PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

cemotara
06-12-06, 00:14
Arkadaşlar fragmanı gördüm keşke görmez olaydım cem psikopatı filizi öpüyor çok sinir oldum cemin filizi öperkene
yılmaz gözaltındaydı sonra cemle filizi gösteriyorlar havuz kenarında dans ediyorlardı filizin elbisesi çok şıktı sonra cem filizi dudağından öptü filiz şaşırdı kendini çekti ve ceme tokatı patlattı sonra yılmaz serbest kalıyor annesinle falan sarılıyorlar sonra yılmazla filiz şirkette karşılaşıyorlar daha sonra filiz başka biryerde çok kötü oldu vede ağlıyordu şaşırmıştı daha sopnra ömer feridenin elinden sinirli bir şekilde yüzüğü alıyordu ve başka bir sahnede ömer ağlıyordu en son sahnede ise meyhanede eğlence vardı ve filizde oraya gitt kapıdan yılmaza bakıyordu ve orda bitti şiiri bu bölüm filizden yılmazaydı çok güzeldi

61MERVE61
06-12-06, 00:18
NEEEEEEEEEEEEE ULAN CEM BENI SEN GEBERTIRIMMM inanmiorum yaa gercektenmi vala matraka burda olsaydinn senle beraber guzel yorumlar yapardik:):)tam benliksin suan matraka nerdesin gelll..simdi ben filize mi kizayim cememi.....oooffooff hemde dudaktanmi cem seni...offf sinirden patliyorum ya bu nee..

secoms
06-12-06, 00:21
nasıl olur yaaaa.... dudaktan mı öptü olmaz yaaaa ... bülent(yılmaz değil) buna nasıl izin verir .. benim sevgilim olacak var yaaaa:):) dagıtırım ulennnn :img-hyste

61MERVE61
06-12-06, 00:25
yaa ne opusmesiiii filizz hadi goster tokatini....filizde guclu haa az tokat atmadi yilmaza:):):)ooff seviniyimi agliyimi..........euro d de henuz gostermedi gosterir simdi salyangoz reklami varda....bende gorsemmm varya gozume uyku girmaz daha off..

secoms
06-12-06, 00:27
yaa ne opusmesiiii filizz hadi goster tokatini....filizde guclu haa az tokat atmadi yilmaza:):):)ooff seviniyimi agliyimi..........euro d de henuz gostermedi gosterir simdi salyangoz reklami varda....bende gorsemmm varya gozume uyku girmaz daha off..

salyangoz reklamı var ya koptum burdaa.. bende arkadasa dedim msn de ki reklam cıkınca kanal d de beni caldır diyee ... olaya bak fragman için neler yapıyorum :img-hyste

lawinia
06-12-06, 00:29

cem dudagının kenarından öpüyo diye gördüm ben filiz de sarhos gibiydi sanki ama cem öpmeye kalkınca tokadı yapıstırdı ve kactı cemin yanından... cemin buna tepkisi ne olacak cok merak ediyorum...

kursuni19
06-12-06, 00:33
Fragmani bende gördüm. Filizle Cem dans ediyorlar, Filiz sarhos gibi sonra Cem Filizi öpmeye kalkiyor, Filiz sanki önce izin veriyor gibi oluyor o oarada Cem dudaginin kenarindan öpüyor Filizi sonra Filiz kendine geliyor ve Ceme güzel bi tokat atiyor.

Umarim senaristler bizlere daha fazla böyle sahneler izletmezler vallahi evde televizyon falan kalmaz sanirim

61MERVE61
06-12-06, 00:35
cem dudagının kenarından öpüyo diye gördüm ben filiz de sarhos gibiydi sanki ama cem öpmeye kalkınca tokadı yapıstırdı ve kactı cemin yanından... cemin buna tepkisi ne olacak cok merak ediyorum...

yaa bu adamain filizin kilana bile dokunmasi beni sinir ediyor filiz yilmazin yaaa....cem de kendini bi sey sandi tabi pislik......ayyyy sevindim sanki yaaa tokat felan duyunca yani bi yandan iyi oldu filizin cemin yuzunu ogrenmesi sira sirekete gelicek ve kim kurtarcak yilmaz..ya son sahnede baska ne oluyor.........ooofff salyangoz reklami beni sinir ediyor sinir....
merhabalar benim adim erika riko.."cok sinir sey.......neyse iyi oldu yaprak dokumunun reklamini gordum:):)

cemotara
06-12-06, 00:40
Arkadaşlar resmen cem filizin dudaklarına yapıştı çok sinir oldum o sahnede ama sonrasında tokatı birazda sarhoştu galiba benim anlamadığım havuz kenarında kimsenin olmadığı bir yerde niçin çok yakın bir şekilde filiz cemle dans ediyordu inş. bidaha böyle yakın sahneler olmaz cemle yoksa cemi gebertirim hala inanamıyorumya kızı nasılda öptü psikopat herif ama bu haftaki bölüm muhteşem olacak kesin

kursuni19
06-12-06, 00:42
Bende Filizin böyle bi daveti nasil kabul ettigini anlamadim Filiz ve Cem romantik bir ortamda dans ediyorlar sonra Cem onu öpüyor.

Senaristler bizi civanadan cikarmak icin ellerinden geleni yapiyorlar. Vallahi Cemin gercek yüzü ortaya cikana kadar böyle sahneler izlemek zorunda kalirsak vay bizim halimize.

lawinia
06-12-06, 00:42
meyhane sahnesi dısında herkes kötüydü. ömer aglıyodu ki bence elifin mezarının basındaydı tam göremesem de, ömer ferideye yüzük için kızıyo feride kötü oluyo, yılmaz zaten kötü filiz yüzünden ve filiz de yılmaz yüzüne bile bakmayınca aglıyodu baya herkesi üzülürken görücez anlayacagınız. iki güzel sey var yılmazın hapisten kurtulması ve o güzel tokat gibi görünüyo. meyhane sahnesinde de filiz dısardan izliyo yazık ya cok kötüydü hali...

kursuni19
06-12-06, 00:45
Evet Filize bende üzüldüm, baya pisman gibi.

Sizce bu bölüm o meyhane sahnesinlemi biter?

61MERVE61
06-12-06, 00:49
yaaa oofooooff FILIZci yuregi istee ooff ya nasil agliyor kiz cagiz.......yilmazda pas vermiyor.....yaa hem dokunsaniz aglicam hemde sinirden patliyacagim....cem ne yuzle opuor filizii yaaa...son sahnede bence filiz yilmazla konsusmak istiyecek cunku iceri girmek icin kendini hazirliyor..offooffffff filiz yilmazlada dans ederdin babanin evinin bahcesinde dimi:(:(:(:)ooff bidaha izlim

lawinia
06-12-06, 00:49
Evet Filize bende üzüldüm, baya pisman gibi.

Sizce bu bölüm o meyhane sahnesinlemi biter?

filiz içeri girer ve öyle bitebilir bence benim asıl merak ettiğim yılmaz filizin yüzüne bile bakmadı ama acaba daha sonra konusacaklar mı? filiz acaip pişman bu acıkca belli oluyo... cem de moral olur falan diye kandırıp götürdü büyük ihtimal filiz de baya güzel giyinmis süslenmişti yani...

kursuni19
06-12-06, 00:53
filiz içeri girer ve öyle bitebilir bence benim asıl merak ettiğim yılmaz filizin yüzüne bile bakmadı ama acaba daha sonra konusacaklar mı? filiz acaip pişman bu acıkca belli oluyo... cem de moral olur falan diye kandırıp götürdü büyük ihtimal filiz de baya güzel giyinmis süslenmişti yani...

Gerektiginden fazla *** giyinmis bence. Yilmazla bile bi davete katilirken bu kadar *** giyinmiyordu FIliz. Kimbilir Cem ne yalan söyleyipde ikna etti Filizi .

Bence sirkette konusma olmiyacak.

forever_bim
06-12-06, 00:54
Cem hala korkusuzca ortada gezinebiliyorsa demek ki Yilmaz aleyhinde fazla birsey kanitlayamayacak. Hatta belki ondan polise de soz etmeyecek. Etse polisin en azindan Cem'i sorgulamasi, hatta takibe almasi gerekir. Yilmaz yine isi tek basina halletmek isteyecek herhalde.

Filiz'in Yilmaz'in serbest kalmasi haberiyle sasiracagini dusunuyorum. Hamileyse bile bunu anlamasi icin hala erken. Ustelik ben ortaya hamilelik hikayesinin cikmasini hic istemeyenlerdenim. Boylesi bir mecburiyet sonucu biraraya gelecekler hic gelmesinler daha iyi. Ya da Filiz cocugun babasinin Yilmaz oldugunu bilerek Cem'le evlenmeye falan kalkisirsa bu ona hic yakismayacak bir sacmalik olur.

Ilerki bolumlerde Cem'in sirketi kurtarmasi karsiligi Filiz'le birlikte olmayi istemesi karsimiza cikarsa da,Tekinerlerin ne olursa olsun bu teklife evet diyeceklerini sanmiyorum. Ozellikle de Omer'in. Bu batma ani gelirse Cem'in onlari aldatmis oldugu ve ne kadar kotu oldugu ortaya cikacaktir. Omer, hatta Handan Hanim, maddi seyler ugruna kizlarini boyle bir adama sunmazlar.

Bir de bu bolumde Feride - Omer cephesinde birseyler olur umarim. Onlarin hikayesi inanilmaz yavas ilerliyor. Feride'nin niye dizide oldugu hala mechul gibi. Bir de dogru durust rolu olmadigi icin, cok pasif, silik bir karakter ciziyor ki, ben de boyle birini Omer'e yakistiramiyorum dogrusu. Feride'yi daha iyi taniyabilmek icin onun da icinde oldugu olaylara ihtiyacimiz var.

Valla benim gibi düşünenleri görünce seviniyorum. Tam da benim hislerime tercüme olmuşsunuz sağolun.

walla özete yeniden bakınca... özette sadece yılmaz filiz ve cem varr.. bu ne biçim iş ömer fride ,salih fahriye cemil, kerem nalan ,sema hiç birinden bahsetmiyo.. cem piskopatı giderek bas role soyundu ... bu durumda en cok modumuzun yorumunu merak ediyorumm... nerde ömer yaaa ben her ne kadar filiz karakterini desteklesem de ömeri de cok seviyorum (gerci burda yanlıs bir sey yok ama neyse :))... en azından dizinin en iyi oyuncusu (benim görüşüm)artık cemden bıktık alsın yerini yaaa

E ben de sizinle aynı fikirdeyim. Cem'in sahneler azalsa Ömer'in sahneler artsa tam süper olacak dizi.Bakalım.

Bölüm özetinde herşey çok açık. Süpriz haberin Filiz'in hamile olduğunu düşünüyorum. Cem'in Filiz'e evlenme teklifi edeceğini düşünüyorum. Filiz ve Cem evliliği olurmu bilemiyorum ama bu evliliğin Filiz tarafından son anda vazgeçileceğini düşünmekteyim.
Tekinerler iflas edecek. Yılmaz ve Ekrem ailenin bütün mallarını satın alacaklar. Cem'in son olarak Elif'e zarar vermeye çalışacağını tahmin ediyorum.
Handan Hanım Erol beyin mezarını ne zaman ziyaret edecek çok merak ediyorum.
Bir arkadaşımın yazdığı gibi Ömer'in babasının Erol bey olmadığını düşünüyorum.
Fatih, Cem hakkındaki bildiklerini ilk önce Yılmaz'a mı söyler Filiz'e mi söyler. Ömer'e söyleceğini düşünüyorum, söylediğinde her şey çok geç olacak.
Herkese iyi yorumlar efendimbye .

Özletme kendini bu kadar sezinti. Senin tahminlerine ihtiyacımız var.

lawinia
06-12-06, 00:55
filiz sanki geri dönüyo ya içeri girmicek gibi ama bilmiyorum

yılmazın mutlu oldugunu görüp girmeyebilir kapıdayken de bitirebilirler bölümü... filize cok üzüldüm simdiden gerci ömeri hali de kötüydü baya ama ben filize daha bi üzüldüm yılmaz daha cok cektirecek tavrından öyle anlasılyo bence...

ağlayan gitar
Gerektiginden fazla *** giyinmis bence. Yilmazla bile bi davete katilirken bu kadar *** giyinmiyordu FIliz. Kimbilir Cem ne yalan söyleyipde ikna etti Filizi .

Bence sirkette konusma olmiyacak.

evt ya çok güzel giyinmiş nasıl kandırdı acaba cem psikosu.şirkette konuşma olmaz yılmaz filizi görünce nasıl çıkıyo hiç bakmıyo bile :icon_sorr

kursuni19
Ozaman tüyoya göre Yilmazla Filizin arasindaki tüm ipleri koparan sahne bu meyhane sahnesinde yasanacak. Belki bu konusmayi bu böylüm vermezler, o pencere sahnesinde bitirirler, yani konusma haftaya kalir.

61MERVE61
06-12-06, 00:56

arkilerim gormedinizmi onlarin dans etigi yer filizin evinin havuzunun orda bakin oraasii...kesin ora cunku filiz ordan cikip biyere gidiyor..yani kosma kosuo

forever_bim
06-12-06, 01:00
Fragmanı pek tabii ben de gördüm. Sırtı feci ağrıyan emektar modunuz olarak.

Filiz'de zümrüt yeşili dekolteli bir elbise var. Hem bence ikisi de sarhoş .Yalnız şimdi herkes kızacak ama pek de uyumlu görünüyorlardı. Aklıma birden Filiz'in Yılmaz'a tokat patlattığı sahne geldi. Meyhanede eğlence var bu arada herkes mutlu Filiz nerden bulduysa yolu meyhaneye gitmiş. Enteresan bir durum.

Gelelim hırçın oğlan Ömer'e. Valla ben forever_bim isem o yüzük Ömer'le Elif'in evlilik yüzüğü. Buna yüzde yüz eminim. Yalnız Feride'den öyle bir kapışı var ki neden böyle oldu anlamadım. Tüh ya tam sevinmişken gitmedi bu sahne. Feride çok kötü görünüyordu. Fonda da Handan Hanım vardı. Bir de Ömer'i ağlarken görüyoruz. Saçlar kısacık, eski imajına dönmüş Sinan Tuzcu.

Bu arada Filiz ağlama rekorunu kırdı.

ağlayan gitar
06-12-06, 01:00
yılmazın mutlu oldugunu görüp girmeyebilir kapıdayken de bitirebilirler bölümü... filize cok üzüldüm simdiden gerci ömeri hali de kötüydü baya ama ben filize daha bi üzüldüm yılmaz daha cok cektirecek tavrından öyle anlasılyo bence...

bence geri dönecek gitmiycek tabi birisi onu görmezse tüm mahalle vardı yemekte yılmazda çok mutluydu ailesiyle birlikte o yüzden gider.ömer acaba elifin mezarına mı gitti ?
cemde filizi öperken filiz sarhoş ayakta duramıyo(içmeyi bilmiyon nie içiyon demi ama:img-hyste ) okadar olayın üstüne kafayı buldu tabi zaten elide alışkın yılmazada tokat atmıştı pat diye indirdi ceme :happy0064

archshe
06-12-06, 01:01
evet fragmanı gördüm yılmazı galiba kanıtları polise götüryo ve önce gözaltına alınıyo sonra aklanıyo....sonra gelsin eğlenceler...ama tek davetsiz misafir var filiz...zavallım kapıdan izliyo yılmazını...ama yapacak bişey yok...şimdiden çok pişman bu başlangıç maalesef elimden gelsede yardım etsem ona...ama yılmaz nedese haklı bu konuda...gerçiş bişey de demicek gibi görnüyo ya pek muaatap almıyo...ve filiz gene ağlıyo herzamanki gibi...ömer bir dönmüş pir dönmüş...yaraları iyileşti herhalde bağırmaya başlamaış gene bu sefer alışılmayan birine...ferideye ...ne yaptı acaba bi yüzüğedeğermiyid..feride kaybedip bulmuş olabilir kaybetti diye kızmıştır..ve cem filiz sahnesini sona sakladım...bence bu sahne yılmazın filize tavırlarından sonra filizin morali bozuk içmiş sarhoş...ama cemle bi başına o kıyafetle o romantizme anlam veremedim...hiç masum durmuyo açıkçası hele cem öpüyoya filizi kudurdum tabir-i caizse....ama ilk başta filiz de öpüyo...sonra uyanıyo bizim kız karşısındaki cem hayalinin gördü yılmazın herhalde..yılmaz sandı cemi...umarım...ama fena patlattı ceme...kulağını hissedemiyodur umarım...ama şöyle bişey var ertesi gün cem alkolüydük kaybettim kendimi diye özür diler ne yaptığımı bilememdim der bizimki de anlayışla karşılar...ah filiz o anlayışı yılmaza gösterseydinde o eğlencede baş köşede olsaydın yılmazınla ah ah!

61MERVE61
ayrica son sahneye dikkat ettim filiz geri donuyor bak orayi guzel kesememisler........ama illa senaristler yilmazin gormesini istiyor onun icin filiz ses cikartir yilmaz aniden bakarki filiz..........offf durmadan izliyorum yaaa..

kursuni19
Filizin Yilmazla sirkete karsilastiklardan sonraki hani Filizin agladi sahne nerede. Sirkette degil sanirim, cünkü sirketteki sahnede Filizin sali yok, agladi sahnede kirmizi bi sal var boynunda

lawinia
filiz cemle olan sahnede sarhos gibi de ayrıca hem kızı kandırmıs bi de içirmiş ama filiz agzının payını güzel bi tokatla verdi bana kalırsa filiz cemle olan arkadslığını da gözden gecirir bu davranıstan sonra. ve meyhane sahnesinde filiz yılmaz konusması haftaya kalacak yalnız yarinki kanald sitesindeki fotograflara iyi bakmak lazım hep gelecek haftadan oluyo...

kursuni19
06-12-06, 01:04
Fragmanı pek tabii ben de gördüm. Sırtı feci ağrıyan emektar modunuz olarak.

Filiz'de zümrüt yeşili dekolteli bir elbise var. Hem bence ikisi de sarhoş .Yalnız şimdi herkes kızacak ama pek de uyumlu görünüyorlardı. Aklıma birden Filiz'in Yılmaz'a tokat patlattığı sahne geldi. Meyhanede eğlence var bu arada herkes mutlu Filiz nerden bulduysa yolu meyhaneye gitmiş. Enteresan bir durum.

Gelelim hırçın oğlan Ömer'e. Valla ben forever_bim isem o yüzük Ömer'le Elif'in evlilik yüzüğü. Buna yüzde yüz eminim. Yalnız Feride'den öyle bir kapışı var ki neden böyle oldu anlamadım. Tüh ya tam sevinmişken gitmedi bu sahne. Feride çok kötü görünüyordu. Fonda da Handan Hanım vardı. Bir de Ömer'i ağlarken görüyoruz. Saçlar kısacık, eski imajına dönmüş Sinan Tuzcu.

Bu arada Filiz ağlama rekorunu kırdı.

Hangi bölümdeydi hatirlamiyorum ama Yilmaz kemal abi canan ve Filiz birlikte gitmislerdi meyhaneye, yani yolu bulmasi normal

Figan
06-12-06, 01:06
ömer de elifin mezarına gidiyo ferideye de bi yüzük için kızıyodu

iste bu habere cok ama cok cok cok cooook sevindim...Hele $ükür !:img-wink:
ömeri nihayet yolladilar Elif`in mezarinin basina..
Eminim cok duygulu sahneler bizi bekliyor..

ağlayan gitar
06-12-06, 01:08

bence hemen sewinme çünkü bu bi tahmin mezarı göstermiyo yani :img-wink: valla süper bi fragman tekrar tekrar izliyorum

secoms
06-12-06, 01:08

eger öleyse benim tezim de cürümüş oldu ... ben ömerin elifin mezarına baskasına asık oldugunu sölemek için gideceğini yazmıstımmm... bu senaryo bence daha güzell....

61MERVE61
06-12-06, 01:13
ooff forevercigim icimi karartin ne dion yilmaz filiz ilk sahneye benzedi diyee...bide filiz geri opse "ben istemeden kimse bana dokunamaz"Dese snra huzun muzigi calsa:):) vala ozaman ben olurum biterimmm yaa acikcasi bende benzetim ama bunlar iskili birsey olmaz offfoff nerden gordum o sahneyi onu birak basta filizin aglamasi beni cok uzuo.........

Figan
06-12-06, 01:15

[/B]

insallah ömer Elif`in mezarinin basinda agliyordur.. öyle umud ediyorum..
Bencede kesinlikle o yüzük Elif`in evlilik yüzügüdür diyorum...:img-yes:

61MERVE61
06-12-06, 01:16
eger öleyse benim tezim de cürümüş oldu ... ben ömerin elifin mezarına baskasına asık oldugunu sölemek için gideceğini yazmıstımmm... bu senaryo bence daha güzell....

iyi fikir yaa vala....evt hani bi bolum elif omer kosuya giderken omer
"elif insanlik hali baska birisine asik olursan sole bana olurmu"gibi birsey demisi
snra elif"Olur soylerim soz"demisti"ama sende bana soyliyeceksin"
iste omer o sahneyi hatirlasa ve mezarla gitse baskasina asik oldum diye..ama elife asik kalsa daha iyi.

61MERVE61
06-12-06, 01:17
insallah ömer Elif`in mezarinin basinda agliyordur.. öyle umud ediyorum..
Bencede kesinlikle o yüzük Elif`in evlilik yüzügüdür diyorum...:img-yes:

o yuzuk oldugu kesin ayrica bence omer mezarliga baska birisiyle gitti cunku yana bakip konusuo gibi ferideyle gitmis olmasin.

forever_bim
06-12-06, 01:19
E Merve ne yapayım benzettim, hatta tokadı atış açısı bile benziyor.

Bu arada Figan Abla;

Ömer açık havada ağlıyor ama orası mezarlık mı değil mi çözemedim. Keşke öyle olsa. Gidip Elif'e dertlerini sıralasa.

Ya bir de Feride'ye öyle bir baktı ki sanki Feride Ömer'in ısrarla ört bas ettiği bir şeyi ortaya çıkarmış da böyle nasıl desem damarına basmış gibiydi.

Meyhane sahneleri güzeldi ama, Filiz uzaktan bakıyordu, Yılmaz karşılaştıkları yerde Filiz'i pek kaale almıyor gibi.

Figan
06-12-06, 01:21
Olabilir Mervecim..Belki yaninda Feride vardir veya Kücük Elif... Olur olur hani..

Bu arada demeden gecemeyecegim;
Yazdigin bu icten vede duygu dolu yorumlar ekran basinda beni cok gülümsetiyor Mervecim...Cok $irinsin abartmiyorum Merve..Asi vede $irin... :)

archshe
06-12-06, 01:23
şunu anladım ki filiz tokat atmada ve ağlamada dünya şampiyonu..karakteristik özelliği oldu sanki rolle özdeşleşti bu sahneler...

61MERVE61
06-12-06, 01:23
siir:super
Ben usumiyim diye yildizlar sererdin ya ustume her gece...
Ruhumu sende birakip kendimi terketigim bir gun..
Tanrim duvarlar ortuu uzerine...
Ruzgarlari bekledim...
Duslerdeki evimizin penceresinde..
Belki kokunu getirirler...
Yalan tebesumlere sakladigim sensizlik biter diye..
Sen dostlarla ol....
Aglamam artik....
Ben ozagina koyup kendimi ..Ruzgarlari beklerim penceremde..
Gelmiyecegini BileBile.....
Gelsede devaa olmaz kokunu getiren ruzgarlar..
Gozlerimdeki yasi silmeye...(cok asigin var diyorlar)..

filizden yilmaza cok guzell yaa.

61MERVE61
06-12-06, 01:25
Olabilir Mervecim..Belki yaninda Feride vardir veya Kücük Elif... Olur olur hani..

Bu arada demeden gecemeyecegim;
Yazdigin bu icten vede duygu dolu yorumlar ekran basinda beni cok gülümsetiyor Mervecim...Cok $irinsin abartmiyorum Merve..Asi vede $irin... :)

:img-blush :img-blush utandim vala......:img-blush

forever_bim
06-12-06, 01:27
Aa tabii ya, bu Elif'in parmağındaki yüzük kız ölünce doğal olarak Ömer'e verdiler. Ama yok, fragmandaki yüzük kalın ve sade bir yüzüktü, Elif'in tektaş pırlanta taktığını hatırlıyorum hatta süper bir yüzüktü, böyle Müjgan Hanım bakıp kalmıştı.

Bence olay şöyle gelişir, malum Ömer ameliyat oldu ya elinde yüzük falan bırakmazlar (hatta elektroşok verilirken takı falan ne varsa hastadan alınır). Ömer'in yüzüğü bir kenardayken Feride merak dürtüsüyle alıp bakmıştır, Ömer de bulamayınca dellenmiştir. Hayli ilginç ve beklemediğim bir refleks söz konusu bakalım.

61MERVE61
06-12-06, 01:30
bide sey oluyormus (isin sakasi vala yoksa boyle bisey izleyecigime olurum

filiz kimsin sen alah askina dayanilmaz oldugunu mu saniyorsun ama degilsin hemde hicc:
cem benden kacmaya calisiyorsun degilmi ama bosuna aslinda korktugun kendi duygulariniz....
snra cem opuomus filiz filizde TOKAT..
vee
filizgeri opiyormus ve)ben istemeden kimse banaa dokunamazzz diyip dusurdugu salI alip kaciomus...

haha tam yilmaz filiz sahnesi varya okadar izledimki o sahneyi replikleri aklimda...gercekten superdii...boyle bir sahneyi alah yazdiysa bozsun.....

archshe
06-12-06, 01:30
fyılmaz tekinerlerle çalışmadığına göre filizlerin şirketi değil demekki filiz yılmaza gidiyo sadıkoğluna giderken koridorda karşılaşıyolar yılmaz bakıp geçiyo filiz de bişey diyemiyoo...filiz kahrolmaya başladı..dizi sonuna kadar barışmayacaklarına göre filizin acıklı sahnesi bol olacak...başlangıçlar bunar.daha konuşulan bir fırtınalı görüşme var...ama yılmazın şu seni kaale almıyorum yüz ifadesi çok sinir oluyo...haklı olsa da .....pişman bir insanı bu yüz ifadesi daha çok eziyo...

forever_bim
06-12-06, 01:33
fyılmaz tekinerlerle çalışmadığına göre filizlerin şirketi değil demekki filiz yılmaza gidiyo sadıkoğluna giderken koridorda karşılaşıyolar yılmaz bakıp geçiyo filiz de bişey diyemiyoo...filiz kahrolmaya başladı..dizi sonuna kadar barışmayacaklarına göre filizin acıklı sahnesi bol olacak...başlangıçlar bunar.daha konuşulan bir fırtınalı görüşme var...ama yılmazın şu seni kaale almıyorum yüz ifadesi çok sinir oluyo...haklı olsa da .....pişman bir insanı bu yüz ifadesi daha çok eziyo...

Wow olay budur. Hele de son 2-3 cümle tam durumu anlatıyor. Helal olsun.

61MERVE61
06-12-06, 01:34

bencede yaa vala yilmazin kizgin oldugu zaman yuz ifadesi hep boyle oluyor...odum kopuo vala....ben filizi aglio gorsem vala bende oturup onla aglarimm........yilmaz vuracagim diyo olduruyo yaaa..

archshe
06-12-06, 01:38
bencede yaa vala yilmazin kizgin oldugu zaman yuz ifadesi hep boyle oluyor...odum kopuo vala....ben filizi aglio gorsem vala bende oturup onla aglarimm........yilmaz vuracagim diyo olduruyo yaaa..

katılıyorum karşısındaki insan zaten suçunun altında eziliyo bu yüzü görünce ölse daha iyi..zaten yılmaz bu surat ifadesini takınınca filiz korkuyo gibi bakıyo yılmaza...kim olsa korkarki..

Figan
06-12-06, 01:39
:img-blush :img-blush utandim vala......:img-blush

Utanma valla Mervecimm.. Gercekleri söylüyorum...:img-wink:

Bu arada bende Elif`in o yüzügünü cok begeniyordum..Harika bir seydi..
Vede Elif`e cok yakisiyordu..

61MERVE61
06-12-06, 01:44
katılıyorum karşısındaki insan zaten suçunun altında eziliyo bu yüzü görünce ölse daha iyi..zaten yılmaz bu surat ifadesini takınınca filiz korkuyo gibi bakıyo yılmaza...kim olsa korkarki..

kizin gozleri birden korkan yavru kedi gibi oluyor yaaa vala yani goriyorum....filiz altan bakiyor yilmaz ise samar aticak gibi bakiyor....kizz bin pisman yilmaz da bunu bilebilee kizi iyice berbat bi duruma sokuyor.......vala eski bolumde aksineydi filiz simdiki yilmazdi yilmaz simdiki filizdii bu olay nasil duzelmistii evt 24bolumde ki sahneler filizyilmazin romantik sahneleri hani yilmazin filizi durmadan opmek istedigi sahneler..bu sefer filiz de yilmaza aynisini yapsin...yada bu sefer filiz yilmazi kacirsin evlilik teklifi etsin::):):happy0064.....filiz yine aglio bende fragmana iyice dalsam bende filizle beraber aglicam ama filizin aglama sahnesi yilmazi gordukten snra oluyo o sirada ben hale kendime gelmemis oluyorum vala bende yilmazdan korkmaya basladim..

61MERVE61
06-12-06, 01:45
Utanma valla Mervecimm.. Gercekleri söylüyorum...:img-wink:

Bu arada bende Elif`in o yüzügünü cok begeniyordum..Harika bir seydi..
Vede Elif`e cok yakisiyordu..

elife hersey yakisirdi zaten ozledim yaa sanki feride birden elif gibi gozume geldi birden bakinca...elif sandim..senaristler bu kzii elife benzetmeye calistina gore omer ferideye asik olcak.

forever_bim
06-12-06, 01:52
elife hersey yakisirdi zaten ozledim yaa sanki feride birden elif gibi gozume geldi birden bakinca...elif sandim..senaristler bu kzii elife benzetmeye calistina gore omer ferideye asik olcak.

Valla ben de öyle olacak diye beklerken bu fragmanı görünce şaşırdım. Kızı bir dövmediği kaldı. Bilmem belki fragman yanıltıcıdır. Acaba tam olarak ne geçti ki bu kadar kızdı.

En azından Yılmaz'ın Filiz'e kızma sebebi belli. Acaba Filiz meyhaneye girer mi yoksa gerisin geriye mi kaçar bilemiyorum da o öpüşme olmamalıydı ya sarhoşken bile olsa aşka gölge düşürüyor.

secoms
06-12-06, 01:57
Valla ben de öyle olacak diye beklerken bu fragmanı görünce şaşırdım. Kızı bir dövmediği kaldı. Bilmem belki fragman yanıltıcıdır. Acaba tam olarak ne geçti ki bu kadar kızdı.

En azından Yılmaz'ın Filiz'e kızma sebebi belli. Acaba Filiz meyhaneye girer mi yoksa gerisin geriye mi kaçar bilemiyorum da o öpüşme olmamalıydı ya sarhoşken bile olsa aşka gölge düşürüyor.

bence girecek veya girmese de yılmaz filizi görecek.... cünkü resimlerden birinde yılmazın yüzü asık mualla hanımın bakısı sanki iceri filiz girmiş gibi... salihin bakısı da bu yönde....

61MERVE61
06-12-06, 01:59

omerin niye oyle kizdigini anlayamadim....omer yilmazdanda beter oldu:happy0064 isin sakasi kibilir feride ne diyor pek birsey diyecegini sanmiyorum ama cok degisik bir durumboylede olabililir
feride:buyrun omer bey sizin yuzugunuz herhalde.
omer:bidaha bana ait seylere dokunma:good: olmadi yaa ben hic beceremem boyle senaryolar felan.....hadi sen at kafadan forevercim...:):)

filizin aglamasini gordukten snra cok uzuldum yaa filizin aglamasi cok etkilio beni.......kizma sebebi belli de olsa yilmaz bey vuracagim diyor ama olduruyor bende birsey anlamadim gitti yaa...bence mualaa filizi goricek ve baka kalacak snra yilmazda goricek ama tabi disliycak filizi...ben filiz olsam asla oraya giremezdim yilmazin onu rededegecini bilebile simdi yilmaz agir soz felan kulanir miletin ortasinda.........bak goriyorsunuz dimi filiz gururunu yerlere seriyor...:)

BERNA
06-12-06, 02:04
Fragmani seyretmeden tahmin yapmis gibi olacagim ama ne yapayim ki baska sansim yok.

Filiz ve Cem cephesinde Cem'in sevdigini soylemesinin opusmeyle olacagini ben de hic sanmiyordum. Yilmaz'in tavirlari bir onceki bolumden belliydi, ona pek sasirmadim. Hakli mi evet, abartiyor mu yine evet diyorum ben.

Omer'in yuzuk hikayesini enteresan buldum. Yorumumda Elif'in yuzugunu tasiyacak kadar hala eski karisini seviyor diye yazmistim. Cunku hastanede Omer'in yuzugunu gordugumu cok net hatirliyorum. Yuzuk hastanede degil baska bir yerde cikmis olmali sevgili forever_bim. Feride muhtemelen istemeden Omer'in en hassas oldugu konuya dokundu, o yuzden tepkileri dogal buldum. Omer'in mezarliga gidecegini dusundum ben de anlattiklarinizdan sonra, yanindaki kisi de muhtemelen kucuk Elifimizdir. Omer'in yeni bir baslangic yapabilmesi ve de Elif'in olumunu gercek anlamda kabul edebilmesi icin bu sahne olmaliydi. Kisa sureli olarak Feride ile Omer'in arasina buzlar girer ama Omer (Yilmaz konusu haric) cabuk sinirlenen ve cabuk affeden bir yapiya sahip oldu dizi boyunca.

Sevgili sezinti umarim Fatih'in uyaracagi kisi Omer olur, Omer'e de dizideki her karakter gibi yaptigi hatalari duzeltme sansi verilmeli diye dusunuyorum. Omer'in is konusundaki hatalarini hep baskalari ortbas etti, artik bu kisir dongu kirilmali bence.

secoms
06-12-06, 02:10
fragmanı izledim bir de ben yorum yapayımm...
yılmazın hapiste oldugunu görüyoruz ve halinden de anlasıldıgı gibi deli gibi filizi düşünüyor bellii....
daha sonra malum cem ve filizli sahneler...bu sahneleri ilk izlerken deli oldum adam filizin beline nasıl sarılmıs öle ...:) ayrıca ilk izlediğimde öperken filiz bir sey yapmıyor ya ilk basta cıldırdım desem yeridir.... ama sonra iyi bir tepki veriyor bizim psikokopata....ama modumuzun dediğine katılıyorum öpmese daha iyiydi bencede cünkü öpüşmek bence cok özel bi şeyy....tam bunlar olurken ekran birden yılmaza dönüyo yaaa seyirciyi gaza getirmek için yapılmıs beliii :) (ahhh filiz ahhh neyse:))ama filizin cemi iterken ki ifadesi nefis... sanki kusacak gibi :img-hyste tokatta harika elbise de.... her ne kadar anlamasam da bayan izleyicilere katılıyorummm... sonra yılmaz cıkıyo eglence falan derken ...o an yılmaz ve filiz karsılasıyor... walla ne diyim kızı bakıslarıyla bi yere daha vurdu .... adam gözlerini ve sesini nefis kullanıyo zatenn....sonrası filizin aglaması zaten olmassa olmazımız bıktık artık....ömerle feride olayı pek acık değil bir yorum yapamayacam ama sinan tuzcu yine konusturmus oyunculugunu helal olsunn... ve son sahne ki burda filiz bence iceri girecek ama cok hos olmayacak... insallah yılmaz milletin içinde filize bagırıp cagırmazz...bu cok kötü olurrrr....

denizim_
06-12-06, 03:01
Fragmanda bu defa cok yaniltici seyler yokmus gibi duruyor. Filiz-Cem cephesinde beklenen oluyor. Cem herhalde Filiz'e aciliyor. Niye o kiyafetlerle birbaslarina dans ediyorlar anlamak zor ama sanirim Filiz oldukca sarhos. Cem tam opmeden once sanki Filiz'e birsey soyluyor ve Filiz onun saskinligini yasarken (ya da onun soylediklerini anlamak isterken) opuveriyor. Tabii tokadi da yiyor. O arada kotu birsey de soyluyor olmali ki Cem'in yuzu olanlari kavrayamamis gibi. Belki Filiz bu sayede Cem'den uzak durmaya baslar artik.

Yilmaz cephesinde herhalde kisa sureli bir tutuklanma ve ardindan da bir kutlama var. Yilmaz Filiz'i silmis gibi bir tavir icerisinde ve bence bu kadari cok fazla. Filiz'in aglama sahnesi muhtemelen Yilmaz'la konusmaya calisip, geri cevrilmesinden sonra. Herhalde orada pes etmeyip, kutlamanin yapildigi yere gidecek. Umarim iceri girmez diyorum.

Omer-Feride kismi bence en heyecanli kisim olacak cunku diger olacaklari zaten tahmin etmistik. Bence Omer'in Feride'ye bir sekilde cikismasi sonunda hayirli olacak. Bu hareketini affettirmek icin onunla konusacak, belki de Elif'i anlatacak. Bu muhtemelen ikisi arasindaki bir yakinlasmanin baslangici olabilir. Hem Omer de Filiz gibi coktandir ic dunyasini kimseyle paylasmiyor. Elif ozlemini tek basina yasiyor. Paylasmak ona iyi gelecektir. Tabii Feride kendini nasil hisseder bilemiyorum. Insanin karsisinda kanli-canli bir rakibi olsa neyse. Ama bir hayaletle bas etmek cok zor olsa gerek.

eaa
06-12-06, 04:29

Benim fragmanda gordugum bir yuzuk sahnesi vardi. Sanirim o sahnede Omer Feride'nin elinden yuzugu aliyor ve o yuzuk Elif'in yuzugu olsa gerek.Bence olay direk Omer'in Feride'ye kizginligi degil de beklenmedik bir anda karsisina Elif ile ilgili bir aninin cikmasi ve ne tepki berecegini bilememesinden. Eminim sonrasinda Omer'de bu davranisindan cok pisman olucak ve Feride'den ozur dileyecektir. Bu durumda bazi arkadaslarin belirttigi gibi ikisi arasinda birseylerin baslangici olucaktir.

SBL_61
06-12-06, 05:47
Bende fragmani demin izledim :D Cemin Filizi öpmesi ve Filizin ona vurmasina bayildim :D Ama bu sefer Yilmaz Filizin pesinden degil Filiz Yilmazin pesinden kosacaga benziyor..

mıstaa
06-12-06, 08:53
fragmanı bende gördüm arkadaşlar. fragman yılmazın hapisteki görünteleriyle başlıyor. sonra cem le filizin yakınlaştığı sahne görünüyor. ama filiz körkütük şarhoş. zaten ceme okkalı bi şamar yapıştırıyor. daha sonra galiba şirkette yılmazla filiz karşılaşıyor. yılmaz hiç yüz vermeden yanından geçiyor.sonra ferideyle ömerin tartıştığını görüyoruz. yüzük yüzünden galiba.[bende anlamadım ama]en sonundada yılmaz-annesi-fahriye-salih ve diğerleri eğleniyorlar. filizde camdan onları üzgün bi şekilde izliyor..

isaipek
06-12-06, 09:58
Filiz şamar attı ama ertesi gün bence Cem denen sülük Filizden Özür diler şarhoştuk falan Filiz de nasıl olsa saf inanır hemen

tolgahuzur1
06-12-06, 09:58
arkadaşlar Fragmani Izledim.. Tam Istediğim Gibi. Yilmaz çok Güzel Yapti Hiç Yüz Vermedi Filize Tebrikler Yilmaz Bravo Sana.. Ama Hala Filizde Iyi Gurur Varmiş Hala Gazi Mahallesine Gidebiliyooo

mesburcum
06-12-06, 10:01
Fragmanı az önce izledim.

Öncelikle Ömer'den başlamak istiyorum düşündüğüm kadarıyla ağladığı sahne mezarlık değil bence Feride'ye kızdıktan sonra ona bu kızgınlığını anlatıyor ve ağlıyor. Yani orada Feride ile Ömer'in başbaşa konuştuklarını Feride'ye neden böyle tepki verdiğini anlattığını düşünüyorum. Umarım hepsi yoluna girer de Feride ve Ömer sahneleri izleriz bol bol.

Cem korkağı ve Filiz'in dans sahnesini izlerken karnıma kramp girdi sinirimdem çünkü bunun arkası " Filiz affet sarhoştum ne olduğunun farkında değildim, isteyerek yaptığım bir şey değildi" olacak ve abisiyle, sevdiğine bir türlü güvenemeyen ama arkadaşına güvenlerin en iyisini sunan Filiz'îmiz yine inanacak. Umarım burada yanılırım. Filiz kendine gel artık. Senin ağlamanı da görmek istemiyorum. Sevdiklerine olan güvensizliğini de. ( Gerçi bu fragmanda bunların acısını çektiğini görüyorum ama...)

Yılmaz yine döktürmüş, harika sahneleri var... Karşılaşmadaki Filiz'e olan tavrı yerinde. Bir Filizci olarak artık Filiz'in bunu hak ettiğini düşünüyorum. Biraz şaşkınlığa uğramalı ki kime inanması gerektiğini bilmeli.

Son sahnede bence Filiz'i hiç kimse görmeyecek. Yılmaz da dahil...

Sanırım çok güzel bir bölümü bekliyoruz. Sabah işe gelirken heyecanla fragman çıkmış mıdır? Acaba nasıldır diye düşünmeme değdi yani...

archshe
06-12-06, 10:37
düşünüyorum düşünüyorum da bu öpüşme sahnesine anlam veremiyorum...ilk başta öpüşüyolar resmen yani sadece cem öpmüyo...bizim kız yılmazmı sandı da sonra ayıldı bilmem...o romantik ortam o şıklık çok merak ettim doğrusu..hadi filizin canı sıkılr cemlerde yada tekinerlerde içerler konuşurlar ve bu olay olur daha mantıklı ama o kıyafet o ortam filiz hangi akılla gitti oraya anlamadım...bölümün en merak ettiğim sahnesi bu...bir diğeride cemin yılmazdan nasıl kurtulduğu..

tolgahuzur1
06-12-06, 10:42
düşünüyorum düşünüyorum da bu öpüşme sahnesine anlam veremiyorum...ilk başta öpüşüyolar resmen yani sadece cem öpmüyo...bizim kız yılmazmı sandı da sonra ayıldı bilmem...o romantik ortam o şıklık çok merak ettim doğrusu..hadi filizin canı sıkılr cemlerde yada tekinerlerde içerler konuşurlar ve bu olay olur daha mantıklı ama o kıyafet o ortam filiz hangi akılla gitti oraya anlamadım...bölümün en merak ettiğim sahnesi bu...bir diğeride cemin yılmazdan nasıl kurtulduğu..

gerçekten bende anlıyamadım..nasıl gitti ne sebeble gitti anlam veremedim. keşke yılmaz görseydi onları daha güzel olurdu...

mesburcum
06-12-06, 10:47

Ben acaba Ömer iyileşti diye parti mi verdiler diye düşünmüştüm ama o zaman neden başbaşa olsunlarki. Bir de bulundukları ev Tekiner'lerin gibi görünüyor...

kursuni19
06-12-06, 10:54
O öpüsme sahnesine bende anlam veremiyorum. Hadi Ceme kanipda onunla bas basa olmaya kabul ettin. Ictin sarhos oldun, ama yinede baskasini bu kadar severken nasil olurda Cem piskosuyla bu kadar yakinlasabildin?
Yakinlasmayi birak ilk bastan öpmesine izin verdin.
Sanirim Filiz sarhoslugundan dolayi bir an icin Cemi Yilmaz sandi ve bu yüzden onunla öpüsmeyi kabul etti sonra bir anda calkalandi kendine geldi öpenin Cem piskosu oldugunu fark etti ve osmanli tokatini patlatti

benim
06-12-06, 10:57
dikkat etsiyseniz filiz ve cem 'in olduğu sahne ağır çekim olarak verilmiş.sanki uzun uzadayı bir öpüşme varmış gibi gözüküyor.o sahne bir anlık olan birşey, zaten filiz'de sarhoş olduğu halde cem'e bir güzel haddini bildirmiş durumda.
filiz'in fragmandaki ağlama sahnesi bence hastane sahnesi , filiz hamile olduğunu anlayacak.

mesburcum
Aşkta gurur olmaz. Filiz'de pişmanlıklarını gösterecek inşallah Yılmaz'a. Yoksa birleşmeleri imkansız

tolgahuzur1
Sevgili Arkadaşlarim. Filizin Kafasinin Ne Kadar Karişik Olduğunu Görüyoruz. Ama Bu Kadarida Fazlaydi. Yani Sen Sevdiğin,evleneceğin Erkeğe Nasil Yaparsin Bunu. Yilmazin Bu Olayi Kaldiracağini Sanmiyorum ..bakalim Neler Olacak ..

september_06
06-12-06, 11:00
O öpüsme sahnesine bende anlam veremiyorum. Hadi Ceme kanipda onunla bas basa olmaya kabul ettin. Ictin sarhos oldun, ama yinede baskasini bu kadar severken nasil olurda Cem piskosuyla bu kadar yakinlasabildin?
Yakinlasmayi birak ilk bastan öpmesine izin verdin.
Sanirim Filiz sarhoslugundan dolayi bir an icin Cemi Yilmaz sandi ve bu yüzden onunla öpüsmeyi kabul etti sonra bir anda calkalandi kendine geldi öpenin Cem piskosu oldugunu fark etti ve osmanli tokatini patlatti

Her ne olursa olsun, ister sarhoş olsun, ister duygusal çalkantıda olsun, bir insan birini severken öpmek bir tarafa bir başkasına yaklaşmaz bile. yaklaşmaması lazım.Filiz iyice düştün gözümden yahu.

archshe
06-12-06, 11:00
dikkat etsiyseniz filiz ve cem 'in olduğu sahne ağır çekim olarak verilmiş.sanki uzun uzadayı bir öpüşme varmış gibi gözüküyor.o sahne bir anlık olan birşey, zaten filiz'de sarhoş olduğu halde cem'e bir güzel haddini bildirmiş durumda.
filiz'in fragmandaki ağlama sahnesi bence hastane sahnesi , filiz hamile olduğunu anlayacak.

filizin ağlama sahnesi şirketteki sahnenin devamı...hamilelik yok bence bu bölüm..

kursuni19
06-12-06, 11:01
filizin ağlama sahnesi şirketteki sahnenin devamı...hamilelik yok bence bu bölüm..

Ama sirketteki sahnede filizin boynunda sal yok, aglama sahnesinde var, yani ona bagli olan sahne degil galiba

archshe
06-12-06, 11:03
Ama sirketteki sahnede filizin boynunda sal yok, aglama sahnesinde var, yani ona bagli olan sahne degil galiba

bu şalı dün gece de dediler fragmanı izledim iki sahnenede de şal yok ben öyle gördüm...varmıydıki...

kursuni19
06-12-06, 11:05
bu şalı dün gece de dediler fragmanı izledim iki sahnenede de şal yok ben öyle gördüm...varmıydıki...

Simdi birdaha izledim fragmani, ilk sahnede yani karsilastiklari sahnede yok, ikince sahnede yani filizin agladi sahnede boynunda kirmizi bi atki var

matraka
06-12-06, 11:11
ohh daha bunlar neki filiz sürüm sürüm sürünsün ne hali varsada görsün bu aşk imkansıza doğru yelken açtı ilerliyor sarhoşta olsa diziyi izlediğimde filiz cehpesinden istekli bi tavır görmem umarım eğer görürsem beter olsun filiz yılmaz ne yapıyorsa filiz daha fazlasını hakediyor filiz krakteri umrumda bile değil artık ben diyorum dahada ileri gidicekler bence filiz yılmazı kıskandırmayı deneyecek görün olucak olucak

pinkzone
06-12-06, 11:13
:) Dün aslında aranızda olmak çok istedim.. Malasef intertet hattımda sorun oldu.. :) Bu güzel muhabbetleri kaçırdığıma üzüldüm..

Neyse frgamanı izledim.. Hamilelik sahnesi içinde bence erken.. Bakalım..Ben bir daha izleyeceğim.. Elbise analizi yapmam lazım.. Meyhaneye geldiğinde Filizin ifadesine bayıldım.. :)

archshe
06-12-06, 11:14
Simdi birdaha izledim fragmani, ilk sahnede yani karsilastiklari sahnede yok, ikince sahnede yani filizin agladi sahnede boynunda kirmizi bi atki var

bende ikinci kere izledim göremedim...bende körlük var galiba...hemde kırmızı görülmeyeck gibi de değilmiş...ama bu hamilelik sonraki koz bence...bu bölüm filizin yılmaz için ağlayışını seyrederiz cemden beklemediği tepkiyi tartar...haftaya filiz yılmaz buluşması gerçekleşir ondan sonraki hafta kullanırlar bu kozu hem hamilelğin anlaşılması için zaman geçmiş olur...

matraka
06-12-06, 11:16
Aşkta gurur olmaz. Filiz'de pişmanlıklarını gösterecek inşallah Yılmaz'a. Yoksa birleşmeleri imkansız

aşkta gururun babası ablası kardeşleri bile olur bunu izlerken hissedersin artık bol bol bundan sonraki konu belli filizin yılmazı harcamasının bedelini ödüyecek şirket gidince cem olayı ortaya çıkınca hepten gidicekler o zaman filiz daha çok pişman olucak

benim
06-12-06, 11:16
dikkat ederseniz şalın haricinde filiz'in giydiği montta değişik biri deri ceket sanırım.diğeri kapşonlu kumaş bir mont var üzerinde

yapmayın Allah aşkına sanki kız yapışıp öptü cem'i , kızı eleştirmek için yer arıyorsunuz.

archshe
06-12-06, 11:17
ohh daha bunlar neki filiz sürüm sürüm sürünsün ne hali varsada görsün bu aşk imkansıza doğru yelken açtı ilerliyor sarhoşta olsa diziyi izlediğimde filiz cehpesinden istekli bi tavır görmem umarım eğer görürsem beter olsun filiz yılmaz ne yapıyorsa filiz daha fazlasını hakediyor filiz krakteri umrumda bile değil artık ben diyorum dahada ileri gidicekler bence filiz yılmazı kıskandırmayı deneyecek görün olucak olucak

tamam filiz haksız ama acımasız olmuş eleştirin bence...okadar da hak etmiyo filiz..pişmanlığını zaten yaşayacak...

pinkzone
06-12-06, 11:18
Kız bence fragmanda öpmedi.. Orda Filizi çeken Cem idi.. Hemde bu fragman arkadaşlar.. Yanıltma her zaman vardır. Filiz belki de o an Yılmaz sandı ne biliyoruz.. Yani bilmiyormusunuz Filiz içince kafası iyi oluyoır..Cemde bunu kullanmaya çalışıyor. Ama alıyor ağzının payını ..

matraka
06-12-06, 11:22
tamam filiz haksız ama acımasız olmuş eleştirin bence...okadar da hak etmiyo filiz..pişmanlığını zaten yaşayacak...

çok daha kötü şeyler olucak dediydi dersin faragmanda filiz dahada ileri gider demiştim herkes üstüme gelmişti sadece bu olmayacak pişmanlığı yılmaz olmadan bu aile ayakta duramayacak bunu bütün tekinerler anlayacak bence ilerde böyle bir sahneyi yılmazda görebilir çünkü bağları iyice kopucak

isaipek
06-12-06, 11:22
Şimdiye kadar hep Yılmaz acı çekti.Filiz uğruna Filiz yüzünden.
Biz bundan sonra istemiyorz.Yılmazı artık mutlu görmek istiyoruz.

matraka
06-12-06, 11:23
Kız bence fragmanda öpmedi.. Orda Filizi çeken Cem idi.. Hemde bu fragman arkadaşlar.. Yanıltma her zaman vardır. Filiz belki de o an Yılmaz sandı ne biliyoruz.. Yani bilmiyormusunuz Filiz içince kafası iyi oluyoır..Cemde bunu kullanmaya çalışıyor. Ama alıyor ağzının payını ..

artık filizin kafasında ne olduğununda bir önemi yok benim için o sahneyi yavaşlatıp yavaşlatıp izliyeceğim ben o sahnede karar veririm merak etmeyin yılmazcı pinkzone ne oldu filizemi döndün

isaipek
06-12-06, 11:25
Matraka ssana katılıyorum .
Uzun bir süre barış olmaz düşüncesindeyim.Ama iş ortamında Tekiner ve Sadıkoğulları şirketleri arasında rekabet de olabilir.

pinkzone
06-12-06, 11:26
artık filizin kafasında ne olduğununda bir önemi yok benim için o sahneyi yavaşlatıp yavaşlatıp izliyeceğim ben o sahnede karar veririm merak etmeyin yılmazcı pinkzone ne oldu filizemi döndün

Yok be canım..

Biliyorsun ki Fragman öyle şekilde hazırlanıyor ki.. Ben bile kararsız kaldım.. Eğer böyle bir sahne filizin yaklaşmasıyla oluyorsa... Kesinlikle eleştircem.. Ama fragmana bakıpta her zaman yanıldığımdan sütü üfleyerek içiyorum.. Onun için bölümü izlemeden karar vermeyeceğim..

Ama şu var.. Filiz içiyor hadi.. Ama Cemin yanında ne işi var.. Ayrıca Orası malikaneye benziyor.. Belkide Elifin doğumgünü var..

archshe
06-12-06, 11:27
çok daha kötü şeyler olucak dediydi dersin faragmanda filiz dahada ileri gider demiştim herkes üstüme gelmişti sadece bu olmayacak pişmanlığı yılmaz olmadan bu aile ayakta duramayacak bunu bütün tekinerler anlayacak bence ilerde böyle bir sahneyi yılmazda görebilir çünkü bağları iyice kopucak

filiz konu olunca abartıyosun matraka....tamam uzun sürecek ayrılıkları ama bence tamamen yılmazın uzun ikna olmasından kaynaklanıyo..bence böyle bi sahne bi daha tekrarlanamaz filiz izin vermez anladı umarım cemi...ve böyle bişeye yılmaz tanık olmaz....filiz pişmanlığını yaşamasını bende istiyorum...yaptıklarının nekadar kırıcı olduğunu neleri kaybettiğini görsün ama sürünmesin...bi kere hemcinsim hemde filizi çok seviyorum kıyamıyorum...ben şimdi şu tokatı düşünüyorum...yılmaz yumruk atınca aklına neler gelmişti...yılmaza neler yaptı...bu tokattan sonrada filize hırslanıp zarar vermese...

matraka
06-12-06, 11:27
Matraka ssana katılıyorum .
Uzun bir süre barış olmaz düşüncesindeyim.Ama iş ortamında Tekiner ve Sadıkoğulları şirketleri arasında rekabet de olabilir.

:):):):)beni güldürdünya sende gül bol bol tekinerlerin yılmaza rakip olma diye bi konumları yok onlar önündeki işleri bile bitiremezler o iş yüzünden batarken başka bi işe giremezler bütçeleri yetmez filize yeni adayım cem zaten o koltuk çıksın hepsi birden yıkılsın

archshe
06-12-06, 11:28

peki fiiliz ayır yerde yılmaz ayrı yerde mutlu mu olacak?buna inanıyomusun...hayatına kimi sokarlarsa soksunlar okızda hep filizin hayaliyle yaşayacak...

matraka
06-12-06, 11:30
[QUOTE=archshe;1763040]filiz konu olunca abartıyosun matraka....tamam uzun sürecek ayrılıkları ama bence tamamen yılmazın uzun ikna olmasından kaynaklanıyo..bence böyle bi sahne bi daha tekrarlanamaz filiz izin vermez anladı umarım cemi...ve böyle bişeye yılmaz tanık olmaz....filiz pişmanlığını yaşamasını bende istiyorum...yaptıklarının nekadar kırıcı olduğunu neleri kaybettiğini görsün ama sürünmesin...bi kere hemcinsim hemde filizi çok seviyorum kıyamıyorum...ben şimdi şu tokatı düşünüyorum...yılmaz yumruk atınca aklına neler gelmişti...yılmaza neler yaptı...bu tokattan sonrada filize hırslanıp zarar vermese...[/QUO

iyi böyle olunca bana haber ver olurmu ne oldu sen ortada geziyordun sanki filiz tarafına kaymış gördüm seni:)filiz beter olsun sürüm sürüm sürünsün sizin yazdıklarınızdan bunları yazıyorum daha fragmanı görmedim henüz görünce neler yazacağımı siz düşünün

pinkzone
06-12-06, 11:30
Ha bu arada..

Birşeyi farkettim..

Filiz- Cem havuz başında.. Yani evin salonunda değiller. Belkide Filiz o sahnede Yılmazla olan havuz başı anılarını görür gibi oldu.. Cemin o kadar yaklaşmasına izin verdi. Cemde fırsattan istifade... Filiz yine olay yerini tokat atarak uzaklaştı..

Ayrıca Filizin ağlama sahnesi şirket yerine daha çok benziyor.

cemotara
06-12-06, 11:31
Arkadaşlar o öpüşme filizin eğiliğimiyle değilki yani fazla abartmışsınız filiz cemi öpmüyor cem filizi öpüyor orda filiz baya sarhoş başını ceme dayamış birşeyler söylüyor galiba sonra başını çektikten sonra birden cem filizi öpüyor filizde çok şaşırdı ve cemi itip tokatı patlatıyor birde orası filizleri evi yani evde kutlama var galiba elifin geçmiş doğum gününü kutluyorlardır

matraka
06-12-06, 11:34
Arkadaşlar o öpüşme filizin eğiliğimiyle değilki yani fazla abartmışsınız filiz cemi öpmüyor cem filizi öpüyor orda filiz baya sarhoş başını ceme dayamış birşeyler söylüyor galiba sonra başını çektikten sonra birden cem filizi öpüyor filizde çok şaşırdı ve cemi itip tokatı patlatıyor birde orası filizleri evi yani evde kutlama var galiba elifin geçmiş doğum gününü kutluyorlardır

bu benim umrumda değilki buna izin verecek kadar yaklaşması yanlış daha öncede yılmaza kızıp cemle yemeğe çıkan bu kız değilmiydi aynalara bağırıp yeter diyen şimdide bağırsın aynalara yeter desin gitsin cemle öpüşsün benim umrumda değil beni şuan yılmazın filize yapacakları ilgilendiriyor baka asıyorum filizi mutlu oldunuzmu

archshe
06-12-06, 11:35
[QUOTE=archshe;1763040
iyi böyle olunca bana haber ver olurmu ne oldu sen ortada geziyordun sanki filiz tarafına kaymış gördüm seni:)filiz beter olsun sürüm sürüm sürünsün sizin yazdıklarınızdan bunları yazıyorum daha fragmanı görmedim henüz görünce neler yazacağımı siz düşünün

evet hala ortalardayım..ben hem filizi hem yılamzı çok seviyorum...kim acı çekerse ona üzülüp diğerine kızıyorum...ikisininde tepkileri sert malum....fragmanı görünce özlellikle filizle cemin sahnesini vay halimize ozaman...ben tahmin edebiliyorum sanki biraz yazacaklarını...uçurucaksın filizi...

pinkzone
06-12-06, 11:36
O zaman matraka fragmanı izle öyl konuşalım.. Bence hemen olayları kesin yargıya vardındın .. Ve ben Yılmazcıyım ama Filizin bu kadar suçlanması bencede fazla.. İzle konuşalım..

Filizin üstündeki montlarda değişiklik var.. Bide Cemle olan sahnesindeki elbiseye bayıldım.. Yaz demiyor kış demiyor kız valla.. Sırt yarısına kadar açık.. :) Kesin boyner markalı.. Hanımlar elbiseye kapış kapış gideceklerdir..

kursuni19
06-12-06, 11:36
[/QUO

iyi böyle olunca bana haber ver olurmu ne oldu sen ortada geziyordun sanki filiz tarafına kaymış gördüm seni:)filiz beter olsun sürüm sürüm sürünsün sizin yazdıklarınızdan bunları yazıyorum daha fragmanı görmedim henüz görünce neler yazacağımı siz düşünün[/QUOTE]

iyiki fragmani görmemissin yoksa seni kesin tutamazdik, filizi heralde yerden yere vururdun.

Haklisin Filizin biraz sürünmesi gerekiyor en azinda kendisine gelmesi icin, elbette bende Filizi seviyorum cok fazla üzülmesinide istemiyorum aciksasi.
Ama sanirim bu tokat sahnesinden sonra Filiz kendini Cemden ceker, en azindan onu artik sirdas yada dost gibi görmez, ondan uzak durur cünkü Cemin niyetini anlamis olur. Simdiye kadar Filiz Cemi sadece bi arkadas olarak görüyordu, ona baska bir gözle bakmamisti, hem Cemi kullanarak Yilmaza ulasmaya calisacagini sanmiyorum Filizin, bunun Yilmazi kendinde iyice kopartacagini düsünür ve buna cesaret edemez.

mesburcum
06-12-06, 11:37
aşkta gururun babası ablası kardeşleri bile olur bunu izlerken hissedersin artık bol bol bundan sonraki konu belli filizin yılmazı harcamasının bedelini ödüyecek şirket gidince cem olayı ortaya çıkınca hepten gidicekler o zaman filiz daha çok pişman olucak

Filiz'in pişman olmasını bende istiyorum ve Cem korkağının yaptıklarını öğrendiği zamanki yüz ifadesini heyecanla bekliyorum ama bence sen fazla fevri konuşuyorsun ne olursa olsun bölümün sonuna kadar onların ayrı kalmalarını istemiyorum. ben gurursuz, süphesiz bir aşk izlemek istiyorum.

pinkzone
06-12-06, 11:38
Filiz belkide sarhoşlukla sabah kalkar hatırlamaz.. Ama şu var.. O yüzsüz Cem baktı ki olmuyor.. Filizden özür diler.. Sarhoştuk ikimizde ne yaptığımızı bilmiyorduk.. Üzgünüm.. Senden özür dilerim der.. Filizde tamam canım önemi yok der.. Ama galiba azda olsa mesafe koymaya çalışacaktır.

pinkzone
06-12-06, 11:42
Ben Yilmazin Asil Bombasinin ,filizin Tam Düğün Günü Gelip Vazgeçme Sebebini öğrendiği Zaman Olacağina Inaniyorum...

Belkide gelecek konuşmalarında Yılmaz iyice ilişkileri hakkındaki aklında ne varsa masaya yatıracaktır.. Ve tek tek soracaktır.. Filizin ısrar etmelerine dayanamayacak.. Patlayacaktır. Karşılaşmada kırıcı cam ve bir nevi aletlerin bulunmaması esastır.. Çok soğuk geçeceği kesin..

sezinti
06-12-06, 11:42
Filiz ve Cem'in malum sahnesinden sonra Cem Tekinerler için düşündüğü planını hızlandırmaya karar vereceğini, Tekinerlerin iflasa giden yolun hızlanacağını tahmin ediyorum.
Filiz, Yılmaz'la Konuşmaya çalışırken yada konuşurken görmeye alıştığımız replikleri vermesin
Yılmaz, Yılmaz , ben ve tamamlanamayan cümleler.

archshe
06-12-06, 11:44
[/QUO

iyiki fragmani görmemissin yoksa seni kesin tutamazdik, filizi heralde yerden yere vururdun.

Haklisin Filizin biraz sürünmesi gerekiyor en azinda kendisine gelmesi icin, elbette bende Filizi seviyorum cok fazla üzülmesinide istemiyorum aciksasi.
Ama sanirim bu tokat sahnesinden sonra Filiz kendini Cemden ceker, en azindan onu artik sirdas yada dost gibi görmez, ondan uzak durur cünkü Cemin niyetini anlamis olur. Simdiye kadar Filiz Cemi sadece bi arkadas olarak görüyordu, ona baska bir gözle bakmamisti, hem Cemi kullanarak Yilmaza ulasmaya calisacagini sanmiyorum Filizin, bunun Yilmazi kendinde iyice kopartacagini düsünür ve buna cesaret edemez.[/QUOTE]

kelimesi kelimesine katılıyorum yazdıklarına...bi kere filiz yılmazı kıskandırmak adına böyle şeyler yapmaz...nezaman yaptıki? bukadar ayrılkları oldu...filiz kıskandırmayı düşüneceğine yılmaza yakınlaşmayı düşünür...ama yılmaz çok sert tepki verir..ve kendi çeker filiz beni istemiyo diye...ama bence öyle şeyler olackki filiz vazgeçmişken yılmaz vazgeçemicek..

cemotara
06-12-06, 11:44
Evet orda filiz tokatı geçirince koşmaya başlıyor ama dut gibide sarhoş değildir zaten filiz azda içse hemen sarhoş oluyor ve orda biraz sarhoş
Birde yeni bir kız girdiğinde yılmaz onunla arkadaş olarak ilgilendiğinde ister istemez onunla yakınlaşacak kızda zaten aşık olacak ilerde ve yılmazı öpmeye kalktığında acaba yılmazıda asacakmısınız ozaman bunu çok merak ediyorum ama tabi bir kız girecekmi diziye oda meçhul
yılmazla filizin ilk karşılaşması şirket büyük ihtimalle sadıkoğlu şirketidir ama filizin ağlama sahnesi başka o sahneyle alakalı değil zaten ağlarkene kırmızı atkısı vardı ama ilk karşılaşmalarında atkı falan yoktu

archshe
06-12-06, 11:46
aşk ve gurur maalisef bundan sonra böyle elimizde başka bir seçenek yok kalmadı 1kg gurur verelim gurursuz filize

ne yani şimdi filiz de gurur yapsın da koşmasın mı yılmazın peşinden...ooo ozaman falcının dediği mutluluk olamaz..tabii ki gurur yapmayacak filiz...ama gurursuz da değil...

matraka
06-12-06, 11:48
Evet orda filiz tokatı geçirince koşmaya başlıyor ama dut gibide sarhoş değildir zaten filiz azda içse hemen sarhoş oluyor ve orda biraz sarhoş
Birde yeni bir kız girdiğinde yılmaz onunla arkadaş olarak ilgilendiğinde ister istemez onunla yakınlaşacak kızda zaten aşık olacak ilerde ve yılmazı öpmeye kalktığında acaba yılmazıda asacakmısınız ozaman bunu çok merak ediyorum ama tabi bir kız girecekmi diziye oda meçhul
yılmazla filizin ilk karşılaşması şirket büyük ihtimalle sadıkoğlu şirketidir ama filizin ağlama sahnesi başka o sahneyle alakalı değil zaten ağlarkene kırmızı atkısı vardı ama ilk karşılaşmalarında atkı falan yoktu

gönül rahatlığı içerisinde yılmaz böyle bi şey yapmaz diyebiliyorum ama filiz hakkında nedense diyemiyorum sence neden filize ön yargılı baktığım içinmi zaten psikolojik kitaplar okumaya başladım:)filizi çözdüm ben şuan ne yaptığını bilmiyor kendine geldiğinde acıdan kıvranacak

pinkzone
06-12-06, 11:48
Fragmandan anlasildigi kadariyla Yilmazin Filizi Cem hakkinda uyarmasi olmayacak
cünkü Filizi yok sayiyor, onunla konusmuyor.

Ya inş. karşılaştıkları sahnede söyler.. Yani bir sonraki sert karşılaşmada.. Orda uyarmazsa bende Yılmaza kızarım. Yoksa yani.. O önemsememiş bu önemsememiş ne önemi kalmış sevginin dimi?

kursuni19
06-12-06, 11:53
Ya inş. karşılaştıkları sahnede söyler.. Yani bir sonraki sert karşılaşmada.. Orda uyarmazsa bende Yılmaza kızarım. Yoksa yani.. O önemsememiş bu önemsememiş ne önemi kalmış sevginin dimi?

Evet bende en azinda uyarmasini beklerdim, tabi Filiz inanirmiydi inanmazmiydi onu bilmiyorum, ama uyarmak Yilmazin görevi olmasi gerekiyrdi.

Bence o tüyolara göre ipleri koparan sahne o meyhanedeki sahneden sonra yasanacak.

Yilmaz hangi yüzle buraya geldin falan diyecek ve simidye kadar icini attigi herseyi Filizin yüzüne vuracak. Bizde en az 10 Bölüm umarimki böyle olmaz ama Cem ve Filiz sahnelere izleriz( ay düsüncesi bile igrenc)

BERNA

Ben kendisinin soylemesinden vazgectim araya baskasini soksun (Canan belki Ekrem) ona soyletsin ona bile raziyim. Fragmandan pek oyle gozukmuyor gerci ama fragmanlar hepimizin bildigi gibi yaniltici oluyor. Yilmaz eger Filiz'i uyarmazsa polise de Cem'in adini vermezse ve kendi intikam planini uygularsa intikamin Filiz'e olan sevgisinin onune gectigini dusunecegim ben de.

Filiz'in opucukten sonra Cem'i iterken suratinda igrenmeye benzer bir ifade gordum ben. Herhalde Yilmaz'i dusunerek opucuge ilk anda tepki vermiyor. Neyse bakalim gorecegiz.

archshe

en azından sevdiği kadını uyamalı...cemin neler yaptığı belli gözü karardımı adam bile vuruyo iftira atıyo...filize nelere gücü yeter düşünün...yılmaza bende çok kızarım uyarmazsa...

cemotara
06-12-06, 11:58
gönül rahatlığı içerisinde yılmaz böyle bi şey yapmaz diyebiliyorum ama filiz hakkında nedense diyemiyorum sence neden filize ön yargılı baktığım içinmi zaten psikolojik kitaplar okumaya başladım:)filizi çözdüm ben şuan ne yaptığını bilmiyor kendine geldiğinde acıdan kıvranacak

Bence okadar emin olma matraka eğer senin dediğin gibi yılmaza aşık bir kız girerse diziye yılmaz ona arkadaş olarak bakıcak tıpkı filizin cemi arkadaşı olarak gördüğü gibi yılmazda o kıza çok iyi davranacak yakınlık kuracak arkadaşlık bakımından kızda yılmaza iyiden iyiğe bağlanacak ozaman yılmaz kıza yakın davrandığı için eleştirilmesi gerekiyor ama eleştirilmiyecek bunu hepimiz biliyoruz

pinkzone
06-12-06, 12:00
Matraka..

Kızı asamayada bayılıyorsun ha.. Tamam bende kızgınım ama.. Kesinlikle fragman yanıltıcıdır.. Ve bölümü izlemeden Filiz hakkında olumsuz düşünmeyeceğim.. İzledikten sonra yargıyı koyacağım..

Ayrıca son sahnede..Yılmaz Filizi fark eder.. Ve belkide gece o malum sert konuşma cereyan eder..

archshe
06-12-06, 12:00
Filiz'in opucukten sonra Cem'i iterken suratinda igrenmeye benzer bir ifade gordum ben. Herhalde Yilmaz'i dusunerek opucuge ilk anda tepki vermiyor. Neyse bakalim gorecegiz.

evet evet bende farkettim suratındaki tuhaflığı...ama filiz ilk cemin öpmesine tepki vermiyo yılmazı düşlüyo bence...çünkü o an yanında yılmaz olsun diye geçiyo..sonra farkedip çekiliyo ve cemin sonu müthiş oluyo...alkol bu şişede durduğu gibi durmaz insan bilemiyo hareketlerini...filizin morali bozuk...daha hızlı çarpmış alkol belli....ama filiz ve elbisesi müthişti...

archshe
06-12-06, 12:04
Matraka..

Kızı asamayada bayılıyorsun ha.. Tamam bende kızgınım ama.. Kesinlikle fragman yanıltıcıdır.. Ve bölümü izlemeden Filiz hakkında olumsuz düşünmeyeceğim.. İzledikten sonra yargıyı koyacağım..

Ayrıca son sahnede..Yılmaz Filizi fark eder.. Ve belkide gece o malum sert konuşma cereyan eder..

yazdıklarına inanamıyorum...bende matrakaya uyup asar kesersin sanmıştım filizi...ama objektif bakıyosun...en azından hemen yargılamıyosun...izlemeyi tercih ediyosn süpersin valla ne diyeyim...

pinkzone
06-12-06, 12:11
yazdıklarına inanamıyorum...bende matrakaya uyup asar kesersin sanmıştım filizi...ama objektif bakıyosun...en azından hemen yargılamıyosun...izlemeyi tercih ediyosn süpersin valla ne diyeyim...

Sağol canım.. Valla artık o kadar yandıki ağzım sütten üfleyerek yiyorum.. İzlemeden asıp kesmek bana göre değil.. Tamam fragman baya yanıltıcı ama hemen asamam.. Bakalım matrakanın dediği gibi mi olacak.. Önceden söylediğim sözler için pişman olmak istemiyorum.

TubaBülent
06-12-06, 12:17
ayy arkadaslar cok güzel bir bölüm yilmaz hapise girip cikacak off o cem var ya firsat bilip filizi öptü ama filiz anladi bence
bide iyi iyi filizde biraz yilmazin arkasindan kosun hep yilmazmi kosacak güzel bir bölümm belli hem arkadaslar raitiglerde yabanci damadi gectik

matraka
06-12-06, 12:22
Sağol canım.. Valla artık o kadar yandıki ağzım sütten üfleyerek yiyorum.. İzlemeden asıp kesmek bana göre değil.. Tamam fragman baya yanıltıcı ama hemen asamam.. Bakalım matrakanın dediği gibi mi olacak.. Önceden söylediğim sözler için pişman olmak istemiyorum.

niye öncedeb oldukmu fragmanı izledim filiz o kadar sarhoş olamaz ama tatlı sarhoşluk yani öyle umuyorum sarhoş birisi 4 nala kaçar gibi kaçamaz sendelemeden ordan o istek var beni burda sadece bir şey yanıltabilir filiz cemi yılmaz sanarak izinverir ki o da sanki zayıf bi ihtimal gibi duruyor belkide bi anlık dalgınlık kafası başka yerdedir diyeceğim buda değil filiz cemin gözlerine resmen alalen bakıyor bence kendi istiyor öperken pişman oluyor ki buda filizi kesmem için yeterli

matraka
06-12-06, 12:25
neden böyle bir ihtimal dedim bence o sahnede itiraf ta var kesin o itirafın arkasından öpüyor olabilir filizi ilk baştata resmen izin veriyor filiz aldığı teklifin cazibesiyle galiba neden bunları söylüyorum çünkü cem çok şaşırıyor hangi durum insanı şaşırtabilirki filizin izin verip sonra ona tokat atması bence

archshe
06-12-06, 12:27
fragmanı tekrar izledim evet filizin iki sahnesi farklı...kırmızı atkıyı gene görmedim sadece ilkinde sol elinde yüzük yok ikincisinde var...valla bu sahne hamileliğini öğrendiğini sahne olabilir...valla merakla bekliyorum filizin hamilelik haberini ve peşinden yaşanacak depremleri..

kursuni19
06-12-06, 12:27
niye öncedeb oldukmu fragmanı izledim filiz o kadar sarhoş olamaz ama tatlı sarhoşluk yani öyle umuyorum sarhoş birisi 4 nala kaçar gibi kaçamaz sendelemeden ordan o istek var beni burda sadece bir şey yanıltabilir filiz cemi yılmaz sanarak izinverir ki o da sanki zayıf bi ihtimal gibi duruyor belkide bi anlık dalgınlık kafası başka yerdedir diyeceğim buda değil filiz cemin gözlerine resmen alalen bakıyor bence kendi istiyor öperken pişman oluyor ki buda filizi kesmem için yeterli

Bencede önce öpüsmeye egilimli gibi, ama sanirim sarhoslugun getirdigi sersemlikle Cemi bir an icin Yilmaz olarak görüyor yada en azindan ölye görmek istiyor. Sonra zaten bir anda calkalaniyo, kendine geliyr ve Cemede hak ettigi tokat carpiyor

pinkzone
06-12-06, 12:28

Bir an o sahnede bana da öyle geliyor.. Ama tatlı sarhoşluğu belkide karşısında Yılmazı sanmasıyla oluşuyordur.. Yani belkide o sahnede Yılmaz olur ilk sahnede sonra hayale dönüşür hortlak cem çıkar.. Yılmazın hapse girdiğini öğrenince belkide içmesi bu sebepten.. Ama yok o zaman kendisi yaklaşıyor ise.. O zaman onu benden çok asan kesen olamaz herhalde.. Sen ben onu dar ağacına götürürüz. Eğer sonuç senin dediğin gibi olursa..

kursuni19
06-12-06, 12:30
fragmanı tekrar izledim evet filizin iki sahnesi farklı...kırmızı atkıyı gene görmedim sadece ilkinde sol elinde yüzük yok ikincisinde var...valla bu sahne hamileliğini öğrendiğini sahne olabilir...valla merakla bekliyorum filizin hamilelik haberini ve peşinden yaşanacak depremleri..

Bence hamilelik sahnesi degildi, bunu senaristler okadar cabuk kulanmaz diziye bence. Baksana matrakanin deyimine göre bu ayrilik daha cok uzun sürecek, yani ilerkiyen böylümlerde bu ancak meydana cikar.
Daha önce aralarindaki gerginlikler artar, aralarindaki ipler iyice kopar, ve ikisininde beklemedigi, birbirlerini unutmaya calistigi (bu nakadar mümkün bilmiyorum ama) bir anda bu haberi ögrenir Filiz

archshe
06-12-06, 12:31
neden böyle bir ihtimal dedim bence o sahnede itiraf ta var kesin o itirafın arkasından öpüyor olabilir filizi ilk baştata resmen izin veriyor filiz aldığı teklifin cazibesiyle galiba neden bunları söylüyorum çünkü cem çok şaşırıyor hangi durum insanı şaşırtabilirki filizin izin verip sonra ona tokat atması bence

hiççççç konuşulduğunu sanmıyorum...orda dans ediyolar ve bian çok yakın oluyolar...ve filiz kafasında yılmaz olduğu için öüpmesine karşılık veriyo sonra itiyo cem ilk karşılıksız kalmayıp sonra tokat atmasına şaşırıyo sadece
o sanmıştıki tamam kafaladım ben bu kızı ama yanıldı...ona şaşırıyo..

matraka
06-12-06, 12:32
filizin üzerinde bu bölüm 4 çeşit elbise var yılmaz ertesi gün tahliye oluyor ve cem filiz buluşması yılmazın nezarette kaldığı akşam oluyor neyse sabah tahliye oluyor avukattan filiz gerçeği öğreniyor mahalleye gidiyor meyhanede olduklarını öğreniyor camdan bakakalıyor içeri girmeye cesareti yok çünkü yılmazı asan kendisi suçlu psikolojisiyle davranıyor sadece bakıyor dayanamayıp gidecek bir gün daha geçiyor bu sefer filiz şirkete gidiyor ben orda konuşma olmuyor gene en son sahnede konuşma geçicek gibi görüyor yani bu bölüme yılmaz filiz konuşması damgasını vurucağa benziyor

matraka
06-12-06, 12:34
hiççççç konuşulduğunu sanmıyorum...orda dans ediyolar ve bian çok yakın oluyolar...ve filiz kafasında yılmaz olduğu için öüpmesine karşılık veriyo sonra itiyo cem ilk karşılıksız kalmayıp sonra tokat atmasına şaşırıyo sadece
o sanmıştıki tamam kafaladım ben bu kızı ama yanıldı...ona şaşırıyo..

hayır bence dediğin gibi değil hala ısrar ediyorum istek var sonra pişmanlık var çünkü filiz yılmazın teslim olduğunu o gün öğremiyor ama gerçekleri çıktığını o geceden sonra öğrenecek yani kurtulmak istercesine ceme istek duyma var ama sonrasındada pişmanlık var cemin şaşkınlığı bence görücez

pinkzone
06-12-06, 12:35
Hamilelik mevzusuna gelirsek.. Bencede bu malzeme için çok erken.. Böyle bir malzeme var elinde neden kullansınlar ki..

Bence ordaki ağlama sahnesi şundan oluşuyor. Filiz Yılmazın suçsuz kaldığını şirkkete öğreniyor.. Ve pişman oluyor.. Köşede kendinden geçinceye kadar ağlıyor. Yani bence ilk başta öğrenmesi şok yaratcak.. O sahne o şoktan sonra yaşanacak ağlama sahnesi.. sonrası yılmazın şirketine gitcek.. İlk duyumu belkide koridorda olcak.. Orası koridora benziyor..Ve duvara yaslanıp ağlaaycak..

kursuni19
06-12-06, 12:37
filizin üzerinde bu bölüm 4 çeşit elbise var yılmaz ertesi gün tahliye oluyor ve cem filiz buluşması yılmazın nezarette kaldığı akşam oluyor neyse sabah tahliye oluyor avukattan filiz gerçeği öğreniyor mahalleye gidiyor meyhanede olduklarını öğreniyor camdan bakakalıyor içeri girmeye cesareti yok çünkü yılmazı asan kendisi suçlu psikolojisiyle davranıyor sadece bakıyor dayanamayıp gidecek bir gün daha geçiyor bu sefer filiz şirkete gidiyor ben orda konuşma olmuyor gene en son sahnede konuşma geçicek gibi görüyor yani bu bölüme yılmaz filiz konuşması damgasını vurucağa benziyor

bencede Filiz Yilmaz konusmasiyla bitecek bu bölyüm, yani tüm ipleri koparan konusmayla, ama sanirim bu konusma meyhandeki sahneden sonra olusacak, Filiz ya girecek meyhaneye, cünkü kanal d nin sitesinde Yilmazin meyhanede saskin bir resmi vardi, yada Yilmaz onu görecek ve yanina gidip.
Senin ne isin var burda falan diyecek, sen benim icin öldün falan ve tüm icine atmis oldugu olaylari siralicak Filize yani nikah günü onu terk ettip gittigini falan, sonrada Filiz keklicek ve aralarindaki tüm baglar en aindan simdilik kopacak

pinkzone
06-12-06, 12:40

Güzel tahmin tebrikler.. Valla aklımdaki sahnelerle birebir.. İnş. Yılmazın bu konuşması çok sert olmaz.. Yani kızda istek olsada herhalde bu saaten sonra bu lafları duyduktan sonra o istek kaybolur gibi geliyor.

archshe
06-12-06, 12:41
hayır bence dediğin gibi değil hala ısrar ediyorum istek var sonra pişmanlık var çünkü filiz yılmazın teslim olduğunu o gün öğremiyor ama gerçekleri çıktığını o geceden sonra öğrenecek yani kurtulmak istercesine ceme istek duyma var ama sonrasındada pişmanlık var cemin şaşkınlığı bence görücez

aslında dediğin gibi de olabilir...yani yılmazın suçsuz olduğunu bilmeden yılmaz hapisteyken onun canını acıtacağını düşünüp bunu yapmış olabilir sonra pişman olabilir...örneklerini çok gördük bunların yeşilçamda..mesela elif de ömere gitmişti yılmazın canını acıtmak için ama o da pişman olup ömere itiraf etmişti ve dönmüştü..tamamen psikolojik gerilim...filize gene de kızamam...mantığını rafa kaldırdı filiz...yılmazdan tepki aldıkça toparlıcak kendini diye düşünüyorum..ama cem itiraf etmemiştir ...

61MERVE61
06-12-06, 12:43
matrakacim guzel tahminlerde bulunmusun bencede yaa fagmandaki son sahnede bitmez.yaa tuyo felan yokmu acaba.fragmanda bolumun son sahnesini gostermedi keske bizim dizide binbir gece ve yaprak dokumu gibi iki ayri fragman gosterse..

pinkzone
06-12-06, 12:45
Yılmazın meyhanede Filiz görmesiyle beraber.. Ve o tahminen ağır lafları söylecek.. Ve bu esnada Doğunun feryadı adlı parça çalacaktır. Böylelikle.. O sahne yüreğimizi kavuracaktır.. Yani asda olsa tahmin edebiliyoruz.. Filiz Yılmazın arkasından bakarsada Sevdam parçası.. :) Yani bu kadar iyi ezberledim diziyi..

september_06
06-12-06, 12:45

Matraka sonuna kadar destekliyorum seni. Bende sürünsüm demiştim ama bazı arkadaşlar "yok acımasızsın, yok daha mantıklı yorumlar yap" filan dedi. Benim anlamadığım niye eleştirme hakkına sahip değiliz. İllaki ben Filiz'i savunmak durumunda değilim. Filiz karakteri bu öpüşme sahnesinden sonra ve Yılmaz'a sürekli "Ben seni yanlış anladım , özür dilerim" demesinden dolayı bitmiştir artık.Sürüm sürüm sürünmeyi hakediyor bence Filiz. Ve yine söylüyorum Eğerki Yılmaz bütün bu olanlara rağmen Filiz'i affederse midesizdir. Hiçbir insanoğlu bunu kaldıramaz.

pinkzone
06-12-06, 12:48
sence bu önemlimi filizn yılmazı unutmak için yaptığı ne kadar etik aşka ne kadar sığar diye içimden hemen bir soru çıkıyor

Bakalım yaptığı şey intikam mı yoksa.. Bir anlık dalgınlığımı ..Şahsen böyle ne sarhoşluk olur nede dalgınlık.. Yani eğer bunlar olursa yani ne dalgınlıkmış yada ne sathoşlukmuş diyeceğim. Yok sırf hırsı için cemi öpüryorsa.. O zaman Filiz bende olan son kredisini de bititir.. Bir daha kredi verdirtmem kimseye.. :)

pinkzone
06-12-06, 12:52
Bu arada Yılmazın o nezarethanedeki görüntüleri çok iyiydi.. Derbeder.. Yılmaz içerdeyken Cem-Filiz yakınlaşması olacak.. Bu sahneler belkide o gece olcak.. Bir yanda derbeder Yılmaz bir yanda gözü kara Filiz belkide...

Bu arada meyhanedeki sahneler çok güzel.. Mualla hanım nasılda sarılıyor oğluna ama.. :) Herhalde bu mutluluk tablosunu görünce Filizin içi burkulacaktır.

benim
06-12-06, 12:55
valla ortada öyle midesizlik meselesi olduğunu düşünmüyorum.kız ne yaptı Allah aşkına.isteyerek mi öptü bu adamı .cem'in zoruyla olmuş bir şeyi nerelere getirdiniz hayret ediyorum.
yine eskilere döneceğim ama , yılmaz neredeyse başkasıyla evlenmiş elif'i tekrar kabul edecekti.ramak kalmıştı bunu yapmasına .

archshe
06-12-06, 12:55
Bu arada Yılmazın o nezarethanedeki görüntüleri çok iyiydi.. Derbeder.. Yılmaz içerdeyken Cem-Filiz yakınlaşması olacak.. Bu sahneler belkide o gece olcak.. Bir yanda derbeder Yılmaz bir yanda gözü kara Filiz belkide...

Bu arada meyhanedeki sahneler çok güzel.. Mualla hanım nasılda sarılıyor oğluna ama.. :) Herhalde bu mutluluk tablosunu görünce Filizin içi burkulacaktır.

içi burkuldu zaten....filiz büyük bir ders veriyo bize fevri davramanıp sevdiğinize hep güvenin diye...alim allah kendi hayatımızda böyle şeyler gelirse başımıza dersimizi aldık böyle sürünmek istemiyosak..(alllah vermesin..)

kursuni19
06-12-06, 12:56
Bakalım yaptığı şey intikam mı yoksa.. Bir anlık dalgınlığımı ..Şahsen böyle ne sarhoşluk olur nede dalgınlık.. Yani eğer bunlar olursa yani ne dalgınlıkmış yada ne sathoşlukmuş diyeceğim. Yok sırf hırsı için cemi öpüryorsa.. O zaman Filiz bende olan son kredisini de bititir.. Bir daha kredi verdirtmem kimseye.. :)

Filiz bunu sirf inat ugruna yada intikam ugruna yapmis olsaydi ozaman bu sahneyi ilerletirdi, yani Ceme o tokati indirmezdi.
Filiz bence bunu bir dalginlik aninda Yilmazi düsünerek yada sarhoslukdan yapti, ama Filizin amacinin Cemi kullanarak Yilmazi unutmak oldugunu hic sanmiyorum. Ve üstelik Yilmazi bukadar severken bizim tanidigimiz Filiz Ceme onu öpmesine izin verme, yani kisacasi bu sahnede baska bir sey olmali ama bunu ancak izlediklerden sonra söyleyebiliriz

Hem senaristler Filizin karakterini bu kadarda degistirmezler, en azindan biz seyircileri sogutmak istemezler diziden, cünkü hadi Yilmaz bir sekilde ileride Filizi affetti ama biz Filizi affedermiyiz? - HAYIR

secoms
06-12-06, 12:57

sen öle deyince bidaha izledim... sal değil de üzerin de ki mont farklı ... karsılasma sahnesinde üzerinde yesil kazak tarzı bi şey diger sahnede kırmızı bii sey varr.. o ikisi farklı mekan ama hastane değil sanırımm ... cünkü arkada maket var sanki dökdelen maketi....

secoms
06-12-06, 13:00

nasıl sadece yılmaz acı cekti diyorsun anlamaıyorum...bence biraz daha dikkatli izlemek de yarar var... bütün bölümlerde aglayan filiz acıyı ceken yılmaz bu ne iştir anlamadım....

archshe
06-12-06, 13:01
aslında filizin durumu kendi düşen ağlamaz durumu...kendi de biliyo..filize iş düşüyo gene...kendini yılmaza kabul ettirmeli...

matraka
06-12-06, 13:02
Yılmazın meyhanede Filiz görmesiyle beraber.. Ve o tahminen ağır lafları söylecek.. Ve bu esnada Doğunun feryadı adlı parça çalacaktır. Böylelikle.. O sahne yüreğimizi kavuracaktır.. Yani asda olsa tahmin edebiliyoruz.. Filiz Yılmazın arkasından bakarsada Sevdam parçası.. :) Yani bu kadar iyi ezberledim diziyi..

meyhane sahnesinde filizi görmeyecek filiz içeri girmeye cesareti yok olmazda ağır laflar şirkette olucak arkadaşlar bence filizde babasının sözünden bahsederse o zaman yılmaz delirir

matraka
06-12-06, 13:03
valla ortada öyle midesizlik meselesi olduğunu düşünmüyorum.kız ne yaptı Allah aşkına.isteyerek mi öptü bu adamı .cem'in zoruyla olmuş bir şeyi nerelere getirdiniz hayret ediyorum.
yine eskilere döneceğim ama , yılmaz neredeyse başkasıyla evlenmiş elif'i tekrar kabul edecekti.ramak kalmıştı bunu yapmasına .

evet isteyerek öpüyor babasının kaşına benziyor diye değil ilk başta istek var sonra pişmanlık çünkü yılmaz teslim olmuş hapiste filiz nasıl böyle bir adama bağlandım hesabında o akşam duyguları çok karışık yani o yüzden o akşam hata yapmaya çok müsait ve yapacakta bende filiz o akşam bitecek

archshe
06-12-06, 13:05
artık açsınlar bayramlık ağızlarını da eğrisini doğrusunu konuşsunlar hatalarını kırgınlıklarını söylenmeyenleri söylenmesi gerkenleri gerekmeyenleri...en azından içlerinde bişey kalmasın yoksa yanardağ gibi patlayacaklar...bilsinler kim ne düşünüyo?

matraka
06-12-06, 13:07
özette özellikle filizin duygularının karışık olduğu üzerine durulmuş yani izleyiciye filiz hata yapacak hazırlanın mesajı var zaten ben dün akşamda böyle şeyler olur dediğimde secoms üzerime yürüyecekti nerdeyse dimi ben filiz ileri gider dedikce filiz teklif felan kabul etmez dedileer dün akşam bu kadar olunmaz ki ama

pinkzone
06-12-06, 13:08
meyhane sahnesinde filizi görmeyecek filiz içeri girmeye cesareti yok olmazda ağır laflar şirkette olucak arkadaşlar bence filizde babasının sözünden bahsederse o zaman yılmaz delirir

O zaman yılmazı kimse tutamaz ağzına ne gelirse söyler valla.. O zamanda bu ilişki biter..

archshe
06-12-06, 13:10
O zaman yılmazı kimse tutamaz ağzına ne gelirse söyler valla.. O zamanda bu ilişki biter..

yılmaz niye tepki göstersin filizin babasına verdiği sözüne...bence orda sadece baştan deseydin bi çözüm bulurduk der...çok tepki verilecek açıklama değil bence

secoms
06-12-06, 13:10
ne yani şimdi filiz de gurur yapsın da koşmasın mı yılmazın peşinden...ooo ozaman falcının dediği mutluluk olamaz..tabii ki gurur yapmayacak filiz...ama gurursuz da değil...

achshe tamam falcı öle dedi ama ortada bi de verilmiş bi söz var sence evlemip mutlu olurlarsa mantık hatasına girmez mi ...gerci yeminimi bozuyorum seklinde bi siir tamamdır olay :)

secoms
06-12-06, 13:14
özette özellikle filizin duygularının karışık olduğu üzerine durulmuş yani izleyiciye filiz hata yapacak hazırlanın mesajı var zaten ben dün akşamda böyle şeyler olur dediğimde secoms üzerime yürüyecekti nerdeyse dimi ben filiz ileri gider dedikce filiz teklif felan kabul etmez dedileer dün akşam bu kadar olunmaz ki ama

arkadasım daha izlemedim ama insallah böle bi şey olmazz.... bi nedeni olmalı bir karakter bu kadar değiştirilir yaaa (eger öle bir durum varsa) izleyip ondan sonra yorum yapmak istiyorum...
ayrıca archshe ye katılıyorum ...sizce filizin babasına verdigi söz bu kadar mı degersiz ...yılmaz bunu anlamayacaksa zaten filiz de ona karsı tavır alır diyorum ki bu benim istedigim filiz....

cemotara
06-12-06, 13:20
cuma akşamı izleyip görücez bakalım kimin dediği çıkacak kesinlikle filiz ceme karşı eğimli değil onu öpmesine karşılık vermiyecek biranda olacak herşey ve sonra filiz tokatı geçirecek yani cemden etkilenmesi mümkün değil birde yılmaz filizin babasına verdiği sözü öğrendiğinde niye delirsinki onu anlamadım sdece kızabilir ama söz meselesini uzatmaz ayrılık olacak ama sözden dolayı değil ben bundan sonra yılmazı merak ediyorum kesinlikle yılmazda hata yapacak

secoms
06-12-06, 13:23
filiz daha büyük bir midesizlik yaptı neyse girmeyelim oralara...sonra gene eskiyi getiriyosun önümüze derler...

bu yorumu sadece alkıslarımmm.. son derece haklısın.... yorum yaparken bence biraz daha düşünmek lazımm.... filizi bende su ana cok elestiriyorum ama güne göre yorum yapılmasına cok kızıyorum... iki taraflı düsünmek lazımm..

matraka
06-12-06, 13:24
evet fragmanda bir yeri daha çözdüm filizin ağlağı sahne yılmazın teslim olduğunu öğrendiği sahne filiz haklıymışım diyerek yıkılıcak akşam eğlence var galiba orda o hırsla olay olucak şimdi oldu sahneleri tekrar sıralıyoruz

--- ilk sahne cemin kaçtığı sahne o laydan sonra yılmaz teslim oluyor
--- sabah oluyor filiz şirkette yapacakları gökdelenin reslimleri var
--- orda avukatten yılmazın teslim olduğunu öğreniyor ağlıyarak dışarı çıkar yıkılır
--- o günün akşamı yılmaz nezarette filiz cemle bence ilk başta dediğim gibi sanki yılmazı yüreğinden atmak istercesine ceme bir anlık izin vermek isteyecek ama pişman olup geri çekilecek cem o yüzden şaşırıcak
----o akşamın sabahı yılmaz tahliye olur filiz haberi duyar şok olur kafasındaki baskıdan kafasındaki suçluyu yılmaz olarak gördüğü için bütün baskılarını yılmazın üsütne atmış rahatlamıştır yılmazın tahliye haberi verilir kendisine nasıl şok olacağını siz düşünün

--- bu şoktan sonra mahalleye gelir yılmazın evine gider meyhanede olduğunu söylerler oraya gider o mutluluğu görür içi burkulmuştur yılmaza hakverseydi o sahnede kendiside yer alıcaktı bunun verdiği acı vardır yüzünde ve yılmaza söylediği sözler gelir aklına suçluluk duygusuyla içeri girmeye cesaret edemez (sebeb suçluluk duygusu)geri döner akşam yılmazı düşünerek geçer belkide kendisiyle yapacağı hesaplaşmayla

---sabah yılmazın şirketine gider karşılarlar yılmz umursamaz ama filiz konuşmakta kararlıdır ve olanlar olur son sanhe tahminim konuşmadan biter

the end

matraka imzalı yorum dur

devil61
06-12-06, 13:24

matraka anladık yılmazcısında fılıze soyledığın sozler bu kadar da olmaz.kız sarhos olsada olmasada cemı opmesı suc evet bu kabulum.fılızın ustune bu kdar gıtmeyı de bırakalım.fılız boyle fılız soyle.fılıze orda cem bırsey soyluyor ve uzerıne fılızı opuyor fılızde samarı oyle guzel patlatıyokı suratına aferın fılız.cemden hoslansaydı yılmazı samardan sonra optuğu gıbı cemıde operdı.fılız orda sarhos.fılızın sarhos halını cok ıyı bılıyorum.bu opusme sahnesını ızlerken kalbım dayanır mı orasıda bılınmez.bence yılmaz fılızı gorecek camdayken ve sonra buyuk konusma.

secoms
06-12-06, 13:29
evet fragmanda bir yeri daha çözdüm filizin ağlağı sahne yılmazın teslim olduğunu öğrendiği sahne filiz haklıymışım diyerek yıkılıcak akşam eğlence var galiba orda o hırsla olay olucak şimdi oldu sahneleri tekrar sıralıyoruz

--- ilk sahne cemin kaçtığı sahne o laydan sonra yılmaz teslim oluyor
--- sabah oluyor filiz şirkette yapacakları gökdelenin reslimleri var
--- orda avukatten yılmazın teslim olduğunu öğreniyor ağlıyarak dışarı çıkar yıkılır
--- o günün akşamı yılmaz nezarette filiz cemle bence ilk başta dediğim gibi sanki yılmazı yüreğinden atmak istercesine ceme bir anlık izin vermek isteyecek ama pişman olup geri çekilecek cem o yüzden şaşırıcak
----o akşamın sabahı yılmaz tahliye olur filiz haberi duyar şok olur kafasındaki baskıdan kafasındaki suçluyu yılmaz olarak gördüğü için bütün baskılarını yılmazın üsütne atmış rahatlamıştır yılmazın tahliye haberi verilir kendisine nasıl şok olacağını siz düşünün

--- bu şoktan sonra mahalleye gelir yılmazın evine gider meyhanede olduğunu söylerler oraya gider o mutluluğu görür içi burkulmuştur yılmaza hakverseydi o sahnede kendiside yer alıcaktı bunun verdiği acı vardır yüzünde ve yılmaza söylediği sözler gelir aklına suçluluk duygusuyla içeri girmeye cesaret edemez (sebeb suçluluk duygusu)geri döner akşam yılmazı düşünerek geçer belkide kendisiyle yapacağı hesaplaşmayla

---sabah yılmazın şirketine gider karşılarlar yılmz umursamaz ama filiz konuşmakta kararlıdır ve olanlar olur son sanhe tahminim konuşmadan biter

the end

matraka imzalı yorum dur

matraka senin dedigin gibiyse fragmandaki görüntülerin sırası yanlıs..cünkü filizle yılmaz karsılastıktan sonra filizin aglama sahnesi varr ... ee nasıl oluyor bu...

devil61
06-12-06, 13:30
bencede fılız yılmazın teslım olduğunu oğrenınce haklıymsım dıye ıcer sonra ıste o ığrenc sahne.cok cırkın bır sahne olmasa cok ıyı olurdu.o sahneyı nasıl ızlıyeceğım.ah fılız ah kafanı cok taslara vuracaksın.ısallah ıcerı gırmezsınde yılmaz senı camda gorur dısarı cıkar.kanald nın sıtesındekı resımde yılmaz mualla kapıya bakıyolar belkıde ıcerı gırecek.fılız gırme ıcerı.

secoms
06-12-06, 13:34
zaten fragman nın hazırlanışında sahneleri karıştırıyorlar bunu unutuyorsun sanıyorum inşallah yanılmayı çok isterim filiz açısından gerçekten :)

hım ben bunu bilmiyordumm .... o zaman gercekci bi senaryo desene ...ne yazık kii.. ben bölümü izlemeden bu konu hakkında yorum yapmak istemiyorum ama ... eger öle bi durum varsa ve filiz meyilli ise ceme karsı yazık cok yazık derim bölesine nefis bir karakteri ne hale getirdiler.... ayrıca arkadaslar dün 39. bölümü yeni izledim walla cok da moralim bozuk zaten... üstüne bunlar gelince dayanamayacam sanırım :):)

devil61
06-12-06, 13:34
yapma mert bu yorumu sen yapmış olamazsın nerdeyse filiz haklı diyeceksin cemden hoşlansaydı yılmazı öptüğü gibi onuda öperdi ha nasıl bir yorumdur bu birinden hoşlanan kişiler böylemi mi yaparlar diyorsun yani hiç yorum sana yakışmadı valla senden fazla hayal kırıklığı yaşayan benim

fılız tabıkı haksız ne olursa olsun asla ızın vermemelıydı.fılıze ne kadar sınırlendığımı bılemezsın.orda anlatmak ıstedğımı anlatamadım.fılız asla ve asla ne olursa olsun ızın vermemelıydı.ığrenc kusasım gelıyo o sahnede.fılızın ne yaptığını ne bız anladık nede o zaten.yılmaz bundan sonra affetmesın fılız.o sahne Allahım bu sahnelerıde mı gorecektık.

buket16
06-12-06, 13:36
fragmanı az önce izleyebildim ve resmen içimin yağları eridi:)o ne biçim bir tokat öyle ya:)tamam sarhoş da olsa,kızgın da olsa öpmesi yanlış ama o tokat sahnesi ben kaç haftadır bekliyorum,hatta kaç aydır:P sadece o tokat için bile olsa helal olsun filize:P

matraka
06-12-06, 13:40
fragmanı az önce izleyebildim ve resmen içimin yağları eridi:)o ne biçim bir tokat öyle ya:)tamam sarhoş da olsa,kızgın da olsa öpmesi yanlış ama o tokat sahnesi ben kaç haftadır bekliyorum,hatta kaç aydır:P sadece o tokat için bile olsa helal olsun filize:P

vay be bu yorumlara şaşıyorum ben bu kadar unutkanız demek filizin yaptığı yanlış yerine filizin tokat atması sahnesini ön plana çıkarıt-yorsunuz ya ben pes ediyorum artık çünkü ancak bu kadar olur

slayjic
06-12-06, 13:44
fragmanı yeni izledim cemden bukadarını beklemiyodum şok oldum seviyorum falan der sanmıştım bu saatten sonra bu ilişki nasıl gider ne olur bilmiyorum ya filizden bu kadarını beklemiyodum...
gerçi içkiliydi o andan öperken yılmazı düşünmüş olabilir ama benin midem bukadarını kaldırmaz bu bölüm...

buket16
06-12-06, 13:46
vay be bu yorumlara şaşıyorum ben bu kadar unutkanız demek filizin yaptığı yanlış yerine filizin tokat atması sahnesini ön plana çıkarıt-yorsunuz ya ben pes ediyorum artık çünkü ancak bu kadar olur

filizin yaptıklarını unutmuş değilim,hatta geçen bölümde filiz yüzünden resmen koltuk tepelerine çıktım sinirden...ama dediğim gibi 'sadece o tokat için bile olsa' ...dikkatini çekerim...yaptıklarının yanlış olduğunu ben de biliyorum,ama en azında ceme okkalı bi tokat geldi diye seviniyorum.bunun neresi yanlış anlamadım...nese önemli değil zaten...:P

secoms
06-12-06, 13:47
tabıkı kıskanacak.kıskanmaması hata olur:img-wink: o sahnede mıdem alt ust oluyo.artık fılızı savunmayacağım.bundan sonra yatarafsız olarak ızlıyecem bu dızıyı ya da heran yılmazcı olabılırm.:img-wink: bundan sonra yılmaz fılıze ne cektırırse cektırsın kabulum.fılız bıraz surunsun.o sahneyı gorecekmıydım.fılız bunu senden beklemezdım.ne yaptığını kendınde bılmıyosun.

bence bi izleyelim sonra böle kesin kararlar verelim... gerci senaristler filizin sevenlerini sürekli üzmeye basladılar ...yoksa filizi öldürecekler mi ki böle yapıyorlar :):) yok artık ....bu arada arkadasım o dediğin '' filizci olmayı bırakıp tarafsız olacam '' lafını ben gecen bölümden sonra kendi kendime söylemeye basladım ...

matraka
06-12-06, 13:48
fragmanı yeni izledim cemden bukadarını beklemiyodum şok oldum seviyorum falan der sanmıştım bu saatten sonra bu ilişki nasıl gider ne olur bilmiyorum ya filizden bu kadarını beklemiyodum...
gerçi içkiliydi o andan öperken yılmazı düşünmüş olabilir ama benin midem bukadarını kaldırmaz bu bölüm...

şimdide tan tersi bi yorum arkadaşlar bi şeyi veya krakteri savunuyorsanız hatasıyla sevabıyla arkasında durun bir hatada hemen defterden siliyorsunuz valla yorumlara artık gülüyorum bir filizci şok olmuş öbür filizci filiz nasıl tokatı patlattı diye nerdeyse havai fişek patlatıcak

devil61
06-12-06, 13:48
sezon basladı baslayalı 11 bolum oldu.11 bolumun hepsındede fılız ağlıyor.bana fılız demeyın bundan sonra kotu sonlada bıterse bıtsın bu sahneyı gordukten sonra hıc umrumda değil.

matraka
06-12-06, 13:51
sezon basladı baslayalı 11 bolum oldu.11 bolumun hepsındede fılız ağlıyor.bana fılız demeyın bundan sonra kotu sonlada bıterse bıtsın bu sahneyı gordukten sonra hıc umrumda değil.

insanlar her zaman doğruyu bulmuyor orda kimi düşünürse düşünsün yaptığı yanlış sevdiği nezarette olduğu gece o eğlenebiliyorya başka bi şey demiyorum bu cemi öpmesinden bile daha kötü benim için ayrıca o kadar da içkili değil olmaması gerekir içkili bi insan öyle koşamaz yalpalar demekki tatlı sarhoşluk ne yaptığını farkında

slayjic
06-12-06, 13:52
şimdide tan tersi bi yorum arkadaşlar bi şeyi veya krakteri savunuyorsanız hatasıyla sevabıyla arkasında durun bir hatada hemen defterden siliyorsunuz valla yorumlara artık gülüyorum bir filizci şok olmuş öbür filizci filiz nasıl tokatı patlattı diye nerdeyse havai fişek patlatıcak

matrak farkındaysan ben orda filizi sildim demedim cemden bukadarını beklemiyodum midem bukadarını kaldırmaz dedim ve o sahnede yılmazı düşünüyo olabilir diede ekledim sen iyi oku ve nedemek istediğimi anlamaya çalış biraz ben hala savunuyorum çünkü bilinçli bir öpme değildi orda cem filizin bir anlık boşluğundan yararlanması....

ayrıca filiz pişmanlığını yaşamaya başlamış bile bunca olay bu bünyeye çok fazla..

pinkzone
06-12-06, 13:53
Diyorumki hala iyi düşünmeye çalışıyorum.. Ve bölümü izlemeden Filiz hakkında kesin karar vermeyeceğim. Ama görüntüler o kadar sinir bozucu ki.. İnsan istemeden olsa filize kızıyor.. Orda bilnçli şekilde yaklaşma vrsa.. Burdan sonra bana kimse Filizi savunmasın.. Filiz o sahneden sonra bitmiştir.. Yılmaz artık mümkünse tek tabanca dolansın.

secoms
06-12-06, 13:53

walla hatası varsa söylerimmm... bundan da hic gocunmam acıkcası ... ne yani yanlısını mı savunacam ...

devil61
06-12-06, 13:56
fılız bundan sonra neler yaptım dıye hatalarından ders cıkarmaya baslar artık.yılmazı dusunerek cemı optuyse bıse dıyemem.fılızınde cok ustune gıttım bu gun sankı.ama o sahneyı gormek ığrenc bır durum.

matraka
06-12-06, 13:56
Diyorumki hala iyi düşünmeye çalışıyorum.. Ve bölümü izlemeden Filiz hakkında kesin karar vermeyeceğim. Ama görüntüler o kadar sinir bozucu ki.. İnsan istemeden olsa filize kızıyor.. Orda bilnçli şekilde yaklaşma vrsa.. Burdan sonra bana kimse Filizi savunmasın.. Filiz o sahneden sonra bitmiştir.. Yılmaz artık mümkünse tek tabanca dolansın.

olmasın pinkzone bilinçli olmasın isteyerek öpmesin yılmaz yani filizin sevdiği adam hapiste ya o nezarethane de o cemle ya insan sevdiğine bu kadarını ancak yapar tamam yılmazı suçlu görebilir ama bu kadarı yapılmaz

61MERVE61
06-12-06, 13:58

Hay alahim sen bana sabir ver.....herkeze bakiyorumda filizi bi kasik suda bogucak gibisiniz...bende gordum o sahneyi inanin filizden birden nasil tiskindim helede opme sahnesini gosterdikten snras kesilip yilmazi gosterdi yaa bana birsey oldu snra deger sahnede filiz ceme tokat attii.
cem filizi opicek snra filiz shoka girip birden itecek ve TOKAT..uzatmayin okadar yaa...ama inan filizde bilerek optiyse ozaman benim icinde filiz karsi safa gecicek....ama ben filize guveniyorum.

devil61
06-12-06, 14:00
sanada ask olsun devil...resmen saatin hemen filizi yaa dur bakim hemen noluo....sonunda tokati atmadimi cezasini vermedimi cemin niye bukadar kizdiniz anlamadim adam zorla optu ya.

yok ya sen benım yazdıklarıma bakma.fılız her zaman bızım zekı,akıllı,sevdımı gozu baska bırsey gormeyen kızımız.tokatı atması ıyı olmus.o sahnelrı ızleyınce suan mıdem bozuldu.belkıde yılmazı dusunerek fılız cemı opuyodur.bırde fılız orda sarhos yaptıklarının farkında değil bence.cunku durusuda da sarhos halının aynısı gozlerı surat ıfadesı.

kursuni19
06-12-06, 14:00
olmasın pinkzone bilinçli olmasın isteyerek öpmesin yılmaz yani filizin sevdiği adam hapiste ya o nezarethane de o cemle ya insan sevdiğine bu kadarını ancak yapar tamam yılmazı suçlu görebilir ama bu kadarı yapılmaz

Filiz öperken istekliymis gibi gzüküyor haklisin, ama unutmayalimki isinicinde cem var, belkide Filizin icecegine bi hap falan atmistirda Filiz bir anlik kendinden gecip "ucuyordur" yani kimle nerde oldugunu falan bilmiyordur.

slayjic
06-12-06, 14:01
bence izlemeden yorum yapmayalım bu konuda yargısız infaz yapıyoruz şu anda konu tamamen farklıda olabilir izlemeden bidaha bu konu hakkında yoru yapmayı düşünmüyorum izleyelim ve görelim...

archshe
06-12-06, 14:02
achshe tamam falcı öle dedi ama ortada bi de verilmiş bi söz var sence evlemip mutlu olurlarsa mantık hatasına girmez mi ...gerci yeminimi bozuyorum seklinde bi siir tamamdır olay :)

sen kendine vermişin cvbıını zaten....biz bu dizinin sonunu kötü olacaksa acı hayatı izlerdik kavuşamayanları için...ama bizim dizimizin sonu mutlu hiç mantık hatası yok...ne olursa olsun

pinkzone
06-12-06, 14:02
Hay alahim sen bana sabir ver.....herkeze bakiyorumda filizi bi kasik suda bogucak gibisiniz...bende gordum o sahneyi inanin filizden birden nasil tiskindim helede opme sahnesini gosterdikten snras kesilip yilmazi gosterdi yaa bana birsey oldu snra deger sahnede filiz ceme tokat attii.
cem filizi opicek snra filiz shoka girip birden itecek ve TOKAT..uzatmayin okadar yaa...ama inan filizde bilerek optiyse ozaman benim icinde filiz karsi safa gecicek....ama ben filize guveniyorum.

Sen bence körü körüne bağlanmışsın.. Hata varsa elbette konuşacağız.. Merak ediyorum.. Bu olayın bilnçili olduğunu öğrendiğinde hala savunacakmısın Filizi.. Kabul et Filiz suçlu ne vardı bu kadar yakınlaşacak..

Tokat atması pişman olması önemli değil.. Bir an için bile olsa öyle bir hisse kapılıp öpmesi hata.. Sen hatasını değil tokat atmasını görüyorsun.. Ayrıca herkes aynı görüşte olmak zorunda değil.. Ki burda Filizin savunulacak hiçbir yönü yok.

matraka
06-12-06, 14:04
herkes sanıyorki filizi ben cemi bir anlık öptü diye kızıyorum benim filize kızma nedenim sevdiğini bir günde silemez insan ya ondan nefrette etse ona çokta kızsa yürekten sevdiyse sevdiği adamda nezaretteyse orda balo veya doğum gününde eğlenmede ilk akşam ne işi var ya ilk kızdığım buydu öpme sahnesine ondan sonra kızdım sevdiğine ancak bu kadar vefasızlık yapılır sonrada onun peşinden suçsuz olduğunu öğrenince özür dilemek için gider ya yazdıkça bi tuhaf oluyorum

kursuni19
06-12-06, 14:09
Haklisin matraka filiz Yilmazin teslim oldugunu bildigi halde nasil eglenebiliyor bende sasiyorum. Ama o öpüsme sahnesinde baska birsey var ben bundan eminim.
Cemin oldugu tüm sahnelerin icinde bir pislik var, yani bence cem filizin icecegine hap falan atmistir ve filiz bu yüzden kendinden gecmistir, bir anda nerde kiminle oldugunu karistirmis olabilir, en azindan öyle olmasini istiyorum

matraka
06-12-06, 14:09
tekrar söylüyorum cem şaşırıyor atrık o sahnenin bilinçli olması veya filizin isteyerek yapmaması benim umrumda değil ne yaptığını bilmemesi filizi haklı çıkarmaz en azından sizin gözünüzde haklı olsada benim gözümde yılmazın yaptığı herşeyi hakediyor ancak ben bu kadar vefasızlık gördüm birinde

61MERVE61
06-12-06, 14:10
Cuma günü göreceğiz.. O sahnenin sarhoşluk anında mı olduğunu yoksa.. İstek ve bilinçli bir şekilde mi olduğunu ..

Eğer bilinçli olursa o sahne.. İşte o zaman Filizi savunanlar sapır sapır döküleceklerdir. o zaman mervenin tavrını gerçekten çok merak ediyorum.. Herhalde yine baya şekilde korur Filizi..

goricegiz.....cuma aksami diziden snra burdayim....yaa sizde oyle yorumliyorsunuzki beni sanki filizin yanlislarini yutuyorum ben burda..elbete sarhosa savunurum ama sarhos degilse tabikide savunmam........alaaala

archshe
06-12-06, 14:10

sana cvp vererek forumdaki filizi sevmeyen erkeklere açıklamak istiyorum filiz bunalımda....ve kadınlar erkeklerden daha zor atlatıyo bu durumu...dışardan bakıldığında filiz asılacak kesilecek hatalar yaptı ama içinde ne fırtınalar kopuyo onun...kadınlar bunalımdayken öyle olmadık istemedik şeyler yaparki şaşarsınız...bu bence abartılmamalı...filiz şuursuz hatalar yapıyo...yoksa bilerek ve isteyerek hata yapabilirmi...eğer filiz isteyerek cemi başta öptüyse kendince yılmazın canını acıtacağını sanıyodur oysaki sadece kendi canı acıyacak bunu bilemiyor ama yaşıyo...eğer karşısındakini bi an hayal olarak yılmaz sanıyosa gözü açık hayal görüyo bu daha beterr kız ufak ufak sıyırıyo demektir...yani hepsi filizin şuursuzluğunu gösteriyo....
neden bukadar ortalama bakarken filizi savunuyorum çünkü yılmaz çok üzüldü ama dimdik durdu...onun sadece acısını anlayabiliyorum ama filiz acı çekerken dağılıyo ona acıyorum...bilerek hata yapmıyo çünkü...

matraka
06-12-06, 14:11
Sanırım sen sadece dudaklara odaklanmışsın.. Bence Filizin yüzündeki ifadeye de odaklasan iyi edersin.. Ben o bakışta bir kararlılık okudum.. Sanki bilinçli yapıyor.

aynen işte bu yakalamışşsın gözlerinin içine bakıyor ya onu geçtim cemde şaşırıyor ilk önce izin veriyor zaten ya bu kız herşeyi hakediyor o kadar çok sinirlendimki neyse...

devil61
böyle olması filizin hakılı bi şeyler yaptığını kabul etmemi sağlamıyor benim kusura bakmayın ben sevda deyince başka bi şey anlıyorum demekki

bencede bır anlıkta olsa olmaması gerekıyo.yılmaz fılız onu kandırdığını dusunerek ıtalyaya gıdence gıdıp baska bırısını optu mu fılızı dusunerek hayır.fılız bence yılmazıda dusunse orda sarhosta olsa ızın vermemesı gerekıyordu.bır arkadasınla omuzuna yatarak dans eder mısın?hayır.fılız bu konuda cok suclu.bırde matraka orda uzgun bır halı vardı.bence kutlama yapıyolarsada fılız uzgundur.

pinkzone
Yani anlaşıldı ki.. Filiz bize yine saç baş yolduracak.. Yani bu sahnelerden sonra.. Kesinlikle opresyon şart olur bana.. Saç ektircem.. Valla ne saç bırakır bu kız nede baş.. Akıllı olanında aklını alır bu kız..

pinkzone
06-12-06, 14:17
Valla her ne şekilde olursa olsun sarhoşta olsa.. Bir insan bu kadar yakınlaşmasına izin vermezdi.. Yani arkadaş bir yere kadar.. Bu Cemin yakınlaşması kesinlikle Filizin hatası.. Sarhoşluğunu bıraktım.. Bu kadar içi yılmazla doluyken nasıl oluyorda birisiyle bu kadar yakınlaşıyor. Filiz tokadı bassa ne fayda baştan yaptı hatayı.. Yılmazla içi doluyken başkasıyla yanyana olması bile kabul edilemez.

kursuni19
Yani anlaşıldı ki.. Filiz bize yine saç baş yolduracak.. Yani bu sahnelerden sonra.. Kesinlikle opresyon şart olur bana.. Saç ektircem.. Valla ne saç bırakır bu kız nede baş.. Akıllı olanında aklını alır bu kız..

Filiz istekli gibi görünse bile ben eminim isin icinde birsey var. Cemin oldugu yerden artik süphe etmek lazim , bence kesin cem iickisine hap falan atti, ve Filiz kiminle nerde oldugunu unuttu, yani kasacasi "ucmus" durumda filiz yani kendinde degil, Filiz bir inat ugruna böyle bir sey yapmaz, yani umarimki yapmaz yoksa filize karsi her elestirinizde arkanizdayim

matraka
bencede bır a