Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 8
Sayfalar :
1
2
3
4
5
[
6]
7
8
9
10
Demek Aslıyı Yılmazın nesli tükenen türlerden oluşu etkilemiş.. Olayı kaptık.. onu etkileyen Yılmazın neslinin tükenen türlerden sanması olmuş.. :) Kızın etkileniş olayı tuhaf.. Demekki çok büyük aşk yaşayanlardan fena halde etkileniyor.
gülbeşeker
24-12-06, 17:50
Ben bundan sonraki bölümler neler olacak çok merak ediyorum ama bundan sonra artık filiz ve yılmazı birlikte göremeyeceğimiz kesin hatta aynı sahnede bile olmayacaklar bu arada yılmazında aslıyla ççok yakınlaşacak bundan eminim aslıya karşı birşeyler hissedecek ve finale kadar bolbol aslı yılmaz sahnesi izliyeceğiz yani yılmaz aslıyla çok güzel vakit geçirecek hergün beraber gezip eğlenecekler filizde diğer tarafta ağlamalarını sızlamalarını izleyeceğiz aslı ve yılmaz yakınlığınıda öğrendiğinde hergün ağlar artık burdan söylüyorum yılmaz aslıya feci şekilde bağlanacak sonra neler olur bilemem zaten gidişata görede mutlu son olmayacak enazından filiz tarafından
sevgili cemotara içimi aydınlattın yılmaz aslıya feci şekilde bağlanmaz bu kadar da olmaz ayrıca dizi bence mutlu sonla bitecek zaten filiz için mutsuz sonla biterse aynı şey yılmaz için de geçerli olacaktır.Çünkü yılmaz filizsiz, filiz de yılmazsız mutlu olamaz.
Ben bundan sonraki bölümler neler olacak çok merak ediyorum ama bundan sonra artık filiz ve yılmazı birlikte göremeyeceğimiz kesin hatta aynı sahnede bile olmayacaklar bu arada yılmazında aslıyla ççok yakınlaşacak bundan eminim aslıya karşı birşeyler hissedecek ve finale kadar bolbol aslı yılmaz sahnesi izliyeceğiz yani yılmaz aslıyla çok güzel vakit geçirecek hergün beraber gezip eğlenecekler filizde diğer tarafta ağlamalarını sızlamalarını izleyeceğiz aslı ve yılmaz yakınlığınıda öğrendiğinde hergün ağlar artık burdan söylüyorum yılmaz aslıya feci şekilde bağlanacak sonra neler olur bilemem zaten gidişata görede mutlu son olmayacak enazından filiz tarafından
böyle birşeyolursa benm için hiçbir anlamı kalmazz bu dizinn gene söylyorm filiz&yılamz için başladım onalr içinde biter yılamzın aslıyla sahnelerni falan izleyemem böyle birşey olursa yılmazzz istedğni yapablr böle yapan birne inancm kalmaz dolaysyla filzle olsa nolur o saatten sonra olmasa nolur????filizle yılamzz çok uzun süre ayrı kaldıııı amaaa filz asla böyle birşeye izinvermedi!bugüne kadar yılmazda izin vermedi amaaa bugnden sonra izinverrse bnm için yılamz falan kalmazzz...ki ben sonuna kadar FİLİZ&YILMAZ diyenlerdenm
şimdide yılmaz ömer konuşmasını izledim ve yılmaz beni dinle öyle karar ver diyor ömer dinleyecek bi şey yok diyor valla sahne sonunda ömer genede düşünceliydi ama cemle konuşmaya gidince rahatladı çünkü yılmaz çıkarken bir gün haklı olduğu görüceksin deyince ce çıkınca ömer bir tuhaf oldu
çok güzel yorumlamılşsın .tamamiyle katılıyorum.bencede hiçbirşey sebepsiz değildir
sağol cnm...katılanlarn oldğnu görmek güzel:) yaa arkadşlar o aslıya ne demeli?ya arkadşlar bir insan birinden hoşlanıyormu hoşlanmyormu önce kendi içinde bir tartar!!!böyle şeymi oluryaa daha iknci görşü yılmaz sultan bekler dedi diyee bozulyorrrr ne çabuk anladın sevdğini yada hoşlandğnı varmı böyle birşey yaaa!!aslı farklı falan değil arkdşlarr farklı karakter görmek istyorsa yılamzzz sevdğini bırakmasın asıl farklı olan FİLİZ!!!!hatırlamyormsnzz??filizzz yılamzdan etklenmşti ama ona rağmen ağrlğnı koymştu bide aslıya bakn yılmaz bugn aslıya bişey hissetse aslı hemen evet diyecek!!!!!!
Ben sadece şunu söylüyorum aslı yılmaz yakınlaşması olur vede bolbol aslı yılmaz beraberliği görürsem vede filiz aptallık yapım cemle evlenirse yazık derim vede bu diziyi asla izlemem ama filiz kabul etmezse vede psikopatla evlenmezse ozaman izlemeye devam aslı yılmaz cepheside beni ilgilendirmez sadece bolbol arkalarından söylenip dururum.Bir aşk bukadarda çıkmaza girmezki birbirini seven iki kişi vede ikiside başkalarıyla beraber eğer böyle olacaksa hiç izlemeyelim
cok saglıklı bir etkileniş tarzı değil. :):) ne yani diziye ikinci bir psikopat mı geliyor....
Aslında psikopatlıkla alakası yok.. Yılmazın dolu dizgin bir aşk yaşadığını öğrenince etkileniyor.. Hıım demekki aşkı iyi yaşıyor bu adam diyor.. Kim olsa bu aşktan etkilenir.. Aşktan etkilenmek psikopatlığa vurulmamalı. Yaşadığı aşktan etkilenmek gibi doğal birşey yok. Bu adamın aşk yaşayış tarzındanda etkilenir.. Çok sağlıklık'lada alakası yok.. Aşkı yaşayış tarzı vede Aşkı dolu dizgin yaşayış şekli etkiliyor.. Onun etkileyen bu. Aşkı doludizgin yaşabilen adam istiyor demekki.. Aradağı özellikler demekki bu.. Kızda eskiye özenti var zaten.. Eski aşklara özendiği çıkıyor sözünden. Yani Yılmazıda eskiye benzetiyor. ondan etkileniyor.
gördüm ki ortada meshur bir soru sürekli tartısılıyor... yılmaz aslıya asık olabilir mi ?
Neden olmasın diyerek söze baslamak istiyorum...ama filizle bu sekilde karsılasırsa ve aynı ortamlarda bulunursa cok zor derim...böyle bir seyin olması için filizin diziden cıkması gerekir ki mümkün görünmüyor... zamanında yılmazın filize nasıl asık oldugunu unutmayalım arkadaslar...sizce elif bu diziden cıkmasa bu ask buralara gelir miydi ? gelmezdi bence...söyle diyim ben bu aska o kadar inanmazdım...yılmaz son elif ziyaretinde bile elife karsı bir seyler hissediyordu ki o zaman filizle evlenme kararı almıstı bile...elifin ölümüm bu yonden iyi oldu..yani yılmaz askını elifle beraber gömmüş oldu...Bu benim sahsi görüşüm insallah sert tepkiler almam ...
açıkçası ben böyle düşünmyorum..yani elif diziden ayrıldğı için yılmazla filize aşık olmadı yada aşkları buyüzden böyle ilerlemedi..elif daha diziden çıkmadn yılmaz filze tutlmştu hatta bnu elfte gördü o bakışları bilirm keşke buraya gelmeseydm yılmaz filize aşık olmuş dedi...oda sahnesndede yılamzn elife hissettği aşk değldi asla..sadece geride yaşanmş şeyler vardı ve bunun için öyle davrandı elif artık onn için bir hatraydı o davranşlarn sebebide:artık nefreti geçmşti o sadece geşmşteki güzel bir hatrydı çnkü filizeee çoktaan aşık olmuştu.....
evet arkadaşlar tekinerlerin tek sorunu yılmazmış ceminde tabi ne kadar güzel aile ilişkileri yaşıyorlar böyle anne kız dertleşiyor herkes sorunsuz yaşıyor demekki yılmaz bu aileye alerji yapıyor
gördüm ki ortada meshur bir soru sürekli tartısılıyor... yılmaz aslıya asık olabilir mi ?
Neden olmasın diyerek söze baslamak istiyorum...ama filizle bu sekilde karsılasırsa ve aynı ortamlarda bulunursa cok zor derim...böyle bir seyin olması için filizin diziden cıkması gerekir ki mümkün görünmüyor... zamanında yılmazın filize nasıl asık oldugunu unutmayalım arkadaslar...sizce elif bu diziden cıkmasa bu ask buralara gelir miydi ? gelmezdi bence...söyle diyim ben bu aska o kadar inanmazdım...yılmaz son elif ziyaretinde bile elife karsı bir seyler hissediyordu ki o zaman filizle evlenme kararı almıstı bile...elifin ölümüm bu yonden iyi oldu..yani yılmaz askını elifle beraber gömmüş oldu...Bu benim sahsi görüşüm insallah sert tepkiler almam ...
Arkadaşım elif diziden çıkmasa bile yine filiz&yılmaz aşkı olurdu yılmaz filize 34. bölümde aşık olmadı orda evlenme teklif etti yılmaz farkında olmadan tanıştıktan iki üç bölüm sonra hoşlanmaya başladı daha sonrada filize bağlandı onsuz olamamaya başladı ama elifede hala aşıktı daha sonra bu hoşlanma filizi tanıdıktan sonra büyük bir aşka dönüştü ama elifide unutamadı dahada sonra filize olan aşkı dahada büyüdü ve elif aklına bile gelmiyordu yani filiz yılmaz aşkı elif olsaydıda elifle ilgili bir sorun olmazdı
Ben sadece şunu söylüyorum aslı yılmaz yakınlaşması olur vede bolbol aslı yılmaz beraberliği görürsem vede filiz aptallık yapım cemle evlenirse yazık derim vede bu diziyi asla izlemem ama filiz kabul etmezse vede psikopatla evlenmezse ozaman izlemeye devam aslı yılmaz cepheside beni ilgilendirmez sadece bolbol arkalarından söylenip dururum.Bir aşk bukadarda çıkmaza girmezki birbirini seven iki kişi vede ikiside başkalarıyla beraber eğer böyle olacaksa hiç izlemeyelim
bende böyle sahnelern yaşanacğnı düşünyorum ama yılamzn aslıyı sevecğni düşünmyorum böle birşey olursa yazıkk bugne kada rherşey oldu bu olursa izlemem şu olursa izlemem demedm amaaa eğer aslıya karşı bişe hissederse bnm için yılmazda dizide biterr geriye sadece FİLİZ kalır!!!
açıkçası ben böyle düşünmyorum..yani elif diziden ayrıldğı için yılmazla filize aşık olmadı yada aşkları buyüzden böyle ilerlemedi..elif daha diziden çıkmadn yılmaz filze tutlmştu hatta bnu elfte gördü o bakışları bilirm keşke buraya gelmeseydm yılmaz filize aşık olmuş dedi...oda sahnesndede yılamzn elife hissettği aşk değldi asla..sadece geride yaşanmş şeyler vardı ve bunun için öyle davrandı elif artık onn için bir hatraydı o davranşlarn sebebide:artık nefreti geçmşti o sadece geşmşteki güzel bir hatrydı çnkü filizeee çoktaan aşık olmuştu.....
Hayır benim bahsettiğim yılmaz filiz askının sebebi elifin ölmesi değil ...sadece demek istedigim yılmaz elifi görmeye devam etseydi (mualla hanımın da korktugu buydu bence cok da haklıydı) bu ask bu kadar büyüyemzdi...İlk askımı nasıl unutabilirim lafını da pas gecememk lazım bu durumda...
ayrıca ben o son sahnede yılmazın birseyler hissetiğini düşünüyorum elife karsı...baksana ev bakarlarken bile hala daha elifi hatırlıyordu...hemde flashback den geri geldigindeki yüz ifadesi de cok anlamlıydı...
cemin odada babasının söylediklerini hatırlaması filizi yarış malzemesi sanıyor galiba yarışı bitirecek hamleyi yaptı ama psikopat filize zarar vericek söylemedi demeyin bir de şunu merak ediyorum bu sorunlu biri ara sıra açık vermesi gerekiyor hal ve hareketleriyle senaristler bu gerçeği hatırlarsınız umarım böyle yapmaya devam ederseniz evlenecekler ona göre
Evet bende boyle dusunuyorum ve ımzamı atıyorum......
Eylo
katıldğnz için çok teşekkrler arkdşlar bu dizidee inandıım şey filiz&Yılmaz bnun yalan oldğnu göstermesnler bize yeterr buarada secoms nickli arkdşm yanlş anlayck bişe yok burda fikirlermzi söylyrzz seni neden yanlş anlayalm? iknci yorumunu okudğmda daha farklı geldi kendi fikrimi söylemem gerekrse:ben elifi sabhtan akşama kadrda görse birşey olcnı aşklarnn ilerlemeyecğni düşnmyorum kalbi birkere filzi sevmşti!
katıldğnz için çok teşekkrler arkdşlar bu dizidee inandıım şey filiz&Yılmaz bnun yalan oldğnu göstermesnler bize yeterr buarada secoms nickli arkdşm yanlş anlayck bişe yok burda fikirlermzi söylyrzz seni neden yanlş anlayalm? iknci yorumunu okudğmda daha farklı geldi kendi fikrimi söylemem gerekrse:ben elifi sabhtan akşama kadrda görse birşey olcnı aşklarnn ilerlemeyecğni düşnmyorum kalbi birkere filzi sevmşti!
ortada gerceklesmesi artık imkansız olan bir konudan bahsediyoruz...burda benim yılmaz ille de böyle düşünürdü diye bir sey söylemem aslında yanlıs oldu...durumu izah etmem gerekirse kendimi yılmazın yerine koyup ; ben yapamazdım diyim...
ama sunu da söylemeden gecemiyeceğim ben o bahsettiğimiz konularda yılmazın masum oldugu(sizin anlattıgınız anlamda) görüşünde değilim...o zaman foruma üye olsaydım elestirirdim...
Valla, her ne olursa olsun, ıster aslı ıster cem ayırmaya calıssın fılız+yılmaz ı artık cok gec........onlar bırbırını cok sevıyor, hatta yılmaz da uzak durmaya calısıyor, zannedıyor kı gecer, sıırdede bellı edıyor olmdıgın yerlere koydum kendımı ama anlayacak kı nereye baksa fılız ı hatırlayacak ve ne yapsa fılız ı dusunecek, onun ıcın aslıyla cem vız gelır ters gıder.........
fılız+yılmaz olumsuz asklara........
yılmazın aslıya bakış testinidiee ağır çekimde bitirdim yılmazdan manalı bir bakış yok ama aslıdan ne manalar çıkar vall ayazsam roman olur
Tabıı, ya yılmaz ın o askla bakısı sadece bır kısıy ozel FILIZ E!!!!!!!!!!
Zaten ıstesede baskasına oyle bakamaz, anca fılız e bakınca gozlerındekı o askı hıssedebılıyorum, zaten aynı sey fılız ıcındxe gecerlı...........
fılız+yılmaz
ortada gerceklesmesi artık imkansız olan bir konudan bahsediyoruz...burda benim yılmaz ille de böyle düşünürdü diye bir sey söylemem aslında yanlıs oldu...durumu izah etmem gerekirse kendimi yılmazın yerine koyup ; ben yapamazdım diyim...
ama sunu da söylemeden gecemiyeceğim ben o bahsettiğimiz konularda yılmazın masum oldugu(sizin anlattıgınız anlamda) görüşünde değilim...o zaman foruma üye olsaydım elestirirdim...
hangi konuda masum oldğnu anlamadım???????bende buraya sonradan kayıt olanlardanm....hangi konuda söleyeblrmsn?bende fikrmi söleyeblrm ozman
yılmazın aslıya bakış testinidiee ağır çekimde bitirdim yılmazdan manalı bir bakış yok ama aslıdan ne manalar çıkar vall ayazsam roman olur
Evet benim gibi sende o bakışı analiz etmişsin.. Orda tamamen Aslıya bakmıyor Yılmaz.. Orda gözünde sanki perde var.. Manalı bakmıyor.. Aslının bakışlarından roman olacağı kesin zaten..
Evet benim gibi sende o bakışı analiz etmişsin.. Orda tamamen Aslıya bakmıyor Yılmaz.. Orda gözünde sanki perde var.. Manalı bakmıyor.. Aslının bakışlarından roman olacağı kesin zaten..
tekrar tekrar baktım o sahneye yılmazda bi anormallik yok berna yılmaza bu bakışlar yüzünden kızıp eleştirmiş ama ben bişey göremedim sahneyi 10 kere taradım yılmaz aslıya 2 defa bakmış ama bakış manalı bir bakış değil ama canan çalan atyılık parçası deyince aslı acayip kesmiş ve yılmaz o anda transdaartık bundan sonra bol bol geçmişe dönüş sahneleri izleriz
yaa o aslıyada cemede inanamyorum!hadi cem psikoljsi iyi değl çockluğu kötü geçmş falan filan yaaa adamn çok büyük aşk yaşadnı biliyorrrr üzüldğnü göryorr daha iknci gndenn nasıl bakşlar onalr yaa deli etti beni!!!!
arkadaşlar dizinin gidişatı iyi değil cem bu kadar psikopat bir herif ama davranış hatalarını şimdiye kadar kimse anlamadı ve psiko bariz davranış açıkları vermiyor bu durumlardaki insanlarda davranış açıkları ve ikilemler görülür ama maşallah cem nerdeyse kusursuz davranıyor
ya bebeğe bi şey olsun yada inşaat çöksün filiz bu teklifi şimdi kabul etmez ama ilerde zor durumda kalıp edebilir
Bide Ceme romantizmden ne anlar dedik ama.. Psikopat da olsa romantizimden anlıyormuş helal olsun.. :) Basma kalıp değilmiş.. Tuvallette eder bile demiştim.. Valla beni bile yanılttı bu adam.. Kusursuzu çok güzel oynuyor Filizin önünde..
tekrar tekrar baktım o sahneye yılmazda bi anormallik yok berna yılmaza bu bakışlar yüzünden kızıp eleştirmiş ama ben bişey göremedim sahneyi 10 kere taradım yılmaz aslıya 2 defa bakmış ama bakış manalı bir bakış değil ama canan çalan atyılık parçası deyince aslı acayip kesmiş ve yılmaz o anda transdaartık bundan sonra bol bol geçmişe dönüş sahneleri izleriz
Dogru yılmaz orada transa gectı ve fılız ı dusundu, eeeeeeeee kolay hayat fılız sız guzel degıl, dayanamaz yılmaz bu ayrılıga fılız de tabıı.......
zate bence ahmet gelmeden once yılmaz uyaıktı bence ordada fılız ı dusunmustur uyumamıstır.........
Bide Ceme romantizmden ne anlar dedik ama.. Psikopat da olsa romantizimden anlıyormuş helal olsun.. :) Basma kalıp değilmiş.. Tuvallette eder bile demiştim.. Valla beni bile yanılttı bu adam.. Kusursuzu çok güzel oynuyor Filizin önünde..
ama pinkzone buda normal değil böyle adamlar ikilemler yaşarlar açık vermesi lazım bu kadar kusursuz oynamaması lazım bu bir hatadır bence ani tepkiler bekliyorum cemden ilerleyen bölümlerde
Yapacaktır merak etme matraka.. İnşaat çökmesiyle araştırma olacaktır. Ve hatanın cemden kaynaklandığı ve işin aslında öyle olmadığı çıkacatır. Bu biraz zaman alacağa benzer. Var bir iki bölüm.. İnşaat çökerse Cemin planları suya düşer.. Aslıyı az da olsa takip ve idare edebiliyor.. Ama inşaatın çökmesiyle işleri bozulcak.. Temeli boşu boşuna bu kadar göz önüne batırmazlardı yoksa.
valla proje müdürünü de kaldırmassa ortadan yakında ama ondan önce inşaatta bir çöküş bekliyorum beton eksik malzeme kullanımı var kesinlikle çünkü cemde inşaat ustasıda çok şaşırdılar orda
forever_bim
24-12-06, 18:52
Bir önceki başlık 1250 mesaj sayısını aştığı için kilitlenmiştir. Dizi ile ilgili yorumlara lütfen bu başlıktan devam ediniz.
Saygımla
forever_bim
DİZİFİLM MODERATÖRÜ
valla ömeri vurdurtma olayından önce inşaat meselesinden olay patlak vericek ve cemin ortak olurkenki imza olayı ortaya çıkıcak çözülmeler ondan sonra olur gibime geliyor ama inşaat öncelikli çözülecek iş
forever_bim
24-12-06, 18:56
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum da herkesi sadizm esir almış. Yahu inşaat çökmesin. Günahsız insanların ne suçu var. Çökse de yaralanma ya da ölüm olmasın amma sadist oldunuz ha.
Hem sizin Aslı farkeder bence. Fazla akıllı ya.:good:
Bencede beton eksikliyi yüzünden bir cöküs yasanacak, bide asli dediya bu bölüm dosyalari tam inceleyemedim ama bana bazi seyler yanlismis gibi geliyordiye, bence asli bunun üzerinde duracak ve bazi seyleri aciya cikartacak bunuda Ömerle paylasacak, Ömerinde bunun üzerine Yilmazin dedikleri aklina gelecek ve icine yavas yavas kurt düsmeye basliyacak
Arkadaşlar yorumlarınızı okudum da herkesi sadizm esir almış. Yahu inşaat çökmesin. Günahsız insanların ne suçu var. Çökse de yaralanma ya da ölüm olmasın amma sadist oldunuz ha.
Hem sizin Aslı farkeder bence. Fazla akıllı ya.:good:
çok zor sevgili modum inşaat temeli bitmiş çoktan kolonlar atılıyor kolon üstüne beton atıldığında veya bir kaç kat çıkıldığında çöker çünkü aslı özellikle beton etüdünü sordu ondan önceki proje müdürüde bu yüzden gitmiş zaten ben çökme bekliyorum bunlar iş dünyasının gerşekleri dediğin kelime ağır olmamışmı
forever_bim
24-12-06, 19:03
çok zor sevgili modum inşaat temeli bitmiş çoktan kolonlar atılıyor kolon üstüne beton atıldığında veya bir kaç kat çıkıldığında çöker çünkü aslı özellikle beton etüdünü sordu ondan önceki proje müdürüde bu yüzden gitmiş zaten ben çökme bekliyorum bunlar iş dünyasının gerşekleri dediğin kelime ağır olmamışmı
Sevgili matraka
Siz kesin çöker kesin ölümler olur deyince de yeterince ağır oluyor zaten. Hem belki Cem'in yüzü başka türlü ortaya çıkar. İnşaat çökmesin. Günahsız o kadar işçi var yazık olur.
şimdiden özetin il cümlesi belli oldu
ikilemde kalan filiz cemin evlenme teklifini kabul edicekmi zaten aynı gün bunu fragmandan anlıyacağız birde filize yüzük veriyor valla çok acı bir durum o yüzüğü hangi yüzle alıcaksa filiz
Sevgili matraka
Siz kesin çöker kesin ölümler olur deyince de yeterince ağır oluyor zaten. Hem belki Cem'in yüzü başka türlü ortaya çıkar. İnşaat çökmesin. Günahsız o kadar işçi var yazık olur.
beton etüdünden kaçılıyorsa açığa çıkması engelleniyorsa zaten binanın çökmesi kaçınılmaz bir durum ben istediğim için değil cem psikosu malzemeden çaldırmış ben ne yapim bi şey söyleyeceksen biz bunları düşünüyoruz diye bize değil psiko ceme söylemen lazım ben kaçınılmaz olanı söylüyorum gerçekler acıdır hayatta öyle
Zaten senaristler bu konu üzerinde cok fazla durdular, bu da gelecek bölümlerde böyle bir cöküsün yasanacagini gösteriyor.
Zaten artik Cemin bazi aciklari ortaya cikmasi gerekiyor, hemen Ömeri vurdurtugunu söylemiyorum, ama en azinda cemin insaat meselesinde, artik Cemin kendini tanitdigi gibi dürüst birisin olmadigi anlasilmasi lazim, ancak bu sekilde Ömerde Filizde Ceme bir mesafe koyacaklardir, ve Ömerin kafasini Yilmazin söyledikleri kurcalayacaktir
ikilemde kalan filiz cemin evlenme teklifini kabul edicekmi zaten aynı gün bunu fragmandan anlıyacağız birde filize yüzük veriyor valla çok acı bir durum o yüzüğü hangi yüzle alıcaksa filiz
fılız zaten yuzuğu almayacak.fılızın son zamanlarda kafası karısık olabılır ama bu kadarıda fazla.
destina304
24-12-06, 19:10
martaka anlaşılan sen filize baya bir takmışsın kafayı.neden böle yaptığını hala anlamıyorum.sanki yılmaz melek onun yaptıkları sizini gözünüze batmıyor ama filiizn yaptıkları hep batıyor.ayrıca filiz o yüzüğü almıcak bundan eminm
martaka anlaşılan sen filize baya bir takmışsın kafayı.neden böle yaptığını hala anlamıyorum.sanki yılmaz melek onun yaptıkları sizini gözünüze batmıyor ama filiizn yaptıkları hep batıyor.ayrıca filiz o yüzüğü almıcak bundan eminm
bende eminim sadec bir yorumdu niye kızdınız anlamadım filizle sorunum olmadığını daha kaç kere yazıcam alırsa dedim sadece almayacağını bende biliyorum ya alırsa ama hangi yüzle alacağını merak ettim
sevgili matraka bu özetin ilk cümlesi gerçekten böylemi yoksa senmi tahmin yapıyorsun yani filiz ikilemdemi kalacak inş. öyle birşey olmaz kesinlikle hemen reddetmeli cemin teklifini
bende eminim sadec bir yorumdu niye kızdınız anlamadım filizle sorunum olmadığını daha kaç kere yazıcam alırsa dedim sadece almayacağını bende biliyorum ya alırsa ama hangi yüzle alacağını merak ettim
Sevgili matraka bilmiyorum neden, ama senin bu foruma yazdiklarin nedense bazi kisiler tarafindan yanlis anlaniyor, oysaki sen olaylara tek tarafli bakmiyorsun, olabilecek ihtimaller üzerinde duruyorsun ve her konuyu en kücük detayina kadar inceliyorsun, bunuda bazi kisiler yanlis anliyor, seni Filiz düsmani ilan ediyorlar, ve ne yaikki seninde aslinda Yilmaz Filiz iliskisini istediyini anliyamiyorlar
sevgili matraka bu özetin ilk cümlesi gerçekten böylemi yoksa senmi tahmin yapıyorsun yani filiz ikilemdemi kalacak inş. öyle birşey olmaz kesinlikle hemen reddetmeli cemin teklifini
merak etme ıkılemde kalmadan reddedecek.ya nıye ıkılemde kalsın kı yılmazı severken yılmazın ona cocuk yuzunden donmesını gururuna yedıremeyn nasıl olurda cemle evlenmeyı, cocuk cemden demeyı gururuna yedırır kı.fılız asla kabul etmez.
destina304
24-12-06, 19:17
cematoro kesinlikle aklına ufacık bile bir şüphe olmasın.bence kesinlikle filiz böel ikilemde bile kalmaz sadece seyirciyi heycanda bırakmak için aypılmış bir sahne ama ileride düşünebilir aslıyla yılmazı görürse buda %40 ihtimal merak etme
forever_bim
24-12-06, 19:19
Yılbaşı partisi benim de aklımdan bugün geçti. Bence Aslı davet edilir ama Yılmaz geçen yıl yaptığı gibi (pardon 5 yılbaşı önce) gider mi? Eğer Filiz'i kıskandırmak istiyorsa gidebilir. Ama bence Handan ve Ömer'in ters tepkisiyle karşılaşabilir o yüzden de gitmez diyorum.
Ya belki Handan'ı çatlatacak başka sahneler olur. Feride Ömer tango yapar diyeceğim ama fazla iddialı olur bu:img-hyste
Sevgili matraka bilmiyorum neden, ama senin bu foruma yazdiklarin nedense bazi kisiler tarafindan yanlis anlaniyor, oysaki sen olaylara tek tarafli bakmiyorsun, olabilecek ihtimaller üzerinde duruyorsun ve her konuyu en kücük detayina kadar inceliyorsun, bunuda bazi kisiler yanlis anliyor, seni Filiz düsmani ilan ediyorlar, ve ne yaikki seninde aslinda Yilmaz Filiz iliskisini istediyini anliyamiyorlar
arkadasım sen yokken forumda ben vardım.matrakanın ınanın herkesten cok ben ıyı bılıyorum neden boyle dusunduğunu.fılızın son zamanlardakı yanlısları zaten matrakanın fılıze bakıs acısını ve yorumlarını değıstırdı.tabıkı fılız-yılmaz askını destekledığını bılıyrm.
matraka seni tescilli filiz düşmanı ilan ettiler. bari sembolik olarak filiz'i savunan bir mesaj yaz da tescilin kalksın .bir de filiz teklifi kabul etmeyecek demiştin bu sadece teklife ilk tepkisi mi yoksa bu teklifi hiç mi kabul etmeyecek.sana bu konuda bilgi geldi mi?söylemişsindir belki ben kaçırmışım
cematoro kesinlikle aklına ufacık bile bir şüphe olmasın.bence kesinlikle filiz böel ikilemde bile kalmaz sadece seyirciyi heycanda bırakmak için aypılmış bir sahne ama ileride düşünebilir aslıyla yılmazı görürse buda %40 ihtimal merak etme
inş. dediğiniz gibi olur çekemem ben cem filiz sahnelerini düşünemiyorum bile cemin filizle evleneceğini yok yok benim bünyem kaldırmaz filizin cemle evlenmesini eğer öyle birşey olursa dizi kesinlikle batar öteki haftada reytinglerde dibe vururuz
forumdan ümidimi kesmiyorum bir gün yılmazın da dediği gibi haklı olduğumu anlayacaklar gerçi her bölüm anlıyorlar ama nerde hatırlarsan herkes filizi ceme karşı takındığı durumda nasılda göklere çıkarmıştı bende neler yazıyordum ben takmıyorumki onların yazdıkları olucakları nasılsa değiştirmiyor sende takma savunacaklarını sonuna kadar savun
tabiki konularda her detayı düşünücez olma ihtimalleri konuşcaz ki forumdakileri psikolojik olarak olaylara hazırlıyalım
matraka seni tescilli filiz düşmanı ilan ettiler. bari sembolik olarak filiz'i savunan bir mesaj yaz da tescilin kalksın .bir de filiz teklifi kabul etmeyecek demiştin bu sadece teklife ilk tepkisi mi yoksa bu teklifi hiç mi kabul etmeyecek.sana bu konuda bilgi geldi mi?söylemişsindir belki ben kaçırmışım
Bu bana kalirsa senaristlere bagli, eger Cem meselesini daha sürdürmeye devam ederseler, ve Cemin acik vermesini saglamazlarsa, Filiz bir zaman sonra özellikle Asli Yilmaz yakinlasmasina sahit olursa, bu teklife sicak bakabilir
Yılbaşı partisi benim de aklımdan bugün geçti. Bence Aslı davet edilir ama Yılmaz geçen yıl yaptığı gibi (pardon 5 yılbaşı önce) gider mi? Eğer Filiz'i kıskandırmak istiyorsa gidebilir. Ama bence Handan ve Ömer'in ters tepkisiyle karşılaşabilir o yüzden de gitmez diyorum.
Ya belki Handan'ı çatlatacak başka sahneler olur. Feride Ömer tango yapar diyeceğim ama fazla iddialı olur bu:img-hyste
tekinerlerdeki partiye yılmaz bu durumda giderse cok ayıp etmiş olur...bence de gitmez...tekinerlerdeki partiyi bilmem ama aslının ev ıslatma olayında karsılasabilirler...buna da filizin gitmesi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama neyse ilerleyen bölümlerde göreceğiz....
forumdan ümidimi kesmiyorum bir gün yılmazın da dediği gibi haklı olduğumu anlayacaklar gerçi her bölüm anlıyorlar ama nerde hatırlarsan herkes filizi ceme karşı takındığı durumda nasılda göklere çıkarmıştı bende neler yazıyordum ben takmıyorumki onların yazdıkları olucakları nasılsa değiştirmiyor sende takma savunacaklarını sonuna kadar savun
tabiki konularda her detayı düşünücez olma ihtimalleri konuşcaz ki forumdakileri psikolojik olarak olaylara hazırlıyalım
psıkolojık yardımların ıcın cok sağol.her detayı dusunmesek zaten bakırkoye gıtmem lazım.
Pekı matraka sen sımdı ne olacvak dıyorsun????Madem dedıklerın dogru cıkyor soyle ne olacagını, bızde yorum yazalım......
forever_bim
24-12-06, 19:28
Matrakanın en sevdiğim huyu şudur arkadaşlar.
Biri onun fikrine ters bir şey yazarsa aynen şöyle diyor matraka;
"Düşünceni açıklamışsın ama yanlış düşünüyorsun." Yahu matraka adam kendi düşüncesini yazıyor kime göre yanlış? Neye göre yanlış? Neden yanlış? Senin yazdığının sana göre doğru olma olasılığı varsa başkasına göre de yanlış olabilir. Değil mi ama?
arkadasım sen yokken forumda ben vardım.matrakanın ınanın herkesten cok ben ıyı bılıyorum neden boyle dusunduğunu.fılızın son zamanlardakı yanlısları zaten matrakanın fılıze bakıs acısını ve yorumlarını değıstırdı.tabıkı fılız-yılmaz askını destekledığını bılıyrm.
mert sakin olmak lazım ben filizi eleştirdiğim için filizciler tarafın dan aforoz edildim ama sorun değil yılmazım var ona sığındım evet ama benim yorumlarım 44.bölümden sonra filize karşı eleştirel olarak değişti sadece aslında öncedende eleştiriyordum ama bu kadar sert değil ne yapim hata yapmasın oda
Arkadaşlar matrakayı kimse filiz düşmanı olarak göstermiyor kendi yorumlarında zaten filize karşı yaptıkları yorumlar belli yılmaza karşı yaptığı yorumlar belli filize karşı ufacık olayda bile direk eleştiriyor çok acımasız ve katı davranıyor aynısının fazlasını ilerleyen bölümlerde yılmaz yapacak ama matrakaya göre yılmaz haklı o yapabilir ama filiz yapamaz
tekinerlerdeki partiye yılmaz bu durumda giderse cok ayıp etmiş olur...bence de gitmez...tekinerlerdeki partiyi bilmem ama aslının ev ıslatma olayında karsılasabilirler...buna da filizin gitmesi ne kadar mantıklı bilmiyorum ama neyse ilerleyen bölümlerde göreceğiz....
yılmaz boyle bırsey yaparsa fılıze ayıp eder.hem yılmaz o kadr dusuncesız bır ınsan değıl.ne ısı var tekınerlerın evınde onlarla zaten soyledığıne gore ısı bıtmıs.bundan sonrada tekınerlerle uğrasmak ıstemıyo ınsaat ısını cozsun tekınerlerle ısı bıtecek zaten.aslıyla ev boyasın yılmaz.:img-wink:
Matrakanın en sevdiğim huyu şudur arkadaşlar.
Biri onun fikrine ters bir şey yazarsa aynen şöyle diyor matraka;
"Düşünceni açıklamışsın ama yanlış düşünüyorsun." Yahu matraka adam kendi düşüncesini yazıyor kime göre yanlış? Neye göre yanlış? Neden yanlış? Senin yazdığının sana göre doğru olma olasılığı varsa başkasına göre de yanlış olabilir. Değil mi ama?
canım sevgili modum beni ne kadar ii tanıyorsun valla ya benimle aynı fikirde olun yada karşımda ortada arada buluşuruz heyecan olur mola mahiyetinde ben genel duruma göre yaklaşırım olayı olan olay ne ler meydana getirir ama siz ise bölüm yorumları yaparsınız ben olaya bakarım ileride nelere yol açar bölüm yorumunu ileride olacağa göre krakteride ona göre eleştiririm ne yapim iş hayatından gelen bi alışkanlık galiba elimde değil tutamıyorum kendimi biri beni durdursun
forever_bim
24-12-06, 19:39
canım sevgili modum beni ne kadar ii tanıyorsun valla ya benimle aynı fikirde olun yada karşımda ortada arada buluşuruz heyecan olur mola mahiyetinde ben genel duruma göre yaklaşırım olayı olan olay ne ler meydana getirir ama siz ise bölüm yorumları yaparsınız ben olaya bakarım ileride nelere yol açar bölüm yorumunu ileride olacağa göre krakteride ona göre eleştiririm ne yapim iş hayatından gelen bi alışkanlık galiba elimde değil tutamıyorum kendimi biri beni durdursun
Şimdi bu yorum bir sitem mi? Yoksa alay mı? Çözemedim ama bir yerden yakaladım yorumunu. Mesela Filiz Cem'e tokat çaktığında herkes aferin Filiz dedi matraka ilerde görürsünüz dedi. Bu sadece bir örnek. Halbuki matraka böyle yaparak kendini de kasvetin içine atıyor. Diziler tirbünlere oynar izlenmesi için mutsuzluk kan gözyaşı lazım ama tadında gittiğinde de felaketi düşünmesek? Anı yaşasak?
Kız tango yapacak kadar hafızası yerine geldimi ? Hem bakalım geçmişinde tango yapmışlığı varmı. Tango çok ağır ve özen gösterilecek bir danstır. Kolay kolay kimse yapamaz. Tango aşkı simgeler.. Feridede şu sıralar ömerden kaçacağı için olmaz bu iş..
Ya burda ambulans numrasını hatırlamayan ve geçmişini hala hatırlamayan birinden bahsediyoruz.. Hatırlamak nereee Tango yapmak nereeee :img-hyste
yılmaz boyle bırsey yaparsa fılıze ayıp eder.hem yılmaz o kadr dusuncesız bır ınsan değıl.ne ısı var tekınerlerın evınde onlarla zaten soyledığıne gore ısı bıtmıs.bundan sonrada tekınerlerle uğrasmak ıstemıyo ınsaat ısını cozsun tekınerlerle ısı bıtecek zaten.aslıyla ev boyasın yılmaz.:img-wink:
olmayacak şeyler üzertinde yorumlar yapıyorsunuz yılbaşı partisinde buluşmaları zor bence parti bile zor olursada karşılaşma zor yılmaz cemin işini bitirene kadar peşini bırakmaz sadece ömere kötülük yapmadı cem yılmazada yaptı o yüzden o hesabı yılmaz kapatmadan bırakmaz adam ne yapsın açıkta hesap bırakmayı sevmiyor
forever_bim
24-12-06, 19:43
Kız tango yapacak kadar hafızası yerine geldimi ? Hem bakalım geçmişinde tango yapmışlığı varmı. Tango çok ağır ve özen gösterilecek bir danstır. Kolay kolay kimse yapamaz. Tango aşkı simgeler.. Feridede şu sıralar ömerden kaçacağı için olmaz bu iş..
Ya burda ambulanas numrasını hatırlamayan ve geçmişini hala hatırlamayan birinden bahsediyoruz.. Hatırlamak nereee Tango yapmak nereeee :img-hyste
Yahu Fatmacığım biraz Polyanna olmanın nesi kötü?
Hem geçmişi hatırlayamadı diye bu kadar da gidilmez ki bir kızın üstüne? Hastalıkla dalga geçer gibi. Kendi isteğiyle mi hafızasını kaybetti.
Valla ben de kızıyorum Feride'ye ama. Neden ambulansı aramadı da Filiz Hanımı rahatsız etti. Filiz telefona bakmak bile istemiyordu. Rahatını niye bozdu ki? Alt tarafı abisi vuruldu. Her gün olan şey nasılsa.
Şimdi bu yorum bir sitem mi? Yoksa alay mı? Çözemedim ama bir yerden yakaladım yorumunu. Mesela Filiz Cem'e tokat çaktığında herkes aferin Filiz dedi matraka ilerde görürsünüz dedi. Bu sadece bir örnek. Halbuki matraka böyle yaparak kendini de kasvetin içine atıyor. Diziler tirbünlere oynar izlenmesi için mutsuzluk kan gözyaşı lazım ama tadında gittiğinde de felaketi düşünmesek? Anı yaşasak?
oldu olucak filize tokatı mum ışığında attıralım demek istediğini anladım ama bu kendimizi kandırmak olur mutlu olduğumuz bölümlerde bile ben mutsuzdum çünkü yılmazda filizleyken mutlu ayrıldığında mutsuzdu bunlar ufak detaylar ama nelere sebeb oldu sadece arkadaşlar krakterin bi davranışa verdiği tepkiye bakarım ben o yüzden anı hiç yaşıyamam eğer bu diziyi 1.bölümde keşfetmiş olsaydım forumun halini sen düşün ben değil
Yılmaz sadece aslıya arkadas gozuyle bakar, fılız ıne asla ıhanet etmez.......yoksa gozlerını oyarım, ben o kadar onemsıyorum bhu askı ve senarıstler bu askı bıtıremez, cunku bu buyuk bır ask, ee onun ıcın havada bulut aslı yılmaz ı unut.....onun kaderı fılız ın kaderı aynı 48.bolumde dedıgı gıbı ama bunu gec anlayacak yılmaz bırgun gelecek fılız sız olmaya dayanamayacak gozlerı hep fılız ı arayacak en kucuk fırsatta bıle fılız fılız dıye bagıracak yuregı, e zaten fılız barısmak ıstıyor, o da sırılsıklam asık.........
fılız+yılmaz!!!!!!!
Matraka, sen hep dewdıgım cıkacak dıyorsun pekı, sımdı soyle merak ettım, fılız ve yılmaz ın gıdısatı ne olur sence????
Yahu Fatmacığım biraz Polyanna olmanın nesi kötü?
Polyanna fantezini anlıyorum.. Ama bu baya polyanna olmuş.. Bu kızın iddalı birisi olduğunu sanmıyorum.. Geçmişinde de tango yapacak bir iddalı kız.. Polyannacılık yap sen.. Herkeste bir hayalacilik olur.. :) tango yaparlar kelimesini okuyunca kusura bakma ama güldüm.. Biraz destekli hayal olsaydı iyi olurmuş.. :) Ama hayal gücüne hayran kaldım.. Benim bile dans etmeler aklıma gelmemişken.. :) ciddiye alma şaka yapıyorum.. Sana takılmadan çıkmıyım dedim.
olmayacak şeyler üzertinde yorumlar yapıyorsunuz yılbaşı partisinde buluşmaları zor bence parti bile zor olursada karşılaşma zor yılmaz cemin işini bitirene kadar peşini bırakmaz sadece ömere kötülük yapmadı cem yılmazada yaptı o yüzden o hesabı yılmaz kapatmadan bırakmaz adam ne yapsın açıkta hesap bırakmayı sevmiyor
sen olabılecek herseyı dusunelım dıyen değıl mıydın?olur olmaz bu benım yorumum nasıl dığer forum arkadaslarım olacak olaylara senaryo yazıyorlar kendılerıne gore gerceklesecek sekılde bende yazdım.
Matraka, sen hep dewdıgım cıkacak dıyorsun pekı, sımdı soyle merak ettım, fılız ve yılmaz ın gıdısatı ne olur sence????
çok zor birleşirler gidişat kötü yılmaz çocuk olayınıda duyarsa filizle ilşkisi hepten kopucak o yüzden tek umudum proje müdürü ve inşaat olayı başka alternatifimiz yok
forever_bim
24-12-06, 19:52
Polyanna fantezini anlıyorum.. Ama bu baya polyanna olmuş.. Bu kızın iddalı birisi olduğunu sanmıyorum.. Geçmişinde de tango yapacak bir iddalı kız.. Polyannacılık yap sen.. Herkeste bir hayalacilik olur.. :) tango yaparlar kelimesini okuyunca kusura bakma ama güldüm.. Biraz destekli hayal olsaydı iyi olurmuş.. :) Ama hayal gücüne hayran kaldım.. Benim bile dans etmeler aklıma gelmemişken.. :) ciddiye alma şaka yapıyorum.. Sana takılmadan çıkmıyım dedim.
Tamam hayal mayal fantezi mantezi falan yok size artık:img-hyste :img-hyste
Yılbaşı eğlencesi yapılsa bari. Güzel olurdu.
Yılmaz sadece aslıya arkadas gozuyle bakar, fılız ıne asla ıhanet etmez.......yoksa gozlerını oyarım, ben o kadar onemsıyorum bhu askı ve senarıstler bu askı bıtıremez, cunku bu buyuk bır ask, ee onun ıcın havada bulut aslı yılmaz ı unut.....onun kaderı fılız ın kaderı aynı 48.bolumde dedıgı gıbı ama bunu gec anlayacak yılmaz bırgun gelecek fılız sız olmaya dayanamayacak gozlerı hep fılız ı arayacak en kucuk fırsatta bıle fılız fılız dıye bagıracak yuregı, e zaten fılız barısmak ıstıyor, o da sırılsıklam asık.........
fılız+yılmaz!!!!!!!
en azından böyle olacağını tahmin etmiyorum filiz tarafı o kadar beklemez ben tanıyorsam filizi hata yapması kaçılmaz en azından bir iki porsiyon hata daha bekliyorum
Tamam hayal mayal fantezi mantezi falan yok size artık:img-hyste :img-hyste
Yılbaşı eğlencesi yapılsa bari. Güzel olurdu.
O kesin olcak gibi zaten.. Ama eğlence sırasında eğleneceye gölge düşebilir.. İnşaat çökmesi gibi.. Bayram telaşını da görmek isterim ben.. :)
sen olabılecek herseyı dusunelım dıyen değıl mıydın?olur olmaz bu benım yorumum nasıl dığer forum arkadaslarım olacak olaylara senaryo yazıyorlar kendılerıne gore gerceklesecek sekılde bende yazdım.
mert seni biraz sinirlenmiş gördüm valla tanımasam benden nefret etmeye başladığını düşünücem hatta bir kaşık suda boğucan tabi tabi haklısın hayal kurmak iyidir hayal kurmayı bende severim inanmıyorum ortak bi yanımız var
forever_bim
24-12-06, 20:00
Dizi günümüzle eşdeğer mi gidiyor acaba?
Bir de o var tabii...
Bir ara sırf iki günde olup biten anlatılmış biz de sıkıntıdan patlamıştık.
en azından böyle olacağını tahmin etmiyorum filiz tarafı o kadar beklemez ben tanıyorsam filizi hata yapması kaçılmaz en azından bir iki porsiyon hata daha bekliyorum
Evet filizde ozamana kadar içinde bulunduğu ortam nedeniyle hata yapmaya devam edecektir tabi yılmazda filizi unutmak adına aslıyla yakınlşatıklarında oda çok büyük hatalar yapacak zaten aslıyla yakınlaşması bile çok büyük bir hata izleyip görcez bakalım neler olacak daha
Birde senaristlerimizden bir tanesi daha geri döndü filiz soismini unuttum ilk sezon vardı daha sonra oda bırakmışltı ama bu bölümde geri gelmiş birde neslihan öneş geri gelirse tam olur artık
mert seni biraz sinirlenmiş gördüm valla tanımasam benden nefret etmeye başladığını düşünücem hatta bir kaşık suda boğucan tabi tabi haklısın hayal kurmak iyidir hayal kurmayı bende severim inanmıyorum ortak bi yanımız var
suan hıcde sınırlı değılım.senı nıye bır kasık suda boğıyım.:img-wink:
hatta moralım cok yerınde bugun sınavım vardı cok ıyı gectı.:img-wink:
matraka tubabuyukustunun fan sıtesınde bır kız cemın fılıze evlenme teklf ettığı lokantanın ordaymıs.ıkıncı kattaymıslar gorememıs evlenme teklfını kabul edıp etmeyeceğını ama setten bırısı kabul edecek dems.sen emın mısın etmeyeceğıne?
bence etmeyecek.
ben bana söyleyen kıza güveniyorum ama sadece o değil benim şahsi fikrimde o yönde krakter analizine göre filiz teklifi kabul edemez şu ** bir zorlukla karşılaşmadı kolayı seçmesi beklenemez onun görüşü benimkinide destekliyor zaten resmi sitesine gir bak kanad sitesine girbak millet ne kadar tepkili bu kadar tepkiyi kaldıramazlar
o yüzden benim içim rahat eğer kabul ederse en büyük şoku ben yaşarım durum filize uymuyor biliyorsun krakter analizinde iyiyimdir
ben bana söyleyen kıza güveniyorum ama sadece o değil benim şahsi fikrimde o yönde krakter analizine göre filiz teklifi kabul edemez şu ** bir zorlukla karşılaşmadı kolayı seçmesi beklenemez onun görüşü benimkinide destekliyor zaten resmi sitesine gir bak kanad sitesine girbak millet ne kadar tepkili bu kadar tepkiyi kaldıramazlar
o yüzden benim içim rahat eğer kabul ederse en büyük şoku ben yaşarım durum filize uymuyor biliyorsun krakter analizinde iyiyimdir
kesınlıkle haklısın.boyle bırsey yapsalar zaten cok sacmalamıs olurlar zaten fılız kabul edecek olsa kafasını nıye cevırsın.gururuna hem yılmazın bebek ıcın ona donmesını yedıremeyen nasıl olurda cemle evlenmeyo ve cocuk ondan demeyı yedırır.fılızın suan kafası cok karısık olabılr ama asla boyle gerı donusu olmayan hata yapmaz.
Bencede su an icin kabul etmez, zaten hemen ederse dedigin gibi cok tepki toplar, hem bu isin kolayca dönüsü olmaz. Ama eger Filiz Asliyla Yilmazin arasinda bir iliskinin yasandigini düsünürse ilerki bölümlerde ve Cem acik vermesse özellikler insaat olayinda ozaman Filizin kafsi iyice karisabilir ve bu teklife sicak bakabilir
Bencede su an icin kabul etmez, zaten hemen ederse dedigin gibi cok tepki toplar, hem bu isin kolayca dönüsü olmaz. Ama eger Filiz Asliyla Yilmazin arasinda bir iliskinin yasandigini düsünürse ilerki bölümlerde ve Cem acik vermesse özellikler insaat olayinda ozaman Filizin kafsi iyice karisabilir ve bu teklife sicak bakabilir
Insallah yılmaz aslıyala pek yakınlasmaz, yoksa antıyılmaz cı olurum, agzıma gelenı soylerım cuku fılız le cem sahnelerının aynısını sımdıde yılmaz la aslıda uygularlarsa ben kalpten gıderım, zaten bana umut veren tek sey fılız+yılmaz askı ve yılmaz la fılız ın okudugu sıırler, ve askla bakısmaları.........
ama emınım kı yılmaz bebegı ogrenınce fılız e degıl kendıe kızacak..........ve hucbır zaman fılız ı sevmekten vzgecmeyecek, ıstesede vazgecemez hem bebek gelıyor, hemde kalbı ızın vermez........
bence 56.bolumde yılmaz bebegı kesın ogrır ve ordada bıter gıbıme gelıyor.....
FILIZ+YILMAZ OLUMSUZ ASKLARA!!!!!!!!
çoğumuzunda tahmin ettiği gibi filiz cemin teklifini önce reddedicek sonra bir yerde aslıyla yılmazı samimi bir şekilde görüp o hırsla ceme evet diyecektir.filizin o teklifi kabul ettiği gün benim için bittiği gündür. tıpkı %90 ımızın düşündüğü gibi....:good: :good:
Ben filizin teklifi kabul edecegini düsünüyorum.Cünkü Filiz söyle bir söz söyledi ´´Tekiner ailesine ilk defa bir babasiz cocuk dünyaya gelecek dedi.´´ O yüzdende filiz cemin teklifini kabul edecek.Yilmaza gelince asliyla yakinlasacak ve filizin evlendigini ögrenince yikilir.Asliyla daha cok yakinlasabilir.Ama insallah uzun sürmez.:icon_sorr
öncelikle inşaat konusunda kafama takılan bişeyler var...
birincisi aslı proje müdürü diye tanıtıldı...ama proje müdürü o bina tasarlanırken projenin başında olan o tasarım grubunu yönlendiren mimardır....bu durumda aslı proje müdürü değildir şantiye şefidir...yani şantiye çalışmalarını koordine eden uygulamayı projeye uygun bi şekilde yerine getirmeye çalışan yapılan işi denetleyen yapılacak işi programlayan kişidir...aslı sadece uygulama işinde tasarım grubunda olmadı....
ikincisi aslı bu işi kabul edip şantiye denetimini alınca tüm yapılan işleri takip etmeliydi...tamam belgeleri istedi ama mesela beton kontrolünü sordu önceki şantiye şefi ordaki ustaya yaptırmış olabilir ama bu yanlış aslı da sadece yapıldı mı diye sormamalı beton kontrolü çok zor bişey değil kendisi yapmalaı çünkü bu işin sorumluluğu onun üstünde...temelde herhangi bişekilde demirden ve betondan çalmak üste kat çıktıkça konuşulan felaketi göz önüne serecektir...yani aslı belgelere güvenmemeli basit kontroller gerektiren işlemleri yapmalıdır...eğer işinde cidden titizse...sonuçta bu işi baştan beri o yapmıyo öncelikle yapılan işi tam kontrol etmeli...yoksa başı büyük belaya girecek....
üçüncüsü...ilk şantiye şefi istifa etmiş....muhtemelen yapılan yanlışların farkında...ve o işte bulunmak istemedi...şöyle bir durum varki şantiye şefi ustanın sözüne bakmaz o ustaya söz geçirir yapılırken başında durur....bu cem herkesi koordine etmediya...şantiyede bi sürü mimar mühendis çalışır şantiye şefinin dışında bunlar ceme boyun eğmezler ...ve yapılan kontrollerden birinde bi açık çıkması lazım...bu yıkılma gerçekleşirse birinci dercede yüklenici firma denilen inşaatı yapan firma yani tekinerler ve şantiye şefi sorumludur....hemen hem işveren hem kamu hem de çalışanların ailelri dava açarlar...eski şantiye şefi bu olanları fark edip ayrıldysa ve hatanın onun döneminde gerçekleştiği tutulan raporlarda bellidir ve onunda başı yanar...böyle bir sorumluluğu alıp nasıl susar anlamadım....bu bina eksik malzemeyle yapıldıysa kendisi de sorumlu tutlacaktır...tekinerleri aydınlatabilirdi...burda bi mantık hatası var...giden şantiye şefi artık ben gidiyorum deyip yaptığın işin sorumluluğundan kurtaramaz...
arkadaslar belki zamanı gecti ama az önce 54. bölümü yeniden izlerken bir sey gözüme carptı...54. bölümde filiz yılmazla konustugu gecenin sabahı ofiste ceydaya yaptıklarını anlatıyordu...orda cok acayip bir replik varmıs yeni farkettim...filiz ceydaya ''yılmaza olanları anlattım gerekcelerimi söyledim,yılmaz bana inanmadı '' dedi...yılmaz orda inanmadı mı ?
eger dedigi gibi inanmadıysa cok su götürür bir laf bu ilişki acısından...
öncelikle inşaat konusunda kafama takılan bişeyler var...
birincisi aslı proje müdürü diye tanıtıldı...ama proje müdürü o bina tasarlanırken projenin başında olan o tasarım grubunu yönlendiren mimardır....bu durumda aslı proje müdürü değildir şantiye şefidir...yani şantiye çalışmalarını koordine eden uygulamayı projeye uygun bi şekilde yerine getirmeye çalışan yapılan işi denetleyen yapılacak işi programlayan kişidir...aslı sadece uygulama işinde tasarım grubunda olmadı....
ikincisi aslı bu işi kabul edip şantiye denetimini alınca tüm yapılan işleri takip etmeliydi...tamam belgeleri istedi ama mesela beton kontrolünü sordu önceki şantiye şefi ordaki ustaya yaptırmış olabilir ama bu yanlış aslı da sadece yapıldı mı diye sormamalı beton kontrolü çok zor bişey değil kendisi yapmalaı çünkü bu işin sorumluluğu onun üstünde...temelde herhangi bişekilde demirden ve betondan çalmak üste kat çıktıkça konuşulan felaketi göz önüne serecektir...yani aslı belgelere güvenmemeli basit kontroller gerektiren işlemleri yapmalıdır...eğer işinde cidden titizse...sonuçta bu işi baştan beri o yapmıyo öncelikle yapılan işi tam kontrol etmeli...yoksa başı büyük belaya girecek....
üçüncüsü...ilk şantiye şefi istifa etmiş....muhtemelen yapılan yanlışların farkında...ve o işte bulunmak istemedi...şöyle bir durum varki şantiye şefi ustanın sözüne bakmaz o ustaya söz geçirir yapılırken başında durur....bu cem herkesi koordine etmediya...şantiyede bi sürü mimar mühendis çalışır şantiye şefinin dışında bunlar ceme boyun eğmezler ...ve yapılan kontrollerden birinde bi açık çıkması lazım...bu yıkılma gerçekleşirse birinci dercede yüklenici firma denilen inşaatı yapan firma yani tekinerler ve şantiye şefi sorumludur....hemen hem işveren hem kamu hem de çalışanların ailelri dava açarlar...eski şantiye şefi bu olanları fark edip ayrıldysa ve hatanın onun döneminde gerçekleştiği tutulan raporlarda bellidir ve onunda başı yanar...böyle bir sorumluluğu alıp nasıl susar anlamadım....bu bina eksik malzemeyle yapıldıysa kendisi de sorumlu tutlacaktır...tekinerleri aydınlatabilirdi...burda bi mantık hatası var...giden şantiye şefi artık ben gidiyorum deyip yaptığın işin sorumluluğundan kurtaramaz...
Biraz once yorumlari okurken ben de insaatta herhangi bir hile varsa bu insaatin tum teknik kontrolunu de mi Cem ve adamlari ele gecirmis diye dusunmustum. Sonra sevgili meslektasimin yukaridaki yazisini gordum ve de soylediklerine aynen katiliyorum tabi ki dogal olarak.
Iste tam da bu sebepler yuzunden ben Cem'in hilesinin sadece maddi konular duzeyinde kaldigini dusundum. Kontrolleri sorunca Cem ve adamlarinin bozulmasinin sebebi de Asli'nin herseyi kurcalayan karakteri ile ilgili oldugunu dusunmustum. Tabi senaryo grubu bu kadar ince dusunmus mudur orasi cok supheli ya neyse ;) Oyle gozukuyor ki senaryo grubun insaat muhendisi ile mimarin gorevlerinin nerelerde ayristigini tam olarak arastirmamis mesela :)
gülbeşeker
25-12-06, 02:08
arkadaslar belki zamanı gecti ama az önce 54 bölümü yeniden izlerken bir sey gözüme carptı...43 bölümde filiz yılmazla konustugu gecenin sabahı ofiste ceydaya yaptıklarını anlatıyordu...orda cok acayip bir replik varmıs yeni farkettim...filiz ceydaya ''yılmaza olanları anlattım gerekcelerimi söyledim,yılmaz bana inanmadı '' dedi...yılmaz orda inanmadı mı ?
eger dedigi gibi inanmadıysa cok su götürür bir laf bu ilişki acısından...yılmaz filize hangi konuda inanmamış filiz yılmaza ne anlatmış?Eğer hisseler konusuysa yılmaz filizn hisseler için geri döndğüne inanmadı.
Biraz once yorumlari okurken ben de insaatta herhangi bir hile varsa bu insaatin tum teknik kontrolunu de mi Cem ve adamlari ele gecirmis diye dusunmustum. Sonra sevgili meslektasimin yukaridaki yazisini gordum ve de soylediklerine aynen katiliyorum tabi ki dogal olarak.
Iste tam da bu sebepler yuzunden ben Cem'in hilesinin sadece maddi konular duzeyinde kaldigini dusundum. Kontrolleri sorunca Cem ve adamlarinin bozulmasinin sebebi de Asli'nin herseyi kurcalayan karakteri ile ilgili oldugunu dusunmustum. Tabi senaryo grubu bu kadar ince dusunmus mudur orasi cok supheli ya neyse ;) Oyle gozukuyor ki senaryo grubun insaat muhendisi ile mimarin gorevlerinin nerelerde ayristigini tam olarak arastirmamis mesela :)
sevgili berna 1 biraz detaya indim mesleki olarak ama bu detaylar senaryoyu etkiler...mesela eski şantiye şefinin duruma hakim olup susması...yada ordaki herhangi bir teknik personel...cem büütün ekiple anlaşamaz....bir mimar bir mühendis cem gibi insanlara pabuç bırakmaz...ve düzenli bir çalışma ve denetim söz konusuysa bunun açığa çıkmaması muhtemel değil...cemden korktular desem tekinerlerle beraber teknik personel olduklarından ve sorumlu olduklarından onlarda yanar...hem mesleki hem vicdani sorumluluk bu öncelikle...bi de senaristler senin de belirttiğin gibi mimar ve inşaat mühendisinin görev ayrımını yapamamışlar...
NERGIZ_CAN
25-12-06, 07:27
yuzuyu alir ustunede su icer
cok uzatiyorlar ya cemin gelmesi sonradan cok iyrenc olmus neden geliyorsun ya kiz seni sevmiyor biliyorsun
dizi nasil uzanacak yoksa
bence filiz kendisi deyilde arkadaslari ismini unutdun o soyler yilmaza
yilmaz tam onlar nikah masasindayken gelir hic merak etmeyin birakirmi filizini yabani ellere delikanli
yuzuyu alir ustunede su icer
cok uzatiyorlar ya cemin gelmesi sonradan cok iyrenc olmus neden geliyorsun ya kiz seni sevmiyor biliyorsun
dizi nasil uzanacak yoksa
bence filiz kendisi deyilde arkadaslari ismini unutdun o soyler yilmaza
yilmaz tam onlar nikah masasindayken gelir hic merak etmeyin birakirmi filizini yabani ellere delikanli
haklısın bırakmaz filizi ama bırakmaması için çocuğu öğrenmesi lazım. eğer çocuğu öğrenmez vede filizle cemin evlilik kararını duyarsa aslıyla birlikte yurt dışına temelli olarak gider.filizin gururunu bir kenara atıp çocuğu yılmaza söylemesi lazım.canan hanımında dediği gibi yılmaz inat filiz ondanda inatçı böyle olunca kavuşmakda çok çok zor oluyor.....:good:
tolgahuzur1
25-12-06, 13:05
bugün Kimse Yok Hayret!! Nereye Kayboldunuz.. Heralde Herkes 56. Bölüm özetini Bekliyo.. En Iyisi Bölüm özeti Gelmeden Konuşmamak...
Keremcem_88
25-12-06, 15:52
bence kabul edecek. niye derseniz, hatirlarsaniz Filiz tekinerlerde hic bir cocuk babasiz deildir dedi. Bu da demek oluyorki. Cocugunun bi babaya ihtiyaci oldugundan cem'e sans taniyacaktir.
evet arkadaşlar 55 nci bölümle ilgili kafama takılan bir enstantaneyi sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak isterim;
şimdi cananın evinde, canan oturup konuşun artık dedikten sonra yılmazda filizde oturuyorlar , bir süre sessiz kalıyorlar ve filiz gidecekmiş havasında ayağa kalkıyor ve sonra başı dönünce tekrar oturuyor.şimdi bu durumda seçenekler ;
1) Filiz niçin gidecekmiş gibi bir hareket yapıyor; madem 3-5 sn lik sessizlik onun gitmesi sonucunu doğuracaktı niye oturdu. beklediği neydi yılmazın söze girmesi mi?
2) Gidecekmiş gibi ayağa kalktı ama sonra başım döndü deyip oturdu acaba yılmaza hamileliğiyle ilgili ipucu mu vermek istedi? (Yani filiz karakterine uymuyor belki böyle dolaylı bir hareket ama sadece bir seçenek)
3) Bir anda bitti bu iş konuşacak bişi yok diye mi düşünüp kalkmak istedi.sonra başı dönünce mi bu düşünceden anında caydı da konuşmaya başladı.
4) bu sahne sadece yılmazın hala filiz için endişelendiğini gözümüze sokmak için mi çekilmiş? Ya ayağa kalktığında başı dönmeseydi ne olacaktı kalkıp gidecek miydi?
yorumlarınızı bekler saygılar sunarım..
gülbeşeker
25-12-06, 16:06
evet arkadaşlar 55 nci bölümle ilgili kafama takılan bir enstantaneyi sizinle paylaşıp yorumlarınızı almak isterim;
şimdi cananın evinde, canan oturup konuşun artık dedikten sonra yılmazda filizde oturuyorlar , bir süre sessiz kalıyorlar ve filiz gidecekmiş havasında ayağa kalkıyor ve sonra başı dönünce tekrar oturuyor.şimdi bu durumda seçenekler ;
1) Filiz niçin gidecekmiş gibi bir hareket yapıyor; madem 3-5 sn lik sessizlik onun gitmesi sonucunu doğuracaktı niye oturdu. beklediği neydi yılmazın söze girmesi mi?
2) Gidecekmiş gibi ayağa kalktı ama sonra başım döndü deyip oturdu acaba yılmaza hamileliğiyle ilgili ipucu mu vermek istedi? (Yani filiz karakterine uymuyor belki böyle dolaylı bir hareket ama sadece bir seçenek)
3) Bir anda bitti bu iş konuşacak bişi yok diye mi düşünüp kalkmak istedi.sonra başı dönünce mi bu düşünceden anında caydı da konuşmaya başladı.
4) bu sahne sadece yılmazın hala filiz için endişelendiğini gözümüze sokmak için mi çekilmiş? Ya ayağa kalktığında başı dönmeseydi ne olacaktı kalkıp gidecek miydi?
yorumlarınızı bekler saygılar sunarım..
arkadaşım ikinci seçenek dışında diğer seçeneklerin bana mantıklı geldi.Bence baktı ki yılmazın konuşmaya niyeti yok kalkıp gidecekti başı dönünce de tekrar oturdu oturmuşken de yine şansımı deneyeyim düşüncesiyle bir kaç laf etti. Bu arada yılmazın hala kendisini sevip sevmedğinden de emin olmadığı için onun ağzından laf almak istemiş olabilir.
filiz olumlu yada olumsuz bi cevap vermeye cektir hemen...düsünmek icin zaman isteyecektir cem den.
anneme göre ceyda söyleyecek yilmaza filizin hamile oldunu söyleyecek...
walla arkadaşlar hazır vaktim varken biraz şu evlilik hakkındaki yorumumu da söyliyeyim de rahatlayayım; bence filiz bu teklifi düşünmeden ret edecektir. çünkü dizinin başından beri yılmaz karakteri az hataları olsa da ki bunlar genelde affedilmeyecek şeyler olmuyor, bir kadın için mükemmel erkek şeklinde çiziliyor sanıyorum bunda senaristlerimizin hepsinin ya da çoğunluğunun bayan olması ve belki de kendilerinin kafasındaki erkek profilini çizmeleri yatıyor bilemiyorum tabi ki. başından beri bakarsanız yılmaz sevdiği için herşeyi yapan, düşünceli, azıcık maço, koruyan, sahiplenen, delicesine seven, hatalarından ders alan....vs. bir profil çiziyor. bu durumda senaristler filizi, yılmazın kurtarabileceği ve affedebileceği bir noktada tutmak zorundalar bu sebepledir ki filizin bu evlenme teklifini düşünmesine bile gerek olmayacaktır bu mantık örgüsü içinde. ama senaristlerimiz en büyük aşk kavuşamayan aşktır mantığında gideceklerse ki bu da dizinin sonunun kötü biteceği anlamına gelir o zaman filizi cemle de evlendirirler aynalıyla da keremle kimin bahtı açıksa o alır artık kızımızı.:)
walla arkadaşlar hazır vaktim varken biraz şu evlilik hakkındaki yorumumu da söyliyeyim de rahatlayayım; bence filiz bu teklifi düşünmeden ret edecektir. çünkü dizinin başından beri yılmaz karakteri az hataları olsa da ki bunlar genelde affedilmeyecek şeyler olmuyor, bir kadın için mükemmel erkek şeklinde çiziliyor sanıyorum bunda senaristlerimizin hepsinin ya da çoğunluğunun bayan olması ve belki de kendilerinin kafasındaki erkek profilini çizmeleri yatıyor bilemiyorum tabi ki. başından beri bakarsanız yılmaz sevdiği için herşeyi yapan, düşünceli, azıcık maço, koruyan, sahiplenen, delicesine seven, hatalarından ders alan....vs. bir profil çiziyor. bu durumda senaristler filizi, yılmazın kurtarabileceği ve affedebileceği bir noktada tutmak zorundalar bu sebepledir ki filizin bu evlenme teklifini düşünmesine bile gerek olmayacaktır bu mantık örgüsü içinde. ama senaristlerimiz en büyük aşk kavuşamayan aşktır mantığında gideceklerse ki bu da dizinin sonunun kötü biteceği anlamına gelir o zaman filizi cemle de evlendirirler aynalıyla da keremle kimin bahtı açıksa o alır artık kızımızı.:)
Hyır, senarıstler o mantıgı uygulamıyorlr, bu dızının sonucunda fılız+yılmaz 100 de 100 bırlesecekler........cunku ıkısının kalbı bırbırı ıcın carpıyor.........ve carpmaya devamda edecek......yılmaz sanıyor k ayrı kalmak daha az acı cektırır ama yanılıyor, cunku ne yapsa nereye baksa hep fılız hep fılız aklına gelecektır......
SONSUZ KADAR FILIZ+YILMAZ OLUMSUZ ASKLARA!!!!!!!!!!!!!
arkadaşlar demin evlilik olayını karakterler açısından yorumladım şimdi bir de olaylar ve seçenekler açısından fikrimi belirtmek istiyorum;
filizin önündeki seçenekler ;
1) kendini sevdiğini bildiği ama şu an ona çok kızgın olan çocuğunun babası ve sevdiği adam.
2) kendisini seven (seven diyorum ama ben de saplantı olduğunu düşünüyorum sadece seçeneği biraz sevimli hale getirmeye çalışıyorum :) ama kendisinin sevmediği bir adam.
3) alıp başını gidip bebeğiyle tek başına yaşamak.
şimdi bu şıktan 3 ncüsünü eliyoruz direk dizinin kurmaca bir hikaye olduğunu bilerek.
Peki Allah aşkına kalan iki seçenekten hangisini seçersiniz siz yahu. özellikle forumdaki bayanlara soruyorum. yani hangi açıdan bakarsanız bakın bu işin oluru olmaz. ne karakter profillerine ne de hayatın gerçeklerine en ufak şekilde uymuyor bu evlilik meselesi. tamam dizimiz eski türk filmlerine ve ustalara saygı misyonunu üstlenmiş ama sanırım bu saygı duyulan ustalar ve filmler araba çarpınca gözleri açılan kız filmleri değil herhalde. yani sonuç itibariyle bu evlilik meselesini doluya koysanız almıyor boşa koysanız dolmuyor.
yaw yanlış anlamaya meydan vermemek için şunu da belirtmek isterim bu seçenekler filizin "tekinerlerde babasız çocuk olmaz" lafının ışığında illa biriyle evlenmesi gerekiyor mantığının ışığında yazılmıştır.ha tabi birde filiz gururlu kızdır kendisini istemeyen adamı istemez o yüzden gider cemle evlenir gibilerinden saçma sapan bir hareket tarzının da çok daha gurur kırıcı bir seçenek olduğu da çok açıktır. cemle evlenmesinin kızın gururuyla ne alakası var diyecek olanlara bilahare geniş bir yorum yapmaya çalışırım.
Bölüm yorumum çoğunu önceki mesajlarımda belittim neredeyse.. Onun için bölüm yorumu yerine en beğendiklerimi ve en beğenmediklerimi vede üzüldüklerimi yazmak istiyorum.
En Beğendiklerim :
Yılmaz
Yılmazın Ahmetle olan sahneleri ve diaologları..
Yılmazın Cemin yakasına yapıştığı sahne..
Yılmazın Filizi gördüğündeki bakış ifadesi.
Yılmazın Filizin ardından sonraki Cananla konuşması.. :)
Ve Yılmazın şevket ustanın orda kuru fasulye yeme sahnesi.. :)
Yılmaz Aslının sözünü duyduktan sonraki surat ifadeleri :)
Filiz
Filizin annesine annelik hakkında sordukları..
Filizin çocuğu öğrendikten sonra içki içmeyişi..
Filizin Elife son derece önem göstermesi..
Filizin Yılmazla olan sahnede ilk başlarda konuaşcak söz bulamaması.
Filizin çocuğun kalp atışlarını dinlemeye hazır olamaması.
Filizin bilinçli bir anne adayı olarak bebek sitelerinde gezmesi.. :)
Filizin Ceyda ile dialogları.. :)
Aslı
Aslının açık sözlü oluşu..
Aslının ev arama sahneleri..
Aslının Yılmazın evli olduğunu sandığı andaki yüz ifadesi..
Canan
Cananın Aslı ile dialgoları..
Cananın iki inatçı keçiyi konuşturma çabası.
Cananın Fasılda Kemali yad etmesi.
Cananın Aslıya Yılmazın evli olmadığını söylemesindeki kurduğu dialog çok güzeldi.. :)
Ömer:
Ömerin Bjk forması giymesi.. :good:
Ömerin giyinirken Feridenin içeri girmesi.. :)
Ömerin kızı için endişelenmesi..
Ömerin Ferideye uyurken bakışı üstünü örtmesi..
Ömerin sabah Elifin yatağında oynamaları.. :)
Ömere Feridenin elleri dediğinde yüzündeki çapkın bakış.. :)
Feridenin el değme sahnesinden sonra duvar gibi soluk yüzü.. :)
En Beğenemediklerim
Cemin gizli odasına gidişi ve ağlama olayına girmesi.. Bende etki yaratmadı.
Filizin ultrason kağıdını elinde hafifçe tutması ve bunu ceme göstermemek için çaba sarfetmemesi.
Filizin Yılmaz söylediği son söz. Hemen vazgeçmesi.
Ömerin Yılmaza karşı kırıcı konuşması.
Cemin evlenme teklifi etmesi.
Filizin gecenin bir yarısında cemin çağrısına yanıt vermesi ve lokantaya gitmesi.
Handanın Ferideye karşı suçlamaları.
Elifin gece ateşler içersinde yanarken birden sabah oyun moduna girmesi.
En üzüldüklerim
Ali Sema çiftinin çocuklarının olmaması ve üzüntüleri.
Filizin baba lafının geçtiği sahnelerdeki üzüntüsü.
Yılmazın Filziin yine birşeyler konuşamaması.
ya aklıma bir şey geldi bence filiz teklifi reddecek ve bunu yılmaza söylemeye karar verecek bunu ögrenen cem pisikosu buna yani filiz yılmazla barişmalarina
asla izin vermeyeceği ve bu fikre deli olacaği için çoçoğun düşmesi için
bir şeyler yapacaği kesin arkadaşlar
aman cem manyağiyla evlenmektense böyle olmasini tercih ederim
ama bakalim ne olacak offfffffff
meraktan catlicam
Merak ettım yılmaz ın aslnın sozlerıı duydukten orakı hagı surat ıfadelerı??
Yılmazın şaşırma sahnesi iki tane aslında..
1- Ev bakarkenki Aslının sen gülermiydin lafına.. Şaşkın ve hiç beklemiyordum ifadesiyle bakması.. adamın yanında olduğu içinde biraz utandı sanki.. :)
2- Evin terasına çıktıklarında oldu. Orda Aslı sizi kaldıralım falan dedi.. Ordada şaşırdı yine.. Aslında ilgi yok.. Kızın söyledikleri şaşırtıyor Yılmazı.. Olay bu..
Meyhanedekini saymıyorum çünkü orda Aslıya değilde gözüne perde varmış gibi bakıyordu. Aslıya bakmıyordu.
Meyhanedekini saymıyorum çünkü orda Aslıya değilde gözüne perde varmış gibi bakıyordu. Aslıya bakmıyordu.
çok haklısın.Yılmaz, Canan ve Ekrem şarkıyı dinlerlerken 3 de başka alemlere dalmışlardı.Bir tek etrafı ve diğerlerine gözü açık bakan Aslı idi.Kızın hiç bir derdi yoktu.Ama bundan sonra Yılmaz'a ilgi duymaya başlayınca artık onunda bir derdi olacak.
1- Ev bakarkenki Aslının sen gülermiydin lafına.. Şaşkın ve hiç beklemiyordum ifadesiyle bakması.. adamın yanında olduğu içinde biraz utandı sanki.. :)
2- Evin terasına çıktıklarında oldu. Orda Aslı sizi kaldıralım falan dedi.. Ordada şaşırdı yine.. Aslında ilgi yok.. Kızın söyledikleri şaşırtıyor Yılmazı.. Olay bu..
demek sende şaşırabiliyorsun benim en etkilendiğim sahne yılmazın sultanım evde bekler dediğindeki aslının surat ifadesi çünkü acayip belli oluyor tv de o kadar belli olmamıştı.ya bide resmi sitede yazılanlar canımı sıkıp duruyor
Bide birşey söylemek istiyorum.. Cem öyle süslü laflar ettiki. Onu tanımayan bu laflara çok güzel aldanır.. Kurduğu cümleler yılanı bile deliğinden çıkarır cinsten.
Yılmaz Filiz sahnesindeki Replikleriden daha kaliteli olmuş bu sahnedeki replikler.. Ama bu sahne tabikide hoşuma gitmediği içn replikleri yeniden izliyince dikkatimi çekti.. :)
Valla siteye sadece özet için gidiyorum.. Yoksa kesinlikle hiçbir arkadaşa tavsiye etmediğim ortam.. Seviyesizlik diz boyu.. Ordaki mesajları genelde kaale almıyor vede okumuyorum.
Bide birşey söylemek istiyorum.. Cem öyle süslü laflar ettiki. Onu tanımayan bu laflara çok güzel aldanır.. Kurduğu cümleler yılanı bile deliğinden çıkarır cinsten.
Yılmaz Filiz sahnesindeki Replikleriden daha kaliteli olmuş bu sahnedeki replikler.. Ama bu sahne tabikide hoşuma gitmediği içn replikleri yeniden izliyince dikkatimi çekti.. :)
bende farkettim ama işin ilginç yanı böyle sorunları olan insanlar hata yapar davranış bozuklukları felan bizim adamın yaptıkları hiç anlaşılmıyor normak insan gibi davranıyor az da olsa açık vermesi lazım senaristlerin köprüde yaptığı cemi yüceltme repliklerini de hiç beğenmedim ne yapmaya çalışıyorlar anlamdım üstelik senaristlerin içinde eski lerden olnalarda var nasıl görmezler durumun farkına nasıl varmazlar şaşılacak iş doğrusu
Aslının Yılmaza bakışını multimedia bölümüne ekledim.. İkisinde de çok etkili bakıyor ama 2. resimde neredeyse Yılmazı gözleriylen yemiş... :)
Ben uc bolumdur ama bu bolumde ozellikle ayni hisse kapildim. Filiz'in icinde oldugu sahnelerdeki replikler daha dusunulerek yazilmis oluyor, o sahnelerin kurgulanmasi cok daha basarili, en ufak bir detayda bile anlamlar cikarilacak kadar ozenilmis oluyor. Yilmaz'in icinde oldugu sahnelerde ise ben ayni ozeni goremiyorum, oyunculuklar ne kadar iyi olursa olsun bazen gercekten de pek manasi olmayan replikler sarfediliyor gibi geliyor bana, ozellikle aksiyon sahnelerinde.
Valla siteye sadece özet için gidiyorum.. Yoksa kesinlikle hiçbir arkadaşa tavsiye etmediğim ortam.. Seviyesizlik diz boyu.. Ordaki mesajları genelde kaale almıyor vede okumuyorum.
bende senin gibi düşünüyorum ama genede insan şüphe içimde kalıyor orda yazılanların çoğu çıkmıyor ama genede bir ihtimal valla böyle olursa filiz krakteri neye dayanarak bu teklifi kabul etcek muamma kalır yılmazı kendine döndürmek içinse yılmazı hepten kaybeder niye böyle bişey yapsın neden kabul etsin ortada bir durum yok anlamıyorum doğru olduğunu sanmıyorum ama soru işareti işte yazan bu bir çok kere gördüm
selam arkadaşlar ıhlamurcu arkadaşımın paylaşımları doğru filiz evlenme teklifini kabul edecek yılmaz la aslı yakınlaşacak ama aşk olmayacak filiz nikah günü evlenmekten vazgeçecek yılmazın yanına gidecek orda rahatsızlanacak cocugunu düşürecek yılmaz cemden olduğunu zannedecek ve iyice soğuyacak filizden.. sonra öğrenecek kendi çocuğu oldunu ve daha sonra tekrar aşkları devam edecek onun için İÇİNİZ RAHAT OLSUN YAŞANAN AŞK DEVAM EDECEK VE MUTLU BİTECEK DİZİ İZLEYİN GÖRECEKSİNİZ KESİN BU BİLGİLER SEVGİLERİMLE
Aslının Yılmaza bakışını multimedia bölümüne ekledim.. İkisinde de çok etkili bakıyor ama 2. resimde neredeyse Yılmazı gözleriylen yemiş... :)
Ama benım ıcın onemlı olan yılmaz ın aslıya nsıl baktıgıdır........cunku yılmaz asla ve asla aslıya yan gozle bakmaz hep arkadas gıbı bakar naıl ekreme salıhe bakıyorsa ylmaz da oyle bakar anca fılız e askla bakabılır cunku fılız e asık.......
fılız+yılmaz!!!!!!!!!
bende senin gibi düşünüyorum ama genede insan şüphe içimde kalıyor orda yazılanların çoğu çıkmıyor ama genede bir ihtimal valla böyle olursa filiz krakteri neye dayanarak bu teklifi kabul etcek muamma kalır yılmazı kendine döndürmek içinse yılmazı hepten kaybeder niye böyle bişey yapsın neden kabul etsin ortada bir durum yok anlamıyorum doğru olduğunu sanmıyorum ama soru işareti işte yazan bu bir çok kere gördüm
selam arkadaşlar ıhlamurcu arkadaşımın paylaşımları doğru filiz evlenme teklifini kabul edecek yılmaz la aslı yakınlaşacak ama aşk olmayacak filiz nikah günü evlenmekten vazgeçecek yılmazın yanına gidecek orda rahatsızlanacak cocugunu düşürecek yılmaz cemden olduğunu zannedecek ve iyice soğuyacak filizden.. sonra öğrenecek kendi çocuğu oldunu ve daha sonra tekrar aşkları devam edecek onun için İÇİNİZ RAHAT OLSUN YAŞANAN AŞK DEVAM EDECEK VE MUTLU BİTECEK DİZİ İZLEYİN GÖRECEKSİNİZ KESİN BU BİLGİLER SEVGİLERİMLE
Aman matraka.. Bunun gerçekleşmesi ihtimalinde senaristler kendilerine yatacak yerler aramaya başlasalar iyi olur.. Çünkü yatacak yerleri olamaz. Yılmaz Filiz aşkını seyirci gözünde bu kadar aşşağılamazlar.. Onun için bunun gerçekleşmesi halinde bende makinadaki gibi popo dansı yaparım.. :img-hyste Hemde caddenin ortasında :img-hyste
Aman matraka.. Bunun gerçekleşmesi ihtimalinde senaristler kendilerine yatacak yerler aramaya başlasalar iyi olur.. Çünkü yatacak yerleri olamaz. Yılmaz Filiz aşkını seyirci gözünde bu kadar aşşağılamazlar.. Onun için bunun gerçekleşmesi halinde bende makinadaki gibi popo dansı yaparım.. :img-hyste Hemde caddenin ortasında :img-hyste
gülmekten koptum senden korkmaya başladım ben kesin diye ısrar ediyor kendini bilmez ama hala kabul ederse neden edicek valla bi fikrim yok fikri olan yazsın arkadaşlar bu ihtimalide değerlendirelim
FİLİZ TEKLİFİ KABUL EDERSE NEDEN EDER cevapları bekliyorum
Varmı Aslı avatarı isteyen.. Valla Cemden daha çok tepki göreceğine eminim.. :) Çok yürekli olmak lazım bu avatarı kullanmak için.. Filizcilerin tepkisini şimdiden görebiliyorum.. Haydi eller havaya.. Kızın bakışı da 5. nurmaralı Hülya koçyiğit bakışı.. :) 5. Numara gözleriylen yeme bakışı.. :)
boyle bır senaryo yazarlarsalar artık ben bızım dızının senarıstlerıne senarıst demem bıle.cok sacma tam bır turk fılmı.hem yılmaz bılır fılızın sadece onu sevdığını ve baska bırıyle olmayacağını bu olanlardan sonra bızı nasıl ınandırmayı dusunuyorlar.fılız yılmaza ben cemle yatmadım mı dıyecekde sonradan fılıze ınanacak yılmaz..fılız yılmaz askına cok leke surerler ve sacma olur.sahsen ben boyle bırsey olursa ızledığıme ve zamanımı bosa gecırdığıme ınanırım ve cok uzulurm.
bu olanlardan sonra ıcımız nasıl rahat olacaksa bundan sonra ne askından bahsedıyorlar.boyle bırsey olmasına ıhtımal vermıyorum ama ınsanın kafasında soru ısaretlerı uyandırıyor.
1- Çocuğum babasız doğmasın nedeni..
2- Cemin son sahnede çocuğuna baba olurum lafı.
3- Cemin iyi hal ve haraketleri..
4- Tekinerlerde babasız çocuk olamaaycağı ihtimali.
5- Ailesinden tırsma durumu
6- Yüzüğün tek taş pırlanta olması.. Ve romantik ortamda olması..
7- Çocuğun ilerde benim babam kim.. Babam nerde sormamasına dair evet deme
8- Çocuğun başkaları tarafında o malum "Anne ben.. p... " dememesi için kabul edebilir.. :img-hyste
deniliyorki madem filiz yılmazın kendisini sevdiğinden bu kadar eminse
yine hamile olduğunu söylemedi diye sanırim matraka sormuştu
evet filiz kendisini sevdiğine emin diyelim ama daha cooooooook emin oldugu ve
bunu abisine,annesine,ceydaya söylediyılmaz beni istemiyor
yılmaz beni is-te-mi-yooooooor
kaldiki bunu henüz kendisi kabullenmemişken bu kadar kısa sürede yılmaza
söylemesi zor daha önce dediğim ğibi biraz filize zaman verelim arkadaşlar
[COLOR="Lime"]ama tabiki eğer bir kaç bölüm sonra söylemez ve bunu saklarsa yada cemin evlenme teklifini kabul der yada bunu düşünürse tabikide çok büyük hata yapar ben sanmiyorum ki filiz bunu saklamaya calişsin
bence söylüyecek ama cem buna izin verirmi asla
geçici bir mazaret yazmışsın eğer sevdiğine eminse ve sevdiği onu istemiyorsa çocuğu kullanabilir sevmediğinden şüphesi varsa zaten çocuğu kullanma taraftarı bende değilim
1- Çocuğum babasız doğmasın nedeni..
2- Cemin son sahnede çocuğuna baba olurum lafı.
3- Cemin iyi hal ve haraketleri..
4- Tekinerlerde babasız çocuk olamaaycağı ihtimali.
5- Ailesinden tırsma durumu
6- Yüzüğün tek taş pırlanta olması.. Ve romantik ortamda olması..
7- Çocuğun ilerde benim babam kim.. Babam nerde sormamasına dair evet deme
8- Çocuğun başkaları tarafında o malum "Anne ben.. p... " dememesi için kabul edebilir.. :img-hyste
evet tahmin etmiştim sende neden bulamamışsın çünkü şuan bi neden yok sadece yılmazın öfkeli olduğunu biliyor sevdiğinden emin böyle bir teklifi ancak sevmediğinden emin olduğu zaman kabul edebilir başka seçenek yok
gülmekten koptum senden korkmaya başladım ben kesin diye ısrar ediyor kendini bilmez ama hala kabul ederse neden edicek valla bi fikrim yok fikri olan yazsın arkadaşlar bu ihtimalide değerlendirelim
Filiz bu teklifi kesinlikle kabul etmez, en azindan simdilik etmez, ileride Yilmazla Aslinin arasinda bir iliski oldugunu düsünürse eger, bu teklifi düsünmeye basliyabilir.
Teklifi su yönden kabul etmiyeceyinden eminim, Filiz karakteri daha ilk bölümden beri bazi seyler ilk bastan direnen birisi, örnek Yilmaz Filize ilk yakinlastiginda buna direndi sonra bu direnci kirildi Yilmaza teslim oldu, Yilmazin yaptiklarini ögrendi ayrildilar YIlmaza direndi sonra aska teslim oldu ve yine birlikte oldular, sonra ailesine direndi Yilmazla iliskisini sürdürdü taki babasina veren söze kadar, sonra bu sözden dolayi Yilmaza karsi direndi taki aska direnemiyecegini anliyana kadar, simdide bana kalirsa Cemin teklifine karsi direnecek taki dedigim gibi YIlmazin onu hayatindan cikaripta baskasiyla iliski yasadini düsündügü zamana kadar
evet tahmin etmiştim sende neden bulamamışsın çünkü şuan bi neden yok sadece yılmazın öfkeli olduğunu biliyor sevdiğinden emin böyle bir teklifi ancak sevmediğinden emin olduğu zaman kabul edebilir başka seçenek yok
Zaten onu dememek için lafımı uzattım.. Kesin ilk önce reddecek.. Sonra o manzarayı görünce aklında artık geçirmeye başlaaycak.. Ama Kabul edeceği sıralarda Cemin foyası çıkcak ortaya.. :) Dizinin senaristleri yine 5 kişi oldu. Hepsi da bayan.. Yine bayan ittifakı kuruldu.. :) Yakında 6-7-8 artar.. Konu darlığı yaşadıklarında bir tane daha alırlar.. :img-hyste
aten, fılız yılmaz la aslıyı gorunca kıskanır oyle evet dıyebılıur psıkoya ama emın yılmaz oyle bırsey yapması lazım kı fılız kabul etsın..........
fılız+yılmaz
demek sende şaşırabiliyorsun benim en etkilendiğim sahne yılmazın sultanım evde bekler dediğindeki aslının surat ifadesi çünkü acayip belli oluyor tv de o kadar belli olmamıştı.ya bide resmi sitede yazılanlar canımı sıkıp duruyor
resmi sitede ne yaziyorki rica etsem söylermisin
ooooooof gerci şu an yeterince sıkılıyor
ama yinede merak ettim dogrusu
yorumlarmiki yoksa tüyo diyemi
bizede söyle hep birlikte canımiz sıkılsın
nede olsa burda hemen her gün birlikteyiz bu forumda
sadece senin canın sıkılmasın
hepimiz birimiz için dimi ama:img-wink: :img-wink:
o zaman ben bir kaçtane imza alim o bakışlar dan hemen çatlıyacak birileri varken hazır çatlatmak lazım sen kimseye bakma fatma imzaları hazırla
Gelecek bölümde daha iyi bakacaktır.. O zaman daha iyi malzeme yaparım.. :) Eylo sende kızma.. Yılmazda bu kadar yakışıklı olmasaydı ne yapalım.. Adam mıktanıs gibi kadınları üstüne çekiyor.. Bizim kabahatimiz ne.. :img-wink:
Filiz bu teklifi kesinlikle kabul etmez, en azindan simdilik etmez, ileride Yilmazla Aslinin arasinda bir iliski oldugunu düsünürse eger, bu teklifi düsünmeye basliyabilir.
Teklifi su yönden kabul etmiyeceyinden eminim, Filiz karakteri daha ilk bölümden beri bazi seyler ilk bastan direnen birisi, örnek Yilmaz Filize ilk yakinlastiginda buna direndi sonra bu direnci kirildi Yilmaza teslim oldu, Yilmazin yaptiklarini ögrendi ayrildilar YIlmaza direndi sonra aska teslim oldu ve yine birlikte oldular, sonra ailesine direndi Yilmazla iliskisini sürdürdü taki babasina veren söze kadar, sonra bu sözden dolayi Yilmaza karsi direndi taki aska direnemiyecegini anliyana kadar, simdide bana kalirsa Cemin teklifine karsi direnecek taki dedigim gibi YIlmazin onu hayatindan cikaripta baskasiyla iliski yasadini düsündügü zamana kadar
çok mantıklı bi düşünce bende böyle düşünüyorum ama benim sorum o değil sorum filiz teklifi şuan kabul ederse neden eder gerekçeler istiyorum bilenler yazsın ederse kaç filizci yılmaz tarafına geçer yoksa körü körüne filizin peşinden mi giderler yani filiz ne yaparsa doğrumudur
Şimdilik hazırlamıyorum.. Ta ki Yılmazla Aslının badana boya yaapcakalrı sahnelere kadar.. İşte ordan güzel imzalar çıkar.. O zaman Yılmazın boya yaparken ve aslının onu gözleriylen yeme avatarları güzel olur.. Ben bile kullanırım valla.. :)
resmi sitede ne yaziyorki rica etsem söylermisin
ooooooof gerci şu an yeterince sıkılıyor
ama yinede merak ettim dogrusu
yorumlarmiki yoksa tüyo diyemi
bizede söyle hep birlikte canımiz sıkılsın
nede olsa burda hemen her gün birlikteyiz bu forumda
sadece senin canın sıkılmasın
hepimiz birimiz için dimi ama:img-wink: :img-wink:
bir kaç sayfa öncesine bak orda yazdım görürsün
bide arkadaşlar sorduğum soruya bahaneler üreten oldumu hala tık yok sizlerde tekrar soralım
FİLİZ CEME EVET DERSE GEREKÇESİ NE OLABİLİR
çok mantıklı bi düşünce bende böyle düşünüyorum ama benim sorum o değil sorum filiz teklifi şuan kabul ederse neden eder gerekçeler istiyorum bilenler yazsın ederse kaç filizci yılmaz tarafına geçer yoksa körü körüne filizin peşinden mi giderler yani filiz ne yaparsa doğrumudur
fılız oyle bırsey yaparsa fılıze dıyecek lafım kalmaz pes derım artık bu kadar dusuncesızlık olmaz dıye ve asla yılmazcı olmam:img-wink: ama fılız onceden teklıfı kabul etmeyecek sonradan kabul ederse bence hıcde sucu olmayacak.
1.cem sadece ona karsı opusme sahnesınde hata yaptı.
2.cocuğuna babalık bıle yapmayı kabul ettı.
3.ıyı kotu gununde hep yanında oldu.
4.fılız yılmazın onu ıstemedığını dusnecek aslıyla gordukten sonra tamamen onu sıldığını dusunecek.
5.cocuğu babasız kalmasın dıye kabul eder ama etmesıne kalmadan cemın maskesı duser.:img-wink:
fılız gene yargısız ınfaz yapacak dıyeceksınız onalrı sevgılı sanarak ama yılmazda cemle onu sevgılı sanmıstı boyle bırbırlerını kıskanmalarından ve yanlıs anlamalrından doğal bırsey yok oyle dusunmemelerı bence anormal olurdu.
Şimdilik hazırlamıyorum.. Ta ki Yılmazla Aslının badana boya yaapcakalrı sahnelere kadar.. İşte ordan güzel imzalar çıkar.. O zaman Yılmazın boya yaparken ve aslının onu gözleriylen yeme avatarları güzel olur.. Ben bile kullanırım valla.. :)
yanlışlıkla elleride ellerine değerse aslı tamamdır olmuş demektir.yere düşmesi için mevsimi beklemeye başlar ama yapıcam dedim yapmıyorsun taa geçen hafta sipariş verdik
yanlışlıkla elleride ellerine değerse aslı tamamdır olmuş demektir.yere düşmesi için mevsimi beklemeye başlar ama yapıcam dedim yapmıyorsun taa geçen hafta sipariş verdik
Tamam yapıyorum. Sırf senin için.. O aslı Yılmaz sahnelerini indiriyorum şu an.. Valla iyi imza olacağa benzer.. En geç yarın öğlen elinde.. :img-yes:
sen onu bırak dusup bayılmaz ısallah:).aslıyla ben yılmazı yakıstıramadım o sahnelerı ızlemeyede dayanamam.aslı evı kendısı boyayacakmıs ınsaat muhendısı olduğunu anladıkta ev boyamak ne oluyo.ben sevmem oyle erkek gıbı kızları fılıze versen yapamaz mesala:)
Ederse neden eder,Filiz Yilmaz karakterini iyi kötü tanimis oldu, ikikez Yilmazi bu iliskinin bitmemesi icin ikna etmeye calisti ama Yilmazin bu konuda cok inatci oldugunu gördü, birde daha önce yasanan Yilmaz Elif iliskisindede sahit oldu, yani Yilmazi aski icin daima savasan bir oldugunu taki onurunun kirilmasina sebep olursa onun sevdigi bu iliskiden vazgecegini gördügü. Filiz su an icin Yilmazin öfkesinin askindan daha agir bastini düsünen Filiz, ve de karnindaki cocugunun sahipsiz büyümesini istemedigi icin vede eger bu cocugu babasiz büyütme karari alirsa Yilmaz tarafindan terkedilmis oldugu gibi ailesinin de ters tepkisini alcani düsündügü icin ve Cem piskosu hala bir aci vermedigi icin ve Filize karsi cok samimi davrandigi icin (su düsünce Yilmazi kaybettim, bir daha asik olamam, ama en azindan beni seven biriyle mutlu olabilirim) kabul ederse eder
fılız oyle bırsey yaparsa fılıze dıyecek lafım kalmaz pes derım artık bu kadar dusuncesızlık olmaz dıye ve asla yılmazcı olmam:img-wink: ama fılız onceden teklıfı kabul etmeyecek sonradan kabul ederse bence hıcde sucu olmayacak.
1.cem sadece ona karsı opusme sahnesınde hata yaptı.
2.cocuğuna babalık bıle yapmayı kabul ettı.
3.ıyı kotu gununde hep yanında oldu.
4.fılız yılmazın onu ıstemedığını dusnecek aslıyla gordukten sonra tamamen onu sıldığını dusunecek.
5.cocuğu babasız kalmasın dıye kabul eder ama etmesıne kalmadan cemın maskesı duser.:img-wink:
fılız gene yargısız ınfaz yapacak dıyeceksınız onalrı sevgılı sanarak ama yılmazda cemle onu sevgılı sanmıstı boyle bırbırlerını kıskanmalarından ve yanlıs anlamalrından doğal bırsey yok oyle dusunmemelerı bence anormal olurdu.
yılmaz onları sevgili sanması normal nedeni ne sence filizden 4 yıl ayrı kalmış fili,z kendisinden devamlı kaçıyor ve cananın yani tek ortak dostlarının yanına cemle geliyor üstelik onu cananla tanıştırmak için üstelik cemi sorduğunda filize seni ilgilendirmez demişti.onuda geçtim 1 ytl olayı oluncada yılmaza sadece arkadaşım demişti.yani filiz yılmaz uzaklaşsında nasıl düşünürse düşünsün istedi
şimdi filizin aslıyla yılmazı birlikte görüp evet demesi gene hatadır normal bi şey değildir daha filiz yılmazı kaç kere asıcak kediler bile 7 canlı veya de 9 cenlı filizde yılmazı bu kadar astı aşağı yukarı o yüzde basit kıskançlıklardan evlilik teklifi kabul edilmez
Ederse neden eder,Filiz Yilmaz karakterini iyi kötü tanimis oldu, ikikez Yilmazi bu iliskinin bitmemesi icin ikna etmeye calisti ama Yilmazin bu konuda cok inatci oldugunu gördü, birde daha önce yasanan Yilmaz Elif iliskisindede sahit oldu, yani Yilmazi aski icin daima savasan bir oldugunu taki onurunun kirilmasina sebep olursa onun sevdigi bu iliskiden vazgecegini gördügü. Filiz su an icin Yilmazin öfkesinin askindan daha agir bastini düsünen Filiz, ve de karnindaki cocugunun sahipsiz büyümesini istemedigi icin vede eger bu cocugu babasiz büyütme karari alirsa Yilmaz tarafindan terkedilmis oldugu gibi ailesinin de ters tepkisini alcani düsündügü icin ve Cem piskosu hala bir aci vermedigi icin ve Filize karsi cok samimi davrandigi icin (su düsünce Yilmazi kaybettim, bir daha asik olamam, ama en azindan beni seven biriyle mutlu olabilirim) kabul ederse eder
buna daha önce cevap verdik çok yanlış bir düşünce çünkü filiz yılmazın kendisini sevdiğinden emin sadece şu an çok öfkeli olduğunu biliyor yukarıda saydıkların hafif kalır filizin teklifi kabul etmesi için yılmazdan umudunu kesmesi lazım şuan öyle bi şey yok hem sevdiğinden emin ol hemde umudunu yitir olmaz ikisi bi arada buda bonusu diyemeyiz maalisef daha geçerli belgeler lazım
geçici bir mazaret yazmışsın eğer sevdiğine eminse ve sevdiği onu istemiyorsa çocuğu kullanabilir sevmediğinden şüphesi varsa zaten çocuğu kullanma taraftarı bende değilim
aslıyla yakın bir şekilde yakalarsa :img-wink: yada birde istermisiniz
yılmaz ben aslıyla birkilteyim felan diye desin :img-hyste
ama yok öyle demez artıik canim
ama dediğim gibi aslıya olan ilğisi var sanirsa işte
o zaman teklifi düşüne bilir
ama yok yok bunun hafifletici sebebi olabilir belki ama
asla ve asla hakli olamaz
birde filiz bunun yani yılmaza söylerse ona haksızlık yapacağini düşünüyor
ceydaya ilk hamile olduğu zaman söylemişti
bu kiz düşüne mi yormu yılmazın cocugu başkasina baba derse ne kadar büyük
bir hata o kadarda acımasizlik ve haksızlik yapmiş olur
yılmaz onları sevgili sanması normal nedeni ne sence filizden 4 yıl ayrı kalmış fili,z kendisinden devamlı kaçıyor ve cananın yani tek ortak dostlarının yanına cemle geliyor üstelik onu cananla tanıştırmak için üstelik cemi sorduğunda filize seni ilgilendirmez demişti.onuda geçtim 1 ytl olayı oluncada yılmaza sadece arkadaşım demişti.yani filiz yılmaz uzaklaşsında nasıl düşünürse düşünsün istedi
şimdi filizin aslıyla yılmazı birlikte görüp evet demesi gene hatadır normal bi şey değildir daha filiz yılmazı kaç kere asıcak kediler bile 7 canlı veya de 9 cenlı filizde yılmazı bu kadar astı aşağı yukarı o yüzde basit kıskançlıklardan evlilik teklifi kabul edilmez
hatırlarsan kupesı dusmustu ve cem fırsattan ıstıfade kupesını vermek ıstedı fılızde ayıp olmasın dıye gel dedı.
bence onları sevgılı anlamasından doğal bırsey yok suankı ıcınde bulunduğu psıkolojık durumdan dolayı oyle sanar.kı yılmazın onu ıstemedığını dusunuyor.bende olsam yerınde oyle dusunurdum onları mutlu gulerken gorurse tamamdır fılızı kaybettık bız sımdıden dızıfılm ı.a forum ekıbı olrak bakırkoyden yer ayırtalım bızım fılıze.bu aralr cok delıren var kızımıza yer bulamayız sonra.:img-wink:
Filizin cemi teklifini kabul etme gerekcesini nedir sorunsuna cevap vereyim bari ne de olsa matikciyiz yaa :)
bu teklifin kabulunun gerekcesi olmaz görüsündeyim ama matraka senin dedigin gibi yılmazcı da olmam bilesin...benim yılmazla(bülent inalla) olan sorunum baska :img-wink: :)
ama kabul edecekse de cocuk yüzünden olmasın bari...yılmazın onu terkettiği görüşü daha anlasılabilir...bu da ne kadar mantıklı bilmiyorum ama neyse...
hatırlarsan kupesı dusmustu ve cem fırsattan ıstıfade kupesını vermek ıstedı fılızde ayıp olmasın dıye gel dedı.
bence onları sevgılı anlamasından doğal bırsey yok suankı ıcınde bulunduğu psıkolojık durumdan dolayı oyle sanar.kı yılmazın onu ıstemedığını dusunuyor.bende olsam yerınde oyle dusunurdum onları mutlu gulerken gorurse tamamdır fılızı kaybettık bız sımdıden dızıfılm ı.a forum ekıbı olrak bakırkoyden yer ayırtalım bızım fılıze.bu aralr cok delıren var kızımıza yer bulamayız sonra.:img-wink:
orda niye geldiğinin bir önemi yok ki o sahnelerden sonra otelde sordu filize cemi filizde seni ilgilendirmez dedi şlimdide yılmaz filize seni ilgilendirmez mi desin onumu istiyorsunuz anlamadım filiz çok hata kabul edin artık yılmazın kaç canı kaldı acaba adam bir yere kadar dayanabildi artık
Valla eylo bu tepkilerini gördükçe imzalara daha bir özenesim geldi.. :) Kusura bakma sen sevmiyor olabilrsin ama Aslı şu an için iyi bir hatasız bir kız gözküyor.
Erkek gibi kız olabilir.. Ne güzel işte.. Kendi işini kendi yapıyor.. Başkasına havale etmiyor.. :) Filiz yapamaz normal olarakta.. :) Kızların çıt kırıldım ay tırnağım kırılcak olaylarından sıkılırım.. Erkek gibi kzıalr herp ilgimi çekmiştir.. Erkek gibi kızlar genelde iş dünyasında başarılı olurlar... O kadar erkeğin içinden çıkarlar ve işlerini iyi yaparlar ben bu görüşteyim.
Filizin cemi teklifini kabul etme gerekcesini nedir sorunsuna cevap vereyim bari ne de olsa matikciyiz yaa :)
bu teklifin kabulunun gerekcesi olmaz görüsündeyim ama matraka senin dedigin gibi yılmazcı da olmam bilesin...benim yılmazla(bülent inalla) olan sorunum baska :img-wink: :)
ama kabul edecekse de cocuk yüzünden olmasın bari...yılmazın onu terkettiği görüşü daha anlasılabilir...bu da ne kadar mantıklı bilmiyorum ama neyse...
ee filizci olmaycan yılmazcı olmayacak gel seni aslıcı yapalım transfer teklifi pahalı ee aslıcılar da lazım bize diğer sitelerde gıcık aslı diye forum oluşturmuşlar haberiniz varmı aslıya karşı tavır almışlar nede olsa tehlikeli o manken kıza benzemiyor
Bana kalirsa Filizin bu teklifi kabul etmesine kesinlikle bir gerekce yoktur, ama mademki bir gerekce istiyorsan, sunu söyleyeyim.
Filiz bu teklifi sunun icin kabul eder, Yilmazin kendisini halan sevdigini biliyor, ama Filize kolay kolay geri dönmicenide, yanit Yilmazin ona inat yaptigini düsünüyor, Filizde bunun üzerine söyle bir düsünceye kapilip, madem Yilmaz beni bukadar seviyor ama bana inat yapiyor bana aci cektirmek istiyor bende bu teklifi kabul edeyim, eger Yilmaz beni gercekten severse bu teklifi ögrenince nasil olsun bu evliligi kurtarmak icin bana geri dönecektir.
Bana kalirsa Filizin bu teklifi kabul etmesine kesinlikle bir gerekce yoktur, ama mademki bir gerekce istiyorsan, sunu söyleyeyim.
Filiz bu teklifi sunun icin kabul eder, Yilmazin kendisini halan sevdigini biliyor, ama Filize kolay kolay geri dönmicenide, yanit Yilmazin ona inat yaptigini düsünüyor, Filizde bunun üzerine söyle bir düsünceye kapilip, madem Yilmaz beni bukadar seviyor ama bana inat yapiyor bana aci cektirmek istiyor bende bu teklifi kabul edeyim, eger Yilmaz beni gercekten severse bu teklifi ögrenince nasil olsun bu evliligi kurtarmak icin bana geri dönecektir.
işte buna gülerim ve sitede yazdıkları doğru çıkar filiz bekler yılmaz gelecek diye ama ne gelen vardır ne giden anlarki gelmeyecek hata yaptığını anlar ve yılmaza koşar tabi çok kötü durumda olacağı içinde yılmaza gelirken bir yerden düşer yani sitede yazılanlar olur yani filiz yılmazın karşısına gene büyük bir hatayla çıkar
fatma ilgimi çekmiştir derken neyi kastediyorsun onu anlamdım biraz açarmısın filizde erkek gibi değil ama başarılı genel bir yargı yapmıyorsun değilmi
Yok yargı felan yapmıyorum canım.. Filizi bende çok severim.. Ona lafım yok. Yok ama erkek gibi kızın neresi kötü.. :) Bende erkek gibi kızımdır.. Tıpkı Aslı gibi lafımı esirgemem.. Erkek gibi kızların iş hayatlarında başarılı olduklarını.. Bazı iş kadınlarının erkek gibi düşündüklerinden kazandığını bir dergide okumuştum.. Dergide yazıyordu.. İş dergisi idi.. En ünlü iş kadınları genelde erkek gibi düşündüğümüzden kazanıyoruz dedi.. :) Erkekler cephesinden de bakıyoruz olaylara demişler.. :)
şu an dizinin tekrarini izliyorumda
cem manyaği adami öldürdükten sonra
bali ceneze masraflariyla ilgilenin ailesine yardim edelim felan
diyorya orada sinirden öldüm resmen ya
allahin pisikosu ne olacak
yani bende kimlerden ne bekliyorsam
pisiko babanın
pisiko oğlu
filiz cemle evlensin o manyak çoçuguda pisiko felan yapar
diyecem ama nede olsa delikanli adamin kanını taşiyor ama dimi:img-wink:
Ben buna cevap vereyim matraka filizin bu teklifi kabul etmesi için hiçbir neden yok onun için zaten ilk başta kabul etmeyecek ilerde ne olur bilemem eğerki kabul ederse filize çok kızarım ama yinede ençok sevdiğim kişi filiz olarak kalacaktır
Zaten o sitedeki asla gercklesmicek tüyo üzerine böyle bir sey yazdim sence kabul ederse neden kabul eder
ya işin ilginç yanı bir sebep yok yani kabul ederse valla dizi batar çünkü sebeb yok inan bana bir haftada reytinglere yansır herkes tehdit ediyor kabul ederse izlemeyiz diye ben izlemem demem hiçbir zaman ama soğurum diziden ve filizi asarım hırsımı alamam astıktan sonra çözer bir daha asarım sonra bir daha sonra bir daha daha sonrasını yazmim
Yok yargı felan yapmıyorum canım.. Filizi bende çok severim.. Ona lafım yok. Yok ama erkek gibi kızın neresi kötü.. :) Bende erkek gibi kızımdır.. Tıpkı Aslı gibi lafımı esirgemem.. Erkek gibi kızların iş hayatlarında başarılı olduklarını.. Bazı iş kadınlarının erkek gibi düşündüklerinden kazandığını bir dergide okumuştum.. Dergide yazıyordu.. İş dergisi idi.. En ünlü iş kadınları genelde erkek gibi düşündüğümüzden kazanıyoruz dedi.. :) Erkekler cephesinden de bakıyoruz olaylara demişler.. :)
o zaman doğru anlamışım tabi bende severim açık sözlü olmak herzaman iyidir bazı ortamlar hariç olmayacak yerde olmayack pot kırılır mesela aslı filizin yanında bir pot kırar al başına bir teklifi kabul etme nedeni daha
ya işin ilginç yanı bir sebep yok yani kabul ederse valla dizi batar çünkü sebeb yok inan bana bir haftada reytinglere yansır herkes tehdit ediyor kabul ederse izlemeyiz diye ben izlemem demem hiçbir zaman ama soğurum diziden ve filizi asarım hırsımı alamam astıktan sonra çözer bir daha asarım sonra bir daha sonra bir daha daha sonrasını yazmim
Cok güldürdün beni, bari sana ozaman asmakta yardimci olim
Dedim ya ben de kabul ederse cok sacma bulurum, zaten öyle bir sey olsa ve dizinin sonunda Yilmazla Filiz tekrar birlesse, bu ask benim icin tüm inandirilicini kaybetmis olur, yani gercekten bu teklifi kabul etse dizinin sonunda Yilmazla barismasin, yani en azindan ben barismalarini istemem.
Ee, Pinkzone Adam Gibi Adama Kadin Gibi Kadin Yakisir.......
Filiz+yilmaz+bebek Tam Super Olacak!!!!!!!!
Ben de bu tanıya katılıyorum.. Ama tek farkla ne yani normal yaşantısında sadelikten ve az da olsa erkekler gibi yaşama tarzından dolayı bir erkekle olamayacakmı ?
Dikkatini çekerim ki.. Erkekler birazda olsa kendilerine yakın fikirdekilerini beğenirler..Bir bakmışızki kız futbola bayılo bide bjk.. Ne diyeceksin buna.. Erkekler maç izlerken karılarının araya girmesinden hiç hoşlanmaz.. Onalr gibi maç anlayanlardan ve maçı analiz eden kadınlar dikkati çeker.. Şurda sorsam kaç bayan ofsaytı tam anlamıyla anlatacak.. Bana biri sorsa gözüm kapalı anlatıyorum.. :)
yakupoglu61
25-12-06, 18:47
forumda filizin reytingleri bu aralar tavan yaptı
tabi nasıl yapmasın bütün hataları yapan filiz
bizim yılmazda hiç ses seda yok
filizle ilgili çok fazla yorum yapmak hiç içimden gelmiyo iyicene nefret doldu içim
Arkadaşlar sizi fazla cem gördüm.. İçinize cemmmi kaçtı.. Nasıl terimler bunlar lütfen dikkat..Burası I.A forumu.. Kurtlar Vadisi forumu değil..
Ben de bu tanıya katılıyorum.. Ama tek farkla ne yani normal yaşantısında sadelikten ve az da olsa erkekler gibi yaşama tarzından dolayı bir erkekle olamayacakmı ?
Dikkatini çekerim ki.. Erkekler birazda olsa kendilerine yakın fikirdekilerini beğenirler..Bir bakmışızki kız futbola bayılo bide bjk.. Ne diyeceksin buna.. Erkekler maç izlerken karılarının araya girmesinden hiç hoşlanmaz.. Onalr gibi maç anlayanlardan ve maçı analiz eden kadınlar dikkati çeker.. Şurda sorsam kaç bayan ofsaytı tam anlamıyla anlatacak.. Bana biri sorsa gözüm kapalı anlatıyorum.. :)
evet haklısın ama herşeyin fazlasıda zarar derim ben benle herzaman aynı fikirde olmasını hiç istemem valla kavga etsin devamlı mümkünse yılmazda filizden bu yüzden hoşlanıyor belki inatçı ya o yüzden
Aslı karakterini çok sevdiğimi söyleyebilirim. Açık sözlülüğü, doğal olması oldukça dikkat çekiciydi. Zıt kutuplar birbirini çekerler örneğiyle Yılmaz ve Aslı uyumlu ve güzel bir çift olabilirler.
Yılmaz-Filiz beraberliği olabilmesi için Filiz tarafından sevgi kelimesinin içinin doldurulması ve davranışlarında tutarlığının olması gerekiyor. Filiz'de bunları görmediğim sürece Yılmaz'dan Filiz'e Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı verseler şarkısını gönderiyorum. :icon_roll
Vallahi bir haftadan beri bu teklif meselesinin konusuyoruz, bari özet vede fragman gelsede konuscak baska bir seyler bulsak, hep ayni konu üzerinde konusmaktan konuscak baska konumuz kalmadi
evet haklısın ama herşeyin fazlasıda zarar derim ben benle herzaman aynı fikirde olmasını hiç istemem valla kavga etsin devamlı mümkünse yılmazda filizden bu yüzden hoşlanıyor belki inatçı ya o yüzden
Herşeyin fazlası tabikide zarar. Ama Aslıda o kadar erkek gibi kız imajı görmüyorum ben.
Valla sanıyorum ki Aslı Yılmaz kafasında olduğu için genelde pek zıtlaşmayacaklar.. Filiz kadar zıttını bulmaz zaten Yılmaz.. :) Aslı zaten platonik takılacağı için Yılmazın huyu suyu hürmetine suyuna gitmeye kendini sevdirmeye çalışacaktır..
Sizin infaz muhabbetinizi bolmek istemezdim ama saka yollu da olsa (oyle oldugunu tahmin ediyorum, umuyorum) bu yorumlarin ortami gereksiz yere gerdigini dusunuyorum. Bu yorumlardan alinan arkadaslar oluyor.
Daha ortada somut olarak gordugumuz birsey yok siz hemen havaya giriyorsunuz. Bence de yazilan seyler karsilikli olarak hatalar ama her hatasi olan karakteri (insani) infaz edeceksek dizinin 10. bolumunde sag kalan karakter olur muydu suphelerim var ;)
Aslı karakterini çok sevdiğimi söyleyebilirim. Açık sözlülüğü, doğal olması oldukça dikkat çekiciydi. Zıt kutuplar birbirini çekerler örneğiyle Yılmaz ve Aslı uyumlu ve güzel bir çift olabilirler.
Yılmaz-Filiz beraberliği olabilmesi için Filiz tarafından sevgi kelimesinin içinin doldurulması ve davranışlarında tutarlığının olması gerekiyor. Filiz'de bunları görmediğim sürece Yılmaz'dan Filiz'e Şimdi Bana Kaybolan Yıllarımı versinler şarkısını gönderiyorum. :icon_roll
Sezinti süper yorumlamışsın.. Bende Sezen aksu dinlerken genelde bu şarkıyı Yılmaz tarafından görüyorum.. :)
Filizin tutarlıklık ve en azından sevgisini sorgulamaması gerekirdi.. İki gün önce ayrılmışsın.. Ne biçim sorular bunlar.. 2 günde kim kimi unutsun.. Görende sanacakki.. Bir 4 sene daha geçmiş..
Yılmaz-Filiz beraberliği olabilmesi için Filiz tarafından sevgi kelimesinin içinin doldurulması ve davranışlarında tutarlığının olması gerekiyor. Filiz'de bunları görmediğim sürece Yılmaz'dan Filiz'e Şimdi bana Kaybolan Yıllarımı versinler şarkısını gönderiyorum.
gönder gönder bende sevdim o huylarını ama yılmazla aslı zıt kutup değil nerdeyse yılmazın dişisi o kadar olur yani filiz konusunda söylediklerine yerden göğe kadar katılıyorum sana o kadar doğru tespitlerki bana sadece alkışlamak düşer
gönder gönder bende sevdim o huylarını ama yılmazla aslı zıt kutup değil nerdeyse yılmazın dişisi o kadar olur yani filiz konusunda söylediklerine yerden göğe kadar katılıyorum sana o kadar doğru tespitlerki bana sadece alkışlamak düşer
arkadaslar bu yorumları okudukca, ben size değil senaristlere kızıyorum walla...Filiz karakterini unutturdular ya su dizi de...baksanıza arkadaslar filizi coktan unutmus ya neyse...
Sizin infaz muhabbetinizi bolmek istemezdim ama saka yollu da olsa (oyle oldugunu tahmin ediyorum, umuyorum) bu yorumlarin ortami gereksiz yere gerdigini dusunuyorum. Bu yorumlardan alinan arkadaslar oluyor.
Daha ortada somut olarak gordugumuz birsey yok siz hemen havaya g