Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7
Sayfalar :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
Ben kesinlikle filizin bebeğini aldıracağını düşünmüyorum aynı elifteki gibi olacak yani aldırmaya karar verecek ve tam herşey hazırlanmışken filiz aldırmaktan vazgeçecek bu bebek bence çok güzel oldu filizle bebeğini izlemek çok keyif verici olacak şimdiden çok merak ediyorum o sahneleri filiz ve bebeğini birlikte görmeyi okadar çok istiyorumki muhteşem olacak o sahneler birde yılmaz hemen öğrenmez bebek haberini birde eğer birleşirlerse filizle yılmaz bu bebekten dolayı olmaz başka olaylar olacak
Pinkzone bakiyorum sende Kücük Yilmaz`dan yanasin:)
Valla insallah Erkek olur :)
Ay ne diyorum ben.. Saglikli olsunda..
Kücük Yilmaz- Kücük Filiz farketmez...
dizinin bir izleyicisi olarakk,,Filizin bu bebeği aldıracağınıı düşünmüorumm.....fragmanlardaa Jinekologta bi görüntüsü varr ama o odaya karar girecek ve yapamayacağınıı anlayacakkk...........arkadaşındaa dediğii gibii
bu haberi bence cananlaa paylaşıcakk hemen gidip yılmaza söylemıyecek bana ölee geliooo.......biliosunuzkii yılmaz filize benim masum olduğumu anlayacaksın ama iş işten geçmiş olcakk filiz demiştiii....büyük ihtimall yılmazz filizle konuşmayıı rededecek ya daa bölee olacağınıı düşüneceklerii içinn araya canan girecek vee konuşmalarınıı canan rca edecek bencee......Fragmandaki en son sahnedee filizin yılmazla konuşmaya gidipp bebeğii açıkladığıı sahnee olabilir......filiz ve yılmaz açısından güsel bir haber olabilirr bu bebek olayııı amaa tekiner ailesiii bu haberi nasıll karşılayacakkk bu bende merak konusuu.....ama lütfenna rtıkk şu ceminn çevirdiğii entrikalarr ortayaa teker teker çıkmaya başlasınn yeter yaaa!!!!!!!
Bence Filiz bu habari CANANLA paylascak cünkü herseyi ona anlatiyo ya kezin öyle olcak...ve cananda agzindan kacira bilir...yani yilmaza söyleye bilir...sonra herhalde artik yilmazda kosarak filizin yanina gider...ama filizi bulamaz cünkü filiz yurt disina gider ve orda cocugunu dogurmaya karar verir .... ( ama uydurdum ha ) ;)
Cananı çok severim.. Ama çok karışmasın.. Çünkü ağzında bakla ıslanmıyor.. Filiz onun bu konuda susmayacağını iyi bilir ve söylemez.. Kadının kaç kere konuştuğunu gördü.. onun için baklayı ıslatmasına izin vermez.. :)
Ben kesinlikle filizin bebeğini aldıracağını düşünmüyorum aynı elifteki gibi olacak yani aldırmaya karar verecek ve tam herşey hazırlanmışken filiz aldırmaktan vazgeçecek bu bebek bence çok güzel oldu filizle bebeğini izlemek çok keyif verici olacak şimdiden çok merak ediyorum o sahneleri filiz ve bebeğini birlikte görmeyi okadar çok istiyorumki muhteşem olacak o sahneler birde yılmaz hemen öğrenmez bebek haberini birde eğer birleşirlerse filizle yılmaz bu bebekten dolayı olmaz başka olaylar olacak
Evet..Bende bunu istiyorum..
Bebek icin birlestirmesinler..
Baska seyler, olaylar onlari birlestirsin..
Hem Filiz hamile Cem`den uzak durur bence:) Dilerim Cem Filize zarar vermesin..
Malum kiz hamile..
Valla Yilmaz duyarsa; Oylum oylum selvi boylum yapar seni Cem :img-hyste :img-hyste
forever_bim
13-12-06, 17:33
Çocuk doğacaksa erkek olsun. Erkek çocuk dayıya benzer. BİNGOOO.. O zaman Yılmaz'ın halini merakla bekliyor olacagım...
IhlamurlarAltinda74
13-12-06, 17:34
Cananı çok severim.. Ama çok karışmasın.. Çünkü ağzında bakla ıslanmıyor.. Filiz onun bu konuda susmayacağını iyi bilir ve söylemez.. Kadının kaç kere konuştuğunu gördü.. onun için baklayı ıslatmasına izin vermez.. :)
ama kezin o haberi birisiyle paylascak...
filiz iyi günündede kötü günündede herseyi canana anlati hep onun yanina giti... ve kezin bu seferde Cananin yanina gitcek kezin...
İştw bu senaryolar böyle olsa reytingler yükselicek,senmi olsaydın pinkzone ı.a senaristi??
Bilemiyorum.. Olsamı mı acaba :) Ama bu tahminde hiçde zor değil.. :)
Valla Yilmaz duyarsa; Oylum oylum selvi boylum yapar seni Cem :img-hyste :img-hyste
:) Valla bu lafına ne diyeyim.. İçinede bade kor o zaman.. Cem o zaman tam dolma olur..
Çocuk doğacaksa erkek olsun. Erkek çocuk dayıya benzer. BİNGOOO.. O zaman Yılmaz'ın halini merakla bekliyor olacagım...
yılmazcıları vazgeçirteceksin bebek istemekten...dayıya benzer diye oğlan da istmeyecekler...valla kız olursa da mümkünse halaya değilde anneye benzese...
:img-hyste :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Allah iyiligini versin senin emiii Hasan..
inan hic gülecegim yoktu..
Yahu Yilmaz ne desin..Benziyorsa benziyordur..Hem fena mi iste..
Mavi mavi gözleri olur bebeginin.. Yilmazi o kadarda gaddar yapmayin bee..:img-yes:
Acaba ömer ne yapar yegeninin babasinin Yilmaz olacagini duydugunda..
Bende bunu merak ediyorummm:)
:) Valla helal olsun.. Nerden aklına geldi..
Aman kime benzerse benzesin.. Biraz Ömerden Alır Biraz Filizden Birazda Yılmazdan.. :) Handan dan almasın tasvip etmem.. Çocuğun kanını bozar o.. :img-hyste
Evet..Bende bunu istiyorum..
Bebek icin birlestirmesinler..
Baska seyler, olaylar onlari birlestirsin..
Hem Filiz hamile Cem`den uzak durur bence:) Dilerim Cem Filize zarar vermesin..
Malum kiz hamile..
İyide bu kızın karnı büyüyünce ne olucak?O zaman yılmaza açıklamalıdır.Bu ara biraz zor birleşirler yeni bir kadın giriyor nede olsa
burda bile ömerden bir pay çıkaracaksın değilmi illa ömere benzeyen bi tarafı olucak :)ömerle yılmaz mahallede kaçınılmaz karşılaşıyor yılmaz sinirlendiğine göre ömer fevri davranıyor demektir filizi o halde görünce normal bence neyse bence yılmaz haberi tescilli ferideden öğrensin bu bahaneyle tescilini kaldırırız yoksa dizinin sonuna kadar tescilli feride olarak kalıcak
sevgili forver_bim ben kesinlikle kız olmasını istiyorum nekadar güzek olur bebekte annesi gibi çok güzel olur bebek sahnelerini sabırsızlıkla bekliyorum
burda bile ömerden bir pay çıkaracaksın değilmi illa ömere benzeyen bi tarafı olucak :)ömerle yılmaz mahallede kaçınılmaz karşılaşıyor yılmaz sinirlendiğine göre ömer fevri davranıyor demektir filizi o halde görünce normal bence neyse bence yılmaz haberi tescilli ferideden öğrensin bu bahaneyle tescilini kaldırırız yoksa dizinin sonuna kadar tescilli feride olarak kalıcak
Tescilli Feride
Allah seninde iyiligini versin Matraka :img-hyste :img-hyste :img-hyste
Evet bende Ferideye sinirim bu aralar..
En iyisi mi haberi o versin..
Hem müjdesinide alir Yilmazdan :)
İyide bu kızın karnı büyüyünce ne olucak?O zaman yılmaza açıklamalıdır.Bu ara biraz zor birleşirler yeni bir kadın giriyor nede olsa
o zamana kadar cemin foyası meydana çıkar diye tahmin ediyorum yoksa yoksa karını büyüyünce filiz yılmaz kendinden bilmesin diye çocuğu cemden diyebilir sonrada aradan 2-3 yıl geçiyormuş yılmaz çocukla tanışınca çocukta size baba diyebilirmiyim diyormuş
Valla Yılmaz çabuk öğrensede şu çocuk olayını.. Onların çocuk için neşelerini sevinçlerini görsek.. Eminim ki tandından yenmez o sahneler.. Ay düşündükçe sevinç basıyor.. Sanrıım dizinin sonuna doğru cem gidince yani bir zaman atlaması olcak.. Bizde o bebek sahnelerini göstercekler.. İyi olur.. Yılmaz biraz kalar çocuğa bakar :)
Valla o zamana kadar aciklanir illaki..
Aciklanmali da..
Yoksa yemin ederim ben atlar ucaga giderim Gazi Mahallesine..
Dizide bir rol verin Yilmaza müjdeli haberi vericem diye...:img-hyste :img-hyste
sevgili forver_bim ben kesinlikle kız olmasını istiyorum nekadar güzek olur bebekte annesi gibi çok güzel olur bebek sahnelerini sabırsızlıkla bekliyorum
Belkide, filiz ikiz dogurubir kiz bir erkek o zaman herkes mutlu olur, ama bende yilmaz in filiz in hamile odugu ogrendigi ani cok merak ediyorum, ve tekinerlerin yuz ifadesini.........
forever_bim
13-12-06, 17:42
Yok pay çıkarmama gerek yok, zaten çocukla akraba.
Neyse ben hemen kendi gardımı alayım:
Efendim, ben evlilik dışı çocuğa karşıyım ve bu çocuğun barışma amacı olarak kullanılmaması taraftarıyım, malesef senaryo benle tam ters gidiyor, ama ben kürtaja da karşıyım. elif'e kızmıştım kara verince.
Hem hamilelik 9 ay daha Yılmaz Filiz ilişkisi hakkında konuşacagım ben ama ne zaman? diziden sonra..
o zamana kadar cemin foyası meydana çıkar diye tahmin ediyorum yoksa yoksa karını büyüyünce filiz yılmaz kendinden bilmesin diye çocuğu cemden diyebilir sonrada aradan 2-3 yıl geçiyormuş yılmaz çocukla tanışınca çocukta size baba diyebilirmiyim diyormuş
Öyle deyil.
Daha yeni 5 sene öncesi senaryosundan çıktık yine 2-3 yıl ilerletemezler saçma olur.
Bencede o haberi Feride versin.. Yoksa benim kinim ona hiç dinmeyecek.. Bu şekilde kendini affetirir.. :) O zaman kaldırırız tescilini..
Yok bunla ilgili birşey olmazsa. Bu kızla çok uğraşcam çooook
feride ömeri yumuşatacağa benziyor umarım filizin kararından vazgeçmesinin sebeplerinden biri küçük elif olur ,küçük elif yanına gidip bir şeyler söyleyebilir ...
bu arada alakasız ama fragmandaki çocuk çok tatlıydı allah nazarlardan saklasın :)
bu çocuğun doğacağı kesin mi acaba filiz düşürecek olmasın
september_06
13-12-06, 17:45
Filiz doktora tek başınamı gidiyor. Bayılınca hastaneye götüren olmadımı. E yanında giden de biliyordur o zaman hamile olduğunu. Filiz Canan'a söylemeyecektir. Çünkü Canan Yılmaz'la çok yakın Yılmazdan saklamayacağını bilir Filiz.Ömer'in hamileliğini hemen öğreneceğini zannetmiyorum. Eğerki Filiz bebeği ailesine hemen söylerse en büyük hatayı yapmış olur. Çünkü Cem psikopatı bunu asla ve asla çekemez ve zarar vermek ister.
Ya bende düşünüyorumda yakışıyolar be ikiside. Birde bebek olunca Allaaaahhhhhhh
Bircok arkadasimizin tahmin ettigi gibi ben de Filiz'in Yilmaz'la konustuktan sonra eve gelip, banyoya girdigini dusunuyorum. Fragmandan anlasilan Yilmaz'la aralarinda cok kotu bir konusma olacagi. Bence Yilmaz ona cevap vermeyip, odunlari almak icin disari cikacak ve konusmayi disarida yapacaklar. Tabii bu durumda aralarinda gercek bir konusma degil de, sen benim icin bittin, git falan tarzi birseyler olur herhalde. Filiz de aglayarak eve doner.
Filiz'in hamilelik olayi ise bence de cok ama cok klasik oldu. Ellerinde epeyce malzeme varken buna hic gerek yoktu. Bu dizideki tum kadinlara bu ikilemi yasatacaklar galiba. Tam kendilerine baska yollar cizmisken hamile kalmalari ve bebekle ilgili kararlar verme zorunlulugu. Filiz'in bebegi aldiracagini sanmiyorum. Turk dizilerinde kurtajin hos karsilanmayacagini dusundugum icin. ama senaryo geregi bebegi daha sonra dusurebilir belki.
Bebegin babasi Yilmaz olduguna gore durumdan haberdar olmasi lazim ama Filiz'in bunu hemen yapacagini sanmiyorum. Aralarindaki konusma gercekten kotuyse buna cesaret edememesini de cok iyi anliyorum. Yilmaz'la bebek yuzunden bir araya gelmelerini de hic dogru bulmuyorum. bebek olayi oyle kotu oldu ki, tekrar birlesseler bile Filiz'in aklinda hep bir soru isareti olacak. Bence Filiz Yilmaz'la tekrar birlikte olmamali. en azindan uzunca bir sure.
Omer'in ise artik Filiz'e destek olacagini hissediyorum. Filiz bebegi dogurma karari verirse belki de bunu ilk ona anlatir. Ailesinden durumu uzun sure saklayamaz zaten. Canan'a Yilmaz'a yakin oldugu icin acilmaz herhalde. Ceyda ise sonucta is arkadasi. Onun patronu, arasina mesafe koymaya calismasi normal geliyor bana. Is ve arakadasligi karastirmak istemeyebilir. Feride'ye ise henuz yeterince yakin degil.
Cem'in planina gelince. Bu konuda gercekten aklima hicbir sey gelmiyor.
Birde şu cem olayı sıkmaya başladı artık tamamıyla ortadan kaldırsalar ne güzel olur hepimiz kurtulmuş oluruz birde cem kesinlikle eninde sonunda filize zarar verecektir birde çocuğu herkes öğrendikten sonra handan hanım filize kesinlikle cemle evlenmesi için baskı yapacaktır tabi teklifi cem yapacak filizde evet diyebilir annesine ama sonra vazgeçer ve orda cem delirir artık
Filiz doktora tek başınamı gidiyor. Bayılınca hastaneye götüren olmadımı. E yanında giden de biliyordur o zaman hamile olduğunu. Filiz Canan'a söylemeyecektir. Çünkü Canan Yılmaz'la çok yakın Yılmazdan saklamayacağını bilir Filiz.Ömer'in hamileliğini hemen öğreneceğini zannetmiyorum. Eğerki Filiz bebeği ailesine hemen söylerse en büyük hatayı yapmış olur. Çünkü Cem psikopatı bunu asla ve asla çekemez ve zarar vermek ister.
Ya bende düşünüyorumda yakışıyolar be ikiside. Birde bebek olunca Allaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh
Bence Filiz bayıldığında herkes iş yerinde ayıltmaya çalışır.. Oda ayılır.. Abisi ve etrafındakiler doktora gidiyoruz der.. Oda yok birşeyim..der.. Ama Filiz derler.. Tamam ben giderim der.. Olacak bu.. Bence tek başına gidecek..
Efendim, ben evlilik dışı çocuğa karşıyım ve bu çocuğun barışma amacı olarak kullanılmaması taraftarıyım, malesef senaryo benle tam ters gidiyor, ama ben kürtaja da karşıyım. elif'e kızmıştım kara verince.
Hem hamilelik 9 ay daha Yılmaz Filiz ilişkisi hakkında konuşacagım ben ama ne zaman? diziden sonra..
iyi de orda elif evliydi kızarsın tabii..burda filizin omuzlarında büyük yük var aslında aldırması mantıklı ama aldırmayacak...bence bu hamilelik de olmayacak düşecek....biz zor görürüz bebek yımaz ve filizi..anca finalde zaman atlatırlarsa ozaman...evlilik dışı çocuğu senaristler malzeme olarak ödünç verdi zamanı gelince alacaklar
Allah bozmasın muhabbetimizi aynı fikirdeyiz.evlilik çocuğa bende karşıyım hadi onu geçelim hamilelik yüzünden barışma olmasın filizin durumu bilinmeden barışmalılar bir şekilde zaten ama yeni kız girerse filizinde sapıtıp fceme yaklaşmasını istemiyorum kıskançlık insana herşeyi yaptırır
filizin karnı büyüyene kadar cemin foyası ortaya cıkar tekinerler de yılmazın onlara gizlice yardım ettiğini görüp yılmaza güvenmeye ve yılmazın sevgisine inanmaya baslarlar tabi bu arada yılmaz da bebeği olacagını kimseden ögrenmemiştir ve yılmazın filizi gercekten sevdiğine inanan ömer yılmaza hamileliği söyler ve sürpriz bi nikah hazırlarlar filize ne güzel olur yaa... ben hamilelik haberini ilk filizin yılmaza söylemesini istediğim kadar ömerin de söylemesini isterim böylece yılmaz da ömeri sevmeye baslayabilir bence sonra dost olabilirler belki de...
yılmaz filizin hamileliğini filizden öğrensin bence...kesinlikle filiz söylemeli...
ve mümkünse yılmaz cemden önce öğrensin ki-bu imkansız gibi görünüyor-yılmaz filizi cem konusunda uyarmayı akıl edebilsin...cemin filizin hamileliğini öğrendikten sonra ne yapacağını düşünmek bile istemiyorum...
ömerin filize destek olacağını düşünüyorum...böylece ömer-filiz sahnelerini izlemek çok keyifli olacak...kavgalı olduklarında hiç çekilmiyorlar gerekten...
bi de ömer ve feridenin bu hamilelik meselesi yüzünden arada kaynamasını istemiyorum...onların sahnelerine de ağırlık verilsin...2-3 bölümde bir sahneyle olmaz bu iş:)
bu arada ben çocuğun erkek olmasını istiyorum(doğarsa)
filizin karnı büyüyene kadar cemin foyası ortaya cıkar tekinerler de yılmazın onlara gizlice yardım ettiğini görüp yılmaza güvenmeye ve yılmazın sevgisine inanmaya baslarlar tabi bu arada yılmaz da bebeği olacagını kimseden ögrenmemiştir ve yılmazın filizi gercekten sevdiğine inanan ömer yılmaza hamileliği söyler ve sürpriz bi nikah hazırlarlar filize ne güzel olur yaa... ben hamilelik haberini ilk filizin yılmaza söylemesini istediğim kadar ömerin de söylemesini isterim böylece yılmaz da ömeri sevmeye baslayabilir bence sonra dost olabilirler belki de...
Bence omer ogrenince yilmaz a gidip hamileligi soyleyip dugun yapmazlar, bence omer yilmaz i dovmeye gidebilir, bu yuzden, acaba omer bu bolumde filiz in hamile oldugunu ogreniyor mu???????
september_06
13-12-06, 17:55
Lavinia iyi güzel hoş da bu kız meselesi nasıl olacak o zaman. Yılmaz ve Filiz'in arasına gircekmiş ya
ömerle yılmaz nasıl barışırlar şu bir gerçekki cemin oyununu yılmaz bozucak mecburiyetten yanındaki itiraf edicek o zamana kadar yılmazla filizin arasının düzelmesi lazım ama sanki içimden bi ses şöyle diyor filiz hamilelik olayını gizler gördüğüm şu ki yılmaz çok kırılmış ve tamiri zaman ister bunların zamanları yok sık sık karşılaşmalılarki konuşabilecek fırsatları olsun araları yumuşasın sonra yılmaz dayanamasın barışsın filizde haberi o zaman versin
Lavinia iyi güzel hoş da bu kız meselesi nasıl olacak o zaman. Yılmaz ve Filiz'in arasına gircekmiş ya
Iste bence filiz bebegi aldirmayacak, ve yilmaz la konusmak istedigi bir anda filiz o yeni gelen kizla yilmaz in samimiyetini gorup soylemeyecek.......
ya arkadaşlar bi 5 dk çıkıorm bi sayfa dolmuş hızınıza yetişilmiyo valla...feride ömeri sakinlştirck belli yoksa ömer orda durmz gider yılmazn kapısına...feride engel oluck gibi duruo ama ztn hamileliği ya kimse öğrenmiyck ya da feride öğeneblr belkide ceyda....ömerle ferişdenin sahneleri ihmal etmeslr bari ztn geçen hafta izleyemdm son kısımları...filizde ne ara hamile kaldı anlayadm...
Ya birde fragmanda yılmaz bir çırpıda fotoğrafı şömineye atıyor(o kadar delil varken ben babama bile inanmazdım)
Ayrıca filizde cem ile bir ilişkim felan yok dediğindede yılmaz inanmamıştı.
Birde bu bebek eğer düşmezse inş. hiçbirşey olmaz oazaman 5-6 ay zaman atlaması yaparlar yılmaz bence uzun bir süre bebek olayını bilmeyecek keşke hemen öğrense ama bilmeyecek cem bile yılmazdan önce öğrenir
inş.bebeğe birşey olmazya ben kendimi şimdiden hazırladım bebekli sahnelere eğer olmazsa herhalde çok kötü olurum
forever_bim
13-12-06, 18:01
yılmaz filizin hamileliğini filizden öğrensin bence...kesinlikle filiz söylemeli...
ve mümkünse yılmaz cemden önce öğrensin ki-bu imkansız gibi görünüyor-yılmaz filizi cem konusunda uyarmayı akıl edebilsin...cemin filizin hamileliğini öğrendikten sonra ne yapacağını düşünmek bile istemiyorum...
ömerin filize destek olacağını düşünüyorum...böylece ömer-filiz sahnelerini izlemek çok keyifli olacak...kavgalı olduklarında hiç çekilmiyorlar gerekten...
bi de ömer ve feridenin bu hamilelik meselesi yüzünden arada kaynamasını istemiyorum...onların sahnelerine de ağırlık verilsin...2-3 bölümde bir sahneyle olmaz bu iş:)
bu arada ben çocuğun erkek olmasını istiyorum(doğarsa)
Yok arada kaynamasın bence de Feride Ömer sahneleri. Cem'i geri çeksinler dizideç Feride Ömer ikilisinin Filiz'e destek olmalarını istiyorum ama imkansızı mı istiyorum acaba?
yılmaza asık bi kız olabilir belki ama yılmazın filizden baskasına bi şey hissedecegini sanmıyorum filiz de onları görünce yanlış anlar aralarına girmesi böyle olur ancak. filizin hamileliğini yılmazdan saklama sebebi de daha sonraları bu kız olur ama sonra anlar aralarında bi sey olmadıgını...
ömer yılmazın iyi niyetli oldugunu anladıktan sonra gidip söyleyebilir diyorum ben. su anki haliyle yılmaza ne kadar kızsa da gidip filiz hamile demez onların birlesmesini zaten istemiyo bebeğin onları barıstıracagını düsünerek yılmazdan saklamaya calısır.
september_06
13-12-06, 18:02
Offf ya hamilelik ne kadar güzel birşey. Eşsiz bir duygu. 2 hamilelik geçirmiş biri olarak söylüyorum:img-yes: Eminim Filiz'e de çok yakışacaktır. Kendi zaten güzel hamilelik de ayrı bir güzellik katar insana.
Bir kadının hayatta yaşayabileceği en güzel duygu bence anne olmak.
Yok arada kaynamasın bence de Feride Ömer sahneleri. Cem'i geri çeksinler dizideç Feride Ömer ikilisinin Filiz'e destek olmalarını istiyorum ama imkansızı mı istiyorum acaba?
aynen sana katılıorm forever_bim ama imkansız bişi gibi görünüo..cemi asla geri plana çekmezler...feride ve ömer isitiorm bende artık birlikte filize destek çıksınlr bencede....ömerle filizi eskisi gbi abi kardeş gömk isitorm artık iki ayrı cephede savaşn askerler gibi diil...
Iste bence filiz bebegi aldirmayacak, ve yilmaz la konusmak istedigi bir anda filiz o yeni gelen kizla yilmaz in samimiyetini gorup soylemeyecek.......
bence de aynen böyle olacak!kaçınılmaz bir sahne...umarım senaristler bi kere olsun bizi yanıltırlar da bu sahneyi izlemek zorunda kalmayız...
bu arada ben her dizide aynı sahneyi görmekten bıktım:
kız hamile olduğunu öğrenir
kürtaj yaptırmaya karar verir
kürtaj zamanı gelince ameliyat için giyilen giysiyi girer
ama ameliyat odasına girince o aletleri görünce yapamayacağını anlar...
Valla, bence omer bu haberi duydugunda yilmaz i dovmek icin gimezse iyidir, yada cok bunalmistir ve cemle gece icki icmeye giderler ve omer agzindan filiz in hamile oldugunu kacirirsa vay halimize..........
Tekinerlerden once ben aslinda en cok yilmaz hamilelik olayini ogrenince ne diyecek diye merak ediyorumda, onun yani sira mualla hanimin surat ifadesini merak ediyorum, ayrica salih ve ekrem nasil yilmaz a ogut verecekler diye
forever_bim
13-12-06, 18:09
bence de aynen böyle olacak!kaçınılmaz bir sahne...umarım senaristler bi kere olsun bizi yanıltırlar da bu sahneyi izlemek zorunda kalmayız...
bu arada ben her dizide aynı sahneyi görmekten bıktım:
kız hamile olduğunu öğrenir
kürtaj yaptırmaya karar verir
kürtaj zamanı gelince ameliyat için giyilen giysiyi girer
ama ameliyat odasına girince o aletleri görünce yapamayacağını anlar...
Canım bu bizim dizide ikinci kez oluyor zaten. 23. bölümde Elif vazgeç diye ne kadar dua etmiştim. Allah'tan son anda kaçmıştı.
Bence Yilmaz Filizin hamile oldugunu belkide Nalanda ögrenebilir, kizimiz nede olsa doktor adayi yani hastahanede, ve o Filizi orda görüyor olabilir
Valla, bence omer bu haberi duydugunda yilmaz i dovmek icin gimezse iyidir, yada cok bunalmistir ve cemle gece icki icmeye giderler ve omer agzindan filiz in hamile oldugunu kacirirsa vay halimize..........
Tekinerlerden once ben aslinda en cok yilmaz hamilelik olayini ogrenince ne diyecek diye merak ediyorumda, onun yani sira mualla hanimin surat ifadesini merak ediyorum, ayrica salih ve ekrem nasil yilmaz a ogut verecekler diye
gitse ne yapacakki yakasına ancak yapışır başkada bi şey olmaz zaten böyle bişey olucak filizi üzgün görünce dayanamayıp yılmaza bir kaç laf eder yılmazda altında kalmaz böyle bir sahne olur
gitse ne yapacakki yakasına ancak yapışır başkada bi şey olmaz zaten böyle bişey olucak filizi üzgün görünce dayanamayıp yılmaza bir kaç laf eder yılmazda altında kalmaz böyle bir sahne olur
Evet omer kesinlikle yilmaz a hakaret eder, yilmaz da nednini anlayamaz ve arastitr, yada omer agizindan kacirir, ama eminimki omer bunu handana soylemez uzulmesin diye, ama bence yilmaz bu guzel haberi filiz den ogrenmeli, valla ikisini cocuklarina bakarken gormeyi coook istiyorum,
didou_didem
13-12-06, 18:20
arkadaşlar böyle damdan düşer gibi geldim kusura bakmayın ama özetler bölümüne baktım özeti göremedim nedir bu bebek mevzusu..fragmanın da sonunu gördüm birşey anlamadım
Canım bu bizim dizide ikinci kez oluyor zaten. 23. bölümde Elif vazgeç diye ne kadar dua etmiştim. Allah'tan son anda kaçmıştı.
evet bunu bildiğim için bu sahne daha da çekilmez oluyor...senaristlerin kendilerini tekrarlamaları hiç hoş birşey değil...yani ne gerek var buna?sanki biz bilmiyoruz filizin son anda vazgeçeceğini...ezberledik artık böyle sahneleri...
bi de cemin sahnelerini azaltıp,feride ve ömer sahnelerini çoğaltmaları konusunda çok haklısın...fragmanlarında yarısında ömer ve feride,diğer yarısında filiz ve yılmaz istiyorum...geçen sezon öyle yapıyorlardı...ne güzel iki aşk vardı...yılmaz-filiz,elif-ömer...bu sezonda iki aşk var,dizi zevkle izlenebilir duruma getirilebilecekken,senaristler daha cevheri keşfedemediler galiba...
arkadaşlar böyle damdan düşer gibi geldim kusura bakmayın ama özetler bölümüne baktım özeti göremedim nedir bu bebek mevzusu..fragmanın da sonunu gördüm birşey anlamadım
Didemcim özet:
IHLAMURLAR ALTINDA
54. BÖLÜM BASIN ÖZETİ
Yılmaz, suçlu olduğuna inandığı için, kendisinden özür dileyen Filiz’i affedebilecek mi?..
Filiz, Yılmaz tarafından affedilmeyi beklerken, hayatını kökünden değiştirecek bir gerçeği öğrenir.
Yılmaz, masumiyetini Filiz’e kanıtlamak için Cem’in kurduğu tuzakların izini sürer. Cem’in gerçek yüzünü bilen bir tanığa ulaşan Yılmaz, onu konuşturabilecek mi?..
Yılmaz’ın adım adım gerçeğe yaklaştığını gören Cem, Filiz’i kaybetmemek için, yine tehlikeli bir oyun sahneye koyar.
Suçsuzluğunu kanıtlamak için herşeyi yapan Yılmaz, Cem’in kurduğu yeni tuzağı boşa çıkarabilecek mi?..
İki adam arasındaki mücadele sürerken, Filiz hayatının en zor kararını vermeye hazırlanır.
Sanirim anlatmak isteyecek ama Yilmazin onu bu sebebten dolayi affetmesini istemediginden terredüt altinda kalacak, taki kendinde o cesareti buluncaya kadar, tam Yilmaza anlatmak icin gitcek ve Yilmazi samimi bir sekilde yeni kizla görecek, ve bir sey demeden ordan ayrilacak, Yilmaz Filizi görcek ve pesinde koscak Filiz arabaya bincek ve kaza yapacak (dün bir tüyoya göre Filiz kaza gecircekmis ya) Yilmaz Filizi hastaneye götürcek, Filiz iyi olacak ama doktor cocugu kaybettik diyecek. Yilmaz yikilcak, kendini sorumlu tutacak, ve Filizin onu nekadar sevdigini bir kez daha anlayacak (cünkü cocuku aldirmamistir) ve Filizden af dileyecek.
Ve böylece ikisinin aralari düzelmis olacaktir.
Bunalar benim ilerki bölümler icin tahminim
:happy0064 :happy0064 bu kadar renkli bir yorum olur...walla helal olsun cok güldüm
fragmani gordum masala fragmandan aglatirdilar vala....ilk sahneyi fragmanin sonunda verdiler....yaa kesin burda birileri bizi okuyor gecen hafta bikerede filiz okusa dedik siiri filiz dokturmus cok sevdim yaaa filiz devam et...ben onlarin masum asklarini tercih ederim gercekten filiz hamile dedi bana bi arkadas agzimdan birden yuhh kelimesi cikti.....hamileligi hic sokmiyacaklardi simdi yilmaz filizi cemle gorur ve filizin hamileligini ogrendigi zaman bu cocuk cemden der her turk filmlerinde oldugu gibi...senaristlere duyuruyoruz lutfen yanlis anlasilmalar olmasin daha..yeter ama..
yaa filizin hali cok kotuyduu ahh yilmaz ahhh herzamanki gibi bayanlar cekiyor SIKINTISINI.....NEYSE SIZE IYI yormlar.
Filizin(tubanin)okudugu siir.
Hic Bir Zaman Ogrenememisti ki ayni zamanlarda sevmeyi...
Bir zemheriyle yanlizlikti yakar sevdamizi.
Sakli gozyaslariyla aglayan..
Tanrim Bi can daha koydu senden...
alicakli yazgim simdi iki kalp icin carpiyor...
Biri sen Biride son ayriligin genenin ayazinini terketigim Bir aksam ALAHIMDAN GELEN....:icon_cry: :icon_cry: :icon_cry: :img-sorry :img-fie:
cok guzel gercekten tuylerim dikendiken oldu.........
merve aslında yılmaz'ın öyle düşünmesi benim de aklıma gelmedi değil...ama kendi kendime yuh dedim artık o kadar da değil...düşünsene filiz yılmaza ben hamileyim dediğinde yılmazın filize "çocuk benden mi?" diye bir soru sorduğunu...yok artık!
yılmaz böyle bir ihtimali bile düşünürse gözümden düşer...ayrıca yılmaz cem ve filiz arasında birşey olmadığını,yalnızca arkadaş olduklarını biliyor...ama eğer yılmaz filizin hamileliğini öğrenmeden cem ve filizi samimi bir şekilde görürse bilemem...bu yüzden filiz bir an önce söylesin hamile olduğunu...
merve aslında yılmaz'ın öyle düşünmesi benim de aklıma gelmedi değil...ama kendi kendime yuh dedim artık o kadar da değil...düşünsene filiz yılmaza ben hamileyim dediğinde yılmazın filize "çocuk benden mi?" diye bir soru sorduğunu...yok artık!
yılmaz böyle bir ihtimali bile düşünürse gözümden düşer...ayrıca yılmaz cem ve filiz arasında birşey olmadığını,yalnızca arkadaş olduklarını biliyor...ama eğer yılmaz filizin hamileliğini öğrenmeden cem ve filizi samimi bir şekilde görürse bilemem...bu yüzden filiz bir an önce söylesin hamile olduğunu...
Oncelikle imzan super...vala bu boyle olacakkk.....filiz hamile kalcak demisti birisi acaip bozulmustum istememistim bir bebek iliskiyi bir araya getircekse istemem....hemde evlenmeden once bebek olmaz demistim ama olmus...napalim..filizin soyliyecegi ilk kisi canan olur.....cananda yilmaza soyleer yilmazda BI BEBEK icin filize doner tabi filiz kabul etmez....yaa filizin hamile kalmasi beni cok uzdu.......simdi yilmaz cem filizi gorcek anlat anlatabilirsen....yaa ben suan filize bebegi yakistiramiyorum yaaa filizin gozumde hale 1sezondaki filiz gibi...anne olmasi.....ama tabikide aldirmasinida istemem..bakalim yaaaa.....fragmandan aglatilar ya bizi..Tuba buyukustunun siiri okumasi cok guzel olmusss tuylerim dikendiken oldu vala.
forever_bim
13-12-06, 19:00
:happy0064 :happy0064 bu kadar renkli bir yorum olur...walla helal olsun cok güldüm
Herkes begenmiş bu tesbiti. Sağ olun arkadaşlar. Bakalım bir bölümde hem hamile oldugğunu öğreniyor hem de kürtaj olmaya gidiyor. Dizi hızlandı mı bu kadar_? Kürtaj kısmı rüya olmasın_?
IhlamurlarAltinda74
13-12-06, 19:03
yok artik bencede öyle bisi demez yilmaz sanmam öyle bisi diceni...ya arkadaslar bide aklima bisi daha geldi...belkide yilmaz filizi af eti ama ondan sonra belkide filiz cemle öpüstügünü söylemitir ve ondan sonra tartismislardir oda ola bilir ama onu sanmiyorum ... yilmaz filizi bence daha af etmedi ... az önce tv de izledim fragmani cok güzel yaaa filiz cocugu aldirmiyo cünkü neden derseniz filiz yatakta yatiyo ve elide karnindaydi ve agliyordu yani bence aldirmamistir cocugu kiyamaz ki yilmazdan olan cocugu neden aldirsin sevdi asik oldugu kisiden cocuk sanmam öyle bir hata yapacagini...
insallah kiza bir süre sonra barisirlar...ama tabi cem aralarina girmeze sinir sey ya
yok artik bencede öyle bisi demez yilmaz sanmam öyle bisi diceni...ya arkadaslar bide aklima bisi daha geldi...belkide yilmaz filizi af eti ama ondan sonra belkide filiz cemle öpüstügünü söylemitir ve ondan sonra tartismislardir oda ola bilir ama onu sanmiyorum ... yilmaz filizi bence daha af etmedi ... az önce tv de izledim fragmani cok güzel yaaa filiz cocugu aldirmiyo cünkü neden derseniz filiz yatakta yatiyo ve elide karnindaydi ve agliyordu yani bence aldirmamistir cocugu kiyamaz ki yilmazdan olan cocugu neden aldirsin sevdi asik oldugu kisiden cocuk sanmam öyle bir hata yapacagini...
insallah kiza bir süre sonra barisirlar...ama tabi cem aralarina girmeze sinir sey ya
zaten aldirmayacak siirdende belli
Biri sen Biride son ayriligin genenin ayazinini terketigim Bir aksam ALAHIMDAN GELEN.............
zaten aldirmayacak siirdende belli
Biri sen Biride son ayriligin genenin ayazinini terketigim Bir aksam ALAHIMDAN GELEN.............
Iste burdanda belli oluyor ki filiz bebegi aldirmayacak, e zaten yilmaz in cocugunu aldirmaya kiayamaz ki......
IhlamurlarAltinda74
13-12-06, 19:36
Arkadaslar hani bi haberde yaziyordu ya Yilmaz ve Filizin arasina bir kadin gircek diye...
Bu kadin Cemin nummarasi olmazsin onlari ayirmak icin elinden geleni yapiyo biliyorsunuz kezin cemin yeni bir nummarasidir bunu bikerede yapislardi hatirlarsaniz Handan hanim yapmisti ama basaramamislardi bu seferde onlari ayirmaya basaramicaklar
dusundumde forver_bımın dediği gıbı bebek omere benzese cok guzel olur.ama bence fılızde benzeyebılır.bız sımdı kıme benzesın dıye dusunrken bır de bakmısız kı fılız bebeğı aldırmıs.ısallah aldırmaz.bence fılızle yılmazın olayı cmınn maskesı dustukten sonra cozulur.bu kızı nıye sokacaklar onu anlamadım.
ısallah fılız tam yılmaza heresyı anlatırken yılmazla o kızı gormez.
fılız-yılmaz bır de bebek.cok guzel olur.ama evlılık dısı ya mualla kım bılır ne der ağzı susmaz.
Biri sen Biride son ayriligi gecenin ayazinini terketigim Bir aksam ALLAHIMDAN GELEN
şiiir çok güzel ama bu cümlede bişeye takıldım bu diziyi izlemeyen biri duysa şiiirin bu bölümünü derki bunlar kaç kere ayrıldı ki son ayrılığım diyo....senaristler farkındalar mı acaba bu ilişkiyi yap boza çevirdiklerinin...bi filiz hatalı bi yılmaz...bi o özür diliyo bi filiz bu ayrılık sonmu acaba kafi gelir mi senaristlere...buarada fragman diğerlerine oranla kötü olmuş bence...şiiri sonra vermeleri olmamış ne bilim olmamış bu hafta ama bölüm ii olacak buna eminim...tubayı izlemeye değer...tamamen tuba için yazılmış bu bölüm...
Biri sen Biride son ayriligi gecenin ayazinini terketigim Bir aksam ALLAHIMDAN GELEN
şiiir çok güzel ama bu cümlede bişeye takıldım bu diziyi izlemeyen biri duysa şiiirin bu bölümünü derki bunlar kaç kere ayrıldı ki son ayrılığım diyo....senaristler farkındalar mı acaba bu ilişkiyi yap boza çevirdiklerinin...bi filiz hatalı bi yılmaz...bi o özür diliyo bi filiz bu ayrılık sonmu acaba kafi gelir mi senaristlere...buarada fragman diğerlerine oranla kötü olmuş bence...şiiri sonra vermeleri olmamış ne bilim olmamış bu hafta ama bölüm ii olacak buna eminim...tubayı izlemeye değer...tamamen tuba için yazılmış bu bölüm...
kesinlikle öyle.. gecen bölüm yılmazın etrafında döndü dizi... bu haftada filizin... ama bence bu cok iyi bir sey değil artık anlamalılar ki(senarisler) bu diziyi diğerlerinden farklı kılan özellik bütün oyunculara verilen degerdi..Son bölümlerde bunu basaramıyorlar...ama yine de diziye heraket geldigin de hemfikiriz...
bu arada archshe bence özür sırası yılmaza gecti:):) ...bence bundan sonra yılmazın özürünü izleyecegiz gibime geliyor...senaryo bizi sanırım o yöne götürüyor...gerçi filizin ki ne kadar yeterli bilmiyorum.. malum yılmazcılar fena :):)
Sanirim bu artik son ayriliklari olur, zaten bu sefer ayriliklari baya bir uzun sürer, daha yeni kiz gelcek, cemin foyasi ortaya cikcak, yani ancak dizinin son bölümlerine dogru baristirirlar, barisincada bir daha ayrilmazlar heralde yoksa cok sacma olur
[
matraka adını ilk defa duyuyorum ama sen dedikten sonra bir bakayım dedim...cok da begenmedim acıkcası...aman kimse yanlıs anlamasın ben sadece fiziki görünüşünden bahsediyorum... ilk defa duydugum için oyunculugu hakkında yorum yapamayacagımm...
Haklisin Yilmaza göre biri degil, hem Filize rakip olarak görüncek bir sey degil. Kizin diziye dahil olacagi kesin degilmi, yani sundan dolayi sordum hem hamilelik hemde yeni kiz girerse iceriye dizinin sonunu nasil bagliyacaklar onu düyündüm, olaylar iyice kariscak gibi, bu gidisle filizle yilmazi son bölümde baristirlar ve güzel sahneler izlemeden dizimiz bitmis olur
matraka adını ilk defa duyuyorum ama sen dedikten sonra bir bakayım dedim...cok da begenmedim acıkcası...aman kimse yanlıs anlamasın ben sadece fiziki görünüşünden bahsediyorum... ilk defa duydugum için oyunculugu hakkında yorum yapamayacagımm...
aşk oyunu dizisinde sarp ın kızkardeşini oynuyordu o yılmaz ne alaka üstelik onun boyu kısa yılmaz çok uzun ya olmaz imkansız yeni gelen kız biraz dişli olsun isterim birazda güzel tabi ama bu kız alakası yokya ama kesin diye yazmışlar inşallah değildir
kesinlikle öyle.. gecen bölüm yılmazın etrafında döndü dizi... bu haftada filizin... ama bence bu cok iyi bir sey değil artık anlamalılar ki(senarisler) bu diziyi diğerlerinden farklı kılan özellik bütün oyunculara verilen degerdi..Son bölümlerde bunu basaramıyorlar...ama yine de diziye heraket geldigin de hemfikiriz...
bu arada archshe bence özür sırası yılmaza gecti:):) ...bence bundan sonra yılmazın özürünü izleyecegiz gibime geliyor...senaryo bizi sanırım o yöne götürüyor...gerçi filizin ki ne kadar yeterli bilmiyorum.. malum yılmazcılar fena :):)
filizin özrü yeterli değil tabiii yaptıklarına gerçi yılmaz affeder filizi günü gelir ama yılmazcılar affetmeyecek gibi görünüyo..yılmazcılar yılmazdan daha katı...gerçi bu bölüm yılmaz da çok katı olacak filize...idda ediyorum filiz yılmazın peşini bırakıcak ümitsiz kaldığından ama sonra büyük bi gelişme beklyorum yılmazın filizin peşinden koştuğu...umutluyum...umut fakirin ekmeğidir dereler...:)
ben şahsen belit özükan'ı beğeniyorum...çok da iyi oynuyor...
bence rol için tam uygun kişiyi bulmuşlar...ne çok iddialı,ne de çok pasif...
aşk oyunu dizisinde sarp ın kızkardeşini oynuyordu o yılmaz ne alaka üstelik onun boyu kısa yılmaz çok uzun ya olmaz imkansız yeni gelen kız biraz dişli olsun isterim birazda güzel tabi ama bu kız alakası yokya ama kesin diye yazmışlar inşallah değildir
sımdı fılızın o kızı kıskanmasını mı beklıyeceğız.fılızın yerınde olsam hıc takmam bıle.yılmazla ne alaka tubayla cok yakısıyorlar ama belıt cok kısa ve yılmaza gıtmez.
Bahsedilen oyuncu Ihlamurlar altında dizisine girmesine sıcak bakarım. Sempatik, kendisi sesini kullanan, diziye kolaylıkla adapte olabilecek bir oyuncudur. Yolu açık olsun, şimdiden Ihlamurlar Altında dizisi için hoşgeldiler, safalar getirdiler.
ben şahsen belit özükan'ı beğeniyorum...çok da iyi oynuyor...
bence rol için tam uygun kişiyi bulmuşlar...ne çok iddialı,ne de çok pasif...
bende beğeniyorum ..çok sıcak ve şeker biri ..çokta güzel bir oyuncu,iyi de bir oyuncu.
kesinmi yoksa tüyo gibi mi ...yani kesinleşmişbi habermi?ben severim bu kızı sevimli asi ama şirin bi karakteri çok güzel oynuyo...cıvıl cıvıl bi kişiliği oynarsa filiz kıskkanır...ee filiz büyüdü anne olacak biraz yaşlı kalır:)
kesinmi yoksa tüyo gibi mi ...yani kesinleşmişbi habermi?ben severim bu kızı sevimli asi ama şirin bi karakteri çok güzel oynuyo...cıvıl cıvıl bi kişiliği oynarsa filiz kıskkanır...ee filiz büyüdü anne olacak biraz yaşlı kalır:)
evet fılız artık.gec kızlıktan kadınlığa gectı cocuğu sayesınde.neyse cok guzel değil ve hem aktıf değil hem pasıf onun ıcın gecıcı bırı olduğu kesın.10-11 bolum oynar cıkar.
ben de begeniyorum belit özükan'ı. sevimli, cıvıl cıvıl biri olarak girip cem gibi bi karakter olmzsa cok da basarılı olur bence... filiz kadar güzel deil ama olmamalı da zaten filiz en güzeli öyle de kalmalı. filiz onu yılmazla basbasa bi yemekte hos bi sohbetin içinde görürse baya da kıskanacaktır gayet hos bi bayan niye kıskanmasın ki
aşk_ve_grur
13-12-06, 20:16
ya arkadaşlar bencede belit özükanın dizi ile alakası yok yani saçmalarlar zaten filiz ile yılmaz aşkını yapboz yaptılar bide byle bişey olursa çok saçmalarlar zaten dizi bitmek üzere olaylar iyice karıştı çözülecek çok soru var(cemin sonu ne olcak foyası ortaya çıkacakmı,feride ile ömer ne olacak,ferdie gerçekte kim,filiz şimdi ne yapacak gibi) bide bunuların üstüne byle bi olay olursa çok karışır
ayırca bide ben şeyi çok merak ediyorum hani yılmaz ferideye çarpınca ferdinenin üstünden bişey düştü yılmazda alıp onu ceketinin cebine koyduya eee snra ne oldu o cebindeki şeye ortalarda yok walla
ayrıca bide yorumlarda okuduğum kadarıyla yılmazcı ve filizci diye gruplar oluşmuş bence bu çok saçma bişey yani oluşan olaylarda ikiside suçlu bazen yılmaz hata yaptı bazende filiz ama eninde sonunda ilişkilerini bu hale getiran ikisi yani tek taraflı bişey yok ortada
lütfen olaylara tek taraflı bakmayalım
Fiziki bakımından yakışıp yakışmadıklarına bakmam, Yılmaz'a yakışacak bir karaktermi ona bakmak gerekir. Bahsedilen oyuncunun gelmesine sıcak bakarım. Sonuçta Yılmaz ve Filiz beraberliği yeniden olacağı için bahsedilen oyuncunun diziye güzellik katacağını düşünüyorum. Dublaj sorunu da yok:good:
archshe,sinem,sezinti aynı fikirde olduğumuza çok sevindim...
matraka kusura bakma ama belit'i yerin dibine soktun resmen...kendisi işin eğitimi almış biridir...aşk oyununda asi bir karakteri canlandırdığı için belki sen şu an onları yakıştıramıyor olabilirsin...ama rolünü çok iyi yaptığı için bir bölümde alışıverirsin merak etme:)
belit özükan ismi inşallah doğrudur.bir yarışma programında seyretmiştim acayip sempatik ve sıcakkanlı biri .ayrıca çok tatlı bir gülümsemesi var. eğer canlandıracağı karakter de canayakın ve sıcak birisi olacaksa neden olmasın.bir de bu kızın dizideki misyonu ne olacak, rolü yalnızca filiz ve yılmaz arasında yanlış anlamaya yol açacak kadar basit mi olacak ?yoksa yılmaz'ın hayatında önemli bir yeri olacak mı ?feride ve cem kadar etkin bir rolde mi göreceğiz kendisini ?
Fiziki bakımından yakışıp yakışmadıklarına bakmam, Yılmaz'a yakışacak bir karaktermi ona bakmak gerekir. Bahsedilen oyuncunun gelmesine sıcak bakarım. Sonuçta Yılmaz ve Filiz beraberliği yeniden olacağı için bahsedilen oyuncunun diziye güzellik katacağını düşünüyorum. Dublaj sorunu da yok:good:
şimdi fotolarına baktımda olabilir aslında bence filiz dişi sinekten bile kıskanacağına göre sorun yok ayrıca yılmazı güzelliğiyle etkileyeceği biri olmamalı evet sanırım kabulümüz vazgeçtim yakışmasalar bile sevimli bi kız
Yaa, nereden biliyorsunuz belit ozukanin gelecegini???
Valla ben kendisini bulent inal la yakistiramiyorum, ve tuba bulent le cok daha yakisiyor diye dusunuyorum, yani pek olmamais gibi.....
archshe,sinem,sezinti aynı fikirde olduğumuza çok sevindim...
matraka kusura bakma ama belit'i yerin dibine soktun resmen...kendisi işin eğitimi almış biridir...aşk oyununda asi bir karakteri canlandırdığı için belki sen şu an onları yakıştıramıyor olabilirsin...ama rolünü çok iyi yaptığı için bir bölümde alışıverirsin merak etme:)
havin ne bu şiddet bu celal tamam bi şey demedik sadece yakışmaz dedim ne olmuş fikrimizidemi söylemiyelim ben şahsen güzel birini beklerdim ama ne yapalım artık kabul edicez galiba kesinmiş zaten
Ihlamurlar altında dizisi güzel bir seçim Yapmış, Hoşgeldiler, safalar getirdiler:img-yes: , sonuçta bahsedilen oyuncunun sevenleri de bu bölümde olacaklar. Ihlamurlar Altında bölümü paylaşımlar artacak. Sene atlaması olursa çocuk oyuncu için önereceğim isimde reklamlarda oynayan Ceren :img-wink:
Ihlamurlar altında dizisi güzel bir seçim Yapmış, Hoşgeldiler, safalar getirdiler:img-yes: , sonuçta bahsedilen oyuncunun sevenleri de bu bölümde olacaklar. Ihlamurlar Altında bölümü paylaşımlar artacak. Sene atlaması olursa çocuk oyuncu için önereceğim isimde reklamlarda oynayan Ceren :img-wink:
kanımca dizi oralara gelmeden biter ...yoksa konu bulmak cok zorlasır acıkcası... saonra dizi yabancı damat a döner :)...ne o öyle yaa cocuk dolmus etraf izlerken sıkılıyorum açıkcası...
havin ne bu şiddet bu celal tamam bi şey demedik sadece yakışmaz dedim ne olmuş fikrimizidemi söylemiyelim ben şahsen güzel birini beklerdim ama ne yapalım artık kabul edicez galiba kesinmiş zaten
filiz kadar olmasa da güzel bi bayan ve ayrı bi havası oldugunu düsünüyorum. cem gibi olmayan iyi bi karakteri cıvıl cıvıl tatlı bi bayanı oynasa cok basarılı olacaktır. bana kalırsa hasta bi kız olarak deil de iş arkadası olarak girmeli diziye gercekten belit özükan girecekse...
ceren digitürk reklamlarındaki kız mı eğer öyleyse süper olur ama annesi de babası da esmer bu çocuk kime çekmiş olacak :) herhalde dayısına :) renkli gözler sarışınlık falan :)
sene atlamazlar artık, belki kaza tüyosu vardı o da ilerleyen bölümlerde olur (inşallah olmaz ama ) ve filiz çocuğu düşürür yılmazda filizin hamile olduğunu orada öğrenir ya da çocuğu düşürmez,düşürme tehlikesi olur...yılmazla filizde barışmış olur ..felaketler her zaman ayıracak değil ya bu seferde birleştirir :)
walla forumda ilgili bölüme girdim ... kıza bayılıyorlar tek kelimeyle ...ne diyelim hayırlı olur insallah ...
not:yazdıklarından anladıgım kadarıyla kötü rolde değil... baksanıza sevecen cok seker falan :):) böyle birini kötü role yazmazlar herhalde
Sevgili sinem
Sevgili forever_bim bebeğin dayısına benzemesi istediği yönündeki mesajları okuyunca aklıma gelen ilk isim Ceren oldu. Keşke sene atlaması olsa, olmayacağı için önerim gerçekleşmeyecek.:icon_sorr
sırf o çocuk için bile zaman atlamasına katlanabilirim ama yılmazla filiz barışmazsa ve öylece zaman atlaması olacaksa bir çocuğun daha anne babasız büyümesine dayanamam.Çocuklarımız zaten şimdiden çekmeye başladı.
bu bölüm Filizin bölümü olacak gibi yılmaz cemin iç yüzünü araştırmaya çalışırken filizde vereceği kararla cebelleşecektir.Cemin diğer planı ne şimdiden merak ediyorum artık diziden bir an önce gitmesini bekliyorum ya da etkisi iyice azalsın.
ceren digitürk reklamlarındaki kız mı eğer öyleyse süper olur ama annesi de babası da esmer bu çocuk kime çekmiş olacak :) herhalde dayısına :) renkli gözler sarışınlık falan :)
sene atlamazlar artık, belki kaza tüyosu vardı o da ilerleyen bölümlerde olur (inşallah olmaz ama ) ve filiz çocuğu düşürür yılmazda filizin hamile olduğunu orada öğrenir ya da çocuğu düşürmez,düşürme tehlikesi olur...yılmazla filizde barışmış olur ..felaketler her zaman ayıracak değil ya bu seferde birleştirir :)
Yaa, lutfen oyle birsey olmasin yaa, ins. filiz+yilmaz in cocugu dunyaya gelir, cunku ben kendimi simdi buna hazirladim, hatta filiz+yilmaz+bebeklerini hayal edebiliyorm, ben 3 u birlikte mutlu sahneler izlemek istiyorum, yaaaaaa.........:happy0064 :happy0064
Valla iki saatligine ciktim siz cocugu buyutmussunuz bile gercekten :)
Oncelikle beni kahkaha attirip neredeyse sandalyeden dusurecek olan yoruma :happy0064 :happy0064 'Oglan dayiya ceker!!'
Bugun sana ovgu yazmaktan yorulduk ya modum !!
Benim de icime Omer'in kizi oldugu icin Yilmaz'in oglu olur gibi doguyor.
Saka bir tarafa, cocugun ben de alinmayacagini dusunuyorum, surekli ayni seyleri yazmak istemiyorum ama cocuktan Yilmaz'in haberi olmali ama bu kadar cok olaylarin yasandigi bir iliskide herkes bir icini dokmeli ve de butun bunlardan sonra da beraber olmanin her iki tarafca esit arzu edilmesi gerekir diye dusunuyorum. Ancak o zaman temeli saglam yeni bir iliski atilabilir bence.
Diziye girecegi rivayet olan oyuncuyu yetenekli ve sempatik bir kiz olarak biliyorum ama cok da seyretmisligim yok. Filiz'den guzel ya da cirkin olmasi gibi bir kavrami da gercekten seven birinin guzel veya cirkin herkesi kiskanacagini dusunerek kesinlikle kabul edemiyorum. Bu ciftle ilgili degil ama insanlarin fiziksel ozellikleri ile yakisip yakismamasinin da hic onemli olmadigini dusunuyorum. Onemli olan iki kisinin birbirini sevmesidir, yoksa boyu kisaymis uzunmus, sismanmis, zayifmis gerisi nafile.
Dizinin Yilmaz ve Filiz aski disinda isleyecek cok konusu var, ben de onlari sabirsizlikla bekliyorum. Tabi ki en cok da guzide ciftimizi :), Feride ve Omer konusunda islenmeyi bekleyen o kadar potansiyel var ki, onlarin yarisi bile islense diziye farkli bir hava gelecegine yurekten inaniyorum.
arkadaşlar yılmaza yakışacak tek kişi var oda filiz hani bir laf vardırya davul bile dengi dengine çalar filiz ile yılmaz da aynen böle ne kadar zorluk bile olsa yeni girecek olan kız onların ilişikileri için vız gelir tırıs gider sonuna dek filiz yılmaz efsane aşklara
bu yoruma katıldılıyorm sonuna kadr arkadşlar yeni gelen arkadşın güzel olup olmamasını yada yılmaza yakışıp yakışmamasını neden bukadr önemsedeniz anlayamadım yoksa filiz yılmaz aşkı artık favoriniz değilmi???ben filiz yılmaz aşkına sonuna kadr inandığım için girecek insanın yakışıp yakışmaması beni ilgilendrmyor çünkü zaten bnm inandığm aşk başka..siz böyle yorumlar aypıunca kafam karıştı yeni gireck arkadşım ıfavori oalrk göryorsunzz??
Yaa, lutfen oyle birsey olmasin yaa, ins. filiz+yilmaz in cocugu dunyaya gelir, cunku ben kendimi simdi buna hazirladim, hatta filiz+yilmaz+bebeklerini hayal edebiliyorm, ben 3 u birlikte mutlu sahneler izlemek istiyorum, yaaaaaa.........:happy0064 :happy0064
yaa ben açıkçası böyle düşünmüyorum yani evli değiller hadi onu geçtim birlikte bile değiller açıkçası ben bu bebek fikrne pek alışamadım tabiki filizle yılamzın barşmasını bebeklerinn olmasını çoooooookkkkkkkk isterim ama şeklini daha farklı düşünmştm:((
Tabii, ki de sonuna kadar ve sonsuza kadar filiz+yilmaz aski, cunku ben gercektende asklarinin buyukugunu gozlerinde goruyorum ve bu aska inaniyorum!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ VEDE BEBEKLERI!!!!!!!!:happy0064 :happy0064
FİLİZ+YILMAZ okde şu bebkler faslı için pek hoş değil araları yaaa siz bebek hayırl ıhaber diye görüyorsunuz sanırım amaa fragmanda filizn resmlerini yakıyordu yılmaz beyimizz yani bebk için affedeckse zaten hiç affetmesiin!!!!offffffff onlar daha genç ve bekar ne bebeği yaa:)
bir haber verdik bi yorum yaptık eleştirmeyen kalmadı ya ben beğenmiyorum bunuda belirtiyorum ötesi ne bunun, beğenenler beğenebilir ayrıca bi şey demişliğimde yok hayırlı uğurlu olsun diyelim.
bir haber verdik bi yorum yaptık eleştirmeyen kalmadı ya ben beğenmiyorum bunuda belirtiyorum ötesi ne bunun, beğenenler beğenebilir ayrıca bi şey demişliğimde yok hayırlı uğurlu olsun diyelim.
matraka ben eleştirmedim sakın yanlış anlama! sen güzel değil demişsn herkes fikrni söylemekta özgür ben sadece giren kız tatlı hayır tatlı değil diye yorumları görünce acaba senaryonun yeni kzıın üstne kurulmasnı isteyenlermi var diye düşündm ondan o soruyu sordum...yoksa herkesn fikri kendne neden eleştrm bende mesela yılmazın kıza göre büyük duracağını düşünyrm:)
bi şeyleri haber vermeyede gelmiyor artık arkadaşlar hayrola gerginmiyiz biraz kimisi beğenir kimisi beğenmez bunu belirttik diye kimse kimseyi eleştiremez değilmi sonuçta beğenenler kadar beğenmeyenlerde olucak
valla bi haber vermekten bıktırıyorsunuz insanı
bi şeyleri haber vermeyede gelmiyor artık arkadaşlar hayrola gerginmiyiz biraz kimisi beğenir kimisi beğenmez bunu belirttik diye kimse kimseyi eleştiremez değilmi sonuçta beğenenler kadar beğenmeyenlerde olucak
valla bi haber vermekten bıktırıyorsunuz insanı
matraka neoldu neden bukadar sinirlendin????seninde dediğin gibi herkes özgür hem herkes beğense yaad herkes beğenmese ne zevki kalır yorum yapmanın farklılıktan doğuyor bu sohbet senn neden canın sıkıldı??haber vermen çok güzel birşey paylaştığın için bizde öğrenyoruzz daha ne olsuun?
yA, BENCEDE BEBEK ICIN AFFEDECEKSE HIC AFFETMESIN AMA YILMAZ SONUCTA FILIZ E HALA ASIK, SEVIYOR VE OYLE KALACAKTA AMA BEBEGIN GELMESIDE NESE KATAR INS. DIZIYE, TABII EVLENMEDEN OLMAMALIYDI AMA FILIZ+YILMAZ IN BEBEK SEVINCINI BIRLIKTE GORMEK ISTIYORUM, VE BILIKTE BEBEKLERINE BAKARKEN COK HOS OLACAKLAR.........
arkadaslar yok öyle... bag evi sahnelerini izlerken öyle demiyordunuz ama ...sonuclarına da katlanacaksınız :):):) bebek geldi walla hayırlı olsun diyelim ...
bişey sorucam fragmanda filiz biyerde uyuyo bağ evine benziyo bilemedim sizce?
bende orayı baya çözmeye çalıştıım ama hemen geçiyor çıkaramadım??????o değilde filiz nasıl ağlıyorduu yaa öemrin yanında nasıl kötü oldum o hali çok kötüydü yaa:((+
arkadaslar yok öyle... bag evi sahnelerini izlerken öyle demiyordunuz ama ...sonuclarına da katlanacaksınız :):):) bebek geldi walla hayırlı olsun diyelim ...
doğruu bağevi sahnelernden çok mutlyduuuukk ama bizimksi masum mutlulk yani birleştlerr diyeeee banane yaa iyi artık iice eskye dönerzz filiz yılamza söyleyemezz cem filizn çocğna babalık eder sonra yılmaz başak biriyle evlenr bigün dayanamaz filizn karşısna çıkarr ayy şaka şaka şakası bilee kötüü bananeee yaaa kız çok kötü durumda bebeğe sevnemedi bile garibim:((
Genç güzel ve güçlü Filiz Tekinerin ne hallere düştüğünü görebiliyoruz son bikaç bölümdür.Daha doğrusu 2.sezondan itibaren.Filiz asla yanlış yapmayan,hataya tahammülü olmayan güçlü bir kızdı.Şimdi ne oldu bu kıza?
Genç güzel ve güçlü Filiz Tekinerin ne hallere düştüğünü görebiliyoruz son bikaç bölümdür.Daha doğrusu 2.sezondan itibaren.Filiz asla yanlış yapmayan,hataya tahammülü olmayan güçlü bir kızdı.Şimdi ne oldu bu kıza?
valla pişmiş tavuğun başına daha iş gelmedi ondan oldu bunlar bütün dertler kızı buldu oda kurtuluşu yanlış yerde arayınca böyle oldu ortaya çıkan filiz bu bununla yetinicez bi alana bi bonus vermiyorlar
öyle diyosun ama ben hala tarif ettiğin gibi bir insan olduğunu düşünyrm hanginz onun yaşadklrnı kaldırablrdnz?????babanız ölüyor 4yııl sevdiğinz ayrı kalıyorsunzz birleşyorsunzz sevglnz dövülyor ölüm tehlkesi atlatyr aynı saatler içinde annenz hastanede ve sonrada abinz vuruluyor yaniii bu yaşananlara rağmen filiz ayaktaysa bence tarif ettiğin kalıba uyuyorr tek bir sorun avrr gerçekten buakdr mükemmel bir karaktere neden bukadr acı verilp buakdr farklı şekle sokuldğnuda anlayablmş değlm???????????????????????????????????
filizin ömerle konuşması gereken iki konu var birincisi cemin filizi öptüğü ikincisi hamilelği...bence bu ikisini de paylaşmalı filiz...ben ömerin destek olacağını düşünüyorum....insanın kardeşi bu en kötü gününde yanında olacaktır...hem filizin filizi gerçekten tanıyan bi insana çok ihtiyacı var ne ceyda ne canan ömere ihtiyacıvar...ama filiz gene konuşmamayı seçer...filiz ağlarken ömerinde içi parçalandı...herşeyin ucu kendine dayanıyo...onun yüzünden yılmazın kininden nasiplendi ömerin öcünü filizden aldı şu durmda filiz hatalı ama ömer böyle bir hata yapmasaydı filiz yılmazı hiç tanımıcaktı...filiz yılmazı tanıdı hem çok sevdi hem çok acı çekti...ömerin biraz vicdan muhasebesi yapması lazım....
filiz aşık olduğu gün mantığını kaybetti..duygularıyla hareket etti hatta handana yılmaz için onun karşısında bütün kontrolümü kaybediyorum demişti ve bunu hiç sevmem diye eklemişti...o gün bugündür filiz aşkınada işine de çevresine de duygularının gerektirdiği gibi davrandı...üstüne de yaşanan korkunçluklar filiz gene ayakta ya ona bakalım...çoğumuz bukadar derde kanser olur ölürdük...bi de hamile kaldı bunların üstüne daha ne olsun...
gülbeşeker
13-12-06, 22:11
slm arkadaşlar bugün seda sayanın programında bizim diziden yola çıkarak bir tarafta aile, bir tarafta aşk kousunu tartışıyorlardı oyuncular konuşacak diye alt yazı geçtiler ama hiç kimse gelmedi ben en azından setten birkaç yeni görüntü gösterirler diye düşünmüştüm ama olmadı yarın bu konu devam eder mi bilmiyorum.Fragmandan anladığım kadarıyla yılmaz filizi affetmiyor ve cemden de bahsetmiyor ayrıca bağ evinde aralarında çok da uzun bir konuşma geçeceğini sanmıyorum yılmaz filize bağırıp, çağırır filiz de ağlayarak gider ardından yılmaz da ağlar,resimleri yakar bence hem filiz hem de yılmaz istedikleri kadar resimleri yaksınlar,yırtsınlar bunlar çok önemli değil kalplerinden birbirlerini atabilecekler mi?Tabiki hayır .Yalnız benim korkum şu öncelikle cem filize çocuğu için onunla evlenebileceğini söyler filiz de hem ailesinin desteğiyle hem de cem kendisine çok iyi davranıyor diye ayrıca yılmazı da o kızla görürse bu teklifi kabul edebilir bir de filiz yılmaza çocuk cemden diyebilir yani yılmaz çocuğu bir şekilde öğrenir mutlu bir şekilde filizn yanına gider filiz de yılmazla o kızı samimi bir şekilde görürse eğer böyle bir yalan söyleyebilir ayrıca bu cemin foyası bence fatih sayesinde ortaya çıkacak ekremin haliti yakalamasından da bir sonuç çıkmayacak belki de o sırada cemin diğer adamları haliti vurabilitler yani ekreme gerçekleri söyleyemeden ölür belki.
Galiba yeni oyuncumuz belit özükan eğer kesinleşmişse diziye girmesi bence çok süper olur çünkü kendisini çok severim vede oyunculuğuda çok iyidir hayırlısı olsun inş. belit özükandır
Galiba yeni oyuncumuz belit özükan eğer kesinleşmişse diziye girmesi bence çok süper olur çünkü kendisini çok severim vede oyunculuğuda çok iyidir hayırlısı olsun inş. belit özükandır
belit özakan aşk oyunu dizisinde gürgen öz ün karısını oynayan kız değilmi...:img-yes: o galiba...
gülbeşeker
13-12-06, 22:40
belit özükan dizimize yeni gelecek olan oyuncuysa bence iyi olur bakalım nasıl bir karakteri olucak yılmaza da yakışıp yakışmaması önemli değil yılmazla filiz birbirine çok yakışıyor önemli olan bu.
forever_bim
13-12-06, 22:41
Sevgili sinem
Sevgili forever_bim bebeğin dayısına benzemesi istediği yönündeki mesajları okuyunca aklıma gelen ilk isim Ceren oldu. Keşke sene atlaması olsa, olmayacağı için önerim gerçekleşmeyecek.:icon_sorr
Digitürk reklamındaki Ceren kim? Yani gerçek adı ne? Vallahi bilmiyorum.
filizin ömerle konuşması gereken iki konu var birincisi cemin filizi öptüğü ikincisi hamilelği...bence bu ikisini de paylaşmalı filiz...ben ömerin destek olacağını düşünüyorum....insanın kardeşi bu en kötü gününde yanında olacaktır...hem filizin filizi gerçekten tanıyan bi insana çok ihtiyacı var ne ceyda ne canan ömere ihtiyacıvar...ama filiz gene konuşmamayı seçer...filiz ağlarken ömerinde içi parçalandı...herşeyin ucu kendine dayanıyo...onun yüzünden yılmazın kininden nasiplendi ömerin öcünü filizden aldı şu durmda filiz hatalı ama ömer böyle bir hata yapmasaydı filiz yılmazı hiç tanımıcaktı...filiz yılmazı tanıdı hem çok sevdi hem çok acı çekti...ömerin biraz vicdan muhasebesi yapması lazım....
Yani archshe Filiz Yılmaz'la ilşkiye girdi hamile kaldı bunun sorumlusu da mı Ömer oldu? Ömer'in sevdiği kadının peşinden gitmesi yani Elif için her zaman mücadele içinde olması bir hataysa ben dünyanın en güzel hatasını izledim ilk sezon boyunca.
Ömer her konuda Yılmaz'ın gerisinde kalabilir, başarısız bir iş adamı ya da fevri çıkışları olan bir insan olabilir. Ama Ömer'i Yılmaz'dan üstün bulduğum bir iki nitelik var ki, Ömer'in Yılmaz karşısındaki tüm eksiklerini kapatmaya yeter de artar. Ömer hiçbir zaman bir kadının kadınlık gururuyla oynamadı ya da hiç bir zaman gururunu aşkının önüne geçirmedi. Yani en azından bu bölüme kadar.
Şimdi akşam sinem*le msnde de konuştuk buraya da yazalım. Özür dileyen Elif, özür dilenen Ömer olsaydı Ömer bu kadar gurur tavır yapar mıydı, soğuktan donan sevdiğine.
Hele şükür Belit Özükan'la ilgili adam gibi bir yorum okudum.Tabii sinem*, sezinti ve havincim'i de unutmamak lazım. En azından yorumları okumaya değer yorumlardı. Tanımıyorum Belit Hanım'ı ama en azından fikir sahibi oldum.
forever_bim
13-12-06, 22:47
Bir de ne kadar dış görünüm meraklısı bir toplumuz arkadaşlar, dizilerde başrol oynayacak olanın süper güzel ya da olaganüstü karizmatik olması mı lazım?
Ya da aşık olunacak kişinin dünya güzeli ya da olaganüstü yakışıklı olması mı lazım? Aşk bu kadar basit bir noktaya mı bakıyor?
Dizinin iki jönü ilk aşkını ilk büyük yangınını Elif'le yaşadı. Elif güzel miydi? Bence çok güzeldi ama bir venüs değildi. Olmasına da gerek yoktu, ama normal bir güzelliğe havaya sahip olması yetti de arttı, ona aşık olunması için.
Geçen hafta da herkes yok Feride'nin boyu Ömer'den çok kısa yok rüküş giyindiyok özenilmedi. YAHU önemli olan ruh güzelliği manevi güzellik degil mi?
felaket senaryosu.
filiz banyoda neden kriz geçiriyor?
ya yılmazdan dilediği af karşılık bulmadı onun için...
yada bebeğini aldırdı ve kendinden nefret ediyor.böyle bi şeyi yaptığı için kendinden iğreniyor.
umarım ilk seçenektir.
[QUOTE=forever_bim;1823519]
[B]Yani archshe Filiz Yılmaz'la ilşkiye girdi hamile kaldı bunun sorumlusu da mı Ömer oldu? Ömer'in sevdiği kadının peşinden gitmesi yani Elif için her zaman mücadele içinde olması bir hataysa ben dünyanın en güzel hatasını izledim ilk sezon boyunca.
Ömer her konuda Yılmaz'ın gerisinde kalabilir, başarısız bir iş adamı ya da fevri çıkışları olan bir insan olabilir. Ama Ömer'i Yılmaz'dan üstün bulduğum bir iki nitelik var ki, Ömer'in Yılmaz karşısındaki tüm eksiklerini kapatmaya yeter de artar. Ömer hiçbir zaman bir kadının kadınlık gururuyla oynamadı ya da hiç bir zaman gururunu aşkının önüne geçirmedi. Yani en azından bu bölüme kadar.
ömeri kötülemek için demedim....ömer hakkında dediklerine katılıyorum ömer sevdiğine ne gurur yaptı ne de kimsenin kadınlık gururuyla oynadı...çok da ii bir aşıktı...benim orda demek istediğim filizin halini gördüğünde lanet olsun ben ne yaptım diye düşünmeli...ömer elif ilişkisi olmasaydı filizin hayatı bambaşka olacaktı....belki böyle bi aşkı da tadamayacaktı ama bu kadar da acı çekmeyecekti...biran olsun ömer bunu düşünmez mi filizi öyle görünce...sence ucundan kenarından hiç mi suçu yok...benim tanıdığım ömerin içinin biraz cızlaması lazım...sence yanlış mı düşünüyorum?
ömer elife bukadar gurur yaparmıydı kesinlikle yapmazdı...hep dedim ömerin elife aşkına hep imrendim...bi de karşılığı olsaydı keşke...
gülbeşeker
13-12-06, 22:57
Bence yılmaz sezonun başında yapması gereken gururu şimdi yapıyor 4 yıl önce kendisini terkeden filizn peşinden çok koştu yılmazın çabaları olmasaydı yeniden birleşemezlerdi zaten bağ evinde filizi içeri alıp almadığını da bilmiyoruz tek bildğimiz şey affetmedğidir zaten bu olay sadece gurur meselesi değil güven meselesi yılmazın filizn kendisini sevdğini biliyor ama yeteri kadar güvenmedğini de biliyor o da haliyle kendisine tam olarak güvenmeyen biriyle mutsuz olucağına inanıyor elinde deliller olmadan cem konusundan da bahsetmiyor ama bu bence çok tehlikeli bir davranış yılmaz uyarmadığı takdirde filiz cemle yakın olmaya devam edecektir cemin gerçek yüzü ortaya çıkıncaya kadar umarım filizn başına bir şey gelmez.
forever_bim
13-12-06, 22:57
[quote=forever_bim;1823519]
[B]Yani archshe Filiz Yılmaz'la ilşkiye girdi hamile kaldı bunun sorumlusu da mı Ömer oldu? Ömer'in sevdiği kadının peşinden gitmesi yani Elif için her zaman mücadele içinde olması bir hataysa ben dünyanın en güzel hatasını izledim ilk sezon boyunca.
ömeri kötülemek için demedim....ömer hakkında dediklerine katılıyorum ömer sevdiğine ne gurur yaptı ne de kimsenin kadınlık gururuyla oynadı...çok da ii bir aşıktı...benim orda demek istediğim filizin halini gördüğünde lanet olsun ben ne yaptım diye düşünmeli...ömer elif ilişkisi olmasaydı filizin hayatı bambaşka olacaktı....belki böyle bi aşkı da tadamayacaktı ama bu kadar da acı çekmeyecekti...biran olsun ömer bunu düşünmez mi filizi öyle görünce...sence ucundan kenarından hiç mi suçu yok...benim tanıdığım ömerin içinin biraz cızlaması lazım...sence yanlış mı düşünüyorum?
ömer elife bukadar gurur yaparmıydı kesinlikle yapmazdı...hep dedim öme
rin elife aşkına hep imrendim...bi de karşılığı olsaydı keşke...
Anladım zaten kötülemek için yazmadığını,
Elbette ki Yılmaz'ın Filiz'i tanımasında Elif Ömer evliliğinin payı oldu. Ömer Elifle evlenmese, Yılmaz Filiz'e yaklaşmayacaktı.
Ama şimdi böyle düşününce gene Yılmaz'a kızdım. Neden biliyor musun? Ömer Elif'e ne içkisine ilac katıp tecavüz etti, ne de kızın başına silah dayadı. Etkilemeye çalıştı mı evet etkilemeye çalıştı ama Yılmaz'ın Filiz'i etkileme çabasından daha fazla bir çabayla degil. Hem sonuçta Elif'in evliliği kendi medeni tercihiydi. Zaten 5. bölümde Yılmaz nişanı atmıştı. Şimdi geçmişi kurcalayınca Filiz'e daha da hak verir oldum.
gülbeşeker
13-12-06, 23:02
felaket senaryosu.
filiz banyoda neden kriz geçiriyor?
ya yılmazdan dilediği af karşılık bulmadı onun için...
yada bebeğini aldırdı ve kendinden nefret ediyor.böyle bi şeyi yaptığı için kendinden iğreniyor.
umarım ilk seçenektir.
filizn çocuğu aldıracağını sanmıyorum ben şu ana kadar hiç bir dizide başrol oyuncunun çocuğunu öldürecek kadar acımasız olduğunu görmedim belki filizn çocuğu doğmayabilir ama bu ancak filizn bir kaza sonucunda çocuğu kaybetmesiyle olabilir diye düşünüyorum.
Fragmani daha izleyemedim malesef...mümkünse ******* a ne yazip fragmanina bakiliyor bilmiyorum (ihlamurlar altinda yazip deniyorum ama olmuyor)...kac saaten beri ariyorum ama bulamiyorum...eyer yardimci olursaniz cok sevinirim...Lütfen
ha bu arada demek filiz hamile...aslinda ben bu duruma cok sevindim evet belki yilmaz filiz hamile diye birlesmeseler iyi olur ama...öyle yada böyle cocuk olsada olmasada yilmaz filizi seviyor filizde yilmazi...
ve bide sunu eklemek istiyorum arkadaslar...mansallah bölüm yorumlari acayip hizli gidiyoruz...seytan kullagina dizimiz eski heycanini yeniden geldi...
Elbette ki Yılmaz'ın Filiz'i tanımasında Elif Ömer evliliğinin payı oldu. Ömer Elifle evlenmese, Yılmaz Filiz'e yaklaşmayacaktı.
Ama şimdi böyle düşününce gene Yılmaz'a kızdım. Neden biliyor musun? Ömer Elif'e ne içkisine ilac katıp tecavüz etti, ne de kızın başına silah dayadı. Etkilemeye çalıştı mı evet etkilemeye çalıştı ama Yılmaz'ın Filiz'i etkileme çabasından daha fazla bir çabayla degil. Hem sonuçta Elif'in evliliği kendi medeni tercihiydi. Zaten 5. bölümde Yılmaz nişanı atmıştı. Şimdi geçmişi kurcalayınca Filiz'e daha da hak verir oldum.
yaa dönüp dolaşıp eskiye geliyoruz ama herşey baştan yanlış giden olaylara yanlış ilişkilere bağlı...gömleği yanlış düğmelersen geriside yanlış gelir denen bi cümle vardı...okadar doğru ki bu...aslında ömer değil başta elif suçlu hepsinden
ama hayatta değil ömeri diyorum onun için hem filiz ömerin kardeşi elif yaşasaydı ne kadar pişman olurduki filizi böyle görse ama ömerin filiz kanı canı bence bilseki filiz bukadar üzülecek şeyler yaşayacak ömer kallbine gömerdi elifi ama bilemezdi...onun için bunun pişmanlığını yaşamalı biraz...bu ilişki hiç başlamayabilirdi...bunları düşününce yılmaza okadar kızıyorum ki yılmaz şimdi çok haklı ama fazla gurur yapıyo keşke zamanında filiz de yapsaydı bu gururu ...ama filizin aşkının önüne geçemedi gururu...aşkına güvenmedi evet hatalıydı ama son ana kadar güvendi...bu yetmezmiydi...herkesin bi sabrı yokmudur iyimser bakacak filiz de bi noktadan sonra şuurunu kaybetti ve durdu artık düşünme yetisi gösterilene inanmayı seçti bunu kabul etmek filizede kolay değildi...
Omer'in vicdan muhasebesi yapacagi cok konu var bence de; kiziyla ilgilenmedigi dort sene ve de sonrasinda kotu davrandigi iki ay, tabi ki isyerinde tamamen duygulariyla aldigi bir suru karar. Ancak Filiz ve Yilmaz iliskisinin gidisatinda belki de en az etkisi olan kisi Omer oldu diye dusunuyorum.
Baslangicta Elif'in Omer'in etkilenip sonra da Yilmaz nisani atinca ve de kendisinin affini kabul etmeyince Omer'le evlenmesinde gidisati belirleyici kisi Elif olmustur. Tabi Omer Elif'in nisanli oldugunu ogrendigi zaman geriye cekilebilirdi ama modumuzun da dedigi gibi bir kere bile Elif'e zorla birsey yaptirdigini gormedim. Evlilik teklifini bile Elif'in minnettarlik yuzunden kabul etmemesi konusunda israr etti. Sonucta ben hicbir zaman suclamadim ama tercihi yapan Elif oldu.
Sonrasinda bu olaylar sonrasinda Filiz'i Yilmaz kullandi, Ardindan Elif Yilmaz'la birlesmek istedi. Yilmaz istemeye istemeye reddetti. Sonra Yilmaz Filiz'e asik olmaya basladi, ondan ozur diledi. Filiz onu affetti, evlilik karari aldilar. Aile onaylamadi, Handan Hanim Murat'la birlesip onlari ayirmaya calisti, kisa bir ayrilik yasadilar. Erol Bey iliskiyi ogrendi cok bozuldu, kalp krizi gecirdi, olmek uzereyken kizindan soz aldi.
Filiz sozunun arkasinda durdu, yurtdisina cikti. Sonra hisse olaylari sirasinda once Yilmaz sonra da Filiz birbirlerinden pesinden kostular. Yilmaz Cem'i kiskandi. Hamilelige yol acan bagevi gecesi yasandi. Barisinca Omer elbette onaylamadi ama bu konuda da hicbirsey yapmadi bagirmak haricinde. Mualla Hanim Yilmaz'i terketmesini istedi Filiz'den. Sonra super insan Cem Yilmaz'i dovdurttu, o sirada Handan Hanim ufak bir kriz gecirdi. Cem bakti ki olmuyor Omer'i vurdurtup sucu Yilmaz'in ustune atti. Once Filiz sevdigine guvendi, sonra deliller cikinca katil olduguna inandi. Sonra gerceklerin bir kismi ortaya cikinca Filiz kendisini affetmesi icin Yilmaz'in yanina gitti.
Ay yazarken yoruldum vallahi. Ne cok olay olmus. Iliskiyi etkileyen olaylar ve kisileri ozetlemeye calistim. Onceden yazdigim gibi Omer kizkardesini cok sevmesine ragmen Yilmaz'la olan iliskisinde belki de en az rolu oynayan karakter oldugunu dusunuyorum.
forever_bim
13-12-06, 23:26
yaa dönüp dolaşıp eskiye geliyoruz ama herşey baştan yanlış giden olaylara yanlış ilişkilere bağlı...göleği yanlış düğmelersen geriside yanlış gelir denen bi cümle vardı...okadar doğru ki bu...aslında ömer değil başta elif suçlu hepsinden
ama hayatta değil ömeri diyorum onun için hem filiz ömerin kardeşi elif yaşasaydı ne kadar pişman olurduki filizi böyle görse ama ömerin filiz kanı canı bence bilseki filiz bukadar üzülecek şeyler yaşayacak ömer kallbine gömerdi elifi ama bilemezdi...onun için bunun pişmanlığını yaşamalı biraz...bu ilişki hiç başlamayabilirdi...bunları düşününce yılmaza okadar kızıyorum ki yılmaz şimdi çok haklı ama fazla gurur yapıyo keşke zamanında filiz de yapsaydı bu gururu ...ama filizin aşkının önüne geçemedi gururu...aşkına güvenmedi evet hatalıydı ama son ana kadar güvendi...bu yetmezmiydi...herkesin bi sabrı yokmudur iyimser bakacak filiz de bi noktadan sonra şuurunu kaybetti ve durdu artık düşünme yetisi gösterilene inanmayı seçti bunu kabul etmek filizede kolay değildi...
Filiz'in abisinin vurulması olayında Filiz'in göstermiş olduğu direnci yani delillere inanmama direncini ben oldukça fazla savundum. Ayrıca da 52. bölümde hemen herkes Filiz hastanede Ömer'le barıştığında Filiz'den nefret etti bense o sahneye bayıldım neden biliyor musun? Bu Fırtınayı bekliyordum.
Filiz'e destek çıkmasını en fazla ben istiyorum Ömer'in. Bu kardeşlik çok güzel çünkü. Unutmayalım, Elif ölünce İtalya'da dört yıl boyunca Ömer'i Filiz kolladı. Aynı şekilde Filiz Yılmaz'dan ayrılınca yine dört yıl Ömer'le kaldı. Yani birbirlerine destek sağladılar.
Elif'le Ömer 11. bölümde evlendiler hepimiz biliyoruz, Elif'in yeni hayatındaki güzel süreç sadece 4 bölüm sürdü. 15. bölümde Yılmaz karşılarına çıktığında herşey en başa dönmüştü, taş çatlasa bu evlilik 19. bölüm sonunda Ömer mektubu Elif'in çantasında buluncaya kadar yolunda gitti. Sonra öyle bir çatırdadı ki, Elif yeniden Yılmaz'la olmak istedi, hamile kalınca kürtaj olmak istedi sonra geri döndü, ama bu sefer de Ömer resti çekti, odalar ayrıldı falan, zaten hamileliğin 4. ayında Elif hastaneye düştü, sonra da ikisi hastanede deyim yerindeyse süründüler.
Kıssadan hisseye Filiz'in Yılmaz'ı tanımasına vesile olan bu evliliğin faturası yeterince ödendi hatta fazlasıyla ödendi.
Hatırlıyorum 20. bölümde Ömer Elif'i geri almaya gittiğinde Elif şöyle demişti: "Suçlandığım bir eve geri dönmek istemiyorum" Filiz belli etmese de Elif'i sorumlu tutuyordu Elif bunun farkındaydı. Yılmaz'ın kendisini degil de abisinin karısını sevmesini Filiz o süreçte haklı olarak ya da olmayarak kıskanıyordu.
Demem o ki bence yeterince hesap yapıldı, vicdan muhasebesi açısından.
gülbeşeker
13-12-06, 23:35
hastanede filiz ömerle barıştığında herkes filizden nefret mi etti?Ben buna katılmıyorum. Filiz abisiyle barışsın bu güzel bir şey bizim sorunumuz filizn yılmazla ilgili yanıldığını sanıp annesine ve ömere beni affedin demesi sonra yine yılmazdan özür dilemesi filiz bunu bir kaç kere yapınca filizn bu davranışının alışkanlık haline geldğini düşündük filizle ömer hep iyi anlaşsınlar et, tırnaktan ayrılmaz .
forever_bim
13-12-06, 23:42
hastanede filiz ömerle barıştığında herkes filizden nefret mi etti?Ben buna katılmıyorum. Filiz abisiyle barışsın bu güzel bir şey bizim sorunumuz filizn yılmazla ilgili yanıldığını sanıp annesine ve ömere beni affedin demesi sonra yine yılmazdan özür dilemesi filiz bunu bir kaç kere yapınca filizn bu davranışının alışkanlık haline geldğini düşündük filizle ömer hep iyi anlaşsınlar et, tırnaktan ayrılmaz .
Ben siz böyle düşündünüz demedim. Hemen herkes dedim. Yani çogunluk. Size istinaden bir itham degil ki bu.
Hatta bir kısım arkadaşımız Filiz neden ailesine önem veriyor gibi bana ters gelen açıklamalar yapıyorlardı. Halbuki Filiz orta noktayı bulmaya çalıştı her zaman degilse bile çogu zaman.
sevgili forever_bim evet elif -ömer mutlu olamadı...ama bu ömerin yada elifin vicdan muhasebesi değildi...şartlar öyle gerektirdi ve o an olanları yaşadılar...elif ömeri birazcık sevseydi bunca olaydan bukadar etkilenmeyecekti bu çift...ömer elifin sevgisine güvencekti ve tartışmalar yaşanmayacaktı...yılmaz karşılarına çıkınca yada filiz yılmaz dolayı acı çekince ömerin yada elifin pişmanlığını demek istiyorum.....yani filiz tamamen suçsuz başladı bu aradaki rekabete ama ömer yılmaz ve elif baştan gol atmışlardı...yani bu hatalar sinsilesinde tek doğru filiz ve filizin aşkıydı..benim demek istediğim fragmanda filiz ağlarken ömerin bir surat ifadesi vardı hani elindemden bişey gelse tarzında ...ben ömer biraz düşünse yada düşünmüşse bu olayın ucunun kendisine dokunduğunu farkedecektir...belki gerçekleri de elifi anlattığı gibi ferideye anlatacaktır...yılmazla aralarındaki gerginliği....evet ömer bu ilişkisinin başlamasında az da olsa suçldur..ama en büyük pay elifin ....
forever_bim
14-12-06, 00:16
Sevgili archshe;
Bazı açılardan baktığımda Filiz'e de hatalar buluyorum. Ama özellikle ilk sezon nispeten daha az hatalı olduğu fikrine katılıyorum. Bu sezon ise herşey üst üste geliyor ve şu anda 3 ana karakterin 3ü de mutluluktan uzak. Aslında 2. sezon başladı başlayalı durum bu.
Feride'ye anlatacak tabii ki Ömer. Feride gerilimi de soracaktır. İsterseniz replik gene denerim:good: Bakalım isabet edecek mi?
yakupoglu61
14-12-06, 00:26
kanaldnin sitesinde verilen resmi gördünüzmü çok güldüm yaaa nerdeyse 10 bölüm önceki resmi koymuşlar
moduma katılıyorum filiz ilk sezonda daha az hata yapıyodu HATTA hiç yapmıyodu da diyebiliriz
ama ne oldu bilinmez filiz birden sevdiğine güvenmeyenn en önemli zamanlarda ona inanmayan biri oldu
biz ilk sezondaki çoook sevdiğimiz filizi geri istiyoruzzz
Feride'ye anlatacak tabii ki Ömer. Feride gerilimi de soracaktır. İsterseniz replik gene denerim:good: Bakalım isabet edecek mi?
Feride tam olaylarin ortasinda kaldi zaten en son Mujgan Hanim anlatacakti birseyler ama bence anlatmamistir. Omer ve Feride yakinlasmasinin artmasi icin boyle bir konusmanin er gec olacagina ben de inaniyorum. Omer yeterince sakin olursa Filiz ve Yilmaz'in birbirlerini ne kadar cok sevdiklerini bile anlatmaya calisacagini dusunuyorum Feride'nin. Bu caba bu bolum olmaz ama.
Replik denemeni merakla bekleriz ne diyeyim ki?
Sevgili archshe;
Bazı açılardan baktığımda Filiz'e de hatalar buluyorum. Ama özellikle ilk sezon nispeten daha az hatalı olduğu fikrine katılıyorum. Bu sezon ise herşey üst üste geliyor ve şu anda 3 ana karakterin 3ü de mutluluktan uzak. Aslında 2. sezon başladı başlayalı durum bu.
filizin hatalarını hep kabul ettim bu kadar severken filizi hatalarını görmemezlikten gelemedim...ve hep dile getirdim...ilk sezonki filiz mükemmele yakın bir profildi..bu sezon çok şey yaşadı haklı yada haksız olarak çok ucu açık fiizin hataları...kimine göre hata kimine göre filiz haklı...benimde aklım karışık...filizi izlerken benim aklım karışıyosa filizin başına gelince nler yaşar?sloganımıza tam uyuyo senaryo...zaman aşka direniyo...aşka engel çıksın da nasıl olursa olsun...
ömerin ferideye olayları anlatmasını dört gözle bekliyorum...ömer ceme bahsettiğinde cem yılmaza fena kazık atmışın gibi bi yorum yapmıştı...feride ne diycek kimi haklı bulucak bilmem..repliklerini merakla bekliyorum şimdiden eline sağlık...
yakupoglu61
14-12-06, 00:36
ferideyle ömer arasında eğer bişe olursa müjgan hanım bu ilişkiye sıcak bakmayacağı gibi ferideyide çok sevmesine rağmen arasını açar
diye düşünüyorum...
atvnin sağı solu belli olmaz her an her şeyi yapabilir ama bence seneye sıla iyice garantileşince kurtlar vadisi modunda bir saat özet verirler...
hülya avşarın şovuda cumartesi olur herhalde ya da pazar ...
bu arada bu bölümde yine yeniden kardeşliği göreceğiz tekiner kardeşliğini..ilk sezon çok özeniyordum keşke abim olsaydı da böyle yakın olsaydık diye :) bu sezonda aynı görüntüleri talep ediyorum gerçekten çok sıcaklar...
not: ayrıca yapımcılardan bir ricam var :) tuba büyüküstünle sinan tuzcuyu bir filmde veya bir dizide (bu bitince ) sevgili olarak oynatsınlar karşılıklı elektrikleri süper :)
kardelen2086
14-12-06, 01:07
arkadaşlar fragmanı daha izleyemedim ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla filiz hamile. filiz ylmaza büyük bir ihtimalle hamileliğinden bahsetmeyecektir ister misiniz bir de gidip cem le evlensin cem salağı zaten dünden razı adamın tek istediği filiz evleneceği kişi başkasından çocuk bekliyor umurunda bile olmaz işte o zaman tam türk filmine döner bu dizi
forever_bim
14-12-06, 01:08
atvnin sağı solu belli olmaz her an her şeyi yapabilir ama bence seneye sıla iyice garantileşince kurtlar vadisi modunda bir saat özet verirler...
hülya avşarın şovuda cumartesi olur herhalde ya da pazar ...
bu arada bu bölümde yine yeniden kardeşliği göreceğiz tekiner kardeşliğini..ilk sezon çok özeniyordum keşke abim olsaydı da böyle yakın olsaydık diye :) bu sezonda aynı görüntüleri talep ediyorum gerçekten çok sıcaklar...
not: ayrıca yapımcılardan bir ricam var :) tuba büyüküstünle sinan tuzcuyu bir filmde veya bir dizide (bu bitince ) sevgili olarak oynatsınlar karşılıklı elektrikleri süper :)
İnşallah sinem inşallah,
Benim kızkardeşim var bizim 24 saat boyunca olan halimiz Filiz ve Ömerin birlikte at binip tenis oynadıkları zamanki gibi yakın.
Ben Melisa Sözenle Sinan Tuzcunun oynamasını çok istemiştim Kabuslar Evinde oynadılar. CGOnun Yurdanuru Özge Özberkle de aynı tiyatro sahnesini paylaşacak ona da çok sevindim. Ayrıca Mavi Gözlü Dev filminde de hem Özge Özberk hem de Dolunay Soysert var kadroda.
Yapımcılar sinem'e kulak versinler.
walla arkadaslar mac için bir ara cıktım yine döktürmüşsünüz ...gecmiş konular acılmıs ...bende olsaydım bir iki laf da ben söylerdim YILMAZ a :):) ... hazır konu kapanmısken bir daha alevlendir miyim... bügün de bahsettiğim gibi ömeri artık kardesine destek verirken görmek istiyorum bu ask da...ama bu istegim uzun bir süre olmayacak gibi ...matrakanında dediği gibi ilk basta kendi hayatını bir düzene oturtması gerekir ...bilmiyorum modumuz kadar değil belki ama bende ömeri karakterini ve sinan tuzcuyu cok seviyorum acıkcası ...
not: bir insanın ablası veya kız kardesi olması konusunda size katılıyorum... farklı cinsiyetteki kardesler arası bag daha fazla bana göre... mesela dizide ömerin yerinde bir bayan karakter olsa bu kadar etkileyici olmaz bana sorarsanız iyi düşünülmüş...benim de bir ablam var hayatımda en cok deger verdigim insanların basında geliyor ama ilerde ne olur bilmiyorum :):)
Abisi olan birisi olarak seni ozendirmek istemezdim canim ama gercekten de abi kizkardes iliskisi baska birsey. Omer ve Filiz'in ilk sezondaki iliskisi belki de en saglam iliskiydi, tekrar ayni duzeye cikmasa bile duzelmesinin cok da zor olmayacagini dusunuyorum. Dizide de karsilikli hatalar neticesinde bu iliski zedelenmis gibi gozukse de en kolay tamir olacak iliski bu bence. Cunku Omer sevmediklerine karsi tavrinda ne kadar inatciysa, sevdiklerini affetme/ozur dileme konusunda da o kadar comert. Bu da duygusal yonunun cok kuvvetli olmasiyla ilgili bence.
filizin yılmazı suçaldığı sahneyle ömeri suçladığı sahneyi tekrar izledim...ikisininde ortak cvbı birgün benim yapmadığınmı anlayacaksın ama ogün herşey için geç olacak...bunu yılmazın söylediğini hatırlıyorum ama ömeri hatırlamıyodum....aynı cümleyi duyunca şok oldum...ömerr bu sözüünün arkasında duramadı ama yılmaz inatla duracak gibi...buarada filizin artık bu sözü ezberlemesi lazım bi daha birini suçlarsa bu cümle karşısına çıkacaktır...
forever_bim
14-12-06, 01:44
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim
54 fragmanın en kötüsü bu fragmandı bence. Şiir pek duydusal degildi, Tuba Hanım yine de fena degildi şiiri okurken, elinden geleni yapmış yani belli. Biraz tonlama vurgu yapsaydı fena olmazdı.
Ben öteki kadının sesini hüzünlü buluyorum hem de çok. Zaten erkek oyuncuların şiir performansı tartışılamayacak kadar iyi.
Esas fragmanın eksi tarafı ne biliyor musunuz? Şiir sonda ve hayli tuhaf bir şiir. Öteki şiirler daha güzeldi.
Fragmanı izlerken konsantrasyon sorunu yaşıyorum.:img-hyste
forever_bim
14-12-06, 01:47
filizin yılmazı suçaldığı sahneyle ömeri suçladığı sahneyi tekrar izledim...ikisininde ortak cvbı birgün benim yapmadığınmı anlayacaksın ama ogün herşey için geç olacak...bunu yılmazın söylediğini hatırlıyorum ama ömeri hatırlamıyodum....aynı cümleyi duyunca şok oldum...ömerr bu sözüünün arkasında duramadı ama yılmaz inatla duracak gibi...buarada filizin artık bu sözü ezberlemesi lazım bi daha birini suçlarsa bu cümle karşısına çıkacaktır...
Evet hatta şöyleydi replik:
Ömer: Bir kez daha söylüyorum ben kimseyi dövdürtmedim. Hem sen ne dediğini bilmiyorsun, hatanı anladığında iş işten geçmiş olacak.
Filiz: Hiç sanmıyorum.
48. bölümdü. Mualla Hanım bizim şehirdeki Mahkemenin Duvarıyla renk şekil ve görünüm olarak acayip benziyordu. :img-hyste :img-hyste Şirkete gelmiş Filize demediği kalmamıştı.
Bu arada söylemeden geçemeyeceğim
54 fragmanın en kötüsü bu fragmandı bence. Şiir pek duydusal degildi, Tuba Hanım yine de fena degildi şiiri okurken, elinden geleni yapmış yani belli. Biraz tonlama vurgu yapsaydı fena olmazdı.
Ben öteki kadının sesini hüzünlü buluyorum hem de çok. Zaten erkek oyuncuların şiir performansı tartışılamayacak kadar iyi.
Esas fragmanın eksi tarafı ne biliyor musunuz? Şiir sonda ve hayli tuhaf bir şiir. Öteki şiirler daha güzeldi.
Fragmanı izlerken konsantrasyon sorunu yaşıyorum.:img-hyste
bu fragmanı bende hiç beğenmedim...şiir başta okunup peşine müzik güzel gidiyodu...olmamıştı bencede...ama tuba elinden geleni yapmış ilk kez okuyo yada biz ilk kez tanık oluyoruz yaddırgadık sadece...vurgu yoktu biraz düz okudu ...ama hamilleğini anlatan şiiri kendi sesinden duymak güzeldi...ve şiir bence çok güzeldi...bi hamilelik bukadar güzel anlatılır...biraz tuhafı yeri ve zamanıda verceklerdi açıkça...teselli akşamını anlatırken bian şiir uzun olsa bağ evinde şu tarihte diyecek diye korktum açıkçası:)
bende fragmanı cok begenmedim acıkcası... daha dogrusu etkileyici değildi(filizin küvetteki sahnesi ve yılmazın resimleri keseken ki sahnelerini de es gecmemek lazım) ...bence bu birazda tubadan kaynaklı ama daha iyi olacagını düşünüyorum... arscshe ye katılıyorum siir bence de cok hostu ...her ne kadar arkadaslar anlamamda yardımcı olsalarda :):):)sanki siir basladıgında her seyi izlemişim gibi hissettim...bana mı öle geldi bilmiyorum ama ... buda sevgili forever_bim dediği gibi siirin fragmandaki yerinden kaynaklı...ama icerik olarak cok dolu bir fragman yinde ...bayagı bir sey anlatıyor...
Inanmiyorum!! Simdi Fragmani gördüm,Filiz Hamile! Cocugu aldircakmi acaba?!
Ben de fragmanda ozellikle siirin ikinci dortlugunde Tuba Hanim'in kelimeleri acik soylemek cabasinda fazla kalip tonlamalari yapamadigini dusundum dinlerken. Tuba Hanim'in cabasini takdir etmiyor da degilim ayrica. Normalde kullanmadigi cok soz olunca zorlanmis da olabilir siirde. Fakat gercekten de asil sorun fragmanda once siirin sonra muzigin girmemesi bence de. Sanirim sahnelerin sirasini tam olarak anlayamalim oyle yapmislar. Once sonu sonra basi anlatmislar. Ben de ilk izledigimde 'herhalde arkadas yarisini cekebilmis herhalde saglik olsun ne yapalim, buna da sukur' dedim :)
Bu arada iyi birsey de yazayim orijinal fragman muzigine donulmesini begendim.
yılmaz_filiz
14-12-06, 08:51
arkadaşlar fragmanda bişey gözüme çarptı.filiz küvvette sinir krizi geçirdiğinde ömer gelip onu alıyo.sonra feride ömerin yanına geliyo feridenin üstünde partide giydiği elbise.ama ömerin takımı farklı bir takım.belki de filiz yılmaz onu affetmedi diye sinir krizi geçirdi.hamileliğinden dolayı kriz geçirdiyse ömere söylemek zorunda bence.çünkü ömer kardeşinin niye bu kadar üzüldüğünü bazı kişileri zorlatarak öğrenir.
BEBEK GELİYOO.KÜÇÜK YILMAZ VEYA KÜÇÜK FİLİZ:img-yes:
çoğunun aksine ben fragmanı güzel buldum. tuba duru sesiyle elinden geleni yapmaya çalışıyor. bence başarıyorda.
birkaç bölümdür filiz-yılmaz aşkı diziyi götürüyor. ömer hastaneye düştü ölümle pençeleşti reytingler ıa tarihinin en dibine vurdu.ne zaman yılmaz-filiz aşkına dönüş oldu reytingler yükseldi. seyircinin merak ettiği ömerin ölüp ölmeyeceği değil filiz yılmaz aşkı.
birde diziye yeni katılacağı söylenen kız çok çok güzel bir kız. aşk oyunu dizisini belki inanmayacaksınız ama sırf onun için izliyordum. bakışlarıyla herşeyi anlatabilen bir kız. oyunculuğuda muhteşem. yani gerçek hayatta tuba ablanın elinden bülent abiyi alabilir benden söylemesi..:img-hyste
dört dörtlük bir seçim.yinede forever tuba tabiki..:good:
yılmaz_filiz
14-12-06, 08:57
arkadaşlar fragmanı daha izleyemedim ama yorumlarınızdan anladığım kadarıyla filiz hamile. filiz ylmaza büyük bir ihtimalle hamileliğinden bahsetmeyecektir ister misiniz bir de gidip cem le evlensin cem salağı zaten dünden razı adamın tek istediği filiz evleneceği kişi başkasından çocuk bekliyor umurunda bile olmaz işte o zaman tam türk filmine döner bu dizi
Bu kadar da olmaz.Filiz bebeği için Cemle evlenmez.Bence Yılmaz elinde sonunda öğrenir ve evlenirler.Cemle evlenirse ben bu diziyi hayatta izlemem.Ayrıca evlendi diyelim Yılmaz gerçekleri öğrenince nolucak.Fahriye ve Cemil gibi çocuk kimde kalsın kavgası yapcaklar.Ceminde hemen diziden çıkmasını istiyorum,kampanya filan düzenleyelim biz.Ayrıca Filizin hamileliğinden sonra diziye Yılmazdan hoşlanacak bir kadın niye giriyor anlamadım.Artık Yılmaz baba oluyo ve bunu da elbette öğrenecek ve Filizle evlenecekler.Boşboşuna çiftimizin arasına kıskançlık sokmayalım.
yılmaz_filiz
14-12-06, 09:00
çoğunun aksine ben fragmanı güzel buldum. tuba duru sesiyle elinden geleni yapmaya çalışıyor. bence başarıyorda.
birkaç bölümdür filiz-yılmaz aşkı diziyi götürüyor. ömer hastaneye düştü ölümle pençeleşti reytingler ıa tarihinin en dibine vurdu.ne zaman yılmaz-filiz aşkına dönüş oldu reytingler yükseldi. seyircinin merak ettiği ömerin ölüp ölmeyeceği değil filiz yılmaz aşkı.
birde diziye yeni katılacağı söylenen kız çok çok güzel bir kız. aşk oyunu dizisini belki inanmayacaksınız ama sırf onun için izliyordum. bakışlarıyla herşeyi anlatabilen bir kız. oyunculuğuda muhteşem. yani gerçek hayatta tuba ablanın elinden bülent abiyi alabilir benden söylemesi..:img-hyste
dört dörtlük bir seçim.yinede forever tuba tabiki..:good:
Aşk Oyununda oynayan hangi oyuncu giriyor?Ben bilmiyorum.Yoksa Belit Özükan mı?O girerse Filiz yandı demektir.Çok hoş bir bayan Belit.Ama Tuba yani Filiz onun güzelliğine 1000 basar.Tubanın üzerine güzel bayan tanımam.:img-hyste
Aşk Oyununda oynayan hangi oyuncu giriyor?Ben bilmiyorum.Yoksa Belit Özükan mı?O girerse Filiz yandı demektir.Çok hoş bir bayan Belit.Ama Tuba yani Filiz onun güzelliğine 1000 basar.Tubanın üzerine güzel bayan tanımam.:img-hyste
söylentiler o yönde belit özükanın gireceği söyleniyor. umarım doğrudur tuba bencede daha güzel:good: ama o kızında hakkını yemeyelim o kızda çok güzel... Bu kızın diziye girmesi filiz-yılmaz aşkına zarar verirmi bilemem inşallah vermez.yılmaz bir bölümde bundan sonra kimseyi sevmiyeceğim demişti.:good: SEVMEZDE:good:
yılmaz_filiz
14-12-06, 09:10
söylentiler o yönde belit özükanın gireceği söyleniyor. umarım doğrudur tuba bencede daha güzel:good: ama o kızında hakkını yemeyelim o kızda çok güzel... Bu kızın diziye girmesi filiz-yılmaz aşkına zarar verirmi bilemem inşallah vermez.yılmaz bir bölümde bundan sonra kimseyi sevmiyeceğim demişti.:good: SEVMEZDE:good:
Umarım öyle olur Mıstaa.Haklısın Belit Özükan da çok güzel bir bayan ama TUBA'MIZ çok daha güzel.Yaa Filiz hamile Yılmaz bunu öğrenirse herşeyi bir yana bırakıp Filizle evlenir.Diziye başkalarını niye sokuyorlar anlamıyorum.Yine Yılmazla Filizin arasında kıskançlık olucak.Böyle uzucak.Biz hemen evlenmelerini istiyoruz senaristler uzatıyo bu ayrılığı.Hemen bebek olayını Yılmaz öğrensin ve evlensinler.Filizde Cemle asla evlenmemeli evlenemezde.
Umarım öyle olur Mıstaa.Haklısın Belit Özükan da çok güzel bir bayan ama TUBA'MIZ çok daha güzel.Yaa Filiz hamile Yılmaz bunu öğrenirse herşeyi bir yana bırakıp Filizle evlenir.Diziye başkalarını niye sokuyorlar anlamıyorum.Yine Yılmazla Filizin arasında kıskançlık olucak.Böyle uzucak.Biz hemen evlenmelerini istiyoruz senaristler uzatıyo bu ayrılığı.Hemen bebek olayını Yılmaz öğrensin ve evlensinler.Filizde Cemle asla evlenmemeli evlenemezde.
kesinlikle haklısın yılmaz filizin hamile olduğunu öğrenirse dargınlık falan dinlemez nikah masasına oturtur filizi...:good: :img-hyste
yılmaz_filiz
14-12-06, 09:20
kesinlikle haklısın yılmaz filizin hamile olduğunu öğrenirse dargınlık falan dinlemez nikah masasına oturtur filizi...:good: :img-hyste
Ayy ne güzel olur.En geç 3 bölüm sonra Yılmaz tutsun Filizin elinden nikah masasına oturtsun.Bir de 4 sene önceki gelinliği giydirir Yılmaz Filize.Ne güzel olur yaa:img-hyste :img-hyste
forever_bim
14-12-06, 09:34
Yılmaz öğrenirse evlenmek ister de Filiz evlenir mi bilmiyorum...
Malum Filiz babasına evlenmemek için söz verdi, birlikte olmamak için degil. Öyle demişti 46. bölümde.
Mıstaa;
I.A. daha da kötü reytingler almıştı ilk sezon. Sezon finali reytingi 6.6 idi.
Bu sezon 7.4'ün altına düşmedi.
Matraka'ya katılıyorum reytingler konusunda. 52. bölümde Filiz Yılmaz ayrılınca daha yükseldi izlenme oranları çünkü halkımız acıları seviyor.
yılmaz_filiz
14-12-06, 09:59
Yılmaz öğrenirse evlenmek ister de Filiz evlenir mi bilmiyorum...
Malum Filiz babasına evlenmemek için söz verdi, birlikte olmamak için degil. Öyle demişti 46. bölümde.
Mıstaa;
I.A. daha da kötü reytingler almıştı ilk sezon. Sezon finali reytingi 6.6 idi.
Bu sezon 7.4'ün altına düşmedi.
Matraka'ya katılıyorum reytingler konusunda. 52. bölümde Filiz Yılmaz ayrılınca daha yükseldi izlenme oranları çünkü halkımız acıları seviyor.
Haklısın forever_Bim ülkemiz acıyı çok seviyo ama biz sevmiyoruz.filiz hamile ve yılmaz bunu öğrenirse evlenirler.başka bi kadını sokmak niye.filizin karnı şiştikten sonra mı yılmaz öğrencek hamileliği.filiz cemle de evlenmez.ayrıca erol bey bu olayların yaşandığını öğrense evlenmelerine izin verirdi.
forever_bim
14-12-06, 10:06
Haklısın forever_Bim ülkemiz acıyı çok seviyo ama biz sevmiyoruz.filiz hamile ve yılmaz bunu öğrenirse evlenirler.başka bi kadını sokmak niye.filizin karnı şiştikten sonra mı yılmaz öğrencek hamileliği.filiz cemle de evlenmez.ayrıca erol bey bu olayların yaşandığını öğrense evlenmelerine izin verirdi.
Bengüsu Cem'le neden evlensin ki Filiz? Birbirlerine hiç uygun değiller ki. Ayrıca da Cem'in foyası çıkacak yakında inşallah...
yılmaz_filiz
14-12-06, 10:11
Bengüsu Cem'le neden evlensin ki Filiz? Birbirlerine hiç uygun değiller ki. Ayrıca da Cem'in foyası çıkacak yakında inşallah...
İnşaallah çıkıcak da bir arkadaş Filiz Cemle evlenir demişti.Ailesinin ısrarı ve Yılmazı yeni gelen bir kadınla görürse Cemle evlenir demişti de.Ama şöyle birşey var.Filiz Yılmazı diziye yeni katılacak kadınla görürse bu hamilelik meselesini saklar.Ceydaya söyler Ceydada Yılmaza söyler.Canana söylemez çünkü Cananın Yılmaza söyliceğini bilir ama Ceydada söyler.Erol Beyde hamilelik durumu olsaydı olgunlukla karşılar ve evliliğe izin verirdi.Filiz ne diyo hep BABAM BENİ ANLARDI BENİM BU DURUMUMU GÖRSE YILMAZIN DEĞİŞTİĞİNİ GÖRSE İZİN VERİRDİ.
[quote=archshe;1823643]
sevgili modum halamı ömer yılmaz karşılaştırması bırak tamam ben vazgeçtim yılmaz kötü iyilik meleği ömer ömer ne kadar suçluysa yılmazda o kadar suçludur böyle bir kıyaslama neden yapıyorsun cevap geleceğini bile bile nişanlı bir kızı ayartmaya çalışan ömer in yaptığı ahlaksızlık değilde yılmazın yaptığımı ahlaksızlık oluyor ahlaksızlığı neye göre değerlendiriyorsun onuda anlamış değilim bütüm bu olaylara sebeb olan kişi elif tir.ömere verdiği ümitler sonucunda buralara gelinmiştir.o nişanlı bir kıza yakışmayacak olanları yapıp ömer taviz vermiştir.o yüzden suçlu aramaya gerek yok yılmazı kadınlık gururyla oynadı demenede gerek olaylartın başlangıcına bakmak lazım nasıl ömer sonuca giden her yol mübah demişse yılmazda demiştir.ikiisde aynı oranda hata yapmıştır.yanlış kişileri tercih ederek.filiz konusundada hiç katılmıyorum.demek filizi daha ii anlıyorsun.yılmaz filize ne kadar yaşattıysa filizde yılmaza o kadar yaşatmıştır.bu dizide daha az suçlu diyebileceğimiz krakter yoktur.
Bir de ne kadar dış görünüm meraklısı bir toplumuz arkadaşlar, dizilerde başrol oynayacak olanın süper güzel ya da olaganüstü karizmatik olması mı lazım?
Ya da aşık olunacak kişinin dünya güzeli ya da olaganüstü yakışıklı olması mı lazım? Aşk bu kadar basit bir noktaya mı bakıyor?
Dizinin iki jönü ilk aşkını ilk büyük yangınını Elif'le yaşadı. Elif güzel miydi? Bence çok güzeldi ama bir venüs değildi. Olmasına da gerek yoktu, ama normal bir güzelliğe havaya sahip olması yetti de arttı, ona aşık olunması için.
Geçen hafta da herkes yok Feride'nin boyu Ömer'den çok kısa yok rüküş giyindiyok özenilmedi. YAHU önemli olan ruh güzelliği manevi güzellik degil mi?
gelelim söz konusu bu yorumuna belit özükan konusun da eleştiri yapan mert ve bendim ve beğenmediğimi yazdım beğenmediğini yazmak doğru dürüst bir yorum kavramına ters düşüyor galiba tuba güzel biri evet gelicek kişinin de güzel olmasını istiyorum olaya sadece güzellik açısından baktığımdan değil ama öyle bir yorum yazmışsın ki kendimi tutamıyorum.evet elif güzeldi güzellik göreceli bi kavramdır.senin güzel bulduğunu belki ben beğenmem demi o yüzden de belit özükan haberi siteye veren kişi benim beğenmediğimide söylüyorum bu benim kişisel fikrim
yılmaz_filiz
14-12-06, 10:25
herkse slmm konu nedir ??
Filiz hamile onu konuşuyoduk.Yılmazın bu olayı nasıl öğrenceği filan.Arkadaşlar sonunda Ömer ve Filizi birlikte kardeşçe kavga etmeden görebilicez.Kriz geçirdiğinde Ömer nasıl panikle geldi banyoya.FİLİZ sinir krizini parti gününde geçircek.Çünkü Ömer ve Feridenin üstünde partide giydiği kıyafetler vardı.
[quote=archshe;1823643]
bu bakış açısı beni öldürücek herşeye sebeb olan kişi eliftir arkadaşlar ömer zorla elde etmemiş bu ömeri, daha az suçlumu yapar bu vesileyle yılmaza daha çok kızarsın tabi nişanlı olduğunu bile bile kızı ayartmıştır.kızda buna prim vermiştir.yılmazda olanları sindirememiş intikam almış ama intikam aldığı kıza aşık olmuştur.yılmaz filize ne yaşattıysa filizde yılmaza yaşattı.zaten bu ilişkinin temeli yanlıştı.ama aşk işte...