Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
benim aklıma neler neler geliyor senin haberin yok tabi yazmassam nasıl haberin olucak ama diziden sonra inşallah bakarız anlatırım o zaman şu bölümü filize sataşmadan bi atlatim çünkü filiz kelimesi direk ona bi şeyler yazmama sebeb oluyor otamatiğe bağlanmış gibi yani
farkındayım zor tutuyosun kendini...biri ateş çaksa yanacak fişek gibisin filize ama aklına gelenleri söylemedinmi dahası da mı var ...merak ettim şimidi...ama forumun sağlıklı devam etmesi için söyleme daha iii
filiz sanki bilmiyor cem bosuna opmez diye bir arkadasin dudagindan opecek ve sende bunu ickiligine verecen yok artik............filiz cemin yuzune daha bakmaz...yani insalah...filizin derdi ona yeter.
filiz bu uzaklığı ne kadar koruyabilir sinem sence handan gibi bi anne var başında bi şey yazacaktım ama neyse düzgün ifade kullanmam gerekirse kötüsünü siz düşünün filiz handan ömer nerde cem orda sanki o evde yaşıyormuş gibi bu mesafeyi koyması zor bence koydu diyelim ben cem den çok daha fena şeyler bekliyorum onun içinde bir an önce gerçek yüzünün ortaya çıkması için dua ediyorum
valla aynı şeyi düşünüyoruz :) ama uzaklığı koruyabilir özelliklede yılmazın masumiyeti açığa çıktığı zaman ...handan hanım ve ömer belki ceme yaklaştırmaya çalışırlar ama ömer handan kadar abartmaz gibi ..
cemin gerçek yüzü bir kaç bölüm sonra çıkmazsa çok kötü olacak gibi..yılmaz bu bölüm cemle ilgili filizle konuşursa iyi olur,sevdiği kadının ,iyiliğini düşünüyorsa bir an önce konuşmalı ..
cem filizi seviyor ondan filize bir şey yapmaz diye bir şey de yok malesef hadi murat olsa o asla yapmazdı ama cem yapabilecek kapasitede ...çocukken aşık olduğu kızı döven adamdan her şey beklenir valla :)
filiz sanki bilmiyor cem bosuna opmez diye bir arkadasin dudagindan opecek ve sende bunu ickiligine verecen yok artik............filiz cemin yuzune daha bakmaz...yani insalah...filizin derdi ona yeter.
valla sana hak vermeyi çok isterdim mervecim ama filiz hata yaptı gibi görebilir malum alkol bu insanlar neler yapıyo alkollüyken..umarım kendide alkolü ama olanları hatırlar...
bak otamatiğe bağladım bile evet merveciğim haklısın ne güzel anlaşıyoruz demi ama en çok neye güldüm biliyormusunuz öpücük sahnesinde filizin iğrenmesine belkide orda rol yapmıyordur:)
valla aynı şeyi düşünüyoruz :) ama uzaklığı koruyabilir özelliklede yılmazın masumiyeti açığa çıktığı zaman ...handan hanım ve ömer belki ceme yaklaştırmaya çalışırlar ama ömer handan kadar abartmaz gibi ..
cemin gerçek yüzü bir kaç bölüm sonra çıkmazsa çok kötü olacak gibi..yılmaz bu bölüm cemle ilgili filizle konuşursa iyi olur,sevdiği kadının ,iyiliğini düşünüyorsa bir an önce konuşmalı ..
cem filizi seviyor ondan filize bir şey yapmaz diye bir şey de yok malesef hadi murat olsa o asla yapmazdı ama cem yapabilecek kapasitede ...çocukken aşık olduğu kızı döven adamdan her şey beklenir valla :)
cem herşeyi yapabilcek bi psikopat filizide sevmiyo...sadece saplantı...o odaklanmış filiz benim olacak diye...valla filiz terslerse ona karşı da sert davranır...
ömer konusuna gelirse ömer filizi hiç ceme itmedi...hani yılmazı kötüleyip handan gibi cem şöyle iyi böyle ii ondan iyisini bulmazsın yapmadı...bekliyodum böyle şeyler gerçi...hatta handan yapınca ömer çok ayrı karakterler demişti...ama handan elinden geleni yapacaktır...helede filiz handana anlatırsa cemin onu öptüğünü handan hız kazandıracaktır yapması gerkenlere...planlarına...aslında kurda kuzu teslim ediyo farkında değil...
valla gündüzde havayi fişek patlatılmaz ama seninle aynı fikirdeyiz ben cemden daha çok şey bekliyorum filize zarar vericek çünkü filiz ceme mesafe koymaya çalışırsa cem kontrolden çıkar ama ihale işide bence 1-2 bölümde ortaya çıkmaz zamanın biraz geçmesi lazım
yılmaza gelince gururun neler yaptığına şahit olmaya başlıyacağız filizi cem hakkında uyarmayabilir ben şimdiden bi kılıf bulim buna nede olsa yılmaz fazla eleştirmem değilmi
Cem o tokattan fazla intikam almaz çünkü.. Çünkü ona o tokatı sevdiği atmıştı.. Sözde.. :) Kendini tokat atmasına şartlandırmaz.. Öpücük verdiğine şartlanır o.. Bide bana naz yapıyor derse vay halimize :)
yok ya cem nekdar itici olsada cenk ertan çekici bir erkek...iğrenilecek gibi değil..:)
valla o kişiye göre değişir banada dede gibi felan gözüküyor kambur yürüyor kısacası cenk ertanı hiç sevmem cemi de sevmedim valla ilk diziye dahil olduğunu duyunca eyvah dedim burda ne psikopatlık yapacak valla ondan beklediğimin üstüne çıktı
valla gündüzde havayi fişek patlatılmaz ama seninle aynı fikirdeyiz ben cemden daha çok şey bekliyorum filize zarar vericek çünkü filiz ceme mesafe koymaya çalışırsa cem kontrolden çıkar ama ihale işide bence 1-2 bölümde ortaya çıkmaz zamanın biraz geçmesi lazım
yılmaza gelince gururun neler yaptığına şahit olmaya başlıyacağız filizi cem hakkında uyarmayabilir ben şimdiden bi kılıf bulim buna nede olsa yılmaz fazla eleştirmem değilmi
çok alıngansın matraka :):) ne pahasına olursa olsun yılmaz uyarmalı ...yoksa filizi sevdiğini söyleyemem ..yani gururunu aşkından önceye koymasına anlam veremem sonuçta konu sevdiği kadının iyiliği ....onu seviyorsa ona zarar gelmesini istememeli tamam şirket batınca yardım etmeyebilir onu anlarım ama bu durum farklı sonuçta adam dürüstçe oynamıyor...düşmanımın akıllı olmasını isterim demişti yılmaz ama bu akıllı değil sadece kurnaz,.çten pazarlıklı ...
cemin yaptığı planları öğrendiklerinde tekinerlerin hallerini,davranışlarını merak ediyorum özelliklede handan hanımın
Cem o tokattan fazla intikam almaz çünkü.. Çünkü ona o tokatı sevdiği atmıştı.. Sözde.. :) Kendini tokat atmasına şartlandırmaz.. Öpücük verdiğine şartlanır o.. Bide bana naz yapıyor derse vay halimize :)
canım arkadaşım ben tokatı değil filizin mesafe koymasını söylüyorum bu cemi zıvanadan çıkarır buna hiç şahit olmadı çünkü ee daha cemin çocukluğunu görmedik yavaş yavaş görmeyede başlasak hiç fena olmayacak
canım arkadaşım ben tokatı değil filizin mesafe koymasını söylüyorum bu cemi zıvanadan çıkarır buna hiç şahit olmadı çünkü ee daha cemin çocukluğunu görmedik yavaş yavaş görmeyede başlasak hiç fena olmayacak
cemin çocukluğunu niye merak ettin ? derin bir psikoloji testimi yapıcan? derinlere inmek lazım diye mi düşünüyosun?
çok alıngansın matraka :):) ne pahasına olursa olsun yılmaz uyarmalı ...yoksa filizi sevdiğini söyleyemem ..yani gururunu aşkından önceye koymasına anlam veremem sonuçta konu sevdiği kadının iyiliği ....onu seviyorsa ona zarar gelmesini istememeli tamam şirket batınca yardım etmeyebilir onu anlarım ama bu durum farklı sonuçta adam dürüstçe oynamıyor...düşmanımın akıllı olmasını isterim demişti yılmaz ama bu akıllı değil sadece kurnaz,.çten pazarlıklı ...
cemin yaptığı planları öğrendiklerinde tekinerlerin hallerini,davranışlarını merak ediyorum özelliklede handan hanımın
yılmaz cemle uğraşacağı için bence söylemez iki haftadır şiirlerde büyük ipucları var ben bunları anladım
cemin yaptıklarını öğrendiğim gün benim için nasıl bir gün olur biliyormusun cemin tırsak tırsak gezdiği gün gibi gülmekten kilo kaybına uğrarım herhalde
vala hic sanmiyorum filizin sevinmesi mi lazimki cem e kizmis gibi olsun.benim bildigim filiz o tokati atmayip kacsaydi ozaman cem filiz naz yapiyor derdi ama filiz meshur tokatlarindan attii..daha ne..bakicagiz ve goricegiz..dun forever-bime soz verdim bu konu kapandi daha birsey soylemiyecegim filiz cem sahnesi hakkinda.
cemin çocukluğunu niye merak ettin ? derin bir psikoloji testimi yapıcan? derinlere inmek lazım diye mi düşünüyosun?
onun çocukluğu kesin sorunlu ve bize senaristler bunu göstermek zorundalar çünkü bunu yapmasının yani filize takmasının bi nedeni olmalı adam psiko tamamda niye psiko değilmi herkes doğunca malüm psiko olmuyor hayat psiko yapıyor o yüzdende çocukluğuna inmak lazım inmeseler ben inecem zaten
vala hic sanmiyorum filizin sevinmesi mi lazimki cem e kizmis gibi olsun.benim bildigim filiz o tokati atmayip kacsaydi ozaman cem filiz naz yapiyor derdi ama filiz meshur tokatlarindan attii..daha ne..bakicagiz ve goricegiz..dun forever-bime soz verdim bu konu kapandi daha birsey soylemiyecegim filiz cem sahnesi hakkinda.
ama o tokat cemi durdurmaz malesef...çünkü aynı şey geçmişte de karşımıza çıktı yılmaz o tokatın üstüne bir de hediye göndermişti bliyorum hoşuna gitti der gibi :):) cem de aynı şeyi düşünürse yandık ..ama filiz buna izin vermez bence,cemde neye uğradığını şaşırır :)
Valla diziye yeni giren karakterlerde geçmiş sorunu var..
Feridenin gelmek bilmeyen hafızası.. Ve bilinmiyen geçmişi..
Cemin çocukluğunda yaşadığı travmalar.. Yada olaylar..
ama o tokat cemi durdurmaz malesef...çünkü aynı şey geçmişte de karşımıza çıktı yılmaz o tokatın üstüne bir de hediye göndermişti bliyorum hoşuna gitti der gibi :):) cem de aynı şeyi düşünürse yandık ..ama filiz buna izin vermez bence,cemde neye uğradığını şaşırır :)
tam bende merveye bunu diyecektim aslında çok yaşa...ama orda yılmaz filizin ondan etkilendiğini anlamıştı oysa cem filizin yılmazı nekadar sevdiğni biliyo....filiz yakıştıramaz ceme bunu idda ediyorum...alkoldür der geçer ama eskisi gibi de davranmaz...
haklisin ama ozaman lar filiz yilmaza karsi birseyler hisetiyordu yani seviyordu aksi taktirde filiz cemi arkadas olarak goruyor bir arkadasin dudaktan zorla opmesi nekadar dogru olur bilemiyecegim...filiz insalah cem le arasina mesafe koyar.
evet yavaş yavaş şu zihinleri işlese olmazmı ya mesela cem arada bi olay yüzünden hayal gördürselerdi olmazmıydı yani illa sonda çıkıcak meydana biliyoruzki bir insan sorunsuz yere takmaz birine
feride ise tamam doktor uzu süre gelmeyebilir dedi ama bu kızın başına hiçmi tanıdık bi olay gelmedi hem yılmazla ve ömerle kalıcak hemde hafızasını hatırlayacak bi olay gelmeyecek ben buna inanmam nede olsa bizim khramanlarımız olay adamları
Cem afedersin.. Sarhoştum özür dilerim.. Öyle birşe yapmak istemedim der.. Filiz tamam der.. Ama bu oaly onu eskisi gibi Ceme yakın olmak yerine soğutur.. Ya şu cem güzel bri açık yaratsada.. Yılmaz içieri girse kesse şunun fişini :) Yoksa bana daral gelcek.. Onun psikopatlığının icraat yeri oldu I.A
haklisin ama ozaman lar filiz yilmaza karsi birseyler hisetiyordu yani seviyordu aksi taktirde filiz cemi arkadas olarak goruyor bir arkadasin dudaktan zorla opmesi nekadar dogru olur bilemiyecegim...filiz insalah cem le arasina mesafe koyar.
bak mervecim artık filiz için sende inşallah böyle yapar diyebiliyosun...çünkü senaristler filizi öyle hale getirdiki ne yapacağını pek kestiremiyoruz...eskiden olsa bu güçlü karakter için yapacaktır yada asla yapmaz kelimelrini kulanırdık...
cemin bir kaç olayını biliyoruz aslında...sevdiği kızı babasına şikayet ettiği için dövmüş,babasıyla yakın olamamış o yüzden dağlara kaçmış :):)
feridenin geçmişi de ömerle aralarında bir şeyler başlayınca ortaya çıkar araları bozulsun diye :) ya belalı bir koca ya da baba ...veya başka bir şeyler ama ferideninde geçmişi ummrunda bile değil o geleceğe bakıyor :img-hyste
Cem afedersin.. Sarhoştum özür dilerim.. Öyle birşe yapmak istemedim der.. Filiz tamam der.. Ama bu oaly onu eskisi gibi Ceme yakın olmak yerine soğutur.. Ya şu cem güzel bri açık yaratsada.. Yılmaz içieri girse kesse şunun fişini :) Yoksa bana daral gelcek.. Onun psikopatlığının icraat yeri oldu I.A
Allah kimseye böyle bir çocukluk arkadaşı vermesin derim ben ya öyle demese bile mazaret olarak onda çok mazaret var uydurur bi şeyler o kadar inceden yol yapıyorki inşaat sahnesine kdar sıkıcaz dişimizi yapıcak bi şey yok
cemin bir kaç olayını biliyoruz aslında...sevdiği kızı babasına şikayet ettiği için dövmüş,babasıyla yakın olamamış o yüzden dağlara kaçmış :):)
feridenin geçmişi de ömerle aralarında bir şeyler başlayınca ortaya çıkar araları bozulsun diye :) ya belalı bir koca ya da baba ...veya başka bir şeyler ama ferideninde geçmişi ummrunda bile değil o geleceğe bakıyor :img-hyste
cemin başına böyle şeyler mi gelmiş hiç hatırlayamadım...tamamı nasıl bunların...yani anlatılanların...
feridenin çevresinde okadar şey geçtiki herhalde hayatım bundan beter değildi diye düşünebilir...
Valla o konuda haklısın.. Feride geçmişte kim olduğunu araştırmak içinde gelmiyor.. Belki de ev kadını idi.. Yada sarhoş bir kocası vardı.. Yada üvey babası.. Herhalde Ömerle yakınlaştığı zaman bu hafıza durumları tek tek gelecek.. Hani derler ya hayatım gözümün önünden film şeridi gibi geçti.. Feridenin ki de ağır bir şekilde geçer.. :img-hyste
Ferideden çok bahsettim.. Sakın onu sevdiğimi sanmayın.. Artık Filizin o malum sahnesinden konuşmaktan bay geldi bana..
Bence filiz o olay üzerinde fazla durmayacaktır cem gelir filizden özür diler filizde tamam der ama cemle arasınada mesafe koyar ondan sonra cemde baktı filiz uzaklaşıyor tekinerleri batırma işini hızlandırır ve son darbeyi vurup filizi elde etmeye çalışacaktır tam o sıradada yılmaz devreye girip cemi paketleyip şutlar sonra cem kaldığı yerden bu sefer gerçek yüzünü göstererek yılmaza ve tekinerlere savaş açar bunun sonucunda filize çok büyük zararlar verecektir
yakupoglu61
07-12-06, 15:23
bu filiz tokat attı ceme ama ona soğuk davranmaz filizden herşey beklenir ne yapacağı belli olmaz ama şu ana kadar izlediğim filiz cemden soğumaz...:D:D:D:D:D
yok ya cem nekdar itici olsada cenk ertan çekici bir erkek...iğrenilecek gibi değil..:)
walla bende aynı seyleri söledim ama mide bulandırıcı diye tepki verdiler :) acıkcası bende fazla üstelemedim düşünsene hemcinsimi bu kada begendigimim söylesem yanlıs anlasılabilir ucu acık bie cümle olur :img-hyste
Bence filiz o olay üzerinde fazla durmayacaktır cem gelir filizden özür diler filizde tamam der ama cemle arasınada mesafe koyar ondan sonra cemde baktı filiz uzaklaşıyor tekinerleri batırma işini hızlandırır ve son darbeyi vurup filizi elde etmeye çalışacaktır tam o sıradada yılmaz devreye girip cemi paketleyip şutlar sonra cem kaldığı yerden bu sefer gerçek yüzünü göstererek yılmaza ve tekinerlere savaş açar bunun sonucunda filize çok büyük zararlar verecektir
Valla öyle bir anlattın ki.. :) Bir an kendimi futbol oynuyor sandım.. :) Cem kaleci olur.. :) Yılmaz forvet.. Yılmaz Cemin suratına suratına patlatır topu.. Bir de bacak arası.. :img-hyste
Bu dediğin kaç bölümde olur.. En azından Cem gerçek kimliğinin çıkması 10 bölüm varmış gibi gözüküyor.
cemin başına böyle şeyler mi gelmiş hiç hatırlayamadım...tamamı nasıl bunların...yani anlatılanların...
feridenin çevresinde okadar şey geçtiki herhalde hayatım bundan beter değildi diye düşünebilir...
filize anlatmıştı ...ilk zamanlarda filizle çok konuşuyorlardı filiz yılmazla daha yakınlaşmadan önce...koştukları zaman filiz babasından bahsederken o da babasından bahsetmişti diğer sahne de yani kızı dövdüğünü anlattığı sahnede cananla yemeğe gideceklerdi ama sonra yılmazı görünce kalkmışlardı arabada konuşuyorlardı o zamanki sahneydi
peki bu psikopat neden kızı dövmüş?
Bence nedeni yok.. Onun birine pislik bulaştırması için neden arama.. Çocukluğuna in bence.. :) Belkide kız bir laf söylemiştir.. Buda dayanamamış dövmüştür.. Yansıttığı kişilikle ne kadar uzak değilmi.. Valla kadına el kalkmaz cem bey ne olursa olsun.. Kınıyorum sizi.. Hele babaya hiç..
peki bu psikopat neden kızı dövmüş?
kızı dövdüğünü söyleyince filizin bir bakışı vardı çok komikti onu söylememişim :)
sanırım kız mektubu babasına göstermiş babası da ceme kızmış mı dövmüş mü öyle bir şey yapmış o da sinirlenip kızı dövmüş :) tam hatırlamıyorum aslında ama duyunca pinkzoneye hak vermiştim bu adam kesin psikopat demişti :)
yokbe o kadar süreceğini sanmıyorum gelin ortada buluşalım yılmazın ceme vurmasına gerek yokki adamın yılmazdan ödü patlıyor pat dese olduğu yerde yığılıp kalıcak
Bu öd patlama konusunda bir senaryo yazsam yada.. Bir fotoroman mı yapsam.. :) Valla inan çok komik olur... Cem dermiş.. Aman yılmaz abi.. Ben ettim sen etme.. Kıyma şu kuluna.. Tahtaya kalkmış ödlek çocuk gibi altına işer bide bu.. :img-hyste
ekleme yapıyorum.. Yılmaz abi ayağının altını öpeyim.. Kapına paspas olayım.. Elindeki kalem olayım kıyma bana.. :img-hyste
bu söylediklerini en az 16 bölüme yayarak işlerler bence de bunlar olacaktır cem birisine zarar verdikten sonra birileri harekete geçecektir o zamana kadar cem bey elini kolunu sallaya sallaya dolanır
Bu öd patlama konusunda bir senaryo yazsam yada.. Bir fotoroman mı yapsam.. :) Valla inan çok komik olur... Cem dermiş.. Aman yılmaz abi.. Ben ettim sen etme.. Kıyma şu kuluna.. Tahtaya kalkmış ödlek çocuk gibi altına işer bide bu.. :img-hyste
walla alemsin koptum burdaaa :img-hyste :img-hyste .... walla adamın girmediği kılık söylenmeyen hakaret kalmadı .. düşünsenize bir hayranı olacak ve foruma üye olacak... gercii benim bi tahminim var ama:img-blush (matraka :):):) saka saka canım da yorumlarını zevkle okuyorum biraz takılyım dedim)
ya yanlış hatırlamıyosam şaka yapmıştı orda :icon_sorr
Her şakada gerçeklik payı vardır.. Şaka diye bir anı anlattı.. Bence gerçekte.. Orda filizin tepkisini görmek istedi..
Ben demiştim.. Diziye dillere destan.. Başımızda saç bırakmayan illetmi illet biri gelecek diye.. Adamın oynadığı rollerden çıkardım biraz.. Psikopatlık tam oldu.. :) Bu Beyaz Gelincikteki Azizin çırağı bence.. :img-hyste
kızı dövdüğünü söyleyince filizin bir bakışı vardı çok komikti onu söylememişim :)
sanırım kız mektubu babasına göstermiş babası da ceme kızmış mı dövmüş mü öyle bir şey yapmış o da sinirlenip kızı dövmüş :) tam hatırlamıyorum aslında ama duyunca pinkzoneye hak vermiştim bu adam kesin psikopat demişti :)
sağol bilgilendirdiğin için....evet hatırladım o sahneyi ama ne anattığını tam hatırlamamıştım...filizin bakışını hatırlıyorum cemin de şaka dediğini ama bence şaka falan değil...ama psikopatlığa bile sığmaz kadına el kaldırmak...
ekleme yapıyorum.. Yılmaz abi ayağının altını öpeyim.. Kapına paspas olayım.. Elindeki kalem olayım kıyma bana.. :img-hyste
valla pinkzone biraz daha yaratıcı ol gülmeye doyamadım ama olmuyor böyle bir parmak bal çalışıyorsun devamı yok sen onu bunu bırakta filiz yılmaz karşılaşmasına sahne yaz bence ama gene hafif ateşte pişmiş olmasın ya bende bir restaurant a gelmişim yemek siparişi verir gibi sahne siparişi veriyorum
Her şakada gerçeklik payı vardır.. Şaka diye bir anı anlattı.. Bence gerçekte.. Orda filizin tepkisini görmek istedi..
Ben demiştim.. Diziye dillere destan.. Başımızda saç bırakmayan illetmi illet biri gelecek diye.. Adamın oynadığı rollerden çıkardım biraz.. Psikopatlık tam oldu.. :) Bu Beyaz Gelincikteki Azizin çırağı bence.. :img-hyste
bence aziz bunun yanında çırak kalır en azından o herşeyi alenen yapıyor delikanlı psiko yani bizimki tırsak psiko ya kardeşim madem yılmazdan korkuyorsun niye sataşıyorsun valla yılmazı görünce babasını felan hatırlıyordur belkide
gören adam sanar ama ötleğin teki dediğin gibi yılmaz pat dese olduğu yere yığılır yani :img-hyste
zaten adam olan derdini silahla halletmez...kendine güvense yılmazın karşına çıkar öyle adamlarına dövdürtmeyle suç atmayla arkadan kuyu kazmakla adam olunmuyo....düşman bellediysen direk çık karşına savaş...bak bakalım filiz kimi seçecek...meral bunun yanında adam gibi kadındı...en azından düşmanlığını biliyolardı...
valla pinkzone biraz daha yaratıcı ol gülmeye doyamadım ama olmuyor böyle bir parmak bal çalışıyorsun devamı yok sen onu bunu bırakta filiz yılmaz karşılaşmasına sahne yaz bence ama gene hafif ateşte pişmiş olmasın ya bende bir restaurant a gelmişim yemek siparişi verir gibi sahne siparişi veriyorum
Senaryo mu yazsam.. Yoksa.. Bazı resimleri derleyip fotoromanmı yapsam bilemiyorum..
Ama Cemin o silah tutma sahnesine bir fotoroman olur.. :) Yanlara baloncuk.. Ne düşündüklerini yada benim o sahnede ne söylemek istediklerimi :)
bence aziz bunun yanında çırak kalır en azından o herşeyi alenen yapıyor delikanlı psiko yani bizimki tırsak psiko ya kardeşim madem yılmazdan korkuyorsun niye sataşıyorsun valla yılmazı görünce babasını felan hatırlıyordur belkide
walla bu adam bu piskopatlıkla babasını da öldürmüş olabilir benden söylemesi...ama böle bi konu işlemezler sanırım bu dizide ... yoksa bende de mi bir şeyle varrr aman allahımm:img-hyste
Sirf;
Yilmaza olan kizginligi vede onu unutmak adina Cem Akmanla bir gece yemege gidipte, sizinde dediginiz gibi bu yakinlasma olmussa ve hatta hatta öpmeye kadar gelmislerse;
Filiz Tekiner karakterini cok kötü elestiricem !
Bir bayan olarak; karsisindaki adama olan kizginlini ve onu unutmak icin bir baska adama yanasan vede acisini böyle hafifletecegini sanan hemcinslerimden NEFRET ediyorum nedense..!
ağlayan gitar
07-12-06, 15:42
zaten adam olan derdini silahla halletmez...kendine güvense yılmazın karşına çıkar öyle adamlarına dövdürtmeyle suç atmayla arkadan kuyu kazmakla adam olunmuyo....düşman bellediysen direk çık karşına savaş...bak bakalım filiz kimi seçecek...meral bunun yanında adam gibi kadındı...en azından düşmanlığını biliyolardı...
gelen gideni aratırmış keşke bunun yerine muratla meral olsa onlar daha iyiydi
aynalının sözünü hatırlayalım ''düşmanın mertse korkma namertse kork...''
Evet mertlik açısından Aziz'i tek geçerim.. Adam yapıyor ama alanen yapıyor.. Kimseye kolay kolay havale etmiyor.. Bide düşmanından bu kadar tırsmıyor..:)
Ama Cem bu kapasiteye girmiyor.. Onun için şu an dizilerde en namert kötü adam Cem.. :) Azizi tahtından etti.. :) Yakında ödül töreni yapcam..
sizce bolumun sonu hangi sahneyle bitecek??
yılmaz ya da mualla hanım filizi görecektir ..yılmaz görürse herkes neye baktığını falan görür siz oturun ben iki dakika konuşayım da geleyim der ..filizin karşısına çıkar ne işin var burda yoksa hesap sormaya mı geldin falan der ve orda biter
eğer mualla hanım görürse kimsenin haberi olmaz sessizce dışarı çıkar..oğlumun hayatından da bizim hayatımızdan da çık,ona çok acı veriyorsun bunların hepsi senin yüzünden gelir falan der ya da demeden biter
kısacası filizin meyhaneye geldiği yerde biter
Sirf;
Yilmaza olan kizginligi vede onu unutmak adina Cem Akmanla bir gece yemege gidipte, sizinde dediginiz gibi bu yakinlasma olmussa ve hatta hatta öpmeye kadar gelmislerse;
Bir bayan olarak; karsisindaki adama olan kizginlini ve onu unutmak icin bir baska adama yanasan vede acisini böyle hafifletecegini sanan hemcinslerimden NEFRET ediyorum nedense..!
Evet sanırım. Figan bu konuda gerekli cevabı verdi.. Niyetinde Art niyet dahi olsa.. Sırf unutmak ve kzıgınlığı için böyle bir halt yiyorsa.. Onu bırakın yerden yere.. Havadan havaya uçurcam.. Yerden yere vura vura.. Asfalt kalmadı.. Havada ferah ferah çalışrıız.. :)
Cem'in Filiz'e anlattığı hikaye hayalinde yazmış olduğu birşeyde olabilir.Ben gerçek olduğunu sanmıyorum ..Cem o kadar korkak ki Filiz'in attığı tokattan bile tırsmıştır allah bilir.Bir daha tövbe Filiz'e yaklaşmayacağım falan diye düşünmüştür.
valla bu konuya girmeyelim diyoruz hatta çekiniyoruz fragmanı izlediniz galiba inşallah maksadı dediğin gibi değildir
Henüz izlemedim matraka...
Hani öyle olmussa diye sadece bir düsündüm...Neyse düsünmeyeyim ben
en iyisi :)
Sirf;
haklisin figan abla,bolumu izlemeden yorum yapmayacagim bende zaten.yorumlarimi yaptigim seyler den eminim..ama emin ol ki filiz bunlarin hicbirisini yapmadi.
1:restouranta degiler filizin evinin havuzunun oirda dans ediyorlar.yakinlasma olmadi bundan eminim ama cem filizi zorla optugu icin boyle bir durum oluyor...inan bak soz veriyorum filiz cemin ozurunu kabul ederse ve birsey degil ikimizde iskiliydik derse ozaman bende filiz i savunmaya devam etmeyebilirim hakli olmadigi sure tabi....ama filize guveniyorum biliyorum cemden uzak duracak.
Evet sanırım. Figan bu konuda gerekli cevabı verdi.. Niyetinde Art niyet dahi olsa.. Sırf unutmak ve kzıgınlığı için böyle bir halt yiyorsa.. Onu bırakın yerden yere.. Havadan havaya uçurcam.. Yerden yere vura vura.. Asfalt kalmadı.. Havada ferah ferah çalışrıız.. :)
ilahi Pinkzone..
sabredelim bakalim surda 1 gün kaldi dimi ama .. Hos ben cumartesi izlerim yinede olsun ama beraber ucururuz Filizi :img-hyste :img-hyste
Merve yakınlaşma olmadığına ne kadar eminsin.. :) Çünkü adam öyle sarmaş dolaş dans ediyor.. Bu sahne bile yeterli.. Ayrıca yakınlaşma olmadıysa.. Yeni bir dans türü icad edildi.. Sadece gözlerin baktığı dans.. Adam sarılmıyor.. Resmen içine sokacak pozisyonda valla.. ofsayt.. Hatalı pozisyon.. Baştan..
valla çok güzel bir yorum demekki filizci olmak güzel yorum yapmayı engel değilmiş demekki olabilecek senoryalar biri olabilir seni okuyorlarsa değerlendirmeye alırlar
sevgili matraka evet filiz karakterini çok seviyorum vede sonuna kadarda destekliyeceğim filizinde hataları oldu oluyorda bende yeri geldiğinde eleştirdim vede eleştiriyorum ama yinede en çok sevdiğim kişi olarak kalacak ayrıcada hep iyi ve düzgün yorumlar yapmışımdır kimseyi kırmamaya gayret gösteriyorum bundada başarılı olduğumu sanıyorum
haklisin figan abla,bolumu izlemeden yorum yapmayacagim bende zaten.yorumlarimi yaptigim seyler den eminim..ama emin ol ki filiz bunlarin hicbirisini yapmadi.
1:restouranta degiler filizin evinin havuzunun oirda dans ediyorlar.yakinlasma olmadi bundan eminim ama cem filizi zorla optugu icin boyle bir durum oluyor...inan bak soz veriyorum filiz cemin ozurunu kabul ederse ve birsey degil ikimizde iskiliydik derse ozaman bende filiz i savunmaya devam etmeyebilirim hakli olmadigi sure tabi....ama filize guveniyorum biliyorum cemden uzak duracak.
insallah Canim;
senin dedigin olsun.. Bende Filize güveniyorum..Akilli biri sonucta..
Uzak durur Cemden umarim..
Yoksa biz Yilmazcilar olarak Cem`i tartaklariz valla :img-hyste
Yengemizden uzak dur diye... :img-hyste
fragmanda filizle yılmaz nerde karşılaşıyorlar acaba ...eğer tekinerlerin şirkette karşılaşıyorlarsa yılmazın ne işi var ya da filiz özür dilemek için sadıkoğluna gidiyor kesin ikincisidir
Merve yakınlaşma olmadığına ne kadar eminsin.. :) Çünkü adam öyle sarmaş dolaş dans ediyor.. Bu sahne bile yeterli.. Ayrıca yakınlaşma olmadıysa.. Yeni bir dans türü icad edildi.. Sadece gözlerin baktığı dans.. Adam sarılmıyor.. Resmen içine sokacak pozisyonda valla.. ofsayt.. Hatalı pozisyon.. Baştan..
zaten dans ederken mesafenin yakinligi okadar olur...uufff yaa kafami karistirmayin:happy0064 ben eminim bisey olmaz....arkadasin degilmi oyle dans edersin...vala cemden firsat kalmadiki filize bakayim dur bida izliyim bu sefer filizin gozleri ne durumda diye:) ama onunda cevabi hazir belki konusuyordur cemle onun icin cemin gozlerine bakiyordur bakmasa iste ozaman filiz cemden hoslanio derim ama......
yaa ben filizi opme konusunda savundum ama ceme baska turlu yaklastiysa filize karsi tepkim olur.....goricegiz..
Resmen içine sokacak pozisyonda valla.. ofsayt.. Hatalı pozisyon.. Baştan..
bayıldım bayıldım....:):): bayılıyorum ya bu pinkzoen nin yorumlarına ... kızın deli bir mizah anlayaısı var...
sanırım futbolla da alakalıyız .senaryo falan.... kızların cogu bilmez ofsaytı :img-hyste
ilahi Pinkzone..
sabredelim bakalim surda 1 gün kaldi dimi ama .. Hos ben cumartesi izlerim yinede olsun ama beraber ucururuz Filizi :img-hyste :img-hyste
Okey Cumartesi sabahından burda olacağım bende.. Ben yine diyorum.. Eğer filizin niyeti temzise lafım yok.. Ama temzi değilse.. Başka duygularla yakınlaşıyorsa.. O zaman Filize özel uçak kiralayacağım.. Yüksekten atıp bumpi jumping yapacağım.. :) Her defasında geri dönüp geri gelcek..Taki sinirim geçene kadar.. :)
cumartesi nerden izliyosun pekii....
secoms;
Bizim evimizde Türk Kanallari olmadigi icin bende Emuleden indiriyorum..
Cuma siz izledikten sonra bende cekiyorum o gece bölümü..
Ertesi günde izliyoruz valla :)
Not:Ayrica Yarana ta$ basmak istemezdim valla secoms...:img-wink:
zaten dans ederken mesafenin yakinligi okadar olur...uufff yaa kafami karistirmayin:happy0064 ben eminim bisey olmaz....arkadasin degilmi oyle dans edersin...vala cemden firsat kalmadiki filize bakayim dur bida izliyim bu sefer filizin gozleri ne durumda diye:) ama onunda cevabi hazir belki konusuyordur cemle onun icin cemin gozlerine bakiyordur bakmasa iste ozaman filiz cemden hoslanio derim ama......
yaa ben filizi opme konusunda savundum ama ceme baska turlu yaklastiysa filize karsi tepkim olur.....goricegiz..
dans ederlerken birbirlerinin gözlerine bakmıyorlar cem bir şey söylüyor o sırada filiz bakıyor sonra cem kıza yapışıyor filizde itip tokadı atıyor,filiz arkadaşım diye öyle dans ediyor onun söylediklerinede şaşırıyor işte olan bu ama daha detaylı görmek için bölümü izlemeliyiz ...
bir fragmanda da ömer bir kızla eve gidiyordu elifi aldatmış gibi göstermişlerdi ama adam öyle bir şey yapmamıştı yani fragmanlar yanıltıyor :)
figan abla bak ne diycem kanal d nin web sitesine gir canli yayina bas ordan izliyebiliyorsun ben gecen kirikkanatlari ordan iizledim salyongoz reklami yok diye:):):):)
Mervecim;
Ya ben denedim kackez ama olmuyor ki;
Yayin donuyor be güzelim.. Ses var görüntü yok.. Bende napiim bekliyorum
Cumartesiyi..
Ahh bu Gurbettttt! :)
Pinkzone;
seninde demen gibi Filiz temiz niyetlerle yanasmissa asla sözüm olamaz..Ama dedigim gibi Yilmaza olan kizginlik vede onu unutmak adina yanasmissa bilmiyorum neler olur.. Beraber ucariz iste diyorum ya :img-hyste
resmen bi şey yazamıyorum uçmuş durumdayım valla filizin niyeti temiz olsa bile benim fikrim değişmez bakalım ne olucak can alıcı sahne herkes onu bekliyor zaten benim dediğim çıkmayacak herkes bana yüklenicek ama daha çok beklersiniz
Bir tek senmi haksız çıkarsak banada aynen yüklenecekler.. Olsun bastırırız biz bu isyanı.. :) Merak etme yine fıtık edecek birşey yapar Filiz bizde yine eleştiririz.Nasıl olsa artık hata yapması deavmlılık zorunluğu getirdi.. Her bölümde gözle görülür hatası muhakkak oluyor.. Tabi diğer karakterlerinde.. Zaten bakıyorumda dizide kişilik değiştirmemiş karakter yok.
hala laf dönüp dolaşıp öpüşme sahnesine geliyo...2 saniyelik fragman görüntüsünden kavga çıktı dizinin o kısmı artık ne kadarsa en azzından o kısmın tamamını izleyince foruma girmemek lazım...gerçi belki ben girene kdar sevgili modum kitlemiş olabilir...fragmanda gene ii göstermişler cinlik yapıp dans sahnelerini gösterip öpüşmeyi gösterebilirlerdi tam ilk sahnede karşılıklı öpüşüyo gibi çıkmışlar....ya o tokat sahnesini göstermeselerdi...vay halimize derdim...neler olurdu neler yanıltma buna derim ben...
İnanmıyorum senaristlere bravo,ne büyük zeka.Cem Filizi öpüyor.Pinkzone buyrun bende geldim..Nasıl böyle birşey yapıyor senaristler bu dizi Filiz&Yılmaz ile özdeileşmiş.
neden filizi götürüyorsunuzki :) cem yaptı her şeyi siz filizi götürün ohh çok iyi...valla 5. olarakta yılmazı götürün o da filizi uyarmadı diye al birini vur ötekine olsun :)
Onu karıştıma bakem sen.. :)
Ceme tur düzenleyeceğiz dedik ya.. Merak etmeyin.. Onun ki daha sancılı olcak.. Ama şu var eğer filiz bizim tahmin ettiğimiz gibi olursa bu uçuş gerçekleşcek.. Yoksa iptal.. O gün hemen yeni bir sefer düzenleyip Ceme yöneleceğiz.. Yılmaza laf yok.. Bakalım söyleyecekmi.. Ama sanırımki söyleyecek..
Bu bölümü izlemeyi yüreğim kaldırmıyor..Kesinlikle yine beklediğimiz birşey yok..
Onu karıştıma bakem sen.. :)
Ceme tur düzenleyeceğiz dedik ya.. Merak etmeyin.. Onun ki daha sancılı olcak.. Ama şu var eğer filiz bizim tahmin ettiğimiz gibi olursa bu uçuş gerçekleşcek.. Yoksa iptal.. O gün hemen yeni bir sefer düzenleyip Ceme yöneleceğiz.. Yılmaza laf yok.. Bakalım söyleyecekmi.. Ama sanırımki söyleyecek..
söylemezse yılmaza da tur düzenlenecek mi yoksa çifte standart olmasın filize ayrıcalık istemiyoruz :):)
mualla hanımın tepkisi bu sefer daha sert olacak ama bir daha barıştıklarında yılmaz onu gene yumuşatabilir ben onsuz nefes alamıyorum diye :) bakalım yılmaz bey nefes alacak mı yoksa sözünde durmayacak mı :) (işte abartma diye buna derim ,konu ancak bu kadar güzel saptırılır :):) )
müjgan hanım da yılmaz'ın kutlama yemeğine katılmış.pes yani bu kadına , sen o kadar laf söyle kötü zamanlarında yanında olma . yılmaz'ın suçsuzluğu ispatlanınca kutlama yemeğine katıl. müjgan hanımın yaptığı tamamen iki yüzlülük,arkasından atıp , tutan , yüzüne gülen bir insan.
müjgan hanım da yılmaz'ın kutlama yemeğine katılmış.pes yani bu kadına , sen o kadar laf söyle kötü zamanlarında yanında olma . yılmaz'ın suçsuzluğu ispatlanınca kutlama yemeğine katıl. müjgan hanımın yaptığı tamamen iki yüzlülük,arkasından atıp , tutan , yüzüne gülen bir insan.
Neden şaşırmadım acaba.. :) Kızıda orda derkii anne sen kötü düşşündün bak suçsuzmuş diyip herkesin içinde pot kırarsa süper olur..
neden tokat atınca herşey bitiyor demi sen hiç bişeye değil fragmanda ceme odaklan o zaman ne demek istediğimi anlarsın cem ne kadar şaşırıyor bi bak sonra yaz
valla bence önemli o tokat....filiz hata yaptıysada pişman olmuştur...cem niye şaşırdı? belki filiz onun duygularıyla aşkıyla oynamıştır....:)ne derseniz diyin filiz bilerek yaada bilmeyerek bu öpüşmeyi gerçeekleştirmiştir..ve ben normal ruh durumunda olmadığından hatasını kabul ediyorum...ama yüklenmicem savunmucam da doğru yada yanlış ben bu kızı günahıyla sevabıyla seviyorum kardeşim...
valla bence önemli o tokat....filiz hata yaptıysada pişman olmuştur...cem niye şaşırdı? belki filiz onun duygularıyla aşkıyla oynamıştır....:)ne derseniz diyin filiz bilerek yaada bilmeyerek bu öpüşmeyi gerçeekleştirmiştir..ve ben normal ruh durumunda olmadığından hatasını kabul ediyorum...ama yüklenmicem savunmucam da doğru yada yanlış ben bu kızı günahıyla sevabıyla seviyorum kardeşim...
Kesinlikle bu yorumuna katılıyorum eğer filiz bir anlık bir hata sonucu bunu yaptıysa ki ben böyle olduğunu düşünmüyorum ama öyleyse filizi sadece eleştireceğim diğerleri gibi asla yerden yere vurmayacağım vede filizi yine destekleyeceğim vede dizinin sonuna kadar en çok sevdiğim kişi olarak kalacak
valla biz o kadar bariz hatalar beklemiyoruz bir krakterden bekleyincede tyani oluncada onu eleştiriyoruz bu yılmazdada böyle olucak inan bana çünkü bana göre yılmaz filizi uyarmayacak uyarmayacak uyarmayacak
değil mi ben de seviyorum en azından sevdiğim karakter havalarda kanatsız melek pozisyonunda uçmuyor insan olmaya özgü bazı hataları bazı doğruları var :)
orda cemin şaşırması filizden böyle bir hareket beklememesinden dolayıdır.Filizin kafasının karışık olduğunu biliyor ve onun tanıdığı kızlar filiz gibi değil,asla ceme karşı koymamışlar cemde bundan şaşırıyordur valla hoşuna bile gitmiştir belkide :)
bir de uçağa 5. olarak kesinlikle mualla hanımı alın :)
Kesinlikle bu yorumuna katılıyorum eğer filiz bir anlık bir hata sonucu bunu yaptıysa ki ben böyle olduğunu düşünmüyorum ama öyleyse filizi sadece eleştireceğim diğerleri gibi asla yerden yere vurmayacağım vede filizi yine destekleyeceğim vede dizinin sonuna kadar en çok sevdiğim kişi olarak kalacak
zaten bizimde amacımız eleştirmek sadece bizim eleştir ayarımız biraz fazla çünkü ben kaldıramıyorum bunları anlıyorsun değilmi başka dizi olsa kaldırırdım da söz konusu bizim dizi
valla biz o kadar bariz hatalar beklemiyoruz bir krakterden bekleyincede tyani oluncada onu eleştiriyoruz bu yılmazdada böyle olucak inan bana çünkü bana göre yılmaz filizi uyarmayacak uyarmayacak uyarmayacak
Bakalım uyarcakmı.. Ama uyarması şart.. Uyarırsa Filiz Yılmaza inanır artık onca şeyden sonra.. :) İnamazsa saçma olur.. Ama Yılmaz uyarmaz gibi geliyor bana.. Yılmaz uyarmaz ama adım adım Cemi izletir.
valla kendi bilir yılmaz...filiz de ceme inanır nede olsa kötü günlerinde o vardır...bi de üstüne evlenir...yılmaz bakakalır niye söylemedim diye...
zaten bizimde amacımız eleştirmek sadece bizim eleştir ayarımız biraz fazla çünkü ben kaldıramıyorum bunları anlıyorsun değilmi başka dizi olsa kaldırırdım da söz konusu bizim dizi
tamam matraka seni anlıyorumda eğer senin dediğin gibiyse bir anlık hataydı ve farkına vardı tokatı bastı şimdi bu hatadan dolayı filizi nasıl silersiniz onu anlamadım gitti şahsen ben öyle birşey olursa filizi normal şekilde eleştirecem ama sonuna kadarda filiz&yılmaz aşkını destekleyeceğim ve mutlu olmalarını istiyorum çünkü filiz mutlu olmayı hakediyor inş. mutlu olurlar
bide filiz başlattı öpüşmeyi deniyo ama özet nediyo cem süüpriz atak yapacak....diyo...bilmem anlatabildim mi?
valla kendi bilir yılmaz...filiz de ceme inanır nede olsa kötü günlerinde o vardır...bi de üstüne evlenir...yılmaz bakakalır niye söylemedim diye...
hiç umrumda değil yılmazın değil bu sefer kötü tavır koyacak yılma bu tavırla herşey ortaya çıkıcak filiz dökülecek bülbül gibi yılmaza herşeyi anlatacak ayrıca ikinci bi nikahı bu dizi kaldırmaz yılmaz açısından bu sefer istanbula sadece şiir okumaz
tamam matraka seni anlıyorumda eğer senin dediğin gibiyse bir anlık hataydı ve farkına vardı tokatı bastı şimdi bu hatadan dolayı filizi nasıl silersiniz onu anlamadım gitti şahsen ben öyle birşey olursa filizi normal şekilde eleştirecem ama sonuna kadarda filiz&yılmaz aşkını destekleyeceğim ve mutlu olmalarını istiyorum çünkü filiz mutlu olmayı hakediyor inş. mutlu olurlar
evet filizi çok eleştiricem dediğin doğru ama nedenini buraya çok yazdım onuda biliyorsun değilmi o yüzden bi daha yazmim
hiç umrumda değil yılmazın değil bu sefer kötü tavır koyacak yılma bu tavırla herşey ortaya çıkıcak filiz dökülecek bülbül gibi yılmaza herşeyi anlatacak ayrıca ikinci bi nikahı bu dizi kaldırmaz yılmaz açısından bu sefer istanbula sadece şiir okumaz
senin umrunda değil ama cemle filiz yakınlaşırsa bırak evlenmeyi yılmaz kahrolur...o sevmez sevdiğini başkasına kaptırmayı ...içi acır içi....kimin olsa acır zaten..
Gelecek bölüme dair Yılmazın çocuklarla sevimli pozları multimedia bölümüne eklenmiştir.. Müjganda var.. Kadın o kadar laf söylüyor arkasından.. Ama yüzüne gülebiliyor.. Helal olsun valla.
böyle bi şey olmayacakki 24 saat adamı takip ettiriyor artık olumsuz bi gelişmede yılmazın haberi olur zaten şu inşaat sahnesine kadar idare eder
Matraka.. Şu inşaat sahnesi hakkında rica etsem bana bir açıklamada bulnurmusun.. Tüyo var orası kesinde. Neler oluyor yada olacaklar.. ne sence..
yani olay şudur filiz tektaraflı sürünmücek...yılmaz filizi her gördüğünde ona bakmaya bile dayanamaycak hele yanında cem olursa....tamam filiz hatalı şeyler yapıyo...ama bence alsın karşısına bağırsın sen bana güvenmedin desin...yoksa ortada cem var ona kaptıracak güzelim kızı..yemeyenin malını yerler hesabı...çirkin bi benzetme oldu ama daha güzelini bulana kadar idare edin..
böyle bi şey olmayacakki 24 saat adamı takip ettiriyor artık olumsuz bi gelişmede yılmazın haberi olur zaten şu inşaat sahnesine kadar idare eder
ne yani filiz cem beraber bişeyler yaparlarsa izleyen adamlar ayrılın yılmaz abinin izni yokmu diycek?cemin zarar vermesinden bahsetmiyorum
Yine roller değişecek sanırım:bu seferde filiz yılmazın arkasından koşucak..ama bence cem öpüştüklerini yılmaza daha farklı bir şekilde anlatcak(tokatı felan söylemeden)
ne yani filiz yılmaz beraber bişeyler yaparlarsa izleyen adamlar ayrılın yılmaz abinin izni yokmu diycek?cemin zarar vermesinden bahsetmiyorum
Yani cem bir şekilde zarar verecek Filize.. Ama yılmaz buna engel olamayacak. Acı olay birleştirecek diyorum hala..
Ha bu arada Filiz hamile olursa.. Ve bu Yılmazla ayrı yaşadığı zaman olacak gibi.. Filiz çocuk aldırmaya kalkışmasın.. Yoksa dizide 2. Çocuk aldırma teşebbüsünde olacaklar. Bir masum yavrunun günahı ne.. Doğur işte.. :)
Yine roller değişecek sanırım:bu seferde filiz yılmazın arkasından koşucak..ama bence cem öpüştüklerini yılmaza daha farklı bir şekilde anlatcak(tokatı felan söylemeden)
Evet.. Bu doğru.. Cem söyler bencede Filiz değil. Cem artık seni sevmiyor.. Sevse seni beni öpmezdi der.. Yılmaz orda biter işte..
Matraka.. Şu inşaat sahnesi hakkında rica etsem bana bir açıklamada bulnurmusun.. Tüyo var orası kesinde. Neler oluyor yada olacaklar.. ne sence..
evet açıklayayım sana şimdi cem bunları tuzağa düşürdü inşaatın maliyeti 33.000.000 dolar tekinerlerin verdiği fiat 28.000.000.dolar kafadan 5.000.000 dolar zarar bunu geçtim ihale sözleşmesin süre var bu sürede insaat bitmesse ki bitmeyecek maliyetin 10 katı tazminat ödeyecekler birde cem firmalardan fatura almıyoruz diyor onlarda ortaya çıkıcak tekinerler iflasa gidicek yani bu şirketi cem bile kurtaramaz kendini kurnaz sanıyor şimdi yılmazda cemin peşine takıldı cemi mali yönden zayıflatacak onu geçtim zaten cemin gücü bu tazminatı ödemeye yetmiyor ok.
yani kaçış yok tekinerler çok güzel batıcaklar imza meselesi de burda devreye gircek çünkü imza cemin yanındaki adama ait zaten bu adam düğümü çözücek olan adam olucak ahh bu batışı çok büyük bi zevkle izlicem yazık filiz babasına şirket hakkında sözde vermişti
evet açıklayayım sana şimdi cem bunları tuzağa düşürdü inşaatın maliyeti 33.000.000 dolar tekinerlerin verdiği fiat 28.000.000.dolar kafadan 5.000.000 dolar zarar bunu geçtim ihale sözleşmesin süre var bu sürede insaat bitmesse ki bitmeyecek maliyetin 10 katı tazminat ödeyecekler birde cem firmalardan fatura almıyoruz diyor onlarda ortaya çıkıcak tekinerler iflasa gidicek yani bu şirketi cem bile kurtaramaz kendini kurnaz sanıyor şimdi yılmazda cemin peşine takıldı cemi mali yönden zayıflatacak onu geçtim zaten cemin gücü bu tazminatı ödemeye yetmiyor ok.
Anladım okey... Yani Cem sürüklenirken yanında Tekinerleri sürükleyecek.. Yılmaz yardım eder belki.. Şirketi geri alır.. Ama bu sefer çok zor geri vermesi.. Artık bu kadarıda çok olur. Şirket kendi adına kayıtlı olur.. Ömeri altında çalıştırır.. Handana da hükmeder..
yani kaçış yok tekinerler çok güzel batıcaklar imza meselesi de burda devreye gircek çünkü imza cemin yanındaki adama ait zaten bu adam düğümü çözücek olan adam olucak ahh bu batışı çok büyük bi zevkle izlicem yazık filiz babasına şirket hakkında sözde vermişti
O sözün bir değeri kalmıyor ki.. Sonuçta güvenmedikleri adam yine yardıma koşcak.. Söz kendi kendini bozuyor zaten.. Ama söz artık önemsiz oldu.. Söz sadece sahne oalrak kaldı. Adı var kendisi yok..
Sevgili matraka
Sence iflas masasına ilk önce kim gider ? Ömer'in İflas ettiği duyulduğunda Ömer'i ilk ziyarete kim gider? Handan Hanım Cem'i öğrendiğinde ilk cümlesi ne olur ?
Fatih İlk olarak Yılmaz'a mı gider yoksa Ömer'e mi gider ?
Ömer, Yılmaz'ın suçsuz olduğunu öğrendiğinde tepkisi ne olur. Ömer'den önce Handan Hanım'ın tepkisi ne olur.
Filiz ve Yılmaz'a ithafen çok beğendiğim bir söz :img-wink:
“İçiniz kor gibi yanarken susmak, acıların en beteridir.” (F. Garcia Lorca)
Sevgili matraka
Sence iflas masasına ilk önce kim gider ? Ömer'in İflas ettiğini duyduğunda Ömer'i ilk ziyarete kim gider? Handan Hanım Cem'i öğrendiğinde ilk repliği ne olur ?
Fatih İlk olarak Yılmaz'a mı gider yoksa Ömer'e mi gider.
Ömer Yılmaz'ın suçsuz oldupunu öğrendiğinde tepkisi ne olur. Ömer'den önce Handan Hanım'ın tepkisi ne olur.
Hoşgeldin Sezinti.. :) Hazır soru varken cevaplıyım..
1- İlk iflas masasına Ömer gider..
2- Yılmaz...
3- Amanın boooo bunlardamı gelecekti başımıza geleni.. Bak görüyon mu.. Çıban başını..
4- Fatih giedeceğini kestiremiyorum. Yılmaza gider gibi.
5- Vay gardaş yanılmışım.. Dost bildiklerim meğer düşmanımmış.. Bacım senindir. :)
Sevgili matraka
Sence iflas masasına ilk önce kim gider ? Ömer'in İflas ettiğini duyulduğunda Ömer'i ilk ziyarete kim gider? Handan Hanım Cem'i öğrendiğinde ilk repliği ne olur ?
Fatih İlk olarak Yılmaz'a mı gider yoksa Ömer'e mi gider.
Ömer Yılmaz'ın suçsuz oldupunu öğrendiğinde tepkisi ne olur. Ömer'den önce Handan Hanım'ın tepkisi ne olur.
hepsine tek bir kelime ile cavap vereyim artık tekinerler pişmanlık devrine giriş yapacaklar anladığım kadar herkes ektiğini biçicek handan insanları küçümsemesini ömer yılmaza olan öfkesi filiz bu işten en zararlı olarak çıkacak olan kişi işte çünkü şirketi büyütüceğine dairde söz verdi babasına o yüzden o sözün biraz daha anlamı var fatihin gitme durumu sıkışma neticesinde olucak ya mali polis yada yılmaz tarafı çıkaracak artık kime öteceği bilmece çünkü orada usulsuzlük var
eee cem tekinerleri batırdığıyla kalacak...filiz ona niye muhtaç olup onu seçsinki...cem de ödeyemeycekse bu parayı tekinerler niye muhtaç olsun ceme...batmışlar zaten
eee cem tekinerleri batırdığıyla kalacak...filiz ona niye muhtaç olup onu seçsinki...cem de ödeyemeycekse bu parayı tekinerler niye muhtaç olsun ceme...batmışlar zaten
İşte yani.. Zekası bu kadarına yeter.. yılmazı hesaba katmadığı için planları tek tek denizin dibini boylayacak. Yılmaz sıkıştırnca işleri elinde kalacak. Projeleri ve ihaleleri kazanamayacak. Yılmaz onun işini bozuyor. Yoksa planları işleyecekti. Ama Cem fakirliği yaşasın da.. En çok zevkle görmek istediğim kişi Handan.. Yeni eve geçince hizmetçide gider.. Kendi yapa işini gücünü.. :)
çok basit inşaatın süresi dahilinde bitmesi için kime ihtiyaç duyacaklar sence tazminatı ödememek için
Ceme ama Yılmazda onun işlerini bozduğu için Cemde o kadar para çıkmayacak.. Zaten imzada sahte.. :) Yani Cem içeri girecek.. Sahte kağıtlarla iş yaptığı için.. :)
Filiz Yılmaz- Cem meselelerini bıraktım. Handan Hanım Erol beyin mezarını neden ziyaret etmez. Her zaman hatırlatacağım.
Sevgili pinkzone
Bence söyleceği bir şeyi olmaz, kısmi felç geçirir, beterin beteri vardır diye cümle bekleyeceğimizi umuyorsunuz veya umuyoruz, bence söyleceği sözü olmaz.:img-blush
Handan-Hayrı bey :img-in_lo
Ceme ama Yılmazda onun işlerini bozduğu için Cemde o kadar para çıkmayacak.. Zaten imzada sahte.. :) Yani Cem içeri girecek.. Sahte kağıtlarla iş yaptığı için.. :)
cemin tahmin edemediği yılmazın kendisinin kim olduğunu bilmesiydi bunun açığa çıkacağını sanmıyordu işte burada planları bozuldu
Filiz Yılmaz- cem meselelerini bıraktım. Handan Hanım Erol beyin mezarını neden ziyaret etmez. Her zaman hatırlatacağım.
Sevgili pinkzone
Bence söyleceği bir şeyi olmaz, kısmi felç geçirir, beterin beteri vardır diye cümle bekleyeceğimizi umuyorsunuz veya umuyoruz, bence söyleceği sözü olmaz.
aynen öyle yılmaz filiz buluşmasında çarpıntı geçiren kadın nasıl oluyorda ömer ağır yaralı bi şey olmuyor evet handana felç geçirtebilirler ki herkese o insanlara muhtaç olmadan bi iş yapamaz olsun yani hergün ölsün
Sevgili matraka
Sence iflas masasına ilk önce kim gider ? Ömer'in İflas ettiği duyulduğunda Ömer'i ilk ziyarete kim gider? Handan Hanım Cem'i öğrendiğinde ilk cümlesi ne olur ?
Fatih İlk olarak Yılmaz'a mı gider yoksa Ömer'e mi gider ?
Ömer, Yılmaz'ın suçsuz olduğunu öğrendiğinde tepkisi ne olur. Ömer'den önce Handan Hanım'ın tepkisi ne olur.
-kesin ilk iflas bayrağını tekinerler çeker
-kesin yolmaz olur ilk ziyaretçileri...söylücek bi çift lafı vardır...
-bunları da mı görecektik der handan hnm
-valla bence fatih filize gider ona ilgisinden bunları yaptığını der..
-umarım özür dilerler yaptıkları için...bence herşeyden önce fiilizden özür dilemeliler kendi kızının kardeşinin hayatını mahvettiler el birliğiyle...
Filiz Yılmaz- cem meselelerini bıraktım. Handan Hanım Erol beyin mezarını neden ziyaret etmez. Her zaman hatırlatacağım.
Sevgili pinkzone
Bence söyleceği bir şeyi olmaz, kısmi felç geçirir, beterin beteri vardır diye cümle bekleyeceğimizi umuyorsunuz veya umuyoruz, bence söyleceği sözü olmaz.
Ben zaten espiri olsun diye demiştim.. :) Kısmi felç konusuna katılyoroum. Söyleyecek sözü olmaz doğru. Ya kımi felç yada dili tutulur. Konuşamaz.
Eğer Filiz kendi iredesiyle yapıyorsa.. Şunu düşneceğim.. Filizin içine şeytan kaçmış. eğer kaçmışsa en iyi üfürükçüye görütüp üflettirmek şart oldu. :) Şeytan çıkarma ayini yapar. Belki kendine gelir o zaman.
Bence Yılmaz ve Ekrem, Cem'in Tekinerlerin iflas ettirme çabalarını izlemekle yetinecekler ve Yılmaz'da Tekinerlerin malzemelerini aldığı firmalarla anlaşacağını tahmin ediyorum. Cem'in beklemediği yönden Cem'in zarar görmesini sağlayacak diye düşünmekteyim.:img-blush
Handan'ın kismi felç geçirmesini senaristlerin değerlendirmesini istiyoruz :img-blush
senin umrunda değil ama cemle filiz yakınlaşırsa bırak evlenmeyi yılmaz kahrolur...o sevmez sevdiğini başkasına kaptırmayı ...içi acır içi....kimin olsa acır zaten..
bence olmasın adam kahrolurr walla... iki aşkına da baskasına kaptırmak ki insanın kaldıracagı durum değil...:):)
kim ne derse desin o bölümleri izlemek acayip keyifli olucak şahsen ben ama dizideki konu o kadar iyiki yani sonuna kadar heyecan olucak
Neyse ben çıkıyorum.. :) Bugünde çok çenem açıldı gene.. :)
Soru sorup öyle gideyim bari :)
hıım.. Sizce Ali -Sema ne zaman test sonuçlarını öğrenecek.. Çıkmaz ayın son çarşambası mı ? Bu bölüm öğrenirlermi sizce..
TubaBülent
07-12-06, 17:49
simdi biri bana msn de yazdiki bu dizi mutlu bitecek yilmazla filiz kesin evleneceklermis ve cocuklari olacakmis ... o neda bir arkadasindan almis tiyolari
bilmiyorum dogrumu degilmi ama ben pek sanmiyorum
dizide olanlar bizi mutlu etmesede hareket kattı..gene zevkle izlemeye başladım...tubabülent niye şaşırdın dizinin sonu mutlu biteceği kesin...bi o kesin zaten diğer herşey süpriz..
yılmazın filizi uyarması gereken iki konu var ikisi de cemle ilgili birincisini aramıza işler girmesin diye uyarmayacağını söylemişti ikincide de uyarmayabilir
fatih ilk önce yılmaza gider cemin yaptıklarını anlatmak için ya da filize de gidebilir cem senin hakkında şunları düşünüyor,bunların hepsini o yaptı diye belli olmaz
handan hanım cemin kişiliğini öğrenince hiçbir şey söylemez bence ağlamakla yetinir ...filizden özür dileyebilir filizde artık bunları konuşma zamanı değil gibi şeyler söyler
evet çıkıyorum.. Zaten bayadır konuştuk.. Yılmaz yarın nasıl kurtulacak merakla bekliyorum. :)
yaa o konuyu ben birazz sacma buldumm... ya tamam yılmaz cok cesaretli, cook gözü yaman, cok cooll :) anladık da neden cem kacıyor... adamın kendi evi silah onda hadi silah boss ... ne kardesim senin evin ... kacacak bi durum olsa ne işin var filizleee ...anlamadım nasıl baglayacaklar bende cok meak ediyorumm....
archshe 5. sayfaya kadar gittim de göremedim walla senaryoyu... neydi kısaca bi daha söyler misin
filizin hamilelik mevzusuna gelirsek....bence filiz bikaç bölüm sonra cananın yanına gider yılmaz hakkında konuşmaya...canan filizi halsiz bulur....filiz de son yaşananlara çok üzüldüğünü ömere yılmaza dediklerine ve yılmazın yaptıklarına ve bunların bünyesinde bile sorun yarattığını söyleyerek hamilelik belirtilerini sayar canan ya orda hemen anlar ve olabilirmi diye sorar ya da canan da anlamaz ama filizin mutlaka doktora gitmesini ister ve böylece açığa çıkar....
şu da var filiz bunu öğrenince çok üzülür çünkü yılmazla ayrıdır...ve nekadar filizin rahat davranışları olsa da evlilik dışı çocuğa karşıdır...ahmete cananla heediye almışlardı doğduğunda...yılmazın çocukları çok sevdiğini söylemişti..canan da siz de yaparsınız ozaman demişti...filiz de önce evlenmemiz lazım diye belirtmişti...hatıladıkça yazıyorum işte o güzel günleri...uzun zaman o güzel günlerden eser göremicez bari hatırlayalım da mutlu olalım....
filizin hamilelik mevzusuna gelirsek....bence filiz bikaç bölüm sonra cananın yanına gider yılmaz hakkında konuşmaya...canan filizi halsiz bulur....filiz de son yaşananlara çok üzüldüğünü ömere yılmaza dediklerine ve yılmazın yaptıklarına ve bunların bünyesinde bile sorun yarattığını söyleyerek hamilelik belirtilerini sayar canan ya orda hemen anlar ve olabilirmi diye sorar ya da canan da anlamaz ama filizin mutlaka doktora gitmesini ister ve böylece açığa çıkar....
şu da var filiz bunu öğrenince çok üzülür çünkü yılmazla ayrıdır...ve nekadar filizin rahat davranışları olsa da evlilik dışı çocuğa karşıdır...ahmete cananla heediye almışlardı doğduğunda...yılmazın çocukları çok sevdiğini söylemişti..canan da siz de yaparsınız ozaman demişti...filiz de önce evlenmemiz lazım diye belirtmişti...hatıladıkça yazıyorum işte o güzel günleri...uzun zaman o güzel günlerden eser göremicez bari hatırlayalım da mutlu olalım....
gayet basarılı,akıcı,kurgusu iyi bir senaryo diye gireyim olaya :):) saka saka
sana katılıyorum bencede su durumda filiz hamile kaldıgını ögrenirse üzülür diye düşünüyorumm.. ve bunu bence kimseye söylemez.... cok sevdigi ailesine bile...
bazılarını dediğine katılmıyorum ... filizin hamileliği yılmazla arasını düzeltir meselesine... sayet yılmaz filizle cocuk meselesi yüzünden bir araya gelmeye karar verirse filiz ona en güzel cevabı verecektir... bence olası bir ayrılık içinde filizin hamileliği bence sorunları biraz daha artırı... özellikle filiz acısından ....
ben benım bu sansıma dıyecek bırsey bulamıyorum.foruma gırdım kı kımseler yok.bende o zaman son bır yorum yapıp cıkıyım.fılıze sonuna kadar guvenıyorum.asla bılerek cemı opmez.kız orda zaten sarhos cem efendı de kızın sarhosluğunu kullanıyo ama oyle alır ağzının payını fılız sarhosum demez bır tane cakar oyle sudan cıkmıs kedıye donersın:img-wink: .
gülbeşeker
07-12-06, 19:01
arkadaşlar siteye eklenen resimlere baktım da müjgan nasıl da rahat yılmazın yüzüne gülüp konuşabiliyor eminim yılmazın haberi bile olmaz onun kendinden şüphe ettğinden neyse yılmazın bir yanında elif, bir yanında ahmet çok tatlı duruyor, yılmaza baba olmak çok yakışırdı ama önce filizle evlenmesi lazım o da dizinin sonunda olur heralde.Bu arada secoms senin adına üzüldüm oliviuma gidip büyük bir hayal kırıklığına uğramışsın ama ben kendi adıma da üzüldüm onlarla ne konuştuğunu,resimleri v.s merakla bekliyordum neyse artık sete gidersin dizi bu sene biter eğer tubayı çok görmek istiyorsan elini çabuk tut bence.
Sadece fragmandan bile bu kadar yorum çıkmasına çok şaşırdım yarın yeni bölümü izledikten sonra neler olur tahmin edebiliyorum
neyse fragmanı yeni izleyebildim ama burdaki yorumları okumuştum naçizane kendi düşüncelerimi söylemek istiyorum
Yılmaz'ın Cemin elinden nasıl kurtulduğu konusuyla başliyim. Eve cemden önce gelen yılmaz mutlaka o silahı görmüştür (çok açık bi yerdeydi çünkü) ve her ihtimale karşı mermilerini çıkarmıştır. (belki)
Cemle Filizin olayı ise burada okuduğum kadarıyla bayağı abartı bi sahne olarak düşünmüştüm ama izleyince öyle olmadığına karar verdim. Belli Cem filizi öpmek istemiş o sıra çakırkeyf olan filiz bunu idrak edene kadar cem yaklaşmıştır. filiz kendine geldiğinde ise olanları biliyoruz zaten. Filizin elbiseside harikaymış ayrıca...
Ömer in ağladığı bi sahne vardı ve yüzüklerle ilgiliydi büyük ihtimal. Bu sahnede mazi yapıp Elif'i hatırlayabiliriz. Feride yüzükleri tesadüfen bulup Ömere sormuş olabilir Ömerde sinirlenip kızmıştır.
Sanırım pinkzone söylemişti Filizin meyhanenin önüne geldiği zaman yada içeri girdiği zaman çalıcak olan şarkı Doğu'nun Ferya dı olabilir diye sonuna kadar katılıyorum...:)
Konu iyice dagilmis ama sabahtan beri tartisilan konularla ilgili ben de kendi dusuncemi soyliyeyim.
Once Feride..Feride'nin Yilmaz'in annesiyle konusup, konusmadigini bence tam bilmiyoruz. Biz sadece karakterlerin hayatindaki bazi anlari goruyoruz ama nisbeten onemsiz detaylari bize yansitmiyorlar. Birinci sezonun sonlarina dogru Filiz'in Elif'i hastanede ziyaret ettigini de goremiyorduk ama daha sonra bir sekilde bu ziyaretlerden sozlu olarak bahsettiler. Bence Feride buyuk ihtimal Mualla hanim'i aramis ya da ugramistir ama bunu bize gostermemislerdir.
Benim Feride'ye itirazim, duygularini, dusuncelerini anlamamiza yonelik henuz dogru durust hicbir olayin icinde yer almayisi. Elif'i cok sevdigini biliyoruz bir tek. Hatta bu ugurda Handan Hanim'a bile katlanabilecegini. Gecmisiyle ilgili hicbir sey bilmedigimiz icin bugunu de havada kaliyor. Bence artik ona daha fazla yer acmalilar ki Omer'e uygun olup, olmadigina karar verelim. Feride'nin karsisinda guclu bir rakip var. Elif. Eger olacaksa, Omer-Feride askina inanabilmemiz icin Feride'de su ankinden fazla seyler gormeye ihtiyacimiz var.
Ikinci konu Nalan-Emre-Kerem ucgeni. Ben bu konuda herkesten farkli dusunuyorum sanirim. Nalan'la Kerem'in cocukluk arkadasi veya aski olmanin otesinde fazla ortak yanlari olduguna ve mutlu bir beraberlikleri olabilecegine inanmiyorum. Ikisi maalesef apayri yonlere dogru buyuduler. Kerem simdi bu kiskancliklari yaptigina gore ileride (diyelim ki evlendiler) Nalan'a hayati zindan etmeyecek mi. Karisi basarili bir doktor oldugunda onu hic kiskanmadan, kendi pozisyonundan kompleks duymadan sonuna kadar destekleyebilecek mi? Burada aralarindaki egitim farkindan ote birseyden bahsediyorum. Su ana kadar Kerem bana kendiyle ilgili sorunlarini halledememis biri goruntusunu cizdi. Sanki daha kendi ayaklari uzerinde duramiyor, dogru kararlar veremiyor gibi. Henuz Nalan'a acilmamisken yaptigi son hareketin bence affedilir yani yok.
Emre Nalan'i cok seviyor muhtemelen. Bunca yil yaninda olduguna gore. Biraz sessiz bir cocuk olmasi disinda pek bir kusuru yok gibi. Nalan onu sevse mutlu olurlar saniyorum. Ama sevgi zorla olmuyor ve mantik dinlemiyor. Buyuk ihtimal Nalan onu sadece arkadasi olarak goruyor. (NIye onu da bilmiyorum. Cunku ilk karsilasmalari hic de arkadaslik bazinda olmamisti)
Ote yandan ben dizilerde kadinlarin hayatlarinin ancak bir erkekle deger bulmasina sinir oluyorum. Nalan da bizi sasirtip, kimseyi secmesin. Okuluna , isine baksin. Bir kere de boyle bir karakter gorelim.
Bir de Yilmaz'la ilgili bir yorum. Bu karakteri genelde sevmeme ragmen, ikinci sezon fazla kahramanlastirildigi kanisindayim. Her durumda Yilmaz hakli gibi bir hava yaratiliyor. Mesela Cemil olayinda artik Yilmaz'in mudahalesine gerek kalmasa da bu konuyu kendi aralarinda halletseler. Tekinerler Cem'in onlara attigi kazigi kendi kendilerine kesfedip, bir cozum bulmaya kalkissalar. Hatta Filiz ne kadar iyi bir is kadini oldugunu hatirlasa da sirket islerine bir el atsa.
Yilmaz'in artik tek yapmasi gereken kahramanlik Filiz'i Cem'e karsi uyarmak ve korumaya calismak olmali. Filiz'e ne kadar kizarsa kizsin cinayet isleyip, sucu baskasina atabilecek tarzda bir adami sevdiginin yanina yaklastirmamali. Burada gurur falan sozkonusu olamaz artik. Eger Filiz'e durumu anlatmaya calismazsa onun sevgisinden suphe duyarim.
arkadaslar benden sıze bır soru,
handan hanım ne zaman olecek:img-wink: saka bır yana soruyu sorıyım
sızce fılızle yılmaz nasıl barısır?:img-wink:
yılmaz simdi cok sinirli gelecek bölümlerde bu siniri azalacak ve filizsiz yapamayacağını anlayacak bu defter kapandı dedi ama bunu daha önce de söylediği halde nasıl da döndü filize tabi barısmalarına 10 bölüm falan var daha. filizin hamile kalacagı doğruysa filiz bunu söylemez yılmaza ama yılmaz bi şekilde ögrenir ve bu nedenle filize dönebilr ama ben böyle bi barısma yerine ayrı kalmaya dayanamayıp bir araya gelmelerini tercih ederim hamile kalacaksa da filiz barıssınlar sonra bu haberi yılmaza versin... ayrıca bu kadarını beklemiyodum barısma sahneleri harikaydı dedirtecek bi senaryo bkliyorum senaristlerden...
Bence filizle yılmazı acı bir olay sonrasında birleşirler tabi ozaman herşey için geç olmazsa yani cem tekinerleri batırır vede filize zararlar verir yılmazda filizi affeder ve barışırlar tabi cem filizi öldürmezse ozaman yılmaz filizi cem konusunda uyarmadım diye vicdan azabı çeker
mertcim oncelikle imzami kulandigina cok sevindim:):)
soruna cevap vereyim inan bende handanin ortadan kalkmasini istiyorum..saka biyane handani nekadar sevmesemde olmesini istemem yani filiz acisindan bide handan olurken bana soz ver yilmazla bir olmayacagin der neyime lazim bu sezonu oyle bitirip bidaki sezon tekrar baristirirlarsa naparim......insalah dizimiz hemen bitmez ve doyadoya izleriz.
filiz ve yilmazin barismasini cook guzel olmasini istiyorum oyle sarilmayla felan olmamali.....bag evindeki sahneler gbi de olmamali degisik olmasini istiyorum....cok duygulu cok romatik olmasini istiyorum....yani opusme olmadan sadece sarilma olarak birlersmelerini istiyorum.......bence bunlarin birlesmesine daha cok var simdi ye kadar omer ve yilmaz hastaneye girdi bu seferde filiz giri verir ve yilmaz dayanamayip filizin yanina gider....:happy0064 olmadi bu ya ben degisik olsun diyorum ne yaziyorum..acikcasi benim aklimin alamayacagi bir sekilde barisma sahnelerinin hazirlanmasini istiyorum..
soruna cevap vereyim inan bende handanin ortadan kalkmasini istiyorum..saka biyane handani nekadar sevmesemde olmesini istemem yani filiz acisindan bide handan olurken bana soz ver yilmazla bir olmayacagin der neyime lazim bu sezonu oyle bitirip bidaki sezon tekrar baristirirlarsa naparim......insalah dizimiz hemen bitmez ve doyadoya izleriz.
filiz ve yilmazin barismasini cook guzel olmasini istiyorum oyle sarilmayla felan olmamali.....bag evindeki sahneler gbi de olmamali degisik olmasini istiyorum....cok duygulu cok romatik olmasini istiyorum....yani opusme olmadan sadece sarilma olarak birlersmelerini istiyorum.......bence bunlarin birlesmesine daha cok var simdi ye kadar omer ve yilmaz hastaneye girdi bu seferde filiz giri verir ve yilmaz dayanamayip filizin yanina gider....:happy0064 olmadi bu ya ben degisik olsun diyorum ne yaziyorum..acikcasi benim aklimin alamayacagi bir sekilde barisma sahnelerinin hazirlanmasini istiyorum..
Bencede boyle olabilir, hatta simsiki sarilmalarini birbirlerine cok isterim ve romantik olur, ayrica disarida aksam yagmurun altinda falan olursa dahada romantik ve etkilayici olur, yani benim cook hosuma gider
bende cok guzel ve sadece onlara ozel barısma sahnelerı beklıyorum.alısılmıs bısey olmasın bızı etkıleyebılecek bırsey olsun.
forever_bim
07-12-06, 21:13
Karakterlerin çok çabuk harcandığını , karalandığını düşünüyorum (Yılmaz hariç)
Yılmaz'ı severdim ama burada o kadar çok koruma altına alınmış durumda ki . Yılmaz'a antipati duymaya başladım.Karalanan karakterlerin ağzından gak diye laf çıksa gak oluyor gak gak gak .....uzuyo da uzuyo...
Yılmaz , Filiz, Feride, Ömer dörtlüsünde en az eleştiriyi Yılmaz almış durumda.Yılmaz'ın hataları yok muydu vardı. Ama hep göz ardı edilmiş durumda.Adam hata yapsa bile bir nedeni vardır , işte şu neden dolayı bunu yapmıştır diye söyleniyor.Mutlaka haklı bir nedeni bulunuyor.Diğer karakterler sanki hiç birşey yokmuşken bunları kendi kendilerine kafalarında kuruyorlar. Bir çok şeyin göz ardı edildiğini düşünüyorum.
Benim dile getirmek istediğimi çok güzel anlattın teşekkür ederim.
sağol bilgilendirdiğin için....evet hatırladım o sahneyi ama ne anattığını tam hatırlamamıştım...filizin bakışını hatırlıyorum cemin de şaka dediğini ama bence şaka falan değil...ama psikopatlığa bile sığmaz kadına el kaldırmak...
Değil mi ama? Kadına el kalkmaz. Mesela Yılmaz Elif'e vurduğunda onun için kütük olduğunu düşünmüştüm.
-kesin ilk iflas bayrağını tekinerler çeker
-kesin yolmaz olur ilk ziyaretçileri...söylücek bi çift lafı vardır...
-bunları da mı görecektik der handan hnm
-valla bence fatih filize gider ona ilgisinden bunları yaptığını der..
-umarım özür dilerler yaptıkları için...bence herşeyden önce fiilizden özür dilemeliler kendi kızının kardeşinin hayatını mahvettiler el birliğiyle...
Son maddede katılmadığım bir kısım var. Ömer hiçbir zaman Filiz'i Cem'e peşkeş çekmeye çalışmadı. Yani en azından şu ana kadar.
Bence Yılmaz ve Ekrem, Cem'in Tekinerlerin iflas ettirme çabalarını izlemekle yetinecekler ve Yılmaz'da Tekinerlerin malzemelerini aldığı firmalarla anlaşacağını tahmin ediyorum. Cem'in beklemediği yönden Cem'in zarar görmesini sağlayacak diye düşünmekteyim.:img-blush
Handan'ın kismi felç geçirmesini senaristlerin değerlendirmesini istiyoruz :img-blush
Yapma sezinti ne felci? Handan Cemin ne mal olduğunu bilmiyor ki. Bu kadar gaddar olmayalım bence. İyi düşünelim.
Yılmaz uzaktan seyrederse ve Filiz'i uyarmazsa gözümde Cem'den hiç bir farkı kalmaz. Ömer ölümden döndü ve Yılmaz bunu gördü. Sevmek zorunda değil asla da sevmesin zaten ama Filiz'i uyarmakla yükünlüdür. Uyarmazsa da Filiz ne yaparsa haklıdır.
Bir de Yilmaz'la ilgili bir yorum. Bu karakteri genelde sevmeme ragmen, ikinci sezon fazla kahramanlastirildigi kanisindayim. Her durumda Yilmaz hakli gibi bir hava yaratiliyor. Mesela Cemil olayinda artik Yilmaz'in mudahalesine gerek kalmasa da bu konuyu kendi aralarinda halletseler. Tekinerler Cem'in onlara attigi kazigi kendi kendilerine kesfedip, bir cozum bulmaya kalkissalar. Hatta Filiz ne kadar iyi bir is kadini oldugunu hatirlasa da sirket islerine bir el atsa.
Yilmaz'in artik tek yapmasi gereken kahramanlik Filiz'i Cem'e karsi uyarmak ve korumaya calismak olmali. Filiz'e ne kadar kizarsa kizsin cinayet isleyip, sucu baskasina atabilecek tarzda bir adami sevdiginin yanina yaklastirmamali. Burada gurur falan sozkonusu olamaz artik. Eger Filiz'e durumu anlatmaya calismazsa onun sevgisinden suphe duyarim.
Dizilerde artık TEK KİŞİLİK ORDU kavramı yerle yeksan oluyor. Yüzde yediye düşen reyting durumu açıklıyor. Dizilerde artık normal hata yapabilen karakterler iredeleniyor. Sinem'in her dediğine katılıyorum.
bende cok guzel ve sadece onlara ozel barısma sahnelerı beklıyorum.alısılmıs bısey olmasın bızı etkıleyebılecek bırsey olsun.
eger bu son ayrılıkları ise size katılıyorummm... bizi cok etkileyecek bir kavusma olmalı...fakat yılmaz da bi hata yapacaksa ve filiz de onu affedecek ve bunun gibi bir kısır döngüye girecekse cok da önemli değil ... sıradan daolabilirr...anlatmak istedigim en son birleşme duygusal olsun...
forever_bim
07-12-06, 22:13
Arkadaşlar günün anlam ve önemini belirten imzayı pinkzone bana yapıp göndermiş. Teşekkürler Pinkzone. (Bu arada bumpi jumping degil bungee jumping onun dogrusu)
Çok fazla geyik yapıyorsunuz arkadaşlar diziyle alakasız konulardan konuşmayalım ve tek cümlelik mesajlardan kaçınalım.
Bence fragmanin son karseinde filiz hayatta kapidan iceri girmez, adim gibi eminim onlari oyle gorunce mutluluklarini bozmayim falan der, ve 100 de 100 geri doner sizce, nasil olur????
Bence fragmanin son karseinde filiz hayatta kapidan iceri girmez, adim gibi eminim onlari oyle gorunce mutluluklarini bozmayim falan der, ve 100 de 100 geri doner sizce, nasil olur????
kesinlikle haklısın filiz o kapıdan içeri girecek cesareti kendinde bulamaz. belki "KALBİ":img-yes: girmesini ister ama "MANTIĞI":icon_sorr aksine "BU MUTLU TABLODA BİZİM İŞiMİZ YOK KIZIM "der:icon_sorr
[QUOTE=forever_bim;1775196]
[B]Son maddede katılmadığım bir kısım var. Ömer hiçbir zaman Filiz'i Cem'e peşkeş çekmeye çalışmadı. Yani en azından şu ana kadar.
yooo ben o cümleyi cemi kastederek demedim...ömer de handan da yılmazla mutlu olmasına izin vermediler...ceme peşkeş ne demek ömer bunu yapcak karakter değil zaten...zaten handan arasını yapmaya çalışırken cemle filizin ömer farklı karakterler onlar demişti...biliyorum yani...lafım cemle ilgili değildi..en azından şimdiye kadar demişin şimdiden sonra da ömer filizi ceme peşkeş çekmez...senin şüphenmi var?hem peşkeş biraz argo olmadı mı?
forever_bim
07-12-06, 22:57
[quote=forever_bim;1775196]
[B]Son maddede katılmadığım bir kısım var. Ömer hiçbir zaman Filiz'i Cem'e peşkeş çekmeye çalışmadı. Yani en azından şu ana kadar.
yooo ben o cümleyi cemi kastederek demedim...ömer de handan da yılmazla mutlu olmasına izin vermediler...ceme peşkeş ne demek ömer bunu yapcak karakter değil zaten...zaten handan arasını yapmaya çalışırken cemle filizin ömer farklı karakterler onlar demişti...biliyorum yani...lafım cemle ilgili değildi..en azından şimdiye kadar demişin şimdiden sonra da ömer filizi ceme peşkeş çekmez...senin şüphenmi var?hem peşkeş biraz argo olmadı mı?
Ben yanlış anlamışım o zaman. Peşkeş kelimesini çok da argo bulmuyorum. Dizide de böyle bir itham geçmişti.
En azından şimdiye kadar dedim canım çünkü bugünden yarına herşey 180 derece değişebiliyor bu dizide. Karakterler de dahil.
Ömer Yılmaz konusunda hep arıza çıkardı bağırdı çağırdı ama esas darbe Cem'den geldi bu ilişkiye. Zaten Filiz de babasına verdiği sözden dolayı hep kaçtı.
Sevgili forever_bim
Handan'ın kısmi felç durumu senaristlerin değerlendirmesi önerim sadece öneri olarak değerlendiriniz. Yazdığımın hoş bir istek olmadığımın farkındayım ama Handan karakterinin yaşadıklarından sonra özellikle Cem'i öğrendikten sonra Handan Kalp krizi veya kısmi felç geçirmesi çok büyük olasılıklardan birisidir. Handan'ın ekonomik olarak çok kötü bir duruma geldiklerini öğrendiklerinde bozulan sağlık durumunun daha da kötüleşeceğini tahmin edyorum.
Handan-Hayri :img-in_lo
Neyse bu aralar bölüme fazla yazdım. Herkese iyi yorumlar.
forever_bim
07-12-06, 23:24
Sevgili forever_bim
Handan'ın kısmi felç durumu senaristlerin değerlendirmesi önerim sadece öneri olarak değerlendiriniz. Yazdığımın hoş bir istek olmadığımın farkındayım ama Handan karakterinin yaşadıklarından sonra özellikle Cem'i öğrendikten sonra Handan Kalp krizi veya kısmi felç geçirmesi çok büyük olasılıklardan birisidir. Handan'ın ekonomik olarak çok kötü bir duruma geldiklerini öğrendiklerinde bozulan sağlık durumunun daha da kötüleşeceğini tahmin edyorum.
Handan-Hayri :img-in_lo
Neyse bu aralar bölüme fazla yazdım. Herkese iyi yorumlar.
Her zaman yorumlarını okumayı isterim şahsen.
Olasılık konusunda da haklısınız, ama Hayri Bey'le Mualla Hanım diyorum ben. Handan Hanımla Sahafçı arkadaşı olsun. Tarık'tı sanırım.
Oncelikle denizim nerelerdeydiniz daha once? Yorumlariniz vardi da ben mi gec girdigimden kacirdim? Ben sayfalar boyunca suren yorumlari okurken dusundugum herseyi yazmissin, yazinin altina imzami atabilirim. :happy0064
Feride'nin mahalleye gittigi gun Elif'i almaya Filiz'le beraber gittigini ve de o gun Yilmazlara ugramadigini biliyoruz sadece onun disinda bilmedigimiz o kadar cok sey var ki. Feride fragmanda gosterildigi gibi henuz cok etkili bir karakter degil ki her yaptigi gosterilsin. Hani denir ki 'Feride de niye hic ugramadi, telefon bile etmedi?' o zaman belki 'noter damgali bir vefasizligi' olur gonullerin sultani Yilmaz'a karsi.
Kerem Nalan'a acilamadi, baslangic olarak gul verdi sanmistim sonra bir de baktimki Yilmaz'in eski kiskanc ve kendine guvenmeyen hali olmus cikmis. Nalan da Kerem'i sevmeseydi ben de Emre'nin o kadar kotu bir secim olmadigini dusunuyorum ama kizimiz Kerem'i seviyor :)
Bir de sunu cok merak ediyorum. Bu ucaga binmeyecek bir karakter var mi? Surunmeden sonra ucmak moda olmus ya ;) Galiba sadece kucuk Elif ve Ahmet henuz ucakta degil. Yoksa her hatali karakteri ucaga bindirirsek bir onlar kaliyor cunku :)
Son olarak Ali ve Sema'nin test sonuclarini kaybettigi acik olan doktorun mahkemeye verilmesini oneriyorum arkadaslar ;)
forever_bim
07-12-06, 23:50
Sevgili Berna;
Hakikaten çok haklısın, her kelimenin altına imzamı atarım. Uçak muhabbeti de bence gereksizdi. Zavallım Filiz, Elif giderken bahtsızlığını ona bırakmış.
Forumdaki genel hava "Yılmaz'a hata yapan tarih olur". Hakikaten böyle.
Ben vefasız ilan edilen ama esasen sevgi dolu bir insan olan Feride'yi de melankolik Ömer'i de, güçlü görünen ama fırtınalarla boğuşmadan bitap düşen Filiz'i de çok seviyorum. Hatalarını da yazar onları yere çarparım, doğrularını da yazar göklere de çıkartırım.
kerem nelan ve emreyi konuşmuşunuz....bu üçlü bana dizide sıkıntıdan başka bişey vermedi...sevmiyorum onların sahnelerini pek...sadece nalan sevimli bi kız ama pek işlev yüklemiyolar...sanki izin verseler güzel roller çıkartacak...emre ne yapıyo bilmiyorum ama üniversitede okuyo bölümü nedir bilmiyorum...kerem zaten lise mezunu...nalan doktor olacak bunu düşünürsek ben herzaman davul bile dengi dengine derim...şimdi belki kızacaksınız bana ama ben böyle düşünüyorum açıkçası....sevgi aşk çok önemlidir ama bu kültür farkı maddi fark demiyorum o da yakın olsa birbirine iyi olur ya neyse....iki insan arasında aşk varsa herşey bitmiyo...öyle aşk bu dinlemez hesabı değil...kız doktor olcaksa kerem bunun ağırlığında hep ezilir bu sefer anlaşmazlıklar başlar...hele bu kültür farkında kadın üstünse sorun daha çok artar... erkekler genelde sevmezler statü olarak kendinden yüksek kadınları ee bencede hoş olmaz yani...kısaca bence ikisi de olmaz gerçekte gitsin kendine bi doktor bulsun aşkını yaşasın...haa bu dizi olur derseniz benim tercihim keremden yana..tabiii kararı nalan vercek bana ne oluyosa...:)
forever_bim
07-12-06, 23:56
Günün yorumunu Cemotara yapmış zaten;
"Filiz, Feride, Ömer ya da bir zamanlar Elif hata yaparsa nedeni araştırılmaz direk saldırılır, Yılmaz olur da bir hata yaparsa mutlaka haklı gerekçeleri vardır ya da kesin senaristler saçmalamıştır."
Evet sevgili cemotara benim haftalardır anlatmaya çalıştığımı çok güzel özetledi. Tebrik ve teşekkürlerimi sunuyorum.
Sevgili Berna;
Hakikaten çok haklısın, her kelimenin altına imzamı atarım. Uçak muhabbeti de bence gereksizdi. Zavallım Filiz, Elif giderken bahtsızlığını ona bırakmış.
Ben vefasız ilan edilen ama esasen sevgi dolu bir insan olan Feride'yi de melankolik Ömer'i de, güçlü görünen ama fırtınalarla boğuşmadan bitap düşen Filiz'i de çok seviyorum. Hatalarını da yazar onları yere çarparım, doğrularını da yazar göklere de çıkartırım.
Kesinlikle haklısın forever_bim yılmaz hata yapınca sorun yok ama filiz,ömer,feride hata yapınca hemen asıp kesiyolar ve bu benim hiç hoşuma gitmiyor nezaman foruma girsem filiz yerden yere vuruluyor ömeri saymıyorum zaten adam nedese suç oluyor
şimdi son bölüme bakıyorum da bişey farkettim filiz yılmaza gazeteyi veriyo haberde ünlü iş adamı yılmaz akın heryerde aranıyo yazıyo....ama alttaki fotolar sinan tuzcuyla bülent inalın en karizmatik fotoları.....sanki bunlar iş adamı değil de fotomodel...valla bi bakın hakvereceksiniz...
Sevgili Berna;
ucak muhabbetti acıkcası can sıkıntısında yapılmıs bir muhabbetti ... daha dogrusu benimi için öyleydii... cocukça oldugu asikar...
''Yılmaz'a hata yapan tarih olur'' lafına kesinlikle katılıyorumm ki yorumlarımda sürekli yılmaz icin '' ne de olsa basrol olyuncusu '' tarzında cümleler kullanmaktan sıkılıyorum... ama filizin son yaptıklarını ben sacmalık olarak degerlendiriyorum... daha öncede de hatalar yapmıstı ve ben onu savunmustumm ama bu sonuncusuna(delillere inanmasına) sadece sacmalık diyorum...sanırım bu kadar...
arcshe sen dedikten sonra baktım harbiden de öle walla... yılmazın bakısı ne o öle sanki dergiye poz vermiş :):) ömerinki de baska bir karizma ama...
her karakter artı eksi arasında gidip gelir...ne oynayacaklar??tek tip prototip karakterleri mi.... show tv de acı hayat var tek tip karakterlerden olusan aynı hikaye...buyrun onu seyredin, boylece surteklı eleştirdiginiz karakterleri izlememis olursunuz biz de rahat edeiz:)
filiz o kapıdan içeri girecek...bence bu kesin asıl merak ettiğim şu kapının arkasında esip kavuracak bir yılmaz mı olacak yoksa aşık ama kırık bir yılmaz mı??:icon_sorr
geçen haftaki bölümde yılmaz, filiz'in suçlamalarından sonra onu anında defterden silmişti.adam çok sevdiğini iddia ettiği aşkını kaybediyor ama onu umursamıyor bile ,ne tam anlamıyla yıkıldı ne de tam anlamıyla üzüldü.o meyhanedeki görüntülerde de bakıyorum da yılmaz'ın ağzı kulaklarında,oh filiz'siz hayat yan gel keyfine bak.zavallı filizim de pencerelerden bakakalıyor çaresiz ve pişman bir şekilde sevdiğinden af beklerken.şimdiye kadar bu aşk için yapılması gereken bütün fedakarlıkları filiz yaptı.kızın omzuna o kadar yük bindi ki o da sonunda pes etti ve ufacık ,miniminnacık bir hata yaptı .yılmaz da kızın yaptığı o kadar fedakarlığı görmezden gelip yaptığı bu son ufacık ,küçücük hatası nedeniyle onu terkeder cem tehlikesine karşı onu uyarmazsa yazıklar olsun ona.kesinlikle ve de kesinlikle filiz'in o büyük aşkını haketmeyen bir tip.gerçekten de yılmaz ukala,kendini beğenmiş,sinir bozucu bir tip.gerçi b.inal'a olan sempatim,onun tatlı bir gülümsemesi sıcak bir bakışı bütün sinirimi alıyor orası ayrı .
filiz'i de umarım bundan sonraki bölümlerde yılmaz'ı kaybettim diye sürekli ağlarken görmeyiz.cem'in de ne mal olduğunu anlasın ve kendi hayatına bir yön çizsin.hayatında illa bir erkek olması gerekmiyor aşksız da hayatını sürdürebilir herhalde .onu artık aşk acısı çekerken görmek istemiyorum biraz da yüzü gülsün artık
Forumda "Yılmaz'a hata yapan tarih olur" şeklinde bir havanın olduğuna inanmıyorum.forumda topu topu yorum yapan 10 kişi var bunların da sadece bir kaçı yılmaz tarafında dolanıyor .bu arkadaşların yılmaz'ı savunması onu melekleştirmez(!) herhalde.yılmaz bence hataları ve noksanlarıyla gayet de bir insan.forumda herkesin kendine daha yakın hissettiği karakterler var ,bunları savunmasında herhangi bir sakınca göremiyorum.feride'nin yılmaz'a yaptığı vefasızlık yılmaz tarafında seyreden arkadaşlar tarafından eleştirilmiş.bu vefasızlığı ömer'e yapsaydı ömer tarafında seyreden arkadaş da bu hatayı gözünde büyütebilirdi bunlar olağan şeyler .forumda böyle bir gruplaşmaya gitmek anlamsız.sırf buradaki yorumlara bakıp o karakterden soğumak daha da anlamsız .bir de karakterler hakkında melekleştirmek,ilahlaştırmak gibi ifadeler kullanmasak mecazi anlamda bile olsa hiç hoş değil.
şimdi son bölüme bakıyorum da bişey farkettim filiz yılmaza gazeteyi veriyo haberde ünlü iş adamı yılmaz akın heryerde aranıyo yazıyo....ama alttaki fotolar sinan tuzcuyla bülent inalın en karizmatik fotoları.....sanki bunlar iş adamı değil de fotomodel...valla bi bakın hakvereceksiniz...
Haklisin biraz daha ciddi fotolar olsa daha iyi olurdu..
Ama bence büyük bir detay deiL :)
yılmaz_filiz
08-12-06, 09:48
arkadaşlar rüyamda tekinerlerin evine haciz geliyodu herkes ağlıyodu handan hanım filan bayılıyodu.yılmazımı göremedim gerçekten tekinerlerin evine haciz geliyodu :D:D
geçen haftaki bölümde yılmaz, filiz'in suçlamalarından sonra onu anında defterden silmişti.adam çok sevdiğini iddia ettiği aşkını kaybediyor ama onu umursamıyor bile ,ne tam anlamıyla yıkıldı ne de tam anlamıyla üzüldü.o meyhanedeki görüntülerde de bakıyorum da yılmaz'ın ağzı kulaklarında,oh filiz'siz hayat yan gel keyfine bak.zavallı filizim de pencerelerden bakakalıyor çaresiz ve pişman bir şekilde sevdiğinden af beklerken.şimdiye kadar bu aşk için yapılması gereken bütün fedakarlıkları filiz yaptı.kızın omzuna o kadar yük bindi ki o da sonunda pes etti ve ufacık ,miniminnacık bir hata yaptı .yılmaz da kızın yaptığı o kadar fedakarlığı görmezden gelip yaptığı bu son ufacık ,küçücük hatası nedeniyle onu terkeder cem tehlikesine karşı onu uyarmazsa yazıklar olsun ona.kesinlikle ve de kesinlikle filiz'in o büyük aşkını haketmeyen bir tip.gerçekten de yılmaz ukala,kendini beğenmiş,sinir bozucu bir tip.gerçi b.inal'a olan sempatim,onun tatlı bir gülümsemesi sıcak bir bakışı bütün sinirimi alıyor orası ayrı .
filiz'i de umarım bundan sonraki bölümlerde yılmaz'ı kaybettim diye sürekli ağlarken görmeyiz.cem'in de ne mal olduğunu anlasın ve kendi hayatına bir yön çizsin.hayatında illa bir erkek olması gerekmiyor aşksız da hayatını sürdürebilir herhalde .onu artık aşk acısı çekerken görmek istemiyorum biraz da yüzü gülsün artık
Forumda "Yılmaz'a hata yapan tarih olur" şeklinde bir havanın olduğuna inanmıyorum.forumda topu topu yorum yapan 10 kişi var bunların da sadece bir kaçı yılmaz tarafında dolanıyor .bu arkadaşların yılmaz'ı savunması onu melekleştirmez(!) herhalde.yılmaz bence hataları ve noksanlarıyla gayet de bir insan.forumda herkesin kendine daha yakın hissettiği karakterler var ,bunları savunmasında herhangi bir sakınca göremiyorum.feride'nin yılmaz'a yaptığı vefasızlık yılmaz tarafında seyreden arkadaşlar tarafından eleştirilmiş.bu vefasızlığı ömer'e yapsaydı ömer tarafında seyreden arkadaş da bu hatayı gözünde büyütebilirdi bunlar olağan şeyler .forumda böyle bir gruplaşmaya gitmek anlamsız.sırf buradaki yorumlara bakıp o karakterden soğumak daha da anlamsız .bir de karakterler hakkında melekleştirmek,ilahlaştırmak gibi ifadeler kullanmasak mecazi anlamda bile olsa hiç hoş değil.
genel olarak yazdıklarına katıllıyorum ama filizin hatası küçücük değil bence senin bahsettiğin gibi...filizi sevsemde hatalı olduğunu kabul ediyorum ama anlayabiliyorum...onun için kızamıyorum da ne yaparsa yapsın...ama şunda çok haklısın böyle bir olaydan ikiside etkilenmemiş gibi hayatına devam etti...ikisi de derdine yanmadı...filiz işine geri döndü...yılmaz kendini aklamaya çalıştı...ben hesaplaşırlar kendileriyle diye düşünmüştüm...mesela hisse zamanı filizin kendiyle hesaplaşması ve yılmazın tanıdğı gibi olmadığını kendine kabul ettirmesi isyanı çok hoştu...ben o sahneden daha güzelini görürüz diye umardım..
Arkadaşlar günün anlam ve önemini belirten imzayı pinkzone bana yapıp göndermiş. Teşekkürler Pinkzone. (Bu arada bumpi jumping degil bungee jumping onun dogrusu)
Çok fazla geyik yapıyorsunuz arkadaşlar diziyle alakasız konulardan konuşmayalım ve tek cümlelik mesajlardan kaçınalım.
Tamam sevgili modumuz dikkat ederiz.. :) Ha bu arada Ömer-Feride imzası isteyenlere istek üzerine yapıyorum.. Yoksa normalde iki karakterde prensibim değil.
Bence O meyhandedeki karşılaşma öyle olmayacak. Filiz içeriye uzunca bakıcak ama gidecek.. Yılmaz onugörcek ama gitmeyecek gibi..
Bence şirketteki konuşmaları son olacak gibi.. Ama tabi bir başka sahnedede bitebilir.
Yorumlarının bir kısmına katılıyorum arkadaşım..
Yılmaz meyhanede nasıl olsun.. Ailesi mutlu suçsuzluğu kanıtlanmış.. Yani orda derbeder olursa herkes üzülür.. Onun için oraya sevinçli haberi kutlamak için gidilmiş.. Yoksa Yılmaz ağlamasınıda bilir.. Ama orda olmaz..
Yılmaz eğerki uyarmazsa.. Bende sizler gibi eleştireceğim. Valla hata yapar.. Ve bu hatayı göz göre göre yapıyor olacak.. Kesinlikle uyarmalı.
şimdi gazetede okudum dhkc örgütüne yönelik operasyonda gazi mahallesi okmeydanı ve mustafa kemal mahallesi savaş alanına dönmüş istermisniz çekimler aksasın dizi çekilemesin...offf off
Çekimlerin yapıldı yer uzak kalıyor merak etme.Bahsettiğin olay Gazi meydanında çekimler ise Alibeyköy barajına yakın.
Bu arada Cem'i ortadan kaldırmak için boy boy çeşit çeşit kızılcık sopası hazırlatıyorum:) Belki de Filiz'in tokadı yeter ama yüzsüz bir insan olduğu için yine tedbiri elden bırakmamak lazım:img-hyste
Bir mesajımda Cem-Feride imzası demişim.. :) Ömer diyecektim.. :) Cemli imza isteyenlere yok.. ne resmini görmek isterim nede imzasını :)
forever_bim
08-12-06, 10:42
Ömer'in resmi sanırım Turkuaz parfümünün halka tanıtıldığı törenden.
Yılmaz'ınki nerden çıkaramadım.
yılmaz_filiz
08-12-06, 10:42
Bir mesajımda Cem-Feride imzası demişim.. :) Ömer diyecektim.. :) Cemli imza isteyenlere yok.. ne resmini görmek isterim nede imzasını :)
haklısın pinkzone cemin imzasını yapma.bana sadece yılmazın imzasını yapar mısın bu bölümdeki hapishane sahnelerindn filan olsun deri montluu :D
forever_bim
08-12-06, 10:44
Sevgili yami;
Dün silinen mesajları okuma fırsatınız olmadı sanırım, ayrıca ben abartılı buldum bazı tepkileri size abartılı gelmemiş olabilir.
Filiz'in hatası bana göre ne çok büyük ne de çok küçük bir hatadır. Özür dilemekle affedilir mi? Karşısındaki kişiye bağlı.
Filiz'in hatası bana göre ne çok büyük ne de çok küçük bir hatadır. Özür dilemekle affedilir mi? Karşısındaki kişiye bağlı.
Sence büyük bir hata olmayabilir.. Ama sevdiği insana inanmaması yılmaz açısından dert.. Yani affedecekte biraz peşinden koştumayı tercih ediyor.. :)
haklısın pinkzone cemin imzasını yapma.bana sadece yılmazın imzasını yapar mısın bu bölümdeki hapishane sahnelerindn filan olsun deri montluu :D
Hapishanedeki resimler eklenirse yaparım arkadaşım.. :) Valla ben bile kullanabilriim.. :)
O montoda bayıldım.. Filizin bu bölüm üzerindeki o şık elibse muhakkak boynerden.. Hanımlar yine hucum etcek mağzaya. :)
yılmaz_filiz
08-12-06, 10:50
Hapishanedeki resimler eklenirse yaparım arkadaşım.. :) Valla ben bile kullanabilriim.. :)
O montoda bayıldım.. Filizin bu bölüm üzerindeki o şık elibse muhakkak boynerden.. Hanımlar yine hucum etcek mağzaya. :)
evet yaa elbise müthişti bayıldım küçük bedeni var mıdır :Dgidip sorucam walla.
tolgahuzur1
08-12-06, 10:57
evet elbise güzel ama içindeki şahışta mantıklı olsa çok süper olacak:img-hyste acaba diziye yeni kız ne zaman girecek biran önce girsede izlesek.. askere gitmeden göriyim bi............:img-pilot
yabancı damadın fragmanında feride hırsızlık bir ekmekte kahbelik bir öpmekte diye bi söz söyledi...buna katıldığım yada yılmazcıların ekmeğine yağ sürmek için demedim sadece duyunca aklıma bizim milli meselemiz olan öpüşme sahnesi geldi...yazmadan edemedim...
hoşuma gitmeyen konular foruma girdiğim zaman burda olanları konuşuyoruz tartışıyoruz herneyse muhabbetimizi ediyoruz akşam oluyor çıkıyoruz şu konuya çok net bir şekilde rastlıyorum benim olduğum zamanla çıktığım zaman yorumlar ikiye bölünmüş gibi geliyor arkadaşlar yaptığınız yorumların arkasında kalın sizlerden ricam
forever_bim,denizim,berna1,devil, inşallah denk gelirizde öyle tartışırız kimsenin işi çıkmaz çünkü taban tabana zıt yorumlar yapıyoruz çünkü olaya farklı boyutlardan bakıyoruz buda bi güzelliktir keşke bu güzeliklerle buluşabilsek ama zamanlarımız uymuyor galiba geriye dönüp yaptığınız yorumlara cevap vermek isterdim ama ben cevap yazıcam siz akşam yazacaksınız böyle olmayacak mümkünse cumartesi sabahı görüşelim
kerem nelan ve emreyi konuşmuşunuz....bu üçlü bana dizide sıkıntıdan başka bişey vermedi...sevmiyorum onların sahnelerini pek...sadece nalan sevimli bi kız ama pek işlev yüklemiyolar...sanki izin verseler güzel roller çıkartacak...emre ne yapıyo bilmiyorum ama üniversitede okuyo bölümü nedir bilmiyorum...kerem zaten lise mezunu...nalan doktor olacak bunu düşünürsek ben herzaman davul bile dengi dengine derim...şimdi belki kızacaksınız bana ama ben böyle düşünüyorum açıkçası....sevgi aşk çok önemlidir ama bu kültür farkı maddi fark demiyorum o da yakın olsa birbirine iyi olur ya neyse....iki insan arasında aşk varsa herşey bitmiyo...öyle aşk bu dinlemez hesabı değil...kız doktor olcaksa kerem bunun ağırlığında hep ezilir bu sefer anlaşmazlıklar başlar...hele bu kültür farkında kadın üstünse sorun daha çok artar... erkekler genelde sevmezler statü olarak kendinden yüksek kadınları ee bencede hoş olmaz yani...kısaca bence ikisi de olmaz gerçekte gitsin kendine bi doktor bulsun aşkını yaşasın...haa bu dizi olur derseniz benim tercihim keremden yana..tabiii kararı nalan vercek bana ne oluyosa...:)
bu yoruma gülerim ve senden bu yorum nasıl geldi hayret şoktayım kültür farkında eğitim parçalardan sadece biridir o kişi kendini yetiştirmişse kültürlüdür aynı mahallede büyüyen insanlardan bahsediyoruz nalanın meze yapmayı bilmediği gibi keremdende hasta muayene etmesini bekliyemessin kültür okul değil kendini yetiştirebilme meselesidir.
bu yoruma gülerim ve senden bu yorum nasıl geldi hayret şoktayım kültür farkında eğitim parçalardan sadece biridir o kişi kendini yetiştirmişse kültürlüdür aynı mahallede büyüyen insanlardan bahsediyoruz nalanın meze yapmayı bilmediği gibi keremdende hasta muayene etmesini bekliyemessin kültür okul değil kendini yetiştirebilme meselesidir.
bence gülünecek bi yorum değil hayatın gerçeği...kimseyi küçük görmek değildi amacım....kültür değil de statü farkı desek...kerem nalan ilişkisi olurda evlilikle sonuçlanırsa sadece dizide olur gerçek hayatta zor bence...belki vardır 1-2 örnek ama genelde erkekler istemez statüsü kendinden yüksek kadınları...ben böyle düşünüyorum...tepki alacağımı biliyodum ama azcık mantıklı düşünün...
bence gülünecek bi yorum değil hayatın gerçeği...kimseyi küçük görmek değildi amacım....kültür değil de statü farkı desek...kerem nalan ilişkisi olurda evlilikle sonuçlanırsa sadece dizide olur gerçek hayatta zor bence...belki vardır 1-2 örnek ama genelde erkekeler istemez statüsü kendinden yüksek kadınları...ben böyle düşünüyorum...tepki alacağımı biliyodum ama azcık mantıklı düşünün...
onuda diyemessin o durumda bu ülkede çok insan varsa diyemessin uymaz hiç diyemessin yani genç ünüversite mezunu ama evlendiği kişi ilk okul mezunu olan bir toplumda yaşıyorsak o toplumun değerlerine göre mantıklı yorumlar yapıcaz değilmi verdiğin örnek insanları statüye koymak yanlış bir bakış açısı bu konuyu kapatalım istersek şimdi derin mmevzulara girmeyelim geçmiş yazıları okuyup çok yazı yazıcam çünkü
onuda diyemessin o durumda bu ülkede çok insan varsa diyemessin uymaz hiç diyemessin yani genç ünüversite mezunu ama evlendiği kişi ilk okul mezunu olan bir toplumda yaşıyorsak o toplumun değerlerine göre mantıklı yorumlar yapıcaz değilmi verdiğin örnek insanları statüye koymak yanlış bir bakış açısı bu konuyu kapatalım istersek şimdi derin mmevzulara girmeyelim geçmiş yazıları okuyup çok yazı yazıcam çünkü
tamam bu konuyu uzatmıcam....ama diyebilirim bu benim düşüncem ve sana göre yanlış bana göre değil...sana kolay gelsin daha çok yorum yazacakmışın ya!