PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 8

Sayfalar : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10

madd1
22-12-06, 19:18
Selam Arkadaslar,
bugün bir forum da okundum, bir tuba Büyüküstün hayrani cemin filize evlenme teklifi etigi cekimde oda ordaymis ve settekiler cemle filizin evlenecegini sölymisler...

denizim_
22-12-06, 20:24
Ben herseye ragmen Cem-Filiz evliligine ihtimal vermiyorum. Cem nedeniyle bebegin dusmesi daha mantikli ve senaryonun gidisati icin daha hayirli olacak. Eger boyle bir evlilik olursa dizi bir sezon daha uzayabilir ve bu da son derece gereksiz olur.

Sabahtan beri yine eski defterler karistirilmis. Ben de bir-iki laf etmeden duramayacagim. Basindan beri Yilmaz'in Filiz'e kendini affettirmek icin fazla birsey yaptigini dusunmuyorum. Yilmaz sirketi ve iscileri kurtarmak isterken Filiz'i daha da yakindan tanidi ve etkilendi. Filiz'e asik olmasaydi da ayni sekilde davranirdi. Nitekim, Filiz'e ragmen Omer'i kovmaktan kacinmadi. Bence Filiz cok sevdigi icin Yilmaz'i cabuk affetti. 4 yillik ayrilik sonrasi da hatalar karsilikli yasandi. Yilmaz'in Filiz'in davranislarina kizip hisselerinin 10 kati fiyati istemesi normal miydi? O donem herkes Yilmaz'i alkisladi. Kimse hata yaptigini dusunmedi. Hisse olaylarinin basinda Filiz Yilmaz'in hisseleri kolaylikla devredecegini dusunuyordu. Onu yaniltan Yilmaz oldu. Filiz surekli Yilmaz'in aslinda nasil bir insan oldugunu tahmin etmek zorunda mi? Yilmaz'in sozlerinin hic mi onemi yok? Simdi de Yilmaz ona git, seni artik istemiyorum diyor. Bu sozleri yok sayip, hala pesinden kosabilir mi? Ya da siz kosar miydiniz? Sizinle iliskisini bitirmek isteyen birine aslinda biz birbirimizi cok seviyoruz ve sana bunu ispat edecegim diye inat eder miydiniz? Ben boyle bir durumda kadinlarin oldukca yaralandigini, ozguvenlerinin sarsildigini ve hic bir sey olmamis gibi davranamayacaklarini dusunuyorum. Ustelik Filiz hamile. Normalden de zor bir durumda. Tabii bu Cem'in teklifini kabul etmesini gerektirmiyor ve bir senaryo sacmaligi olmadikca da sevmedigi bir insanla olacak yapida degil Filiz.

Neyse cok uzattim. Bolum sonrasi tekrar gorusuruz nasilsa.

Spirit
22-12-06, 20:26
İnşallah evlenir.Eminim Cem,o kaba ve bilmiş Yılmazdan çok daha iyidir.Yılmaz onu reddetti.Hemde büyük bir küstahlıkla.Ne zannediyosa kendini.Artık ona asla ve asla geri dönmemeli bence.Eğer biraz gururu varsa tabi(Yılmazın nasıl gururu varsa onunda olmalı).Ayrıca Filizin bitmek bilmeyen ağlamaları,psikolojik travmalar geçirip ayna kırmaları fazlasıyla baydı.(Dizi başladığından beri tam 3 tane ayna kırdı ve 55 bölüm boyunca her dakika ağladı.Bir dizi uğruna gözyaşı bezleri kuruycak yakında.Bu kız rekorlar kitabına girmeyi çoktan haketti.)

gülbeşeker
22-12-06, 20:52
İnşallah evlenir.Eminim Cem,o kaba ve bilmiş Yılmazdan çok daha iyidir.Yılmaz onu reddetti.Hemde büyük bir küstahlıkla.Ne zannediyosa kendini.Artık ona asla ve asla geri dönmemeli bence.Eğer biraz gururu varsa tabi(Yılmazın nasıl gururu varsa onunda olmalı).Ayrıca Filizin bitmek bilmeyen ağlamaları,psikolojik travmalar geçirip ayna kırmaları fazlasıyla baydı.(Dizi başladığından beri tam 3 tane ayna kırdı ve 55 bölüm boyunca her dakika ağladı.Bir dizi uğruna gözyaşı bezleri kuruycak yakında.Bu kız rekorlar kitabına girmeyi çoktan haketti.)

yılmaz filizi affetmedi diye filiz gitsin cem denen psikopatla evlensin böyle bir şey mümkün mü?Ayrıca yılmaz buna asla izin vermez.İnşallah bir tüyo da gerçekleşmez ve filizn çocuğu düşmez.Eğer öyle bir şey olursa ya filiz kendini suçlar ya yılmaz kendini suçlar böyle sürüp gider.

dileksu
22-12-06, 21:28
Yurtdisindan izleyen arkadaslarin dikkatine,
bir arkadasimizin yazmis oldugu mesajdir.Imzamin oldugu linki tiklarsaniz tepkinizide oraya yazabilirsiniz.

Kanallar bizi dikkate almiyor o zaman sira RTUK'te..
Desteklerinizi bekliyoruz..

Sayin yetkili,
Ben Avrupada yasiyan bi izleyici olarak maalesef televizyon kanallarini Euro D, Euro Star, ATV Avrupa vs. olarak izliyorum maalesef diyorum cunki artik bikmis durumdayim.nedeni ise su berbat Call Sell reklamlari , bu konu gercekten artik bizi televizyondan soguttu ne zaman reklama girse bi program tamam diyoruz artik bekle bi 15 dk..
Reklamlar zaten rahat bi 5 dk suruyor hatta 10 dk bile suren var sonrada o igrenc reklam cikiyor ' Call sell' ve b 7 dk daha..
Nedir bu ya biz istemiyoruz AB King Pro veya Salyangoz ozutu krem biz rahatca dizimizi/ filmimizi/ programimizi izlemek istiyoruz ..
O kadar cok rahatsizizki bu durumdan bu kadar ileri gittik.
Lutfen siz bu sikayeti dikkate alin ve kaldirin su berbat seyleri yayindan LUTFEN!

Saygilar
Kendi adiniz

Iste sitenin adresi:
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

Email adresi:
rtuk@rtuk.gov.tr

Telefon numarasi:
0 (312) 297 50 00

yılmaz_filiz
22-12-06, 21:37
yılmaz filizi affetmedi diye filiz gitsin cem denen psikopatla evlensin böyle bir şey mümkün mü?Ayrıca yılmaz buna asla izin vermez.İnşallah bir tüyo da gerçekleşmez ve filizn çocuğu düşmez.Eğer öyle bir şey olursa ya filiz kendini suçlar ya yılmaz kendini suçlar böyle sürüp gider.

umarım senin dediğin gibi olur arkadaşım.filiz yılmaz kendisini affetmedi diye cemle evlenmez.evlenmemeli.filizinde umarım çocuğu düşmez.yoksa yılmaz kendisini çok suçlar.yılmazla filiz hemen evlensin.bir kerede tüyolar güzel bir haber versin.mesele filiz ve yılmaz evleniyo çocukları kızmış ya da erkekmiş gibi :img-hyste :img-hyste

yami
22-12-06, 22:17
bugüne kadar okuduğum en aklı başında yorum filiz'in bu sezon başına ne geldiyse yılmaz'ın yüzünden geldi
1.babası öldü kimin yüzünden yılmaz'ın yüzünden .kızıyla evleneceğini duyunca kalbi fazla dayanamadı ve mefta oldu.
2.filiz'e italya'da 4.5 yıl boyunca acı çektiren kim?yılmaz
3.döndüğünde kendisinden kaçmasına sebep olup filiz'e acı çektiren kim yine yılmaz
4.hisse meselesinde yılmaz'ı paragözlülükle suçlayan kim filiz ama buna sebep olan kim yılmaz.
5.filiz'in bu yaptıklarını affedip ona en büyük kötülüğü yapan kim yine yılmaz
6.handan'ın fenalaşıp hastaneye yatmasına sebep olan kim yine yılmaz
7.filiz'le tatile çıkmaya karar verip dizimizin biricik psikopatını sinirlendirip dayak yeyip filiz'i üzen kim yine yılmaz
8.filiz'den ayrılmayarak cem'le filiz'in arasına kara kedi gibi girip cem'e ömer'i öldürtmekten başka çare bırakmayan kim yine yılmaz
9.altı üstü katillikle suçladı diye (şu hayatta hepimiz hergün katil damgası yediğimiz için çok normal ) onu affetmeyerek filiz'i üzen kim yine yılmaz

yılmaz zaten bu dizide fazlalık böyle uyuz gereksiz bir karakteri dizide neden tutarlar onu da anlamış değilim.ben olsam diziden yılmaz'ı çıkartır yerine cem'in başka bir versiyonunu koyardım .ayrıca sevenlerin (ki burada sevenlerle kastettiğim cem 'le filiz'dir)arasına girdiği için ayrıca yılmaz'ı kınıyorum.sizin kullanmış olduğunuz kaba,bilmiş ve küstah sıfatları yılmaz için az bile.
ha bu yorumunuzdan ötürü sizi tebrik etmeyi unutmuşum şu an aklıma geldi artık kusura bakmayın

stormy
22-12-06, 23:40
Burada Cem adli karakteri savunanlara hayret ediyorum. Adam Omeri neredeyse oldurtuyordu, Yilmazi dovmekten beter etti..Sadikogullari sirketinin islerine engel olmaya kalkti..Yilmaza iftira atti..Bir kisinin olumune sebep oldu..Kendi sirketi dururken Tekinerlerin insaat isinde basarili olmasina sinir oluyor..Bu mu Filiz'e layik?Guldurmeyin.

yami
22-12-06, 23:57
Filiz yılmaz’dan bebek bekliyor yılmaz’a söylemeye gerek bile görmüyor. yılmaz ömer’i cem konusunda uyarıyor artık içim rahat diyor psikopat cem filiz’e zarar verir mi diye endişelenmiyor. cidden çok büyük bir aşk seyrediyoruz, ama fiiz-yılmaz aşkı değil cem –filiz aşkı.asi ruhlu kızla bir psikopatın çarpıcı aşk hikayesi.şu ana kadar denk gelmediğim bu enteresan fikri hayata geçiren senaristleri kutluyor aşk anlayışlarını ayakta alkışlıyorum .bölüm öncesinde bir iki bölüm içinde cem’in gerçek yüzünün açığa cıkacağını düşünerek büyük hata yapmışız. Cem’in bu zırvalıklarını daha kaç bölüm seyredeceğiz 3 mü 5 mi 10 mu ?şimdiden cem –filiz sahneleri için hepimize bolca sabır diliyorum

Aslı’ya da yuh!!!! bari yılmaz’ı azıcık tanıyıp öyle aşık olsaydın,forever’in bu konuya getirdiği eleştirel yaklaşım meğersem doğruymuş,jet hızıyla aşkı ben de beklemiyordum sanırım aslı da filiz gibi yıllar boyu yılmaz’ı beklemiş .eh sonunda da kavuştu yılmaz’ına . ne de olsa yılmaz şu an boşta. yılmaz’ın bakışları da bir tuhaf. kıza dostça bakıyor diyeceğim ama sanki aslı’dan etkilenecekmiş gibi duruyor .aslı da beğenilmeyecek kız değil hani .zeynep beşerler gözüme baya güzel gözüktü bu bölüm .

matraka istedi sonunda cem’in çocukluğuna indiler.meğersem cem’in bütün bunları yapmasının bir sebebi varmış.cidden çok etkilendim .cem’in filiz’e olan aşkı gözümde bir daha büyüdü.senaristlerin ayrıca yılmaz ve filiz’i cananların evinde karşılaştırmayı başardıkları için de tebrik ediyorum. işin garip tarafı herkes haklı yılmaz haklı canan haklı filiz haklı kimseye de kızamıyorum(senaristler hariç)

dizide şu andaki tek güzel şey başlamasına ramak kalan feride ömer aşkı(feride ömer’e abayı yakmış zaten ) senaristler sema ve ali’nin bile mutlu olmasına tahammül edemiyor ,merak etmeyin ömer-feride cephesinde de çok sorun yaşanır

gs-tugba93
23-12-06, 00:09
filiz neden yilmaza söylemiyor ya gicik oldum saaten
ya arkadaslar yilmaz galatasarayli mi

cemotara
23-12-06, 00:10
Evet sonunda dizimiz bitti yine güzel bir bölümdü filiz büyük ihtimal evlenmeyi kabul edecek keşke etmese ama maalesef kabul edecek ceminde çocukluğuna inmeye karar verdiler herhalde
Bu böülüm yılmaza çok sinir oldum filizi cem konusunda uyarmadıya hayretbirşey halit ölünce gidip vazifemdir deyip hiç inanmayan ömere gitti kendiside biliyordu zaten inanmıyacağını ama yinede ömere gitti sadece bak gördünüzmü ben haklıydım demeleri için filiz hiç umrunda bile değil sanki tekinerlerin inşaat işinde uğraşmasının sebebide cemi halt etmek için ne filiz nede tekinerler umrunda yılmazın helal olsun ne diyiğim çok yazık
Filiz ise çok kötü durumda dahada kötü olacak herhalde birde cemle evlenirse ozaman yandı filiz yılmazdada ne öfke varmış be kız yine senden af diledi kızın yüzüne bile bakmadı aynalı vede cananda farkında yılmazın abartığının ekrem bile söyledi filiz senin düşmanın değil sevdiğin ama yılmaz neredeyse aynalıyı dövecekti zaten bundan sonrada aslının birdakika yanından ayrılmaz malum aslının evinin bada boyama işlerini beraber yapacaklar ya bu yılmaz çok iyi niyetli bir insan melek melek aslıda zaten şimdiden etkilendi vede aşık olacak hemen kimbilir belki yılmaz aslıyada aşık olur vede dizi mutlu sonla biter
bebeğede niş birşey olmaz filize annelik çok yakışacaktır artık filiz&yılmaz aşkından ümidim kalmadı yılmaz çok sert davranıyor filizde zaten yine bir hata yapacak ve cemle evlenecek adamda amma şanslıya bebeği öğrenir öğrenmez hemen evlenme teklif etti bukadar olur inş. sonunda ölürde kurtuluruz şu psikopattan

cemotara
23-12-06, 00:21
Bu bölümde en mutlu olduğum sahneler filizin bebekle ilgili duyguları ceydayla falan dertleşmesi vede ömer-feride-elif üçgeniydi yine çok sempatiktiler önümüzdeki bölümlerde aşk başlayacak artık inş. hemen başlar bugün çok tatlılardı elifçimde bugün hasta oldu hasta olması bile çok şeker tabiki herşeyi kurcalayan handan hanım ferideyle uğraşıp durmaktan kendini alıkoyamıyor ama filizle dertleşmesi vede torununla oynaması çok güzeldi ahh filiz ahhh ne olacak bu senin halin dahada kötü olacağı kesin bu arada ömerin beşiktaşlı olması çok güzeldi ilk defa yılmazla bir ortak noktada buluştular ikiside beşiktaşlı kızınıda beşiktaşlı yapmış ama filiz galatasaraylı ayrıca patiklerde çok şirindi

minetka
23-12-06, 00:22
Merhaba arkadaşlar, ben de uzun zamandır yorumlarınızı takip ediyorum, ilk defa yorum yazıyorum. Bu geceki bölümden sonra öncelikle senaristlere seslenmek istiyorum umarım diziyi uzatmak adına bizim geçen sezon çok sevdiğimiz filiz karakterine daha fazla zarar verip de cemin teklifini kabul ettirmezler. Hadi bir süre yılmaz aslı sahnesi izleyeceğiz de cem-filiz sahnesi izleyebileceğimi sanmıyorum. Filiz bu bölümde ceydaya yılmaz için o bana büyük bir aşk bıraktı demişti umarım aşklarının büyüklüğüne güvenir ve yılmazın kendisine döneceği günü bekler. Bir de ben bebeğin düşmesini de istemiyorum, yılmazla filiz birleştikten sonra yılmazın bu haberi öğrenmesini istiyorum. Diziyi uzatmak adına bizim inandığımız büyük yılmaz filiz aşkına lütfen daha fazla zarar vermesinler. Ve mümkünse cemin foyası bir an önce ortaya çıksın.

paçiii_melos
23-12-06, 00:25
ii geceler arkadaşlar aynı işte eski türk filmleri tadında diye başlamamışydı bu dizi,işte görüyoruz nelerle karşılaştığımızı
Eskisi gibi babasız büyümesin diye Filiz'in Sırf Yılmaza söylemeyerek Cem ile evlenecektir Allah bilir. Son reklamdan sonra görmedim kabul etti mi etmedi mi ama zaten bişiy demeden bitirmişlerdir.
Herneyse bu bölümü geçen haftaki bölüm gibi çokbeğenmedim açıkçası yani hep sinir bozucu şeylerle karşılaştık.Yılmaz da gider Aslı ile beraber olur üff yaa valla artık eskisi gibi tadı tuzu kalmadı dizinin aman neyse...

Dizi yorumuma gelince de ;
- Ömer ,Elif ve Feride sahneleri çok hoştu gerçekten
- Cem'e bu dizide sinir oluyorum ama eskiye çocukluğunu gösterdiklerinde o ağlayınca ben de duygulandım
- Cem de hemen tabiiki gene bu durumdan yani Filizin hamile olmasından yararlanıp hemen teklifini etti.
- Aslıya şaşırdım daha destur hemen aşık oldu mübarek En çok da beni Sultanı varmış,evliymiş demesinde çok güldüm.
- Sema ve aliye de çok üzüldüm ya ben olur diye beklmiştim ama maalesef olmadı belki evlatlık alırlar.
- Nalan da arkadaşı ile ne kadar da iyi,belki de artık bundna sonra onların arkadaşlığını görürüz ne de olsa ortada Kerem yok!!
- Yılmazıma sadece bir yerde sinir oldum,o da Ömerin ayağına kadar gidip uyarmasıydı,sanki Ömer ona inanacaktı boşver ileride öğrenicek zaten ...

Aman yafff neyse sonra yazarım başka başka

Filiz zaten teklifi kabul ederse artık benim için herşey biter :(

archshe
23-12-06, 00:42
evettt vatana millete hayırlı olsun 55. bölümü de izledik...şimdi gelelim taze taze yorumlamaya....
FİLİZ:ben hala çocuğunu aldırmalıydı diye düşünüyorum ama aldırmadı...ozaman düşmesi daha mantıklı çünkü bu şartlarda bu çocuk çok yanlış...filize bikaç kere kızdım aslında
1- ceydaya yılmazın bi daha git demesine dayanamam yılmazın gelmesini beklicem demesi....yılmaz filize kızgın...gitmesi için ya filize bişey olmalı yada yılmaz gururuna değil aşkına yenik düşmeli...filiz biraz erken pes etti...galiba yılmaz fena inandırdı filizi sevmediğine istemediğine...
2-cemin filizin hamileliğini böyle öğreneceğini sanmıyodum...filiz saklayabilirdi ultrason kağıdını ama akıl edemedi...ağlayıp cemden destek alması da saçmaydı...öyle bir çaresizlik sergiledi ki bence cem mecbur kaldı evlilik teklifine...valla bu olayda cem mağdur..:)dermişim...
3-cananın evinde yılmaza biraz ukalalık yaptı beni hala seviyosun derken...filiz orda kendini anlatmalıydı yılmazı sorgulamamalıydı...aaslında başı döndüğünde yılmaza söylemeliydi hamileleliğini...
4-filiz topuklu ayakkabı giyiyo olmaz olamaz...bunlara dikkat etmeli...gerçi senaristler alkol kullandırmayarak güzel bir detay vermişti....
şimdilik bunlara kızdım filizde...
geleleim bölüm olarak filize ....filizin suratında üzgün ifadeden çok sevimsiz bakışlar gördüm...hani insan boş boş bakar ya o cisten...arkadaşlar filiz hafif hafif sıyırmaya başladı bi de göz seğirmeye başlarsa kıvama gelmiş olur...filizin durmu gittikçe vahim...fragmanda bebek ayakkabılarına el attım neden çektiğini anllamamıştım...meğersem babalar bu modeli sever deyince geri çekmiş elini...bütün bölümde bu baba konusu önüne çıktı...ayakkabı bakarken ...doktor ultrason kağıdını verdiğinde babası da merak eder diye...bi de kontrole gittiğinde karı kocayı görünce...ama orda çok acıdım filize...kimsesiz gibi ceydayla gitmişti doktora....herkes kocasıyla giderken...
filizin planı nedir merak ettim ailesine de söylemeyi düşünmüyo şimdilik...rüzgar nereye yön verirse oraya göre davranmayı mı planlıyo anlamadım....açıkçası bu bölüm filizi hiç anlayamadım...herkes filiz neden cemle evlensin onlar için normal diyodu...ama filiz cvbını verdi tekinerlerde babasız çocuk hiç görülmemiştir...bu sözü filizin ceme evet diyebileceğini gösterir...filizin kafası karışık filiz adına benimki daha da karışık...bu teklifin cvbı evet olabilir...bilemiyorum...
YILMAZ: çok dikkatimi çekmedi bu bölüm yılmaz...cemi uyarması güzeldi diyebilirim...ömerle konumasında kanıtsız gitti...ömerin güleceği bi suçlama yaptı...haklı olarak...cem onun arkadaşıydı yılmazsa düşmanı...ömerde bunu dile getirdi zaten..ama orda yılmazın ömer fırsat vermesede cemin bunu neden yaptığını anlatmalıydı...cemin filizi sevdiğini yılmazla ayırmak için tehlikeli oyunlar oynadığını falan...anlatsaydı cemin filize ilgisini fark ederdi belki bi şekilde bu olayı filize anlatırdı...filiz bağlantıyı kurabilirdi....çünkü cemin onu sevdiği enazından doğruydu...
cananla konuşması çok güzeldi...bu ayrılığın bedelini ödemeye hazırım...bu aşk ikimizde acuı veriyo dedi...evet artık bana da acı veriyo...gerçekte böyle bir ilişki devam edemez ama dizi sonu mutlu olacak buna eminim...gerçekten bu bölüm yılmazın bu gelgitlerden yorulduğunu çok gösterdi...bunu analatabildi...anlayabildim...böyle yoran bi ilişkiye virgül koyup nefes almak en iyisi...soluksuz yaşarlarsa çabuk yıpranırlar...
CEM: evet cemin çocukluğuna indik sonunda ....psikolojik travma geçirmiş babasından dolayı...güzel bi sahneydi biraz acımadım desem ceme yalandır....hem filizin hamileliğine çok şaşırdı...bu hamilelği kullanmaya çalışacağını düşünmüştüm ama o karasız kaldı başkasının bebeğine babalık yapma fikrinden tedirgin oldu...ama cesaret etti...o filizi tek tabanca istiyodu ama filiz bonusuyla karşındaydı...e filizi alana bonusu hediye:)cidden şaşırdım tepkisine...hemen atlamalıydı filizin üstüne bu olaydan memnun kalmalıydı...cemin bile aklında soru işaretleri oluştuysa filiz hiç kabul etmemeli....bi de bişeyi merak ettim ceme kötü davranan üvey babasımıydı acaba? bu olaya bağladılar ya merak ettim...
ÖMER-FERİDE: sevimliydiler...feride elife karşı çok fedakar davranıyo...hele hastalığında...ömer ferideye aşık oluyo nasıl izledi uyurken ama? ben o el ele koyma durmunda ömer tepki olarak çekecek sanmıştım...çünkü ömer feriye biraz sıcak davransa hemen kendinii çekiyo ne yapıyorum diye ama feride çok utandı bu durmdan....bi de bir erkeğin odasına kapı çalmadan girilmez bunu bilmeli:)
HANDAN: büyük sırrını öğrendik....filiz de kazara olmuş...annesinin kaderi bebeğine geçmiş...aynı filiz gibi istememiş ama aldıramamış...bu kadar benzer olaylar yani...filiz hiç istenmeyecek bebek olurmu ayıp handan hnm aaaaa!...bu arada durup durup ferideye sataşması herşeyi ferideye bağlaması sinir bozucuydu...
NALAN- ALP: bayıldım bu ikiliye...çocuk çok mütevazi...hemde nalana her açıdan uygun...maddi olarak da ondan üstün değil hem meslektaşı olacak daha ne olsun yakışıklı da...zaten kerem de sırra kadem basmış yok ortada...ben sevdim bu doktoru...nalanın da sevmesini umuyorum...
ALİ-SEMA: sonundda tahlil sonuçaları geldi ama acı haberle...zor bi durum...nasıl şekillecek bu olay bilmiyorum...tedavisi yokmudur acaba...haftaya bolca gösterirler bu çifti diye düşünüyorum...semanın annelik özlemini falan..allahın işine bak çocuk isteene vermiyo istemeyene veriyo...kader...

slayjic
23-12-06, 00:48
bu bölüm yılmaza kızdım nasıl oluyo ya insan bukadar severken nasıl olurda sevdiğinin pişmanlığını görürken affetmez. nasıl kıyabilir sevdiğine bukadar büyükse sevgisi kıyamaz ama yılmazın öfkesi, gururu,kini aşkının önüne çoktan geçmiş.. şimdi filiz gidip cemin teklifini kabul etse suçlu filiz olur herzamanki gibi ama bunu yapmaya yönlendiren kim diye hiç düşünülmez nedense evet cemle filizin evlenmesini kesinlikle istemiyorum ama filiz kabul ederse etmesindeki etken yılmazdır...ama kabul etse bile bu iş en fazla nikah masasına kadar gider ama evlenmez son anda vazgeçer...

aslıya gelirsek yılmazdan çok çabuk etkilendi ama boşuna o etkilensede yılmaz etkilenmedikten sonra bu iş olmaz....

bu bölüm feride ömer ve elif üçlüsü yine harikaydı onları izlemeye bayılıyorum...

kane
23-12-06, 00:53
oho diziyi iyice eski türk filimlerine cevirdiler yani.insallah umdum gibi olmaz ama filiz cemin teklifini kabul edecek heralde ama benden seni sevmemi bekleme ve formalite icabi bir evlilik olacak sirf cocuk icin diyecek ve cem kabul edecek tabiki.
asli midir neder ne bu hiz ya hemen yilmaza asik olmus hele yilmaz benim sultan evde bekliyordur diyince yüz ifadesi nasil birden denisiverdi,gerci canan hemen basdan söyledi yilmaz kolay kolay birdaha birini hayatina kabul etmez diye ama asli heralde pek kulak azmadi bu tavsiyeye.yilmaz da aslidan hoslanacagina inanmak dahi istemiyorum . yoksa cok sacma olur .yani bukadar kolay mi unutmak,gerci filizin cemle evelencegini duyunca belki oda sirf sinirden asliyla ask yasamaya baslar zamaninda nasil elifi inat filizle ask basladi gibi.

sinem*
23-12-06, 00:57
dizi çok güzeldi artık yarın konuşuruz yorumları yarın yazarım ama bir şey demeden çıkmayım :) ömer ve elif çok tatlılardı beşiktaşlı pijamalarıyla :) ben artık ömer ve elifçiyim :) ne de olsa beşiktaşlılar ( şaka şaka hala filizciyim :) )

ceme de çok üzüldüm bizim cem filize resmen aşık olmuş ya da bana öyle geldi,ama şunu söylemekte yanlış olmaz yılmazdan daha fazla düşünüyor filizi :)

slayjic
23-12-06, 00:59
ya sanmıyorum filizin cemle evleniceğini yani kabul edebilir şimdilik ama sonra kesinlikle vazgeçer evlenmezzz......

61MERVE61
23-12-06, 01:01
bir bolumun daha sonuna geldik...simdi sevdim desem yalan olur sevmedim desemde yalan olur onun icin orta seker kahve gibiydi.....
sevdiklerim sunlar:
filizin bebekle ilgili duygulari ceydayla paylasmasi.....ceydanin iyi bir dost olmasi..canan in soledikleri ve omer-feride sahneleri...(bu arada sinan tuzcu bu bolum cok yakisikli geldi gozume yaww masalah:))neyse devam edeyim cemin kucuklukte yasamis oldugu seyler beni bi adim ceme yaklastirdi...gercekten bunlari yapmasinin tek sevebi babasi..adamin piskolojisi bozuk belli.....Ama insan olup gururunu yere serip filize evlenme teklifi eti ya helal olsun ona...nekadar gicik ta olsam soledikleri cok samimiydi..snra aglamasi....ama bunlar hicbirseyi degistirmez
ya filiz bebeginle hayat surdursun yada yilmazla......Insalah filiz evt demez cunku dizide ask diye birsey olmaz.....Yilmaz ise ucmus bir durumda aglasinmi gulsunmu bilmiyor...asliylada iyi anlasiyor masalah...Asli daki hareketlere bakinca neyi anladim yavasyavas asli yilmaza asik oluyor bu cok belli ve nett...yeni bir karekter girssede yilmaza asik olmasa vala yaaa...Aslinin altanalaltan bakmalarini gordum yilmazin gozlerinin icine dusuyor kiz..
ahhahh Yilmaz solemek istemedigin laflari niye soliyorsun ekreme nasil bagirdi"EYER DOSTUMSAN BU KONUYU KAPATIRSIN"nasil sinir oldum anlatamam hatta seyde soledim ekrem gecir yilmazin yuzunun ortasina bitane...ekremin dedigi gibi"o senin dusmanin degil"aferim ekreme.....akili adam bulsalar ekremede bitane kiz.......canani cok sevdim herzamanki gibi dogal sakin konusmalari cok guzel ve her soledigi laf cok etkileyici..

gelelim ana yoruma:
feride ve omerin sahnelerine bayildim hani omer BJK kazagini giyiyorken feride girdimi ayy cok tatliydi yaa kiz nasil utandi..omerde aksine yavasyavas ustunu giymeye devam etti...(bu bolum omer cok yakisikli geldi gozume:))
tahminim dogru cikti ilk feride cekti elini..ben omerin bakislarini iyi bilirim nasil capkincapkin bakiyordu..altanaltann..elifimiz de cok tatliydi ayy ablasinin bitanesi canim benim...
handan beni sinir ettii oyle laf duyuruyorki ferideye utanmasa "senden geldi mikrop diycek"vala feride iyi dayaniyor..haa bide unutmadan soyliyim feridenin elifin atesi ciktiginda endiselenmesi cok hosuma gitti....birden (ELIF) aklima geldi sanki feride kucuk elifin annesi.........
cemin eskileri dusunmesi gozlerimi doldurdu adamda hic degilse insaf var vicdan desende oda var iyi niyetini samimiyeti cok acik ortada...Bu teklifi etmekte buyuk insanlik ister....

umarim filiz cemin teklifini kabul etmez..hepimiz icin buyuk bir shock olur....

ek not:yilmazin ekreme arabada kizmasi beni sinir etti nasil gicik oldum anlatamam o sirada yilmazin yaninda olsaydim kimse onu elimden alamazdi.....
he bide bunu soyliym semaya cok uzuldum "ben anne olamayacagim"dedigi zaman tuylerim diken diken oldu..alinin aglamasi felan..filizin bebegi aldirmamasi cok iyi oldu...snra handana "annelik nasil bi duygu" diye sormasi...filiz-canan-elif-feride-omer olmasaydi bu bolume bakma bile bakmazdim ya neyse.

yami
23-12-06, 01:02
bu bölüm yılmaza kızdım nasıl oluyo ya insan bukadar severken nasıl olurda sevdiğinin pişmanlığını görürken affetmez. nasıl kıyabilir sevdiğine bukadar büyükse sevgisi kıyamaz ama yılmazın öfkesi, gururu,kini aşkının önüne çoktan geçmiş.. şimdi filiz gidip cemin teklifini kabul etse suçlu filiz olur herzamanki gibi ama bunu yapmaya yönlendiren kim diye hiç düşünülmez nedense evet cemle filizin evlenmesini kesinlikle istemiyorum ama filiz kabul ederse etmesindeki etken yılmazdır...ama kabul etse bile bu iş en fazla nikah masasına kadar gider ama evlenmez son anda vazgeçer...

slayjic yılmaz 'ın filiz'i affetmemesinde ona olan öfkesinin bir payı olsa da yılmaz filiz'i istememesinin nedenini başka türlü açıkladı ben de açıkçası onu haklı buluyorum:onu hala çok seviyorum ama bu aşk ikimize de çok acı veriyo canan birinin bu acıya son vermesi gerkiyordu.

forever_bim
23-12-06, 01:05
Filiz yılmaz’dan bebek bekliyor yılmaz’a söylemeye gerek bile görmüyor. yılmaz ömer’i cem konusunda uyarıyor artık içim rahat diyor psikopat cem filiz’e zarar verir mi diye endişelenmiyor. cidden çok büyük bir aşk seyrediyoruz, ama fiiz-yılmaz aşkı değil cem –filiz aşkı.asi ruhlu kızla bir psikopatın çarpıcı aşk hikayesi.şu ana kadar denk gelmediğim bu enteresan fikri hayata geçiren senaristleri kutluyor aşk anlayışlarını ayakta alkışlıyorum .bölüm öncesinde bir iki bölüm içinde cem’in gerçek yüzünün açığa cıkacağını düşünerek büyük hata yapmışız. Cem’in bu zırvalıklarını daha kaç bölüm seyredeceğiz 3 mü 5 mi 10 mu ?şimdiden cem –filiz sahneleri için hepimize bolca sabır diliyorum

Aslı’ya da yuh!!!! bari yılmaz’ı azıcık tanıyıp öyle aşık olsaydın,forever’in bu konuya getirdiği eleştirel yaklaşım meğersem doğruymuş,jet hızıyla aşkı ben de beklemiyordum sanırım aslı da filiz gibi yıllar boyu yılmaz’ı beklemiş .eh sonunda da kavuştu yılmaz’ına . ne de olsa yılmaz şu an boşta. yılmaz’ın bakışları da bir tuhaf. kıza dostça bakıyor diyeceğim ama sanki aslı’dan etkilenecekmiş gibi duruyor .aslı da beğenilmeyecek kız değil hani .zeynep beşerler gözüme baya güzel gözüktü bu bölüm .

matraka istedi sonunda cem’in çocukluğuna indiler.meğersem cem’in bütün bunları yapmasının bir sebebi varmış.cidden çok etkilendim .cem’in filiz’e olan aşkı gözümde bir daha büyüdü.senaristlerin ayrıca yılmaz ve filiz’i cananların evinde karşılaştırmayı başardıkları için de tebrik ediyorum. işin garip tarafı herkes haklı yılmaz haklı canan haklı filiz haklı kimseye de kızamıyorum(senaristler hariç)

dizide şu andaki tek güzel şey başlamasına ramak kalan feride ömer aşkı(feride ömer’e abayı yakmış zaten ) senaristler sema ve ali’nin bile mutlu olmasına tahammül edemiyor ,merak etmeyin ömer-feride cephesinde de çok sorun yaşanır

İçim kıyıldı yami;

İçim kıyıldı. Kaldı ki Filiz Yılmaz aşkının sıradan bir izleyicisiyim ben koyu fanatiği değilim. Evet olan olmuş zaten Filiz Yılmaz ikilisi Aslı ve Cem'le içler dışlar çarpımı oldu.

Diziye bağlayan tek şey benim üçlü, Feride-Ömer-Elif. Sade ve sadece düğününde bile GS forması giyen Sinan Tuzcu'ya BJK formasını nasıl giydirdiler, nasıl başardılar onu merak ediyorum. İnanmıyorum Sinan Bey'e artık. Hem de tüm Gs maçlarına gitmesine rağmen.

Feride aşık oldu. Vatana millete hayırlısı. Madem rengide attı tamamdır. :happy0064

slayjic
23-12-06, 01:06
Ceme bu bölüm üzüldüm ağlaması, filize yaklaşımı iyi hoş ama bu olaylar cemin iyi olduğunu göstermez tabi sadece neden böyle psiko olduğunu anlıyoruz o kadar...

kane
23-12-06, 01:08
bence bu ferideden de sonra birseyler cikacak gibi geliyor bana , cünkü hala eski hayatini hatirlamiyor ve senaristler masallah bu konuyu tamamen unuttular ve belki sonra tam ömer ve feride aski basliyacagi zaman birden bire kocasi gibi birsey cikabilir ortaya.birde bana öyle geliyorki bu cemin sonu kesinlikle yaninda calisan fatih midir nedir ondan gelecek,bügünkü soruzu ceme buna isaret veriyor yani gercekten sen mi vurdurdun ömeri diye,ve bundan öncede kapilari dinliyordu ve pek endiseli görüküyordu.

archshe
23-12-06, 01:09
ceme böyle davranan üvey babsı olabilirmi?bu hamilelikle bağladılar sanki üvey baba olmaktan korktu bu olabilirmi sizce? yada sadece bablık mı korkuttu onu ne dersiniz?

kane
23-12-06, 01:11
birakin allah askina su ceme üzülmeye adam kendi cikarlari icin arkadasini bile vurdurdu hemen firsat bildi ve filize evlilik teklifi etti cünkü biliyorki filiz su an caresiz yilmazdan ayrildi icin.

archshe
23-12-06, 01:11
filizle yılmazın ilişkisine gelince gerçekten ara verilmesi gerken bi noktadalar...iki tarafta kendini hayatlarına verip yollarına devam etsinler...aslı ve cemi olması gerektiği kadar hayatlarına sokarak....zaten ayrı kalamadıklarını anlayınca orta yolu bulacaklardır...ama bu ara onlara hiç ii gelmeyecek bişey var o da aslı ve cemle samimi olmak...

slayjic
23-12-06, 01:12
slayjic yılmaz 'ın filiz'i affetmemesinde ona olan öfkesinin bir payı olsa da yılmaz filiz'i istememesinin nedenini başka türlü açıkladı ben de açıkçası onu haklı buluyorum:onu hala çok seviyorum ama bu aşk ikimize de çok acı veriyo canan birinin bu acıya son vermesi gerkiyordu.

birlikteyken acı çekiyolarda ayrıyken daha azmı acı çekiyolar filizle yılmaz birlikteyken acı çekiyolar ama aşklarınıda yaşıyolar en azından böyle ayrılınca birlikteyken çektikleri acının daha fazlasını çekiyolar ellerine ne geçiyo peki koca bir hiç başika bişey değil bu aşkı bitiren filizin yanlışlarından çok yılmazın gururundan buralara geldi...

secoms
23-12-06, 01:13
Evet olan olmuş zaten Filiz Yılmaz ikilisi Aslı ve Cem'le içler dışlar çarpımı oldu.

Diziden sonra cok iyi geldi walla sevigili modum koptum odada...:img-hyste
Bu arada ben bu bölümde tubaya yine asık oldum yaaa...(artık yılmaza ısınamamın nedenini buldum :img-in_lo :) )

yakupoglu61
23-12-06, 01:16
cemin geçmişi çoğu dizide bulunan psikopatların çocukluklarında yaşadığı şeylerdi
babasının onu azarlaması. ona sn nasıl düşük kalırsın sana hep en yüksekte olacan dememişmiydim gib laflar...
bunların sonucunda cemin gelip psikopat oluşu ve başımıza nasıl olduğunu anlamadığımız mafya tarzı bir adam oldu çıktı nasıl başardılar bunu anlamadım

61MERVE61
23-12-06, 01:16
Bu arada ben bu bölümde tubaya yine asık oldum yaaa...(artık yılmaza ısınamamın nedenini buldum :img-in_lo :) )

evt tuba buyukustun bu bolum yine cok guzeldi....hyr yaa o bulent enistemizin:happy0064 :)

forever_bim
23-12-06, 01:17

Son sahnede güzeldi hakikaten. Sade ama şık olmayı başardı.

Sevgili yami;

Yılmaz hakkında diziden önce söylediklerin konusunda sana katılıyorum. Kaldı ki herkes bilir ben Yılmaz'ı eleştirdim çok ama bı kadarını hak etmiyor tepkin güzeldi yani.

*MeLiS*
23-12-06, 01:25
meraba arkadaslar
aslı yılmaza fena halde abayı yaktı bence:)
filiz cemin teklifini kabul etmez inş.bebek meselesini ailesini yutturmak içn kabul etme ihtimalide war!!inş böle bişey yapmaz.biara cem in aglama sahnesi wardı ya orda bi an acıdım cem'e,demekki cocuklugunda neler yasamıskş bgn böle psikopat.

forever_bim
23-12-06, 01:26
Arkadaşlar hayırdır neden sustuk?

Tamam bölümü ben de pek beğenmedim ama dile getirelim neyi beğenip neyi beğenmediğimizi değil mi ama?

*MeLiS*
23-12-06, 01:28

Tamam bölümü ben de pek beğenmedim ama dile getirelim neyi beğenip neyi beğenmediğimizi değil mi ama?

Canan'ın yılmaz'ı arayıp Aslıyla buluscaz hadi sende gel demesini hiç begenmedim mesela.hiç yakısmadı ona böle bi hareket.sanki iksiini bi araya getirmek istiyomus gibi oldu

forever_bim
23-12-06, 01:31
Cem'e acıyanlara birazdan ben Acımaya başlayacağım.

Ya nesini acıyorsunuz adamın?

Yılmaz'ın kafasına sopayı indirmeleri için kim emir verdi?

Türlü yalan dolan ve entrikayla Tekiner Holding'i inşaat işine kim soktu?

Kötü bir insan olmasına rağmen yüzünde iyilik maskesiyle dolaşan yalancı düzenbaz fırsatçı kim?

Hepsinden önemlisi daha 5 yaşına gelmemiş öksüz bir yavruyu yetim de bırakacak şekilde çok düşkün olduğu (her kız çocuğunun olduğu gibi) babasını kim ölümlere yolladı?

Kimse kötü doğmaz arkadaşlar. Bir sebebe bağlandı psikopatlığı diye Cem'i adamdan saymayın. Çok rica ediyorum.

yakupoglu61
23-12-06, 01:32
Canan'ın yılmaz'ı arayıp Aslıyla buluscaz hadi sende gel demesini hiç begenmedim mesela.hiç yakısmadı ona böle bi hareket.sanki iksiini bi araya getirmek istiyomus gibi oldu

bnde çok sinir oldum ama sonra yılmazla filizi bir araya getirince sinirim geçti

bakalım filiz kabul edecek mi ederse filize düşmalığım artacak matraka gibi

ANti filiz...

*MeLiS*
23-12-06, 01:34

Kötü bir insan olmasına rağmen yüzünde iyilik maskesiyle dolaşan yalancı düzenbaz fırsatçı kim?

Hepsinden önemlisi daha 5 yaşına gelmemiş öksüz bir yavruyu çok düşkün olduğu (her kız çocuğunun olduğu gibi) babasını kim ölümlere yolladı?

Kimse kötü doğmaz arkadaşlar. Bir sebebe bağlandı psikopatlığı diye Cem'i adamdan saymayın. Çok rica ediyorum.

öle tabide ama biz cem gibi wicdansız insanlar diilizki(: insann wicdanı sızlıyo bi an ben acıdım.anlık bişeydi

secoms
23-12-06, 01:35
arkadaslar gecen bölüm oldugu gibi ben yine bana sacma gelen yerleri yazmaya baslayayım...
YILMAZla baslamak istiyorum...
malum enisteniz :( ben bu bölüm yılmaza yeterince iyi bulmadım...iki yerde cok sacmaldı acıkcası karakter...birincisi cem i köprüden asagıya sarkıttıgı sahne...Ben yılmaz karakterinden daha karizmatik bir sey bekliyordum ama malum sahnede karizmasını konusturan cem oldu...cem yılmaz asagıya sarkıttıgın da cem ona ''cesaretin varsa atarsın '' tarzında birseyler söyledi...(kusura bakmayım tam replikleri hatırlayamıyorum nedeni de evdeki arkadaslar rahat bırakmıyorlar bir türlü...dizi izliyorum diye yeterince dalga geciyorlar zaten :)) yılmazın cevap '' ben senin gibi katil değilim '' bence cemin dedikleri altında ezilmiş bir laf... duyunca arkadaslarla koptuk...
İkincisi ise aynalı ile arabada giderken ,aynalı filiz hakkında konusunca arabayı kenara cekip ayanalıya cıkısması cok etkileyici değildi...yüzündeki ifade basarılı degildi...begenmedim acıkcası...

archshe
23-12-06, 01:37

Hepsinden önemlisi daha 5 yaşına gelmemiş öksüz bir yavruyu yetim de bırakacak şekilde çok düşkün olduğu (her kız çocuğunun olduğu gibi) babasını kim ölümlere yolladı?

ceme kimse acımaz modum merak etme...ama nedenlerini öğrenmemiz ii oldu...matraka diyodu çocukluğuna inmemiz lazım diye...inilmesi gerekiyomuş cidden...ceme bitek şeyde şaşırdım...bu hamilelği kullanır sanmıştım...ama o da zor kabullendi...demek kimse için kolay olmazmış böyle bir durum...

61MERVE61
23-12-06, 01:37
bnde çok sinir oldum ama sonra yılmazla filizi bir araya getirince sinirim geçti

bakalım filiz kabul edecek mi ederse filize düşmalığım artacak matraka gibi

ANti filiz...

benim dusmanlim artmaz..ama baskalarini bilmiyorum...ben koyu bir filizciysem filizin yaptigi her seyi savunurum....kabul etsede sebebi vardir ama ins kabul etmez....

sevgili modum..

vala ben ceme acidim adam neler cekmisde haberimiz yok kucuk cocuk sahnesi gelmeseydim babane derdim ama kucuk cocuklarin boyle iskence cekmesine dayanamadigim icin..acidim ceme...

forever_bim
23-12-06, 01:38
öle tabide ama biz cem gibi wicdansız insanlar diilizki(: insann wicdanı sızlıyo bi an ben acıdım.anlık bişeydi

Sevgili melis

Vicdan sahibi olun tabii ki ama ben Cem ölse bile İLAHİ ADALET der geçerim.

archshe
23-12-06, 01:41

aslında bu bölümde çok olay oldu...neden tatsızdı bilmem...filiz kürtajdan vazgeçti...cem öğrendi...filizle yılmaz karşılaştı...feride ömer yakınlaştı...ali-sema olayı aydınlandı ...nalan -alp cephesi hareketlendi...aslı-yılmaz sahneleri oldu...yılmaz ömerle konuştu...cem filize evlenme teklif ett...bukadar olayı biraz yavan anlatmışlar...

forever_bim
23-12-06, 01:41
benim dusmanlim artmaz..ama baskalarini bilmiyorum...ben koyu bir filizciysem filizin yaptigi her seyi savunurum....kabul etsede sebebi vardir ama ins kabul etmez....

sevgili modum..

vala ben ceme acidim adam neler cekmisde haberimiz yok kucuk cocuk sahnesi gelmeseydim babane derdim ama kucuk cocuklarin boyle iskence cekmesine dayanamadigim icin..acidim ceme...

Hiç de acıma Merve. Hiçbirimiz cezalandırılmadık mı ufakken ailemiz tarafından? Sağdan soldan duyduğumuz küfürleri edince ağzımızın ortasına şamar yemedik mi? Hangimiz psikopat oldu? Hiçbirimiz.

61MERVE61
23-12-06, 01:42
Bencede ASLI yilmaza abayi yakti....yilmaza baksaniza adama gogusunu geregere yuruyor kizin yaninda elerine cebinde felan....hele gozgoze bakismalari olmuyomu..ayy fenalik geliyor bana...canancim senide cok seviyorum ediyorum ama neolur yilmaz zirt birt cagirma....cagirsanda ASLI OLMASIN..

archshe
23-12-06, 01:43
senaristler yılmaza sevgili yapacaklarına artık şu aynalıya bişey bulsalar...adam hala leylanın yasını tutuyo...bi ömer bi aynalı zaten...gerçi ömer başladı ufaktan çapkınlığa...

forever_bim
23-12-06, 01:45
Jenerikte Aslı'yı Cem'in yanına koymuşlar. Yani Zeynep Beşerler ve Cenk Ertan yanyana. İrem Altuğ bir geriye kaymış. Zeynep Hanım'ı daha geri bir sıra kurtarmadı herhalde. Ya da bu karakter de zorlu bir rakip vurgu yapmışlar bize jenerikten.

yakupoglu61
23-12-06, 01:45
bu akşam gerçekten ceme çok sinirlendim kumandayı yere bile fırlattım
yani artık sokakta görsem biryerinden bıçaklayabilirim kendisini o raddeye geldim diyebilirim...

beybolat
23-12-06, 01:46
Bundan 9 ya da 10 bölüm önce diziyi bir daha izlemeyeceğimi söylemiştim ama bu akşam takıldım.Dizi o kadar değişmişki başka bir dizi izliyorum sandım bir an, nerde o geçen seneki aşk diye sordum kendi kendime.Olayların gelişimini beğenmesemde ilginç bir şekilde bölümü beğendim,bana güzel geldi.Belki de uzun zaman sonra izlediğim için ya da Filiz'in güzelliğinden büyülendiğim için bana öyle geldi:)Şaka bir yana çok güzelleşmiş ya aşık olmamak mümkün değil:img-in_lo Hamilelik yaramış çocuk kesin erkek(öyle olunca bayanlar güzelleşiyormuş valla annemin yalancısıyım)Yılmaza ilk defa bu kadar gıcık oldum:icon_evil Kinci adam ne olucak:hıh Güzelim kızı bıraktı.Cem'e de gıcık oluyorum katil herif:icon_evil En iyisi Filiz yurtdışına çıksın,çocuğu doğursun gelsin.Dizi 1 yıl sonra devam etsin.Eee alıştık artık dizilerde yıl atlamalarına:)

forever_bim
23-12-06, 01:46
Aslı karakteri bana son derece antipatik geldi. Yılmaz ve Filiz'le de alakası yok. Detayına sonra gireceğim zaten.

archshe
23-12-06, 01:49
Bundan 9 ya da 10 bölüm önce diziyi bir daha izlemeyeceğimi söylemiştim ama bu akşam takıldım.Dizi o kadar değişmişki başka bir dizi izliyorum sandım bir an, nerde o geçen seneki aşk diye sordum kendi kendime.Olayların gelişimini beğenmesemde ilginç bir şekilde bölümü beğendim,bana güzel geldi.Belki de uzun zaman sonra izlediğim için ya da Filiz'in güzelliğinden büyülendiğim için bana öyle geldi:)Şaka bir yana çok güzelleşmiş ya aşık olmamak mümkün değil:img-in_lo Hamilelik yaramış çocuk kesin erkek(öyle olunca bayanlar güzelleşiyormuş valla annemin yalancısıyım)Yılmaza ilk defa bu kadar gıcık oldum:icon_evil Kinci adam ne olucak:hıh Güzelim kızı bıraktı.Cem'e de gıcık oluyorum katil herif:icon_evil En iyisi Filiz yurtdışına çıksın,çocuğu doğursun gelsin.Dizi 1 yıl sonra devam etsin.Eee alıştık artık dizilerde yıl atlamalarına:)

annen doğru demiş kıza hamileyse anne annenin güzelliğinden alırmış kız çocuk yani anne çirrkinleşirmiş...erkek çocuğa hamileyse anne daha da güzelleşirmiş...ben bi kaç örnek biliyorum doğru bişey yani...

secoms
23-12-06, 01:49
Hangimiz psikopat oldu? Hiçbirimiz.

walla ben bu tuba yüzünden olacam heralde :) ceme bu konuda hak veriyorum yani :):)

neyse enişteyle basladık filizle devam edeyim....
filizin karakterinin sadece bir sahnede sacmaladıgını düşünüyorum ... o da malum cananın evinde yılmaza söyledikleri..'' sende beni seviyorsun '' (tam bunu söylememiş olabilir !!! mazur görün :)) ucu acık söz söylersen cavabını da alırsın...acıkcası filize cok kızdım... bu tarz söylemlerden nefret ederim acıkcası...yılmaza cevabından ötürü bir + benden...öyle söze böyle cevap....

Bu kız baska güzel arkadaslar yaaa !!!!

Bu arada bu evlenme işine de ertele yaa ne acelen var dizi bitince hemen nikah falan....83 dogumlusun ne hız bu yaa...adam da haklı ya neyse :):)

archshe
23-12-06, 01:53
walla ben bu tuba yüzünden olacam heralde :) ceme bu konuda hak veriyorum yani :):)

neyse enişteyle basladık filizle devam edeyim....
filizin karakterinin sadece bir sahnede sacmaladıgını düşünüyorum ... o da malum cananın evinde yılmaza söyledikleri..'' sende beni seviyorsun '' (tam bunu söylememiş olabilir !!! mazur görün :)) ucu acık söz söylersen cavabını da alırsın...acıkcası filize cok kızdım... bu tarz söylemlerden nefret ederim acıkcası...yılmaza cevabından ötürü bir + benden...öyle söze böyle cevap....

Bu kız baska güzel arkadaslar yaaa !!!!

Bu arada bu evlenme işine de ertele yaa ne acelen var dizi bitince hemen nikah falan....83 dogumlusun ne hız bu yaa...adam da haklı ya neyse :):)

haklısın secoms benim bölüm yorumumu okudun mu bilmem ama ben de sıralamıştım filize kızdıklarımı...böyle bi cümle kendine fazla güvenden kaynaklı...orda yılmaza hesap sorar gibi konuştu biraz alttan almalıydı...biliyorum bana döneceksin der gibi...zaten ceydayla sahildeyken de buna benzer bişey dedi...bi daha yılmazın git demesine dayanamam yılmazın gelmesini beklicem...filiz gurur yapmaya başladı ve kendine güveni geldi sanırım yoksa yanlışmıyım...bide ceme hamileliğini anlatması...ultrason kağıdını sakalayabilirdi...bunlar bu bölüm filizin yanlışlarıydı..

denizim_
23-12-06, 01:53
Hakikaten bu bolum biraz daraldim. Bolum kotu oldugundan degil de, bu kadar mutsuz insan gormekten. Filiz, Yilmaz, Cem, Salih, Ali, Sema, hatta Nalan ve Kerem (ortadan yok olduguna gore). Bir de onlara uzulenler. Neyse ki Feride ve Omer sahneleri vardi da biraz olsun yuzumuz gulebildi.

Forever_bim, Asli basindan beri bana da antipatik geliyor. Antipatik lafi belki dogru degil. Biraz arogan, biraz yapay. Neyse anlatmasi zor. Daha sonra anlatabilriim belki.

secoms
23-12-06, 01:56
walla ömer karakterine bayıldım yine bu bölüm...sadece yılmaz sahnesinde itici durdu...ama o sahnede de son derece haklıydı... eger tici bulduysam ne kadar iyi oynadıgının kanıtı diye düşünüyorum...

Bakısları kızın aklını aldı resmen yaa..baksanıza ne hale geldi hemen :):) sanki bilerek yapıyor bir de gülüyor yaa cok muzip oluyor o zaman ve bu sinan tuzcuya cok yakısıyor...İrem altug hakkındaki görüşlerim giderek degisiyor ilk geldiginde kendisini cok begenmediğimi söylmeiştim(oyunculuk acısından yoksa kendi cok güzzel) ama senaryoda kendine yer edindikce kalitesini göstermeye basladı...hele o malum sahneden sonra zeynep in yanına geldigindeki hali ve tavırları cok basarılıydı kendisini kutluyorum(bir an bende bir oldu kıza dedim)

secoms
23-12-06, 01:59
bide ceme hamileliğini anlatması...ultrason kağıdını sakalayabilirdi...bunlar bu bölüm filizin yanlışlarıydı..

kesinlikle haklısın atlamısım...bagıslayın beni ama ceme ben hamileyim deyince allah kahretsin dedim...

Bu arada canana da cok sinirlendim sadece bunu söylüyorum...
Filizi cagırıp bir kere fasıla götürdün mü ask olsun canan yani !!! :):):)

61MERVE61
23-12-06, 02:00
Hiç de acıma Merve. Hiçbirimiz cezalandırılmadık mı ufakken ailemiz tarafından? Sağdan soldan duyduğumuz küfürleri edince ağzımızın ortasına şamar yemedik mi? Hangimiz psikopat oldu? Hiçbirimiz.

ama hasancim hangimiz odaya atilip azarlar isitik dayaklar yedik bu is samarla tokatla olmuyor malesef hersey kucuk yastan baslar...ben sahsen cok acidim hatta gozlerim doldu.

61MERVE61
23-12-06, 02:03
yaaa bu gidisle bende omere asik olcam:):)saka biyana harbiden cok yakisikli geldi gozume..haniii BJK formasini giyerkennn....masalahhh....yilmazi yavasyavas satmaya basladim..:)

yilmaza nasil gicik oldugumu bi koseye koyarsam onuda mavi gomlekle ve pijamayalayken sevdim...pijama yakismis:):)

secoms
23-12-06, 02:03
devam edersek basarılılar listesine gireyim...
SEMAAAA .....
Bu kızı nefis aglıyor ve aglatıyor...belki bu bölüm aglatamadı beni :) ama bu kızın aglarken konusması adamı cok etkiliyor...Dizide agladıgım tek sahnenin bas rol oyuncusu kendisidir...elif öldügünde cok duygulanmıs ve gözlerim dolmustu ama elifin ölümünü yılmazlarla otururken ögrendiginde anlatısı varki ben orda koptum gerisini hatırlamıyorum :):) saka bir yana nefisti...belki elifin ölüdügü sahnenin sonrasında geldigi içindir ama bu bölümde duygulandırmadı desem yalan olur...kendisini cok basarılı buluyorum....

archshe
23-12-06, 02:06
SEMAAAA .....
Bu kızı nefis aglıyor ve aglatıyor...belki bu bölüm aglatamadı beni :) ama bu kızın aglarken konusması adamı cok etkiliyor...Dizide agladıgım tek sahnenin bas rol oyuncusu kendisidir...elif öldügünde cok duygulanmıs ve gözlerim dolmustu ama elifin ölümünü yılmazlarla ögrendiginde anlatısı varki ben orda koptum gerisini hatırlamıyorum :):) saka bir yana nefisti...belki elifin ölüdügü sahnenin sonrasında geldigi içindir ama bu bölümde duygulandırmadı desem yalan olur...kendisini cok basarılı buluyorum....

semayı oynayan evrim alasyayı bir arkadaşım tanıyo...izmirde okumuş dokuz eylülde ....arkadaşım birinci sınıftayken o son sınıftaymış...ortak ders alıyolarmış...çok yalvardım beraber istanbula sete gidelim arkadaşını gör ziyaret et bende diğerlerini bulayım diye ama nafile....ikna edemedim henüz...ama umudum var..

61MERVE61
23-12-06, 02:06
SEMAAAA .....
Bu kızı nefis aglıyor ve aglatıyor...belki bu bölüm aglatamadı beni :) ama bu kızın aglarken konusması adamı cok etkiliyor...Dizide agladıgım tek sahnenin bas rol oyuncusu kendisidir...elif öldügünde cok duygulanmıs ve gözlerim dolmustu ama elifin ölümünü yılmazlarla ögrendiginde anlatısı varki ben orda koptum gerisini hatırlamıyorum :):) saka bir yana nefisti...belki elifin ölüdügü sahnenin sonrasında geldigi içindir ama bu bölümde duygulandırmadı desem yalan olur...kendisini cok basarılı buluyorum....

evt ya bende semanin elifin nasil oldugunu anlatmasi cok etkileyiciydi bende nasil aglamistim o bolum....

sema bi aglamasinda aglatio beni vala haa bide filiz:(

61MERVE61
23-12-06, 02:10
Ben bu bolumde bir haraket goremedim onun icin forume giresimde yok..hani birsey olsa da tartisak her sorunun cevapi hazir carsamba gunu gorusuruz artik.......fragmani izledikten snra yorumumu yaparimm..benden bukadar.....

iyi geceler.

secoms
basarılılar listemin ikinci sırası CENK ERTAN....
bu bölüm nefis oynadı...agladıgı sahne tek kelimeyle nefisti...ama ben acımadım bastan söyleyeyim...ama mükemmel oynadı...iyi oyuncu değil diyenler bu bölümü bir daha izlemeliler bence...adam her role büründü...mankenlikten gelme ama son derece basarılı...söyle bir röportajını okudum '' karizmatik karakterle türkiyenin jönü olurum '' hiç de haksız değil bence...kenan imirzalioglunun en iyi jön olarak görüldügü ülkemizde cenk ertan a haksızlık yapmamalıyız bence...neyse keske daha iyi bir karakter olarak girseydi diziye de kalitesini izlemeye devam etseydik...

Bu arada onu düsünerek mi yaptı bilmiyorum(kuvvetle muhtemel) bu durumda filize evlenme teklif etmesi yakısık olmadı...bunu söylemek istedim sadece....gerci yanlıslarını saymaya baslarsak sayfalar yetmez ya neyse...

denizim_
Bu bolum Filiz'in Yilmaz'la konusmasi harcanmis bir firsatti. Gecen bolum kendini cok daha iyi ifade etmisti. Bu defa bir tuhaf konustu. Belki hamilelik aklini karistirmistir.
Filiz bu bolumde de, son onlarca bolumde oldugu gibi yine en cok aci ceken karakterlerdendi. Cocugu dogurmaya karar verdi ama sanirim bunu tek basina yapabilecek cesareti gosteremeyecek. Bolum basinda Ceyda ile konusurken daha gucluydu ama sonra yavas yavas pes etmeye basladi . Bolum boyu babalik olayina bu kadar gonderme bosuna yapilmadi sanirim. Cem'in teklifini kabul edebilir. Sanki bunun icin taslari dosuyor senaristler. Aslinda burada senaristler Filiz'e biraz ihanet ediyorlar. Filiz'in teklifi kabul etmesi su an icin epey mantiksiz. Cem'le evlenirse Yilmaz'la tum baglarini koparmis olacak. Henuz bunu yapmasi icin cok erken. Ustelik Filiz bu bebegi aldirmaya kiyamayacak kadar Yilmaz'i seviyorsa, onun cocugunu ilk guclukte uvey baba eline birakmaz. Filiz karakteri simdiye kadar cevrenin dediklerine de pek aldirmadi. Bu kadar cabuk pes edecek, omrunu sevmedigi bir insanla gecirecek biri degil. Uzattim ama demek istedigim su ki Filiz teklifin uzerine baliklama atlamaz. Ileride olaylarin gelisimine gore belki bu karari verebilir ama simdi vermesi sacma olur.

61MERVE61
23-12-06, 02:13
basarılılar listemin ikinci sırası CENK ERTAN....
bu bölüm nefis oynadı...agladıgı sahne tek kelimeyle nefisti...ama ben acımadım bastan söyleyeyim...ama mükemmel oynadı...iyi oyuncu değil diyenler bu bölümü bir daha izlemeliler bence...adam her role büründü...mankenlikten gelme ama son derece basarılı...söyle bir röportajını okudum '' karizmatik karakterle türkiyenin jönü olurum '' hiç de haksız değil bence...kenan imirzalioglunun en iyi jön olarak görüldügü ülkemizde cenk ertan a haksızlık yapmamalıyız bence...neyse keske daha iyi bir karakter olarak girseydi diziye de kalitesini izlemeye devam etseydik...

Bu arada onu düsünerek mi yaptı bilmiyorum(kuvvetle muhtemel) bu durumda filize evlenme teklif etmesi yakısık olmadı...bunu söylemek istedim sadece....gerci yanlıslarını saymaya baslarsak sayfalar yetmez ya neyse...

solemeden gecemiycemm ben cenk ertanin oyunculugunu cok begeniyorum haziran gecesinden bugune...cok guzel oyniyor ona giicik olmamizin sevepi iyi bir oyuncu olmasi iyi bir oyuncu olmasaydi karekterine gicik olmazdik.....
agladigi sahne cok etkiledi beni ceme bi adim yaklastim......acidimda..
neyse kactim beyaz showu izlicem bye

secoms
23-12-06, 02:14
semayı oynayan evrim alasyayı bir arkadaşım tanıyo...izmirde okumuş dokuz eylülde ....arkadaşım birinci sınıftayken o son sınıftaymış...ortak ders alıyolarmış...çok yalvardım beraber istanbula sete gidelim arkadaşını gör ziyaret et bende diğerlerini bulayım diye ama nafile....ikna edemedim henüz...ama umudum var..

walla öyle birsey olursa sakın haber vermeyi unutmayın...yalnız gitmek isterseniz o ayrı ama.... gerci kısa bir süre sonra gidebileceğimi umuyorum...o zaman gelmk isteyen olursa zaten ben haber verecem...

archshe
23-12-06, 02:15
walla öyle birsey olursa sakın haber vermeyi unutmayın...yalnız gitmek isterseniz o ayrı ama.... gerci kısa bir süre sonra gidebileceğimi umuyorum...o zaman gelmk isteyen olursa zaten ben haber verecem...

tabii haber veririm ...tabii bi arkadaşımı kandırabilsem...

secoms
23-12-06, 02:21
bu bölümde en cok üzüldügüm karkaterlerden biri de salihti...icinde bulundugu durum gercekten cok zor ama ben bu konuda cemile daha cok hak veriyorum..salih sabırla sınanıyor su an....gercekten cok zor bir durum.... bir de cok merak ettigim yılmazın aynı durumda vereceği tepki ne olurdu...Diziyi izlerken aklımdan gecmedi desem yalan olur :)

Bir de öyle sahnelerdi ki salih sanki dıslanmıstı..salih yokmus gibi davranıldı..(ben bir an salih evde değil zannettim ama ordaymıs)... daha dogrusu bana öyle geldi neden bilmiyorum....

denizim_
23-12-06, 02:25
Yilmaz'a gelince.. Hep ayni seyleri soyluyor gibi oluyorum ama Cem konusunda bildiklerini anlatmamasina sinir oluyorum. Konusmak icin Omer'i secmesi ileride bak ben uyarmistim demek icin yapilmis bir hareket gibiydi. Bir harcanmis firsat da o konusmaydi. Haftalardir delil yok diye kimseyle konusmazken simdi pat diye Omer'in karsisina cikmasi anlamsiz oldu. Cem'in Filiz'i elde etmek istedigini biliyor. Omer'e hic degilse bunu anlatabilirdi.
Filiz'le tekrar biraraya gelmemesini anlayabiliyorum. Iliskini onu yormus oldugunu da. Filiz'i reddetmek de kendi acisindan hakli ama yine de tepkileri biraz fazla abartili.
Yilmaz'in sansina hep ask acisi cekerken karsisina yeni bir kadin cikiveriyor. Asli'nin bu kadar cabuk asik olmasi da ayri bir tuhaflik ama neyse. Bir de baslarda Canan'in ikisi arasinda arabulucuk yapmaya calistigini sanarak sinir olmustum ama sanirim sadece iyi niyetli davranmis.
Ekrem'le Yilmaz arasinda gecen Asli hos kiz muhabbeti daha once Filiz icin Yilmaz-salih ve Kemal Abi arasinda gecmisti. Bu dizide tarih durmadan tekerrur ediyor!

secoms
23-12-06, 02:31
walla ben bu bölüm yılmazı izlerken karsımda MATRAKA var zannettim bir an için :img-hyste
Bu arada arkadaslar bu bölüm bir daha gördük ki senaristler sitemizi cok yakından takip ediyorlar sizce de öle değil mi ?

secoms
23-12-06, 02:37
Filiz hakkında birkac sey daha söylemek istiyorum....
Bu bölümdeki kıyafetleri enfesti...hele o doktor kontrolüne gittiği dün üzerine giydiği jean üstü yesil (ne deniyo bilmiyorum ama) kıyafeti harika görünüyordu...gerci pek anlamam ama yesil rengine bayılırım...

Bir sey daha söyleyeyim, bu kızın yürüyüşü de bir tuhaf...tuhaf derken nefis...omuzları genis ve cok asil bir tarzı var (omuzları genis kızlar her zaman cok hos görünürler bana zaten)...örnek vermem gerekirse cananın evinde yılmazın yanından bir ayrılısı varki enfesssss...örnekleri cogaltırsam italyaya gideceğini yılmaza söyledikten sonraki gidisi, sezon finalinin sonu vs. farkettiyseniz hep ayrılıklarda...demek o ana özel bir sey...

Bunları okudugunuzda hakkımdaki yorumlarını cok merak ediyorum acıkcası :img-hyste :img-hyste

forever_bim
23-12-06, 02:40
Açıkçası yarın burası bayağı bir hareketli olur herhalde. Bölüm yorumumu yapıp uyumaya gideyim.

Öncelikle söyleyim kasvetin ağır bastığı bir bölümdü bana kalırsa. Karakterlerin tümüne yakını mutsuzdu. Kimle başlayalım Handan Hanım'la başlayalım.

HANDAN: Bölümde gıcıklık konusunda Cem'i sollamış durumda. Yok efendim bizim evimizde mikrop barınmaz. Yok efendim en sevdiğim rujum, yok bahçede mikrop kaptı kesin. Yahu kadın yat kalk namaz kıl Feride'ye dua et. Sen kırmızı şarabı götürürken gidip kıza baktı, ateşi olduğunu öğrendi ve de tüm gece başında durdu. Ben karar verdim bu Handan'dan birşey olmaz olamaz. Kadına meram anlatmak deveye hendek atlatmaktan bile zor.

CEM: Matrakanın gözü aydın. Mutsuz çocukluk, mutsuz gençlik yıllarını getirmiş. ağladığı sahnede oyunculuk olarak iyiydi Cenk Ertan. Aksiliğe bakın ki Filiz'in gözünü çok güzel boyadı. Ödlek olduğunu biliyordum o yüzden Yılmaz'a köprüde gücün varsa beni at demesi çok tuhafıma gitti.

Gelelim öteki karakterlere.

FİLİZ: Tam da adamını bulmuş hamile olduğunu söyleyecek. Archshe'nin yazdığı gibi biraz fazla kendine güveniyor bazı konularda ama bence özgüven iyi. Bahçedeki tatsızlıkta müdahale etmesi iyi oldu. Uyur gezer moddaydı bu bölüm. Evlilik teklifine sıcak bakacak bu gidişle. Ah Filiz ah. Ne diyebilirim ki. İçler dışlar çarpımı oldu. Ceyda'yla konuşabiliyordu dibine gezen Cem de öğrendi hamileliği. Bakalım neler olacak.

YILMAZ: Yılmaz'ın gururu kırgınlığı aşkına baskın çıkıyor. Ve de Yılmaz Filiz çifti sorun konuşamıyorlar. Paylaşamıyorlar dertlerini BİZ olamıyorlar. Canan kilitlese onları kaç yazar. Yılmaz'da gurur Filiz'de inat. Güvenemiyor işte. Ömer'i uyararak hesabını kapatmış gibi hissediyor. Boya badana işlemlerinde kolaylıklar. Yazda 2 ev boyattım zordur bilirim.

ASLI: Bu kız bence dobra olacak diye patavatsız olanlardan. Geçen hafta Tekinerleri pek yaşlı hayal ettiğini dillendirmişti. Hayalleri yıkılmış peh. Bu hafta da Yılmaz'ın evli olduğunu sanınca pek bir yüzü düştü. Alyans kontrolü yapsaydı bari.

NALAN-KEREM-ALP: Eğer ki Kerem kötü işlere bulaşırsa bence Nalan Alp ile başka diyarlara aşk yolculuğuna doğru yola çıksın. Nalan ve Alp tam birbirinin dengi bence.

ALİ-SEMA: Test sonuçları geldi nihayet. Ama maalesef hayırlı çıkmadı. Herhalde tüp bebek işlemine girişecekler.

Ve o kadar kasvet verdi ki buraya kadar yazdıklarım beni afakanlar bastı. Üstteki karakterleri yazarken sıkıldım. Benim cepheye geçelim bakalım şimdi açılırım kesin.

----------------------------------------------------------------

FERİDE-ÖMER-KÜÇÜK ELİF: Bölümde en fazla onların olduğu sahneleri beğendim ve bir aile portresi çizdikleri için de ayrı yazmayacağım. Ömer'le ilgili konuşacak olursam. Ömer kızına başlarda çok katıydı hatta uzunca bir süre bir iyi bir kötü davrandı çocuğun psikolijisini olumsuz etkiledi. Ta ki...Elif'in günlüğünü bulduğu malum geceye kadar. Ben 40. bölümde Ömer'in bu aptalca davranışlarına son vermesi için adamakıllı bir tokat yemesi gerekiyor demiştim. Bu günlük suratının orta yerine inen yumruk gibi oldu. Ondan sonra da özlediğimiz baba-kız ilişkisine kavuştuk çok şükür. Çocuk rahatsızlanınca verdiği tepki ne eksik ne de fazlaydı. Ben halen daha BJK formasını Sinan Tuzcu'ya nasıl giydirdiler onu anlamış değilim. Kendisi en koyu GS'lilerdendir de. Kızı hasta olunca tüm gece başında beklemesi bir kişilik yatağa 3 kişi sığışmaları çok güzel ve anlamlıydı. Ömer'in Yılmaz'ın uyarısını delilsiz gelince takmayacağından emindim. Ömer beni şaşırtmadı. Yılmaz'a gene kendini beğenmişlik tasladı ama daha kontrollüydü. (Bir de Sinan Bey git gide daha yakışıklı mı oluyor? Hayır yani evlilik yarıyorsa ben de gidip evleneyim) Feride'ye gelecek olursam. Herkes sanırım Elifciğin neden Feride'yi çok sevdiğini anlamış oldu. Çocuğun ateşlenmesini farketmese Elif havale geçirebilirdi ılık suya sokma fikri çok iyi bir fikir. Tüm gece iki büklüm nöbet tuttu ya da uyuduysa da tavşan uykusu dediğimiz türden bir uyku uyudu. Yani hep tetikteydi. Çocuk ateşlenince Ömer'in odasına paldır küldür dalıp mahcup oldu ama o anda bunu düşüncek durumda değildi. Kızı yerine koyduğu Elif daha önemliydi o anda. En önemlisi de ciddi bir sorun karşısında Feride ve Ömer biz olmayı başardılar. Umarım hep böyle olurlar. Ellerin birleştiği sahnede Ömer çok güzel baktı Feride'nin ise heyecandan eli ayağı dolaştı diyebiliriz. Zaten rengi gidince teşhisi koydum. Hoşlanma bitti aşık olma başladı diyebiliriz.

Neyse çok konuştum. Gidiyorum. Sevgiyle kalın.

Ah bir de Feride'yle Ömer'in sahneleri artsa tam süper olacak. Nerde. Cem'den dert yanarken Aslı da geldi.

secoms
23-12-06, 02:52
hayır benim anlayamadıgım bugünde defalarce dedigim gibi;
filiz cem ceya ile olan konusmalardaki karalılıgını neden yılmaz la yapamıyor...(burda filiz konusmak istemiyor bahanesi bana cok basit geliyor...görüyoruz ki bal gibi de konusuyor..zaten cok konustugu için basına bunlar geliyor ya :img-hyste ) bunda filizin de sucu var ama tek suclu filiz olmadıgı kanısındayım.
Baksanıza resmi gören ceme pat diye söyledi...(bu arada abisine hala daha söyleyemediğini unutmamak gerekir.)

Benim de görüşüm filizin evlenme teklifini kabul edip bunun kritik hatadan sonra yapacagı en büyük yanlıs olacagıdır...

IhlamurlarAltinda74
23-12-06, 03:26
Bence bu Bölüm biraz Sikiciydi cok güzel degildi..

Fazla Filiz & Yilmaz Sahnesi yoktu...

bende kiza bir yorum yapmak istiyorum..

Filiz: Cocugu alDirmadigina ve simdi cocugu dogurmak icin kararli olduguna cok sevindim..
Cananin evindeki konusma bence biraz daha uzun ola bilirdi... biran orda barisacaklar sanmistim ama olmadi...keske filiz biraz daha konusaydi ne biliyim cocuk hakinda keske bisiler söyleseydi...ve orda Yilmazsin sonda Canana dedigi cok güzeldi ONU HALA DELILER GIBI seviyorum demesi cok güzeldi...
Filiz bence hata yapiyor sirkete gitmesi ve orda aglamasi sonra cemin gelmesi ve ona sarilmasi bence hic iyi degildi Filiz biliyo cemin ondan hoslandigini ve hala gidip ona anlatiyo ve sarilio...ve tabi cemde o halini gördü ve simdi hemen evlenme teklifi eti cünkü filiz simdi daha iyi düsünemiyo yilmazsin onu af etmicegini düsünüyo ama yanilio bence...insallah filiz cemin evlenme teklifini kabul etmez..INallah..ama bence edicek...üfff yaaa...

Yilmaz: Bu Bölümde Yilmaz ve Asli sahnesi cok vardi sinir oldum ya o asliyi hic begenmedim...Yilmazdan hoslanmaya basliyo...tamam yilmaz filizi seviyo ve hemende ondan faz gecicegini sanmiyorum ama filiz cemin evlenme teklifini kabul ederse saniriyim yilmazda Asliyla Evlenicektir ama umarim böyle bisi olmaz...bide yilmaz evde sabah yatakta hala bakiyordu ya herhalde ordada filizi düsünüyordu orda bi kac eski sahneyi koysaydilar daha güzel olurdu...=)

Asli: Gelelim Asliya ... Bu kizi hic gözüm tutmuyo yaa..
Yilmazdan Hoslanmiyo basladi...yemekte nasilda kizkandi hemen yilmazin dediginde SULTANIM bekler dediginde hemen karisi var sandi... Bide o Yemekte ona bakmalari yada ev bakarken sürekli Yilmza bakiyo ya...Insallah onlarin aralarinda bisi olmaz...
ama i$ konusuna gelince orda basarili olcak bence Cemin bütün oyunlarini ortaya cikartacak bence...

Cem: Bu Bölümde biraz acidim Ceme eve gidipte Aglayisi vallan güzel bir sahneydi...ama bence cem cok yanlis yapiyo tamam filizi seviyo ama ona sürekli aci cektiriyo
ona simdi evlenme teklifi yapti ama belki evlenirler ama filizle asla mutlu olamaz cünkü filiz yilmazsi seviyor...
Cem ve Asli iyi bir ikili ola bilirler =)

Ömer: Ömerde bu Bölümde iyice Ferideye asik olmaya basladi bakislarindan vallan cok beli oluyordu...
bence onlarin ikisi evlensinler iyi bir ikili olurlar...hem zaten elifte cok seviyo ferideyi...feridede biraz hoslaniyo sanirim Ömerden...

Yilmaz sirkete gidip Ömeri uyarmasi cok iyidi birgün Ömerde anlicak zaten hatta yaptigini...

Handan: ay bu kadina bazen sinir oluyorum ya...
Her Sucu Feridede Ariyo ozaman otursunda Elife o baksin alla alla yazik kiza sürekli bisi buluyo...
ama Filizle konusmasi güzeldi...önce onu dogurmak istemedigini simdi filize daha cok cesaret verdi...keske annesine söyleseydi filiz belki onu anlardi....

Gelecek bölüm tahmin ede biliyorum biraz onda da bi tahmin yapmak istiyorum:

Filiz Cemin Evlenme Teklifi Kabul Edicek...
Sonra Belki aradan 2 Sene vallan koyarlar Cocuk dogmus Ceme Baba Vallan diyor....ve o siradada Yilmaz Asliyla beraberlik yasiyo ama hala filiz unutmamis bira vasiyete öyle bisiler olcak gibi bence....yani filiz evlenme teklifini kabul edecek bence....

emraht
23-12-06, 05:12
Filiz Yılmazı hakedecek bişi yapmadığı sürece Yılmazın gözünde bitmiştir. (benim gözümdede bitti ya )

Yılmaz+Aslı devammmmm...

isaipek
23-12-06, 08:54
Arkadaşlar bence Aslı Filizden hem çok güzel hem de sevecen birisi.
Yılmaz & Aslı yakışır.

Bence Filiz Cemin teklifini kabul edecek.Ama şu var artık Cemin oyunları çok sıktı bıktırdı bizi.Artık Yeter diyorum.

isaipek
23-12-06, 08:56
Yılmaz & Aslı yakışır fakat Filiz olmassa eğer yakışır.Ama Yılmazla Filiz yine barışacaklar.

mıstaa
23-12-06, 09:03
bence son derece güzel bir bölümdü...
filiz gururunu yenip yılmaza hamile olduğunu söyleyemedi gitti.
aslı ise elifin bir kopyası sanki dobra aklına ne gelirse hemen söyleyen kadınlardan.
canan hanmda düne kadar filiz-yılmaz birlikteliği için uğraşırken galiba aslı-yılmaz için uğraşacak bundan sonra filiz-yılmazdan umudunu kesti o da bence...filizin yılmaza canan hanımın evinde "bundan sonra seni rahat bırakacağım" demesi beni kızdırdı şahsen. sanki haklı olan taraf kendisi.
bir şarkı vardı:img-wink:
kendine gel filiz sen kendine gel...
gel gel gel kendine gel.....
inatlaşma kendine gel.
ceme şamarı yapıştır kendine gel..:good:

september_06
23-12-06, 09:52
Offfffff izlerken çok sıkıldım ya. resmen saçmalıklar yumağı.Brezilya dizileri gibi oldu. Yazık dizime yazık.

Filiz Cem'in teklifini kabul ederse tam olur. İğrendim ya o sahneyi izlerken. Heleki kabul ederse nolur bilmem artık. Midem iyice bulanır.

emraht
23-12-06, 10:00
Offfffff izlerken çok sıkıldım ya. resmen saçmalıklar yumağı.Brezilya dizileri gibi oldu. Yazık dizime yazık.

Filiz Cem'in teklifini kabul ederse tam olur. İğrendim ya o sahneyi izlerken. Heleki kabul ederse nolur bilmem artık. Midem iyice bulanır.

filiz bitti. elifi öldürdüler filizi süründürecekler. yılmazın aşkını hak eden alır.

aslı tam yılmaza göre

cevizliev
23-12-06, 10:27
Koskoca 54 bölüm baktım ,baktım ...ne anladım diye düşündüm..Daha önce Yılmaz ,Elifi seviyordu ,o Ömer e gitti.Sonra Filiz yılmaz ın hayatına girdi..Filiz de Cem e gitti.Daha sonra Yılmazın hayatına Aslı girdi..Bence bu ayrılık ve birlikteliklerde kimin haklı olup olmadıgı deyil ,dizi 54.bölüme geldi ama tekrar başa döndü...Dizinin başında da aynı tema vardı..Birde dizilerde futbol takımı muhabbeti oluyor,tabi olabilir.Daha önceki sahnelerde BJK kelimesini cok duyduk.Diziyi yapanlar istedigi takımın reklamını yapabilir .Kocaman BJK duvar yazısının önünde cekim yapabilir.Magazada BJK ve GS pobucları ile mesaj verebilir,tabi orada mavi pabuc ta vardı eminim oda TS dur..Yani bu bir dizi Kutsal ittifaka verdigi özeni diziyede gösterseydi daha iyi olurdu..

pinkzone
23-12-06, 10:30
Ne bölümdü ama... Sinir katsayılarımla izledim.. :)

Ya ne dediysek çıkıyor.. Artık %100 eminim bu forumu eksiksiz okuduklarından :) İyi kaynak oluyoruz onlara..

Yılmazın tepkisini sert görmüşsünüz. Arkadaşlar Yılmaz işikiyi gözünde bitirmiş. Acı çekmekten yorulmuş. Canı yanmış artık. İlişkiyi gözünde bitirdi sadece gönlünde değil. Gelgitlerden yorulduğu için Filizle barışmak istemiyor.

Filiz banada orda evlenme teklifini ilk önce reddeceğini sonra kabul edeceği geliyor. Yılmazla konuşmaından bayılma esnasında söylemeliydi.. Hadi Yılmaz vazgeçti.. Sen neden bu kadar çabuk vazgeçiyorsun.. Zamanın neler getireceği bilinmez. Zaman tanısa biraz da olsa imkan olurdu. Filizin ordaki tavrını anlamadım. Daha doğrusu bu bölüm bebekli sahneler dışında hiç anlamadım filizi..

pinkzone
23-12-06, 10:32
Bu evlilik konusu bir şekilde Yılmazın kulağına giderse.. Artık düşnemiyorum. Çocukta bir şekilde düşer ve bunu öğrenirse.. Filize pek sıcak davrancağını sanmıyorum.

pinkzone
23-12-06, 10:39
Aslı konusuna gelirsem..

Kızın aşama aşama ilgi göstermesini isterdim Yılmaza.. Bu biraz, birazı geçtim bu gelişme hızlı oldu.. Sanırım bu kız şıpsevdi.. :) Yılmazın ona bakışları normaldi.. Arkadaş gözü vardı. Aslıda tam tersi.. Aynalı söyleyene kadar Yılmaz Aslının ilgisini farketmemişti. Ev ararken sen gülümsüyormuydun demesi tuhafına gitti. Yılmaz artık Aslının ona ilgisinden bir bölümde haberdar oldu. Aslını ne gözle baktığı belli.. Dişli rakip.. Jenerikte bile Cenk Ertanın yanına konnuş.. Biri Yılmaza bir filize aşık.. :) Ali sema çiftine üzüldüm.. O kadar bekledik bari sonuçları iyi olasydı.. yazık ya. Yılmaz artık bir el atar bu duruma

matraka
23-12-06, 10:42
yorum yapamıyacağım acayip sinirliyim satründen gelen test sonuçlarını ve cemin çocukluğuna inilmesi bunların hiçbirisi canımı sıkmadıda forumu okumaya başlayınca böyle bir akşam ertesinden sonra acayip sinirlendim ceme acıyanlar bile çıkmış aramızdan

bu kadar körü körüne bir kraktere bağımlı olmak ne derece doğru anlamdım yorum felan yapamıyacağım sadece şunu söyleyebilirim filiz kendini ne sanıyor anlamadım başına çok büyük bela alıcak onu yılmaz bile kurtaramaz geçmiş olsun cemin gerçek yüzünü öğrendiğinde delirmesi lazım aşağısı yok bunlar kolay kolay barışamaz

şu ince detayı yakaladım ama cananın evinde filizin başı dönünde yılmaz acayip endişelendi.filize inatla yapmadığı açıklamayı canana yaptı evet onu çok seviyorum

matraka
23-12-06, 10:52
ben öğlenden sonra uğrim bari çok canım sıkkın bir dizi insanın bu kadar canını sıkar valla cemin nne yaptıklarını bilmesem adam o kadar masum oynuyorki ama filiz ceme en ufak bir ümit verdiğinde artık birleşmesinler istemiyorum şu an değil ileridede evlilik teklifini kabul ederse filiz senaristlert yılmazıda filizide öldürsünler

tamam tempo hızlandı maşallah reytinglerde arttı altın firmesıda sponsor oldu ama bu kadar yapılmaz resmen cemin senaristler zemin hazırladılar dizi bir baba furyası aldı başını gitti tamamö dizinin temposu yavaş dedik ama bu kadar hızlı gitmeyin ya ahh filiz ahh

ömer sahnesi zaten burda herkese söyledim yılmaz filizlede konuşsaydı alacağı tepki ömerle bir olmasada kıskançlık olucak kızımız kendini nimetten sayıyorya iyi sen beni sevmiyorsan bende seni rahatsız etmem bu ne demek ya offf arkadaşlar öğlenden sonra görüşürüz kendimi toparlim dizi hiç iyi yerlere gitmiyor

matraka
23-12-06, 10:57
yılmazın filiz için resmen içi gidiyor ama çok canı yanmış afdilemelerden kırılmalardan bıkmış adam filizin başı bile dönünce bu kadar endişelenen yılmaz filizin kendisinden olan çocuğunu düşürünce neler hissedecek sanki inadına senaristler yılmazı çocuklarla gösteriyorlar daha çekeceği var yılmazın

filiz insan bu kadar çocukları sevebn birine nasıl baba olucan demez bu yılmazın hakkı değilmi bu çucuğu kendi malı gibi kullanma hakkını nerde buluyor filiz hanım çok merak ediyorum dönülmez yola giricekmi

dediğim gibi inşaat firmesından açık çıkıcak galiba inşaaatta göçük olucak işçiler ölücek cemin foyası cemin tahmini üzerine olmayacak oda şaşırıcak

pinkzone
23-12-06, 10:59
Ceme acıyanlara soruyorum.. Adamın nelere yol açtığını gördünüz nasıl acıyorsunuz. Bende o sahnelerde acıma duygusu yaratmadı. Ağladığı sahnede bilakis kahkalarla şaşırarak güldüm. Beklemezdik ondan bunu .. Tamam çocukluğu kötü geçmiş olabilir.. Babasıda kötü davranbilir.. Ama babası oğlum git psikopat ol demiyor.. Bizimde babamız öyle cezalar verdi.. Biz psikopat oldukmu.. Psikopat olması cemin içinde olan birşey.. Kimse babasına bulmasın.. Kişide varsa bu gençliğinede yansır yaşlılığınada.. Ayırca Filiz buu saklayacaksın dediğinde Ömrümün sonuna kadar dedi.. Ömrünün sonunu biz görebiliyoruz ama o göremiyor. Bu gidişle ömrünün sonu Yılmazdan olacak. Bileti kesildi.. Sırrı saklasa ne olucak saklamasa ne olucak.

emraht
23-12-06, 11:02
filiz cemle evlenme kararını ailesine açıklarken

ömerde, yılmazı dahada küçümsemek için derseki yılmaz bana geldi ceme iftira attı güya beni cem vurdurmuş bababa... filiz ne düşünür acaba o anda:icon_whis

pinkzone
23-12-06, 11:03
dediğim gibi inşaat firmesından açık çıkıcak galiba inşaaatta göçük olucak işçiler ölücek cemin foyası cemin tahmini üzerine olmayacak oda şaşırıcak

Bende bunu düşündüm.. Aslı temelleri sorduğunda.. Cemin bakışları ve o işçini bakışları bu testin yapılmadığını gösteriyordu.. Adamlar göçük altında ölürse Tekiner Holding hakkında hem dava açılcak. Hemde ölne kişilerin ailelerine ağır bir tazminat ödemek zorunda kalacak. Hem inşaatı zamanında teslim edemeyerek zarara geçecekler.. Hem tazminat ödeyecekler.. Bide inşaat malzemelerinden zarara geçecekler.. Yılmaz bile bunun altında çıkamaz. Kaldıki biz yılmazın yardım etmesini bekliyoruz.. .)

benim
23-12-06, 11:03
Filiz Cem'in teklifini hemen olmasada kabul edecek.Bölüm boyunca bunu sürekli gözümüze soktular.Canım çok sıkıldı bu yüzden.Umarım teklifi kabul ettikten sonra evlenmeye kadar gitmez.Filiz ne güzel ilk başta bebeği tek başına büyütmeye karar vermişti.Cem evlenme teklif etmeseydi ne yapacaktı acaba.
Valla tüm ümitlerim kırıldı bu bölüm.Filiz çok büyük hata yapacak..

Yılmaz'ın Ömer'i uyarması iyi oldu da pek bir yavan kaldı uyarma.Nedenleri anlatsana be adam.Filiz'i sevdiği için böyle birşey yaptı.Filiz'e dikkat et desene. Oraya kadar kararlı gitmişsin anlatmaya Ömer dinlemesede sen anlat.
Ömer'e de kızdım.Yılmaz'ın söylediğini gidip hemen Cem'e anlattı.Biraz kendine sakla demi.Adamı takip et, biraz araştır, bekle...

Bu bölümde yine en beğendiğim sahneler Ömer, Feride, Elif sahneleriydi.Aşka başlıyor artık.Her ikisi içinde geçerli.Bu seferki karşılıklı olacak inşallah. Feride'nin ne kadar fedakar Elif'e düşkün olduğunu Ömer gördü.Tam bir aile gibi oldular.

archshe
23-12-06, 11:05
Ceme acıyanlara soruyorum.. Adamın nelere yol açtığını gördünüz nasıl acıyorsunuz. Bende o sahnelerde acıma duygusu yaratmadı. Ağladığı sahnede bilakis kahkalarla şaşırarak güldüm. Beklemezdik ondan bunu .. Tamam çocukluğu kötü geçmiş olabilir.. Babasıda kötü davranbilir.. Ama babası oğlum git psikopat ol demiyor.. Bizimde babamız öyle cezalar verdi.. Biz psikopat oldukmu.. Psikopat olması cemin içinde olan birşey.. Kimse babasına bulmasın.. Kişide varsa bu gençliğinede yansır yaşlılığınada.. Ayırca Filiz buu saklayacaksın dediğinde Ömrümün sonuna kadar dedi.. Ömrünün sonunu biz görebiliyoruz ama o göremiyor. Bu gidişle ömrünün sonu Yılmazdan olacak. Bileti kesildi.. Sırrı saklasa ne olucak saklamasa ne olucak.

haklısın pinkzone ...cemin acınacak tarafı yok...ama beni şaşortmadı desem yalan olmaz...filizin hamile olmasına sevinmedi...ooo bu iyi fırsat demedi...başkasının çocuğuna babalık yapmak doğrumu yapabilirmiyim diye düşündü en azaından umarım cemin düşündüğü kadar çocuğun kendi babası varken başkasına baba dedirtmemesi gerektiğini düşünür...cem bile kafa yordu ne kadar doğru diye...bunu filizden de bekliyorum...evet cem ömrünün sonuna kadar saklıcak zaten ömrüde yılmazın bunu öğrenmesiyle bitecek...

pinkzone
23-12-06, 11:07
Beşktaş vurgulamalarına tişörtlerine bayıdlım.. Hele baba kızın aynı şyleri giymelerine :) Çok mest oldum o amblemleri görünce.. :) İyide Ömer tekiner Gs değilmiydi.. :) Takım değiştirmiş... Valla bence bunu Yılmazla bir ortak noktaları olsun diye yapmışlar.. Yılmaz beşiktaşlı.. Baba kız beşiktaşlı.. iyi ortak nokta bence..

Filizce_Jüly
23-12-06, 11:13
Beşktaş vurgulamalarına tişörtlerine bayıdlım.. Hele baba kızın aynı şyleri giymelerine :) Çok mest oldum o amblemleri görünce.. :) İyide Ömer tekiner Gs değilmiydi.. :) Takım değiştirmiş... Valla bence bunu Yılmazla bir ortak noktaları olsun diye yapmışlar.. Yılmaz beşiktaşlı.. Baba kız beşiktaşlı.. iyi ortak nokta bence..

Evet yilmaz besiktasli...eyvaahe bunlar gs ayakabisi aldilar bebeke! Nese o bari gs olur:happy0064 .
Cnm bebek ya simdiden ck sevdim.:icon_whis

matraka
23-12-06, 11:16
haklısın pinkzone ...cemin acınacak tarafı yok...ama beni şaşortmadı desem yalan olmaz...filizin hamile olmasına sevinmedi...ooo bu iyi fırsat demedi...başkasının çocuğuna babalık yapmak doğrumu yapabilirmiyim diye düşündü en azaından umarım cemin düşündüğü kadar çocuğun kendi babası varken başkasına baba dedirtmemesi gerektiğini düşünür...cem bile kafa yordu ne kadar doğru diye...bunu filizden de bekliyorum...evet cem ömrünün sonuna kadar saklıcak zaten ömrüde yılmazın bunu öğrenmesiyle bitecek...

valla senden bu yorumu beklemezdim bu yorumu nasıl yapabildin anlamadım psikopat adamdan baba olurmu bu düşünmeden psikopatın kafa yorması neyi değiştirir ömeri vurdurtmak içinde kafa yordu yılmazı hastanelik ederkende kafasında düşündü artık şu adamı anlayın adam psikopat ne zaman ne yapacağı belli olmayan bi adam

pinkzone
23-12-06, 11:18
Ayrıca şunu demek istiyorum..

Filiz Cemle ne kadar dolanıyorsa.. Aslı Yılmazla dolanmaya o kadar mübahtır.. Aslı aldı cevabını Canandan şu an için hoşlanıyor.. Ama hemen açılmaz.. Yılmazın ayrılık acısı çektiğini gördü fasılda.. Ayrıca Canana neden kızıyorsunuz. Bu kız belliki Filizden önce samimiymişler.. Eski günlerde de gidiyorlarmış. Normal değilmi arkadaşıyla fasıla gitmesi.. Oraya Filizi çağırsa Yılmazı kıracaktı.. Dediğim gibi az barıştırma çabaları oldu ama o kadar.. İlerisine karışmayacak.. Boya badana sahnelerini çok merak eder oldum.. Haftaya Yılmaz Aslı boya badan yapacak.. Olası bir sahne. Yılmazın burnuna boya değer.. Aslı siler.. :) Sonrada Efendim çok yorulduk hadi birşeyler yemeğe gidelim diyip resturanta da giderler.. :)

archshe
23-12-06, 11:20
valla senden bu yorumu beklemezdim bu yorumu nasıl yapabildin anlamadım psikopat adamdan baba olurmu bu düşünmeden psikopatın kafa yorması neyi değiştirir ömeri vurdurtmak içinde kafa yordu yılmazı hastanelik ederkende kafasında düşündü artık şu adamı anlayın adam psikopat ne zaman ne yapacağı belli olmayan bi adam

ben cem psikopat değilmi dedim....sadece bu hamilelikten memnun olur sanmıştım...ama üzüldü sayılır...yılmazın bebğine baba olmak korkuttu on...yapabilirmiyim diye...fatihe falan sorduya bunlara şaşırdım...hem cemin hayali tek filizdi...ama şimdi bonusu var...filiz alana bebek bedava promosyonu...

matraka
23-12-06, 11:20
arkadaşlar bunu daha öncede yazdım sizi yılmazla ömer konuşmasına takılmış gördüm bunun nedenini size çok söyledim galiba bir kere daha söylemem gerekiyor

o sahne tamamen ileride cemin foyası ortaya çıktığında ömer pişmanlığı üzerine ve ömerin kendi hesaplaşmasını yapmak için çekilmiş yılmazı haklı çıkarmak adına yapılmış sahne yılmaz haklı çıktığında ömer kendini sorgulayacak yani amaç yılmaz haklı çıksın değil sadece bu sahnenin neler getireceğini düşünmek lazım ömer yılmaz konuşması yavan geçti gerekçelerini anlatmadı gibi yorumları gerçekci bulmuyorum

paçiii_melos
23-12-06, 11:21
SEMAAAA .....
Bu kızı nefis aglıyor ve aglatıyor...belki bu bölüm aglatamadı beni :) ama bu kızın aglarken konusması adamı cok etkiliyor...Dizide agladıgım tek sahnenin bas rol oyuncusu kendisidir...elif öldügünde cok duygulanmıs ve gözlerim dolmustu ama elifin ölümünü yılmazlarla otururken ögrendiginde anlatısı varki ben orda koptum gerisini hatırlamıyorum :):) saka bir yana nefisti...belki elifin ölüdügü sahnenin sonrasında geldigi içindir ama bu bölümde duygulandırmadı desem yalan olur...kendisini cok basarılı buluyorum....

Secoms ne kadar güzel söylemişsin valla Sema gerçekten çok iyi oyunculardan birisi,yan rollerde ama yan roller dizileri daha da güzel yapıyor.
Ben de Semanın ağlamasında çok kötü oluyorum,hele hele o Elifimizin öldüğü sahnede nasıl bir anlatıştı o,ağlayıştı o benim orda çok kötü ağlamama sebep olmuştu ki zaten o bölüm başlı başına sırf baştan sona kadar ağlatmıştı ,o bölüm gibi bir daha o kadar güzel,süper bir bölüm izleyemedik ama olsun.
Sema ve Ali ninde çocukları olmayacağı kesinleşti ama belli de olmaz,belki olur ya da evlatlık falan alırlar belli mi olur :)

pinkzone
23-12-06, 11:22

Çocuğu düşünmesi pek bir işe yaramaz. Yinede bu durumu kullanmak istedi teklifini yaptı. .Bu arada adama romantiklikten ne anlar dedik ama.. Adam dükkan kapatmış. Loş ortam hazırlamış.. Müzik tamam.. Bide öyle bir konuştuki.. Reddecek olan filiz bile yumuşar.. Yani adamın cümleleri bile usta çapkınlara taş çıkartacak cinsten di..

matraka
23-12-06, 11:22
ben cem psikopat mı dedim....sadece bu hamilelikten memnun olur sanmıştım...ama üzüldü sayılır...yılmazın bebğine baba olmak korkuttu on...yapabilirmiyim diye...fatihe falan sorduya bunlara şaşırdım...hem cemin hayali tek filizdi...ama şimdi bonusu var...filiz alana bebek bedava promosyonu...

pardon hiç birşey söylemiyorum tamam artık kendi yorumlarımıda alıntı yapmadan yazıcam zaten psikopat adamın üzüntüsü olsa ne olucak yani bu saatten sonra normale dönmesinimi bekliyorsun ne üzüntüsü biz sahnelere farklı bakıyoruz herhalde adamda çocuk olayı adamdaki çocukluğundaki korkuyu endişeyi ortaya çıkardı çocuğa bakabilirmiyim babab olabilirmiyim diye kafa yormadı o

egemix
23-12-06, 11:23
Merhaba arkadaşlar,
Film bence saçmalamaya başladı.
Koskoca patron yılmaz boya yapacak ne komik ne komik.
Eğer filiz Cem ile evlenirse bilindik sahneler ortaya çıkacak sonra Yılmaz öğrenecek falan.İyice film bozulmaya başladı gibi geliyor bana.:icon_sorr

isaipek
23-12-06, 11:24
Yılmaz Cemin üstüne üstüne gidiyor Cem yine işin içinden çıkıyor.Artık sıkıntı geldi sıktı walla .
Yılmazla Filiz ilerleyen bölümlerde barışacaklar bence
Filiz Cemin teklifini kabul eder ama Son anda karar değiştirir.Yada Yılmaz gerçeği öğrenir.Evlenmelerine izin vermez.

pinkzone
23-12-06, 11:28
Merhaba arkadaşlar,
Film bence saçmalamaya başladı.
Koskoca patron yılmaz boya yapacak ne komik ne komik.
Eğer filiz Cem ile evlenirse bilindik sahneler ortaya çıkacak sonra Yılmaz öğrenecek falan.İyice film bozulmaya başladı gibi geliyor bana.:icon_sorr

Koca patronlukla ne alakası var.. Anlayamadım.. Ona bakarsan koca patron hala gazi mahallesinde yaşıyor.. Senin söylediklerinden yola çıkarsak bu da yanlış.. Yılmaz mütevazi insan.. Yoksulluk günlerini unutmaması saçmamı.. Mütevazi olduğu için boya yapıyor.. Mütevazilik ne zamandan beri komik olmaya başladı.

archshe
23-12-06, 11:28
pardon hiç birşey söylemiyorum tamam artık kendi yorumlarımıda alıntı yapmadan yazıcam zaten psikopat adamın üzüntüsü olsa ne olucak yani bu saatten sonra normale dönmesinimi bekliyorsun ne üzüntüsü biz sahnelere farklı bakıyoruz herhalde adamda çocuk olayı adamdaki çocukluğundaki korkuyu endişeyi ortaya çıkardı çocuğa bakabilirmiyim babab olabilirmiyim diye kafa yormadı o

yanlış anlaşılıyorum...cem filize üzüldü demiyorum...sadece beklediğim gibi hemen olaya atlamadı...anlatabildimmi...buna şaşırdım ben...yoksa cem üzülmüş bana ne?cem bile biraz duraksadıysa başta filiz baştan reddetmeli demek istedim...

paçiii_melos
23-12-06, 11:33
Yılmaz Cemin üstüne üstüne gidiyor Cem yine işin içinden çıkıyor.Artık sıkıntı geldi sıktı walla .
Yılmazla Filiz ilerleyen bölümlerde barışacaklar bence
Filiz Cemin teklifini kabul eder ama Son anda karar değiştirir.Yada Yılmaz gerçeği öğrenir.Evlenmelerine izin vermez.

Belkide arkadaşım,Filiz Cem ile tam evlenicekken Ceyda gidip Yılmaza söyleyebilir ya da başka yerden duyabilir işte herneyse artık Yılmaz da öğrendiği gün Fili Cem ile evlenecektir.Belki yetişir nikaha Filizi kaçırır ya da aynı Elife yaptığı gibi uzaktan bir yerden seyreder ama çocuğunu öğrenip de seyredeceğini sanmıyorum ama kesin bir şey olucaktır üff ya ne kadar da zor beklemek

matraka
23-12-06, 11:34
yanlış anlaşılıyorum...cem filize üzüldü demiyorum...sadece beklediğim gibi hemen olaya atlamadı...anlatabildimmi...buna şaşırdım ben...yoksa cem üzülmüş bana ne?cem bile biraz duraksadıysa başta filiz baştan reddetmeli demek istedim...

hala oyala yanlış bakıyorsun sen cem ve çalışanın yaptığı konuşmaya takıldın galiba olaya ilk sahneden bak ilk sahnede cem hamilelik olayını öğreniyor şok oluyor kafası dalgın bir şekilde çıkıp gidiyor orda orda durum fırsatçılığından yararlanmayı veya filiziz çocuğuna babalık yapmayı düşünmüyor adam bebek olayı ona çocukluğunu hatırlattı kafasında olan o evet gidince ceza aodasına girdi geçmişi hatırladı sen kendi çalışanıyla yaptığı konuşmanın önemi o sahnelerden sonra kalmadı

bir şey daha ceme o kadar acıyan çıkmışki valla şaştım sinirlendim dellendim bütün duyguları forumu okurken hissettim yani biraz sinirliyim anlatabiliyormuyum acaba

pinkzone
23-12-06, 11:36
Nikaha kalmadan bu iş çözülcek.. Bu arada Yılmaz tabikide duaycaktır.. Filize evlenme teklifi edildiğini.. Eski proje müdürünü bulucak.. Konuşcaklar.. Cemin çevresinden birşey çıkmayacağı kesin. Cem onları uyaracak. Ama eski proje müdürü ve Aslı ile haberleşeceğine göre.. İşin foyası erken çıkcak..

Filiz evlenme teklifini kabul ettiğini Canana söylerse Canan ona Cem hakkında bildiklerini söylebilir. Yılmaz canana anlatmış cemi.. Bakışlarında bile nefret okudum kadının.. :)

pinkzone
23-12-06, 11:44
Arkadaşlar 25 üye 7 misafir var..

Yorum yapınız arkadaşlar.. Katılınız yorumlara.. Belli başlı kişilerden yorumlar görmek yerine çeşitlilik oluşsun biraz..

Sevgili sezinti.. Senin o ayrıntılarını ve bakış açını merak ediyorum.. :) Bu bölüm hakkında görüşün ne acaba..

matraka
ben ayrılıklarını kıskançlık sahneleri felan beklerken dizi aldı başını başka bir yere gidiyor filizin pes etmesi gurur yapması çıldırttı beni iki akşam önce durumunu yılmaza izah eden filiz gitti yerine kibirli kendini haklı gören bi filiz geldi bu nasıl oldu senaristler filizi ateşe attığının farkında değilmi filizin durmunun geri dönülmezliğini farkedemiyorlarmı

bizim gözümüzde filizin ceme evet demesi veya düşünmesi veya ileride ceme evet demesinin bizi filize düşman etmek olduğunun farkına varmadılarmı yok sa bilerekmi yapıyorlar

onuda geçtim filiz bu dönülmez yola girince yılmazın yüzüne nasıl balıcak bu nasıl büyük bir aşk ki ben dün akşam yılmaz filizden elektirk alamadım

havincim
forumda ceme acıyanlar kadar,yılmazın tepkisinin çok sert olduğunu,yılmazın filizi haketmediğini söyleyenler bile vardı...filiz&cem deyip duruyorlardı dün!
evet yılmazın tepkisi biraz sertti ama kimse o sahenede barış olmasını bekleyemezdi.yılmaz asla bu kadar çabuk yumuşamaz haklı olarak.ayrıca acı çeken sadece filiz değil...

tolgahuzur1
23-12-06, 11:46
bir dizi ancak bu kadar kötüleşmeye başlıyabilir. yahu dizinin ana karekteri hiç gülmeyicek mi? aslı bile yılmaz güldüğünde sen gülermiydin dedi.yani kız bile anlamış.filizin dengesi iyice bozulmuş.evlenme teklifini boşver o adamla yemeğe gitmesi bile suç. yılmaz ile filiz barışacaklarsa bile yılmaz bunları öğrendiğinde yıkılır. düşünsenize kız yılmaza seni bir daha rahatsız etmem diyor sonrada kalkıp evlenme teklifi alıyor ve cevabıda kesinlikle evet olacak. bundan sonra allah mesut etsin filiz hanımı. yılmazada zengin olmayan ama gönlü zengin olan bir gazi mahallesi kızı yakışır. yanlışmıyım...

isaipek
23-12-06, 11:47
Ceme acımakmakta ne demek arkadaşlar
Beter olsun Yerin dibine girsin kahrolsun aşağılık herifin teki o
Lanet herif...:)

pinkzone
23-12-06, 11:49
onuda geçtim filiz bu dönülmez yola girince yılmazın yüzüne nasıl balıcak bu nasıl büyük bir aşk ki ben dün akşam yılmaz filizden elektirk alamadım

Sen elektirik alamamışsın.. Ben elektirik "e" sini almadım.. Filizin tutumunu yanlış buldum.. Orda o tavrı sergileyecek son kişiydi. Tutumu yanlış.. Hemen vazgeçen o.. Ayrıca ikiside acı çekiyor.. Yılmaz artık o sözlerinden sonra güvenmemesi normaldir.. Ona güvenmiyorum dedi repliğinde.. Daha ne desin.. Ondaki o süper filiz buz parçaları halinde kırıldı.. Güveni zedelendi.. Yılmazın tepkisi normal.. Filizin ki abartı ve birazda olsa burnu havalarda edasında idi..

havincim
23-12-06, 11:50
filiz cemin teklifini ilk başta kabul etmeyecek bence ama bölümün sonlarına doğru gidip kabul ettiğini söyleyebilir...filizden artık herşeyi bekliyorum ben...ceme yılmazın çocuğuna babalık yaptıracak ya!çok kızdım akşam filize!söylenmesi gereken en son kişiye söyledi hamile olduğunu!
filiz evlenme teklifini kabul edecek ama tabi ki evlilik falan olmayacak...yılmaz filizi asla bu tehlikenin içinde bırakmaz...cemin foyalarının ortaya çıkması yakındır artık...

benim
23-12-06, 11:53
Dün akşam diziyi seyrederken sürekli burda yazılan yorumları düşünüp durdum. Sema Ali'nin test sonuçları çıktı çok şükür.Cem'in çocukluğuna inildi.Ben şahsen Cem'e acımadım acınacak bir yanı yok.Her türlü işleri yap adam öldürt , sonra geçmişe sığın var mı böyle birşey.Yaptığı şeylerin affedilir yanı yoktur.Cem'i hiçbirşey aklayamaz ne olursa olsun.

matraka
23-12-06, 11:54
forumda ceme acıyanlar kadar,yılmazın tepkisinin çok sert olduğunu,yılmazın filizi haketmediğini söyleyenler bile vardı...filiz&cem deyip duruyorlardı dün!
evet yılmazın tepkisi biraz sertti ama kimse o sahenede barış olmasını bekleyemezdi.yılmaz asla bu kadar çabuk yumuşamaz haklı olarak.ayrıca acı çeken sadece filiz değil...

evet benide delirten bu oldu ya filiz ne yapsa doğrudur ayrıca o sahnede yılmaz öfkeli ama filizin söyleri neydi öyle kendinden emin bir daha senin karşına çıkmam tehdit eder gibi sanki sevdiğini katil olmakla yılmaz suçlamış gibi yılmaz aslında anlaşıldıki bu bölüm filize dayanamaz başı döndüğünde bu kadar endişelenen adam filize bir şey olduğunda neler olur düşünmek istemiyorum tamam ayrılık istedik ama filiz de dimdik ayakta durmasını istedik biraz pişmanlık istedik ama yok kartdeşim ilk bulduğu fırsatı değerlendirmeye alan biri gibi senaristler filizi hangi yola çektiğin farkında merak ediyorum yeter artıkl ama

havincim
23-12-06, 11:56
Sen elektirik alamamışsın.. Ben elektirik "e" sini almadım.. Filizin tutumunu yanlış buldum.. Orda o tavrı sergileyecek son kişiydi. Tutumu yanlış.. Hemen vazgeçen o.. Ayrıca ikiside acı çekiyor.. Yılmaz artık o sözlerinden sonra güvenmemesi normaldir.. Ona güvenmiyorum dedi repliğinde.. Daha ne desin.. Ondaki o süper filiz buz parçaları halinde kırıldı.. Güveni zedelendi.. Yılmazın tepkisi normal.. Filizin ki abartı ve birazda olsa burnu havalarda edasında idi..

izninle altına imzamı atmak istiyorum:)
filizin o sahnedeki tavrı kesinlikle yanlıştı...hemen pes etti...sanki haklıymış gibi!çok yanlış işler yapıyor filiz.

önümüzdeki bölüm bol bol yılmaz&aslı izleyeceğiz bence...ben aslıyı çok sevdim.dobra bir kız.çok dişli bir rakip.bir an önce yılmaz&filiz&aslı karşılaşsa da filiz görsün pes etmenin nelere yol açtığını!

yakupoglu61
23-12-06, 11:57
semayla ali ye üzüldüm walla bu senaristlerde nedn böle yapıyolar aklım almıyo
yani çocukları olsa ne olur niye mutlu etmiyorlar onları
hep hüzünlümü gidecek bu dizi ..herkein bi sorunu war kimse mutlu değil

sude9
23-12-06, 11:59
Akşam ki bölüm yine güzeldi,özellikle Ömer-Elif-Feride sahneleri çok güzeldi.Bu üçlüden ileride çok daha güzel sahneler izleyeceğiz.

Yılmaz'ın gidip Ömer'i Cem hususunda uyarmaya çalışması iyi fakat eksik oldu.Ömer'in tepkisinin ne olacağını biliyordu buna rağmen onu uyarmaya karar verdiyse söylemesi gereken herşeyi söyleyip öyle gitmeliydi.Bu durumda da Ömer'i inandıramazdı ama yinde işe girişmişken sonunu getirmeliydi.

Ömer'in gidip Cem'e Yılmaz'ın sölediğini anlatmasına sinir oldum,ama körü körüne Cem'e inanan Ömer'den de başka türlü bir sonuç beklenemezdi.

Filiz'in tüm bölüm boyunca(bunu birçok bölümde yapıyor gerçi) ağlamasına üzüldüm.Kendini Yılmaz'ın onu artık istemediği ve Yılmaz'ın onu sevmekten vazgeçtiği fikrine inandırmış,bu da onu çok fazla yıpratıyor ve hata yapmasına sebep oluyor,öyle ki Cem'in ultrason kağıdına bakmasına engel olamadı ve hamileliğini Cem'e anlattı,içinde bulunduğu bu psikoloji ile daha fazla hatalar yapmaz umarım.

Aslı Cem'in başına çok iş açacak gibi,Cem huzursuz olmaya başladı bile.Aslı'nın Yılmaz'a ilgi duymasının bu kadar çabuk ve hızlı olması gözüme çok hoş görünmedi,aceleye ne gerek var değilmi?

Yılmaz ve Filiz ilişkisini en iyi özetleyen Canan oldu "siz sevgilisiniz düşman değil" Yılmaz öfkesini firenlemeyi bilmeli ve Filiz'in ne kadar üzüldüğü ve pişman olduğu ortadayken artık Filiz'in üstüne bu kadar gitmemeli

benim
evet benide delirten bu oldu ya filiz ne yapsa doğrudur ayrıca o sahnede yılmaz öfkeli ama filizin söyleri neydi öyle kendinden emin bir daha senin karşına çıkmam tehdit eder gibi sanki sevdiğini katil olmakla yılmaz suçlamış gibi yılmaz aslında anlaşıldıki bu bölüm filize dayanamaz başı döndüğünde bu kadar endişelenen adam filize bir şey olduğunda neler olur düşünmek istemiyorum tamam ayrılık istedik ama filiz de dimdik ayakta durmasını istedik biraz pişmanlık istedik ama yok kartdeşim ilk bulduğu fırsatı değerlendirmeye alan biri gibi senaristler filizi hangi yola çektiğin farkında merak ediyorum yeter artıkl ama

ben filiz'in bir daha karşına çıkmam sözünde tehdit veya kendini beğenmişlik olarak hissetmedim.beni görmek istemiyorsan bir daha karşılaşmayız demek istedi.yılmaz filiz'i görünce canan'ın evinden hemen çıkmak istedi.kendisini istemeyen , onun olduğu aynı yerde bulunmak istemeyen birine söylenmiş bir söz olarak görüyorum.

pinkzone
Filiz o evlenme telifini kabul ettiğinde ve düşünme dahi istediğinde benim için biter.. Kimse o zaman Yılmaz&Filiz forever demesin.. :)

Aslı Yılmaz forever der.. Olmadık çalışmaları imzaları yaparım.. Bu gidişle Bu ilşikinin olmasını isteyeceğim. Bu kadarda olmaz ki.. Yılmazın da bırakında mutlu olmaya hakkı olsun.. Aslı bile farketti Yılmazın ne kadar az gülümsediğini.. :)
Bu teklifin cevabı olumlu olsursa benim tavrım bundan Sonra Aslı Yılmaz ilişkisinde oalcak.. Kızmayın Yılmaza onunda mutlu olmaya hakkı var.. Adam revamı bu.. Her sevdiği muhakkak bir başkasıyla evleniyor..

matraka

bende o tutumu görünce birde forumda yazılanları okuyunca deliye döndüm nasıl bir bölümdü bu ya yılmaz filize güvenmemekte haklıymış ben bunu dün akşam çok ii anladım çünkü filiz zorda kolayı çok rahat kabul ediyor ondan herkes ya filizin durumu bu durumu şu diyebiliyor akşam nasılda kendine güvendi ya hala anlayamadım ordaki replikleri ne yapmaya çalıştılar sanki ilk defa yılmaz ve filizi iki yabancı gibi hissettim bu kadar çabukmu olucaktı bu

aslında bi şeyi farkettim ki bu aşkta yılmazın zamana ihtiyacı var yılmazın duygularınıda canan satyesinde öğrendik ahh filiz ne diyim ben sana

matraka
23-12-06, 12:02
ben filiz'in bir daha karşına çıkmam sözünde tehdit veya kendini beğenmişlik olarak hissetmedim.beni görmek istemiyorsan bir daha karşılaşmayız demek istedi.yılmaz filiz'i görünce canan'ın evinden hemen çıkmak istedi.kendisini istemeyen , onun olduğu aynı yerde bulunmak istemeyen birine söylenmiş bir söz olarak görüyorum.

ya Allah aşkına benim sana mantıklı geliyormu sevdiğin insanın seni 2 günde unutması böyle bir şey varmı evet filizn o sözünü tehdit olarak algılıyorum kırılan yılmaz onaran filiz değil daha fazla kırmaya çalışan ne bu guru filizdeki anlamadım ban bunu izahı yok gibi geldi

pinkzone
23-12-06, 12:03
ya Allah aşkına benim sana mantıklı geliyormu sevdiğin insanın seni 2 günde unutması böyle bir şey varmı evet filizn o sözünü tehdit olarak algılıyorum kırılan yılmaz onaran filiz değil daha fazla kırmaya çalışan ne bu guru filizdeki anlamadım ban bunu izahı yok gibi geldi

Hatalarını onaracağına iyice dibe battı.. Dese biraz zamana bırakalım dese yada o düşücede olsa.. O sözü biraz da olsa tehtit algıladım.. 2 günde kim kimi unutabilmişki.. Yılmaz unutsun.. Filizin replikleri bence çok saçma idi..

yakupoglu61
23-12-06, 12:05
filiz herşeyden hemen vazgeçen biri
umarım filiz cemin teklifini reddeder yoksa kabul etmesi durumunda dizi dibe çökeceğini düşünüyorum
filizden şu an nefret ediyorummm o psiko cemle nasıl olurda yemeğe çıkar daha geçen bölümde sninle bi daaha yanyana gelmek istemiyorum dememişmiydi

Spirit
23-12-06, 12:06
Yılmaz acıları kendi kendine yaratıyo.Bu aşkı imkansız yapanda o.Ya Filiz naptı ona anlamıyorum.Ne yani?Bi hata yaptıysa da büyük bir pişmanlıkla özür diledi,hem de fazlasıyla.Daha napsın kız?Mademki çok seviyo hiç düşünmeden affetmesi gerekirdi.Gurur da bi yere kadar.Bu kadar abartılı bi gurur hiç görmedim.Kesinlikle Yılmaz ve Filiz birleşmesin.Cemi bu kadar kötü yapmasalardı ikisinin evlenmesini isterdim.Gerçi Cem başta kötü biri değildi,sonradan psikopat yaptılar onu da.(hayvanları çok seven insan sonradan dostunu vurdurtucak kadar manyak oldu.Nasıl olduysa?)

havincim
23-12-06, 12:06
pinkzone bu gidişle ben senden bi tane aslı ve yılmaz imzası isteyeceğim zaten...
yılmazın filizle cemin evleneceğini duyduğunda neler düşüneceğini tahmin bile etmek istemiyorum...zaten filize çok kızgın,bi de üzerine bu eklenince...işte o zaman yılmaz ne yapsa haklıdır...kimsenin yılmaza kızmaya hakkı yoktur...gidip aslıyla beraber bile olsa,filiz cemin teklifini kabul etmekte ne kadar haksızsa,yılmaz aslıya gitmekte o kadar haklıdır...

((LG))_34
23-12-06, 12:07
Ben Filiz&Yılmaz aşkına Sezen Aksu-Aşk İçin Ölmeli Aşk O Zaman Aşk şarkısını yakıştırdım iyice...Lütfen dinleyiniz bu şarkıyı=)

benim
23-12-06, 12:08

Filiz 2 günde nasıl unuttu anlayamadım.o zaman Yılmaz'da 2 günde unuttu.Filiz bence orda birşeyleri tamir etmeye çalıştı.ilk konuşmaya o başladı.

matraka
23-12-06, 12:09
filiz herşeyden hemen vazgeçen biri
umarım filiz cemin teklifini reddeder yoksa kabul etmesi durumunda dizi dibe çökeceğini düşünüyorum
filizden şu an nefret ediyorummm o psiko cemle nasıl olurda yemeğe çıkar daha geçen bölümde sninle bi daaha yanyana gelmek istemiyorum dememişmiydi

evet demişti ve forumda ben ve bir kaç kişi haricinde göklerede çıkarıldı ben o zama nuyarılarımı yaptım ama dinleyen olmadı maalisef nede olsa filiz düşmanıyız ömer ceme nasıl güveniyorsa filizde güveniyor birr öpücükle bu güven gitmez ömer gibi filizinde başı belaya girer yakında yılmaza acıyorum bütün bunları yapan adan yılmazın çocuğuna babalık teklif ediyor ne kadar acı bir durum umarım yılmaz bunları duymaz filizi siler hayatından aslıylada ileriye gider o zaman söylemedi demeyin

pinkzone
23-12-06, 12:09
bende o tutumu görünce birde forumda yazılanları okuyunca deliye döndüm nasıl bir bölümdü bu ya yılmaz filize güvenmemekte haklıymış ben bunu dün akşam çok ii anladım çünkü filiz zorda kolayı çok rahat kabul ediyor ondan herkes ya filizin durumu bu durumu şu diyebiliyor akşam nasılda kendine güvendi ya hala anlayamadım ordaki replikleri ne yapmaya çalıştılar sanki ilk defa yılmaz ve filizi iki yabancı gibi hissettim bu kadar çabukmu olucaktı bu

aslında bi şeyi farkettim ki bu aşkta yılmazın zamana ihtiyacı var yılmazın duygularınıda canan satyesinde öğrendik ahh filiz ne diyim ben sana

evet şu an Yılmazın zamana ihtiyacı var.. Filizin söylediklerini içine sindirmesi şart.. Sen yara tazeyken tuz bas gel.. Filizin neden aklında şu geçmedi.. Yılmazın zamana ihitacı var söylediklerim yanlıştı.. Zamanla çözlücektir dese.. Filizin geçen bölüm adama tavrını beğenmiştim.. Ama bu bölüm söylediğinden tam tersi davrandı.. Yani sözleri havada kaldı.. Bari söylediğin lafın arkasında dur.. Neden Ceme bu kadar çabuk açılıdığını merak dahi etmiyorum.. Çünkü artık Filizden her türlü hareketi bekliyorum.. Neden Ceme tutumunun değişmeyeceği konusunda yanılmadım acaba ? :dito :dito :dito

matraka
23-12-06, 12:11
Filiz 2 günde nasıl unuttu anlayamadım.o zaman Yılmaz'da 2 günde unuttu.Filiz bence orda birşeyleri tamir etmeye çalıştı.ilk konuşmaya o başladı.

bide anlasan benim unutma yok yılmaz filize cevap vermiyor pişman olsun diye yılmaz kırık filizi sildiğinden değil filize karşı güveni zedelenmiş biraz burun kıvırması olucak tabi filiz ne yapmaya çalıştı onu çözemedim anlamdım banada kimse bunun bir açıklamasını yapamaz filiz kendini bişeylere inandırıp hatalar yapmıyormu zaten buralara bu ilşki nasıl geldi

yılmazla filiz ayıran cem cemi hayatlarına dahil edenler tekinerler

pinkzone
23-12-06, 12:13
Yılmaz acıları kendi kendine yaratıyo.Bu aşkı imkansız yapanda o.Ya Filiz naptı ona anlamıyorum.Ne yani?Bi hata yaptıysa da büyük bir pişmanlıkla özür diledi,hem de fazlasıyla.Daha napsın kız?Mademki çok seviyo hiç düşünmeden affetmesi gerekirdi.Gurur da bi yere kadar.Bu kadar abartılı bi gurur hiç görmedim.Kesinlikle Yılmaz ve Filiz birleşmesin.Cemi bu kadar kötü yapmasalardı ikisinin evlenmesini isterdim.Gerçi Cem başta kötü biri değildi,sonradan psikopat yaptılar onu da.(hayvanları çok seven insan sonradan dostunu vurdurtucak kadar manyak oldu.Nasıl olduysa?)

Bu aşkı Filizin imkansızı istemesiyle zora sokan Filiz.. Yılmazın çabalamadığını görmesem bu mesajındakileri gerçek sanacağım. Filiz imkansızı istmeeseydi bu hale gelmezdi.. Yılmazın tavrı yerinde idi.. Zaman ihtiyacı var.. Filiz beklemesini bilmeliydi.. Hatalı olan taraf oydu. Ama oda Elif gibi beklememeyi seçti.. Gururla alakası yok.. Yılmaz gözünde bitirmiş.. Daha neyi telafi etmeye çalışsın. Gururda yok abartıda.. Orda Filize olan artık büyük bir güvensizlik var.. Güvenemeiyor artık repliğinde dediği gibi.. Affetse ne yazar.

((LG))_34
23-12-06, 12:15
pinkzone bu gidişle ben senden bi tane aslı ve yılmaz imzası isteyeceğim zaten...
yılmazın filizle cemin evleneceğini duyduğunda neler düşüneceğini tahmin bile etmek istemiyorum...zaten filize çok kızgın,bi de üzerine bu eklenince...işte o zaman yılmaz ne yapsa haklıdır...kimsenin yılmaza kızmaya hakkı yoktur...gidip aslıyla beraber bile olsa,filiz cemin teklifini kabul etmekte ne kadar haksızsa,yılmaz aslıya gitmekte o kadar haklıdır...

Filiz cemim teklifini kabul ederse yuh derim ya..İNanmıyorum bu ne böyle ya...Demiştim ben artık ıhlamurlar altında aşkları değiştii..

ASLI&YILMAZ Cem&Filizz.

Şahsen dizinin bu haline üzülüyorum bir feride-ömer cephesi düzgün gidiyor.

((LG))_34
23-12-06, 12:18
Bu aşkı Filizin imkansızı istemesiyle zora sokan Filiz.. Yılmazın çabalamadığını görmesem bu mesajındakileri gerçek sanacağım. Filiz imkansızı istmeeseydi bu hale gelmezdi.. Yılmazın tavrı yerinde idi.. Zaman ihtiyacı var.. Filiz beklemesini bilmeliydi.. Hatalı olan taraf oydu. Ama oda Elif gibi beklememeyi seçti.. Gururla alakası yok.. Yılmaz gözünde bitirmiş.. Daha neyi telafi etmeye çalışsın. Gururda yok abartıda.. Orda Filize olan artık büyük bir güvensizlik var.. Güvenemeiyor artık repliğinde dediği gibi.. Affetse ne yazar.

Ama halen yılmaz filize aşık yani umut var..Sanırım bu evlilik olucak aradan kısa bir süre geçicek çocuk doğucak...Birgün yılmaz o çocuğu görücek kan çekçek..Tipik türk dizisi senaryosu olacağından eminim.Yani filiz bu zor durumda cemin teklifini tabiki kabul etcek..Karnı büyüyünce ne olucak koskoca tekinerler elaleme ne diyecek??

havincim
23-12-06, 12:19
spirit yalnızca bi hata öyle mi?
oh be!bende birini(bunu yapmam gereken son kişiyi) "adam öldürmeye teşebbüs"le suçlayayım nasıl olsa suçlu o değilse bile bi özürle affettiririm kendimi:)ne ala ne memleket...
filizin yaptığı hata bir olsa yine iyi...hata üstüne hata yapıyor...cemin evlenme teklifini kabul edecek ya daha ne!

umarım önümüzdeki bölüm yılmaza hamileliği söyleyen kişi filizi olur...en azından bi değeri olur benim için...

yakupoglu61
23-12-06, 12:20
evet demişti ve forumda ben ve bir kaç kişi haricinde göklerede çıkarıldı ben o zama nuyarılarımı yaptım ama dinleyen olmadı maalisef nede olsa filiz düşmanıyız ömer ceme nasıl güveniyorsa filizde güveniyor birr öpücükle bu güven gitmez ömer gibi filizinde başı belaya girer

doğru filizde güveniyo dediğin gibi bi öpücükle güveni bitmemiş
daha dün tanıştığı adama çoook güveniyo
AMA evleneceği adama hiç güvenmedi arkasından vurdu
helal olsun....

matraka
23-12-06, 12:21
Ama halen yılmaz filize aşık yani umut var..Sanırım bu evlilik olucak aradan kısa bir süre geçicek çocuk doğucak...Birgün yılmaz o çocuğu görücek kan çekçek..Tipik türk dizisi senaryosu olacağından eminim.Yani filiz bu zor durumda cemin teklifini tabiki kabul etcek..Karnı büyüyünce ne olucak koskoca tekinerler elaleme ne diyecek??

ya demi koskaca tekinerler değilmi aleme hiç rezil olmadılar bu çocuk sayesinde olucaklar bir psikopatla filiz evlenirse bu dizi biter o zaman söylenenlerde doğru çıkar 64.bölümde dizi yılmazın ölmesi ardında filizin intihar etmesiyle biticek diyenler haklı çıkarlar ilişki o tarafa doğru gidiyor çünkü şaçmalamaya başladı hadi hayırlısı

pinkzone
23-12-06, 12:22
Ama halen yılmaz filize aşık yani umut var..Sanırım bu evlilik olucak aradan kısa bir süre geçicek çocuk doğucak...Birgün yılmaz o çocuğu görücek kan çekçek..Tipik türk dizisi senaryosu olacağından eminim.Yani filiz bu zor durumda cemin teklifini tabiki kabul etcek..Karnı büyüyünce ne olucak koskoca tek