PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

sezinti
13-12-06, 00:48
Sevgili Berna

Yorumunuz için çok teşekkür ederim. Yorumunuzda şu konuda destekleyici yorum yapabilirim. Yılmaz Filiz'n ailesiyle ilgili gelinen son noktada Filiz'in ailesiyle arasına mesafe koymaktır.

Yılmaz Filiz'i uyarmak için uyarmamaldır. Bu şekilde yapılacak uyarı iki taraf arasında ilişkinin daha da bozulmasına yol açabilir. Yılmaz'ın uyarısı uyarı anlamında olmalıdır. Yoksa ben demiştimle sonuçlanacak sözlerle sonuçlanır. Bu tür davranışlarla iki taraf arasında güvenin oluşacağına inanmıyorum.
Davranışlar inandırıcı olmalı, hissedilmeli. Ben demiştimle taraflar arasında güvenin oluşacağına inanmıyorum.

Yılmaz'cı değilim bu arada, Ali ve Sema'cıyım:img-wink:

Neyse, herkese iyi yorumlar, iyi geceler :sad53:

archshe
13-12-06, 00:49
Uzun Zamandir Bu Dizinin Forumuna Girmiyordum..herkese Iyi Aksamlar ...bence Eliften Sonra Bu Dizi Iyice Kan Kaybetmeye Basladi Ve Bu Kan Kaybi Devam Ediyor...acikcasi Ben Artik Cumalari Iple Cekmiyorum..senaristlerde Ne Yapacaklarini Sasirip Dikkat Cekebilmek Icin Bir O Yana Bir Buyana Konuyu Cekistirip Duruyorlar...elifsi Bu Dizi Cok Anlamsizlasti Bence...

ben bu diziyi filiz yılmaz aşkı başlayacak diye izledim ...elifli sahneler bi an önce geçsin diye bekledim....nitekim amacıma ulaştım...ama elif ölünce farkettim ki büyük boşluk oldu...müthiş sahneleri varmış elifin ....tekrarları izlerken elifli sahneleri sindirmeden izlediğimi düşündüm...evet elif olsa çok daha güzzel olurdu ama ben hala cumaları iple çekip hafta boyunca diziyi konuşuyorum...

archshe
13-12-06, 00:59
“Ihlamurlar Altında” nın 54. Bölüm Özeti

Yılmaz, suçlu olduğuna inandığı için, kendisinden özür dileyen Filiz’i affedebilecek mi?..
Filiz, Yılmaz tarafından affedilmeyi beklerken, hayatını kökünden değiştirecek bir gerçeği öğrenir.
Yılmaz, masumiyetini Filiz’e kanıtlamak için Cem’in kurduğu tuzakların izini sürer. Cem’in gerçek yüzünü bilen bir tanığa ulaşan Yılmaz, onu konuşturabilecek mi?..
Yılmaz’ın adım adım gerçeğe yaklaştığını gören Cem, Filiz’i kaybetmemek için, yine tehlikeli bir oyun sahneye koyar.
Suçsuzluğunu kanıtlamak için herşeyi yapan Yılmaz, Cem’in kurduğu yeni tuzağı boşa çıkarabilecek mi?..
İki adam arasındaki mücadele sürerken, Filiz hayatının en zor kararını vermeye hazırlanır.

archshe
13-12-06, 00:59
“Ihlamurlar Altında” nın 54. Bölüm Özeti

Yılmaz, suçlu olduğuna inandığı için, kendisinden özür dileyen Filiz’i affedebilecek mi?..Filiz, Yılmaz tarafından affedilmeyi beklerken, hayatını kökünden değiştirecek bir gerçeği öğrenir.
Yılmaz, masumiyetini Filiz’e kanıtlamak için Cem’in kurduğu tuzakların izini sürer. Cem’in gerçek yüzünü bilen bir tanığa ulaşan Yılmaz, onu konuşturabilecek mi?..
Yılmaz’ın adım adım gerçeğe yaklaştığını gören Cem, Filiz’i kaybetmemek için, yine tehlikeli bir oyun sahneye koyar.
Suçsuzluğunu kanıtlamak için herşeyi yapan Yılmaz, Cem’in kurduğu yeni tuzağı boşa çıkarabilecek mi?..
İki adam arasındaki mücadele sürerken, Filiz hayatının en zor kararını vermeye hazırlanır.

yılmaz cemi kesin söylüyo...eğer hamilelik yalansa ki filizin hayatını kökünden bu değiştirir....bu cümlenin açıklaması budur...
Cem’in gerçek yüzünü bilen bir tanığa ulaşan Yılmaz, onu konuşturabilecek mi?.. bu kişi de kesinlikle fatihtir...ama nerden öğrendi ki fatihi...?
Cem, Filiz’i kaybetmemek için, yine tehlikeli bir oyun sahneye koyar.
cem filize zarar vermeye kalkacak....kesin .....off ya off...
Filiz hayatının en zor kararını vermeye hazırlanır.
bu neki şimdi....filizin verceği ne karar var ayrılmaysa o kararı yılmaz düşünüp vermesini bekliyoruz...bunu anlayamadım....
bu sefer özet çetrefilli...öyle anında çözülebilecek gibi değil....

BERNA
13-12-06, 01:05
Enteresan bir ozet; ben de nacizane tahminlerimi yazayim

Anlasilan Yilmaz Filiz'den affedip affetmeme konusunda zaman istemis. Dusununce mantikli aslinda. Yeni memleket meselemiz acik degil sanki ama Yilmaz Cem konusunda uyarmamis gibi duruyor. 'Tehlikeli bir oyun' konusu umarim Yilmaz'i sonradan pisman edecek bir konu degildir, yani tuzak Filiz'e karsi degildir. Tanik da Fatih'tir herhalde.

Filiz ise neredeyse bir aydir konusulan hamilelik haberini almis gibi geldi bana yazilanlardan.

Diger karakterler bu dizide oynamiyor herhalde :img-hyste

Modum biz bosuna klavye eskitiyoruz bu forumda, sana selam olsun :dito

archshe
13-12-06, 01:09

Anlasilan Yilmaz Filiz'den affedip affetmeme konusunda zaman istemis. Dusununce mantikli aslinda. Yeni memleket meselemiz acik degil sanki ama Yilmaz Cem konusunda uyarmamis gibi duruyor. 'Tehlikeli bir oyun' konusu umarim Yilmaz'i sonradan pisman edecek bir konu degildir, yani tuzak Filiz'e karsi degildir. Tanik da Fatih'tir herhalde.

Filiz ise neredeyse bir aydir konusulan hamilelik haberini almis gibi geldi bana yazilanlardan.

sevgili berna aynı şeyleri düşündük ama filizi derinden sarsacak olay ilk başta hamilelik gibi geliyo ama matrakaya güvenmek lazım olmayacak hamilelik diyo....tüyo aldığına dayanırsak filiz cemi yılmazdan öğreniyo demektir...yılmaz filizi affedecekmi derken sırunun cvbı var bence affetmeyecek sadece heyecan olsun diye yazılmış...ama dediğin gibi yılmaz filizden zaman istese kafamı toplucam ve seni affetmem davranışlarına bağlı demesi de mantıklı açıkçası...

denizim_
13-12-06, 01:33
Cok sey soyluyormus gibi duran ama aslinda pek de birsey soylemeyen bir ozet. Okur okumaz benim de aklima ilk gelen hamilelik oldu. Filiz'in hayatini degistirecek ve onu hayatinin en zor kararini almaya yonlendirecek baska ne olabilir bilmiyorum. Eger hamilelik olmayacaksa archshe'nin dedigi gibi Cem'i ogreniyor olabilir. Ama onunla ilgili verecegi zor karar nedir bilmiyorum. Tekinerleri zora sokmak pahasina ortakliktan ayrilmak mi?

Yilmaz Filiz'i herhalde affetmeyecek ama burada anlamadigim nokta Filiz'in artik ona inandigini bildigi, delliller sucsuzlugunu ispatladigi halde hala niye masumiyetini ispatlamaya calisiyor gibi bir ifade var?Belki bir ihtimal Filiz'e Cem'den bahsetmis ve Cem'in suclu oldugunu ona ispatlamaya calisiyor olabilir.

Cem'in yeni kuracagi tuzagi ise hic tahmin edemiyorum. Filiz'i kaybetmemek icin dendigine gore bu tuzak Filiz'e degil de yine Yilmaz'a yonelik olacak gibi. Belki de diziye yeni girecek kizla bir ilgisi vardir.

forever_bim
13-12-06, 01:38
Arkadaşlar basın özeti elimize ulaşmıştır. Yorumlara lütfen bu başlıktan devam ediniz.

SAYGIMLA

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

forever_bim
13-12-06, 01:39
IHLAMURLAR ALTINDA

54. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Yılmaz, suçlu olduğuna inandığı için, kendisinden özür dileyen Filiz’i affedebilecek mi?..
Filiz, Yılmaz tarafından affedilmeyi beklerken, hayatını kökünden değiştirecek bir gerçeği öğrenir.

forever_bim
13-12-06, 01:41

Sevgili Berna;

Genelde özette uzun zamandır Cem'den bahsediliyor, Ömer ve Feride'den pek bahsedilmiyor. Ben de sadece YAZIK deyip geçiyorum. Kaybeden ben degilim çünkü. Ellerindeki cevherin kıymetini bilemeyenlere üzülürüm sadece.:img-wink:

61MERVE61
13-12-06, 01:41
Bu ne yaa simdi bir sey anlamadim.....ozet sagolsun...filizin zor karari ney onu anlamadim??

BERNA
13-12-06, 01:45
Sevgili Berna;

Genelde özette uzun zamandır Cem'den bahsediliyor, Ömer ve Feride'den pek bahsedilmiyor. Ben de sadece YAZIK deyip geçiyorum. Kaybeden ben degilim çünkü. Ellerindeki cevherin kıymetini bilemeyenlere üzülürüm sadece.:img-wink:

Tabi ki haklisin selam gonderdigim kisimda Omer ve Feride'den bahsediyordum ama diger karakterler deyince aslinda bu uc karakter disinda herkesin dislanmasindan bahsetmek istemistim :img-wink:

Fragman umarim daha cok cesitlemeye sahip olur. Gerci bazi sahneler de fragmanda gorulunce surprizi kaciyor ama neyse :img-cool2

archshe
evet kitlenen başlıkta da yorum yaptım devam edim dedim...yılmaz filizi affedecekmi? affetmeyecek heyecan yaratmak için sorulmuş bir soru...filiz hayatını kökünden değiştirecek bir gerçeği öğrenir ve filiz hayatının en zor kararını vermeye hazırlanır derken aklıma ilk hamilelik geldi...matrakanın dedği doğruysa filizin öğreneceği gerçek cem olur...yani yılmaz cemi uyarır milli meselemizde çözümlenir...yılmazın bulduğu tanık kesinlikle fatihtir...yılmaz hala filize neden masumiyetini kanıtlıyo ki burda cemin suçlu olduğunu demeliydi...cemin yeni hedefi filiz...umarım yılmaz dendiği gibi cemi durdurur..

kursuni19
IHLAMURLAR ALTINDA

54. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Artik özetleri dahami özenle hazirliyorlar yoksa banami öyle geliyor.
Vallahi Filizin hayatini kökten degistirebilecek ne olabilirki.
Sevgili matrak hamilelik yok diyor, gerci bu cümleye göre yinede bi ihtimal varmi hamile kalmasina diye kendime sormuyor degilim, cünkü özetin devaminda Filiz hayatinin en zor kararini vermeye hazirlaniyor diyor, yani cocuku dogurimmi aldirimmi olabilirmi acaba.

Yoksa böyle bir sey olabilirmi, Yilmaz Filizi affediyor, Cem hakkinda bildiklerini anlatiyor, ve Filize hemen evlen benimle diyor, buda Filizin hayatini kökten degistirebilir, cünkü babasin verdigi sözle Yilmaz arasinda bir secim yapmak zorunda kalabirlir, yani hayatinin en zor arari bumu acaba (gerci fazla bir ihtimal vermiyorum, yok yok hic ihtimal vermiyorum, cünkü eger böyle olursa bir matrakanin tüyolari yanlis cikmis olur, bu simdiye kadar hic olmadi ve iki bu demek olur Filizle Yilmaz baska bir sebebten dolayi ayrilacak. Buda sadece Filizin ailesini secmesinden dolayi olabilir, yada yeni kiz girince Yilmazi yine kiskanacak vede ona güvenmiyecek ve ayrilik böyle gerceklesecek)

Yada bu ta benim son tahminim Yilmaz Filize Cem hakkinda bildiklerini anlatacak, Filiz inanmayacak bu sebebten dolayi Yilmaz dediklerinin dogru oldugunu ispatlamak icin cemin arkasina düsecek, bir sekilde Fathihe ulasacak, ve onu konusturmaya calisacak ama henüz bir sey elde edemicek, dizide biraz zaman gecicek, bu arada tekinerler iflaz olcak, yani Filizin hayati kökünden degisecek, Cem bir sekilde Filize benimle evlen sizi kurtaririm diyece, yani hayatinin en zor karari, evlenirse ailesinin ve kendinin hayatini kurtarmis olacak aksi halde Yilmazi kaybetmis olacak.

Ufff ne özetmis ha, isin icinden cikamadim, umarim yarin fragmani yayinlarlarda isi biraz cözebiliriz

denizim_
13-12-06, 03:49
Bu mesajimi 53.bolume yazmistim ama buraya almak daha dogru olacak sanirim.

Cok sey soyluyormus gibi duran ama aslinda pek de birsey soylemeyen bir ozet. Okur okumaz benim de aklima ilk gelen hamilelik oldu. Filiz'in hayatini degistirecek ve onu hayatinin en zor kararini almaya yonlendirecek baska ne olabilir bilmiyorum. Eger hamilelik olmayacaksa archshe'nin dedigi gibi Cem'i ogreniyor olabilir. Ama onunla ilgili verecegi zor karar nedir bilmiyorum. Tekinerleri zora sokmak pahasina ortakliktan ayrilmak mi?

Yilmaz Filiz'i herhalde affetmeyecek ama burada anlamadigim nokta Filiz'in artik ona inandigini biliyor, deliller sucsuzlugunu ispatladigi halde hala niye masumiyetini ispatlamaya calisiyor gibi bir ifade kullanilmis?Belki bir ihtimal Filiz'e Cem'den bahsetmis ve Cem'in suclu oldugunu ona ispatlamaya calisiyor olabilir.

Cem'in yeni kuracagi tuzagi ise hic tahmin edemiyorum. Filiz'i kaybetmemek icin dendigine gore bu tuzak Filiz'e degil de yine Yilmaz'a yonelik olacak gibi. Belki de diziye yeni girecek kizla bir ilgisi vardir.

yami
13-12-06, 06:19
biz onlara soruyoruz onlar da bize soruyor siz daha iyi bilirsiniz

cem'in gerçek yüzünü bilen sadece cem'in adamları. ve onun asıl niyetini bilen fatih var.akıllara gelecek ilk isim fatih.yılmaz galiba beklediğimiz gibi filiz'e elinde kanıt olmadığı için cem'den bahsetmeyicek ve kanıtları toplamaya girişecek

Geçen haftaki cem'in küçük hamlesinden sonra forumda yaygara koparmıştık bu seferki tehlikeli bir oyunmuş.artık her hafta cem'in oyunlarını seyredeceğiz galiba .dizi yılmaz cem maçına döndü .yılmaz geçen hafta cem'in ağlarını havalandırmış skor tabelasını değitirmişti .bu hafta sanırım karşılıklı pozisyonlar içinde geçecek bakalım gol seyredebilecek miyiz?

Filiz, Yılmaz tarafından affedilmeyi beklerken, hayatını kökünden değiştirecek bir gerçeği öğrenir
benim de ilk aklıma gelen hamilelik oldu matraka ilk defa yanılıyor mu acaba?şu ana kadar dizide olup biten herşeye okey dedim ama filiz'in öğreneceği gerçek hamilelikse bunun diziyi batıracağını düşünüyorum

bu hafta jenerikteki hatanın düzeltilmesini ve cenk ertan'ın isminin en başta gösterilmesini bekliyorum benim bildiğim dizinin esas başrol oyuncusunun ismi en başta gösterilir

sinem*
13-12-06, 07:49
sabah sabah özeti okudum filizin hayatını kökünden değiştirecek şey ya hamilelik ya kaza ya da cemin gerçek kimliğini öğrenmesi olacaktır diye düşünüyorum ama aklıma ilk gelen hamilelikti (inşallah olmaz ama )

fragmanla ancak bir şey diyebiliriz ama bu özet gerçekten biraz tuhaf :)
cem yeni bir plan hazırlıyor ve gene yılmaz üzerinden

mıstaa
13-12-06, 08:41
fragmanı gördüm arkadaşlar ve filiz hamile :happy0064 ama galiba yılmaz affetmyor ve kürtaja gidiyor filiz ama son anda vazgeçiyor.ve bir ilk daha filiz kendi sesinden şiir okuyor

yılmaz_filiz
13-12-06, 08:48
fragmanı gördüm arkadaşlar ve filiz hamile :happy0064 ama galiba yılmaz affetmyor ve kürtaja gidiyor filiz ama son anda vazgeçiyor.ve bir ilk daha filiz kendi sesinden şiir okuyor

gerçekten mi???şiir nasıldı güzel miydi mıstaa.ayy çok heyacanlandım.peki filizin hamileliğini yılmaz bilmiyo demi ondan saklıyo.ömerin ve handan hanımın haberleri var mıı?yaa fragmanı anlatır mısın?

mıstaa
13-12-06, 08:54
gerçekten mi???şiir nasıldı güzel miydi mıstaa.ayy çok heyacanlandım.peki filizin hamileliğini yılmaz bilmiyo demi ondan saklıyo.ömerin ve handan hanımın haberleri var mıı?yaa fragmanı anlatır mısın?

fragman bağ evi sahnesiyle başlıyor. filiz ağlıyor. galiba yılmaz kızıyor bayaa..sonra filizin iş toplantısında başı dönüyor.ve doktara gidip hamile olduğunu öğreniyor. ama yılmaza söylemeye cesaret edemiyor heralde.cocuğu aldırmak için kürtaja gidiyor ama kıyamıyor evladına[ben öyle anladım] şiiri fragmanın sonunda tubanın kendi sesinden dinliyoruz. gerçekten çok şahane bir şiir.yakında yine gösterir fragmanı kanald inşallah.

benim
13-12-06, 08:56
fragmanın başını kaçırdım ama sabah bende gördüm.evet Filiz hamile .çocuğu aldırp aldırmamak konusunda arasında tereddüt yaşıyor sanırım.Yılmaz'la bağ evinde kapı öünde konuşuyorlar muhtemelen Yılmaz Filiz'i içeri almıyor.Filiz'in bir sahnesi var çok kötü , banyoda küvet içinde ağlıyor .Ömer yanına geliyor. Filiz kürtaj olmaya gidiyor.(son sahne bu olabiir diye düşünüyorum) Ekrem Halit'i bir yerde yakalıyor.Filiz'den Yılmaz'a güzel bir şiir var.Tuba kendi sesiyle söylüyor.

forever_bim
13-12-06, 09:00
mıstaa;

Anlattığın için sağ olasın. Evlilik dışı hamilelik var anladığım kadarıyla, bir bu eksik kalmıştı şimdi tam olduk. Hey Allah'ım. Amma özgün senaryo varmış ha.

Yami'ye de katılıyorum. Beyaz Gelincik'te Aziz, Ihlamurlar Altında'da Cem. Bunlar aşk dizisiymiş bir de. Peh.

mıstaa
13-12-06, 09:02
filizin gerçek sesi dizide kullandığı sesi mi???

evet gerçek sesi:good: ben gerçek sesiye okuyamaz diye düşünüyordum ama bayaa güzel okuyor hanfendi:good: :img-yes: şiirde güzel olunca ortaya muhteşem bişey çıkıyor...:good:

yılmaz_filiz
13-12-06, 09:04
evet gerçek sesi:good: ben gerçek sesiye okuyamaz diye düşünüyordum ama bayaa güzel okuyor hanfendi:good: :img-yes: şiirde güzel olunca ortaya muhteşem bişey çıkıyor...:good:
fragmanı şimdi çok merak ediyorum.yılmaz napıyo fragmanda???:icon_whis sırf fragmanı görebileyim diye dobra dobrayı seyrediyorum :img-hyste :img-hyste :img-hyste

forever_bim
13-12-06, 09:07
E hamileyse de aldırmaz herhalde. Elif gibi ameliyat masasını görünce kaçar..:img-hyste :img-hyste

mıstaa
13-12-06, 09:07
mıstaa;

Anlattığın için sağ olasın. Evlilik dışı hamilelik var anladığım kadarıyla, bir bu eksik kalmıştı şimdi tam olduk. Hey Allah'ım. Amma özgün senaryo varmış ha.

Yami'ye de katılıyorum. Beyaz Gelincik'te Aziz, Ihlamurlar Altında'da Cem. Bunlar aşk dizisiymiş bir de. Peh.

önemli değil forever hepimiz aynı dizi için burdarız sonuçta. yanlız olaya evlilik dışı diye bakman yanlış bence. sonuçta birbirini çok çok seven iki insandan dünyaya gelen bir bebek. babada annede birbirini çok seviyorsa ki seviyor bir sorun yok bence...:good: şimdi önemli olan filizin bebeği yılmaza söyleyip söylemeyeceği... :img-yes:

yılmaz_filiz
13-12-06, 09:10
E hamileyse de aldırmaz herhalde. Elif gibi ameliyat masasını görünce kaçar..:img-hyste :img-hyste

kadınların %80 i kaçıyor forever_bim aldırmaktan son anda.gerçekten hastaneler çok ürkütücü bnm hastanelere fobim var.özelliklede kararsız bir bayan kendinden bir parça sonuçta bebek onu aldırmamakta kararsız.bide ameliyat masasını görünce hemen vazgeçerler.
sevgili mıstaa;
sana katılıyorum.birbirini seven iki insan ve bir bebek.bence bunda değişik bişey yok.yılmaz öğrenicek elbet çocuğun babası:Dküçük yılmaz veya küçük filiz geliyo kucağımıza...

september_06
13-12-06, 09:11
Aman Allahım inanasın gelmiyor:dito :dito Nasıl yani yaaaa. Hamile haaa. Bir bu eksikti. Ya ne klasik bir dizi oldu çıktı.:img-hyste

Matraka hani hamilelik yoktu yav.Benim bildiğim Filiz hamileliğini Yılmaz'a söylemez. Ceyda ile belki paylaşabilir. Allah vere de Handan'a yada Cem'e söylemese bizim kız.Ve anlatılanlara göre Yılmaz nasıl Filiz'i içeri almaz. Kız donacaktı ya insaf biraz.

forever_bim
13-12-06, 09:13
önemli değil forever hepimiz aynı dizi için burdarız sonuçta. yanlız olaya evlilik dışı diye bakman yanlış bence. sonuçta birbirini çok çok seven iki insandan dünyaya gelen bir bebek. babada annede birbirini çok seviyorsa ki seviyor bir sorun yok bence...:good: şimdi önemli olan filizin bebeği yılmaza söyleyip söylemeyeceği... :img-yes:

Ben Yılmaz'ın ve Filiz'in birbirini sevdiğini biliyorum zaten, ama tanıdığım Filiz kavga ederlerse bunu Yılmaz'a söylemez. Yılmaz tesadüf sonucu öğrenir. Olaya evlilik içi de bakamıyorum ama:img-blush

Neyse ben de merak ettim şimdi fragmanı. Hamilelik harici başka ne var fragmanda?

yılmaz_filiz
13-12-06, 09:18
september_06 yılmaz filizin hamileliğini tesadüfen öğrenebilir.o zaman ne yapar onu çok merak ediyorum?bana göre alır filizi evlenme dairesine götürür:D:img-wink:
bence filiz canan hanıma söylicek.canan hanımda bu olayın yılmazın bilmesi gerektiğini düşünerek yılmaza söylicek.
bir de şunu anlamıyorum.ceyda sürekli filize arkadaşça yaklaşmak istiyor.ama filiz hep mesefali.filiz yaşadıklarını kimseye anlatamıyor canan hanıma sadece anlatır.ceyda arkadaş olmak istiyo filize ama filiz hep geri atım atıyo.filizde yaşadıklarını içine ata ata patlıcak.taş olsa bu zamana kadar çatlardı.

yılmaz_filiz
13-12-06, 09:24
gördüm fragmanı süper.filiz küvette çok ağlıyodu.ömerde geliyodu hemen yatağa yatırıyodu.heralde ömer öğreniyo.yılmazı çok fazla göremedim.sadece filizle birlikte olan fotoğrafları yakıyodu.filizin şiiride muhteşem.oyy bebek geliyoo:D

september_06
13-12-06, 09:26
Ya ben anlamıyorum. Madem çocuğu aldırmıyorsun ne diye çocuğun babasına söylemiyorsun durumu. Bunu bilmeye hakkı yokmu. Tamam sana kızgın, affetmiyor ama en azından bir çocuğu olduğunu bilmesi lazım. Zaten tek başına büyütmeyi göze almışsın, barışmasanız bile ne diye söylemiyorsun hamileliğini.
Ayrıca bu hamilelik meselesini Canan'a söyleyeceğini de zannetmiyorum. Çünkü Filiz biliyorki Yılmaz'la Canan çok yakın. Birbirlerinden birşey saklamıyorlar.Yılmaz'ın bilmesini istemiyorsa Canan'a da söylemeyecektir bence Filiz.
Ayrıca Cem'in planı ne acaba. Çatlıycam yaaa meraktan. İşteyimde fragmanı da göremem:icon_sorr

forever_bim
13-12-06, 09:27
Fragmanı gördüm, Filiz bir sunum sırasında bayılıyor sanırım. Ötekiler onu tutuyor. Doktordan hamile olduğunu öğreniyor. Yılmaz Filiz'in resmini şöminede yakacak olarak degerlendiriyor. Malum hava soğuk:img-hyste :img-hyste

Sonra Filiz'i ilk sezon Elif'i gösterdikleri gibi yeşil bir önlükle cihazlara bakarken gösteriyorlar.

Filiz banyoda yıkanırken daha dogrusu kriz geçirirken Ömer banyoya dalıp ona sarılıyor. Feride bir yerde Ömer'in kolundan tutuyor. Ekrem de o seri katili sıkıştırıyor. Fragman bu kadar. Cem yok.:img-hyste :img-hyste

september_06
gördüm fragmanı süper.filiz küvette çok ağlıyodu.ömerde geliyodu hemen yatağa yatırıyodu.heralde ömer öğreniyo.yılmazı çok fazla göremedim.sadece filizle birlikte olan fotoğrafları yakıyodu.filizin şiiride muhteşem.oyy bebek geliyoo:D

Ömer'in öğreneceğini sanmam. Yoksa Yılmaz'a dar eder dünyayı.Yakıp yıkar valla heryeri

tolgahuzur1
arkadaşlar bize matraka filizin hamile olmıyacağını söylemişti nasıl oldu yaaa... neyse ama bu ikili için çok iyi birşey olmadı en azından yılmazın haberi olsaydı...

micky
13-12-06, 09:29
arkadaslar fragman az once werildi filiz hamile oldugunu ogreniyo!!!! we bebegi aldirmaya gidiyor ama beceremiyo galibaaa.. sonra cemin adamini yakaliyolar zawalli filizi affetmiyo yilmaz filiz ustune bi de gusel siir okuyoo offf offff....

forever_bim
13-12-06, 09:31
Ya bana bir şey oldu sanırım. Fragmanı gördüğümden beri gülüyorum. Allah sonumu hayretsin. Neyse matraka nasıl yanılmış ben onu anlamadım. Ek olarak sevgili berna bak Cem fragmanda yok. Bizim güzide çiftimiz var...:img-hyste :img-hyste

archshe
13-12-06, 09:42
çok işim var ama dayanamadım fragman veridimi diye girdim...açıkçası beklemedğimiz yönde gelişmiş....ben bu hamileliği istiyorum yılmazı bu yumuşatabilir...fragmanı merak ettim şimdi...demek haliti yakalıyolar biz fatihte hem fikirdik oysa...filiz kapısına kadar gidiyo yılmaz o soğukta almıyosa büyük kabalık zaten cemide söylememiş....offf yılmaz off yani...

september_06
13-12-06, 09:44
merak etme akşamda verirler.fragmanda en hoş sahne filizin küvette sinir krizi geçirmesi ve ömerin gelip ona sarılması.ben fragmanda cemi gördüm.sunumda filiz bayıldı ya,filizin başı cemin bacağına çarptı.

Filiz hanım küvette sinir krizi geçiriyorsa bu tamamen kendi yaptıklarındandır. Sevdiğine güvenseydi ne kriz geçirirdi, ne de bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel şey olan bebeğini aldırmayı düşünebilirdi.Şimdi çeksin bakalım akılsız başın cezasını

archshe
13-12-06, 09:48
Filiz hanım küvette sinir krizi geçiriyorsa bu tamamen kendi yaptıklarındandır. Sevdiğine güvenseydi ne kriz geçirirdi, ne de bir kadının hayatında yaşayabileceği en güzel şey olan bebeğini aldırmayı düşünebilirdi.Şimdi çeksin bakalım akılsız başın cezasını

böyle ohlanır gibi hiç yakışmıyo bence...kimsenin hatasının bedeli bukadar olmamalı...bence filiz kendini bukadar yıpratmamalı...nasıl sevgi bu allah aşkına istemiyosa dünyanın sonu değildir....her hata da filizin değildir...düz bakarsanız görürsünüz

september_06
13-12-06, 09:54
böyle ohlanır gibi hiç yakışmıyo bence...kimsenin hatasının bedeli bukadar olmamalı...bence filiz kendini bukadar yıpratmamalı...nasıl sevgi bu allah aşkına istemiyosa dünyanın sonu değildir....her hata da filizin değildir...düz bakarsanız görürsünüz

Ya ne alakası var ohh lamakla filan. Arkadaşlar şunu yapmayın lütfen. Lütfen yorumları bu derece ters anlamayın. Ve kimsenin yorumuna da karışmayın. Sadece yorumlar üzerinden yorum yapın lütfen. Yakışmıyo, çok kaba, şöyle de böyle de gibi yorumlar inanınki hoş değil. Nasılki ben herkesin yorumuna saygılıyım lütfen sizde aynı şekilde olun. Ben kimseye hakaret filan etmedim. sadece düşüncemi söyledim. İnanınki eleştirmeyi bilmiyoruz.

pinkzone
13-12-06, 09:59
Bu nasıl özet ya..

Maşallah her özette biraz daha yanıldığımızı görüyoruz.. Filiz hamile ha.. Yani bu kadar olmaz.. Yılmaz içeri almıyormu o soğukta Filiz çok merak ettim. Fragamanı görmem şart. Özet için kararttı valla.. İlk soruyu biz soruyoruz onlarda bize soruyor.. :) Sanki yarışma yapıyoruz..

mesburcum
13-12-06, 10:08
Şimdi ben iş yerinde nasıl çalışacağım ya fragmanı göremeden, bekleyemem akşama kadar offf :(
Filiz'in hamile olması en çok istediğim bir şeydi. Aralarında ne olursa olsun bir daha kavuşamayacak olsalarda bu büyük aşkın bir meyvesinin olması bence çok güzel.Evlilik dışı ya da içi olması da çok mühim bir konu değil bana göre.
Ömer'in Filiz'in hamileliğini öğrendiğini sanmıyorum daha ilk başlarda. Öğrenecektir ama bu biraz zaman alır bana göre.
Bence Filiz bu hamilelik konusunu bu sefer Canan'a değil de Ceyda'ya söyleyecek.

matraka
13-12-06, 10:10
ya bu kız 2 ay önce filiz hamile kalıcak dedi diziye yeni bir kız girecek dedi geçen hafta sözünden döndü aman Allah h-ım ikiside tuttu yok böyle bi şey ya hala şoktayım belki heyecan yapmamızı istemedi belkide süpriz olmasını istedi bilmiyorum ama olaylar hızlı gelişmeye başladı galiba haydaa

matraka
13-12-06, 10:12
arkadaşlar ben hala şoktayım ve fragmanı göremedim işte olduğum için tabi ama işler karışıyor galiba anlaşılan filiz ceme yüz vermez diyenler yanıldı galiba içimde öyle bir his var:)

mesburcum
13-12-06, 10:12
ya bu kız 2 ay önce filiz hamile kalıcak dedi diziye yeni bir kız girecek dedi geçen hafta sözünden döndü aman Allah h-ım ikiside tuttu yok böyle bi şey ya hala şoktayım belki heyecan yapmamızı istemedi belkide süpriz olmasını istedi bilmiyorum ama olaylar hızlı gelişmeye başladı galiba haydaa

Ya Filiz hamile kalsın da o çok güzel de bir de yeni kız girmesin ya. Bencede ortalık karışır diye sonradan söylediklerini çevirmiş olabilir.

pinkzone
13-12-06, 10:13
Ohh be bende çok beklemeden gördüm fragmanı..

Evet filiz hamile.. Bir yerde ben hamilemiyim diyor.. Dudak okudum. Doktorda sanırım çocuğu aldırmak isteyecek. Yılmaz sanırım ilk başta kovuyorr yada filiz gidiyor.. Bağ evinin bahçesinde konuşma vardı.. Sanırım ömer öğreniyor kardeşinin hamile olduğunu acaip şok olmuş çünkü.. Baya şaşırmıştı.. Filiz bayılıyor.. Yanı başında olan cem tutuyor..

mesburcum
13-12-06, 10:14
Ohh be bende çok beklemeden gördüm fragmanı..

Evet filiz hamile.. Bir yerde ben hamilemiyim diyor.. Dudak okudum. Doktorda sanırım çocuğu aldırmak isteyecek. Yılmaz sanırım ilk başta kovuyorr yada filiz gidiyor.. Bağ evinin bahçesinde konuşma vardı.. Sanırım ömer öğreniyor kardeşinin hamile olduğunu acaip şok olmuş çünkü.. Baya şaşırmıştı.. Filiz bayılıyor.. Yanı başında olan cem tutuyor..

Allah'ım bu Cem neden her yerde. Acaba şu Cem'in son planı Filiz'e karşı falan olmasın umarım zarar vermez ona böyle psikopattan herşey beklenir ama.

pinkzone
13-12-06, 10:15
Bu arada şiiri tuba hanım okuyor.. :) Son cümlesinde biri sen biri de karnımdaki çocuk gibi laflar söylüyordu.. Bence Filiz aldırmaz gibi geldi. Elif gibi son anda vazgeçebilir.

mesburcum
13-12-06, 10:19
Bu arada şiiri tuba hanım okuyor.. :) Son cümlesinde biri sen biri de karnımdaki çocuk gibi laflar söylüyordu.. Bence Filiz aldırmaz gibi geldi. Elif gibi son anda vazgeçebilir.

Yani doğru olanda o aldırmaması lazım. Çünkü o sadece kendine ait bir şey değil Yılmaz'da bunu bilmeli.

matraka
13-12-06, 10:22
biliyorsunuz arkadaşlar bu kız ortada hiç tiyo felan yokken bunlşar olmaz derken bize 8-9 hafta önce söyledi bende sizlerle paylaşmıştım ama geçen haftaki mesajında hamilelik olmayabilir demişti bende bunu yazdım tabi belkide süpriz olsun istemiştir.bilemiyorum ama bildiğim senaristleri bu kız tanıyor galina 9 hafta önce olacak bi şeyi söylüyorsa biz ihtimal biler vermezken olaylar buraya kadar geldi vaybe hala inanamıyorum sağlık olsun ben barışmanın çocuk yüzünden olmasını istemeyenlerdenim demekki filiz cemle evlenicek durum onu gösteriyor tabi foyası ortaya çıkmassa

pinkzone
13-12-06, 10:23
Aldırmasa dahi bu gelişmeyi Yılmaza söylemeyeceği kesin.. Bu arada fragmanda Yılmaz Filizle beraber olduğu yine bir başka fotoyu yakıyor.. Şömineye atıyor.. Bahçedeki konuşmadada Filiz af diliyor vede ağlıyor. Kızı soğuktan üşüyor konuşurken..

matraka
13-12-06, 10:25
müjde arkadaşlar galiba yılmazı eleştiricez öyle duruyor galiba insan kızı bi içeri alıyor ya yuh yani o zaman kazayı nerde yapıyor bu kız giderken demekki ahh çok şanslısınız ben daha izleyemedim fragmanı olaylar acip hızlanıyor ya

matraka
13-12-06, 10:27
biri fragmanı etraflıca anlatabilirmi şiiri felanda yazabilirmi böylece belki biraz mutlu oluruz off olurmu ya ya arkadaşlar filiz cemden uzak durur diyenler burdamı burdalarsa çıksınlar ortaya:)

pinkzone
13-12-06, 10:28
müjde arkadaşlar galiba yılmazı eleştiricez öyle duruyor galiba insan kızı bi içeri alıyor ya yuh yani o zaman kazayı nerde yapıyor bu kız giderken demekki ahh çok şanslısınız ben daha izleyemedim fragmanı olaylar acip hızlanıyor ya

Kız demekki daha sonra bir kaza yapacak.. Arabayla..

Ama kaza saymazssak bayılmasını birşeyler anlatırken ayakta bayılıyor. Sandalyede oturan cem hemen onu tutmaya kalkışıyor..

Evet acaip hızlanıyor.. Biz günü birlik yapıyorlar diye sinirlenirken.. Birden tay gibi koşmaya başladılar.. Aslında bizim sevdiğimiz tempoda bu.. Senaristler bizi iyi alıştırdı bizde istiyoruz.. :)

pinkzone
13-12-06, 10:30
biri fragmanı etraflıca anlatabilirmi şiiri felanda yazabilirmi böylece belki biraz mutlu oluruz off olurmu ya ya arkadaşlar filiz cemden uzak durur diyenler burdamı burdalarsa çıksınlar ortaya:)

İlk başlarda şiir felna yok.. Baya sona doğru şiir başlıyor.. Şiiri aklımda tutamadım... Hasan ve benim dediğimi birleştirirsen ortaya baya şeyler çıkaktır. merak etme ö.m merakını gideririm senin ben.. Hele piyasaya düşsünde fragman.. anladın sen.. :)

matraka
13-12-06, 10:31
Kız demekki daha sonra bir kaza yapacak.. Arabayla..

Ama kaza saymazssak bayılmasını birşeyler anlatırken ayakta bayılıyor. Sandalyede oturan cem hemen onu tutmaya kalkışıyor..

Evet acaip hızlanıyor.. Biz günü birlik yapıyorlar diye sinirlenirken.. Birden tay gibi koşmaya başladılar.. Aslında bizim sevdiğimiz tempoda bu.. Senaristler bizi iyi alıştırdı bizde istiyoruz.. :)

pinkzone sen gördünmü onları filiz cemden uzak durur diyenleri gördünmü girdilermi hiç buraya güven konusunda beni prof yaptılarya hepsine teşekkür etmem lazım bu dizi sayesinde psikolojik kitaplar okudum ya bu kadar olur

Kemal-abi1
13-12-06, 10:31

filiz siirde bir kalp istedim allah verdi iki kalpmi öyle biseyler diyor :img-yes:

bence yilmaz filizi bag evinden kovduysa filiz cocugu aldirmicak elinde koz olarak kullancak kesin

not: filizin sesi yakismamis fragmandaki siire sizcede öylemi?

pinkzone
13-12-06, 10:34
not: filizin sesi yakismamis fragmandaki siire sizcede öylemi?

Yakışmamış demiyelim de.. Etkileyici olmamış.. Tamam dizide kullanılabilir bu sesini ama şiire gitmemiş.. Bülent İnal ve Sinan Tuzcu sesini kullanamadığı ortada.. :) Sadece duruma uysun diye okutulmuş.. Diğer bayan okusaydı eminimki konuştururdu kendisini :)

pinkzone
13-12-06, 10:35
pinkzone sen gördünmü onları filiz cemden uzak durur diyenleri gördünmü girdilermi hiç buraya güven konusunda beni prof yaptılarya hepsine teşekkür etmem lazım bu dizi sayesinde psikolojik kitaplar okudum ya bu kadar olur

Valla banada kesin güvencek gibi geliyor.. Sarhoştuk der olur biter.. :) Bakalım uzak duracakmı.. Fragmanda neredeyse bir sahne oda uzaktan gözüküyor. Toplantı yapıyorlar.. Yanı başında olduğuna gire Filiz pek soğuk değil.. :)

matraka
13-12-06, 10:35
Yakışmamış demiyelim de.. Etkileyici olmamış.. Tamam dizide kullanılabilir bu sesini ama şiire gitmemiş.. Bülent İnal ve Sinan Tuzcu sesini kullanamadığı ortada.. :) Sadece duruma uysun diye okutulmuş.. Diğer bayan okusaydı eminimki konuştururdu kendisini :)

pinkzone diğer bayanda şiir okuyamıyor aslında düz okuyor hiçbir vurgu yok işlerinde bülent inal çok ii okuyor bide koyacaktın mehmet aslantuğ u tam olucaktı

Kemal-abi1
13-12-06, 10:37

filizin bayildigi sahneyi tam göremedim is toplantisinda bayildi gibime geldi cemide fragmanda hic göremedim ilk bayiliyor doktora gidiyor doktorda ne hamilemiyim gibi biseyler diyor ondan sonra cocugu aldiracak gibi bi sahne geliyor halit yakalaniyor dusda aglarken ömer geliyor ondan sonra bag evini gösteriyorlar fragman gene karisik gibi... :img-yes:

pinkzone
13-12-06, 10:37
pinkzone diğer bayanda şiir okuyamıyor aslında düz okuyor hiçbir vurgu yok işlerinde bülent inal çok ii okuyor bide koyacaktın mehmet aslantuğ u tam olucaktı

Diğer bayan en azından okunması gereken yerde okuyor.. Son haftalarda pek duygu göremiyorum şiirlerinde.. Yoksa bi tanem şiirini öyle bir okumuş ki içine işliyor insanın.. Bülent İnal gerçekten okumasını iyi biliyor.. :) Bide mehmet aslantuğ çok güzel okurdu.. İstanbulu dinliyorum gözlerim kapalı şiirini kim unutabilrki.. :)

matraka
13-12-06, 10:39
filizin bayildigi sahneyi tam göremedim is toplantisinda bayildi gibime geldi cemide fragmanda hic göremedim ilk bayiliyor doktora gidiyor doktorda ne hamilemiyim gibi biseyler diyor ondan sonra cocugu aldiracak gibi bi sahne geliyor halit yakalaniyor dusda aglarken ömer geliyor ondan sonra bag evini gösteriyorlar fragman gene karisik gibi... :img-yes:

ben pcye bi indireyim suyunu ve suyunun suyunu çıkartırız zaten geçen haftakine tuturduk sadece zaman tutmadı o kadar aşağı yukarı çözüyoruz fragmanı takma kafanı bügünde çözeriz

pinkzone
13-12-06, 10:41
Filiz çocuğu aldırmayacak.. bence.. düşürecek.. Ve buna sebep Cem olacak.. Yılmazı o zaman kimse tutamaz.. Tesadüf üzeri çocuğun düştüğünü öğrenecek.. Cemin bu yeni planı belkide birine çok kötü zarar vercek.. Orası kesin değil gibi.. Ama Filiz zararlı çıkacağa benziyor.. Evden kimseye söylemezde kimsede bilmez. Herhalde sadece ceydaya söyler..

pinkzone
13-12-06, 10:43
şu an donmuş bekliyorum fragmanı hiçbirşey yazamıyorum 54.bölüm özeti gelmiş onun hakkında bile yorum yazmıyorum sen düşün yani

Tamam hemen düşerse sana yolarız.. :) Valla özete bakma.. Özette bize soru soruyorlar.. Oysa biz onlara soruyoruz.. Yani sorunun yanıtını fragmana bakınca anlıyoruz. Affetmemiş.. Ve galiba cemide söylememiş.

Kemal-abi1
13-12-06, 10:46
Filiz çocuğu aldırmayacak.. bence.. düşürecek.. Ve buna sebep Cem olacak.. Yılmazı o zaman kimse tutamaz.. Tesadüf üzeri çocuğun düştüğünü öğrenecek.. Cemin bu yeni planı belkide birine çok kötü zarar vercek.. Orası kesin değil gibi.. Ama Filiz zararlı çıkacağa benziyor.. Evden kimseye söylemezde kimsede bilmez. Herhalde sadece ceydaya söyler..

düsürecegini zanetmiyorum cünki senaristlerin elinde bir koz var diziyi uzatmak icin bu detayi öyle cabuk gecmezler diye düsünüyorum kim bilir belki ömere söyler oda kardesine arka cikar nede olsa kendi basindan da gecdi ayni olay bakip görecez ama düsürecegini zanetmiyorum yada ceydaya söyler senin dedigin gibi oda dayanamaz filizin iyiligi icin yilmaza söyler....

matraka
13-12-06, 10:46

yok yani kız 8-9 hafta önce söylediğinden bir hafta önce niye vazgeçsin demekki düşücek off yada süpriz olsun istemiş olabilir ama filizin cem yüzünden zarar göreceği nerdeyse kesin filizin son hareketi bence cemi tetikledi.ayrıca yılmaz işleri yavaş yavaş çözmeye başladı cem hem yılmazı 1 km önceden görüp korkuyor hemde yeni planlar yapıyor çok garip ya psiko cesareti demekki

chimeneyes
13-12-06, 10:48
bence ömer öğrenicek çünkü banyoda ağlarken görüo ömer.de söylemese bile kuşkulanacak bence.... süper bi bölüm beklio bizi... fragmanı zilerken tüylerim ürperdi ya... artık kavuşsunlar yeter yaa.. yoksa sıkmaya başlıcak... sürekli bi engel sürekli bi engel...

Kemal-abi1
13-12-06, 10:49
filiz çocuk cemden der yılmazda cemi ne yapar bilemiyorum

ozaman vallaha basbakan gelse cemi kurtaramaz:img-yes:

dip not: seda sayanin programinda bizim oyuncular cikacakmis simdi Az sonra canli yayinda tartisacaklar yaziyor.... kacmazz

september_06
13-12-06, 10:50
iyide filizin karnı büyümeyecekmi yani herkes anlayacak yurtdışına tatile gidecek değilya anlaşıldığı zaman filiz çocuk cemden der yılmazda cemi ne yapar bilemiyorum

Yok canım artık. Bu kadarda olmaz herhalde. Çocuk Cem'den filan demez yani dimi. Offf çok karışık. Sıktı artık.

pinkzone
13-12-06, 10:59
Bende hemen iziliyorum..

Bu arada frgamnaı bir daha gördüm.. Filizi tutan Ömer Cem değil.. Cem siyah takım elbiseli.. Ömer gri..

BERNA
13-12-06, 11:05
Fragmani tabi ki seyredemedim henuz ama yine de okuduklarimdan bir yorum yapmak istiyorum. Sabah kalkinca degisik haberler gordum forumda, acikcasi ozetten sonra hamilelik olduguna neredeyse emindim ama yine de tuyolara fazla guvenmisiz galiba ne dersin matraka ;)

Saka bir tarafa, evlilik disi hamilelik konusuna (kardesim aklin neredeydi o kadar da okumus etmis kizsin!) sicak bakmasam da, babaya soylenmesi taraftariyim ben de. Yilmaz desen ayri bir alem, demek uyarmak bir tarafa kizla sogukta konusuyor. Demek gururu bu kadar sevgisinin onune gecmis, yazik diyorum ona da. Isinmak icin fotograflarin yakilmasi esprisine de bayildim bu arada ;)

Demek Halit ya da Hakki (adlari hep birbirine karisiyor) bulunuyor, iste bu surpriz oldu. Demek ki Cem'in plani o kadar da kusursuz degilmis.

Hamileligi nedense Feride ve Omer'in ogrenecegi icime dogmustu. Tam da adam hos dakikalar gecirmeye baslamisti simdi basina gelene bakin! Tepkisini ve sonrasindaki olanlari merak ediyorum. Filiz bence de bebegi aldirmayacak bu arada ama Yilmaz'a da bebek yuzunden benimle birlikte olacaksa olmasin diyerek soylemeyecek. (Tanidik geliyor mu?)

matraka
13-12-06, 11:06
Bizim diziy tartışcaklar.. Bakalım seda sayanın görüşü ne.. :) Bu arada hangi oyuncular konuk olcak merak ettim.. :)

ben oyunculardan çok eski görüntüler çok güzel geçiyor onları merak ediyorum ama benim bi tahminim var.handan kesin var valla:)

kursuni19
13-12-06, 11:08
biliyorsunuz arkadaşlar bu kız ortada hiç tiyo felan yokken bunlşar olmaz derken bize 8-9 hafta önce söyledi bende sizlerle paylaşmıştım ama geçen haftaki mesajında hamilelik olmayabilir demişti bende bunu yazdım tabi belkide süpriz olsun istemiştir.bilemiyorum ama bildiğim senaristleri bu kız tanıyor galina 9 hafta önce olacak bi şeyi söylüyorsa biz ihtimal biler vermezken olaylar buraya kadar geldi vaybe hala inanamıyorum sağlık olsun ben barışmanın çocuk yüzünden olmasını istemeyenlerdenim demekki filiz cemle evlenicek durum onu gösteriyor tabi foyası ortaya çıkmassa

Belkide senin kizda emin olarak bilmiyormustur, malum senaristlerimiz ikide bir degisiyor, yani senaryonun üzerinde oynaniyor, bundan önceki senaristler hamilelik olayindan vazgecmistir, yeni senaristlerimiz bunu ihtiyac oldugunu düsümerek filizi hamile birakmislardir.

matraka
13-12-06, 11:10
Fragmani tabi ki seyredemedim henuz ama yine de okuduklarimdan bir yorum yapmak istiyorum. Sabah kalkinca degisik haberler gordum forumda, acikcasi ozetten sonra hamilelik olduguna neredeyse emindim ama yine de tuyolara fazla guvenmisiz galiba ne dersin matraka ;)

Saka bir tarafa, evlilik disi hamilelik konusuna (kardesim aklin neredeydi o kadar da okumus etmis kizsin!) sicak bakmasam da, babaya soylenmesi taraftariyim ben de. Yilmaz desen ayri bir alem, demek uyarmak bir tarafa kizla sogukta konusuyor. Demek gururu bu kadar sevgisinin onune gecmis, yazik diyorum ona da. Isinmak icin fotograflarin yakilmasi esprisine de bayildim bu arada ;)

Demek Halit ya da Hakki (adlari hep birbirine karisiyor) bulunuyor, iste bu surpriz oldu. Demek ki Cem'in plani o kadar da kusursuz degilmis.

Hamileligi nedense Feride ve Omer'in ogrenecegi icime dogmustu. Tam da adam hos dakikalar gecirmeye baslamisti simdi basina gelene bakin! Tepkisini ve sonrasindaki olanlari merak ediyorum. Filiz bence de bebegi aldirmayacak bu arada ama Yilmaz'a da bebek yuzunden benimle birlikte olacaksa olmasin diyerek soylemeyecek. (Tanidik geliyor mu?)

berna biliyorsun buraya bu haberi 8-9 hafta önce ben verdim ama kız cumartesi günü mail göndermiş hamilelik olmayabilir dedi bende terettütte kaldım ve yazdım belkide düşürücek o yüzden yazmış olabilir belkide süpriz olsun istedi sonuç olarak hamile kalacağınıda yenir kız gireceğinide 8-9 hafta öncesinden biliyorduk biz o yüzden hamile olsada olmasada bizim için sorum teşkil etmedi o kadarda heyecanlanmadım açıkcası ama sizde filizin uzak durma konusunda yanıldınız değilmi bunu kabul etmek lazım o tiyo onu boşver hadi ama krakter analizlerinde yanıldınız ben haklı çıktım

kursuni19
13-12-06, 11:11
yok yani kız 8-9 hafta önce söylediğinden bir hafta önce niye vazgeçsin demekki düşücek off yada süpriz olsun istemiş olabilir ama filizin cem yüzünden zarar göreceği nerdeyse kesin filizin son hareketi bence cemi tetikledi.ayrıca yılmaz işleri yavaş yavaş çözmeye başladı cem hem yılmazı 1 km önceden görüp korkuyor hemde yeni planlar yapıyor çok garip ya psiko cesareti demekki

Belkide senin kizda emin olarak bilmiyormustur, malum senaristlerimiz ikide bir degisiyor, yani senaryonun üzerinde oynaniyor, bundan önceki senaristler hamilelik olayindan vazgecmistir, yeni senaristlerimiz bunu ihtiyac oldugunu düsümerek filizi hamile birakmislardir.

pinkzone
13-12-06, 11:12
ben oyunculardan çok eski görüntüler çok güzel geçiyor onları merak ediyorum ama benim bi tahminim var.handan kesin var valla:)

Bencede.. Nede olsa kadın sosyetik.. :) Bülent İnal ve Tuba Büyüküstün katılsa hiçbirşey istemiyorum.

Kemal-abi1
13-12-06, 11:12
ama sizde filizin uzak durma konusunda yanıldınız değilmi bunu kabul etmek lazım o tiyo onu boşver hadi ama krakter analizlerinde yanıldınız ben haklı çıktım

sevgili matraka

fragmanda cem ile filizin yakinlastigi sahne yokki yani is toplantisinda bayiliyor onuda ömer tutuyor cem mecbur o toplantida olmasi lagzim...

matraka
13-12-06, 11:16
sevgili matraka

fragmanda cem ile filizin yakinlastigi sahne yokki yani is toplantisinda bayiliyor onuda ömer tutuyor cem mecbur o toplantida olmasi lagzim...

inan bana yakınlar seyredeceksin bunu özetten açıkca anlıyoruz yılmazın haliti yakaladığı cem bir şekilde öğreniyor ve filiz kaybetmemek için yebir bir plan yapıyormuş bu ne demek oluyor bence araları iyi şimdi daha ii olur fişlizin birileriyle konuşmayada ihtiyacı olacağına göre ben haklıyım

kursuni19
13-12-06, 11:19
inan bana yakınlar seyredeceksin bunu özetten açıkca anlıyoruz yılmazın haliti yakaladığı cem bir şekilde öğreniyor ve filiz kaybetmemek için yebir bir plan yapıyormuş bu ne demek oluyor bence araları iyi şimdi daha ii olur fişlizin birileriyle konuşmayada ihtiyacı olacağına göre ben haklıyım

Bence Filiz biraz yanliz kalmayi tercih etcektir, hem cocugu aldirmayacaksa, kendini fazla yormaz, islerden biraz uzak kalmak isteye bilir, hem böylecede kafasini toparlamaya zamani olmus olur

Kemal-abi1
13-12-06, 11:20

bence filiz soguk davranacak ne bilim eskisi gibi güvenmeyecekdir ceme ama filiz modern düsünceli oldugu icin normal cemin ona olan hissleri bakip görecez cuma aksami tartisiriz iyice....

bu arada konuklar susada bizimkiler gelse..

pinkzone
13-12-06, 11:20
Sizce ömer filizin hamile oldugunu ögrenecekmi, öyle gibi gözükmüyor ama olabilirmi acaba

Fragmanda üzgün gözüküyor.. Partiden sonraki görüntü var.. Feridenin saçlar aynı kıyafetler aynı.. Onun için partiden Filizin gittiğini öğreniyor geldi orda bana..
Bence söylemez.. Söylerse Abisi baya tuhaf tepki verebilir..

tolgahuzur1
13-12-06, 11:21
Yaa şoktayim şimdi... Helal Olsun Matraka Bizi Ters Köşeye Yatirdim. Ya Sen Dememişmiydin Filiz Kesinlikle Hamile Değil Diyee. Anlamadim Vallaaa.. şoktayim şu An...

pinkzone
13-12-06, 11:26
Bu arada normal kanaldada fragman verildi.. :) Matraka izledinmi ? :)

Kadın konuştu bol bol reklama soktu.. :) Sadece görüntüelr için bile seda sayana izlenebilir.. Herhalde başrol oyuncuları gelmeyecek. Ömer Filizi Banyoda ağlarken görüyor.. Ona koşuyor.. Sonrada kapı önünde Feride ile konuşuyor. Ömer üzgün ve şaşkın.

BERNA
13-12-06, 11:27
berna biliyorsun buraya bu haberi 8-9 hafta önce ben verdim ama kız cumartesi günü mail göndermiş hamilelik olmayabilir dedi bende terettütte kaldım ve yazdım belkide düşürücek o yüzden yazmış olabilir belkide süpriz olsun istedi sonuç olarak hamile kalacağınıda yenir kız gireceğinide 8-9 hafta öncesinden biliyorduk biz o yüzden hamile olsada olmasada bizim için sorum teşkil etmedi o kadarda heyecanlanmadım açıkcası ama sizde filizin uzak durma konusunda yanıldınız değilmi bunu kabul etmek lazım o tiyo onu boşver hadi ama krakter analizlerinde yanıldınız ben haklı çıktım

Ben senin tuyolarina (tuyolari veren kisiye daha dogrusu) hepimiz guvendik o yuzden hepimiz yanildik manasinda yazmistim daha dogrusu takilmistim, o kadar heyecanlanma.

Ben zaten sadece tahmin yapiyorum hicbir konuda da iddiali degilim. Gecmis bolumlerden yola cikarak bana gore neyin dogru neyin yanlis oldugunu yaziyorum. Acikcasi surekli olarak dusundugum seyler dogru cikarsa o diziden cok da heyecan almam. Biraz dizi sasirtmali ki o zaman daha ilgi cekici olsun degil mi?

pinkzone
13-12-06, 11:27
O görüntü partiden sonra orasi belli ama bence Filize üzülmüyor o anda, sanki elifin kapisinin önünde duruyor ve büyük elifi hatirliyor

bencede ordaki olasılık daha fazla.. Bu arada Feridenin o rüküş ebisesini yine görcez.. Bakalım bu sefer yakından görcez.. Nasılmış kesimi :)

matraka
13-12-06, 11:28
Yaa şoktayim şimdi... Helal Olsun Matraka Bizi Ters Köşeye Yatirdim. Ya Sen Dememişmiydin Filiz Kesinlikle Hamile Değil Diyee. Anlamadim Vallaaa.. şoktayim şu An...

buna neden şaşırıyorsun ki bu haberide ilk veren bendim zaten hemde 8-9 hafta evvel aynen yazdığı kızın şu yeni kızın girmesi kesimleşti filizi hamile bırakmayabilirler tam kesin değil ama bende size kesin aktardım ama değişen bişley yok ben herşeye hazırlıklıydım o yüzdende fazla şaşırmadım

kursuni19
13-12-06, 11:28
Ömer eger Filizin hamileligini ögrenirse o dus sahnesinden sonra ögrenebilr, acaba ögrendiyse ne yapar bilmiyorum, yani o du sahnesi en son sahnemidir yani Filiz ya cocugu aldirdi diye bu durumda yada hamile oldugunu ögrendikten sonramidir yoksa Yilmazdan tamamen ayrildigi icinmidir henüz yözmüs degilim.
Ama bu bölümün sonu Filizin cocugu aldirmak icin gittigi yerdeise ilk sezon tekrarlanmis gibi olur, yani elifde cocugu aldirmaya gittiginde bölüm orda bitmisti

matraka
13-12-06, 11:34
bizim dizi atağa geçti valla geçen sezonki gibi magazin programlarında tiyolar vermler seda sayana çıkmalar valla gitgide heyecenda bastı diziyi herşey yolunda valla handanı getirsinler ya handanı istiyoruz

kursuni19
13-12-06, 11:37
bizim dizi atağa geçti valla geçen sezonki gibi magazin programlarında tiyolar vermler seda sayana çıkmalar valla gitgide heyecenda bastı diziyi herşey yolunda valla handanı getirsinler ya handanı istiyoruz

Dizimiz eski tadina ulasmaya basladi, daha akici daha heyecanli, bi ask sahneleri biraz az ama oda senaristlerin bizi kizdirma yöntemleri.

Neyse sen fragmani izleyebildinmi?

pinkzone
13-12-06, 11:38

Valla bu gidişle yan rollerden oyuncu çıkcağa benziyor.. Handanın çıkma olasılığı çok fazla.. Nede olsa Seda Sayanla bir muhabbeti var kadının.. Sanırım programın sonuna doğru konuklar gelecek.. Baksana hala meydanda kimse yok..

matraka
13-12-06, 11:38
Ben senin tuyolarina (tuyolari veren kisiye daha dogrusu) hepimiz guvendik o yuzden hepimiz yanildik manasinda yazmistim daha dogrusu takilmistim, o kadar heyecanlanma.

Ben zaten sadece tahmin yapiyorum hicbir konuda da iddiali degilim. Gecmis bolumlerden yola cikarak bana gore neyin dogru neyin yanlis oldugunu yaziyorum. Acikcasi surekli olarak dusundugum seyler dogru cikarsa o diziden cok da heyecan almam. Biraz dizi sasirtmali ki o zaman daha ilgi cekici olsun degil mi?

evet haklısın zaten bakış açına bi şey dediğim yok ayrı fikirlerdede olsak senin yorumlarını okumak bi zevk

tüyo konusunda haklısın benim içinde süpriz oldu ama zaten bunu çok önceden biliyorduk neden bilmiyorum kendi açımdan fazla şaırmadım nerdeyse konunun nasıl bağlanacağını biliyorum ama herşeyi tahmin etmeme rağmen genede heyecxan duyuyorum izlerken o yüzden bu dizi fazla bozulmadan tam yerinde biticek galiba

matraka
13-12-06, 11:40
Dizimiz eski tadina ulasmaya basladi, daha akici daha heyecanli, bi ask sahneleri biraz az ama oda senaristlerin bizi kizdirma yöntemleri.

Neyse sen fragmani izleyebildinmi?

evet gördüm ama netten izliyorum biraz takılıyor yorum yapılacak bi şey yok şu an pc indireyim bak fragmana neler yapıyorum eski tat bu senaristin gelişinden belliydi valla bu kız çok ii avşar filim kaçırmasın derim

matraka
13-12-06, 11:57
walla eski görüntüler bile dehşetmiş hala bi acayp oluyor insan aile önemli diyorlar tamam haklılar ama herzamanda aileler haklı çıkmıyor aydan hanım orda yanılıyor bence inanmıyorum hala kendime seda sayanın programına yorum yapıyorum bizim dizi nelere kadir

mesburcum
13-12-06, 12:00
walla eski görüntüler bile dehşetmiş hala bi acayp oluyor insan aile önemli diyorlar tamam haklılar ama herzamanda aileler haklı çıkmıyor aydan hanım orda yanılıyor bence inanmıyorum hala kendime seda sayanın programına yorum yapıyorum bizim dizi nelere kadir

Burada bu aile kesinlikle önemli değil bence. Kız ne yapsın abisi gitti istediği kadınla evlendi sırf bu olanlar yüzünden kız mutlu olamıyor. Onun için ailenin hiç ama hiç önemi yok

Kemal-abi1
13-12-06, 12:10
arkadaslar konudan cok uzak ama dizinin sonun hep ya yilmazla filiz evlenip bitecek yada evlenmeyip bitecek diyoruz benim teyzemin bi düsüncesi vardi onu size aktarayim dedim o dedi ki söyle yapsalar elifcilerde sevinir filizcilerde : dizinin sonunda filizle yilmaz evlenecek ve arkplan dan elifin sesleri gelecek yilmaz yilmaz diye yilmaz uyanacak yilmaz hastane de yatiyor ömer yilmazin motoruna carpdigi zamana ve elifle evlenecek... siz ne diyorsunuz buna bence cok mantiksiz ama elifciler icin iyi olur diye düsünüyorum yorumlar sizin

mesburcum
13-12-06, 12:14
arkadaslar konudan cok uzak ama dizinin sonun hep ya yilmazla filiz evlenip bitecek yada evlenmeyip bitecek diyoruz benim teyzemin bi düsüncesi vardi onu size aktarayim dedim o dedi ki söyle yapsalar elifcilerde sevinir filizcilerde : dizinin sonunda filizle yilmaz evlenecek ve arkplan dan elifin sesleri gelecek yilmaz yilmaz diye yilmaz uyanacak yilmaz hastane de yatiyor ömer yilmazin motoruna carpdigi zamana ve elifle evlenecek... siz ne diyorsunuz buna bence cok mantiksiz ama elifciler icin iyi olur diye düsünüyorum yorumlar sizin

Ya kusura bakma arkadaşım ama çok saçma, ben böyle olursa diziyi boşa izlemiş olurum. Ben bu dizide gerçek aşkı sevdim ve sonunda ya bu aşkla ya da bu aşkla bitmesini istiyorum.

matraka
13-12-06, 12:17

aman almim kalsın ben hiçbir zaman elifle yılmazı yakıştıramadım herşeyleri farklı konulara bakış açılarından tut bir çok şeye kadar o yüzden kalsın mutlu olamazlardı zaten filiz yılmaz için ideai eş adayıdır ayrılsalar bile bu değişmez hani ruh ikizi derler ya onlardan yoksa kimse bu kadar acıyı çekmez

matraka
13-12-06, 12:24
takılarak izlediğim fragmandan sadece şunu söyliyebilirim yılmaz acayip kırılmış filizide acayip kırıcak çünkü kızı içeri almamış kedi yavrusu karşısında itiriyor ve konuşuyorlar yılmaz çok sert davranıyor yandık valla biraz eleştiriyi haketmiş

matraka
13-12-06, 12:28
melek yılmaz diye diye adamı zıvanadan çıkardınız alın işte istediğiniz hata yapan yılmaz eski mahalle delikanlısı olduğu zamanlardaki gibi dizi dehşet sarmaya başladı gene hayırlısı

paçiii_melos
13-12-06, 13:02
Herkese Merhabalar Arkadaşlar
Bugün Kanal D de Seda Sayan' sabah programında Ihlamurlar Altında işlendi. İzleyen varmıydı? Söz Vermiş Aşklara diye üzerine sanatçılarla,seyirciler ile konuşuldu.
Bir tarafta Aile bir tarafta sevdiğin ne yapardınız gibilerinden hep eski sahneleri gösterdiler.Gerçekten çok güzeldi. Hatta Ihlamurlar Altında oyuncuları Az sonra olucak yazıyordu bekledim gelmedi,ben de kapadım... :icon_sorr

Bir de reklam arasında yeni fragmanı gördüm,bu bölüm çok güzel geçeceğe benziyor.Uzun zamandan sonra gene heyecenlanmaya başladım. Filiz hamile ve de kürtaj yaptırmaya kalkıyor,merak ediyorum acep aldıracak mı?

sude9
13-12-06, 13:08
Nihayet fragmanı izledim,Filiz çok güzel bir şiir okuyor,biraz sıkıntı çekecek gibi ama bu işin sonu tatlıya bağlanacak,yakında bir düğünde izleriz herhalde:klme :klme

devil61
13-12-06, 13:10
sımdı gene fılızın cocuğu aldıracağı yerde bıtırırler dızıyı.zaten aldırmaz ya neyse.bence hıcde ıyı olmadı hamıle olması.barı yılmazın haberı olsaydı.yılmazın fılızı affetmeyeceğını zaten bılıyorduk.fılız artık psıkoloğa gıtmelı.

matraka
13-12-06, 13:13
sımdı gene fılızın cocuğu aldıracağı yerde bıtırırler dızıyı.zaten aldırmaz ya neyse.bence hıcde ıyı olmadı hamıle olması.barı yılmazın haberı olsaydı.yılmazın fılızı affetmeyeceğını zaten bılıyorduk.fılız artık psıkoloğa gıtmelı.

iki sefer buluşuyorlar yılmaz ikisindede rettediyor filizi yılmazı acayip kararlı gördüm bu sefer ama bence buluşmaları çocuk yüzünden olmamalı ve tahminen düşücek bu çocuk gibi geliyor

devil61
13-12-06, 13:14
fılız hayatının en zor kararını vermeye hazırlanır...

cocuğu aldırmalımıyım aldırmamalımıyım olacak kesın.tuba buyukustunu kutluyorum.sıırı gercekten guzel okudu.

devil61
13-12-06, 13:17
iki sefer buluşuyorlar yılmaz ikisindede rettediyor filizi yılmazı acayip kararlı gördüm bu sefer ama bence buluşmaları çocuk yüzünden olmamalı ve tahminen düşücek bu çocuk gibi geliyor

bence dusmeyecek.

sıır cok guzel ve anlamlıydı.yılmazla bağ evınde konusyorlar baskada karsılasmaları yok.o banyo sahnesını anlamdım belkıde cocuğu aldırmıstır.

devil61
13-12-06, 13:23
vallaha hıc boyle bırsey olacağı aklımdan gecmemıstı.dızı ıyıce cıkmaza gırdı.ıyı haber cocuklarınıda goreceğız ısallah.ama bence bu hamıleleık olmasada olurdu.

fılız bebeğı aldırır mı aldırmaz mı bılmıyorum.ama ısallah aldırmaz.ne bıcım bır fragman.fılızede uzuldum.beraber olsalarda hamıle kaldığını oğrense bu kadar yıkılmazdı.yılmaz kesın son noktayı koymustur ılıskılerıne ondan dolayı caresız olarak cocuğu aldırmayı dusunmesı bence normal.ama bunu yılmaza sormalı dıyeceğım ama sorsa ne olacakkı .

mesburcum
13-12-06, 13:25
Hemen söyleyeyim bence de şiiri güzel okuyamamış açıkçası.
Birde duş sahnesi Filiz Yılmaz'ın yanından döndükten sonra olmuştur diye düşünüyorum. Yani Ömer orda Filiz'in bu durumuna üzülüyordur. Ömer öğrenmemiştir daha. Doktor, hastane, kürtaj sahneleri de bunlardan sonra gibi. Ama çocuğu aldırmayacak öyle tahmin ediyorum.

devil61
13-12-06, 13:29
mert yılmaz barut gibi o soğkta filizi içeri lmayan yılmazdan herşeyi beklerim acayip kırılmış demekki ve filizle bu bölümde iki kez konuşuyor ikisindede rettediyor

bır kere konustuklarını gosterıyo o da bağ evınde fılızde ağlıyor o sırada baska konusma yok kı.yoksa ben mı kacırıyorum.yılmaz artık nıye kızı ıcerı almadıysa yılmazdan bunu beklemezdım.

secoms
13-12-06, 13:30
mert yılmaz barut gibi o soğkta filizi içeri lmayan yılmazdan herşeyi beklerim acayip kırılmış demekki ve filizle bu bölümde iki kez konuşuyor ikisindede rettediyor

matraka sanki 2 kez konusmuyorlar da..fragmanı bölmüşler yinee...bana öle gedii..
acıkcası bu bebegin cok da hayırlı oldugunu düşünmüyorum ben...sorunları da beraberinde getirecektir kanımca...

ayrıca lütfen yılmaz bebek için filizin yanına gitmesin yoksa alacagı cevap cok kötü olacaktır...bundan sonra ömer artık filize destek olmalıdır köstek olmamalıdır..artık işin ne kadar ciddi oldugunu farkına varması lazım ömerin...

pinkzone
13-12-06, 13:33

Ya zannetmiyorum.. Yılmaz Filizi içeri almıştır. Ama Yılmazın tavrını gören Filiz herhalde kendi çıktı... Fragman yanıltıcı.. Bence izlemekte fayda var.. Sanki Yılmaz Filizin bahçede peşinden gidiyormuş gibi izlenime kapıldım. Valla merak eder oldum..

Seda sayana helal olsun.. Bütün izleyicinin ağzına bir parmak bal yalattırdı.. Gerisi yok.. Herhalde konuya yarın devam edecekler.. Nede olsa huyu.. Ama şu demedimi koptum.. Yahu hangi erkek bu kadar bekler.. :)

matraka
13-12-06, 13:34
matraka sanki 2 kez konusmuyorlar da..fragmanı bölmüşler yinee...bana öle gedii..
acıkcası bu bebegin cok da hayırlı oldugunu düşünmüyorum ben...sorunları da beraberinde getirecektir kanımca...

ayrıca lütfen yılmaz bebek için filizin yanına gitmesin yoksa alacagı cevap cok kötü olacaktır...bundan sonra ömer artık filize destek olmalıdır köstek olmamalıdır..artık işin ne kadar ciddi oldugunu farkına varması lazım ömerin...

evet fragmanda bir kere görüşüyorlar bebek için kavuşmalarını hayatta istemem ayrıca ömer filizin acılarına ortak olamıyor çünkü yılmaza duyduğu önyargılı kin buna engel kardeşi için üzülüyor geçicek diye düşünüyordur ama kendisi elifi unutmamışken bu nasıl olucak onu ndüşünemiyor galiba

devil61
13-12-06, 13:35
tamama mert fragman yavaş yavaş çözülüyor yorumumda görürüsün içeri almış filizi filiz sonradan dışarı çıkıyor evet konuşma içeride değil dışarıda olur

sımdı bu dığer kızı ne dıye sokacaklarsa dızıye.cemın maskesının dusmesıne az kaldı.:img-wink: fılız hamıle.kendımı bır turlu alıstıramıyorum.

sezinti
13-12-06, 13:35
Filiz'in hamilelik haberi süpriz bir haber olarak değerlendirmeyelim. Bundan sonra beklenecek gelişme Filiz'in kiminle evleneceği veya evlenme kararı alacağıdır. Cem, Filiz'e evlenme teklifi edecektir. Bu teklife Filiz'in evet diyeceğini düşünüyorum.

matraka
13-12-06, 13:36
Ya zannetmiyorum.. Yılmaz Filizi içeri almıştır. Ama Yılmazın tavrını gören Filiz herhalde kendi çıktı... Fragman yanıltıcı.. Bence izlemekte fayda var.. Sanki Yılmaz Filizin bahçede peşinden gidiyormuş gibi izlenime kapıldım. Valla merak eder oldum..

Seda sayana helal olsun.. Bütün izleyicinin ağzına bir parmak bal yalattırdı.. Gerisi yok.. Herhalde konuya yarın devam edecekler.. Nede olsa huyu.. Ama şu demedimi koptum.. Yahu hangi erkek bu kadar bekler.. :)

evet içeri almış yılmaz hakkında ben bunları izlerken çok üzülüyorum böyle erkekler kaldımı diyor.ama kapışma bahçede oluyor yılmazı çok kararlı gördüm çok kırılmış demekki

secoms
13-12-06, 13:37
arkadaşlar Bence Filiz çocuğu Aldiriyoo... Sonrada Duş Alirken Kriz Geçiriyoo! Bu Sirada ömer Eve Geliyooo Ve Filiz Görüyor Ve üzülüyor..

öle bir sey olduysa cok feci ya ...ama insallah öyle bir mesaj vermezler ama olasılıgı var ... yoksa filizin bu derece kendini parcalamasının baska anlamı olamaz gibi.. neyse izleyip görecez diyecem ama gelmez ki şimdi cuma 22:00

matraka
13-12-06, 13:37
Filiz'in hamilelik haberi süpriz bir haber olarak değerlendirmeyelim. Bundan sonra beklenecek gelişme Filiz'in kiminle evleneceği veya evlenme kararı alacağıdır. Cem, Filiz'e evlenme teklifi edecektir. Bu teklife Filiz'in evet diyeceğini düşünüyorum.

sezinti ikinci kez yılmazı nikah sahnesinde mahvedeceklerini sanmıyorum ben bu sefer gerçekten intihar eder o yüzden ihtimal zayıf gibi hem o zamana kadar cemin işleri çözülecektir kanaatindeyim

pinkzone
13-12-06, 13:38
Ben Fragmandan şunu çıkardım.

Yılmazdan red cevabını alan Filiz aynen eve gider.. Hemen banyoya kapnır ağlar.. Abisi onu duyar onu.. Kurular odasına kadar taşır. Teselli eder.. Sonra Şirkette bayılır.. Hastanaye gider. Ve hamile olduğunu öğrenir. Ve bir gün sonra aldırmaya karar verir.. Bence tıpkı elif gibi Filizde tam o sahnede kalacak. Herkes aldırcakmı aldırmayacakmı diye merak etsinler diye.. Son sahne hastane olacağı kesin gibi..

sezinti
13-12-06, 13:41
Sevgili matraka

Şimdiden hazırlıklı olalım. Cem Filiz'e evlenme teklifi edecektir. Filiz bu duygu boşluğunda Cem'in evlenme teklifini kabul edeceğini tahmin ediyorum. Evlenme olur mu bilemeyiz, bu sahneleri göreceğimizi tahmin ediyorum. Baştan kendimizi alıştıralım.:img-blush

matraka
13-12-06, 13:41
Ben Fragmandan şunu çıkardım.

Yılmazdan red cevabını alan Filiz aynen eve gider.. Hemen banyoya kapnır ağlar.. Abisi onu duyar onu.. Kurular odasına kadar taşır. Teselli eder.. Sonra Şirkette bayılır.. Hastanaye gider. Ve hamile olduğunu öğrenir. Ve bir gün sonra aldırmaya karar verir.. Bence tıpkı elif gibi Filizde tam o sahnede kalacak. Herkes aldırcakmı aldırmayacakmı diye merak etsinler diye.. Son sahne hastane olacağı kesin gibi..

sanmıyorum son sahne cemin planı olacaktır gibime geliyor aynalının halite ulaşması iyide sanki bunu cem ayarlamış gibime geldi halitle yılmazı aynı mekanda bastırmayı düşünüyor olabilir

secoms
13-12-06, 13:42
sezinti ikinci kez yılmazı nikah sahnesinde mahvedeceklerini sanmıyorum ben bu sefer gerçekten intihar eder o yüzden ihtimal zayıf gibi hem o zamana kadar cemin işleri çözülecektir kanaatindeyim

kesinlikle bende öle düşünüyorumm..sevdigi 2 kadını da baskasına kaptırmak feci bir olsa gerek ...ne kadar kahraman da olsa insan bu sonucta ..bencede cemin maskesi o süreye kadar düser diyorum...ayrıca filizin bu teklife olumlu bakacagını da düşünemiyorum...yılmaz resimleri yakarken ki bakısları zaten iöinde bulundugu psikolojiyi acıkca gösteriyor...

arkadaslar kim ne derse desin.... filizin biraz acı cekmesini düşünebilirsiniz ama işler cıgrından cıkıyor ve dönüşü olmayan bir yola giriyor bu ilişki...gurur biraz ön plana cıkıyor bu gidisat cok iyi görünmüyor...

pinkzone
13-12-06, 13:42
Ha birde Filizin çocuk parkına gittiğini görüyoruz.. Demekki kararını vermekte güçlük çekiyor.

Bende kendimi o olasılığa hazırlıyorum sezinti.. Çünkü en kötü olasılığı düşünmek şart oldu bu dizide.. Neden hiçbir zaman bu dizide kolaylıkla şaşırmıyorum acaba?

devil61
13-12-06, 13:43
Sevgili matraka

Şimdiden hazırlıklı olalım. Cem Filiz'e evlenme teklifi edecektir. Filiz bu duygu boşluğunda Cem'in evlenme teklifini kabul edeceğini tahmin ediyorum. Evlenme olur mu bilemeyiz, bu sahneleri göreceğimizi tahmin ediyorum. Baştan kendimizi alıştıralım.:img-blush

karamsarlığa kapıldım sımdı.ama bence o zamana kadar cemın maskesı dusecek gıbı.cunku halıtıde buldular.bırde evlendıkten sonra cocuk cemden derse tam olur.gaffur gıbı tam super olacak.

matraka
13-12-06, 13:44
Sevgili matraka

bu konuda hemfikiriz ben olay nikaha kadar gitmez diyorum.filiz yılmazla konuştuktan sonra bu kadar dağıldığına göre cem foyası ortaya çıkınca ondan aşağı kalır bir hayal kırıklığı yaşamayacağı kesinleşti.bütün düğümü çözecek olan cem akman gibi duruyor filiz güvenin kalbine ve hislerine güvenmek olduğunu anlayacak sanırım mantıkla herşeyi çözemez.filiz çocuğu aldırırmı valla mantıklı filiz aldırır ama aldırmaması lazım

secoms
13-12-06, 13:45
Ha birde Filizin çocuk parkına gittiğini görüyoruz.. Demekki kararını vermekte güçlük çekiyor.

Bende kendimi o olasılığa hazırlıyorum sezinti.. Çünkü en kötü olasılığı düşünmek şart oldu bu dizide.. Neden hiçbir zaman bu dizide kolaylıkla şaşırmıyorum acaba?

siz ne kadar kendinizi her seyin kötüsüne alıstırın deseniz de ben bunu düşünemiyorum bile acıkcası.. eger böyle bir sey olursa cemin sabrını ve dirayetini ayakta alkıslarım walla ...

baksanıza arkadaslar biz güle oynaya kıskanclık sahneleri yazarken basımıza neler geldi sanırım işler biraz ciddiye biniyor.....

sezinti
13-12-06, 13:47
Fragmanın sonunda Filiz'in bebeğe bakışı vardı. Bu sahnede Filiz karar değiştirecektir. Yani Yılmaz ve Filiz'in bebeği olacaktır. Yılmaz bunu nasıl ve ne şekilde öğrenecek asıl merak ettiğim bu.

devil61
13-12-06, 13:48
bu konuda hemfikiriz ben olay nikaha kadar gitmez diyorum.filiz yılmazla konuştuktan sonra bu kadar dağıldığına göre cem foyası ortaya çıkınca ondan aşağı kalır bir hayal kırıklığı yaşamayacağı kesinleşti.bütün düğümü çözecek olan cem akman gibi duruyor filiz güvenin kalbine ve hislerine güvenmek olduğunu anlayacak sanırım mantıkla herşeyi çözemez.filiz çocuğu aldırırmı valla mantıklı filiz aldırır ama aldırmaması lazım

sımdı bu kızı nıye sokacaklar dızıye ben onu anlamadım.belkıde fılız bebeğını aldırır ama bunu yılmazla barıstıktan sonra fılız yılmaza soylerse artık orda ne olur Allah bılır.bence fılız aldırırsada yılmazın ona soyledığı kesın ılıskılerını bıtıren laflardan sonra olur.ve haklıdır aldırırsa.bence ferıde fılızın nasıl acı cektığını gorup yılmaza anlatabılır dıye dusunuyorum.

pinkzone
13-12-06, 13:49
Fragmanın sonunda Filiz'in bebeğe bakışı vardı. Bu sahnede Filiz karar değiştirecektir. Yani Yılmaz ve Filiz'in bebeği olacaktır. Yılmaz bunu nasıl ve ne şekilde öğrenecek asıl merak ettiğim bu.

Şiire bakarsak zaten aldırmayacağı kesin gibi.. Aşkımızın meyvesi der. Senden bana hatıra kalan.. Aldırmaz ama Yılmazada söylemez. Yılmaz bunu bir olay sırasında öğrenecektir.

matraka
13-12-06, 13:50
siz ne kadar kendinizi her seyin kötüsüne alıstırın deseniz de ben bunu düşünemiyorum bile acıkcası.. eger böyle bir sey olursa cemin sabrını ve dirayetini ayakta alkıslarım walla ...

baksanıza arkadaslar biz güle oynaya kıskanclık sahneleri yazarken basımıza neler geldi sanırım işler biraz ciddiye biniyor.....

valla ben gülüp oynamıyordum hiçte yeni kız bundan sonra giricek galiba yılmaz filizsiz kendine hayat kurmaya çalışcak belli oldu başaramayacağı kesinde kendini avutucak işte ömer filizin hamile olduğunu öürenirmi bilmem ama sanki filizin o halini gördükten sonra mahalle karşılaşma olucak gibi yılmazda cxevap hazır galiba bunu istemiyormuydunuz diyecek

devil61
13-12-06, 13:50

bencede aldırmayacak cunku aldırırda yılmazın sonradan haberı olursa kotu olur.hemde aldırdıktan sonra bır daha hamıle kalması cok dusuk bır ıhtımal.kurtaj yaptırmak cok zararlı.bencede aldırmayacak ve aldırmamalıdırda.

sezinti
13-12-06, 13:53
Bence Yılmaz bebeğinin olacağını Elif'ten yada Elif'in olduğu bir sahneden öğrenecektir. Yada Elif'in Müjgan hanıma söylerken aileden birinin bu haberi duyacağını tahmin ediyorum. Ali ve Sema'da olabilir. Çocuktan al haberi :img-wink:

karcicegim
13-12-06, 13:55
54. Bölüm Şiiri:

Hiçbir zaman öğrenememişti ki aynı zamanlarda sevmeyi,
Bir zemheri yalnızlık yakardı sevdamızı,
Saklı gözyaşlarıyla ağlayan.

Tanrım! Bir can daha koydu senden.
Alacaklı yazdım, şimdi iki kalp için çarpar.
Birisi sen, Biri de son ayrılığı gecenin ayazına terkettiğimiz bir akşam,
Allah'ımdan gelen.

Filizim bu şiiri muhteşem okumuş. Bebeğini de aldıracağına inanmıyorum. İşin yoksa şimdi iki gün bekle. Muhteşem bir bölüm bizi bekliyor. Yılmazımda affetmedi Filizi bakalım neler olacak.

devil61
13-12-06, 13:56
Bence Yılmaz bebeğinin olacağını Elif'ten öğrenecektir. Yada Elif'in Müjgan hanıma söylerken aileden birinin bu haberi duyacağını tahmin ediyorum. Ali ve Sema'da olabilir. Çocuktan al haberi :img-wink:

elıf nerden bılsınkı fılızın hamıle olduğunu .bence bunu fılız kımseyle paylasmayacak belkı cananla olabılır ama cananada soyler mı bılmıyorum.cunku canan yılmazında dostu.bence cananla paylasmalı.bence cananla paylasır sonra canan yılmaza soyle bunu bılmek onunda hakkı der akıl verır ona belkı boyle olabılır.

secoms
13-12-06, 13:57
valla ben gülüp oynamıyordum hiçte yeni kız bundan sonra giricek galiba yılmaz filizsiz kendine hayat kurmaya çalışcak belli oldu başaramayacağı kesinde kendini avutucak işte ömer filizin hamile olduğunu öürenirmi bilmem ama sanki filizin o halini gördükten sonra mahalle karşılaşma olucak gibi yılmazda cxevap hazır galiba bunu istemiyormuydunuz diyecek

seni bilmiyorum burda cogu kişi filizin kıskanma sahnelerini görmek için sartlanmıstı.... durum kızın girmesi ve yılmazın filizi kıskandırması olsaydı bence daha iyiydi...durum bundan daha ciddi kanımca...

ayrııca ben bu durumda bir kızın gireceğini düşünmüyorum..daha dogrusu su aralar ...cünkü gerek yok zaten elde malzeme var dizin akısı acısından....

matraka
13-12-06, 14:02
filiz evde düşünürken kırmızı kazak giyiyor toplantıda gene kırmızı kazak doktorda gene kırmızı kazak bu sahneler peşpeşe gelen sahneler banyo sahnesinde hamile olduğunu bilmiyor

evet sahne 1

filiz yılmaz konuşması konuşması
sahne 2
partı sonunda filizin eve dönüşü ve banyo sahnesi ömerle konuşması
sahne 3
ertesi gün toplantı sahnesi
sahne 4
doktor ve hamile olduğu öğrendiği sahne sahnesi
sahne 5
filiz parkta
sahne 6
filiz çocuğu aldırmaya gidiyor

not halit yurtdışına kaçarken aynalı tarafından yakalanıyor

sezinti
13-12-06, 14:02
Elif nereden öğrenecek diyorsunuz. Filiz'in hamileliğini nereye kadar saklayacak. Filiz Bu haberden sonra daha duygu yoğunluğu yaşayacaktır. Bundan sonra Elif'e daha çok zaman ayırcağını düşünüyorum. Filiz'in Canan'la bu haberi paylaşacağını düşünmüyorum.
Yılmaz'ın bu haberi Elif veya Elif'in içinde bulunduğu sahne ile öğreneceğini düşünüyorum.

pinkzone
13-12-06, 14:04
Elif nereden öğrenecek diyorsunuz. Filiz'in hamileliğini nereye kadar saklayacak. Filiz Bu haberden sonra daha duygu yoğunluğu yaşayacaktır. Bundan sonra Elif'e daha çok zaman ayırcağını düşünüyorum. Filiz'in Canan'la bu haberi paylaşacağını düşünmüyorum.
Yılmaz'ın bu haberi Elif veya Elif'in içinde bulunduğu sahne ile öğreneceğini düşünüyorum.

Bende Cemden kaynaklanan bir gerilimde öğreneceğini düşünüyorum. Canana söylemez bencede.. Zaten Yılmaza söylemeyecektir. Canan Yılmazın yakın arkadaşı Cananın söyleyeceğini bile bile bunu söylemeyecektir.

archshe
13-12-06, 14:04
fragmanı izledim ama hiçbişey anlamadım...bilgisayarda karanlıktı....evde izlemeden karar veremicem...cemi affettiğini nerden anladınız?hem filizin derdi okadar büyükki cemle falan uğraşamaz...en kötü zamanında bide hamile kaldı...ama bu çocuğu kesinlikle aldırmayacak...

secoms
13-12-06, 14:05
bence ömer öğrenicek filizin hamile olduğunu bakalım filiz yılmaza söyleyecek mi kıızın şimdilik gireceğini sanmıyorum

bilmiyorum neden ben artık bu ilişkiye ömerin de destekci olmasını istiyorum ve söyle bir senaryo yazıyorum...

ömer filizin hamile oldugunu ögrenir ve kardesinin askının ne kadar büyük engellenemz oldugunu anlar...düşünüp tasındıktan sonra filizin hamileliği gider yılmaza anlatır... biraz iyimserim sanırım... ama kabul edin iyi bir senaryo :)

matraka
13-12-06, 14:05

sezinti sıralmayı yukarıda yazdım kimsenin haberi olmuyor ve kimseye sormadan çocuğu aldırmaya gidiyor biz diğerlerinin bunu öğrenmesi için bundan sonraki bölümü bekleriz ordada kız giriyoe işe bak sen

matraka
13-12-06, 14:06
bilmiyorum neden ben artık bu ilişkiye ömerin de destekci olmasını istiyorum ve söyle bir senaryo yazıyorum...

ömer filizin hamile oldugunu ögrenir ve kardesinin askının ne kadar büyük engellenemz oldugunu anlar...düşünüp tasındıktan sonra filizin hamileliği gider yılmaza anlatır... biraz iyimserim sanırım... ama kabul edin iyi bir senaryo :)

ömer öğrenmiyor sadece filizin çok acı çektiğini görüyor bu sahneden sonra zaten bu bölümde mahallede ömerle karşılaşıyor yılmaz yılmaz çok sinirli bir şekilde ahmeti ordan alıp uzaklaşıyor

first lady
13-12-06, 14:06
ay arkadaşlar şok oldum şimdi.ben daha görmedim fragmanı.demek filiz hamile:happy0064 .bence aldırmaz çocuğu zaten bütün dizilerde dotkora gidilir fakat çocuk aldırılmaz:img-hyste .inşallah yılmaz öğrenir bu bölümde.ben görmediim için bilmiyorum sizin bi bilginiz varmı yılmaz öğrenirmi bu bölüm:img-help:

pinkzone
13-12-06, 14:07
sezinti sıralmayı yukarıda yazdım kimsenin haberi olmuyor ve kimseye sormadan çocuğu aldırmaya gidiyor biz diğerlerinin bunu öğrenmesi için bundan sonraki bölümü bekleriz ordada kız giriyoe işe bak sen

Bende senin gibi dediğin bir sıralama yaptım.. Ya Filizn hastanedeki sahneleriyle bitcek.. Yada Cemin yine kurduğu hain planla.. Bence aynalı tuzağa düştü.. Yoksa Haliti yakalması zordu.. Kesin bir Cemin bir parmağı var bu olayda.. Birşeyler yapcak ama kimse kestiremiyor ne yapacağını ..

devil61
13-12-06, 14:07

bence tam fılız kafasını toplayacak ve yılmaza acılacakken bakacak yılmaz baska bır kızla ve anlatmayacak.fılızın durumuda zor aldırsa suc aldırmasa gene suc.

september_06
13-12-06, 14:08
Arkadaşlar Bakırköy'de bir yer ayıralım en iyisi. Filiz'in hali çok kötü. Kesin kafayı yer.
Çok kötü yaaa. Şimdiye kadar tasvip etmedim Filiz'in yaptıklarını ama hali cidden kötü.

secoms
ömer öğrenmiyor sadece filizin çok acı çektiğini görüyor bu sahneden sonra zaten bu bölümde mahallede ömerle karşılaşıyor yılmaz yılmaz çok sinirli bir şekilde ahmeti ordan alıp uzaklaşıyor

anladım canım ben sadece bir senaryo yazıyım dedim ama sırası değil sanırm... bencede bunu kimseyle paylasmayacak...hayır o dus sahnesi önce olsa bile orda ömerle paylasmazdı bu konuyu ... malum filizimiz konusmak istemedi mi kimse konusturamazz !!!!

forever_bim
Matrakacım kimin senaryosu yaklaştı diziye?

Hadi bakalım tebrik çiçeklerini gönderirsiniz modunuza artık.

Feride ya da Ceyda bu hamileliği öğrenecek. Ömer'e bu konuda yani Filiz'e destek olacağı konusunda inanmak güvenmek istiyorum.

Berna Feride ve Ömer var fragmanda:img-wink:

devil61
13-12-06, 14:09
Bende senin gibi dediğin bir sıralama yaptım.. Ya Filizn hastanedeki sahneleriyle bitcek.. Yada Cemin yine kurduğu hain planla.. Bence aynalı tuzağa düştü.. Yoksa Haliti yakalması zordu.. Kesin bir Cemin bir parmağı var bu olayda.. Birşeyler yapcak ama kimse kestiremiyor ne yapacağını ..

ozette adamı konusturabılecek mı yazıyor bence bu tuzak değil.cemden hersey beklenır.ama bır yerden acık vermesı lazım sonucta.

pinkzone
13-12-06, 14:09
Bu arada Kanal D eski fotoları koymuş. :) Yani bu sahneyi görmesek Filize kızcaz.. Çoktan yeni fotoları koydu eski fotoları koysa ne olur :)

matraka
13-12-06, 14:11

Feride ya da Ceyda bu hamileliği öğrenecek. Ömer'e bu konuda yani Filiz'e destek olacağı konusunda inanmak güvenmek istiyorum.

e herhalde hakettin sen bunu bakalım konuşma nasıl olucak ama oda benzerse seni kadroya alıcaz

tebrik ederiz

archshe
13-12-06, 14:12
ufff çok üzülüyorum bu kızıa neden ne olursa olsun kimse bunları haketmez...duştaki sahnesi filizin son noktaya geldiğini gösteriyo eğer duş sahnesi hamilelğini öğrendiğinden önceyse üstüne bi de bu haber yazık çok yazık...

secoms
13-12-06, 14:12

:happy0064 :happy0064 :happy0064 kesinlikle seninle aynı düşünüyorum bu konuda ... girmesi lazım artık ömerin bu konuya... bırak artık su hamleti canım diziye hareket geldi sen yoksun :):)

matraka
13-12-06, 14:13
Arkadaşlar Bakırköy'de bir yer ayıralım en iyisi. Filiz'in hali çok kötü. Kesin kafayı yer.
Çok kötü yaaa. Şimdiye kadar tasvip etmedim Filiz'in yaptıklarını ama hali cidden kötü.

filizin böyle affetdicez artık baktıkki filiz elden gidiyor acıların kadını moduna soktular filizi ne yapalım kolaymı aşk için çekiyor bu acıyı ama bu kızda krakter varmış hala delirmedi

pinkzone
13-12-06, 14:13

Bnece sen Senaristlerle iyi arkadaşsın.. :) Ya şaka bir yana dediğin çıktı.. :) Helal olsun.. Valla sen senaryo yazmaya devam et.. Bakalım Feride ne diyecek o sahnede Ömere belkide biraz nisaht eder ne dersiniz.. :)

benim
13-12-06, 14:16
Filiz bence kesinlikle çocuğu aldırmaktan vazgeçecek ya da biri engel olacak. Filiz bu çocuğu aldırmasa da ileride çocuğu düşürecek diye tahmin ediyorum. Muhtemelen Cem bey'in yeni oyunları esnasında olacak bu sahneler.

Filiz'e çok üzülüyorum acının her türlüsünü tattı.Bu bölümde perişan , caresiz bir Filiz seyredeceğiz.

pinkzone
13-12-06, 14:18
Kızı üzgün gördükçe bende kahroluyorum.. Ama şunu diyorum. Yılmaz filize çocuk için dönecekse dönmesin. Filizde bunu düşünecek Yılmaza söylemyecektir Belkide tam söyleyeceği anda bir başka bayanla samimi şekilde görecektir. Buda onu kahredecektir. Bu arada Filizin iradesinin kuvvetli olduğuna inanıyorum.. Hangi sağlıklı insan olsa Filizin bu yaşadıklarını yaşasa çoktan gitmişti.. Filiz yine iyi dayanıyor.

matraka
13-12-06, 14:20
evet sahne 1

filiz yılmaz konuşması konuşması
beklenen konuşma burda yapılır filiz yılmazdan ayrılır
sahne 2
filiz eve dönmüştür parti yeni bitmiştir banyoya girer banyoda dağılır banyodan çıkar filiz bağıra bağıra ağladığından ömer duyar telaşlanır ve konuşurlar (filiz daha hamile olduğunu bilmiyor)
sahne 3

ertesi gün toplantı da bayılır apar topar hastaneye götürülür
sahne 4
yapılan muayenden sonra doktordan hamile olduğunu öğrenir

sahne 5
hamile olduğunu öğrenen filiz hastaneden çıkar yanlarında kesin cem vardır yanlız kalmak istiyorum der parka gelir çocuklara bakar geleceğini düşünür ve aldırmaya karar verir
sahne 6
akşam olur filiz düşünceli bir şekilde evde olayları düşüyordur gene çocuğu aldırıp aldırmayacağını

sahne 7
filiz çocuğu aldırmaya karar verir randevu aldığı yere gider

secoms
13-12-06, 14:21
şunu diyorum. Yılmaz filize çocuk için dönecekse dönmesin.

eger dönerse yılmaz susacak ve filiz konusacaktır ... bence büyük bir hata yapar... filizin sahnesi olacaktır o sahne...feci bir konusma daha yasanabilir ...ben öyle düşünüyorum acıkcası....

matraka
13-12-06, 14:23
konuşma sahnesinde yılmaz filize kesinlikle kırıcı davranıyor yoksa bu kadar dağılmazdı herşeyi yüzüne vurucak filizin galiba zamanında söylemiştim filiz iki tarafıda memnun etmeye çalırsan birini kaybedersin

devil61
13-12-06, 14:29
fılız yılmaz askına cok uygun ıkı soz.

1.gömleğin ılk duğmesını yanlıs ılıklersen diğerleride yanlıs gider.
2.Ayrılık,sevdanın merhemı olduğu gıbı öfkeyıde kınıde azaltır.

BERNA
13-12-06, 14:36
Kızı üzgün gördükçe bende kahroluyorum.. Ama şunu diyorum. Yılmaz filize çocuk için dönecekse dönmesin. Filizde bunu düşünecek Yılmaza söylemyecektir Belkide tam söyleyeceği anda bir başka bayanla samimi şekilde görecektir. Buda onu kahredecektir. Bu arada Filizin iradesinin kuvvetli olduğuna inanıyorum.. Hangi sağlıklı insan olsa Filizin bu yaşadıklarını yaşasa çoktan gitmişti.. Filiz yine iyi dayanıyor.

Her zaman fikirlerimizde ayri dusecek degiliz ya bu yazdigin mesaja tamamen katiliyorum. Senin de yazdigin gibi Filiz'in acilarin kadini olmasi yeni bir durum degil ki bu maalesef uzun suredir boyle. Bence de iyi dayaniyor.

Filiz'in ben de bebek konusunda aynen boyle dusunecegini tahmin ediyorum. Evet bebek icin donecekse Yilmaz bence de donmesin ama cocugun babasi o oldugu icin bilmeye hakki var. Sonrasinda iliskileri ve cocuk hakkinda ne karar verilirse de beraber karar vermeleri lazim diye dusunuyorum.

secoms
13-12-06, 14:39
arkadaslar ceme ne oldu acaba ... fragmanda vermediler ama bölümde hatırı sayılır etkisi var ..acaba tepkilere dayanamayarak sadece dizide gösterme kararı mı aldılar ...artık fragmanlarda göremeyecek miyiz adamı...

habuki avatarıma bile koymustum giderek ısınıyordum ben bu adama :img-hyste

matraka
Yılmaz, masumiyetini Filiz’e kanıtlamak için Cem’in kurduğu tuzakların izini sürer

demekki filiz hale şüphe içerisinde yılmaz konusunda böyle bir durumda cem olayını yılmaz filize söylerse ters tepiceğide anlaşılmış ve nokta koyulmuş oldu teşekkürler özet

archshe
konuşma sahnesinde yılmaz filize kesinlikle kırıcı davranıyor yoksa bu kadar dağılmazdı herşeyi yüzüne vurucak filizin galiba zamanında söylemiştim filiz iki tarafıda memnun etmeye çalırsan birini kaybedersin

ne yapmasını istersin ailesini mi silsin...filizin hayatında kendi yılmaz ve ailesi geliyo...bu üçgen bozulursa filiz mutsuz oluyo nasıl yılmaz olmayınca ailesinin yanında mutsuzsa ailesi olmayınca da yılmazın yanında mutsuz olacaktır...denge gerekiyo...ama imkansız doğal olarak olan herşey bizim kıza oluyo...

matraka
13-12-06, 14:41

fragmanıda gördüğümüze bizim tezimiz doğru olabilir cem hakkıyı polise ihbar edicek yılmazla hakkı buluşmasında da polis baskını olucak sanırım cemin oyunu bu olabilir başka ne yapabilir diye düşünüyorum ama aklıma gelmiyor neden ben psikomuyum

september_06
13-12-06, 14:42
Yılmaz, masumiyetini Filiz’e kanıtlamak için Cem’in kurduğu tuzakların izini sürer

demekki filiz hale şüphe içerisinde yılmaz konusunda böyle bir durumda cem olayını yılmaz filize söylerse ters tepiceğide anlaşılmış ve nokta koyulmuş oldu teşekkürler özet

Yok be Matraka. Sanmam. Hala şüphe içindeyse Filiz, ne işi var Yılmaz'ın yanında tir tir.
Of Filiz off ağlatıcan bizi yaaa

matraka
13-12-06, 14:43
ne yapmasını istersin ailesini mi silsin...filizin hayatında kendi yılmaz ve ailesi geliyo...bu üçgen bozulursa filiz mutsuz oluyo nasıl yılmaz olmayınca ailesinin yanında mutsuzsa ailesi olmayınca da yılmazın yanında mutsuz olacaktır...denge gerekiyo...ama imkansız doğal olarak olan herşey bizim kıza oluyo...

valla filiz ektiğini biçiyor o hallerine gerçekten acıyorum ama yaptıklarının sonucu diye düşünüyorum demek hala yılmaza güvenmiyorki belki bu konuşmada geçer ya valla kısa bir konuşma istemiyorum herşeyi konuşsunlar bizde kurtulalım onlarda

archshe
13-12-06, 14:46
valla filiz ektiğini biçiyor o hallerine gerçekten acıyorum ama yaptıklarının sonucu diye düşünüyorum demek hala yılmaza güvenmiyorki belki bu konuşmada geçer ya valla kısa bir konuşma istemiyorum herşeyi konuşsunlar bizde kurtulalım onlarda

filiz nasıl inanmaz daha ....böyle bişey olamaz bukadar pişmanken....yılmaz masumluğunu kanıtlıyo deniyo özette yılmaz masumluğunu kanıtladı zaten cemin suçluluğunu kanıtlamaya çalışıyo...

matraka
13-12-06, 14:48
evet birde aynalı haliti yakaladığına göre alsana bir merak daha yılmaz halit sahnesi yılmaz haliti konuşturursa ne demesini bekliyecekler halitte polise gidip teslim olacağını sanmıyorum

secoms
13-12-06, 14:48

walla arkadasım acayip bir durum söz konusu... bir de sunu düşünmek lazım.. yılmaz filizin resimler yakıyor ..bence bu cok kötü bir durum cünkü filiz yılmazı MANTIKLI nedenlerden ötürü 4 yıl bırakıp gittiğinde bile yılmaz resmi sadece burusturup bir yere koymustu...ama bu sefer enteresans oldugu kadar vahim bir durum var ortada...her ne kadar filizden beklemesem de cemi savunmus olabileceği aklımdan gecmiyor değil su an itibariyle...allhım lütfen olmasın böyle bir seyy..

daha önceden de dediğim gibi artık olayları akısına bıraktımm...:)

matraka
13-12-06, 14:50
filiz nasıl inanmaz daha ....böyle bişey olamaz bukadar pişmanken....yılmaz masumluğunu kanıtlıyo deniyo özette yılmaz masumluğunu kanıtladı zaten cemin suçluluğunu kanıtlamaya çalışıyo...

tamam o özette geçen bölümden bahsediyor olabilir haklısın ne bilim konuşmayı bilmeden sadece tahminlerimizi yapıyoruz işte bu bölüm gene bayağı bi konu var valla öyle bir tempo bulduki dizi tutana aşk olsun

benim
13-12-06, 14:51
Yılmaz'ın şuanki ruh haline uygun bir söz var.Aşk kırıntılarıyla yaşamaktansa , aç kalmayı yeğlerim..

matraka
13-12-06, 14:51
walla arkadasım acayip bir durum söz konusu... bir de sunu düşünmek lazım.. yılmaz filizin resimler yakıyor ..bence bu cok kötü bir durum cünkü filiz yılmazı MANTIKLI nedenlerden ötürü 4 yıl bırakıp gittiğinde bile yılmaz resmi sadece burusturup bir yere koymustu...ama bu sefer enteresans oldugu kadar vahim bir durum var ortada...her ne kadar filizden beklemesem de cemi savunmus olabileceği aklımdan gecmiyor değil su an itibariyle...allhım lütfen olmasın böyle bir seyy..

daha önceden de dediğim gibi artık olayları akısına bıraktımm...:)

herşey o konuşmada açığa çıkıcak valla yapacak bi şey yok sahne çok önceden çekilmiş olmalı sözleri değiştiremeyiz ama benim beklediğim konuşmadıkları bir konu kalmasın ama filiz yeminini söylerse yılmaza yılmaz daha fazla öfkelernir

secoms
13-12-06, 14:54
herşey o konuşmada açığa çıkıcak valla yapacak bi şey yok sahne çok önceden çekilmiş olmalı sözleri değiştiremeyiz ama benim beklediğim konuşmadıkları bir konu kalmasın ama filiz yeminini söylerse yılmaza yılmaz daha fazla öfkelernir

Bilmiyorum bence yılmazın cok dikkatli davranması lazın diye düşünüyorum.. sonucta babasının filiz icin ne kadar önemli oldugunu gördük...kız deliler gibi sevdigi adamı babası için terkedip gitti...

archshe
13-12-06, 14:54
Yılmaz'ın şuanki ruh haline uygun bir söz var.Aşk kırıntılarıyla yaşamaktansa , aç kalmayı yeğlerim..

bence bu sözü artık filizde diyebilir...hele yılmaz filizi içeri ble almamış olsun ben diyeceğimi bilirim....insanın hiç mi hatrı yok...üşüyen köpeğe bile acır insan da içeri alır...

matraka
13-12-06, 14:55
valla korktuğumuz başımıza gelmesinde o resim sahnesinde yılmaz herşeyi sildim yeni bir hayata başlama kararı alıyor olabilir tan bu zamanda yeni kız giriyor tek umudumuz yılmaz kıza yüzvermese bari ama ben genede yılmaza güveniyorum ümit vermiyecektir kıza yada herşeyi yaktı ümüt verecektir offf gelde çık işin içinden

archshe
13-12-06, 14:56
Bilmiyorum bence yılmazın cok dikkatli davranması lazın diye düşünüyorum.. sonucta babasının filiz icin ne kadar önemli oldugunu gördük...kız deliler gibi sevdigi adamı babası için terkedip gitti...

evet filiz babası konusunda da hassas...hem bunda bi açıklama var nededni var...yılmaz niye çok öfkelensin..azcık dinlerse filiz onun iyiliğini düşündüğünü sandı sadece...

IhlamurlarAltinda74
13-12-06, 14:57
bence bu sözü artık filizde diyebilir...hele yılmaz filizi içeri ble almamış olsun ben diyeceğimi bilirim....insanın hiç mi hatrı yok...üşüyen köpeğe bile acır insan da içeri alır...

herhalde iceri aliyo ama tam göstermediler....sonra bag evinde orda disarda aksam konusuyorlar onu gösteriyorlar sadece... ama yilmaz filizi afetmiyor sanirim...
sonra yilmaz orda tek basina oturuyo ve filizle olan bi resmini atesin icine atiyor

IhlamurlarAltinda74
13-12-06, 14:58
Ya arkdaslar hani bi haber vardi ya:
Bu Seferde Yilmaz ve Filizin arasina bir kadin gircek diye acaba bu kadin kim? yoksa filiz ve Yilmaz aayrilcaklar mi
Filiz Cocugu aldiriyo da ola bilir...Hamile oldugunu sanirim Ömere söyliyo cünkü bi ara ömer cok sinirleniyo fragmanda....vallla cok heycanli bölümler bizi beklio diye bilirim

archshe
13-12-06, 14:59
herhalde iceri aliyo ama tam göstermediler....sonra bag evinde orda disarda aksam konusuyorlar onu gösteriyorlar sadece... ama yilmaz filizi afetmiyor sanirim...
sonra yilmaz orda tek basina oturuyo ve filizle olan bi resmini atesin icine atiyor

yaksın bakalım o resimleri ben eminimki daha sonra yılmaz haklıyken haksız duruma düşecek ileride ve özür dileyen bu sefer yılmaz olacak...ben filiz olsam bana bukadar çektireni beni bitireni bende bitiririm kafamda ve kalbimde...filiz yılmazın fotosunu yırttığında olay olmuştu...şimdi ne olacak bakalım...

matraka
13-12-06, 15:00
evet filiz babası konusunda da hassas...hem bunda bi açıklama var nededni var...yılmaz niye çok öfkelensin..azcık dinlerse filiz onun iyiliğini düşündüğünü sandı sadece...

o psikolojiyle yılmaz o kadar ince düşüneceğini sanmıyorum yılmaz burda patlıyacak gibi geliyor bana hep ikinci planda kaldım demi diyecek böyle sözler yani kırıldığını bir şekilde ifade edicek zaman isteme olayı felan yok orda o akşam herşey bitiyor

matraka
13-12-06, 15:02
yaksın bakalım o resimleri ben eminimki daha sonra yılmaz haklıyken haksız duruma düşecek ileride ve özür dileyen bu sefer yılmaz olacak...ben filiz olsam bana bukadar çektireni beni bitireni bende bitiririm kafamda ve kalbimde...filiz yılmazın fotosunu yırttığında olay olmuştu...şimdi ne olacak bakalım...

yılmaz filiz gibi değil ama fotoyu yakacak kadar ileri gittiyse yeni kararlar alıyor demektir kolay kolay yılmaz böyle bi şey yapmaz yaptımı arkasında durur uzun süre filiz bir akşam önce yırttı ertesi gün özür dilemeye geliyor

september_06
13-12-06, 15:03
Filiz fenada okumamış hani şiiri. Sesi biraz daha tok olsaydı ve tonlamalar olsaydı süper olurdu. Acemi ,ama daha iyi olacak

archshe
13-12-06, 15:05
yılmaz filiz gibi değil ama fotoyu yakacak kadar ileri gittiyse yeni kararlar alıyor demektir kolay kolay yılmaz böyle bi şey yapmaz yaptımı arkasında durur uzun süre filiz bir akşam önce yırttı ertesi gün özür dilemeye geliyor

filizin psikolojisine niye vermiyosunuz olanları yaptıklarını....yılmaz bağ evinde filizin yeminine sinirlenir çünkü o psikolojide anlamaz dediniz...ee aynı anlayışı filize de gösterseniz derim...buarada şiiri yazan varmı...dinleyemedim de...

benim
13-12-06, 15:06
Bağ evinde öyle uzun uzadıya bir konuşma geçeceğini sanmıyorum.Yılmaz Filiz'in yüzüne bile bakmadan odunları toplamaya gider herhalde.(eee şömine sönecek odun yetiştirmesi lazım) Filiz 'de Yılmaz'ın peşinde dolanıp durur.Af diler ama Yılmaz'ın söyleyeceği sözler karşısında Filiz'de çeker gider..

secoms
13-12-06, 15:06
arkadaslar siirde filizin dediği ''hicbir zaman ögrenememişti ki aynı zamanlarda sevmeyi '' derken kendinden mi bahsediyo bir anlam veremedim...zaten edebiyatım hep kötüydü lisede:) biri acıklarsa sevinirim...

sezinti
13-12-06, 15:16
Filiz'in fragmanda okuduğu şiiri Ihlamurlar altında şiirleri bölümünde okuyabilirsiniz. Sevgili karcicegim ilgili bölüme yazmıştır. Kendisine çok teşekkür ediyoruz.
Bölüm Filiz'in hamileliği üzerine olduğu için şiirin Filiz'in duygularını yansıtması bakımından güzel düşünülmüş bir detay.

IhlamurlarAltinda74
13-12-06, 15:20
Insallah aldirmaz ama sanmiyorum aldiracagini sanirim son anda faz geciyo aldirmaktan....
Belki Cocuk sayesinde Filiz ve Yilmaz tekrar barisirlar kezin öyle olcak...ama kafami karistiran bi soru var... Yilmaz ve Filizin arasina bir kadin gircek diye duymustum orasini cok merak ediyorum ya

lawinia
13-12-06, 15:43
bag evinde yılmaz filizi içeri alacak ama kendi odun toplamak için dısarı cıkacak filiz de onun pesinden gidecek ve konusup ayrılık kararı alacaklar yılmaz filize baya tepki gösterecek filiz de orayı terk edip eve dönecek banyoya girecek bu arada yılmaz içeri girecek ve o sinirle resimleri yakacak, dikkat ettim feridenin üstündeki elbise duruyo ömerin feridenin yanındaykenki kravatıyla filizin dustayken yanına geldiğindeki kravatı aynı yani banyo sahnesi parti gecesi olacak ve ömer filizin o halinden cok etkilenecek o halini gören feride de ömere destek olacak bence feride ömer görüntüleri de ordan. sonra ertesi gün toplantıda filiz bayılacak burda cem elbette yanında iş toplantısı burdan filizin onu hemen affettiğini cıkaramayız ve filiz hamile oldugunu ögrenecek aldırmak isteyecek ama vazgececek bilemiyorum sonra düser mi ama düserse de kesinlikle cemin yaptığı bi planın sonunda düser yani cemin yüzünden düser. ben filizin yerinde olsam asla aldırmam o cocugu yılmaz beni affetmese de hayatımın askından hamile kalmısım hayatta kıyamam o bebege sonucta yasadıgı cevre de daha az tepkili evlilik dısı cocuga. filizin sırf cocugumun babası olsun falan diye ceme evet demesi cok sacma olur bence hani yılmaz ölür de bi derece ama öyle bi durum yok sonucta. yılmazın da bu hamileliği bilmek hakkı tabi ama filizin de sölemeyecek olmasını anlayısla karsılıyorum sırf bebek için dönecekse hiç dönmesin diyecek. yılmaz bi şekilde öğrenecek ama zaman var bence yeni kız gercekten gelecekse önce yeni kız gelir filize görünürler ondan sonra duyar cünkü filizin hamile oldugunu bilseydi filizin yanında olmaya ona dönmeye calısıyo olurdu yılmaz. ekrm haliti yakalayıp konusturursa ardında cemin bi planı cıkmazsa cemin foyasını ortaya cıkmasına az kaldı diyebiliriz ama cem meselesini uzatmak için sans cemden yana olacaktır cem yine bi şekilde sıyrılır yani.
siir cok güzel yine, fragmanı sırf siir için defalarca izledim ama filizin sesi pek olmamıs yine de hissederek okumus elinden geleni yapmaya calısmıs...

archshe
13-12-06, 15:45
Hiçbir zaman öğrenememişti ki aynı zamanlarda sevmeyi,
Bir zemheri yalnızlık yakardı sevdamızı,
Saklı gözyaşlarıyla ağlayan.

Tanrım! Bir can daha koydu senden.
Alacaklı yazdım, şimdi iki kalp için çarpar.
Birisi sen, Biri de son ayrılığı gecenin ayazına terkettiğimiz bir akşam,
Allah'ımdan gelen.[/B][/QUOTE]

şiir mükemmmel tuba nasıl okumuş bilmem ama şiir hamileliğini çok güzel anlatmış...şimdi iki kalp için çarpar biri sen biride son ayrılığı gecenin ayazına terkettiğimiz bir akşam Allahımdan gelen...o teselli akşamından hamilelikten ne güzelde bahsetmiş....böyle içten birşiir yazılıp filize bebeği aldırtmazlar...bikere o yılmazdan aşkından kalan şey...tek kelimeyle süper..

destina304
13-12-06, 15:48
arkadaşlar ben çok merak ediyorum filiz çocuğu aldıracakmı bana kalırsa aldırtmaz ama belli olmaz bence filiz hamile olduğunu sölerse sadece canana söler yada kşmseye sölemez sizce filiz aldırtırmı bebeiğini

forever_bim
13-12-06, 15:48
:happy0064 :happy0064 :happy0064 kesinlikle seninle aynı düşünüyorum bu konuda ... girmesi lazım artık ömerin bu konuya... bırak artık su hamleti canım diziye hareket geldi sen yoksun :):)

Yok yok devreye girmeye başladı zaten. Yedek klübesindeydi sahaya indi.

fılız yılmaz askına cok uygun ıkı soz.

1.gömleğin ılk