PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7

Sayfalar : 1 2 3 4 5 [6] 7 8 9 10

forever_bim
14-12-06, 17:50
sen bu işi biliyorsun sevgili modum beni hatırla muhteşem olmuş yılmazda ondan aşağı kalır davranmayacağına göre cuk diye oturmuş valla çok uğraştınmı bulmak için ilk beş süper tebrikler sen bu işten anlıyorsun

Sağ ol kardeş. Begenmene çok sevindim.

Evet Kal De pinkzone'un fikriydi. Ben de uygun gördüm listeme aldım. Pinkzone ötekileri begendin mi?

matraka
14-12-06, 17:51
Özcan Denizin Kal De parçasını ilk ben o sahneye uygun görmüştüm... :)

Filiz Yılmazı başka kadınla görünce şu şarkı olur anca.. :)

Tek Basina

Uzun zamandir hasret kaldim yüzüne
Muhtacim inan senin bir tek sözüne
Yalvarsam aglasam kapansam dizine
Döner miyiz yine eski günlere

Yine eskisi gibi beraber olsak
Ne olur sanki geçenleri unutsak
Hayat bitse dünya dursa
Ölüm bile olsa biz ayrilmasak

Söyle buldun mu aradigin aski söyle
Yoksa yalniz misin sen yine
Benim gibi boynu bükük
Gözü yasli tek basina

Söyle buldun mu aradigin aski söyle
Yoksa yalniz misin sen yine
Benim gibi boynu bükük
Gözü yasli tek basina

Ayten Alpman.. :)

valla pinkzone herzamanki gibi hafif olmuş senin repliklere benzemiş senden biraz daha ağır sözler bulmanı beklerdim ama ondan önce dikkatimi yaptığın avatar çekti süper olmuş tebrikler

archshe
14-12-06, 17:53
valla pinkzone herzamanki gibi hafif olmuş senin repliklere benzemiş senden biraz daha ağır sözler bulmanı beklerdim ama ondan önce dikkatimi yaptığın avatar çekti süper olmuş tebrikler

iyi de bu şarkıyı filizden yılmaza yazmış pinkzone bence çok uymuş....tabii ben öyle anladım ...

benim
14-12-06, 17:53
Filiz'den Yılmaz'a

Yok mu
Senin insafın yok mu
Bir güler yüzün çok mu
Dağmısın taşmısın
Uzak mı
Bu eda hal tuzak mı
Hakmısın bana yasak mı
Dostmusun düşman mı
İki gözüm
Senlere geçiyor
Gönül ektiğini biçiyor
Bir selam lutfet
Bu ne çok hasret
Gel barışalım artık
Can özüm bahar geldi
Dalları kiraz bastı
Yedi kat eller yakınım oldu
Gel barışalım artık....

pinkzone
14-12-06, 17:55
Sağ ol kardeş. Begenmene çok sevindim.

Evet Kal De pinkzone'un fikriydi. Ben de uygun gördüm listeme aldım. Pinkzone ötekileri begendin mi?

Evet beğendim.. Valla üzerinde iyi çalışmışsın.. Ben gece artık bütün ayrılık parçalarını dilniyorum hangini uygun görürsem onu aklımdan geçiriyorum.. :)

Valla hafif bulmadım.. :) Neden mi Filiz Kızı Yılmazla baya samimi görünce içi yanacaktır.. Söyle buldunmu aradağın aşkı der.. Çekilir gider.. :) İmza diyecektin herhalde.. :) İmzayı yaparken adamın gözlerine baktımda.. O duygu selini iyi yapmış ya.. :) Büyük yetenek Bülent İnal.. Kadir İnanırdan sonra bakmasını çok iyi bilen bir adam.. :)

secoms
14-12-06, 17:56
arkadaslar şimdi cocuk da geldi ... ona da bir sarkı bulalım .. ben buldum ama pek iyi bulunmadı sanırım :):)

gülben ergen : lay la lay lalay gercek bir prens dizlerimde uyuyor ...:img-hyste :img-hyste hah ha ha hahay da var da orayı hatırlamıyorum benden bu kadar :):):)

matraka
14-12-06, 17:56
galiba bu akşam konuşmayacağız o zaman yarına saklıyalım kendimizi herkese ii akşamlar sevgili modum sana pinkzone sanada ve diğer forum arkadaşlarımada

archshe
14-12-06, 17:57
Filiz'den Yılmaz'a

Yok mu
Senin insafın yok mu
Bir güler yüzün çok mu
Dağmısın taşmısın
Uzak mı
Bu eda hal tuzak mı
Hakmısın bana yasak mı
Dostmusun düşman mı
İki gözüm
Senlere geçiyor
Gönül ektiğini biçiyor
Bir selam lutfet
Bu ne çok hasret
Gel barışalım artık
Can özüm bahar geldi
Dalları kiraz bastı
Yedi kat eller yakınım oldu
Gel barışalım artık....

valla şarkı süperde...seneler geçerse mevsim kiraz mevsimi olana kadar bu ayrılık olursa filiz bekleme bu adamı giden gitmiştir yoluna bak...

forever_bim
14-12-06, 17:58
arkadaslar şimdi cocuk da geldi ... ona da bir sarkı bulalım .. ben buldum ama pek iyi bulunmadı sanırım :):)

gülben ergen : lay la lay lalay gercek bir prens dizlerimde uyuyor ...:img-hyste :img-hyste hah ha ha hahay da var da orayı hatırlamıyorum benden bu kadar :):):)

Şarkı çok alem. Güldüm valla. Hem de çok. Sag olasın.

pinkzone
14-12-06, 17:58
Yok İzelden Bir sen Bir ben Birde Bebek.. yada Candan Erçetinden Melek parçası iyi olur..

Biliyorum sen bir meleksin bana yardım için gönderildin.. :)

matraka
14-12-06, 17:59
Evet beğendim.. Valla üzerinde iyi çalışmışsın.. Ben gece artık bütün ayrılık parçalarını dilniyorum hangini uygun görürsem onu aklımdan geçiriyorum.. :)

Valla hafif bulmadım.. :) Neden mi Filiz Kızı Yılmazla baya samimi görünce içi yanacaktır.. Söyle buldunmu aradağın aşkı der.. Çekilir gider.. :) İmza diyecektin herhalde.. :) İmzayı yaparken adamın gözlerine baktımda.. O duygu selini iyi yapmış ya.. :) Büyük yetenek Bülent İnal.. Kadir İnanırdan sonra bakmasını çok iyi bilen bir adam.. :)

sen bu işten anlarsın sana güveniyorum.evcet içi yanacağı kesin aslında boşuna evham yaptım şu yeni kız hakkında yılmazın yanında dişi sinek bile olsa kıskanır zaten o zaman güvenmenin ne demek olduğunu anlar umarım filiz yanlış yapıpta ceme yaklaşmasında

pinkzone
14-12-06, 18:00
sen bu işten anlarsın sana güveniyorum.evcet içi yanacağı kesin aslında boşuna evham yaptım şu yeni kız hakkında yılmazın yanında dişi sinek bile olsa kıskanır zaten o zaman güvenmenin ne demek olduğunu anlar umarım filiz yanlış yapıpta ceme yaklaşmasında

Aman diyim sana öyle birşey olmasın.. Neyse bakıyorumda forumda kendini parça bulmaya kaptırdı.. Eee nede olsa ne varsa bugüne dek konuştuk.. Konu tükendi valla.. :)

archshe
14-12-06, 18:03
ben filizden değilde benim korkum gelecek kızla yılmazın ilişkisi istanbul masalındaki deryayla selim gibi olursa yanarım yanarım filize yanarım ozaman

pinkzone
14-12-06, 18:04
Nazan Öncel - 7'in bitirdin..

Acı hatıraların odasını terkettim
Ötekine geçtim
Gözyaşlarım orada kaldı
Ne evlere sığıyorum ne sokaklara
Karşıdan karşıya geçerken havalara bakıyorum
Üstüne yürüyorum arabaların
Daha ne söyleyeyim bilmem ki
Bu dudaklar artık seni öpmeyecek
Bu kalp senin için çarpmayacak
Senin için yaşamayacak
Ölmeyecek
Senle aynı ağaca adını yazmayacak
Sende gittin ya
İçim boş odalar boş
Boşlukta yüzüyorum
Boğuşuyorum kendimle
Bir batıp bir çıkıyorum
Beni başka biri keser mi kesmez
Bu da birgün geçer mi geçmez
Yabancı yataklarda uyumaya mı alışayım
Elimden geldiği kadar yaşamaya mı çalışayım
Beni yedin bitirdin
Kırdın geçirdin
Böyle bitirdin
Çok çok çok kötü geçirdin
Burnumdan getirdin
Yedin bitirdin
Her gece her gece ölünmüyor iki kere
Şu sıralar çok yalnızım
Kendimle konuşuyorum
Hüzünlü kitaplar okuyup hüzünleniyorum
Sibirya'dan beter bir yatak
Yattım mı başlıyor panik atak
Ağlıyorum sanıyorsun sadece
Ne uyku var ne dur durak
Sen kendine müslüman
Bu aşk değil bu tekme tokat

Yılmazdan Filize.. :img-hyste :img-hyste Sözler süper..

pinkzone
14-12-06, 18:05
aslında açardım ama neyse yarın açarım artık biliyorsun konu açmaktan üstüme yoktur.iyi konu açarım sabah gelcekmisin o na göre konu açim

Gelirim yarın merak etme.. :) Bu şarkı sözüde beni baya sardı ya.. Nazan Öncel dinliyordum.. Bu şarkının tam Yılmaza uyduğunu gördüm ya.. :img-hyste

archshe
14-12-06, 18:08
yılmaza çok kötü şarkılar seçiyosunuz arkadaşlar...yılmaz filizi seviyo içi acısada böye beddualı şarkılar intizar etmeler ona göre değil...

*{LOLLY}*
14-12-06, 18:09
merhaba arkadaşlar...
uzun zamandır derslerin yoğunluğundan foruma giremiyordum... diziyi de elimden geldiğince izlemeye çalıştım.. fragmanı gördüm. özeti okudum.. kafam çok karıştı nolucak bu çiftin hali çok merak ediyorum.. bir de arkadaşlar sanırım diziyle ilgili bir haber var bilgisi olan bir arkadaşım beni bilgilendirirse çok sevinirim.. şimdiden teşekkürler...

BERNA
14-12-06, 18:43
olaya biraz gec dahil oldum ama Yilmaz'in Filiz'in onu sucladigi zamana (bir bolum oncesi) ait bir sarki buldum ben de. Hem icinde resim de geciyor :good:

Beni Tanima
Seslendiren: Ferda Anil Yarkin / Nukhet Duru (galiba iki sene onceydi)

Gidiyor musun gidiyor musun
İçin sızlamadan bizi yıkıyor musun
Deliler gibi hani seviyordun
Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun
Hata büyük hata sen benden daha ne bekliyorsun

Bundan böyle beni nerde görürsen gör tanıma
Beni tanıma
Tuz basma gönlümde yıllardır kanayan yarama

Beni tanıma
Yırt at resimleri kuruttuğum çiçekleri koklama

Not: Guzide ve ayni zamanda tescilli ciftimize Omer icin sectigin sarki muthis modum :happy0064

forever_bim
14-12-06, 19:03
olaya biraz gec dahil oldum ama Yilmaz'in Filiz'in onu sucladigi zamana (bir bolum oncesi) ait bir sarki buldum ben de. Hem icinde resim de geciyor :good:

Beni Tanima
Seslendiren: Ferda Anil Yarkin / Nukhet Duru (galiba iki sene onceydi)

Gidiyor musun gidiyor musun
İçin sızlamadan bizi yıkıyor musun
Deliler gibi hani seviyordun
Şimdi bunu bana sen mi yapıyorsun
Hata büyük hata sen benden daha ne bekliyorsun

Beni tanıma
Tuz basma gönlümde yıllardır kanayan yarama

Beni tanıma
Yırt at resimleri kuruttuğum çiçekleri koklama

Not: Guzide ve ayni zamanda tescilli ciftimize Omer icin sectigin sarki muthis modum :happy0064

Yalnız sevgili Berna;

Hastası olduğum bir şarkıyı seçmişsin. Tebrik ederim.:good:

Tescilli çift için iki şarkı seçtim. Zerrin Özer'in Kıyamam mı yoksa Feridun Düzağaç'ın Alev Alev mi daha güzel? Hangisini çok beğendin?

kursuni19
14-12-06, 19:56
Bitanede benden olsun:
Yilmazdan Filize
Artik hayatimdan çiksan diyorum
Bu ikili delilik sona erse
Ikimiz için de en hayirlisini diliyorum
Hiç olmamis gibi davranabilmeyi
Bu yok ediciligi anlayabilmeyi
Bir bilsen ne kadar yürekten istiyorum

Lütfen
Görmeyeyim seni
Bir yerlerde karsima çikma
Konusmayalim, bakismayalim
Ne olursun
Daha fazla tükenmeye takatim yok

Sanki aski ögütmeye programli gibiyiz
Aslinda bakarsan insan olarak iyiyiz
Ama daha fazlasini isteme benden yalvaririm
Ben bittim artik kalmadim
Ben bittim artik kalmadim

BERNA
14-12-06, 19:57
Yalnız sevgili Berna;

Hastası olduğum bir şarkıyı seçmişsin. Tebrik ederim.:good:

Tescilli çift için iki şarkı seçtim. Zerrin Özer'in Kıyamam mı yoksa Feridun Düzağaç'ın Alev Alev mi daha güzel? Hangisini çok beğendin?

Sarkiyi ilk duydugum yillarda carpilmistim zaten. :img-cool2 Tescilli ciftimiz icin hangi sarkiyi kisisel olarak daha cok seviyorsun diye soruyorsan 'Kiyamam' ama Omer'in durumu icin daha cok uyanin 'Alev Alev' oldugunu dusundum. 'Kiyamam' da uyuyor ama sanki oburu daha cok uyuyor.

Alev alev yanıyorum
Buzlarım çözülüyor aşka
Gardım düşüyor, tutamıyorum
Korkuyorum bakışların çarpınca bana

Birbirimize birkaç aşk kadar geç kalmış olmasaydık
Hep yanlış gidenlerin ardından yorulmasaydık

Sen ışığını arayan güzel günebakan
Ben tozuna dumanına hasret bir enkaz

Alev alev yandığım doğru
Küllerinden doğar mıyım sana doğru
Kendimi arıyorken olmaktan korktuğum Yerdeyim
Sendeyim
Al beni
Ne
Yaparsan
Yap..

Koyu renkli kisimlar gercekten de birebir uymus neredeyse :)

61MERVE61
14-12-06, 20:01
vala filiz ve yilmazin durumuna her sarki uyar......arkadaslar fragman benim kafami cok karistirdi yaaa ama cok guzeldi..
bi sahnede hani filiz aglarken omer gidiyor yaa yanina snra omerle ferideyi gosteriyor fakat feride hale DAVETIYEDEKI ustunle...baya sevmis anlasilan feride bu elbiseyi:):)

Ki$sE$
14-12-06, 20:09
aslında ben hala bu konunun üzerinde durmak,, biriyle tartışmak istiyorum

Konu:Güven Duygusu...

daha öncelerdede yazdığım gibi ben filizle yılmazın arasında bir güven duygusunun olacağına inanmıyorum

Çünkü eğer güven duygusu olsaydı filiz saçma sapan şekilde uydurulmuş

"ömeri yılmaz vurdurtt" diyişlerine inanmazdıııııııııııııııııııııııııı.....
o sevdiği adamı iyi tanımıyor demekkii...bunuda belirtmek istiyorum

aksini söyleyen varsa buyursunnnn :img-wink: :img-wink: :img-yes:

sinem*
14-12-06, 20:14
şarkılarla mesajlaşıyorsunuz artık

biraz fantazi kaçacak ama tam filizin son bölümdeki haline benziyor (akşam dolmuşla geldim :) dolmuşta da böyle şeyler dinliyorum :) )

ibrahim tatlısesten sarhoş :) filizden yılmaza

ben her gece sarhoşum derdimden böyle
aşk yolunda berduşum kaderim böyle
felek benim yazımı kışa çevirdi
fırtınaya kapılmış aşığım böyle
içki nedir bilmezdim şimdi bir ayyaş oldum
kederle ızdırapla arkadaş oldum :)

ayrıca bu şarkı keremden nalana da gidebilir :)

bir de şu var bunu da karşılıklı söylesinler :)

Gözlerime bakarken teselli ederdin beni
sevdigini söylemeden mesut ederdin beni.
Bana bakan gözlerin şimdi çok uzaklarda
Kaderimle baş başa bırakıverdin beni...
Şimdi teselliyi ben, söyle nerden bulayım
Hasretin var içimde nasıl mutlu olayım...
Al bu hasreti benden perişan olmayayım...
Nerede eski günler, gelde sevindir beni
Ben sensiz yaşayamam severek öldür beni...
Bana günah değil mi hasretten mi öleyim?
Al bu hasreti benden perişan olmayayım...
Al bu hasreti benden derdinden ölmeyeyim...
Sensiz teselliyi ben, söyle nerde bulayım
Hasretin var içimde nasıl mutlu olayım?
Al bu hasreti benden perişan olmayayım
Al bu hasreti benden derdinden ölmeyeyim...

secoms
14-12-06, 20:23
arkadasım güven konusu walla cok tartısıldı hemde feci sonuclardan dönüldü forumda ... bir daha girilmemesi tercihimdir...filizin bu son yaptıklarından sonra az da olsa sana katılıyorum ben sadece bunu söyleyeyim ..

Eylotuerk
14-12-06, 20:24
Simdi, herkes filiz bebegi aldirmayack diyor, bende dahil, ama sizce bu bebek dogacak mi, yoksa filiz aldiracak mi (hic sanmiyorum ama...) yada cem bebege zarar mi vereck yoksa filiz kaza gcirnce mi bebege birsey olur, yoksa bu bebek herseye ragman dogar mi????, dusuncelerinizi merak ediyorum.......

Ki$sE$
14-12-06, 20:26
Simdi, herkes filiz bebegi aldirmayack diyor, bende dahil, ama sizce bu bebek dogacak mi, yoksa filiz aldiracak mi (hic sanmiyorum ama...) yada cem bebege zarar mi vereck yoksa filiz kaza gcirnce mi bebege birsey olur, yoksa bu bebek herseye ragman dogar mi????, dusuncelerinizi merak ediyorum.......

ben şöle düşünüyorum zaten bölüm özetindede yazıyor bende bebeği aldıracak vereceği zor kararda italyaya gitmek olabilirr

yılmaz_filiz
14-12-06, 20:27

Filiz kaza mı geçiriyor.Bebeğe zarar verilecekse bu Cem tarafından verilir bence.Filizinde bebeği aldıracağını zannetmiyorum.Filizin kaza geçirme olayını anlatır mısınız hemen bana çok merak ettim.

archshe
14-12-06, 20:29
yılmazdan filize....aklıma geldi hemen yazim dedim
hani sevecektin bir ömür boyu...
nasıl yaptın zalim sen bana bunu
kader diyemezsin sen kendin ettin
aşkıma sevgime ihanet ettin
yalvarışın çok geç beni kaybetttin
bu kötü günlere sen sebep oldun...
hala gözlerimde hoş bir anısın
sen gerçek aşkımın sahte yanısın
tanrım sana değil bana acısın
bu kötü günlere sen sebep oldun...
çok severim ben bu parçayı uydu sanırım...ihaneti güvensizlik sayarsak:)

lawinia
14-12-06, 20:32

ben dogmasını istiyorum dizinin sonunda filizin karnı sisken evlensinler sonra 5 yıl sonrasını göstersinler bi de herkes mutlu mesut yasarken görsek... cem bilincli olarak su bebege zarar vereyim der mi bilemiyorum ama cem yüzünden bebek düsebilir ya da kaza olursa... filize de yazık yani bi de bebegini kaybederse artık cidden kafayı yer basına gelmedik kalmadı bari bebeği yasasın da ona umut olsun hayata bakısı düzelsin...

Eylotuerk
14-12-06, 20:33
Filiz kaza mı geçiriyor.Bebeğe zarar verilecekse bu Cem tarafından verilir bence.Filizinde bebeği aldıracağını zannetmiyorum.Filizin kaza geçirme olayını anlatır mısınız hemen bana çok merak ettim.

Ya, filiz yilmaz a tam hamileyim diyecekken yilmaz i o kizla gorur ve boylece yikilir ve ordan kacar, tabii yilmaz da filiz i kacarken gorunce filiz in arkasindan gider ve filiz kaza yapar sonra, hastanede filiz hanimin durumu iyi yalniz bebegi kaybettik, der doktor, yilmaz a ve filiz yilmaz la orada barisir diye tahminler olmusu da.....

Eylotuerk
14-12-06, 20:37
ben dogmasını istiyorum dizinin sonunda filizin karnı sisken evlensinler sonra 5 yıl sonrasını göstersinler bi de herkes mutlu mesut yasarken görsek... cem bilincli olarak su bebege zarar vereyim der mi bilemiyorum ama cem yüzünden bebek düsebilir ya da kaza olursa... filize de yazık yani bi de bebegini kaybederse artık cidden kafayı yer basına gelmedik kalmadı bari bebeği yasasın da ona umut olsun hayata bakısı düzelsin...

Bencede bebek filiz e iyi gelir, hep onunla ilgilenir, ama ne olur aldirmasin bebegi yaaa, aslinda siirde aldirmayacak gibi sinyaller verilmisti, benim kalbim senin icn (yilmaz) vede bebegim icin demisti, ins. aldirmaz, cunku aldirmis da olabilir, ama benim tanidigim filiz yapmaz........
Offff aklim cok karisti.......

lawinia
14-12-06, 20:41
simdi tvde fragmanı bir kere daha izledim anlamdıgım sekilde filizin okudugu siirin bazı kısımlarını kesmişler hem de en güzel yerlerini niye böyle bi şey yaptılar ki tamamen bozulmus o güzelim siir

Eylotuerk
14-12-06, 20:41
Off, kimsede birsey yazmiyor, galiba bu firtina oncesi sessizlik, peki sizce cemin plani nedir ve yilmaz bu plani bozabilecek midir???

gülbeşeker
14-12-06, 20:59
ben şöle düşünüyorum zaten bölüm özetindede yazıyor bende bebeği aldıracak vereceği zor kararda italyaya gitmek olabilirrözete filizn zor kararı bebeği aldırıp aldırmayacağıyla ilgili ayrıca filiz niye italyaya gitsin ki eğer giderse yılmazla o kızı nasıl görücek bence filiz çocuğu aldırmaz bu kız o kadar vicdansız mı ayrıca çocuk sevdği adamdan

sevdam
14-12-06, 21:07
evet bencede firtinadan önceki seszizlik...bence filiz son anada aldirmaktan vaz gecer bu kesin gibi cünkü fragmani cok etkili "tanrim bi can daha koydu senden"dedigi yer cok etkileyici acayip güzel söylemis siiri...ve cemin filize zarar verecegini zannetmem ama yilmazin bu cocuktan haberi olsunda istemez cünkü barismalari icin büyük bir sebeb olur...

fragmanida Tuba yine cok icten agliyordu ilk sezonla ikinci sezon arasinda kendini nasil gelistirdigini cok net gözüküyor...hele bide bayilma sahnesi süper ya...

ipek_
14-12-06, 21:08
bencede filiz bebeği aldırmicak ve de aldırmasııın yaa nolur... bende onları birlikte bebekleriyle mutlu görmek istiyorum inş. böle olur... özcan denizin beni affetini dinliodum şarkı bulmaya bnde katıliim dedim
BENİ AFFET
beni affet
kaybetmek için çok erken
sevmek içinde çk geç
beni affet
bir adım kalmalı geriye
kırılmış şeylerin nihayetineyalnızlığın eşiğinde
beni affet
ben seni sevdiim zaman bu sehirde
yağmurlar yağardıben seni sevdiğim zaman bu sehirde
ayrılık kurşun gibi ağırdıbeni affet şiirler gözlerini
şarkılar saçlarını söylemedi
beni affet
...
nası güzel diimi?? bn çok severim bu sarkıyı..

mıstaa
14-12-06, 22:33
simdi tvde fragmanı bir kere daha izledim anlamdıgım sekilde filizin okudugu siirin bazı kısımlarını kesmişler hem de en güzel yerlerini niye böyle bi şey yaptılar ki tamamen bozulmus o güzelim siir

evet kesmişler bence çokda saçma olmuş şiir anlamını yitirmiş...:good: niye böyle bir şey yapma ihtiyacı hissettiler acaba...

mıstaa
14-12-06, 22:55
her şeye rağmen çok güzel bir bölüm bizleri bekliyor.yılmaz-filiz aşkında yeni gelişmeler olacaktır. herkese iyi geceler arkadaşlar...

sevdam
14-12-06, 23:14
arkadaslar nazar degdi herlade hic kimse birsey yazmaz oldu...eee yaza yaza yazacak hic birsey kalmadi...yarin dizimizi izledikten sonra burasi tiklim tiklim dolacak bu kesin...

herneyse ben hic kimse yazmayinca bne yazayim dedim ama sacmaladim herhal...yarin görüsmek üzere...iyi geceler...

forever_bim
14-12-06, 23:20
Dizideki Yılmaz hakikaten ilginç bir karakter. Sabırlı bir adam olmasına rağmen kendini tutup tutup öyle bir patlıyor ki karşısındaki kadın hastanelik oluyor. İlk sezon 33. bölümde Elif şirkette Yılmaz'la tartışınca hastanelik olmuştu. Şimdi de Filiz kriz geçirip ağlıyor banyoda.

Tesadüf ki Yılmaz'ın kırdığı kalpleri onarmak hep Ömer'e kalıyor. İlk sezon karısı ikinci sezon kardeşi.

sinem*
14-12-06, 23:31
Dizideki Yılmaz hakikaten ilginç bir karakter. Sabırlı bir adam olmasına rağmen kendini tutup tutup öyle bir patlıyor ki karşısındaki kadın hastanelik oluyor. İlk sezon 33. bölümde Elif şirkette Yılmaz'la tartışınca hastanelik olmuştu. Şimdi de Filiz kriz geçirip ağlıyor banyoda.

Tesadüf ki Yılmaz'ın kırdığı kalpleri onarmak hep Ömer'e kalıyor. İlk sezon karısı ikinci sezon kardeşi.

aslında dizideki yılmaza ait bir özellik değil bu ...dizideki her karakter (özellikle başroldekiler ) sinirlendiğinde karşılarındakini görmüyor yani karşısındaki isterse en sevdiği insan olsun umursamadan her şeyi söylüyorlar yılmazda filizin dört sene yokluğunu,onu nedensiz terk edişini unuttu gibi görüldü ama içinde saklayıp bu kavga da dökecek gibi görünüyor.Çok ağır laflar etmiş olmalıki kız ne haldeydi :icon_sorr

angelsınturkey
14-12-06, 23:33

evet kesinlikle katılıyorum. bu da bence yılmaza tam olarak inanmsını engelliyor inassanın. mesela ömer ona göre çok dha tutarlı bir karakter olmuş oluyor.

sevdam
14-12-06, 23:36

evet haklisin yilmaz patlayinca herkezin kalbini kiriyor ömerde düzeltiyor ama ömer elifle evlenmeseydi filizede durmadan yilmazi suclamasaydi ne yilmaz birilerin kalbini kiracakti nede ömer birilerin kalbini düzeltecekti...bunlar tabi sadece benim görüslerim...

tuğba filiz
14-12-06, 23:37
evet arkadaşlar şiiri yarıda kesmişler kötü olmuş inşallah güzel filiz yılmaz sahnesi görürüz

sevdam
14-12-06, 23:42
yilmaz kalp kiriyor ama onunda kalbi en az kirdiklarinki gibi kiriliyor...ilk elifin ömeri tercih etmesi ikincisi de filizin ona karsi güvensizligi filizin gecmiste güvenmemesine hak veriyorum ama simdi onun en zor zamaninda destek olacagina onda baskalari gibi yilmazi sucladi elbet büyük kanitlar yilmazi suclu gösteren ama her ne olursa olsun yilmazi o zaman en cok filiz desteklemesi gerekti...

forever_bim
14-12-06, 23:47
yilmaz kalp kiriyor ama onunda kalbi en az kirdiklarinki gibi kiriliyor...ilk elifin ömeri tercih etmesi ikincisi de filizin ona karsi güvensizligi filizin gecmiste güvenmemesine hak veriyorum ama simdi onun en zor zamaninda destek olacagina onda baskalari gibi yilmazi sucladi elbet büyük kanitlar yilmazi suclu gösteren ama her ne olursa olsun yilmazi o zaman en cok filiz desteklemesi gerekti...

Tezgahı Cem öyle bir ayarladı ki, iyi bir direnme gösteren Filiz bile dayanamadı artık.

Ama Berna'ya da hak veriyordum şöyle demişti, "Kesinlikle suçsuz"dan "Kesinlikle suçlu" konumuna geçti Yılmaz Filiz'in gözünde.

sevdam
15-12-06, 00:01
Tezgahı Cem öyle bir ayarladı ki, iyi bir direnme gösteren Filiz bile dayanamadı artık.

Ama Berna'ya da hak veriyordum şöyle demişti, "Kesinlikle suçsuz"dan "Kesinlikle suçlu" konumuna geçti Yılmaz Filiz'in gözünde.

dogru cem tesgahi cok iyi ayarladi ama bu bölümde tesgahi ortaya cikiyor eee son gülen iyi güler derler...

askta en önemli sey güven dir diye biliyorum ben ama araya habire güvensizlik giriyor tabi bu güvensizligi eller araya sokuyor bence ikiside artik kalbinin sesini dinlesinler elleri degil...yoksa bu gidisle dizinin sonu gelmeyecek...

Figan
15-12-06, 00:01

Forever;

Yani ömere olan hayranligini anliyorum ama bence Yilmaza haksizlik ediyorsun..
inan bende senin yazdigin bu paragraflari okuyunca Yilmaz sever biri olarak üzülüyorum..
"Yilmaz hastanelik etmis" diyorsun.. Ne alaka ??

$imdi butun suc Yilmazin mi oldu ?? Elifte hataliydi o zamanlar ki; kendi de hatasini kabul etti..Yilmazla konustuktan sonra bir öfkeyle cekti gitti Yilmazin ofisinden yolda kaza gecirdi diye suclu Yilmaz mi oldu ? Dizi oldugunu varsaymayalim hadi; normal yasamda da boyle bir sahne yasansa hemen kiza agir konusan kisiden mi bileceksiniz bu kaza olayini..Hic mi Allahin takdiri iste diye düsünülmez..Gercekten inanamiyorum..Ki; Yilmaz belkide olmasaydi tartismasalardi, Elif`in bu rahatsizligi ortaya cikmayacakti..Hem Elifi hastaneye yetistirende Yilmazdi..Bakiyorumda bu sahneler yazilmiyor..

$uan da Filiz hatali davranmistir Yilmaza güvenmemekle..Hersey sevmek degilmis demek ki..Güvenmek, inanmakta gerekir..
Henüz bölümü izlemeden bu nasil bir yargidir ki; Filiz kriz geciriyor agliyor banyoda diyorsun ?? Ve bunun sorumlusu olarak Yilmazi gösteriyorsun..

Ne yani belkide ömer bagirmistir Filize, o saatte nereye gittin diye? Yilmazdan da azar isitmistir vede biranlik bir sinir krizi gecirmis olabilir.. Hem Filiz`in kendi hatalari kendini bu hale sokuyor...

Rica ederim bu kadar da yüklenme Yilmaz karakterine..

Figan
15-12-06, 00:10
[B]Tesadüf ki Yılmaz'ın kırdığı kalpleri onarmak hep Ömer'e kalıyor. İlk sezon karısı ikinci sezon kardeşi.

Hem Yilmaz kimsenin kalbini bilerek vede kasitli kirmiyor..Ben niye göremiyorum böyle bir davranisi..Yilmaz karakteri art niyet tasimayan biri..iyi niyetli..
Yilmaz da cok kirilmistir..

Nerdeyse dizinin en kötü adami YILMAZ diyeceksiniz..Yilmaz herkese hak ettigi gibi yanasiyor..Hepsi bu..

ömer de melek degil.. ömer de biricik yavrusunun kalbini cok kez kirdi..
Daha gecen bölüm Ferideye nasil bagirip cagirdi.. insan sonucta bu karakterler..Her insanoglu gibi ömerde Yilmaz da fevrilesebilir..

Koskoca dizinin bir tek karakterine bu kadar yüklenildigini görmek bana biraz hayalcilik gibi geliyor..

forever_bim
15-12-06, 00:15
Forever;

Yani ömere olan hayranligini anliyorum ama bence Yilmaza haksizlik ediyorsun..
inan bende senin yazdigin bu paragraflari okuyunca Yilmaz sever biri olarak üzülüyorum..
"Yilmaz hastanelik etmis" diyorsun.. Ne alaka ??

$imdi butun suc Yilmazin mi oldu ?? Elifte hataliydi o zamanlar ki; kendi de hatasini kabul etti..Yilmazla konustuktan sonra bir öfkeyle cekti gitti Yilmazin ofisinden yolda kaza gecirdi diye suclu Yilmaz mi oldu ? Dizi oldugunu varsaymayalim hadi; normal yasamda da boyle bir sahne yasansa hemen kiza agir konusan kisiden mi bileceksiniz bu kaza olayini..Hic mi Allahin takdiri iste diye düsünülmez..Gercekten inanamiyorum..Ki; Yilmaz belkide olmasaydi tartismasalardi, Elif`in bu rahatsizligi ortaya cikmayacakti..Hem Elifi hastaneye yetistirende Yilmazdi..Bakiyorumda bu sahneler yazilmiyor..

$uan da Filiz hatali davranmistir Yilmaza güvenmemekle..Hersey sevmek degilmis demek ki..Güvenmek, inanmakta gerekir..
Henüz bölümü izlemeden bu nasil bir yargidir ki; Filiz kriz geciriyor agliyor banyoda diyorsun ?? Ve bunun sorumlusu olarak Yilmazi gösteriyorsun..

Ne yani belkide ömer bagirmistir Filize, o saatte nereye gittin diye? Yilmazdan da azar isitmistir vede biranlik bir sinir krizi gecirmis olabilir.. Hem Filiz`in kendi hatalari kendini bu hale sokuyor...

Rica ederim bu kadar da yüklenme Yilmaz karakterine..

Bir noktada anlaşalım Figan Abla;

Birincisi ben Ömer hayranı degilim. İkincisi bu zaten hayal ürünü bir karakter. Nasıl ki sen Yılmaz'da doğruları görüyorsan, ve yazıyorsan ben de Ömer'de gördüklerimi yazıyorum.

Kaldı ki;

Yılmaz'ın iyi sabrettiğini de yazdım ben. Yorumun başında. Elif'in o olayda hiçbir suçu yoktu, doktor da söyledi aşırı stresten bu kaza olu diye. Ortaya çıkmış çıkmamış ne olacak ki? Sonuca bakıyorum Elif zaten öldü. Ömer Filiz'e neden kızsın ki. Ben eminim Yılmaz'la konuşmaları iyi geçmedi. Yoksa Yılmaz neden dışarda konuşup kızın resmini yaksın ki?

Bir gerçek var dizide, Filiz ve Ömer'in çok güzel bir kardeşliği vardı. Daha sonradan bir ara çok kötü oldu. Sonra tekrar düzeldi. Kardeşinin ne hale geldiğini görüyor bir darbe de onun vuracagını sanmıyorum ben şahsen.

Ek olarak Yılmaz'ı eleştirmenin nesi kötü ki? Saygısızlık mı ettim Yılmaz'a?

Allah aşkına Figan Abla 40,41 ve 42. bölüm yorumları zamanını hatırla. Ne hakaretler havada uçuşmuştu. Denmeyen kalmamıştı. Şimdi eleştirimde seviyesizlik mi var?

sinem*
15-12-06, 00:17
Hem Yilmaz kimsenin kalbini bilerek vede kasitli kirmiyor..Ben niye göremiyorum böyle bir davranisi..Yilmaz karakteri art niyet tasimayan biri..iyi niyetli..

Nerdeyse dizinin en kötü adami YILMAZ diyeceksiniz..Yilmaz herkese hak ettigi gibi yanasiyor..Hepsi bu..

Daha gecen bölüm Ferideye nasil bagirip cagirdi.. insan sonucta bu karakterler..Her insanoglu gibi ömerde Yilmaz da fevrilesebilir..

Koskoca dizinin bir tek karakterine bu kadar yüklenildigini görmek bana biraz hayalcilik gibi geliyor..

kaç haftadır burda sadece filize yükleniliyordu sadece bir kaç gündür fragman yüzünden yılmaz hakkında bir kaç şey dendi .

ayrıca hiç bir karakter melek değil bu dizide herkesin yanlışları oldu herkes yaptıklarını çekti bazıları olayların içinde kendisini buldu sonra onlarda kendilerine yer buldu sonuçta herkes eleştirildi .

forever_bim
15-12-06, 00:18

Ben Yılmaz kötüdür demedim hiç bir zaman. Ömer'i de melekleştirmedim.

Ayrıca sırf Yılmaz'a gitmedi diye adını tescilli nanköre çıkardığınız Feride'nin kalbini kırdığı hızda kazanmayı başarmasaydı, Ömer'e öyle bir yüklenirdim ki forum beni sığmazdı.

Ömer'in kızına davranışının affedilecek bir yanı yok bana göre. Defalarca da yazdım.

forever_bim
15-12-06, 00:20
kaç haftadır burda sadece filize yükleniliyordu sadece bir kaç gündür fragman yüzünden yılmaz hakkında bir kaç şey dendi .

ayrıca hiç bir karakter melek değil bu dizide herkesin yanlışları oldu herkes yaptıklarını çekti bazıları olayların içinde kendisini buldu sonra onlarda kendilerine yer buldu sonuçta herkes eleştirildi .

Teşekkür ederim sinem. Yorumun için.

archshe
15-12-06, 00:20
bu nasıl bir gururdur ki filiz yılmazı severken yanlış anlamalardan dolayı yüzüne bi set çekebiliyo hakeza yılmaz filize kırılıyo ama karşısında o kadar sevdiği kadın dururken sevgisini gömüp o surat ifadesine nasıl bürünülüyo...o maskeler nasıl takılıyo...anlamış değilim.....sevgi güvenmeyi gerektiriyosa aynı sevgi affetmeyide gerektirmez mi?çok şükür başıma böyle bir durm gelmedi belki bende aynı tepki veriirdim ateş düştüğü yeri yakıyo...ama ben böyle dışardan bakınca yılmaz filizi bi süre affetmesede bana güvenmemekle yanlış yaptın biraz düşünmem lazım deyip akışına bırakabilir...sakin konuşmalılar kestirip atmamalılar..

Figan
15-12-06, 00:24
Estagfrullah sana seviyesizlik yaptin demek istemedim ben..Ne haddime..?

Bölümü izlemeden neyin ne oldugu hakkinda yorum yapmak istemem..
"Hastanelik etti .." Lafi bana biraz agir geldi..Kimse kimseyi kasitli kirmaz..Yada hastanelik etmez..

Hem Filiz banyoda öyle bir ruh durumu yasiyorsa bu kendi kisisel tercihidir..O an hangi duygularla neler dedi kendine bunu bilmiyoruz..izleyecegiz..
Herkesin kendiyle hesaplastigi anlar vardir..Filiz bu hesaplasmalardan birinide yasiyor olabilir..Olamaz mi ? Hem ömer`in kizip kizmadiginida bilemeyiz..Henuz izlemedik..

Bütün sucun Yilmaza baglanmasina siddetle karsiyim.. Yilmazkolikte degilim ayrica onunda hatalari olsa ki; olmusturda yazarim..

sevdam
15-12-06, 00:26

yilmaza saygisizlik degilde daha cok ömeri destekliyorsun...herkez kendi acisindan hakli diyorum ben biri ömeri destekliyor diyeri yilmazi(ben daha cok yilmaza hak veriyorum)...iki tarafta az cok suclu bence ve filizin ömeri destekledigi kadar ömer de filizi destekleselerdi aralari bozulmazdi diye düsünüyorum...

lawinia
15-12-06, 00:26
bu nasıl bir gururdur ki filiz yılmazı severken yanlış anlamalardan dolayı yüzüne bi set çekebiliyo hakeza yılmaz filize kırılıyo ama karşısında o kadar sevdiği kadın dururken sevgisini gömüp o surat ifadesine nasıl bürünülüyo...o maskeler nasıl takılıyo...anlamış değilim.....sevgi güvenmeyi gerektiriyosa aynı sevgi affetmeyide gerektirmez mi?çok şükür başıma böyle bir durm gelmedi belki bende aynı tepki veriirdim ateş düştüğü yeri yakıyo...ama ben böyle dışardan bakınca yılmaz filizi bi süre affetmesede bana güvenmemekle yanlış yaptın biraz düşünmem lazım deyip akışına bırakabilir...sakin konuşmalılar kestirip atmamalılar..

kesinlikle katılıyorum ama filiz de yılmaz da öyle karakterler ki sinirlendiklerinde üzüldüklerinde gözleri hiçbi şey görmüyo öyle seyler dökülüyo ki ağızlarından filizin cananın evindeki söyledikleri de yılmazın yarın söyleyecekleri de böyle sonra yerini pişmanlığa bırakıyor ama kalpler kırıldığıyla kalıyor. ikisi içinde hep insan sevdiğine nasıl böyle kıyar diyorum izlerken ama ne yazık ki oluyo işte...

archshe
15-12-06, 00:29
[QUOTE=Figan;1832259]Hem Yilmaz kimsenin kalbini bilerek vede kasitli kirmiyor..Ben niye göremiyorum böyle bir davranisi..Yilmaz karakteri art niyet tasimayan biri..iyi niyetli..

Nerdeyse dizinin en kötü adami YILMAZ diyeceksiniz..
bu mesajı bende yılmaz yerine filiz olarak kabul eder imazamı atarım...ben hep bunu anlattım filizde kimsenin kalbini bilerek kırmadı ama herkes filiz kalp kırdımı sonuca baktı...yani her karakter hatalı doğrusuyla yanlışıyla seviyoruz bazsı yılmazı fazla bazısı ömeri bazısı filizi...ama hikayenin tamammını seviyoruz...bi de elifin kaza geçirip hastaneye gitmesine yılmaz hatalı değildir bence ama hastanede elifin hastalığı için bu olayın ii olduğunu söyleyince biraz yılmaza torpil geçildi bence orda verilmek istenen mesaj yılmaz elife kızsa da elif kaza yapsa da yılmazın sayesinde anlaşıldı hastalığı...biraz abartı kaldı bence...eğer orda yılmazın ağır konuşmasından rahatsızlanıp dikkati dağılıp kaza yaptıysa yılmazın kusuru doktorun konuşmasıyla 180 derece döndü nerdeyse yılmaza şükretmek gerekecekti...

Figan
15-12-06, 00:30
Ben Yılmaz kötüdür demedim hiç bir zaman. Ömer'i de melekleştirmedim.

Ayrıca sırf Yılmaz'a gitmedi diye adını tescilli nanköre çıkardığınız Feride'nin kalbini kırdığı hızda kazanmayı başarmasaydı, Ömer'e öyle bir yüklenirdim ki forum beni sığmazdı.

Ömer'in kızına davranışının affedilecek bir yanı yok bana göre. Defalarca da yazdım.

Bende sana Yilmaza kötü diyorsun, ömeride meleklestiriyorsun demedim Forever..

Her ne kadar ömerin hatalarini yaziyor olsan da, Yilmazin yaptiklarini hic unutmaman ve yaptigi bir tek hatayi bile yasadigi tüm iliskilerine vede genel karakterine mal etmen beni sasirtiyor..

Bölümü izlemeden yorum yapmamak en iyisi diyorum...

sezinti
15-12-06, 00:30
Filiz geçtiğimiz bölümde Yılmaz'ın suçsuzluğunu öğrendiğinde basın toplantısından sonra Filiz odada ağlamıştı ve Ceyda'da Filiz'i görmüştü. Banyo sahnesinde yaşanan benzeri bir durumdur. Ayrılığın verdiği üzüntüdür. Ömer kardeşinin acı çekmesine üzülmüşte olabilir. Feride'de Ömer'e Filiz'i yalnız bırakması için söz söylediği gibi bir durum var.

forever_bim
15-12-06, 00:35

yilmaza saygisizlik degilde daha cok ömeri destekliyorsun...herkez kendi acisindan hakli diyorum ben biri ömeri destekliyor diyeri yilmazi(ben daha cok yilmaza hak veriyorum)...iki tarafta az cok suclu bence ve filizin ömeri destekledigi kadar ömer de filizi destekleselerdi aralari bozulmazdi diye düsünüyorum...

Yukarda Allah var, Filiz, Ömer Elif'le evlenirken yanlarında olan tek Tekiner'di. Ama Ömer Filiz'le Yılmaz'ın olası evliliğini desteklemez ki. Desteklemesi saçma olur. Filiz'in Elif'le hiç bir problemi yoktu ki. Ama Ömerle Yılmazın arası öyle mi?

Hatta durum o kadar vahim ki Yılmaz kafasına vurdurtanın Ömer, Ömer de onu vurdurtanın Yılmaz oldugunu sanıyor.

Bende sana Yilmaza kötü diyorsun, ömeride meleklestiriyorsun demedim Forever..

Her ne kadar ömerin hatalarini yaziyor olsan da, Yilmazin yaptiklarini hic unutmaman ve yaptigi bir tek hatayi bile yasadigi tüm iliskilerine vede genel karakterine mal etmen beni sasirtiyor..

Bölümü izlemeden yorum yapmamak en iyisi diyorum...

Ömer'in yaptıkları da aklımda. Ama madem sen tavsiye ediyorsun en azından 54. bölüm hakkında diziyi izleyince yorum yaparım.

Figan
15-12-06, 00:38
ömeri enaz Yilmaz kadar cok seviyorum.. Yufka yürekliligi en hosuma giden tarafi..Vede kirdigi insanlardan hemen özrünü dileyebiliyor..

Ama gelgelelim...
ömer bencil de.. Kendi mutlulugunu daha cok düsünüyor..Yasadigi iliskilerde herseyin kendinin istedigi gibi ilerlemesini istiyor vede düslüyor..Oysaki bu cok yanlis bir tutum..Kim olursa olsun, hatta ömer Tekiner bile SEVGi`nin kutsalligina önem vede deger vermek zorundadir..

Gazi Mahallesinde yasamis olan Sevdigi kadini kendine e$ yapan ömer nedense her firsat buldugunda o mahalledeki insanlari hor vede kücük görme hakkini kendinde bulabiliyor..Kizkardesinin cok sevdigini, hemde deliler gibi sevdigini bildigi halde ona ne destek oluyor nede onu anlayabiliyor.. Baskilar kurarak kizkardesinin mutluluguna gölgeler düsürebiliyor..

Hayret nasil oluyor da;

Cem Akman`i kizkardesine yamarken görünce; Cok Muhterem Handan Hanima kizabiliyor..Gercekten enteresan.. Bunuda hic anlamis degilim ayrica...

forever_bim
15-12-06, 00:39
Yalnız bir noktada ufak bir serzenişim olacak.

Geçen hafta fragmandan hemen sonra Filiz bungee jumpinge başlatılmıştı forumda. Şimdi Yılmazla tartıştı kriz gecirdi aglıyor dedik suç oldu resmen. Gene de diziyi izleyene kadar 54. bölüm hakkında konuşmayacagım. Fragman yanıltabiliyor.

Figan
15-12-06, 00:44
Filiz geçtiğimiz bölümde Yılmaz'ın suçsuzluğunu öğrendiğinde basın toplantısından sonra Filiz odada ağlamıştı ve Ceyda'da Filiz'i görmüştü. Banyo sahnesinde yaşanan benzeri bir durumdur. Ayrılığın verdiği üzüntüdür. Ömer kardeşinin acı çekmesine üzülmüşte olabilir. Feride'de Ömer'e Filiz'i yalnız bırakması için söz söylediği gibi bir durum var.

Haklisin sezinti..

Bu durum Ayriligin verdigi üzüntüdür..Hangimiz bir ayriligin ardindan yada yaptigimiz hatalarin farkinda oldugumuz zaman bu sekil bir ruh haline bürünmüyoruz ki..?

Bu gelip gecici bir sinir bosalmasidir..Ki; bunun yasanmasida bir insan icin gayet normaldir..Ben Filizi o halde banyoda aglarken gördügümde onu enazindan anlayabilecegim..Herkesin basina bu tip durumlar gelmistir illaki...Kalkipta suclu aramak sacma...

Her insan illaki kendiyle hesaplasiyordur..

iyi geceler dilerim herkese...

sinem*
15-12-06, 00:47

Geçen hafta fragmandan hemen sonra Filiz bungee jumpinge başlatılmıştı forumda. Şimdi Yılmazla tartıştı kriz gecirdi aglıyor dedik suç oldu resmen. Gene de diziyi izleyene kadar 54. bölüm hakkında konuşmayacagım. Fragman yanıltabiliyor.

katılıyorum filiz burda yapmadığı konular hakkında da eleştirildi bekleyin daha neler yapacak diye :) bende 54.bölümü izledikten sonra yorum yapmayı düşünüyordum zaten yılmazın orda neler söyleyeceğini az çok kestiriyorum ondan filizin o hale gelmesinde yılmazında en azından bir payı olduğunu düşünüyorum ama bakalım

forever_bim
15-12-06, 00:48
ömeri enaz Yilmaz kadar cok seviyorum.. Yufka yürekliligi en hosuma giden tarafi..Vede kirdigi insanlardan hemen özrünü dileyebiliyor..

Ama gelgelelim...
ömer bencil de.. Kendi mutlulugunu daha cok düsünüyor..Yasadigi iliskilerde herseyin kendinin istedigi gibi ilerlemesini istiyor vede düslüyor..Oysaki bu cok yanlis bir tutum..Kim olursa olsun, hatta ömer Tekiner bile SEVGi`nin kutsalligina önem vede deger vermek zorundadir..

Gazi Mahallesinde yasamis olan Sevdigi kadini kendine e$ yapan ömer nedense her firsat buldugunda o mahalledeki insanlari hor vede kücük görme hakkini kendinde bulabiliyor..Kizkardesinin cok sevdigini, hemde deliler gibi sevdigini bildigi halde ona ne destek oluyor nede onu anlayabiliyor.. Baskilar kurarak kizkardesinin mutluluguna gölgeler düsürebiliyor..

Hayret nasil oluyor da;

Cem Akman`i kizkardesine yamarken görünce; Cok Muhterem Handan Hanima kizabiliyor..Gercekten enteresan.. Bunuda hic anlamis degilim ayrica...

Ömer sevgiye deger vermese kendini degil başkasını seven bir kadına kavuşmak için ölmeyi istemezdi. 51. bölüm şiiri herşeyi açıklıyor zaten.
Elif'e ait alyansı dört yıl boyunca hep parmağındaydı. Elif'i o kadar sevmişti ki, o alyansı bulamadıgı zaman delirip hayatını borçlu olduğu kadına kızabiliyordu. Şimdi diyeceksin ki mezarına niye gitmedi o zaman? Zamanı gelecek diyeceğim ben de. Elif'in ölümünü kabullendiği gün gidecektir.

Ömer sanırım iki kez Yılmaz ve çevresi hakkında hiç hoş olmayan laflar etti. Birincisi açık pazar meselesindeydi, ikincisi de şirketten kovulduğundaydı.

Dediğiniz kadar kompleksli biri olsa Elif gibi sıradan giyinen, sade bir kıza aşık olmazdı. Ya da Feride'den etkilenmezdi. Feride'nin de zaten Ömer'in yetiştiği sosyal çevreyle uzaktan yakından alakası yok.

lawinia
15-12-06, 00:49

Ama gelgelelim...

Hayret nasil oluyor da;

katılıyorum sunu da eklemek istiyorum ömer filizi anlamaya calısmıyo yılmazın da filizi gercekten seviyo olma ihtimalini bi dakika bile düsünmüyo cünkü yılmaza olan kini tamamen elif kaynaklı filizle hiçbi ilgisi yok elifin yılmazı o kadar sevmiş olmasını hala hazmedemiyo sayet filizi düsünüp yılmaza filizi kullandığı için kızsaydı belki yine engellemek isterdi ilişkilerini ama böyle baskı da kurmazdı.

lawinia
15-12-06, 00:53
Ömer sevgiye deger vermese kendini degil başkasını seven bir kadına kavuşmak için ölmeyi istemezdi. 51. bölüm şiiri herşeyi açıklıyor zaten.
Elif'e ait alyansı dört yıl boyunca hep parmağındaydı. Elif'i o kadar sevmişti ki, o alyansı bulamadıgı zaman delirip hayatını borçlu olduğu kadına kızabiliyordu. Şimdi diyeceksin ki mezarına niye gitmedi o zaman? Zamanı gelecek diyeceğim ben de. Elif'in ölümünü kabullendiği gün gidecektir.

Ömer sanırım iki kez Yılmaz ve çevresi hakkında hiç hoş olmayan laflar etti. Birincisi açık pazar meselesindeydi, ikincisi de şirketten kovulduğundaydı.

Dediğiniz kadar kompleksli biri olsa Elif gibi sıradan giyinen, sade bir kıza aşık olmazdı. Ya da Feride'den etkilenmezdi. Feride'nin de zaten Ömer'in yetiştiği sosyal çevreyle uzaktan yakından alakası yok.

ikinci sezonda da yılmaz ve cevresi hakkında laflar etti mesela 1 ytl olayının yasandıgı sahneler sonra bi kere de mahallede yılmazla karsılastığında hatırladıgım kadarıyla hatta elif de onlardan biriydi nasıl böyle konusabiliyo rahatca diye içimde gecirdiğimi cok da net hatırlıyorum...

forever_bim
15-12-06, 00:54
katılıyorum filiz burda yapmadığı konular hakkında da eleştirildi bekleyin daha neler yapacak diye :) bende 54.bölümü izledikten sonra yorum yapmayı düşünüyordum zaten yılmazın orda neler söyleyeceğini az çok kestiriyorum ondan filizin o hale gelmesinde yılmazında en azından bir payı olduğunu düşünüyorum ama bakalım

Aaa sinem öyle deme canım;

Filiz yüzyılın hatasını yaptı. Tüm deliller öyle ağ gibi örülüp, karşısına konulunca bir de gözü önünde abisinin kalbi durunca bir anlık gafletle Yılmaz'a degil delillere inandı. Ne olacaktı ki, Ömer'in kalbi dursaydı? Filiz de onunla gömülürdü olur biterdi. Asalım Filizi ve Ömeri bakalım bir kez daha hata yapabiliyorlar mı? Asalım bence. Sallandıralım. Böylece karşısındakine güvenmemeyi aklından geçirmeyi düşünenler de vaz gecer fikirlerinden.

forever_bim
15-12-06, 00:57
ikinci sezonda da yılmaz ve cevresi hakkında laflar etti mesela 1 ytl olayının yasandıgı sahneler sonra bi kere de mahallede yılmazla karsılastığında hatırladıgım kadarıyla hatta elif de onlardan biriydi nasıl böyle konusabiliyo rahatca diye içimde gecirdiğimi cok da net hatırlıyorum...

A hatırlıyorum tabii ne dediğini de yazayım.

Ömer: Ne işin var senin burda Filiz?

Filiz: Sana hesap vermek zorunda değilim Ömer.

Ömer: Tamam. Bu insanların yanında daha fazla rezil olmayalım. Akşama evde konuşuruz.

deyip arabaya bindi ve gitti. Bu son yazdığım replikte ben aşağılayıcı bir cümle göremedim.

lawinia
15-12-06, 01:04
A hatırlıyorum tabii ne dediğini de yazayım.

Ömer: Ne işin var senin burda Filiz?

Filiz: Sana hesap vermek zorunda değilim Ömer.

Ömer: Tamam. Bu insanların yanında daha fazla rezil olmayalım. Akşama evde konuşuruz.

deyip arabaya bindi ve gitti. Bu son yazdığım replikte ben aşağılayıcı bir cümle göremedim.

okuyunca ne var bunda denebilir ama ömerin söyleyis tarzını da cok iyi hatırlıyorum. son yazdıklarımdan ömer düsmanı sayılmak istemem yalnızca kızıyorum bazen yılmaza ve filize de kızdıgım gibi ve elifi o kadar seviyo ne olur azıcık anlasa filizle yılmazın sevgisini gecmişi unutsa da diyorum.

BERNA
15-12-06, 01:07
katılıyorum sunu da eklemek istiyorum ömer filizi anlamaya calısmıyo yılmazın da filizi gercekten seviyo olma ihtimalini bi dakika bile düsünmüyo cünkü yılmaza olan kini tamamen elif kaynaklı filizle hiçbi ilgisi yok elifin yılmazı o kadar sevmiş olmasını hala hazmedemiyo sayet filizi düsünüp yılmaza filizi kullandığı için kızsaydı belki yine engellemek isterdi ilişkilerini ama böyle baskı da kurmazdı.

Omer'in Yilmaz'la olan karsilikli nefretlerinde Elif elbette onemli bir rol oynamistir ama ben de Omer'in asil ofkesinin tam aksine Yilmaz'in Filiz'i kullandigi zamandan kalma bir durum oldugunu dusunuyorum. Defalarca kez Yilmaz'in onu hala intikam icin kullandigini dusundugunu (yanildigini biliyoruz ama Omer Yilmaz'in nasil degistigini bilmiyor) soylemedi mi Filiz'e? Elif evet Yilmaz'i daha cok sevdi ama kadincagiz oldu zaten, artik Omer'de bunun kini degil sadece acisi var bence.

Omer'in cok anlamsiz kucumseyici sozleri oldu elbette ama, asil karsi oldugu kisi Yilmaz icin, onunla ve onun yakin cevresiyle kendi aklinca onlarin geldikleri yeri belirterek hakaret ettigini saniyor. Soz konusu Yilmaz olunca Omer'in kendini kaybettigi asikar. Handan Hanim kadar zenginlige duskun olsa, en bastan Elif'le evlenmez, kizinin orayi ziyaret etmesine tipki annesi gibi karsi cikar, her ne kadar tescilli de olsa Feride'den etkilenmez, ona guvenmez ve de en onemlisi Filiz'in Cem'le olan copcatanligina aktif olarak katilirdi. Omer'de kustahlik damari karsisinda Yilmaz olunca kabardi simdiye kadar hep. Simdi siz dersiniz ki Omer'i savunuyorsun hayir kime karsi olursa olsun kucumseyici bir tavir almak yanlistir, kesinlikle de savunmuyorum

sezinti
15-12-06, 01:07
Sevgili forever_bim
Yanlış hatırlamıyorsam ve hafızam beni yanıltmıyorsa Yılmaz Ömer' e şirket hisselerini verdiği sahnede Ömer Yılmaz'a aynı tür sözler kullanmıştı. Yani Ömer çelişkiler içerisinde olan bir kişi. Ömer yokluğun ne olduğunu öğrendiğinde Yılmaz'ı anlar mı, hiç sanmam. Yine de Yılmaz'ı suçlarsa şaşırmam.:img-wink:

forever_bim
15-12-06, 01:14
Sevgili forever_bim
Yanlış hatırlamıyorsam ve hafızam beni yanıltmıyorsa Yılmaz Ömer' e şirket hisselerini verdiği sahnede Ömer Yılmaz'a aynı tür sözler kullanmıştı. Yani Ömer çelişkiler içerisinde olan bir kişi. Ömer yokluğun ne olduğunu öğrendiğinde Yılmaz'ı anlar mı, hiç sanmam. Yine de Yılmaz'ı suçlarsa şaşırmam.:img-wink:

Zaten batacakları forumda o kadar dile getirildi ki olur da şirket batmazsa forumda hayal kırıklığı yaşanacak.

Evet diyorum ya sırf çelişiyor hata yapıyor diye sallandıralım. Belki sallandırılmış hali mükemmel olur. O zaman eleştiriye gerek kalmaz.

forever_bim
15-12-06, 01:18
Konu hakkındaki son sözümü de yazayım.

Geçen hafta ben Yılmaz'ın Filiz'i uyarması gerektiğini yazdığımda, Yılmaz'ın uyarmak kişiel tercihidir, denmişti. İyi madem öyle şimdi de Filiz bebegi anlatmazsa bu bir kişisel tercih olsun o zaman.

Ya da Ömer o küstahca laflarını ederse bu da kişisel tercih meselesi olsun.

secoms
15-12-06, 01:23
Aaa sinem öyle deme canım;

Filiz yüzyılın hatasını yaptı. Tüm deliller öyle ağ gibi örülüp, karşısına konulunca bir de gözü önünde abisinin kalbi durunca bir anlık gafletle Yılmaz'a degil delillere inandı. Ne olacaktı ki, Ömer'in kalbi dursaydı? Filiz de onunla gömülürdü olur biterdi. Asalım Filizi ve Ömeri bakalım bir kez daha hata yapabiliyorlar mı? Asalım bence. Sallandıralım. Böylece karşısındakine güvenmemeyi aklından geçirmeyi düşünenler de vaz gecer fikirlerinden.

sevgili modum belki dediğin gibi yüzyılın hatasını yapmadı ama en can alıcı hatalardan biriydi.. dediğin gibi hayatta en cok deger verdigi 3 erkekten biri abisinin gözünün önünde kalbi durmustu... feci bir durum acıkcası...deger verdigi diger bir erkeği de bir anda !!! yargılaması ki kanımca sacma bir nedenden dolayı ne kadar dogru oldu bilmiyorum...filiz orda artık kafasındaki soruları bir an önce cevaplamak istedi ve kolayı secti diye düşünüyorum...

forever_bim
15-12-06, 01:28
sevgili modum belki dediğin gibi yüzyılın hatasını yapmadı ama en can alıcı hatalardan biriydi.. dediğin gibi hayatta en cok deger verdigi 3 erkekten biri abisinin gözünün önünde kalbi durmustu... feci bir durum acıkcası...deger verdigi diger bir erkeği de bir anda !!! yargılaması ki kanımca sacma bir nedenden dolayı ne kadar dogru oldu bilmiyorum...filiz orda artık kafasındaki soruları bir an önce cevaplamak istedi ve kolayı secti diye düşünüyorum...

Secoms

Hataysa hata canım. Filiz Yılmaz dövüldüğünde de sen yaptın diye Ömer'e yüklendi hem de delil yokken. Ama ne oldu sonra? Pişman olu özür diledi. Ömer ne dedi ona sen benim kardeşimsin affedecek bir şey yok. Ben Filiz'i hatalarıyla seviyorum. Ömer'i de aynı şekilde.

Filiz hatasını anlayıp özür dilediği zaman affetmek karşısındakine kalır. Bak Ömer de Feride'yi kırdı özür diledi. Hiç beklemediğimiz çok hoş bir dans sahnesi izledik.

Allah aşkına gerçek hayatta da durum bu degil mi? Filiz gibi hata yapan ya da Elif gibi, Ömer gibi kimse yok mu?

secoms
15-12-06, 01:31
Konu hakkındaki son sözümü de yazayım.

Geçen hafta ben Yılmaz'ın Filiz'i uyarması gerektiğini yazdığımda, Yılmaz'ın uyarmak kişiel tercihidir, denmişti. İyi madem öyle şimdi de Filiz bebegi anlatmazsa bu bir kişisel tercih olsun o zaman.

Ya da Ömer o küstahca laflarını ederse bu da kişisel tercih meselesi olsun.

bebegi söylemesi konusundaki görüşlerimi söylemem gerekirse; ben olsam söylemem ne kadar dogru bilmiyorum ama söylemem... yılmazın söyleyeceği sözler cok önemli bu durumda ...eger yılmaz filize ilişkimiz bitti tarzında agır sözler kullanırsa filiz onurludur bunu söylememesi bence cok normal... gerci elbet bir gün ögrenecektir ama filiz söylemez gibime geliyor...cünkü bebeğin söylenmesi olayı bu hafta söz konusu değil zaten.... ama figan ablanında dediği gibi bölümü izlemekte yarar var tabi...

sezinti
15-12-06, 01:33
Sevgili forever_bim

Arada çok fark var. Bir tarafta bakmak ve görmek farklıdır. durumun olduğu güvenin olmadığı ve biten bir ilişki, gerekli açıklamaların yapıldığı durum diğer tarafta bir doğacak çocuk.
Anne ve baba ayrı olsalarda çocuktan ayrı olamazlar. Filiz hamile olduğunu Yılmaz'a söylemezse Ömer ve Filiz benim için aynı konumda olur. Filiz'in kişisel tercihi olarak görülmemelidir.

secoms
15-12-06, 01:37
Secoms

Hataysa hata canım. Filiz Yılmaz dövüldüğünde de sen yaptın diye Ömer'e yüklendi hem de delil yokken. Ama ne oldu sonra? Pişman olu özür diledi. Ömer ne dedi ona sen benim kardeşimsin affedecek bir şey yok. Ben Filiz'i hatalarıyla seviyorum. Ömer'i de aynı şekilde.

Filiz hatasını anlayıp özür dilediği zaman affetmek karşısındakine kalır. Bak Ömer de Feride'yi kırdı özür diledi. Hiç beklemediğimiz çok hoş bir dans sahnesi izledik.

Allah aşkına gerçek hayatta da durum bu degil mi? Filiz gibi hata yapan ya da Elif gibi, Ömer gibi kimse yok mu?

Bence filizin yılmaz ve ömerle olan ilişkisini kıyaslamamak lazım...sonucta filiz ve ömer kardes zaten aralarındaki ilişki geregi ömerin affetmesi daha kolay değil mi...

filizin bundan öncede hataları oldu ve ben filizi hala daha cok seviyorum...yani o konuda hemfikiriz...cok elestiri alacam ama bana göre ikinci sezonki yılmaz iyi yazılmamıs ben ilk dönemki yılmazdan daha cok keyif alıyordum...söyle diyim artık bunu da yapma diyorum izlerken bazı sahnelerde benden mi kaynaklı bilmiyorum ama bazen cok sıkıyor

forever_bim
15-12-06, 01:40
Sevgili forever_bim

Arada çok fark var. Bir tarafta bakmak ve görmek farklıdır. durumun olduğu güvenin olmadığı ve biten bir ilişki, gerekli açıklamaların yapıldığı durum diğer tarafta bir doğacak çocuk.
Anne ve baba ayrı olsalarda çocuktan ayrı olamazlar. Filiz hamile olduğunu Yılmaz'a söylemezse Ömer ve Filiz benim için aynı konumda olur. Filiz'in kişisel tercihi olarak görülmemelidir.

E tamam da sevgili sezinti;

Cem konusu sence çok mu basit bir konu? İki kişinin canına kasıt var ortada. Yılmaz bunu biliyor. Söylemeli uyarmalı Filiz'i.

secoms
15-12-06, 01:45
E tamam da sevgili sezinti;

Cem konusu sence çok mu basit bir konu? İki kişinin canına kasıt var ortada. Yılmaz bunu biliyor. Söylemeli uyarmalı Filiz'i.

arkadaslar bence biraz da gercekçi düşünelimm...tamam söylemesi belki dediğiniz gibi gerekli ama söylememesi daha gercekci gibi geliyor bana... kim o kadar agır laflardan sonra(gerci daha konusmaları duymadık ama) bir daha sevdiginin kapısına gidip ben hamileyim diyebilir... bence biz mükemmelliyeti istiyoruz ama gercekci olmak daha iyi izlerken ...

sezinti
15-12-06, 01:46
Şu an Kanald'de Ihlamurlar altında bölümünün tekrarı yayınlanıyor.

Dediğim gibi Yılmaz'ın kanıt olmadan yapacağı açıklamaya Filiz ve Tekiner'ler inanmayacaklardır.
Cem Tekinerlerin gözünde en kötü zamanlarında kendilerine yardım eden kişi konumundadır. Yılmaz'ın kanıt göstermeden yapacağı her açıklama kıskançlık olarak ve Tekinler'lere zarar verecek bir adım olarak gözükecektir.

BERNA
15-12-06, 01:52
Bence filizin yılmaz ve ömerle olan ilişkisini kıyaslamamak lazım...sonucta filiz ve ömer kardes zaten aralarındaki ilişki geregi ömerin affetmesi daha kolay değil mi...

filizin bundan öncede hataları oldu ve ben filizi hala daha cok seviyorum...yani o konuda hemfikiriz...cok elestiri alacam ama bana göre ikinci sezonki yılmaz iyi yazılmamıs ben ilk dönemki yılmazdan daha cok keyif alıyordum...söyle diyim artık bunu da yapma diyorum izlerken bazı sahnelerde benden mi kaynaklı bilmiyorum ama bazen cok sıkıyor

Omer uzatabilirdi de ama o haliyle adam olumden donmus gururu mu dusunecek, mantikli olan uzatmamasiydi zaten. Kizkardesini ne kadar sevdigini dusunursek cok dogaldi hersey ve belki de bu yuzden cok begendim o sahneyi.

Ikinci konuya gelirsek ben de seninle ayni durumdayim merak etme. Yilmaz'in her isini kendi halletmeye kalkmasi, hatta baskalarinin da derdinin tek caresinin Yilmaz gibi gorulmesi abarti oluyor. Ali Salih'in Cemil'le olan meselesinde 'bir de Yilmaz konussun' diye kac kere soyledi, sonra ne oldu Yilmaz'la kavga ettiler Cemil eski kivamina dondu. Cemil'in aklinin basina gelmesini bekliyordum ama bunun icin Yilmaz'la mi konusmasi gerekiyordu emin degilim. Fahriye ile yapacagi icten bir konusma Cemil'i bence daha cok etkileyebilirdi. Tabi butun bunlar benim dusuncelerim ama sadece yalniz degilsin diyorum.

forever_bim
15-12-06, 02:50
Az önce dizinin tekrarını izledim. Filiz'in Cem'e attığı tokat Sevda Demirel'in canlı yayında Hande Ataizi'ye attığı tokatla yarışır valla.:img-hyste :img-hyste

Sevgili berna1, sevgili secoms;

Yalnız değilsiniz. (Anladınız siz onu:good: )

secoms
15-12-06, 02:59
walla bende diziyi izlemek için asagıya indim (sırf o tokadı yeniden görebilmek için) ama saolsun arkadaslar cnbc-e deki 24 dizisini izliyorlardı :( gerci kanalı cevirip bir ara yılmazla salihin konustugu sahneyi gördük ama...neyse ...onun için yarın bana yine yol göründü...her cuma arkadaslara gitmekten bıktım yaa yüzüm kalmadı :):) o değil bir de deli muamelesi görüyorum walla

mıstaa
15-12-06, 08:47
Yılmaz öğrenirse evlenmek ister de Filiz evlenir mi bilmiyorum...

Malum Filiz babasına evlenmemek için söz verdi, birlikte olmamak için degil. Öyle demişti 46. bölümde.

Mıstaa;

I.A. daha da kötü reytingler almıştı ilk sezon. Sezon finali reytingi 6.6 idi.

Bu sezon 7.4'ün altına düşmedi.

Matraka'ya katılıyorum reytingler konusunda. 52. bölümde Filiz Yılmaz ayrılınca daha yükseldi izlenme oranları çünkü halkımız acıları seviyor.

yazdığını daha yeni okuma fırsatım oldu tabi vede her zamanki gibi
cevabım var...:happy0064 :happy0064 :happy0064
sezon finali yazın ortasında olmuştu. [en geç final yapan ıhlamurlardı] ve yazda final yapan bir diziye göre 6.6 hiç ama hiç fena değil.
kışın ise reyting ortalamaları yükselir malum soğuktan herkes eve kapanır. ve 7.4 reyting kışın alınacak en kötü reytinglerden biridir. vede burda bahsettiğimiz dizi ıhlamurlar altında reytingi hep belli bir seviyenin üzerinde olmuştur.
ne zamanki ömer vuruldu reytinglerimizde vuruldu adeta.. öncedende yazdığım gibi seyircinin merak ettiği ömerin ölüp ölmediği değil filiz-yılmaz aşkı.bu dizide esas kız filiz esas oğlan yılmaz diğer karakterler hikayeyi tamamlamak için yanlara serpiştirilmiş:good:buna elifte dahil. birde yanlış anlaşılmasın bunlar sadece benim fikrim değil gerçekler böyle...:good: zaten bundan sonra izleyeceğimiz filiz-yılmaz-ve yeni kadın karakter üçgeninde yaşanacak gelişmeler. tıpkı % 99.9 muzun istediği gibi...:good:

archshe
15-12-06, 09:50
yazdığını daha yeni okuma fırsatım oldu tabi vede her zamanki gibi
cevabım var...:happy0064 :happy0064 :happy0064
sezon finali yazın ortasında olmuştu. [en geç final yapan ıhlamurlardı] ve yazda final yapan bir diziye göre 6.6 hiç ama hiç fena değil.
kışın ise reyting ortalamaları yükselir malum soğuktan herkes eve kapanır. ve 7.4 reyting kışın alınacak en kötü reytinglerden biridir. vede burda bahsettiğimiz dizi ıhlamurlar altında reytingi hep belli bir seviyenin üzerinde olmuştur.
ne zamanki ömer vuruldu reytinglerimizde vuruldu adeta.. öncedende yazdığım gibi seyircinin merak ettiği ömerin ölüp ölmediği değil filiz-yılmaz aşkı.bu dizide esas kız filiz esas oğlan yılmaz diğer karakterler hikayeyi tamamlamak için yanlara serpiştirilmiş:good:buna elifte dahil. birde yanlış anlaşılmasın bunlar sadece benim fikrim değil gerçekler böyle...:good: zaten bundan sonra izleyeceğimiz filiz-yılmaz-ve yeni kadın karakter üçgeninde yaşanacak gelişmeler. tıpkı % 99.9 muzun istediği gibi...:good:

yaa çok haklısın ıhlamurlar altında çok geç sezon finali yapmıştı...yaz günü hemde cuma günü hemde izmirde eve kapanmak zordu bu diziyi çok severken artık sezon finali yapsa diye çok düşünmüştüm...izlemesem olmaz izlesem hafta sonu biyerlere kaçamıyosun yada biyere gitmediysen insan cuma günü kendini sahile gitmek istiyo....galiba ben yapamadım gene dizime sadık kaldım ama sadık kalmayanlar varmış:) reytingler bunu gösteriyo....bide okadaar izle sonunda ayırsınlar filizle yılmazı off off hatırladıkça kabusum oluyo

september_06
15-12-06, 10:12
Ahanda Yılmaz'ın bebeği nasıl öğreneceğini yazıyorum. Şimdi efenim bu yeni kızımız diziye girer bayağı bir bölüm geçer (şöyle 6-7 bölüm) kızımızla Yılmaz beyimiz pek bir sıkı fıkıdırlar. Ama tabi Yılmaz beyimiz kızımızı sadece arkadaş olarak görür ama kızımız öyle değildir. Derinden hoşlanmaktadır Yılmaz beyimizden. Sonracığıma sizinde dediğiniz gibi bu ikisini fazla sıkı fıkı gören Filiz, yine yanlış anlayarak bebeği söylemeden oradan kaçarcasına uzaklaşmak ister. Fekaaaat ne yazık ki bir kaza geçirir. tabi bu arada esas oğlan Yılmaz Filiz'i son anda farketmiştir ve o da Filiz'in peşinden gider. Ama geç kalmıştır. Kaza olmuştur bir kere. Hemen Filiz'i hastaneye yetiştirir . Ve doktorlardan o müthiş haberi alır." Bebekte annesi de iyi. Geçmiş olsun." Yılmaz şoklardadır.

Ya bu çok klasik oldu:img-wink:
Yada şöyle olabilir. Psiko Cem yakalanacağını anlayınca Filiz'e zarar vermek ister ve onu kaçırır. Tabi bizim esas oğlanda boş durmaz. Onların peşinden gider ve zor da olsa Filiz'i kurtarır. Birkaç gün sonrada Filiz ona kuzucuğunun haberini verir.Yılmaz ve Filiz artık mutludurlar.

Onlar ermiş muradına biz de çıkalım artık kerevetine canım.O kadar sıkıntı çekmiş ama dimi.:happy0064 :happy0064

pinkzone
15-12-06, 10:17
Sevgili forever_bim

Sevgili Sezinti bu mesajına katılıyorum..

Filiz'in kişisel tercihi olmaktan çıkıyor bu konu.. Ne kadar söylemek istemesede.. Filizin bir çocuğu var. Ve birleşmek istemezsede anlarım.. Ama bunu babasına söylemesinde yarar var. Yoksa Yılmaza olan kırgınlığı yüzünden olan arada kalan çocuğa olacak.. Şöyle bir laf var.. :) Parçalnmış ailelerin cezasını çocuklar çeker diye.. Bir anlamda uyuyor.. Söylemesi lazım..

Yılmaz artık karşısındakilerin ona güvenmeyeceğini biliyor. Bir çok kerede denendi olaylarla.. Onun için ne dese boş. Cem hakkında deliller sunduğu taktirde Tüm tekinerler ona inanacaktır.. Eğer delil yokken söylerse.. Filiz kıskandığını Ömer de yeni hesapları olduğunu sanacak.. Olay bundan ibaret..

Ömer özür dilemesini biliyor diye.. Melek kabul edilmemeli. Her karakterin bir patlama noktası olur. Ömer hafif laflar kullanabilir.. Yılmazda ağır laflar.. Farketmez. Ama ortada ilk önce bir kırma var.. Sonra özür geliyor.. Yılmaz dediklerinden tıpkı Filiz gibi pişman olacak. Ve acısınıda çekecek. Filiz o banyo sahnesinde ağlamasaydı.. İçine attsaydı daha mı iyiydi.. Valla aklı başında olan beyni dahada giderdi.. Onun için bu ağlama yakarış sahneleri dışına atmak açısından iyi olmuş.. İnsan içinde bırakınca daha kötü oluyor.. Filiz söylediklerini acısını çekiyor.. Pişman ağlaması da yakarması da isyanı normaldir bence.

archshe
15-12-06, 10:21
walla bende diziyi izlemek için asagıya indim (sırf o tokadı yeniden görebilmek için) ama saolsun arkadaslar cnbc-e deki 24 dizisini izliyorlardı :( gerci kanalı cevirip bir ara yılmazla salihin konustugu sahneyi gördük ama...neyse ...onun için yarın bana yine yol göründü...her cuma arkadaslara gitmekten bıktım yaa yüzüm kalmadı :):) o değil bir de deli muamelesi görüyorum walla

ben izleyebildim tekrar gece yatmam 2,30u buldu diiziden dolayı...ama pişman değilim uykusuz kalmaktan cemin tokat yemesi son sahnede özür dilemesi değdi
doğrusu...ama tubayı dizide okadar ağladıki artık sıkılmış duruyo...yılmazın suçsuzluğunu öğrendiğindeki ağlamasını hiç beğenmedim zoraki geldi...yönetmene artık sıkıldım ağlamaktan derse onun cvbı herhalde daha yeni başladık dur bu ayrılık uzun olacak daha çok çekicez seni böyle olabilir....ama bağ evindeki ağlaması fragmanda etkileyici duruyodu...çok güzel bi bölüm bekliyorum....özellikle bağ evindeki konuşmayı filizin duştaki krizini (umarım bu sahne fragmandaki gibi etkilidir) hamilelğini öğrendiğindeki tavırlarını...o yattığı bölüm hamilelğini öğrendiği ve ne yapacağını düşündüğü sahneyi...kısaca tüm filiz sahnelerini...yılmazdansa bağ evi sahneelerini merak ediyorum...şu hamilelik bir an önce duyulsa da handan ömer ve özellikle yılmazın suratları çok eğlenceli olacak endişeli bi mutluluk...handan annane olmak isterdi ama herhalde böyle değil...
dün kardeşime kızdım biraz suratım asık dolandım evde ta kiiiii dizinin fragmanı çıkana kadar...kardeşim diyoki bu dizinin fragmanı bile yüzünü güldürmeyi başarıyo nasıl iştir...bide diziyi izleyince düşünün beni:)

renared
15-12-06, 10:29
elif öldügünden beri hiç bakmıyorum neler oldu bitti hiç haberim bile yok.filiz hamilemi yılmazdanmı yoksa adı neyse yeni giren bir çocuk vardı ondanmı

matraka
15-12-06, 10:32

valla haklısın yılmaz çok ağır konuşuyor ama bunun sebibi o kadar acılar çekmesi olmasın sakın.ayrıca elif yılmaz yüzünden hastanelik oldu demende yanlış elif o konuşmada kendisi kaşındı her istediğinde replik koyabiliyorsun bu sahneninde repliklerini koyda yılmaz elifin hangi lafından dolayı zıvanadan çıkmış belki anlarsın sevgili modum.yılmaz elif yüzünden çok acı çekti elifin cezasıda yılmazı kaybetmek oldu.filize gelelim size karokol sahnesinde dönecekse 180 derece dönücek demiştim öyle oldu bir insana ya güven duyarsın yada duymassın bunun ortası daha keşfedilmedi.orda filiz kalbini değil mantığını dinlemiş öyle krara vermiştir.şimdide bunun acısını çekicek kanaatim yılmazın az yaptığı yönünde inşallah daha çok krizlere girer

matraka
15-12-06, 10:38
Bir noktada anlaşalım Figan Abla;

Birincisi ben Ömer hayranı degilim. İkincisi bu zaten hayal ürünü bir karakter. Nasıl ki sen Yılmaz'da doğruları görüyorsan, ve yazıyorsan ben de Ömer'de gördüklerimi yazıyorum.

Kaldı ki;

Yılmaz'ın iyi sabrettiğini de yazdım ben. Yorumun başında. Elif'in o olayda hiçbir suçu yoktu, doktor da söyledi aşırı stresten bu kaza olu diye. Ortaya çıkmış çıkmamış ne olacak ki? Sonuca bakıyorum Elif zaten öldü. Ömer Filiz'e neden kızsın ki. Ben eminim Yılmaz'la konuşmaları iyi geçmedi. Yoksa Yılmaz neden dışarda konuşup kızın resmini yaksın ki?

Bir gerçek var dizide, Filiz ve Ömer'in çok güzel bir kardeşliği vardı. Daha sonradan bir ara çok kötü oldu. Sonra tekrar düzeldi. Kardeşinin ne hale geldiğini görüyor bir darbe de onun vuracagını sanmıyorum ben şahsen.

Allah aşkına Figan Abla 40,41 ve 42. bölüm yorumları zamanını hatırla. Ne hakaretler havada uçuşmuştu. Denmeyen kalmamıştı. Şimdi eleştirimde seviyesizlik mi var?

evet filiz ve ömerin kardeşliği bunların arasında aslında güzel bir beraberlik yokmuş ama sen bunun farkına varmakta güçlük çekiyorsun evet iki kardeş birbirlerini çok seviyorlar ama iki ayrı krakterler ortak yanları çok az senin sevgili ömerin kardeşi üzerinde bu kadar baskı kurmasaydı şimdi bunlar mutlu mesut evliydiler.ömer yılmaz hakkında önyargılı olabilir geçmişten gelen takıntıları olabilir ama ben bi şeyi merak ediyorum.bir insan gözü önünde kardeşinin ne hale geldiğini görüyor kız kaç kere ömerin yanında çıldırdı bu bölümde çıldırıyor ama ömer efendi nasıl bir abilikse durumunun anlamamakta ısrar ediyor abi dediğin sadeğe yaslanacak bir omuzdan ibaret değildir.filizi psikolojik baskı altında tutmuştur ömer o kadarda ii biridi değildir artık gözünüzü açın ömerin yılmaza duyduğu kin o kadar gözünü karartmışki hala kardeşine ne yaptığının farkında değildir.

pinkzone
15-12-06, 10:38
"Hatanelik Etti" kavramına bende yorum yapayım..

Bence ortada Hastanlik etme gibi bir durum yok. Her iki tarafta yaptıklarının çektiklerini çekiyorlar.. Elifden ağır darbe yemese Yılmaz bu kadar ağır konuşmazdı. Elif eski nişanlısına kocası için yalvarmaya gitmeseydi Yılmazın bu kadar ağır laflar edeceği yoktu. Elifte kocasının işlerini ciddiye alıpta yalvarmaya gitmeseydi bunlar olmazdı. Elifin orda ne işi vardı.. Yılmaz onu o kazadan kurtardı diyede suçlu oldu.. Valla ne yapsa bakıyorumda suç oluyor.. Bence bu söylemlerden hiç yaşamasın daha iyi kavramı çıkıyor.

Filize ağır laf söylüyorsa onun çok yaralanmasından ve filizin bu ilişikiden ümidini kesmemesini istemesinden kaynaklıyor. Artık olmayacak şeyler için çabalamaktan çok bıktı.. Bu akşma göreceğiz Yılmazın repliklerini bakalım lafları o kadarda ağır. Ama Filiz sonuçta böyle bir tepki alacağını biliyordu.. Onun için bir nevi hazırlıklı olması lazım.. Ne kadar söylese az bir nevi Yılmaz.

archshe
15-12-06, 10:39
Sevgili Sezinti bu mesajına katılıyorum..

Filiz'in kişisel tercihi olmaktan çıkıyor bu konu.. Ne kadar söylemek istemesede.. Filizin bir çocuğu var. Ve birleşmek istemezsede anlarım.. Ama bunu babasına söylemesinde yarar var. Yoksa Yılmaza olan kırgınlığı yüzünden olan arada kalan çocuğa olacak.. Şöyle bir laf var.. :) Parçalnmış ailelerin cezasını çocuklar çeker diye.. Bir anlamda uyuyor.. Söylemesi lazım..

Yılmaz artık karşısındakilerin ona güvenmeyeceğini biliyor. Bir çok kerede denendi olaylarla.. Onun için ne dese boş. Cem hakkında deliller sunduğu taktirde Tüm tekinerler ona inanacaktır.. Eğer delil yokken söylerse.. Filiz kıskandığını Ömer de yeni hesapları olduğunu sanacak.. Olay bundan ibaret..

Ömer özür dilemesini biliyor diye.. Melek kabul edilmemeli. Her karakterin bir patlama noktası olur. Ömer hafif laflar kullanabilir.. Yılmazda ağır laflar.. Farketmez. Ama ortada ilk önce bir kırma var.. Sonra özür geliyor.. Yılmaz dediklerinden tıpkı Filiz gibi pişman olacak. Ve acısınıda çekecek. Filiz o banyo sahnesinde ağlamasaydı.. İçine attsaydı daha mı iyiydi.. Valla aklı başında olan beyni dahada giderdi.. Onun için bu ağlama yakarış sahneleri dışına atmak açısından iyi olmuş.. İnsan içinde bırakınca daha kötü oluyor.. Filiz söylediklerini acısını çekiyor.. Pişman ağlaması da yakarması da isyanı normaldir bence.

sevgili pinkzone son paragrafına katılıyorum filizin bu krizi yaşaması lazımdı asıl ağlayamasaydı isyan etmeseydi durmundan endişe etmek gerekirdi yaşanılan şeyler herkesin kaldımayacağı şeyler çünkü...
filiz ömerden özür diledi ömer kabul etti...yılmazı adam öldürmeye teşebbüsten ömeri de feci bi dayak olayından dolayı yargıladı şöyle düz mantıkla bakıyorum olaylar eşite yakın ....suçlammalar yani...tamam adam dövdürtmekle öldürmeye teşebbüs etmek farklı ama yılmaz da beyzbol sopasıyla kafasına darbe aldı filiz ikisini de aynı şeylerden suçladı...ömerde yılmaz da gerçeği öğreneceksin ama herşey için geç olacak diye filizi uyardı...ama sonuç filiz ikisinden de özür diledi ömer kabul etti yılmaz etmedi....ömer kardeşi yılmaz sevgilisi ....ömer filizi üzmemek adına olaya perde çekip özrünü kabul ettiyse yılmaz da böyle yapabilir...
gelelim hamilelği söyleme mevzusuna filiz o konuşmadan sonra niye gidip yılmaza desinki sanki beni bunun için affet der gibi...yılmazın onu istemediğinden bu ilişkiyi bitirdiğinden okadar emin olacakki bebeği aldırmayı göze alacak çünkü yılmazla bi gelecekeriinin olması imkansız görünüyo şu an filize ama kıyamayacak annelik iç güdüsüyle...filiz eğer aldırmazsa bebeği mutlaka yılmaza söyleyecektir ama herşey bu kadar tazeyken değil önce buna biraz filizin alışması lazım...sinirlerin yatışması lazım...bebeği aldırırsa da hiç söylemese olur olay olmuş bitmiştir...filizle yılmazın aşkı gibi...boşuna geriye dönüp eskiyi konuşmasının anlatmasının manası yoktur....
bu arada dün diziyi gene izleyince ömer partide siyah gömlek giyiyo ama yani fragmanda feride parti kıyafetiyleyken ömerin gömleği beyaz....bi mantık hatası daha var bu bölüm...

matraka
15-12-06, 10:40

evet başlatıldı benim hala ona işe devam etmiyor olmamın bir sebebi filizin son sahnesidir baktım acı çekmeye başladı bende bıraktım yoksa bu haftada asmaya devam edicektim ne kadar insaflıyım değilmi

pinkzone
15-12-06, 10:43
Kendi ağzınla söylüyorsun.. archshe

Ömer kardeşi Yılmaz sevgilisi.. Ömer istemesede kabul edecekti özürü sonuçta kardeşi.. Ne kadar düşman kalabilirdi ki.. Aynı evde yaşıyorlar sonuçta.. Annelerini üzmemek adına sonunda barışcaklardı. Ama Yılmazdan beklemeyin bunu.. Sonuçta çok güveniyor onunla gelecek kurmak istiyor.. Ama sevdiği kadından olmadık suçlamalar duyuyor. Aynı şeyler değil. Ömer kabul etti diye Yılmazın da kabul etmesini bekleyemeyiz. Herkesin kişilikleri farklıdır. Yılmaz kendine göre haklı görüyor kendini ve Filizle artık birlikte olmak istemiyor.. Canı yandı artık bu iki delilikten.. Onun da haklı olduğu taraf yok değil..

matraka
15-12-06, 10:45

bunu yapmak sevgiye değer verdiğinin göstergesi olmaz ömerin elife nasıl davrandığına bir bakalım hep emir verir seklinde davranıyordu bir konu hakkında fikrini almıyordu onunla konuşmuyordu devamlı yargılıyordu ama çok seviyordu bunların hepsi ömerin yaptıklarını affetdiriyor demi bence yanlış bi düşünce ömer kendi kaderini kendi yazdı hep kendisini sevmesini bekleyen bir kadını seçmekle hatayı yaptı hata hataları doğurdu kime aşık olacağımızı tayin edemeyiz.bir anlık bişey olaylar öyle getirmiştir aşık olmuştur.niye zengin birileri sıradan birine aşık olamıyormu

archshe
15-12-06, 10:45
valla haklısın yılmaz çok ağır konuşuyor ama bunun sebibi o kadar acılar çekmesi olmasın sakın.ayrıca elif yılmaz yüzünden hastanelik oldu demende yanlış elif o konuşmada kendisi kaşındı her istediğinde replik koyabiliyorsun bu sahneninde repliklerini koyda yılmaz elifin hangi lafından dolayı zıvanadan çıkmış belki anlarsın sevgili modum.yılmaz elif yüzünden çok acı çekti elifin cezasıda yılmazı kaybetmek oldu.filize gelelim size karokol sahnesinde dönecekse 180 derece dönücek demiştim öyle oldu bir insana ya güven duyarsın yada duymassın bunun ortası daha keşfedilmedi.orda filiz kalbini değil mantığını dinlemiş öyle krara vermiştir.şimdide bunun acısını çekicek kanaatim yılmazın az yaptığı yönünde inşallah daha çok krizlere girer

evet filizin aniden güveniyorumdan güvenmiyoruma dönmesi kötüydü...biraz şüphe duyduğunu gösterselerdi de son kanıt son nokta olsaydı...ama birden değiştirdiler filizin kararını....yılmaz az yaptı diyosun bu gece izlicez yılmaz ne dedi ama yılmazın öyle lafları oluyoki tahmin etmek güç değil ama izlemeden yorum yapmıcam....ama filizin durumuna bakılırsa yılmaz çok ağır konuştu daha ne yapcak az diyosun bi de çekip vursun bari hem onun siniri yatışır hem filizin acısı...adam gibi konuşsa sen bana güvenmedin ben artık senin aşkına inanamam bu ilişkiyi böyle bitirse olmaz dimi hemen laf sokacak illaki hazır karşısında kedi gibi bulduya kızı yüklenecek....bu gece çok merak ediyorum bu konuşmayı...

matraka
15-12-06, 10:49
sevgili pinkzone son paragrafına katılıyorum filizin bu krizi yaşaması lazımdı asıl ağlayamasaydı isyan etmeseydi durmundan endişe etmek gerekirdi yaşanılan şeyler herkesin kaldımayacağı şeyler çünkü...
filiz ömerden özür diledi ömer kabul etti...yılmazı adam öldürmeye teşebbüsten ömeri de feci bi dayak olayından dolayı yargıladı şöyle düz mantıkla bakıyorum olaylar eşite yakın ....suçlammalar yani...tamam adam dövdürtmekle öldürmeye teşebbüs etmek farklı ama yılmaz da beyzbol sopasıyla kafasına darbe aldı filiz ikisini de aynı şeylerden suçladı...ömerde yılmaz da gerçeği öğreneceksin ama herşey için geç olacak diye filizi uyardı...ama sonuç filiz ikisinden de özür diledi ömer kabul etti yılmaz etmedi....ömer kardeşi yılmaz sevgilisi ....ömer filizi üzmemek adına olaya perde çekip özrünü kabul ettiyse yılmaz da böyle yapabilir...
gelelim hamilelği söyleme mevzusuna filiz o konuşmadan sonra niye gidip yılmaza desinki sanki beni bunun için affet der gibi...yılmazın onu istemediğinden bu ilişkiyi bitirdiğinden okadar emin olacakki bebeği aldırmayı göze alacak çünkü yılmazla bi gelecekeriinin olması imkansız görünüyo şu an filize ama kıyamayacak annelik iç güdüsüyle...filiz eğer aldırmazsa bebeği mutlaka yılmaza söyleyecektir ama herşey bu kadar tazeyken değil önce buna biraz filizin alışması lazım...sinirlerin yatışması lazım...bebeği aldırırsa da hiç söylemese olur olay olmuş bitmiştir...filizle yılmazın aşkı gibi...boşuna geriye dönüp eskiyi konuşmasının anlatmasının manası yoktur....
bu arada dün diziyi gene izleyince ömer partide siyah gömlek giyiyo ama yani fragmanda feride parti kıyafetiyleyken ömerin gömleği beyaz....bi mantık hatası daha var bu bölüm...

yanlış düşünce ikisini kıyaslayamassın filiz ömere yüklensede durum yılmazla arasındaki durumla uçurum var böyle kıyaslamayı nasıl neye dayanarak yapıyorsun filiz yanı şeyi bir çok kez yaptı yılmaza ayrıca ömer kardeşinin özrünü kabul ederek yılmaza karşı zafer kazandığını düşünüyor kendi taraflarına filizi çekti sevdiğinin zor yanında olmamak insana çok daha çok incitir ömerse bi abidir üstelik o kadarda ii bir abi değildir.filiz olmasa gurursuz herifinde tekidir.

archshe
15-12-06, 10:55
Kendi ağzınla söylüyorsun.. archshe

Ömer kardeşi Yılmaz sevgilisi.. Ömer istemesede kabul edecekti özürü sonuçta kardeşi.. Ne kadar düşman kalabilirdi ki.. Aynı evde yaşıyorlar sonuçta.. Annelerini üzmemek adına sonunda barışcaklardı. Ama Yılmazdan beklemeyin bunu.. Sonuçta çok güveniyor onunla gelecek kurmak istiyor.. Ama sevdiği kadından olmadık suçlamalar duyuyor. Aynı şeyler değil. Ömer kabul etti diye Yılmazın da kabul etmesini bekleyemeyiz. Herkesin kişilikleri farklıdır. Yılmaz kendine göre haklı görüyor kendini ve Filizle artık birlikte olmak istemiyor.. Canı yandı artık bu iki delilikten.. Onun da haklı olduğu taraf yok değil..

mutlaka yılmazın haklı oldğu taraf çok bu olayda inkar edilemez...benim dediğim ömerde abisi ona güvenmemesi de ömeri kıramaz mıydı sonuçta biri sevgilisi biri abisi diye filize duyduları sevgi değişirmi...ikisi de filizi seviyo ve filizden böyle bi suçlama beklemiyo bence durm aynı...bu arada matrakanın dediği şeye katılıyorum ömer filizin ne hale geldiğini sürekli gördü hatta filiz ona mutlu olmama neden engel oluyosun dedi ömerde mutluğunun adı yılmazsa kesinlikle izin vermem dedi...yani yılmazla mutlu olmasındansa yılmazsız ve mutsuz olmasını nasıl seçebiliyo...hemde kardeşini bukadar severken onu anlamış değilim...ömer yılmazı sevmeyebilir ömür boyu ama baktıki kardeşi vazgeçemiyo itin hakkı yoksa sahibinin hakkı vardır deyip yılmazı kabul etmeliydi...

matraka
15-12-06, 10:58
mutlaka yılmazın haklı oldğu taraf çok bu olayda inkar edilemez...benim dediğim ömerde abisi ona güvenmemesi de ömeri kıramaz mıydı sonuçta biri sevgilisi biri abisi diye filize duyduları sevgi değişirmi...ikisi de filizi seviyo ve filizden böyle bi suçlama beklemiyo bence durm aynı...bu arada matrakanın dediği şeye katılıyorum ömer filizin ne hale geldiğini sürekli gördü hatta filiz ona mutlu olmama neden engel oluyosun dedi ömerde mutluğunun adı yılmazsa kesinlikle izin vermem dedi...yani yılmazla mutlu olmasındansa yılmazsız ve mutsuz olmasını nasıl seçebiliyo...hemde kardeşini bukadar severken onu anlamış değilim...ömer yılmazı sevmeyebilir ömür boyu ama baktıki kardeşi vazgeçemiyo itin hakkı yoksa sahibinin hakkı vardır deyip yılmazı kabul etmeliydi...

ömerle yılmazı aynı aynı yere koyup kıyaslayamassın bunu yazıyorum hala kıyaslanıyor filiz yılmaza çok acı çektirdibu acılar 2 bölüm önceden gelen acılar değil bir olayla olan acılar hiç değil o yüzden tekrar söylüyorum iki olaya aynı pencereden bakamassın

archshe
15-12-06, 11:02
yanlış düşünce ikisini kıyaslayamassın filiz ömere yüklensede durum yılmazla arasındaki durumla uçurum var böyle kıyaslamayı nasıl neye dayanarak yapıyorsun filiz yanı şeyi bir çok kez yaptı yılmaza ayrıca ömer kardeşinin özrünü kabul ederek yılmaza karşı zafer kazandığını düşünüyor kendi taraflarına filizi çekti sevdiğinin zor yanında olmamak insana çok daha çok incitir ömerse bi abidir üstelik o kadarda ii bir abi değildir.filiz olmasa gurursuz herifinde tekidir.

ben böyle düşünüp böyle kıyasladım bana göre doğru bu...bence ömer orda filizi kazanmanın mutlulğunu yaşadı ama sadece kardeşini geri kazanmak adına...yılmazdan dolayı olduğunu sanmıyorum...ömerin abiliği tartışılır ben seviyorum aralarındaki bağı tek suçu yılmaz konusunda geri adım atmayarak filizi seçim yapmaya zorlaması..niye gurursuz dedin onuda anlmadım ya neyse...

BERNA
15-12-06, 11:04

Bugun tadim yok fikir tartismasina da girmek istemiyordum ama bir abinin kizkardesini affetmesini gurursuzluk olarak gormeni ilginc buldum dogrusu. Buna inaniyorsan benim karsi bir tezim yok cunku olaylara bakis acimiz gercekten cok farkli demektir. Omer'in Yilmaz konusunda kendini kaybettigi saplantili oldugu dogrudur ama su gurur meselesi her iliskimizde kendini gostermeli mi acaba? Gurur elbette insanin ayakta dik durmasini, kendine saygi duymasini saglar ama insanin hayatini kahreden ve mutsuzluguna yol acan bir gururu ben kendi adima almayayim daha iyi.

Bu arada Yilmaz'in daha medeni bir uslupla Filiz'i affetmemesini ben de bekliyordum. Bence karsilikli hatalarla iliski su anda tamir edilemeyecek kadar yara almistir. Bu arada bebek olsa da, hicbirsey konusulmadan bu iliski duzelirse de curuk bir temelin ustune insa edilen bina gibi olacaktir. Yine de gecen seferki yanlisa dusmeyelim ve bekleyelim gorelim.

pinkzone
15-12-06, 11:04

Yani.. Ömerin onun acı çektiğini gördüğünü söylüyorsun.. Evet görüyor.. Evdeler bir çok kez şahit oldu... Ama Yılmaz değil... Yılmaz Filizin psikolojisini bilmediği için konuşması normal.. Ama abisi ondan vazgeçemediğini görünce ona destek olmak yerine.. Acı çekmesini yeğliyor.. Valla.. Şu var.. Filiz Acıların Kadını ne tarafa dönsede kara değil zarara geçiyor. Feride hemen söylemez. Bence Feride onu görür.. Kusarken felan.. Tahmin eder sonrada sorar gibi geliyor bana.. Evde şu an Filizin durumunu tek görebilecek Feride gözüküyor. Ömeri katmıyorum destek oalcaktır ama öğrenmemesi lazım bence.

matraka
15-12-06, 11:05
ben böyle düşünüp böyle kıyasladım bana göre doğru bu...bence ömer orda filizi kazanmanın mutlulğunu yaşadı ama sadece kardeşini geri kazanmak adına...yılmazdan dolayı olduğunu sanmıyorum...ömerin abiliği tartışılır ben seviyorum aralarındaki bağı tek suçu yılmaz konusunda geri adım atmayarak filizi seçim yapmaya zorlaması..niye gurursuz dedin onuda anlmadım ya neyse...

aralarında bir bağ yok ki neresini seviyorsun olmayan bağımı filiz o özrü ömerden niye diledi bunu düşümeden yorum yazıyorsunuz kafasında yılmazı suçlu ilan etti.o zaman dedi ömer suçsuz o yüzden filiz ömerden özür diledi bu mantıkla gerçekten suçsuz olduğunu bildiğinden değil kardeşlerin arasında bağ varmış amerikayı iki kere keşfetmeye gerek yok ömer filize nerde abilik yaptı siz bana bunları yazın

pinkzone
15-12-06, 11:08
Senaristlerin yapmak istediği şu.. İki tarafta bu ilişkide hatalı... Yani ne Yılmaz suçsuz nede Filiz suçsuz demeye getiryorlar... İki tarafta suçlu olunca krıma konusunda birleşmelerini geciktirmek istiyorlar.. Suçlu tarflar var Suçlusuz taraf yok diye.. Nitekim bence onların barışmasına kötü bir olayla gelen bir barışma olacaktır.

matraka
15-12-06, 11:09
Bugun tadim yok fikir tartismasina da girmek istemiyordum ama bir abinin kizkardesini affetmesini gurursuzluk olarak gormeni ilginc buldum dogrusu. Buna inaniyorsan benim karsi bir tezim yok cunku olaylara bakis acimiz gercekten cok farkli demektir. Omer'in Yilmaz konusunda kendini kaybettigi saplantili oldugu dogrudur ama su gurur meselesi her iliskimizde kendini gostermeli mi acaba? Gurur elbette insanin ayakta dik durmasini, kendine saygi duymasini saglar ama insanin hayatini kahreden ve mutsuzluguna yol acan bir gururu ben kendi adima almayayim daha iyi.

Bu arada Yilmaz'in daha medeni bir uslupla Filiz'i affetmemesini ben de bekliyordum. Bence karsilikli hatalarla iliski su anda tamir edilemeyecek kadar yara almistir. Bu arada bebek olsa da, hicbirsey konusulmadan bu iliski duzelirse de curuk bir temelin ustune insa edilen bina gibi olacaktir. Yine de gecen seferki yanlisa dusmeyelim ve bekleyelim gorelim.

ahh berna istemesende tartışmaya girdin bir kere o gurusuzluk orda değil yılmazın hisseleri verdiğinde geri para ödememek istemesindedir.umarım o sahneyi hatırlamışsındır.ben suna inanıyorum ömer o kadar ii bir abi değil iki kardeş çok farklı kraktere sahipler

archshe
15-12-06, 11:09
aralarında bir bağ yok ki neresini seviyorsun olmayan bağımı filiz o özrü ömerden niye diledi bunu düşümeden yorum yazıyorsunuz kafasında yılmazı suçlu ilan etti.o zaman dedi ömer suçsuz o yüzden filiz ömerden özür diledi bu mantıkla gerçekten suçsuz olduğunu bildiğinden değil kardeşlerin arasında bağ varmış amerikayı iki kere keşfetmeye gerek yok ömer filize nerde abilik yaptı siz bana bunları yazın

bu nasıl bir yorumdur matraka aynı şeyleri görmek zorunda değiliz ben düşünerek yorum yapıyorum amacım sana laf yetiştirmek değil....bunu anlasan ii olur...

archshe
15-12-06, 11:12
Senaristlerin yapmak istediği şu.. İki tarafta bu ilişkide hatalı... Yani ne Yılmaz suçsuz nede Filiz suçsuz demeye getiryorlar... İki tarafta suçlu olunca krıma konusunda birleşmelerini geciktirmek istiyorlar.. Suçlu tarflar var Suçlusuz taraf yok diye.. Nitekim bence onların barışmasına kötü bir olayla gelen bir barışma olacaktır.

haa işte ben de bunu diyorum iki tarafta suçlu sadece filizinki ağır basıyo bundan dolayı da sadece filizi günah keçisi yapmamak lazım....barışmalarının bende pek ii bi nedenle olacağını sanmıyorum...birinden biri diğerini kaybetme korkusu yaşayacaktır ki bence bunu yılmaz yaşayacaktır...

archshe
15-12-06, 11:24
sence bunu neden yazıyorum aynı tezi 3 yorumdur yazıyorsunda ondan olaylara bu açıdan birde bak diye yazdım benle aynı düşün diye değil düşünmenede gerek yok

yorumlarını genelde severek okuyorum ama ömere şartlandığını düşünüyorum filizi demiyorum bile...ömer çok sevdiğim bi karakter değil ama ömerin ne sevgisine ne kardeşiliğine inanıyosun...ben ömerin bu iki özelliğini cidden seviyorum...yorumlarımız eskiden örtüşürdü şimdi ömer ve filiz konusunda uzlaşamıyoruz...gerek de yok zaten...ikimizinde doğruları farklı...

matraka
15-12-06, 11:25
ohh be rahatladım biraz gerçi sevgili modum gelince gene karışıcak burası ama neyse bu arada sevgili modum duygu sömürüsü dediğim olay senin yaptığın değil krakterler hakkında yazdığın yorumdur sakın yanlış anlama

matraka
15-12-06, 11:27
yorumlarını genelde severek okuyorum ama ömere şartlandığını düşünüyorum filizi demiyorum bile...ömer çok sevdiğim bi karakter değil ama ömerin ne sevgisine ne kardeşiliğine inanıyosun...ben ömerin bu iki özelliğini cidden seviyorum...yorumlarımız eskiden örtüşürdü şimdi ömer ve filiz konusunda uzlaşamıyoruz...gerek de yok zaten...ikimizinde doğruları farklı...

sevgili archshe sadece benim derdim ömer iyi abilik yapamamıştır filize benim savunduğum bu sen tam tersini düşünüyorsan saygı duyarım ama bu konuda yorum yazarsanda bende karşı yorum yazmam kaçınılmazdım sen bakış açını söylersin bende kendi bakış açımdam yorumlarım değilmi.ben ömerin bu kadar iyi biri olduğunu düşünmüyorum ısrarla altını çizmek isterim

archshe
15-12-06, 11:31
sevgili archshe sadece benim derdim ömer iyi abilik yapamamıştır filize benim savunduğum bu sen tam tersini düşünüyorsan saygı duyarım ama bu konuda yorum yazarsanda bende karşı yorum yazmam kaçınılmazdım sen bakış açını söylersin bende kendi bakış açımdam yorumlarım değilmi.ben ömerin bu kadar iyi biri olduğunu düşünmüyorum ısrarla altını çizmek isterim

tabii yorum yazacaksın farklı düşündüklerine yada aynı düşündüklerine alkış tutmak adına...ama yazarken düşünmeden yazıyosun demene bozuldum...çünkü ben değer vererek okuyorum herkesin yorumunu düşünerek de cvp yada yorum yazıyorum....demekki ben böyle düşünüyorum...

matraka
15-12-06, 11:35
tabii yorum yazacaksın farklı düşündüklerine yada aynı düşündüklerine alkış tutmak adına...ama yazarken düşünmeden yazıyosun demene bozuldum...çünkü ben değer vererek okuyorum herkesin yorumunu düşünerek de cvp yada yorum yazıyorum....demekki ben böyle düşünüyorum...

evet anladım tamam ama şunu söyliyebilirim ben böyle biriyim içim dışım birdir aklımdan ne geçiyorsa sözylerim kırıldaysan üzüldüğümü bilmeni isterim haklısın o anda yazılmış bir yazıdır aynısını sevgili modumun yazsındada yaptım mesela ama oluyor işte o anda ne düşündüğünle ilgili bir durum umarım mazur görürsün

archshe
15-12-06, 11:35

haa buarada ömerin filize hatası ilişkisini kabul etmeyip filizin acı çekmesine göz yummasıdır ama bu kriz anına şahit olunca farklı düşüecektir diye umuyorum...yada yılmaza daha da teplili olabilir kestiremiyorum...sanırım berna yazmıştı ömerin yılmaza hıncı artık elif değil hala filizi kullandığını sanmasıdır diye düşünüyorum bu ilişkiye bundan inanmıyo...bi gün filiz hatasını anlayacak diye...ama yılmazın değiştiğini bilmiyo...

matraka
15-12-06, 11:38
aslında anlatmak istediğim tüm yaptığım yorumların toplamı şudur.

--- ömerin yılmaza duyduğu öfke herşeye kılıf olmamalı
--- filiz ömerden pişman olduğu için değil yılmazın suçlu olduğunu kafasında düşündüğü için özür dilemiştir.yalansa yalan değin.eğer öyle olmasaydı filizin bu kadar yıkalacağını sanmazdım

archshe
15-12-06, 11:38
evet anladım tamam ama şunu söyliyebilirim ben böyle biriyim içim dışım birdir aklımdan ne geçiyorsa sözylerim kırıldaysan üzüldüğümü bilmeni isterim haklısın o anda yazılmış bir yazıdır aynısını sevgili modumun yazsındada yaptım mesela ama oluyor işte o anda ne düşündüğünle ilgili bir durum umarım mazur görürsün

farkındayım dilini tutamıyosun....önemli değil artık...bende sadece bozulduğumu belirttim...güzel güzel kaldığımız yerden devam ederiz...

matraka
15-12-06, 11:42
haa buarada ömerin filize hatası ilişkisini kabul etmeyip filizin acı çekmesine göz yummasıdır ama bu kriz anına şahit olunca farklı düşüecektir diye umuyorum...yada yılmaza daha da teplili olabilir kestiremiyorum...sanırım berna yazmıştı ömerin yılmaza hıncı artık elif değil hala filizi kullandığını sanmasıdır diye düşünüyorum bu ilişkiye bundan inanmıyo...bi gün filiz hatasını anlayacak diye...ama yılmazın değiştiğini bilmiyo...

ya archshe bu kadar olay yaşanmış halamı ya ömer filizi açık pazar olayında yılmaza sarılırken gördü yılmazın filiz için endişelendiğini gördü filiz 5-6 senedir unutamıyor bunlara şahit oldu.yılmaz aşkı uğrunda şirketi bedeva verdi gene anlamadı bu kadar düşmanlık kin niye yılmaz bile bu kadar düşman olamadı o ailleye soruna ben böyle bakıyorum hiçbir abi kızkardeşinin o durumuna sadece üzülerek yetinmemeli,ömerin orada düşündüğü gene yılmaz olucak yakasına yapışıp hesap sormak isteyecek başka ne beklersin ömerden gerçek bi abilik yapmasınımı

matraka
15-12-06, 11:45
ömerin bütün üzüntülerinde filiz abisine destek olurken ömer filize aynı şeyi yapabilmişmidir sorarım sizlere filize yılmaz konusunda baskı kurmaktan başka ne yaptı yıkıcı değil yapıcı ne yaptı bunlara cevap varmı

bunların cevabı yılmaza duyduğu kin midir yada bu kin bunlara mazaret olabilirmi

kursuni19
15-12-06, 11:45
Bu konu hskinfs sanirim cok fazla tartistik, artik konuyu degistirelim bari.
Filizin bebegi aldirmiyacagina hepimiz eminiz sanirim, cünkü Yilmazdan habersiz böyle bir sey yapsa, ve sonradanda Yilmaz bunu ögrense Filzi hic bir zaman affetmez ve bu dizide mutlu bir sonla bitmez.
Sizce bu bebek dogacakmi yoksa trajik bir sekilde Filiz bu bebegi kaybedecekmi? Ve bu sekildemi Filizle Yilmazin barismasi olacak?

matraka
15-12-06, 11:51
Bu konu hskinfs sanirim cok fazla tartistik, artik konuyu degistirelim bari.
Filizin bebegi aldirmiyacagina hepimiz eminiz sanirim, cünkü Yilmazdan habersiz böyle bir sey yapsa, ve sonradanda Yilmaz bunu ögrense Filzi hic bir zaman affetmez ve bu dizide mutlu bir sonla bitmez.
Sizce bu bebek dogacakmi yoksa trajik bir sekilde Filiz bu bebegi kaybedecekmi? Ve bu sekildemi Filizle Yilmazin barismasi olacak?

bence filiz çocuğu aldırmaz böyle bi şeyi her anne adayı yaşayabilir elifte yaşadı zamanında belki filiz çocuğu aldırmaya hiç gitmezdi.yılmaz filizi çok kötü kırmış olmalıki herşeyden ümidini kesen filizin davranışıdır bu ama o anlık travma diye düşünüyorum geçici bidurum hayatını çocuğuna göre kurucağı kesin

kursuni19
15-12-06, 11:54
ömerin bütün üzüntülerinde filiz abisine destek olurken ömer filize aynı şeyi yapabilmişmidir sorarım sizlere filize yılmaz konusunda baskı kurmaktan başka ne yaptı yıkıcı değil yapıcı ne yaptı bunlara cevap varmı

bunların cevabı yılmaza duyduğu kin midir yada bu kin bunlara mazaret olabilirmi

Söylediklerine tamamen katiliyorum. Ömer ailesinin karsi ciktigi biriyle evlenmek istedi, tek destegi Filiz oldu. Ömer her ne yasadiysa Filiz Ömerin yaninda oldu, Filizin tek istedigi sey YIlmazla birlikte olmakti, Ömerin Yilmaza olan öfkesi herzaman agir basti ve hicbir zaman Yilmazla Filizin arasindaki aska inanmadi, herzaman YIlmazin yaptiklarinda bir art niyet arada, bu sevginin büyüklüyüne bir türlü inanamadi, oysaki gözlerini acip baksaydi senin dedigin gibi, süphe duycak hic bir sey olmadigin anlardi (Hisselerini meraldan kurtardi, tekinerleri bataktan kurtardi, Tekinerlerin sirketinden holding yapti, Filizi kac kez meralin elinden kurtardi, 4 yil 12 ay 3 gün Filizin dönmesini bekledi...)
Ama ömer ne yapti Filize bu iliskiye hep karsi cikti, tabikide Filizin yaninda oldugu zamanlarda olmustur, ama genelde Filizle Yilmazin ayri oldugu zamanlarda yasanmistir bu, oda Filizi teselli edip YIlmazdan sogutmak icin oldu

matraka
15-12-06, 11:56
aslında bu akşam izleyeceğimiz bölümde açıklığa kavuşan yılmaz filiz ayrılığı diğer sorular duruyor ayrıca bu bölüm yeni sorular atılıyor.bence bu bölümden sonra çok konuşucaz bana öyle geliyor filizin çocuğu aldırma sahnesinde bitmemeli diye düşünüyorum çünkü aynı sahne daha öncede yaşadı yönetmen böyle bir hata yapmak istemez bence

kursuni19
15-12-06, 11:58
bence filiz çocuğu aldırmaz böyle bi şeyi her anne adayı yaşayabilir elifte yaşadı zamanında belki filiz çocuğu aldırmaya hiç gitmezdi.yılmaz filizi çok kötü kırmış olmalıki herşeyden ümidini kesen filizin davranışıdır bu ama o anlık travma diye düşünüyorum geçici bidurum hayatını çocuğuna göre kurucağı kesin

Sana katiliyorum, yanliz bu cocugun dogcani sanmiyorum, bence Filiz bir sekilde bu cocugu düsürür, cünkü dizide olaylar hizlica gelismeye basladi, zaman daha hizli akiyor, Filiz bu durumu fazla sakliyamaz bir sekilde birileri ögrenir, Filizle YIlmazida senaristler bu kadar cabuk bhirlestirmiyeceklerine göre Filizinde bir zaman sonra karni burnuna gelicegine göre diziyi bu sekilde göütmezler sanirim

september_06
15-12-06, 11:58

Ben Filiz'in hiçbir zaman çocuğunu aldırmak için o hastaneye gitmesini istemezdim. ne olursa olsun. Yılmaz Filiz'i affetmese de, ailesi karşı çıksa da bir sürü engel olsa da. Sonuçta taşıdığı bir can ve bu can en sevdiğinden. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Fragmanda ki o sahneleri hiç görmemiş olmayı isterdim. (Yani aldırmaya gittiği sahneyi)
Ben olsam herşeyi göze alarak o bebeği dünyaya getirirdim. ne olursa olsun.

kursuni19
15-12-06, 12:01
aslında bu akşam izleyeceğimiz bölümde açıklığa kavuşan yılmaz filiz ayrılığı diğer sorular duruyor ayrıca bu bölüm yeni sorular atılıyor.bence bu bölümden sonra çok konuşucaz bana öyle geliyor filizin çocuğu aldırma sahnesinde bitmemeli diye düşünüyorum çünkü aynı sahne daha öncede yaşadı yönetmen böyle bir hata yapmak istemez bence

Aynisini bende dün söylemistim, bencede orda bitirmezler diziyi, acaba söyle bir sey olabirlimi diye düsünmüyor degilim.
Yilmaz Cemden süphelendiyi icin Cemi takibe almistir, ama ayni zamanda Filizide her ne kadar ayrida olsalarda korumak istemektedir, bu yüzeden Filizi de takip etiriyor olabir, sonra Filizin hastahaneye gittiyini ögrenince ne oldugunu merak edip hastahaneye gidiyor olabirilmi acaba, tama o sirada Filizin hamile oldugunu ögrenip cocugu aldirmasina engel olurmu

matraka
15-12-06, 12:04
Ben Filiz'in hiçbir zaman çocuğunu aldırmak için o hastaneye gitmesini istemezdim. ne olursa olsun. Yılmaz Filiz'i affetmese de, ailesi karşı çıksa da bir sürü engel olsa da. Sonuçta taşıdığı bir can ve bu can en sevdiğinden. Bundan daha güzel bir şey olamaz. Fragmanda ki o sahneleri hiç görmemiş olmayı isterdim. (Yani aldırmaya gittiği sahneyi)
Ben olsam herşeyi göze alarak o bebeği dünyaya getirirdim. ne olursa olsun.

doğru söylüyorsunda bazen yıkım içinde olan insanlar böylr anlık kararlar verebiliyor dikkat edersen yılmaz elif konuşmasından sonra aldırma kararı verdi şimdide filiz yılmaz ayrıldı filiz bir anlık karar verdi filiz kendinde değil o kararı verirken bence böyle bakmak gerek olayı yaşadıkları kolay değil

matraka
15-12-06, 12:07
Aynisini bende dün söylemistim, bencede orda bitirmezler diziyi, acaba söyle bir sey olabirlimi diye düsünmüyor degilim.
Yilmaz Cemden süphelendiyi icin Cemi takibe almistir, ama ayni zamanda Filizide her ne kadar ayrida olsalarda korumak istemektedir, bu yüzeden Filizi de takip etiriyor olabir, sonra Filizin hastahaneye gittiyini ögrenince ne oldugunu merak edip hastahaneye gidiyor olabirilmi acaba, tama o sirada Filizin hamile oldugunu ögrenip cocugu aldirmasina engel olurmu

sanmıyorum uzun süre yılmazdan bu olay saklanacak hatta handan cemle filizi yakınlaştırmak ister daha fazla filiz yılmazdan uzak durmak isteyecek ama başarabileceğini sanmıyorum.olaylar bundan sonra başlar bence ve bizdeki tartışmalarda burda alevlenmeye başlar gibime geliyor

yakupoglu61
15-12-06, 12:15
filiz handana söylermiki hamileyim diye hemen
handan cemle filizi yakınlaştırsın?
cemin pislikleri halitin yakalanmasıyla ortaya çıkacak ama bu bölüm değil ilerki bölümlerde

matraka
15-12-06, 12:35
filiz handana söylermiki hamileyim diye hemen
handan cemle filizi yakınlaştırsın?
cemin pislikleri halitin yakalanmasıyla ortaya çıkacak ama bu bölüm değil ilerki bölümlerde

yakın zamanda ailesine söylemek zorunda kalacağını düşüyorum.ve handanın bu fırsatı kullanmak isteyeceğini düşünüyorum

secoms
15-12-06, 12:41
Sanırım berna yazmıştı ömerin yılmaza hıncı artık elif değil hala filizi kullandığını sanmasıdır diye düşünüyorum bu ilişkiye bundan inanmıyo...

walla ben burda farklı düşünüyorum...ömerle aynı cinsiyetteyiz ve ben burda ömerin yılmaz la arasındaki husumetin elif olayından kaynakklı oldugunu düşünüyorum ...daha dogrusu ben olsaydım öyle düşünürdüm... cünkü bir erkek sevdigi insanın baskasını sevdigini kolay kolay kaldıramaz ve unutamaz kanımca...filiz olayı da etkili olmus olabilir ama esas neden eliftir bence...

secoms
15-12-06, 12:44
şu yorum tamamen duygu sömürüsü filiz sevdiğinin sonuna kadar yanında olmak zorundaydı mantığına güvendi kaybetti onun acılarını yılmazı kaybederek çekicek belki bu acı yılmaza sonunna kadar güvenmeyi tekrar sağlar umarım

öyle bir yazmıssın ki matraka filiz bu kadar acıyı cekerken yılmaz ne olacak cok merak ediyorum...bu gibi yorumlarla filize haksızlık yapılıyor gibi geliyor bana...filiz yılmaz askını istiyorsunuz ama filizin bu kadar acı cekmesini istemenizi anlamıyorum...olay acı cekmekse bu ask da filiz bence yılmazdan daha cok bedel ödemiştir...

matraka
15-12-06, 12:48
archshe tafarından gönderildi
Sanırım berna yazmıştı ömerin yılmaza hıncı artık elif değil hala filizi kullandığını sanmasıdır diye düşünüyorum bu ilişkiye bundan inanmıyo...

öyle olmasını sanırım berna cem ile ömerin konuşmasından çıkarmış ama bu kadar öfkenin nedeninin bu olduğunu sanmıyorum yazsam çok uzun olucak ama hala elif konusu bence filiz kendine yaptığı bahane bu dizide herkes pişmanlıkları izleyiciyle paylaştı şimdide filiz paylaşıyor merak ettiğim ömer bu duygularını ne zaman paylaşıcak

matraka
15-12-06, 12:50
öyle bir yazmıssın ki matraka filiz bu kadar acıyı cekerken yılmaz ne olacak cok merak ediyorum...bu gibi yorumlarla filize haksızlık yapılıyor gibi geliyor bana...filiz yılmaz askı