Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 8
Sayfalar :
1
2
[
3]
4
5
6
7
8
9
10
su durumda bile yılmaz hala daha filizin ne düstügü durumun ne de ruh saglının farkında...olsa olaylara daha farklı yaklasırdı görüşündeyim...zaten siirde bunu cok güzel de dile getirmiş...(ne de olsa bir kac bölüm sonrasını anlatıyor siir :))
yılmaz bilerek mi acı çekiyor yani sevdiğin yanında olmayı kim istemez ama sevdiğininde bir o kadar sağlam durabilmesi lazım yılmaz filizi düşünmese neden onlara yardım etsin
arkadasım kesinlikle okuyorum yorumlarını hemde zevkle...düşüncelerimi dile getiremiyorum demekki ...siz diyorsunuz ki olaya inanmayacak....eger delil yoksa ömer de inanmayacak ....eee madem yılmaz birilerinin içine kurt düşürmeye calısıyor bende diyorum ki bu filiz olmalı ...onsan sonra gidip ömere de anlatabilir ama ilk filiz olmalı sizin dedikleriniz dogrultusunda.... gerci yılmazın durumun ciddiyetini tam kavradıgı konusunda süphelerim var ya neyse....
bak şüphe felan etmezler ömerde etmeyecek herşey ortaya çıkana kadar şüphe olayı olmayacak filizde cemden şüphelenmez yılmaz söylese bile
BİR KİŞİYE HEM GÜVENİP HEMDE ONDAN ŞÜPHELENEMESSİN
Aman Filize söylese inanmayacağıdan yine korkuyor.. Abisine söylemeyi seçti. Filizle karşılaşmak ve yumuşacağından korkutuğu için Ömere söylüyor... Filize karşı yumuşacağından korkuyor.
Bence konusma söyle gerceklese bilir
Ömer: ne istiyorsun
Yilmaz: konusmamiz gerek
Ömer: Senin gibiler beni muatabim olamaz
Yilmaz: Sen önce dostum dedigin kisileri tani
Ömer: Bu nedemek simdi
Yilmaz: Senin güvenilir dedigin dostun Haliti, yani senin vurduran adami dün gece vurdurtu
Ömer: Filizin kalbini böyle yalanlarlami kazanmaya calisiyorsun, biz dostumuzu iyi biliriz, kurtugumuz dostluklarda bi o derece saglamdir, sen hic merak etme
Yilmaz: Senin gözlerin kininden dolayi kör olmus, sonra pisman olacaksin
Ömer: Isim var, beni böyle sacmaliklara oyalama
Yilmaz: Sizi son uyardigimdada bana inanmamistiniz, pisman olacaksiniz
Ömer: Git, isim var
Yilmaz: Filiz tehlikede olabilr, onun basina bir sey gelmesini istemem
yılmaz bilerek mi acı çekiyor yani sevdiğin yanında olmayı kim istemez ama sevdiğininde bir o kadar sağlam durabilmesi lazım yılmaz filizi düşünmese neden onlara yardım etsin
daha henüz yılmazın bu konuda tekinerlere yardımı görmedik kendini akladı su zamana kadar...bu bölüm baslayacak işte...cem in teklifini de ögrenince olayların nereye geldigini anlayacak benim demek istedigim bu ...sonrada siirden de anladıgımız gibi giderek yumusayacaktır filize (insallah)
Valla sonucta ortada en yakin arkadasini bile vurdurtmaktan cekinmeyen ve sucu baskasinin ustune atan, kafasina taktigi kadini elde etmek icin daha neler yapabilecegi supheli saatli bomba gibi birisi var. Yilmaz Tekinerler hic umrunda olmasa bile uyarmasi insanlik vazifesidir. Sonucta Omer'den nefret de etse, Filiz'i silmis de olsa, konuyla hic ilgisi olmayan kendisinin de sevdigi bir kucuk cocuk soz konusu.
Valla sonucta ortada en yakin arkadasini bile vurdurtmaktan cekinmeyen ve sucu baskasinin ustune atan, kafasina taktigi kadini elde etmek icin daha neler yapabilecegi supheli saatli bomba gibi birisi var. Yilmaz Tekinerler hic umrunda olmasa bile uyarmasi insanlik vazifesidir. Sonucta Omer'den nefret de etse, Filiz'i silmis de olsa, konuyla hic ilgisi olmayan kendisinin de sevdigi bir kucuk cocuk soz konusu.
bence de uyarmalı ..secoms'un dediği gibi cemin neler yapabileceğini kavramadı herhalde,yoksa peşine adam takardı,filizi uyarırdı yani korumaya çalışırdı ama yılmazda böyle bir düşünce yoktu sadece kendi masumiyetini tekinerlere göstermek istiyor
evet şiirler diziden bağımsız gidiyor gibi :) yoksa şiire göre yılmaz bebeği öğrendi filizi anladı gibi bir anlam çıkıyor
cemi bir an önce afişe etsinler yoksa işlerin içinden senaristler bile çıkamayacak :)
Evt yaww aynen....siirde sanki bu sefer yilmaz afet diyor gibime geldi...ee zamani:)saka bi yana harbiden su cemi afise etsinler.onun yuzunu gordukce icim daraliyor.....hele sinsi sinsi gulmuyormu aayyy bana ozaman birsey oluyor...
ya arkadaslar birsey sorcagim hani fragmanda yilmaz filizi goriyor yaa cananlarda yuzunde sanki gulucukler aciyor yumusamis sanki..gecen kotukotu bakiyordu ama o sahnede yilmazda bi kizginlik goremedim.
arkadasım kesinlikle okuyorum yorumlarını hemde zevkle...düşüncelerimi dile getiremiyorum demekki ...siz diyorsunuz ki olaya inanmayacak....eger delil yoksa ömer de inanmayacak ....eee madem yılmaz birilerinin içine kurt düşürmeye calısıyor bende diyorum ki bu filiz olmalı ...onsan sonra gidip ömere de anlatabilir ama ilk filiz olmalı sizin dedikleriniz dogrultusunda.... gerci yılmazın durumun ciddiyetini tam kavradıgı konusunda süphelerim var ya neyse....
Yılmaz'ın şu ana kadar yaptığı en büyük ikinci hatası olarak görüyorum.Filiz'i kesinlikle Cem'e karşı uyarmalıydı.Sen böyle tehlikeli bir adamın Filiz'in etrafında dolaştığını görüyorsun ve sesini çıkarmıyorsun.Kendisi bile Cem'e söyledi demek ki Filiz'i uğrunda adam öldürtmek pahasına çok seviyorsun diye.Yılmaz kanıt kanıt deyip duruyor.Daha fazla bu gerçeği sakladığı takdirde En büyük kanıt Cem'in Filiz'e zarar vermesi olacak.Ama Yılmaz zamanında uyarıda bulunmadığı için pişman olacak...
bence de uyarmalı ..secoms'un dediği gibi cemin neler yapabileceğini kavramadı herhalde,yoksa peşine adam takardı,filizi uyarırdı yani korumaya çalışırdı ama yılmazda böyle bir düşünce yoktu sadece kendi masumiyetini tekinerlere göstermek istiyor
Yilmaz Cemi bu bölüm takibe almis, almamis olsa idi onu köprüde kestiremezdi.
Bu gecikmeli takip senaristlerden dolayi kaynaklaniyor, eger gecen bölüm takibe almsi olsaydi Yilmaz haliti sag salim yakalayip polise teslim etmis olurdu ve Filizin hamile oldugunu ögrenmis olurdu, senaristlerde bunlarin gerceklesmesini istemediklerinden takip isine bu hafta basladilar
Yilmaz Cemi bu bölüm takibe almis, almamis olsa idi onu köprüde kestiremezdi.
Bu gecikmeli takip senaristlerden dolayi kaynaklaniyor, eger gecen bölüm takibe almsi olsaydi Yilmaz haliti sag salim yakalayip polise teslim etmis olurdu ve Filizin hamile oldugunu ögrenmis olurdu, senaristlerde bunlarin gerceklesmesini istemediklerinden takip isine bu hafta basladilar
benim anlayamadıgım yılmaz cemi takip ettirdiginde nasıl oluyor da filizi hamileliğini ögreniyor ...biri bunu bana acıklayabilir mi ? cemde bu bölüm ögreniyor zaten ..cem daha filize kötü bir sey yapmak istemedi ki ....
yoksa boks macları yüzünden kacırdıgım yerler mi var ? :):)
benim anlayamadıgım yılmaz cemi takip ettirdiginde nasıl oluyor da filizi hamileliğini ögreniyor ...biri bunu bana acıklayabilir mi ?
bayıldığında hastaneye götürmüşlerdi ya o zaman belki ...şimdi burda konu olan yılmaz eğer yan karakterlerden biri olsaydı hayatta öğrenemez derdim ama konu yılmaz o öğrenir :)
sadece filiz değil tüm tekinerler ne düşünücek yanıldıklarını anlayacaklar tabiki pişman olmak erdemse onu kabul etmek daha büyük erdemdir onlarda öğrenecekler
bence filiz bundan baska seylerde düşünecektir...bence düşünmesi gerekir..
benim anlayamadıgım yılmaz cemi takip ettirdiginde nasıl oluyor da filizi hamileliğini ögreniyor ...biri bunu bana acıklayabilir mi ? cemde bu bölüm ögreniyor zaten ..cem daha filize kötü bir sey yapmak istemedi ki ....
Eger gecen bölüm Cemi takip ettirmis olsaydi, Filizi baygin bir sekilde arabaya bindirip hastaneye götürdüklerini görmüs olurdu, bunun üzerine meraklanip Filizin neyi oldugunu arastirdi
yılmaz uzun süre hamilelik olayını öğrenmez bence en son öğrenen yılmaz olucak tahmin edin bu yılmazda nasıl bir etki yaratacak hata dediklerim bunlar filiz yılmaza söylemeli ama söylemeyecek hep engel olucak gibime geliyor bu engel tahmin edersiniz galiba
Eger gecen bölüm Cemi takip ettirmis olsaydi, Filizi baygin bir sekilde arabaya bindirip hastaneye götürdüklerini görmüs olurdu, bunun üzerine meraklanip Filizin neyi oldugunu arastirdi
adam daha haliti kimin vurdurdugunu anlayamadı...bence bunu anlamasını beklemek iyimserlik olur :)
Yılmaz Cem'in maskesini düşürecektir ama ben Cem'in avukat olan arkadaşındanda nedense ümitliyim,Cem işlerini ondan gizli yapıyor ,arkadaşının(adını hatırlayamadım) Cem'in kapısını dinlediği sahneleri ve yaptığı işlerden rahatsız olduğu sahneleri gördük.Olurda arkadaşı Cem'in yaptıklarından haberdar olursa olaylar farklı gelişebilir(çok mu hayal kuruyorum:img-in_lo )
adam daha haliti kimin vurdurdugunu anlayamadı...bence bunu anlamasını beklemek iyimserlik olur :)
Cemin vurdugu ap acik ortada nasil kimin vurdugunu anlamadi, vurulmus olan Halit bile dedi bunun Cem yaptigini
yılmaz uzun süre hamilelik olayını öğrenmez bence en son öğrenen yılmaz olucak tahmin edin bu yılmazda nasıl bir etki yaratacak hata dediklerim bunlar filiz yılmaza söylemeli ama söylemeyecek hep engel olucak gibime geliyor bu engel tahmin edersiniz galiba
o konuda bana sorarsan bende söylemem...mükemmelliyet arıyorsan tabiki söylemesini beklersin...ama dediğim gibi bende olsam söylemezdim belki de filiz karakterini bunun için bu kadar cok seviyorum ....
Cemin vurdugu ap acik ortada nasil kimin vurdugunu anlamadi, vurulmus olan Halit bile dedi bunun Cem yaptigini
yerde yatarken sormadı mı kac kere seni kim vurdurttu diye..üstüne bir de özete bakarsan orda '' haliti cemin vurdurttugunu ögrenen yılmaz '' diyor ... yani bu bölüm anlıyor olayı kimin yaptırdıgını ....
o konuda bana sorarsan bende söylemem...mükemmelliyet arıyorsan tabiki söylemesini beklersin...ama dediğim gibi bende olsam söylemezdim belki de filiz karakterinin bub için bu kadar cok seviyorum ....
filizi sevmeyen yok ona bi şey dediğimiz yok ama bilmediğin yılmaz bu işi en son öğrenirse ne olucak kopucak fırtınayı düşünemiyorum birde düşürdüğünü öğrenirse tamamdır.yılmaz büyük kararsızlıklar içinde kalıcak bence
Valla bunalım oldum bende.. Her bölüm illa biri kararsızlığa düşcek..
Bu konu sıktı diğer konulara geçelim.
Aslıyı nasıl buldunuz ? Sizce Aslı karakteri nasıl bir yapıda olacak.. Belli tuttuğunu kopartan biri çok hırslı.. Ve şu an için kusursuz gözüküyor.. Sizce bununda Cem gibi sondan mı foyası çıkcak.. :)
filizi sevmeyen yok ona bi şey dediğimiz yok ama bilmediğin yılmaz bu işi en son öğrenirse ne olucak kopucak fırtınayı düşünemiyorum birde düşürdüğünü öğrenirse tamamdır.yılmaz büyük kararsızlıklar içinde kalıcak bence
bence orda filize kızmaz kendisine kızar nasıl anlamadım diye hatta düşmesinin sebebi cemse o zaman büyük bir vicdan azabı duyabilir.Neden daha önce uyarmadım neden filizi korumadım diye
Özetin bir parcasi hep gecmis bölümü anlatiryor, yani Yilmaz halititi kimin vurdurdugunu biliyor
kesinlikle bilmiyor yoksa o kadar üst üste sormazdı...hatta sacmalıklar arasına yazmıstım ben bu replikleri diziden sonra....
Aslıyı nasıl buldunuz ? Sizce Aslı karakteri nasıl bir yapıda olacak.. Belli tuttuğunu kopartan biri çok hırslı.. Ve şu an için kusursuz gözüküyor.. Sizce bununda Cem gibi sondan mı foyası çıkcak.. :)
aslı aşık olunca bu halini çok arayacağız bence ..filizde eskiden çok hırslı,her şeyi yapardı (hala öyle ama o artık anne :):) ) cemin foyasının çıkmasında parmağı olur ama o kadar etkili olmaz,cemin foyasını yılmaz çıkaracaktır
valla pinkzone aslıya bu bölümden sonra karar verelim bence çünkü bir iki sahnesini anca gördük ama iyi bir kız bence fedakarlık yapıcak filiz yılmaz aşkına yılmazı sevse bile...umarın sevmez sevsede aynalıyı ona yaparız
aynı tepkileri bende yılmazın filizi uyarmadıgını ögrendiginde filizden bekliyorum...
ben beklemiyorum açıkscası neen beklim abisini uyarmış daha önce meral hakkındada uyarmıştı filizi tabi sarhoştu ama sanmıyorum bence filizin duyacağuı büyük bir pişmanlık olucak cemin foyası çıkınca
o değil fragmana bile koymamıslar kızı yaa...bence koymaları lazımdı ...gerci dizinin en önemli karakterlerinden biri olan ömer bile artık zor yer buluyor kendine fragmanda...
gülbeşeker
21-12-06, 16:48
Genelde toplumumuzdaki bakis acisi maalesef boyle. Bana da acikcasi 'Yilmaz ne yapar, en fazla Asli'yla dans eder, yemege cikar' o kadar lafi cok ters geldi. Filiz bunlari yaptiginda (psikopat oldugunu bilmedigi ve hala uyarilmadigi cocukluk arkadasiyla) kiyasiya elestiriliyordu, elestiriliyor da. Feride konusunun abartildigi konusunda hemfikiriz zaten en sonunda isi espriye dokmustum de rahatlamistim biraz :img-wink: Karakterleri hatalariyla seviyorum ben de tipki modumuz gibi.
Bu arada ben de senin yorumlarini okumaktan cok zevk aliyorum denizim, onu da yeri gelmisken yazayim dedim :)
yılmaz aslıyla ,filizn cemle yaptıklarını yapar daha fazlasını değil.Bu durumda "Yılmaz,aslıyla dans eder, yemeğe çıkar."cümlesi neden size ters geldi anlamış değilim.Çünkü ben kendi adıma filizn 43.bölümde cemle olan sahnelerinden pek hoşlanmasam da çok da eleştirmemiştim çünkü filiz cemi dost olarak görmüş, onunla güzel vakit geçirmeye çalışıyordu.Yani ben bu cümleyle "yılmaz aslıyla nasıl yakınlaşacak bakalım, onunla neler yapacak,şimdi filize kızanlar o zaman ne yapacak"tarzında düşünenlere bir cevap vermek istedim.Bu cümleden yılmaz ne yaparsa yapsın her zaman haklıdır anlamı çıkarılmasın.
valla pinkzone aslıya bu bölümden sonra karar verelim bence çünkü bir iki sahnesini anca gördük ama iyi bir kız bence fedakarlık yapıcak filiz yılmaz aşkına yılmazı sevse bile...umarın sevmez sevsede aynalıyı ona yaparız
Aynalı büyük gelmezmi ya.. Aynalının sevdiği kadında izmirin yolunu tuttu dönmek bilmedi.. Aslında Aynalı ona gereken sevgiyi gösterirdi ama.. Kadın Kemal abiye aşıktı.. Kadın aslında aynalıya aşık olacaktı ki.. Bak gör o zaman cümbüşü.. Aynalının o ağır abiliği giderdi.. Onun aşkı yaşamasıda güzel olurdu.. İyi çift olurlardı ama kadın gitmeyi tercih etti.. Aynalıdan iyi aşık olurdu ama.. :img-wink:
ben filiz savar yakında galiba filize çok acıcam filiz bebeğini düşürürse yılmazın yüzüne nasıl bakıcak ne diyecek çok merak ediyorum hem çocuğun acısı hem yılmazla konuşma valla artık dizi acayip sarmaya başladı dizilerin en keyifli bölümleri bunlardır çözülmeler başlar son düğümler atılır
Asli hakkinda cok belirli bir fikrim yok, belli akilli bir kiz ama bu kadar cok ovulmesini sevmedim. Genelde bu kadar ovulen kiside mutlaka bir terslik cikiyor dizilerde ;)
walla arkadaşlar bence filiz evlenme teklifini kabul edecek ama buna engel olacak kişi ömer olacaktır. bir şekilde ömeri de her zaman hatalı karar veren kişi sıfatından kurtarmaları gerek ki bunu da anca cem in gerçek yüzünü ortaya çıkarıp filizi olası bir hatadan döndürmesiyle olacaktır.
Diziye giren kızları Niye Yılmaz'a aşık ediyoruz sürekli?İlk başlarda Feride için de aynı düşünceler vardı şimdi sırada Aslı mı var?Tamam Yılmaz çok hoş,yakışıklı,karizmatik,vs...:good: :good: ama dizideki tüm kızları da ona aşık etmeyelim değil mi?Hem Filiz varken yazık olur bu kıza:img-fie: :img-fie:
Geçen hafta Aslı tam yemek yerlerken geldi ya.Canan'da kaynanan sevecek seni dedi.Yılmaz'ın Filiz'den öğrenen Mualla hanım Aslı'yı da Yılmaz'la görürse hemen ikisini yakıştıracaktır. Canan'ın söylediği söz kaynanan seni sevecek demesi .Ne bileyim her lafın altından ne çıkacak diye bekler olduk.
gülbeşeker
21-12-06, 16:53
o değil fragmana bile koymamıslar kızı yaa...bence koymaları lazımdı ...gerci dizinin en önemli karakterlerinden biri olan ömer bile artık zor yer buluyor kendine fragmanda...
bence abartıyosun ömerin hem dizide hem de fragmanlardaki yeri hiç de az değil sadece vurulduğu dönemlerde rolünde biraz azalma olmuştu.Ama gerçek şu ki bu aralar fragmanlarda filiz daha çok var çünkü son zamanlarda konu filizn üzerine yoğunlaştı.Ben bundan pek şikayetçi değilim.Filizn o masum yüzünü, bakışlarını görmek içimi aydınlatıyor.
walla arkadaşlar bence filiz evlenme teklifini kabul edecek ama buna engel olacak kişi ömer olacaktır. bir şekilde ömeri de her zaman hatalı karar veren kişi sıfatından kurtarmaları gerek ki bunu da anca cem in gerçek yüzünü ortaya çıkarıp filizi olası bir hatadan döndürmesiyle olacaktır.
Ben de Yilmaz'in Omer'i uyarmasindan bu tip bir sonuc cikacak diye dusunuyorum. Omer karakteri hakkinda ciddi bir calisma yapiliyor su aralar senaristlerimiz tarafindan. Ben de bu olmasa bile buna benzer olumlu birsey bekliyorum.
Gulbeseker mesaj kalabaligi arasinda seninkini yanlis degerlendirmisim kusura bakma lutfen.
Böyle bir durumda Ömer en büyük destekçileri olur ne olsa en yakın ve güvendiği arkadaşı ile Kardeşi evlenecek,Handan'da çok sevinir
Arkadaslar fragmani tekrar izledim ve sunu farketim:
filizin agladigi sahnenin(cemle beraber)aksamina bu evlenme teklifi olayi gircek cunku cemin gomleyi ayni mavi cizgili filizin kupeleride ayni...
Cem tabi hazirlikli gidecek filizde hazirliksiz....ve bu teklif gerceklesicekk....
ama filizin agladigi sahnenin oncesinde hastane sahnesi olacak (ultrason)kagitini aldiktan snra sirkete gidecek ve aglarken cem gorecek ve aksamina yemeye gidecekler......bence BU bolumu orda bitirirler.
Asli hakkinda cok belirli bir fikrim yok, belli akilli bir kiz ama bu kadar cok ovulmesini sevmedim. Genelde bu kadar ovulen kiside mutlaka bir terslik cikiyor dizilerde ;)
evet örnek cem :) nasıl girmişti diziye hala baştaki adam bu mu diye şaşırıyorum :img-hyste
ben bir de filizin hamile olduğunu ömerin öğrenmesini istiyorum eminimki destek olacaktır çünkü ömer son bir kaç bölümdür yani ölümden döndüğünden beri o kadar değişti ki buna tepkisini bekler oldum
Aslı'nın ikinci bir kötü karakter olarak gireceğini sanmıyorum.Aslı gayet anlayışlı , başarılı , insancıl olarak devam edecektir.Ne de olsa o da yokluktan gelmiş.Kimseside yok galiba.Yılmaz'la bir çok yönde anlaşacaklardır.
Aslı'nın ikinci bir kötü karakter olarak gireceğini sanmıyorum.Aslı gayet anlayışlı , başarılı , insancıl olarak devam edecektir.Ne de olsa o da yokluktan gelmiş.Kimseside yok galiba.Yılmaz'la bir çok yönde anlaşacaklardır.
Onun için dişli oalcaktır.. Mualla hanının yakıştırması da mantıklı olacaktır. Hele kızın geçmişini öğrenince.. Kim istemezski bu kadar azimli gelini.. :) Ama yakıştımaları havada kalacak.. Yılmaz Filizi hayatta unutmaz.. :img-wink:
evet örnek cem :) nasıl girmişti diziye hala baştaki adam bu mu diye şaşırıyorum :img-hyste
ben bir de filizin hamile olduğunu ömerin öğrenmesini istiyorum eminimki destek olacaktır çünkü ömer son bir kaç bölümdür yani ölümden döndüğünden beri o kadar değişti ki buna tepkisini bekler oldum
sabah 54.bölümü tekrar seyrettim.Hamilelik olayını Ömer ve Handan öğrendiklerinde sanki Yılmaz'ı daha fazla suçalayacaklar gibi geldi.Ömer Cem'e anlatırken hala kardeşimi kullanıyor Filiz farkında değil demişti.Ömer'in Yılmaz'ın Filiz'i kullandığını Yılmaz'ın artık Filiz'le işinin bittiğini düşüneceğini hissttim. Ayrılma sebepleri başka ama Ömer yinede bu yönde düşünebilir.
arkadaslar yorumlarınız ıcın cok tesekkurler.sabahtan berı okuyorum.yenı bıtırebıldım.
bırde sunu belırtmek ıstıyorum bız olaylara farklı pencereden bakarız sız farklı bızım doğrularımız sızın yanlıslarınızdır.fılız,benım ıcın haklı ama sızler ıcın olmayabılır.
sızın doğrularınızı bız kabul edemeyız.nasıl bızım dusuncelerımız sıze yanlıs gelıyorsa sızınkınlerde bıze yanlıs gelıyor.
cuma cok cabuk geldı bakalım bence fılız kabul etmeyecek ama sızce edebılır ızleyıp gorecez.
sabah 54.bölümü tekrar seyrettim.Hamilelik olayını Ömer ve Handan öğrendiklerinde sanki Yılmaz'ı daha fazla suçalayacaklar gibi geldi.Ömer Cem'e anlatırken hala kardeşimi kullanıyor Filiz farkında değil demişti.Ömer'in Yılmaz'ın Filiz'i kullandığını Yılmaz'ın artık Filiz'le işinin bittiğini düşüneceğini hissttim. Ayrılma sebepleri başka ama Ömer yinede bu yönde düşünebilir.
yılmazı suçlarlar da filize belli etmeseler bari..geçen bölümde sinir krizi geçirdiğinde neler hissettiğini biliyorlar.ne olursa olsun ömer yumuşamış gibiydi ama bu bölüm yılmaza karşı hislerini daha net anlarız .yılmazla konuşmaya gidince gene yılmazı küçümserse o zaman yılmaza karşı tutumu değişmemiştir.
forever_bim
21-12-06, 17:55
Yanıtlamak istediğim yorumlar var. Alıntıladım.
okey.. Zaten beenimde işlerim var bugün.. :)
Bu arada hazır çıkmışken şunları sormadan gitmeyeyim.. :)
1- Filiz Canan Söylecek mi hamile olduğunu ?
2- Ömer inanacakmı Yılmazın söylediklerine..
3- Yılmaz elinde bir kanıtla mı gitti Ömere Yoksa kanıtsız mı ?
4- Filiz teklifi hiç düşünmeden reddedecek mi?
1. Filiz Canan'a söylemez. Açıkçası bence Canan'da Yılmaz ağır basıyor gibi. Filiz'i de sevmesine rağmen bu sırrı Canan tutamaz.
2. Delil yoksa inanmaz. Ama gene de en olmadık anda flashbak gelebilir. Malum dizide flashbackler çok işlevsel:)
3. Bence delille gider. Neden derseniz geçen hafta göz göze geldiler ama birbirlerini tanımazdan geldiler. Yılmaz geçip gitti (Ahmet'i sürükledi dediğimde olay çıkmıştı ama aynen de öyle olmuştu) Ben demiştim için giderse pek bir etkisi olmaz. Gitmesi için delili olmalı elinde. Ben demiştim için gidecekse adres yanlış.
4. İlk anda evet reddedecek.
bana kimse şunu mazur göstermesin olmasını istemem sevdiği adam kendisini istemiyor diye sevmediği başka birine evet demek ve sevdiği adamın çocuğunu onunla büyütmeyi düşünmek türkan şoray filmini seyredenler geçenlerde şöyle bir yargıya varmıilar sevgi emek demekti diye filmin sonunda söylenen sözlere kanmışlar peki bu dğrumu salih fahriye cemil üçgeninde bu doğru tespit
ama alyazmalım filminde türkan şoray yanlış yapmıştır.kadir inanırı neden terketmişti bi kadının evinde gördüğü için ama evde sevdiği adam o kadını retetmişti.ama bu manzarayı yanlış anlayan türkan şoray onu terketmiş sonrada karşısına başkası çıkmış cocuğu adına o adamı kabul etmişti size göre türkan şoray doğrumu bilip bilmeden sevdiğine güvenmeden herkeste ben o adamı tutuyordun dedi burda galiba bundan anlaşamıyoruz benim bildiğim doğru tektir
Matraka;
Beni okuman temennisiyle. Sevli Boylum Al Yazmalım da İlyas Asya'yı iş arkadaşı kadınla aldatmıştı. Kadının göğsünden öptüğünü görmüştü Asya kocasının. Kocası çıplkatı. Keşke herkes hayatta Cemşit gibi olsaydı. Yani adam olsaydı İlyas da.
Bunun için senaristlerin Ömer'i sevmesi lazım. Son senaristere lafım yok. Ama önceden yazan ve her hafta değişen ekip canavar baba etmişlerdi Ömer'i.
Ömer Elif'le düzeldi ve yeniden aşık oluyor. Daha fazla bir şey yaparlar mı Ömer için sanmıyorum. İlk sezonki Ömer'e kavuştuk gibi zaten. Daha fazlasını yaparlar mı bilemem.
Diziye giren kızları Niye Yılmaz'a aşık ediyoruz sürekli?İlk başlarda Feride için de aynı düşünceler vardı şimdi sırada Aslı mı var?Tamam Yılmaz çok hoş,yakışıklı,karizmatik,vs...:good: :good: ama dizideki tüm kızları da ona aşık etmeyelim değil mi?Hem Filiz varken yazık olur bu kıza:img-fie: :img-fie:
Feride için aynı düşünceler vardı. Ama Feride aşık olmadı Allah'tan Yılmaz'a. Zaten millete de bu dokundu. Feride hayatını kurtaran Yılmaz'ı değil de yanında olmak için yeni tanıdığı ve hayatını kurtardığı Ömer'i seçti diye. Dizide Ömer hep sevmişti bugüne kadar e sevilmesi de lazım artık.
Bana göre bölümler gittikce karma karisik olmaya basliyor
Filiz tahmin ettigimiz gibi cocugu aldirmiyor
Ama Cemin teklifini kabul etmez gibi geliyor bana cünkü
sevmedigi bi adamla neden evlensin?
Öbür taraftada cocuk var belki cocugum babasiz büyümesin
deyip cemle evlenir sonra Cemin gercek yüzü yillar sonra
ortaya cikar ve Filiz cocugun babasi Yilmazin oldugunu
söyler:img-hyste Yani dizi sanki böyle pembe dizi haline
gelmeye basladi
Filizin neden böyle gurur yapiyor anlamiyorum Söyle iste
Yilmaza Cem bile ögrendi ya
Öbür taraftada cocuk var belki cocugum babasiz büyümesin deyip cemle evlenir[/B]
arkadaslar filizin cocugunun babasız olması gibi durum sözkonusu değil ...nerden cıkarıyorsunuz böyle seyleri anlamıyorum...
ömer mi yılmazı çağırıyo yoksa yılmaz kendimi geliyo...yani cem hakkında mı konuşmk için yoksa yine kavga dövüş sahnleri mi izlicz...bn artık çok sıkıldm bu sahnelerdn...aslında yılmaz delille de gitse ömern inanıcağını hiç sanmıorm ceme sonsz güveniyo nede olsa ayrıca hala yılmazdn da nefret ediyo belki yılmzı o çağırmıştr ve filizle ilgili bişi konuşucklrdr tabii konuşma olursa...
ömer mi yılmazı çağırıyo yoksa yılmaz kendimi geliyo...yani cem hakkında mı konuşmk için yoksa yine kavga dövüş sahnleri mi izlicz...bn artık çok sıkıldm bu sahnelerdn...aslında yılmaz delille de gitse ömern inanıcağını hiç sanmıorm ceme sonsz güveniyo nede olsa ayrıca hala yılmazdn da nefret ediyo belki yılmzı o çağırmıştr ve filizle ilgili bişi konuşucklrdr tabii konuşma olursa...
yok yılmaz kendısı konusmaya gıdıyo.cem hakkında.bence ıyı bır delıle gıderse omer neden ınanmasınkı.ozettede yazıyor cem hakkında konusacağı.bence konustuğu kısı fılız olmalıydı ama fılız ınansa aılesını ınandıramazdıı ozellıkle handanı omere gıtmesı ıyı oldu ama her ne olursa olsun fılızı uyarmalıydı cem konusunda.cem kızın yanından bır dk ayrılmıyor.
Ben de su son durumda Omer'e gitmesini daha mantikli gormekteyim. Filiz'le kopruleri atmadan once Filiz'i uyarmaliydi bence zaten. Su durumda ise onu gormek istemiyor belli ki. Eger cogunuzun da dusundugu gibi bir de delil varsa elinde, o zaman Omer cok da sacma bir adres degil. Omer'i inandiracak kadar bir delil varsa niye polise gitmiyor o zaman? Benim kafa yine corba oldu galiba :img-blush Neyse, bekleyip gorecegiz yine.
Ben bu Cem olayinin cozumunde sadece Yilmaz'in degil herkesin katkisi olacagina inaniyorum, Asli da dahil. Cem pek cok cepheden kistirilinca umarim geriye donusu olmayan bir durum olmaz (tuyolara bakinca aklima hep cocugun dusmesi geliyor ama :img-cray:)
walla bence o yönde ilerlemesi lazım dizinin. yani ömerin yılmaza inanması lazım.çünkü kendini vurdurtmadığını bilio, filizle kesin olarak ayrıldıklarını düşinio,bütün bunların ışığında mantıklı bir yol izlemek gerekirse yılmazın cem i boşu boşuna suçlaması için hiçbir sebep olmadığını düşünecek ve olayı araştırcaktır diye düşünüyorum zira artık yılmaza bakışları nefret dolu değil bence. ama bana da kalırsa her ne sebeple olursa olsun filizin teklifi ret etmesi gerek yok babasız çocukmuş yok duygusal bunalımmış yok bilmem neymiş. eğer kabul ederse bu senaristler bu dizinin altında kalır. onca delile rağmen kendine inanmadı diye filize bu kadar tavır takınan bir karakter başkasıyla evlenme kararı almasına rağmen (ondan sonra senaristler nasıl bir senaryo bulurlarsa bulsunlar) affederse eşyanın tabiatına aykırı bir durum olur. bu saatten sonra bence birleşmesinler zaten. vazo birçok yerinden kırıldı zaten artık toplanmaması lazım.
yılmaz neden polise gitmiyor :) yoksa onlarda ona inanmadı diye onlara da mı küstü :) şaka bir yana yılmaz, hiç bir konuda polislere gideyim demedi ilk sezon iyiki kemal abi varmış yoksa kamyona konan paketleri de kendi hallederdi :) hem ordan tanıdıkları savcı var,polisler vardır bence polislerle ortak bir çalışma yapsalardı daha mantıklı ve daha mesajlı olurdu .
Bence bu böülüm filiz yılmaza hamile olduğunu söyleyecek fragmanı yeniden izlediğimde filiz yılmazı bekliyor gibi inş. söyler birde filiz cemin evlenme teklifini reddecek ama sonra olaylar ne olur bilemem.Bölüm sonuda fragmanda görmediğimiz bir sahnede bitecek çok değişik bir son olabilir
Bu arada bakıyorumda çoğunluk aslı yılmaz çiftine kaymış ben sonuna kadar filiz&yılmaz aşkını destekleyeceğim
Yorum hizina yetismek zor ama ben yine de aklima takilan birkac seyi paylasayim. Oncelikle hep soyledigimi tekrarlayacagim. Yilmaz'in Filiz'le iliskisini bitirmesini anliyabiliyorum. Bana gore abartili bir tepki de olsa, kendisine guvenmeyen biriyle hayatini paylasmamayi secebilir. Benim kabul edemedigim Filiz'in ne kadar buyuk bir tehlike icinde oldugunu bildigi halde onu uyarmamasi. Bunu kendisi yapmak zorunda da degil. Canan, Ekrem, Salih araciligiyla yapabilirdi. Hatta boylesi daha da inandirici olurdu. Diyelim ki Filiz yine inanmadi. En azindan kafasinda bir acaba olur, Cem'e karsi daha dikkatli davranabilirdi. Ama sanirim hikayeyi uzatmak ugruna, Yilmaz'in Filiz'e olan kizginligi on plana cikti. Hatta Tekinerlere olan ofkesi. Kendini aklama ve kanitlama istegi agir basti. Bu da Yilmaz karakterinin zayif tarafi bana kalirsa.
Bu bolumde Omer'e uyari icin gidiyorsa bir nebze de olsa hatasini tamir ediyor demektir. Ben de elinde ufak da olsa bir kanit oldugunu saniyorum. Omer ona en az guvenecek adamken eli bos karsisina cikmaz. Sadece isle ilgili bir uyari olsa Ceyda'ya da gidebilirdi. Bence Cem hakkinda inandirici birseyler soyliyecek. Ote yandan, Omer'in inanmasini beklemiyorum. Bu gayet normal. Bir tarafta ortagi, arkadasi, zor gununde yaninda olan arkadasi Cem. Diger tarafta Yilmaz. Omer delillere ragmen inanmayabilir. Keske inansa ve hatta isin onemli bir bolumunu o cozse. Simdilik bu hayal gibi ama ilerleyen bolumlerde Yilmaz ve Omer'in birlikte hareket edeceklerini dusunuyorum.
Filiz'e donersek, bu bolum hamileliginden Yilmaz'a soz etmek isteyecek ama konusamadan terslenecek gibi geliyor bana. Ilk gorusmede Asli'yi kiskanacagini sanmam. Asli'nin daha yeni geldigini, aralarinda henuz birsey olamayacagini tahmin eder. Kiskanclik daha sonra, onlari surekli birlikte gordugunde olur herhalde. Asli karakteri Tekinerlerdeki ilk toplantida bana biraz antipatik geldi. Konusma sekli boylesi bir is toplantisi icin biraz iticiydi. Kendine guvenen bir karakter odugunun altini cizmek icin biraz fazla abartmis olabilirler.
Filiz'in Cem'in teklifini kabul edecegini sanmiyorum. Bize simdiye kadar gosterilen Filiz karakteri bunu yapmaz. Ama Cem'e daha bir sempatiyle bakabilir. Ayni hareketi Salih yaptiginda cok takdir etmisti. Bu hareketi sonucu Cem'e daha da guvenebilir.
Bir de cok yakinda Cem'in gercek yuzunun ortaya cikacagini saniyorum. Cem bir-iki bolum once guc durumda kalinca yurt disina kacmak istemisti ama bu defa kacamayip, uzaktan savasacak galiba. Bir de sunu soylemeden gecemeyecegim. Cem dizideki en tek boyutlu karakter. Sonsuz kotu, entrikaci, psikopat falan. Bu kotu taraflari disinda hic bir yonu islenmedi. Sadece kotu adam..Normalde bu kadar derinliksiz bir karakterin hic inandirici olmamasi lazim ama sanirim Cenk Ertan'in oyunculuk basarisi burada ortaya cikiyor.
arkadaslar filizin cocugunun babasız olması gibi durum sözkonusu değil ...nerden cıkarıyorsunuz böyle seyleri anlamıyorum...
sonucta Yilmaza söylememekle cok kararli gibiydi de ondan
öyle dedim Yani tabii umarim Yilmaza söyler ki en mantiklisida bu
yakupoglu61
21-12-06, 22:34
görünen oki herkes kabuğuna çekilmiş, foruma sessizlik hakim olmuş durumda
herkes yorum yapamaz oldu sanırım doğru konu kalmadı artık bi an önce diziyi izlemek istiyoruz
her şeye rağmen güzel bir bölüm bizleri bekliyor. aşk-nefret-entrika-yalanlar yani hayata dair her şey bu dizide gel cuma 22.00 gel...
selam arkadaşlar
birkaç gün önce reyhan filminden bahsedip sevmediği bir adamla evlenir demiştim kimse katılmamıştı:sad53:
fragmanı izlemedim ama sahiden bi evlenme teklifimi var . uff umarım ben haksız çıkarım :img-help:
NERGIZ_CAN
21-12-06, 23:12
evlenemez ki evlilik masasindan donenleri cok gorduk bu dizilerde
yilmaz haber alib gelir sen ne yapiyorsun bu arada filizin basi doner hastaneye giderler oyrenir yilmaz hamilleliyi dena tesdi her sey kolay ya dizilerde bilir kendinden oldugunu evlenelim der
su durumda bile yılmaz hala daha filizin ne düstügü durumun ne de ruh saglının farkında...olsa olaylara daha farklı yaklasırdı görüşündeyim...zaten siirde bunu cok güzel de dile getirmiş...(ne de olsa bir kac bölüm sonrasını anlatıyor siir :))
çok haklısın secoms....yılmaz sadece filiz üzülüyo sanıyo ama içinde kopan fırtınaları bilse bu şekilde davranmaz...
sevgili secoms hep mantıklı yorumlar yapıyodun ama bunlar çok ii yorumlar...sonuna kadar katılıyorum....yılmaz tekinerlerde sadece filizi inandırabilir...en azından aklını karıştırabilir...ama ömer yılmaza niye inansın kanıtı yoksa....yılmaza inanmaktansa ceme inanmayı tercih edecektir....kesinlikle yılmaz kendi duygularından korkuyo...filizi görüp dayanamayacağına ya da adam yerine koymuyo filizi...herhalde onun derdi büyük benim acımla boğuşuyo anlamaz beni en iisi abisine gidim...:)
aaa archshe gelmiş hos geldin ..walla cok tesekkür ediyorum ... bizde elimizden geldigince bir seyler söylemeye calısıyoruz işte :img-blush :)
BİR KİŞİYE HEM GÜVENİP HEMDE ONDAN ŞÜPHELENEMESSİN
bu cümle ömerin ceme güvenmesi için yazzdın galiba ama sanki filize bi sataşma hissettim yanlışmıyım...cümlen doğru ne diyeyim...ama filize çeviremem bunu...sen başka pencerden bakıyosun filize....katı bi şekilde...bu kız şöyle düşünmüştür...şunuu hissetmiştir demiyosun..ben kendimi filizin yerine koyabiliyorum ve insanız hatalar yapabiliriz mükemmel varlıklar değiliz diyoruz...bunları yaşamadan o psikolojiye girmeden anlayamayız...ateş düştüğü yeri yakar....herkes kendi acısını yaşar...biz sadece yorumluyoruz...ben erkek olsam benim başıma gelse affedermiyim bilmiyorum ama izlerken filizi de görebiliyorum...yılmaz filize okadar kızgın ki filizin pişmanlığını göremiyo sadece kendi haklılığını görüyo...başkası da olsa böyle yapardı...ama başka bi gözle ikisini izleyince birinin üzüntüsünü birinin pişamanlığını net görebilirsin....o zaman belki yumuşayabilirsin...ama yılmazın durumunda sen varmışın gibi bakıyosun olaya..
ve bağ evinde filize müthiş replik yazmışlardı...bayıldım...kendini güzel ifade etti filiz beni anla yılmaz dercesine...tabiii bunlar sebep olmayabilir ama filiz son kez affet beni derken herşeyin farkındaydı...nasıl anlatsın kendini kız ...ne yapsın pişmanlığı için...
aaa archshe gelmiş hos geldin ..walla cok tesekkür ediyorum ... bizde elimizden geldigince bir seyler söylemeye calısıyoruz işte :img-blush :)
hoş bulduk yeni okuyorum yazılanları malum iş hayatı...ama çok da karışmamış forum sanki...herkes tarafını korumuş bi adım şaşma yok kimsede...çok güzel yorumların tebrik ederim..herhalde ben de girsem aynılarını yazardım...
hoş bulduk yeni okuyorum yazılanları malum iş hayatı...ama çok da karışmamış forum sanki...herkes tarafını korumuş bi adım şaşma yok kimsede...çok güzel yorumların tebrik ederim..herhalde ben de girsem aynılarını yazardım...
bende dün gece giremedim foruma...yazılanları okuyunca bende karısacak zannettim ama karısmadı pek ...zaten su aralar bir barıs ortamıdır gidiyor forum allah nazardan saklasın ...
Filiz kesinlikle evlenemez dusunmeden redetmeli bu teklifi...umarim oyle birsey olmaz zaten ilk sezonu ozliyoruz ilk sezondaki ayakta duran dimdik filizi
:(umarim senaristler bizi boyle bir shocka ugratmaz..harbidenn cok kotu olur..
ooff icim daraldi yaaa birden.:(
bende dün gece giremedim foruma...yazılanları okuyunca bende karısacak zannettim ama karısmadı pek ...zaten su aralar bir barıs ortamıdır gidiyor forum allah nazardan saklasın ...
sen yanlis gormusun ozaman cunku dun tartismalar oldu..dun gece bugunde olacakti ama neyse......
haklısın merve...nasıl unuturum modumuzun kırmızı yazılı mesajlarını...bir an unutmusum pardon...
forever_bim
21-12-06, 23:59
Arkadaşlar valla sizi hareketlendirecek bir soru buldum gene. E düşünen mod'unuz olarak bakalım bu konuda fikirler nasıl gelecek.
Efendim fragmanda gördük küçük kurabiye Elif babası ile dadısının ellerini üst üste koyuyor. Sizce ilk kim elini geri çeker?
A-Feride
B-Ömer
C-(Kerdeşimin yanıtı)Sahne orda kesilir. Kimin elini çektiğini göremeyiz.
D-Handan elinde odun makinesiyle odaya dalış yapar onları ayırır.
Bence yanıt D şıkkı.:img-hyste
fragmanı netten izlemiştim...detaylar pek izlenemiyo nette...tvde bugün izledim birazını ...filizin yılmazla karşılaştığı sahneyle cemle sahnesi aynı gün...bence filiz yılmazı görmek için canana gidiyo...hazır biraz cesaretini toplamışken yılmaz ona sert davranıyo...onu hayatından çıkardığını gene belli ediyo...sonra filiz işe gidiyo ve ağlıyo...cem görüyo olayları anlatıyo filiz...ve sonunda yılmaz beni silmiş ben nasıl derim bebeği beni istemeyen birine diye...ee tabii cemde akşamına filize evlenme teklif eder...donkişot ya bizim ki...bütün dünyaya zarar verdi bi filizi düşüneceği tuttu..gözlerim yaşardı valllahi..
kesinlikle FERİDE ..ömerin bakıslarını görmeseydim zor bir soru olurdu benim için ama o bakıslar var ya ben bilirim o bakısları :):)
Arkadaşlar valla sizi hareketlendirecek bir soru buldum gene. E düşünen mod'unuz olarak bakalım bu konuda fikirler nasıl gelecek.
Efendim fragmanda gördük küçük kurabiye Elif babası ile dadısının ellerini üst üste koyuyor. Sizce ilk kim elini geri çeker?
A-Feride
B-Ömer
bence ömer çeker...ömerin öyle hareketleri var çünkü ilgenirken birden ilgilenmiyorum moduna girmeyi başarabiliyo...ömer çekmezse feride biraz daha tutar elini dermişim:)
A-Feride
B-Ömer
Yawwww hasan sende haa yaa kafam karisti bu sorude nerden cikti simdi:)ama magdem sordun cevaplayim
bence feride cekecek kizimiz biraz utangac davranip elini cekecek niyemi cunku
yine feride omerin burnunu boyarken:):)omer gozlerini acmisti ve feridede gozlerinin icine bakmisti omerin ama utanip gozerini kaydirmisti.....ne alaka dersiniz simdi ama ayni sey bence ha elini tutmus haa gozlerine bakmis:):):)
not:bu arada arkiler benim avatarim nasil olmus ha bide hasan yaa hani ekliycektin feride omer sahnesindeki resimleri...:good:
forever_bim
22-12-06, 00:11
Yawwww hasan sende haa yaa kafam karisti bu sorude nerden cikti simdi:)ama magdem sordun cevaplayim
bence feride cekecek kizimiz biraz utangac davranip elini cekecek niyemi cunku
yine feride omerin burnunu boyarken:):)omer gozlerini acmisti ve feridede gozlerinin icine bakmisti omerin ama utanip gozerini kaydirmisti.....ne alaka dersiniz simdi ama ayni sey bence ha elini tutmus haa gozlerine bakmis:):):)
not:bu arada arkiler benim avatarim nasil olmus ha bide hasan yaa hani ekliycektin feride omer sahnesindeki resimleri...:good:
Ekledim Merveciğim;
Hastane sahnelerini ekleyebildim ama yalnızca.Vaktim çok kısıtlı. İmza yapacaksan ben sana boya sahnesinden resim atarım özel mesajla.
yakupoglu61
22-12-06, 00:12
bncede feride.
bana göre daha çok ömer ferideye yanaşma niyetinde ferideden çok eğilim görmedim çok fazla
avatarın cok güzel olmus mervecim... bu arada benim avatarımdaki bakıslardan bahsediyoruz arkadaslar feridenin işi hiç kolay değil walla...:)
avatarın cok güzel olmus mervecim... bu arada benim avatarımdaki bakıslardan bahsediyoruz arkadaslar feridenin işi hiç kolay değil walla...:)
Cokkk tskurler..
vala omer yakkinda abayi yakar haa en fazla 4bolum snra....demedi demeyin
Her ne kadar Feride'nin duygularinin daha once basladigini dusunsem de ben de Feride once elini ceker diye dusunuyorum. Kizimiz biraz utangac, zaten eli ayagina dolasiyor Omer'in bakislari sozkonusu olunca. Ama bence bir sure eller oyle kalacak ilk sokla. Odun makinesini soyle bir gozumun onune getirdim de o da enteresan bir sahne olurdu aslinda :img-hyste. Ne sok ama :img-hyste
Arkadaslar avatarlariniz cok guzel olmus emegi gecen herkesin eline saglik diyorum :) Secoms senin avatardaki bakislara bakinca Feride'nin Omer'e uc telli biyik cizmesi normalmis, masallah kediler gibi guzel gozleri var adamin.
forever_bim
22-12-06, 00:57
bncede feride.
bana göre daha çok ömer ferideye yanaşma niyetinde ferideden çok eğilim görmedim çok fazla
Bence de durum tam tersi. Feride'de daha önce birşeyler başladı, Ömer daha farkında değil hissettiklerinin.
Bence de durum tam tersi. Feride'de daha önce birşeyler başladı, Ömer daha farkında değil hissettiklerinin.
Bencede öyle..Buarada fragmani izledim dün,hayiiiiiiiiir Filiz-Cem beraberligini istemiyoruuum.Bu arada bazi forumlarda baktimda herkes simdiden anti-Asli olmus :) Daha ne olacagi belli degil ama Filiz-Cem ve Yilmaz-Asli beraberligi olursa bu dizi cooooook uzar ve bence böyle sey sacmalik olur.
yılmazın önce filizi uyarması fikrine katılmıyorum.
yılmaz ceme dediki: demek filizi uğruna adam öldürecek kadar seviyorsun.
filize neden kötülük yapsınki cem seviyor onu. filizde böyle bir adamı sevecek karakterdeyse yılmaz derki canıma minnet böyle bir kızı istemezdim zaten. foyası ortaya çıkınca zaten polis yakalayacak düşünüyor. filiz için endişe etmesine sebep yok şimdilik yani.
bu cümle ömerin ceme güvenmesi için yazzdın galiba ama sanki filize bi sataşma hissettim yanlışmıyım...cümlen doğru ne diyeyim...ama filize çeviremem bunu...sen başka pencerden bakıyosun filize....katı bi şekilde...bu kız şöyle düşünmüştür...şunuu hissetmiştir demiyosun..ben kendimi filizin yerine koyabiliyorum ve insanız hatalar yapabiliriz mükemmel varlıklar değiliz diyoruz...bunları yaşamadan o psikolojiye girmeden anlayamayız...ateş düştüğü yeri yakar....herkes kendi acısını yaşar...biz sadece yorumluyoruz...ben erkek olsam benim başıma gelse affedermiyim bilmiyorum ama izlerken filizi de görebiliyorum...yılmaz filize okadar kızgın ki filizin pişmanlığını göremiyo sadece kendi haklılığını görüyo...başkası da olsa böyle yapardı...ama başka bi gözle ikisini izleyince birinin üzüntüsünü birinin pişamanlığını net görebilirsin....o zaman belki yumuşayabilirsin...ama yılmazın durumunda sen varmışın gibi bakıyosun olaya..
ve bağ evinde filize müthiş replik yazmışlardı...bayıldım...kendini güzel ifade etti filiz beni anla yılmaz dercesine...tabiii bunlar sebep olmayabilir ama filiz son kez affet beni derken herşeyin farkındaydı...nasıl anlatsın kendini kız ...ne yapsın pişmanlığı için...
archshe aslına bakarsan artık ben bu bahanelerden sıkıldım onu bi söylim ilk önce evet filize çok güzel replik yazmışlar diziyi ikinci kez izlediğimde şunu farkettim filiz yılmazdan afdilerken şöyle söylüyor
--- yılmaz sevdiğim beni son kez affet
bundan sonra filiz kelimesinin kullanmamaya özem göstericem onun adı özürmatik olsun bundan böyle
NOT:güvendiğin kişiye hem güvenip hemde şüphe edemessin kelimesi ömer filiz handan dalton üçlüsüne söylenmiştir.bu benim bulduğum bir cümle değildir.yılmaza filiz dahil kimse inanmaz az çok ömer yılmaz sahneside böyle gerçicek ömer alay bile edebilir yılmazla
A-Feride
B-Ömer
A- Feride çeker.. Fragmanda daha şaşıran biraz da utangaç olan Feride idi.. Ömerin suratında muziplik okuyordum.. :img-wink:
archshe aslına bakarsan artık ben bu bahanelerden sıkıldım onu bi söylim ilk önce evet filize çok güzel replik yazmışlar diziyi ikinci kez izlediğimde şunu farkettim filiz yılmazdan afdilerken şöyle söylüyor
--- yılmaz sevdiğim beni son kez affet
bundan sonra filiz kelimesinin kullanmamaya özem göstericem onun adı özürmatik olsun bundan böyle
NOT:güvendiğin kişiye hem güvenip hemde şüphe edemessin kelimesi ömer filiz handan dalton üçlüsüne söylenmiştir.bu benim bulduğum bir cümle değildir.yılmaza filiz dahil kimse inanmaz az çok ömer yılmaz sahneside böyle gerçicek ömer alay bile edebilir yılmazla
Bencede.. Söylediklerini kaale almayacağını ve yine o iğneliyici laflarını tekrar edecektir. Şöyle bir durum var.. Senaristler Yılmaza ben demiştim dedirtmeye çalışıyor. Yani sonunda Yılmazı haklı çıkarmaya :)
A-Feride
B-Ömer
bence ömer çeker yani cevap B şıkkı:) ömer feridenin nasıl utandığını gördü belki daha fazla utandırmamak adına elini ferideden önce çekebilir.
forever_bim
22-12-06, 11:03
Pinkzone;
Geçen bölüm Yılmaz delilsiz karşılarına çıkmayacağını söylemişti. Bence elinde delil var ve de ben herkesin aksine son sahnenin yani 55. bölümün sonunun Ömer'le Yılmaz'ın konuşması olacağını tahmin ediyorum. Ömer delil varsa sudan çıkmış balık gibi olacak ve 55. Bölümün son karesi o olacak. Bölümün burda bitme olasılığı yüzde 40.
Yüzde 30 ihtimalle köprüde bitecek.
Kalan yüzde 30 ihtimal de evlilik teklifinde bitme olasılığı var.
Pinkzonecuğum
Avatar ve imza için çok mersi. Senin yaptıkların hariç başka kullanamaz oldum.
Pinkzone;
Geçen bölüm Yılmaz delilsiz karşılarına çıkmayacağını söylemişti. Bence elinde delil var ve de ben herkesin aksine son sahnenin yani 55. bölümün sonunun Ömer'le Yılmaz'ın konuşması olacağını tahmin ediyorum. Ömer delil varsa sudan çıkmış balık gibi olacak ve 55. Bölümün son karesi o olacak. Bölümün burda bitme olasılığı yüzde 40.
Pinkzonecuğum
Bende senin gibi Ömer - Yılmaz karşılaşmasında biteceğini tahmin ediyorum.. Orda bitme olasılığı daha mantıklı bence.. Evlilik teklifi sahnesi önce olabilir gibi.. Yılmazın elinde delil olmadan gidemeyeceği için.. O sahne baya heyecanlı olacak.. onun için bende ömer yılmaz sahnesinde bitmesini bekliyorum.
Avatar ve imzalarımı beğendiğin için teşekkür ederim.. :) Valla Sinan Tuzcu karizmatik bizde ona göre imzalar yapıyoruz.. İmzandaki sahne favori sahnem oldu.. :)
sevgili modum ilk önce film için aydınlattığın için teşekkürler ben uzun zaman önce izlediğim için yanlış hatırlıyor olabilirim
valla şu yüzde meselesinde %1 ihtimal yokmu ben bu sahnelerin hiçbiri seçeneğini kullanmak istiyorum
ömer hakkında bi şey yazmıyacağım herşey yolunda nasıl olsa
Bende senin gibi Ömer - Yılmaz karşılaşmasında biteceğini tahmin ediyorum.. Orda bitme olasılığı daha mantıklı bence.. Evlilik teklifi sahnesi önce olabilir gibi.. Yılmazın elinde delil olmadan gidemeyeceği için.. O sahne baya heyecanlı olacak.. onun için bende ömer yılmaz sahnesinde bitmesini bekliyorum.
Avatar ve imzalarımı beğendiğin için teşekkür ederim.. :) Valla Sinan Tuzcu karizmatik bizde ona göre imzalar yapıyoruz.. İmzandaki sahne favori sahnem oldu.. :)
Ben de ya evlilik teklifinde ya da elinde delil varsa Omer-Yilmaz karsilasmasinda bitecegini dusunuyorum. Acikcasi gecen haftaki gibi hangi sahnede biteceginden herkesin emin olmasindan da boyle cok secenekli olmasi daha iyi oluyor galiba. Merak ettiriyor hicbirsey olmasa. Bana koprudeki sahne nedense o kadar onemli gibi gelmiyor ama bu sadece bir his, yoksa mantikli bir aciklamam yok ona :)
Pinkzone;
Pinkzonecuğum
ben hala delilsiz çıkacağı yönünde ısrarcıyım belkide filizi cemle görücek bilemeyiz bence tekiner ailesini uyarmak adına ömere delil olmadan gidicek gitme nedini belkide halit olabilir bu kadar çabuk açığa çıkarsa nasıl olucak bilmiyorum ben 1-2 bölüm daha cemin açığa çıkacağını sanmıyorum açıkcası
belki de (çok iyimser olacak ama :) ) ömer yılmazın dediklerine gösterdiklerine inanır cemin yakasına yapıştığı yerde biter :) ya da hiç fragmanda olmayan bir sahne de biter
Akşam göreceğiz Delil li mi çıkcak yoksa delilsiz mi.. Ama fragmanda Yılmazın acaip kendinden emin duruşu var.. Bunu gözden kaçırmayalım derim ben.. Uyarmaya gelse bu kadar emin durmazdı.
Akşam göreceğiz Delil li mi çıkcak yoksa delilsiz mi.. Ama fragmanda Yılmazın acaip kendinden emin duruşu var.. Bunu gözden kaçırmayalım derim ben.. Uyarmaya gelse bu kadar emin durmazdı.
yılmazın duruşlarından sende bu olayı çzüyorsunya ne diyim geçen seferde demiştin demi yılmazın emin duruşuna ama ömer inanırsa yılmaza güvenme olayı orda biter sadece iyilik yapmış gibi olur bence olmayacak tekrar söylüyorum
yılmazın duruşlarından sende bu olayı çzüyorsunya ne diyim geçen seferde demiştin demi yılmazın emin duruşuna ama ömer inanırsa yılmaza güvenme olayı orda biter sadece iyilik yapmış gibi olur bence olmayacak tekrar söylüyorum
İyi bakalım.. Senin dediğin olsun canım.
Yılmaz uzun zamandan beri mavi gömlek giymiyordu.. Bu bölüm giyince dizinin ilk bölümleri aklıma geldi.. Orda da bordo gömlek giymişti.. Ne zamandan beri böyle koyu gömlek giymiyordu :)
A-Feride
B-Ömer
ewt d şıkkı handan odaya odun makinesiyle dalış yapar:good: :good: :img-hyste :img-hyste
öyle gözü dönmüşki!! gerekirse ikisinin ellerini keser:img-yes:
arkadaşlar size bir sorum olcak sizce dizinin sezon finalinden önceki bölümlerimi güzeldi yoksa sezon finalinden sonraki bölümleri mi??
A)Sezon finalinden önce
B)Sezon finalinden sonra
arkadaşlar size bir sorum olcak sizce dizinin sezon finalinden önceki bölümlerimi güzeldi yoksa sezon finalinden sonraki bölümleri mi??
A)Sezon finalinden önce
B)Sezon finalinden sonra
arkadasım ben diziye sezon finalinden sonra katılanlardanım...ama izleyince öncesi de cok hosmus dedim...ama son 3 bölümdür allah nazardan saklasın dizimiz bayagı bir düzene girdi...bir de su filizi bir rayına oturtsalar :)
Filizin geçmiş hallerini izleyince yeniden şöyle dedim.. Keşke Yılmaz ona gidelim dediğinde gitseydi.. Kalacakları bir sebep yoktu.. Filizin bu imkansızı isteme huyundan dolayı bu hallere düştüler..
dizi nerde bitecek derseniz ...bana kalırsa da evlenme teklifinde...cünkü sahne öyle ayarlanmıs görüşündeyim..baksanıza tuba kafasını yana cevirip baska bir tarafa bakıyor tam bir bitiş sahnesi...cok mu acayip düşündüm neyse :)
Ömer, Yılmaz’ın Cem’le ilgili uyarılarını dikkate alacak mı?
Özette bu söze bakarsak.. Yılmaz delilsiz gidiyor gibi.. Uyarı diyor çünkü.. :) Kafam karıştı ya.. O zaman sadece uyarmaya gidiyor bu söze bakarsak
yoo aslında öle olabilir ama galiba filiz kabul etcek gibime geliyo yoksa yanlış mı düşünüyorum
Bunu haftaya bırakacaklarını düşünüyorum...adamlar da cok akıllı aslında bu haftadan veriyolar teklifi 4 gün onu konus diziye kadar.... diziyi izle bir hafta daha aynı olayı tartıs...Bana sorarsan kabul etmeyecek... Bize gösterilen filiz de bunu söylüyor ama yinde de kesin bir sey söylemek istemiyorum...
Bana kalirsada Yilmaz delilsiz gitmez Ömerin yanina, ama dedigin gibi aksama az kaldi, izler görürüz.
Bana kalirsa bu bölüm cok önemli bir bölüm, sanki kopma noktasi gibi birsey.
Ya hersey aydinlanmaya basliyacak, ve Cemin yaptiklari aciga cikacak ve dizimiz yön degistirecek ve ilerliyen zamanlarda gerceklesecek olacak Yilmaz-Filiz-Tekinerler ailesi iliskileri icin olumlu temeller atilmaya baslayacak, yada Filiz Cemin evlilik teklifini kabul edecek (yada susarak cevap verecek) ozaman dizimizdeki Filiz karakteri cikamayacagi bir batakliga girecek ve sonradan gelisecek olan Filiz-Yilmaz iliskisi tamamen inandiriciligini kaybedecek
Artık Filizin sağını solunu kestiremediğim için.. O konuda susmayı düşünüyorum.. Çünkü her zaman bizi yanıltacak şeyler yapıyor..
Bunu haftaya bırakacaklarını düşünüyorum...adamlar da cok akıllı aslında bu haftadan veriyolar teklifi 4 gün onu konus diziye kadar.... diziyi izle bir hafta daha aynı olayı tartıs...Bana sorarsan kabul etmeyecek... Bize gösterilen filiz de bunu söylüyor ama yinde de kesin bir sey söylemek istemiyorum...
sende haklısın ama filizin başka bir seçeneği yok görmedinmi fragmanda cemin kollarında ağladı... örn. şöle olabilir cem filizi cocuğuyla kabul edebilir.sonra tam filizle cem evleniceklerken yılmaz düğünü fln basar (ama bu ilerki bölümlerde olur.eğer tabi olursa) sonra filizi kaçırır fln... yani olaylar bölede gelişebilir bende kesin bişi sölemek istemiyorum
Yılmaz’ın, Ömer’in silahla yaralanması olayında, Cem’in parmağı olduğunu kanıtlayabilmesi için tek kozu olan Halit, Cem tarafından vurulduğunu anlar.
Halit, komadan çıkıp patronu Cem hakkında polise ifade verebilecek mi?
benimde özettin bu kısmından anladığım halit bu akşam ölüyor.yılmaz'ın ömer'in yanına gitme sebebi bu.artık elinde kanıttta kalmadığı için uyarmaya gidiyor. yılmaz artık yurt dışına kaçan adamın peşine düşer herhalde.
sende haklısın ama filizin başka bir seçeneği yok görmedinmi fragmanda cemin kollarında ağladı... örn. şöle olabilir cem filizi cocuğuyla kabul edebilir.sonra tam filizle cem evleniceklerken yılmaz düğünü fln basar (ama bu ilerki bölümlerde olur.eğer tabi olursa) sonra filizi kaçırır fln... yani olaylar bölede gelişebilir bende kesin bişi sölemek istemiyorum
ben nasıl filiz karakteri bunu yapmaz diyorsam , yılmaz karakterinin de bunu yapmayacagını düşünüyorum acıkcası yani filizi nikahtan alıp götürmez ...bence filiz cem nikahına kalmamalı dizi kalmayacaktır da...
Hazır forum durgunken ben bir çıkayım..
Sizce I.A bayram olurmu... Bayram ve Yılbaşını atlamalrını istemem ben açıkcası :)
Yılmaz’ın, Ömer’in silahla yaralanması olayında, Cem’in parmağı olduğunu kanıtlayabilmesi için tek kozu olan Halit, Cem tarafından vurulduğunu anlar.
Halit, komadan çıkıp patronu Cem hakkında polise ifade verebilecek mi?
benimde özettin bu kısmından anladığım halit bu akşam ölüyor.yılmaz'ın ömer'in yanına gitme sebebi bu.artık elinde kanıttta kalmadığı için uyarmaya gidiyor. yılmaz artık yurt dışına kaçan adamın peşine düşer herhalde.
Benim de Yilmaz'in uyarisinda kendi yasadiklari ve duyduklari disinda delil olmaz diye dusunmemin sebebi de tam bu noktadan cikti, eger Halit yasayip ifade verseydi Cem'in isi zaten bitmis olacakti ve de polisler pesine dusmus olacakti, Yilmaz degil. Dogal olarak Omer'e de haberi polisler verecekti.
Tabi Halit disinda bir delil bulunmus olma ihtimali de vardir belki, daha once de yazdigim gibi benim de kafam karisik bu konuda. En iyisi bekleyip gormek :)
Bir soruda benden:
Sizce Filiz bebegi düsürünce en büyük pismanligi kim yasar Filiz'mi Yilmaza söylemedim diye, yoksa Yilmaz'mi Filizi koruyamadim onu affetmedim diyemi
bence bu pişmanlığı yılmaz yaşamalı. bu kadar uzatmasaydı, affetseydi, filizde ona bebeği söylerdi. ama ona bebek yüzünden dönmesini istemediği için söylemedi.
Bir soruda benden:
Sizce Filiz bebegi düsürünce en büyük pismanligi kim yasar Filiz'mi Yilmaza söylemedim diye, yoksa Yilmaz'mi Filizi koruyamadim onu affetmedim diyemi
bence bebeğin nasıl düşüceğine bağlı bir durum pişmanlığı her durumda ikiside yaşar ama dediğim gibi bebeğin nasıl düştüğü kimin daha fazla acı çekeceğini bize gösterir.bebek düşücekse cem yüzünden olmalı diyorum ben eğer öyle olmassa yılmaz kızgınlık ve üzüntüyle karışık duygular yaşar
birde 54.bölüm yorumların da halit olayını yılmaz polise neden geç haber verdi diye yorumlar olmuş bunu yazanlar ne düşündü acava diyelim polise haber verildi olacak olan şu idi.polis haliti yakalar halit gene konuşmazdı.şimdi halit vuruldu kendisini cemin vurdurttuğunu öğrendiğine göre hayırlı olmuş bence ifade vermeden bu durumu öğreniyor sonra öldürülüyor her durumda halitin yakalanması veya yaralanması sonucu değiştirmedi olay zaten ordan açığa çıkmayacaktı öylede oldu bu oalyıda yılmaz çözmesin tahminimce yılmaz inşaat işinde aslı sayesinde açık yakalar olaya burdan çözülür ama düğümü cemin yanında çalışan çözer diyorum
burdan anladıklarımız haliti ölücek adilce cezası verilicek yılmaz elinde başka delil olmadığı için ömeri uyaracak ama ömer buna dikkat etmeyecek güven meselesi hatta şüphe bile duymayacak olaylar patlak verdiğinde tekinerler yılmaza haksızlık ettiğini anlayacaklar ve bundan sonraki bölümler çözülme bölümleri olucaktır.
bence bu pişmanlığı yılmaz yaşamalı. bu kadar uzatmasaydı, affetseydi, filizde ona bebeği söylerdi. ama ona bebek yüzünden dönmesini istemediği için söylemedi.
inanamıyorum hala af konusunu tartışıyoruz sevgili özürmatik filiz bi özür daha dilese ne değişicekti arkadaşlar filizin yılmaza karşı suçlamaları çok ciddi bunu nasıl anlamıyorsunuz hala yılmaza pişmanlık yüklemeye çalışanlar görüyorum bu kadarınada pes ya
insanlar kaderlerini yaşarlar yaptıkları davranışlar aldığı kararlar bunları etkiler filizin aldığı kararlar yılmazı bağlamıyor şu an gene hatalı karar alırsada yılmazı bağlamayacak insanların bir özelliğide yaptıklarından ders almalarıdır ama bunu şu an özürmatik filizden göremediğim için ne yaparsa kendine yapar vereceği her karar dönüm noktası filizin eğer filiz şunları yapmasaydı diye yazılarla başlarsak burda sayfalar dolusu yazı yazmam gerekirki keşkelerle başlamayalım
umalım filiz kendinden bekleneni yapsın cevabı kabul etmesin veya düşünücem demesin veya sadece susmasın verdiği kararlar gene bir şeylere sebeb olmasın bir kerede aşkına sahip çıkıp aşkını kendi yaşasın yılmazın karşısına hatalarla çıkmasın umarım filiz bizi yanıltmaz tek temennim bu
umalım filiz kendinden bekleneni yapsın cevabı kabul etmesin veya düşünücem demesin veya sadece susmasın verdiği kararlar gene bir şeylere sebeb olmasın bir kerede aşkına sahip çıkıp aşkını kendi yaşasın yılmazın karşısına hatalarla çıkmasın umarım filiz bizi yanıltmaz tek temennim bu
olaylara bakıs acına göre herseyi gayet iyi acıklamıssın ama bir kere de askına sahip cıksın bu serzeniş bence cok acımazsız ...yasananları öyle bir anlatıyorsun ki diziyi izlemeyen biri gelip yazdıklarını okusa filizin bu ask için hiç bir sey yapmadıgını zanneder...
insanlar kaderlerini yaşarlar yaptıkları davranışlar aldığı kararlar bunları etkiler filizin aldığı kararlar yılmazı bağlamıyor şu an gene hatalı karar alırsada yılmazı bağlamayacak insanların bir özelliğide yaptıklarından ders almalarıdır ama bunu şu an özürmatik filizden göremediğim için ne yaparsa kendine yapar vereceği her karar dönüm noktası filizin eğer filiz şunları yapmasaydı diye yazılarla başlarsak burda sayfalar dolusu yazı yazmam gerekirki keşkelerle başlamayalım
Sana katiliyorum, Filizin üzülmesi benide üzüyor, ama Filizin bu üzüntüsü pismanligi kendi haptiklari hatalardan dolayi kaynaklaniyor, bir hatayi düzeltim derken düzeltemiyeceyini anliyor ve hemen pes ediyor, onun üzerine hatasini örtmek icin yine hatalar yapmaya basliyor, ve her hatasi bir öncekisinden daha agir oluyor.
Filize o an ne mantikli geliyorsa onu yapmayi tercih ediyor ve yapilmamasi gerekenleri yapiyor.
Umarimki Filiz bu bölüm senin dedigin gibi hayatinin en büyük hatasini yapmaz
olaylara bakıs acına göre herseyi gayet iyi acıklamıssın ama bir kere de askına sahip cıksın bu serzeniş bence cok acımazsız ...yasananları öyle bir anlatıyırsun ki diziyi izlemeyen biri gelip yazdıklarını okusa filizin bu ask için hiç bir sey yapmadıgını zanneder...
bana 39.bölümden sonra öyle bir sahne söyleyinki filizin aldığı kararlar dışında iş buralara gelsin aşkına sahip çıkmak ne demek ben ne demek istiyorum özür matik filiz peşin hükümler verdiği sürece kalbinin sesini dinlemeyip kararlar almadıkça ben filizin bu aşk için yeterince savaştığına inanmam savaşmadı demiyorum yanlız her seferinde mantığı neyi yap derse onu yapıyor bu bir kerede kalbimden geçene kulak ver ama nerde..46.bölümde bir tek kalbinin sesini dinledi fenada etmedi ama bu sonuçları değiştirmiyor filiz kendi kendine kararlar alıp uyguladığı sürece mutluluk bu ikisine haram bunu anlayın artık filiz hiçbirşey yapmasın birkerede yapmasın ya çokmu şey istiyorum mümkünse bi şey yapmasın mümkünse bi şey yapmasın
tolgahuzur1
22-12-06, 13:02
olaylara bakıs acına göre herseyi gayet iyi acıklamıssın ama bir kere de askına sahip cıksın bu serzeniş bence cok acımazsız ...yasananları öyle bir anlatıyorsun ki diziyi izlemeyen biri gelip yazdıklarını okusa filizin bu ask için hiç bir sey yapmadıgını zanneder...
sevgili secoms yapma ya filiz ne zaman aşkına sahip çıktı. Sevdiği adama hiç güvenmedi onu hep suçlu bir insan gibi gördü.. onun için filiz normal bir yaşantıda affedilemez..
filizden tek beklediğim aşkından bu kadar kolay vazgeçmesin geri dönüşü olmayan kararlar almasın diyorlarki sen filizin çektiklerini anlamıyorsun filiz ne yaptıysa kendi yaptıklarının cezasını çekiyor kader böyle bir şey işte size bunu şöyle kanıtlamak istiyorum
yılmaz bir anlık kararla cananların evive gitmeseydi ne olurdu filizin kendisi hakkında söyledijklerini duyarmıydı hayır
şimdi gerilere gidelim yılmaz cananların evine gitmiyor bu sefer ve filiz orda yılmaz hakkında yanılmış bütün derdi paraymış nasıl kanmışım diye serzenişlerde bulunuyor canan hanıma canan da eminmisin diyor yılmaz öyle yapmaz diyor filizde gözlerimemi inanayım sanamı diyor
eğer bu sahnede yılmaz filizin dediklerini duysaydı 46.bölümde barışma olurmuydu olmazdı
filiz sevdiğinin arkasında rahatça mantığına güvenip en yakınlarına bunları çekinmeden anlatabiliyor
kısaca ben İLK BÖLÜMLERDEKİ FİLİZİ GERİ İSTİYORUM
onun için filiz normal bir yaşantıda affedilemez..
Arkadasım olaya burdan bakarsan sana hak veririm...yani bana sorsan '' sana böyle biri böyle bir sey yaparsa affeder misin? '' diye sunu altını cizerek söylüyorum kesinlikle affetmem.zaten yorumlarımda affetme kelimesini uzun zamandır yazmamaya özen gösteriyorum düşüncelerim dogrultusunda.... ama dizide affetmesini bekleyebilirsin..olaya o acıdan bakacak olursak filizin de yılmazı hiç affetmemesi gerekiyordu...bir bayanı o sekilde kullandıktan kullanan bir adamı nasıl ki affetmesini beklediysen burda da aynısı beklemen lazım...
filizle uğraştığım yok ama olmayanada olmuş diyemem ben kendi açımdan ne gördüysem onu paylaşıyorum çoğunuz yanlı baktığımı söylüyorsunuz filizin içinde fırtılanar kopabilir o fırtınaları dindirmek kendi elinde aklı varsa sevdiği için savaşır yoksa elindekini kaybedecek bu seferde kalbini dinle be güzelim
fragmandaki ağlama sahnesinin ben yılmazla cananların evinde görüştükten sonra olduğuna inanıyorum çünkü filiz bir kere daha yıkılmış ve büyük bir olasılıkla yılmaza bebeği gene söylemedi
filiz kendi dünyasında gene kendi başına kararlar almaya başlama arifesinde inşallah kendisine hayırlı uğurlu olur
Arkadasım olaya burdan bakarsan sana hak veririm...yani bana sorsan '' sana böyle biri böyle bir sey yaparsa affeder misin? '' diye sunu altını cizerek söylüyorum kesinlikle affetmem.zaten yorumlarımda affetme kelimesini uzun zamandır yazmamaya özen gösteriyorum düşüncelerim dogrultusunda.... ama dizide affetmesini bekleyebilirsin..olaya o acıdan bakacak olursak filizin de yılmazı hiç affetmemesi gerekiyordu...bir bayanı o sekilde kullandıktan kullanan bir adamı nasıl ki affetmesini beklediysen burda da aynısı beklemen lazım...
sevgili forumdaşım bak gene eskiye giriyoruz bırakın şu maziyi artık ya filizle yılmaz evlenme kararı aldıktan sonraya bak sen burda yeni bir gbaşlangıç yapılmış yılmaz filizi bir kere affetmiş gibide yazılar yazmanı doğru bulmadım boşunamı özürmatik filiz diyoruz mantığıyla kurallar koyan olaylara mantıkla bakan yanlış yapar bazen sadece kalbinin dinlediğin yere gitmen gerekir bazende hem kalbini hem mantığını dinlemen ama direkt mantık kullanmak diğer hislerini arka plana atmak insanı yanıltır
hala bana bir daha böyle yazılar yazmayın yazacaklarınıda mümkünse örnek verin öyle taaa 16 bölüme inmene gerek yok
ÖZÜRMATİK FİLİZ ne olucak
kısaca ben İLK BÖLÜMLERDEKİ FİLİZİ GERİ İSTİYORUM
yorumuma burdan baslarsam ; o filiz, yılmaz onu kandırdıgında öldü diye düşünüyorum...bundan sonra filizin o sekilde yaklasacagına imkan bile vermiyorum yılmaza.... acıkcası ben ilk bölümleri izlemeden önce filizin yaptıklarına anlam veremiyordum ama izledikten sonra kısmen de olsa verebiliyorum...
Sen de simdi eminim içinden yine mi o konu diyorsun ama bu senin bahsettigin kadar bir evlenme teklifiyle unutulacak davranıslar değil düşüncesindeyim...
Sakın bana neden o zaman kabul etti deme cünkü örneklerini yılmazda da bulabilirsin...
İkinci konu mantıgını kullanmayıp,kalbinin sesini dinleyip ailesinden vazgecmesinin istemişsin..Arkadasım bu sekilde mutlu olanların sayısı bir elin parmaklarını gecmez...hele babası için deli gibi sevdigi bir adamı bırakan kızdan bunu nasıl istersin ...OLMAZ OLAMAZ böyle bir sey...kadın programlarını acarsan ailesine dönmek isteyen yüzlerce bu vakada insan görebilirsin....
sevgili forumdaşım bak gene eskiye giriyoruz bırakın şu maziyi artık ya filizle yılmaz evlenme kararı aldıktan sonraya bak sen burda yeni bir gbaşlangıç yapılmış yılmaz filizi bir kere affetmiş gibide yazılar yazmanı doğru bulmadım boşunamı özürmatik filiz diyoruz mantığıyla kurallar koyan olaylara mantıkla bakan yanlış yapar bazen sadece kalbinin dinlediğin yere gitmen gerekir bazende hem kalbini hem mantığını dinlemen ama direkt mantık kullanmak diğer hislerini arka plana atmak insanı yanıltır
hala bana bir daha böyle yazılar yazmayın yazacaklarınıda mümkünse örnek verin öyle taaa 16 bölüme inmene gerek yok
arkadasım bence sen filiz konusunda işine gelen yere kadar gecmişe iniyorsun gerisini silip atıyorsun ben bunu asla kabul edemem....
yaptığın ne farkı varki sevdiğini katil olmakla suçlayan birinden bahsediyoruz sen ne sanıyordun filizn melek olduğunumu
evet her insan hayatinda bu tür hatalar yapabilir..hayir filizin melek oldugunu sanmiorum..oda hatali ama siz cok abartiniz artik..hem yilmaz kesin af edicek, bugün diziyede bakamicam ztn sizler bana anlatiirsiniz :)
Filiz'e çokta yüklenmemek lazım,bir tarafta sevdiği adam diğer tarafta abisi,kabul edelim ki et tırnaktan ayrılmaz,bu nedenle kararsız kalması,bocalaması çok normal,Abisi ölüm döşeğinde,Yılmaz'la arasında maziden kalma bir hesaplaşma var ve suç Yılmaz'ın üstüne ustalıkla yıkılmış.Filiz Yılmaz'ı ne kadar severse sevsin tüm bunlar içine kurt düşürmeye yeterde artar.Yılmaz cephesinden bakarsak Filiz'e kızmakta haklı,ona alınmakta da haklı ama işin bu boyutunu da düşünmeli ve Filiz'e gereğinden fazla yüklenmemeli.
Filiz Cem'in evlilik teklifini düşünmek için zaman isterse o zaman işler değişir Yılmaz ne yaparsa haklı olur o da ayrı mevzu
bakiyorumda yine baslamissin filize laf atmaya..yilmazda o zmn AFEDEN MATIK yapariz olur biterr :)
yorumuma burdan baslarsam ; o filiz, yılmaz onu kandırdıgında öldü diye düşünüyorum...bundan sonra filizin o sekilde yaklasacagına imkan bile vermiyorum yılmaza.... acıkcası ben ilk bölümleri izlemeden önce filizin yaptıklarına anlam veremiyordum ama izledikten sonra kısmen de olsa verebiliyorum...
Sen de simdi eminim içinden yine mi o konu diyorsun ama bu senin bahsettigin kadar bir evlenme teklifiyle unutulacak davranıslar değil düşüncesindeyim...
Sakın bana neden o zaman kabul etti deme cünkü örneklerini yılmazda da bulabilirsin...
İkinci konu mantıgını kullanmayıp,kalbinin sesini dinleyip ailesinden vazgecmesinin istemişsin..Arkadasım bu sekilde mutlu olanların sayısı bir elin parmaklarını gecmez...hele babası için deli gibi sevdigi bir adamı bırakan kızdan bunu nasıl istersin ...OLMAZ OLAMAZ böyle bir sey...kadın programlarını acarsan ailesine dönmek isteyen yüzlerce bu vakada indan görebilirsin....
yok yok ben hala dayanıyorum eskiye inmeyeceğim seven insan herşeyi affedermi evet affeder ama herzaman değil sana anlatmak istediğimi hiç anlamamışsın öylesine okuyorsun galiba aşk kolay bulunan bi şey değil filiz yılmazı geri kazanmıştır filizin ordaki kararlılığı beni etkilemiştir burda ben filizi güçlü bir kişlilik tanıdım ben ordaki filizi geri istiyorum istediğini alan filizi sen hala 13-16 bölümlerden örnekler vermeye devam ediyorsun evet filiz yılmazın yaptığı karşısında kırılmış bir insandır ama kendini taoplamış ve bir yol çizmiş aşktan vazgeçmemiş onu tekrar kazanmak adına savaş vermiştir.istediği almıştır.ama elde ettiği sevgiyi39.bölümden sonra hatalar silsilesine girmiştir.bunda çok sevdiği babasının ölümü sebeb olmuştur.ama 39 bölümde filiz zaten bir kararsızlık içine girmeye başladığını yılmaza söylediği şu sözlerden anlıyorum ailem ve sen ben bununla nasıl başa çıkarım burda filiz bence pes etmiş babasının ölümüylede zaten svdiğinden vazgeçmedimi kendi duyduğu aşktan demiyorum bak sevdiğinden vazgeçmiştir.hatalar filizde bundan sonra başlamıştır bu sevdanın olmazsa olmazı geçmişleridir.ama olmazı olur sadece aşk gibi bir duygu yener o duyguda cesaret ister savaş ister tıpkı 18-34 bölüm aralarında olduğu gibi off gene aynı konulara geri döndük sıkıldım ben ama
Filiz'e çokta yüklenmemek lazım,bir tarafta sevdiği adam diğer tarafta abisi,kabul edelim ki et tırnaktan ayrılmaz,bu nedenle kararsız kalması,bocalaması çok normal,Abisi ölüm döşeğinde,Yılmaz'la arasında maziden kalma bir hesaplaşma var ve suç Yılmaz'ın üstüne ustalıkla yıkılmış.Filiz Yılmaz'ı ne kadar severse sevsin tüm bunlar içine kurt düşürmeye yeterde artar.Yılmaz cephesinden bakarsak Filiz'e kızmakta haklı,ona alınmakta da haklı ama işin bu boyutunu da düşünmeli ve Filiz'e gereğinden fazla yüklenmemeli.
Filiz Cem'in evlilik teklifini düşünmek için zaman isterse o zaman işler değişir Yılmaz ne yaparsa haklı olur o da ayrı mevzu
içine kurt düşmemesi lazımdı ama düşürdü çünkü filiz mantığını dinledi kalbini değil kalbi öyle söylemedi yılmazında şiirde dediği gibi bazen gözler görmek istediklerine inanır sevgi koşulsuz güvcen ister aşkın olmassa olmazıdır bu
forever_bim
22-12-06, 13:32
Valla bugün hiç Filiz'le ya da Yılmaz'la uğraşamıyorum. İçimden gelmiyor artık. Baydılar beni. Kasvet ağır dram depresif kişilikler sürekli ağlayan bir kadın sürekli mutsuz bir adam. Aman amma ağır dram olmuş bunlar ya. Daraldım resmen.
AĞLAMAYAN FİLİZ İSTİYORUM. (Kaybolmayan sakız reklamı gibi :-))
Valla bugün hiç Filiz'le ya da Yılmaz'la uğraşamıyorum. İçimden gelmiyor artık. Baydılar beni. Kasvet ağır dram depresif kişilikler sürekli ağlayan bir kadın sürekli mutsuz bir adam. Aman amma ağır dram olmuş bunlar ya. Daraldım resmen.
AĞLAMAYAN FİLİZ İSTİYORUM. (Kaybolmayan sakız reklamı gibi :-))
tuzun kuru konuş forum senin ömerler feridede bilmeden ateş bacayı sarmış seninde keyfine diyecek yok ben dramaları daha çok seviyorum sürekli mutlulukta bana ii gelmiyor
tuzun kuru konuş forum senin ömerler feridede bilmeden ateş bacayı sarmış seninde keyfine diyecek yok ben dramaları daha çok seviyorum sürekli mutlulukta bana ii gelmiyor
dramalari daha cok sevdigin belli gelip gidip laf atiosun..kücük elifde ii cöpcatanlik yapio :)..ve snrm bjkli fragmanda gördügümüz gibi
forever_bim
22-12-06, 13:39
Kendim birşeyler karalayım içim rahat etsin.
YILMAZ'ın sunacağı delil.
Halit son zamanlarda Cem'e güvenememektedir. O yüzden de vurulmasından bir gün önce bir bant doldurup herşeyi itiraf eder. Yani Ömer'i vurması için Cem'den emir aldığını Yılmaz hakkında yalan ifade verdiğini söyler. Efendim son nefesinde de evinin adresini ve bandın kilitli olduğu çekmeceyi Yılmaz'a söyler. Yılmaz tıpkı Cem'in evine olduğu gibi Halit'in evine de duvardan gecmek suretiyle girer. Delili alır Ömer'e götürür.
55. Bölümün Sonu yazar.
İtiraf ediyorum Nuran Devres'ten esinlendim senaryo konusunda. :-))
yok yok ben hala dayanıyorum eskiye inmeyeceğim seven insan herşeyi affedermi evet affeder ama herzaman değil sana anlatmak istediğimi hiç anlamamışsın öylesine okuyorsun galiba aşk kolay bulunan bi şey değil filiz yılmazı geri kazanmıştır filizin ordaki kararlılığı beni etkilemiştir burda ben filizi güçlü bir kişlilik tanıdım ben ordaki filizi geri istiyorum istediğini alan filizi sen hala 13-16 bölümlerden örnekler vermeye devam ediyorsun evet filiz yılmazın yaptığı karşısında kırılmış bir insandır ama kendini taoplamış ve bir yol çizmiş aşktan vazgeçmemiş onu tekrar kazanmak adına savaş vermiştir.istediği almıştır.ama elde ettiği sevgiyi39.bölümden sonra hatalar silsilesine girmiştir.bunda çok sevdiği babasının ölümü sebeb olmuştur.ama 39 bölümde filiz zaten bir kararsızlık içine girmeye başladığını yılmaza söylediği şu sözlerden anlıyorum ailem ve sen ben bununla nasıl başa çıkarım burda filiz bence pes etmiş babasının ölümüylede zaten svdiğinden vazgeçmedimi kendi duyduğu aşktan demiyorum bak sevdiğinden vazgeçmiştir.hatalar filizde bundan sonra başlamıştır bu sevdanın olmazsa olmazı geçmişleridir.ama olmazı olur sadece aşk gibi bir duygu yener o duyguda cesaret ister savaş ister tıpkı 18-34 bölüm aralarında olduğu gibi off gene aynı konulara geri döndük sıkıldım ben ama
oy oy oy... ben acıkcası bu yorumu cok adaletli bulmadım... ben sana söyle diyim filizin yanlıs tarafını sevmişssin...cünkü bunu bir daha görmen imkansız...bunu tek taraflı beklemek de ne kadar dogru orası da baska bir konu..
39 bölümde ''ailem ve ben nasıl basa cıkarım'' lafını cok iyi hatırlıyorum...yılmaz ve filiz oturup olayları nasıl cözeceklerini düsüneceklerine yılmazın yaptıgı sadece filizi alnından öpmek oldu...bu nasıl iş anlamadım dogrusu...
oy oy oy... ben acıkcası bu yorumu cok adaletli bulmadım... ben sana söyle diyim filizin yanlıs tarafını sevmişssin...cünkü bunu bir daha görmen imkansız...bunu tek taraflı beklemek de ne kadar dogru orası da baska bir konu..
39 bölümde ''ailem ve ben nasıl basa cıkarım'' lafını cok iyi hatırlıyorum...yılmaz ve filiz oturup olayları nasıl cözeceklerini düsüneceklerine yılmazın yaptıgı sadece filizi alnından öpmek oldu...bu nasıl iş anlamadım dogrusu...
bende karar verdim haklısın bu işi anlayamadın bunu çift taraflı zaten yapamassın burdan ders almanı beklerdim ama almamışsın
filizin o anki durumları tek taraflı sevgiydi bunu için savaştı şimdiki durumu ne aşağı yukaru aynı gene yılmaz tarafından istenmiyor bir şeyi almanın yolu herzaman istemekten geçer savaşmassa filiz kaybeden taraf olucak bencede sonu dizinin kötü olucak umarım savaşır çünkü yılmaz filizden gene hatalardan seçmeler görürse aslıyla olmayacaksada olur nede olsa aşka inat zamanlar ama filiz yılmazdan kolay vazgeçmeyecektir en azından umudum var bu bölüm anlarız onu ama herşeyi bırakmış yorumuşta olabili,r böyle şekilde karar vermekte gene yanlış yapıcak demektir
yazmayı unutmuşum ÖZÜRMATİK FİLİZ
bende karar verdim haklısın bu işi anlayamadın bunu çift taraflı zaten yapamassın burdan ders almanı beklerdim ama almamışsın
filizin o anki durumları tek taraflı sevgiydi bunu için savaştı şimdiki durumu ne aşağı yukaru aynı gene yılmaz tarafından istenmiyor bir şeyi almanın yolu herzaman istemekten geçer savaşmassa filiz kaybeden taraf olucak bencede sonu dizinin kötü olucak umarım savaşır çünkü yılmaz filizden gene hatalardan seçmeler görürse aslıyla olmayacaksada olur nede olsa aşka inat zamanlar ama filiz yılmazdan kolay vazgeçmeyecektir en azından umudum var bu bölüm anlarız onu ama herşeyi bırakmış yorumuşta olabili,r böyle şekilde karar vermekte gene yanlış yapıcak demektir
cok pahali oluyor bu özürmatik filizler afeden matik yilmazda pahalli olio mu:)..haha yilmaz bu kadar filize hesap sormio size nolio takmissiniz be kiza sonucta bu bi dizi ama demediginiz seyi birakmadiniz
walla ilk paragrafı hiç anlamadım...(kimden bahsettiğin konusunda)
Birincisi senin bu anlattıkların cercevesinde bu dizinin iyi sonla bitmesini istemek iyimserlikten öteye gitmez...Bence sende isteme inandırıcılıgını kayberdersin...
İkincisi sana göre hep filizi destekleyenler bir seyleri anlamamıs oluyor..bu bir rastlantı olmasa gerek :) Aksine bende senin anlamadıgını düşünüyorum ama ben sana bazı noktalarda hak verebiliyorum farkımız bu sadece...Diyorsun ki filiz savasmalı HAKLISIN bu son yaptıklarından sonra bir seyler yapmalı...yaptıkları yeterli mi değil kanımca...ama sunu kesinlikle söyleyebilirim ki filiz bu ask için yılmazdan daha cok savasmıstır ... işte sen bunu göremiyorusun ...veya söyle diyim görmek istemiyorsun...Ve sevgili abimiz deli gibi sevdigi askını bu savas zamanlarında yalnız bırakmıstır...( Bu konuda lütfen sende bana filiz istemiyorla gelmebende bunu duyunca cok sıkılıyorum...) Gerci sen yılmazın askına süpheyle bakıyorsun ya orasını da anlamadım zaten ....
Bu konu uzar gider böyle ...seninde dediğin gibi farklı pencerelerden bakıyoruz....
Arkadaşlar tüyolara göre filiz cemin evlenme teklifini ilerde kabul edecekmiş vede finale doğru filiz ölecekmiş inş. doğru değildir yoksa çok kötü bir son olur
walla ilk paragrafı hiç anlamadım...(kimden bahsettiğin konusunda)
Birincisi senin bu anlattıkların cercevesinde bu dizinin iyi sonla bitmesini istemek iyimserlikten öteye gitmez...Bence sende isteme inandırıcılıgını kayberdersin...
İkincisi sana göre hep filizi destekleyenler bir seyleri anlamamıs oluyor..bu bir rastlantı olmasa gerek :) Aksine bende senin anlamadıgını düşünüyorum ama ben sana bazı noktalarda hak verebiliyorum farkımız bu sadece...Diyorsun ki filiz savasmalı HAKLISIN bu son yaptıklarından sonra bir seyler yapmalı...yaptıkları yeterli mi değil kanımca...ama sunu kesinlikle söyleyebilirim ki filiz bu ask için yılmazdan daha cok savasmıstır ... işte sen bunu göremiyorusun ...veya söyle diyim görmek istemiyorsun...Ve sevgili abimiz deli gibi sevdigi askını bu savas zamanlarında yalnız bırakmıstır...( Bu konuda lütfen sende bana filiz istemiyorla gelmebende bunu duyunca cok sıkılıyorum...) Gerci sen yılmazın askına süpheyle bakıyorsun ya orasını da anlamadım zaten ....
Bu konu uzar gider böyle ...seninde dediğin gibi farklı pencerelerden bakıyoruz....
birinci paragrafta bahsettiğim sendin ikincisi bana göre filiz kendi hatalarına karşı savaş vermeye çalışırken yani yaptıklarını affettirmeye çalışırken yeni hatalar yapmış biridir o yüzden de aşkı için savaşmayan demiyorum senin abarttığın gibi filiz daha çok savaşan değildir
madem bunu biliyorsun bana aşkı için savaştığını maddeler halinde yaz bende yılmazın kini yazim bakalım kim farklı pencereden bakıyor hadi filizmatikci kardeşim benim aydınlat beni maddeler halinde aşkı için ne yaptıları istiyorum senden
seni bekliyorum işlerim var ona göre birde az önce yazılan tiyoya gelelim evet filiz cemin evlenme teklifine ilerde cevap verip kabul ederse kimse bu aşka inanmasın vede mutlu son beklemesin yılmaz ikinci aşkındanda acı bir şekilde ayrılır ben tam tersi olacağı ümidini hala taşıuyorum bence mutlıu son olucak o yüzden filiz ceme ümit vermemeliki cemin foyası çıkınca yılmazın yüzüne bakabilsin
Arkadaşlar tüyolara göre filiz cemin evlenme teklifini ilerde kabul edecekmiş vede finale doğru filiz ölecekmiş inş. doğru değildir yoksa çok kötü bir son olur
Yaa, dunden berıgıremedın anca sımdı vakıt buldum, ya bu ne bıcım tuyo yaaa.....hem nerden bu tuyo.........
Sonra,fılız yılmazı severken nasıl evglenebılır.......hem ne olur olur bır engel cıkar,fılız asla ve asla evlenmez onunla, evlenecekken yılmaz engel olur, fılız yılmaz ına yar olmadan olemez........ne bıcım tuyo bu yaaaa.....
SONUNA KADAR FILIZ+YILMAZ ASKI..........
birinci paragrafta bahsettiğim sendin ikincisi bana göre filiz kendi hatalarına karşı savaş vermeye çalışırken yani yaptıklarını affettirmeye çalışırken yeni hatalar yapmış biridir o yüzden de aşkı için savaşmayan demiyorum senin abarttığın gibi filiz daha çok savaşan değildir
madem bunu biliyorsun bana aşkı için savaştığını maddeler halinde yaz bende yılmazın kini yazim bakalım kim farklı pencereden bakıyor hadi filizmatikci kardeşim benim aydınlat beni maddeler halinde aşkı için ne yaptıları istiyorum senden
acıkcası benden bahsettiğini anlamıstım ama yinede sorayım dedim...o zaman bir de neden ders almam gerektiğini acıklarsan cok sevinirim...
filizmatikçi lafını duyunca cok güldüm :) ama beni baskalarıyla karıstırma lütfen bu tarz seylere girmem...
İkincisi senin kadar olaylara hakim degilim demek ki sen basla sıralamaya ben devam edeceğim...ne de olsa aksama kadar burdayız değil mi ?
seni bekliyorum işlerim var ona göre birde az önce yazılan tiyoya gelelim evet filiz cemin evlenme teklifine ilerde cevap verip kabul ederse kimse bu aşka inanmasın vede mutlu son beklemesin yılmaz ikinci aşkındanda acı bir şekilde ayrılır ben tam tersi olacağı ümidini hala taşıuyorum bence mutlıu son olucak o yüzden filiz ceme ümit vermemeliki cemin foyası çıkınca yılmazın yüzüne bakabilsin
Tamamda, fılız ılk once kesınlıkle kabul etmez terklıfı, ama sonra yılmaz la aslıyı mutlu bır sekılde ve samımı bır sekılde gorurse kıskanclıktan catlar ve o sınırle ne yapar bılemem.....ama 100 de 100 emınım evlenmıyecek yılmaz dan baska bırıne yar olmaz asla......ve fılız olmez,polemez, kesınlıkle mutlu soın olacak emınbım.......
fılız+yılmaz soz vermıs asklara
acıkcası benden bahsettiğini anlamıstım ama yinede sorayım dedim...o zaman bir de neden ders almam gerektiğini acıklarsan cok sevinirim...
filizmatikçi lafını duyunca cok güldüm :) ama beni baskalarıyla karıstırma lütfen bu tarz seylere girmem...
İkincisi senin kadar olaylara hakim degilim demek ki sen basla sıralamaya ben devam edeceğim...ne de olsa aksama kadar burdayız değil mi ?
o zaman fazla hakim olamadığımız konularda bilgin gibi davranmayalım bildiğini yaz cevaplarını al yapamıyorsan başka filizcileri bekle onlar versin cevaplarını bunlara cevap verebilecek biri varsa tabi buraya aşkı için çok savaşmıştır demekle olmuyor bu işler bende senin gibi ikinci sezon izledim bu diziyi ama tüm bölümlerini seyrettim en ince ayrıntısına kadar ben kendime güveniyorum kendine güvenen varsa ispatlasın
evet cevaplarını bekliyorum diziyi izledikten sonra yani cumartesi bana filizin aşkı için ne yaptıklarını yazıcaksın bende ne kadar yanıldığımı sana itiraf edicem hadi bakalım tüm filizcilerde cumartesi buna katılabilirler
soru şu
FİLİZ AŞKI İÇİN NELER YAPTI tabi cevapları cumartesi bekliyoruz şimdi değil
Tamamda, fılız ılk once kesınlıkle kabul etmez terklıfı, ama sonra yılmaz la aslıyı mutlu bır sekılde ve samımı bır sekılde gorurse kıskanclıktan catlar ve o sınırle ne yapar bılemem.....ama 100 de 100 emınım evlenmıyecek yılmaz dan baska bırıne yar olmaz asla......ve fılız olmez,polemez, kesınlıkle mutlu soın olacak emınbım.......
fılız+yılmaz soz vermıs asklara
hata hatadır gördüklerine inanırsa gene sonuçlarına katlanacaktır ve mutlu sonu unutun derim ben o zaman bu dizi de tek çare bu çocuğun doğmamasıdır
yoksa filiz gene hatalar yapıcak
o zaman fazla hakim olamadığımız konularda bilgin gibi davranmayalım bildiğini yaz cevaplarını al yapamıyorsan başka filizcileri bekle onlar versin cevaplarını bunlara cevap verebilecek biri varsa tabi buraya aşkı için çok savaşmıştır demekle olmuyor bu işler bende senin gibi ikinci sezon izledim bu diziyi ama tüm bölümlerini seyrettim en ince ayrıntısına kadar ben kendime güveniyorum kendine güvenen varsa ispatlasın
senin olaylara hangi acıdan baktıgın hakkındaki görüşlerimi ; az önceki yorumumun üstüne bunu yazmakla pekiştirdin...Tesekkür ediyorum artık seni daha iyi anlayabiliyorum....
evet cevaplarını bekliyorum diziyi izledikten sonra yani cumartesi bana filizin aşkı için ne yaptıklarını yazıcaksın bende ne kadar yanıldığımı sana itiraf edicem hadi bakalım tüm filizcilerde cumartesi buna katılabilirler
soru şu
matraka evet filiz aşkı için neler yaptı en başından itibaren başlayıp yazalım bakalım birde yılmaz aşkı için neler yaptı en başından itibaren yazıp karşılaştıralım
Birde diziyi genel olarak ele alıp filiz hatalarını vede yılmazın hatalarınıda karşılaştıralım bakalım kimin daha çok hataları varmış buyur sen başla şimdiden
Dizinin sonunda Yılmaz ve Filiz aşkını muhakkak göreceğiz,üzülselerde birbirlerine kırılsalarda bu aşkı seyredeceğiz üstelik çocuklarıyla beraber fakat bu süreç gelene kadar senaristler bizi fıtık etmeye devam ederler,ne de olsa bunu yapmayı seviyorlar
matraka evet filiz aşkı için neler yaptı en başından itibaren başlayıp yazalım bakalım birde yılmaz aşkı için neler yaptı en başından itibaren yazıp karşılaştıralım
Birde diziyi genel olarak ele alıp filiz hatalarını vede yılmazın hatalarınıda karşılaştıralım bakalım kimin daha çok hataları varmış buyur sen başla şimdiden
benim cevaplarım hazır bunları cumartesiden başlar haftaya kadar yazarız benimkiler hazır benim çekincem yok açıkcası secoms a teşekkürler ben kimseyi yanıltmam ama körü körünede kimseyi savunmam bunu unutma sana lazım olucak
senin olaylara hangi acıdan baktıgın hakkındaki görüşlerimi ; az önceki yorumumun üstüne bunu yazmakla pekiştirdin...Tesekkür ediyorum artık seni daha iyi anlayabiliyorum....
başka bir cevap yazamassın ki zaten ne yazıcan bu yazdığın olayları geçiştirmek için bahane varsa bildiğin yaz yoksa yorumları ona göre yapalım ayrıca beni anlamana gene sevindim
bak iki kere sevindim FİLİZMATİKCİ
hata hatadır gördüklerine inanırsa gene sonuçlarına katlanacaktır ve mutlu sonu unutun derim ben o zaman bu dizi de tek çare bu çocuğun doğmamasıdır
yoksa filiz gene hatalar yapıcak
Fılız tam yılmaz a hamıle oldugunu soylemeye gıderken aslıyla yılmaz ı gorur, ama eger bu baya bır samımı goruntuler olursa, fılız ın ceme evet dıyecek kadar o zaman haklı cıkar fılız sonucta, yılmaz buldu bırısını onunla mutlu olmak ıstıyor benı gercekternde unuttu onu bebek ıcın benımle olmasına zorlayamam dıye dusunup teklıfı kabul edebılır, sonucta fılız ınde bır gururu var........
Ama bırsey olur evlenmez o psıkoyla, hatta aglaya aglaya zar zxor gıyer o gelınlıgı, bu arada flashbackler olur, ama ıllkaı bırsey olur ve evlenmez, yılmaz la barsırlar, ama eger mutsuz son dıyorsanız ılk oda fılız le yılmaz barıstıktan sonra olur, eger yılmaz olurse fılız de dayanamaz ınyıhar eder, eger fılız olurse yılmaz dayanamaz ıntıhar eder,ıste buda boyle buyuk bır ask.......
soru şu
Arkadasım bu tarz seylere girmene hiç gerek yok acıkcası...
Bir de, benim senin ne kadar yanıldıgını duymak istegim falan yok...nerden cıkayorsun anlamadım...ayrıca bu tarz konusmaları samimi bulmuyorum...Bu saatten sonra böyle yukarıda anlattıgın seylerin olacagını da zannetmiyorum...
Fılız tam yılmaz a hamıle oldugunu soylemeye gıderken aslıyla yılmaz ı gorur, ama eger bu baya bır samımı goruntuler olursa, fılız ın ceme evet dıyecek kadar o zaman haklı cıkar fılız sonucta, yılmaz buldu bırısını onunla mutlu olmak ıstıyor benı gercekternde unuttu onu bebek ıcın benımle olmasına zorlayamam dıye dusunup teklıfı kabul edebılır, sonucta fılız ınde bır gururu var........
Ama bırsey olur evlenmez o psıkoyla, hatta aglaya aglaya zar zxor gıyer o gelınlıgı, bu arada flashbackler olur, ama ıllkaı bırsey olur ve evlenmez, yılmaz la barsırlar, ama eger mutsuz son dıyorsanız ılk oda fılız le yılmaz barıstıktan sonra olur, eger yılmaz olurse fılız de dayanamaz ınyıhar eder, eger fılız olurse yılmaz dayanamaz ıntıhar eder,ıste buda boyle buyuk bır ask.......
keşke yazdıkların filizi aklamaya yeter olaylar olsa üçüncü gördüklerine inanır gene yılmazdan olaylar bitince özürmü diler sence buna yüzü kalırmı tekrar barışmalarından bahsedilen bir ilşkide
benim cevaplarım hazır bunları cumartesiden başlar haftaya kadar yazarız benimkiler hazır benim çekincem yok açıkcası secoms a teşekkürler ben kimseyi yanıltmam ama körü körünede kimseyi savunmam bunu unutma sana lazım olucak
Birincisi ben kimseyi körü körüne savunmuyorum gördüklerimi söylüyorum ama senin hep yılmazıda savunman çok tuhaf çünkü yılmaz karakterinin okadar çok yanlışı varki ama sen bunu dile getirmek istemiyorsun dile getirenlerede hemen eskiyi karıştırma diyorsun ama bu dizi bir bütün ve bu olaylarda eskiye dayanıyor
Birde filizci yılmazcı ayırımı yok diyodun ama ağzındanda filizci lafı hiç eksik olmuyor
keşke yazdıkların filizi aklamaya yeter olaylar olsa üçüncü gördüklerine inanır gene yılmazdan olaylar bitince özürmü diler sence buna yüzü kalırmı tekrar barışmalarından bahsedilen bir ilşkide
Bence ozur dıleyecek bırsey yok bence konusurlar, fılız dusunduklerını yılmaz da dusunduklerını ve hıslerını konusurlar, tabıı yılmaz bebegı ogrendıgınde yada dustugunde, cunku fılız de az cekmıyor, acıların kadıını oldu valla.....
Valla sizin yorumlari okuyan Yilmaz'in ve Filiz'in hatalari, dogrulari (muhasebe defteri gibi) bu iki karakterin ask yasadigindan suphe duymaya baslar, sanki bunlar dusman da sizler de tarafmissiniz gibi. su BIZ olmak konusu iste bu acidan da onemli diye dusunuyorum. Anlasilan hic kimse BIZ'e inanmamis. Fakat yanlis anlasilmasin bu elestiri hepimiz hatta karakterler icin de gecerli. Her iki karakter de surekli yasanan olaylari yasanmamis varsayarak ama bir turlu de unutamayarak bu aski bu hale getirdi, zaten ben de bir yerden sonra koptum bu asktan. Ama kopamayanlarin, kendini o karakterin yerine koyanlarin tutkusunu da anliyorum.
Belki bencilce ama ben de sevgili modumuz gibi yuzume gulumseme yayan sahneleri seyretmeyi tercih ediyorum; ne yapayim :img-wink:
ona taktığım geçici nick bu asıl nikime alışın bence filizin ÖZÜRMATİKDİR.ne güzel demi yap yap pişman ol bol bol özür dile ne güzel dünya
Haklisin, bir sekilde Yilmazla barisir, sonra Yilmaza söyle der: Yilmaz, bana Cem evlenme teklifi etti ve cocugumuza sahip cikacagini söyledi, bende düsünmek icin kendisinden zaman istemistim, artik baristik, ben bi Cemi arayip teklifini kabul edemiyecegimi söyleyimde ayip olmasin
Birincisi ben kimseyi körü körüne savunmuyorum gördüklerimi söylüyorum ama senin hep yılmazıda savunman çok tuhaf çünkü yılmaz karakterinin okadar çok yanlışı varki ama sen bunu dile getirmek istemiyorsun dile getirenlerede hemen eskiyi karıştırma diyorsun ama bu dizi bir bütün ve bu olaylarda eskiye dayanıyor
Birde filizci yılmazcı ayırımı yok diyodun ama ağzındanda filizci lafı hiç eksik olmuyor
biz aşktan bahsediyorsak evet öyle diyorum yılazın filize aşık olduğu yerden yeni bir başlangıç yaptığın yerden başlarsın geçmişte yılmaz filize aşık değildiki biz burda ikisi aşkları için ne yaptı diyoruz dolayısı ile yılmazın filize aşık olmadığı dönemle yargılayamassın
Valla sizin yorumlari okuyan Yilmaz'in ve Filiz'in hatalari, dogrulari (muhasebe defteri gibi) bu iki karakterin ask yasadigindan suphe duymaya baslar, sanki bunlar dusman da sizler de tarafmissiniz gibi. su BIZ olmak konusu iste bu acidan da onemli diye dusunuyorum. Anlasilan hic kimse BIZ'e inanmamis. Fakat yanlis anlasilmasin bu elestiri hepimiz hatta karakterler icin de gecerli. Her iki karakter de surekli yasanan olaylari yasanmamis varsayarak ama bir turlu de unutamayarak bu aski bu hale getirdi, zaten ben de bir yerden sonra koptum bu asktan. Ama kopamayanlarin, kendini o karakterin yerine koyanlarin tutkusunu da anliyorum.
Belki bencilce ama ben de sevgili modumuz gibi yuzume gulumseme yayan sahneleri seyretmeyi tercih ediyorum ben de ne yapayim :img-wink:
evet haklısın zaten ikisinin birbirine olan aşklarına bir lafımız yok benimde yok ben seninde belirttiğin gibi tüm eleştiriler krakterlerin bireysel hataklardan biz olamamalarından kaynaklanıyor ama bazen öyle kontrolümü kaybediyorumki bazı yorumlar karşısında filiz düşmenı çıkmam kaçınılmaz oluyor ben filizin aşkını anlayanlardanım ama yaptıklarınında davranışlarınında yanlış olduğunu düşünenlerdenim o kadar
yani matraka sana tek bişey diyicem bütün yorumları okuyamadım ama kouduklarım yetti anlattıklarını anlamama...çünkü sadece filize sataşma var konular değişiyo bide cevap verdiğin kişiler sadece..filiz ola ki olmaz ama kendi canına kast etse bukadar olaydan sonra ölse döner dersin ki yılmaza bunu yapmamalıydı..filizin ölmesi umrunda olmazdı...sadece yılmazı üzmemeliydi diye bakardın...bendeki izlenimin böyle...filiz hata yaptıkça mest oluyosun sanki...biz yılmaz hata yapsın diye beklemiyoruz aramızdaki fark bu...
yani matraka sana tek bişey diyicem bütün yorumları okuyamadım ama kouduklarım yetti anlattıklarını anlamama...çünkü sadece filize sataşma var konular değişiyo bide cevap verdiğin kişiler sadece..filiz ola ki olmaz ama kendi canına kast etse bukadar olaydan sonra ölse döner dersin ki yılmaza bunu yapmamalıydı..filizin ölmesi umrunda olmazdı...sadece yılmazı üzmemeliydi diye bakardın...bendeki izlenimin böyle...filiz hata yaptıkça mest oluyosun sanki...biz yılmaz hata yapsın diye beklemiyoruz aramızdaki fark bu...
yok beni yanlış anlamışsın filizn ölmesi dizinin sonunda yılmazı üzer haklısın ama ben mutlu son olacağını biliyorum benim demek istediğim bu aşkta başka hatalar olmasın ne yılmaz tarafında nede filiz tarafında ama filiz her zamanki gibi kendi kendine gol attı ama bundan sonra hatalar yapmasın istiyorum barışıcaklarsa yani bunu istemek suçmu yani bende filize güvenmek isteyenlerdenim ama güvenemiyorum sence neden yılmaz tarafına güveniyorumda filize neden güvenemiyorum sadece yanlı baktığımdan mı acaba hiç sanmıyorum filizin davranışlarından tabiki sana göre haksız olabilirim tabi zaten katılmak zorundada değilsin ama istediğimiz aynı son bunu bil
evet haklısın zaten ikisinin birbirine olan aşklarına bir lafımız yok benimde yok ben seninde belirttiğin gibi tüm eleştiriler krakterlerin bireysel hataklardan biz olamamalarından kaynaklanıyor...
Bak arkadasım senin bu yorumunun altına imzamı atarım ...seninle farklı düştüğümüz nokta BİZ olamama konusunda sen tek suclu olarak filizi gösteriyorsun ben ise ikisininde bu konuda hataları var diyorum...
Ve sen hala daha bana bu hafta göreceksiniz tarzında seyler söylüyorsun...yorumlarımı okuduysan son bölümlerdeki filizli sahneler hakkından yorum yapamıyorum cünkü karakterin son bmlümlerde yaptıklarına anlam veremiyorum...bu yaptıklarını dizinin en can alcı hatalarından biri olarak da yorumlamıstım zaten...