PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 7

Sayfalar : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Eylotuerk
09-12-06, 17:49
evet fılızın o gerı donuslerı benıde gıcık edıyor.ama kız zaten cok pısman bundan sonra barısırsalr yılmaza sonuna kadar guvenır o da anladı hatasını.cok pısman.bıze oyle guzel yansıtıyolarkı asklarını fılıze ve yılmaza onlardan cok uzuluyorum..kalbım el vermez o sahnelere benm dedığıne gore fılız ceme yaklasacakkmıs.hıc sanmıyorum.bunları dusunmek bıle ınsana yetıyor.

Filiz ceme yakinlasmaz ama eger senaristler oyle birsey yazarsa, kalbim dayanmaz benim, cunku sonunda filiz+yilmaz barissa neye yarar hersey cok olur, ve sdenaristlerden ricam lutfen eger BIR DHA OPUSME SAHNESI YAZILACAKSA BU FILIZ+YILMAZ ICIN OLSUN O KADAR!!!!!!!!!!!

denizim_
09-12-06, 17:50
Cogu olayi onceden tahmin etmemize ragmen yine de surukleyici bir bolumdu. Sondaki Filiz-Yilmaz bulusmasi benim acimdan surpriz oldu. Bolum yorumu yazmadan once bugun yazilanlara bir goz atim. Diziye yeni bir kizin girmesinin kesinlestigi anlasiliyor. Bu forumda o kadar cok kiz lafi dolasti ki, acaba senaristler bizim yazdiklarimizi dikkate aliyorlar mi diye dusunmeden edemedim. Malum hemen herkes diziye bir kizin girip, Filiz’in surundurulmesini istemisti.

Filiz’in cilesi bu bolumde de devam etti. Ben bu bolumde Tuba Buyukustun'u cok iyi buldum. Filiz'in pismanligini, icinin acimasini cok iyi yansitmisti. Her halinden ne kadar mutsuz oldugu ve aci cektigi anlasiliyordu. Filiz deyince su meshur sahne hakkinda yorum yapmamak olmaz. Ben Filiz’in dans teklifini kabul etmesini gayet normal bulanlardanim. Cem’in kendisi ile ilgili hislerini bilmedigi icin ona cesaret vermis falan olmadi. Ustelik sarhos bir insanin en hoslanmadigi sey kendisine sarhos denilmesidir. Belki Ceyda mudahale edip, Filiz’in sarhoslugunu ima etmeseydi dans bile etmeyebilirdi. Orada ayakta durup, dans edebilecegini kanitlamak istedi ama basi dondu. Cem'e yaslanmasi gayet dogaldi. Cem bu durumu kullanmak isteyince de tepkisini verdi. Sanirim Cem’in hareketi biraz olsun ayilmasina ve Yılmaz’a gidecek cesareti bulmasina yardimci oldu. Yilmaz’in kapisindaki hali gercekten de dokunakliydi. O kadar caresiz gorunuyordu ki Yilmaz onu nasil reddedebilir bilmiyorum.

Yilmaz'a gelince. Aslinda bu bolumde onunla ilgili ne dusunecegimi sasirdim. Nezarethanedeyken Filiz demesini onun tehlikede oldugunu dusundugune yoracaktim ki, bunun dogru olmadigi ortaya cikti. Belki hakli olarak Filiz'in kendisine inanmamasina takilmisti ama bir an bile onun da tehlikede olabilecegi aklina gelmedi. Cem’in tum deliliklerinin nedeninin Filiz oldugunu anlamasina ragmen. Bu noktada Yilmaz’i hatali buluyorum. Ne yapip, edip Filiz’e Cem’den bahsetmeliydi. Elindeki delilleri, Cem’le konusmasini Filiz’e anlatmasi gerekirdi. Ustelik Filiz’in pismanlik duydugunu ve artik ona inanmaya hazir oldugunu bildigi halde Filiz’le konusmamayi secti.

Ote yandan Filiz’e karsi ofke dolu olmamasi guzeldi. Ofke ve gurudan ziyade derin bir hayal kirikligi vardi. Filiz’in adi gectikce ya da onu gordugunde aci duydu sanki. Son sahnede de ben daha ziyade sasirmis ve ne yapacagina karar verememis gibi algiladim bakislarini.

Bolum boyunca Yilmaz bana herseye ragmen Filiz’i silmedigi izlenimini verdi. O nedenle bu bolumde onu affetmesi surpriz olmaz. Senaryo geregi, olaylari daha da karmasik hale getirmek icin muhtemelen bunu yapmayacaklar ama diger taraftan herkesin israrla bu sizin son sansiniz tarzi konusmalar yapmasi, hatta Mualla Hanim’in fazla fazla verdigi yiyeceklerin vurgulanmasi bana bagevinde bir sure gecireceklermis gibi gorundu. Belki de ikisi icin de en iyisinin bu oldugunu dusundugum icin.

cemotara
09-12-06, 17:53
sevgili matraka sana sadece şunu soruyorum ilerleyen haftalarda cemle filiz arasında yakınlaşma olucakmı eğer olursa çok kötü olur bence niyetleri varsa bile vazgeçsinler yeni gelen kızın yılmazla yakınlaşmalarını izleyebilirim ama filiz cem yakınlaşmasını asla izleyemem bünyem kaldırmaz yani niyetleri varsa bile vazgeçsinler ve mümkünse en kısa zamanda tekinerler cem pisliğinin gerçek yüzünü görsünler

slayjic
09-12-06, 17:58
bence yılmaz filizi affetmicek ve ayrılıcaklar olaylar bundan sonra başlıcak ama ben yılmazla yeni geleninde yakınlaşmasını istemem tamam ayrılsınlar filiz pişmanlığını yaşasın ama inatlaşarak birbirlerinin canını yakmasınlar hoş ayrı kalarak birbirlerinin canını yakıyolar ama neyse eğer filiz yılmazı kıskanıcaksa dozunda olursa eda olayı gibi hoş olur ama bu entrikaya dönüşücek işleri dahada zora sokucaksa olmasın..

sinem*
09-12-06, 18:00
denizim_ gerçekten çok güzel yazmışsın ..bende aynen öyle düşünüyorum ama inşallah senin dediğin gibi olur son sahnede birlikte bağ evinde kalırlar ve barışırlar.Mualla hanımın yemekleri de boşa gitmez :)

TubaBülent
09-12-06, 18:01
ya iki en güzel dizide cuma günü bilmiyorum ihlamurlarin basini hep kaciriyorum bence ikiside yani filiz ve yilmaz barisicaklar cünkü yine o baga evinde barismailardi
öbür yen gelecek kiz la ilgili tabiki yilmaz ve filiz barisicak heralde o kizda cemin bir arabasidir yada ne bilim olmayada bilir simdi yilmazla filiz baristilarya bu kiz onlarin arasini bozacak dizi nasil uzar o zaman ???

devil61
09-12-06, 18:03
Valla benim BUNYEM FILIZ VE CEMIN YAKINLASMASINI LADIRMAZ........
HEMEN ZAPLARIM.....
VE BIRDAHA SENARISTLERE SESLENIYORUM YAZACAKSANIZ FILIZ+YILMAZ ASK VE OPUSME SAHNLERI YAZIN BASKA OLMASIN(ne filiz le baskasi ne yilmaz la baskasi sade3ce filiz+yilmaz)!!!!!!!!!

opusme sahnelerı yazın:img-hyste :img-hyste cok guldum ya bağ evınde barıssalarda sonra ayrılsalar bıze barı son kez yasatsalar bu sevıncı ama bence bağ evınde fılız uyuyacak.sabah olunca konusurlar ve yollarını ayırırlar ıkısının kalbıde ıstemesede ayrılacaklar.ama ne olur bıze sacma sapan seyler ızletmeyın.

matraka
09-12-06, 18:04
sevgili matraka sana sadece şunu soruyorum ilerleyen haftalarda cemle filiz arasında yakınlaşma olucakmı eğer olursa çok kötü olur bence niyetleri varsa bile vazgeçsinler yeni gelen kızın yılmazla yakınlaşmalarını izleyebilirim ama filiz cem yakınlaşmasını asla izleyemem bünyem kaldırmaz yani niyetleri varsa bile vazgeçsinler ve mümkünse en kısa zamanda tekinerler cem pisliğinin gerçek yüzünü görsünler

bu soruya bir şekilde olucak diye cevap veriyorum dileğimiz yapmamaları ama böyle bir şey maalisef olucakmış

TubaBülent
09-12-06, 18:05
arkadaslar simdi bir de aklima geldiki bunlar baga evinde barisirlarsa eger hani gecen seferde barismislardi onlar belki de bu sefer hamile kalabilir filiz ne dersiniz ???

devil61
09-12-06, 18:09
bu soruya bir şekilde olucak diye cevap veriyorum dileğimiz yapmamaları ama böyle bir şey maalisef olucakmış

bır bunu yapmadıkları kalmıstı fılız karakterıne onuda yaparlar.ben hala barısmalarını beklıyorum.barıstıktan sonrada cok sahneler yazabılırler.yanı dızının suan neresınden tutarsan tut sahne verecek yerde.

devil61
09-12-06, 18:10
arkadaslar simdi bir de aklima geldiki bunlar baga evinde barisirlarsa eger hani gecen seferde barismislardi onlar belki de bu sefer hamile kalabilir filiz ne dersiniz ???

barıssınlar ama ben hamıle kalmasını kesınlıkle ıstemıyorum.evlendıkten sonra tamam ama once cocuk sahbı olmak hos olmaz.barıssınlarda onada razı gelecem en sonunda..

forever_bim
09-12-06, 18:10
Arkadaşlar taktınız Filiz'in hamile kalmasına. Yahu geçen sezon da birlikteydiler olmadı. Doğum kontrolü diye bir şey var. Bilmem fikriniz var mı? Bence Filiz tedariklidir bu konuda. Serbet yetişmiş gibi görünmesine rağmen. Evlilik dışı çocuğa karşıyım. Beklenmeyen hamileliğin ilişkilerde tedavi unsuru olarak görülmesine karşıyım....

matraka
09-12-06, 18:12
bır bunu yapmadıkları kalmıstı fılız karakterıne onuda yaparlar.ben hala barısmalarını beklıyorum.barıstıktan sonrada cok sahneler yazabılırler.yanı dızının suan neresınden tutarsan tut sahne verecek yerde.

bence yermeyecek yerinde olaylar öyle bir gelişmeleki yılmaz tekinerlere yardım etmemeli onlar beraber olup barışırlarsa adı kolay 20 bl den fazla var sahneler zora girer ama böyle dizi aldı teppoyu bence sonuna kadar böyle gider

TubaBülent
09-12-06, 18:13
tabiki bende karsiyim evlenmeden hamile olmasina ama bir türlü bu diziyi uzatmalari lazim dimi ??? ehh dizide böyle konularla uzuyor bence .

cemotara
09-12-06, 18:13
Demek olacak ha off offff nasıl izlerim o sahneleri bilemiyorum bence filiz cem yakınlaşması şöyle olur
Filiz yılmazdan umudunu tamamıyla keser yani artık yılmazın peşinde koşmaktan vazgeçer ve ruh gibi ortada dolaşır cemde filize yakınlaşmak için elinden geleni yapar handan hanımda filize baskı yapar cemle olması için kızı sıkboğaz eder filizde öylesine artık herkesin kendisini rahat bırakması için cemle sevgili olur

denizim_
09-12-06, 18:16
Yoruma devam...

Omer-Feride arasinda olacaklarin sinyallerini bu hafta verdiler. Omer’in henuz Feride’ye romantik olarak yaklastigini dusunmuyorum . Boyle olmasi da su an icin cok daha iyi. Bir bolumde Feride’ye tutulsaydi yasadigi o buyuk aska haksizlik olurdu. Feride’yi begeniyor, kizinin yaninda olmasi hosuna gidiyor. Sanirim biraz olsun icini dokebilecek kadar da guveniyor. Olumden donmesi hakikaten de Omer’e yaramis. Daha olgun, anlayisli gibiydi. Yilmaz konusunda fazla yorum yapmadi, Filiz’in ustune gitmedi. Bence Filiz’le konusmamasi da dogruydu. Filiz’in kendi ugruna Yilmaz’i sucladigini biliyordu. Tekrar tekrar ayni seyleri ona hatirlatmak istemedi. Annesine gerektigi yerlerde mudahale etti. Sinan Tuzcu tum bunlari dozunda verebildi. Aglamasi da her zamanki gibi cok dokunakliydi. Eminin Feride bu sahneden cok etkilenmistir. Bu kadar sevebilen ve bunu gosterebilen biri kimi olsa etkiler.

Feride nihayet ev halkina sesini yukseltti. Ama Omer’le arasinda gecen konusmayi o kadar begenmedim. Cok fazla ve cok ozel sorular sordu. Fazlasiyla direkt sorular. Elif’in olumunden kizini suclayip, suclamadigi gibi mesela. Aralarinda henuz o kadar samimiyet yokken ben bu sorgulamayi biraz tuhaf buldum. Bunca zaman Elif’in neden oldugunu kimseden duymamis olmasina da sasirdim. Evdeki resepsiyonda hostu ama orada bulunmasi gerekiyor muydu, emin degilim. Handan Hanim iyice bosvermis durumda herhalde.

slayjic
09-12-06, 18:17
şimdi tekrar izledimde filiz yılmaza beni affet dedikten sonra bayılabilir zaten bayağıda içmişti bence bayılcak eve o gece konuşulmıcak ertes günde herşey son kez konuşulucak ve ipler kopucak...

ne olursa olsun ne yaşarsa yaşasın filizin ceme yönelmesini istemiyorum ve yakınlaşmıcak bence çünkü yakınlaşırsa cemin tekinerleri batırmak için nedeni kalmaz..

devil61
09-12-06, 18:20
bence yermeyecek yerinde olaylar öyle bir gelişmeleki yılmaz tekinerlere yardım etmemeli onlar beraber olup barışırlarsa adı kolay 20 bl den fazla var sahneler zora girer ama böyle dizi aldı teppoyu bence sonuna kadar böyle gider

sence fılız ceme yaklasacak o kızda yılmaza bundan sonra barıssalar kımde ınandırıcılı kalır bu askın ızleyıp gorecez.matraka sence bu senaryoyu bızde yazamayız mı?boyle bırsey yazmazlar umarım.oyle olursa zaten dızı kan kaybeder tempo olsa ne olur bundan sonra olmasa ne olur.o zaman dızının adınıda kesın değişmelerı lazım''ENTRIKALAR ALTINDA''dıye. bence boyle olması hem asklarını yıpratır hemde kendılerını.ama bence ne olursa olsun fılız ceme yakınlasmaz.

devil61
09-12-06, 18:21
Demek olacak ha off offff nasıl izlerim o sahneleri bilemiyorum bence filiz cem yakınlaşması şöyle olur
Filiz yılmazdan umudunu tamamıyla keser yani artık yılmazın peşinde koşmaktan vazgeçer ve ruh gibi ortada dolaşır cemde filize yakınlaşmak için elinden geleni yapar handan hanımda filize baskı yapar cemle olması için kızı sıkboğaz eder filizde öylesine artık herkesin kendisini rahat bırakması için cemle sevgili olur

boyle bırsey olmaz.fılız ne olursa olsun yaklasmaz ceme.hem cem tekınerlerı batırmaktanda vazgecer amacına ulasmıs olur.

lawinia
09-12-06, 18:22

kesinlikle sevgili olmaz filiz cemle bana kalırsa önümüzdeki 2-3 bölüm filiz cemden uzak duracak bu arada yeni kız gelecek yılmazla bu kızı görünce ceme daha iyi davranmaya baslayacak ama asla sevgili konumuna gelmezler yılmaz da yeni kızla sevgili konumuna gelmez. filizle yılmaz birbirini kıskanacak ve kıskandırmak isteyecek sonunda da bir araya gelecekler...

TubaBülent
09-12-06, 18:25
şimdi tekrar izledimde filiz yılmaza beni affet dedikten sonra bayılabilir zaten bayağıda içmişti bence bayılcak eve o gece konuşulmıcak ertes günde herşey son kez konuşulucak ve ipler kopucak...

ne olursa olsun ne yaşarsa yaşasın filizin ceme yönelmesini istemiyorum ve yakınlaşmıcak bence çünkü yakınlaşırsa cemin tekinerleri batırmak için nedeni kalmaz..

askinda cok süper düsüncelerin var ben bunu hic düsün memistim gercekten senin dedigin gibide olabilir fili bayilabilir sabahta yilmaz kahvaltida menemen yapmistir akkilarina o baristiklar gece gelir ve konusmaya dalirlar ama yilmaz filize agar konusabilir sen bana güvenmiyosun nasil hayati paylasaicagiz bana güvenmiyorsan falan böyle seyler ve sonunda cok geccc diye bilir yilmaz ve gider baga evinden filiz ise pesinden kosar hep yalvarir beni affed diye ne istiyorsan yaparim diye bilir
yilmazda ordan sen bana hic güvenmedinki diyebilir hani eda konusuda vardi ya filiz orda yilmaza güvenmemisti sonra o eda denen kiz ona annatiktan sonra inanmisti yilmaza orda yilmazda demisti bana niye güvenmiyosun gibisinden ...

matraka
09-12-06, 18:26
sence fılız ceme yaklasacak o kızda yılmaza bundan sonra barıssalar kımde ınandırıcılı kalır bu askın ızleyıp gorecez.matraka sence bu senaryoyu bızde yazamayız mı?boyle bırsey yazmazlar umarım.oyle olursa zaten dızı kan kaybeder tempo olsa ne olur bundan sonra olmasa ne olur.o zaman dızının adınıda kesın değişmelerı lazım''ENTRIKALAR ALTINDA''dıye. bence boyle olması hem asklarını yıpratır hemde kendılerını.ama bence ne olursa olsun fılız ceme yakınlasmaz.

olayı öyle düşünme bence 53.bölümde çok kötü oldu psikolarda genelde böyle tepkiler ters teper bir şeklde cem bir yolunu bulucak ve filizle arayı düzeltecektir.nede olsa güven abidesi bir öpücükle değişmez bu güven göyle bir duyguki insan yanılmalı kırılmalı 180derece döndürmeli yani o olayla ancak güvenini kaybeder ceme karşı filiz o yüzden cemle bi daha yaklaşmaz senoryaları yanlış

Eylotuerk
09-12-06, 18:28
Yaa, olamaz yaa, filiz yilmaz dan baskasiyla birlikte asla olamaz olursa, ki sanmiyorum cunku ben filiz e guveniyorum, yada eger senaristler sacma sapan cem filiz yada yilmaz ve yeni kiz opusme sahneleri yazarlarsa.......BEN DIZIYI BIRAKIRIM.....cunku filiz ne kadar yilmaz i severse sevsin, cemle birlikte olduktan sonra hepsi bos.......ayni sey yilmaz icinde gecerli.......ve lutfen ask sahneleri+opusme sahneleri gercek asiklara ozel olsun, cunku bir insan asla sevmedigi kisiyle ne birlikte olmalai nede opusmeli!!!!!!!!!!
SENARISTLER DUYUN SESIMIZ!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ FOREVER!!!!!!!!!

denizim_
09-12-06, 18:28
Ben Cem’le Filiz arasinda bir yakinlasma olacagini sanmiyorum. Filiz sevmedigi birini kendine yaklastiracak karakterde degil. Kendisi bir zamanlar bu tur bir oyuna alet edilmisken, ayni seyi baskasina yapmaz. Ustelik senaristlerin ratinglere ve izleyicinin isteklerine gore olaylari yonlendirdigini dusunuyorum. Filiz-Cem iliskisinin diziye zarar verecegini bilirler. Hem iki ayri cift yaratirlarsa, bunlari durmadan nerelerde karsilastiracaklar? Bir sekilde Yilmaz-Filiz karsilasmalari olmali, hem de siklikla. Ikisi ayri hayatlara yonelirse bu nasil olacak? Seyirci Filiz-Yilmaz iliskisinin kesinlikle bittigine inanirsa dizi devam edebilir mi?

matraka
09-12-06, 18:29
kesinlikle sevgili olmaz filiz cemle bana kalırsa önümüzdeki 2-3 bölüm filiz cemden uzak duracak bu arada yeni kız gelecek yılmazla bu kızı görünce ceme daha iyi davranmaya baslayacak ama asla sevgili konumuna gelmezler yılmaz da yeni kızla sevgili konumuna gelmez. filizle yılmaz birbirini kıskanacak ve kıskandırmak isteyecek sonunda da bir araya gelecekler...

evet bu yorum daha inandırıcı sevgili konumuna geçebilceklerini sanmıyorum ama herzamanki gibi filiz kendini başka şeylerle uğraşmaya vericek kendini soyutluyacak tabi yılmazla görüşme olanağı varsa bunu devamlı kullanıcak tıpkı 24 bölümlere olduğu gibi bence yavaş tempoda birbirlerini daha fazla özleyip hataları daha iyi anlayacaklarki filiz bir daha yılmaz hakkında şüpheşenmesin tekrar söylüyorum yılmazın amacı bence filize ceza vermek

devil61
09-12-06, 18:29
olayı öyle düşünme bence 53.bölümde çok kötü oldu psikolarda genelde böyle tepkiler ters teper bir şeklde cem bir yolunu bulucak ve filizle arayı düzeltecektir.nede olsa güven abidesi bir öpücükle değişmez bu güven göyle bir duyguki insan yanılmalı kırılmalı 180derece döndürmeli yani o olayla ancak güvenini kaybeder ceme karşı filiz o yüzden cemle bi daha yaklaşmaz senoryaları yanlış

yakınlasmaz bı kerede fılız ıcın olumlu bırsey dusun hem yakınlasırsa cem nıye batırsınkı tekınerlerı o da var değil mı?

devil61
09-12-06, 18:31
evet bu yorum daha inandırıcı sevgili konumuna geçebilceklerini sanmıyorum ama herzamanki gibi filiz kendini başka şeylerle uğraşmaya vericek kendini soyutluyacak tabi yılmazla görüşme olanağı varsa bunu devamlı kullanıcak tıpkı 24 bölümlere olduğu gibi bence yavaş tempoda birbirlerini daha fazla özleyip hataları daha iyi anlayacaklarki filiz bir daha yılmaz hakkında şüpheşenmesin tekrar söylüyorum yılmazın amacı bence filize ceza vermek

umarım boyle olur.yılmaz fılızı affetmesede haklı ama affetsın.bırde matraka bundan sonra ne olursa olsun fılız yılmaza guvenır.cunku yaptığı hatayı anladı.

Figan
09-12-06, 18:31
Yılmaz filizi bağevinde kesinlikle affetmeyecek bunu hepimiz biliyoruz zaten yılmazın bakışları herşeyi anlatıyor filize nefret dolu bakıyordu bağevindeki sahne filiz için çok kötü olacak zaten ondan sonra filiz kesinlikle kendini dağıtacak cemde bundan fazlasıyla faydalanacak senaristlerin amacı belli filizi süründürmek yılmaz çok daha büyük hata yaptığında yılmazı süründürmediler ama filizi süründürecekler bende filizi öyle gördükçe çok kötü olucam bari sonunda mutlu olsalar

Yilmazi süründürmediler mi ???

$uan Yilmazin yasadiklari nedir sence ? Sevdigini söyledigi kisinin ona inanmamasi vede güvenmemesi.. Ve hala güven konusunda tedirginlikler yasamasi..

Sence bu Yilmazin yaptigi bir hata sonucunda cekmis oldugu en büyük ceza degil midir ? Gercekci olalim..

Filizin, Yilmaza hala güvensizlikler icinde yanasmasi vede kuskular duymasi Yilmazin cekmis oldugu CEZADIR...

stormy
09-12-06, 18:32
Feride dunku partide cok cinsti..Simdiye kadar gordugumuz sikilgan Feride gitmis yerine sanki evin sahibi bir Feride gelmis gibi gayet rahat cocugun yaninda ickisini iciyordu..Bu cocugun oyle ickili ortamlarda ne isi var?Handan'in Ferideyi Elifle birlikte yukari gondermesi gerekirdi..Bir yanda bakicisi diger yanda halasi anormal sekilde icki iciyorlardi..Handan ancak ogluyla dansederken Ferideye cins cins bakti...Belkide Filiz Cemle evlenmeye kalkar, evlenemeden butun gercekler ortaya cikar yine Yilmaz onlari kurtarir. Bence Cemil'de Fahriyeyi kacirma planlari yapiyor..Cemil Yilmaz ile Fahriyeyi kandirdi..Bir tek Salih farkinda isin

sinem*
09-12-06, 18:33
filizin cemle yakınlaşacağını hatta sevgili olacağını hiç sanmam zaten bundan sonra kendini işe verecektir o yüzden cemle belki daha sık görüşür yılmazda görüp aralarında bir şey var sanabilir ama filizle cem sevgili olmazlar...ama yılmazla diğer kızın durumu cemle filizinkinden farklı olacak gibi geliyor bana ...

matraka
09-12-06, 18:33
Yaa, olamaz yaa, filiz yilmaz dan baskasiyla birlikte asla olamaz olursa, ki sanmiyorum cunku ben filiz e guveniyorum, yada eger senaristler sacma sapan cem filiz yada yilmaz ve yeni kiz opusme sahneleri yazarlarsa.......BEN DIZIYI BIRAKIRIM.....cunku filiz ne kadar yilmaz i severse sevsin, cemle birlikte olduktan sonra hepsi bos.......ayni sey yilmaz icinde gecerli.......ve lutfen ask sahneleri+opusme sahneleri gercek asiklara ozel olsun, cunku bir insan asla sevmedigi kisiyle ne birlikte olmalai nede opusmeli!!!!!!!!!!
SENARISTLER DUYUN SESIMIZ!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ FOREVER!!!!!!!!!

kıskandırma sahneleri çok normal bi şey ayrıca böyle olucakra 24.bölümlerde böyle değilmiydi fark ne ki aynı bi şey söylüyorum birisi cemle filiz birlikte olamazlar ama şartlar

Eylotuerk
09-12-06, 18:35

$uan Yilmazin yasadiklari nedir sence ? Sevdigini söyledigi kisinin ona inanmasi vede güvenmemesi.. Ve hala güven konusunda tedirginlikler yasamasi..

Sence bu Yilmazin yaptigi bir hata sonucunda cekmis oldugu en büyük ceza degil midir ? Gercekci olalim..

Filizin, Yilmaza hala güvensizlikler icinde yanasmasi vede kuskular duymasi Yilmazin cekmis oldugu CEZADIR...

Figan abla 53.bolumle ilgili yorumunu ne zaman yapacaksin sabirsizlikla bekliyorum...........

matraka
09-12-06, 18:35
yakınlasmaz bı kerede fılız ıcın olumlu bırsey dusun hem yakınlasırsa cem nıye batırsınkı tekınerlerı o da var değil mı?

ya mertciğim güven duygusunu böyle bir durumla yıkılmaz hatırla cem hep tekinerlere yardım eden vefalı dost görünümünde o yüzden bir öpücükle işler değişmez filiz belki biraz tavır koyar o kadar daha güven kırılmadı

Figan
09-12-06, 18:36
Yorumumu yapicam EyLo;

Bücürlerim uyusunda :)

devil61
09-12-06, 18:37
kıskandırma sahneleri çok normal bi şey ayrıca böyle olucakra 24.bölümlerde böyle değilmiydi fark ne ki aynı bi şey söylüyorum birisi cemle filiz birlikte olamazlar ama şartlar

matraka sen ıstemez mısın barıssınlar?ıcınden gelenı soyle dızı gıdısatı ıcın değil.barıssalarda bence cook sahne yazabılırler ya neyse.

Eylotuerk
09-12-06, 18:38

Anlamadim nasil filiz le cem birlikte olamazlar ama sartlar, bu ne demek??????
Ayrica tamam kiskandirma sahneleri olsun, olsunda, araya opusmeyi karistirmasinlar yuregim agzima geliyor, illaki opsecekse filiz+yilmaz opussun en iyisi oteki turlu kalbim iflas eder..........
FILIZ+YILMAZ

medsul
09-12-06, 18:39
ben asla inanmiyorum filiz cem yakınlaşacağina
belki cem af diler ve bir daha böyle bir şey olmuyacağini söyler
ama asla filiz eskisi gibi yakın davranacağina inanmiyorum
mesafeli olacaktir ama ne zaman yılmazi başka kizla ğörecek o zaman cem yılmaz kıskandirmak için kullana bilir
ama herne olursa olsun filiz asla ve asla cem yakınlaşmaz olmasinda yılmaz aralarinda bir şey var sana bilir
birlikte olduklarini düşüne bilir ama gercekte arlarinda bir daha öpüşme sahnesi dahi olmaz yani olmasın yılmaz öyle sansa bile böyle şeyler olmsın
eger olursa bu aşk ğüzelliğini yitirir umarimki senaritler böyle bir sacmalik yapmazlar
hem yakınlaşma derken ne kadarından söz ediliyor bir zahmet acıklarmisiniz
bu konu canimi sıkti benim ooooooooooffff offfffffffffff

devil61
09-12-06, 18:40
ya mertciğim güven duygusunu böyle bir durumla yıkılmaz hatırla cem hep tekinerlere yardım eden vefalı dost görünümünde o yüzden bir öpücükle işler değişmez filiz belki biraz tavır koyar o kadar daha güven kırılmadı

fılız senın dedığın gıbıde dusunebılır bırde soyle dusunebılır sarhosluğumdan yararlanmak ıstedı dıye ve cemden uzak da durabılır.bılmıyorum.ne yılmaz yenı gelen kızla yakınlasır fılızı unutmak ıcın nede fılız yılmazı unutmak ıcın cemle yakınlasır.ben bu konuda onlara guvenıyorum.

Eylotuerk
09-12-06, 18:41
matraka sen ıstemez mısın barıssınlar?ıcınden gelenı soyle dızı gıdısatı ıcın değil.barıssalarda bence cook sahne yazabılırler ya neyse.

Tabii, canim mesela o kizi filiz yilmaz la baristiktan sonrada kiskanabilir, hem boylece daha iyi olurdu, hem bol bol filiz+yilmaz ask sahneleri izlerdik hemde kiskanma sahneleri izlerdik!!!!!!!!!
AYRICA SENARISTLER LUTFEN SU CEMI POSTALAYIN COK SIKILDIM BEN BU PSIKODAN.......

cemotara

$uan Yilmazin yasadiklari nedir sence ? Sevdigini söyledigi kisinin ona inanmamasi vede güvenmemesi.. Ve hala güven konusunda tedirginlikler yasamasi..

Tabikide yılmazda çok üzgün ve acı çekiyor şuanda ben eskiden bahsetmiştim neyse artık eskiyi karıştırmayalım
peki filiz hatalı ve hatanında farkına vardı zaten yılmazda affetmeyecek ama filizinde yerlerde sürünecek kadar hata yaptığını düşünmüyorum yani dozunda olmalı

devil61
Anlamadim nasil filiz le cem birlikte olamazlar ama sartlar, bu ne demek??????
Ayrica tamam kiskandirma sahneleri olsun, olsunda, araya opusmeyi karistirmasinlar yuregim agzima geliyor, illaki opsecekse filiz+yilmaz opussun en iyisi oteki turlu kalbim iflas eder..........
FILIZ+YILMAZ

o kadar ılerı gıtmezler bundan sonra sen merak etme cemle fılız opusmez nede yılmazla yenı gelen kız bu kadar da sacmalık olmaz ayrılırlar ama asla opusmez bu kesın.yoksa nasıl donecekler bırbırlerıne.

lawinia

yakınlasacak ama sevgili gibi deil eskiden nasıl yakın arkadaslarsa aynen öyle olacak cemin o tokattan sonra filize acılmaya kolay kolay cesareti olmayacgından filizin ona gelmesini saglamak için batırmak isteyecek tekinerleri...

stormy
09-12-06, 18:42
Yine ayni seyler olacak bence Yilmaz Filizle birlikte olmak istemese bile Meral'den sirketlerini kurtardigi gibi bu sefer'de Cem'den sirketlerini kurtarmasini saglayacak ve Tekiner ailesini gucendirecek..Yilmaz kendinden birsey istendigi yada beklendigi zaman reddetmeyen birisi oyle bir karakteri var her zaman dogrulari savunan birisi..Boylece Handan ile Omer hata yaptiklarini anlayacaklar...

matraka
09-12-06, 18:43

siz benim ne istediğimi sanıyorsunuz arkadaşlar tabiki filiz yılmaz aşkını istiyorum filize çok yüklendiğim doğrudur ama gene üstüne basa basa söylüyorum filizin davranış ve söylemleri ne taktım sadece yoksa tabiki sonuna kadar filiz+yılmaz

matraka
09-12-06, 18:47
Tabikide yılmazda çok üzgün ve acı çekiyor şuanda ben eskiden bahsetmiştim neyse artık eskiyi karıştırmayalım
peki filiz hatalı ve hatanında farkına vardı zaten yılmazda affetmeyecek ama filizinde yerlerde sürünecek kadar hata yaptığını düşünmüyorum yani dozunda olmalı

hatasının farkında olması yetmiyor bide bunu anlamalı bir ytl olayındada hatasının farkındaydı ama ne oldu döndü dolaştı gene yılmazı bıraktı o yüzden bu sefer farkında olması yetmiyor bunu iyice anlıyacakki bir daha aynı hatayı yapmasın

devil61
09-12-06, 18:47
siz benim ne istediğimi sanıyorsunuz arkadaşlar tabiki filiz yılmaz aşkını istiyorum filize çok yüklendiğim doğrudur ama gene üstüne basa basa söylüyorum filizin davranış ve söylemleri ne taktım sadece yoksa tabiki sonuna kadar filiz+yılmaz

onu bılıyorum da sankı yılmaz affetmezse sen daha ıyı olur dıye dusunuyorsun.yanlıs anlamadıysam.

Eylotuerk
09-12-06, 18:48
o kadar ılerı gıtmezler bundan sonra sen merak etme cemle fılız opusmez nede yılmazla yenı gelen kız bu kadar da sacmalık olmaz ayrılırlar ama asla opusmez bu kesın.yoksa nasıl donecekler bırbırlerıne.

Sagol, mert yaa, yoksa benim odum kopuyor boyle sacmalilar olacak diye yaa, iste bunu senaristler dikkate almalarini istiyorum, cunku benim icin opusmek cok degerli ve onemli birsey insan SADECE VE SADECE SEVDIGI ILE OPUSMELIDIR..........ama senaristler bizi dinlemeip sacma sapan opusme sahnleri yazarlarsa ben iste o anda birakirim hic terredut etmeden hemde, cunku bunu cok onemsememis olurlar buda hosuma gitmaz tabii ki!!!!!!!!!
filiz+yilmaz

devil61
09-12-06, 18:48
hatasının farkında olması yetmiyor bide bunu anlamalı bir ytl olayındada hatasının farkındaydı ama ne oldu döndü dolaştı gene yılmazı bıraktı o yüzden bu sefer farkında olması yetmiyor bunu iyice anlıyacakki bir daha aynı hatayı yapmasın

matraka bundan sonra yılmaz yapsada fılız yılmaza ınanır o derce yanı kız anladı hatasını bundan sonra da tekrarlamaz.

devil61
09-12-06, 18:50
Sagol, mert yaa, yoksa benim odum kopuyor boyle sacmalilar olacak diye yaa, iste bunu senaristler dikkate almalarini istiyorum, cunku benim icin opusmek cok degerli ve onemli birsey insan SADECE VE SADECE SEVDIGI ILE OPUSMELIDIR..........ama senaristler bizi dinlemeip sacma sapan opusme sahnleri yazarlarsa ben iste o anda birakirim hic terredut etmeden hemde, cunku bunu cok onemsememis olurlar buda hosuma gitmaz tabii ki!!!!!!!!!
filiz+yilmaz

yok kesınlıkle olmaz sen ıcını rahat tut.boyle bıse olursa zaten dızı cığrından cıkar basarım ı.altındanın setını.

cemotara
09-12-06, 18:53

sevgili matraka dizi gelmiş 54. bölüme artık bundan sonra filiz tarafından güvenmemenlik olmaz yani eğer barışırlarsa ki nezaman barışacakları belli değil belkide hiç barışmayacaklar ama barışırlarsa bundan sonra filiz hata yapmayacaktır yani birdaha güvensizlik duymaz yılmaza karşı

destina304
09-12-06, 18:53
Arkadaşlar özellikle Eyloturk Ya Düşünsene Bir Filiz Sarhoşken Bile Cem Onu öptü Diye Tokat Atti Birde Ayik Olsa Neler Sölerdi Onun Için Hem Bir Daha Cem öpmeye Falan Cesaret Edemez Filizi Onun Için Bunu Kafana Takma Boşuna

matraka
09-12-06, 18:55
onu bılıyorum da sankı yılmaz affetmezse sen daha ıyı olur dıye dusunuyorsun.yanlıs anlamadıysam.

devil ben birinci sezondaki filizi özlüyorum sadece benim derdim bu sezonki filiz ama inşallah bundan sonra düzelir çünkü senaristimizin teki geri geldi sanırım kadınlar bu işten daha ii anlıyorlar mantık mantık mantık bunu bırakmalı bir kerede kalbiyle bi şeyi yapsın ya bak gene sinirlendim neyse artık düzelir inşallah ama ben şuan barışma istemiyorum

slayjic
09-12-06, 18:57
filiz+yilmaz

bence filizle cemin öpüşmesi gerekli bir sahneydi ki çok ateşli bir öpüşmede yoktu dahası öpüşme yoktu filizin cemin ona karşı ne düşündüğünü anlaması için çok güzel yazılmış bir sahneydi ve eğer yine böyle bir sahne gerekirse yine yazsınlar bence siz olaya filiz cem öpüşmesi değilde tuba cenk öpüşmesi olarak bakıyosunuz ve bu yüzden istemiyosunuz ama unutmayalımki bu oyuncular profösyenel ve sahne ne gerektirirse onu oynarlar...

Eylotuerk
09-12-06, 18:57
Ohh, valla gercektende sagol mert ve destina yaaa, icim nasil rahatldi anlatamam, matraka yaklascak diyince icime kurtlar dustu ama simdi rahatim, ayrica bende sti basmaya gelirim oyle olursa, soyleyeyim, nasilsa 2 hafta sonra istanbuldayim...........

matraka
09-12-06, 18:58
sevgili matraka dizi gelmiş 54. bölüme artık bundan sonra filiz tarafından güvenmemenlik olmaz yani eğer barışırlarsa ki nezaman barışacakları belli değil belkide hiç barışmayacaklar ama barışırlarsa bundan sonra filiz hata yapmayacaktır yani birdaha güvensizlik duymaz yılmaza karşı

bide güvenmemezlik bölüm sayısındanmı anlaşılıyor bu sefer ne kaybettiğini anlamalı yılmazın dediği gibi sevgi bazen güvenmeye yeterli olmuyor ama olmalı 2.sezon filizin tavırlarına takmış biri olarak dün akşam son sahnede benimde içim cız etsede gene olmaz barışmamalılar

devil61
09-12-06, 18:58
devil ben birinci sezondaki filizi özlüyorum sadece benim derdim bu sezonki filiz ama inşallah bundan sonra düzelir çünkü senaristimizin teki geri geldi sanırım kadınlar bu işten daha ii anlıyorlar mantık mantık mantık bunu bırakmalı bir kerede kalbiyle bi şeyi yapsın ya bak gene sinirlendim neyse artık düzelir inşallah ama ben şuan barışma istemiyorum

dıyorum ya bundan sonra yılmazda yapsa fılızı yılmaza ınanır.fılız hatasını anladı.bende barısmalarını cok ıstıyorum ama barısmayacaklar belkıde fılız affet dedıkten sonra gıdecek yılmaz dur dıyecek.heran hersey olabılır.bırde fılız gıderken yılmaz bıse demezse kaza yaparsa artık yılmazda vıcdan azabından kurtulamaz.ama dedığım gıbı fılız belkı gıderde yılmaz dur der.fılız zaten af dıledıkten sonra ağladı ağlayacaktı.

devil61
09-12-06, 19:00
bide güvenmemezlik bölüm sayısındanmı anlaşılıyor bu sefer ne kaybettiğini anlamalı yılmazın dediği gibi sevgi bazen güvenmeye yeterli olmuyor ama olmalı 2.sezon filizin tavırlarına takmış biri olarak dün akşam son sahnede benimde içim cız etsede gene olmaz barışmamalılar

senınde ıcın cız ettı cunku sende fılızın ne kadar acı cektığını anladın.barıssalar cok guzel olmaz mı!bence guzelden ote super olur.mukemmel olr.

Eylotuerk
09-12-06, 19:01
bence filizle cemin öpüşmesi gerekli bir sahneydi ki çok ateşli bir öpüşmede yoktu dahası öpüşme yoktu filizin cemin ona karşı ne düşündüğünü anlaması için çok güzel yazılmış bir sahneydi ve eğer yine böyle bir sahne gerekirse yine yazsınlar bence siz olaya filiz cem öpüşmesi değilde tuba cenk öpüşmesi olarak bakıyosunuz ve bu yüzden istemiyosunuz ama unutmayalımki bu oyuncular profösyenel ve sahne ne gerektirirse onu oynarlar...

Hayir, tabii ki cemin filiz i opmesi diy bakiyorum, ama filiz simdi cemin hislerini biliyor, onun icin birdaha boyle sahne olursa ben yalnis dusunebilirim, sonucta filiz yilmaz a asik yilmaz da filiz e bu kadar!!!!!!!

matraka
09-12-06, 19:03
senınde ıcın cız ettı cunku sende fılızın ne kadar acı cektığını anladın.barıssalar cok guzel olmaz mı!bence guzelden ote super olur.mukemmel olr.

ne yapim şimdi mert sahneleri yeniden mi çekin diyelim maalisef ayrılmalılar ee herhalde bizde ne olduğunu görüyoruz değilmi dedimya bu sefer tartışarak bi ayrılma kimse beklemesin istemeye istemeye olucak bu iş aslında fark ediceklerki birbirlerini görmek için fırsat kolluyorlar

devil61
09-12-06, 19:06
ne yapim şimdi mert sahneleri yeniden mi çekin diyelim maalisef ayrılmalılar ee herhalde bizde ne olduğunu görüyoruz değilmi dedimya bu sefer tartışarak bi ayrılma kimse beklemesin istemeye istemeye olucak bu iş aslında fark ediceklerki birbirlerini görmek için fırsat kolluyorlar

ayrılacaklar orası bellı.ama bırbırlerını unutmak ıcın asla ne cemı ne de yenı gelen kızı kullanmalılar ben bunu soyluyorum.bence cok sacma ve ığrenc olur.sonra bızı kandıramazlar fılız-yılmaz askı cok buyuk herseyın ustundn gelır dıye.

destina304
09-12-06, 19:07
Ya Matraka Ben Seni Bir Türlü Anlamipş Değilim Sana Yazmamk Içni Kendimi çok Tuttum Ama Patladim Artik Bir üzüldüm Diyorsun Bir Affetmemeli Diyorsun Yani Herkesin Anladiği Gibi Iikili Oynuyorrsun Ve Bu Sitede Millete Meydan Okumaya çalişiyosun Ne Yaparsa Yapsin Filiz Yilamzd A Bir çok Hata Yapti Yilmazin Bir Hatasi Filizin On Hatasindan Faladir Yilamzin En Büyük Hatasi çok Geçmiş Bişey Olsa Filzi Kullandi şimdi çok Seviyo O Ayri Mesela Aslinda Benim Sölemek Istediğim Filziin Suçsuz Olduğu Değil Sadece Filize Bu Kadar Yüklenme

sinem*
09-12-06, 19:07

o iş nasıl olacak hani tüyolar vardı kavga edecekler ve ipler kopma noktasına gelecekti ...
filizin son halini gördükten sonra yılmazın cevabını gerçekten merak ediyorum onu gönderemez çünkü halini gördü kaza yapmasından korkar..yanında kalmasına izin veremez çünkü o da ona karşı koyamaz belki kendi gider filiz sabah uyandığında bir not bulur :)

matraka
09-12-06, 19:08
ayrılacaklar orası bellı.ama bırbırlerını unutmak ıcın asla ne cemı ne de yenı gelen kızı kullanmalılar ben bunu soyluyorum.bence cok sacma ve ığrenc olur.sonra bızı kandıramazlar fılız-yılmaz askı cok buyuk herseyın ustundn gelır dıye.

ellerinde olacağını ne biliyorsun bu durum bence ellerinde olmayacak kız yılmaza aşık olursa suçu ne yılmazın tavırları belli yılmaz için son belli filiz
şimdi tubaya oyuncu değil diyen olursa hemen son sahnenin kopyasını göstersinler yeter valla çok ii oynamış

matraka
09-12-06, 19:11
o iş nasıl olacak hani tüyolar vardı kavga edecekler ve ipler kopma noktasına gelecekti ...
filizin son halini gördükten sonra yılmazın cevabını gerçekten merak ediyorum onu gönderemez çünkü halini gördü kaza yapmasından korkar..yanında kalmasına izin veremez çünkü o da ona karşı koyamaz belki kendi gider filiz sabah uyandığında bir not bulur :)

sonuç olarak buda kavga değilmi aynı şey yoksa niye ayrılsınlar tabi ki anlaşarak olacak değilya merak etme onunda kalbi var kalbi affet desede gururu engel
eee nede olsa aralarında engel var :)

devil61
09-12-06, 19:12
ellerinde olacağını ne biliyorsun bu durum bence ellerinde olmayacak kız yılmaza aşık olursa suçu ne yılmazın tavırları belli yılmaz için son belli filiz
şimdi tubaya oyuncu değil diyen olursa hemen son sahnenin kopyasını göstersinler yeter valla çok ii oynamış

anlatamadım kı derdımı fılızle yılmaz bırbırlerını untmak ıcın baskalarını kullanmamalılar dıyorum.zaten kullansalarda unutamazlar ya.tuba buyukstune kım laf edebılır oyuncu değil dıye.belı sesıne dıyebılırler ama kız oyunculuk okuyanlardan da ıyı oynuyo allah nazardan saklasın.

Eylotuerk
09-12-06, 19:13
dıyorum ya bundan sonra yılmazda yapsa fılızı yılmaza ınanır.fılız hatasını anladı.bende barısmalarını cok ıstıyorum ama barısmayacaklar belkıde fılız affet dedıkten sonra gıdecek yılmaz dur dıyecek.heran hersey olabılır.bırde fılız gıderken yılmaz bıse demezse kaza yaparsa artık yılmazda vıcdan azabından kurtulamaz.ama dedığım gıbı fılız belkı gıderde yılmaz dur der.fılız zaten af dıledıkten sonra ağladı ağlayacaktı.

Valla, bencede filiz anladi hatasini cunku kiz bu bolumde cook kahroldu, artik her ne olursa olsun inanir yilmaz a kesinlikle.........
Yilmaz cok sasirdi, belki usumussundur iceri gec der yada artik cok gec, beni yalniz birak der, belli mi olur......ama yilmaz in bu kadar kati olacagini dusunmuyorum.........
Ama 44.bolumdeki gibi iceride konusurlar, belki sabah cunku filiz uyur gibime geliyor belikide ayni gece, filiz+yilmaz tartisir ve yilmaz git artik filiz der artik sensiz bir hayata basliyorum, bana guvenen insanlarlarla arkamda olanlarla, bende bosuna af dileme bir faydasi yok bundan sonra, filiz de yilmaz diye ince bir ses tonuyla adini soyler, sonra yilmaz arkasini donup aglamaya baslar ve......... git filiz istemiyorum artik seni cok gec, o zamn inanmaliydin, simdi cok gec, simdi beni yalniz birak ve git der...........bundan sonra ya filiz aglaya aglaya gider yilmaz da bag evinde aglar yada yilmaz arkasini donup filiz diye bagirir ve birbirlerine simsiki sarilirlar.........

slayjic
09-12-06, 19:18
sonuç olarak buda kavga değilmi aynı şey yoksa niye ayrılsınlar tabi ki anlaşarak olacak değilya merak etme onunda kalbi var kalbi affet desede gururu engel
eee nede olsa aralarında engel var :)

eğer aşk varsa gurur olmaz ya yani aşıksan ve sevdiğin hatalar yapıyosa aşk yine üstün gelir ve aşk kazanır gurur kaybeder....

diyosunki kalbi affetsede gururu engel ozaman yılmazda mantığıyla karar vermiş oluyo ve senin filizi mantığıyla karar verdiği için eleştirmende güme gidiyo çünkü bu konuda yılmazı savunuyosun...

matraka
09-12-06, 19:18
anlatamadım kı derdımı fılızle yılmaz bırbırlerını untmak ıcın baskalarını kullanmamalılar dıyorum.zaten kullansalarda unutamazlar ya.tuba buyukstune kım laf edebılır oyuncu değil dıye.belı sesıne dıyebılırler ama kız oyunculuk okuyanlardan da ıyı oynuyo allah nazardan saklasın.

kullanma yok mert ya bende bunu anlatamıyorum galiba kız yılmaza aşık olursa yılmazın suçu ne aynı filiz gibi yılmazda kıza arkadaşca yaklaşıcak burda kullanma nasıl oluyor veya olucak ne yani yılmaz kızla dans mı etmesin başka bi şeymi yapmasın arkadaşı olduktan sonra

devil61
09-12-06, 19:19
yılmaz orda fılıze gıt dıyemez ne kadar fılıze kızsada onu ıcerı alır.eğer oyle bıse derse yılmaz benm gozumden duser.kız soğuk usuyo dokunsan ağlayacak af dılıyo gıt fılız cok gec derse kızı zaten sozlerıyle bıtırmıs olur.fılız o kafayla araba kullanırsa allah korusun kaza yapabılır.

Eylotuerk
09-12-06, 19:20
eğer aşk varsa gurur olmaz ya yani aşıksan ve sevdiğin hatalar yapıyosa aşk yine üstün gelir ve aşk kazanır gurur kaybeder....

diyosunki kalbi affetsede gururu engel ozaman yılmazda mantığıyla karar vermiş oluyo ve senin filizi mantığıyla karar verdiği için eleştirmende güme gidiyo çünkü bu konuda yılmazı savunuyosun...

Bence bag evinde yilmaz in gururu on planda olacak ve ipler boyle kopacak yani kisa vadede ikisininde gururu on planda olacak ama uzun vadede asklerina yeni duseckler, yani ASK KAZANACAK!!!!!!!!

matraka
09-12-06, 19:21

anlat anlat bitmez kim sevdiği o halde görüp git der kimse diyemez orda filiz ya bayılacaktır ya yılmaz içeri alıcak uyuya kalma olucak işte o nuyurken yılmazın söyliyeceği sözleri iyi izle ve duy ok ondan sonra bakarız aşkta gurura gelince öyle bir olurki hatta neler yaptırdığına şaşarsın

Eylotuerk
09-12-06, 19:22
yılmaz orda fılıze gıt dıyemez ne kadar fılıze kızsada onu ıcerı alır.eğer oyle bıse derse yılmaz benm gozumden duser.kız soğuk usuyo dokunsan ağlayacak af dılıyo gıt fılız cok gec derse kızı zaten sozlerıyle bıtırmıs olur.fılız o kadayla araba kullanırsa allah korusun kaza yapabılır.

Hayir, yilmaz filiz i iceri alir ama filiz isindiktan ve iyi olduktan sonra ipleri koparan sozler bunlar olabilir, mesela yilmaz bunlari sabah filiz uyaninca diyebilr........

devil61
09-12-06, 19:24
kullanma yok mert ya bende bunu anlatamıyorum galiba kız yılmaza aşık olursa yılmazın suçu ne aynı filiz gibi yılmazda kıza arkadaşca yaklaşıcak burda kullanma nasıl oluyor veya olucak ne yani yılmaz kızla dans mı etmesin başka bi şeymi yapmasın arkadaşı olduktan sonra

ıyı olmasın.uf sıkıldım barıssınlarda ne olursa olsun ama yeter kı bırbırlerını yanlıs anlamasınlar.sımdı matraka soruyorum sana fılız yılmaza cem arkadasım dedı yılmaz fılızden suphelenırse ne olacak?bence aralarındakı guven sorununu bır an once cozmelerı lazım.

TubaBülent
09-12-06, 19:28
simdi yeni kiz yilmaza ask olacak filiz bir kiskancligin icine girecek bu kiz dedigim gibi ya cemin akrabalarindan yada sirkete yeni alinmis bir sekreter yada neyse
filiz acayip kiskanmaya baslicak yilmaz bunun frakinda belki bile degildir olmadigi icin belki kizla sikifiki dir filizde bunun yüzünden ceme yaklasabilir yilmaza inat olsin diye..
ne demisler
ASKA INAT ZAMANLAR IHLAMURLAR ALTINDA

matraka
09-12-06, 19:28
ıyı olmasın.uf sıkıldım barıssınlarda ne olursa olsun ama yeter kı bırbırlerını yanlıs anlamasınlar.sımdı matraka soruyorum sana fılız yılmaza cem arkadasım dedı yılmaz fılızden suphelenırse ne olacak?bence aralarındakı guven sorununu bır an once cozmelerı lazım.

yılmaz filize güveniyor zaten hatırlarsan karakol çıktıktan sonra cem filizi aramış yılma bi şey dememişti.yılmaz filize her zaman güvendi ama hep filizi kaybetmekten korktu tabi filizin çevresi nasıl olduğunu biliyoruz o yüzden yılmazın filize güven sorunu yok bu böyle biline

Eylotuerk
09-12-06, 19:29

Yada cem yilmaz la gorusunce filiz artik benim kutlamada dans ettik ve filiz le opustuk, o artik seni sevmiyor cok guzel bir geceydi,gibi sapuk supuk seyler ders olacak, yaaaaa??????
ben cildiririm valla, hem peki o zaman yilmaz ne yapar???????

devil61
09-12-06, 19:35
Yada cem yilmaz la gorusunce filiz artik benim kutlamada dans ettik ve filiz le opustuk, o artik seni sevmiyor cok guzel bir geceydi,gibi sapuk supuk seyler ders olacak, yaaaaa??????
ben cildiririm valla, hem peki o zaman yilmaz ne yapar???????

o zaman benı tutabılene ask olsun atlarım ıstanbul ucağına doğru gazı mahallesıne setı basarım.benı kımse durduramaz.cemı elımden kımse alamaz

devil61
09-12-06, 19:37
yılmaz filize güveniyor zaten hatırlarsan karakol çıktıktan sonra cem filizi aramış yılma bi şey dememişti.yılmaz filize her zaman güvendi ama hep filizi kaybetmekten korktu tabi filizin çevresi nasıl olduğunu biliyoruz o yüzden yılmazın filize güven sorunu yok bu böyle biline

umarım dedığın gıbı olur.matraka senın su tuyo veren kızdan ses yok mu?
ne zaman da bır verıyo tuyoları:img-hyste

devil61
09-12-06, 19:47
hafta da bir bekliyeceğiz ve göreceğiz şu ana kadar hepsi tuttu valla mertciğim bunu sende biliyorsun değilmi bakalım bu haftada ileriye dönük bi şeyler gelir belki

ısallah.tuttuğunu bılıyoruz umarım bu kusme ve bağlarını koparma olayı tutmazz:img-wink:

slayjic
09-12-06, 19:47
anlat anlat bitmez kim sevdiği o halde görüp git der kimse diyemez orda filiz ya bayılacaktır ya yılmaz içeri alıcak uyuya kalma olucak işte o nuyurken yılmazın söyliyeceği sözleri iyi izle ve duy ok ondan sonra bakarız aşkta gurura gelince öyle bir olurki hatta neler yaptırdığına şaşarsın

bir aşkta gurur ön plana çıkarsa ben o aşkın büyüklüğünde şüphe ederim nedir bu sen bana bunu yaptın bende sana böyle yapıcam 5 yaşında çocuk değil bunlar gurur yapmaya ne gerek var eğer istemiyosan söylersin biter ama hem isteyor hemde gurur yapıyosan bu çocukça bir davranıştan başka bişey değildir filiz uyur yada bayılır yılmazda başında konuşur doğru ama bu konuşma gururdan değilde kırgınlıktan veya birbirlerini kaybetmenin verdiği acıdan olur...

kursuni19
09-12-06, 19:54
Hepimizin istedigi bu dizinin mutlu sonla bitmesi.
Elbette zaman zaman Filizinde Yilmazinda yanlislari oldu, ikisine görede bu yanlislarin sebebleri vardi, son zamanlarda Filizin yanlislari daha agir basti. Bunuda Filizin pyskologik sonrunlari olduguna baglamak gerekir.
Her ikiside bir birlerini cok seviyorum, ama bag evinde Yilmaz Filizi affetmec, elbette o gece iceriye alir, büyük ihtimalde Filiz bir yerde uyuyakalir. Yilmaz tüm gece boyu uyumaz, simdiye kadar yasadiklarini hatirlar, hem iyi olaylari hem kötü olaylari, ama Filizin son güvensizliginden dolayi gelisen olay Yilmazda daha agir basar, ve Filizi ne kadar sevsede, ne kadar affetmeyi istesede, affedemez.
Ikiside buruk bir sekilde ayrilir, bir sekilde kendilerini baska islere vererek bir birlerini unutmaya calisirlar, tabiki ikiside bunu basaramaz.
Bir sekilde Yilmazin hayatina o yeni kiz girer, Yilmaza asik olur ama Yilmaz onu sadece arkadas olarak görür ama onunla vakit gecirmekten de cekinmez.
Filiz onlari bir arada görür, kiskanir ve Ceme yönlenir, duygusal olarak degil aralarinda birsey olucagini sanmiyorum, ama özelikle is konusunda Cemle zaman gecirmek zorund kalir (cünkü Cem Filizin ona duygusal olarak bir sey hissetmediyini bilir, muhtemelen Filiz Ceme birazdaha mesafeli davranir öpüsme olayindan sonra, ama Cem Filize yakin olmak icin isi bahane ederek Filizle bulusmak zorundaymis gibi yapar).
Bu sekilde Yilmazda bu ikiliyi bolca görür Hem Filiz hem Yilmaz birbirlerini cok kiskanir ama gurur nedeniyle birbirlerine itiraf edemezler ve ikiside bir sekilde aci ceker.

devil61
09-12-06, 20:02
Hepimizin istedigi bu dizinin mutlu sonla bitmesi.
Elbette zaman zaman Filizinde Yilmazinda yanlislari oldu, ikisine görede bu yanlislarin sebebleri vardi, son zamanlarda Filizin yanlislari daha agir basti. Bunuda Filizin pyskologik sonrunlari olduguna baglamak gerekir.
Her ikiside bir birlerini cok seviyorum, ama bag evinde Yilmaz Filizi affetmec, elbette o gece iceriye alir, büyük ihtimalde Filiz bir yerde uyuyakalir. Yilmaz tüm gece boyu uyumaz, simdiye kadar yasadiklarini hatirlar, hem iyi olaylari hem kötü olaylari, ama Filizin son güvensizliginden dolayi gelisen olay Yilmazda daha agir basar, ve Filizi ne kadar sevsede, ne kadar affetmeyi istesede, affedemez.
Ikiside buruk bir sekilde ayrilir, bir sekilde kendilerini baska islere vererek bir birlerini unutmaya calisirlar, tabiki ikiside bunu basaramaz.
Bir sekilde Yilmazin hayatina o yeni kiz girer, Yilmaza asik olur ama Yilmaz onu sadece arkadas olarak görür ama onunla vakit gecirmekten de cekinmez.
Filiz onlari bir arada görür, kiskanir ve Ceme yönlenir, duygusal olarak degil aralarinda birsey olucagini sanmiyorum, ama özelikle is konusunda Cemle zaman gecirmek zorund kalir (cünkü Cem Filizin ona duygusal olarak bir sey hissetmediyini bilir, muhtemelen Filiz Ceme birazdaha mesafeli davranir öpüsme olayindan sonra, ama Cem Filize yakin olmak icin isi bahane ederek Filizle bulusmak zorundaymis gibi yapar).
Bu sekilde Yilmazda bu ikiliyi bolca görür Hem Filiz hem Yilmaz birbirlerini cok kiskanir ama gurur nedeniyle birbirlerine itiraf edemezler ve ikiside bir sekilde aci ceker.

arkadasım cok guzel yazmıssın.bencede yılmz uyumaz fılızı ızler bu son olay yuzunden ne kadar affetmek ıstesede affedemez.ama enınde sonunda barısacaklarya bu bana yetr.barı gırecek kız guzel olsun gırdığıne değsın.tuba buyukustun kadar en az guzel olmalı ama olmayacağı kesın.bu sene bulent-tuba,yılmaz-fılız cıfte duğun yapacaz.:img-wink: ayrılmaları guzel olsun barı.

kursuni19
09-12-06, 20:04
ne güzel bi tyorum biz yazdık yazdık bak geldi toparladı olayı onlar birbirini görmeden yapamazlar hatta birbirlerini görücekleri mekanlara sık sık giderler ayrılık onlara yaramaz

Zaten bir zaman böyle bir birlerini uzuktan izlerlerse bir birlerini cok özlerler, ne kadar uzak durmaya calisirlarsa sevgileri birbirlerine daha cok büyür ayri yapamicaklarini anlarlar ve umarim barima sahneleri daha güzel olur.

devil61
09-12-06, 20:07
Zaten bir zaman böyle bir birlerini uzuktan izlerlerse bir birlerini cok özlerler, ne kadar uzak durmaya calisirlarsa sevgileri birbirlerine daha cok büyür ayri yapamicaklarini anlarlar ve umarim barima sahneleri daha güzel olur.

kendımı alıstırıyorum yavas yavas bu sahnelere.kesınlıkle ayrı kalınca bırbırlerıne duydukları ozlem artacak.bırbırlerını kıskanmalarıda cok guzel olacak ama fılızı seven baska bırı cem değilde baska bırı olsa cok daha ıyı olurdu.

devil61
09-12-06, 20:12
Haklisin Cem olmassa daha iyi olurdu ama malesef Cem, umarim Filizin Cemi cözmesi cok fazla uzun sürmez.

umarım su ıhalede bır batsınlarda cemın maskesı dusse az kaldı sabredelım.bız nelere goğus gerdık bunuda atlatacaz ısallah!

matraka
09-12-06, 20:16
umarım su ıhalede bır batsınlarda cemın maskesı dusse az kaldı sabredelım.bız nelere goğus gerdık bunuda atlatacaz ısallah!

nihayet alışmaya karar verdin demek ikna etmekten canım çıkacaktı nerdeyse ve mert bi daha izlemicem felan demessin değilmi valla böyle şeyler hiç hoşuma gitmiyor bana hakaret etmek istemessen tabi

MardiGras
09-12-06, 20:20
Bir onceki baslik 1250 mesaj sayisini gectigi icin kapatilmistir.

Yorumlariniza bu baslikta devam edebilirsiniz.

MardiGras
Super Moderator

matraka
09-12-06, 20:20
Matraka sence Filizle Yilmazin barismasi nasil olur, yada söyle söyleyeyim sence nasil olmali?

illa bana mutlu bir son yaptıracaksın söz sona yaklaştığında söylerim ama şimdi bi şey diyemem hem öyle bir ortam için mum ışığı altında yorum yazmak lazım:)atmosfer müsait değil

Bülent_tuba
09-12-06, 20:22
Sabahtan beri yorumları okuyorum bitemedi bir türlü. Her ayrıntıya dikkat ediyorsunuz valla bravo size
İki üç haftadır yazmıyordum foruma. Tutamadım bugün yazıyım dedim.
filiz hatalı mı değilmi meselesi tartışılmış baya bi. bence filiz tamamiyle suçlu bunu da çoğu kişi kabul ediyor zaten. tokat atması ceme biraz sakinleştirmiş insanları. ama hatırlatmak isterim Yılmaz da filizi arkada havuz, romantik bir ortam aynı 53. bölümdeki haliyle öpmüştü. ve filizde yılmaza vurmuştu. tokat atmıştı. ceme attığıyla yaşrışacak bir tokattı hem de. tek fark var o da filiz orda bir naz yapma moduna girmişti sanırım. burda ise baya bi iğrenmiş gibiydi. Herneyse benim anlamadığım böyle sevdiği adama dahi doğru dürüst güvenemeyen bir kadın nasıl bu kadar çok güveniyor cem'e. ve bu kadar zeki bir kız CEMin herhangi bir insanın karşılığı olmdan yıllardır görüşmediği arkadaşlarına bunca iyi davranmasını nasıl açıklıyo:icon_sorr . of neyse hepsi senaristlerin yarattığı gerçek olmayan karakterler sonuçta.
aslında şimid pek heyecanlanamıyorum çünkü sonunda muhakkak birleşecekler filiz ile yılmaz biliyorum. fliz ne kadar hata yaparsa yapsın yılmaz ne kadar çemkirirse çemkirsin sonunda mutlu olacaklar. evet ya neden bu kadar sorun yaptım ki nasılsa mutlu olacaklar . oh rahatladım birden yazmak iyi geldi:icon_whis . sonuna kadar filizle yılmaz. Ve son olarak FİLİZ BÜYÜK BİR HATA YAPTI VE PİŞMAN. SONA PİŞMANLIK FAYDA ETMİCEK SÜRÜNECEK. AMA SONRA YILMAZINI YENİDEN KAZANACAK. 4 AY SONRA İNŞALLAH!!!:happy0064

Eylotuerk
09-12-06, 20:22
bunu biz anlatmaktan bıltık sonkez söylim 7.bölümde geçti bunun konusu geçti o yılmazın hayali inşallah hayalini sonunda görürüz filizle beraber

Belkide filiz+yilmaz birlestikten sonra evlenip cocuklariyla birlikte ihlamur agacinin altina yatarlar ve dizide orada biter filiz+yilmaz elele ve goz goze ihlamur agacinin altinda........

devil61
09-12-06, 20:23
nihayet alışmaya karar verdin demek ikna etmekten canım çıkacaktı nerdeyse ve mert bi daha izlemicem felan demessin değilmi valla böyle şeyler hiç hoşuma gitmiyor bana hakaret etmek istemessen tabi

o dedıklerım olursa kalbım dayanmazdı ama genede ızlerdım ben asla bırakmam ıhlamurlar altındayı evlendıklerını gormek ıcın ıkı sene daha uzatsalar gam yemem.:img-wink: o kadar dayananamam olurum.neyse bu aksamlık benden bu kadar yaptığınız ve yapacak olduğunuz yorumlardan dolayı teskkurler.byecıfte duğun yapacaz sene sonu fılız-yılmaz,tuba-bulent:happy0064

devil61
09-12-06, 20:26
Sabahtan beri yorumları okuyorum bitemedi bir türlü. Her ayrıntıya dikkat ediyorsunuz valla bravo size
filiz hatalı mı değilmi meselesi tartışılmış baya bi. bence filiz tamamiyle suçlu bunu da çoğu kişi kabul ediyor zaten. tokat atması ceme biraz sakinleştirmiş insanları. ama hatırlatmak isterim Yılmaz da filizi arkada havuz, romantik bir ortam aynı 53. bölümdeki haliyle öpmüştü. ve filizde yılmaza vurmuştu. tokat atmıştı. ceme attığıyla yaşrışacak bir tokattı hem de. tek fark var o da filiz orda bir naz yapma moduna girmişti sanırım. burda ise baya bi iğrenmiş gibiydi. Herneyse benim anlamadığım böyle sevdiği adama dahi doğru dürüst güvenemeyen bir kadın nasıl bu kadar çok güveniyor cem'e. ve bu kadar zeki bir kız CEMin herhangi bir insanın karşılığı olmdan yıllardır görüşmediği arkadaşlarına bunca iyi davranmasını nasıl açıklıyo:icon_sorr . of neyse hepsi senaristlerin yarattığı gerçek olmayan karakterler sonuçta.
aslında şimid pek heyecanlanamıyorum çünkü sonunda muhakkak birleşecekler filiz ile yılmaz biliyorum. fliz ne kadar hata yaparsa yapsın yılmaz ne kadar çemkirirse çemkirsin sonunda mutlu olacaklar. evet ya neden bu kadar sorun yaptım ki nasılsa mutlu olacaklar . oh rahatladım birden yazmak iyi geldi:icon_whis . sonuna kadar filizle yılmaz. Ve son olarak FİLİZ BÜYÜK BİR HATA YAPTI VE PİŞMAN. SONA PİŞMANLIK FAYDA ETMİCEK SÜRÜNECEK. AMA SONRA YILMAZINI YENİDEN KAZANACAK. 4 AY SONRA İNŞALLAH!!!:happy0064

ne demek yılmazada aynı tokatı vurmustu.cıkacam cıkamıyorum.burda cmden ığrenıyo,hatta yılmazı o gene opmustu ya fılızın hıc bır hatası yok bu konuda sadece ceme arkadas olarak bakıp dans etmesı sucsa evet fılız bır suc ısledı.cemın psıko olduğunu bılmıyodu.

Eylotuerk
09-12-06, 20:28

Herhalde bu iki tokatin arasinda fark var filiz yilmaz la havuz basinda gercektende hoslanmisti ondan ve yilmaz onu zaorla optu filiz tokat atti ama.....sonra filiz de yilmaz i optu, ve baya bir atesliydi o opusmeler......
Burda ise cem psikosu dudgini filiz degdirince filiz in yuzundeki o igremis tiksinmis surat midesi bulnamis az daha kusacakmis gibi bi ifadesi vardi, belikde gercetende igrenmistir, ve sonrada birak beni deyip osmanli tokadi atti, iyide yapti ve kostu yilmaz ina!!!!!!!

slayjic
09-12-06, 20:35
yılmazı ve cemi öptüğü sahneler çok farklı yılmazla olan sahnede filizde karşılık vermişti ve bu sahnenin hoşuna gittiği belliydi ama cemle olan sahnede kendinde bile değildi resmen iğrendi öyle bişey olduğundan dolayı..

devil61
09-12-06, 20:39
evet sakinleştiyse şimdi çıkabilirsin mert niye o kadar tepki verdin o yoruma anlamadım o anı hatırlamış gerçi haklısın ama ne yapalım şimdi asıcaktın az kalsın

ben herzaman fılızın haksız olduğu yanlarıda elestırdım.ama fılızın cemle dans etmesı hataysa dıyecek bıse bulamıyorum.bızım gıbı onun psıkoluklarını gormuyo aksıne kotu gunlerınde yanında olan,onlara yardımı esrgemeyen aıle dostu sanıyo.fılızın bu konuda hıc bır sucu yok.bası donuyo dıye kafasını cemın omzuna koydu o da pısman oldu zaten dudaklarını bıle sıldı arabada.

Bülent_tuba
09-12-06, 20:42
Biliyorum farklı olduklarını. bunu yazımda belittim zaten. ama benzettim işte. Şimdi filiz yılmazı seviyordu ve cemden de böyle bişey beklemiyordu. bundan dolayı iğrendi o kadar. MATRAKA demiyormu yakınlaşacaklar diye. Filiz tokat attı ama yine de yakınlaşacaklar demi sonuçta. Bunu anlatmak istedim yoksa başka bir isteiğim yoktu. Ben filizci yada yılmazcı da değilim zaten ıhlamurcuyum toptan hepsi mutlu olsun isityorum. ben de sonuna kadar filiz -yılmaz diyenlerdenim. inşaallah anlaşılmışımdır ha:img-in_lo

slayjic
09-12-06, 20:45
ben herzaman fılızın haksız olduğu yanlarıda elestırdım.ama fılızın cemle dans etmesı hataysa dıyecek bıse bulamıyorum.bızım gıbı onun psıkoluklarını gormuyo aksıne kotu gunlerınde yanında olan,onlara yardımı esrgemeyen aıle dostu sanıyo.fılızın bu konuda hıc bır sucu yok.bası donuyo dıye kafasını cemın omzuna koydu o da pısman oldu zaten dudaklarını bıle sıldı arabada.

çok doğru yazmışsın bende söyledim filiz cemi herzaman zor günlerinde yanında buldu arkadaşı dostu sandı hiç kötü düşünmede çünkü cem ona dost gibi yaklaştı ewet o öpücüğün pişmanlığını çok yaşayacak..

matraka
09-12-06, 20:53
bizim senaristin neden geri döndüğü belli oldu galiba hatırla sevgili yüzünden ya zaten gitmesi hataydı alışmışız onun yazdıklarına diğer gelenler 11-12 yazdılar ama gelin bide bize sorun nasıl oldu ölüp ölüp dirildik ya onca emeklere yazık ya hatırlı sevgili en azından avrupada dördüncü olmuş ama o da gidici galiba

gülbeşeker
09-12-06, 20:58
slm arkadaşlar ben bu bölümü genel olarak çok beğendim.Bir tek nalan,kerem sahneleri beni biraz sıkıyor.Ben filizle cem sahnesi hakkında fazla bir şey söylemek istemiyorum.Sadece bölümü izledikten sonra üstünde çok da durulmaması gereken bir sahne olduğuna karar verdim.Filiz körkütük sarhoştu, cemle ona söz verdği için dans etti, cem de bu durumdan faydalanıp filizi öptü .Benim aklıma takılan cem bu olayı yılmaza çok daha farklı bir dille anlatabilir mi?İşte o zaman yılmaz filize cem seni öptü mü diye sorar o da evet der daha devamını ,olayın nasıl olduğunu anlatmadan yılmaz çeker gider.Böyle olursa çok kötü olur.

kursuni19
09-12-06, 20:58
bizim senaristin neden geri döndüğü belli oldu galiba hatırla sevgili yüzünden ya zaten gitmesi hataydı alışmışız onun yazdıklarına diğer gelenler 11-12 yazdılar ama gelin bide bize sorun nasıl oldu ölüp ölüp dirildik ya onca emeklere yazık ya hatırlı sevgili en azından avrupada dördüncü olmuş ama o da gidici galiba

Hatirla sevgiliye yazik oluyor, ama ihlamurlar altinda icin iyi bir gelisme, nihayet senaristlerimiz yuvalarina geri dönmeye basladi,ve dizimiz eski havasini yakalamaya basladi Son bir kac bölüm baya iyi gidiyor, kadinlar senaryo yaziminda galiba biraz daha basarili, en az duygularini falan katiyorlar.

gülbeşeker
09-12-06, 21:01

sevgili matraka,avrupa dediğn a/b grubu yani ekonomik seviyesi yüksek olan kesim demek yani o reytingler de türkiyeyi kapsıyor.Bu arada dizimiz mayıs ayında kesin bitiyor mu?

matraka
09-12-06, 21:11
sevgili matraka,avrupa dediğn a/b grubu yani ekonomik seviyesi yüksek olan kesim demek yani o reytingler de türkiyeyi kapsıyor.Bu arada dizimiz mayıs ayında kesin bitiyor mu?

evet sezon sonu mayıs yapıcaklar diye biliyorum çünkü 20-25 bölüm arası kaldı demişlerdi o zaman mayıs a denk geliyor çok ii iş oldu bence bu tempo dizi sonuna kadar devam edicek ve i.h iyi işler arasında yerini alıcak

gülbeşeker
09-12-06, 21:26
evet sezon sonu mayıs yapıcaklar diye biliyorum çünkü 20-25 bölüm arası kaldı demişlerdi o zaman mayıs a denk geliyor çok ii iş oldu bence bu tempo dizi sonuna kadar devam edicek ve i.h iyi işler arasında yerini alıcak

evet bence de ı.a. tvdeki en iyi dizilerin başında geliyor.İnşallah mayısta filizle yılmazın düğünüyle mutlu sonla dizimiz biter.İnşallah feride ve ömer de evlenir.

kursuni19
09-12-06, 21:34

Bu tempoyla ilerlerse dizi mayisa kadar daha cok olay izlerizz.
Benim tahminime göre olaylar söyle gelisebilir.
Yilmazla Filiz ayrilmislardir. Cem is bahanesiyle Filizle bolca bulusurur. Filiz Yilmazi unutmak icin kendini iyice ise verir, özelikle insaat meselesiyle ilgilenir. Insaatin her asamasini takip eder.
Yilmaz bu arada Cemi takipe alir, Cemle tekinerlerin baglantilarini cözmeye yalisir, kendide insaat icinde oldugu icin, tekinerlerin her adiminda haberdar olur, yani kimlerle lisveris yaparlar, kaca yaparlar bunlari arastiri, cünkü amaci Cemin bir acini bulmaktir. Bu arada ögrendiklerini bir anda Filize anlatmak ister, ama onunla yakin olmaktan cekindigi icin (gururmeselesi) bunu Ceydanin üzerinden yapabilir. Ögrendiklerini Ceydaya bir sekilde anlatir, Ceyda zaten Yilmazin iyi bir is adimi oldugunu bilmekte, sonucta Filiz 4 Yil Italyadayken Tekiner sirketini holding yapmistir Yilmaz. Zaten Ceydanin gözüde Cemi fazla tutmamistir, insaat isine süpheli bakmaktadir, bu nedenle Yilmazin söylediklerini bir sekilde cidiye alabilir. Ayni zamanda Ceydala Fatihin bir yakinlasmasi olur. Bu sayede Fatihten laf almaya calisir Ceyda.

Yilmaz Cemin pesinde oldugu icin, ve handan hanimin degimiyle büyük adamlarda Ömerin vurulmasini takip etmekte olduklari icin, Cem yavas yavas aciklar vermekte olur. Oyun alani gittikce daralir, Fatihte bunu fark eder ve korkmaya baslar ve ayni zamanda Ceydaya asik olur, bu sebepten dolayi Ceydaya gercekleri anlatir ve Cemin foyasi ortaya cikar.

Muhtemelen Cem hemen polislere yakalanmas, artik madridemi kacar yoksa Barcelonayami bilemiyorum, ama eminimki heme yakalanmaz.

forever_bim
09-12-06, 22:00

Katılıyorum. Zaten sen de farketmişsindir pek çok konuda benzer düşünüyoruz. Profesyonelseniz ve bir oyuncuysanız yeri gelir kavgalı oldugunuz bir oyuncuyla aşk sahnesi çekersiniz. İş yaşamı ayrıdır kırgınlıklardan.

Buna da katılıyorum. Aşkta gurur aptalın oyunudur. Gurur varsa bile aşkın önüne geçmemelidir. Bu açıdan baktığımda Filiz'in ve Ömer'in aşkta gurur yapmak yerine aşkı yaşamayı tercih ettiklerini görüyorum.

mıstaa
09-12-06, 22:14
kafamı kemiren iki soru var..
birincisi yılmaz filizi affedicekmi yoksa herkes kendi yoluna mı diyecek...?
ikincisi ise diziye yeni katılacak kadın iyi huylu birimi olacak yoksa cem gibi sinsi mi olacak...?

matraka
09-12-06, 22:23
Katılıyorum. Zaten sen de farketmişsindir pek çok konuda benzer düşünüyoruz. Profesyonelseniz ve bir oyuncuysanız yeri gelir kavgalı oldugunuz bir oyuncuyla aşk sahnesi çekersiniz. İş yaşamı ayrıdır kırgınlıklardan.

Buna da katılıyorum. Aşkta gurur aptalın oyunudur. Gurur varsa bile aşkın önüne geçmemelidir. Bu açıdan baktığımda Filiz'in ve Ömer'in aşkta gurur yapmak yerine aşkı yaşamayı tercih ettiklerini görüyorum.

sevgili modum bırakta aşağı yukarı her konuda olduğu gibi bu konudada ayrı düşelim aşk hakkındaki düşüncelerimizde farklı herzamanki gibi taban tabana zıt yorumlar aşk göreceli bir kavram 1000 kişiye aşk nedir nasıl yaşanır diye sor hepsinden farklı cevaplar alman mümkün yani aşkta doğru biraz zor o yüzden bana aşk hakkında kitap alıntıları yapmana gerek yok gurur çoğu zaman aşkın önüne geçer sen bana birbirine güvensiz iki aşık göster sonrada yukarıdaki yazdıklarına bir film veya kitap veya edebi eserle örnek ver bakalım karşımıza gurur çıkıyormuymuş bi görelim rica ediyorum senden

mıstaa
09-12-06, 22:29
bülent inal tubayla birlikte hülya dergisine verdiği röportajda tubayla setten eve birlikte döndüklerini söylemişti. yani cemle filizin dans sahnesi çekilirken bülent inal kuvvetle muhtemel kamera arkasından dikkatle bu sahneyi izliyordu.

forever_bim
09-12-06, 22:33
sevgili modum bırakta aşağı yukarı her konuda olduğu gibi bu konudada ayrı düşelim aşk hakkındaki düşüncelerimizde farklı herzamanki gibi taban tabana zıt yorumlar aşk göreceli bir kavram 1000 kişiye aşk nedir nasıl yaşanır diye sor hepsinden farklı cevaplar alman mümkün yani aşkta doğru biraz zor o yüzden bana aşk hakkında kitap alıntıları yapmana gerek yok gurur çoğu zaman aşkın önüne geçer sen bana birbirine güvensiz iki aşık göster sonrada yukarıdaki yazdıklarına bir film veya kitap veya edebi eserle örnek ver bakalım karşımıza gurur çıkıyormuymuş bi görelim rica ediyorum senden

Sevgili matraka;

Neden benim farklı düşünmeme kızıyorsun. Ben edebi eserlerden alıntı yapmadım. Bu benim düşüncemdir. Gurur baskın çıkarsa aşk erir gider matraka.

En basit örnek Ihlamurlar Altında'dan. Elif mankenlik işini kabul ettiğinde, Yılmaz çok kızıp, mağazayı talan etmiş hapse düşmüştü. Elif onu görmeye gittiğinde de içi kan ağlasa da Elif'i kovmuştu. Neden? Yaptığı gurur hissettiği aşka baskın çıkmıştı. Elif'i böyle kaybetti işte Yılmaz. Gururu ağır bastığı için.

forever_bim
09-12-06, 22:35
Bu arada matraka yorum yapmadın mı? Yoksa yaptın da ben mi kaçırdım?

matraka
09-12-06, 22:38
Sevgili matraka;

Neden benim farklı düşünmeme kızıyorsun. Ben edebi eserlerden alıntı yapmadım. Bu benim düşüncemdir. Gurur baskın çıkarsa aşk erir gider matraka.

En basit örnek Ihlamurlar Altında'dan. Elif mankenlik işini kabul ettiğinde, Yılmaz çok kızıp, mağazayı talan etmiş hapse düşmüştü. Elif onu görmeye gittiğinde de içi kan ağlasa da Elif'i kovmuştu. Neden? Yaptığı gurur hissettiği aşka baskın çıkmıştı. Elif'i böyle kaybetti işte Yılmaz. Gururu ağır bastığı için.

ben sana takılmadan edemem ama bir kesitten bakmakta yanlış hele hele aşkın önüne gurur geçerseyle başlayan cümle hiç olmamış çünkü aşkın içinde olan şeyler bir örnekle kıyaslanamaz senin verdiğine bir örnek varsa benim verdiğime örnek vardır o yüzden aşk hakkından kesin söylemlerden kaçınmak gerekir ben öyle yapıyorum aşk hakkında konuşurken özellikle dikkat ederim

tabi senin fikirlerin benim her zaman hoşuma gidiyor o yüzdende özellikle sana takılmalıyım demi kızmak yok değilmi sevgili modum

matraka
09-12-06, 22:40
Bu arada matraka yorum yapmadın mı? Yoksa yaptın da ben mi kaçırdım?

biraz uzun bi yorum olacağı için sindire sindire yazıyorum yarın yapıcam ferideye düz saç yakışmış neden olsa senin leyla ile mecnunun

forever_bim
09-12-06, 22:46
Matraka sormazsam meraktan çatlarım.

Sence alyans olayında Feride mi yoksa Ömer mi haklıydı. Şimdi mi açıklarsın yoksa bölüm yorumunda mı?

matraka
09-12-06, 22:54

Sence alyans olayında Feride mi yoksa Ömer mi haklıydı. Şimdi mi açıklarsın yoksa bölüm yorumunda mı?

evet senin için kısa yorumum şu :

ömer krakterinin hassas olduğu bir konu yani ömerin fevri davranması normal aynı tepkiyi feridenin vermeside normal geçmişini bilmiyor bu ailenin nede olsa, o yüzdende o da tepkisinde haklı, ilk adımı atıp ömer özür dilemelimiydi evet dilemeliydi çünkü ne feride ömeri tanıyor nede ömer ferideyi o yüzdende tepkisinin farkına vardı ömere yakışan gibi davrandı

forever_bim
09-12-06, 22:58
evet senin için kısa yorumum şu :

ömer krakterinin hassas olduğu bir konu yani ömerin fevri davranması normal aynı tepkiyi feridenin vermeside normal geçmişini bilmiyor bu ailenin nede olsa, o yüzdende o da tepkisinde haklı, ilk adımı atıp ömer özür dilemelimiydi evet dilemeliydi çünkü ne feride ömeri tanıyor nede ömer ferideyi o yüzdende tepkisinin farkına vardı ömere yakışan gibi davrandı

Öncelikle açıklaman için teşekkür ederim. Aynı düşündüğümüz konular da var. Bak bu da ispatı.

Ha bu arada takılmalarından asla rahatsız olmuyorum. Ben de şakaya vuruyorum, yanıt verirken, hatta yorumlarınla günüm şenleniyor bazen. Bazen de deli oluyorum.:img-hyste

slayjic
09-12-06, 23:07
feride ve ömer konusunda bende sizin gibi düşünüyorum ömer özür dileyerek kendine yakışanı yaptı feride ve ömer aşkını sabırsızlıkla bekliyorum çok güzel olucak gibi geliyor....

matraka kesin olarak söylüyorum eğer bir aşkta gurur öne geçiyorsa o aşk fazla uzun sürmüyor çoğunlukla gurur aşkı ezip geçer...

lawinia
09-12-06, 23:18
ask da gurur da bi yere kadar olmalı bence sırf ben ona asıgım diye gurursuz da olunmamalı ama ben cok gururluyum diyerek askına sahip cıkmamakta hatalı olur. filiz yılmaz ilişkisinde filizin gururunu düsünmek yerine yılmazın pesinden gitmesi taraftarıyım aynı zamanda yılmaz da affetmek için biraz daha beklemeli diyorum ikisi de biraz sabretmeli zaten asıksan sabretmeyi de bileceksin mutluluga kavusmak için...

Aynali 11
09-12-06, 23:25
simdi ben bu bölümü maalesef izleyemedim oysa kacirmam ama dün bir isim cikti ama neyse okudugum kadari ile filiz yilmazin sucsuz oldugunu anladi bence yilmaz affedsin filizi cünkü ortada büyük bir yalnislik yok zaten tamam biraz tavir yapsin belkide hemen affedmesin ama iside sezon finaline kadarda uzatmasin..hem böylelikle cemin ekmeginede yag sürmüs olurlar

sinem*
09-12-06, 23:38

bence o olayda kendi açısından ömerde haklıydı çünkü feride yüzüğü bulunca hemen ömere vermemişti ya da söylememişti .Ama ömerin bunu büyütüpte bağırması da yanlıştı ama Özür dilemesini bildi.Sonrasında feridenin birden bu kadar detaya girmesi ve hiç çekinmeden girmesine şaşırdım sanki karşısında sorgular gibiydi çok soğukkanlı sordu ..yani başkası olsaydı ömerin kırılacağını veya üzülecebileceğini düşünüp çekinerek sorardı ama o kendisinden beklenmeyecek şekilde sordu .

destina304
10-12-06, 00:01
Arkadaşlar Yine çok Güzel 1250 Mesaji Geçmşiz Senaristin Geri Döndüğü Herhalden Anlaşiliyo Sizce Son Olarak Soruyorum Yilmaz Filizi Affedecekmi En Son Sahneden Sonra Neler Olcak

devil61
10-12-06, 00:22
Arkadaşlar Yine çok Güzel 1250 Mesaji Geçmşiz Senaristin Geri Döndüğü Herhalden Anlaşiliyo Sizce Son Olarak Soruyorum Yilmaz Filizi Affedecekmi En Son Sahneden Sonra Neler Olcak

bence affetsın kız zaten bın pısman.ama affetmeyecek.bunu cuma aksamından berı dusunuyorum.heran hersey olabılır vallaha.hıc bellı olmaz.

Eylotuerk
10-12-06, 00:22

Valla gonlum affetmesinden yana, ama eger affetmeyecek ve ipler kopacaksa cok acikli bir sekilde olaca bu?????
Bu arada herkes nerede bakiyorumda pek kisi yok.........

slayjic
10-12-06, 00:30
"Ve o an anladım aşkın gitmek olduğunu ama gitmenin yitirmek olmadığını"

yılmaz hemen affetmiyecektir ama istediği kadar filizi affetmesin istediği kadar filizden kaçsın o aşk içindeyken nereye gidebilir ne yaşayabilirki....

yakupoglu61
10-12-06, 00:32
ben burdayım ben yeterım:img-wink: barıssınlar ya ne guzel olur umtlanmıyacam ama ınsanın elınde değil!

hemen barışırlarsa yakında gene ayrılırlar we bu sözü geçen kız yüzünden olur kesin ama bn şimdi barışmalarını istemiyorum
çocuk oyuncağı yaptılar bu işi

secoms
10-12-06, 00:33
walla hemso(mert) ... kapanan sayfada bir yorumunu okudum ... mayıs da bülent tuba ve yılmaz filiz dügünü istemişsin... filiz yılmaz ok de 1. sine karsıyım :):) evlenmesinler yaa istemiyorum ben

ayrıca cemin filizi öpmesi konusunda benim de söylemek istediklerim varr... bende sizin gibi cemin filizi öpmesinden hiç hoslanmadım ...ama filizin cemi öpmesinden sonra cemden uzak duracagını ve mesafe koyacagını yazmıssınız ... bence böle olmayabilir ... olmazsa filize kızmam yani... cünkü düşünsenize hayatınızda arkadas diye bildiginiz biri var ve bu sizin her zaman yanınızda ..hiçbir kötü gününüzde sizi yalnız bırakmıyor... ve de sonunda size bir seyler hissettigini acıkca dile getiriyor ve malum sahne gerceklesiyor... tamam bizim için cok agır bir sahne olabilir ama yaratılan filiz karakteri için değil diye düşünüyorum... filiz hayır olamaz öle bi şey der sadece ve yine görüşür bence bu cok mantıklı...demek istedigim kendi hayatınızı düşünün bir de böyle seyler olabilir ve de cok olmustur yani..

emraht
10-12-06, 00:40
birde herkes tekinerlerin iflas edeceğ,nde anlaşmış sanki. ya neden iflas etmelilerki? handan hanımı fakir görmek istiyorsanız bu mümkün değil. özel birikimi ziynetleri onu yine ömrünün sonuna kadar rahat yaşatır..

bence son sahnede yılmaz filizi affetmeyecek ama arkadaş kalacaktır. cemle ortaklığında onu uyaracaktır filizde bu ortaklıkta yolunda gitmeyen bişiler gördüğünde yılmaza danışacaktır. olayların üstüne birlikte giderler bu esnada bişilerde olur ne bilim ömer batmak üzere olduklarını ama yılmazın yardımıyla kurtulduklarını görür yaptığı haksızlıklara pişman olur, sonra filize bile aşkı konusunda desdek olur. farkındaysanız filiz ömere hep desdek ama ömer filize hiç desdek olmadı. bir kere olur tam olur düşünüyorum.

devil61
10-12-06, 00:42
walla hemso(mert) ... kapanan sayfada bir yorumunu okudum ... mayıs da bülent tuba ve yılmaz filiz dügünü istemişsin... filiz yılmaz ok de 1. sine karsıyım :):) evle evlenmesinler yaa istemiyorum ben

ayrıca cemin filizi öpmesi konusunda benim de demek istediklerim varr... bende sizin gibi cemin filizi öpmesinden hiç hoslanmadım ...ama filizin cemi öpmesinden sonra cemden uzak duracagını ve mesafe koyacagını yazmıssınız ... bence böle olmayabilir ... olmazsa filize kızmam yani... cünkü düşünsenize hayatınızda arkadas bildiginiz biri var ve bu sizin her zaman yanınızda olan biri ..her kötü gününüzde yalnız bırakmıyor... ve de sonunda size bir seyler hissettigini acıkca dile getiriyor ve malum sahne gerceklesiyor... tamam bizim için cok agır bir sahne olabilir ama yaratılan filiz karakteri için değil diye düşünüyorum... filzi hayır olamaz öle bi şey der sadece ve yine görüşür bence bu cok mantıklı...demek istedigim kendi hayatınızı düşünün bir de böyle seyler olabilir ve de cok olmustur yani..

ohooo senın gıbı tubaya cok asık olanlar var uzgunum ama evlenecekler.cıfte duğun yapacaz belkıde uclu olacak ferıde-omer:happy0064

devil61
10-12-06, 00:49
hadı arkadaslar nıye sustuk ben barı bir soru soruyım...

ferıde ıle omer arasındakı ask sızce nasıl baslıyacak?

devil61
10-12-06, 00:51
üçlü dedğin kimler oluyo ikisini anladıkda?

flız-yılmaz
tuba-bulent
omer-ferıde ama omerle ferıde daha erkende evlenebılır!

secoms
10-12-06, 00:52

nasıl baslayacagı ile ilgili bir sey diyemiyecem ama senaryomun arkasındayımm... basladıgı gün ömer elifin mezarını ziyaret edip birine asık oldugunu anlatacak...aynısı eliften de beklerdim ama yapmadı ... yılmaza duydugu askı gidip de ömere anlatmadı ...neyse cok su götürür bir konu...

forever_bim
10-12-06, 00:54

Bu gidişle yavaş yavaş başlıyacak. Amma cevap verdim ha...

Hoşlanma ne zaman aşka dönüşür bilmiyorum ki.

sinem*
10-12-06, 00:56

bence başlamasa olur ama başlayacaksa bu sefer feride tarafından bir ilgiyle başlaması taraftarıyım.Elifin sayesinde baba şuraya gidelim ama feride ablamda gelsin,uyuyacak ama feride ablamda gelsin,yemeğe gidecekler feride ablam da gelsin diye diye yakında başlar.:)

devil61
10-12-06, 00:57
Bu gidişle yavaş yavaş başlıyacak. Amma cevap verdim ha...

Hoşlanma ne zaman aşka dönüşür bilmiyorum ki.

gercektende cok acık bır cevap.:img-wink: saka bır yana cevabı cok zor bır soru sormusum farkında değilim:)

devil61
10-12-06, 00:58
bence başlamasa olur ama başlayacaksa bu sefer feride tarafından bir ilgiyle başlaması taraftarıyım.Elifin sayesinde baba şuraya gidelim ama feride ablamda gelsin,uyuyacak ama feride ablamda gelsin,yemeğe gidecekler feride ablam da gelsin diye diye yakında başlar.:)

boyle baslamaz ferıdeden omere bıkkınlık gelır:).bence cok daha doğal ve safca baslıyacak.

forever_bim
10-12-06, 00:59
Arkadaşlar sinem* başlamasın diyor Ömer'i sevmediği için değil, ona Sofia Bush'u layık görüyormuş. Msn de bizzat kendi söyledi. Sofia Bush kim derseniz dünyaca ünlü genç bir aktris. One Tree Hill dizisinde Brooke rolünde oynuyor. Hatunu görmeniz lazım. Venüs gibi birşey.

slayjic
10-12-06, 01:02
hoşalantılar bir nevi başladı zaten bence feride ilk önce ömerle elifin arasında çok büyük bir köprü olucak ki olmaya başladı bile...

feridenin geçmişi hala aydınlanmadı ve aydınlanmasında ferideye ömer yardım edicek tekinerlerin iflasındada feride moral açısından çok destek olucaktır ve bu olaylar ikiliyi birbirine bağlıyacaktır...

devil61
10-12-06, 01:05
Arkadaşlar sinem* başlamasın diyor Ömer'i sevmediği için değil, ona Sofia Bush'u layık görüyormuş. Msn de bizzat kendi söyledi. Sofia Bush kim derseniz dünyaca ünlü genç bir aktris. One Tree Hill dizisinde Brooke rolünde oynuyor. Hatunu görmeniz lazım. Venüs gibi birşey.

googleda arastırdım grafıkler bolumunde gercektende yakısırlar.ayrı bır guzellığı var.ama tubadan guzel değil.:img-wink:

secoms
10-12-06, 01:06
bence feride olayı için biraz erken gibi değil mi ... daha kızın ne oldugu belli değil .. bir de evli cıkarsa gel bak işe... ya hırsızsa yaa bir sey calarken yılmaz ona carptıysa... vay be ne senaryo yazdım ama ... bende de bir şeyler var dimi :):):)

bir de dediğin kıza baktım walla nefis bir hatun yakısır sinan a ...diyecem adam evli ... ama benim favorim keira knightley

sinem*
10-12-06, 01:07
googleda arastırdım grafıkler bolumunde gercektende yakısırlar.ayrı bır guzellığı var.ama tubadan guzel değil.:img-wink:

çok yakışırlar ama yabancı hakkımız yok malesef:)

yeni gelecek kız hakkında oyuncu tahmininiz var mı ..burdaki haberlere göre haftaya girecekmiş

Eylotuerk
10-12-06, 01:09
walla hemso(mert) ... kapanan sayfada bir yorumunu okudum ... mayıs da bülent tuba ve yılmaz filiz dügünü istemişsin... filiz yılmaz ok de 1. sine karsıyım :):) evlenmesinler yaa istemiyorum ben

ayrıca cemin filizi öpmesi konusunda benim de söylemek istediklerim varr... bende sizin gibi cemin filizi öpmesinden hiç hoslanmadım ...ama filizin cemi öpmesinden sonra cemden uzak duracagını ve mesafe koyacagını yazmıssınız ... bence böle olmayabilir ... olmazsa filize kızmam yani... cünkü düşünsenize hayatınızda arkadas diye bildiginiz biri var ve bu sizin her zaman yanınızda ..hiçbir kötü gününüzde sizi yalnız bırakmıyor... ve de sonunda size bir seyler hissettigini acıkca dile getiriyor ve malum sahne gerceklesiyor... tamam bizim için cok agır bir sahne olabilir ama yaratılan filiz karakteri için değil diye düşünüyorum... filiz hayır olamaz öle bi şey der sadece ve yine görüşür bence bu cok mantıklı...demek istedigim kendi hayatınızı düşünün bir de böyle seyler olabilir ve de cok olmustur yani..

Yalnis!!!!!!!!!
katilmiyorum, be bu dizyi en basindan beri izliyorumm ve benim bildigim filiz cemi kolay kolay affetmez affetse bile yaptigini unutmaz, ve mesafeli davranir!!!!!!!!!
Ayrica asik olmadigi icin psiko ceme ondan kesinlikle uzak durur cunku artik psikonun ondan hoslandigini biliyor, onun icin hic suphem yok filiz psikodan uzak duracak!!!!!!!!!!!
AYRICA CIFTE DUGUN SUPER OLUR MUHTESEM!!!!, TABII KI TUBA YLA BULENT IN DUGUNUDE OLACAK FILIZ VE YILMAZ INDA!!!!!!!!

devil61

yeni gelecek kız hakkında oyuncu tahmininiz var mı ..burdaki haberlere göre haftaya girecekmiş

gırmese olmuyodu sankı.gırsın bakalım.guzel olsunda ne olursa olsun.bırde psıko olmasın sevdığı ıcın herseyı goze alabılen bır tıp olmasa ıyı olur.

secoms

aslında bir bölüm mü acsak kim gelsin diye :):)

forever_bim
10-12-06, 01:10

Mert hemen de araştırdın yani. Süpersin de kıyaslamaya gerek yoktu.

Tuba zaten bizim milletten. Ayrıcalıklı kılmaya yetiyor yani onu bizden olması.

Neyse işin esprisiydi bu tabii. Biz bütün dizilerin parasını birleştirsek ödeyemeyiz Hollywood oyuncularını.

Eylotuerk
10-12-06, 01:15
Bence feride ve omer aski feride omer ve elif birlikte vakit gecire gecire, olacaktir, her defasinda birbirlerine dah cok yakinlasacaklardir.........
Ayrica bu bolum omerin davranislari filiz e karsi biraz degisti mesela filiz yilmaz in sucsuz oldugunu ogrenince yikilmisti ve omer uzerine gitmedi, ayrica yemekte filiz kalkti gitti ve handan tam pesinden gidecekken omer dur gitme biraz yalniz kalsin demisti, bence artik filiz yilmaz askina pek birsey demeyek gibi, eger birlessirlerse tabii, cunku omer daha cok kizina ve ferideye yonelecek gibi.............

devil61
10-12-06, 01:16
Mert hemen de araştırdın yani. Süpersin de kıyaslamaya gerek yoktu.

Tuba zaten bizim milletten. Ayrıcalıklı kılmaya yetiyor yani onu bizden olması.

Neyse işin esprisiydi bu tabii. Biz bütün dizilerin parasını birleştirsek ödeyemeyiz Hollywood oyuncularını.

espırı olsun dıye soyledım.tuba buyukustunun guzellığını soylememe gerek yok herkes bılıyo:img-wink: .hollywood oyuncularına gerek yok zaten.bırazda bız ulasılamayacak oyuncular yaratalım değil mi?

Eylotuerk
10-12-06, 01:16
Belkide hic tanimadigimiz bir oyuncu olacak, irem altig gibi, mesela......

forever_bim
10-12-06, 01:20
Arkadaşlar ben 50 kusur bölümü geçtiğimize göre çok da tanınmış bir oyuncu gelmez diye düşünüyorum.

Mert inşallah dünyaya biz de açılacagız. Ah ah yurtdışındaki yabancılar da bizim dizileri konuşsa keşke.

secoms
10-12-06, 01:20
Belkide hic tanimadigimiz bir oyuncu olacak, irem altig gibi, mesela......

bence bu kız iyi bir oyuncu değill...son bölüm begenmedim .. zaten ondan öncce pek bi sahnesi de yoktu...

secoms
10-12-06, 01:22
Arkadaşlar ben 50 kusur bölümü geçtiğimize göre çok da tanınmış bir oyuncu gelmez diye düşünüyorum.

Mert inşallah dünyaya biz de açılacagız. Ah ah yurtdışındaki yabancılar da bizim dizileri konuşsa keşke.

evet gercektende ne süper olurdu .... bir lost furyası basladı ... walla manyaklık derecesinde izleniyo ... gecen gün msn deki herkes lost izliyom diye yazmıs delirdim :):):):) sanırım hastalık bu .... düşünsenize bu bölüme girip ing mesaj atılıyo harika bir sey...

destina304
10-12-06, 01:23
öncelikle Diziye Gircek Olan Kiz Bence çok Güzel Ve Iddali Olmali Ama Sevgi Açisindan Ne Yaparsa Yapsin Yilmaz Asla Ona Bakmaz Yani Filize Ihanet Etmez Bundan Eminim Bana Kalirsa Yilmaz Filizi çok Sevdiği Için Kiyamayip Filizi Affedecektir çünki O Filizin öle Durumlara Düşmesine Dayanamaz Ne Kadar Inatçi Ve Gurulu Olasada Hem Bence çğu Arkadaşin Dediği Doğru Mualala Hanimin Yaptiği Yemekler Filizle Yilmazla Yarasin

devil61
10-12-06, 01:38
öncelikle Diziye Gircek Olan Kiz Bence çok Güzel Ve Iddali Olmali Ama Sevgi Açisindan Ne Yaparsa Yapsin Yilmaz Asla Ona Bakmaz Yani Filize Ihanet Etmez Bundan Eminim Bana Kalirsa Yilmaz Filizi çok Sevdiği Için Kiyamayip Filizi Affedecektir çünki O Filizin öle Durumlara Düşmesine Dayanamaz Ne Kadar Inatçi Ve Gurulu Olasada Hem Bence çğu Arkadaşin Dediği Doğru Mualala Hanimin Yaptiği Yemekler Filizle Yilmazla Yarasin

bnm dusuncelerımde aynı bu yonde ıkısı beraber yerler nasıl olsa fılız yemek yapmayı bılmıyo.gercek hayattada tuba sadece yumurta kırabılıyormus cok hamarat kız canım:img-wink: .

Eylotuerk
10-12-06, 02:23
hayır herseyi anladım da ... yanlıs ne demek... katılmıyorum daha mantıklı bence... ''yanlıs'' nesnel yargılar için kullanılır bu durumda ve forumda kimsenin bu hakkı oldugunu düşünmüyorumm neyse sorun değil...herkesin kendi düşüncesi var değil mi arkadasım bana göre de böylee...

Hayir, yalnis anladiysan ozur dilerim senin fikrine saygiliyim, ama bana gore yalnis yoksa senin icin dogru olabilir

Figan
10-12-06, 02:31
53. BöLüm Yorumlarim;

Gayet güzel bir bölümdü...

EN BEGENDiGiM SAHNELER :

- Yilmazin Cemin evindeyken elindeki kursunlari, Cem Akman`in suratina firlatmasi..
- Yilmazin Cem`in $irketini basip odasina girmesi vede racon kesmesi !...Helal..
- Yilmazin iscileri düsünüp onlara ufak-tefek hediyeler getirmesi..O esnada tv de Filizi gördügü andaki hem kirik hemde ask dolu bakislari..
- Yilmazin Meyhanede herkesle birlikte kutlanilan sucsuz oldugu haberi...
- Yilmaz-Fahriye`nin bahcede birbirleri ile konusarak desteklesmeleri..
- Yilmazin Mualla Hanima ANACIM diye hitap edisi.. Ahmete "Hayyttt..Dayisi " diye seslenmesi..:img-yes:
- Sema ve Ali`nin cok icten vede cok candan bir sekilde Yilmazin serbest birakildigini haber vermek icin Mualla Hanima gitmeleri..
- Nalan`in Emreye yerinde vede mantikli bir sekilde aciklama yapmasi..
- Müjgan Hanim`in Yilmazin sucsuz oldugunu ögrendigindeki Mahcup tavri..
- Cem`in Yilmazdan korkmasi, TIRSMASI.. :):) Handan Hanimlarin evinde yemek yerken biran icin telaslanip bardagi devirmesi..Tedirginligi güzel yansitmis..
- Ceyda`nin Filize karsi göstermis oldugu destek vede yakinlik..
- Kerem`in kendisine verilen o illet vede pis(!) seyi icmemesi..vede a$Ik halleri ..
- ömerin ve Handan`in Yilmazin sucsuz oldugunu ögrendiklerindeki saskin halleri..
- ömer`in Elifin anisina nasilda sahip ciktigini görmek, Ferideye bagirmasini hatali bile bulsam, hatasini anlayarak gidip özür dilemesini takdir ettim..
- ömer`in Filize uzun zamandir ilkkez bile olsa anlayisla davranip, yalniz kalmasini istemesi...
- ömer`in annesini ikaz etmesi..Her olaya yorum yapmasan artik demesi :)
- Mualla Hanimin Yilmaz bag evine gittiginde arabasinin ardindan su dökmesi :)
- Kücük Elif`in "süt icerse babaminda boyu uzar mi?" demesi :)
- Feride`nin düz sacli hali ..
- Filiz`in Meyhanenin Camindan iceri baktigindaki calan müzik esliginde Yilmaz vede Mualla Hanimin birbirine sarilmalari vede Yilmazin o anki mutlu vede sempatik tavirlariiiii... Süperdi...
- FiLiz`in tüm bölüm boyunca göstermis oldugu acilari,pismanliklari vede hüznünü inanilmaz begendim..Harika bir oyunculuk cikarmis Tuba Hanim..
- Filiz`in her ne kadar alkollü olsada sevdigi adama sahip cikmasini vede karsisindakine teslim olmamasini buyuk bir hayranlikla izledim..
Tebrik ediyorum Filizi..Attigi Tokatta, kendiside, kiyafetleride bu bölüm daha bir güzel vede olaganüstüydü..Bravoooooo !!

KIZDIKLARIM :
- Filiz`in alkollü araba kullanmasi..:blink:
- Feride`nin halaaa Yilmaza bir gecmis olsun dememesi..
- Feride`nin Elif icin ömer`e; "Neden öLdü?!!" diye patavatsizca sorus tarzi..Dikkat ederseniz ömer bile kaybettik diyor... !!
- Emre`nin Keremin onu dövdügü gece`nin sabahi Nalanlarin evinden cikmasi (?)
- Kücük Elif`in alkollü bir ortamda bulunmasi..
- Handan Hanim`in puzzle yapmasi icin Kücük Elife baski kurmasi.
- ömer`in Ferideye gereksiz yere bagirmasi...Ve Handan haniminda lafa atlamasi..!

MüZiKLER :

Rahmetli Zeki Müren`in o essiz vede harika sesi bölüme damgasini vurdu..Vede bu bölüm fonlarda farkli tarzda müziklerde vardi dikkatimden kacmadi..Hepsi harikaydi...
-

53.BöLüm bence Filiz`in bölümüydü. Her yönüyle oyunculugunu iyi konusturdugu kanisindayim..icindeki firtinalari,caresizlikleri,hatalari,pismanliklari vede askini iyi hissettirdi..:img-wink:
Ayricaaaa o $ahane TOKAT SAHNESi icinde Filize kocaman bir YILDIZ benden...
iyi gidiyosun Filiz.. http://img172.imageshack.us/img172/4392/stargold9mxfq4.gif

secoms
10-12-06, 02:41
bu essiz ve mükemmel yorumun için cok tesekkür ediyorum...walla kapanmıs sayfada gördüm cocukları uyutunca yorum yapacam demişsin bende bekliyordum .... saat farkından dolayı sanırım bu gecikme:):) artık uyuyabilirim herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Aynali 11
10-12-06, 02:41
figan cok tesekkürler ufak bir özet yazdigin icin cünkü ben bu bölümü izleyememistim acaba ne zaman gelir bilen varmi yada aranizda bu bölümün videosu falan varmi...eger varsa lütfen msnden paylasirmisiniz

Figan
10-12-06, 02:46
bu essiz ve mükemmel yorumun için cok tesekkür ediyorum...walla kapanmıs sayfada gördüm cocukları uyutunca yorum yapacam demişsin bende bekliyordum .... saat farkından dolayı sanırım bu gecikme:):) artık uyuyabilirim herkese iyi geceler tatlı rüyalar

Sevgili secoms

Ben Tsk.ederim asil benim yorumumu sabirla beklemis oldugun icin...
Sagol :img-wink: Evet iyi bildin saat farki:) Eee 2 saat nede olsa aramiz..

Aynali 11

figan cok tesekkürler ufak bir özet yazdigin icin cünkü ben bu bölümü izleyememistim acaba ne zaman gelir bilen varmi yada aranizda bu bölümün videosu falan varmi...eger varsa lütfen msnden paylasirmisiniz

Rica ederim Aynali...
Sanada Tsk. okudugun icin bu uzun yorumumu:img-wink:

mirrordance
10-12-06, 03:03
bence de bu bölüm filizin bölümüydü.. çok güzel olmuşş ama elifin yokluğunu hala hissediyorum ben

archshe
10-12-06, 03:20
cuma gecesi yorumumu yapmıştım uzun uzadıya....evet istanbuldan misafirlerim var ve onları uyttum anca okudum yazdıklarınızı...genel olarak herkes beğenmiş bu bölümü...ve genel olarak herkes filizin bu öpüşme olayında suçsuz olduğunu açıklamış....bence de durum böyle...dün yazamadığım bişey var filiz sarhoştu nasıl öyle koştu ve araba kullandı deniyo...filiz orda çok sarhoş olmamıştı sadece mayışacak kadar çakırkeyf olmuştu...ve içki içenler bilir yada ben deneyimlerimden ve çevremden biliyorum ani bişey yaşarsan yada ufak bi şok durumu insanı bi an kendine getirir ....yani soğuk duş etkisi yapar...filiz koşabilmesi bu nedenle...ama araba kullanmamlıydı..yanlış bi msj veriyolar...orda taksi çağırsa ii olurdu...hem orda anahtarı nasıl buldu arabanın...şal nerden çıktı anlamadım...
eski bölüm yorumlarında kim yazdı hatırlamıyorum ama şöyle bişey vardı ilerki bölümde cem yılmaza filzile öpüştüklerini söyleyecek yılmaz da buna inanacaktır denmiş....ozaman yılmaz da filize güvenmiyo ki inansın dimi...ozaman da ben yılmaza demediğimi bırakamam....
sevgili matraka filiz hatalar yaptı bunların mantıklı olanlarını kabul ettim ama bu öpüşme sahnesinde suçlu değil....takıldın buna....hadi tamam sana göre öyle olsun ama filiz bence cemle dans ederek sadece arkadaşça davrandı hiçbir fırsat yaratmadı onu öpmesi için...bi yoruunda demişsin ki yılmaz okızla dans edebilir görüşebilir .....ozaman filizin yanlışı ne?ne bilsin filiz cemin duygularını öğrenince dikkatli davranacaktır....
bi de filiz kendini cemden çeker ama yılmazı kıskandırmak için cemle görünür denmiş...bence filiz bunu yapmaz ....her kadın kıskandığında kıskandırmak ister...içgüdüsel bişeydir pek erkeklerde görülmez...ama kadınlarda %90 bak sen olmasan da yaşayabiliyorum başkaları da olabiliyo tutumudur...ama filiz bunu cemle yaparsa yanlış olur...çünkü cemin ona karşı duyguları vardır ve cemi yüreklendirmiş olur...evet bu sefer filiz fırsat vermiş olur...başkası olabilir....ama cem olamaz....olmamalı da....böyle yaparsa cemin yaptığı hereşeye katlanmak durumunda kalcak....cemle filiz arasındaki konuşmayı cidden merak ediyorum...
sevgili matraka filizi şuan yaptıklarıyla ilgili yargılarsan sevinirm...sürekli filiz daha neler yapacak diye önceden gardını almasan...olmamış bişey için boşuna sen kızıyosun biz savunuyoruz ...olmaz böyle ki...haa şimdi bana diyebilirsinki istediğimi söylerim karışamazsın....buna laf edemem...yorum senin yorumun...bu bir ricaydı...

archshe
10-12-06, 03:35
evet gene forumda okudum filizle yılmaz birbirlerini görmek için can atcaklar deniyo...evet karşılaşmaya çalışacaklar....birbirlerine bakamaycaklar....içleri yanacak...vee yılmaz ne diyecekse bilemiyorum filiz yılmazın kendinden vazgeçtiğni düşünecek ve yılmazın peşinde dolanmaycak...gururlarına iki aşık da yenik düşüp uzun süre barışamaycaklar...filiz yılmaz beni artık istemiyo diye gurur yapacak ve yılmazı rahat bırakacak...yılmazın gururu ise belli zaten...off ya...ne gururlu aşk böyle...

Kemal-abi1
10-12-06, 03:45
evet gene forumda okudum filizle yılmaz birbirlerini görmek için can atcaklar deniyo...evet karşılaşmaya çalışacaklar....birbirlerine bakamaycaklar....içleri yanacak...vee yılmaz ne diyecekse bilemiyorum filiz yılmazın kendinden vazgeçtiğni düşünecek ve yılmazın peşinde dolanmaycak...gururlarına iki aşık da yenik düşüp uzun süre barışamaycaklar...filiz yılmaz beni artık istemiyo diye gurur yapacak ve yılmazı rahat bırakacak...yılmazın gururu ise belli zaten...off ya...ne gururlu aşk böyle...

burda seninle tam fikirim filiz yilmaz beni istemiyo diye guru yapar yilmazda filiz cabuk pes etti diye..
malesef ama belkide direk affeder?!

archshe
10-12-06, 03:56
burda seninle tam fikirim filiz yilmaz beni istemiyo diye guru yapar yilmazda filiz cabuk pes etti diye..
malesef ama belkide direk affeder?!

yılmaz fazla gurur yaparsa filizin yapacağı bu...evet fazla gururun sonu elifi kaybettiği gibi filiz de kaybetmek olabilir...maalesef belkide direk affeder demişin...tamam yılmaz haklı filizin ona güvenmemesi yanlıştı...ama kız kapısına gelmiş otur konuş neden filiz bana güvenemiyosun de....sorunlarını araştır...kız ama bağırma yılmaz....insanlar konuşarak halleder sorunlarını böyle gururla biyere varılmazki...kız pişman birbirinizi seviyosunuz eee ne gerek var ayrı kalmaya ....suçunu söyle yargıla ama konuşmasına fırsat tanı....hemen affetsen ne olur sanki...zor ama neyse..

secoms
10-12-06, 04:08
walla yattım ama uyuyamadımm...foruma girdim ve arsche nin yazdıklarını okudum ... walla ne diyim nefis (bende sizin yorumlarınıza nefis demekten bir hal oldum yapmayın söle yorumlar:):)) bende yılmazın aynalıya dediği bi lafı konusayım o zaman ...'' sevgi her zaman güven getirmiyor '' bu tarz biseydi daha dogrusu... walla cok dogru bir laf ...ama herkes getirmesini istediginden böyle yorumlar cıkıyor...ki bunlara bende dahilim.. ama belli bir yerden sonra güven cöküyor ki filizin askında bu olduysa her ask da olur diyorum... cünkü filiz askını cok büyük yasıyor... neyse yılmazcım işte sende diyosun madem öyle gel affet kızı işte...kocum yürümez yoksa bu ask böyle benden sana söylemesi :):)

Kemal-abi1
10-12-06, 04:08
yılmaz fazla gurur yaparsa filizin yapacağı bu...evet fazla gururun sonu elifi kaybettiği gibi filiz de kaybetmek olabilir...maalesef belkide direk affeder demişin...tamam yılmaz haklı filizin ona güvenmemesi yanlıştı...ama kız kapısına gelmiş otur konuş neden filiz bana güvenemiyosun de....sorunlarını araştır...kız ama bağırma yılmaz....insanlar konuşarak halleder sorunlarını böyle gururla biyere varılmazki...kız pişman birbirinizi seviyosunuz eee ne gerek var ayrı kalmaya ....suçunu söyle yargıla ama konuşmasına fırsat tanı....hemen affetsen ne olur sanki...zor ama neyse..

evet gercekden zor ama olacak bence.. filiz yüzde yüz yilmazin kollarina düsecek oda onu iceri tasiyacak filiz uyuyup kalacak yilmazda filizin masum yatisina yenik düsüp affetecek gibime geliyor kim bilir belki sabah menemen yerler?:img-yes:

archshe
10-12-06, 04:44
size gerçek bi hikaye anlatmak istiyorum...filizle yılmazla örtüşen çok tarafları var.....bu gece bi ziyarete gittik tanıklara....yarın bi ablamızın düğünü var....onu tartıştık nedenmi?....
yıllar önce bi abimiz ve ablamız vardı orta okuldan üniversite bitene kadar sevgili olan....hatta araya ufak ayrılıklar girse de bu ilişki gel gitlerle üniversitedenn sonra 3 yıl daha sürdü...ben ozamanlar küçüktüm..ama aşkı anlamayacak kadar da değil...gözümüzün önünde müthiş bi aşk vardı...bazı anlaşmazlıklardan arada ayrıldılar...sonra kaldıkları yerden devam ettiler...ta ki ablamız abimizin evlenme teklifine kadar...ablamız tereddüt yaşadı istemedi evliliği...kendine güvenememiş...bişeylerin bitmesinden korkmuş...belki de biraz naaz yapmak istedi kim bilir...ama bu biraz uzadı ve abimiz askerdeyken ayrılmak istediğni söylemiş...ondan sonra ayrıldılar...bir yıl geçti geçmedi ablamız pişman olduğunu söyleyip geri döndü...ama abimiz affetmedi hala onu sevdiğini herkes biliyodu...affedemedi yaptıklarını...işte bu abimiz yıllar sonra başka bir yuva kurdu...şimdi bi kızları olacak merakla bekliyoruz...ama hala o ablamız hakkında konuşurken gözleri dolar....yok sayar o günleri o acıları...evet o ablamız da yarın evleniyo...hemde kendine hiç yakışmayacak biryle...ablamız çok iyi bir üniversite mezunu yurt dışı görmüş 3 dil biilen bi kızı...evleneceği kişi lise mezunu...az kazandığı bir işi var....üstelik babsı kızın eczacı iyi bi ailden gelme...çocuğunki ise tam zıt...ablamızboşlukta olduğundan ve abimizin evlenmesinden dolayı bu kararı aldığını sanıyoruz..şu an o çocuğu seviyo ama bizce öyle sanıyo...çünkü hiç mantıklı değil böyle bir ilişki...hele ablamızın yaşadığı mükemmel ilişkiden sonra....
bilmiyorum siz örtüştürdünüzmü ama ben çok örtüştürdüm...umarım filizle yılmazın sonunu böyle yapmazlar...burda da gurur yapan bir abimiz özrü kabul edilmeyen ve boşlukta yanlışlar yapan ablamız var...filiz yılmaz dizi ama bunlar gerçek...ve sonları hiç mutlu bitmedi...

buket16
10-12-06, 12:07
ya benim kafama bişi takıldı...o bağ evindeki geceden sonra ne kadar zaman geçti acaba?yani öyle çok az bir zaman olmasa gerek,yılmaz hastaneye düştü iyileşti,ömer hastaneye düştü,ölümlerden döndü iyileşti...yani filiz hamile olacak deniyor,pardon da bunun bir şekilde ,bu kadar zamanda en azından ufak ufak izleyiciye sezdirilmesi gerekmez mi?yok da sezdirildi de ben mi kaçırdım?bir de o kadar alkol aldı,ben o çocuğun sağlığından da şüphe ederim artık ya...yani bilmiyorum ama...yeni bir bağ evi gecesi olcak gibi sanki...her ne kadar olmayacak gibi gelse de...öyle işte...

forever_bim
10-12-06, 12:31
cuma gecesi yorumumu yapmıştım uzun uzadıya....evet istanbuldan misafirlerim var ve onları uyttum anca okudum yazdıklarınızı...genel olarak herkes beğenmiş bu bölümü...ve genel olarak herkes filizin bu öpüşme olayında suçsuz olduğunu açıklamış....bence de durum böyle...dün yazamadığım bişey var filiz s