Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
Allah allah..
illaki birbirlerine güvenmeleri,inanmalari icin asklarinin sinanmalari mi gerekiyor..
Cok sacma bence.. :img-yes:
peki sizin bi öneriniz varmı yılmaz şirketi onlara verdi daha ne yapmalıydı.onlarla konuşması gerekiyor deseniz buda olmaz yılmaza tek bir cümle bile kurdurmazlar tek şansları car o da cemdir bana göre
Cem konusunda diyorsan; tabii ki haklisin derim..
Ben Filize rakip gelecek denilmis ondan bahsettim.. Bu sacma olur.. Yilmaz Filizi kiskandirmak icin, onu denemek icin bence bu kizla cok yakin bir diyaloga girmez diyorum..
demek istedigim buydu aslinda..
Sevgili archshe;
Genel anlamda gergin görüyorum seni bugün. Özellikle de daha diziye gelmesi olasılığı tartışılan bir oyuncu olan Naz Elmas için kurmuş olduğun "O Tuba'nın tırnağı bile olamaz" cümlesini hiç yakıştırmadım.
Naz Elmas en azından işin okulundan gelmiş bir oyuncu, konservatuvar mezunu birisi ve ayrıca da kendini geliştirmiş bir oyuncu olduğunu biliyorum. Ek olarak tiyatro aşığıdır.
Hem bu nitelikleri olmasa bile bu tarz bir yakıştırmayı hak ettiğini düşünmüyorum. Naz Elmas da forumumuzda çok sevilen bir oyuncu. Lütfen kırıcı olmayalım.
bazı lafları çok dikkate alıyosun...taamam hatalıysam özür dilerim ama herkesi sevmeme gibi lüksüm var dimi...kim olduğu ne yaptığı beni ilgilendirmiyo..tubayla kıyasladım ddaha doğrusu kıyaslayamadım..kabalık olsun diye demedim o cümleyi...
evet bende msjlarımda bi gerginlik hisettim nedenini bilmiyorum...hem ben orda oyunculuğuna demedim yılmazın filizle onun karakteri arasındaki tercihe dedim..
Cem konusunda diyorsan; tabii ki haklisin derim..
Ben Filize rakip gelecek denilmis ondan bahsettim.. Bu sacma olur.. Yilmaz Filizi kiskandirmak icin, onu denemek icin bence bu kizla cok yakin bir diyaloga girmez diyorum..
demek istedigim buydu aslinda..
evet bu konuda aynı düşünüyoruz hak veriyorum bende yılmazdan kıskandırma sahneleri beklemem yılmazın tek sorunu filiz ondan başka bir sorun görmüyor nezarette bile bu böyle en zor anında bile filizi düşünüyor başkasına ümit vermez olsada tek taraflı olur bu iş
evet bu konuda aynı düşünüyoruz hak veriyorum bende yılmazdan kıskandırma sahneleri beklemem yılmazın tek sorunu filiz ondan başka bir sorun görmüyor nezarette bile bu böyle en zor anında bile filizi düşünüyor başkasına ümit vermez olsada tek taraflı olur bu iş
Ben Filizden de bu tür sahneler beklemem acikcasi..
Yani Filizde sirf Yilmazi üzmek icin, bence Cem ile böyle bir diyaloga girmez diyorum..Altinida ciziyorum...
Sadece yanlis anlasilmalar onlari bu sekilde düsündürtür..
Hepsi o..
Acikcasi fragmani izledigimde bu bolumden cok da umudum yoktu ama ben bu bolumu tuhafima giden bazi seyler olmasina ragmen bayagi begendim. Herseyden once Zeki Muren'i duyduk bu bile yetti benim icin yaban ellerinden :) 'Ayrilik ne zor kelime', tum ayri olanlar gosterildi, ben sarkiya odaklandigimdan oradaki kisiler cok etkilemedi acikcasi ama sarkinin tadina varmayi tercih ettim.
Bolumun sozunu bu sefer ilk basta yaziyorum: "Anne sen her konuda yorum yapmasan olmaz mi?'
Omer uzun sureden rolunun gerektigi durgunlugunu atti ve de yine oyunculuk acisindan muthis bir sahne cikardi. Omer'in Elif'e olan askini anlattigi sahne gozyaslarimi tutamadigim sahnelerden birisi oldu. Ustelik Elif favori karakterim hic olmadi. Omer'in bu duygusal tavri degil Feride en kati insani bile ona sempati duymasini saglardi herhalde. Gelelim sessiz gozuken ama gerektiginde sozunu sakinmayan Feride'ye. Omer'in annesinin korumasi altinda surekli mesru gordugu kabaligini yuzune vurdu. Omer'in de hakkini verelim fevriligini farketti hemen ve de ozur dilemesini bildi. Son zamanlarda dizide cekip giden insanlar gormeye o kadar alistik ki bu da degisiklik oldu.
Partide Feride'nin kacamak bakislarina karsilik Omer'in dans teklifi guzel bir jest oldu kizimiz icin. Her neyse, dans ettiklerinden haberim vardi ama Omer'in de karizmasini Feride'nin ustunde uyguladigindan haberim yoktu. Bu sahneleri bekliyordum, bekledigime de degdi. Handan'in Feride'ye muhalefeti artarak devam edecek ama Omer de onu savunmaya devam edecek birkac bolum. Butun bunlarin sonucunda Omer de kizinin dadisina farkli duygulari besledigini anlayacak ve ic celiskileri baslayacak. Bu sahneleri de sabirsizlikla bekliyorum ;) Son olarak Omer'in kizkardesinin yalniz kalma istegini anlamasi da guvenimizi bosa cikarmadi diye noktalamak istiyorum bu cepheyi.
Yilmaz'in kacmasinin bir sekilde herkes tarafindan mesrulastirilmasi hala hosuma gitmiyor ama en azindan en sonunda teslim oldu ve polis de olmasi gerektigi gibi dogru karari verdi. Cem'in plani en azindan kanun acisindan sorunsuz gozukuyor ama insan duygularinin her zaman planlara gore islemedigini unuttu, Filiz ve Yilmaz daha barisir mi bilmiyorum ama en azindan Cem'in basarisizligini gormek guzeldi. Yilmaz'in kirgin olmasini anlayabiliyorum soylediklerinde cok da haksiz sayilmaz ama Ekrem'le Filiz'i bir tutmasi bana biraz sacma geldi. Ekrem Omer'in kardesi degil ayrica Yilmaz Ekrem'e kusku duydurtacak o sacma testi de yapmadi! Yine de daha once yazdigim gibi 'tamamen sucsuz'dan 'kesinlikle suclu' arasinda bir yerde durmaliydi Filiz. Beklenen soruyu da soruyorum: Yilmaz Filiz'e ne kadar kirgin olursa olsun Cem konusunda Filiz'i uyarmaliydi. Sonucta kendisinin de itiraf ettigi gibi Filiz'i hala seviyorsa sevdigi kadinin tehlikede olmasina goz yummamaliydi.
Filiz'in ozur dileme cabalarini takdir ettim, inadini sevdim. Duygusal yonde sorun olunca kendini calismaya vermek isinde de hirslari olan kadinlarin tipik hareketidir. Cok mantikli dusunmusler. Canan'in Filiz'e niye bu kadar sert cikistigini anlayamadiysam da, onun da Yilmaz'o oglu gibi sevmesine verdim. Zaten Yilmaz'a laf soyleyenin dizide de vay haline olmus. Neyse, gelelim Filiz'imizin Cem'in ilgisini daha sarhos degilken nasil anlamadigina. Ceyda, ki bu bolum Omer'den sonra en begendigim karakterdi,hemen anladi. O sozleri gercekten basit bir iltifat sanmasi cok garipti. Ceyda mudahale etmeye calisti ama Filiz dut gibi sarhos oldugundan, bunu kabul etmek de istemediginden dansi reddetmedi. Dans sirasinda sarilmasinin, Cem'in sozlerine saskinliginin hepsinin bir aciklamasi elbette varmis (sarhosluk) ama sonra ayni Filiz arabayla nasil bagevine geldi o haldeyken onu hic cozemedim. Taksiye binse ne olurdu sanki! Yai iki bolumde bir yanlis bir mesaj verilmese olmayacak. Artik buna da bir Ihlamurlar Altinda klasigi diyebiliriz herhalde. Bu noktalar aklimin bir kosesinde dursa da, genel olarak Bulent Inal'i ve Tuba Buyukustun'u (ozellikle sarhos oldugu kisimda) begendigimi soyleyebilirim. Yine de seyrederken 'Filiz'i ara uyar, ya da yakin bir baskasina haber ver' demekten kendimi alamadim Yilmaz'in hemen hemen tum sahnelerinde!!
Kerem- Emre ve Nalan uclusune yeni bir karakter katildi ve de bu son seyrettigim bolumden sonra en cok Alp'in akli basinda oldugunu soyleyebilirim. Tamam Nalan Emre'ye ilk mudahaleyi yapmis ama bu cocugun bir evi yok mu, yoksa bu darbe doktor gozetiminde olmasini gerektirecek kadar sert miydi de biz kacirdik? :) Nalan Emre'yle gerekli konusmayi yapti en azindan. Kerem'in niye yikildigini anlayan var mi? Nalan da 'Ben sana asigim' mi dedi de yine ben kacirdim, artik bolumleri eksik indirdigimden suphe etmeye basladim. Ama basta soyledigime geri donuyorum, Zeki Muren'in sarkisi bir harikaydi :happy0064 :happy0064
Bu bolumde Fahriye ve de Salih'in birbirlerine uzun zamandan beri soylemek istediklerini soyledikleri sahnede cok duygulandim ve de ikinci kez gozyasi doktum. Erkan Bektas'i sahnede de seyretme sansina sahip olmustum zaten, ara ara da olsa yetenegini gostermesi cok hosuma gidiyor. Cemil konusunda da hem Cemil'in hem de ailenin dogru yolu bulmasi cok iyi oldu. Cemil'in degisimi de, oyuncu ne kadar iyi olursa olsun, inandirici degildi cunku gecmis bolumleri dusununce.
Bolumde ayrica Mualla Hanim'a bayilmamama ragmen cok inandiriciydi her hali tavri. Surekli olarak cocuklarinin kendi yaninda olmayinca ac olmasina inanmasi, kendi basina idare edemeyecegini dusunmesi, iki gunluk agriligi bile gozyaslariyla karsilamasi hersey cok tanidikti. En azindan benim icin oyleydi! Sevket Usta'yi gormek de cok hostu ama Ali ve Sema'nin doktorunu ne zaman mahkemeye verecegini cidden merak etmeye basladim :img-hyste
Oyunculuk olarak bu bolum Sinan Tuzcu, Bulent Inal, Erkan Bektas, Tuba Buyukustun (belirli sahnelerde) ve cok sov yaparak oynamasa da Irem Altug'u begendim.
forever_bim
11-12-06, 17:10
bazı lafları çok dikkate alıyosun...taamam hatalıysam özür dilerim ama herkesi sevmeme gibi lüksüm var dimi...kim olduğu ne yaptığı beni ilgilendirmiyo..tubayla kıyasladım ddaha doğrusu kıyaslayamadım..kabalık olsun diye demedim o cümleyi...
evet bende msjlarımda bi gerginlik hisettim nedenini bilmiyorum
Sevmek zorunda elbette ki değilsin, dile de getirebilirsin, ama herşeyin bir sınırı olmalı.
Geçen yıl Haziran Gecesi'ni izleyen tüm izleyici buradaydı ve takdir edersin ki kırılabilirler. Empati yapmak cümleleri tersten okumak da lazım aslında. Mesela bir Naz hayranı bunu Tuba için söylese sen de kırılırsın.
Yorumlarını dikkate alıyorum, iki sebebi var bunun. Birincisi kaale alınacak şeyler yazdığını düşünüyorum. İkincisi forum yöneticisiyim o yüzden dikkate almalıyım. Sevgimle.
Sevmek zorunda elbette ki değilsin, dile de getirebilirsin, ama herşeyin bir sınırı olmalı.
Geçen yıl Haziran Gecesi'ni izleyen tüm izleyici buradaydı ve takdir edersin ki kırılabilirler. Empati yapmak cümleleri tersten okumak da lazım aslında. Mesela bir Naz hayranı bunu Tuba için söylese sen de kırılırsın.
Yorumlarını dikkate alıyorum, iki sebebi var bunun. Birincisi kaale alınacak şeyler yazdığını düşünüyorum. İkincisi forum yöneticisiyim o yüzden dikkate almalıyım. Sevgimle.
tamam özür diliyorum ozaman tüm naz elmas severlerden...
Yilmaz Filizi bag evinde bence uyarir diyorum..Kesinlikle Cemden bahseder, bahsetmeli..
Cem`in evindeki bilgisayarda kendisinin resmini gördügünü söylemeli diyorum..Hatta ömeri vurdurtanin da Cem Akman oldugundan bahseder kimbilir ? diyecegim ama;
bilemiyorum senaristler bu gercekleri Yilmaza aciklattirir mi ? Hem Filiz bilse Cem`in abisini vurdurttugunu bilmiyorum neler kopar evlerinde ??
Bu bence tamamen senaristlere bagli birsey...Yilmazin Filizi uyarmasi konusu..
Cünkü Yilmaz Filizi uyarsa bile, Filiz Cem`e cok güveniyor..Yilmaza inanmaz kanisindayim.. Ha belli de olmaz...
Ben bu konuda tamamen dizinin gidisatinin nasil vede ne sekilde yol alacagini tahmin edemiyorum..O yuzden bekliyorum..
Sanki Feride kisa gibi durmustu ömer`in yaninda dans ederken..Yoksa bana mi öyle geldi..:)
Elif ömerle sanki daha yakindi boy olarak..Vede Ferideye göre bence Elif daha yakisiyordu ömere bee ! :)
peki sizin bi öneriniz varmı yılmaz şirketi onlara verdi daha ne yapmalıydı.onlarla konuşması gerekiyor deseniz buda olmaz yılmaza tek bir cümle bile kurdurmazlar tek şansları car o da cemdir bana göre
bence yılmaz parayla saglamamalı tekinerlerin güvenini sirketi cemden kurtarıp onlara vermesini yine farklı yöne cekeceklerine eminim hisseleri 1ytl karsılığında verdiğindeki gibi... bence filizi bi şekilde kurtarması lazım mesela cem filizi kacırsa onu kurtarması ya da bi şekilde kendi hayatını tehlikeye atarak filizi kurtarması daha etkili olacaktır onların üstünde...
Yilmaz Filizi bag evinde bence uyarir diyorum..Kesinlikle Cemden bahseder, bahsetmeli..
Cem`in evindeki bilgisayarda kendisinin resmini gördügünü söylemeli diyorum..Hatta ömeri vurdurtanin da Cem Akman oldugundan bahseder kimbilir ? diyecegim ama;
bilemiyorum senaristler bu gercekleri Yilmaza aciklattirir mi ? Hem Filiz bilse Cem`in abisini vurdurttugunu bilmiyorum neler kopar evlerinde ??
Cünkü Yilmaz Filizi uyarsa bile, Filiz Cem`e cok güveniyor..Yilmaza inanmaz kanisindayim.. Ha belli de olmaz...
Ben bu konuda tamamen dizinin gidisatinin nasil vede ne sekilde yol alacagini tahmin edemiyorum..O yuzden bekliyorum..
yılmaz bahsederse cemın onu opmesı olayından sonra yılmaza guvenır.zaten bundan sonra fılız yılmaz ona ne dese guvenır yılmazı kaybetme korkusu var sımdı.yılmaz eğer fılızı uyarırsa fılız yılmaza guvenır.ve bence yılmaz fılızı uyarmalı.ayrılsalar bıle sevdığı ınsana zarar gelmesını ıstemez yılmaz bunlardan dolayı bence cemden bahsetmelı fılıze.fılızı bence affetsede olur bu bolum ama boyle bısey olmayacak.cunku fılız bundan sonra yılmaz yapsa bıle yılmaza guvenır.artık fılız ve yılmazın arasında guven sorunu kalmadı bence bu olaydan sonra.
Sanki Feride kisa gibi durmustu ömer`in yaninda dans ederken..Yoksa bana mi öyle geldi..:)
Elif ömerle sanki daha yakindi boy olarak..Vede Ferideye göre bence Elif daha yakisiyordu ömere bee ! :)
ben sahsen omerle ferıdeyı yakıstıramadım.elıflen bencede cok yakısıyorlardı.elıfı bu aralar arıyorum olmesede olurdu ama elıfcıler yılmaz-elıf tuttururlardı bır acıdan ıyı oldu.ama ben elıfın olmasınıda ısterdım dızıde.
Sanırım geciken yorumumu yapmanın zamanı geldi.. Özet gelmeden araya sıkıştırayım.. bari.. :) Bu kadar bekledim..
Öncelikle bölüm olarak iyi bir bölümdü.. Neredeyse roller eşit paylaştırılmıştı..
Cemi az görmek benim moralimi düzeltmeye yetti.. :)
Karakter yorumlarım.. :)
Yılmaz: Bölümün adamıydı.. Yani asansörde bir bakışı vardı ki.. Orda bittim.. Yani bu kadar iyi anlatılabilir duygular.. Sonra birde Bağ evindeki bakışlarıda görülmeye değerdi. Bu bölüm Filizden çok etrafındakilere yardım çalışmalrına başladı.. Cemin şirketini bastığı sahnede odaya girişi ve ordaki konuşmaları güzeldi.. Aynalı ile bir bahçe konuşması vardı. Bu konuşmalardada Yılmazın bu kadar net filiz hakkındaki görüşünü öğrenmiş olduk. :) Cemin evindeki sahnede mimiklerde harika idi.. Kurşunları yere serpti.. Yani bölüm çok iyi performans gösterdi.
Filiz: Filizin pişmanlığını gördük bu bölüm.. Çok iyiydi tabikide.. Yani ohh demedim desem yeridir.. Ama taki son sahneye kadar.. Orda o kadar masum o kadar çaresiz duruyordu.. En nefreteden kişi bile erir o manzarada.. :) Cemle malum sahnede zaten tartışılan tartışıldı.. Filiz hatalı değil diyenelre katılmıyorum.. Filiz bir anlamda Ceme bu kadar çabuk güvendiği ve hemen onu arkadaş konumuna soktuğu için hatalıdır.. Filizin içki içmesini tasvip etmiyor.. Hızlı araba kullamasını.. Trafik kuralarını hiçe saymasını kınıyorum. Örnek olman gerekirken alkollü araç başına geçtin.. Neyse.. İyi performans gösterdi.. Aşk acısıyla iş hayatına sıkısıyla tutunmaya çalışıyor.. Arkadaşlarından biride önerse bari psikloga git diye.. Ayda yılda işe yarasalar..
Cem: Yavaş yavaş köşeye sıkışıyor. Nuri alçomuz.. :) Yılmazın yaptığı konuşmalardaki tırsaklığı.. ona ders aldırtmıyor. Yılmazı biraz hafife alıyor. Ama tamgaz korkmaya devam ediyor. Yılmaz ne derse desin o yapacaktır faaliyetlerini.. Hatta bu bölümden sonra yavaşta olsa faaliyete başlayacağını tahmin ediyorum. Filizden osmanlı tokadını yedikten sonraki hali iyiydi. Ama bu tokat onu daha hırslandırdı. Ve planını devreye sokmak için daha hızlı olacaktır.
Ömer: İlk önce vermesi gereken tepkiyi verdi.. Sonrada özür dilemesini bildi.. Karısını anlatırken inanılmaz duygulandı.. Benimde gözlerimi yaşarttı.. :) İyi oynadı o sahnede.. Kızı ile dialogları iyiydi.. İyi baba artık nereyse.. Artık geçmişini yavaş yavaş unutup.. Yakın denizlerde aşka yelken açacaktır. Dans sahnesi biraz lüzumsuz geldi ama.. Ordaki şık hali herkese örnekti.. Siyah gömlek yakışıyor..bu adama.. :) Annesine o yapıştırıcı cevabı verdi ya süperdi.. Ben bayıldım o repliğe.. :)
forever_bim
11-12-06, 17:28
Figan Ablacığım evet Elif daha uzundu, ama Feride de kısa sayılmaz. Sorun Ömer'de. Boy 1.88 falan olunca haliyle hep uzun kalıyor..:img-hyste :img-hyste :img-hyste
Valla 1.78 boyunda bir erkek olarak karamsarlığa kapılıyorum diziyi izlerken.:sad53:
Kerem-Nalan - Doktorumuz: Keremi pek onaylamıyorum. Kızla konuşcağına içkiye sarıldı.. Bence iyi değil. Kötü örnek.. Nalan çocuğu arması normal hastanedeki görüntüleri iyiydi. Emreye ağzının payını verdi.. :) Doktorda iyi parça.. Valla yok bu çocuğu reklam filminde gördüm sanki.. :) Komik bir çocuğa benziyor.
Handan: Bayan maydonoz. Herşeye karıştı yine.. Ömerin o cevabıyla suratının aldığı ifade süperdi.. :) Ferideye fazla yükeleniyor daha da devam edecektir. Çocuğa puzzle oynatıyor iyi ama fazla baskı yapmasın geri teper.. :) Dans sahensindeki bakışlara bittim.. İyi kızdı ama..
Elif: Çok şekerdi yine.. Süt sahnesindeki replikler çok iyiydi.. Bu kız hep böyle kalsın.. Valla gördükçe neşem açılıyor.
Canan: İkisini arasını bulmakla görevlendirildi gene.. :) Yılmazın yerini söyledi işe yaradı.. Dert ortağı oldu filize.. Valla ben demişti dedi.. Ah dedim şu kadını dinleseydin ya.. Hıım sakalı yokki dinleyesin.. :)
Müjgan: Meyhanedeki sahnede öyle bir sarıldıki oğluna.. Çok iyi sarıldı.. Vücut dili bile yetebiliyor bazen.. :)
Ceyda: Filize uzun bir aradan sonra konuştu diyebilirm.. Yeni dert ortağı.. Cemin yanındaki adamlada işi pişirir.. Ama çocuktan pek hoşlanmadı.. Çocuğun ağzının sualrı aktı.. :) Çocuğu konuşturan kişi ceyda olacak. :)
Müjgan: O kadar laf söyle.. Sonrada yemeğe git.. Ama atölyedekiler iyi dedi.. Yılmazda suçsuz değil ama.. Sonuçta o kadar da kötü biri değil. Bu kadın hemen peşin hüküm koymaya bayılıyor.
Salih-Fahriye- Cemil: Salih karısını çok seviyor.. Fahriyede salihi.. Ama çocuk Cemilden.. Cemil çocuğu kullanarak Fahriyeyi elde etmeye çalışıyor. Salih bunu biliyor cemile güvenemiyor. Cemilin hala niyeti iyi değil. Zaten geçen bölümlerde niyetini ortaya koydu.. Çok çabuk vazgeçmedi.. Göz boyuyor şu an.
Feride: Bu kıza ısınamadım.. Hala Yılmaza ne telefon açtı.. Nede ziyarete gitti.. Vefasızım benim.. :) Ömere çok soru soruyor.. Çok soru sorması beni fıtık ediyor. Partideki halleri hiç hoşuma gitmedi. Çocuk yanındaki o kadeh ne oluyor. Çocuk o saate neden ayakta.. ve o elbise rengi iyide.. Bu kadarmı modadan uzak olur.. Çuval gibi olmuştu elbise onda.. :) Dans sahnesinde Ömere öyle bir baktıki.. :) Sanırım ilk bişeyler hisseden Feride olacak..
belki uyarır dikkat et diye ama gercekleri elinde delil olmadan filize de anlatmayacagını düsünüyorum elinde delil olmadan anlatması iftira atıyomus gibi gösterir yılmazı ayrıca filizin kendine güvenmediğini düsünürken bunları anlatıp filizin de kendisine inanmasını beklemsi biraz da sacma olur sanki yine de kavgayı tetiklemek adına kullanırlar mı bilemiyorum tabi...
sevgılı pınkzone yorumun guzel olmus bır tek su noktasına katılmıyorum.fılız ceme neden guvenmesın?guvenmemesını gerektıren bır sebep var mı ortada.
bırde mualla yerıne mujgan yazmısın yorumunun gerı kalanı guzeldı:good: .
Haklisin lawinia..
Tetiklemek adina kullanilabilir belkide.. Ama seninde demen gibi Yilmazin elinde deliller yok..iftira etmis gibi olur..Bu kez daha da olaylar karmasiklasir..
Pinkzone;
Yahu seninle biz bu kadar mi ayni dusunuyoruz, hissediyoruz bilmem ki:)
Valla yüregine saglik seninde harika yorumlamissin...Aynen katiliyorum sana..
Forever;
Valla senin boyunda azimsanacak kadar kisa da degil hani..
Bence sende uzunmu$un :img-yes:
Ama gercekten ben Ferideyi yakistiramiyorum ömere...Kesinlikle Elif`in asil durusu cok iyiydi... :img-wink:
pinkzone nihayet valla sen yazmasan ben erenlere karışıcaktım valla her girişinde yazar şimdi diyorum yok yazmıyor.nihayet fıtık teşhisi yemeden geldi yorum valla herzamanki gibisin biraz acelecimi olmuş banamı öyle geldi ama senin yorumların valla süper bir günde ayrı düşünelim canım bu kadarda olmaz valla
berna1 yorumun çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık kendi bakış açından bakmışsın gene olaylara iyikide varsın hep böyle kal
forever_bim
11-12-06, 17:38
Geçen yıl £sperazayla yüzde yüz aynı şeyleri düşünür yazardık forumda, bu yıl da berna1'le benzer düşünüyoruz çok.
Dürüst olmam gerekirse berna1'in yorumunu görmek için gelmiştim.
Pinkzone'u da günlerdir bekliyorum. Ve kendileri diziyi izlerken fıtık olmuş ben de onun yorumunu beklerken fıtık oldum.
Bu arada imzanı kullanacağım pinkzone (anladın sen hangi imzayı:img-hyste )
Sevgiler deyip yorumu toparlayım bari.
Feride: Bu kıza ısınamadım.. Hala Yılmaza ne telefon açtı.. Nede ziyarete gitti.. Vefasızım benim.. :) Ömere çok soru soruyor.. Çok soru sorması beni fıtık ediyor. Partideki halleri hiç hoşuma gitmedi. Çocuk yanındaki o kadeh ne oluyor. Çocuk o saate neden ayakta.. ve o elbise rengi iyide.. Bu kadarmı modadan uzak olur.. Çuval gibi olmuştu elbise onda.. :) Dans sahnesinde Ömere öyle bir baktıki.. :) Sanırım ilk bişeyler hisseden Feride olacak..
Evet Feride konusunda hemfikiriz..Abi o neydi öyle ya..
Uzun vede cuval gibi elbise:img-hyste Yahu sacina yaptiklari modelde milattan kalma..Abicim daha moda seyler yapin su kizcagiza..
Veee insallah birdaha ki bölüm Yilmazla görüsür..Valla topa tutacam bu kizi..
Nankör kedi :img-hyste
Pinkzone;
Evet bende bazen şaşıyorum.. :) Kafalarımız uyuşması iyi.. ortak fikirler oldukça çoğunluk sağlarız..
pinkzone nihayet valla sen yazmasan ben erenlere karışıcaktım valla her girişinde yazar şimdi diyorum yok yazmıyor.nihayet fıtık teşhisi yemeden geldi yorum valla herzamanki gibisin biraz acelecimi olmuş banamı öyle geldi ama senin yorumların valla süper bir günde ayrı düşünelim canım bu kadarda olmaz valla
berna1 yorumun çok güzel olmuş gerçekten ellerine sağlık kendi bakış açından bakmışsın gene olaylara iyikide varsın hep böyle kal
Anladım zaten ben kesin matarakyı fıtık etcem diye.. Hemen yaptım.. :) Evet aceleye geldi.. Pilav yapacağım.. Acele acele yapayım dedim.. :)
[QUOTE=forever_bim;1805011]Pinkzone'u da günlerdir bekliyorum. Ve kendileri diziyi izlerken fıtık olmuş ben de onun yorumunu beklerken fıtık oldum.
Bu arada imzanı kullanacağım pinkzone (anladın sen hangi imzayı:img-hyste )QUOTE]
Sorma bu sefer baya uzattım.. :) Bu da pek düşündüklerimi yansıtmadı ya neyse.. Feride hakkında daha fazlasını yazacaktım ya.. :) İmzan çok yakışacaktır.. Elifciler görüdkçe fıtık oluyor..
Uzun vede cuval gibi elbise:img-hyste Yahu sacina yaptiklari modelde milattan kalma..Abicim daha moda seyler yapin su kizcagiza..
gercektende haklısın.bır gun ızın ıstıyemıyor mu handandan?baska bırı olsa yılmazın yerınde hastahaneye goturur orda bırakırdı.adam senınle ılgılendı kardesı gıbı gordu.evıne aldı sende gıttın bı daha gelmemek uzere gondermedıler senı herhalde bencede suana kadar gıtmemesı yılmazı arayıp gecmıs olsun demesı gerekırdı!
forever_bim
11-12-06, 17:45
Haklisin lawinia..
Tetiklemek adina kullanilabilir belkide.. Ama seninde demen gibi Yilmazin elinde deliller yok..iftira etmis gibi olur..Bu kez daha da olaylar karmasiklasir..
Pinkzone;
Forever;
Valla senin boyunda azimsanacak kadar kisa da degil hani..
Bence sende uzunmu$un :img-yes:
Ama gercekten ben Ferideyi yakistiramiyorum ömere...Kesinlikle Elif`in asil durusu cok iyiydi... :img-wink:
Figan Abla ben ilk defa 7. bölümde Ömer'in olaylı doğumgünü partisinde (hani Elif özel kreasyon siyah bir elbise giymişti) o zaman yakıştırmıştım ilk kez Elif'le Ömer'i. Sonunu görmek kısmet değilmiş.
Herkes bir noktada anlaşıyor. Ben ise artık yazmadığım yorumlarıma son vereyim, ne de olsa özlenmiyoruz. Sizlere iyi yorumlar. :img-wink:
Diziye yeni girecek karakter bölümde bahsedilen isim olacaksa Ihlamurlar
altında dizisini izlememe kararı alacağımı belirtmek isterim.
Sizler okuyunca bu mesajı sileceğim.
Ben inanmıyorum o elibsenin Filizin olduğuna.. Sonuçta Filiz bu kadar zevksiz olamaz.. :) Modacı kız.. Bu moda 5 sene önce idi.. Devir değişti.. Kızım.. :) Filiz herhalde gardobunu yenilerken Ferideyede 5 sene önceki kıyafetini vermiş. :img-hyste :img-hyste Saç yapımıda iğrençti.. Tuba bir o kadar özenilmiş.. Tam tersi Feride çirkinleştirmek için çaba gösterilmiş.. :) Ömer bu partide bence fazla alkol almış.. Göz var nizam var.. O kızı kimse kaldırmazdı.. Ömer iyi kafayı bulmuş ya.. :) İlla yamayacaklar şu çocuğa şu zevksizi..
gercektende haklısın.bır gun ızın ıstıyemıyor mu handandan?baska bırı olsa yılmazın yerınde hastahaneye goturur orda bırakırdı.adam senınle ılgılendı kardesı gıbı gordu.evıne aldı sende gıttın bı daha gelmemek uzere gondermedıler senı herhalde bencede suana kadar gıtmemesı yılmazı arayıp gecmıs olsun demesı gerekırdı!
Valla öyle devil;
Bu kiz beni deli ediyor..Ha gitti ha gidecek diye bekliyorum..Bari bir telefon ac..
Telefon parasi cok gelmez ya.. :)
Allah cezani verecek Feride Sultan.. :img-hyste
Forever;
Sorma...Hic acma o eskiyi..Valla cok özlüyorum zaten Elif`i.. :icon_sorr
Hele Feride ile ömer sahnelerinde cok ariyorum..Ne yapalim kismet olmadi..
Yolu acik olsun özge Borak `in.. Kaliteli vede iyi bir oyuncu Allah icin..
Herkes bir noktada anlaşıyor. Ben ise artık yazmadığım yorumlarıma son vereyim, ne de olsa özlenmiyoruz. Sizlere iyi yorumlar.
Diziye yeni girecek karakter forumda bahsedilen isim olacaksa Ihlamurlar
altında dizisini izlememe kararı alırım.
senın yorumlarını beğendığımızı bılıyorsun.matraka zaten hergun neredeyse senı arıyo ama sen yoksun.matraka dıle getırdığınden bıze dıyecek bırsey kalmadı zaten.
yorumunu zevkle okuyanlardan bırıde bnm.yorumunu esırgeme olur mu?
Herkes bir noktada anlaşıyor. Ben ise artık yazmadığım yorumlarıma son vereyim, ne de olsa özlenmiyoruz. Sizlere iyi yorumlar.
Diziye yeni girecek karakter forumda bahsedilen isim olacaksa Ihlamurlar
altında dizisini izlememe kararı alırım.
valla alınıyoruz sezinti ne zaman nankörlüğümü gördün hiçte ayrıldığımız yorumlarda olmadı valla geçen sefer gitmiştin seni bulana kadar canım çıktı bu seferde yapma en azından ben varım her zaman yorumlarını okuyorum ama çok denk gelemiyoruz gelselde fazla kalmıyorsun o yüzden bu sorunlar hadi gittin diyelim hiçbişeyde açık değil sana ulaşamıyoruz da onun için gitme kal bu formun aşağı yukarı başından berivarsın
Valla bende en fazla senin yorumlarını okumak için geliyorum foruma sezinti.. Aslında sende haklısın.. Senryo bir o kadar saçmaladı ki diziye yeni bir karakter girdiğinde bir başka izliyci sonunda pes ediyor izlemiyor. Tıpkı Cem yada Feridenin gelmesiyle diziden soğuyan arkadaşlar gibi.. Sana da hak veriyorum.. Yorum yazmamak senin kararın saygı duyuyorum.
Bende sezinti`nin yorumlarini cok begeniyorum..Hatta diyorum kendi kendime niye yazmiyor diye?
Valla bizi mahrum etme o mantikli vede güzel yorumlarindan..
sevgiler...
Cem'den sonra bahsedilen isim. Ülkemizde başka oyuncu mu kalmadı. Yoksa baştan sevilmeyecek bir karakteri oynamak çok mu zor. Yapım ekibi oyuncu bulmakta çok mu zorlanıyor. Tiyatrolarımızda çok iyi oyuncular var. Oyuncularımız çok uzaklarda değil
Ben inanmıyorum o elibsenin Filizin olduğuna.. Sonuçta Filiz bu kadar zevksiz olamaz.. :) Modacı kız.. Bu moda 5 sene önce idi.. Devir değişti.. Kızım.. :) Filiz herhalde gardobunu yenilerken Ferideyede 5 sene önceki kıyafetini vermiş. :img-hyste :img-hyste Saç yapımıda iğrençti.. Tuba bir o kadar özenilmiş.. Tam tersi Feride çirkinleştirmek için çaba gösterilmiş.. :) Ömer bu partide bence fazla alkol almış.. Göz var nizam var.. O kızı kimse kaldırmazdı.. Ömer iyi kafayı bulmuş ya.. :) İlla yamayacaklar şu çocuğa şu zevksizi..
Hakikaten yaa Filiz bu kadar zevksiz olamaz..
Filiz ne kadar asildi vede güzeldi.. :good:
Feride ise dügün salonundan cikip gelmis gibiydi..Oysaki ne kadar güzel bir bayan..Ama kiza ne giydirmisler..Valla ayippp:img-hyste
forever_bim
11-12-06, 17:56
Ben zaten sezinti yorum yaptığında alıntı yapıp kendini özletme diyorum. Neden böyle bir karar vermiş ki. Okuyoruz ki zevkle zaten.
Bence yaz sezinti. Farklı görüşlere ihtiyaç var burada.
Valla sevenlerine saygim sonsuz..
Ama bende bu diziye NAZ ELMAS`in dahil olacagini bilmek bile istemiyorum..
Kendi fikrim..
Elektrik alamadigim bir bayan..Hos özcan Denizden de elektrik alamiyorum ya..
Neyse.. Haziran Gecesini izlemedim sirf bu iki oyuncu icin..Tat alamiyorum..Nedenini bende bilmiyorum:)
Sevenlerine saygi duyarim..Kendilerinide..Ama ben istemem Naz Elmas`i..
Benim istememlede olmuyor gerci..:img-help:
Ya sezinti seninle yorumlarımız bir çok kere uyuşuyor.. Ve senin yomumların resmen beni özetliyor.. Yani yazmamak isteyebilrsin ama.. burdaki bütün sevenlerini kırmış olursun.. Senin yazıların herkese farklı bakış açıları getiriyor.
Seninlede düşüncem uyuşuyor.. fikirlerimiz uyuşuyor.. :) Bizi üzme ne olur.
forever_bim
11-12-06, 18:01
Ya şimdi Göz var İzan var (lafın doğrusu bu:img-hyste )aslında İrem Altuğ hoş bir kız. Elbiseden anlamam o yüzden yorumunuza katılıyorum. Filiz'in elbiseyi beğendim güzledi. (Amma da zor beğenirmişim ha)
Kendi fikrim..
Neyse.. Haziran Gecesini izlemedim sirf bu iki oyuncu icin..Tat alamiyorum..Nedenini bende bilmiyorum:)
Ortaya biri bir laf attı.. Herkes balık gibi oltaya takıldı.. Ya net değil.. Dedikodu.. Bu kadar tanınan oyuncu yerine tıpkı diğer oyuncular gibi tanınmayan biri gelecektir.. Avşar yapım.. bu gelecek oyuncuya neden servet ödesinki. Aman sizde.. :img-hyste Naz elmas bir kere Yılmaza hafif kaçar.. Bir kere boy olarak bile uyum sağlamazlar.. Uyumu düşününce çok güldüm ya.. :img-hyste
Kendi fikrim..
evet gelirse bende istemeyenlerdenim tubaya o kız çok iddalı kaçar çünkü kendinden emin tipleri o kız çok ii oynar ister istemez kıskançlık sahneleri olursa valla hem filiz hem tuba çatır çatır çatlar
Ya şimdi Göz var İzan var (lafın doğrusu bu:img-hyste )aslında İrem Altuğ hoş bir kız. Elbiseden anlamam o yüzden yorumunuza katılıyorum. Filiz'in elbiseyi beğendim güzledi. (Amma da zor beğenirmişim ha)
O kadar hata kadı kızındada bulnur be.. :)
Kızın elbise iyi değildi ama.. Partinin en şıkı kesinlikle Filizdi.. İkincisi Ceyda.. Handanı sokmayalım araya.. Partinin rüküşü Feride idi.. :img-hyste
Kendi fikrim..
aman deme gozunu seveyim bende haziran gecesinde havine acaip gicik olmustum ozamanlar ben duygucuydum:):)..bu konuda sana katiliyorum kesinlikle naz elmas olmasin..........naz elmas da girerse bi ozcan eksik olur ozcanida alin filize ozaman alaala....kesinlikle hayir...
bye Ya şimdi Göz var İzan var (lafın doğrusu bu:img-hyste )aslında İrem Altuğ hoş bir kız. Elbiseden anlamam o yüzden yorumunuza katılıyorum. Filiz'in elbiseyi beğendim güzledi. (Amma da zor beğenirmişim ha)
Tabii ki ya..Bayanlar anlar bu i$ten sen bize inanmakla iyi ediyosun Hasan..:img-wink:
Valla hem elbisenin rengi ofsaytti..O nasil renktir öyle ...icler acisi valla..
Bordo ama Koyu bordo..
Yazik olmus güzelim kiza..:img-hyste
Neyse görüsürüz..Ben gittim..Hos sohbetler size..bye
bye
Tabii ki ya..Bayanlar anlar bu i$ten sen bize inanmakla iyi ediyosun Hasan..:img-wink:
Valla hem elbisenin rengi ofsaytti..O nasil renktir öyle ...icler acisi valla..
Bordo ama Koyu bordo..
Yazik olmus güzelim kiza..:img-hyste
Neyse görüsürüz..Ben gittim..Hos sohbetler size..bye
:) Kızı resmen bir parti için harcamışlar.. :) Yani sonuçta Ömerle dans edecek mi edecek.. Aralrında birşey olacakmı.. Olacak.. O zaman boşver giyim kuşamı.. :img-hyste Kıza borda gitmemişti ama renk iyiydi.. :) Çok koyuydu renk daha açığı olabilrdi.. Benide gören moda editörü sancak.. :img-hyste
aman deme gozunu seveyim bende haziran gecesinde havine acaip gicik olmustum ozamanlar ben duygucuydum:):)..bu konuda sana katiliyorum kesinlikle naz elmas olmasin..........naz elmas da girerse bi ozcan eksik olur ozcanida alin filize ozaman alaala....kesinlikle hayir...
Amannnnnnn sakin !
özcan deme bana :) istemem ben..
Burdan bizi okudugunuza eminim ben..
Bakin diyorum size sevgili senaristler.. Ben ve benim gibi dusunen bircok arkadasimiz adina diyorum ki;
Biz istemiyoruz NAZ ELMASI.... iste bu kaderrrrrr! izleyen biziz sonucta..Bizim dusuncelerimize özen ve önem Lütfennnn.... :))):good:
Ortaya biri bir laf attı.. Herkes balık gibi oltaya takıldı.. Ya net değil.. Dedikodu.. Bu kadar tanınan oyuncu yerine tıpkı diğer oyuncular gibi tanınmayan biri gelecektir.. Avşar yapım.. bu gelecek oyuncuya neden servet ödesinki. Aman sizde.. :img-hyste Naz elmas bir kere Yılmaza hafif kaçar.. Bir kere boy olarak bile uyum sağlamazlar.. Uyumu düşününce çok güldüm ya.. :img-hyste
kuyuya bi deli taş attı kırk akıllı çıkaramadı hesabına döndü olay...anlaşılan o ki bu kızı kimse istemiyo...aman lafınıza dikkat edin modumuz uyarıyo ben aldım uyarımı aman diyim size...
yarın özet gelir herhalde valla bu bölüm reyting garantisi veriyoruz afişleri hazırladık bakalım inşallah geçen haftanın özeti gibi açıklayıcı olur özette o kadar kötü özetler gördükki biraz ii olsa seviniyoruz artık
forever_bim
11-12-06, 18:09
Arkadaşlar güvenilir bir kaynaktan aldığım duyuma göre
Naz Elmas'ın oynadığı CANDAN ÖTE dizisi devam ediyor. O yüzden tasa yapmayın.
Ya bizim milletce halimiz şuna benziyor. Biri bir palavra atıyor sonra ötekiler ve kendisi de gerçek olduğuna inanıyor.:img-hyste
kuyuya bi deli taş attı kırk akıllı çıkaramadı hesabına döndü olay...anlaşılan o ki bu kızı kimse istemiyo...aman lafınıza dikkat edin modumuz uyarıyo ben aldım uyarımı aman diyim size...
Kızı kimse istemiyor ama.. Biz istesekte istmeesekte diziye bir kız girecek.. Diyorum.. Son kez.. Yan rol için bu kadar iddalı bir bayan oyuncu girmez.. Göze batmayacak ama.. Oyunculuğu iyi bir bayan olacaktır.. Bence tıpkı irem altuğ özelliklerinde ama daha nitelikli bir bayan olacaktır. Yan rol için fazla masraf yapmaya gerek duymaz yapımcı..
Amannnnnnn sakin !
özcan deme bana :) istemem ben..
Burdan bizi okudugunuza eminim ben..
Bakin diyorum size sevgili senaristler.. Ben ve benim gibi dusunen bircok arkadasimiz adina diyorum ki;
Biz istemiyoruz NAZ ELMASI.... iste bu kaderrrrrr! izleyen biziz sonucta..Bizim dusuncelerimize özen ve önem Lütfennnn.... :))):good:
kusura bakmayin sahiden naz elmas hakkinda oyunculuk disinda hic birsey bilmiyorum ama oyunculugunu cok iyi biliyorum...oda cem gibi pisikpisik guluyormu bana sinir geliyor.....hayir insalah figan ablamin dedigine katiliyorum naz elmas olmasin...........ben istemom...vala cem yetiipte artiyor bille...nazi sokmayin...cemin bayan olarak dusunemem......dusunsenize cem filize naz ise yilmaza nolamaz.....
yaa nazda nerden cikti sinirlerim bozuldu.....
Ya bizim milletce halimiz şuna benziyor. Biri bir palavra atıyor sonra ötekiler ve kendisi de gerçek olduğuna inanıyor.:img-hyste
yok canım o kadarda değil o sitede yazılanları cımbızla ayıklamak lazım mesela ben bu kızı bulana kadar canım çıktı ama düşünüyorlarsa bizde fikrimizi söyliyelim ama bende sanmıyorum zaten biz boşuna konuşuyoruz anlaşmış olmalılar hatta bölüm çekmiş olmaları lazım
Hisarbuselik dizisinde Aysel karakterini oynayan ve oyunculuğuna hayran olduğum İdil Yener'in bir şekilde diziye katılmasını isterim. Çok iyi bir oyuncudur.
Sevgili yapım ekibi, sizlere isterseniz bir çok oyuncu önerebilirim. Yeterki aynı kişiler etrafında dönen diziler görmek istemiyorum. Yeni yüzlere ihtiyacımız var.
Tayfun Erarslan, Serhat Nalbantoğlu, Servet Pandur, Canberk Uçucu gibi sizlere bir çok oyuncu önerebilirim. Bu oyuncular neredelermi Tiyatrolarımızda.
Dipnot: Dublajı yapılacak kişi seçilmesin, lütfen yoksa dublajı yapan kişiye dizide rol verin. Aynı sesi ıhlamurlar altında dizisinde duymak istemiyorum.
:happy0064 Arkadaşlar güvenilir bir kaynaktan aldığım duyuma göre
oohh rahatladim vala........elerine saglik anlatigin icin tskur ederiz....hele biz bayanlar hemen inaniyoruz
NAZ ELMAS YOK hehe.:happy0064 .
İçlerine rahat bir su serptin.. Artık haberde yalanlandığına göre konumuza dönelim.. :)
Sizce.. Yılmaz Filize şu malum soruyu sorarmı ?
4 yıl önce beni düğün günü neden bırakıp gittin.. Bana gerçek nedeni söyle dermi?
Herşey konuşulacak madem buda konuşulsun.. Ne varsa bütün kirli çamaşarlar ortaya dökülsün. Bugün temizlik günü malum.. :)
forever_bim
11-12-06, 18:16
Ben bu anlayışı anlayamıyorum.
Hadi bir yanlış yapılır gerekli uyarı verilir. Sonra üye gelir özür diler. Konu kapanır ama sonra ilk fırsatta üye özür dilemesinin acısını yöneticiden çıkarır.
Meraklanmayın
Naz Elmas'a ayılıp bayılmadım. Tuba Büyüküstün'le karşılaştırılmasını doğru bulmadığım için ortam gerilmesin diye uyarımı yaptım.
Ben oyuncularda rol niteliği ararım. Her zaman da kalitenin olduğu yerdeyim. Endişeniz olmasın
saygılar...
Hisarbuselik dizisinde Aysel karakterini oynayan ve oyunculuğuna hayran olduğum İdil Yener'in bir şekilde diziye katılmasını isterim. Çok iyi bir oyuncudur.
Sevgili yapım ekibi, sizlere isterseniz bir çok oyuncu önerebilirim. Yeterki aynı kişiler etrafında dönen diziler görmek istemiyorum. Yeni yüzlere ihtiyacımız var.
Tayfun Erarslan, Serhat Nalbantoğlu, Servet Pandur, Canberk Uçucu gibi sizlere bir çok oyuncu önerebilirim. Bu oyuncular neredelermi Tiyatrolarımızda.
Dipnot: Dublajı yapılacak kişi seçilmesin, lütfen
yoksa dublajı yapan kişiyi dizide rol verin.
valla haklısın mümkünse tiyatro kökenli dublajı olmayan biri olsun çok şeymi istiyoruz acaba
Kesin manken tipinde oyunculuk açısından pek bir kabileyeti olmayan bir bayan gircek.. Filizin rakibi dişli olması yerine pasif olması istenir.. Filizin dişine geçirebilecek şekilde.. Aman diyim geçen sezonki o malum manken kız gibi olmasın.. Ne ses ona aitti.. Nede iyi oyunculuk yaptı.. Gömlek giydi işe yaradı çıktı gitti..
forever_bim
11-12-06, 18:20
Dipnot: Dublajı yapılacak kişi seçilmesin, lütfen yoksa dublajı yapan kişiye dizide rol verin. Aynı sesi ıhlamurlar altında dizisinde duymak istemiyorum.
Çok güzel bir yorum. Mesela ben Filiz'e sesini veren Yonca Cevher'in muhteşem oyunculuğunu hayranlıkla izliyorum.
Zaten popüler oyuncular ya da oyuncu adayları çoktan tiyatro kökenlilerin önünü kesmiş durumdalar.
İçlerine rahat bir su serptin.. Artık haberde yalanlandığına göre konumuza dönelim.. :)
Sizce.. Yılmaz Filize şu malum soruyu sorarmı ?
4 yıl önce beni düğün günü neden bırakıp gittin.. Bana gerçek nedeni söyle dermi?
Herşey konuşulacak madem buda konuşulsun.. Ne varsa bütün kirli çamaşarlar ortaya dökülsün. Bugün temizlik günü malum.. :)
valla çamaşırları yıkması uzun sürer o kadar çokki malüm filiz ikinci kütüphane gibi oldu bütün bilgileri kendine saklıyor kaynak arayanlar başvurabilirler
tabiki konusu geçicek geçmesse sorunun kökenine inemezler sizlere daha öncede söylediğim gibi dizilerimizde maalisef psikolog yöntemi kullanmak yerine krakterlerin içi hesaplaşmalarıyla bu meseleleri hallediyorlar
İdil Yeneri bir kaç defa dizisinde izlemiştim.. Oyunculuğu gerçekten çok iyi. O olmasa bari.. Tiyatro kökenli olsun.. Oyunculuğu layıkıyla yerine getirsin.. Basit oyunculuk istemiyoruz..Tiyatro kökenli istiyoruz.. Çok şeymi istiyoruz..
Çok güzel bir yorum. Mesela ben Filiz'e sesini veren Yonca Cevher'in muhteşem oyunculuğunu hayranlıkla izliyorum.
Zaten popüler oyuncular ya da oyuncu adayları çoktan tiyatro kökenlilerin önünü kesmiş durumdalar.
tıyatro kokenlı olsunda ne olursa olsun.ama bırazda guzel olmalı.bırde yonca cevher suan bınbır gecede oynuyor bırde fılızın eskı sesıyle gırmesı hıcde guzel durmazdı.sımdı fılızın yenı sesıne alıstımya dığer ses cok yapmacık gelıyor bana fılızın kısılığıne gore ama yonca cevherın sesı var allah ıcın.
Ben bu anlayışı anlayamıyorum.
Hadi bir yanlış yapılır gerekli uyarı verilir. Sonra üye gelir özür diler. Konu kapanır ama sonra ilk fırsatta üye özür dilemesinin acısını yöneticiden çıkarır.
Meraklanmayın
Naz Elmas'a ayılıp bayılmadım. Tuba Büyüküstün'le karşılaştırılmasını doğru bulmadığım için ortam gerilmesin diye uyarımı yaptım.
Ben oyuncularda rol niteliği ararım. Her zaman da kalitenin olduğu yerdeyim. Endişeniz olmasın
saygılar...
bende arkaaşları uyardım ne varki bunda...hararetlenmişti naz elmas meselesi bende hatırlatim dikkat etsinler dedim....
Kesin manken tipinde oyunculuk açısından pek bir kabileyeti olmayan bir bayan gircek.. Filizin rakibi dişli olması yerine pasif olması istenir.. Filizin dişine geçirebilecek şekilde.. Aman diyim geçen sezonki o malum manken kız gibi olmasın.. Ne ses ona aitti.. Nede iyi oyunculuk yaptı.. Gömlek giydi işe yaradı çıktı gitti..
bencede kiz agzinin oynatmasi bile giciktii.....filizin disina kim gecebilir bilmiyorum ama...haha arkadaslar bida gumusu alsalar..:):):)oylesine dedim...yaa kim gelir acabaa coo merak ediyorum kesin bizim tanimadigimiz bir oyuncu girer.
valla çamaşırları yıkması uzun sürer o kadar çokki malüm filiz ikinci kütüphane gibi oldu bütün bilgileri kendine saklıyor kaynak arayanlar başvurabilirler
tabiki konusu geçicek geçmesse sorunun kökenine inemezler sizlere daha öncede söylediğim gibi dizilerimizde maalisef psikolog yöntemi kullanmak yerine krakterlerin içi hesaplaşmalarıyla bu meseleleri hallediyorlar
İkinci kütüphane.. :img-hyste İyi laf..
Evet bizim dizide kimse psikolga gitmedi allaha şükür.. Ama geçen hafta yabancı damattaki kahramanı pskologta gördüm.. Ne kadar özendim anlatamam.. Ne vardı onun yerinde en ihtiyaç duyan karakterimiz filiz olsaydı.. Ya şunu akıllarına sokamadılar.. Psikologa rahatsız insanlar gitmez sadece.. Normal insanlarda gider.. Toplumumuzda deli doktoru diyip ben delimiyim diyenler oluyor gitmiyor.. Oysa delilerden çok sağlıklı insanların buna ihtiyacı var.. Filiz bir psikolgla dertleşsin.. Bu kız iyi değil.. Artık buhran geçiriyor.. Alarma veriyor.. Her an acil durumda basılacak zil gibi.. Tetikte.. Bir olay daha bitirir onu.. Ona korkuyorum.
tıyatro kokenlı olsunda ne olursa olsun.ama bırazda guzel olmalı.bırde yonca cevher suan bınbır gecede oynuyor bırde fılızın eskı sesıyle gırmesı hıcde guzel durmazdı.sımdı fılızın yenı sesıne alıstımya dığer ses cok yapmacık gelıyor bana fılızın kısılığıne gore ama yonca cevherın sesı var allah ıcın.
hemde nasil....yonca cevherin seside guzeldi ama filizin suanki durumuna uymazdi onun icn filizin yeni ses yani kendi sesi daha guzel:good:yonca cevher in sesine masalahh super hele bagirdigi zaman varya!!:):good:
Hande Subaşı nasil olurdu acaba?
Bence gayet iyi bir oyuncu vede cok güzel, alimli..
Ama sanmiyorum ki; o olsun..sadece fikrimdi:)
Evet bizim dizide kimse psikolga gitmedi allaha şükür.. Ama geçen hafta yabancı damattaki kahramanı pskologta gördüm.. Ne kadar özendim anlatamam.. Ne vardı onun yerinde en ihtiyaç duyan karakterimiz filiz olsaydı.. Ya şunu akıllarına sokamadılar.. Psikologa rahatsız insanlar gitmez sadece.. Normal insanlarda gider.. Toplumumuzda deli doktoru diyip ben delimiyim diyenler oluyor gitmiyor.. Oysa delilerden çok sağlıklı insanların buna ihtiyacı var.. Filiz bir psikolgla dertleşsin.. Bu kız iyi değil.. Artık buhran geçiriyor.. Alarma veriyor.. Her an acil durumda basılacak zil gibi.. Tetikte.. Bir olay daha bitirir onu.. Ona korkuyorum.
fılızı sende bıtırdın artık.anladık psıkıyatra gıtsınde burhan'la ne alaka onu anlamadım.burhanla fılızın neresını benzettın onu anlamadım.burhanın bıraz zekası gerı ama fılızın oldukca ılerı.:good:
en çok üzüldüğüm konu ise o son darbeyi yılmaz vuracak senin dediğine göre bir yerlerde darbe ölçerin var herhalde bitirilmesine bir darbe kaldı dediğine göre belkide filiz rahatlar yılmaza açılınca yok yok rahatlamaz boğulur
Ben bu bolumde Filiz-Yilmaz ayrilacaksa bile bunun herseyi konustuktan sonra olacagina inanmiyorum. Nedense dizi boyunca esas karakterler aralarindaki sorunlari fazla konusmadilar. Yan karaketerler bu konuda daha basarililar.
Filiz-Yilmaz herseyi taa bastan konusacak olurlarsa sorunlarinin onemli bir bolumunu de cozmus olurlar. Birbirlerinin davranislarinin nedenlerini anlarlar. Bu ikisi icin de cok buyuk bir adim olur. Eger ayrilacaklarsa onlari bu kadar konusturmazlar. O nedenle ben fazla anlamli bor konusma yapacaklarini sanmiyorum.
fılızı sende bıtırdın artık.anladık psıkıyatra gıtsınde burhan'la ne alaka onu anlamadım.burhanla fılızın neresını benzettın onu anlamadım.burhanın bıraz zekası gerı ama fılızın oldukca ılerı.:good:
kimseyi bitirdiğimiz yok bizim filizlede sorunumuz yok artık anlayın şunu ne olması gerektiğini söylüyoruz sadece bırakında özgürce eleştirelim şu kıza ya ne olur bak şimdi gene moralimi bozdun son sahne aklıma geldi
Hande Subaşı nasil olurdu acaba?
Bence gayet iyi bir oyuncu vede cok güzel, alimli..
Ama sanmiyorum ki; o olsun..sadece fikrimdi:)
Evet hande subaşı olabilir pek beğenmiyorum ama naz elmastan daha iyi olacağı kesin
Burhan demedim.. :img-hyste Buhran dedim.. Yani bunalımın yoğunlaştırlmışını yaşıyor dedim.. :)
vala binbir gecede oynamasaydi(sehrazati)yani berguzal koreyi isterdim o da cok sevdigm bir oyuncu ama asla filiz yilmaz askina satmam kim gelirse gelsin sonuna kadar filizyilmaz
Evet hande subaşı olabilir pek beğenmiyorum ama naz elmastan daha iyi olacağı kesin
Haklisin Cemotara;
Naz Hanimdan iyi olabilir..
Ayrica;
Ahu Türkpence de olabilir diyorum.. O da ho$ bir bayan...
Oyunculugunuda begenirim.. :img-yes:
Neyse bakalim sansimiza kim cikacak..
Ben bu bolumde Filiz-Yilmaz ayrilacaksa bile bunun herseyi konustuktan sonra olacagina inanmiyorum. Nedense dizi boyunca esas karakterler aralarindaki sorunlari fazla konusmadilar. Yan karaketerler bu konuda daha basarililar.
Filiz-Yilmaz herseyi taa bastan konusacak olurlarsa sorunlarinin onemli bir bolumunu de cozmus olurlar. Birbirlerinin davranislarinin nedenlerini anlarlar. Bu ikisi icin de cok buyuk bir adim olur. Eger ayrilacaklarsa onlari bu kadar konusturmazlar. O nedenle ben fazla anlamli bor konusma yapacaklarini sanmiyorum.
bunu yapmazlarsa sorunlar kalıcı olucak zaten sonunda da daynamayıp barışma sahneleri izlemek istemem sorunlarını görsünler isterim ki bir daha ne filiz o hataları yapsın nede yılmaz
Haklisin Cemotara;
Ayrica;
Başka dizilerde rol alan iddalı oyunucualrı oynatmazlar figan.. Bence tanıdık biri gelecek ama iddasız biri olacak.. Tanıyor olacağız ama çok iddalı olmayacak.. İddanın diğer adı yapımcı için para kaybı demektir.
Haklisin Cemotara;
Ayrica;
Ahhh ahh keşke ahu türkpençe olsa ama ahu kesinlikle olmaz zaten reytingi çok iyi olan şöhret dizisi var hemde yan karakteri kabul etmez gibi ama çok iyi bir oyuncu ve çok sevdiğim biri
Ya nerden nereye çekmişsin konuyu.. Şu an gülme krizine girdim.. :img-hyste
İmzamla filizi bağdaştırdın ya helal olsun.. bu benim aklıma bile gelmezdi.. Valla bütün dengemi alt üst ettin bu mesajınla.. :)
Hayat Türküsü dizisinde Ayşe karakterini oynayan kişi oyuncu değildir. Kamera arkasında görevlidir. Kendisinin oyuncu olmadığı Hayat Türküsü dizisi setine yapılan ziyarete öğrenildi. Ayşe karakterini çok başarılı bir şekilde oynadı. Meltem Pamirtan, Tolga Evren, Aslı Yılmaz gibi oyuncuları Hayat Türküsü dizisiyle tanıdım. Yani Oyuncularımız çok uzaklarda değil. Bu oyuncuları izlemek çokta pahalı değil.
Çocuk oyuncu olarakta Ceren'i tavsiye ediyorum.:img-wink:( reklamlar da oynayan )
Ya nerden nereye çekmişsin konuyu.. Şu an gülme krizine girdim.. :img-hyste
İmzamla filizi bağdaştırdın ya helal olsun.. bu benim aklıma bile gelmezdi.. Valla bütün dengemi alt üst ettin bu mesajınla.. :)
senin şakacı olduğunu biliyor ya ondan karıştırdı.bir insanın adı çıkmasın indirmiyorlar tabi senin yazdığın mesajlarıda bu şimdi şaka yapmıştır diye dikkatli okuyorlar :)
forever_bim
11-12-06, 18:43
Ahu Türkpençe Şöhrette esas kızı oynuyor. Kazancı aylık sanırım 100 Bin YTL.
Bülent İnalla oynadılar önceden 10 bölüm sürdü Azad dizisi yayından kalktı (Reytingin gözü kör kulagı sagır olsun)
Ama sever miyim Ahu'yu çok severim..
Hayat Türküsü dizisinde Ayşe karakterini oynayan kişi oyuncu değildir. Kamera arkasında görevlidir. Kendisinin oyuncu olmadı Hayat Türküsü dizis setine yapılan ziyarete öğrenildi. Ayşe karakterini çok başarılı bir şekilde oynadı.Meltem Pamirtan, Tolga Evren, Aslı Yılmaz gibi oyuncuları Hayat Türküsü dizisiyle tanıdım. Yani Oyuncularımız çok uzaklarda değil. Bu oyuncuları izlemek çokta pahalı değil.
haklısın inşallah yazını okurlar ne diyelim ama bence iş işten geçti şu an yeni oyuncu girmiş 1 bölümde çekilmiş olması lazım
Burhan demedim.. :img-hyste Buhran dedim.. Yani bunalımın yoğunlaştırlmışını yaşıyor dedim.. :)
ıı dedın.bencede psıkıyatıra gıtmelı.ha buhran ha burhan ıkısıde aynı sonucta.bence fılızın kımseye benzer yanı yok!
Hayat Türküsü dizisinde Ayşe karakterini oynayan kişi oyuncu değildir. Kamera arkasında görevlidir. Kendisinin oyuncu olmadı Hayat Türküsü dizis setine yapılan ziyarete öğrenildi. Ayşe karakterini çok başarılı bir şekilde oynadı.Meltem Pamirtan, Tolga Evren, Aslı Yılmaz gibi oyuncuları Hayat Türküsü dizisiyle tanıdım. Yani Oyuncularımız çok uzaklarda değil. Bu oyuncuları izlemek çokta pahalı değil.
sevgili sezinti hayat türküsünü okadar çok övdünki bir bakayım dedim gerçektende güzel bir dizi arasıra izliyorum devin özgün çınara bayıldım o dizide birde orda bir oyuncu var bıyıklı galiba adıda tolga evren o oyuncu nekadarda sinan tuzcuya çok benziyor ikizi gibi ama tolga bey baya bir esmer
Ahu Türkpençe Şöhrette esas kızı oynuyor. Kazancı aylık sanırım 100 Bin YTL.
Bülent İnalla oynadılar önceden 10 bölüm sürdü Azad dizisi yayından kalktı (Reytingin gözü kör kulagı sagır olsun)
Ama sever miyim Ahu'yu çok severim..
sen sevmeyeceksinde ben mi sevicem nickin bile bimle ilgili valla biimde ilk sezon harika bi diziydi hatta mükemmeldi hatta kelimeler bile anlatmaya yetersiz kalır.hatta hatta.....
senin şakacı olduğunu biliyor ya ondan karıştırdı.bir insanın adı çıkmasın indirmiyorlar tabi senin yazdığın mesajlarıda bu şimdi şaka yapmıştır diye dikkatli okuyorlar :)
pınkzone yaptığı sakaların coğunu yersız yapıyorya bırzda ondan kaynaklanıyor.ornek vermeme gerek yok herhalde.gergınlık olmasın en ıyısı konuyu burada kapatalım.
forever_bim
11-12-06, 18:52
Pinkzone'un dediği Buhran geçirmek: Sinir krizine girmek bunalmak yaşadıklarından dolayı psikolojik anlamda ruhsal çöküntü içine girmek anlamına gelir.
Burhan Altıntopla alakası yoktur.
Şimdi ben buhran geçirecegim ama.
pınkzone yaptığı sakaların coğunu yersız yapıyorya bırzda ondan kaynaklanıyor.ornek vermeme gerek yok herhalde.gergınlık olmasın en ıyısı konuyu burada kapatalım.
mert sen ne kadar filizi seviyorsan inan bizde senin kadar seviyoruz sadece biz burda senle karşı tarafta eleştiri yapıyoruz o kadar bu anlaşılmayacak bi durum olmasa gerek tekrar söylüyorum bizim filizle alıp veremediğimiz sözleri ve davranışaları sana göre sorun yok bize göre var bu açıdan bakmakta yarar var diye düşünüyorum.gerginlik hayatta istemem ahh mert gene son sahne aklıma geldi
Eski yorumlara soyle bir goz gezdirdim (hepsini okudum dersem yalan olur). Yorumumda atlamis oldugum ve de forumda deginilmis olan konulara kendimce deginmek istiyorum ben de.
Sevgili sezinti, senin farkli tahminlerinin bazen hicbirimizin cozemedigi kisir donguleri kirip farkli ufuklar actigini dusunuyorum, forumda sana ihtiyacimiz var. :happy0064 Gelecek oyuncunun tiyatro kokenli olmasi ve de kendini konusmasi konusunda da tabi ki sana katiliyorum. Tuba Buyukustun'un sesi cok da etkileyici olmamasina ragmen kendini konusmasinin oyunculuk konusunda attigi en buyuk adim oldugunu dusunuyorum mesela. Su anda ara ara parliyor, ara ara bocaliyor ama en azindan cabaliyor. Kesinlikle hep ayni yuzler yerine yeni yuzleri gormek istiyoruz. Bu dizi bize Sinan Tuzcu'yu, Ayberk Pekcan'i ve Erkan Bektas'i kazandirdi mesela. Neden yeni birisi daha olmasin?
Partideki alkol konusunda ve Elif'in neden yatmamis olmasi konusunda herkesle hemfikirim. Parti organizasyonunda bir bozukluk oldugu kesin o acidan. Feride dadi olarak Elif'in yanindayken alkol kullanmamaliydi ona da katiliyorum. Elbisenin rengini begendim ama kesimi bence de kotuydu, daha dogrusu emanet giysi oldugu cok belliydi. Feride'nin saclari eski moda olabilir ama ben yakistirdim, aksine Filiz'in saclarini pek begenmedim. Filiz'in parti elbisesi gercekten cok guzeldi ama ben de onun gunluk giydigi giysilerin sirrini cozemiyorum bir turlu. Ama ben biraz daha klasik giyimi tercih ettigimden olabilir bu. Neyse canim moda uzmani da degilim zaten.
Feride Omer'le olan konusmasinda can alici sorular sordu biraz da direkt sordu ama ben bu tavrini genel olarak sevdim. Kendine guveni olmasi hosuma gidiyor belki de. Omer'in de ona herhangi bir calisan gibi davranmamasindan da kaynaklaniyor bu bence. Ayrica unutmayalim ki Omer boyle sozunu sakinmayan kadinlari seviyor ;) cizilen portre bu acidan da uyuyor. Elif ve Omer fiziksel olarak daha cok yakisiyor olabilirler ama gonlu Yilmaz'da olan bir Elif yerine kisa boylu (bu arada boy farki olmasinin neresi kotu?) ama Omer'e ciddi hayranlik duyan Feride ile mutluluk sansi daha fazla olacaktir diye dusunuyorum. Klise evet ama daha once de yazdim ya bu aski gormek istiyorum. Tabi ki sonra Feride'nin gecmisi de cikacak ama bunun daha buyuk sorunlar yaratmasi icin Omer'in duygularinin daha artmasi gerekiyor, yoksa heyecan katsayisi az olur ;)
Yilmaz ve Filiz'i mutlu gormeyi de istiyorum elbette. Aralarinda su anda ciddi sorunlar var ve surekli karsilikli hatalar yuzunden ayri dusuyorlar. Hani derler ya biraraya gelip eteklerinde tum taslari dokmeleri lazim (birbirlerini suclamadan) gercek anlamda saglam bir iliski kurabilmeleri icin. Su anda biri sarhos, oburu hala cok kirgin; barisma bence zor. Sadece Yilmaz Filiz'in ozurunu kabul edecektir diye dusunuyorum. Zaten gelen haberler de bu yonde. Filiz'in Cem'le artik fazla yakin olacagini pek sanmiyorum. Onu yaparsa simdiye kadar izledigimiz Filiz karakteri tamamen inkar edilmis olur.
Son olarak umarim Omer tetikte durma halini en yakinlarina (Cem'e) karsi da uygular da, bir kere olsun yaptigi hatayi kendi duzeltme sansi verilir Omer'e. Adamda zaten ciddi bir gelisme var, iyice kendini assin degil mi ;)
mert sen ne kadar filizi seviyorsan inan bizde senin kadar seviyoruz sadece biz burda senle karşı tarafta eleştiri yapıyoruz o kadar bu anlaşılmayacak bi durum olmasa gerek tekrar söylüyorum bizim filizle alıp veremediğimiz sözleri ve davranışaları sana göre sorun yok bize göre var bu açıdan bakmakta yarar var diye düşünüyorum.gerginlik hayatta istemem ahh mert gene son sahne aklıma geldi
ben sızın yorumlarınıza hıc saygısızlık yaptım mı?tıp okuyan bırı olarak buhranın ne olduğunu bılıyoruz o kadar cahıl değiliz ısı sakaya vurmak ıstedık herkes cıddıye aldı.zaten matraka herkes aynı dusunse forumun anlamı kalmaz benım herkes fılızı sevsın dıye dusunduğumu sanıyorsan benı cok uzuyorsun.
burhanın ıcınde bulunduğu durumun adı buhran olduğundan her ıkısıde aynı sey dedım.sevgılı modum buhran gecırmene gerek yok!senıde kaybetmeyelım.
ben sızın yorumlarınıza hıc saygısızlık yaptım mı?tıp okuyan bırı olarak buhranın ne olduğunu bılıyoruz o kadar cahıl değiliz ısı sakaya vurmak ıstedık herkes cıddıye aldı.zaten matraka herkes aynı dusunse forumun anlamı kalmaz benım herkes fılızı sevsın dıye dusunduğumu sanıyorsan benı cok uzuyorsun.
eyvah seni üzmek istemem mert seni severim bilirsin bir krakter hakkında zıt düştük diyemi birbirimize giricez sanmıyorum daha güçlü şeyler lazım ama sevindirici olan şey hepimiz aynı sonu istiyoruz değilmi bence bu noktada buluşalım keşke prantez içinde belirtseydin inan anlamadık kusura bakma arkadaşım off mert gene son sahne geldi aklıma
eyvah seni üzmek istemem mert seni severim bilirsin bir krakter hakkında zıt düştük diyemi birbirimize giricez sanmıyorum daha güçlü şeyler lazım ama sevindirici olan şey hepimiz aynı sonu istiyoruz değilmi bence bu noktada buluşalım keşke prantez içinde belirtseydin inan anlamadık kusura bakma arkadaşım off mert gene son sahne geldi aklıma
evet hepımız aynı sonu ıstıyoruz.fılız gercekte olmayan bır hayal urunu evet gercektende onun ıcın bırbırımıze gırmeyelım.bnm alındığım kısı kendını cok ıyı bılıyor ya bosver kapatalım konuyu.
forever_bim
11-12-06, 19:11
Sevgili berna;
Öyle güzel yazıyorsun ki içimdeki tüm karamsarlık uçup gidiyor.
Senaristlerin Ömer'i Cem konusunda uyandıracağını sanmıyorum. Bana sevdikleriyle kavga etmeyen Ömer bile iyi geliyor.
Sanırım Cem iyice kontrolden çıkıca sevgili sezintinin de dediği gibi Elif üzerinden Tekinerlere zarar vermeye çalışacak. Esas kıyamet o zaman. Tabii Filiz'e de zarar vermeye çalışabilir.
forever_bim
11-12-06, 19:20
Birşeyler de Feride hakkında yazmak istiyorum.
Feride Handan kızdığında sesini çıkarmadığı zaman forum genel tepkisi "İyi olsun Feride'ye, çalışmak zorunda mıydı, şimdi katlansın Ömer'le Handan'a"
Feride sesini çıkarıp Ömer'e Elif'i sorarsa da forum tepkisi "Amma direkt sorular sordu ha"
Yani kızın durumu şu: Boşa koysam dolmaz, doluya koysam almaz.
Demek istediğim şu: Ömer zaten özür dileyecek madem yüzüğü açıklamak zorundaydı. Madem ki Ömer açıklama durumuna girdi, Feride'nin sorması normal. Zaten herkes de farkındadır ki 49. bölümden itibaren, bu iki insanın birbirine karşı ilgisi var ve Feride frenlemeye çalışıyor kendini, Ömer'se kendi ilgisinin farkında degil.
Yani çıkan sonuç. Davranışlarda bir anormallik söz konusu değil.
bu kadar lafın ustune senı fılızcı ıstemeyız.saka bır yana farklı gorusler olunca daha cok tadı cıkıyo sen yılmazcı olmaya devam et.:good:
kökten filizcisin yani sonradan kabul etmiyorsunuz anladık vize alınmadan girilmiyor
forever_bim
evet düşüncelerin güzelde ben kendi üstüme alınmim demi çünkü bana göre hala tescilli feride kendileri
Birşeyler de Feride hakkında yazmak istiyorum.
Feride Handan kızdığında sesini çıkarmadığı zaman forum genel tepkisi "İyi olsun Feride'ye, çalışmak zorunda mıydı, şimdi katlansın Ömer'le Handan'a"
Feride sesini çıkarıp Ömer'e Elif'i sorarsa da forum tepkisi "Amma direkt sorular sordu ha"
Yani kızın durumu şu: Boşa koysam dolmaz, doluya koysam almaz.
Demek istediğim şu: Ömer zaten özür dileyecek madem yüzüğü açıklamak zorundaydı. Madem ki Ömer açıklama durumuna girdi, Feride'nin sorması normal. Zaten herkes de farkındadır ki 49. bölümden itibaren, bu iki insanın birbirine karşı ilgisi var ve Feride frenlemeye çalışıyor kendini, Ömer'se kendi ilgisinin farkında degil.
Yani çıkan sonuç. Davranışlarda bir anormallik söz konusu değil.
cok gzl bi yorum yapmissin hasan abi ins. onlarda en kisa zmnda evlenirler :)
Az önce Atv ana haberde izlediğim haber ; Adile Naşit 19 yıl önce 11 Aralık'ta vefat etmiş.
Ihlamurlar altında dizi ekibine önerim
Ihlamurlar altında dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümünü Adile Naşit'e ithaf etmeleridir.
Adile Naşit'i saygıyla ve özlemle anıyoruz. Allah Rahmet eylesin.
forever_bim
11-12-06, 19:32
cok gzl bi yorum yapmissin hasan abi ins. onlarda en kisa zmnda evlenirler :)
Arkadaşlar lütfen tek cümlelik yorumlar yazmayalım. Sohbet ortamı oluşturmayalım yoruluyorum silerken...
Ya bir laf ettim forum karışmış.. Sanırım.. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek şart.. Her mesajımda muhakkak espiri dille olur.. Ama dozajlı şekilde..Buhranın ne olduğunu açıklamış Hasan.. sağol..
Bundan sonra buhran kelimesini söylediğimde imzamdaki avrupa yakasındaki burhan karakteri olmaycak.. :) O zaman yanlış anlaşılma olmaz..
Az önce Atv ana haberde izlediğim haber ; Adile Naşit 19 yıl önce 11 Aralık'ta vefat etmiş.
Ihlamurlar altında dizi ekibine önerim
Ihlamurlar altında dizisinin bu hafta yayınlanacak bölümünü Adile Naşit'e ithaf etmeleridir.
Adile Naşit'i saygıyla ve özlemle anıyoruz. Allah Rahmet eylesin.
Bende izledim.. Büyük sanatçı gerçekten.. Madem dizi türk filmlerine saygılı adile naşitide ansın.. :) Kadının güşününe hastayım.. Bir filmnide bir gülmesi varki sanki tavuk boğazlıyorlar.. :)
arkadaslar nıye sustuk bırbırımıze bakıp bırseyler beklıyoruz.
ben soru sorıyım o zaman?meshur sorularımdan:img-wink:
neden handan yerıne erolu oldurduler:)
saka bır yana dursun soruyım
cem maskesı dusunce sızce neler yapacak?
bence yeni gelecek oyuncu doğa rutkay yada yasemin ergene olabilir...
Yasemin ergene doktorlar adlı dizide.. Doğa rutkay da şu an yoğun olarak bir tiyatro oyununda yer almakta.
bence yeni gelecek kiz
burcu kara olsun
olmaz mi, ama o da haziran gecesindendi
Ya bir laf ettim forum karışmış.. Sanırım.. Yanlış anlaşılmalara mahal vermemek şart.. Her mesajımda muhakkak espiri dille olur.. Ama dozajlı şekilde..Buhranın ne olduğunu açıklamış Hasan.. sağol..
Bundan sonra buhran kelimesini söylediğimde imzamdaki avrupa yakasındaki burhan karakteri olmaycak.. :) O zaman yanlış anlaşılma olmaz..
bnm yazdığım mesajı okumadın herhalde.ben gene acıklama yapım sana bır daha yorulma burhanın ıcınde bulunduğu durumda buhran ya ısı espırıye vurduk dmek ıyı espırı değilmıs.ya da anlasılması cok zor bır espırıde olabılır.:good:
İdda ediyorum.. Bir diziyle veya birçok diziyle özellikle başrol oynamış bir bayan oyuncu çok iddalı ve pahalı iş.. İrem Altuğ gibi fazla göze batmayan ama bu diziye girince kesnlikle dikkatleri üzerine çekecek biri alıncak.. Avşar yapım genelde o kadar tanınmamış isimlerle çalışıyor.. Kendisi meşhur ediyor.
artik nereye kacacaksa piskopat...handanin suratini görmek isterim cemin maskesi düsünce cem bizim iyi dostumuzsun diyip duruyordu baksin bakalim gercek dost muy mus
aslında şaka demesek de erol bey yerine handanı çıkarsalar daha iiidi...erol beyi öldürdüler çünkü filiz yılmaz aşkına her an onay verebilirdi...şirketi kutarırkn yılmaza güvenmişti...ömeri bile karşısına almıştı...ve bi gün yılmaz tekrar güvenini sağlardı ama handan öyle mi aman aman....
cemin maskesi düşünce kötülük yapacak belli de bu kötülük nasıl olcak bilmem ama filize zararı dokunabilir...
Bence biz biraz geç kaldık gelecek oyuncu seçimi hakkında.. Bu hafta birden bir sahneden çıkrsa şaşmayın.. Bizimde bütün ihitmallerimiz suya düşer.. Yani bu haber bayadır vardı. Gazetede doğrulandı.. Bu bölümlerde o kız girebilir. Bu bölüm sonunda belki veya ortasında sözlüde olsa girer diye tahmin ediyorum.. En azından dizideki birisi tarafından onun hakkında bir konuşma geçebilir. Gelecek bölümede karşımıza çıkar.
Bence biz biraz geç kaldık gelecek oyuncu seçimi hakkında.. Bu hafta birden bir sahneden çıkrsa şaşmayın.. Bizimde bütün ihitmallerimiz suya düşer.. Yani bu haber bayadır vardı. Gazetede doğrulandı.. Bu bölümlerde o kız girebilir. Bu bölüm sonunda belki veya ortasında sözlüde olsa girer diye tahmin ediyorum.. En azından dizideki birisi tarafından onun hakkında bir konuşma geçebilir. Gelecek bölümede karşımıza çıkar.
bence o bobrek hastası kız olacak.yanı o adamı sırf yardımseverdır yılmaz dıye sokmadılar herhalde.belkıde bu bolum karsımıza cıkar.
zaten boşuna kaendimize dert ediyoruz bi tüyo gelmişti bu hafta gireceğine dair yanlış olmim ama cemotara demişti galiba...hiç beklemicekmişiz dedimişti...çoktan oyuncu seçilmiş bölümü çekilmiştir...bende senin gibi hiç tanımadığımız biri oabilir diyorum aklımdan bi de şey geçti şimdi gözyaşı çetesinden ayşe şule bilgiç kıracın sevgilisi...eğer iş kadını olacaksa bu rolü kaldırrır ...bıcır bıcır bi hali de var sporken...
bence o bobrek hastası kız olacak.yanı o adamı sırf yardımseverdır yılmaz dıye sokmadılar herhalde.belkıde bu bolum karsımıza cıkar.
Evet böyle bir ihtimal var.
Ya böbrek hastası halinden kurtulmuş ve iktisatını yapmış iş arıyor oalrak Yılamza başvurur yada teşekkür için.
Aslında iş hayatında karşılaşmalarını çok isterim.. Böbrek hastası rolü pasif kalır. Kız Filize kolay gözükmemeli aksine dişli ve güzel gözükmeli. O zaman Filiz cidden kıskanır.
ama kız hasta olursa yılmazdan şefkat falan bekler ve yılmazda ona karşı koyamaz,filizde sürekli beraber gördüğü için kıskanır kızı değil ama yılmazın kıza ilgisini kıskanır :)
ama kız hasta olursa yılmazdan şefkat falan bekler ve yılmazda ona karşı koyamaz,filizde sürekli beraber gördüğü için kıskanır kızı değil ama yılmazın kıza ilgisini kıskanır :)
:img-yes: kıskansın kıskansın hep yılmazmı kıskanacak birazda filiz kıskansın. hem böylece yılmaza ne kadar aşık olduğunu anlar hanfendi..:good:
:img-yes: kıskansın kıskansın hep yılmazmı kıskanacak birazda filiz kıskansın. hem böylece yılmaza ne kadar aşık olduğunu anlar hanfendi..:good:
arkadaslar yılmaz da cok kıskanmadı hani...murat ve cem ... karsıda da bir eda vakası var ... ee arada öle cok da büyük bir fark yokmus yaniii ...
forever_bim
12-12-06, 01:22
Figan abla demiş ki,
"Yılmaz Filiz'i Cem konusunda UYARMALI"...
Katılmamak ne mümkün. Adam şizofren, psikopat, saatli bomba ve Filiz'in yakınında. Zaten gelinen bu noktada Cem'den Filiz'e Yılmaz bahsederse, Filiz Yılmaz'a inanır. Kız af diliyor zaten. Yılmaz'a inanmamazlık yapmaz. Af dilemeye gittiği bir yerde.
Handan Hanım hep birlikte çiftliğe gitmekten bahsetmişti, hiç fena fikir değil. Umarım Cem de onlarla gelmez. Çiftlikte bir yakınlaşma olacaksa Feride ve Ömer arasında olmasını tercih ederim. Hem Handan'ı izlemek de zevkli olur o zaman. Cem Filiz yakınlaşması olacaksa vazgçtim çiftlik falan istemiyorum.:img-pilot :img-pilot
Yani bir yanım katılıyor bu yoruma, evet biraz da Filiz kıskansın, sevdiğinin değerini ve ona güvenmeyi öğrensin ama bi yandanda korkuyorum işin suyu cıkacak diye. Yani önce Elif anlamadı Yılmazın değerini, kaybedince kıskandı, sonra aynısı Filizlemi olucak yani şimdi??
Yılmaz ve onu elden kaçırıp arkasından ağlayan kadınlar dizisine dönücek iş bu gidişle...
Figan abla demiş ki,
Katılmamak ne mümkün. Adam şizofren, psikopat, saatli bomba ve Filiz'in yakınında. Zaten gelinen bu noktada Cem'den Filiz'e Yılmaz bahsederse, Filiz Yılmaz'a inanır. Kız af diliyor zaten. Yılmaz'a inanmamazlık yapmaz. Af dilemeye gittiği bir yerde.
Handan Hanım hep birlikte çiftliğe gitmekten bahsetmişti, hiç fena fikir değil. Umarım Cem de onlarla gelmez. Çiftlikte bir yakınlaşma olacaksa Feride ve Ömer arasında olmasını tercih ederim. Hem Handan'ı izlemek de zevkli olur o zaman. Cem Filiz yakınlaşması olacaksa vazgçtim çiftlik falan istemiyorum.:img-pilot :img-pilot
Ben yaklasik bir haftadir bu konuda sevgili Figan'la ayni fikirdeyim zaten. Yilmaz gercekten sevdigi kimseyi ne kadar kirgin olursa olsun uyarmalidir. Cem'in ne mal oldugu ortada, gerci yanlislik olmus ama is kizin abisini vurmaya kadar gitti, Filiz reddedince neler yapabilecegini kim bilebilir?? Filiz'in su anda uyarsa ona inanacagini dusunuyorum o baska ama hersey ortaya cikmadan once uyarmis olsa ve Filiz inanmasa bile dogruyu yapmis olacakti. Fakat maalesef dizinin gidisati hic o yonde degil.
Handan Hanim'in teklifinde Cem'i de kattigi ortada. Normal bir insan o tokattan sonra gelmez ama soz konusu olan Cem. O yuzsuzlugu yapip gelse bile Filiz'in ona yakinlasacagini sanmiyorum. Buyuk ihtimal Filiz Yilmaz tarafindan reddedilince kendi acisini yasayacaktir, daha fazlasi da olmayacaktir.
Ciflikte kucuk copcatan Elif'in de katkisiyla Omer ve Feride yakinlasmasi olacagini ben de dusunuyorum ve de merakla de beklerim boyle birseyi ama eger yazdigin gibi Cem- Filiz yakinlasmasi dusunuyorsa senaristler ben de ciftlik istemiyorum. Nasil olsa bizimkiler belirli bir yola girdi, Handan ne yapsa cok etkili olamayacak bence. Yine de sonucsuz cabalari seyretmek iyi olacak. ah Handan Hanim ah, ogrenemedin mi oglunun huyunu. Ters tepiyor iste butun negatif yorumlarin.
Kim kimi daha cok kiskanmis diye hesap tutuldugunu bilmiyordum :) Tuliplale yorumunla beni cok guldurdun sen cok yasa emi :img-hyste
forever_bim
12-12-06, 02:27
Ben yaklasik bir haftadir bu konuda sevgili Figan'la ayni fikirdeyim zaten. Yilmaz gercekten sevdigi kimseyi ne kadar kirgin olursa olsun uyarmalidir. Cem'in ne mal oldugu ortada, gerci yanlislik olmus ama is kizin abisini vurmaya kadar gitti, Filiz reddedince neler yapabilecegini kim bilebilir?? Filiz'in su anda uyarsa ona inanacagini dusunuyorum o baska ama hersey ortaya cikmadan once uyarmis olsa ve Filiz inanmasa bile dogruyu yapmis olacakti. Fakat maalesef dizinin gidisati hic o yonde degil.
Handan Hanim'in teklifinde Cem'i de kattigi ortada. Normal bir insan o tokattan sonra gelmez ama soz konusu olan Cem. O yuzsuzlugu yapip gelse bile Filiz'in ona yakinlasacagini sanmiyorum. Buyuk ihtimal Filiz Yilmaz tarafindan reddedilince kendi acisini yasayacaktir, daha fazlasi da olmayacaktir.
Ciflikte kucuk copcatan Elif'in de katkisiyla Omer ve Feride yakinlasmasi olacagini ben de dusunuyorum ve de merakla de beklerim boyle birseyi ama eger yazdigin gibi Cem- Filiz yakinlasmasi dusunuyorsa senaristler ben de ciftlik istemiyorum. Nasil olsa bizimkiler belirli bir yola girdi, Handan ne yapsa cok etkili olamayacak bence. Yine de sonucsuz cabalari seyretmek iyi olacak. ah Handan Hanim ah, ogrenemedin mi oglunun huyunu. Ters tepiyor iste butun negatif yorumlarin.
Kim kimi daha cok kiskanmis diye hesap tutuldugunu bilmiyordum :) Tuliplale yorumunla beni cok guldurdun sen cok yasa emi :img-hyste
Sevgili Berna1;
Sen öyle dedin de ben de Handan Hanım'ı ve ilk sezonki reaksiyonlarını tarttım. Çok eğlenceli bir tablo çıktı ortaya.
7. Bölümde Elif Tekiner Villasına ilk kez geldiğinde Handan Hanım Ömer'in doğumgününde ilk rezaleti çıkarmış, Elif oradan kaçmıştı, Ömer bir sonraki sahnede baktı ki Elif'i kaybediyor gidip ilan*ı aşk etmişti.
8. Bölümde Elif, Filiz, Ömer ve Murat'la çiftliğe gittiğinde de Handan Hanım çocuklarının gidişatı hakkında konuşmaya gelen Müjgan'ı aşağılamış, Elif bunu duyunca istifayı basmıştı. Ömer gidip evlenme teklif etmişti.
10. bölümde Elif evlenme teklifini kabul edince Handan Hanım Ömer'i dışlamış, ama Ömer evden paketlenmesine rağmen gidip Elifle evlenmişti.
Şimdi aynı olaylar cereyan edecek gibi duruyor. Aman Handan Hanım mümkünse böyle kızsın bağırsın sinsilik yaparsa gafil avlar sonra Feride ve Ömer'i. Böyle tepkilerini açık yüreklilikle ortaya koysun biz de eglenelim. Planlı giderse halimiz duman olur.
Diğer konuya gelecek olursam, Yılmaz inşallah Filizi uyarır...Ne diyebilirim ki başka...
Yilmaz'in Filiz'i uyarmasi konusunda bastan beri ben de sizin gibi dusunuyorum. Yilmaz'in ilk isi bu olmaliydi. Filiz'e ne kadar kizarsa kizsin ona mutlaka Cem'in yaptiklarini anlatmaliydi.
Daha once de soyledigim gibi Cem'in asil hedefinin Filiz oldugunu bile bile duruma ilgisiz kalmamali Yilmaz. Eger aralarinda Cem lafi hic gezmezse, bence o zaman ileride Filiz Yilmaz'i nasil affeder diye de tartismak lazim. Kendi basina gelebilecek tehlikeler bir yana, Omer'i vurduran ve kendisini Yilmaz'dan ayiranin kim oldugunu bilmek Filiz'in hakki. Umarim Yilmaz bu bolumde Cem'le ilgili aciklamalar yapar ama olaylarin gidisinden boyle bir uyari yapmayacagi anlasiliyor.
bence de yılmaz filizi uyarmalı ama yılmazda böyle bir niyet yok hatta gene cem konusunuda kendi başına çözmeye karar verdi,polislere en ufak bir şey dahi olsa söylemedi.Filize uyarı yapacaksa bu bölüm yapacaktır yoksa bir daha böyle bir fırsat yakalayamaz cem gittikçe filize yaklaşıyor ve tekinerlere zarar vereceğini biliyordur.Çünkü inşaat sektörüne girerken kazandıkları ihaleyi yılmazda biliyordu aynalı yılmaza tekinerler bu işten çok zarar görecek uyaralım mı diye sormuştu ama yılmaz gene uyarmamıştı.
çiftlik teklifinde handan ceme de söylemiş gibi oldu zaten handan hanımın üçüncü çocuğu gibi sürekli beraberler akşam yemekleri,iş yemekleri,toplantılar her yerde cem var eee çiftliğe de gelir,filizin tokadından sonra gene gelir özür dilemek için.
yılmaz_filiz
12-12-06, 09:08
yaa diziye yeni katılacak kız yılmazın eski ustasının hasta kızı olamaz mı???yani sonuçta o hasta ve ona destek verir.
Figan abla demiş ki,
Bende figan ve sana katılıyorum.. Yılmaz her ne olursa olsun.. Filizi Cem konusunda uyarmalı.. Eğer uyarmazsa Yılmazda sonr derece hatalı olacaktır. Yılmaz da hatalı Filizde hatalı her iki tarafta o zaman birbirine dürüsr davranmıyor sayacağım. Yılmaz kesnilikle her ne pahasına olursa olsun zamanında söylemeli. İş işten geçtikten sonra değil.
bence de yılmaz filizi uyarmalı ama yılmazda böyle bir niyet yok hatta gene cem konusunuda kendi başına çözmeye karar verdi,polislere en ufak bir şey dahi olsa söylemedi.Filize uyarı yapacaksa bu bölüm yapacaktır yoksa bir daha böyle bir fırsat yakalayamaz cem gittikçe filize yaklaşıyor ve tekinerlere zarar vereceğini biliyordur.Çünkü inşaat sektörüne girerken kazandıkları ihaleyi yılmazda biliyordu aynalı yılmaza tekinerler bu işten çok zarar görecek uyaralım mı diye sormuştu ama yılmaz gene uyarmamıştı.
çiftlik teklifinde handan ceme de söylemiş gibi oldu zaten handan hanımın üçüncü çocuğu gibi sürekli beraberler akşam yemekleri,iş yemekleri,toplantılar her yerde cem var eee çiftliğe de gelir,filizin tokadından sonra gene gelir özür dilemek için.
Polise elinde delili yokken nasıl kanıtlasın. Cem ancak içeri alınırdı delil yokluğundan bir gün sonra dışarda.. Yılmaz Cem hakkında yeterli delil toplamadıkça Cemi içeri tıkatamaz.. Cemin bir daha içeriden çıkmaması için kesin ve sağlam deliller arıyor.. Ve Cemin açığını mutlaka bulacakta.
Bu arada dikkatimi çekti.. Feride - Ömer taraftarı git gide artıyor.. Sevgili Modumuzdan sonra bernada geçiş yapmış.. Siz kullanınca daha bir şevkim geldi.. Her ne kadar elifciler istemesede görmeye dayanamasada imza çalışmalarına devam etcem.. :) Ha bu arada cem avatarı tamam.. :) Multimedia bölümüne koydum.. Forumda bol bol sinir çekmek isteyen varsa avatarı kullanır.. :)
forever_bim
12-12-06, 10:13
Polise elinde delili yokken nasıl kanıtlasın. Cem ancak içeri alınırdı delil yokluğundan bir gün sonra dışarda.. Yılmaz Cem hakkında yeterli delil toplamadıkça Cemi içeri tıkatamaz.. Cemin bir daha içeriden çıkmaması için kesin ve sağlam deliller arıyor.. Ve Cemin açığını mutlaka bulacakta.
Elinde kanıt yoktu tamam ama bir şüpheli olarak Cem'i polis takibine aldırsaydılar keşke. Neden dersen bazen polis kanıt bulmadan da belli başlı kişileri takip edebiliyor, telefon kayıtlarını dinleyebiliyor. Ama madem söylemedi Filiz'i Cem konusunda uyarmalı bence...
Arkadaşlar özet daha gelmedi çok merak ediyorum bu bölümde neler lacak yılmaz filize ağırmı konuşacak yoksa normal bir şekilde konuşup ayrılacaklarmı birde bu bölümde filizin kaza geçirme ihtimalide var eğer kaza geçirirse bu yılmazla konuşmadan sonra olur kesinlikle birde cem psikopatı nasıl yalakalık yapacak tekinerlere birde yeni gelen kız böbrek hastası olan kız olmaz yani biri girecekse iş ortamıyla ilgili olabilir güzel,zarif,vede akıllı biri olması gerekiyor mesela yılmazın yeni ortağı olabilir böyle daha zevkli olur
Elinde kanıt yoktu tamam ama bir şüpheli olarak Cem'i polis takibine aldırsaydılar keşke. Neden dersen bazen polis kanıt bulmadan da belli başlı kişileri takip edebiliyor, telefon kayıtlarını dinleyebiliyor. Ama madem söylemedi Filiz'i Cem konusunda uyarmalı bence...
polis delil bulmadığı kimseyi takipe almaz.polis öyle kafasına göre hareket eden birileri demek değil polis işi suçluyu yakalamak cem hakkında en ufak bi delil yokken bu nasıl olucak takip için sadece şüphe yeterli değil eğer bu uyuşturucu gibi kaçakcılık gibi bir iş olsa dediğini yapıyorlar ama bi şey bulamayınca gene sonuç çıkmıyor ama adam öldürmeye teşebbüste yapmıyorlar polisin aradığı adam belli hakkı o yüzden cem paşa paşa dışarıda gezer.yılmaz ceme iftira atan biri olarak kalır ve yılmaz cemin eline koz vermiş olur
gelelim filize söylemesi taraftarı değilim herkes uyarsın demiş gene iftara atmış olacak forumdaki herkes herkes demiyelim çoğunluk filiz yılmaza bu saatten sonra inanır demiş ben burda güven hakkında kaç bölümdür kendimi buşunamı paraladım gözüyle görmeden inanmaz filiz yılmaz bunu sözylediğinde bir kez daha hayal kırıklığına uğrar.filizin tepkisi baştan beri cem hakkında böyle düşündün felan der o yüzden yılmaz söylememelidir.zaten kendisi cemi takip ettiriyor bu işe çomak sokan yılmaz olacaktır.
Fragmanıda bugece gösterebilirler fragmanın yine karışık olacağı kesin merakla bekliyorum bu bölümü acaba yılmaz filizi kovmaktan betermi yapacak yada düzgün bir şekilde konuşup ayrılacakmı birde yılmaz filizi cem konusunda uyarmasını çok istiyorum ama uyarmayacak
polis delil bulmadığı kimseyi takipe almaz.polis öyle kafasına göre hareket eden birileri demek değil polis işi suçluyu yakalamak cem hakkında en ufak bi delil yokken bu nasıl olucak takip için sadece şüphe yeterli değil eğer bu uyuşturucu gibi kaçakcılık gibi bir iş olsa dediğini yapıyorlar ama bi şey bulamayınca gene sonuç çıkmıyor ama adam öldürmeye teşebbüste yapmıyorlar polisin aradığı adam belli hakkı o yüzden cem paşa paşa dışarıda gezer.yılmaz ceme iftira atan biri olarak kalır ve yılmaz cemin eline koz vermiş olur
gelelim filize söylemesi taraftarı değilim herkes uyarsın demiş gene iftara atmış olacak forumdaki herkes herkes demiyelim çoğunluk filiz yılmaza bu saatten sonra inanır demiş ben burda güven hakkında kaç bölümdür kendimi buşunamı paraladım gözüyle görmeden inanmaz filiz yılmaz bunu sözylediğinde bir kez daha hayal kırıklığına uğrar.filizin tepkisi baştan beri cem hakkında böyle düşündün felan der o yüzden yılmaz söylememelidir.zaten kendisi cemi takip ettiriyor bu işe çomak sokan yılmaz olacaktır.
Bence kesinlikle uyarmalı yılmaz filizi adamın nekadar tehlikeli olduğu ortada filiz inanmasa bile uyarmalı yılmaz cemi takip ettiriyor diyorsun nereye kadar takip edecekki adam zaten hep tekinerlerde istediği kadar takip ettirsin cem sonunda filize zarar verirse büyük ihtimallede öyle olacak ozaman yılmaz uyarmadığı için ne yapacak çok merak ediyorum
Fragmanıda bugece gösterebilirler fragmanın yine karışık olacağı kesin merakla bekliyorum bu bölümü acaba yılmaz filizi kovmaktan betermi yapacak yada düzgün bir şekilde konuşup ayrılacakmı birde yılmaz filizi cem konusunda uyarmasını çok istiyorum ama uyarmayacak
Uyarmayacak evet bencede en doğrusu uyarmaması ki zaten Filiz,Cem görmese de Filiz'i de Cem'i de izliyor olacak. Filiz'i bir zarar gelmesine izin vermeyecek.
Polis konusunda yaptigi bana da cok ters gelmedi, sonucta polisler sevgili modumuzun yaptigi gibi asiri kibar olmasalardi; o zaman gercekten de ters tepebilir ve de 'madem elinde delil yok iftira mi atiyorsun' denebilirdi. Cumku Yilmaz'in herhangi bir tanigi yok. Filiz konusunda da hemfikiriz zaten.
Handan Hanim'in reaksiyonlari karsisinda Omer'in tepkilerine cok guldum, ya siz bolumuyle nasil hatirliyorsunuz, ben sadece olaylarin gelisimini hatirliyorum. Neyse, eminim cok eglenceli olur :img-hyste ama Omer'in tepkileri dogal olarak daha hafif olacaktir. Ancak Handan Hanim'in bozulma orani yine yuksek olur ;)
Pinkzone hakkini teslim edeyim. Feride'yi sevmesen de imzayi cok guzel yapmissin, gecici bir sure kullanmaya karar verdim. Simdilik sorun yokken biraz tadini cikarayim dedim bizim ciftin.
Bence kesinlikle uyarmalı yılmaz filizi adamın nekadar tehlikeli olduğu ortada filiz inanmasa bile uyarmalı yılmaz cemi takip ettiriyor diyorsun nereye kadar takip edecekki adam zaten hep tekinerlerde istediği kadar takip ettirsin cem sonunda filize zarar verirse büyük ihtimallede öyle olacak ozaman yılmaz uyarmadığı için ne yapacak çok merak ediyorum
nerde tekinerlerin evinde veya işyerindemi komik olmayın cem bir dahaki bölüm kendini filize affettirir.ister inanın ister inanmayın olucak olan budur.cem filizin güvenini yıkıcak bi şey yapmadı henüz
hala uyarmamalı diyorum yılmazın daha fazla kalbi kırılır ve orda filizden duyduklarına delirir o zaman bağrışmalar başlar sanmıyorum ben duygusal bi konuşma bekliyorum
nerde tekinerlerin evinde veya işyerindemi komik olmayın cem bir dahaki bölüm kendini filize affettirir.ister inanın ister inanmayın olucak olan budur.cem filizin güvenini yıkıcak bi şey yapmadı henüz
hala uyarmamalı diyorum yılmazın daha fazla kalbi kırılır ve orda filizden duyduklarına delirir o zaman bağrışmalar başlar sanmıyorum ben duygusal bi konuşma bekliyorum
sevgili matraka ben sana ne dedim sen bana ne yamışsın ben filizin cemi affetip affetmemesi konusuna girmedim bile sen diyorsun filizi uyarmamalı zaten cemi takip ettiriyor diyorsun bende uyarmalı diyorum çünkü cem çok tehlikeli ve filizede zarar verecektir onun için uarmalı yoksa çok pişman olur sonrasında yılmaz filize zarar gelirse
Yılmaz Filiz'i Cem konusunda uyarmalı bildiği bir şeyi saklamamalı.Eğer uyarmazsa Filiz'den daha kötü birşey yapmış olacak.Sevdiği insanı bile bile tehlikeye atması affedilir bişey değil.
Yılmaz'ın tamamen gözü kararmış durumda eğer kapısına gelen aciz ,pişman,sarhoş durumda Filiz'i kovar veya kovmaktan beter yapar ise, Yılmaz'ın kişiliğine uymayan bir hareket olur.Yedi kat ellere yardım eden adam sevdiğini o durumda bırakmaması lazım.Eğer Filiz'e o durumda yardım etmez kapısını açmazsa Yılmaz'ın yaptığı tamamen düşüne bir tekme atmak olur.
sevgili matraka ben sana ne dedim sen bana ne yamışsın ben filizin cemi affetip affetmemesi konusuna girmedim bile sen diyorsun filizi uyarmamalı zaten cemi takip ettiriyor diyorsun bende uyarmalı diyorum çünkü cem çok tehlikeli ve filizede zarar verecektir onun için uarmalı yoksa çok pişman olur sonrasında yılmaz filize zarar gelirse
bende tam tersini söylüyorum uyarmamalı zaten uyarsada işe yaramaz ayrıca yazdıklarım gayet açık nerde filize zarar vericek tekinerlerin evinde veremez işyerinde veremez dışarıda beraber herhangi bir yere gitseler takip ediyor bunları yzıyorum ama ben sana başka cevap vermiş oluyorum öylemi :)tamam bu bölümü izleyince anlarsın ne demek istediğimi nede olsa yazdıklarım anlaşılır değil
Yılmaz Filiz'i Cem konusunda uyarmalı bildiği bir şeyi saklamamalı.Eğer uyarmazsa Filiz'den daha kötü birşey yapmış olacak.Sevdiği insanı bile bile tehlikeye atması affedilir bişey değil.
Yılmaz'ın tamamen gözü kararmış durumda eğer kapısına gelen aciz ,pişman,sarhoş durumda Filiz'i kovar veya kovmaktan beter yapar ise, Yılmaz'ın kişiliğine uymayan bir hareket olur.Yedi kat ellere yardım eden adam sevdiğini o durumda bırakmaması lazım.Eğer Filiz'e o durumda yardım etmez kapısını açmazsa Yılmaz'ın yaptığı tamamen düşüne bir tekme atmak olur.
hayda kovmayı nerden çıkardın konuşucaklar tabiki ama yılmaz filizi uyarmayacak uyarırsa ters teper filiz aklında yoksa bile ceme yaklaşır çünkü orda ayrılacaklar inanın bana yılmazın filize söylemsi ters teper bunu ısrarla belirtiyorum
merhaba herkese..dünkü gibi gergin değilim bugün...ve bu msjlarımada yansır...dünkü msjlarımda biraz gerginlik varmış...şu özet bi gelse belki bişeyler çıkar 1-2 cümleden bide fragmanı verseler akşam müthiş olur...ben sıkıldım aynı mevzuları okumaktan ve konuşmaktan yılmaz filize söylesemi söylemese mi bu tartışılıyo hala...özet gelsede başka şeyler konuşsak artık
yılmazla filiz konuştuktan sonra yılmaz mutlaka kovacaktır filizi...ve filiz çıkarken fonda sezen aksudan git çalsa...
git..git...git...
gitme dur neolursun
gitme kal yalan söyledim...
doğru değil ayrılığım...
buna hiç hazır değilim...
aramızda yaşanacak yarım kalan bişeyler var
gitme dur ne olursun deliler gibi özledim...
süper yakışır o sahneye yılmazın ağzı git derken kalbi bunları diyecek...daha erken aklıma gelse mail atardım avşar yapıma kullasınlar diye ama geç kaldım
arkadaslar benim bir sorum var:
ilk sezondaki senaristler ve bu sezonki senaristler ayni mi
yılmazla filiz konuştuktan sonra yılmaz mutlaka kovacaktır filizi...ve filiz çıkarken fonda sezen aksudan git çalsa...
git..git...git...
gitme dur neolursun
gitme kal yalan söyledim...
doğru değil ayrılığım...
buna hiç hazır değilim...
aramızda yaşanacak yarım kalan bişeyler var
gitme dur ne olursun deliler gibi özledim...
süper yakışır o sahneye yılmazın ağzı git derken kalbi bunları diyecek...daha erken aklıma gelse mail atardım avşar yapıma kullasınlar diye ama geç kaldım
Ne demek kovacaktır. Zaten konuşulanları Filiz duyduğunda hazmedemez çeker gider.. Yani ayrıldıktan sonra gider.. Bence fazla sert tartışma yaşamayacaklar.. İki tarafta kızgın olsa anlarım ama.. Biri kızgın.. Biri pişman.. Filiz bu konuşmada çok az kelime söyleceği kesin. Yılmaz herşeyi knouştuktan sonra Filiz orda kalmak istemez zaten kendi gider.. Yılmaza bile bırakmaz.
Matrakanın da dediğin gibi.. Şüphe için adam takip ettirilmez.. Polisler delillere göre haraket eder.. Uyuşturucu konusunda bir nebze ilerde olmak zorundalar.. Ama adam hakkında ufacık bir delil bile yokken bu mümkün değil... Polisler deliller ışığında hareket eder.. Bu ufak bir delil olsa dahi..
Sanirim bircok arkadasim da benimle hemfikir..Bunu bilmek güzel.. :img-wink:
"Yilmaz, Filizi Uyarmali.." diyorum bende..
Ama;
Aralarinda o an icin nasil bir konusma gececek bilemiyoruz..Filiz, Yilmazdan af dilemek icin yanina geldi..Ama sahidende Yilmazin Cem hakkindaki konusmalarina Filiz`in nasil bir tepki verebilecegini kestirmek güc..
Cünkü Filiz Cem`e her konuda güveniyor..
Matraka`nin da dedigi gibi acaba bu ters mi teper? Yoksa sahiden Filiz inanir mi Yilmazin bu uyarisina..iste orasini inanin ben kestiremiyorum..
Ama benim bildigim $u ki;
Yilmaz Cem Akman olayini kendisi aciga cikarmak istiyor..Bunu gördük gecen bölüm..ismini bile vermedi polise..Durum böyleyken; Filize en ufak bir uyarida bile bulunsa Cem ile ilgili..Filiz herseyi acik acik ögrenmek isteyecektir..Yilmaz da ömer`i vuranin aslinda Cem Akman oldugunu, hemde Filiz icin vurdurttugunu o an Filize söyler mi bilemiyorum..Cünkü eger bu aciklamalar yapilirsa, Filiz illaki bunu ailesine söylemek icin hemen yanlarina gidecektir..Cem`in ne olacagida malum...Tam bir kargasa cikar .. Aciklanmis olur hersey..Yada Tekinerler buna inanir mi ? Saglam bir kanit yokken..
Böyle olursa da i$lenecek konular kisalir gibime geliyor..O zaman hersey aciga cikmis gibi olur..Bana kalirsa senaristler Filizi uyarmasi icin Yilmazi konusturmayacaklar...Belki tahmin etmedigimiz baska bir bicimde de uyarabilir kimbilir..
Dizinin gidisati acisindan bence Cem Akman olayini detayli bir bicimde anlatmaz Yilmaz...diyorum ben.. Tabi belli de olmaz..Filizi uyarmasa da ben Yilmazi suclamayacagim cünkü sonucta bu senaristlerin istemesiyle oluyor..
Ama gönlüm uyarmasinda yana..O ayri tabi..:img-yes:
sevgiler...
Sanirim bircok arkadasim da benimle hemfikir..Bunu bilmek güzel.. :img-wink:
"Yilmaz, Filizi Uyarmali.." diyorum bende..
Ama;
Aralarinda o an icin nasil bir konusma gececek bilemiyoruz..Filiz, Yilmazdan af dilemek icin yanina geldi..Ama sahidende Yilmazin Cem hakkindaki konusmalarina Filiz`in nasil bir tepki verebilecegini kestirmek güc..
Cünkü Filiz Cem`e her konuda güveniyor..
Matraka`nin da dedigi gibi acaba bu ters mi teper? Yoksa sahiden Filiz inanir mi Yilmazin bu uyarisina..iste orasini inanin ben kestiremiyorum..
Ama benim bildigim $u ki;
Yilmaz Cem Akman olayini kendisi aciga cikarmak istiyor..Bunu gördük gecen bölüm..ismini bile vermedi polise..Durum böyleyken; Filize en ufak bir uyarida bile bulunsa Cem ile ilgili..Filiz herseyi acik acik ögrenmek isteyecektir..Yilmaz da ömer`i vuranin aslinda Cem Akman oldugunu, hemde Filiz icin vurdurttugunu o an Filize söyler mi bilemiyorum..Cünkü eger bu aciklamalar yapilirsa, Filiz illaki bunu ailesine söylemek icin hemen yanlarina gidecektir..Cem`in ne olacagida malum...Tam bir kargasa cikar .. Aciklanmis olur hersey..Yada Tekinerler buna inanir mi ? Saglam bir kanit yokken..
Böyle olursa da i$lenecek konular kisalir gibime geliyor..O zaman hersey aciga cikmis gibi olur..Bana kalirsa senaristler Filizi uyarmasi icin Yilmazi konusturmayacaklar...Belki tahmin etmedigimiz baska bir bicimde de uyarabilir kimbilir..
Dizinin gidisati acisindan bence Cem Akman olayini detayli bir bicimde anlatmaz Yilmaz...diyorum ben.. Tabi belli de olmaz..Filizi uyarmasa da ben Yilmazi suclamayacagim cünkü sonucta bu senaristlerin istemesiyle oluyor..
sevgiler...
benim anlatmak istediğimi gayet açık anlatmışsın teşekkürler belkide yılmaz uyaracak ama herkesin bildiği yöntemle olmayabilir cem akman böyle böyle diye tek etk anlatması bence ters teper çünkü yılmaz baştan beri ceme karşı filiz bazı şeyleri inadına yapmasını seviyor,isterseniz şuna burnunun dikine gidiyor diyelim birde sevgi konularında hep mantığıyla hareket ediyor kalbinden geçenler hep ikinci planda kalıyor buda filizin hata yapmasına sebeb oluyor o yüzden bence uyarmamalıdır ama uyarırsada direkt bi uyarı yapacağını sanmıyorum dolaylı bir yol seçer
Sevgili Figan
Ne guzel anlatmissin dizi mantigi ile bizim mantigimizin farkini. Bizim mantigimiz belki de olaylarin normal bir sekilde ilerlemesinden yana oldugu icin boyle yaziyoruz (ve bence dusuncemizde hakliyiz da) ama dizi mantigina gore heyecanin azalmamasi icin uyarmayacak. Dedigin gibi hersey senaristlerin elinde, hem de her karakter icin. Bazen bu ne sacmalik dedigimiz (kendim icin de gecerli bu) hatalarin dizinin heyecani azalmasin diye yapildigini unutuveriyoruz galiba. Bu demek degil ki hatalari yazmayacagiz sadece bazen kendimizi cok mu kaptiriyoruz ne?
Su aralar hep ayni fikirde oldugum sevgili modumuza yine katiliyorum. Diziyi ilginc kilan aslinda karakterlerin yaptigi hatalar ve de hatali karakterleri izlemek ozellikle oyunculuk acisindan daha cazip olabiliyor.
Yılmazın bende uyarmasını isterim.. Yani kesinlikle figanında dediği gibi. Yılmaz açıkça herşeyi anlatmaz.Konu biter. Sadece üstü kapalı belki laf söyler.. Tabi burda Filizin tepkisi önemli.. Kimse onun tepkisini ölçemediği için olayı kestiremiyor. Bu bölüm bakacağız. Repliklerde uyarma şeklinde üstü kapalı bir cümle varmı.. Replikleri dikkatle dinleyeceğim.
Ben Tsk.ederim matraka, pinkzone ve berna..
Evet Yilmaza belki farkli bir yolla uyariyi yaptirabilirler..Bu konu üstünde duruyorum ben..üstü kapali bir uyari gerceklesebilir..
Seninde ellerine saglik berna. Harika anlatmissin sende..
Evet bizim mantigimizla dizinin mantigi arasinda farklar mevcut..Her karakter icinde ayri bir yol izleniyor..Bunu her ne kadar bizler burda yorumlasakta; hersey dizi mantigi icinde vede senaristlerin istemesiyle, karar vermesiyle yol aliyor..
..
walla figan abla ben de filiz tarihi hatayı(benim görüşüm)yaptıktan sonra senaristlerim sacmalaması diye yorumlamıstım yoksa işin içinden çıkamıyordum açıkcası...sanırım berna1 de dediği gibi olaylara biraz fazla kaptırmıstım kendimi..ne yalan söyleyeyim benim gibi düşünen birini görünce cok mutlu oldum walla :):)
ben de bu ara biraz matraka gibi düşünüyorum... cemin filizi öptügünü filiz birine söylememeli bir de bu uyarma konusunu biraz daha düşündükten sonra yılmazın filize olanları söylemesinden yana değilim...malum senaristler :):)filizin ne söyleyeceği belli olmaz...cünkü filizin davranısları ters teperse bir daha ekranda bu ask söyle bu ask böyle diye kandıramaz beni kimse acıkcası...buna bir kılıf uydurmam zor olur :)
bu arada pinkzone a tesekkürler ...psiko cem avatarı için ellerine saglık..:):)
forever_bim
12-12-06, 14:28
polis delil bulmadığı kimsey