Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 8
Sayfalar :
1
[
2]
3
4
5
6
7
8
9
10
Yani erkek adam benzetmesi Ceme hiç uymuyor.. onun yaptıkalrı erkek adamdan çok.. Her türlü tanıma uyuyor.. Bana erkek adam desinler diye bir derdide yok.. İşine bakıyor.. İkinci nuri alço kesildi başımıza.. Çaresiz kıza kötü zamanında destek olur.. Ama kızı hiç ummadığı anda vurur :img-hyste
benim o an aklımdan geçti.. Romantiklik onun en son düşüneceği şey.. :img-hyste
Valla, haklisin cem psikosu resmen odun gibi bir sapik,(adam bile diyemiyorum) ne anlar asktan, romantizmden, duygusuz psikopat, yarin istanbula vardigimda ilk yaqpacagim is cemi psikosunu bir klinige byatirmak olacak etrafa zarar verdi verecegi kadarda, dahada zarar vermesin kimseye:img-yes: :img-wink:
Hamileliyi ögrenmez bana kalirsa, ama delilsizde Ömerin yanina gitmez Yilmaz bana kalirsa.
kesinlikle hemde öyle bir delil olması lazım ki modumuz dediği gibi dedikleri havada kalmasın ...eger insaat işi için giderse zaten ömer mümkün değil inanmaz... kıskanıyorsun yaptıgımız işi gibi bir sevap alır...vurulma olaylarıyla alakalı bir delille gitmesi lazım...gerci su an için öle gözüküyor... işi zor walla...
hamileliği ömerden ogrensin..nefis olur bir düşünsenize :)
Alinda dizinin gidisatina bakinca, filiz+yilmaz anca handan ve cem olunce birlesebilirler, omerin olmesine gerek yok bence, hem omer izin verir filiz in bu kadar aci cekmesine dayanamaz.......
Ayrica, ben asliya simdiden gicik olmaya basladim, simdi 4 4luk gibi duruyor ama size cemin ilk zamanlarini hatirlastirim........
Valla, haklisin cem psikosu resmen odun gibi bir sapik,(adam bile diyemiyorum) ne anlar asktan, romantizmden, duygusuz psikopat, yarin istanbula vardigimda ilk yaqpacagim is cemi psikosunu bir klinige byatirmak olacak etrafa zarar verdi verecegi kadarda, dahada zarar vermesin kimseye:img-yes: :img-wink:
Aman dikkat et sanada zarar vermesin.. Biliyorsun sağı solu belli olmaz.. Erkek nede osla çakar valla kadın madın demez.. :img-hyste
kesinlikle hemde öyle bir delil olması lazım ki modumuz dediği gibi dedikleri havada kalmasın ...eger insaat işi için giderse zaten ömer mümkün değil inanmaz... kıskanıyorsun yaptıgımız işi gibi bir sevap alır...vurulma olaylarıyla alakalı bir delille gitmesi lazım...gerci su an için öle gözüküyor... işi zor walla...
hamileliği ömerden ogrensin..nefis olur bir düşünsenize :)
olaya sadece ömer acısından bakmamak lazım ...ömer ne kadar yılmaza nefret duyuyorsa ,yılmaz da ömere o kadar duyuyor yani dedigim gibi bu bebek meselesin ikisininde arası düzeltilebilir ama gerceklesme ihtimali nedir bilmiyorum tabiki...
Aman dikkat et sanada zarar vermesin.. Biliyorsun sağı solu belli olmaz.. Erkek nede osla çakar valla kadın madın demez.. :img-hyste
Aman, aman ben en iyisi korumalarimi yanimda gotureyim.....
Dogru psikonun ne yapacagii olmazzz, bundan sonra ceme ya sapik yada psiko diyecegim, eee erkek adam olmadiginas goreeee...baska ne denilbilirki
forever_bim
20-12-06, 16:58
Alinda dizinin gidisatina bakinca, filiz+yilmaz anca handan ve cem olunce birlesebilirler, omerin olmesine gerek yok bence, hem omer izin verir filiz in bu kadar aci cekmesine dayanamaz.......
Ayrica, ben asliya simdiden gicik olmaya basladim, simdi 4 4luk gibi duruyor ama size cemin ilk zamanlarini hatirlastirim........
Madem sen izin verdin, Ömer'i öldürmeyecekler. Yahu adama kanat taksan uçacak eylocugum cem dururken Ömer niye ölsün ki?:img-hyste :img-hyste
Ömeri neden öldürdünz ya.. Eylo adam neden ölsünkü yaşayacağı bir aşk var..Kızı var.. Ölmesi gerekeni sen dahil herkes biliyor.. Ad lazım değil.. Baş harfi C :img-hyste :img-hyste
Madem sen izin verdin, Ömer'i öldürmeyecekler. Yahu adama kanat taksan uçacak eylocugum cem dururken Ömer niye ölsün ki?:img-hyste :img-hyste
Eee, hatirlatirim, omer ve yilmaz buyuk dusmanlardi, ve omer filiz le yilmaz in evlenmesine bir engel, ama gecen bolunmlere bakinca pek karsi cikacak gibi durmuyor.......
Ömeri neden öldürdünz ya.. Eylo adam neden ölsünkü yaşayacağı bir aşk var..Kızı var.. Ölmesi gerekeni sen dahil herkes biliyor.. Ad lazım değil.. Baş harfi C :img-hyste :img-hyste
arkadaslar lütfen !!!! ...adamın bir seveni olabilir ayıp olur sonra...:img-blush :)
Ben olsun demedim, engelleyenler olsun, omer artik ilgilenmiyor, ferideyle elifle ilgileniyor.......Ayrica, omeri bu son iki bolumdur cok begeniyorum......
arkadaslar lütfen !!!! ...adamın bir seveni olabilir ayıp olur sonra...:img-blush :)
Seveni varsada sevmesin bir zahmet.. Onu sevenden şüphe ederim.. Oda pek normal değil. o zaman
İsmi lazım dğeil.. :) Baş harfi C.. Kod adıyla konuşuyom inş. anlarsınız. :img-hyste
forever_bim
20-12-06, 17:04
Eee, hatirlatirim, omer ve yilmaz buyuk dusmanlardi, ve omer filiz le yilmaz in evlenmesine bir engel, ama gecen bolunmlere bakinca pek karsi cikacak gibi durmuyor.......
Ben de hatırlatırım ki hiçbir zaman birbirilerini öldürecek kadar düşmanlık gütmediler. aynı kadını çok sevdiler ve birbirleriyle haklı haksız yarıştılar hepsi bu.
ama arkadasım unutmadı ki bu dizinin buralara gelmesinin ardında sadece yılmaz-filiz askı yok ... yoksa o tarz asklardan diger dizilerde cok var... bunu da düşünmek lazım ...
Ceme, mi ayip olacak????Olmaz gerkirse ben gider bogarim, onu ellerimle ama ellerim kirlenir, zaten seveni yok ki cemin hele tekinerler onun ne mal oldugunu ogrenince omerle yilmaz birlesip psikocuguma guzel bir mezar yaparlar..........:img-hyste :img-hyste
Ben de hatırlatırım ki hiçbir zaman birbirilerini öldürecek kadar düşmanlık gütmediler. aynı kadını çok sevdiler ve birbirleriyle haklı haksız yarıştılar hepsi bu.
Dogru, oldurecek kadar ileriye gitmediler, ama baya bir kavgalari vardi.......
dizinin sonunda cem'e ne olacak acaba.ben hapise girmesi taraftarı değilim. biraz gaddarlaştım ama bu adam ölmedikten sonra benim içim rahat etmeyecek.neme lazım bi gün hapisten çıkar.başlarına yine bela olur.zaten cem'in yaptıklarının cezası olarak hapiste yatması az kalır .
Ölmesi zaten kesin.. Yoksa uslanacağı yok.. :) Canını sokakta bulmuş.. Hoyratça kullanıyor.. :) Sonu çok kötü olcak.. Ve seyirci bu ölümden acaip haz alacak.. :)
ama arkadasım unutmadı ki bu dizinin buralara gelmesinin ardında sadece yılmaz-filiz askı yok ... yoksa o tarz asklardan diger dizilerde cok var... bunu da düşünmek lazım ...
Tabii, ki bu dizinin buralara gelmesi ilk once yilmaz ve elifin askiyla moldu sonrada filiz+yilmaz askiyla, ama dikkatinizi cekerimki boyle buyuk bir ask gorulmedi, hem her dizide konusmadan sadece bakisarak verilen elektrik sadece d
bu dizide........
Bu arada omer+elif askiylada buralara geldi bu dizi, omer elifi cok sevdi.........
Ölmesi zaten kesin.. Yoksa uslanacağı yok.. :) Canını sokakta bulmuş.. Hoyratça kullanıyor.. :) Sonu çok kötü olcak.. Ve seyirci bu ölümdena caip haz alacak.. :)
arkadaslar benden söylemesi; forumda cemden daha psikopatları da var kacının :img-hyste
Filiz en azindan gidip Canan'la konusabilirdi..Gitmis Ceme anlatmis baskasi yoktu sanki..Madem Cemle evleneceksin bebegi niye aldirmiyorsun?Madem bebegi istiyorsun Yilmaza niye soylemiyorsun..Bence tam nikah masasina oturacaklari sirada Cemin butun yaptiklari ortaya cikacak.
Ölmesi zaten kesin.. Yoksa uslanacağı yok.. :) Canını sokakta bulmuş.. Hoyratça kullanıyor.. :) Sonu çok kötü olcak.. Ve seyirci bu ölümdena caip haz alacak.. :)
Valla, ozelliklede ben okulun catisina cikip gobek atarim herhalde........Mutluluktan.........insallah bir 5 bolum oceden olurde biraz rahat rahat izleriz filiz+yilmaz askini......
Filiz en azindan gidip Canan'la konusabilirdi..Gitmis Ceme anlatmis baskasi yoktu sanki..Madem Cemle evleneceksin bebegi niye aldirmiyorsun?Madem bebegi istiyorsun Yilmaza niye soylemiyorsun..Bence tam nikah masasina oturacaklari sirada Cemin butun yaptiklari ortaya cikacak.
Filiz cemle evlenmek istemiyor, 1
filiz yilmaz onu istemeyince cemle evlenmek zorunda kalabilir 2,
filiz cemle bebek babasiz kalmasin diye evlenbilir 3,
filiz bu teklifi kabul etmez, ilk basta ama eger yilmaz al asliyi yakin bir sekilde gorurse, evet diyebilir 4,
yilmaz seni istemiyorum, diyorsa filiz yilmaz in ona bebek icin donmesini istemiyor, kim isterki buda 5
Unutmusum, ayrica filiz odasinda agliyordu ultrason kagidi elinde cemde odasina girip elinden aliyor filiz in filiz ne yapsin...........
Senaristler Cem Filiz Yilmaz cephesini cok hizlica ilerletiyorlar, ama Ömer Feride cephesinide bir okadar yavas. Cemin okadar seyler yapti, Filiz Yilmaz baristi yonra tekrar ayrildi, Ömer vuruldu iyilesti, ama garibim Feridede tik yok, insan azda olsa birsey hatirlardimi, zaten Elifte olmasa Ömerle aralarindada bir sey olmaz. Bizi civanadan cikartacak Cem Filiz sahnleri izletmektense bari Ömer Feride iliskisini biraz daha öne cikarsin senaristler, dizidene ask kaldi ne mesk, bari ozaman biraz ask dolu sahnlere izleriz
yakupoglu61
20-12-06, 17:25
dizinin sonunda cem'e ne olacak acaba.ben hapise girmesi taraftarı değilim. biraz gaddarlaştım ama bu adam ölmedikten sonra benim içim rahat etmeyecek.neme lazım bi gün hapisten çıkar.başlarına yine bela olur.zaten cem'in yaptıklarının cezası olarak hapiste yatması az kalır .
bende snn gibi düşünüyorum cemin ölmasi lazım
hapse girerse daha beter hırslanır yılmazın hayatını bozmak için
yakupoglu61
20-12-06, 17:28
filiz cem ile evlenmeye kalkarsa
yılmaz bebeği duyduğu an kesinlikle izin wermez böyle bişeyin olmasına
derki benim çocuğuma cemi babası yapamazsın
herkeze tekrar slm...oncelikle sunu soyliim filiz kesinlikle cemle evlenmez evlenemez..benim kafama takilan su sizce yilmaz cemden niye hesap soruyor..oooff diziyi bir an once izlemek istiyorum
Kanal D sayfasına bakın arkadaşlar.. :) Yılmaz cemi Köprü da yakasına yapışıyor.. Ordaki sahnenin fotosu var.. Valla insan görünce mest oluyor. :)
gülbeşeker
20-12-06, 17:53
ne yani...yılmaz haliti kimin vurdurttugu bilmiyorsa küçük elife sorsun o bile biliyor :) cok sacma yaa....
yılmaz değil, halit kendisinin cemin vurduğunu anlamış ben özetteki cümleden bunu çıkardım.
yALNIZ, FRAGMANDAKI HALINI GORDUNUZ MU CEMIN GOZU FAL TASI GIBI ACILMISTI, PSIRIK BNASILDA KORKTU YILMAZ DAN..........
Hem korkak hemde hiçbirşeyden geri kalmıyor,(Yılmaz ile karşılıklı sahnelerinde yüzündeki ifadeyi gördük)Bunu görmek daha da sinir bozucu ama Cem'in suyu ısındı,kaynaması çok yakın:img-hyste
o son sahne muhteşemdi yılmaz cemin yakasına yapışınca cemin suratındaki ifade çok komikti acaba yılmaz ne yapacak orda ceme köprüden aşşağıya atmasın sakın:happy0064
Birde cemin yanına gitmesinin sebebi kesin filiz yani cemin filizle evleneceğini öğrenmiş olabilir tabi bebeğide keşke orda bigüzel benzetse şu cemi ozaman deymeyin keyfime
feride ömer cephesindede aşk kıvılcımları başladı birbirlerinede çok yakışıyorlar elifte çok tatlıydı zaten
Forumdaki 'cesitli konularda hayat derslerinin oldugu kismi' ve tipki pinkzone'un yazdigi gibi bol soru isaretli ozeti okudum. Fragmani da gordugumuz icin ozette hicbirsey yok tabi ki. Fragman sendromu (benzetmeye :happy0064 ) yasiyoruz belki ama en azindan forum hareketlenmis ;)
Hayat dersleri konusu kapanmis ama genel olarak bu konuda daha iyi mesajlar verilebilirdi diyerek ben de konuyu kisa keseyim. Modum kizar sonra :img-cool2
Filiz niye kabul eder, ilk basta etmeyeceginden neredeyse eminim de sonrasinda Filiz'in psikolojik durumu iyi kullanan Cem onu ikna edebilir mi bilmiyorum, daha Yilmaz'i Asli'yla gorup hayatinin bilmemkacinci sokunu da yasayacak Filiz :icon_whis En sonunda Canan'in klinigine yatmazsa iyidir.
Omer ve Feride sahnesinin sadece bir kesimi gordugumuz icin Omer o bakistan once veya sonra tamamen farkli bir tavir da sergileyebilir, bu bolumde anlar mi bilmiyoruz ama Omer hala Feride'ye ilgi duydugunun farkinda degil bence. O yuzden Elif'e karsi hissettikleriyle davranislarinin celistigini dusunmuyorum ben.
Elif'in bazi konularda IQ'su benden yuksek olabilir gercekten, benim oyle biranda hazircevapliligim yoktur mesela :img-hyste
Bu arada aklima geldi su kucuk copcatana yeni bir gorev mi versek hazir eli degmisken Yilmaz Amcasiyla halasinin da arasini yapiversin, baksaniza is yakinda ona kalacak :img-wink:
gülbeşeker
20-12-06, 18:20
bence yılmazın cemin yanına gitme sebebi halitn hastanede cem tarafından öldürülmüş olduğunu anlamasıdır ömerin yanına da bu yüzden gitmiş olabilr elindeki tek kozu halit de ölünce yılmaz da ömeri cem konusunda uyarıp en azından kendine düşen görevi yapmış oluyor bu arada yılmaz bir yerde müzik dinliyordu sanırm büyük ihtimalle yanında aslı ve de canan da vardır ama onları göstermiyor yılmaz bu bölümde de acayip karizmatik filizle karşılaşınca bir şey konuşacaklar mı merak ediyorum.
bence yılmazın cemin yanına gitme sebebi halitn hastanede cem tarafından öldürülmüş olduğunu anlamasıdır ömerin yanına da bu yüzden gitmiş olabilr elindeki tek kozu halit de ölünce yılmaz da ömeri cem konusunda uyarıp en azından kendine düşen görevi yapmış oluyor bu arada yılmaz bir yerde müzik dinliyordu sanırm büyük ihtimalle yanında aslı ve de canan da vardır ama onları göstermiyor yılmaz bu bölümde de acayip karizmatik filizle karşılaşınca bir şey konuşacaklar mı merak ediyorum.
Evet bencede boyle olmustur haliti cem oldurmustur halit komadan ciktiktan sonra, ve yilmaz hesap sormaya gider.........
Yalniz gordunuz mu, cem ultrason kagidini eline alinca nasilda apisti, eee nede olsa yilmaz in cocugu........
o son sahne muhteşemdi yılmaz cemin yakasına yapışınca cemin suratındaki ifade çok komikti acaba yılmaz ne yapacak orda ceme köprüden aşşağıya atmasın sakın:happy0064
Birde cemin yanına gitmesinin sebebi kesin filiz yani cemin filizle evleneceğini öğrenmiş olabilir tabi bebeğide keşke orda bigüzel benzetse şu cemi ozaman deymeyin keyfime
feride ömer cephesindede aşk kıvılcımları başladı birbirlerinede çok yakışıyorlar elifte çok tatlıydı zaten
cemın zaten o surat ıfadesı bna cok ıyı gelıyor.bencede arkadasların dedığı gıbı cem halıtı oldurmustur.psıko bulur bı yolunu.bırde koskoca ıstanbulun hapıshanesınden adam nasıl kacırdılar anlamadım:)
arkadaşlar dikkat ettinizmi yılmaz restorant gibi bir yerdeydi
arkasında müzik çalan insanlar vardi kesin bu asli gezdirirken yemeğe gittiler
o arada yılmaz kesin filiz hatirlayacak bir şey oldu ki öyle hüzünlü hüzünlü
bakıyordu eeeeeeeeeeee yılmaz bey bakalim ne zaman filizinin hasretine
dayanamayip resimlerini bakıp bakıp ağlayacak :icon_sorr :icon_sorr
belkide özlemine dayanamayıp telefon eder sesini dinler gizli gizli onu izler
ben bu tür sahneler bekliyorum hiç kimseye belli etmiyecek ama içi kan ağliyacaği kesin
ayrıca bende sanmiyorum filiz cem piskosuyla evleneceğini
hem bir defa yılmaz cemin nasıl bir adam olduğunu bile bile filizle evlenmesine asla ama asla izin vermez
bebek konusuna gelince yılmaz öğrenmez kesin filiz bebeğini düşürmesini
yılmazdan bilmesse iyidir
ama bir şekilde filizde yılmaz kızacak
böylece ikisidebirbirine imali sözler kıskanclik olacak
yılmazda filizi filizde yılmazi bir şekilde kıskanacak
aman cem piskosundan uzak dursun onunla evlenmeye kalkmasında
arkadaşlar dikkat ettinizmi yılmaz restorant gibi bir yerdeydi
ben bu tür sahneler bekliyorum hiç kimseye belli etmiyecek ama içi kan ağliyacaği kesin
ayrıca bende sanmiyorum filiz cem piskosuyla evleneceğini
hem bir defa yılmaz cemin nasıl bir adam olduğunu bile bile filizle evlenmesine asla ama asla izin vermez
bebek konusuna gelince yılmaz öğrenmez kesin filiz bebeğini düşürmesini
yılmazdan bilmesse iyidir
ama bir şekilde filizde yılmaz kızacak
böylece ikisidebirbirine imali sözler kıskanclik olacak
yılmazda filizi filizde yılmazi bir şekilde kıskanacak
aman cem piskosundan uzak dursun onunla evlenmeye kalkmasında
Yilmaz filiz in hamile oldugunu bilmiyorki onun icinb filiz neden yilmaz dusurdu bebegimi diye dusunsunki hem yilmaz bu bebegi isteyecektir, tabii eger ogrenirse bebek dusmaden once...........
yakupoglu61
20-12-06, 18:45
psıko bulur bı yolunu.bırde koskoca ıstanbulun hapıshanesınden adam nasıl kacırdılar anlamadım:)
devil bende anlamadım walla hiç göstermedi haliti nasıl kaçırdığını
bu büyük bi mantık hatasıydı ne kadar kolaydı öle
mafia dizilerinde bile hiç böyle kolay kaçırılma görmedik
devil bende anlamadım walla hiç göstermedi haliti nasıl kaçırdığını
bu büyük bi mantık hatasıydı ne kadar kolaydı öle
mafia dizilerinde bile hiç böyle kolay kaçırılma görmedik
belkı gosterırler cunku halıt olmezse konusursa nasıl kactığınıda anlatır.bakalım yılmaz hamılelığını ne zaman oğrenecek fılızın.
yakupoglu61
20-12-06, 18:56
acaba kesin doğru bir habermi filizin bebeği düşüreceği
inş. düşmez filizi eskisi kadar sevmiyorum ama onun olacak çocuğununda nasıl bişey olacağını merak ediyorum
Yilmaz filiz in hamile oldugunu bilmiyorki onun icinb filiz neden yilmaz dusurdu bebegimi diye dusunsunki hem yilmaz bu bebegi isteyecektir, tabii eger ogrenirse bebek dusmaden once...........
vallahi belli olmazki be kardeşim bir şekilde bağlaya bilirler
bende öyle duydum zaten belki bir tartişma esnasinda olabilir
neyse en iyisimi bekleyip görmek zaten bir tahmindi ola bilirde olmaya bilirde
buarada haliti kesin cem o işe el atacaktir
onu öldürtecektir yılmaz bunu ögrenince yakasina yapişiyor tabiki
yaaaaaaaaa bu kadar korkak bir insan nasıl olabiliyorda
bu işleri yapiyor adam gölgesinden bile korkuyao
sinir pisikooooooooooo beni deli ediyoooooooo
uA-kayseri
20-12-06, 19:19
arkadaşlar önümüzdeki bölümlerde işler arap saçına dönüyo yılmaz aslıya çok yakınlaşıyo artık önümüzdeki bölümlerde filizle yılmazı aynı sahnede değil konuşmayacaklar bile filiz yılmazı artık kendisini sevmediğini düşünüp kahrolcak
bence filiz yilmaza cemin teklifini anlaticak ve cocuguna sahiplenmek istediginide sölicek buda dayanamayip giriscek :)..
nıye sustuk bırbırımıze bakıyoruz bu aksam forumunda tadı yok galıba benım gıbı.ben meshur sorularımdan sorardım ama bırazcık sıkkınım.hepınıze yapmıs olduğunuz ve yapacak olduğunuz yorumlardan dolayı tskkler.ıyı aksamlar.bye
arkadaşlar önümüzdeki bölümlerde işler arap saçına dönüyo yılmaz aslıya çok yakınlaşıyo artık önümüzdeki bölümlerde filizle yılmazı aynı sahnede değil konuşmayacaklar bile filiz yılmazı artık kendisini sevmediğini düşünüp kahrolcak
buna ben cevap veremem yılmazcılar versınler.nasıl ben fılızı savunuyorsam onlarda savunurlar.bunun doğru olup olmayacağını en ıyı onlar bılır.ama hıc sanmıyorum.
bi yere okudum ve sizle paylaşmak istedim
aslıyla cok yakın olduktan sonra barıstırmasalrda olur.yılmazdan asla beklemem ben bunu.zaten yapmaz.
Ö.z.g.ü.l.
20-12-06, 19:45
Özet çikti arkadaslar:
http://www.kanald.com.tr/dizi/ihlamurlaraltinda/Bolum/55.shtml
Yılmaz’ın Cem ile savaşı sürüyor
Filiz, Yılmaz kendisini affetmeyince, hamile olduğu gerçeği ile baş başa kalır. Filiz’in hamile olduğunu öğrenen Cem, attığı sürpriz adımla onun kalbini kazanmaya çalışır.
Filiz, Yılmaz’a bu büyük sırrını açıklayacak mı?
Yılmaz’ın, Ömer’in silahla yaralanması olayında, Cem’in parmağı olduğunu kanıtlayabilmesi için tek kozu olan Halit, Cem tarafından vurulduğunu anlar.
Halit, komadan çıkıp patronu Cem hakkında polise ifade verebilecek mi?
Ömer, Yılmaz’ın Cem’le ilgili uyarılarını dikkate alacak mı?
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/ihlamurlaraltinda/55/140x220.jpg
ToPaLSoLuCaN
20-12-06, 19:52
Aranıza yeni katıldım öncellikler herkes meraba :).Dizin son bölümüne gelince yine cem denen herifin ataklarını seyretcez gibime geliyor.Bu arada diziyi genel olarak ele alırsak Kurtlar Vadisini(adam vurma çatışma bakımından :img-yes: ) geçti senaristler diziyi katlediyor :icon_sorr
yakupoglu61
20-12-06, 20:00
böyle bişe kesinlikle ihtimal dışı yılmaz aslıyla yakınlaşmaz emin olun...
filizin cemle evlenmesi nasıl olanaksızsa yılmazla aslı öledir şüpheniz olmasın...
[QUOTE=medsul;1879447]arkadaşlar dikkat ettinizmi yılmaz restorant gibi bir yerdeydi
hangi resimler yılmaz en son bıraktığımızda yakmaya başlamıştı bitirmiştir herhalde elindekileri...dönüp filizden istemesin bide...:)ver elindekileri hızımı alamadım yakıcam diye..
yakupoglu61
20-12-06, 20:31
http://www.kanald.com.tr/dizi/img/ihlamurlaraltinda/55/140x220.jpg
bu resmi görenin bu adamın hiç bir şey yapmadığını sanar
ama yanlış düşünürler...
adam Tam bir PISIRIK bee...
cem yılmazdan korkuyo yılmaza eşkiya diyo
kendisini nasıl tanımlıyo merak ediyorum
yakınlaşmaktan kasit ne acaba annamadim
tamam yılmaz asliyla kesin iyi arkadaş olacak
heryere birlikte gidecekler asli yılmaz aşik olacak
ama yılmaz herne olursa olsun filizden başkasini sevmeyecek bu kesin ama
bu okadar önemlide degil önemli olan filiz olsun yılmaz olsun ayrılıklari
esnasinda başka biriyleriyle son derce yakınlaşirlersa aşklarinin büyüsü
bir anda bozulur
birbirlerini kıskansınlar yanliş anlasinlar tamam dedik ama başkalariyla
birlikte olacaklarsa olmaz olmaz olmaz
onlar öyle zannede bilirler ama aslında hep birbirlerine herne olursa olsun sadik olmalilar bu kadar kısa zamanda yılmaz başkasıyla yakınlaşir ve sevgili ğibi bir şey olursa olmadi yılmaz olmaz
ama bencde arkadaşliktan öte olacak yılmaz filiz unutmak için iyi anlaştiği
aslila sevgili olabilir amabu bir tahmin tabiki
hoş keyfi bilir :img-hyste :img-hyste
ee arkadaşlar nasılsınız bakıyorum canınız sıkılıyor neyse bi foruma gözatalıp bakalıp zeytinyağlı filiz su üstüne nasıl çıkarılmış bir okuyalım merak ettim valla bu forumdan biri çıksında filizi assın yok ne yaparsa yapsın su üstüne çıkarmışlardır neyse ben forumu okim bakalım kimler ne yazmış
filizin cemle evlenmesi için hiçbi haklı sebebi yok bence yılmaz onu istemeyebilir ama illa baskasıyla mı evlenmesi lazım yani sonucta o cocugun bi babası var babasız deil yılmaz cocugu elbetteki kabul edecektir cocukları bebekken ayrılan bi sürü cift var elifin de annesi yok simdi ömer de hemen cocugun annesi olsun diye sevmediği biriyle mi evlensin evet elif anne özlemi cekiyor ama yılmaz cocugunu kabul edecegine göre cocugun böyle bi özlemi de olmayacktır filizin 1 dakika bile düsünmeden hayır demesi lazım...
filizin ultrasona girmesi cemin bebegi ögrenişi ve yılmazın filizle cananda karsılasması ve yılmazın müzik dinleyişi aynı gün cemin evlenme teklifi ettiği gün de aynı gibi cemin kıyafeti aynı da filizin küpeler gitmiş sac toplanmıs aynı gün olmayabilir de. yılmazın ömere gitmesiyle yılmazın cemi sıkıstırısı aynı gün yılmaz cemle neden köprüde dedim bulusuyolar mı acaba yoksa yılmaz takip mi ettiriyo cemi? ömer filizin hamile oldugunu söylemez bu filizle yılmazı yakınlastırır ömer bunu istemez ama evlenme teklifini söyleyebilir yılmaza yılmaz da bu yüzden ceme o kadar kızar. yılmaz ömere gidiyosa elinde delil olmalı yoksa daha önce de söylerdi ama ömer sinirli gibiydi pek iyi karsılamaz yılmazı. elif de müthiş ömerle feridenin bakısları da müthiş ömer de az değil yani... son sahne ya evlenme teklifi olacak ya da yılmazın cemi sıkıstırdığı sahne olacak umarım yılmazın cemi sıkıstırdıgı sahne olur filizin ceme ne diyecegini bi hafta beklemek istemiyorum...
siir de cok güzel bülent inal süper okumus bebeği de öğrensin artık da bi görelim tepkisini düsmeden öğrenirse nasıl mutlu oldugunu da görürüz...
cem mınık yılmazın resmını gorduğu gunun aksamı evlenme teklıfı edıyor fılıze!cunku gıydığı takım aynıydı.bnm cıkmam lazım.bye.matraka bırde fılızı savunmamız neden bu kadr zoruna gıdıyor anlamıyorum.herkes senın gıbı dusunemez.
cem mınık yılmazın resmını gorduğu gunun aksamı evlenme teklıfı edıyor fılıze!cunku gıydığı takım aynıydı.bnm cıkmam lazım.bye.matraka bırde fılızı savunmamız neden bu kadr zoruna gıdıyor anlamıyorum.herkes senın gıbı dusunemez.
tabi mert haklısın zaten düşünmede istemem yoksa ben kimlerle uğraşırım değilmi ama şunu unutma gene söylüyorum filizden bundan daha kötülerini görüceksiniz
uA-kayseri nickli arkadaşın naklettiklerinin doğru çıkma olasılığını bir hayli yüksek görüyorum .bu bilgilerin asıl sahibi olan resmi sitedeki arkadaş bu söylediklerine ilaveten filiz'in cem'in evlilik teklifini kabul edeceğini,ancak nikah günü cem'i yüzüstü bırakıp yılmaz'a koşacağını,yılmaz'ın yanına geldiğinde bayılacağını,bebeğin düşeceğini,yılmaz'ın düşen bebeğin cem'den olduğunu sandığını (filiz cem'le evlenmeye kalktığı için ) da iddia eddiyor.
tabiii bu arkadaş sallıyor da olabilir ama düşünüyorum da hiç olmayacak şeyler değil hani
herkes yaptıklarının bedelini öder filizde ceme güvenmenin faturasını ağır ödüyecek galiba forumda ben şeytan sizlerde melek kalıyorsunuz söylemedi deme şimdi çıkıyorum yarın ben bu forumu karıştırırım değerli filizsever arkadaşım mert
forumda yazılanları okudum benim düşündüklerimin kıyısından geçen fikirler bile yok
zaten 53.bl.yprumunuda yapamadım burda olsay dı daha fazla karışırdı işler böyle forum pek bi şenlikli olmuş beni özlediniz dicem sanmam :)
ii akşamlar
tabi mert haklısın zaten düşünmede istemem yoksa ben kimlerle uğraşırım değilmi ama şunu unutma gene söylüyorum filizden bundan daha kötülerini görüceksiniz
ya matraka her zaman dedigimi tekrarlatiyorsun bana "iyikide bi tuyolar var sende biz senin gibi tuyolari ogrenip konusmuyoruz yorumlarimiz hep kendimizce...neyse mert bosver ben kactim yaprak dokumu basladi..
uA-kayseri nickli arkadaşın naklettiklerinin doğru çıkma olasılığını bir hayli yüksek görüyorum .bu bilgilerin asıl sahibi olan resmi sitedeki arkadaş bu söylediklerine ilaveten filiz'in cem'in evlilik teklifini kabul edeceğini,ancak nikah günü cem'i yüzüstü bırakıp yılmaz'a koşacağını,yılmaz'ın yanına geldiğinde bayılacağını,bebeğin düşeceğini,yılmaz'ın düşen bebeğin cem'den olduğunu sandığını (filiz cem'le evlenmeye kalktığı için ) da iddia eddiyor.
tabiii bu arkadaş sallıyor da olabilir ama düşünüyorum da hiç olmayacak şeyler değil hani
artık bu kadar da olmasın ya inanamıyorum uff ya iyice bozuldu moralim olmayacak seyler değil cünkü biliyorum hatta matraka daha kötülerini de göreceksiniz dediğine göre evet filiz kabul edecektir böyle bi hatayı nasıl yapabilir ya pesin hükümlü olmak istemiyorum diziyi izleyip öyle konusucam ama filiz ceme evet derse haklı bi yanı yok yılmazın bebegini cemin gibi göstermesinin savunulacak yanı da olmaz bence...
ya matraka her zaman dedigimi tekrarlatiyorsun bana "iyikide bi tuyolar var sende biz senin gibi tuyolari ogrenip konusmuyoruz yorumlarimiz hep kendimizce...neyse mert bosver ben kactim yaprak dokumu basladi..
bir tiyolar yüzünden değil güven meselesinden bunu söylüyorum hatırlarsan sen demiştin söylediklerini ne çabuk unutuyorsun sen değilmiydin ceme yüz vermez diyen sizler değilmiydiniz çoğunuz helal olsun kıza diyen ne oldu geçmiş sayfaları okudum gene filizi aklamak için kılıflar bulmuşsunuz neyse yarın konuşuruz bunları nede olsa dayanamaz cevap yazarsın tabi hala güveniyorsan filize
yakupoglu61
20-12-06, 21:30
bir tiyolar yüzünden değil güven meselesinden bunu söylüyorum hatırlarsan sen demiştin söylediklerini ne çabuk unutuyorsun sen değilmiydin ceme yüz vermez diyen sizler değilmiydiniz çoğunuz helal olsun kıza diyen ne oldu geçmiş sayfaları okudum gene filizi aklamak için kılıflar bulmuşsunuz neyse yarın konuşuruz bunları nede olsa dayanamaz cevap yazarsın tabi hala güveniyorsan filize
fragmanlarda gördüklerimizi hala inkar etmeye devam mı ediyolar
artık filizin bu olaydan sonra korunacak bi tarafı olduğuna inanmıyorum
filiz iyicene dibe vurduu
fragmanlarda gördüklerimizi hala inkar etmeye devam mı ediyolar
artık filizin bu olaydan sonra korunacak bi tarafı olduğuna inanmıyorum
filiz iyicene dibe vurduu
Hep filiz eon yargili davranip filiz i sucluyorsunuz, bolum izleniyor, sonra haksiz oldugunuz ortaya cikiyor, filiz in problemeleri var ama filiz cemi bulup anlatip aglamiyor cem filiz i buluyor, sonra cem zoraki bir sekilde yamaga cikartir, filiz i PAT DIYE EVLENME TEKLIFI YAPAR, IZLEMEDEN YARGILIYORSUNUZ!!!!!!!!!!
Hep filiz eon yargili davranip filiz i sucluyorsunuz, bolum izleniyor, sonra haksiz oldugunuz ortaya cikiyor, filiz in problemeleri var ama filiz cemi bulup anlatip aglamiyor cem filiz i buluyor, sonra cem zoraki bir sekilde yamaga cikartir, filiz i PAT DIYE EVLENME TEKLIFI YAPAR, IZLEMEDEN YARGILIYORSUNUZ!!!!!!!!!!
ne zaman çıkmış haksız olduğumuz daha önceleri son iki bölümdür filize övgüler yağdıranlar sizler değilmöiydiniz bir havayi fişek patlatmadığınız kalmıştı ben ısrarla sabırla sakin olun bu filizin ceme ilk tepkisi derken sizler helal olsun filize bundan sonra ceme yüz vermez demiyormuydunuz
not:öpücük meselesini kastediyorsanız ben hala haklı olduğumuzu savunuyorum bilgin olsun haksızlığı kabul etmedim
forever_bim
20-12-06, 21:42
Senaristler Cem Filiz Yilmaz cephesini cok hizlica ilerletiyorlar, ama Ömer Feride cephesinide bir okadar yavas. Cemin okadar seyler yapti, Filiz Yilmaz baristi yonra tekrar ayrildi, Ömer vuruldu iyilesti, ama garibim Feridede tik yok, insan azda olsa birsey hatirlardimi, zaten Elifte olmasa Ömerle aralarindada bir sey olmaz. Bizi civanadan cikartacak Cem Filiz sahnleri izletmektense bari Ömer Feride iliskisini biraz daha öne cikarsin senaristler, dizidene ask kaldi ne mesk, bari ozaman biraz ask dolu sahnlere izleriz
Sevgili kursuni
Az çok aynı düşündüğümüzü söyleyebilirim. Feride Ömer cephesi yavaş ama güzel ilerliyor ben bir boya sahnesini, dans sahnesini ya da yastık savaşını düşünüp tebessüm edebiliyorsam hakikaten az da olsa öz oluyor onların sahneleri.
Şu anda dizide bulunan Feride karakteri aşırı derecede temiz kalpli tertemiz düşüncelere sahip biri olarak çizilmiş. Eğer ki Feride hafızasını yitirmeden önce de böyle bir kızsa-ki öyle olduğuna inanıyorum- peşindeki kişiler-çünkü Feride deli gibi kaçıyordu kazadan önce- son derece gaddar insanlar olmalı. Eğer ki Ömer Feride'ye sırılsıklam aşık olmadan, geçmişten birileri Feride'ye uzanırsa onu Ömer'den ve Elif'ten koparabilirler. Bence tam Feride ve Ömer birbirlerine açılacaklar gölgeler Feride'yi yakalayacak. Feride'yi kaybetme korkusu yaşayacaktır Ömer. Bir defa kaybetti zaten ikincisini yaşamak istemeyecektir.
Forumdaki 'cesitli konularda hayat derslerinin oldugu kismi' ve tipki pinkzone'un yazdigi gibi bol soru isaretli ozeti okudum. Fragmani da gordugumuz icin ozette hicbirsey yok tabi ki. Fragman sendromu (benzetmeye :happy0064 ) yasiyoruz belki ama en azindan forum hareketlenmis ;)
Hayat dersleri konusu kapanmis ama genel olarak bu konuda daha iyi mesajlar verilebilirdi diyerek ben de konuyu kisa keseyim. Modum kizar sonra :img-cool2
Filiz niye kabul eder, ilk basta etmeyeceginden neredeyse eminim de sonrasinda Filiz'in psikolojik durumu iyi kullanan Cem onu ikna edebilir mi bilmiyorum, daha Yilmaz'i Asli'yla gorup hayatinin bilmemkacinci sokunu da yasayacak Filiz :icon_whis En sonunda Canan'in klinigine yatmazsa iyidir.
Omer ve Feride sahnesinin sadece bir kesimi gordugumuz icin Omer o bakistan once veya sonra tamamen farkli bir tavir da sergileyebilir, bu bolumde anlar mi bilmiyoruz ama Omer hala Feride'ye ilgi duydugunun farkinda degil bence. O yuzden Elif'e karsi hissettikleriyle davranislarinin celistigini dusunmuyorum ben.
Elif'in bazi konularda IQ'su benden yuksek olabilir gercekten, benim oyle biranda hazircevapliligim yoktur mesela :img-hyste
Bu arada aklima geldi su kucuk copcatana yeni bir gorev mi versek hazir eli degmisken Yilmaz Amcasiyla halasinin da arasini yapiversin, baksaniza is yakinda ona kalacak :img-wink:
Bence her ne kadar IQ'su son derece yüksek de olsa Filiz'le Yılmaz'ı Elif bile anlayamaz:img-hyste Onların ilişkisi gemici düğümü.
YA UFFF, BOYLE OLMASIN YAA, AMA EGER OLURSA VE YILMAZ BEBEGI CEMDEN SANIRSA YILMAZ BENIM ICIN O AN BITMISTIR, YA KIZLA BIR GECE GECIR, YAPTIKLARINIZI UNUT VE KIZ HAMILE KALSIN, SONRA FILIZ IN HAYATI BOYUNCA BIRTEK YILMAZ I SEVMESINE, ASIK OLMASINA, RAGMEN VE FILIZ IN YILMAZ DAN BASKA BIRIYLE BIRLIKTE OLMAMASINA RAGMEN YILMAZ O COCUK CEMDEN DERSE, KAFASINA SOPAYI INDIRIRIM COK SINIR OLURUM VALLA YA, YILMAZ FILIZ I BILMIYOR MU, FILIZ IN ONA SIRILSIKLAM ASIK OLDUGUNU, VE SADECE YILMAZ LA BIRLIKTE OLDUGUNU BASKASIYLA ASLA BIRLIKTE OLMADIGINI VE OLAMAYACINI BILE BILE OYLE DUSUNURSE YAZIKLAR OLSUN DERIM VE KALP KRIZI GECIRIRIM, SOYLIIM DEDIM!!!!!!!!!!!
FILIZ+YILMAZ SOZ VERMIS ASKLARA!!!!!!!!!!!!
hala neden bahsediyor ya yılmazın aslıyla arasında hiçbişey olmuyacak filiz öyle sanabilir umrumdada değil bana filizcilerin yarın sorucağım sorulara cevap vermelerini sabırsızlıkla bekliyorum
yakupoglu61
20-12-06, 21:44
ne zman haksız duruma düştüğümüzü söylermisin ?
cem buluyo filizide filiz nasıl olurda istemediği halde onun yanında duruyo
cem filizin başını omzuna yaslıyo filizde tık yok
...?
ne zaman çıkmış haksız olduğumuz daha önceleri son iki bölümdür filize övgüler yağdıranlar sizler değilmöiydiniz bir havayi fişek patlatmadığınız kalmıştı ben ısrarla sabırla sakin olun bu filizin ceme ilk tepkisi derken sizler helal olsun filize bundan sonra ceme yüz vermez demiyormuydunuz
not:öpücük meselesini kastediyorsanız ben hala haklı olduğumuzu savunuyorum bilgin olsun haksızlığı kabul etmedim
Ya, kafayi yememek elde, degil ya.......yani sen diyorsun ki filiz cemi isteyerek opmustur mu diyorsun, yani bunun boyle olmadigini herkes anladi sen anlayamadin yaaaa........herhalde filiz in yuzundeki ifadeyi gormedin, kiz kaslarini catmisti, sonra midesi kalkti bir rol bu kadar iyi oynanir gercektende cooooook tiksinmisti belli olmadi mi????Istersen filiz in yuzune zoom yap, anlarsin, ne kadar midesi bulandigini..........
hala neden bahsediyor ya yılmazın aslıyla arasında hiçbişey olmuyacak filiz öyle sanabilir umrumdada değil bana filizcilerin yarın sorucağım sorulara cevap vermelerini sabırsızlıkla bekliyorum
B en burda gelen tuyoyla ilgili birsey yazmistim, bnirisi filiz nikah masasindan kacar yilmaz a sonra bayilir, bebek duser yilmaz da cemden sanir demisti bir arkadas bende tepkimi ona gosterdim, yilmaz ve asliyla ilgili birsey soylemedim.........
forever_bim
20-12-06, 21:50
Arkadaşlar sizlerden çok rica edeceğim mesajlarını yazarken karşılıklı kavgaya sebebiyet verebilecek cümlelerden kaçınınız. Düşünceleriniz farklı bile olsa bunu kabalaşmadan dile getiriniz.
evt bendim nevar dediysem dedim tekrar solerim FILIZE HELAL OLSUN....her insanin harci degildir baskasi olsa aldirirdi bebeyi...bak almamis cem konusuna gelince yine filizin arkasindayim kizin simdiye kadar yanlisini gormedim..ceme umut vermedi vermezde versede bu yilmazin sucudur..filizi cem konusunda uyarmalidir...ben soledigim laflari yutanlardan degilim solediklerimin de arkasindayim....sende filize karsi bi sey var zaten kizi bi kasik suda bogacak gibisin.....
ne zman haksız duruma düştüğümüzü söylermisin ?
cem buluyo filizide filiz nasıl olurda istemediği halde onun yanında duruyo
cem filizin başını omzuna yaslıyo filizde tık yok
...?
Ne zaman dusmediniz ki, hani filiz cemi isteyerek opmustu, denemek icin????
Oyle olmadi ve olmadigin i siz gayet iyi bilirsunuz........
B en burda gelen tuyoyla ilgili birsey yazmistim, bnirisi filiz nikah masasindan kacar yilmaz a sonra bayilir, bebek duser yilmaz da cemden sanir demisti bir arkadas bende tepkimi ona gosterdim, yilmaz ve asliyla ilgili birsey soylemedim.........
Allah aşkına arkadaşım tiyolar a kendimizi bu kadar kaptırmayalım bayılma yüzünden bebekmi düşücek komik olmayın ya hadi biryerden düşse anlarımda yani ayrıca öpücük meselesi herkesin kendi fikri ben gördüğümde hala ısrarcıyım öpücük meselesi geçmiş konu açmayalım uzar gider lastik gibi bi parantes daha kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değilim son 2 bölümdür forumun %90 ı filize destek vermiş ceme söyledikleriyle göklere çıkarılmadımı o zaman ben size inanmamıştım ama benim dediklerim çıkıyor ben yanılıyormuyum herzaman aynı fikirde çoğunluk buluştu diye doğru o olmaz
yakupoglu61
20-12-06, 21:59
Ne zaman dusmediniz ki, hani filiz cemi isteyerek opmustu, denemek icin????
Oyle olmadi ve olmadigin i siz gayet iyi bilirsunuz........
ne zmn öle bişe dedik benim ağzımdan öle bişe çıkmadı matrakanında öle bişe dediğini sanmıyorum
öle bişeyi demek için kör olmamız lazım ama gözlerimiz açık ALLAH'a çok şükür
belki ben yarin forume girmiyecegim belki isim cikar ne diyceksin simdi de...ne oo yarinmi aliyorsun tuyolarini..
hala tiyolar diyor ya bunlar benim kendi fikrim kendi düşüncem güven olayını bol bol sayfa sayfa yazdım ya benim yazdıklarımı okumuyorsun ya yazılanlardan bi eşy anlamıyorsun ne oldu hani cemle samimi olmazdı hani ceme bir daha yüz vermzdi bütün forum bunu düşünmüyormuydunuz çok değil sana bunu bir bölüm önce söyledim ama anlamayana davul zurna az demi
Fragman ve onu izleyen yorumlarla ilgili soylenecek cok sey var aslinda. Oncelikle Filiz. Filiz'in icinde bulundugu durum gercekten cok zor. Herseye ragmen bebegi dogurmaya karar vermis. Cem de olaylari tesadufen ogrenince herseyi onunla paylasiyor. Ben bu durumda yadirganacak bir taraf gormuyorum. Filiz Cem'i hala arkadasi olarak biliyor. kendisine farkli hisler beslemesini onaylamasa da onu silmesi icin hicbir neden yok. Bu tarz bir olay basiniza geldiyse bilirsiniz. Biraz sucluluk duygusuyla birlikte o insana aranizda fazla birseyin degismedigini, hala arkadas oldugunuzu gostermeye calisirsiniz. Filiz de bunu yapiyor olabilir. Unutmayalim ki biz Cem'in ne kadar kotu oldugunu biliyoruz ama Filiz'in bu konuda hicbir fikri yok henuz.
Hamilelik Cem'in iki yonlu isine geliyor bence. Yilmaz Filiz'i istemedigi icin, bir anlamda sovalyelik yaparak sevdigi kadina sahip cikiyor. Onu her haliyle kabul ettigini gosteriyor. Diger taraftan Yilmaz'in cocuguna babalik etmeyi onererek coktandir dusledigi intikami da gerceklestirmis oluyor.
Filiz'in yanitini henuz bilmiyoruz. Simdiye kadar bize cizilen Filiz karakteri bu teklifi kabul etmez. Turkiye'de yasayan biri icin, hangi sosyal ortamda olursa olsun babasiz cocuk dogurmak kolay kabul edilir birsey degil. Ustelik Filiz taninmis bir iskadini. ama yine de Filiz istemedigi seyleri yapacak biri degil. Ustelik Yilmaz'la tum kopruleri atmak istemez. Tabii tum bunlar senaristlerin Filiz'i daha ne kadar uc noktalara surukleyecegine de bagli. Bir de Asli'yi bosuna ortaya cikarmadilar. Filiz'i yeni yanlis anlasmalara, dolayisiyla yanlis kararlara surukluyor gibiler.
Yilmaz'a gelince. Olaylarin bu noktalya gelmesinde buyuk payi var bana kalirsa. Cem konusunda Filiz'i uyarmasi gerekiyordu. Simdi Omer'e gitmeyi seciyor. Ona en az inanacak kisi olmasina ragmen. Umarim elinde kaniti vardir. Fragmanda Omer fazla sinirli gozukmuyordu. Yani her zamanki gibi Yilmaz'i gorur gormez cinleri tepesine sicramadi. Daha sakin bir hali vardi. Yilmaz'a inanmasa bile uyarisi aklinin bir kosesinde kalir. Zamani gelince de parcalari birlestirir.
Fragmanin sonunda Yilmaz Cem'e niye saldiriyor bilmiyorum. Evlenme teklifi nedeniyle olacagini sanmiyorum. Filiz'i hayatindan sildigine gore onun evliligine hangi hakla karisabilir? Bu durumda ya hamilelik olayini ogrenmis olmasi gerekiyor ya da hastanedeki adamin oldurulmus olmasi.
Fragmandaki en ic acici nokta ise Feride-Omer sahneleriydi. Artik bu cephenin agirligi artmali. En azindan ikisinin yavas yavas kafasinin karistigini gorelim. Dizide yanlis anlasmalar o kadar artti ki, boyle sicak sahnelere gercekten ihtiyacimiz var.
yakupoglu61
20-12-06, 22:16
Yuh artik gercekten yuhhh, demek istiyorum, yaaaa, artik, yabanci arkadaslarima bile izlettim, onlar bile biliyor cemin onu aniden optugunu, filiz oyle birsey arzulasa niye midesi bulanir yada niye tokat atar yaaa?????????
Ayrica benim kor olmadigim belli ama sizi bilemem tabiii........
yaw benim ne yazdığımı lütfen iyi oku ...
ben filizin cemi isteyerek öptüğünü falan söylemedim
cemin filizin sarhoşluğundan yararlanıp öptüğünü kastettim yani orda filize hak werdim
filize karşı olduğum yan tokat attığı ve görmek istmediği ceme kafasını dayaması
yaw benim ne yazdığımı lütfen iyi oku ...
ben filizin cemi isteyerek öptüğünü falan söylemedim
cemin filizin sarhoşluğundan yararlanıp öptüğünü kastettim yani orda filize hak werdim
filize karşı olduğum yan tokat attığı ve görmek istmediği ceme kafasını dayaması
Iste bak sen bile anladim, bu opme olayini ama benim kastettigim matrakanin bunu nasil olupta anlamamasi.......
yakupoglu61
20-12-06, 22:21
Iste bak sen bile anladim, bu opme olayini ama benim kastettigim matrakanin bunu nasil olupta anlamamasi.......
orayı göz ardı etmemeliyiz
matraka ne düşünüyo bilmiyorum ama bu konuda onunda bi açıklama yapması lazım
orada filizin bilerekmi öptüğünü düşünüyo?
filiz seçebileceği en kötü ihtimali seçti ve ne yazıkki cemin evlenme teklifini kabul edecek.ah filiz ah filiz şu gururunu bir kenara atıp yılmaza hamile olduğunu söylesen. o adamın omzuna yaslanması onla birlikte yemeğe gitmesi çok büyük eksileri filizin.böyle yaparak yılmazı kendinden dahada uzaklaştıracak hanfendi haberi yok...:sad53:
hala tiyolar diyor ya bunlar benim kendi fikrim kendi düşüncem güven olayını bol bol sayfa sayfa yazdım ya benim yazdıklarımı okumuyorsun ya yazılanlardan bi eşy anlamıyorsun ne oldu hani cemle samimi olmazdı hani ceme bir daha yüz vermzdi bütün forum bunu düşünmüyormuydunuz çok değil sana bunu bir bölüm önce söyledim ama anlamayana davul zurna az demi
cem firsatciysa ben neyapiyim haklisin yazdiklarinin cogunu okumuyorum cunku hepsi ayni hepsindede filizin adi geciyor.......davula gerek yok zaten kendin soyleyip kendin oyniyorsun...cemin firsat duskunu oldugunu hepimiz biliyoruz..filizin hasas bir zamaninda gidiyor yanina..okadar da olacak bosuna almadilar cemi diziye.
filiz seçebileceği en kötü ihtimali seçti ve ne yazıkki cemin evlenme teklifini kabul edecek.ah filiz ah filiz şu gururunu bir kenara atıp yılmaza hamile olduğunu söylesen. o adamın omzuna yaslanması onla birlikte yemeğe gitmesi çok büyük eksileri filizin.böyle yaparak yılmazı kendinden dahada uzaklaştıracak hanfendi haberi yok...:sad53:
Ama, ilkonce hayir, diyecek ama ege yilmaz efendiyi o gicik asliyla gorurse, iste o zaman cik isin icinden cikabilirse, filiz o kiskanclikla ne yapar bilemem, ayrica cem filiz in kafasini resmen cekip omzuna koyuyor, ayrica filiz cem evlenme teklif edince kafasini ceviriyor.........
gülbeşeker
20-12-06, 22:31
Ama, ilkonce hayir, diyecek ama ege yilmaz efendiyi o gicik asliyla gorurse, iste o zaman cik isin icinden cikabilirse, filiz o kiskanclikla ne yapar bilemem, ayrica cem filiz in kafasini resmen cekip omzuna koyuyor, ayrica filiz cem evlenme teklif edince kafasini ceviriyor.........
sevgili eylotuerk kimse kimsenin başını zorla omzuna koymaz filiz o anda çok kötü yanında da cem var başını omzuna koyması bence normal filiz evlenme teklifini tabiki kabul etmicek ama şimdilik aslıyla yılmazı görünce kabul edecektir.
hepsine kısmen:img-wink: katılıyorum aslının gıcık olduğu hariç. ne yaptıki kız daha yılmazla tokalaştı o kadar. bakalım ilerleyen bölümler ne gösterecek. aslı yılmaza aşık da olabilir veya arkadaş ayaklarına takılıp filizle barışması konusunda nasihatlardada bulunabilir.:good: :good:
aslı güzel kız güzel filiz kadar olmasada...:good:
sevgili eylotuerk kimse kimsenin başını zorla omzuna koymaz filiz o anda çok kötü yanında da cem var başını omzuna koyması bence normal filiz evlenme teklifini tabiki kabul etmicek ama şimdilik aslıyla yılmazı görünce kabul edecektir.
Ama haftaya gorur, ben merak ediyorum, yilmaz la asli birbirlerine o kadar yakin durmalari lazim ki filiz kiskancliktan evet desin psikoya.........
Az once tesadufen fragmani Tv'de izledim. Buyuk ekranda izleyince Canan'in evindeki karsilasmada Filiz'in oraya Yilmaz'la konusmak uzere gittigi hissine kapildim. Yilmaz'i bekliyor gibiydi. Aralarindaki konusmanin ardindan, Yilmaz Filiz'den uzak dur diye Cem'e saldirmis olabilir. Fazla iyimserim galiba.
Ama haftaya gorur, ben merak ediyorum, yilmaz la asli birbirlerine o kadar yakin durmalari lazim ki filiz kiskancliktan evet desin psikoya.........
canim arkadasim sen takma su ilerdeki bolumlere 55bolumun tadini cikart daha ne bolumler gorecegiz sen simdiden boyle yaparsan wala...birsey olmaz sen filize guven yeter...gelen gidenin tuyo dedigi seye de inanma..kendince yorumla.
forum gene karışmaya başlamış yarın daha da karışacakmış....padişahtan önce yaveri görünürmüş misali matraka yarınki konuşması için bugünden uyarıyo ....ama ben yarın sabah giremicem akşama cvp yazarım artık...sadece okurum o da okuyabilirsem...bu arada bülent inal herzamankinden daha içten okumuş şiiiri...pişman ve filizi özlemiş bir havası var şiirin...şiirini duyduk bi de filizi özlediğini görsek...filizle ayrıldı filiz acısını yaşıyo...ama yılmaz daha anlamış değil cemle uğraşmaktan...bu arada evet filiz ceme yaklaşmaz dedim ama o gördüğümüz sahne gayet normmal bir sahneydi..evlilik olayını demiyorum...cem öğreniyo ve filiz anlatmak durumunda kalıyo...ve filiz okadar kötü durumda ki en son düşüneceği şey cemin ona ilgisi...bi kızı bin kişi ister bi kişi alır misali...
gülbeşeker
20-12-06, 22:44
aslıyla yılmaz ne kadar yakın olabilirler ki en fazla dans ederler, sohbet ederler, gülerler v.s filiz de yılmazın kendisini çoktan unttuğunu aslıyla mutlu olduğunu sanır bu şekilde cemin teklifini kabul edebilir ya bir de gelen tüyolar filizn çocuğunu düşüreceği yönünde açıkçası ben buna inanmak istemiyorum ama eğer öyle öyle bişey olursa filizn hamile kalması ne işe yarayacak?Yılmazla arasının düzelmesi çocuğunu düşürmesine mi bağlı?
Ben de siirde pismanlik ve ozlem sezdim. Sanirim yakinda hamilelik olayini ogrenecek. Keske ogrenmesinden once bir -iki ozlem sahnesi ve aci cektigine dair isaretler gorsek. Kizginlik ve hiddet disinda birseyler..
forum gene karışmaya başlamış yarın daha da karışacakmış....padişahtan önce yaveri görünürmüş misali matraka yarınki konuşması için bugünden uyarıyo ....ama ben yarın sabah giremicem akşama cvp yazarım artık...sadece okurum o da okuyabilirsem...bu arada bülent inal herzamankinden daha içten okumuş şiiiri...pişman ve filizi özlemiş bir havası var şiirin...şiirini duyduk bi de filizi özlediğini görsek...filizle ayrıldı filiz acısını yaşıyo...ama yılmaz daha anlamış değil cemle uğraşmaktan...bu arada evet filiz ceme yaklaşmaz dedim ama o gördüğümüz sahne gayet normmal bir sahneydi..evlilik olayını demiyorum...cem öğreniyo ve filiz anlatmak durumunda kalıyo...ve filiz okadar kötü durumda ki en son düşüneceği şey cemin ona ilgisi...bi kızı bin kişi ister bi kişi alır misali...
cok sagol bizde SIKCA kulandigimiz bir soz"bi kizi bin kisi ister bir kisi alir"elerine saglik cok guzel yorumlamisin..yilmazin pismaligini henuz gormiyecegiz herhalde...bence 56bolumde siir genelikle bir bolum oncesini anlatiyor aynen su gibi
"benim olmadan donulmez olursa gitigin o uzaklar olmadigin sehirleri yakarim.."
38bolumde okunmus bir siir ama 40bolumde gerceklesti...izliyelim ve gorelim.
Az once tesadufen fragmani Tv'de izledim. Buyuk ekranda izleyince Canan'in evindeki karsilasmada Filiz'in oraya Yilmaz'la konusmak uzere gittigi hissine kapildim. Yilmaz'i bekliyor gibiydi. Aralarindaki konusmanin ardindan, Yilmaz Filiz'den uzak dur diye Cem'e saldirmis olabilir. Fazla iyimserim galiba.
bana da öyle geldi...ceyda sahilde konuşurken aldırmadın bunu yılmaza söyle diyecek...filiz de yılmaza söylemeye gidecek yada canana söyleyecek yılmaza söylesin diye...ama yılmaz öyle ters davranıp konuşmayacakki filiz cesaret bulup söyleyemeyecek..filizin cemin ultrason kağıdını görüp ağladığı sahneye bayıldım...nasıl bir acıydı yüzündeki...nasıl bi çaresizlikti...forumda bugün filiz için sorun değil ki babasız çocuk doğurmak onların ortamında yadırganmaz denmişti..o zaman filizin yüzündeki acı neydi...yılmaza ağlamıyodu dimi...içindeki keşmekeşe ağlıyodu...hamilelik çok sorun olmasaydı bukadar kahrolurmuydu...
gülbeşeker
20-12-06, 22:49
canim arkadasim sen takma su ilerdeki bolumlere 55bolumun tadini cikart daha ne bolumler gorecegiz sen simdiden boyle yaparsan wala...birsey olmaz sen filize guven yeter...gelen gidenin tuyo dedigi seye de inanma..kendince yorumla.
evet ya tüyolara kalsa dizi 7 bölüm sonra bitecek bir de filizle cem daha ne kadar yakınlaşabilir ki bir de filiz yılmaza çocuk cemden demez heralde dimi?Yani aslıyla yılmazı görüp kıskandığından dolayı.
merve kimse benim kadar filiz fanatiği olmaz olamaz ama filizin yaptıkları şeyler yılmazı katillikle suçlaması falan çok ağır şeyler. ben kendimi yılmaz abinin yerine koyuyorum çok zoruma gidiyor filizin yaptıkları. ve hala devam ediyor sırf o adamla aynı masaya oturması bile çok büyük hata. ayrıca filizin hamile olduğunu yılmazdan önce cem öğreniyor buda başka bir hata o adama niye söylüyorsun kızım yaa...ne işin var onun yanında allah allah....:good:
cok sagol bizde SIKCA kulandigimiz bir soz"bi kizi bin kisi ister bir kisi alir"elerine saglik cok guzel yorumlamisin..yilmazin pismaligini henuz gormiyecegiz herhalde...bence 56bolumde siir genelikle bir bolum oncesini anlatiyor aynen su gibi
O siir 35.bolumde okunmustu, ama neyse onemli bir detay degil.......
Merve, sen en iyisi yarin burada ol ki filiz imizi savunalim, yoksa bu matraka beni deli edecekm yok filiz cemi isteyerek opmus diye, valla delircem, ama eger yilmaz in asliya yaklastigini gorursem kimse yilmaz i benim elimden alamaz, filiz ceme arkadasca yaklasiyor, cem oyle degil, hadi filiz simdi cemi sevmis oluyor, ondan hoslanmis oluyor........
Filiz e sonsuza kadar guveniyorum, cunku filiz in yilmaz dan baskasini sevmedigini ve asik olmadini biliyorum, gorduk filiz gecen bolum ne hale geldigini askindan.........
Ve karsilasincada yilmaz a nasil baktigini gordum, ee gozler kalbin aynasidir, tabii gercek hayatta bulent abiyle olmasinin asik asik bakislarinda bir payi var........
merve kimse benim kadar filiz fanatiği olmaz olamaz ama filizin yaptıkları şeyler yılmazı katillikle suçlaması falan çok ağır şeyler. ben kendimi yılmaz abinin yerine koyuyorum çok zoruma gidiyor filizin yaptıkları. ve hala devam ediyor sırf o adamla aynı masaya oturması bile çok büyük hata. ayrıca filizin hamile olduğunu yılmazdan önce cem öğreniyor buda başka bir hata o adama niye söylüyorsun kızım yaa...ne işin var onun yanında allah allah....:good:
Cem gidiyor, filiz in yanina, hem filiz bak ben hamileyim deyip kucuk yilmaz in fotosunu gostermiyors, cem elinden aliyor, ama aksam yemegine filiz isteyerek gitmemistir, ama her haftaki gibi fragman yaniltici.........
filiz+yilmaz
tuba+bulent
bana da öyle geldi...ceyda sahilde konuşurken aldırmadın bunu yılmaza söyle diyecek...filiz de yılmaza söylemeye gidecek yada canana söyleyecek yılmaza söylesin diye...ama yılmaz öyle ters davranıp konuşmayacakki filiz cesaret bulup söyleyemeyecek..filizin cemin ultrason kağıdını görüp ağladığı sahneye bayıldım...nasıl bir acıydı yüzündeki...nasıl bi çaresizlikti...forumda bugün filiz için sorun değil ki babasız çocuk doğurmak onların ortamında yadırganmaz denmişti..o zaman filizin yüzündeki acı neydi...yılmaza ağlamıyodu dimi...içindeki keşmekeşe ağlıyodu...hamilelik çok sorun olmasaydı bukadar kahrolurmuydu...
ya vala canim sen konustukca iyice dertleniyorum haa..vala hatirlatma bende demin y.d izlerken i.a nin reklamini gordum filizin yuzundeki aci nekadarda belli oluyor ne yaziki bunu goremeyenler var...gercekten hamilelik cok zor birsey...hamileliginin iyi gecmesi icin piskolojin de iyi olmasi lazim..
filizin ustunde binbir tane yuk var aci var carasizligi var......
yilmaz
ailesi
gururu
aski
ve en onemlisi bebegi......o sahneyi hatirlatigin icin tskur ederim arche..o sahnede tuylerim diken diken oluyor helede buyuk ekrandan gordugum zaman...gozlerinin yaslarinin birikmesi.....vala filize cok uzuluyorum..
evet ya tüyolara kalsa dizi 7 bölüm sonra bitecek bir de filizle cem daha ne kadar yakınlaşabilir ki bir de filiz yılmaza çocuk cemden demez heralde dimi?Yani aslıyla yılmazı görüp kıskandığından dolayı.
filiz yılmaza seni sevmiyorum demişti...inanmamıştı..bağ evinde senle ayrı dünyaların insanıydık ondan ayrıldım dedi ...inanmadı...inanmadığın şeyler söylüyosun dedi...yılmaz gözlerinden anlar filizi...ağzı başka gözü başka söyler...tabiii böyle şeyleri söylememsi lazım filizin ama yılmaz buna inanırsa yuh artık derim...filizin güven sorununa bişey demedim ama sadakatinden şüphe etmaz yılmaz...helede okadar manalı özür dileyip affetmesini istemişken...
gülbeşeker
20-12-06, 22:55
bu şiir 35.bölümde okunmuştu ve 40.bölümde de filiz uzaklara yurt dışına gitti.
canim arkadasim cevapimi vermeden birsey soracagim kusura bakma nikten beli degil bay misiniz bayanmisiniz.....ne alaka diyceksiniz simdi ama bunu bilip yorum yapmak istiyorum.
bu şiir 35.bölümde okunmuştu ve 40.bölümde de filiz uzaklara yurt dışına gitti.
cok tskurler bende emin degildim zaten evt oyleydi yeni aklima geldi kemal bey o bolumde olmustu..sagol...iste benim demek istedigim de yakin zamanlarda yilmaz hamileligi ogrenir.
tamam filiz ceme bi daha dönüp bakmaz dedim bende ama cemle görüşmesini de yanlışi bulmuyorum...ne yani çocukluk yapamaz dimi...aaa sen beni seviyomuşun bundan sonra görüşemem senle....bu ne ya!çocukluktan başka bişey olmaz...filiz ceme diyeceğini dedi...haddini bildirdi sanıyo bilmiyoki nasıl bir psikopatla karşı karşıya kaldığını...ooo her hoşlanandan insan ilişkisini keserse olmazki...hem beraber çalışıyolar...ne yapsın küssünmü yani...
aaa vallahi sinirlerim bozuluyor yaaaaaaaaaaaaaa arkadaşlar filiz cemi
öpmedi allah allaha hale ayni şeyleri tekrarlayip duruyorsunuz
filiz ne yapsın adam kızi kötü zamanindan yararlanip öptü
öptüğüde toplam bir kaç saniye oda hemen tepkisini verip
tokati patlatti daha sonra cem hoşlandiğini söyledi o da açik bir şekilde
redetti kız ne yapsın yani adam iş ortaklari abisinin yakın arkadaşi
kaldiki neymiş omuzunu niye dayamiş yaaaaaaaa kız kendi derdinde bebekle
ne yapacağini düşünüyor adam o arada şirkete gelmiş
ağlarken görüp elindekini kağidi alinca hamile olduğunu anniyor yok yok filiz şuçu büyük niye çünkü kız berbat bie zamanında başini admın omzuna dayamiş
yüklenmeyin artik filiz yeter yaaaaaaaaaaa
ben filizin cem konusunda şu ana kadar bir hatasini ğörmedim
bundan sonrasinida izleyip göreceğiz hatali bulursak biz filizçiler en başta bunu dile getiririz hem durun bir bakalim yılmaz bey ne yapacak asli hanimla
allahim umarim yeni gelen tüyolar doğru degildirsanmiyorum ama bakın söylüyorum filiz yazildiği gibi bir şey yaparsa çok yazık olur ne diyeyim
O siir 35.bolumde okunmustu, ama neyse onemli bir detay degil.......
Merve, sen en iyisi yarin burada ol ki filiz imizi savunalim, yoksa bu matraka beni deli edecekm yok filiz cemi isteyerek opmus diye, valla delircem, ama eger yilmaz in asliya yaklastigini gorursem kimse yilmaz i benim elimden alamaz, filiz ceme arkadasca yaklasiyor, cem oyle degil, hadi filiz simdi cemi sevmis oluyor, ondan hoslanmis oluyor........
Filiz e sonsuza kadar guveniyorum, cunku filiz in yilmaz dan baskasini sevmedigini ve asik olmadini biliyorum, gorduk filiz gecen bolum ne hale geldigini askindan.........
Ve karsilasincada yilmaz a nasil baktigini gordum, ee gozler kalbin aynasidir, tabii gercek hayatta bulent abiyle olmasinin asik asik bakislarinda bir payi var........
arkadasim vala ben hic sinir olmuyorum hata hosuma gidiyor filizi savunmak senin sinirlerini bozuyorsa muatap olma..ben burda olmaya calisicagim alah izin verirse.
gülbeşeker
20-12-06, 23:03
Cem gidiyor, filiz in yanina, hem filiz bak ben hamileyim deyip kucuk yilmaz in fotosunu gostermiyors, cem elinden aliyor, ama aksam yemegine filiz isteyerek gitmemistir, ama her haftaki gibi fragman yaniltici.........
filiz+yilmaz
tuba+bulent
evet katılıyorum filiz özellikle ceme söylemiyor, cem filizi elinde ultrason resmiyle ağlarken görüyor filizin hamile olduğunu anlıyor bu arada filiz cemle isteyerek de yemeğe çıkabilir cem der ki sana önemli bişey söylücem filiz de yemek teklifini kabul edr böyle şeylerin olması bence normal.Malum filizn sırrını bilen artık iki kişi var biri ceyda biri cem filiz cananla da bu sırrı paylaşacaktı belki ama yılmazı orda görünce konuşamayacaklar.
aaa vallahi sinirlerim bozuluyor yaaaaaaaaaaaaaa arkadaşlar filiz cemi
öpmedi allah allaha hale ayni şeyleri tekrarlayip duruyorsunuz
filiz ne yapsın adam kızi kötü zamanindan yararlanip öptü
öptüğüde toplam bir kaç saniye oda hemen tepkisini verip
tokati patlatti daha sonra cem hoşlandiğini söyledi o da açik bir şekilde
redetti kız ne yapsın yani adam iş ortaklari abisinin yakın arkadaşi
kaldiki neymiş omuzunu niye dayamiş yaaaaaaaa kız kendi derdinde bebekle
ne yapacağini düşünüyor adam o arada şirkete gelmiş
ağlarken görüp elindekini kağidi alinca hamile olduğunu anniyor yok yok filiz şuçu büyük niye çünkü kız berbat bie zamanında başini admın omzuna dayamiş
yüklenmeyin artik filiz yeter yaaaaaaaaaaa
ben filizin cem konusunda şu ana kadar bir hatasini ğörmedim
bundan sonrasinida izleyip göreceğiz hatali bulursak biz filizçiler en başta bunu dile getiririz hem durun bir bakalim yılmaz bey ne yapacak asli hanimla
allahim umarim yeni gelen tüyolar doğru degildirsanmiyorum ama bakın söylüyorum filiz yazildiği gibi bir şey yaparsa çok yazık olur ne diyeyim
bende filizin ceme karşı hiç hatasını görmedim...evlilik bir hata olabilir...ama hata yapmadan geri dönecektir bu fikirden...bi yanlış yaprsa filiz yanlış yaptı derim...en barizi son zamanda yılmazı suçlamasıydı...
tamam filiz ceme bi daha dönüp bakmaz dedim bende ama cemle görüşmesini de yanlışi bulmuyorum...ne yani çocukluk yapamaz dimi...aaa sen beni seviyomuşun bundan sonra görüşemem senle....bu ne ya!çocukluktan başka bişey olmaz...filiz ceme diyeceğini dedi...haddini bildirdi sanıyo bilmiyoki nasıl bir psikopatla karşı karşıya kaldığını...ooo her hoşlanandan insan ilişkisini keserse olmazki...hem beraber çalışıyolar...ne yapsın küssünmü yani...
aynen...........
yaa filiz o durumdayken aklinda kimbilir ne SIKINTILARI vardir....cem "gore"dert ortakligi yapiyor filizin aklina o kadar SIKINTIDAN snra "aaaa cem sen benden hoslaniyorsun kusura bakma emi senle muatap olamam"mi diycek....yaa vala gulecegim geldi..kizin isi yok onu dusunsun cemin yerinde ceyda da olsa cananda olsa hakan da olsa filiz yanindaki kisiden teselii ister....ve gerekirse omuzunada yaslanir..cem yerine bayan olsa bilee filiz bunu yapar cem erkek diye herhalde yanlis dusunuyorsunuz onemli olan cinsiyet degildir o sirada onemli olan insan olmaktir....
gülbeşeker
20-12-06, 23:10
bende filizin ceme karşı hiç hatasını görmedim...evlilik bir hata olabilir...ama hata yapmadan geri dönecektir bu fikirden...bi yanlış yaprsa filiz yanlış yaptı derim...en barizi son zamanda yılmazı suçlamasıydı...
filiz cemin evlenme teklifini kabul etse bile onunla evlenmez hem ben aslıyla da yılmaz arasında bir şey olacağını sanmıyorum düşünsenize yılmaz da aslıya evlenme teklifi edermiş cemle filize inat olsun diye çok abarttım yılmazdan böyle bişey beklemem.
aynen...........
yaa filiz o durumdayken aklinda kimbilir ne SIKINTILARI vardir....cem "gore"dert ortakligi yapiyor filizin aklina o kadar SIKINTIDAN snra "aaaa cem sen benden hoslaniyorsun kusura bakma emi senle muatap olamam"mi diycek....yaa vala gulecegim geldi..kizin isi yok onu dusunsun cemin yerinde ceyda da olsa cananda olsa hakan da olsa filiz yanindaki kisiden teselii ister....ve gerekirse omuzunada yaslanir..cem yerine bayan olsa bilee filiz bunu yapar cem erkek diye herhalde yanlis dusunuyorsunuz onemli olan cinsiyet degildir o sirada onemli olan insan olmaktir....
filiz ceme ümit verse...filiz cemi yılmazı kıskandırmak adına kullansa...yada yılmazdan ümit kesip ceme yaklaşırsa(isteyerek bebek için değil) sonra yok ben hala yılmazı seviyorum deyip bırakırsa ya da bunları yaprsa söz bende filizi asmaya yardımcı olacam...ama filizin diğer yaptıklarının sebepleri var...
filiz cemin evlenme teklifini kabul etse bile onunla evlenmez hem ben aslıyla da yılmaz arasında bir şey olacağını sanmıyorum düşünsenize yılmaz da aslıya evlenme teklifi edermiş cemle filize inat olsun diye çok abarttım yılmazdan böyle bişey beklemem.
ne filizden ne yılmazdan birbirlerini isteyerek kıskandırmalarını beklemem....onlar yapamazlar birbirlerine böyle şeyler...hainlik düşünemezler....bilerek üzmek istemezler..
filiz ceme ümit verse...filiz cemi yılmazı kıskandırmak adına kullansa...yada yılmazdan ümit kesip ceme yaklaşırsa(isteyerek bebek için değil) sonra yok ben hala yılmazı seviyorum deyip bırakırsa ya da bunları yaprsa söz bende filizi asmaya yardımcı olacam...ama filizin diğer yaptıklarının sebepleri var...
Evet bende iste o zamn filiz in mezarini kendim, yaparim, ama filiz i taniyorum, ve guveniyorum ve sonuna kadarda savunacgim, yilmaz da filiz den baskasina asik olmaz, onlarin kalpleri birbirleri icin carpiyor, gercektede dizidede.......
filiz+yilmaz
tuba+bulent
aynen...........
aynen katiliyorum saten yeterince üzgün başini omzuna yaslasa ne olr yani
ne olur kardaşimyaaaaaaaaaa allah allaha insani deli ediyorlar
filiz cemin kendisine sapiklik halinde bğlandiğini bilmiyorki
yada abisini vurtuttuğunu yada ne bileyim şirketi batirdiğini
filiz bundan sonraki tavri çok önemli ben filiz sonuna kadar güveniyorum
tüyolarada innanmiyorum
tekrar ediyorum eger böyle olursa onu ozaaman tartişiriz
aaaaaa bide yılmaz &asli yakınliğini görüceeğiz
ben sevepi olmayan seyleri savunmam...eyer filizin yaptigi birsey sevepsiz se kanitim delilim yoksa iste ozaman filizi savunmam...araya cemde girse filizin eyer sevepi varsa yine savunurum..ama cem girerde filiz svepsiz yerlere hareket ederse ozaman savunmam....sevepsiz seyler beni bulmuyor simdilik..
gülbeşeker
20-12-06, 23:18
bölümü izlemeden kesin bir şey söyleyemem ama eğer bu bölümde filiz, yılmaz ve aslıyı beraber görseydi fragmanda gösterirlerdi heralde bence bu bölümde böyle bir karşılaşma olmayacak oysa öyle bir tüyo gelmişti sanki.
gülbeşeker
20-12-06, 23:21
aynen katiliyorum saten yeterince üzgün başini omzuna yaslasa ne olr yani
ne olur kardaşimyaaaaaaaaaa allah allaha insani deli ediyorlar
filiz cemin kendisine sapiklik halinde bğlandiğini bilmiyorki
yada abisini vurtuttuğunu yada ne bileyim şirketi batirdiğini
filiz bundan sonraki tavri çok önemli ben filiz sonuna kadar güveniyorum
tüyolarada innanmiyorum
tekrar ediyorum eger böyle olursa onu ozaaman tartişiriz
aaaaaa bide yılmaz &asli yakınliğini görüceeğiz
yılmaz ve aslıdan ne bekliyorsunuz filize güveniyorsunuz da yılmaza güvenmiyor musunuz?Ben yılmazın aslıdan hoşlanacağına ihtimal bile vermiyorum. Cem-filiz ne kadar yakınsa, yılmaz-aslı da o kadar yakın olur.
yılmaz ve aslıdan ne bekliyorsunuz filize güveniyorsunuz da yılmaza güvenmiyor musunuz?Ben yılmazın aslıdan hoşlanacağına ihtimal bile vermiyorum. Cem-filiz ne kadar yakınsa, yılmaz-aslı da o kadar yakın olur.
bak buna katılıyorum filiz ne kadar yılmaza aşıksa ve başkasını aklından geçirmezse aynı şey yılmaz içinde geçerli...bir insanın kalbi doluysa ki gelirse gelsin kar etmez...ama yanlış anlaşılmalar bozacak işi..
bende yılmaza güveniyorum arkadaşlar :img-wink:
hani yeni gelen tüyolara göre diyorlarya ben ondan diyiyorum
yoksa adim kadar eminim ki yılmaz asla ve asla filizden başkasını sevemez :happy0064
yanliş annattiysam pardon yani söylemek istediğim şey yakında yılmazın yanında kendisine aşik birisi olacak
o bunu öğrendiğinde ne yapacak sadece merak ediyorum :img-yes:
sonuna kadar
filiz&yılmaz aşki :happy0064
forever_bim
20-12-06, 23:39
Fragman ve onu izleyen yorumlarla ilgili soylenecek cok sey var aslinda. Oncelikle Filiz. Filiz'in icinde bulundugu durum gercekten cok zor. Herseye ragmen bebegi dogurmaya karar vermis. Cem de olaylari tesadufen ogrenince herseyi onunla paylasiyor. Ben bu durumda yadirganacak bir taraf gormuyorum. Filiz Cem'i hala arkadasi olarak biliyor. kendisine farkli hisler beslemesini onaylamasa da onu silmesi icin hicbir neden yok. Bu tarz bir olay basiniza geldiyse bilirsiniz. Biraz sucluluk duygusuyla birlikte o insana aranizda fazla birseyin degismedigini, hala arkadas oldugunuzu gostermeye calisirsiniz. Filiz de bunu yapiyor olabilir. Unutmayalim ki biz Cem'in ne kadar kotu oldugunu biliyoruz ama Filiz'in bu konuda hicbir fikri yok henuz.
Hamilelik Cem'in iki yonlu isine geliyor bence. Yilmaz Filiz'i istemedigi icin, bir anlamda sovalyelik yaparak sevdigi kadina sahip cikiyor. Onu her haliyle kabul ettigini gosteriyor. Diger taraftan Yilmaz'in cocuguna babalik etmeyi onererek coktandir dusledigi intikami da gerceklestirmis oluyor.
Filiz'in yanitini henuz bilmiyoruz. Simdiye kadar bize cizilen Filiz karakteri bu teklifi kabul etmez. Turkiye'de yasayan biri icin, hangi sosyal ortamda olursa olsun babasiz cocuk dogurmak kolay kabul edilir birsey degil. Ustelik Filiz taninmis bir iskadini. ama yine de Filiz istemedigi seyleri yapacak biri degil. Ustelik Yilmaz'la tum kopruleri atmak istemez. Tabii tum bunlar senaristlerin Filiz'i daha ne kadar uc noktalara surukleyecegine de bagli. Bir de Asli'yi bosuna ortaya cikarmadilar. Filiz'i yeni yanlis anlasmalara, dolayisiyla yanlis kararlara surukluyor gibiler.
Yilmaz'a gelince. Olaylarin bu noktalya gelmesinde buyuk payi var bana kalirsa. Cem konusunda Filiz'i uyarmasi gerekiyordu. Simdi Omer'e gitmeyi seciyor. Ona en az inanacak kisi olmasina ragmen. Umarim elinde kaniti vardir. Fragmanda Omer fazla sinirli gozukmuyordu. Yani her zamanki gibi Yilmaz'i gorur gormez cinleri tepesine sicramadi. Daha sakin bir hali vardi. Yilmaz'a inanmasa bile uyarisi aklinin bir kosesinde kalir. Zamani gelince de parcalari birlestirir.
Fragmanin sonunda Yilmaz Cem'e niye saldiriyor bilmiyorum. Evlenme teklifi nedeniyle olacagini sanmiyorum. Filiz'i hayatindan sildigine gore onun evliligine hangi hakla karisabilir? Bu durumda ya hamilelik olayini ogrenmis olmasi gerekiyor ya da hastanedeki adamin oldurulmus olmasi.
Fragmandaki en ic acici nokta ise Feride-Omer sahneleriydi. Artik bu cephenin agirligi artmali. En azindan ikisinin yavas yavas kafasinin karistigini gorelim. Dizide yanlis anlasmalar o kadar artti ki, boyle sicak sahnelere gercekten ihtiyacimiz var.
Sevgili denizim;
Ayrıntılı fragman yorumunuza bayıldım. Ben çok hoş bir detay yakaladım fragmanda ama yazmaya çekiniyorum. Arada kaynayıp gitmesin diye. Sizin yorumunuz çok hoşuma gitti.
gülbeşeker
20-12-06, 23:39
bende yılmaza güveniyorum arkadaşlar :img-wink:
hani yeni gelen tüyolara göre diyorlarya ben ondan diyiyorum
yoksa adim kadar eminim ki yılmaz asla ve asla filizden başkasını sevemez :happy0064
yanliş annattiysam pardon yani söylemek istediğim şey yakında yılmazın yanında kendisine aşik birisi olacak
o bunu öğrendiğinde ne yapacak sadece merak ediyorum :img-yes:
sonuna kadar
filiz&yılmaz aşki :happy0064 evet şimdi seni daha iyi anladım aslı yılmaza ondan hoşlandığını söyledğinde yılmaz da onu sadece arkadaş olarak gördğünü söyler ikinci bir selim-derya çifti görmek istemiyorum çok kötü olur dizinin reytingi dibe vurur.Bu arada tüyolar ne olursa olsun bence filiz-yılmazın hemen her bölümde karşılklı sahneleri olmalı.
filizin bebeği babasız değil bu söyleme kesinlikle katılmıyorum filizin bebeğinin babası yılmaz ve yılmaz bilse bebeği olacagını elbetteki kabul eder evlenmeseler bile cocuguna babalık yapar bu bebek için yeni bi babaya asla gerek yok. filiz cok zor bi dönemde hayatının askını kaybettiğini düsünüyo hem de kendi hatası yüzünden cemin o aglarken yanında bulunması ona destek göstermesi elbetteki normal ve filiz o an bunu düsünmez o kendi derdinde ama o kötü hali yani ağlaması gectikten sonra kendine gelmeli ve cemden uzak durmalı elbette küsmesin ama cemle bi ilişki düsünmüyosa mesafe koyması da gerekiyo. ben filizin ceme uzak duracagını düsündüm ve ona güvendim aynı sekilde yılmazın da aslıya karsı bi şey hissetmeyecgini ona arkadasca yaklasacagını düsünüyorum umarım düsündüklerimi izleriz ama filizin yanlıs bi karar alabilecegini de düsünmeye basladım cünkü senaristler artık karakteri nasıldı diye bakmıyolar diziyi nasıl uzatabilirlerse ona göre yazıyolar. filizle yılmazın ayrılığını uzatmak için filizin böyle yanlış bi karar alması gerekiyosa o kararı da alır yılmaz bana güvenmedi diye filizi affetmedi ama kendisi de sırf dizi uzasın diye filizin cemden hamile kaldığını ve bu bebegi düsürdüğünü düsünebilir yani filize güvenmeyebilir...
forever_bim
20-12-06, 23:42
Arkadaşlar;
İlk uyarımı yapmıştım. Yinelemekte fayda görüyorum. Burası savaş forumu değil, seviyeli tartışma platformudur. Yorumlarınız cidden çok sert. Forumun kapanmasını istemiyorsanız, lütfen tartışmanızı seviyeli bir platformda tutun. Cümlelerinizi faşizan sözlerle süslemeyin.
Aksi takdirde forumu kapatmak durumunda kalacagım. Beni buna zorlamayın. Ricamdır bu sizlerden.
Sevgili Forever_bim,
Fragman yorumumu begenmenize sevindim. Ben de sizin yazdiklarinizi keyifle okuyorum. Forumda bazen kadin kahramanlara fazla haksizlik edildigini dusunuyorum. Onlar hic hata yapmamali, kafalari karismamali. Baslarina ne gelirse gelsin hep cok erdemli, cok sadik olmalilar. Mesela Filiz simdi Yilmaz'i beklemeli. Oylece. Hatta hala sevgisini kanitlamaya calismali. Oysa Filiz Yilmaz'i daha fazla sevebilir mi? Nasil gosterebilir sevgisini, inancini? Ugruna olerek mi? Neyse uzattim ama Feride'nin ziyaret olayinda da oldugu gibi kadin kahramanlara erkeklere oranla cok daha acimasiz davraniyoruz sanki. Sizin yorumlariniz bu acidan bakinca bana dengeli geliyor. Hatalariyla ve sevaplariyla kabul edip, seviyorsunuz kahramanlari.
forever_bim
20-12-06, 23:55
Fragman yorumumu begenmenize sevindim. Ben de sizin yazdiklarinizi keyifle okuyorum. Forumda bazen kadin kahramanlara fazla haksizlik edildigini dusunuyorum. Onlar hic hata yapmamali, kafalari karismamali. Baslarina ne gelirse gelsin hep cok erdemli, cok sadik olmalilar. Mesela Filiz simdi Yilmaz'i beklemeli. Oylece. Hatta hala sevgisini kanitlamaya calismali. Oysa Filiz Yilmaz'i daha fazla sevebilir mi? Nasil gosterebilir sevgisini, inancini? Ugruna olerek mi? Neyse uzattim ama Feride'nin ziyaret olayinda da oldugu gibi kadin kahramanlara erkeklere oranla cok daha acimasiz davraniyoruz sanki. Sizin yorumlariniz bu acidan bakinca bana dengeli geliyor. Hatalariyla ve sevaplariyla kabul edip, seviyorsunuz kahramanlari.
Öncelikle şunu söylemek istiyorum. Filiz Yılmaz ilişkisinde her ne kadar şu anda forumda Filiz'in hatalı davrandığı düşünülüyorsa da bence Yılmaz'ın da hataları var ve ben bu iki karakteri ele alırken dengeli durmaya çalışıyorum.
Ha bende Ömer biraz ağır basıyor bunu inkar edecek degilim ama hatalı buldugum davranışlarını atlayamam eksileriyle artılarını yan yana yazarım. Ömer'in bende ağır basma sebebini de söyleyim. Senaryoda bana göre en realist yazılmış karakter Ömer. Karakterin artı yönleri de eksi yönleri de tam dozunda veriliyor bence. En iyilik meleği degil dizinin kesinlikle kötü adamı da degil. Gerçek hayatta insan bünyesinde yer eden gri ton hakim Ömerde. Ne siyah ne de beyaz hepimizin olduğu gibi gri.
Unutmadan, yakaladiginiz fragman detayini da merak ettim. Hos seyler duymaya ihtiyacimiz var. Yazarsaniz memnun olurum.
Sevgili denizim;
Ayrıntılı fragman yorumunuza bayıldım. Ben çok hoş bir detay yakaladım fragmanda ama yazmaya çekiniyorum. Arada kaynayıp gitmesin diye. Sizin yorumunuz çok hoşuma gitti.
yakaladığın detayı merak ettim ...nedir..açıklamıcakmısın...bütün gün zaten devlet sıırrı özeti bekledik...bu da sır kalmasın dimi..
forever_bim
21-12-06, 00:02
Unutmadan, yakaladiginiz fragman detayini da merak ettim. Hos seyler duymaya ihtiyacimiz var. Yazarsaniz memnun olurum.
Tabii ki seve seve yazayım. Fragman resimlerinde anladığım kadarıyla Ömer Elif'in yorganının altında. Yani ya masal okurken kızının yanında uyuya kalmış ya da çocuk istediği için birlikte uyumuşlar ki ben kendimden bilirim bir çocuk için anne ya da babasıyla uyumak kadar huzur güven mutluluk verecek hiçbir şey yoktur hele de bu çocuk daha 5 yaşında bile degilse.
Sezon başındaki durumlarını düşündüğümde en çok Elifciğim için bu detaya sevindiğimi söyleyebilirim.
Sevgili Forever_bim,
Genelde toplumumuzdaki bakis acisi maalesef boyle. Bana da acikcasi 'Yilmaz ne yapar, en fazla Asli'yla dans eder, yemege cikar' o kadar lafi cok ters geldi. Filiz bunlari yaptiginda (psikopat oldugunu bilmedigi ve hala uyarilmadigi cocukluk arkadasiyla) kiyasiya elestiriliyordu, elestiriliyor da. Feride konusunun abartildigi konusunda hemfikiriz zaten en sonunda isi espriye dokmustum de rahatlamistim biraz :img-wink: Karakterleri hatalariyla seviyorum ben de tipki modumuz gibi.
Bu arada ben de senin yorumlarini okumaktan cok zevk aliyorum denizim, onu da yeri gelmisken yazayim dedim :)
Tabii ki seve seve yazayım. Fragman resimlerinde anladığım kadarıyla Ömer Elif'in yorganının altında. Yani ya masal okurken kızının yanında uyuya kalmış ya da çocuk istediği için birlikte uyumuşlar ki ben kendimden bilirim bir çocuk için anne ya da babasıyla uyumak kadar huzur güven mutluluk verecek hiçbir şey yoktur hele de bu çocuk daha 5 yaşında bile degilse.
Sezon başındaki durumlarını düşündüğümde en çok Elifciğim için bu detaya sevindiğimi söyleyebilirim.
ömer çok yol katetti elif konusunda...ömerin elif doğmasa annesi yaşayacaktı mantığıyla kızına kötü davranmasını anlamamıştım...asıl elif aldıracakken kararından vazgeçmesini isteyen ömerdi...elif ömeri dinlemeseydi aldırsaydı ölmezdi...niye kızını suçlarken bu aklına gelmedi? bunu anlamış değilim
forever_bim
21-12-06, 00:14
ömer çok yol katetti elif konusunda...ömerin elif doğmasa annesi yaşayacaktı mantığıyla kızına kötü davranmasını anlamamıştım...asıl elif aldıracakken kararından vazgeçmesini isteyen ömerdi...elif ömeri dinlemeseydi aldırsaydı ölmezdi...niye kızını suçlarken bu aklına gelmedi? bunu anlamış değilim
Zaten ikinci sezonun hemen başında beni amiyane tabirle "eşekten düşmüş karpuza" çevirmişti Ömer. Ya daha önceden de bu durum dizilerde işlendi işte baba çocuğa bakarken hep karısının ölümünü hatırlarmış falan ama bence Ömer'in hayata tutunma sebebi olmalıydı Elif. Ama sonradan hatasını anladı yoksa az laf etmemiştim bu babalık mevzusunda Ömer'e. (Aslında her hafta senarist değiştiğimizden çok dengesiz bir dönemi geride bıraktı bu baba kız ilişkisi. Kafama kaydettim 40. bölümden 49. bölüme kadar bir iyi bir kötüydü sonra düzeldi Allah'tan)
Sevgili berna 1,
Karsilikli iltifatlasma gibi olmayacaksa ben de itiraf edeyim her bolum yorumunu sabirsizlikla bekledigimi. Cogu zaman benzer seyleri dusundugumuzu goruyorum. Tabii ki herkes ayni karakterleri sevmek zorunda degil ama madem diziye bu kadar kendimizi kaptirdik, biraz kendimizi onlarin yerine koyalim yorumlarimizi yaparken. Biz TV seyircisi olarak, en azindan bu dizide tum olaylarin hakimiyiz. Herkesin hislerini, gecmislerini (Feride haric), bugun bulunduklari noktaya nasil geldiklerini, varsa cevirdikleri dolaplari biliyoruz. Hepsine tepeden bakma sansimiz var. Oysa dizidekiler tipki simdi kendi hayatlarimizda oldugu gibi bir yigin bilinmezlik icinde yasiyorlar. Hepimizin oldugu gibi guvensizlikleri, korkulari, umitleri var. Tum bunlari yasarken de sayisiz hata yapiyorlar. Biz oturdugumuz yerden, onlarin da herseyi bilerek, hep dogru kararlar vermelerini bekliyoruz. Ha sahi bir de hafif kadin dusmani senaristlerimiz var. Onlari da unutmayalim.
Zaten ikinci sezonun hemen başında beni amiyane tabirle "eşekten düşmüş karpuza" çevirmişti Ömer. Ya daha önceden de bu durum dizilerde işlendi işte baba çocuğa bakarken hep karısının ölümünü hatırlarmış falan ama bence Ömer'in hayata tutunma sebebi olmalıydı Elif. Ama sonradan hatasını anladı yoksa az laf etmemiştim bu babalık mevzusunda Ömer'e. (Aslında her hafta senarist değiştiğimizden çok dengesiz bir dönemi geride bıraktı bu baba kız ilişkisi. Kafama kaydettim 40. bölümden 49. bölüme kadar bir iyi bir kötüydü sonra düzeldi Allah'tan)
düzeldi evet allahtan..çok işlendi karısını kaybeden baba çocuğundan bunun acısını çıkarır...bu değil şaşırdığım...bu bebeği eliften çok kendi istiyodu...elife surat yapmattı araları bozuldu aldıracak diye ...yani küçük elifin suçu nekdarsa ömerinde ookadar suçu var elifin ölümünde...öyle bakılırsa böyle de bakılabilir yani...
Omer'le Elif'in iliskisi hakikaten cok duzeldi. Omer sevmeyi seven bir adam olarak iyi baba olma yolunda. Kucuk Elif o kotu gunleri pek hatirlamayacaktir boyle devam ederse. Omer'in sansi Feride'nin de Elif'i cok sevmesi. Omer'e hissetiklerinden/hissedeceklerinden bagimsiz bir sevgi bu. Sonunda mutlu bir aile olmayi basaracaklar sanirim. Ote yandan, fragmanda onlari birlikte gorunce Elif yasasaydi ayni sicaklikta bir tablo gorebilir miydik diye dusunmedim desem yalan olur.
Omer'le Elif'in iliskisi hakikaten cok duzeldi. Omer sevmeyi seven bir adam olarak iyi baba olma yolunda. Kucuk Elif o kotu gunleri pek hatirlamayacaktir boyle devam ederse. Omer'in sansi Feride'nin de Elif'i cok sevmesi. Omer'e hissetiklerinden/hissedeceklerinden bagimsiz bir sevgi bu. Sonunda mutlu bir aile olmayi basaracaklar sanirim. Ote yandan, fragmanda onlari birlikte gorunce Elif yasasaydi ayni sicaklikta bir tablo gorebilir miydik diye dusunmedim desem yalan olur.
Ben Omer'in ilk masal okudugu bolumde (41. bolumdu degil mi ;)) cok gulmustum, surekli ozur diliyordu, motor hiziyla okuyordu vs. Sanki karsisinda daha bes yasinda bile olmayan kizi degil de is arkadasi varmis gibiydi. Sonra cok kullandigim stayjer baba benzetmesini de o an dusunmustum.
Annelik Elif'i degistirebilirdi, sicakkanli bir anne olurdu belki ama Omer'i maalesef Omer'in onu sevdigi kadar sevemedigi icin ayni tablo olur muydu ben de emin degilim.
forever_bim
21-12-06, 00:34
düzeldi evet allahtan..çok işlendi karısını kaybeden baba çocuğundan bunun acısını çıkarır...bu değil şaşırdığım...bu bebeği eliften çok kendi istiyodu...elife surat yapmattı araları bozuldu aldıracak diye ...yani küçük elifin suçu nekdarsa ömerinde ookadar suçu var elifin ölümünde...öyle bakılırsa böyle de bakılabilir yani...
Aslında olay ne biliyor musun canım;
Özge Borak diziden çıkmayacak olsa Elif sağ salim doğuracaktı bence. Nalan için Amerika'dan doktor getirten Ömer iş Elif'e gelince eli kolu bağlı kaldı, zaten sezon finaline doğru Ömer'in özellikle de Elif'in sahneleri çok azalmıştı. Meral Kemal cephesi de bayağı bir hareketliydi. Burun kıvırdığım Meral'i canlandıran muhteşem oyuncu Tülay Bursa'yı da aramıyor degilim bu arada.
Aynı sıcaklıkta bir tablo biraz zor görürdük bence. Çünkü Elif Yılmaz'a hissettiği aşkını, duyguların yönünü Ömer'e çeviremedi. Hoşlandı saygı duydu kocasının onu sevdiğine inandı ama bunlar yetmedi hiçbir şeye.
Zaten Feride'yi Handan Hanım'la aynı çatı altına sokan Elif'e karşı hissettiği sevgi bence. Ömer'e karşı hissedip/hissedecekleri bundan sonra.
Insallah ferideyle omer mutlu olabilir, bu sefer omeri omerin sevdigi kadar seven kisi feridedir, omer mutlu olmayi hak ediyor......bu son iki bolumdur feride, omer ve elif sahneleri cok guzel geciyor, hele elif cok tatli.........
[QUOTE=forever_bim;1882893]Aslında olay ne biliyor musun canım;
Özge Borak diziden çıkmayacak olsa Elif sağ salim doğuracaktı bence. Nalan için Amerika'dan doktor getirten Ömer iş Elif'e gelince eli kolu bağlı kaldı, zaten sezon finaline doğru Ömer'in özellikle de Elif'in sahneleri çok azalmıştı. Meral Kemal cephesi de bayağı bir hareketliydi. Burun kıvırdığım Meral'i canlandıran muhteşem oyuncu Tülay Bursa'yı da aramıyor degilim bu arada.
tabiii olay özge borak ın çıkmasıyla alakalı..doğru diyosun nalana neler yapmıştı ömer ama elifin ölümünü beklediler resmen..merali bende arıyorum en azından mert bir düşmandı..karşısındakine kolla kendini düşmanınım diyodu...cemse sinsi...düşmanın namerdinden ve de ödlek...meral çetin cevizdi ve gerçek aşkına savaşmıştı cemse saplantısı uğruna...kendi için...ferideyle ömer mmutlu ama hala elifi gözlerim arıyo buarada ilk sezon sevmezdim ama epey yer kaplıyomuş dizide...elif ölmeseydi belki feride ömer elif gibi diyalog olmayacaktı aralarında belki ömer hala affetmemiş olacaktı karısını gene odası ayrı olacaktı belki kızıyla yatardı elif...ben özledim valla...herhalde filiz hamile olduğunu ilk elife söylerdi...elifte onu güzel bi şekilde yönlendirirdi...aslında elif ömerle evlendiğinde yılmaz okadar sevdiği aşkını zor da olsa silmişti...geri dönmecesine...şimdi filiz bunu düşünürken elif kendini örnek verirdi...gerçi filiz de yaşadı o dönemi en acısından elifin yaşadıklarından yılmazın tepkisinden ders almalı ve evlenmemeli yoksa aynı yılmaz aynı hareketleri yapmak durumunda kalır...veee yıllar sonra cemle evli olan filiz yılmaza tekrar deneyebilirmiyiz der ama yılmaz kabul etmez o artık aslıya aşık olmuştur...senaryo kötü dimi...böyle olmayacağı kesin..
forever_bim
21-12-06, 01:45
Aslında olay ne biliyor musun canım;
tabiii olay özge borak ın çıkmasıyla alakalı..doğru diyosun nalana neler yapmıştı ömer ama elifin ölümünü beklediler resmen..merali bende arıyorum en azından mert bir düşmandı..karşısındakine kolla kendini düşmanınım diyodu...cemse sinsi...düşmanın namerdinden ve de ödlek...meral çetin cevizdi ve gerçek aşkına savaşmıştı cemse saplantısı uğruna...kendi için...ferideyle ömer mmutlu ama hala elifi gözlerim arıyo buarada ilk sezon sevmezdim ama epey yer kaplıyomuş dizide...elif ölmeseydi belki feride ömer elif gibi diyalog olmayacaktı aralarında belki ömer hala affetmemiş olacaktı karısını gene odası ayrı olacaktı belki kızıyla yatardı elif...ben özledim valla...herhalde filiz hamile olduğunu ilk elife söylerdi...elifte onu güzel bi şekilde yönlendirirdi...aslında elif ömerle evlendiğinde yılmaz okadar sevdiği aşkını zor da olsa silmişti...geri dönmecesine...şimdi filiz bunu düşünürken elif kendini örnek verirdi...gerçi filiz de yaşadı o dönemi en acısından elifin yaşadıklarından yılmazın tepkisinden ders almalı ve evlenmemeli yoksa aynı yılmaz aynı hareketleri yapmak durumunda kalır...veee yıllar sonra cemle evli olan filiz yılmaza tekrar deneyebilirmiyiz der ama yılmaz kabul etmez o artık aslıya aşık olmuştur...senaryo kötü dimi...böyle olmayacağı kesin..
Yok zaten böyle olmayacağı aşikar. Filiz bence ilk anda reddetmeli. Sonrasında gelişen olaylarla evet der mi? Bence evet dememeli evlilik teklifine.
Elif yaşasaydı Ömer ona kin gütmezdi canım çünkü İtalya'daki evleri bile hazırdı zeytin ağaçlı bir bahçede falan. Hatta Hakan ve Murat takılmıştı hafta sonları kaçar geliriz biz de diye. Elif hastaneye düşmeden az evvel sorunları çözülmüştü. Çocuğun cinsiyeti belli olmuştu falan filan.
[quote=archshe;1883216]
Yok zaten böyle olmayacağı aşikar. Filiz bence ilk anda reddetmeli. Sonrasında gelişen olaylarla evet der mi? Bence evet dememeli evlilik teklifine.
Elif yaşasaydı Ömer ona kin gütmezdi canım çünkü İtalya'daki evleri bile hazırdı zeytin ağaçlı bir bahçede falan. Hatta Hakan ve Murat takılmıştı hafta sonları kaçar geliriz biz de diye. Elif hastaneye düşmeden az evvel sorunları çözülmüştü. Çocuğun cinsiyeti belli olmuştu falan filan.
evet hatırladım çok güzel sahnelerdi...hatta ömer elife evlerini anlatırken elif uyumuştu...ömerde ağlamıştı...muratta hakan da abartmış hafata sonu italyaya mı gidilir...biz izmirden istanbula ayda yılda bir gidebiliyoruz adamların planlarına bak..tekinerlerde çalışmak lazımmış...yarın istifamı verip tekinerlere başvuruyorum...bekle italya ben geliyorum:)
Yılmaz’ın Cem ile savaşı sürüyor
Filiz, Yılmaz kendisini affetmeyince, hamile olduğu gerçeği ile baş başa kalır. Filiz’in hamile olduğunu öğrenen Cem, attığı sürpriz adımla onun kalbini kazanmaya çalışır.
Filiz, Yılmaz’a bu büyük sırrını açıklayacak mı?
Yılmaz’ın, Ömer’in silahla yaralanması olayında, Cem’in parmağı olduğunu kanıtlayabilmesi için tek kozu olan Halit, Cem tarafından vurulduğunu anlar.
Halit, komadan çıkıp patronu Cem hakkında polise ifade verebilecek mi?
Ömer, Yılmaz’ın Cem’le ilgili uyarılarını dikkate alacak mı?
fragmanı yeni izleyebildim :) cemin filize evlilik teklif etmesi gerçekten fırsatçılık bir işler anca bu kadar arap saçına döner,yılmaz cem hakkında yeni kanıt buldu herhalde tekinerleri uyarmak aklına geldi iyiki nikah masasına kadar beklemedi :)
yılmazla filiz cananın evinde karşılaşıyorlar belki yılmaz aslıyı gezdirmek için gelmiştir filizde ben gideyim diyip gider (yılmaza söyleyeceği varsa bile vazgeçer ) sonra ağlarken cemle gelir teselli eder.
bir de ömer yılmaza ne söylediyse :) adam cemin yakasına yapışıyor ya da o sahne daha önce olmuştur belli olmaz ..
şu cem olayı açıklansın artık ya,gıcık etti adam ondan sonra ne yaparsa yapsın
ömerle ferideyi unutmuşum her ne kadar istemesemde :) bu ilişkinin elif tarafından şekilleceği çok belliydi ama bu kadarda çabuk olmazki :) aynı yatakta elifle birlikte yattıkları şekli saçma bulsamda güzel bir sahne olacaktır,elif en azından istediği aileye kavuşacaktır
canim arkadasim cevapimi vermeden birsey soracagim kusura bakma nikten beli degil bay misiniz bayanmisiniz.....ne alaka diyceksiniz simdi ama bunu bilip yorum yapmak istiyorum.
erkekmisin kızmısın diye sormuşsun daha bu sabah gördüm. cevap yeri burası değil ama erkeğim mıstaa=mustafa çok çok kolay anlaman lazımdı.
birde anlamadığım erkek olunca sert bayan olunca yumuşak yorummu yapacaksın:img-hyste :img-hyste
neyse ben hala aynı fikirdeyim filiz çok büyük hatalar yaptı vede yapmaya devam ediyor. burda yılmaz abiyi kutluyorum tam benim kafamda bende aynını yapardım.
[bu mesajı ne olur silmeyin görecekler görsün...]:good:
forever_bim
21-12-06, 10:20
fragmanı yeni izleyebildim :) cemin filize evlilik teklif etmesi gerçekten fırsatçılık bir işler anca bu kadar arap saçına döner,yılmaz cem hakkında yeni kanıt buldu herhalde tekinerleri uyarmak aklına geldi iyiki nikah masasına kadar beklemedi :)
yılmazla filiz cananın evinde karşılaşıyorlar belki yılmaz aslıyı gezdirmek için gelmiştir filizde ben gideyim diyip gider (yılmaza söyleyeceği varsa bile vazgeçer ) sonra ağlarken cemle gelir teselli eder.
bir de ömer yılmaza ne söylediyse :) adam cemin yakasına yapışıyor ya da o sahne daha önce olmuştur belli olmaz ..
şu cem olayı açıklansın artık ya,gıcık etti adam ondan sonra ne yaparsa yapsın
ömerle ferideyi unutmuşum her ne kadar istemesemde :) bu ilişkinin elif tarafından şekilleceği çok belliydi ama bu kadarda çabuk olmazki :) aynı yatakta elifle birlikte yattıkları şekli saçma bulsamda güzel bir sahne olacaktır,elif en azından istediği aileye kavuşacaktır
Sevgili sinem;
Öncelikle hoşgeldin, Fömer konusunda seni aydınlatmam lazım. Tahminimce-yanılıyor da olabilirim-Elif'le babası uyuyor Feride sabah çocuğu falan kaldırmak için geliyordur. Yoksa hayatta birbuçuk kişilik yatak sığmaz üç kişiyi. Oda Elif'in odası. Ya bir de neden saçma geldi?Merak ettim doğrusu:-)))
erkekmisin kızmısın diye sormuşsun daha bu sabah gördüm. cevap yeri burası değil ama erkeğim mıstaa=mustafa çok çok kolay anlaman lazımdı.
birde anlamadığım erkek olunca sert bayan olunca yumuşak yorummu yapacaksın:img-hyste :img-hyste
neyse ben hala aynı fikirdeyim filiz çok büyük hatalar yaptı vede yapmaya devam ediyor. burda yılmaz abiyi kutluyorum tam benim kafamda bende aynını yapardım.
[bu mesajı ne olur silmeyin görecekler görsün...]:good:
Mustafa;
Adının bu olduğunu nickinden tahmin etmiştim zaar.
Mesajın kurallara aykırı değil o yüzden baki kalmasında bir sakınca yok:))
Efem.. Sabah sabah geldim.. Akşamdan kalma yorumlarınızı okudum..
Şimdi matraka önceden gelipte yazacakalrın hakkında uyarmakta ne oluyor :) Yorumun varsa yaz.. Zaten çatladım senin bölüm yorumunu beklemekten.. Ve artık ümidimi kesmek üzereyim. :)
Ömeri kzıyla yatakta yatma meselesine gelince.. Bende ilk başta öyle gördüm zaten.. Kızıyla yatması gayet normal.. Hangimizin annesi yada babası biz küçükken yanımızda yamadıki.. Şimdide yatmaya kalkıyolar ama izin yok :)
Şunu tekrarlamak istiyorum.. Filiz orda direkt reddetmezse teklifi.. Benim için biter.. Yada reddedip daha sonra Yılmazı Aslıyla görüpte tekrar cem'e dönerse o zamanda biter.. Valla baştan reddetsin.. Ne siz kızın ne biz.. Yoksa bu şartlarda benim filizi asmam kesinlikle gerekli..
Şimdi matraka önceden gelipte yazacakalrın hakkında uyarmakta ne oluyor :) Yorumun varsa yaz.. Zaten çatladım senin bölüm yorumunu beklemekten.. Ve artık ümidimi kesmek üzereyim. :)
Ömeri kzıyla yatakta yatma meselesine gelince.. Bende ilk başta öyle gördüm zaten.. Kızıyla yatması gayet normal.. Hangimizin annesi yada babası biz küçükken yanımızda yamadıki.. Şimdide yatmaya kalkıyolar ama izin yok :)
Şunu tekrarlamak istiyorum.. Filiz orda direkt reddetmezse teklifi.. Benim için biter.. Yada reddedip daha sonra Yılmazı Aslıyla görüpte tekrar cem'e dönerse o zamanda biter.. Valla baştan reddetsin.. Ne siz kızın ne biz.. Yoksa bu şartlarda benim filizi asmam kesinlikle gerekli..
seni bugünlerde pek meraklı gördüm benim demek istediğimi zaten anlamışsın filiz düşünmek için zaman istemesi veya cevap vermemesi filizin yaptığı hatalara bir yenisini eklemek olurki bunu istemeyerek asmak zorunda kalanlardan biride ben olurum hiç şüpheniz olmasın
forever_bim
21-12-06, 10:52
Efendim hoşgeldiniz...
Siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama son bölümlerde bir yüzük (Ömer'in yüzüğü) olayıdır almış başını gidiyor. Yüzüğe sürekli zoom yapılması söz konusu. Aklıma 40. bölümde Yılmaz'ın Elif ölünce mezara yüzüğü gömmesi geliyor. Ömer'in böyle bir niyeti varsa vaz geçsin yüzüğü bize yollasın çarşıda bozdurup okul taksidimi falan öderim.
Nasıl fikir?:img-hyste
filiz şöyledir böyledir demicem kimilerine göre suç iki tarafta kimilerine göre filiz suçsuz ben ve ben gibi düşünen 3-5 kişi,ye görede filiz suçludur
çünkü filizin her verdiği karar bir yanlışa sebeb oluyor bu aşkta engel var deniyor oda aile gösteriliyor peki bunda filizin hiçmi suçu yoktur kimseyi melek yapmaya gerek yok bazılarıda akşam bu zamana kadar filizin gözlerinin içine bakıp yalan söylediğini anlayan yılmaz filizi nasıl affetmez demiş.filiz yılmaza söylediği lafları yani babasının ölümünden sonra söylediği lafları istemeyerek söylemiştir ama son olayda inanarak söylemiştir sanırım burasıda açığa kavuştu
Efendim hoşgeldiniz...
Siz de farkettiniz mi bilmiyorum ama son bölümlerde bir yüzük (Ömer'in yüzüğü) olayıdır almış başını gidiyor. Yüzüğe sürekli zoom yapılması söz konusu. Aklıma 40. bölümde Yılmaz'ın Elif ölünce mezara yüzüğü gömmesi geliyor. Ömer'in böyle bir niyeti varsa vaz geçsin yüzüğü bize yollasın çarşıda bozdurup okul taksidimi falan öderim.
Yok bana yollasın.. Sinan Beyin eli değdi.. Diziden albümüm var.. Kitabım var.. Birde altın alyansım olur.. Ne yani fenamı olur.. Ben bozdurmaya kıyamam valla.. :) Yüzük baya işler açıcak bekle sen Ömer sırf yüzük yüzünden geçireceği bir iki bölüm var.. :img-wink:
Efendim hoşgeldiniz...
merde yüzüğü elifin mezara gömmeye kalkarda valla yılmazın yüzüğünü bulur yine deli olur... oyoyoyoyoy:img-hyste
Sevgili sinem;
Öncelikle hoşgeldin, Fömer konusunda seni aydınlatmam lazım. Tahminimce-yanılıyor da olabilirim-Elif'le babası uyuyor Feride sabah çocuğu falan kaldırmak için geliyordur. Yoksa hayatta birbuçuk kişilik yatak sığmaz üç kişiyi. Oda Elif'in odası. Ya bir de neden saçma geldi?Merak ettim doğrusu:-)))
söyleyeyim :) zeynepte elifle o kadar ilgilendi ama ömer beyden yukarısına geçmediler.Ferideyle daha fazla yakın görünüyorlar.O yatakta olan sahne de belki gıdıklarken falan yatağa oturdu sonra uzandı ama bence saçma yani :) zeynep neden ömer gelince buyrun ömer bey diye ayağa kalkıyor ya da eğer dadı başka biri olsaydı o yatakta olur muydu hiç sanmıyorum ama bakışlar güzeldi
Valla imzan herşeyi söylüyor... Okuyunca şöyle içten bir kahkaha attım.. :)
Filiz her zaman yaptığın yargısız infazlarının cezasını çekiyor.. Gerçek hayatta sizin başınıza gelseydi.. sevdiğiniz sizi katillikle suçlasaydı nasıl olurdu.. Sonuçlar yine aynı olurdu.. Ne demiş müslüm babamız.. :)
Son pişmalık neye yarar.. Herşeyin bir bedeli var.. Buraya kadar..
birde denizim nickli bir arladaşım yazı yazmış çok güzel bi yazı tebrik ederim başına yüzdeyüz katılıyorum keşke başıda sonu gibi gelseymiş yılmaz hatalı demiş burda bunu bir kez daha söylüyorum ki filiz afdilerken yılmazda konuşup içindekinleri filize söyleydi cem hakkında olanları inanın bana gene inanmayacaktı ilk önce şunu anlamamız lazım bunun afla ilgisi yok bu tamamen güven sorunu af dilemeye giden insan şartsız herşeye inanan insan demek değildir.
frahmanda gördüğüm bir detayda yılmazın filize gitmeyip ömere gitmesini doğru karar nedenini daha önceleri pek çok kez yazdım bu olay ömerin yılmaza güvenmesini sağlayacak
peki ömer yılmaza inanacakmı tabiki hayır hatta üs