Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 6
Sayfalar :
[ 1]
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Yapmayın arkadaşlar.Filiz Yılmaz'ın peşinden uzun süre zaten geçen sezon çok sürüklendi. biliyormusunuz birini severken onun sizi sevmediğini bile bile hala onu düşünmenin ne kadar zor olduğunu.Yılmaz'ın kendisi için ağzından duyacağı güzel bir söz ve sevgi dolu bakışı görebilmek için Filiz uzun süre bekledi.Hem de kendisini sevmeyen birini sabırla bekledi.Kısaca zaten Filiz uzun süre Yılmaz'ın peşinden sürüklendi .Filiz'in bu kadar üzerine gidilmesini anlamıyorum.
fragmani gordum hay alahim sen aklima mukayit oll....delirdim varya resmen delirdimmmm cemmmm filizimizimi opuo yaa yanaktan filiz uyurken filiz de sap gibi yatio yaa bi insan sana dokundugu zaman uykudaysan bile duymazmisin anlamazmisin vala ben anliyorum filiziun uykusuda ne derinmis:)uyanmazki sevineyim....ooffff son sahnede sizce nolcakk asalanim yilmaz heyttt beeee aslan aslannnn:):)cem in gucu yok yaa silahi hemen nasil aliyor....
Yapmayın arkadaşlar.Filiz Yılmaz'ın peşinden uzun süre zaten geçen sezon çok sürüklendi. biliyormusunuz birini severken onun sizi sevmediğini bile bile hala onu düşünmenin ne kadar zor olduğunu.Yılmaz'ın kendisi için ağzından duyacağı güzel bir söz ve sevgi dolu bakışı görebilmek için Filiz uzun süre bekledi.Hem de kendisini sevmeyen birini sabırla bekledi.Kısaca zaten Filiz uzun süre Yılmaz'ın peşinden sürüklendi .Filiz'in bu kadar üzerine gidilmesini anlamıyorum.
yooo filiz mutsuz değildiki o zamanlar...yılmazın yanındaydı ve onla olmaktan mutluydu....gerçekleri öğrendiğinde yıkılıdı ve kendini çekti sadece..zor şeyler yaşadı ama yılmazın peşinden koşmadı yılmaz hatalı olduğu için yılmaz peşinden koştu..
kesinlikle bir de bu kadar şeyin üstüne yılmazın peşinden sürüklenirse filiz dizi sonunda yılmazın yanında değil,cemin yanında bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinde olur:)
Belki kurduğumuz hayaller biter diye
Düşlerde bir sen biriktirdim yüreğime
Kederler sevdamızı hiçe sayıp hüzne döndüğünde
Çok seviyorduk ya anlamadı kimse
Bizimki kadar yakışmamıştı hiç bir hüzün kimsenin yüzüne
Teslim olmuştuk o gün yazgı diye tanrının verdiğine
Ben isyan edip yıldız toplarken nurlar yağsın diye üzerine
Feda etmez sandı kader bu canı sürgün düşlere
Düşler ve sen tanrıdan gelsede.
aşklarını ve kimsenin bunu anlamadığını ama ne olursa olsun yılmazın bu aşktan vazgeçmiceğini anlıyorum ben archshe başkalrı ne anlar bilmem...
gülbeşeker 29-11-06, 13:42 geçen sezonla kıyaslarsak eğer filiz hemen yılmazı affetti sonra düğn günü terk etti 4 yıl geçti yılmaz filizn peşinden koştu sonra 1 ytl olayı oldu filiz 1 bölüm peşinden koştu yılmaz hemen affetti ama bu olydan sonra yılmazın hemen affetmesini istemem üstelik daha güzel olur filizn yılmazın peşinden koşması , onu diziye yeni bir kız gelirse eğer ondan kıskanması filizn kıskançlıklarını izlemek çok hoş olur bu sezon hep yılmaz filizi kıskandı ve filizn peşinden koştu şimdi sıra filizde bence.
hayatımda en son gormek ıstedığım sahne cemın fılızı opmesıdır sınırden patlamada ne yap.fılızın yılmazdan suphelenmesını doğal karsılıyorum.fılız butun delıller yılmazı gostermesıne ragmen onu savunmustu takı sılahın sadıkoğlu sırketıne kayıtlı cıktığını oğrenene kadar!cemın foyalarının ortaya cıkmasına cok sevındı.laptop'u yılmaz kapatıyor.cemın zaten ne olduğunu anladı ve oraya gıttı.yılmaz bundan sonra sucsuz olduğunu ıspatlar ve delıllerı fılızın onune koyar ceker gıder.bundan sonrada yılmazın kolay kolay fılızı affedeceğini sanmıyorum.bırazda fılızı yılmazın pesınden kosarken gorelım.dızıye yenı bırı katılsada yılmaza ılgı duysa dızımız cok renklenır.
cemın fılızı optuğu sahne gozumun onune gelıyoda sınırden oluyorum..ama cem efendı oyle adamlarına lafı gecer ama yılmaza lafı gecemez.
gülbeşeker 29-11-06, 13:48 cemin filizi öpeceğini sanmıyorum tam öpeceği sırada ya filiz uyanır gibi olur, cem de kendini geri çeker,ya da başka bişey olur onu son anda öpemez buna eminim.
Belki kurduğumuz hayaller biter diye
Düşlerde bir sen biriktirdim yüreğime
Kederler sevdamızı hiçe sayıp hüzne döndüğünde
Çok seviyorduk ya anlamadı kimse
Bizimki kadar yakışmamıştı hiç bir hüzün kimsenin yüzüne
Feda etmez sandı kader bu canı sürgün düşlere
Düşler ve sen tanrıdan gelsede.
aşklarını ve kimsenin bunu anlamadığını ama ne olursa olsun yılmazın bu aşktan vazgeçmiceğini anlıyorum ben archshe başkalrı ne anlar bilmem...
yine süper sözler...kesinlikle vazgeçmiyo yılmaz ama ayrılık açıkça belirtilmiş...teslim olduk diyo ama ben isyan ettim senin için diyo daha ne desin yılmaz aşkının büyüklüğü için
yooo filiz mutsuz değildiki o zamanlar...yılmazın yanındaydı ve onla olmaktan mutluydu....gerçekleri öğrendiğinde yıkılıdı ve kendini çekti sadece..zor şeyler yaşadı ama yılmazın peşinden koşmadı yılmaz hatalı olduğu için yılmaz peşinden koştu..
ben Filiz'in Yılmaz'ın kendisini kullandığını öğrendiği zamandan bahsediyorum.
Yılmaz özür diledikten sonra Filiz'in peşinde çokta koşmadı.sadece işler yüzünden sürekli bir arada oldular.Bu da Yılmaz'ın Filiz'i tanımasına ve yakınlaşmasını sağladı.
cem filizi öperken filiz uyanır bence aslında diziye diğer bir kız girerde bu kıskandırma amaçlı olursa çok hoş ve komik sahneler ortaya çıkar ama senaristler bu yönden değil daha gerilimli ve sinir sahneler çıkarırlar ortaya
birde ömerin ferideye baköası çok hoştu ömer ve feride aşkını izlememize çok az kaldı...
ben burdan filizi kötülüklerden korumak için yılmazın savaş verdiğini anlatıyor
kısaca ben isyan edip cem ve adamlarını teker teker işlerini görürken bunların bela olarak sana gelmesini engelliyorum
omerin iyilesşip ayaklanmasına cok sevındım bende ferıdeyle bakıslarını cok beğendım.cem fılızı opuyor ığrenc allahım fılızın yerınde olsam yanağımı bin defa yıkardım.cem oyle psıko psıko dolanıyo ama ne kadar korkak bırı olduğunu gorduk.erkekse zaten sılah bıle cekmezdı yılmaza.adam dediğin yılmaz gıbı olur.
cemın fılızı optuğu sahnede hemen değişecem kanalı buna kalbım dayanmaz.kesın cem sılahı cekınce bıtırırler dızıyı gene ısımız ılerkı haftaya kalrı.ama yılmaz bu ıslerın altında cemın olduğunu anladı ya değmeyın keyfıme.dızının bu bolum guzel olacağa benzıyor.ama sadece o cemın fılızı optuğu sahne varya o bıle bana yeter bu kadar ığrenc bır ınsan olur mu?
[B]ins dediginiz gibi cem opmez filizi yilmazdan baska filizi kimse opemez.....vala sinirden catlicam bide operse:(neyse opmezopmez son sahneed nolcak merak ediyorum,yavv bunlarin arasi acildigi zaman canana gidiyorlar ne guzel....ben cok seviyorum canani yaa vala....ooooff icim darlandi yine kimbilir neler olcak......yeni kiz gelsin evt filizi ozaman goruruz ama korkuyorum yaa filizde ozaman cemle yakin olur.B]
cemin filizi öpeceğini sanmıyorum tam öpeceği sırada ya filiz uyanır gibi olur, cem de kendini geri çeker,ya da başka bişey olur onu son anda öpemez buna eminim.
bence öpmüyor.. Öperse uyanacağından emin.. Bence kokusunu kokluyor.. Yılmaz ne demişti geçen bölüm en çokta senin kokunu özlüyorum. Cem'de kokusuna dayananamış ki.. Kızı kokluyor.. :img-hyste :img-hyste
bence öpmüyor.. Öperse uyanacağından emin.. Bence kokusunu kokluyor.. Yılmaz ne demişti geçen bölüm en çokta senin kokunu özlüyorum. Cem'de kokusuna dayananamış ki.. Kızı kokluyor.. :img-hyste :img-hyste
:img-hyste :img-hyste valla doğru olabilir baksanıza cemle yılmazın ortak noktaları çok :) ikiside motora biniyor,aynı kızdan etkileniyorlar planları muhteşem ilerliyor,ama birinin sonu kötü olacak :)
Bence bölümün sonu yılmaz cem karşılaşmasında bitmeyecek daha değişik birşey olacak gibi birde filiz artık cemin kendisinden hoşlandığını anlar çünkü öpmeye çalışırken filiz uyanır ve farkına varır sonra kendii cemden çeker valla tam terside olabilir filiz uyansa bile ona saldırabilir nede olsa sapık
Bakalım öpecek mi Yoksa koklayacak mı.. Yada başka birşey yapıp nefesinin yakınana kadar sokulup nefesinimi hissetcek.. :) Bilemeyiz.. Ama cumaya kadar bu sahneler içimizi kavuracağı kesin.. :)
filiz uyanıcak bence cemde ağzının payını alır inşallah..yılmazla cemin sahnesi bence son sahne bir hafta daha beklemek zorunda kalıcaz ya evet cemle yılmazın ortak noktalarıda var ama yılmaz kazanıcak:img-wink:
Bakalım öpecek mi Yoksa koklayacak mı.. Yada başka birşey yapıp nefesinin yakınana kadar sokulup nefesinimi hissetcek.. :) Bilemeyiz.. Ama cumaya kadar bu sahneler içimizi kavuracağı kesin.. :)
bu sahnelerı dusunmek ıstemıyorum.fılız ısallah uyanır.
bızde keloğlanın sarkısını soylerız:)
uyan uyan uuuuyan uuuuyan
valla öpemez bence ....bu adamın okadar cesareti olsa alır karşına konuşurdu...böyle silaha sarılmazdı...filizi daha mutlu edip kalbini kazanmaya çalışrdı...azcık cesareti olsa ve adam olsa tabiii...
ya bi de ben fragmanın kötüsünü düşündüm de nekadar yanılabiliriz diye...yılmaz cemin evine girer.cem tam silahı çeker ama adamları yılmazı farketmiştir...ve polisi ararlar polis gelince yılmaz kaçar ve cem filize gelip onu tehdit ettiğini ve ömer gibi onu da vuracağını söylediğini söyler...ve kimse gene öğrenemez cemi filiz daha çok nefret eder yılmazdan...dr. kimble gibi yılmaz da...olmaz olmaz demeyin...ve fragmanları bizi nasıl yanıttğını hatırlayın derim..
valla öpemez bence ....bu adamın okadar cesareti olsa alır karşına konuşurdu...böyle silaha sarılmazdı...filizi daha mutlu edip kalbini kazanmaya çalışrdı...azcık cesareti olsa ve adam olsa tabiii...
ya bi de ben fragmanın kötüsünü düşündüm de nekadar yanılabiliriz diye...yılmaz cemin evine girer.cem tam silahı çeker ama adamları yılmazı farketmiştir...ve polisi ararlar polis gelince yılmaz kaçar ve cem filize gelip onu tehdit ettiğini ve ömer gibi onu da vuracağını söylediğini söyler...ve kimse gene öğrenemez cemi filiz daha çok nefret eder yılmazdan...dr. kimble gibi yılmaz da...olmaz olmaz demeyin...ve fragmanları bizi nasıl yanıttğını hatırlayın derim..
bu kadar kötü düşünürsek her şey olur mesela...fragmanın en kötüsünü düşünelim ....filiz yılmazı görünce ona bağırır,çağırır nasıl yaparsın bunu falan filan der sonra çıktıktan sonra cemin evine gider bir dost aramak için orda uyuyakalır cem o anda filizi öper...filiz sabah sağlam kafayla düşünüp polisi arar yılmazın nerde olduğunu söyler falan filan daha da kötüsünü düşünebiliriz ama artık kötü düşünmeyin içiniz kararıyor :):)
Zaten biliyorsunuz Cem'e gore de 'Filiz mukemmel!!' Dizide en cok sevdigim karakterlerden biri olmasina ragmen Filiz'e mukemmel diyemem; zaten mukemmel bir insan olmadigina da inaniyorum. Insanlari hatalarini bilip sevmek daha guzel ve anlamli oluyor.
Bakalım senin dediğin gibi mi olcak.. Bence Yılmaz'ı yanlız bırakmaz aynalı.. Yılmaz içerdeykende o dışarıda bekliyor olabilir.. Yılmaz yine bulur yolunu kurtulur.. Cem o dediğinide yapabilir.. Ondan beklerim.. :)
gülbeşeker 29-11-06, 14:30 acaba yılmaz nereye kadar kaçıcak cemin gerçek yüzünü öğrendi ama polis ve tekiner ailesinin de gerçekleri bilmesi lazım peki yılmaz cemin suçlu olduğunu polislere inandırabilecek mi bence cemin arkadaşı şu kapıda konuşmaları dinleyen o her şeyi anlatacak peki ama gerçekler ortaya çıkana kadar yılmaz hep kaçıcak mı?Diyelim ki cemin suçlu olduğunu herkes anladı o zaman polisler cemin peşine düşer bu sefer de cem kaçar,dizinin sonuna kadar cem gizli gizli kötülüklerine devam eder.
Valla bakıyorum da Fragmanı izledikçe sık sık sahneleri görünce ve sahneleri yorumlayınca.. Yorumlarınızda bir karamsarlık oluşmuş.. Bence bölümü izlemeden karar vermeyin.. Elimizde ne var.. şimdi..
1- Filiz delillere eninde sonunda inandığı..
2- Yılmazın kaçtığı
3- Cem- Yılmaz karşılaşması..
Bence gelecek bölümler üzerine kafa patlatacağımıza bu bölümü düşünelim.. Herşey daha netlik kazancak..
Filiz bir sahnede elinde gazete var.. Yani Cananın evine inanmış şekilde geliyor. Ve yüzündeki ifadede çok belli ediyor.
gülbeşeker 29-11-06, 14:35 cemi bildiim kadariyla öper
cem öpmez yani öpemez tam o sırada filiz hareket eder cem de kalakalır yılmazı karşısında görünce cemin suratındaki ifade çok komikti yılmazın da kendine güveni tamdı, çok karizmatikti.
yılmaz kaçıyor sabah oluyor aynı elbiseler var üzerinde canana gidiyor
filiz sabah gazeteyi okuyor aynı elbise üzerinde canana gidiyor demekki o esnada yılmaz cemi öğrenmiyor gerçekleri bilmeden yüzleşiyorlar bence son sahne yılmaz cem sahnesi veya son sahneye yakın
alın size bi ayrıntı daha cem filize bu akşam bende kal diyor galiba akşam eve gitmen kötü olur gibilerinden galiba ev cemin evine benziyor filiz ağladığı sahnede ceme sarılabilir
bana fılızın elbıselerı demeyın eskıden cok guzel gıyınırdı sımdı ıse ben gıydırsem daha guzel gıydırırım onu 51.bolumde gıydığı ve bu bolumde de gıyeceği kıyafet kırmızı ustune yesıl hırka hırkada bıseye benzese barı.sezon basladığında cok daha guzel gıyınıyodu son ıkı uc bolumdur yorum bıle yapılmaz!
evet cemde kaldığı kesinleşti galiba ilk sahnede filizin kazağı yeşil gündüz olduğunda gene yeşil cemin evine gidicek kesin gündüzce cananda yılmazla karşılaşıyor ondan sonra cem yılmaz sahnesi arası yılmazın cemi öğrendiği sahneler galiba
filiz cananla konuşurken yılmazın orda olduğundan haberi yok herhalde..filiz canana bir şeyler söylüyor sonra yılmaz bunlara şaşırmış ve üzülmüş bir şekilde çıkıyor ...
bir de senaristler bu çifti ayırmak istiyordu bu belliydi de nasıl ayıracaklarına karar verememişlerdi önce yılmazı korumak için ayırmayı düşündüler (filiz benim yüzümden sürekli başına bir şeyler geliyor demişti) sonra baktılar kimse istemiyor böyle bir olay çıkarttılar herhalde :)
matrakacim ne diosun kalpten mi goturecenmi beni off yaaaaaaa....cemmmmmm sapikkin tekiii filiz de saf anlamiyor alin iste filiz cemin evinde yilmaz geldigi gun kalmasin..yokkk yaa haha biseyler yaratmaya calisiyorum:):)
gelelim cemin adamları ceme ne diyor cemin ifadesine göre yılazın kaçtığını söylemiyorlar başka bi şey oluyor yani açığa çıktığını anlaması gibi bi şey
elbiseler aynı olduğuna göre bunlar fragmanın başları filiz şu an serseri mayın gibi istediğini yapar yani bol bol yanlış yapar
alın size bi ayrıntı daha cem filize bu akşam bende kal diyor galiba akşam eve gitmen kötü olur gibilerinden galiba ev cemin evine benziyor filiz ağladığı sahnede ceme sarılabilir
bu gunlerıde mı gorecektık.ceme ne olursa olsun sarılmaz fılız.ceme gıtmesını hıc ıstemem ve gıderse fılıze artık dıyecek hıc bır soz bulamam.ne varmıs halınde gıtsın kendı evıne kım var evde ferıde elıf ve zeynepten baska onlar adamın kafasını mı yıyor.sınırlendım sımdı.ah fılız gıdersen varya artık dızıde tuttuğum tek karakter sendın eğer olurda cemın evıne gıdersen bunun değişeceği kesın ne olursa olsun senı savunurum ama takı cemın evıne gıdene kadar bır bayan erkek arkadasının evınde kalmamalı.ısallah bunu yılmaz oğrenırde daha affetmez fılızı.
Valla koltukta uyuyor gibi geldi bana filiz. Yoksa yatağı bu renkte değildi. Krem koltuk sanırım. Filiz Cemin koltuğunda yatıyor... Evet.. Fragmanın devamında Cemin evindeki koltuklarda krem.. Çok sinirlendim şimdi.. Elifin onu böyle görmesini istemez Ceme gider..
bu gunlerıde mı gorecektık.ceme ne olursa olsun sarılmaz fılız.ceme gıtmesını hıc ıstemem ve gıderse fılıze artık dıyecek hıc bır soz bulamam.ne varmıs halınde gıtsın kendı evıne kım var evde ferıde elıf ve zeynepten baska onlar adamın kafasını mı yıyor.sınırlendım sımdı.ah fılız gıdersen varya artık dızıde tuttuğum tek karakter sendın eğer olurda cemın evıne gıdersen bunun değişeceği kesın ne olursa olsun senı savunurum ama takı cemın evıne gıdene kadar bır bayan erkek arkadasının evınde kalmamalı.ısallah bunu yılmaz oğrenırde daha affetmez fılızı.
mert bildiğim tek şey olayı nasıl öngörüyorum şu şekilde filiz akşam yeşil kazak giyiyor gündüz gene aynı kazak eve gitmiş olsa üstünü değiştirmesi lazım canana gidiyor gene aynı kazak yani maalisef haklı olabilirim
mert bildiğim tek şey olayı nasıl öngörüyorum şu şekilde filiz akşam yeşil kazak giyiyor gündüz gene aynı kazak eve gitmiş olsa üstünü değiştirmesi lazım canana gidiyor gene aynı kazak yani maalisef haklı olabilirim
haklı olduğun kesın fılız cemlerde kalacak.ama ne olursa olsun fılız ceme sarılmaz.fılıze sınırlenmeme rağmen onu gene savunuyorum.asla ceme sarılmaz.bırde ustune sarılsın artık fılızı kutlarım.
İnşallah tahminlerimde yanılmam ama sanırım tahminlerim doğru çıkcak.. Yoksa Cem filize bu kadar yaklaşamazdı malikanede olsaydı.. Cem' koltuklarında uyur filiz.. O sahneler malikanede gerçekleşmesi zor. Elbiselerde değişmemiş.. Belli ki aynı elbiseyle yatmış kız. Cem'in oturduğu koltuklarda aynı renkte.. Yani büyük bir olasılıkla Filiz Cemin evinde koltukta yatarak geçiriyor.
haklı olduğun kesın fılız cemlerde kalacak.ama ne olursa olsun fılız ceme sarılmaz.fılıze sınırlenmeme rağmen onu gene savunuyorum.asla ceme sarılmaz.bırde ustune sarılsın artık fılızı kutlarım.
ya mert üzgünüm ama o da gerçek gibi filiz öyle savunmasız duruyor ki ve evde cem filizi teselli ediyorsa mutlaka o sahnede sarılıyordur ona sarılan filiz bide gidip barışınca yılmaza da sarılıcak olamaz nayır olamaz zz...
Valla matraka kutlarım.. Ne gözmüş sendeki de ama.. Ben dikkat etmemiştim.. Sen söyleyince tekrar izledim.. Valla olma olasılığı çok yüksek.. Elbiseler ele veriyor bir kere.. Tebrik ederim matraka.. İçimize güzel bir kor düşürdün.. :)
Valla matraka kutlarım.. Ne gözmüş sendeki de ama.. Ben dikkat etmemiştim.. Sen söyleyince tekrar izledim.. Valla olma olasılığı çok yüksek.. Elbiseler ele veriyor bir kere.. Tebrik ederim matraka.. İçimize güzel bir kor düşürdün.. :)
normal olaral izleyince ele vermiyor kontras ayarını ve parlaklık ayarlatını açtım bide baktım ki elbiseler aynı:)ayrıca fragmanı uzun vermiyorlar artık uyanmışlar
yok yok şu senaristleri tebrik etmeden geçemicem vur deyince neden öldürüyorlar anlamıyorum hiçbişeyin ortasını bulamazmısınız siz ya zavallı yılmazım ahh ne oluyorsa sana oluyor intikam vakti geldi senindir cem.
o ceme adamları haber veriyor ya mutlaka kötü bir haber suratı resmen hastanede silahın üstünde parmak izi var dediklerindeki gibi oldu fragmanın didik didik edilmediği sahne varmı:)
ondan sonra heyecan kalmadı tabi kalmaz bölümü izlemiş kadar olduk
filizin cemin evinde kaldığı çok belli ..koltukta uyuyor eve gitmemesinin sebebi annesinden falan kaçmaktır,annesi gene başlar ben sana demiştim sen gene bizi umursamadın yılmaza güvendin,böyle olacağı belliydi artık bize tanıdık gelen sözlerden klişeleşmiş sözlerden söyleyeceğini düşünüp annesine bir de açıklama yapmak istememiştir
filiz ceme iyiki yanımdasın sen olmasaydın ne yapardık demesi bile artık çok normal çünkü filiz cemin gerçek yüzünü görmedi onun gördüğü her kötü zamanda yanlarında,sürekli onlara yardım ediyor,sorunlarını paylaşıyor,filize baskı yapmıyor filizin cemden gördüğü bunlar yani kız ne yapsın bizim gördüğümüzü görmüyorki :)
first lady 29-11-06, 15:23 ayyy ben daha göremedim fragmanı ama resimlerden anladığım kadarıyla karışık bi bölüm olcak.inşallah filiz&yılmaz karşılaşması istediğimiz gibi geçer.buarda yılmaz ın cemin evine gidişini falan çok merak ettim ya:img-yes:
Belkide filize arkadaş arkadaş sırdaş diye çok tutturduk diye oldu bunlar.. Yani al sana arkadaş derdini dinliyor sırrını paylaşıyon.. Acı ve tatlı gününde yanında.. O Ceme bu kadar güveniyor çünkü onunla biçbir insanla olmadığı kadar dostane takılyor.. Kız arkadaşı olsa bu kızı uyarırdı ama oda yok.. oda mağdem arkadaşım yok cemi koyayım arkadaş yerine diyor.. İşte asıl sebep Filizin kötü günde bir kız arkadaşı olmaması..
Kanal D sitesinde baştan sayarsam.. Fahriye.. Salih.. Yılmaz.. Yılmazın annesi var.. Ve arkadaki çerçevelerde Meyhaneye ait.. Ve acaip çok neşeliler.. :)
Belkide filize arkadaş arkadaş sırdaş diye çok tutturduk diye oldu bunlar.. Yani al sana arkadaş derdini dinliyor sırrını paylaşıyon.. Acı ve tatlı gününde yanında.. O Ceme bu kadar güveniyor çünkü onunla biçbir insanla olmadığı kadar dostane takılyor.. Kız arkadaşı olsa bu kızı uyarırdı ama oda yok.. oda mağdem arkadaşım yok cemi koyayım arkadaş yerine diyor.. İşte asıl sebep Filizin kötü günde bir kız arkadaşı olmaması..
ya evet ferideden umdum ilerde dedim o akıl verir filize yılmazların evine bile gitmeyen kızdan filize nasıl akıllar gelir orasınıda sen düşün
ya evet ferideden umdum ilerde dedim o akıl verir filize yılmazların evine bile gitmeyen kızdan filize nasıl akıllar gelir orasınıda sen düşün
O kızdan akıl gelmez.. Sadece bakar kalır.. Onların herhalde ortak noktaları elif olcak.. Oysa geçen sezon Filiz Elifle iyi anlaşıyordu.. Muhabbetleri iyiydi.. Tabi son bölmülerini saymazsak.. Yani en azından dertleşebileceği biri vardı... Şimdi ortalık it kopuğa kaldı..
ya mert üzgünüm ama o da gerçek gibi filiz öyle savunmasız duruyor ki ve evde cem filizi teselli ediyorsa mutlaka o sahnede sarılıyordur ona sarılan filiz bide gidip barışınca yılmaza da sarılıcak olamaz nayır olamaz zz...
walla cok acımasız bi yorum ... ne demek insan öle bi durumdayken arkadas görüdüğü birine sarılmaz mı ... bence cok normal ... hayır kız simdi bunu yaptı diye de suclu olacak olmaz öle sey .... bence o durumda sarılması derdini biri ile paylasması cok normal
Fragmanı izledim cok merak ettim Bölümü Cuma'ya da daha cok var :(
Bence Cemin Yilmaza Silah cekdigi anda Bölüm biter :(
evet ya feride filize akıl verecek son kişi :) o kadar aklı varsa kendi için kullanır ve eskiyi hatırlamaya çalışır :):)
keşke murat gitmeseydi :) belki cemin kötü biri olduğunu filize göstermeye çalışırdı ama filiz ona da inanmayabilirdi murat filize onu sevdiğini söylemişti kıskandığını düşünebilirdi...ceminse bu kadar önde olmasının diğer sebebi de filize öyle bir niyetle yaklaştığını belli etmedi,sadece arkadaş gibi yaklaştığını söyledi hep
walla cok acımasız bi yorum ... ne demek insan öle bi durumdayken arkadas görüdüğü birine sarılmaz mı ... bence cok normal ... hayır kız simdi bunu yaptı diye de suclu olacak olmaz öle sey .... bence o durumda sarılması derdini biri ile paylasması cok normal
Bencede o sahnede başka birşey beklemeyin.. Filiz iyi niyetle sarılır.. Cem kötü.. arada fark var.. Sonuçta dertleşeceği kişi şu an için psikopat cem.. Onun için onu arkadaş ve dost görüyor.. Ve derdini paylaşması gibi sarılması da normal olacaktır. Siz olsanız en iyi dostunuz erkek dahi olsa onlan acınızı paylaşmazmıydınz.. Filiz sarılması normal olur.. Tabi öyle bir sahne gerçekleşirse..
fragmanı izledim yorumlarınızın hepsini okudum .. ve ardında fragmanı defalarca izleyip siiri ezberledim nerdeyse... bu kadar mükemmel bi şiir olamaz basta onu söylemek istedim....
gördüğüm kadarıyla feci bi ayrılık kapıda... cananın evinde yılmazın filizin kolunu tuttugu sahnede filizin söyleyecekleri cok önemli .... işte orda büyük bi olasılıkla yılmaz kopacak filizden ..... her seyi göze alarak da cem in evine gidiyo belli cünkü bakıslarından ve yüz ifadesinden o anlasılıyor....
biliyorum sende gerçek sandın galiba yazdıklarıma dikkat etsene sanki alay eder gibi yazdım :)ama herşeyin çok geç olacağı bölümlerde olabilir bunları takmıyorum ama olabilirde
fılız ceme sarılmaz.sarılmayacakta.gıdıp evınde kalsa bıle sarılmaz.ben zaten fılızın cemın evınde veya baska bır erkek arkadasının evınde kalmasını tasvıp etmıyorum.cok guvenseler herseylerını paylassalar abı kardes gıbı olsalar dıyecem doğal gıdebılır.
Belkide yılmaz filizi ikna eder çünkü myhanede neredeyse yılmaz kahkaha atıyor zaten polisler evi sarmıştı ordan krtulduktan sonra filizle konuşacak ceme haddini bldirecek yani ordaki fotoğrafta hiç üzgün değildi birde kendini kesinlikle aklıyor yani hapise falan girmeyecek o sahne ya bu bölüm yada öbür bölümde olacak birde cemin fliz uyurken yaklaşıp öpmeye çalıştığı yer tabikide cemin evidir yoksa filizlerin evinde cem flizi öpmeye kalkmaz ben orda filizin hatalı olduğunu göremedim yani cemi dostu olarak görüyor ve hep kötü günlerinde yanındaydı yani filizin hiç aklından bile geçmiyor cemin nasıl bir pislik olduğu bence sonlara doğru cem filize çok kötülükler yapacak bari kızı tımarhaneye kapatmasalar kafayı yiyecek çünkü yakında filizde hep acı hep acı çekiyor bırakında biraz mutlu olsun çünkü çoktan haketti bu mutluluğu filiz
Yılmazla Cemin arasının iyi olmadığını Ve Yılmazın ona uyuz olduğunu bile bile gidip evinde kalacak.. Valla acaip merak ettim.. Yani artık yorum yapmıyorum. Bu bölümü izlemeden karar vermem yanlış..
Ama Ömerli sahnede Ferideye öyle bakıyorki sanki bir bölümde aşık olmuş gibi..:img-hyste :img-hyste Bir bölümde başlarsa çok tuhafıma gider.. Feride normal bakıyor.. Ömer için aynı şey söz konusu değil..
Aynı makbulenin dediği yine beni gözleriylen yiyecek tabiri caizse o şekilde bakıyor..Ömeri hastanede aşık etmişler orası kesin.. :img-hyste :img-hyste
arkadaşlar şu da açıkki dizinin sonu mutlu bitecek..yılmaz ve filiz için ama bu kadar olaydan sonra filiz son 2 bölüme kadar ağlatılacaktır....diizi çekmek de zor acıdım tuba büyüküstüne hergün gözleri şiş geziyodur bukadar ağlamaya..
Canan hanım'ın evinde Filiz ve Yılmaz karşılaşması başta kötü olabilir.Filiz Yılmaz'ı üzecek şeyler söyleyebilir.Belki Yılmaz onu ikna eder.Canan Hanım'ın evine Ekrem'de gelmiş olabilir.Bizim şirkete kayıtlı silah falan yok der.Biz o işleri Kemal abi öldüğünde bıraktık diyebilir.Ayrılık olmayabilir .Olaylar daha farklı gelişebilir.
walla bu güne kadar sürekli dizinin kötü sonla bitmesi istiyordum ama fragmanı görüp şiiri duyunca dagıldım acıkcası .... desene dizi kötü sonla bitse yıkılacam... artık bende iyi sonla bitmesinden yanayımm....
sonunda dizinin ilk 40 bölümünü de izledimm... acıkcası filiz yılmaz ordaki bölümlerde de cok ayrılıp birleşmişti ama bu sefer ki farklı sanırımm... olay cok ciddi bence .... bilmiyorum ben mi cok etkilendim ama bana öle geldi....
önceden yılmaz hakkında cok iyi düşünüyordum ama olayları tam bilmiyordumm.. acıkcası bundan sonra yılmaz hakkında sizin kadar iyi düşünmeyecem heralde....
bende modumuza uyuyorum ve ömeri daha yakın hissediyorumm .... ama filzi için tabiki YILMAZ
bende buna sadece iyi niyetli düşünmek diyebilirim
tamam da niye sürekli hepimiz kötü düşünelim ki ...iyi düşünelim iyi olsun :):):)
olabilir valla her şey mümkün...filiz ve yılmazı hemen birleştirebilirlerde tamamen ayırabilirler de ...ben yılmazın nasıl öğrendiğini merak ediyorum..aynalıyla veya polislerle gidip ceme bir tuzakta kurabilir tabi ama mümkün görünmüyor şu sıralar:) cem her şeyi itiraf eder ve polisler tutuklar ömerlerde cemin sürüklediği bataktan çıkmaya çalışırlar,yılmaz filizi bu sefer hemen affetmez araya yeni gelen kız girer birazda onunla uğraşırlar
yılmaz bu bolumde sıyah boğazlı kazak gıymezse anlayınkı cemın foyaları meydana cıktı yılmaz hapıshaneye gırmekten kurtuldu meyhanede kutlama var yılmaz bu kdar gulduğune gore fılızlede arayı duzeltmıstır.fılızı bence orda ıkna etmıstır.canan hanımda bu konuda etkılı olmustur.
kanald nin sitesindeki fotoğraf yılmazın eve polisler gelmeden önceki oturdukları sahne yani 51.bölümden...yeni değil..
Arkadaşım o fotoğraf yeni yani daha önce öyle bir sahne yoktu fotoğraftaki sahne ya bu bölüm olacak sonlara doğru yada öteki bölümde olacak
kanald nin sitesindeki fotoğraf yılmazın eve polisler gelmeden önceki oturdukları sahne yani 51.bölümden...yeni değil..
iyide orda meyhanedeler evde değil bıde yanlıs hatırlamıyorsam yılmaz kahverengı hırka gıyıyodu.eve geldığınde.
arkadaslar bence orda yılmaz gülmüyo... daha cok her seyi göze almıs gibi bi ifadesi varr .... yani korkmuyo gibi ... güldügünün nerden cıkardınızzz...
arkadaslar bence orda yılmaz gülmüyo... daha cok her seyi göze almıs gibi bi ifadesi varr .... yani korkmuyo gibi ... güldügünün nerden cıkardınızzz...
kanal d nın sıtesındekı resımden bahsedıyoruz.guluyo hemde cok net.
iyide orda meyhanedeler evde değil bıde yanlıs hatırlamıyorsam yılmaz kahverengı hırka gıyıyodu.eve geldığınde.
meyhane mi orası 51. bölümün son sahnesine benzettim....evdeki...bunlar niye bukadar neşeli ki? allah allah
meyhane mi orası 51. bölümün son sahnesine benzettim....evdeki...bunlar niye bukadar neşeli ki? allah allah
sevgili archshe evdeki son sahneye benziyor ama değil evdeki fahriyele salihin giysileri aynı ama annesinin giydiği evdeken beyez kazaktı burdaki resimde kırmızı birde orası meyhane bence o resim bu bölümde olacak veye öteki bölüm benim takıldğım hepside çok mutluydu sadece annesi gülmüyordu bence filizle barışmış olabilirler birde kesinlikle polis tarafından aklanmış yoksa niye meyhanede gülüp dursun inş. dediğim gibi olur
sevgili archshe evdeki son sahneye benziyor ama değil evdeki fahriyele salihin giysileri aynı ama annesinin giydiği evdeken beyez kazaktı burdaki resimde kırmızı birde orası meyhane bence o resim bu bölümde olacak veye öteki bölüm benim takıldğım hepside çok mutluydu sadece annesi gülmüyordu bence filizle barışmış olabilirler birde kesinlikle polis tarafından aklanmış yoksa niye meyhanede gülüp dursun inş. dediğim gibi olur
bence de suçsuzluğunu kanıtlamış gibi bir halleri var...ama filizle barışmamışlardır eğer barışsalardı mualla hanım böyle gülmezdi :) orda ali vardır ve gene bir şeyler yapmıştır ona gülüyorlardır
bence de suçsuzluğunu kanıtlamış gibi bir halleri var...ama filizle barışmamışlardır eğer barışsalardı mualla hanım böyle gülmezdi :) orda ali vardır ve gene bir şeyler yapmıştır ona gülüyorlardır
mualla hanımın nerden haberı olsun fılızın ondan suphelendığının ve sonradan barıstıklarını.cananda orda fılızle karsılasmalarında canan cok etkılı olur barısmalarında.kafıyelı konustum:)
sevgili sinem zaten annesi yine somurtuyordu yani o gülmüyordu ama inş. barışırlar artık mutlu olmalarını istiyorum bukadarda acı çekmek olmaz ki filizi nezaman görsem hep ağlıyor birazda mutlu olsa çok sevinecem
ya bence o fotoğraf şu anda çekimi yapıln 54-55.bölümlerde olucak bişey...yani bence o çekimdışı bi foto.....yoksa adam birini vurmakla suçlanıyo bu kdr neşeli olablrmi..bu kanal d'nin işini anlamk zor ztn..önceki bölümlerde de siteye kaç bölüm öncesinin resimlerini koymuyomuydu şimdide bulmuştur bi resim onu koymuştur....ama bana kalırsa çekim yapaılırkn çekilmiş bu foto.yoksa bu kdr dert arasında bu kdr neşeli olmaları polyanacılıktır yani...
bence bu bölüm değil bi dahaki bölüm fotosu..genelde bi sonrakini koyuyolar siteye...özettler geriden fotolar önden naptıkları belli değilki zaten...
bu bölüm çok gülebilmeye fırsatları olmayacaktır aama haftaya olabilir cemin foyası çıkar ama filizle barışmaz daha zamanı var...
sevgili sinem zaten annesi yine somurtuyordu yani o gülmüyordu ama inş. barışırlar artık mutlu olmalarını istiyorum bukadarda acı çekmek olmaz ki filizi nezaman görsem hep ağlıyor birazda mutlu olsa çok sevinecem
aynen bende çok sevinirim filizin mutlu olabildiğini görebilsek :img-in_lo
mualla hanımda tebessüm ediyordu sanki ama bence orda sadece kurtulduğu için seviniyorlardı eğer yeni kız girecekse kesin ayrı oldukları zamanda girer ve yılmazla samimileştirirler ..
bu arada fragmanı tv den izledim,bilgisayarı yılmaz kapatıyor:) filizde yılmaza çok tuhaf bakıyordu
Birde böyle bir kız girerse diziye filizi kıskandırmak için dozunda olmak şartıyla güzel olabilir ama aşırı derecede olursa yani filizi yerlerde sürünmeler falan ozaman kalsın hiç çekemem o sahneleri eskiden yılmazın yaptıklarından sonra cezasını çeksin filiz yerlerde sürünsürsün dedik hiçbirşey olmadı yılmaz hiç peşinden koşmadı bile hatta burnundan kıl bile aldırmıyordu şimdi bunları filize yaptırırlarsa adaletsizlik olur böyle sahnelerin olmasını hiç istemem zaten öyle bir kıskandırma olayı olursa filiz çok ama çok kötü olacak vede kendini daha da ceme yaklaştıracak onun için kalsın o sahneler
bu arada fragmanı tv den izledim,bilgisayarı yılmaz kapatıyor:) filizde yılmaza çok tuhaf bakıyordu
Evet Bilgisayari yilmaz kapatigina göre cemin filizi sevdigini hatta piskopat oldugunu bile anlayabilir adam masaüstü resmini bile Filizin resmini yapmis :D
kanald ılerkı bolumlerın resımlerını koyuyor.bence yılmazla fılız barısacak yoksa yılmaz somurtarak otururdu.canan hanımında cok etkısı olacak demedı demeyın ama tam tersıde olabılır.fılız her zaman kustuklerınde cekıp gıdıyor sımdıde ceker gıder.
bence de yılmaz hiç peşinden koşmadı hatta üste bile çıkmıştı:) filizi süründürmeye çalışıyorlarsa zahmet etmesinler...kızın girmesi bence pek hayra alamet olmayacak çünkü filiz kıskançlıı çekemeyen biri ne yapacağı hiç belli olmuyor her şeyi yapabilir yılmaza yaklaşabilirde,uzaklaşabilirde bence çok abartmasınlar filizi artık mutlu etsinler birazda kızı gülerken görelim....dizinin başından beri hep alakasız konularda arada kaldı,2 sezonda da arada kalıyor
gülbeşeker 29-11-06, 16:58 ya bence o fotoğraf şu anda çekimi yapıln 54-55.bölümlerde olucak bişey...yani bence o çekimdışı bi foto.....yoksa adam birini vurmakla suçlanıyo bu kdr neşeli olablrmi..bu kanal d'nin işini anlamk zor ztn..önceki bölümlerde de siteye kaç bölüm öncesinin resimlerini koymuyomuydu şimdide bulmuştur bi resim onu koymuştur....ama bana kalırsa çekim yapaılırkn çekilmiş bu foto.yoksa bu kdr dert arasında bu kdr neşeli olmaları polyanacılıktır yani...
bence de o foto dizi dışında çekilen bir foto hatırlarsanız otelde filizle yılmazın birbirlerine baktıkları bir foto vardı dizide o sahne olmadı yani kanaldnin her fotosu dizide olmuyor.
Ve merak ettigim bir konu var cem bilgisayarini kendi mi kapatiyor yilmaz gormesin diye yoksa yilmaz filiz in resmini gorupte mi kapatiyor????Cevap verir seniz sevinirim!!!!!!!
Bu arada filiz yilmaz a inanmaliydi, merak ediyorum acaba yilmaz sucsuz olunca filiz durmadan artik yilmaz in pesinde kosar ve kendini affettirmeye calisir yilmaz da hakli olarak artik cok gec der......
O PSIKOYA DA KIL OLDUM filiz i koklaqmaya calisiyor, ama o sadece uykusunda ona ancak bu kadar yaklasbilir keske orada filiz ne yapiyorsun lan sen falan dese ama nerde......uyumaya devam eder.....
Ve merak ettigim bir konu var cem bilgisayarini kendi mi kapatiyor yilmaz gormesin diye yoksa yilmaz filiz in resmini gorupte mi kapatiyor????Cevap verir seniz sevinirim!!!!!!!
Bu arada filiz yilmaz a inanmaliydi, merak ediyorum acaba yilmaz sucsuz olunca filiz durmadan artik yilmaz in pesinde kosar ve kendini affettirmeye calisir yilmaz da hakli olarak artik cok gec der......
O PSIKOYA DA KIL OLDUM filiz i koklaqmaya calisiyor, ama o sadece uykusunda ona ancak bu kadar yaklasbilir keske orada filiz ne yapiyorsun lan sen falan dese ama nerde......uyumaya devam eder.....
Yilmaz kapatiyor bilgisayari.
Ayrica bende Filizin Yilmazdan süphelenmesi bukadar olanlardan sonra normal gibi, tabi sevdigi kisiye güvenmesi gerekir ama Yilmazda cok gereksiz laflar konusmustu mesela Filizi Test etmisti + Ailesi durmadan baski yapiyo + okadar delil var yani bence birazda normal gibi insallah Yilmaz kanitlar sucsuz oldugunu.
Ayrica Cem'dede okadar yürek oldugunu sanmiyorum Yilmaza Silah cekti ama Ates edemez Korkar o adamlarini cagirir :D
Yılmaz kapatıyor bilgisayarı Çünkü Yılmazın üstündeki deri gözüküyor o sahnede.. Bilgisayarı kapatan yılmaz.
gülbeşeker 29-11-06, 17:35 Ve merak ettigim bir konu var cem bilgisayarini kendi mi kapatiyor yilmaz gormesin diye yoksa yilmaz filiz in resmini gorupte mi kapatiyor????Cevap verir seniz sevinirim!!!!!!!
yılmaz cemden önce eve geldği için bilgisayarı da görüyor ve içinde filizn resmi olduğunu görüyor ve laptopu kapatıyor yani yılmaz artık herşeyin farkında boşuna polisten kaçmadı ekremin de yardımıyla cemin gerçek yüzünü öğrendi ve karşısına dikildi.
gülbeşeker 29-11-06, 17:40 Filizin yılmazdan şüphelenmesi bence de normal bu arada bence de filiz geceyi cemin evinde onun koltuğunda uyuyarak geçiriyor sonra sabah kahvaltı ederlerken gazeteyi okuyor ve o gazeteyle cananın yanına gidiyor yılmazla ilgili şüphelerinden bahsederken, yılmaz da filizn konuşmalarını duyuyor ve ondan sonra filizle konuşuyor.
yılmaz cemden önce eve geldği için bilgisayarı da görüyor ve içinde filizn resmi olduğunu görüyor ve laptopu kapatıyor yani yılmaz artık herşeyin farkında boşuna polisten kaçmadı ekremin de yardımıyla cemin gerçek yüzünü öğrendi ve karşısına dikildi.
Ha bu dediğim çok mantıklı.. Böyle olabilir.. Önceden gelir.. Cem içeri geçtiğinde oturduğundada içeri girer ve Ceeee yapar.. :happy0064 :happy0064
Aslanim yilmaz be!!!!!!!sALONA BIR GIRISI VAR KI SUPER COK KARIZMATIK OLMUS ZATEN O DERI CEKET LE!!!
Ve cem psirik asla yilmaz i vuramaz cunku oyle bir cesareti yok, ama yilmaz dimdik ayakta duruyor, bu bolum en cok filiz e kizip uzulecegim ve yilmaz i alkislayacagim!!!!!
Ve en cok cem psikopat ina kufur edecegim!!!!!!!!
yalniz filiz keske su kilpacinodan biraz uzak dursa nede olsa YABANCI, gercegi ogrendiginde cemi vurmaya bile gidebilir, meral e nasil silah dayamisti!!!!!!!!!
bende dikatle baktim yilmaz kapatiyor ama filizin resmini goruyormu bilmiyorum....sizce gorurmudur resmi.....kesin salih ekrem ordadir yani yilmazi takip etirip nere gitigini ogrenmek icin simdi yilmaz soylemez yaa.....kafam karisti..
yilmazin isi sey gibi oldu yaa karagumruk sarkisi gibi oldu:)
"7 Yıl bayrampaşada geçer geçmesinede
Yalandan 7 yıl yatmak 70 yıl gibi gelir kanı deliye
Bir kaçgüne kalmadı
Koptu kafamın belkayışı
Dedimki kendi kendime
Ben buradan kaçarım
Gider bu kez harbiden karagümrüğü yakarım
7sene degil 70sene yatarim pasapasa yatarim":):)
yilmaza uydu haa kacti iste polislerden yapmadigi bisey icin ama bu sefer cemi yakmaya gitcek snra pasapasa yatcakk:)pehhh:):):)
nasil ama:):):):)
Ihlamurlar Altinda 50.Bölümden calan sarkiyi ariyorum
sözleri:
bir mum gibi eriyorum, bu dünyadan göcüyorum,
bir derdim var dermansizim, bir askim .....
hangi sanatcimiz ve sarkini isminizi yazarsaniz....
tesekkürler
arkadaslar kanal d nin sitesindeki resimler neyin nesi....evt yaa son sahnede yilmaz aciap cikmisss aslanim KOCUM benim yilmaz helede cemin silahini aldigi zaman yilmaz eleri cebindee pehh..kesin turk filmleri gibi siilahin icinde kursun olmaz yada cem yilmazi vurur ISTE SIZE KANIT.cemin evinde cemin silahiyla yilmaz yerde.....guzel olur yaaa filizi ozaman gormek isterim..:)
arkadaslar kanal d nin sitesindeki resimler neyin nesi....evt yaa son sahnede yilmaz aciap cikmisss aslanim KOCUM benim yilmaz helede cemin silahini aldigi zaman yilmaz eleri cebindee pehh..kesin turk filmleri gibi siilahin icinde kursun olmaz yada cem yilmazi vurur ISTE SIZE KANIT.cemin evinde cemin silahiyla yilmaz yerde.....guzel olur yaaa filizi ozaman gormek isterim..:)
Yilmazin vurulmasi güzel mi olur ?
1. bence güzel olmaz.
2. Cemde o yürek yok vuramaz yani korkar. :D
Yilmazin vurulmasi güzel mi olur ?
1. bence güzel olmaz.
2. Cemde o yürek yok vuramaz yani korkar. :D
Valla dogru cem psirigin tekidir cekemez o tettigi, yilmaz imda aslanlar gibi ayakta duruyordu, aslanim benim be herkese haddini bildirecek, ve filiz ede basacak nikahi olacak bitecek!!!!!!!!!
forever_bim 29-11-06, 18:31 Sevgili Hasan..
Bence sen filizcileri sinmiş olarak görme.. Aslında bende filizciyim.. Ama yaptığı hatalar ve bunu kimse görmezden gelemezdi.. Bende gelemedim.. Artık koyu bir yılmazcıyım... :)
Ya bir şey soracağım.. Eğer Yılmaz karakterinin yerinde Sinan Tuzcu olsaydı.. Onada aynı hero benzetmesini kullanacakmıyıdn.. Biliyorsun ki.. Yılmaz bu çıkışları ünlüdür.. Kendi işini kendi halletmeyi sever.. Ama Ömer tam tersi avukata atar işi.. Hiç uğraşmaz..
Filiz Ömere yaptı en büyük yanlışlığı diyorsun.. Abisinin o sinirli çıkışları ve olmazz olmazz diye bağırdığını çabuk unutoyrsun.. Bu kadar fevri davranan abiye kardeşi ne akdar güvensin.. Söylermisin bana..
Efendim ne kadar kaale alırsınız bilmiyorum ama yanıtlamalıyım sizleri geç kaldım kusura bakmayın.
Efem Sinan Tuzcu'dan Yılmaz olur muydu bilmem, castı ben ayarlamadım. Benim Ömer karakterini benimseme sebeplerim çeşitli. Affedilebilecek ve de affedilemeyecek çok fazla olay yaşadı ve de bizlere yaşattı kendileri. Sanırım sorunuz biraz geniş bir yanıt istiyor, toparlayamaya çalışalım. Sinan Tuzcu Yılmaz'ı oynasaydı Yılmazcı olur muydum bilmiyorum ama Ömer'i bir başkası oynasa diziye bakmazdım onu biliyorum. O karakteri öyle bir çizmiş ki Sinan Tuzcu yerine kimi koyarsan koy onun verdiği lezzeti veremez. Bu sanırım oyuncunun karaktere yaklaşmasıyla ilgili. Zaten Sinan Bey de belirtmişti, "Ömer karakterine yaklaşmaya çalışıyorum, izleyici tepkileri de bu yaklaşma işleminde başarılı olduğum yönünde" demişti.
Fevrilikle ilgili defalarca konuştum. Benim sizleri okuduğum gibi sizlerin de beni okudğunuza inanmaktayım. Fevri davranması elbette ki çok dikkat çekici. Onu şüpheli listesine sokar. Ama o adama suçu sen yaptın mı diye sorduğunuzda o adam gözlerinize bakıp "ben yapmadım" diyebiliyorsa gözlerini sizden kaçırmıyorsa o adama güvenmekten başka yapacak bir şeyiniz yoktur. Hani nerde somut deliller???? Olayı gerçekleştiren beyzbol sopası Ömer'in arabasından çıksaydı bir yere kadar şüpheli listesinde olmasını anlardım....
Azıcık empati yapsak aslında Ömer'in de haklılık paylarını göreceğiz ama kolayı seçiyoruz.
Yılmazla Cemin arasının iyi olmadığını Ve Yılmazın ona uyuz olduğunu bile bile gidip evinde kalacak.. Valla acaip merak ettim.. Yani artık yorum yapmıyorum. Bu bölümü izlemeden karar vermem yanlış..
Ama Ömerli sahnede Ferideye öyle bakıyorki sanki bir bölümde aşık olmuş gibi..:img-hyste :img-hyste Bir bölümde başlarsa çok tuhafıma gider.. Feride normal bakıyor.. Ömer için aynı şey söz konusu değil..
Aynı makbulenin dediği yine beni gözleriylen yiyecek tabiri caizse o şekilde bakıyor..Ömeri hastanede aşık etmişler orası kesin.. :img-hyste :img-hyste
Bakışı ben de yakaladım, hayran hayran bakıyor orası kesin, ama zaten o Sinan'dan kaynaklanıyor adamın gözleri hem güzel hem de bakmasını biliyor. Bön bön bakan kasıntılardan değil yani. Gözleriyle konuşabilen isimlerden. Hele elinizde varsa 7. Bölümde Elif'i eve bıraktığı sahnede gözlerine bakın sanırsınız ki hakikaten (yani reel hayatta da) Elif'e aşık.
Ömer'e eleştiri getirmediğimi kimse iddia etmesin taş olursunuz:img-hyste
Beni bu eleştiriler konusunda sinem*'e sorun o size bu konuda tüyo verir.
Ya bir de bir zahmet Filiz Cem denen canavarın evinde kalmasın. Kalırsa da Yılmaz bir zahmet bunu öğrensin. İlişkide dürüstlük önemlidir. Ayrıca 4. bölümde Ömer Elif'e "tüm personele verdik sana da verelim" şeklinde bir yalanla Elif'e cep telefonunu verdiğinde ve Yılmaz bunu öğrendiğinde Elif'e dünyayı cehenneme çevirmişti. Hem de Filiz şu anda Yılmaz'la Elif'in o zaman olduğundan çok daha yakın. Filiz'e dünyayı cehenneme çevirmesin tabii ama hakikaten Filiz Cem'in evinde kalmasın. Kendi evinde bu kadar yıllık ailesi ona rahatsızlık vermez.
tahmin ettiğimiz gibi filiz inanmıyo yılmaza. cem de ona destek oluyo gibi görünüyo ve bence aynı zamanda filizi de iyice dolduruyodur yılmaza karsı. cem filizi öpmeye cesaret edemez sadece kokluyodur, filiz cem onu koklarken uyanırsa cemin kendisine karsı bi şeyler hissettiğini anlayabilir. cananın evinde filizin yılmaza bakısı cok kötü, filiz öyle baktığına göre yılmazı terkeder bu sahnede. bu arada cem de adamlarından kötü bi haber alıyo adamlarıyla konusurken baya bozuluyo. büyük ihtimal planlarının ortaya cıktığını ögreniyo ve o sahneden sonra cem eve gidiyo yılmaz da yanına geliyo. feride ömer askının da yavas yavas basladığını görüyoruz artık feride de bi şeyler hatırlamalı bi de ne ömer ne filiz ferideye kim olduguna dair hiçbi sey sormadan kabul ettiler hemen kim oldugunu bile bilmeden. ve yılmaz düsmanını buluyo sonunda büyük ihtimalle ekremin adamları sayesinde olacaktır. cemin yılmazın basına silah dayadığı sahnede de bölüm biter bence. resimler haftaya yılmazın sucsuz oldugu ortaya cıktığında yapılan kutlamadan ama bence filizle yılmaz barısmıs değil zaten bi resimde yılmaz gülerken diğerinde hüzünlü gibi. böyle bi ayrılıktan sonra da kolay kolay barısamazlar bence.
FRAGMAN İÇİN PEK YORUM YAPMADIN FOREVER_BİM?oysa patlama yaşatacağını düşünüyodum msj olarak
Beni bu eleştiriler konusunda sinem*'e sorun o size bu konuda tüyo verir.
Ya bir de bir zahmet Filiz Cem denen canavarın evinde kalmasın. Kalırsa da Yılmaz bir zahmet bunu öğrensin. İlişkide dürüstlük önemlidir. Ayrıca 4. bölümde Ömer Elif'e "tüm personele verdik sana da verelim" şeklinde bir yalanla Elif'e cep telefonunu verdiğinde ve Yılmaz bunu öğrendiğinde Elif'e dünyayı cehenneme çevirmişti. Hem de Filiz şu anda Yılmaz'la Elif'in o zaman olduğundan çok daha yakın. Filiz'e dünyayı cehenneme çevirmesin tabii ama hakikaten Filiz Cem'in evinde kalmasın. Kendi evinde bu kadar yıllık ailesi ona rahatsızlık vermez.
doğru :) ilk zamanlarda yani ömerin elife kötü davrandığı dönemde ömere karşı çok sertti sevgili modumuz :)
ilişkiler konusunda dürüstlük önemli ama filiz cemin evinde kaldım dese ne değişek zaten ayrılacaklar öğrenirse daha şiddetli bir ayrılık yaşanır (kendisi ilişkinin başından beri çok dürüst davrandığı için kendisine yalan söylenince kızar herhalde :))
first lady 29-11-06, 19:18 arkadaslar kanal d nin sitesindeki resimler neyin nesi....evt yaa son sahnede yilmaz aciap cikmisss aslanim KOCUM benim yilmaz helede cemin silahini aldigi zaman yilmaz eleri cebindee pehh..kesin turk filmleri gibi siilahin icinde kursun olmaz yada cem yilmazi vurur ISTE SIZE KANIT.cemin evinde cemin silahiyla yilmaz yerde.....guzel olur yaaa filizi ozaman gormek isterim..:)
hangi resimler bunlar ben göremedim.yılmazın cemin silahını alışı falan varmı bi yerde ben göremedim:img-help:
arkadaslar bu kanal d nin sitesindeki resimlerden ortadakinde mualla hanım bi yere bakıyor yılmaz baska bi yere .... ne dersiniz orda filiz gelmiş olmasın af dilemek için .... yılmaz oralı bile değilll... salihin bakıslarda o yönde...
arkadaslar bu kanal d nin sitesindeki resimlerden ortadakinde mualla hanım bi yere bakıyor yılmaz baska bi yere .... ne dersiniz orda filiz gelmiş olmasın af dilemek için .... yılmaz oralı bile değilll... salihin bakıslarda o yönde...
yok ya hepsı neselı mutlu mesut guluyolardı.zaten cananın evınde barısmazsalar yılmazın fılızı kolay kolay affedecğını sanmıyorum.bırde yılmaz fılızden ayrı olsaydı oyle gulmezdı somurturdu.bence canan etkılı olacak barısmalarında.
hyr ya kanal d nin sitesindeki resimler cekim disidir...yilmazi polisler ariyacak mualada gulecekmi HIC SANMAM simdi mulaa der"vah oglum diye"neyse yaa fragman super durmadan bakasi gelliyorrr aslnaim yilmaz yaaaa ayyy..:)
bu resmın bolum resmı olduğuna adımın mert olduğu kadar emınım arkadaslr.bence kesınlıkle bolum resmı.
Yalniz eger filiz cemin evinde kalirsa bu benim hic ama hic hosuma gitmez, ve ben kesinlikle ve kesinlikle birdaha 43.bolumu yasayamam, sirf filiz in ve cemin sahneleri vardi, zaten ondan sonra reytinglerimiz dustu, ins. ayni sey tkrarlanmaz, zaten olacagini sanmiyorum cunku yilmaz cemin ne mal oldugunu anliyor!!!!!!!!
ve o cemin filiz i koklamasina kil oldum, pislik, filizde anlasa su psikonun asil derdini cok guzel bir ohhhh cekecegim, ama nerde........!!!!!!!!!!
Yilmaz keske su ceme 45.bolumdeki gibi guzel bir sopa cekse hic fena olmaz aslinda!!!!!!!
tolgahuzur1 29-11-06, 19:39 arkadaşlar kanald bir sonraki bölüm resimlerini koyuyor hep bunun için kesinlikle gelecek bölümle ilgili resim.. heralde yılmazın olaydan alnının akıyla çıkmasını kutluyolar.. ama yılmaz bence affetmez filizi biraz zor...:sad53:
arkadaşlar kanald bir sonraki bölüm resimlerini koyuyor hep bunun için kesinlikle gelecek bölümle ilgili resim.. heralde yılmazın olaydan alnının akıyla çıkmasını kutluyolar.. ama yılmaz bence affetmez filizi biraz zor...:sad53:
zaten cananların evınde barısmazsalar yılmaz fılızı kolay kolay affetmez ve bencede affetmemelidirde.bence canan barısmalarında etkılı olacaktır.ben kendımı boyle ıyı sahnelere hazırlıyorum sonra hayal kırıklığına uğruryorum.ama yılmazla fılızın barsma ıhtımalınınde cok yuksek olduğunuda soylemeden gecemeyeceğim.
benden bu aksamlık bu kadar hepınıze ıyı sohbetler.yorumlarınızı esırgemeyın!yarın gelınce okumak ıstıyorum.
zaten cananların evınde barısmazsalar yılmaz fılızı kolay kolay affetmez ve bencede affetmemelidirde.bence canan barısmalarında etkılı olacaktır.ben kendımı boyle ıyı sahnelere hazırlıyorum sonra hayal kırıklığına uğruryorum.ama yılmazla fılızın barsma ıhtımalınınde cok yuksek olduğunuda soylemeden gecemeyeceğim.
benden bu aksamlık bu kadar hepınıze ıyı sohbetler.yorumlarınızı esırgemeyın!yarın gelınce okumak ıstıyorum.
Bencede canan baristirir onlari, ve soylemeden gecemeyecegin benim tahminime gor yilmaz filiz i ikna etmeye calisacak, cananin evinde filiz de yilmaz a agir laflar soyleyecek kesin.......
Sonra yilmaz in kafasina dank edecek ve iste burda eski yilmaz imiz geri gelecek, ve arastirip cemin oldugunu ortaya cikaracak, zaten hareketlerinden de belli eski yilmaz havasi esiyordu fragmanda, ve bundan sonra filiz i affetmesini cok isterim filiz hatasini anlayinca ama yilmaz in filiz i once surundurse kiskandirsa hicte fena olmaz!!!!!!!!
yaa ben hic sasirmadim filizin yilmazi suclamasi alahin emri zaten inanmayacagina emindim ben....neyseee cemmmmmm insalah filizi opmez yaaaaa ne koklasin nede opsun pislik.......oofff filizin de uykusu derin opucukleri hisetmiyor (hani eski bolumlerde yilmazin otelindede yilmaz filizi uyurken anlindan opmustu filiz hiccccc)ahh eski bolumler ahhhhh.............gicik otesi oldummm her turk filminde oldugu gibi cemin silahi kursunsuz olur bu kesin snra iste"nayir nolamaz"olayi olur:):)
ben süründürme lafına karsıyımm.. ne demek şimdi ne sucu varrr...
AMA IKIDIR filiz in yilmaz a bir guvensizlik sorunu var ve her defasinda yilmaz hakli cikiyor, eger onceden biliyorum aciklama yapana gerek yok sonra birgun herkes sucsuz oldugunu anlayacak gibi kelimeler kullanan biri sonradan karar degistirirse yilmaz in pesinden surunebilir de cunku yilmaz da az cekmedi bu guvensizlik probleminde, hem anlamadigin hep filiz i savunmama ragmen filiz ci olmama ragmen niye filiz cemin evinde kaliyor evi mi yok ya!!!!!!!!!!!!BU FILIZ BENI DELI EDECEK DELI!!!!!!!!!!!KENDI EVINDE KALSA CEM ONU NE KOKLAYABILIR NEDE DOKUNABILIR, YETER ARTIK FILIZ YA ANLA ARTIK SU PSIKONUN DERDINI ANLA!!!!!!!!!!EVET BUYUK BIR IHTIMALLE BU 52.BOLUMDEN SONRA YINE HEP ASKLARI BENIM ICIN AYNI BUYUKLUKTE AMA FILIZ CILIKTEN YILMAZ CILIGA TERFI EDECEGI, TAKI FILIZ BENIM ISTEDIGIM FILIZ OLANA KADAR!!!!!!!!!!!!
AMA IKIDIR filiz in yilmaz a bir guvensizlik sorunu var ve her defasinda yilmaz hakli cikiyor, eger onceden biliyorum aciklama yapana gerek yok sonra birgun herkes sucsuz oldugunu anlayacak gibi kelimeler kullanan biri sonradan karar degistirirse yilmaz in pesinden surunebilir de cunku yilmaz da az cekmedi bu guvensizlik probleminde, hem anlamadigin hep filiz i savunmama ragmen filiz ci olmama ragmen niye filiz cemin evinde kaliyor evi mi yok ya!!!!!!!!!!!!BU FILIZ BENI DELI EDECEK DELI!!!!!!!!!!!KENDI EVINDE KALSA CEM ONU NE KOKLAYABILIR NEDE DOKUNABILIR, YETER ARTIK FILIZ YA ANLA ARTIK SU PSIKONUN DERDINI ANLA!!!!!!!!!!EVET BUYUK BIR IHTIMALLE BU 52.BOLUMDEN SONRA YINE HEP ASKLARI BENIM ICIN AYNI BUYUKLUKTE AMA FILIZ CILIKTEN YILMAZ CILIGA TERFI EDECEGI, TAKI FILIZ BENIM ISTEDIGIM FILIZ OLANA KADAR!!!!!!!!!!!!
Eylotuerk sana katılırdım walla bundan bi 2 gün önce ama....bundan önce ölesine filizciydimm ama şimdi öle değilll.... eski bölümleri yeni izlediğimden midir nedir ben filizin yaptıklarını bi yere kadar kabul edebiliyorummm. walla cok merak ediyorum yılmazın filize yaptıgı o kadar olay varken bencede biraz filizin hakkı var diyorummm... merak ettiğim bi diger konuda o zamanki yorumlarınız acaba filizin üstüne gidildiği kadar yılmazın da gidildi mi..... çünkü yılmazın yaptıkları hiç de affedilir cinsden değil... eger filiz affetmişse yılmaz da affetmelidir ... bence filizdeki güven sorunu biraz da yılmazın marifeti... ne ekersen onu biçersin diyorumm... zaten sizin de dediğiniz gibi filiz artık ilk aşık oldugu dönemdeki gibi sevmiyor yılmazı ....
TubaBülent 29-11-06, 20:23 off arkadaslar süper bi bölüme benziyor bu sefer yaniltmaz ama öyle gözükmüyor offf bilmiyorum süper bölüm hele cok merak ediyorum yilmazin cemin evinde ne isi var yilmaz herseyi ögreniyordur heralde ondan orda ist cem adamsis adam hic tabi kolayi silah cikariyor adamsa niye yilmazla kavga etmiyor bilmiyorum ya ama filiz hani hep yilmaza inaniyordu ne oldu ... aralari bozuldu üzüldüm aslinda dizide uzun zaman ask göremicez gibi gözüküyor .... cumayi iple cekiyorummmm
anlayacagınız arkadaslar deli bi filizci oldummm... FİLİZCİ arayanlara duyurulur :):):):):)
TubaBülent 29-11-06, 20:38 simdi fragmani izledimde
hani yilmaz cemin evine gidince bilgisayarda tubamin resimi var o laptopu yilmaz kapatiyor cok belli ve orda zatten heralde emi oluyor her bi isin icinde cemin oldugu
TubaBülent 29-11-06, 20:40 he bide cananin evinde filizim yilmazla karsilasiyor önce filizim yilmazi görmüyor heralde orda canana diyordurki inanamiyorum yilmazin yaptigina yada buna benzer seyler ve sonra fark edince yilmazi yilmazin gözlerinden yas geldi gelesek
Eylotuerk sana katılırdım walla bundan bi 2 gün önce ama....bundan önce ölesine filizciydimm ama şimdi öle değilll.... eski bölümleri yeni izlediğimden midir nedir ben filizin yaptıklarını bi yere kadar kabul edebiliyorummm. walla cok merak ediyorum yılmazın filize yaptıgı o kadar olay varken bencede biraz filizin hakkı var diyorummm... merak ettiğim bi diger konuda o zamanki yorumlarınız acaba filizin üstüne gidildiği kadar yılmazın da gidildi mi..... çünkü yılmazın yaptıkları hiç de affedilir cinsden değil... eger filiz affetmişse yılmaz da affetmelidir ... bence filizdeki güven sorunu biraz da yılmazın marifeti... ne ekersen onu biçersin diyorumm... zaten sizin de dediğiniz gibi filiz artık ilk aşık oldugu dönemdeki gibi sevmiyor yılmazı ....
Katilmiyorum, filiz bence yilmaz i hala ayni seviyor, sadece bu donem bu ask imkansizliga suruklendigi icin, filiz o kadar kuvvetli gozukmuyor, yoksa bu askin buyuklgu ayni!!!!!!!!
Eger ben filiz ve yilmaz in yani tuba vede bulent in birbirlerine o askla bakan gozlerini gormeseydim bu diziyi birakirdim tbu diziyi izlememin tek buyuk nedeni filiz le yilmaz in birbirlerine duydukari asktir!!!!!!!!!
yılmaz cemin evine gidiyor acaba cemin ona tuzak kurdugunu ögreniyormu acaba bu haftaki bölüm baya güzel ve heycanlıya benziyor umarım herşey ortaya çıkarda dizi eski günlerine geri döner
yakupoglu61 29-11-06, 21:00 demin bekledim ama wermedi kanal d sinir oldum
anlattıklarınıza göre yılmaz polislerden tekrar kaçtı we cemin evinde karşılaştığı süpriz yılmaz
CEME GÖRE ASLINDA BU SÜPRİZ İYİ OLMAYACAK KABUSUYLA KARŞILAŞACAK
yılmaz cemin evine gidiyor acaba cemin ona tuzak kurdugunu ögreniyormu acaba bu haftaki bölüm baya güzel ve heycanlıya benziyor umarım herşey ortaya çıkarda dizi eski günlerine geri döner
herhalde ogreniyor yoksa niye laptop un kapatsin foto yu gordugu icin ve cok sert ve emin bsakiyordu yilmaz yani artik foyan ortaya cikti ve hersey filiz e anlatacagim gibi....
Sonra niye cem silah ceksin ki??????
gülbeşeker 29-11-06, 21:45 Eylotuerk sana katılırdım walla bundan bi 2 gün önce ama....bundan önce ölesine filizciydimm ama şimdi öle değilll.... eski bölümleri yeni izlediğimden midir nedir ben filizin yaptıklarını bi yere kadar kabul edebiliyorummm. walla cok merak ediyorum yılmazın filize yaptıgı o kadar olay varken bencede biraz filizin hakkı var diyorummm... merak ettiğim bi diger konuda o zamanki yorumlarınız acaba filizin üstüne gidildiği kadar yılmazın da gidildi mi..... çünkü yılmazın yaptıkları hiç de affedilir cinsden değil... eger filiz affetmişse yılmaz da affetmelidir ... bence filizdeki güven sorunu biraz da yılmazın marifeti... ne ekersen onu biçersin diyorumm... zaten sizin de dediğiniz gibi filiz artık ilk aşık oldugu dönemdeki gibi sevmiyor yılmazı ....arkadaşım eski bölümleri izlemişsin biraz aklın karışmış sanırım ne demek filiz eskisi gibi yılmazı sevmiyor bu dizide değişmeyen şeylerin başında filizn yılmaza olan aşkı gelir ayrıca yılmaz filize yaptığı ve de en büyük hatası olan şey intikam için filizi kullanmasıdır bunu filiz yılmazla vakit geçirdğinde yılmazın gerçekte nasıl bir insan olduğunu anladığında ve yılmazın evlenme teklifnden sonra filiz affetmiştir ve yeni bir hayata başlıcaklardı yani ben de o zamanlar filizn yılmazı biraz da olsun süründürmesini istemiştim ama olmadı fakat filiz istemeyerk de olsa düğn günü onu terkederek yılmaza büyük bir acı yaşatmış oldu yani bir nevi ödeştiler 4 yıl sonra da filizn peşinden koşan yılmaz oldu filiz,yılmazın gözünün içine bakarak seni sevmiyorum dedi,hisseler için geldğini v.s söyleyip durdu.Yılmaz bu sözlere rağmen filizn sevgisinden emin olduğu için peşinden koştu ve geçmişe sünger çekerek yeniden başladılar.Şimdi diyelim ki filiz yılmazdan şüphelendi, sonra gerçekler ortaya çıktı bu durumda filizn biraz da olsa yılmazın peşinden gitmesini isterim filiz gibi güzel akıllı bir iş kadını diziye dahil olsun, filiz de onu kıskansın.Ben filizn kıskançlık hallerini çok seviyorum.Sonuçta ben de yılmazın 10 bölüm boyunca filizi peşinden koşturmasını istemem.Ama 3-5 bölüm filizn yılmazı kıskanması bu yılmazın da hoşuna gider bence.
Yılmazın kolay kolay affedeceğini sanmayın bence.. Ayrıca ortada bir barışma söz konusu olacaksa.. ilk önce yanlış anlaşılmalar giderilmeli.. Bunlarıda acı veya başlarına kötü bir olay gelmesiyle birleştiklerini göreceğiz.
Canan hanım geçen bölüm olmadık laflar söyledi.. ki.. Yılmazla birleştirsin.. Onun mutluluğu için ondan ayrıl içerikli mesajlar söyledi.. Bu kişi birleştirmez tam tersi ayrırır.. Onun için Yılmaz-Filiz acı ile birbirlerine yeniden kavuşcaklar.. Acı olaylar onların birleşmelerine olanak sağlayacak.
Yılmazın kolay kolay affedeceğini sanmayın bence.. Ayrıca ortada bir barışma söz konusu olacaksa.. ilk önce yanlış anlaşılmalar giderilmeli.. Bunlarıda acı veya başlarına kötü bir olay gelmesiyle birleştiklerini göreceğiz.
Canan hanım geçen bölüm olmadık laflar söyledi.. ki.. Yılmazla birleştirsin.. Onun mutluluğu için ondan ayrıl içerikli mesajlar söyledi.. Bu kişi birleştirmez tam tersi ayrırır.. Onun için Yılmaz-Filiz acı ile birbirlerine yeniden kavuşcaklar.. Acı olaylar onların birleşmelerine olanak sağlayacak.
Dogru bence, hem filiz le yilmaz aciyla birlikte birbirlerine kavusurlarsa daha inandirici ve etkileyici olur, ama bence ondan once yilmaz filiz le sucsuz oldugunu ispat edecek filiz de ozur dileyecek ama yilmaz kabul etmeyecek, filiz tabii ki cemden intikam alacaktir sonra su yeni kiz gelir ve yilmaz filiz i kiskandirir, ve bu onunda hosuna gider, ve birlesmeleride aciyla birlikte olur, bilmiyorum belki filiz kaza gecirir yilmaz da affeder ama etkileyici olmasi lazim.....yani beni aglatacak kadar........Bu da benim senaryom......
fragmanı çok geç veriyorlar salı gününden vermeleri lazım.:img-yes: binbir gecenin reklam aralarında verseler muhteşem olur. binbir gece çok izlendiği için fragmanı daha çok kişi izleyebilir...sonrada reytingler tavan..:good:
bence öle 1+1=2 gibi filiz ilk asıık oldugu dönem gibi sevimyor yılmazı.. o bakısmaları da soruyorsanızz normal cünkü bunlar gercek hayatta da sevgililer... öle bakmaları cok dogal
bu gece tekrar izleme imkanım oldu 51. bölümü...filizi konuşmak istiyorum....
filizi çok seviyorum öncelikle bunu demeliyim...yılmaz ona aşık olacak diye izledim diziyi baştan beri sonradan farkettim diğer oyuncuların müthiş oyununu ama bu diziyi izleme amacım tuba büyüküstündür çemberimde gül oyadan miras bana....
filizi başından beri aradığı aşkı bulamamış zor bir aşık olarak başladı...sonra yılmazın intikam planına dahil oldu ve yılmaz tarafından çok üzüldü hem de ilk kez sevmişken ilk kez aşık olduğu birinden böyle darbe almıştı...bu aşk ne kadar etikti tartışılır yengesinin eski nişanlısı olmasından dolayı... şöyle bişey var elif ömeri sevseydi bence bi yanlış yoktu ama elif hala eski nişanlısını seviyodu belki filiz abisinin eşine yakıştıramadığı için önemsemedi bunu...bundan dolayı ah aldılar sevgiler diyorum....
hepimiz biliyoruz peşine yılmazın üst üste yaptığı hataları...belki haklı nedenleri vardı bu olaylar yılmazla filiz arasındaki ilişkiler bozuldu ama filiz öyle sevdiki geçemedi sevdiğinden.. filiz hep fedakarlık gösterdi kendi hayatından ailesinden..rest çekti hep...bitek babasına direnemedi...o durumda olsa kimse direnemezdi...filize çok yüklendik forumda...yılmaz hiç fedakarlık yapan taraf olmadı herkes filizden istedi beklentilerini...filizin ailesi yılmazın annesi ömer...herkese savunmak zorunda kaldı aşkını..yılmazın savunacak kimsesi yoktu bitek annesi vardı o da hiç problem olmadı...herkes derdini filize söyledi...ona yüklendi...yılmaz sadece filizin bukadar yükü kaldıramadığı zaman yanındaydı....ben olsam bukadar imkansızlığa çoktan vazgeçmiştim...bu dizinin en şansızı filiz ağla ağla bitti dizi de tuba da...yılmaz da aşktan yana şansız ..şansızlığı seçtiği kızlardan ...en önemlisi eliften..ilk elifi sevdi elif aşkına ihanet etti...elife duyduğu kini başka bir aşkı doğurdu o da elifin nişanlısı olması ve ona duyduğu kinden dolayı yaptığı hatalar filizle aşkına engeller koydu..burda tek günah keçisi elif değil ama herşeyin başı elif...bi kıvılcım çaktı hala yanıyo hertaraf..bari ömeri mutlu etseydi...yılmaz eliften sonra aşık oldu ama elif yılmazdan sonra yaşamadı aşkı bi daha ...ya talihsiz bu başrol oyuncularımız aşktan yana...
filizi 52. bölüme kadar tebrik ettim aşkını savunduğu için...eda olayında yılmaza inanmamasını kıskançlığına veriyorum 1ytl lik hisse olayında abartmıştı 52. bölüme kadar olan olaylarda....orda çok şaşırmıştım ama filizin çok akıl hocası var aklını karıştıracak... herhalde her halukarda insan karşısındakilerin dolduruşuna gelebiliyo insanlık hali deyip iyi niyet göstermek istiyorum.....
fakat son bölümde savunamıyorum...ne güzel 51. bölüm boyunca savundu yılmazı hata kamyondayken yılmaz filize silahla alakam yok dedi fizli de söylemene gerek yok dedi...demek ki söylemesine gerek varmış yılmaz kendini savundu ama olmadı filiz unuttu dediklerini...ya anlamadığım silah çıktı adam yılamz istedi vurdurmayı dedi inanmadı...peki o silahı arabaya koyan kişi aynı silahı şirketten çalmış olamaz mı bişekilde temin etmiş olamaz mı?niye inandı ki filiz bu sorunun cvbını cidden merak ediyorum ve hevesle 52. bölümü bekliyorum..filiz yıllmazın en yakını olduğu için inanmamalıydı herhalde aynalıda dönüp yılmaza senmi yaptırdın yılmaz diyebilir...silah şirketin silahı senden başka kimse olamaz senmi yaptırdın dese ne farkı kalır fizliden...yada filizin ne farkı var ekremden....ekrem daha mı çok seviyo yılmazı daha çok mu güveniyo yılmaza...sevgi öncelikle güven ve sadakat üzerine kurulmaz mı güven sarsılısa nekalır o sevgiden...insanın içine bir şüphe düşerse nasıl bakacaklar birbirlerine nasıl seni seviyorum diyecekler..dedirtilecekler merak ediyorum...
kendi içimde çok tartıştım filizi sizinle de paylaşmak istedim...sonuçta ben sevabıyla günahıykla filizi gene sevicem ama yanlışlarını da söylicem...
bence yılmaz filizi terk edecek. ilerleyen zamanlarda ömer yılmaza büyük haksızlık yaptığını düşünecek zaten şirkette batıyor, filizde çaresiz. ömer bir gün yılmazın kapısını çalacak ve yılmazdan aldığı hisseleri ona uzatıp : bu şirketi 1 kere kurtardın payın büyüktür bu hisselerde senindir artık ya batır ya kurtar. diyecek sıcak ilişkiler yeniden başlayacak. kanaatindeyim :))
bence yılmaz filizi terk edecek. ilerleyen zamanlarda ömer yılmaza büyük haksızlık yaptığını düşünecek zaten şirkette batıyor, filizde çaresiz. ömer bir gün yılmazın kapısını çalacak ve yılmazdan aldığı hisseleri ona uzatıp : bu şirketi 1 kere kurtardın payın büyüktür bu hisselerde senindir artık ya batır ya kurtar. diyecek sıcak ilişkiler yeniden başlayacak. kanaatindeyim :))
komplo teorilerinde haklı çıkma ihtimalin var arkadaşım.. yanlız ben her şeye inanırım ömerin insafa geleceğine inanmam. inanmak istiyorum ama adamı öyle bir lanse ettilerki senaristler. ömerin yılmazdan özür dilemesi hayal gibi geliyor..:good:
tolgahuzur1 30-11-06, 10:43 arkadaşlar bugün çok durgunsunuz yorumlarınız nerede bekliyorum.. sevgili matraka neredesin... :icon_sorr
arkadaşlar bugün çok durgunsunuz yorumlarınız nerede bekliyorum.. sevgili matraka neredesin... :icon_sorr
evet ya biri başlasın da devamını getirelim...dizimiz yarın fragman yayınlandı...malzeme bol aslında..
ARKADAŞLAR SİZCE DİZİYE GÜZEL Bİ HATUN GİRSİN Mİ GİRMESİN Mİ? GİRERSE NASIL Bİ GELİŞME BEKLER BİZİ YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.....:good:
bence enaz filiz kadar güzel ve mükemmel bi bayan girsin diziye...filize kaybettiklerinin değerini farkettiricek biri....bayağı eğlenceli olur...
olaya farklı bi bakış açısı getirmişsin.tebrikler
ama malüm ben psikolojik durumları senin gibi değerlendirmiyorum.acı kavramına hangi açıdan baktığın çok önemli bu bakış açısıda kişiden kişiye değişir.
FİLİZ VE YILMAZ :bu ikili bu duruma nasıl geldi her insanın bir krakter özelliği var tabi filizinde var filiz bu bölümde bundan herkes emin olsun gene yapacağını yapacak aynı birine kırgın veya kızgın olduğu zaman telefonları açmaması gibi ...bir iki örnek daha otelde yılmazı kızla görünce onu dinlemedi ve yılmazın ona ulaşmasını engellemek için herşeyi yaptı.babasının malüm mirası sonucunda yılmazı nikah masasında bırakıp gittikten sonra geldiğinde yılmazla, her karşılaşmalarında yılmazı aşalaması gibi yine aynı hareketi bekliyorum yılmazı bu bölüm gene aşağılıyacak bunları filiz krakteri aşamadı henüz bu örnekleri niye verdik filizin şu özelliğini ortaya çıkarmak için o da şudur filiz gördüğü veya emin olduğu bi konuyu kimseyi dinlemeden hükmünü ve cezasını kendi kafasında veriyor sonra yanıldığını anlıyor özürler felan diliyor bunuda savunmaktan çekinmiyor.tıpkı kız olayında olduğu 1 ytl olayında olduğu gibi...mesela ömere aynı yöntemle ceza kesen filiz değilmiydi.yılmazı ömer dövdürttü deyip ona tavır almamaışmıydı.az daha kardeşinin ölümüne sebeb olmak pahasına ama filiz için bu son travma bence bu huyunu bırakacak çünkü son pişmanlığı bence çok acı olacak(tabi güvensizlikte bunu tetiklemiyor değil)
filiz ile yılmazın bence son bölümlere kadar yolları ayrılmıştır.
gelelim meyhanedeki meşhur neşeli fotoğrafa arkadaşlar o fotoğraf anlık olabilir bir an gülüyorlarmış gibi olabilir malüm ali var orda :)
evet matraka kısmen katılıyorum sana filiz konusunda önyargılı filiz tek suçu bu....kendi gördüğü gibi sanıyo olayları ve orda ipler kopuyo....ama herkes sinirlendiğinde kapatır telefonunu özellikle bayanlar..kendimden biliyorum...ama şuna katılmıyorum filiz yılmazı hiç aşağılamadı öyle gösterdi soğutmak için tipik türk filmi teknikleri kullanıldı..bu son olaydan baaşka bide 1ytl olayına kızılabilir orda zaten yaptğının farkında ...bi güven sorunu yaşadı ve bu bölüm tekrarlıyo güven sorunu...filiz demekki kimseye körü körüne güvenemez....yılmaza ve abisine güvenemedikten sonra...
kesinlikle bu ayrılık uzun sürecek sadece sonlarda görücez mutlu son deyip bitirecekler....yılmaz bu sefer kolay affetmeyecek maalesef..
peki filiz bu bölüm bu duruma nasıl gelicek:
Bence karokola anons gelicek yılmaz akın kaçtı diye komiser yılmaz suçluymuş gibi açıklamalar yapıcak ardındanda filiz cephesinden, güvenilir bulunan cem yorumları gelicek ve filiz olanlara inanma noktasına gelicek ve o gece çok üzgün olucak güvenilir cem limanına sığınıcak sabah olduğunda özellikle cem tarafından alınan gazeteler sayesinde filiz inanma sürecini tamamlayacak.ve ne komiktir aynı sahne olucak canana gidicek tıpkı 1 ytl olayından önce yılmazı tanıyamamışım terhaneleri düzücek ama bu sefer o sahneden tek farkı olanları yılmaz duyucak bence filize bana bak ben yapmadım felan diyecek malüm ömerde gözlerine bakarak ben yapmadım demişti ama filiz inanmamıştı inanmayacak ve ayrılık...
sevgili archshe,
çok güzel yazmışsın ama filizle ekremi karıştırmak yanlış olur bence...ekrem tabiki yılmaza güvenecek,ömerle alakası yok hatta hiç sevmiyorlar,şirketten silahı alsa zaten aynalının haberi olurdu ve yılmaz yapsaydı kesinlikle gider aynalıya söylerdi...ama filizin durumu çok farklı senin anlattığın nedenler,orda bir anda delillerin gösterilmesi bence orda vereceği tepkiler bir anlık olabilir,sonra sakince düşününce bir şeyleri anlayabilir ...
evet matraka kısmen katılıyorum sana filiz konusunda önyargılı filiz tek suçu bu....kendi gördüğü gibi sanıyo olayları ve orda ipler kopuyo....ama herkes sinirlendiğinde kapatır telefonunu özellikle bayanlar..kendimden biliyorum...ama şuna katılmıyorum filiz yılmazı hiç aşağılamadı öyle gösterdi soğutmak için tipik türk filmi teknikleri kullanıldı..bu son olaydan baaşka bide 1ytl olayına kızılabilir orda zaten yaptğının farkında ...bi güven sorunu yaşadı ve bu bölüm tekrarlıyo güven sorunu...filiz demekki kimseye körü körüne güvenemez....yılmaza ve abisine güvenemedikten sonra...
kesinlikle bu ayrılık uzun sürecek sadece sonlarda görücez mutlu son deyip bitirecekler....yılmaz bu sefer kolay affetmeyecek maalesef..
senin bu yazdığına tek bir cümle kurarım ben benden olsun buda söz ağızdan çıkar ama kalp kırar.bi şeyi hiçbirzaman unutmayın yılmaz filize hiç yalan söylemedi
senin bu yazdığına tek bir cümle kurarım ben benden olsun buda söz ağızdan çıkar ama kalp kırar.bi şeyi hiçbirzaman unutmayın yılmaz filize hiç yalan söylemedi
Arkadaşım şuanda saymaya başlasam bir sayfa dolusu yılmazın filize yalan söylediği çıkar yani yılmaz filizi nasıl kandırmıştı tabiki yalanla dolanla ve filizde yılmaza yalan söyledi ama sadece 1 veya 2 kere bence her ikisindede hata var sadece filizde değil
Arkadaşım şuanda saymaya başlasam bir sayfa dolusu yılmazın filize yalan söylediği çıkar yani yılmaz filizi nasıl kandırmıştı tabiki yalanla dolanla ve filizde yılmaza yalan söyledi ama sadece 1 veya 2 kere bence her ikisindede hata var sadece filizde değil
evet o zaman ne duruyorsun saymaya başla da bende bilim benim bilmediğim senin bildiğin ne var acaba çok merak ettim şimdi lütfen
filiz yılmaza tek yalan söyledi o da zaten yılmaz kırılsın vazgeçsin diye amacı buydu zaten...ne kadar doğruydu bu tartışılır tabiii ama açıkça konuşsa yılmaz bu olayı kabullanmicek peşini bırakmıcaktı filiz de ondan hiç kopamıcak babasına verdiği söze leke düşücekti...zaten barıştıkları gece filiz aynı şeyleri tekrarlayınca yılmaz onların yalan olduğunu anladığını anlayarak öyle bir neden varki sana inanmadığın sözleri söyletiyo....yılmaz biliyodu filizin yalan söylediğini nedenini bilmiyodu hala da bilmiyo...
evet yılmaz filize yalan söylemedi aşkıyla onuruyla oynadı bu daha kötü değilmi?
sevgili archshe,
çok güzel yazmışsın ama filizle ekremi karıştırmak yanlış olur bence...ekrem tabiki yılmaza güvenecek,ömerle alakası yok hatta hiç sevmiyorlar,şirketten silahı alsa zaten aynalının haberi olurdu ve yılmaz yapsaydı kesinlikle gider aynalıya söylerdi...ama filizin durumu çok farklı senin anlattığın nedenler,orda bir anda delillerin gösterilmesi bence orda vereceği tepkiler bir anlık olabilir,sonra sakince düşününce bir şeyleri anlayabilir ...
ekrem dostu filiz sevgilisi aynı yakınlıkta değillermi hatta filiz daha yakın değilmi yılmaza ...filiz biraz duygusal davrandı abisi olduğundan
filiz yılmaza tek yalan söyledi o da zaten yılmaz kırılsın vazgeçsin diye amacı buydu zaten...ne kadar doğruydu bu tartışılır tabiii ama açıkça konuşsa yılmaz bu olayı kabullanmicek peşini bırakmıcaktı filiz de ondan hiç kopamıcak babasına verdiği söze leke düşücekti...zaten barıştıkları gece filiz aynı şeyleri tekrarlayınca yılmaz onların yalan olduğunu anladığını anlayarak öyle bir neden varki sana inanmadığın sözleri söyletiyo....yılmaz biliyodu filizin yalan söylediğini nedenini bilmiyodu hala da bilmiyo...
evet yılmaz filize yalan söylemedi aşkıyla onuruyla oynadı bu daha kötü değilmi?
peki yalan söyledi yılmaz peşini bıraktımı bunları geçin daha 2 bölüm önce filiz elif için rahatsız gelemem demedimi ne olursa olsun yalan bir ilişkiyi yıpratır bunun neresinden bakarsan bak bu değişmez
peki yalan söyledi yılmaz peşini bıraktımı bunları geçin daha 2 bölüm önce filiz elif için rahatsız gelemem demedimi ne olursa olsun yalan bir ilişkiyi yıpratır bunun neresinden bakarsan bak bu değişmez
ya çok ufak noktalar bunlar...bahane yaratıldığı belli...tamam yalan ilişkiyi yıpratır ama bahaneler kendiini belli eder zaten yılmaz anlıyo filiz yalan mı söylüyo atlatmaya mı çalışıyo onu...şu kesin yılmaz filizi filizin yılmazı tanığında çok tanıyo
ya çok ufak noktalar bunlar...bahane yaratıldığı belli...tamam yalan ilişkiyi yıpratır ama bahaneler kendiini belli eder zaten yılmaz anlıyo filiz yalan mı söylüyo atlatmaya mı çalışıyo onu...şu kesin yılmaz filizi filizin yılmazı tanığında çok tanıyo
evet buna katılıyorum tamam ne olursa olsun ufakta olsa bir ilşkiye yalan girdiyse ufaktan başlar büyüyerek devam eder alışkanlık haline gelmesinde şimdi şuna yoğunlaşım filiz yılmaza nasıl hakaret edicek ne dersin
evet buna katılıyorum tamam ne olursa olsun ufakta olsa bir ilşkiye yalan girdiyse ufaktan başlar büyüyerek devam eder alışkanlık haline gelmesinde şimdi şuna yoğunlaşım filiz yılmaza nasıl hakaret edicek ne dersin
valla filizin söyledikleri bazen tahmin sınrlarımı zorluyo...kötü şeyler söylücek filizin o yüz ifadesi hiçç hayra alamet değil..sana inanmıştım sevmiştim neden yaptın ne istedin ailemden senin kinin ömerinkinden büyükmüş diyebilir...
ve gene yanılmışım sen böyle bir adamsın seni bidaha görmek istemiyorum deyip işi büyütebilir...
valla filizin söyledikleri bazen tahmin sınrlarımı zorluyo...kötü şeyler söylücek filizin o yüz ifadesi hiçç hayra alamet değil..sana inanmıştım sevmiştim neden yaptın ne istedin ailemden senin kinin ömerinkinden büyükmüş diyebilir...
ve gene yanılmışım sen böyle bir adamsın seni bidaha görmek istemiyorum deyip işi büyütebilir...
evet geçen seferde canana bunları demişti şimdi hepsini yılmaz duyacak bence yılmazla cemin buluşmasını bile o kadar merak etmiyorum benim için önemli sahne bu sahne ya bu kız kaç kere yanılacak daha ama bu son acı acı acı bunları yaşadıkları için ileride bence çok mutlu olurlar ne güzel peşin peşin acıları çekiyorlar
evet geçen seferde canana bunları demişti şimdi hepsini yılmaz duyacak bence yılmazla cemin buluşmasını bile o kadar merak etmiyorum benim için önemli sahne bu sahne ya bu kız kaç kere yanılacak daha ama bu son acı acı acı bunları yaşadıkları için ileride bence çok mutlu olurlar ne güzel peşin peşin acıları çekiyorlar
sen acıya karşı değlmiyydin?zaten bu son yanılması olacak kesin ama kaç kez özür dileyecek bilemiyorum...son barışmalrı da dizinin sonu olabilir...
yakupoglu61 30-11-06, 13:08 dün akşam fragmanın sonunu görebildim cem yılmaza silah çekiyo ama yılmazda hiç bi korkma yok tınlamıyo bile silahı
cem yılmazı vursun sonra gelsin BENİ vursun!
fotopraf galerisine eklenmiş fotolar...bi kutlama yemeği var...yılmazın suçsuzluğu belli oluyo..acaba kaçıncı bölümden bunlar...umarım haftayadır bu hafta olmayacağı kesin
bence öle 1+1=2 gibi filiz ilk asıık oldugu dönem gibi sevimyor yılmazı.. o bakısmaları da soruyorsanızz normal cünkü bunlar gercek hayatta da sevgililer... öle bakmaları cok dogal
arkadasım nasıl fılız yılmazı sevmıyor yılmazı sevmese aılesını karsısına almazdı.ama herzaman gene donduğu yer onların yanı oluyo orasını karıstırmayalım.kendısınden bıle cok sevıyo yılmazı hatırlarsan yılmazı halıt vurduğunda yılmazı zıyarete gıtmıstı ve yılmaz uyuyordu ona senı o kadar cok sevıyorum kı tahmın bıle edemezsın demıstı.veya sezonun ılk bolumunde yılmazı cananın yanında gorduğunde ağlaması kalbı yanına gıt derken ayaklarının verdığı sozden dolayı gıdememesı.hergun yılmazı dusunup ağlaması fılız sevgısını bellı etmek ıcın daha ne yapmalı?suana kadar ızledığım dızılerde en cok fılızın yılmaza duyduğu buyuk askı sevdım.gerısı yalan.
kanl d ne yaptığını sasırmıs durumda omerın yasam mucadelesınden gecıp gecemeyeceğını verıyo ozette ustte omer ıyılesmıs resım.bunlar bızım acımızdan cok ıyı bırde yılmazın kurtulduğu acık cemın zaten yılmazı vurmayacağı bellıydı.yılmazın olanların altında cemın olduğunu anlamasının zamanı geldı de gecıyordu.ılerleyen bolumlerde cok guzel olaylar olacak.fılızle yılmaz ısallah barısır bırde matraka senın kızdan ses yok mu tuyo bu aralar hıc gelmıyo!
hiç ayrılmasalar keske ama gelen tüyolar da filizin fragmandaki bakısı da ayrılacaklarının habercisi. bence bu ayrılıktan sonra barısmaları da cok zor. bu ayrılıktan kısa bi süre sonra filiz hamile oldugunu öğrenir ve bu arada yılmazın sucsuz oldugu ortaya cıkar ancak filiz sırf bebek için dönecegine hiç dönmesin der gururundan yılmaza söylemez bence. tabi bunlar olurken tekinerler de cem sayesinde iflasın esiğine gelir.
Biraz gelecekle ilgili yorum yapmak istiyorum.Yılmaz hapise girmeyecek bu belli.Cem'in de hapise gireceğini zannetmiyorum.Kötü adamımızın entrikalarını seyrdeceğiz daha , Cem'in suçlu olduğu ortaya çıkacak.Bunu Ömer de öğrenecek.Ömer Cem'i ne şekilde affeder veya affedecek mi.Cem Ömer'e Filiz'e karşı olan duygularını anlatacak.Bütün bunları Filiz'i sevdiği için yaptığını Filiz'le Yılmaz'ı ayırmak istediğini söyleyecek.Sizce Ömer böyle birşeyi affedip Cem'le iş birliği yapabilir mi...
tolgahuzur1 30-11-06, 14:44 Ha Bu Arada Dün Dizinin Fragmanini Gösterdiler Akşam O Sirada Da Amcam Ve Ailesi Bizdeydi Herkes '' Ya Bu Diziyede Ne Zaman Reklamini Gösterseler(yani Fragman) Hep Bu Kiz Ağliyo Dedi'' Onun Için Halkimiz üzerinde Ağlamakli Bi Etki Yapmiş...
Biraz gelecekle ilgili yorum yapmak istiyorum.Yılmaz hapise girmeyecek bu belli.Cem'in de hapise gireceğini zannetmiyorum.Kötü adamımızın entrikalarını seyrdeceğiz daha , Cem'in suçlu olduğu ortaya çıkacak.Bunu Ömer de öğrenecek.Ömer Cem'i ne şekilde affeder veya affedecek mi.Cem Ömer'e Filiz'e karşı olan duygularını anlatacak.Bütün bunları Filiz'i sevdiği için yaptığını Filiz'le Yılmaz'ı ayırmak istediğini söyleyecek.Sizce Ömer böyle birşeyi affedip Cem'le iş birliği yapabilir mi...
yok cnm okadar da değil....bi psikopat var karşısında ömerin sırf yılmazı mahvetmek istediği için cemi affetmez hele öyle bi psikopata kardeşini hiç kıymaz..
ARKADAŞIM SANA KATILIYORUM AMA FİLİZİN HAMİLE OLMASI HİÇ İYİ OLMAZ ÇÜNKÜ BİZİM TOPLUMUMUZA AYKIRI BİRAZ BU YÜZDEN SENARİSTLER DİKKAT ETMELİ....
yapmayın allah aşkına bu bir dizi bizim toplumumuza ters diyosunuz...bu dizide olanlar hepsi bizim toplumuza ters aile yapımıza uygun değil....bitek filizin hamileliği mi ters kaçacak?ben istiyorum bu hamileliği ancak bu düzeltir aralarını yılmazla...ve güzel bölümler olur bunun üstüne...
yapmayın allah aşkına bu bir dizi bizim toplumumuza ters diyosunuz...bu dizide olanlar hepsi bizim toplumuza ters aile yapımıza uygun değil....bitek filizin hamileliği mi ters kaçacak?ben istiyorum bu hamileliği ancak bu düzeltir aralarını yılmazla...ve güzel bölümler olur bunun üstüne...
aynen katılıyorum. dizilerin coğunda topluma ters durumlarla karsılasıyoruz bi tek bizim dizimizde degil. yılmazın baska birilerinden filizin hamile olduğunu öğrenmesiyle bu ayrılık sonlanır bundan baska sebeple de yılmaz kolay kolay affetmez zaten.
ömer de bu yaptıklarına ragmen cemi affedip yılmaza karsı onunla birliğe devam ederse ömerin yılmaza olan düsmanlğına aklım ermeyecek yani. bu kadar abartacaklarını sanmıyorum. ömer böyle bi karakter değil, olmamalı da.
aynen katılıyorum. dizilerin coğunda topluma ters durumlarla karsılasıyoruz bi tek bizim dizimizde degil. yılmazın baska birilerinden filizin hamile olduğunu öğrenmesiyle bu ayrılık sonlanır bundan baska sebeple de yılmaz kolay kolay affetmez zaten.
ömer de bu yaptıklarına ragmen cemi affedip yılmaza karsı onunla birliğe devam ederse ömerin yılmaza olan düsmanlğına aklım ermeyecek yani. bu kadar abartacaklarını sanmıyorum. ömer böyle bi karakter değil, olmamalı da.
herhalde ömer cemi affetse ve çok iyi planlamışın cem aferin sana ama işin ucunu kaçırdın ölüyodum be dermiş o da valla topuklarına sıktıracaktım ama bizimkiler yanlışlık yapmış dermiş...ömer cemin daha psikopat olduğu için filizi cemle evliliğe zorlarmış...bu kabus bile olamaz herhalde...
İşbirliği yapmaz.. Çocukluk arkadaşının psikopat olduğunu bile bilede kardeşiyle evlendirmez.. Çünkü bunu yapan ilerde daha büyük şeyler yapacağına inanır. Cem istediği gibi kendi yönüne göre haklıydım ama desede Ömer o kadar kişiliksiz değil. Ömer kesinlikle kabul etmez. Yılmaz evlenmesini istemez filizin ama Cemin psikopat bir sapık olduğunu göre göre Cem'i kesinlikle istemez. Onun için Ömer kardeşine kıymaz.
Ömer iyi niyetinin iş hayatındaki başarısız girişimlerinin hırs peşinde koşmasının cezasını iflas etmekle ödeyecek. O zaman Cem'in gerçek yüzünü öğrenecek.. Yılmaz açıklar Cem yaptı bunlar diye ama kimse yılmaza inanmaz.. Hele ki.. Ona şirketi emanet edecek kadar güvenen Tekinler hayatta buna ihtimal bile vermezler.. Şirket batınca Cem'in iç yüzünü öğrenecekler..
Cem'in daha işi bitmedi. O yine bulur kurtulur bu olayın altından.. Ama Yılmazın en büyük kozu Cem'e karşı Cemin iş yerinde çalışan yakın arkadaşı olcak.. O kişi Yılmaza zamanı gelince herşeyi anlatacak.. Böylelikle Cem'in yavaş yavaş eridiğini göreceğiz.
gülbeşeker 30-11-06, 16:56 fotoğrafta gördğüm kadarıyla yılmaz suçsuzluğunu ispatlamış, ailesiyle beraber kutluyorlar.Bu durumda cemin ömeri vurdurduğunun ortaya çıkmış olması lazım yani gerçek suçlu ortaya çıkmalı ki yılmaz aklansın bu durumda cem hapse girerse dizide kötülük yapacak kişi kalmaz o zaman cem polislerden kaçarak mı hayatını sürdürecek ve kötülüklerine devam edicek ?
fotoğrafta gördğüm kadarıyla yılmaz suçsuzluğunu ispatlamış, ailesiyle beraber kutluyorlar.Bu durumda cemin ömeri vurdurduğunun ortaya çıkmış olması lazım yani gerçek suçlu ortaya çıkmalı ki yılmaz aklansın bu durumda cem hapse girerse dizide kötülük yapacak kişi kalmaz o zaman cem polislerden kaçarak mı hayatını sürdürecek ve kötülüklerine devam edicek ?
Evet bu olur.. Cem kaçacak.. Cem'in bu kaçısı ile Tekinerler dönüm noktasına gelecek. Cem kaçınca baktı ki olmuyor şirketi batırma yoluna gider.. Nasıl olsa imza sahte.. Sözleşme iptal oldumu .. Bütün parayı Tekiner Holding ödemek zorunda kalcak.. Ama bu para onlarda olmadığı için İflasları kaçnılmaz olucak.. Ben bu sefer Yılmaz'ın yardım etmesini istemiyorum. Mümkünse Tekinerlerin bu iflası haketmesini ve bir mahallaye yerleşmelerini istiyorum.. Belki bu iflas handan hanımın öbür tarafa gitmesine neden olur.. Kadın hastalık hastası ama bunu kaldıracak kadarda güçlü değil..
handan iflas etseler felç geçirir ölmez ama filiz-yılmaz evlense anında kalpten gider heralde.
:) Evet İflas etseler Handan'a birden felç gelir.. Ölmez.. Ama bu sefer durumu abartır daha çok duygu sömürüsü yapar.. Filiz-Yılmaz ölünce ani bir kalp krizi geçirir yine.. Ama bence o böyle şeyler geçirmemesi için vede hastalık hastalığına bir çare bulması lazım. Bence hastanede yatıp kalksın.. O zaman uzunca bir süre yaşar..
forever_bim 30-11-06, 18:38 Çok yoğundum bugün o yüzden foruma giremedim. Yorumlarınızı okudum. Ve üzerinde konuşacaklarımı da alıntıladım.
Filiz Yılmaz'ı seviyor bence de ama olaylardan yorulmuş gibi bir hali de var. Herkesin bir dayanma limiti var Filiz'in de bir yere kadar.
Evet buna da katılıyorum. Filiz çok çabuk kestirip atabiliyor olayları maalesef.
Yılmaz Filiz'e yalan söylemedi Yılmaz Filiz'e YALANIN EN BÜYÜĞÜNÜ söyledi. Evet zorla sahip olmadı Filiz'e tatlılıkla elde etti. Ama kimliğini ondan gizledi. Elif'i deliler gibi severken Filiz'in kadınlık gururunu ayaklar altına aldı.
Sevgili arkadaşım;
Şimdi Ömer kendine zarar verenin Cem olduğunu bilse Filiz'i kızını annesini ondan korumak için kendini feda edebilir. Eğri oturup doğru konuşalım, Elif'e kraliçe muamelesi yapıyordu Ömer, Filiz'le de çok iyi anlaşıyordu, Filiz'le Ömer'in arasına kırgınlık bile girse delicesine bir bağlılık var arada. Zaman zaman ikisi de tırlatsa da Cem'den ilk şüphelendiği anda Filiz'i ondan uzak tutmaya çalışır. Ek olarak Ömer Handan Hanım'ın çöpçatanlıklarına sıcak bakmamıştı.
forever_bim 30-11-06, 18:43 Fragmanı gördüm, 3 te 2 sinde Cem vardı. O yüzden yorum yapmak fragmanla ilgili içimden gelmiyor.
Hoşuma giden bir detayı aktarayım, Feride'nin saçlarını toplamışlar. Çok daha sevimli ve de güzel olmuş.
Fragmanı beğendim,yine ayrılığı tercih ettik.Türk halkıda çabuk kavuşan aşkları sevmiyor zaten.Son olarak Yılmaz'ın Cem'in evine gidip Filiz'in resmini görmesi ve sonraki duruşu süperdi.
Bu fragmanda Bülent İnal çok hoşuma gitti..
Ayrıca küçük Elifde çok tatlıydı sanırım saçlarıda balıksırtıydı=)
Fragmanı gördüm, 3 te 2 sinde Cem vardı. O yüzden yorum yapmak fragmanla ilgili içimden gelmiyor.
Hoşuma giden bir detayı aktarayım, Feride'nin saçlarını toplamışlar. Çok daha sevimli ve de güzel olmuş.
Ya evet Feride'ye toplanmış saç gidiyor.Sinan Tuzcu'yuda pek görmedik.Şu Cenk Ertan'ı mübarek ana başrollerden fazla görüyoruzz.
cenk ertanın yani cemin rolü azalacak bence yeni gelen kızla birlikte olay başka yönlere kayacaktır yeni gelecek kızda üç dört bölüm sonra girer yani cemi 5 bölüm sonra belki daha az görürüz
CEMI daha az da gormek istemiyorum ben hatta hic gormek istemiyorum insalah o gider yerine yeni kiz basrol girer ne bu yaa cemi birak oyunculugundan da nefret etmeye baslicam haaa..oofff..........
ya son sahne yi durmadan izliyorum siz ce nolur:(
foruma anca girebildim okuduğuma göre filizin hamile kalmasına karşı çıkan olmuş topluma ters diye ben yılmaz ve filiz ilişkisinde hamileliğin ters olucağını düşünmüyorum yaşanan bunca olaydan sonra...
ben yılmaz ve filiz ilişkisinde yalan göremiyorum sadece ikiside birbirlerinden bazı şeyleri sakladılar ama yalan söylemediler yalan farklıdır saklamak farklı..
bence filizle yılmaz karakolda karşılaşmıyacaklar ilk birbirlerini cananın evinde görücekler ve filiz bu sefer yılmazı bayağı bir suçlucaktır...
okuduguma göre herkez cemden gicik kapiyor...bende bayilmiyorum sahsen...ama bence gicik kapmamizin sebebi oyunculugu iyi olmasi yani piskopat, sinsi ve "cok iyi arkadas" rolünü süper oynuyor...son sahne süper ve kesin son sahnede bu bölüm böyle biter...Filize gelirse bencede cok agliyor yeter artik biraz gülsün ama aglama sahneleri hep muhtesem...yilmaza gelirse ya deyeyim adam gibi adam iste cem gibi sinsi isler yapip arkadas dediklerini kalesce arkalarindan vurmuyor...yilmaz mahallede büyüdü, yoksullugun ne oldugunu, arkadasligin ne oldugunu biliyor...cem se herseyi ve herkesi parayla satin alabilecegini düsünüyor...
Evet sevdam sana katılıyorum.Demek ki Cem ıyı bır oyunculk sergılıyor cunku senarıstın bız ızleyıcılere yansıtmasını ıstedgı bu Cem den gercekten cok basarılı ama dızı ıcınde sevmıyorum çunku zaten Yılmaz la Fılız tam kavustu derken bela oldu yaa..Fragmanı gordum de Cem yenı bolumde Yılmaz ın alnına sılah dayıyor ama onda Yılmaz ı kendı vuracak cesaret yok bence..
bu bölümle ilgili olarak sunu söylemek istiyorumm... uzun bi zamandan sonra ilk defa acık ara bölümün yıldızı YILMAZ olacak ... uzunca bi süredir bunu görmemiştik ... ya filiz yada ömerin performansları gözz dolduruyordu ama bu seferki favori kesinlikle yılmazzzz ... baksana adamın durusa endama :) hele o cemin evine girişi yok mu helal olsun dedim ....
arcshe filiz hakkındaki yazdıklarını şimdi okudum daa harika bi yorum getirmişsin...
biri bana filizin su son sahnede neden agladıgını acıklayabilir mi hala daha bu sorunu cevabını bulamadım... bugün dizinin tekrarını bi daha izledim kacırdıgım yer var mı diye ama yine cevap bulamadım .... acaba kız otomatiğe mi bagladı ne :) ne dersiniz yoksa aglanacak bi şey yokmus gibi geliyo bana..... sırf silah sadıkoglundan cıktı diye aglıyorsa yuh derim ama o kadar basit olamaz yaaa... sanmam ... ben sabıkalı oldugunu bilmedi için demiştim ama matrakanın dediğine göre biliyormuss... eee neden agladı bu kız ? ama bence onun altında cok daha önemli bi neden varr. her neyse bu bölüm ögrenecez ne de olsa ... az kaldı ha gayret .... :)
arcshe filiz hakkındaki yazdıklarını şimdi okudum daa harika bi yorum getirmişsin...
biri bana filizin su son sahnede neden agladıgını acıklayabilir mi hala daha bu sorunu cevabını bulamadım... bugün dizinin tekrarını bi daha izledim kacırdıgım yer var mı diye ama yine cevap bulamadım .... acaba kız otomatiğe mi bagladı ne :) ne dersiniz yoksa aglanacak bi şey yokmus gibi geliyo bana..... sırf silah sadıkoglundan cıktı diye aglıyorsa yuh derim ama o kadar basit olamaz yaaa... sanmam ... ben sabıkalı oldugunu bilmedi için demiştim ama matrakanın dediğine göre biliyormuss... eee neden agladı bu kız ? ama bence onun altında cok daha önemli bi neden varr. her neyse bu bölüm ögrenecez ne de olsa ... az kaldı ha gayret .... :)
Neden agladi hakkinda düsüncem, silahin sadikogullu sirketine kayitli oldugunu ögrenince Yilmazdan süphelendi orda bence neyse bu aksam görücez.
filizin ağladığı şey. bütün delillerin ama bütün delililerin yılmazın aleyhinde olması. filiz artık şöyle düşünmeye başladı. "YOKSA YILMAZ GERÇEKTEN SUÇLUMU":icon_sorr bu düşünce içini kemiriyor.:sad53: cem delilleri öyle bir ayarlamışki filiz bile inanmaya başladı yılmazın suçlu olduğuna..
forever_bim 01-12-06, 09:19 Forumda fırtına öncesi sessizlik yaşanıyor. Herkes gardını almış bu akşamki bölümü bekliyor. Aman diyim, fragman fazla süslü gelmiş olabilir gene dikkat etmekte fayda var.
beğendiğine sevindim yazdıklarımı...filiz silah sadıkoğluna ait olduğu ve yılmazın suçlu olduğuna inandığı ona güvendiği ve tekrar kandırıldığını düşündüğü için ağlıyo....
son zamanlarda dizimizin düşen temposu. olaylara silah-polis-kaçmalar eklenince biraz olsun hareketlenicektir. gerçi ben senaristlerden daha güzel şeyler beklerdim ama canları saolsun.
bide anlamadığım bir başka konu var. dizimizin yeni rakibi hatırla sevgilinin proje tasarımından sorumlu kişi tomris giritlioğlu. aynı şekilde ıhlamurlar altında nında proje tasarımından sorumlu kişisi kendileri. nasıl olduda ıhlamurların karşısına gelmesine izin verdi hatırla sevgilinin anlamıyorum. Ki kendisi tuba büyüküstün ve bülent inalı keşfeden kişidir.
forever_bim 01-12-06, 09:46 son zamanlarda dizimizin düşen temposu. olaylara silah-polis-kaçmalar eklenince biraz olsun hareketlenicektir. gerçi ben senaristlerden daha güzel şeyler beklerdim ama canları saolsun.
bide anlamadığım bir başk |