek üzlüyorum sadece buna...tabiii filiz üzülünce yılmaz da üzülecek hayatına kim girerse girsin...
aynen öyle ama konuşmada cem olayı geçerse kesin filiz cemi savunucak o yüzden zaten bu aile iflah olmayacak mert tapuları filizin üstüne yapar diyor ya onada katılmıyorum Allah ,Allah ben bu akşam hiçbir yoruma katılmıyorum
bende sana göre mert yılmazcıyım o zaman öylemi ben böyle şeylere pek takmam yılmaz hata yapmadı henüz yaptığında onuda görürsün ama nerde o günler yılmaz hata yapıcakta ben görücem adam melek olup uçucak herhelde dizinin sonu için yılmaz ın kaza yağtığını ve öldüğünü ve filizinde buna dayanamayarak intahar ettiğini dair yorumlar vardı bende çok gülmüştüm şimdi onu tiye alim biraz yılmaz ölür öbür dünyaya intikal eder melek yılmaza bakar sen çekeceğini çektin direk cennete der herhalde
zaten fılızı tutan bırısı yılmazıda tutar.yılmaz olmasa dızı cekılmez zaten:img-wink: .yılmaz uctu ucacak:)gercekten bu sne yılmazı hatasız bırı halıne getırdıler.
aynen öyle ama konuşmada cem olayı geçerse kesin filiz cemi savunucak o yüzden zaten bu aile iflah olmayacak mert tapuları filizin üstüne yapar diyor ya onada katılmıyorum Allah ,Allah ben bu akşam hiçbir yoruma katılmıyorum
yokya cemi savunmaz herhalde...bu kadar da kör olmaz dimi? hayır deyin lütfen...bu cem nasıl bir yaratıktırki gözlerini bukadar boyadı tekinerlerin...filiz cemi savunursa dizinin sonundaki düğünden mutlulukların şüphe duyarım...çünkü yılmaz cemi savunmasına dayanamaz ve ne diyeceğini bilemez... ve zor birleşirler..tapu işi ne?
bence de kurtarmasın yılmaz tekınerlerı ama handan ancak parayla ınsana değer verıyo ya yılmazında nasıl bırı olduğunu ancak boyle anlar.fılızın ustune yapmasıda cok guzel bır hareket olur yılmaza yakısır.gıder omerın yuzune vurur al tapuları ver fılıze fılızle ayrılmıs olabılırız bızı engelledınız ama ben sıze gene ınsanlık vazıfemı yaptım.
yokya cemi savunmaz herhalde...bu kadar da kör olmaz dimi? hayır deyin lütfen...bu cem nasıl bir yaratıktırki gözlerini bukadar boyadı tekinerlerin...filiz cemi savunursa dizinin sonundaki düğünden mutlulukların şüphe duyarım...çünkü yılmaz cemi savunmasına dayanamaz ve ne diyeceğini bilemez... ve zor birleşirler..tapu işi ne?
ben dıyorumkı yılmaz sırketı kurtarır tapularıda fılızın ustune yapar.fılız artık cemı savunursa yılmazın yuzune ılerde nasıl bakacak onuda kendı dusunsun.daha savunamam bundan sonra fılızı.
bence de kurtarmasın yılmaz tekınerlerı ama handan ancak parayla ınsana değer verıyo ya yılmazında nasıl bırı olduğunu ancak boyle anlar.fılızın ustune yapmasıda cok guzel bır hareket olur yılmaza yakısır.gıder omerın yuzune vurur al tapuları ver fılıze fılızle ayrılmıs olabılırız bızı engelledınız ama ben sıze gene ınsanlık vazıfemı yaptım.
insan olan şirketi yılmaz verdiğinde anlardı nafile ama handana gelince o çok elştirdiği insanların maddi durumuna gerilesin bi elini kafasına götürüp pişmanlığı görürü yoksa bunlardan hayır bekleme
kesinlikle filiz cemi savunur bence cem lafı gecerse hatta yılmaz cemi suclarsa hesap sormaya bile gider ve karsılasma bu sekilde olabilir. ama bana da ceme bu kadar güvenmeleri sacma geliyo cocukluk arkadasıyız diye hemen cok güvendiler halbuki kac yıl gecti nasıl bilebilirsiniz ki onca sene görmediniz adamı
insan olan şirketi yılmaz verdiğinde anlardı nafile ama handana gelince o çok elştirdiği insanların maddi durumuna gerilesin bi elini kafasına götürüp pişmanlığı görürü yoksa bunlardan hayır bekleme
ben tekınerlerın sefalet sureceğine ınanmıyorum.handanında hıcbır zaman elestırdığı ınsanlara hakszlık yaptığını dusunerek pısman olacağını dusunmuyorum.ılla bırsey olup tekınerler kurtulur.yılmaz bence kurtarabılır fılızın sefalet cekmesıne gonlu rağzı gelmez.
ben tekınerlerın sefalet sureceğine ınanmıyorum.handanında hıcbır zaman elestırdığı ınsanlara hakszlık yaptığını dusunerek pısman olacağını dusunmuyorum.ılla bırsey olup tekınerler kurtulur.yılmaz bence kurtarabılır fılızın sefalet cekmesıne gonlu rağzı gelmez.
dedimya sen bu akşam kanatsız bi meleksin ne yılmaz bu kadar melek ne handan o kadar şeytan sadece handanın tabuları var onlar yıkılmak zorunda başka türlü hakkaniyet olmaz yılmaz belki sonunda herşeyi iade eder ama o yoksulluğu çektirmeyecek kadarda melek değil
dedimya sen bu akşam kanatsız bi meleksin ne yılmaz bu kadar melek ne handan o kadar şeytan sadece handanın tabuları var onlar yıkılmak zorunda başka türlü hakkaniyet olmaz yılmaz belki sonunda herşeyi iade eder ama o yoksulluğu çektirmeyecek kadarda melek değil
gercektende bu aksam olaylara cok ıyımser bakıyorum:img-wink: .fılızle yılmaz barıssında ne olursa olsun ama daha en az 10 bolum var bız daha cok beklerız..
Arkadaşlar eğer yılmaz tekinerleri kurtarmazsa ki ki hiç belli olmaz yılmaz yardımda edebilir etmeyebilirde yani tekinerler batarsa yoksulluk yüzünden acı çeken sadece handan hanım olur belki ömerde olabilir onu bilemem ama filize hiçbirşey olmaz yoksulluk filize koymaz çok güçlü bir karakter kendisine ve ailesine rahat rahat bakar filiz için parapul hiç önemli değil
ılerleyen bolumlerde bolca fılız-cem sahnesı ızlıyeceğız.o sahnelerde benım sahsen ceme etmedığım kufur kalmıyo.
sevgili devil61 çok iyimsersin cidden dediklerine katılmak isterdim ama olumsuzluklar baştan belli..imzandaki sahneleri pek izleyemicez yakın zamanda galiba...buarada bişey sorucam 61 varya nickinde trabzonlumusun
gercektende bu aksam olaylara cok ıyımser bakıyorum:img-wink: .fılızle yılmaz barıssında ne olursa olsun ama daha en az 10 bolum var bız daha cok beklerız..
sen kabul etmek istemiyorsun ama seni sınav etkilemiş uzun zamandır seni bu kadar iyimser yorum yaparken görmedim de herşeyin bir ilki var demekki bundan sonra forumda oluşabilecek kutuplaşmaları engellersin herhalde
Arkadaşlar eğer yılmaz tekinerleri kurtarmazsa ki ki hiç belli olmaz yılmaz yardımda edebilir etmeyebilirde yani tekinerler batarsa yoksulluk yüzünden acı çeken sadece handan hanım olur belki ömerde olabilir onu bilemem ama filize hiçbirşey olmaz yoksulluk filize koymaz çok güçlü bir karakter kendisine ve ailesine rahat rahat bakar filiz için parapul hiç önemli değil
fılızın ıste ben en cok bu yonlerını sevıyorum.fılızın karakterı guclu olmsa fılızıde kaybetmıstık.
haklısın çok güçlü bi krakter yarın burdamısın sen gel bi konuşalım inceden inceden ne yaptın sen filizi filiz yakında hacı olucak sayenizde bu 3.özür dileme merasimi kaldı dört ondan sonra hacı:)bu buluşmadada yılmazdan gene özür dilerse eder 4 kalır 3
aynı fikirdeyim hatta bi zamnlar elifle ikisi sirkette durumlar kötüyken niye böyle bi evde oturuyoruz evi satıp sirkete yardım edelim demislerdi filiz zaten hiçbi zaman hor görmedi ki fakir insanları handan hanım gibi
sen kabul etmek istemiyorsun ama seni sınav etkilemiş uzun zamandır seni bu kadar iyimser yorum yaparken görmedim de herşeyin bir ilki var demekki bundan sonra forumda oluşabilecek kutuplaşmaları engellersin herhalde
benım boyle yorumlar yazdığıma bakma.bu bolum cok guzel ve hareketlıyıdya benı o etkıledı herhalde.fılıze kızamıyorum ama fılızın suclarını zaten ıcımde bırıktırıyorum fılıze hakvermeye calısıyorum patlarsam cok kotu olacak.
iyimser olmakta suç ya :) ne var iyimserlik iyidir ama bundan sonra filiz yılmaz adına iyi şeyler olmayacak gibi ..olsa olsa ufak bakışmalar,kıskançlıklar olur yoksa son bölümlerde gördüğümüz kamyondaki sarılmalar olmayacak ...ikisi de ayrı yollara savrulacak ..filiz yılmazdan özür dilemeye gidecektir yılmaz onu aşağılayacaktır ve filiz ondan sonra yılmazın yanına gitmez ..bence yardımını da kabul etmeyebilir batacaklarsa da şerefleriyle batsınlar:)
ılerleyen bolumlerde bolca fılız-cem sahnesı ızlıyeceğız.o sahnelerde benım sahsen ceme etmedığım kufur kalmıyo.
valla o sahneleri izleyecek mide şahsen bende yok 43.bölümde çok kötü olmuştum ya daha ne olsun beraber gökyüzünü seyrettiler gökyüzü kirlendi o gün zaten
haklısın çok güçlü bi krakter yarın burdamısın sen gel bi konuşalım inceden inceden ne yaptın sen filizi filiz yakında hacı olucak sayenizde bu 3.özür dileme merasimi kaldı dört ondan sonra hacı:)bu buluşmadada yılmazdan gene özür dilerse eder 4 kalır 3
matraka fılızın nerde yoksulları kucumsedığını gordun.bencede en az etkılenecek kısı o.bırde ben oncekı yorumlarımda da belırtmıstım bence yapılan bır hatadan hemen ders cıkaramazsın o hatayı bır kere daha yapıp canını ne kadar acıttığını gorunce ders cıkarırsın.ılerleyen bolumlerde fılızdekı değişimı hepımız goreceğız zaten.hatalarından o da ders cıkarmayı oğrenecek.
[QUOTE=stormy;1743297]Cemil Fahriyenin kalbine giden yol Yilmazdan gecer diye dusundu demek ki :) Peki Salih tepki vermedi mi?[/QU
yılmazı evden kendi kaçtı sadece çıkışta cemil yardım etti yani ev haklı bunu bilmiyor du daha sonra sabah haber verdi yılmaın evine tabi salih sinirliydi ama amacının yılmaza yardım etmek olduğunu bende düşünmüyorum planının bir parçasıydı
Ben de Cemilin çok iyi niyetli olduğunu sanmıyorum. En azından iyi niyetliysede dengesiz davrandığı için bu iyiliğin arkasından kötülük gelirse şaşırmam. Fahriye çok minnettar kaldı Cemile, umarım bu durumu kullanmaz Cemil...
Bu arada bu bölüm Gazililierin Yılmazı kurtarışı ve Elifle Feridenin yastık kavgası bana dizimizin eski gunlerinin sıcaklığını hatırlattı, inşallah böle devam eder...
Son olarakda Filizin Yılmaza güvenmeyisi çok hayal kırıklığına ugrattı beni. Birlikte o kadar şey attlattıktan, yaşadıktan sonra nasıl bu kadar kolay kafası karışabilir. Tamam ortada şüpe uyandırıcak bi durum olabilir ama insan sevdiğine daha fazla güvenmeli... Bilmiyorum bu durumun üstüne senaristler nasıl affettirtir Filize artık kendini...
merak etme matraka ben genellikle buralardayım vede filizin hatalarınıda biliyorum çokta eleştirmişimdir sadece eleştirdim ama birde sen yılmazı eleştirsen çünkü onunda hataları oluyordu ama hiç eleştirilmiyor
kesinlikle katılıyorum...zaten ilk batma durumlarında da kendi evlerinden,mallarından vazgeçebilen tek filizdi diğerleri aman bizden bir şey gitmesin havalarındaydı (elif hariç)
filiz yılmaz ağır sözler söylerse onun yardımını da kabul etmeyebilir belli olmaz
matraka fılızın nerde yoksulları kucumsedığını gordun.bencede en az etkılenecek kısı o.bırde ben oncekı yorumlarımda da belırtmıstım bence yapılan bır hatadan hemen ders cıkaramazsın o hatayı bır kere daha yapıp canını ne kadar acıttığını gorunce ders cıkarırsın.ılerleyen bolumlerde fılızdekı değişimı hepımız goreceğız zaten.hatalarından o da ders cıkarmayı oğrenecek.
metciğim aile batıyor aile batınca filiz etkilenmeyecek diye bi şey söz konusu olmaz diye düşünüyorum batmak ta öyle değil o borcun altından kolay kolay kalkamazlar herşeyleri gitse bile ben sadece olaylara biraz daha gerçekci bakıyorum
hemen sözlerimi geri aldım mallardan vazgeçmek ayrı hayat standartlarının değişmesi farklı şeyler karıştırmayalım arkadaşlar yılmazın sanki umrundada kabul etmeyecekmiş
mallardan ve o tür yaşamdan vazgeçince dolaylı olarak yaşam standartlarıda değişecektir tabi buna ilk zamanlar belki uyum sağlayamaz ama filiz çok inatçı ve kararlı bir karakter asla yılmıyor kendisini ilk toplayan olacaktır .
kabul et artık tam koyu bir yılmazcısın ...yılmazın umrunda değil ne demek yılmazın ne zaman umrunda olmaz filizi unuttuğu zaman bu da mümkün görünmüyor.Yılmaz zaten her konuda herkes koşan melek tekinerler çok şanslı iyiki yılmaz var yoksa ne olurdu :img-hyste :img-hyste
Gazi Mahallesindeki insanlarin Yilmaza olan yardimlari benide cok etkiledi..Bütün herkes Yilmaza inanmisti sanki..Oysa ki; Polis öyle bir girmisti ki; mahalleye suclu Yilmazi ariyordu..Etkilense ordaki insanlarda etkilenirdi bu kalabalik polis ordusundan..Demek ki; Yilmaza karsi olan inanislari bir hayli yüksekmis ki; polisten sakladilar Yilmazi beraberce...
Filizin ailesi ile Yilmaz arasinda artik bir karar almasi coktan geldi de gecti bile..ikidebir ailesine Yilmaza güvenmemek konusunda hak veren Filiz, Yilmazin sucsuzlugu ortaya cikinca bilemiyorum bu dedigi laflari nasil yutacak ?
mallardan ve o tür yaşamdan vazgeçince dolaylı olarak yaşam standartlarıda değişecektir tabi buna ilk zamanlar belki uyum sağlayamaz ama filiz çok inatçı ve kararlı bir karakter asla yılmıyor kendisini ilk toplayan olacaktır .
kabul et artık tam koyu bir yılmazcısın ...yılmazın umrunda değil ne demek yılmazın ne zaman umrunda olmaz filizi unuttuğu zaman bu da mümkün görünmüyor.Yılmaz zaten her konuda herkes koşan melek tekinerler çok şanslı iyiki yılmaz var yoksa ne olurdu :img-hyste :img-hyste
hadi canım evet şu an sana yılmazcı gibi duruyorum ilerde beni daha ii anlayacağını umuyorum filizin psikoloji diye bi şey kalmadı artık bu kıza acilen dertleşeceği birini bulsalar ii olucak mümkünse psikopat olmasın:)
Gazi Mahallesindeki insanlarin Yilmaza olan yardimlari benide cok etkiledi..Bütün herkes Yilmaza inanmisti sanki..Oysa ki; Polis öyle bir girmisti ki; mahalleye suclu Yilmazi ariyordu..Etkilense ordaki insanlarda etkilenirdi bu kalabalik polis ordusundan..Demek ki; Yilmaza karsi olan inanislari bir hayli yüksekmis ki; polisten sakladilar Yilmazi beraberce...
Filizin ailesi ile Yilmaz arasinda artik bir karar almasi coktan geldi de gecti bile..ikidebir ailesine Yilmaza güvenmemek konusunda hak veren Filiz, Yilmazin sucsuzlugu ortaya cikinca bilemiyorum bu dedigi laflari nasil yutacak ?
ıste fılızı savunmayacağım ve sıze hak vereceğım bır konuya yer vermıssın.fılız ceme cok aptalca dedıkten sonra yılmazla olan ılıskılerı hakkında bırlıkte olmussa,bu olanlardan sonrada yılmazın yuzune bakar.bende fılızın herzaman aılesıne donup hakvermesıne sınır oluyorum.
ıste fılızı savunmayacağım ve sıze hak vereceğım bır konuya yer vermıssın.fılız ceme cok aptalca dedıkten sonra yılmazla olan ılıskılerı hakkında ılerde yılmazın yuzune bakar.bende fılızın herzaman aılesıne donup hakvermesıne sınır oluyorum.
Haklisin sevgili devil;
Bende bu konudan oldukca rahatsizim..insan bir insani ya taniyordur, yada taniyordur..ikidebir onun hakkinda celiskilere düsüp, yasamis oldugu iliskiye yakismayacak isimler bulup, tekrar o iliskisine sarilip onu benimsemek ne derece dogrudur ? Buna aklim ermiyor..
Sevgili Matraka;
inan bu senaristlere hic güvenilmiyor ki; neyi ne zaman yapacaklari hic belli degil...:) Alistirmislar dedigin gibi özür turlarina..Ben emin degilim özür dileyecegine acaba masum oldugu ortaya cikinca Yilmazin yüzüne bakabilecek mi ??
iyilik meleği mert kendine gelmeye başladı saf tut çabuk farkettinmi suratın kırmızıya dönmeye başladı:)
fılızcı olarak ıyı kotu yonlerını hep elestırdım zaten.fılız hıc değilse zaafları olan bırısı yılmaz gıbı kanatlı melek değil:img-wink:
............
gazi mahallesindeki bu tutum gerçekten çok sıcak ve çok sevimli oluyor ...böyle bir durumda hemen her şeyi unutup birbirlerini koruyorlar cemil bile yılmaza yardım etmeye çalıştı .
fılızcı olarak ıyı kotu yonlerını hep elestırdım zaten.fılız hıc değilse zaafları olan bırısı yılmaz gıbı kanatlı melek değil:img-wink:
Yilmaz da kanatli melek degil ki;
Ben Yilmazi cok sevmeme ragmen zaman zaman elestirmisimdir..Filize karsi dürüst davranmadigi icin cok kizmistim..Vede intikam duygulariyla Filize yaklasmasini hic onaylamadim..
Aceleci vede sabirsiz tavirlarida zaman zaman beni endiselendirmiyor degil hani.. :img-wink:
Ama yinede Yilmaz iste :)
Haklisin sevgili devil;
Bende bu konudan oldukca rahatsizim..insan bir insani ya taniyordur, yada taniyordur..ikidebir onun hakkinda celiskilere düsüp, yasamis oldugu iliskiye yakismayacak isimler bulup, tekrar o iliskisine sarilip onu benimsemek ne derece dogrudur ? Buna aklim ermiyor..
Sevgili Matraka;
inan bu senaristlere hic güvenilmiyor ki; neyi ne zaman yapacaklari hic belli degil...:) Alistirmislar dedigin gibi özür turlarina..Ben emin degilim özür dileyecegine acaba masum oldugu ortaya cikinca Yilmazin yüzüne bakabilecek mi ??
gayette güzel sarılıyor sarılmaları beğenmedinmi yoksa :)şaka bir yana ben bunları takmıyorum belki filizle yılmaz dizi sonunda gene buluşacaklar ve sarılacaklar inandırıclık kısmına gelince inandırıcıda olur bunların açıklamaları uzun girersek gece yarısını buluruz senin düşünceni biliyorum sadece olaylara pencere farkıyla bakıyoruz o kadar
Haklisin sevgili devil;
Sevgili Matraka;
bence ılerde ınandırıcılığını kaybetmez her nekadar bu olaylar yasansada.ben sahsen takmıyorum bunları.yeterkı fılızle yılmaz barıssın ılla ınandırıcı olması lazım dıyorsanız bırbırlerıne dydukları ask bence ınandırıcılığa yeterlıdır.
sen yılmazı melek sanıyorsun öylemi, sana gelecek bölümleri seyretmeni tavsiye ederim bir kişinin geçmişi geleceğinin teminatıdır
zaten orda goz kırpması koydum yılmazın nasıl bır ınsan olduğunu hepımız cok ıyı bılıyoruz.yılmaz ılerleyn bolumlerde dahada acılacak.
gayette güzel sarılıyor sarılmaları beğenmedinmi yoksa :)şaka bir yana ben bunları takmıyorum belki filizle yılmaz dizi sonunda gene buluşacaklar ve sarılacaklar inandırıclık kısmına gelince inandırıcıda olur bunların açıklamaları uzun girersek gece yarısını buluruz senin düşünceni biliyorum sadece olaylara pencere farkıyla bakıyoruz o kadar
Bu sarilmalari hicte begenmiyorum matraka..
Güven duygusu zedelenince hicbir büyüsü kalmiyor demek ki...:img-yes:
Haklisin illaki dizinin sonunda bulusturacaklardir..Ama nasil ve ne sekilde, hangi hislerle izleyecegim orasi süpheli.. Ben cok umutlu degilim ama bu konuda; yani Yilmaz-Filiz ikilisini birlestirip bu hikayeyi mutlu sonla bitireceklerine..
Ha umuyorum ki; Filiz-Yilmaz aski sevenler icin olsun.. Ama benim sezgilerim bu dizinin sonunun Yilmaz icin cok aci bitecegini söylüyor...
ortada bi güvensizlik konusudur gidiyo...daha nekadar tartışacaksınız...sayfalarca tartışıldı zaten evet filiz yılmaza yine güvenmedi eskiden bikaçkere olduğu gibi...herkes aynı şeyi söylüyo aynı kişiler savunmaya geçiyo...evet filiz güvenmediğinden haksız ama kadının ne yüzsüzlüğü kaldı ne gurursuzluğu yapmayın allah aşkına...filiz yüzsüz yada gurursuz değil sadece bi anda yanlış kararlar alıyo yanlış anlıyo olmayacak laflar ediyo ama gerçeği anlayınca hatasını düzeltmeye çalışıyo...bu yüzsüzlük değil...zaten sonuncusunda yılmaz bukadar kolay kanmayacak filizin özrüne...filizin bu hatasının telafisi zor olacak..
Haklisin illaki dizinin sonunda bulusturacaklardir..Ama nasil ve ne sekilde, hangi hislerle izleyecegim orasi süpheli.. Ben cok umutlu degilim ama bu konuda; yani Yilmaz-Filiz ikilisini birlestirip bu hikayeyi mutlu sonla bitireceklerine..
Ha umuyorum ki; Filiz-Yilmaz aski sevenler icin olsun.. Ama benim sezgilerim bu dizinin sonunun Yilmaz icin cok aci bitecegini söylüyor...
Allah korusun.mutlu sonla bıtısın fılızle yılmazın evlenmesını o sahneyı gormek cok ıstıyorum.sımdı herkese fılızın ıtıcı gelmesını anlıyorum ama ılerleyen bolumlerde herkesın dusuncesı değişecektır fılız hakkında.hatalarından bır ders almaya baslasın fılız
sen yılmazı melek sanıyorsun öylemi, sana gelecek bölümleri seyretmeni tavsiye ederim bir kişinin geçmişi geleceğinin teminatıdır
Sevgili Matraka;
Bilmem sende hissettin mi? Bence eski Yilmaz geri geliyor yavas yavas..
Cem`in sesini duyduktan sonra birde arkadan gelen Filiz`in sesini; nasil da cep telefonunu yere firlatti.. O nasil bir atis, o nasil bir siddetti öyle...
iste Eski Yilmaz bu dedim! :)))
ben bu sözden tek bişey anlarım yılmazın kinci tarafı tekrar ortya çıkacak tekinerlerden tekrar intikam alacak..vah başımıza gelenler...
valla caı biterce acı hayat olur bitiremezler eğer biterse ne olur falcı sahnesi güme gider buda koskocaman yalan olur güven ayrı bi konu figan aşk gibi bir duygu bunu sorun sana söylim burda benim herkes yılmazcı bilirler sen yılmazcısın mesela yorumların belli, ama ben olaya senin gibi bakamıyorum dedimya beni herkes yılmazzcı biliyor senle farklı düşünüyoruz pencere farkı işte filiz yılmaza inanmamakta haklı değil diyorsan tartışalım ama uzun sürer söylim
Allah korusun.mutlu sonla bıtısın fılızle yılmazın evlenmesını o sahneyı gormek cok ıstıyorum.sımdı herkese fılızın ıtıcı gelmesını anlıyorum ama ılerleyen bolumlerde herkesın dusuncesı değişecektır fılız hakkında.hatalarından bır ders almaya baslasın fılız
Umarim diledigin olur devil..
Bu benim sadece düsüncelerim vede hislerimdi..
Bilemeyiz tabi sonunun nasil bitecegini..Ama umarim Ihlamurlar Altinda dizisinin oyuncu ve kadrosuna yakisir bir bicimde sonlandirirlar..
sevgili FİGAN sence bu dizinin sonu nasıl bitmeli sana göre yani birde eğer elif ölmeseydi vede yılmazlakavuşma gibi şansı olsaydı bu aşkı desteklermiydim sadece merak ettim sakın yanlış anlama ama
Evet bende öylece bakakaldim..:)
Anlayamadim yorumunu matraka ??
kısaca demek istediğim senin gibi benide yılmazcı bilirler ama ben olaylara farklı bakıyorum senin pencerenden bakmıyorum aşkın inandırıcılığınıda sormuşsun evet inandırıcı olur filiz yılmazı sevmiyor değil öyle davranmasının nedenleri var sadece illa girelim diyorsan girelim bu konuya
figan farkettiğim gündüzleri girmiyorsun gibime geldi yoksa benmi yanılıyorum bence mecburen mutlu bitmek zorunda
Evet gündüzleri giremiyorum evdeki 2 bücürüm yüzünden..:)
$imdi uyuyorlarda yazisiyoruz sizlerle..
Valla matraka;
sen mutlu sonla bitecek diyorsan öyledir sanirim..Benim iddiam yok zaten..
Hislerim sadece bunu demisti..
Ne diyelim bizde dügün görelim de azcik halay cekelim bee evde :):)
Tek istedigimiz Ailece;
Yilmazimiz mutlu olsun.. :)) Olmusken de Filizle olsun canim... :img-wink:
kısaca demek istediğim senin gibi benide yılmazcı bilirler ama ben olaylara farklı bakıyorum senin pencerenden bakmıyorum aşkın inandırıcılığınıda sormuşsun evet inandırıcı olur filiz yılmazı sevmiyor değil öyle davranmasının nedenleri var sadece illa girelim diyorsan girelim bu konuya
filizin yılmaza öyle davranmasının nedenleri var :):) bende bir kaç gündür filizin nedenlerinden bahsediyordum :) ama bizim yaptığımız filizin yaptıklarına kılıf uydurmak olmuştu ...neyse alıştık :img-yes:
Evet gündüzleri giremiyorum evdeki 2 bücürüm yüzünden..:)
$imdi uyuyorlarda yazisiyoruz sizlerle..
Valla matraka;
sen mutlu sonla bitecek diyorsan öyledir sanirim..Benim iddiam yok zaten..
Hislerim sadece bunu demisti..
Ne diyelim bizde dügün görelim de azcik halay cekelim bee evde :):)
Tek istedigimiz Ailece;
Yilmazimiz mutlu olsun.. :)) Olmusken de Filizle olsun canim... :img-wink:
senin yorumlarını ilk yazdığın beri okuyorum akşamları pek girmediğim için sanırım rastlaşamıyorduk ara sıra belki ama bu konuyu seninle irdelemek isterdim ilerde inşallah yaparız çünkü filiz bu sefer haklı...sadece davranışları yanlış
sevgili FİGAN sence bu dizinin sonu nasıl bitmeli sana göre yani birde eğer elif ölmeseydi vede yılmazlakavuşma gibi şansı olsaydı bu aşkı desteklermiydim sadece merak ettim sakın yanlış anlama ama
Sevgili cemotara;
Niye yanlis anliim rica ederim..
Bana göre Yilmaz`in öncelikle Filizi cok sevdigine vede onunla uzun bir hayat kurmasina inanmalarini istiyorum ömer ve Handan`in.. Filiz de artik Yilmaza kesin ve net güvenmeli diyorum..
Yilmaz kesinlikle Filizi biricik E$i yapmali. Cünkü Filize karsi büyük bir ayip etti zamaninda.. Ama bu nasil olur Filizin bu kadar sert vede tutucu ailesi varken onu bilemiyorum.. ?
Eger Elif ölmeseydi inan Yilmaz ve Elif ikilisini birlikte görmek isterdim.. Yilmaz-Elif ikilisinden aldigim elektirik inan cok farkliydi..Bu ikiliden aldigim duygusal elektirigi ben hicbir dizide oynayan ikiliden alamadim alamiyorum...
Ama suda var ki; Elif evlenmistir. Yilmaz da Filize karsi ayip etmistir..
Eminim ki; bu iliskileri olmazdi herhalde yine.. :icon_sorr
senin yorumlarını ilk yazdığın beri okuyorum akşamları pek girmediğim için sanırım rastlaşamıyorduk ara sıra belki ama bu konuyu seninle irdelemek isterdim ilerde inşallah yaparız çünkü filiz bu sefer haklı...sadece davranışları yanlış
Bende Filizin tutumunu elestiriyorum zaten..
Bir önceki bölümdeki tavirlarla bu bölümdeki tavirlar birden 360 derece degisti..
Kizdigim konu budur..
Tabii ki tartisiriz seve seve..
Hepinize iyi geceler bücürlerimin yemek zamani bye
Sevgili cemotara;
Niye yanlis anliim rica ederim..
Bana göre Yilmaz`in öncelikle Filizi cok sevdigine vede onunla uzun bir hayat kurmasina inanmalarini istiyorum ömer ve Handan`in.. Filiz de artik Yilmaza kesin ve net güvenmeli diyorum..
Yilmaz kesinlikle Filizi biricik E$i yapmali. Cünkü Filize karsi büyük bir ayip etti zamaninda.. Ama bu nasil olur Filizin bu kadar sert vede tutucu ailesi varken onu bilemiyorum.. ?
Eger Elif ölmeseydi inan Yilmaz ve Elif ikilisini birlikte görmek isterdim.. Yilmaz-Elif ikilisinden aldigim elektirik inan cok farkliydi..Bu ikiliden aldigim duygusal elektirigi ben hicbir dizide oynayan ikiliden alamadim alamiyorum...
Ama suda var ki; Elif evlenmistir. Yilmaz da Filize karsi ayip etmistir.. Eminim ki; bu iliskileri olmadi herhalde yine.. :S
sağolasın figan açıklaman için demek seni yanlış anlamışım çünkü bundan sonra yılmazla filizin beraber olmasını istemiyorum demiştin yani filizle olmasın filiz yılmazı haketmiyor diyodun onun için sordum ve elifide ondan söyledim çünkü elif yılmaza filizden daha fazla hatalar yaptı ve sen onları yide desteklerdim diyosun yani burda sevgi giriyor araya yılmaz ve elifi seviyorsun ama filizi pek sevmiyorsun onun içindi
Valla Matraka.. Ne oldu sana bir gece yüksek voltaja mı uğradın.. :img-hyste :img-hyste Yöne değiştirmişsin.. Filize dedik ama dün olayların tam aksine sen yön değiştirmişsin..
Figan yorumlarını zevkle okudum.. :) Güzel yorumlamışsın yine.. Filiz Yılmaz sonunda birleşcekler evet herkes gibi bende isterim ama.. Ama bendeki o gidip gelmeler birşeyleri kopardı gibi.. Yani birleşseler dahi bende o eskisi gibi etkiyi yaratmaz.. Birleşmelerini bende isterim.. Şu açıkki Yılmaz sadece bu saaten sonra Filiz'le mutlu olabilir. Burası kesin.
şimdi forumdakilere bişey sorucam dizinin adı hala neden ıhlamurlar altında açıklanmadımı diye sorulmuştu ve sevgili modumuz bi replikle açıklamıştı hapiste yılmaz elife seninle ıhlamurlar altında uzanarak bi yaşam hayal etmişitim dedi...sizce bu cümle yeterlimi bi dizinin adı için çok havada kalmıyomu ...ben daha anlamlı bi şekilde açıklar senaristler diye umuyorum bi fikriniz varmı...
İlk bölümlerde Yılmaz Elif bir ağacın altında buluşmuşlardı.. Ağaç ıhlamur ağacı idi.. Vede Yılmaz repliğinde Ihlamurlar altında uzanarak bir yaşam hayal ettim dedi evt.. Dizinin adı bence romantik olmuş.. İyide olmuş.. Ne yani aşkın itirası olsaydı daha mı iyi olurdu.
şimdi forumdakilere bişey sorucam dizinin adı hala neden ıhlamurlar altında açıklanmadımı diye sorulmuştu ve sevgili modumuz bi replikle açıklamıştı hapiste yılmaz elife seninle ıhlamurlar altında uzanarak bi yaşam hayal etmişitim dedi...sizce bu cümle yeterlimi bi dizinin adı için çok havada kalmıyomu ...ben daha anlamlı bi şekilde açıklar senaristler diye umuyorum bi fikriniz varmı...
bunu geçen sene bir magazin programında konuşmuşlardı ...ilerleyen bölümlerde dizinin adı neden ıhlamurlar altında öğreneceksiniz diye o gün bu gündür hiç bir iz yok belki son bölümde açıklarlar...ama sadece ıhlamurlar altında lafı o hapisteki konuşmada geçmişti ama o değil sanırım:icon_whis
Bu arada ben Kanal D mail atmıştım 1 hafta boyunca.. Bana Kanal D mail gelmiş. İsteğinizi değerlendirmeye alınacaktır. Üst makamlara iletilecektir. yazmışlar.. Ben dizinin tekrarlarının Dmax yayınlanmasını da istedim :)
İlk bölümlerde Yılmaz Elif bir ağacın altında buluşmuşlardı.. Ağaç ıhlamur ağacı idi.. Vede Yılmaz repliğinde Ihlamurlar altında uzanarak bir yaşam hayal ettim dedi evt.. Dizinin adı bence romantik olmuş.. İyide olmuş.. Ne yani aşkın itirası olsaydı daha mı iyi olurdu.
dizinin filiz yılmaz aşkına döneceği belliydi...bence bu isim yılmazla filizi ilgilendiren bişey olmalıydı...adı güzel dizimizin sadece neden ıhlamurlar altında denince bu replik yetersiz kalıyo bunu senaristler bi şekilde yılmazla filize bağlamalı diye düşündüm..
Valla Matraka.. Ne oldu sana bir gece yüksek voltaja mı uğradın.. :img-hyste :img-hyste Yöne değiştirmişsin.. Filize dedik ama dün olayların tam aksine sen yön değiştirmişsin..
Figan yorumlarını zevkle okudum.. :) Güzel yorumlamışsın yine.. Filiz Yılmaz sonunda birleşcekler evet herkes gibi bende isterim ama.. Ama bendeki o gidip gelmeler birşeyleri kopardı gibi.. Yani birleşseler dahi bende o eskisi gibi etkiyi yaratmaz.. Birleşmelerini bende isterim.. Şu açıkki Yılmaz sadece bu saaten sonra Filiz'le mutlu olabilir. Burası kesin.
filizi bir konuda haklı bulmam neyi değiştirirki onu eleştirmeye devam edicem asmamı bekleyenler rahatlasınlar asıcam ama yılmazı suçladığı için değil davranışalrından dolayı pinkzone yani hala aynı fikirdeyiz
dizinin filiz yılmaz aşkına döneceği belliydi...bence bu isim yılmazla filizi ilgilendiren bişey olmalıydı...adı güzel dizimizin sadece neden ıhlamurlar altında denince bu replik yetersiz kalıyo bunu senaristler bi şekilde yılmazla filize bağlamalı diye düşündüm..
Şu bir gerçekki Yılmaz ilk başlarda gerçekten ilk aşkını yaşıyordu... Dizi kızın zengin adamla evlenmesiniyle devam ediyordu. Yılmaz Filiz birlikteliğini biz olacağını biliyorduk ama yapımcılar bunu seyirciye daha ilk başlardan yansıtmadılar.. Eğer Filizle olsaydı.. Filiz hangi ağacı seviyor biliyorum.. Çiçek diyelim.. Papatya baharı korlardı.. Yani dizinin gidişatını seyirciye tam anlamıyla yansıtmamak burdaki amaç...
senden ne kurtulmuş ki o kurtulsun azimlisin valla ilk bölümden itibaren yayınlıyorlardı daha sonra kaldırdılar nedenini bvende anlamadım elifçiler sinirlendi galiba
Evet yayınlıyorlardı.. İlk bölümlerini ileriyi görerek izlemekte bir zevkti.. :) Valla Filiz Yılmazın tam anlamıyla gelemeden kaldırdılar.. Önceden batmayan ayrıntılar gözüme battı.. Mesela.. Yılmazın Elife Güzel gögüslü sevgilim demesi.. Dans ederken.. :img-hyste :img-hyste
Arkadaşım orda yılmaz seninle demedi sevdiğim kadınla dedi ozaman sevdiği elifti şimdide filiz yani dizinin adı elifle yılmaza ait olan birşey değil yılmazın hayaliydi sevdiği kadınla ıhlamurlar ağacı altında uzanmak yani filizle
Evet yayınlıyorlardı.. İlk bölümlerini ileriyi görerek izlemekte bir zevkti.. :) Valla Filiz Yılmazın tam anlamıyla gelemeden kaldırdılar.. Önceden batmayan ayrıntılar gözüme battı.. Mesela.. Yılmazın Elife Güzel gögüslü sevgilim demesi.. Dans ederken.. :img-hyste :img-hyste
:):) yılmaz aslında filizle tam uyuyor orda bi şeyde dikkat etmişsindir filiz makarna tarif eder gibi aradığı kişiyi tarif ediyor (tabi bu yılmaz )sahne berbere kendine bakan yılmaza geliyor yılmaza kalsa demekki elifide normal şekilde öpücekmiş:)
Mantıklıdır. Yılmazın hayalidir.. O bu dizide ise.. Bir zamanda olsa böyle bir hayali olmuştur.. Yani dizinin adı bence uyumlu.
forever_bim
03-12-06, 21:58
Lütfen Okuyun.
Bir tam gün foruma girmeyip LES sınavına katılayım dedim. 24 saatte forumu birbirine kattınız arkadaşlar. Uyarımı dikkate alacağınızı umuyorum.
1. Lütfen yeni başlık açtıracağım diye tek cümlelik, anlam ve değer taşımayan yorumlar yazmayınız.
2. Dizi karakterlerini referans alarak karşılıklı kişilik sataşmalarına girmeyiniz.
3. Forumu okunur kılabilmek için Türkçe'mizi özenli kullanınız.
4. Uslubunuzdan rahatsız olanlar varsa ve bu dile getiriliyorsa lütfen buna uygun davranınız.
5. Forum kalitesini yüksekte tuttuk ama sanırım nazar değiyor. Lütfen forumu özenli kullanalım. Toplam 121 adet mesaj sildim.
6. İzlediğimizin bir hayal tasviri olduğunu unutmayıp, Filiz, Yılmaz, Ömer, Feride, Handan, Cem gibi karakterlerin reelde var olmadıklarını unutmadan tartışalım.
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ.
:):) yılmaz aslında filizle tam uyuyor orda bi şeyde dikkat etmişsindir filiz makarna tarif eder gibi aradığı kişiyi tarif ediyor (tabi bu yılmaz )sahne berbere kendine bakan yılmaza geliyor yılmaza kalsa demekki elifide normal şekilde öpücekmiş:)
:img-hyste :img-hyste
Filizde yemek tarifi anlatırmış gibi istediği erkek profilini anlatmıyormu bitiyorum.. :img-hyste :img-hyste
Bide Yılmaz Elifi şirketten almaya gelince Filizin arabadan bir Yılmaza bakışı vardı ki onu unutamıyorum.. :happy0064 :happy0064 Orda resmen Yılmaz elifi unutmuştu.. Filize kaydı gözleri.. :img-hyste :img-hyste
pek anlaşamadık ya neyse..yani sizce o repliklteki açıklamamıydı senaristlerin açıklaması...adına bişey diyen yokki zaten ismi güzel...
:img-hyste :img-hyste
Filizde yemek tarifi anlatırmış gibi istediği erkek profilini anlatmıyormu bitiyorum.. :img-hyste :img-hyste
Bide Yılmaz Elifi şirketten almaya gelince Filizin arabadan bir Yılmaza bakışı vardı ki onu unutamıyorum.. :happy0064 :happy0064 Orda resmen Yılmaz elifi unutmuştu.. Filize kaydı gözleri.. :img-hyste :img-hyste
ben teşhisi o sahnede koymuştum zaten ama yılmaz intikam almaya kalkınca aşkın temelinede dinamiti koymuş oldu bundan sonrası aşklar duygular herşey birbirine girdi zaten orda yılmaz filize öyle bir darbe attıki kız hala kendine gelemedi
Bu hangi bolumdeydi????
ilk bölümlerde 2 ya da 3 ..murat filizle birlikte olmak istediğini söylemişti filizde ömere ben öyle bir ilişki istemiyorum gibi bir çok şey anlatmıştı anlattığı kişi de yılmazdı
Off off.. Valla Salı gününe kadar özet beklemek çok zor.. bide onun üstüne fragmanı.. :)
Ya bu arada.. Başka bir resim daha çıkmış.. Yani ordaki resimdede ahmet kucağında Yılmazın.. Meyhanede çocuk.. Şaştım yaw.. Ne işi var o çocuğun o saatte meyhanede..
Off off.. Valla Salı gününe kadar özet beklemek çok zor.. bide onun üstüne fragmanı.. :)
Ya bu arada.. Başka bir resim daha çıkmış.. Yani ordaki resimdede ahmet kucağında Yılmazın.. Meyhanede çocuk.. Şaştım yaw.. Ne işi var o çocuğun o saatte meyhanede..
annesi,babası,anneannesi,dayısı herkes orda feride de yok ki çocuğu emanet etsinler:) ..çocuğuda peşlerinde götürmüşlerdir
ilerde ahmetle elif arasında bir şeyler olur mu acaba
valla pinkzone orası meyhane olmaktan çıktı artık başka bi şey oldu sohbethane kütüphane ilim irfan yuvası diyebilirsin içki yoksa olsada bi şey olmaz gündüzdür belki
annesi,babası,anneannesi,dayısı herkes orda feride de yok ki çocuğu emanet etsinler:) ..çocuğuda peşlerinde götürmüşlerdir
ilerde ahmetle elif arasında bir şeyler olur mu acaba
sinem ömürsün valla ahmetle elife kadar geldik yani herhalde ıhlamurlar altında dizisini bi 20 sene oynatıcan valla oynasada seyrederiz galiba türkiyenin dallası olurdu
valla pinkzone orası meyhane olmaktan çıktı artık başka bi şey oldu sohbethane kütüphane ilim irfan yuvası diyebilirsin içki yoksa olsada bi şey olmaz gündüzdür belki
İyide sohbet ediyorlar Kadın çocuğunu yatırsın gelsin.. Bence ne olursa olsun.. Bu kadar küçük yaşta çocuğun meyhanede olması yanlış.. Gitsin yatırsın olmadı.. Ne de olsa çocuk sabaha kadar uyur.. 2 saatte gidip bakarlardı..
sinem hayal kurudun ama bence aştın.. 20 sene sürmesin bir zahmet onların aşkınıda izlemeyelim..
İyide sohbet ediyorlar Kadın çocuğunu yatırsın gelsin.. Bence ne olursa olsun.. Bu kadar küçük yaşta çocuğun meyhanede olması yanlış.. Gitsin yatırsın olmadı.. Ne de olsa çocuk sabaha kadar uyur.. 2 saatte gidip bakarlardı..
sinem hayal kurudun ama bence aştın.. 20 sene sürmesin bir zahmet onların aşkınıda izlemeyelim..
haklı olmadığın bir gün olabilirmi senin yarın geliyorsun değilmi valla ben şimdiden yılmaz filize neler diyecek diye bekliyorum sanada bu konuda senorya yaz diyeceğim ama senin senorya hafif kalıyor
forever_bim
03-12-06, 22:56
Bu bölüm ben Emre'yle Kerem'e de sinir oldum. Emre kendine aşık olmayan birine kapıldı o yetmezmiş gibi, Kerem Nalan'a da fatura çıkardı bir de dayak olayını abarttı. Sanki Nalan Emre'ye aşıkmış gibi.
Bu bölüm ben Emre'yle Kerem'e de sinir oldum. Emre kendine aşık olmayan birine kapıldı o yetmezmiş gibi, Kerem Nalan'a da fatura çıkardı bir de dayak olayını abarttı. Sanki Nalan Emre'ye aşıkmış gibi.
Bu konuyu diger kitlenen baslikta dile getirmistim..Sanirim Yilmaz-Filiz konusu kadar ilgi cekmedi olsa gerek..
Evet kesinlikle haklisin Forever..
Nalan`a agir fatura cikardi Kerem..Nalan`in ne sucu vardi simdi orda ?
Halbu ki; az bekleseydi hirsina vede sinirine az engel olsaydi Kerem, kimbilir Nalan neler diyecekti Emreye ...
emre bunu hakettimi evet etti farkındamısın bilmiyorum ama emre ilgisini açıkca nalana belli ediyor kaç bölümdür bunu keremin önünde özellikle yapıyor o akşam cefede de aynısını yaptı üzerinede açıkca teklifi duyunca yumruğu hakkıyla teslim aldı gelelim diğer soruna nalan a neden öyle davrandı nalan hediye konusunda kendisine yalan söylediğini farkında buda onu şüpheye itti oda böyle davrandı yani bunu yapmak zorunda kaldı ki artık nalan hanım seçim yapsın diye
bişey aklıma takıldı cem tekinerleri batıracak ve onların ceme muhtaç olmasını sağlayacakya eğer filiz onun olsun diye bu borcu öderse cem de batmaz mı?cemde okadar para varmıdırki?
forever_bim
03-12-06, 23:16
Kerem'le Nalan çıkmaya başlasa, Emre'ye yapılanı anlamaya çalışırım. Şiddete karşıyım ve sorunlar çözülerek halledilmeli, 21. yüzyılda yaşıyoruz.
Kerem'den net bir teklif gelmediği için Emre'nin ilgisi Nalan'ın kafasını karıştırıyor. Nalan ilk sezonunun starıydı bu sezon o da insan olduğunu kanıtladı zaaflarıyla beraber.
Benim anlamadığım ise hem geçmişe gitmeyelim deniliyor hem de Nalan'ı Elif'e benzetip, Elif'in hatalarıyla sürekli aşağılama kampanyaları başlatılıyor. Elif iyi ya da kötü zamanında bir seçim yapmış. Artılarını ve eksilerini yaşamış. Yeri geldi Elif'i deli gibi ben de savundum yeri geldi yerlere çarptım ama biliyorum ki Elif, Ömer bugün başkasına aşık olup mutlu olsa en çok sevinecek kişidir.
oh be sonunda sizleri buldum ben de nereye gittiniz deiyecektim... sonra bir baktım ki closed... ne akıllıyım yaa :img-hyste
walla sevgili modum 21. yüzyılda yasıyoruz ama bir de türkiye de yasadıgımızı göz önüne alalım.. bende burda matraka gibi düsünüyorumm.. emre bu olayı bence de haketmişti...racon meselesi :)
bence keremin davranısları yılmaza cok benziyo kıskandığı anda ne yapacagı belli olmuyor acayip öfkeleniyor yine de emreyi o kadar dövmemeliydi ayrıca kerem kırmızı gül göndererek askını anlattı bence nalana, nalanın da onu seviyosa buna karsılık bi seyler yapması gerekirdi olayların bu noktaya gelmesini hislerini belli ederek engelleyebilirdi kesinlikle ama sessiz kaldı ve hata yaptı
forever_bim
03-12-06, 23:25
oh be sonunda sizleri buldum ben de nereye gittiniz deiyecektim... sonra bir baktım ki closed... ne akıllıyım yaa :img-hyste
walla sevgili modum 21. yüzyılda yasıyoruz ama bir de türkiye de yasadıgımızı göz önüne alalım.. bende burda matraka gibi düsünüyorumm.. emre bu olayı bence de haketmişti...racon meselesi :)
Ben Emre hak etmedi demedim ama Kerem de iyiden açılsın şu kıza ya. Salmış kızı vadiye kurtlar kapıverecek.
bişey aklıma takıldı cem tekinerleri batıracak ve onların ceme muhtaç olmasını sağlayacakya eğer filiz onun olsun diye bu borcu öderse cem de batmaz mı?cemde okadar para varmıdırki?
yılmazın istediği hisselerin on katı bedeli borc olarak bi anda cıkarıp verebiliyosa bence vardır o kadar parası ama filiz sırf sirket batmasın diye onun olmayacagı için cabaları bosuna bence...
Ben Emre hak etmedi demedim ama Kerem de iyiden açılsın şu kıza ya. Salmış kızı vadiye kurtlar kapıverecek.
orda sana kesinlikle katılıyorumm... mesela ben önceki bölümleri izlemeden önce kerem in nalana acılmadıgını bilmiyordumm... ben onların dizideki diger karakterler bir ask yasadıgını zannediyordumm... ve her keremi gördügümde bu ne bicim adam insan bi seyler yapmaz mı askı için diyordum... meger daha acılmamıs cocuk ... artıık zamanı geldi de geciyo ....
yakupoglu61
04-12-06, 00:18
Kerem'le Nalan çıkmaya başlasa, Emre'ye yapılanı anlamaya çalışırım. Şiddete karşıyım ve sorunlar çözülerek halledilmeli, 21. yüzyılda yaşıyoruz.
. [/B]
bana göre kerem çok iyi yaptı çünkü artık yavaş yavaş nalanda ablasının yoluna gider gibiydi belkide ilerki bölümlerde böyle olacak
21. y.y diyosunda acaba gerçekten 21.y.y bütün sorunlar konuşarak çözerek mi hallediliyo
saygılarımla...
Bastan beri belliydi Omer-Elif-Yilmaz arasindaki olay Kerem-Nalan-Emre olarak geri donecekti..Fakat Omer ile Yilmaz hic arkadas olmadi tek fark bu..Kerem'de Yilmazin yaptigi hatayi yapiyor, Nalan'a guvenmiyor ve belki bu yuzden Nalan'i kaybedebilir.
CemiL... Bu bölüm vicdaniyla hesaplasti sanirim.. Yilmaza yardimci olmasi, evini acmasi, icindekileri dökmesi; sanki af dilenir gibiydi.. Ama yinede Yilmaza destek olmasi güzeldi..Her ne kadar Salihle kötü ve bir o kadarda sert bakislarla gözgöze gelmis olsalarda, durum ciddiydi vede Yilmaza yardim etmek adina hepsi bir hareket ettiler..Bu cok hos oldu..
Salih`in Cemil`in üzerine kapiyi kapatmasini onaylamiyorum. Ne olursa olsun kapiya gelmis bir insandir..Hemde ne icin vede ne niyetlerle geldigini bilmeden kapiyi suratina kapatmak istemesini ben Salihe hic yakistirmadim..
Aralarinda ne sorunu olursa olsun; Yilmazi sormak Cemilinde hakkidir..Salih unutmamalidir ki; Cemil bir zamanlar o evin damadi Yilmazinda Enistesiydi..
Handan Hanimin kafaya yedigi yastik sahnesi cok hostu..Hic bozuntuya vermedi ama afalladi aslinda.. Tabi normal karsilamak gerek kadin nerden bilsin bu tür oyunlari:) O sahnedeki ömer ve kizinin gülüsleri cok tatliydi..Hele Handan Hanim`in arkasini döner dönmez sanki dikkate almiyoruz seni der gibi inatla dahada gülmeleri bizide güldürdü...
Cem. Cemcikkk :)
Nasil da korktu birden herseyden..Sokakta duran adamdan bile süphe etti ..Oysaki cocukcagiz sevgilisini almaya gelmisti..$irkette odasindayken birden iceri Fatih`in girmesiyle yine ürktü zavallicik...Filizlerin evinde sanki diken üstünde oturdu..Yilmazin onu korkuttugu her halinden belliydi..Cünkü Cem de iyi biliyor ki; Yilmaz bu oyunu ortaya cikaracak kadar akilli vede korkusuz.
Emre`nin parca okudugu sahne bence gereksizdi..Sanki bölümü nasil uzatsakta diye dusunmusler sanki..Playback oldugunu bilmem belkide beni sIkti o an izlerken..
Bir bayan ne olursa olsun karsisindaki erkegin davranis ve tutumlarindan yada agzindan cikan her kelimeden ne demek istedigini anlam veremese bile hissedebilir veyahut biseyler oldugunu sezinler..
Bu baglamda;
Nalan`in Ekremin ne ekremi ya Emre :)))) kendine yaklasmasini, sarf edilmedik seyleri birden küt diye söylemesini- anlayamamasini
Filiz`in hakeza Cem`in kendine yaklasmasini, simdiye kadar sarf etmedigi kelimeleri küt diye söylemesini- anlamamasini
inanin tuhaf karsiliyorum..(?)
Bölümün Yildizlari:
Kesinlikle vede kesinlikle bana göre Gazi Mahallesi Sakinleridir..:img-wink:
inanilmaz güzel, etkileyici bir birliktelik gösterip Yilmaza sahip ciktilar..
Onu kolladilar..Ben dayanisma diye buna derim..icinde yasadiklari mahalle kücük vede yoksul olsada gönülleri büyük vede zengin...
forever_bim
04-12-06, 00:32
bana göre kerem çok iyi yaptı çünkü artık yavaş yavaş nalanda ablasının yoluna gider gibiydi belkide ilerki bölümlerde böyle olacak
21. y.y diyosunda acaba gerçekten 21.y.y bütün sorunlar konuşarak çözerek mi hallediliyo
saygılarımla...
Ya tabii ki sen de haklısın da en azından Nalan'a konuşma hakkı tanınsaydı iyi olurdu bence.
Ya tabii ki sen de haklısın da en azından Nalan'a konuşma hakkı tanınsaydı iyi olurdu bence.
Evet Nalanı dinlemessi gerekirdi Emre konustu Nalan bisey demedi Kerem geldi Emreyi dövdü Mutluluklar dedi ve gitti Nalan hic bisey diyemedi.. Insallah Kerem ve Nalan barisirlar..
Emrenin Nalan'a hediye olarak verdigi sey bana Omerin Elife hediye olarak verdigi cep telefonuna benziyormus gibi geldi..Yilmaz sordugunda Elif herkese veriyorlarmis demisti Yilmaz inanmamisti..Nalan'da anneme hediye verdim diye kivirdi..Bu arada jenerikte Nalan'in babasinin resmi olmasina ragmen adam bu donemki bolumlerin hicbirinde belirmedi.
Yahu Arkadaslar..
Ne yani simdi Nalan, Elif`in kizkardesi diye ayni seyleri o da mi yapar diyoruz..Bence mantiksiz olur bu..Hem Nalan ablasini elestirenlerin basinda geliyordu..O hicbir zaman Yilmazdan ayrilmasina onay verip sevinmedi bile ki;..
Hem Nalan, Emre`nin kendisine hediye verdigini niye söylesin ???? Ha o an ben olsam söylerdim ki; bu Keremi ilgilendirmez..
Kerem Nalan ile Nisanli mi ? Yada söyle söyliim ;
Kerem ile Nalan sevgili mi ?? Beraberler mi ??
Ben mi duymadim yoksa Kerem`in Nalana hislerini aciklayip, seni seviyorum dedigini..? Zarf icindeki gülüde bu hediyeden sonra verdi zaten..
Bu durumda;
Nalan niye aciklama yapsin ki Kereme ??? Asil Kerem biran evvel bir aciklama yapsin yoksa kiz gidecek elden :)
Yahu Arkadaslar..
Ne yani simdi Nalan, Elif`in kizkardesi diye ayni seyleri o da mi yapar diyoruz..Bence mantiksiz olur bu..Hem Nalan ablasini elestirenlerin basinda geliyordu..O hicbir zaman Yilmazdan ayrilmasina onay verip sevinmedi bile ki;..
Hem Nalan, Emre`nin kendisine hediye verdigini niye söylesin ????
Emre Nalan ile Nisanli mi ? Yada söyle söyliim ;
Emre ile Nalan sevgili mi ?? Beraberler mi ??
Ben mi duymadim yoksa Emre`nin Nalana hislerini aciklayip, seni seviyorum dedigini..? Zarf icindeki gülüde bu hediyeden sonra verdi zaten..
Bu durumda;
Nalan niye aciklama yapsin ki Emre ye ???
Duymadin mi dedi ya o kiz sensin diye?..Elifin yasadiklarini simdi Nalan yasiyor
Ya Gercekten özür..
Emre ile Keremi karistirmisim...
Emreleri Kerem diye okuyun:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Kerem olacakti Emreler.. Düzelttim hos yukarda.. :)
Ya Gercekten özür..
Emre ile Keremi karistirmisim...
Emreleri Kerem diye okuyun:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Kerem olacakti Emreler.. Düzelttim hos yukarda.. :)
Emre ile Kerem daha once neden kavga ediyordu..Nalan neden Keremle surekli geziyordu?..Nalan neden Keremin kaydoldugu dersaneye daha iyisi dururken kaydoldu?Yada askerdeyken neden sadece ona mektuplar yaziyordu sence?
Emre ile Kerem daha once neden kavga ediyordu..Nalan neden Keremle surekli geziyordu?..Nalan neden Keremin kaydoldugu dersaneye daha iyisi dururken kaydoldu?Yada askerdeyken neden sadece ona mektuplar yaziyordu sence?
Bunlar sevdigine ulasmak icin cikilan basamaklardir..
Basamaklari ciktin diyelim; kapinin önündesin...
Kapiya vurma vede o kapiyi acma zamani gelmedi mi peki sizce?
Keremin artik Nalan`a yüregindekileri acip buna bir isim koymasi gerekiyor..
üstteki saydiklarinizi yapiyor diye "Nalan`in sevgilisidir" diyemem ben Kereme...
Bazen karsinizdaki anlamayabilir iste Nalan gibi..
Hissettiklerini acik acik söylemeli..Su ana kadar yaptigi en iyi sey;
Beyaz bir zarfin icinde yolladigi Kirmizi Güldü.. Hepsi o..
destina304
04-12-06, 01:31
Arkadaşlar Ben Bu Dizinin Dvdsinin çikmasini çok Istiyorum Ben Devamli Avşar Yapima Mail Atiyorum Bize Yazin Bölümün Lütfenn Sizde Yazarsaniz çok Sevinirim .bu Arada Birde Bizim Dizinin Oyunculari Hiçbir Talk Showa Falan çikmiyor Konuk Olarak Ve çok Güzel Başliklar Açilmiş Kimler Konuk Olsun Diye Ihlamurlar Altinda Ekibi Olarak Yazarsaniz çok Sevinirim
eski ıhlamurların bölümlerine baktımda eda olayından sonra filiz gazi mahallesinde özür diliyo ve yılmaz filize diyoki bana güven olur mu bundan önce güvenmesen anlardım ama sana seni seviyorum dedim evlenme teklif ettim...artık bana güven olurmu diyodu...filiz de güveniyorum seni kaybedicem sandım diyo yılmaz da bukadar kolaymı dedi...zaman tekerrürden ibaretmiş...filiz gene aynı şeyleri söylecek yılmazda sadece kaybetmek bukadar kolaymı demicek artık beni kazanman zor diyecek...
keşke yılmazla filizin ayrılması böyle küçük bir olaydan dolayı olsaydıda bizde 1 2bölüm o hoş kıskançlıkları izleseydik ama bukadar büyük olaydan sonra ne o özür kolay dilenir nede kolay kolay affedilir ..
fİliz - bütün bunları atlatacağız .hepsi geride kalacak
yılmaz - keşke gitmek zorunda kalmasan,
filiz - bende senden ayrılmayı hiç istemiyorum.ama biliyorsun ömer
yılmaz - biliyorum .onun yanında olmak olmak istiyorsun.
yılmaz - ne ilginç değil mi .ölüm onu birkaç kez yokladı ama demek ki saati
gelmemiş.
filiz - ne demek şimdi bu .ömer'i sevmeni bekleyemem.
filiz - ama unutma ki o benim kardeşim.bunu değiştireyemiz değil mi
yılmaz - birşeyi değiştirmek istemiyorum.ne oluyor filiz beni yanlış mı anladın.
filiz -özür dilerim.
filiz - bazen ömer'le aranızdaki düşmanlık kafamı karışıtıyor.ne düşüneceğimi
bilemiyorum.
yılmaz - sana birşey sormak istiyorum.
yılmaz - eğer ben
filiz - evet sen
yılmaz - boş ver
filiz - hadi söyle merak ettim.
yılmaz - ömer onu vuranın benim olduğumu söyleseydi.kime inanırdın
filiz - şimdi nerden çıktı bu
filiz - sanki ömer'i sen vurmuşsun gibi
filiz - bana bunu neden soruyorsun
yılmaz - bunun cevabı benim için çok önemli
filiz - bunu neden yapıyorsun.yoksa sana olan sevgimi mi sınıyorsun
yılmaz - özür dilerim
yılmaz - ömer bizi o kadar çok ayırmaya çalıştı ki bana inananacağına emin
olmak istedim.
filiz - emin oldun mu bari
yılmaz - özür dilerim
yılmaz - seni seviyorum
filiz - bende seni çok seviyorum,
filiz - bir daha beni testten geçirme olur mu
yılmaz - bir an seni kaybedeceğimi düşündüm
filiz - bu o kadar kolay değil
yılmaz -aşkım benim
yılmaz - buna inanmayı o kadar çok istiyorum ki.
yılmaz ve filiz arasında geçen böyle bir konuşmadan sonra yılmaz'ın filiz'e kesinlikle açıklama yapması gerekirdi.kızın aklının ne kadar karışık olduğunu yılmaz duydu ve gördü.o kadar aklı karışıkken bir de yılmaz'ın ağzından dökülen sözler işi iyice çıkmaza soktu.
bir kaç gündür güvensizlikten bahsediliyor . güvensizliği ilk başta yılmaz başlattı.yukarıda yazdığım repliklerden anlaşılacağı gibi.filiz'e güvenmediği için onu testten bile geçirdi.
filiz yılmaz'a güvenmeliydi ama çıkan deliller , söylenen sözler kızın güveninin yitirmesine sebep oldu.canan hanımın'ın evinde yılmaz'ın filiz'le konuşması gerekirdi.
doğru tespit yapmışsın burda çoğu kişi yılmazı melek gibi görmek istediği için bunları atlıyolar
ayrıca geçen bölüm çoğunluk yine filize yüklendi haksız dedi bunca delilden sonra hala körü körüne ortada hiçbir neden yokken yılmaza güvenmesini beklemek ne kadar doğru onuda anlamıyorum tamam yılmaz suçsuz biz bunu izlerken görüryoruzda onca olayı karöaşaıyı yaşan filizin bunu görmesini neden bekliyoruz onu anlamıyorum açıkçası filiz yılmazı bunca olaydan sonra hala savunsaydı senaryoda işte ozaman hata olucaktı...
fİliz - bütün bunları atlatacağız .hepsi geride kalacak
yılmaz - keşke gitmek zorunda kalmasan,
filiz - bende senden ayrılmayı hiç istemiyorum.ama biliyorsun ömer
yılmaz - biliyorum .onun yanında olmak olmak istiyorsun.
yılmaz - ne ilginç değil mi .ölüm onu birkaç kez yokladı ama demek ki saati
gelmemiş.
filiz - ne demek şimdi bu .ömer'i sevmeni bekleyemem.
filiz - ama unutma ki o benim kardeşim.bunu değiştireyemiz değil mi
yılmaz - birşeyi değiştirmek istemiyorum.ne oluyor filiz beni yanlış mı anladın.
filiz -özür dilerim.
filiz - bazen ömer'le aranızdaki düşmanlık kafamı karışıtıyor.ne düşüneceğimi
bilemiyorum.
yılmaz - sana birşey sormak istiyorum.
yılmaz - eğer ben
filiz - evet sen
yılmaz - boş ver
filiz - hadi söyle merak ettim.
yılmaz - ömer onu vuranın benim olduğumu söyleseydi.kime inanırdın
filiz - şimdi nerden çıktı bu
filiz - sanki ömer'i sen vurmuşsun gibi
filiz - bana bunu neden soruyorsun
yılmaz - bunun cevabı benim için çok önemli
filiz - bunu neden yapıyorsun.yoksa sana olan sevgimi mi sınıyorsun
yılmaz - özür dilerim
yılmaz - ömer bizi o kadar çok ayırmaya çalıştı ki bana inananacağına emin
olmak istedim.
filiz - emin oldun mu bari
yılmaz - özür dilerim
yılmaz - seni seviyorum
filiz - bende seni çok seviyorum,
filiz - bir daha beni testten geçirme olur mu
yılmaz -aşkım benim
yılmaz ve filiz arasında geçen böyle bir konuşmadan sonra yılmaz'ın filiz'e kesinlikle açıklama yapması gerekirdi.kızın aklının ne kadar karışık olduğunu yılmaz duydu ve gördü.o kadar aklı karışıkken bir de yılmaz'ın ağzından dökülen sözler işi iyice çıkmaza soktu.
bir kaç gündür güvensizlikten bahsediliyor . güvensizliği ilk başta yılmaz başlattı.yukarıda yazdığım repliklerden anlaşılacağı gibi.filiz'e güvenmediği için onu testten bile geçirdi.
filiz yılmaz'a güvenmeliydi ama çıkan deliller , söylenen sözler kızın güveninin yitirmesine sebep oldu.canan hanımın'ın evinde yılmaz'ın filiz'le konuşması gerekirdi.
ama aklınca yılmaz filizi test etti ve ona güvendiğine inandı...ve filiz de hep bunu gösterdi sadece filizin bazen ömerle aranızdaki düşmanlık kafamı karıştıryo dedi...burda kafası karışıkken niye açık konuşmuyo ki sorsun yılmaza aklındakileri yılmazda versin cvplarını pek konuşmayı ve dinlemeyi sevmiyo ikisi de...
filiz yılmaza güvenmedi tamam ama bu testi yaparak yılmazda filize güvenmediğini göstermiş olmadımı...
Yılmaz güvenmiyor ama.. Nedeni var... Çünkü 4 yıl önce onu düğün günü bırakıp giden biri.. Ve hala soruları cevaplanmadığı için Şüphelenmesi normal.. Kaybetme korkusunu yeniden yaşıyor. Test etmesi bencede yersizdi.. Ama bu sahneler Filiz'in flashbackleri olacağı içinde gerekliydi..
filiz yılmaza güvenmedi tamam ama bu testi yaparak yılmazda filize güvenmediğini göstermiş olmadımı...
yılmazın testi filize güvensizliğindene değildi bunu kabu edemem ...filizin kafası karışıktı...tepkisinden bunu anladı ...yılmazın filizin aşkından yada sadakatinden güvensizliği yok sadece deliller ve ailesi kafasını karıştırmış olabilir diye düşündü nitekim doğru düşünmüş...yılmaz bunun cvbını alınca rahatladı ve filizin ona inanacağını sandı...yılmazda hep filizi tekrar kaybetme korkusu var bundan tedirgin...bundan emin olmak istedi...demekki filiz bu konuda güven verememiş sevdiğine...
yılmazın filize neden güvenmediğini biliyorum benim belirtmek istediğim bu ilişkide karşılıklı güven sorunu var tek taraflı değil o yüzden yargılanırken tek taraf yargılanmamalı...
[QUOTE=benim;1748369]
yılmaz -aşkım benim
aralarında geçen konuşmadan sonra yılmaz hem filiz'e hem filiz'in çevresindekilere hala güvensizlik duyuyor .
buna inanmayı o kadar çok istiyorum ki .....
bu söz herşeyi açıklıyor aslında....
yılmazın filize neden güvenmediğini biliyorum benim belirtmek istediğim bu ilişkide karşılıklı güven sorunu var tek taraflı değil o yüzden yargılanırken tek taraf yargılanmamalı...
ama şu varki yılmazınki tedirginlik korku..filizinki güvensizlik...orda ince bi çizgi var...
yılmazın testi filize güvensizliğindene değildi bunu kabu edemem ...filizin kafası karışıktı...tepkisinden bunu anladı ...yılmazın filizin aşkından yada sadakatinden güvensizliği yok sadece deliller ve ailesi kafasını karıştırmış olabilir diye düşündü nitekim doğru düşünmüş...yılmaz bunun cvbını alınca rahatladı ve filizin ona inanacağını sandı...yılmazda hep filizi tekrar kaybetme korkusu var bundan tedirgin...bundan emin olmak istedi...demekki filiz bu konuda güven verememiş sevdiğine...
yılmaz emin olmak istedi amam ondan önceki gece sahile gittiklerinde filiz yılmaza silahla bir ilgisinin olmadığını bildiğini söyledi filiz olayların başından beri yılmazın yanında oldu güvenmek istese ozaman güvenirdi sonuçta o zaman filiz o güveni verdi tekrar test etmesi yanlıştı
yılmazınki tedirginlik korku diyosun güven olsa o tedirginlik olurmu sence...
Yılmaz aslında birleştikten sonra bir nebze inandı Filize.. Ama etrafındakilerin ayrırma çabalarını da unutmadı.. Çevresindekilere tabi kide güvenmez.. 4-5 bölüm içerisindeki Filiz'in çevresindeki insanlar bu ilişkiye ne kada karşı olduklarını gösterdiler.. Yani çevresindekilere güvenmemesi normal. Ama Filiz hala bir açıklama yapmadığı içinde tam olarak güvenemiyor. Terk edilme Filiz'in yine ailesi seçecek hissine kapılıyor.. Filiz iki taraf arasında köprü kurmaya çalışıyor ama nafile.. Yılmaz farkında ne yaparsa yapsınlar olmayacak yumaşamayacak bu aile.. Ama Yılmaz imkansızlığın farkında Filiz imkansızlığı bile bile olmayacak duaya amin diyor.. Filiz bir an için ailesini tekrar seçeceği kuşku vardı Yılmazda.. Yılmazı güvensizliği bu konuda.. Ama Filiz son bölüme kadar inanıyor.. Ama son bir delille 360 derece dönüyor.. Bari birden değişmeseydi kararı bu kadar göze batmazdı..
Korku Cem'e ne kadar çok yakışıyor öyle.İzlerken içimin yağları eridi resmen.Hop oturup hop kalktı.Sevgili Handan ablası mı kurtaracak şimdi Cem'i yoksa silahı mı?
Silahı Yılamz'a tuttuğu anda Ekrem Cem'in arkasında bitecek.Eee nede olsa Gazi Mahallesinin çocukları birbirlerini yalnız bırakmazlar.(Gerçi Ekrem Gazi Mahalle'li değil ama Yılmaz ve Salih sayesinde oda Gazi mahalleli oldu :) )
Ömer ve Feride arasında ki yakınlaşmaya sevinen tek kişi benim sanırım.Filiz ve Yılmaz arasında ki aşk o kadar çok sınandı ki Filiz'in kendinden emin olmayan tavrıları beni artık sinir ediyor.
yılmaz tedirgin çünkü gene bişey demeden gitmesinden yılmazı değil çevremesindekileri dinlemesinden korkuyo evet buna güvenemiyo...ama filizin olayı başka...suçluyo güvenmiyo...ince ayrımı var ikisinin güvene bakışı açısında...
Ömer ve Feride arasında ki yakınlaşmaya sevinen tek kişi benim sanırım.
Şu an bence pek bir gelişme yok.. İlerde olacaktır.. Gelecek bölümlerde .. Ömer evde oldukça bu yakınlaşma devam edecektir.. Ama Feride - Ömer açısından öyle ahım vahım bir gelişme yok.. Ama o yastık savaşında.. Ömer Elifin Ferideyi ne kadar çok sevdiğini ve Feridenin de Elifi çok sevdiğini anladı.. Çocukla uyumu Ömerin hoşuna gitti.. İlerdede onlan uyumu hoşuna gitcek.. :img-hyste :img-hyste
yılmaz tedirgin çünkü gene bişey demeden gitmesinden yılmazı değil çevremesindekileri dinlemesinden korkuyo evet buna güvenemiyo...ama filizin olayı başka...suçluyo güvenmiyo...ince ayrımı var ikisinin güvene bakışı açısında...
ikisinin güvene bakış açısı farklı çünkü yaşadığı olaylarda farklı yılmaz filizin çevresindekilere inanıcağını düşünerek güvenmiyo ama filize öyle deliller gösteriliyoki yılmaza güvenmesi için seçenek bırakılmıyo ...
İlerdede onlan uyumu hoşuna gitcek.. :img-hyste :img-hyste
Kesinlikle çok hoşuma gidecektir sevgili modum:) Ama Handan sürekli tepelerinde olduğu sürece ben bu yakınlaşmayı spazm geçire geçire izlerim sanırım.
Ama Ömer ve Feride'nin yastık savaşındaki bakışmaları ve Feride'nin Ömer'e yardım edip odasına götürmesi çok güzel ve çok sıcaktı.Ama bostan korkuluğu gibi Handan yerde bitiveriyor.Filiz'e ''Abin'e yardım et'' demesi bu yakınlaşmayı durdurmak için elinden geleni yapacaktır.Ne de olsa bu konuda uzman olmuş artık:img-yes:
ikisinin güvene bakış açısı farklı çünkü yaşadığı olaylarda farklı yılmaz filizin çevresindekilere inanıcağını düşünerek güvenmiyo ama filize öyle deliller gösteriliyoki yılmaza güvenmesi için seçenek bırakılmıyo ...
Öyle.. Yılmaz kolaylıkla çevresinden etkilenmiyor.. Ama Filizde tam tersi.. Etrafından etkilenmesi çok kolay oluyor.. Yılmazda bunun farkında.. Filizin çevresine güvenmemesini istiyor ama hiç de başarılı olamıyor.. Yılmaz bir konuşmasında çevresindekilerden etkilendiğini söylemişti sanırım.. Son bölümdede sen başkalarının gözüyle bakıyorsun demişti.. Sanırım bu açıklayıcı oldu.
filizde her insan gibi yaşadıklarından çevresinden etkileniyo bu doğru mu derseniz tabikide değil bende yılmaza güvenmesini mutlu olmalarını aşklarını izlemeyi istiyorum benimde anlatmak istediğim güven konusu bu ilişkide tek taraflı değil karşılıklı sorunları ayrıca birbirlerini dinlemek için pekte çaba gösterdikleride söylenemez yani sorunları tek bir noktada değil..
filizde her insan gibi yaşadıklarından çevresinden etkileniyo bu doğru mu derseniz tabikide değil bende yılmaza güvenmesini mutlu olmalarını aşklarını izlemeyi istiyorum benimde anlatmak istediğim güven konusu bu ilişkide tek taraflı değil karşılıklı sorunları ayrıca birbirlerini dinlemek için pekte çaba gösterdikleride sö