Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
bana kalırsa yılmaz filizi affetmeli onu yaptığı çok fazla bir inanmadı diye bu kadar tafra yapılmaz sonuçta filiz bişey kaybetmez herkes peşinden koşar aslıya gelince yılmaz kesinlikle aslıya bakmaz bana kalırsa bakarsada filiz bir daha yılmazın yüzüne bakmamalı filiz elinden gelini yaptı matraka sende filiz yılmazcımısın yoksa aslı yılmazımı aslında ikinci sorduğum aslı yılmaz böle bir bütün olamaz hiçbir zamnda olmuyacak <zaten gazetede atlatcaklar diye yazıyo bence gelip geçeçi bişey olay olcak filiz bebğini aldırmaz eğer aldırısa yılmaz bu sfer hiç affetmez onun için filiz ebbği aldırma bence diziy öle bitirmelieri heycan bırakmak için kürtaj yapılacağı sılarada bitrdiler oda elif gibi son anda vazgeçecektir bundan eminim
bu yoruma katılamayacağımı bilmen gerekir yılmaz filizi uzun süre affetmemeli dir bu kaçıncı olucak sorarım her hata yaptığında özür diliyor yılmaz filizi değişir diye umuyor ama filiz aynı filiz devam ediyor.kaç defa yılmazı kırdı hatta yılmaz filize cemle ilgili soru sorduğunda filiz seni ilgilendirmez demişti aynısını daha beterini şimdi yılmazın yapmasını bekliyorum filiz mümkünse acıdan ölsün öldüremiyorlarsa sürünsün
asil yilmaz filizden uzak dursun bu aralar yilmaza birsey oluyor zaten...agiligi ustunde hic yakistimi yilmazin yaptigi dun ilk sahnede snra ikinci sahnede filizin halini gormedinmi yilmazi hic boyle gordunuzmu......Alin asliyi neyaparsaniz yapin cok umrumdaydi....Oyle seyler bana inat gelmez sen zaten yilmaz filiz askini isteyen biri degilsinki onun icin sorun yok..
sana iyi asli yilmaz sahneler izlemen dileyiyle:)
işin ilginç yanı hiçbişey yapmadı ama yapsada suç yapmasada suç adam size ne yapsa yarandıki şimdi yaranacak öyle filizci olmuşsunuz ki 2gr acı çekse hemen yılmazı asıyorsunuz o yüzden inadına sonun kadar
YILMAZ + ASLI
bu yoruma katılamayacağımı bilmen gerekir yılmaz filizi uzun süre affetmemeli dir bu kaçıncı olucak sorarım her hata yaptığında özür diliyor yılmaz filizi değişir diye umuyor ama filiz aynı filiz devam ediyor.kaç defa yılmazı kırdı hatta yılmaz filize cemle ilgili soru sorduğunda filiz seni ilgilendirmez demişti aynısını daha beterini şimdi yılmazın yapmasını bekliyorum filiz mümkünse acıdan ölsün öldüremiyorlarsa sürünsün
YUHH bu yorumun bana agir geldi harbiden dedigine bak......senaristlere soyliyelimde seni alsinlar Filizi oldurmeye....ne bu filiz dusmanligi yaa kiz iyikide bir hata yapti hatasiz kul olmaz yilmazin hatalari yok zaten kanatsiz bir melek sanki....Bu yorumlarin beni bi sinir ediyorki anlatamam.....Guldugumde oluyor ama neyse:)
o zaman madem dizimizin orijinal olması istiyoruz ...filiz aldırsın o zaman he ne dersin :):)
Aman aman kalsın.. Bu dizide alınmasın.. Kim aldırırsa aldırsın da.. :) Aldırırsa Yılmazın affedeceği varsa kesinlikle affetmez.
destina304
16-12-06, 17:26
bence filzi yılmazı süründürsün çünki yılmaz hatalı filiz gidip özür diledi yılmazında bir çok hatası oldu hata yapmak doğal yaptığınadda tabiki özür dilememli filiz değil yılmaz ölsün dicem ama ben onların mutlu olmasını istiyorum bir ıhlamurlar altında fanatiği olarak yılmazıc veya filzici değilim ama eğer böle bira ayrım varsa ben filziciyim sonuna dekte onu destekliyorum bütün hatalarınla sonuna dek filizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
işin ilginç yanı hiçbişey yapmadı ama yapsada suç yapmasada suç adam size ne yapsa yarandıki şimdi yaranacak öyle filizci olmuşsunuz ki 2gr acı çekse hemen yılmazı asıyorsunuz o yüzden inadına sonun kadar
YILMAZ + ASLI
muahahahah filiz cemle dans eti diye dunyalari yiktiniz...senden bukadar olur iste yilmaz pisman olacagi sozler soylemesin..yilmazida yerlerde surunurken gorecegiz..demedi demeyin bi ogrensin bebegi de ozaman yilmazi gorururz.yeter ama her bolumde filiz agliyor yilmazin agladigini gordunuzmu her bolum...nereye kadar yilmazin agiligi ustunde olacak onu cok merak ediyorum.
bence filzi yılmazı süründürsün çünki yılmaz hatalı filiz gidip özür diledi yılmazında bir çok hatası oldu hata yapmak doğal yaptığınadda tabiki özür dilememli filiz değil yılmaz ölsün dicem ama ben onların mutlu olmasını istiyorum bir ıhlamurlar altında fanatiği olarak yılmazıc veya filzici değilim ama eğer böle bira ayrım varsa ben filziciyim sonuna dekte onu destekliyorum bütün hatalarınla sonuna dek filizzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 varya bagzilerinin yorumlari beni yilmaz dusmani yapacak ama neyse..sanki yilmaz filizsiz mutlu olacak kac kere duyduk yilmaz
"tekinerlerle baglantim bitecek"
"filiz bitti"vs
cok duyduk boyle laflari..
:happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 :happy0064 varya bagzilerinin yorumlari beni yilmaz dusmani yapacak ama neyse..sanki yilmaz filizsiz mutlu olacak kac kere duyduk yilmaz
"tekinerlerle baglantim bitecek"
"filiz bitti"vs
cok duyduk boyle laflari..
valla umarumda değil yılmazda filizin peşinden koşacağına inanıyorsan sana gülerim başka bişey demem
sonuna kadar YILMAZ + ASLI
forever_bim
16-12-06, 17:37
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını aştığı için tarafımca kilitlenmiştir. Dizi hakkındaki yorumlara lütfen bu başlıktan devam ediniz.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
valla umarumda değil yılmazda filizin peşinden koşacağına inanıyorsan sana gülerim başka bişey demem
sonuna kadar YILMAZ + ASLI
iyikide bir tuyolar var sende ben tuyolari bilmedigim icin boyle olucagini inaniyorum sen nezaman filizyilmazci oldunki zaten....bul asli yilmaz resimi ben yapayim sana bi imza avatarla beraber......:):)
matraka önceki başlıkta sonuna kadar yılmaz+aslı demişsin. bu şakamı yoksa gerçekten böyle mi düşünüyosun?
forever_bim
16-12-06, 17:40
Şu var bide.. Başrol oyuncuları hamile olduğunu öğrenir.. Durum vahimdir.. Aldırmaya karar verir.. Tam aldıracakken son anda vazgeçer.. Şu ana kadar dizilerde nedense aldırdığını göremedik.. :) Biriside aldırsa dişimi kırcam..
Modum sen onu bunu bırak da, bana boyama sahnesinin resimleri geldi. Yahu onlar ne bakıştır öyle. Gözleryilen yediler birbirlerini (Makbile Hanım'dan çaldım) Yeni imzamı yaparsın artık...:good:
matraka önceki başlıkta sonuna kadar yılmaz+aslı demişsin. bu şakamı yoksa gerçekten böyle mi düşünüyosun?
yok be ben merveyle uğraşıyorum sadece böyle bi şeye inanmayın sakın merveyle uğraşmak hoşuma gidiyor ondan :)ama bu kadar ciddi mesajlara geçelim ben yorumumu sabah yapıcam zaten malüm uzun
Modum sen onu bunu bırak da, bana boyama sahnesinin resimleri geldi. Yahu onlar ne bakıştır öyle. Gözleryilen yediler birbirlerini (Makbile Hanım'dan çaldım) Yeni imzamı yaparsın artık...:good:
Yapmazmıyım.. :) Valla Sinan Tuzcuya da yeni imza yaptım onuda eklerim.. Bu resimlerde çok etkilendim. Yani bu kadarmı güzel bakar ya.. Gömlekle gözünün rengi pek gitmiş canım.. :)
hassan abicim o resimleri i.a bolumune eklesende bizde kendimize gore imza yapsak dimi....haa bide asli yilmaz resimleri varsa ekleyi versin birisi imzalar yapcamda:)
yok be ben merveyle uğraşıyorum sadece böyle bi şeye inanmayın sakın merveyle uğraşmak hoşuma gidiyor ondan :)ama bu kadar ciddi mesajlara geçelim ben yorumumu sabah yapıcam zaten malüm uzun
Tuhh yaaa gercek degilmis...:happy0064 ::)kalpkalbe karsiymis benimde hosuma gidiyor seninle ugrasmak.
forever_bim
16-12-06, 17:51
hassan abicim o resimleri i.a bolumune eklesende bizde kendimize gore imza yapsak dimi....haa bide asli yilmaz resimleri varsa ekleyi versin birisi imzalar yapcamda:)
Eklerim canım. Yalnız çeken arkadaş benden bile daha fazla seviyor Sinan Tuzcu'yu. Kamerayı ayarlamış 70-80 resim çekmiş. Art arda izleyince resimleri video oluyor.
Resimleri oraya değilse bile S-Z forumunda Sinan Tuzcu'nun alt başlığına eklerim Mervecim ordan bulursun.
destina304
16-12-06, 17:51
hamilel,ltanmidir nedir filizin bir güzelliği vardı bu bölüm ama o herzaman muhteşem bu bölüm çok duruydu ben çok beyendim herzamanki gibi
Eklerim canım. Yalnız çeken arkadaş benden bile daha fazla seviyor Sinan Tuzcu'yu. Kamerayı ayarlamış 70-80 resim çekmiş. Art arda izleyince resimleri video oluyor.
Resimleri oraya değilse bile S-Z forumunda Sinan Tuzcu'nun alt başlığına eklerim Mervecim ordan bulursun.
cok sagool ozaman ben ordan alir i.a basligina koyarim cunku ordan isteyenler oluyor.....tekrar sagolnezaman eklersin..
hamilel,ltanmidir nedir filizin bir güzelliği vardı bu bölüm ama o herzaman muhteşem bu bölüm çok duruydu ben çok beyendim herzamanki gibi
tam tersi olsaydı kafamı kırardım:)zaten bölüm filizin üstüneydi öyle ayarlamışlar biraz müsade ette o kadarcık oynasın demi
Bu bölüm Ahmeti Cemille konuşurken odaya götürmeleri iyi oldu.. Çocuk artık çakacaktı köfteyi.. Sonunda birileri mantıklı düşenebildi.. O kadar baba kelimesi geçiyorki.. Sonunda çakacaktı.. :)
forever_bim
16-12-06, 18:02
cok sagool ozaman ben ordan alir i.a basligina koyarim cunku ordan isteyenler oluyor.....tekrar sagolnezaman eklersin..
Hafta sonu geçsin Berna bölümü izlesin o zaman. Çünkü sürpriz sahne var dedim o da yorumlara takılmadan direkt izleyip öyle yazacak yorumunu. Resimleri eklersem kazara görür sürpriz kaçar sonra.
Bu bölüm Ahmeti Cemille konuşurken odaya götürmeleri iyi oldu.. Çocuk artık çakacaktı köfteyi.. Sonunda birileri mantıklı düşenebildi.. O kadar baba kelimesi geçiyorki.. Sonunda çakacaktı.. :)
imzaya bakın siz valla hoşuma gitti söz nerden oldun bir muhasebecimi yazmış :)ama güzel evet ya baba baba diye çocuk diyecekti ya karar verin benim babam kim
Yedi Tepe istanbul dizisinde bir karakter söylemişti.. :) Çok hoşuma gitmişti o zamanlar.. Eee benimde mesleğim muhasebecilik gerektirdiği için kullanmaya gerek gördüm.. :) Hasan Bu arada imzan yakıyor.. İyiki imzayı kullanıyorsun.. Sinan Tuzcuya hayranlığım her geçen gün daha bir artıyor.. Gözlerimiz şenlendi valla.. :)
ya arkadaşlar filiz yılmazi ilk sezon affettiyse yılmaz hayli hayli affetsin beee
ben onu bilir onu söylerim yılmaza nedendir bu sezom hiç acimiyorum
ilk sezon yılmazın filize yaptiklari varya bazi sözleri hareyetleri o kadar berbattiki şimdi yılmaza hiç acımıyorum
diyorlarki filizde onu terkederek yılmaza aci cektirdi deniyor
tamaam ama filizbunu yaparak kendiside ayni acıyı yaşadi
yok yok ben ilk sezon filiz yılmazı öldürmesini öldüremiyorsa bile süründürmesini
istemiştim kismet ikinci sezonaymiş
tamam yılmaz kızgın hatta kırgın tammam haklı filiz hemen affetmesin ama
asla ve asla filizi süründürmesi çok saçma bu kadarinida hak etmiyor canim
filiz en çok aci çeken filizdi yılmaz degil
umuyorum ki bu yeni gelen kızi filiz gördüğü zaman filiz bu kıskanliği belli etmez
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ne olursun belli etmesin
Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. KIZILDERİLİ ATASÖZÜ
Ne kadarda Filizi anlatıyor.. :) Dimi matraka.. :)
Gözlerde yaş yoksa, ruh gökkuşağına sahip olamaz. KIZILDERİLİ ATASÖZÜ
Ne kadarda Filizi anlatıyor.. :) Dimi matraka.. :)
ya aynı filiz adamlar geleceği görüp ıhlamurlar altında dizi çekerler ordada filiz bu sözü uygular diye söylemişler sanki bu kadar olur valla benim merak ettiğim filiz bu ağlamalarıyla rekor kırdımı yada 1.bölümden beri gözyaşları bir kovayı doldurdumu
forever_bim
16-12-06, 18:28
ya aynı filiz adamlar geleceği görüp ıhlamurlar altında dizi çekerler ordada filiz bu sözü uygular diye söylemişler sanki bu kadar olur valla benim merak ettiğim filiz bu ağlamalarıyla rekor kırdımı yada 1.bölümden beri gözyaşları bir kovayı doldurdumu
Filiz bu sezon çok ağladı matraka;
Dün 7. bölüm resimlerine baktım o kadar cıvıl cıvıldı ki, aşk şarabına bağımlı olunca maalesef hep ağlıyor.
bence kesınlıkle bır kovayı doldurur.yenı sezon basladı baslayalı ağlamadığı bır bolum yok.54.bolumkı ağlamalarınıda sayarsak kova tasar.
bence rekor kıracak.bırde tuba buyukustun ağlama sahnelerı oynaya oynaya bu sahnelerde kendını ıyıce gelıstırdı.duyguları cok ıyı hıssettırdı.tekrar tekrar kutluyorum.:happy0064
En beğendiğim sahne:Filizin yılmazla konuşması filizin söyledikleri çok güzeldi hele sevdiğim dediya çok tatlıydı vede filizin banyoda sinir krizi geçirmesi o sahnede çok kötü oldum muhteşem bir sahneydi
En gıcık kaptığım sahne:Herzamanki gibi cemin olduğu sahneler adamı ekranda gördükçe sinir oluyorum
En iyi performans:Herzamanki gibi filiz bu bölüm harikaydı ömer ve yılmazda herzamanki gibi çok iyilerdi
benimde en beğendiğim sahne filizin af dileme sahnesi kesinlikle
en şirin sahne k.Elifin babaannesine sözlediği söz
cemle olan sahneler herhalde herkes gibi bende gıcık aldım
en hoşuma giden sahne :) yılmaz aslı karşılaşması
forever_bim
16-12-06, 18:36
Yedi Tepe istanbul dizisinde bir karakter söylemişti.. :) Çok hoşuma gitmişti o zamanlar.. Eee benimde mesleğim muhasebecilik gerektirdiği için kullanmaya gerek gördüm.. :) Hasan Bu arada imzan yakıyor.. İyiki imzayı kullanıyorsun.. Sinan Tuzcuya hayranlığım her geçen gün daha bir artıyor.. Gözlerimiz şenlendi valla.. :)
E imza kimin şaheseri?
Bu arada sayın modum, kızkardeşim de Feride'yi sevmemiş, ama sebep Yılmaz'a gitmemesi değilmiş. Sana bahsettiğim sahneymiş. Ben bu moral bozukluğunu kaldıramam deyip odasına gitti.:img-hyste
evettt sonunda geldim...bütün gün forumu okudum ve yorum yapmam gereken şeyler var...bu bölümde tuba büyüküstüne bi kere daha hayran kaldım...ee filize de hayranlığım arttı doğal olarak...dünkü bölüm replikler açısndan çok güzel yazılmıştı...bayıldım...pinkzone da söylemiş bende dün demiştim filizin sevdiğim diye hitap etmesi çok hoştu....benim de içimi eritti...filiz kendini çok güzel ifade etti yılmaza...çok tartışıldı ama ben yılmazın orda konuşmasını beklerdim...yılmazın açığını yakalamak için değil bu çok yanlış anlaşılmış...orda açıkça herşey konuşulmalıydı filize daha çok acı vermezdi öyle olsa...en nefret ettiğim cümledir ben sana daha önce demiştim şeklindeki cümleler...hiç mi konuşulacak bişey yoktu...yılmaz neden diye niye sormadı?beni hiç mi tanımamıştın diyebilirdi...ne bilim çok güzel şeyler söyleyebilirdi...ama o ketum hali filizi sallamıyomuş gibi durması inanın sinir bozucuydu....filiz de de var bu ketumluk yılmaza kızdığında gösteriyo o da yapınca onu da eleştiriyorum...filizi tabiiki affetmeyecek kolay değil...filiz keşke sen vurdun abimi diyeceğeine sen mi vurdurdun diyerek aklının karıştığını gösterebilirdi...burda haksız zaten ...ama bağ evinde öyle konuştuki kar olsa erirdi...filize üzlüyorum haketmedi bukadar severken bunları yaşamayı...yılmaz hakettimi diyeceksiniz tabii ki hayır....ama şundan eminim yılmazın tepkileri hep böyle olursa ve aslı devreye girince filiz kendini çeker baktı istemiyo yılmaza görünmez o zaman yılmaz özlücek şimdi sanıyo hep filiz peşinden koşacak ama koşmayınca gözü filizi arayacak...forumda filiz daha beter olsun ektiğini biçiyo az gibi bişeyler yazılmış bence hoş değil...düşmamına söylemez insan bu sözleri...yadırgasınız filizin yaptıklarını ama birinin üzüntüsüne sevinmek hoş değil...
filiz bebeği aldırrsa yılmaz affetmez filizi denmiş...bence aldırması lazım filiz ne dedi yılmaz beni istemiyoken ona bunu yapamam...ne desin yılmaz onu istemiyoken ben hamileyim desin yılmazda ozaman evlenelim dder...burda filizin gururu olamaz mı?bebek için bağışlanmak...hem zaten barışırlarsa gene olur çocukları...herhalde yılmaza söylerde bebek için evlenseler ömerle elif gibi olurdu...nasıl ömer elif bebekk için döndü diye odasını ayırdııysa filiz de yılmaza aynısnı yapardı herhalde:)
gülbeşeker
16-12-06, 18:56
filiz çocuğuna kıyabilecek bir insan değil bunu asla yapamaz hem filizle yılmazın birleşmesi çocuk yüzünden olmayacak ki yani filiz öyle sanabilir ama yılmaz onu sevdği için ona dönmek istedği konusunda filizi ikna edecektir bence her ikisi de çok acı çekiyor yılmaz da aslıyla biraz zaman geçirse bile filizn boşluğunu asla dolduramaz.Bu arada cenk ertan ile zeynep beşerlerin bir ortak noktasını keşfettim.İkisinin başrol oynadıkları iki dizi de tutmadı.Zeynep beşerlerin rüzgarlı bahçe ve esir kalpler, cenk ertanın ödünç hayat,rüyalarda buluşuruz dizileri tutmadı.Şimdi ikisi de ıhlamurlar altında da yan rollerde oynuyorlar.Zaten tutmuş bir diziye girmeleri bence onlar açısından da iyi oldu.Ayrıca diziye ayrı bir hava katıyorlar.
evettt sonunda geldim...bütün gün forumu okudum ve yorum yapmam gereken şeyler var...bu bölümde tuba büyüküstüne bi kere daha hayran kaldım...ee filize de hayranlığım arttı doğal olarak...dünkü bölüm replikler açısndan çok güzel yazılmıştı...bayıldım...pinkzone da söylemiş bende dün demiştim filizin sevdiğim diye hitap etmesi çok hoştu....benim de içimi eritti...filiz kendini çok güzel ifade etti yılmaza...çok tartışıldı ama ben yılmazın orda konuşmasını beklerdim...yılmazın açığını yakalamak için değil bu çok yanlış anlaşılmış...orda açıkça herşey konuşulmalıydı filize daha çok acı vermezdi öyle olsa...en nefret ettiğim cümledir ben sana daha önce demiştim şeklindeki cümleler...hiç mi konuşulacak bişey yoktu...yılmaz neden diye niye sormadı?beni hiç mi tanımamıştın diyebilirdi...ne bilim çok güzel şeyler söyleyebilirdi...ama o ketum hali filizi sallamıyomuş gibi durması inanın sinir bozucuydu....filiz de de var bu ketumluk yılmaza kızdığında gösteriyo o da yapınca onu da eleştiriyorum...filizi tabiiki affetmeyecek kolay değil...filiz keşke sen vurdun abimi diyeceğeine sen mi vurdurdun diyerek aklının karıştığını gösterebilirdi...burda haksız zaten ...ama bağ evinde öyle konuştuki kar olsa erirdi...filize üzlüyorum haketmedi bukadar severken bunları yaşamayı...yılmaz hakettimi diyeceksiniz tabii ki hayır....ama şundan eminim yılmazın tepkileri hep böyle olursa ve aslı devreye girince filiz kendini çeker baktı istemiyo yılmaza görünmez o zaman yılmaz özlücek şimdi sanıyo hep filiz peşinden koşacak ama koşmayınca gözü filizi arayacak...forumda filiz daha beter olsun ektiğini biçiyo az gibi bişeyler yazılmış bence hoş değil...düşmamına söylemez insan bu sözleri...yadırgasınız filizin yaptıklarını ama birinin üzüntüsüne sevinmek hoş değil...
filiz bebeği aldırrsa yılmaz affetmez filizi denmiş...bence aldırması lazım filiz ne dedi yılmaz beni istemiyoken ona bunu yapamam...ne desin yılmaz onu istemiyoken ben hamileyim desin yılmazda ozaman evlenelim dder...burda filizin gururu olamaz mı?bebek için bağışlanmak...hem zaten barışırlarsa gene olur çocukları...herhalde yılmaza söylerde bebek için evlenseler ömerle elif gibi olurdu...nasıl ömer elif bebekk için döndü diye odasını ayırdııysa filiz de yılmaza aynısnı yapardı herhalde:)
bu yorumun başına sonuna değil hiçbirisine katılmıyorum
--- yılmaz neden konuşmadı sorusuna şöyle cevap verebilirzi yılmaz filizin acı çekmesini istedi canı yandı yılmazın onunda canının yanmasını istedi filiz yılmazı sadece suçlamadı ora sevdiğinin gözlerinin içine bakıp yargıladı bunun cezasını yılmaz ona sessiz kalmakla verdi bazen sessizlik en büyük cezadır
--- ben çocuk aldırılmasına karşıyım o yüzden düşünce tarzını yanlış buluyorum filizin yılmaza söyleyip söylememesi kendi kararı ama aldırmaya kalksa bile yılmaza söylemesi gerekirdi buna tek başına karar vveremez o çocuk sadece filizin değil yılmazında çocuğu ayrıca çocuğu filiz aldırısa yılmaz asla affetmez filizi en azından şu an bir şansları daha var bence
--- gelelim filiz bunu halettimi etmedimi sonuna kadar haketmiştir canı yanmıştır ve dahada yanmalıdır bu kaçıncı özür artık bazı şeyler filizde alışkanlık haline gelmiştir.o yüzden bu cezayı çekmek zorundaıdır bir özürle hiçbirşeyin yoluna girmeyeceğini yaptığı hataların bir bedeli olduğunu artık öğrenme zamanı gelmiştir
bu yorumun başına sonuna değil hiçbirisine katılmıyorum
--- yılmaz neden konuşmadı sorusuna şöyle cevap verebilirzi yılmaz filizin acı çekmesini istedi canı yandı yılmazın onunda canının yanmasını istedi filiz yılmazı sadece suçlamadı ora sevdiğinin gözlerinin içine bakıp yargıladı bunun cezasını yılmaz ona sessiz kalmakla verdi bazen sessizlik en büyük cezadır
--- ben çocuk aldırılmasına karşıyım o yüzden düşünce tarzını yanlış buluyorum filizin yılmaza söyleyip söylememesi kendi kararı ama aldırmaya kalksa bile yılmaza söylemesi gerekirdi buna tek başına karar vveremez o çocuk sadece filizin değil yılmazında çocuğu ayrıca çocuğu filiz aldırısa yılmaz asla affetmez filizi en azından şu an bir şansları daha var bence
--- gelelim filiz bunu halettimi etmedimi sonuna kadar haketmiştir canı yanmıştır ve dahada yanmalıdır bu kaçıncı özür artık bazı şeyler filizde alışkanlık haline gelmiştir.o yüzden bu cezayı çekmek zorundaıdır bir özürle hiçbirşeyin yoluna girmeyeceğini yaptığı hataların bir bedeli olduğunu artık öğrenme zamanı gelmiştir
yılmazın canı yandı yılmazda filizin canını yansın istedi diyosun...bence bunu sen böyle düşünüyosun eğer yılmaz bunu düşündüyse yani filiz onu biliçsiz bi şekilde üzmüşken o bilerek isteyerek sadistçe bunu yaptıysa hiç bişey diyemem....ama bana orda çok kızgındı konuşursa daha çok kıarardı deseydin daha farklı olurdu...yılmaz senin düşündüğünü düşündüyse filiz hiç sevmesin yılmazı yılmaz da filizi yalan olmuş bu aşk yalan...
filiz bence aldırmalı çocuğu...nedesin yılmaza allah aşkına onu istemeyen birine...zorlamı kabul ettirsin kendini...yok yapamayacak filiz bunu ama babasız çocuk doğurmak da hoş değil...filiz ayrıyken kararını verip yılmaza söylese ben hamileyim ama aldırıcam bu haldeyken çocuğu doğuramam dese yılmaz da tabii mi diyecek...olmaz öyle şey...
ben filiz haklı demiyorum yılmaz hemen affetsin demiyorum ama yılmaz anlayabilirdi filizi hem orda sonkez affetsen dedi..o da biliyo abartığını....ama yalvardı resmen hiç için cız etmedimi senin valla benim içim cızladı....
bana hak vermediğini biliyorum hak ver diyede yazmadım zaten....çeşitlilik işte...
yılmazın canı yandı yılmazda fizlin canını yansın istedi diyosun...bence bunu sen böyle düşünüyosun eğer yılmaz bunu düşğndüyse yani filiz onu biliçsiz bi şekilde üzmüşken o bilerek isteyerek sadistçe bunu yaptıysa hiç bişey diyemem....ama bana orda çok kızgındı konuşursa daha çok kıarardı deseydin daha farklı olurdu...yılmaz senin düşündüğünü düşündüyse filiz hiç sevmesin yılmazı yılmaz da filizi yalan olmuş bu aşk yalan...
filiz bence aldırmalı çocuğu...nedesin yılmaza allah aşkına onu istemeyen birine...zorlamı kabul ettirsin kendini...yok yapamayacak filiz bunu ama babasız çocuk doğurmak da ho değil...filiz ayrıyken kararını verip yılmaza söylese ben hamileyim ama aldırıcam bu haldeyken çocuğu doğuramam dese yılmaz da tabii mi diyecek...olmaz öyle şey...
ben filiz haklı demiyorum yılmaz hemen affetsin demiyorum ama yılmaz anlayabilirdi filizi hem orda sonkez affetsen dedi..o da biliyo abartığını....ama yalvardı resmen hiç için cız etmedimi senin valla benim içim cızladı....
bana hak vermediğini biliyorum hak ver diyede yazmadım zaten....çeşitlilik işte...
olaylara yanlış pencereden bakıyorsun bu bakış açısı doğru değil bebeği için dönmesini bende istemem ama çocuk işi oyuncak değil aynı hatayı elifte yapıyordu ömere söylemeden çocuğu aldırmaya kalktı bu yanlış filiz çocuğu aldırsa bile bunu yılmaza sormak zorunda ama aldırmayacaksa belli bir zaman saklasada eninde sonunda söylemek zorunda bu iş aşkı geçer
gelelim ikincisine yılmaz filizi bugüne kadar yetince anlamıştır bugüne kadar yılmazı yeterince anlamayan filizdir.canın yanması nasıl biliyormusun sevdiğinin sana güvendiğine eminsindir.bir gün sonra sevdiğin sana katil deyip karakola telefon açmaya kalkar bu ne demektir onu biliyormusun galiba bilmiyorsun yazmadığına göre canını acıtan duygudur.o yüzden yılmaz filizi çok sevsede artık bu bedeli filiz ödemelidir .
bence bu ayrılık iyi oldu ilişiki acısından... cünkü birlesme kararı alsalar birbirilerizi daha fazla üzeceklerdi...şimdi oturup nerde yanlıs var diye düşünmeleri gereken zamanlar... HER İKİSİ acısından...
arscshe sana bir yerde katılıyorum eger yılmaz matrakanın da dediği gibi olaya bakmıssa bizim burda bu askı konusmamamıza gerek yok...ama sende filizin yılmazın onu istemedigini düşündügünü söylemişsin ...eger filiz de bunu gercekten düşünüyorsa yazık...cünkü yılmazın agzından bu sözler cıkmıs olsada filizin hemen yılmaması lazımm...malum filiz de zamanında cok feci seyler söyledi biraz empati yapıp hemen vazgecmemelidir...tabi aynı sey yılmaz için de gecerli ...dedigim gibi zaman oturup düşünme zamanı...
gelelim ikincisine yılmaz filizi bugüne kadar yetince anlamıştır bugüne kadar yılmazı yeterince anlamayan filizdir.
işte matraka seninle burda ters düşüyoruz....bence yılmaz filizin durumunun yeterince farkında değildir...olsaydı eger olaya öyle sacma sapan sorularla yaklasmayıp daha mantıklı bakabilirdi...
archshe bu bakış açısıyla biz anlaşamayız bir daha çocukları olur diye bir kelime kullanmışsın çocuk aldırmalar tehlikelidir daha sonra çocukları olmayabilir bir hatırlatma yapayım dedim sen bu işi biraz hafif görüyorsun gibi geldi
işte matraka seninle burda ters düşüyoruz....bence yılmaz filizin durumunun yeterince farkında değildir...olsaydı eger olaya öyle sacma sapan sorularla yaklasmayıp daha mantıklı bakabilirdi...
o saçma sorular yılmaz tarafında filizi kayvetme duygusuyla söylenmiştir.filiz yılmazdan gitgide uzaklaşmaya başladığı zamanlarda söylendi sevgi herşeyin üstünden gelmedilir güven duygusunun bile aşık bir insanın gözü kördür derler sence bunu neden söylerler biliyormusun bunu sen açıkla ben yormim kendimi ama bizim filiz maşallah cin gibi mantığı kullanıp yılmazı suçlu çıkardı kalbi aynı şeyleri söylüyormuydu acaba hayır.
o saçma sorular yılmaz tarafında filizi kayvetme duygusuyla söylenmiştir.filiz yılmazdan gitgide uzaklaşmaya başladığı zamanlarda söylendi sevgi herşeyin üstünden gelmedilir güven duygusunun bile aşık bir insanın gözü kördür derler sence bunu neden söylerler biliyormusun bunu sen açıkla ben yormim kendimi ama bizim filiz maşallah cin gibi mantığı kullanıp yılmazı suçlu çıkardı kalbi aynı şeyleri söylüyormuydu acaba hayır.
suclu görme konusunda seninle hemfikiriz sanıyorum...filiz yılmazdan gitgide uzaklaşmaya başladığı zamanlarda söylendi demişsin ...katılmıyorum...aksine 2. sezon filizle yılmazın hiç bu kadar yakın oldugu zamanlar olmamıstı... filiz o kadar delile ragmen yılmazı desteklemişti...bu kadar güven duydugu baska sahne hatırlamıyorum ben acıkcası 2. sezon...
fılız ıle yılmaz ıkısıde bırbırını anlamıyor.
cunku ıkısıde bırbırlerıyle konusmuyor.dertlerını sevınclerını paylasmıyor.aralarındakı tek sorun bu.bırsey oluyo ıkısıde bırbırıne patlıyor.
suclu görme konusunda seninle hemfikiriz sanıyorum...filiz yılmazdan gitgide uzaklaşmaya başladığı zamanlarda söylendi demişsin ...katılmıyorum...aksine 2. sezon filizle yılmazın hiç bu kadar yakın oldugu zamanlar olmamıstı... filiz o kadar delile ragmen yılmazı desteklemişti...bu kadar güven duydugu baska sahne hatırlamıyorum ben acıkcası 2. sezon...
yok yok biz aynı diziyi seyretmiyoruz yılmaz o sözleri ömer vurulduktan sonra söylemeye başladı yani filiz yılmazdan uzaklaşmaya başlamıştı bile her an hatta yılmaz istanbul şiiri okumuştu çatıda o bölümlerdi sen galiba başka bir yere gittin bu söze umarım fazla kızmazlar
BİR ERKEKLE MUTLU OLMAK İÇİN ONU ÇOKÇA ANLAYIP AZDA OLSA SEVMEK; BİR KADINLA MUTLU OLMAK İÇİNSE ONU ÇOKÇA SEVİP ANLAMAYA HİÇ ÇALIŞMAMAK GEREKİR.
yok yok biz aynı diziyi seyretmiyoruz yılmaz o sözleri ömer vurulduktan sonra söylemeye başladı yani filiz yılmazdan uzaklaşmaya başlamıştı bile her an hatta yılmaz istanbul şiiri okumuştu çatıda o bölümlerdi sen galiba başka bir yere gittin bu söze umarım fazla kızmazlar
BİR ERKEKLE MUTLU OLMAK İÇİN ONU ÇOKÇA ANLAYIP AZDA OLSA SEVMEK; BİR KADINLA MUTLU OLMAK İÇİNSE ONU ÇOKÇA SEVİP ANLAMAYA HİÇ ÇALIŞMAMAK GEREKİR.
basta kızacaklarını söylereyerek söze gireyim :)
ikincisi bencede farklı diziyi izliyoruz...nasıl git gide uzaklasıyor dersin...her olayda yılmazı savundu(sonuncusu haric) yılmazın yanına işci barınagına gitti...yılmaz kamyonla filizi aldı bu sahneleri nasıl atlarsın..bunları 2. sezon hangi bölümde gördük...bence o sahneler ikilinin en cok yakınlastıgı sahneler ama sorarsan madem öyle neden inanmadı bu sorunu cevabını bilmiyorum konu hakkındaki yorumlarımı okudun mu bilmiyorum ama anlamveremedigim söylemiştim...bana göre diziyi uzatmak için yazılmıs sacma sahnelerden biriydi acıkcası ben baska türlü cıkmadım işin içinden....
matraka sence yılmaz o siiri okudugu zaman ; filiz ondan uzaklasmak için mi bulusmayı kabul etmedigini söylüyorsun.....bence bu mantıklı değil ..repliklere bakarsan cok net anlarsın
sen takılıp delillerin orda kalmışsın bense ondan önceki sahnelerden bahsediyorum ama anlamamakta ısrar ediyorsun o zaman bölümlere tekrar bak anlaşalım
arkadasım sen demiyor musun yılmaz o siiri filizin git gide uzaklastıgı anladıgı için sormus ...ee bu sorulardan bir gün önce bu kadar yogun bir ilişki varken nasıl oluyor bu anlamadım ya neyse...
basta kızacaklarını söylereyerek söze gireyim :)
ikincisi bencede farklı diziyi izliyoruz...nasıl git gide uzaklasıyor dersin...her olayda yılmazı savundu(sonuncusu haric) yılmazın yanına işci barınagına gitti...yılmaz kamyonla filizi aldı bu sahneleri nasıl atlarsın..bunları 2. sezon hangi bölümde gördük...bence o sahneler ikilinin en cok yakınlastıgı sahneler ama sorarsan madem öyle neden inanmadı bu sorunu cevabını bilmiyorum konu hakkındaki yorumlarımı okudun mu bilmiyorum ama anlamveremedigim söylemiştim...bana göre diziyi uzatmak için yazılmıs sacma sahnelerden biriydi acıkcası ben baska türlü cıkmadım işin içinden....
o nedenini bilmediğin yerde filiz yanlış yaptı zaten silah meselesinden yılmazın yalan söylediği kanaatine vardı ve mantığına güvenerek 180 derece döndü ve suçlu psikolojisine büründü hatta yılmaza ondan sonra şu soruyu sorabilme cesaretini gösterdi bana sana inanmam için bir delil göster bucümlede açıkca mantığını kullandığı bellidir.bir insan açıksa şunlar olur
--- aşkın gözü kördür(filizinki değil kalbini değil mantığını dinledi seven insan sevdiğine herkoşulda güvenir gözü onu suçlasalar bile ondan başkasınbı görmez
--- sevginin olduğu yerde mantık olmaz derler(ama filizde vardı)
kısaca filiz hata yapmıştır bedelini ödemeye devam edecektir
o nedenini bilmediğin yerde filiz yanlış yaptı zaten silah meselesinden yılmazın yalan söylediği kanaatine vardı ve mantığına güvenerek 180 derece döndü ve suçlu psikolojisine büründü hatta yılmaza ondan sonra şu soruyu sorabilme cesaretini gösterdi bana sana inanmam için bir delil göster bucümlede açıkca mantığını kullandığı bellidir.bir insan açıksa şunlar olur
--- aşkın gözü kördür(filizinki değil kalbini değil mantığını dinledi seven insan sevdiğine herkoşulda güvenir gözü onu suçlasalar bile ondan başkasınbı görmez
Bu yorumu hatırlıyorum.... Yorumunun üstüne ben bir yorum yapmıstım ve yine aynı yerdeyiz ne komik:) neyse bu böyle sürer giderrrr ...
Bu arada yorumu beklemekteyim bugün yaparmısın yoksa gecen figan ablayı bekledigim gibi bekleyeyim mi :):)
fılız zaten orda neden delıllere ınandığını bu bolum yılmazla konusurken acıkladı.bu konu uzerınde cok tartısıldı ama fılız acıklamayı yaptı.konunun baska acıklaması yok.fılızın yılmazdan af dıleme sahnesını bır daha ızleyın.
sorunuza cevap bulacaksınız.
fılız zaten orda neden delıllere ınandığını bu bolum yılmazla konusurken acıkladı.bu konu uzerınde cok tartısıldı ama fılız acıklamayı yaptı.konunun baska acıklaması yok.fılızın yılmazdan af dıleme sahnesını bır daha ızleyın.
sağol mert biz cevapları bulduk o filizin yılmaza olan bahenesiydi zaten ömer komadayken yılmazın vurdurtmadığını biliyordu o yüzden bu sahne hakkında tartışmayalım
filizin anlatıkları bahneydi evet yukarıda anlattıklarımda yılmazın filize inanmama bahenesiydi bunları tartışmaya gerek yok filiz suçludur sonuçta affedilmesini beklemiyordun değilmi o yüzden yormayalım kendimizi görüşürüz
Sana su yönden katiliyorum, evet haklisin Filiz hata yapmistir, Yilmaza inanmamakla Yilmazi cok kirmistir. Filiz mantikli davraniyor diyorsun, evet davraniyor, zaten bir zamanlar demisti kontrölümü kaybetmekten korkuyorum diye, her ne kadar duygularinla hareket etmeye calissabile genelde mantigi agir basiyor, özelikle onun icin stresli dönemlerde.
Sonra genelde bu verdigi karardan pisman oliyor, ve kendini duygularina birakiyor, ve kalbinde gelen sesi dinliyerek hatasini telafi etmeye calisiyor.
Simdiye kadar bunda hep basarili oldu, Yilmazi kirdi ayrildilar af diledi baristilar, sonra ailesini kirdigini anladi, Yilmazdan ayrildi ailesinden af diledi yine, sonra yine kalbini diledi yilmazla baristi ailesiyle arasi acildi, sonra yine ailesinden af diledi arasini düzelti ama yine Yilmazi kaybetti ve en sonunda yine pisman oldu yanildigini anladi Yilmazdan yine af diledi ama bu sefer herzaman yaninda olan sansi yaninda olmadi ve Yilmazdan reddi yedi.
Diyorsunki Filiz yaptiklarindan dolayi sürünmesi lazim, cezasini cekmesi lazim. Su yönden haklisin, elbette Yilmaz Filizi hemen afetmemeli, ama Filiz yeterince cekmedi daha diyorsun, daha cok cekmesi gerekiyor diyorsun, zaten Yimazdan ayri olarak, bide üstelik hamile olarak bunlari sence cekmiyormu, yani demek istedigim Yilmaz Filize daha fazla cektirmesi gerekmiyor bana göre, Filiz hatasini anladigindan ve Yilmazdan ayri oldugunda zaten bir bedel ödüyor hemde cok büyük bir beden
sağol mert biz cevapları bulduk o filizin yılmaza olan bahenesiydi zaten ömer komadayken yılmazın vurdurtmadığını biliyordu o yüzden bu sahne hakkında tartışmayalım
ben asla fılız haklıdır demedım kı yılmazı sucladığında.orda kendısı acıkladı dedım nıye bu duruma dustuğunu herkesın kendıne gore bır acıklaması olduğu gıbı fılızınde vardı acıkladı.hem nıye tartısalım onu anlamadım.
54.BöLümün ardindan;
Filiz-Yilmaz sahnesi...
Filizin Yilmazdan af dilemek icin bag evine geldiginde zaten icinde Yilmazi onu affetmesini düsünecek en ufak bir umut yoktu, ama Filiz yinede sansini denemek istedi vede bunda basarisiz oldu..Yilmaz Onu affetmedi cünkü...Yakarislari,mazlumlugu,masumiyeti vede Yilmaza olan büyük sevgisi herhalinden belliydi...Ama maalesef hicbiri sevginin bu demek oldugunu göstermiyordu..Cünkü sevgi Emektir, caba göstermektir, fedakarliklar yapabilmektir, inanmak, sonuna kadar her ne olursa olsun güvenip, "sevdigim" dedigin insanin yaninda olabilmektir..
Her ne kadar Filiz bunlari yapmamis olsa da..Hatali oldugunu kabul edip Yilmazdan enazindan af dilemeyi biliyor..Cok büyük bir yüreklilikle kendine yakisani yapip Yilmazdan af dilenmeye gelmistir..Hemde tüm samimiyetiyle..Helal olsun diyorum Filize..En azindan bos yere suclayip günahini aldigi adamdan özür dileyecek kadar akli basinda vede yigit bir kiz ! { Onun icindir ki; Filizin resmini avatarim yapmaya karar verdim..} Beni son iki bölümdür gerek oyunculugu gerekse, durusu vede tavirlariyla inanilmaz etkiliyor..
Yilmaz kendince inanilmaz hakli..Yilmaza haksiz diyemem..! Cünkü "Katil" damgasi yemis olmak, agir bir suclama..Hemde sana "sevdigim" diyen birinin gözünde "Katil" damgasi yemek cok agir ! Yilmaz Filizle konusmamakla en iyisini yapmistir..Ama zamani gelecek konusacaklari günün zamanida gelecek..O an ki siniriyle Filizi daha da kirabilirdi..Cünkü Filizin her defasinda kendisi hakkinda yaniliyor oldugunu vede her defasinda af dilenmeye, özür dilemeye geldigini görmek Yilmazi inanilmaz öfkelendiriyordu..Bu nedenle konusmamasi iyi oldu..Hani su meshur "Filizin kafasina kafasina vurdu sanki" denilen meshur odunlara(!) vurdu..Hincini, sinirini onlardan aldi..Ben bunu böyle anladim..iyiki de vurdu iyikide sinirini onlardan aldi..Yoksa Filizi daha da kirabilirdi..Filizi ne kadar sevdigini birkez daha görmüs olduk..
Yilmazi bu sahnedeki Filize karsi göstermis oldugu sabri;
Vede Filizi hatasini anlayipta Yilmazin onu affetmeyecegini bile bile göstermis oldugu cesaretinden dolayi takdir ediyorum...!
Filizin Eve dönüs Sahnesi...
Filizin berbat bir halde eve geldigi sirada kapida bekleyen utanmaz vede sinsi Cem`i gördügümde yine isbasina gecmis kimbilir neler diyecek Filize derken; Filizin ona yaptigi hamle vede tarz cok yerindeydi..Aferin Filize..Tam düsündügüm gibi..
Banyoya girip kendiyle hesaplasmasi, hatalarinin farkinda olup aglamasi,kahrolmasi inanilmaz güzel yansitilmis bizlere..Bu Filizin ikinci ayna kIrI$I..Süper, süper, süperrr.. inanilmaz basarili bir oyunculuk cikarmis..Bu sahnede en sinir oldugum dakikalar kiiiiiiiiiiii; cok dikkat ederseniz Filizde orda ters bir bakis atmis abisine..ömerin sordugu sorudur.. "Filiz ne oldu, yoksa biri sana birsey mi yapti?!" Bu ne simdi bu soru sorulur mu ? Himmm kim olabilir bu kisi tabii ki kasttettigi kisi kesin Yilmaz..Yilmaz vampir ya Filizin kanini icmistir..
Handan Hanim bile tepkisini gösterdi ömere..Odadan cikmasini söyleyerek..Keske odadan cikmasaydi da Filiz onun yüzüne karsi deseydi icindeki acilari, haykirislari..Ama ne yazik ki; kapinin ardinda oldugunu Filiz bilmiyordu..Ho$ hic farketmez..
ömer kapinin ardinda Handan da kizinin yaninda yikildilar, ezildiler, utandilar, mahcup oldular biricik kizlarindan vede bu büyük sevgiden!Cünkü o an; hepsi de biliyordu ki "Yilmazin günahini almislardi.." "Filize de bosu bosuna acilar cektiriyorlardi bu Anne ve Abi..Cesitli baskilar kurarak vede Filizi Yilmazdan sogutarak türlü laflar ediyorlardi.."
Ayip ediyorlardi Handan ve ömer...
Hem "Sevgiye" hemde "Yilmaz ve Filize...."
Boyama Sahnesi...
Bu sahnede arada muziplik,eglence olsun diye cekilmis..ömerin tavri vede davranislari cok sempatikti..Kizina karsi son derece anlayisli vede sevgi dolu bir baba olma yolunda ilerlemeler kaydettigini de görmüs olduk..Keske ayni sevgi dolu yanasmalari vede anlayisi yan odada acilar icinde olan kizkardesine de gösterebilse..Elif`in herzaman ki gibi Babaannesine göndermeler yapmasi cok iyiydi..Zaten o evdeki ikinci umudum Elif, Filizden sonra..
Feride ömere karsi birsey hissediyor mu, hissetmiyor mu ben anlayamadim..Bu kiz Yilmaza da bir aralar biseyler hissediyor heralde diye dusunmustum..Sanirim kafam karisiyor..En iyisimi Ferideyi ne yapacaklar bekleyip görmek..Ayrica Yilmazlarin evine nihayet gitti..Hele sükür..! Ben ömer-Feride ikilisinden herhangi bir a$k kokusu alamadim nedense..Ama illahaki bir ask yasanacak, bu belli oldu..
Ayrica bravo valla ömer`i kedi yapti resmen :)))
ömer kalender biri aslinda..Ferideye "Ben alirim pastayi istersen" demesi falan..iyi biri seviyorum ben ömeri.. Ama kizkardesine karsi anlayisli olmamasi vede hala Yilmaza kin dolu olmasi beni sinirlendiriyor..
Filiz-Cem sahnesi...
Cem`in utanmadan Filize hislerini acikladiginda yine aferin Filize dedim..Bir bayan ne olursa olsun bir erkegin senden hoslaniyorum demesine bir tepki verir sasirma yada sevinme gibi..Ama Filizde TIK yok! ..Cok iyi benzetti Cem`i..
Bravo Filiz..
Ahmet ile ilgili tüm sahneler...
Bu sahnelerde Salihe inanilmaz sinirlendim..Anliyorum Salihi emegi cok Ahmet ustunde ama Salihte bir yerde durmayi bilmeli..Sonucta bu cocuk Cemil`in cocugu..Cemilde istedigi sekilde ogluyla vakit gecirebilir..Bunu engellemeye kimsenin hakki yoktur..Feride bile ses cikarmazken, Salihe ne oluyor dedim kendi kendime..Cemile cok acidim..Sonucta öz babasi..öz ogluna bir zarar mi verir hic öz bir baba??? Bunu dusunemiyor olacak ki; ikidebir sorup durdu.. Salih Fahriyeyi..Sen ne kadar Ahmeti seviyorsan; Ahmette Cemil`in öz ogludur..ici yanar, acir ogluna...Salihe bigün kizacagim hic aklima gelmezdi..Biraz daha anlayis ...
Kerem-Emre-Nalan sahneleri...
Kerem ve Emrede kendine yakisani yapti..Keremin iyi niyetli biri oldugu seni yolculamaya gelim bende demesiyle dahada belirginlesti..Emrenin ise acikca herseyi itiraf etmesi iyiydi..
Nalan`in Kereme kizmasini cok iyi anliyorum..Sonucta ben Emreyi seviyorum demedigi halde Kerem`in sert laflariyla maruz kaldi..Umarim hallolur bu mesele..
Kesinlikle Nalan`in Keremi sevdigini düsünüyorum vede asla Doktor cocukla birlikte olmasini istemiyorum..Nalani Kerem, Keremi de Nalan anlar diyorum...
Yilmaz-ömer-Filiz Gazi Mahallesinde...
Bu sahne cok begendigim bir sahneydi..Oyuncular, bakislar,duruslar,tavirlar tek kelimeyle harikaydi..Dikkat ettimde ordaki kisilerin hepsi Yilmazi hic acimadan suclu ilan ettiler..Yilmazin cok sevdigi Filiz bile..Oysaki Yilmaz kendini akladi vede sucsuz oldugunu gösterdi..Hepsi mahcuptu Yilmaza karsi.. Hepsiii...
Yilmaz ile ömer`in Karsi karsiya geldigi anda ben ömerden Yilmaza bir kusura bakma yada gecmis olsun demesini beklerdim..Ama bu cümleler olmadi..Ama olacak; illaki ömer birgün Yilmaza bu gecmiste yasanilan hersey icin bir kusura bakma diyip omuzuna elini koyacak..Bu olacak..
Yilmazin Filize kacamakta olsa bakislari cok masumcaydi..Filiz`in ise Yilmazi kucaginda Ahmetle görmesi iyi oldu..Kendisini Katil ilan etmis o kadar insanin icinde güle oynaya, kahkahalar atarak mi gitmesini bekliyordunuz allah askina ???!Yilmaz gayet efendi bir bicimde cekti gitti..Ahmeti de cekistirmedi ardindan..Hatta orda esnafa selam bile verip hayirli isler diyor..Hizli hizli vede kin dolu, cocugu cekistire cekistire giden bir adam bunlari demez!..
Dikkatli izlemek yanilgiyi azaltir..
Halit`in Vurulma Sahnesi...
Burda tamamen acemice yapilip, yüze göze bulastirilan bir olay yapti Yilmaz, Salih vede Aynali..Ne gerek vardi..Sonucta yine Polise gittiniz..Madem öyle bastan cagiracaktiniz Polisi..Hem polis bu konularda daha tecrübeli..Cembere alip zanliyi kolayca yaralanmadan yakalayabilirlerdi..Bu sahnede iste Yilmaza cok kizdim..Hem olayi aydinlatmak icin caba sarfediyor hemde eline-yüzüne bulastiriyor..Olmadi Yilmaz.. Burda olmadi.. Umarim Halit denen kisi ölmez de gercekleri ögrenirler..Ama umudum yok Cem kesin birseyler yaptirir ögrenmemeleri icin..
Asli Hanim aramizda....
Asli denilen bayani her ne kadar Filizden güzel bulmasamda yinede dikkat cekici bir tip vede alcakgönüllü..Cananin evinde kalacagini vede Tekiner Holdingte calisiyor olacagini bilmek Filizin cok acilar cekecegini tahmin etmeme yol acti..Cünkü bu bayan hem Yilmazla hemde Filizle görüsmüs olacak..Umarim Yilmazi kullanarak Filize cok acilar cektirmez..Cünkü Filizde Cem`i kullanarak Yilmaza kasitli acilar cektirmedi..Yani suanlik icin böyle..
Ha onun disinda Yilmaz ile Asli gezer mi, yemege mi giderler, dostca, arkadasca kirlarda mi uzanirlar, hayaller mi kurarlar bunlar icin suanda yorum yapamam.. Cünkü Yilmazin Asliya karsi tutumu nasil olacak bilemiyoruz..önyargili olmuyorum bu konuda..Bekleyip görecegim..
Yilmaz hicte art niyetle bakmadi bu Asliya..Gayet insani bir sekilde gülümsedi vede konustu! Ayrica Yilmaz o yemek masasindaki sahnede acayip YAKI$IKLI vede karizmatikti.:img-yes:
Asli`nin Cem`i korkutuyor olmasi ise cok iyi..Cem icin 2.tehlikede aramizda artik:)
Filiz ve Bebegi....
Filiz kesinlikle bebegine kiymaz..Filize hamilelikte ayrica cok yakisir..Hem üstelik kendide dedi: "Sevdigim adamin cocugunu dogurmak isterim ama o beni istemeyince ne yapabilirim" diye..Gönlü istiyor bu bebegi ama Yilmaza karsi herseyi berbat ettigi icin mahcup vede kendine kizgin Filiz..Her ne kadar cocugunu aldirmak icin o hastaneye gitmis olsa da asla kiymayacaktir bebegine..Ben öyle umud ediyorum..Yilmaza bebekleri olacagini söyleyecegi günü de sabirsizlikla bekliyorum..Ceyda Filizin durumuna göre olaya mantikli bir sekilde yanasmistir..
EN BEGENDiGiM CEKiM SAHNESi....
Filiz`in Ceydaya Hamile oldugunu söyledigi sahne olaganüstü güzel cekilmis..:good: Sanirim sabahin erken saatleri vede KI$günesi var havada..O günes öyle güzel yansimis ki; odaya harika bir görünüm yaratmis..Kamera cekimleri yapmak hobim oldugu icin arada cekilen böyle enfes sahnelerde gözümden kacmiyor ... :img-wink:
sevgiler..
yeni gelen kızi hemen melek ilan ettiniz ya bir durun kızın gördügümüz 5 dakikayi geçmedi hem nederler bilirsiniz karamanın koyunu sonra çikar oyunu:img-wink:
bence aslı ileride yani yılmaza aşik olduğunda onu elde etmek için türlü tuzaklar kuracaktir tabiki pisko cemin eline asla su dökemez
ama asla melek degil
mesela ben cem restoranda cemin kediyi kurtarinca bu heralde iyi bir rolde oynuyacak dedim ama olmadi
aslıdada olmuyacak
ayrıca filiz tamam suçlu ama bu kadarini hak etmiyour
yok ölsün
sürünsün kız saten bütün dizi boyunca agladi
habide filizden yılmaza bir şarki buldum hepsi aklımda degil ama geleli yazayim
filizden yılmaza
üzgünün bütün olalar için
üzgünün seni kırdığim için
ister at
ister okşa
ister tut
ister yolla ne yapayimmmmmm beeen böyleyim:good: :img-hyste
diye bitiyordu
sevgili FİGAN yorumun muhteşem olmuş bütün söylediklerine katılıyorum bu bölüm ancak bukadar güzel yorumlanırdı çok sağolasın yorumların için keşke herkes senin gibi olaylara yaklaşsaydı
figan abla yorumun cok guzel olmus elıne yureğıne sağlık.
Tsk.ederim devil..Seninde okuyan gözlerine saglik..
Elimden geldigince objektif yorumlamaya calistim..
Bu benim Ihlamurlar Altinda 54.bölümden aklimda kalan izlenimler..Yanli olmadan neyse onu yazmak en güzeli...
yılmazın aslı denen bayanla arasındaki ilişki hakkında yorum yapmam gerekirse; ben figan ablanında dedigi gibi yılmazın kızla kırlarda uzanmak,kosmak,spor salonlarına gitmek ne bilim böyle seyler yapacagını zannetmiyorum...niye diye sorarsanız bence bu yetişme tarzı yasadıgı ortamla alakalı ...filizin yasamında bunlar normal görülebilir ama yılmazın acsından bakarsak değil....bir nevi RACON meselesi umarım yanlıs anlasılmamısımdır... dediklerimden bir sonuc cıkarmam gerekirse yılmazla aslı arasında böyle sahneler görmeyeceğiz kanımca....
ayrıca aslı hakkında yorum yapmam gerekirse; bende matraka gibi ilk söylenen kızı cok begenmemiştim (ama hiç tanımadıgımdan oyunculugu hakkında bir sey söylemedim sadece olaya fiziki acıdan baktım) ama bu yeni giren kız bana göre de cok iyi olmus...fizik karakter bakımından kusursuz görünüyor su an için....
sevgili FİGAN yorumun muhteşem olmuş bütün söylediklerine katılıyorum bu bölüm ancak bukadar güzel yorumlanırdı çok sağolasın yorumların için keşke herkes senin gibi olaylara yaklaşsaydı
Tsk.ederim cemotara..
Begenmene sevindim gercekten..
sende sagol..bye
figan gerçekten yorumların çok güzel.:img-yes: yüreğine sağlık
figan abla elerine saglik vala filiz sahnesini super anlatmisin bencede tuba buyukustun cok basarili oynamis o sahnelerde herzaman oldugu gibi.......
bende farketim omer"filiz biri birsey mi yapti"dediginde filiz terters bakti...o sahne de bi agladim varyaa..tekrar sagol.
figan gerçekten yorumların çok güzel.:img-yes: yüreğine sağlık
Sagol Ki$e$..
Begenmen beni onure etti..Sagol..bye
Ayrica Filiz Cem`in hangi niyetlerde ona yanastigini bilseydi bilmiyorum neler ederdi Cem`e..Hepberaber ki; gördük Cem`in firsatci öpücügünün ardindaki Filizi..
Filiz`in Cem ile olan suana kadar yapmis oldugu davranislarinda bence bir anormallik yoktu..Filiz nerde duracagini bilir bence..Ben güveniyorum Filize..
Yilmaz`in neler yapip yapmayacagini konusmayalim..
Henüz erken.. Bu önyargiya girer..Ama ben Yilmaza da güveniyorum..
figan abla elerine saglik vala filiz sahnesini super anlatmisin bencede tuba buyukustun cok basarili oynamis o sahnelerde herzaman oldugu gibi.......
bende farketim omer"filiz biri birsey mi yapti"dediginde filiz terters bakti...o sahne de bi agladim varyaa..tekrar sagol.
Sende sagol Mervecim..
Evet ben son iki bölümdür Filizi inanilmaz begeniyorum..
Tebrikler Tuba Hanima...:img-wink:
Figan abla yorumunu mutlulukla okudum, ve filiz le yilmaz in bakislari benimde cok hosuma gitti, hele yilmaz in kacamak bakislarina bayildim, cok guzel yorumlamissin sagol..........:happy0064 :happy0064
vallahi tebrik ederim figa abla yorumlarin harika
bu kadar güzel annatilir
hele filiz yaa bu tuba buyukustun her geçen gün oyunculukta acayip kendini geliştiriyo bir insan bütün duygularini bu kadar iyi yansitırmi
sanki ben yaşiyorum okadar iyi oynuyor
tebrikler tuba oyunculuğun için alkişlar bu hafta filize:happy0064 :happy0064
yorumun için sağol okurken keyif aldim vallahi:img-wink: :img-wink:
Öncelikle güzel yorumun için Figana teşekkür ediyorum.. Zevk alarak okudum.
Aslı Cananla bu kadar samimi olduğuna göre bence kötü biri değil. Kötü biri olsa Canana bu kadar yakın olamazdı. Kızın şu an için meziyetlerini daha bu bölüm az gördük.. Yılmazın Kadın karakteri gibi gözüküyor şu an.. Kırlarda dolamazlar ama.. Filizin Cemle gezdiği gibi gezmezde.. Ama istanbulu ve mahallesini gösterceğini tahmin ediyorum. Aslı normal insanlarlada çok güzel bir dialog içerisinde.. Gazi Mahallesinide pek yardıgamaz diyorum. Katmerli sahnede repliklerinden anladık zaten... Aslı şimdilik iyi gidiyor. Hızlı giriş yaptı.. Bakalım davranışlarında bozukluk sezdiğim zaman burda dile getireceğim. Yoksa kızın şu ilk bölümde bir kusur gözüme batmadı. Bu kız boy pos olarakta yılmaza uyuyor.. Mualla hanım yakıştırmasınıda bekliyorum. Yılmaz ona arkadaş gözüyle bakacaktır.. Burası neredeyse kesin. Asıl sorun kızın burda ne gözle baktığı. Yılmazdan hoşlacağını herkes biliyor.. Onun için Filiz'in kıskanma sahnlerini merakla bekliyorum.. Umarım bu kıskanma Filizde ters bir etki yaratmaz.
Figan abla yorumunu mutlulukla okudum, ve filiz le yilmaz in bakislari benimde cok hosuma gitti, hele yilmaz in kacamak bakislarina bayildim, cok guzel yorumlamissin sagol..........:happy0064 :happy0064
Sagol Eylo;
Kendine haksizlik etme sende dünden beri okudugum yorumlardan en yerinde vede güzel yazaniydin..
Bende senin yorumlarina bayildim..:img-wink:
Sagol medsul, Pinkzone..
Bende Tsk.ederim sizlere..
Okuyan gözlerinize saglik.. :)
Öncelikle güzel yorumun için Figana teşekkür ediyorum.. Zevk alarak okudum.
Aslı Cananla bu kadar samimi olduğuna göre bence kötü biri değil. Kötü biri olsa Canana bu kadar yakın olamazdı. Kızın şu an için meziyetlerini daha bu bölüm az gördük.. Yılmazın Kadın karakteri gibi gözüküyor şu an.. Kırlarda dolamazlar ama.. Filizin Cemle gezdiği gibi gezmezde.. Ama istanbulu ve mahallesini gösterceğini tahmin ediyorum. Aslı normal insanlarlada çok güzel bir dialog içerisinde.. Gazi Mahallesinide pek yardıgamaz diyorum. Katmerli sahnede repliklerinden anladık zaten... Aslı şimdilik iyi gidiyor. Hızlı giriş yaptı.. Bakalım davranışlarında bozukluk sezdiğim zaman burda dile getireceğim. Yoksa kızın şu ilk bölümde bir kusur gözüme batmadı. Bu kız boy pos olarakta yılmaza uyuyor.. Mualla hanım yakıştırmasınıda bekliyorum. Yılmaz ona arkadaş gözüyle bakacaktır.. Burası neredeyse kesin. Asıl sorun kızın burda ne gözle baktığı. Yılmazdan hoşlacağını herkes biliyor.. Onun için Filiz'in kıskanma sahnlerini merakla bekliyorum.. Umarım bu kıskanma Filizde ters bir etki yaratmaz.
sevgili pinkzone filizin cemle dost olması ve onunla spor yapması vede gezmesini neresi yanlış anlamadım ben kesinlikle yılmazın aslı hanımla gezmesini yanlış anlamam ve eleştirmemde ama filiz cemle iyi geçindi diye orda bile filizin üstüne çok gidildi çok eleştirildi ben bunu bir türlü anlamış değilim
sevgili pinkzone filizin cemle dost olması ve onunla spor yapması vede gezmesini neresi yanlış anlamadım ben kesinlikle yılmazın aslı hanımla gezmesini yanlış anlamam ve eleştirmemde ama filiz cemle iyi geçindi diye orda bile filizin üstüne çok gidildi çok eleştirildi ben bunu bir türlü anlamış değilim
Dikkat ettiysen cemotora eleştiri yapmadım.. Yılmazın sadece o kadar yapmayacağını dile geitrdim.. Biliyorsunuz ki.. İkiside farklı çevrelerde yetişti. Filiz serbest yetişti. Yılmazın bambaşka.. Burda demek istediğim.. Yılmazın ağır abi edasıyla olması olacaktır. İlgilenir ama bazı aktiviteleri bu kadarda yapmaz diyorum. Filizi eleştirdiğim yok. Filiz çevresinden gördüğünü uyguluyor.. Yanlışlığını doğurluğunu sorgulamıyorum.. Ama bana sorarsan yanlış yok ortada.. Sadece Filiz gibi hemen sıcak kanlı olmayacaktır. Ortaya bir ağır abi edası koyacaktır. Racona uyucak hareketler yapacaktır.. Onun dışına çıkcağını sanmıyorum.
Bir de cemil hakkında konusmak istiyorum... forumdaki cogu yorumun aksine ben bu adamı seviyorum acıkcası...bundan önce bir kere daha yazmıstım görüşlerimi ama bir daha dile getirmek istiyorum....
cemil bence bu dizideki karkaterli insanlarsan biri... düşünsenize karısının onu istemedigini düsününce karısının hayatından cıkıp gitti(hemde karısının baska birisini sevdigi biliyordu) ... bence cok karakterli bir davranıs ... bunu yapabilmek ve kabul edebilmek hiç kolay bir sey değil bir erkek için...nedendir bilmiyorum ama cemilin yaptıklarında biraz ard niyet aranıyor.. bence su ana kadar nefis bir karakter ciziyor.. tabiki de onaylamadıgım davranısları oldu ...mesela yılmaza söyledigi igrenc laf ...fahriyeyle alakalı herkes anlamıstır sanırım...bir de tabi evliliğinde fahriyeye karsı tavrı...ama bunların dısında sürekli helal olsun diyerek izledigim karakter...son konuda da haklı buluyorum kendisini...umarım farklı bir sekilde devam etmez...sonuc olarak 54 bölüm itibariyle bu karakteri seviyorum....
Dikkat ettiysen cemotora eleştiri yapmadım.. Yılmazın sadece o kadar yapmayacağını dile geitrdim.. Biliyorsunuz ki.. İkiside farklı çevrelerde yetişti. Filiz serbest yetişti. Yılmazın bambaşka.. Burda demek istediğim.. Yılmazın ağır abi edasıyla olması olacaktır. İlgilenir ama bazı aktiviteleri bu kadarda yapmaz diyorum. Filizi eleştirdiğim yok. Filiz çevresinden gördüğünü uyguluyor.. Yanlışlığını doğurluğunu sorgulamıyorum.. Ama bana sorarsan yanlış yok ortada.. Sadece Filiz gibi hemen sıcak kanlı olmayacaktır. Ortaya bir ağır abi edası koyacaktır. Racona uyucak hareketler yapacaktır.. Onun dışına çıkcağını sanmıyorum.
sevgili pinkzone sakın yanlış anlama şuanki yorumunda zaten eleştiri yaptın demedim vede yılmaz dediğin gibi davranacaktır bundada sorun yok ama filiz geçmişte cemle gezdiği için çok kötü eleştirilmişti eski yorumlarda ben bunu anlayamıyorum azda olsa sende eleştirmiştin ozaman
Cemile bu gözle bakarsak tabide iyi gözüküyor.. Ama Cemil Fahriye ve oğlu için evi onarttı.. Dekarosyon yaptı.. Yani bence hala emellerini gerçkeleştirecek ortamı sağlmaya çalışıyor. Salihin çok fevri harketleri var.. Salihin bu fevri hareketleri ona pahalıya mal olabilir.. Şu an için Cemil sessiz ve derinden ilerliyor.. Yavaş yavaş yıpratmaya başladı.. Salih bir an önce çok göze batan fevri hareketlerinden vazgeçmeli. Yoksa her an elindekileri kaybetmeyle karşı karşıya kalacak. Bence Cemil emeline gıdım gıdım ilerliyor.. Bana hala emelinden vazgeçmemiş gibi geliyor. Ama Fahriye kocasını seviyor. Fahriye Salihin bu fevri davranışlarından korkuyor. Çok fevri davranması Salihin başına işler açmasına sebep olabilir.
Cemile bu gözle bakarsak tabide iyi gözüküyor.. Ama Cemil Fahriye ve oğlu için evi onarttı.. Dekarosyon yaptı.. Yani bence hala emellerini gerçkeleştirecek ortamı sağlmaya çalışıyor. Salihin çok fevri harketleri var.. Salihin bu fevri hareketleri ona pahalıya mal olabilir.. Şu an için Cemil sessiz ve derinden ilerliyor.. Yavaş yavaş yıpratmaya başladı.. Salih bir an önce çok göze batan fevri hareketlerinden vazgeçmeli. Yoksa her an elindekileri kaybetmeyle karşı karşıya kalacak. Bence Cemil emeline gıdım gıdım ilerliyor.. Bana hala emelinden vazgeçmemiş gibi geliyor. Ama Fahriye kocasını seviyor. Fahriye Salihin bu fevri davranışlarından korkuyor. Çok fevri davranması Salihin başına işler açmasına sebep olabilir.
walla ben hiç o gözle bakmadım desene kacırdıgım bazı yerler var ....desene biraz daha dikkatli olmam lazım :):)...bir de bu taraftan bakıyım gelecek bölümde...
sevgili pinkzone sakın yanlış anlama şuanki yorumunda zaten eleştiri yaptın demedim vede yılmaz dediğin gibi davranacaktır bundada sorun yok ama filiz geçmişte cemle gezdiği için çok kötü eleştirilmişti eski yorumlarda ben bunu anlayamıyorum azda olsa sende eleştirmiştin ozaman
evet eleştirmiştim.. Ama şimdi durum netlik kazandı.. Ama tabikide Filizin hemen 2 günde tanıdğı biriyle istediği gibi gezilere sporlara katılmasını normal buluyorum.. Sadece Filizin daha yeni tandığı insanla bu kadar samimi olmasına karşıydım.. Yoksa istediğiyle spor yapsın.. Bisikletle turlar yapsın.. :) Artık Filizin Ceme çok davrandığını gördük ya.. Bundan sonra Cem bırak konuşmayı aynı ortamlarda bulunmamaya özen göstercek. Filizin onu reddedişini beğendim..
Ama bu cem dediğim gibi reddedilkçe ona tatlı gelecek demiştim.. Dediğim çıktı.. Yahu ben ne kadar psikopatlıkla ilgili film izlemişim yahu.. Dediğim çıkıyor.. Çok karaktersiz çıktı.. nice elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Bu tanım çok uydu bu kişiliksiz insana..
evet eleştirmiştim.. Ama şimdi durum netlik kazandı.. Ama tabikide Filizin hemen 2 günde tanıdğı biriyle istediği gibi gezilere sporlara katılmasını normal buluyorum.. Sadece Filizin daha yeni tandığı insanla bu kadar samimi olmasına karşıydım.. Yoksa istediğiyle spor yapsın.. Bisikletle turlar yapsın.. :) Artık Filizin Ceme çok davrandığını gördük ya.. Bundan sonra Cem bırak konuşmayı aynı ortamlarda bulunmamaya özen göstercek. Filizin onu reddedişini beğendim..
Ama bu cem dediğim gibi reddedilkçe ona tatlı gelecek demiştim.. Dediğim çıktı.. Yahu ben ne kadar psikopatlıkla ilgili film izlemişim yahu.. Dediğim çıkıyor.. Çok karaktersiz çıktı.. nice elbiseler gördüm içinde insan yok,nice insanlar gördüm üzerinde elbise yok. Bu tanım çok uydu bu kişiliksiz insana..
Evet cem insanlıktan nasibini almamış biri filizin davranışlarıda hoşuna bile gitmiş yine kene gibi yapışır kesin birde artık psikopatlıktan çıkıp sapıklığa dönüştü cemin karakteri birde artık şu cemin foyası ortaya çıksın yoksa delirticek beni ekranda
forum yine durgun arkadaslar yok mu kimsecikler ...halbuki bölüm cok su götüreceğe benziyordu... gerci daha matrakanın yorumu gelmedi hele bir gelsin hareketlenecek gibi yinee :):) neyse bende cıkıyorum herkese iyi geceler bye
NOT: Bu kadar güzel imzalardan sonra bir de ben yazayım dedim :):):)
Yani rol olarak ilk başta çizdiği karakterden uzak gibi.. Ama Filize arabada anlattığı şakalarda bence gerçeklik payı vardı.. Ben o zamandan sezinlemiştim Cemin başımıza iyi çorap öreceğini... Cemin aşktan anlayışı bence şu.. Aşkı sapkınlık derecesinde yaşıyor. Hiç bir kadın onu reddemez çünkü onun çok muhteşem bir karizması ve egosu var.. :) Cem aşkını sapkınlık derecesinde yaşıyor.. Ama aşkın tanınımı bilmiyorki böyle yaşıyor. Aşktan anladığı sapkın bir şekilde bağlanmak.. Yoksa Cemin çok iyi derece bir aşk yaşamışlığı yok. Yaşasa idi.. Bu kadar sapkınlığı olmazdı. Bugüne kadar hiçbir elde edemediği kadın olmamış. Reddedilince tatlı geldi.. Reddedilince aşk kavramını yaşıyor. Aşktan anladığı birşey yok yoksa.. Sapkınlıktan başka birşey değil. Aşkın tanımını öğrenmemiş birine bunu açıklmak zordur.. Tıpkı şu an Ceminde anlayamadığı gibi.
gülbeşeker
16-12-06, 21:54
yılmazın canı yandı yılmazda filizin canını yansın istedi diyosun...bence bunu sen böyle düşünüyosun eğer yılmaz bunu düşündüyse yani filiz onu biliçsiz bi şekilde üzmüşken o bilerek isteyerek sadistçe bunu yaptıysa hiç bişey diyemem....ama bana orda çok kızgındı konuşursa daha çok kıarardı deseydin daha farklı olurdu...yılmaz senin düşündüğünü düşündüyse filiz hiç sevmesin yılmazı yılmaz da filizi yalan olmuş bu aşk yalan...
filiz bence aldırmalı çocuğu...nedesin yılmaza allah aşkına onu istemeyen birine...zorlamı kabul ettirsin kendini...yok yapamayacak filiz bunu ama babasız çocuk doğurmak da hoş değil...filiz ayrıyken kararını verip yılmaza söylese ben hamileyim ama aldırıcam bu haldeyken çocuğu doğuramam dese yılmaz da tabii mi diyecek...olmaz öyle şey...
sevgili arcshe şunu bil ki filiz çocuğunu aldırırsa yılmaz ömrü boyunca filizi affetmez çünkü filiz küçük bir bebeğin canına kıymış olur ve dizinin sonunda filiz-yılmaz asla birleşmez şahsen ben de istemem.Ayrıca filiz gibi bir insan küçük bebeğin canına kıyabilir mi?O, sevdği tek erkeğin,yılmazın bir parçası.
Bide onun şu an Filizin aşkına inandığı yok.. Ona göre onun aşkından yücesi yok.. Kim ona bunun aksini söylesede o böyle düşünecektir. Yılmazın aşkına da tabikide inanmıyor. :) Aşkın tanımını bilmeyen adam böyle birine sapkın bir şekilde bağlanırsa onu aşk sanar.. Şu an ulvi bir aşk yaşadığını sanıyor.. Ama kendi cephesinden yaşadığı ile oalcak bu.. Bu aşk sandığını yakında balon gibi posss şeklinde Yılmaz patlacaktır. Patlacak ki bir daha şişme olaslığı olmasın.. :)
Arkadaslar imza yapacagim ama resim yok birilerinde bolum resimleri varsa ekleyebilirmi..simdiden tskurler neyse......sahiden bu hafta kimseler yok yazmiyor..oysaki 53bolumde nekadar insan toplanmisti:):)
sevgili arcshe şunu bil ki filiz çocuğunu aldırırsa yılmaz ömrü boyunca filizi affetmez çünkü filiz küçük bir bebeğin canına kıymış olur ve dizinin sonunda filiz-yılmaz asla birleşmez şahsen ben de istemem.Ayrıca filiz gibi bir insan küçük bebeğin canına kıyabilir mi?O, sevdği tek erkeğin,yılmazın bir parçası.
Bu mesajına kesinlikle katılıyorum.. Onun için gelen tüyolara bakarsak diyorum ki.. Filiz çocuğu aldırmayacak. Aldırırsa zaten Yılmazın döneceği varsa bu olayı duyduktan sonrası dönmesi imkansız olur. Dizide de bu kadar imkansızlık olmayacağından bu mesajını matrakanın tüyosunu okumadan yazdığını var sayıyorum.. Ayrıca şunu belirtmek isterim arsche hiç bir bşarol bayan oyuncusu kolaylıkla çocuk aldırmaz. Türk sinemasında başroldeki kadın göz göregöre böyle bir hata yaparsa Seyirci tarafından hiç sevilmez. onun için Filizin bu hatayı yapmasına ihitmal dahi vermiyorum.. Seyircinin gözünde Filizi bitirmezler böyle kolaylıkla.. Senaristlerin kalemine güveniyorum. Bunuda kolaylıkla sıyırcaklardır. Ama ilk sezona benzedğide içinde sitemliyim.. Biraz ojinallik olsun... Geçen sezon gibi kürtaj odasında bırakmakla tekrar yaptılar bence..
FİLİZ TEKİNERİN ÖNÜNDEKİ SEÇENEKLER...
1. ya çocuğu aldırır yılmazı sonsuza kadar unutur.:sad53:
2. ya gururunu yenip çocuğu yılmaza söyler. sonsuza kadar mutlu olurlar.:happy0064
3. [en kötü ve en zayıf ihtimal] çocuğu aldırmaz gururunuda kıramaz. çocuğun gayri-meşru olmaması için cemin ilanı aşkına evet demek zorunda kalıp cemle evlenmeye kalkar....:sad53:
3. seçenek dışında katılyıorum. Cemin evlenme teklifini kabul ederse zaten Filiz Filiz olmaktan çıkar. Onun bu kötü olasılığı göz önünde bulundurmak istemiyorum. Çünkü o zamana kadar çoktan Cemin foyası çıkacak. Aslı sayesinde..
3. seçenek dışında katılyıorum. Cemin evlenme teklifini kabul ederse zaten Filiz Filiz olmaktan çıkar. Onun bu kötü olasılığı göz önünde bulundurmak istemiyorum. Çünkü o zamana kadar çoktan Cemin foyası çıkacak. Aslı sayesinde..
Evt bencede...aman kalsinn ne cemi.filiz oyle birsey yapmaz sonuna kadar filize guveniyorum.
gülbeşeker
16-12-06, 22:39
2. ya gururunu yenip çocuğu yılmaza söyler. sonsuza kadar mutlu olurlar.:happy0064
3. [en kötü ve en zayıf ihtimal] çocuğu aldırmaz gururunuda kıramaz. çocuğun gayri-meşru olmaması için cemin ilanı aşkına evet demek zorunda kalıp cemle evlenmeye kalkar....:sad53:
1. şıkkı yapmasın da 3.süne de razıyım zaten cemle evlenmez evlense bile gerçek evlilik yapmaz belki cem yılmazı öldürtmekle tehdit eder o yüzden evlenmeye kalkar belli mi olur ayrıca yılmaz filizi nikah masasından son anda kaçırır o psikopatın eline bırakamaz.
bende karakter analizi yapayım
CEM: Filizi kapıda beklemesi ,arabayla gelince de arabaya doğru koşup filiz filiz demesine çok güldüm.Bu arada sarhoştum bir anlık gafletime geldi gibi boş sözler söylemedi biz bahane uydurur sanıyorduk ama adam filizin karşısına çıkıp senden hoşlanıyorum dedi,Filizde cevabını verdi.Bir de adamlarıyla konuşurken her zaman farklı ortamlarda buluşuyor,çok renkli bir kişilik : )
HANDAN HANIM: Filizin o halini görünce hangi annenin içi cız etmez onunki de o hesap kızıyla birlikte ağladı,belki de ilk defa kızının yılmaza karşı ne kadar yoğun şeyler hissettiğini anladı .
ÖMER: Kardeşinin halini görünce çok kötü oldu,sonra gitmeyip kapıda filizin anlattıklarını dinlemesi sonra yılmazsız yapamam artık onunla olamam dediğinde duvara yaslanışı çok iyiydi.Son bölümlerde sinirsiz bir ömerle karşılaştık mahallede yılmazla karşılaşmasında da çok sakindi elife de bağırmadı çok güzeldi
Ferideyle artık yavaş yavaş yakınlaşmalar var;bakışmalar,sözlerden etkilenmeler valla onlarda yavaş ama derinden yol alıyorlar.
ELİF-FERİDE: feridenin elifle ilgilenmesi hatta elifle tüm zamanını geçirmesi ömeri çok etkiliyor zaten ferideye aşık olursa bunun en büyük sebeplerinden biride budur.Yüz boyama sahnesi gerçekten komikti .handan hanımla olan diyalogları da iyiydi ama kadını sürekli bozuyorlar hatta o kadar ki elifte artık laf sokmaya başladı.Feride yılmazlara gitti işte dedim tescili kalkmıştır :) feride yılmazlara gidince yılmazı çekip filizle ilgili bir şeyler söyler sandım ama söylemedi.Kısacası feride-ömer-elif sahneleri güzeldi ama feride birazda geçmişiyle ilgili girişimlerde bulunursa tam süper olacak.
KEREM-NALAN-EMRE VE ALP: Ermenin keremin yanına giderek konuşması takdire değer bir görüntüydü en azından dostlukları için en büyük adımdı.Nalanın kereme olan tavrı çok yerindeydi ama kerem çok saçma davranıyor ne yapacağı hiç belli değil,yanındaki arkadaşının davranışlarını onaylamıyor gibi görünüyor ama sürekli onu dinliyor ve görüşmeye devam ediyor.İlerde ne olur belli olmaz.Benim bu yeni üçlüde favorim doktor bey :) ama keremle bir şeyler olacaktır.Nalana da şöyle acılı bir gelgit yaptırırlar,bakalım neler olacak
SALİH-FAHRİYE VE CEMİL + AHMET: salihin aslında cemile karşı bir şeyi yok sadece ahmeti ve fahriyeyi kaybetmekten korkuyor cemile de güvenemiyor.Ahmetin cemilin evinde dururken sıkılması sonra oyuncak alalım mı dediğinde hemen sevinip cemille sıkı fıkı olması yüzünden biraz korktum valla ,ilerde cemil parasıyla belki gözünü boyamaya çalışır belki de başarılı olur ama fahriye tarafından bir şey olmaz diye düşünüyorum.Salihle fahriyenin konuşmaları çok güzeldi,en azından sorunlarını konuşarak halletmeye çalışıyorlar.
ASLI: Senaristler yap boz yapar gibi bu parçayı cuuk diye oturttular,gerçekten de tam yerine oturdu.Filizlerle iş ilişkisi,yılmazlarla dostane bir ilişki olacak gibi .Aslı karakteri ilk bölüm olduğundan veya filiz-yılmaz arasına girecek biri olduğundan biraz abartı olduğunu düşündüm ama Zeynep beşerleri çok severim ondan soğuk bakmıyorum.Yılmazla iyi anlaşacaklardır çünkü kadın versiyonu.İşçilerle samimiyeti (halk insanı oluşu :) ) , cananla samimiyeti,sıcak,sevimli,çalışkan ve hırslı biri olması yani yılmazla anlaşacaklardır ama öyle aşk şekilde olmaz olursa da tek taraflı olur yılmazın filizi aldatacağını veya ondan başkasını sevebileceğini sanmıyorum.Aslında ömerle olursa tam olurdu
CANAN : Filizle yılmaz arasında güzel şeylerin gelişmesini sağlayan insanlardan birisidir.Aslı gelince filizi boşlayacağını sanmıyorum, aslının da yılmaza olacak ilgisini fark edince aslıyı uyaracağını düşünüyorum inşallah yılmazla aslının arasını yapmaz.
ŞEVKET USTA: senaristlerin bizi duyduğunu düşünmeye başladım valla şevket usta kalıcı olursa en çok sevinenlerden biri olurum.Yılmazlarla tam bir uyum içinde çalışıyor hem kim nerde ne yapıyor haberleri alabilecek kaynağı da var :)
YILMAZ: ilk sahnede aslında konuşsalardı ya da içeri alsaydı daha iyi olurdu ama birbirlerini daha fazla yaralamamak için filiz konuşurken hiçbir şey söylemedi sonra filiz gittikten sonra “filiz” demesi çok güzeldi.Polise haber vermeyip biz halledelim sonra polislere ifadesini verir tavrını hiç sevmiyorum ama ne yapalım yılmaz da böyle bir adam
Aslıyla tanıştıklarında aslıya karşı bir hoşlanma gibi bir şey yoktu,şevket ustayla tanıştığında da aynı tavrı vardı.
Mahallede ömeri ve filizi gördüğünde müjgan hanımla konuşurken filize kaçamak bakışları,filizin onu görünce arabadan inecekken inememesi çok güzeldi.Artık böyle sahneleri çokça izleyeceğiz.
FİLİZ: Yılmazdan özür dilerken söyledikleri kendi sebeplerini sıralaması çok harikaydı ilk sahne olmasına rağmen dizinin havasına kapılıp ağladım resmen.Sevdiğim lafı çok yerinde olmuş.Eve dönerken önceden tüyolar gelmişti belki kaza olacaktır diye düşündüm ama filiz gözlerini ovuşturdu ve yoluna devam etti,döndüğünde cem bekliyordu bence orda cemi görmedi bile çok kötüydü.
Eve döndüğündeki hali çok kötüydü,banyoda soğuk suyun (sanırım titrediğine göre ) altındaki hali yılmazla olan ilişkim bitti,ona inanmalıydım demesi çok dokunaklı bir sahneydi.
Cem konuşmak istediğinde filizin tavrı çok açıktı seni dostum sanmıştım demesi bir çok şeyi açıkladı zaten ama anlayana cem beyinse hoşuna gidiyor mazoşist bir tavrı var
Filizin hamile olduğunu öğrendiğinde doktorun yüzü çok komikti o kadar sevindi ki nerdeyse kendi çocuğu :) Ömerlere karşı filizi anlayıp ona yardım etmesi de çok güzeldi.
Ceyda’nın filizle olan arkadaşlığı çok iyi oldu hem işte hem de normal hayatta filize çok destek olmaya başladı,cana yılmaza daha yakın olduğu için ceydayla konuşması daha iyi.Çocuk konusunda verdiği tavsiyeler yerindeydi aslında hem evli değil,hem yılmaz filizi reddetmiş ve filizde sadece hamile olduğu için ona dönmesini istemiyor yani verilebilecek tepkileri verdi.Filiz çocuğu aldırmayacaktır zaten o kadar çok çocuk gördü bir de o odada caydırıcı o kadar çok şey var ki kesin vazgeçecektir.
kısacası filizli olan tüm sahnelere bayıldım.Filizin tüm pişmanlığını,vicdan muhasebesini izledik.Tuba Büyüküstün kesinlikle bu bölümün yıldızıdır.
Bölümün en parçalayıcı sahnesi filizin banyodaki sinir krizi.
en komik sahneleri elifin söylediği laf niye onun suratında boya olduğu için mi gibi bir şeydi,bir de feride izinli olduğu için mahalleye gidince biz izinliyiz demesi :)
en sinir sahnesi ömer filizi hastaneye götürürken cemin filizin saçlarını okşaması.
aslı için ömerle olsa iyi olurdu demişsin o zaman feride ye ne olaki...
Ya sinem o doktorun kendi çocuğu gibi sevinme olayına bende katlıyorum.. Sanki kendi çocuğu gibi gülümsemesi.. Komikti bencede... :)
Yorumun çok güzel ellerine sağlık sinemcim.. :) Aslı dah yeni bakalım gelecek bölümlerde kişiliğiin çözceğiz.. Onun için şu an bir kusurunu görmedimk. Bende Zeynep Beşerleri severim.. Güzel kızdır allah var şimdi.. :)
Feride daha bir pısırık geldiğinden herhalde.. Ama Aslıda bir boy fazla gelirdi Ömere.. :) Ömer Yılmaz karakterinde birini kaldıracağını sanmıyorum.. :) Feride iyidir ona.. :) Feride Ömerin Kısmeti.. :) Filiz Yılmaz zaten birbirlerinin kısmeti.. Cem ve Aslıyı da artık biribrlerine yaparız.. :) Şaka bir yana Cemi kimseyle yapmayalım.. Aslının başını yakar valla.. Cem kalsın.. Aslıyı bir delikanlı ile başgöz ederiz.. :)
yakupoglu61
16-12-06, 23:00
bu şıkların 3üde zor ihtimaller şu an için tabi
ama bana göre en yakın ihtimal 2
3. şıkta aklıma gelmiyor değil çok şaşırtadabilir
Feride daha bir pısırık geldiğinden herhalde.. Ama Aslıda bir boy fazla gelirdi Ömere.. :) Ömer Yılmaz karakterinde birini kaldıracağını sanmıyorum.. :) Feride iyidir ona.. :) Feride Ömerin Kısmeti.. :) Filiz Yılmaz zaten birbirlerinin kısmeti.. Cem ve Aslıyı da artık biribrlerine yaparız.. :) Şaka bir yana Cemi kimseyle yapmayalım.. Aslının başını yakar valla.. Cem kalsın.. Aslıyı bir delikanlı ile başgöz ederiz.. :)
asliyi da aynaliya verelim madem delikanli birini araiyoruz alin size delikanli bir adam...hem dürüst hem caliskan hemde delikanli...vallaha ben verdim gitti...ertik cifte dügün yapariz filiz&yilmaz / asli&aynali... insallah 41 kere mansallah...
Beklenmedik sekilde sansim yaver gitti ve de diziyi sadece 1 gun sonra izlemeyi basardim. Bolumde olan hersey hosuma gitmese de bu bolumu genel olarak bayagi begendigimi soyleyebilirim. Yine geleneksel olarak once kendi yorumum sonraki mesajimda da unuttugum konulara geri donus :)
Benim icin bolumun cok cok iyi iki oyuncusu vardi bu sefer. Tuba Buyukustun belki de sezon finali haric belki de dizideki en zor bolumunden benim fikrimce alninin akiyla cikti, gecen gun dusunmustum foruma yazarken acaba Filiz'in gozyaslari beni eskisi gibi etkileyebilecek mi bir gun diye. Handan Hanim kizini sakinlestirmek icin kriz aninda soylenecek en dogru sozcugu soylemisti aslinda. 'Bu ikiniz icin de en iyisi' ve Filiz'in cevabi 'iyi degil anne' Iste o an cok etkilendim. Gercekten de sinir krizi geciriyordu Tuba Hanim adeta. O sahnede onun disinda Billur Kalkavan da dahil tum oyuncular gayet basariliydi zaten. Omer'in birsey yapamamasindaki caresizlik, ilk sorusu 'Biri birsey mi yapti sana?', sonrasinda Feride'ye kardesi hakkinda soyledikleri, Fili'in her sozu karsisinda yuzundeki tepkilerinin degisimi cok basariliydi yine. Billur Hanim da uzun sureden beri ilk defa tam manasiyla bir anne olduguna inandirdi beni. Irem Altug'un bir taraftan Omer'i teselli etmeye calismasi, yavas yavas asik olmaya basladigi adam icin endisesi, bir taraftan da Filiz'in Yilmaz'ini bilen tek kisi olmasi nedeniyle onu anladigini ben yuzunden okuyabildim. Cok basarili bir sahne cekilmis gercekten. Tuba Buyukustun diger sahnelerde de iyiydi bu arada o yuzden star iki oyuncudan biri oldu benim icin bu bolum.
Bolumun benim icin ikinci star oyuncusu da Erkan Bektas'ti. Salih'in dogru seyin yapildigini bile bile bundan duydugu ofke, endise ve uzuntuyu birarada vermesini basardi. Ozellikle iki babanin bakistigi sahneler gozlerimi yasartti. Bir tarafta ogluna bir adim da olsa yaklasan babanin abartmamaya calistigi sevinci, diger tarafta da oglunu kaybetme endisesi tasiyan babanin dogrular karsisindaki caresizligi. Yilmaz'in gercekten iyi niyetle soyledigi 'Cemil'e ben haber vereyim istersen' sozunden de hic hoslanmadigi acikti. Insan en iyi dostu bile olsa kendi aile sorununu kendisi cozmeye calisiyor ve ben bunu cok iyi anliyorum. Uzun lafin kisasi Salih'in firtinalari dizinin benim icin en etkileyici ikinci sahneleriydi.
Dizinin benim icin en hos sahneleri de dogal olarak guzide ciftimiz Feride-Omer ve kucuk Elif'in icinde bulundugu sahneydi. Acikcasi yastik savasi sahnesinde Omer de isin icine girmemisti ya boylesi daha bir hos olmus ;) Ozellikle Elif'ten sonra Omer'in de gayet cocuksu bir simariklik icinde 'hayir' demesine cok guldum. 'Cocukla cocuk olunur mu?' 'Olunur'. Iyi ki bu sahneler var da herkesin cektigi acilar icinde bir de gulumseyebiliyoruz :) Evde cocuk olmasinin farki diyorum bu sahnelere; benim yegenim daha alti aylikken butun stresimi alirdi. Ay simdi de onu ozledim :(
Neyse, tabi ki kilit sahneler Omer'in gozlerini kapatip Feride'nin yuzunu boyarken yuzunde beliren hayranlik, hoslanma ve utanma karisimi duygunun giderek artisiydi. Gozler acilinca Omer'in Feride'nin yuzune Handan gelinceye kadar kilitlenen bakisi da simarik beyimizin de bos olmadigini farkettirdi ama kendisi henuz bilincinde degil. Orada Feride'nin elinin ayagina dolasmasi, boyayi nereye surecegini bilememesi, gulumsesin mi gozunu mu kacirsin ne yapsin karar verememesi guzel bir detaydi. Feride'nin Omer Elif'i operken bakisi, sonra arabadaki tavri da kendi duygularinin artik iyice bilincinde oldugunu gosterdi. Feride'nin Handan Hanim karsisindaki saygili ama ezilmeyen durusunu cok begendim bu arada. Handan Hanim'in simdilik olaylarin farkinda olmadigi icin Feride'ye daha medeni davranmasi guzel bir gelisme elbette ama uzun surecegini hic sanmiyorum ;) Feride de Yilmaz'lara ziyarete gittiginde hic de vefasiz bir kizmis gibi karsilanmadi ama neyse ;)
Filiz'in bebegi aldiracak gibi bir havasi yoktu. Durum asagi yukari Elif'le ayni oldugu icin (ortada sorunlu bir iliski olmasi acisindan) o zaman ne yazdiysam bulabilseydim buraya kopyalacaktim. Yilmaz'la istersen bir daha hic barisma ama cocugun ustunde tek soz sahibi Filiz degil, Yilmaz da bu cocugun babasi ve de cocuk ve iliski hakkinda ne karar verilecekse ortak verilmeli. Canan'in bariz bir sekilde destegini cektigi su gunlerde Filiz'in yaninda Ceyda'nin bulunmasini sevdim ama keske Yilmaz'a soyleme konusunda daha cok israr etseydi. Ceyda demisken Fatih'in ona karsi olan bakislarindan gercekten de bir is cikacak hissi yakaladim cunku senaristler ayni sahneyi 2 kere bosu bosuna yazmazlar.
Eminim forumda cok tartisilmis olan Yilmaz'in tavrini tabi ki gayet kaba buldum. Soyledigi sey dogru olabilir belki ama bir zamanlar yasananlar adina sevdigi kadina boyle bir davranisi layik gormesini dogru bulmuyorum, suratina bakilmayacak kadar da kotu birsey yapmadi Filiz. Yilmaz kendisinin de bir ailesi oldugunu konu Tekinerler olunca unutuyor galiba. Belki de suratina baksa yumusayacagindan korkmustur bilemiyorum ama Yilmaz keske tam da bekledigim gibi davranmasaydi diyorum ve bu konuyu da uzatmak istemiyorum cunku galiba yeterince tartistik yazacak yeni birseyim de yok. Yalniz fotograflari yakma sahnesi modumun yapmis oldugu espri yuzunden tum etkisini de yitirdi onu da yazmak zorundayim. :img-hyste Yilmaz'in elbette hirsini odunlardan cikarmak istedigini biliyorum ama o espriden sonra adamin butun derdi isinmakmis gercekten dedim ve guldum kendi kendime :img-hyste
Butun hafta tartistigimiz Yilmaz'in Filiz'i uyarmamasi konusu, tam da Omer kendisini vurdurtan kisiden bahsederken Cem'in yanibasinda oldugu sahnede bir daha aklima geldi. Filiz gercekten de sansli, bu tavirlari sergiledigi zaman, Cem'le konuyu konusmaya bile deger bulmadiginda, Cem hic de boyle davranmayabilirdi aksine delirebilirdi de. Filiz'e ve ailesine zarar da verebilirdi. Yoksa Yilmaz'in sansi mi demeliyim buna? Yilmaz Filiz'i o anda uyarsa Filiz bence inanirdi cunku Cem'in kendisi icin farkli duygular besledigini biliyordu ve de gercekten de 'ol dese olurdu' herhalde Yilmaz icin. Yilmaz israrla polise haber vermeyerek operasyonun farkli yone gitmesine neden oldu. Canan'in onlarin sagliklari icin tepkisi bir yana, herhalde ortalikta polisler olsaydi ne Cem ne de yanindaki sahsiyet elini kolunu sallaya sallaya adami vuramaz ve de sadece Ekrem pesine dusmeyecegi icin de kacamazdi. Aslinda bu sahneyi o acidan begendim, biraz da kendi deyimleri ile 'mafyaliga' soyunurlarsa olacagi buydu.
Cem'in surekli bozuma ugramasi eminim herkesi cok mutlu etmistir. Filiz'in arabayi durdurmadan gectigi sahne, sonra Cem'in duygularini konusmaya bile deger bulmamasi, sirkette insaatin yavas yavas kendi elinden kaymasi, proje muduru kizimizin isleri kurcalayacak bir tip olmasina da ayrica bozulmasi hersey cok hosuma gitti bu bolum. Demek ki sadece para yardimi yapmakla sana kul kole de olunmuyormus Cem Bey. Zeynep Beserler genel olarak begendigim bir oyuncu oldugu icin diziye girmesine sevindigimi soyleyebilirim. Beklenmedik olan proje muduru olan hanimim hem Tekinerlerle hem de Yilmaz'la baglantisi olmasiydi. Acikcasi bulunan fikri de begendim.
Yilmaz da ne zaman birisini silse surekli karsisina cikiveriyor. Tekinerlerle baglarini koparacakti, once mahallede Omer'le karsilasti sonra da Tekinerlerin proje muduruyle yanyana yemek yedi :) Ozellikle hangi sirket adina calistigini masada acikladigi sahnedeki tepkileri cok basarili buldum. Omer ve Yilmaz sahnesi dusundugumuz gibi sert gecmedi bakislar haric! Demek ki olumden donmek Omer'e yaramis olacak ki artik ofkesini kontrol edebilme yetenegine sahip. Cocuklar olmasa farkli mi olurdu bilmiyorum ama daha once Omer'in cocugunun yaninda hatta ona karsi yaptiklarini dusunursek buyuk bir gelisme.
Son olarak da Nalan'in Kerem'e soylediklerinde cok hakli buldugumu yazmak istiyorum, sonrasinda Kerem illegal islere girecek belki ama Kerem'in o sozleri hakettigini dusunuyorum. Dizideki guclu bayanlari hep sevdim ve sevecegim :happy0064
forever_bim
17-12-06, 00:04
Sevgili Berna, sevgili Sinem ve Sevgili Figan;
Yorumlarınızı keyifle okudum.
Bu arada Berna'ya sormak istiyorum, sana söylediğim kadar var mıydı sürpriz sahne?
forever_bim
17-12-06, 00:10
Forumda bugüne kadar okuduğum en sevimli soruydu. Hatta en sevimlice sorulmuş soru. Bu doğal uslup için sana teşekkür ederim.
42. Bölümde, Ömer parkta Feride Elif'i sallarken tanıştıklarında ben o zamandan tek ya da çift taraflı bir şeyler olacağını sezinlemiştim. Şimdi Aslı ile Ömer olmaz. İmkan ve ihtimal yok. Çünkü sıradan iş arkadaşı olarak tanıştılar. Ömer'in Feride'yle tanıştığı sahne oldukça farklıydı.
Aslı zaten Yılmaz ve Filiz aşkının engellerinden biri olacak.
Yorumlara soyle bir goz gezdirdim, yine farkli fikirlerimiz olmus ama bu seger Tuba Hanim'in performansi ustunde birlesmisiz galiba. 'Fomer' konusunda ilimli tepkiler gelmeye baslamis, buna da memnun oldum elbette.
Neyse, Yilmaz Asli'ya bakip bakmadigi konusu varmis atladigim, yani o tarz bir ilgi hissetmedim ben Yilmaz'in bakislarinda ancak Canan onu ovunce 'kimmis ki acaba?' diye merak ediyor gibi bir havasi da var. Biraz politik bir cevap oldu ama ne cok ilgilendi diyebilirim ne de hic ilgilenmedi. Ben sonraki Tekinerler icin calisiyorum sahnesindeki kaba bir tabir olacak ama 'dumur' tepkilerinde yogunlasmisim. Yalniz Asli'nin Yilmaz'la ilgilenmedigini soyleyebilirim, sonra durum degisecektir bence de ama ilk tespitim bu yonde arkadaslar :)
Omer ve Asli dusunulmus ama bu haftaki Feride-Omer sahnesinden sonra bence ihtimal yok. Zaten duyumlarimiz hep dogru ciktigi icin Asli Yilmaz arasinda bir cekim olacaktir (karsilikli veya tek tarafli) bence.
forever_bim
17-12-06, 00:17
Sürekli dile getirdiğimiz bir şey var forumda, sevgi konusunda, sevgi hakikaten sadece sevmek değil, sevdiğin insan için somut birşeyler yapabilmektir. Bu açıdan baktığımda ve çektiğimiz bölüm resimlerine baktığımda Feride'nin Ömer için oldukça somut şeyler yaptığını görüyorum.
Zaten Feride nitelendirildiği gibi vefasız ya da çıkarcı bir insan olsa, çok sevdiği kızı gibi benimsediği Elif için kendini aşağılayan Handan Hanım'la aynı çatı altına girmezdi. Ömer'e karşı da bir ilgisi olmasa Ömer elini tuttuğunda kızarıp bozarmaz, masadan kalktığında yukarıya üst kata kadar taşımaz, vurulduğunda o kadar ağlamazdı.
Feride'de bir şey daha yakaladım. Konuşurken sorgularken hatta kızarken bile karşısındaki adamın (yani Ömer'in) gözlerinin içine bakıyor hep. Bu samimiyet sahibi bir insan olduğunun kanıtıdır bence.
Sevgili Berna, sevgili Sinem ve Sevgili Figan;
Yorumlarınızı keyifle okudum.
Bu arada Berna'ya sormak istiyorum, sana söylediğim kadar var mıydı sürpriz sahne?
Valla dusundugumden fazlasi bile vardi forever_bim. Omer'in de ilgisi vardi Feride'ye karsi. Tabi ki farkinda degil ama vardi. Bunu beklemiyordum. Zaten belli olmuyor mu hersey tek paragraf o sahne icin tam iki paragraf harcamisim ;)
Tam da sevgi (ask) tanimi ile ilgili birsey yakaladim obur forumlarda kullanirim diye not etmistim. Iki Aile yeni bolum tanitimindan alinti, hem modumuzun savini destekliyor hem de Feride'nin durumuna uyuyor.
Ask bazen tatli heyecanlar verir...
Bazen susmaktir...
Ya da sessizce konusmaktir...
Bazen ask tepeden tirnaga anlamaktir...
54.BöLümün ardindan;
Filiz-Yilmaz sahnesi...
Filizin Yilmazdan af dilemek icin bag evine geldiginde zaten icinde Yilmazi onu affetmesini düsünecek en ufak bir umut yoktu, ama Filiz yinede sansini denemek istedi vede bunda basarisiz oldu..Yilmaz Onu affetmedi cünkü...Yakarislari,mazlumlugu,masumiyeti vede Yilmaza olan büyük sevgisi herhalinden belliydi...Ama maalesef hicbiri sevginin bu demek oldugunu göstermiyordu..Cünkü sevgi Emektir, caba göstermektir, fedakarliklar yapabilmektir, inanmak, sonuna kadar her ne olursa olsun güvenip, "sevdigim" dedigin insanin yaninda olabilmektir..
Her ne kadar Filiz bunlari yapmamis olsa da..Hatali oldugunu kabul edip Yilmazdan enazindan af dilemeyi biliyor..Cok büyük bir yüreklilikle kendine yakisani yapip Yilmazdan af dilenmeye gelmistir..Hemde tüm samimiyetiyle..Helal olsun diyorum Filize..En azindan bos yere suclayip günahini aldigi adamdan özür dileyecek kadar akli basinda vede yigit bir kiz ! { Onun icindir ki; Filizin resmini avatarim yapmaya karar verdim..} Beni son iki bölümdür gerek oyunculugu gerekse, durusu vede tavirlariyla inanilmaz etkiliyor..
Yilmaz kendince inanilmaz hakli..Yilmaza haksiz diyemem..! Cünkü "Katil" damgasi yemis olmak, agir bir suclama..Hemde sana "sevdigim" diyen birinin gözünde "Katil" damgasi yemek cok agir ! Yilmaz Filizle konusmamakla en iyisini yapmistir..Ama zamani gelecek konusacaklari günün zamanida gelecek..O an ki siniriyle Filizi daha da kirabilirdi..Cünkü Filizin her defasinda kendisi hakkinda yaniliyor oldugunu vede her defasinda af dilenmeye, özür dilemeye geldigini görmek Yilmazi inanilmaz öfkelendiriyordu..Bu nedenle konusmamasi iyi oldu..Hani su meshur "Filizin kafasina kafasina vurdu sanki" denilen meshur odunlara(!) vurdu..Hincini, sinirini onlardan aldi..Ben bunu böyle anladim..iyiki de vurdu iyikide sinirini onlardan aldi..Yoksa Filizi daha da kirabilirdi..Filizi ne kadar sevdigini birkez daha görmüs olduk..
Yilmazi bu sahnedeki Filize karsi göstermis oldugu sabri;
Vede Filizi hatasini anlayipta Yilmazin onu affetmeyecegini bile bile göstermis oldugu cesaretinden dolayi takdir ediyorum...!
Filizin Eve dönüs Sahnesi...
Filizin berbat bir halde eve geldigi sirada kapida bekleyen utanmaz vede sinsi Cem`i gördügümde yine isbasina gecmis kimbilir neler diyecek Filize derken; Filizin ona yaptigi hamle vede tarz cok yerindeydi..Aferin Filize..Tam düsündügüm gibi..
Banyoya girip kendiyle hesaplasmasi, hatalarinin farkinda olup aglamasi,kahrolmasi inanilmaz güzel yansitilmis bizlere..Bu Filizin ikinci ayna kIrI$I..Süper, süper, süperrr.. inanilmaz basarili bir oyunculuk cikarmis..Bu sahnede en sinir oldugum dakikalar kiiiiiiiiiiii; cok dikkat ederseniz Filizde orda ters bir bakis atmis abisine..ömerin sordugu sorudur.. "Filiz ne oldu, yoksa biri sana birsey mi yapti?!" Bu ne simdi bu soru sorulur mu ? Himmm kim olabilir bu kisi tabii ki kasttettigi kisi kesin Yilmaz..Yilmaz vampir ya Filizin kanini icmistir..
Handan Hanim bile tepkisini gösterdi ömere..Odadan cikmasini söyleyerek..Keske odadan cikmasaydi da Filiz onun yüzüne karsi deseydi icindeki acilari, haykirislari..Ama ne yazik ki; kapinin ardinda oldugunu Filiz bilmiyordu..Ho$ hic farketmez..
ömer kapinin ardinda Handan da kizinin yaninda yikildilar, ezildiler, utandilar, mahcup oldular biricik kizlarindan vede bu büyük sevgiden!Cünkü o an; hepsi de biliyordu ki "Yilmazin günahini almislardi.." "Filize de bosu bosuna acilar cektiriyorlardi bu Anne ve Abi..Cesitli baskilar kurarak vede Filizi Yilmazdan sogutarak türlü laflar ediyorlardi.."
Ayip ediyorlardi Handan ve ömer...
Hem "Sevgiye" hemde "Yilmaz ve Filize...."
Boyama Sahnesi...
Bu sahnede arada muziplik,eglence olsun diye cekilmis..ömerin tavri vede davranislari cok sempatikti..Kizina karsi son derece anlayisli vede sevgi dolu bir baba olma yolunda ilerlemeler kaydettigini de görmüs olduk..Keske ayni sevgi dolu yanasmalari vede anlayisi yan odada acilar icinde olan kizkardesine de gösterebilse..Elif`in herzaman ki gibi Babaannesine göndermeler yapmasi cok iyiydi..Zaten o evdeki ikinci umudum Elif, Filizden sonra..
Feride ömere karsi birsey hissediyor mu, hissetmiyor mu ben anlayamadim..Bu kiz Yilmaza da bir aralar biseyler hissediyor heralde diye dusunmustum..Sanirim kafam karisiyor..En iyisimi Ferideyi ne yapacaklar bekleyip görmek..Ayrica Yilmazlarin evine nihayet gitti..Hele sükür..! Ben ömer-Feride ikilisinden herhangi bir a$k kokusu alamadim nedense..Ama illahaki bir ask yasanacak, bu belli oldu..
Ayrica bravo valla ömer`i kedi yapti resmen :)))
ömer kalender biri aslinda..Ferideye "Ben alirim pastayi istersen" demesi falan..iyi biri seviyorum ben ömeri.. Ama kizkardesine karsi anlayisli olmamasi vede hala Yilmaza kin dolu olmasi beni sinirlendiriyor..
Filiz-Cem sahnesi...
Cem`in utanmadan Filize hislerini acikladiginda yine aferin Filize dedim..Bir bayan ne olursa olsun bir erkegin senden hoslaniyorum demesine bir tepki verir sasirma yada sevinme gibi..Ama Filizde TIK yok! ..Cok iyi benzetti Cem`i..
Bravo Filiz..
sevgili figan çok güzel yazmışın eline ve gönlüne sağlık....filiz ve yılmazı çok güzel analiz etmişin...valla aslında bunları anlatmak istiyodum ben...yılmazı bukadar severken sadece yılmazcı davranmamış filizi çok güzel tanımlamışsın...tek katılamadığım nokta bu bölümde ömer filiz için endişelenmiştir.....hatasının farkına varmaya başladı bence...ben öyle algıladım..hem o odadaki sahnede sadece ne olduğunu anlamaya çalışmıştı...ben art niyet sezmedim bu bölüm ömerde...hiçbir sahnesinde..
Tsk.ederim archshe..
Begenmene sevindim..Evet Yilmazi cok seviyorum bir karakter olarak ama gercekten diziye olan bakisim tamamen tarafsiz..Neyi dogru bulup, neyi hissediyorsam onu yazmaya calisiyorum..
ömer konusuna gelince..Tabii ki; kizkardesi icin endiselenmistir..Benim demek istedigim bu degildi..Ben paragrafimda da söyledim ömer karakterinide severim kalender bir tip; ama Filize en ufak birsey oldugunda Yilmazdan süphelenmesi beni cileden cikartan..Orda sordugu soruda da sanki bunu sezinledim ki; Filizde sanirim benim böyle sezinledigimi onaylarcasina ters bir bakis atti abisine..
Olay bu yani.. :)
Bu arada sevgili Forever;
sanada Tsk.ederim yorumumu begenip, keyifle okudugun icin..
SagoL..
Berna`ninda yorumunu cok begendim..Seninde emegine, yüregine saglik..
ben bunu anlatamadım galiba...çocuk aldırmak yanlış hemde çok...ama filiz ne dedi yılmaz beni istemiyoken ona bunu yapamam...yılmazın karşısına çıkıp hamileyim dese yılmaz bırakmaz onu...bu hoş mu?tamam yılmaz sadece bebek için gitmez filize bu kabulüm filizi hala seviyo ama filiz de böyle bir durumda yılmazın ona dönüşünü istemez...çocuğu bahane ettiğini düşünmesini istemez...eee doğursa babasız olacak çünkü uzun zaman söylemicek yılmaza bence vazgeçsede...yılmaz filizi affetmez diyosunuz yılmaz bunun hesabını sorduğunda filizin demesi gereken tek şey var nasıl diyebiliridim sen beni istemezken...başka çarem yoktu...doğuramazdım beni istemezken bunu sana söylemezdim...yılmaz kızarmı sizce bu konuşmaya bence hayır...tamam yılmaz haklı gururnda ama filizi nelerin seçimine ittiğinin farkına varır...zaten boşuna konuşuyoruz filiz kesinlikle aldırmayacak bebeğini...filiz de istemiyo zaten yılmazdan bir parça o...ayrıca kimse bi bebeğin canına kıymak istemez ama şartlar öyle gerektir..ayrılar evlilik dışı bi çocuk bunlar daha mı masum duruyo aldırmanın karşısında...hem çocuğu aldırsa derinden sarsılacak olan filizdir...annelik duygusu hassalığı başkadır...filiz bunun acısını çeker zaten...yılmazın çekeceği acı az kalır...filizin yaşayacağı hem fizyolojik hem de ruhsal sıkıntı olacaktır...filiz ilerde hamile bile kalamayabilir...yani filiz bunları göz önüne aldıysa yılmaza kızarmı diye düşünemem...bu arada aldırsa ne olur evlenirlerse gene olur demiştim orda biraz geniş açıyla baktım...öylesine ciddiye almayın...zaten aldırmayacak ama benim düşüncelirim bu açıkçası..
Figancim senin yorumlarina ihtiyacimiz var, bakis acini o kadar guzel anlatiyorsun ki bazen ayni bazen farkli fikirde olsak da soyle durup bir dusunuyorum yazdiklarin hakkinda. Senin de emegine ve yuregine saglik.
Omer'in sorusunu Filiz'in de bu sekilde algiladigini ben de dusundum. Ancak Omer'in sorusunda da o niyeti ben sezmedim, hani bir abilik refleksi gibi geldi bana ancak hakli da olabilirsin. Omer Yilmaz soz konusu olunca her an sapitabilir cunku :)
Forumda bugüne kadar okuduğum en sevimli soruydu. Hatta en sevimlice sorulmuş soru. Bu doğal uslup için sana teşekkür ederim.
42. Bölümde, Ömer parkta Feride Elif'i sallarken tanıştıklarında ben o zamandan tek ya da çift taraflı bir şeyler olacağını sezinlemiştim. Şimdi Aslı ile Ömer olmaz. İmkan ve ihtimal yok. Çünkü sıradan iş arkadaşı olarak tanıştılar. Ömer'in Feride'yle tanıştığı sahne oldukça farklıydı.
Aslı zaten Yılmaz ve Filiz aşkının engellerinden biri olacak.
Aslıyla aralarında bir şey olmaz bu çok belli de ben sadece ömer için biraz daha hareketli,daha girişken birini istediğimden aslıyla ömer olsun yazdım.Feride ömerin beğeneceği tarzda birisi zaten uysal,sevimli ve ilgili ama aslıyla olsa daha güzel olurdu .Aslı ve ömer arasında da hareketli,atışmalı,çekişmeli bir aşk izlerdik :) ama ömer bu saatten sonra dinginlik arıyordur o da kesinlikle feride :icon_whis
sevgili berna ve sevgili sinem yorumlarınızı okudum ve büyük keyif aldımm... hele sinem doktorun gülmesini anlattıgı benzetmeyi duyunca koptum burda :img-hyste o değil odada iki kişisiz ve ben sebepsiz gülünce arkadas deli zannediyor... walla insallah bende bir gün uzun bir yorum yazarım böyle karakterler hakkında ama kolay bir sey değil acıkcası...sizler böyle yazarken...müthiş keyif alıyorum hepinize cok tesekkürler...
ben bunu anlatamadım galiba...çocuk aldırmak yanlış hemde çok...ama filiz ne dedi yılmaz beni istemiyoken ona bunu yapamam...yılmazın karşısına çıkıp hamileyim dese yılmaz bırakmaz onu...bu hoş mu?tamam yılmaz sadece bebek için gitmez filize bu kabulüm filizi hala seviyo ama filiz de böyle bir durumda yılmazın ona dönüşünü istemez...çocuğu bahane ettiğini düşünmesini istemez...eee doğursa babasız olacak çünkü uzun zaman söylemicek yılmaza bence vazgeçsede...yılmaz filizi affetmez diyosunuz yılmaz bunun hesabını sorduğunda filizin demesi gereken tek şey var nasıl diyebiliridim sen beni istemezken...başka çarem yoktu...doğuramazdım beni istemezken bunu sana söylemezdim...yılmaz kızarmı sizce bu konuşmaya bence hayır...tamam yılmaz haklı gururnda ama filizi nelerin seçimine ittiğinin farkına varır...zaten boşuna konuşuyoruz filiz kesinlikle aldırmayacak bebeğini...filiz de istemiyo zaten yılmazdan bir parça o...ayrıca kimse bi bebeğin canına kıymak istemez ama şartlar öyle gerektir..ayrılar evlilik dışı bi çocuk bunlar daha mı masum duruyo aldırmanın karşısında...hem çocuğu aldırsa derinden sarsılacak olan filizdir...annelik duygusu hassalığı başkadır...filiz bunun acısını çeker zaten...yılmazın çekeceği acı az kalır...filizin yaşayacağı hem fizyolojik hem de ruhsal sıkıntı olacaktır...filiz ilerde hamile bile kalamayabilir...yani filiz bunları göz önüne aldıysa yılmaza kızarmı diye düşünemem...bu arada aldırsa ne olur evlenirlerse gene olur demiştim orda biraz geniş açıyla baktım...öylesine ciddiye almayın...zaten aldırmayacak ama benim düşüncelirim bu açıkçası..
aralarında ne gecerse gecsin yılmaz filizi gercekten istemiyo dahi olsa filizin yılmaza bebeği söylemesi lazım tamam aldırsın ama bu kararını önce yılmaza acıklamalı. sen bitti dedin ve bitti hamileyim iliskimiz bittiğine göre dogurmak istemiyorum desin ama söylesin. bu cocuk filizin oldugu kadar yılmazın da. evet cocugu aldırdığında filiz daha cok etkilenir her bakımdan ama yılmazın yine de kızma hakkı var bence... aldırmayacagını düsünüyorum filiz kıyamaz bebeğine tavırları da bunu gösterdi zaten umarım yanılmam...
Figancim senin yorumlarina ihtiyacimiz var, bakis acini o kadar guzel anlatiyorsun ki bazen ayni bazen farkli fikirde olsak da soyle durup bir dusunuyorum yazdiklarin hakkinda. Senin de emegine ve yuregine saglik.
Omer'in sorusunu Filiz'in de bu sekilde algiladigini ben de dusundum. Ancak Omer'in sorusunda da o niyeti ben sezmedim, hani bir abilik refleksi gibi geldi bana ancak hakli da olabilirsin. Omer Yilmaz soz konusu olunca her an sapitabilir cunku :)
Tsk.ederim bernacim..Eksik olma sende..:img-yes:
Demek ki Filizle ayni sekilde algilamisiz ömer`in sorusunu..Cünkü bende o kareyi izlerken Filiz gibi tepki verdim ömere. Ayni anda, ayni sekilde bakmisim Filizle demek ki..
Ama seninde demen gibi söz konusu Yilmaz olunca fevrilesebiliyor..Yinede iyiydi ömer bu bölüm...Yilmaza karsi olan bu kini vede öfkeside bence gitgide bitecektir..öyle umud ediyorum..:img-wink:
bu bölüm yorumlarında sevgili berna,figan,forever_bim,sinemve pinkzone nun yorumlarını çok başarılı buldum özellikle filiz yılmaz ilişkisinde ön yargısız herkesi hatasıyla sevabıyla ve doğru üsluplarla yazdıkları için..mest ettiniz beni elinize gönlünüe sağlık....
berna,sınem elınıze emeğınıze sağlık ıyıkı varsınız.
bu arada yılmazın haliti için kendi işini kendi yapmasına çok kızdım polise haber verseydi böyle olmazdı...iyiki polisi çağırdıklarında polis sizin ne işini vardı burda demedi...sonuçta bu adam yılmazı suçlamıştı...şüphe çekmezmiydi...bi de adam vuruldu...ben kesin başaları belaya girer yine dedim ama okadar uzatmadılar...
hem hapisten adam nasıl kaçırıldı onu hiç anlamadım...bu zor sahneleri çözemiyolar sadece sonucu gösteriyo senaristler aynı tabancanın yılmazın arabasına koyuluşu yılmazın cemin evine girişi gibi...
bu arada yılmazın haliti için kendi işini kendi yapmasına çok kızdım polise haber verseydi böyle olmazdı...iyiki polisi çağırdıklarında polis sizin ne işini vardı burda demedi...sonuçta bu adam yılmazı suçlamıştı...şüphe çekmezmiydi...bi de adam vuruldu...ben kesin başaları belaya girer yine dedim ama okadar uzatmadılar...
hem hapisten adam nasıl kaçırıldı onu hiç anlamadım...bu zor sahneleri çözemiyolar sadece sonucu gösteriyo senaristler aynı tabancanın yılmazın arabasına koyuluşu yılmazın cemin evine girişi gibi...
bırde adam orda vurulmus aynalı gel dıyor.annemde sankı yemeğe cağırıyo dedı.:img-hyste cok guldum.
en şaşırdığım kısım cemin itirafıydı filize ben bunu yapacağını hiç sanmıyodum..bişeyler uyduracak sanıyodum...ama şaşırttı beni cem...bukadar dobra olmuşken yılmazı ben dövdürttüm ömeride ben vurdurttum derse şaşırmıcam:)şaka biyana şok oldum harbiden...ve bu olnalardan sonra filiz tepkisini çok güzel dile getirdi...
en şaşırdığım kısım cemin itirafıydı filize ben bunu yapacağını hiç sanmıyodum..bişeyler uyduracak sanıyodum...ama şaşırttı beni cem...bukadar dobra olmuşken yılmazı ben dövdürttüm ömeride ben vurdurttum derse şaşırmıcam:)şaka biyana şok oldum harbiden...ve bu olnalardan sonra filiz tepkisini çok güzel dile getirdi...
fılız tepkısını sadece ıkı uc bolumluk koyacak yoksa cemın kolllarına atlamaya dunden razı.:img-hyste
54.Bölümde dikkatimi cekenler;
* Hayret ilkkez meyhanede oturup, konusulmadi..:)
* Birde Yilmaz,Aynali,Salih vede $evket usta bir sokakta yürüyorlardi..O sokaktaki manzara beni mest etti vede maziye götürdü..Eskiden bizim oturdugumuz mahallelerde de camasirlari böyle duvardan duvara asarlardi..
Demek ki; dedim hala ayni moda devam ediyor..Valla cok güldüm o sahnede...
Yaptigimiz muziplikler geldi aklima..
Eskileri hatirlamak güzeldi..:img-wink:
bırde adam orda vurulmus aynalı gel dıyor.annemde sankı yemeğe cağırıyo dedı.:img-hyste cok guldum.
annende cok kafa kadınmıs walla..yarıldım burdaa:img-hyste ..inanki o sahneye bende cok güldüm cok acayip de bir ses tonuyla dedi annenide dediği gibi sanki yemege cagırıyor :img-hyste :img-hyste
forever_bim
17-12-06, 01:10
Sabahtan beri gelen tebrik ve teşekkürlerden başım döndü. Gene de konuşmaya devam edeceğim.
Yılmaz Filiz ilişkisinde son olaylarda Yılmaz'ın haklı olduğu çok keskin bir nokta var. O da yargısız infaz edilmek. Kaldı ki bu hem Yılmaz'ın hem Ömer'in başına geldi. Filiz her iki durumda da çok pişman oldu. Hayatı iyice zora girdi.
Bu olaylarda tam Filiz'e kızacakken aklıma hastanede Ömer'in kanının üzerine aktığı kot pantolonu geliyor ve ne kadar süre çaresizce ağlayarak beklediği, ya da Yılmaz'ı bulmak için ne kadar çırpındığı ve Filiz'e kızamıyorum.
Sevgili forever_bim, berna ve Figan abla yorumlarinizi büyük bir keyifle okudum ellerinize saglik.
Benim takildigim bir konu var, Yilmaz Filizi Cem konusunda uyarmadi, ama uyarmadiginla kalmadigi gibi ayni zamanda Cemide takipe almadi. Tamam bir sekilde Cemin izini sürdügü dogru, Cemin gercek yüzünü ortaya cikarmak icin kendi yöntemlerini kullanmaya calisiyor, ama bana kalirsa yinede Cemi bir sekilde takibe almasi gerekiyordu.
Almis olsaydi zaten Cemin daha önce Halitle bulustugunu ve Halitin nerden saklandigini ögrenmis olurdu.
Bunu da gectim, Cemin tehlikeli biri oldugunu biliyor, neler yapabileceginide biliyor tama Filizle ayri olabilir, ama yinede Filizi Cemden korumasi gerekmiyormuydu?
fılız tepkısını sadece ıkı uc bolumluk koyacak yoksa cemın kolllarına atlamaya dunden razı.:img-hyste
nerden çıkardın bunu filizmi cemin kollarına talmaya dünden razı ...el insaf...
katılıyorum bi de yılmazı halit dövmedi mi hep karsılastıklarında yılmaz hatırlar falan dedik ama yılmaz hatırlamadı halbuki hatırlasa kendini dövdürtenin de cem oldugunu anlasa daha iyi olurdu bence...
forever_bim
17-12-06, 01:13
* Birde Yilmaz,Aynali,Salih vede $evket usta bir sokakta yürüyorlardi..O sokaktaki manzara beni mest etti vede maziye götürdü..Eskiden bizim oturdugumuz mahallelerde de camasirlari böyle duvardan duvara asarlardi..
Figan Abla bence o gezdikleri semt İstanbul'un göbeğinde ya Tarlabaşı ya da Dolapdere'dir. Aman diyim ne gecesi ne gündüzü. Feci riskli ve çetrefilli bir yaşam var orda.
yılmaz arkadaşlarıyla gezerken ekrem cem için kravatlı mafya dediya çok güldüm bu repliğe...bide alide yılmazların arkadaşı çok dışladılar çocuğu ben olsam alınırdım:)
nerden çıkardın bunu filizmi cemin kollarına talmaya dünden razı ...el i