Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
[
8]
9
10
ben aslı ve yılmaz arasında iyi bir arkadaşlıktan öte bişey olucağını sanmıyorum ama filiz onları uzaktan takip edeceği için yanlış anlıcaktır yoksa aralarında bir hoşlanma ilişki olucağını sanmıyorum..
ya ben bu bayani tanimiyorum aci hayatanmi.....alaala bizim senaristlerde davaya yer ariolar haa...neyse sinemin dedigi gibi bencede yaww su senaristler sevmiyor filizimizi durmadan aglatiolar kizi....FILIZI SEVMEYENLER BIZIDE SEVMESIN:):):)
acı hayattan değil acı hayattaki kenan imirzalioğlunun sevgilisi...kanal d de ödünç hayatlar diye bi dizi vardı orda oynamıştı hemde cenk ertanla...
valla ben hala idda ediyorum aslıyla yılmazın ilişkisini bir istanbul masalındaki selim deryaya çevirecekler...beraber bişeyler yapmaktan birbirleriyle konuşmaktan hoşlanacaklar gibime geliyoo...umarım yılmaz selim kadar ileri gitmez...zeynep beşerlerin gelmesine sevindim ama bi bakıma şaşırdım ...dizimiz acı hayatla benzeşirken dizi oyuncumuz acı hayatın başrolü kenan imirzalioğlunun sevgilisi....artık acı hayattan sonra bizim diziyi de izler sevgilisi için...osman sınav çatlamıştır bence....
:img-hyste :img-hyste kesin osman sınav çatlar :)
inşallah selimle deryaya çevirmezler ya da çevirsinlerde filize kızanları görelim o zaman yılmaza bir şey diyecekler mi :) ama filiz çok mutsuz olacaktır kız zaten yılmazın dişi versiyonu gibi biraz fazla abartılı bulsam da oynayan oyuncuyu çok severim
ben aslı ve yılmaz arasında iyi bir arkadaşlıktan öte bişey olucağını sanmıyorum ama filiz onları uzaktan takip edeceği için yanlış anlıcaktır yoksa aralarında bir hoşlanma ilişki olucağını sanmıyorum..
valla ben yılmazdan okadar emin değilim kız ii birine benziyo tanıdıkça aklı karışacaktır ve bence ii de vakit geçirecek onun yanında huzur bulacaktır...kızda böyle bir his var...hem o bakışları bana yetti yılmazın...gözü kaydı aslıyı görünce...yazık yazık..
:img-hyste :img-hyste kesin osman sınav çatlar :)
inşallah selimle deryaya çevirmezler ya da çevirsinlerde filize kızanları görelim o zaman yılmaza bir şey diyecekler mi :) ama filiz çok mutsuz olacaktır kız zaten yılmazın dişi versiyonu gibi biraz fazla abartılı bulsam da oynayan oyuncuyu çok severim
aslındaa yılmaz böyle şeyler yapsın da kendi de hata yapabildiğini farkettsin isterim...hata yapmak filize mahsus değil...hem aklı karışsa filie karşı suçluluk duyar filiz üzülür ama yılmazın o suçluluk duygusunu görmek isterim...
forever_bim
16-12-06, 02:10
Archshe Merve Sinem için yurttan magazin..
Zeynep Beşerler çoktan Kenan İmirzalıoğlundan ayrıldı.
Cenk Ertanla Ödünç Hayatlarda oynayan Berrak Tüzünataçtı.
Zeynep Beşerler Serhat Tutumluer ile Esir Kalplerde oynamıştı.
valla ben yılmazdan okadar emin değilim kız ii birine benziyo tanıdıkça aklı karışacaktır ve bence ii de vakit geçirecek onun yanında huzur bulacaktır...kızda böyle bir his var...hem o bakışları bana yetti yılmazın...gözü kaydı aslıyı görünce...yazık yazık..
:img-yes: bende oyle demistim...ve hale yorumumun arkasindayim yilmazin kafasi 90%derece dondu kiza bakio haa resmen..kizinda hosuna gidio..bencede bak simdiden soyliyim benim icimde hale filizyilmaz askina umut var ama umutlarimin kayboldugunu hisetigim zaman ozaman yilmaz tamammen benim icin bitmistir diziye bakma sevebim tek filiz olucaktir..yilmaz a yaziklar olsun derim eyerki oyle birsey olursa.
haa tamam......cenk ertanlami....ahhahhh
bizimkiler birini diziye alırkan toptan alıyolar...mesela bülent inal nur sürer açelya elmas kurşun yarasından...tuba ve muallayı oynayan çemberimde gül oayadan cenk ertan zeynep beşerler ödünç hayatlardan...
ah pardon zeynep beşerler değildi...sağol hatırlattığın için..bu arada son haberden haberin yok 2 gün önce tekrar barışmışlar...
forever_bim
16-12-06, 02:12
Valla ben bakışları kacırdım ya da etkilenmedim. Beni boyama sahnesi bitirdi. Ordaki bakışlarda takıldım ben.
Aslı güzel bir kız bence de.
gerçekten mi o zaman osman sınava bir şey olmaz :img-hyste :img-hyste
yılmazın da üzüldüğünü filizsiz bir yaşam süremeyeceğini görebilsek keşke ama yılmaz filizi unuttu cemle uğraşıyor onu filiz için mi yoksa cemin planını bozmak için mi yakalamak istediği belli değil
bir de ferideninde tescili kalktı vatana millete hayırlı uğurlu olsun :img-hyste
:img-yes: bende oyle demistim...ve hale yorumumun arkasindayim yilmazin kafasi 90%derece dondu kiza bakio haa resmen..kizinda hosuna gidio..bencede bak simdiden soyliyim benim icimde hale filizyilmaz askina umut var ama umutlarimin kayboldugunu hisetigim zaman ozaman yilmaz tamammen benim icin bitmistir diziye bakma sevebim tek filiz olucaktir..yilmaz a yaziklar olsun derim eyerki oyle birsey olursa.
selam arkadşlar ben geldim:)inanlmz sinrlendm..yılmaza diyecek laf bulamıyorm..affetsin demedk biz ama o halne nası lkıydı kzıın yaa filzn ohalni gördm ya yılmaz gözmden çok düştü..kızaa hemen nasıl gülmseyrk baktı sanki filzle arasnda hiçbirşey geçmemş gibi..ve mervennde dedği birşey var ben bnu farklı birşklde söylicem:yılmaz bu kıza karşı birşeyler hissederse yaşarsa demyrm hissederse bnm için biter yılmaz filz aşkı için dizi başldı benm için,onlarn aşkı olmassa biter bnm için
bizimkiler birini diziye alırkan toptan alıyolar...mesela bülent inal nur sürer açelya elmas kurşun yarasından...tuba ve muallayı oynayan çemberimde gül oayadan cenk ertan zeynep beşerler ödünç hayatlardan...
haha guldurdun beni aksam aksam..hariben haaaaa..seyi unutun nalanin gorulmez babasi oda cemberimde gul oyada zarifenin babasiydi...:happy0064
yooo yılmaza kızarım ama bitirmem...sonunda ne yaşarsa yaşasın filize dönecek filizi aldattığını düşünerek pişmanlık duyacak bak ozaman ne zevkli izlicem bu diziyi...valla bende senaryo tamam bakalım senaristler ne yazacak....benden kopya çekerlerse şaşırmam...
haha guldurdun beni aksam aksam..hariben haaaaa..seyi unutun nalanin gorulmez babasi oda cemberimde gul oyada zarifenin babasiydi...:happy0064
bak bende diyodum birileri daha vardı diye sağol hatırlattığın için..hafızam pek ii değildir...zeynep beşerlerle berrak tüzünataçı karıştırmışım bak!yaşlanıyorum galiba ....ee hafatnın son günü saat geç yaş da var normal!
yılmazın da üzüldüğünü filizsiz bir yaşam süremeyeceğini görebilsek keşke ama yılmaz filizi unuttu cemle uğraşıyor onu filiz için mi yoksa cemin planını bozmak için mi yakalamak istediği belli değil
bir de ferideninde tescili kalktı vatana millete hayırlı uğurlu olsun :img-hyste
keşke yaa yılmazz düşünmedi bile yaa varmı böyle birşey!kızz titreye titreye ağlaya ağlaya çıkıyorr yılmaz beyn aklına gelmyoorrr yokk yaa dağ taş olsa yumuşardı yaa bu nasıl şey??
:happy0064 :happy0064 iyi dedin kizz....vala biz ayni seylere gicik oluyoruz onu farketim...sen soledikce hatirliyorum iyice sinirlerim tepemez cikiyor....sadece ben sinir olmadim yilmaza yaa iyi..evt yaa insan biraz ask acisi ceker.:):)filizin o hali beni yikti gecti...:(
evet birde zeynep beşerler-alacakaranlıkta oynamıştı sanırım.Ödün hayatta berrak tüzünataç vardı..Şuanda bende ayrıldı die biliyorum.Esir kalpler reyting olayı yüzünden yayından kaldırıldı.Ama zeynep iyi oyucu bence..:good:
yooo yılmaza kızarım ama bitirmem...sonunda ne yaşarsa yaşasın filize dönecek filizi aldattığını düşünerek pişmanlık duyacak bak ozaman ne zevkli izlicem bu diziyi...valla bende senaryo tamam bakalım senaristler ne yazacak....benden kopya çekerlerse şaşırmam...
o sahneleri varya heyecanla bekliyoruumm..yılmazın pişman olupta filze söyleyecği lafları filzn yüz çevrşnii ozman bende bir zevkle izliceeem anlatamam
o sahneleri varya heyecanla bekliyoruumm..yılmazın pişman olupta filze söyleyecği lafları filzn yüz çevrşnii ozman bende bir zevkle izliceeem anlatamam
ama tabi herşey için geç olucak.:good: O sahneleri merkla bekliyorum.
ama tabi herşey için geç olucak.:good: O sahneleri merkla bekliyorum.
dimi arkadşlar sevgide hata olur sevgide af dileme olur sevgide o an affetmeme ve daha sonra bu sevgyi kovalama olur sevgde bağrma çağrma olur bunları yapsaydı bukadr batmazdı amaaa buşklde bırakmak sevgyi bırakn delikanlılığa sığarmı
yilmaz filiz i asla aldatmaz ama, bende yilmaz in filiz e geri donusunu izlemek istiyorum, filiz de sen asil bebek icin geldin artik cok gec olmaz deyince yilmaz in suratini cok merak ediyorum........
:happy0064 :happy0064 iyi dedin kizz....vala biz ayni seylere gicik oluyoruz onu farketim...sen soledikce hatirliyorum iyice sinirlerim tepemez cikiyor....sadece ben sinir olmadim yilmaza yaa iyi..evt yaa insan biraz ask acisi ceker.:):)filizin o hali beni yikti gecti...:(
ne de olsa filizciyiz :):)
bu arada şevket ustada kadroya alındı herhalde her bölüm görüyoruz ben çok sevdim
ama şurda koptum diyebilirim şevket usta,salih,aynalı ve yılmaz yanyana savrula savrula yürüyorlar organize işlerdeki adamlara benzemişlerdi:img-hyste
yilmaz filiz i asla aldatmaz ama, bende yilmaz in filiz e geri donusunu izlemek istiyorum, filiz de sen asil bebek icin geldin artik cok gec olmaz deyince yilmaz in suratini cok merak ediyorum........
bende bende bendeee.....yılmaz hatasnı doğru birşklde affetmsydi olurdu amaa şansnı fazla zorladı bende imzamı değştrecğm şimdi artık filz afdilecği birşey yok
işte o sahneler süper olacak...dört gözle bekliyorum...senaristler duysun sesimizi...biraz da filiz gurur yapsın...
ne de olsa filizciyiz :):)
bu arada şevket ustada kadroya alındı herhalde her bölüm görüyoruz ben çok sevdim
ama şurda koptum diyebilirim şevket usta,salih,aynalı ve yılmaz yanyana savrula savrula yürüyorlar organize işlerdeki adamlara benzemişlerdi:img-hyste
ewttt:):):):)evt sevket ustada girdi aynen dedigin gibi organize islere benzediler..:happy0064 vala ben sinirimden guluyorum......ara balari yokmu bunlarin niye kahvenin onune arabayla gitmediler illa yurume gitcekler yolun ortasinda...
Insallah senaristler bizleri fazla bekletmezler, 43.bolumdeki filiz ve cemin sahnelerini simdi yilmaz ve aslinin versiyonunda izleyemem........
Sizcede asli yilmaz a gore cok genc durmadimi??????
Yilmaz filiz i untamaz, hatta hatasini anlayinca ayaklarina bile kapanabilir........
işte o sahneler süper olacak...dört gözle bekliyorum...senaristler duysun sesimizi...biraz da filiz gurur yapsın...
valla yaaaa filizi gruruyla güzüyle tanıdk maşallhhh kızı dert ababsı yaptılar negüç kaldı ne bişee biz eski filzmizi görmek istyrzz artık o filz karşsnda yılmaz nasıl konşr bilmyoruum!!!mervecm selam cnm konşamadık
senlende iyi anlasioz haa her dusunduklerimin ustune basiyorsun...bencede birazda yilmaz kovalasin filizin piskolojisini bozmaya hakki yok yilmazin...kiz sinir krizi gecirdi ya kiz cagiz ahahh icim parcalandi o sahne.:icon_sorr
forever_bim
16-12-06, 02:29
ah pardon zeynep beşerler değildi...sağol hatırlattığın için..bu arada son haberden haberin yok 2 gün önce tekrar barışmışlar...
Arkadaşlar bu hafta da konuşacak çok konumuz var magazini de kattık tamamdır artık...
Ayrıntılı yorumum artık yarına kaldı.
Cemotara'nın imzası süper.
Insallah senaristler bizleri fazla bekletmezler, 43.bolumdeki filiz ve cemin sahnelerini simdi yilmaz ve aslinin versiyonunda izleyemem........
Sizcede asli yilmaz a gore cok genc durmadimi??????
Yilmaz filiz i untamaz, hatta hatasini anlayinca ayaklarina bile kapanabilir........
bencee genç durmadı....valla nasıl durrsa dursn filizn yerni tutamazzz ben rahatm:)
elifin ömerle ve ferideyle olan sahneleri çok güzeldi...elifin biz izinliyiz demesi beni güldürdü:):) handan hanıma dediklerini saymıyorum bile .
feride elife bakmak benim için iş değil dediğinde ömer çok güzel baktı artık ömer feride ilişkisi de yani fömer :) de hareketleniyor
valla yaaaa filizi gruruyla güzüyle tanıdk maşallhhh kızı dert ababsı yaptılar negüç kaldı ne bişee biz eski filzmizi görmek istyrzz artık o filz karşsnda yılmaz nasıl konşr bilmyoruum!!!mervecm selam cnm konşamadık
ewt yaaa.....oofooff daha yilmaz ASLIistanbul da gezmelerini goricegiz ya arkiler yilmazin bakislarina dikkat edin vala billa bi acaip bakiyor...ahan demedi demeyin.....ben filize sonuna kadar guveniyorum ama yilmaza guvenmiyorum bu siralar...yaaa kizi nasil gecenin saatinde yanliz biraktii...DELIRCEM YAAAWW:icon_sorr :img-yes:
senlende iyi anlasioz haa her dusunduklerimin ustune basiyorsun...bencede birazda yilmaz kovalasin filizin piskolojisini bozmaya hakki yok yilmazin...kiz sinir krizi gecirdi ya kiz cagiz ahahh icim parcalandi o sahne.:icon_sorr
evet benimde içm parçalandı.yılmazın dönmek için yalvardığı süründüğü sahnleri görmekten mutluluk,duyacağım.Bakalım nasıl oluyomuş yılmaz efendi.:good:
forever_bim
16-12-06, 02:33
ewt yaaa.....oofooff daha yilmaz ASLIistanbul da gezmelerini goricegiz ya arkiler yilmazin bakislarina dikkat edin vala billa bi acaip bakiyor...ahan demedi demeyin.....ben filize sonuna kadar guveniyorum ama yilmaza guvenmiyorum bu siralar...yaaa kizi nasil gecenin saatinde yanliz biraktii...DELIRCEM YAAAWW:icon_sorr :img-yes:
Valla ben fazla derin bakış yakalamadım Merve Yılmaz'dan Aslı'ya karşı.
Sinem Feride ve Ömer'i şimdiden süper bir kısaltmayla bağlamış. E yabancılarda Brucas (Brooke -Lucas) varsa bizde de Fömer (Feride-Ömer) var.
Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler tekrar beraberlermiş bugün gördüm bir magazinde beraber arabaya bindiler ama soruları cevaplamadılar.
merveye sonuna kadar katılıyoruum bakışları beni çok korkttu hayır bize inandığmz şeyn yalan oldğnu göstermesndee...valla yaa cemn pislği yetmyodu birde onlarmı göreceem yaaa...bnde katlyor yılmaza güvenmyorm çnkü sinrnden sevgsni görecek durumda değl filizme güvenyrm ama onndaa başan gelmyen kalmadı bide son olay umarı myanlş birşeyler yapmazlarrr
Valla ben fazla derin bakış yakalamadım Merve Yılmaz'dan Aslı'ya karşı.
Sinem Feride ve Ömer'i şimdiden süper bir kısaltmayla bağlamış. E yabancılarda Brucas (Brooke -Lucas) varsa bizde de Fömer (Feride-Ömer) var.
Ya, bende katiliyorum, ben sadece normal bir bakis gordum, yilmaz in canana annesine salihe, fahriyeye, bakar gibi bakti, derin bir bakis yoktu, abartmayin bence, eee, yilmaz da ne yapsaydi surat mi assaydi???????
evet benimde içm parçalandı.yılmazın dönmek için yalvardığı süründüğü sahnleri görmekten mutluluk,duyacağım.Bakalım nasıl oluyomuş yılmaz efendi.:good:
ahhh yilmaz ismini duyunca bi garip oluyorum....vala yapacagi en kotu seyi yapti filizi bu duruma soktu,aciyi filiz cekiyor hamile yilmazin ruhu duymuyo..burdada acaip sinir oldum
"su cem meselesini haletsekte tekinerlerle butun baglantilarim bitsin"gibi birsey dedi sinir oldum yilmaz pisman olacagin seyi soyleme bizahmet SOZLERIN HAVADA YOK OLUYOR:)alaala yine sinirimden guluom:icon_whis
merveye sonuna kadar katılıyoruum bakışları beni çok korkttu hayır bize inandığmz şeyn yalan oldğnu göstermesndee...valla yaa cemn pislği yetmyodu birde onlarmı göreceem yaaa...bnde katlyor yılmaza güvenmyorm çnkü sinrnden sevgsni görecek durumda değl filizme güvenyrm ama onndaa başan gelmyen kalmadı bide son olay umarı myanlş birşeyler yapmazlarrr
Hangi son olay anlamadim?????
Yilmaz a guvenin, o sadece arkadas gozuyle bakiyor, ve oyle bakabilir anca, yoksa filiz yilmaz in gozlerini oyar.......:img-pilot
Kenan İmirzalıoğlu ve Zeynep Beşerler tekrar beraberlermiş bugün gördüm bir magazinde beraber arabaya bindiler ama soruları cevaplamadılar.
evet 2 gün oldu barıştıkları...osman sınav çatlıcak...acı hayatın başrol oyuncusu da sevgili torpiliyle izleyecek dizimizi ya bunu da gördümya daha bişey diyemem...bu arada jnerikte adı yoktu cem kadar uzun kalmayabilir bikaç bölüm falan konuk oyuncu gibiydi adı...
bir de aslı hanım işler ilerleyince filize haberi olmadan yılmazla ilgili bir şeyler anlatır,o zamanda filiz üzülür zaten bu dizide sürekli bir üzgün var o da filiz her durum onu üzmeye yetiyor
ahhh yilmaz ismini duyunca bi garip oluyorum....vala yapacagi en kotu seyi yapti filizi bu duruma soktu,aciyi filiz cekiyor hamile yilmazin ruhu duymuyo..burdada acaip sinir oldum
"su cem meselesini haletsekte tekinerlerle butun baglantilarim bitsin"gibi birsey dedi sinir oldum yilmaz pisman olacagin seyi soyleme bizahmet SOZLERIN HAVADA YOK OLUYOR:)alaala yine sinirimden guluom:icon_whis
Benimde yilmaz in filiz in hamileliginde haberdar olmamasi, hic hosuma gitmedi bir an once ogrensinde, birseyler yapsin ins. filiz bebegini aldirmazda yilmaz ilerki bolumlerde ogrenir gec olmadan............
evet 2 gün oldu barıştıkları...osman sınav çatlıcak...acı hayatın başrol oyuncusu da sevgili torpiliyle izleyecek dizimizi ya bunu da gördümya daha bişey diyemem...bu arada jnerikte adı yoktu cem kadar uzun kalmayabilir bikaç bölüm falan konuk oyuncu gibiydi adı...
yaw o osman sınava oldukça uyuzum.zaten hiç bahsetmeyin,o adamdan,Dizi çok güsel bir diziymiş gibi,birde reytinglerde 1.geliyo ya hala daha ona şaşıyorum.Ben kenan imirzalıoğludan hiç hoşlanmam.diziden de hoşlanmadım.ayrıca herşeye rağmen ıhlamurlar altında derim.Teknik bakımından ve oyuncular bakımında ıhlamurlar altında daha iyi bana göre..
Sitede Videolar yasaklandığından beri İ.A nın fragmanlarını maalesef izliyemiyorum.
O yüzden sadece özeti okudum ve Filizin öğreneceği hangi haber hayatını kökden değiştiriceğini merak ettim.
Zaten bayıldığı andada anladım hamile olduğunu belki cok klişe oldu ama yinede güzel.
Filizin o odaya girdiğinde Elif aklıma geldi nasıl son anda vazgectiği an kücük Elifi aldırmaya.
Ceydaya bu yüzden kızdım cünkü yanlış yönlendirdi bence yok en doğrusunu yapıyorsun.
Filizde birtürlü akıllanmıyor Yılmaz beni istemiyor diyor ve cocuk icin dönmesini istemiyormuş. Aslında tam sinir olduğum repliklerdir bunlar ama yinede bi şekilde katlanıyorum.
Forumda cok konuşuldu Filizin gercekten hicbir arkadaşı yok şimdi yeni yeni Ceydayla biraz samimi oluyorlar o kadar.
Hangi son olay anlamadim?????
Yilmaz a guvenin, o sadece arkadas gozuyle bakiyor, ve oyle bakabilir anca, yoksa filiz yilmaz in gozlerini oyar.......:img-pilot
yok son olaydan kastettğim şeyn bakşla alakası yok yani yılmaza gidişi ve onn geri yollayşı son olay dedğim bu ağır bir darbeydi ve filzn yaşdklarnn patlama noktası oldu banyo sahnesndede görldğü gibi
Bu sezon basladi basliyali filiz agladi
babasi oldu agladi
yengesi oldu agladi
italyaya gitti agladi
yilmazi gormedi agladi
yilmaz onu terk eti agladi
yilmaz/handan hastanede yatti agladi
omer vuruldu filiz agladi
yilmazi suclu sandi filiz agladi
af diledi yilmaz afetmedi filiz agladi......
devam ediyimi..kiz resmen aci iskence cekiyor yaa ASK ACISI cekiyor kiz cagiz ahh filiz ahhh..
bende katılıyoruum..dizimz konsu oyuncları inandırıclğı sıcaklığı heraçıdan diğer diziden üstün..ayrıca ordaki bazı oyuncların seslendrmlrni çok yapay buluyormm..dizimz sıcaklığı herşeye bedel
yok son olaydan kastettğim şeyn bakşla alakası yok yani yılmaza gidişi ve onn geri yollayşı son olay dedğim bu ağır bir darbeydi ve filzn yaşdklarnn patlama noktası oldu banyo sahnesndede görldğü gibi
Dogru, cok agirdi bu darbe filiz i oyle gorunce bende agladim hatta dayanamdim oyle aglamasin yaa......
Neyse arkadaslar, uykum geldi, herkese iyi geceler, yarin yilmaz cilar burada olur, yilmaz i savunurlar, pek savunacak birseyi yok ama......kendinize iyi bakin iyi geceler.....bye
babasi oldu agladi
yengesi oldu agladi
italyaya gitti agladi
yilmazi gormedi agladi
devam ediyimi..kiz resmen aci iskence cekiyor yaa ASK ACISI cekiyor kiz cagiz ahh filiz ahhh..
acıların kadını bergenin tahtını sallayacak valla...olmazki kardeşim biraz mutlu edin bu kızı...
vala bizim dizi bam baska her cekilern sahnede bi gerceklik var yani hisetiriyor..yaa benim imzama bakin alah askina filizin gozlerinin icinin parlamasina bakin vala bizim dizi bam baska ayni sey yilmaz icinde gecerli dikkatli bakinca icindekileri gorebiliyorsunuz..oyunculuklarina inandigim oyuncular bu dizide
tuba buyukustun,bulent.inal,sinan.tuzcu.vs..
acıların kadını bergenin tahtını sallayacak valla...olmazki kardeşim biraz mutlu edin bu kızı...
ya saydiklarim ozetlemeydiii derine de girebilirim...hakikaten dunya filize harammis gibi bi durum var kizin yuzu bi turlu gulmuo..........vala filiz agladikca bende agliyorum snrada basim bi CATLIO............ben dayanamiyorum filiz nasil dayansin:):icon_sorr :icon_whis :img-yes: :icon_sorr
babasi oldu agladi
yengesi oldu agladi
italyaya gitti agladi
yilmazi gormedi agladi
merve ancak bukadr güzel anlatblrdii...düne kadar filize laf atanlar şimdi söylesnler yaa bu acıları yaşasalr nasıl mantklı davranrlar filiz hata yaptı dedk ama yüklnmdk neden çünkü iyi değldi bugn kendside söyledi yılmazn destek olmsnı beklerdm ihtycı olan tek şey oydu ama oda sırtını döndü
Nalanın son iki bölümdür yanında olan doktoru benimde gözüm tuttu zaten keremle aralarında bence bişey olamazdı.
Zeynep Beşerler girdi diziye kendisini severim ama bence rollüne uygun birini secmemişler cünkü tutuğunu koparan biri dediler bende daha başka birini düşündüm. Aslı karakteri cok saf göründü bana ama yinede uzun aradan sonra Zeynep B. yi bir projede görmek güzel.
Yılmazın bakışları cok konuşulmuş ben bakışlarında bişey farketmedim aynı Canana ve Ferideye baktığı gibi baktı. Yılmazın böyle şeyleri düşünüceği mi var o zaten Filiz yüzünden perişan ve daha halen Cem manyağın herşeyi planladığını ortaya cıkarmakla meşgul.
Ama Aslı bence Yılmazdan hoşlanacak.
Filizin bebeğini aldırmicağını düşünüyorum o anda ama bu ilerleyen bölümlerde tekrar olabilir bilemicem.
Ama inşallah Yılmazın bir şekilde haberi olur inşallah Filiz yine sacmalamaz benimle cocuk icin beraber olmak isticek diye ve Yılmaz ile konuşur cünkü o bebeğin Babası!!!!
bi de filiz bebeği aldırmasın ceyda da yanlış akıl veriyo diyolar...ama ne yapmalı filiz yılmazla barışmaya umudu yoksa babsız çocuk mu doğursun...filiz de dedi sevdiğim adamın çocuğunu doğurmak isterim ama o beni istemiyoken ona bunu yapamam...biliyoki yılmaz bilse ona dönecek ve yılmaz filizi istemiyo...zorla kabullendirmek istemiyo filiz kendini...istiyoki filiz onun için dönsün affetsin...çok haklı...babasız çocuk doğursa ve yılmazı kabul etmese nasıl olur ...olmaz...bence bu çocuğu aldırabilir en mantıklısı da bu...hem daha sonra yılmaz döndüğünde beni o gece affetseydin şimdi çocuğumu aldırmış olmazdım diye isyan edebilir...
merve ancak bukadr güzel anlatblrdii...düne kadar filize laf atanlar şimdi söylesnler yaa bu acıları yaşasalr nasıl mantklı davranrlar filiz hata yaptı dedk ama yüklnmdk neden çünkü iyi değldi bugn kendside söyledi yılmazn destek olmsnı beklerdm ihtycı olan tek şey oydu ama oda sırtını döndü
evt ya yilmazda saf gibi kizin piskolojik durumu supermis gibi iice red ediyor....ben filiz olsaydim kesin tahtali koye yolcuydum filiz iyiki yasiyor akli dengesi yerinde.....yarin burdayim yilmazcilar gelipte burda bana yilmazi savunmasin savunacak bi durumu yok......ben filize degilde yilmaza aciyorum artik..
Asli yi iyi gezdirmeler yilmaz
yılmazın bakışlarında bir farklılık bende görmedim.Her yeni tanıştığı insana baktığı gibi bakıyor aynı bakış şevket ustaya da gelmişti.
ceyda sanki yılmazı arar diye düşünüyorum aslında öyle hissettim ama aramaz gibi :) filiz aldırmaz bebeği zaten aldırmaması için tüm korku tuzakları hazırdı:)
vala bizim dizi bam baska her cekilern sahnede bi gerceklik var yani hisetiriyor..yaa benim imzama bakin alah askina filizin gozlerinin icinin parlamasina bakin vala bizim dizi bam baska ayni sey yilmaz icinde gecerli dikkatli bakinca icindekileri gorebiliyorsunuz..oyunculuklarina inandigim oyuncular bu dizide
tuba buyukustun,bulent.inal,sinan.tuzcu.vs..
bizim dizimizde aşk hissediliyo ve cast çok iii...ben bazen iziliyorum ama sadece gülmek için...her izlediğimde ömeri oynayan adamı allahım diyorum ömer bizde mükemmel o olsa şöyle yapardı..(en çok onun yeteneksiz olduğunu düşünüyorum...)kenan imirzalioğlu dışındaki hepsi bence hele anne ve babası...valla handan mükemmel onun yanında diğerini yaptıklarına gülüyorum sinirlendiremiyo beni ama handan sinir katsayılarımı arttırıyo..
babasi oldu agladi
yengesi oldu agladi
italyaya gitti agladi
yilmazi gormedi agladi
İzlerken çok üzülüyorum.Allah kimseye yılmaz gibi sevgili vermesin ne diyim başka bişi diyemiyorum.çok üzülüyorum.kıza:img-wink:
bi de filiz bebeği aldırmasın ceyda da yanlış akıl veriyo diyolar...ama ne yapmalı filiz yılmazla barışmaya umudu yoksa babsız çocuk mu doğursun...filiz de dedi sevdiğim adamın çocuğunu doğurmak isterim ama o beni istemiyoken ona bunu yapamam...biliyoki yılmaz bilse ona dönecek ve yılmaz filizi istemiyo...zorla kabullendirmek istemiyo filiz kendini...istiyoki filiz onun için dönsün affetsin...çok haklı...babasız çocuk doğursa ve yılmazı kabul etmese nasıl olur ...olmaz...bence bu çocuğu aldırabilir en mantıklısı da bu...hem daha sonra yılmaz döndüğünde beni o gece affetseydin şimdi çocuğumu aldırmış olmazdım diye isyan edebilir...
evt dogruu...bakk buu kafami girdi olabilir ama ben oldu biti kurtaja karsiyim onun icin filiz bidaha dusunsun.tabikide elerde yilmaza isyan edebilir.
Maalesef başını Sıla yüzünden kacırdım ve Yılmaz okudğuma göre ağır konuşmuş. Ben Filizede hak verdiğim yerler var ama Yılmazada hak verdiğim var. Benim tek isteğim bunların ine birlikte olmaları.
Ferideyle Ömerlede artık bir yakınlaşma olsun artık.
bende çıkıyoruum arkadşlar sohbet için çok sağolun mervennde dedği gibi aslıyı iyi gezdirmeler yılmaz filiz gbisinii zor bulursun birdaha hadii arkdşalr iyi sohbetler iyi geceler:)
evt ya yilmazda saf gibi kizin piskolojik durumu supermis gibi iice red ediyor....ben filiz olsaydim kesin tahtali koye yolcuydum filiz iyiki yasiyor akli dengesi yerinde.....yarin burdayim yilmazcilar gelipte burda bana yilmazi savunmasin savunacak bi durumu yok......ben filize degilde yilmaza aciyorum artik..
Asli yi iyi gezdirmeler yilmaz
bi de filiz bağ evinde tek tek sayıyo...kafam karışıktı ömer vurulmuştu deliller vardı..kafam karıştı yanlış yaptım diyo yılmaz bilmiyomu kafasının karışık olduğunu yanlış düşünebileceğini...kız tek tek sayıyo biliyo mazeret değil ama anlamasını istiyo...bu arada şu an yılmazcılar yok yarın forum karışacak gibi...
Maalesef başını Sıla yüzünden kacırdım ve Yılmaz okudğuma göre ağır konuşmuş. Ben Filizede hak verdiğim yerler var ama Yılmazada hak verdiğim var. Benim tek isteğim bunların ine birlikte olmaları.
yılmaz filize ağır konuşmadı hatta hiç konuşmadı :):) replikler bölümüne arkadaşlar eklemiş istersen bakabilirsin..
sadece ters davrandı baltayla odun kırmaya başladı ama o balta nerdeyse filize dönecekti
evt dogruu...bakk buu kafami girdi olabilir ama ben oldu biti kurtaja karsiyim onun icin filiz bidaha dusunsun.tabikide elerde yilmaza isyan edebilir.
kürtaja karşı hiç değilim olmaması gerekiyosa mesela fizli gibi evlilik dışıysa ve evlenme durumları yoksa o çocuğa bakamaycaklarsa yada çocuk için kendilerini hazır hissetmiyolarsa kürtaj mantıklı ...diğer türlü çocuğa yazık...ama tabiii baştan çözümleri de var o konuda hatalı olurlar o da ayrı..
bi de filiz bağ evinde tek tek sayıyo...kafam karışıktı ömer vurulmuştu deliller vardı..kafam karıştı yanlış yaptım diyo yılmaz bilmiyomu kafasının karışık olduğunu yanlış düşünebileceğini...kız tek tek sayıyo biliyo mazeret değil ama anlamasını istiyo...bu arada şu an yılmazcılar yok yarın forum karışacak gibi...
yilmazi savunacak birseylri yokki yilmazin sanki kafasi karisti dusup bayilio ben onu bunu anlamam yilmaz olgun bir insan olarak filizin durumunu anlamasi lazimdi...filiz orda affet diye yavariyor yilmaz hic"GIT FILIZ GIT"tahmin etmistim yilmazin sinirlendigi zaman agzindan cikan tek kelime
"git hadi git ne diriyorsun git filiz git"ben filizin suanki durumuna yilmazi sucluyorum..
filizin durumu suan acaip kotu dusunsene canindan bir can aliyorsun...bebegini aldiriyorsun.cok kotu yaa alah korusun yilmaz sen cemin pesine kosmaya devam et..asli ylada iyi gezmeler.yarin ben buraya gelmeye calisacagim..sizide bekleriz...
yılmaz konuşmadı tek cüle ve bi bakışla bitirdi olayı...konuşma lüzmu görmedi...
yılmaz filize ağır konuşmadı hatta hiç konuşmadı :):) replikler bölümüne arkadaşlar eklemiş istersen bakabilirsin..
sadece ters davrandı baltayla odun kırmaya başladı ama o balta nerdeyse filize dönecekti
hadi ya şimdi zaten 3.30 da tkrını izlicem:)
sağol ama yılmaz yani filize yokmuş gibi davrandı. Bencede ama Filiz cocuğu aldırmaz. Her ne olursa olsun barışsınlar artık tek isteğim bu.
yilmazi savunacak birseylri yokki yilmazin sanki kafasi karisti dusup bayilio sanki ben onu bunu alamam yilmaz olgun insan olarak filizin durumunu anlamasi lazimdi...filiz orda affet diye yavariyor yilmaz hic"GIT FILIZ GIT"tahmin etmistim yilmazin sinirlendigi zaman agzindan cikan tek kelime
"git hadi git ne diriyorsun git filiz git"ben filizin suanki durumuna yilmazi sucluyorum..
filizin durumu suan acaip kotu dusunsene canindan bir can aliyorsun...bebegini aldiriyorsun.cok kotu yaa alah korusun yilmaz sen cemin pesine kosmaya devam et..asli ylada iyi gezmeler.yarin ben buraya gelmeye calisacagim..sizide bekleriz...
valla yılmazı savunmak adına öyle şeyler yazarlarki şaşarsın...hele filiz gene haksızdır...az bile çekmiştir onlara göre...
Vay be..
Neymis bu 54.BöLüm böyle..Merak ettim dogrusu..
Yilmaz düsmani olmus Forum birden..Hatta öyleki Filiz-Yilmazcilar bile ikiye bölünmüs..Matraka`nin dedigi cikiyor sanirim; .."öyle bölümler gelecek ki Forum Yilmazcilar vede Filizciler diye ayrilacak" demisti yanilmiyorsam...
Bunun bir dizi oldugunu unutup; simdiden Yilmazcilar kelimesi altinda Yilmaz severlere karsi cepheler olusturulmus bile..Hele Yilmazi savunsunlarda görsünler :) denilmis..Ne komik...:)
Ben henüz izlemedim bölümü..Izleyincede yorumumu acik vede neler hissettiklerimle birlikte objektif olarak yazacagim bende..Yilmaz hakliysa hakli derim..Yilmaz haksizsada haksizdi derim..Bu benim düsüncem..
Ne Yilmazkolik nede Filizkoligim.. Ama karakter olarak Yilmazi cok seviyorum...
Sonucta bu bir dizi..Ve bizlerde birer izleyici oldugumuza göre o an bölümden, vede oyunculardan ne ve nasil bir izlenim aldigimizi paylasmaliyiz elbette..
Her bölümü objektif izleyerek yorum yapmaksa en adil olani ve en güzeli...
Yilmaz`i cok merak ettim...Vede tahminlerimde de yanilmadim..Yilmaza herkesin biranda düsman olacagi belliydi..
cok doğru söylüyorsun Figan.
Bende böyle tür yorumları sacma buluyorum cünkü bu sadece bir dizi biz buraya düşüncelerimizi yazmak icin burdayız hayal karakter icin kavga etmek değil. Önce Elifciler ve Yılmazcılar vardı gecen sezon ordada ne yorumlar yazıldı ama sonunda herşey tatlıya bağlandı.
Benim gözümde her ikiside suclu ama bu son olayda Yılmazada daha cok hak veriyorum doğru.
Yılmazda cünkü Filizin baya bir peşinde koşdu zamanında ve bence artık sıra Filizde. Ama kendisi hemen pes ediyor Yılmazın onu sevdiğini bile bile.
Keşke Canan Filizin hamile olduğunu öğrense belki o Yılmaza söyler.
Vallahi bende şu Yılmaz'ı haklı bulanlara hayret ediyorum...
Bu adamın nesini haklı buluyorsunuz allahaşkına. Adamın hayatı hata yahu.
Kız senin ayağına kadar gelmiş af diliyor. Üstelik gece yarısı, ta çiftlik gibi bir yere geliyor. Korkmadan. Hem de katil olabilecek birinden korkmadan. Seviyorsan affedersin kardeşim.
Sonra ilk defa olan bir olay olsa hadi neyse diyeceğim. Senin bu kızın af dilemelerine alışmış olman gerekir. Her seferinde affettin de, şimdi ne oldu. Alt tarafı seni, sevdiği kadının ağabeyinin canına kastedebilecek biri olarak gördü. KATİL olduğunu düşündü. Yani Yılmaz efendi kafanı taktığın şeye bak. Hayretsin vallahi. Yani kız sevebileceği insanın ruhuna mı güvensin, polislerin bulduğu delillerine mi güvensin. Tabiki hala gerçek suçluyu ulaşamayan, polislerin delillerine inanır. Yani sende de hiç anlayış yok be kardeşim. Esasen senin afetmek için Filiz'i bekliyor olman gerekirdi. Nasıl olsa şimdi yine gelir, Yine, sevgilim ben yine yanıldım, senden en son son bir defa daha özür diliyorum, lütfen beni sonraki yanılmama kadar affet diyeceğini, bekliyor olman gerekirdi. Sen bu kadar zamandır beraber olduğun kızı tanımıyormusun. Sana ne zaman güvendi ki bu olayda güvensin. Ha diyeceksin ki, ama hep ben haklı çıkıyorum, onun için hep gelip benden özür diliyor... Kardeşim kusura bakma sizin aşkınız böyle. O hep yanlış anlayacak ve özür dileyecek, sen de her seferinde affedeceksin, ve hiçbir şey olmamış gibi sarılıp öpüşeceksin... Bak Yılmaz Bey, hala ruhunu terbiye edememişsen, benim sana tavsiyem, iki yumurta kır da aşkını terbiye et. Limonlu terbiye iyi gider.
Yılmaz bana göre haklı
filizin bu durumuna bakıp yılmazı suçlayanlar haksızlık yapiyor
yilmaz şimdi filizin bu durma düşeceğini nerden bilsinki
filiz aslında şimdi yaşadıklarını yılmazın katil olduğuna inandığında yaşaması gerekirdi. öyle kolaycana kestirip at sonrada sevdiğim de. bende olsam samimi bulmam.
yılmaz ona işçi barınağında sordu: ömer beni vurduran yılmazdır derse naparsın? neden demediki hayır sen yapmassın asla inanmam, seni tanıyorum. sana güveniyorum.
demekki boşluk var yilmazın onu sevdiği kadar filiz onu sevmiyor. yılmaz bunu gördü.
yılmaz,filiz'i affetmemekte onu istememek de sonuna kadar haklı ,buna hiçbir itirazım yok .filiz'in söyledikleri da asla mazaret olamaz, birisine ya güveniyorsunuzdur ya da güvenmiyorsunuzdur. üstelik burada adam öldürmekten masum bir yavruyu babasız bırakmaktan bahsediyoruz,yılmaz filiz'in sevgisini sınadığında herkes yılmaz'ı eleştirmişti,demek ki filiz de yılmaz'ın sevgisinden emin değilmiş. seven insan sevdiğine güvenmeyebilir ama seven insan asla ama asla sevdiğinin abisini öldüremez,hele ki ortada yetim kalacak masum bir yavru varsa.zaten oturup birbirlerinin dertlerini konuşmayan, birbirine inanmayan,birbirine güvenmeyen bu iki insanın beraberliklerinin de bir noktada çatlak vereceği belliydi.ama ben yılmaz'ı bölümün sonraki safhalarında aşk acısı çekerken görmeyi beklerdim,bütün üzüntüsünü,hayalkırıklığını için attı.ama bu iki eski sevgilinin ortak özelliği sanırım . sevdiğinden darbe alınca,sevdiği tarafından hayal kırıklığına uğratılınca , acıları fazla uzun sürmüyor ,gündelik hayata kendilerine kolayca adapte edebiliyorlar .43.bölümü hatırlayın o bölüme kadar sürekli gözyaşı döken filiz ,yılmaz'ın paragöz biri olduğunu düşünmesiyle nasıl da acısı dinmiş gözyaşları kurumuştu .ama yılmaz neden hala ve ısrarla filiz'e cem'den bahsetmiyor onu anlamıyorum .hadi nasılsa filiz bana inanmaz elimde kanıt yok diyor,ama sonuçta sevdiğinin yanında dolanan adam ona her an zarar verebilecek psikopat ruhlu bir katil ,en azından filiz için endişelense ,onu koruyup kollamaya çalışsa.ben yılmaz'dan yana böyle bir endişe göremedim.cem'i içeri tıkmak istemesinin tek sebebi de cem'le girdiği mücadeyi kazanma hırsıymış gibi gözüküyor,sanki filiz'i hiç düşünmüyormuş gibi geldi bana.açıkçası ben yılmaz'ın daha ziyade duygusal tarafını sevdiğimden ve onu bu sezon sürekli duygusal ve romantik anlarda gördüğümden bu yeni halini epey yadırgadım
TAVUK NASIL PİŞİRİLİR
Aile tavuk yemeğe karar verir. Biri görevlendirilir. O tavuğu kovalar, tavuk gıdak cıyak bağırarak kaçar. Ama nereye kadar. Sonunda yakalanır. Ayakları bağlanır, YA BİSMİLLAH, bıçak keskinse fazla bağırmadan, ya körse... yandım allah. Sonra başlanır tüyleri teker teker yolunmaya. Sonra içi boşaltılır. Kalbi ciğeri, barsakları...Bitti mi? ne gezer, sıra tütsülenmeye gelmiştir. Bir ateşin üstünde, döndüre döndüre, kalmış ince tüyleri tütsülenir. Sıra pişirmeye gelmiştir. Taze tavuk, marketten alınana benzemez. Öyle kolay kolay pişmez. Saatlerce kaynatmak gerekir. Pişince tencereden çıkartılır, başlanır parçalanmaya. Kimisi butunu ister, kimisi beyaz etini. Beyaz etinden hoşlananlar didikliyip yemekten hoşlanırlar. Öyle tel tel ayırırlar beyaz eti....
Yani pişmiş tavuğun başına neler gelir neler... Deyimi bile vardır ".......başına gelenler, Pişmiş tavuğun başına bile gelmedi" diye.
Anladınız heralde Filiz'den bahsettiğimi
Ben ne kadar filizin durumuna uzulsemde Yilmazi Hakli buluyorum.
Filize ennnnnn cok ihtiyaci oldugu zamanda filiz onu yalniz birakti, simdi Filiz yalniz olmanin nasil bir duygu oldugunu anliyor.
Ayrica Asliyla iyi gezmeler felan diyen arkadaslar var, unutunuz mu
filizde az cemle beraber gezmedi, spora gitmeler yemege cikmalar..
Yilmaz hep filizin pesinden kostu, onun icin herkesin kar$isinda durdu,
ama filiz ne yapti.. her defasinda onun canini yakti.. O yuzden Filizin bir kac
duygusal sahnesini izlediniz diye lutfen Yilmazi suclu cikarmayin:img-yes:
zeynep beşerlerde iyi bir seçim.:good: bir dahaki bölümde yılmaz ona istanbulu gezdirecek ve bu sırada yakınlaşmalar olacak. burda her şey filize bağlı çocuğu aldırmazsa çoğumuz filizin yanında olcağız. ama olurda çocuğu aldırırsa çok çok büyük hata yapar:sad53: . yılmaz filizin çocuğunu öldürdüğünü duyarsa onu ömürbillah affetmez. ben bunu bilir bunu söylerim...:good: .
lilly_rush
16-12-06, 09:51
bende Yılmaz'ı haklı bulanlardanım. çok kırıldı. çünkü Filizden böyle bi tepki beklemiyordu. Filiz resmen Onu polise ihbar edicekti Cananın evindeyken. ne kadar çok değer verirsen o kadar çok kırılırsın insan sevdiği adama inanmaz mı? ama dün akşam Filize o kadar üzüldüm ki banyo sahnelerinden sonra annesiyle konuşurken ağladım valla. şu çocuk meselesinide çok uzatmadan Yılmaz'a söyleseler bari. bide onun gerilimini yaşamasak. Cem'e de çok şaşırıyorum ayrıldılar diye seviniyo sanki Filiz hemen kollarına koşacakmış gibi, halbuki kendide biliyor Filizin Yılmaz'ı ne kadar çok sevdiğini. şimdi Sıladan çok Ihlamurlar altında'yı bekliycem heyecanla.
zeynep beşerlerde iyi bir seçim.:good: bir dahaki bölümde yılmaz ona istanbulu gezdirecek ve bu sırada yakınlaşmalar olacak. burda her şey filize bağlı çocuğu aldırmazsa çoğumuz filizin yanında olcağız. ama olurda çocuğu aldırırsa çok çok büyük hata yapar:sad53: . yılmaz filizin çocuğunu öldürdüğünü duyarsa onu ömürbillah affetmez. ben bunu bilir bunu söylerim...:good: .
çocuğu aldırmaması için gerekli sahneler hazırlandı zaten. ahmeti yılmazın kucağında görmesi yılmazın ve ahmetin mutlu bir şekilde el ele yürümesi ve cebinde herzaman şeker çkolata taşıması elif e de verip sevindirmesi. filiz cesaret edemez böyle çocuk sevgisi olan birinin çocuğunu aldırmaya :))
En çok hoşuma giden elif babaanneminde yüzünü boyayalımmı diyince olmaz öyle şey felan demişlerdi sonra elifde zaten onun yüzü boyalı o yüzden sürülmez demesi.
Dün akşam bence en güzel bölümlerden birisiydi. En son ıhlamurlar altında da Elif öldüğünde gözyaşlarıma engel olamamıştım. Bir de dün Filiz'in banyo sahnesinde.
Orada Filiz neler hissediyorsa gerçekten onu yansıttı bize Tuba Büyüküstün ve Ömer'in Filiz'in "Yılmaz beni istemiyor" dediği zamanlar verdiği yüz ifadesi de çok güzeldi.
Yılmaz'a gelince o kadar da kötü davranmamış bence Filiz'e. Açıkçası ben daha fazla bekliyordum. Her ikisi de kendi çapında haklı demek istiyorum ama bir insanın sevdiğine güvenmemesi kadar acı bir şey yoktur heralde.
Yılmaz için hep acı çektiriyor diyenlere bir şey söylemek istiyorum. Yılmaz olmasaydı Filiz "Sevdiğim" kelimesini öğrenemezdi. Bunu kime söyleyecekti. Murat'a mı Psikopata mı? Ne Filiz ne de Elif, Yılmaz'ı sevdiği için pişman değil aksine her ikiside Yılmaz'a yaptıkları için pişmanlar.
Zeynep Beşerler isimini görünce çok şaşırdım hiç beklenmedik birisiydi benim için.
Ama başarılı olacağına inanıyorum.
Sanırım Psikopat'ın oyunlarını ortaya çıkarmakta Yılmaz'a yardımları olacaktır. Yılmaz'a belki ilerde bir şeyler hissedebilir fakat eminim Yılmaz onu sadece arkadaş olarak görecek ve zaten Canan'da böyle bir şey olduğu taktirde bunu engelleyecektir.
Feride mahalleye giderken artık Yılmaz'lara gitmezse bu kıza yuh derim diyordum. Beni utandırdı.
Son olarakta ben Filiz'in bebeğine kıyamayacağını düşünüyorum.
En çok hoşuma giden elif babaanneminde yüzünü boyayalımmı diyince olmaz öyle şey felan demişlerdi sonra elifde zaten onun yüzü boyalı o yüzden sürülmez demesi.
Buna ekliyimki Filizin banyo sahnesi ve sonrasında gelişenler ve filizin parkta çocukları seyretmesi.. acaba bu yeni kişiye yılmaz gereçkten mi aşık oluvak yoksa filizi kıskandırmak içinmi?
Bölüm yorumuma geçmeden önce.. Şunu demek isitiyorum.. Arkadaşlar ne çabuk unuttunuz Filizin söylediklerini.. En azından Yılmaz çenesini tutabildi.. Ya Filiz.. Filizin sözlerine bende eridim ama yılmaz söylediği sözden dönmedi..Nefretle değil kızlgınlıkla bakıyordu.. Çok abarmışsınız.. Yani Filizde 2 bölüm önce ağaza alınmayacak sözler söyledi ne çabuk unutuldu. Yılmaz ona git diyemi bozuldunuz. Yani Yılmazın Filizi affetmeyeceğini biliyorduk.. Sözlerin ağır olacağını biliyorduk. Oda şimdi mantığıyla düşünüyor ve istemiyorum. diyor. Ama kim mantığı aşkın önüne geçirebilmiş ki.. Filizin her ne olursa olsun bu durumu kullanmayacağını biliyordum. Ama eğer aldırırsa bugüne kadar hiçbir dizi karakterinin yapmadığı hatayı yapacaktır. Hatayı yapmazsada bu Yılmaza söylemesi geç olacaktır. Yılmaz yeni gelen kıza normal baktı.. İstanbulu gezdirecek.. Arkadaş gözüyle bakıcak. Kız başka.. Bu kadar yeni ayrılmışken içinde filiz varken başkasına iyi bakmasını beklemeyin.
Filizin durumuna bende üzüldüm.. Ama sonuçta söylediği sözler sonucunda böyle birşey geldi başına. içine atmaması iyi oldu. Patlama yaşaması iyi oldu. Yılmaz normal hayatına döndü diyenler.. Geçen bölümlerde Filizde normal hayatına dönmüştü. Neden o dönüyorda Yılmaz dönemiyor. Filizin umursamazlığına takılmıştık. Yılmazda artık o zamanki gibi ilşikiyi bitirdi. Yılmaz 24 saat Filizi düşünürse kafayı yer. Onun için işlerine adaması daha iyi kendini. Bu arada Gazi Mahallesindeki kaçamak bakışları unutmayın.. Bunlar ilk bakışmalardı. Daha bir çok kez karşılaşacakalr vede birbirlerini görmek için fırsat kollayacaklar..
Bölüm yorumuma geçmeden önce.. Şunu demek isitiyorum.. Arkadaşlar ne çabuk unuttunuz Filizin söylediklerini.. En azından Yılmaz çenesini tutabildi.. Ya Filiz.. Filizin sözlerine bende eridim ama yılmaz söylediği sözden dönmedi..Nefretle değil kızlgınlıkla bakıyordu.. Çok abarmışsınız.. Yani Filizde 2 bölüm önce ağaza alınmayacak sözler söyledi ne çabuk unutuldu. Yılmaz ona git diyemi bozuldunuz. Yani Yılmazın Filizi affetmeyeceğini biliyorduk.. Sözlerin ağır olacağını biliyorduk. Oda şimdi mantığıyla düşünüyor ve istemiyorum. diyor. Ama kim mantığı aşkın önüne geçirebilmiş ki.. Filizin her ne olursa olsun bu durumu kullanmayacağını biliyordum. Ama eğer aldırırsa bugüne kadar hiçbir dizi karakterinin yapmadığı hatayı yapacaktır. Hatayı yapmazsada bu Yılmaza söylemesi geç olacaktır. Yılmaz yeni gelen kıza normal baktı.. İstanbulu gezdirecek.. Arkadaş gözüyle bakıcak. Kız başka.. Bu kadar yeni ayrılmışken içinde filiz varken başkasına iyi bakmasını beklemeyin.
okadar iyi bakmışın ki pinkzone tebrik ederim ....ama keşke yılmaz bişeyler söyleseydi kızsaydı nedenini sorsaydı...yapmadı bitek ben demiştim dedi...bu şekilde çıkılmaz ki ....ben buna kızdım...filiz o sözleri keşke söylemeseydi...yani sen vurdurttun demektense sen mi vurdurttun detip sadece şüphesini gösterseydi herşey daha ii olurdu...evet yılmaz zor affeder ama filiz çok güzel anlattı kendini bence...hak vermeli anlattıklarına..zaman istemeli yılmaz filize tekrar inanmak için ama o sildi bence bu yanlış...
okadar iyi bakmışın ki pinkzone tebrik ederim ....ama keşke yılmaz bişeyler söyleseydi kızsaydı nedenini sorsaydı...yapmadı bitek ben demiştim dedi...bu şekilde çıkılmaz ki ....ben buna kızdım...filiz o sözleri keşke söylemeseydi...yani sen vurdurttun demektense sen mi vurdurttun detip sadece şüphesini gösterseydi herşey daha ii olurdu...evet yılmaz zor affeder ama filiz çok güzel anlattı kendini bence...hak vermeli anlattıklarına..zaman istemeli yılmaz filize tekrar inanmak için ama o sildi bence bu yanlış...
Bende orda içlerinde ne varsa dökmelerini isterdim ama olmadı yine.. Kızgınlığı konuşmasına engel oldu. Odun kırdı.. Yani sevdiğim kelimesi çok yakışmıştı tubanın ağzına.. :) Ben eridim ama Yılmaz erimedi.. Konunun uzaması için bu ayrılık gerekiyordu sanırım.. Amada susması daha iyi oldu.. Daha ağır laflar söyleseydi daha kötü olurdu durum. Bu arada Filizde red cevabını alınca hemen vazgeçti.. Hiç olmadı uzaktan çabalasa.. hiç fena olmayacak.
Yılmaz tamamen düşündüğüm gibi davrandı.Bu şekilde bir tavır sergileyeceği belliydi.Filiz'in yüzüne bile bakmadı.Zavallı Filiz kendisini affettirmek için elinden geleni yaptı.Kafasının ne kadar karışık olduğunu , yanıldığını anlattı durdu.O
sahneyi izlerken taş olsa çatlardı herhalde dedim.Ama Yılmaz 'da tık yok.
Filiz'in bağ evinde Yılmaz'la konuşması ve eve geldiğinde geçirdiği kriz anında , Yüreğim parçalandı resmen.Filiz ağlarken aynı acıyı bende yaşadım .Tuba Büyüküstün çok başarılı performans sağladı . Kendisini tebrik ediyorum.
En beğendiğim güldüğüm sahnelerden biri de Ömer'in yüzünün boyanması idi.Elif'in Handan hanıma söylediği söz çok güzeldi. Bu kız tam laf ebesi. Feride , Elif ve Ömer sahnelerini büyük zevk alarak seyrediyorum. Onlarda olmasa diziyi kasvet havasında ruhumuz daralarak seyredeğiz.Diziye ve ruhumuza renk katıyorlar.(Feride ve Ömer'in kaçamak bakışları çok iyidi .yavaş yavaş birbirlerinden etkilenmeye başlayacaklar gibi)
Şu yeni gelen kız iyi seçim.Senaristlere helal olsun valla.İlla Yılmaz , Tekinerler arasında bir kontakt kuracaklar.Feride'den sonra bu kızında Yılmaz'la bağlantısı çıktı ya.Ne diyeyim...
İleride Yılmaz ve yeni bayan arasında ne olabilir henüz belli değil.Yılmaz'ın kıza karşı bir şey hissedeceğini sanmıyorum.Cem bu kızdan hiç haz etmedi.İnşaatla ilgili bir çok şeyi ortaya çıkaracağı için Cem'in planları bundan sonra Aslı üzerine olabilir.
Filiz'in Cem'e karşı soğuk davranması yerinde olmuş.Umarım bu mesafeyi hep böyle tutar .
Filiz'in bebeği aldırması bence yerinde bir karar.Kendisini istemeyen birinden neden çocuk doğursun ki.Ceyda'nın destek vermesi güzel.Ceyda çok aklı başında bir kız.Filiz'in kararlarına saygı duyuyor.Filiz son anda bebeği aldırmaktan vazgeçeceğe benziyor...
yakupoglu61
16-12-06, 11:10
yılmazın o kıza bakacağına kesinlikle düşünmüyorum
yılmazın filize yaptıklarında kesinlikle aşırı bişe görmüyorum çok normal git demesi
yılmaza dolaylı yoldan anlatılmadığı sürece ilk sahneden başka düşündüğü görmedim filizi
Bu arada yeni gelen aslı karakterini beğendim.. Maşallah konuya öyle bir girdiki tam oldu.. Cananla arkadaş.. Tekinerlerde proje müdürü.. Sonra bide sadıkoğlunun burslu öğrencisi ve en başarılı öğrencisi.. :) Kız süper. Zeynep Beşerlerin dizide rol almasına sevindim. Aslı Yılmaza birşeyler hissedecekir. Kızı beğendim.. Çok mütevazi ve çok sevimli.
bu gün acayip mutluyun kimse keyfimi bozamaz zeynep beşerler girdi diziye ahh tam rakip oldu filize pinkzone bugüne kadar imza kullanmadım biliyorsun ama bu kızın imzasını hazırlarsan sevinirim
Filizin durumuna bende üzüldüm.. Ama sonuçta söylediği sözler sonucunda böyle birşey geldi başına. içine atmaması iyi oldu. Patlama yaşaması iyi oldu. Yılmaz normal hayatına döndü diyenler.. Geçen bölümlerde Filizde normal hayatına dönmüştü. Neden o dönüyorda Yılmaz dönemiyor. Filizin umursamazlığına takılmıştık. Yılmazda artık o zamanki gibi ilşikiyi bitirdi. Yılmaz 24 saat Filizi düşünürse kafayı yer. Onun için işlerine adaması daha iyi kendini. Bu arada Gazi Mahallesindeki kaçamak bakışları unutmayın.. Bunlar ilk bakışmalardı. Daha bir çok kez karşılaşacakalr vede birbirlerini görmek için fırsat kollayacaklar..
tamamen katılıyorum... cok güzel sözlerle af diledi neler oldugunu anlattı belki ama yılmaz da kendince haklıydı iki güzel söz söyledi diye affedecek deil ki hemen. filiz kendi yaptıgı hatanın sonucu olarak o hale geldi yılmaz da istemez onun o hale gelmesini ama filizin de yılmazı o kadar kırmaya hakkı yoktu bence. bakısmaları da cok güzeldi daha güzelleri de olacak. yılmazın aslıya normal baktıgını düsünüyorum aralarındaki de arkadaslıktan öteye gecmez ve aslının tekinerlerle ilgili bilgileri yılmaza aktaracaktır böylece birlikte tekinerleri kurtarabilirler yılmaz ne kadar tekinerlerle işim biter dese de öyle olmayacagını hepimiz biliyoruz... filizin bebegi aldırması mantıksız deil ama bunu yılmazdan habersiz yapması kadar yanlıs bi şey olamaz yılmaz onu ne kadar istemese de bebeğinden haberi olması lazım filizin tek basına böyle bi karar almaya hakkı yok...
chimeneyes
16-12-06, 11:37
ya ben tam o bağ evindeki konuşma kısmını kaçırdım yaa... elinde videosu olan varsa bana özelden bi ulaşabilirmi*
alın size ufak bir tiyo filiz-aslı-yılmaz pişti olucaklar bir dahaki bölümde çok erken başladı kıskançlık sahneleri yav daha sonra yılmazın hayatını öğrenecek ve etkilenecekmiş yılmazla aslı gezmeleri başlıyor canan filize biraz temkinli davranacakmış aslıyla yılmaz birlikteyken filize pişti olucaklarmış bebeği aldırmıyormuş
ya arkadaşlar dizinin bitmesi konusuna açıklık getirelim mayıs ve haziran arasında biticek artık bunun hakkında yorumlardan kaçınalım yorumları okurken böyle şeyler yazmışsınız biri der som bölümü çekilmiş dediğim gibi mayıs hazirean gibi biticek
alın size ufak bir tiyo filiz-aslı-yılmaz pişti olucaklar bir dahaki bölümde çok erken başladı kıskançlık sahneleri yav daha sonra yılmazın hayatını öğrenecek ve etkilenecekmiş yılmazla aslı gezmeleri başlıyor canan filize biraz temkinli davranacakmış aslıyla yılmaz birlikteyken filize pişti olucaklarmış bebeği aldırmıyormuş
Böyle bir şey olabileceği aşikardı zaten.Bebek aldırılmayacak.Filiz Yılmaz'ı kıskanacak.
çocuğu aldırmayacağı belliydi zaten ama gene de sevindim ne de olsa filizden gelen her şey güzel olur :):)
canan hanım yılmaz mutlu olsun diye yılmazla aslının yakınlaşmasını ister mi ki ..ne de olsa yılmaz onun oğlu gibi mualla hanım gibi düşünüyor oğlum mutlu olsunda ama filizsiz :)
çocuğu aldırmayacağı belliydi zaten ama gene de sevindim ne de olsa filizden gelen her şey güzel olur :):)
canan hanım yılmaz mutlu olsun diye yılmazla aslının yakınlaşmasını ister mi ki ..ne de olsa yılmaz onun oğlu gibi mualla hanım gibi düşünüyor oğlum mutlu olsunda ama filizsiz :)
filize karsı temkinli olabilir ama yılmazın filizi ne kadar sevdiğini biliyo bunu bile bile böyle bi yakınlasma olsun istemez hele de filiz hamile oldugunu söylerse filizle yılmaz arasındaki köprü yine canan olacaktır... ben canandan böyle bi şey beklemiyorum hem zaten yapsa da yılmazın filizden baskasına bakmayacgını düsünüyorum istediği kadar yakınlastırmak istesin yılmazın filize olan askı bitmeyecek...
filiizin aslı ve yılmazla pişti olması hemen hoş değil ama dizi öyyle bi tempoya girdi ki tut tutabilirsen....filiz ne düşündü de aldırmadı çocuğu acaba...yılmazada söyleyemem demişti...hiç mantıklı değil bence haala hamile olması...canana gelirsek filiz onunda arkadaşı o ikili ne yaşarsa yaşasın filize sırt çevirmemeli hele şimdi...ve aslıyla yılmaz hakkında bişey düşünürse yazık olsun derim canana..
vallah guzel bir bolum olmus çogununda dedigi gibi eski havasi var dizinin bana gore hiç kotulesmemisti bu dizi ama.
filizle yilmazin konusma sahneleri çok etkileyici olmus , yani yilmazin davranisi iyiydi bence dozundaydi. filizin krize girdigi sahnede çok inandiriciydi bende agladim vallah.
filiz ceme guzel davrandi , senin dostum oldugunu saniyordum.
ceydayi elestirenler olmus vay efendim ne guzelde akil veriyor felan diye. bence ceyda gerçekten iyi birisi, filizin kendisine gelmedigi halde nasilda agzindan lafi aliyor dert ortagi oluyor, bencede verdigi oyutler dogru elbette yilmazin çocuktan haberi olmasi gerek ama filizi istemiyorsa sirf bebek için geri donecekse bencede aldirsin (tabi biz sirf bebek için olmadigini biliyoruz )
neyse bolum yorumum daha sonra gelicek simdi kuçuk bir tahminle devam edecegim
filiz bebegi aldirmaz, kendisini ise verir. yilmaz asliya arkadaslik eder tum dost gonlunu acar. filiz ceydanin sayesinde yilmazla bebek hakinda konusmaya gider ama asli ile yilmazi gorur yikilir kiskanir onlari izler ve tekrar doner yilmazla konusmadan. sonra karsilasmalar siklasir belkide canana ziyarete gider filiz ve ne gorsun yilmazla aslida orda yanyana oturup sohpet ediyorlar. orayi terk eder yilmazin bu hosuna gider yani filizin onu kiskanmasi. filiz yine yilmazi yanlis anlamisti çok uzulmektedir bebegi aldirmadigi için pismanlik duymaktadir. bu arada cemde ilgisini filize gostermektedir, filizin kafasi karisir cemle yine yakinlasir fakat bunun ne kadar kotu bir sey oldugunu fark eder cemin yanini terk eder, arabasiyla sahile gelir dolasmak ister bide ne gorsun asliyla yilmaz sahilde birlikte yuruyorlar. bu duruma çok uzulur yilmazi kaybettigini dusunur ve hizla ordan ayrilir arabasini çok hizli kullanmaktadir aklinda yilmaz gozleri yasli yine, aman bir araba kontrolunu kaybeder filizde arabaya çarpamak için dreksyonu kirar ve bir ihlamurlar agacina çarpar. filizi hastaneye yetistirirler bebegini kaybetmistir ama hayati tehlikesi bulunmamaktadir, ceyda hariç herkes hamile oldugunu ogrenir, yilmazda hastaneye perisan gelir filizi kaybetme korkusu aklini basina getirmistir ve iki asiklar oacikta barisir, yilmaz bebegi ogrenir tabi filizde filiz perisanolur yilmaz sevdigine destek çikar, ve birbirlerini asla birakmazlar.
bu arada bu senryoda ceme yer yok yani o meseleyi nasil hallederler bilemiyecegim.
dizi bir yerlere gidiyor ama...
artık ne mantıklı ne mantıksız diye dusunup tahminde bulunamıyorum cunku dizi, heran hersey olabilir modunda...
ben yalnıs anlamadıysam filizin bebegini aldırmaya gittigi hastanede yılmaz da var... eger oyleyse belki yılmaz mudehale eder dicem ama sanmıyorum bu durumda yine barısırlar ve diziyi mayıs- hazirana kadar uzatacak malzeme kalmaz.
yeni katılan aslı karakteri hakkında birsey soyleyemicem ama yılmazla aralarında cok ciddi boyutta birsey olacagını dusunmuyorum ve cananın bu ilişkiye destek verecegini hic dusunmuyorum... kızın yılmaza karsı bir meyili olursa da canan filizle yılmaz arasındakileri anlatıp vazgecirir konumda gibi ama dedigim gibi tahmin yapmak zor artık ıhlamurlar altında'da hersey olabilir valaa=))
olabilecek gibi gorunen bir senaryoda filizin cocugu aldırmaktan vazgectikten sonra yılmazla paylasmak istemesi ve aslıyla gorup vazgecmesi kıskanması fln... tum turk dizilerinin genel senaryosu bu sekilde gelişmez mi zaten???
aman umalım ki ask oyunu adlı bi dizi vardı o diziki gibi sacmalıklar yapmasınlar...( şahsen o diziyi izlemedim ama genel konusunu biliyorum yani adında yalnıslık yaptıysam ozur dilerim...)
omer ise cok iyi bir baba ve abi olarak karsımızda. dizinin 2. sezonunun basından beri yitirdigi sempatisini yeniden kazandı gozumde...
umarım gelecek bolum daha guzel olur... herkes acısından=))
minemtoprak
16-12-06, 12:11
Ben çok uzun zamandır izlemiyordum suyunu çıkardılar çünkü dün akşam izledim,Aslı nın girmesi iyi oldu.Birazda Filiz kıskansın Yılmazı bu ne yaaa.
Ama dizide dün akşam en beğendiğim sahne Filizin sinir krizi geçirdiği sahne.
Aynayı kırması elbisesiyle duşa girmes oraya yığılıp kalması vs,çok hoştu.:happy0064
forever_bim
16-12-06, 12:12
Öncelikle oyunculuklar açısından güzel, senaryo açısından da ortalamanın üstünde bir bölümü geride bıraktığımızı söylemek istiyorum. Senaryodaki replik boşluklarını yönetmenimiz müzikle kapatmış, bir nebze de başarılı oldu diyebilirim. Ömer’le başlamak istiyorum. Kimse merak etmesin gördüklerimi yazacağım. Ulvileştirme gibi bir çabam olmayacaktır.
ÖMER: En başından başlarsak Filiz’i o halde gördükten sonra endişesini gayet güzel yansıttı. Handan Hanım odadan çıkmasını söylediğinde ve Feride onu odadan çıkardığında Filiz için hissettiği kaygı çok güzeldi. Aşağıya inmek istememesi, sorunun ne olduğunu anlamak istemesi de güzel bir davranıştı. Filiz bayıldığında da hakikaten endişesi yüzüne yansımıştı. Gelelim bölümün en beğendiğim sahnesine, yüzünü Feride’nin geçici boyayla boyadığı sahneye. O sahnede karşılıklı bakışlar çok hoşuma gitti. Konuşmadan da aradaki elektriği hissettim hem de oldukça iyi bir şekilde. Temeli sağlam bir aşk geliyor gibi, umarım böyle olur ve ilerde doğacak sorunlara karşı tek yumruk olacak kadar Feride’yi sevip benimser. Mahallede Yılmaz’la karşılaştıklarında ve Yılmaz’ın Elif’e şeker verdiğini öğrendiğinde, tepesinin tası atacak diye korktum ama Yılmaz karşısında Ömer ilk defa bu kadar kontrollü ve sakindi, yani istediğim gibiydi, gene de şaşırmadım dersem yalan olur.
FERİDE: Nihayet tescilli lakabından kurtuldu. Küçük Elif’le iletişimi, Elif için söylediği “Ben Elif’le ilgilenmeyi bir iş olarak görmüyorum” repliği çok anlamlıydı. Boyama sahnesini onun cephesinden de yorumlamak istiyorum. Belki fazla derinsel bir analiz olacak ama, sanki Ömer’de ne gördüyse onun yüzüne resmetti Feride, üç tane isyankar kırmızı çizgi sol yanağa, üç tane isyankar çizgi sağ yanağa. Hafiften Handan’ı çatlatmaya başladı. Zevk alıyor muyum? Evet. Bir de Müjgan ve Mualla’ya ilk maaşından hediye alıp gitmesi çok ince bir düşünceydi.
FİLİZ: Bölümü Filiz üstüne kurdular. Her ne kadar Yılmaz’ın sahneleri daha çok da olsa duygu dolu sahneler onun üstüneydi. Tuba Hanım iyi çalışmış. Çok sevindim. Banyo sahnesi gerçekçiydi ama ben ağladığı sahnelerden ziyade hüzünlü ve sessiz bir ifadeyle dolaştığı sahneleri seviyorum. Sessiz hüznü daha iyi yansıtıyor. Çaresizliği çok kötüydü bu bölüm. Bebeği aldırmaz diye düşünüyorum ben. Cem’den uzak durmaya çalışması da iyi oldu aferin. Bağ evi replikleri tam beklediğim gibiydi. Filiz şans istedi ayrıca da bana göre son derece haklı olduğu gerekçelerini sıraladı. Filiz’in zaman atlamasıyla beraber 27 yaşında olduğunu varsayarsak 27 yıllık kardeşini kaybetme korkusunu dile getirmesi ve hatasını bu korkuyla yaptığını açıklaması anlamlıydı.
YILMAZ: Herkes gibi ben de kızdım. Yüzünde sade ve sadece kızgınlık vardı. Nasıl bir maskedir bu ne kötü bir maske. İlk defa Filiz’e karşı bu kadar kızgın. Şömine sahnesini söylüyorum. Ona zehir gibi replikler döşemiştim. Senaristler beni de geçti. Baltayı verdiler eline. Hıncını böyle çıkardı ve tek cümleyle Filiz’i nakavt etti. Mahallede de kinle bakıyordu Filiz’e. Değil Filiz’i uyarmak onu kaale bile almadı. Aynı şekilde Ömer’e de tanımıyorum dercesine baktı sanki bu Ömer’in çok umrundaydı. Ahmet’i de peşi sıra sürükledi. Tamam Filiz onu suçlamakla hata yaptı, ama Yılmaz da Filiz’i hiç anlamaya çalışmadı. Halit’i polise ihbar etseydi her şey çözülürdü. Kendini Tekinerlere ispat etme çabası buna mani oldu. Ayrılıktan fazla etkilenmedi. Oysa Elif Ömer’i seçtiğinde dağılmıştı. Yılmaz Filiz’i uyarmadı saatli bombaya karşı, tepkisi Titanic’in çakıldığı buz dağı gibiydi. Canımı sıktı mı? Evet. Kasıntılık yapıyor işte.
ASLI: Dinsizin hakkından imansız gelir misali buyrun size dişi Yılmaz. Hırslı zeki ve kontrolcü. Güzel mi? Evet çok güzel. Releave City’ye gelmesi Cem’in hiç hoşuna gitmedi. Yakınlaşcak Yılmaz’la besbelli. Bakalım. Zeynep Beşerler’i çok severim ben de.
HANDAN: Filiz için ağlaması hoşuma gitti. Endişeleniyor besbelli. Ama hatası da ortada. Çocuklarına kendileri için birer özel alan bırakmıyor. Ömer’e karşı da baskıcı. Boya sahnesini katledemedi ama. Gölge düşüremedi, başarısız anne modeli.
CEM: Psikopatlığı sapıklığa dönüşmeye başladı. Ceyda ona karşı güzel bir zafer kazandı. Tam yakayı ele verecekti ki kedi gibi dört ayak üstüne düştü. Kesin haftaya Halit’i öldürür.
Diziyi seyretme sebeplerimden olan küçük kurabiyem ELİF’ime gelecek olursam: süt içerken söylediği “Benim de babam gibi bıyıklarım oldu”, ve de babaannesi için söylediği “Onun yüzünde yeterince boya var diye mi boyamıyorsun” replikleri olağanüstü güzeldi. Feride’yi bir anne gibi görüyor. Ne kadar güzel.
FAHRİYE-SALİH-CEMİL: Cemil’in her zaman çocuğu görmek istemesinden mütevellit sorunlar baş gösterecek bu çok belirgin. Fahriye elinden geleni yapıyor. Bakalım denge kurabilecek mi arada.
NALAN-KEREM-EMRE-ALP: Nalan’a aferin. Kerem’e ince ayarı verdi. Helal kıza. Benim de favorim tabi ki genç yakışıklı doktor adayımız Alp. Ama Kerem’den hoşlanıyor Nalan bu ortada. Kerem umarım o serseriye uymaz.
Senaristlere ilk sezonu tekrar etmedikleri, Yılmaz-Elif-Ömer üçgenini Yılmaz-Feride-Ömer üçgenine çevirmedikleri için ve de Feride-Ömer (dadı-baba) aşkını klişelere boğmak yerine daha güzel sahnelerle anlatmaya çalıştıkları için tebrik ve teşekkürümü sunarım. Sevgimle.
demek ceydayla filiz bu nedenle bu kadar yakın oldular...artık canan yok diye:img-blush canan çok değişecek galiba:img-blush yılmazla aslının yakınlaşmasını isterse gözümde hiç değeri kalmaz...
aslında kıskançlık sahnelerinin çabuk başlaması iyi olmuş:)çabuk başlarsa çabuk biter inşallah:)
ömer hayranı
16-12-06, 12:19
arkaddaşlar dün akşam başını kaçırsamda dizi güzeldi aslı karakteri oturmuş baktılar gördüler feide karekteri ses getirmedi aslı karekteri baya ses getirecek galiba ben aslıyl ömeri istiyorum ferideylle ömer yakışmıyo
aslı ve ömer
forever_bim harika bir yorum olmuş zevkle okudum...
senin yorumunu okurken aklıma geldi;gazi mahallesinden yılmaz,ömer ve filizle karşılaştıktan sonra filizin arabasının önünden geçerken öyle hızı yürüdü ki ahmetin elini tuttuğunu unuttu herhalde...ahmeti sürükledi resmen...yılmaz yürüyor ahmet koşuyor,koşarken de bi ara yılmaza baktı galiba ne yapıyor bu diye:)çok komik bi sahneydi:)
bende sana son dakika haberi vereyim bu yazdığın çok öncedendi kenanla şu an hala birlikte çok merak ediyorum diziyi beraber izliyorlarmıdır.:)
forever_bim
16-12-06, 12:24
Şunu eklemeden geçemeyeceğim. Son düşüncelerim HALİT hakkında. Psikopatın psikopat adamı hakkında. Ölmeli mi? Elbette ölmeli. Ama konuşmadan ölmemeli. Ömer'e yakın mesafeden 3 el ateş etti, öldüremedi, kendisi tek kurşunla serildi. İLAHİ ADALET. Ne diyebilirim ki.
senin yorumunu okurken aklıma geldi;gazi mahallesinden yılmaz,ömer ve filizle karşılaştıktan sonra filizin arabasının önünden geçerken öyle hızı yürüdü ki ahmetin elini tuttuğunu unuttu herhalde...ahmeti sürükledi resmen...yılmaz yürüyor ahmet koşuyor,koşarken de bi ara yılmaza baktı galiba ne yapıyor bu diye:)çok komik bi sahneydi:)
o sahne gerçekten komediydi :img-hyste çocuğun nerdeyse kolunu koparacaktı ne bu hız nedir bu kızgınlık filizle bakışları da güzeldi filizciğimin bakışlarına nasıl tepkisiz kaldı anlamadım
Öncelikle oyunculuklar açısından güzel, senaryo açısından da ortalamanın üstünde bir bölümü geride bıraktığımızı söylemek istiyorum. Senaryodaki replik boşluklarını yönetmenimiz müzikle kapatmış, bir nebze de başarılı oldu diyebilirim. Ömer’le başlamak istiyorum. Kimse merak etmesin gördüklerimi yazacağım. Ulvileştirme gibi bir çabam olmayacaktır.
ÖMER: En başından başlarsak Filiz’i o halde gördükten sonra endişesini gayet güzel yansıttı. Handan Hanım odadan çıkmasını söylediğinde ve Feride onu odadan çıkardığında Filiz için hissettiği kaygı çok güzeldi. Aşağıya inmek istememesi, sorunun ne olduğunu anlamak istemesi de güzel bir davranıştı. Filiz bayıldığında da hakikaten endişesi yüzüne yansımıştı. Gelelim bölümün en beğendiğim sahnesine, yüzünü Feride’nin geçici boyayla boyadığı sahneye. O sahnede karşılıklı bakışlar çok hoşuma gitti. Konuşmadan da aradaki elektriği hissettim hem de oldukça iyi bir şekilde. Temeli sağlam bir aşk geliyor gibi, umarım böyle olur ve ilerde doğacak sorunlara karşı tek yumruk olacak kadar Feride’yi sevip benimser. Mahallede Yılmaz’la karşılaştıklarında ve Yılmaz’ın Elif’e şeker verdiğini öğrendiğinde, tepesinin tası atacak diye korktum ama Yılmaz karşısında Ömer ilk defa bu kadar kontrollü ve sakindi, yani istediğim gibiydi, gene de şaşırmadım dersem yalan olur.
FERİDE: Nihayet tescilli lakabından kurtuldu. Küçük Elif’le iletişimi, Elif için söylediği “Ben Elif’le ilgilenmeyi bir iş olarak görmüyorum” repliği çok anlamlıydı. Boyama sahnesini onun cephesinden de yorumlamak istiyorum. Belki fazla derinsel bir analiz olacak ama, sanki Ömer’de ne gördüyse onun yüzüne resmetti Feride, üç tane isyankar kırmızı çizgi sol yanağa, üç tane isyankar çizgi sağ yanağa. Hafiften Handan’ı çatlatmaya başladı. Zevk alıyor muyum? Evet. Bir de Müjgan ve Mualla’ya ilk maaşından hediye alıp gitmesi çok ince bir düşünceydi.
FİLİZ: Bölümü Filiz üstüne kurdular. Her ne kadar Yılmaz’ın sahneleri daha çok da olsa duygu dolu sahneler onun üstüneydi. Tuba Hanım iyi çalışmış. Çok sevindim. Banyo sahnesi gerçekçiydi ama ben ağladığı sahnelerden ziyade hüzünlü ve sessiz bir ifadeyle dolaştığı sahneleri seviyorum. Sessiz hüznü daha iyi yansıtıyor. Çaresizliği çok kötüydü bu bölüm. Bebeği aldırmaz diye düşünüyorum ben. Cem’den uzak durmaya çalışması da iyi oldu aferin. Bağ evi replikleri tam beklediğim gibiydi. Filiz şans istedi ayrıca da bana göre son derece haklı olduğu gerekçelerini sıraladı. Filiz’in zaman atlamasıyla beraber 27 yaşında olduğunu varsayarsak 27 yıllık kardeşini kaybetme korkusunu dile getirmesi ve hatasını bu korkuyla yaptığını açıklaması anlamlıydı.
YILMAZ: Herkes gibi ben de kızdım. Yüzünde sade ve sadece kızgınlık vardı. Nasıl bir maskedir bu ne kötü bir maske. İlk defa Filiz’e karşı bu kadar kızgın. Şömine sahnesini söylüyorum. Ona zehir gibi replikler döşemiştim. Senaristler beni de geçti. Baltayı verdiler eline. Hıncını böyle çıkardı ve tek cümleyle Filiz’i nakavt etti. Mahallede de kinle bakıyordu Filiz’e. Değil Filiz’i uyarmak onu kaale bile almadı. Aynı şekilde Ömer’e de tanımıyorum dercesine baktı sanki bu Ömer’in çok umrundaydı. Ahmet’i de peşi sıra sürükledi. Tamam Filiz onu suçlamakla hata yaptı, ama Yılmaz da Filiz’i hiç anlamaya çalışmadı. Halit’i polise ihbar etseydi her şey çözülürdü. Kendini Tekinerlere ispat etme çabası buna mani oldu. Ayrılıktan fazla etkilenmedi. Oysa Elif Ömer’i seçtiğinde dağılmıştı. Yılmaz Filiz’i uyarmadı saatli bombaya karşı, tepkisi Titanic’in çakıldığı buz dağı gibiydi. Canımı sıktı mı? Evet. Kasıntılık yapıyor işte.
ASLI: Dinsizin hakkından imansız gelir misali buyrun size dişi Yılmaz. Hırslı zeki ve kontrolcü. Güzel mi? Evet çok güzel. Releave City’ye gelmesi Cem’in hiç hoşuna gitmedi. Yakınlaşcak Yılmaz’la besbelli. Bakalım. Zeynep Beşerler’i çok severim ben de.
HANDAN: Filiz için ağlaması hoşuma gitti. Endişeleniyor besbelli. Ama hatası da ortada. Çocuklarına kendileri için birer özel alan bırakmıyor. Ömer’e karşı da baskıcı. Boya sahnesini katledemedi ama. Gölge düşüremedi, başarısız anne modeli.
CEM: Psikopatlığı sapıklığa dönüşmeye başladı. Ceyda ona karşı güzel bir zafer kazandı. Tam yakayı ele verecekti ki kedi gibi dört ayak üstüne düştü. Kesin haftaya Halit’i öldürür.
Diziyi seyretme sebeplerimden olan küçük kurabiyem ELİF’ime gelecek olursam: süt içerken söylediği “Benim de babam gibi bıyıklarım oldu”, ve de babaannesi için söylediği “Onun yüzünde yeterince boya var diye mi boyamıyorsun” replikleri olağanüstü güzeldi. Feride’yi bir anne gibi görüyor. Ne kadar güzel.
FAHRİYE-SALİH-CEMİL: Cemil’in her zaman çocuğu görmek istemesinden mütevellit sorunlar baş gösterecek bu çok belirgin. Fahriye elinden geleni yapıyor. Bakalım denge kurabilecek mi arada.
NALAN-KEREM-EMRE-ALP: Nalan’a aferin. Kerem’e ince ayarı verdi. Helal kıza. Benim de favorim tabi ki genç yakışıklı doktor adayımız Alp. Ama Kerem’den hoşlanıyor Nalan bu ortada. Kerem umarım o serseriye uymaz.
Senaristlere ilk sezonu tekrar etmedikleri, Yılmaz-Elif-Ömer üçgenini Yılmaz-Feride-Ömer üçgenine çevirmedikleri için ve de Feride-Ömer (dadı-baba) aşkını klişelere boğmak yerine daha güzel sahnelerle anlatmaya çalıştıkları için tebrik ve teşekkürümü sunarım. Sevgimle.
süper bir yorum kelimesi kelimesine katılıyorum...aynı gözle izlemiş aynı şeyleri hissetmişiz...
forever_bim
16-12-06, 12:32
Çok teşekkür ederim sevgili havincim. Sen de yazmayı bırakmıştın. Allah'a şükür gene yazmaya başladın. Ben de seni zevkle okuyorum.
bende sana son dakika haberi vereyim bu yazdığın çok öncedendi kenanla şu an hala birlikte çok merak ediyorum diziyi beraber izliyorlarmıdır.:)
Matraka açıklamaların için teşekkür ederim. Güncelleyemedim kendimi demek ki:img-hyste
sevgili forever_bim arkadaşım..
yorumunu bir solukta okudum desem yeridir. çok doğru ve güzel tespitlerde buşunmuşsun. ben özellikle filiz&yılmaz konusuna değinmek istiyorum..
filiz büyük bir hata yaptı. bunu kendi de kabul ediyor ztn. ama burada yılmaz da çok büyük bir hata yapıyor fakat gözünü o kdr nefret bürümüş ki gözü hiçbir şey görmüyor.. gereksiz gurur yapıyor bence.. tabiki filizin bu yaptığı harekete tavır koyması ona kırılması çok doğal. ama yılmazın unuttuğu bir şer var:
cem yılmazı dövdürttüğünde ömerden şüphelenmişti. aslında şüphelenmek denemez resmen onu günah keçisi ilan etmişti.bunu anlayabiliriz. fakat bununla beraber 27 yıllık kardeşi filiz de ömeri suçladı.. bazı arkadaşlarım diyor ki bu kız sevdiği adama güvenemiyor böyle ilişki olmaz(tabiki herkesin fikrine saygılıyım yanlış anlamayın lütfen)..tabiki ilişkide her şeyden önce güven önemli bunu kabul ediyorum.. ama şu noktaya dikkat çekmek istiyorum..
filiz 27 yıllık öz kardeşini bile birkerede silip atmışken, yılmazı, aleyhine birçok delil varken suçlamasından daha doğal ne olabilir???yılmazı tabiki anlıyorum ama yılmazın anlayamadığı da işte bu!
forever_bim
16-12-06, 12:41
süper bir yorum kelimesi kelimesine katılıyorum...aynı gözle izlemiş aynı şeyleri hissetmişiz...
Teşekkür ederim. Ben de seni zevkle okuyorum.
Lolly arkadaşımıza da teşekkürler.
beraber izliyolardır tabii...reytingler artacak kenan imirzalioğluda izliyo..oley!:)
Bu arada yeni gelen aslı karakterini beğendim.. Maşallah konuya öyle bir girdiki tam oldu.. Cananla arkadaş.. Tekinerlerde proje müdürü.. Sonra bide sadıkoğlunun burslu öğrencisi ve en başarılı öğrencisi.. :) Kız süper. Zeynep Beşerlerin dizide rol almasına sevindim. Aslı Yılmaza birşeyler hissedecekir. Kızı beğendim.. Çok mütevazi ve çok sevimli.
Böyle diyince içim gidiyor yılmaz ona gerçekten aşık olur diye.
Şunu eklemeden geçemeyeceğim. Son düşüncelerim HALİT hakkında. Psikopatın psikopat adamı hakkında. Ölmeli mi? Elbette ölmeli. Ama konuşmadan ölmemeli. Ömer'e yakın mesafeden 3 el ateş etti, öldüremedi, kendisi tek kurşunla serildi. İLAHİ ADALET. Ne diyebilirim ki.
Aynen öyle.Senaris adelti diyelim.
:img-hyste
daha sonra yorumumu tabiki yapıcam ama bugün çok mutluyum kimseye cevap verip polimiğe girmiyeceğim ama şöyle bir şey konusu akşam filizciler forumu basıyor gündüz biz böyle olmuyor aşağı yukarı 30 sayfa yazılmış herkese tek tek cevap veremem inşallah filiz aşkın lörde erenlere karışır diyorum filizciler o yorumların hepsine pes diyorum
SONUNA KADAR YILMAZ + ASLI
bundan sonra böyle bir kerede yanlı davranmayıp yılmaza haklı deyin ama nerde artık yılmazı terk edenlermi ararsın sadece filizci olanlarmı heran filizcive ömerci olmak isteyenmi
sizlere şunu söyliyebilirim ben asla bir krakterden vazgeçmem hatasıyla sevabıyla kabulümdür.size yılmazı bol bol elştirmenizi tavsiye ederim çünkü ben sizi eleştiricem ama bugün mutluyum diziye zeynep beşerler girdi siz ona dua edin dediğim gibi bugün cevap yazmak yok
S.No PROGRAM ADI KANAL Rt-A/B Sh-A/B
1 SILA [NET] ATV 15.40 42.50
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9.80 27.60
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7.70 21.30
-------------------------------------------------------------
1 SILA [NET] ATV 17.30 39.90
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9.30 24.60
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7.80 17.90
Salih'in Ahmet konusunda fazla endişe ediyor. Fahriye'den daha fazla tepki gösteriyor herşeye.Tamam çocuğu gibi görüyor Ahmet'i Cemil'in yapacaklarından korkuyor.Fahriye rahat bir şekilde Ahmet'in gelmesini beklerken Salih yerinde duramıyor..Salih'in hareketlerinin biraz abartıya kaçtığını düşünüyorum..
daha sonra yorumumu tabiki yapıcam ama bugün çok mutluyum kimseye cevap verip polimiğe girmiyeceğim ama şöyle bir şey konusu akşam filizciler forumu basıyor gündüz biz böyle olmuyor aşağı yukarı 30 sayfa yazılmış herkese tek tek cevap veremem inşallah filiz aşkın lörde erenlere karışır diyorum filizciler o yorumların hepsine pes diyorum
bundan sonra böyle bir kerede yanlı davranmayıp yılmaza haklı deyin ama nerde artık yılmazı terk edenlermi ararsın sadece filizci olanlarmı heran filizcive ömerci olmak isteyenmi
sizlere şunu söyliyebilirim ben asla bir krakterden vazgeçmem hatasıyla sevabıyla kabulümdür.size yılmazı bol bol elştirmenizi tavsiye ederim çünkü ben sizi eleştiricem ama bugün mutluyum diziye zeynep beşerler girdi siz ona dua edin dediğim gibi bugün cevap yazmak yok
her gün dua edicem artık :img-hyste valla ben başında neysem şimdi de oyum hiç bir zaman fikrimi değiştirmedim.
yılmaz filizi affetmemekte haklıdır ama insan kapısına kadar gelmiş bir insanı ve halini de gördü (hatta cem bile kız için endişeleniyor yılmazda tık yok :) ) ve tek bir kelime bile etmedi hadi bunda da iyi yaptı diyelim..onu o halde bırakmamalıydı en azından arkasından gidebilirdi.aman neyse zaten bunda da bir sebep var yılmaz haklıdır :)
ceme ne demeli:)..filize senden hoslaniyorum dediginde koptum ya:)..yilmaz dururken filiz sana gelir mi be..aslinda iyi oldu demesi filiz iyice sogdu cemden
sevgili modum yorumunu beğeniyle okudum ellerine sağlık ayrıca akşam foruma bi şeyler yazmışsın seni biraz kırgın görüyorum hayrola eğer krakterler yüzünden birbirimize kırılacaksak şimdiden söyle seni kim kırdı benmi?
forever_bım gercekten guzel bır yorum olmus.
ben sunun acıklamasını yapmak ıstıyorum.
yılmaz hemen affetsın demedık.fılıze bır acıklama yapmalıydı.yılmaz fılızı ıcerı almalıydı.baltayı odunlara vurduğunu sandı ama o baltalar tek tek fılızeydı aslında.fılızı hıc takmadı cem konusunda uyarmadı.
arkasından fılız dıyıp fotoğrafları yakacağına bır acıklama yapsaydı.fılız konusan derdını anlatan taraf yılmazsa gıt fılız dıyen taraf oldu.yılmaz cok ağır konusacaktı dıyosunuz yılmaz konusmadıkı.sadece bakısları ve susması fılıze yettı de arttı.fılızı ılk defa bu kadar ıcten gordum o sahnede.herkes konusmalarını beklıyodu ama sonuc husran oldu.yılmazın mahallede fılıze nasıl abktığını hepımız gorduk.
ve sununla bıtırmek ıstıyorum.yılmazın fılızı affetmesını tabıkı beklemıyorduk ama acıklama yapıp nasıl duygular ıcınde olduğunu soyleyebılırdı.bu bolum herseyın konusulmasını bekledık ama olmadı.yılmazı kımse suclayamaz o kendıne gore haklı fılıze tavır koymakla, acıklama yapabılrdı en azından.
bırde o psıkolojıyle hıc dusunmedı bu kız gıderken kaza yapar mı?fılızın halı ıyı değil o kızlada gorurse yılmazı kız bıter.fılız uzulme sonunda mutluluğa ulasacaksınız.
yılmaza bu bolum kırıldım.fılızı ıcerı almaması,ona bakmaması,acıklama yapmaması fotoğrafları yakması,oduna vurduğu baltayı aslında fılıze vurması.kızgınlıkla bakması.....
bencede sonuna kadar aslı-yılmaz hıc değilse fılız belkı yılmazsız mutlu olur.cocuğunu aldırmayıp gıtsın kendıne yılmaz ve cemden ayrı hayat kursun.
matraka sunu anlamıyorum kendını her zaman haklı cıkarmaya calısıyosun.bız yılmaza kızınca sonuna kadar cem-flız dıyor muyuz?
aslı-yılmaza mutluluklar nede mutlu olacaklarsa.
her gün dua edicem artık :img-hyste valla ben başında neysem şimdi de oyum hiç bir zaman fikrimi değiştirmedim.
yılmaz filizi affetmemekte haklıdır ama insan kapısına kadar gelmiş bir insanı ve halini de gördü (hatta cem bile kız için endişeleniyor yılmazda tık yok :) ) ve tek bir kelime bile etmedi hadi bunda da iyi yaptı diyelim..onu o halde bırakmamalıydı en azından arkasından gidebilirdi.aman neyse zaten bunda da bir sebep var yılmaz haklıdır :)
sinem bugün çok sakinim yorum yapmak içimden gelmiyor ama sen illa bana cevap vericen demi yoksa çatlarsın ayrıca seni biliyorum ben o kelimelerde seni kastetmedim genel yorumumu bekle ondan sonra ben açılırım sen merak etme inşallah filiz daha beterini çeker gözyaşları kurusun ağlayamaz olsun beter olsun ısrarla cem filiz sahnesini bekliyorum ben sana demiştim ilk önce ceme tepki koyacak yılmaz aslı sahnelerine gelelim bi bakalım neler oluyor
bu aslı, Tarkan'ın bir klibi vardı, hani otobuste, üzeri güllerle kaplı bir kız vardı, o değil mi? Gül döktüm yollarınaydı galiba.
forever_bim
16-12-06, 13:15
Sevgili Matraka;
Sana karşı degildi o kırgınlık kesinlikle, aksine seni keyifle okuyorum.
Ben neyi anlamıyorum biliyor musun geçen sene üç grup vardı.
1. Filiz Yılmaz'cılar
2. Elif Yılmaz'cılar
3. Elif Ömer'ciler.
Ben 3 numaradaydım. Ama gruplaşma kötü de olsa mantıklıydı. Şimdi ise gurplar şu şekilde,
1. Yılmaz'cılar
2. Filiz'ciler
3. Feride Ömer'ciler.
Ben gene üç numaradayım. Bir sahneyi yorumlarken olayda hem Feride'yi hem de Ömer'i hatalı ya da dogru gördüğüm noktaları yazarım. Onların arasında daha aşk yok. Hoşlanma ve etkileşim var. Şimdiden ben onları ayrı tutmuyorum.
yakupoglu61
16-12-06, 13:16
ceme ne demeli:)..filize senden hoslaniyorum dediginde koptum ya:)..yilmaz dururken filiz sana gelir mi be..aslinda iyi oldu demesi filiz iyice sogdu cemden
bana görede iyi oldu söylemesi filize ..filiz böylelikle cemle arasındaki mesafeyi dahada artıracaktır
benim anlamadığım cem filizden hoşlandığını söyledi HOŞLANAN İNSAN bu kadar pisliği yapabilirmi
yani birisinden hoşlanma o kadar büyük bişe mii?
bencede sonuna kadar aslı-yılmaz hıc değilse fılız belkı yılmazsız mutlu olur.cocuğunu aldırmayıp gıtsın kendıne yılmaz ve cemden ayrı hayat kursun.
matraka sunu anlamıyorum kendını her zaman haklı cıkarmaya calısıyosun.bız yılmaza kızınca sonuna kadar cem-flız dıyor muyuz?
aslı-yılmaza mutluluklar nede mutlu olacaklarsa.
ahh nerde o günler siz bana destek verin yeter yılmazla aslıyı ben evlendiririm siz filizinize sahip çıkın yeter filizide kime iste4rseniz verin inşallah daha beter olur:)
sevgili matraka sana bununla ilgili uzun uzadıya bir yorum yazıcam ama akaşama anca..işteyim ...sadece okuyup çıkabiliyorum işim var ama bu yazdıklarına cvbım var...
sen filizcilere pes diyorsan bizde yilmazcilara pes diyoruz..hemen asli+yilmaz yazmissiniz ancak bunun imkansiz oldugunu hepiniz biliyorsunuz umarim..filiz yilmazin yilmazda filizin SONUNA KADAR
paçiii_melos
16-12-06, 13:18
eklendimi bilmiyorum ama reytingler
TELE - BAROMETRE
15 ARALIK 2006 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 17,30 39,90
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,30 24,60
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,80 17,90
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 7,10 18,50
5 JONNY IBRAMOV-SELCUK AYDIN [NET] STAR 5,90 14,60
6 ATV SPOR HABERLERI ATV 5,80 15,20
7 YABANCI DAMAT (TKR) [NET] KAND 5,70 19,40
8 DOMENICO SPADA-MUSTAFA KARAGOLLU [NET] STAR 5,70 16,10
9 STAR ANA HABER BULTENI [NET] STAR 5,70 15,90
10 SHOW TV ANA HABER BULTENI [NET] SHOW 5,50 15,20
TELE - BAROMETRE
HEDEF KİTLE : A/B
15 ARALIK 2006 CUMA
NO PROGRAM ADı KANAL RATING (%) SHARE (%)
1 SILA [NET] ATV 15,40 42,50
2 IHLAMURLAR ALTINDA [NET] KAND 9,80 27,60
3 YABANCI DAMAT [NET] KAND 7,70 21,30
4 YABANCI DAMAT (OZET) [NET] KAND 6,50 21,40
5 ATV SPOR HABERLERI ATV 6,00 19,90
6 HATIRLA SEVGILI [NET] ATV 5,80 18,50
7 DOMENICO SPADA-MUSTAFA KARAGOLLU [NET] STAR 5,10 14,80
8 ATV ANA HABER BULTENI [NET] ATV 4,80 17,10
9 BEYAZ SHOW [NET] KAND 4,70 30,10
10 JONNY IBRAMOV-SELCUK AYDIN [NET] STAR 4,70 12,70
sinem bugün çok sakinim yorum yapmak içimden gelmiyor ama sen illa bana cevap vericen demi yoksa çatlarsın ayrıca seni biliyorum ben o kelimelerde seni kastetmedim genel yorumumu bekle ondan sonra ben açılırım sen merak etme inşallah filiz daha beterini çeker gözyaşları kurusun ağlayamaz olsun beter olsun ısrarla cem filiz sahnesini bekliyorum ben sana demiştim ilk önce ceme tepki koyacak yılmaz aslı sahnelerine gelelim bi bakalım neler oluyor
fılız asla ceme o gozle bakmaz.beraber bekleyelım.yılmazla aslının yakınlasmasından sonra bence cook doğal.
fılız daha beterını nasıl cekecekse.onuda anlamadım kız bıttı erıdı.sen fılızın erımesıyle mutlu olacaksan daha cok mutlu olursun.sen merak etme.
ahh nerde o günler siz bana destek verin yeter yılmazla aslıyı ben evlendiririm siz filizinize sahip çıkın yeter filizide kime iste4rseniz verin inşallah daha beter olur:)
beter olsunda sende rahat et bızde.ben yılmaza bıse demıyorum cunku olaylara senın baktığın gıbı bakmıyorum.bu dızıyı sen yazsaydın sağ cıkarmıydın orasını sen dusun.
Sevgili Matraka;
1. Filiz Yılmaz'cılar
2. Elif Yılmaz'cılar
3. Elif Ömer'ciler.
Ben 3 numaradaydım. Ama gruplaşma kötü de olsa mantıklıydı. Şimdi ise gurplar şu şekilde,
1. Yılmaz'cılar
2. Filiz'ciler
3. Feride Ömer'ciler.
Ben gene üç numaradayım. Bir sahneyi yorumlarken olayda hem Feride'yi hem de Ömer'i hatalı ya da dogru gördüğüm noktaları yazarım. Onların arasında daha aşk yok. Hoşlanma ve etkileşim var. Şimdiden ben onları ayrı tutmuyorum.
geçen sene bir numaradaydım şimdi aslında gruplaşma oluştu ama öyle bir gruplaşma değil bence ..ben filizciyim ve filizin mutlu olmasını istiyorum ama yılmazla mutlu olmasını yani gene filiz yılmazcı oluyorum .ama bu ilişkide her zaman filiz hatalı görüldüğü için filizi daha fazla koruyorum :) yani başından beri filiz karakterini çok seviyorum.
gruplaşmayı çoğaltabiliriz
filizin mutluluğunu isteyenler (yılmazla ve yılmazsız)
yılmazın mutluluğunu isteyenler (filizli veya aslılı :) )
ömer ve ferideciler
filiz ve yılmazcılar
Bu nasıl bir yorumdur Allah Aşkına.Filiz zaten şu an en beter durumunu yaşıyor.
Yılmaz yapınca mübah Filiz hata yapınca beter olsun var mı böyle bir şey.. Yılmaz'ın yapacağı hatalarıda göreceğiz.Hele bi Aslı ile yakınlaşsın bakalım...
Tele - Barometre
15 Aralik 2006 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 17,30 39,90
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,30 24,60
3 Yabanci Damat [net] Kand 7,80 17,90
4 Yabanci Damat (ozet) [net] Kand 7,10 18,50
5 Jonny Ibramov-selcuk Aydin [net] Star 5,90 14,60
6 Atv Spor Haberleri Atv 5,80 15,20
7 Yabanci Damat (tkr) [net] Kand 5,70 19,40
8 Domenico Spada-mustafa Karagollu [net] Star 5,70 16,10
9 Star Ana Haber Bulteni [net] Star 5,70 15,90
10 Show Tv Ana Haber Bulteni [net] Show 5,50 15,20
Tele - Barometre
Hedef Kitle : A/b
15 Aralik 2006 Cuma
No Program Adı Kanal Rating (%) Share (%)
1 Sila [net] Atv 15,40 42,50
2 Ihlamurlar Altinda [net] Kand 9,80 27,60
3 Yabanci Damat [net] Kand 7,70 21,30
4 Yabanci Damat (ozet) [net] Kand 6,50 21,40
5 Atv Spor Haberleri Atv 6,00 19,90
6 Hatirla Sevgili [net] Atv 5,80 18,50
7 Domenico Spada-mustafa Karagollu [net] Star 5,10 14,80
8 Atv Ana Haber Bulteni [net] Atv 4,80 17,10
9 Beyaz Show [net] Kand 4,70 30,10
10 Jonny Ibramov-selcuk Aydin [net] Star 4,70
Sevgili Matraka;
1. Filiz Yılmaz'cılar
2. Elif Yılmaz'cılar
3. Elif Ömer'ciler.
1. Yılmaz'cılar
2. Filiz'ciler
3. Feride Ömer'ciler.
ben seni biliyorum ve anlıyorumda ama ömerin bu kadar ii olması benim hiç hoşuma gitmiyor alışkındeğilim ömerin böyle görünmesine o yüzdende sen veya bir kaç kişi daha var ömer hakkında bi şeyler yazınca tepki olması doğal yazmayayım diyeceksin bende yazmak gereki diyeceğim yazacaksıkki tepki olsun bakma öyle ömer konusunda tepkili davrandığımıza bende olsam senin gibi yazardım ömer hakkında ama iş yılmaz ömer karşılaşmasına geldimi karışıyor yani ömeri değerlendirirken genel bakıldığında biz tarafından tepki alman doğal alış alış merak etme ömer hakkında kötü yorum yok sadece şunu bilmeni istiyorum ben seni anlıyorum istediğim şeyde aynı ömer mutlu olsun ve ilk defa şimdiye kadar bunu hissetmedim ama feridenin bana dün akşam şirin görünmesindenmidir nedir bilemiyeceğim ikşisi bayağı yakıştı.
sevgili matraka sana bununla ilgili uzun uzadıya bir yorum yazıcam ama akaşama anca..işteyim ...sadece okuyup çıkabiliyorum işim var ama bu yazdıklarına cvbım var...
cevap yaz diye demedim ama yarası olanın gocunmasında bir problem yok rahat rahat alınabilirsin :)uzun yorum yapıpta kendini neden yoruyorsun geçer bir gün
geçen sene bir numaradaydım şimdi aslında gruplaşma oluştu ama öyle bir gruplaşma değil bence ..ben filizciyim ve filizin mutlu olmasını istiyorum ama yılmazla mutlu olmasını yani gene filiz yılmazcı oluyorum .ama bu ilişkide her zaman filiz hatalı görüldüğü için filizi daha fazla koruyorum :) yani başından beri filiz karakterini çok seviyorum.
gruplaşmayı çoğaltabiliriz
filizin mutluluğunu isteyenler (yılmazla ve yılmazsız)
yılmazın mutluluğunu isteyenler (filizli veya aslılı :) )
ömer ve ferideciler
filiz ve yılmazcılar
filizin yılmazla mutluluğunu isteyenlerdenim...ama bi yanlışlık varsa filizi korurum...yılmaz haklıysa yılmazı da ama olaylar filize doğru acımazsızca yol alıyo buna dayanamıyorum....filiz yılmazsız yılmaz filizsiz mutlu olmaz...
cevap yaz diye demedim ama yarası olanın gocunmasında bir problem yok rahat rahat alınabilirsin :)uzun yorum yapıpta kendini neden yoruyorsun geçer bir gün
dimi ne gerek var anlatmaya...vazgeçtim yorum yapmıcam...gerek de yok zaten...ben anlatacaklarımı anlattım akşam...anlaşaılabilmişimdir diye umuyorum...
matraka kafana balkon mu dustu? bugun ne bıcım yorumlar yazıyosun.yarası olan gocunurmus.az daha saygı sevgı cercevesınde yazsan ıyı olack.yılmaza bız haksız yere suc atmıyoruz en azından.fılıze ıstedığını dıyebılırsın ama hepsı hatalı olduğundan takmıyorum bıle
forever_bim
16-12-06, 13:29
ben seni biliyorum ve anlıyorumda ama ömerin bu kadar ii olması benim hiç hoşuma gitmiyor alışkındeğilim ömerin böyle görünmesine o yüzdende sen veya bir kaç kişi daha var ömer hakkında bi şeyler yazınca tepki olması doğal yazmayayım diyeceksin bende yazmak gereki diyeceğim yazacaksıkki tepki olsun bakma öyle ömer konusunda tepkili davrandığımıza bende olsam senin gibi yazardım ömer hakkında ama iş yılmaz ömer karşılaşmasına geldimi karışıyor yani ömeri değerlendirirken genel bakıldığında biz tarafından tepki alman doğal alış alış merak etme ömer hakkında kötü yorum yok sadece şunu bilmeni istiyorum ben seni anlıyorum istediğim şeyde aynı ömer mutlu olsun ve ilk defa şimdiye kadar bunu hissetmedim ama feridenin bana dün akşam şirin görünmesindenmidir nedir bilemiyeceğim ikşisi bayağı yakıştı.
Tepki gelmesine kırılmam. Bana verilen tepki ağırsa ve hak etmediğim bir yargıyla karşılaşırsam kırılırım.
Dediğim gibi herkes farklı cephelerden bakar. Ben neyi doğru neyi yanlış gördüğümü yazarım zaten.
Senin yorumlarını okurum bazen abartırsan da kızarım. Sana degil ama yaptıgın yoruma. Mesela şimdi Filiz'e beter olsun dediginde kızdıgım gibi.
peki ben filize bunları neden söylüyorum filize bunları söyletirenler bana filizcilerdir ben böyle acımasız değilim ama tek yanlı yorumlar devam ettiği sürece artık filiz hali varsa görsün sonuna kadar yeni giren askıya destek vericem sizler filiz dedikçe filizin yaptıklarını normal gibi savundukça bu böyle devam edicek ve sizleri merak ediyorum yılmaz aslı yakınlaşmasında filiz neler yapıcak herkes şimdi filize güveniyoruz mesajları yazmaya başasın olurmu:)
dimi ne gerek var anlatmaya...vazgeçtim yorum yapmıcam...gerek de yok zaten...ben anlatacaklarımı anlattım akşam...anlaşaılabilmişimdir diye umuyorum...
evet aynen öyle yap ne gerek var dimi akşamları yorumları tek taraflı yapın olurmu ben size gündüz bol bol cevap yazarım :)
peki ben filize bunları neden söylüyorum filize bunları söyletirenler bana filizcilerdir ben böyle acımasız değilim ama tek yanlı yorumlar devam ettiği sürece artık filiz hali varsa görsün sonuna kadar yeni giren askıya destek vericem sizler filiz dedikçe filizin yaptıklarını normal gibi savundukça bu böyle devam edicek ve sizleri merak ediyorum yılmaz aslı yakınlaşmasında filiz neler yapıcak herkes şimdi filize güveniyoruz mesajları yazmaya başasın olurmu:)
bugün gördüğümüzü yazıyoruz ilerde olacaklar şuan için bizi ilgilendirmiyor ilerde aslıyla yılmazıda göreceğiz.ben filize güveniyorum ,yılmaza karşı hatalı olduğunu da söylüyorum ama yılmazın orda davranış şekli hatalıydı nerdeyse kızı baltayla kovalayacaktı bunu da görelim lütfen bize tek taraflı bakmayın derken tek taraflı bakmayalım:img-wink:
matraka kafana balkon mu dustu? bugun ne bıcım yorumlar yazıyosun.yarası olan gocunurmus.az daha saygı sevgı cercevesınde yazsan ıyı olack.yılmaza bız haksız yere suc atmıyoruz en azından.fılıze ıstedığını dıyebılırsın ama hepsı hatalı olduğundan takmıyorum bıle
takma kafana mert ben buyum bilirsin filiz dendimi kendime hakim olamıyorum neden acaba bir düşün bakalım cevabını bulabilcenmi
sen nasıl yılmaza guvenırsen bızde fılıze guvenıyoruz.fılızın haklı olduğunu soyledık mı.sadece yılmaz acıklama yapsaydı.dıyoruz.matraka suanda sana cok kzıgınım.su ankı durumumu ınan sen bıle tahmın edemzsın.
forever_bim
16-12-06, 13:34
Değerli Forum Kardeşlerim;
Lütfen gerilim yaratmayın.
Ben de akşam dizinin verdiği etkiyle hızlı hızlı sıcağı sıcağına bazı yorumlar yazdım. Sabah da tüm karakterlere deginen bir yorum yaptım. Hızlı yapılan yorumlara degil de derinlemesine yapılan bölüm yorumlarına bakalım diyorum ben. Ve sakin olalım.
yakupoglu61
16-12-06, 13:35
matraka aynı yolun yolcusuyuz benimde hisselerime tercüman oldun
bn yılmazcıyım sonuna kadar filiz yılmazı aslıyla görüp oda ceme yanaşmasın sakın...!!
sen nasıl yılmaza guvenırsen bızde fılıze guvenıyoruz.fılızın haklı olduğunu soyledık mı.sadece yılmaz acıklama yapsaydı.dıyoruz.matraka suanda sana