PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10

archshe
06-12-06, 16:26
Vallahi seneraristler bunu nasil yapcak bende bilmiyorum. Bunca olaylardan sonra, bide bu olaylarin burda sinirli kalcanida düsünmüyorum zaten, yani bunlar daha baslangiclar.

Belki tüyo dogru cikar Filiz hamile kalir, Filiz bunu ögrenmis olur ama Yilamza söyleyemez sonra yinede Yilmazla konusmaya karar verir Yilmaz yine tersler Filizi filiz birden bayilir Yilmaz hansahaneye götürür Filizi ve orda hamile oldugunu ögrenebilir

ya bide çocuğu cemden sanıp ipler tamamen koparsa..pek dinlemedikleri ve sormadıkları için birbirlerine...kendi düşüncelri genelde doğru oluyo bu ikilinin sorup da onay almaya gerek duymuyolar...

destina304
06-12-06, 16:39
Ben Filizin Aci çekmesini Istemiyorum Sadece Hatasinin Cezasini çekmeli Ama çok Fazla Değil . Filiz Her Ne Yaparsa Yapsin Bence Yilmaz Onu Affeder çünki çok Seviyo Bana Kalirsa Biz çok Aci çekcek Dşye Düşünüyoruz Ama Hiçte Belli Olmaz çünki Ben Devamli Takip Ediyorum Her Bölümde Farkli Senarist Isimleri Yaziyo Onun Için Dizide Neler Olcağini Tüyolar Olmadan Tartişmak Bence Gerekksiz çünki Biz Neler Koonuşmuştuk Bu Bölüm Için Dedik Filiz Seni Seviyorum Falan Der Bir Baktik Kizi öptü Onun Bence Filiz Sadece Yaptiği Hatadan Dolayi Cezasini çekmeli Bence Aci çekmemeli Bence Filize Verilebilcek En Bğyğk Aci Yilmazin Ona Suirat çevirmesidir

sinem*
06-12-06, 16:52
fragmanı izledim:) ve tek sözüm senaristlere artık yeter bırakın filizin yakasını :) ağlatmayın kızı ya hiç mi gülmeyecek bu kız...
cem öpmeden önce bir şey söylüyor herhalde çünkü şaşkın şaşkın bakıyordu sonra cem öpünce anlamadı önce sonra tokatı attı..iyi de oldu içim rahatladı :)
yılmazda bu bölüm cemin nasıl biri olduğunu filize söyleyecek mi bakalım...Yılmazın böyle hiç tanımıyormuş gibi davranacağı kesindi bakalım kaç bölüm böyle devam edecek
ömerde elifin mezarına gitmiyor bence evlerinin bahçesi biriyle konuşuyor feride belki özür diliyordur ya da annesi veya filizle konuşuyordur

forever_bim
06-12-06, 17:22
Sevgili arkadaşlar;

Üzerine titrediğim forumun bu hale geleceğini daha fragmanın ilk on saniyesini izlemeden anlamıştım. Beni yanıltmadınız teşekkür ederim.

Hayatta en dayanamadığım şeydir kavga kaba gürültü karşılıklı söz dalaşı. Bunu bu forumdan uzak tutmak için elimden geleni yaptım bunu siz de biliyorsunuz.

Forumda tuttuğumuz taraf ne olursa olsun saygı göstermeyi bilecek olgunluğa eriştiğimizi umuyorum. Hepimiz izlediğimizin bir hayal tasviri olduğunu idrak edecek yaştayız. Lütfen arkadaşlar gerçekte var olmayan var olması mümkün olmayan Yılmaz, Filiz, Ömer, Feride karakterleri için birbirimizi kırmaya, bayağı espriler yapıp karşımızdakini küçümsemeye, sonra da hakaret etmeye değer mi?

İnsandır yanılır tamam özür diler barışırsınız, ama ne var ki bir fragmanı yüzyılın olayı haline getirecek?

Ben sizleri diziden daha çok seviyorum ve yorum yaptığım nadir başlıklardan birisidir bu başlık. Lütfen ve lütfen yorumlarımızı yazarken iki düşünüp bir yazalım.

Daha önceden de uyarı yapmıştım. Tansiyonu yükseltmenin anlamı yok.

Aksi takdirde hiç istemediğim halde başlığı kapatmak zorunda kalacağım.

Bu başlığa moderatör olduğum 28 Eylül 2006 tarihinden itibaren hep söylediğim gibi

Saygı sevgi birlik beraberlik hoşgörü ve kardeşlikle

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

gülbeşeker
06-12-06, 17:26
kanald deki resimler gelecek bölümden mi acaba yılmazın yanında hem ahmet hem de elif var ahmet çok tatlı olmuştu

forever_bim
06-12-06, 17:28
Eylotuerk

Lütfen mesajınızda kullandığınız usluba dikkat ediniz. burası seviyeli bir forum ortamıdır.

pinkzone
06-12-06, 17:35
Öncelikle Hasan hoşgeldin..

Olayı başlatan benim mesajımdaki benzetmeden oldu.. Espiriyi ciddiye aldı arkadaşımız.. Bundan sonra espirilerimi seçerek ve özenerek yapacağım.. Ki herkes kaldıramıyor olabilir. Bu olasılığı göz önünde bulundurcam.Eğer bilmeden onu kırdıysam ve onu küçümsediysem özür dilerim. Ama isteyerek ve bilerek kimseyi küçümsemedim. Bunu aklımdan dahi geçirmedim..

Onun için bu forumda huzurlursuzluk yaratan mesajımdan ötürü I.A forumu sakinlerinden özür diliyorum.. Ve espiri mesajlarımda espri temasını az kullanmaya çalıcaşağım..

Neyse bu gergin havayı dağıtmak amacına soru sorayım bari..
1-Sizce Ömer nerede ağlıyor?
2- Feride yüzüğü nerede buluyor?
3- Filiz Yılmazı unutmak için bir anlığına mı Cemin öpmesine izin veriyor ? Evet sorularımın cevabını bekliyorum I.A sakinleri..

september_06
06-12-06, 17:39
Cevap veriyorum örtmenim;
1) Villalarının o uçsuz bucaksız bahçesinde
2) Sular akmıyordu çalışamadım örtmenim
3) Olabilir. Ama her ne olursa olsun böyle birşey yapması çok kötü. Filiz gözümden düştü.

Eylotuerk
06-12-06, 17:41
valla, ben filiz e kustum ve artik ne hali varsa gorsun keske bu diziyi hic izlemez olaydim, keske filiz yilmaz askini hic gormeseydim artik filiz benim icin bitti, her ne olursa olsun sen nsail yaklasirsin o ceme yaa????
Hem optukten sonra tokat atmak bir ise yaramaz........
YILMAZ FILIZ I SAKIN AFFETME, SAKIN!!!!!!!!surundur onu, hem filiz e soyluyorum, se cemin seni opmesine izin ver, sonra yilmaz in sucsuz oldugunu ogrenince pesinden kos yok oyle yagma!!!!!!!!
ARTIK FILIZ CI DEGILIM KUSTUM ONA EGER FILIZ LE CEMIN SAHNELERI BANA COK AGIR GELIRSE BIRAKIRIM DIZIYI, zaten imzami ve avatarimida degistirdim, yilmaz ci oldum ve oyle kalacagim artik filiz i yerden yere vuracagim, bence yilmaz da oyle yapsin.........

pinkzone
Kanal D gelecek bölüme dair fotolar var.. Fotolardan anlaşılıyorki.. Yılmaz yiğenini severken elifte var.. Ve diğer resimde ise Ömer -Filizle beraber.. Yada Cem- Filizle beraber Elifi almaya geliyor..Ceketli birisi var.. Ya Ömer yada Cem

forever_bim

Olayı başlatan benim mesajımdaki benzetmeden oldu.. Espiriyi ciddiye aldı arkadaşımız.. Bundan sonra espirilerimi seçerek ve özenerek yapacağım.. Ki herkes kaldıramıyor olabilir. Bu olasılığı göz önünde bulundurcam.Eğer bilmeden onu kırdıysam ve onu küçümsediysem özür dilerim. Ama isteyerek ve bilerek kimseyi küçümsemedim. Bunu aklımdan dahi geçirmedim..

Onun için bu forumda huzurlursuzluk yaratan mesajımdan ötürü I.A forumu sakinlerinden özür diliyorum.. Ve espiri mesajlarımda espri temasını az kullanmaya çalıcaşağım..

3- Filiz Yılmazı unutmak için bir anlığına mı Cemin öpmesine izin veriyor ? Evet sorularımın cevabını bekliyorum I.A sakinleri..

Sevgili pinkzone

Açıkçası esprini ben yanlış anlamadım ama anlamaya meyilli arkadaşlar olduğu için kırılma mümkün. Aslında özür dilenecek bir durum da degil. Neyse konu kapandı bitti gitti.

Sorularını yanıtlamayı en çok ben isterdim ama öyle keyfim kaçtı ki, Yılmaz Filiz Ömer Feride isimlerini mümkünse hafızamdan silmek istiyorum.

cemotara
06-12-06, 17:42

öncelikle daha 3 saat önce herşey çok güzeldi yine tartışıyorduk ama sorun yoktu bir geldim ortalık karışmış pinkzone espirinide çok merak ettim ne söyledinki neyse sorularını cevaplayım
1-Bence ömer kendi evlerinin bahçesinde ferideyle dertleşiyor ve sonrada ağlıyor bence bu bölümden sonra feride ömer aşkı başlayabilir
2-elifin odasında bulabilir çünkü feride elifin odası dışında hiç kimsenin odasına girmez
3-Bundan çok eminimki filiz farkına bile varmadan cem onu öpüyor zaten filiz kendine geldi ve hemen tokatı bastı

Eylotuerk
06-12-06, 17:43
Cevap veriyorum örtmenim;
1) Villalarının o uçsuz bucaksız bahçesinde
2) Sular akmıyordu çalışamadım örtmenim
3) Olabilir. Ama her ne olursa olsun böyle birşey yapması çok kötü. Filiz gözümden düştü.

Kesinlikle, benimde gozumden dustu filiz, artik nefret ediyorum ondan, nefret....
DENGESIZ KIZ......Bence kimi sevdigini bilmiyor, nerde filiz in o buyuk aski????
Hani birtek yilmaz i sevmisti, nerde?????
Megerse yalanmis sonradan yilmaz in pesinden kosmus ne fayada, o artik benim gozumdede dustu yilmaz d onu affetmesin.......

pinkzone
06-12-06, 17:44
Sorularını yanıtlamayı en çok ben isterdim ama öyle keyfim kaçtı ki, Yılmaz Filiz Ömer Feride isimlerini mümkünse hafızamdan silmek istiyorum.

:) Hafıza seni canım..

Ya Ömer o uçsuz bucaksız bahçede ağlıyor.. yada Elifin mezarında.. Ayrıca Ömer Elife tek taş pırlanta almıştı.. Fragmandaki yüzük sarı.. Ömerin parmağındaki yüzük.. Bence Ömer elini yıkarken lavobonun üzerinde unutur. Feride bulur.. Ömere gösterir.. Ömerde kızar.. Ki buna kızılacak birşey yok ya.. Herhalde kaybettim sanıyor.. Ömerin yüzüğü o.. Elifinki tek taştı.

forever_bim
06-12-06, 17:47
Sevgili Eylotuerk

Lütfen yapılan uyarıları dikkate alınız.

gülbeşeker
06-12-06, 17:47
sevgili pinkzone arkadaşımızın sorularına vevap verecek olursam bence ömer bahçede ağlıyor.Feride yüzüğü yerde bulabilir belki ömer yüzüğü çıkarıp bir yere koymuştur sonra da bi şekilde bulunduğu yerden düşmüştür filize gelince fragmanı sadece 2 defa izledim filiz o sahnede çok sarhoş olmamakla beraber aklı başında değil gibiydi yani görünüşte cemin kendisini öpmesine izin veriyor gibiydi ama bu fragmanlar yanıltıcı olabilir anlık bişey de olabilir ya da o anda yılmazın hayali gözünde canlanmıştır.Ben kendi fikrimi söyleyecek olursam yerli dizilerimizde esas kzın esas oğlandan başkasıyla öpüşmesi benim hoşuma gitmiyor umarım bu cem-filiz sahnesini unutturacak güzel filiz-yılmaz sahneleri izleriz.

sinem*
06-12-06, 17:51
pinkzonenin sorularını cevaplayayım :)
ömer bahçede ağlıyordur
feride onu elifin odasında bulmuş olabilir ya da yerde ..ama ömer niye bu kadar celallenmiş anlamadım sanki kız parmağından çekip çıkarmış :)
filiz asla böyle bir şey yapmaz :) cemin bir anı kullanmasıyla olmuş anlık bir olay

pinkzone
06-12-06, 17:52
Çok merak ediyorum..

Bu bölüm.. Ali-Sema gelmek bilmeyen test sonuçları gelcekmi.. Yani bu kadar bariz hatada olmaz ki..
Ve bu bölüm Ferideyi merak ediyorum.. Hala gitmekte geç kaldığı.. Yılmazların evine geçmiş olsun ziyaretini gerçekleştirecekmi.. ?
Kanal D sitesindeki fotolara bakarsak.. Yılmaz gelecek bölümlerde artık normal hayatına dönecek gibi.. İş hayatına aynen devam edecek gibi.. Filizin ısrarlarına rağmen baya bir süre barışmayacak gibi..

cemotara
06-12-06, 17:52
Ama cok gec basti, coook nasil boyle birseye izin verdi yaa, anlamiyorum

Arkadaşım birşeye izin verdiği yok orda dışarda cemle dertleşirken çünkü orda dansta etmiyorlar büyük ihtimalle elifin kutlaması var ve filizde bira içkilidir ve başı dönmüştür onun için handanında etkisiyle cem filizi hava için bahçeye çıkarmıştır orda filiz dertleşirkene cem birden öpüverdi sonra zaten filiz kendine geldi ve itip tokatı bastı eğer önce izin verip sonra pişman olsa orda yapamam der ve cemi iterdi tokat falan atmazdı ama cem birden öptüğü için tokatı patlattı

Eylotuerk
06-12-06, 17:56
Arkadaşım birşeye izin verdiği yok orda dışarda cemle dertleşirken çünkü orda dansta etmiyorlar büyük ihtimalle elifin kutlaması var ve filizde bira içkilidir ve başı dönmüştür onun için handanında etkisiyle cem filizi hava için bahçeye çıkarmıştır orda filiz dertleşirkene cem birden öpüverdi sonra zaten filiz kendine geldi ve itip tokatı bastı eğer önce izin verip sonra pişman olsa orda yapamam der ve cemi iterdi tokat falan atmazdı ama cem birden öptüğü için tokatı patlattı

ama filiz in ceme bukadar yaklasmasi yalnis bir kere, hem ne olursa olsun filiz in yilmaz dan baskasiyla opusmemesi gerek.....
eskiden ne kadar cok savunurdum filiz i ama artik imzamdan da belli oluyorki, filiz den nefret ediyorum!!!!!!!!!!!Artik yilmaz =ciyim, hem fragmandan cem filizi yavasca optu, filiz hemen orda itebilirdi!!!!!!!!

september_06
06-12-06, 17:57

Cemotara yapma yaaa, nasıl dans etmiyorlar. Adamın eli Filiz'in belinde nerdeyse sarmaş dolaş. Bence tekrar izle fragmanı.Hem birden olmuş bir olay değil öpme sahnesi.Kesinlikle Filiz farkında herşeyin. karşısındakinin Yılmaz değil Cem olduğunun bal gibide farkında.

forever_bim
06-12-06, 17:58
Arkadaşlar sabahtan beri aynı kısır konu tartışılıyor. Öpmüşse öptü öpmediyse öpmedi. Siz sıkılmadınız mı? Ben sıkıldım şahsen.

Eylotuerk
06-12-06, 17:58
Cemotara yapma yaaa, nasıl dans etmiyorlar. Adamın eli Filiz'in belinde nerdeyse sarmaş dolaş. Bence tekrar izle fragmanı.Hem birden olmuş bir olay değil öpme sahnesi.Kesinlikle Filiz farkında herşeyin. karşısındakinin Yılmaz değil Cem olduğunun bal gibide farkında.

Evet, bencede filiz bile bile opuyor, sonrada tokat atiyor, bence filiz kimi sevdigini bilmiyor, coook dengesiz........

pinkzone
06-12-06, 18:00
Cemetora bir görüntüde.. Sanırım.. Görüntünün havuza yansıması ile oluşmuş. Havuz başında dans ediyorlar.. Cemin eli filizin elini tutuyor yüksekte dans pozisyonunda ve Cemin eli Filizin belini sarıyor.. Filizde çok yakın.. Ve sallanıyorlar..

Eylotuerk
06-12-06, 18:00
Artik reytingler yukseldi ya bu bolumden sonra bam mdiye yere duser, kim bilir belki ilk 10 a bile zor giremeyiz........

pinkzone
06-12-06, 18:04
Arkadaşlar sabahtan beri aynı kısır konu tartışılıyor. Öpmüşse öptü öpmediyse öpmedi. Siz sıkılmadınız mı? Ben sıkıldım şahsen.

Öptü hayır öpmedi.. Bu konu uzayıp gider.. :)
Sizce bu bölüm handan ne gibi şeytanlıklar yapar.. Yüzük verme sahnesinde sanki baya şaşırmış gibiydi.. Ferideye yine olmadık laflar söyleceği açıkta.. Bu kadında evde ev kuşu oldu.. Bir kaç günlüğüne tatile gitse.. Ömer Feride aşkı start yaapcak ama.. Sayesinde başlayamadan Finish yapacaklar.. Kadın her yerde bitiyor maşallah.. :)

gülbeşeker
06-12-06, 18:04
Sonuçta filiz o sahnede çok şık ve güzel giymişti sebebini diziyi izleyince anlarız yani elifn doğum günü için o kadar şık giyer miydi acaba belki cem filize bir kıyafet almıştır o partide giymesi için o da onu kırmamış,giymiştir bu arada bana ikisi dans ediyorlarmış gibi geldi .Bu arada kanald deki resimlere bakılınca yılmazla filizin barışmasının uzun süreceği izlenimine kapılıyorum.Çünkü yılmaz artık filizi takmıyor, işten eve evden işe hayatını sürdürüyor bakalım yılmazın karşısına bir kız çıkacak mı ?

pinkzone
06-12-06, 18:08
Ya mantık hatası olmaması açısından ya Ömerin iyileşmesini kutluyorlar.. Yada Elifin doğumgününü.. Ama mantıken Elif daha ağır basıyor.. Ahmetin kutlandı.. Sıra mantık açısından Elife geliyor.. Ve o kıayfet doğumgünü için çok iddalı.. Birisi hediye etmişki giymiş.. Yada normal hayatıma döndüm gerekçesiyle filiz tarafından giyilmiş.. Yoksa bir çocuğun doğumgünü için çok iddialı.. Ayrıca kimse yok sanırım.. Gece olunca sanırım sadece Filiz cem ayakta kalıyor.. Bide handan içerden sinsice izliyordur olanları..

gülbeşeker
06-12-06, 18:10
Artik reytingler yukseldi ya bu bolumden sonra bam mdiye yere duser, kim bilir belki ilk 10 a bile zor giremeyiz........
reytinglerin bu hafta düşük geleceğini sanıyorum.Bu arada yarın tuba ve bülentin imza gününe gidecek olanlar cemin filizi öpmesi şart mıydı diye sorsalar keşke yani öpmeye yeltenirdi öpemeden filiz onu iterdi böyle olamaz mıydı acaba çok merak ediyorum senaristleri bu cem-filiz sahnesinden ötürü tebrik ediyorum, filiz karakterini gittikçe gözden düşürmek için ellerinden gelen her şeyi yapıyorlar bu son nokta bundan fazlası olamaz heralde.

forever_bim
06-12-06, 18:11
Öptü hayır öpmedi.. Bu konu uzayıp gider.. :)
Sizce bu bölüm handan ne gibi şeytanlıklar yapar.. Yüzük verme sahnesinde sanki baya şaşırmış gibiydi.. Ferideye yine olmadık laflar söyleceği açıkta.. Bu kadında evde ev kuşu oldu.. Bir kaç günlüğüne tatile gitse.. Ömer Feride aşkı start yaapcak ama.. Sayesinde başlayamadan Finish yapacaklar.. Kadın her yerde bitiyor maşallah.. :)

Ömer de bir alem zaten. Bu sezon ne hale geldiğini bir anlasam. Feride'ye esip gürler herhalde. Feride evden kaçmasa bari.

Ya sorularını yanıtlamak istiyorum.

1. Ömer bence de bahçede falan ağlıyordur. Ya şimdi yağ çekmek gibi olacak ama Sinan Tuzcu'nun ağlaması süper. Çok asil ağlıyor.

2. Ömer muhtemelen ellerini falan yıkarken sehpa üzerinde falan bırakır. Feride merak dürtüsüyle yüzüğü alır, Ömer bıraktığı yerde bulamaz dellenir.

3. Yorum yok. Bu ikiliyi anlayan zaten beri gelsin.

sinem*
06-12-06, 18:13
tekinerler sürekli ağlıyor senaristlerde baktı bunlar güzel ağlıyor her bölüm aksatmadan ağlama sahnesi yazıyorlar.:)

yılmaz filizi uyarmamış bu da belli...bakalım uyarma zahmetine katlanacak mı

pinkzone
06-12-06, 18:14
Ya farkındamısınız..Biz o malum sahneye takıldık.. Ama Cemle Yılmazın o canım karşılaşmasını es geçtik.. :)

O karşılaşmada belliki Yılmaz galip çıkıyor.. Demekki Silahın şarjörünü boşaltmış.. Yoksa o kadar emin olamazdı.. Cemin bu sahnedeki yüzünü gerçekten merak ediyorum.. Ya aynalıda olcak orda.. Yada Silahta kurşun olmayacak.. :)

pinkzone
06-12-06, 18:17
Ömer de bir alem zaten. Bu sezon ne hale geldiğini bir anlasam. Feride'ye esip gürler herhalde. Feride evden kaçmasa bari.

Ya sorularını yanıtlamak istiyorum.

1. Ömer bence de bahçede falan ağlıyordur. Ya şimdi yağ çekmek gibi olacak ama Sinan Tuzcu'nun ağlaması süper. Çok asil ağlıyor.

2. Ömer muhtemelen ellerini falan yıkarken sehpa üzerinde falan bırakır. Feride merak dürtüsüyle yüzüğü alır, Ömer bıraktığı yerde bulamaz dellenir.

3. Yorum yok. Bu ikiliyi anlayan zaten beri gelsin.

Gerçekten Sinan Tuzcu gerçekten iyi ağlıyor.. Onun sezon başındaki o ağlamasında ve o şiirini her dinlediğimde gözlerim doluyor. :) Sanırım feridenin geçmişi merak etme duygusu Ömerdede baya bir gelişcek.. Olmadık sorular sorarsa şaşmayın.. Ben nerdeyim.. felan.. :) Ve galiba bu bölümde ziyaret etmeyecek.. Sinirledim valla.

gülbeşeker
06-12-06, 18:24
tekinerler sürekli ağlıyor senaristlerde baktı bunlar güzel ağlıyor her bölüm aksatmadan ağlama sahnesi yazıyorlar.:)

yılmaz filizi uyarmamış bu da belli...bakalım uyarma zahmetine katlanacak mı

yılmaz filize çok kızgın ama cemin de psikopat olduğunun farkında yani filizin böyle bir adamın yanında kalmasına izin veremez vermemeli bu böüm değilse bile gelecek bölümde filizi uyarmalı sonuçta sevdği kadının da hayatı tehlikede.

forever_bim
06-12-06, 18:24
Gerçekten Sinan Tuzcu gerçekten iyi ağlıyor.. Onun sezon başındaki o ağlamasında ve o şiirini her dinlediğimde gözlerim doluyor. :) Sanırım feridenin geçmişi merak etme duygusu Ömerdede baya bir gelişcek.. Olmadık sorular sorarsa şaşmayın.. Ben nerdeyim.. felan.. :) Ve galiba bu bölümde ziyaret etmeyecek.. Sinirledim valla.

Aslında o cephe çok renkli olabilir de senaristlerimiz renklendirmeye niyetli mi bir anlasak. Filiz'le Cem'i dip dibe izlemektense Feride ve Ömer'i izleriz daha iyi.

Ya bu mezarlık ziyareti bence 3 vakte kadar olur ama 3 bölüm mü 3 ışık yılı mı yoksa 3 asır mı bilemiyorum.

Geçen haftalarda senaristler Ömer'i öyle bir yansıttılar ki, Ömer Elif'i hiç unutamadı, içinden atamadı zaten güzel sahnelerdi flashbackler falan iyiydi. Ama asırlardır beklediğimiz mezarlık ziyareti nerde? Çelişkiye düşülüyor işte burda. Ömer Elif'i seviyordu ona ne şüphe ama arada mezarlığa gitse incileri mi dökülecek?

Bir de benim tanıdığım Ömer şimdi Feride'den etkilenirse, Elif'e ihanet ediyorum fikrine kapılacaktır. Buyrun seyreyleylim melankoliyi.

gülbeşeker
06-12-06, 18:28
Ya farkındamısınız..Biz o malum sahneye takıldık.. Ama Cemle Yılmazın o canım karşılaşmasını es geçtik.. :)

O karşılaşmada belliki Yılmaz galip çıkıyor.. Demekki Silahın şarjörünü boşaltmış.. Yoksa o kadar emin olamazdı.. Cemin bu sahnedeki yüzünü gerçekten merak ediyorum.. Ya aynalıda olcak orda.. Yada Silahta kurşun olmayacak.. :)
bence arkadan aynalı ile salih çıkacak belki aynalı da ceme silah doğrultur cem de elindeki silahı bırakıp kaçar, korkağın teki zaten.Ya da cem yerinde kalır yılmaz da elindeki cd ile polise gider bir gece göz altında kalır ,sonrası malum.

forever_bim
06-12-06, 18:30
Bir şeyden eminim Cem olaydan yırtar. Nasıl mı? Silahı çalan adamı ortadan kaldırtarak. Böylece bir süre daha ortaya çıkmaz.

Eylotuerk
06-12-06, 18:34
Fragmani tekrar, ve takrar izledim, ve diliz in dudagi sadece cemin dudagini kenarina dokunuyor, yani tam dudak dudaga filiz in yilmaz la opustugu gibi olmuyor, ama neyse yinede kighinim filiz onu anca yilmaz onu affedince affedebilirim, tabii yilmaz cemin filiz i optugunu ogrenirse......Anca o zaman filiz+yilmaz soz vermis asklara, buyu ask falan derim ve asklarini desteklerim, anca yilmaz filiz i affedince, ve cemin filiz i optugunu bildikten sonra filiz i affederse, bendende tam destek gelir, yoksa filiz aglamis uzulmus umrumda bile degil, artik filiz e karsi cok katiyim.......

pinkzone
06-12-06, 18:35
Bir şeyden eminim Cem olaydan yırtar. Nasıl mı? Silahı çalan adamı ortadan kaldırtarak. Böylece bir süre daha ortaya çıkmaz.

Adamı içerde halledeceği kesin.. Diğer adamlar desen onlarda yurtdışında.. Yani herhalukarda yırtacak kişi Cem.. Seyireyleyin o zaman onun keyfini.. Filiz tokatı bastı ya.. Cem zanneder Naz.. Bunu naz sanan Cem daha çok bağlanır Filize.. Valla bu teori gerçekleşir gibime geliyor.

devil61
06-12-06, 18:36
Evet, bencede filiz bile bile opuyor, sonrada tokat atiyor, bence filiz kimi sevdigini bilmiyor, coook dengesiz........

arkadasım fılızı kımı sevdığını bılmıyor mu?bu opusme zaten forumdakı arkadaslarla kavga etmemıze bıle sebep oldu.anladım fılızden nefret edebılırsınde fılızın yılmazı sevdığı ve baska kımseyı sevmeyeceğı zaten bellı.

gülbeşeker
06-12-06, 18:37
belli ki cemin foyasının ortaya çıkmasına daha var acaba bu ihale işinde de cem kendini kurtaracak bir yol bulur mu?En azından bu ihale meselesi ortaya çıktığında cemin ne kadar güvenilmez birisi olduğunu anlayacaklardır heralde.

devil61
06-12-06, 18:40
belli ki cemin foyasının ortaya çıkmasına daha var acaba bu ihale işinde de cem kendini kurtaracak bir yol bulur mu?En azından bu ihale meselesi ortaya çıktığında cemin ne kadar güvenilmez birisi olduğunu anlayacaklardır heralde.

bence ıhale ısınden sonra cemın maskesı dusecek cemın arkadasının sımdı ımzası var uzerınde yanı zararın yarısını o vermesı lazım.ama odlek bır tıp olduğundan ıhale cozulunce konusacakır.arkadaslar ne olur fılız optu opmedı konusunu kapatalım bugunden berı onu konusuyoruz.

gülbeşeker
06-12-06, 18:41
Peki sizce filiz o zamn ne yapar, sizce???

filizn bu olaydan sonra cemden uzak tutması gerektğini düşünüyorum ama filiz karakteri beni zaman zaman hayal kırıklığına uğratıyor artık ondan ummadığım davranışları da bekliyorum.

devil61
06-12-06, 18:43
arkadaslar sızce fılız meyhaneye gırecek mı?

bence gırmeyecek o anda yılmazla mualla sarıldığında muallanın ona soyledığı sozlerı hatırlar ve gıder dıye dusnuyorum.ama ısallah yılmaz fılızı gorur ama pek sanmıyorum.

cemotara
06-12-06, 18:43
şu cuma gelsede izlesek artık çok merak ediyorum neler olacak ama filiz için kötü günler başlıyor yılmaza kolay kolay affetmiyecek bari filizi cemin ellerine bırakmasa yoksa filizi mahvedecek ve son olarak kim kimden nefret ederse etsin kimkimi asarsa assın hiç önemli değil ben sonuna kadar filizi destekliyorum en çok sevdiğim karakterde filiz hataları varda ve bende yeri geldiğinde eleştiriyorum eleştirecemde sizin yaptığınız gibi yerden yere vurmayacam ve sonuna kadar ne olursa olsun filizi destekliyorum ve onu çok seviyorum çünkü ben bu diziyi baştan sona izledim ve filizin nasıl biri olduğunu,yılmazın nasıl biri olduğunu,ömerin nasıl biri olduğunu biliyorum onun için filizi destekliyorum

gülbeşeker
06-12-06, 18:44
bir de halit var bu halit de yalan ifade verdği anlaşılınca nolucak cem o da konuşu korkusuyla onu da öldürtmesin bence iş fatihte bitiyor kapının arkasından cemle halitin konuşmalarını boşuna duymadı.

Eylotuerk
06-12-06, 18:45
arkadasım fılızı kımı sevdığını bılmıyor mu?bu opusme zaten forumdakı arkadaslarla kavga etmemıze bıle sebep oldu.anladım fılızden nefret edebılırsınde fılızın yılmazı sevdığı ve baska kımseyı sevmeyeceğı zaten bellı.

Bence kendi bile bilmiyor, hem tamam tam olarak opusmus sayilmiyorlarm, cunku filiz in dudaga sadeced cemin dudaginin kenarina dokunuyor, ama olsun, niye bu kadar yaklasti ceme???
niye bu kadar samimi dans ettile????
niye cem ona yaklasirken tokati o zamn basmadi?????
Niye, niye, niye, bu kadar cabuk mu unuttu yilmazimi????
Sevgisi bu kadar miydi?????
Buna simdi ne denir?????
Dengesizlik, hemen bir psikologa gorunsun bence, ve cem -pes etmeyecektir, ne belli cem ona sevgilim olur musun dese, filiz in hayir diyecegi ne malum/???
Hem MERAK ETTIGIM BIR KONU YILMAZ BUNU OGRENECEK MI, OGRENIRSE NE OLUR??????????

devil61
06-12-06, 18:45
filizn bu olaydan sonra cemden uzak tutması gerektğini düşünüyorum ama filiz karakteri beni zaman zaman hayal kırıklığına uğratıyor artık ondan ummadığım davranışları da bekliyorum.

fılız cok hatalar yaptı.bu bolumde yapıyor bnm hıcbır arkadasım dans ederken omzuma yatmaz ama orda fılız ne dusnuyor ne halde onuda ızleyıp yorum yapmak lazım.ama sızde goreceksınızkı fılız bundan sonra hatalarından ders cıkarmaya baslıyack.yılmazın fılızı kolay kolay affedeceğini sanmıyorum.fılızın yapmıs olduğu hatalar yuzunden fılız hakkındakı dusuncelerınız değişmis ama bırazda fılızın yerıne kendımızı koyup dusunelım.

devil61
06-12-06, 18:48
Bence kendi bile bilmiyor, hem tamam tam olarak opusmus sayilmiyorlarm, cunku filiz in dudaga sadeced cemin dudaginin kenarina dokunuyor, ama olsun, niye bu kadar yaklasti ceme???
niye bu kadar samimi dans ettile????
niye cem ona yaklasirken tokati o zamn basmadi?????
Niye, niye, niye, bu kadar cabuk mu unuttu yilmazimi????
Sevgisi bu kadar miydi?????
Buna simdi ne denir?????
Dengesizlik, hemen bir psikologa gorunsun bence, ve cem -pes etmeyecektir, ne belli cem ona sevgilim olur musun dese, filiz in hayir diyecegi ne malum/???
Hem MERAK ETTIGIM BIR KONU YILMAZ BUNU OGRENECEK MI, OGRENIRSE NE OLUR??????????

fılızın zaten ceme yakınlasması konusunda haklısın.orda hangı duygular ıcındeydı ne dusunuyodu ızlemem lazım.yılmazı tabıkıde unutmadı.fılız zaten bu aralar cok gereksız hatalar yapıyor ama bu yılmaza olan sevgısını asla değiştırmez.yanı fılız ıstesede yılmazı unutamaz.

gülbeşeker
06-12-06, 18:48
arkadaslar sızce fılız meyhaneye gırecek mı?

bence gırmeyecek o anda yılmazla mualla sarıldığında muallanın ona soyledığı sozlerı hatırlar ve gıder dıye dusnuyorum.ama ısallah yılmaz fılızı gorur ama pek sanmıyorum.
bence de girmez zaten şiirde ne diyor sen dostlarla mutlu ol ben uzakta kalayım mı o tarzda bişey söylüyor büyük konuşma gelecek bölümde olur.Umarım bu konuşmada yılmaz filizi cemden uzak kalması konusunda uyarır.

Eylotuerk
06-12-06, 18:49
fılız cok hatalar yaptı.bu bolumde yapıyor bnm hıcbır arkadasım dans ederken omzuma yatmaz ama orda fılız ne dusnuyor ne halde onuda ızleyıp yorum yapmak lazım.ama sızde goreceksınızkı fılız bundan sonra hatalarından ders cıkarmaya baslıyack.yılmazın fılızı kolay kolay affedeceğini sanmıyorum.fılızın yapmıs olduğu hatalar yuzunden fılız hakkındakı dusuncelerınız değişmis ama bırazda fılızın yerıne kendımızı koyup dusunelım.

Valla ben filiz in yerinde olsam birinin bana bu kadar yaklasmasina hayatta izin vermezdim, ve eger hizli bir sekilde opseydi basardim tekmeyi tokadi, ve ustune tukururdum!!!!!!!!Cunku asil sevdigi yilmaz!!!!!!!!Yoksa degil mi???

devil61
06-12-06, 18:50
Ya, merak ediyorum acaba aranizda hala filiz+yilmaz askini destekleyen var mi????

ben varım.fılız yılmaz askı ıcın ızlıyorum zaten dızıyı.fılızın yaptığı hatalar yuzunden ınandırıcılığını sızde kaybetmesı doğal suan olaylara olumsuz bakıyorsun gıbıme geldı eylotuerk.bundan sonra fılız yılmaz askını desteklememene dıyecek sozum yok ama ılerleyen bolumlerde fılıze hakvereceksın.ama cemle yakınlasması konusunda sonuna kadar haklısın.bence olmaması gerekn bır sahneydı.

Eylotuerk
06-12-06, 18:50
Size bir soru, sizce yilmaz cemion filiz i optugunu duyacak mi???
Duyarsa ne olur????

madd1
06-12-06, 18:52
okadar güzel yorumlari yazmissinizki birde ben biraz tuz atayim dedim.

bana kalirsa yilmaz filizi 4-5 bölüm kadar affetmeyecek cünkü cemin bir plani var daha, avukatina ne dedi mesela Tekiner ailesi herseyini kaybedince ortaya kendisi cikacak ve Tekiner ailesini kurtaracak ve bunun olacagina 100% eminim cünkü bunlar dizide söylenen bos laflar degil ve ilerlerdeki bölümlerde filiz ve cem yakinlasmasi olacak sadece bu 53.bölümünde filiz cemin ona ilgi duydugunu anlayacak baktiki yilmazdan artik ilgi yok oda yavas yavas ilerlerdeki bölümlerde ceme yaklasacagini düsünüyorum. Tabi ilerlerde filiz+yilmaz beraberligi olacak.

devil61
06-12-06, 18:52
Valla ben filiz in yerinde olsam birinin bana bu kadar yaklasmasina hayatta izin vermezdim, ve eger hizli bir sekilde opseydi basardim tekmeyi tokadi, ve ustune tukururdum!!!!!!!!Cunku asil sevdigi yilmaz!!!!!!!!Yoksa degil mi???

arkadasım zaten fılızınde mıdesı bulanıyo cem mı onu opuyo fılızde ızın mı verıyo fılızın ızın vereceğını sanmam cunku bundan sonra gerı donusu olmaz surat ıfadesınden bellı.bu opme ısını bırakalım.cok sıktı ya.keske boyle bır sahne olmasaydı forumda gerılmezdı.

pinkzone
06-12-06, 18:53
Filiz ilk başta Yılmazın ailesi ile mutlu olduğunu görür.. Ama şansını denemeden de edemez.. Filiz meyhanede içeri giremeyecek.. Şirkette karşılşacaklar.. Yılmaz onu görür.. Orda konuşma olmuş.. Ve ondan sonrasını kesmişler.. Orda knouşma geçmiş gibi bir hisse kapıldım. Filiz ısrar yapacak olmazsa diretmeyecek. Hamile olduğunu öğrenince işin seyri değişcek.. Aman ikinci bir çocuk aldırma vakasıylada karşılaşmayalımda..

devil61
06-12-06, 18:53
Duyarsa ne olur????

ısallah duymaz.duyarsa vay fılızın halıne ve fılıze orda ne soylerse haklıdır takı cem fılızı zorla optuyse.

gülbeşeker
06-12-06, 18:54
Ya, merak ediyorum acaba aranizda hala filiz+yilmaz askini destekleyen var mi????
ben hala destekliyorum ama gerçek şu ki bu fragman sayesinde filizden soğudum yani bugüne kadar filize o kadar kızmadım ama bu son sahnede ceme izin vermesi büyük hata ister dudağının yarısı değsin, ister tamamı böyle bir temas olmamalıydı dedğim gibi bölümü izleyince belki daha farklı düşünürüm bilmiyorum ama şu anda böyle düşünüyorum umarım filizi yine eskisi kadar çok severim.

Eylotuerk
06-12-06, 18:57
arkadasım zaten fılızınde mıdesı bulanıyo cem mı onu opuyo fılızde ızın mı verıyo fılızın ızın vereceğını sanmam cunku bundan sonra gerı donusu olmaz surat ıfadesınden bellı.bu opme ısını bırakalım.cok sıktı ya.keske boyle bır sahne olmasaydı forumda gerılmezdı.

Senaristler, iyice sacmaladi, iyi bari filiz min dudagin sadece cemin dudagini ucuna degiyor, yani dudak dudaga opusmuyorlar(filiz+yilmaz gibi) zaten filiz in tiksinmesi gerekirdi zaten!!!!!!!!

gülbeşeker
06-12-06, 18:57
Duyarsa ne olur????
bence duymaz sanmıyorum ha bir gün yılmaz cemle filizi sarılırken görüp çok sinirlenip üzülebilir ama bu olaydan haberi olmaz.

ihlamurlarfanatigi
06-12-06, 18:59
Eylotuerk,

ben hala destekliyorum filiz yilmaz askini. bende filizden beklemezdim ama filiz sarhos ve zaten isteyerek cemi öptügünde eminim eh ozaman niye desteklemeyimki ;). bu kesinlikle benim fikrimdir yani yanlis anlasilmasin. ama tabii bende filize kizdim kizmadim degil ama gercekten isteyerek yapmadiginda biliyorum ama ne olursa olsun yinede yapmamasi lazim. eh iste alko denen illet insani ne hallere düsürüyor görüyoruz.

first lady
06-12-06, 19:00
fragmanı izledim ama keşke izlemeseydim ya filize çok kızdım.ben geçen hafta bile bukadar kızmamıştım çünkü bisürü delil vardı yılmaz aleyhine bende olsam inanırdım ama bu hafta yaptığı çok büyük hatta.inşallah yılmaz duymaz ya.çünkü hata bu sefer filizde.bi kadın helede filiz gibi akıllı bi kadın hemen anlar bi erkeğin hislerini.filiz cemi uzak tutacağına yakınlık gösterdi ve öpüşmeye kadar gitti iş.şimdi yılmaz duysa hayatta affetmez filizi.al sana daha büyük dert.yılmaz hemen affetsin istiyodum ama şimdi kararsız kaldım.tabiki yılmaz&filiz aşkını destekliyorum ama filizin biraz burnu sürtsün:img-yes:

devil61
06-12-06, 19:00
Senaristler, iyice sacmaladi, iyi bari filiz min dudagin sadece cemin dudagini ucuna degiyor, yani dudak dudaga opusmuyorlar(filiz+yilmaz gibi) zaten filiz in tiksinmesi gerekirdi zaten!!!!!!!!

ben eğer fılız ısteyerek opmusse dudağının kenarı bıle değdıyse opusmus sayarım.ama fılıze guvenıyorum fılızı cem zorla opmustur.bu sahneyı nıye yazdılar orasını anlamadım.yazmasalardı bır eksıklık olur muydu?hayır hatta artısı bıle olurdu bızım.ıcın bırbırımızı kırmazdık.

pinkzone
06-12-06, 19:01
Merak ediyorum, bulent abi ne demistir bu ise, belkide dublor kullanildi????

abartma bence.. Küçük bir sahne için.. Dublörmü kullanılır.. Tabi de sahnede olsa kıskanmıştır.. :) Ama profesyoneller onlar.. Anlayışla karşılamışlardır. :) Dublör kullanılmaz o sahne için.. Araba patlarsa biri binadan atlarsa dublör kullanılır.. :) Dizi bu film değil ki. :)

secoms
06-12-06, 19:05

arkadasım bu nasıl bi yorum yaaa...yok filiz kimi sevdigini bilmiyor falan da filan anlamıs değilim ... ben cok mantıklı bulamadım bu yorumu ....

forever_bim
06-12-06, 19:08
Açıklamayı Pinkzone yapmış ama sanırım günde 3 uyarı almadan rahat etmek yok. Arkadaşlar bilmiyorum kelime anlamını biliyor musunuz ama oyunuculuk profesyonellik gerektiren bir meslektir. Yeri gelir kavgalı olduğunuz biriyle sevişme sahnesi çekersiniz. Senaryo ne gerektirirse o oynanır.

İŞ BAŞKA ÖZEL HAYAT BAŞKADIR. Bunun ayırdına varmanız temennisi ile.

devil61
06-12-06, 19:08
arkadasım bu nasıl bi yorum yaaa...yok filiz kimi sevdigini bilmiyor falan da filan anlamıs değilim ... ben cok mantıklı bulamadım bu yorumu ....

ıkımızde trabzonluyuz ya goruyomusun kan kanı cekermıs aynen bende cevap verdım.arkadasa fılız nasıl kımı sevdığını bılmez.daha yılmazı sevdığını nasıl bellı edecek anlamıyorum.

gülbeşeker
06-12-06, 19:12
ben eğer fılız ısteyerek opmusse dudağının kenarı bıle değdıyse opusmus sayarım.ama fılıze guvenıyorum fılızı cem zorla opmustur.bu sahneyı nıye yazdılar orasını anlamadım.yazmasalardı bır eksıklık olur muydu?hayır hatta artısı bıle olurdu bızım.ıcın bırbırımızı kırmazdık.devil61 arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum bu sahne olmasaydı dizi batar mıydı?Senaristler de bir yerden sonra ne yapıcaklarını şaşırdılar bu sezonda en çok filiz karakteri üzerinde oynadılar neyse umarım bundan sonra çok fazla hata yapmaz hataları yılmazdan bekliyorum sırf filizle bağlarını kopardı diye onun hayatının tehlikede olduğunu bile bile cem konusunda uyarmazsa işte bu da yılmazın büyük bir hatası olur bence.

devil61
06-12-06, 19:13
eylotuerk!!!

off uzttıkca uzatıyorsunuz bu opusme sahnesını.sıkıldım artık ben sahsen bu konunun konusulmasına ne alakası var cmlen dans ettı yakınlastı dye yılmazı sevmıyo mu?evet yakınlasmaması gerekıyordu olan oldu bır kere!fılızın askınada ınanmıyorsan daha kımın askına ınanacaksın.

pinkzone
06-12-06, 19:14
Yılmaz uyarmazsa.. En az Filiz kadar onada kızarım eleştiririm.. Ama iki olaydada karşılaştırma gerekirse.. Filizin öpüşme sahnesi daha çok ağır basar.. Ama Yılmaz kesinlikle uyarmalı.. Uyarmazsa zaten Yılmaz Yılmaz olmaktan çıkmış demektir.

Eylotuerk
06-12-06, 19:14
ıkımızde trabzonluyuz ya goruyomusun kan kanı cekermıs aynen bende cevap verdım.arkadasa fılız nasıl kımı sevdığını bılmez.daha yılmazı sevdığını nasıl bellı edecek anlamıyorum.

Ama, iste orda filiz de ceme o kadar yakin durmamaliydi, ve belkide o zaman cem onu opmeye cesaret etmezdi.....
Onun icin filiz in hareketleri hic hosuma gitmiyor, yani dans etmeleri falan fiiz cemin omzunda, yani kestirmiyor mu, cemin onu opecegini???
Hem hangi arkadaslar bu kadar yakin olur anlamis degilim.....

devil61
06-12-06, 19:15
devil61 arkadaşım sana kesinlikle katılıyorum bu sahne olmasaydı dizi batar mıydı?Senaristler de bir yerden sonra ne yapıcaklarını şaşırdılar bu sezonda en çok filiz karakteri üzerinde oynadılar neyse umarım bundan sonra çok fazla hata yapmaz hataları yılmazdan bekliyorum sırf filizle bağlarını kopardı diye onun hayatının tehlikede olduğunu bile bile cem konusunda uyarmazsa işte bu da yılmazın büyük bir hatası olur bence.

evet bence ne olursa olsun yılmaz fılızı uyarmalıdır.fılız emın olkı ılerleyen bolumlerde hatalarından bırer bırer ders cıkaracak.bırde omer ferıdeye ne olursa olsun bu kadar kızmamalıydı.bu sene omer-fılız uzerınde cok oynama yaptılar.

devil61
06-12-06, 19:16
Ama, iste orda filiz de ceme o kadar yakin durmamaliydi, ve belkide o zaman cem onu opmeye cesaret etmezdi.....
Onun icin filiz in hareketleri hic hosuma gitmiyor, yani dans etmeleri falan fiiz cemin omzunda, yani kestirmiyor mu, cemin onu opecegini???
Hem hangi arkadaslar bu kadar yakin olur anlamis degilim.....

fılız orda sarhos olmasa cemı kendıne yakınlastırmaz.evet fılızın cemle yakınlasması doğru değil.bakalım ama nasıl bır durumda.alkol bu sısede durduğu gıbı durmuyorkı!nıye ıcerler bunu anlamam.

pinkzone
06-12-06, 19:16
evet bence ne olursa olsun yılmaz fılızı uyarmalıdır.fılız emın olkı ılerleyen bolumlerde hatalarından bırer bırer ders cıkaracak.bırde omer ferıdeye ne olursa olsun bu kadar kızmamalıydı.bu sene omer-fılız uzerınde cok oynama yaptılar.

Dimi kızın yaklaşacağıda varsada Ömerin sırf bu tepkisinden yaklaşamayacağa benzer.. Kızı baştan korkuttu.. Isınsın bakalım nasıl ısıncaksa aralarındaki ilişki..

forever_bim
06-12-06, 19:18
Arkadaşlar sanırım başka konuda konuşmanın vakti geldi. Hakikaten daraldım. Pinkzone denedi konuyu çevirmeyi ama kısa süreli etkili oldu.

Sevgili secoms;

Önceki yorumlarında hakkımı teslimetmişsin. Ömer'in hatalarını görüp yazıyorum ben de. Zaten en büyük hatası da Elif'e sahip çıkmaması dört yıl boyunca. İş hayatı inanın hiç takıldığım bir nokta değil. O kısım da abartılı yazılmış zaten. Ömer her koşulda hata yapar başkaları toparlar. Amma da gerçekçi (???) senaryo.

secoms
06-12-06, 19:18
fılız orda sarhos olmasa cemı kendıne yakınlastırmaz.evet fılızın cemle yakınlasması doğru değil.bakalım ama nasıl bır durumda.alkol bu sısede durduğu gıbı durmuyorkı!nıye ıcerler bunu anlamam.

walla hemsehrim bilgilendirmek için söylüyorumm... :):) insanı cesaretlendiriyo ... bende ilk ilanı askımı içtikten sonra yapmıstım.. ama orda sarhos değildim.. kız arkadasım öle zannetmişti ama :img-hyste

devil61
06-12-06, 19:19
Dimi kızın yaklaşacağıda varsada Ömerin sırf bu tepkisinden yaklaşamayacağa benzer.. Kızı baştan korkuttu.. Isınsın bakalım nasıl ısıncaksa aralarındaki ilişki..

omer sonradan ozur dılemesını bılır.omer ınsanın kalbı nasıl kazanılır ıyı bılıyor.nasılkı fılızle kusunce kalbını kazanmıstı ferıdenınde kazanır.nasıl elıfe bağırdı cağırıdı sonra gonlunu almayı bıldı ferıdenınde alır.

matraka
06-12-06, 19:21
pinkzone dönmüşsün benim gelişmelerden haberim yok tabi bi okuyimde dönerim foruma hala konuyu bağlayamamışsınız bir yere ben bağlarım şimdi sen merak etme:)filiz cemi isteyerek öpmüştür konuda kapanmıştır :)

gülbeşeker
06-12-06, 19:23
belli olmaz pinkzone belki ömerin bu tavrı ve akabinde gelen bir özür sayesinde ömer ve feride daha çok konuşmaya birbirleriyle dertleşmeye başlarlar bunun sonucunda da arlarında birtakım özel duygular gelişebilir.

forever_bim
06-12-06, 19:23
Mertzaten Filiz'le Ömer'i çamaşır makinasına çevirdiler dön babam dön. Ya hakikaten çok gerçeklikten uzak bir senaryo söz konusu.

devil61
06-12-06, 19:25
pinkzone dönmüşsün benim gelişmelerden haberim yok tabi bi okuyimde dönerim foruma hala konuyu bağlayamamışsınız bir yere ben bağlarım şimdi sen merak etme:)filiz cemi isteyerek öpmüştür konuda kapanmıştır :)

geldın gene ortalığ bırbırıne katacağa benzıyosun.fılız cemı ısteyerek opmus.:img-hyste ama cem fılızı ıstemeyerek optuyse o zaman bakalım bu soyledıklerınızı nasıl kapatacaksınız.fılızın sucu ceme orda cok yakın davranması

secoms
06-12-06, 19:26
Eylotuerk arkadasımın düştüğü duruma be gecen hafta düşmüstüm... acıkcası biraz anlayabiliyorum ... ama cok iddalı ve cok sert acıklamalarda bulunmussun ...hele bazılarına hiç anlam veremedim ki bunu belirttim zatenn...
bir de bazı arkadaslar hata yapma sırası yılmaz da gibilerinden bir seyler dediler... bende şimdi bunun nereye kadar gideceğini merak ediyorum ... entrika savasına döndü... Bir de söyle bir soru sormak istiyorum...

Sizce IA basından beri yılmaz ve filiz arasındaki bu asktan bahsetseydi bu kadar tutulurmuydu? bence hayır senaristlerin artık bir seyler yapma zamanı geldi diye düşünüyorumm... baksanıza dizinin en iyi oyuncusu sinan tuzcu kac bölümdür ortalıkta yok... hayır madem öyle neden ok adar para veriyorsunuz bu adama:img-hyste

forever_bim
06-12-06, 19:33
Matraka;

Dört saat on dakikada toplayabildim forumu, merve sakinleşti, mert sakinleşti, pinkzone yanlış anlaşılmasını düzeltti, eylotuerk sakinleşti, ne olur devam ettirme. İçinde bana karşı en ufak bir saygı kırıntısı varsa. Foruma kilit takmak istemiyorum ama beni zorluyorsunuz.

gülbeşeker
06-12-06, 19:33
Eylotuerk arkadasımın düştüğü duruma be gecen hafta düşmüstüm... acıkcası biraz anlayabiliyorum ... ama cok iddalı ve cok sert acıklamalarda bulunmussun ...hele bazılarına hiç anlam veremedim ki bunu belirttim zatenn...
bir de bazı arkadaslar hata yapma sırası yılmaz da gibilerinden bir seyler dediler... bende şimdi bunun nereye kadar gideceğini merak ediyorum ... entrika savasına döndü... Bir de söyle bir soru sormak istiyorum...

Sizce IA basından beri yılmaz ve filiz arasındaki bu asktan bahsetseydi bu kadar tutulurmuydu? bence hayır senaristlerin artık bir seyler yapma zamanı geldi diye düşünüyorumm... baksanıza dizinin en iyi oyuncusu sinan tuzcu kac bölümdür ortalıkta yok... hayır madem öyle neden ok adar para veriyorsunuz bu adama:img-hyste

bu bölümün ömerin daha çok görüneceğini sanıyorum şu sıralar hamlet adlı tiyatro oyunun provaları yüzünden yoğun olduğu için bir kaç bölüm rolü azalmış olabilr ama bu geçici bişey bence.Bu arada imza gününe sen mi gidecektin secoms?

matraka
06-12-06, 19:35

yorumlardan seçmeler devam ediyor o kadar içen biri bana tazı gibi nasıl kaçabiliyor biri izah edermi lütfen edemez öyle çok sarhoş en azından bence ne yaptığının farkında seni filiz filiz

secoms
06-12-06, 19:36
bu bölümün ömerin daha çok görüneceğini sanıyorum şu sıralar hamlet adlı tiyatro oyunun provaları yüzünden yoğun olduğu için bir kaç bölüm rolü azalmış olabilr ama bu geçici bişey bence.Bu arada imza gününe sen mi gidecektin secoms?

evet kalkabilirsem :img-blush kesin gidecem ... kacırmam wala ...arkadastan foto makineside aldım ki kaliteli fotolar cekeyim diyee....
Bu arada sinan tuzcunun oyunu gösterime girince kesin haber verin ben kesin gidecem ....bu adamı seviyorummm..

matraka
06-12-06, 19:37
Matraka;

Dört saat on dakikada toplayabildim forumu, merve sakinleşti, mert sakinleşti, pinkzone yanlış anlaşılmasını düzeltti, eylotuerk sakinleşti, ne olur devam ettirme. İçinde bana karşı en ufak bir saygı kırıntısı varsa. Foruma kilit takmak istemiyorum ama beni zorluyorsunuz.

ne olduki kişisel bir polimik yok ortada kimseye hakarette edilmiyor burda gördüğümüz yorumları yazıyoruz değilmi arkadaşlar cevap versenize dilinizimi yuttunuz senin işini zorlaştırmak istemem seni severim ama gördüğümüzüde yazamassak olmaz ama birine hakaret edersem beni uyarırsın olurmu bi zahmet

Eylotuerk
06-12-06, 19:37
evt oyorumun bi kismi sanaydii...ozaman sahtelik oynama ve icindekini soyle...filiz yilmaz soz vermis asklara na neoldu ne cabuk satabiliyorsun onlari....istersen filizden nefret ediyorumu cikart da imzanda cemden nefret ediyorum yaz...resimlere iyi bakk.

Imzam i degistirdim zaten pismanda oldum, ama anlatamam ya kan nasilda beynime fiskirdi oyle yya, ayrica matraka kafami topladim ve soyluyorum:
FILIZ CEMI ISTEYEREK OPMEDI, CCEMI SEVMIYOR, VE FOTOLARDAN BELLI OLUYOR KI ONDAN TIKSINIYOR.......
|Senaristler bunu telafi etmek icin bol bol filiz+yilmaz opusme sahnesi ve guzel sahneler yazmalari gerekecek......

devil61
06-12-06, 19:38
yorumlardan seçmeler devam ediyor o kadar içen biri bana tazı gibi nasıl kaçabiliyor biri izah edermi lütfen edemez öyle çok sarhoş en azından bence ne yaptığının farkında seni filiz filiz

sarhos olmak demek ayakta duramamak demek değildır bnm dayım ne kadar ıcerse ıcsın etkılenmıyor ayakta dımdık durup yuruyebılıyor.fılızde o an ayılmıstır ınsanı sok sarhosluktan bırazcık cakır keyfe dondurur.

forever_bim
06-12-06, 19:39
Matraka;

Arkadaşlar okudunuz umarım bunu genel ricamdır, lütfen forumu kuralına uygun kullanınız.

devil61
06-12-06, 19:40
Imzam i degistirdim zaten pismanda oldum, ama anlatamam ya kan nasilda beynime fiskirdi oyle yya, ayrica matraka kafami topladim ve soyluyorum:
FILIZ CEMI ISTEYEREK OPMEDI, CCEMI SEVMIYOR, VE FOTOLARDAN BELLI OLUYOR KI ONDAN TIKSINIYOR.......
|Senaristler bunu telafi etmek icin bol bol filiz+yilmaz opusme sahnesi ve guzel sahneler yazmalari gerekecek......

senı anlıyorum.o sahneyı ılk ben gorduğumde mıdem alt ust oldu.fılıze o kadar sınırlendım kı yılmaz fılıze demıstı gormk ıstedığın gıbı gorursun olaylar fılız!bızım forumdakı arkadaslarımız fılızın cemı optuğunu gormek ıstıyor:img-wink: ama bu olmayacak.

matraka
06-12-06, 19:41
burda zamanında nasıl tartışmalar yaşanmış neler söylenmiş ben Allah a şükür kimseye hakaret etmedim kimseylede kişisel bir problemim yok bir daha açıklama yapmak istemiyorum şahsi olarak

seni üzmemeye gayeret ederim ama elimden ne kadar gelir bilemiyorum

saygılarımla

gülbeşeker
06-12-06, 19:41
evet kalkabilirsem :img-blush kesin gidecem ... kacırmam wala ...arkadastan foto makineside aldım ki kaliteli fotolar cekeyim diyee....
Bu arada sinan tuzcunun oyunu gösterime girince kesin haber verin ben kesin gidecem ....bu adamı seviyorummm..

ne sorular sorucağını düşündün değil mi?Sanırım bu imza gününden ziyade soru-cevap şeklinde olucakmış gibi geliyor bana inşallah söylenildği gibi sıcakkanlıdırlar.Bu arada ömerin oyunu yanılmıyorsam ocakta başlıcak.

forever_bim
06-12-06, 19:42
ne olduki kişisel bir polimik yok ortada kimseye hakarette edilmiyor burda gördüğümüz yorumları yazıyoruz değilmi arkadaşlar cevap versenize dilinizimi yuttunuz senin işini zorlaştırmak istemem seni severim ama gördüğümüzüde yazamassak olmaz ama birine hakaret edersem beni uyarırsın olurmu bi zahmet

Matraka sen gittikten sonra da bir sürü artçıl sarsıntı yaşadık. O yüzden temkinli davranmak zorundayım. Merve alınabiliyor. Herkesin yapısı bir değildir. Seninle tartışma yapısı uyan arkadaşlarınla tartış. Lütfen.

matraka
06-12-06, 19:43
sarhos olmak demek ayakta duramamak demek değildır bnm dayım ne kadar ıcerse ıcsın etkılenmıyor ayakta dımdık durup yuruyebılıyor.fılızde o an ayılmıstır ınsanı sok sarhosluktan bırazcık cakır keyfe dondurur.

yani inasanın koşmasına engel değil diyordun ben yürümekten bahsetmiyorum ama ben ısrarla beklicem bu tarz polimiklere girmicem ama benim dediğim çıkarsa beni kimse durduramaz sevgili modum hariç hatırlatim

matraka
06-12-06, 19:45
merveciğim cevap vermeyeceğim seni ne kadar sevsemde cevap vermiyeceğim benim ne dşündüğümü zaten biliyorsun değilmi tamam sen haklısın cem filizi öpmüştür tamam mı yeterli sanırım

gülbeşeker
06-12-06, 19:49
bence filiz cemle olan o sahnede ne o kadar çok masum ne de o kadar çok suçlu içkili olduğu kesin ama körkütük sarhoş değil kızın zaten bu aralar kafası karışık birazcık içki bile onu gereğinden fazla etkilemiş olabilir.

forever_bim
06-12-06, 19:51
Tüm arkadaşlarımdan ricamdır:

Belki Cem Filiz'i öpmüştür ya da Filiz Cem'i. Lütfen diziyi izleyene kadar herkes inandığını bilmekle yetinsin. Farklı konulardan konuşun. Tartışmayı daha da fazla uzatmayın. Diziden sonra bu konuyu kuralına uygun tartışırız zaten.

matraka
06-12-06, 19:53
bence filiz cemle olan o sahnede ne o kadar çok masum ne de o kadar çok suçlu içkili olduğu kesin ama körkütük sarhoş değil kızın zaten bu aralar kafası karışık birazcık içki bile onu gereğinden fazla etkilemiş olabilir.

ne güzel bi yorum yani dengeli bi yorum geliyor geliyor mesele gene buraya geliyor arkadaşlar öpücük meselesi hariç konuşalım olurmu valla dayanamıyorum böyle masum yorum okumaya devam edemicem sonra

matraka
06-12-06, 19:55

Belki Cem Filiz'i öpmüştür ya da Filiz Cem'i. Lütfen diziyi izleyene kadar herkes inandığını bilmekle yetinsin. Farklı konulardan konuşun. Tartışmayı daha da fazla uzatmayın. Diziden sonra bu konuyu kuralına uygun tartışırız zaten.

sana bi şey söylimmi sevgili modum gene terettütde olanlar çıkarsa hiç şaşırma olurmu ben özellikle diziden sonra gelmiyeceğim sabah gelicem özellikle diziden sonra hakimiyeti kaybederim rahatlamam lazım yani

61MERVE61
06-12-06, 19:56

Tamam forevercigim ben zaten dedigimin arkasindayim ve fikrim hic degismiyecek.....diziyi izleyene kadar agzimdan filiz cem sahnelerini konusmiyacagim.....aksi taktirde birisiinin yorumlarinada cevap yazmayacagim..bugun forume veda ediyordum inan cok uzulmustum mert sagolsun suan kucuk bir kizginligim kalmadi..........FILIZ cem Bitsin Yilmaz FILIZ konusulsun.....ne olucak acaba
bende cem filiz hakkinda bu noktayi koyuyorum.

secoms
06-12-06, 20:03
arkadaslar ben baska bir konuya deginmek istiyorum... fragmanlardaki bu bayan sesi begenmiyorum ..(aysegül .....)bence bu son siir hiç gitmemiş bu sese... halbuki şiir nefis ama olmamıs gibi geldi bana.... bülent inalın söyledigi şiirler nefis oluyor ... hele gecen framandaki bi bölüm varr ''Çok seviyorduk ya- anlamadı kimse'' bölümü harikaydı ... siz ne düşünüyorsunuzz...

61MERVE61
06-12-06, 20:06
arkadaslar ben baska bir konuya deginmek istiyorum... fragmanlardaki bu bayan sesi begenmiyorum ..(aysegül .....)bence bu son siir hiç gitmemiş bu sese... halbuki şiir nefis ama olmamıs gibi geldi bana.... bülent inalın söyledigi şiirler nefis oluyor ... hele gecen framandaki bi bölüm varr ''Çok seviyorduk ya- anlamadı kimse'' bölümü harikaydı ... siz ne düşünüyorsunuzz...

Ben seviyorum kadinin sesini etkiliyeci bir tonu var ama siiri bi kere de olsa filizin sesinden duymak isterim.filiz kendi tafindaki siirleri soylese daha iyi olur bence...tabi omer ve yilmaz baska okuyor...

yaa yaprak dokumu bslar baslamaz kaciyorum..

matraka
06-12-06, 20:08
okadar güzel yorumlari yazmissinizki birde ben biraz tuz atayim dedim.

bana kalirsa yilmaz filizi 4-5 bölüm kadar affetmeyecek cünkü cemin bir plani var daha, avukatina ne dedi mesela Tekiner ailesi herseyini kaybedince ortaya kendisi cikacak ve Tekiner ailesini kurtaracak ve bunun olacagina 100% eminim cünkü bunlar dizide söylenen bos laflar degil ve ilerlerdeki bölümlerde filiz ve cem yakinlasmasi olacak sadece bu 53.bölümünde filiz cemin ona ilgi duydugunu anlayacak baktiki yilmazdan artik ilgi yok oda yavas yavas ilerlerdeki bölümlerde ceme yaklasacagini düsünüyorum. Tabi ilerlerde filiz+yilmaz beraberligi olacak.

evet yazıları okurken gene bir yorum buldum bu sorunun cevabını hemen ben vereyim hayır cem yardım edemez bu ihalenin idari şartları çok ağır cem bunun üstünden kalkamaz ayrıca bir nedenide yılmaz cemi zaten bu kadar rahat at koşturmasına izin vermez

secoms
06-12-06, 20:09
aslında yanlıs söyledim...bu şiire gitmemiş.. mesela '' Bi tanem sabahı bekledim saatlerce... '' diye baslayan siiri nefis okumus... mesela onun son mısrasını ne zaman duysam gözlerim doluyo ...haklısın sesi cok güzel de bu defa cok begenmedim...

gülbeşeker
06-12-06, 20:13

bu şiirleri okuyan kadının adı feryal pere yani ayşegül değil ben de bu sesten çok fazla etkilenmiyorum ama yine de tonlamaları falan güzel yapıyor bir de şiirleri tubanın sesinden dinlesek hiç fena olmaz.

archshe
06-12-06, 20:19
ooo herkes gelmiş forum eski tadına kavuşmuş vallahi çok hoşuma gitti..hoşgeldiniz arkadaşlar....cem filiz öpüşmesni geçtiğimize göre benim merakım cem yılmazın elinden nasıl kaçtı ve yılmaz nasıl söylücek filize cemi? bu arada forum dışı olacak ama devil61 ve secoms trabzonlusunuz galiba bende artvinliyim..trabzonda okudum...karadenizliyiz yani..

matraka
06-12-06, 20:23
ooo herkes gelmiş forum eski tadına kavuşmuş vallahi çok hoşuma gitti..hoşgeldiniz arkadaşlar....cem filiz öpüşmesni geçtiğimize göre benim merakım cem yılmazın elinden nasıl kaçtı ve yılmaz nasıl söylücek filize cemi? bu arada forum dışı olacak ama devil61 ve secoms trabzonlusunuz galiba bende artvinliyim..trabzonda okudum...karadenizliyiz yani..

o sahnenin bi önemi kalmadı kaçtığını biliyoruz nasılsa yılmaz ilk önce filize yüz vermiyor ama filiz peşini bırakmayacak vce aralarında bi konuşma geçicek o zaman yılmazın açıktan cem e dikkat et diyeceğini sanmıyorum ama uyarı yapıcak cemi adını vermeyebilir söylim

Eylotuerk
06-12-06, 20:26
Size birsey sormak istiyorum, biliyorum konu kaoandi ama yinede sormak istedim.
Siz yilmaz in yerinde olsaydiniz, ve cem sevgiliznizi optu, bunu duyunca siz ne yapardiniz, yani tepkiniz ne olurdu merak ettim???????

secoms
06-12-06, 20:27
evet trabzonluyuz...:happy0064
bence asıl önemlisi yılmaz cemin elinden nasıl kurtuldu ... malum silah cemdeydi... bence yılmaz oraya yalnız gitmiştir vede önceden girmiştir eve... cem zaten silahı kitaplık gibi bi yerden aldı yani yılmaz önceden görüp sarjörü bosaltmıstır diye düşünüyorum... veya yılmaz bi seyler demiştir.. beni öldürünce eline gececek diye,hedefledigin seyleri bu sekilde elde edebileceğini mi sanıyorsun tarzında...böle bi senayo yazdım ama söle bi baktım da cok da iyi bi senaryo değil miş :img-hyste

secoms
06-12-06, 20:28
o sahnenin bi önemi kalmadı kaçtığını biliyoruz nasılsa yılmaz ilk önce filize yüz vermiyor ama filiz peşini bırakmayacak vce aralarında bi konuşma geçicek o zaman yılmazın açıktan cem e dikkat et diyeceğini sanmıyorum ama uyarı yapıcak cemi adını vermeyebilir söylim

peki cemin kacması sizce sacma değil mi ... neden cem kacıyor... hayır nereye gidecek ..zaten kacacak bi durum olsa filizle o sahnelerde ne işi var...

matraka
06-12-06, 20:30
Size birsey sormak istiyorum, biliyorum konu kaoandi ama yinede sormak istedim.
Siz yilmaz in yerinde olsaydiniz, ve cem sevgiliznizi optu, bunu duyunca siz ne yapardiniz, yani tepkiniz ne olurdu merak ettim???????

aman tepkimizi alma bu konuyu diziden sonra bol bol konuşcaz çünkü bana 5 gün konuşmak için yetmeyecek o yüzden lütfen sen sormamış ol bende cevap vermemiş olim olurmu

secoms
06-12-06, 20:31
ohh be 40. bölümü de indirdim ve bununla birlikte izlemedigim bölüm kalmıyo cok sükürrr... elifin ölümü sanırım bu bölüm walla en sevdigim sahnelerden biri ... hele sema nın elifin öldügünü anlatısı yok mu ben orda koptum zatenn ...nefis nefis nefis ötesi bi şeyy...

Figan
06-12-06, 20:39
Fragmani izlemedim..

Hos izlesemde bölümü tam olarak izlemeden yorum yapmak hicte adil degil diyorum..

O yüzden bunca yazilmis okudugum degerli yorumlarinizi da beynime kayitlayarak, sinirlerimede hakim olarak bekleyecegim Cuma`yi..

Bakalim bir izleyelim..Kim kimi öpmüs ? Kim Kimi öpmemis..

Eylotuerk
06-12-06, 20:58
Fragmani izlemedim..

Hos izlesemde bölümü tam olarak izlemeden yorum yapmak hicte adil degil diyorum..

O yüzden bunca yazilmis okudugum degerli yorumlarinizi da beynime kayitlayarak, sinirlerimede hakim olarak bekleyecegim Cuma`yi..

Valla figan abla eger fragmani izleseydin, yikilirdin cunku ben ilk gordugumde filiz cemi isteyerek optu, sandim ve filiz le cem ondan once cook yakinlardi, yani benim kan beynime fiskirdi mantikli dusunemedim anca 1/2 saat sonra kendime gelbildim, ondan once filiz e agir deyler soyledim dayanamadim valla........
Ama onemli olan filiz cemi sevmiyor, HALA YILMAZ A ASIK YANI TEK ASKINA!!!!!!Ve cem filiz i zorla opmustur.........Yoksa filiz niye midesi bulanik bir sekilde tokat atsinki????

sinem*
06-12-06, 21:04
Fragmani izlemedim..

bence de bölümü izleyince net bir şekilde konuşuruz ...yılmaz filizi affeder ama bu sefer filizin karşısında tek yılmazın inadı veya gururu yok, karşısında mualla hanımda kendisini gösterir bir kere oğlumu üzdün sonra istemesemde seni kabul ettim ama bu defa izin vermem diyebilir .

matraka
06-12-06, 21:05
Valla figan abla eger fragmani izleseydin, yikilirdin cunku ben ilk gordugumde filiz cemi isteyerek optu, sandim ve filiz le cem ondan once cook yakinlardi, yani benim kan beynime fiskirdi mantikli dusunemedim anca 1/2 saat sonra kendime gelbildim, ondan once filiz e agir deyler soyledim dayanamadim valla........
Ama onemli olan filiz cemi sevmiyor, HALA YILMAZ A ASIK YANI TEK ASKINA!!!!!!Ve cem filiz i zorla opmustur.........Yoksa filiz niye midesi bulanik bir sekilde tokat atsinki????
bu konu hakkında lütfen yorum yapmayalım arkadaşlar dizi izlensiz zaten bol bol yapılacak o yüzdeb sessiz sessiz diziyi bekliyelim böyle yorum yapmaya devam ederseniz valla kendimi tutamıyacağım

gülbeşeker
06-12-06, 21:26
cok saol yaaa... bir arkadasa sormustum aysegül soyadı bi şey demişti ama değilmiş ... tesekkür ederim ...
rica ederim secoms.Serdar Oğuz roportajında söylemişti ordan biliyorum.Bu arada çok şanslısın 3 saat boyunca bülent ve tubayı görüceksin keşke ben de orda olabilseydim ama mümkün değil.

yami
06-12-06, 22:01
arkadaşlar, biraz abartmıyor musunuz?altı üstü bir dizi.filiz cem'i isteyerek mi öptü ,öptüyse hangi açıdan öptü, dudaklarının ne kadarı birbirine değdi.fazla takılmışsınız bence.sonuçta senaristler filiz-yılmaz aşkının yaşanmasını istemiyor.bunun için gerekirse cem'le filiz öpüşür, yılmaz da gider başka bir kadını öper, hatta yılmaz filiz'i cem konusunda uyarmayabilirde bunlar şu an yaşanan süreçte olağan şeyler,bünyeyi alıştırmak lazım.

Eylotuerk
06-12-06, 22:02
evet hemserıyız yanı:img-wink: forumun eskı tadına kavusmasına herkesten ben cok sevındım.

Mert, biliyorum sen siki bir filiz cisin, birseyi merak ettim, oteki sayfadada sormustum, eger senin kiz arkadasinin basina filiz in basina gelenler gelseydi ne yapardin duyunca????
ve yilmaz ne yapar?????

secoms
06-12-06, 22:06
arkadaslar ... su an 40. bölümü izledim ve burda konumuzu iliglendiren bi replik buldum... yılmazla salii filizin italyadan döneceğini duyunca aralarında konusmaya baslar ... sen en sonda salih '' hic haber almadın belki de gelmez'' ....yılmaz '' gelir veya gelmez kendi bilir BENİM İÇİN O MESELE KAPANDI SALİH ''...ben bunu bi yerden hatırlıyorum.... :):):)

devil61
06-12-06, 22:10
haa pardon yasak...mert cemin pekmezini akitirsin vala:happy0064 ::)

yılmaz kım bılır ne yapardı barıstıktan sonra bence neler yasadıysa bırbırlerıne anlatmaları lazım.artık aralrında sakladıkları bırsey olmamalı.tabı barısmalarına ohoooo 10 bolumden fazla var.ama nasıl bu kadar sabrettık o gunler gelecek:img-wink:

dracula3000
06-12-06, 22:15
arkadaşlar alttan gördüm fragmanı cem fliz i öpmeye çalışıo ama filiz onu itiyo ve tokat atıyo sonra hızlıca bi yerden çıkıyo.daha sonra yılmaz sevenleriyle büük ihtimalle meyhanede kurtuluşunu kutluyo fliz camdan yılmaz ı seyrediyo

Eylotuerk
06-12-06, 22:16
yılmaz kım bılır ne yapardı barıstıktan sonra bence neler yasadıysa bırbırlerıne anlatmaları lazım.artık aralrında sakladıkları bırsey olmamalı.tabı barısmalarına ohoooo 10 bolumden fazla var.ama nasıl bu kadar sabrettık o gunler gelecek:img-wink:

Filiz cemin onu opugunu soylerse biz bir 10 bolum daha bekleriz.....
sizlere bir sorum daha var, sizce filiz cemin onu opmesini ne kadar onemsiyor, yani olabilir beni opmus olabilir ama bende tokat attim oldu bitti, ve eger cem benden ozur dilerse affederim gibi mi dusunuyor yoksa nasil????

forever_bim
06-12-06, 22:16
Fragmani izlemedim..

İşte Figan Ablama yakışır tarzda bir yorum. Hoş onun yorumlarını her zaman okumak ayrı bir keyif de, fragmanın yanıltıcılığını güzel dile getirmiş.

arkadaşlar, biraz abartmıyor musunuz?altı üstü bir dizi.filiz cem'i isteyerek mi öptü ,öptüyse hangi açıdan öptü, dudaklarının ne kadarı birbirine değdi.fazla takılmışsınız bence.sonuçta senaristler filiz-yılmaz aşkının yaşanmasını istemiyor.bunun için gerekirse cem'le filiz öpüşür, yılmaz da gider başka bir kadını öper, hatta yılmaz filiz'i cem konusunda uyarmayabilirde bunlar şu an yaşanan süreçte olağan şeyler,bünyeyi alıştırmak lazım.

Evet ne fırtınalar atlattık bu dizinin senaryosunun bayması mı bizi delirtecek. Olağan şeyler zaten ikinci sezon hemen her dizi bu kıvama geliyor maalesef.

Ama lütfen Yılmaz Cem konusunda Filiz'i uyarsın. Cem'in neler yaptırabileceği ortada Ömer'i ne hale getirdiği de ortada.

Neyse ben başka bir şey sorayım, tabii daha izlemedik ama Ömer biraz tepkisinde abartmadı mı? Sonuçta Feride hayatını kurtaran kişi. Umarım da herhangi bir çam falan devirmeden kızdan özür diler.

devil61
06-12-06, 22:22
Filiz cemin onu opugunu soylerse biz bir 10 bolum daha bekleriz.....
sizlere bir sorum daha var, sizce filiz cemin onu opmesini ne kadar onemsiyor, yani olabilir beni opmus olabilir ama bende tokat attim oldu bitti, ve eger cem benden ozur dilerse affederim gibi mi dusunuyor yoksa nasil????

bence hıcbır anlamı olmayan bır sahneydı.fılız belkı bundan sonra ceme karsı uzak davranır mı davranmaz mı bılemem!ama hıc sanmıyorum cunku cem ona her zaman ıyı yuzunu gosterdı yanı fılızın o kadar onemseyeceğı bırsey olmayacak.fılız zaten bundan sonra yılmazla nasıl barısabılır onun yollarını arasın.

Eylotuerk
06-12-06, 22:28
bence hıcbır anlamı olmayan bır sahneydı.fılız belkı bundan sonra ceme karsı uzak davranır mı davranmaz mı bılemem!ama hıc sanmıyorum cunku cem ona her zaman ıyı yuzunu gosterdı yanı fılızın o kadar onemseyeceğı bırsey olmayacak.fılız zaten bundan sonra yılmazla nasıl barısabılır onun yollarını arasın.

Bencede arasin ama cem filiz e ozur dilerim derse filiz de tamam affettim ama bir daha olmasin derse, o zaman kafayi yerim ben herhalde......
Ikinci soru, sizce filiz yilmaz a cem o onu optukten sonra mi yoksa once mi bulusuyor????
Ve sizce filiz ceme tokat attiktan sonra nereye gidiyor????

61MERVE61
06-12-06, 22:31
zaten tokat atigi yer evinin havuzunda odasina gidiyordur herhalde.tabikide filiz yilma cem olayindan snra gorusuyor...ya senin avatardaki resim nerden??

mıstaa
06-12-06, 22:32
arkadaşlar cemle filizin sahnesini tekrar tekrar izledim bi TEMAS" YOK. rollerinin gereği olarak varmış gibi yapıyorlar o kadar büyütmeyin bunu....

Eylotuerk
06-12-06, 22:38
zaten tokat atigi yer evinin havuzunda odasina gidiyordur herhalde.tabikide filiz yilma cem olayindan snra gorusuyor...ya senin avatardaki resim nerden??

Bulent inal in sayfasindan, valla ben cok begendim, cok yakisikli cikmis o bakislara bak yaa, tuba yi o bakislarla tavlamistir......

Eylotuerk
06-12-06, 22:39
arkadaşlar cemle filizin sahnesini tekrar tekrar izledim bi TEMAS" YOK. rollerinin gereği olarak varmış gibi yapıyorlar o kadar büyütmeyin bunu....

Bende tekrara tekrar izledim, ve banada pek opusuyorlar gibi gelmedi, yani dudak dudaga gormedim sanki dedigin gibi rol geregi oyle yapiyorlar bencede......

Eylotuerk
06-12-06, 22:41

Yaa, merve filiz odasina gidecekse direk icerki kapidan girerdi ama filiz disariya cikiyor, yani evin disina, yani bana gore odasina degil hava almaya gidiyordur..........sizce???

forever_bim
06-12-06, 22:43
Arkadaşlar;

Bu memleket hadisesi haline gelen öpüşme olayını uzatmayacağımıza dair söz vermiştik diziyi izlemeden de kimseyi yargılamayacaktık matraka sözünü tutuyor lütfen siz de tutun.

secoms
06-12-06, 22:48
Arkadaşlar;

[B]Bu memleket hadisesi haline gelen öpüşme olayıB]

walla modum ne diyim koptum burdaaa gece gece.... bu yorumu :happy0064 :happy0064 :happy0064 larım

mıstaa
06-12-06, 22:55
Arkadaşlar;

Bu memleket hadisesi haline gelen öpüşme olayını uzatmayacağımıza dair söz vermiştik diziyi izlemeden de kimseyi yargılamayacaktık matraka sözünü tutuyor lütfen siz de tutun.

memleket meselesi olmaması konusunda hemfikiriz.:icon_whis ama ama mevzu bahis yılmaz-filiz olunca tutamıyoruz kendimizi forum olarak ne yapalım....:good: :img-pilot

yeşil_2
06-12-06, 22:55
ya arkadaşlar öpüştükleri yer tekinerlerin evi değil. ben çok dikkatli baktım.

yakupoglu61
06-12-06, 22:58
ALLAH kahretsin yaw sonuna yetiştim filiz camdan içeri bakıyo du görenlerin yazılarını okumadım
yılmaz kurtulmuş görünen oki benim tek merak ettiğim yılmaz cemden nasıl kurtuldu...

Eylotuerk
06-12-06, 23:12
ya arkadaşlar öpüştükleri yer tekinerlerin evi değil. ben çok dikkatli baktım.

Hayir orasi, evde, hatta filiz hauz kenarindan kaciyor, ama bence opusmuyorlar saece oyle gozukuyor......

forever_bim
06-12-06, 23:13
memleket meselesi olmaması konusunda hemfikiriz.:icon_whis ama ama mevzu bahis yılmaz-filiz olunca tutamıyoruz kendimizi forum olarak ne yapalım....:good: :img-pilot

Hak vermiyor değilim (zaten seni de kastetmemiştim) konunun sabahtan beri dönüp dolaşıp aynı yere gelmesi ve yaklaşık 100-120 adet tartışma mesajı silince ister istemez refleksler devreye giriyor.:img-wink:

Eylotuerk
06-12-06, 23:16
Hak vermiyor değilim (zaten seni de kastetmemiştim) konunun sabahtan beri dönüp dolaşıp aynı yere gelmesi ve yaklaşık 100-120 adet tartışma mesajı silince ister istemez refleksler devreye giriyor.:img-wink:

Tamam forever_bim ben artik bu konuyu bugunluk kapatiyorum, eger birisi yine bu konuyu acmazsa.........
Sizce, filiz yilmaz la gorustukten sonra mi agliyor, fragmanda yoksa baska birsey icin mi, cunku galiba kiyafeti baskaydi?

yami
06-12-06, 23:18
Ama lütfen Yılmaz Cem konusunda Filiz'i uyarsın. Cem'in neler yaptırabileceği ortada Ömer'i ne hale getirdiği de ortada.

Tersinin olması mümkün gözükmese de yılmaz'ın filiz'le şirketteki karşılaşmalarında, filiz'i kaale almayan görüntüsü beni endişelendirmedi değil,herşeye hazırlıklı olmak lazım .

Neyse ben başka bir şey sorayım, tabii daha izlemedik ama Ömer biraz tepkisinde abartmadı mı? Sonuçta Feride hayatını kurtaran kişi. Umarım da herhangi bir çam falan devirmeden kızdan özür diler.

zaten bu dizideki ana karakterlerimizin en belirgin özelliği değil mi sinirlendiklerinde gözlerinin hiçbir şeyi görmemesi,abartıp alev topuna dönmeleri.ama bence ömer'in feride'ye sinirlenmesi ikiliyi birbirine yakınlaştırabilir.feride, ömer'in 4.5 yıl önce ölen karısına hala nasıl büyük bir sevgiyle bağlı kaldığını görüp ondan etkilenebilir.ikilinin tek ortak buluşma noktası elif.ikili arasında şu ana kadar elektrikli bir sahne yaşanmadı.etkleyici bir özür ikili arasındaki beklenen ilk kıvılcımı yakabilir .belki de senaristler ömer-feride aşkını boşuna beklemeyin ömer elif'ten başkasını sevmeyecek mesajı da vermek istiyor olabilir,bu bana daha etkileyici gelse de tercihim tabii ki ömer-feride aşkından yana

BERNA
06-12-06, 23:40
Memleket meselesi hakkinda diziyi izleyene kadar yorum yapmayi dusunmuyorum. Fragmanlarin ne kadar yaniltici oldugunu daha onceki bolumlerden biliyoruz zaten.

Omer neden Feride'ye bu kadar kizdi? Yuzugu Feride nerede buldu? Icimden bir ses Omer yuzugu banyodan once (ya da elini yikamadan once) cikarip bir yerlere koyuyor, yuzuk bir koseye dusuyor: sonra Omer arayip bulamayinca ve Feride bulunca da onu Feride'nin aldigini dusunuyor. Biraz klise oldu ama dizilerde hep klise olaylar oluyor, onemli olan onun nasil islendigi ve oyunculuk kalitesi diye dusunuyorum. Sinan Tuzcu soz konusu olunca da cok da endisem yok bu konuda.

Omer hepimizin de bildigi gibi cabuk parlayan ve (Yilmaz haric) ofkesi cabuk sonen bir karakter. Feride durumu acikliga kavusturduktan sonra Omer ondan ozur dileyecek ve sonra belki de Elif'i hatirlayip onun yaninda acisini anlatabilir diye dusunuyorum.

Elif'in mezari niye ziyaret edilmedi? Bence de Omer eski karisinin mezarini ziyaret etmeli ama saniyorum Elif'in mezarina gitmek onun olumunu gercekten kabul etmek anlamina geliyor Omer icin. Kizini en sonunda layikiyla hayatina soktu ama onca seneye ragmen hala daha Elif cok taze bir hatira onun icin. O yuzden mezarlik ziyareti Omer icin bu kadar zorlu oluyor diye dusunuyorum. Bu ziyaret hepimizi cok duygulandiracak ama Omer'in hayatina devam etmesinde bir donum noktasi olacak diye dusunuyorum.

Omer Feride'ye karsi birseyler hissetmeye baslayinca tabi ki Elif'i aldatiyormus hissine kapilacak ama ben o sahneler icin de sabirsizlaniyorum cunku insanin kendi icinde kolaylikla kabul edilemeyen asklar, kabul edildikten sonra daha guzel yasanabiliyor.

sinem*
06-12-06, 23:52
ömerin elifin mezarına gitmesi ferideye aşık olma sürecinde olacaktır .Çünkü elifle aralarında bir söz vardı bir gün başkasına aşık olursan bunu önce bana söyle diye ..belki elifin mezarını ziyaret sahnesi bu anda olur .

ömer ferideye aşırı tepki vermiş gerçekten sanki feride onu zorla almış gibi ama sonra tahminen bahçede ferideden özür diliyordur,elife olan hislerinden,unutamadığından falan bahsedebilir böylece ömer ve feride ince ince birbirlerine yaklaşmış olur

secoms
07-12-06, 00:36
arkadaslar farkettiğim bir sey var... son 3 bölümün siirleri dagılmış... 51. ömer,52. yılmaz, 53. filiz ... bakarsınız 54 de cem okur ha ne dersiniz koparım o zaman walla :img-hyste

Figan
07-12-06, 01:34
İşte Figan Ablama yakışır tarzda bir yorum. Hoş onun yorumlarını her zaman okumak ayrı bir keyif de, fragmanın yanıltıcılığını güzel dile getirmiş.

Cok Tsk.ederim Hasancim sagolasin..Yorumlarimi keyifle okuyor olmani bilmek beni sevindirdi..Varol..

Valla seninde demen gibi Fragman yaniltici olabiliyor..Bosu bosuna o güzel beyinlerimizi belkide gercekten yanilacagimiz sahneler icin yormayalim, parmaklarimiza yazik ama dimi :img-wink:

Figan
07-12-06, 01:37

Sevgili Hasan;

Fragmani izlemedim ama ömer`in nasil bagirmis olabilecegini az cok tahmin ediyorum desem yanlis olmaz..
Bence ömer aninda köpüren biri..Ama biraz zaman sonra hemen yumusadigi icin;
bence Feride`nin gönlünü alacaktir diyorum..

Bu konuda ben inaniyorum ömere..:img-wink:

mıstaa
07-12-06, 09:34
her şeye rağmen yılmaz filizi affedermi affetmezmi acaba. fragmanı gördüğümden beri bunu düşünüyorum.eğer elif zamanındaki yılmaz olsdaydı kesinlikle affetmez derdim ama filizin sevgisi yılmazı değiştirdi.onun için galiba en iyisi bekleyip görmek...

archshe
07-12-06, 10:16
ömer ferideyle yakınlaşırsa elife ihanet edeceğini düşünebilir demiş...evet katılıyorum ömerin karısına böyle bağlılığı varken başka birine ilgi duyması onu arada bırakacaktır....çok güzel sahneler olacaktır ömer kendiyle hesaplaşırken...biraz da ömer git geller yaşayacaktır...ama olan ömerin bu zamanlarında dengesizliklerine maruz kalacak olan ferideye olacaktır...gerçi ömer evliyken o değer verdiği karısının yılmaza tekrar deniyelimmi demesini bilse acaba yasını tutarmıydı bukadar....buarada feride filizden yılmazın suçsuzluğunu öğrenir ve bi telefon bile açmazsa vay haline!tekinerlere giden yılmaza tavır yapıyo anlamıyorum....

pinkzone
07-12-06, 10:22
buarada feride filizden yılmazın suçsuzluğunu öğrenir ve bi telefon bile açmazsa vay haline!tekinerlere giden yılmaza tavır yapıyo anlamıyorum....

Evet.. Tavır alıyor..

Bu kızı gözüm tutmadı nedense.. Bence ömere 2 beden küçük gelir... Ömer gibi bu kadar aşkına bağımlı biri bu kıza layık görülmemeli.. Kızın bu vefasızlığı Ömerin başına dert olacak gibi..

Feride bu saatten sonra gitsede bendeki izlenimi gitmeyecektir. Bir kere gözümden düştü.. Asıl suç yılmazda herkese yüz vermese bu kadar olmazdı..

forever_bim
07-12-06, 10:27
ömer ferideyle yakınlaşırsa elife ihanet edeceğini düşünebilir demiş...evet katılıyorum ömerin karısına böyle bağlılığı varken başka birine ilgi duyması onu arada bırakacaktır....çok güzel sahneler olacaktır ömer kendiyle hesaplaşırken...biraz da ömer git geller yaşayacaktır...ama olan ömerin bu zamanlarında dengesizliklerine maruz kalacak olan ferideye olacaktır...gerçi ömer evliyken o değer verdiği karısının yılmaza tekrar deniyelimmi demesini bilse acaba yasını tutarmıydı bukadar....buarada feride filizden yılmazın suçsuzluğunu öğrenir ve bi telefon bile açmazsa vay haline!tekinerlere giden yılmaza tavır yapıyo anlamıyorum....

Aslında koyu renk yaptığım kısmı kendim de çok düşündüm sevgili archshe;

Bilseydi fener görüşmesini ne yapardı diye. İki ihtimal var benim aklımda. Birincisi Elif'i kapının önüne koyardı (ama bu düşük ihtimal), ikincisi bağırır çağırır ama gene de Elif'i affederdi. Neden dersen Elif'e karşı çok net bir tavır koyamıyordu.

Arkadaşlar Feride konusunu fazla uzatmadık mı? Bence aradaki gerilimden tırsıyor Feride. Ömer'le Yılmaz arasındaki gerilime denk geldi çünkü.

pinkzone
07-12-06, 10:32
Arkadaşlar Feride konusunu fazla uzatmadık mı? Bence aradaki gerilimden tırsıyor Feride. Ömer'le Yılmaz arasındaki gerilime denk geldi çünkü.

İyide neden konuaşacağız ki.. Öpüşme meselesine zaten hiç girmek istemiyorum. Ferideyi çekiştirmek daha makbul geliyor.

Ömer-Yılmaz arasındaki gerilim bence bahane.. Yani bir gün izin aldığı gün gidemez miydi.. ? Sessiz sedasız.. İnsanda bir kere niyet olcak.. Ama Feride o niyeti göremedik.. Eğer niyetini görseydik o zaman okeylerdik.. Kanal D resimlerine bakarsak.. Elif mahalleye geliyor.. Belki Feride bu ziyarette Yılmazlara uğramayı akıl eder... Ama etmezsede önemi yok.. Gözümden düştü bu kız.. Ömere layık değil diyorum.

archshe
07-12-06, 10:36
Aslında koyu renk yaptığım kısmı kendim de çok düşündüm sevgili archshe;

Bilseydi fener görüşmesini ne yapardı diye. İki ihtimal var benim aklımda. Birincisi Elif'i kapının önüne koyardı (ama bu düşük ihtimal), ikincisi bağırır çağırır ama gene de Elif'i affederdi. Neden dersen Elif'e karşı çok net bir tavır koyamıyordu.

bencede elife bağırır çağırır ama gene affederdi...ama bunu gene yılmaza yüklerdii bence dahada hırslanırdı yılmaza bunu düşündükçe...ferideye gelirsek gerginliği çekmek zorunda değilki aç kalmamıştı açıkta kalmamıştı geri dönerdi yılmazlara...hem yılmaz ona hiç bağırmadı...yılmazlarda aşağlanmadı handanın yaptığı gibi...bence vefasızlık yaptı ne derseniz deyin...çekmesin onların kaprislerini....şimdi elif için diyeceksiniz...elifin annesi değiilki...herşey de biyere kadar bence...

forever_bim
07-12-06, 10:38
İyide neden konuaşacağız ki.. Öpüşme meselesine zaten hiç girmek istemiyorum. Ferideyi çekiştirmek daha makbul geliyor.

Ömer-Yılmaz arasındaki gerilim bence bahane.. Yani bir gün izin aldığı gün gidemez miydi.. ? Sessiz sedasız.. İnsanda bir kere niyet olcak.. Ama Feride o niyeti göremedik.. Eğer niyetini görseydik o zaman okeylerdik.. Kanal D resimlerine bakarsak.. Elif mahalleye geliyor.. Belki Feride bu ziyarette Yılmazlara uğramayı akıl eder... Ama etmezsede önemi yok.. Gözümden düştü bu kız.. Ömere layık değil diyorum.

Tamam konuşalım yalnız aldığım duyuma göre (çekimi izleyen arkadaş anlattı) Ömer ve Elifle birlikte Feride mahalleye geliyor ve gene Ömer'le Yılmaz arasında bir gerilim yaşanacak Feride de ordayken. Yılmaz'ı Ahmte'in elinden tutmuş giderken görüyoruz, karşısında duran kişi (hani şu resimde kolu gözüken) Ömer'den başkası değil. Yılmaz KAALE ALMMIYORUM tavrını Filiz'den sonra Ömer'e de sergileyecek tabii.

Neyse bu sefer sanırım Feride tüm olan bitenin sebebini öğrenir.

matraka
07-12-06, 10:40

bu yoruma alkış tutuyorum bu bölüm değil bir dahaki bölüm gidiyor onunla galiba filizde geliyor almaya ama vefalı insan kötü zaman dostudur iyi zamanda gelmiş benim için farketmez yılmaz içinde farketmez ha ben ha yılmaz nede olsa yılmazcıyım ya ondan olsa gerek

forever_bim
07-12-06, 10:43
bencede elife bağırır çağırır ama gene affederdi...ama bunu gene yılmaza yüklerdii bence dahada hırslanırdı yılmaza bunu düşündükçe...ferideye gelirsek gerginliği çekmek zorunda değilki aç kalmamıştı açıkta kalmamıştı geri dönerdi yılmazlara...hem yılmaz ona hiç bağırmadı...yılmazlarda aşağlanmadı handanın yaptığı gibi...bence vefasızlık yaptı ne derseniz deyin...çekmesin onların kaprislerini....şimdi elif için diyeceksiniz...elifin annesi değiilki...herşey de biyere kadar bence...

Açıkçası anlatamadığımı düşünüyorum halen daha. Anlatmaktan da yoruldum.

Yılmaz'la aynı şeyidüşünseler aynı şeyden zevk alsalar Filiz'den Feride'den Ömer'den daha iyisi yok. Herşeyi Yılmaz merkezli düşünüyorsunuz arkadaşlar. Filiz, Ömer ve Feride, Filiz Ömer ve Feride oldukları için değil, Yılmaz'a karşı olan tavırlarına göre değerlendiriliyorlar ki hiç de adil bir düşünce yapısı değil bu.

matraka
07-12-06, 10:44

ben onun notunu 2-3 bölüm önce verdim zaten bı kız tescilli vefasızdır bunu başka türlü izah etmeye gerek yoktur hem olaylar karşısında bu kadar pasif duran biri pes valla ben sabredemezdim doğrusu yediği hakaretler az buz değil yani insanı rencide eden cinsten şimdi sevgili modum der ama elifi çok seviyor ondan katlanıyor böyle bir mecburiyeti yoktu ne yapalım yani elif çok seviyorsa o zaman o da elif gibi tavır koymayı bilsin bu kadar aşağılanma çekilmez

matraka
07-12-06, 10:46

Yılmaz'la aynı şeyidüşünseler aynı şeyden zevk alsalar Filiz'den Feride'den Ömer'den daha iyisi yok. Herşeyi Yılmaz merkezli düşünüyorsunuz arkadaşlar. Filiz, Ömer ve Feride, Filiz Ömer ve Feride oldukları için değil, Yılmaz'a karşı olan tavırlarına göre değerlendiriliyorlar ki hiç de adil bir düşünce yapısı değil bu.

neden ki sana öyle bir izlenimmi geldi biz olaya vefasızlık olarak bakıyoruz bu yılmaza değil başkasına yapılsa olay değişirmi yılmaz merkezli bi yorum yapmıyoruz ne yani itiraf et tescilli vefasız işte ve bu kızı ömere laik buluyorum böyle kendini savunamayan biri lazım ömere elinde oyuncak olması için ikisi tam birbirini bulmuş

archshe
07-12-06, 10:48

asla ben hiçbir zaman yılmaz merkezli düşünmedim...bu konuda bunu söyleyebileceğin nerdeyse son kişiyim....sadece feridenin düşüncesizliğini eleştiryorum...eğer oldu da gidemedi bi telefon açsın...oldu da ortam gerildi ozaman vursun kapıyı çıksın çekmek zorunda değil...onlara verceği tek cvp var yılmazın iyiliğini gördüm iyi gününde de kötü günündede yanında olmam lazım...ama feride yılmazın suçlu olduğuna inandı...yoksa giderdi...yada gitmeliydi..

matraka
07-12-06, 10:51
asla ben hiçbir zaman yılmaz merkezli düşünmedim...bu konuda bunu söyleyebileceğin nerdeyse son kişiyim....sadece feridenin düşüncesizliğini eleştiryorum...eğer oldu da gidemedi bi telefon açsın...oldu da ortam gerildi ozaman vursun kapıyı çıksın çekmek zorunda değil...onlara verceği tek cvp var yılmazın iyiliğini gördüm iyi gününde de kötü günündede yanında olmam lazım...ama feride yılmazın suçlu olduğuna inandı...yoksa giderdi...yada gitmeliydi..

işte ya ben seni takdir ettim daha önce demi valla sen filizi korurken mantıklı yorumlar yapan kişiydin al işte bi örnek daha ne denir aynı fikirdeyiz :)ee doğru bir tanedir doğruya bakış açısı çomuş demişki

forever_bim
07-12-06, 10:51
Sevgili matraka;

1. Bunun böyle olduğunu düşünmüyorum, bunun böyle olduğunu biliyorum zaten. Herşey Yılmaza endeksli, Yılmaz ne yaparsa haklı Filiz Feride ve Ömer ne yaparsa yanlış. Kesinlikle düşünce yapısı bu şekilde. Aksi zaten söz konusu bile değil.

2. Ömer Feride'ye tavır yapıyor bu bölüm ama hassas bir durumda olduğu için tavır yapıyor. Meraklanmayın, Elif'e aşık oldu onu kaybetti, Feride'ye aşık olursa onu kaybetmeyi göze alamayacaktır. Tavrını ona göre düzeltir.

3. Bana Handan demeyin zaten kompleks abidesi kadın.

4. Senaryo bu yazıldığı şekliyle ciddi anlamda kan kaybetti zaten. Böyle Yılmaz'ı abartmaya devam etsinler. Kemik izleyiciye indiler zaten. Rafa kalkması kolay olur.

forever_bim
07-12-06, 10:55
Neyse arkadaşlar fazla uzattık konuyu. Gitmeliydi ama gitmedi.

Sadece matrakanın şu sözüne katılmıyorum. Ömer Feride'ye oyuncak gözüyle bakmadı bakmayacağından da eminim. Tıpkı Elif'e o gözle bakmadığı gibi.

Hatalar insanlar içindir. Önemli olan hatadan ders almaktır. Ömer hatasını telafi eder mi? Bence eder.

pinkzone
07-12-06, 10:55
Aynı şeyi Ömere yapsaydı.. Yine vefasızlık derdim.. Yine kızı eleştirirdim.. Konu yılmazın merkezciliğinden oluşmuyor.. Burda konu olan vefasızlık.. Kime yapılırsa yapılsın.. Hiçkimse bu kadar vefasızlığı haketmiyor.. Heleki onun için seferber olmuş birine.. Tescilli Vefasıza bende Noter huzurunda damgamı basıyorum.

matraka
07-12-06, 10:56
Sevgili matraka;

1. Bunun böyle olduğunu düşünmüyorum, bunun böyle olduğunu biliyorum zaten. Herşey Yılmaza endeksli, Yılmaz ne yaparsa haklı Filiz Feride ve Ömer ne yaparsa yanlış. Kesinlikle düşünce yapısı bu şekilde. Aksi zaten söz konusu bile değil.

2. Ömer Feride'ye tavır yapıyor bu bölüm ama hassas bir durumda olduğu için tavır yapıyor. Meraklanmayın, Elif'e aşık oldu onu kaybetti, Feride'ye aşık olursa onu kaybetmeyi göze alamayacaktır. Tavrını ona göre düzeltir.

3. Bana Handan demeyin zaten kompleks abidesi kadın.

4. Senaryo bu yazıldığı şekliyle ciddi anlamda kan kaybetti zaten. Böyle Yılmaz'ı abartmaya devam etsinler. Kemik izleyiciye indiler zaten. Rafa kalkması kolay olur.

niyeki ya bi insanın hata yapmasını ne kadar çok seviyorsunuz adam hata yapmıyor değilki bu bölüm yapacak mesela sende yılmazı eleştirmekten bıkmadın ben ne diyorum feride başka birinin yanında olsa yaptığı gene doğrumudur ama yılmazın yanındaydıya bu zaten değilmi yılmaz o kıza bir insanoğlunun davranacağı şekilde hakkıyla davranmış ama aynı şekilde karşılık alamamış ne yani ferideyi hoşmu görmem lazım ben bunu anlamıyorum izahındada güçlük çekiyorum biz krakterleri eleştiremiyoruz

matraka
07-12-06, 10:58
Aynı şeyi Ömere yapsaydı.. Yine vefasızlık derdim.. Yine kızı eleştirirdim.. Konu yılmazın merkezciliğinden oluşmuyor.. Burda konu olan vefasızlık.. Kime yapılırsa yapılsın.. Hiçkimse bu kadar vefasızlığı haketmiyor.. Heleki onun için seferber olmuş birine.. Tescilli Vefasıza bende Noter huzurunda damgamı basıyorum.

bendan sonraki yorumlarımda zaten feride için bunu uygun gördüm kullanıcam sendende onay aldığına göre ya sevgili modum neden kabul etmiyor bu bir vefasızlıktır

forever_bim
07-12-06, 10:58
Bu konuda aynı düşünmediğimiz çok açık arkadaşlar. Sizlerin görüşlerinize saygılıyım.

Hep merak etmişimdir, polisten haklılığını ispat etmek için kaçan Ömer olsaydı durum ne olurdu acaba? Forum üyeleri polisi falan arar mıydı? Yerini bildirmek için.:img-pilot

matraka
07-12-06, 11:02
Bu konuda aynı düşünmediğimiz çok açık arkadaşlar. Sizlerin görüşlerinize saygılıyım.

Hep merak etmişimdir, polisten haklılığını ispat etmek için kaçan Ömer olsaydı durum ne olurdu acaba? Forum üyeleri polisi falan arar mıydı? Yerini bildirmek için.:img-pilot

yoo kendi haklılığı için kaçtığı için neden ömeri eleştireyim ki ama ömer kaçınca yılmaz yaptığı gibi teslim olmak istermiydi bilemiyorum nerde ilk bölümde yılmaza çarptığında nasılda tırsmıştı o yüzden ömer krakteri benim için başarısız biridir ne yapim yani yalanmı doğruya doğru

forever_bim
07-12-06, 11:03
Matraka sana düşünceni yazma diyen mi var arkadaşım?

Ama ben 51. bölüm tekrarında Kerem'in atölyeye gelip silahın Yılmaz'ın arabasından çıktığını söylediğinde Feride'nin nasıl korktuğunu gördüm. Aynı şekilde Müjgan Hanım Yılmaz hapse girdi dediğinde de Feride'nin şaşırdığını gördüm.

Yılmaz'a en yakın olarak bildiğimiz Filiz bile inanamadığına göre sorun Filiz ya da Feride'de değil bu insanlara inandırıcılık sağlayamayan Yılmaz'dadır.

matraka
07-12-06, 11:05
Matraka sana düşünceni yazma diyen mi var arkadaşım?

Ama ben 51. bölüm tekrarında Kerem'in atölyeye gelip silahın Yılmaz'ın arabasından çıktığını söylediğinde Feride'nin nasıl korktuğunu gördüm. Aynı şekilde Müjgan Hanım Yılmaz hapse girdi dediğinde de Feride'nin şaşırdığını gördüm.

Yılmaz'a en yakın olarak bildiğimiz Filiz bile inanamadığına göre sorun Filiz ya da Feride'de değil bu insanlara inandırıcılık sağlayamayan Yılmaz'dadır.

öylemi şöyle bi düşün bence kimler yılmaza inanmadı bir düşün ondan sonra yaz bunları bana senden rica ediyorum hatta onların isimlerinide yazarsan sevinirim iyiki bu konuya değindin valla isimlerini yazda bende sana cevap verim ne olur

archshe
07-12-06, 11:05

yılmazın kaçması benim hiç hoşuma gitmedi ömerde yapsa hoşuma gitmezdi...ama kanıtlayınca paşa paşa teslim oldu...

forever_bim
07-12-06, 11:06
yoo kendi haklılığı için kaçtığı için neden ömeri eleştireyim ki ama ömer kaçınca yılmaz yaptığı gibi teslim olmak istermiydi bilemiyorum nerde ilk bölümde yılmaza çarptığında nasılda tırsmıştı o yüzden ömer krakteri benim için başarısız biridir ne yapim yani yalanmı doğruya doğru

Evet Yılmaz'a Ömer arabayla çarptığında donup kalmış, Filiz gelip şoförü değiştirip, şöyle yapın böyle yapın, diyerek olası bir ölümde Ömer'in yırtması için elinden geleni ardına koymamış. Sonra da Ömer'i alıp ordan birlikte kaçmışlardır. 53. bölümden 1. bölüme gittik ama olsun, bakmak ve görmek farklı şeylerdir.

archshe
07-12-06, 11:09
Yılmaz'a en yakın olarak bildiğimiz Filiz bile inanamadığına göre sorun Filiz ya da Feride'de değil bu insanlara inandırıcılık sağlayamayan Yılmaz'dadır.[/B]

sevgili foerver_bim sen herkese diyosun ama yılmazı hep topa tutyosun bikerede takdir et yok ama biz ömeri takdir etmeyince yılmaz merkezli düşünüyo oluruz...filiz ve feride yılmazı tanıyamadıysa suç yılmazın değil yılmaza değil ortada söylenenlere inanan feride ve filizindir..bütün mahalle yılmazın çevresindekiler inanmışken...

matraka
07-12-06, 11:09
evet var galiba filizi eleştirdim burdaki forumdaki arkadaşlara hakaret etmeden forum kurallarına uyarak sırf filizi eleştiriyorum diye ben bu foruma bir daha girmeyeceğim babımdan çocukca yazılar yazanlar gördüm sırf sen istedin diye susuyorum bu konuda yorum yazmıyorum eğer sende feride hakkında yazmamamı istersen bilim söyle gene sen istediğin için yazmam olur biter şimdi düşünüyorumda ben yılmazı eleştirim diyorum ama onuda eleştirirsem gene birileri bozulur ya bende kararsız kaldım galiaba bu gidişle cemi savunur hale gelicem

forever_bim
07-12-06, 11:10
öylemi şöyle bi düşün bence kimler yılmaza inanmadı bir düşün ondan sonra yaz bunları bana senden rica ediyorum hatta onların isimlerinide yazarsan sevinirim iyiki bu konuya değindin valla isimlerini yazda bende sana cevap verim ne olur

Yılmaz'a kimler inandı ya da inanmadı;

Filiz son delile kadar inandı. Son delilden sonra ona yalan söylediğini düşündü yaptığı anlamsız test aklına geldi ve inanmaktan vazgeçti.

Ömer şüpheli olarak Yılmaz'ın adını verdi. Açıkçası onun yerinde ben olsam ben de Yılmaz'ın adını verirdim. Çünkü bu saldırının Cem'den geldiğini bilmelerine imkan yok henüz.

Feride'nin bu konuda net tepkisini görmedim. Yeni geldiği evde olup bitenle ilgilenmeyi seçti. Ve Yılmaz'a gitmedi. Şimdilik durum bundan ibaret.

secoms
07-12-06, 11:12
evet var galiba filizi eleştirdim burdaki forumdaki arkadaşlara hakaret etmeden forum kurallarına uyarak sırf filizi eleştiriyorum diye ben bu foruma bir daha girmeyeceğim babımdan çocukca yazılar yazanlar gördüm sırf sen istedin diye susuyorum bu konuda yorum yazmıyorum eğer sende feride hakkında yazmamamı istersen bilim söyle gene sen istediğin için yazmam olur biter şimdi düşünüyorumda ben yılmazı eleştirim diyorum ama onuda eleştirirsem gene birileri bozulur ya bende kararsız kaldım galiaba bu gidişle cemi savunur hale gelicem

ya ben size demiştim bu cocuk cem karakterinin seviyor diye bakın hemen de nasıl yol göstermeye basladı :img-hyste

matraka
07-12-06, 11:12
Evet Yılmaz'a Ömer arabayla çarptığında donup kalmış, Filiz gelip şoförü değiştirip, şöyle yapın böyle yapın, diyerek olası bir ölümde Ömer'in yırtması için elinden geleni ardına koymamış. Sonra da Ömer'i alıp ordan birlikte kaçmışlardır. 53. bölümden 1. bölüme gittik ama olsun, bakmak ve görmek farklı şeylerdir.

bende bunu söylemeye çalışıyorum zaten ömer krakterine sen farklı bakarsın ben farklı bakarım farklı baktığım içinde ömer hakkında yazacaklarım farklı olur farklılığı zenginlik olarak görmek kaanatindeyim lakin göremessek herkes gelsin kimse kimseye cevap vermeden bölüm ve fragman yorumlarını yapsın gitsin o zaman forumdaki sıcaklık ve dostluk ne olucak yada forum olacakmı

pinkzone
07-12-06, 11:14
Feride'nin bu konuda net tepkisini görmedim. Yeni geldiği evde olup bitenle ilgilenmeyi seçti. Ve Yılmaz'a gitmedi. Şimdilik durum bundan ibaret.

Evet bizde buna takılıyoruz ya.. Ne bu vurdum duymazlığı.. Ne bu vefasızlığı.. Gitmedin bari telefon et.. Eline yapışmaz ya.. Yok kardeşim.. Bu kız hem vefasız hemde yüreksiz.. :) Ambulans çağıramayacak kadar da cahil.. Yo ya.. Bu kız vefasız.. Bu kızın savunulacak birşeyi. yok..

Ömer Yılmaz arasında kalsa ne olacak ki.. Kaç kere ayırdı onları.. O zaman arada kalmış sayılmaz.. İzin aldığı gün ziyaret etmeliydi.. Ama bakıyorumda bu bölümüde es geçcek..

forever_bim
07-12-06, 11:15
sevgili foerver_bim sen herkese diyosun ama yılmazı hep topa tutyosun bikerede takdir et yok ama biz ömeri takdir etmeyince yılmaz merkezli düşünüyo oluruz...filiz ve feride yılmazı tanıyamadıysa suç yılmazın değil yılmaza değil ortada söylenenlere inanan feride ve filizindir..bütün mahalle yılmazın çevresindekiler inanmışken...

Archshe;

Yılmazın takdir ettiğim özelliklerini yazdım eleştirdim de. Kimseden de Ömer'i takdir etmesini beklemiyorum. Açıkçası böyle bir beklentim hiç olmadı gerek de yok zaten.

Filiz'in konumu mahalleliden farklı. Ömer ölürse mahallede herhalde bir matem havası esmez. Ama Filiz'in dünya başına yıkılır. sihirli sözcüğümüz empati bir kez daha burada önem kazanıyor.

İstediğini eleştirebilirsin ben de kalemim yettiğince katıldığım ve katılmadığım noktaları yazarım.

matraka
07-12-06, 11:15
Yılmaz'a kimler inandı ya da inanmadı;

Filiz son delile kadar inandı. Son delilden sonra ona yalan söylediğini düşündü yaptığı anlamsız test aklına geldi ve inanmaktan vazgeçti.

Ömer şüpheli olarak Yılmaz'ın adını verdi. Açıkçası onun yerinde ben olsam ben de Yılmaz'ın adını verirdim. Çünkü bu saldırının Cem'den geldiğini bilmelerine imkan yok henüz.

ee bütün mahallede yılazm için seferber oldu çünkü inanmadılar değilmi bana geçmişten dolayı yılmaza inanmayanlar oldu de en iyisi müjgan şüpheli baktı nedeni var ömer şüpheli baktı nedeni var handan zaten şüpheci nedene ihtiyaci yok feride 6 ayda insanları yanıyamayan tescilli vefasızın biri geri kalanlar hepsi yılmazın suçsuz olduğunu biliyordu sence neden yılmaz adam gibi adamda ondan

matraka
07-12-06, 11:21
Evet bizde buna takılıyoruz ya.. Ne bu vurdum duymazlığı.. Ne bu vefasızlığı.. Gitmedin bari telefon et.. Eline yapışmaz ya.. Yok kardeşim.. Bu kız hem vefasız hemde yüreksiz.. :) Ambulans çağıramayacak kadar da cahil.. Yo ya.. Bu kız vefasız.. Bu kızın savunulacak birşeyi. yok..

Ömer Yılmaz arasında kalsa ne olacak ki.. Kaç kere ayırdı onları.. O zaman arada kalmış sayılmaz.. İzin aldığı gün ziyaret etmeliydi.. Ama bakıyorumda bu bölümüde es geçcek..

feride için bahane yılmaz o kadar olay atlattı bir kere tel et 2dk.uğra yok feride krakterini pısırık buluyorum kendine güveni yok bence ee hafıza kaybı olunca normal bunlar ama kardeşim inan hafızasını kaybeder diye insanlık değerlerinidemi kaybeder

forever_bim
07-12-06, 11:21
Arkadaşlar;

Feride'nin vefasız olduğunu düşünmüyorum. Aksine Elif'e ve Ömer'e karşı gayet de vefakar davrandığını düşünüyorum.

Mahallelinin ve Ömer'in çevresinin durumu birbirinden farklı. Filiz'in abisi hakkındaki tutumuyla mahallelinin tutumunu bir tutmak saçmalık. Ve her zaman olduğu gibi Filiz'e yapılan haksızlık.

archshe
07-12-06, 11:22
[QUOTE=forever_bim;1770394]Archshe;

Filiz'in konumu mahalleliden farklı. Ömer ölürse mahallede herhalde bir matem havası esmez. Ama Filiz'in dünya başına yıkılır. sihirli sözcüğümüz empati bir kez daha burada önem kazanıyor.

evet filizin yılmazla bağı mahallelinin yılmazla olan bağından çok farklı...bunu da düşünmek lazım....ömer ölürse filizin dünyası yıkılır peki ferideye ne olur?neyse anlaşamıcaz ayrı düşünüyoruz...evet feride sadece ömere ve elife vefalı davrandı yılmaza değil...düşünüyorumda aynı şeyler ömerin başına gelse olaylar terse dönse aynı hareketi iyi niyet gördüğü ömerin yanında değilde yılmazın yanında olsa ne derdin?

matraka
07-12-06, 11:23
Arkadaşlar;

Feride'nin vefasız olduğunu düşünmüyorum. Aksine Elif'e ve Ömer'e karşı gayet de vefakar davrandığını düşünüyorum.

Mahallelinin ve Ömer'in çevresinin durumu birbirinden farklı. Filiz'in abisi hakkındaki tutumuyla mahallelinin tutumunu bir tutmak saçmalık. Ve her zaman olduğu gibi Filiz'e yapılan haksızlık.

bir insan ya vefalıdır insanlara karşı yada vefasızdır bunun insan seçmesiyle alakası yok olmamalıdırda filiz konusuna sana söz verdiğim için gene girmiyeceğim diziden sonra konuşcaz bolca zamanımız var ee bazıları sabaha kadar gülecxekmişte kendilerine o kadar güveniyorlar

pinkzone
07-12-06, 11:26
Arkadaşlar;

Feride'nin vefasız olduğunu düşünmüyorum. Aksine Elif'e ve Ömer'e karşı gayet de vefakar davrandığını düşünüyorum.[/B]

İki kişiye vefekar olması birşeyi değiştirmez.. Bu kadar iyilik gördüğü birini arayıp sormaması yanlış.. Kim olsa darılır.. Sonuçta kavga ederek ayrılmadı evden.. Ama bunu yapması yanlış.. Feride Yılmazın suçlu olduğunu bilse dahi onu eleştirmek ona düşmez.. Ona yapılan iyiliği görmesi kafi idi.. Burada başkalarının ne düşündüğü önemli değil.. Önemli olan onun ne düşündüğ