Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 8
Sayfalar :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
[
10]
gülbeşeker
30-12-06, 15:11
ne demesini bekliyordun tebrik ediyorum evleniyormuşsun dedi daha ne diyecekti orda düşünülmesi gereken filizin verdiği cevaptır.
tamam haklısın orda filizn cevabı da saçmaydı filiz benim cvbım belli sevmedğim biriyle evlenemem demeliydi ama yılmaz da saçma sapan konuştu benim en çok kızdığım filizi göz göre göre cemin kollarına atıyor cemin katil olduğunu bilmese bir şey demicem ama yılmaz cemi tanıyor.
Kulağa yeni hoş gelen bir çift olacak mı acaba?
Feride -Ömer den sonra Aslı-Yılmaz kulağahoş gelen bir çift olacak mı ?
Aslının geçmişini de öğrendik bu bölüm.. Neden mühendis olduğunu... Erkek gibi kız diyenlerdede bir yumuşama gördüm.. Annesini özlediğini yurt dışında yaşamaya alıştığını.. Yılmaza eline pansuman yaptığındaki konuşma....Yılmaz orda utandı kızdan.. :)
tamam haklısın orda filizn cevabı da saçmaydı filiz benim cvbım belli sevmedğim biriyle evlenemem demeliydi ama yılmaz da saçma sapan konuştu benim en çok kızdığım filizi göz göre göre cemin kollarına atıyor cemin katil olduğunu bilmese bir şey demicem ama yılmaz cemi tanıyor.
bende sana soruyorum zaten ne yapmasını beklerdin sevdiğin kadın sana düşünücem diyor düşünücem demesi yılmazı aşağılamak iki gün önce ğişmanlıktan af dile bir günsonra teklif al sevdiğine düşünücem de bende soruyorum yılmaz ne yapsaydı
orda camin yaptığını erkeklikmi sanıyorsun sen bir erkek sevdiği kadında olsa o şekilde davranmaz sevdiğin için yeri gelince gururu bir kenara bırakırsın doğrudur fakat bu cemin yaptığı şekilde olmaz
filiz yılmazdan ayrılalı bir hafta geçmeden evlenme teklifi almış üstelik düşünmesine izinde vermiştir yani karşısındaki insana ümit vermiştir.öyle büyük aşk demekle büyük aşk olmaz bunu ben hissedemiyorsam
yani izleyeci orda problem vardır madem o kadar büyük aşk la seviyorsun ne diye yüzüğü çiçeği alıp düşünmesine fırsat veriyorsun onuda geçtim en büyük terbiyesizlik yılmaza daha teklifi kabul etmedim düşünüyorum demesi yılmaz orda başka ne yapabilirdi fikri olan çekinmesin yazsın lütfen bi zahmet
cemin yaptığını erkeklik sanmıyorum ayrıca bu kadr ısrar bayanları etkilemez bıktırır benim anlatmak istediğim ne duyarsa duysun yılmazın filize cemi anlatması gerekirdi bu konuda gurur yapmaması gerekir sonuçta sevdiği kadına zarar gelicek o zaman buna katlanabilecekmi evet filiz çiçeği ve yüzüğü aldı ama aklındaki hayır dı alması hiç bişey değiştirmiyor benim için ben sonuca bakıyorum netice önemli benim için hatta aslının evinde yılmazla konuşmasından sonra teklifi kabul eder diye bile düşündüm çünkü çok büyük bir boşluktaydı ve annesinin baskısı vardı buna rağmen yılmaz aşkı ağır bastı filizde aslıyı kıskandı takip etmeler başladı ki,m ne derse desin ben filizin aşkından eminim yılmazında sevdiğini biliyorum ama daha öncelerdeded söylediğim gibi yılmaz gururunu aşkının önünde tutyor .. gurur aşkı her zamanki gibi yine ezdi...
Aman zaten bu saatten sonra birleşseler de bendeki inandırıcılığını yitirmiştir bu Aşk.. Yılmaz Aslı sahnelerde şu parçayı çalsınlar.. Havada aşk kokusu var.. İçimde yanan kalplerin koşusu var.. Aslıdan Yılmaza.. :)
Yani işi ciddiye almış bunlar.. Bu yapılanlara bakarsak.. Aslı rolü iyi olmuş. Ve Zeynep Beşerler bu işin ustası.. Helal olsun.. Adına karşı grup bile kurulmuş.
cemin yaptığını erkeklik sanmıyorum ayrıca bu kadr ısrar bayanları etkilemez bıktırır benim anlatmak istediğim ne duyarsa duysun yılmazın filize cemi anlatması gerekirdi bu konuda gurur yapmaması gerekir sonuçta sevdiği kadına zarar gelicek o zaman buna katlanabilecekmi evet filiz çiçeği ve yüzüğü aldı ama aklındaki hayır dı alması hiç bişey değiştirmiyor benim için ben sonuca bakıyorum netice önemli benim için hatta aslının evinde yılmazla konuşmasından sonra teklifi kabul eder diye bile düşündüm çünkü çok büyük bir boşluktaydı ve annesinin baskısı vardı buna rağmen yılmaz aşkı ağır bastı filizde aslıyı kıskandı takip etmeler başladı ki,m ne derse desin ben filizin aşkından eminim yılmazında sevdiğini biliyorum ama daha öncelerdeded söylediğim gibi yılmaz gururunu aşkının önünde tutyor .. gurur aşkı her zamanki gibi yine ezdi...
bunu nasıl söyliyebiliyorsun ya adam psikopat ta olsa insan ona nasıl ümit verirsin gönderdiği hediyelere tepkisiz kal yüzüğü çiçeği al adam ümitlenmese gider kolye alırmı resmin ümit verdi ümit vermenin yarısı kabul etmek zaten
gelelim ikincisine yılmaz orda cemi anlatsa hiçbir faydası olmayacak çünkü filiz bunu kıskançlık olarak algılayacak belkide cemin teklifini kabul edecekti sonunu bilmediğin yorumlar yazıyorsun herşeye rağmen uyarmalıymış yılmaz filizi uyardı git evlen dedi filizde uyandı baktı yılmaz elden gidiyor kabul etmedi aşkından emin olduğun biri bunları yapıyorsa sağol ben böyle birini istemem üstü kalsın
oradaki sahnedeki repliklerde yılmazın elinde kalan sadece gururu kaldı onuda pas pas etsin olsun bitsin senin anlamadığın bu işte aşkta gurur olması gerekir bazı ödünlerle ilişkiler bir yere varamaz ayrıca yılmaz şimdiye kadar yeterince gururunu pas pas etti filize 40.bölümden itibaren her defadında sevdiği seni sevmiyorum açözlü paragöz dediği halde onun peşinden giderek gurur bırakmadı zaten yılmazın aslının evinde verdiği tepki elinde kalan azıcık gururuydu onuda verseyi ne kalıcaktı yılmazdan gerriye sorarım
madem o kadar haklı görüryorsun filizi neden kendisi alttan almıyor sorarım neden yani orda yılmaza verileccek cevap mı
iyi ettin fatma buradkiler kullansın diyemi yaptın bize güzel bir tane aslı yılmaz imzası yapma antiaslıcılara git yap belkide sen yapmadın ama buraya niye soktun
Mesajı editledim.. Sende editle.. Ben Zeynep Beşerler imzası yapıp kullanmaya karar verdim.. :) Çok iyi bir imza yapıp kullanacağım.. Bu bölüm ona olan sempatim bir kat daha arttı.. Replikleri çok iyiydi. Bayıldım.. Heleki Yılbaşı partisine gelmeden önce sokakta ki konuşması.. :img-hyste Koptum ordaki lafına.
gülbeşeker
30-12-06, 15:31
Aman zaten bu saatten sonra birleşseler de bendeki inandırıcılığını yitirmiştir bu Aşk.. Yılmaz Aslı sahnelerde şu parçayı çalsınlar.. Havada aşk kokusu var.. İçimde yanan kalplerin koşusu var.. Aslıdan Yılmaza.. :)
Arkadaşlar bu aşk neden inandırıcılığını yitirsin?Bir de hemen aslıyı yılmaza yakıştırıyorsunuz ya gördünüz işte aslı-yılmaz sahneleri ve o cem denen katilin sahneleri var da noluyor 3.olmuşuz ne var şu cemin gerçek yüzü ortaya çıksa yılmaz bebeği öğrense hem filiz hem yılmaz daha az hata yapsalar senaristlerin incileri mi dökülür?Bu arada filizle aslı da iyi anlaştılar.Aslı yılmazla filizn aşkını bilmeden yılmaza aşık olduğunu filize söylerse bir de üstüne yılmaz da benden hoşlanıyor derse,yani yılmaz aslıyla çok vakit geçiriyor aslı yılmaz konusunda ümitlenebilir sonuçta.Filiz ,yılmaza kıskandığını belli eder mi yoksa kendi kabuğuna mı çekilir?Gerçi şimdiden takiplere başladı ama bakalım nolucak?
Mesajı editledim.. Sende editle.. Ben Zeynep Beşerler imzası yapıp kullanmaya karar verdim.. :) Çok iyi bir imza yapıp kullanacağım.. Bu bölüm ona olan sempatim bir kat daha arttı.. Replikleri çok iyiydi. Bayıldım.. Heleki Yılbaşı partisine gelmeden önce sokakta ki konuşması.. :img-hyste Koptum ordaki lafına.
evet iyiki hatırlattın ya bende şunu yazıcaktım acaba yılmazın repliklerini kim yazıyor kim yazıoyrsa dikkat etsin çok kötü replikler yazıyor
aslı konusunda evet bu bölüm repliklerine bakınca yılmazla filizin arasını daha çok açar aslı bide filizle aslı saç saça başbaşa kavga ederlerse acayip iyi olur
paçiii_melos
30-12-06, 15:33
Dünkü bölümü bazen beğenerek bazen de çok sinirlenerek izledim ama sonlaradoğru hop oturduk hop kalktık çok heyecanlandık :) Evet güzel bir bölümdü ama artık çok uzattılar. Ben Filizin teklifi kabul ediceğini düşünüyordum fakat etmedi, ama ileride belki de edebilir. Bu yüzden çok kararsızım.Filizin Aslıya bakışı gerçekten çok tatlıydı,kıskandı gibi ama ii arkadaş oldular da , keşke Yılmaz duvardaki resmi görebilseydi ya,silmesine çok kızdım :( Yılbaşı eğlencesinde mahallelinin hepsinin olması ne kadar da güzel bir şey . Ömer de geldi herkes şaşırdı evet ama gelir gelmezde hemen herkesin tadı kaçtı, Ömer,Feride çok tatlılar,birbirlerine çok yakııyorlar. Artık birbirlerine ışıkları yaktılar,yakındır 2 . düğün :) Ömer dün çok tatlıydı ya, bakışları olsun,her kıyafetinin ona asil bir şekilde yakışması olsun,Yılmaz da öyleydi. Filiz de bölümün başından sonuna kadar çok bakımlıydı,çok hoştu. Aslı da çok tatlıydı fakat ben sadece meyhanedeki halini saç şeklini falan beğenmedim. Orda birde mahalledekilerinde aaaaa ne güzel kız,mankenlere taş çıkartır demesi falan çok komikti,sanki hiç bayan görmemişler gibiydi :)
Filiz evlenme teklifini kabul etmeyerek tabiiki ii yaptı fakat ilk başta dediğim gibi ileride kabul edebilri diye düşünüyorum o da belki yani neyse artık. Cem'in o sahnede ii düşün,ben hep beklerime lafları üzerine yani bayağı ısrarları üzerine ben de evde ii hadi ediyim bari ,çok ısrar ettin diye söyle diye kendi kendime konuşup gülüyordum. Ama gerçekten öyleydi sanki konu başka bişiydi şaştım valla.Kötü adam Cem gene yaptı yapacağını frenlerle oynattı,sonunda bayağı ses geldi ama ne oldu çok merak ettim valla ,çoğu okuudğum yorumlarda hep Filiz'in hep çocuğunu düşüreceğini falan yazıyor acaba öyle bir şey olabilir mi? Belki düşürse Yılmaz öğrenir barışabilirler? Belki Yılmaz ile Aslı çok kötü kaza geçirirler off ya beklemek ne kadar da kötü bir şey :(
bunu nasıl söyliyebiliyorsun ya adam psikopat ta olsa insan ona nasıl ümit verirsin gönderdiği hediyelere tepkisiz kal yüzüğü çiçeği al adam ümitlenmese gider kolye alırmı resmin ümit verdi ümit vermenin yarısı kabul etmek zaten
gelelim ikincisine yılmaz orda cemi anlatsa hiçbir faydası olmayacak çünkü filiz bunu kıskançlık olarak algılayacak belkide cemin teklifini kabul edecekti sonunu bilmediğin yorumlar yazıyorsun herşeye rağmen uyarmalıymış yılmaz filizi uyardı git evlen dedi filizde uyandı baktı yılmaz elden gidiyor kabul etmedi aşkından emin olduğun biri bunları yapıyorsa sağol ben böyle birini istemem üstü kalsın
oradaki sahnedeki repliklerde yılmazın elinde kalan sadece gururu kaldı onuda pas pas etsin olsun bitsin senin anlamadığın bu işte aşkta gurur olması gerekir bazı ödünlerle ilişkiler bir yere varamaz ayrıca yılmaz şimdiye kadar yeterince gururunu pas pas etti filize 40.bölümden itibaren her defadında sevdiği seni sevmiyorum açözlü paragöz dediği halde onun peşinden giderek gurur bırakmadı zaten yılmazın aslının evinde verdiği tepki elinde kalan azıcık gururuydu onuda verseyi ne kalıcaktı yılmazdan gerriye sorarım
madem o kadar haklı görüryorsun filizi neden kendisi alttan almıyor sorarım neden yani orda yılmaza verileccek cevap mı
cem o teklifi yaparken çocuğun çocuğum bizim çocuğumuz falan filan dedin o anda bunları söylerek filizi çok güzel etkiledi dikkat edersen filiz o sahnede şaşırmıştı yüzüğ çiçeği alıp masadan kalkmadı cem onları masada bırakarak gitti ümitlenmeseydi bu beni ilgilendirmiyor filiz ona evet demedi net bir cvp almadan ümitlenmemeli insanlar cem filizin boşluğunda yararlanacağını sandı çok güzelde bir cvp aldı hevesi kursağında kaldı kötü insanlara acımamayı öğrendim ben o yüzdende zevkle izledim o sahneyi..
ben sonunu bilmediğim bişey yazmadım olanları yazdım filiz ceme gitti ve istemediğini söyledi ben bundan bahsettim oraya giderkıen kabul edicek gibime geldi ama etmedi dedim buda gördüğümğüz bişey ben filiz asla cemi kabul etmicek demedimki sonunu bilmediğim bişey yazmış olayım ilerleyen bölümler ne getirir bilmiyorum i,zleyip onlarada yorumumu yapıcam...
ewet yılmaz 40bölümde filizin peşinden koştu sevmiyorum dediği halde sevdiğine inandı gururunu ayaklar altına aldı ama bu sahnelerde birazcıkta açgözlü olmadığı açıklama filiz yanıltma çabası vardı ondanda bu kadar peşinden koştu yoksa sevmiyorum dediği halde peşinden koşan insan şimdi seviyoru dedği halde aşkını elinin tersiyle itebiliyor eğer bu aşk bu kadar büyükse ve şimdiye kadar affedildiyse filiz bu kadar pişmanken neden son bir şans verilmezde kötü olduğunu bile bile ceme gitmesine izin verilir
evet iyiki hatırlattın ya bende şunu yazıcaktım acaba yılmazın repliklerini kim yazıyor kim yazıoyrsa dikkat etsin çok kötü replikler yazıyor
aslı konusunda evet bu bölüm repliklerine bakınca yılmazla filizin arasını daha çok açar aslı bide filizle aslı saç saça başbaşa kavga ederlerse acayip iyi olur
Nedense bayanların kavgası beni daha çok cezbediyor. Saç başa düşününce keyifli oluyor. Yılmaza naber kadar özensiz replikler yazıyorlar.. Allahım bu ne rezalet repliktir. Aslı replikleri son derece iyiydi.. "Ooo saldırganız da.. " Valla bu lafına bittim.. Bu arada belirtmeden geçemeyceğim. Aslı repliklerini ben yazacağım.. Kızın repliklerini özellikle ölçüp tartıp yazacağım.. Onun duvara çöp adam çizmesi ve bıyık çizmesi gerçekten çok iyiydi.. Bu kızın sahnelerinden keyif almaya başladım.. Badana erken oldu.. Kazayı da atlattıktan sonra evi ıslatırlar artık.. :img-hyste
cem o teklifi yaparken çocuğun çocuğum bizim çocuğumuz falan filan dedin o anda bunları söylerek filizi çok güzel etkiledi dikkat edersen filiz o sahnede şaşırmıştı yüzüğ çiçeği alıp masadan kalkmadı cem onları masada bırakarak gitti ümitlenmeseydi bu beni ilgilendirmiyor filiz ona evet demedi net bir cvp almadan ümitlenmemeli insanlar cem filizin boşluğunda yararlanacağını sandı çok güzelde bir cvp aldı hevesi kursağında kaldı kötü insanlara acımamayı öğrendim ben o yüzdende zevkle izledim o sahneyi..
ben sonunu bilmediğim bişey yazmadım olanları yazdım filiz ceme gitti ve istemediğini söyledi ben bundan bahsettim oraya giderkıen kabul edicek gibime geldi ama etmedi dedim buda gördüğümğüz bişey ben filiz asla cemi kabul etmicek demedimki sonunu bilmediğim bişey yazmış olayım ilerleyen bölümler ne getirir bilmiyorum i,zleyip onlarada yorumumu yapıcam...
ewet yılmaz 40bölümde filizin peşinden koştu sevmiyorum dediği halde sevdiğine inandı gururunu ayaklar altına aldı ama bu sahnelerde birazcıkta açgözlü olmadığı açıklama filiz yanıltma çabası vardı ondanda bu kadar peşinden koştu yoksa sevmiyorum dediği halde peşinden koşan insan şimdi seviyoru dedği halde aşkını elinin tersiyle itebiliyor eğer bu aşk bu kadar büyükse ve şimdiye kadar affedildiyse filiz bu kadar pişmanken neden son bir şans verilmezde kötü olduğunu bile bile ceme gitmesine izin verilir
seninle hayatta orta yolda buluşamayız bunu şimdi daha iyi anladım benim yazdığım sahnelerde bile yılmaz açgözlü olmadığını ispatlamak için yapmış dedin ya valla bu kadarına pes ben bu bakış açısı iişini fazla abarttığını düşünüyorum ner dersin
kaç kere affedecek daha ya bundan sonra bir daha yılmaza inanmassa garantimi veriyorsun yılmaz bıktı anla bunu
sen insanlara değer vermeye bilirsin ama ben veriyorum o psikoya ümit vermeseydi arabanın frenleri boşalmayacaktı o yemekte teklifi kabul etmese cem bu kadar sapıtmazdı adam aile yadigarı yüzüğü bile attı elinden deliye döndü demek yılmazın varlığı dedi ve onu ortadan kaldırma kararı aldı kesinlikle seninle orta yolu bulamayız çünkü önyargılı davranıyorsun filiz hakkında burdakilere bir soralım ilk sahneyi filize destek bulan kaç kişi bulucaksın sen olayların sonuçlarına bakmaya devam illa sonuçlara bakmayı bu kadar seviyorsan o zaman yılmazında aslının evinde filize söyledikleri hayırlı olmuş ki teklifi kabul etmedi ee sonuç açısından bakıyoruz nede olsa
forever_bim
30-12-06, 15:48
Bence cemin sonu yavaş yavaş geliyor herkes gerçek yüzünü çok yakında öğrenecek tekinerlerde herhalde en fazla iki bölüm sonra iflas ederler yada krtulabilirlerde yeteki şu cem denen adamdan kurtulalım çok sıktı çünkü
Cem inşallah en kısa zamanda ortaya çıkar ve rolü azaltılır çünkü Ömer'in yeni hayatına rağmen diziyi izleme konusunda kararsızım. Senaryo çok sapıttı Cem beni B-A-Y-D-I. İki karenin birinde görmekten sıkıldım.
Yok artık bu olursa.. Filizin polyannadan Rambo terfisine yükseltcem.. Bu dediğiniz istanbul trafinğinde mümkün değil.. Sonuçta arazide olmuyor bu.. Filiz Yılmazın önüne geçipte arabanın arkasını siper ederse.. Rambo Filiz olcak.. :img-hyste
Kulağa yeni hoş gelen bir çift olacak mı acaba?
Feride -Ömer den sonra Aslı-Yılmaz kulağahoş gelen bir çift olacak mı ?
Aslının geçmişini de öğrendik bu bölüm.. Neden mühendis olduğunu... Erkek gibi kız diyenlerdede bir yumuşama gördüm.. Annesini özlediğini yurt dışında yaşamaya alıştığını.. Yılmaza eline pansuman yaptığındaki konuşma....Yılmaz orda utandı kızdan.. :)
Yılmaz2ın Aslı'yı gerçekten seveceğine inansam ve Filiz'e adam gibi nitelikli biri gelse yeni ilişkilerini desteklerim çünkü Filiz'le Yılmaz çok sevseler de çok çektirdiler birbirlerine onlarınki aşk degil mübarek Çin işkencesi.
Geçen sezon deli gibi Elif Ömer diyen ben bu sezon sonuna kadar Feride Ömer diyorum çünkü Feride çok tatlı harika bir kız üstelik aşık da.
Bir de Feride'nin boyuna takanlar vardı. Akşam farkettim tamamen düz tabanlı ayakkabı giymesine ragmen Ömer'in yanında kısa kalmadı. Harika bir ikili oldular.
ya birakın arkadaşlar yılmaz cem işine taş koymaya çalişacağina sevdiği kadini korusun bir defa ben acayip sinirlendim yılmaza
öyle mi yılmaz abisini öldürmeye çaliştiğindan emin oldugun
şirketlerini batırmak istediğinden şüpelen ama bu adami filiz için iyi olrde
birakın allahi aşkina yaaa yılmaz uyarmamakla büyük bir hata yapiyor
yok filiz inanmaz yok kıskanclik sanir felan bahane bunlar senbi söyle
sonrasi filiz işi yok artık ben filizin aşkindan degil ama yılmazın aşkindan şüphe der oldum ayrıca kin nederse desin filiz bu bölüm bayagi bir toparlandi ve çiçeği almiş yok yüzüğü almiş bunlari yapmasa iyi olurdu ama
ben gercekten bunlari öyle abartılacak kadar büyük hatalar görmüyorum
aaaaaaa bide bu bölüm filiz aglamadi ne gezel :happy0064
yakupoglu61
30-12-06, 15:49
dünkü bölüm gene cem egemenliği altında geçen bir bölümdü
bu adamın bu kadar şeyi çok rahat bir şekilde yapabilmesi bni hasta ediyor
mafya bile bu kadar rahat yapamaz bu şeyleri ...Hala ortayada çıkamadı pislikleri.
yılmazın ölmeyeceğini biliyoruz ama nasıl kurtulacağını merak ediyorum
arabanın birden aşırı hızla gitmesini gerçekten aklım almadı normal şekilde giderken formula 1 de bile göremiyeceğimiz bir hızla gitmeye başladı ne hikmetse
bunu söylecek olmam biraz sinir ediyo bni ama:D Sonunda filizin hata yapmadığı bi bölüm izledik ne kadar baskı uygulansada teklifi we çocuğu aldırmayı reddetti ...
filizin son sahnede yılmazların arkasından gitmesi iyi oldu bişe olursa hemen olay yerinde olacağı kesin
handandan nefret ediyorum...
forever_bim
30-12-06, 15:53
Gelecek hafta dizi yok. Hatırla Sevgilî'nin reytingler yükselişe geçti. E millet abuk Cem'i izlemek yerine yakın tarihine merak saldı. Aşka sair sahneler artsın başka bir şey istemiyorum. Feride ve Ömer'e yol versin senaristler.
Fatma;
Kim yapmışsa o imzayı İĞRENÇ bir imza yapmış. İyi ki sildin canım.
Sence benim senaryonun ikinci aşamasına yakın şeyler haftaya olur mu?:)
bir daha ki hafta ne olacak dersiniz çok merak eddiyorum arkadaşlar ne düşündüğünüzü :icon_whis bana kalırsa yılmaz arabayi bir şekilde kaza yapmadan durduracak ama filiz onlari takip ederken kaza yapıp bebişi düşürecek yada ben öyle olsun istiyorum galiba:img-yes:
Valla olur hasan.. Neden mi Ömer öyle bir atağa geçtiki.. :) Dedim o sahnede direkt şunu dedim.. Anam bu adam niyeti çoktan bozmuş.. :) İyi sahneler göreceğiz.. Bana asıl koyan diziyi 2 hafta beklemek kor.. Bari Özet gelsede çok meraklanmasak..
seninle hayatta orta yolda buluşamayız bunu şimdi daha iyi anladım benim yazdığım sahnelerde bile yılmaz açgözlü olmadığını ispatlamak için yapmış dedin ya valla bu kadarına pes ben bu bakış açısı iişini fazla abarttığını düşünüyorum ner dersin
kaç kere affedecek daha ya bundan sonra bir daha yılmaza inanmassa garantimi veriyorsun yılmaz bıktı anla bunu
sen insanlara değer vermeye bilirsin ama ben veriyorum o psikoya ümit vermeseydi arabanın frenleri boşalmayacaktı o yemekte teklifi kabul etmese cem bu kadar sapıtmazdı adam aile yadigarı yüzüğü bile attı elinden deliye döndü demek yılmazın varlığı dedi ve onu ortadan kaldırma kararı aldı kesinlikle seninle orta yolu bulamayız çünkü önyargılı davranıyorsun filiz hakkında burdakilere bir soralım ilk sahneyi filize destek bulan kaç kişi bulucaksın sen olayların sonuçlarına bakmaya devam illa sonuçlara bakmayı bu kadar seviyorsan o zaman yılmazında aslının evinde filize söyledikleri hayırlı olmuş ki teklifi kabul etmedi ee sonuç açısından bakıyoruz nede olsa
bence doğru söylüyosun biz seninle hayatta ortak yol bulamıycaz bu gidişle insanlara değer vermemek değil benimkisi ben insanlara hakkettiği kadar değer veriyorum ne fazlası ne azı cem benim için değer verilecek bir insan değil o yüzden umutları suya düşmüş beni hiç ilgilendirmiyor cvbı almadan yılmaza ewet cvbını almış gibi konuştu kendi kendine gelin güvey oldu ben ne yapabilirim tekinerlere vermek istediği zarar inan o gece masadada hyr deyip yılmazı hissederken kabul edemem deseydi yine aynı zararı vericekti burad zaman dan değil söylenen sözlerden dolayıdır yılmazı yok etme çabası..
insanların yaşam tarzları ve olaylara bakış açıları çok farklıdır ben bu diziyi kendim için izliyorum burda kaç kişinin bana hakvericeği yada vermiyeceği benim için çokta önemli değil ama filizi savunanlarda var bunu unutma...
Valla olur hasan.. Neden mi Ömer öyle bir atağa geçtiki.. :) Dedim o sahenede direkt şunu dedim.. Anam bu adam niyeti çoktan bozmuş.. :) İyi sahneler göreceğiz.. Bana asıl koyan diziyi 2 hafta beklemek kor.. Bari Özet gelsede çok meraklanmasak..
bişeyi farkedememişsiniz o sahnede ama herkes ömer feridenin elini tuttu diyor sadece bende ömerin feridenin eline hediye bıraktığını gördüm nasıl çıkıcaz bu işin içinden şimdi
ayrıca yakupoğlu filiz bu bölüm hata yapmadı demişsin senide kaybettik demekki hepiniz filiz biraz doğru davransa onun tarafına geçiceksiniz valla hayal kırıklığına uğradım buna sende dahilsin fatma
Filiz hata yapmamış şaka gibi.. Çiçeği aldı ya.. Bide eve gidince yüzüğe baktı.. İlginç.. Hata yapmamış.. Ümit vermesi kesinlikle başlı başına bir hatadır.
Ömer bence elini tuttu ha hediye etmiş ha eline bırakmış ne farkeder.. Hediye bahane.. Ömerin Ferideye bakışları ve davranışları şahane.. :) Fömer çifti beni artık ümitlendiriryor.. Fömer diye diye ağzıma dolanıdınız.. Bu ismi markaşltırcam.. İyi parfüm adı olur.. :)
Karşıt düşünceler her zaman oalcaktır matraka.. onun için hayal kırıklığına uğramana üzüldüm.. Ama hatasını görüyorsam bariz söylerim.. ne yapayım. huyum bu.. Ben hem zaten filiz suçlu değil mi dedim.. Filiz de suçlu Yılmazda.. Love story gibi bitsin.. Bizde kurtulalım sizde.. Tv ekinde bir izleyicinin mektubunda ıhlamular saçmaladı bitsin diyenler bile var..
yakupoglu61
30-12-06, 16:08
ayrıca yakupoğlu filiz bu bölüm hata yapmadı demişsin senide kaybettik demekki hepiniz filiz biraz doğru davransa onun tarafına geçiceksiniz valla hayal kırıklığına uğradım buna sende dahilsin fatma
yapma matraka kesinlikle filize dönüş sinyalim değil bu
yalan söyleyecek değilim ya yılmazcıyım diye filiz ne hatası yaptı
zaten cümlemin başında "bunu söylecek olmam biraz sinir ediyo bni ama" demişim
yiğidin hakkını yiğide wermek lazım... YALAN söylemeye gerek yok
sonuna kadar yılmazın arkasındayım...
Karşıt düşünceler her zaman oalcaktır matraka.. onun için hayal kırıklığına uğramana üzüldüm.. Ama hatasını görüyorsam bariz söylerim.. ne yapayım. huyum bu.. Ben hem zaten filiz suçlu değil mi dedim.. Filiz de suçlu Yılmazda.. Love story gibi bitsin.. Bizde kurtulalım sizde.. Tv ekinde bir izleyicinin mektubunda ıhlamular saçmaladı bitsin diyenler bile var..
valla şuan düzgün gidiyor saçmaladığını hiç düşünmüyorum sadece öncedende belirttiğim gibi cem sahneleri çok uzun üstelik kötü krakterin kazanmasını bizim halkımız sevmez bunu unutuyorlar koskaca bir sezon tıpki bir kaç dizideki gibi bir psikopatın eline almış sazı milleti oynatmasıyla geçmez kaldıki bu dizi ıhlamurlar altındaysa daha önce belirttiğim hususları tekrarlamak istiyorum cem psikoysa hata yapması kaçınılmaz olmalı bu kadar hatasız psikopat ben şahsen görmedim
forever_bim
30-12-06, 16:13
Valla olur hasan.. Neden mi Ömer öyle bir atağa geçtiki.. :) Dedim o sahnede direkt şunu dedim.. Anam bu adam niyeti çoktan bozmuş.. :) İyi sahneler göreceğiz.. Bana asıl koyan diziyi 2 hafta beklemek kor.. Bari Özet gelsede çok meraklanmasak..
İki hafta beklemek zor ama ben devam senaryosu yazmayı düşünüyorum. Madem senaristler o cepheyi kısaca geçiştiriyorlar ben yazarım siz de dizide olmuş gibi davranırsınız.:img-wink:
bişeyi farkedememişsiniz o sahnede ama herkes ömer feridenin elini tuttu diyor sadece bende ömerin feridenin eline hediye bıraktığını gördüm nasıl çıkıcaz bu işin içinden şimdi
Matraka ne hediyesi ben nasıl görmedim? 2 defa izledim hem de. Ama hediye varsa süper birşey vakti çoktan gelmişti.
Filiz hata yapmamış şaka gibi.. Çiçeği aldı ya.. Bide eve gidince yüzüğe baktı.. İlginç.. Hata yapmamış.. Ümit vermesi kesinlikle başlı başına bir hatadır.
Ömer bence elini tuttu ha hediye etmiş ha eline bırakmış ne farkeder.. Hediye bahane.. Ömerin Ferideye bakışları ve davranışları şahane.. :) Fömer çifti beni artık ümitlendiriryor.. Fömer diye diye ağzıma dolanıdınız.. Bu ismi markaşltırcam.. İyi parfüm adı olur.. :)
Biz parfümü üretiriz, sonra katalog çekimi falan yaparız Fatma'cığım süper olur.
valla şuan düzgün gidiyor saçmaladığını hiç düşünmüyorum sadece öncedende belirttiğim gibi cem sahneleri çok uzun üstelik kötü krakterin kazanmasını bizim halkımız sevmez bunu unutuyorlar koskaca bir sezon tıpki bir kaç dizideki gibi bir psikopatın eline almış sazı milleti oynatmasıyla geçmez kaldıki bu dizi ıhlamurlar altındaysa daha önce belirttiğim hususları tekrarlamak istiyorum cem psikoysa hata yapması kaçınılmaz olmalı bu kadar hatasız psikopat ben şahsen görmedim
Seyricide Cemin bu mükemmeliğinin bozulmamasından bıkmış.. Birde ikide birde Yılmaz Filiz çiftnin ayrılmasından..
Bir anca önce çözülsün yoksa reytingler iyice düşecek. 3. sıraya düştük.. Hakediyormuyuz bu sonucu evet hakediyoruz.. Cemli sahneleri kim olsa görmek istemez. Kendi elleriyle kendi kuyularını kazıyorlar senaristler.
sevgili modum ben öyle gördüm yanılmış olabilirimde ama sanmıyorum bence tekrar bi daha bak o sahneye
Seyricide Cemin bu mükemmeliğinin bozulmamasından bıkmış.. Birde ikide birde Yılmaz Filiz çiftnin ayrılmasından..
Bir anca önce çözülsün yoksa reytingler iyice düşecek. 3. sıraya düştük.. Hakediyormuyuz bu sonucu evet hakediyoruz.. Cemli sahneleri kim olsa görmek istemez. Kendi elleriyle kendi kuyularını kazıyorlar senaristler.
bide değerli psikopatımız lütfetmese hatası ortaya çıkacağıda yok bu nasıl iştir.yılmaz krakteri başrolde ama cem kendi foyasını kendi ortaya çıkarıyor yok daha neler lütfettin sevgili psikopatımız
forever_bim
30-12-06, 16:20
Arkadaşlar bence Ömer 57. bölümde Feride'ye hislerini söyleyebilir. E artık bir zahmet bir bölümde de onların sahnelerini çokça görelim. Yılmaz Filiz'e evlenme teklif ettiğinde takip eden bölüm 34. bölüm oldukça hoştu. Böyle aşk dolu bir bölüm gelsin Feride ve Ömer için de. 57 degilse bile 58de olacaktır. Ne diyorsun Fatmacım?
Bu arada sahneler arasında performans olarak
1- Ömer Yılmaz meyhanedeki karşılaşma.
2- Filiz Aslı inşaatta konuşmaları. Ve Filizin bakması
3- Filiz Yılmaz karşılaşması
4- Ali Sema çiftinin yılbaşı gecesi sahnesi
5- Aslı Yılmaz sokaktaki knouşmna sahnesi.
6- Salih yılbaşı çamını yere düşürmesi ve geri dönmesi.
gülbeşeker
30-12-06, 16:22
evet dizimizde saçmalıklar yok değil ama diğer birçok dizidekiler kadar onlardan fazla değil bence. Özellikle cemin daha az entrika çevirdği bölümler daha güzel.Zaten dizi 74.bölümde bitecekmiş sanırım.Ayrıca saçmaladı bitsin demek yerine izlememek daha mantıklı.Bildğim kadarıyla 12 ocakta geniş zamanlar dizisi başlıyor ve bizim diziye rakip olucak.Bizim dizide cem saçmalığı devam ederse rakiplerimiz yükselişe geçerken biz düşüşe geçeriz..
Arkadaşlar bence Ömer 57. bölümde Feride'ye hislerini söyleyebilir. E artık bir zahmet bir bölümde de onların sahnelerini çokça görelim. Yılmaz Filiz'e evlenme teklif ettiğinde takip eden bölüm 34. bölüm oldukça hoştu. Böyle aşk dolu bir bölüm gelsin Feride ve Ömer için de. 57 degilse bile 58de olacaktır. Ne diyorsun Fatmacım?
bence biraz kaç kovala taktikleri devam eder gibime geliyor öyle iki bölümde birbirlerinin üzerlerine atlamazlar en azından feride o kadar acele etmez ömer neysede hatta ömerde zorlanır daha ikilemde kalıcak ömer yani daha o sahnelere bence var diyorum
forever_bim
30-12-06, 16:25
evet dizimizde saçmalıklar yok değil ama diğer birçok dizidekiler kadar onlardan fazla değil bence. Özellikle cemin daha az entrika çevirdği bölümler daha güzel.Zaten dizi 74.bölümde bitecekmiş sanırım.Ayrıca saçmaladı bitsin demek yerine izlememek daha mantıklı.Bildğim kadarıyla 12 ocakta geniş zamanlar dizisi başlıyor ve bizim diziye rakip olucak.Bizim dizide cem saçmalığı devam ederse rakiplerimiz yükselişe geçerken biz düşüşe geçeriz..
Cem geri plana Cem geri plana. Her mesajımda yazacagım artık.
Ayrıca ben 78 bölümde bitecek diye duydum. 39 ilk sezon 39 ikinci sezon olmak üzere. İkinci sezonu yarıladık sayılır. Cem geri plana.
Bnece erken.. Bence söylemek yerine haraketleri ile ilk önce harekete geçecek.. Telepati kuracak. Söylemesi için erken.. İlk önce davranışlarıyla belli etmesini.. Onun aşık halini hem gözleriyle belli etmesini hemde vücut dilini nasıl konuşturacağını merak ediyorum.. Sinan bey çok iyi vücut dilini konuşturuyor. Gözlerde cabası. İlk önce sözler yerine davranışlardan bekliyorum ben.
[QUOTE=pinkzone;1958337]Eylo ısrar etme akşama kadar bekleyeceğim.. Eğer bilen olmazsa.. açıklayacağım.
ya şu mantık hatasini şimdi bende merak ettim
birde dikkat ettiniz mi bu bölüm resmen 24 saatin içinde olan oldu
ilk önce filiz şantiyeye geldi ceydayla konuştu
sonra aslı geldi onunlada biraz vakit gecirdi
sonra eve geldi annesiyle tartişti
sonra tekrar şantiye geldi aslıyla annesi üzerine koneştu
sonra annesi şantiyeye geldi
sonra aslı ya gittiler boya yapmaya
sonra filiz yılmaz karşilaşmasi oldu
sonra filiz cem manyağina giti
arada daha neler oldu bilmem ne garipki bütün bunlar olurken hava da sanki hep ayniydi
Bu arada sahneler arasında performans olarak
1- Ömer Yılmaz meyhanedeki karşılaşma.
2- Filiz Aslı inşaatta konuşmaları. Ve Filizin bakması
3- Filiz Yılmaz karşılaşması
4- Ali Sema çiftinin yılbaşı gecesi sahnesi
5- Aslı Yılmaz sokaktaki knouşmna sahnesi.
6- Salih yılbaşı çamını yere düşürmesi ve geri dönmesi.
valla ben performans olarak filizin bakışlarını tek geçerim acayip baktı valla ben ekranda şimdi aslıya girecek moduna girdim kendi aslıyı zaten dilim dilim doğramıştır.
Mantık hatası benim çok büyük yanılmam oldu arkadaşım.. Geçmiş mesajları okursan anlarsın.. Mantık hatası değil.. Sonr derece benim göz boukluğumdan kaynaklanan durum.. :) Mantık hatası yok yani.
Mantık hatası benim çok büyük yanılmam oldu arkadaşım.. Geçmiş mesajları okursan anlarsın.. Mantık hatası değil.. Sonr derece benim göz boukluğumdan kaynaklanan durum.. :) Mantık hatası yok yani.
ya sorma fatma okudumda yazdıklarını valla sende o mantık hatasını çok büyütmüşsün olsa bile plaka benzeri olurdu çünkü elifin arabası değişik renkti valla çaktırma ama çok kötü bozguna uğramışsın zamanında söylemen neysede bekleyince milleti gaza getirdin
yakupoglu61
30-12-06, 16:33
cem bi yandan yılmaza yönelik eylemler yapıyor
ama yılmazdan daha böyle bir şey bir türlü görmek nasip olmadı
tekrar görüşeceğiz demekten geçmedi söyledikleri
en son dün akşam yılmazdan bi hamle gördük ihaleyi inanılmaz bir fiyatla aldı ama bu ceme direk bir müdahale olmadı
bnim yılmazdan beklediğim cemin yaptığı pisliklere karşılık bi plan kurup yerine getirmesidir
ya sorma fatma okudumda yazdıklarını valla sende o mantık hatasını çok büyütmüşsün olsa bile plaka benzeri olurdu çünkü elifin arabası değişik renkti valla çaktırma ama çok kötü bozguna uğramışsın zamanında söylemen neysede bekleyince milleti gaza getirdin
Aman matraka sende yaramı deşme aldım ağzımın paynı oturdum aşşağıya.. :) Onun için uzatma :img-hyste Bu büyük yanılmamadan sonra göz doktoruna gitmeye karar verdim.. En son ehliyeti alırken gitmiştim.. Şimdi tekrardan gitmem şart oldu. Renk körlüğü varmı baktırcam.. :img-hyste
ismailsurucu
30-12-06, 16:46
Eylo
Cem zaten ancak son bölümlerde ölür ve biz de kurtuluruz. Farkettin mi bilmiyorum ama akşamki bölümde en fazla onun sahnesi vardı. İki kareden birinde o gıcık herif vardı. Benim demek istediğim pis işler çevirecekse de bunu mümkün olan en az sahne sayısıyla yapsın. Daralıyorum çünkü sürekli onu izlerken. Merkezi oldu dizinin gıcık herif.
senaristler artık cemi devre dışı bırakmaları lazım.nerde kaldı aşk dizisi.oldu sana mafya dizisi.adamın başrol oyuncularından fazla sahnesi var.onun sayesinde reytinglerde bile düşmeler başladı.
gülbeşeker
30-12-06, 16:49
cem bi yandan yılmaza yönelik eylemler yapıyor
ama yılmazdan daha böyle bir şey bir türlü görmek nasip olmadı
tekrar görüşeceğiz demekten geçmedi söyledikleri
en son dün akşam yılmazdan bi hamle gördük ihaleyi inanılmaz bir fiyatla aldı ama bu ceme direk bir müdahale olmadı
bnim yılmazdan beklediğim cemin yaptığı pisliklere karşılık bi plan kurup yerine getirmesidir
aynen katılıyorum yılmazın söyledikleri lafta kalıyor pratikte ne yapıyor tamam cem gibi ölümcül tuzaklar hazırlayacak değil ama en azından inşaat meselesinde elle tutulur bir şeyler yapsalar cem aslıyı o şantiyede nerdeyse aşağıya atacaktı en azından aklından geçirmiştir.
eğer replikleri incelersen yılmaz orda gururuna sığınmak zorunda kalmıştır.bak kalmıştır diyorum sevdiğin kız sana teklifi düşüneceğini söylüyor ne yapmasını bekliyorsun cem şşöyle böyle yanlış adam denesinimi çok yanlış o saatten sonra orda bir tek yılmazın gururu kalır onuda fora edemezdi
üstelik cem gibi gurursuzluk yapmaktansa böyle davranışlar sergilemesi çok doğaldı sana tavsiyen replikleri yazan sensin fatma bir daha bak
yılmaz önce tebrik etti filiz anlamadı sonra cemle cok yakısacaksınız dedi yani daha filizin düsünüyorum dediğini duymadı ki gurur yaptı diyesin yılmaz kıskançlıgından öyle konustu filiz coktan karar vermiş olmasına ragmen hayır demeye, düsünüyorum dedi yılmazın o sözlerinden sonra ben filizi suclamıyorum yılmaz cok yakısırsınız falan deyince inat yaptı öle dedi yılmaza cok iyi anlıyorum o anki halini. asıl burda yılmaz tebrik ederim diyecegine bi sorsaydı direk cemin lafına inanmak yerine gururundan soramaz demeyin ya nasıl filizin cemle evlenecegine inanır bu kadar kısa sürede. filize bikac haftadır ben de kızıyodum özellikle cocugu söylemiyo diye hala da cok kızıyorum bu yaptıgı yılmaza cok büyük haksızlık ama yılmazın da yaptığı savunulacak türden deil daha karsılastıkları anda uyarısını yapmalıydı filiz ne anlarsa anlsın yılmaz sevdiği kadını uyarmalıydı...
ömer feride'ye o sahnede eline birşey vermiyor.ilk başta elinin üstünü tutuyor.sonra iyice feride'nin elini avuçlarının içine alıyor.ya da bileğinden tutuyor.
ilk önce herkesin yarinki kurban bayramini kutluyorum arkadaşlar
bayram geldi hoş geldi :img-wink: :happy0064 :happy0064 :happy0064
hepimizin ayrıldiği ,katılmadiği konular var kimine göre filiz hatali ,kimine göre yılmaz(bencede hatalari var)ama bütün herkesin ortak bir istegi var oda cem manyağinin bir an önce aciğa cıkmasi tamam adami lödüürün demiyoruz hoş bunu hapimiz isterim ama bu senarislerrden fazla bir şey olur heralde ama
artık hata yapsın en azından dimi adam dizide tekinerlerin gözünde mükemmeli
oynuyor buda hepimizi delirtiyor dogal olarak
yetet yeter artık yazmaktan okumak tan bıkktık artık açiga cıksın şu manyak
yeter beeeeeeeeeee sinirlerimi bozuyor
birde bir sitede okudum efem yazana göre dizinin bitmesine daha varmiş
1 sene felan diyor yani bu sezonun sonuna dogru ama 75 felan dan daha uzun sanirim sormuşlar bıyıklar ne zaman kesilecek diye oyunculara onlarda daha 1 sene var demişler
herkese tekrardan iyi bayramlar sizlere dolasiylada banada
meleklerin kıskanacaği kadar mutluluk
tıbbın şaşiracagi kadar sağlik
tarihin yazacaği kadar başari dilerim arkadaşlar :happy0064
Uyy akşam olmuş.. Bende dondum odamda.. Bari bu bölüme dair bölüm yorumumu yapayım. Malum yarın Yılbaşı ve bayram.. Bölüm yorumuma geçmeden önce hepinizin Kurban Bayramını kutlarım.. Ve iyi seneler diliyorum.. İnşallah herşey gönlünüzce olur.
Yılmaz:İlk sahnede iyi daldı.. Uzaklara.. Aslı seslenmese uyanacağı yoktu... Hop hemşerim çok daldın boğualcaksın.. :) Bir de bayan kurtarma sahnesi vardıki görülmeye değerdi.. Bayanı kurtarcam diye paçayı çizdirdi.. :) Bu sahne Aslı için yapılmış.. Aslının pansuman yaptığındaki aslının sözleri onda utanmaya yol açtı.. :) Badana sahneleri son derece keyifli idi. Bıyıklı çöpadam da cabası. Son dakikaya kadar boymamışlardı o çöp adamı. Aslıyı işe bıraktı.. Filizi de gördü.. Nasıl bakıyordu ama.. :img-in_lo .. Yılmazın açık arttırma sahneleri gerçekten iyiydi. Açık arttırmayı aldığındaki o surat ifadesi muhteşemdi. Cem ona söylene kadar teklifi.. Ondan sonraki acısıda iyiydi.. Oturdu kaldı.. Meyhanede aldı soluğu hayret bu sefer başka meyhaneye gitmişti.. Şarkıyıda kaparttırması da cabası.. :img-hyste
Bu arada söylemeden geçemeyeeğim. Tulum yakışmıştı.. Ve kilo almış bülent inal. Ertesi gün Aslının evinde pişti olmalarını sanırım kimse beklemiyordu. Ama oldular. Tavrı netti.. Gururunu anlıyorum. Yapsın gururunu ama.. Filizide uyarsın.. Bırak yine filiz yanlış anlarsa anlasın.. Sen söyle ya.. Aslıyı meyhaneye davet etmesi de normaldi. Yalnız başına kalsın istemedi. O meyhane sahneleri gerçekten iyiydi.. Annesinin bakışlarını bir nebzede azaltmak için ıhıhıhı dedi.. :) Ömer gelince tadı kaçtı ama bunu yüzüne acaip iyi yansıttı. Aslıyı alıp gitti.. Doğru seçim.. Neden mi kızı o getirdi.. Onu götürmesi yakışık alır. Aslıyla mahallede konuşmalarıda çok iyiydi.. Ay herşeye iyi der oldum. Ama şuna katılmıyorum.. Yahu adamın en çok kullandığı replik naber.. Ya biraz daha özenli replik yazılsın lütfen.. Arabadaki paniği iyiydi. Ama yola bakacağına arada bir aslıya bakması biraz tuhaf olmuş.. Önüne bak kıza bakılcak zamanmı tamam şaşırıyon ama çarpcan..:)
Filiz:ilk sahnesinde nedense pek şaşmadım desem yeridir. Hatalrına yine devam etti. Sadece birinde artık dur dedi. Mantığını konuştarabildi o da bebek. Bebek gelince düşünmeye başladı gibi bu kız.. Aklın daha önce neredeydi.. :) Çiçeği alması hata.. Yüzüğe bakması hata.. Süre verilmiş hemen ertesi gün hayır denmemesi hata.. Hadi orda söyletmede beyfendi ertesi gün ne yapıyordun. O saatte cemin eivnde olması hata.. Dışarıda pekala buluşabilrdin. Ona bırkma seçimi filiz hanım. Lafını söyledi çekti gitti. Ve tabikide Yılmaza söylemedi. Bebeği boyamayı seçti.. Ağzını tartamadı oda.. Daha cevap vermemişmiş.. Aslıyla iyi kanja oldular.. :img-hyste Koptum ilk başlardaki haline.. Bir erkek yüzünden birbirlerine düşcekler ilerde.. :img-yes: Ama Aslıya şantiyedeki bakışını unutamıyorum.. Dedim aha kıza şimdi dalacak. Kesin ilerde Yılmaz hakkında sorular soracak. Annesine tavrı iyiydi.. Oh be sonunda istikrar sağladığı bir alan gördük. :good: Yılmazı takiibde iyiydi. Ya diyorum bu kıza kesinlikle kıskançlık çok yakışıyor.. Devam devam.. :good:
dünkü bölüm çok güzel değildi ama bazı şeyler açısından güzeldi ,mesela cem artık yüzünü göstermeye başlayacak.
ama bence eksik kalan bir sahne vardı filiz aslının evinde duvara cenin :) resmi çizdi ama bu resim havada kaldı bence yani aslı ne güzel çizmişti neden karaladı demedi,yılmaz baktı ama bir şey göremedi bence orda aslı bir şeyler diyebilirdi
bir de filizden korkmaya başladım artık :) hem hamile hem de kıskanç (bir de hamile olunduğunda duygular uç noktalarda yaşanır diye biliyorum).aslı kendine mukayyet olsun yoksa filiz boğabilir :) inşaattaki sahnede nerdeyse gırtlaklayacaktı :)
Ömer-Feride:Herhalde bu bölümden sonra onları birlikte yazacağım.. Şu an içni en iyi gelişme onalrda.. Ömerin yaptığı bu sefer daha kötü idi.. Daldı kızın odasına.. Kız uyarmasa adamın anlayacağı yok.. Yıldız sahnesi de iyiydi.. İyi bakıştılar.. Bu çiften çok umutluyum.. Sağlam bir ilişkinin temellerini atacaklar gibi..Yılbaşındaki Aslının benzetmesi süperdi.. İyi utandılar.. :img-wink: Feride bu bölüm fıstık oldu.. O geçen bölümlerdeki elbise fiyaskosundan sonra bu ilaç gibi geldi. İyi olmuştu. Ömerinde dili damağı düştü zaten onu öyle görünce.. Kızın elini yılbaşı bayram deyip tuttu.. :) Yılbaşına Feride ile olunca artık sene boyunce beraberler.. :) Çok hoşuma gittiler.. Devam devam.. :good:
Aslı Bu bölüm çok iyiydi bence.. :) Çöp adamını çok sevdim.. Hayatının önemli ayrıntılarını öğrendik. Çok sempatik olduğu mahalle tarafındanda onaylandı.. Yılmazı utandırmayı çok seviyor belli.. Filiz kanka olmasındaki hareketleri çok samimi idi. Yılmaza mahallede iyi baktı.. Bakışları yakıyor valla. Mahalleli onayladı kızı.. Mualla hanım da.. Cemden oda hoşlanmadı belli ediyor bakışları. :) evi iyi oldu. Islatıcak bence.. İflası çözücek kiş olcak.. Kazadan hafif sıyrılıklarla kurtulursa.. :) kim ne derse desin bu kızı sempatik buluyorum.. ve performansını çok iyi buldum.
Cem Bu karkateri görmekten bıktım. onun bu bölüm ağılıklı olduğunu görünce daha bir sinilendim.. Zarara geçti.. iyi oldu.. İhaleyi kaybetti iyi oldu.. kendi kendine gelin güvey oldu oh iyi oldu.. Filizi sevmiyor sadece saplantılı bir aşkı var.. Arabanın frenlerini kestirmek ancak ona yaraşır bir plan.. Hayatının her alanında bir psikosluğu var.. Handanı da yanına aldı ama avcunu yaladı. gurursunuz teki. Tekinerler den desteğini çekti iyi oldu.. Onunda foyası yakındır çıkacaktır. Sonunda kendi eliyle çıakcak meydana galiba foyası.
Handan: En itici karakterlerden birisi.. Yılanın kendisi.. Tıss tısss.. Kızının hamileliğin bile bilede cemle evlenmesini istiyor.. Kusura bakma ama senin gibi gurursuz değil kızın.. Sen zaten belli ne şekilde evlendiğin.. onu bari zorlama.ayrıca babasını araya sokarakta duygu sömürüsü yapma.. Bide bu çocuk kimden diyor.. Sanki kızı şey.. Töbe töbe.. Yok bu kadın iflah olmaz.. İyi bir dersi hakediyor.
Mualla:Oğluna Aslyıı yakıştırdı.. Beğendi.. Normaldir annedir. Kim olsa yapar.. Kızı ilerde çok görmek isteycektir. bu konuda yılmaza sözler söyler.. Bize getirsene diye..:)
Ali-Sema: Çiftin çocukları olamamasına üzülüyorum. Kötü oldu bu taraf. Aslında kadını da anlıyorum erkeği de ama.. Bir çözüm yolu bulmamalılar.. Ali sema yılbaşında çok güzeldi.. Valla bu çifti çok seviyorum.
Salih-Fahriye-Cemil: Salihin fevri davrnışları yüzünden bu cephe her an bozulabilir. Fahriyeyle arasını bu mesele bozcak gibi. Salih davranışlarına çeki düzen vermesi gerekiyor.. Cemil bak adam gibi oldu.. Ama oda çaktırmadan bozuyor sessiz derinden.. Salih bir sakin olabilse. bunu çözecek te nerde..
Nasıl olsa bu hafta yok dizi.. Bu hafta bol bol gelecek bölümlere dair yorumlarımızı yazarız.. :) Herkesin Kurban Bayramı ve Yeni Yılı kutlu olsun.. Sağlıcakla kalın.. Hadi seneye görüşürüz.. :img-hyste :img-hyste
Bölüm Yorumu
Cem
Bu nasil bir adam anliyamadim, gercekten tam bir piskopat, Filize evlenme teklifi ediyor cevabini hemen söyleme bana yilbasinda söyle diyor, sonra gece yarisi Fatihi uyandiriyor Filize bu teklifi etiyini söylüyor ve Filizin bu teklifi kabul edeceyinden okadar eminki ertesi gün Filizin cevabini hizlandirmak icin 350bin dollarlik kolye aliyor ve Filiz ikinci teklife red ettiyinden kucük cocuk gibi ayana kapanip yalvariyor ve de neden cevabini simdi verdin hani yilbasina kadar bekleyecektin diyor, mademki yilbasinda istiyorsun cevabini neden teklifini daha önceden tekrarliyorsun. Bu adam simdiye kadar istedigi herseyi elde etmis, ama kendi cabasiyla degil sadece parasiyla.
Bu bölüm Cemi nerdeyse her sahnede görebildik, sahneleri azalicana gittikce artiyor, acik vereceyine hain planlarina devam ediyor. Ama bu bölüm belli olduki Cemin düsüsü cok güzel olacak, artik Filizi kendi isteyiyle elde edemiyecegini ögrendi ve ellindeki son kozlari oynamakta, yapabilecegi seyler artik kisitlandi ve ister istemez hatta yapacaktir, plani tekinerleri iflasa sürüklemek ve zorla Filizi böyle elde etmek ama Cemin hesabini Yilmazin kazadan sag kurtulmasi ve Fatihin korkupta Cemin planlarini uygulamamasi yada gidip birileri uyramasiyla bozulacak.
Filiz
Pinkzone ve matraka dediklerinize genel olarak katiliyorum, zaten bizim icin önemli olan Filizin bu teklifi red etmesi deyildi, nasil davrandigi önemliydi ve malesef Filiz davranmamasi gerektigi gibi davrandi. Bizim bekledigimizde zaten buydu, ilk teklifi red edemedi, cicekleri ve yüzükleri aldi evine götürdü, yüzügü eline aldi ve düsündü, eminimki orda acaba Cemle evlensem mutlu olurmuyum, cocuguma iyi baba olurmu gibi bir sey gecirmistir aklindan. Sonra bu teklifi gitti Ceydayla ve daha sonra Asliya paylasti demekki bu teklif kafasini baya bir kurcaladi, cünkü önemsememis olsaydi kimseye bahsetmeden zaten Ceme red cevabini heme basardi.
Sonra Yilmaza bu telifi düsünüyorum demesine ne demeli, mademki ki sen Yilmazi kaybetmek istemiyorsun yada geri kazanmak istiyorsun bu konusma ne anlama gelior, Filiz mutlaka en kisa zamanda Pyskologa gitmesi gerekiyor...
Filiz bu bölüm sadece cocugu dogurma konusunda kararliydi, ve annesinede bunu acik bir dille belirtmis, yani sadece bu konuda Filiz eski Filiz gibi davrandi, kararli, kendi kararlarini kendi alan ve uyugulayan, kimseden etkilenmeyen.
Birde Asliya attigi bakisla Yilmazi hala sevdigini ve Yilmazi Asliya kaptirmamasi icin ellini cabuk tutmasi gerektigini göstermis oldu, zaten bunu uygulamak icinde Yilbasi aksami tekrar Yilmazin yanina gitmesiyle göstermis oldu, bebegi anlatacakmiydi eger karsilassaydilar hayir - anlatmazdi, ama en azindan Yilmazin etrafinda olmayi istedi, YIlmazin akli baskasina kaymasin diye.
Bunu demeden gecemiyecegim, Filizin o son sahnede Yilmazi takibe almasi ve bu kazanin gerceklesmesi bence bebek olayini meydana cikartacak, ya Yilmaz kaza gecirince Filiz yanina kosacak ve bebegimiz icin yasamalisin gibi bir seyler diyecek ve Yilmaz böyle ögrenecek, yada senaristlerimiz anladilarki Filizi gittikce bir bataga sürüklediklerini ve onu bu bataktan tek kurtulma sansi olarak canini sevdigi adam icin verebilecek biri olarak göstermek istiyorlar, yani Filiz bir sekilde Yilmazin arabada bir seyin dogru gitmediyini anliyacak ve bir sekilde arabanin önünü kesip Rambo Filiz olacak...
Yilmaz
Yilmaz Filize elbette hala seviyor, ama Asliyla zaman gecirmektende hoslaniyor, ama bunu bir art niyetle yapmiyor, o Asliyi gercekten bir dost olarak görüyor.
Yilmazin Filizi evlenme teklifi üzere tebrik etmessi dogrumuydu - belki dogru degildi ama o an yapacak bir sey yoktu, o gün Cemden evleneceklerini ögreniyor ve aksamina Filizle karsilasiyor, Cemin deyimine göre evlenme karari alinmis, ve Filize Cem bir psikopat onunla evlenme dese Filiz ona o an icin zaten inanmaz, Yilmazin bunu kiskanclik yüzünden yaptigini söyler.
Asli
Asli cok tatli, sicak kanli, caliskan ve cana yakin bir kiz ve Yilmazla Filizin büyük askindan habersiz Yilmaza ya aski oldu yada asik olma üzerinde. Yilmaza ya sana bir sey olsayi, bide senin gibi adamlar varmiydi demesiyle ve Yilbasini cok sevdigi Canan hanimla degilde Yilmazla gecirmesiyle bu ilgisini Yilmazada belirtmis oldu.
Ömer-Feride
Feride tarafindan ask bacayi coktan sarmis, ama Ömerinde kesinlikle bos olmadigini belirtmek lazim. Ferideyle birlikte olmaktan cok mutlu, uzun zamandan beri yüzü ilk defa güllüyor, meyhanede Yilmazla karsilasmis bile olmasi onun moralini bozmadi ve Ferideyle bu yilbasini burda gecirmeye kararliydi. Ömerde Ferideye asik olmak üzere ve bana kalirsada bunun farkinda, umarim en azindan bu taraf mutlu olur ve sicak bir ask izleriz, cünkü cemli sahneleri izlemekten gercekten cok biktim
filizin direk reddetmemesi cemi üzmek istememesinden kaynaklanıyor.herkesin dediği gibi cemin yaptığı davranış sanki onu gerçekten seviyor ve sahip çıkmak istiyor gibi görünüyordu herkeste takdir etti zaten.Filizin teklifi düşündüğünü hiç sanmıyorum düşünseydi zaten belli ederdi aklından geçirirdi.ilk anda reddedecekti ama zaten cem söylememesini istedi hem bence böylesi daha güzel oldu :) cem havalara kadar çıkmışken bir anda yere düştü ve yüzünü göstermeye başlayacak.
cemin teklifini reddederken söyledikleri sözler çok güzeldi bence.
Kursuni yorumunu okudum.. Ellerine sağlık.. Bende senle aynı görüşteyim.. :) İyi oldu çıkmadan yorumunu okumak.. :) Cemli sahneler istemiyoruz.. Duyun sesimizi artık..
C-E-M SAH-NE-LE- Rİ İS-TE-Mİ-YO-RUZ
forever_bim
30-12-06, 18:04
Sinem ve kursuninin yorumlarını keyifle okudum.
Arkadaşlar hepinizden isteğim var. Ben hemen her mesajımda yazmaya karaer verdim siz de yazın.
CEM'in SAHNELERİ AZALSIN CEM GERİ PLANA ALINSIN İSTİYORUM.
SELİN ASLAN
30-12-06, 18:06
dünkü bölüm güzeldi ama ben sinirden yerimde duramadım.ya bu aşk nereye gidiyor.dün aslının evinde karşılaşma sahnesinde filiz yılmazdan bir ışık bekledi ama yılmaz ne yaptı onu iyice ceme itti.bir an filiz inatla teklifi kabul eder sandım ama gururlu kızmış.aslı iyi hoş da biraz fazla abartıldı dün akşam.kız resmen aşık oldu yılmaza.şimdi filizle çok iyiler ama yılmazın filize aşık olduğunu öğrenince bu durum baya bir değişecek.cemden de gına geldi.ne saplantılı aşkmış onunkisi.son sahnede neler olacağını çok merak ediyorum.filizin takibi sayesinde birşeyle ortaya çıkıcak gibi duruyor.ne olursa olsun filiz-yılmaz beraber olmalı.ferideyle ömer de çok tatlıydılar dün akşam.benim gözümdeki ikinci gerçek çift oluşmaya başladı.ömeri mutlu görmek çok güzeldi.
Filiz teklifi düşünmedi bile cem ısrar etti ve hemen masadan ayrıldı filizde yüzükle çiçeği aldı eve gitti sabahleyinde ceydaya cemin teklifinden bahsetti vede kararını verdiğini söyledi oda red cevabıydı yani cemin ümitlenmesi vede kesin kabul edecektir demesi cemin saçmalığından başka birşey değildi adam zaten psikopatın teki ben filize sadece yüzüğü vede çiçeği alıp eve götürmesine kızdım yoksa ceme ümit falan vermedi birde yılmazla konuşmasından sonra filizin aklı başına geldi ve teklifi red etti deniliyor ama daha ilk başında kararı red cevabıydı
Matraka cem saten psikopatın teki kendikendine gelingüvey oldu yani yılmazı öldürtmeye çalışması filizin suçu değil adam zaten psikopat daha önce ömeri vurdurdu yılmazı dövtürdü yani filiz ümit vermeseydi yılmaza hiçbirşey yapmazdı demen saçma olmuş vede bence filiz ceme ümit vermedi ama yüzüğü ve çiçeği alması hataydı
yılmazında hataları oldu adam teklifi öğreniyor uyaracağına daha çok ceme itiyor olacakşey değil birde filiz yılmaza daha cevabını vermedim diye eleştirilmiş ama filiz onu söylemeden önce yılmaz filize tebrik ederim evleniyormuşun dedi filizde şaşırdı ne teklifi dedi yılmazda cemin evlenme teklifi dedi arkasından çokta yakışıyorsunuz mutluluklar dilerim dedi onun üzerine filizde daha cevap vermedim dedi yani ilk önce bu sözleri yılmaz söyledi birde önümüzdeki bölüm yılmaz çocuğu kesin öğrenecek
Kursuni yorumunu okudum.. Ellerine sağlık.. Bende senle aynı görüşteyim.. :) İyi oldu çıkmadan yorumunu okumak.. :) Cemli sahneler istemiyoruz.. Duyun sesimizi artık..
C-E-M SAH-NE-LE- Rİ İS-TE-Mİ-YO-RUZ
Bende seninkini okudum, ayni fikirdeyiz bende CEMLI SAHNELERI ISTEMIYORUM
sevgili modumuzun affına sığınarak herkese iyi bayramlar ve iyi seneler dilerim arkadaşlar
Sinem ve kursuninin yorumlarını keyifle okudum.
Arkadaşlar hepinizden isteğim var. Ben hemen her mesajımda yazmaya karaer verdim siz de yazın.
CEM'in SAHNELERİ AZALSIN CEM GERİ PLANA ALINSIN İSTİYORUM.
Fayda etse hic bir sey yazmayip CEM SAHNELERI IZLEMEK ISTEMIYORUZ yazmaya raziyim
kursuni19 nedense galiba forumda tek kaldım be fikirle
cem neden öyle davrandı demişsin filizin yüzüğü ve çiceği alması cem açısından ümit olarak algılandı ayrıca hediyeleri almak zaten yüzdeelli kabul etmek demek teklifi
valla bende aynı fikirdeyim mümkünse cemin sahneleri azalsın vede gerçek yüzü ortaya çıksın ve aslıyla yılmaz arasındada yakınlaşma olmasın
Bu arada herkesin kurban bayramını kutlarım vede herkese nice seneler
son olarak ömerinde yılbaşıyla ilgili şakasıda çok beğendiğim bir sahneydi
Yani artık madem anti aslı gurubu kuruldu.. Bizde Anti Cem grubu kuralım.. Yani bu kadar olmaz.. Sesimizi duyrmamız şart oldu.. Hem bu grubun çok katılımcısı olacağı kesin gibi.. :) İyi olurda.. İmzadda yapardım.. Yahu ben adamı imzada görmeye dayanamıyorum ki.. :)
kursuni19 nedense galiba forumda tek kaldım be fikirle
cem neden öyle davrandı demişsin filizin yüzüğü ve çiceği alması cem açısından ümit olarak algılandı ayrıca hediyeleri almak zaten yüzdeelli kabul etmek demek teklifi
Tamamda Cem yüzükle cicekleri birakip gitmedimi? Sonucta Cemi görmekten gercekten bana gina geldi, adam bizim basrol oyunculardan bile daha fazla ekranda, artik herkese gercek yüzünü göstermesi gerekiyor, baksa Filizde, Handanda, Ceydada adami melek ilan ettiler oysaki sestanin ta kendisi
aslı çok hoş bir kız ama maşallah jet hızıyla aşık oldu ...dışarda konuşmalarında yılmaz aslıya bakıyor ne anlamda bakıyor ona bakarken filizi görüyor deniliyor ama ben hiçte öyle olduğunu sanmıyorum ...
Yani artık madem anti aslı gurubu kuruldu.. Bizde Anti Cem grubu kuralım.. Yani bu kadar olmaz.. Sesimizi duyrmamız şart oldu.. Hem bu grubun çok katılımcısı olacağı kesin gibi.. :) İyi olurda.. İmzadda yapardım.. Yahu ben adamı imzada görmeye dayanamıyorum ki.. :)
Ay sakin Cemimzasi yapma, vallahi yorum yapasim gelmez, foruma her girdiyimde Cemi karsimda görmek istemiyorum
Ayrica bende herkese iyi bayramlar iyi seneler dilemek istiyorum
aslı çok hoş bir kız ama maşallah jet hızıyla aşık oldu ...dışarda konuşmalarında yılmaz aslıya bakıyor ne anlamda bakıyor ona bakarken filizi görüyor deniliyor ama ben hiçte öyle olduğunu sanmıyorum ...
Sanmamaya devam et. Yılmaz ona arkadaş gözüyle bakıyor.. Ve kızın olmadık lafları şaşırtıyor.. "Ooo saldırganız da" bu lafa bende olsa şaşardım.. :img-yes:
Kıza o gözle bakmadığı belli. Eli pansuman olurken nasıl utandı. Kızın niyeti bozuk orası açık.. Platonik takılcak gibi gözükmüyor. Elde etmek için çaba göstercek. Filizin kıskandığı sahnelerde ben dört köşeyim... :happy0064
Ay sakin Cemimzasi yapma, vallahi yorum yapasim gelmez, foruma her girdiyimde Cemi karsimda görmek istemiyorum
Ayrica bende herkese iyi bayramlar iyi seneler dilemek istiyorum
Yapmıyorum zaten.. Yapmam zaten ona birşey.. :) Avatarda kaldı .. :) Ölümünü yada sürünüşünü imza yapabilirim :img-hyste Bırak adamı resmini görmeye tahammül edemiyorum. Şimdi anlıyorum Anti aslıcıları.. :img-hyste
Sanmamaya devam et. Yılmaz ona arkadaş gözüyle bakıyor.. Ve kızın olmadık lafları şaşırtıyor.. "Ooo saldırganız da" bu lafa bende olsa şaşardım.. :img-yes:
Kıza o gözle bakmadığı belli. Eli pansuman olurken nasıl utandı. Kızın niyeti bozuk orası açık.. Platonik takılcak gibi gözükmüyor. Elde etmek için çaba göstercek. Filizin kıskandığı sahnelerde ben dört köşeyim... :happy0064
arkadaş olduklarını bende biliyorum zaten yılmazın bu kadar ışık hızıyla aşık olabileceğine ihtimal vermiyorum ama aslıya bakarken filizi görmüyor sadece meyhane sahnesinde belki görmüştür ama diğer yerlerde filizi düşünmedi.
ömer gerçekten çok değişti adam artık hiç sinirlenmiyor
Bu bölüm aslında bir zevk vede dört köşe olduğum sahneler.. Handanın Yılbaşı gecesinde tek baışna kalması idi.. Yani bu kadına müstehak.. Çocukları tarafından yalnız bırakılmaya hakediyor. Yalnız kaldı.. Havada kaldı partisi.. Kızının derdinden unuttu sanırsam.. Acaba Yılbaşı gecesinde tvde dansöz çıktı diye sevinmişmidir.. yada aa bu filme bayılırm diyip evde kös kös çekirdek çıtlatmışmıdır.. :img-hyste
Filizin bakisi neydi öyle, önümüzdeki bölümlerde böyle bakislari daha cok göreceyiz, ama sadece Filizden degil ben Aslidanda bekliyorum böyle bakislar, sonucta Aslinin daha Filiz Yilmaz askindan haberi yok, oldugu zaman o taraftada kiskancliklar basliyacaktir, Iki kadin bir adam bakalim kim hangi yöntemlerle savasacak Yilmazi elde etmek icin, bu sahneler cok eglenceli olacak gibime geliyor
Filizin bakisi neydi öyle, önümüzdeki bölümlerde böyle bakislari daha cok göreceyiz, ama sadece Filizden degil ben Aslidanda bekliyorum böyle bakislar, sonucta Aslinin daha Filiz Yilmaz askindan haberi yok, oldugu zaman o taraftada kiskancliklar basliyacaktir, Iki kadin bir adam bakalim kim hangi yöntemlerle savasacak Yilmazi elde etmek icin, bu sahneler cok eglenceli olacak gibime geliyor
Evet banada öyle geliyor.. :) Çok güzel kıskançlık sahneleri izleyeceğiz. Karşılıklı kıskanmlar başlasın.. İmzama iki kadını ortayada Yılmazı alacağım :) İyi imza olur.. Aslının kıskanacağı aşikar.. Ama bu bölüm ilk kıskanma Filizden oldu.. Gözlerindeki ateşi görebildim.. :img-hyste
yılmaz_filiz
30-12-06, 18:54
yılmaz filizi sevseydi ona bukadar acı çektirmezdi kaptırsın birazdao acı çeksin yeter filizin ağladığı o ağlasın cem.filiz
sen cemle filizi mi seviyosun?yılmaz filizi çok sevdi arkadaşım acı çektirmeside normal.filizde yılmaza acı çektirmedi mi 4 sene boyunca ne aradı ne sordu yılmaz ne halde nerden bilcek.dizide en çok acı çeken yılmaz oldu.
Nedense erkekler Filize kadınlarda hep Yılmaza aşık olur.Hiç heyecan vermeyen,klasik sahneler işte.İzleyiciyi oyalamak için saçma sapan şeyler çıkarıyolar.
Evet banada öyle geliyor.. :) Çok güzel kıskançlık sahneleri izleyeceğiz. Karşılıklı kıskanmlar başlasın.. İmzama iki kadını ortayada Yılmazı alacağım :) İyi imza olur.. Aslının kıskanacağı aşikar.. Ama bu bölüm ilk kıskanma Filizden oldu.. Gözlerindeki ateşi görebildim.. :img-hyste
Gercekten cok güzel bir bakisti, seven böyle kiskanir dedirdi.
Son sahneyle tahminlerinne senin
yılmaz_filiz
30-12-06, 18:58
ya arkadaşlar aslı gazi mahallesine gittiğinde herkes onu çok beğendi.bence o kadarda güzel değil hayli hayli filizden hiç.herkes manken kız gibi filan diyodu.bana da niyeyse çok yapmacık geldi.aslı o kadarda güzel değil.
İkisinin de yaptığı en iyi şey birbirlerine acı çektirmek, karşılıklı inatlaşmak.Böyle aşk mı olur.Olursa da sonu iyi olmaz böylesine aptalca bi aşkın.Aşkın güzelliği kalmaz.Ve onlarında aşkının bir güzelliği kalmadı.İsteselerde saf ve güzel bir aşkı yakalayamazlar bütün bunlardan sonra.Ancak gereksiz acılardan kıvranırlar.
ya arkadaşlar aslı gazi mahallesine gittiğinde herkes onu çok beğendi.bence o kadarda güzel değil hayli hayli filizden hiç.herkes manken kız gibi filan diyodu.bana da niyeyse çok yapmacık geldi.aslı o kadarda güzel değil.
ya kız güselde o kdr da diil...abartı bi güzelliği yk yani...bana böle çok seviln,herkesin bayıldıığı tiplr çok antipatk gelirler valla...bnde bi terslk var heralde ama öle yani...filzin daha güzel olduuğu kesn ztn tuba büyüküstünün üzerine güzel tanımıorm...manken istiosanz aln size mankn gibi hatta daha da güzeli bi kız...
gülbeşeker
30-12-06, 19:45
ya kız güselde o kdr da diil...abartı bi güzelliği yk yani...bana böle çok seviln,herkesin bayıldıığı tiplr çok antipatk gelirler valla...bnde bi terslk var heralde ama öle yani...filzin daha güzel olduuğu kesn ztn tuba büyüküstünün üzerine güzel tanımıorm...manken istiosanz aln size mankn gibi hatta daha da güzeli bi kız...
bence de o kadar abartılacak bir güzellği yok manken gibi demeleri saçma geldi bana.İşte arkadaşlar cem de tekiner ailesi tarafından çok beğenildi hiç evlerinden çıkmaz oldu ya aynı şey aslı için de geçerli olucak yılmazların evinden hiç çıkmaz mahalleli de bağrına bastı muaalla hanım zaten hayran kaldı tam ideal gelin adayı sanki yılmaz şıpsevdi elif olmadı, filiz ;filiz olmadı ,aslı böyle şey mi olur?Sonuçta başta yılmazın annesi olmak üzere bütün herkes aslıyı yılmaza yakıştırsa da yılmazın kalbi filizde ve de öyle kalacak.Bu arada bence elif de filiz de aslıdan daha güzeller.
gülbeşeker
30-12-06, 19:47
Nedense erkekler Filize kadınlarda hep Yılmaza aşık olur.Hiç heyecan vermeyen,klasik sahneler işte.İzleyiciyi oyalamak için saçma sapan şeyler çıkarıyolar.
evet haklısın ama çoğu dizilerde böyle oluyor ya iki yakın arkadaş aynı kıza veya erkeğe aşık oluyor ya da diziye yeni giren kişi hemen başroldeki kişiye aşık oluyor.
gülbeşeker
30-12-06, 20:00
aslı çok hoş bir kız ama maşallah jet hızıyla aşık oldu ...dışarda konuşmalarında yılmaz aslıya bakıyor ne anlamda bakıyor ona bakarken filizi görüyor deniliyor ama ben hiçte öyle olduğunu sanmıyorum ...yılmazın aslıya bakışıyla filize bakışı arasında çok fark var yılmaz aslıyı dost gibi görüyor ilerde ona karşı bir hoşlanma hisseder mi sanmıyorum ama şöyle olabilir aslı çok iyi bir insan,aslı güvenilir,aslı açıksözlü v.s....durumları yılmazın aslıya yönelmesine sebep olabilir neyse umarım çok fazla yakınlaşmazlar.Yoksa filiz aslıyı her an boğabilir.
gülbeşeker
30-12-06, 20:05
Bu arada arkadaşlar buraya yazmamam gerekiyor ama şimdiden hepinizin yeni yılınızı ve bayramınızı kutluyorum umarım her şey diledğiniz gibi olur bu msjı yazdığım için modumuzdan da özür diliyorum.
yırumları okuyamadan yazıyorum cemin filizin elini tuttuğunu iddia edenler gördünüz ki böyle birşey olmadı ve filizimizin bu bölümdeki çıkışları çok güzeldi
yılmazına kesinlikle bir hata yapmadı ceme yaklaşmadı.
bu bölümü keyif alarak izledim sadece cemin ve handanın olduğu sahnelerde sinirlendim onun dışında çok güzeldi. filizimin resmen kendine geldiği bir bölüm oldu bu.
yırumları okuyamadan yazıyorum cemin filizin elini tuttuğunu iddia edenler gördünüz ki böyle birşey olmadı ve filizimizin bu bölümdeki çıkışları çok güzeldi
yılmazına kesinlikle bir hata yapmadı ceme yaklaşmadı.
Sence Filiz hata yapmadimi yani bu bölüm? Diyeceksin teklifi red etti, evet etti bunu zaten biliyorduk, ama Filizin o ilk teklifden sonraki davranislarina ne diyorsun, kem küm etti...sonra cemin yüzügünü ve ona verdigi cicekleri aldi eve götürdü, sonra evde o yüzügü tekrar eline aldi ve düsündü...Bunlar hata degilmi, Filiz Cemi üzmek istemedi diyeceksin, ama hicbir sey dememekle Ceme umut vermis olmuyormu, mademki üzülmesini istemiyor mademki bu teklifi en basindan kabul etmemeyi düsünüyor neden ozaman bunu hemen Ceme söylemiyor onu umutlandirarak daha sonra daha cok üzmüs olmuyormu?
bu bölümü keyif alarak izledim sadece cemin ve handanın olduğu sahnelerde sinirlendim onun dışında çok güzeldi. filizimin resmen kendine geldiği bir bölüm oldu bu.
Filiz daha eski Filiz degil, sadece bebegi dogurma karariyla eski Filiz gibi davranmis oldu, ama yoksa Filiz hala daha kendine gelmis degil, belki bundan sonraki bölümlerde kendine gelmeye basliyabilir, Cemin gercek yüzünü görünce, iflasin esiyine gelince, bebegini düsürünce, Yilmazi kaybetme korkusuna kapilinca... Ama malesef daha kendine gelmedi
Sevgili Kursuni19
Filiz' in bir hatasıda Cem' in Yılmaz senin kalbini kırdı, çocuğumuz sözlerinden sonra bu sözlere Filiz'in tepkisiz kalmasıdır. Filiz Aslı ve Yılmaz'ı neden izleme gereği duydu, bir kıskançlık belirtisimi olarak değerlendirilmeli yada sadece Filiz'in içinden gelen anlık bir durummuydu.
filizin aslı ile olan diyalogları çok sıcaktı, aslının filizden resim yapmasını istemesi ve ona hayat senin için ne ifade ediyor onu resmedebilirsin demesi, filizinde anne karnında cenin resmini yapması çok güzeldi kendini en iyi ifade ettiği sahneydi yani şu an hayatında bebğinin önemini belirtmek istedi
ta ki yılmaz geleceğini söyleyene kadar iyiydi ve duyduğunda filiz çok kötü
oldu bu sahnede ve bir anda resmi sildi keşke silmeseydi ama bunu yılmaza söylemeye hazır olmadığı için yaptı. yılmazla karşılaşmalarında buz gibi bir hava hissettik bunda yılmazın cemden öğrendiği evlenme teklifininde payı büyüktü.
yılmaza çok kızdım sevdiğim dediği insana böylesi senin için daha hayırlı olabilir demesi yani saçma geldi bana oysa yılmaz cemin nasıl bir insan olduğunu biliyor sevdiğini ona layık görüyor yılmaz çok üzdü beni filize yaklaşımıyla ama filizim ne yaptı yılmaz bile hiç açık kapı bırakmamış olmasına rağmen teklifi reddetti filize yakışanı yaptı. yılmaz onu uyarmak yerine umursamadı bile, sevdiğini bu kadar çabuk unutmamış ama yanlışa sürüklenmesine sözleriyle katkıda bulunmuştur, oysa cemin gerçek yüzünü açıklasaydı daha farklı olabilirdi.
filizim aslının yılmazı davet ettiğini öğrendiği ssahnede ki üzüntüsü de çok üzdü beni, aslı henüz yılmazın filizi sevdiğini öğrenmedi öğrendiğinde ne yapacağını merak ediyorum çünkü gitgide yılmaza abayı yakmış durumda.
handanın bir anne olarak çıkışı haklıydı ama bu çocuk kimden diye saçma sapan bir soru sorması iyi değildi çünkü biliyor ki
filizin hayatında yılmazdan başkası olmadı, birde yılmazı aşağılaması, çocuğu kabul etmeyeceğini söylemesi, ceme evet demesinde diretmesi handan yine çok gıcıktı. tabi yılmaz tekinerlere gıcık yapıyor :)bunu biliyoruz bir tek filize iyi geldi yılmaz. handan cemin hediyesine de kim olsa beğenir dedi ama filiz için geöerli değildi bu düşüncesi çünkü filiz hiçbirzaman meraklı değildi öyle şeylere ve nitekim iadesiniş en güzel şekilde yaptı ceme tabi nu filize pahalıya mal olacak ama inş. olmadan herşey açığa çıkacak.
Sevgili Kursuni19
Filiz' in bir hatasıda Cem' in Yılmaz senin kalbini kırdı, çocuğumuz sözlerinden sonra bu sözlere Filiz'in tepkisiz kalmasıdır. Filiz Aslı ve Yılmaz'ı neden izleme gereiği duydu, Br kıskançlık belirtisimi olarak değerlendirmeli yada sadece Filiz'in içinden gelen anlık bir durummuydu.
Haklisin, zaten Filiz hata üzerine hata yapmakta.
Neden izleme geregi duymus olabilir, bence aralarindaki iliski boyutu ögrenmek icin, cünkü Asliyla Yilmazin tanisiyor olmalarini daha yeni ögrendi, birlikte vakti gecirdiklerini hata yilbasini bile birlikte gecirdiklerini ögrendi. Ayni zamanda tüm mahallelilerin meyhanede toplandiklarini biliyor, bence orayi erken terketmis olduklarindan, yani yeni yilla bile girmeden terketmis olduklarindan, hem merak edip hem kiskanmis oldugundan takibe almistir onlari.
Birde bana göre senaristlerin düsündügü birsey vardir, muhtemelen bir kaza olacaktir, ve bu kaza sonucunda Filizin hamile oldugu Yilmaz tarafindan ögrenilecektir diye düsünüyorum, ama tabiki bu sadece bir tahmin
yılmaza çok kızdım sevdiğim dediği insana böylesi senin için daha hayırlı olabilir demesi yani saçma geldi bana oysa yılmaz cemin nasıl bir insan olduğunu biliyor sevdiğini ona layık görüyor yılmaz çok üzdü beni filize yaklaşımıyla ama filizim ne yaptı yılmaz bile hiç açık kapı bırakmamış olmasına rağmen teklifi reddetti filize yakışanı yaptı. yılmaz onu uyarmak yerine umursamadı bile, sevdiğini bu kadar çabuk unutmamış ama yanlışa sürüklenmesine sözleriyle katkıda bulunmuştur, oysa cemin gerçek yüzünü açıklasaydı daha farklı olabilirdi.
filizim aslının yılmazı davet ettiğini öğrendiği ssahnede ki üzüntüsü de çok üzdü beni, aslı henüz yılmazın filizi sevdiğini öğrenmedi öğrendiğinde ne yapacağını merak ediyorum çünkü gitgide yılmaza abayı yakmış durumda.
Yilmaza cok kizdigini söylüyorsun, ama sunu düsünmen lazim, Yilmaz Cemden Filizle evlenme karari aldiklarini duyuyor, bu da demek bu karar alinmis, Yilmazinda bunun üzerine Filizi görmesi, daha kendisi bile hazmetmemisken Filize böyle tepki göstermis olmasi normal, Filiz orda belki benim seni severken böyle bir teklifi kabul edecegimi nasil düsünürsün gibi birsey söylemis olsaydi, ozaman Yilmazin tepkiside farkli olurdu bence, ama Filiz Yilmaza o an öyle bir satasmis olduki Yilmazda dolayisiyla böyle davranmak zorunda kaldi
yakupoglu61
30-12-06, 21:47
aslının dün akşam yılmaza karşı birşeyler hissettiğini açık bi şekilde görmüş bulunmaktayız
bakışları falan belli ediyo herşeyi çok erken bi his belli etme oldu bu ama
inş. çok fazla ileri gitmez
dizisinin devamini com merak ediyorum acaba ne olacak...yani cok agir bi kaza mi gecirecekler...
abime göre filiz yilmazin arabasinin önünde duracak yilmazlari durdurmak icin ve kendisi hastanelik olacak ama bence bu cok sacma
sizce ne olur arkadaslar????:icon_whis
dizisinin devamini com merak ediyorum acaba ne olacak...yani cok agir bi kaza mi gecirecekler...
abime göre filiz yilmazin arabasinin önünde duracak yilmazlari durdurmak icin ve kendisi hastanelik olacak ama bence bu cok sacma
Aslinda zaten iki secenek var, ya senin dedigin gibi Filiz kendi canini sevdigini kurtarmak icin feda edecek ve böyle bir sekilde agir yaralancak ve cocugunu düsürecek, yada Yilmazla Asli kazayi gecirecek Filizde Yilmazin yanina gidecek bebegimiz icin yasamalisin gibi bir sey diyecek. Yani bana kalirsa birdahaki bölüm Yilmaz Filizin hamile oldugunu ögrenecek, ya cocuk düsmüs olacak ya da hala Filizin karninda
yılmaz_filiz
30-12-06, 22:04
Aslinda zaten iki secenek var, ya senin dedigin gibi Filiz kendi canini sevdigini kurtarmak icin feda edecek ve böyle bir sekilde agir yaralancak ve cocugunu düsürecek, yada Yilmazla Asli kazayi gecirecek Filizde Yilmazin yanina gidecek bebegimiz icin yasamalisin gibi bir sey diyecek. Yani bana kalirsa birdahaki bölüm Yilmaz Filizin hamile oldugunu ögrenecek, ya cocuk düsmüs olacak ya da hala Filizin karninda
bence filiz sevdiği için canını feda edicek.ama bebeği düşmez.yılmazda bu şekilde öğrenir.elifcim bende senin gibiyim.herkesin çok güzel dediği bir bayanı ben hiç beğenmem doğrusu.aslıda güzel ama çok değil hele filizin yanında hiç güzel değil.filiz dünyalar güzeli yılmazda dünyalar yakışıklısı :happy0064 :happy0064
dizinin sonunda ne oldu arkadaslar son sahnesini izleyemedim.
ben artik dizi mizi izlemez oldum sirf bunlarin yayin politikalari yüzünden.Bizler euro kanallari olarak izliyoruz ve artik isyanlardayiz yurt disindakilerle dalda gecer gibi 5 reklam kusagi giriyorlar ve hepside 15er dakika artik reklammi izliyoruz dizimi gerisini siz tahmin edin ben bir izleyici olarak tepkimi e postalarla bildiriyorum.tabi ise yaramiyor bende artik dizileri yarim yumulak izliyor oldum.sonlarini izleyemeden kapatiyorum.cünkü artik reklamlardan gina geliyor.birde üzerine tekrar yada hic yayinlamiyorlarmi iste kanalin babalarinin cani ne isterse o oluyor hic disiplin yok.yayin saatlerine uymuyorlar dakikalarca reklam yayinliyorlar türkiyedeki gibi reklamlar olsa basimizin üstünde yeri var.yurt disinda tv dergileri 2 haftalik cikiyor ve hepsi günü gününe ve saatine sadik kaliyorlar.acil bir durum olmadikca o program saatinde gösterilir.disiplin,isini bilen ehli,insana saygisi olan toplumlarda bu böyledir.
abinin dediğinin olma ihtimali amerikanın ıraktan çıkma ihtimalinden daha düşük arkadaşım:img-wink:
bence son sahnede yılmaz arabayı zar zor kenara çekicek. filizde onları uzaktan izliyecektir.
bu bölümün en güzel sahneleri filizin cemin teklifini reddetmesiydi.bir de kafa-şamar-tekme vb. şeyleri uygulasaydı cemin üzerine gaffurun deymiyle "süpper olurdu be"...
ikinci en güzel sahne ise aslı ile yılmazın boya sahneleriydi.aslı baya iyi bir ressammış iyi çizdi yılmaz abinin resmini...
üçüncü sahne ise ömerin destursuz feridenin odasına dalmasıydı.
genel olarak ortalamanın üzerinde güzel bir bölümdü.... :good:
dizinin sonunda ne oldu arkadaslar son sahnesini izleyemedim.
ben artik dizi mizi izlemez oldum sirf bunlarin yayin politikalari yüzünden.Bizler euro kanallari olarak izliyoruz ve artik isyanlardayiz yurt disindakilerle dalda gecer gibi 5 reklam kusagi giriyorlar ve hepside 15er dakika artik reklammi izliyoruz dizimi gerisini siz tahmin edin ben bir izleyici olarak tepkimi e postalarla bildiriyorum.tabi ise yaramiyor bende artik dizileri yarim yumulak izliyor oldum.sonlarini izleyemeden kapatiyorum.cünkü artik reklamlardan gina geliyor.birde üzerine tekrar yada hic yayinlamiyorlarmi iste kanalin babalarinin cani ne isterse o oluyor hic disiplin yok.yayin saatlerine uymuyorlar dakikalarca reklam yayinliyorlar türkiyedeki gibi reklamlar olsa basimizin üstünde yeri var.yurt disinda tv dergileri 2 haftalik cikiyor ve hepsi günü gününe ve saatine sadik kaliyorlar.acil bir durum olmadikca o program saatinde gösterilir.disiplin,isini bilen ehli,insana saygisi olan toplumlarda bu böyledir.
evet ya reklamdan diziye sira gelmiyor...reklamlarda izlenecek gibi olsa bari öylede degil...herneyse ARKADASLAR hepinizin bayramini ve yeni yilini simdiden kutlarim...hepinize mutlu yillar Arkadas...
yakupoglu61
30-12-06, 22:50
ortalık o kadar sessizki saç teli düşse yere sesi çıkacak nerdeyse:D:D
ömer hakkında artık çok kötü şeyler hissetmiyorum artık
kazadan önce değişime başlamıştı kazadan sorada daha da bi sakinlik göze çarpıyo
tabi daha filizin hamile olduğunu öğrenmedi öğrenince nasıl bir tavır gösterecek merak içindeyiz ama ne olursa olsun eski kızgınlığını kaybetti
acaba bu sakinliği filizle yılmaz ayrı diyemi devam ettiriyo
Iiki tarafda neden bukadar inat ve gurur yapiyor insan anlamiyor
Bu kesin dizinin son bölümüne kadar böyle devam eder
Aslinin evinde bile nasil atistilar yani yilmaz baya agir seyler
dedi Ama Filizin Cemin teklifini kabul etmeyeceyini düsünmüstüm
zaten yinede biraz handan hanim bebek konusunda hakli bana
göre Haftaya kazaden sonra neler olacak cok merak ediyorum
Bu arada arkadaslarimizin söyledigi gibi Cemin nerdeyse her
sahnede olmasi sinir bozucu gercekten Ömeri bile cok nadir görüyoruz
üzücü bi durum acikcasi :icon_sorr
tolgahuzur1
30-12-06, 23:15
arkadaşlar Hepinizin Bayramini Kutlar. Hayirlara Vesile Olmasini Temenni Ederim. Hepinize Güzel Ve Mutlu Yillar. Umarim Yeni Yilda Güzel Bir Aşk Dizisi Izleriz.. Artik Yeter Bizimde Güzel Aşk Dizileri Izlemeye Hakimiz Var Demiii... Bunu Izleme Oraniyla Hak Ediyoruzzzz
Bence yılmazla aslıyı hastaneye filiz götürecek orada yılmaz yoğun bakımdayken ağlayarak solicek... yılmazda uyandığında hatırlayacak sonra filizden özür dileyecek... falan yani inş tahminlerimde yanılmam *****:good:
Uzun bir aradan sonra hepinize Merhaba...bye
56.Bölüm Yorumlarima gecmek isterim...
Filiz-Cem sahneleri....
Filiz beni bu bolumde yine hayalkirikligina ugratmadi..Ona güvenmekte hakliyim..
Bu umutlarimi yikmadigi icin mutluyum..Sagol Filiz..
Yilmazi cok sevdigi icin, bebeginede Yilmazdan baskasinin babalik yapmamasini istememesi cok normal vede hakli bir sebep..Ona sunulan pahali vede degerli seylere ragmen bu teklifi red etmesi beni cok sevindirdi..Helal olsun sana Filiz dedim...Aslinin evinde Yilmazi gördükten sonra hemen Cem`i aramasi vede evine kadar gitmesi beni ilk baslarda hayli korkutsa da Cem ile konustuklarini duydukca mest oldum..:) Ne güzel kibarca red etti..
Kendine yakisani yapti Filiz..Umarim beni hic yaniltmayacak vede hep böyle devam edecek..
Cem psikopati sadece eline gecen bu firsati kullanmak istedi ama avucunu yaladi..Yilmazdan olma bir cocuga sen nasil babalik edersin bre adam! Sana mi kaldi o masum yavruya babalik etmek! Nasilda diyor utanmadan; "Sen,ben ve cocugumuz" diye!
Senin daha ne hallere düsecegini izlerken keyifden mest olucam..Az kaldi yakindir...
Filiz yaptigi hatanin bedelini cekiyor belki ama eminim düzelecek...Hala Yilmaza karsi duymus oldugu sevgisini vede düsünmüs oldugu mantigini alkisliyorum..
Asli-Yilmaz sahneleri..
Asli cok candan vede dogal bir kiz..Bence cokda akilli. Sezgi gücü kuvvetli..Yilmazdan etkilendigi kesin..Hatta Yilmazin gecmisini bile merak ediyor..Bu belli..Evi boyarken cok sevimlilerdi..Yilmazin resmini cizmesi cok komikti..Baya bir güldüm...Ama ne olursa olsun suan icin Yilmaz Asliyi sadece iyi bir dost, arkadas olarak görüyor bence..Cünkü bence Yilmaz hala Filizi seviyor..Asliyi sigindigi, kafasini dagitabilecegi bir Liman gibi görüyor..Aslinin yaninda mutlu olmasi cok normal yeterince acilar cekti..Biraz mutlu olmak Yilmazinda hakki..!
Filiz-Handan Hanim sahneleri...
Handan Hanimefendi herzaman ki gibi..Cocugun oldugunu duyunca nasilda sinirden küplere bindi..Ama sözkonusu Cem Akman olunca akan sular duruyor nedense...Kizinin Yilmazi cok sevdigini biliyorsun ki; ondan hamilede bir yavrusu olacak..Hala anlamiyor musun sen ?!!! Filizin Yilmazi ne kadar cok sevdigini..Acaba o cocuk Cem beyden olsaydi bu kadar kendini parcalar miydiniz, Filize o tokati atar miydiniz Handan Hanim ?!! Filiz pekal yalniz basina da cocuguna bakabilir, dogurup...Bu konuda Filiz cok haklidir..Bebek onun dogurmak istiyorsa dogurur!
Cem-Yilmaz sahnesi...
Yilmaz iyi benzetti Cemi..ikisinin arasindaki bu cekisme süper oldu..Sonucta Yilmaz kazandi araziyi..Ama bu Yilmazin kaderi sanirim..Yilmazi en ummadik anda acimasizca vuruyorlar.."Sende beni tebrik et Filizle evleniyorum" cümlesiyle Yilmaz nasilda yikildi..O an Yilmaza cok üzüldüm...Ama demek ki; son gülen iyi gülermis; Yilmazin öcünüde Filiz almis oldu... Ha ha haaa!!!:)
Feride-ömer sahnesi..
Gece gökyüzünü izledikleri sahne güzel cekilmis gercekten..Cok begendim..Bu ikilinin arasinda da yeni bir aski baslatmis oldular..Hadi hayirlisi..Her ne kadar bu asktan elektrik alamasamda yinede diziye farkli bir yön cizecekleri malum..
Feridenin gitgide ortaya cikardiklari kilik-kiyafet vede makyaj düzeni ise yerinde olmus..Ne diyelim a$klarinda mutluluklar..
Yilbasi günü ömerin yaptigi espri beni bile güldürdü...Benimde hep yaptigim bir espri cünkü.. "Hadi seneye görüsürüz" :img-hyste
ömerin bu esprili vede sevecen yanlarini cok begeniyorum..Gül gül bittim o sahnede...
Filiz-Asli Sahneleri..
Asli Filize daha cok acilar verecek..Filizin onun yaninda duruyor olmasi Filiz icin hep aci olacak..Zaten basladi bile..ilk kiskanma sinyali verilmis oldu..Asli ile Filizin dost olabilecekleri konusunda cok emin degilim..Cünkü Aslida Yilmazdan etkilendi..Filiz ile ikisi baya bir cekisecek bence..Bana oyle geldi..
Filizin Asliya olan bakislari felaket tersti valla..:)
Gazililer ile Yilbasi...
Valla ne güzel bir ortamdi..Ama benim anlamadigim orda onca kadin vardi..Yani dükkanda calisanlar hep ordaydi..Bunlarin esleri yokmuydu allahaskina..:) Demek ki; hepsinin kocalari yalniz girmek istedi yeniyila..
Bütün mahalleli Asliyi cok begendi..Yilmazada yakistirdilar bunda hemfikir oldu herkes..Bu belli oldu..
ömerin iceri girmesiyle sanirim sadece Yilmazin moreli bozulmadi..Tüm Gazililer söylecee bir bakakaldilar..Sanki soguk rüzgarlar esti gecti..Yilmaz kalkip gitti..
oLan yine Yilmaza olacak ne garip...
Ama Allahtan Filiz arkalarindan gidiyor.Bu durum beni rahatlatti birazda olsa..Belkide bu bebek olayi aciklanacak bir dahaki bölüm...
Umud ediyorum öylede olur insalah...
BöLümün yildizi yine herzaman ki gibi benim icin "FiLiz" dir...
Ama Yilmazi da disardaki halka karsi duymus oldugu sagduyusu vede insanligi icinde ayrica tebrik ediyorummmmmmm...
Dikkatimden kacmayan:
Cem Kuyumcuya sadece ve $Ik bir hediye paketi olsun dedi..Ama hediyeyi Handana verdiginde kutu sarili degildi. Heralde heyecandan kendi acti hediye paketini vede midesine indirdi kagitlari:img-hyste
hoşgeldin figan abla (bende artık böyle diyeyim :)) süper bir yorum olmuş,tarafsız olmuş gene :)
filiz bizi asla yanıltmayacak ben filize sonuna kadar güveniyorum :)
bu arada bende herkesin bayramını kutluyorum ...yeni yılında herkese umut ve güzellikler getirmesi dileğiyle :)
...Özlem...
30-12-06, 23:23
Özlem inş dediğin gibi olur ama nerden öğrendin ?
baska bir sayfada yazmislar ama buraya sayfa adi eklemek yasak galiba
belkide tanaya nin abisinin dedigi gibi olur yani bana sacma gelmedi ama filiz frenlerin olmadigini nerden ögrenencek o zaman
hoşgeldin figan abla (bende artık böyle diyeyim :)) süper bir yorum olmuş,tarafsız olmuş gene :)
filiz bizi asla yanıltmayacak ben filize sonuna kadar güveniyorum :)
bu arada bende herkesin bayramını kutluyorum ...yeni yılında herkese umut ve güzellikler getirmesi dileğiyle :)
Hosbulduk sagol sinemcim..
Bu arada imzana bayildimmmmmmmmmm:img-wink: Acayip güzel olmus..
Evet bende Filize inaniyorum vede güveniyorum...
Bende Herkesin Kurban Bayramini Kutlar ve Yeni gelen Yilda herkese saglik, mutlluk vede basarilar dilerim...bye
baska bir sayfada yazmislar ama buraya sayfa adi eklemek yasak galiba
belkide tanaya nin abisinin dedigi gibi olur yani bana sacma gelmedi ama filiz frenlerin olmadigini nerden ögrenencek o zaman
Bebek düşmesin ya ama zaten yılmaz fren yapıo bence ole olmaz.yani saçma gelmedi ama son sahnede yılmazdan fren sesi geliyo sanmam ole olcanı
Hosbulduk sagol sinemcim..
Bu arada imzana bayildimmmmmmmmmm:img-wink: Acayip güzel olmus..
Evet bende Filize inaniyorum vede güveniyorum...
Bende Herkesin Kurban Bayramini Kutlar ve Yeni gelen Yilda herkese saglik, mutlluk vede basarilar dilerim...bye
teşekkürler :)
bir de bu bölüm çok güldüğüm bir olay var :) yılmaz herkese kızıyor neden ceme güveniyorlar diye sonra gidip cemin biz filizle evleniyoruz demesine inanıyor hatta gidip filizi tebrik ediyor :)
ama ilk defa yılmazın acısını gördük (son bölümlerde ) salonda tek başına kaldığında çok kötü olmuştu :img-in_lo
...Özlem...
30-12-06, 23:33
Bebek düşmesin ya ama zaten yılmaz fren yapıo bence ole olmaz.yani saçma gelmedi ama son sahnede yılmazdan fren sesi geliyo sanmam ole olcanı
ins.ne güzel olur söyle filiz+yilmaz+bebek sahneleri izlesek ya cok mu görüyo senaristler bize bunu?
yarin giremem belki misafirlige gidiyoz o yüzden herkesin yeni yilini ve bayramini kutlarim.
gülbeşeker
30-12-06, 23:34
sevgili figan diziyle ilgili yorumuna hayran kaldım gerçekten özellikle filiz ve yılmazla ilgili düşüncelerini çok güzel açıklamışsın bu arada yılmazın bebeği 57.bölümde öğreneceği kesin mi?Eğer öyleyse daha iki hafta var nasıl öğrenicek çok merak ediyorum.
sevgili figan diziyle ilgili yorumuna hayran kaldım gerçekten özellikle filiz ve yılmazla ilgili düşüncelerini çok güzel açıklamışsın bu arada yılmazın bebeği 57.bölümde öğreneceği kesin mi?Eğer öyleyse daha iki hafta var nasıl öğrenicek çok merak ediyorum.
Sevgili gülbeşeker;
Sagolasin..Valla tamamen Ne izliyorsam, ne hissediyorsam O..:)
Bence ögrenecek tabi Yilmazin basina bir i$ gelirse..Biliyosun Filiz yufka yürekli hemen oracikta söylerrrrrr:img-wink:
Diziyi yine tam bir gun sonra izleyebildim ya bu interneti kesfedeni cok seviyorum, tabi nete yukleyenleri de. Ancak bu bolumdeki kotu esprisinden dolayi Omer Tekiner'i de kinayarak yorumuma baslamak istiyorum :img-hyste
Bu bolum acikcasi ilk yariyi hic begenmedim ama sonraki ikinci yariyi da bayagi begendim diyebilirim. Bir ara dizinin basrol oyuncusunun kesinlikle yanlis yazildigindan emindim ama sonra neyse ki sonra Cem, cevresindeki insanlar ve Cem'in yaptiklari disinda diger kisileri de gorme sansina eristik.
Oncelikle gecen hafta cok tartisilan Filiz'e kisaca degineyim. Cem'e hemen hayir demesi gercekten de daha dogru olurdu ama sonrasindaki kararli tutumuyla ve de uzun zamandan beri olmadigi gibi ne yapacagini bilen tavriyla benim hosuma bile gitti Filiz. Yilmaz'in gereksiz imasindan sonra bile kararini degistirmeyi bir saniye bile dusunmemis olmasi da guzeldi. Annesine karsi saygisiz olmayan fakat israrli direnisini de sevdim. Sonucta Filiz bu bolumun basinda niye hic konusmuyor ki diye dusundugum anlar disinda bence dogru seyler yapti. O anlarda da bu Cem ne kadar cok beni seviyormus sokundaymis anladigim kadariyla, tabi ona Cem'in neler yapabilecegini soyleyen birisi de olmadigi icin normal. Madem kararini vermis ve bu cocugu dogurmaya karar vermis, o zaman bunlari yapmaliydi. Valla Asli'ya bakislarindan ben bile korktum bu arada :)
Bu bolume isim konsaydi iki isimden birisi "Yilmaz'in Gururu' olmaliymis. Cem'e surekli ensesinde oldugunu hissetirecekmis, acik arttirmayla. Sonunda amacina ulasti ama sanki kaybettigini dusunen o oldu. Demek ki Cem'in surekli de ensesinde degilmissin. En cok sinirime dokundugu an da tabi ki "Cem'le guzel bir cift olmussunuz' yakistirmasiydi. Hadi Cem'in neler yaptigini bilmese cok gururuna dokundu deyip gececegim ama diyemiyorum. Ya Asli'yi surekli pesinde dolastirmasina ne demeli? Filiz'in haberini alinca, senden hoslandigini neredeyse yuzune haykiran, Asli'ya bu kadar umut vermesine ne demeli. Hayatina devam karari mi aldi o da, yoksa Asli bir inadin kurbani mi acaba? Mualla Hanim'in Asli'yi begenecegini dusunmustuk, tabi ki yanilmadik.
Bu bolumun basinda Asli icin notr olan duygularim bolum ilerledikce pozitife donustu cunku kizin olandan bitenden haberi yok ve nasil davranmasi gerekiyorsa oyle davraniyor. Ustelik karsisinda arada kabuguna cekilse de surekli onu arayip soran, yardimina kosan, ise birakan bir adam var. Zaten etkilenmis neden duygulari daha artmasin ki? Yilbasinda Omer'le karsilasinca Asli'ya 'sen de geliyormusun demesi' ise Asli icin bir onemli bir isaret olmustur. Bu arada bu kazada yine olanin Asli'ya olacagini dusunuyorum. Yok yok ben bu kizi sevdim galiba.
Bolumun ilk yarisinin esas adami romantik asik Cem sonunda kendini buldu ve psiko Cem'e donustu. Fatih'in iyice salak oldugunu dusunmeye basladim ama o bile birseyler dondugunu anladi. Simdi Yilmaz'i yok etmekle Tekinerler'den destegi cekmenin ne alakasi var? Fatih bunu nasil kacirdi? Ancak kazayi duyunca (olursa) Fatih'in olanlari cozmesi uzun surmeyecektir. Zaten Tekinerler'e de cirkin yuzunu gostermeye basladi bile. Cem'le ayni paragrafta olmayi hakeden ikinci isim de Handan'di. Ya aslinda uzuntusunu, ilk tepkisini, endisesini anliyorum ama ne demek her evlilik sevgiyle olmaz? Kizinin mutlulugu aile serefinden daha mi onemsiz? Zaten oglunun durumu vahim :img-in_lo Bu arada Billur Kalkavan oyununda gozume batti, kotuydu aglama sahneleri. Onun hep kizgin sahneleri daha iyi oluyor.
Bu bolum beni cok etkileyen ilk oyku Salih'in yilbasi agaci oykusuydu. Tam manasiyla kazananin olamadigi babalar savasi. Yine de onemli olanin oglanin mutlulugu olduguna karar verdiler ve en dogrusunu yaptilar ama Salih'in pencereden o bakisi beni bitirdi. Bravo Erkan Bektas. Ali ve Sema'nin 'sensiz yasayamam' sozleri benim artik antipatim olan sozlerden biri de olsa inandiriciydi ve gozlerim doldu yine de.
Hani su diziye isim koyma isi vardi ya, obur isim de 'Asik Omer'in Maceralari' olabilirmis ;) Gecen bolumdeki el tutusma dusundugumuzden de buyuk etki yaratmis belli ki Omer'de ama iyi olmus valla. Patirti gurultunun arasina girdi benim guzide ciftim de dizide ask kokusunu hissettik.
Modumuzun senaryosu hizli gidiyor demistim ya geri aliyorum. Bu bolumden sonra 2. kisim da gercek olabilir. Oncelikle imzasiyla bilmeden bana daha onceden tuyoyu veren secoms sayesinde Omer'in Feride'nin odasina daldigini biliyordum, cok sasirmadim. Zor bir durum gercekten de herkes icin. Omer'in paldir kuldur cikisina cok guldum. Sonrasindaki bank muhabbetinin bir kismini sanki daha onceden izlemis gibi hissetsem de (sanki bu forumda senaryolar kisminda mi okudum ne :img-wink: ) Omer'in bakislarindaki, vucut dilindeki ve de sozlerinde bariz yakinlasma cabasi (Bu arada herhalde Feride'yi gordu de ondan geldi bahceye) cok hosuma gitti. Daha onceki sahnelerde Feride'nin heyecani birebir geciyordu, bu sefer Omer'in kalp atislarini hissettim neredeyse. Sinan Tuzcu'ya alkislarim!! 'Daha gencsin, uzun bir hayat var daha cok anin olur' dedi ya Omer. Olacak gibi duruyor gercekten de :) 'Yilbasini bizimle gecireceksin degil mi?' Feride Elif'le Fizan'a gidiyoruz dese Omer gelirdi herhalde, baksana Gazi Mahallesiymis, Yilmazmis cok da etkilemedi onu. Fragmanda daha somut bir sahneyle verilen Elif'i hatirladigi kisim haric Omer'in her hareketi bir anlam ifade ediyordu ve de akilli kizimiz Feride de bu anlamlari cikardi tabi ki.
Yemege hazirlanirken Feride'nin elbise secememesi kismi cok hostu ve ne yalan soyleyeyim bana cok tanidik geldi :) Filiz'in iltifatiyla dogru secim yaptigini kizimiz anladi ama zaten Omer'in bakislari da yeterince aciklayiciydi. Meyhaneye gidis sonrasinda Asli'nin kirdigi pot sadece Feride'yi utandirdi. Bu sirada Omer Yilmaz'in sokunu atlatmaya calisiyordu, zaten ikinci pot da ayri bir gerginlige sebep oldu. Sonrasinda once bakisip bakisip sonra Feride'nin elini tutmasi da Omer'in cok da utangac bir durumda olmadigini da gosterdi ya neyse :) Ya ben bu sahnelerden acaip keyif aldim galiba. Omer'in bu hallerini cok ozlemisim. Ustelik karsidan da ayni sicaklikta tepkiler geliyor. Bundan sonra Omer'in duygusal bir ikilem yasama ihtimali yuksek yine de cunku yaptiklarinin bir kismi hala bilincsizdi Omer'in bence ama bu ikilemin sonucu coktan belli olmus bence. Bizim ciftimizi asil bekleyen sorun Handan ve Feride'nin gecmisi olacak belli oldu.
Uzun lafin kisasi bu bolumde benim icin iki sey cok dikkat cekiciydi. Yilmaz'in gururu ve asik olan Omer ve her iki oyuncu da rollerinin hakkini verdiler. Kutluyorum onlari.
Bu arada forumdaki kampanyaya tabi ki ben de katiliyorum. Ben artik dizide Cem Akman sahnelerinin azaltilmasini istiyorum. Tercihim Omer ve Feride ve ask kokulari elbette ama bu bolumde Cem'in olmadigi butun sahneler hic fena degildi aslinda. O yuzden Cem geri plana alinsin.
ömerle feridenin bu kadar hızlı ve kendi hallerinde ilerlemelerine şaşırsamda sevimli bir çift oldular en azından huzurlu bşr hayatları var :)
bana bir şey saçma geldi bankta konuşurken feride ömere ben müjgan hanımlarda olucam,müjgan abla elifi de istiyordu falan dedi sonra ömere siz de gelin gibi bir şeyler söyledi bence önce kızın babasından bir izin alsaydı yılbaşında götürebilir miyim diye....
kampanyaya benden de destek cem akmansız bir ıhlamurlar altında istiyoruz temiz toplum cemsiz ıhlamurlar altında :):)
yeni geldim 74. sayfadayım önce şunu belirtmeyi borç bildim
oraya kadar bir çok kişi hala ısrar ediyor yılmaz cemin nasıl biri olduğunu filize neden anlatmıyorda ona itiyor diyor.
bence dürüst delikanlı seven adam yılmaz gibi davranır. ne yani yılmaz filizle ilgilenen her erkeği araştırıp hatalarını bulup söyleyecekde 'bak işte benden iyisini zor bulursunmu demeye getiecek?'
yılmaz filizi neden uyarmadı saçma bir görüş.
CEM AKMAN SAHNELERİ BENDE İSTEMİYORUM
zaten bu forumu keşfetmemde cem karakteri yüzündendir.
tv de kendi halimde 3 dizi izlerim HP BBG ve İA ihlamurlar altında gayet güzel dinlendirici haz alıcı sahneleriyle göz dolduruyordu cem geldi hobaa noluyor diziye ya dedim nette araştırmaya başladım, yani bir benimmi hoşuma gitmedi diye ve bu forumu buldum (iyiki buldum burasıda ayırı bir güzel) burdaki ceme olan tepkileri gördüm sanırım ömrü kısa olur dedim yani. ama heyhattt adam baş role çıktı. yani diyorlarki o saatte ne işiniz var bizim dizide huyuslaşıyoruz işte gidin başka dizi bulun. tutan dizi bol reklam alır reklamda para getirir, iyide cem bunlara paramı veriyorki biz dizi boyunca 5 dk aşk sahnesi görmek için ceme katlanıyoruz. CEM AKMANIN REKLAMIMI BU DİZİ yok işte bu adamdan sanatçıda olmaz kötü karakterde adam android ifadesiz biri androidli dizilerde bol bol kullanın ama burda olmamalı.
Bu arada forumdaki kampanyaya tabi ki ben de katiliyorum. Ben artik dizide Cem Akman sahnelerinin azaltilmasini istiyorum. Tercihim Omer ve Feride ve ask kokulari elbette ama bu bolumde Cem'in olmadigi butun sahneler hic fena degildi aslinda. O yuzden Cem geri plana alinsin.
Bende buyuk bir istekle destekliyorum yazdiklarini..cem sahneleri azaltirsin ya adam telefondayken bile sahne cekiyorlar filizin posterini oksarken vs..yeter ama feride omerden cok zevk aldim ben hele omerin altan gulmesi.....YETER cem e DUR demek lazim....zevk vermio bize...bunun icin anticem grubu bile kurulmustur:):)
http://img176.imageshack.us/img176/7536/cemiantitm5.gif
Not:imzayi ben yaptim:)
bu arada herkezin yeni yilini ve bayramini candan kutlar saglikli iyi gunler gecirmeniz dileyiyle...
Daha once de yazdigim gibi Cem Akman'la ilgili goruslere katiliyorum. Olay Filizci, Yilmazci olmak ya da bu ikilinin arasini bozmak degil, kotu adam rolu I.A. kalitesinde oynanmali. Tamam kotu adam gerekli diziler icin ama Meral karakterinin oynadigi sekilde kaliteli bir yaklasim yakisirdi I.A duzeyinde ki bir dizi icin...
Madem donus yok o zaman da LUTFEN en azindan Cem Akman sahneleri azaltilabilir!
Son iki gundur foruma girecek vakit bulamiyorum. Epeyce mesaj birikmis ama maalesef cogunu okuyamadim. Dun zor da olsa diziyi seyredebildim. Bazi yerlerini begenip, bazi yerlerinde sinir oldum. Kimi zaman da fazla uzatilmis buldum.
Filiz'den baslayayim. Tam da bekledigim gibi hareket etti. Cem'i hemen de reddedebilirdi ama Cem tam anlamiyla emrivaki yapti. Cicek ve yuzugu birakip, gitti. Orada Cem'in hemen ayrilmasini biraz sacma buldum ama sanirim olaya biraz gerilim katmak icin boyle yaptilar. Filiz'in bir an bile teklifi dusundugunu sanmiyorum. Dusunceli hali bence icinde bulundugu durumla ilgiliydi. Gecmisi, bebegini, Yilmaz'i, yalnizligini dusundu bol bol. Cem'i de son derece kesin, bir o kadar da zarif bir sekilde reddetti. Tabii Cem'in de tum simseklerini uzerine cekti.
Cem tamamiyla kendi kendine gelin guvey oldu ve sonunda da hayal kirikligi o oranda buyuk oldu. Umarim Tekinerleri batirma karariyla birlikte nihayet gercek yuzunu de gostermeye baslayacak ve artik acik bir dusman haline gelecek.
Yilmaz'a gelince. Bu bolum bircok yerde ona sinir oldugumu soyliyebilirim. Bence o da bir psikologa gitse iyi olur. Tum duygulari karisti, ofke, sinir, ask, intikam. Filiz'e cok haksizlik ettigini dusunuyorum. Cem'in katil oldugunu bildigi halde "Cem'le yakisirsiniz" demesi affedilir bir soz degildi. Bir anlamda kendine, sevgisine de hakaret etmis oldu. Cem'le Filiz'i ayni kefeye koyarak ve birbirine yakistirarak ikisi arasindaki o guzelim aski epeyce kirletti. Bu sahnelerde Yilmaz'in hafif sarhos oldugunu ve uzuntuyle ne yaptigini bilmedigini umut ediyorum.
Asli ile yakinlasmasini da o kadar dogru bulmuyorum. Daha once Filiz ve Cem cok elestirilmisti ama Cem son ana kadar Filiz'in gozunde sadece arkadas konumundaydi. Cem de ilgisini epey bir sure saklamisti. Oysa ki Yilmaz'in Asli'nin niyetini anlamamasi imkansiz. Ustelik bir erkegin bir kadini ailesiyle ve sevdikleriyle tanistirmasinin ve cok ozel bir geceyi paylasmasinin ne anlama gelebilcegini de anlayacak kapasitede. Bence Asli'nin ilgisinden hosnut ve biraz da bilerek ona umit vermis oluyor. Filiz'den kurtulmaya calisirken istemeden de olsa Asli'yi kullaniyor.
Asli ise sirilsiklam asik oldu dizimizin kahramanina. Asli'nin nitelikleri o kadar cok gozumuze sokuluyor ki bu bende ters etki yaratip, gereksiz yere antipati duymama sebep oluyor. Yilbasi gecesi kizin duyabilecegi sekilde herkesin durmadan iltifatlar etmesi bana cok asiri geldi mesela. Bir de dizideki belki de tek kusursuz karakter olmasi nedeniyle Asli'dan hoslanamiyorum bir turlu. Guzel, akilli, caliskan, iyi yurekli, alcak gonullu, dobra, kendinden emin ve neredeyse Yilmaz'la ayni gecmise sahipler... Hep tum karakterleri hatalari ve sevaplariyla sevdigimizi soyluyoruz ya, Asli'nin henuz en ufak bir hatasini gormedik. Cok bilmisligi ve biraz yapay cumlelerle konusturulmasi disinda. Ona da biraz insani vasiflar katsalar cok iyi olacak.
Omer ve Feride cok sekerlerdi gercekten. Omer'in bahcedeki hali, heyecani, tedirginligi o kadar guzel verilmisti ki. Feride'de hem onun ilgisinden hosnut, hem de ne yapacagini bilemez haldeydi. Ve gercekten de onun bu tedirginligini cok iyi yansitti oyuncu. Omer'in istenmedigini bile bile Gazi Mah. gitmesi de bence onun acisindan cok buyuk bir adimdi. Yilmaz'la karsilastiginda bile o kadar gerilmedi. Bu ikili umdugumdan cok daha hos bir cift olmaya basladi ama sanirim Handan Hanim da artik aralarindaki elektrigi fark etmeye basladi.
Bolumun en icime dokunan sahnesi ise Salih'in agac satin aldigi ve daha sonra Ahmet'i Cemil'le gordugu sahneydi. Orada ne kadar icinin acidigini tahmin edebiliyorum. Kendini ne kadar caresiz hissettigini de. Gercekten cok zor durumda ve cevresindekiler, karisi dahil, onun ruh halini yeterince anlamiyor gibiler.
filiz'in cem'in teklifini reddetmesinin takdir edilecek bir davranış olduğunu düşünmüyorum.teklifi reddetmesinin forumda eski filiz'imiz geri döndü heytt nidalarıyla yorumlanmasına da bir anlam veremedim.teklifi ilk anda reddetmedikten cem,sen ben ve çocuğumuz dedikten sonra hayır o benim ve yılmaz'ın çocuğu diyemedikten sonra gitmiş ertesi günü teklifi reddetmiş banane.yüzüğü yakından iyice bir inceleyip beğenirsem kabul ederim diye mi düşündü hiç bir anlam veremedim.filiz'in cem'e hayır demesi aşkı için yaptığı bir fedakarlık değildir.sevmediği biriyle evlenip hayatını ıstıraba mı çevirsin önümüzde elif gibi iyi bir örnek de varken .filiz'in bu teklife hayır demesi normal olandır,bunun için tebrik beklemesin ama en azından yanlışlarına bir yenisini eklememesi sevindirici bir gelişme.filiz alkışlanacaksa 5 yıldır hiç bir insan evladının kolay kolay yapmayacağı fedakarlıklar için alkışlanmalıdır.filiz ne yazık ki büyük fedakarlıklarla içinde büyüttüğü bu sevgiyi 52.bölümde öldürdü.filiz'in bundan sonra yaptıkları beyhude bir çabadan ibarettir.gerçekten aşkı için bir fedakarlık yapmak istiyorsa gururunu ve inadını bırakıp bir bebekleri olacağını gidip yılmaz'a söylesin.ama bebek de düşecek gibi.filiz bebeğini doğurmak için büyük bir kararlılıkla italya'ya gideceğini söyledi .başrol oyuncusunu italya'ya yollamıyacaklarına,yılmaz bebek düşmeden filiz'in hamilelliğini öğrense filiz'e döneceğine,senaristler de bunu istemediklerine göre olan bebeğe olacak galiba.filiz'i durduk yere o aksyonun içine dahil etmemişlerdir herhalde.freni patlayan araba yılmaz'ın arabası ama olan filiz'e mi olacak bakalım
Forever'in çağrısına uyup bir rica mesajı da ben yollayım
senaristlerden rica ediyorum;
lütfen cem daha da ön plana alınsın.böylesine nefis bir karakteri geri plana alıp ondaki bütün cevherleri öldürmeye kimsenin hakkı yok.Lütfen Cem'in sahneleri daha da çoğaltılsın.Ben mümkünse her sahnede Cem'i görmek istiyorum.Cem'siz bir ıhlamurlar altında d-ü-ş-ü-n-ü-l-e-m-e-z.Zaten bir psikopatın fantezilerini seyretmek benim hayattaki en büyük zevkim.Lütfen beni bu zevkten mahrum etmeyin
Bir de tersini söyleyelim belki böyle anlarlar
kursuni19 ben uzun süreden sonra filizin güzel bir şekilde kendini ifade edebildiğinden bahsediyorum hem me hemde annesine karşı, tamam bölümün başında tutuk davranması benim de hoşuma gitmedi daha baskın olabilirdi, konuşmaya çalıştıama cem psikosu buna izin vermedi söyleyeceğini söyleyip çekip gitti,yüzük mecburen filizde kaldı, diyorsun ki evde bu teklifi tekrar düşündü filiz cemin kötü yanını görmediği için cemin yaptığını büyük bir fedakarlık olarak düşündü yoksa o da biliyor yılmazından başkası ile olamayacağını bu yüzden de teklifi en güzel şekilde red etmiş oldu, biliyorduk reddedeceğini ama biraz tansiyon ölçümü yaptı senaristler bize.
filizin tamamen kendine gelmediğinin farkındayım ama bu bölüm kendisi için neyin iyi olacağını düşünmüş oldu, yılmazın cemin teklifinin üzerine bu kadar sert olduğunu söylemiştim zaten ama yine de sevdiği kadına o psikoyu layık görmesi mutlu olursun demesi ve bildiği halde cemin gerçek yüzünü söylememesi kötü oldu, diyeceksin ki filiz inanmayacak kıskandı sanacak ama bence filiz ona inanacaktı ona bunu göstermesede daha dikkatli davranacaktı ama yılmaz yine öfkesine yenik düştü, ben bu davranışı yıllmazda beklemediğimi anlatmak istedim.
yorumlarınızın hepsini okuyamadım okuduktan sonra devam edeceğim hem daha kendi yorumumuda tamamladım, ben çıkmak zorundayım şu an sonra görüşürüz...
yami senin için anlamı olmayabilir ama bizim için anlamı var çünkü filiz ne şekilde olursa olsun reddetti zaten sizi memnun etmek zor, cemin filizi dinlemek istemesi ve çekip gitmasi bunları neden yazmıyorsunuzda başka anlamlar çıkartıyorsunuz, yılmazın uyramamsına ses çıkartmıyorsunuz şunu unutuyorsunuz cemin gerçek yüzünü filiz bilmiyor, yılmazımı ben de çok seviyorum ama filizi uyarmalıydı ne olursa olsun, filizin tam olarak kendine geldiğini vurgulamak değil en azından ne istediğini ve ne yapacağını anlamış oldu filiz kendisi ve bebği için bunu anlatmak istedim. ilk başta kabul etmesi gibi birşey psiko cemin davranışından kaynaklandı ben öyle düşünüyorum.
hem filiz karakteri öyle yüzükle 350$ kolyeye bayılacak değil, bunu anlayamamanız üzücü
yami senin için anlamı olmayabilir ama bizim için anlamı var çünkü filiz ne şekilde olursa olsun reddetti zaten sizi memnun etmek zor, cemin filizi dinlemek istemesi ve çekip gitmasi bunları neden yazmıyorsunuzda başka anlamlar çıkartıyorsunuz, yılmazın uyramamsına ses çıkartmıyorsunuz şunu unutuyorsunuz cemin gerçek yüzünü filiz bilmiyor, yılmazımı ben de çok seviyorum ama filizi uyarmalıydı ne olursa olsun, filizin tam olarak kendine geldiğini vurgulamak değil en azından ne istediğini ve ne yapacağını anlamış oldu filiz kendisi ve bebği için bunu anlatmak istedim. ilk başta kabul etmesi gibi birşey psiko cemin davranışından kaynaklandı ben öyle düşünüyorum.
hem filiz karakteri öyle yüzükle 350$ kolyeye bayılacak değil, bunu anlayamamanız üzücü
Siz de filiz'in her yaptığını takdir ediyorsunuz.Filiz'in cem'in teklifini reddetmesi normal bir davranıştır,kalkıp da sevmediği adamla evlenecek hali yoktu.
Filiz'in ilk sahnedeki kararsızlığı,Cem'i cesaretlendirmiş ,Cem'in bu gazla Yılmaz'ın karşısına dikilip kendinden emin bir şekilde Yılmaz'a filiz'le evleneceklerine söylemesine neden olmuştur.Bu da yılmaz'la filiz arasında aslı'nın evinde geçen o talihsiz konumaya zemin hazırlamıştır.Filiz'in bu konuşmada Yılmaz'a daha henüz cevap vermedim demesine ne denilmeli peki
Ayrıca merak etmeyin ben Yılmaz 'a daha çok kızıyorum.Ben Yılmaz'ı anlamayı 53.bölümde bıraktım.O yüzden Yılmaz'a fazla kafa yormuyorum
öncelikle hepinizin kurban baryamı mübarek olsun arkadaşlar...
dizideki oyuncuların benim açımdan karşılıkları...
filiz:güzellik abidesi-aşık oldummu tam oluyor ve bir daha bırakmıyor aşkını...
yılmaz: kazanırken kaybediyor- kaybederken kazanabiliyor. ama sonunda gülen taraf olacak...kimsenin şüphesi olmasın:good:
aslı:bence sözlükte "çekici" sözcüğünün karşısında aslı yazıyor. çok güzel bir kız..:good:
feride:gerçek adı feride değil hafızası yerine gelmedi henüz belkide gerçek hayatta evli ve 3 çocuğu var kimbilir..:img-hyste
ömer: hata yapıyor ve onları kabullenmiyerek daha büyük bir hata yapıyor.onun yazgısı belli "FERİDE" :good:
cem-handan: birbirlerinin kadın erkek versiyonları sinsi-sadece kendi çıkarını düşünen insanlar. bu bölümde en çok ikisi kızdırdı beni..:img-polic
filiz-yılmaz-aslı üçgeni siz deyin aşk üçgeni ben diyim bermuda şeytan üçgeni çok ilginç ve zor bir durum...üçü açısındanda.
ama tabi forever filiz-yılmaz plase aslı
Siz de filiz'in her yaptığını takdir ediyorsunuz.Filiz'in cem'in teklifini reddetmesi normal bir davranıştır,kalkıp da sevmediği adamla evlenecek hali yoktu.
Dikkat edersen yılmaz burda filize çok ağır sözler etti.Başka biri olsa gururuna yenilip bu teklifi kabul etti.Ayrıca yılmazda filize gururu yüzünden boyle davrandı.Bence bu filizin aşkına ne kadar bağlı olduğunu gösterir.:img-wink:
Bu bolumde pek ustunde dusunmesem de Kerem ve Nalan'in iliskisinin de gittikce kotuye gittigi asikar. Kerem'in Emre'ye yaptiklarindan dolayi Nalan'dan adam gibi ozur dilemesi ve de kendini ickiye vermekten vazgecip bir daha bunun tekrarlanmayacagina Nalan'i ikna etmesi gerekiyor. Tabi once kendini ikna etmesi lazim bu konuda.
Tum forumun yeni yilini ve de bayramini kutluyorum ve Ihlamurlar Altinda dizisi icin de yeni yilda daha az Cem, daha cok ask diliyorum.
Not: Yami kampanya mesajin beni cok guldurdu belki gercekten de tersini dinlerler :img-hyste Merve imza sahane :)
Filiz aşkına sahip çıktı diyorsunuz, normal olanı budur. Yılmaz, Filiz'in gel-gitlerinden dolayı yorulmuştu. Yılmaz'ın Filiz'e sözleri Filiz'in Cem'in teklifini reddetmesini sağlamıştır. Yılmaz'ın karşısına çıkması Filiz için bir şanstı çünkü Filiz Cem'in evlenme teklifini kabul etme noktasında tereddütte kalmıştı. Belki de kabul edecekti. Filiz sevgisine sahip çıkması için sevgisinin içini doldurması gerekiyor. Filiz, ben olmaktan kurtulup Biz olmasını öğrenmeye adım attıysa Filiz'de büyük gelişme var demektir. :img-yes:
Ihlamurlar altında dizisinde aşka inat zamanlar, söz vermiş aşklara gibi iki büyük söz söylenmesi nedeniyle Filiz Yılmaz beraberliği olacak, biliyoruz. Keşke dizileri