PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10]

lawinia
17-12-06, 19:27
aklıma su geldi aslı yılmazla filiz ilişkisini bilmeden yılmaza sirketi anlatırken patronu filizin hamile oldugunu ya da hamileymiş ama bebegini kaybetmiş diyebilir yani yılmaz bu haberi aslıdan da alabilir... yılmazın bebeği duyduğunda ne tepki verecegini filize nasıl yaklasacagını neler diyecegini cok merak ediyorum...

devil61
17-12-06, 19:31
Arkadaşlar ben dizide bundan sonra neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum ama bilmem ne kadar doğru olur. hatırlarsanız ilk başladığında acı hayatı örnek aldıkları söylenmişti. ekipten birileride bu hikayenin adını hatırlamadığım yabancı bir yazarın ıhlamurlar altında ve bülent oran 'ın Reyhan adlı hikayelerinden esinlenilmiş olduğunu söylemişti. ilk hikayeyi bilmiyorum ama reyhan filmine benzerse ki filiz akın başroldeydi filiz sevmediği bir adamla çocuğu babasız doğmasın diye evlenir. sevdiği adamlada yıllar sonra bir araya gelir. o sevmediği adamında kim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. ama dediğim gibi bu sadece bir tahmin ne olur bilemem

boyle bırsey olmaz cunku cemın maskesının dusmesıne az kaldı zaten yılmaz buna engel olur ve fılızı cem konusunda uyarır herhalde bır psıkonun elıne bırakmaz sevdığını.hıc sanmıyorum boyle bır sey olsun.ama paylastığın ıcın sağol.

zaten fılız-cem sahnesı olmustu bır bolumde dızı cok seyırcısını kaybettı bu olaydan sonra herkesı kaybeder.

secoms
17-12-06, 19:33
aklıma su geldi aslı yılmazla filiz ilişkisini bilmeden yılmaza sirketi anlatırken patronu filizin hamile oldugunu ya da hamileymiş ama bebegini kaybetmiş diyebilir yani yılmaz bu haberi aslıdan da alabilir... yılmazın bebeği duyduğunda ne tepki verecegini filize nasıl yaklasacagını neler diyecegini cok merak ediyorum...

kesinlikle nefis bir tahmin...daha dogrusu ceydadan veya canandan duymasından daha iyi ve yaratıcı bir sahne acıkcası ...ben de tahminler içerisinde en cok seninkini begendim walla... sende de bayagı bir potansiyel varmıs lawinia :):) hele orda bülent inalın bakıslarıyla da mükemmel bir sahne olabilir ....:happy0064

lawinia
17-12-06, 19:33
Arkadaşlar ben dizide bundan sonra neler olabileceğini az çok tahmin edebiliyorum ama bilmem ne kadar doğru olur. hatırlarsanız ilk başladığında acı hayatı örnek aldıkları söylenmişti. ekipten birileride bu hikayenin adını hatırlamadığım yabancı bir yazarın ıhlamurlar altında ve bülent oran 'ın Reyhan adlı hikayelerinden esinlenilmiş olduğunu söylemişti. ilk hikayeyi bilmiyorum ama reyhan filmine benzerse ki filiz akın başroldeydi filiz sevmediği bir adamla çocuğu babasız doğmasın diye evlenir. sevdiği adamlada yıllar sonra bir araya gelir. o sevmediği adamında kim olduğunu söylemeye gerek yok sanırım. ama dediğim gibi bu sadece bir tahmin ne olur bilemem

umarım böyle bi şey olmaz ama filizin cemle evlenecegine ihtimal vermiyorum böyle bi şey yaparsa da cok sacma olur bence bu cocugu kendi de yetiştirebilir hem babası belli farzetsinki bosandılar sonucta yılmaz bu cocugu kabul edecektir istediği zaman görmeye de gelir yılmaz cocugu kabul etmez anlarım ama ortada böyle bi durum yok ki...

devil61
17-12-06, 19:39
umarım böyle bi şey olmaz ama filizin cemle evlenecegine ihtimal vermiyorum böyle bi şey yaparsa da cok sacma olur bence bu cocugu kendi de yetiştirebilir hem babası belli farzetsinki bosandılar sonucta yılmaz bu cocugu kabul edecektir istediği zaman görmeye de gelir yılmaz cocugu kabul etmez anlarım ama ortada böyle bi durum yok ki...

evet sonuna kadar haklısın hem fılız madem cocuğu babasız buyutmek ıstemıyo gururuna cemle evlendırmeyı yedıren cıkar yılmazın karsısına ben hamıleyım der ve yılmaz zaten sevınır bu habere cocuğu kabul eder.yılmaz asla cocuğu kabul etmemezlık yapmaz zaten o da bağevınde fılız demıstı arkandan.sadece suan senı onsuzlukla cezalandırıyor.

ve fılız zaten cemle evlenmez bunu dusunmek bıle sacma.

forever_bim
17-12-06, 19:43
senın ıcın dağları delerım senı cok sevıyorum dese ne olacak sankı.fılız ona gereken cevabı verdı zaten.fılızle yılmazın son konusmasıydı dedıya omer, orda nasıl guldu.bır adamdan bu kadar nefret edebılırım.

cem gene yan cızdı cunku fılızden hoslanmıyor onu bır hedef olarak goruyor.ben basından berı zaten cemı hıcbır kızın redetmedığını ve fılız ılk defa onu rededen kız olduğu ıcın onu hedef olrak goruyor dıye yazıyorum. artık cemınkı psıkoluktan cıktı sapıklığa dondu yok benı redetmesı hosuma gıdyor.fılız ıyıkı suratına kusmadı buna sukret.o sarapların ustune kusmamasına bende cok sasırdım.

Mert aslında aklıma ne gelid biliyor musun,

Filiz'in reddedişi ve farklılığı Cem'i çekti ya kendine, aslında başlarda Ömer'i de Elif'e çeken Elif'in diger kızlardan farklı olmasıydı. Elif'ten hoşlandı sonra hissettiği şey tutku oldu daha sonra da aşka dönüştü.

Bence Cem'in tek derdi Filiz'le birliktelik yaşamak, dediği gibi hoşlantı tutku ya da aşk değil. Hangimiz hoşlandığımız kızın sevdiklerine ve ailesinden birine zarar vermeye çalışırız ki?

Cem sapık psikopat ve de takıntılı tek amacı da Filiz'e sahip olmak ama avcunu yalar.

sinem*
17-12-06, 19:44

olur valla :) belki de filiz mahalleye gittiğinde düşüp bayılır yılmazın yakınlarında herkes panikle yanına gider.sonra ömer gene hastaneye götürür yılmaz filizin hamile olduğunu öğrenemese bile endişelenir

lawinia
17-12-06, 19:46
kesinlikle nefis bir tahmin...daha dogrusu ceydadan veya canandan duymasından daha iyi ve yaratıcı bir sahne acıkcası ...ben de tahminler içerisinde en cok seninkini begendim walla... sende de bayagı bir potansiyel varmıs lawinia :):) hele orda bülent inalın bakıslarıyla da mükemmel bir sahne olabilir ....:happy0064

saol sizleri okuya okuya ben de bi seyler kaptıysam ne güzel...
devamı da geldi aklıma filiz kaza yapacak deniyo ya hep söyle olabilir aslıyla yılmaz yemekte olur aslı filizin hamile oldugunu söylediği anda filiz de içeri girmiş onları görmüştür cok üzülür ve kacar tabi yılmaz da onu görmüstür arkasından gider filiz arabaya binip giderken yakın bi yerde kaza yapar bunu gören yılmaz filizi hemen hastaneye götürür ama ne yazık ki bebegi kaybederler bu kazayla tabi böyle bi şey olursa yılmaz ve filiz ne hale gelir bilemem filiz yılmazı suclar mı yoksa barısırlar mı ama bence barısmalarını saglar yılmaz hem kendi çok üzülür hem de filize destek olmaya calısır...
aslında cok sıradan oldu ama hep böyle olmaz mı bu kadar da olmaz denilecek seyleri izlemedik mi filmler de dizilerde...

secoms
17-12-06, 19:47
arkadaslar konu ile alakası yok ama bir sey soracagım ...kücük elif bir aralar aglıyordu yaa...biri bana bu sahnelerin nasıl cekildigini söyleyebilir mi..kızcagızı o kadar nasıl aglatıyorlardı... aklıma geliyor bir seyler ama söylemek istemiyorum :):):)

devil61
17-12-06, 19:47

Filiz'in reddedişi ve farklılığı Cem'i çekti ya kendine, aslında başlarda Ömer'i de Elif'e çeken Elif'in diger kızlardan farklı olmasıydı. Elif'ten hoşlandı sonra hissettiği şey tutku oldu daha sonra da aşka dönüştü.

Bence Cem'in tek derdi Filiz'le birliktelik yaşamak, dediği gibi hoşlantı tutku ya da aşk değil. Hangimiz hoşlandığımız kızın sevdiklerine ve ailesinden birine zarar vermeye çalışırız ki?

Cem sapık psikopat ve de takıntılı tek amacı da Filiz'e sahip olmak ama avcunu yalar.

bende omerın elıfın kıyafetı denerken ona bakıslarını hatırlıyorum.hoslanan ınsan boyle bakar bızım sapık sadece elde etme arzusuyla bakıyo fılıze.cok daha bakar ya neyse.onu fılızın yakınında gormeye bıle dayanamıyorum.suluk gıbı yapıstı kızın yakasına daha da bırakmıyo.ınsanda utanma da olur ama bızım cemde nerde o kutsal huy.

ceme psıko mu desek sapık mı?cem arow'un reklamları gıbı tek benzerı otekı tekı.adama kullanılacak bır kelıme yok.sapık psıko karısımından da cıktı artık.

Eylotuerk
17-12-06, 19:48
olur valla :) belki de filiz mahalleye gittiğinde düşüp bayılır yılmazın yakınlarında herkes panikle yanına gider.sonra ömer gene hastaneye götürür yılmaz filizin hamile olduğunu öğrenemese bile endişelenir

Yada dusunsenize filiz in gazi mahallesinde yilmaz la konusmaya gider ve mualla hanimin evinin kapisini calar caldigi gibide bayilir, sonra filiz in hamile oldugunu yilmaz dan onceogrenen mualla hanim olurmus, sizce tepkisi ne olur?????

devil61
17-12-06, 19:51
Yada dusunsenize filiz in gazi mahallesinde yilmaz la konusmaya gider ve mualla hanimin evinin kapisini calar caldigi gibide bayilir, sonra filiz in hamile oldugunu yilmaz dan onceogrenen mualla hanim olurmus, sizce tepkisi ne olur?????

muallanın tepkısı ne olur kalpten gıder kadın.:img-hyste yılmaz oğrense keske.ama oğrendığınde cok gec olacak cunku bence dusecek bu bebek ve bunun cem sayesınde olacağına ınanıyorum.yılmaz bunu oğrenınce ne yapacak orasınıda bılmem.

forever_bim
17-12-06, 19:53
arkadaslar konu ile alakası yok ama bir sey soracagım ...kücük elif bir aralar aglıyordu yaa...biri bana bu sahnelerin nasıl cekildigini söyleyebilir mi..kızcagızı o kadar nasıl aglatıyorlardı... aklıma geliyor bir seyler ama söylemek istemiyorum :):):)

Aynı şeyi düşünüyoruz secoms...Bence de aynı yöntemle ağlattılar çocuğu.

sinem*
17-12-06, 19:56
muallanın tepkısı ne olur kalpten gıder kadın.:img-hyste yılmaz oğrense keske.ama oğrendığınde cok gec olacak cunku bence dusecek bu bebek ve bunun cem sayesınde olacağına ınanıyorum.yılmaz bunu oğrenınce ne yapacak orasınıda bılmem.

o zaman cemi bizim dizide bir daha göremeyiz hem yılmaz bunun sebebinin cem olduğunu öğrenirse hem de ömer cem için çok güzel şeyler yaparlar.
Ama cem sayesinde düşse bile bence cemin yaptığını kimse düşünmez hatta cem yüzünden düştü gibi görülmez gibi

lawinia
17-12-06, 19:58

ben de ömerle elif durumunu hatırladım cemin o söylediklerinden sonra hatta zengin erkekler hep böyle mi acaba dedim ama ömerin elife bakısı cok farklıydı elbiseyi denerken gördüğünde elife büyülenmiş gibi bakıyodu cemse filizi de bi av olarak gördü elde ederim sandı ama elde edemedikçe daha da hırslandı tabi psikopat oldugu için her türlü seyi de yaptı bu arada elde etmek için. tabi hepsi bosuna filiz yılmazı seviyo yılmaz onun sevdiği ve hep de öyle olacak...

devil61
17-12-06, 20:00
o zaman cemi bizim dizide bir daha göremeyiz hem yılmaz bunun sebebinin cem olduğunu öğrenirse hem de ömer cem için çok güzel şeyler yaparlar.
Ama cem sayesinde düşse bile bence cemin yaptığını kimse düşünmez hatta cem yüzünden düştü gibi görülmez gibi

zaten kımse anlamaz ama yılmaz anlar belkı ve o zaman yılmazı tutabılene ask olsun.

yılmaz cemı takıp ettırmelı bence.ama bır bıldığı var heralde.

cemın maskesının dustuğu anı sabırsızlıkla beklıyorum.

aslı ıcınde ılerleyen blumlerde yorum yapacağım.yılmaza asık olacağı kesın.bakalım ızleyelım gorelım.seven ınsan sevdığının mutlu olması ıcın askından vazgecıp onun sevdığı kısıye gıtmesını engellemez mutlu olmasını sağlar ya neyse bakalım bızımkı ne yapacak.

sinem*
17-12-06, 20:03
aslı hanım inanmadığı bir işe girmezmiş ya yılmazla olacak ilişkisine inanırsa o zaman yandık çok hırslı görünüyor,akıllı da ama böyle kızların aşık olduktan sonra ne hale geldiklerini yaşayarak gördük umarım aslı yılmazla filiz için büyük bir tehdit oluşturmaz

forever_bim
17-12-06, 20:03
ben de ömerle elif durumunu hatırladım cemin o söylediklerinden sonra hatta zengin erkekler hep böyle mi acaba dedim ama ömerin elife bakısı cok farklıydı elbiseyi denerken gördüğünde elife büyülenmiş gibi bakıyodu cemse filizi de bi av olarak gördü elde ederim sandı ama elde edemedikçe daha da hırslandı tabi psikopat oldugu için her türlü seyi de yaptı bu arada elde etmek için. tabi hepsi bosuna filiz yılmazı seviyo yılmaz onun sevdiği ve hep de öyle olacak...

Cem Filiz'i bir hedef bir eşya olarak görüyor,ve bu onda saplantı halini almış. Hele bir bölümde "Filiz olmadan asla" diyordu ya koptum orda.

Bir de nesine güveniyor anlamıyorum. Kadın olsam pek bakacağım bir tip de degil yani. Kendini reddedilmez mi görüyor Cem Akman?

lawinia
17-12-06, 20:05

bence cem yüzünden düserse herkes bunun farkında olur mesela cem filizi kacırır o esnada filiz elinden kurtulmak isterken falan olabilir ama kesin cem yüzünden olduğu ortada olur yoksa cem yüzünden düsmesinin ne anlamı kalır herkes bilecek hele de filiz ve ailesi bilecek ki anlasınlar cemin nasıl biri oldugunu...

forever_bim
17-12-06, 20:08
bence cem yüzünden düserse herkes bunun farkında olur mesela cem filizi kacırır o esnada filiz elinden kurtulmak isterken falan olabilir ama kesin cem yüzünden olduğu ortada olur yoksa cem yüzünden düsmesinin ne anlamı kalır herkes bilecek hele de filiz ve ailesi bilecek ki anlasınlar cemin nasıl biri oldugunu...

Ben en fazla Ömer'i vurduranın Cem olduğunu öğrenince Handan Hanım'ın vereceği tepkiyi merak ediyorum. Handan Filiz'i de çok seviyor ama oğluna daha fazla düşkün bu çok belli. Ben yine de Handan Hanım'ın kitapçı arkadaşını bulup onunla mutlu olmasını istiyorum. Adını da hatırladım o amcanın Tarık.

devil61
17-12-06, 20:08
Cem Filiz'i bir hedef bir eşya olarak görüyor,ve bu onda saplantı halini almış. Hele bir bölümde "Filiz olmadan asla" diyordu ya koptum orda.

Bir de nesine güveniyor anlamıyorum. Kadın olsam pek bakacağım bir tip de degil yani. Kendini reddedilmez mi görüyor Cem Akman?

neresını reddedılmez goruyorsa.:img-hyste

kendını reddedılmez goruyor cunku her ıstedığı kızı elde etmıs bırı tabı bunda zengın olmasının cok buyuk payı var.

onu reddeden ılk kız fılız olduğundan onu kendıne bır hedef olark goruyo.tabı fılızı elde edemeyeceğı ıcın ortada bır sorun yok.

kendını reddedılmez goruyor bu kesın.

devil61
17-12-06, 20:10
Ben en fazla Ömer'i vurduranın Cem olduğunu öğrenince Handan Hanım'ın vereceği tepkiyi merak ediyorum. Handan Filiz'i de çok seviyor ama oğluna daha fazla düşkün bu çok belli. Ben yine de Handan Hanım'ın kitapçı arkadaşını bulup onunla mutlu olmasını istiyorum. Adını da hatırladım o amcanın Tarık.

zaten bence o kıtapcıyla aralarında bırseyler vardı baktılarkı erol olecek konuyu dondurduler.kıtapcı amca yerıne ona bız cemı verelım.:img-hyste

lawinia
17-12-06, 20:14

ne kadar cirkin olursa olsun zengin erkeklerin cogunda vardır bu güven cünkü istedikleri her kadını paraları sayesinde elde etmişlerdir hep de öyle olacak sanırlar ama genellikle böyle psikopat olmadıkları için abisini vurdurayım sirketlerini batırayım sevgilisini dövdüreyim demezler ki cem de çirkin deil genel anlamda begenilecek bi tip bence...

devil61
17-12-06, 20:16
ne kadar cirkin olursa olsun zengin erkeklerin cogunda vardır bu güven cünkü istedikleri her kadını paraları sayesinde elde etmişlerdir hep de öyle olacak sanırlar ama genellikle böyle psikopat olmadıkları için abisini vurdurayım sirketlerini batırayım sevgilisini dövdüreyim demezler ki cem de çirkin deil genel anlamda begenilecek bi tip bence...

zevkler ve renkler tartısılmaz ama bence hıcde yakısıklı değil.o kulakları yok mu:img-hyste adamda tıp var ama yuz yok.kım asık olur cem'e!

secoms
17-12-06, 20:17

bencede dediginiz gibi mide bulandıracak bir tip değil hatta yakısıklı kanımca...hayır kız olsam cıkarım diyecegim forumda yanlıs anlasılacak :img-hyste :img-hyste

sinem*
17-12-06, 20:20

bence de tipsiz değil.Kendi kendine aslında filizden hoşlandığını düşünüyor ama o saplantı.Onu elde etmek için elinden geleni de yapacaktır ama filiz bu sert tavrını sürdürünce ömer gibi biri olsaydı filize zarar veremez sevdiği kadına kıyamaz derdik ama bu ya benim ya kara toprağın tarzında bir adam filize bir şeyler yapabilir.Tabi tüm yaptıkları ortaya çıkınca böyle bir şeyler yapar

BERNA
17-12-06, 20:24
Bir hanim olarak ben de fikrimi soyleyeyim bu konuda bari. Cenk Ertan kesinlikle cirkin biri degil, ben daha koyu adamlari begenirim o baska, ama dizide Filiz'e bakislari o kadar rahatsiz edici ki ister istemez sevimsiz oluyor. Yine lafi uzattim ama insanlarin bakislari da cekici veya sevimsiz olmasini etkiliyor. Guzel bakan insanlarin yuz hatlarinda hafif kusur da olsa onlar her zaman daha cok begeniliyor.

Ekleme yapiyorum benim de cok komigime giden bir replik vardi bu bolumde
Handan Cem'e 'geldigin icin tesekkurler' dedi. Ne yani simdi bu adam bu projede ortak degil mi, hatta onun getirmek istedigi misafirler de sorulmadi mi? Bir nevi evsahibi pozisyonunda bu adam.

lawinia
17-12-06, 20:44
bence de tipsiz değil.Kendi kendine aslında filizden hoşlandığını düşünüyor ama o saplantı.Onu elde etmek için elinden geleni de yapacaktır ama filiz bu sert tavrını sürdürünce ömer gibi biri olsaydı filize zarar veremez sevdiği kadına kıyamaz derdik ama bu ya benim ya kara toprağın tarzında bir adam filize bir şeyler yapabilir.Tabi tüm yaptıkları ortaya çıkınca böyle bir şeyler yapar

ben cemden böyle seyler bekliyorumzaten ya filizi de alıp kacacak ya da vurmaya falan kalkabilir tabi iki durumda da yılmaz kurtarır filizini...

ilaydacik
17-12-06, 20:58
ya arkadaslar

Ben filiz icin cok uzuldum yaa...cok agladim perisan bu mutlu haberi yilmazla aralari iyiken verseydi dunyalar onlarin olurdu insallah Yilmaz filizi afeder.Yilmaz filizin hamile oldugunu duyarsa filizi kesin af eder amaci zaten filiz le evlenmekti cocuk da buna sebeb olur ama benim tanidigim yilmaz afeder ama zaman alir biraz naz yapar gururuna yediremez ama genede af eder.
Asli ve Yilmaz iliskisine asla katilmiyorum Yilmaz belki Asliyla Filizi kiskandira bilir ama Asliya hic asik mis gibi bakmadi yani ben onda o elektrigi aldigini sanmiyorm Filize hala deli gibi asik bence sadece kizgin Asli da tuttugunu kopartan birine benziyor ya.Insallah asli baristirir filiz ve yilmazi :P sanmam gerci ya.neyse...Filizin o hali acinacak gibiydi cok guzel canlandirmis ama ya..anneside birsey var sanki gibiydi handan hanim cok mutluydu kizi aglar ken filiz yilmaz beni istemiyor diyince handan da onun icin mi agliyorsun gibi cevap veriyordu.o ne anasin askdan ........Handan. filiz ve yilmaz askini destekliyorm insalalh filiz bebegi aldirmaz sanmiyrm da bence faz gececek yilmazin haberi olmasi lazim yilmazin buna hakki var.

Filiz&Yilmaz Forever......

yeşil_2
17-12-06, 21:24
arkadaşlar bence bu kadar hakaret fazla. cemi birazda cenk ertan olarak düşünün lütfen. bence çirkin değil.

secoms
17-12-06, 22:22
ömerin gömlegi,feridenin kıyafeti derken moda yorumcularına döndük :) oldu olacak ben de bir yorum yapayım...walla tekrar izlerken bölümü iki şey gözüme takıldı... aslı isminin ortaya atıldıgı toplantıda avukatın boynundaki ne deniyorr bilmiyorum ama(bende kalkmıs yorum yapıyorum ya neyse :)) cok tuhaf durmus sanki resme sonradan eklenme gibi cok komik geldi...ikincisi filizin insaat alanına giderken üstüne giydigi kot igrencti...hiç yakısmamıs zaten kot bu kıza yakısmaz cünkü tek kusuru bacakları...bacakları kısa ve kot giyince cok belli oluyor bu..daha cok kumas tarzı seyler giymeli...

vay be cemil ipekci gördüm kendimi :img-hyste :img-hyste

secoms
17-12-06, 22:28
kimse yok ya bugün olsun ben yine devam edeyim :) meydanı bos buldum walla...

alp ve nalan sahnesi de cok hosuma gitti acıkcası...cocuk bayagı espirili...nalan sınavdan kötü alınca konser sonuclarına bakalım dedi yaa :img-hyste.... öldürdün beni gülmekten alp allah seni bildigi gibi yapsın :)

kız her an ucabilir kerem haberin olsun cok disli bir rakibin var benden söylemesi

secoms
17-12-06, 22:35
malum forumda bir cemdir gidiyor...hazır ortamı yakalamısken cem hakkında da konusmak istiyorum gerçi benden baska kimse konusmuyor su ara :)

cem olarak bakarsam bu adamı sevmiyorum ama muhalefet yanımdan dolayı meyilli değilim desem yalan olur :):) sunu farkettim ki bu adam zorda kalınca cok cabuk ve dogru kararlar verebiliyor...baksanıza halit yakalandıgında hemen de nasıl karar verdi yanındaki adamın haliti vurmasına...bu cok artı bir özellik her insanda olması gerekenlerden...bunun gibi örnekleri cogaltmak mümkün tabi...ama kafama takılan bir konu varki bu adam artık kendi iş yerine hiç ugramıyor...bu adamın kendi işi yok mu abicim gecmez bu hayat böyle bir kızın pesinde dolanmakla gel vazgec bu işten :):) saka bir yana cenk artanı cok begeniyorum (ama begenerek izlemiyorum) ...kendisini cok basarılı buluyorum...bundan önceki dizilerini izlemedim ama bu diziyle büyük bir cıkıs yakaladıgı düşüncesindeyim...

secoms
17-12-06, 22:44
aklıma gelmişken bir sey daha söylemek istiyorum...

malum filiz hastaneye gittiğinde ve hamile oldugunu ögrendiginde doktora öyle bir baktı ki doktorun suratında '' korkmayın canım benden değil '' ifadesi vardı:img-hyste :img-hyste..adam sana normalde sevinebileceğin bir haberi verdi öyle bakmana gerek yoktu..hem adam nerden bilsin senin yasadıklarını dallas gibi hayatın var...Adamın sucu ne :):):)

Figan
17-12-06, 22:47
matraka yokmuu:img-hyste

Sahiden matraka`nin yorumu nerde?
Yaptimi da ben göremedim..:)

Bekliyoruz yorumunu..:img-yes:

yeşil_2
17-12-06, 23:10
arkadaşlar daha demin d max da seher vaktini izledim. müziklerinin neredeyse hepsi ıhlamurlar altındayla aynıydı. seher vakti çok kısa sürmüştü. o yüzden ı.h. müziklerini seher vaktinden almış heralde.

kursuni19
17-12-06, 23:16
Sahiden matraka`nin yorumu nerde?
Yaptimi da ben göremedim..:)

Bekliyoruz yorumunu..:img-yes:

Matrakanin bugün zamani olmamis yarin yapacakmis yorumunu, bende dört gözle beklemekteyim

secoms
17-12-06, 23:17
arkadaşlar daha demin d max da seher vaktini izledim. müziklerinin neredeyse hepsi ıhlamurlar altındayla aynıydı. seher vakti çok kısa sürmüştü. o yüzden ı.h. müziklerini seher vaktinden almış heralde.

ben izlemedim o diziyi ama sen dedikten sonra baktım... zaten o dizinin müzikleri nail yurtseven ve hilmi yarayıcı ya ait...yani dediğin gibi olması yüksek ihtimal

sevdam
17-12-06, 23:44
arkadaslar ilk sezonda emrenin babasi yasli bir adam degilmiydi?belki ben yanlis hatirliyorumdur ama bu bölümde emrenin veda sahnede babasi kel ve orta yaslarda bir adamdi...ben yanlismi hatirliyorum acaba???

ha bu arada umarim bu bölüm yilmaz filiz daha cok karsi karsiya gelir ve en heycanli yerinde bitirirler...yani yilmazin baba olacagini ögrendigi sahnede...fazla hayal kuruyorum galiba...ama ne yapayim senaristlerden hayir yok ben kafamdan birseyler uyduruyorum...

BERNA
18-12-06, 00:02
arkadaslar ilk sezonda emrenin babasi yasli bir adam degilmiydi?belki ben yanlis hatirliyorumdur ama bu bölümde emrenin veda sahnede babasi kel ve orta yaslarda bir adamdi...ben yanlismi hatirliyorum acaba???

Dogru hatirliyorsun arkadasim, oyuncu degisikligine gidilmis ama adam ayni zamanda genclesmis de. Ben bu babayi daha cok tuttum. Erkekler arasinda estetik modasina uymus herhalde :img-wink:

secoms
18-12-06, 00:04
Dogru hatirliyorsun arkadasim, oyuncu degisikligine gidilmis ama adam ayni zamanda genclesmis de. Ben bu babayi daha cok tuttum. Erkekler arasinda estetik modasina uymus herhalde :img-wink:

demekki ben orda durumu farkedememişim ...ben babasını hatırladıgım için adamı baska biri zannettim ne bileyim soför falan... meger adamın babasıymıs :):)

**Tugce**
18-12-06, 00:14
evet evet handan hanımın yüzünü görmeyi çok istiyorum.Handan hanım yılmaza söylediği şeylerden çok pişman olucak.

forever_bim
18-12-06, 00:14
Hayatta en tahammül edemediğim şey bir insanın Allah vergisi fiziksel özellikleriyle dalga geçilmesidir. Çok merak ediyorsanız söyleyim ben de daimi gözlük kullananlardanım. Herhalde artık bana da dört göz dersiniz.

Aşırıya kaçan iki yorumu sildim. Dizideki Cem karakterini bende sevmiyorum. Ama hepimize illallah ettirdiğine göre Cenk Ertan başarılı biri.

Bilmeyenler için de söyleyelim Cenk Ertan oldukça uzun bir süre mankenlik yaptı. Demek ki albenisi yüksek bir adam. (Fiziği de çok düzgün, bunu herkes de görmüştür zaten.)

Beğenmiyorsanız dile getirin ama adabına uygun olsun.

archshe
18-12-06, 01:19
Hayatta en tahammül edemediğim şey bir insanın Allah vergisi fiziksel özellikleriyle dalga geçilmesidir. Çok merak ediyorsanız söyleyim ben de daimi gözlük kullananlardanım. Herhalde artık bana da dört göz dersiniz.

Aşırıya kaçan iki yorumu sildim. Dizideki Cem karakterini bende sevmiyorum. Ama hepimize illallah ettirdiğine göre Cenk Ertan başarılı biri.

Bilmeyenler için de söyleyelim Cenk Ertan oldukça uzun bir süre mankenlik yaptı. Demek ki albenisi yüksek bir adam. (Fiziği de çok düzgün, bunu herkes de görmüştür zaten.)

Beğenmiyorsanız dile getirin ama adabına uygun olsun.

valla bende cenk ertanın albenisi olduğunu düşünenelerdenim...cem olarak sevmiyorum çünkü itici bi karakterde ama cenk ertan olarak ayrı tutuyorum bence karizmatik...oyunculuk olarak da başarılı bence ...şu ana kadar iki tane dizisini biliyorum bizim dizimiz hariç...ve hepsinde başarıydı...rolü psikopatı oynamak güzel oynuyo demekki sinir edebiliyo bizi....korktuğunda kızdığındaki mimikleri gayet ii...cenk ertanı severim ama cemi değil...

mıstaa
18-12-06, 09:12
bizim dizimizin eski versiyonunu izledimde filmin kadrosu süpper
yılmazı ayhan ışık
filizi nebehat çehre [haziran gecesindende hatırlayacaksınız]
elifi[türkan şoray [çok ünlü değil o zamanlar]
ömeri [ekrem bora]
oynuyor.filmin sonunda ayhan ışık türkan şorayın mezarında intihar ediyor...

kelebek33
18-12-06, 10:30
Merhabalar arkadaşlar,
Uzun zamandır siteye üyeyim. Fakat bir türlü yazmak nasip olmadı hepinizi tebrik ediyorum. Yaptığınız yorumları, yaptığınız çalışmaları da çok beğeniyorum. Bu haftaki bölüm için sadece bir yorum yapmak istedim. Bence Filiz hep olur ya eski filmlerde bu çocuğu babasız büyütemem der Cem kılıda ben çocuğuna baba olurum der. Belki Yılmaz seneler sonra baba olduğunu öğrenir. İşte o zaman saçmalarlar diye düşünüyorum. Neyse benden bu kadar en iyisi sizlerin yazdıklarınızı okuyayım BAŞARILAR

BERNA
18-12-06, 10:32
Aci Hayat'i izlemissin, ben de yillar once seyretmistim onu. Ozellikl ilk baslarinda buyuk benzerlikler var ama sonrasinda oyku bayagi degisiyordu yanlis hatirlamiyorsam.
Dizi bir yana; zamanini da dusunursek cok etkileyici bir Turk filmiydi, ben ilk izledigimde cok farkli bulmustum diger filmlerden.

yami
18-12-06, 10:45
cem yakışıklı olmakla birlikte özellikle filiz gibi bayanların tercih edeceği bir tip asla değil. zaten filiz dış görünüme önem vermeyen biri, öyle olsaydı eminim karşısına birsürü yakışıklı erkek çıkmıştır ama hiçbirini tercih etmemiş. ben forumun aksine cenk ertan'ı başarılı bulmuyorum .şimdi bu adam normalde psikopat ama filiz'in ve diğer tekinerlerin yanında iyi adamı oynuyor, buna rağmen filiz'e piskopatça ve sapıkça bakıyor. cem'in numaradan da olsa filiz'e sıcak ve samimi bakması gerekmez mi?hele geçen bölümde filiz'e sözde iltifat ettiği bir yer vardı orda filiz'e bir bakışı vardı ki tam anlamıyla mide bulandırıcıydı .cem numara yapmayı da beceremiyor bence. ben defalarca kendisini ele veren bakışını yakaladım tabii kimin aklına gelir cem 'in psikopat olduğu.ama şahsen ben filiz'in yerinde olsam cem'in o pis bakışlarından kıllanır ondan uzak durardım. cenk ertan mı başaramıyor yönetmen mi öyle bakmasını istiyor anlamadım dizilerde çok psikopat gördüm hepsine tahammül ettim bu adama tahammül edemiyorum.cenk ertan bir manken olarak çok karizmatik olabilir ama adamın oyunculuk karizması sıfır.

tolgahuzur1
18-12-06, 13:27
Arkadaşlar Bugün Formumuza Ciddi Bir Sessizlik çöktü Kimseler Yok..neyse Olur Böyle. Anlaşilan Kimse Artik Yorum Yapmak Istemiyo çünkü Herkes Ayni Noktada Sıkışıyor.

tuliplale
18-12-06, 14:07
Merhabalar arkadaşlar,
Uzun zamandır siteye üyeyim. Fakat bir türlü yazmak nasip olmadı hepinizi tebrik ediyorum. Yaptığınız yorumları, yaptığınız çalışmaları da çok beğeniyorum. Bu haftaki bölüm için sadece bir yorum yapmak istedim. Bence Filiz hep olur ya eski filmlerde bu çocuğu babasız büyütemem der Cem kılıda ben çocuğuna baba olurum der. Belki Yılmaz seneler sonra baba olduğunu öğrenir. İşte o zaman saçmalarlar diye düşünüyorum. Neyse benden bu kadar en iyisi sizlerin yazdıklarınızı okuyayım BAŞARILAR

Ay inşallah dediğin gibi olmaz. Yani Filiz-Yılmazın hikayesinin daha fazla sürünmesine mi yanariz o zaman, Filizin Cem gibi birinde çare aramasının saçmalığınamı kızarız yoksa aynı Fahriye-Salih-Cemil üçkenindeki gibi bir olayın baş karakterler tarafından tekrar yaşanıyo olduğundan senaristlere pes mi deriz bilemiyorum!

61MERVE61
18-12-06, 15:04
Ay inşallah dediğin gibi olmaz. Yani Filiz-Yılmazın hikayesinin daha fazla sürünmesine mi yanariz o zaman, Filizin Cem gibi birinde çare aramasının saçmalığınamı kızarız yoksa aynı Fahriye-Salih-Cemil üçkenindeki gibi bir olayın baş karakterler tarafından tekrar yaşanıyo olduğundan senaristlere pes mi deriz bilemiyorum!

oyle birsey olursa kesin ben 2ay kendime gelemem...oyle birsey yapamazlar bizim yorumlarimizi okuyupta boyle birsey yapmalari buyuk bir seyirci kayip eder.basta ben ay alahim bide ALYAZMALIM eski turk filmi gibi bitmesin

turkan soray baska adamla evleniyor sevmedigi bir adamla kocasini bir kadinin evinde gordugu icin
filiz yilmazi aslini evinde goruyormus

snra turkan soray kaciyor bebeginle ve bi adamla evleniyor
filiz kacarmis baska bi adamla evleniyormus

sonunda kadir inanir yaralaniyor bi kamyon kazasinda ve turkan sorayin kocasi yardim edip eve goturuyor..
yilmaz yaralaniyormus filizin yeni kocasi yilmazi bulup eve goturuyormus

sonunda turkan soray bi secim yapiyor kadir inanir ve kocasindan
filiz secim yapiyor ve cemle gidiyor....
olamaz.vala basta ben kafayi yerim...
SENARISTLER CEMI DIZIYI ALMAKLA BUYUK BI HATA YAPTINIZ BIDE boyle bir senaryo yazip bizi gosterirseniz cook sacma olur......

medsul
18-12-06, 15:08
yeni gelen tüyolar dugru ise yani madem senarisler bu çoçogu doğurmayacak
şöyle birden aklıma geldi de ve evde bir test yapar sonocu
pozitif çikar yılmaz bunu bir şakilde öğrenir ve filiz yanına gelir eeeeeeeeeeeee tabi filiz de bu arada doktara gider ve hamile olmadiğini ögrenir
yada ne bileyim doktur yanliş teşiş koyarlar filiz doktara gider muayene için doktorda derkenki aaaaaaaaa ya filiz hanım siz hamile değilsiniz diş gebelikmiş
aman zaten çoçuk olayi şu arada çok yanliş bir zamanda oldu
en azından düşme senaryosundan iyidir
birde kız şimdi bu olayı atlatmaya çalişsin uuffffffffffffffffff içim daraldi vaalahi
umuyorumki cem piskosuyla evlenmeye kalkişmaz ama sanmiyorumda zaten

archshe
18-12-06, 15:12
oyle birsey olursa kesin ben 2ay kendime gelemem...oyle birsey yapamazlar bizim yorumlarimizi okuyupta boyle birsey yapmalari buyuk bir seyirci kayip eder.basta ben ay alahim bide ALYAZMALIM eski turk filmi gibi bitmesin

turkan soray baska adamla evleniyor sevmedigi bir adamla kocasini bir kadinin evinde gordugu icin
filiz yilmazi aslini evinde goruyormus

snra turkan soray kaciyor bebeginle ve bi adamla evleniyor
filiz kacarmis baska bi adamla evleniyormus

sonunda kadir inanir yaralaniyor bi kamyon kazasinda ve turkan sorayin kocasi yardim edip eve goturuyor..
yilmaz yaralaniyormus filizin yeni kocasi yilmazi bulup eve goturuyormus

sonunda turkan soray bi secim yapiyor kadir inanir ve kocasindan
filiz secim yapiyor ve cemle gidiyor....
olamaz.vala basta ben kafayi yerim...
SENARISTLER CEMI DIZIYI ALMAKLA BUYUK BI HATA YAPTINIZ BIDE boyle bir senaryo yazip bizi gosterirseniz cook sacma olur......

ama o adam türkan şoraya ve çocuğuna emek veriyodu....çok iyi niyetli adamdı...bende onu tercih etmesine çok sevinmiştim....sevgi emektir körü körüne sevdalanmak değil...ve o adam tercih edilmeyi haketmişti...o çocuğu büyüten babaydı biyolojik olan değil....hem cemde okadar insaniyet olsa valla cemi seçsin isterdim ama nerde?

BERNA
18-12-06, 15:19
ama o adam türkan şoraya ve çocuğuna emek veriyodu....çok iyi niyetli adamdı...bende onu tercih etmesine çok sevinmiştim....sevgi emektir körü körüne sevdalanmak değil...ve o adam tercih edilmeyi haketmişti...o çocuğu büyüten babaydı biyolojik olan değil....hem cemde okadar insaniyet olsa valla cemi seçsin isterdim ama nerde?

O eserin hem filmini defalarca kez seyretmis hem de tiyatrosuna da gitmis biri olarak soyleyebilirim ki, Cem'le isim benzerligi olsa da Cemsit karakterini kiyaslamak biraz agir kacmis bence de. Ayrica her ne kadar son zamanlarda kaba davrandi diye elestirsek de Yilmaz da Ilyas gibi evde bekleyen karisini ve cocugunu baskasiyla aldatacak bir karakter de degil.

61MERVE61
18-12-06, 15:20
yeni gelen tüyolar dugru ise yani madem senarisler bu çoçogu doğurmayacak
şöyle birden aklıma geldi de ve evde bir test yapar sonocu
pozitif çikar yılmaz bunu bir şakilde öğrenir ve filiz yanına gelir eeeeeeeeeeeee tabi filiz de bu arada doktara gider ve hamile olmadiğini ögrenir
yada ne bileyim doktur yanliş teşiş koyarlar filiz doktara gider muayene için doktorda derkenki aaaaaaaaa ya filiz hanım siz hamile değilsiniz diş gebelikmiş
aman zaten çoçuk olayi şu arada çok yanliş bir zamanda oldu
en azından düşme senaryosundan iyidir
birde kız şimdi bu olayı atlatmaya çalişsin uuffffffffffffffffff içim daraldi vaalahi
umuyorumki cem piskosuyla evlenmeye kalkişmaz ama sanmiyorumda zaten

Ben yorumalri okudukca da icim daraliyor...doktorun yanlis anlasilmasi biraz sacma olur cunku filiz ne diye bayiliyor ve migdesi bulaniyor ama doktor bunu degistiriip aksine filizde hastanlik bulabilir...aman bosverr oda olmasinl.kiz aglamaktan basini kaldiramiyor....oofooff varya cem le bi iliskiye girmesinde ne olursa olsun ceme diziye soktular en buyuk ahata o zaten.yeter ya nedir filizin cektigi.

61MERVE61
18-12-06, 15:23

bende o dizin sonunda turkan soraya(karekterin ismini unutum defalarca izledigim bir film ama.) helal olsun demistim gercekten onu yapmak buyuk insanlikti.....cok guzeldi yaa bende tabikide alyazmalim filminde turkan sorayin cemsitle gitmesini istedim.cem oyle biri olmadigi icin yilmazi tercih etmesini isterdim....ama olacakki yeni bi karakter alacaklar diziye bende yeni adamin girmesini istiyorum ayni alyazmalimdaki adam gibi iyi niyetli ve sonunun oyle bitmesini isterdim......bak boyle guzel olurdu ama cem araya girerse o zaman baska olur..keesinlikle filizin cemle gitmesini istemem

forever_bim
18-12-06, 15:24
Acı Hayat'la tek ortak noktamız;

İki zengin kardeş ve karşılarında iki fakir nişanlı.

Acı Hayat'ta Ender fakir kız Nermin'i sarhoş edip cebren ve hile ile ırzına geçiyor. Ihlamurlar Altında'da Ömer Elif'le evlenip öyle birliktelik kuruyor.

Acı Hayat'ta fakir genç Mehmet piyangodan zengin oluyor. I.A.'da Yılmaz hayatını kurtardığı Kemal sayesinde zengin oluyor.

Acı Hayat'ta Nermin ve Ender hiç bir zaman evlenemiyor.Nermin Ender'in metresi konumunda kalıyor kaba tabirle. I.A.'da Elif Ömer'le evleniyor. Kimsenin metresi olmuyor.

Acı Hayat'ta Mehmet Filiz'e hiç bir zaman aşık olmuyor. I.A.'da Yılmaz Filiz'e aşık oluyor.

Acı Hayat'ta Nermin, Mehmet'in Filiz'le olan yakınlığını kıskanıp ve yaşadığı Acı Hayat'a dayanamayıp intihar ediyor. I.A.'da Elif doğum sonrasında ölüyor.

Bildiğim farklar bu kadar. Bizde bonus olarak Ömer'in Feride'ye aşık olması var.:good:

medsul
18-12-06, 16:05
fırtına öncesi sesizlik haaaaaaaaaaaaa:img-wink: evet kimseçikler yok
hak veriyorum arkadaşlar konuşacak bir konu gelmedi
ooooooff canim sıkıldı dizi özeti bölüm resimleri daha sonrada fragman gelir
izler iyice tartişiirz şimdilik hoşçakalin bye bye şimdilik tabiki akşama gekirim:good:

pinkzone
18-12-06, 16:33
İmza çalışmlarından anca kendimi alabildim.. :) Bu arada hasan o noktaları belittiğin için teşekkürler.. Zaten ortak noktamız az.. Bizim dizi romantik drama çekilirken.. Acı hayat gerilim romantizm ihtiras.. Mafya..

archshe
18-12-06, 16:39
Acı Hayat'la tek ortak noktamız;

İki zengin kardeş ve karşılarında iki fakir nişanlı.

Acı Hayat'ta Ender fakir kız Nermin'i sarhoş edip cebren ve hile ile ırzına geçiyor. Ihlamurlar Altında'da Ömer Elif'le evlenip öyle birliktelik kuruyor.

Acı Hayat'ta fakir genç Mehmet piyangodan zengin oluyor. I.A.'da Yılmaz hayatını kurtardığı Kemal sayesinde zengin oluyor.

Acı Hayat'ta Nermin ve Ender hiç bir zaman evlenemiyor.Nermin Ender'in metresi konumunda kalıyor kaba tabirle. I.A.'da Elif Ömer'le evleniyor. Kimsenin metresi olmuyor.

Acı Hayat'ta Mehmet Filiz'e hiç bir zaman aşık olmuyor. I.A.'da Yılmaz Filiz'e aşık oluyor.

Acı Hayat'ta Nermin, Mehmet'in Filiz'le olan yakınlığını kıskanıp ve yaşadığı Acı Hayat'a dayanamayıp intihar ediyor. I.A.'da Elif doğum sonrasında ölüyor.

Bildiğim farklar bu kadar. Bizde bonus olarak Ömer'in Feride'ye aşık olması var.:good:
acı hayatın kötü bir izleyicisi olsamda biraz fikrim var...mehmet piyangodan değil enderin babasının kötü işlerinin kayıtlı olduğu defteri tekrar ona satarak yatırımını sağlıyo..sonra üstüne paralar ekleniyo..hem enderin ailesi kirli işler yapıyo filiz ve enderin haberi yok...tekinerler saygın bir tekstil şirketi sahibi...ömer ender gibi zanpara ve duygusuz değil...mehmetin işi hep silahla yılmaz kendi işine bakıyo...acı hayat mafyavari bir dizi bizimki ise bikaç bölüm bile katlanamadığımız silahlı sahneler dışında aşk dizisi...acı hayatta filiz ailesinin özellikle babasının filizi işte ender kadar önemsemedğini söylemişti...ama bizde erol bey kızına aşkının yılmazla ilgili konular dışında sonsuz güvenip önemsemiştir...mehmet filizi hiç sevmeyeckmiş ama bizde yılmaz filiz aşık...acı hayatta filiz mehmet için o benim hayatım oldu varsın ben onun hayatı olmasam da olur demişti bundan çok etkilenmiştim...iki filizde aşık olunca deli gibi aşık oluyo...ayrıca castlar çok farklı...en oturmuşu bizimki...ama filmini çok merak ediyorum..

pinkzone
18-12-06, 16:40
Bu arada Filiz Yılmaz son durumuna ait bir parça buldum.. Süper.. :) Uyum gerçekten iyi.. Sözler cuk diye oturuyor.. :)

Filizden Yılmaza... :)

Seni, yalnız seni yaşamak isterdim kendimce
Bize aşkı haram etmişim bilmeden delice

Ah çekip ağırlığımca
Seni özlemek hata değil
Ah çekip ağırlığımca
Seni özledim şaka değil
Sığınıp anılara
Geçilmiyor ki uykulara
Susma çığlık çığlığa
Dön dayanamıyorum

Sevemedim ayrılığı gel
Alışamadım
Bak gözlerime bağışla
Bitmesin

Aşka yenik düştüm, ayıplandım senin uğruna
Senin için kovdum kalan gururumu sonunda

Sevemedim ayrılığı gel
Alışamadım
Bak gözlerime bağışla
Bitmesin

Yıldız Tilbe- Sevemedim ayrılığı.. :)

archshe
18-12-06, 16:47
bi de filiz mehmetin kim olduğunu bilerek aşık oluyo onla baştan beri nerminin eski nişanlısı olduğunu bilerek görüşüyo...kandırılma durumu yok yani..

pinkzone
18-12-06, 16:50
Geçen mesajlarda birşey dikkatimi çekti.. Cemin yakışıklı olmadığını idda edenler var.. Yapmayın arkadaşlar kendi çapında yakışıklı bence.. :) Ayrıca mankenlik işini nasıl yapıyordu.. Çok çirkinse.. :)

Demet Sağıroğlunun bir klibi var.. Arnavut kaldırımlı taş sokakta klibinde oynamış.. Demetin askerdeki sevgilisi rolünde idi.. Çok şekerdi.. :) İzleyince farketttim... :)

O kadar iyi rol yapıyor ki artık .. Yakışıklı adam bile gözünüze sırf rolü kötü diye çirkin gözükmeye başlamış.. :) Onun tipinede bir sürü kız hastadır canım.. Ama dizide kötü oynadığı için Çok iyi mimik hareketleri bile çok çirkin gösterebiliyor.. :) Kötü adam beğenmemeniz normal..

forever_bim
18-12-06, 16:55
acı hayatın kötü bir izleyicisi olsamda biraz fikrim var...mehmet piyangodan değil enderin babasının kötü işlerinin kayıtlı olduğu defteri tekrar ona satarak yatırımını sağlıyo..sonra üstüne paralar ekleniyo..hem enderin ailesi kirli işler yapıyo filiz ve enderin haberi yok...tekinerler saygın bir tekstil şirketi sahibi...ömer ender gibi zanpara ve duygusuz değil...mehmetin işi hep silahla yılmaz kendi işine bakıyo...acı hayat mafyavari bir dizi bizimki ise bikaç bölüm bile katlanamadığımız silahlı sahneler dışında aşk dizisi...acı hayatta filiz ailesinin özellikle babasının filizi işte ender kadar önemsemedğini söylemişti...ama bizde erol bey kızına aşkının yılmazla ilgili konular dışında sonsuz güvenip önemsemiştir...mehmet filizi hiç sevmeyeckmiş ama bizde yılmaz filiz aşık...acı hayatta filiz mehmet için o benim hayatım oldu varsın ben onun hayatı olmasam da olur demişti bundan çok etkilenmiştim...iki filizde aşık olunca deli gibi aşık oluyo...ayrıca castlar çok farklı...en oturmuşu bizimki...ama filmini çok merak ediyorum..

Canım ben orijinal Acı Hayat filmiyle mukayese etmiştim.

Orda Mehmet piyangodan zengin oluyordu.

pinkzone
18-12-06, 16:58

Evet öyleydi.. :) Bu Acı hayat baya çağ atlamış.. :)

Şimdi Show tv size süprizimiz var diyor.. Çok şeker bayram şekeri diyor.. Bayramın birinci günü acı hayatı ekrana sürüyor.. Geçen şeker bayramı.. :) Baya tatlı ama :) Acı hayat ne kadar şeker olabilr ki.. :img-hyste Valla burda bayram şekeri diyince kopmuştum.

elif219
18-12-06, 16:59
Geçen mesajlarda birşey dikkatimi çekti.. Cemin yakışıklı olmadığını idda edenler var.. Yapmayın arkadaşlar kendi çapında yakışıklı bence.. :) Ayrıca mankenlik işini nasıl yapıyordu.. Çok çirkinse.. :)

Demet Sağıroğlunun bir klibi var.. Arnavut kaldırımlı taş sokakta klibinde oynamış.. Demetin askerdeki sevgilisi rolünde idi.. Çok şekerdi.. :) İzleyince farketttim... :)

O kadar iyi rol yapıyor ki artık .. Yakışıklı adam bile gözünüze sırf rolü kötü diye çirkin gözükmeye başlamış.. :) Onun tipinede bir sürü kız hastadır canım.. Ama dizide kötü oynadığı için Çok iyi mimik hareketleri bile çok çirkin gösterebiliyor.. :) Kötü adam beğenmemeniz normal..

ya cenk ertan ztn yakışıklı bi adm normalde kötü rol oynadıığı için çirkn gelio....ama bıyıklı hali daha yakışıklıydı ayrı bi karizma katıyodu ama heralde ztn bıyıklı fazlası vr diye bi tane daha olmasn demişlr...eğer olsaydı artık dizide bıyıklıdn geçilmezdi......bi ekrm bıyıksz kalıo heralde o zmn...

forever_bim
18-12-06, 17:01

Aklıma şey geldi. Sinan Tuzcu'ya bir röportajında "Canlandırdığınız karakter tip olarak kadınlar tarafından oldukça yakışıklı bulunuyor. Siz kendinizi yakışıklı buluyor musunuz" diye bir soru yöneltilmişti. Sinan Tuzcu şöyle demişti. "Ömer zengin, iyi eğitim almış ve karizmatik olması gereken bir karakter olduğu için öyleyim. Bu role girmekle alakalı. İstersem hem gözde hem de sıradan biri olabilirim" demişti. Geçen yıl Ayşe Operetine gidememiştim ama resimlerine bakıp öyküsünü okudum. Canlandırdığı Hasan karakteri, şiveli konuşan, şalvar giyen, saçı başı dağınık bir balıkçıydı. (Ömer olarak tanıyan bünyelerde soğuk duş etkisi yaratmıştı o rol.:good: )Ama Ömer'le ortak paydası vardı. Tek taraflı yakıcı bir aşk.

archshe
18-12-06, 17:03

pardon ya...bilmeden yorum yapmışım...

secoms
18-12-06, 17:04
ya cenk ertan ztn yakışıklı bi adm normalde kötü rol oynadıığı için çirkn gelio....ama bıyıklı hali daha yakışıklıydı ayrı bi karizma katıyodu ama heralde ztn bıyıklı fazlası vr diye bi tane daha olmasn demişlr...eğer olsaydı artık dizide bıyıklıdn geçilmezdi......bi ekrm bıyıksz kalıo heralde o zmn...

o bıyık olayında bende sana katılıyorum...bazen arkadaslara diziyi anlatırken(cogu bülent inalı daha tanımıyor ne yazıkki) bıyıklı diyorumm :):) Adamlarda handisi diyor tabi dogal olarak....anlatmak için yanlıs yol sectigimin farkına varıyorum ve bende bir daha bastan alıyorum tabiki :):)

pinkzone
18-12-06, 17:06
Aman Cenk Ertanın da diziye gireceğini duyduğumda..Aman bıyıklı olmasın demiştim.. Olmadı.. Diziye gereksiz yere bir tane daha bıyıklı girmemesi iyi olmuş.. İki bıyıklının Filize aşık olması fazla olurdu.. Bir bıyıklısı ona yeter.. :)
Zaten Cem karakteri ilk başlarda motosiklete binince ne kadar da Yılmazı taklit etmişler dedim.. Ama Allahtan fazla görmedik altında motosikleti.. Yılmazda görelim yeter bize.. :)

elif219
18-12-06, 17:06

piyangodn mı:img-hyste :img-hyste ....hayy allahm yaa ne garip bi senaryo....acı hayatı kötülemiyorm ama daha yaratıcı bişi bulablrlermş....

pinkzone
18-12-06, 17:11
Yılmaz Akın.. Kim eşi olcak.. :)

Filiz ---- Akın.... Aslı ------- Akın..

Hangisi daha uyumlu.. Filiz tabikide.. Evlenince davetlerde Akın çifti olarak adları geçer.. :) Tekiner soyadını kullanımdan kaldırcaktır Filiz... :) Tabi evlenirlerse..

kursuni19
18-12-06, 17:15
Filiz Yilmazi asliyla görünce bu sarki cok iyi oturuyor

Bir zamanlar benim sevgilimdin
Yanımdayken bile hasretimdin
Şimdi başka bir aşk buldun
Mutluluk senin olsun....
Dertler benim, çile benim
Hayat senin, senin olsun!

Ben daha ne çile, dertlere yolcuyum
Ben alnına dert yazılan kader mahkumuyum
Farketmez yaşamak, sen mesut ol yeter
Dertler bana gönül vermiş
Ben aşk sarhoşuyum

Dilerim her arzun gerçek olsun
Hayat bu, şansın hep açık olsun
Hatıralar, hasret benim
Ömrün senin, senin olsun
Dertler benim, çile benim
Hayat senin, senin olsun

Bir gün daha geçti, yine sensiz
Aşkım ağlıyor bak sessiz sessiz
Çare bensiz, ben çaresiz
Ümidim senin olsun
Sana gelen dertler benim
Mutluluk senin olsun

İsterdim ömrümüz geçseydi beraber
İster miydim ayrılığı, gülseydi şu kader?
Ben çile, dert dolu; sen ümitler yolu
Şimdi sensiz, bak seninle
Geçiyor mevsimler

Bir zamanlar benim sevgilimdin
Yanımdayken bile hasretimdin
Şimdi başka bir aşk buldun
Mutluluk senin olsun
Dertler benim, hasret benim
Ömrüm senin, senin olsun...

pinkzone
18-12-06, 17:15
Off Özet gelene kadar bekle.. Geçen haftalarda ne güzel.. Özeti Milliyet ekinden alıyorduk.. Şimdi nerde.. Bu bölüm Filiz Yılmaz-Aslıyı görecek gibi.. Sizce nerde ne şekilde görünürler..

Bir tahmin.. Yılmaz Aslıya İstanbulu gezdirmek için şantiyeye gelir.. Filizde görür.. Olur mu olur valla

forever_bim
18-12-06, 17:16
Yılmaz Akın.. Kim eşi olcak.. :)

Filiz ---- Akın.... Aslı ------- Akın..

Hangisi daha uyumlu.. Filiz tabikide.. Evlenince davetlerde Akın çifti olarak adları geçer.. :) Tekiner soyadını kullanımdan kaldırcaktır Filiz... :) Tabi evlenirlerse..

Daha onların evlenmelerine 7 yıl var. Filiz son bölümde koca bir ayna kırdı. Batıl İnançlar yasasına göre 7 yıl evde "ev kızı" olarak kalması lazım:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

pinkzone
18-12-06, 17:18
kurşuni inanırmısın bilmem ama 5 dk önce onu dinliyordum bende yazmak üzereydim.. :) Ebru Gündeş Son albümüde seslendirmiş.. Dinledikçe insan kederleniyor valla.. Çok arabesk oldu ama bu parça.. :) Ama farketmez nede olsa artık filiz acıların kadını oldu.. :)

kursuni19
18-12-06, 17:19
kurşuni inanırmısın bilmem ama 5 dk önce onu dinliyordum bende yazmak üzereydim.. :) Ebru Gündeş Son albümüde seslendirmiş.. Dinledikçe insan kederleniyor valla.. Çok arabesk oldu ama bu parça.. :) Ama farketmez nede olsa artık filiz acıların kadını oldu.. :)

Bende simdi dinledim, haklisin biraz arabesk ama yinede uydu

pinkzone
18-12-06, 17:19
Daha onların evlenmelerine 7 yıl var. Filiz son bölümde koca bir ayna kırdı. Batıl İnançlar yasasına göre 7 yıl evde "ev kızı" olarak kalması lazım:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste

Ondan öncede kırdı yaw.. :) Kırmadımı .. Ooo o zaman filizin bahtsızlığı bu kuralı bilmemesinden kaynaklanıyor.. Ne kadar ayna kırarsa o kadar uzun sürüyor bahtsızlığı.. Bu kıza birinin bunu öğretmesi şart.. Kız bilmeden bahtını bozuyor valla.. :)

kursuni19
18-12-06, 17:24
Off Özet gelene kadar bekle.. Geçen haftalarda ne güzel.. Özeti Milliyet ekinden alıyorduk.. Şimdi nerde.. Bu bölüm Filiz Yılmaz-Aslıyı görecek gibi.. Sizce nerde ne şekilde görünürler..

Bir tahmin.. Yılmaz Aslıya İstanbulu gezdirmek için şantiyeye gelir.. Filizde görür.. Olur mu olur valla

Karsilasma sahnesi söylede olabiir.
Yilmaz Tekiner holdingin önünde Asliyi bekler, o arada Asli Filizle birlikte cikar, orda Yilmazi görür kendi icin geldi sanir, o arada benim kavalyemde gelmis der asli Filize ve Yilmazin yanina gider...

forever_bim
18-12-06, 17:24
Ondan öncede kırdı yaw.. :) Kırmadımı .. Ooo o zaman filizin bahtsızlığı bu kuralı bilmemesinden kaynaklanıyor.. Ne kadar ayna kırarsa o kadar uzun sürüyor bahtsızlığı.. Bu kıza birinin bunu öğretmesi şart.. Kız bilmeden bahtını bozuyor valla.. :)

Hayır sorun o değil de ansızın bir yerini kesecek camla, kan durmayacak.

Neyse ben değişiklik yapıp fömer çiftinin ilk tanışma anının imzasını kullanmaya başladım. Bir arkadaşım söylemişti birlikte izlerken uyumlu olacaklar diye ama malesef forum pek yakıştırmıyor.

pinkzone
18-12-06, 17:26
Yilmaz Tekiner holdingin önünde Asliyi bekler, o arada Asli Filizle birlikte cikar, orda Yilmazi görür kendi icin geldi sanir, o arada ben kavalyemde gelmisder Filize ve Yilmazin yanina gider...

Ooo bu da baya mantıklı.. :) Burda Filizin kıskanması %100 olur.. Ayrıca Yılmazın kendi için geldiğini sanarak bayada hayal kırıklığı yaşar.. Aslı için geldiğini öğrendiğinde ise yıkılır kesin..

pinkzone
18-12-06, 17:27
Hasan imzanı görünce.. :) Fazla yeşile kaçmış dedim.. Şundan mı yola çıkıldı acep imzayı hazırlarken.. :) Yanlız benim için bak yeşil yeşil.. :)

secoms
18-12-06, 17:29
Yilmaz Tekiner holdingin önünde Asliyi bekler, o arada Asli Filizle birlikte cikar, orda Yilmazi görür kendi icin geldi sanir, o arada benim kavalyemde gelmis der asli Filize ve Yilmazin yanina gider...

nefis walla cok nefis olmuss...kusuni19 senaryolarına bayılıyorum walla gecen günki yılmazın filizin hamileliği ögrendigi senaryonu da cok begenmiştim...potansiyel fıskıyor bu arkadasımızdan :):)

pinkzone
18-12-06, 17:32
Genelde tutuyor ya.. Haksızlık yapma.. Ama ben şöyle bir karşılaşma daha olcağından eminim.. 3'de Canaın evinde bir bölüm kesin pişti olacaklar.. Ha bu arada.. Kız geçici olarak Cananın evinde kalacakmış.. Yılmazın da etkisiyle Yılmazın otele geçmezse şaşmam yani.. :)

pinkzone
18-12-06, 17:35
Bana şöyle geliyor.. Bide Filiz kızın Yılmazın oteline taşındığını öğrenince otele gider.. Kızı ya Yılmazın odasında görür yada lobide samimi şekilde.. O zaman Yılmaz kesin bu kızla birlikte der..

lawinia
18-12-06, 17:38
Genelde tutuyor ya.. Haksızlık yapma.. Ama ben şöyle bir karşılaşma daha olcağından eminim.. 3'de Canaın evinde bir bölüm kesin pişti olacaklar.. Ha bu arada.. Kız geçici olarak Cananın evinde kalacakmış.. Yılmazın da etkisiyle Yılmazın otele geçmezse şaşmam yani.. :)

katılıyorum cananın evinde de mutlaka karsılasma olacaktır söyle olabilir filiz holdingin önünde onları görünce baya kötü olur tabi bunlar öğlen oluyodur işleri bittikten sonra aksama doğru canana gider dertlesmek için tam yılmazı aslıyla gördüğünü anlatacakken cat kapı yılmazla aslı gelir tabi aynı gün iki defa görünce onları filiz ne hale gelir bilemiyorum...

kursuni19
18-12-06, 17:38

Cananda karsilasacaklarindan bende eminim, ama Asli Yilmazin oteline giderse Filiz artik kiskancliktan catlar, söyle de olabilir, Filiz hamile oldugunu söylemek icin Yilmazin oteline gider... bir bakmis Yilmazla Asli kahvalti ediyorlar...Filiz hemen kacar...Yilmaz tabiki pesinden...o arada Filiz kaza yapar, YIlmaz hastaneye görtürür Filizi, Filiz iyidir ama cocuk düsmüstür, Yilmaz bunu duyunca kendini suclar, Filizden af diler, Filizde söyle der: Yilmaz askimiza sahipp cikamadigim gibi cocugumuza da sahip cikamadim, beni affet.
Sonra Yilmaz dayanamaz ve barisirlar

pinkzone
18-12-06, 17:39
Bide ekleme yapıyım.. Kızın ağzından Yılmazla ilgili bilgi alacaktır bence.. Kızın ona ilgisini onun ağzından öğrenecektir.. Yılmaz hakkında ne düşündüklerini.. Ben Filizin gördükleri karşısında boş durmayacağını ve kızın ağzından laf almaya çalışacağını kestirebiliyorum. Kızın duyduklarını duyunca daha bir kıskanır gibi geliyor.. Filizin Yılmazı Elifle gördüğü nikah masasına bakışını unutmuyorum.. ondan kötü bakacağını sezinliyorum.. Çok yakışıyor bu kıza kıskançlık..

secoms
18-12-06, 17:39

walla böyle bir seyin olması kuvvetle muhtemel...cünkü toplantıda size otel kalacak yer bakalım gibisinden bir sey dendi... aslı da şimdilik kalacak yerim var dedi ...saolsun yılmaz da kimseyi acıkta bırakmıyor dizimiz :) böyle bir sey olursa walla cok kötü durum filiz acısından... dayanamaz kızla sac basa kavga ederler benden söylemesi :)

BERNA
18-12-06, 17:40
Yani biz de bosu bosuna senaristlere diziyi uzatiyor demisiz megersem suclu aynaymis :img-hyste Hay Allah yine guldurdunuz beni arkadaslar :img-hyste

Bu arada hakikaten bu tip dizilerin altin kurallarindan biridir iki kisi arkadas da olsalar ne zaman biraraya gelseler birinden birinin eski askina %50 ihtimal yakalanirlar :) Biz ortaya atiyoruz nasil olsa birinden biri tutar, ben yine de Canan'in evi ilk karsilasma olacak diye dusunuyorum, tam da Istanbul gezisi oncesinde.

Guzide ciftimiz Fomer'in su durumunu merak ediyorum aslinda. Simdi bu kizin kimsesiz oldugu en azindan Handan tarafindan biliniyor ama hafizasini kaybettigi biliniyor muydu Tekiner ailesi tarafindan? Kucuk Elif'le babasini tanimamasi hakkinda konustugunu hatirliyorum ama bundan Omer'e bahsetmis miydi onu hatirlayamiyorum. Omer baskasina da bakmayiversin artik daha zaten kiza nasil baktiginin farkinda bile degil ;)

Not: Biyiksiz erkeklerde Salih unutulmus bu arada.

61MERVE61
18-12-06, 17:43

:):)hahah bizim milet oyle zaten bir oyuncu kotu rol aldi diye adami yakisikliysa bile cirkin diyolar>>benim bi arkadasim var cenk ertana bayiliyor resmen hastasi adam fena degil..ama iste rolu kotu olunca onu dusunecek zaman bulunmuyor.

pinkzone
18-12-06, 17:44
Feride elinde makara ile birşeyler hatırladığını söyledi.. Orda Ömerde vardı.. Ömer biliyor. Ama Handan bilmiyor.. Bu kızın hafızası bir an önce gelsede biz de kurtulsak kızda kurtulsa.. Bu kız hakkında şu tek kein şey olan kızın Ömere aşık olacağı.. Yoksa hatırlama gibi şeyler baya sonra gelecek gibi.. Karşılıklı aşk yaşanmaya başlandığında Feride hatırlamaya başlayacaktır.

forever_bim
18-12-06, 17:45
Anaaa

Mevcut konular dururken neden geleceğe gittik anlamıyorum.

Efendim Yılmaz Filiz ilişkisinin bitme sebebi sorunlarını konuşmamaları ve birbirlerinden sürekli birşeyler saklamalarıdır.

Şu anda Yılmaz Filiz'den Cem'in kendisini yaralayan ve Ömer'i vurdurtan adam olduğunu gizliyor. En azından Filiz'i uyarmasını hatta üstü kapalı uyarmasını beklerdim ben. Saatli bombanın yanında bıraktı kızı resmen ya.

Filiz şu anda Yılmaz'a haber vermeden kürtaj olmak istiyor. Vazgeçecek belli ama bu odaya girmeden Yılmaz'la bebek mevzusunu konuşmalıydı. Ayrılsalar bile çocuğun üstünde Yılmaz'ın hakkı var. Bu çocuk bir başına yapılmıyor ki bir başına aldırılsın.

Bu arada pinkzone;

İmzayı ben yapmadım ama latifen hoşuma gitti. Ek olarak ben yakıştırıyorum fiziksel özelliklerden ziyade bakışlar hoşuma gidiyor.

Beyaz Gelincikte de Ceren'le Ömer'in boy farkı daha da fazla. Ama gözlerinden o aşk elektiriğini alıyorum ben o ikilinin de.

pinkzone
18-12-06, 17:49
Cananda karsilasacaklarindan bende eminim, ama Asli Yilmazin oteline giderse Filiz artik kiskancliktan catlar, söyle de olabilir, Filiz hamile oldugunu söylemek icin Yilmazin oteline gider... bir bakmis Yilmazla Asli kahvalti ediyorlar...Filiz hemen kacar...Yilmaz tabiki pesinden...o arada Filiz kaza yapar, YIlmaz hastaneye görtürür Filizi, Filiz iyidir ama cocuk düsmüstür, Yilmaz bunu duyunca kendini suclar, Filizden af diler, Filizde söyle der: Yilmaz askimiza sahipp cikamadigim gibi cocugumuza da sahip cikamadim, beni affet.
Sonra Yilmaz dayanamaz ve barisirlar

Ayak üstü senaryo yazdın valla.. Yavaş biraz.. Sonu konuşmak yerine olsaı kıskançlık sahnelerini yazalım.. :)

Birde Filiz yemeğe gittiğinde Yılmazla Aslıyı lokantada görme ihtimali var.. Kız elini Yılmazın elinin üstüne korsa.. Bayada samimi olursa.. Filizde lokantadan girer girmez görürse.. :) Aman ya düşünmesi bile kötü.. Manken Kızı da iyi kıskanmıştı Filiz.

Aslı'ya sorar Yılmaz hakkında ne düşünüyorsun diye.. Aslıda baya aşkla anlatır.. Filiz Yılmazla arasındaki eski ilişkiden hemen bazhsetmez gibi.. Bence Yılmaz Filizle eskiden birlikteydim der.. Yılmaz söyler bence..

kursuni19
18-12-06, 17:49
[QUOTE=forever_bim;1862820]Anaaa

Şu anda Yılmaz Filiz'den Cem'in kendisini yaralayan ve Ömer'i vurdurtan adam olduğunu gizliyor. En azından Filiz'i uyarmasını hatta üstü kapalı uyarmasını beklerdim ben. Saatli bombanın yanında bıraktı kızı resmen ya.

Haklisin ama sanirim bundan sonraki bölümlerde Cemi takibe alir, bu senaristlerin bilerek yaptiklari birseydi bence cünkü gecen bölüm takip etmis olsaydi, Haliti vurulmadan önce yakalamis olurdu Yilmaz, ve ayni zamanda Filizin hastaneye kaldirildigini ve hamile oldugunu ögrenmis olurdu, böylecede konular hemen cözülü verirdi, yani senaristler diziyi uzatabilmek icin böyle bir sey yaptilar bence, yoksa elbette haklisin

pinkzone
18-12-06, 17:54
Anaaa

Mevcut konular dururken neden geleceğe gittik anlamıyorum.

Kıskanma konusu insanların ilgisini çekiyorda ondan.. :) Şaka bir yana.. Filizin kıskançlık sahnelerinde Yılmazcılar az da olsa zevk alacaklardır. Ama Filizciler baya üzülecektir. Filizciler Yılmazı ne zaman Aslıyla görseler.. Baya eleştireceklerdir.. Bakalım.. Valla baya hareketli bölümler bizi bekliyor.. Hem dizi açısından.. Hemde Forum açısından.. :)

Aslıya Yılmaz- Filiz birlikteliğini belkide Canan söyler.. :) Ya Canan yada Yılmaz söyler gibi.. Filiz söylemez bence.

kursuni19
Ayak üstü senaryo yazdın valla.. Yavaş biraz.. Sonu konuşmak yerine olsaı kıskançlık sahnelerini yazalım.. :)

Birde Filiz yemeğe gittiğinde Yılmazla Aslıyı lokantada görme ihtimali var.. Kız elini Yılmazın elinin üstüne korsa.. Bayada samimi olursa.. Filizde lokantadan girer girmez görürse.. :) Aman ya düşünmesi bile kötü.. Manken Kızı da iyi kıskanmıştı Filiz.

Aslı'ya sorar Yılmaz hakkında ne düşünüyorsun diye.. Aslıda baya aşkla anlatır.. Filiz Yılmazla arasındaki eski ilişkiden hemen bazhsetmez gibi.. Bence Yılmaz Filizle eskiden birlikteydim der.. Yılmaz söyler bence..

Zaten matrakanin tüyolarina göre Yilmazin hikayesini ögrendikten sonra Asli Yilmazdan etkilenmeye basliyacakmis, yani haklisin Yilmaz Filizle yasadiklarini anlatir, aslida Yilmazadan önce hoslanir sonra asik olmaya baslar, Filizide Yilmazdan uzak tutmak icin Yilmazla aralarinda bir sey varmis gibi Filize anlatir,
Filizde kiskancliktan catlar artik

secoms
yarın basıt özeti gelirse ve filiz için sürpriz gelişme yazarsa anlayın ki filiz yılmaz-aslıyla pisti olacak baska bir sürpriz kalmadı ...sürpriz sürpriz nereye kadar canım ...nedir bu kızın cektiği allahım :):)

secoms
18-12-06, 17:57
Zaten matrakanin tüyolarina göre Yilmazin hikayesini ögrendikten sonra Asli Yilmazdan etkilenmeye basliyacakmis, yani haklisin Yilmaz Filizle yasadiklarini anlatir, aslida Yilmazadan önce hoslanir sonra asik olmaya baslar, Filizide Yilmazdan uzak tutmak icin Yilmazla aralarinda bir sey varmis gibi Filize anlatir,

anlamadım nasıl etkilenecek yılmaz filiz askından ... veya yılmaz o kadar cok sey anlatacak mı 3 gündür yanıdıgı kıza...

pinkzone
18-12-06, 17:59

Tüyolara göre öyle evet.. Aslının ağzından Yılmazı dinleyen Filiz daha bir kıskanır zaten.. Aslının ne şekilde anlatacağı kesin gibi.. :) Ya inşallah Filiz bu kadar kıskançlıkla başka yerlere kaymaz.. Kayarsa yandık.. Asıl o zaman dumur oluruz. Filizin kıskançlığının kısa sürmesini isterim açıkcası.. Yoksa olan bebişe olacak.. Bide Filizde kıskançlık etki yapabilir.. Yüzü kıpkırmızı olur.. Artık hergün kırmızı görürsek şaşmayın.

forever_bim
18-12-06, 18:01
Bide ekleme yapıyım.. Kızın ağzından Yılmazla ilgili bilgi alacaktır bence.. Kızın ona ilgisini onun ağzından öğrenecektir.. Yılmaz hakkında ne düşündüklerini.. Ben Filizin gördükleri karşısında boş durmayacağını ve kızın ağzından laf almaya çalışacağını kestirebiliyorum. Kızın duyduklarını duyunca daha bir kıskanır gibi geliyor.. Filizin Yılmazı Elifle gördüğü nikah masasına bakışını unutmuyorum.. ondan kötü bakacağını sezinliyorum.. Çok yakışıyor bu kıza kıskançlık..

Ha o kıskançlığı hatırlıyorum. Yılmaz Salih gelmeyince Ali'nin nikah şahidi olmuştu. Filiz kızınca Elif de Ömer'e söyleme diye tembihlemişti Filiz'i. Hey gidi günler. Amma kıyamet kopmuştu Ömer öğrenince.

Neyse

Halit yüzde 99.7 ihtimalle konuşmadan ölecek. Cem'in hasta bakıcı kılığına girip serumuna zehir enjekte etmesini bekliyorum. Ya da yastıkla boğmasını.:good:

pinkzone
18-12-06, 18:02
anlamadım nasıl etkilenecek yılmaz filiz askından ... veya yılmaz o kadar cok sey anlatacak mı 3 gündür yanıdıgı kıza...

Bence şöyle olacak... Aslı bu birlikteliği Canandan öğrenir.. Bunu öğrenen Aslı ısrarla bunu yılmaza sorar.. Yılmazda sonunda dayanamaz anlatır.. Umarım bu sahne geçiştirilmez.. Çünkü Filize o büyük duyduğu aşkı Yılmazın anlatmasını isterim.. Bakalım ne sözlerle anlatacak filizi.. Eğer bu sahne replikli olursa Yılmazın Filizi nasıl sevdiğini repliklerle göreceğiz.

pinkzone
18-12-06, 18:04
Halit yüzde 99.7 ihtimalle konuşmadan ölecek. Cem'in hasta bakıcı kılığına girip serumuna zehir enjekte etmesini bekliyorum. Ya da yastıkla boğmasını.:good:

Cem bence uğraşmaz her zamanki adamlarına yapmayı seçecektir.. İşi ne hastanede.. Yılmaz kapının önünde dururda beklerse çok girer içeri tanınmadan.. :) Bu adam herşeye bulaşmak istemiyor adamlarına yaptırmayı daha çok seviyor.. Halit konuşamayacak bencede..

secoms
18-12-06, 18:04
Bence şöyle olacak... Aslı bu birlikteliği Canandan öğrenir.. Bunu öğrenen Aslı ısrarla bunu yılmaza sorar.. Yılmazda sonunda dayanamaz anlatır.. Umarım bu sahne geçiştirilmez.. Çünkü Filize o büyük duyduğu aşkı Yılmazın anlatmasını isterim.. Bakalım ne sözlerle anlatacak filizi.. Eğer bu sahne replikli olursa Yılmazın Filizi nasıl sevdiğini repliklerle göreceğiz.

peki sence bu kızın bunu sorması veya yılmazın bunu anlatması ne kadar normal...bence böyle bir sahne olsa bile bunun cok uzun bir zaman sonra olacagı kanaatindeyim yoksa elin kızına ben ne diye askımı anlatayım ki...yoksa ben mi kalpsizim :sad53: :):)

pinkzone
18-12-06, 18:07
peki sence bu kızın bunu sorması veya yılmazın bunu anlatması ne kadar normal...bence böyle bir sahne olsa bile bunun cok uzun bir zaman sonra olacagı kanaatindeyim yoksa elin kızına ben ne diye askımı anlatayım ki...yoksa ben mi kalpsizim :sad53: :):)

Tamam. Zaten bende zamanla anlatmasını bekliyorum. 2 günde tanıdığına elbette Yılmaz birden anlatmaz.. Ama bu aşkı tanımlasını ve bunu sözlere dökmesini çok istiyorum.. Aslı bunları duyunca Yılmaza daha bir aşık oalcak gibi.. Bu kızın hırsından korkuyorum başka birşeyinden değil. Yılmaz gibi çok hırslı bu kız.. Asıl korkum bu hırsı..

secoms
18-12-06, 18:08
anlatacaksa da yılmaz baska birine anlatsın ne bileyim fahriyeye,salihi neden aslı ya anlatıyor...filiz hiç askı hakkında böyle seyler konusmadı cemle :):) saka bir yana forumda böyle karsılastırmalar cok olacak senin de dediğin gibi pinkzone ama ne kadar dogru bilmiyorum...hareketli saatler bizi bekliyor walla ellerinize kuvvet....

kursuni19
18-12-06, 18:10

Gercek hikayeyi Canan anlatir bence asliya, oda Yilmazin nekadar sahiplenici oldugunu aski icin ne kadar savastini falan ögrenir böylecede yilmazdan etkilenir

secoms
18-12-06, 18:10
Tamam. Zaten bende zamanla anlatmasını bekliyorum. 2 günde tanıdığına elbette Yılmaz birden anlatmaz.. Ama bu aşkı tanımlasını ve bunu sözlere dökmesini çok istiyorum.. Aslı bunları duyunca Yılmaza daha bir aşık oalcak gibi.. Bu kızın hırsından korkuyorum başka birşeyinden değil. Yılmaz gibi çok hırslı bu kız.. Asıl korkum bu hırsı..

bakma böyle dediğime acıkcası (eger olursa) yılmazın o sahnedeki durusu bakısı ve repliklerini bende cok merak ediyorum ama bülent inal bu sahnelerin adamı ...ASK ADAMI canım kendisi zaten :)

pinkzone
18-12-06, 18:11
Aslının daha bir etkilenmesi için Yılmazın Filizi Aslıya anlatması lazım bence.. Nasıl olsa Aslı etkilenecek.. Ve Filizi bu ilişikinin var olduğuna inandıracağına göre.. Yılmazdan bilgiyi alacak gibi geliyor bana.. Yada Canandan onlar hakkında baya bilgi alır.. Bu bilgiyi öğrenen Aslı daha bir aşık olur Yılmaza.. Filizide biz ilişki yaşıyoruz şeklinde inandırmaya çabalayacak gibi. Filiz artık bu kızın bu kadar laf söylemelerinden sonra istesede Yılmazın biz sadece arkadaşız lafına inanmayacak..

secoms
18-12-06, 18:12
Gercek hikayeyi Canan anlatir bence asliya, oda Yilmazin nekadar sahiplenici oldugunu aski icin ne kadar savastini falan ögrenir böylecede yilmazdan etkilenir

kesinlikle yılmazın anlatmasını tercih ederim.... bu sürede filiz cok acı ceker ama neyse :( ama kısa sürede anlatılması gerekiyorsa tabiki favorim CANAN ...

pinkzone
18-12-06, 18:15
Yılmazın ağzından duymak isterdim.. Ama banada şu yazdıklarımdan sonra Cananın ağırlıklı olacağını söylüyor. Ama burda Cananın anlatmasını da izlemek isterdim.. Çünkü Canan baya cezbedici anlatıyor.. Aslıda hem Yılmazdan etkilenir.. Hemde Cananın anlatış tarzından.. Masal gibi anlatmazsa iyidir.. öyle gözüküyor valla.

kursuni19
18-12-06, 18:16

Evet cok hirsli zaten "inanmadigi ise de girismezmis", aslida Yilmazin samimi, ve sicakkanli tavirlarini yanlis anliyarak yilmazinda ondan hoslandigini sanicaktir.
Filizide rakip olarak görecektir, ve olup olmadik yerde Yilmazla neler yaptiklarini abarta abarta Filize anlatacaktir

secoms
18-12-06, 18:17
arkadaslar bu yılmazın cemilden istedigi '' su an babası olsugunu bilmeyecek '' lafına ne diyorsunuz merak ettim acıkcası ...walla iyi hos güzel de cocuk oraya gittiginde hiç aklına gelmeyecek mi ben neden burdayım niye dayımın arkadasına tek basıma gidiyorum.... baksanıza ilk sahnede ne kadar acayip durdu... 40 yasında adam 5 yasındaki cocukla sırf dayısının arkadası diye oturmak zorunda...ikinci sahneyi cok merak ediyorum..bu gidişle cemil bütün oyuncakcıyı alacak cocuga yoksa zaman gecmez böyle...

secoms
18-12-06, 18:19
Evet cok hirsli zaten "inanmadigi ise de girismezmis", aslida Yilmazin samimi, ve sicakkanli tavirlarini yanlis anliyarak yilmazinda ondan hoslandigini sanicaktir.
Filizide rakip olarak görecektir, ve olup olmadik yerde Yilmazla neler yaptiklarini abarta abarta Filize anlatacaktir

walla aslı dizinin 8 raundunda girdi ringe...8 raunddur filizin yemedigi darbe kalmadı :):) yoksa görürdüm ben aslıyı..

kursuni19
18-12-06, 18:19
arkadaslar bu yılmazın cemilden istedigi '' su an babası olsugunu bilmeyecek '' lafına ne diyorsunuz merak ettim acıkcası ...walla iyi hos güzel de cocuk oraya gittiginde hiç aklına gelmeyecek mi ben neden burdayım niye dayımın arkadasına tek basıma gidiyorum.... baksanıza ilk sahnede ne kadar acayip durdu... 40 yasında adam 5 yasındaki cocukla sırf babasının arkadası diye oturmak zorunda...ikinci sahneyi cok merak ediyorum..bu gidişle cemil bütün oyuncakcıyı alacak cocuga yoksa zaman gecmez böyle...

Cocugun pyskologisini etkilememek adina söylemistir bunu Yilmaz Cemile, zaten cocugun yaninda kac kez baba lafi gecti ve cocuk isi cakmadi bundan sonrada cakmaz sanirim

pinkzone
18-12-06, 18:22
5 yaşındaki çocuğun psikolojisi için öğrenmemesi bence gayet mantıklı.. O çocuk öğrenirse bu yaştan çok kötü etkilenbilir. Çocuğa zaten açıkladılar amcan diye.. Oda amca gözüyle bana böyle davranıyor düşüncesiyle olacak. 5 yaşındaki çocukların genelde bu kadar kapsamlı düşündüğün sanmıyorum.. :) Çok akıllılar ama büyükler ona amca olarak tanıtmışlar ve elleriyle çocuğu vermişler.. Çocuk oyuncakçı amca gözüyle bakacaktır..

O çocuğun bu yaşta öğrenmesi kesinlikle doğru değil.. Bu öğrenme durumu çocukta travma yaşatır..

pinkzone
18-12-06, 18:24

Yakında bu sayfalarda Aslı-Filiz raundları başlayacak gibi.. Biletleri şimdiden temin edelim.. Kadın döğüşleri her zaman daha bir hoşuma gitmiştir zaten.. :) Saç başa baş başa.. Gırgırgiriye filminide sırf bu kavga sahneleri içni severim zaten.. :)

secoms
18-12-06, 18:25
bu ahmtin olayları anlamama konusuna deginmek istiyorum acıkcası ...walla ahmete biraz hakszılık yapılıyor kanımca senaristler tarafından...aynı yastalar diger taraftan elif herseyi akıl ediyor baksanıza son bölüm yaptıklarına ki örnekleri cogaltmak mümkün...ne diyelim sanssızsın bu konuda ahmetcim

pinkzone
18-12-06, 18:27
Cocugun pyskologisini etkilememek adina söylemistir bunu Yilmaz Cemile, zaten cocugun yaninda kac kez baba lafi gecti ve cocuk isi cakmadi bundan sonrada cakmaz sanirim

Doğru söylüyorsun.. O kadar baba lafı geçince anlamadı.. Şimdimi anlayacak.. Çocuk alırım oyuncaklarımı bakarım davama der.. Oyuncakcı amcasını her türlü oyuncak için kullanır.. :) Yakında bu eve sığdıramaz bu kadar oyuncak alırsa.. Olsun babası zengin nede osla.. Ona bir ev sırf oyuncak evi yapar valla.. Nede olsa Cemil sondan görmelerden.. :)

kursuni19
18-12-06, 18:27
bu ahmtin olayları anlamama konusuna deginmek istiyorum acıkcası ...walla ahmete biraz hakszılık yapılıyor kanımca senaristler tarafından...aynı yastalar diger taraftan elif herseyi akıl ediyor baksanıza son bölüm yaptıklarına ki örnekleri cogaltmak mümkün...ne diyelim sanssızsın bu konuda ahmetcim

Elifinde zekasi babasi döndükten sonra acildi, kizi dört sene boyunca baban sana dünyanin en büyü bebegini almaya gitti diye kandirmislar

pinkzone
18-12-06, 18:29
Elifinde zekasi babasi döndükten sonra acildi, kizi dört sene boyunca baban sana dünyanin en büyü bebegini almaya gitti diye kandirmislar

Evet.. :) Valla komedi idi.. Ama o bebekte yoktu yinede.. :) Çocuğun en büyük bebek hayali yıkıldı valla..

Zeka konusunda yadırgamamak lazım bence.. Bazı çocuklar ne dersen anlıyor.. İşine geleni anlayan işine gelmeyeni anlamayanlarda var.. Bazısıda yabancı damattaki gibi İneğe eşşek diyebiliyor.. Mazur görmek lazım.. :)

BERNA
18-12-06, 18:30
5 yaşındaki çocuğun psikolojisi için öğrenmemesi bence gayet mantıklı.. O çocuk öğrenirse bu yaştan çok kötü etkilenbilir. Çocuğa zaten açıkladılar amcan diye.. Oda amca gözüyle bana böyle davranıyor düşüncesiyle olacak. 5 yaşındaki çocukların genelde bu kadar kapsamlı düşündüğün sanmıyorum.. :) Çok akıllılar ama büyükler ona amca olarak tanıtmışlar ve elleriyle çocuğu vermişler.. Çocuk oyuncakçı amca gözüyle bakacaktır..

O çocuğun bu yaşta öğrenmesi kesinlikle doğru değil.. Bu öğrenme durumu çocukta travma yaşatır..

Fomer hakkindaki sorunun cevabi icin tesekkurler ;)

Ben de ilerde bir uzman yardimiyle ogrenmesi gerektigini dusunuyorum. Aslinda kotu taktik degil ama yine de her cocuk icin zor. Ben o sahnelerde herkes icin cok uzulmustum zaten. Ne kadar kotu aslinda kendi cocugunun sevgisini maddi seylerle kazanmaya calismak!

Asli'ya Filiz-Yilmaz iliskisini anlatan kisi bence de Canan olacaktir. Su aralar Filiz'e daha mesafeli dursa da aslinda bu askin bir masal olduguna inanan nadir kisilerden birisi dizide. Yine pinkzone'un dusundugu gibi bence de oyle bir anlatacak ki Yilmaz'i, kiz etkilenecek.

kursuni19
18-12-06, 18:30
Doğru söylüyorsun.. O kadar baba lafı geçince anlamadı.. Şimdimi anlayacak.. Çocuk alırım oyuncaklarımı bakarım davama der.. Oyuncakcı amcasını her türlü oyuncak için kullanır.. :) Yakında bu eve sığdıramaz bu kadar oyuncak alırsa.. Olsun babası zengin nede osla.. Ona bir ev sırf oyuncak evi yapar valla.. Nede olsa Cemil sondan görmelerden.. :)

Haklisin, benim merak ettigim Cemil bu kadar parayi nerden kazanmis acaba, birde ilk baslarda korumasiz gezmiyordu, simdi ise yemegini bile kendi yapiyor. Mahalleden kimsemi merak ettmedi paralarin nerden geldigini.biri soru verseydi biz de ögrenmis olurdu bari

pinkzone
18-12-06, 18:31
Bu durumda Filiz bastan bir sifir arkada basliyor maca malum karnindaki bebekle biraz zor savasir

Filiz galiba çocuğu düşürcek.. O zaman ringlere geri döner.. Efsane Filiz dönüyor.. Ringleri boşaltın heyttt. :)

kursuni19
18-12-06, 18:34
Filiz galiba çocuğu düşürcek.. O zaman ringlere geri döner.. Efsane Filiz dönüyor.. Ringleri boşaltın heyttt. :)

Filiz simdiye kadar her istedigini fazla caba göstermeden ellde etmis biridir, bakalim savasmasi gerektigi yerde nasil davranacak, yani ringe girmeye hazirmi...

pinkzone
18-12-06, 18:34
Haklisin, benim merak ettigim Cemil bu kadar parayi nerden kazanmis acaba, birde ilk baslarda korumasiz gezmiyordu, simdi ise yemegini bile kendi yapiyor. Mahalleden kimsemi merak ettmedi paralarin nerden geldigini.biri soru verseydi biz de ögrenmis olurdu bari

Aman orası muamma zaten.. :img-hyste

Bir Cemilin bu kadar serveti nerden yapmış olduğunu öğrenemedik.. Bide Ali Sema'nın test sonuçlarının olumlu yada olumsuz olduğunu :) Artık şu eksikllikleri görselerde hikaye yerine otursa.. Yoksa bazı sorular havada kalınca çok saçma oluyor yaa..

secoms
18-12-06, 18:36

Bir Cemilin bu kadar serveti nerden yapmış olduğunu öğrenemedik.. Bide Ali Sema'nın test sonuçlarının olumlu yada olumsuz olduğunu :) Artık şu eksikllikleri görselerde hikaye yerine otursa.. Yoksa bazı sorular havada kalınca çok saçma oluyor yaa..

bir de bakıyormusuz ki pat diye sema doguruyormus :img-hyste senaristlere inat ne bomba olur ama :):):)

pinkzone
Filiz simdiye kadar her istedigini fazla caba göstermeden ellde etmis biridir, bakalim savasmasi gerektigi yerde nasil davranacak, yani ringe girmeye hazirmi...

Onu hazırlayan biri çıkar elbet.. :) Handan hanım her istediğini elde etmiş.. Erol beyide.. :) onun için Annesinden biraz ders alsın.. :) Yada rakibi hakkında araştırma yapsın.. Analizler doğrultusunda kendisine bir hoca tutsun.. Mutlak o Yılmaz aşkıyla iyi bir performans yapacaktır. Hiç kuşkum yok valla. :)

kursuni19

Evet su öteki galaxyden gelemeyen test sonuclari, orasinida baglar senaristler bir sekilde, bir gün aliyle sema yilmazlara gelir, sema hamiledir, yilmaza onlari doktora yönlendirdi diye tessekür ederler

forever_bim
18-12-06, 18:38

Neme lazım Elif cin gibi çocuk maşallah. Hem çok tatlı ya. Yerim ben onu.

pinkzone
bir de bakıyormusuz ki pat diye sema doguruyormus :img-hyste senaristlere inat ne bomba olur ama :):):)

Sorarlar ne zaman yaptın bu çocuğu.. Sorma 2 gün önce hamile kaldım.. Şimdide fazla tutmamaya kadar verdim.. Bomba misali ateşledim çocuğu çabuk gelişti karnımda.. :) Aman onlar tarafında bir gelişme olsunda başka birşey istemiyorum.. :)

kursuni19
Onu hazırlayan biri çıkar elbet.. :) Handan hanım her istediğini elde etmiş.. Erol beyide.. :) onun için Annesinden biraz ders alsın.. :) Yada rakibi hakkında araştırma yapsın.. Analizler doğrultusunda kendisine bir hoca tutsun.. Mutlak o Yılmaz aşkıyla iyi bir performans yapacaktır. Hiç kuşkum yok valla. :)

Eeee zaten Yilmaz Filizin kendi icin savastigini görmesse onu kolay kolay affetmez. Filiz Yilmazi sevdigini YIlmaza bir sekilde ispatlamasi lazim, bunun icin ringe girmesi gerekiyorsa girmesi lazim

secoms
18-12-06, 18:41
Eeee zaten Yilmaz Filizin kendi icin savastigini görmesse onu kolay kolay affetmez. Filiz Yilmazi sevdigini YIlmaza bir sekilde ispatlamasi lazim, bunun icin ringe girmesi gerekiyorsa girmesi lazim

bu bahsettigin kıskanclıksa bence o sekilde olmamalı ..yılmaz onun için affetmemeli..zaten filiz bu kıskanclık olayını alenen yapacagını da sanmam...

pinkzone
18-12-06, 18:42
Neme lazım Elif cin gibi çocuk maşallah. Hem çok tatlı ya. Yerim ben onu.

Elifin o dünyanın en büyük bebeği olayında pek bir akıllı görmedim.. :) Bebek nerde diye sordu dimi ? Ama sonradan ısrar etmedi biliyorum ben..

Bunları saymazsak.. Annesinden sonra Handan en iyi laf sokan kişi .. Annesinden kapmış özelliğini.. İyi yerde laf sokuyor.. :img-hyste

kursuni19
18-12-06, 18:45
Elifin o dünyanın en büyük bebeği olayında pek bir akıllı görmedim.. :) Bebek nerde diye sordu dimi ? Ama sonradan ısrar etmedi biliyorum ben..

Bunları saymazsak.. Annesinden sonra Handan en iyi laf sokan kişi .. Annesinden kapmış özelliğini.. İyi yerde laf sokuyor.. :img-hyste

Merak etme simdi Sema iki günde dogurur bir bebek, malum iki günde dogan bebek cabucakta büyür, Elife bak dünyanin en büyük bebegi diye yuttururlar.

Haklisin Handana cok güzel laf sokuyor valla

BERNA
18-12-06, 18:47

(Simdi birsey yazacagim tum erkekler uzerime gelecek belki ama) Kiz cocuklari belirii bir yasa kadar genelde yasitlari erkeklerden daha etrafa karsi merakli ve genelde daha acikgoz olurlar, tabi buradaki fark biraz fazla onu ben de kabul ediyorum.

Kurabiye Elif'e ben de bayiliyorum ama Ahmet de cok tatli bir cocuk. Ben yegenimi ozledim :sad53: Bu haftanin sozu de bu oldu galiba :img-cool2

secoms
18-12-06, 18:47
o değil arkadaslar matraka nerde bilen var mı ?..yoksa patron iş seyehatine mi gönderdi cocugu:):) baksanıza sesi solugu cıkmıyor kac gündür

forever_bim
18-12-06, 18:49

Kafasına geçirdiği yastık, sonrasında boyama sahnesindeki replik falan çok şekerdi.

Bir de şey dedi Feride bıyıklarını silelim dediğinde, benim de babam gibi bıyıklarım mı oldu dedi koptum orda.

Ya ilk zamanlar da cin gibiydi. Müjgan Hanıma anasına bak kızını al atasözünün anlamını sormuştu.

secoms
18-12-06, 18:51
(Simdi birsey yazacagim tum erkekler uzerime gelecek belki ama) Kiz cocuklari belirii bir yasa kadar genelde yasitlari erkeklerden daha etrafa karsi merakli ve genelde daha acikgoz olurlar, tabi buradaki fark biraz fazla onu ben de kabul ediyorum.

Kurabiye Elif'e ben de bayiliyorum ama Ahmet de cok tatli bir cocuk. Ben yegenimi ozledim :sad53: Bu haftanin sozu de bu oldu galiba :img-cool2

kesinlikle sana katılıyorum ...bencede öyle zaten... benimde kız cocuklarını sevmemin nedenlerinden biri bu ...yegenimin kız olması için dua ettim ve kabul oldu ...bende cok merak ediyorum yegenimi cünkü daha hiç görmedim...

MERAKLI VE ACIKGÖZ !!! olduklarında hem fikiriz :):):)

61MERVE61
18-12-06, 18:55
Kıskanma konusu insanların ilgisini çekiyorda ondan.. :) Şaka bir yana.. Filizin kıskançlık sahnelerinde Yılmazcılar az da olsa zevk alacaklardır. Ama Filizciler baya üzülecektir. Filizciler Yılmazı ne zaman Aslıyla görseler.. Baya eleştireceklerdir.. Bakalım.. Valla baya hareketli bölümler bizi bekliyor.. Hem dizi açısından.. Hemde Forum açısından.. :)

Aslıya Yılmaz- Filiz birlikteliğini belkide Canan söyler.. :) Ya Canan yada Yılmaz söyler gibi.. Filiz söylemez bence.

Aynennnn dedigin gibi gercekten yilmazin filizi kiskandigi sahneler baya bi hosuma gidiyordu ama aksine filizin kiskanmasi iyi olmiyacak..hele bi yilmaz asliyi gorelimde alin yilmazi elimden bakaim alabilecekmisiniz:):):)

kursuni19
18-12-06, 19:01
Benim asil merak ettim konu, Filiz Yilmazla Asiliyi görüpte kiskanmaya baslayinca Cem yönelecekmi ve bu sekilde oda Yilmazimi kiskandirmaya calisacak, yoksa daha zeki bir yöntemlemi Yilmazin kalbini geri calmaya calisacak

Figan
18-12-06, 19:03

Sahiden mi ya..?
Böyle bir ihtimal söz konusu mu acaba ?
Merak ettim ...

Figan
18-12-06, 19:04
Benim asil merak ettim konu, Filiz Yilmazla Asiliyi görüpte kiskanmaya baslayinca Cem yönelecekmi ve bu sekilde oda Yilmazimi kiskandirmaya calisacak, yoksa daha zeki bir yöntemlemi Yilmazin kalbini geri calmaya calisacak

Ben ikinci yoruma katiliyorum..
Umarim Filiz kendine yakistigi gibi davranip; Cem ile Yilmazi kiskandirmaya calismaz..Aksi halde üzülürüm..

Benim tanidigim Filiz;
daha zeki yöntemlerle Yilmazin güvenini yeniden kazanmalidir. diyorum..:img-wink:

secoms
18-12-06, 19:06

walla yılmaz bu cem işini halletmeden ask mesk işlerine girerse cok iyi olmaz...ne yani cem dururken filiz tehlikedeyken böyle nasıl böyle rahat davranabilecek bilmiyorum acıkcası

secoms
18-12-06, 19:08
Sahiden mi ya..?
Merak ettim ...

walla figan abla gelen tiyolara göre filiz bebegi aldırmıyor ama bebegin düşmesi gündemde...bakalım ne olacak ...

kursuni19
18-12-06, 19:09
Sahiden mi ya..?
Merak ettim ...

Matraka baska bir forumda böyle olucani okumus, ama bu kisinin tüyolari dogru cikip cikmadigini bilmiyormus

cemotara
18-12-06, 19:17
Filiz yılmazla aslıyı beraber gördükçe baya bir kıskanacaktır zaten kötü durumda dahada kötü olacak ama sadece kendi içinde kıskanacaktır yani yılmazı kazanmak için aslıyla karşıkarşıya gelmek istemeyecek zaten yılmazdan diledi dileceği kadar af daha fazla uğraşmayacaktır vede aslıylada görüncede dahada kendini çekecektir yine zor günler bekliyor filizi bakalım filizin sonu ne olacak

archshe
18-12-06, 19:25
işten rahat rahat yazamadığımdan cvp vermek istediğim yorumlar var ve eve geldiğim gibi kendimi bilgisayar başında buldum...
sevgili kursuni 19 senaryonu süper buldum...eğer tüyo almadıysan çok başarılı bir senaryo...gerçekleşmesi de olası...çok acı ama güzel yazılmış bir senaryo...filiz bebeğini aldırmaz ve yılmazı işyerinin yada şantiyenin kapısında bulur ne düşünebilir....aslıyla bağlantısını bilmediğinden ömeri ziyarete gelmeyeceğine göre kesin filiz kendi üstüne alınacaktır...orda aslı ondan önde çıkar tam filiz yılmaza yönelecekken aslının arabaya bindiğini görür...oysa yılmazı görünce cesareti toplayacaktır....herhalde azarlamaya gelmemiştir diye düşünür affetti beni der zavallım...ama sonrasında gelişen olaylar filizin yaşayacağı en büyük yıkım olacaktır..valla şu saaten sonra filize ne yaparsa yapsın filizin kendine verdiği ruhi zarardan daha fazlasını veremez...filiz acı çekerek kendine okadar zarar veriyoki...ama yaşadıkları çok trajik..bu arada hani filize de geçen hafta kereme de bunalım takılırke zeki müren dinlettiler ya bence onun yerine şöyle cengiz kurtoğlu koysunlar bak ne oluyolar...zeki mürenlede hüzünlenilmezki...:)valla ben bu adamın şarkısını duyduğumda mutluysam bile eski mutsuzluklarım aklıma geliyo ağlıyorum..keramet ya cengizde ya da bende:)

archshe
18-12-06, 19:26
pinkzone bulduğun şarkı buzamana kadar olnaların eniyiysiydi söylemeden geçemedim tam filizden yılmaza kelimesi kelimesine oturmuş...

forever_bim
18-12-06, 19:30
Filiz yılmazla aslıyı beraber gördükçe baya bir kıskanacaktır zaten kötü durumda dahada kötü olacak ama sadece kendi içinde kıskanacaktır yani yılmazı kazanmak için aslıyla karşıkarşıya gelmek istemeyecek zaten yılmazdan diledi dileceği kadar af daha fazla uğraşmayacaktır vede aslıylada görüncede dahada kendini çekecektir yine zor günler bekliyor filizi bakalım filizin sonu ne olacak

Cemotara;

Sen Filiz'den böyle bahsedince aklıma bir yerlerde dinlediğim bir söz geldi. "Gecenin en siyah olduğu an şafak sökmeden hemen önceki andır". Filiz de o siyah zamanı yaşıyor bence düzelecektir.

archshe
18-12-06, 19:31
bazıları cemilin hala üçkağıt peşinde olduğunu düşünüyo...bence aklı başına geldi cemilin..zaten kötü bi adam değildi bence fahriyeye yaşatıkları affedilir şeyler değildi ama fahriyenin onu istemediğini anlayınca salihle aralarından çekildi...bu herkesin yapmayacağı bişey..çocuk doğduğundada aralarına girmedi ...haa diyeceksiniz ki döndü ve çocuğunda hak sahibi olmak istedi...evet o onun çocuğu insan çocuğunu görmek tanımak ister...herşeyi geri alabileceğini sandı ama hatasını anladı..yılmaza da yardım etti..kesinlikle bu yardımın alltında art niyet olduğunu sanmıyorum...hem yılmaza ne dedi seninle dostluğum düşmanlığımızdan öncedir...böyle naif bir cümle söyleyen insanın aklından kötülük geçtiğini düşünmüyorum...

archshe
18-12-06, 19:34
dün okudum galiba yılmaz filizin çocuk düşürdüğünü aslıdan öğrenebilir diye...aslı bilmeden anlatabilir denmiş...bu hiç olmaz...orası büyük bi şirket ve patronlarından birinin evlilik dışı çocuk düşürdüğünü bilecek en son insan ordaki çalışandır..bırakın evlilik dışı evliyken bile düşük yaptığını öğreenemezler.....hele hele büyük bir şirket bunları ailesel mesele olarak en yakınları dışında kimseye söylemez..

forever_bim
18-12-06, 19:41
bazıları cemilin hala üçkağıt peşinde olduğunu düşünüyo...bence aklı başına geldi cemilin..zaten kötü bi adam değildi bence fahriyeye yaşatıkları affedilir şeyler değildi ama fahriyenin onu istemediğini anlayınca salihle aralarından çekildi...bu herkesin yapmayacağı bişey..çocuk doğduğundada aralarına girmedi ...haa diyeceksiniz ki döndü ve çocuğunda hak sahibi olmak istedi...evet o onun çocuğu insan çocuğunu görmek tanımak ister...herşeyi geri alabileceğini sandı ama hatasını anladı..yılmaza da yardım etti..kesinlikle bu yardımın alltında art niyet olduğunu sanmıyorum...hem yılmaza ne dedi seninle dostluğum düşmanlığımızdan öncedir...böyle naif bir cümle söyleyen insanın aklından kötülük geçtiğini düşünmüyorum...

Sevgili archshe;

Cemil aslında son zamanlarda mülayimleşti iyice ama;

Mahalleye hem çocuk hem de Fahriye için döndü bence, ev dekore etti falan, tam anlamıyla güvenemiyorum. Salih'inki bence fevrilik ama çok da gereksiz bir fevrilik değil bana kalırsa.

archshe
18-12-06, 19:42
aslıya filizle ilişkisini yılmaz anlattmalı...mesela gerzerken aslı hep işten konuşabilir filizi anlatır çok ii falan diye...hatırlasınız elifde yılmaza hep içinde filiz geçen cümleler kuruyodu...çoook zaman önce...filizden bahsederken yılmaz durgunlaşabilir...mesela filizin diğerlerine göre işine daha sahip çıktığını çok sevimli olduğunu iyi anlaşabildiklrini hatta biraz sıkıntılı olduğunu bir derdinin olabileceğini söyler...yılmaz da dururmu anlatır...forumda aslının filizi çatlamak adına yılmazla olmayan ilişkilerini var gibi göstereceği yazılmış....valla bende aslı karakteri okadar güzel bir intiba bıraktıki sanmıyorum böyle şeyler yapacağını...yılmazı hep dinlicek hoş tutucak eğlendiricek biri bence...olayları tamamne filiz yanlış anlıcak...yılmazın aklı filizde olduğunda aslıdan etkilenmicek(umarım) ama aslı yılmazı tanıdıkça yılmaza aşık olacak özellikle de aşka bakışını görünce...hatta yılmaz bu ilişkinin bittiğini savunursa bu yarayı kendi sarmaya çalışacak ama bakıcak yılmaz hala filizi seviyo ozaman aşkını kalbine gömüp filize yardım edecektir...diye düşünüyorum ben...

archshe
18-12-06, 19:46
Sevgili archshe;

Mahalleye hem çocuk hem de Fahriye için döndü bence, ev dekore etti falan, tam anlamıyla güvenemiyorum. Salih'inki bence fevrilik ama çok da gereksiz bir fevrilik değil bana kalırsa.

evet bencede amacı oydu .....ama pişman oldu gibime geliyo..salih sürekli cemile güvenmiyorum diyo aslında bu repliklerde boşuna yazılmaz genelde brirleri hisseder durumu.....ilk hareketlerini salihe fahriyeyi ve oğlunu bırakmayı yediremedi gurur yaptı diye düşündüm...sonra pişman oldu sanıyorum..çünkü yılmaza yardım etmesi bence masumcaydı...ama bilemiyorum tabii...yakında hepimiz karakter analizi yapabilen iyi birer psikolog olucaz..

yakupoglu61
18-12-06, 20:32
dün okudum galiba yılmaz filizin çocuk düşürdüğünü aslıdan öğrenebilir diye...aslı bilmeden anlatabilir denmiş...bu hiç olmaz...orası büyük bi şirket ve patronlarından birinin evlilik dışı çocuk düşürdüğünü bilecek en son insan ordaki çalışandır..bırakın evlilik dışı evliyken bile düşük yaptığını öğreenemezler.....hele hele büyük bir şirket bunları ailesel mesele olarak en yakınları dışında kimseye söylemez..

eğer doğruysa bebeğin düşeceği haberi bunu dediğin gibi aslı nerden bilecek
filiz ceydadan başka kimseye söyleyeceğini düşünmüyorum en başta
soradan tabiki ortaya çıkacaktır

61MERVE61
18-12-06, 20:35
Sevgili archshe;

evt ama cemilin o hayaldan vazgectigini saniyorum biliyor ki fahriye kararini degistirmez.ama cemilinde iki yuzluk yapabilecegini biliyoruz..yaw cemilin adamlari nolduu..gorunmuolarda ve hale nasil zengin oldugunu bilmiyoruz.

kursuni19
18-12-06, 20:54
işten rahat rahat yazamadığımdan cvp vermek istediğim yorumlar var ve eve geldiğim gibi kendimi bilgisayar başında buldum...
sevgili kursuni 19 senaryonu süper buldum...eğer tüyo almadıysan çok başarılı bir senaryo...gerçekleşmesi de olası...çok acı ama güzel yazılmış bir senaryo...filiz bebeğini aldırmaz ve yılmazı işyerinin yada şantiyenin kapısında bulur ne düşünebilir....aslıyla bağlantısını bilmediğinden ömeri ziyarete gelmeyeceğine göre kesin filiz kendi üstüne alınacaktır...orda aslı ondan önde çıkar tam filiz yılmaza yönelecekken aslının arabaya bindiğini görür...oysa yılmazı görünce cesareti toplayacaktır....herhalde azarlamaya gelmemiştir diye düşünür affetti beni der zavallım...ama sonrasında gelişen olaylar filizin yaşayacağı en büyük yıkım olacaktır..valla şu saaten sonra filize ne yaparsa yapsın filizin kendine verdiği ruhi zarardan daha fazlasını veremez...filiz acı çekerek kendine okadar zarar veriyoki...ama yaşadıkları çok trajik..bu arada hani filize de geçen hafta kereme de bunalım takılırke zeki müren dinlettiler ya bence onun yerine şöyle cengiz kurtoğlu koysunlar bak ne oluyolar...zeki mürenlede hüzünlenilmezki...:)valla ben bu adamın şarkısını duyduğumda mutluysam bile eski mutsuzluklarım aklıma geliyo ağlıyorum..keramet ya cengizde ya da bende:)

Tesekkür ederim, senaryoyu begendigin icin, cok tüyo falan almadim ama sanki böyle bir sey olabilirmis gibi geldi bana

denizim_
18-12-06, 21:30
Bu hafta diziyi, olaylardan bihaber iki kisinin abuk sabuk yorumlari esliginde izledigim icin fazla konsantre olamadim. Bolumle ilgili birseyler yazmaya ve yapilan yorumlari okumaya da vakit bulamadim. Simdi gec de olsa iki satir yazmak istedim.

Bu bolumde Yilmaz ve Filiz arasinda kapsamli bir konusma olmayacagina emindim. Tahmin ettigim gibi de oldu. Filiz'in ozuru ve aciklamasi bence cok iyi ve inandiriciydi. Kendi hissettiklerini cok guzel anlatti. Yilmaz'in tepkisini fazla abartili bulsam da, yine de sevdigi kisinin kendisine inanmamasinin yarattigi hayal kirikligini anliyabiliyorum. Tek anlamadigim Cem konusunda dolayli yoldan, diyelim Ekrem falan araciligiyla da olsa, Filiz'i uyarmamasi. Butun bolum Cem'in suclulugunu kanitlamaya ugrasti ama bu cabasi bana daha cok iki adam arasindaki savas gibi geldi. Sanki Yilmaz'in kirilan gururu herseyin onune gecti. Cem'in kendisine yaptiklarini odetme istegi agir basti. Acikcasi ben Filiz'le ilgili herhangi bir endisesini sezmedim. Bu nasil bir askmis demekten de kendimi alamadim.

Filiz'in hamileligi konusu olaylari iyice karmasiklastirdi. Bu bolumde genelde Tuba Buyukustun'u cok begendim. Filiz'in mutsuzlugunu, caresizligini cok guzel yansitti. Bebegi dogurmak istememesi de son derece mantikli. Yilmaz onu istemezken hamile oldugunu anlatmamasi gayet normal. Bence Yilmaz, Filiz'i tum yalvarmalarina ragmen reddederken bebek uzerindeki hakkini da kaybetti. Madem gururu o kadar onemli, yuzunu dahi gormek istemedigi bir kadinin kendi cocugunu dogurmasini da istememeli.
Ote yandan Filiz bebegi Yilmaz'a soyleseydi onu zorla karar almaya yonlendirecekti ki bu da Filiz'in yapacagi bir hareket degil. ben de olsam soylememeyi secerdim.

Turk dizileri geregi Filiz'in kurtaj olacagini sanmiyorum. Ileride bir sekilde bebegi dusurmesi bana senaryo acisindan daha mantikli geliyor cunku Yilmaz eger Filiz'le yeniden biraraya gelecekse bu kesinlikle hamilelik olayini bilmeden olmali.

Filiz'in kendini Yilmaz'a yeniden kanitlama cabasina girecegini de sanmam. Yilmaz Filiz'i bu kadar silmisken ne yaparsa onu affeder bilemiyorum.

Asli'ya gelince..genelde dizi izlemedigim icin bu oyuncuyu tanimiyorum. Fizik olarak hos. Gordugumuz bir-iki sahnedeki karakteri bana fazla sempatik gelmedi. En azindan simdilik. Filiz'in onca sorunu varken niye bir de karsisina rakip cikarmak geregi duydular anlamiyorum. Umarim Cem olaylarini cozme isinde yardimi olur. Bir de muhtemelen Filiz-Yilmaz ikilisinin bol bol karsilasmasi icin vasita olacaktir.

Son bolumde Omer-Feride iliskisi de goze hos geldi. Yuz boyama esnasinda birlikte olmaktan hoslanan guzel bir aile tablosu cizdiler. Sinan Tuzcu kardesi icin uzuldugu ve endiselendigi sahnelerde de cok basariliydi. Sanirim sonunda Omer Filiz'in sevgisinin buyuklugunu anladi.

Fahriye-Cemil-Salih ucgeninde hersey olmasi gerektigi gibi gelisti. Herbiri bu uclu iliskinin sikintilarini guzel yansitti. Cemil'in niyeti iyi gibi ama sanirim daha sonra bu cephede de isler karisacak. Gecen bolum Fahriye ve Salih, Yilmaz ve Filiz'i kasdederek "biz hic onlar gibi olmayalim" tarzi bir replik kullandilar. Dizide kim bu repligi kullanirsa ardindan mutlaka kotu olaylar geldigi icin senaristlerin onlari da rahat birakacagini sanmiyorum.

mıstaa
18-12-06, 22:25
hatırlayacaksınız arkadaşlar geçmiş bölümlerde yılmazla filizin arasına bir manken girmişti reytingler tavan yapmıştı. şimdide "aslı" rolüyle zeynep beşerler giriyor. ki zeynep beşerler gerçek bir oyuncu o manken kız amatör bir oyuncuydu.
"2. kadın" rolünü hakkıyla oynayacak bence bu kız. daha gerçekçi olacaktır sahneler.filizinde kıskançlıklarını izlersek değmeyin keyfimize yaww..
Yanlış anlamayın filizin üzelmesini TABİKİ istemiyorum ama şimdiye kadar hep kıskanan yılmaz oldu sıra filizde bence...

forever_bim
18-12-06, 23:34
Kıskanan kişinin sadece Yılmaz olduğu fikrine katılmıyorum. Evet doğrudur Yılmaz Filiz'i Murat ve Cem'den kıskanmıştır, ama Filiz de Yılmaz'ı oldukça uzun bir süre kendisini değil Elif'i sevdiği için kıskanmıştır. Geçen sezon Yılmaz'ın duyguları Elif'le Filiz arasında oldukça uzun bir süre gidip gelmişti. Tam kendi duygularından emin olup Filiz'e açıldığı zaman da kısa süreli de olsa devreye manken kızımız Eda girmişti. Yani durum 2-2. Aslı diziyi uzatmak adına diziye dahil oldu sanırım.

İlk sezon Yılmaz'ın duyguları daha önceden de dediğim gibi Elif'le Filiz arasında mekik dokumuştu. Sanırım bu sezon böyle bir ikilem en azından Yılmaz için söz konusu olmayacaktır.

Sanırım bu ikilemi Elif'e Feride'ye karşı hissettiği duygular yüzünden Ömer yaşayacak bu sezon. Feride'nin işi bu bakımdan daha zor. Çünkü Ömer ona yakınlık hissediyor,aşık olunca kendini Elif'e ihanet ediyormuş gibi hissedip Feride'den uzak durmaya çalışabilir.

BERNA
19-12-06, 00:22
Sanırım bu ikilemi Elif'e Feride'ye karşı hissettiği duygular yüzünden Ömer yaşayacak bu sezon. Feride'nin işi bu bakımdan daha zor. Çünkü Ömer ona yakınlık hissediyor,aşık olunca kendini Elif'e ihanet ediyormuş gibi hissedip Feride'den uzak durmaya çalışabilir.

Feride'nin isi bence de oldukca zor. Sevgiyle anilan bir hatiraya karsi savasamazsin ki. Ustelik bu kisi onun da kizi gibi sevdigin 'kurabiye Elif'in' gercek annesi. Canli bir rakip sonucta insan oldugu icin eninde sonunda bir hata yapacaktir ama kizina can vermek icin canini vermis bir annenin hatirasinin herhangi bir hatasi olmasi dusunulemez bile. O yuzden Feride'nin yapacagi tek sey dayanabilecegi kadar beklemek ve sabirli olmak olacaktir diye dusunuyorum. Omer'in duygularini farkettigi andaki vicdan muhasebesi zor bir donem olacak onlar icin. Feride'nin muhtemelen gecmisi de tam bu sirada bir sekilde ortaya cikacak diye dusunuyorum.

forever_bim
19-12-06, 00:49
Feride'nin isi bence de oldukca zor. Sevgiyle anilan bir hatiraya karsi savasamazsin ki. Ustelik bu kisi onun da kizi gibi sevdigin 'kurabiye Elif'in' gercek annesi. Canli bir rakip sonucta insan oldugu icin eninde sonunda bir hata yapacaktir ama kizina can vermek icin canini vermis bir annenin hatirasinin herhangi bir hatasi olmasi dusunulemez