PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

pinkzone
15-12-06, 15:56
konuyu değiştirmek gibi olacak ama :) aynalı ekrem bu bölümde haliti yakalıyor acaba bu cemin dizideki ömrünün kısa olacağı anlamına gelir mi ..yılmazda halitten sonra filize konuşur mu bakalım yoksa susmaya devam mı edecek

İyide Haliti konuşturamazsa ne anlamı varki Filize söylemenin.. Adam konuşcakki işe yarasın.. Bence orda Cemin oyunu varmış gibi geldi bana.. Sonunda olcak şu.. Cemo o adamı ortadan kaldıracak.. Kış temizliği yapacak.

matraka
15-12-06, 15:57
konuyu değiştirmek gibi olacak ama :) aynalı ekrem bu bölümde haliti yakalıyor acaba bu cemin dizideki ömrünün kısa olacağı anlamına gelir mi ..yılmazda halitten sonra filize konuşur mu bakalım yoksa susmaya devam mı edecek

hayır ben o konudan şüpheliyim halitin yakalanması değil polise itiraf ettirilmesi önemli bence o da mümkün olmayabilir yada halitin yakalanması cemin oyunu olabilir valla halitin yakalanması iyimi kötümü olucak bilemiyorum

forever_bim
15-12-06, 15:59
:img-hyste Galiba öyle.. Uykusuzum biraz.. Diziyi düşünmekten gece geç yatıtm. Uykumu kaçırdı valla bu dizi.. :)

Feride bu arada tescilli kabul etik ya.. bernada tescilliğini onayladı ya.. Ne diyeyim.. Bu kızın nasıl bir görüntüde yada nasıl bir replikte Yılmaza gemiş olsun diyeceğini merak eder oldum.. Bakalım oraya gelipte sadece gözleriylen mi geçmiş olsun dileyecek.

Bu arada adım sapığa çıkmayacaksa tescilli Feride'nin ellerinin çok güzel oldugunu söyleyecegim. Hem kendi de güzel bir kız. Ömeri böyle serseme çevirsin. Aşık Ömer çok işe yarıyor:good:

pinkzone
15-12-06, 16:02
Bu arada adım sapığa çıkmayacaksa tescilli Feride'nin ellerinin çok güzel oldugunu söyleyecegim. Hem kendi de güzel bir kız. Ömeri böyle serseme çevirsin. Aşık Ömer çok işe yarıyor:good:

:img-hyste Aaa neye dikkat etmişsin.. :) Valla geçen bölüm o rüküş elbiseden sonra hiçbir yerini göremedim.. Kusura bakma.. Bu bölüm bakacağım elbisede potluk varmı.. :img-hyste Yani yakın plan göreceğiz bu sefer.. :) Sen dedikten sonra da ellerine dikkat ederim.. Anlaşıldı..

sinem*
15-12-06, 16:02
hayır ben o konudan şüpheliyim halitin yakalanması değil polise itiraf ettirilmesi önemli bence o da mümkün olmayabilir yada halitin yakalanması cemin oyunu olabilir valla halitin yakalanması iyimi kötümü olucak bilemiyorum

cem önce kaçırttırıp sonra da yılmazlara yakalatmaz bence cemin planı daha farklı olacaktır.Ya da haliti öldürtürüp yılmazın üstüne yıkar gene :) hiç belli olmaz .Ama yılmaz artık filize bir şeyler söylesin yoksa filize cem bir şey yaparsa ve yılmaz filizi hastaneye götürünce (tabi öyle gelişirse ) hamile olduğunuı öğrenirse vicdan azabı duyabilir

matraka
15-12-06, 16:05

evet ama bu sefer ne olur ömer aşık olmasın bir tek ricam bu kadar şey istiyoruz çokmu istiyoruz

BERNA
15-12-06, 16:07
Feride bu arada tescilli kabul etik ya.. bernada tescilliğini onayladı ya.. Ne diyeyim.. Bu kızın nasıl bir görüntüde yada nasıl bir replikte Yılmaza gemiş olsun diyeceğini merak eder oldum.. Bakalım oraya gelipte sadece gözleriylen mi geçmiş olsun dileyecek.

O isin biraz esprisi tabi ki, forumdaki havayi yumusatmak icin de kullaniyorum ozellikle :img-wink: Bir de hatali karakterleri yine de sevebilmek de hosuma gidiyor. Ancak ben dizide gosterilmeyen sahneler icinde bu tarz bir ziyaretin olabilecegine de inaniyorum, acikcasi olmasa da sorun degil. Birisi de Yilmaz'a karsi hata yapmis olsun ve de yuzune vurulmasin dizide :)

Ben Feride'nin su anda Yilmaz'a gecmis olsun demekten cok daha buyuk bir konuda destek verecegini dusunuyorum. Omer'in patlayan ofkesini sakinlestirecek ve artik bana sinir getiren kavga ve siddet sahnelerinden birini engelleyecektir.

pinkzone
15-12-06, 16:08
evet ama bu sefer ne olur ömer aşık olmasın bir tek ricam bu kadar şey istiyoruz çokmu istiyoruz

Bencede İlk önce Feride aşık olsun.. Ömer olmasın ilk önce.. Feridenin aşık olması bence daha cazip.. Onun herşeyden kıskanmasını görmek iyi olur.. :img-hyste İlk sevecek taraf Feride olsun diyorum bende.

BERNA
15-12-06, 16:09

Niye ki? Asik olan Omer cok daha sakin, mulayim ve de yumusak oluyor. Bunda ne gibi bir sakinca var? Yoksa tescilli Feride icin baska planlarin mi var?

Yoksa modumuza mi ayarlayacaksin :img-hyste

matraka
15-12-06, 16:11
cem önce kaçırttırıp sonra da yılmazlara yakalatmaz bence cemin planı daha farklı olacaktır.Ya da haliti öldürtürüp yılmazın üstüne yıkar gene :) hiç belli olmaz .Ama yılmaz artık filize bir şeyler söylesin yoksa filize cem bir şey yaparsa ve yılmaz filizi hastaneye götürünce (tabi öyle gelişirse ) hamile olduğunuı öğrenirse vicdan azabı duyabilir

bu bölümde o konuyuda merak ediyorum bakalım cemin yeni oyunu ne merak ediyorum ama birde yılmaz bu tuzaktan kurtulabilecekmi diyor biz tempo düşük düşük dedik alın size tempo dediler

pinkzone
15-12-06, 16:12
O isin biraz esprisi tabi ki, forumdaki havayi yumusatmak icin de kullaniyorum ozellikle :img-wink: Bir de hatali karakterleri yine de sevebilmek de hosuma gidiyor. Ancak ben dizide gosterilmeyen sahneler icinde bu tarz bir ziyaretin olabilecegine de inaniyorum, acikcasi olmasa da sorun degil. Birisi de Yilmaz'a karsi hata yapmis olsun ve de yuzune vurulmasin dizide :)

Ben Feride'nin su anda Yilmaz'a gecmis olsun demekten cok daha buyuk bir konuda destek verecegini dusunuyorum. Omer'in patlayan ofkesini sakinlestirecek ve artik bana sinir getiren kavga ve siddet sahnelerinden birini engelleyecektir.

Evet o konudada işe yarasın.. Ama sahne olmasada Yılmazların evine gittiğini bilmek de iyi gelir.. Yeterki geçmiş olsun dediğini bilmek bile yeter.. :)

Çocuk bakmaktan handan laflarını yemekten.. Vede Ömere aşık olmaktan başka işleride olsun canım.. Bu kızın işlevleri de olmalı.. İşe yarasın azcık değilmi.. Zaten huy edindi.. Ya maydonoz olcak bir konuya yada olmadık yerde direkt ortam hazırlanmadan soru sorcak..

matraka
15-12-06, 16:13
Niye ki? Asik olan Omer cok daha sakin, mulayim ve de yumusak oluyor. Bunda ne gibi bir sakinca var? Yoksa tescilli Feride icin baska planlarin mi var?

:):):):) yok kusura bkama burası birz kalabalıktı o yüzden anlatamadım galiba ikiside aşık olsunlar tabi ama bu sefer ilk bunu hisseden feride olsun yani karşılık bulsun artık mutlu olsunlar en azından

matraka
15-12-06, 16:15

iyide berna engellemese ne olurki ömer yılmaza ne yapabilir en fazla yakasına yapışır o kadar ömere o kadar güvenme bence bir geçmiş olsuna gitmeyi biz vefa borcu olduğu için istiyoruz keyfimizden değil

pinkzone
15-12-06, 16:16

:img-hyste bu sonuca Hasanın Feridenin ellerini beğenmesinden yola çıkarak mı düşündün.. :img-hyste

O Ömerle Ferideyi mutlu görmek istiyor.. En büyük faktörlerden birini unutuyor.. Handan son bölüme kadar peşlerini bırakmaycaktır.. Kızın ne kadar açığı varsa çıkaracaktır.. Geçmişini bile çözer gibi geliyor bana.. Oğlu için herşeyi göze alır valla bu kadın.. 007 Handan Bond.. :img-hyste

forever_bim
15-12-06, 16:16
Bencede İlk önce Feride aşık olsun.. Ömer olmasın ilk önce.. Feridenin aşık olması bence daha cazip.. Onun herşeyden kıskanmasını görmek iyi olur.. :img-hyste İlk sevecek taraf Feride olsun diyorum bende.

:):):):) yok kusura bkama burası birz kalabalıktı o yüzden anlatamadım galiba ikiside aşık olsunlar tabi ama bu sefer ilk bunu hisseden feride olsun yani karşılık bulsun artık mutlu olsunlar en azından

Aman Allah'ım aynı düşünüyoruz, ilk önce Feride aşık oluyor gibi gidiyor zaten olaylar. Dişimi kırmaya gidiyorum:img-wink: :img-wink:

matraka
15-12-06, 16:17

valla düşüncelerime tercüman olmak diye herhalde buna denir benim ne demek istediğimi anlamış ona görede cevap yazmışsın benimde şifrem çözüldü galiba ayrıca tescilli feride hakkında yumuşamak yok

_hasibe_
15-12-06, 16:17
Az Önce Fragmanı Gördüm
FiLiz HamiLe:img-wink:
Çok HeyecanLı Bir BöLüm OLacak Eminim!

matraka
15-12-06, 16:19
Az Önce Fragmanı Gördüm
FiLiz HamiLe:img-wink:
Çok HeyecanLı Bir BöLüm OLacak Eminim!

günaydın evet biz o heyecanları yaşamayı atlattık hemde 8-9 hafta evvel o yüzden heyecan faslı bitti ileriye bakıyoruz böyle sevinenleri göremek yinede hoşumuza gidiyor

BERNA
15-12-06, 16:20
iyide berna engellemese ne olurki ömer yılmaza ne yapabilir en fazla yakasına yapışır o kadar ömere o kadar güvenme bence bir geçmiş olsuna gitmeyi biz vefa borcu olduğu için istiyoruz keyfimizden değil

Yilmaz ve Filiz'in iliskisine demeliydim ben de hizli yazmisim. Filiz zaten sinir krizi geciriyorken bir de ikinci bir gerginlik cikacak ve de olaylar iyice karisacakti ve de bu nefret iyice dallanip budaklanacakti. Bir de kendi kisisel zevkim icin istiyorum cunku kavga sahnesi gormekten biktim!

pinkzone
15-12-06, 16:21
valla düşüncelerime tercüman olmak diye herhalde buna denir benim ne demek istediğimi anlamış ona görede cevap yazmışsın benimde şifrem çözüldü galiba ayrıca tescilli feride hakkında yumuşamak yok

Bu bölüm göreceğim.. Ona göre.. Valla bana öyle geliyorki.. Yılmazla Ömer arasında konuşmada Feridenin geç gelen geçmiş olsun replikleri arada kaynayacak gibi.. Ama tabide kaynasada tekrarlamasında yarar var.. :img-wink: Söylemedi mi Yılmaza o zaman gitsin Yılmazların evine Allah Allah..

matraka
15-12-06, 16:21
Aman Allah'ım aynı düşünüyoruz, ilk önce Feride aşık oluyor gibi gidiyor zaten olaylar. Dişimi kırmaya gidiyorum:img-wink: :img-wink:

kıyamet kopucak inanmıyorum hemen vazmıgeçsek acaba seninle aynı fikirde olmakta güzel yazık dişine be birazdan ayrı dünyaların insanları oluruz gene bence o dişi başka bi zamanda kırarsın her zaman bulunmaz yoksa dişin kalmayacak

matraka
15-12-06, 16:23
Bu bölüm göreceğim.. Ona göre.. Valla bana öyle geliyorki.. Yılmazla Ömer arasında konuşmada Feridenin geç gelen geçmiş olsun replikleri arada kaynayacak gibi.. Ama tabide kaynasada tekrarlamasında yarar var.. :img-wink: Söylemedi mi Yılmaza o zaman gitsin Yılmazların evine Allah Allah..

seni tutmim iş işten geçmiş feride hanım özür dilemeye geliyor bu ne şeref böyle hemen mahalleye kırmızı halı serelim valla filizin hamile olduğunu yılmaza söyleyene kadar adı tescilli feride olarak kalıcak

pinkzone
15-12-06, 16:24

Kıracaksan dişini önden kırma.. Çok kötü görüntü oluşur.. :) Gülerken kırık dişni gözükür. O yüzden sen bence çürük dişini çektir.. Onu da sakla.. Kırmak istediğinde sakladığın yerde çıkar.. Her bir şaştığın olayda bir parça kır.. :) Nasıl fkir ama.. Yastık altına koyma ha.. Diş perisi gelir.. Böyle bir korku filmi izlemiştim de.. :)

sinem*
15-12-06, 16:24
feride ne ara gitsin ki yılmazların yanına bence de gidip bir geçmiş olsun demeliydi ama handan hanım feridenin o mahalleye gittiğini hatta mahalleyi geçtim yılmazın evine gittiğini duyarsa kızı doğduğuna pişman eder :):) feride de son bölümde cesurlaştı giderse bundan sonra gider yoksa bir daha fırsat bulamaz belki bu bölümde o mahalledeki sahnede konuşurlar

pinkzone
15-12-06, 16:26
seni tutmim iş işten geçmiş feride hanım özür dilemeye geliyor bu ne şeref böyle hemen mahalleye kırmızı halı serelim valla filizin hamile olduğunu yılmaza söyleyene kadar adı tescilli feride olarak kalıcak

Dur bakalım.. Bu bölüm onun hakkımda kesin kararırım vercem.. Ne kadar İlerde Yılmaz- Filiz ilişkisine etki de etse bu geçmiş olsunu demediği için hala öyle kalıcak.. Bakalım.. bu bölüm tam anlamıyla Feride hakkında kesin düşüncemi ortaya koyacağım.

matraka
15-12-06, 16:29
feride ne ara gitsin ki yılmazların yanına bence de gidip bir geçmiş olsun demeliydi ama handan hanım feridenin o mahalleye gittiğini hatta mahalleyi geçtim yılmazın evine gittiğini duyarsa kızı doğduğuna pişman eder :):) feride de son bölümde cesurlaştı giderse bundan sonra gider yoksa bir daha fırsat bulamaz belki bu bölümde o mahalledeki sahnede konuşurlar

ya sinem sende olmasan konulara farklı bakamayacağız yani ferideyi handan hanım üzerinden aklamak benim aklıma gelmezdi galiba tebrikler

forever_bim
15-12-06, 16:31
Arkadaşlar diyorsunuz ki,

Ömer Yılmaza karşı önyargılı,

E siz de Ferideye karşı önyargılısınız.

pinkzone
15-12-06, 16:32
İyide bu kadar tırsak olucaksa Feride.. Hiç Ömeri sevmesin.. Ömer sözlerini sakınmayandan hoşlanır.. Bu kız Handanda tırsarsa Ömere yakışmaz.. Uyuşmazlar.. Handandan tırsmaz bence..Tam tersine daha bir üzerine gider.. Elif böyle olunca Ömer onu dahada bir çok sevmişti.. Elifin özelliklerini yarısını Ferideye geçirmişler senaristlerimiz.

sinem*
15-12-06, 16:33
ya sinem sende olmasan konulara farklı bakamayacağız yani ferideyi handan hanım üzerinden aklamak benim aklıma gelmezdi galiba tebrikler

hiç önemli değil her zaman :img-hyste :img-hyste ama bir de burdan bakın.feride elifi müjgan hanımlara götürdü diye ne laflar işitti bir de yılmazlara gitseydi .o evi geçelim istanbulu bile dar ederdi

bu arada ben ferideyi sevmiyorum yani onu koruduğumu sanmayın :) feride hakkında çok iyi düşüncelere sahip değilim :)

pinkzone
15-12-06, 16:35
hiç önemli değil her zaman :img-hyste :img-hyste ama bir de burdan bakın.feride elifi müjgan hanımlara götürdü diye ne laflar işitti bir de yılmazlara gitseydi .o evi geçelim istanbulu bile dar ederdi

bu arada ben ferideyi sevmiyorum yani onu koruduğumu sanmayın :) feride hakkında çok iyi düşüncelere sahip değilim :)

O zaman sende ön yargılısın Sinem cık cık olmadı ama.. Tıpkı forumun yüzde %90 olduğu gibi.. Bırakında vefasızlığından ötürü ön yargılı olalım dimi ama sevgili modum.. :) Ha ne dersin..

Figan
15-12-06, 16:36
Dur bakalım.. Bu bölüm onun hakkımda kesin kararırım vercem.. Ne kadar İlerde Yılmaz- Filiz ilişkisine etki de etse bu geçmiş olsunu demediği için hala öyle kalıcak.. Bakalım.. bu bölüm tam anlamıyla Feride hakkında kesin düşüncemi ortaya koyacağım.

Feride Yilmaz-Filiz iliskisine etki etse bile benim icinde Yilmaz ve ailesine gecmis olsun demedigi icin; gözümde hala itici olacaktir..
Normal yasamimizda zaten böyle insanlardan, vefasiz, nankörlük edenlerden biktik.. Bari dizide olsa bu vefayi, insanligi bizlere izlettirsinler..

Cok sey istemiyoruz !

sinem*
15-12-06, 16:36
İyide bu kadar tırsak olucaksa Feride.. Hiç Ömeri sevmesin.. Ömer sözlerini sakınmayandan hoşlanır.. Bu kız Handanda tırsarsa Ömere yakışmaz.. Uyuşmazlar.. Handandan tırsmaz bence..Tam tersine daha bir üzerine gider.. Elif böyle olunca Ömer onu dahada bir çok sevmişti.. Elifin özelliklerini yarısını Ferideye geçirmişler senaristlerimiz.

feride son bölümde o tutuk halini bıraktı.önceki bölümlerde handan hanım ne derse baş eğiyordu ama bence biraz kendine güveni geldi eğer bu hali bir kaç bölüm önce olsaydı yılmazı arardı bence

forever_bim
15-12-06, 16:37

Sinem zaten Feride Ömer'i merak ediyordu, kız da haklıydı bir yerde, gözünün önünde vuruldu. O zaman kullanılan "Ömer'den gelecek parayı gördü, degişti" lafı çok sinir bozucuydu.

matraka
Arkadaşlar diyorsunuz ki,

Ömer Yılmaza karşı önyargılı,

E siz de Ferideye karşı önyargılısınız.

bu sıralar önyargı borsada en iyi kazandıran duygu bizde bunu kullanıyoruz valla sevgili modum helal sana ne yaptın yaptın gene ferideyle ömeri aynı cümlede kullandın böyle bağlantı kurmayı nerden öğrendin merak ettim

archshe
eğer yanılmazsam da yılmaz çok üzerse filizi artık ortadan yana değil filizden yananyım....buarada modumuz ömeri öyle güzel anlatıyoki sadece filizden değil tekiner kardeşlerden yana olabilirim heran.....

sinem*
15-12-06, 16:39
O zaman sende ön yargılısın Sinem cık cık olmadı ama.. Tıpkı forumun yüzde %90 olduğu gibi.. Bırakında vefasızlığından ötürü ön yargılı olalım dimi ama sevgili modum.. :) Ha ne dersin..

valla ben doğru önyargılı bakıyorum ferideye :) çünkü ne geçmişini arama gibi bir çabası var ne geçmişini merak ediyor.Sonra elif feride abla diye tutturuyor mahalledeki herkes ona bakmış ama o feride abla feride abla diye tutturuyor :) o yüzden

pinkzone
15-12-06, 16:39
Feride Yilmaz-Filiz iliskisine etki etse bile benim icinde Yilmaz ve ailesine gecmis olsun demedigi icin; gözümde hala itici olacaktir..
Normal yasamimizda zaten böyle insanlardan, vefasiz, nankörlük edenlerden biktik.. Bari dizide olsa bu vefayi, insanligi bizlere izlettirsinler..

Cok sey istemiyoruz !

Valla benimde hala fikrim değişmedi.. Geçmiş olsun demediği sürece benim için hala tescilli olacak.. Ama ne zaman geçmiş olsun diyeceği yerde önemli.. Olaylardan baya zaman geçince derse.. O zaman gülerim.. Ama halada zamanında demediği için fikrim değişmez..

Onun için benim içimde Filiz-Yılmaz ilişkisinde etkili olması açıkcası beni pek ilgilendirmiyor.

Figan
15-12-06, 16:40
Ben ömere Ferideyi yakistirmiyorum..Hemde hic !
Feride ile ömer`in arasinda da birseyler yasanmasini istemiyorum..

Bu da benim fikrim vede hissettiklerim..Kimse de bana demesin lütfen Niye ??!
diye..

Ben istemiyorum bir izleyici olarak.. Feride önce hafizasini düzeltmeye calissin ..

forever_bim
feride son bölümde o tutuk halini bıraktı.önceki bölümlerde handan hanım ne derse baş eğiyordu ama bence biraz kendine güveni geldi eğer bu hali bir kaç bölüm önce olsaydı yılmazı arardı bence

Yani Allah'tan susup kalmadı, Ömer farkedecektir zaten kızın yanında huzur buldugunu, hem ona bir hayat borclu, ilerde Feride'nin belalıları ortaya çıkınca Feride'yi koruyacak kadar çok sevmeli. E yavaştan o cephe de hızlanıyor.

matraka
eğer yanılmazsam da yılmaz çok üzerse filizi artık ortadan yana değil filizden yananyım....buarada modumuz ömeri öyle güzel anlatıyoki sadece filizden değil tekiner kardeşlerden yana olabilirim heran.....

valla bizim zaten gönlkü olmayanlarla işimiz yok istersen geçebilirsin ama maçın yarısında takım değiştirilmez söylemedi deme istediğini yapmakta özgürsün bizede malzeme çıkar bolbol

matraka
15-12-06, 16:42

diye..

Ben istemiyorum bir izleyici olarak.. Feride önce hafizasini düzeltmeye calissin ..

feride hafızasını kendi düzeltemiyormuş o yüzden ömer yardım edicek ona mecburen başka biri yok elimizde ferideyi ömere yaptık yeni geln kızıda yılmaza yapıcaz artık

pinkzone
15-12-06, 16:43

Filizde üzdü.. Yılmazda üzücek.. Neredeyse şunu demeye getiriyorlar.. İkiside hatalı.. Suçsuz taraf yok diye.. Bakalım akşam izleeyceğiz.. Filiz kadar kırıcı olabilecekmi Yılmaz.. Ben aslında bağırma gibi bir sahne görmedim.. Sitem ediyormuş gibi geldi bana.. Sözleri yakacakmı akşam izleyince karar vereceğim.

Figan
15-12-06, 16:44
E$i ölmüs;
Hayatta olmayan kadin yada erkek illaki hemen evlenmeli mi ? Yada birini mi sevmeli..Gercek yasamda bu böyle midir ?

Eger ömeri Ferideye A$IK ederlerse OHA ! diyecegim..Ki; bu cok hayalcilik vede mantiksizlik olur...ömerinde hakki elbette mutluluk ama onun en büyük mutlulugu zaten yanibasinda KIZI ELiF...

ömeri evlendirip, a$Ik edeceklerse birzahmet simdi etmesinler..inanilmaz sasiririm cünkü hic bir e$ cok sevdigi hayat arkadasinin ardindan hemen bu kadar kolay sevemez.. örnekleri cok cevremde..

Bu bir dizi bile olsa gerceklerden de esinlenmeliler..

archshe
15-12-06, 16:45
Filizde üzdü.. Yılmazda üzücek.. Neredeyse şunu demeye getiriyorlar.. İkiside hatalı.. Suçsuz taraf yok diye.. Bakalım akşam izleeyceğiz.. Filiz kadar kırıcı olabilecekmi Yılmaz.. Ben aslında bağırma gibi bir sahne görmedim.. Sitem ediyormuş gibi geldi bana.. Sözleri yakacakmı akşam izleyince karar vereceğim.

bende bunun kararını akşam vericem...bakalım artık ak koyun kara koyun belli olacak

pinkzone
15-12-06, 16:45
feride hafızasını kendi düzeltemiyormuş o yüzden ömer yardım edicek ona mecburen başka biri yok elimizde ferideyi ömere yaptık yeni geln kızıda yılmaza yapıcaz artık

I.A senaristleri artık çöpçatan şirketi kurdu.. Herkesi birine yapıyorlar.. :) Ihlamurlar Altında Çöpçatan şirketine hoş geldiniz.. Hangi özelliklerde kişi istiyorsanız lütfen belirtin.. Katagorilere göre değerlenirmeye alıcaz. :img-hyste

forever_bim
15-12-06, 16:46
valla ben doğru önyargılı bakıyorum ferideye :) çünkü ne geçmişini arama gibi bir çabası var ne geçmişini merak ediyor.Sonra elif feride abla diye tutturuyor mahalledeki herkes ona bakmış ama o feride abla feride abla diye tutturuyor :) o yüzden

Canımcım sana 1002. kez açıklamış oldugum üzere ve Ömerin de dediği gibi Elif Ferideyle annesinin boşlugunu kapatmaya çalışıyor. Annesine hasret yavru bu boşlugu Ferideyle kapatıyor.

diye..

Hafıza kaybının düzelmesi zordur Figan Abla.

Niye demeyi düşündüm ama madem istemiyorsun niye diye yazmıyayım.

Ama ben yakıştıkları kanaatindeyim. Herne kadar Sinan Tuzcu'ya Dolunay Hanım'dan fazla yakışacak biri olmadıgını düşünsem de.

matraka
15-12-06, 16:46

hafif ateşte pişmiş bi sahne istemiyorum beklentim haşlanmış bi sahneden yana herşeylerini konuşmak kaydı ile tabi

matraka
15-12-06, 16:48
I.A senaristleri artık çöpçatan şirketi kurdu.. Herkesi birine yapıyorlar.. :) Ihlamurlar Altında Çöpçatan şirketine hoş geldiniz.. Hangi özelliklerde kişi istiyorsanız lütfen belirtin.. Katagorilere göre değerlenirmeye alıcaz. :img-hyste

elimizde bir tane tescilli feride bir tane acıların kadını birtanede yeni cici bikız var kendinizi tarif edin hangisi size uygun karar verelim bip bip

Figan
15-12-06, 16:50
Hafıza kaybının düzelmesi zordur Figan Abla.

Niye demeyi düşündüm ama madem istemiyorsun niye diye yazmıyayım.

Ama ben yakıştıkları kanaatindeyim. Herne kadar Sinan Tuzcu'ya Dolunay Hanım'dan fazla yakışacak biri olmadıgını düşünsem de.

Bunun zor oldugunu bende bilirim..Ama yinede psikolojik tedavi alabilirdi..Gecmisini nasil bir insan hic merak etmez..Bakiyorumda yeni hayatina hemen alisti..Bu acayip sacma birkere..Kizda hic hareket yok hatirlamaya dair...

Ayrica Feride ömer`e iyi bir arkadas, dost olsun..ömeri her konuda ilimli yapabilecek, hayata bakis acisini degistirebilecek bir görev üstlensin..illaki evlenmesi, birbirlerine asik olmalari gerekmiyor!!

forever_bim
15-12-06, 16:50

Matraka var ya kopardın beni. Koptum bu yorumdan sonra. Allah iyiliğini versin.:img-hyste

E$i ölmüs;
Hayatta olmayan kadin yada erkek illaki hemen evlenmeli mi ? Yada birini mi sevmeli..Gercek yasamda bu böyle midir ?

Eger ömeri Ferideye A$IK ederlerse OHA ! diyecegim..Ki; bu cok hayalcilik vede mantiksizlik olur...ömerinde hakki elbette mutluluk ama onun en büyük mutlulugu zaten yanibasinda KIZI ELiF...

ömeri evlendirip, a$Ik edeceklerse birzahmet simdi etmesinler..inanilmaz sasiririm cünkü hic bir e$ cok sevdigi hayat arkadasinin ardindan hemen bu kadar kolay sevemez.. örnekleri cok cevremde..

Hemen değil Figan Ablacıgım, aradan dört yıl geçmiş, Ömer Elif'in yasını tutmuş. Şimdi ben de hep isterdim ki gönlünde tek Elif kalsın ama artık bu aşk acıya dönmeye başladı. Yeniden sevebilir ama yerine sevemez.

matraka
15-12-06, 16:52
E$i ölmüs;

sizi anlıyorum ama ömere bu kadar revamı sizce adam sevdi karşılksız çıktı ona razı geldi elinden gitti bir insana bu kadarı fazla bence çünkü bu adam sevgiye aç biri sevmiş sevilmemiş bence kendisini sevmeyen biri için çok bile bekledi çeşitlilik oldu bu yorumum galiba

Figan
15-12-06, 16:52
Hemen değil Figan Ablacıgım, aradan dört yıl geçmiş, Ömer Elif'in yasını tutmuş. Şimdi ben de hep isterdim ki gönlünde tek Elif kalsın ama artık bu aşk acıya dönmeye başladı. Yeniden sevebilir ama yerine sevemez.

Yerine sevmesin de zaten..
Sadece iyi bir arkadasi,dostu olsun..Bakarsiniz Yilmaz ile ömerin bile arasinda iyilik vede güzellik adina bir köprü olur Feride.

Ben bunu istiyorum..

forever_bim
15-12-06, 16:53
Bunun zor oldugunu bende bilirim..Ama yinede psikolojik tedavi alabilirdi..Gecmisini nasil bir insan hic merak etmez..Bakiyorumda yeni hayatina hemen alisti..Bu acayip sacma birkere..Kizda hic hareket yok hatirlamaya dair...

Ayrica Feride ömer`e iyi bir arkadas, dost olsun..ömeri her konuda ilimli yapabilecek, hayata bakis acisini degistirebilecek bir görev üstlensin..illaki evlenmesi, birbirlerine asik olmalari gerekmiyor!!

Aşk kötü bir şey mi Figan Ablacım;

Bak Fahriye Salihe aşık, Filiz Yılmaza aşık, Sema da Aliye aşık, eksik tek halka kalıyor. Onu da Feride'yle Ömer tamamlasın.

sinem*
15-12-06, 16:54

valla bence de feride geçmişini tamamen unuttu .geleceğe nasıl bakacağıyla uğraşıyor ..en azından biraz daha çaba gösterseydi yılmaz onu psikoloğa götürmüştü onu da bıraktılar.

Figan
15-12-06, 16:54
sizi anlıyorum ama ömere bu kadar revamı sizce adam sevdi karşılksız çıktı ona razı geldi elinden gitti bir insana bu kadarı fazla bence çünkü bu adam sevgiye aç biri sevmiş sevilmemiş bence kendisini sevmeyen biri için çok bile bekledi çeşitlilik oldu bu yorumum galiba

Bende sizi anliyorum..
Ama bana 4 yil gecmis aradan demeyin lütfen..Hele yasini tuttu yeter hic demeyin.. ölmüs bir insanin yasini tutmak zamanla mi sinirlidir ? Valla inanamiyorum...

forever_bim
15-12-06, 16:56

Çeşitlilik olmadı tam dogru bir yorum oldu matraka;

Gene aynı düşünüyoruz.....:img-hyste :happy0064

Figan
15-12-06, 16:57
Aşk kötü bir şey mi Figan Ablacım;

Bak Fahriye Salihe aşık, Filiz Yılmaza aşık, Sema da Aliye aşık, eksik tek halka kalıyor. Onu da Feride'yle Ömer tamamlasın.

Peki Forever..

Tamamlasinlar..Ben ikisi a$k yasasa da zaten bu konuda hic yorum yapmayacagim..istemedigim bir sey hakkinda niye yorum yapayim ki...

A$ka inanmam ben ayrica..Sadece sevgiye inanirim..

neyse size iyi sohbetler bye

pinkzone
15-12-06, 16:57
Bende sizi anliyorum..
Ama bana 4 yil gecmis aradan demeyin lütfen..Hele yasini tuttu yeter hic demeyin.. ölmüs bir insanin yasini tutmak zamanla mi sinirlidir ? Valla inanamiyorum...

İlla evlenmesi mi şart bencede gerekmiyor.. Yani şuda var neden çocuğuna adayamıyor kendini.. Hala bu kadar Elifi severken.. Onun yüzüğünü bile büyük anıyla saklarken Hemen ferideye aşık olması saçma.. Ömere aşk yakışabilir ama.. Bir zahmet kızına adasın kendini..

matraka
15-12-06, 16:59
Bende sizi anliyorum..

valla ben sınır vermiyorum sadece ölen karısının bu kadarını hakettiğini düşünmüyorum o kadar ömerde karşılklı bir sevgiyi hak ediyor bence karısının yasını hala tutuyor ama niye tutuyor sadece küçük elif içinmi çok sevdiği içinmi ne için

forever_bim
15-12-06, 16:59
Bende sizi anliyorum..

Elbette ki zamanla sınırlı degil, ama zamanla kanayan yaralar kabuk baglar.

Yasını tutmasa kalbi durdugu zaman bile Elif'i aklından geçirmezdi.

sinem*
15-12-06, 17:01
Çeşitlilik olmadı tam dogru bir yorum oldu matraka;

Gene aynı düşünüyoruz.....:img-hyste :happy0064

feride ömer konusunu kapatsak mı acaba modumuzda diş kalmayacak :img-hyste :img-hyste

ömerle feridenin ilişkisi pat diye olmaz zaten aşkta olmaz bence ömer tarafından sadece sevgi ve minnettarlık olur.

matraka
15-12-06, 17:01
İlla evlenmesi mi şart bencede gerekmiyor.. Yani şuda var neden çocuğuna adayamıyor kendini.. Hala bu kadar Elifi severken.. Onun yüzüğünü bile büyük anıyla saklarken Hemen ferideye aşık olması saçma.. Ömere aşk yakışabilir ama.. Bir zahmet kızına adasın kendini..

sendemi pinkzone ya bana sanki ikisi birbirini çok sevmiş aşkları olay olmuş insanlardan bahsediyormuşuz gibi geldi elifin ömere tek faydası tek mirası yaptığı tek doğru K.Elif tir ömer mutluluğu haketmiştir.valla ömercimi oluyorum ne :)

BERNA
15-12-06, 17:02
Canim isteyen istedigini dusunsun bu iliski hakkinda, ben de soylememe gerek yok bunun guzel bir aska donusmesini istiyorum. Istemeyenlere yakistirmayanlara da sozumuz yok, ayni sekilde isteyenler ve de bekleyenler oldugunu unutmayalim yeter.

Matrakanin cesitlilik olsun diye yazdigi yorumda katildigim noktalar var. Omer cesitli sebeplerden dolayi maalesef cok sevdigi karisi tarafindan ayni sekilde sevilmemistir. O yuzden benim gozumde Omer'in yeniden asik olup tekrar mutlu olmasinda hicbir sakinca yok, aksine sevinirim. Ustelik Feride'den ilk etapta aldigimiz izlenimler Omer'den cok etkilendigini gosteriyor, bu zamanla guzel karsilikli bir aska donusebilir. Zaten her iliski farklidir, yasandigi zaman da guzeldir ama insanlarin birden fazla mutlu olma sansi olmalidir diye dusunuyorum.

Yanlis hatirlamiyorsam Feride Yilmaz'la beraber psikologa gitmis ve de psikolog onlara umutsuz bir cevap vermisti. Yoksa uzun bir sure Feride kim oldugunu hatirlamak icin cok ugrasmistir.

pinkzone
15-12-06, 17:04
Aman Kızı istiyor diye kızla evelenecek değil ya.. Hem ya bende yakıştıramıorum nedense Figan gibi.. Nedeni bende bilmiyorum.. Ömerin Aşkı tek taraflı olabilir ama.. Bu ömerin sevdasını azaltmıyor.. Haketsin yada haketmesin.. Valla ben bu ikliyi onaylamıyorum. Bayat bir dadı - baba ilişkisi bence.. Suyu çıktı işin.

forever_bim
15-12-06, 17:06
feride ömer konusunu kapatsak mı acaba modumuzda diş kalmayacak :img-hyste :img-hyste

ömerle feridenin ilişkisi pat diye olmaz zaten aşkta olmaz bence ömer tarafından sadece sevgi ve minnettarlık olur.

Aşk ilk anda hissedilendir zamanla sevgiye dönüşürse kale gibi saglam olur yıkılmaz...

Elif'in Ömer'e karşı hissettiği hoşlanmadan öteye geçseydi yani aşk olsaydı karşılıklı ben Feride Ömer ilişkisine karşı çıkardım. Ama Elif aşık olmadı ki kocasına, saygı duydu, begendi etkilendi hepsi bu kadar. Sevseydi o zaman ben de derdim şimdi Ferideye aşık olmasın.

Feride Ömer için büyük fedakarlıklar yapıyor. Hatta zamanın en koyu Elifcisi olarak rahatlıkla Ömerin sevgisini Feridenin hak ettiğini söyleyebilirim. Kız hayatını kurtardı, çocuguna annelik yaptı, şimdi de onu dinleme zahmetine giren ilk kişi. Ayrıca etkileşim de var arada neden olmasın ki?

pinkzone
15-12-06, 17:07
Ama şu da varki.. Forumda ki görüş çeşitliliğine bayılıyorum.. Bu ilşikiyi onaylamıyor olmam imza yapmamam anlamına gelmiyor.. İmza yaparım..Sırf çeşitlilik olsun diye.. Daha orjinal bişey olsaydı bari.. O sahneleri izledikçe Yağmur Zamanını izliyor gibi olacağım.. Pek ilgimi çekmeyecek. O açıdanda zaten

matraka
15-12-06, 17:09
Aman Kızı istiyor diye kızla evelenecek değil ya.. Hem ya bende yakıştıramıorum nedense Figan gibi.. Nedeni bende bilmiyorum.. Ömerin Aşkı tek taraflı olabilir ama.. Bu ömerin sevdasını azaltmıyor.. Haketsin yada haketmesin.. Valla ben bu ikliyi onaylamıyorum. Bayat bir dadı - baba ilişkisi bence.. Suyu çıktı işin.

suyu çıktı diyenler için suyunun suyunu tercih ediyoruz şaka bir yana olursada bu ilşki yavaş olur dizinin sonlarına doğru ancak diyorum şimdi hemen olmaz gibi geliyor bence ömer haketti noterliğe soyundum gene galiba olsun be o da mutlu olsun

matraka
15-12-06, 17:11
Ama şu da varki.. Forumda ki görüş çeşitliliğine bayılıyorum.. Bu ilşikiyi onaylamıyor olmam imza yapmamam anlamına gelmiyor.. İmza yaparım..Sırf çeşitlilik olsun diye.. Daha orjinal bişey olsaydı bari.. O sahneleri izledikçe Yağmur Zamanını izliyor gibi olacağım.. Pek ilgimi çekmeyecek. O açıdanda zaten

bence bu iliki böyle olmayacak birden ömer feridenin sorunlarıyla buluşur bulacak kendini zaten dizinin sonundada sevdiğini anlar gibime geliyor yani şimdilerde arkadaş görünüöü revaşta

sinem*
15-12-06, 17:16
ferideyle ömer arasında bir şeyler olur :) zeynebin elife benzetmesi,ömerle kavgaları,elifle olan durumu,elifin ömerle onu yaklaştırma çabası kesin bir de feridenin dertleri çıkar bir de onlarla boğuşurlar sonra feride de ömerde karşılıklı bir şeyler hissederler .Ömerin mutlu olmasını çok istiyorum ama ömere bence daha aktif biri lazımdı ,cıvıl cıvıl ,konuşkan esprili,kariyer sahibi,ömeri çekip çevirebilecek (aslında bunu feridenin son hali de yapabilir) geçen bölümün öncesindeki hali çok pasifti handan hanıma karşı ya da olaylara karşı şimdi tepkisinii gösteriyor umarım geçmişiyle de biraz daha fazla ilgilenir

BERNA
15-12-06, 17:19
Ben klise baba-dadi asklarinda daha geriye de gidelim istersen pinkzone'cum ;)
imza icin tekrar tesekkurler

Jane Eyre kitabi vardir, Charlotte Bronte'in. Ingiliz edebiyatinin cok guzel eserlerinden biridir. Klise asklari okumak isteyenlere onerilir, saka bir tarafa tam bir klasiktir.

Amerikan Sinemasi'nin basyapitlarindan biri olan 'The Sound of Music' filmi vardir. Yanilmiyorsam en cok seyredilen on film arasinda hala.

The Sound of Music'ten tipatip uyarlanmis olan Hulya Kocyigit ve Ediz Hun'un basrollerinde oldugu bir Yesilcam filmi 'Sen Bir Meleksin' vardir.

Iki bucuk sene once de 'Yagmur Zamani' dizisi basladi malumunuz.

Simdi olaylara bakilacak olursa I.A. dizisinde yasanmasi olasi dadi baba aski en cok Jane Eyre'i hatirlatiyor. Orada babamiz daha sertti ama karisi tarafindan aldatilmis (hasa Elif aldatti demiyoruz) oldugu icin tek kizina karsi gayet soguktu. Dadimiz da zavalli kimsesiz bir kizdi (tescilli degildi ama :img-hyste ).

Sonucta bir yerde okumustum, toplam 30'a yakin konu vardir yazilacak, onemli olan bunun nasil islendigidir. Yilmaz ve Filiz'in aski da yuzlercesi yapilmis olan dusman ailelerin arasindaki kisilerin aski degil midir sonucta?

matraka
15-12-06, 17:23

Jane Eyre kitabi vardir, Charlotte Bronte'in. Ingiliz edebiyatinin cok guzel eserlerinden biridir. Klise asklari okumak isteyenlere onerilir, saka bir tarafa tam bir klasiktir.

Amerikan Sinemasi'nin basyapitlarindan biri olan 'The Sound of Music' filmi vardir. Yanilmiyorsam en cok seyredilen on film arasinda hala.

The Sound of Music'ten tipatip uyarlanmis olan Hulya Kocyigit ve Ediz Hun'un basrollerinde oldugu bir Yesilcam filmi 'Sen Bir Meleksin' vardir.

Simdi olaylara bakilacak olursa I.A. dizisinde yasanmasi olasi dadi baba aski en cok Jane Eyre'i hatirlatiyor. Orada babamiz daha sertti ama karisi tarafindan aldatilmis (hasa Elif aldatti demiyoruz) oldugu icin tek kizina karsi gayet soguktu. Dadimiz da zavalli kimsesiz bir kizdi (tescilli degildi ama :img-hyste ).

Sonucta bir yerde okumustum, toplam 30'a yakin konu vardir yazilacak, onemli olan bunun nasil islendigidir. Yilmaz ve Filiz'in aski da yuzlercesi yapilmis olan dusman ailelerin arasindaki kisilerin aski degil midir sonucta?

valla berna sende o yazardan aşağı kalır yanın yok ne güzel açıklamışsın bence konunun işlenişini görmeden karar vermeyelim derim ben pinkzone duydunmu

sinem*
15-12-06, 17:25
zaten geçen bölümde sen bir meleksinden bazı kesitler vardı :) evin beyi dadıyı azarlar dadı tavrını koyar sonra evin beyi pişman olur ondan özür diler :) aklıma gelen o filmdi :)

forever_bim
15-12-06, 17:49
Dizide Ömer'e atılan en büyük kazık 21. bölümde Elif'in deniz fenerinde Yılmaz'ın elini tutup "Yeniden deneyemez miyiz" dediği andı. Ne tesadüftür ki Ömer bir sahne önce çiftlikte Filiz'e "Onsuz nefes alamıyorum Filiz" demişti, Filiz de gariban gariban teselli ediyordu. Annem şöyle demişti, "Bu kadar seven adama bu yapılmaz,işte kadın milleti oğlum gör ibret olsun" demişti bana.

Gene de Elif'i çok sevdiğim için, hamile kaldığını duyunca da artık Ömerle mutlu olmalarını çok istemiştim. Elif hamileliğinin dördüncü ayında hastaneye düştüğünde onunla beş ay boyunca kim kalmıştı? En önemlisi sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi canım balım hayatım demek degildi, sevgi zor zamanda kara günde uzanan insan eliydi. Elif ne yaptı ölümüne bir gün kala gelen Yılmaz'ı sevdi kendine hayatı zehir etti.

Sevgili Pinkzone;

Allah aşkına dizinin hangi detayı klişe değil ki? O kadar klişe detaydan bu mu göze battı.

Ömer'in Elif'e verdiği sevgiyi emeği ben şu anda Feride'nin Ömer için harcadığını görüyorum. Hayatını kurtardı, iyileşme sürecinde yanında oldu ayrıca kızına baktı falan.

Diziye Feride ilk girip Yılmaz'larda kalmaya başladığında bazı arkadaşlar "Yılmaz mutlu olsun da varsın bu kızla olsun", "Sen Yılmaz'ı hak etmiyorsun Filiz Tekiner!!!Tanıyamamışsın seni Cem mutlu etsin" denmişti. Ben de dedim ki Feride'nin mutluluğunu istiyorlar. Gün geldi devran döndü, Feride'nin mutluluğunun adı Ömer olunca herkes gardını aldı kıza. Demek ki düşünülen Feride'nin degil sade ve sadece Yılmaz'ın mutluluğu.

first lady
15-12-06, 17:56

filmle pek alakası olmıycak ama ingiliz edebiyatı öğrencisi olarak düzeltme ihtiyacı duydum:img-blush .jane eyre kitabında Bay Rochester kızın paristeki sevgilisinin diğer sevgililerinden birinin olduğuna inanır.çocuğun kimsesi olmadığı için kızı yanına almıştır ve o yüzden soğuktur kıza karşı:img-yes:

BERNA
15-12-06, 18:07
filmle pek alakası olmıycak ama ingiliz edebiyatı öğrencisi olarak düzeltme ihtiyacı duydum:img-blush .jane eyre kitabında Bay Rochester kızın paristeki sevgilisinin diğer sevgililerinden birinin olduğuna inanır.çocuğun kimsesi olmadığı için kızı yanına almıştır ve o yüzden soğuktur kıza karşı:img-yes:

Duzeltme icin tesekkur ederim; ben yanlis hatirliyormusum, anlasildi kitabi tekrar okuma zamani gelmis galiba :) Tekrar tesekkurler.

Forumdaki o gunleri ben de hatirliyorum, hatta meshur hisse olaylarinda Yilmaz uzulunce, 'o da senin kiymetini anlayacak' dediginde ben bu kiz Yilmaz'a asik degil dedigimde de 'o hic belli olmaz, degisebilir' denmisti. Sanki bu konuda bir istek vardi forumda ama modum kabul etmemiz gerekir ki o tescilden onceydi :img-hyste

cemotara
15-12-06, 18:36
Dizide Ömer'e atılan en büyük kazık 21. bölümde Elif'in deniz fenerinde Yılmaz'ın elini tutup "Yeniden deneyemez miyiz" dediği andı. Ne tesadüftür ki Ömer bir sahne önce çiftlikte Filiz'e "Onsuz nefes alamıyorum Filiz" demişti, Filiz de gariban gariban teselli ediyordu. Annem şöyle demişti, "Bu kadar seven adama bu yapılmaz,işte kadın milleti oğlum gör ibret olsun" demişti bana.

Gene de Elif'i çok sevdiğim için, hamile kaldığını duyunca da artık Ömerle mutlu olmalarını çok istemiştim. Elif hamileliğinin dördüncü ayında hastaneye düştüğünde onunla beş ay boyunca kim kalmıştı? En önemlisi sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi canım balım hayatım demek degildi, sevgi zor zamanda kara günde uzanan insan eliydi. Elif ne yaptı ölümüne bir gün kala gelen Yılmaz'ı sevdi kendine hayatı zehir etti.

Sevgili Pinkzone;

Allah aşkına dizinin hangi detayı klişe değil ki? O kadar klişe detaydan bu mu göze battı.

Ömer'in Elif'e verdiği sevgiyi emeği ben şu anda Feride'nin Ömer için harcadığını görüyorum. Hayatını kurtardı, iyileşme sürecinde yanında oldu ayrıca kızına baktı falan.

Diziye Feride ilk girip Yılmaz'larda kalmaya başladığında bazı arkadaşlar "Yılmaz mutlu olsun da varsın bu kızla olsun", "Sen Yılmaz'ı hak etmiyorsun Filiz Tekiner!!!Tanıyamamışsın seni Cem mutlu etsin" denmişti. Ben de dedim ki Feride'nin mutluluğunu istiyorlar. Gün geldi devran döndü, Feride'nin mutluluğunun adı Ömer olunca herkes gardını aldı kıza. Demek ki düşünülen Feride'nin degil sade ve sadece Yılmaz'ın mutluluğu.

Kesinlikle haklısın forever_bim bu yorumuna sonuna kadar katılıyorum eğer yılmazı seviyorsanız yılmaza yanlışınız yoksa forum tarafından çok sevilirsiniz ama yanlış yaparsanız sevilmezsiniz üstünede bir araba laf işitirsiniz ömer feride ilişkisinin yanında filiz&yılmaz ilişkisininde artık böyle olduğunu düşünüyorum yani filizin mutluluğu hiç önemli değil yılmaz mutlu olsunda başka birşey istemeyiz yılmazında filizden başkasıyla mutlu olması imkansız olduğu için yılmaz filiz aşkı olacak

61MERVE61
15-12-06, 18:45
Kesinlikle haklısın forever_bim bu yorumuna sonuna kadar katılıyorum eğer yılmazı seviyorsanız yılmaza yanlışınız yoksa forum tarafından çok sevilirsiniz ama yanlış yaparsanız sevilmezsiniz üstünede bir araba laf işitirsiniz ömer feride ilişkisinin yanında filiz&yılmaz ilişkisininde artık böyle olduğunu düşünüyorum yani filizin mutluluğu hiç önemli değil yılmaz mutlu olsunda başka birşey istemeyiz yılmazında filizden başkasıyla mutlu olması imkansız olduğu için yılmaz filiz aşkı olacak

aynen bende katiliyorum......cok guzel bir yorum olmus gercekten.....
ben en cok neyden korkuyorum diyimmi yeni bayan oyuncu girdigi zaman burdakiler yeni karekterle yilmazin askini istiyecek diye korkuyorum.......
ama bilmiyorlarki yilmaz filizsiz mutlu olamaz filizde yilmazsiz........

yılmaz_filiz
15-12-06, 18:53
filizle yılmazın aşkını anlatan en güzel şarkı BERDAN MARDİNİ-ANNEM KIZIYOR.Dinleyin arkadaşlar çok güzel.klibin sonunda kız 7-8 aylık hamile kalıyo aileler öyle evlenmelerine izin veriyoo :happy0064 :happy0064 dizimizde de öyle olcak.handan hanım ancaa öyle izin verir :img-hyste :img-hyste

forever_bim
15-12-06, 18:53
aynen bende katiliyorum......cok guzel bir yorum olmus gercekten.....
ben en cok neyden korkuyorum diyimmi yeni bayan oyuncu girdigi zaman burdakiler yeni karekterle yilmazin askini istiyecek diye korkuyorum.......
ama bilmiyorlarki yilmaz filizsiz mutlu olamaz filizde yilmazsiz........

Katılıyorum yaşanan o kadar soruna yanlış anlaşılmaya ragmen 48.bölümde Yılmaz'ın dediği gibi, Filiz Yılmaz'ın Yılmaz Filiz'in kaderi oldu artık.

BERNA
15-12-06, 19:03
Katılıyorum yaşanan o kadar soruna yanlış anlaşılmaya ragmen 48.bölümde Yılmaz'ın dediği gibi, Filiz Yılmaz'ın Yılmaz Filiz'in kaderi oldu artık.

Her ne kadar konusmalari ve halletmeleri gereken cok mesele olmasina ragmen ben de bu goruse kesinlikle katiliyorum. Dogru duzgun yeni bastan kurulan bir iliskinin getirecegi zorluklara da yetecek kadar sevgileri oldugunu dusunuyorum.

Figan
15-12-06, 20:29
En önemlisi sevgi neydi? Sevgi emekti, sevgi canım balım hayatım demek degildi, sevgi zor zamanda kara günde uzanan insan eliydi. Elif ne yaptı ölümüne bir gün kala gelen Yılmaz'ı sevdi kendine hayatı zehir etti.[/B]

Evet sevgi Emektir.. Haklisin..Hakli oldugun bir konuda Yilmazin Elife hayatini zehir ettigidir..Bak burda da cok haklisin Forever..

Yilmaz dedi dimi ? Bana karsi dürüst olma diye...
Yilmaz dedi dimi ? Git ömerle evlen ve gel benden af dile diye..
Yilmaz dedi dimi ? Kocan kumar oynuyor Elif...Dikkat et diye..
Yilmaz dedi dimi ? Sen evlisin..Buraya kocanin aldigi arabalarla, giysilerle gelmeye utanmiyor musun diye ??

Herseyi Yilmaz dedi, Yilmaz kötü ! Yilmaz bir düsman ne de olsa..
Tekinerler Melek ! Tekinerler hatta hatta cem akman bile melek..

Birtek YILMAZ ise yaramaz.. Ne yaptigini bilmeyen zavallinin, ihanetcinin, yalancinin teki..!

Diyecek hicbirsey bulamiyorum..
Cok Yazik.. Bir karakter ancak bu kadar yerden yere vurulur..Ben Yilmaz sever biri olarak demek ki; bu karakteri sevdigime göre bende buyum o zaman..Benim Yilmazda bulmus vede görmüs oldugum DOGRULAR hayal demek ki..Yada ben uyduruyorum..!

Alkisliyorum Yilmaz; Elifin vede Filizin hayatini zehir etmistir diye düsünenleri..Bravoooo...

Figan
15-12-06, 20:33
Umarim Yilmaz karakterini öLdürürler bu dizinin sonunda..Bunu cok istiyorum..
Cünkü Yilmaz karakteri hicbirseyi, mutlulugu vede sevgiyi bile hak etmeyen biri dimi ? Yalancinin, hayat kararticinin teki.. Ne Elife layikti ! Nede Filize.. !

Neyine gerek mutluluk..
En iyisi mi öldürsünler gitsin..

Belki huzura vede rahata erenler olur icimizde..

iyi seyirler sizlere...

Eylotuerk
15-12-06, 20:37
Evet sevgi Emektir.. Haklisin..Hakli oldugun bir konuda Yilmazin Elife hayatini zehir ettigidir..Bak burda da cok haklisin Forever..

Yilmaz dedi dimi ? Sen evlisin..Buraya kocanin aldigi arabalarla, giysilerle gelmeye utanmiyor musun diye ??

Birtek YILMAZ ise yaramaz.. Ne yaptigini bilmeyen zavallinin, ihanetcinin, yalancinin teki..!

Cok Yazik.. Bir karakter ancak bu kadar yerden yere vurulur..Ben Yilmaz sever biri olarak demek ki; bu karakteri sevdigime göre bende buyum o zaman..Benim Yilmazda bulmus vede görmüs oldugum DOGRULAR hayal demek ki..Yada ben uyduruyorum..!

Alkisliyorum Yilmaz; Elifin vede Filizin hayatini zehir etmistir diye düsünenleri..Bravoooo...

Ben asla, boyle dusunmuyorum, filiz yilmaz in sayesinde aski ogrendi, filiz yilmaz in sayesinde hayatinin en mutlu gunlerini yasadi, filiz eger yilmaz varsa mutluydu, ne ondan once mutluyudu, nede ondan sonra olabilir, gordunuz gecen bolum kendini ickiye vurdu.........
Onun icin yilmaz kesinlikle filiz in hayatini zehir etmememistir!!!!!!!!!!
filiz+yilmaz

Figan
15-12-06, 20:39
Elif ne yaptı ölümüne bir gün kala gelen Yılmaz'ı sevdi kendine hayatı zehir etti.

Evet Yilmaz cok hatali bu konuda..Yerden göge kadar haklisin..Gec ziyaret etti birzamanlar Canindan cok sevdigi Elifi ....

Ama Elife hayatini zehir ettiren kendi hatalaridir..Yilmaz hayatini zehir etmedi Elife..Bana a$ktan bahsetmistin bir önceki sayfalarda..Sanirim a$ki icin; aci cekmenin, sevgisi icin aci cekmenin adini sen hayati zehir etmektir diye anlamlandirmissin Forever...
Herkes sevdigi halde elinde tutamayip kaybettigi aski sevgisi icin aglar, üzülür, kahrolur hatta ..Bu hayati kendine zehir etmek degildir.. Kendi hatalarin icin kendi kendine pismanliklar yasarsin..Bunun karsindaki adami sevmenle ne ilgisi var yahu !!

Elifin hayati Yilmazi tam anlamiyla unutmadan ömer Tekinerle evlenmesiyle kendine zehir olmustur..Hem ömere hem kendine hem Yilmaza zehir etti yasamini ona bakarsan.. Genis düsünüp öyle yorumlar yapmani beklerim..

Ama maalesef....

Eylotuerk
15-12-06, 20:40
Umarim Yilmaz karakterini öLdürürler bu dizinin sonunda..Bunu cok istiyorum..
Cünkü Yilmaz karakteri hicbirseyi, mutlulugu vede sevgiyi bile hak etmeyen biri dimi ? Yalancinin, hayat kararticinin teki.. Ne Elife layikti ! Nede Filize.. !

Neyine gerek mutluluk..
En iyisi mi öldürsünler gitsin..

Belki huzura vede rahata erenler olur icimizde..

iyi seyirler sizlere...

Valla, allah korusun!!!!!!!!!
Eger yilmaz olurse, filiz yasayabilir mi?????????
HAYIR!!!!!!!!!
Ve yilmaz mutlulugu hakkediyor, hemde fazlasiyla, vede filiz le!!!!!!!!!!

forever_bim
15-12-06, 20:50

Okumadan anlamadan yargıyı vermek ne kadar da kolay. Ben Elif kendi kendine hayatı zehir etti dedim. Asla senin dediğin şekliyle ilgim ve alakam yoktur. Saygımla.

Not: Bağırmadan önce okuma ve anlama zahmetine girseydiniz keşke. Benim orda kızdıgım Elif'ti Yılmaz degil.

forever_bim
15-12-06, 20:54
Benim Yılmazla alıp veremediğim yok, ben orda Elif'e sitem etmiştim. Evet Elif Yılmaz'ın giderek Filiz'e bağlanmasından dolayı acı çekiyordu ve elindeki mutluluk şansını da geri tepiyordu. Yorumlarımın okunması anlaşılması temennisi ile.

Figan
15-12-06, 20:57
Okumadan anlamadan yargıyı vermek ne kadar da kolay. Ben Elif kendi kendine hayatı zehir etti dedim. Asla senin dediğin şekliyle ilgim ve alakam yoktur. Saygımla.

Not: Bağırmadan önce okuma ve anlama zahmetine girseydiniz keşke. Benim orda kızdıgım Elif'ti Yılmaz degil.

Ben anlayacagimi cok iyi anladim sevgili Forever;

Cok sükür beynim vede bendeki akil bu yazdigini anlamama yetiyor.. Orda sen Elife kizmiyorsun, Yilmaza kiziyorsun.. Hatta Elife Yilmazi sevdigi icin kiziyorsun..

"Elif; Yilmazi sevdi ve kendine hayati zehir etti.. "

Yani Elif`in hayatinin zehir olmasinin tek nedeni Yilmazi sevmesi... Yilmazi sevmeseydi kendine hayatini zehir etmezdi diyorsun...

NOT: Ayrica ben sana bagirmiyorum bagirmam da.. Sadece her yazdigin yorumunda üstü kapali Yilmaz karakterine göndermeler yapmani hos bulmuyorum..Bunuda sana söylemekten hic cekinmiyorum.. Neyse o..

sevgiyle kal..

sezinti
15-12-06, 21:06
Bakmak ve görmek, okumak ve anlamak

Yılmaz suçlu, Elif suçlu,Filiz suçlu, Ömer suçlu, mualla suçlu, Handan suçlu

Yılmazcılar suçlu, Elifçiler suçlu, Ömerciler suçlu, Filizciler suçlu

forever_bim
15-12-06, 21:08
Ben anlayacagimi cok iyi anladim sevgili Forever;

Cok sükür beynim vede bendeki akil bu yazdigini anlamama yetiyor.. Orda sen Elife kizmiyorsun, Yilmaza kiziyorsun.. Hatta Elife Yilmazi sevdigi icin kiziyorsun..

"Elif; Yilmazi sevdi ve kendine hayati zehir etti.. "

Yani Elif`in hayatinin zehir olmasinin tek nedeni Yilmazi sevmesi... Yilmazi sevmeseydi kendine hayatini zehir etmezdi diyorsun...

NOT: Ayrica ben sana bagirmiyorum bagirmam da.. Sadece her yazdigin yorumunda üstü kapali Yilmaz karakterine göndermeler yapmani hos bulmuyorum..Bunuda sana söylemekten hic cekinmiyorum.. Neyse o..

sevgiyle kal..

Yanlış anlamakta direniyorsun sevgili Figan;

Ben orda kesinlikle Yılmaz'ı kastetmemiştim. Yılmaz o zamanlar bir başka kadına aşık oldu diye neden kızayım ki? Esas kızdığım nokta Elif ve soğuk tavrıydı. Bir başkasıyla evlendikten sonra eski nişanlısını sevmesi ne derece doğru? Ki bu defalarca kritik edildi burda.

Bir de anlamıyorum o anda forumda olan kimse bunu senin dediğin yöne çekmedi.

Yazdığım cümle yanlış anlaşıldı.

Şu anda forumu görüntüleyen herkes de biliyor ki ben orda sizin begendiginiz karaktere sataşmadım. Neden tüm şimşekleri üzerime çekeyim ki?

Yanlış anlaşılma için kusura bakmayın ve bu yorumumdaki samimiyetime inanın.

archshe
15-12-06, 21:20

Sevgili Pinkzone;

açıkçası ben bu yorumda hiç art niyet sezmedim yılmaza...sevgili modumun bahsettiği ya da benim anladığım ömer çok özen gösterdi sevgisini belli etti ama elif hayatı boyunca yılmazı sevdi...burda elifin hainliği söz konusu eğer nişanlını unutamadıysan başka kişşmseninde hayatını karartmayacaktın...o ki evlendin unutacaktın hele de evliyken eski nişanlına tekrar deneyebilirmiyiz deyip eliini tutmayacaktı...bu bir aldatmadır sözlü de olsa...ömer herzaman kendisini yılmaz kadar sevmeyen elifi hep sevdi ve hiç bir zaman aralarında bunu sorun etmedi...bence modumun demek istediği buydu...yani elif yılmazıhala severek üstelik o evliyeken üstelik yılmaz filizi seviyoken severek hayatını kendi kendine kararttı...ama en başta yılmazı unutamamışken ömerle evlenerek

pinkzone
15-12-06, 21:32
Ooo bu ne ya.. Forumda Buz gibi hava esiyor.. Valla mesajlarınızı okuyunca dumura uğradım.. Şunu bir türlü kavrayamadınız galiba.. Bu dizide hiç kimse melek değil.. Hepsi hatalar yaptı.. En küçük karakterine kadar.. Kim ne kadar suçlu tartışmasına girmek yerine ilerki bölümlerde gelecek bölümlere dair yada geçen bölüme dair tahminler yazmanızı isterdim. Şu an şoktayım.. Kimseye yakıştıramadım uslublar bir güzel yerlerine oturmuş.. Herkese bu sert çıkışları için teşekkür ediyorum.. Saygılarımı sunuyorum.

BERNA
15-12-06, 21:35
Sabah tatsizim derken iste tam da bunun olmasindan korkuyordum aslinda, herkes birbirini suclar duruma geldi nedense. Sonucta bunun bir dizi oldugunu ve hepimizin farkli begenileri oldugunu unutur olduk.

Ben su ara Feride'yi karakter olarak begenirim, modum Omer'i karakter olarak begenir, cogunluk Yilmaz'i karakter olarak begenir, yine hic azimsanmayacak bir kitle Filiz'i karakter olarak begenir. Bu isin dogasi boyle degil midir? Rica ediyorum elestirileri biraz daha sakin karsilayalim (bunu bazen ben de abartiyorum kabul ediyorum).

Figancim o mesaji ben de tekrar tekrar okudum inan; suclanan kisi gercekten de Elif orada. Omer'in yasadigi olaylarin sorumlusu Elif'tir, cunku bir secim yapip sonra kararirin arkasinda duramamistir. Yilmaz'in o donem yapmis oldugu hatalar daha cok Filiz'i etkilemistir, dolayli olarak da tum Tekiner ailesini.

Karakterlere gonderme konusunda forumda uzun suredir suregelen bir aliskanlik var ne yazik ki ancak hepimiz acaba kendi sevdigimiz karaktere mi olunca daha hassaslasiyoruz belki de oyle.

Tekrar rica ediyorum bunun bir dizi oldugunu hicbirimiz unutmayalim, hayali karakterler yuzunden birbirimizi kirmaya degmez arkadaslar

tuliplale
15-12-06, 22:01
Ne zamandır çok sık giremiyorum internete, şöyle ne güzel tam dizi baslarken bugün bakiyim dedim, noolmuş böyle burası. Bi suçlamadır gidiyor.

Baktımda aslında herkes ortak bir şey söylüyor. Hiç bir karekter mükemel diyil. Hepsinin yanlışları var ve genelde aslında karekterleri diyil onların yanlışlarını eleştiriyroz, yaptıkları yanlışlara kızıyoruz. E, insan bunlar zaten yanlış yapar, ama berna1in de dediği gibi gerçek insanda diyiller sonuçta, dizi karekterleri birde üstelik.. Hadi herkeze iyi seyirler!

yesilimim
15-12-06, 22:09
Bu bölüm dizinin kadrosuna zeynep beşetler eklenmiş.Sanırım yılmazla filiz aeasına girecek kadın oyuncu kendisi.

((LG))_34
15-12-06, 22:43
Bizim xli bilinmeyen kişi zeynep beşerler(dizi adı aslı tandoğan sanırım)

sevdam
15-12-06, 22:57
reklam girmisken yazayim dedim...
benim simdiye kadar en cok begendigim sahne filizin aglama sahnesiyle feridenin ömerin yüzünü boyadagi yer cok hostu ömer ne kadar anlammli bakti öyle ya...artik daha *** görecegiz feride ömer sahnesini...

Rabish
15-12-06, 23:03
Filiz ? Hamile ? Aman Allahim ..

Zeynep Beserler icin cok sevindim , izlemeyi sevdigim bir oyuncu kendisi ..

IhlamurlarAltinda74
15-12-06, 23:20
Üff ya adami vurdular resmen insallah ölmez yaaa

Sirkete yeni alicaklari kadin (ASLI) herhalde filizin ve Yilmazin arasina kirecek olan kisi ola bilir!

sevdam
15-12-06, 23:24
ya, o cemi gebertmek istiyorum, hala filiz in pesinden suluk gibi dolasiyor............

sen ellini kana bilama ben öldürürüm...filiz aramizda asla böyle birsey olamaz diyor cem laf anlamazda kafan karisik ben seni beklerim...sanki ona bekle diyen oldu...ne gicik bir tip ya...

elif_gs
15-12-06, 23:46
zeynep beşerlerin kadroya alınması çok iyi olmuş. gerçekten iyi bir seçim. nu arada cem hakikaten çok olmaya başladı dayanamıyorum artık ona yaa:img-fie:

yesilimim
15-12-06, 23:47
Canan neden bozuldu anlamadım.Bildiğim kadarıyla filizle arası iyi.Ama Aslı ile Yılmazı yakınlaştırmaya çalıacaklar gibi.Tahminimce filiz bebei ünmüaldırmayacak.Yılmaz ile Aslıyı beaber görcek kıskanacak bebeği için Cemle evlenibilir.Yılmaz gerçeği öğrenir.Aşkı,bebeği le gurur arasında kalır ama filize döner gibi.Aslı'ya aşık olacağını düşünmüom.Şimdişik Fliizi düşünmüo gibi davranıo ama elbet patlak vercek.

sinem*
15-12-06, 23:57
Zeynep Beşerlere çok sevindim.harika bir bölümdü filizin sahnelerinde gerçekten çok kötü oldum

IhlamurlarAltinda74
15-12-06, 23:57
Offf yaaaaaa inanamiyorummm yine beli olmadi adlircak mi aldirmicak mi!
Ama arkadaslar Filiz Cogugu aldirmak icin giti ya ceydada disarda bekliyordu... ve Yilmazda o anda Hastanedeydi demi? Belki Onunla Karsilasa bilir ve sonra herseyi ögrenir sadece bir tahmin... ama zaten filizin cocugu aldiracagini sanmiyorum...

Cemede gelince acayip sinir birisi ya...
INsallah o Adam konusur ya insallah Cemin Suclu oldugu ortaya cikar...INSALLAH...

Ve Asliya gelince sanirim zamanla Yilmazdan hoslanmaya baslicak...
ama insaat yerindede Cem arkdasindan bakti ya Aslinin sanki hosuna gitmis gibi aklima takildi yoksa simdide ondan mi hoslaniyor?

Üfff biran önce Carsabma olsada özet gelse

sevdam
15-12-06, 23:58
filiz bebegi aldirmaz aldiramaz...yeni oyuncumuzu iyi secmisler...ama yilmaza asik olacagi kesin...bu arada canani nerden taniyor asli yani yilmazla bir an önce tanistirmak icin en yakin yollu kullaniyorlar yönetmenler...herneyse benim en cok merrakla bekliyecegim sey komadan cikan o adamin cemin adini verip veremiyecegini ve filiz yilmazla asliyi görünce ne yapacagini...

Eylotuerk
15-12-06, 23:59
ya, ben cok umitsizim, yaaaa, bence filiz kesin bebegi aldracak, ne kadar ici aglasada, uzulsede 100 de 100 alacak......
Tam bizim tahmin ettigimiz gibi birisi katildi kadroya......neseli, sempatik caliskan biri, ve yilmaz la kesin bol bol gorusturcekler senaristler!!!!!!!!!!
Yalniz, bana gore, asli yilmaz in yaninda kotu durdu yaaaa, yani cok kucuk sanki o 18 yasinda gibi durdu, yilmaz da daha yasli, ama filiz yilmaz yan yana durunca daha uygun oluyor.......
Tabii, en onemlisi de YILMAZ IN KALBI FILIZ I UNUTABILIR MI????
HAYIR, ASLA NE FILIZ YILMAZ I NEDE YILMAZ FILIZ I!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ

madd1
15-12-06, 23:59
ya su yeni girecek kiz bu asli mi yoksa??? filize rakip olacak olan?? ya bu kizin neresi güzel ?? daha güzeli yokmuymus piayasada...bence hic zevk vermicek gelecek bölümler bi kizla..neyse valla biraz sogudum bu diziden..:icon_sorr

61MERVE61
16-12-06, 00:00
Bolum genel olarak guzeldi yine aglatmayi basardi....
oncelikle filizin aglamasi beni cok aglati omerin banyoya kosusu endiselenmesi...filizin titremesi sinan tuzcuyu ve tuba buyukustunu kutlarim gercekten o sahneler insanin tuylerini diiken dikken yapti....yine bi bolum daha izledik ve neyi gorduk aciyi ceken filizi gorduk yilmazi naparken gorduk takmis bi ceme kizin yuzune bile bakmiyor kiz orda per perisan benim tanidigim yilmaz kizi gece yarisinda yanliz birakmazdi hic degilse eve alip ayri odalarda kalabilirdi...kizi o halinle birakti yaa yilmazida tebrik ediyorum......Bu arada canan asli,ekrem,yilmaz sahnesinde bi sinir giciik oldum anlatamam HOPSS yilmaz noluyoruz afedersiniz yilmaz kizin agzinin icine bakiyor.....:(deger tarafta filiz aglio........simdi ben uzuliyimmi seviniyimi anlayamadim....yilmazcilar ne derse desin yilmaz benim gozumden dustu sira sizde savunun savunabildiginiz kadar..sinir oldum..yilmaz vur dedik te oldur demedik...

kane
16-12-06, 00:00
oho isler karisti filiz bebek kesin aldirmaz ama bu asli bosuna gelmedi diziye bence, yilmaza asik mi olacak acaba .en korktum olay filiz cemle evlenebilir bu gidisle insallah öyle olmaz adamin yapmadi pislik i kalmadi ve ödül olarak filizle evlenebilirse cok kizarim ben buna.ayreten ceme iyice sikinti basti cünkü asli heralde bu parayla bu insaat yürümez diyecek oldu icin.hastanedeki vatandasi da kesin haftaya öldürürler ve cem gene kurtarir pacayi

havincim
16-12-06, 00:02
zeynep beşerler çok iyi seçim...çok sempatik bir kız...ama oynadığı karakter ileride çok başımızı ağrıtacak gibi:(hem filizle hem yılmazla bağlantısı olan bir karakter...
halitin öleceğini düşünmüyorum...cem yine öldürmeye çalışacaktır ama bence yine başaramayacak...
bölümün en güzel sahneleri ömer,feride,ve elif sahneleriydi...
ve en güzel söz yine eliften geldi...feride boyaları handan hanıma süremeyeceğini söylediğinde "neden?onun yüzünde daha çok boya var diye mi? dediğinde koptum:)

Eylotuerk
16-12-06, 00:03
Bolum genel olarak guzeldi yine aglatmayi basardi....
oncelikle filizin aglamasi beni cok aglati omerin banyoya kosusu endiselenmesi...filizin titremesi sinan tuzcuyu ve tuba buyukustunu kutlarim gercekten o sahneler insanin tuylerini diiken dikken yapti....yine bi bolum daha izledik ve neyi gorduk aciyi ceken filizi gorduk yilmazi naparken gorduk takmis bi ceme kizin yuzune bile bakmiyor kiz orda per perisan benim tanidigim yilmaz kizi gece yarisinda yanliz birakmazdi hic degilse eve alip ayri odalarda kalabilirdi...kizi o halinle birakti yaa yilmazida tebrik ediyorum......Bu arada canan asli,ekrem,yilmaz sahnesinde bi sinir giciik oldum anlatamam HOPSS yilmaz noluyoruz afedersiniz yilmaz kizin agzinin icine bakiyor.....:(deger tarafta filiz aglio........simdi ben uzuliyimmi seviniyimi anlayamadim....yilmazcilar ne derse desin yilmaz benim gozumden dustu sira sizde savunun savunabildiginiz kadar..sinir oldum..yilmaz vur dedik te oldur demedik...

Merve, ben filiz in dus sahnesinde cok fena oldum onu oyle gorunce bende aglamaya basladim, ayrica yilmaz bana gore filiz e cok kati davrandi, peki sence filiz bebegi aldirir mi????
bence aldirir, hic istemiyor aldirmayi ama baska caresi yok diye dusunuyor, onun icin kesin kes aldiracak bence......

micky
16-12-06, 00:04
fılız bebebgı aldırısa bu olay onu perişan eder ama sunuda dusunmek lazım ceyda keske yılmazı aramayı akıl etse belkı ancak oyle aldırmaz.. zeynep beşerler ise gercekten doğru tercıh olmus..:)

61MERVE61
AYNEN KATILIYORUM ONLAR BIRBIRLERI ICIN YARATILMISLAR...ZATEN DIZININ SON BÖLÜMLERI CEKILMIS SANIRIM VE BÜLENT INAL BIR IP UCU VERMIS YA KÖTÜ SONLA BITCEK DIYE AMA YILMAZ VE FILIZ EVLENCEKLER

bak bu kotu oldu ya ben dizinin bitmesini istemiyorum.....fazla kapildim bu diziye ben herhalde.......Bitmesin yaaa..filiz yilmaz evlenmis kotu sonla bitmis ne yazar.

stormy
Bana Filiz Cemle nikah masasina oturacakmis gibi geliyor..Ama Yilmaz belkide bebegide ogrendikten sonra buna engel olacak..Zaten Filiz ile Yilmaz birlesince dizi biter herhalde

IhlamurlarAltinda74
16-12-06, 00:05
Bide o basdaki sahnede cok güzeldi hani Filiz Ve Yilmaz Konustular ya Sonra Yilmaz Filizi Gönderdi sonra eve girdi kapiya dayandi ve FILIZ dedi orasi cok GÜZELDI YAA

61MERVE61
16-12-06, 00:06
Merve, ben filiz in dus sahnesinde cok fena oldum onu oyle gorunce bende aglamaya basladim, ayrica yilmaz bana gore filiz e cok kati davrandi, peki sence filiz bebegi aldirir mi????
bence aldirir, hic istemiyor aldirmayi ama baska caresi yok diye dusunuyor, onun icin kesin kes aldiracak bence......

sanmiyorum bende ceydannin bu karara engel olmasini isterdim ama kiz tepki gostermedi...yilmazi arasaydi daha iyi olucakti ama..

kursuni19
bak bu kotu oldu ya ben dizinin bitmesini istemiyorum.....fazla kapildim bu diziye ben herhalde.......Bitmesin yaaa..filiz yilmaz evlenmis kotu sonla bitmis ne yazar.

Burda bir yanlislik olmasi gerek benim bildigim dizi daha bitmicek, mais gibi bitcek diye biliyorum ben bu sebebten dolayi son bölümü cekilmis olamaz

kane
nasil son bölüm cekilmis simdiden ? kac bölüm kaldida hemen son bölüme gecmisler anlamadim

IhlamurlarAltinda74
16-12-06, 00:07

Ya Evet Dogru...Ama Kezin Bi Kac Bölüm Sonra Bitcek Diziye Veda Yemegi Vallan Vermisler Diye Okudum Dogrumu ama Bilmiyorum ama Kezin Dogrudur zaten Sonlara Dogru Yaklasiyoruz....Ama Yinede Uzatsinlar yaa...
Bu Bölümde Fazla Yilmaz Filiz Sahnesi Yoktu Yaaa Onlar Beraber Olmayinca hic Tati Olmuyo

Eylotuerk
16-12-06, 00:07
Nerden belli kotu son olacagi, nerden duydun????
Hem filiz le yilmaz evlenmeden olmaz, hayallerimizi yikamazlar, senaristler bunu bize yapamaz!!!!!!!!!!!!!!!!!!Asliya gicik oldum, yilmaz la hic uymamais, sanki yilmaz in yaninda 18lik gibi durmus, yilmaz asla o kiza asik olmaz!!!!!!!!!
Sizce filiz aldirir mi, bebegi??????????
Yoksa, yilmaz ogrenir mi??????????

kursuni19
16-12-06, 00:08
Ya Evet Dogru...Ama Kezin Bi Kac Bölüm Sonra Bitcek Diziye Veda Yemegi Vallan Vermisler Diye Okudum Dogrumu ama Bilmiyorum ama Kezin Dogrudur zaten Sonlara Dogru Yaklasiyoruz....Ama Yinede Uzatsinlar yaa...
Bu Bölümde Fazla Yilmaz Filiz Sahnesi Yoktu Yaaa Onlar Beraber Olmayinca hic Tati Olmuyo

Senin yanlisin var dizi mais ayina kadar sürecek, yani daha bitmiyor, zaten dizi iyi gidiyor islencek daha cok olay var merak etme dizimiz daha bitmiyor

forever_bim
16-12-06, 00:09
zeynep beşerler çok iyi seçim...çok sempatik bir kız...ama oynadığı karakter ileride çok başımızı ağrıtacak gibi:(hem filizle hem yılmazla bağlantısı olan bir karakter...
halitin öleceğini düşünmüyorum...cem yine öldürmeye çalışacaktır ama bence yine başaramayacak...
bölümün en güzel sahneleri ömer,feride,ve elif sahneleriydi...
ve en güzel söz yine eliften geldi...feride boyaları handan hanıma süremeyeceğini söylediğinde "neden?onun yüzünde daha çok boya var diye mi? dediğinde koptum:)

Havincim canım bayıldım ben bu sahneye. Senaristler çok orijinal bir sahne bulmuşlar bence. Yaratıcı bir fikirdi, yüz boyamak.:good:

sühan
16-12-06, 00:09
Offf yaaaaaa inanamiyorummm yine beli olmadi adlircak mi aldirmicak mi!

Ve Asliya gelince sanirim zamanla Yilmazdan hoslanmaya baslicak...
ama insaat yerindede Cem arkdasindan bakti ya Aslinin sanki hosuna gitmis gibi aklima takildi yoksa simdide ondan mi hoslaniyor?

Üfff biran önce Carsabma olsada özet gelse

bence gıcık oldu aslı'ya.. belki yaptığı şeyleri farkeder diye..

IhlamurlarAltinda74
16-12-06, 00:10
Vallah Arkadaslar Bende Burdan Okudun Burdan Okuduguma Göre Öyle Anladim Bilmiyorum Yani:

Ekranların sevilen dizisi Ihlamurlar Altındanın, geçen akşam sezona veda yemeği gerçekleşti. Başrol oyuncularının dizideki büyük aşkı, gerçek hayatta da aynı hızla sürüyor. Evlilik hazırlıklarında olan (Yılmaz) Bülent İnal ve (Filiz) Tuba Büyüküstün yemekte kumrular gibiydi.

Dizideki başarısını ticaret hayatında sağlayamayan İnal, restoran işinde zarar ettiği için mekanı kapattığını açıkladı. Bülent İnal, kendisini eleştirerek, Herkes bildiği işi yapmalı. Mutfakta iyim. Yemek servisini artık Tubaya hazırlıyorum. Çünkü o sadece yumurta kırabiliyor ve kahvaltı hazırlıyor dedi. Dizinin finali hakkında ufak tüyolar da veren yakışıklı sanatçı şunları söyledi: Bir düğün olacak ama üzüntülü bir final olacak

yakupoglu61
16-12-06, 00:10
hani o kız aşk oyunundaki kız olacaktı??
filizin bebeği aldırmayacağını biliyoruz. ceyda yılmaza sölemelisin dedi filiz bebek için beni affetmesini istemiyorum dediğinde haklıydı o konuda

bu cem kurtlar vadisini çok fazla tekrar izlemiş sanırım iyicene mafya kesildi

Eylotuerk
16-12-06, 00:11
sanmiyorum bende ceydannin bu karara engel olmasini isterdim ama kiz tepki gostermedi...yilmazi arasaydi daha iyi olucakti ama..

Ahhh, yilmaz ahhh, insan nasil bu kadar kati olabilir yaaaaaa!!!!!!!
Ayrica feride yilmaz lara gittiginde insan fili zden bahseder ama degil mi????Kiz cok kotu durumdaydi diye, ama tik yok!!!!!!!!!!
Ayrica, yilmaz a sesleniyorum O ASLI DENEN KIZDAN UZAK DUR!!!!!!!!!!
CANANADA COOOOOK KIRGINIM ALLAH BILIR, ASLIYLA YILMAZ I BIRLESTIRMEYE CALISACAKTIR!!!!!!!!!!
OFFF, FILIZ BEBEGI ALDIRMAK ISTEMIYOR, AMA BENCE MECBUR KALACAK YAAAA, LUTFEN ALDIRMASIN!!!!!!!!!

kursuni19
Havincim canım bayıldım ben bu sahneye. Senaristler çok orijinal bir sahne bulmuşlar bence. Yaratıcı bir fikirdi, yüz boyamak.:good:

Haklisin cok cok sevimli bir sahneydi, demek ömerin icindeki cocuk uyandirilmayi bekliyormus, bu bölümün en eglenceli sahnesiydi.

stormy
bu ne boyle simdi.. kotu sonla bitecekse hic izlemeyelim daha iyi..bu kacinci dizi boyle kotu kotu bitip asap bozan..

paçiii_melos
16-12-06, 00:12
Uzun zamandan sonra bu bölümde heyecanlandım ve ağlamaklı oldum. Gerçekten çok güzel bir bölümdü. Filizin banyodaki sahneleri ve de odasındaki halleri gerçekten çok güzeldi,orda çok kötü oldum zaten.Çok güzel ve de gerçekçi oynamıştı ;) Ömer ,Elif ,Feride boyaman yaparken çok tatlılardı yavv :) Salih ile Fahriye'nin durumu ise zaten başka bir kötü durum.Cemil gitse oda çocuğun babası ne de olsa,onun da hakkı var. Nalan ile Kerem de bir türlü düzelemediler...
Bu arada önemli bir dipnot geçmek istiyorum :
Filiz her konuda ne kadar da mücadele etmiş bir insan,iş konusunda olsun ya da Yılmaz ile olan beraberliğinde ..Ama nedense Yılmaz kendini hemen affetmiyor diye herşeyden ,Yılmaz'dan ve de bebekten umudunu kesmiş durumda..Yılmaz' zaten hemen affetseydi o zaman tadı kaçardı,böylesi daha iyi.
Aslı hanımın gelmesi belkide iyi oldu,daha heyecanlı olur :)
Filiz son sahnede içeriye girdiğinde belki Ceyda dışarıda ya Yılmaz'ı arıyacak ya da Yılmaz ile aynı hastanede olucajklar.Ne kadar da çok iyi olur ya Şimdi bekle anacım haftayı :(

61MERVE61
16-12-06, 00:13
yokyok ben filizin halini gordukten snra yilmazin her yaptigi yanlis derim..
filiz sahnesi:
yaa nasil banyoya kosup yuzunu yikadi snrasinda aynaya pat diye...ooff bu sahne beni yiktii sahiden.yilmazin yaptigi onun kitapina yazmaz sanmistim ama Kizi karanligin ortasinda birakti ya.....
davut guloglunun sarkisinin tam tersi
neoldu sana ne oldu boyle nerde o eski light erkegi
bir an da oldun tas firin erkegiiii:):):)saka bi yana yilmaza bu bolum sinir oldum..bagzen sevesim geliyor bagzen kizasim filizi uzdugu an bizi uzmus oluyor..yaa ASLI denen kizin agzinin icine bakiyodu ya.BUNLAR YANLIS TERSS:):)

sinem*
16-12-06, 00:14
yokyok ben filizin halini gordukten snra yilmazin her yaptigi yanlis derim..
filiz sahnesi:
yaa nasil banyoya kosup yuzunu yikadi snrasinda aynaya pat diye...ooff bu sahne beni yiktii sahiden.yilmazin yaptigi onun kitapina yazmaz sanmistim ama Kizi karanligin ortasinda birakti ya.....
davutun guloglunun sarkisinin tam tersi
neoldu sana ne oldu boyle nerde o eski light erkegi
bir an da oldun tas firin erkegiiii:):):)saka bi yana yilmaza bu bolum sinir oldum..bagzen sevesim geliyor bagzen kizasim filizi uzdugu an bizi uzmus oluyor..yaa ASLI denen kizin agzinin icine bakiyodu ya.BUNLAR YANLIS TERSS:):)

bende bir ara yılmazın baltayı filize sallayacağını düşündüm gerçekten çok sinirliydi filiz çok güzel konuştu sevdiğim beni bir kez daha affet diye ama yılmaz .filize karşı tüm kapılarını kapamıştı

slayjic
16-12-06, 00:14
Vallah Arkadaslar Bende Burdan Okudun Burdan Okuduguma Göre Öyle Anladim Bilmiyorum Yani:

Ekranların sevilen dizisi Ihlamurlar Altındanın, geçen akşam sezona veda yemeği gerçekleşti. Başrol oyuncularının dizideki büyük aşkı, gerçek hayatta da aynı hızla sürüyor. Evlilik hazırlıklarında olan (Yılmaz) Bülent İnal ve (Filiz) Tuba Büyüküstün yemekte kumrular gibiydi.

Dizideki başarısını ticaret hayatında sağlayamayan İnal, restoran işinde zarar ettiği için mekanı kapattığını açıkladı. Bülent İnal, kendisini eleştirerek, Herkes bildiği işi yapmalı. Mutfakta iyim. Yemek servisini artık Tubaya hazırlıyorum. Çünkü o sadece yumurta kırabiliyor ve kahvaltı hazırlıyor dedi. Dizinin finali hakkında ufak tüyolar da veren yakışıklı sanatçı şunları söyledi: Bir düğün olacak ama üzüntülü bir final olacak

ama bu eski bir haber dikkat edersen sezona veda yemeği diyor ayrıca bülent inal restoranı çoktan kapattı 1 yılı geçiyo yani haber eski bu dizi bukadar çabuk bitmez olaylar yeni başlıyor...

IhlamurlarAltinda74
16-12-06, 00:16
Ozaman özüz dilerim arkadaslar...

AMA yinede FINALDE NE OLUCAGI BELI ozaman TABI SENARYO degismediyse Kötü FINAL olcak gibi GÖRÜNÜYO

CagkaNero
16-12-06, 00:17
eveet kane katiliyorum sana
asli keske aynaliya asik olsa
filiz bence cocugu aldirmaktanda vazgecicek
eger aldirirsa yilmaz da ögrenirse affetmesi cok ama cok zor olucaktir

61MERVE61
bende bir ara yılmazın baltayı filize sallayacağını düşündüm gerçekten çok sinirliydi filiz çok güzel konuştu sevdiğim beni bir kez daha affet diye ama yılmaz .filize karşı tüm kapılarını kapamıştı

bencede vala yilmazin "GIT ULENN"demesini bile bekledim:) ayni turk filmlerindeki gibi.. ay bugunde deliligim ustumde saka biyana gercekten o sahne beni cok aglati "beni bikere daha affet sevdigim"yilmaz hic takti baltaya gidiyor...

IhlamurlarAltinda74
asli belki yilmaza asik olur ama yilmaz asla ,yilmaz öyle sip sevdi tip degil yani

EVET bencede katiliyorum
simdi FILIZ afetmedi ama ilerleyen bölümlerde kezin afedecektir YILMAZ SAdece FILIZI seviyo...

Bir An o Bastaki Sahnede Pesinden Gitcek sandim Ama Gitmedi yaa

kursuni19
Ozaman özüz dilerim arkadaslar...

AMA yinede FINALDE NE OLUCAGI BELI ozaman TABI SENARYO degismediyse Kötü FINAL olcak gibi GÖRÜNÜYO

Benim duyumlarima göre dizi mutlu sonla bitecek, ama tabiki senaristlerin ne yapacagi belli olmaz, ama umarim mutlu sonla biter

lawinia
16-12-06, 00:18
güzel bi bölümdü... zeynep beserler cok iyi bi secim olmus tam da düsündüğüm gibi bi karakter yılmazla filizin ortak arkadası olsun istiyodum o da oldu ve cananın tanıdığı olması hem aslıyla yılmazı yakınlastıracak hem de filizin aslında aralarında bi şey olmadıgını ögrenmesini saglayacak bi de su geldi aklıma aslıyla filiz yakın arkadas oluyomus tabi filizle yılmazı bilmeden filize yılmazdan hoslandıgını anlatıyomus filiz nasıl olur acaba ne der? tabi bunun yanında filiz yılmaz hikayesini de canandan dinleyeck aslı bence. filizin bebegi aldırmayacagını düsünüyorum aldırırsa yılmazla konusmadan cok büyük bi hata olur ceydaya da kızdım ne demek en dogrusu bu hiç de deil en dogrusu filizin yılmaz bi bebeğimiz olacak ama ben sırf bu bebek için yeniden bi araya gelmek istemiyorum sen bitti dedin ve bitti demesi. ömerle feride yakınlasması da cok güzel yazılmıstı cok begendim o sahneyi. yılmaz da elife de filize de her sefer yaptığını tekrar yaptı git hadi git dedi ama filizin orda söyledikleri de cok güzeldi ve dustaki haline cok üzüldüm ya nasıl krize girdi ya ömer de cok etkilendi ama yılmaza bakarak zafer gülüsü atması da gözümden kacmadı yani... yılmazın aklı hala filiz de nasıl bakıyo ya filiz desen aynı ceme de tam beklediğim tepkileri verdi ama cem pes etmeyeck gibi cem olayı daha uzayacaksa halit ölecektir ölmezse zaten kesin anlatır ama sadece fatihe kalırsa olay ellerinde bi delil olmaz ki sadece fatihin sözleri ne kadar inandırıcı olur bilemem cem aslıya da gıcık oldu baya insaat isindeki planlarını ortaya cıkarırsa diye korktu...
tabi ömerin gömleği ve yılmazın haliti hatırlamayıs da iki hataydı hele yılmaz nasıl hatırlamaz ya cok sacma olmus gerci böyle kafaya darbe alınan durumlarda kişi olay anını unutabilir ama bence hatırlamalıydı kesinlikle...

sevdam
16-12-06, 00:19
ya filiz cocugu aldirmamali yani bunu yilmaz ögrenice filizin yüzüne asil o zaman bakmaz bunu filiz düsünmeli yani gercekler birgün kesin ortaya cikar...bence filizde elifin aldirmaktan vazgectigi gbi vazgecer...umarim...ha bu arda kücük elifin babaannesine o boyadiklari sahnedeki dedigi lafa bayildim...

61MERVE61
16-12-06, 00:20
cananin telefonu caldiginda ben filiz sandim aglayarak cok kotuyum gibi kelimelerde bulunmasini isterdim...amaa..ben asliyi gorur gormez anladim hani filizin migdesi bulandiginda o kizin bakmasindan anladim..cok zeki bi kiz gercekten cemin yuzunu ortaya cikartir..

stormy
16-12-06, 00:20
Cemin yardimcisi Ceydaya pismis kelle gibi bakiyordu toplantida..:)..Belki Ceyda gercekleri ondan bir sekilde ogrenebilir..Cem bu yeni gelen kizi hic sevmedi, isine gelmedi projenin uzmanlar tarafindan yapilmasi.

havincim
16-12-06, 00:21
yılmaz gerçekten çok kötü davrandı...bu bizim yılmaz mı?diye düşündüm ilk sahneyi izlerken...filiz bu kadar yalvaracakta,yılmaz kabul etmeyecek...bunu bikaç hafta önce söyleseler asla inanmazdım...yani filiz resmen yalvardı ya bi yılmazın ayaklarına kapanmadığı kaldı!
ama öyle görünüyor ki filizin bu halleri daha çook sürecek...

secoms
16-12-06, 00:22
filiz çok güzel konuştu sevdiğim beni bir kez daha affet

evet dizinin en mükemmel repliği walla ben aglayacaktım zaten yılmaz da zor dayandı .... mükemmel enfes.... dizimiz bu replik konusunda cok basarılı

yami
16-12-06, 00:23
Ben bu bölüm yılmaz’ı anlamaya çalışmaktan olacak bu bölümden pek tat alamadım.yılmaz her şeyi uç noktalarda yaşayan bir adam. sevdi mi tam seviyor bitirdiğinde de kestirip atıyor. filiz’i affetmeyeceğini de biliyorduk ama ben her şeyi bitirirken bu kadar rahat olacağını da düşünmemiştim. yüzünde herhangi bir tedirginlik ,korku hiçbir şey göremedim. filiz acısını ,pişmanlığını öyle güzel yansıttı ki etkilenmemek mümkün değil.aynı acıyı yılmaz’da göremedim ne yazık ki .zaten susmakla yetindi ağzını açtığında da filiz’i kovdu.yılmaz’ın ben bu bölüm boyunca filiz’i kaybetmenin acısını yüreğinde yaşayacağını üzülüp kahrolacağını düşünmüştüm yanıldım.yılmaz hiç etkilenmemiş gibiydi,gündelik hayatına da bunu yansıtmadığını gördük.gazi mahallesinde filiz ve yılmaz’ın karşılaşmalarında filiz’in bir bakışı vardı ki beni mahvetti. aynı kavurucu bakışı yılmaz’dan da beklerdim adam filiz’i görmezden geldi.elif’i kalbinden çıkardığı zamanı hatırlıyorum da yılmaz’ın elif’e bir bakışı olurdu ortalık yıkılırdı.filiz’den ayrı kaldığı zaman en azından yatağına oturur dertlenirdi böyle bir sahne de göremedik.tamam filiz’e kızgın ama hiç mi üzülmedi .ben açıkçası neredeyse yılmaz’ın filiz’e sevgisinden şüphe edecek boyuta geldim.bu kadar sönük bir ayrılık beklemiyordum büyük hayalkırıklığı yaşadım.senaristler bu aşkın ağırlığını hep filiz’in omzuna yüklüyorlar daha fazla seven filiz daha fazla acı çeken filiz daha fazla kahrolan gözyaşı döken filiz daha fazla hata yapmaya zorlanan filiz

sinem*
16-12-06, 00:24
filizin ağlama sahnesi eve gelirken cemi görmeden geçişi..filiz ağlarken annesinin onun elini tutarak dinlemesi,ömerin kapıda dinlerken yıkılması süperdi ya ...hepsini kutluyorum bölümün en güzel sahnesiydi

bir de senaristlere bir şey demek istiyorum ...ömere sevimli,sıcak bir dadı,yılmaza yılmazvari bir kız,filizeyse saplantılı bir adam getirdiler ..bu olur mu ya :) niye filize defolu oldu

61MERVE61
16-12-06, 00:25
yılmaz gerçekten çok kötü davrandı...bu bizim yılmaz mı?diye düşündüm ilk sahneyi izlerken...filiz bu kadar yalvaracakta,yılmaz kabul etmeyecek...bunu bikaç hafta önce söyleseler asla inanmazdım...yani filiz resmen yalvardı ya bi yılmazın ayaklarına kapanmadığı kaldı!
ama öyle görünüyor ki filizin bu halleri daha çook sürecek...

aynen....yilmaz bunu filize yapsaydi filiz yilmazin kucagina atlardi sarilirdi...benim tanidigim yilmaz bu degil ve olamaz..yilmaza bu aralar birsey oldu her sahnesinde muakak cemden konusuyor...nerde o eski ask acisi ceken yilmaz yani ceksede beli etmiyor ve izleyici olarak biz bunu ne bilelim..asli ya altanaltan bakmalar felan..
bi kere daha yanlis anlasilma olmustu eda konusunda filiz gazi mahalesine gitmisti ve yilmazda disarda konusuolardi
filiz:seni kaybedecegim diye odum koptu"
yilmaz:bukadar kolaymi filiz soyle bukadar kolaymi"demisti DEMEKKI BUKADAR KOLAYMIS YILMAZ BEY....kizi dovmedigin kaldi kiz cagiz nasilda korktu yilmaz baltayi oduna vurunca..vala kim olsa afederdi filiz yilmazin ustune gitikce yilmaz naz yapcak gurur yapcak.askta gurur olmaz.

yami
16-12-06, 00:25
Bu Halit meselesini de hiç anlamadım. yılmaz ne yapmaya çalışıyor amacı nedir hiçbir fikrim yok.filiz’e cem’den niye bahsetmez onu da anlamadım yani ben bu bölüm yılmaz’ı hiç anlamadım.bu bölüm yılmaz’lı hiçbir sahneden zevk de alamadım.tuba büyüküstün’ü özellikle bağ evindeki sahnede ve kriz anı ve sonrasında titrerken sergilediği performansınından ötürü tebrik ediyorum.bu bölüm en fazla beğendiğim sahneler filiz’in olduğu bütün sahneler özellikle de yüzünü gülerken gördüğüm sahneler ve cem’e cevabını yapıştırdığı sahne artı feride’nin ömer’in yüzünü boyayıp handan’ı sinir ettiği sahnedir.ömer’i herhalde ilk defa bu kadar sempatik görüyorum adam neredeyse filiz’le yılmaz’ın arasını yapacak.diziye bu yeni kızı da böyle orijinal bir şekilde dahil ettikleri için tebrik ediyorum tesadüfün böylesi, ama en azından kızın böbrek hastası olmasından iyidir.emre’nin babası da görmeyeli beya değişmiş beynini de değiştirmişler sanırım nalan’ı bu kez ilk kez görüyormuş gibi yapmadı.dizinin son sahnesi de beya merak uyandırıcı .yani kısacası bu bölüm bana çok yavan gelen ve gelecek bölümlere dair umutlarımı azaltan bir bölüm oldu

61MERVE61
16-12-06, 00:29
yaa o sahneleri dusundukce aglayasim geliyor.zaten kendimi tutamadim o sahnede adi gecen herkezi tebrik ediyorum sahiden en inandigim sahnelerden biri oldu..filizin banyodaki haleri titremesi aglamasi super.sinan tuzcunun bi abi olarak endiselenmesi...helal olsun

yakupoglu61
16-12-06, 00:29
dizinin çekimleri bittiyse bu ilk dönemde bitecek gibi görünüyo
yani yaza kadar dewam etmeyecek bu durumda
şu halitten bişe çıkacağını sanmıyorum cem gene bişe yapar haliti ortadan kaldrır gene kendisi cem alemdar ya...

61MERVE61
16-12-06, 00:31
dizinin çekimleri bittiyse bu ilk dönemde bitecek gibi görünüyo
yani yaza kadar dewam etmeyecek bu durumda
şu halitten bişe çıkacağını sanmıyorum cem gene bişe yapar haliti ortadan kaldrır gene kendisi cem alemdar ya...

sahiden cem alemdar ailesine gecti yakkinda

cem alemdar IRAKTA diye bi sey cikarsa sasmayin....tobetobe bu adami gorunce sinirlerim tepeme cikiyor.
"filiz senden hoslaniyorum"ayyy sinirlerim iyice tepeme cikti hoslaniyorum diye bide filiz seni seviyoruum demiyorda.Bu adami sahiden iki kasik suda bogasim geliyor.

sinem*
16-12-06, 00:31
bir de yılmazın gene her şeyi devletten beklemeyelim hali beni öldürüyor.Halit mi yakalanacak aman polislik bir iş mi :) hemen yakalarlar..cemin foyası mı açıklanacak hemen yılmaz araştırsın.Aslıya da istanbulu gezdirir filizde onları izler artık

archshe
16-12-06, 00:34
tek kelimeyle bu bölüme bayıldım desem yerinde olur....filize bayıldım özellikle ...filizin üstüneydi bütün senaryo....yılmaza feci kızgınım bu arada...bu müthiş konuşma bumuydu...filizin konuşması desek filiz konuştu yılmaz dinledi...
tek kelime etmedi hesap sormadı...filizin replikleri müthiş yazılmıştı bence kusursuz ve mantıklı...hele yılmaza sevdiğim dediya mükemmel bir hitap şekliydi...aşkım dese bukadar hoş olmazdı...filizin yılmazla konuşması...duş sahnesi hamilelğini öğrenmesi ceydaya söylemesi süper süper süperdi....filizli tüm sahneler...

devil61
16-12-06, 00:34
gelelım 54.bolum yorumuna

her zamankı gıbı fılızımle baslıyorum:senın uzulduğunu gordukce kahroluyorum.sen ağladığın zaman tv basında bende ağladım.yılmaza butun duygularını anlattın.herkes bu konusmayı mı beklıyodu hayır.yılmazdan cevap gelmedı.fılız ıse ne hıssettığını ne kadar sevdığını yılmaza soyledı.son bır sans ıstedı ama yılmazın odunlara vurduğu balta aslında fılızeydı.kaza gecıreceksın dıye cok korktum.ceyda bıle herseyı ıcıne attığını anladı ve sana yardımcı olmaya calısıyor.bundan sonra yılmazlan barısmasanda olur.yılmaz cok ınsaflı cıktı fılızı ıcerı alırmıs hanı nıye almadı sımdıde fılızı asıp kestığınız gıbı yılmazıda asıp kessenıze.fılızın bana gore hıcbır sucu yok yılmaza ne duygular ıcınde olduğunu anlattı yılmaz bunları dusunmedı bıle.sana hak vermeye calısmadı.cemede ağzının payını verdın yok fılız duygu bosluğu ıcınde ceme yaklasırmıs.o sahnelerı dusundukce ıcım kan ağlıyor.bebeğı aldırsanda olur aldırmasanda.yılmazın senı ıstemedığını dusunuyorsun yılmazın sana sergıledığı tavırlardan sonra normal.artık yılmazıda elestırmenın zamanı geldı.

yılmaz:sende kendıne gore haklısın.fılızınde dedığı gıbı ona sensızlığı ceza olarak verdın.fılızı ıcerı almalıydın.gıt hadı fılız demekten sen bıkmadın bızde ıstmekten bıkmadık.bu bolum bızım evdekı herkesın tepkısını aldın.kız ne kadar pısman hemen affetmenı beklemyemezdık evet haklısın ama kızın suratına bakmaman ben dıyeceğımı dedın demen sanada yakısmadı.yılmaz kesın kararlı gıbı duruyor.fılızın pesınden fılız dıyıp fotoğrafları yakana kadar bırazda onu anlamaya calısmalıyıdn.evt haklısın sana katıl damgası vurdu bunu fılızden beklemezdın ama bırazda hak vermeye calıssaydın.hıc dusunmedın bu kız gıderken kaza yapar mı bu psıkolojıyle kaza yapsa acaba vıcdanın rahat eder mıydı?

filiz-yılmaz askı:carsamba gunu soyledığım gıbı gomleğın ılk duğmesını yanlıs ılıklersen diğerlerıde yanlıs gelr.

en buyuk ask nefretle baslar derler ya bızım fılız-yılmaz askı da boyle basladı ve onlar olunceye kadar devam edecek.bu askta her ıkı tarafta bırbırıne karsı suc ıslemıs ve ıkı tarafta cok buyuk acılar cekmıstır.bana gore fıılız encok acı ceken taraf olmustur.bu askın tek sorunu bırbırlerını kımsenın aklının alamayacağı kadar sevmelerıne rağmen sorunlarını konusmamalarıdır.sadece opup koklasmayla olmazdı ve gorduğumuz gıbıde olmuyo.guven sorunu her zaman on plana atıldı.bırbırlerıne neden guven duymadıkları ıse asklarının temelıne dayanıyor.bu bolum ben butun sorunların konusulacağını dusunurken fılız acıklama yapan yılmaz susan ve gıt dıyen taraf oldu.

emınım hepımız sonunda evlendıklerını gorur ve mutlu oluruz!!!

ömer:annemden cok durust cocuk en cok onu sevıyorum demesıyle ıyı not aldıysan artık bana soylenecek laf kalmıyor.elıfe olan ılgın sevgın cok guzeldı.fılızle aranızdakı kardeslık ılıskısı cok guzel herkes kardesıyle boyle olmak ıster.fılıze bu bolum hak verdı.onun ıcın endıselendı.bu bolum kusursuzdu her acıdan benden ve annemden tam puan aldı:good: :img-wink:

ferıde:omere bakısların gozumden kacmadı.:img-wink: elıfle olan bağınız cok guzel.eve bıraz da olsa nese getırdınız.mualla hanımlara gıtmen ıyı oldu.yoksa adın cıktı bı kere daha ındıremıyecez.umarım ılerde omerle mutlu olursun.

psıkosuz olmaz:ben zaten basından berı cem her ıstedığı kzı elde ettı fılızı elde edemedığı ıcın onu kendıne bır hedef halıne getırdı.senden hoslanıyorum demn cok komıktı.acaba soylerken sen buna ınandın mı.koseye sıkısınca suratının ıfadesıne bayılıyorm.aslının gelmesıyle tedırgın olduğun bellı umarım masken tez zamanda duser.

(yeni kızımız)aslı:bnm gozume gırmeyı basardın.umarım tekınerlerı kurtarırsın.ılerde yılmazla olan durumlarınıza bakacağım ve ona gore yorum yapacağım.ama zekı olman cok ıyı.senın ıcın artı puan.

handan:ılk defa bu bolum sevdım senı.fılız ağlarken senınde ağlaman kızına ne kadar değer verdığının gostergesı.ıcınde aslında cok ıyı bır ınsan yatıyor ama bunu dısarı vurmayı gururuna yedıremıyosun.

salıh-fahrıye-cemıl-ahmet:cemılın duzelmesıne sevındım.salıhe hak verıyorum cemıl hakkında suphelerı olmasından dolayı.fahrıye herkes ıcın en ıyısını yapmaya calısıyor.

aynalı:Allah herkese senın gıbı dost versın ne dıyım sana.bursaya gıden sarkıcı gelsede senınde mutlu olduğunu gorsek.

bolumun en guzel sahnesı ferıdenın omerın yuzunude boyaması.ve elıfın handan soyledığı o guzel replık.

fılız uzme tatlı canını sende cok mutlu olacaksın.bu aralar dınlenmeye sessız bır ortama ıhtıyacın var.

bence bu bolumun yıldızı Tuba Buyukustun du.son haftalardakı performansından dolayı kutluyorum.:happy0064

61MERVE61
16-12-06, 00:35
bir de yılmazın gene her şeyi devletten beklemeyelim hali beni öldürüyor.Halit mi yakalanacak aman polislik bir iş mi :) hemen yakalarlar..cemin foyası mı açıklanacak hemen yılmaz araştırsın.Aslıya da istanbulu gezdirir filizde onları izler artık

tam ustune bastin yaa vala yilmazda bu aralar polat alemdari gecmeye basladi....sahiden yaa yilmaz bu sahnelerde beni oldurdu delirti.ne guzel polisi cagir saydinda halitin son sozunu onlar duysaydi olmazmiydi....
asliya yakinlasacak bizim yilmaz kesin bakismalari beni oldurdu gezdir bakim yilmaz gezdir dger taraftada filiz aci ceksin.

lawinia
16-12-06, 00:37
yaa o sahneleri dusundukce aglayasim geliyor.zaten kendimi tutamadim o sahnede adi gecen herkezi tebrik ediyorum sahiden en inandigim sahnelerden biri oldu..filizin banyodaki haleri titremesi aglamasi super.sinan tuzcunun bi abi olarak endiselenmesi...helal olsun

katılyorum tuba büyüküstün gercekten geliştirdi oyunculugunu cok inandırıcıydı daha iyi oynayamazlardı o sahnelerde cok üzüldüm filizin o hallerine ama bebegi aldırırsa hele yılmazın haberi olmadan böyle bi şey yaparsa cok kızarım ve böyle bi şey olursa yılmaz asla affetmez filizi...

sevdam
16-12-06, 00:38
haftayi hepimiz sabirsizlikla bekliyoruz öyle degilmi???fragmanini cok merak ediyorum filiz yilmaz iksi birlikte söyleselr ne kadar sahane olur...haftaya kadarda diziyi seyredene de seyredmeyene de sorarim herhalde "filiz cocugu aldirirmi"diye...öfff zaten hep böyle sinir bozucu sahnelerde bitiriyorlar diziyi kafamiz da o kadar soruisareti olusuyor...sanki kafamda yeterince dert yokmus gibi bide simdi filiz cocogu aldirimi diye dert cikti ya...neyse benden bu kadar arkadaslar herkeze iyi geceler...

havincim
bu hafta ömer sahnelerini zevkle izledim ben...handan hanım ömer'i odadan kovduğunda ömer'in filiz'i merak edip oradan ayrılmayışı ve feride'ye söylediği çok hoştu...
nedense bana ömer yılmaz konusunda yumuşamış gibi geldi...yani şimdi yılmaz ve filiz barışsa ömer karşı çıkmaz bence...filizle ilk başta kavga ettikleri gibi kavga etmezler,araları bozulmaz...ömer kardeşinin yılmazı ne kadar çok sevdiğini gördü çünkü...ve ömer'in filizin hamileliğine vereceği tepkiyi çok merak ediyorum...

forever_bim
Zeynep Beşerler için şunu söyleyebilirim.

MANTIKLI SEÇİM.

archshe
16-12-06, 00:39
filiz ceme yüz vermedi...cemde açıkça söyledi hoşlandığını şok oldum valla ben alttan girer üstten çıkar kendini haklı çıkarır sanmıştım...ceydaya hayranım filizi konuşturabiliyo çok sevindim ceydaya açılınca...toplantı masaında fatih ceydadan cem filizden gözlerini alamadı...çok karışacak ortalık çok...

61MERVE61
16-12-06, 00:40
katılyorum tuba büyüküstün gercekten geliştirdi oyunculugunu cok inandırıcıydı daha iyi oynayamazlardı o sahnelerde cok üzüldüm filizin o hallerine ama bebegi aldırırsa hele yılmazın haberi olmadan böyle bi şey yaparsa cok kızarım ve böyle bi şey olursa yılmaz asla affetmez filizi...

haklisin tabi ama filiz de hakli rededilmek nekadar kotu birsey helede filiz gibi gururlu bir karektere sahipsen...filizin yilmazin ayaklarina kapanmadigi kaldi onu birak yilmaz filizi arabada(gazi mh)gordugu zaman bile bakmadi tersters bakti..filizin piskolojic acisindan hakli gibi ama tabikide bende filizin bebegi aldirmasini istemiyorum..insalah aldirmazda.

yami
16-12-06, 00:41
sanırım senaristler matrakanın nasıl bir kız istediğini hissetmiş olacaklar ki uzun boylu bir oyuncuyu tercih etmişler.çok akıllı ,şenşakrak,hiperaktif birine benziyor.artık yılmaz da üzüntülü anlarında teselliyi aslı'nın kollarında arar. yalnız cem bu kızdan hiç hoşlanmadı.kıza sapıkça ve psikopatça bakıyordu sanırım yani kurbanı bu kız olacak,planlarını bozacağını düşünüyor herhalde. sanırım cem dizinin sonunda toplu bir katliama girişecek görüntü o yönde :sad53: yalnız filiz'e helal olsun ben cem'e bu kadar soğuk davranacağını düşünmemiştim cem'in suratına bile bakmadı.bravo :happy0064 yılmaz bu bölüm buz kütlesinden bile daha katıydı. acep filiz'in geçirdiği sinir krizinin bir videosunu yılmaz'a yollasalar yılmaz yumuşar mı ?söylemeden edemiyeceğim tuba büyüküstün bu bölüm sanki başka bir güzeldi. kadın sürekli güzelleşiyor durduramıyoruz efendim

cemotara
16-12-06, 00:41
Bugünkü bölüm yine çok güzeldi öncelikle yeni oyuncumuz zeynep beşerler bence çok doğru bir seçim kendisini çok severim iyi bir oyuncudur
Bu bölüm filizi izlerken çok ama çok kötü oldum bukadarınıda bence haketmiyordu yani yılmaz çok katı davrandı kızın suratına bile bakmadı filizin sözleride çok güzeldi sevdiğim demesi okadar tatlıydıki ama yılmaz tınlamadı bile filiz daha çok çekeceğe benziyor.Kriz geçirdiği sahnede çok kötü oldum ömerin yılmaz ismini duyunca kardeşi için dahada çok üzüldü yani artık ömerin yılmaza bakış açısı kesinlikle değişecek zaten yılmazla karşılaştıklarında ilk defa sinir olmadı hatta gülümsüyordu
Bu cemde hergeçengün çok sinir bozucu olmaya başladı filizle olmak için herşeyi yapıyor bari bu sefer 4 ayak üstüne düşmesin ve haliti öldürtemesin vede halit bütün olanları anlatsın ama senaritlerimizin buna izin vereceğini zannetmiyorum filizde artık okadar doluki bütün dertlerini ceydaya anlatıyor bebeğinide aldırmayacağını biliyorum esasında ama yinede belli olmaz inş. aldırmaz hala filizin sahneleri aklıma geldikçe çok kötü oluyorum
ömerle feride arasındaki sahne çok güzeldi bence ikiside şimdiden birbirlerinden etkilendiler çok yakında feride ömer aşkı başlayacak ve artık ferideninde tescili kalkmışltır herhalde sonunda ziyaret etti yılmazları birde yeni gelen kızda bence iyi birisi yani cem gibi olmayacak ama yılmaza aşık olacağı kesin cem bu kızdan çok rahatsız oldu işi çözer diye bence tekinerleri bu yeni kız kurtaracak aslı ile filizinde canan hanım sayesinde çok iyi dost olacaklarını ama ilerdede yılmaz yüzünden aralarının açılacağını düşünüyorum.Birde yılmaz bu bebek olayını önümüzdeki bölüm öğrenir ilerde bebek doğarsa inş. doğar bu seferde çocuk yüzünden filizle yılmazın bolbol tartışmalarını görürüz yılmaz çocuğu almak isteyecektir birde filizle hiçbirşey konuşmadı ya bari cem konusunda uyarsaydı adamda tık yok birde bu cemle uğraşmasının sebebide kesinlikle kendisiyle ilgili olan kısmı yani tekinerleri ve filizi düşündüğünü hiç zannetmiyorum
Bu arada finalde düğün olacakmış ama final hüzünlü bitecekmiş bülent inal öyle söylemişti inş. finalde bu aslı denen kızla evlenmez veye filiz cemle evlenmez

archshe
16-12-06, 00:43
Zeynep Beşerler için şunu söyleyebilirim.

MANTIKLI SEÇİM.

çok haklısın belit hnmdan daha ii bi seçim...yemekte yılmazın bakışlarını hiç beğenmedim...cemle tanışınca filiz ceme böyle bakmamıştı...gerçi zeynep hnmla cemin güzelliği arasında dağlar kadar fark var ama....yılmaz çok kızdıracak beni o bakışlarla...bu arada canan yılmaz filizi sildi bari mutlu osun da aslıyla olsun derse canana karşı bütün sempatim azalacak...hem toplantıda bu kız için inanmadığı işe girmez denmişti...bu işi anlayacak ve tekinerleri uyaracak...

61MERVE61
16-12-06, 00:44
yilmaza cok kizginim.anlatamam durmadan yazdiklarimi tekrarlayasim geliyor,ne cem nede asli bu aski bozar.(filiz tarafindan konusuyorum yilmazi bu gidisle bilemiyecegim)asliya nasil baktigini gordunuzmu...

archshe
16-12-06, 00:46
bu arada filiz de cem de hastanedeydi aynı anda ...aynı hastane olmasın?bence filiz bebeğini aldırmaya bilir ama bi tarafım aldırır diyo filiz bebeğini aldırır sonra beni affetseydin bunu yapmazdım diye yılmazı suçlayabilir...senin yüzünden çocuğuma kıydım diye...filizin rakibi de kuvvetli artık...sık sık karşılacaklar yılmaz aslıyı almaya gidecek yada işe bırakacaktır...

lawinia
16-12-06, 00:47
haklisin tabi ama filiz de hakli rededilmek nekadar kotu birsey helede filiz gibi gururlu bir karektere sahipsen...filizin yilmazin ayaklarina kapanmadigi kaldi onu birak yilmaz filizi arabada(gazi