PDA

Tüm Versiyonu Göster : Bölüm Yorumları Arşiv 8

Sayfalar : 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10

SİDAL86_FB
26-12-06, 15:10
Aynen katılıyorum, ayrıca yılmaz sadece fılız le mutlu bunu anlamayanlara ne denır bılemıyorum, ama yılmaz ve aslı dıyenler gercek ask nedır bılmıyorlar, sankı BOYLE DEYINCE YILMAZ SLIYA ASIK OLACAKMIS GIBI, BOSUNA UMITLENIYORSUNUZ YILMAZ IN KALBI DOLU KALINDE FILIZ I TASIYOR.........
HAVADA BULUT ASLI YILMAZ I UNUT....

son sözün çok güzel:)...bencede yılmaz aslıya aşık olacağını sanmıyorum hatta imkan dahi veremiyorum....ancak filizi kıskandırmak için kullana bilir?

secoms
26-12-06, 15:11
walla ben hemen aklıma gelen cevapla baslayayım...
3. soruyu cevaplamak istiyorum :)

bence baska bir yolda -su aralar meshur oldu zaten bebegim dizisiyle-tasıyıcı annelik...eger sorun semadaysa sorun bu yolla da cözülebilir görüşündeyim :)

ama bence olaya yılmaz el atacaktır :) yapar bir güzellik..baksanıza kendi sorunları bitti milletinkiyle ugrasıyor...

Eylotuerk
26-12-06, 15:13
Biz beğeniyoruz diye bizi asamazsınız herhalde.. :) İmza yapına çok az kaldı.. Birazda avatar yapıcam ve multimedia bölümüne ekleyeceğim.. :)

anlamıyorum, ımza avatar yapınca yılmaz ve aslıya asık mı olacak???yılmaz fılız ı unutabılecek mı

ferman336
26-12-06, 15:16
anlamıyorum, ımza avatar yapınca yılmaz ve aslıya asık mı olacak???yılmaz fılız ı unutabılecek mı

cevabın çok hoştu walla eylotuerk ne diyim çok hoşuma gitti. hayır öyle olmayacak tabi ki ama diziyle ilgili kişiler bu forumu okuyorsa şayet yılmaz-aslı çiftinin desteklendiğini düşünüp belki o ilişkiyi bize daha hoş gözükecek bir şekle sokarlar kimbilir :)

pinkzone
26-12-06, 15:16

Yok yapacağız da.. Aşık olacak mı diyoruz.. Ayrıca Aslı sevmemenizin nedeni Filiz olmasın.. Aslı sizin dediğiniz gibi gıcık bir karaktere sahip değil. Bu kadar nitelikli olması çileden çıkartıyor.. :) Birleşmlelerini beklemiyorum zaten.. Eninde sonunda Yılmaz Filiz beraber olcak.. Orası kesin zaten.. Bırakında şu aslının tadını çıkartalım.. :) Siz dua edin forever damgasını eklemiyorum yada love.. :img-hyste

SİDAL86_FB
26-12-06, 15:22
filiz yaptığı fedakarlıkları çabuk unutunuz...yılmaz kaza yaptığında annesine gitmektese ilk önce yılmazı tercih etti..:icon_sorr aslı iki dobra konuştu halktan biri gibi davrandı senaristlar elif gibi yapmaya çalıştı..hemen baş tacı oldu...:icon_whis ..kimse filiz gibi olmaz.............AŞK KAZANSIN:img-in_lo

secoms
26-12-06, 15:24
Her Allah'ın günü Filiz asılır kesilir doğranır Yılmaz'ın hataları yazılır çizilir aynı terane her gün yaşanır. Arkadaşlar sürekli aynı konuları konuşmaktan bıkmadınız mı? Valla ben zaten inandırıcılığı gitmiş gözümde sıfırla çarpılmış bir ilişki hakkında konuşmaktan bıktım.

Farklı konular türetelim senaristlere kızıyoruz ama forum kendini tekrar etmeye başladı:img-hyste

1. Sizce Feride ve Ömer'in birbirini sevdiğini anlaması kaç bölüm sürer? Yanıtlayacak olursam, bir kaç bölüme kalmaz ikisi de ne hissettiğini anlar.

2. Sizce Feride uzaklaşmak ister mi? Bence ister. Her ne kadar olaya iş gözüyle bakmasa da dadılığını yaptığı çocuğun babasını sevmeyi doğru bulmayabilir. Bence uzak durmaya çalışır Ömer peşinden gider.

3. Sizce Ali ve Sema bebek sorununu nasıl hallederler? Bence tüp bebek denerler ya da evlatlık alırlar.

4. Salih Fahriye Cemil üçgeni yoluna nasıl devam eder? Cemil'in sürekli Ahmet'i görmek istemesinden mütevellit aralarında sorunlar baş gösterir. Bence Salih daha fevrileşecek Fahriye'ye karşı.

5. Ekrem için sizce kim uygun? Aslında önceden Aslı denmişti ama olmaz Ekrem orta yaşlarında bir adam. Bence ona hükümet gibi bir kadın olan Leyla Sultan yaraşır. Ama onun da Bursa'dan geleceği yok.

3. soruyu cevapladım ama diger yorumların arasında kaldı...

1. soruyla devam edersek...feride birseyler hissettigini bu bölüm anlamıstır gibime geliyor..bu soruya ömer tarafından bakmalı...zaten o da anldıgı gün elifin mezarını ziyeret edecektir..dediğin gibi 2 veya 3 bölüme kalmaz gerceklesir bu ziyaret...burdan 2. soruya gecersek bende senin gibi ömerin pesinden kosacagı görüşündeyim..zaten bu işler hep erkeklere düşüyor..ne iştir anlamadım.:)

BERNA
26-12-06, 15:26
1. Sizce Feride ve Ömer'in birbirini sevdiğini anlaması kaç bölüm sürer? Yanıtlayacak olursam, bir kaç bölüme kalmaz ikisi de ne hissettiğini anlar.

2. Sizce Feride uzaklaşmak ister mi? Bence ister. Her ne kadar olaya iş gözüyle bakmasa da dadılığını yaptığı çocuğun babasını sevmeyi doğru bulmayabilir. Bence uzak durmaya çalışır Ömer peşinden gider.

3. Sizce Ali ve Sema bebek sorununu nasıl hallederler? Bence tüp bebek denerler ya da evlatlık alırlar.

4. Salih Fahriye Cemil üçgeni yoluna nasıl devam eder? Cemil'in sürekli Ahmet'i görmek istemesinden mütevellit aralarında sorunlar baş gösterir. Bence Salih daha fevrileşecek Fahriye'ye karşı.

5. Ekrem için sizce kim uygun? Aslında önceden Aslı denmişti ama olmaz Ekrem orta yaşlarında bir adam. Bence ona hükümet gibi bir kadın olan Leyla Sultan yaraşır. Ama onun da Bursa'dan geleceği yok.

Herhalde sorularin tartismanin hararetinden arada kaynadi :img-wink:
Hemen cevaplayayim

1 & 2) Feride zaten duygularinin farkinda, bence Omer'in de yakinliginin farkinda ama bunu daha umitlenmemek icin baska bir sekilde yorumlayacak. Tabi yazdigin sebep disinda bu karisik duygular icinde oldugundan farkli davranacak ve de Omer'den uzak durmaya calisacak bence de. Omer de mutluluk tablosu sarsilinca akli basina gelecek ve de o da duygularini anlayacak. Ben iki bolum veriyorum bu olayin olmasi icin, senaristler cok yavas degiller eskisi gibi.

3) Sema ve Ali benim dusuncem evlatlik alacaklar. Guzel bir konu olur bizim dizi de trafik, ilkyardim ve alkol konusunda verdikleri sacma mesajlarin yaninda guzel bir mesaj da vermis olur.

4) Salih'in psikolojisini ben de hic iyi gormuyorum. Bence Ahmet Cemil'e yaklastikca sorunlar artacak ve de umarim bu karisik durumda bir uzman yardimi da alinir.

5) Ben de Ekrem'in Leyla'ya olan bakislarini hala unutamadim, cok yazik oldu adama. Ekrem'e su andaki mevcut karakterlerden hicbirisinin uygun olacagini dusunmuyorum. Ona kendine guvenen orta yasa yakin, hatta kendi isi olan zanaatkar bir hanim yakisir diye dusunuyorum. :img-wink:

pinkzone
26-12-06, 15:31
Her Allah'ın günü Filiz asılır kesilir doğranır Yılmaz'ın hataları yazılır çizilir aynı terane her gün yaşanır. Arkadaşlar sürekli aynı konuları konuşmaktan bıkmadınız mı? Valla ben zaten inandırıcılığı gitmiş gözümde sıfırla çarpılmış bir ilişki hakkında konuşmaktan bıktım.

Farklı konular türetelim senaristlere kızıyoruz ama forum kendini tekrar etmeye başladı:img-hyste

Efem tek tek cevaplayacak olursam.. :)

1- O en azından 15 bölüm süreceğe benzer.. Yada 10 Bölüm

2- Feride kaçacak Ömer kovalayacak. Feride elini çektikten sonraki Ömerin bakışı hayra alamet değil.. :img-in_lo

3- Bencede Tüp bebek

4- Cemil devamlı görmeye çalışır.. Salih iyice fevrileşir ve Fahriyeye patlar.

5- Ekrem bu dönemde bekar kalcak gibi.. :) Artık dizinin ortalarına doğru münasip bir bayan gelse.. Yoksa kaç yaşına geldi adam hala bekar.. :)

pinkzone
26-12-06, 15:34
2. soruya gecersek bende senin gibi ömerin pesinden kosacagı görüşündeyim..zaten bu işler hep erkeklere düşüyor..ne iştir anlamadım.:)

Kadının o durumda Ömerin peşinden koşması yakışık almaz.. Şimdi Erkeğin peşinden biri koşuyorsa dizide bu sıralar Aslı olacaktır. :)

Feride o durumda yapamaz bu dediğini.. Çünkü hem çocuğuna bakıyor adamın hemde fırsattan isitfade anlamına gelir.. Ömerin koşması mantıklı.. :) :img-in_lo

secoms
26-12-06, 15:35

4. soruya gelirsek; salihin durumunu hiç iyi görmüyorum acıkcası cok cok zor bir durum...ve cevresinden de cok destek almıyor daha da kötü olabilir...hele su son bölümde cemil sahnesinde sanki salih yokmus gibi davranıldı...ben öyle hissettim...salihi orda görünce cok sasırdımm...senin de dediğin gibi salihin davranısları fevrilesebilir...

5. soru gelirsek; bende berna ya katılıyorum..su anki mevcut kadroda aynalıya göre eş adayı olmadıgı görüsündeyim..

ferman336
26-12-06, 15:35
filiz yaptığı fedakarlıkları çabuk unutunuz...yılmaz kaza yaptığında annesine gitmektese ilk önce yılmazı tercih etti..:icon_sorr aslı iki dobra konuştu halktan biri gibi davrandı senaristlar elif gibi yapmaya çalıştı..hemen baş tacı oldu...:icon_whis ..kimse filiz gibi olmaz.............AŞK KAZANSIN:img-in_lo

Fedakarlık mı Allah bilir yanlışlıkla yapmıştır.Artı annesinin başında abisi vardı yılmazın ise durumu belli değildi ve yanlızdı. gerçi gene de hayret dğru diyosun filiz nasıl oldu da böyle birşey yaptı acaba üzerinde düşünmek lazım. mesele aslının 2 defa konuşması değil tarzını yansıtması onun tarzı bu işte. artı hiç öyle elif deme bak ilk 5 bölüm herkes elif-yılmaz diodu. sonra senaristler işi öyle bir hale getirdi ki herkes filiz*yılmaz demeye başladı şimdi gene olayları bir çorba ederler bu seferde herkes aslı-yılmaz demeye başlar en nihayetinde kurmaca bi öykü bu herşey olabilir belki de bu sezon ve 3 sezon sadece mutluluk ve güzellikle dolu aslı-yılmaz ilişkisini izleriz kimbilir :) şaka bir yana ben filize aşığım o yüzden ayrılmalarını istiyorum cemin de nasılsa foyası çıkacak ya hapse gider ya ölür e böylecene filiz de filize aşık olanlara kalır fena mı :)

forever_bim
26-12-06, 15:45
Yanıtlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Sidal şey demiş dizide kimse Filiz gibi olmaz. Doğru söze ne hacet? Kimse bu kadar yanlışı üst üste ekleyemez ki.

Aslı'yı ben pek sevmedim. Biraz fazla erkeksi buldum dedim ama gıcık da kapmadım. Hatta tencere kapak gibi duruyorlar Yılmazla. Kız bence kötü biri çıkmayacak. Aksine tırnaklarıyla kazıp gelmiş gibi olduğu yere. Yani doğuştan zengin biri degil. Amaç sahibi biri. Belki de hayat onu biraz sertleştirdi kim bilebilir?

Başka soru da ekleyelim: Bayanlara soruyorum. Sizce ilan-ı aşk etmek için en uygun ortam neresi olur? (Hayır yani Ömer söyleyecek Feride'ye hislerini onu biliyorum da sizce mekan neresi olsun?)

secoms
26-12-06, 15:49
Başka soru da ekleyelim: Bayanlara soruyorum. Sizce ilan-ı aşk etmek için en uygun ortam neresi olur? (Hayır yani Ömer söyleyecek Feride'ye hislerini onu biliyorum da sizce mekan neresi olsun?)

bir kere cok kırıldım bastan söyleyeyim :) bayan olmasam da cevaplamak istiyorum...

MEZARLIK...nasıl fikir ama cok romantik değil mi ? :img-hyste

Ay90
26-12-06, 15:49
Bu yazilan ozellikle Avrupada yasiyan arkadaslarimizi ilgilendiriyor..
Bildigini uzre Avrupada yasiyanlar kanallari artik Euro D, Euro Star, ATV Avupa olarak izliyor..
Call Sell diye adlandirilan su berbat reklami artik herkes bilir daha dogrusu bilmek zorunda birakilmistir cunki ne zaman reklama girilse karsimiza cikan o oluyor..
Eger bu durumdan biktiysaniz ve 'Yeter artik, istemiyoruz Salyangoz ozutu kremler, AB king prolar veya baska sacma sapan urunler, biz rahatca dizimizi/ progamimizi/ filmimizi izlemek istiyoruz' dicek duruma geldiyseniz yapmaniz gerek basit, asagida yazilan metni bi asagsinida yazilan irtibat numaralar/ adreslerine aynen iletmeniz..

Lutfen desteginizi esimeyin ayrica yardim etmek icin illa Avrupada yasamaniz gerekmez dunyanin hangi ucunsa olursaniz olun farketmez herkesin yapicagi sey ayni ..

Sayin yetkili,
Ben Avrupada yasiyan bi izleyici olarak maalesef televizyon kanallarini Euro D, Euro Star, ATV Avrupa vs. olarak izliyorum maalesef diyorum cunki artik bikmis durumdayin nedeni ise su berbat Call Sell reklamlari , bu konu gercekten artik bizi televizyondan soguttu ne zaman reklama girse bi program tamam diyoruz artik bekle bi 15 dk..
Reklamlar zaten rahat bi 5 dk suruyor hatta 10 dk bile suren var sonrada o igrenc reklam cikiyor ' Call sell' ve b 7 dk daha..
Nedir bu ya biz istemiyoruz AB King Pro veya Salyangoz ozutu krem biz rahatca dizimizi/ filmimizi/ programimizi izlemek istiyoruz ..
O kadar cok rahatsizizki bu durumdan bu kadar ileri gittik.
Lutfen siz bu sykayeti dikkate alin ve kaldirin su berbat seyleri yayindan LUTFEN!

Saygilar
Kendi adiniz
Iste sitenin adresi:
http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx

Email adresi:
rtuk@rtuk.gov.tr

Telefon numarasi:
0 (312) 297 50 00

Mektup ile irtibata gecmek istiyenler icin adres:
Bilkent Plaza B2 Blok 06530 Bilkent / ANKARA

Sevgiler..

pinkzone
26-12-06, 15:53
Yanıtlayan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Sidal şey demiş dizide kimse Filiz gibi olmaz. Doğru söze ne hacet? Kimse bu kadar yanlışı üst üste ekleyemez ki.

Aslı'yı ben pek sevmedim. Biraz fazla erkeksi buldum dedim ama gıcık da kapmadım. Hatta tencere kapak gibi duruyorlar Yılmazla. Kız bence kötü biri çıkmayacak. Aksine tırnaklarıyla kazıp gelmiş gibi olduğu yere. Yani doğuştan zengin biri degil. Amaç sahibi biri. Belki de hayat onu biraz sertleştirdi kim bilebilir?

Aslıyı bende senin gibi biraz da olsa erkeksi buldum.. Ama gerek mesleği ve gerekse yaşam tarzı nedeniyle olmuş belliki.. :)

Bence Ömer Ferideye ilanı aşkı belli bir partide yada Evin en tenha yerinde edebilir.. Yada kızının odasında.. Ha bide o uçsuz bucaksız bahçede edebilir.. Bahçede ederse romantik olur ama.. :) Çiçeklerin arasında felan.. Yada Elifi çiflik evine görütdüklerinde Çiflik evinde edebilir.. Çiflik evi çok romantik bir ortam olurdu.. :)

forever_bim
26-12-06, 15:58
Aslıyı bende senin gibi biraz da olsa erkeksi buldum.. Ama gerek mesleği ve gerekse yaşam tarzı nedeniyle olmuş belliki.. :)

Bence Ömer Ferideye ilanı aşkı belli bir partide yada Evin en tenha yerinde edebilir.. Yada kızının odasında.. Ha bide o uçsuz bucaksız bahçede edebilir.. Bahçede ederse romantik olur ama.. :) Çiçeklerin arasında felan.. Yada Elifi çiflik evine görütdüklerinde Çiflik evinde edebilir.. Çiflik evi çok romantik bir ortam olurdu.. :)

Bence Piyerlotti (yazılışı yanlışsa kusura bakmayın) çok hoş bir ortam ilan-ı aşk etmek için. Binbir Gece dizisinde görmüştüm de gündüz hali daha da güzeldi.

benim
26-12-06, 16:06
[B]Başka soru da ekleyelim: Bayanlara soruyorum. Sizce ilan-ı aşk etmek için en uygun ortam neresi olur? (Hayır yani Ömer söyleyecek Feride'ye hislerini onu biliyorum da sizce mekan neresi olsun?)

Ömer duygularından emin olduktan sonra , Handan hanım izin verirse Feride'ye (Handan laf söylerse Ömer'de ağzının payını bir güzel verir ya) güzel bir yerde akşam yemeği yemek için gittikleri yerde teklif edebilir. Ömer'in şık bir yer seçeceğine eminim.
Yer ve mekan aslında önemli değil yeterki gönüller bir olsun...

huba2007
26-12-06, 16:09
56. bölüm özeti
Cem, Yılmaz’a yeni bir tuzak kuruyor!

Yılmaz’ın kendisine, hem iş hayatında hem de aşk konusunda rakip olmayı sürdürdüğünü gören Cem, Yılmaz’a hain bir tuzak daha kuruyor.

Filiz, kendisini bebeği ile kabul etmeye hazır olan Cem’in evlenme teklifini kabul edecek mi?

Filiz’in, karnında kendi bebeğini taşıdığını bilmeyen Yılmaz, Cem’in ona evlenme teklif ettiğini öğrendiğinde ne yapacak?

Handan, Filiz’den Cem’in teklifini kabul etmesini ister. Annesinin beklentisi Filiz’in kararı üzerinde etkili olabilecek mi?

Filiz’in cevabını heyecanla bekleyen Cem, hastalıklı bir tutkuyla sevdiği kadına kavuşacak mı?

Yılmaz ve Cem arasındaki savaş hız kesmeden sürer. Yılmaz’ın, kendisine hem aşk hem de iş konusunda rakip olmayı sürdürdüğünü gören Cem, ondan kurtulmak için yine hain bir plan yapar. Yılmaz onun kurduğu ölümcül tuzağa düşecek mi?

BERNA
26-12-06, 16:12
Ben duygusal ama klasik anlamda romantik birisi olmadigim icin arzu ettigim kisiden geldigi surece cok da planlanmis bir teklif olmasi sart degil. Sokakta dolasirken guzel bir manzara karsisinda bile olabilir sadece iki kisi olunsun isterim. Cunku baskalarinin yaninda uluorta yapilan tekliflerde kisiye cok da secme sansi taninmiyor havasi seziyorum.

Diziye donersek benim arzum Omer'in yasadigi yerde teklifi yapmasi bahce guzel bir fikir. Hakkini yemeyelim Yilmaz'in Filiz'e teklifini cok begenmistim mesela; falci kadin etki edecek bir sahsiyet olmadigi icin onu uluorta yapilmis bir teklif olarak degerlendirmiyorum.

Ay90
26-12-06, 16:17
Şu Cem elime gecse varya bir kaşık suda boğucam bu kadar sinir oluyorum yani.
Keşke Filiz Canana söyleseydi hamile olduğunu.
Bence Filiz maalesef teklifi kabul edicek ve tam nikah masasında Yılmaz ile kacıcak diye düşünüyorum. Cünkü Filizin Cem ile evlenmeden bikac saat önce Ceyda dayanamayıp Yılmaza Filizin hamile olduğunu söylicek. Ceydada pek Cemden hoşlanmıyor.

Bence Ömerin en iyi ilan-ı aşk edebiliceği yer Bu bölüm Ceyda ve Filizin kuşlara yem verdikleri yer.
O da böyle olur Elifi Müjgana bırakırlar tabi Feridede kalmak istiyecektir orda ama Ömer önemli bir konuda konuşmaları lazım odluğunu söyler ve dediğim yere giderler ve orda Ömer aşkını itiraf eder.

forever_bim
26-12-06, 16:21
Basın özeti gelmiştir. Yorum ve paylaşımlarınıza lütfen bu başlıktan devam ediniz.

Saygımla

forever_bim

DİZİFİLM MODERATÖRÜ

forever_bim
26-12-06, 16:22
IHLAMURLAR ALTINDA

56. BÖLÜM BASIN ÖZETİ

Cem, Yılmaz’a yeni bir tuzak kuruyor!

Yılmaz’ın kendisine, hem iş hayatında hem de aşk konusunda rakip olmayı sürdürdüğünü gören Cem, Yılmaz’a hain bir tuzak daha kuruyor.
Filiz, kendisini bebeği ile kabul etmeye hazır olan Cem’in evlenme teklifini kabul edecek mi?

Filiz’in, karnında kendi bebeğini taşıdığını bilmeyen Yılmaz, Cem’in ona evlenme teklif ettiğini öğrendiğinde ne yapacak?

Handan, Filiz’den Cem’in teklifini kabul etmesini ister. Annesinin beklentisi Filiz’in kararı üzerinde etkili olabilecek mi?

Filiz’in cevabını heyecanla bekleyen Cem, hastalıklı bir tutkuyla sevdiği kadına kavuşacak mı?

Yılmaz ve Cem arasındaki savaş hız kesmeden sürer. Yılmaz’ın, kendisine hem aşk hem de iş konusunda rakip olmayı sürdürdüğünü gören Cem, ondan kurtulmak için yine hain bir plan yapar. Yılmaz onun kurduğu ölümcül tuzağa düşecek mi?

pinkzone
26-12-06, 16:23

Hım o zaman bu cevaba göre Filiz orda hemen kabul etmemiş. Yani kesin net bir cevap vermemiş anlaşılan.

Etmeyeceği kesin zaten.. Önceki cümlede açıklması yapılmış.

Ooo Yılmaz bu bölüm Hamilelikten önce Teklifi öğrendiyor.. Valla tepkisini merakla bekliyorum.

Üzerinde baskı kurmasa zaten şaşardım.. yok bu anne hiçbir zaman noraml değil.. Filiz genelde başklarının sözlerinde etki altında kalıyor. Annesininde etkisi altında kalacağı kesin gibi.. Hele birde Aslı Yılmaz manzarasını görünce..

Yani özette bu bölüm eline birşey geçmeyeceği kesin.. Avucunu yalacak bu bölüm. Hastalıklı tutku işte bu kadar net seviyor diyenlere iyi yanıt..

Bu ölümcül tuzağı merak ettim.. Yılmaz kesin düşmeyecektir.. Son anda yırtacaktır.. Yada hafif sıyrıklarla atlatacaktır. Planı merak ettim.. Filizi Yılmaz yaşadığı sürece elde edemeyeceğini anladı.. Onun için Yılmazı ortadan kalırmaya çalışacaktır. Bir bölüm ağlar sonra gene psikopat olur Cem beyimiz..

destina304
26-12-06, 16:24
valla 56.bölümün analizini yapmaya kalkarsak
1)filizin cevabını bekleyen cem dediğine göre filiz kabul etmicek cemde ona şuan hemen karar verme ben cevabını bekliyor olucam der
2)handan filizden cemin teklifini kabul etmesini ister dediğine göre filiz kabul etmicek bencede kesinlikle temmeli
3)yılmaz cemin filize evlenme teklifi ettiğini dyyunca ne yapacak dediğine göre kesin bu bölüm öğrencek yılmaz
4)ölümcül tuzak deidğine göre bence bu tuzak tutar yılmaza önemli bişey olmaz ama yara alır gibime geliyor bölece filizle arasındaki buzlar eriyebilir ve yılmaz filize cemin nasıl biri olduğunu anlatır

destina304
26-12-06, 16:27
arkadaşlar özet eskiden salı günü geliyodu.bir ara çarşamba gelmeye başladı.bana kalırsa bu gece binbirgecenin arasında yada bittikten sonra fragman verilebilirtahminim bu özet erken geldiğine göre fragmanda erken gelir

pinkzone
26-12-06, 16:27
İlk cümlede hem iş hayatında hemde aşk konusunda diyor..

Yani Yılmaz onu zora sokmak için onun girdiği alanlara girmeye başladı.. İş yaşantısında yenilgi almasını sağlaaycak belli ki.. İhaleler.. Yada inşaat sektöründe gelişmelerde de Yılmaz Cemin peşini bırakmayacak.. Yılmazın bu işin peşini bırakmacyağı belli idi zaten.. Cemi iflasa götüren Yılmaz olucak orası kesin..

destina304
26-12-06, 16:31
benim aklıam bişey geldi.cemin kurduğu tuzaktan yılmaz kesin az yada çok hasar alacaktır ve filiz bunu öğrenip yılmaza gidecektir başıdna bebekten bahsadebilir yılmaz onu o anda duayabilir filizin kendi ağzından aslında çok güzel ne dersiniz böle bişey olabilirmi*

yakupoglu61
26-12-06, 16:33
bu cem bi kez daha kurduğu planda başarılı olursa
gerçekten bu adamı bulup ağzına burnuna vuracam demedi demeyin

filizden gene handan hanımın etkisinde kalmasını bekliyorum...:D

BERNA
26-12-06, 16:37
Bu kadar cok Cem kelimesinin gectigi bir ozet hakkinda icimden yorum yapmak gelmese de yine de birseyler yazayim. Ozetin ilk basi ayni pinkzone'un yazdigi gibi zaten hicbir degisiklik yok. Filiz evlenme teklifini reddediyordur herhalde sure falan istemiyordur ama su aralar Filiz'in ne yaptigini kim cozebiliyor ki? Reddedilse de Cem yuzsuzu teklifi Handan'a anlatiyor da olabilir. Yilmaz teklifi herhalde Canan'dan duymustur, Asli da olabilir. Gorecegiz.

Ozette ilgimi ceken tek sey olumcul tuzak oldu, hayir sonunda tuzak kendi ayagina dolaniyorsa biraz hareket olur dizide iyi olur. Ozette bu konu disinda baska birseyden bahsedilmemis ona da hic sasirmadim :img-hyste

mesburcum
26-12-06, 16:39
Dizimizin yegane psikopatına geçen bölüm acıyanlar şimdi de aynı şeyleri düşünecek mi bakalım. Adam önüne gelen her engeli ne pahasına olursa olsun yıkmaya çalışıyor. Ama Yılmaz yemez bunları...

matraka
26-12-06, 16:46
hayret özet erken gelmiş suyunu çıkardınız mı bari zaten kabul etmediğini teklifi biliyorduk ama ne dediği önemli bence filiz düşünücem dedi ve dünyanın en büyük hatasını yapıcak kız sanki yılmazı kaybetmek için elinden geleni yapıyor çok değil bir kere aşkına sen sahip kudretsiz filiz

devil61
26-12-06, 16:47
fılızın teklıfı kabul etmeyeceğını tahmın edıyorduk zaten.bırtek onun cevabı var ozette dığer yerlerde hep soru sormus bence cok sacma oluyo ozette dızıde ne olacağı anlatılır bızımkıler bıze soru soruyo:img-hyste

handan her zamankı gıbı kabul etmesını ıstıyo baskı yapmasa sasarım zaten kıza.yılmaza kurulan tuzak bılmyorum ne olur.bu cemın artık acık verme zamanı geldıde gecıyor.yılmaz oğrenınce bence hıcbırsey yapmaz sonucta o kafasında bıtırdı fılızı hayatından cıkardı.:img-wink:

fragmanıda ızlıyelım o zaman daha ıyı tahmınlerde bulunabılırz.soru soruyo bıze.bız onlara onlar bıze:)

devil61
26-12-06, 16:49
hayret özet erken gelmiş suyunu çıkardınız mı bari zaten kabul etmediğini teklifi biliyorduk ama ne dediği önemli bence filiz düşünücem dedi ve dünyanın en büyük hatasını yapıcak kız sanki yılmazı kaybetmek için elinden geleni yapıyor çok değil bir kere aşkına sen sahip kudretsiz filiz

matraka bence kabul etmeyecek zamanda ıstemıyecek.cem ona ben kabul edeceğın zamana kadar beklıyeceğım der.fılızde handana soyler handan dunden razı kabul etmesıne.bence kesın olmaz dıyecek.zaten dusunmem lazım derse artık fılıze bende bırsey demem.daha doğrusu dıyemem.

Eylotuerk
26-12-06, 16:51
fılızın teklıfı kabul etmeyeceğını tahmın edıyorduk zaten.bırtek onun cevabı var ozette dığer yerlerde hep soru sormus bence cok sacma oluyo ozette dızıde ne olacağı anlatılır bızımkıler bıze soru soruyo:img-hyste

handan her zamankı gıbı kabul etmesını ıstıyo baskı yapmasa sasarım zaten kıza.yılmaza kurulan tuzak bılmyorum ne olur.bu cemın artık acık verme zamanı geldıde gecıyor.yılmaz oğrenınce bence hıcbırsey yapmaz sonucta o kafasında bıtırdı fılızı hayatından cıkardı.:img-wink:

fragmanıda ızlıyelım o zaman daha ıyı tahmınlerde bulunabılırz.soru soruyo bıze.bız onlara onlar bıze:)

Yılmaz kafasında bıtırdı ama kalbınde bıtırmedı, ıstesede bıtıremez, cunku bu dız fılız+yılmaz askı uzerıne kurulu yanı ımkansız asklara....
yılmaz ve aslı dıyenlere uzuluyorum cunku boyle bırsey asla olmayacak, sızde gayet ıyı bılıyorsunuz, yılmaz fılız den basksıı sevemez....

matraka
26-12-06, 16:52
matraka bence kabul etmeyecek zamanda ıstemıyecek.cem ona ben kabul edeceğın zamana kadar beklıyeceğım der.fılızde handana soyler handan dunden razı kabul etmesıne.bence kesın olmaz dıyecek.zaten dusunmem lazım derse artık fılıze bende bırsey demem.daha doğrusu dıyemem.

mert bence düşünücem diyecek çünkü özette bi açık verilmil eğer filiz evlenme teklifini direkt ret çekseydi annesi niye filizi ikna etmeye çalışsın sorarım artık bu filizin kafasının karışık olmasından bıktım sıkıldım cemin fopyasının ortaya çıkmamasından sıkıldım hem adam psikopat hem hata yapmıyor artık senaristler kendilerine gelsinler

matraka
26-12-06, 16:54
adam 15 bölümdür dört ayak üstüne düşüyor kedilerde bu kadar şans yok ya çok sıkıldım filizin o teklifi düşünmesi bile apesle iştigal aşık olduğu biri var ve ondan bebek bekle ama beni affetmedi diye git başkasına bence yılmaz haberi duyunca filize dönmeyecek ama uyaracak filizde kıskançlık yapıyor sanacak bu kadar çabuk barışma olmaz

devil61
26-12-06, 16:55
mert bence düşünücem diyecek çünkü özette bi açık verilmil eğer filiz evlenme teklifini direkt ret çekseydi annesi niye filizi ikna etmeye çalışsın sorarım artık bu filizin kafasının karışık olmasından bıktım sıkıldım cemin fopyasının ortaya çıkmamasından sıkıldım hem adam psikopat hem hata yapmıyor artık senaristler kendilerine gelsinler

bakalım ızleyıp gorelım.bende cok sıkıldım hala cemın bır acık vermemesıne.
bıryerden acık vermesının zamanı geldıde gecıyor.

devil61
26-12-06, 16:58
Yılmaz kafasında bıtırdı ama kalbınde bıtırmedı, ıstesede bıtıremez, cunku bu dız fılız+yılmaz askı uzerıne kurulu yanı ımkansız asklara....
yılmaz ve aslı dıyenlere uzuluyorum cunku boyle bırsey asla olmayacak, sızde gayet ıyı bılıyorsunuz, yılmaz fılız den basksıı sevemez....

eylocum bende bılıyorum.yılmaz sonucta ayrılmıslar fılıze karısamazkı.nasıl fılız yılmaza karısmıyo bılse aslıyla ev boyayacağını asla ızın vermezdı oda karısamaz sımdı fılıze.ama zaten fılız kabul etmıyo.:img-wink:

matraka
26-12-06, 16:58
bakalım ızleyıp gorelım.bende cok sıkıldım hala cemın bır acık vermemesıne.
bıryerden acık vermesının zamanı geldıde gecıyor.

artık senaristlerin filizle cemi evlendirecek halleri yokya mert valla adam her defasında kurtuluyor çok sıkmaya başladı en azından açığa çıksın sonra ne yaparsa yapsın olmuyor böyle galiba cemin foyası çıkınca en büyük darbeyi handan yiyecek

pinkzone
26-12-06, 17:00
adam 15 bölümdür dört ayak üstüne düşüyor kedilerde bu kadar şans yok ya çok sıkıldım filizin o teklifi düşünmesi bile apesle iştigal aşık olduğu biri var ve ondan bebek bekle ama beni affetmedi diye git başkasına bence yılmaz haberi duyunca filize dönmeyecek ama uyaracak filizde kıskançlık yapıyor sanacak bu kadar çabuk barışma olmaz

Bencede.. Geçte olsa uyaracak.. Ama Filiz bu uyarıyı kıskançlık sanacak.. Bakalım ama handana bu bölüm acaip uyuz olcam orası kesin.. Kızın bir başkasını seviyor deliler gibi aşık nasıl bir başkasıyla evlenmesi için baskı yapabilrsin.. Sen de zamanında çok sevdiğin birinden ayrılmadın mı pişmanlık duymadın mı .. Yok Handanı bu bölmü ben ascam.

matraka
26-12-06, 17:07

--- dualarım açık vermesinden yana ama konu galiba inşaat meselesinden çözülücek ama bir an önce bi şeyler olsun bu oyunlardan millet sıkıldı artık

--- etmeyecek tabiki biliyorduk zaten bu arada resmi sitedekiler yanılmış oldular bende rahat bir nefes alsamda filizin burda ne diyeceği önem kazandı

--- bence filizi uyarma ihtiyacı duyacak yada yılmaz delidir bir inşaat sahnesi daha yaşanabilir gider senden çok sıkıldım da der tehdit eder ondan uzak dur diye ama filiz ne yapar valla filizi çözemedik biz forum olarak ondan herşey beklenir

---kafasının karışmasına sebeb olacağı kesin ne zaman karışık değilki zaten hepten çorba yapacak handan gerçekleri öğrenince kendisi enbüyük şoku geçirecek ben en ii ihtimal felç bekliyorum

---ilk defa özette doğru bir kelime kullanılmış hastalıklı bir tutku nerde iki cihan bi yana gelir de cem filiz gelmez ama filize güvenemiyorum

---düşse bile kurtulacaktır diye umuyorum çünkü cem konusu olursa yılmaz hesapsız iş yapmaz ayrıca dikkat ettim hem iş hem aşk hayatı dediğine göre filizi uyaracak yılmaz ceminde yakasına yapışır gibime geliyor bu arada filizin yılmaza güvenip güvenmediğini filizi uyardığında anlamış oluruz bakarız kim haklı

devil61
Bencede.. Geçte olsa uyaracak.. Ama Filiz bu uyarıyı kıskançlık sanacak.. Bakalım ama handana bu bölüm acaip uyuz olcam orası kesin.. Kızın bir başkasını seviyor deliler gibi aşık nasıl bir başkasıyla evlenmesi için baskı yapabilrsin.. Sen de zamanında çok sevdiğin birinden ayrılmadın mı pişmanlık duymadın mı .. Yok Handanı bu bölmü ben ascam.

handanı benm elımden kım alacak bakalım.bı cemın maskesı dussun o zaman gorecem yılmazın yuzune ne yuzle bakacaksa.gıcık kadın.

Eylotuerk

Valla, bende sana burada katılıyoprum, uzun zamandır kıl olmamıstın hanadana sımdı yıne fılız e karısyor, ama fılız ın yılmaz dan hamıle oldugunu duysa herhalde kalpten gıder.........gıtmezse bende asmaya yardım ederım...

matraka
26-12-06, 17:09

bence şimdi asma üstüne kalır cemin ne mal olduğunu öğrendiğinde kendisine bir inme gelmesini şiddetle bekliyorum ama bu kadına bi şey olmaz sadece filizle yılmaz bir araya gelince fenalık geçiriyor oğluna bile o kadar üzülmedi

pinkzone
26-12-06, 17:09
Bu teklifi bir şekilde handan öğrenecektir.. Ondan sonra başlar kulis dedikoduları başlar laf sokmalar.. Kızının bu kadar birine aşık olduğunu bilirken nasıl oluyorda başkasıyla evlenmesini istiyor.. Ceme olan kinim daha az valla.. Handan kadar hiç karaktere kızamıyorum.. Handan kadar fırsatçı bir anne görmedim.. Her defasında çocuklarının hayatalarına maydonoz gibi giriyor.. Ve her olmadık yerde laf sokuyor.. En rezil karakter bence Handan ikinisi ise Cem..

matraka
26-12-06, 17:11
Bu teklifi bir şekilde handan öğrenecektir.. Ondan sonra başlar kulis dedikoduları başlar laf sokmalar.. Kızının bu kadar birine aşık olduğunu bilirken nasıl oluyorda başkasıyla evlenmesini istiyor.. Ceme olan kinim daha az valla.. Handan kadar hiç karaktere kızamıyorum.. Handan kadar fırsatçı bir anne görmedim.. Her defasında çocuklarının hayatalarına maydonoz gibi giriyor.. Ve her olmadık yerde laf sokuyor.. En rezil karakter bence Handan ikinisi ise Cem..

bir şekilde değil bence filiz dayanamayıp yumurtlayacak çocuklardan önce yumurtalar gelicek bu kız ne zaman bir sırrını tutabildiki zaten aaahh pardon sadece sevdiğine karşı tutabiliyor unutmuşum

forever_bim
26-12-06, 17:12
Handan'ın bu teklifi öğrenmesi demek, Filiz'in bu teklife düşüneceğim demesi anlamına gelebilir mi acaba?

pinkzone
26-12-06, 17:14
bence şimdi asma üstüne kalır cemin ne mal olduğunu öğrendiğinde kendisine bir inme gelmesini şiddetle bekliyorum ama bu kadına bi şey olmaz sadece filizle yılmaz bir araya gelince fenalık geçiriyor oğluna bile o kadar üzülmedi

Doğru söylüyorsun.. Ona birşeycikler olmaz.. Ya biri şu kadını durdursun. Her cemi övdüğünde kat be kat kimi artıyor bu kadına.. Handan bu bölüm olmadık sövmelere maruz kalacak seyirci tarafından.. Uzun zamandan beri zehrini akıtacak bir ortam bulamıyordu handan.. Şimdi hazırdır.. Tam vakti.. Yılan uyanıyor.. Tıslamaya başlayacak Filize..

Kızım cem çok iyi biri tısssss.. Filiz cemden iyisinimi bulcan tıssss.. Ailemize yaraşır bir damat tısssss.. Hem Yılmaz kadar seni üzmedi kötü günlerinde yanında oldu tısss.. Bende çok severim onu tıssss.. Kabul et daha ne bekliyon tısssss..

matraka
26-12-06, 17:14
Handan'ın bu teklifi öğrenmesi demek, Filiz'in bu teklife düşüneceğim demesi anlamına gelebilir mi acaba?

geçmiş olsu n sevgili modum sende önce iki kere yazdım onu sen benim fikirlerin üstünemi yatmaya çalışıyorsun

matraka
26-12-06, 17:17
Doğru söylüyorsun.. Ona birşeycikler olmaz.. Ya biri şu kadını durdursun. Her cemi övdüğünde kat be kat kimi artıyor bu kadına.. Handan bu bölüm olmadık sövmelere maruz kalacak seyirci tarafından.. Uzun zamandan beri zehrini akıtacak bir ortam bulamıyordu handan.. Şimdi hazırdır.. Tam vakti.. Yılan uyanıyor.. Tıslamaya başlayacak Filize..

Kızım cem çok iyi biri tısssss.. Filiz cemden iyisinimi bulcan tıssss.. Ailemize yaraşır bir damat tısssss.. Hem Yılmaz kadar seni üzmedi kötü günlerinde yanında oldu tısss.. Bende çok severim onu tıssss.. Kabul et daha ne bekliyon tısssss..

gülmekten bir ara yorum yapamadım e herhalde handanın neler diyeceğini az çok tahmin ediyoruz ama filiz hala ailesini dinlerse pes diyeceğim bir kere düşün diyecem ama hangi birini düşünsün kız düşünce ailesinin hiçbir zaman haklı çıkmadığını rahatça bulur

forever_bim

Bir zahmet Filiz Handan Hanım'ın aklıyla degil de kendi aklıyla düşünsün. Yahu benim güzide ikilim nerde. Ayıp oluyor ama özette bahsetmediler.

Cem'in tuzagı bence başarısız olur. Hatta kendi kazdıgı kuyuya kendi düşer.

pinkzone
Valla ilk okuduğumda özeti bende öyle hava yarattı.. Fargamanı görürsek herhalde daha bir sinirleniriz bence.. Orda da bol bol Cemin tuzaklarını görmezsek iyidir.. Handanın sahnesi olacak mı acaba.. ? Fragmanda..

pinkzone
26-12-06, 17:20
Bir zahmet Filiz Handan Hanım'ın aklıyla degil de kendi aklıyla düşünsün. Yahu benim güzide ikilim nerde. Ayıp oluyor ama özette bahsetmediler.

Filiz ne zaman çevresinden etkilenmedi ki.. Söyleyin bana.. Nadirdir yani..
Filizin çevresinden etkilenmediği görülmüş birşeymi.. İyi etki altında kalıyor devamlı.. Etki altında kalmadığı bölümler yok denilecek kadar az.. Handan Yılanı tıss tısss bitirir işi..... Cemi yüceltir.. Padişah yapar.. Yılmazıda köle..

matraka

cemin tuzağı konusunda şüphelerim var yılmazı uzak tutmak için filizden bir tuzak kurucak belkide yılmazı filizin gözünde bir kez daha suçlu ilan edicek bi şeydir olabilir yani şeytan bile şikayetçi adamdan işlerinin azaldığından üzüntü duyuyormuş

forever_bim
geçmiş olsu n sevgili modum sende önce iki kere yazdım onu sen benim fikirlerin üstünemi yatmaya çalışıyorsun

Yok yahu başım çatlıyor. Cem'e kafa atsam geçer mi acaba? Hem belki diziden de gider.

pinkzone
26-12-06, 17:24
cemin tuzağı konusunda şüphelerim var yılmazı uzak tutmak için filizden bir tuzak kurucak belkide yılmazı filizin gözünde bir kez daha suçlu ilan edicek bi şeydir olabilir yani şeytan bile şikayetçi adamdan işlerinin azaldığından üzüntü duyuyormuş

:img-hyste :img-hyste Şeytan bile şikayetçi..

Valla Şeytan dert yakınıyordur.. Ya Cem kardeş şu aralar bakıyorum fazla faaliyettesin.. Ama kıs bu aralar senin yüzünden kötülük yapıyorum ama genelde hep sen birinci oluyorsun.. Liste başı olma bu aralar.. Çok işim var bide rakip tutamam kendimi sana..

Filizi elde ediyim.. Tekiner holdingi ele geçiriyim.. Yılmazı ortadan kaldırayım.. Aslının fişini çekeyim söz bırakcam buı işleri.. :img-hyste

matraka
26-12-06, 17:29
:img-hyste :img-hyste Şeytan bile şikayetçi..

Valla Şeytan dert yakınıyordur.. Ya Cem kardeş şu aralar bakıyorum fazla faaliyettesin.. Ama kıs bu aralar senin yüzünden kötülük yapıyorum ama genelde hep sen birinci oluyorsun.. Liste başı olma bu aralar.. Çok işim var bide rakip tutamam kendimi sana..

Filizi elde ediyim.. Tekiner holdingi ele geçiriyim.. Yılmazı ortadan kaldırayım.. Aslının fişini çekeyim söz bırakcam buı işleri.. :img-hyste

fatma ben gülmekten yazı yazamıyorum artık ne yapcaz şeytanda zaten sana filizi veririm handanın kulağına iki tıss tıss ama yılmazı veremem adam meleklerle işbirliği yapıyor aslıya bence yaklaşma arkasında ben varım

devil61
26-12-06, 17:30

pınkzone allah ıyılığını versın.:img-hyste handan zaten boyle bırsey yapmasa sasarım ben.

pinkzone
26-12-06, 17:34
fatma ben gülmekten yazı yazamıyorum artık ne yapcaz şeytanda zaten sana filizi veririm handanın kulağına iki tıss tıss ama yılmazı veremem adam meleklerle işbirliği yapıyor aslıya bence yaklaşma arkasında ben varım

Zaten belli oluyorki bu bölümden sonra Aslı forever olcacak.. :img-hyste
İmza hazır sana özelden atayım ben.. :) Filizin rengi belli olsun.. Aslıya öyle geçeriz.. Filizi bu bölüm görüyüm.. Aslıya geçme kararımı öyle vercem..

Handan imza yapacam.. :) Yanınada Yılan koyacağım.. Cemin hangi hayvan türüne girdiğine karar veremedim.. Ona göre hayvan litaratüründe hayvan yok.. Hayvalara haksızlık yapmayalım.. En iyisi Ceme Mahlukat diyelim.. :) Ne oluğu belli değil çünkü.. :img-hyste Ama Handan kesinlikle çıngıraklı yılan..

matraka
26-12-06, 17:37
Zaten belli oluyorki bu bölümden sonra Aslı forever olcacak.. :img-hyste
İmza hazır sana özelden atayım ben.. :) Filizin rengi belli olsun.. Aslıya öyle geçeriz.. Filizi bu bölüm görüyüm.. Aslıya geçme kararımı öyle vercem..

Handan imza yapacam.. :) Yanınada Yılan koyacağım.. Cemin hangi hayvan türüne girdiğine karar veremedim.. Ona göre hayvan litaratüründe hayvan yok.. Hayvalara haksızlık yapmayalım.. En iyisi Ceme Mahlukat diyelim.. :) Ne oluğu belli değil çünkü.. :img-hyste Ama Handan kesinlikle çıngıraklı yılan..

senin altta imzan varya öyle bi şey olsun boyutları fazla olmasın yer kaplamayı sevmemde ama bende kararımı filizn ceme söylediği sözlere göre vericem

bence cemin fotosunu koy kafasına iki tane boynuz bide pelerin başlıkta şeytanın 2.göbekten akrabası olsun

...Özlem...
26-12-06, 17:44
bu özette de yine ömer ve Feride den bahs etmemisler
galiba bu bölümde birsey olmayacak

pinkzone
26-12-06, 17:54
senin altta imzan varya öyle bi şey olsun boyutları fazla olmasın yer kaplamayı sevmemde ama bende kararımı filizn ceme söylediği sözlere göre vericem

bence cemin fotosunu koy kafasına iki tane boynuz bide pelerin başlıkta şeytanın 2.göbekten akrabası olsun

O kadar küçük boyutlara resim sığrdırmam olanaksız.. Anca Yazı yazabilirim.. :)

Oda Aslı Yılmaz Forever.. :img-hyste

BERNA
26-12-06, 17:58
bu özette de yine ömer ve Feride den bahs etmemisler
galiba bu bölümde birsey olmayacak

Hangi ozette guzide ciftimiz ;) Omer ve Feride vardi ki simdi olsun? Varsa yoksa Cem ve planlari!! Ben fragmani bekliyorum bu konuda. Umudumu yitirmis degilim yani :)

gülbeşeker
26-12-06, 18:28
bence filiz bu bölüm olmasa bile birkaç bölüm içinde cemin teklifini kabul edecektir annesinin de etkisi olacaktır kafası da karışık bir de yılmazla aslıyı samimi görünce ceme evet diyecektir.Ben cemin ölümcül tuzağını merak ettim.Yılmazın arabasının frenlerini mi bozacak?Eğer öyle bir şey olursa büyük ihtimalle yılmaz o arabaya binmez belki ekrem biner.Bu arada ben resmi sitede yazılanların olacağını sanıyorum.Filiz son anda nikahtan vazgeçer.Yılmaz çocuğu cemden sanar.Böyle şeyler olursa hiç şaşırmam.

medsul
26-12-06, 18:35
cem neden yılmaza tuzak kuruyor hem iş hemde aşk konusunda rakib diye
istermisiniz filiz ceme hayır diyecek ve hamile oldugunu yılmaza söylemeye
karar verecek ve yılmazla konuşmaya gider o sırada cemin yılmaza kurdugu tuzaga filiz düşüp bebeğini kaybetmesin
olumu olur vaallahi siz nedersiniz
aaaaaaaaaaaaaay ben bu arada çok merak ettim yılmaz evlilik teklifini duyunca ne yapacak sanirim bu bölüm bayabi güzel olacak:happy0064

forever_bim
26-12-06, 18:48
Dizide Yılmaz'dan Filiz'den ve Ömer'den (yani 3 başrolden) ziyade Cem'i konuşmamız ne acı. Ne hale gelmiş yahu bu senaryo böyle. Entrika gırla. Aşk dizisi diyorlar ama Cem'in ölümcül tuzaklarını izliyoruz sadece.

Bernacıgım ben küçük kurabiyemden ümitliyim. Bak onu imzama da aldım. Yahu bu ne şirin bir çocuktur böyle. Küçük Elif de olmasa dizide güleceğimiz sahne bile yok.

BERNA
26-12-06, 18:59
Dizide Yılmaz'dan Filiz'den ve Ömer'den (yani 3 başrolden) ziyade Cem'i konuşmamız ne acı. Ne hale gelmiş yahu bu senaryo böyle. Entrika gırla. Aşk dizisi diyorlar ama Cem'in ölümcül tuzaklarını izliyoruz sadece.

Bernacıgım ben küçük kurabiyemden ümitliyim. Bak onu imzama da aldım. Yahu bu ne şirin bir çocuktur böyle. Küçük Elif de olmasa dizide güleceğimiz sahne bile yok.

O Cem kendi kazdigi tuzaga kendisi duser insallah, en sonunda ben de beddua eder oldum ya ;)

Kucuk kurabiyenin copcatanlik maceralari gercekten de gulumseten tek sey dizide. Ahmet de cok guzel bir cocuk ama bu kizin sevimliligi bir baska gercekten. Sinan Tuzcu icin cok da zor olmuyordur onu opup koklamak, ne guzel rol valla :)

Bu arada eskiden Ali'ye de biraz gulerdik, gecen bolum gozlerimin yasardigi tek sahne onunki oldu (aglama oranlarina gore iyi bir sahne yani :img-wink: )

byuzax
26-12-06, 19:05
Bence filiz aslı ile yılmazı beraber gorunce şok olur ve cemin teklifini kabul eder sonra nikah olurken yılmaz gelir onu kaçırmaya kalkar cem yılmaza silah atmaya kalkar sonra kurşun filize gelir yılmaz filizi hastaneye goturur hamile olduğunu orenir cemde olduğunu sanır sonrasını düşünemiyorum... AMA İNŞALLAH YILMAZ ÇOCUĞUN KENDİNDEN OLDUĞUNU ORENİR !!!

forever_bim
26-12-06, 19:06
O Cem kendi kazdigi tuzaga kendisi duser insallah, en sonunda ben de beddua eder oldum ya ;)

Kucuk kurabiyenin copcatanlik maceralari gercekten de gulumseten tek sey dizide. Ahmet de cok guzel bir cocuk ama bu kizin sevimliligi bir baska gercekten. Sinan Tuzcu icin cok da zor olmuyordur onu opup koklamak, ne guzel rol valla :)

Bu arada eskiden Ali'ye de biraz gulerdik, gecen bolum gozlerimin yasardigi tek sahne onunki oldu (aglama oranlarina gore iyi bir sahne yani :img-wink: )

Ali ilk sezon bulaşık yıkamak için meyhaneden eve gittiğinde forumda dilimize dolanmıştı.

Söz Sinan Tuzcu'dan açılmışken 44. bölüm çekiliyordu sanırım, gazeteciler sete girip röportaj yapmışlardı, işte çocuk bağırma sahnelerinden etkilenmesin gibisinden birşey demişlerdi, sinan Tuzcu da sahne çekilmeden çocuğa bunun bir oyun bir şakalaşma olduğunu ve korkmasına gerek olmadığını söylemiş, çocuk korkmuyormuş o zamanlar o sahnelerde. Neyse zaten çok geçmişte kaldı.

Bu arada Kanal D de gayet tuhaf bir siteye sahip 45. bölümün resimlerini koymuşlar. Sanırım bizi kekliyor bu kanal.

devil61
26-12-06, 19:11
Ali ilk sezon bulaşık yıkamak için meyhaneden eve gittiğinde forumda dilimize dolanmıştı.

Söz Sinan Tuzcu'dan açılmışken 44. bölüm çekiliyordu sanırım, gazeteciler sete girip röportaj yapmışlardı, işte çocuk bağırma sahnelerinden etkilenmesin gibisinden birşey demişlerdi, sinan Tuzcu da sahne çekilmeden çocuğa bunun bir oyun bir şakalaşma olduğunu ve korkmasına gerek olmadığını söylemiş, çocuk korkmuyormuş o zamanlar o sahnelerde. Neyse zaten çok geçmişte kaldı.

Bu arada Kanal D de gayet tuhaf bir siteye sahip 45. bölümün resimlerini koymuşlar. Sanırım bizi kekliyor bu kanal.

sevgılı modum resımlerı gectım ozete ozet demeye bın sahıt ıster.sorularımıza cevap vereceklerıne onlar bıze soru soruyo cok sınırlenıyorum.bızı gercektende akılları sıra kandırmaya calsıyolar.:img-wink:

dml
26-12-06, 19:15
Bu kadar sevdiğim bir diziyi sadece fragmanlardan ve özetlerden takip eder oldum... İnanın izlediklerim canımı sıkacak korkusuyla cuma akşamları TV'den kaçar oldum...
Maalesef...
Keşke buralara sürüklemeselerdi diziyi... Yılmaz-Filiz aşkını bozmaya yemin etmeselerdi senaristler de onlar aşklarını yıllar sonra doya doya yaşarlarken biz de onları izleyerek mutlu olabilseydik...

Hala geçen sezonda o falcı teyzenin dedikleri kulağımda çınlıyor, senaristlerin bir tüyosu olarak düşünerek avutuyorum kendimi:

Çok mutlu olacaksınız... Ama daha zamanı var...

yami
26-12-06, 19:19
dizinin 3 baş karakteri ömer ,yılmaz ve filiz artık dizide sanki sadece cem'in tuzaklarına hedef olmak için varlar.dizi yılmaz'ın hayatını anlatarak yola çıkmıştı .artık dizi bir psikopatın hayatını anlatıyor.psikopat nasıl olunur,bir psikopat neler yapar ,nasıl düşünür, nasıl bakar hepsini öğrendik .sırada ne var bir psikopatın cinsel fantezileri mi?

denizim_
26-12-06, 19:19
Her zamanki gibi sorularla dolu bir ozet. Genelde bilmedigimiz pek birsey yok. Yilmaz'a kurulan olumcul tuzak disinda.

Tahmin ettigimiz gibi Filiz Cem'e olumlu cevap vermeyecek. Ben Filiz'in teklifi reddedecegini ama Cem'in "ben seni beklerim" tarzi birseyler soyliyecegini saniyorum. Filiz'in uzerinde baski olsun diye de teklifi Handan Hanim'a Cem soyliyecektir. Acaba Omer de durumdan haberdar olacak mi? Onun tepkilerini merak ediyorum. Yine de Filiz'e evlen diyecegini sanmam.

Yilmaz'in evlilik teklifinden ne sekilde haberi olacak tahmin edemiyorum. Canan ilk aklima gelen ama Filiz teklifi kesin olarak reddetse bundan Canan'a bahsetmez diye dusunuyorum. Cem'den vakit istediyse, bebek konusunu anlatmadan bu hareketini Canan'a aciklayamaz. Belki de su an hic aklima gelmeyen bir sekilde ogrenecektir.

Filiz'i hayatindan cikardigina gore, Yilmaz'in teklife birsey demeye hakki oldugunu dusunmuyorum. Sadece Filiz'in basina gelebilecekleri dusunup, endiselenmesini ve Filiz'le konusmaya calismasini umut ediyorum.

Ote yandan Cem hala Yilmaz'i hem iste hem de askta rakip olarak gordugune gore ya Filiz teklifi Yilmaz'i hala sevdigi gerekcesiyle reddedecek ya da Yilmaz ve Filiz'i yeniden birlikte gorecek. Bu defaki hain planin ne olabilecegini hic tahmin edemiyorum. Ustelik artik cok fazla hain plan olmaya basladi. Bu defa belki Omer dahil birilerinin aklina soru isaretleri dusebilir. Artik Cem ile ilgili olaylar yavas yavas cozulmeye baslasin cunku gercekten sikinti vermeye ve senaryo kendini tekrarlamaya basladi. Ask acilari, gurur, ofke falan neyse de bu kadar entrika cekilmiyor artik.

61MERVE61
26-12-06, 20:20
ayyyy ozeti okudum birsey anlamamis da olsam birseyleri tahmin ediyorum..Bence cem yilmaz solemez evlenme teklifi etigine cunku filiz daha kabul etmedi kesin yine yilmaz canandan ogrenecek bu teklifi...filiz canana soler cananda yilmaza...yilmaz ogrenir ve gider cemi bi guzel haleder........filiz teklifi kabul etmiyecegini biliyorduk zaten kesin zaman istiyecek.ama cem in oyununu cok merak ediyorum yaa

stormy
26-12-06, 20:23
Ceyda dayanamayip Yilmaza soylemesi lazim..Bence nikah masasina kadar oturacak Filiz ama Yilmaz engel olacak..Yoksa buda bir Ask Oyunu na donmesin..

secoms
26-12-06, 22:39
Daha yeni geldim...Büyük bir hevesle özet gelmiştir diye foruma girdim..daha sonra yazdıklarınızı okudum..eger bir yorum yapmam gerekirse :

SIKILDIM ARTIK !!! Özetin anlamsızlıgından mı,senaryonun gidisinden mi,filizin yapacaklarını tahmin etmekten mi ,son dönemdeki en iyi sahnelerin bas rol oyuncuları olan feride-ömer ikilisinin özette yer almayısından mı desem bilmiyorum ama bildigim tek sey cidden sıkılmaya basladım...bu özete yorum yapmak bile içimden gelmiyor acıkcası

NOT: İrem altugun sayfasına nefis resimler eklenmiş bakmanızı tavsiye ederim...

archshe
26-12-06, 22:52
valla özeti okuyunca güzel açıklayıcı bi özet....yani en azından olabilecekler hakkında bilgi veriyo...önceki olanları bahsetmiyo....öncelikle filiz hemen kabul etmiyo...ya reddediyo cem biraz daha düşün diyo filiz cevap vermiyo...ama ortalığa cem filiz düşünüyo diye yayıyo...yada filiz süre istiyo işte bu berbat bi durum....yılmaz nasıl öğreniyo bu teklifi bilmiyorum ama çoğunun aksine canandandan duyucağını sanmıyorum...canana filizin söylemesi demek yılmaza söylediğini bilmek demek hem ne diyicek cananana...canan çok kızar nerden çıktı bu niye düşünüyosun diye...hamileliği bilmiyo zaten çok havada kalır cananla konuşması...ve cananı da kaybeder...handan nasıl öğrendi ki? filiz dediyse bu kız ciddi ciddi düşünüyo demektir...yok cem daha cevap almadan ortalığı karıştırdıysa bilemem....ama ben bu ihtimal üzerinde duruyorum...cemin kurduğu tuzak zaten yılmaza işlemez...onun üstünde bile durmuyorum....

gülbeşeker
26-12-06, 22:53
bu özetlerden çok şey beklemenizi anlamıyorum ı.a.nın özet anlayışı böyle.Ayrıca özette yılmaz cemin filize evlenme teklif ettğini öğrenecek mi?diyebilirdi ama ne tepki verecek diyor en azından öğrendğini söylüyorlar buna da şükür.

gülbeşeker
26-12-06, 22:59
valla özeti okuyunca güzel açıklayıcı bi özet....yani en azından olabilecekler hakkında bilgi veriyo...önceki olanları bahsetmiyo....öncelikle filiz hemen kabul etmiyo...ya reddediyo cem biraz daha düşün diyo filiz cevap vermiyo...ama ortalığa cem filiz düşünüyo diye yayıyo...yada filiz süre istiyo işte bu berbat bi durum....yılmaz nasıl öğreniyo bu teklifi bilmiyorum ama çoğunun aksine canandandan duyucağını sanmıyorum...canana filizin söylemesi demek yılmaza söylediğini bilmek demek hem ne diyicek cananana...canan çok kızar nerden çıktı bu niye düşünüyosun diye...hamileliği bilmiyo zaten çok havada kalır cananla konuşması...ve cananı da kaybeder...handan nasıl öğrendi ki? filiz dediyse bu kız ciddi ciddi düşünüyo demektir...yok cem daha cevap almadan ortalığı karıştırdıysa bilemem....ama ben bu ihtimal üzerinde duruyorum...cemin kurduğu tuzak zaten yılmaza işlemez...onun üstünde bile durmuyorum....
Bence yılmaz aslıdan öğrenecek.Belki aslı ceydayla filizn konuşmasına kulak misafiri olur sonra cananlarla (yılmaz,ekrem de var) sohbet ederken cem akman filiz tekinere evlenme teklif etmiş der ya da önce canana söyler, canan da gider yılmaza söyler yılmazın filizi kaybetmemesi için bir şeyler yapması gerektğine inanıyordur..

archshe
26-12-06, 23:00
filiz bu tekliften ceydaya bahseder ....ve ceyda akıllı kız yılmazı da seviyo cemden de haz etmiyo iyi akıl verecektik filize....bu ceyda hep vardı da yeni yeni keşfetmeye başladılar bizim kıza arkadaş etmeyi...bu bölüm tuhaf şeyler olacak ve hep tek yada bu diziyi benim kadar dikkatli izleyenlerle izledim ama bu bölüm diziyi izleyen ama konuşmaktan geri kalmayan orta yaşlı bir grupla izlemeliyim çok kötü bi durum ya....peşine de foruma giremicem memlekete gidiyorum...bu hafta hiçbişey anlamıcam diziden...dizide yılbaşı yada bayramdan ses yok....haftaya desem geç kutlamış olacaklar olmaz bence böyle bişey...oysa biz yılbaşı partisi bekliyoduk ama olsa özette bahsederdi...acaba haftaya dizi olurmu?tatil dönüşü ya genelde tekrarları koyuyolar....gerçi olmasa bana daha ii olur ertesi gün dönücem oturup dizi izlesem annem kızar....ama 1 hafta beklemek de var...bilemedim artık kanal d karar versin:)

forever_bim
27-12-06, 00:13
İnsanı moral bozukluğuna gark eden bir özet.

İkinci sezon Cem entrikalarıyla yolu yarıladık nerdeyse. Of ya..

İlk sezon Yılmaz şiirinde şey diyordu "Daha kaç gece geçer yar hasretinle söyle" diyordu ya.

Ben de onu diziye uyarladım; "Daha kaç bölüm geçer bu dizi Cem entrikalarıyla söyle" diyorum.

archshe
27-12-06, 00:41
cemin olması gerçekten can sıkıcı ama hala yaptıklarının aydınlanamaması daha da can sıkıcı...ne filizin ne yılmazın adları artık cemsiz yazılmıyo özette....filiz-cem...yılmaz-cem....cem olmasa beş para etmez bu dizi der gibi....artık yılmaz-filiz yok ...yılmaz-cem-filiz var ya buna alışıcaz ya da kahrımızdan ölücez gibime geliyo....
bi de ençok bu bölüm yılmazın bu teklifi öğrenmesini merak ediyorum...belki bu teklifi öğrenirse öncelikle cemin psikopat olduğunu yaptıklarını biliyo filizi umursamaz davranamaz....herhangi biri bile olsa bu kişi mutlaka elinden geleni yapması gerekir....filizi bi şekilde uyarması lazım...keşke başından uyarsaydı...ikincisi bu kişi herhangi biri değil sevdiği kadın...nekadar istemiyorum dese de bırakılm cemin psikopatlığını sevdiği insanın başkasıyla olması var...yılmaz buna dayanabilir mi?dayanamaz....elifi istemiyorum demişti gururuna yenilmişti....ömerle her gördüğünde kahrolmuştu...keşke elif dönmek istediğinde hayır demeseydim diye düşünmüştür...hep umudu vardı taki hamileliğine kadar....aynı şeyleri filize yapmamalı...evet filiz başka birini seçmemeli elifin yaptığı gibi....elif yılmazı severken ömer tarafından aklı karıştı yılmaz da istemiyorum dedi ve elif tercihini ömerden yana yaptı...ama filiz cem konusunda hiç aklı karışmadı sadece evililik mantıklı gelebilecektir özel durumundan dolayı ama yılmaz bu sefer filize engel olmalı....madem evlenecek evlensin dememeli...aynı şeyleri önceden de yaşamıştı...filizin geri dönmesine imkan tanımalı...kestirip atarsa filizin yapacağı da elifin yaptığı gibi olur...(bence olmaz da kıyaslamak açısından dedim...)yani bi insan hayatında dahaa önce böyle bi deneyim yaşadıysa bedelini nasıl ödediğini de hatırlamalı...ve filizin özrüne karşılık vermeli...şöyle bişey de var filiiz de elif yılmaz aşkına ve sonrasına şahit oldu elif başkadıyla evlendi diye elifi seven ama onu hayatına sokmayan başkasıyla olmasına engel olmayan bi gururu var...aynı gurur filizin başına da gelebilir....elife engel olmadığı gibi ya filize de engel olmazsa bunları filiz düşünmeli....yılmazın aşkı değil gururu önde ilişkilerinde...en azından elif mutlu olmasada onu gerçekten seven bi kocası vardı...filizin psikopat bi eşi olur...zaten aşk acısı çekecek bi de psikopat koca ...zindan olur dünya filize...

forever_bim
27-12-06, 00:49
Tesbitlerin doğru archshe;

Elif en azından onu seven düzgün bir insanla evlenmişti. Mutlu değilse bile huzurluydu.

Filiz'in karşısındaki psikopat Cem, güya aşık (ben sevdiğinin ailesine böyle zarar veren iki yüzlü hiçbir aşık tanımadım) saplanıtılı hastalıklı biri. Ne aşkı ne sevgisi. Yok ki böyle birşey.

archshe
27-12-06, 00:55
55. bölümü izliyorum tekrar orda filiz yılmaz bana mecbur olduğu için dönsün istemiyorum demişti....bunu daha öncede söylemişti...ve hak vermiştim ama ortada şöyle bir durum var yılmaz mecbur kalmasın istiyo ama kendisi başkasıyla evlenmeye mecbur gibi hissediyo...tabiii 56. bölümü izleyince anlıcaz gerçeği...ama cemle mecburiyetten evleneceğine bıraksın sevdiği adam mecburiyetten evlensin...bari filiz gurur yapmasın...valla bi gün çatlıcam filizi izlerken...bu ne inat kardeşim ya...tam aşkainat zamanlar...aşk inatçı değil karakterler inatçı....

archshe
27-12-06, 01:11
cem 55. bölümde ömer yılmazın dediklerini anlatıyo cem de yılmaz için bu adamın akıl sağlığından şüphe ediyorum diyo....dinime söven müslüman olsa bari...kendisi bi gitsin doktora da iyileşsin şuana kadar gördüğüm en psikopat dizi karakteri...

archshe
27-12-06, 01:13
bu arada nalanla alp cidden çok yakışıyolar...kerem de ortada yok keremle emre kapıştı ihale alpe kaldı misali...valla alp epey hoş çocukmuş bu arada...

forever_bim
27-12-06, 01:21
bu arada nalanla alp cidden çok yakışıyolar...kerem de ortada yok keremle emre kapıştı ihale alpe kaldı misali...valla alp epey hoş çocukmuş bu arada...

Eger ki Kerem duygularını açıklamazsa, ve gidip pis işlere bulaşırsa- ki Hayri Bey 54. bölümde çok gerilmişti o serseriyle Kerem'i görünce, 55. bölümde de bulamadı onu zaten- Nalan bence Alp'le devam etsin yoluna. Gayet de uygunlar.

Zaten jenerikten Emre çıkarıldı Alp yerine yazıldı.

archshe
27-12-06, 01:27
Eger ki Kerem duygularını açıklamazsa, ve gidip pis işlere bulaşırsa- ki Hayri Bey 54. bölümde çok gerilmişti o serseriyle Kerem'i görünce, 55. bölümde de bulamadı onu zaten- Nalan bence Alp'le devam etsin yoluna. Gayet de uygunlar.

ben ilişkide denklik önemli diyodum hatırlarsan....alp nalan için biçilmiş kaftan ne zengin çocuğu nalanla maddi olark aynı gibiler...mütevazi...nalan gibi doktor..ve yakışıklı daha ne olsun.....

BERNA
27-12-06, 01:29

Ben de bunu soracaktim Alp jenerige girdi mi diye unutmusum. Kerem'in son hallerini hic begenmiyorum ben de. Ask icin kendini parcalayan, sacmalayan karakterler dizisi olduk zaten iyice. Nalan da hala onu seviyor gerci ama bu bolumde Alp gece hayatindan bahsedince Nalan bozuldu mu yoksa bana mi oyle geldi? Yani birseyler olabilir bence, bana da daha uygun gibi geliyor kizimiz da onu severse.

secoms
27-12-06, 01:48
Benim de alp konusundaki görüşlerim sizinkilerle örtüşüyor acıkcası...gecen bölümdeki sahnelerini bir arkadas begenmemişti ama benim cok hosuma gitmişti..zaten bölümün parmakla sayılabilecek eglenceli sahnelerinden biriydi...
Hele 54.bölümde yaptıgı ''konser sonuclarına bakalım'' espirisi nefisti...yakısıklı sempatik biri...ama ilişkileri konusunda henüz net bir sey yok. Archshe nin dediği denklik konusuna yüzde yüz katılıyorum..erkekler acısından cok zor bir durum...

archshe
27-12-06, 02:00
Benim de alp konusundaki görüşlerim sizinkilerle örtüşüyor acıkcası...gecen bölümdeki sahnelerini bir arkadas begenmemişti ama benim cok hosuma gitmişti..zaten bölümün parmakla sayılabilecek eglenceli sahnelerinden biriydi...
Hele 54.bölümde yaptıgı ''konser sonuclarına bakalım'' espirisi nefisti...yakısıklı sempatik biri...ama ilişkileri konusunda henüz net bir sey yok. Archshe nin dediği denklik konusuna yüzde yüz katılıyorum..erkekler acısından cok zor bir durum...

en sonunda beni anlayan biri çıktı...olsa olsa sen olurdun zaten secoms beni anlayan...denlik kadın tarafında sorun olmaz ama erkek tarafında olur...3 yıl 5 yıl olmasa biyerde patlak verir...

archshe
27-12-06, 02:07
buarada cemin evlenme teklifi çok komikti...bu sıırrı sonuna kadar saklıcam demiş bu nedemek sen benim karım olucan bende çocuğun yılmazdan olduğu gerçeğini saklıcam cemin çocuğu sanacaklar akıllarınca...yani bunu demek istemediyse saçma olur çünkü cem saklasa filiz büyüyen karnını saklayamaz....yani cemin sözü filiz 4-5 aylık olana kadar....eğer ömrümün sonu dediği bu 3-5 aysa az zamanı kaldı demektir....:)bide teklif ederken çocuğunu kendi çocuğum gibi görücem diyo ya ondan sonra teklif ediyo ...bu ne ya?sen zaten karar vermişin ne soruyosun filize...ben lütfettim bebeğini de kabul ettim...hadi evlenelimden başka bi açıklaması yok bu durumun...
cem filizle beraber vakit geçirirken artık biraz taşkın hareketler yapsa da ufak ufak filiz normal olmadığını anlasa şunun...

secoms
27-12-06, 02:09
en sonunda beni anlayan biri çıktı...olsa olsa sen olurdun zaten secoms beni anlayan...denlik kadın tarafında sorun olmaz ama erkek tarafında olur...3 yıl 5 yıl olmasa biyerde patlak verir...

gerci dizimizde bu tarz birliktelik mevcut(Ali-Sema)ve de cok mutlu bir beraberlik ama ben bunun gercek hayatta cok mümkün olacağı görüsünde değilim...belki evliliğin ilk baslarında yani askları tazeyken sorun olmayabilir ama ask bitip yerini saygıya bıraktıgında bu sorunların patlak vereceği düşüncesindeyim...Tabi bu evlilik kavramına bakıs acısıyla alakalı...ama su da bir gercek ki ülkemizde kac kisinin evliliğinde belirli bir dönemden sonra(kimine göre 3-5-10 yıl) hala ilk ask hissedilebiliyor..bu gercegi de göz önünde bulundurmak gerekir...konuyu bir türlü toparlayamadım ama umarım anlasılmısımdır :img-blush

archshe
27-12-06, 02:13
gerci dizimizde bu tarz birliktelik mevcut(Ali-Sema)ve de cok mutlu bir beraberlik ama ben bunun gercek hayatta cok mümkün olacağı görüsünde değilim...belki evliliğin ilk baslarında yani askları tazeyken sorun olmayabilir ama ask bitip yerini saygıya bıraktıgında bu sorunların patlak vereceği düşüncesindeyim...Tabi bu evlilik kavramına bakıs acısıyla alakalı...ama su da bir gercek ki ülkemizde kac kisinin evliliğinde 40 yasını gectiginde hala ilk ask hissedilebiliyor..bu gercegi de göz önünde bulundurmak gerekir...konuyu bir türlü toparlayamadım ama umarım anlasılmısımdır :img-blush

aliyle sema herşeyleri eşitken evlendi...sema sonradan müdür oldu..hatırlarsan ali bunu kafasına çok takmıştı...yılmaza yuvamı yakıcaksın diyodu semayla manalı konuşuyodu müdürsün sen diye...bunları ali yaşadı zaten...zaten bu durumda erkek takıntılı oluyo kadın ne yapsa onu küçük görür gibi davrandığını sanıyo ve ilerde bu ilişkilerine zarar veriyo...

...Özlem...
27-12-06, 02:14
buarada cemin evlenme teklifi çok komikti...bu sıırrı sonuna kadar saklıcam demiş bu nedemek sen benim karım olucan bende çocuğun yılmazdan olduğu gerçeğini saklıcam cemin çocuğu sanacaklar akıllarınca...yani bunu demek istemediyse saçma olur çünkü cem saklasa filiz büyüyen karnını saklayamaz....yani cemin sözü filiz 4-5 aylık olana kadar....eğer ömrümün sonu dediği bu 3-5 aysa az zamanı kaldı demektir....:)bide teklif ederken çocuğunu kendi çocuğum gibi görücem diyo ya ondan sonra teklif ediyo ...bu ne ya?sen zaten karar vermişin ne soruyosun filize...ben lütfettim bebeğini de kabul ettim...hadi evlenelimden başka bi açıklaması yok bu durumun...
cem filizle beraber vakit geçirirken artık biraz taşkın hareketler yapsa da ufak ufak filiz normal olmadığını anlasa şunun...

of cok güldüm ya:img-hyste
keske adamin sadece 4-5 aylik ömrü kalmis olsa ama ölümü benim elimde olsa onu söyle bi bogsam rahatlicam ama bu genc yasimda hapislerde cürümek istemiyorum deymez yani ona

archshe
27-12-06, 02:17
gerci dizimizde bu tarz birliktelik mevcut(Ali-Sema)ve de cok mutlu bir beraberlik ama ben bunun gercek hayatta cok mümkün olacağı görüsünde değilim...belki evliliğin ilk baslarında yani askları tazeyken sorun olmayabilir ama ask bitip yerini saygıya bıraktıgında bu sorunların patlak vereceği düşüncesindeyim...Tabi bu evlilik kavramına bakıs acısıyla alakalı...ama su da bir gercek ki ülkemizde kac kisinin evliliğinde 40 yasını gectiginde hala ilk ask hissedilebiliyor..bu gercegi de göz önünde bulundurmak gerekir...konuyu bir türlü toparlayamadım ama umarım anlasılmısımdır :img-blush

40 lı yaşlarda aşk bitiyo diyosun...ben aşk evliliğin ilk yıllatında tükenir diye düşünenlerdeyim...flört etmek gibi olmaz aşkın tazeliği...yani aşk 30lu yaşlarda da tükenir...önemli olan saygıyı tüketmemek...aşk yerini sevgiye bırakmalı ki evlilik devam etsin..

secoms
27-12-06, 02:28
40 lı yaşlarda aşk bitiyo diyosun...ben aşk evliliğin ilk yıllatında tükenir diye düşünenlerdeyim...flört etmek gibi olmaz aşkın tazeliği...yani aşk 30lu yaşlarda da tükenir...önemli olan saygıyı tüketmemek...aşk yerini sevgiye bırakmalı ki evlilik devam etsin..

bende burdan bir ask tarifi yapayım...
Ask bile bile kafanı duvarlara vurmaktır...biraz sıpsevdi sakızlarındaki(love...) gibi oldu ama neyse :):)
Genelde bu yaslarda asık oldugun kisiyle hayatını birlestiremediginden yapıyorum bu yorumu...evliliğin devamı formulünü iyi yazmıssın ama böyle olacaksa ben evlenmesem daha iyi...cok sey istiyorum sanırım...(ikizler burcu değilim :):))

burdan bir sey daha söylemek istiyorum...belki onlar gibi masalsı yasamıyoruz ama bir insan hayatı boyunca birden fazla kişiye asık olabilir görüşündeyim...

tolgahuzur1
27-12-06, 08:35
arkadaşlar Fragmani Izliyen Yok Mu? Bize Biri Anlatsin Patliyacam

mıstaa
27-12-06, 08:47
arkadaşlar takip edin fragmanı dobra dobranın reklam aralarında vereceklerdir. bence bu bölüm çok iyi olacaktır.
dizilerden anlayan biri olarak bazı arkadaşlar filizin çocuğunu düşürebi
leceğini yazmış. yüzde yüz eminimki çocuk düşmeyecek ve yine yüzde yüz eminimki çocuk erkek olacak. bunu bir köşeye not edin.
yine geçen bölüm alıkma takılan bir konu var filiz ve ceyda hanfendiler çocuğa galatasaraylı patik aldılar. küçük elifin üstünde bjk eşorfmanı vardı. nedir bu fb düşmanlığı kardeşim... neyse kafaya pek takmıyorum:good: çünkü eninde sonunda bir gün herkez fenerbahçeli olacak.:good:
[bu da diziyle ilgili bir eleştiridir silmeyiniz lütfen]
saygılarımla....:img-cool2 .

ismail200
27-12-06, 09:10
bence filiz tekifi kabul etmicek.ama artık yılmaz çocugunun olacagını ögrensin ya artık barışsınlar.ne biçim senarist bunlar ya filizle yılmazı bi barıştırıyolar bir küstürüyolar.bide evlendirseler tam süper olucak.ama barışsınlar o da yeter şimdilik.

Eylotuerk
27-12-06, 09:13
ufff, ya fragmanı goren yok mu acaba........ya keske yenı tuyolar gelse, ne olacak bu fılız+yılmaz ın halı boyle yaaa......ıns. bu bolum ogreı yılmaz fılız ın karnında tasıdıgı kuck yılmaz ı yaaa......fılız ınde hataları bır son bulsun ıstıorum ama eger gıcık aslıyla yılmaz ı yakın bır sekılde goruse, eyvah yandık demekkı kı fılız bunun uzerıne ıntıhar bıle edebılır, yada gıder buyuk bır hata yapıp cemın teklıfını kabl eder, zaten boyle olacagına emınım.........yılmaz keske bu boludeogrense artık ıcıme baygınlık geldı kac bolumdur fılız hamıle yılmaz ın daha haberı yok............
fılız+ylmaz forever!!!!!!!!

forever_bim
27-12-06, 09:31
Arkadaşlar Kanal D Yabancı Damat'ın fragmanını verdi. Herhalde daha sonra da I.A.'nın fragmanını verme zahmetini gösterir. Artık fragmanı izleyen detaylı bir kompozisyon yazar.

Akşam Binbir Gece'de yılbaşı eğlencesi vardı. Bu dizide de olsa keşke.

Eylotuerk
27-12-06, 09:37
Arkadaşlar Kanal D Yabancı Damat'ın fragmanını verdi. Herhalde daha sonra da I.A.'nın fragmanını verme zahmetini gösterir. Artık fragmanı izleyen detaylı bir kompozisyon yazar.

Akşam Binbir Gece'de yılbaşı eğlencesi vardı. Bu dizide de olsa keşke.

gecen sene olmustu, ama bu sene yılbası olmayacak gıbı, belkı haftaya yaparlar, bu kargasada yılbsı unutuldu galıba..........

september_06
27-12-06, 10:02
Ayyyyy nefret etmeye başladım artık bu Brezilya tarzı diziden, bu belirsizliklerden, bu iki yüzlülükten, bu kararsızlıklardan, bu yanlış anlamalardan, bu birbiriyle konuşmak yerine bağırıp çağırmalardan. SIKILDIM YA ÖFFFFFFFF.
Gitti dizim gitti.

benim
27-12-06, 10:27
Fragman yayınlandı. Filiz'in sahneleriyle başlıyor.Filiz caddelerde dolaşıyor.Yılmaz Hayri abinin meyhanesinde içiyor.Yılmaz ve Filiz bir yerde karşılaşıyor.Filiz Cem'in evine gitmiş.Cem yine yüzüğü Filiz'e vermeye çalışıyor.Yere çökmüş bir şekilde.Handan Filiz'in test sonuçlarını görüyor.Filiz'e tokat atıyor.Tokattan sonra sanırım Filiz evden çıkıyor.Filiz arabada , yolda Yılmaz ve Aslı'yı görüyor.Ömer ve Feride dışarıda bir yerde oturmuşlar .Ömer galiba montunu Feride'ye vermiş birbirlerine bakışları çok hoştu.Bu hafta şiir yoktu.

Eylotuerk
27-12-06, 10:28
fragmanı izledim berbat...

bende ızledım, fılız d dısarıda gezınıyordu, yılmaz meyanede sonra karsılasıyorlardı...........sonra ferıdeyle omer sınemada baya yakın bır sekılde......fılız cemın evınde bır daha fılız e evlenme teklıf edıyor.....sonra cem ıckı ıcıor ve papatyaları yoluyor........sonr yılmaz ı gosterdı yılmaz baya bır uzgundu galıba teklıften haberdar oldugu andı........sonra handan fılız ın ahmıle oldugunu ogrenıyor ve fılız e tokat atıyor fılız de evı terk eduyor...........sonra gece vaktı fılız arabasında yagmur yagıyor aslıyala yılmaz ı bırlıkte goruyor...

ptpt
27-12-06, 10:29
arkadaşları fragmanı izledim.filiz teklifi önce kabul etmiyo.sonra bi yerde yürüyo.cemin evinde cem gine yüzüğü veriyo filize.handan hanım filizin hamile olduğunu öğreniyo ve filize bi tokat atıyo.filiz bi hızla evden çıkıyo ve yılmazın yanına gidiyo havada karanlık ve yılmazla aslıyı görüyo.ömer ve feride karanlıkda yan yana aoturuyolar gökyüzünü seyrediyolar sonrada birbirlerine manalı manalı bakıyolar.yılmazla filiz bir yerde gine karşılaşıyo.fragman böyle.inşallah anlatabilmişimdir.

tolgahuzur1
27-12-06, 10:33
bence filiz o gün cemin verdiği yüzüğü alıyor.. daha sonra mantıklı düşündüğü zaman cemin evine gidip ona yüzüğü geri veriyoo gibi geldi bana ama yazık oldu bu aşka bakalım neler olacak...

pinkzone
27-12-06, 10:37
Bu bölüm baya karışık olacağa benzer.. Şiirde yok artık fragmandaki sahnelerden tahmin edeceğiz.. Hadi yine iyisi hasan.. Bak gökyüzünü seyrediyorlarmış. Romantik romantik.. :)

mesburcum
27-12-06, 10:39
İyi de görse ne olur ki? Filiz, Cem ile o kadar vakit geçirdi ki Yılmaz bunlara çok asabi davranmadı. Yanında bir kız görünce neden hemen kötü düşünsün.
Yılmaz Filiz'den başkasını sevmeyecek kim ne derse desin.
Aslı'yı istemiyoruzzz.

Eylotuerk
27-12-06, 10:39
eeeee, fragman cıktı kımse yorum yapmıyor, ama fragman sagolsun super hazırlanmıs bızler sadece fılız ın aslıyla yılmaz ı gordugunu bılıyoruz, allah bılır 56.bolum oradaa bıter yılmaz yıne bebekte habersız..........ve hadanbebegı ogrenıyor cem reddedılıyor........ve fılız+yılmaz karsılasması yınede superdı bakısmaları, yanı sırf bunun ıcın fılız+yılmaz bakısmasııcın ızlerım bu bolumu, ve handanın bebekten haberdar oldugu kısım ıcın.....

emraht
27-12-06, 10:40
filiz bu bunalımdan tek başına çıkamassa bırakın artık ya yılmaz napcak böyle kızı aşk bitsin daha iyi... ne bu ya yine devamlı cemle görüyoruz kızı.. ee nolmuş oda bir kere aslıyla görürse yılmazı hemen evlensinmi cemle.. ona bakarsak yılmaz 50 kere evlenmeliydi. murattı italyaydı cemdi.....

Eylotuerk
27-12-06, 10:42
İyi de görse ne olur ki? Filiz, Cem ile o kadar vakit geçirdi ki Yılmaz bunlara çok asabi davranmadı. Yanında bir kız görünce neden hemen kötü düşünsün.
Yılmaz Filiz'den başkasını sevmeyecek kim ne derse desin.
Aslı'yı istemiyoruzzz.

yılaz ı aslıya asık olmayacagı kesınde fılız durumu yalnıs anlayabılır, hem gece vaktı ne gezmesı bu, ıns. yılmaz fılız ı oracıkta fark eder yoksa durum vahım

Eylotuerk
27-12-06, 10:45
filiz bu bunalımdan tek başına çıkamassa bırakın artık ya yılmaz napcak böyle kızı aşk bitsin daha iyi... ne bu ya yine devamlı cemle görüyoruz kızı.. ee nolmuş oda bir kere aslıyla görürse yılmazı hemen evlensinmi cemle.. ona bakarsak yılmaz 50 kere evlenmeliydi. murattı italyaydı cemdi.....

sonucta, ıkısıde bırbırlerınden baskalarıyla bırlıkte olmadı......ne ılıskıye gırıldı baskalarıyla nede baskalarına asık oldular..........ıns. fılız yalnıs anlamaz........
onlar bırbırlerıne asık ve oylede kalacaklar, yalnız fılız+yılmaz karsılasmasındakı asık bakıslar superdı.................

benim
27-12-06, 10:56
Filiz'in Cem'in evine gitmesinin iki nedeni olabilir.Ya teklifi kabul etmedğini söyleyecek ya da Yılmaz ve Aslı'yı birlikte gördükten sonra teklifi kabul ettiğini söyleyecek. İkinci seçenek daha mantıklı çünkü Cem ikinci defa evlenme teklif ediyor.Yüzük elinde , yere çökmüş vaziyette.

Ömer ve Feride'de sahnesinde bakışlar çok hoştu.Ama bu sefer gözlerini kaçıran , başını çeviren Ömer oldu.Yanılmışta olabilirim.Fragmanı bir kaç kez seyredince daha iyi anlayabiliriz.

mesburcum
27-12-06, 10:57
yılaz ı aslıya asık olmayacagı kesınde fılız durumu yalnıs anlayabılır, hem gece vaktı ne gezmesı bu, ıns. yılmaz fılız ı oracıkta fark eder yoksa durum vahım

Filiz geceyi Cem'in evinde geçirmesi ne kadar normalse Yılmaz'ın da arkadaşıyla gece gezmesi o kadar normal bir şey bence. Boş yere kıskanacak boş yere yanlış anlayacak yani.

Eylotuerk
27-12-06, 11:01
Filiz geceyi Cem'in evinde geçirmesi ne kadar normalse Yılmaz'ın da arkadaşıyla gece gezmesi o kadar normal bir şey bence. Boş yere kıskanacak boş yere yanlış anlayacak yani.

tabi, ıkı durumda cok normal cunku fılız cme arkadasca yılmaz da aslıyı arkadasca goruyor, onun ıcın bır problem yok ama oncden aslı fılız e bahsettıyse bılemem tabıı, ama fılız ın durumununda anlamak lzım sonucta yılmaz ı bır kızla gordu ve psıkolojısı bozuk, yanı ne dusunur bılemem
ama fılız+yılmaz bakısması bu bolumu ızlemeye deger cok guzledı.......

mesburcum
27-12-06, 11:04
İş yerinde yine benim için ( her çarşamba olduğu gibi) sabırsızlıkla geçecek bir gün. Fragman gelene kadar çalışmam artık. Bir de Cuma gelse de onların birbirine bakışlarını her şeye rağmen "bize gerçeği anlatan" aşklarını izlesek.

Eylotuerk
27-12-06, 11:07
İş yerinde yine benim için ( her çarşamba olduğu gibi) sabırsızlıkla geçecek bir gün. Fragman gelene kadar çalışmam artık. Bir de Cuma gelse de onların birbirine bakışlarını her şeye rağmen "bize gerçeği anlatan" aşklarını izlesek.

evet herseye ragmn ben o buyuk askı ıksının de gozlerınde gorebılıyorum....hele karsılastıkları yerdekı bakısları muhtesemdı, naıl askla baktılar bırbırlerıne.......

wyand0tte
27-12-06, 11:09
bende bu diziye yorum yapıcam
son bölümler bana eskiden izlediğim diziyi aşk oyununu hatırlatıyor
oradada olaylar aynıydı
bence filiz cemin tekilfini kabul edecek aşk oyununu izleyenler varsa sonunu çok güzel tahmin edeceklerdir haksızmıyım

mesburcum
27-12-06, 11:14
Birde İrem Altuğu'un yeni filmiyle ilgili sahnelerini gördüm bugün bunu bu bölümde konuşmak ne kadar doğru bilmiyorum yanlış yerde yazıyorsam şimdiden özür dilerim ama bence bu sahneler filmin inandırıcılığı, gerçekçiliği açısından çekiliyorsa çok gerekli bir şey değil diye düşünüyorum.
Amerika ve Avrupa'da bu sahnelerin normal olduğunu söylemiş neden herşeyi bu şekilde kıyaslıyorlar anlamıyorum. Bu bölgelerde fırtınalar koparan filmler bazen bizde hiç ilgi çekmeyebiliyor.
Filmi izlemeden yorum yapmak pek sağlıklı değil biliyorum ama şimdiden bunların gereksiz olduğu düşüncesindeyim...

wyand0tte
27-12-06, 11:21
aşk oyununda düşmanının teklifini kabul edip evleniyodu ( ekinde hamileydi aynı filiz gibi ve kimsenin haberi yoktu).....sarpta başka kzıla birlikte oluyodu ve yıllar sonra yolları kesişiyodu
en sonunda mutlu oluyorlardı...tabi bu benim benzetmem belkide etkisi altında kalmam bunu tetikliyor...

devil61
27-12-06, 11:36
demek fılıze samar atıyor.fragmanı ızlıyım o zamna yorumumu yaparım.fılızın gıdıp yılmaza soyleyeceğı sırda aslı ıle gormesı bılmıyorum onu ne yonde etkıler kı zaten annesınden samar yemıs.nefret edıyorum handandan kıza destek vermesı gereken yerde samar sımdıde der nasıl kalırsın o mahalle eskıyasından hamıle!keske handan olseydı fılızın babasının yerıne.gıcık kadın.yanımda olsa ben ona o tokatı gosterırdım.

pinkzone
27-12-06, 11:49
Fragmanı daha görmedim ama anlatılanlara göre çıldıracağımız bilr bölüm olcak.. Çok merak ettim.. Fragmanda daha nete düşmedi. .Ayrıca bu bölüme şiir yazılmaması isabet olmuş. Herşey o kadar çok karışık ki.. Şiir bile hafif kalırdı. Handanın tepkisini doğal buluyorum. Ama Filizin Ceme gitmesini gerekçeyi kafamda kuramıyorum. Umarım manazarayı hemen yanlış yorumlamaz araştırır sorur.. Yoksa o teklifi kabul etmek için Cemin evine gtimiş olabilir. Öyle olursa O zaman Filize herşey mübah.

devil61
27-12-06, 11:53
Fragmanı daha görmedim ama anlatılanlara göre çıldıracağımız bilr bölüm olcak.. Çok merak ettim.. Fragmanda daha nete düşmedi. .Ayrıca bu bölüme şiir yazılmaması isabet olmuş. Herşey o kadar çok karışık ki.. Şiir bile hafif kalırdı. Handanın tepkisini doğal buluyorum. Ama Filizin Ceme gitmesini gerekçeyi kafamda kuramıyorum. Umarım manazarayı hemen yanlış yorumlamaz araştırır sorur.. Yoksa o teklifi kabul etmek için Cemin evine gtimiş olabilir. Öyle olursa O zaman Filize herşey mübah.

fılızı oyle bırsey yaparsa yuh derım baska bıse demem.bakalım nıye gıdyo cem beyın evıne artık sıkıldım su cemın acık vermemesıne.

emraht
27-12-06, 11:53
filizin teklifi hiç biryerde kabul ettiğini sanmıyorum yoksa cem neden evde papatyaları yolup yolup atıyorduki?? çiçekler elinde kaldı demek

pinkzone
27-12-06, 11:59
Bakalım fragmanı görüyüm öyle yorumumu yazacağım.. Ama hadi teklifi kabul etmedi.. Cemin evinde ne işi var o saaten sonra.. Belkide Filiz ilk başta ceavp vermiyor. Sonrada Cemin evine gelipte red ediyor. Cem isterse saçını başını yolsun.. Filizin o sahnesini gerçekten merak ettim.

Yılmazla Aslıyı nerede görüyor. Sokaktamı görüyor filiz.. Filiz arabada ise.. O zaman kesin ya cananın evinin önünde yada Otelin önünde görüyor.

devil61
27-12-06, 12:00
filizin teklifi hiç biryerde kabul ettiğini sanmıyorum yoksa cem neden evde papatyaları yolup yolup atıyorduki?? çiçekler elinde kaldı demek

cok enteresan seyler olmus anlasılan fragmanda!bencde fılız teklıfı kabul etmeyecek!

cemotara
27-12-06, 12:03
Fragmanı bende izledim fragman cemle başlıyor leptoptaki filizin fotoğrafını elleriyle okşuyordu ve düşünceliydi sonra filiz caddede yürüyordu ondan sonra filizle yılmaz bakışıyorlardı geceydi ve yıkık gibi bir evdeydiler yada dışardalar bence bu sahnede filiz hamile olduğunu yılmaza söylüyor sonra filiz evde oturuyordu kimin evi olduğunu bilmiyorum cem yanında yine filizin elini tutmaya çalıştı ve birşeyler söylüyordu sonra handan hanım filizin hamile olduğunu öğreniyor elinde bir kağıt vardı ve filize tokatı patlatıyor sonra ferideyle ömeri gösteriyordu dışarda oturmuşlar yıldızları seyredip birbirlerine bakışıyorlardı ve elifin hayalide üstlerindeydi sonra yılmaz meyhanede içiyordu sonra filiz gece yılmaza gidiyordu herhlade tenha biryerdi aslıla yılmazı gördü öyle bakındı biraz en son sahnede filizin elini tutmaya çalışan cem aynı sahne sonrasında çok kızgındı ve elindeki çiçeği koparıp yere fırlattı orda bitti fragman
Bence filiz yılmazla konuşmaya giderken aslıyla yılmazı görüyor tabi yılmazla aslıda filizi görecekler çünkü onlarda filize doğru yürüyorlardı ve arkasından yılmazla filiz konuşacak filiz hamile olduğunu söyleyecek filiz cemin teklifinide kabul etmiyor

emraht
27-12-06, 12:05
Bakalım fragmanı görüyüm öyle yorumumu yazacağım.. Ama hadi teklifi kabul etmedi.. Cemin evinde ne işi var o saaten sonra.. Belkide Filiz ilk başta ceavp vermiyor. Sonrada Cemin evine gelipte red ediyor. Cem isterse saçını başını yolsun.. Filizin o sahnesini gerçekten merak ettim.

Yılmazla Aslıyı nerede görüyor. Sokaktamı görüyor filiz.. Filiz arabada ise.. O zaman kesin ya cananın evinin önünde yada Otelin önünde görüyor.

evde yine diz çökmüştü cem. sanırım teklifi yeniliyorduki. sonra yine evde cem çok sinirli bir şekilde çiçekleri yoluyordu. sanırım filiz kesin yanıtını verdi ondandır. yılmazla aslıyı yolda gördü filiz arabada durup seyrediyordu. yılmazda onu gördü bakışlar süperdi

devil61
27-12-06, 12:07
Fragmanı bende izledim fragman cemle başlıyor leptoptaki filizin fotoğrafını elleriyle okşuyordu ve düşünceliydi sonra filiz caddede yürüyordu ondan sonra filizle yılmaz bakışıyorlardı geceydi ve yıkık gibi bir evdeydiler yada dışardalar bence bu sahnede filiz hamile olduğunu yılmaza söylüyor sonra filiz evde oturuyordu kimin evi olduğunu bilmiyorum cem yanında yine filizin elini tutmaya çalıştı ve birşeyler söylüyordu sonra handan hanım filizin hamile olduğunu öğreniyor elinde bir kağıt vardı ve filize tokatı patlatıyor sonra ferideyle ömeri gösteriyordu dışarda oturmuşlar yıldızları seyredip birbirlerine bakışıyorlardı ve elifin hayalide üstlerindeydi sonra yılmaz meyhanede içiyordu sonra filiz gece yılmaza gidiyordu herhlade tenha biryerdi aslıla yılmazı gördü öyle bakındı biraz en son sahnede filizin elini tutmaya çalışan cem aynı sahne sonrasında çok kızgındı ve elindeki çiçeği koparıp yere fırlattı orda bitti fragman
Bence filiz yılmazla konuşmaya giderken aslıyla yılmazı görüyor tabi yılmazla aslıda filizi görecekler çünkü onlarda filize doğru yürüyorlardı ve arkasından yılmazla filiz konuşacak filiz hamile olduğunu söyleyecek filiz cemin teklifinide kabul etmiyor

anlattığın ıcın sağol.bakalım orda ne olacak.cok heyecanlı ve bızı gıcık edecek bır bolume benzıyo.cem efendıye cok ıyı oldu.

cemotara
27-12-06, 12:09

Filizin aslıyla yılmazı gördüğü yer çok tenha bir yerdi sokaktı gazi mah. olabilir vede yılmazla filizin yakından birbirlerine bakmaları vede konuşacaklar orda aynı yerdi yani filiz onları görünce çekip gitmiyor zaten yılmazda görücektir filizi ve orda büyük ihtimalle filiz hamile olduğunu yılmaza söyleyecek yoksa niye gitsinki oraya

BERNA
27-12-06, 12:23

Valla dizide bu cift arasinda iletisim sorunu o kadar fazla ki Filiz'in fevri bir karar vermesini ben de olasi buluyorum. Fragmandaki siiri bu ozetten sonra okusa okusa Cem okurdu zaten :dito O yuzden siir gereksiz olurdu tespitine ben de katiliyorum.

Fragmanda en cok merak ettigim sahneler tabi ki Feride Omer sahneleri olacak. Biz Feride uzak duracak dedik basbasa bir yerlere gidiyorlar galiba :good: Yine de fragmanda gorundugu gibi (sanki izlemisim gibi yorum da yaptim ya bravo!!) Kaplumbaga hiziyla ilerleyen dizide hizli gelisen birseylerin de hizli gelismesi iyi aslinda :img-in_lo

pinkzone
27-12-06, 12:29
Bende fragmanı bekliyorum.. Bakalım.. Elbise analizi yapıcam nete düşsün.. Ömer Feride sahnelerini merakla bekliyorum. O soğuk havada nasıl oluyorlarda yıldızları seyredebiliyorlar.. Ayrıca handan onları orda kesin basar.. :) :img-hyste

archshe
27-12-06, 12:33
fragman nete düşmedi hala...valla anlattıklarınaza göre handan tokat atıyo filize...haklı bi tepki....ilk kez onay verdim handana...hamileliği öğrenecek ve filize baskı yapacak cem konusunda...aklı daha da karışacak filizin....aslıyla yılmazı görüyomuş bi de ben olsam orda aslıyı uyarırdım biz hala birbirimizi seviyoruz ben hamileyim diye...bu filizde hiç akıl yok hiç..

september_06
27-12-06, 12:33
Filiz'in hamile olduğunu Yılmaz Filiz'den öğrenmeyecek arkadaşlar. Filiz söylemeyecek bunu. belki başkasından duyabilir Yılmaz ama bu kişi Filiz olmayacak.

archshe
27-12-06, 12:36
yılmaz zaten özete göre şuan hamilelliği değil sadece teklifi öğreniyo...hamileliği öğrenmesine daha vakit var...

pinkzone
27-12-06, 12:39
Yılmazın Filizle orada konuşcağı Cemin evlilik teklifi olacaktır. Filiz cesaret bulup gidecek konuşmaya çalışacaktır. Ama Yılmazı teklifi konuşacağı için buna pek fırsat kalmayacak gibi.. Ordaki konuşmanın evlilik teklifi olacağını düşünüyorum. Hamileliğini söylemeye gidecek ama fırsat bulamayacak filiz.

archshe
27-12-06, 12:41
Yılmazın Filizle orada konuşcağı Cemin evlilik teklifi olacaktır. Filiz cesaret bulup gidecek konuşmaya çalışacaktır. Ama Yılmazı teklifi konuşacağı için buna pek fırsat kalmayacak gibi.. Ordaki konuşmanın evlilik teklifi olacağını düşünüyorum. Hamileliğini söylemeye gidecek ama fırsat bulamayacak filiz.

aynı düşünüyorum....yılmaz teklifi öğrenecek filiz hamilelğini açıklamak isterken yılmaz bu teklifin hesabını soracaktır...

sude9
27-12-06, 12:41
Fragmanı izleyemedim ama anlattıklarınız çok ilginç,özellikle Cem'in çiçek yolma sahnesini şimdiden merakla bekliyorum,Filiz'den red cevabı almıştır zira Filiz'in evlilik teklifini kabul etmeyeceğine başından beri inanıyorum
Handan'ın attığı tokat sonucu Tekiner'ler de fırtınalar esmeye başlayacaktır,kar ve soğuk hava yurda giriş yaptı,ilk uğrayacağı yer Tekinerler villası olacaktır

archshe
27-12-06, 12:42
bi de filizin cemin evine gittiği gece handanın öğrendiği ve tokat attığı gece olabilir...eskiden handana kızsa yılmaza giderdi...şimdi ceme gidiodur annem öğrendi diye...oysa ceydaya gitseya ama olmaz senaristler çıldırtacak ya bizi....

pinkzone
27-12-06, 12:47
Ya neden öyle diyorsun archshe.. :) Ceyda sadece iş yerinde yatıp kalkıyor.. Onun evi yokki garibimin.. Handandan gördüğü tepkiyle ilk önce Yılmaza gider bence.. Sonrada Yılmazdan tepkiyi görünce.. Ceme gider... Yada ilk önce ceme sonra Yılmaza gider.. Valla kestiremiyorum.. Ne yapacağı belli olmuyor bu kızın.

cemotara
27-12-06, 12:48
bi de filizin cemin evine gittiği gece handanın öğrendiği ve tokat attığı gece olabilir...eskiden handana kızsa yılmaza giderdi...şimdi ceme gidiodur annem öğrendi diye...oysa ceydaya gitseya ama olmaz senaristler çıldırtacak ya bizi....

Arkadaşım handan hanımın filize tokat attığıyla evdeki cem filiz sahnesinde filizin kıyafetleri aynı ama orası cemin evimi bilmiyorum büyük ihtimal handan üğrendikten sonra filize tokat attıktan sonra filiz cemin evine gidebilir anneme senmi söyledin diye yoksa neden gitsinki cemin evine bence mantıklı bir açıklaması vardır belkide cem evleneceğini handana söylemiştir filizde ceme kızıp hesap sormaya gitmiş olabilir başkja hiçbirşey aklıma gelmiyor dertleşmek için kesin gitmez

archshe
27-12-06, 12:53
Ya neden öyle diyorsun archshe.. :) Ceyda sadece iş yerinde yatıp kalkıyor.. Onun evi yokki garibimin.. Handan gördüğü tepkiyle ilk önce Yılmaza gider bence.. Sonrada Yılmazdan tepkiyi görünce.. Ceme gider... Yada ilk önce ceme sonra Yılmaza gider.. Valla kestiremiyorum.. Ne yapacağı belli olmuyor bu kızın.

ya cemin evini öğrendik bi de ceydanınkini öğrensek filizi orda görsek ne güzel olur...cemin evi yokmu hep filizlerde dedik cemin evi oldu filiz gitmeye başladı...olmadı bu....dediğin gibi ilk yılmaza gidip sonra ceme gidebilir aman bilemedim....artık tahmin etmek bile olanaksız...

first lady
27-12-06, 12:56
bende göremedim hala fragmanı yaaa:( çok merak ediyorum filiz ne yanıt vericek eğer kabul ederse teklifi evlensin evlenmesin gözümden düşer.tamam yılmaza söylemezse söylemesin ama bebek için cemle evlenicek kadar aciz olmamaz benim tanıdığım filiz:icon_sorr .sakkkkkkkkıııııııııınnnnnnnn böyle bişeye yeltenmesin:img-banne

archshe
27-12-06, 12:57
Arkadaşım handan hanımın filize tokat attığıyla evdeki cem filiz sahnesinde filizin kıyafetleri aynı ama orası cemin evimi bilmiyorum büyük ihtimal handan üğrendikten sonra filize tokat attıktan sonra filiz cemin evine gidebilir anneme senmi söyledin diye yoksa neden gitsinki cemin evine bence mantıklı bir açıklaması vardır belkide cem evleneceğini handana söylemiştir filizde ceme kızıp hesap sormaya gitmiş olabilir başkja hiçbirşey aklıma gelmiyor dertleşmek için kesin gitmez

yani olaylar aynı gece gelişiyo ama sıralama ve olaylar belirsiz hala...cidden sıkıldım bu belirsizlikten....

pinkzone
27-12-06, 12:57
Filiz Yılmazla Gazi mahallesinde karşılaşıyorlarsa.. Filiz gitmiş Yılmaza... Yılmaz Aslıya Gazi mahallesini ve ailesini gösteriyor olabilir.. Yoksa ne işi var kızın Gazi mahallesinde.. Hala yok fragman.. Aslı gazi mahallesinde hangi pozisyonda idi.. Samimilermiydi.. Çok merakladım şimdi..

pinkzone
27-12-06, 13:04
Yılmazdan Bütün herkese diyelim.. Bir şiir.. Çok güzel olmuş.. Hoşuma gitti şiir paylaşayım dedim. Şiir alıntıdır.

ey handan,ömer,cem
ne kaldı artık alacağınız benden
neye yarar tüm bedenim
boş şimdi filiz yokken
filiz'imi benden aldınız
size yenildim şamar oğlan cem yüzünden
vermeyin elif'i,aslı'yı istemem
bırakın üstü kalsın
filiz'im ve bebeğim haricinde alacagım yok sizden

forever_bim
27-12-06, 13:05
Fragman yayınlandı. Filiz'in sahneleriyle başlıyor.Filiz caddelerde dolaşıyor.Yılmaz Hayri abinin meyhanesinde içiyor.Yılmaz ve Filiz bir yerde karşılaşıyor.Filiz Cem'in evine gitmiş.Cem yine yüzüğü Filiz'e vermeye çalışıyor.Yere çökmüş bir şekilde.Handan Filiz'in test sonuçlarını görüyor.Filiz'e tokat atıyor.Tokattan sonra sanırım Filiz evden çıkıyor.Filiz arabada , yolda Yılmaz ve Aslı'yı görüyor.Ömer ve Feride dışarıda bir yerde oturmuşlar .Ömer galiba montunu Feride'ye vermiş birbirlerine bakışları çok hoştu.Bu hafta şiir yoktu.

Bu bölüm baya karışık olacağa benzer.. Şiirde yok artık fragmandaki sahnelerden tahmin edeceğiz.. Hadi yine iyisi hasan.. Bak gökyüzünü seyrediyorlarmış. Romantik romantik.. :)

Valla dizide bu cift arasinda iletisim sorunu o kadar fazla ki Filiz'in fevri bir karar vermesini ben de olasi buluyorum. Fragmandaki siiri bu ozetten sonra okusa okusa Cem okurdu zaten :dito O yuzden siir gereksiz olurdu tespitine ben de katiliyorum.

Fragmanda en cok merak ettigim sahneler tabi ki Feride Omer sahneleri olacak. Biz Feride uzak duracak dedik basbasa bir yerlere gidiyorlar galiba :good: Yine de fragmanda gorundugu gibi (sanki izlemisim gibi yorum da yaptim ya bravo!!) Kaplumbaga hiziyla ilerleyen dizide hizli gelisen birseylerin de hizli gelismesi iyi aslinda :img-in_lo

Fragmanı anlatan benim ve Fatmacığıma teşekkür ederim.

Tabii dizide tek beklediğim olay Feride Ömer sahnesi gerisi fasa fiso. Bir de Handan Hanım "Ne dedin sen" efektiyle atsın tokadı bir zahmet. Sevda Demirel geliyor aklıma. Canlı yayında tokadı yapıştırmıştı.

cemotara
27-12-06, 13:05
Filiz Yılmazla Gazi mahallesinde karşılaşıyorlarsa.. Filiz gitmiş Yılmaza... Yılmaz Aslıya Gazi mahallesini ve ailesini gösteriyor olabilir.. Yoksa ne işi var kızın Gazi mahallesinde.. Hala yok fragman.. Aslı gazi mahallesinde hangi pozisyonda idi.. Samimilermiydi.. Çok merakladım şimdi..

sevgili pinkzone biryerdeydiler aslının yılmaza bir bakışı var felaket birşey yılmazda aslıya gözlerinin içine bakıp gülümsüyordu filizin ise yılmazla aslıyı gördüğünde gece yürüyorlardı filize doğru ve aralarında neredeyse bir metre fark var yani filiz onları yakın bir şekilde görmüyor ama gece başbaşa gördüğü için baya bir kıskandı

pinkzone
27-12-06, 13:07
Fragmanı anlatan benim ve Fatmacığıma teşekkür ederim.

Tabii dizide tek beklediğim olay Feride Ömer sahnesi gerisi fasa fiso. Bir de Handan Hanım "Ne dedin sen" efektiyle atsın tokadı bir zahmet. Sevda Demirel geliyor aklıma. Canlı yayında tokadı yapıştırmıştı.

Bilirim o osmanlı tokadını.. :)

Handan hanım bence.. Neee Filiz sen bunu nasıl yaparsın.. Orda ağzından kötü bir laf çıkabilir. :) Bence ne dedin senle olacak birşey değil.. Hafif kalır o replik..

archshe
27-12-06, 13:08
Yılmazdan Bütün herkese diyelim.. Bir şiir.. Çok güzel olmuş.. Hoşuma gitti şiir paylaşayım dedim. Şiir alıntıdır.

ey handan,ömer,cem
neye yarar tüm bedenim
boş şimdi filiz yokken
filiz'imi benden aldınız
bırakın üstü kalsın

alemsin pinkzone....en son böyle diyecek yılmaz valla...ama en son üstü kalsın alacağım yok senden diyodu şiiir...demek vazgeçemiş ne filizden ne bebğinden ...

pinkzone
27-12-06, 13:15
alemsin pinkzone....en son böyle diyecek yılmaz valla...ama en son üstü kalsın alacağım yok senden diyodu şiiir...demek vazgeçemiş ne filizden ne bebğinden ...

Şiiri iyi değiştmişler hoşuma gidende buydu ya.. :) Of meraktan çatlayacağım.. :img-help:

...Özlem...
27-12-06, 13:22

ey handan,ömer,cem
neye yarar tüm bedenim
boş şimdi filiz yokken
filiz'imi benden aldınız
bırakın üstü kalsın

cok güldüm ama cok da begendim yani bence tam yilmaza göre:img-hyste
euro d de galiba daha fragmanini göstermediler gösterdilersede ben göremedim

pinkzone
27-12-06, 13:25
Oh be sonunda gördüm.. Ömer Feride bahçede oturyorlar.. Gökyüzüne bakarken çok yakınlar.. Ve öpüşcek pozisyona kadar geliyorlar.. Çok yakınlar..

Filizin üstündeki ilk önce ceme gittiğini gösteriyor. Yılmazı Aslıyla görürken başka kıyafet. Yılmazla Filiz bir evde sanırım karşılaşıyorlar.. Aslıda baya manalı bakıyor canım.. Onu es geçmemek lazım.. Kız ilk defa fragmana girdi.. :)

tolgahuzur1
27-12-06, 13:26
fragmanı biraz önce tekrar izledim. ama en çok sevindiğim nokta dizimizin gerçek müziğine dönüşüydü.. intizarın o muhteşem ve eşsiz yorumuyla dinlemek gerçekten çok güzeldi. zaten bizim dizimize yakışan paröa da bu...

sude9
27-12-06, 13:27
Pinkzone eklediğin bu şiiri acil olarak fragmanlara eklemek lazım:img-hyste Belki şiiri okurda senaristler Yılmaz ve Filiz'i biraraya getirmeye biraz daha fazla çaba sarfederler,bizide fıtık etmekten vazgeçerler

tolgahuzur1
27-12-06, 13:29
Birde Cemin Filize Evlenm Teklifi Ettiğini Duyan Yilmazin Yüzünü Görmenizi Isterim Fragmanin Bir Bölümüde Bununla Iligili Sahneler Var Sanirim.....

pinkzone
27-12-06, 13:29
Ömer Ve Feride Gökyüzne bakarken başlarını birbilerine doğru döndürüyorlar başlar yakın olduğu için öpüşecek gibi duruyor.. Ömer sonra başını çeviriyor.. Ama gülümsüyor gibi.. Feridede biraz da olsa hem sevmili ifadesi var bide pozisyondan dolayı biraz şaşkın.. :) Yukarıda elifin uyurken siması beliriyor.. Çok iyi.. Bahçedeler.. Handan kızıyla uğraşmaktan onları boş bırakıyor belli ki.. :)

forever_bim
27-12-06, 13:35
Oh nihayet ben de gördüm.

Arkadaşlar belki kızacaksınız ama Billur Hanım öfkeli olduğu sahneyi çok iyi oynamış kadının gözlerinden alev çıkıyor. Cem'in hain planından eser yok fragmanda yer vermemişler. Aslı Yılmaz arasından tır geçiyordu o kadar uzaktılar ayrıca Aslı çok sevimli göründü bana fragmanda.

Ömer Feride'ye gelecek olursam yahu benim çift de uçmuş resmen. Aman dikkat yavaş gidelim. Ömer zaten biraz daha mesafeli ama tatlı görünüyorlardı çok. :good: :good: Feride gitti sırılsıklam ötesi aşık oldu.

Ya bir de Filiz bol bol yürüyor bu bölüm. Saçlarını toplamışlar aferin ben bayanlarda toplu saça bayılırım ablam da sık sık toplar Filiz gibi uzun palto giyer çok şeker olur.:good:

pinkzone
27-12-06, 13:40
Yılmazın evlilik teklifin duyduğu sahnede gözleri dolmuştu. Aslı çok anlamlı bakıyordu. Yılmaz donuk. Sanki orda başka bir yere bakıyor gibiydi. Filiz dikkatini çekmiş olabilir. Aslı Yılmaz kesinlikle ya gazi mahallesindeler.. Aslı gülüyor. Ama Yılmaz surat beş karış.

Handan o sahneyi gerçekten iyi oynamış.. Sinirli olunca dah bir iyi oynuyor sanki. Filiz giderken ki surat ifadeside üzgünlük tavrı vardı. Filizin üzerindeki beyaz paltoya bayıldım.. Kış günü beyaz giyermiş.. :)
Feridenin bakışları benide etkiledi. Kesinlikle Feride çok kötü aşık oldu. Ömerde şu an için bir algılama durumu yok.

61MERVE61
27-12-06, 14:10
Yılmazın evlilik teklifin duyduğu sahnede gözleri dolmuştu. Aslı çok anlamlı bakıyordu. Yılmaz donuk. Sanki orda başka bir yere bakıyor gibiydi. Filiz dikkatini çekmiş olabilir. Aslı Yılmaz kesinlikle ya gazi mahallesindeler.. Aslı gülüyor. Ama Yılmaz surat beş karış.

Handan o sahneyi gerçekten iyi oynamış.. Sinirli olunca dah bir iyi oynuyor sanki. Filiz giderken ki surat ifadeside üzgünlük tavrı vardı. Filizin üzerindeki beyaz paltoya bayıldım.. Kış günü beyaz giyermiş.. :)
Feridenin bakışları benide etkiledi. Kesinlikle Feride çok kötü aşık oldu. Ömerde şu an için bir algılama durumu yok.

anlatigin icin teskurler.....fragmani henuz gormedim ama gormus gibi oldum...handanin ogrenmesi iyi olduda tokat atmasi kotu oldu..yani filz icin hic dayak yerken gormedim de:img-yes: hadi bakalim..asli yi ben dedim zaten o kizi ilk gorudugumde anlamistim zaten.. sizce guzel bolum olcakmi

tolgahuzur1
27-12-06, 14:11
allah allah neden fragman hala nete düşmedi ilginç..ben izledim ama bir daha izlemek istiyorum.. bulan var mı arkadaşlar..??

61MERVE61
27-12-06, 14:12
fragmanı biraz önce tekrar izledim. ama en çok sevindiğim nokta dizimizin gerçek müziğine dönüşüydü.. intizarın o muhteşem ve eşsiz yorumuyla dinlemek gerçekten çok güzeldi. zaten bizim dizimize yakışan paröa da bu...

ayygercekten intizarin sarkisi mi caldi haa tamam oldu simdi dizimiz originaligini donuyor demek..,.intizarin sarkisi beni bitiriyor zaten..

pinkzone
27-12-06, 14:16
Belki bu handanın osmanlı tokatından sonra Filizde şimşekler çakarda aklını başına alır.. Yoksa çok bekleriz.. Hep Ömer yada Yılmazmı yiyecek.. :) Bu tokat onda sadece annesinden aldığı darbe oalrak kalacak gibi.. Yoksa aklını başına getireceğini pek sanmıyorum.

61MERVE61
27-12-06, 14:21
Belki bu handanın osmanlı tokatından sonra Filizde şimşekler çakarda aklını başına alır.. Yoksa çok bekleriz.. Hep Ömer yada Yılmazmı yiyecek.. :) Bu tokat onda sadece annesinden aldığı darbe oalrak kalacak gibi.. Yoksa aklını başına getireceğini pek sanmıyorum.

[B]sizce omer de bi tokat atarmi filize??vala benim abim olsa atarda omeri pek anlamiyorum bagzen uzuluyor bagzen sinirlenio.....yilmaz acaba kimden ogrenio yaa..off fragman nerde..

pinkzone
27-12-06, 14:24
[B]sizce omer de bi tokat atarmi filize??vala benim abim olsa atarda omeri pek anlamiyorum